Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.15. 05:13 Fabius

Papcsák kutyája

Címkék: magyar hírlap zugló közpénz bayer zsolt papcsák ferenc

Gazdám, gazdám, te mindenem!
Tudom, hogy mindenem neked köszönhetem.
Arany kanál, közpénz folyó,
Leírt betűkért, könnyen áradó.
Sajgó sebed felejtse szád,
Látod, szolgálom pénzed szent javát.
(via)

Grrrhhrhhrhrh. Szőrét borzolva mászkált az ólban. Utálta ezt. Utálta ha a gazdi rosszkedvű. Utálta látni a kétségbeesést az arcán, a dühöt a szemében, az elszántságtól kidagadó bütyköket a kezén miközben kitépte, összegyűrte és falhoz vágta lapját az Arckönyvből. Utálta mégis szerette ezt. Mert tudta, hogy mi jön. Tudta, hogy a kényelmes óllétnek átmenetileg vége, és bevetésre indul az internet pöcegödrébe. Kiűzi a betolakodókat, mert a territóriumot kijelölte régen az Orgoványi erdő fáinak körbehugyozásával. De ezek nem tanulnak. Ezek nekimennek a gazdinak. Ezek acsarognak. Ezek egyenesen az önkormányzat elé hugyoztak mit sem törődve a határpisa szagnyomával. Nem ketten, tízen, százan, de ezren. Mit képzelnek? 


Türelmetlenül csörgette nyakán a láncot, és amíg a friss bolhacsípéseket vakarta azon gondolkodott, egy ilyen remek embert, mint a gazda hogy nem lehet szeretni? Neki és a falkának 50 millió jó oka van nyalni a kezet ami enni ad, és bár az ő fülében díszeleg a tenyészet ötös tetoválási száma falkavezérnek mégis elismeri. 

zugló költség2.jpg

GrrrrHHrhHRhhHRhHR. Ahogy jobban belegondolt vicsorogni kezdett magában. Ezek a kétlábú egyfejűek tényleg nem értik, hogy a kennelt etetni kell? Kicsit drága a táp az igaz, ám cserébe szerkesztik a Zuglói Kutyavilágot, és előállítják a Hírlap nevű terméket amit a piacon eladni már 10 ezer példányban sem sikerül, de a zuglói önkormányzat konyháiban zöldséghulladék alátétnek éppen megfelel. Hogy ezért (is) új helyi adót kell kivetni, és a zemberek a táp árát (is) látva tiltakoznak ellene? Hja, kérem, az alkennelmester már elugatta régen hogy:
"Mi úgy látjuk: független sajtó nem létezik. Ha Várnai László lenne Zugló polgármestere, nyilvánvalóan ő is támogatna nem szükséges, de más okok miatt fontos kisebb kiadásokat."
 
Nyilván akár új helyi adó árán is. Mi nem világos? Mit kell ezért tiltakozni? Miért kell ezért megugatni a falkavezért a demonstrációról beszámoló cikkek alatt, mikor nyilvánvalóan csak jót akar a falkának? Mi ez a vicsorgás, hörgés, ugatás???? Annyira belehergelte magát, hogy kergetni kezdte a farkát mérgében. A ringlispílből koppanva érkezett az asztal lábai közé. Fektében kilátott az ablakon, és bár rohadtul szédült az ösztönök nem hagyták nyugodni: VúúúÚúúÚúÚúúÚúÚúÚúúúúúúÚÚúúúú - nyüszített a holdra, és mintha az meghallotta volna esdeklését léptek közeledtek a folyosón. 
 
Nyílt az ajtó, belépett a gazda. Talpra ugrott, verdesni kezdett a farkával, ugrándozott, nyüsszögött és nyalogatta a kezet ami a lánca karabinere után nyúlt.
 
- No, ha megint a szőnyegre pisálsz örömödben nyakon is váglak - intette a gazda, majd kiadta az ukászt: fogd, csibész!
 
Ő meg rohant boldogan, kislisszolt a pont záródó bejáraton és nekiesett a járókelőknek: Vaúúúúhrrrrrrgrrrrvavaggrhööööörrrvvavavvavvavgrrrrrhööörvvavvavvavvavva. 
 
