Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.26. 03:53 Fabius

Gyurcsányisták verik a Fideszt

Címkék: gyurcsány ferenc dk időközi választás

Nem a dicsőség napjai ezek Kedves Vezetőnknek és a nernek. Leminősítés, alaposan megnyírt uniós kassza kilátásba helyezés után úgy hozták nullára a hétvégét, hogy a Gyurcsány párt húzott két strigulát, a Jobbik egyet a hétvégén megtartott időközi választásokból. Márpedig Gyurcsányistáktól kikapni akkor is jelzésértékű, ha messzemenő következtetéseket levonni és tendenciákról beszélni nem kell időközi választások esetében. De, ha a kötelezően behúzott lázárhelyi választásról szó esett, jelenség szinten nyugodtan lehet kezelni ezt is. 

Lettem volna légy Orbán falán mikor közölték vele, hogy Vámosszabadiban a Gyurcsányista jelölt megverte a Fidesz megyei közgyűlésben ücsörgő jelöltjét. Persze, lehet most fanyalogni - teljes joggal, én is sokkal jobban szeretem, ha a polgármesterjelölt előre közli szimpátiáját/tagságát - hogy hátizé', milyen már utólag benyögni, hogy a nyertes amúgy alapító tagja a DK-nak, és szimpátiáját nem tagadta, csak értelme annyi van, mint kandisznón a mellbimbónak. Ugyanis a Fidesz támogatottja is éppen úgy függetlenként indult, mint a Gyurcsányista. Innentől pedig egyenlő pályák, egyenlő esélyek, az eredményt magyarázni nem kell, a győzelem mellett így is a DK vesztett a helyzeten. 

Nem tudom spindoktorokkal hogy állnak Gyurcsányék, de vagy nincsenek, vagy vacsorakómában bámultak ki a fejükből, és ezért maradt kihasználatlan a helyzet, ami az utóbbi időszak legröhejesebb politikai gegje lehetett volna. Ha én lennék a DK habonyárpija akkor bizony nem csak a "mi embereink, bibibí" közlemény árválkodna a honlapon, hanem egy egész címlapot betöltő "Köszi Laci, köszi Viki a százmillió körüli ingyenreklámot, köszikösziköszi" vigyorgó banner vagy gif is. 

gyurcsány-csizmadia_1.gif

Hadd ütögesse a guta a civilszféra szégyenét, Orbán strómanját, Csizmadiát, és vele együtt a főnökét is. Kontraproduktivitásból megfelelő lecke lehetett volna, tanulság a következő 17 hónapra. De helyette csak ez az általános ötletszegénység van, ami nem csak a DK jellemzője, hanem az egész ellenzéké. Ugyan tegyétek már föl magatoknak a kérdést kedves mindannyian, hogy ha az ötösről üres kapuba sem tudtok gólt lőni, akkor 2014-ben a lejtős pályán, gerrymanderingelt térfeleken és ötletszerű szabályok alapján, fideszes bírókkal és pályamunkásokkal, előre regisztrált limitált jegyváltókkal mégis hogy akartok meccset nyerni? 

Ha a CÖF nyomulásból eddig nem volt világos akkor most szólok: Orbánék belefordultak a kampányba. Ébresztő, nyuszik! 

994 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr484925687

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyuszikáim! 2012.11.26. 12:36:56

A köztársasági elnöki poszt igazi színészt igényel. Vagy/és talpig (és azon felül is) embert. Mint a színészek között, úgy az eddigi elnökeink között is találunk népszerű, kevésbé népszerű és a többség számára teljesen elutasított embereket. Már jelöl...

Trackback: Bedrótozva 2012.11.26. 12:10:28

A nejem azt mondta, féltem a drótozástól. Kijelenthetem, nem féltem, csak tartottam tőle. Joggal, nem volt annyira könnyű, de ez is megvan. Amikor csempevéséssel kezdtem, majd bedrótozva fejeztem be. Az a helyzet, hogy miután az oszlopok a helyükre ke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@orodeo36: Kérdőjel: a profitál-e Kína annyit?
@Légifarkas:
mert nekem megírta privátban még stefi kezdete előtt

brühühühühü
@rodeo36: Yucca-ügyben inkább Tucano-t kellene meginterjúvolni. Itt ami különleges, az az elképesztő mennyiségű és minőségű hal, és tenger gyümölcse.

A fiam (többek között séf is) a minap kivitt a halászkikötőbe. A gyönyörű, féltenyérnyi délsarki osztrigaszerűség darabját száz forintért adták, hozzá fél citromot, csavard rá. Vettünk egy kiló kardhalat, hat gyönyörű szeletet úgy kétezer forintért. Kisütöttük natúr, olajban, hát mesés volt.

Egy százasért megpucolják, kifilézik a halakat, délben pedig az így keletkezett maradékokból etetés. Egy halász kis kocsival hozza a kosztot. Odatódulnak a mólóhoz százával a fókák, pontosan lehet látni az erősorrendet. A legerősebb, amelyik elsőnek zabál, egy óriási, szürkés szőrű, hájas öreg hím. Körülötte a fiatal, erős hímek, kicsit távolabb várakoznak a nőstények és a kölykök.

A pelikánok időnként lecsapnak közéjük, és ellopják, amit érnek. A sirályok a fókák körül toporognak, és lesik, mikor potyázhatnak. Nagy élet zajlik :-)
@rodeo36: Valószínűleg én már osztrigakajálás nélkül halok ki, nem erre való már a gyomrom és nem is izgat. Párizsban az utcánkban volt egy szuper halas, vehettünk volna öt éve. Nem érdekelt.

A yucca se. Majd ezt a szarvasgombis olajat megveszi a fiam és azt kipróbálom, de az se rezget meg annyira.

Ami felejthetetlen volt, az 11 éve Tarifán egy házias kis kifőzdében a gamba és a tintahal frissen készítve. Lavórnyi adagban adták, helyiek jártak csak oda, semmi átverés nem volt. Meg Prágában egy kapitális pisztráng. :-DD

Most hozott a gyerekem orosz boltból a karamellán túl - fincsi! - lazacnyesedéket. Finom, de egy falat elég is.

Te máshol élsz, más kajákhoz szoktál. Bár a gyerekem naponta váltogatja a melóhelye környéki etióp, indiai, török, kínai kajáldákat, meg a hentespulton a sültkolbászt. ;-DDD
@a szív fészkei:

nem!!!!!!!!!!!!!!!!! USA elszenvedett Sandy-t 50 csilliárd és semmit sem tesz ellene és 6 háborút visel amik jóval többe kerülnek de a haszon a háborúk révén (kereskedelmi marketing ) több jön vissza

franciák, spanyolok a tartalékaikból élnek Portugál már majdnem felélte és most exportálja saját magát újra...a németek maradtak gyarmat nélkűl lásd a két világháború okát...az angolok meg a világért nem adnák fel a Commonwealth-t és járulékait...sőt a királyi család szórakoztatja őket...valamire jó az is...

szóval a habsburgok egyedűl a végleges vesztesek és a magyarosztráők monarchia mert hülyék voltak és maradtak

mint írád trianon és egyéb agybetegségek

brühühühühü
@Légifarkas:

Szerintem ertheto, hogy akinek kis eselye is van ra, vilaguralomra tor. Bar azt hiszem ezt joideig meg senki sem fogja tudni megcsinalni.

