Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.20. 06:10 Fabius

A Fidesz alól kiszántják a NER-t

Címkék: gazdaság fidesz föld gazdák

Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként hatottak mikor otthon bejelentette: anyám, ki kell vessem a stelázsi adót is.

Mégsem mondhatja, hogy meglepetések érték. A földbérlet pályázatok körüli cirkusz hónapok óta megy, a gazdák hangoztatják elégedetlenségüket, Ángyán írja egymás után a jelentéseket, Fazekas Sándor vidékrontási miniszter időutazásba is bonyolódik a hazugságspirálban, csak a földoligarcha családok vigyorognak elégedetten. Aki ezek után miniszterelnökként nem számított rá, hogy egyszer minden türelem véget ér, és ha a gazdák kirántják alóla a földet annak borzalmas taknyolás a vége, az mondjon le azonnal, mert annál is alkalmatlanabb a feladatára, mint amilyennek egyébként kinéz. 

Kajászón tegnap betelt a pohár. A helyi gazdák, - akiknek nem egy hektár, egy négyzetméter föld sem jutott a saját falujukban - követve a viktori módit kivonultak a földre az őket támogató Szabó Rebeka LMP-s képviselővel és bejelentették: einstand. Köszihelló-stipistopi, a kápolnásnyéki illetőségű bérlő - szerintük jogszerűtlenül elnyert - 280 hektárját elkezdték belakni és megművelni. Képeket erre találtok

lmp-földfoglalás.gif

Szabó Rebeka hozza ki az ellenőrzőjét, ezért jár egy ötös. A többi ellenzéki párttól és mindenféle szerveződéstől kérdezném, hogy ti nem érzitek végtelenül kínosnak, mikor a 40 kilós, belvárosi romkocsma-értelmiséginek elkönyvelt képviselőnő - és ugye a párt amit képvisel - az egyetlen - Ángyánon kívül -  aki  hajlandó megemelni a seggét, oppardon, Rebeka, esetedben fenekét, és érdemben is kíván tenni valamit? Értem én, hogy a jobbikos zászlóvivőknek az avasi flaszteron korzózni könnyebb és egyszerűbb, mint holmi szántóföldön, a bakancs se lesz poros, sáros, a cigányokkal is rizikómentesebb huzakodni,mint Orbán oligarcháival, de ha már a szátokkal ennyire a szíveteken viselitek a föld meg a vidék sorsát, akkor esetleg tenni is lehetne érte a szájaláson kívül. Bár, ha nektek nem égő, hogy egy negyvenkilós csajszi egyedül többre megy, mint ti úgy, ahogy vagytok, akkor mi szívesen elröhögünk ezen tovább. 

Kedves Vezetőnk fénye jócskán megkopott a szántásban landolás után, és mire éppen leporolhatta volna magát, borogathatta volna a hűtlenné vált szülőmegyétől, a földijeitől szerzett kék foltokat, belecsúsztak neki nyugatról is, és megint fejjel állt bele a szentséges anyaföldbe. Brüsszelből szóltak, hogy na helló, aranyapák, büntetlenül nem lehet hazavágni a gazdaságot, a csomag összegben már stimmelne, viszont az irány továbbra is rossz, a csomagocska hatására a növekedés - mert nálunk a negatív előjelű növekedés sem csökkenés, bár máshol ezt zuhanásnak hívják- még akkora sem lesz amennyire a hurrá optimista kezdetiből a pesszimistára javítottátok, úgyhogy reszeljetek még rajta. Viktor itt ott helyben sakktábla mintát karmolt a fejébe, az agya túlpörgött és ledadogott.

orbán brüsszel.bmp

"Azt kérjük az Európai Uniótól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik. És akármennyit mond, azt mi elő fogjuk teremteni" - kapitulált megtörten, és csalódottan meredt jobbkezére. Kíváncsi vagyok, hogy fogja ezt Kusza Szemmel elrendezni. Arról kétségünk ne legyen, hogy a valódi megoldást jelentő gazdaságpolitikai irányváltás ezúttal sem következik be. Két napja azt mondtam, a harmadik Bokros csomagnyi megszorítást is összehozzák a ciklus végére, ami felé az első lépést máris megteszik. 

 De, ha ez sem volt elég akkor az Unió bejelentette azt is amit régen várni lehetett: a figyelmeztetések ideje lejárt, megindítják a kötelezettségszegési eljárást a telekomadó miatt. Kusza Szem nem habozott kijelenteni, hogy védhető a telekomadó, mert ők trükkösek voltak és adtak neki másik nevet. Úgy tesz ez a félkegyelmű, mintha az Unióban is ők írnák kétharmaddal a törvényeket, és az ilyen piti trükközés a határainkon kívül is bevett szokás lenne. Ha minden így marad 200 milliárdért fogjuk megtanulni, mennyire nem így van. Még szerencse, hogy törvénybe foglaltatott jókor időben, ha megvágják az országot Strasbourgban valamiért, akkor a büntetési tétel erejéig különadót lehet kivetni ránk. Mert úgy hiányzik még ez is. 

 Nem baj srácok, a gazdaságot hazavágni már sikerült, azt ostobaság és arcoskodás számlája még most jön. Ha tényleg elmeszelnek erre a 200 milliárdra minket, és ezért bármilyen formában - közvetlenül vagy áthárítva valamelyik szektor által -  nekünk kell fizetni, akkor a ciklus végét sem éritek meg. Emlékezzetek csak: a magyar kizárólag a zsebével gondolkodik, a hülyenépszavazáson eladta az egészségügy reformját háromszáz forintért. Tippeljétek meg mi lesz, ha bekopogtok hozzájuk azzal, hogy akkor ez itt a nettó hülyeségetek számlája, tessék már a kaszához fáradni. Megvan?

 

Akkor már van mitől betojni legalább a hosszú hétvégén. 

 

859 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr174859081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Coki Brüsszelből Viktornak 2012.10.20. 16:20:01

A tegnapi brüsszeli - még nagyobb csomag kell - ukáz ismeretében valószínűleg lényegesen haragosabban vonulnak majd Pataki Attiláék, mint korábban tették volna és lényegesen erősebb hittel arra vonatkozóan, hogy Viktor értük vívja hősies küzdelmét a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Úgy tesz ez a félkegyelmű, mintha az Unióban is ők írnák kétharmaddal a törvényeket"

Miért, a kötelezettségszegési eljárást éppenséggel nem épp a magyar soros EU-elnökség alatt fogadták el és vezették be? - azaz, ha nem is ők írták, de ők bonyolították.
hurrá nyalunk (a hírhedt magyar elírás egy filmcímben anno decibelkor: Hurrá nyaralunk helyett)

szóval

semmi link, semmi idézet enyémkútfő, aki nem hiszi basszameg akit gondolok, szóval:

A ZEU AZTAT IS BELENGETTE, HOGY A TÁMOGATÁSOKAT IS MEGVÁGJÁK MERT

a szocik 8 éve alatt a zinfrastruktúra olyan mértékben javúlt, hogy már ennyit nem érdemel a sikerekben gazdag magyar gazdaság tehát bassza meg a nénikéjét (IS) és találjon ki valamit amivel dolgoznak és nem a markukat tartják mert ez nem kódisok egyesülete hanem az EUROPAI UNIO

brühühühühühühü

ez a példa ragadós lesz és futótűz...éljen a Rebekka meg a romkocsmák és a magyar értelmiség már ha maradt valami még v belőle rauzsika felégetett föld taktikája után ...
Bravo Fabius! Tegnap este a híreket olvsva pont ezt a posztot vártam tőled!

Dózsa György népe! Kaszákat, kapákat kiegyenesíteni! Koronázzuk meg a despotát Dózsa György módjára!
Tessünk forradalmat csinálni!
Mit is mondott tarló hántás a záltala kinevezett vezérigazgatóról?
Vannak ötletei,de SZÁMOLNI,na,azt nem tud!
Valahogy így van ezzel a mi, baltás gyilkosokat támogató zrt vezérünk is.Közgazdasági FőDr Bubójának is vannak ötletei.Még szerencse,hogy voltak/vannak a közelben gyors reagálású jogászok,és időben megalkották a "ne a Családtagok fizessék a hazaárulásuk árát"-törvényt.
Mondjuk a Jobbik mellett az MSZP és a DK sem tett semmit csak hallgattak, jó mondjuk a DK országjáró körútba kezdett, de a földkérdéshez egy szavuk sem volt. Az MSZP-től nem is nagyon vártam mást, de a DK-tól harcosabb kiállást vártam volna.
Mindegy, egy illúzióval kevesebb, most még a HH-ban bízhatok egyelőre. Aztán majd meglátjuk ők mit csinálnak.

Azért arra kíváncsi leszek hány embert fognak tudni mozgósítani a békamenetükre. Mert ha az EU elkaszálja a telekom adót, akkor bizony ki kell állni az emberek elé és vállalni kell az égést.