****
 
A Zugló vasútállomáson ácsorgók meghökkenve nézték a lényt, ami első ránézésre éppen úgy lehetett nagyobbacska tüdőbeteg patkány mint elhagyott, elemről hörgő felfújható zseboroszlán. Csak a hosszabban szemlélők látták meg benne a csivava testébe szorult lélekpitbullt. 

bayer2.jpg

 
 
De aztán ők is ásítottak egyet, mert a Mexikói út sarkán kifordult a sintér. 
 
 

374 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr814907847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az apátok faxát! 2012.11.15. 13:34:28

Figyelmetlen voltam, mikor elolvastam egy tudósítást. Hiányoltam, hogy a cikkben szereplő megszólaló nem hazugozta le ellenfeleit. Ismételten átolvasva megnyugodtam. De! Mégis sikerült ragaszkodni a dicső elődök nemes hagyományaihoz. Beszélt gyűlöletr...

Trackback: A posztmodern Midász király esete Dayka Gabival 2012.11.15. 12:45:49

Magyarország a modern kori politológus tanulók Mekkája.  Ez az ország az elmúlt 14 évben igazolta, hogy megosztó politikával kiválóan lehet karaktert gyilkolni, tömegeket feltüzelni egymás ellen, és választást nyerni akár kétharmaddal is...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@aranyhorcsog: ahogyan a Kövér család generációi sem ideológiai alapon voltak komenisták, hanem érdekből. Meg ahogy a bonsai duce felmenő sem azért voltak párttagok, mert emberek ezrein akartak segíteni, hanem mert így közelebb kerültek a húsos fazékhoz.
@vitéz Thapóccay néma bárány: @a szív fészkei: @csizsikpizsik - pique takarodj!: A CBA velünk nagyon kikefélt most. Itt a Westendben eddig Match volt. Eddig ha nagyon kellett valami akkor átmentünk a Westendbe és az ottani Matchban vettük meg. De semmi baj, majd megyünk a Gács utcai Tescoba egy kicsit gyakrabban. Ott úgyis nagyon jó a Don Pepe. És majd összekötjük a kellemest a hasznossal. A CBA-t én nagyon rühellem. Oda akkor se mennék, ha ez lenne az egyetlen bevásárlóhely Magyarországon. Inkább kezdenék el gazdálkodni a telkemen, minthogy egy CBA-ba tegyem a lábam.
De azért nem féltem a CBA-t. Majd a Papchuck és pincsikutyája majd támogatják őket. A pincsikutyának is meg kell venni a kutyakonzervet. A Darling nevű szar pont jó is neki.
@Frady Endre:
Versed rettenetet tesz netszerte
@épészmérnök: A közgazdásznak készülő középiskolások gondos életpálya tervezése is veszélybe került. A Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola eddigi gyakorlata szerint az idegen nyelven, két tantárgyból megszerzett érettségi pontszáma beleszámított volna a felsőfokú intézmény felvételi pontszámába. A 2013-2014-ben végzetteknél ez már nem lesz érvényben.Pontosan az, amiért ezt a továbbtanulási formát választották.
Az iskola különben az érettségivel együtt felsőfokú nyelvvizsgát is ad, nehéz volt bekerülni a jelentős túljelentkezés miatt.
A tanerők szerint az intézmény veszít eddigi súlyából, a kemény felvételi rendszer veszélyben van, felhígulás várható.
Tehát nemcsak az informatikai képzés lesz leépülőben, hanem az eddig fontosnak vélt, kiemelt tagozatok is.
Miért kell szétverni egy jól kiépített rendszert?
@a szív fészkei: Én akkor már éveke óta bojkottáltam a CBA-t. És az Ítéletidős reklámkampányukkal sem tudtak meggyőzni arról, hogy szeressem őket. Sőt, mint erősen baloldali gondolkodású ember, ezzel a kampánnyal csak az irántuk való utálkozásokat sikerült tovább erősíteniük.
@a szív fészkei: @Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): @csizsikpizsik - pique takarodj!: @vitéz Thapóccay néma bárány: @orica:

