Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.10. 09:10 Fabius

Orbán: szoci akarok lenni!

Címkék: kampány választás fidesz osztogatás 13 havi nyugdíj

"Lesem a Holdat a rácsok mögött
Várom a napot, ami nem jön el
Néznek az ostoba emberek
Egy állat vagyok, kit érdekel
Eladom magamat aprópénzért
Olcsó dolog a majomeledel
Saját mocskomban nyakig merülve
De engem így is szeretni kell"

(via)

Kedves szavazótáborom, édesdrága-cukkermukker nyugdíjasok!

Győztünk! De, ha még nem akkor együtt fogunk! Meseszerű győzelem lesz, mikor a rohadtbüdös szocialistákat legyőzzük a saját fegyverükkel. A kormány nem alkuszik, ha kell, kegyeitekért szocialistább leszek, mint Lendvai Ildikó és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke lenne! 

Higgyetek bennem és higgyetek a jövőben! Mi, egymás kezét megfogva olyan világot építhetünk magunknak, ahol 6-7 év múlva már a virágzó magyar húsipar vastagabb zsírt hagyhat az akciós libafarháton, és minden nyugdíjas asztalán ott vigyoroghat havonta egyszer a marhalábszárcsontból kiütött velő. Ez, és a holtig tartó ingyenes tömegközlekedési jármű használat lebegjen a szemeitek előtt, mikor választási küzdelmünket együtt megvívjuk, és minden támadást elhárítunk.

orbán-szoci.gif

Mert támadás az lesz, drága nyuggerek, jobb, ha fölkészülünk rá együtt.

Először is a mieink, akiktől a nyugger szót tanultam, és akik eddig inaktív büdösköcsögöket kiáltottak, ha rólatok esett szó, majd megint lármázni fognak a bejelentés után. De aztán habonyárpi megírja, kuminferi  körbeküldi amit gondolni kell és meglátjátok, a legelvakultabb fórum trollunk is kenetteljesebb lesz, mint a csúcsformában lévő smukkandor. 

Másodszor lesznek olyanok is szép számmal, akik álságos módon harsogni fogják felelőtlenségünket. Hangsúlyozni akarják majd, hogy az elmúttnyócév azért is volt olyan, amilyen, mert nulla fedezet mellett hitelből, az államadósság terhére adtak nektek (és a közszolgáknak) tizenharmadik havi járandóságot. Lobogtatni fogják a számokkal teleírt listáikat, tuszmákolni fognak elétek mindenféle táblázatokat igazolásul, mintha a valóság tényeivel és a csupasz számokkal meg lehetne verni az osztogatás ideológiáját. Ti erre ne figyeljetek, számokkal csak az ortodox majmok vesződnek, a mi közösségünk hitalapú. Csak hinni kell, hogy a tizenharmadik havitokra lesz pénz, és majd a jóisten megsegít meglátjátok. Na nehogy már az alig feles szociknak lehessen száznapos programja, nekünk meg ne! Na nehogy már ne lehessek Medgyessybb Fletónál, csak hogy ne legyek Bajnai! 

Juj, várjatok, belekavarodtam ebbe a sok szoci miniszterelnökbe. Szóval: nagyobb mértékben kell az osztogató Medgyessynek lennem, hogy ne látszódjak költségeket realizáló Bajnainak. Megvan, ez lesz az! Most mondja valaki, hogy nem tudom hol a helyem, hehe. Politikai dzsípíesz van a fejemben háverek! 

Lényeg ami lényeg, kedves nyuggerkék, hogy én leszek az aki jót tesz veletek, és a mindenki más meg aki rosszat. Ennyit kell felfogni, a többi marhasággal bajlódni felesleges. Tényleg, higgyétek el. Én addig fogok a nyakatokra járni, addig fogunk ha kell levelezni, addig fogok újra és újra tizennegyedik havit felajánlani, amíg meg nem jön a jobbik eszetek, és belátjátok magatok is, hogy az a tizenöt havi nyugdíj egy évben méltányos, abból már ki lehet fizetni a megfelezett rezsi után fizetni azért muszáj - nyuggerkedvezményes huszonöt százalékot. 

Hajrá Magyarország, hajrá nyuggerok!

Csókpuszi, Viktor 

798 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr485009461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@74. Vladys:

Arra fogok szavazni, akit a legalkalmasabbnak tartok. Az ügy még nem lefutott.

