Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.17. 06:20 Fabius

Listaország királya Orbán, hercege Kubatov

Címkék: fidesz választási csalás gery greyhound kubatov lista diákvezetők

Lassan úgy kéne nekünk egy listaügyi államtitkár, mint Viktornak egy HaHa aktivista mentes rémálom. Ideje lenne megvizsgálni, a Magyar Nemzet főszerkesztő Liszkay Gábornak vagy a Nemzeti Listakészítő Céh alapító Kubatov Gábornak van -e hozzá több affinitása, és melyikükben buzog jobban a szervilitás faktor. Csak jobb lenne, ha mindenki minden szempontból megvizsgálva kilistázva szerepelne a Nemzeti Adatbázisban, nehogy véletlenül olyan Fidelitas tag is bekeveredjen a tandíjról tárgyaló különítménybe, aki egyszer is megtapsolta Raúzsi néni helyett Pokorni Zoltánt. 

A ciklusfelező után néhány hónappal elmondhatjuk, mindenből új van. Na jó, majdnem mindenből, mert a felsőoktatás még ellenáll, és Orbánnak sem találtak a hétvégén féknyommentes új fecske alsót a komódfiókban, de azért, na. Van új alaptörvényünk, Új Széchenyi Tervünk, új maszkok vigyorognak a betonszarkofágokból ahová beöntötték őket ellenzéki atomtámadás esetére, új köztársasági elnökünk - igen, az új helyett még újabb- új költségvetésünk. Ja nem, várjatok, abból meg a legeslegeslegújabb is elavult, Kusza Szem most benyújtott módosítóit megszavazva az már a még sokkal inkább legeslegeslegújabb költségvetés lesz. 

De ezek mind eltörpülnek a legnagyobb újdonság, Tomanovics Gergely Új Őszintesége mellett. Gery Greyhound elhagyta a süllyedő hajót és feltámadó lelkiismeretétől vezérelve megosztotta velünk a Kubatov listázás kézikönyveként is felfogható videóját, amit ha teljes egészében látni akartok akkor kattintsatok ide. Akinek a 20 perc sok a választási mutyiban könyékig turkáló Fidesz pártigazgatóból, EP és országgyűlési képviselőkből azoknak egy gifben összefoglaltam a lényeget:

kubatov-lista2.gif

Azt ügye senki nem gondolja komolyan, hogy ennek bármi következménye lesz? Nincs ügy, nem is lehet, ahhoz kéne egy tökét megtaláló adatvédelmi ombudsman Nemzeti Adatvédelmi Hivatal elnök, abból meg hiány van a lista - feliratkozás - regisztráció korszakban. Ráadásul olyan érzése van az embernek, hogy időnként eltévedve bolyong a jog útvesztőinek rémisztő sötétjében, és minden fény végén csak újabb alagutat talál. Szerinte minden rendben van a Magyar Nemzet listázásával, nincs ott semmi látnivaló, oszoljunk kérem.  

- "Jogsértés nem történt - mondja - hiszen a közfeladatot ellátó, közéleti szerepet vállaló tisztségviselők magánszférához való szabadsága szűkebb, mint az átlagembereké."

 

A probléma annyi, hogy meg tetszünk ám különböztetni Kiszel Tündét a Semjén Zsolttól. Jó, sok különbség nincs, de például Donatellácska lehetséges apajelöltjeit listába szedni 3 millió forintjába fájt az egyik bulvárlapnak, mert "ordenáré módon avatkozott Kiszel Tünde magánéletébe." A közszereplő és közszereplő közti különbség egy jogszabályból fakad. A 2003. évi III. törvény 1§ (13) ugyanis így definiálja a közszereplőt:

 

"az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította."

 

Az ügye könnyen belátható, hogy a diákszervezeti vezetők semmilyen közhatalmat nem gyakorolnak, sőt, éppen azért választják őket, hogy a diákok érdekeit képviseljék a közhatalmat gyakorlókkal szemben. Abban semmi meglepő nincs, hogy egy fideszes ezt nem tudja, a törvényt amiben a passzus van kerülik messziről, mintha pestises volna, mert az ügynök és besúgólistákról meg levéltárról van benne szó, Az ezek nyilvánosságát szorgalmazó javaslatokat meg kaszálják vadul, és szaporán hányják magukra a keresztet, ki ne  kerüljenek a nyilvánosság elé valahogy. De, hogy Péterfalvi is ilyen egyszerűen átugorja ezt azért abban van egy kis meglepetés, különösen, mert Jóri András egykori ombudsman meg látja a problémát. Bár nem tudom meg kell-e lepődni azután, hogy szerinte csak a határon belüli levélben regisztráció aggályos, a határon túlról érkező meg nem aggályos, azzal minden okés. 

 

Úgy érzem időszerű lenne nekünk is csatlakozni a kialakuló hagyományhoz, és készíteni valami listát sorba rendezett összeírást legalább ezekről az alternatív jogértelmezésekről és AB leintésekről. Mégse legyünk már mi az egyetlenek, akiknek Listaországban semmilyen adatbázisa nincs, amit ha keményre csavarunk legalább egy saller kiosztására alkalmas lesz 2014-ben. 

 

1167 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr374969206

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha a sz..t megkeverjük, az attól még sz.. marad! 2012.12.17. 09:21:30

Gírosz-Ász kormányszóvivő úr és Parragh (Parrot-papagáj-vagymi) László kormányszócső urak megkavarták azt a bizonyost azzal, hogy jókora gyanúsítgató személyeskedést vittek bele a tatárdúlás értékű keretszám-variálás és az általa kiváltott diákfelbolyd...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na angyalkáim, aki még egyszer azt meri mondani, hogy Gyurcsány miatt van a kétharmad, azt kollektíven álljuk körbe, és röhögjük ki, aztán biztos, ami biztos, küldjük el a kurva anyjába, ha kérhetem! Köszipuszicsá!
Nem vagyok Fidesz szavazó, sőt. De szerintem a másik oldalon is van ilyen lista. Most az új választási törvény miatt még jobban kell.
Mondjuk az érdekes, ha te rajta vagy a listán, de nem akarsz a Fideszre szavazni, másra mersz, vagy annyira félsz, hogy inkább rájuk szavazol.
Minden kunyhóba bekukkantanak az egyenruhás fideszkatonák, hogy vannak-e benn vietkongok.

Ahol nincs mosoly, ott látványosan jegyzik fel a lakónak, hogy az ellenség sorában lett számontartva.

A kunyhó komcsi fészek.

Csillagot nem kell viselnie, köszi. Majd az adatbázissal utánajárnak a családjának.
Én a Lungo Dromos résztől fogtam padlót. :) Tényleg a videóban szereplő fiatalok, most vajon mit gondolnak a szereplésükről???

@félázsiai nemecsek ernő áruló: A kétharmadhoz nagyban kellett a hívő sereg is valamint egy nagyon jó ellenségkép, amelynek összekovácsolásában hidd el, hogy nagy része volt fletónak is.
v'bőrön tegnap óta kitárgyalták, egyetlen kérdés, ami felmerült (gondolom itt is fel fog): Vidéki, enrico72 hol vagytok?

:D

hiányoltuk a teljes jobboldali bérbrancsot.
nem tudom mit vagytok elakadva? olyan flottul megvolt/van szervezve ez az egész, az meg csak ocsmány buzizsidóballiberális szőrszálhasogatás, hogy a választás napján finoman felhívjuk a kedves szimpátiás figyelmét véletlenül el ne "felejtsen" zsoti' bácsira(és vagy a fityiszre) szavazni, mert nem kell beszarni, de azért mi poénra tudjuk kire (nem) szavazott a kedve polgár(ner)társ... :)

hogy dugna fel ezeknek valaki egy kibaszott esernyőt...és eme a jókívánságba minden"listakészítő" kisiparos és azok főnökei beleférnek, rohadna rá mindegyikre a műanyag bilincs
@Secnir: ez a baloldali propaganda aljas rágalma, nincs miért billentyűt koptatni, punktumm... :)

mit mondanának, hogy a szocik méginkább???
Szerintem Kubatov eggyel többször megnézte, mint kellett volna, a West Wing-et. Most is ezt fogják csinálni. Rosszul fogalmaztam. Már most is ezt csinálják.
Szidják az imperialista (benne van, hogy lista :) ) nyugatot, de ugyan azt teszik, mint az Usa választáson.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látszik, hogy felejted a 2002-es Testnevelési Főiskolai Orbán-beszédet.
A hiszterizálás magasiskolája volt, pedig csak leszavazták őket.

A szekta már akkor vérgőzös volt és elborult.
Nem szervesen idetartozik, de tetszett Markó Béla beszéde: www.youtube.com/watch?v=Di2cJRpTz8E
@Dr. simonmondja.: Persze hogy a kemény mag már akkor meg volt. Viszont a kétharmadra valót nagyban az elmúltnyócév gereblyézte nekik össze.
@Secnir: Ők most mással vannak elfoglalva.
1. Várják a Nemzeti Színház új vezetőjének nevét. (Az mno új vezetőről ír, már tudnak valamit!)
2. Összeesküvést gyártanak Bajnai balesete és Horn Gyula balesete miatt.
Nincs nekik idejük listákra, amikor ezen a héten is több dolgot megold Orbán, egyedül.
@V-PORT:

"Mondjuk az érdekes, ha te rajta vagy a listán, de nem akarsz a Fideszre szavazni, másra mersz, vagy annyira félsz, hogy inkább rájuk szavazol."

Tételezzük fel, hogy a szavazás titkos.
@Orica Középföldi: Igen. De az emberek félnek. Amióta egyre jobban "divatba" jöttek a listák, szerintem bennük van, hogy mi van ha mégsem olyan titkos.
@Secnir: Ők elkezdték a listákat készíeni. Nem érnek rá ilyen csip-csup ügyekkel foglalkozni, mint a kommentelés egy ilyen szélsőséges blogban. HMajd a kész listával megjelennek, és mi mehetünk raportra.
@V-PORT: Nagyon jó beszéd volt. A Bonsai Ducéék ott is veszítettek pár tízezer szavazatot ezzel. Csak nyomják a Szász Jenő féle MPP-t és akkor Erdélyt el fogják bukni.
Mondjuk erre a videóra most rá kellene feküdnie az ellenzéknek - minusz Jobbik - és éjel nappal ezt nyomatni a parlamentben. Ezzel kapcsolatban fel lehet hozni az Agyar Nemzet listázását, és még pár hasonló dolgot. Egyet ne szabad csinálni. Hagyni, hogy ez az egész listázásos ocsmányság kihűljön.
@Secnir:

törölték őket a fizetési LISTÁRÓL

brühühühühü
@batka manó: Igen, azt mondják:

mno.hu/vezercikk/a-verprofi-bajkevero-1125297

...
"A választás napján az előrejelzések a Fidesz győzelmét ígérték, ehhez képest az MSZP győzött egy különös választási csalással, amire csak jóval később derült fény. Az MSZP-s választási bizottsági tagok délután telefonáltak a központnak, nevesítve azokat, akik nem mentek el szavazni. Az aktivisták a Werber által készített adatbázis nyomán rengeteg passzív szavazót mozgósítottak, akik többsége az MSZP-re voksolt. Ilyen méretű manipuláció utoljára a kékcédulás választásokon történt."
...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

2002-es eredménye - 2 365 273 szavazó

2010-es eredménye - 2 706 292 szavazó

240 ezer a difi.

A kerületünkben többen laknak.
Ennyi a különbség elvesztett választás és kétharmados teljhatalom között.

Kis nyomásgyakorlás, nyílt választásra kényszerítés, és meg is van.
@NaP:

aham, de úgy nézem a fidesz akkor még tudott új kunsztot tanulni:

"Ezt kellett megfordítania. Értsd, egy magyar párt megbízta egy idegen ország kommunikációs szakértőjét, hogy nyerje meg neki a parlamenti választásokat. Werber tűzre dobta az MSZP tétova stílusát, és állandó nyomás alá helyezte a Fidesz-kormányt. Lélegzetnyi időt sem hagyva, folyamatos pergőtüzet zúdított a kormányzati szervekre, magához ragadva a médiakezdeményezést. Elviselhetetlen feszültségben tartotta a közéletet, közvetve az egész társadalmat, még mélyebbre ásva az árkokat, teret engedve a színtiszta gyűlölködésnek. Minden intézkedésbe belekötöttek, folyamatosan vádolva a Fideszt saját negatív kampányfogásaikkal. Egyfolytában sulykolták a szocik nagyszerűségét és szakmai hozzáértését, hogy mennyivel jobban kormányoznának, ha győznének. Ehhez megengedett volt a szemérmetlen hazudozás bármilyen formája, legyen szó nyugdíjról, abortuszról, magánéletről vagy egyházügyről."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor a Jobbik is csinálja, de az a baj, hogy a Jobbik a Vona Gábor és a Bonsai Duce többszöri összeborulása miatt már egy kicsit hiteltelenné vált.
@Dr. simonmondja.: Egyetértek. Kíváncsi leszek, hogy a kb. 3-400.000 határon túli szavazó kit támogat majd 2014-ben. :)
a mai technika mellett a listázást elkerűlni sem lehet...vannak listák ez marketing annak modern vonulata

azt kell szabályozni és szankcionálni hogy ki és mire használhat bármilyen listát

namost a választási törvény csak egy...de a kereskedelmi is és egészségügyi, oktatási és a sok minden egyéb

brühühühühü

nem a listázás lesz a bukásuk oka 2002-ben sem az volt, a zemberek tökei tele lettek a szarháziságukkal és ezt mondják most is nem a listát, hanem hogy a korm
ány meg a 2/3 egy darab ócska szar és ezt variálják

brühühühühü
@CSENDES:

Tessék pontosítani, én még iszom a kávémat.
@batka manó:

ja itt cseréld fel a két párt nevét és helyben vagyunk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szetinted a kettősállampolgárok hány párt nevét tudnák felsorolni ?

És hány jelölt nevét ismerik ?

És ebből hány küldözget nekik arcképes leveleket ?

Egy ?
@Dr. simonmondja.:

341019...de nem ez a lényeg...a listák: ha van vagy lesz személyi nyilvántartás annak titkosnak kell lenni és ezt a titkosságot szabályozni/szankcionálni kell

minden egyéb lista "önszorgalmi" és a lista adattartalmát is szabályozni valamint szankcionálni kell valamint annak felhasználását törvénybe iktatva

a mai technika mellett megtiltani sem lehet szinte magától adódik egy listázás lehetősége és annak akár pozitív eredője is lehet...de az már másik társadalom amelyben a tiltások és reszpektek be vannak tartatva

brühühühühü
bármelyikünk tud csinálni egy listát a rendelkezésére álló adatokból amelyeket publikus oldalakról gyűjt és utána rendszerezni egy excel elegendő még sok is
@rodeo36:

Szerintem a titkos választásokba nem fér bele,
hogy minden ajtón bekopogtatunk, szomszédokról is érdeklődünk,
rákérdezünk a háziak választására,

majd szemük láttára felvéssük az ixet a feketelistánkra.

Ez inkább a kunyhókra húzott krétajel.
@V-PORT:

Nem kéne a paranoiába már most belemerülni.
mint régi listaszereplő igazán örvendek, hogy hazánk demokratikus fejlődése már majdnem megüti az átkos szintyét, azaz a közönség el kezdett fosni és alámerülni, ahogy ijenkor illik. jómagam is fölállítottam a szaros klozettpapír listát, mejjen két aféle kösszereplő van fölsorolva: egy db miniszter és egy db kormányszóvivő, akik a hétvégi hátrabukfencet a "kiszivárogtatás" című obskurus tevékenységnek tuggyák be rezzenéstelen pofával. errűl eszembe jutott az a régi vicc, miszerint pártunk köszponti bizoccsága rendkivűl titkos ülésen kívánta mekkhatározni az imperializmusra mérendő csapás lekfontosabb direktiváit. a randkivüli titkosság érdekiben aszt is mekkszapták, hogy a részvevőknek még klotyóra is tilos kimenni, így az üléstermben vödröket hejesztek el a jó ügy érdekiben. fojt is a tanácskozás mindaddig, mígnem éktelen csörömpöléssel be nem vonult a takarító néni, akire asztán a levezető elnök elvtárs rámordult, hogy mi a fenét keres itten? "hát bemonta a szabad európa, hogy tele vannak a vödrök és cserélni kéne." - így a néne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
így fog kinézni:
1. lakás ránk szavaz
2. Dunába
3. meggyőzni a Hűség Házában
4. német, nem bántani!
@Orica Középföldi:

Ha feltételezzük, hogy a szavazás titkos, akkor a - büdöskomcsi ellenség - listára került választók csak egyet tehetnek...

... nem mennek el szavazni.

Mert akkor talán átkerülnek a - tűrt - listára.
Szerintem ha egy lista igazán aggályos, akkor ez a fideszkubatov féle tényleg az.

Ehhez képest a Gyöngyösi féle "milyen kettős állampolgársággal rendelkeznek a parlamenti képviselők" című bolhafingnak számít, főleg annak fényében hogy ez még a törvények szerint is közérdekből nyilvános személyes adat.:)

"az országgyűlési képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó adat (...) közérdekből nyilvános személyes adat. Ez azt jelenti, hogy a képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó tájékoztatást (...) maguk a képviselők mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni."
@tucano: Azt hitem hogy inkább Hollánék fognak az eszedbe jutni. :)

vimeo.com/7493157
Ja és kíváncsi leszek, mik lesznek a további csemegék, amiket Gery Greyhound haverunk nyilvánosságra hoz majd. Ti mikre tippelnétek??? :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Ha ez a listázás most így fényrederült,

akkor minden közzététel csak tovább erősíti a megfélemlítést.

Egy esetben nem a fidesznek használ,

ha bíróságon elitélik a fideszt - a választás rendje elleni bűncselekmény vádjával -.

Erre asszem Polt Péter a megmondhatója, hogy mennyi az esély.

Szóval már maga a Greyhund meg a Zero meg a Varánusz is

csak a megfélemlítésnek ad még több kakaót.

Szóval segít a fidesznek távoltartani az ellenzéki szavazókat az urnáktól.
"knulle din mor"! - mormogta az ecceri jeges medve, miután elúszott tromsobul svalbárdig.
@Dr. simonmondja.: Csak nem azt akarod mondani, hogy ezáltal Fabius is a fidesz szekerét tolja, mivel közvetve ő is segíti a további megfélemlítés terjedését?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Előfordulhat.

De csak akkor, ha nem mondja ki a bíróság, hogy a fidesz törvénytelen eszközökkel nyerte a választásokat.

Mert ha ennek semmi következménye nem lesz, akkor csak egy fenyegető video.
@Dr. simonmondja.:

Annyi, hogy mindenki... a tarkóján érezze a fidesz hideg lehelletét ... talán Kövér mondta anno...
hvg.hu/itthon/20121216_kover_laszlo_tandij

"Véleménye szerint "a kormány ezeket a bejelentéseket, kiszivárogtatásokat úgy tette meg, hogy nem készítette elő a politikai talajt", nem kezdett el beszélni arról, hogy mi az a probléma, amelyet meg akar oldani, hanem evidensnek vette, hogy mivel a téma tavaly és tavalyelőtt már szóba került, logikus az, amit tenni fog, és azt az érintettek is így fogadják majd."

Hogy szakadna rá az ég, nem szégyelli magát? De tudja tovább fokozni a szégyentelenséget, az ügynök aktákkal, nemzetbiztonsági múlttal kapcsolatban:
"Az ügynökakták nyilvánosságára vonatkozó kérdésre Kövér László kijelentette: a kutatási szabadság adott Magyarországon. Szerinte azok szeretnének nagyobb szabadságot, akik célja, hogy "történészként villoghassanak", vagy hátsó politikai szándékokkal azokon akarják elverni a port a kommunizmusért, akik ennek a hierarchiának a legalján, sok esetben "morális rabszolgák" voltak."
@aritus: hoppá! akkor vajh mennyi lesz a fizuja a járás vezetőjének? és mennyi lehet a megyei kormányhivatal vezetőjének?
@Dr. simonmondja.: hideg az még hagyján, de mostanság még fogat sem mosnak a fijjúk
@Dr. simonmondja.: Csak belőlem és az ismeretségi körömből pont az ellenkezőjét váltja ki minden listázás. Mi már csak dacból is elmegyünk aszavazni, hogy ez a semmire sem jó bagázs nehogy mégegyszer a hatalom közelébe kerülhessen.
@bella _ciao:

Már az nagyon büdös volt, amikor a Kubatov-videoval a 2010-es választás előtti napokban-hetekben

előjöttek a médiában.

Az valami emlékeztető szúrás volt.

Hé, komcsi, figyellek, geci vagy... na, most merjél szavazni...!

és mivel kimondták, hogy ez törvényes, a választók behúzhatták a nyakukat.

Ez a Kubatovval fenyegetés a fidesz-kampány része.
Ha törvényes.

Greyhund fideszes kampányszakember.
Végülis a szociknak otthonmaradt a tábora.

És ez volt a döntő.
@Dr. simonmondja.: Igen otthonmaradtak, és oka volt, hogy nem mentek el szavazni. nem tudom, hogy ezen mennyire gondolkodtak el már a kedves szoci urak és hölgyek?
Vidnyánszky Attilaé lett a Nemzeti Színház

index.hu/kultur/2012/12/17/vidnyanszky_attilae_lett_a_nemzeti_szinhaz/

miért is nem vagyok meglepve.

Patkányország patkánykirályámak patkány házimuzsikust...
Vidnyánszky Attilaé lett a Nemzeti Színház

index.hu/kultur/2012/12/17/vidnyanszky_attilae_lett_a_nemzeti_szinhaz/

miért is nem vagyok meglepve.

Patkányország patkánykirályámak patkány házimuzsikust...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

A légypapíron már eddig is sok fekete pötty volt.
Ez a legnagyobb. Egy légynek álcázott turul.
@Penivaldes:
Szijjártó se mondta volna szebben.

Nem véletlen, hogy a szavazás titkossága demokrácia-feltétel.

Ha nyíltan kell megvallani, akkor a választó védtelen a nyomásgyakorlással szemben.

Kergetik, mint Áderünk a vakondot - egy szívlapáttal.

" Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette. "
@Orica Középföldi:

nem teccenek észrevenni, hogy ez is a "nyomják krahácsot" terv szerves része, mej dicsöséget hoz nemzetünk göcsörtös homlokára?
@Dr. simonmondja.: Kíváncsian várom, mikor lesz az ajtófélfámra narancssárga x mázolva, a hozzá tartozó törvénnyel, hogyaszongya: Ez itten a nép ellensége, Szabadon inzultálható, agyonverhető, kifosztható, megalázható. Név szerint kiszerkeszthető, semmiféle egyházi )(mert már lassan más se lesz) oktatási intézményben hetediziglen ne tanítható, a Nemzeti Boltokban, Nemzeti Dohányárudákban ki nem szolgálható, nemzeti magyar földben nem nyugodhat. Állampolgársága visszavonva, hontalanná nyílvánítva. Ideiglenes tartózkodási engedélyt abban az esetben kap, ha a Közgép számlájára közvetlenül elutal 250 ezer eurót, és bizonyítja, hogy a putriban, melyet azért mégis kegyes kormányunk biztosít számára - mert az adójára, a kiemelt Urak kiemelt életszinvonalának biztosítása céljából szükség van,- ágya felett a NER ki van függesztve, eténkánt pedig gyertyát gyújt az Alapturhvény asztalán elhelyezett Alaptörvény és annak minden módosítása tiszteletére. Az új kiadású (cserélhető lapos)alaptörvényt a kiegészítő lapokkal napra készen vezeti, a sarkalatos törvényeket pedig a helyi plébánosnál, gyónás keretén belül, azok megjelenése előtt 1 órával annak fülébe szó szerint belesuttyogja. Ebben az esetben reménye lehet arra, hogy valamikor MI alávaló alattvaló kategóriából síma alattvalóvá nyílvánítsuk.
gyürk andrás egy mocskos választási csaló, a minumum az, hogy le kell mondania.

persze, nem fog, mert gerince nincs neki.
@Penivaldes: nem ismerem, nem érdekel... akit így választanak meg és elfogadja, és ennyire kapar a stallumért, az számomra az marad. Emlékeim szerint már volt egy sikertelen pályázata. Nagyon kell neki a mézeskalács. Egy művész ne nyaljon az aktuális hatalomnak. Mert akkor már nem művész, de még csak rendes mesterember sem lehet.
@bella _ciao: Fekete György "belsőépítész" ? :-)
Már az MDF kormány idején sem volt normális. A helyzet azóta csak súlyosbodott...
@dr Kangörény: Lemondani????? Na ne röhögtess. Néhány hete dőlt el, hogy ő irányítja majd a Fidesz 2014-es kampányát. :))

www.hirado.hu/Hirek/2012/11/27/05/Nepszabadsag_Gyurk_Andras_iranyitja_a_Fidesz_kampanyat_.aspx
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Nagyon örülnek a debreceniek, hogy eltávozik ez a kárpátaljai jöttment.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A jobbikot csak azért "támadja" a fidesz, hogy legyen egy kis PC reklámja: "mi nem vagyunk ám nácik mint amazok". A lepel alatt meg bizony nagy az összebújás.
Még azt is el bírom képzelni, hogy a fidesz bújtogatja ezeket a náci szagú megnyilvánulásokat.
Szóval, veszélyes dolgokat nem fog a jobbik mondani a fideszre.
ezek a listák nagyon hasznosak lesznek 1-2 éven belül...

amikor majd egyesével KELL LEVADÁSZNI,
bebörtönözéshez, kivégzéshez minden fidesfant
@Salemi boszorkány:

ez a "kárpátaljai jöttment", ez valami igazmagyar terminus technicus?
@Dr. simonmondja.: demokrácia? mi az? ugyan legyen nyilt a szavazás, és csak a 180.-nál magsabb férfiak szavazhassanak, és csak öket lehessen megszavazni, kivétel ha felcsúti..
@bgp: Hát a parlamentben ennek felelőse pont a közutálatnak örvendő Novák. Őt utálják a legjobban a fideszesek is, pont azért mert pld. a Kubatovlistázós szövegek is hozzá "tartoznak". :)
Na, megint megnéztem a kérdéses videót. Továbbra sem értem hol itt a szenzációs leleplezés.
@Vitéz László: Látom megint előjött a jogállami éned. :)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: nekem szinpatikus. főleg mert nem köpönyegforgató, mint sokan a nemzeti oldalon..(ma sem tudom mi az a nemzeti oldal)
@Penivaldes: hmmm... a helyettese eperjes lehet az origo szerint? mi lesz szegény veszprémi színházzal szamóca nélkül? :)
@hacsaturján:
Nem vagyok mélymagyar, ha netalán arra céloztál volna.
De:tele van a hócipőm az Erdélyből és a többi régi, magyar, trianon előtti területről ide importált seggnyalóval.
Micsoda meglepetés! Vidnyánszkié a Nemzeti...
Kedves Fabius!

Jobbnál jobb cuccokat kaparsz mostanában elő a fityiszesekről.

Belső fülesek, szemfülesség, vagy simán élvezed, ahogy sután próbálkoznak a trolljaik?
Hogy is volt régen, tudjátok, amikor wass albert, nyírő, meg a többi jött szenteskedni a Parlamentbe szálasi oldalán, s amikor buktak, akkor leléptek, mint curva a díványról(emigráltak).
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Gyurcsány miatt van nagyrészt a kétharmad. Ha lemond a hatalomról azonnal, akkor nem lenne most kétharmad. Tessék, örülsz? Nehogymár az Orbán hülyesége miatt Gyurcsányt szentnek állítsuk be...
de jó lenne egy egy demokrácia királya is, nem csak listaország, meg korrupció, meg közbeszerzés, meg plágium király.
@bella _ciao: mi lenne? még több zenés darab lesz..Oberfrank nem szökik meg..
@Salemi boszorkány:

az semmi! nekem van vietnami szomszédom is.
Az ilyen listázások ellen azt kell csinálni, hogy aki becsenget, azt megkérni, hogy várjon egy pillanatig, majd előkapni a fényképezőt és lefényképezni.

Na ezután kérdezhet, ha még akar...
@Penivaldes: még több zenés darab? a pannon sem áll másból. csupa zene, móka ez a város.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jogálam???

a fides után csak pár hónap késéssel kell viszaálítani a jogálamot...

pár hónap laufot kel hagyni a csőcseléknek
pl a listaügy, a manyup, a tandíj, a rokinyugdíjak...
szeméjes gyors utólagos "intézésére"
@Penivaldes: Ya! Nemzeti Színházba Nemzeti Operettet. Lassan tényleg nyithatunk Kína Felé. Kiváncsian várom az Első Nemzeti Forradalmi Opera bemutatását, lehetőleg erdélyi, kárpátaljai-felvidéki szereposztásban, és az első hordozható narancssárga fedeles NEZ kiskátét, amit majd lehet lengetni a naggyűléseken...
@Vitéz László: feldobhatnád ide is a képet, amit a hcs-n linkeltél az orbános-romkocsmás diákokról :)
@bella _ciao: úgy bizony, éneklés, tánc, kacagás..a pannon is..igen, ifgaz most elkóterólták öket máshová, mert bontják a várost..na de zene az van:))
@bella _ciao:

hát kérem, a globalizácijó ugyebár.... ja, meg lehet még a ferde szemmel nézés!
@bella _ciao: szerintem itt volt... korábban...

talán innen semjéneztem, vagy plagizáltam...

nagyon terjed az országban az orbánkodás...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: én veszprém megyeszékhelyről, a nagy fény által érintett városról beszélek
@Marcellusca: azt mindig megéri...próbáld csak ki egy megfelelő alanyon.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: végül is nekem igen...színházba nem járok...minek is járjak...
@Penivaldes: Köszi, Penike! :P
Inkább kihagyom.
Tudod, nekem, itt a hátamon végigfut valami csontos-porcos izé, ami nem teszi lehetővé. :D
@Salemi boszorkány: De szépen mondtad, szívemből szóltál...

A Nemzetiért pedig nagy kár, Alföldi nagy arc, hihetetlen jó művész :/
@bella _ciao: jahh ez lesz a listák listája...bár egy olyan lista sem ártana lassan, ami nem személyekről, hanem személyekre lebontott cselekedetekről szól.

Azt hiszem az lenne csak az igazi móka kacagás.
Pl: Orbán lista, Simicska lista, Matolcsy lista, Péterfalvi lista, Szíjártó lista, Selmeci lista, Gíró-Száz lista, Mister 20% lista... Rauzsi lista, Semjén lista, Annamari lista...
@Penivaldes: Járjál csak nyugodta. Még mindig lehet találni elvétve gyöngyszemet.
ehéten a nagyvezír programja???

hétfő délelőtt: beteggekkel rokikkal konzultál
hétfő délután: a betegségeket eltörli

kedd délelőtt: MÁV és BKV utasokkal konzultál
kedd délután: németnének ad 2 napot hogy a tejjes közlekedési hálózatot épícse át...

szerda délelőtt: hajléktalanokkal konzultál
szerda délután: a hideg időt betiltya...

csütörtök délelőtt: dzsobbikosokkal és kövérrel konzultál
csütörtök délután: visszafoglajja Erdéjt !

péntek délelőtt: Eu politikusokkal konzultál
péntek délután: az EU legfőbb vezető álama leszünk !

szombat délelőtt: bűnözők áldozataival konzultál
szombat délután: kiagya drpintérnek hogy 2 perc alatt olgya+

vasárnap délelőtt: konzultál anikó asszonnyal...
vasárnap délután: a hetedik napon +pihen, sűrű hét volt
@Vitéz László: Kihagytad hogy 20-án délelőtt konzultál a majákkal akik délutánra továbbírják azt a rohadt kalendáriumukat hogy 21-én ne legyen világvége...
Egyszerűen nem értem, hogy miként lehet értelmes embereknek beadni ezt a lista ügyet. A filmből egyértelműen kiderül, hogy az MSZP is hasonló módon dolgozott, dolgozik ilyen esetekben. Az egyik hölgy lakó is mondta, hogy két busznyi MSZP-s aktivista jött a városba. A film, pedig nyilvánvalóan nem a dolog törvénytelensége, hanem a módszerek "copy right"-jának védése céljából titkos. Az egyik irányító maga mondja, hogy hasonló listákkal dolgozik az ellenfél is. Mindegyik titkosítja ezeket mint sportban az edzés terveket, ill. felkészülési trükköket. Az MSZP-hez most visszatért Ron Weber is azt nyilatkozta, hogy lábbal fogják legyőzni a FIDESZ-t. Ez ugyanezt jelenti. Ő se fogja nyilvánosan irányítani a kampány stábot. Ez természetes. Egyébként, én engedélyeztem a FIDESZ-nek, hogy megkeressenek. Tök mindegy, hogy listájukon szerepel valaki, vagy nem. A fülkében szabad a döntés. Nekem is. A többi stratégia olyan biztos, mint a kéthetes időjárás jelentés. Egy nagy blöff, hogy a kampány stratégiákkal lehet nyerni, vagy veszíteni. Ezek olyanok, mint a csoda fogyasztó szerek. Mindig kiderül, hogy nem lehet mellettük enni rendesen, mert csak így
lehet lefogyni. De ezt sem gyártóik, sem a stratégák és a többi ebből élő nem fogja bevallani. Ha még csinálnak kis kedvenceim egy két csodás húzást Kubatov lista ide vagy oda Ron Webi ott vagy nem, buknak, mint Rottenbiller. A lista ügy egy nagy ködösítés. A dolgok sokkal egyszerűbbek. Jól kell kormányozni.
dv. fidzsi,droid de Magóg.
Umberto is listázott mámorosan (U. Eco: A lista mámora), de neki megbocsátom, mert jó könyv
kubatov is olvashatta?
Listaország hivatalos lapja a HVG? :)
Év közben emelhetik jövőre az adókat
Megjósolhatatlan, hogy a kapkodva, átgondolatlanul megalkotott jogszabályoknak milyen hatásuk lehet.

index.hu/gazdasag/2012/12/17/evkozi_adoemeles_lehet_jovore/

A cégek pedig törölhetik a seggüket az üzleti terveikkel... amúgy unortodox módon...
@fidzsi: Nekem régóta egyértelmű, hogy ebben az ügyben is az egyik kutya a másik eb. :(
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Valóban, ez videó nélkül is tudott volt. A szavazatok nyilvánosak voltak már akkor is. "Aki nem mondja meg, hogy velünk van, az ellenünk van." Azt lehet majd basztatni, meg nem regisztrálni a regisztrációnál.
Egy ajándékcsomag, egy címért.
Soroljam?

A videó valóban felesleges volt, mert mindenki tudja mi folyik itt.
atv.hu/videotar/20120910_rendkivuli_interju_hannkiss_elemer_1_resz

Aki nem látta, hallotta volna, érdemes megnézni. Sok okosat mond.
Na jó, de mit keres Oszkó Péter a wizzairben?
közbe meg újabb delikvencs iratkozott föl a "szaros klozettpapír" listámra. ez az, elvtárs! önként és dalova:

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=503870089635111&id=206160682739388&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201212
"De, hogy Péterfalvi is ilyen egyszerűen átugorja ezt azért abban van egy kis meglepetés, különösen, mert Jóri András egykori ombudsman meg látja a problémát."

Na, itt kicsit kevés volt a logikád. Mit gondolsz, miért egykori az egyik, és hivatalban levő a másik. Lepetés?
@bgp:

A videón egy normál kampány látható. Semmi egyéb. Szóval nem látok benne semmi rosszat. Sőt, így KELL csinálni sikeres kampányt.

A regisztrációt a jegyző csinálja. Nem hinném, hogy az összes fideszes lenne. Ráadásul nem hiszem, hogy kivitelezhető lenne a regisztráció megtagadása.

Azaz az egész "botrányt" egy újabb zsákutcának látom. A kormány antidemokratikus lépései kapcsán sosincs annyi visszahang, mint az ehhez hasonló HÜLYESÉGEK körül.
Nos ha már lista...ideje egy olyannak is, amelyiken a jelen rezsim tagjainak, talpnyalóinak és haszonélvezőinek névsorát tartalmazza. Ha eljön a súlyos megbüntetésük ideje, ne kelljen a keresgéléssel időt vesztegetni és ne legyen idejük elmenekülni.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

ugyisvan! hagyni köll az elvtársakat békibe dógozni és a haza fényre derül.
@hacsaturján: azt elmúlt 22 év összes elvtársa szépen tette a dógát nem?? ;)
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Nekem az a meglepetés, hogy hagyták két és fél évig.
Biztos nem értek rá vele foglalkozni:-))

Remélem lesz még a Nemzeti Színház igazgatója egy normális Mo-n:-))
hazudnak reggel délben este...
Tessék, a miniszterelnök emberként hallgatta meg a lista alapján behívott fidesz családtag diákokat, és eltörölte a nem létező tandíjat, mert nem értette, miért kell demonstrálni azért, ami nem volt, de most el lesz törölve.

Ebéd után Orbán Viktor ismét el fog intézni valami fontosat. Hogy mit, azon még dolgoznak a drámaírók.