Lehet eppen maximalizalni vilagpolitikai befolyasukat, de az egeszet kezben tartani aligha.

Es a csucson is folyton ott fog zakatolni a fejekben, hogy kik/melyik orszag lesz Roma barbarjai, vagy esetleg mint az angolok eseten az egyes nepek parhuzamosan fognak szervezkedni ellenuk?

Mert elobb-utobb alami tortenni fog az biztos.

Hogy ennek a folyamatnak a Nyugat es az USA elebe ment, valoszinuleg tanitani fogjak vilaghtalami torekvesekre szakosodott tanacsadoknak. ;)
@épészmérnök: Na a fókákért kurvára irigyellek!!!! Küldj egyszer képet róluk!
@a szív fészkei: nehéz dolog úgy véleményt alkotni a hamisításról, hogy amit megvehetek (a kenyeret, tejet persze leszámítva), azon szinte kizárólagosan Made in China felirat van. Jobb esetben Made in Taiwan, de az csak azért jobb eset, mert ha a minőség vagy a teljesítmény miatti felindulásomban atomot szeretnék dobni a gyártóra, szűkebbre húzhatnám a célkeresztet.
Abban teljesen igazad van, hogy a Távol-Keletből ez a másolás, na meg a hulladékok befogadása csinált valami iparszerűen működőt; annyit tennék még hozzá, hogy szerintem ez is lesz a vesztük. Társadalmi rétegzettségük katasztrófa, környezetük katasztrófa, a tudás lényege pedig nem lopható el - kérdés, kibírják-e így addig, amíg alkotni képes tudásban is fel nem zárkóznak. Alkotni pedig muszáj lesz, erről majd a Föld "gondoskodik".
@épészmérnök:

én tudom a yuccát csak tréfáltam sok munka de megéri disznózsír nélkül nem jó...

a pisztráng ragyogó és a kardhal is

az osztrigát tényleg úgy kinyalni és nyelni rá egy chardonnay-t vagy rieslinget

brühühühühü
a kikötő egy élmény...ismered a lepényhalat? az a csúcs
@simple observer 1.0: Kína egyszerűen lemásolja Európát egy-az egyben: kis Ausztria - két m-rel odább levegőt nem lehet venni a gyárak füstjétől, de van alpesi ház - , kis Velence és o sole miót énekel az importált gondolás uszikáltatva a boldog sárgákat az egy az egyben házak között, amikben luxusboltok vannak. Akad kis Eiffel, kis ez,kis az. Nekik ez az etalon. Nem hiszem, hogy le akarnák rombolni.
@Légifarkas:
Gondoljuk ezt tovább. A világtörténelem fel- és letűnő sok kisebb - marhára önrendelkező, szuverén - birodalmak sora. A népesség 95-98 %-a szarban. Ha 1, azaz egy db világuralmi izé lenne, az min is változtatna?
A busójárástól a hawaii táncig mindenhol árulnak coca-colát. Ez okozná a világ pusztulását?
Iszlamisták és reevangelizálók egyforma tornacipőben nyomják-. Ez a spiritualitás halála?
A provencei meg a szerencsésebb bangladesi paraszt ugyanannak a cégnek a traktorával nyomja.
Nem nőttünk föl a saját képességeinkhez, mi emberek.
Én is sokat vagyok egyedül, de csak arra jutottam, hogy a világ bullshit.
@Légifarkas:

elfelejtitek azt a tényt, hogy az eredeti márkatulajdonos hamisítja a saját márkáját nem lehet megélni a kismennyiségű drága izékből tömegesen el kell adni és erre vannak a Bangladesh-i gyárak ahol mindegyik nagy márkát a márkatulajdonos felügyelete alatt hamisítják

brühühühühü
@rodeo36: aha. Esetleg közben is egyeztettetek, hogy milyen jól megy neki? Dicsérted is, bátorítottad?
A billentyűzet mindent elvisel, már ha elhiszem.
@Légifarkas: Most fogják behozni ide a kínai autókat. Évek óta megy a tárgyalás róla,már végstádiumban van a dolog, német törésteszteken állítólag átmentek.

Olvasom, hogy elkezdik legyalulni az ékszerpiacot is. DE tudnak magas minőséget, a nagy világmárkák cuccain azért látom. De persze van ott cégtől delegált meós. Ami neki nem megfelelő,az meg a feketepiacra. És tudnak szépeket hamisítani, az egész vatera ilyennel van teli.
@saravad: Már a vallás ugyanaz, az a legnagyobb globálissá tévő. És mióta! A cumók csak a gondolatok után jönnek.
@Légifarkas: Mi van? Rodeo priviben Stefivel nyomta és tanácskozta meg a marhaságait?
@simple observer 1.0: "Bar azt hiszem ezt joideig meg senki sem fogja tudni megcsinalni."
Már majdnem készen vagyok... még 50 vezeték, két relé, két kimeneti modul... :-)

"Lehet eppen maximalizalni vilagpolitikai befolyasukat, de az egeszet kezben tartani aligha."
Kérdés: ugyanezt mondanád akkor is, ha az egész kézben tartása a világ számára történetesen jó?
@rodeo36: A D&G márka abbafejezi, mert nem éri meg Dolce@Gabbanának ez az olcsóbb változat. Pedig azt vették, mint a cukrot.
@a szív fészkei:
amerika nem tudja és nem is akarja megfizetni a saját munkaerejét...bajba is került mert alulképzés van...ez egy természetes mozgás...a tudás és a gyakorlat cirkulációja időlegesen mindenhol megáll egy kicsit és lecsapódik a haszon de valakik állandóan kapják a royalty-t

brühühühühü
@a szív fészkei:

nem egészen de kurva jó volt látni benneteket amint ettétek az agyagot...most vége lehet hogy semmi de lehet hogy más jön majd de lehet hogy csak megúnta vagy van fontosabb dolga is

brühühühühü
@Légifarkas:

ne irígykedj...olyan klassz tréfa volt

emlékezz én írtam nektek ezt többször de leszartátok Cassandra effect

brühühühühü
@a szív fészkei:

"Akad kis Eiffel, kis ez,kis az. Nekik ez az etalon. Nem hiszem, hogy le akarnák rombolni. "

Valahol en is lattam egy kepet a Hosok terenek makettjerol(?). Marmint a szobor-csoport az elrendezes, csak eppen joval kisebb meretekben. legalabbis ater. A szobrokat nem tudom.

A lerombolasukrol remelem nem irtam, mert akkor az csakis rovidzarlat lehetett nalam . ;)
@saravad: "Ha 1, azaz egy db világuralmi izé lenne, az min is változtatna?"