@jaegtoer:
Nem kérem, én semjénezek, és ebben a dolgok jelenlegi állása szerint semijen (sic!) kivetni való nincs is.
@Mariann19: Lehet, hogy fel is állt..a diagnózis, csak nem tudja, mitől? .-D
@jaegtoer: ha nagyon szükséges akár... uniderzális renegát-renesansz ember valék. aki fizet, azt húzom:-)
@Mariann19: Meséld el, milyen vagy, ha beteg vagy.Amúgy férfi módra viseled, vagy hisztikézel. Esetleg úgy viselkedsz egy náthánál is, mintha az agóniát élnéd át? Ilyenkor elszánt ábrázattal, férfiasan mutatják be, hogy hogyan kell távozni az Örök Vadászmezőkre a fiúknak elhaló hangok kiséretében.
Azért gyógyuljál, holnap is itt szeretnénk látni.
@GeoCracker: "az „Együtt 2014” csapata is elsősorban könnyeket és szívást ígérhet"

Ha őszinte akar lenni, akkor valóban. A népszerűségi listán pedig pont ott is tart, ahol ilyen ígérettel tarthat. Csak nincs akkora szükséghelyzet, mint Churchill-nél volt anno...
@Mariann19: olyan mint most... kicsit csendesebb és nyűgösebb.. semmi extra... a nagyhalált a sina frontváltozákra tartogatom:-)
@jaegtoer: Most készítem a melegvizes tömlőt a lábaihoz, mellkasra pedig priznicet. Milyen kettős fronthatás éri a mi Mókusunkat.
Tegnap úgyis szemrehányást tett az itteni nagyérdeműnek, mert egész nap tartotta a frontot Vinnie ellen.
ha meg agonizálok... no az teljessen élethűen teszem... azért nem szeretném megélni, hogy anno tévedésből a proszektúra helyett a proktológiára toljanak be utolsó utamon:-)
@Légifarkas: Aki ma mást ígér, azt el kell zavarni, úgy vélem! Csak értelmesen, kifejtve, ezt hívnám én "szagértői" kormányzásnak, nem a megálmodást, ami most próbálkozik..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Szóval a parlamenti mandátumok eloszlási is FIDESZ hazugság? Bajnainak meg Gyurcsánynak kellene adni az összeset, úgy lenne valóságos?
@jaegtoer: :-) Ok, Ok, :-)

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A konfrontálódá és konfrontatív döntés csak részben fedi egymást. azért ttem a kiegészítést arra, hogy személyes felelősséggel járó...

Orbán szinte mindenért mást küld a farkasverembe. Mással írat alá, máshol van,amikor az ég zeng. Ő az, aki egy fulajtárt küldene oda egy kocsmába a pofonért a falu bikájához. De mire a havert agyonverik, ő már a kocsma előtt üvöltene, hogy micsoda diszkrimináció érte az ő bátor kiállását.
@Mariann19: Tegnap úgyis szemrehányást tett az itteni nagyérdeműnek, mert egész nap tartotta a frontot Vinnie ellen.

nono védekezésbe szorítottak a kipihent frissagyúak... de nem hagytam magom... és az irhámat sem:-)
@Légifarkas: nem bombáznak az igaz. A gazdasági állapotok azonban majdnem olyanok. S ha elég rosszak,még lőhetnek is.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Már tegnap is enyhe gyanúval figyeltem, hogy nem léptél be véletlenül a szabadságharcosokhoz?
Csupa ilyen hadi kifejezés csapdosott körülötted és általad is.
Tartottad a frontot, meg Nagyágyú lettél Vinnie által, csak néztem, milyen háború veszi itt kezdetét. Aztán rájöttem, hogy csak egy kis szabadságharcról van szó.
@74. Vladys: haggyámáááá. lerágott csontokon 3 év után már nem rágódom. ha neked 3 év alatt sem sikerült megérteni a választási rendszert, akkor ne most a kard...
@Mariann19:

"...melegvizes tömlőt a lábaihoz, mellkasra pedig priznic..."

asztadurva!