Az unortodox matlocsyzmus meg igenis működik, tehát be lehet fogni a lepcsest:
"Kismértékű emelkedést mutat a házasságkötések és születések száma is a tavalyi értékekhez képest."
@Ni csak ki beszél most: Azért a fülkeforradalmi fijjúk mentségére mondom kóstolgatták rendesen. De hát Alföldit eléggé támogatta a szakma, ki kellett várni hogy lejárjon a megbízása...
Egyébként nem vagyok színházrajongó, de asszony miatt kellett menni jópárszor, és Alföldi színháza nagyon topon volt, a rendezései pedig mindig tetszettek, erősek voltak, bátrak és sokatmondóak, néha nem értettünk egyet, de k*rva jó volt mindegyik.
@Myrath:
Nem olvasom el, de kívánom, hogy csak annyi diák taposson a germanid tésasszony szőke fejére, ahány nem a kormány mellett áll.
@Myrath: igen, lényegében a múlt heti tüntetések békemenetek voltak a kormány mellett..ki vonná ezt kétségbe..
@Myrath: Ez valahol a mélyben is igaz lehet, már ami a címet illeti. Ahogy korábban írkáltam (endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-parlament.html ) baj az, hogy kormány nincs a diákok mellett.
@bgp: Ne csináld má'. 3.2 millióan szavaztak 2010-ben a FIDI-re. Most lehet max 1.6 mó. Akik rájuk voksoltak, lévén pozitív gyerekek a lista szebbik részén vannak, közben már lecuppantak. A registration meg a lista csak egy "pillanatnyi állapotot/inklinációt" rögzit. Képzeld csak, hogy mire ment a MASZOP 2010-ben a saját listájával. A regisztráció sem mond semmit. Mindenképpen regisztrálni fog minden megrögzött FIDI szimpatizáns-ez most jóval 2 milla alatt van, valamint az összes magnyugdíjjal kupán vágott, egyéb nyugdíj kedvezménytől megfosztott, tanarak egyetemre készülők és kedves szüléik, etc..
Ne hagyd, okos fiúként/lyányként meghülyítsenek ezekkel a lista ügyekkel, amiket nálunk minden párt használ, vagy készül használni. Ha bejön a nyereség, üdvözül a stratéga-lsd. 2006-ban Roni W. 2010-ben Kubi Gabi, ha nem, jönnek az összeesküvés elméletek szakértői. A zsíros deszka 50-50% százalékkal esik a két oldalra, de csak arra emlékszünk, amikor a zsíros felére esett. Amig sokan elhiszik ezeknek a "boszorkány konyháknak" a hatékonyságát, addig nem maradnak éhen a strtéga urak és hölgyek.
Üdv. fidzsi,droid de Magóg.
@Marcellusca: Szívesen:P
Egyébként én nem arra gondoltam, hogy valami politikusnak nyalj..hanem, hogy kellemesebb terepen tedd:)))))
@bella _ciao: na na..ha én énekelnék meg táncolnék az tényleg a kultúra vége lenne..abban az esetben térdenállva könyörögnétek Fekete Györgynek..
péterfalvi felnyalja magát az AB-ig, im-ígyen értelmezendő a "szakértése"
@Myrath:
Én a képeknél elakadtam, oldalt a "veled vagyunk Viktor!" középen Orbán egy Real mezt tartva, sírtam a röhögéstől :DD
A showder klubos fiúk csak álmodnak ilyen jó humorról amit ez a tag nyom :DDD

Ja, és úgy kell minden Real rajongónak hogy Orbán a mezükkel parádézik :DDDDD
@Bakter: Pedig jó móka hüjéket olvasni! ;)
Érdekes a tájékozatlanság, a butaság, a matematikai bizonyosságok ilyen mértékű figyelmen kívül hagyása. Talán csak a szerelem lehet az, ami ily vakká tesz valakit.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

hát igen, a videón kiderül, hogy törvényellenes adatbázist építenek, meg ajándékot osztanak a potenciális szavazóknak... minden a legnagyobb rendben, semmi látnivaló, oszoljanak
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Nem vagyok a szinházak olthatatlan híve. Alföldi rendezései nekem személy szerint nem tetszettek. De erre baromi egyszerű a megoldás. Nem veszek jegyet :-)
A baj nem ez. A baj az, hogy Alföldit nem úgy támadták, hogy pocsék rendező, mert.... S felsorolás.
Illetve pocsék vezető, mert.... s újabb felsorolás.
Hanem azzal támadták, ami végső soron mindaddig magánügy, amíg ő nemlép ki vele a világba, vagy törvényt nem sért vele (partnerek neme, kora. barátai, világnézete, stb.)
Amit a nép fejére tojik Kubatov, azt most még egyszer átrágja a Varánusz, és lehet csámcsogni rajt. Kétszer rágott xar a legfincsibb csemege a népnek
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: "A regisztrációt a jegyző csinálja. Nem hinném, hogy az összes fideszes lenne. "

A jegyzőt a közgűlés bízza meg, a polgrámester előterjesztésére. Megjegyezném neked, hogy 2006 óta lényegében minden érdemleges városban a FIDESZ adja a polgármestert, és a közgyűlési többséget.

Egy kis rövid gondolkodás.......

Ja, tényleg, 2006 óta már az összes jegyző FIDESZ-lojális.
@Myrath: az első szerelem..a rózsaszín köd..szerzőnk gondolataiba és szívébe befészkelte magát egy daliás fiatalember....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gabrikám, a listákon semmi kivetni való nincs.
Ha te rajta vagy a Rider's Diggest listáján fogsz venni, ha nem akarsz? Pedig ők aztán tudják, hogy vettél-e vagy nem. Mégis görcsölnek nálad. Hogy tudja meg Kubatov, vagy Ron Webi, hogy rájuk szavaztál vagy nem. Sok országban van ilyen Európa jobbik gazdagabbik részén is, mint hallottam. Ez egy direkt marketing-es módszer átvétele a politikai arénában. Annyira titkos mint a különböző kereskedelmi taktikák. Az egyes téma sztárok fújják a füstöt köré. Ha sz@r egy kormány ezer Kubatov/Weber sem menti meg.
Szinte csoda ahogy nálunk megetetnek annyi okos embert, mindkét oldalon ezekkel blöffökkel.
Üdv.fidzsi, droid de Magóg.
@Herr SturmLikudnik:
Nem építenek törvényellenes adatbázist. Azokat keresik fel, akik válaszoltak a korábbi levelükre, és hozzájáruktak ahhoz, hogy nyilvántartsák őket. Ez el is hangzik a filmben, amit gondolom nem néztél meg, csak a róla készült szájbarágást

Gondolom neked fidesz = törvényellenes szinten állt be az információ
Orbán fogműtéte miatt nem beszél

Brüsszelben sem történtek olyan dolgok, ami miatt érdemes lenne felszólalnia a parlamentben.

index.hu/belfold/2012/12/17/nem_lesz_orban-beszed_a_parlamentben/

jahh, nekem meg aranyerem van:-)
családügyben döntött az alkotmánybíróság

hvg.hu/itthon/20121217_csalad_fogalma_alkotmanyellenes

elmeszelte a kdnp nő+férfi+gyerek=család kizárólagosságát
Nincs itt semmi probléma csak béke és boldogság. :)

Áder is az Ákos-koncerten bulizott

hvg.hu/nagyitas/20121217_Ader_is_az_Akoskoncerten_bulizott
@is: A marketinges listázás a listázott beleegyezésével történik. Vagyis regisztrálsz valahol egy hűtőmágnesért, és elfogadod, h listáznak, meg h, hírlevelekkel bombáznak. Ha viszont a jegyzők csak úgy kiadják a lakcímnyilvántartást egy pártnak, mert lojálisak, az szerintem gáz.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Szerintetek hány órán belül élesítik az előre megírt petíciót "a demokráciáért, jogállamért, és a művészet szabadságáért"? :)

www.origo.hu/itthon/20121217-vidnyanszky-attila-a-nemzeti-szinhaz-uj-vezetoje.html
@Gery Greyhound / project eleven: bátor vagy ember. Egy dolog volt Gyurcsányba belerúgni, és egy másik Orbánba.
@GeoCracker: Engem mint említettem volt, asszony visz, főleg a Nemzetibe. Bevallom magamtól akkor látnám belülről ha focimeccset adnának a büfében ingyen sörrel és nasival :) viszont amit láttam azok java tetszett.
Az meg hogy Alföldi micsoda tényleg magánügy, pláne a nagy számok törvénye miatt. Mert kizárt hogy a jobberek (Röhm, Haider ugye) vagy a focisták között nincs mert kereszténység meg férfiasság...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Nem beszél, elintéz. A penist kell mindenbe belekötni. Biztos most is kemény hete lesz. A majákkal le kell rendeznie ezt hülye naptár dolgot, na. Ő meg úgysem a szavak embere.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
1 napja még éjszaka zabált Brüsszelben.
Már megint a hasonmás ugrik be helyette, az meg nem tud beszélni....
@Bakter: Az unortodox matlocsyzmus meg igenis működik, tehát be lehet fogni a lepcsest:
"Kismértékű emelkedést mutat a házasságkötések és születések száma is a tavalyi értékekhez képest."

Nekem meg a " hétköznapi fasizmus" ugrik be erről, amikor árja német katonák, kis bölcsővel a hónik alatt járták a német vidéket, árja német Brünhildák gyakjása végett, fellendíteni a III. Birodalom korcsosodó népességének genetikailag történő frissítésének céljából...
Innen már csak egy lépés a hivatásos inszeminátorok alkalmazása Orbán donoranyagának terjesztése mián... ( na jó, lehet Szijártó és Kósa is termékenyítő anyaga is előfordulhat a kémcsőben... )
A forbes lista vót' már?

Na azon jó szerepelni.
bocsi... Matócsny nem, mert Ő egy, és ismét telhetetlen:-)
@GeoCracker: bocsi.. egy "buzi" nem reprezentálhatja a NEmzett Szinházáááát!!!!
@fidzsi: Ez nem így van, én még nem tudtam időt kérni hogy regisztrálni tudjak a regisztrációhoz.
Ha rajta lennék a fidesz listán, még ajándékcsomagot is kapnék: "pattanjon be a taxiba, visszük regisztrálni, itt írja alá, köszönjük, viszont látásra a szavazásnál".
JKülönben is tuggyuk: A nemzett, nem lehet elleségben:-))
@fidzsi:

De a Raderdizseszt az nem rúgja ki az állásából azokat, akik nem veszik meg a portékáját, ugye.

Viszeont a fidesz kimondott célja az ellenségek kifüstölése mindenhonnan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne viccelj már! Vidnyánszky nyilatkozata kb. olyan kaliberü volt a koncepciójáról, mint a mókus örs kultúrosának 1976-ban. Hogy fog művészetet csinálni, ha gúzsba köti saját magát? Hogy akarja kibontakoztatni a tehetségét, ha van neki (nem tisztem minősíteni)? Mi ő, politikus, mélymagyar, seggnyaló vagy igazgató?
Úgy szar ez ahogy van, ez az egész választási cirkusz egy kommunista érára hajazó csökevény, korlátolt emberek korlátolt politikai döntése!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Én karrierista vagyok, vagy matócsi kölke leszek, vagy senki másé. Oszt jöhet hízelkedni selcici, nem engedem neki megvédeni a származásom.
@Herr SturmLikudnik: péterfalvi felnyalja magát az AB-ig, im-ígyen értelmezendő a "szakértése"

Haggyá má... nem Némethnénél kell eleget tennie... a feklszopás a hales kifejezés... és ez amúgy is trendi:-)
karácsonyfa alá mindenkinek ajánlom :)

www.origo.hu/itthon/20121217-igor-janke-lengyel-ujsagiro-a-csatar-cimu-konyve-orban-viktorrol.html

egyenlőre lengyelül, de a képeket addig is tudjátok nézegetni, mert folynak tárgyalások a magyar fordításról
Hmmm... kurva érdekes... az utolsó 8-10 vartyogásom, az enyészetbe hulla...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Felismerem, melyik egyetemekről jöttek ezek az aktivisták.
Az első pázmányos, a második pécsi, a harmadik debreceni, nyíregyházi, szegedi, eltés, sopron, győr, béemes...

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525879_423429871060553_885180639_n.jpg
Szerencsétlen VéleményVezér...nagyon vicces ahogy a skacok rángatóznak az idegtől nap mint nap a kommunizmus friss szelétől ami Orbán seggéből fúj :)

velemenyvezer.blog.hu/2012/12/17/amikor_orban_viktor_partfotitkart_jatszik?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_17&utm_campaign=index
Orbán fogműtéte miatt nem beszél
Brüsszelben sem történtek olyan dolgok, ami miatt érdemes lenne felszólalnia a parlamentben.

Nyugtassatok meg... ugye nem a fűbe harapott:-)) Kár lenne illly okos emberér...
@Dr. simonmondja.: @bgp: Gyerekek! Őrületbe kergettek. Jó egy droiddal kevesb. De, azér' mégis, ha mingyá' az ingemé' is. Hogy jön ide a R.D. alkalmazottjának a kirúgása. Ha engem b@sztatnak a leveleikkel de dafke nem vásárolok, akkor mi van. Hasonlóan ha rajta vagyok ezen az idióta listán-és én droid rajt' vagyok - de begörcsölök, mondjuk gyerekem röghöz kötése mián, vagy más engem, családomat érintő kellemetlenség okából kifolyólagosan? Na, s'aztán nem oda x-elek, ahova várják. He? Egy dolog van, amit rühellek, AKÁRKI követi el, ez peniglen a a választók utaztatása, gyors átjelentkezés után. Nem megyek bele a számháborúba-akárhogy is heccelnél te kedves gaz Simi- tejjesen mindegy. Nem azt gondolom, hogy ez választást dönt el, mert nem igaz. De egy rohadt kis trükk. Éppen ezért piszkosul büntetném. A listáknak -mert mindkét helyen, sőt másoknál is van/lesz- negatív fenyegetését leszoarézom. Komplett hülyeségnek tartom ennek terjesztését, és szomorúnak okos emberek beugrását. A registrátion-nal kapcsolatban, azt se tudom, hogy már lehet -e?
Szerintem, pont ellentétben kis kedvenceim esetleges reményeivel, a registration pont
ellenkező eredményt fog adni a végelszámolásnál, a sok sértett mián. Ne legyen igazam-csak azért is, Simi-.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.
@Dr. simonmondja.: nem az az érdekes, hogy onnan gyüttek, hanem ki az apjuk-annyuk...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

az ényim is. pedig neked küttem:

ha ennek megnézed az ajját, akkor még a rohrschach teszt esete is fölmerülhet:

hvg.hu/itthon/20121217_orban_mem_otkert
hááát elég szétesettenek tűnik az esetlen... azt hiszem, itten van az ideje elkezdeni rettegnünk... Ettők nagyobb szaban már csak a hű háttérharcosok érezhetik magukat, feltéve, ha az egészséges ételösztön néhány mole kulája még bennük megmaradt...
dr orbán viktor azért futtatja le pár év alatt egy diktatúra kialakulását,
hogy modellezze a demokrácia hibáit !
és ezzel egy jobb demokrácia kialakulásának megágyazzon

ezt a módszert hívhatjuk "smit-móccernek" is... amikor dr (azóta nem dr) smitt pál védte a hejesírást és ezzel soha nem látott sajtót adott a jó ügynek..
@fidzsi: A listát közvetlenül a választás előtt aktualizálják, jól látszott a videóból, majd a választás napján az aktualizált lista alapján jön a mozgósítás.
itt apillanat: kijelentem, hogy az elmúlt fél órában életem oüvréje veszett oda... pótolhatatlan veszteség ért Benneteket. Sírjatok, én is aztat teszem:-))
@Dr. simonmondja.:

Reggel még beszélt - hallottam a rádióban!Éppen a járási hűbéreseket avatta.

Mondjuk olyan náthás,másnapos volt a hangja.Szerintem, csak delíriumos.
@bella _ciao: :)))

Vitorze Orbánie ...

és a dr? az lengyelül nem dr ? az hol van? tud valamit ?
Úristen már elmúlt dél és még nem is zsidóztam. :))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: hát egy szép nagy demjénrózsis temetési menet az ojjan szép és fenkölt lehetne...
@Dr. simonmondja.: szóltak neki hogy jobb ha nem beszél...

ugyse azt nézik, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz...
@hacsaturján: ha ennek megnézed az ajját, akkor még a rohrschach teszt esete is fölmerülhet:

bárhonnan nézem, nekem csak az jut eszembe: fasz, fasz, fasz...
Na jó hazudtam, mer férfiállat vónék... pina-pina-pina:-)
@Vitéz László: bocsi, ezen még egy kicsit gondolkoznom kell.... lehet én vagyok értelmi fogyatékos, de azért dogozom rajta:-)
Tényleg élvezet hülyéket olvasni:
"Van benne valami Tarzan képességeiből. Nem hétköznapi erejével képes túlélni a dzsungelt. Amikor arról olvastam, hogyan úszta át valaki viharban, kiscsónakkal a Magellán-szorost, Orbán jutott eszembe. Már húszévesen kemény ember volt. Már akkor kétszer keményebb volt egy átlagos embernél. Most olyan kemény, mintha nem is ember lenne. A hatalom tette ilyenné" - Szőcs Géza visszaemlékezése A csatár végén többet mond el a könyvről, mint Orbán Viktorról."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látom vazze, te is eljutottál odáig, hogy a menekülési úton kezdj gondolkodni:-) Izraeli zászló már beszerezve? Cion hajójára a jegy megvéve? Cion bölcsei a kandallóban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Grájhund kicsit megkésett, de ne mondjuk, hogy sohase késő... ha van erősebb, erősíthet...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

és most képzeld el, szegény miniszterelnök úrnak minden beretválkozás alkalmábul ezeket a pacákat köll nézegetnie!
@IrishOak: ha kicsit összehasonlítod a parlamenterlétszámot a járási hivatalokkal.... elég érdekes számokat láthaccc... szóval egy kádertemető... és méd Dermesztő-Demeter Ervin a gerincbajnok intelligenciahulladék már nincs is benne....
@Bakter: Most olyan kemény, mintha nem is ember lenne. A hatalom tette ilyenné"

Állította valaki, hogy mber... tökéletes leírás. Az istenit!
@bella _ciao:
Ez burkolt utalás arra, hogy kiscsónak viktor úszta át csónakkal a szorost, mert keményebb, mint Tarzan pöcse.
@Dr. simonmondja.: hehhe... a Benczus nem engedte ki addigelé a zágyából? :-) A kis telhetetlen...
@bella _ciao: te már meges kötözköccc... kiscsónak a hátra kötözve, a kisköcsög meg alá... ollan eccerűű...
@Bakter: így lesz a gyorsnaszádból kiscsónak, de legalább kemény

a könyv meg akciózva lesz, megkapod hozzá lévay anikó szakácskönyvét
@hacsaturján: @bella _ciao: te már meges kötözköccc... kiscsónak a hátra kötözve, a kisköcsög meg alá... ollan eccerűű...

én eddigelé csak körömnövési jókivánságokat hallottam... de hogy szőr-zené? :-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Szerintem inkább ezt kellet volna írni:
Már húsz évesen is komplexusos ember volt, már akkor is komplexusosabb volt egy átlag embernél. Most olyan komplexusos, mintha nem is lenne normális.
@bella _ciao: jól is jön majd az a jövő évi vagyonbevalláskor: Áncsi-Fáncsi szakácskönyve: 1 Mrd. Szaktanácsadás lengyel Barátomnak: 2 Mrd... Adókedvezmény Ábris, Réka, Rákel, Gerzson, Gáspár, Menyhért, Boldizsár oktatási köccségei után 3 Mrd. Viszzaigényelve 4 mrd:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Ezt akkor a Vastagbőrön a demokrácia hősének nevezték.
Hogy több volt nálunk a fideszaktivista, mint a helyi lakos.

De mindegy, én ezzel be is fejeztem a szavazást. Jöjjenek a hegyijetik és válasszanak nektek fejedelmet.
És mindeközben 286Ft/Euro szintre "javult" nemzetünk oly értékes történelmi fizetőeszköze.
@bella _ciao:
Vajna a megfilmesítésén dolgozik. De Bruckheimer és Spielberg is küzd ezért. Az utóbbi ki is jelentette, most hogy végzett a Lincolnnal, és az Oscar tuti megvan, végre nekikezdhetne fő művéhez Viktorról: "Ember, aki elnök akart lenni" címmel.
@Dr. simonmondja.: Drága Simi doki! Egy picurka pillanatig felejtsd el Vikim iránt táplált anti rajongásodat, és csak az esetre koncentrálj, mint egy érdeklődő Suiss.Uri-Unterwalden lakos. Ha ez utaztatás, mint fentebb mondtam, mindkét fél csinálta, különböző mértékben, és egyformán rühellem, büntetném. Az, hogy meddig lehetett voksot leadni a regnáló kormánytól és a választási törvénytől függött.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.
@fidzsi:

"Ne csináld má'. 3.2 millióan szavaztak 2010-ben a FIDI-re."

pontosan 2.7 millióan....
@Dr. simonmondja.: csak vittek magukkal még egy embert.... ha hegyijeti, ha nem, nem számít. Lehet hegyimóc, büdöstót, hülyeruszin, pitykés stüszivadász...,bárki, csak magyarigazolványa legyen
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

"bocsi.. egy "buzi" nem reprezentálhatja a NEmzett Szinházáááát!!!!"

a te szinteden: és egy komcsi cigány az országot??
@Bakter: átlagember, mint viszonyítási alap? Nebasszmá... a mindenséghez méry magát.
@fidzsi:
Akkor mutass egy ilyen győzelmet komcsiban, vagy jobbikosban.

Hol volt két és félszer annyi aktivista, mint helyi lakos ?

Hazudol fidzsi.
@kúrórudi: asszem kibaszottul eltévedtél a címzést illetően:-)))))))
A fogfájós kiskutya nem tud felszólalni a Parlamentben - különben sem történt semmi érdekes a héten az EU-ban, csak a közös pénzügyek kialakításáról tárgyaltak.

index.hu/belfold/2012/12/17/nem_lesz_orban-beszed_a_parlamentben/

A kiskutya foga viszont nem fáj a járási hivatalvezetők ünnepélyes beiktatásán, ahol ékes szónoklatot tart.

mno.hu/belfold/orban-az-embereknek-erezniuk-kell-a-minosegi-valtozast-1125370
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"A videón egy normál kampány látható. Semmi egyéb."

narancsszemüvegen keresztül...

objektíve: a videón adatokkal visszaélés és súlyos kampánycsend sértés látható...
@Bakter: Spielberg???? Meg Zukker???? lófülét... Kóóóltai. Orbán Viktor magyarhangja Franco NEro:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

pedig ezt te írtad. részeg vagy h nem tudod mit írtál 1 órája?
@kúrórudi: tőlem lehet komcsi is cigány is... csak ne veszejtsen el...
"A miniszterelnök a hétvégén komoly fogászati műtéteken esett át, ezért nehezebben tud beszélni, így Orbán nem tart felszólalást a parlamentben. Ráadásul Brüsszelben sem történtek fontos dolgok, ami indokolná Orbán Viktor, hogy az Országgyűlésben összefoglalja az uniós eseményeket."

index.hu/belfold/2012/12/17/nem_lesz_orban-beszed_a_parlamentben/

Az Unióban egyébként a közös pénzügyekről tárgyaltak.
Erről egy régi vers jut az eszembe, talán valaki emlékszik, ki a szerző:

"Nem történt semmi,
csak összedőlt a ház,
s kilenc kemény mellű
kislányt vert agyon."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

A listán szereplő emberek: nem is ez a nagy hír.Nekem még megvan a pár héttel ezelőtti,hogy lézerjanihoz kellett csúszni,a listára kerülésért:-)Gondolom, "érdem"szerint osztotta helyeket.Biztos van akinek csak kispad jut majd a tökmagárus mellett.

A szép az, hogy "fogműtét"... ja reggel még beszélek rádiónak mindenkinek, már két napja harangozzák, kidobolják, hogy a parlament utolsó napján orvinyek lesz a fő attrakció.
Erre ez a pancser meg jól bepálinkázik... "oszt olyan a gyors magyarázat mint aki kitalálja.
szán-alom, átlátszó hazugság.Habony nincs a csúcson:-D
@fidzsi: Értelek. Tehát minden attól függ, ki tud több működöképes Ikaruszt Széles úrelvtárstól bérelni:-)))))
euro 287 ft

kedves vezetőknek boldog ünnepeket kívánok
@kúrórudi: öcsi! a képes beszéd értelmezése nem erősséged. Ha neked azt mondja valaki, hogy 3,60 a kenyér, te elmész 4 forinttal bevásárolni....
@fidzsi:

"Egyszerűen nem értem, hogy miként lehet értelmes embereknek beadni ezt a lista ügyet."

egyszerűen nem értem h miként lehet értelmes embereknek beadni ezt az öszödi beszéd ügyet....

4 évig mégis ennek ürügyén vandálkodtatok a belvárosban....

mondjuk rátok az "értelmes ember" mint feltétel tuti nem is teljesül... ez lesz a megoldás..
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
13 milliárd éve, amikor se anyag, se energia, se semmi sem nem létezett, valahol a nem létező semmi közepén találkozott két hígbozontos részecske egy romkocsmában. Így szólt az egyik:
- Unatkozom, wazze, csináljunk egy Orbán Viktort.
- Oké, wazze.
S lőn az Ősrobbanás.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "Izraeli zászló már beszerezve? Cion hajójára a jegy megvéve?"

Nem igazán. Épp a napokban olvastam, a Haaretz izraeli napilap cikkét. Az újság a legújabb felmérésekre hivatkozva jelentette, hogy a gazdasági problémák, megélhetési nehézségek miatt a megszállt területeken élő izraeli zsidók 40%-a kivándorlást fontolgatja a cionista országból.

www.haaretz.com/news/features/bye-the-beloved-country-why-almost-40-percent-of-israelis-are-thinking-of-emigrating.premium-1.484945
@Habakuk999: "euro 287 ft"

De a kommenistáknál volt 310 is.
@épészmérnök: itthon pedig mint ahogy lenni kell a béke szigete... és különben is... 2 nap és új oktatási törvény:-) A diákhőbörgés pedig el sem éri az érzékelési küszöböt:-)
jön a karácsonyi sortolás...
jajrá mogyorók ! jajrá fides !
@Dr. simonmondja.: Ezekből az aktivistákból vajon mennyi marad majd nekik 14-re??? :)
@IrishOak: A régi-új Kikapós Zsókát alvígasztalja. Ott a vére:-)
2014-ben is nagyjäbol az lesz, mint 2002-ben meg 2006-ban: este hetkor megindul a pirosodäsi roham a grafikonokon.
Ennyit a listäkrol.
@épészmérnök:
Hitler hulláját a fogairól azonosították be.
CIA titkos ügynök, ha nem akarta, hogy a holttestét beazonosítsák, kihúzatta a fogait.
Csak nem menekülni készül.
@Gery Greyhound / project eleven: Azért vigyázz magadra, nehogy elcsússz a vizes járdán és pont egy arra haladó lesötétített gépjármű elé essél.
@Bakter: hmmm ezek szerint az öreg Július, Augusztus, Napoletano, Lenin, Guevara minf OV volt álruhában. Meg a Truttymozis is? :-)
@félázsiai 2llkedő: A dollár is volt 300 is.

csak kedves vezetőt sajnálom, ha jön a baj, akkor csőstül jön.
@Bakter: "CIA titkos ügynök, ha nem akarta, hogy a holttestét beazonosítsák, kihúzatta a fogait."

Na várj. Ennek technikai részleteit megosztanád esetleg velünk??? Mielőtt fogságba esett gyorsan elment fogorvoshoz vagy csak szimplán kiverte a saját fogait??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elkezdhettsz reszketni... Jön vissza Weisz Manfréd Huba, Goldbeerger Gerzson, ősi jussát visszakövetelni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Van annyira "értelmes", mint az, hogy egy őszszakállú vénember teremtette meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem igazán. Épp a napokban olvastam, a Haaretz izraeli napilap cikkét. Az újság a legújabb felmérésekre hivatkozva jelentette, hogy a gazdasági problémák, megélhetési nehézségek miatt a megszállt területeken élő izraeli zsidók 40%-a kivándorlást fontolgatja a cionista országból.
Látod itt az idő... új szűz területen alapíthatod meg a zsidótlan kumiszos öshazát:-)) Csomagolj:-)))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ádámként kezdte.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Visszavonulnia nem lehetett, tehát öngyilkos akart lenni, és el akarta tüntetni a nyomait.
@Bakter: És nátronlúgba áztatta újbegyeit. Sajnos a génTEKnológia ezeket a primitív módszereket túlhaladta:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Mondjuk erre a videóra most rá kellene feküdnie az ellenzéknek - minusz Jobbik - és éjel nappal ezt nyomatni a parlamentben. Ezzel kapcsolatban fel lehet hozni az Agyar Nemzet listázását, és még pár hasonló dolgot. Egyet ne szabad csinálni. Hagyni, hogy ez az egész listázásos ocsmányság kihűljön."

Látod mondtam én, hogy rárepül majd a jobbik elsőként. :)

Feljelentést tesz a Jobbik a legújabb Kubatov-videó alapján

Feljelentést tesz a Jobbik személyes adattal való visszaélés és választás rendje elleni bűncselekmény miatt Kubatov Gábor vasárnap kiszivárgott oktatófilmje alapján, mely újabb bizonyíték a Kubatov-listák törvénytelenségére és a Fidesz pártigazgatójának gátlástalanságára. A nemzeti ellenzék egyúttal felszólítja a kormányt, hogy az újabb botrány árnyékában hagyjon fel a nemzeti konzultációnak nevezett propagandával és adatgyűjtéssel, miután nyilvánvalóvá vált, hogy ki listázza a magyar állampolgárokat, kartonnal és vonalkóddal látva el őket. A Jobbik felkéri a médiát, hogy nyilatkoztassa az érintetteket, különösen Kubatov Gábort, hogy mentelmi jogukkal élni kívánnak-e az ügyben.

Míg Kubatov az Országgyűlésnek ebben a ciklusában egyszer sem szólalt fel, addig a napvilágot látott videón annál beszédesebb: törvénytelen listáinak a pécsi időközi polgármester-választáson való felhasználása eddig titkos nyilatkozata szerint „ékes bizonyíték arra, hogy ez a rendszer, ez a módszer működik”, ezért a 2010-es választásokra is ilyen trükkökkel készültek.
A kampánycsendben is törvénytelenül ajándékokat osztogató Fidesz aktivistái Pécs cigány lakosságáról őszintén szóltak a kiszivárgott felvételen: „minket nem fogadtak volna tárt karokkal, még akkor sem, ha bármit vittünk volna nekik”, ezért kellett a 25-30, Lungo Drom által szerevezett bűnöző, akik segédkeztek a választás rendje elleni bűncselekményben.

Kubatov Gábor titkos oktatófilmje összhangban van a 2010-ben kiszivárgott hangfelvételekkel, mely szerint a Fidesz elnökségének tudtával folyik az országos adatbázis-építés, amiben azt is nyilvántartják, ki milyen más pártnak a szimpatizánsa. A pécsi eset csak egy része az orwelli valóságnak - írja közleményében Németh Zsolt, a Jobbik pécsi országgyűlési képviselője és Novák Előd, a Jobbik alelnöke."
Kikapós Zsóka ostorral veri és orbán közben fojtogatja magát?

Tiszta Tarzan Boy!
Szerintem megtámadták a Zországot a spekulánsok!

Már látom is Petyát, amint magyaráz...
@Habakuk999: Ne sajnáld. Csak az árfolyamnyereségből kitelik néhány ezer hektár "nemvolttaggyűlés" tokaji hímvesszőföld:-) Anikó legnagyobb örömére.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Nincs is szebb annál, mint amikor Mo-ról Izraelbe menekült antiszemita alapít zsidó telepet a Tűzföldön.
@félázsiai 2llkedő:

"De a kommenistáknál volt 310 is."

viktor vezérednél meg globál válság nélkül volt 324....

és a ft 2012es éves átlaga minden korábbinál rosszabb....
@Bakter: Ez agy gyönyörű kiforgatókönyv. Lenyúlom, további alkalmazásra, ha hozzájárulsz:-)))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Megnyugtattál.
Már ott tartottam, hogy Angyaltól imádságot kérjek érte, nehogy már rosszul érezze magát.

a fogfájás nem jó dolog.
Egy kicsit máshonnan:
endresy.blogspot.hu/2012/12/hatalmi-celponthatalom.html

(A blogspot még mindig nem ámogatja a track-back-et)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kubatov Gábor titkos oktatófilmje összhangban van a 2010-ben kiszivárgott hangfelvételekkel.

Kubatov eredeti szakmája autószerelő. Annamaris második ember a soffőrje... mégiscsak van eredménye az auto-mobilizmusnak:-) A francnak kell ide télleg egyetem:-)
@Bakter: Szerintem is. A kivándorlás és a letelepedés részleteit pedig, valami hasonló emberrel kell dokumentálni. :)

Hitler zsidó fényképésze

www.mult-kor.hu/20121217_hitler_zsido_fenykepesze
@kúrórudi: Viktorról beszélt, nem?

Ők kommunisták. Kádár alatt nem volt euro, azóta meg csak a fidesz...
@leonito77:
Most mást csinál:
"Magyarország Európa egyik járműgyártási fellegvára, ezt kell megerősíteni, mondta Szijjártó Péter."
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Normálisan az, hogy egy szinigazgató miként működik, a szinházával mérhető. A Globe igazgatóját sem a vesszeje mérete miatt emlegetik manapság is.

@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ez ugye viccnek volt szánódva? :-)

Bocs, de amikor jegyet veszek egy színházba, akkor az igazgató nemi beállítottsága az utsó szempont.
De biztos benem vana hiba
@Gery Greyhound / project eleven:
Azért én csinálnék egy-pár biztonsági másolatot és szétküldeném pár ismerösnek, vagy akár vadidegennek, arra az esetre, ha jönne a fekete autó...
@Bakter: Nincs is szebb annál, mint amikor Mo-ról Izraelbe menekült antiszemita alapít zsidó telepet a Tűzföldön.

Nem is írtál hülyeséget. A mi Szegedi Marcink előbb-utóbb elmegy oda, fókákat körülmetélni...
@kúrórudi: "viktor vezérednél meg globál válság nélkül volt 324...."

Az is a Gyurcsány miatt, meg a libsibolsi hazaárulók miatt volt.
@GeoCracker: nem volt vicc. sajnos ezt naggyon sokan így látják. Engem nem érdekel senki nemi identitása. Sem Szaffóé, sem Leonardoé, sem Mikell Angeloé, sem Frédi Mercurioé, sem Alföldié. A lényeg, mit tesz le a kultúra asztalára. A nem identitás számomra irreveláns...
Na ez ne vesszen el: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/196109_305638179554355_517559295_n.jpg

FB:"
Maximális tiszteletem a héten szavát hallató ifjúságnak! Mint látható, eredménye is van a megmozdulásoknak. A Kedves Vezető már úgy viselkedik, mintha nem is meghátrálásról lenne szó, hanem mindig is így tervezték volna!

(Eszembe jut a vicc az Agresszív Kismalacról aki elesik a bringával... "Kuss, mindig így szállok le!"). Kuss! A FIDESZ így hoz egész országot érintő döntéseket, és így kommunikálja azokat! PONT

Igen! Így tervezték már eredetileg is! Balog Zoltán mai nyilatkozatában már arról beszél, hogy 2011-óta ezt a változtatást tervezik. A 10.000-es kiszivárgott keretszámokat meg csak a bomlasztó elemek kezdték el terjeszteni valószínűleg!

Legyen ez példa a sok százezer jogaiban, érdekeiben, önbecsülésében sértett magyarnak, akik eddig lehajtott fejjel tűrték, hogy azt tegyen velük a kormány, amit épp úri kedve, vagy önös érdeke diktál! Tessék felállni, felemelni a fejünket, és megmutatni, ha valamivel nem értünk egyet! Aztán, ha ez nem vezett eredményre, akkor felállni újra, és újra, és újra és akár tele torokból üvölteni, hogy ez nem mehet így tovább!

Tanuljatok gyerekeitektől! Érettebbnek bizonyultak ezen a héten, mint mi sok millióan!

Végül jöjjön a Kedves Vezető örök igazsága:

"A NEMZET NEM LEHET ELLENZÉKBEN!"

P.W."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Mindenesetre az is elég beszédes, hogy Szörényi egyértelműen állást foglalt, Alföldi mellett.
Télapónak csapott fel Afganisztánban Áder

Karácsonyról beszélt az afganisztáni magyar katonáknak, és ajándékot is vitt nekik.

www.origo.hu/itthon/20121217-telaponak-csapott-fel-afganisztanban-ader-janos.html

Végre egy igazi Hungarikum... egy nyári Mikulás:-)
@Bakter: Vezze... mióta Szörényi is felszólalt, Ő is buzi lett? :-))
Jézusom... Ogy Képviselői eskü fekete bocskaiban...
Tisztára Horthy feelingem van... már csak a kakastollas Kövér huszárok hiányoznak a képből...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: @1kúrórudi:
1. Mondottam volt, hogy mindkét oldal csinálta szerintem az utaztatást, és büntetném. 2002 után és azóta is hajtogatják jó páran, jobbon, hogy a romák utaztatása révén nyertek a szocik.
Volt utaztatás valóban, de egy nettó baromság, hogy ez választást dönt/het/, függetlenül, hogy ki és kinek utaztat. Mindkét oldalon ezzel a baromsággal jönnek. Nem dönt el egy választást de -elvi okokból- büntetni kell, vagy megakadályozni.
Rudikám! Meghajlok en gross ítéleted előtt,
de annyit csak suttogva megjegyzek, hogy totál leépültségemet igazoljam, boldog Europában a baloldali tüntik sem zajlanak/zajlottak csendben, hogy finom legyek. S'akkor még a réges régi '68-as dógokról nem is ejtettem szót. De én a nagy városszétverő, ja és -véletlenül kihagytad- Kossuth tér levizelő még gonoszul lesek, hogy mit-et koppinthatnék le a fejlett nyugot-túl, hogy népiesch legyek. Most kicsit elpályázok, hogy később délután visszatérve, újult erővel gyűjthessem be további bűnlajstromomat felvilágosult komment társaimtól. Addig is szép napot, jó fogalmazó erőt.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.
Nem ide tartozik, de ahol Balázs Péter, Cseke Péter, Nemcsák Károly, Dörner György lehet színház igazgató, ott már Vidnyánszky csak a csúcsdísz. Remélem az MMA-val lesz közös programjuk!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
" A nem identitás számomra irreveláns... "
Azééé kicsit megnyugtattál :-)

A sokan így látjákban tudom, hogy van valami a sokakra nézve.
Amíga kormányzati sokaknak egy esetlegmeleg szinigazgató zavaróbb, míg az a hetero aki nejét esetleg pofonnal zavarja az ágyba (ld. Varga Pityu felszólalását anno), addig azt hiszem gond van.
@fidzsi: Nekem Veled semmi bajom-bajom-bajom. Gondolom, mellényomtál, így krültem a levesbe... tőlem bárki, bármit listázhat. Ha van olyan hülye, aki feliratkozik, meg is érdemli.
@Gery Greyhound / project eleven: Fogadd elismerésem!