Hm. Egy kormányt utálna mindenki, és nagyobb arányban értenének eközben a voodoo-hoz :-)

Az, hogy milyen irányítást fogadunk el, nagyban függ attól is, milyen kihívásokkal találkozunk. Amíg GDP-ről, meg környező államokkal szembeni versengésről szól az élet, értelemszerűen országot, nemzetet építenénk, irányítást úgy választunk és fogadunk el, hogy ezt a célt szolgálja.
Mi van akkor, ha a tét a túlélés? Nem az aluljáró két hajléktalanja számára, hanem az egész emberiségre nézve? Mi van akkor, ha végletesen korlátozott erőforrásokból a civilizáció túlélése érdekében a lehető legtöbb embert kell kiszolgálni, ha nincs idő hetekig tökölni egy ENSZ-kongresszuson valami probléma megoldásáért, nincs idő és energia arra, hogy ezer éve egymással hadakozó szomszédokat békítgessünk egy szükséges lépés megtétele érdekében? Mi van akkor, ha az emberiség szembesül egy akkora krízishelyzettel, aminél az önállóskodás csak gátol, veszélyeztet?
@rodeo36: dehogy írigykedem, attól az egyedtől úgy hiányzik nekem a privát, mint üvegesnek a hátbaverés.
Többen is esküdtek arra, hogy karikatúra, az én véleményem ettől eltér. A vélemény szabad :-)
És ha feltételezem, hogy igaz az állításod, miszerint írt neked, már meg is moccant bennem a kisördög: vajon nem azért írt-e, mert ha te ezt hangoztatod, utánad menve többen is átveszik, és velük együtt nem Cassandra lettél, hanem játékszer. Bemondásra.
@Légifarkas: "Mi van akkor, ha az emberiség szembesül egy akkora krízishelyzettel, aminél az önállóskodás csak gátol, veszélyeztet?"

Leginkább az történhet, hogy az amúgy sem túl hatékony globális egyeztetési rendszer szétesik, és az emberek egyesével és csoportosan egymásnak esnek az erőforrásokhoz - víz, élelem, tüzelő - való hozzájutásért.

Akiknek fegyverük van, erkölcsi gátlásuk nincs, hamarosan átveszik a hatalmat, s helyi haduraknak lesznek kiszolgáltatva a többiek.
@Légifarkas:

"Már majdnem készen vagyok... még 50 vezeték, két relé, két kimeneti modul... :-)"

Es TE melyik vagy a ketto kozul, hogy igy ejszaka konspiralsz? ;D

www.youtube.com/watch?v=iHLOUmkVkh8

"Kérdés: ugyanezt mondanád akkor is, ha az egész kézben tartása a világ számára történetesen jó? "

Az en ertelmezesemben a vilaghatalmi torekves kizarja ezt a lehetoseget. A tortenelem soran ugyanis barmely nep is terjeszkedett Europa(ban/bol) es/vagy Azsia(ban/bol) az egyik sem a tobbi nep erdekeit szem elott tartva tette ezt. A legutobbi amerikaiakat es a mostani kinaiakat is beleertve.

Szerintem olyan rendszer, amely mindenkinek jo (na jo legyunk realistak, es legalabbis a pozitivumai szamosabbak, mint a negativumai), csakis valamilyen targyalasos/kompromisszumos uton johetne letre. Legalabbis a tortenelem alapjan azt gondolom, hogy inkabb vesztes poziciobol a nepek javaresze elobb-utobb mozgolodna. Igy a letre jovo rendszer hosszu tavon instabil maradna, sot a nemzetkozi helyzet egyre fokozodna... ;)

En nem lennek ellene egy vilag kormanynak, ami beket prosperitast hozna az emberisegnek.

DE. Nem hiszem, hogy ilyen valaha is letrehozhato-e az emberiseggel, masreszt nem biztos, hogy jo is lenne...
Mivel Magyarországon közmegegyezés van arról, hogy a környezetvédelmi aggodalmak hülyeségek, ezért nincs is tudomásuk az embereknek arról, hogy már évek óta létezik egy olyan globális mozgalom, amely szó szerint véve nem is mozgalom, mert az emberek egyedül vesznek benne részt. Mindjárt megmagyarázom.

Ha beütöd a keresőbe a "túlélés" szót, százmilliószámra ad ki oldalakat, amelyek a katasztrófákra készítenek fel. Az egyéni túlélésre. Sokan valóban készülnek a nagy környezeti katasztrófákra. Európából és Észak-Amerikából mind többen vásárolnak területet a vízben gazdag Patagóniában, az argentin és a chilei oldalon is. Annak ellenére, hogy ezek terepjáróval, vagy csak lóháton megközelíthető helyek, az áruk egyre magasabb, mert felhajtotta a kereslet.
@épészmérnök:

"Akiknek fegyverük van, erkölcsi gátlásuk nincs, hamarosan átveszik a hatalmat, s helyi haduraknak lesznek kiszolgáltatva a többiek. "

Attol tartok, hogy egy panikhelyzetben ez a legvaloszinubb forgatokonyv.

Es legyen az MAD MAX vagy eppen a The walking dead, joesellyel inkabb a nyers erore, es gatlastalan brutalitasra alapulo formaciok kerulnenek gyoztes pozicioba...
@épészmérnök:

Azert en a legtobb preppert nem tudom igazan komolyan venni.

A Doomsday Preppers-bol lattam 1-2 reszt, de azert nem tul komolyak. Bar elismerem, hogy fokent az istenhata mogotti helyeken levok egy krizishelyzetben viszonylag jo helyzetben lennenek, hozzank varosiakhoz kepest.
@simple observer 1.0: nem tudok videókat nézni, de ha valami rajzfilmegeret mutogatnál, röhögni fogok, a kollégák is ezzel szívatnak állandóan :-) (egyszer meg kéne nézni, de hová tehettem a tévét...)

"Szerintem olyan rendszer, amely mindenkinek jo [...], csakis valamilyen targyalasos/kompromisszumos uton johetne letre"
Öreg könyvtárosunk (Isten nyugosztalja) most belebámulna a kékesen terjengő szivarfüstjébe, aztán egy perc múlva megjegyezné: "Nagy úr a muszáj."
A terjeszkedés, mint kiváltó ok, eszembe sem szokott jutni. Ami eszembe jut, amellett már nem létezik profit, de tán még pénz sem.
@simple observer 1.0: Én ilyesmiket nem láttam, a prepper kifejezést is most olvasom először.

Vészhelyzetben a többségnél kikapcsol a kognitív irányítás, a fuss-üss-tettesd magad holtnak reakciók következnek be. Akiben kevesebb az empátia, nem ragadnak át rá mások érzelmei, fennmarad az agykérgi kontrollja, az fogja a többit vezetni. És ezek sokszor éppen a szociopaták, mivel ők nem szoronganak.
Jó éjt, és vigasztaljuk magunkat: a szférák zenéje mindig megmarad:

www.youtube.com/watch?v=J2V5D6BHOrA
@Fabius: "Visszakúszol Feri seggébe egyedül vagy rugdossalak vissza én?"

a másik baromarcú, aki nem nézi meg, kinek ír.

piroslapok.blog.hu/2012/10/11/gyurcsany_plagiuma_es_a_nagy_veletlen_egybeeses

ez neked Gyurcsányista írás, te szerencsétlen?!

és ilyen faszokat nyomat a zIndex. kit szoptál le a szerkesztőségben?!
@Knósszosz:

"A költői hitvallás az olyan, ami a poétákat illeti meg.
Pojácákat nem."

ok, vettem, akkor nincs ars poetikád, csak arc poetikád.