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

olvastad?! hallottad?! becsüld meg magad, és tegyél ki magadért! ilyen gondoskodást?!
@De hol van Columbo felesége?: Persze nem döntöd még el, hisz még leszállhat Isten az égből és kiütheti a prófétát a nyeregből, persze erre az esély nagyon csekély, na ezért fogsz te Bajnaira szavazni, hisz ő kivezeti az országot a bajból. Milyen jó, hogy egy ilyen tehetség, aki ilyen tiszta szívvel rendelkezik az választható.
@GeoCracker: ez így rendben van és igaz... ritka szaralak gyáva nímand... és igazi szarkavaró...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Én mikor beszéltem a választásról. Vagy téged csak ez az egy dolog érdekel és próbálod efelé terelni a beszélgetést?
@Mariann19: nem használt ékezetet az együgyü... nagyagyat akart írni:-)
@jaegtoer: olvasom, hallom, élvezem... te meg ne írígykedj:-) ez minden agykárosodott hadisérültnek alapjuttatás mariann részéről:-)
@74. Vladys: *Én mikor beszéltem a választásról?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Azt nem mondanám, hogy védekezési poziciót vettél fel, sőt, hős kiskatona voltál.
Gondolkozni kell, hogy milyen hősnek kijáró díjat alapítsunk itt a Varánuszon, és pénzes kitüntetéssel ismerjük el a 2/3-ad megsemmisítését. Te lennél az első veréb egész napi küzdelmed elimeréseként.
@74. Vladys: én nem terelni akarom a beszélgetést... beszélgetni sem szeretnék... veled... feledős...
@Mariann19: jahh... mondjuk sörétet nekem... minimum 3 üveggel:-) asz jó lesz
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Látom nem érdekel a valóság, csak a jó kiadós FIDESZ fikázás. Ebben a témában meg ezt kevésbé lehet így hanyagolhatod. Menj másold be pár fórumra a volt komcsi FIDESZ-esek nevét.
@74. Vladys:

itt:

varanus.blog.hu/2013/01/10/orban_szoci_akarok_lenni/fullcommentlist/1#c18773590

már amennyiben a "szavazzatok" összefüggésbe hozható a választással
@jaegtoer: Ne irígykedj! Ha Te is olyan állapotban lennél, mint a mi Mókusunk, Te is megkapnád a terápiát.
A mézes teácskáról még nem is szóltam.
@jaegtoer: Tőled is csak azt tudom kérdezni mint a kollégától:

@74. Vladys:
@74. Vladys:

Látom, te sokkal jobban tudod nálam, hogy kire akarok szavazni - legalábbis így gondolod.

Két kérdés:

1.
Csak nem te vagy az, aki annyira Bajnaira akar szavazni és csupán kivetíted az ebből eredő frusztrációdat másokra?
2.
Mi közöd ahhoz, hogy ki kire szavaz? Engem speciel nem érdekel, hogy ki kire szavaz. AZ sem, hogy te kire szavazol. Ha Orbánra szavazol az sem zavar és az sem, ha Thürmerre. A te dolgod.

Egy utolsó kétmondat:
felőlem hívhatják bárhogy és lehet bármelyik párt vezetője a következő ME, csak induljunk el végre normális módon felfelé. Idegen embereket (sportolók, művészek, politikusok, miegymás) és tárgyakat nem szoktam fetisizálni.
@jaegtoer: Szerintem a fideszben sokan szeretnék, hogy ne függjön össze....
@Mariann19:

dehogy irigykedek! ami a hősöknek jár, az jár!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Gondolod, hogy egy ősellenség közel akart férkőzni a lelkedhez? Mérted már a lázad? Mennyi?
Sörétet? Az nem lesz jó, ellenjavalt.
@74. Vladys:

a főportásra, csak legyen rajta sapka
@74. Vladys: A parlamenti 2/3 nem hazugság. Az viszont igen. hogy ez 2/3-os támogatottságot jelentene. Sosem, a választások másnapján sem jelentette azt.
Tudod, hol fordult elő az, hogy egy döntéshozásban többségben volt az, aki a valóságban nem számított jelentős többségnek?
Ha nem, akkor olvass utána az SZKP kongresszusainak.
S tudod, hogy hívták ezek magukat? Bolseviknek.
A Fidesz tehát jellegét tekintve igencsak bolsevik párt.
A módszerei meg pláne azok. Bár Geobbels is nagy hatással van rájuk, az látszik.
@74. Vladys: ecsém, ennyire ne értékelj le, mert ezzel magad minősíted... inkább olvasgass... ma fáradt vagyok hozzád... kértelek, hanyagolj. ok?
@GeoCracker: @Mariann19:

Jó éccakát, és ápolást és ápolódást... csak asztán....
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Aki ma mást ígér, azt el kell zavarni"

Az országos telefonkönyvet tudnám így elsőre ajánlani. Sorban, elejétől a végéig egyesével mindenhová becsörögni, és a "Halló" után elmondani. Szerintem 2014-re el lehetne jutni a C-ig... :-)

@GeoCracker: "A gazdasági állapotok azonban majdnem olyanok"

Tele van a bolt kajával, piával, gáz a csőben, cső a házban, házak előtt lámpa ég, nyugszik közel, s messzeség.
Ha majd ellátási zavarok lesznek (inkább ne legyenek), talán rákérdeznének sokan, mi is az oka, de addig azzal, hogy mindenféle számok káoszát értelmezve egyesek szerint jól állunk, mások szerint meg rosszul, viszonylag kisszámú NERtársat lehet a jövőért való aggódás rögökkel teli mezejére terelni.
@De hol van Columbo felesége?: Nem mondom meg kire szavazz, te dolgod.