Mindenkinek megvolt Seres sorozata a CBA-ról? :)

"Az elnöki levél sajnos adós azzal az apró információval, hol történt csúsztatás, mik a nemtelen vádak, hiszen ezen cikkekben kizárólag nyilvánosan hozzáférhető, általuk nem cáfolt tényfeltáró írásokra, publicisztikákra hivatkoztam. A "nyomdafestéket nem tűrő kifejezések" vádját pláne nem értem, hiszen egyszer sem írtam le Orbán Viktor nevét, vagy hogy korrupt gecinek tartanám a CBA-t" :D

hirszerzo.hu/velemeny/2012/1/27/Draga_CBA_Nemtelen_vadak_Mocskolodo_hangnem_SS1DBG
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): West End közeli vagy? :-) Én azt a MATCH üzletet nem szeretem, ha már mennem kellett venni, mindig a Kaiser`sbe, ma már Sparba jártam.

De most ott nyílt a Kossuth mozi helyén az Aldi, a Lidl is megnyit valamikor a Bajcsy elején és van Tesco a Nyugatinál is. Nem lehet elhanyagolt környéknek nevezni azt a részt közértileg...

JA az a kampány hányás volt, Gój Motorosokat sem akartam volna szponzorálni semmivel. Most meg pláne nem, de mondom nálunk, most már szinte minden CBA.
@Kijelölt Felelős: Én meg Orvbűnre, de már tegnapelőtt! Mit csinált ez a bécsi bíboros bácsi azontúl, hogy katkó főpap a sógoréknál?
bocsi, de nem láccott, hogy köszöntem
@Kowalski, helyzetjelentést!: Jaja kösz, most olvastam el. Undormányok, de ez az induló büntetődalleehtne Guantanamon is. Rímek ide-odabicsaklanak, hányás a szöveg, ki követte el és ki játssza? Nem maradjon ez titok, azért mindennek van határa! Csak a CBA harácsnak nincs :-(. Amúgy igazmagyar cég, höhöhöhö: svájciul. nol.hu/gazdasag/magyarazkodik_a_cba__adooptimalizacio_helyett_magyar_termekek_terjesztesere_hasznaljak_a_svajci_cegeiket_ JA, de ha Svájcot annektálta Gyurcsány a múltkor Vidi meccs után a szemkilövetéseivel, akkor stimmt minden.
Droidok véleménye?
Mármint az "emúttnyóccév" és a Gyurcsányozáson kívül?
Érdemben?

"Húsz éve nem volt ilyen
Hasonlóan magas féléves elvándorlási számot nem mértek az utóbbi húsz évben. A Németországba emigrálók száma 2005 óta folyamatosan növekszik. 2010 és 2011 közt jelentősen megnőtt (10 ezer fővel) a kivándorlás amely a mostani német adatok szerint azóta is nő. Ez kumulációs folyamatként is működhet, hiszen a több és több elvándorló, még továbbiakat is magával vonzhat.

A Németországban élő magyar állampolgárok száma is jelentősen nő: míg 2005-ben 47 ezer fő szerepelt a statisztikákban, 2011-ben már 73 ezer magyar állampolgár kereste a megélhetését ebben az országban, tudtuk meg a migrációkutatótól. Melegh szerint történelmi okokból Németország és Ausztria a magyar migráció jellemző célpontjai. Valószínű, hogy más célországokban is nő a magyar bevándorlók száma, de nem feltétlen ilyen mértékben."

index.hu/belfold/2012/11/15/rekordot_dontott_a_magyarok_emigracioja/

Ne'ba, hogy Feritélből menekülnek?
Ja, mondjuk szerintem is csak a képzetlen, adót nem termelő, romkocsmatöltelékek húznak el...
nol.hu/archivum/rovidhir__ujabb_siralmas_gdp-adat

mno.hu/gazdasag/lekoroztuk-a-cseheket-es-a-szlovenokat-1117564

Ugyanazt a hírt milyen érdekes különbségekkel lehet tálalni...

Nagy tisztelettel érdeklődnék az MNO-soktól, a 47 kft-os havi pénz bemutatásakor ugyan miért nem tekintettek külföldre, mint most?