Ebben az össznépi bolondokházában egyre nehezebb normálisnak maradni.
@batka manó: De nem az a jó, persze, bólogat az ember, hogyne csakis a FideSSre szavzunk, nanáhogy - de a fülkében tökmásra?? És a nyugi kis langyos lábvizükbe fulladnak majd bele a meglepitől?
@GeoCracker: Mondanám, teli pofával röhögtem anno Szegeden az Alföldi Csárdákirálynőjén, amikor a Stollbuci seggest ugrott a medencébe.:-) Eszembe sem jutott az ősrégi vicc. Csak jól éreztem magam. Néhány pillanatig. És, ha csak ennyi is maradt meg. tiszteletem a szábnak, a rendezőnek, a szereplőknek. Szereztek néhány felhőtlen percet. És ettől nem kell több....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nebazzzz.

kezdheted, kitört a forint, péntekől vártuk.
azok a hülye bankok.
@pcomment: Miért kellett volna Gyurcsánynak lemondania? :O
@a szív fészkei: hahóóó véggyé má meg, itten már leantiszemitáztak, lehomofóboztak:-) Hová fordult ez a mocskos világ? :-))
@hacsaturján: :-DDDDD Kár, pedig az illatuk ihletet adó volt.
ezt a mocskos hazug bandát el kell zavarni a picsába
még a végin kiderül, én vagyok a magyar citromos fellazító, ürgegörbebögre, mélybúvári fellazító topikromboló Orbán-ügynök, Steffike párja... nem is értem. lehet túl elvont vagyok? Pedig Ródejó szintjét még alúlról sem kapirgálom:-)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: mert hazudott, erkölcsileg lejáratódott? Szerinted a kétharmadot úgy szedte össze a FIDESZ, hogy mindenki Fidesz-hívővé vált?

Mekkora egy gyökér ország ez, hihetetlen. Most meg sírjátok vissza Gyurcsányt... nesze nektek Gyurcsány, hozzátok vissza hatalomra, aztán meg sírjatok Orbánért, ha jön Öszöd II.
_Na, nem kell körmöt tövig rágni! hvg.hu/kultura/20121217_Vidnyanszky_a_Nemzeti_Szinhaz_uj_igazgato De ez gáz: [..]"Az igazgatói pályázatot elbíráló kuratórium tagjai minden pályázatra szavazhattak, Vidnyánszky egyhangú támogatást kapott a kilencfős testületben, Alföldi pályázatára négyen szavaztak nemmel, négyen tartózkodtak és egy tag igennel szavazott. Újságírói krédésre, miszerint a két igennel (vagyis mind a két jelöltet támogató) szavazó tag Törőcsik színművésznő volt-e, L. Simon László államtitkár bólintott, de a miniszter elhárította kérdést.

Az eredmény bejelentésén Vidnyánszky is megjelent és Balog Zoltán miniszter mellett foglalt helyet." Hányjatok. Itt tartunk.
@pcomment: "mert hazudott, erkölcsileg lejáratódott?"
Ennyi erővel Orbánnak is le kéne mondania, mégsem látom a Jobbik által delegált majmokat, hogy autókat gyújtogatnának, meg rendőröket vernének.
@GeoCracker: egy esetlegmeleg szinigazgató zavaróbb, míg az a hetero aki nejét esetleg pofonnal zavarja az ágyba...
Anikó asszony monoklijai nagyon trendik. Lsd családvédelmi törvény:-)
@Myrath: Elolvastam!!!!
Kettős érzések kavarognak bennem azóta is.
Bár ne tettem volna,de mégis jó,hogy olvastam.
Vitrayval élve:"Ilyen nincs,ilyen nincs,és mégis van!"
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ki és miért tette ezt veled? még nem bírtam végigolvasni mindent.
A bőrön belenéztem a videjóba.
Ahogy ott mondják.
"Aki nem a barátunk egyelőre."
Egyre kevesebb barátotok van,basszátok meg!
Hála Istennek.
Suhajda Krisztián 36 éves, borász, két gyermek édesapja. 2004 óta tagja a Jobbiknak, eddig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja volt. Ő a párt megyei elnöke is. Nnna ez vóóót a feketebocskais... Nomen est omen... éljen az új országatya... jobblétünk újabb támogatója:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ezért? Nem érteni páran iróniát? Sajnos van ilyen...

Vidnyánszky lassan úgy néz ki, mint Rapcsák. Csak Lázárban fel ne éledjenek az atavisztikus ösztönök és ne rohanjon a valaga felé tátogó szájjal...
@épészmérnök: Hihihiii.

Ezek tényleg ilyen hülyék?

Csak a parlamentben fáj a foga?
:))))))))))))

Van baj.

1 Egyébként meg ők mindig igazat mondanak.

2. Ha esetleg úgy tűnik, hogy nem, az elsőpont lép érvénybe.

Ezek milyen parasztok, atyaég. Az igazmondás látszatára se adnak már.
Fabius, már megint nem hazudtoltad meg magad. Egy orbitális állat vagy a posztjaiddal meg ezzel a gif-fel is. Konkrétan majdnem beszartam a röhögéstől.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Hagyd, aki megint az őszödivel jön, az erre van beállítva a Kumin-futószalagon és kész. Kár rá betűt pazarni. Ennyi az érvkészletük a túlmozgásos debilüket védve.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Mit csináljak? Vagy van rezonancia és felfogjuk a másik szövegét a maga valójában, vagy nincs. Én se tudok mindenkivel szót érteni, ha nem troll, akkor se.
@a szív fészkei: Ideje lenne megtanulnom "magyarni" a"la Örkény. Pedig már Bakterrel elküttük a Szegedi arci-Családot is a Túzföldre, fókaelőbőrt vagdalni sakterkéssel létszámgyarapítandó:-)))
@pcomment: Gyurcsány hazudott? Ja. Orbán azóta már sok-sok kört rávert hazudozásban meg hiteltelenné válásban. Természetesen neki is le kellene mondania, de ahogy Gyurcsány nem, igy ő sem fog. Ennek ellenére nem lesz az ellenzéknek kétharmada, hanem meg fogja nyerni a következő választást is. Ennyit a tömegek magas erkölcsi érzékéről és a műfelháborodásról. Nem az a lényeg, hogy hazudik-e vagy se, az a lényeg, hogy ki hazudik. Ha Orbán, akkor rendben van.

Úgyhogy abba lehet hagyni a dumát a Gyurcsány miatti 2/3-ról. Szimpla önigazolás, henogymá' be kelljen vallanunk, hogy a saját idiótaságunk eredményeként szavaztunk a Cinege utca Oroszlánjára és adtunk a kezébe olyan hatalmat, ami még egy amúgy normális lelkületű ember kezében is hordoz veszélyeket.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Ez lesz most a divat.
Orbán kiadta az apparátcsikoknak az ukázt, három nap alatt ők lesznek a ballibsik, te meg a büdösmocskos hülyedemagógjobbosnáci.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Különbséget abban látom, hogy Gyurcsánynak voltak tervei, elképzelései, mit kéne tenni, csak a kedves pártja meg a "konstruktív" ellenzéke ott tett keresztbe neki, ahol tudott. Ráadásul nem csak a gyeptégla és a laszti kapcsolatához értett.
Ehhez képest orbánc gyakorlatilag korlátlan hatalommal a kezében, még a klozetra kimenve sem tudja már eldönteni, hogy szarjon vagy hugyozzon, esetleg pukizzon, netán megálmodjon egy stadion ücsörgés közben.
@Habakuk999: "te meg a büdösmocskos hülyedemagógjobbosnáci."

Az nem én vagyok??? :)
@Myrath: +1 De most legalább a jobbikosok majd megtalálják a Nemzetit is könnyebben, mert amikor buzizták vadul Alföldit tavaly, nagyon nehezen találtak oda... Az Újszínháznál meg egyre csak a Nemzetit keresték, szóval van ott kálcsőr dögivel, azt mind ki kell szolgálni.

Vidnyánszky bocskayban meg is teszi.
@Habakuk999: Ja, ha másképp nem:-) Kicsit megnyugodtam:-) Én ülök a kissámlin mozdulatlan, csak körülöttem változik a világ:-)
@a szív fészkei: lol, értelmes egy fickó lehetsz. Elárulom: Fidesz-ellenes vagyok, elég sok esetben ki is fejezem a kommentjeimben. Persze aki azt mondja, hogy Gyurcsányt nem kívánja többé a politikában látni, már rögtön jobboldali, igaz? Gyurcsány hazudott, becsapta az országot, a választóit, a minimum lett volna, hogy amikor ez kiderül, akkor lemond. Ugyanolyan hatalommániás alak, mint jópár politikus a jelenlegi kétharmadban. Másrészt ő honosította meg itthon újra azt a politikai kultúrát, ami a hazugságra épül. Ez kiderült, de mégis normálisnak tartotta. Engem ilyen ember ne képviseljen.

Hogy Orbánnak le kell-e mondania? Nem gondolom, az emberek nagy része támogatja a FIDESZt. Én is jobban örülnék egy Bajnai-féle kormányzásnak, az Együtt2014 mozgalommal szimpatizálok.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: :-DDDDDDD Örkénynél a magyarni nagyon fincsiket jelentett. Szegény, hogy jobb már nem él.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: A Cowboys meccs?:))
Tényleg tehenes náczi vagyok.
Vagy a Loserpool meccs?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lenyugodhacc. Mostantól Te egy sémita, cionista, szélsőbalos köcsög leszel Na ezt dógozd fel:-))
@Ni csak ki beszél most: Nincs rá szükség. Matolcsy már bedöntötte a forintot.
@DarthVader: Senki nem mondta, baltazár jobb Gyurcsánytól. Nem jobb.

De ne felejtsük már el, mi volt előtte:
konkrétan én azért nem szavaztam, mert a tehetetlen tolvajokra nem akartam, a fideszt meg utáltam világ életemben.

És most látunk jelentős változást? Van rendes, felelősségteljes, valódi ellenzék?
Én nem látok ilyet a parlamentben.
@a szív fészkei: Húdeintelligencs vagyok:-)) És van aki még érti:-) Hijába. Mindég mondtam, nincs jobb, mint a középszer diaDalma:-)
@pcomment: Akkor szimpatizáljunk együtt. Gyurcsány beszédéről le lehet ugrani, képzeld el, ezt mondom azóta kb., hogy kilopták és manipulálva Orvbűn a puccsához felhasználta, nem kevés pénzt beáldozva fradikás fiúkák ide-odamozgatásával.

DE ha ezen pöszögni jó neked, akkor csináld - kettejük közé párhuzamot vonni jó neked, akkor csináld, csak én unom.
@kifordított nagyanyó: Gonoszság szegény Poolba rúgni, csak az tudott feldobni esetükbe hogy legalább az az áruló Torres se örült a hétvégén...
@DarthVader: "Úgyhogy abba lehet hagyni a dumát a Gyurcsány miatti 2/3-ról. Szimpla önigazolás, henogymá' be kelljen vallanunk, hogy a saját idiótaságunk eredményeként szavaztunk a Cinege utca Oroszlánjára"

Nem szavaztam senkire 2010-ben. Aki pedig a FIDESZre szavazott, nem vethető a szemére, nem látszott rajtuk az a radikalizmus, amilyen irányt felvettek a kétharmad után. Ez az egészben a hazugság, ezzel verték át a választóik nagy részét.

"Úgyhogy abba lehet hagyni a dumát a Gyurcsány miatti 2/3-ról."

Hiába fáj a lelked, meg kell nézni a 2008-as és a 2010-es közvélemény-kutatásokat. Az a szavazótábor, amit az MSZP-SZDSZ-MDF elveszített, a fideszhez és a jobbikhoz ment át. Ez pusztán statisztika. Vagy szerinted mivel magyarázható, hogy az MSZP tizenpár%-os párttá süllyedt vissza? Ez minek az eredménye?
@a szív fészkei: Ha jobban belegondolok, architektonikusan az Nemzeti semmivel sem külömb építészetileg, minr Albert Speer rémálmai. Megfwlwlő közösséget megfelelő hejre:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mostantól te is ultracionistaszélsőbaloldaliállamterorista leszel.

Tudod a pólusok változnak, ezt a hétvégén intézte el kedves vezetőnk a majákkal.
@a szív fészkei: Én csak annak örülök az ügy kapcsán, hogy a Szekeres, a Bajai, meg a Silly azóta is szopóágon van, még a Judás 30 ezüstöt sem kapták meg.
@Salemi boszorkány: "Kikapós Zsóka ostorral veri és orbán közben fojtogatja magát?

Tiszta Tarzan Boy!"

Bizony. A lengyel életrajzírója szerint Szőcs Géza is így látja:

""Van benne valami Tarzan képességeiből. Nem hétköznapi erejével képes túlélni a dzsungelt. Amikor arról olvastam, hogyan úszta át valaki viharban, kiscsónakkal a Magellán-szorost, Orbán jutott eszembe. Már húszévesen kemény ember volt. Már akkor kétszer keményebb volt egy átlagos embernél. Most olyan kemény, mintha nem is ember lenne. A hatalom tette ilyenné" - Szőcs Géza visszaemlékezése A csatár végén többet mond el a könyvről, mint Orbán Viktorról. "

www.origo.hu/itthon/20121217-igor-janke-lengyel-ujsagiro-a-csatar-cimu-konyve-orban-viktorrol.html
@csizsikpizsik - pique takarodj!: A bőrön Seduval már kötözködtem emiatt.:))
Egyébként jók voltatok,meg a félcigány (Suarez) is.
Csak míg nektek semmi nem jött össze,addig nekik 5 helyzetből 3 gól.
Pedig nagyjából végig nyomott a Pool.
Tényleg idegesítő így veszíteni.
Viszont legalább éjszaka megvertük a Steelerst a tehenész fiúkkal.:))
@épészmérnök: Nota bene, Szőcs képzavara sem akármi:

"hogyan úszta át valaki viharban, kiscsónakkal a Magellán-szorost"

Most akkor, Gézám, úszott, vagy evezett?
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
+ az a köcsög (Adriano?) is szépet rúgott az Atleticonak.
Még a poszthoz is megint.
Azért tényleg nem ártana listázni viktorékat és a disznóságaikat,csak hogy érezzék a törődést.
@épészmérnök: Szőcs Géza a zéro vagyonbevallású miniszter, aki visszament oda, ahonnan gyütt, csupasz seggel érkezett és vajha hogyan ment vissza? És ez az ember volt a zanyaország kulturális minisztere... (ha jól emlékszem)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Imádom ezt az erkölcsileg lejáratódott c. dumát. CSupa olimpuszi hérosz - de a görögöknél még az istenek is loptak, csaltak, hazudtak, ergo emberek voltak a jellemükben - nyilatkoztatja ki, aki életében el nem követett semmit: mindig átvitte vak nénit a útesten, nem hajtott át pirosban, nem csalt nejet, férjet, adót, nem síbolt, nem füllentett, stb.
Aki annyira naivista, hogy beveszi a kampánydumát. Aki annyira nagyszabású memóriában, hogy nem emlékszik Orvbűn még agyamenetebb ígéreteire.

Az csakis Gyurcsány erkölcsein bír patogni. Hogy itt közben lebontották a köztársaságot, a demokráciát, hogy egyszemélyes kézivezérlés alakult ki megfélemlítéssel, pressziókkal, az erkölcsi szempontból nekik kóser.

Hogy Orvbűn mindent meglép, csak sokkal durvábban és ocsmányabbul - de szómágiázva letagadva - ami ellen ellenzékben uszított és puccsolt, az se zavarja a grállovagékat. Erkölcs... Na hiszen. Élvezzék az elért nyomort. Mert ugye ezt ígérte a Vezér a kampányban. Vagy nem? Hazudott volna????
@fidzsi: "boldog Europában a baloldali tüntik sem zajlanak/zajlottak csendben, hogy finom legyek. "

A csuklyás provokátorokra gondolsz? Azokról bizonyított, hogy titkosszolgálati provokátorok. Ez kiderült Seattle-ben, Genovában, kiderült Santiagoban.
@a szív fészkei: szerintem is zárjuk le a témát, mert nem fogod velem megértetni, hogy az egyik személy hibája és bűne miért fogja a másikat feloldozni.
Új feltétel derült ki. Akkor ingyenes a diploma, ha időben fejezed be az egyetemet.

index.hu/video/2012/12/17/balog_zoltan/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kezd mindenki felzárkózni a jobbik mögé az ügyben??? :)

Feljelentést tesz a Jobbik a legújabb Kubatov-videó alapján

jobbik.hu/rovatok/k%C3%B6zlem%C3%A9ny/feljelent%C3%A9st_tesz_a_jobbik_a_leg%C3%BAjabb_kubatov-vide%C3%B3_alapj%C3%A1n
@épészmérnök: "hogyan úszta át valaki viharban, kiscsónakkal a Magellán-szorost"

egy építészmérnöktől többet várnék vizuálisan. A csónak a farkára, mint árbócrúdra volt kötözve, közben háton úszott, a csónakban meg fényességként világított a piros fényű jelzőrakéta, vagy görögtűz, hogy a szabadítók idejében felfedezhessék...Magellán, pedig szorosan mellette hajózott és hangosan beszélőn bíztatta, szorosan. És közben a finánctőke és a multik csapkodták sistergő istennyámnyilákkal, hogy heroizmusa jobban tündököljön. Meg különben is. Igyekeznie kellett, merhiszen, ma délutánra be volt jelentve a 3 milliárddal megtámogatott fogászához. És mint tudjuk, ebben az esetben a miniszterelnök is csak egy túrista. ( javítandó az idegenforgalmi statsiztikát) :-)
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ha csak egyet,akkor jó,hogy nem néztem végig.
Na további jó szórakozást.Hátha idetalál néhány fideszbirka.:))
Viszlát.
@a szív fészkei: Azóta is várom a 14-15 havi nyukdíjat, a családi ingyenautót... hirtelen ennyi jutott eszembe:-))
@Dr. simonmondja.: " Az mszp-szdsz koalíció a tarkóján fogja érezni a Fidesz hideg leheletét - jelentette ki Pokorni Zoltán 2002. április 21-én," olvasom a neten.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért ezt jó olvasni a Jobbikról, hogy nem csak a cigányokra és a zsidókra repülnek rá, hanem ténylegesen lényeges, és fontos kérdésekben is megmozdulnak.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: CSak? Még majd megjön neked Irma néni is, aki rosszabbul él, mint négy éve. (Bár civilben erről nem tudott szegényke)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hirek.ma/hirek/kubatovlistak-peterfalvihoz-fordul-az-egyutt-2014

Balga lelkek. A pokolba visznek tüzelőt...
A diákok követelései a Parlamentben.

Az LMP-s Szabó Rékának nem engedték felolvasni. Most molinón vitték be.

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151451393127013&set=a.169829657012.120260.47198507012&type=1&theater
@a szív fészkei: Írma nénit ne emlegesd. Neki személyiségi jogai voltak. Szar dolog, hogy rosszabbul élt, de, hogy ezt arccal ki is szerkesszék? Türhetetlen. Közben mosogatta a pohárban a fogait, és nyammogott a kampányplakátért kapott mézeskalácson:-)
Huuu skacok ennek idehaza is nagy hasznát lehetne venni nem??? ;)

Az új szoftver előre megmondja, ha valaki törvénysértésre készül

idokjelei.hu/2012/12/az-uj-szoftver-elore-megmondja-ha-valaki-torvenysertesre-keszul/
@a szív fészkei: Ne fújd fel magad.

Válaszolj egy kérdésre, légy szíves!

Mi volt az alapvető oka a Jobbik térnyerésének és mikor történt ez??

Ha ezt szép nyugodtan átgondoltad, akkor jöhetsz azzal a mantrával ,hogy milyen hülyén beszoptuk a kampánypropagandát.

Pedig nem.

Nem hülyék az emberek.
Csak vagyunk itt néhányan, akik nem akarnak ismét csöbörből vödörbe kerülni.

Valamelyik napon volt szóváltásom Simonnal.
Korrekt volt addig, amíg nem kezdtem feszegetni a régi nagyarcok háttérbe húzódását - provokáltam, az igaz egy picit -, onnantól fidesznyik lettem egy pillanat alatt.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy amikor nyolc éven alatt semmit nem csináltak, ugyanazok az arcok rendbe teszik az országot?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Új feltétel derült ki. Akkor ingyenes a diploma, ha időben fejezed be az egyetemet.

Le vagyol maradva. Újabb, hír, még ingyenesebb, ha el se kezded az egyetemet:-))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Már kitárgyaltuk, mint kell a szavakon csónakázni! Viktor egy tarzanoid típusú, hatalom edzette átlag*3 keménységű nemember. Ő képes egy csónakban úszni, miközben a tengerszoros önként átcsúszik alatta, mert a 2/3-dal megszavazott lemeztektonika erre kényszeríti.
@épészmérnök: mekkora vadparaszt a házelnök úr!:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amikor 7-8 éves voltam, apukám egy városi tévénél dolgozott. A tévének volt egy gyerekműsora, ahol kiskutyát lehetett nyerni. Nem indulhattam érte, mert bár én tudtam, hogy nem apukám mondta meg a választ a feltett kérdésre, volt egy ilyen szabály, hogy összeférhetetlenség, alkalmazottak rokonai nem indulhattak tudniillik.

Hogy szerinted teljesen rendben van, hogy valakit a saját alkalmazottai és lekötelezettjei beszavaznak egy elvileg független intézmény vezetőjének nyilvánvalóan politikai szándékkal, az jól mutatja, hogy a magad fajta patkányoknak a nemzet kiherélése, és a hullájának lehugyozása miért nem jelent semmit. Kaffogj hozzá, mint egy fogyatékos fóka! Tapsolj! Örülj neki, és pakold a szmájlikat! Bagatellizáld az újabb szarháziságot, ami csak a hab az eddig is szégyentelenül kövér listán.

De az ilyen náci görények, mint te, vagy Vidnyánszky, akik az íratlan szabályokat sem tisztelik, akkor sem lesznek szalonképesek előttem. Most legalább a Nemzetit is kivégzik. Az Új színházat már megtették, aztán a a Gay Motorosok rájöttek, hogy a nézőtéren a böfögés, és a zászlólengetés nem trendi. De legalább kurvasok adóforintot kapnak, hogy bőrgatyában nyalják egy más farkán a nagymagyarország tetoválást. Azt sem kell kifizetni a rákbetegeknek. Mert ugye bevezették a passzív eutanáziát, hogy legyen pénz foci stadionokra, és buzeráns nácikra. Ez a keresztény erkölcs. Ezt támogatod minden percedben. És kaffogsz, mint egy fogyatékos fóka hozzá.
@Bakter: várjunk..egy Tarzan mit keres egy szorosnál? nem a dzsungelben kéne liánoznia?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Emőke ezzel a húzásával, még jobban kihúzza majd a a gyufát fideszéknél is. :)
@Bakter: @Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Vadtyúk is talál szeget:-) úgy tudtam, a 12* a legkeményebb. akkor most a mi Viktorunk egy egyszerű puhapöcs? :-)
@fidzsi:
" Jól kell kormányozni."

Ideje lenne. tegnap is késő.
@Habakuk999: "Ugye nem gondolod komolyan, hogy amikor nyolc éven alatt semmit nem csináltak, ugyanazok az arcok rendbe teszik az országot?"

Tartok tőle, hogy igen. :(
"„Azt már nincs értelme firtatni, mi volt korábban, hiszen az egész felsőoktatási reform sokat alakult az elmúlt két és fél évben”"
mondja Rózsika, az emúttnyócévezők közül.
ReáltanodaEste tüntetnek Hoffmann minisztériumánál
Héten is lesznek demonstrációk, ülősztrájkok, szerdára diákforradalmat hirdettek az MTA elé.
Hoffmann: Meglódulhat a jelentkezők száma
Az államtitkár szerint nem érdemes firtatni, mi volt, hiszen a felsőoktatási reform sokat alakult.
Nyitott rendszerben gondolkodunk
Keretszám nem, kötelező itthoni munkavállalás lesz az ingyenes egyetemért, mondta Balog Zoltán.
Mezey: Sok még a nyitott kérdés
A Magyar Rektori Konferencia elnöke szerint önfenntartó felsőoktatás nem létezik.
@pcomment: Nem látszott, á dehogy. Na nyugtasd magad, hisz liliomos szüzekre szavazott másodjára is az ország! Na persze, és nem azokra, akik háromhetente országgyűltek, akik kétéves költségvetést szavaztak meg, akik nem jegyzőkönyveztek csak költötték baromi hülye felszínes magyarkodásra a közpénzt, amit Bokros felhalmozott nehéz megszorítások árán, akik mindenhová a saját janicsárjukat dugták és eltüntették Kaya Ibrahimokkal a Kövér-Schlecht-banda sokszáz milliós adótartozásait, a legnagyobb macherjukat téve APEH-elnöknek, taplnyalójukat főügyésznek. Á , tehát valóban semmit nem lehetett arról tudni, hogy aki 2002-ben a TF előtt uszított, mint állat, hidat foglaltatott hisztijében vidéki polgári körösöket utaztatott buszkonvojban ki tudja milyen pénzen Pesten balhézni, az radikális-e egyáltalán és leszar-e hatalomban minden féket.

Még jó, hogy nem vagy fideSSes, különben nem is tudnám, miket írkálnál még a védelmükben.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: aztán a a Gay Motorosok rájöttek, hogy a nézőtéren a böfögés, és a zászlólengetés nem trendi

Rosszul tudod. ezek a gayok a West Enden járnak színházba. Ottan bizony trendi a papirzacsis vacsi előadás közben, a személyzet áltat felszolgált ale a szünetben. Ők ezt látták, ezen szocializálódtak. A szotyiköpködáést pedig mint hungarikumot a fradi pályáról hozták:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: nem is tudtam, hogy ilyen hérosz a mi emberünk...Sir John Franklin társaságáben nem kereste az Északnyugati átjárót?..
@Penivaldes:
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Már megint a szavakon lovaglás. Nincs más dolgotok, befizettetek már az államadósság csökkentő alapba?
@Penivaldes: várjunk..egy Tarzan mit keres egy szorosnál? nem a dzsungelben kéne liánoznia

Te retardált poszturbánus lélek... ottan vagyunk minden storosban és minden kilométerkőnél... a népért árkon, erdőn, vizen át:-))
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Szerintem túlragozod a dolgot. Lehetett volna bárki más, bárhogyan a nemzeti igazgatója, akkor is hápognátok, mivel Alföldinek mennie kellett.
@pcomment:

Mondottam volt : " a saját idiótaságunk eredményeként szavaztunk a Cinege utca Oroszlánjára és adtunk a kezébe olyan hatalmat, ami még egy amúgy normális lelkületű ember kezében is hordoz veszélyeket. " (Én ugyan személy szerint nem, mert már az első ciklusbeli - sőt, még az Antall-kormány alatti - megnyilvánulásaiból is láttam, hogy Viktorra semmiféle hatalmat nem lehet rábizni, de a szavazók nagyaknállal ették a hiszterikus hülyeségeit)

"Gyurcsány hazudott, becsapta az országot, a választóit, a minimum lett volna, hogy amikor ez kiderül, akkor lemond. "

"Aki pedig a FIDESZre szavazott, nem vethető a szemére, nem látszott rajtuk az a radikalizmus, amilyen irányt felvettek a kétharmad után. Ez az egészben a hazugság, ezzel verték át a választóik nagy részét."

"Hogy Orbánnak le kell-e mondania? Nem gondolom, az emberek nagy része támogatja a FIDESZt. "

Ez igy azért elég durva. Skizofrénnek tetszik lenni-e? :)
@Habakuk999:

"Ugye nem gondolod komolyan, hogy amikor nyolc éven alatt semmit nem csináltak, ugyanazok az arcok rendbe teszik az országot? "

Hát ha az MSZP-re gondolsz, akkor szerintem se :)
@DarthVader: Hagyjad, már eldobtam magam, és az az aranyos, hogy nem fideSSes. Akkor nem tudom, mik a preferenciái, bár állyítóalg az Együtt 14. Inkább illene schifferes LMP-snek, ha már. Mindegy, most ezt kell mantráznia, kész.

Itt a legnagyobb divat az amnézia.
@épészmérnök:
"...mintha nem is ember lenne..."

Igen.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: várjunk..egy Tarzan mit keres egy szorosnál? nem a dzsungelben kéne liánoznia

Ahogy Delirált Ibarruri mondá: No pasi rám:-)
@épészmérnök: Biztos az az Angliából fogászati működése okán kitiltott, milliárdokkal kisámfázott orvos haverja verte ki a fogát. Akkor fognak az átkaim!!!
@Bakter: de még mennyire hogy nem fizettünk be az alapba..
@Bakter: de még mennyire hogy nem fizettünk be az alapba..
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Abban korában már valóban nem akartak rámenni. De lehet, hogy fiatalon szépséges volt, nem találok róla akkori képet.
Ángyán tanár úr, most, vagy soha!

"Nagyon csúnyán rápirított Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz hétfőn délelőtti frakciólésén a földtörvényt és annak alaptörvénybe betonozását bíráló Ángyán Józsefre és Bencsik Jánosra. Ők nyújtották be a legtöbb kormánypárti módosító javaslatot a földtörvényhez."

"Orbán azt mondta, aki kiszavaz, annak nincs helye a frakcióban."

www.origo.hu/itthon/20121217-orban-viktort-kihoztak-a-sodrabol-a-frakcioulesen.html
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: persze de emlékeim szerint Tarzan az egy alulöltözött, és fent meztelen férfi..(azért most ezt behelyetesítve..jujjjj) na most ez okés a liánok között, de szerintem azért a Magellán szorosban hűvösebb van...:))
Én attól tartok Péterfalvinak HÖK-tisztségviselők dolgában talán igaza van. Egy érdekvédelmis esetében általában releváns dolog (köz)tudni, hogy ha egy ügyben föllép, akkor abban az ügyben mekkora is az ő személyes érintettsége.

Eddig is megjelentek írások pl. HÖK képviselőkről (legismertebb figurájuk tán Török Márk, magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hokosok-az-ejszakaban-81632 ), míg olyan tökösen kiálltak a kormány mellett. Gaskó kapcsán sem volt irreleváns a havi 800K szakszeti vezetői apanázs, etc.

A MN listája normál körülmények között összeállítható lenne a szervezetek honlapjain található, a vezetőket bemutató lapokból. Mondom, normál körülmények közt.

Egy egészen más kérdés a lista tálalása, sugalmazásai, a szokásos korcs lakájtempó. Egyszerűen csak annyi történik, hogy az ügy szempontjából érdektelen, irreleváns dolgot titkos okként, háttérben ható mozgatóerőként állítanak be, ami ezer okból nem igaz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Csak elég hülyén néz ki, ha az a versenyző győz, aki a zsűrinek is tagja. Már úgy X-megasztárfaktorosan.
@Penivaldes:
de még mennyire, hogy kétszer lesz felhasználva maga ellen a vallomása.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Én inkább a Trent hadihajót keresném a helyében..Franklin azon van..
bár inkább kresse a villámhárítót, mint a teknősbékát...)))
@Bakter: Persze, hogy hülyén néz ki, de az elmúlt két év sajnos már bebizonyította, hogy a fidesz amit el lehet baszni, azt kétszeresen szokta elbaltázni. :(
@Bakter: Kemény, mint a fagyott kutyaszar. Ja, és annyi értelme is van. Eltakarítandó, mert fertőz.
Ha már szájbakúrta volna valaki a "törpügyifogyit" akkor tudna beszélni végre?
Mondjuk igazat azt már évtizedek óta nem is próbált...
@pcomment: Feloldozás és mérlegelés nem szinonimák.
@Penivaldes: fijatalka vagyol, nem ismered a komenyista ruszki viccot.... Viktor fasza gyerök, nem fagy meg:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
...amit meg nem lehet elbaszni, azt 3* szokta elbaltázni.
Meggyőződésem, hogy ezek közül bármelyiknek szöget adnék a kezébe, az is elgörbülne csak a tehetségüktől.
@Bakter: Ezt mire? Vidnyánszkyra? Még ezen ugrál? Valami meglepte?

Törőcsiken csodálkozom, de Bodrogi Gyufa karakán tévésztrájknál való nemkiállása után után már azon se. Öregek kezdenek bezizzeni a hatalomba. Kár, teheteségesek voltak.
@Bakter: a viktor az igaz ántimesehős... amihez nyúl, szarrá változik...
@Penivaldes: Én inkább a Trent hadihajót keresném a helyében..Franklin azon van.

Az mostanság nem Trendy:-)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Végre visszatértél a régi kerékvágásba, pedig még nem is zsidóztam. :)
@Bakter: amolyan úrigelleresen gondoltad??? :)
hmmmm:

A hétvégén komoly fogászati műtéteken áteső miniszterelnök hétfő délelőtt köszöntötte a járási hivatalok helyszínen felesketett új vezetőit. A Millenáris dísztermében megtartott ünnepélyes eskütételen Orbán mellett felszólalt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, a közönség soraiban pedig helyet foglalt Németh Lászlóné fejlesztési miniszter, Boross Péter egykori miniszterelnök és Kerényi Imre is.

"A járások miniszterének felszólalása után a korszerűség és a hagyomány jegyében egy 12 éves leány köszöntötte advent alkalmából egy népdallal az egybegyűlteket, majd pedig Orbán Viktor miniszterelnök foglalta össze az új közigazgatási rendszer erényeit.

A miniszterelnökön egyáltalán nem látszott, hogy fogászati műtétje miatt nehezére esne a beszéd, szokásos lendületével lépett a színpadra. Elsőként ő is Boross Pétert köszöntötte, aki a közigazgatás átszervezésének kezdetekor a 2010-ben szétvert ellenzék helyett ellátta az ellenzék funkcióit és számtalan szakmai tanácsot nyújtva befolyásolta az új közigazgatási rendszert. Majd pedig Navracsics Tiborhoz fordult és megköszönte neki eddigi munkáját és azt, hogy bátor emberként bele mert vágni a közigazgatás átalakításába."

index.hu/belfold/2012/12/17/jarasok/
@a szív fészkei: Már Hauman tegnapi hírére reagáltam... vénségére mindenki szenilis, rosszabb esetben vérhülye lesz, vagy csak dolgozik azért, hogy érdemeire tekintetttel VALAKI kicserélja elóluk a szaros pelust, mert az csíp.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Korniss Péter fotós épp kilépett, mikor ezek csapatostul be. Van,akiben még mocorog valami polgári öntudat és a lakberendező csicskái és fügefalevelei akarna lenni vénségére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A járások miniszterének felszólalása után a korszerűség és a hagyomány jegyében egy 12 éves leány köszöntötte advent alkalmából egy népdallal az egybegyűlteket, majd pedig Orbán Viktor miniszterelnök foglalta össze az új közigazgatási rendszer erényeit.

Annamari nnéni!!! Mi van a kiskorúak védelmével és a pornoadóval?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "A csónak a farkára, mint árbócrúdra volt kötözve, közben háton úszott" :-DDDDDDDDDDDD

Erős legény, hiába :-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Kösz!!!! Ilyenkor a saját művészi eredményeit köpi szembe. És a patkány intelligens, tényleg a Rémy miatt ne patkányozd VA-t. Az állat érdekében szólok.
@DarthVader:

1, Tehát aki Orbán ellen van, annak Gyurcsányt támogatnia kell. Értem.
2, Tehát tévedek, amikor azt mondom, hogy Orbán a választási győzelem óta bontotta le a rendszert? Vagy abban, hogy hazugnak nevezem, mert nem azt teszi, amit ígért?
3, A közvélemény-kutatások eredménye fáj, de sajnos igaz. A fidesz ma nyerne a választásokon, hacsak valami hatalmas csoda nem történne.

Attól, hogy nem szimpatizálok velük, még nem ment el a józan eszem, hogy Gyurcsány-támogató legyek. Ennyi.
@bgp: Ja. Ellenzék, höhöhö, bt-je a FideSS-nek ilyen uszulási ügyekre.
@pcomment: Orvbűn már az első regnálása alatt kezdte lebontani rendszert, mintha írtam volna.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: ha csak az, de kérdezd szívet, neki vannak emlékei a kedves vezetők előtti produkciónak, hisz a "prominens" személyek felsorolása kísértetiesen emlékeztet a MSZMP KB. ülésének és döntésének képével /igaz én csak a nyolcvanas évekre emlékszem, de ez is éppen elég.../
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az illuzionista csaláshoz is kell tehetség, ezeknek még ahhoz sincs. Csak simán, kínjában görbül el a szög a kezükben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
2,7 millió szavazattal úgy szabták át az országot, hogy ellenzéknek felkérték Borosst.
Frappáns.
@Myrath: Berci delirált egyet. Ezért kapja a fizuját.
@Penivaldes:
Dehogynem, majd az ablaknál állhatsz a marhavagonban Recsk felé tartva. orbánc retro párti.
Na most már tényleg költözhet, ahogy ígérte. Nagyon fog hiányozni a lelkem. :)

Kizárta Dániel Pétert a Budapesti Ügyvédi Kamara

www.barikad.hu/kizarta_daniel_petert_a_budapesti_ugyvedi_kamara-20121217
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, kellettek hírességek - nota bene, ezeknek, akik most beloholtak a lakberendező lambériás inasainak, egyike sem volt Kádár alatt elnyomva, hanem sőt, seggük kinyalva tündököltek.