Több ismerősöm is kb olyanokat mondott mint te. "Arra szavazok aki alkalmas arra, hogy rendbe tegye az országot az MSZP után" meg "Aki a legalkalmasabb" stb. Már akkor lehetett tudni, hogy a FIDESZ-re, látjuk is mi lett belőle. Valahogy elég deja vu érzésem van mikor a Bajnai fanokat hallgatom.
@Mariann19: hehhe pliznisc a mellyemen, két kezem a mellyin... kellhet ettő több?:-)
@Légifarkas: Tele van a bolt kajával, piával, gáz a csőben, cső a házban, házak előtt lámpa ég, nyugszik közel, s messzeség.
Ha majd ellátási zavarok lesznek (inkább ne legyenek), talán rákérdeznének sokan, mi is az oka, de addig azzal, hogy mindenféle számok káoszát értelmezve egyesek szerint jól állunk, mások szerint meg rosszul, viszonylag kisszámú NERtársat lehet a jövőért való aggódás rögökkel teli mezejére terelni.

a válasz: a zemúút nyócévmocskosgyúcsány:)
@GeoCracker: Ez nagyszerű, csak semmilyen módon nem kapcsolódik ahhoz amit mondtam.

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Rendben, további jó szórakozást az álom világban, csak a FIDESZ szörnyekkel vigyázz.
@74. Vladys: Idézek tőled: "Szóval a parlamenti mandátumok eloszlási is FIDESZ hazugság?"
Ugy tűnik Te önmagad visszaolvasáshoz vgy fáradt :-)
na télleg mentem, a takony a szemembe húzodott. jó cak all, különössen szépleány:-)
holnap kivont karddallal fogok rohangálni a szőnyeg alatt. reszkessetek marina vladyt pedig girincsre vágom:-)
@Légifarkas: Nem is vitatom, hogy alapvetően a kommunikációt fogják megnyerni. az ország meg a jövőjét elveszteni.
@GeoCracker: hagyd má.. ez egészségesen betegebb, mint én betegen egészséges:-) szart sem ér, csak kostolgat a bitgyügyúű.
@GeoCracker: Én irónikusnak szántam, de látom te tényleg hiszel ebben. :)
@74. Vladys: Aha, szóval, ha hülyeséget írsz, akkor az irónia. Vicces életed lehet :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: 8-)
De mindenkinek további jó mulatást :-)
@GeoCracker: Na legalább eddig se kellett arról beszélni amit mondtam.
most, hogy lelépet mindenki, akkor most együtt lesz az ep választás a simával...a győztes mindent visz alapon :D?

jah meg a prosztatáról
@jaegtoer: rossz helyen kopogtatsz, te se hergeld fel magad. Én is tudom, hogy nem annyi hiányzik, csak sokan ezt hazudják, gondoltam nehogy már ezek akadjanak fent. Nem hergelem magam, s nem is a nyugdíjasok ellen szóltam, hanem a kormány pofátlan harácsolásán szerzett pénzre játssza az eszét.
@Mariann19:

végigszenvedtem a zátévé adását a zegon csinált riportot négy okossal és fiatal közönséggel aki folyamatosan minősített (a demagógia mindíg kurva magas pontszámot kapott a valóságot leértékelték) barczagyuri és 3 másik, a barcza ennek alapján 36 éves korára (akkor én már dollármilliókat termeltettem és terveztem meg vezérigazgattam versenyszférában) sokat dumál és kurvára demagóg akik a valóságot mondták azok sem mondtak egyetlen olyat sem -34 perc alatt- hogy mit kell tenni, a legfiatalabb 22 éves közgizdahallgató aszonta hogy van beruházás mert megnyitották és felavatták tehát az egész műsor nem ért kalap szart sem, sajnálom mivel az emberek és a vitázók nagyrésze sem akart számokat hallani vagy mondani a többi rablómese

a magyar GDP cca 36000 milliárd huf, ebből egy nagy adag adósság arról amiért semmit sem tettek azért hogy a GDP 39000 milliárd legyen hanem éppen csökkentik

a többi piroska és a farkas vagy csipkerózsika

brühühühühühü
@rodeo36: "akik a valóságot mondták azok sem mondtak egyetlen olyat sem -34 perc alatt- hogy mit kell tenni"