"Hány ilyen balfasz van még készenlétben a Lévay uccába?"

miről pampogsz hülyegyerek?

Lendvay utca az, amire te gondolsz, de fideszes a kurva anyád

piroslapok.blog.hu/

miért vagy te is olyan köcsög, mint itt egy tucat ember, aki azt hiszi, ha valaki nem eszi ezt a varánusz szart, akkor fideszes?!

honnan a jó büdös fenéből következik az, hogy ha valaki nem hót hülye, akkor fideszes?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

na, ez már mindjárt más. az ilyen köcsögnek, mint te, természetes, hogy ez a világlátása. ez már csak rólad mondja el, ki vagy.
Erről a blogról sokat mond az, hogy mennyi köcsög jár ide, meg az is, hogy ha valaki azt mondja, hogy ez a blog szar, akkor a köcsögök rögtön levonják a következtetést, hogy fideszes.

akkor is, ha az egyik legjelentősebb ellenzéki blog fő publicistája, és ez ott van a profiljában, csak kettőt kéne kattintani.

de ennek a köcsög blognak a köcsög rajongói nem tudnak kettőt kattintani, mert akkora faszok. pont azért rajongói ennek a mosléknak: azt eszik, amit eléjük tolnak. akkor is, ha szar.
@a szív fészkei: valakinek csak meg kell írnia ennek a köcsögnek, hogy szar a blogja, és csak azért emeli ki a zIndex, mert annak a főszerkesztője is egy kulturbunkó hülyegyerek.

hátha leesik valamikor valakinek, hogy lehetne ennél jobb is.

azért Fabius "merjünk nagyot álmodni" látomása annyi, hogy kikerül a zIndexre, és idecsődül ezer troll.

nem baj, ha valaki tisztázza neki, hogy csak egy disznóól főganéjozója. ő ekkorát mert álmodni.

továbbá jutalmazok én más blogokat azzal, hogy megosztom pár ezer embernek, ehhez képest egy pár negatív komment bünti. feldughatja magának Fabius.
@Brendel Mátyás:
Ecceri piros fostalicskádat tolod, a képeket meg lo... csened?
Attól hogy nem narancsbolsi vagy még a szinted, ahogy a fos blogjaidé is csak ott vannak ahol. Kis IQ bajnok. Kissé hülyének tetszik lenni. Vagy nem is kicsit...
Ismételgesd csak ecceri, Stefike méltó ellenpárja vagy! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A balfasz vörös? Ugyan, csak becézgetem... hülyekretén blogja nem megy és itt veri a nyálát. Elvtárs a csákányt, ellopta valaki... a képpel...
@ariel12: Közben befutott Gyöngyösi bocsánatkérése is.

"Tegnap a parlamentben, a Gázában folytatott izraeli vérfürdő kapcsán elhangzott, külügyminiszternek címzett kérdésemben félreérthetően fogalmaztam akkor, amikor a kormány egyoldalú Izrael-pártiságát számon kérve a magyar kormányban és országgyűlésben potenciálisan jelen levő izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatra hívtam fel a figyelmet.

A Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését - ahogy azt Vona Gábor múlt heti tüntetésünkön is kijelentette - kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak. A félreérthető kijelentésemért zsidó honfitársainktól elnézést kérek.

A Jobbik, ahogy azt már számtalanszor elmondta, nem a származást nézi, hanem a tetteket. Izrael pedig Simon Peresz kijelentése, a nemzetközi normák megszegése miatt nemzetközi kockázatot jelent. Nagyon sajnáljuk, hogy miközben erről senki nem beszél a Jobbikon kívül, addig a félreérthető kijelentéseken most is megindult a szokásos hivatásos rettegés. Ez is jelzi az illető újságírók és közéleti szereplők rossz szándékait, és rossz lelkiismeretét."

jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/gy%C3%B6ngy%C3%B6si_m%C3%A1rton_nyilatkozata
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"...természetesen ismerem én is, hogy hány, öö, magyar honfitársunk él,ööö, hány magyar származású ember él Izraelben, hány izraeli, zsidó ööö,ööö, él Magyarországon, én úgy gondolom, hogy pont itt lenne az ideje, egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban (itt kezdi el Balczó házelnök ütögetni a csengőt, hogy lejárt a válaszadási idő) öööö, hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországnak (itt Balczó már szóval is jelzi, hogy fejezze be), úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felmérésnek Magyarország."

Melyik részét értette mindenki félre?
Nebass. ki velem, kettőnk közül az egyikünk akkor tényleg értetlen, nem tud magyarul, vagy ... kamuzik!

Megy a szövegértés? Auf Ungarisch?
"öööö, hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországnak"

Most képzeld el, ha azt mondta volna, hogy "zsidó származású"!
Hisz ma már nem a származás számít... állítólag... pláne ha ilyen kretén, magát magyar származásúnak valló, balfasz, országgyűlési képviselő droidot hallok... hisz a hülye származásúak amúgy is eléggé felülprezentáltak a magyar országgyűlésben!

Ja, tényleg azt mondta...

Baszki, egyre kínosabbak és egyre hülyébbek vagytok.

Ha gondolod, leírom, csak neked, szótagolva, hátha úgy megy majd...
Idézzem még egyszer, vagy inkább a magyarázatot higgyük el, ne azt amit mondott?

A jobbik által eltett iráni és orosz olajzsé nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot?
Azért mit adott a "nemzeti radikális" párt cserébe?
Semmit?
Hihető! Komolyan! Óbazzzz...
Én meg a királyffy vagyok, aki tüzet adott a sárkánynak!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A jobbik által eltett iráni és orosz olajzsé nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot?
Azért mit adott a "nemzeti radikális" párt cserébe?"

Aztaaa, hogy te miket nem tudsz?? :) Mesélj a részletekről lécccci. :)
@Ergosum: Ha nem tolnák állandóan a képünkbe,akkor talán nem is lenne annyi zsidózás.
De a másikban egyetértünk.
@ariel12: Butaságnak tartom ezt a rettegést,hogy jajistenem meint az lesz,mint akkor.
@a szív fészkei: Ebben egyetértünk.
+ még az én mániám,Radnóti.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt hiszem Boli válasza tökéletesen egybeesik az én véleményemmel is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ugye meséltem már a bankházi repülőtér megvételének szándékáról? Ez csak egy dolog.
@kifordított nagyanyó: Te butaságnak tartod én meg vagyunk egy páran akik valódi lehetőséget látunk abban, hogy amint módotokban áll és a vezényló úgy látja, hogy itt az idő akkor szabadjára ereszt titeket és tettleg is fogjátok végrehajtani a parancsait. Amikor szarul mennek a dolgok akkor mindíg kell egy bűnbak és ti ezt használjátok ki.
@kifordított nagyanyó: Persze van egy másik lehetőség is, hogy abbahagytok az emberek származásának megkülönböztetésével és akkor senki sem fog "rettegni".
@ariel12: Van egy olyan érzésem,hogy valamelyik kedves külföldi hadsereg azonnal beavatkozna.
Nekem jobbik szavazóként nincsen késztetésem arra,hogy zsidót áldozzak vagy cigány vért igyak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez viszont már csak a te szubjekt0v hülye kis véleményed.

mindenki megnézheti ezt a blogot,
megnézheti a

piroslapok.blog.hu/

blogot. oszt megítélheti, melyik a színvonalasabb.

még azt is megértem, hogy van olyan köcsög, mint te, akinek ez a színvonalasabb. a féreglyukad eseményhorizontja nyilván nem valami tág.