Kompenzálnak szegénykék az akkori tündöklésük miatt? Se Béres Ilonának, se Sebestyén Mártának nem volt elnyomva a magyarsága, Haumannak se, Blaskónak se. Igen, Feketét kell támogatni, ki van adva az ukáz.

Szegények, na.
Az este sem lesz unalmas...

"Az esti szavazásra váró földtörvényről vitatkoztak a fideszes képviselők, amikor Orbán Viktor leteremtette a kormány tervei ellen lázadókat. Orbán azt mondta, aki kiszavaz, annak nincs helye a frakcióban.

Nagyon csúnyán rápirított Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz hétfőn délelőtti frakciólésén a földtörvényt és annak alaptörvénybe betonozását bíráló Ángyán Józsefre és Bencsik Jánosra. Ők nyújtották be a legtöbb kormánypárti módosító javaslatot a földtörvényhez.

A kormány felülről, úgynevezett integrátorok közreműködésével koncessziós elven szervezné meg a földek haszonérletbe adátás, míg Bencsik és Ángyán a kis gazdaságokat és szövetkezeteket segítő rendszerben gondolkodik. A két politikus a freakcióülésen azzal szembesítette Orbánt, hogy a választási programban ez utóbbit ígérte a Fidesz és attól nagyon távol áll a szerintük a nagyvállalkozókat helyzetbe hozó kormányzati elképzelés.

A bírálatokra Orbán az ülés több résztvevője szerint indulatosan, hangját felemelve azt vetette a képviselők szemére, hogy politikai cirkuszt csinálnak, hangulatkeltők hónapok óta, és ha ez így nekik nem tetszik, "akkor menjetek, mert én egyben akarom tartani frakciót".

Orbántól a szavazás elhalasztását is kérték és erre azt mondta, hogy ha most nem zárják le a földtörvényt, akkor széthullik az egész. Ángyán információink szerint nemmel fog szavazni, ami miatt a frakció alapszabálya szerint fegyelmi eljárás indul ellene."

www.origo.hu/itthon/20121217-orban-viktort-kihoztak-a-sodrabol-a-frakcioulesen.html
a hét kérdése:

Orbánnak mire fáj a foga ?
@épészmérnök: "akkor kétszer keményebb volt egy átlagos embernél. Most olyan kemény, mintha nem is ember lenne. A hatalom tette ilyenné" - Szőcs Géza visszaemlékezése A csatár végén többet mond el a könyvről, mint Orbán Viktorról."

Bár kövült volna meg akkor, már rég a szobortemetőben lenne.
@DarthVader: De csak nagyon halkan, mert leszoktak mostanában fidesznyikezni.:)))
Feljelentést tesz a Jobbik személyes adattal való visszaélés és választás rendje elleni bűncselekmény miatt Kubatov Gábornak a Fidesz pártigazgatójának vasárnap kiszivárgott „oktatófilmje” alapján.

Az Együtt 2014 az adatvédelmi biztoshoz fordult.

www.168ora.hu/itthon/jobbik-oldalba-marta-fideszt-107800.html
@a szív fészkei: engem az a Fekete valmiárt egy öreg apródra emlékeztet, akiből sosem lett lovag, hanem megmaradt fegyverhordozónak..
legalábbis a frizurája és a feje..
@Penivaldes: Vén hülye, aki ezerrel nyal a komenyistáknak,amikor az a jó, ezerrel, ezeknek, mikor az a jó. És azt hiszi, ettől bilire vágott fejétől különleges lesz.
@Foxtrotty: mellé. elhangzik a videoban az is, hogy a finesszt nem szeretőket is nyilvántartásba veszik - jóváhagyás nélkül. a szavazóknak ajándékot osztogatás meg nemdebár legutóbb a lömpi népszavazásnál csúnya dolognak lett nyilvánítva a biztosnemszájerhaveri curia által...

nézz mást hülyének
A Fidesz elképzelései alapján bekövetkezett államreform gyakorlatilag megfordíthatatlan a Neue Zürcher Zeitung szerint.

"„Önkényuralmi irányzatok Kelet-Közép-Európában – a fejekben létező kommunizmus“ – címmel jelent meg kommentár a Neue Zürcher Zeitungban. Az elemzés azzal indít, hogy Romániában a Basescu és Ponta közti hatalmi harc a demokrácia alappilléreit érinti. Előzőleg az Orbán Viktor által végrehajtott mélyreható változások keltettek feltűnést. A Fidesz elképzelései alapján bekövetkezett államreform gyakorlatilag megfordíthatatlan. "

www.168ora.hu/itthon/nzz-orbani-allamreform-gyakorlatilag-megfordithatatlan-107744.html
Azt árulja már el valaki, hogy ha tudom,
törvénytelen de legalábbis erkölcstelen
dolgot teszek, miért kell azt dokumentálni.
Nem az a cél, hogy titokban maradjon?
Ez pont olyan, mint amikor valaki szexel,
és még fel is veszi kamerával, utána meg
csodálkozik, hogy feltette valaki a netre.
Barmok...
@a szív fészkei: különleges mert én ilyen fejet utioljára 1300-1400 körül láttam..bármint nem én láttam személyesen..vagyis, na mindegy.
de mintha a Mézga család időutazós masinás részében lettek volna ilyen fejek..
nai igen..sokak nyelve körlalkú..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A felsőoktatásért felelős miniszter évente határozná meg, hogy mely szakokon kaphatnak állami ösztöndíjat vagy részösztöndíjat a hallgatók, illetve hogy hány ponttal lehet ezekre a helyekre bejutni "

Idén az történt, hogy OV eldöntötte és kihirdették. Még büszke is volt, hogy saját hatáskörében tartja a kérdést. Szerintem ez is marad, csak átfogalmazták.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és mi köze a két képnek egymáshoz?

a tanaraknak is vannak jogaik és nem a tanarak kötelessége eléfeküdni a golyónak amikor lőnek mint nemzeti sportban

miért nekem?

brühühühü

folytatod a hülyeségedet?

arra ami ON semmi de körbefosni a blogot az megy főleg úgy, hogy sohasem válaszolsz kérdésekre mert nem tucc kis dzsobbikos
egyébként meg levagytok fáradva pockok! én itt felajánlom magam, ti meg....)))
Hogyan csináljuk az eddigi hazug szájunkból ocsmány segget?

nol.hu/belfold/hoffmann_rozsa_atallt_a_kormanyfoi_utmutatasra
@Bakter: Az illuzionista csaláshoz is kell tehetség, ezeknek még ahhoz sincs. Csak simán, kínjában görbül el a szög a kezükben.

Ez gyönyörűűűű:-) Istenkirály... Még még:-)
@Spániel: és gondolom majd tagad..hiába kormányban az emberi memória hanyatlásnak indul..
Átnéztem a mintegy 400 hozzászólást, de "vidéki"-t nem találom sehol.
Ilyen lassan megy a központban az eligazítás?
@fidzsi: Kevesebb embernél kevesebb ajándékcsomag kell. Ha 10 ember elég egy jelölthöz, akkor az nyereség. Ha rajta vagy is a listán, valószínűleg többe kerülsz. Te leszel az 1% aki az ellenjelöltre szavaz (ha mégis). Az csak jó, senki sem mondhatja, hogy bunda az egész.
hogy mik vannak:

Az egyházi egyetemek nem kerülnek padlóra

Az átlátszó.hu, "KiMitTud" rendszerének segítésével kért adatok azt mutatják, hogy nem egyenlő módon sújtotta a kormány a felsőoktatási intézményeket.

hvg.hu/itthon/20121217_Az_egyhazi_egyetemek_nem_kerulnek_padlora
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
anyád p...az

hülye még mit nem

rólad mit mondott a szofty...hogy ugyanolyan vagy mint bármelyik náci dzsobbikos a gójmotoros kurva annyukkal

brühühühühü
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: butus... vidéki most vérmókusként nyomja. az új pártutasítás: fellazítás:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a rohad nyuszi, ezek szerint navi beépített ügynök....

Húsvétra mindenki pénztárgépet kap

70–100 ezer forintot kell gépenként elkölteni márciusig Matolcsy 90 milliárdjához. A kereskedők talán kapnak hozzá támogatást, de nem tudni, mennyit. Még ma véleményezhető a rendelettervezet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F12%2F17%2Fpenztargep%2F
@épészmérnök: ezzel meglepett a Jobbik. Hajrá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a mi kedves vezetőnkhöz önmagam hasonlítani merészség lenne...))
@rodeo36: dehogynem. Persze hogy vannak jogai és nem köteles odafeküdni a golyók elé. Ő viszont megtette és ahogy a szerinted "mesekönyv" is mondja. „Nincs nagyobb szeretete senkinek annál, mint annak, aki életét adja barátaiért.“ /Jn 15,12-17/

Az ON-hoz pedig. Most is folyamatosan válaszoltam. Amúgy meg - sokak örömére - fel is jelentettük kubatovékat. Bár biztos észrevetted már te is. :)
@GeoCracker: neme megkérdeztedé, hogy e buzizás mostane komoj? :-) Kételkecc, tehát vagy:-)
Persze hogy nem mese, a megfelelő alanynál, ezt fideszisztikus orbutuluzmusnak nevezzük:

Címlap
Belföld
Külföld
Gazdaság
Tech
Tudomány
Egészség|
Történelem|
Curiosity|
Brit tudósok|
LHC|
Adventi naptár a világvégéig
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
24 óra |
Áltudomány
Adventi naptár a világvégéig

Index

2012. december 1., szombat 10:58 |

Újabb év, újabb világvége. De miért bukkannak fel időről időre apokaliptikus jóslatok? Mit gondolnak az egyes vallások, és mi köze ehhez a majáknak? Mihez kezdjünk, ha esetleg mégis túléljük a világvégét? Mindenre választ kap az év áltudományos hülyeségéről december 1. és 21. között adventi maja naptárunkban. Nézzen vissza minden nap!
Címkék
világvége, maja naptár, maják, apokalipszis, végítélet

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

A zombiapokalipszis nem mese

December elején önök a zombiapokalipszist választották az Index kedvenc világvége-forgatókönyvének. A horrorfilmek ezerszer feldolgozott, népszerű témája valóban igen szórakoztató és akciódús végét jelentené az emberi civilizációnak, de nem csak ezzel emelkedik ki a világvégejóslatok közül. Hanem azzal is, hogy nem teljes egészében áltudományos hülyeség: a tudósok szerint nem elképzelhetetlen egy olyan vírus megjelenése, amiről például a 28 nappal később szól, sőt a természetben több olyan parazita létezik, ami a szó szoros értelmében zombivá változtatja az áldozatát.

index.hu/tudomany/altudomany/2012/12/01/maja_adventi_naptar_a_vilagvegeig/#eow_17
"Közzétette a nemzetgazdasági tárca a bolti pénztárgépek adóhivatalhoz kötéséről szóló rendelettervezetet. A jogszabály – amely társadalmi vitájára két munkanapot hagyott az NGM – lényegében az összes magyar pénztárgép cseréjét előírná. Ez gépenként 70-100 ezer forintos költséget jelenthet a cégeknek, kérdés, hogy az állam mennyivel támogatja majd a cseréket."

Megmondtam...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Van:)))
persze én ezt csak is az országért teszem..áldozatot hozok:))
@épészmérnök:
Az új osztály ellenség: a diákok?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Most, hogy mondod :-)

Amúgy nekem, mint prüd vénembernek tényleg nem mindig jön be a céltalannak tűnő meztelenkedés a szinpadon. De ez már Jancsónál sem jött be filmvásznon.
Van amikor van szerepe és jelentősége,és van amikor szerintem nincs.
Alföldi koncepciói számomra sokszor Jancsóra emlékeztetnek.
Ettől nem kövezem meg, ahogy azokat sem, akik szerint Jancsó hiperxtraszuper. Csak egyszerűen nem nézem meg többet. Ez egyéni szoc probléma.
Megnézem a 12 dühös embert, amit még stohl nélkülsikerült látnom a nemzetibe. S mert tetszett, nem az igazgatóval foglalkozom.
@stf!: "Azt árulja már el valaki, hogy ha tudom,
törvénytelen de legalábbis erkölcstelen
dolgot teszek, miért kell azt dokumentálni.
Nem az a cél, hogy titokban maradjon?
Ez pont olyan, mint amikor valaki szexel,
és még fel is veszi kamerával, utána meg
csodálkozik, hogy feltette valaki a netre.
Barmok... "

Ebben a jogi környezetben nem kell félniük. Maga a választási rendszer is olyan hogy pl Kubatovnak lehetőséget adott erre a csínytevésre. Akár önkormányzati akár parlamenti választás. 20 éve működik ez a kopogtatós választási rendszer és egyik parlamenti párt sem tiltakozott ellene. Lehet gondolkozni hogy miért nem... A kopogtató cédulát elkérik tőled, rajt van a személyaznosságod... kib*szott titkos a szavazás. '90-ben Krassóék, a Magyar Október párt az összegyűjtött ajánlócédulákat elégették és a hamut adták le, így tiltakoztak. Rajtuk kívül senkinek nem tűnt fel, senki sem tiltakozott, sőt most kezdenek észbe kapni az emberek hogy demokrácia nyista és 20 évig egymás torkának estek míg a parlamenti maffiapártok (mszp-fidesz-mdf-miép-fkgp-jobbik-szdsz !!!)slepje lerabolta a közpénzeket.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: öööö, az éjjeli tollas ragadozó madár kritizálja a szürke énekes madár agytokját :P
@GeoCracker: Erről van szó. Ebben tökéletesen egyetértünk:-) Ha már mi, vénemberek tartcsunk össze... Neked van sód? Kedves Lót:-)) Nekem van kecském:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A zemberek komplex lények. Nem vagyok telepata :-) Ergo, inkább megkérdeztem, mivel ráutaló gesztusjegyként csak felkiáltójeleket láttam :-)
@GeoCracker: Igazad van.Az ember pszichopata, vagy legalábbis tudatthasatt.. Kérdezni meg jó:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nekem a blog miatt mondták már, hogy agyilag bajom lehet, ha mindig a mögöttes, soron kivüli élményt keresem a hírekben :-)
@a szív fészkei: ha elkezdesz sértegetni (amivel magadat minősíted), ne csodálkozz, ha nem fog érdekelni, amit írsz.
"Kövér László házelnök ismét kikelt az egyik ellenzéki képviselőre. Ezúttal az LMP-s Szabó Tímeától kérte számon, hogy "milyen célokra kívánja használni az országgyűlés üléstermét?" Szabó egy különleges mintával nyomott pulóverben fotózkodott, amit Kövér bohóckodásnak nevezett, és közölte: "EZ mindennek a teteje, amit maguk művelnek". A házelnök hozzátette, hogy a következő ülésen már szankciókat is kivethet az ilyen kihágásokra, végül kijelentette: "Ha ebben az irányban lehet más a politika, akkor ebből nagyon sokan nem kérünk".

Ugat az, akinek fidelitasos hülyegyerekei D-209-s pólóban flangáltak ugyanott.
@GeoCracker: A probléma nem a tartalommal van, hanem az eljárással. Meg a kormány iránti lojalitás ígéretével.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azért én megvárom amíg te életedet adod értem

addig le vagy szarva a véleményeddel együtt a bibliai szarral is

brühühühühü

a kurvaannyát annak aki lőtt
@GeoCracker: ebben a gazdasági környzetben, és ebben a jogi rendszerben nem válogatunk a kecskék közt..mekegjen oszt annyi.
288,21

291-ig nincs megállás?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Dolores:

valójában María de los Dolores - Fájdalmas Szűzmária.
Sok ilyen spanyol női név van, ahol a Mária már lekopott, csak a jelző maradt.
Pl. María del Pilar - oszlopos szűz, ami egy szoborra utal. María de la Paz - békességes szűz, María del Amparo - oltalmazó szűz. Ezekből maradt a Dolores, Pilar, Paz, Amparo stb.
@épészmérnök: ilyemit írtam korábban magam is. : @GeoCracker:

@Penivaldes: meg legyen rajta kapaszkodó? :-)) Egy lat, izé Lót, sóval :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt azért megmutattad, hogy látványosan fingod nincs arról, mi a probléma! Hogy agyad nincs hozzá, hogy felfogd, vagy csak simán rosszindulatból, és hazád elárulása céljából teszed itt magad, azt rád bízom, álmodj vele szépeket, konkrétan leszarom.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
A szerelem egyik mércéje, hogy meddig tudod őszinte hangon azt mondani, hogy "drágám, ez nagyon finom" :-)
@GeoCracker: Ja, és kényelmes. Szarva közt a tőgye:-) Olyan igazi Fideszes:-)
@Bakter: Örüljön Szabó Tímea, hogy gyakorlásképpen nem sokkolták meg és rúgták jól térden. Tudhatná, a pulóver már komoly indok.
@GeoCracker: az mindenképpen legyen rajta..cserélhető..lenne hosszabb, rövidebb, görbébb, csavart...))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Elszeretnéd Matolcsy-ét? Nem szép Tőled :-)
@Penivaldes: Kampányfüggően :-)
@a szív fészkei:

csak nem voltak ellenállók? ezek mind és még sokan mások?

én is partizán voltam 19-ben a ...melyik oldalon? kiemléxik ennyi idő után amelyik oldal többet fizet érte

brühühühü

így megy ez mint a kövérdagadt családban meg orvbűnéknél a többit hagyom
@rodeo36: A kurva (fegyverbuzi anyját) lőtte le először. Sajnos 2 hasznos lövés közé iktatott 20-30 ártatlant.
@Bakter: Dress-kód lesz. Az idő függvényében mutatja majd Kövér korát, és impotencikus koefficiensét.
@Habakuk999:
Én konkrétan leszarom az MSZP-t. És a bukta óta be is bizonyitotta, hogy jogosan.
@Spániel:

a bugyiját nem vizsgált
k beléptetés címén?

brühühühü

a kövér bajuszát kellene átvilágítani benne van a KGB lehallgatója és a cia is meg a moszatos is ha nem fésüli hetekig

brühühühühü

a tőkésekkel direkt kapcsolatban van koporsószögbe rejtve van a zadóvevő mit vesz? bármit ami eladó
"Mi meghallottuk a diákok hangját, hallják meg önök is, és ne akarjanak a kormány és a diákság közé állni" - replikázott balog Zoltán emberi erőforrás miniszter Hiller Istvánnak."

Szerintem Hiller nem olyan hülye, hogy a diákság és a kormány közé álljon, amikor az előbbi pofán akarja baszni a másikat.
@bgp:
kár hogy a háziszárnyas nem lehetett ott akkor most több lukon szelelne

elég huzatos

brühühühühü
A pénztáras cuccnál felkívánom hívni a figyelmet a hatástanulmány idejére, és kidolgozottságára, köszönöm, csak ennyit akartam

http://index.hu/x?index_gazdasag_cikklink=http%3A%2F%2Fwww.kormany.hu%2Fdownload%2F8%2Fc0%2Fc0000%2FNGM%2520rendelet%2520a%2520p%25C3%25A9nzt%25C3%25A1rg%25C3%25A9pek%2520%25C3%25A9s%2520taxam%25C3%25A9terek%2520m%25C5%25B1szaki%2520k%25C3%25B6vetelm%25C3%25A9nyeir%25C5%2591l.zip%23!DocumentBrowse

jahh és eme sorokra:

2) A kérelem benyújtása, illetve az egyedi felmentés megadása nem érinti az adóalany azon kötelezettségét, hogy nyugtaadási kötelezettségét online kapcsolatra képes, adóügyi ellenőrző egységgel felszerelt pénztárgép útján teljesítse.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A történelmi áthallások folyamatosak.
A földjeiről és nem könyvtáráról híres kulturpápa látogatása alkalmából még írtam is róla endresy.blogspot.com/2012/06/athallasok.html
Kádár elvtárs évenkénti úttörővé-kendőzésének romantikája, már csak egy strigula.
@bgp:

kurva nagy probléma, hogy nem fogy a fegyver a nemzetközi piacon...hiába a marketing a sok háború de mások is eladnak

van nekik 300 millió lakosuk az is egy jó felvevő piac és kp-ben fizet afiscalcliff-ről is lehet lelőni a marhákat lesz bífsztéjk

medium rare

brühühühühü
@GeoCracker:
Akkor mindenki kamaszodó, rövidnadrágos kisfiúnak lesz kénytelen beöltözni?
@Bakter: Fabius-tól sé minden jóérzésű itt írótól elnézéstkérve önismétlésbe bocsátkozom: endresy.blogspot.hu/2012/12/hatalmi-celponthatalom.html
Selmeczi Gabi már bedobta ezt az ötletet, de már akkor is hülyeség volt.
@rodeo36: kövérnél ez már az agylágyulás harmadik fokozata. Látom őket magam előtt 14- ben egymást támogatják az elmegyogyóban a klotyóra a pocakos focistával, papucsban, félig leeresztett gatyában...szájuk szélén ott a rászáradt sárgaborsófőzelék.
@Bakter:

Kövérnél mélyebbre ember még nem süllyedt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

jééééééééééé ti is beálltatok a feljelentők sorába? és a fekete a'tók mikor gyünnek értük?

mire válaszoltál?

nem találom

a biblián ülök mert puha papír

brühühühühü

másra nem jó
@Penivaldes: Bezonyám, mert pl. a csavartnál nem mindegy, hogy jobbra vagy balra. Az ívelésnél is igényesenek kell lenni :-)

@Bakter: S szolgálati cumit is kiosztanak. Ha már mindenkit a szopóágra akarnak irányítani.
@quendelapo:

felértékelted

a kövér az nem ember egy hülye bajúsz

brühühühühhü
jahh, még erre is:

(4) Az egyedi mentesítést az állami adóhatóság megadja, amennyiben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: NMHH) szakhatósági állásfoglalása alapján az elektronikus hírközlő hálózat a kérelemben megjelölt pénzátvételi helyen egyáltalán nem érhető el.
@GeoCracker:
Nem cáfolom gabcicit. Személyesen én küldtem el Ferit, hogy mondja meg az összes diáknak, menjen ki az utcára, különben őszödi beszédet tart nekik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez azért érdekes, mert benne van a szó, hogy "egyáltalán).

Szóval, ha valahogyan mégis, akkor gondolom oldd meg, fizess elő, stb...

Én nevetségesnek tartom az egészet és nem is lesz belőle szerintem semmi. Törvénnyel nem lehet falvakba internetet vinni és persze hirtelen erre a célra alkalmas pénztárgépeket beszerezni. Milyen rendszer lesz? Milyen eszközök vezérli, milyen szerver vezérli, honnan, milyen hálózaton???? (mert ilyen még NINCSEN)
@quendelapo: nana, azért tülekednek még ott a mélyben egy páran.
Én meg úgy érzem, hogy ez (a kubatov-videó) egy baromi nagy odafigyeléssel kivitelezett promó-anyag, amit direkt terjesztésre szántak.

Még véletlen sem egy titkos "diktafon" felvétel.

Valami célja viszont van a viktor...akarom mondani a habonyárpinak, hogy ezt ÍGY nyilvánosságra hozta.

A cél talán:

=> egy újabb gumicsont.

=> esetleg az etikai/erkölcsi érzékSZERVÜNK/értékrendünk további csökevényesítése, hogy az (erkölcsi) ingerküszöbünket MÈG kevésbé tudják a későbbiekben a MÈG nagyobb mocskosságokkal megérinteni.

Nem tudom, de majd megtudom.

Mindnesetre a linket feljegyeztem a memoárba.
Én meg úgy érzem, hogy ez (a kubatov-videó) egy baromi nagy odafigyeléssel kivitelezett promó-anyag, amit direkt terjesztésre szántak.

Még véletlen sem egy titkos "diktafon" felvétel.

Valami célja viszont van a viktor...akarom mondani a habonyárpinak, hogy ezt ÍGY nyilvánosságra hozta.

A cél talán:

=> egy újabb gumicsont.

=> esetleg az etikai/erkölcsi érzékSZERVÜNK/értékrendünk további csökevényesítése, hogy az (erkölcsi) ingerküszöbünket MÈG kevésbé tudják a későbbiekben a MÈG nagyobb mocskosságokkal megérinteni.

Nem tudom, de majd megtudom.

Mindnesetre a linket feljegyeztem a memoárba.
@leonito77: Hogyne lehetne?

A nem fideszközeli vállalkozásoknak kötelező lesz madzagokat kihúzni.
Mi leszünk a legfejlettebb tanyavilág, még a kecskék is fészbukozni fognak.

Matolcsy úr megmondta, hogy 2013-ban már minden jó lesz. Tudod Te, hogy mennyi közműadót kell ahhoz befizetni???
Bocs a dupláért. T. Poszter, igazán törölhetnéd. Köszönöm.
@leonito77: ott a pakliban az elmeszelt állami mobil cég, az se feledjük, azzal is célja van, és a T-vel is célja van vezénylóéknak...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Emberek! amióta gábrieltelenítettem magam, kevesebb kávéra van szükségem, és a szőröm is fényesebben csillog. Javaslom a terápia alkalmazását az év hátralevő részére!
Devizatartalékaink harcban állnak.

megállt a forint 287,80 , mára tán már nem esik tovább, aludj el szépen kis Gyurikánk.
@kúrórudi: Bocs. A lényegen mit sem változtat. Eddigelé elveszítették a választóik 40%-át. Az utaztatási városi rémtörténetekkel, Kubatkával itt Ron Webrivel ott, egy a velő: sikeres kormányzás- nyerés, sok lábra való rálépés bukta. A többi néma csend, vagy nyöszörgés.
Tuti, hogy te fogsz regisztrálni, mint ahogy minden sértett ügyfél. Beszari droidként meg se merem becsülni számotokat, de nem kevés matek tancsi után piszok kényelmetlen nagyságrendek tolulnak lelki szemeim elé. Picit sajnálhatnál, de rossz sejtelmeim vagynak ez ügyben is.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.
@shinichi: Majd én is így teszek, de ez a lény folyton felelget nekem, meg kell mutatnom, hogy milyen stílust várhatnak a listázós fasiszta retkek, hogy ne felelgessen, onnantól fogva át tudok siklani a böfögésein. Sajnos.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem! Ez egy agyament ötlet csak. Semmilyen valódi feltétel nem adott hozzá, ráadásul szerintem nem is hozna szinte semmit, mivel a baj akkor van ugye, ha NEM használják a pénztárgépet. Azt lehet online is nem használni.

De elszúrnak rá sok jó adóforintot a diákok meg az utcán... az oktatási tárca épülete előtt már áll egy színpad, nemsokára tüntetés
@rodeo36:

Nem hát, az egy fasz, aki megevett egy zsuppfedeles falut! ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miiiiiii??????? A felmentés nem menti fel???

Ez már a vég!

"az egyedi felmentés megadása nem érinti az adóalany azon kötelezettségét, hogy nyugtaadási kötelezettségét online kapcsolatra képes, adóügyi ellenőrző egységgel felszerelt pénztárgép útján teljesítse."
@leonito77: mióta számít nekik az agyamentesség?
Csak utalom a MOL, Rába, stb.
Találós kérdés: járvány ütött ki a fideszben, vagy beszartak

Fogfájása miatt nem tud felszólalni Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt az Országgyűlésben - igaz, barátai előtt délelőtt a Millenárison húsz perces beszédet rittyentett. A parlament idei utolsó, rendkívüli ülésnapján utolsót pörög a törvénygyár, s noha napirenden sincs, a fő téma mégis a felsőoktatás átszervezése.

Fekete György inkább lebetegedett ma reggelre, minthogy szembe nézzen a parlament Kulturális és sajtóbizottságának Karácsony Gergely vezette ellenőrző albizottságával. A testületnek a tervezettnél jelentősen nagyobb termet kellett választania a fokozott érdeklődés miatt. A Fidesz kezdeményezésére a Fekete vezette szervezet témája végül a napirendről is lekerült.
@Dr. simonmondja.: Drága dokim! Ezt a kettes szorzót milyen forrásbul merítetted? Vagy 200 000 Sophiane lakóinak számossága. A filmbeli hölgy lakó két busznyi MSZP-s aktivista szállítmányt látott,mások még mennyit láthattak? A fidesznyik fő-irányító az MSZP hasonló vonalkódos regisztrációjáról beszélt. Most, Ron Weber lábas lelépést említett, hasonlóképpen, mint ahogy 2002-ben csinálták.
Miről vitázunk? Ezek, mint feljebb említettem a direkt marketingből, és más kereskedelmi stratégiákból átvett módszerek. Nem törvénytelenek, de -miként a kereskedelemben, sportban-, próbálják titkosan kezelni. Kívülről nézve furcsa, csúnya dolgok tán, de ez lenne a legnagyobb baj a politikával!
Századszorra is csak azt mondhatom ezek a módszerek sz@rt sem érnek jó kormányzás esetén. A polgár egyéni sérelmeiből, reményeiből indul ki. Ha lábára lépnek, a fenti módszerek, bevetési számok ellenére, saját érdekében fog X-elni. Győzelem, vereség után lehet újjal mutogatni Kubatovra, Weberre, utaztatásra, etc. Lónyál.
De, jó lehet egymásnak ugrasztani a polgárokat, csalást emlegetve. Pedig, mindkét fél azt kapja, kapta amit megérdemelt. De ezt egyik politikus, és híveik sem szeretik elismerni, legalább is ha -szép kifejezéssel élve- ők kerültek a szopó ágra.
Üdv.fidzsi, droid de Magóg.
@épészmérnök: magyarul, vedd meg és rakd a pócra, a többi nem számít
@rodeo36:
Coming out van.
Szíjrágóról messziről látszik, hogy űrlényfejű.
Orbáncról most írta az egyik seggcsókja, olyan kemény, hogy nem is ember.
Kövér meg valójában egy satnya bajusz.
Gyurink kizárt, hogy ember legyen.
Girnyószász meg transzformersz.
Gabci mosolyamögöt meg egy Alien teleszkópprotkó látszik minden alkalommal.
Űrlények ezek, wazze. Invázióra készülnek, lószart van itt zsidó világösszeesküvés, az Idegeneknek kell a Föld sárgarépa készlete.
@Spániel: basszus, megint kevesebbet ér a nyugdíjunk.

Nyolc évvel ezelőtt 1 forint 3 pesót ért, most 1 forint 2 peso.
@Spániel: mno.hu/belfold/rogan-megmutatta-hol-ulnek-a-tandij-baratai-1125445

Ez nem hírcsárda. Bohóckodó LMP-sek, tandí-barátok...

2012 Magyarország, nem tévedés, nem 1975.
@Bakter: "Űrlények ezek, wazze. Invázióra készülnek, lószart van itt zsidó világösszeesküvés, az Idegeneknek kell a Föld sárgarépa készlete."

Igazad lehet, ez a legplauzibilisebb magyarázat a történésekre.
@pcomment: Mintha te kezdtél volna ismeretlenül minősíteni engem a LOL-oddal, de mindegy érzékenykedj nyugodtan, ha már csak ez az érved marad!
@épészmérnök:

mit találtam?
index.hu/gazdasag/2012/12/17/megdragult_az_europai_munkas/

amíg ez a paradigma érvényes senki soha sem lesz jól csak a tolvajok, sőt a tolvajok létét erősíti

mi a büdös lófasznak dolgozunk ha nem azért hogy megéljünk belőle és egyészségben boldogan töltsük életünket?

ha ez a jelen paradigma ezt nem teszi lehetővé akkor szar

megy a vita róla hogy a munkahelyteremtők mennyit lopnak el a legális hasznukon felül de semmi sem történik

bullshit

brühühühühühü

és ez a megjegyzésem a diákság gondjaihoz is, ha egy amerikai orvostanhallgató milliós képzési költségeire magán hitelt vesz fel és kap mivel pár rövid év alatt visszafizeti akkor miről beszélünk

valami alapvetően rossz és errő hallgat a gittegylet mert hülyék a gazdaságirányításhoz és ráadásúl megszokták hogy tolvajlásból könnyebb megélni mint munkából
@Habakuk999:
Az a szép az egészben, hogy viktyor már fejben szépen szétosztogatta a potenciális szavazói között ezt a devizatartalékot, de mire eljutnak az ellopás lehetőségéhez, már nem lesz meg az unortodox zseni miatt.
@fidzsi: Szerintem a kampánycsendben bekopogtatni a listák alapján egyáltalán nem szép dolog.

Amúgy igazságod van, a kopogtatócéduláktól kiindulva.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Kisbogár, ő - civilben Irma néni - elmesélte szintén erősen civilben egy riportban, hogy kedveském, dehogy élek rosszabbul, sőt, de megfizettek és azt kellett mondanom búsan biggyesztve ráadásul, hogy de szarabbul élek. Ez akkoriban elég nagy port vert fel. Szóval Irma néni reklámarc pénzért.
@Habakuk999: Infláció? Jelenleg 1% alatt. A munkanélküliség 6% körüli. Az idei növekedés 5% körül. Az állam szufficites. (Ennek ellenére vesz fel fejlesztésre IMF-kölcsönöket.)

Igazságtalan, persze, az összehasonlítás, mert alapvetően a réznek köszönhető a prosperálás. Kína húzza magával, a hatalmas étvágyával.

Nem egészen felhőtlen a helyzet, mert a rézfeldolgozás energiafelhasználása lényegesen magasabb Chilében, mint Peruban. Chilének nincsen sem gáza, sem olaja, importra szorul.
@rodeo36: Mert mindig vannak nyűgösek és kövérek
@rodeo36: "ha egy amerikai orvostanhallgató milliós képzési költségeire magán hitelt vesz fel és kap mivel pár rövid év alatt visszafizeti"

én mást olvastam, ők is panaszkodnak emiatt, kikeresem üstöllést
Két ember beszélget:
Viktor: Gyuri, hiába a 16 %-os adókulcs, ezek a szemetek nem akarnak gyereket csinálni.

Gyuri: Nyugi Viktor, bízzál bennem, még fél év és az lesz az egyetlen örömük.
@a szív fészkei: ARANYOM.uGYANEZTET ÍRTAM. íRMA NÉNI CSENDBEN SÍRDOGÁLT A NAGY ROSSZLÉT MIATT és boldogan nyalta a geszipürét, amit a fellépésért kapott:-))
@épészmérnök: Ausztráliából vihet szenet, az nincs túl messze, csak egy óceánnyira.

És mi a felhőtlen helyzet szerinted, ha ez nem az?

Kéne beszélned zseninkkel. Ő jól fölvilágosítana.
@épészmérnök: vízi erőműveik nincsenek a hegyekben?
Most nem pont az Atacamára gondolok..
@Bakter: Űrlények ezek, wazze. Invázióra készülnek, lószart van itt zsidó világösszeesküvés, az Idegeneknek kell a Föld sárgarépa készlete
Bazdmeg! És a nyulak ehhez mit szólnak? :-)
@Spániel: Kitört a dödvész és az agyhalál:-)
Bátrak, mint a fagyott nyúlszar:-)
@Dr. simonmondja.: Szavazatszámláló voltam a kerületben (másutt, de az info-k azért jöttek). A szavazásra bejelentkezők a szavazáslezárása előtt 1-1,5 órával kezdtek tömegesen előkeveredni. Sor volt egész nap, de a végjátékra nagyon rákészültek. Egy olyan kerületben, ahol a Gellért-tér-környéki részt leszámítva nem a Fidesz volt a legerősebb.
S olyan hirtelen tömeggel, ami gyakorlatilag egy választási provokációval ért fel.
Ráadásul a jogszabályokon is erőszakot téve, ugyanis 19:00-kor a jogszabályok szerint be kellett volna zárni a szavazó-kerületet.
Jogilag tehát az, aki kerítésen kivül volt, kiesett volna. Az utolsók esetében már az sem volt teljesen biztos, hogy mikor érkeztek....