Talán, mert hétköznapi ember (a hallgató is az) át sem látja az egészet.
A foci eccerű téma: mindegy, mennyi sánta és balfasz játékos van, a cél a gólrúgás, egy gól jó, tíz gól nagyon jó. Mindegy, hogy bal vagy jobb lábbal, esetleg fejjel küldik a kapuba a labdát, szögletből vagy bedobásból, véletlenül vagy szándékosan; ha van gól, van ujjongás.
Nekünk nem elég egy gólt rúgni, ráadásul nem is csak egy pályán játszunk egyidőben: meccs van az összes ellátórendszernél (eü, tb), vannak külföldi ellenfeleink is (pl. a régiós országok), saját meccsét játssza a rendvédelem, az oktatás, a bankszektor, és a társadalom zöme is. Sokféle pályán nagyon sok gólt kéne rúgni, pusztán a gólvonal felé mozogni, de még addig eljutni sem elég már.
22 évesen mindezekre egyszerre nem lehet okosat mondani. Tartok attól, hogy 222 évesen sem. Aki ezt felfogja, egy nyilvános műsorban inkább hallgat, nehogy kiröhögjék; szűk körben, haverokkal szemben nagyobb az esélye annak, hogy alaposabban nekifut, és kifejt ezt-azt.
És különben sem az ő dolga lenne okosat mondani, erre a feladatra jól megfizetett embereink vannak, piros pöttyel a seggükön. Csak sajnos azt a pöttyöt nézegetik egész nap, és ha már olyan közel van a lyukuk, reszelgetnek egy kis fingot is, hogy a népek munkazajnak higgyék...
Off, de a nagy csendben ez alig számít:
totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/01/10/lejart_forgalmival_is_autozhatunk/
Ha ez mind a leírtaknak megfelelően összejön, az NFM bevéshet magának egy ötöst szeptemberre.
És ha még azt is bevezetné valaki, hogy minden újszülött automatikusan regisztrálódik az Ügyfélkapura, az már maga lenne a csoda.
@De hol van Columbo felesége?: Akit meg lehet venni, sorsát meg is érdemli! Érdekes a roki. nyugdíjat el kell venni! A többi megvásárlására! Szép keresztényi, magyaros "szolídaratás" szakszervezet!
@74. Vladys: "Több ismerősöm is kb olyanokat mondott mint te. "Arra szavazok aki alkalmas arra, hogy rendbe tegye az országot az MSZP után" meg "Aki a legalkalmasabb" stb. Már akkor lehetett tudni, hogy a FIDESZ-re, látjuk is mi lett belőle. Valahogy elég deja vu érzésem van mikor a Bajnai fanokat hallgatom."

Nekem is az szokott lenni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A szélsőjobbot hallgatva nekem csak azért nincs, mert nem éltem a háborúk idején. Viszont történelmi elemzéseket olvasva akár lehetne is. Momentána sorok között olyan fasiszta populizmusok zubognak.
@GeoCracker: A különbség csak annyi, hogy amíg a libsi oldalon egyre inkább megy az össznépi "rettegés", addig tovább folyik az a szabad rablás amivel már 22 éve örvendeztetnek meg minket maszopék, ballibék és fideszék.
Nekem ez valahogy jobban bassza a csőrömet, mint a nagy adag műrettegéssel nyakon öntött fújjcsúnyanácizmus vélt "veszélye".
siker siker hátán:

Útdíj: állítólag kiszáll a norvég partner
"Szakított" az útdíjtender nyertesével, a Getronics Magyarországgal a díjszedő rendszer beruházásához műszaki referenciát biztosító alvállalkozó - írta a Népszabadság, amely szerint felfüggeszthetik az egész projektet, ha a norvég partner valóban kiszáll.