Fabius meg is érdemli, hogy az összes ilyen köcsög itt rohadjon. csak az országnak kár ez a negatív szelekció,

mert ugye Semjén és Matolcsy pont azzal a negatív szelekcióval került az ország élére, amivel Fabius a zIndex főoldalra.

ugyanúgy annyi az érdemük, hogy jól szopnak.
őszintén szólva a zIndexre kikerülést lassan kifejezetten negatívumnak, kleminős0tésnek lehet elkönyvelni.

ráadásul azt is jelenti, hogy a köcsögszűrő egy napig kikapcsolva.

nem irigylem Fabiust, hogy ezért szopott le valakit.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

azon kívül akkora Niemand vagy, hogy a te esztétikai ítéletedet, amelyet egyébként te magad sem veszel szerintem komolyan, le se szarom.

Fabius maga is Niemand. egy hülye kis blogger, a zIndex arénán kívül nulla. márpedig van élet a zIndexen kívül, sőt, ott van igazán. ez itt csak egy kis trágyadomb, azon királykodik Fabius
Kedves Brendel Mátyás!
Én tisztellek azért amit csinálsz. Viszont úgy vélem, hogy nem ugat az a kutya aminek nincsen gyomorrontása. (értelmezése annyi, hogy az, aki boldog, és elégedett azzal amit tesz, az nem kezd el sívítozni ahogy most te)
@Brendel Mátyás:
Nos, igen... Szar lehet így élned, leginkább magaddal.
Ennyire a blogszféra peremére kerültél, hogy csak a gyűlölködés és a megkeseredettség fröcsög belőled?
Ha a te szintedre kéne lealacsonyodnom, akkor lennék egy niemand.
Tessék szépen tovább trollkodni, bár szar lehet, hogy semmibe vesznek, te kis VALAKI.

Téged látva csak egy dolog jut szembe:
Ha feltesszük a szart a polcra, az egyből lekvárnak képzeli magát!
@Penivaldes:

"aki boldog, és elégedett azzal amit tesz, az nem kezd el sívítozni ahogy most te"

szerintem nincs ilyen szabály, és nem logikus. összekevered a magammal való elégedettséget a másokkal való elégedettséggel. a boldogságot a tejbetökkel.
@Brendel Mátyás: Kedves Mátyás. Én azt gondolom, hogy ha képes vagy önmagaddal elégedett lenni, akkor nem kezdesz el mocskot szórni. Hanem nevetsz a világra. Mert hogy te kedves barátom, nem kritizálz, hanem feltűnési viszketeségben szenvedsz. És ez gond, mert én téged ennél jóval értelmesebbnek gondollak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nézd:

1) Fabius leszopta a zIndexben a megfelelő embert. ez az egyik lehetőség

2) te trollkodsz, és nem csinálsz semmit. ez a másik véglet

3) én nem szoptam le senkit, de azért bizonyos embereknek írom tovább a blogjaimat, amelyekben érték van, nem pedig ennyi szar, mint ebben a Var Ánuszban

az, hogy Magyarországon bizoynos helyekre csak szopással lehet bekerülni, és negat0v szelekció van, az nem az én egyéni elkeseredettségem, hanem az ország tragédiája.
@ariel12: Még egyszer összefoglalva a hivatalos álláspont. Csak, hogy ne megint másoktól keljen megtudnod mit szándékoztak mondani a témával kapcsolatban.:)

barikad.hu/jobbik_a_magyar_orszaggyulesben_ne_uljenek_izraeliek-20121127
@Penivaldes:

ezt neked is írom:

az, hogy Magyarországon bizonos helyekre csak szopással lehet bekerülni, és negatív szelekció van, az nem az én egyéni elkeseredettségem, hanem az ország tragédiája.

ha te csak odáig látsz el, hogy "jé, van itt egy mérges ember, biztos azért mérges, mert nem boldog", akkor nem láttál messzire
Fabiusnak kb annyi érdeme van abban, hogy a zIndex főoldalán van, mint Ádernek, Kövérnek, Deutschnak, Matolcsynak, Semjénnek, Selmeczinek és a többieknek.

Fabius IQ-ja nem nagyobb, mint Selmeczié. a szopókája viszont pont akkora
@Brendel Mátyás: Kedves barátom, ha te ennyire utálod az indexet, akkor miért is vagy annyira felháborodva? elvégre ilyenkor inkább azt kéne tenni, hogy "kit érdekel az, hogy kit rak ki az index?!"
Elvégre megvan a saját törzsközönséged. Vagy te sikerre vágysz? arra, hogy mindenki körötted ugráljon
@Brendel Mátyás:
A kvalitásodról és a kettőnk trollkodásáról elárul egy csöppet az, hogy egyikünk képtelen a témához hozzászólni, képtelen a beszélgetésbe bekapcsolódni és ott érvekkel a mondandóját megtámogatni.
Na most, AZ a valaki EIN ARSCHLOCH.
@Penivaldes:

"Én azt gondolom, hogy ha képes vagy önmagaddal elégedett lenni, akkor nem kezdesz el mocskot szórni. Hanem nevetsz a világra."

"logikád" szerint ez a Fabius gyerek ez egy önmagával elégedetlen hülye kis köcsög, hiszen már évek óta csak a mocskot szórja itt a rendszerre, nem?!

gondolkodjál már ember, mielőtt baromságokat írsz!
@Penivaldes:
Törzsközönsége... Túlzol Te kis hamis! :))
Annál többen olvasták nekem bármely írásomat és szóltak hozzá más blogon, mint ennek a szerencsétlennek összesen. :))
A blogján ami kint van 6 poszt elől, abban... 11+6+6+2 hozzászólás... Vááá... Értékes és korszakalkotó.
Komolyan!
Szimpla megkeseredett irigység fröcsög belőle.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"A kvalitásodról és a kettőnk trollkodásáról elárul egy csöppet az, hogy egyikünk képtelen a témához hozzászólni, képtelen a beszélgetésbe bekapcsolódni és ott érvekkel a mondandóját megtámogatni."

piroslapok.blog.hu/

mi kell még, hülyegyerek?!

"Na most, AZ a valaki EIN ARSCHLOCH."

pontosítanék: EIN (VAR)ANUSLOCH.:) nomen est omen
@Penivaldes:

""elvégre ilyenkor inkább azt kéne tenni, hogy "kit érdekel az, hogy kit rak ki az index?!""

logikád szerint akkro a kormányt se kéne kritizálni, mit ugrál itt ez a kis var ánusz?!:)

nem megy a logikád, kapjál már magadhoz!:)

ha valaki beszól egy köcsögnek, attól még nem beteg.
@Penivaldes:

de most komolyan.