A szocializmusban a félre tájékoztatást és szolgalelkű csúsztatást utáltam a legjobban.

A mai sajtótól csak hányni tudok.
@a szív fészkei:

Ja, "a magyar üzletlánc", aminek tulajdonosi szálai a svájci adóparadicsomba vezetnek. Nagybani sikkasztók.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Igen, zseniális volt a Seres-cikk:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: lasssú ;)
Amúgy mi a helyzet felétek? Holnap napközben csörgök majd, és kérdezek.:)
[..]"„Hát tudja így vagyunk mi ezzel valahányan, vagy mi gyilkoljuk önöket vagy önök gyilkolnak minket” – válaszolt a fideszes Gruber Attila."

Azért róluk a tényeket megírni az nem karaktergyilok...
@a szív fészkei:
Mivan?
Te most kritizálni mered a keresztény értékrendet?
A türelmet?
A kegyelmet?
A megbocsájtást?
Az erkölcsösséget?
A mély és őszinte hitet?
Az együttérzés képességét?

Amikor ezek mind megvannak országunk dicsőséges vezetőiben?
Te olyan rossz vagy! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezért se vagyok keresztény. Nem hallgathatom napestig Kövért - így büntet az én istenem.
@a szív fészkei: tudnád úgy hallgatni, hogy nem szólsz közbe és még bólogatnod is kell?
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Nézd a narancsbolsi tagozat folyamatos bólogatásban van.
Igaz, közben ott térdelnek...
:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most nem róluk, hanem épelméjű emberekről beszélünk. Nem voltál a falumban?
@glaci ph 5.5 álompolgár:
De, de délben már húztam is haza...
Majd megyek még, nem ússzátok meg! :D
Na ezt a pasit, GYurcsány haverja volt,szoktam idézgetni, mikor a privatizációról van szó. hvg.hu/kultura/20121115_kerekgyarto_istvan_interju
@a szív fészkei:
mijafasznak spóroltak, egyszerűbb pazarolni és utána zokogni, hogy a kanyarnak a kurva annyát meg mindenki másét kivéve azét aki elbaszta

tipikusssssssssch narancsbolschi bullshit

brühühühühü
Na ezt az embert ismerem személyesen is. Szépeket mond a cikkben, de a pénz - helyesebben a vagyon nagysága, egyáltalán megléte - kurvára meghatározza máig a tudatát, hogy úgy mondjam. Aki nincs vele azonos szinten, azt nem nagyon veszi észre a civil életben. És van mit a tejbe aprítania még mindig...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

hát meg azok a tetvek az ország vezetésében

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

tanúld meg ezt spanyolúl:

piojo......piojoso

és alkalmazd magyarúl

brühühühü

szabadon mint a magyar vándort ahogy Magyar Zoli anno a pacin
@a szív fészkei:

az miaz hogy keresztény értelmiségi?

vagy keresztény és akkor nem értelmiségi hanem lapostetű vagy értelmiségi és nem keresztény

brühühühühü
@rodeo36: JA, pedig Józsi épített szökőkutat, térkövezett is a Pozsonyi úton, felépült a RaM www.ram13.hu/, stb. szt mégse adósította el ingét-gatyáját a kerületi lakosoknak. Ez a hála, ki akarják csinálni, nem kétséges.

Na itt megy a lánykérés ezerrel: nemtetszikarendszer.blog.hu/2012/11/15/kedves_lmp
Jóvilág van.

A szar diadala!

Egy ilyen rakás szar, mint ez a "kijafasz" D. Tompika szórakozik...

"Fábiánné Rozsnyói Katalin, a londoni olimpián ezüstérmes férfi kajaknégyes edzője elhagyja az MTK-t. Előfordulhat, hogy abbahagyja az edzősködést is.
A kajakozók mesteredzője azzal indokolta döntését, hogy elege lett a klub „megalázó és egyoldalú játszadozásából", amit vele, illetve tanítványaival folytatott.