Kiváncsi lettem volna azért, ha azt mondják az utolsó pár száz méternyinek, hogy na most szépen lehet visszaballagni a fideszes buszokhoz és elhuzni a h....f...ra.
Bevallom, látens észak-koreai lettem, és büszke vagyok rá. Mert Észak-Koreában szopnak, mint a torkos borz, de van ballisztikus rakétájuk, ami kijut az űrbe. Nomármost, egy magyar is szopik, mint a torkos borz, de olyan rakétája sincs, ami legalább a Gellért hegy tetejéig elmegy.
@épészmérnök: Csillében mindég is tutták, hogyan verjék ki a rezet:-) A rézfámfütyülőjét:-)
@Bakter: Pörög majd az infláció.
Bár a belső fogyasztás nem nagyon nő, a -10% sem kevés.
Franc se tudja, mi lesz.

egy a tuti, beruházás nem.
@Bakter: lassan olyan busza se, nemhogy rakétája... Min élsz? DVD-n?
@Bakter: Elég ha a Gellért fürdőig elmegy, mint különjárat a CÖF eredményhirdetésre... és ne feledd ott a nagy uszújjmedence, lehet majd egymásnak az ágyékkötőt emelgetni:-)
@épészmérnök: Tiszteletem, a lyányom is ezt próbálja, három éve végzett. No, ami a csuklyásokat illeti, azért ne essünk túlzásba.
A fejlett nyugati demót vádolod ilyen provokációs trükkel? NO-no. A végé, még a guillotint is provokatőrök működtették annó.
Nem. Eccerű, a demokráciában, ellentétben a csendes, nyugodt diktatúrákkal, időnként kiborúl a billentyű. Mivel a boldog nyugaton nem égette magát a baloldal jövőbe nyomuló rendszerekkel, ott zömmel a bal utcázik, mémi üzlet betöréssel, villanyos-borogatással etc.
A volt szoci országlatokban pedig a jobb oldal
hangoskodik. De idő haladtával lesz még máshogy IS. Ha vagy olyan idős mint én- immáron elhagyva a 65-öt- tudhatnád ezeket akár a boldogult szoci királyi tévéből. Ők sohasem mondtak jobber provokációkat, csak a baloldal jogos követelését, dühét.
Üdv.fidzsi, droid de Magóg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

miért kérdezed, hogy patkány e?

magam részéről szerettem volna operarendezését látni vagy bármilyen színházit a leírások számomra nulla értékűek

annyi világos, hogy meglovagolja a magyar politikát és abból él...a többi mellékes

én anno sok olyan előadást láttam és élveztem amit Aczél TTT-je alapján csináltak és sok nagy -világnagyság- magyar előadót 1989 utánról nincs személyes élményem csak némi élő betekintés ami hányinger

a mű az amit meg akarok ismerni és a rendező 77-d rangú ebben, nem úgy a karmester a zenében

szóval egy politikailag motivált szar ügy szarházi szereplőjéről van szó, akár patkány is lehet

bitorló!!!!!!!!!!!!!!!!

brühühühühü
@GeoCracker:
Egy látens észak-koreai csakis Kínából csempészet pet-palack őrleményt fogyaszt.
@Bakter: Jó is az, ha polimerfaló bacikkal él az ember szimbiozisban. LAssan itt is csak az lesz a túlélés lehetősége sokaknak. Guberálás a szemétben, és evése annak,amit talál.
Elnézést, off.
De számomra ez az ember felér egy Kubatovval.

Gólem Színház
A Gólem Színház szolidaritást vállal a Humán Platform mai megmozdulásával, de a Lefitymálva előadása miatt nem tudunk kint lenni. Mi egy olyan képpel tisztelgünk, amin Fekete György még ifjúként fekete hajjal, fekete labdával, fekete teremben önmagát és nem a közjót szórakoztatja.

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151331440802349&set=a.153866337348.149640.152519412348&type=1&ref=nf

A kép megér egy kattintást.
a korrektség látszatát sem tudja megőrizni ez a rohattmocskos banda, bár már kiismerődtek, nem is várja el tőlük senki:
privatbankar.hu/karrier/keretszamok-meg-nem-szuntetik-de-jol-eldugjak-nyilvanos-a-koncepcio-egy-resze-253564
@Bakter: Egy látens észak-koreai csakis Kínából csempészet pet-palack őrleményt fogyaszt.

... és közben jóízűen cupoog Kim_Dzsong-Il-nek nevezett voltkutyája cubákján:-) No itt még nem tartunk. De kitartás:-))
@Bakter: Nyuszikám, senki nem akarja a föld répakészletét, nyugodj meg.
Ezt csak te képzeled. :-P

Valójában mind BÁNYÁSZKOBOLDOK!

Különösen amelyik 140-155 cm körüli.

A többi melák meg valójában két bányászkobold, csak egymáson.
@GeoCracker: hárman vannak, ott van Semjén mögött még egy.

Szóval ez egy western:
A papa, a kurtizán és a magányos hős.

www.port.hu/a_pap,_a_kurtizan_es_a_maganyos_hos_the_ballad_of_cable_hogue/pls/fi/films.film_page?i_film_id=72518
@rodeo36:
Szívemből szóltál. Ugyanezért reggel megkaptam a keferészt:-) Bár kevésbé voltam lájtos:-)
@Habakuk999: Mint már nem először írom, én sem szavaztam egyik bagázsra sem, ergo kiesett és eltűnt a szadesz, a maszop meg ment a paradicsomelvesbe. Szavaztam, hogy ne nélkülem nyerje szarrá magát a FideSS - amit lehetett tudni, hogy fogja - LMP-re. Na azt most hagyjuk, Mancika, hogy annak mennyi értelme volt...

Természetesen megvan a véleményem a zeeemútt nyócévről és a bénázásuk eredményéről, sőt azt gondoltam , hogy ők nyertek a FideSSnek ezzel ekkorát. DE azt a legsötétebb hagyóeleonórás időkben is tudtam, hogy ami Orvbűnnel eljövend, ahhoz képest - mert mindig van ahhoz képest - lazazaza hawaii még Baja Ferenc is. És lőn. Nagyon így lőn.

A legsetétebb kockafejű szoci potentát sem bontott le semmit a húsz éves jogállamból, akármit is magyaráznak most róluk.
Loptak, sumákoltak; tették, mert tehették (nota bene: Buday és Polt és Handó kurvanagy erőfeszítése ellenére sincs elítélés semmilyen szoci ügyben, kivéve a Zuschlag, na ő meg a 20 millájával hamvasabbul ártatlan, mint az a Csurka, aki 22-vel nem számolt el soha életlében , de Zusi már mióta ül ezért?). Tették, ahogy az összes hatalomhoz közeli párt csinálta - madöf-FideSS székházüggyel kezdődött - fogja is; de nem kérdőjelezték meg mondjuk Baja, Szekeres, Szanyi, Lendvay, Gyurcsány, akárki kedvéért sem a jogállam intézményét. Biztos örült volna ennek egy csomó közülük, de mégsem fordult meg ezt végrehajtani a gyöpös pártállami fejükben mindenkit ledózerolva. Alkotmánybíróságot sem herélték ki látszatra se adó pártpotentátokkal.

És ez az én szemeben óriási különbség. Gyurcsány nem volt pária a nagyvilágban - amikor pedig Orvbűnék rohantak naponta valamivel feljelenteni őt külföldön - fogadták és Sárközy nem előle pattant meg félórával, hanem Orvbűn elől. Én emlékszem, mert nem vagyok szenilis.

Akkoriban magyarként nem kellett égni bárhol határontúl - voltam Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, Bécsben többször - , nem volt majd 300 tartósan az euró és nem vándorolt ennyi ember kifele, pedig ugye még egy csinos kis hazug mondatot is a szájába adtak "El lehet innen menni kérem!" címmel.

Amíg a kártékonysági meccset Orvbűn vezeti, addig én nem fogok rettegni a szociktól, akik most annyira sehol sincsenek, mert ahány tömegesen én voltam, ott csak nézőként lehettek jelen.

Ilyen ordenáré borzalmas, retrográd kulturkampf sem volt, lehetett alkotni és volt még annak nevezhető élet: független színházak játszhattak, Rajkók kaptak támogatást, egyetemeken nem volt szénszünet, forogtak fesztiváldíjas filmek.

Ma itthon elviselhetetlen az élet, kivéve a megfizetett csicskának. És a szocik azért, - mint már írtam azt is -, nem rakták teli kötelező Marx-Engels-Leninnel a tantermeket, nem listázták hatévestől a szülők vallási hovatartozását, nem neveztek ki vagyonokért múltszázadi poroszos hivatalnoki kart befenyíteni sulikat, nem tették kötelezővé a Tőkét és a kommunista írókat. Nem csináltak Rákosi-revivalt, nem avattak ilyen kisköpcös szobrokat, nem neveztek át utcákat tehetséges, mártír emberektől megvonva a kóvedet ezáltal.

Nem voltak erényhuszárok, nem voltak nagyszabásúak, nem voltak jók, sőt - de nem voltak a hazájuk ellenségei, mint ezek most.
@Bakacsin: olyan kép nincsen, amin önmagával játsik, mint Hobó Hófehérkéje? Az lenne csak az igaz truváj:-)
@épészmérnök:

kösz keresd ki, az utóbbi pár évben ott is kurva sokat romlott a helyzet és az oktatásuk nem véletlenűl 27-dik vagy hátrébb álló a világban, és ha csak a középiskoláig bezárólag vennénk akkor az 100 körülire zuhan

tudod ugye, hogy börtönöket töltenek fel hogy azok ingyen dolgozzanak a jogrendszerük ezt is lehetővé teszi a börtönök tömegszállások...és csakis a nagyon nehéz fiúkat/lányokat különítik el 2 3 fős cellékba

erről igazából nem igen szeretnek beszélni olyan nagy szégyen és ehhez jön az offshore aminek oka nincs otthon szakképzett koponya

indiai lánykák telefonosok mindenféle szolgáltatáshoz és az IT meg a többi sőt orvosi ellátás is offshore oda olcsóbb és gyorsabb mennek is mert a biztosító örömmel fizet

szóval valahol lehet valami igazság abban hogy már ez sem!!!!!!!!!!!

brühühühühü

de akkor hová

mindenhol a kizsákmányolás megy és kifacsarni a dolgozót utána 40 éves korban kibaszni mert ott az olcsóbb bár hülyébb

képesek eladni 30 milliós (dollár) revenue-vel vállalatot mert nem éri meg...hát akkor a nagyok?
@Secnir: "Vidéki, enrico72 hol vagytok?"

Most vannak eligazításon mit is kell majd bérkommentelni...
@aranyhorcsog:
De engem elraboltak, és a répakészletről kérdezgettek. Mellettem feküdt attis, de ő mindenféle földcsakrákról és fényevésről beszélt, így használhatatlan volt. Gabcici kezelte a gépet. De én tartottam magam, elküldtem őket Azerbajdzsánba stratégia partnerért.
ÁÁÁÁÁÁ, visszajöttek, a picsába! Itt vannaaaaaaak.....
folyt köv a következő kormányülésen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ott a pakliban az elmeszelt állami mobil cég, az se feledjük, azzal is célja van, és a T-vel is célja van vezénylóéknak...

A T fogja üzemeltetni az államosított kábelszolgáltatók rendszereit... ennyi...
@épészmérnök: A fiam havi 20 ezret vett fel egyetemi évei alatt - elbohémozta, utazta ez az ő döntése volt, nem komolyságra kellett tulképp - ma, hat év melóviszony után még mindig a kamatoknál tart csak.

Na ha most tényleg valami kiba komoly összeget kellett volna felvennie tandíjra, könyvekre, megélhetésre, akkor nem tudom, mi lenne...
@a szív fészkei: Én nem tudom, hol élsz Te?

Most tartottam teaszünetet és végigszaladtam a híreken.
Nekünk most annyira jó itten élni, hogy csak no.

Rogán Tóni lakástámogatást ad, meg kiderítette kik azok az alávalók, akik tandíjat akartak.
Matócsy is megmondta, hogy mostaztánmárolyan jó lesz nekünk, hogy ihajjcsuhajj...
Nem tudom folytatni, mert nagy örömömben elkezdtem felhőtlenül ugrándozni, oszt becsípődött a derekam.
De ez se nagy baj, mert az egészségügyön is segítenek és gyógyszertámogatás is lesz.

Nem voltak hazaárulók, abban igazad van, kártékonyak azért igen.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Persze, bocs: csak én sem vagyok a topon, elkaptam a nyavalyádat de láz nélkül.
@Bakter: A répámat nem adom... gondolok aranyhörcsög testvéreimre. Elvégre szolíd aratás is van a zsebben azn EU támogarás mellett. Még ha megrépáznak Penivel együtt.... akkorsenem:-) Szabadságharcolunk az ő utolsó patronukig:-)
@Habakuk999: Most Rogán emlegetésével jelentősen romlott az állapotom. :-(
Na variálnak az adókkal máshol is: index.hu/kultur/cinematrix/2012/12/17/depardieu_visszaadna_a_francia_utlvevelet/

Kezdődik a tünti? Indexen nem látok még semmit róla.
@a szív fészkei: Nem baj kedves Irma néni:-) LEgalább a geszipopüré jó volt? :-) A szádban van még ma is az ízééé? :-)
@épészmérnök: szép és érdekes ország lehet.
Gondolom a szél is fúj ezerrel, a nap is süt, dagály is van, megújulókat nem nyomják?
GEnyók: fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/61883_10151287878628467_361886186_n.jpg
"Az LMP képviselői bevitték a parlamentbe a hallgatók követléseit, Kövér úgy reagált "takarítsák el ezt"
Fotó:Origo"
@épészmérnök:

a Kaplan turbina a legmegfelelőbb erre ahogy két képen is mutatja a szelvény

ez nagy szerencse Chile-ben...Quebec (Kanada) az USA-nak árúlja a fölöslegét mert a belső gazdasági szabályozók ilyenek vagy olyanná tették??? kis huncutok

de nem csak nagyesésű van hanem árapály is már 45 éve a francia riviérán, valamint folyóba telepítettek amikhez szinte semmi gát sem kell

és Svájc meg patokra telepít

szóval a magyarok brühühühühü
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Anyám szereti a gesztipürcsit, azért hajlandó tornázni. Én nem annyira csípem, a somlóit sem.
@a szív fészkei: pedig saját szépséges kezeivel mutatott rá a fújjcsúnyákra.

vagy lehet, nekem se a boldogságtól csípődött be a derekam? erre nem is gondoltam.:(
@Habakuk999: Nekem spec jó, ha megy fel az euró, mert akkor jól tudok váltani és végre nem járok annyira rosszul. Mattócsny az én emberem, na.
@a szív fészkei:
olyan mint egy disznó és a habzsolása meg egy emberi jellem: mindent nekem és még a morzsákat is sőt...

ez egy életstílus a kép hát én a helyében letagadnám

brühühühühüh

jobb mint bármilyen lélekelemzés
@Bakter: Hányásból összegyűjthetik, minden kis Vukban van répadarab. Strapa összeszedni, de megéri, itt ma pár földönkívüli idetelepített - a felsoroltak - kivételével mindenki rókázik.
@rodeo36: Ja oviban is elkacsmarintotta az utolsó vajas kalácsot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hivatkozott Matolcsy Bulgáriára, azonban hozzá kell tenni, hogy egy-két nyugati államban is bevezették ezt a rendszert, a bevezetés költségeit az állam finanszírozta.
Érdekes lehet, hogy a várt többletbevétel honnan származtatható. A legnagyobb forgalmat lebonyolító multiktól és nagyárúházaktól nem, mert ott e téren zárt rendszerek működnek. Maradnak a kisvállalkozók, akik eddig elmulasztották számla- nyugtaadási kötelezettségeiket. Vámosi Nagy Szabolcs szerint a NAV-hoz bekötött pénztárgépek ezt a gondot nem fogják kiküszöbölni.Egyet kiküszöböl - mint olvastam - hogy egyes kereskedők két gépet üzemeltettek párhuzamosan, mindkettő tartalmazott napi bevételeket, az adóhatóságot érintően viszont csak az egyik gép forgalmát érvényesítették.
Tehát csak ez utóbbinál lehet valamit keresni.
Nagyon sok kisvállalkozót fog a padlóra küldeni ez a kötelezettség, nem egy lesz, aki nem képes beszerezni az új eszközt, van, ahol internet sincs pl.
@bgp: Picit kifordítod a mondanivalóm logikáját, de ez alkotmányos, sőt alanyi jogod.
Újfent és újfent azt mondom, hogy sz@rt sem érnek a listák és utaztatások. Ezek kis fingok a választási cunamiban. Nem rólam van szó. Pl., hogy egy kicsit morbidnak tűnő példát hozzak. Az a fideszes aktivista, akinek pl. gimnazista gyermeke van lelkesen kampányol, d'aztán a fülkében sutyiban rossz helyre X-szel, mert nem akarja a fiát "röghöz kötetni". Vagy az a képviselő, ki nyögdij előtt áll, és nem kinálnak neki képviselői helyet, vagy más stallumot, de visszamenne a közalkalmazotti munekába, dijjal együtt. Vajon kire szavaz majd? Értsd meg, ezek a listák, mindkét oldalon vannak, aktivisták nagyon aktívak lesznek. Aztán az egyéni érdekek, sérelmek, remények fognak működni.
Utána, majd lelkes összeesküvés elmélet gyártók veszik át a terepet a vesztes oldalon, és majd itt is zúgni fog a vihar.
Üdv. fidzsi, droid de Magóg.
@a szív fészkei: igazad van, a mai napig nem értem, hogy akkoriban sokkaldesokkal kevesebbért horgadtak fel emberek vérgőzős, utcakődobálós, kokárdarohangálós forradalmi hevülettel. Mondom mégegyszer: sokkal kevesebbért.
Tudom, uszításra a jobbik, Bközép meg a balhéra mindig kész nyócker lumpenjei, de mégis, kijózanodás után ennyi mellbebaszásért többeknek kellene felemelni seggüket a karosszékből és ordítani, hogy elééééééég voooolt.
Ne tudja ez a mocsok külföldön fényezni magát azzal, hogy itthon nincsenek komoly tüntetések, többségében elégedettek az emberek.
Románia, jól mondom, Románia élesen kritizálta Orbánt az antidemokratikus hatalomgyakorlat miatt.
Gyurcsányt soha nem tudtam olyan tehetségtelennek és alkalmatlannak látni, mint ahogyan szerették volna láttatni velem. Nem dolgozott az élvonalban soha, ez meglátszott. De tisztességtelenül országrombolásban nem vett részt.
A szociknak pedig nem tudom megbocsátani, hogy amikor szükségük volt rá felemelték majd hülyét csinálva belőle hátbaszúrták, utána hagyták vergődni.
Na, megyek, kezdődik a közvetítés.
@a szív fészkei: Látod, milyen kedves ember?
Te pedig hálátlanul csúnyán beszélsz róla.

kevés ember tüntet.
A szöveg hozzá: "Orbán fogműtéte miatt nem beszél ma a parlamentben. Íme az eredmény."
ez az Ábrahám Máté jófej srác.
@a szív fészkei: "Na ha most tényleg valami kiba komoly összeget kellett volna felvennie tandíjra, könyvekre, megélhetésre, akkor nem tudom, mi lenne..."

Van egy nagyon, de nagyon randa kis izé elrejtve a tervükben: ha valaki nem fejezi be az egyetemet, akkor visszamenőleg be kell fizetnie a nemtommit. Tandíjat. Sunyi kis vacak, de nagyon oda kell figyelni, mert ezek mindenre képesek.
@Habakuk999: Kár. A férjem is beteg még, de lehet hogy elnéz oda.
@rodeo36: Drága Rodeó, hallottál már vízimalomról? :-)
@épészmérnök: Mondom, ő csak zsebpénzkiegészítést szerzett így, és még mindig a kamatokat törleszti hat munkás éve után!!!
@Habakuk999: "megújulókat nem nyomják?"

Dehogynem, ezerrel! Most fog megépülni az Atacama-sivatagban a világ legnagyobb fotovoltaikus erőműve.
@Habakuk999: Kihagytad Szíjjártó déli nyilatkozatát. Azt mondta, hogy hamarosan mi leszünk Európa gépjárműgyártó fellegvára.
Jól jegyezd meg ezt a szónoki nyomatékot:"fellegvára!"
Jól nyomja a csaj. És még vörös is!! Húha.
@épészmérnök:

most meg akarsz szégyeníteni? persze...csak az olyan snassz ma már nem?

az a kék izé teljesen egy vizimalom csak kisebb

meg a vizimalom szabályozása nem olyan egyszerű

na jó kedves tréfa

brühühühühü
@Mariann19: FElHŐKAKUKKVÁR. Megírta már valaki annoannoanno.
@a szív fészkei: a gesztenyepürét azt én sem.. a somlóit meg akkor ha nincs benne malac (mazsola)
@Mariann19:

ez nem hazugság
a fellegvár a felhőkön van és a felhők fölött

ami onnan kiesik ...
brühühühü

nem légvárakat akart mondani csak éppen valami nagy ruganyos volt a szájában?
Na azt mondja a kiscsaj, amit én is leírtam. Mindenkit megsértettek a gecók. Erőszakmentesen is lehet tiltakozni, csak az nem puccs, ami 06-ban olyan szépen meg lett szervezve.
@a szív fészkei: Gesztenyepüré... kicsi koromban bizonyítványosztáskor, decemberben anyám mindig elvitt a Lukács cukrászdába, mesés hely volt az, meleg angol vörös faburkolatokkal, tündöklő lámpákkal, és kiszolgáló kisasszonyokkal, akik kedvesen mosolyogtak. Ünnepélyesen gesztenyepürét ettünk, ami nem volt fojtós, volt benne leheletnyi rum, itt-ott mazsola, a tetején rumos meggy, és könnyű hab bújt meg alatta.
Gesztenyepüré...
@Penivaldes: Nekem keserű a csoki rajta. Mazsolát pláne nem szeretem.
@rodeo36: "miért kérdezed, hogy patkány "magam részéről szerettem volna operarendezését látni vagy bármilyen színházit a leírások számomra nulla értékűek"

Melyik leírások??? Én itt azt olvasom pld., hogy volt a Magyar Állami Operaház vezető rendezője is. Ez alatt az idő alatt képzeld még Wagnert is rendezett. :)

hu.wikipedia.org/wiki/Vidny%C3%A1nszky_Attila

Jut eszembe, remélem azért Karajant nem fogják itt lenácipatkányozni a nagyontoleránsak :)

www.mult-kor.hu/20121213_atertekelnek_a_hires_karmester_naci_kotodeset

"Rathkorb kutatásai szerint Karajan (1908-1989) először 1933. április 3-án Salzburgban kérte felvételét a Német Nemzetiszocialista Pártba (NSDAP). Kérelmét Ulmban megismételte május elsején és később Aachenben személyesen is bejelentkezett a területi pártszervezetnél."
@Mariann19: ebbe rokkantam bele, a főlegvárba, derékilag. el is határoztam, mostantól vonattal fogok járni, igaz magyar stüszi vadászként!
Sportdoktorok, makulátlan teológiatudósk... ez is odabasz!

Amatőr bonviván, húde mondja!!!!
@a szív fészkei:
Ügyesen beollóztad a Zindex összes paneltémáját az elmúlt időszakból. Ha szakdoli volna, azt mondanám rá hogy kompiláció, de vigyázat mert nálam szigorúbbak plágimot kiáltanának, kivéve ha valami kedvencük írta
Nem akarom sorravenni amiket összehordtál, de a legtöbb csak jajongás, amit olyanok óbégatnak össze, akik begazoltak de ők se tudják mitől. Hogy neked mint magyarnak égned kellett Spanyolban vagy Franciában mert egy Sarkozy nevű hangsúlyozottan nem magyar identitású fezőr nem fogott kezet egy magyar identitású hasonlóval, innentől már nem is olvastam tovább

Én odakinn azt tapasztaltam hogy mindenkit a saját mivoltában ítélnek meg, ha égned kell az leginkább saját magad miatt van. Most komolyan, ha egy spanyol vagy francia államférfi rosszalkodik - ami elég gyakran előfordul - akkor leköpdösöm az onnan jövő turistacsportokat? Tiszta baromság
Orbánoperett... Ehehee. HaHa nem dőlt be Orvbűn hizelkedésének.- dicsér a szónok csaj.

Amatőr operettelőadásban nem vállalunk szerepet. - mondja.
@a szív fészkei: pedig a keserű csoki az élvezetek Olümposza. ahogy szétolvadva a nyelveden, körbesuhan egy kellemes íz, és akkor hátradőlsz, és felsóhajtasz..
@Foxtrotty: Én sokat tárgyalok külföldiekkel, lassan úgy néznek rám, mint a marslakóra, amikor semmi értelmeset nem tudok mondani a sok ostobaságra.
@Habakuk999: Milyen karácsonyuk lesz a hitelkárosultaknak?

youtu.be/KXaGFrJQa10
@Foxtrotty: Csókollak drága, én a tüntetést nézem, ahol épp ilyen címszavakat sorolnak fel. Pá, drága, értékeld Orvbűnt is egyszer a maga értékén!

Mivel engem leértékelsz, ám kezdd el magadat is, mert nem tudsz olvasni: pont akkor nem kérdezte senki kétségbeesve, hogy mi folyik a maga országában, amit ma a legtöbb magyartól kétségbeesve megkérdeznek. És azok bizony égnek a tetű főnököd miatt.

Sárközy tudtommal konzervatív, ahhoz tülekedne a hülye bornírt csúti, de még nekik se kell annyira.

Én nem szerzek mások munkáival doktorit, mint felétek, tehát nem érdekel a szellemességed az osztályozással. Ez nem Index-címlapfelsorolás, hanem tényanyag. DE aludj Csipkerózsika, nem zavarlak.

Most mesélik, hogy baszik ki szociálisan érzéketlenül mindenkivel ez a banda. Ez szégyen, ha te ezt nem is érted.
Belenéztem kicsit a közvetítésbe, olyan mintha Kun Béláékat látnám. A kis csávó aki most épp nyomja a szöveget egy az egyben Szamuely. Már csak a forradalmi tömegek hiányoznak hozzá
@Foxtrotty: te meg egy az egyben seggnyaló troll vagy,

a gyerek egy szavát tudod cáfolni?

ugye, hogy nem,

akkor talán maradj csöndben
@rdos: Most nézem simán, egyszer ment el kicsit a hang.
@a szív fészkei:
"nem Index-címlapfelsorolás, hanem tényanyag. "

Bizony ezek élettények, kőkemény fejekbe való rögvalóság
@Foxtrotty: Hálisten a neveiteket mindig őszintén választjátok: trotty vagy drága, menj a többi kollégádhoz a tahótlanítóba.
@Foxtrotty: Figyelj majom!

Elzavartuk mi, nem ti a szocikat.

Te elhajtod hazánk becsületét eladó főnökeidet?
@a szív fészkei: Köszi, azóta hogy kérdeztem nekem is jól működik. Attól féltem, hogy "zavarják az adást".
@Habakuk999: Ez a nő is számokat mond. Mit lehet ezen cáfolni? Szamuelyzni bírnak csak, ez a legegyszerűbb és kész. Annyira szánalmasok.
@rdos: MEg nem lennék lepve: múltkor nagyon elment a diáktüntin.
Több orvos távozik külföldre évente, mint ahányan az egyetemen végeznek.
@a szív fészkei: betrottyolt.

Kérdésre válaszolni nem egyszerű a trolloknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te azt olvasol amit akarsz nem oszt nem szoroz

a vidnyánszky számomra egy politikai ejtőernyő idegen és a bármilyen egyéb értékeivel megy a moslékba

na ezt add össze

és most magyarázd honnan jön ide Karajan? esetleg egy Furtwaengler aki vezényelt nekik és egy Mengelberg aki állítólag kollaborált

te láttad a Wagner/vidnyánszky-t? vagy csak dumálsz

nekem Oláh Gusztáv Walkür-je elég meg az Istenek alkonya is...

brühühühü

milyen undorítóan szerteszéjjel dumálsz hülyeségeket az jellemzően dzsobbikosch
@Habakuk999:
Pont ezzel jössz elő? Miféle becsület volt? Gyurcsány idején a legkorruptabb országok közé voltunk sorolva, még egy Korrupcióellenes tanácsadó bizottságot is összeállítottak az itt működő diplomáciai testületek főleg azokból az országokból, akik lemaradtaknak a korrumpálási versenyben. A franciáknak nem volt ilyen gondjuk, amíg be nem toppant Orbán. Ezek után miért kéne szeretniük?

Naív kislány vagy te még ehhez
@a szív fészkei: @rodeo36: @Habakuk999:
Gyerekek!Nekem ez a gépjárműipar elég snassz!
Nagyon remélem, hogy holnap már az atomtengeralattjárók nagyüzemi előállításáról szólnak a hírek, szárnyashajók csak úgy, melléktermékként jönnek szóba, és az oroszok bérmunkát vállalnak a projektben apróbb alkatrészek beszállításával.
@Habakuk999: Jól hallottam, hogy az egyik beszédben - biztos ami biztos - azért előkerült a gettó és a szögesdrót is?? :)
@rodeo36: De lesz pálesz sok a nemzetiben, mert az ájtatos részeges lesz a szódadogó.

jó választás, meg kell hagyni imidzse a köbön maligánban mérve
Ilyen állatot láttatok már? :D

„A felsőoktatás átalakítása ugyanis nemcsak a gimnazistákat, hanem a családjaikat is közvetlenül sújthatja – vagy segítheti. Kicsit patetikusan: az egész jövő nemzedéket érinti. Nem mindegy ugyan, hogy milyen aljas ellenzéki érdekek kapcsolódtak a fiatalok mozgalmára; hogy sok tüntetőnek teljes zűrzavar volt a fejében – de mégis: megnyilvánult egy, »a nép által« megfogalmazott érdek, amely nem egyezett a kormányzati szándékkal. Ennek ellenére a választott politikai hatalom odafigyelt rá. Túl a politikai érték- és érdekvitákon, ezt a szándékot nem lehet vitatni. A fiatalokkal való konzultáció ritka értékes pillanata volt a fiatal magyar demokrácia történetének. A kormány bizonyította, hogy kész változtatni elképzelésein, ha a »nép« igényeiről van szó. Vajon a demokráciát féltő ellenzék mihez kezd ezután? Vajon azok, akik az elmúlt két évben – karöltve az uniós lobbicsoportokkal – kongatták a vészharangot, most mit fognak mondani?"

mandiner.hu/cikk/20121217_nagy_ervin_mifele_diktatura

A szervilizmus csúcsát mutatja a kis szarrágó "újságíró" szerűség... :DD
És ez is nagyon klassz:/A kommunikációs igazgatói posztra pedig Pálffy István KDNP-s országgyűlési képviselőt kéri fel Vidnyánszky Attila.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"olyan kép nincsen, amin önmagával játsik, mint Hobó Hófehérkéje? Az lenne csak az igaz truváj:-) "

Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy a fenti képen valóban a "mester" látható, viszont simán kinézem belőle.

A mai tüntetésen elénekelt vers:

Babits Mihály: Fekete Ország

Fekete országot álmodtam én,
ahol minden fekete volt,
minden fekete, de nem csak kívül:
csontig, velőig fekete,
fekete,
fekete, fekete, fekete.
Fekete ég és fekete tenger,
fekete fák és fekete ház,
fekete állat, fekete ember,
fekete öröm, fekete gyász,
fekete érc és fekete kő és
fekete föld és fekete fák,
fekete férfi, fekete nő és
fekete, fekete, fekete világ.
Áshatod íme, vághatod egyre
az anyagot, mely lusta, tömör
fekete földbe, fekete hegybe
csap csak a csáklyád, fúr be furód:
s mélyre merítsd bár tintapatakját
még feketébben árad, ömöl
nézd a fü magját, nézd a fa makkját,
gerle tojását, csíragolyót,
fekete, fekete, fekete,
fekete kelme s fekete elme,
fekete arc és fekete gond,
fekete ér és fekete vér és
fekete velő és fekete csont.
Más szin a napfény vendég-máza,
a nap a színek piktora mind:
fekete bellül a földnek váza,
nem a fény festi a fekete szint
karcsu sugárecsetével
nem:
fekete az anyag rejtett lelke,
jaj,
fekete, fekete, fekete.
@épészmérnök: hehhe nyavalyás szociprolik:-) Ezt sírjátok vissza? ... én is:-) Igaz Miskolcon, az Avasi Kávéházban:-)
@Foxtrotty: tényleg? Azta... mostan kisebb a korrupció?

És nem sült ki a monitorod szeme?

Baltás gyilkos? Ő is hős volt, ugye?

Fleto egy telefonjára bárkivel tudott beszélni, szeretett vezérrel ki áll szóba a fidelitas fiúk kivételével?

Ők is szigorúan inkognitóban, nehogy kompromittálódjanak túlságosan.

pedig isten látja lelkemet, ki nem álltam Gyurcsányt.

Diktatúrát csináltok. ettől van nagyobb szégyen???????????????,
Ez is off, de más:

Az esti szavazásra váró földtörvényről vitatkoztak a fideszes képviselők, amikor Orbán Viktor leteremtette a kormány tervei ellen lázadókat. Orbán azt mondta, aki kiszavaz, annak nincs helye a frakcióban.

Nagyon csúnyán rápirított Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz hétfő délelőtti frakcióülésén a földtörvényt és annak Alaptörvénybe betonozását bíráló Ángyán Józsefre és Bencsik Jánosra. Ők nyújtották be a legtöbb kormánypárti módosító javaslatot a földtörvényhez.

A kormány felülről, úgynevezett integrátorok közreműködésével koncessziós elven szervezné meg a földek haszonbérletbe adását, míg Bencsik és Ángyán a kis gazdaságokat és szövetkezeteket segítő rendszerben gondolkodik. A két politikus a frakcióülésen azzal szembesítette Orbánt, hogy a választási programban ez utóbbit ígérte a Fidesz ,és attól nagyon távol áll a szerintük a nagyvállalkozókat helyzetbe hozó kormányzati elképzelés.

A bírálatokra Orbán az ülés több résztvevője szerint indulatosan, a hangját felemelve azt vetette a képviselők szemére, hogy politikai cirkuszt csinálnak, hangulatkeltők hónapok óta, és ha ez így nekik nem tetszik, "akkor menjetek, mert én egyben akarom tartani frakciót".

Orbántól a szavazás elhalasztását is kérték, és erre azt mondta, hogy ha most nem zárják le a földtörvényt, akkor széthullik az egész. Ángyán információink szerint nemmel fog szavazni, ami miatt a frakció alapszabálya szerint fegyelmi eljárás indul ellene.

www.origo.hu/itthon/20121217-orban-viktort-kihoztak-a-sodrabol-a-frakcioulesen.html
@Foxtrotty: TE agyatlan zombi! Már Szamuellát is élőben hallgattad? :-)
@Foxtrotty:

2007-ben 39-40. hely

index.hu/belfold/krrpt0926/

2012-ben 55. hely

Minél magasabb, annál korruptabb...
Akkor elmagyaráznád nekem, miről beszélsz???

politika.tlap.hu/magazin/vegre-egy-hely-ahol-az-elvonalban-vagyunk-korrupcios-lista-es-az-okok/

Ezt az unortodox hazudozást még gyakorolni kéne.
MANAPSÁG SOKKAL KORRUPTABBAK VAGYTOK!
Olvass legalább...
@a szív fészkei: " a nő is számokat mond. Mit lehet ezen cáfolni? "

Nem hallgattam, ez valami olyan forrásból van, mint amit "a tartósan 300 forintos" euróról írtál?
@Habakuk999:
:))
Most kinek higgyen? A tényeknek, vagy a Pártnak???
@rodeo36: Semmier lődözös a "kulturkampf" nyilaidat.... disznók elé igazgöröngyöt... méltatlan hozzád is hozzá lyuk is:-)
@Mariann19: két okból nem lehet

1 a büdös Gyurcsány is beszélt ilyesmiről, nanotechnológiákról, meg mindenféle olyanról, amit ki se tudunk mondani így kebab és fogműtét után

2 ahhoz kéne tanult diplomás szakember, mi meg kapákkal árokparton akarunk hadonászni, mert ezt hadászatban is hasznosíthatjuk
@Bakacsin: Kösz, törtem a fejem, de nem ismertem ezt a verset. És a zene kié? Kik voltak az előadók? Mintha ismerőst láttam volna köztük.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bakker, elböktem...
46. - 55 ponttal! :D

GYŐZTÜNK!!!

Mocsok Gyúrcsányék alatt 39-40. hely
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Forrás: Transparency International

Megbízhatósága az Amnesty International és Cohn-Bendit között mozog
@rodeo36: na szerinted hogy jött ide?? :)
@Foxtrotty:

Értem én, hogy nincs is hitelesebb ember mint a Piktor nevű Vezényló, hisz ő sohasem hazudott.
Szánalmasak vagytok!
Tipikus példái a hülye bolseviknak... :D
@Foxtrotty: Mivel cáfolod? Ha nem tudod cáfolni, maradj csöndben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te úgy is tudsz zsidózni, hogy nem zsidózol.

Jut eszembe, hová tűntek a szavazóitok?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ostoba, a negatív növekedés is növekedés FIDESZ módra:-) Vn pofág kétségbe vonni? :-)
Inkább igyáá egy kis redbullmalájveres kékfrankost:-)
@rodeo36: "kurva nagy probléma, hogy nem fogy a fegyver a nemzetközi piacon...hiába a marketing a sok háború de mások is eladnak
van nekik 300 millió lakosuk az is egy jó felvevő piac és kp-ben fizet afiscalcliff-ről is lehet lelőni a marhákat lesz bífsztéjk"

Most hallom a hírekben, hogy mindenki fegyvert vásárol mert nem érzi magát biztonságban. Ugyanígy tesznek állítólag az áldozatok szülei is. Valóban dübörög a biznisz. :(
@Habakuk999:
"Fleto egy telefonjára bárkivel tudott beszélni,"

"Halló, mennyi lóvét nyomtok az Alstom megrendelésért? Rohadék sóherek, legközelebb szedjétek ám össze magatok, megadom a bankszámlám"
@a szív fészkei: más... a tegnapi nászfotóhoz... fingom sincs, csak tippem... vmelyik exholland gyarmat vhol Ázsiában..., de felidegeltél, megkeresem és lelőlek. Mariannt e kis hibájával sem adom:-)
@épészmérnök:
Minek cáfoljam, cáfolja Hagyó Fittelina ha úgy tetszik
Esetleg... közép Ámeriká... hanyatlok, mert nem néztem meg hol voltAK HOLLAND GYARMATOK. EZ SZŰKÍTI A KÖRT...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A Pártnak semmiképp, mert oda is befurakodtak az búvárruhás libsiellenségek.

Csak a vezírnek nagyrabecsültlegnagyobbmagyar szájából áradó ékköveknek!!!
@Foxtrotty: jahh a kónbandit=Amnesty Itc:-) Jól vagyol? :-) Én kételkedem:-)
Jól hallottam, pár százan, talán ezren? Ettől fosson be piktor?
@Foxtrotty: Bebiztosította pozícióit a magyar piacon a Stadler Rail Csoport. A svájci vasúti járműgyártó kilencedikként belépett azoknak a cégeknek az előkelő klubjába, akik stratégiai partnerségre léptek a kormánnyal. Szijjártó Péter szerint eközben Magyarország a vasúti járműgyártás fellegvárává vált.

legközelebb kérdezd meg az agit-propot, mielőtt felülsz ilyen provokációknak::::))))))))

Szíjgyártó kolléga így csinálta, ahogy írtad?