Itt van ez a Var Ánusz. Nem tetszik neki a kormány. Rendben. Beszól nekik. Rendben. Én nem mondom, hogy ez baj, szerintem ez helyes. A bajom csak annyi, hogy kurva köcsög színvonalon teszi, és ezt teszi ki a zIndex az ablakba.

Erre jövök én. Nem tetszik nekem a Var Ánusz köcsögsége. Beszólok neki. Olyan st0lusban, amilyen neki adekvát.

És akkor egy tucat hülye kis var ánusznyaló rámcuppan, hogy hogy képzelem?!

Mi a faszt vártatok, kis köcsögök?!

Namost azt, hogy én képes vagyok normális emberekkel normális vitára, dialógusra, eszmecserére igazolja az életrajzom, a publikációs listám.

Fabius viszont csak var ánuszolásra képes. Ez egy ilyen kis köcsög. Ti meg a trolljai vagytok.
@Brendel Mátyás:
Hiába futtatod, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, mert ilyen beszari vinnyogás lesz belőle, mint amit ITT művelsz.
Miért nem ott osztod ennyire lelkesen Fabiust?
Szimpla irigység és megkeseredettség árad belőled... Dohos és áporodott... Ráadásul átlátszó... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Szimpla irigység és megkeseredettség árad belőled... Dohos és áporodott... Ráadásul átlátszó... :)) "

jaja, Fabiusból is csak az irigység árad, szeretné ő is nyalni Orbán seggét. de nem engedték, most itt sipítozik.:) rájött, hogy a zIndexben engedik. megtalálta a neki nyitott var ánuszt.
@Brendel Mátyás:

Megint az indexért meg a blogketrecért hisztizel szargombóc? Nem megmondtam már legutóbb is hova fordulj ezzel az anyád picsáján kívül?

index.hu/impresszum/

Itt kell hisztizni a blogketrecért. Csak ahhoz valami tartalom is kéne.
De amúgy vicces ez a kutyázás azok után, hogy Fabius ellopott képeivel díszítgetted a firkálmányaidat. Az önálló munka azóta sem megy ahogy elnézem, de köcsög mindenki aki jobb nálad.

Szánalmas szarhalom vagy annyi szent.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

1) az index régen kiemelt. most már nem. nem azért, mert azóta rosszabbul 0rok, ha te ezzel jössz, akkor te meg vagy kukulva.

2)

ezzel a publikációs listával:

math.uni.hu/angol/publications.html

nem az a kérdés, hogy jó vagyok-e, meg nem az a kérdés, hogy az indextől várom az
elismerést.

az index mérvadó ilyen szempontból. egy olan blogketrec, ahol ilyen köcsögöket kitesznek, hol lenne mérvadó?

a kérdés az, hogy vajon Varánusznak, akinek büdös a szája, mit kellett tennie ahhoz, hogy bekerüljön?!

a válasz is egyértelmű: büdös a szája, és széles az ánusza. hátulról meg csak ez utóbbi számít.
@Penivaldes:

Pontosan arra vágyik ez a senki. Csak hülye hozzá szegény. Időről időre elnyomja itt ezt a hisztit mikor le se szarja senki. Elküldtem már az Indexhez is legutóbb, hogy rajtuk követelje a blogjetrecet.

Beteg, hagyd.

Látod, azonnal lebarmoz téged is ha ellenkezel.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Nem megmondtam már legutóbb is hova fordulj ezzel az anyád picsáján kívül?

index.hu/impresszum/"

bazdmeg, és te nem vagy IQ negatív?! ennél konkrétabban fordultam személyhez, csak ugye ha ha az illetékes elvtárs IQ negatív, akkor mit csináljon az ember?! ezt neked miért kell magyarázni?! ja, mert sötét vagy, mint a var ánusza.
@Brendel Mátyás:

Ki nem szarja le a listádat?

Az index kiemel egy rakás blogot, újakat is. De te nem éred el a Kard, Pézsma, Poldi, Sorköz színvonalát se. Jobban írni kevesebbet hisztizni. Ez lenne a titok.

Arról érdekes mód nem beszélsz, hogy képeket loptál Fabiustól.
@Brendel Mátyás:

EMBEREK!!!! FIGYELEM!

MINDENKINEK KÖTELEZŐ A BRENDEL NEVŰ SZARHALOMRA FIGYELNI!

BERENDELT MINDEN CÍMLAPRA!
BERENDEL LEGYEN A BLOGISTEN!
BRENDEL FOR PRESIDENT!

Na elmész anyádba.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"te nem éred el a Kard, Pézsma, Poldi, Sorköz színvonalát se."

ja, de két éve még elértem?! bazdmeg, ez tök ugyanaz a szöveg, mint amit SZijjártó nyom. ugyanaz a geci rohadék vagy.

"Arról érdekes mód nem beszélsz, hogy képeket loptál Fabiustól."

lehet, egyszer régen. miért, szerinted Fabius maga fényképezi a politikusokat?! hülye-e vagy?! persze, hogy az interneten a képeket másolják az emberek. meg photoshopolják.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"képeket loptál Fabiustól"

a fenti kis animációban a Gyurcsány-Bajnai "együtt tették tönkre az országot" kép nem lopott?! Fabius maga fényképezte továbbá az arcképet a liftben? bejáratos Gyurcsányékhoz, hogy ilyen tud lekapni közelről és szemből?!

hülye-e vagy, bazdmeg?!
@vitéz Thapóccay néma bárány: ahogy itt elnézem, Fabius akar itt president lenni. ő tud mindent jobban a kormánynál.

na elmész te a kurva anyádba
@Brendel Mátyás:

Ne magyarázz tolvaj. Loptál.

Most mások képeit lopod. Saját ötlet nulla.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Ki nem szarja le a listádat? "

120-as IQ fölött, egyetemeken, meg minőségi helyeken nem szarják le.

var ánusznyaló köcsögök, azok leszarják, azok csak azt nézik, hogy Var ánusz hogyan dob össze egy köcsög animációt lopott képekből.

mindenkinek megvan a maga színvonala.
@Brendel Mátyás:

Az a különbség közted és "piroslap péter" között, hogy ő tud kérni, mikor kell neki valami.

Te nem.

A válasszal ne fáradj, meguntalak és kibasztalak.
@Brendel Mátyás: "var ánusznyaló köcsögök".

Idevalósi vagyok, nem köcsög. Nem is vitatkozni szeretnék Veled, hanem beszélgetni. Ajánlom témaként a "Nemzetközi tőkekoncentráció napjaikban" elemzést. Állok elébe, már csak annak okán is, hogy ezeken az oldalakon a köcsög szó ne hangozzék el.
Duellálunk? Üdv:M
@Brendel Mátyás: "var ánusznyaló köcsögök".