Egyébként az EU nem további megszorításokat követel rajtunk, hanem olyan lépéseket, amivel a növekedést lehet gyorsítani. Csak az a baj, hogy ezek az állatok, csak ennyit tudnak.
További megszorításokat kér az EU. Az eszükbe sem jut, hogy a bank adót kellene megfelezni, a tranzakciós adót kellene nem bevezetni, hanem a fölösleges kiadásokon (TEK, parlamenti őrség költségvetése, Századvég, GFG, Nézőpont Intézet, haveroknak elosztogatott milliárdok, stb., és a listát estig lehetne sorolni) történő megtakarítást kéri számon az EU.
Nem betojás lesz itt a hosszú hétvégén, hanem lázas igyekezet, hogy hogyan lehetne olyan véresen uszító beszédet írni keddre Orbán szájába a köcsögIMF és a semminemelégEU ellen, amitől legalább a "Béke"menet tagjai nem szaladnak szanaszét. Amivel aztán a disznók vezére (ne feledjük, Lázár János megmondta, hogy disznótól disznóig terjed a portfólió!) öblös röfögéssel próbálhatja meggyőzni az elébe gyűlt tömegeket, hogy semmi baj azzal ha a Fidesz átírja az Állatfarm szabályait.
Tökös egy csaj ez gyerekek, tökösebb, mint az egész pincérruhás bohóc sereg, sálastól, bakancsostól, táblástól. Ejj Gábris, ha fele ennyit tennétek és a cigányok bas.tatása helyett, ezeket a magyar problémákat vállalnátok fel, még nem is sütné rátok azt a társaság, amit.
Persze az problémákat szülne a narancsbolsi elvtársakkal az együttműködésben és hát az nem akarhatjuk... értem én. :))

A naranccsürhe és balfék vezérei a pénzbehajtás mesterei. Máshoz nem értenek, de adókat kivetni, és a butaságukat megmagyarázni, az megy! Digó maffia meg jöhet ide tanulni, ezektől.
Tegnap olvastam, hogy "Éljen az ADÓEMELÉSEK kormánya!" :(
Ha megy ez a csürhe a szemétbe, nagyon nagy nagytakarítás és sok tisztességes ügyészre, rendőrre, bíróra lesz szükség - a többit is pedig rendesen át kell világítani, nehogy ez a bolsi maffia bennmaradjon az államban.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Milyen égést vársz az emberek előtt? Ne legyél már olyan naiv, hogy azt hiszed, csak azért, mert kitaláltak egy fasz adót, ami nem áll meg az EU-ban, és ennek árát meg kell majd fizetni (nem mintha pont ez az adó nem lett volna azonnal továbbterhelve), azért már legalább egy "bocsi, elbasztuk"-ot elnyomnak.

A telekomadó elkaszálását követő beszéd szépen fel lesz fűzve a nemzeti mobiltársaság (és persze ezen keresztül a magyar nemzet) szándékos ellehetetlenítésére, az EU saját piacainak, cégeinek védelmére, a gyarmati retorikára, és megfelelő körökben már zúg is majd a "Viktor, Viktor!". Elbaszásról 5km-es körzetben nem lesz szó.

Azért tényleg bámulatos az a hülyeség, amivel Matolcsy azt hiszi, hogy az átnevezgetősdi, amivel a Fidesz álláspontját védeni óhajtja, a határokon túl is beszopási kényszer alatt áll.
@Rufus78:
Ne aggódj!
A Győzelmi Jelentés,már elkészült!
"Ahogyan az várható volt, a Bizottság letette a tolólapot a távközlési különadó ügyében. Szabatosan fogalmazva: megindította a kötelezettségszegési eljárást - ez annak harmadik szakasza egyébként, az udvariaskodás (Gyuri, bazdmeg, ez hülyeség, te is tudod) után a bíróság elé vitte Brüsszel az ügyet. Hát van ilyen, nem kell azonnal seggre ülni Barrosóéktól.

Eddig nincs baj. Ámde. A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint jól védhető a magyar álláspont a távközlési adó ügyében, mivel nem díjról, hanem adóról van szó. Az uniós szabály megengedi a telekom cégekre kivetett díjat, ha azt a szektor fejlesztésére használják. Ugyanezen az elven működik a termékdíj, a bevételt hulladékgazdálkodásra kell fordítani, illetve a járulékokat egészségbiztosításra vagy nyugdíjra. Ám itt ebből semmi nem áll meg, soha egy pillanatig sem jutott eszébe senkinek, hogy ebből a 160 milliárdból egy fillért is láthat ebből a magentás, a kék meg a piros. És az a röhej, hogy Matolcsy szerint az elég, ha nem távközlési díjnak hívja ezt a szart, hanem különadónak? Mi a fasz? Ez a védekezés? Ezzel akartok odaállni? Hogy nem is Feri, hanem Józsi, kapjátok be?

Ez a módszer ezen a szerencsétlen 93 ezer négyzetkilométeren lehet, hogy működik, elvégre naponta háromszor is át lehet írni az alkotmányt és fel lehet oszlatni minden testületet, amelyik beleugat. De halló, fiúk, a másik sztorinak a játékszabályait nem ti írjátok. Ezt is belevettétek a jól védhető álláspontba? Nagyon remélem, lesz valami normálisabb érv is, mert ezzel csak szénné égetitek magatokat. Most úgy áll a helyzet, hogy oda akartok állni, hogy hanyagul zsebre vágjátok a kezeteket, mivanmivanminvan? De nem veszitek észre, hogy nincs rajtatok nadrág."
mentalisdeficit.blog.hu/2012/10/19/ovis_ervekkel_keszul_a_kormany_a_bizottsag_ellen?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_20&utm_campaign=index

Baszki, van kretén, akinek ez persze nem érthető, ad dio csak belecsulázott, néhányan meg szarrá alázták... Szerintem nem zavarja, előröl kezdi majd. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Sok tisztességes ügyész,rendőr + bíró???
Hallottál valamit?Jönnek a svédek?
@kormányzó:
:DD Kb., de azért maradtak ott is még.
Mondjuk amikor a gyilkossági nyomozókat nemrég átvezényelték piti zsebtolvajokat üldözni inkább, akkor azok sem lehettek boldogok. A miérteken meg inkább ne is agyaljunk...
Vincenték is aratnak... :)

"A Századvég Politikai Iskola Alapítvány keddi, Oldalanként 470 ezerért dolgozik a Századvég című cikkünk miatt az alábbiak közlését kérte:

Nem felel meg a valóságnak, hogy a Századvég oldalanként 470 ezerért dolgozik. A valóságban az írásbeli tanulmányok és döntéselőkészítő anyagok elkészítése mellett a Századvég a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát is támogatja, ezért a megbízási díj a tanulmányok oldalankénti értékére nem számítható ki.

A hibáért elnézést kérünk."

orulunkvincent.blog.hu/2012/10/19/helyreigazitas_647
@kormányzó:
Legfeljebb pont azért aggódok, mert ebből a helyzetből győzelmi beszédet már nem lehet írni, csak uszítót és lázítót... ráadásul a fideszista tömeg is meglesz hozzá. Mit írnának a győzelmi jelentésbe: "Sikerült két megszorító csomagot is bejelentenünk két hét alatt", "Sikerült már most megduplázni azt az adót, amit még nem is fizettek", "Sikerült elérnünk, hogy Brüsszelben szép tisztára mossák Orbán Viktorral a padlót"?!
Azért ne reménykedjen senki, hogy Dózsa népe kapát kaszát fog. Dózsát már megégették a nép átment birkába és mint tudjuk a birkákat megszokták kopasztani. Ők viszont csak bégetnek. :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Névről ismerek egy embert/?/ aki anno,a MTV híradójának nyilatkozva,önszájával nyilvánosan ismerte el,hogy a népfőiskolája számára felvett hitelszerződését annak tudatában írta alá,hogy a pénzt,nem tudja visszafizetni.Ezt nálunk jobb helyeken - mondjuk Svédország - hitelcsalásnak nevezik.Nálunk pedig elég ok arra,hogy a zországgyülekezet alelnöke legyen.
Ezután a hűtlen kezelés,már igazán semmiség.
@kormányzó:
Ja kérem, kultúrországban ezért vasat adnak. Nálunk is kéne. A sok tetű, magát politikusnak vallja és érinthetetlennek tartja. Ezen alaposan változtatni kéne.
@Rufus78:
Úgy fog kezdődni:
Szakadság-arcunk, totális győzelemre vezetett!
Földbe tiport ellenségeinket,végső színvallásra kényszerítettük!
Mondják meg ők,mennyire szívassam győztes népemet!
A többit,jól idézted.
@kormányzó:
Utána pedig "nem mi voltunk, ők akarták!".
Felelősségteljes ember ez a Piktorunk, na!
@kormányzó:
Utána pedig "nem mi voltunk, ők akarták!".
Felelősségteljes ember ez a Piktorunk, na!