„Már 2011-ben sem fizették ki a szerződés szerinti díjamat, pedig még véletlenül sem extra összegről van szó - mondta a jochapress.blog.hu oldalnak Fábiánné. „A folyamatos ígérgetésből azután az lett, hogy a 2011-es öt hónap mellé idén sem fizettek ki újabb öt hónapot. Ráadásul a versenyzőimnek is szép összegekkel lógnak, így összességében több mint tízmillióról van szó."

A korábban sorozatban hatszor az év edzőjének megválasztott szakember elmondta, hogy Deutsch Tamás MTK-elnök ígéretei ellenére sem fizetett a klub szeptember 30-ig, sőt azóta sem."

sportgeza.hu/kajakkenu/2012/11/15/fabianne_megunta_deutsch_megalazo_jatekat/
@rodeo36:
-:D:D:D!!

Amúgymeg kösz Rodeo!
(a tennapit)
Szerintem nem sokan ismerik, megkockáztatom, hogy rajtad kívül itt se senki ezt a pofát.
Már első ránézésre az jött le a fotóját nézve, hogy nem egy mindennapi fazon lehetett, aztán utánanéztem ki is Ő.
Hát a katalán származását le se tagadhattya, ez a Spanyol szvitből tökéletesen levezethető, még egy olyan anti(meg)kottista számára is mint én, akinek a rokkgitárzás hallgatását forró ólommal jutalmaznád. Élvezetes hallgatni, komolyan. Olyasféle érzésem volt, mint a Vespri Siciliani közben. Kozsó rajongók ne a térképen keressék, brühühühü
Boli véleményét osztom: mindegy nekem a műfaj, ha teccik azt „mentem”. Lehet ez komoly, rock, blúúz, akármi. Persze bizonyos emberiség elleni, akusztikus terrorcselekményeket zenének aposztrofáló förmedvények, eleve szóba sem jöhetnek.
De ez az Albéniz nagy arc, Argentína, Uruguay, Cuba, Párizs, megezmegaz és Franz Liszt, meg spanyol udvari zongoraművész. Háát, asszem értem mér kedveled. Valóban simogatja a zenéje a fület, szóval kössz még 1-szer!
"Kiderült: romolhat a devizahitelesek helyzete, a kormány tudott róla

A végtörlesztéssel a tehetősek járnak jól, a programból kimaradók helyzete viszont tovább romolhat, ha pedig az állam elveszti a bankok által ellene indított pert, jelentős kártérítési költségekkel kell számolnia - állapítja meg a tavaly nyáron a kormány számára készített, tíz évre titkosított tanulmány."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiderult_romolhat_a_devizahitelesek_helyzete_a_kormany_tudott_rola.536978.html

Millen meglepő... :(
@a szív fészkei:
a Spielberg film amiben egy himpellért alakít aki a végén beépűl a rendőrségbe besúgóként és tanácsadóként kurva nagy pénzért...

kurvára teccett olyan volt a zalcsúti lapostetű csak szebb és buzibb

brühühühühü
@épészmérnök:

nem reset hanem reboot vagy még jobb hard drive csere

brühühühühü

kibaszni...pont
Hát, a pofám leszakad ekkora hazugságok láttán!

Újra csak azt tudom mondani, a szar diadala!

"Orbán: nincsenek megszorítások és nem is lesznek

2012. november 14., szerda, 12:36 • Utolsó frissítés: 2012. november 14., szerda, 13:45
Szerző: MTI

A kormány szerda délutáni ülésén tárgyal a 2013-as költségvetés végleges kereteiről - közölte a miniszterelnök. Orbán Viktor hozzátette, a mai magyar gazdasági modell legnagyobb sikere, hogy az ország megszorítások nélkül fog kijutni a válságból.

Orbán Viktort azzal összefüggésben faggatták újságírók egy más témában tartott szerdai sajtótájékoztatón, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek az e heti kormányülésre kellett előterjesztést tennie arra, szükségesek-e még gazdasági intézkedések a november 7-i európai bizottsági országjelentés nyomán.