Idevalósi vagyok, nem köcsög. Nem is vitatkozni szeretnék Veled, hanem beszélgetni. Ajánlom témaként a "Nemzetközi tőkekoncentráció napjaikban" elemzést. Állok elébe, már csak annak okán is, hogy ezeken az oldalakon a köcsög szó ne hangozzék el.
Duellálunk? Üdv:M
@Brendel Mátyás: Csupán a szónoki nyomaték kedvéért dupláztam.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem érdekel sem a barikád sem bármilyen náci oldal!
Videót tudok nézni és elég nagyfiúnak tartom magam, hogy tudjam is értelmezni a dolgokat. Részemről veled a témát lezártnak tekintem.
@ariel12: Ahogy érzed. A vélemény szabad a tiéd és persze az enyém is. :)

A Jobbik szakpolitikusának mondata, amely elindította azt gyűlölet-lavinát, amelyben egymást licitálták felül már eddig is a az elvakult Izrael-imádó szekták, egyesületek, páholyok és porondok, és borítékolható, hogy a magukat a magyarországi összzsidóság szószólóinak tartó hitközségek is kiborítják a gyűlölet-poharat. A magyar kormány is gyorsan elhatárolódott Gyöngyösitől, nehogy rávetődjön az antiszemitizmus árnyéka, mert a világ véleményvezérei szerint ez számít a legnagyobb bűnnek a glóbuszon.

Gyöngyösi tehát nem azt mondta, hogy minden zsidó nemzetbiztonsági kockázat, hanem arra szeretett volna választ kapni, hogy a zsidó származású politikusok közül kik azok, akik egy idegen állam érdekeit képviselik, adott estben a magyar államéval szemben. És ez volt az igazi baj. Ha azt jelentette volna ki, hogy a zsidók idegenérdek képviselők, nem lenne ekkora gáz. Gyöngyösi nem azzal döntött tabut, hogy felvetette az idegen állam iránti szolidaritás lehetőségét az egyes zsidók kapcsán, hanem pont azzal, hogy nem vette őket egy kalap alá. És a cionisták pont ezt nem szeretik. Ők abban érdekeltek, hogy a zsidót - úgy általában- úgy jellemezze a világ: az az ember, aki mérlegelés nélkül támogatja Izrael politikáját. Pedig,- és ezt számos példa bizonyítja Magyarországon és szerte a világon,- nem minden zsidó cionista, és sokan közülük pont Izrael gyarmatosító politikáját tarják az egyik legnagyobb világveszélynek.

Az természetes dolog, hogy mondjuk Magyarországon a magyarok között vannak kommunisták, nacionalisták, baloldaliak, jobbosok, stb, de a zsidó összvilágkép szerint náluk ilyen fajta megkülönböztetést nem szabad tenni. Hivatalos szószólóik görcsösen sulykolják a világ közvéleménye agyába, hogy a zsidó ideológiailag egy és oszthatatlan, totál egy irányba húzó világközösség, ahol mindenki egyetért a zsidó állam politikájával, hatalmi berendezkedésével.

A magyarországi zsidóság törpe kisebbsége is ezt szajkózza. Ők azok a kultúrkampfosok, akik élen járnak a Magyarország elleni támadásokban, akik az idegen érdekeket szolgálják mindenki számára nyilvánvalóan. Minden zsidó ilyen Magyarországon? - tehetnénk fel a kérdést. Természetesen nem. Akkor miért csak az ő hangjuk hallatszik - ez a második. Azért, - és ezt a ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÁT NYÍLTAN felvállaló Hankiss Ágnes mondta ki, - mert rettegnek a rajtuk is uralkodó törpe kisebbségüktől.

A kormány is gyorsan belefutott a csapdába, és már azt erősítgeti, hogy megvédi a kisebbségeket. Úgy általában. Pedig, úgy általában a kisebbségeket senkitől sem kell megvédeni Magyarországon. Mert hiába akarják ezt a liberálisok minduntalan erősítgetni, Magyarországon a rokonszenv vagy az ellenszenv az annyira gyűlölt, mindennek elhordott radikálisok szerint sem a származás kérdése első sorban. A magyarsághoz, a magyar nemzethez való viszony.

Vona Gábor,a Jobbik elnöke a cigányság kapcsán állított fel két kategóriát, amelynek alapja a többséghez, az országhoz, Magyarország felemelkedéséhez, a magyarság európai megmaradásához való viszony. Alkot vagy rombol.

Gyöngyösi Márton most a hazai zsidóság kapcsán határozta meg ezt a két kategóriát. Ismételten: a viszonyra, és nem a származásra vonatkoztatva. Akik emiatt nácizmust, fasizmust rikoltoznak, azok a "nácik". A világban már ismert egy fogalom, egy minősítés velük kapcsolatosan, bizonyos előtaggal.

Az izraeli vezér mondása ismert: Magyarországot is megszereztük. Egy olyan világpolitikai helyzetben, ahol mindenki előtt nyilvánvalóan zajlik az ÚJ Világrend kiépülése, az önálló, szuverén nemzetek kiiktatása a világfolyamatokból, az izraeli vezér kijelentése iszonyú súllyal rendelkezik. Egy idegen nép, képviselője azt mondja egy másik nép országának, hogy titeket megszereztünk. És népéből sokan élnek itt Magyarországon. Akkor nem elítélendő, hanem megfontolandó Gyöngyösi kérdése: Ide tartoztok hozzánk, ezt az országot akarjátok-e erősíteni, vagy a szerzőket támogatjátok, és a nekik tetsző berendezkedést akarjátok-e megvalósítani. A politikus mindössze erre a kérdésre szeretne választ kapni.
@kifordított nagyanyó:

"műrettegés"

Aha!
Hát persze.
Sőt! Ez is a zsidók műve!
@a szív fészkei:

A cikk egy műrettegés, mint olvashattad.

@ariel12:
Ez már maga a vegytiszta nácizmus.

Szerinted érti? Mert ha igen, akkor még rosszabb!
@Kijelölt Felelős: ès te érted, hogy egy vegytiszta apartheid állam ténykedései miatt miért nem megy az ajvékolás és a rettegès?? ;) Csak amiatt ha valaki feszegetni kezdi, hogy pld. egy izraeli-magyar állampolgárságú képviselő vajon melyik ország érdekeit nézi elsősorban pld. a parlamentben.
A rettegés csillagos foka

Kimondatott. Igen, hiba volt. Rendes körülmények között csak rossz, kétértelmű fogalmazás. De egy politikus fogalmazzon határozottan, félreérthetetlenül. A politikus nem ember. Kiváltképpen akkor nem, ha nemzeti radikális.

barikad.hu/nagy_kata_a_retteges_csillagos_foka-20121127
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, ez nem hiba volt, ez már ALJASSÁG volt.
Lemoshatatlan és alantas tett, mégha bértollnokok magyarázzák is a bizonyítványt, ti meg lelkesen idézgetitek.
Nagykorúak vagyunk, az alja etethető csak...

Holnap majd engem, a többi magyart kívánjátok listázni, mert másképp gondoljuk a világot, mint ti?
Mert másképp képzeljük el a jövőnket, valahogy úgy, ahogy nyugat-Európa, ahová évszázadokon keresztül mindig is tartozni akartunk, ahová őseink, királyaink vezettek bennünket - keletről!

Ha valaki meri venni a bátorságot és más magyarokat listázgatni mer, akkor nekünk kötelességünk felemelni szavunkat ez ellen és a búbánatos retkes picsába elzavarni azt az alja tetvedék népséget, aki kétsége meri vonni a többiek magyarságát és elkötelezettségét!