Amúgy a h.gyülisektől függetlenül, a Párt előre már leszól...
"Hajdúsámson független polgármestere állítja, hogy a Fideszből már három héttel az ítélet előtt szóltak neki, hogy a bíróság valószínűleg nem fogja engedni a Hit Gyülekezetének adni a helyi iskolát. Az önkormányzatok országszerte az egyházakhoz menekítenék az iskoláikat az átláthatatlan kormányzati lépések elől, a nagy egyházak már válogathatnak is. Botrány szinte csak akkor van, ha a Hit Gyülekezete vinné az intézményt."
hvg.hu/gazdasag/20121019_A_Fidesz_mar_az_itelet_elott_elvette_az_i
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mint az oviban!
"Az úgy kezdődött,hogy visszaütöttem."
Van annak némi bája,hogy a legyőzött gonosz /EU/határozza meg,mennyi hadisarcot fizessen a győztes!
Csendesen jelezném,a kínai mesterek szerint,ajánlatos az ilyen végkimenetelű háborúkat elkerülni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 08.30.31
Ezek tényleg sámánokat alkalmaznak!
(mert úúúgye másként,honnan tudnák előre a Független magyar Bíróság ítéletét?)hacsak nem olvassák,a mindig jól "értesült" mn-t?
Szóval,mikor jönnek a svédek?
@ariel12:
" mint tudjuk a birkákat megszokták kopasztani" (sic)

Ez nagyon ütős. A szárnyasokat nyilvánvalóan nyírni szokták.
Kár, hogy ettől még nem lesz a gazdáké a terület. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Aztat hallottad,hogy a cigányok tömegesen menekülnek Miskolcról?
A vak is láttya: békés civilség fog menetelni...

"A kecskeméti Fidesztől arra voltunk kíváncsiak: az október 23-i békemenetre indítanak-e buszokat. „Ön Fidesz-szimpatizáns vagy újságíró?” – kaptuk a keresztkérdést. Munkatársunk nem akart hazudni, így ügyes diplomáciával ütötte el a kérdést, mindenesetre arra az újabb kérdésre, hogy MSZP-s kém-e, a valóságnak megfelelően nemmel válaszolt. (Egyébként a kérdés azért is különös, mert a békemenet állítólag pártsemleges, tehát kifejezetten várják az MSZP-s kémeket, ha jól fogjuk az adást.) „Elnézést, hogy megkérdeztem, de meg kell kérdezni” – jött a reakció, majd a váratlan fordulat: „odajön, fölszáll a buszra, eljön velünk, követi a csoportot, a buszon beszélgetünk”. Kecskemétről indul busz a Katona József Színház elől fél egykor. Az utazás árára vonatkozó kérdésünkre a következő válasz érkezett: „Mondjuk azt, hogy semmi sincsen ingyen, de mivel megkeresett minket, ezért nem kell kifizetnie a viteldíjat”.

A következő telefon után kiderült: sokkal érdemesebb Kecskemétről indulni a békemenetre, mint Győrből, utóbbi helyszínről ugyanis kétezer forint a viteldíj."

atv.hu/belfold/20121019_nem_mszp_s_kem_akkor_ingyen_johet_a_bekemenetre
Ez különösen tetszik: "Mondjuk azt, hogy semmi sincsen ingyen"

Vajon mire gondolhatott...?

Majd kérünk egyszer magától valamit?
@Le veau d'or:
A megnyírt birka általában kopasz :)
A marha viszont mindíg marha, amíg bélszínt nem sütnek a nemesebb részéből.
Van itt pénz:

Kétmilliárdért utaztak eddig az állami fejesek

Idén eddig több mint 1,8 milliárd forintba kerültek a tárcák kiküldetései - írta szombati számában a Blikk, miután megkérdezték a tárcákat, hogy mennyit költöttek 2012-ben hivatalos utazásokra.

hvg.hu/itthon/20121020_Ketmilliardert_utaztak_eddig_az_allami_fe
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mennyi lenne a zösszeg,ha nem lennénk fasírtban a zegész világgal?
@kormányzó: Nincs olyan szerencséje a miskolciaknak.
@ariel12:
A képzavar zavar.
A marhákat, mint minden állatot, tisztelek. A marhák, a maguk kategóriájában művelt, értelmes állatok. Én ezidáig egyetlen marha hozzászólásában sem olvastam sületlenségeket.
@Le veau d'or:
Csak a poén kedvéért említettem a marhákat és nem sértésnek vagy személyeskedésnek szántam :)
@rodeo36: Ha csupán az EU lengette volna be...

De a német gazdasági ügyvivő a tegnapi hvg-s interjújában erről beszélt.
Nem hinném, hogy a németek rettentően erősködnek, hogy állampolgáraiktól beszedett pénzeiket milliárdos szökőkutakba fektessék.
"Emlékezzetek csak: a magyar kizárólag a zsebével gondolkodik.."

Hülyeországban még ez sem igaz, amit a Fidesz 40%-os részaránya és 1,6 milliós szavazótábora mutat a választók körében. Ezeknek maximum fele-harmada szavaz a zsebe szerint, a többieket vallási meggyőződésük motiválja. Azzal meg nincs mit kezdeni.
Anikó asszonynak is lángolhat az orcája azoktól a nevelő célzattal kiosztott sallerektől, amit hites urától kaphatott...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): És szerinted nem állnak ki?

Kiáll baltazár, széttárja karjait és nagy szemekkel belemondja a kamerába: Kedves népem, csinálhatok én bármit, ezek a büdösek nem engedik.
Kedves népem meg tapsol és rohan megvédeni őt.

Basszus, ez az embernek nevezett valami azt is szemrebbenés nélkül lenyilatkozta, hogy a nemzetközi titkos összeesküvéstől a békamenet mentette meg.
Csak azért, hogy 23-án ismét az ütcára tudja vinni a békákat.

Nem számít már régóta, ha hazudni kell.
@rodeo36:
U. K.: Ha megnézzük az ország infrastruktúráját, az úthálózat regionális összehasonlításban is kiemelkedő, ami egy komoly versenyelőny. A MÁV-nál és a folyami hajózásánál lenne még mit tenni, de azoknak a feladatoknak a jelentős része, amikre a strukturális és kohéziós alapokat létrehozták, Magyarországon már jelentős részben teljesültek. Ezt végre ideje lenne Magyarországon is megelégedéssel tudomásul venni: az ország gazdasági fejlődése az elmúlt hét esztendőben regionális összevetésben is jónak mondható és infrastruktúrája sokkal jobb állapotban van, mint a mostani pénzügyi ciklus elején. Ennek megfelelően az ország sem kaphat már akkora támogatást, mint 7 éve.

hvg.hu/gazdasag/20121019_Ne_tegye_Orban_az_osszes_tojast_egy_kosar

Itt lehet elolvasni, tanulságos az egész cikk valóban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Angyal mennyország bizniccben érdekelt, ma reggel teljesen felébredtem, amikor olvastam a tegnapi cuccait.

Lesz itt nekünk még vasárnapi iskola is, ki se kell mozdulni itthonról.:)
Bátor hölgy nagyon!
És a többi pártképződmény? Jobbik? Mszp, DK? ők hol vannak?...
@Habakuk999: Ha közmunkás vagy akkor mindenképpen lesz vasárnapi iskola, hogy erkölcsösebben tisztogasd az árkot. Bár nekem a vasárnapi iskoláról mindig a Budenbrook ház ugrik be. Másrészről nem tudom, hogy miként képzelik. Tudtommal ugyanis a vaséárnapi iskola az gyerekeknek szóló hétvégi bibliakör. Hogy ebbe a közmunkások hogy jönnek bele...?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Boli!
Kijár neked egy gonoszul vigyorgó Varánusz-díj.
Visszasírod, majd leápolod a teuton-leányzót, gondoskodsz Gábris mulattatásáról. Sokoldalú vagy:)))

Poszthoz:

Remek írás. Grat!

Off

A 168 órában kiváló írások vannak összefogás témakörben. Róna, Grecsó, Lakner, Radnóti, Krémer, Csepeli, Czeglédi. Grecsó külön irodalmi remek.
@Penivaldes:

"Hogy ebbe a közmunkások hogy jönnek bele...?"

Majd létrehozzák a tu-szakot.
Ott fogják beletuszakolni az erkölcs- és tudáshiányos közmunkásokat, akik ettől qrvára boldogok lesznek, és harsány "navégrebaszki!" kiáltásokkal fogják kifejezni örömüket és hálájukat Pártunk és Orbánunk felé...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Mily szép lesz amikor majd zsoltárokat énkelve fogják tisztítani az utcát..
A gond az, hogy erre olyanok is azt mondják, hogy felesleges akik egyházi személyek, lelkészek.
ma reggel különben is hozzájárultam a gazdasághoz azzal, hogy új hajam lett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: baltazár?

lehet, amilyen zakkant, elképzelhető, hogy elhiszi, amit beszél.
De ahhoz nagyon sokat kell gyakorlatozni otthon...
@Penivaldes:
Ha simán csak megmostad, akkor a sampongyártókat vitted a mennybe...ha festetted, vágattad, akkor a fodrászokat...ha hajbeültetést végeztek nálad, akkor az orvosokat...:))
@Penivaldes:

"A gond az, hogy erre olyanok is azt mondják, hogy felesleges akik egyházi személyek, lelkészek."

Most még azt mondják, azt hiszik, mert ideológiailag alulképzettek.
De hamarosan megtudják majd, hogy VALÓJÁBAN nem is ez volt a véleményük, és megvilágosodnak, mint ecceri MTI tudósító a Rétvári performansz után, hogy "Ááááá, aznemisúgyvót!"...
@Penivaldes: Simán. A kereszténység futótűzként terjedt el a rabszolgák és a szegény néprétegek között.
Hiszen a túlvilági boldog élet reményében türelmesebben viselhették evilági nyomorukat.