A jövő évi költségvetést hamarosan elfogadhatja a parlament, "ehhez kell hoznunk néhány döntést", de ezen döntések vezérelve az, hogy megszorítások nélkül kell kivezetni az országot a válságból - mondta válaszában a miniszterelnök, aki szerint ez a legfontosabb választóvonal kormánya és az előző kabinetek között, amelyek "elvették a nyugdíjat, elvették a fizetést, megsarcolták az embereket, és hagyták, hogy eladósodjanak"."

hvg.hu/gazdasag/20121114_Orban_nincsenek_megszoritasok_es_nem_is_l#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_11_15&utm_content=top4&type-id=HvgTopHvg&user-id=6A9BB4BF

Még jó, hogy "nincsenek megszorítások és nem is lesznek"

piktor, mondták már, hogy a te ku... an...?
@Knósszosz:

azt ugyi t'odd, hogy I vespri Siciliani eredetijében patakokban folyt az ellen vére...és kevesen tu'ttak megmenekülni belőlük...nem is igen vágynak oda vissza ...

www.youtube.com/watch?v=Nz79BUBaRjM&playnext=1&list=PL20B18B6CE258BFD9&feature=results_video

La Scala de élőben

mutass valakiket ma akik ezt tuggyák

brühühühühü

persze tudd miről szól
@Knósszosz:

Simionato/Corelli Meyerbeer Les Huguenotes

www.youtube.com/watch?v=3R_3GS54fkc&feature=bf_next&list=PL20B18B6CE258BFD9

nem elég ha van hangja énekelni is tudni kell és azt meg tanulás előzi meg

brühühühü
Két ilyen poszt egymás után, a tegnapi, ma meg ez…
Kóma! -:D:D

A szemetesvödör alját kibélelő harsonára költött pénz nem semmi. Bár ha a szellemiségét összevetem a Helyi Thémával, akkor inkább egy lakótelepi guruló szemetes konténerbe való. Abba mennyi krumpli héj fér, még a polgármesternek is marad hely-:)
Nekem azonban egy másik tételtől (is) kezdett a hangya hadsereg díszlépést verni.
Nordic Walking foglalkozás, 490.150 forint.
Asztamán…
A 490 ezret még csak értem, de mi az a 150? A tréner pluszbónuszként kapott egy óriás Túró Rudit is?
Bizonyára kellett az energia neki, hogy végigkutyagolja az útvonalat Ferenc mellet, aki két partvisnyéllel leszuszakolt egy szegedi tanácsadó céghez 800.000 hamuban sült lájt forinttal, hogy: „léccilécci, aggyatok mán hatástanulmányt az izé… akármihez!”
Kíváncsi vagyok (demosmátélleg), a MEH költségvetési tételei között, mekkora összeg szerepel a „vízen járás tréning” melletti rubrikában?

Ez is azokat a megválaszolatlan kérdéseket szaporíttya, amikre nem fogok/fogunk magyarázatot kapni. A dzsídípí meg egy rohatt köcsög, mer az is pont most egy/hat. Mínusz, ja! A tetű aszály, az egy mocsok!! Kusza Szem megaszondta: az a rohadék a felelős, és akkor még nem tudta, hogy a Bricostore is belefingott a gazdasági sikertörténetének népi- nemzeti, teljes kiőrülésű lisztyébe, mer az bezony szarik a lózungokra, ő kivonul a magyar piacról. Ezer melós megint lapát, ez csak eredmény, nem?
Minő szopás, vagy sikertörténet megen…
Breaking
Hallgatom a híreket, igaz korábban, de!
A XIV.-ben kommunális adó visszavonva 2013. januártól. Zugló örvendezz! Mi van pógámester apa fogy a szavazat?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ennek a Pinokkiónak az orrából néhány biomaszat erőművet lehetne üzemeltetni
@keresztanya fabi(en):
Na végre! -:))
Kimi nyert!
Nem is örvendtél, merre voltál?
@Palmer Eldritch:
Lehet majd jövőre még a Bayer is csak 300 milliót kap csak?
Dúúúúúúúrva ez! :)
@Knósszosz: Nyert ám, mostmár övé a 3. hely, ha el nem b@ssza.
Élvez(t)em az eü vívmányait. Képzeld, megtalálták a manduláimat, amit 53 éve kivettek. Mármint zárójelentésileg. Már mindenütt kerestük, de mi nem találjuk sehol.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: annyira nem, mert az isten pénzét is el lehetne költeni, de azért vettem néhány apróságot. Nem Cilike féle echte táskákra gondolok
@Knósszosz:
Én 23 év után találtam valamit, ami igaz.
Kíváncsi vagyok, mikor darálják be Lukács Lacit?