Öcsi, gondolkodj!
Vagy ha ez nem olyan egyszerű, akkor legalább figyelj!
némi elégtétel... reggel le lettem ugatva a vidnyalszki mián, hogyaszongya, ne báncsam... háááát, aki a tülökorrúfixakolbólista Pálffival összefekszik a disznóólban... asszem mégsenem az én seggembe lófaszt....
basszus... Pálffy, mint a Nemzeti Szinház kommunikációs iagazgatója.... sajtótájékoztató: két kadarka közt egy badarka... felszólalás, megszólítás: Szesztestvéreim! Proli tárók:-) beszarás:-)
@épészmérnök:

"Van egy nagyon, de nagyon randa kis izé elrejtve a tervükben: ha valaki nem fejezi be az egyetemet, akkor visszamenőleg be kell fizetnie a nemtommit."

Akkor most Girosznak is vissza kene fizetnie 6 evnyi PhD osztondijat? Jol ertem a koncepciot?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: halmozza a posztokat, mert a hónap elején a kdnp veszprém megyei elnöke is lett. micsoda pályaív!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Sajna, csak a kép volt, semmi támpont a merre van-hoz. De legalább rohangálsz a bozontos veres farkaddal egyensúlyozva ide-oda a világrészek közt, mint a mi mókusaink!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"...az én seggembe lófaszt.... "

Szerintem sem. Ezek után tök mindegy, hogy Vidnyánszky mekkora tehetség (vagy sem). Aki így jut pozícióba az tisztességtelen!
@Bakacsin: Ezzel az erővel ezt is bedobhattad volna. :)

youtu.be/R0Mx5w8yPlg
@Habakuk999: Tudod, hogy ironikus volt a túlméretezett elképzelés a hazai előretörésről a gépjárműiparban. Vagy arra gondolnak, hogy azért, hogy földrajzilag itt vannak a befektetők, akik történetesen gépjárműveket gyártanak, az a haza dicsősége?
Hol vagyunk mi attól, hogy világszínvonlú műszaki fejlettségben kiemelkedjünk.
Az ilyen kijelentések annyira komolytalanok, hogy az emberek már csak lenézően mosolyognak.
@Habakuk999:
Szavazóik?
Akkor mondom...
Vérfideszes szavazóból mi lesz.
Jogász gyerek, anyuka tanár, szerintem elélvez a család, ha meghallják Piktor nevét.
Mára "nem helyesel" minden kormányzati döntést, viszont sok mindennel IGEN IS egyetért...
De a szavazatával inkább a jobbikot támogatná, vagy a .... fideszt... :))
@ariel12: Óóóó bazz 21 órakor én is sorra kerülök??? :)
@simple observer 1.0: nem, mert rá nem lesz érvényes visszamenőleg. majd lex zsiro(s) intézkedik róla
@simple observer 1.0: kivéve a gyevi bírót!

az apró betűs részeket is olvasni kell
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: PErsze, mostmá kétsége sincs senkinek, kinek muzsikál majd és pláne mit!! ez a Termetes Bocskay-huszár. Csak akkor megfojtja teljesen az Újszínházat, ha az pár gójmotoros odahúz majd, nem a Dörnerkebabhoz.
Megvannak a diákok, akikkel Orbán romokban egyeztetett:

www.pluszminusz.hu/wp-contents/uploads/onon.jpg

:)
@Spániel: annyi történt, hogy nyomatékosan kommunikálták: a humán szférában megkezdődött a civil együttműködés. Elkezdtek egymásra figyelni. Rendszerben értelmezni a helyzetet. Ez jó.
Megjegyzem, így szoktam, a lopott képeim megkeresni a neten:-)

A legszebb találatok: hivatásosangol fotós saját honlapja, az angpl Naval Klub honlapja... na nem sorolom:-)
Ja, mondom, hogy nálunk, fidesznyik városban miért nem tüntetnek a helyi egyetemen...

"A polgármester olyan szépen beszélt velünk és olyan jó fej, hogy nem akartunk ellene tüntetni, tök rendes velünk..."

Oszt már meg is vannak AZ ELÉGEDETT egyetemisták.

Hozzátették, halkan: "...de országosan egyetértünk..."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nagyon ügyes vagy és @rodeo36: ez tényleg létezik!!! :-))))

Csak ne legyen nagyon nyirkos nektek az időjárás ott!
@simple observer 1.0: "Akkor most Girosznak is vissza kene fizetnie 6 evnyi PhD osztondijat? Jol ertem a koncepciot?"

Valahogy úgy.
@Habakuk999:
"Gyurcsánnyal mindenki kerüli a találkozást, egyrészt a nemzetközi tárgyalásra való reménytelen felkészületlensége, másrészt az otthoni megítélése miatt"

Erre vagytok büszkék? Vagy az amerikai követségen tudják rosszul? Pedig a titkos jelentéseikben nem manipulálnak
@simple observer 1.0: Hát hajrá! Biztos ezért vállalta el mindenféle ocsmány dolog kimagyarázkodási feladatát, hogy teljen rá nekije!
@a szív fészkei: Ha jó leszel, megmutatom a profi angol fotólopóst is, aki árujja a képem:-) Nem mellesleg, tökamatőrként egy holland kiadó könyvcímlapján az engedélyemmel egy saját fotó, csak úgy, grátisz:-) Érdekel? :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Ezzel az erővel ezt is bedobhattad volna. :)"

Szép kis banda ez is, de azzal az erővel, amivel a Vona-Orbán összefonódást állt szándékomban bemutatni, inkább azt mutattam be.
asszondja vidnyánszky a retekklubbon: "nemzeti érzés fogja áthatni a darabokat, a színészeket..."
@a szív fészkei: a googli képkereső egy nemigen ismert szolgáltatás, de kurvára hatásos:-)
A legnagyobb vicc, amikor 35 orosz-ukrán utazási iroda honlapján látos a fotód:-)
@Bakacsin: De ha akkora tehetség, nem annál ótvarabb szégyen, ennyire kibélelve és bebiztosítva lepacsizva megvéve nyerni???? Még Törőcsik is benyalt neki? Anyám, ilyen nincs. Ezt azért nehezen magyarázza meg, persze nem is akarja. Hatalmat akart megkapta, majd ki lesznek vezényelve a kölykök muszanyagként.
Töröcsik meg állítja, hogy ő alföldire szavazott.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Vérmaki tezsvírem... VEGYÉ'VISSZA! :D
Még nem ittam, de ha felbuzdulok, akkor...
... na, megnéztem, 6 éves szilvapárlat, aus Deutschland.
Hmmmm... Kellemetes!
Lehetne MÓKUSVÉR IS!!! :))
@bella _ciao:

"nem, mert rá nem lesz érvényes visszamenőleg. majd lex zsiro(s) intézkedik róla "

A francba is, hogy nem vagyok jogasz!!!

Akkor most honnan tudhatom, hogy Vikotrek melyik torvenye visszamenoleges hatalyu, es melyik nem?!?!

Bezzeg mennyivel konnyebb dolgom volt, amikor meg nem talaltak fel mas kormanyok a visszamenoleges hatalyu torvenykezest...
@Foxtrotty: Akkor mi lett volna, ha nem kerülték volna..

Szegény fogfájós vezéred ki is pukkadna nagy mérgében, hogy neki csak a kecske- és tevepásztorok jutottak.

Amúgy én nem vagyok egy Gyurcsány fan, találhatnál más játszópajtást.

Szóval a kérdés, amit próbáltál elterelni a következő volt:

Mi elhajtottuk a szocikat.

Ti elhajtjátok a semmitérő uraitokat?
@Mariann19: Főleg Szijjártó szájából hangzó szavakból az ember önkéntelenül, mondhatni pavlovi reflexszel köbgyököt von.
@a szív fészkei: azta mondja ő nem tudja ki mit kever, de ő alföldire szavazott
érdekes
@a szív fészkei:
Sajnos napi valóság, egy egyetemista ismerőst kérdeztem meg.
@bella _ciao: a pályinka az hungarikum.

Stimmel, igazat beszélt.
@Habakuk999: Akkor nem marad neki somlói galuska szopogatni, a felséges fenékből.
@bella _ciao: MEg Vidnyánszkyra is.
Két igent nyomott mindkét pályamunkára.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"egy holland kiadó könyvcímlapján az engedélyemmel egy saját fotó, csak úgy"

"Egy mókus az úton" a címe?

Tudod, az a laposka... :D
Vágó Gábor Face: Most értünk vissza a Humán Plat tüntetéséről. L Simon a szavazásokkor éppen Orbánnak és Balogh miniszternek mutogatja idegesen tüntetés szórólapját. Orbán legyint, Balogh nevet.
Közben a Blaha felé tart a tömeg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A jobbikos és fideszes zavazótábor egy és ugyanaz.
Saját szememmel látom nap mint nap.

Csak olvastam valahol egy közvéleménykutatást, ott erősen eltűnt a jobbik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: teee nemnezeti lekvárboli! Burkusszilvalét vedelnél??? és hol a méjmagyarság? Kööcsey szatmárja, meg A HÉTSZIVAFÁS NEMESTÁMOGATÁS? sZAKAGGY MEG. nEM TROMPFOLOK. eZÉRT CSAKIS, MA cALVADOSOZNI FOGOK:-) sZAKAGGY MEG:-))
"A színház és a magam nevében Alföldi Róbertre szavaztam, elismerve Vidnyánszky Attila rendezői képességeit és pályázatának színvonalát" - közölte Törőcsik Mari hétfőn az MTI-vel. A nemzet színésze a színház delegáltjaként vett részt a bizottság munkájában.

hvg.hu/kultura/20121217_Torocsik_Mari_Alfoldire_szavaztam

nem tudom most mi van
@Habakuk999:
Szerintem is ugyan az! :))

@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Igyekszem... A CapsLock benyomva maradt... :))
@Habakuk999:

"az apró betűs részeket is olvasni kell "

Bocsi! Azt hittem, azt csak az 5-osert kell...
@Habakuk999:
Na de kit mondanál helyette?

Mert amit én látok az mind eleve reménytelen vállalkozás

Vissza a bohóc madárijesztő Gyurcsányt, a product manager szintjén gondolkodó Bajnait, a soha megújulni nem képes MSZP nevű dinoszauruszt, az LMP-s vöröseszöld truttyantást, a Jobbik féle ütemes lábdobogást, vagy valami belvárosi bázisú neo-SZDSZ formációt?
@simple observer 1.0: Fidelitaszosoknak elég a főfejezetek címeit tudni, jobbikosoknak az alfejezetek címeit is, a póroknak beugró a kettesért az apróbetűs.

Ötösért Semlyénzsótti és Loyolai Szent Ignác összes.
@bella _ciao: Alföldire Törőcsik szavazott egyedül, az biztos. Vidnyánszkyra is szavazhatott. De nem rajta múlott, most nem őt kell pellengére állítani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nem, aza boli a lapostetű munkacímmel futott és szexuális felvilágosító kiadvány vóóót:-)
Így akasztja ki Emőke a fidesz frakciót Kubatov ügyben. :)

youtu.be/x5U9Pk9hJOw
@bella _ciao: Számomra Törőcsiket egész életpályája hitelesíti. És dögöljenek meg azok, akik még őt is be akarják mocskolni a sunyi módszereikkel.
@V-PORT: éppen azt szeretném elkerülni. valami gyanús, mert ő azt mondta most az rtl-en, hogy CSAK alföldire szavazott.
Ha érdekel még valakit, a rendőrök szerint Haha bemehet a rádióba és beolvashatják a követelt pontokat. Oda tartanak.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
hozzáteszem, a mai napig nem tudom miért ez, mivel ez egy korakereztény olasz kersztelőkápolna... a könyv címe, pedig Nagy Károly, a nagy:-)) hogy miköze ehhez??? Lövésem sincs:-)
@Foxtrotty: Nézd a meglévő pártok alkalmatlanok, ez igaz.

Ami reményt ad - legalábbis számomra - az a H&H szisztematikus felkészülése, gyakorlatilag minden témában.

Nem azt csinálják, hogy kivisznek az utcára néhány száz fizetett tüntetőt kukákat égetni, hanem tanul, készül, programot csinál a jövőre.

Szeretném, ha a különböző pártok békét és az országot szerető erői csinálnának egy kerekasztalt. Igen, a jobboldaliakra is szükség van.

Ha nem lesz rendszerváltás, a török hódoltsághoz vagy a szovjet megszálláshoz hasonló hátrányba kerülünk ismét.
@Spániel: állítólag nem engedik őket oda, a körúton vanna
@Foxtrotty: kifelejtetted a diktatúraépítő, országradögvészhozó, zsebtömködős, sazrházi, gátlástalan fideszt. A torta így kerek...
@bella _ciao: Nem tudom. Lehet, hogy naivan azt gondolta, hogy itt számít a pályázat, és nem az, hogy Vidnyánszky lesz az igazgató, és mivel az ő pályázata is megfelelő volt, a pályázatra mondott igent. De az is lehet, hogy így akarják a társulatot megosztani.
@épészmérnök:

Az előadókat és a zeneszerzőt nem ismerem sajnos.
nem volt salamoni döntés, megszavazták a marháját az ab-be. mondjuk biztos volt, hogy így lesz
"Az alkotmányos kultúra hanyatlásáról és az elvi rendcsinálás szükségességéről is beszélt az [origo]-nak hétfőn Veszprémben Sólyom László volt köztársasági elnök, aki borúsnak látja a jelenlegi alkotmányos helyzetet. Szerinte nem jó gyakorlat, hogy aktív politikust választanak alkotmánybírónak, mint most a KDNP-s Salamon Lászlót, és úgy látja, ha a testület átengedi a választási regisztrációt, "nincs sok értelme a létezésének".

www.origo.hu/itthon/20121217-solyom-laszlo-szerint-nincs-sok-ertelme-a-letezesnek-ha-atmegy.html
@Habakuk999:
Hát legyen a kedvedre, bár egy Juhász-Bajnai féle kenderfüstös klubba a következő vendég Gyurcsány és az MSZP lehet. Az elmúlt 2 évtized tapasztalata szerint a hatalmi struktúrák sokkal szívósabbnak bizonyultak, mint az elvek mentén szerveződő politikai formációk. Magyarán, semmi esélye Bajnainak önállóan, csak ha bevonja ezeket, és onnantól már ki lehet számítani a végeredményt
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

A fidesz nagyjából úgy működik, mint amikor egy vidéki focicsapat nekiáll kormányozni. Se nem jobb, se nem rosszabb, ez a magyar rögvalóság
@Foxtrotty: Ezért kellene jobbról is lépni.

Hogy ne az arrogáns és halálra sértődött szocik jöjjenek vissza, mert akkor tényleg az isten mentsen bennünket.

Képzeld el, tehetetlen szoci kormány és a játékától megfosztott Viktor, a kukaszabadságharcos.

Ez minimum nyolc év reménytelenség ismét.
@Habakuk999: Ez volt már??? :(

"Gyüre szerint a kollektív jogérvényesítés szinte teljesen egyenlő a kollektív bűnösség elvével, ami teljes mértékben elfogadhatatlan. Mint mondta, a „megalapozott fenyegetettség érzése” kifejezés is értelmezhetetlen, ugyanis a politikai hangulat ezt folyamatosan szabályozza.

A képviselők kiemelték, hogy a kormány egy olyan javaslatot készül elfogadni, melyet semmilyen társadalmi vita nem előzött meg és szakmai alátámasztás sem történt, szerintük mindössze egy hirtelen politikai indulat formál új szabályt, mellyel nem tudnak egyetérteni.

A benyújtó Alkotmányügyi Bizottság a továbbiakban ahelyett, hogy "közéleti szereplő személyiségi jogának védelme a közügyek szabad vitatását biztosító alapjogokat szükségtelenül nem korlátozhatja", azt szerepeltetné a Polgári Törvénykönyvben, hogy a "közügyek szabad vitatását biztosító alapjogok gyakorlása a közéleti szereplő személyiségi jogainak védelmét méltányolható közérdekből, szükséges és arányos mértékben, az emberi méltóság sérelme nélkül korlátozhatja".

Ennek értelmében jelentősen leszűkülhet a véleménynyilvánítási szabadság, ugyanis egy közszereplőnek sokkal kevésbé kell majd elviselnie az őt kritizáló véleményeket.

A módosító indítvány Papcsák Ferenc fideszes képviselő tollából pattant ki, aki korábban a Népszava és a Hír24 kommentelőit jelentette fel, amiért szerinte rágalmazás érte. A képviselő feljelentése nyomán a rendőrség kikérte a portáloktól a kommentelők személyes adatait, hogy az eljárást el tudják indítani.

barikad.hu/lassan_meg_sem_lehet_szolalni_kollektiv_bunosse_tesznek_a_tiltasok-20121217
@a szív fészkei: "A menet most a Magyar Rádióhoz tart a Nagykörúton, ahol be akarják olvastatni követeléseiket."

Déjà vu ??? :)
@Habakuk999: hvg-n volt egy üzenőfal többezer beírással, mostanra összeomlott, ott írták.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem értek hozzá Angyal, nem is ismerem a témát.
Ha így van, elég gáz.

Fabiust kérdezd.
@a szív fészkei:

"Biztos ezért vállalta el mindenféle ocsmány dolog kimagyarázkodási feladatát, hogy teljen rá nekije! "

De legalabb kis esze lenne ennek a sultbolondnak!

Mar napok ota rajta rohog a csalad.

MOst azzal vadolja a diakvezetoket - Nagyot egy pillanatig nem sajnalom, a Fidesz most "fizeti ki" sok eves lojalitasaert - hogy milyen sokba kerulnek az orszagnak.

Nem tudom, melyik lehuto mit csinal, de ha nagyon nem jarnak az orakra, akkor gyakorlatilag nem okoznak kart az allamnak! Hiszen meg csak a tanar munkaberet, a futes, vilagitas raeso reszet sem kell neki felszamitani, ha ott sem volt. Extrem esetben a legnagyobb koltseg egy ilyen diakkal, ha nem csinal semmit, es csak a kari dekanian nehany holgy munkaideje alatt par percig bibelodik a vele kapcsolatos papirmunkaval. Ennyi.

Ezzel szemben a hoborgo Girosz - nem emlekszem az akkori osztondijakra, de feltetelezem - millios osszegeket markolt fel akkori aron is(!) es cserebe nem tett le SEMMIT(!) az asztalra.

Most meg nagy tudalekosan csinal magabol hulyet. Az idiotaja meg azt se veszi eszre, hogy az esocseppek, amik az arcan landolnak, sajat nyala, amit par masodperce kopott fel....
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Most képzeld el, ha nem lennél a mókustezsvírem... :D
Nem vagy te egy hangyányit kávéscsésze alátét jellegű???
Milyen géppel fotózol amúgy?
Tanultál fotózni, vagy neked is csak úgy, spontán jött?
@Spániel: a Blahától fordulnak az Astória felé, csak a rádióhoz mennek:)
@Bakacsin: Fekete ? fekete pákó után ez juteszembe

"Bolond hangszer: sír, nyerit és búg.
Fusson, akinek nincs bora,
Ez a fekete zongora.
Vak mestere tépi, cibálja,
Ez az Élet melódiája.
Ez a fekete zongora.

Fejem zúgása, szemem könnye,
Tornázó vágyaim tora,
Ez mind, mind: ez a zongora.
Boros, bolond szivemnek vére
Kiömlik az ő ütemére.
Ez a fekete zongora."
@Habakuk999: Remélem lesz majd ideje Fabiusnak átfutni, különösen mert Papcsák neve is újból előkerül benne. :)
@épészmérnök: Tudod, épp ez a tragédia. Béres, Haumann belovagoltak most Fekte nögé?? Miért?? E mögé és ezek ugyán az undorító történések után? Bodrogi szart a tévé előtt tüntetőkre látványosan, loholt be Böröczékez. Most végre első fecskeként egy író már letiltatta onnan a műveit.

Törőcsik ide is, oda is adott egy igent. Mondd már meg, miért nem lehet hetven és halál közt kiállni egyszer bátran valamiért?? És valami ellen? Mi baja lehet ezeknek már ebből?

Nagy színészek, ebben én nem is vitázom veled, csak nekem csalódás ezt olvasni. Korniss Péter fotós hetvenen túl ki tudott most lépni Fekete miatt. Itt gesztusok nyelvén is megy a harc. Aki ebben lencsibabát alakít, hogy nem tudja, miről van szó, az hazudik és Orvbűnnek játszik alá.

Tudod, én azt hallottam, hogy Ladomerszky Margit - aki nyugodtan játszhatott volna a nyilas érában is, nem volt zsidó - megundorodott és elment kozmetikusnak. Na nekem ezek az idoljaim vagy Tolnay, Dajka, Tüdős Klára jelmeztervező, akik mentettek. És nem Muráti Lili vagy a Páger, aki kampányolt a nyilasoknak. Van olyan, hogy nagy színész, de embernek nulla a szememben.

Az idők szavát meg kell érteni és gerincesen létezni, ha lehet... Vagy köszönöm és nem vállalok el ilyen tisztséget pláne egy ilyen röhejesen összeállított bizottságban. Ez nem politika, ez etikakérdés. Ahol mindenki Vidnyánszky-lekötelezett, ott milyen esélye van Alföldinek? Most, ha V. is lett volna egyértelműbben a jobb, akkor is, így versenyeztetni mocsokság és kész. A pályázat, fair szellem megcsúfolása. És ebben részt vett Törőcsik.
@Habakuk999:
Ha Bajnai jobbról akar magának szavazókat nyesni, akkor nagyon elszúrta a Milla tüntetésen való debütálással. Egy ilyen belvárosi ripacs gyülekezet leginkább az egykori SZDSZ szavazótáborát tudja mozgósítani. Ennél jobban meg senkit se utál egy jobbérzésű ember. Elcsúszott a választói üzenet a millával, kicsúszott a kanyarban a Skodája, nincs valami jó passzban a csávó
@Foxtrotty: Ebben van igazság. Csodálkozom is, hogy a tanácsadói erre nem hívták fel a figyelmét.
@Foxtrotty: Ha olvasol itt, láthatod milyen mély gyűlölet ég itt is sokakban.

Beledöglünk a gyűlöletbe.

Ripacs nem ripacs, nincs más megoldás. Mindenki kell, akinek elege van a sok suttyóból.
A leszálamizott mdf-es, a vállalkozó, a munkanélküli, a föld nélküli kisgazda. Nem tudom, hány éves voltál a rendszerváltáskor.

Ott nagyon sok mindenki pezsgett. Ez most nehezebb, mert összeugrasztottak bennünket vezérürüink. De bízom benne, hogy egyre több lesz a gondolkodó.
@Vitéz László:
Te Bubo, már sokszor akartam írni neked:
bár nem mindig értek veled egyet, de sok jó szöveged van. Az unortodox Mátyás-on percekig sírva röhögtem.
Köszönet érte.
@Habakuk999: Én mondjuk egy jobban szakpolitizáló jobbikban vagy egy Ángyán féle mozgalomban jobban tudnék bízni.
@bella _ciao:

"majd megtudod, ha jön a csekk, amit fizetned kell "

Az biztos, hogy ha elobb nem, akkor le fog esni a tanusz.
rendőrtorlasz az Astóriánál, Puskin utcába terelik őket
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a jobbiknak el kellene határolódni a neonáciktól és a fidesztől,

álom álom Angyal

A RÁDIÓHOZ MENNEK!!!

ertunk.hu/index.php/oktatas-karrier/item/1422-elo-kozvetites
@bella _ciao: Ezt már fél kettőkor beadtam: hvg.hu/kultura/20121217_Vidnyanszky_a_Nemzeti_Szinhaz_uj_igazgato Ebben van, hog valaki két igennel mindkettőjüket támogatta. Megkérdezték, ez Törőcsik művésznő volt-e: az államtitkár bólintott. Nos, ha ez hazugság, Törőcsiknek oltári pervatvart kéne csinálnia.

Ha pedig igaz, akkor ez végtelenül szomorú.
Képhamisító került a járási hivatal élére
Orosz Erika kiadóvezető volt a Hajdúdorogi Újságnál, amelyik kiretusálta a polgármestert.

index.hu/belfold/2012/12/17/kephamisito_kerult_a_jarasi_hivatal_elere/
Most megcsapott kicsit a Karácsony szelleme, és eldöntöttem, hogy pozitívan fogok hozzáállni a dolgokhoz.
Például itt van mindjárt az, hogy ha minden jól megy, akkor már csak körülbelül 17 hónap. 17!
SZABAD ORSZÁG, SZABAD EGYETEM
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nagyon tudsz! Olyasmi lehetsz, mint a férjem, ő szokott ilyen különlegesen érdekes szemszögekből fotózni.

Mást sem csinál, le sem veszi a szeme elől a gépet. ;-)) Én azért IRL is nézem a világot.

Na most Diktátort kajabálnak! Vannak köztük provók, hogy verjétek szét a parlamentet, remélem, észnél lesznek!
@V-PORT: Ez nem pellengér: ez a hírnév és szakmai-emberi erejének a jóra használása vagy se. Ha ebbe belement és ezenközben Vidnyánszkyra is szavazott, akkor bocs, ő maga állította magát pellengérre. Nem rajta múlt az eredmény, ezt tudta, ergo tiltakozásból ki kellett volna ebből maradnia. Vagy CSAK ALFÖLDIRE - totális eredménytelenség biztos tudatában is - szavaznia.

Szerintem. Egy élet eredménye példát mutatott volna. Most mosdatjátok, meg lehet az öregségére hivatkozni. Szomorú. Akkor is Kornissra vagyok büszke, az se mai csirke - 74 éves és akkor fotózott ERdélyben, amikor azért morci járt - , nem is futtatták annyira, mint Törőcsiket és mégis van vér a pucájába`. Csak ki ismeri már az ő nevét?? Törőcsikét meg igen.
@a szív fészkei: sokan vannak, és az üzenőfalra sorra jönnek a vidéki tüntikről a bejelentések
@Habakuk999: A nácizós dolgot tőled nem veszem komolyan.:) A mai feljelentés Kubatov ellen pedig eléggé fidesztől elhatárolódós nem??
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Odavaló pont. Ezek mindig megtalálják a mocsokságukat legjobban jellemző csicskát.

t, diktátor!, :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Nem hagyjuk, nem hagyjuk!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Te viccelsz???
Ő már megdolgozott a "bizalomért", hisz bebizonyította hűségét a PÁRThoz!
Nem véletlenül lett az, aki...

Amúgy a tüntetésen zúg a DIKTÁTOR, DIKTÁTOR, DIKTÁTOR, DIKTÁTOR, DIKTÁTOR, DIKTÁTOR, DIKTÁTOR...
@Habakuk999:

"Ötösért Semlyénzsótti és Loyolai Szent Ignác összes. "

Vazze de gonosz vagy!

Nincs nekem arra idom, hogy az osszes konyvet, cikket vegigolvassam, amibol Semmilyen Zsoti osszeollozta a doktorijat, meg a szakdogat.
@a szív fészkei: Én nem mosdatom. Kap ő eleget kapni, és biztos vagyok benne, hogy pár nap múlva maga Alföldi fogja kérni, hogy ne tegyék. Nem tudhatjuk, hogy mi zajlott.
A Nemzeti delegálta vagy a miniszter hívta meg?
@a szív fészkei: nem tudom linkelni, még nincs fent az rtlklub híradó. telefonon nyilatkozott nekik törőcsik. nehéz kérdés neki is, ha nyomott vidnyánszkyra is.
Kap ő eleget kapni=Fog ő eleget kapni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Pedig véresen komolyan írtam.

Angyal, én beszélgetek veled, de együttműködni a jobbikkal a jelenlegi formájában elképzelhetetlen.

Három ember próbál bemenni a rádióba beolvasni a pontokat
@Habakuk999:
1 gimis, 2 egyetemista...
Nem gondolod, hogy be fogják engedni őket és be is olvashatják???
ENGEDD BE, ENGEDD BE, ENGEDD BE, ENGEDD BE, ENGEDD BE...
ÉLŐBEN, ÉLŐBEN, ÉLŐBEN, ÉLŐBEN, ÉLŐBEN...
SZép, nagy darab rendőröket tettek eléjük...
@Habakuk999: Azt írták, hogy állítólag beengedik őket felolvasni a pontjaikat. Ezek szerint tanultak a történelem ide vonatkozó lapjaiból. :) Ja és ügyesen alkalmazzák a gőzlevezetési taktikát is.
élőbe, nem adják a petíciót:))
Zúg a KÖZSZOLGÁLAT, KÖZSZOLGÁLAT, KÖZSZOLGÁLAT, KÖZSZOLGÁLAT, KÖZSZOLGÁLAT, KÖZSZOLGÁLAT, KÖZSZOLGÁLAT...
közszolgálat közszolgálat

könnyen baj lehet, ha hülyék maradnak a rádiósok
@V-PORT: Megszakadt az adás.

Törőcsik egy intézmény. Egy szaros minisztert úgy kellene helyre tennie, mint a pinty. Ki a Balog hozzá?? Hát miért nem büszkék magukra, hogy ezeknek nem gazsulálnak???? Ha pár ilyen nagyöreg azt mondaná együtt és határozottan, hogy ácsi babám, szaros a gatyátok, én nem mosom ki - az lenne a botrány!

Ha a Nemzeti delegálta, akkor meg... Persze ALföldi védeni fogja. Magával kell majd elszámolnia. Na folyt köv. a közvetítés. Csak ne legyen provó!

Közszolgálat! zúgják - hát ez ilyen, tudjuk régen. Kép nincs.
@a szív fészkei: Mondjuk én ha a Nemzeti Színház delegálhatta volna tuti Kulkát delegáltam volna.
@bella _ciao: DE miért félnek ezek már??? Mit vehet el tőle Orvbűn pl? Mit? Mindent megkapott szakmában, életben. Hát nem jobb egyenes derékkal befejezni? Ilyenkor bemenni Fekete lambériahuszár mögé? Ilyenkor nyomni Vidnyánszkyra is? Nem lehet kint és bent lenni.

Most döntéshelyzet van. Korniss felfogta. ezt tudom mondani. Az öregség nem mentség.
Háttérben:
- Nincs egy cigid?
- A táskámban van... :D
@a szív fészkei:
Igen, minimum Vidnyánszky Attilára nemet kellett volna mondania, de rá is igent mondott
Szöveg az üzenőfalon:

ORBÁNT a mauzóleumba...

:D
szabad ország, szabad rádiót
Egyre több a rendőr a háttérben...

:((
@budapestiéjszakák: :-( sajnos. Mitől félnek ezek már? Elveszik a nyugdíjukat? Nem teheti. Mitől vannak beszarva????????
baj lesz, de akkor én is indulok a mocskoskurvaanyyukat
@V-PORT: Kulkával is lenne..khm..hasonló problémájuk, mint Alföldivel.
Duma:

Orbán foga fáj...
Beletörött a felsőoktatásba!
apropó, nem tudom volt-e ma már:
orbán nem szólalt fel a parlamentben, mert fáj a foga.
már megint mire, bazmeg, mire?
A félelem megeszi a lelket! Fassbindernek de gyönyörű filmje volt!
@Spániel: Gondolom azért, mert tehetségesek, és van véleményük. (Nem vagyok naiv, sejtem, hogy mire gondolsz.)
@a szív fészkei: @Spániel: Igen. Mert ezeknek a barmoknak erről szól a kultúra. De a kurvajó istenit Szájer buzulhat az EP-ben????
Orbán Viktor: Nyugi!
Matolcsy: Többen tanulhatnak ingyen – Hoffmann: A jogszabályban lesz „részösztöndíj”
„Érthető, hogy a tiltakozó diákok azt mondják, ezek a nagyfejűek meg húzzanak el. De nyugi!” – a Népszabadsághoz kiszivárgott hírek szerint így értékelte Orbán Viktor a Fidesz-KDNP frakciószövetség zárt ülésén az országos diáktüntetéseket.

Csuhaj Ildikó| NOL| 2012. december 17. |nincs komment

Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!

Ghanima | 2012. december 17. | 20:19:15

Ahogy mondod, vityenyka, ahogy mondod! _Neked_ kellene már nyugodnod, a sárga házban, Grazban.

ecoti2 | 2012. december 17. | 20:16:41

Orbán jófej!

HIRDETÉS

A miniszterelnök helyzetértékelése szerint – mondták az ülésen résztvevők lapunknak – a tiltakozási hullám karácsonyra lecseng. Orbán Viktor a frakcióülésen nem látott okot aggodalomra, állítólag azt mondta, hogy a kormány a felsőoktatási reformot eleve több lépcsősre tervezte.

– Az első lépcsőnél nem voltak demonstrációk, a másodiknál igen. Ez azt jelenti, hogy nem három lépésben, hanem egy további lépésben változtatunk – magyarázta a képviselőknek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Három emberre éjjel kettőkor 30-at küldtek. Akkor ide? Mateklecke Orvbűn-módra.
Vezető anyagok:

Origo: Karl Erik Böhm

Index: Thaiföldi maffia

Nol: diáktüntetés, de nincs videó

HVG: diáktüntetés, de nincs videó

ATV: diáktüntetés, de nincs videó (a tévében Karácsony Gergely beszélget Kálmán Olgával)

Ez az egy, alig látható élő videóközvetítés van:

ertunk.hu/index.php/oktatas-karrier/item/1422-elo-kozvetites
@a szív fészkei: megvan a link

www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/191057

2.19-től van törőcsik, de érdemes megnézni vidnyánszkz nyilatkozatát is
@a szív fészkei:

Érthetetlen, mert egyszer csak vége lesz ennek a borzalmas bagázsnak és akkor emelt fővel mondhatná, ő megtett amit megtehetett, de így ledegradálja saját értékeit
Egy ember bement

még kettőt
@bella _ciao: Engem felháborít, hogy mindent a Nemzet nevében tesznek. Ők úgy képzelik el, hogy a Nemzet egyszínű, pedig szerintem a Nemzetet, pont az teszi Nemzetté, mert sokszínű. Én is a Nemzet része vagyok, még akkor is, ha felfogásom miatt nem tartanának annak.
@Habakuk999: köszi, nálam se kép, se hang.
tanakodnak, hogy utána melyik tv...
békésen akarják
időhúzás nélkül...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nos, röviden... mert fontosabb események forognak fenn... nem tanultam, de a szakmám miatt elvárás a lényeg- és részletlátás...

Nem nagy durranás:-
egy SONY DSC R-1 és egy Alfa 200, 18-125 SIGMA objektív. Mindkettő olcsóbb, mint egy ájfon... ennyi... hulladéknak, bohóckodásnak és gyorsfotónak egy SONY HX7...
Kossuth rádióban akarják...
Keresik a Kossuth rádiót:)))
őt percig várnak, annyi hiányzik a 15 percből
@Habakuk999: én nem gyűlölködök, csak csendesen sirdogálok... és megpróbálom a tragédiát komédiának látni...
kossuth valami ismeretterjesztő-beszélgetös..
@V-PORT: régebben a polgár, most a nemzet a hívószó. Mindíg kell valami hazaffyast sulykolni, amire mint akolmelegbe, beugranak a zemberek. Ha nem fulladna közröhejbe, lenne nemzeti wc-papír is.
9 órás hírekben beszámolnak róluk, hazudnak,
Egy lány bement, aki állítólag 9 órakor beolvashatja
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Nekem egy S4200 FujiFinepix és egy EPL3 Olympus, cserélhető optikás.
Persze én nem vagyok olyan nagy ember, illetve mókus, mint egyesek... :D
embörök mijafasz van, kiestem az infóáramlásbú....
@Spániel:
Működik az időhúzás, lelépett nagyrésze, sikerült széthúzni őket! :(
Tulajdonképp szerintem elbukták ezt, lófa.. sem lesz itt már!
@bella _ciao: Érdemes lehet rögzíteni a következőket:

1. Szembe ment a kormánypártokkal Ángyán József, és nemmel szavazott az alaptörvény módosítására, miután saját módosítóját név szerinti voksoláson UTASÍTOTTÁK EL A KORMÁNYPÁRTIAK ÉS A SZOCIALISTÁK. A JOBBIK ÉS AZ LMP IGENNEL SZAVAZOTT RÁ. A volt államtitkár lázadása az utolsó csepp lehet a pohárban, emiatt valószínűleg kizárják a frakcióból és a pártból.

2. A név szerinti szavazást a jobbik kezdeményezte.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: baszod, van egy fujim, az elemtartó ajtaja szétjött, és nem találok senkit aki megjavítaná, így meg kinyilogat :S
bent van -állítólag- egy fő. oszt vagy beolvasnak valamit, vagy nem.

amúgy elbaszták a deákok. az rtl klubhoz kellett volna vonulni, ott se rendőr, se TEK-es. beolvassák a két barátok közt, és akkor az egész ország arról beszél holnap.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ATV most mondja be, hogy Fruzsina élő adásban mondhatja be a 6 pontost
bassza meg, ez is későn tud okos lenni :S

Sólyom László: az Ab-nek fel kell vállalnia hivatását

Elvi rendcsinálásra volna szükség az Alkotmánybíróság (Ab) részéről - nyilatkozott Sólyom László volt köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság első elnöke Veszprémben hétfőn az origo.hu-nak.

hvg.hu/itthon/20121217_Solyom_Laszlo_az_Abnek_fel_kell_vallalni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pontos típus?
Ebay koma... Ha nem megy szólj, segítek...
@Spániel:
Már elbukták... Csak még nem vették észre...
Könyörgött, hogy ne vegyék ki a szívét

Schobert Norbi a holtteste sorsáról is döntött.

undorom már, de nagyon ettől a senkiházi médiagenyátől. futottak: párja a rubintos Rima, és frizbi Péter. nincs nekünk elég bajunk? ezeket a genetikai hulladékokat miért szabadította ránk az úr? ekkorát biztos nem vétkeztünk....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mondjuk a "közvetítés" eleve lassú, inkább a hang az ami folyamatos.
@Bakacsin: ?????