Milyen hajad lett? És milyen volt?
@Habakuk999:
nem is volt semmi baj a z őskeresztényekkel, elfértek a sok színű, sokistenű Rómában, eleinte a kutya sem foglalkozott velük...A gond és a keresztény üldözés akkor kezdődött, amikor bele akartak pofázni az állam vezetésébe és abba, hogyan költsék el az adókat...
@orica: bakker akkor vissza kell olvasnom, ha még Habakukk is megvilágosodott :)
@Habakuk999:
"A vallás a nép ópiuma." Vajon miért emlegette ezt egy szakállas bácsi anno? :D
Nem is tévedett ebben, hisz a birkanépet azzal lehetett terelgetni.
Ma új technikák vannak rá, a vallási játszótérre meg bevonult sok beteges lélek. Ki is fizetődik, friss húst is kapnak a vakhitűektől, szemérmesen el is nézik nekik.
Az már csak hab a tortán, hogy egy zsidó messiás nyomában nyomában gyűlölködnek a zsidók ellen. :(

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Le voltam maradva a linkekkel na, nem mindenki ér rá a pesti romkocsmák mélyén netezni egész nap! Baccameg! :D
@Penivaldes:
Hol? :))
Én beállítom a birkanyírómat 5 mm-re és párszor áttologatom a bucimon. Nem ám x ezer forintért fésülgetik ide-oda... :D
A nap képe: Orbán Viktor Mariano Rajoy spanyol miniszterelnökkel és Angela Merkel német kancellárral beszélget az Európai Néppárt bukaresti kongresszusán. Kell-e ennél ékesebb bizonyíték arra, hogy Orbán Viktort (a balliberális médiában felröppent valótlan híresztelések ellenére) nagyon tisztelik és szeretik Európában?

i.imgur.com/M77gX.png
A nap képe: Orbán Viktor Mariano Rajoy spanyol miniszterelnökkel és Angela Merkel német kancellárral beszélget az Európai Néppárt bukaresti kongresszusán. Kell-e ennél ékesebb bizonyíték arra, hogy Orbán Viktort (a balliberális médiában felröppent valótlan híresztelések ellenére) nagyon tisztelik és szeretik Európában?

i.imgur.com/M77gX.png
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hát ez a frizura kevés lesz ám ahhoz, hogy egy Stefihez hasonló igényes hölgy kegyeit elnyerd...))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Nem ám x ezer forintért fésülgetik ide-oda... :D"

Nertárs, ez elfogadhatatlanul hazaffyatlan szemlélet!

Hogy fog úgy pörögni a gazdaság, ha Te merő önzésből és felelőtlenül csak a saját buciddal gondolkozván a zsebedet kíméled?

Miként lesz így visszafizetve a zadósságunk, he?!

Méxerencse, hogy nem ollót írtál, így legalább némi áramfogyasztással járulsz hozzá a közös erőfeszítésekhez!
Mer' egyébként a TEK sem mosta volna le rólad a Gazármányos Nemzetaláásó megérdemelt billogát!
@Habakuk999:
"Orbán Viktor [...] arról is rendelkezik, hogy a [...] jövő évi, majd a 2014-es költségvetés tervezésekor szintén gondoskodnia kell a piarista rend hitelkiváltásához [...] szükséges évenkénti 1,2 milliárd forintnyi támogatás biztosításáról."

1. az én hiteleim kevesebbe kerülnek, legyen olyan kedves azt is beemelni a határozatok közé, köszönöm
2. ha nem lehetséges az 1. pont, akkor viszont viktor! nincs hitelkiváltás! illetve egy módja van, te is tudod, a piarista rend kaphat egy 70 nm-es kecót ócsán.
"Tippeljétek meg mi lesz, ha bekopogtok hozzájuk azzal, hogy akkor ez itt a nettó hülyeségetek számlája, tessék már a kaszához fáradni."

nyugi, nem lesz semmi.
majd elmagyarázzák, lassan és érthetően, hogy ez is a gyurcsány, meg az emútnyócév miatt van és a hülyeország hülyepolgárai vidám rohattkommunistázás között fizetnek, mint a katonatiszt.
ez van.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Csak azért, mert voltál oly kedves és megtiszteltél bennünket jelenléteddel, hadd köszönjem meg neked egy pár kedves képpel én is.

Tanulságosak, ahogy tudják a helyüket az emberek, az alázat, a sorrend...

www.google.hu/imgres?q=orb%C3%A1n+merkel&hl=hu&sa=X&biw=1204&bih=834&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=KnvTGlsF41hAPM:&imgrefurl=http://www.parameter.sk/rovat/kulfold/2010/07/22/orban-viktor-ovatosan-kell-elni-ketharmados-tobbseggel&docid=m54EgPGGyjKlqM&imgurl=http://www.parameter.sk/sites/default/files/article_image/orban_merkel_kezcsok.JPG&w=1485&h=1249&ei=OmuCUMrtAcbMtAbJkIHQDA&zoom=1&iact=hc&vpx=408&vpy=517&dur=894&hovh=206&hovw=245&tx=105&ty=94&sig=111724163090140565754&page=1&tbnh=134&tbnw=175&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:16,s:0,i:126

www.google.hu/imgres?q=orb%C3%A1n+merkel&hl=hu&sa=X&biw=1204&bih=834&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=TiGgHUM_19h72M:&imgrefurl=http://www.origo.hu/gazdasag/20120313-bizottsag-kohezios-dontes-hattere.html&docid=y0c2XsKgmVin4M&imgurl=http://static8.origos.hu/i/1201/20120125-orban-viktor-angele-merkel-archiv.jpg&w=645&h=430&ei=OmuCUMrtAcbMtAbJkIHQDA&zoom=1&iact=hc&vpx=888&vpy=540&dur=184&hovh=183&hovw=275&tx=129&ty=180&sig=111724163090140565754&page=1&tbnh=134&tbnw=255&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:18,s:0,i:132

www.google.hu/imgres?q=orb%C3%A1n+merkel&hl=hu&sa=X&biw=1204&bih=834&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=kXAM_mE0pI5ZNM:&imgrefurl=http://napizeje.blog.hu/2011/02/19/orban_viharos_nemzetkozi_siker_kerdojelekkel&docid=SJ4bQwLVmKDIqM&imgurl=http://m.blog.hu/na/napizeje/image/angela-merkel-viktor-orban-2010-7-21-8-43-44.jpg&w=560&h=646&ei=OmuCUMrtAcbMtAbJkIHQDA&zoom=1&iact=hc&vpx=954&vpy=4&dur=552&hovh=241&hovw=209&tx=147&ty=100&sig=111724163090140565754&page=1&tbnh=148&tbnw=127&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:9,s:0,i:102

www.google.hu/imgres?q=orb%C3%A1n+merkel&hl=hu&sa=X&biw=1204&bih=834&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=wvgLz5ritnTkoM:&imgrefurl=http://gepnarancs.hu/2012/06/utban-az-urbe-a-sencsou-9-kinai-urhajo/&docid=3YThTY7fddjGzM&imgurl=http://cdn.gepnarancs.hu/wp-content/uploads/2011/12/orban-merkel-300x180.jpg%253Fe58375&w=300&h=180&ei=OmuCUMrtAcbMtAbJkIHQDA&zoom=1&iact=hc&vpx=519&vpy=447&dur=616&hovh=144&hovw=239&tx=131&ty=72&sig=111724163090140565754&page=2&tbnh=133&tbnw=203&start=19&ndsp=31&ved=1t:429,r:1,s:20,i:145

+ van még pár, ahol Piktor ballag a nagykutya után. :))
@Habakuk999: Hosszú hónaljig érő volt. nyakközépig érő lett..
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Nagy franc vagy Te, Stefi!:)

A két eminenst oktatja a - milyen paraszt is vagy? -, teutonnordikus tanító néni.
Ha a nordikust rosszul írtam, elnézést, alul- képzett vagyok ezen fontos tudományokban.
@Parafrázis:
Irigy dög! :D
Nyomulhatsz rá, a tiéd lehet, de vissza nem hozhatod! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :DDD Na de te nem is fogsz úgy kinézni mint egy 1920.-ból megjelent mozisztár.))))))
@Penivaldes:
Akkor a bakónak már nem okozhat problémát a hosszú haj? :)
Azért a bal kezét készenlétben tartja ez a bizalmatlan germán nő...hátha beleharap...:))www.parameter.sk/sites/default/files/styles/article/public/article_image/orban_merkel_kezcsok.JPG
na, mi van, a sok reply-ből látom, stefán bácsi is itt van?
@Penivaldes:

Biztos lesz Sátánista vasárnapi iskola is, másként gondolkodóknak. Ahol ledér öltözékű papnők fognak oktatni.
Legalábbis igény, az lenne rá. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Még hogy én irigy??? És még dög is?? Mérhetetlen jóindulatom jele, hogy gondom van a megjelenésedre a remélt kegy elnyerése érdekében...Nem beszélve arról, hogy amilyen deviáns nő vagyok, én megveszekedetten a férfiakat szeretem...
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

"Kell-e ennél ékesebb bizonyíték arra, hogy Orbán Viktort (a balliberális médiában felröppent valótlan híresztelések ellenére) nagyon tisztelik és szeretik Európában?"