hvg.hu/kkv/20130111_Utdij_allitolag_kiszall_a_norveg_partner

---------------------

Időre nem lesz semmi Matolcsy pénztárgépes ötletéből
Még mindig nem rögzítették a "szuperkasszákkal" kapcsolatos követelményeket, a megfelelő gép kifejlesztése, engedélyezése, tesztelése pedig akár év végéig is elhúzódhat - ismerteti a pénteki Világgazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20130111_Nem_lesz_semmi_hataridore_Matolcsy_penzta
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nyugodtan hagyd el az indulati populizmust. Vö. libsi, maszop, stb.
A jobberfasisztázást is. Nem is alkalmazom.
Jelenleg a szabad rablás államilag segédkezve zajlik. Ha törvényt sért, akkor az alaptákolmányba is beszavazzák.
Jelenleg a Jobbik nem számolt el a támogatottságával, de milliókat (milliárdokat?) költ. A gárda jogzserűen nem is lehetne. A hatalomnak érdeke a mélyszegénység. A polgárháborús és diktatórikus potenciál nagyobb, mint valaha.
De facto létezik a jobbik+fidesz politikai koalicio.
A hasonló konstrukciók a történelemben soem vezettek jóra.
Amugy meg feldughatod magadnak a színes TV-t, ha lőnek az utcán.
@rodeo36: Jajj te szegény. Mikre nem vetemedsz. Lassan elkezdhetnéd nézegetni a HírTV és Echo TV műsorait is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A műrettegéshez:
Furcsa módon azok emlegetnek műrettegést, akik pártolják és demagóg módjára védik a pánikrohamos gárdák vonulgatását, és faji előítélettel szólalnak meg.
Nem emlékszem arra, hogy műgárdák művonulását emlegették volna valaha is.
A mű tehát vonul, a demokrácia meg hány(kolódik) tőle.
Hagyjuk tehát az ilyen műrettegés ügyet. A neoSA gárdái huzzanak haza, és akkor lehet erre visszatérni.
@GeoCracker: Nem akarlak elkeseríteni de az a nagy helyzet, hogy a mai állapotokért a legkevésbé a nemlétező nácik az okozói.
Bár lehet tényleg igazad lehet, és az a kb. 50-100 db hungarista a fő felelőse minden nyomorunknak a rendszer váltás óta.

Bár az is igaz, hogy ezt a képet már zsidó történészek is egyre inkább kezdik tisztába tenni. :)

Szálasi a tökéletes bűnbak

beszelo.c3.hu/cikkek/szalasi-ferenc-a-tokeletes-bunbak

Ja és esetleg kérdezd Bolit is esetleg. Épp tegnap volt távoli rokonának az évfordulója.:(

"Requiescat in pace! A törvénytelenül és igazságtalanul kivégzett Bárdossy László, magyar vértanú utolsó szavai: "Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!" A csürhe őrjöngő sakálüvöltése a sortüzet vezénylőnek: "A papot is!" (Werner Alajos volt a pap.)"
@GeoCracker: Ne röhögtesd már ki magad lécci. Hol vannak ezek a pincérek mondjuk a régi SS-hez képest.:)
szálasi egy orbitális fasz volt, horti cseppet kisebb, Bárdossy meg cseppet agyilag zokni, szinte mindenki kérte, hogy ne üzenjen hadat, még a barom hitler, és a kis fasz horti is, de nem, ő már csak ment a saját hibban érzelmei után...pedig még a zoroszoktók gondolkodási időt is kapott...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha nem haraxol lesz..rom és megvetem Szálasit és Horthy-t. Ha haragszol, akkor is.
A bűnbakképzésről többször leírtam a magam véleményét, a kormányzatéról is. A hatalmi pánikról legutóbb tegnap a blogban.
A linket nem írnám be, toppszt a nevem menti linken.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én is azt hiszem. Inkább el is megyek dolgozni :-)
@GeoCracker: Én nem haragszom egyáltalán tudod. De ne hasonlítsd már ezeket a dilettánsokat a "nácikhoz" mert így sokat veszítesz a komolyságodból. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze mindenkinek meg lehet a saját véleménye hiszen erről szól ez a blog is, de az enyhén röhejes, hogy a különböző történelmi személyek megítélésénél sokkal inkább esnek latba az érzelmileg túlfűtött ilyen-olyan sztereotípiák mint a rideg és száraz történelmi tények. :)
@GeoCracker: Na de hogy békésebb vizekre evezzünk nézz egy kis jobbik-fidesz szakmai vitát is. :)

youtu.be/TLZ1PZejFEg
@Mariann19: Ja aki háremet tart fent hímneműekből az bizony könnyen összezavarodik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Két párttitkár beszélget. Megvédenek minket meg a munkahelyeinket. Ezt azért értjük. Amit a párttitkárok meg akarnak védeni azt vagy ellopják,vagy megfizetjük még az árát.