és az hogy

orbánnak mire fáj a foga"

????? ez smafu? :) meg egy halom nagyon jo:) le ne maraggy:)
@Secnir: ez a KÖZszolgálati(!!!), szimbólum, más értéke van mint egy kereskedelminek...az időhúzás aljas az mtvamijafaszomtól..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: egyébként örüljünk annak, hogy a beszédek fergetegesek voltak, a gyerekek műsoron kívül békésen, a játékszabályok betartásával kiharcolták, amit akartak.
A szervezettségük még sok kivánnivalót hagy, még egy kis gyakorlás és megoldódik.
nagyon kemény, kossuthba behallatszanak a diákok...
@Habakuk999: ???? rendőrtorlasz????

akkor már megtervezték a provokáció menetét...

szánalmas, jöhet a

b-közgép...
@Secnir:
sztornó, nem igaz, tévedtem, csak párhuzamosan több mindent hallgattam/néztem.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: láttad Rékát fölötte mosolyogni dupla lófogsorával? brrrr, futkos a hátamon a hideg azóta
@V-PORT: "ha minden jól megy, akkor már csak körülbelül 17 hónap. 17"

:)))) naív vagy....

ez a rohat bűnöző mafia banda inkább felégeti a várost...

nem fognak elmenni "önként" csak holmi ikszek alapján sem...
ha meg neked ez (sz)ámít akkor majd csinálnak sok ikszet...
na, halljuk...
...kossuth rádió, a szavak ereje...
...diákokkal nyitnak. elmondja, merre jártak. 6 pontból áló peticiót adtak át. felolvassa. felolvasta. balog megerősítette, hogy jövőre mindenkit felvesznek. miniszter holnap tárgyal. a kormány szerdán dönt.
Rádióba hírek:
"... a tüntetésen megjelentek az ellenzéki pártok képviselői is."

Erre a kölykök:
- Hol? Ki? Miről beszél ez?
@Spániel:
Így jár aranyom, aki tévét néz!!! :D
Úgy néz ki, elmennek valamelyik egyetemre.
Többen azt kiabálják, ITT MARADUNK, ITT MARADUNK, ITT MARADUNK, ITT MARADUNK, ITT MARADUNK...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: az mán volt, de utálom a sufnituningot :D
én már ragasztottam, ő meg törte, komplikátó a csúsztatom tolom összetett mozdulatsor
Hol lehet jól látni, mi történik? A Hír 24 nagyon szaggat
faszparaszt:

Kövér ismét háromhetenkénti parlamenti ülést akar

Hetenkénti interpellációs blokkot, és két- vagy háromhetenkénti plenáris ülésezési rendet javasol várhatóan az Országgyűlés elnöke az új házszabályban. Erről Kövér László az Inforádió Aréna című műsorában beszélt hétfőn este.
@Vitéz László: "nem fognak elmenni "önként""
szerintem meg de. Már elkezdtek osztogatni a minuszból, 17 hónap múlva akkora hiány lesz, hogy ógy dobják el a választásokat maguktól,mint a forró krumplit. Hátrahagyják a szart. A beton addig alaposan megköt, kívülről fognak kormányozni, mint az emútnyócévben.
"Kilenc órás hírek: bemondták, hogy tüntetett a Humán Platform és hogy az egyetemisták a Magyar Rádió elé vonultak. Felsorolták a hat pontot is, de szerkesztve, nem szó szerint, a Humán Platform 25 pontját nem. Hozzátették: Balog Zoltán megerősítette a parlamentben, hogy eltörlik a keretszámokat. "Cenzúra, cenzúra", "Nem vagyunk hülyék", "Menjünk be!" - kiabál a tömeg."

HVG

Ti hallottátok, mi hangzott el a rádióban?
@épészmérnök:

ezek akkora trógerek...most is hozták formájukat, megígérték, hogy a diák beolvashatja a 6 pontot + a 25 pontot. Lófaszt olvashattak be a diákok. Gerinctelen szarok.
Zúga Hír TV-re az ORBÁNTÉVÉ, ORBÁNTÉVÉ, ORBÁNTÉVÉ, ORBÁNTÉVÉ, ORBÁNTÉVÉ, ORBÁNTÉVÉ...
@épészmérnök: hallottam... a beolvasás el volt maszatolva, nagyjából a kis színes kategóriába sorolva... mocsadékok.
@sziv: kérdeztem múltkor, ki ez a képen, aki ilyen harcosan képviseli az mma érdekeit

itt a válasz:

kepviselofunky.blog.hu/2012/12/17/az_mma_kommandosa_egy_kolto

ismered ezt a vári fábián lászlót?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vazze... add el az asszont, oszt vegyé 10 ezerér egy okkostelefontot:-)) Abban van instagram, meg 3,2Mpixel:-) az is jaóóó:-) Oszt alakomattán még az asstzon hangját is hallhatod:-)
@batka manó:
Nem gondolhattad, hogy megteszik??
Szegény gyerekek, olyan naívak... :(
Persze nekem jár a szám... a DSC r1 8 éves, de semmi trendi kütyüért nem cserélném, még egy CANON EOS1ért sem... öreg, karcos, buta, kispixeles, de Zeis objektív 14,3 gyujtótávolsággal, 2,8 fényerővel... ezt überelje valami újszar...
@Vitéz László:

Stílusgyakorlatként:
éjjen és borvirágozzék magyar nemzet szineháza ahol ezentúl délutáni matiné keretében nemzeti dijjafilmen népcerűsitik azország fővárosát, felcsútot.
@a szív fészkei: az mma verekedős sztori kis kiegészítéssel:

orulunkvincent.blog.hu/2012/12/17/mma_ketrecharc

mma alapszabály:

4.§ 3. "...véleményformáló erőként részt vehessenek a művészeti kérdések megvitatásában.."

ezért valóban pofon jár
@épészmérnök: nem hallani semmit és ez a média szégyene, hogy végre valaki kiáll és egy rohadt videoközv. sem működik rendesen. Ezen nagyon feldúltam magam.
Bezzeg a hírtv ott loholt hetekig minden fingáson. Hol van ilyenkor pl. az ATV, aki csak pötyögteti az infót. Most azt, hogy Fruzsina beolvasta, de szerkesztetten, 10 órakor beolvassák teljesen.
Most megy a tömeg a Szinház és Filmmüv. Egytemre fórumot tartani. Jóccakát.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: okosteló van, kettő is, de ha ritkán fotózni akarok, maradok a bamba fényképezőknél, ebben ilyen maradi vagyok :D
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Olympus, M4/3-os EPL3, 12M, hozzá egy 30 éves PENTACON PRAKTICAR 1,8 MC (M42), átalakítóval...
3.000 volt az objektív.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nem fogadtam volna nagy összegben rá, hogy betartják a szavukat...ez a mai eljárás magában megérne egy qrvanagy sallert. De legalább a diákok megint szembesülhettek azzal mit ér ezeknek a szar alakoknak a szava.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én is így vagyok... fotózni fotógép, internetre laptop, telni telefon, eolvasó helyett paperback. guminő helyett hussvér... lassan kihalunk:-)
-no komment-

idő 2012. december 17., hétfő | 21:13
"Aki nem akar erőszakot..."

"Aki nem akar erőszakot, aki nem akarja, hogy rendőrök vigyék el, aki nem akarja lejáratni a követeléseinket, az most átjön a Színművészeti Egyetemre" - mondják a hangosbemondón.
Belehallgattam ma a k. rádióba. Azt mondogatják, hogy megfontolták a diákok kéréseit és ezentúl mindenki bekerülhet a felsőoktatásba. Kb. így fogalmaznak. Ez persze hülyeség, meg nem is lenne jó, de a híveket szerintem a fiatalok ellen lehet hangolni vele. Mer'mit hőbörögnek, meg az adófizetők pénze stb.
Parragh is nyilatkozott. Akkor kikapcsoltam.
@GeoCracker: egyértelműen bajban voltak. Egy az egyben beolvasni követeléseket, ez felkeléssel egyenértékű. Az újságíró szerepe az informálás, nem a szócsövesedés. Nem engedheti át a mikrofont másnak.
hogy....az....a....fsz.... elgurult a gyógyszerem, ha valaki még egyszer ellent mer mondani, hogy ez a faszparaszt nem egy diktátor, az hanyag eleganciával elküldöm a picsába:

Népszabadság: Orbán szerint karácsonyra vége a tüntetéseknek

„Érthető, hogy a tiltakozó diákok azt mondják, ezek a nagyfejűek meg húzzanak el. De nyugi!” – a Népszabadság szerint így értékelte Orbán Viktor a Fidesz-KDNP frakciószövetség zárt ülésén az országos diáktüntetéseket.
@batka manó:
Most rájöhettek, hogy mennyire átba.zták őket a palánkon! :(
A Népszabadság szerint a miniszterelnök a zárt frakcióülésen azt mondta, a tiltakozási hullám karácsonyra lecseng. Orbán Viktor a frakcióülésen nem látott okot aggodalomra, állítólag azt mondta, hogy a kormány a felsőoktatási reformot eleve több lépcsősre tervezte.

"Az első lépcsőnél nem voltak demonstrációk, a másodiknál igen. Ez azt jelenti, hogy nem három lépésben, hanem egy további lépésben változtatunk" – magyarázta Orbán a Népszabadság szerint a képviselőknek.

A miniszterelnök a lap szerint a reformról azt mondta, hogy nem lesz tandíj, vagyis a képzés vagy ingyenes vagy költségtérítéses lesz. Orbán állítólag azt is közölte, "nem lesz részösztöndíj".

Orbán ezúttal is elismételte, hogy azok, akik eleget tesznek a három feltételnek, azaz elérik a szükséges ponthatárt, meghatározott számú félév alatt megszerzik a diplomájukat, és vállalják, hogy az után Magyarországon dolgoznak, ingyen tanulhatnak az egyetemeken, főiskolákon.

Az még állítólag „mozog”, hogy a diploma megszerzése után elkövetkező húsz évben a képzésre fordított évek kétszeresét, vagy ennél kevesebbet kell majd Magyarországon dolgozni. Azt nem lehetett biztosan tudni, hogy a frakcióülésen Orbán Viktor kitért-e arra, hogy aki eléri a szükséges ponthatárt, vagyis felvételt nyer, de a másik két feltételt nem teljesíti, annak önköltséges lesz-e a felsőoktatás
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: húúú meg haaaa, csak úgy mondom, a fiamat Csaba Gábornak hívják keresztnévileg.
@saravad: én egy szegény értelmi fogyatékos vagyok. a csoporttársam a dojtomi. ő már aszonta, kijárta a ziskolát. és milyen gazdag lett. saját pénze van, abból veszi a zanyagot... nem e lehetne nekemis ilesmi diplomám? 4 milliárdot én is el tudnék tapcsikolni beléptető rencerre. és a gabika eltársnőt sem kérném meg, hogy símogasson erőssen és véggyen meg. csak aggyon a kiflijéből, mer aztat én i szeressem. ( egy a mindenki mehet egyetemre felvételiző)
@Spániel: no az nem én vagyok, csak 8 karaktert kért az aljadék jelszónak, oszt ez jutott eszembe:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ebből nekem az tetszik, hogy finoman csak nagyfejűnek hívta magukat és hogy kiszivárgott néhány perc alatt a zárt ülésről.És ez jóóóóóó
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: jól beszél a polgártárs, kivéve, hogy a papirusztekercset' remekül kiváltja a e-könyv. irgalmatlan praktikus egy komplett kis könyvtárral járni kelni a világban... :)
@batka manó: ha elmegyek valahová... arra az egy-két hétre, kibirja a bőrönd azt a 2-3 könyvet. próbáltál már te e könyv olvasót ujjnyálazva lapozni? :-))
@épészmérnök: Nyilvánvalóan bajban voltak. De ilyenkor egy operatív hatáskörrel rendelkező kapcsolattartó kell, kellene legyen a kormányzati oldalon. Az ilyen huzavona csak a provokációknak kedvez. Szerintem.

Ez a megoldás, a cenzurázott közzététel olaj ehet a szerdai tüzre.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Ne add fel, fiam. Lehetne neked olyasmi diplomád ebben a szép új világban, bár percről percre változik a terv. A feltétel azon részét, hogy itthon kell dolgoznod, simán teljesíted. Az agyelszívás nem fog érinteni. Jó trükk, mi?

:)
Aki halotta a Klubrádión a Spíró interjút (Szabadsáv, Rangos Katival) az (is) tudhatja, listák voltek, vannak, lesznek.

Ez egy ilyen ország.
Ez persze nem jó, de ettől még ez van - és ez nem fog változni. Sajnos.

Péterfalvy Attila meg olyan, amilyen. Kicsit nem vigyáz és koloratúr szoprán lesz a Vidnyánszky-féle Nemzetiben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

szerintem ez a fasz( a fő "nagyfejű" suttyó)+ a haverjai csak folyamatosan öntik az olajat, a kerozint,a benzint a tűzre. A mai nap után nem úgy tűnik, hogy a diákság simán lecsillapodna, a Humán Platform is jól alájuk dolgozott...már csak a népeknek kellene felébrednie végre

MUK - kellene de vihargyorsan, utálom a telet.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: álandójan' aztat csinyálom, mer' az a qrva technika...azt mindig rám szól a gyerek, papi bazzeg' nem úgy kell ;)
Naná, hogy elírta: hallotta, Zébá, hallotta!!!
Ángyán tanár úr megmentette a becsületét!

"Nemmel szavazott Ángyán József volt földművelésügyi államtitkár a kormánypártok azon módosítójára, amely kétharmadossá tette a földtörvényt. Az alkotmány módosítását hétfőn szavazta meg a kormánypárti többség, Ángyán volt az egyetlen fideszes, aki nemmel voksolt.

Az [origo] értesülése szerint a hétfői frakcióülésen Orbán Viktor miniszterelnök keményen rápirított Ángyánra és Bencsik Jánosra, amiért ők szembe mentek a kormány álláspontjával. Az [origo] korábban már megírta, hogy Ángyán vélhetően nemmel szavaz majd, délután pedig valóban így is tett."

www.origo.hu/itthon/20121217-angyan-raszolgalt-orban-haragjara-a-foldtorvenyes-szavazason.html
@épészmérnök: Respekt, kérdés, ha kirakja Orvbűn, hová ül át?
@Spániel: "kiszivárgott néhány perc alatt a zárt ülésről"

Kezdődik a szivárgás, emberek is, információk is szivárognak kifelé.

A buzgárok jelzik a gát átszakadásának a közeledtét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az ATV azt mondja Avar és igaza lehet, hogy ezek ellene mennek az eu-s elveknek, ahol ugye nincs röghözkötés.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

a hagyományos könyvekkel az a bajom, hogy macerás. vigyázni kell rá, nem tudom simán zsebre vágni, mindig elkallódik a könyvjelzőm, meg nem is tudok annyi könyvet magammal vinni amennyit képes vagyok kiolvasni (meg sajnos zseton se nagyon van rá manapság, az e olcsóbb, de ezt csak nagyon halkan mondom, restelkedve)
@épészmérnök: naiv idealista, megettek, es meg csak eszre sem vette, na persze belulrol rongalta a fidesz monolitot, igen latszik
@budapestiéjszakák: Pontosan, köszönöm. Mindig azt mondják itt, hogy mit hőzöngök.. Hát ilyen idősektől ez lenne a minimum, hogy szépen befejezni és nem ezeknek tapsikolni. ha az elért eredményeikre támaszkodva lófaszt mutatni. Mert itt ez nem nemzeti, ez nem hazafias, ez néprontó és -nyúzó.
@saravad: pedig má összeéllt a doktim váza is... a téma: Nietsche'n apám se anyám, a hipokriticizmus leképezése nagyméjmagyaroszágon, avagy mialófasz lészesz itten. Na ez a munkacíme. Nyelvi lektornak már megnyertem Shitt Pali bácsit, idejológiai máltai nagymesterem pedig a főfőemberfő Stüszivadász ájtatosseggmanó zsóótibá'. gondojjátok Vona e esséllyem? de ha evvégzzemm, akkó minimum a minisztereeenyök dublőréje akarnok lenni:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mer', ha kimegy Osztráliába a diplonyájával, akkor hazatoloncolják, a gályapadra kötve?
Barmok!
@a szív fészkei: ez igy van, na meg a nav csak nem fog teket kuldeni a kint dolgozo diplomasokra? Vagy de?
@batka manó: könvjelző helyett javaslom, gondolj arra, hogy mennyibe fog kerülni a következő és megengedheted e magadnak. ezután már eccerű. minden elolvasott oldal után nyálcsorgacc egyet, hidd el működik:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De-de, azért lesz bevezetve a NEK-Tek adó jövőre, de pszt. ezt még nem adtam be (önálló kép-viselő)!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

mongyuk' ezt a röghözkötési mániát én se értem teljesen, ki megy a nyúl külhonba melózni azt akkor, hogyan képzelik visszaszedni a pénzt, ha azt se tudják merre indult a dolgozó a nagyvilágba?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ortodox országok - az ostobák - igyekeznek vonzóvá válni a mindenféle szakértelem számára. Ha ez sikerül, akkor még odáig is eljuthatnak, hogy mindenféle szakemberből még többre van szükségük, úgyhogy még vonzóbbak akarnak lenni.

Mi egy másik spirálban vagyunk.
@épészmérnök: recseg-ropog-szakadozik? hurráááá
@batka manó: amúgymeg a megoldás... párban menni nyaralni, mindenki viszi a maga kedvencét és kiolvasás után csere. életem legnagyobb kudarca, amikor a wizzer megbüntetett 80 ejrora, a pakkban lévő könyvek túlsúlya miatt, inkább fizettünk, mint kuka, rohagggy meg vizzer. a másik ilyen eccerűbb volt, az folyadékos... 3-an egy üveg wickivel... hijába montuk, az üveg hármunké... nem fogadták el... hanem, hát nem... 1 liter jamreson seremetyevoban a csekkolás előtt izibe... hogy milyen vóóót a hazaút? feledje jótékony homály:-))
@batka manó: kiveve, ha haza jon, pl. kotelezo szulo tartas miatt, avagy hitel, vagy ilyeten dogok miatt....
@batka manó: No-no, Nertárs, nem tudhatod, mit tudnak a fijjúg, ugye?
Ha meg nem gyün be, lehet esmét órjásplagátolni a Gyurcsány Bajnai nevűvel!
@bella _ciao: Soha nem hallottam róla. De hát valami kárpát-ukrajnai szovjettempójú barom, ahogy látom. Nem akarom ismerni a verseit. Jobb nekem anélkül.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Az etty literes/3, azaz tri cselovék, már nehogy gyormorba döntcsön, mer' elalélokk!
@épészmérnök:

te quiero muchachita así es

a buzgárok...az annak a jele, hogy valami olyan lesz belőle mint a képsorozatodban a FÁRADT VÍZSUGÁR A KAPLAN UTÁN MIUTÁN A VÍZ KIFÁRADT A KAPLANON KIÖMLIK MINT...ÉS AMIT AZ NEM TUD ELMOSNI AZ NEM IS LÉTEZIK VALAMI olyan mint a Lord of the Ring-ben mikor afák mennek Morodr ellen és Saromon ott kering mint a törpe most a parlamentben fogfájva amint kirántották a sziklákat és a folyó csak úgy gyütt meg gyütt és vitte a sok szart a Saromon meg keringett a balkonon hová lettek az álmai

Shakespeare: Macbeth: Duncen király vigyázz kégy éber Macbeth öli az álmod

www.youtube.com/watch?v=g2rBZTMXGic

figyeld ahogy mossa a keziről a vért és ...na ez lesz minden rohadt akarnok gyilkosnak a bvége aki a jövőnket öli az ezt érdemli

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aki disszidált, ne gyűjjék haza, ez alapelv..még anno 30-50 évvel ezelűttrő, nem?_)
@a szív fészkei: Dettó, visszatér a régi, amire én nem is emlékszem, szerencsére..de majd most!
A (Fó)Nagy Tezsvír nem alszik!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ulickaja írta, hogy az Izraelbe végre nagy kegyesen elengedett távozókra kiküldte bizony a KGB az ügynökházaspárt megfigyelni a hetvenesekben-nyolcvanasokban, mint ripityom. Kőccség nem számít, jelentés a lényeg!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mondjuk ha most disszidálok, 30-50 év múlva kapok én is alapítványi lóvét itthonról? A maradóknak úgyse jár nyugdíj, bár adható.
index.hu/belfold/2012/12/17/hoffmann_meglodulhat_a_jelentkezok_szama/
Hoffmann (nem Géza): "„Azt már nincs értelme firtatni, mi volt korábban, hiszen az egész felsőoktatási reform sokat alakult az elmúlt két és fél évben” -vagyis két és fél hét, izé, nap, no!
A 10 órás hírekben nincs szó a tüntetőkről

A Kossuth Rádió 10 órás híreiben nincsenek megemlítve a hallgatók és a tüntetés. Varga Sándor műsorvezető a járásokról beszél, de szó fog esni a havas esőről és az otthonteremtési támogatási szabályok változásáról, valamint a Nemzeti Színház új igazgatójáról, Vidnyánszky Attiláról.
@Spániel: Ötperces menet volt, ki emelékszik rája, Vikitorunk is megmonta: Karácsonyra hazamennek, megunják, vagymit..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A közlekedési szabálysértési bírság alsó határa 5000 felső határa félmilla. A férjeméknek -hárman egy mindig elhagyatott (csak a tévé van ott, másik oldalon raktárak) úton mennek éjjel kettőkor - ezért a szabálysértésért a háromszorosát szabták ki. Persze, jók,. mert lehetett volna fejenként félmilla is, miért is ne?

Na most ez sokkal nagyobbat szól,- vannak provók is köztük biztos, remélem figyelnek rájuk és nem mennek bele a csőbe - bármikor Orvbűn elvesztheti a fejét. Mert nem jött be a PR-csevely a luxuskocsmában.
@saravad: Simán, ha igazolod, hogy a komenisták (pardony: nemzetiek) üldöz-TEK el!:-D
Mondjuk, ha kimész, minek kellene támogatás, vagy igaz magyar vagyol?:-P
@Spániel: Ki csodálkozik ezen? Lehetne ott is egy olyan fasza ember, mint anno a médiatörvénykor egy perces némaságot adó Mong Attila. De csak talpnyalók vannak a köz/kurvának tartott/ médiában.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Leverték x-ed iziglen. Sőt főnökön is, mert az volt felelős a te nyugati utadért, hogy visszajössz-e. Ha nem jöttél, szívott, mint a torkosborz.
@rodeo36: közeledik a szeretet ünnepe :-D

Hibát hibára halmoznak. Némelyik lehet, hogy szándékosan, bár én ezt kétlem, mások meg, mert nem elég rugalmasak. A rugalmasak most pattannak meg, szép sorjában.

Orbán már csak vonszolja magát, ezek riadt próbálkozások, amiket látunk. Nem tud másmilyen lenni, mint amilyen.

Akiknek az agya elmeszesedett a hatalom kényelmében, azok most agyvérzésre, meg infarktusra számíthatnak. Szinte látom Orbánt lefittyedt szájjal, kerekesszékben, óriásra kerekedő rémült tekintettel.
@a szív fészkei: de már csak gerinctelen pondrók vannak, a Mongok léptek
@saravad: lüke. 5-6 nap múlva APO-kollapszus... mire is ácsingózol? dupla adag tüzifára? :-))
@a szív fészkei: Majd, ha újraállítják a Vasfüggönyt, hm..be szép karácsonyfát lehet építeni rája, nem?
@épészmérnök: én meg azt látom, ahogy habonyárpit veri egy széklábbal a sarokban
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Én már elkezdtem letölteni az "azután" filmek tucatját, felkészülésileg..persze, mind legális, fizető verzió, nehogy baj legyen!:-D
@a szív fészkei: Munkacsoportok állnak fel

A hallgatók munkacsoportokat állítanak fel, többek között arról, hogy hogyan vegyék fel a kapcsolatot Orbán Viktor miniszterelnökkel és hogy hogyan vonuljanak majd egyszer a Kunigunda utcai MTVA székház elé.
Harmadszor is frissítették az Alaptörvényt

Salamon az új bíró, Balog Zoltán egy mondatba foglalta a kormány új felsőoktatási koncepcióját.

A LÉLEKKUFÁR REFORMÁTUS LELKIATYA ORBÁN MÉLTÓ PÁRJA. MINT HITLER ÉS GOEBBELS. szép piár, kirakatba valllók...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): semmi gond, csal káposztakonzerv, só liszt, cukker legyen. garantáltan te leszel az utolsó túlélő. Nem kis eredmény... szagolhatod az előtted elhalálozottakat, és a kutya se fog elkaparni. de biztos lehecc bennem, megint becsaptak. Orbán és sleppje, téged is túlél, legalább egy nappal. A paraziták rezisztensebbek:-)
" tiltakozók ennek ellenére valahogy még átverekedték magukat az őrök sorfalán, egészen Fekete György asztaláig nyomultak, ahol megkísérelték felemelni transzparensüket. Ekkor helyezte magát szolgálatba az egyik akadémikus. Az idős művész kitépte a transzparenst a tiltakozók kezéből, majd ellentámadásba ment át. Ráugrott a gaz protestálóra, és mappáját fegyverként használva arcra támadott. Az egyensúlyából kibillent festőcskét már könnyedén fogták le az őrök, hogy eltávolításával baráti hangulatban folytatódhasson a gyűlés a magyar művészet jövőjéről.
De ki volt a deres homlokú hős? Harctéri fotóink és az MMA-honlap összehasonlítása alapján megállapítottuk: Vári Fábián László költő, író, néprajzkutató védte meg a közgyűlést, hogy szembesüljenek azok gondolataival, akik jövőjéről döntenek a kormányhatározat alapján."

kepviselofunky.blog.hu/2012/12/17/az_mma_kommandosa_egy_kolto?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_12_17&utm_campaign=index
@batka manó: "De legalább a diákok szembesülhettek azzal, hogy mit ér ezeknek a szar alakoknak a szava."
Személyes érintettségük okán kellett rájönniük, hogy milyen országban élnek. Ahol lehet hülyének nézni napi szinten az embereket, és zsarnoki módon egyszemélyben irányítani 10 millió embert.
Ennek a diákok általi felismerésnek egy hozadéka van,de az fajsúlyos.Ez az eseménysorozat pártállástól függetlenül képes orientálni minden felnőttet, akiket a diákokhoz családi, vagy egyéb érzelmi kapcsolat fűz. Ez a felnőtt és diáktársadalom hossszú időre szóló intést élt át most. Ez az érzés nem múlik el 2014-ig.
@Spániel: "én meg azt látom, ahogy habonyárpit veri egy széklábbal a sarokban"

Tévedés! A mankójával hadonászik.
@Mariann19: heehe későnjövő... ha visszaolvasol, garantáltan belém hűbelehabarocc:-)
@Mariann19: nem akarom túllihegni, de ezek erre tökéletesen alkalmatlanok kivédeni egy ilyen terrort. a halhatatlanságba vetett hitnek is megvan a maga gyengéje... egy tavaszi-téli kis megfázás...
@Mariann19: Egy dolgot nem vettek figyelembe. A kognitív folyamatok közül a munkamemória, a rugalmasság, a gyorsaság 20 és 25 éves kor között van a csúcson. Vagyis a diákok természettől fogva okosak. Ráadásul napi intellektuális edzésben vannak. Nem lehet nekik hazudni, mert hamar rájönnek, és legjobban azt utálják, ha hülyének nézik őket.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: " kijafaszezaváriártányhisztián?"

Valami kárpátaljai dallos pacsirta.
"61 éves. Dinamizmusa azonban nem csak korának köszönhető. Az irodalmi tagozat tagja kárpátaljai magyarként a szovjet hadsereg németországi hadseregcsoportjában szolgált a szigorú hetvenes években, ahol reflexévé válhatott a léha önkifejezés elleni gyors és hatékony fellépés. Itt sajátíthatta el a mappaküzdelem alapjait is.
Életrajza szerint költészetét a „jelenkor problémáival való sajátos, összetett és mély számvetés” jellemzi."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: csak nézd meg a piktort... ráfujt a haha, oszt összeszarta magát, méfg a fogát is kihúzatta. gerinces ember a maga módján. lapít a konfliktusok elól kb 10 éve, mint a nyúlszar a fűben... igazi vezetésre termett államférfi, aki az egérlukból kiabál kifelé a macskának: nemfélektőled bibibi adok neked sallert-kokit bububu, hülyeeu bazmegagereblyédet trallalla. ilyesmi
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Te ne akarj a miniszterelnök dublőrje lenni. Te egy született debatter vagy, ha így haladnak a dolgok Orbán körül, kell majd neki a Te svádád.
Ezt a sok kakaót, amit kavart, már egyedül nem tudja kidumálni.
@épészmérnök: Részlet Vári egy költeményéből:

"megkörnyékezett
az őszeleji álom
holott bébi szél
gügyög a lombokon
bálványbarna csordák
úsznak át a tájon
takarékra kénysze-
rítem pulzusom"
@Mariann19: mijaza debatter? valami betegség? aszontad, hogy rohaggyakjak meg? nem szép:-)
@Mariann19: jaaa megvilágosodtam... a debatter a kényszeres visszaugATÓ:-)
@épészmérnök: Igen, már egy kisgyerek is tudja, mikor hazudnak nekik. Remélem, ez tényleg nagy tanulság lesz, pláne ezzel a gusztustalan lekenyerező egyben megvetően lenéző Ötkert-akcióval.
@épészmérnök: Most elmennek pihizni a képviselők és majd csak Február 11-én térnek vissza a parlament falai közé. :)
@épészmérnök: "Vagyis a diákok természettől fogva okosak."
Hozzá teszem, hogy még nem élnek egzisztenciális kényszerben, függetlenek, szabadság érzetük egészséges. Mindez bátorságot ad, bármilyen fellépésről van szó.
@épészmérnök: Ez a faszkalaop Jankovics, istenem! nol.hu/kult/vari_fabian_nyomta_arcon_a_protestalo_festot_ De undorom ezektől! Vén buta szolgalelkűek. Bármit rajzolt, bármit szavalt, bármit alakított - ezek után odatartozni szégyen lesz.

Egy lefogott embert inzultálni és ezt védelemnek nevezni művészeti akadémián, mert ennyi türelmük sincs a másféle ízléshez, ugyanolyan primcsi gyávaság, mint Vidnyánszky hat tőle függő csicskájával magára szavaztatása.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Jó vagy! Meggyógyultál, látom a lendületedből. Én halódok.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

bucika: debatter (francia) megvitatni

brühühühühü

KALCSŐR
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A debatter ügyes vitázó, ehhez megvan az eszed - ha szabad Téged értékelnem - majd hasznosíthatod, és még Szíjjártóra is veszélyt fogsz jelenteni.
Na, kilépett a Novák is, az öreg Tata!! Látod, van azért normalitás még!!!! Őt bírom, jófej. nol.hu/kult/kilepett_novak_tata_es_bukta_imre_is
FB-ről infó:

A rektor nyittatott ki egy termet a hallgatóknak, a fórum hangosításáról is az egyetem gondoskodott - jelentették az MTI tudósítói, akik úgy értesültek, hogy a hallgatók arra is lehetőséget kaptak, hogy a teremben aludjanak. A fórumon a tüntető diákok szószólói kétperces felszólalásokra kapnak szót.

Kik lehetnek azok az mti-sek? Az mti honlapján szabadon felhasználható tartalmak a következők:

Vezető "hír": Élelmiszer-ellenőrök egy húspultot ellenőriznek Budapesten

A Miniszterelnöki Sajtóiroda közleménye Budapest, 2012. december 17., hétfő (OS) - Kárpátalján erősítjük az anyanyelvi képzést

PETŐFI-DÍJ A KÖZÉP-EURÓPAI NÉPEK SZABADSÁGÁÉRT
2012. december 17., hétfő 09:00

PETŐFI-DÍJ A KÖZÉP-EURÓPAI NÉPEK SZABADSÁGÁÉRT
Budapest, 2012. december 17., hétfő (OTS) - Meghívó "...a közös jó a szabadság!" (Petőfi Sándor)

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítvány és a MOL-csoport tisztelettel meghívja Önt a Petőfi-díja Közép-európai Népek Szabadságáért kitüntetés átadására.
A díjat kapja:
Miroslav Kusýszlovák filozófus, politológus, polgárjogi aktivista
A díjat átadja és felszólal:
Hernádi Zsolt a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója
Köszöntőt mond:
Schmidt Mária főigazgató, történész

Bogányi-koncert a kastélybanTelt ház, mintegy 500 néző előtt rendezték meg a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában Bogányi Bernadett (fuvola)... stb.

Ez a nemzeti hírszolgáltató, amelytől valamennyi "közszolgálati" média köteles a híreket beszerezni.
Hát elkezdek listázni: kinek van vér a pucájában, ki megalkuvó szuttyogó. És ez számít. index.hu/belfold/2012/12/16/kilepesi_hullam_az_mma-ban/
Korniss Péter, Novák, Bukta, Ekler, Horváth, Fehér László, remélem lesznek többen. A belépők bekaphattyák Feketéjét, mert csak ez a szerep vár rájuk. Nemzetiszínre szopkodni.
@épészmérnök: Teológus vezetésével működik. Kerestem ezt a kitüntetettet a gugliban, csak erről a kitüntetésről szóló hírt találtam róla. Ki ez???
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "A halhatatlanságnak is megvan a maga gyengéje, egy kis megfázás."
Igen, van akinek egy kis nátha, van akinek a nagy fogfájás műtéttel kombinálva, fájdalom időzítve a napi diáktüntetés időpontjára.
Csak azt a fogturizmusra adott milliárdot sajnálom, mert ez sem volt elég a miniszterelnök fogainak preventív kezelésére.
Ami a visszaolvasásomat illeti,megtettem, és örömmel vettem tudomásul, hogy hibás voltom ellenére sem adsz senkinek. Szívnek írtad.
Hálás vagyok! Ja, és hűséges, ha már beléd habarodtam.
@a szív fészkei: gYÓGYULJ, ÉS ENM GONDOLTAM VÓÓNA, HOGY A Marianne feltételezi rólam, hogy nem tudom, mijaza debattÖr:-)
@rodeo36: kedves rógejóóó:-) Érrtem a jóindulatod:-) majd szólok, ha igénylem:-) De kedves vagyol:-)
@a szív fészkei:

ha még nem ismernél engem

itt van az amilyen mikor én magam vagyok

www.youtube.com/watch?v=fxl9f83ftB0

kár hogy egy más dolgot írtak ami megközelíti ezt fiúban:

www.youtube.com/watch?v=NZD_Tvlzz-0

www.youtube.com/watch?v=WIZQjVWf7U0

és akkor megfejtettél...

brühühühühü
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: :-)))Igyekszem, ez mindig ilyenkor elkap, a franc bele! Kűggyé képeket!

Ez van a Színművészetin: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528453_558140767533019_574417887_n.jpg

Én is keressek párat az uramtól, neki nincs komoly masinája, de szerintem szépeket csinál.
@rodeo36: A KALCSŐR amúgyis örvön aluli volt... bocsi:-) De nincs harag:-) Én szeretlek... amúgy ámerikássan:-)
Még Színműről: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528453_558140767533019_574417887_n.jpg

FB:"Három teremben, telt ház mellett, 500-700 fő részvételével zajlik a fórum.
Valós párbeszédet követelnek a kormánytól a hallgatók.

"Melyik legyen a következő épület? - Műcsarnok!"

Munkacsoportokat alakítanak.

Videóüzenetet akarnak készíteni az előző mintájára, amit egy nap alatt 175.000-en néztek meg.
Te láttad már?
http://www.youtube.com/watch?v=CDkkvNXj2Ik"
@rodeo36: csak a bucika volt kissé dehonesztáló, amúgy mnden oké. tudod én nem Gabriella és Steffike vagyolok:-) bár néha valóban hülyének teszem, magam, vagyis adom, mi lényem lényege:-)
Három teremben, telt ház mellett, 500-700 fő részvételével zajlik a fórum.
Valós párbeszédet követelnek a kormánytól a hallgatók.

Még infó: "Úgy tűnik döntés született:
SZERDÁTÓL ÁLTALÁNOS DIÁK SZTRÁJK!

Oszd meg, hogy tudjanak róla azok is, akik nincsenek jelen!"
@a szív fészkei: Ez a Novák Aba Novák az ősElőd? :-) mer akkor havaj:-) A kis hülye pedig gyurjadórát:-)
Illusztrációul, hogy milyen aljas rohadék ez a banda: ez az ember volt nekik útban többek közt. Félni is kell tőle, igazuk van. EMBER. Az veszélyes, pláne ha tehetséges és jó.