Télleg!
A képen nem láccik sem köpés- sem hányásinger az említett személyek részéről!
A fejeikben zajló gondolatok irányáról azért már nem lennék meggyőződve.

Sőt, további bizonyítékokkal is szolgálhatok!
Óriási hír!
Orbán tegnap délelőtt Mordoralsón felavatott egy hűtőszekrényt.
Tudósítónk megdöbbenve közölte a hihetetlen információt: a kormányfőt senki sem rugdosta meg!!!
Délután átkocsikázott Balkánbasznádra beszédet mondani egy nemhivatalos Horthy-szobor előtt (hivatalosan ugye nem fognak állítani, ezt maga Martonyi mondta tegnap az USA-ban).
És igen, elképedve olvashatjuk a hírt: ott sem vonultak ellene kapával-kaszával a népek!

A következtetés teljesen nyilvánvaló: a szemét balliberális ármánykodók megint vereséget szenvedtek, kormányfőnket mindenhol becsülik, tisztelik (na azt mongyuk el is várja!), és főleg szeretik...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Világosodott a franc.:)

Mindig fölkapom a fejem Angyal szenteskedésére, olyan üdvözítőek tudnak lenni egy jóízű cigányozást követően.
@Habakuk999:

@Habakuk999:

Mielőtt még a rákosista és SZDSZ-es hagyományokat felelevenítve fröcsögő keresztényezésbe kezdenétek, nagy tisztelettel szeretnélek benneteket emlékeztetni arra, hogy a piaristák, a ferencesek, a minoriták és a pálosok világszínvonalú oktatást honosítottak meg Magyarországon. Később, a 19-20. században a magasabb színvonalon oktató egyházi iskolák közül is magasan kiemelkedett a (piarista rend erős természettudományos érdeklődése következtében) a piarista természettudományos oktatás, amely a 20. század első felében már a a világ élvonalába tartozott. És nem csak keresztényeket oktattak, zsidó gyereket is szeretettel befogadtak, náluk tanult például Oláh György, Nobel-díjas kémikus is...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Habakuk999:

Mielőtt még a rákosista és SZDSZ-es hagyományokat felelevenítve fröcsögő keresztényezésbe kezdenétek, nagy tisztelettel szeretnélek benneteket emlékeztetni arra, hogy a piaristák, a ferencesek, a minoriták és a pálosok világszínvonalú oktatást honosítottak meg Magyarországon. Később, a 19-20. században a magasabb színvonalon oktató egyházi iskolák közül is magasan kiemelkedett a (piarista rend erős természettudományos érdeklődése következtében) a piarista természettudományos oktatás, amely a 20. század első felében már a a világ élvonalába tartozott. És nem csak keresztényeket oktattak, zsidó gyereket is szeretettel befogadtak, náluk tanult például Oláh György, Nobel-díjas kémikus is...
@nandras01:

"tessék már a kaszához fáradni."

Khm, freudi elszólás...? :o))

(Bocs)
@Penivaldes:
Azt úgy szokták mondani, hogy meg sem??? ;)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: idézet varánusztól, nem is vettem észre, hogy elírta(?)- de így is megállja a helyét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ha hallod, hogy indul, szólhatsz nekem, is érdekel! A női nem örömére hajlandó vagyok feláldozni testemet! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hűűűbazzz, ez kemény volt, mit szól az a ciánkék szemű ott fenn? :D
/nomen est omen ;)/
hűűűbazzz, don Debrecen is :O

Kósa januárig adott időt a kormánynak

Kósa Lajos szerint a kormánynak januárig megoldást kell találnia az önkormányzatok hitelállományára, mert különben a rendszer "működőképességében megbicsaklik" - a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere az m1 Az este című pénteki műsorában a megyei önkormányzatok konszolidációjához hasonló..

hvg.hu/gazdasag/20121020_Kosa_januarig_adott_idot_a_kormanynak
Persze, hogy a Dzsobbik nem huzakodik Orbán oligarcháival! A kutya sem harap bele a kézbe, ahonnan enni kap.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Nofene, nagy tisztelettel?

Akkor én is nagy tisztelettel közlöm, hogy nekem pl semmi bajom a piaristákkal, a ferencesekkel, és az összes többivel sem.
Eddig. Mert nem akarták megmondani, mikor, mit higgyek.
Ugyanakkor nem szeretném, ha őskori klerikális államot csinálnának az országomból.

Ebben a nyomorba süllyedő országban lényeges szerepük lehetne, de nem látom egyetlen az állam által mások rovására túltámogatott egyház jószolgálati tevékenységét.
Csak a harácsot.
A legutóbbi két csomag kizárólag bevételnövelő intézkedéseket tartalmaz. Fogyasztás csökken, kereslet csökken, erre még nagyobb adókat sóznak a cégek és az emberek nyakába. Ebből összeomlás lesz. A gazdaság fundamentumai roppannak meg. Ha az anyabankok kivonják a forrásaikat, nem biztosítják a vállalkozások napi likviditását sem. Beruházás már most sem éri el az amortizáció szintjét.

A bajt tetézi az LMP és az MSZP alternatív gazdasági programja, a kiadáscsökkentés náluk is szent tehén. Félreértés ne essék, a progresszív személyi jövedelemadó is bevételnövelés. Újraelosztásból, szerkezeti reformok nélkül nem lesz még stagnálás sem, nem növekedés. Attól, hogy a bankok válláról leveszik a terheket, még nem rohamozzák meg őket a cégek hitelért. Magas kamatfelárral, kereslet nélkül, mire?

Ha a Bajnai nem áll elő sürgősen valami ütőképes csapattal és programmal, szedem a sátorfámat én is. Már elkezdtem állást keresni külföldön. Egyék meg nélkülem, amit főztek, itt a vége.
Fabius új tipp-mix, ki kire tippel, mert hogy nem lesz részrehajlás nélküli az tuti zihher:

Az Index azt írja: most az olasz Imet S.p.A. és a szlovák Towercom Infrastructure a.s.esett ki. Mostantól tehát a Getronics Magyarország Kft., az osztrák Kapsch Trafficom AG és a Kapsch Telematic Services Telematikai Szolgáltató, a T-Systems Magyarország, valamint a budapesti tőzsdén jegyzett Synergonnal közösen induló China International Telecommunication Construction Corporation maradt versenyben - olvasható a lapban.

hvg.hu/gazdasag/20121020_Eutdij_negy_indulot_kert_fel_az_AAK_ajanl#
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): "hány embert fognak tudni mozgósítani a békamenetükre"
Úgy, hogy kimegy a körlevél, hogy "Mancika, a szerdán is be akar jönni dolgozni, akkor a Hősök terén, és a menet végén a Kossuth téren tessen a jelenléti ívet aláírni, és átvenni/leadni a jóelőre Simicska úr által legyártott transzparensét, köszipuszicsá!"
@GeoCracker:

Az lenne a legnagyobb büntetés nekik, ha 2014.-ben másik klientúra osztaná a földet magának. Ha addigra pont elzavarnák őket a búsba.
@rodeo36:

Szép teljesítmény a Rebekától, úgy néz ki szegény, mint az egyszeri pesti óvodás, aki szerint a csirke bőrét nejlonzacskó borítja. Sokszor gondoltam, találhatna az LMP hitelesebb figurát földügyekben, de ezt jól csinálta.
...és ha még a földfoglalás, az EU "csomag lefitymálás", az EU kötelezettségszegési eljárás nem lett volna elég még a Vidi is kikapott :))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nekem annyi jött le a cikkből, hogy Mr. 20% azt szeretné, hogy a felelőtlenül felvett hiteleket fizesse ki az állam a közösből...
@Kijelölt Felelős:

Nem tudok menni, mert melózok, de lélekben veletek leszek. HAJRÁ MILLA, HAJRÁ SZOLIDARITÁS, HAJRÁ BAJNAI!!!!
Hát ha a jobbik nem veri az asztalt keményen földügyben annak nem örülök.
Viszont máshol már írtam,hogy év végéig még belefér néhány csomag ha kéthetente jönnek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Viszont a cigányok is elkezdtek demonstrálni, ami jó hír. Kezdenek ráérezni az érdekérvényesítésre.
@Husz_János_Puszita:
Ez igen! Ez kéne nekünk! Egy új klientúra, akik ott folytatnák ahol a csúti és bandája abbahagyta...
@Husz_János_Puszita: Az a bűvös 600 milliárd. Ott a baj.

Azt hitték unortodoxul, hogy az szja magas keresetűeknél történő meghagyása felpörgeti a fogyasztást.
Erre az egy kártyára építették az egész tündérmesét.
A hálás békamenetes szja-t megtakarító fogyaszt. Szerintük.
Senki más szerint nem, a tények szerint sem.

Közben a cigánykodással, lejmolással, napi rekordokat történő törvénykezéssel sikerült bebizonyítaniuk, hogy ebben az országban senki vagyona, tőkéje nincs biztonságban.

Ettől nagyobb baj nincs, hiszen instabil gazdasági szabályozású országba valóban csak kalandortőke jön.
Nyilván pl az Audi nem az, de ő már nem tehet mást, itt van és a háttérből, otthonról próbál nyomást gyakorolni a fiúkra.

A stagfláció, recesszió, amortizációt meg sem közelítő beruházási ráta csak egy kis pikáns szösszenet ebben a történetben.