Párttitkárnak születni kell,vagy hosszú de eredményes nevelés szükséges a megfelelő ideológiai magaslat eléréséhez. A párttitkárok pártsemleges vezetők összetartó élcsapata ( fidesz-mszp-kdnp-jobbik...ti ezt elhiszitek? Azok is mi vagyunk,csak hogy tudjátok, nagy ez a demokráciának kinevezett homokozó.).
Haladunk a korral, új szelek, van aki még tudja ez mit jelent.
Az értelmiség meg csak értetlenkedik, pedig tudhatnák az értelmiségi az a magát fontosnak tartó bagázs, amely sohasem lesz képes párttitkárrá válni.Ez fáj nekik.

A jelszavainkat sem tudjátok értelmezni.

"Hűség a néphez! Hűség a Párthoz! "

Régi szép idők....kicsit bezavart az a nagy rendszerváltás, de tisztult is a kép, kimondhatjuk azt amit gondolunk.

" Hűség a Párthoz! "

Értünk vagytok,ideje lenni megérteni!

( nem személyesen értem,én sosem lehetek párttitkár, szép jövőkép,de rossz helyre születtem és olyan sokan tülekednek a szabad helyekért,hogy inkább a romkocsmában kötöttem ki... )

Csak locsogtok, tele vannak veletek a hangulatjelentések, nem értitek a világot....
@Mariann19: Vannak olyan férfiak, akik úgy tesznek mintha egy kis náthától vége lenne a világnak..
érzelmek és tények, bagoly és veréb, de mindegy is kár a borsóért, a tény attól még tény, a felsorolt barmaok attól még barmok maradtak, uff én beszéltem :D
@74. Vladys:

Jó.
De akkor kérlek, azt se írd, hogy "ezért fogsz te Bajnaira szavazni", hiszen nem tudhatod, hogyan is állok e kérdéshez.

Bajnai Gordon egy lehetséges jelölt a ME-i posztra, de nem vagyok Bajnai fan, kvázi boztos Bajnai szavazó, ha így érthetőbb a dolog.

Annyi viszont bizonyos, hogy egész más megközelítés kell, mint amit 23 évig láthattunk a politikától. Paradigmaváltás kell, az ide vezető politikai működés kudarca ugyanis szembeötlő.
Hogy erre Bajnai személye teljes garancia-e, abban nem vagyok egészen biztos, legjózanabb nyilatkozatai ellenére sem.

@Szúrófény:

Csak nevében keresztény és népnemzeti. Sokuknak talán még a munkáspárti pártkönyve is megvan. Csodák nincsenek. A cél nem az ország, hanem a párt jövőjének biztosítása maximin stratégia mellett.
Ennyit tudnak, és esetleg a fegyverszámukat.
Totális blődli.
@DezInf: Na de majd ha jönnek ismét a vidámfiúk HH-val, dékával, maszoppal, millával, E14-el lesz itt ismét móka kacagás, kolbászbólkerítés, háromhatvanaskenyér, az únió pedig egyből újranyitja nekünk a 12 bezárt cukorgyárunkat is, mivel onnantól kezdve ugye édes lesz az élet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Már rég bevezették a kétpártrendszert,csak nem akarjátok észrevenni. Ez a demokrácia diszkrét bája:)

Az országot két pártra osztó árkot közös erővel gyorsabban ásták ki mint eleink a Hansági főcsatornát:D

A Haza -amelyik sosem lehet ellenzékben- örök hálával fog rájuk gondolni.

Mindkét oldalon feltűnnek "felelőtlen elemek",erre találták ki azt a mindent szelő szalámi szeletelőt.

Az ároknak két partja van, ezt nem értik a butuskák.

A páratlan jobboldal páros, mert csak a Jobbikot kell megfelelően kezelni, a többi csak kellemes emlék,leszalámizva,beépítve mint panelban az gardrób. ( direkte nem a spájzot írtam,mert lehet még ott vannak az oroszok...nemzeti érzékenység...meg vodka..)

A páros oldal a bal, rájuk szakadt az a sok agresszív kezdemény, lassan meg se lehet őket számolni. Ott van igazi osztályharc:)
Nagyon harciasok az ottani párttitkárok,de valójában időre lenne szükségük. Öt év kellene amíg rendet raknának,visszaállítva a természet kétpárti rendjét.

Nehéz évek jönnek,de az össznépi párttitkárok biztosan jó döntéseket hoznak,mert értük vagyunk,bízhatunk bennük.

Azt a cukrot meg nem értem! Ide cirkusz és kenyér kell! Mit nem lehet ezen érteni ?