Öregek gyerekek éhezők
Engedélyezett bűnözők
Választott tolvajok
Asz' mondják, hogy jól vagyok de
A dohány mindig a másoké
A dagadt iparmágnásoké
Korrupció enyészet
Leszarnám ezt az egészet
@Knósszosz: aki kíváncsi, hamar megöregszik (mint pl. én)
amúgy minden szava igaz, csak nem szabad leszarni
@keresztanya fabi(en):
Én bezony nem szarom le!
Ez amolyan 14 összefogás nóta, a szövegét illetően.
Kistehén rendben volt 23-án, de most a zúzósnak kell jönni.
Minden szinten.
Atettű Tank, mi?
Fabius (is) "vette" a szöveget, nahát?!
Vitya szörprájz: többen vónánk, mint gondónád!
Bazmeg..
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ami meg nincs azt egyetlen elhülyült fijacskája majd meghozza!:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A legfontosabb választóvonal kormny és az előző kabinet között, amelyek elvették nyugdíjat, elvették a fizetést, megsarcolták az embereket és hagyták, hogy eladósodjanak."
Eddig az volt a baj az előző kormánnyal, hogy meggondolatlanul vették fel a hiteleket az életszínvonal emelésére, a 100napos program jegyében többek között, és utána is.Hogyan lehet ilyen következetlen okfejtéssel nyilatkozni.
Láttam Orbán Viktor az eu-ban ténferegni mindkét zsebében a keze, és a legendás kis hátizsákja nem volt rajta.
Aztán fotózták, még soha nem láttam úgy mosolyogni, hogy a foga látszott volna. Végre most igen, olyan volt, mint egy nyitott zongora.
@keresztanya fabi(en): Köszi!Plasztikusan szerettem volna érzékeltetni az élményt.
@Mariann19:
pedig mennyivel jobb lenne, ha úgy láccana mint akira ráesett egy nyitott zongora és csak bazsalyg ki alúlllla

zsebrebaszott kézzel a suttyóság elsőrendű megnyílvánulása

brühühühühü
@rodeo36: Figyeltem, senki nem járt-kelt így.Ráadásul olyan magára eróltetett ruganyos lépteket produkált, laza csávó.
Hangolni kéne azt a zongorát, mert csak dúr hangnem jön ki belőle, én meg a lágy hangnemet szeretem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem Dájccsal teszik direkte tönkre a legrégibb magyar klubot. Meg hogy nem adnak pénzt semmire, ott nincs stadionfelújítás évtizedek óta. Dájcs nyomán be lehet sóval szórni majd a romokat.
@keresztanya fabi(en): Szia!!! Hol voltál? Mit össze nem hiányoltalak! :-)))
@Mariann19: A zongorahúr másra is való bicskamaxik körében...
Blöááááááááá, íme az Antall-fiúk uralma : index.hu/belfold/2012/11/15/antall_jozsef_koponyegebol_bujtak_elo/

Kurva megnyugtató konzervatív minőség, mit mondjak.
Máshol is tündökölnek a szardarabok: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/pali-bacsi-stohl-andras-tonkretett-2119625 Ez egy ilyen világ. Stohl is emblematikus totemállata.
@a szív fészkei: Ezért is írtam, hogy a terhek porlasztását játsza Orbán. Naná, hogy a zemberek fizetik, s naná, hogy megszorítás. Csak az inflációt nyomja meg.
endresy.blogspot.hu/2012/11/porlasztott-nem-megszoritas.html
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: " ezen döntések vezérelve az, hogy megszorítások nélkül kell kivezetni az országot a válságból "

Egyszerű pszichológiával dolgoznak a fijjug. Ha a zemberek azt hallják, hogy minden jó, akkor zavarba jönnek, amiért ők nem érzik jól magukat, és önmagukban kezdik keresni a hibát, továbbá szégyellik, hogy egy rossz gondolat felmerült esetleg bennük annak a szent embernek a mondásaival kapcsolatban.
A legáltalánosabb emberi attitüd az, hogy

"nem létezik, hogy nekem legyen igazam, amikor mindenki mást mond"
@épészmérnök: Ügyes. De kezd kilógni a szőrös lólábuk és nagyon buták, ám legalább ennyire erőszakosak is. Így meg azért el lehet navigálni tőlük.