Ember legyen a talpán, aki pár év alatt meg tudja most már fordítani a negatív folyamatokat.
@Husz_János_Puszita:
Relative.
Inkább melókereséssel kéne az idejüket tölteni, vagy valami hasonló hasznos tevékenységgel, nem tüntetgetni járni azoknak sem.
@Parafrázis: igen erről van szó, félve kérdeném, de úgy sem kapok rá választ, ezen összeget ugyan milyen pakidzsal tudnák kiegyenlíteni, cseppet félek, mert ezt sem mi fogjuk kifizetni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ne félj, rövidesen felszabadulnak a deviza tartalékok, mindenre lesz pénz, erre is...A tanárok béremelésére momentán nem, de várjanak szépen, türelmesen, addig is örvendezzenek annak, hogy a piaristák legalább kaptak 1 milliárdot...
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

A minoritákról láttam egy dokumentumfilmet: Tom Cruise menekült benne mindenféle repkedő rendőrök elől. "Riport a minoritával", asszem az volt a címe.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Tízesével szerelnek le a rendőrök

Aki teheti, az megy. Akár itthon, akár külföldön, de egyre többen próbálnak szerencsét a köteléken kívül. Voltak, akik csapatban vágtak neki."

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/10/19/tizesevel-szerelnek-le-a-rendorok/
@Husz_János_Puszita: Ők amúgy is tudnak érdekérvényesíteni.Viperával,szamurájkarddal,baseball ütővel,meg hogy huszan mennek egyre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ott a pont!
1. Stefi nem parasztlány

2. Stefi nem nő

3. Volt itt anno egy Troll Hitvallás nevű arc, no ő lesz az más név alatt.

Kész Passz Slussz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sose félj, megvédenek a spekulánsoktól, és egyéb gonoszoktól.
Én mint apróspekuláns már el is döntöttem, magyar terméket nem vásárlok.
Meghagyom ezt a nemes gesztust nemzeti államvezetőinknek.
És már meg is van oldva a 20% hitele.
@Squid:
:)) Olyan vagy! Most miért rontod el a játékát?? Gonosz tudsz lenni... :(

Amúgy tudjátok ez még a felháborító!
A KEGYÚR ad.
No nem a sajátjából, a MIÉNKBŐL, mert a kedve épp úgy tartja...
Meg mint tudjuk van olyan, hogy fontossági sorrend.
Közben azt halljuk, hogy itt nincs pénz, ott arra nem jut szaros pár millió, erre meg ÉVENTE kell, hogy legyen 1,2 milliárd.

Tényleg, na elmennek a a búbánatos pic.ába a kedves egyházak, hogy az ÖNMEGTARTÓZTATÁSRÓL nem is hallottak ugye???

Szégyen, amit az egyház művel!!! Te is bekaphatod Stefi, meg Gábris az álszent szentfazék dumátokkal, miközben a kölkök éheznek, aközben meg ilyen Hegedűs féle szoliszökevényekre, meg ilyen kreténségekre szórják a pénzt!

"Azonnali hatállyal 1,2 milliárd forintot csoportosít át a kabinet a Piarista Rend Magyar Tartománya hitelfelvételének kiváltására és beruházás befejezésére a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.

A Magyar Közlöny legutóbbi számában megjelent kormányhatározat alapján az átcsoportosításért Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter felel, az elszámolásért és a fel nem használt rész visszafizetéséért pedig - december 15-i határidővel - Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter.

Az Orbán Viktor miniszterelnök jegyezte határozat arról is rendelkezik, hogy a két tárcavezetőnek a jövő évi, majd a 2014-es központi költségvetés tervezésekor szintén gondoskodnia kell a piarista rend hitelkiváltásához és beruházásának befejezéséhez szükséges évenkénti 1,2 milliárd forintnyi támogatás biztosításáról."

hvg.hu/gazdasag/20121020_Orban_egymilliardot_ad_azonnal_a_piarista

Gratulálok, szégyellhetik magukat!
@Habakuk999: És amikor a viktornak mondták hogy az egykulcsos nem pörgette fel a fogyasztást,akkor viktor:Miért,kellett volna?
Kellett volna a kurva anyátokat ha már ezt harsogtátok két évig bassza meg!
Csak az egy jól járóra jut öt aki nem járt jól!
@Squid:

Tévedsz. "Troll hitvallás" nem egy ember, hanem egy nagyszerű blog, amelynek fő célja, hogy a balliberális hisztériablogok mindent túlharsogó őrjöngését a maga szerény eszközeivel és lehetőségei legalább némileg ellensúlyozza, és megtévesztett emberek széles rétegeinek magas színvonalú és pártfüggetlen hírszolgáltatást kínáljon. Ezt a fantasztikus blogot egy kiváló szellemű, éles elméjű, választékos stílusú ember szerkeszti. Őt Troll Ellenpólusnak hívják.

trollhitvallas.blog.hu/
@Squid:

Tévedsz. "Troll hitvallás" nem egy ember, hanem egy nagyszerű blog, amelynek fő célja, hogy a balliberális hisztériablogok mindent túlharsogó őrjöngését a maga szerény eszközeivel és lehetőségei legalább némileg ellensúlyozza, és megtévesztett emberek széles rétegeinek magas színvonalú és pártfüggetlen hírszolgáltatást kínáljon. Ezt a fantasztikus blogot egy kiváló szellemű, éles elméjű, választékos stílusú ember szerkeszti. Őt Troll Ellenpólusnak hívják.

trollhitvallas.blog.hu/
trollhitvallas meg "magas színvonalú és pártfüggetlen hírszolgáltatást kínáljon. Ezt a fantasztikus blogot egy kiváló szellemű, éles elméjű, választékos stílusú ember szerkeszti"... muhaha :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Az Orbán Viktor miniszterelnök jegyezte határozat arról is rendelkezik, hogy a két tárcavezetőnek a jövő évi, majd a 2014-es központi költségvetés tervezésekor szintén gondoskodnia kell a piarista rend hitelkiváltásához és beruházásának befejezéséhez szükséges évenkénti 1,2 milliárd forintnyi támogatás biztosításáról."

És akkor még azt mondod, hogy nincs Magyarországon hitel meg beruházás! :DDD
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: "Tévedsz. "Troll hitvallás" nem egy ember, hanem egy nagyszerű blog, amelynek fő célja, hogy a balliberális hisztériablogok mindent túlharsogó őrjöngését a maga szerény eszközeivel és lehetőségei legalább némileg ellensúlyozza, és megtévesztett emberek széles rétegeinek magas színvonalú és pártfüggetlen hírszolgáltatást kínáljon. Ezt a fantasztikus blogot egy kiváló szellemű, éles elméjű, választékos stílusú ember szerkeszti. Őt Troll Ellenpólusnak hívják. "

No figyelj Bélám..

Köszi hogy a sorok közt kikacsintva elismerted , hogy fején találtam a szöget.

Nem kell sem Sherlock Holmesnek sem Dr House-nak lenni, hogy az ember felismerje ugyanazt a mondatszerkesztési stílust, frázisokat és a sorok közt átsejlő cinikus szarkazmust.

A kérdésem csupán az, hogy ezt te miért csinálod? Egyértelmű, hogy nem fidesz fan vagy mindazoknak akik nem azt nézik mit írsz, hanem hogy mi van a soraid mögött. Ez valami fura öröm, hogy ennyi embert tudsz magad ellen haragítani?

:D
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Kár fényezned magad, ami szar az szar, még ha te aranykupacnak is látod! :D

Ahogy szégyenteljes és undorító az egyházak pénzéhsége is ebben a helyzetben.
Mindenkin átgázolni, a hit nevében...
Egyre több embernek válnak hiteltelenné és egyre többen fordulnak ezért az átlátszó pénzéhségük miatt tőlük.
Ami szerintem sem jó, mert meg van a maguk szerepe és helyük!
A legnagyobb gond, hogy nem tudnak a pénzéhes vezetőik magukon uralkodni. Lásd a fenti példa!
Hit? Üzlet...
@kifordított nagyanyó: Tudod, nincs jól járó.
A pár szűk körön belül lévő haveron túl nincs más, akinek jó.
Mert akinek pénze van, az szeretne valamit csinálni vele.
Számolja a kamatait, elnyaralja, borospincét vesz.
Szeretne emberhez méltó módon élni, osztrák, német életszínvonalon.
De nem tud. Mert nincs áruválaszték, nincs magas színvonalú szolgáltatásbőség, nincs oktatás, nincs egészségügy, nincs szociális ellátás, kultúra, nincs tömegközlekedés, hiányoznak a gazdag európai modern állam szolgáltatásai.

NINCS NYUGALOM, NINCS STABILITÁS.

Nyilván ezt sarkítom, mert van itt minden, csak olyan balkáni, kínai az egész.

Más nézőpontból pedig amit meghagytak az egyik oldalról - szja- elveszik a másik oldalról, bank, reálbér csökkenés most 4%!!!!, mindenféle egyéb különadóból származó költségnövekmény.