FB: fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424835_10150657260379855_1870500987_n.jpg

"A 33 éves Tersánszky Józsi Jenő 1921. június 16-án az Erzsébet hídról a Dunába vetette magát. Elege volt az éhezésből és nyomorból, s úgy döntött, eldobja magától az életet. De nem azért volt ő az egyik legjátékosabb, leginkább élet-igenlő író, hogy már röptében ne bánta volna meg tettét. Időben fejes ugrássá alakította az esést, és az odagyűlt bámészkodók tapsától kísérve partra úszott. Az öngyilkossági kísérletből újsághír lett. Ez felkeltette a szépírói terveket dédelgető 21 éves Molnár Sári érdeklődését. Levelet írt az írónak, akitől választ is kapott. A levelezésből randevúk lettek, s a nyár folyamán Tersánszky annyira kigyógyult búskomorságából, hogy megkérte a lány kezét. Szeptemberre az esküvő is megvolt, amelynek hatására a máskülönben jómódú lányt szülei kitagadták. Tersánszky mégis jobb anyagi helyzetbe került: a szerelemtől hihetetlen termékeny korszaka kezdődött. Még ebben az évben megírta a Kakuk Marci-sorozat első kötetét, a Nyugat pedig főmunkatársnak kérte fel a korábban segédmunkásként tengődő írót. Néhány évvel később arról számoltak be a lapok, hogy Tersánszkyt két hónap börtönre ítélték, mert A céda és a szűz című kisregényét szeméremsértőnek találta a bíróság. A csavargást életformának tekintő író a börtön elől Jugoszláviába szökött, ahol rokonai éltek, de mert nagyon hiányzott neki Sári, visszament elköszönni tőle. A rendőrök majdnem elfogták, de újra megszökött. Aztán rájött, hogy inkább kibír Sári nélkül két hónapot a börtönben, mint éveket külföldön, ezért önként jelentkezett. Az éjszakázást, a kocsmákat sosem tudta kihagyni, de felesége türelemmel és szeretettel viselte bohémságát. Amikor Sárit 1944-ben származása miatt gettóba zárták, Tersánszky különös testamentumot írt egy füzetbe, amit mindig magánál hordott. Vádiratszerű végrendeletében megtagadta rokonait, mert azok nem segítettek nekik, és fogadalmat tett: „Elhatároztam tiszta ésszel és csorbítatlan akarattal, hogy a tőlem feleségemet elhurcolni akaró közegeknek ellenállok. Ha közülük csak egyet is lelövök, akkor azt a példát adom magyar sorsosaimnak, mit most már egyetlenül erkölcsösnek tartok. Szálasi vérebeinek viszont nem adok alkalmat, ... elég adag cián van birtokomban." Az erdélyi katolikus család fia életét kockáztatva sok zsidó származású embernek szerzett hamis igazolványokat. Végül feleségével együtt mindketten szerencsésen túlélték a háborút. A koldusok, csavargók és szegények írója, ahogy Móricz nevezte, nem kellett a kommunistáknak sem: zenehumoristaként kabarékban lépett fel, meséket, bábjátékokat írt. Amikor felesége súlyos beteg lett, az író elmaradt a kocsmákból, melyekben az előző 50 évben mindennapos vendég volt. Senki sem tudta, hogy a Misi Mókus vidám meséjének írója egy halálos beteg asszonyt ápol, mosdat és etet otthon. Amikor Sári 1960-ban meghalt, Tersánszky meggyászolta, majd visszatért előző életéhez. Újra elővette jellegzetes kis fa furulyáját, és tovább szórakoztatta a krisztinavárosi kocsmák közönségét még egy évtizedig."

Ez nem tananyag, vigyázat!
@a szív fészkei: mekkora tömeg, így majdnem éjféltájt. Majdnem Greatyful dead:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Jaj te.. Novák Péter énekes apja a koreográfus Novák Tata. Én egyszer voltam egy sajtáján, ott hallottam élőben beszélni: nagy arc.

Az a másik nyilas mikimouse meg egy rossz génvicc. Ne hozd össze őket egy mondatban!
@épészmérnök: Hubazzmeg:_) ez töktotáldili:-) ÉS hol a Baltaarcú szépség? :-))
HAt perce tették fel a HaHa-n: "A Rektori Konferencia Elnöksége, Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, a Pedagógusok Szakszervezete, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, az Oktatói Hálózat, a HÖOK és a Hallgatói Hálózat tagjaiból megalakult a Felsőoktatási Egyeztető Fórum.
A fórum támogatja a hallgatók pontjait:
1. Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját!
2. A keretszámokat állítsák vissza legalább a 2011-es szintre!
3. Állítsák le a forráskivonást, kompenzálják az elvonásokat!
4. Töröljék el a hallgatói szerződést!
5. Ne korlátozzák az egyetemi autonómiát!
6. Az átfogó reformnak biztosítania kell, hogy a hátrányos helyzetű családokból is legyen esély bejutni a felsőoktatásba.
Az érintettek teljes bevonásával hosszútávú és kiszámítható stratégiát követelünk!"
@Spániel: "A 10 órás hírekben nincs szó a tüntetőkről"

mijjen tünti van? jaa a párszáz elemista Bajnai ellen?

ha meg nincs szó akkor bizonyára szétverték a romkocsmás bölcsészeket
@a szív fészkei: MEg fogsz lepődni... tudom:-) HONVÉD MŰVÉSZEGYÜTTES... INNEN NŐŐŐT KIAZ eXPERIDANCE:-) vagy ilyesmi... nálunk félművelt vidéki suttyó körökben ez a fáma járja:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Rodeo le szokott kezelni néha...Hanem beszélsz nyolc nyelven tökéletesen, nem vagy akkora zeneértő, mint ő, nem vágod a matekot logarléccel, mint ő...

:-DD
amugy ki ellen ment a pár betépett, drogos diák?

Lee Bajnai vagy Bajnai Rózsa ?

nem mindegy... bár nekem HÓTT mind1 (kettő)...
@a szív fészkei: mindenkinek magvan a maga dilije.. énmeg riposztozk, ha csinál ilyen fotókat, ha legalább 25 éve egy nővel hál, ha magyarországon is vitte valamire, ha általában mindenbe unintelligensen beleugat, ha 10 sör után józan, akkor partner:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Biztos, de azzal a budai milliomoscsemete nájlonnyilassal összevetni, életem, akkor is borzasztó! :-DD

Most piszkálódsz velünk? Hol van arád - Kund Abigél helyett - Mariann, hogy leszedáljon????? Megvan a cím a tengerből létrán megmászható váratokhoz, irány Horány!!!
@épészmérnök:
"22:54

Zajlik a fórum, sok az ötlet.
Az egyetemfoglalás és a hallgatói sztrájk lehetősége sokak által támogatott javaslat.

Egyben azonban biztosak a jelenlévők: NEM HAGYJÁK!
Ebben mi is biztosak vagyunk: NEM HAGYJUK!

Sok szó esik a média kormány által való leuralásáról, hogy a rádió hazudott róluk, és hogy ezt sem szabad hagyni.

Egy 74 éves felszólaló elmondta, hogy a nagyszülőknek is szóljanak a diákok. Korábban már a szülők részvétele is elhangzott javaslatként.

"Ózdról vagyok, paraszt vagyok, veletek vagyok" - mondta valaki felszólalásában.

Tényleg együtt az ország!
Több százan vannak még mindig."
@a szív fészkei: jazzban undergroundben, bluesban, jazzrockban, psicheedlikus rockban zsebreteszem:-) asszem... ki ki a maga áruját árulja... és asszem valamilyen szinten én is okos vagyok. nem a részletekben, az összefüggésekban... ezért vagyunk különbözőek és azonosak:-) én mondom, szeressem, és nem férfimódra.-) másképpen hülye, minr én, de ez nem verseny:-)))
@a szív fészkei: maradjunk anyiban, megvannak az én perverzióim is:-) Meg aszicializációim:-) De asszem ezért kedvleltek:-)
@Vitéz László: Fáj a fejed? Javaslom az aszpirint. Ha arra allergiás vagy, akkor pedig kétségtelenül a Tapsin a leghatásosabb, lehetőleg folyékony formában. A kamillateáról már kiderült, hogy nem hatásos, és ráadásul szárítja a nyálkahártyákat. Ajánlott még a csipketea, de az isten szerelmére, nehogy forrázd, csakis kézmeleg vízben áztasd, különben felbomlik belőle a cé vitamin.
Fejfájásra, ha nagyon feszült vagy, a no-spa is ajánlható. Mindenképpen feküdj le, besötétített, csendes szobában, és eszedbe ne jusson több hülyeséget írkálni ide, mert holnap szégyellnéd magad miatta.
@a szív fészkei: amúgymeg bocsi... ha akrom, nekem sokkal jobb összebújós helyeim vannak:-) És hét szoba sincsen benne:-) Majd kiválasztom, hol hálóm... el:-)
Most olvasom, hogy a Hír tévés riporter azért olyan rémült (háta mögött az érdekes táblával), mert kórusban üvöltik a fülébe, hogyaszongya

OR-BÁN-TÉ-VÉ OR-BÁN-TÉ-VÉ

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151498781050116&set=a.312789050115.148110.184334725115&type=1&theater
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Drága, szegényke 36. éve nyög engem. Ez gombócból is mérgezés, belőlem meg...

Szerintem szép fotókat csinál, de nincs drága gépe - mert el szokta veszejteni, tehát majd hülye leszek venni - nem tudom hányat loptak el, hagyott el.

A "vitte valamire", hát ki tudja, mik a kritériumok: volt komoly állásban és volt kevésbében, volt újságíró, de most már jóideje semmi, mert a kora miatt, blablabla. Most fogdatöltelék volt egy hete, azt csinálja, hisz vesztenivalója, mint egy munkába járónak nincs. Van egy környezetvédelmi projektje, rádobtunk - nekünk - kurvasok pénzt, de annyi kéne, hogy annyink nincs, így azzal felhagyott.

Elég szófukar, mert én pofázok tíz helyett is ugye. De ha szól, jó humora van, ha nem, akkor leugatom. Annyit nem sörözik, inkább boros és frankofil. Párizst www.lico-art.hu/media/fotogaleria/20070421130259.jpg imádja, ami neked annyira nem jött be.

Ez egy párizsi Diogenesz: www.lico-art.hu/media/fotogaleria/20070330005658.jpg

De mindenhol feltalálja magát.
@épészmérnök: kifelejtetted a Kukoricza Bajuszt, mint János a Vitéz fegyverét, amivel legyőzte a gaz flanszija kerált, aki Majlandig látott... és az Anyja Rozst, amitől eztet mind megélte:-))
Megtartotta alakuló ülését hétfőn az ELTE-n az Országos Felsőoktatási Egyeztető Fórum, amelynek résztvevői elfogadták és támogatásukról biztosították a hallgatók hat pontját. A résztvevők legalább 44 ezer állami ösztöndíjas hallgatót szorgalmaztak.

A felek - a Magyar Rektori Konferencia Elnöksége, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, a Hallgatói Hálózat tagjai, az Oktatói Hálózat tagjai, a Pedagógusok Szakszervezete és Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete - az MTI-hez hétfőn késő este eljuttatott nyilatkozatukban azt írták: a magyar köz- és felsőoktatás képviselőiként, érzékelve az oktatáspolitika súlyos válságát és felismerve az összefogás szükségességét, kölcsönösen kinyilvánították együttműködési szándékukat.

"Hisszük, hogy a magyar köz- és felsőoktatás érték, amelyért mindannyian felelősséggel tartozunk" - fogalmaztak, és rögzítették: az universitas több évszázados szellemiségét követve elfogadják és támogatják a hallgatók által megfogalmazott pontokat: azaz a köz- és felsőoktatás átfogó reformját, hogy legalább 44 ezren kezdhessék meg állami ösztöndíjas formában felsőfokú tanulmányaikat, hogy állítsák le a forráskivonást, kompenzálják az elvonásokat, hogy töröljék el a hallgatói szerződést, ne korlátozzák az egyetemi autonómiát, és hogy az átfogó reformnak biztosítania kell, hogy a hátrányos helyzetű családokból is legyen esély bejutni a felsőoktatásba.

Mint írták, tudatában vannak annak, hogy a magyar felsőoktatás több területen átalakításra szorul. Ragaszkodnak ahhoz, hogy az érintettek teljes bevonásával, világos és egyértelmű célok érdekében, hosszú távú, kiszámítható stratégia és oktatási koncepció készüljön - zárul az állásfoglalás.

belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/154448/1/belfold/Az_Orszagos_Felsooktatasi_Egyezteto_Forum_tamogatja_a_hallgatok_hat_pontjat?place=srss
@a szív fészkei: Bocsika... én Róódejoról regéltem.. a család számoma szent... félreértettél:-) Hacsak nem te vagyol Rodejóné:-))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Tudod, neki ezek nem zenék, mert Bach szerezte és nem Karajan vezényli. :-DD Persze, az a jó, hogy sokféle a világ, Fekete meg itt nincs 1 se remélem!!
@épészmérnök: Bocsi... NAgyvezér ma reggel megmondá: Karácsonxra hazamennek:-) És egy ekkora Sám(t)ánnak hinni kell:-))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ja, azt hittem az uramról kérdezel. Na mindegy, semmi titkosat nem árultam el róla. ;-D Nem tudom, van-e Rodejóné? Tőle kérdezd meg. De ha van, nem lehet könnyű dolga.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Jó, ez a magánügyetek. Én egyszer szeretnék pár napot - mert aztán sikítva rohannék öt cipőboltba egyszerre!! - elleni egy világítótornyos szigeten az Adrián valakimmel.
@épészmérnök: köcce vitya !

én mondtam... a fődakota egységbe hozza az országot...

nagyon nagy ember... még sose utáltak magyart enyni sokan...
kicsit hőzöngenenek majd ezek a betépett droogos kölkök...

asztán megunnyák oszt haza mennek...

amugy drorbán-drsemjény-drsmitt lemehetne közéjjük...
szórhatna a diákok közé diplomákat... és szakdolgozatokat...

stílszerű lenne...
@a szív fészkei: Amúgy, ismeretlenül tiszteltetem... le a kalappal... és előtted is... 36 év után ilyen vérmesen védeni valakit... naggyon nagy szó. Vagy Te vagy vak, vagy Ő tud valami orbitálisat... Ez kurvajó:-)

sZERETNÉK ILYEN MEGÉRTÉSBEN SZERETEBEN MEGÖREGEDNI. tUDOM, NEM LESZ ÍGY, DE JÓ ELGONDOLNI. No nemazér mert megunjuk egyest, s mást...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: :-))) 07 február-március fordulóján voltunk. Nem találom az eredeti képet - valahol el van mentve, de nem ezen a gépen -, ez a blogomról van kimásolva és ott már torzul.

Mondom én, hogy hasonlóan látjátok a világot. A templomi fotóidból gondoltam, meg az oroszlánból. ;-))) Lehet, hogy ezt is lekaptad a Montmartre-on? www.lico-art.hu/media/fotogaleria/20070421123510.jpg
Két felvételi pontszám lesz
Az egyikkel ingyenes, a másikkal féltandíjas lesz a képzés. Visszatérnek az idei számokhoz.

Az elsőhöz FIDESZ tagkönyv kell 1-500-ig, a másodikhit 501-től 100500-ig?-)
@a szív fészkei: jav: mert nem Bach szerezte, csak egy Lennon meg ilyen futóbolondok. Meg a Zsótti kedvence az ördögfattya Jagger.
@a szív fészkei: Nekem ez 2005 szeptemberi... ezek szerint túlélt 2 évet... A Montmartros nincs, de az ott lévő szobor-Dali magánmúzeum igen... sokan beszarnának, ha tudnák, hogy ez A VILÁGSZÉLHÁMOS MILYEN JÓ SZOBORNYÁSZ VOLT:-) lEHET NÉHÁNY 3D Fotót felteszek okulásképpen. Bocs, a rohadt Capslock:-) Nem kiabálok... csak bénázok:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Azt nem láttuk. És még millió mindent nem. Szóval az öreg old motoros ezek szerint: kurvahideg volt amúgy akkor, teljes téli menetfelszerelésben fagytam meg.
@a szív fészkei: Verona, Trieszt többször megvolt, csak digigép nem..agyban, papíron igen:-)

Verona Picaaso múzeum, Triseszt villamos és főtér, valamint egy Casio karóra és egy Casucci farmerdzseki... mindkettő pótolhatatlan:-)n ÉS Júlia világos bronz melle agyonsimogatva:-) ilyesmi:-)
Nem tudom volt-e mar:

index.hu/belfold/2012/12/17/orban_karacsonyra_vege_a_tunteteseknek/

Meg nem olvastam vegig amiota lemaradtam a hozzaszolasokkal...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: és Pádua... egetem, magyar egyetmisták keresése az udvaron, boncterem. európa legnagyobb, mocsárra épytett tere, találkozás a ruccolával. Giotto utolsó itélete 20 perc keszonvárakozás után... szóval, volna mit... és salamander az Ő nagy képzőművészeti nagyarcával elmehet a picsába:-)
@simple observer 1.0: A válasz erre: általános egyetemi sztrájk készül.
@simple observer 1.0: megvolt. Orbánnak,reményei szerint ezt hozza a Jézuska. Semjén már dolgozik rajta:-)
@simple observer 1.0: így van igaza van...

a hözöngő romkocsmás betépett halgatók megunnyák oszt hazamennek...

szánalmas... pár diák hőzönk... Bajnai ellen az uccán...

de majd később rájönnek hogy fleto kurta el... ellene kel vonulni
@a szív fészkei: basszus mijjen szép szobor sozt má kidobták?
Akos Rona-Tas - Hallgatói Hálózat
Csak Orbán Viktorral személyesen szabad tárgyalni. OV pálfordulása egyértelművé tette, hogy HR és BZ csak bábok. Ha OV már annak a látszatát sem akarja kelteni, hogy a szakminisztériumok szakmunkát végeznek, és hogy nem ő dönt el mindent kénye-kedve szerint, akkor a tiltakozó szervezetek miért ülnek be erre a bábjátékra. Ne menjetek bábszinházba!

Kemény Vagyim :
és vele is csak nyilvánosan érdemes tárgyalni, különben nem az lesz az érdekes, ami a tárgyalásokon elhangzik, hanem ahogyan a kormányzati gépezet kommunikálja.
@a szív fészkei: borsonline egy vérgeci transzszilvániai fideszfészek... háyás, nem olvasom... orbámisten, mocskos cigányok, és csöcs... kb. ennyi.
@épészmérnök: HB pedig a mi buzink fedőneve? :-) És ezek mennek a csatába? :-)
@a szív fészkei: mijjen kis nyikhaj sünök... 18évesek...

ezek nagyon b@lfaszok... képzetlenek, rosszul felszereltek...

ebből baj lesz !
na mára elég lett belőlem...oszlok:-) gudnájght-:)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: De ez a hal tiszta Orvbűn. Nem teljesítette a kívánságokat, vissza kéne dobni. Ahonnan nem bírna kiúszni, oda.
egy utolsó böfögés: Hócman Rózsa, - aki a Comeniusi elvek akpján tanít - na, azok számára asszem maga lesz az útálatos kép... köpködni fogja az utókor...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nem te olvasod, hanem a nép. És most itt benne volt a tünti. Ami híradókban nem nagyon vagy nem úgy. Meg a pontok is.
@Vitéz László: Hát én is hazahoztam volna, csak a WizzAir - mit keres Oszkó benne? - nem örült volna annyira az ötletnek.
@a szív fészkei: Holnaptól új szerkesztőség, Kriza intézkedik... az új szerkeztőség... aradi krizarokonok...krizantémok az elhullalotttoknak:-)
@a szív fészkei: na tessék... oszkó dobta ki...

jo hogy mondod
fletó+Lee bajnai+oszkó együtt teték tökre a zországot
@Vitéz László: betépés-csinálók vagytok tik itten
Nappal felélsz, éjjel alélsz. Így van ez...

Jóccak! :-)

www.youtube.com/watch?v=T2xpg3N1DA8
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

mi a különbség? dzsezz izé rummal vagy konyakkal? és hány hangnemben modulálva?

ez itt dzsezz, "csak" XVIII-század kicsit XIX. is...súgd ide a hangenemet

www.youtube.com/watch?v=tm_2JIehp2A

www.youtube.com/watch?v=f95qN7ejMDw

csakis dzsezz rajongóknak

brühühühühü
"Riadó! Zavar a parancsnoki hídon!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A gyorsnaszád, amelynek parancsnoka az imént tűzparancsot adott, holnap talán a hadbíróságon kéri számon Önökön a tüzelést! De lehet, hogy már csomagol a mentőcsónakba, és hajnalra csak egy cetlit hagy a hajónapló mellett! Ébresztő, riadó! Baj van, ott, fenn a parancsnoki hídon!"

"Kicsit távolabbra emelve a szemünket, az ország horizontjára, hadd kérdeztessék már meg, ha a diákok felháborodásától ilyen mértékben zavarodik össze a kormányfő és a kormány belső döntéshozó rendszere, akkor mi lenne itt egy katasztrófahelyzetben, legyen az gazdasági, természeti, vagy ki sem mondom miféle! Biztos, hogy ez a struktúra és ez a vezetés alkalmas a vészhelyzeti vagy bármilyen irányításra?"

kard.blog.hu/2012/12/17/riado_zavar_a_parancsnoki_hidon_mayday-mayday?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_18&utm_campaign=index
@rodeo36: :-)

Érdekes dolog ez, bizonyos mértékig minden zene rendelkezik a népzene alapvető jegyével, hogy nincs etalon, csak variációk. A lejegyzés lehet bármilyen pontosságra igyekvő, mégis, csak hozzávetőleges.

Innen nézve csakugyan lehet dzsessznek is felfogni Beethovent.

Túl komolyan vesszük a "komoly" zenét, pedig nem lenne muszáj. Nagyobb része annak, amit ma áhítattal hallgatunk koncerttermekben, valaha szórakoztató zene volt. Divertimento.

Itt van egy nagyon jó összefoglalás, és példa arra, hogy nem muszáj összecsinálni magunkat az áhítattól.

www.youtube.com/watch?v=JXhAz0DOpMU
Többedjére olvasom, mennyire beijedt Orbán a diákoktól, legalábbis a blogvilág és a diákok szerint. Szerintem meg dehogyis.
Volt egy célja, megtervezte az odáig vezető utat, majd elindította a folyamatot. Nem várt módon visszhangja lett, az izgalmak tetőfokra hágása előtt jobbnak látta beavatkozni, és mint egy jóságos csodatévő mágus, biztosította a diákságot arról, hogy ők olyan fontosak neki, hogy a kedvükért arcon szarja Rózsi nenét is.
Kell neki eközben félnie? Aligha. Ő a miniszterelnök, ő az a vasakaratú pártvezér, aki képes kivágni a pártból két nem-mel szavazót (még úgy is, hogy ez a végeredményt nem befolyásolta); ő az a politikus, akit másfél milliónyian tűzön-vízen át követnének, és legalább ugyanennyien meg utálják, gyűlölik, ám tehetetlenek vele szemben. Nem kell neki félnie, elég, ha vár.
Most is azt csinálja: vár. Közben kicsit átszövi a hálót, amit korábban kifeszített, aztán csak vár, míg övé nem lesz a zsákmány. Szerintetek, lelkiismeretes felsőoktatási dolgozók hajlandóak holmi sztrájkkal vizsgaidőszakot szabotálni? Be meri vállalni a rektori konferencia, hogy ellenállást tanúsít minden követelésük teljesüléséig, ám eközben hátrányt (hiszen késedelmet) szenvednek a vizsgázni nem tudó hallgatók? Én nem hiszem. Gyanítom: Orbán meg tudja, hogy nem. Így csak vár, az ünnepek besegítenek neki (viszik az időt), néha esetleg előbukkan, mint a nemzet jótevője, és amilyen mázlista, nem is kell meggyőznie senkit, mert elég, ha kétségeket tud ébreszteni, elég, ha el tudja ültetni a megosztás magvait.
Van egy Murphy-törvény, mely szerint: az a probléma, ami nem oldódik meg önmagától, nem is méltó arra, hogy foglalkozzunk vele. Dögöljön meg a lovam, ha nem ezt a hozzáállást érzem Orbánból nap, mint nap.
A cél változatlan.
Az út újratervezve.
Az elszántság... nos, ismerjük.
Az idő meg csak dolgozik, dolgozik...

Tudom, hogy nem számít különösebben a véleményem, nem is muszáj szeretni érte, de sokadszor érzem megint azt, hogy a t. ellenzék győzelmet kiált a szemből integető ellenfelet látva, aztán úgy bekerítik majd két oldalról, mint a sicc. Nem bántásként mondanám, inkább csak amolyan csendes szomorúsággal, oszt' mindenki úgy hagyja figyelmen kívül, ahogy akarja.
@Légifarkas: sok nyilatkozata teged igazol, ez is: ket lepesben akartuk az atalakitast, most majd haromban fogjuk, nem kell felnetek...
Egy valami torheti meg ezt az amokot, csak az erodalo belso kor, mint a tortenelemben mar annyiszor
@Légifarkas:

Amíg úgy tüntetnek, hogy - miniszterelnök úr, ön blöfföl -...

... addig le se köpi őket.

Addig ezek az ő félázsiai népe, akik ájultak az erő tiszteletétől.

Ezt a szardarabot csak vasvellával lehet kidobni a saját ganédombjáról, mert annyira odavaló.
@Dr. simonmondja.: a vasvellazast vallald te be, ezt ne vard a diakoktol, nekik pont ezt kell tenniuk, csak tartsanak ki
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én hagyom, hogy a félázsiai nép élvezze az Orbánkáját, akit megnyertek maguknak 8 kemény év küzdelmében.

Mindenki azt kap, amit kiharcol magának.

A diákoknak semmi vesztenivalójuk.

Orbán szerint közmunkán a helyük, de mehetnek is világgá, mert az elmúltnyolcévben nem hittant tanultak, hanem angolt.

Ne féltsed már őket.

Ami rossz történhet velük, az az, hogy Orbán félázsiai népe lesznek.
@Dr. simonmondja.: hja, az elefantcsont tornyodbol csodalatos bolcseleteket mondasz, jo neked, hogy ennyire kivulallo tudsz maradni, irigyellek...en csak szenvedek tovabb csendben a gyerekem, csaladom, es magam miatt
Azt hallottátok, hogy az Apple megvette a Viagra gyárat??

Az új termék neve: iFel

:D:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Dehogy állok kívül. Itten ülök a közepében.
Egy-két szavam van a jobboldal demokráciafelfogásáról.
Ott van fenn a posztban, hogy hogy gondolják.

Egyenként akarnak mindenkit levadászni

és tollakkal fizetnek a teljhatalomért és az ezermilliárdokért.

És ezektől várni egyetemi reformot ?

Előbb építenek piramist a koponyákból.
@Dr. simonmondja.: Higyj, karácsonyig vége lesz. endresy.blogspot.hu/2012/12/egy-het-eleg-tuntetesekre.html
Vagy a diákoknak, vagy a demokráciának, vagy a kavicslapátolásnak vasvillával. De valaminek vége lesz.
"salátatörvény rögzíti azt is, hogy 2013-ra meghosszabbítják az egészségügyi ágazati mozgóbérek alapjának befagyasztását. Ezen felül egy zárószavazás előtt benyújtott módosító indítvány arra is kitért, hogy a 2013-as költségvetésére való tekintettel a szakdolgozói bértábla egyes oszlopainak 5 ezer forintos emelését elmarad."

Ideje, hogy mindenki összefogjon.
@GeoCracker:

A felsőoktatás átalakítása politikai döntés volt, ami nekik a legfontosabb, és az új társadalmi modell része. Az állam állami pénzen csak az állami szolgálatra kiválasztottakat képezi ki. Ehhez jön a költségvetés problémája - mert vannak dolgok amiken nem lehet spórolni, ugye - ezért még a majdani szolgák képzésének költségeit is részben kiszervezik, ez volna a diákhitel 2, aztán később majd valahogy megoldódik a dolog.
Ehhez az átalakításhoz az oktatókat is, mondjuk, át kell szervezni.

Ezért nem fognak meghátrálni, csak hazudozni.
@saravad: Orbán meghátrálása azonos lenne önmaga elvesztésével. A saját személyisége nem engedi. az, amelyikről már az előző választási veresége után nyilvánvaló volt,hogy sérült, és a falu bikájának mentalitását ismeri csak el.
Azt, hogy gyakorlatilag kasztosítás zajlik az oktatásban mrá nagyon régen ugatom.
Júliusi manifesztációja ennek a sulirendőrök kapcsán is: endresy.blogspot.hu/2012/07/szolganemzetneveles.html
De, ha megnézed a megjegyzéseket, akkor a reakció az, hogy hülyeség.
Holott szerintem a tendenciák elég nyilvánvalóak. Különben a csemeték a tüntin most hasonlókat mondanak. Mármint a diktatúra félelmét a tudástól.
@GeoCracker:

Bizakodik.

A diákok karácsonyra hazamennek.

Őviktorsága abban bízik, hogy otthon a félázsiai család majd jól lepisszegeti a fiait.

Hogy aztán behúzott nyakkal jöjjenek vissza.

Majd meglátjuk.
@Dr. simonmondja.: Szerintem is bizik a kádári korszakban szocializálódott szülők visszatartó erejében. No meg abban, hogy lebegteti a törvényt. Ezzel el akarja bizonytalanítani a társaságot. Közben viszont a szolgák túlteljesítik az abnormát. Ilyen volt tegnap a rádiós lépés. Az, hogy ne a mikrofon előtt esetleg hebegő diák olvassa be, az teljesen rendeben lehet. De a cenzurázott beolvasás csak olaj lehet a tűzre.
Ezt pedig fel kell tudni fogni egy politikai pozicióban. A rádió vzetése pedig, tetszik, nem tetszik, ilyen.
@GeoCracker:
Annyira kiszámítható, előre látható minden lépésük és a következmények. Te le is szoktad írni. Mégis, nagyon sokáig én is azt tapasztaltam, hogy a többség nem akarta elhinni. Ezek is csak ugyanolyan tolvaj politikusok, mint a többi, mondták (no nem a hívek). Pedig nem.
@saravad: Nyilvánvalóan nekem sincs üveggömböm a jövőbe. Tehát, mint írtad is, tényleg a kiszámíthatóságuk okán lehet elemezni. Még csak nem is nagyon titkolják. Az, aki a kortárs, szerintemk simán olvassa az üzeneteket. Csak ugyanaz a generáció még úgy nőtt fel, hogy "erről ne beszélj az iskolában". S ezzel él vissza a kormányzat.
Nem a kiszámíthatatlanságban bízik, hanem a posztkádári reflexekben. Meg aztán a rájuk szavazóknak nehéz ám beismerni, hogy nem ilyen lovat akartak. azután, hogy évekig ott tapsoltak nekik, és beálltak a menetekbe.
@GeoCracker:
A fidesz tábor szisztematikus és profi agymosása folyt évekig, mint arról akkor is többen szóltunk, szerintem is. Így valami mentális csapdába kerültek és a békemenet vagy a k. tv/rádió hozhat némi megnyugvást.
A szekuláris figyelőn jó kis cikkek vannak a vallás működésével foglalkozó kutatásokról, de persze a fidesz szekta-jellegét már soxor kiveséztük. Mindenesetre az információ és a kommunikáció korlátozása, a tudás-cenzúra, a felülről meghatározott értékítélet és közvélemény alapfelszerelés minden diktatúrához, még az ilyen puhához is.
@saravad: "a felülről meghatározott értékítélet és közvélemény alapfelszerelés minden diktatúrához"
A többiben sincs köztünk vita. Ezt csak azért emelem ki, mert a sokat emlegetet Aczél-titkárság, valamint a volt miniszterekből, pártkáderekből felállt rektori rendszer anno is ezt szolgálta.
Bár akkor is voltak olyanok, mint például Dimény Imre, aki elég jelentősen meg tudta haladni ezt. Tudom, mert a Kertészetin sokkal szabadabban lehetett működnie a klubnak is, mint sok más főiskolán, egyetemen.
Csak nyilvánvalóan nem sokan. S attól félek, hogy amikor beindulnak a régi reflexek, akkor a mai középkorosztály egyfajta tetszhalott bénultságba merevedik.
@GeoCracker:
Ki a mai középosztály vajon? tényleg nem tudom.
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110823-szijjarto-peter-is-egy-csapatban-az-egykori-videotonkedvenccel.html

Ezért csak 3hetente fognak összeülni a parlamentben, már ha ráérnek?

Jó, jó, nemzetstratégia, értem.
@saravad: középkorosztályt emlegettem. Ez sajnos biológiai állapot, és a 45-65 éves kor, ha hinni lehet a dokiknak a haláltatisztikákról :-)
A gazdasági középosztályba szerintem már én se férek bele. Vagy csak az alsó negyede körül.
@GeoCracker:
Kösz a pontosítást.
Ha középosztály nincs is, középkor már igen...
Hmmmm. :)

Ki kit vezet (meg)?

Mielőtt azonban jogos felháborodásunktól hajtva rohannánk tovább tüntetni - érdemes egy pillantást vetni a demonstrációk szervezőire is. A - valamilyen titokzatos elhatalmazással bírva - a "fiatalok és hallgatók" nevében Orbánnak videóüzenetben válaszoló Humán Platform tegnap esti megmozdulása például igen tanulságos volt.

Szórólapokon is terjesztett 25 pontjukba a tandíjmentes felsőoktatás célkitűzése mellé hogy-hogy nem becsúszott a hit-és erkölcstan eltörlése is a gimnáziumokban. A kereszténygyűlölő Galilei-kör, és a szélsőbalos népi kollégisták legveretesebb vallásellenes kirohanásait idéző követelés alapján talán politológiai phd fokozat nélkül is belőhetjük e nagyonfüggetlen és nagyoncivil szervezet helyét a hazai közéleti sakktáblán. Az pedig már az ifjú radikál-libsik erkölcsi szintjét mutatja, hogy ezt a 25 pontot - amelyből 20-nak még érintőlegesen sincs köze a felsőoktatáshoz - képesek lettek volna beolvastatni a Bródy Sándor utcába vezetett fiatalokkal. Akiknek a 99%-a minden bizonnyal nem olvasta, vagy nem olvasta végig ezt a hardcore politikai követelés listát.

S közben azért ne feledjük el: a Humán Platformmal kéz a kézben tüntető Hallgató Hálózat volt az, amely az elmúlt egy hétben a leghangosabban tiltakozott az egyetemista tiltakozás "átpolitizálása ellen". Az ő ifjú inkvizítoraik ordították teli torokból a jobbikos képviselők láttán, hogy "nácik haza", az ő aktivistáik spamelték tele a Facebook-ot azzal, hogy párt ifjúsági tagozata "rátelepedik" a tüntetésre.

A HaHa-ról egyébként egy pozitívumot mindenképp le kell szögeznünk: a demonstrációk szervezői közül messze ők kommunikáltak a legjobban. (Sajnos a legitim egyetemista szervezetnél, a HÖOK-nál is jobban.) Azonban ez sem teljesen véletlen. A szervezet saját bevallásuk szerint is egy külön stáb segíti ezen a téren.

Az XKK csoport eddig menedzselt projektjeinek listáján végigtekintve két dolog egyből leszűrhető: egyrészt itt egy vérprofi társaságról van szó- másrészt ez bizony egy virtigli belpesti ultraliberális gittegylet. Soraikat erősíti többek közt a Népszabinál, a Klubrádióban és a Hírszerzőnél edződött Varró Szivia és a veterán magyargyűlölő Horváth Aladár harcostársa, a csalásért elítélt Dancs Mihály "roma polgárjogi aktivista".

Szóval, kedves magyar egyetemista, piszkosul át akarnak téged verni. Jobbról is, meg balról is - a kormány is, meg azok egy része is, akik ellene hívnak tüntetni. Most akkor micsinájjak? - kérdezheti az egyszeri fiatal, aki nem akar milliókat fizetni, hogy tanulhasson, de nem akar piszkos politikai játszmák sakktábláján paraszt lenni sem.

Nos, a helyzet az, hogy a kormánnyal muszáj lesz leülni tárgyalni, mert egyelőre egyedül ők vannak valódi döntési helyzetben. Ugyanakkor meg muszáj lesz tovább tüntetni is, mert a hazai politikai elit már számtalanszor bizonyította: csak és kizárólag az erő nyelvén ért. A lényeg, hogy se a minisztereknek, se az önjelölt diákvezéreknek ne a száját figyeljük.

Csak a kezüket - mert csalnak...

jobbegyenes.blog.hu/2012/12/18/csak_a_kezuket_figyeljetek
@saravad: "Ezért csak 3hetente fognak összeülni a parlamentben, már ha ráérnek?"

"Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi a probléma azzal, hogy világi iskolákban ne legyen hittan? Sem olyan erkölcstan, amit ugyanaz a társaság oktat. Maradjon az etika, mint volt és vallási ismeretek a humán tárgyakba integrálva.
@saravad: A hittan nyilván választható. Az erkölcstan meg hasonló, mint ami korábban is volt.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sajnálom, de a cikk olvastán nekem nagyon az a véleményem, hogy jobboldalról akarják nagyon átverni és befolyásolni a diákságot. Úgy tűnik, savanyú a jobbszőlő, amiért elhajtották a diákok a rögtön hozzájuk dörgölődző, a mozgalomra rárepülő jobbikosokat maguktól.
Hát ezért született meg ez a bejegyzés.
Ezt viszont sokkal veszélyesebbnek tartom, mert amíg hatalom van a kezükben, élni is fognak vele, sőt visszaélni is:
orulunkvincent.blog.hu/2012/12/18/bayer_fenyegeti_a_diakokat
Na szóval! Megnéztem mind a 20 percet. Ezentúl ha ilyenek jönnek, zsigerből csak azt kérdem: listára vagy csak úgy tetszenek érdeklődni?

Amúgy elmennek a jó édes anyjukba. Mocskok. Innentől biztos vagyok abban, hogy a regisztrációs törvény nem akármiért jött létre. Olyan listázás fog menni hogy ihaj csuhaj! És ha mégis a fityesz nyer készüljön a legrosszabbra a nemmel szavazó...
Ez egyszerűen elképesztő egy demokráciában! Szavak sincsenek rá...
süti beállítások módosítása