Ingyen kurzusok a legmenőbb egyetemekről: www.coursera.org/
@épészmérnök: "szégyellik, hogy egy rossz gondolat felmerült esetleg bennük annak a szent embernek a mondásaival kapcsolatban"
Most, hogy így mondod... Tényleg szent lehet. Legalábbis, ha az erősen maga felé hajló keze alapján minősítünk.
Azt nem fogja fel a szentem, hogy az ő keze már túlságosan meggörbült, és előbb vagy utóbb vagy hátbaszúrja, vagy a nyakára tekeredve megfojtja.

"nem létezik, hogy nekem legyen igazam, amikor mindenki mást mond"
Bebaszna :-) Vagy nem vagyok ember, vagy nem sikerült betagozódnom az általános típusba, de amikor mindenki ellenkezik, hétszentség, hogy nekem van igazam. Ha másért nem, hát már csakazértis :-)
@a szív fészkei: szerintem a középső oszlop kábé hibátlan, a "hogyan értik mások" szakasz viszont töxar. Esetleg a sok beképzelt franciára igaz lehet, nem tudom, de hogy ránk aligha, ebben biztos vagyok (ugyanígy beszélünk virágnyelven minden nap, nem újdonság).
@belekotty: Még jó, hogy nem NERszerte, mert akkor már költő-börtönben üldögélnék:

GYENGE VERS

gyenge verset írok,
ez manapság divat...
s ellep hónalj-nyirok,
midőn szerki hívat...

nem vagy túl nagy márka,
stöpszli költőpörkölt!
vár kritika-zárka,
s reggel líra-őr költ,

s százszor, nagy iramba’
lekörmölöd szépen:
aki ilyen bamba,
rúgja magát képen!

cellasarok… bidé…
önképrúgta gyerek...
verset írni idé-
- n én már nem is merek!

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.hu/2009/09/gyenge-vers.html
:)
@Frady Endre:
Vers merszed cseppet ereszkedett?
Meglelted csepp eszed, remek.
@Légifarkas: Rushdinál van egy figura a kurvavastag könyvében: egy zseniálisan okos kisfiú, akinek a papája magfizikus, onnan az esze. De a papa meghal egy torkán akadt narancsmagtól a gyereke tízéves korában, így az addig vallási fanatikusságában elnyomott mama átveszi a srác lelke felett az uralmat. És megcsinál belőle seperc egy szent gurut - hogy a papa zavaró materializmusa már sehol sincs - , aki rövidesen milliárdossá válik, hisz tódulnak elé nyugatról, keletről a csodavárók. (emlékszünk a Beatles Maharishi-mániájára ugye). A fiú engedelmesen alakítja brokátköntösben a földöntúli szentet, nem akar a mama kedvében törést okozni. És dübörög a biznisz, mint az álom.

De a végén megfullad a tengerben, mert vízen járni még ő sem tud.... Ennyit a megkreált szentekről. Jöhetne a víz.
@belekotty:
Heveredj kerevetedre,
Eszeperente tente-tente!
;-)
@Légifarkas: Egyébként én is hajlamos vagyok a dafkéra: ami annyira mindenkinek kóser, nem biztos, hogy nekem is az. Sőt.
@Frady Endre: Jézusmária most ez lesz? Elengeded védtelen emberekre versed elevenjét?

Jáááj.
@Frady Endre: Kerevetemen ernyedten nem heverhetek,
neten kell sepernem eszetlen verseket
@a szív fészkei: Na jó, akkor most pillanatnyilag nincs több vers! ;-)
Helyette itt olvasható a nagy büdösszájú sárkányról szóló illusztrált mese:
fradyendre.blogspot.hu/2012/11/mese-nagy-budosszaju-sarkanyrol.html
:)
süti beállítások módosítása