És adnak hozzá egy lesüllyedő hazát.
@Rufus78: Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy Viktor a beszédében ismét előjön az EU-szovjet párhuzammal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Van itt pénz!
Stadionra, egyházakra, a Kedves Vezető hobbijára és elmebetegségére.
Ki mondta, hogy szarban a haza?
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: "balliberális hisztériablogok"
Ugyebár azokról a blogokról beszélünk, amik Gyurcsányékról ugyanúgy megírtak minden disznóságot. Most, hogy a Kedves Vezetőt "báncsák" már nem olyan vicces, mi?
@Habakuk999:

Ha kiadáscsökkentéssel ellensúlyozzák a kiengedett 600 milliárdot, nem lett volna baj. Makrogazdaságilag zéró összegű játszma lett volna, átstrukturálás, élénkítő hatással. Bevételnöveléssel ellensúlyozták, de a legnagyobb katasztrófa kétségtelenül az, ahogyan tették, a jogbiztonság teljes felrúgásával. Igazad van.

A te céged vissza fog jönni, ha netalán leváltják a Fideszt másfél év múlva?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

kikellennekjonni.blog.hu/2011/12/18/viktorok_gyozok_es_ami_utana_jon

Alig várom a hétfőt.
@Parafrázis:

"Ez igen! Ez kéne nekünk! Egy új klientúra, akik ott folytatnák ahol a csúti és bandája abbahagyta..."

Miért miben reménykedsz?:D
Egyszerűen döbbenten állok, illetve ülök, amikor azt olvasom, hogy orbán eloldalog majd. Ti csak azt szeretnétek. Nem azért harcolt, úszított évekig, hogy most csak úgy tovább álljon, magyar birkák. A ti véretek fog hullni, de orbán marad, mindaddig míg a forradalmunk el nem söpri. orbántól tisztességgel -vér nélkül- megszabadulni már nem lehet. Fáj a Kasszandra-lét!
@Habakuk999:

Stefánia kisasszony már előbb megszületett, de amikor hajadonná érett, elérkezettnek láthatta az időt az önállósodásra. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Jobbik vonulására pont a megfelelő választ adták, vonultak ők is, békésen.
@Husz_János_Puszita:
Én a nulla osztását láttam, igaz, 2 oldalról!
Szégyen a gárda féle búcsújárás és vicc a cigány "önvédelem". Beteg ország vagyunk... :(
@Habakuk999: és ezt az 1,2 milliárdot 2013-ban,és 2014-ben is megkapja a piarista rend hitelfelvétel (!) kiváltására és beruházás befejezésére. És mindezt a tartalékból. És mindezt úgy, hogy az egyház nem fizet adót és szjá-t, akkor sem, ha üzleti tevékenységet folytat, pl könyvkiadás, árusítás, hotel stb.
Van itt pénz az erdélyi egyetemeknek, 4 milliárd, a katolikusoknak, csak a hazai köz és felsőoktatásra nincs pénz.
Tényleg, mennyi pénzt is kapott már a katolikus egyház a kormányváltás óta? Fabiusnak volt erről egy posztja, abban benne volt.
hvg.hu/gazdasag/20121020_Orban_egymilliardot_ad_azonnal_a_piarista
@aritus:
Tudhatnád, hogy a legjobb business az egyház! :D
@aritus: "Tényleg, mennyi pénzt is kapott már a katolikus egyház a kormányváltás óta?"

Nem "eleget", mert ugye a csökkenő szja és családi kedvezmény miatt az a bizonyos 1 % is kevesebb lett ugyebár?
@Husz_János_Puszita: Ez bonyolultabb, hogy igennel vagy nemmel válaszolhassak.
Nem tudom.
Még azt sem tudom, milyen struktúrában, milyen országokban fogunk dolgozni.
Azon gondolkodom, hogy ha már kénytelen vagyok lépni, akkor teljes átszervezést csinálok.
Holnap indulok dél irányába, régóta kacérkodom amúgy is ottani telephely vásárlásával. Valószínűleg egy déli és egy északnyugati országba költözünk.
Ha hatékonyra sikerül felépíteni a kitelepített tevékenységeket, nemigen lesz értelme visszahozni.

A kérdés inkább az, az itthon megmaradó túlélésre játszó és mostani előzetes számításaink alapján tizedére visszaeső árbevételű céget vissza tudjuk-e hozni az elvesző piacainkra.
Gőzöm nincs.

De az sem biztos, hogy elvesztjük a belföldi piacainkat. Lehet, hogy mindenki beárazza az ipát. Lehet, tudunk polgármesterekkel alkudozni.
Az biztos, a magyar termelők árait nyomni fogja mindenki lefelé, mint állat, és szerintem erősödik majd az import. Persze ez árfolyam függvénye is.
Nyilván meg fog torpanni a piac.
Nyilván a raktárakban fog rohadni az árujuk, mert ki akar olcsóbban eladni.
Akinek jobban kell a pénz, a forgalom, az lép majd elsőnek.

Szóval nem tudok semmit sem, még a pekidzs is módosul baltazár őszinte sajnálatára, ki tudja, mi lesz.

Egyetlen dolog biztos, a nem magyarországi kereskedelmünk nem bírja el a pekidzs hatásait, ezt kivisszük. Vihetjük is törvényesen, ehhez senkinek semmi köze.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem ez a történet nem nulla. Így működik a demokrácia a gyakorlatban. Mindenki fellép a saját érdekében. Pozitívumként értékelem, lassan megtanuljuk élni a demokráciát, megtölteni az intézményes kereteket tartalommal. Az intézményeket bármikor elveheti tőlünk a hatalom, de ami a fejünkben, a szívünkben, a beidegződéseinkben van, azt nem. Az a szabadság maga.

A valódi demokrácia születésének vagyunk tanúi éppen. A pedagógusokkal, a cigányokkal, a földfoglalással, a Millával, a spontán megmozdulásokkal. Így kell ezt csinálni. Nem a kormányváltástól lesz jobb életünk, hanem ettől.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: miért is? Némán tűrniük kéne a mostmár rendszeressé vált gyűlölet vonulásokat??? Ahol egyre inkább elszabadulnak az indulatok mind verbálisan, mind tettekben? Kire számíthatnak a cigányok, ki védi meg őket ebben az országban, ahol egy dologban van csak egyetértés, hogy cigánybűnözés?!
Hülye vagy-e boli?
És mi ez a duma, hogy tüntetés helyett inkább munkát keresnének? Gondolod, hogy nem keresnek munkát? Hogy nem szeretnének dolgozni? Szerinted találnak? Ugye az országnak azokról a vidékeiről beszálünk, ahol a renszerváltás óta lényegileg nem volt beruházás, lassan 20 éve nincs munka. Különösen nem annak, aki alacsony képzettségű és cigány.
Boli, nem hittem volna, hogy te is vevő vagy a jobbiknak erre az alja dumájára:(((
@Husz_János_Puszita:
Sajnos(?) nem értünk egyet. Szerintem meg manipulálásnak vagyunk csak tanúi. Narancsbolsi segédcsapatok provokálnak, amire születik egy ellenreakció, amit át fognak formálni (a kommunikációban már torzítják), a megjelenését máshogy fogják tálalni.
Tudod, azzal sincs gond, hogy te ezt demokráciának látod, én szégyennek, hogy a magát ellenzéknek tekintők nem vonulnak fel a pincérruhás bohócok ellen és hagyják kisajátítani nekik az ország köztereit.

Nézd majd meg, hogy ezen segédhaderő Pesten ki ellen fog felvonulni.
Bár ellenzékinek hazudják magukat, de ott fognak a narancsbolsik ellenfelei ellen köpködni és gyűlölködni, provokálva mindenkit!
@CSENDES: ja, tényleg, ezen többször sírtak is, és követelték a kormánytól, hogy egészítsék ki az szja miatt csökkent 1%-ot.
@aritus:
Drága, felénk sokan jöttek arról munka miatt, tudom, azt is, hogy itt sem találnak. Ha nem érted amit leírtam, akkor arról nem én tehetek, olvasd át még egyszer. Sok mindent elhiszek, még a meséket is, de a jobbik féle propaganda szövegeket végképp nem.
Viszont a szememet sem hunyom be, mert bár úgy kényelmesebb lenne...
@aritus: :)))
Igaza van Puszitának, tényleg tanúi vagyunk a demokrácia megszületésének.

Ebben Te például nagyon fontos szerepet játszol a teljesen sarkos emberjogi harcosságoddal.
Meg ne sértődj, csak azt akarom ebből kihozni, hogy szükség van arra, hogy a végletekig fölháborodj, ha pl kiejtjük szánkon a cigánykodás szót.