Aki meg ezt sem érti, az nyalja csak a tovább a narancsbolsik párt seggét, támogassa az országromboló és cinikus kisköcsög formájukat, ossza meg továbbra is Piktorka kedvéért és egy kis alamizsnájáért az országot, de azért kutassa fel a családja őseit és kussoljon, ha nagypapi még magyarul sem tudott rendesen...
Akad pár ilyen ott, a széljobbon, ha nem tévedek...
A magyarítások előtt hogyan is hívták egyesek őseit a jobbikban?
Csurka bátyó milyen szefárdokról is beszélt anno?
Rágalom, tudjuk... csak hát a kétely! :))
Az, az ne lenne...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne légy butus. Itt sincs másról szó, mint ami évszázadok óta zajlik. :)

Megint áll a bál. Megint megy a műbalhé.

Az összes megélhetési rettegő pillanatok alatt előbújt a csatornákból és most csillogó szemekkel rágódnak a koncon. A zsidó szerveztek ajvékolnak, Gyurcsány már ott tart, hogy be kell tiltani a Jobbikot, Bajnai közös elhatárolódgatásra szólít, Kövér Laca a parlamenti házszabályt készül szigorítani, a narancsosok pénzbírsággal a cionista szekértoló jogvédők pedig bírósággal fenyegetnek.

Ilan Mor, izraeli nagykövet megdöbbent, de azért úgy látja, hogy a két nép szövetsége széttéphetetlen, Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács főtitkára a hír hallatán saját elmondása szerint egész egyszerűen „sokkot” kapott. Mindeközben a keresztény egyházak vezetői összeültek, hogy közös nyilatkozatban tiltakozzanak. Dániel Péter és fajtársai tüntetést szerveztek a Parlament bejáratához, vele párhuzamosan pedig az ülésteremben mind az elvtársak, mind a narancsosok sárga csillagot öltöttek magukra.

Történt mindez azért, mert Gyöngyösi Márton minap a parlamentben felvetette, hogy érdemes lenne megvizsgálni, hogy hány izraeli-magyar kettős állampolgár ül és ült az elmúlt két évtizedben politikai döntéshozói pozícióban.

Mondjuk az igaz, hogy a jobbikos politikus felszólalásában kicsit félreérthető kijelentést tett és igaz az is, hogy aki ilyen kérdéshez nyúl, az fogalmazzon pontosan, vagy legalábbis úgy, hogy azt a későbbiekben ne kelljen magyarázgatni, és ne kelljen hozzá külön értelmező nyilatkozatokat tenni.

Azonban Gyöngyösi bénázása ide, vagy oda, a kérdés fontos, a rá adandó felelet pedig valószínűleg nagyon sokatmondó lenne. De azért nagy illúzióink ne legyenek, mert válasz közeli jövőben biztosan nem születik majd ez ügyben.

Persze azért a reakciókból lehet következtetni. Érdemes megnézni, hogy kik állnak az álszent tiltakozások élén, érdemes megnézni, hogy kik a sakálkórus hangadói.

És a történtek kapcsán talán érdemes ideidézni Ákos egyik régi dalát is, mert az azt hiszem, mindent elmond a dolgok lényegéről:

A bosszú népe
Úgy tenne jégre,
Hogy ne is vedd észre,
Hogy elpusztít

A lélek üressége,
A mérce kettőssége,
Egy bosszúálló isten
Torzult tükörképe

E szorgos nép, ha perbe fog,
Téged elevenen tűzre dob,
A harag réme, a béke vége,
Tombol a bosszú népe.

Ne szabadkozz: Te szabad vagy,
A hatalmad magadnak akartad,
Hát szabad-e hagynod, hogy fúrja-tépje
Hazádat folyton a bosszú népe?

Félnek tőled, rettegnek,
És inkább elevenen esznek meg,
Csak nehogy el tudd mondani végre,
Hogyan gyűlöl a bosszú népe.

A gyűlölet rabja
Majd kiforgatja
Minden szavamat és átkoz
Mert aki brancsoknak tagja,
Az ukázba kapja,
Hogy üssön, ha nem tartozol a párthoz.

--------------

Dúdold ezt a dalt,
És aki gyűlöl majd érte,
Az lesz a bosszú népe!

Dúdold ezt a dalt, és aki gyűlöl majd érte, az lesz a bosszú népe!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amúgy meg :)

Péterfalvi: A képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó adat nyilvános kell hogy legyen

Ezt válaszolta Novák Előd érdeklődésére a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, hozzátéve, ez azt jelenti, hogy a kettős állampolgárságra vonatkozó közérdekű tájékoztatást maguk a képviselők mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni.

Persze tudom, hogy Péterfalvi is csak egy náci. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha szövegértési nehézségekkel és értelmezési problémákkal küzdesz, máskor is fordulj hozzám bizalommal, szívesen segítek!

Szóval, csak emlékeztetőül...

Szarházi képviselő úr:
"..hány izraeli, zsidó ööö,ööö, él Magyarországon, én úgy gondolom, hogy pont itt lenne az ideje, egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban öööö, hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországnak"

Péterfalvi: "A képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó adat"

Péterfalvi felvetésével semmi gondom.
Ezt eddig sem akadályozta semmi, szerintem...
Nem is azt mondta, amit a jobbikos népművészeti agyagedény.

Szövegértés, értelmezés megy??

Ha nem, akkor semmi értelme a további ötletelésednek, ebbe a szarba amúgy is eléggé beleástátok magatokat - nem véletlenül vetik fel, hogy Piktor kedvéért mentetek le kutyába, terelésképp, addig sem a választási törvény van fikázva.
Ügyes gyerekek vagytok, remélem megéri a képviselő uraitoknak ennyire szar alakká válni.
Lesz majd új, szép sálacska.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megint szelektív vagy. :)

Gyöngyösi bocsánatkérését és a jobbik hivatalos nyilatkozatait miért nem idézed??

Vagy esetleg azt, hogy "a kettős állampolgárságra vonatkozó közérdekű tájékoztatást maguk a képviselők, mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni".

Erre szerette volna felhívni a képviselő a figyelmet, miközben élő szóban rosszul fogalmazott, de hát mit is várhatunk....

"E szorgos nép, ha perbe fog,
Téged elevenen tűzre dob,
A gyűlölet rabja
Majd kiforgatja
Minden szavamat és átkoz

A bosszú népe
Úgy tenne jégre,
Hogy ne is vedd észre,
Hogy elpusztít

Dúdold ezt a dalt,
És aki gyűlöl majd érte,
Az lesz a bosszú népe!"

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/315884_498232200210030_110673571_n.jpg

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/198139_498240513542532_820362669_n.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most miért kell bérrettegni? Nem is azt mondta, hogy össze kell írni a zsidókat, hanem azt, hogy a zsidókat össze kell írni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez a szarosi nem zsidó ügynök véletlenül? Hogyaszongya: azért monda, amit mondott, hogy a zsidók megint tudjanak ajvékolni, meg holokamuzni. Na ez milyen elmélet? A másik lehetőség, nevezetesen az hogy ismét bebizonyosodott, hogy a Jobbik a Fidesz fiókszervezete, az nem teória, hanem tény.
süti beállítások módosítása