Látom erősíteni kell az ideológiai meggyőzés hatékonyságát, ha ezt Berija párttitkár ( úr/elvtárs - a fene se ismeri ki itt a rangokat,megszólításokat ebben a felülrőldemokratizált világban ) az igazság egyik fő letéteményese látná....huhhh...a hideg is kiver...aztán jön a ki kit ver !

Mára ennyi elég is,mert a szellem kivágja a biztosítékot.
@Fabius: Pontosan.Ahogy mondod.
Ez így nekem is jobban tetszik.
Legyenek ott,szavazzanak,de pénzhez ne nyúljanak!:))
OFF

Emlékezzünk az áldozatokra.

"A Don-kanyar tragédiája olyan nemzeti tragédia, amely után itthon évtizedekig tartó mély hallgatás következett. A csend évtizedei után fontos, hogy szavakkal is emlékezzünk, mert annál, ami a Donhoz vezényelt katonáinkkal történt, csak egy valami lehet szörnyűségesebb: ha elfelejtjük őket."

Nem látlak én téged többé:

youtu.be/xNpqglHh0Dc

ON
@rodeo36: Szia Rodeo! Látom, végig kínlódtad a sztárpolitológusok küzdelmét az ATV-n, és megállapítottad, azt, amit én is tapasztalok. Magyarázatokat és érveket nem adnak elő, hanem azokat a kliséket nyomatják, amelyeket a kormány és a munkaadójuk előír nekik. Önálló gondolat nincs, demagógia hegyek viszont roskadásig. Szoktam figyelni a volt pénzügyminisztereket, és elimeréssel figyelem, hogy mondandójukat milyen matematikai pontossággal építik fel, egy-egy kérdésnél valamennyi kapcsolódó területet értékelnek a világggazdasági szerepvállalásunktól kezdődően, aztán érintve a pénzpiacokat, a finanszírozást, a gazdaságpolitikának a társadalomra való hatását, vállalkozói gondolkodásmódot. Közben az ember érzi, hogy a gyakorlati megvalósulással is tisztában vannak, a végrehajtás szereplőinek esetleges nehézségeivel. Szóval profik.
Barcza Gyurin ne csodálkozz, a Századvég munkatársa, és már minden érthető.
Más. Tegnap hallottam, hogy a nemzetstratégiai program égisze alatt 47 új munkatárs belépésével a világ földrészein fogják népszerűsíteni országunkat havi 350.000.- Ft fizetéssel + költségtérítéssel.
A projekt csak abban sántít, hogy ilyen szervezeteink már léteznek a világban, hiszen például a művészeteket, a kultúránk bemutatását évek óta szervezik magas színvonalon. Jó, nem?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Aggodalmam zaklatott közérzetet hozott ki belőlem, annyira foglalkoztatott az egészségi állapotod. Csak hánykolódtam éjjel, hogy felszökött-e a lázad, kapsz-e levegőt.
Tájékoztass, ha túlélted, ha nem, volt itt a múltkor egy patológus társunk, akkor majd tőle érdeklődöm.
@Penivaldes: Most jutottam oda, hogy gép elé kerüljek, első dolgom volt érdeklődni Vérmókus blogtársunk állapota felől, mert Ő is - hasonlóan férfitársaihoz - náthája okán lehet, hogy már végrendelkezik.
Lehet, hogy ránk is hagy valamit.
@Mariann19: én nem hagyom, hogy eltávozzék, testemmel melengetem addig amig fel nem áll!
de ha mégsem akkor megsíratom
@Penivaldes: Csak azt kérem tőled, hogy nagyon vigyázz rá, mert megérdemli.
@Mariann19: vigyázok én, porcelán csészéből etetem ha kell
@Jaffar: "Ezek után azt varod el, hogy a többség tisztában legyen olyan bonyolult dolgokkal, mint jobb-bal?"

Én sokáig azt hittem, hogy a politikusok lopnak-csalnak-hazudnak. De a fityisz kormány ráébresztett, hogy ők azért ilyenek, mert a magyar társadalom ilyen. Ők csak leképzik és kihasználják ezt.

"Ezt is teszik velük, s a többség meg boldogan béget hozzá."

A humán etológus ezt úgy fogalmazná, hogy az emberi faj erősen indoktrínálható, azaz a csoportjának kultúráját erősen leegyszerűsítve is elfogadja (l. lózungok).

"Akinek meg nem teccik, az menekül, s vissza sem néz, majd él boldogan míg meg nem hal."

Én is így érzem... :( Ha meghallom azt, hogy "nemzeti" máris tudom, hogy közpénzeket akar valaki lopni! :(
süti beállítások módosítása