Főleg, ha Bolit osztod, nem engem.:)))
Bár szerintem távol áll tőle a rasszizmus.:)
@aritus:
Akkor ha már le vagyok rasszistázva, egy példa. Egyik ügyfelem szállodát, éttermet visz. A kaja jó, nagy adag is, a szálloda rész sem drága, általában fullra van. A pincérek errefelé előszeretettel lépnek meg Ausztriába. Mindig kell új pincér nyáron. A kisebbséghez tartozó leányzó jelentkezett állásra. Normálisnak tűnt, bár a tulaj jobbikhoz közelebbi (ma már nem annyira), felvette.
A második munkanap reggel már nem ment dolgozni, betelefonált, a következő dumával:
Jó lenne, ha a főnöke érte menne, mert nem tudja így megoldani a bejárást... Mi van??? A főút mellett, kb. 800 méterre lakik!
Ha ez így okés valaki szerint, akkor az illető el van egy cseppet tévedve. Akkor én is rasszista vagyok, mert igazad adtam neki, hogy úgy vágta ki, mint a macskát szarni. Ezt még senki nem merte megpróbálni nála, sem...
@Habakuk999: tudom, pont azért akadtam ki azon, hogy azt írta, hogy inkább munkát keresnének.
Egyébként meg köszönöm kedves soraidat a harcos emberjogi izémről:)))
Most akkor tudsz jönni a millára? Mert úgy olvastam, hogy hétfőn mégse tudjátok el kezdeni intézni a cég áttelepítését.
@Habakuk999:
Sőt még a dzsobbik féle maszlagra is vevő vagyok... :)) Én sem gondoltam magamról!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: boli, nem rasszistáztalak le. És azt sose mondtam, hogy a cigányok mind angyalok, és nincsenek köztük is gázosak, linkek, erőszakosak, bűnözők.
Csak azt állítom, hogy az emberi tulajdonságok nem attól függnek, hogy milyen fajtának születtél.
Attól már igen, hogy melyik társdalami csoportba születtél, mennyire vagy iskolázott és főleg, hogy a jövőd hogy láthatod, mennyire függ tőled, az egyéni erőfeszítésektől, van-e lehetőséged az érdekérvényesítésre, vagy sem.
@aritus: délre megyek, Bolival nem tudunk kávézni.
Nincs idő, egy hónapunk maradt, és ilyenkor már elkezdjük a jövő évi keretszerződések tárgyalásait.
Az én fejemben az is megfordult, nem is olyan rossz ez a pekidzs abból a szempontból, hogy kissé kirugdosott az elkényelmesedettségemből.
Főleg úgy, hogy Peni pont akkor írta valami horoszkópból, a mai napon új kihívásokkal kell szembenéznem.:)
Amúgy ez rosszabb, mint az összes korábbi, és nem azért mert érint közvetlenül engem is - a többi ugyanúgy -, hanem az üzenete miatt.

A pekidzs a baltazár-féle tegnapi nyilatkozattal - írjatok le egy számot, oszt behajtjuk - azt mutatta meg, hogy nem lesz gazdaságirányítási fordulat, marad a szabad rablás, tekintettel a jövő tavaszi mnb cserére.
Vagyis az elsődleges cél nem az ország fejlesztése, esetleg egy új bárka építése, hanem a finanszírozhatóság minden áron való fenntartása választásig.
Hogy mi lesz velünk, a gyerekeinkkel, nem számít.
A becsület után a jövőnk is eladva.
@aritus:
Azt a kis apróságot lehagytad, hogy.... és mit tesz meg azért, hogy abból a közegből ki tudjon emelkedni egyéni erőfeszítései révén.
Mert azért akad ilyen is.
Képzeld el, igencsak csóró volt az én családom is. Sajnos(?) nem aranykanállal kergettek a mahagóni asztal körül.
Gyerekkoromban a város legszegényebb részén, csóró kissrác voltam csak, és ott is nőttem fel. A szüleim elváltak, volt, hogy anyámtól jó párszor én is hallottam, hogy nincs - csak kenyér, meg parizer... Nekünk nem voltak fuxok, merdzsó, még autónk sem. De segélyért sosem mentünk, dolgozott és tanult anyám is, nem voltunk párttagok.
Szóval nekem mesélhetsz arról, hogy hogyan lehet kiemelkedni a szarból, de ezt rossz felé címzed, mert a cigányoktól te erre minimális igényt sem láthatsz. Igénytelenséget annál többet.
Azt már említettem, hogy magyarázhatom én is a fentebb emlegetett dolgokat a lányomnak, amikor a kocsiban ülve azt látja, hogy a kisebbségi 10 év forma gyerek, fényes nappal a járda közepére szarik a főút melletti járdán. Szóval nem kell a púder, akinek eddig terjed az értelmi képessége és igénye, azt nekem magyarázhatjátok.
Erőfeszítések, érdekérvényesítések? Viccelsz? Nem egy világban élünk akkor...
Álbéke-menet,
álkeresztény,
álgazdaságpolitika,
áltárgyalás,
álpályázat,
álközszolgálat,
áligazságszolgáltatás,
álalkotmánybíró,
álegyüttműködés,
álhadsereg,
álpárt,
álválasztás,
álszóvivő,
áloktatás,
áladósságcsökkenés,
álköltségvetés,
álszerződés,
áljogállam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor legkésőbb jövőnyárra már egyetlen külföldi bank sem lesz Magyarországon. Lázár után Kósa is a devizában történt eladósítás miatt hőbörög. Ha a vezényló ezt is keresztül veri a bankokon a devizahiteles magánszemélyek után, akkor úgy fognak kivonulni a bankok tőlünk, hogy a kormány és a vezényló csak pislogni fog, mint a hal a szatyorban.
@Habakuk999:

Igen, így gondolkodik egy cégvezető, aki életében már egy üzleti tervet, középtávú stratégiát összeállított. Ezt nem foghatja fel egy jogász, politikus, de még egy elméleti közgazdász sem. Nem lehet kivonni az emberi tényezőt az egyenletből sem gazdasági, sem társadalmi, ideológiai kérdésekben. Veled együtt sokan, akik értéket teremtenek, örökre el fognak veszni Magyarország számára, de hosszú időre biztosan.
@Secnir: " a 2014-es költségvetés tervezésekor szintén gondoskodnia kell a piarista rend hitelkiváltásához"

Miiiii? Elvették az ELTÉ-től a Bölcsészkar épületét, és most akkor mi van??????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne az ellenzéki pártoktól várd a demokráciát, ők nem fogják megadni. Amíg a fejekben nem lesz demokrácia, addig az országban sem lesz. Szólamoktól nem. Attól igen, ha a gyakorlatban csináljuk. Csodákat nem várok, hosszú idő még, de az ilyen apró jeleknek örülök. Mit csináljanak a cigányok, üljenek otthon és követeljék a segílykét, vagy rettegjenek a gárdistáktól? Én örülök, hogy kezdenek öntudatra ébredni. Másképp nem fog menni. Felülről, korrupt díszcigányokkal sosem fognak integrálódni, a munka világába sem.
Lenyűgöző @Fabius drága a naivitásod. Tényleg azt hiszed, hogy orbán kapitulált az eu előtt?! Ez az eu mondja meg mennyire sarcoljam meg imádott, és az eu és az imf által nyomorgatott és adósrabszolgaságba döntött nemzetemet dumára gondoltál?! Ez neked vereségnek tűnik? Mikor most is kint vannak a bájos eu kék alapon sárga nemmel virító imf ellenes kampány plakátok?! Erre kivág egy ilyen szöveget, aminek az értelme az, hogy én nem akarom megtenni, de ti kényszerítettek rá engem, akkor mondjátok meg hogy még mennyire sarcoljam meg őket. Ez minden, csak nem vereség elismerése. Hanem baromi jó kommunikáció, hogy látjátok én nem tenném, szerintem nem kell, de ők akarják, és azt mondják még ennyit és ennyit kell tőletek beszednem csak nekik...
Mindig mondom, hiba alábecsülni orbánt és hiba bedőlni a máznak.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Magyarországon a korábban államosított javakért a lakosság kárpótlási jegyeket kapott. Csak a katolikus egyház kapta vissza egy az egyben az ingatlanait, mert csak.

Most pedig nem tud velük mit kezdeni. A váci papneveldébe pl. Lengyelországból importálnak szeminaristákat, mert alig van magyar jelentkező. Közben a Boronkayt, amelyik az ország egyik legjobb középiskolája, kipaterolták a város végébe.

Az ELTE Bölcsészkara szanaszét van, megszűnt a campus-jelleg, az átjárás, a kommunikáció a szakok között, emiatt drámaian romlott a színvonal. De a piaristák visszakapták az épületüket... Most képzeljetek ide egy nagyon csúnyát.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem van egy munkavállalóm. Magyar, nem roma. De ha valaki nem hozza be kocsival dolgozni, akkor betegállományra véteti magát. Mi sem fogjuk megtartani, kirúgtuk.
Ennyit arról, amit írtál. Egyetértek aritusszal, ezek nem etnikum függők, hanem egyén függők. Hiba általánosítani egy - egy példából.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "a cigányoktól te erre minimális igényt sem láthatsz"

Ez a problema, Boli: "A" cigányok.

Ismersz minden egyes cigányt Magyarországon? Ki mered jelenteni, hogy közülük senki sem igyekszik?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én is dolgoztam már pár romával életemben, tény hogy nem a legjobbak a tapasztalataim. Bőven van mit tanulniuk a munkához való hozzáállásról. Tegyük hozzá, a magyaroknak is...tavaly meghirdettünk 3 állást a cégnél. 25 jelentkezőből 3 tudott hozni megbízhatóan megfelelő szakmai teljesítményt és nem fogod elhinni, az egyikük cigány. Szóval elég vegyes a kép.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

...eddig nem lehetett táppénz után felmondani az ilyeneknek, vissza is éltek vele rendesen.
@Husz_János_Puszita: Nem megyünk el. Racionalizálunk.
És nyilván meg kell védeni magunkat a matolcsyzmustól, kell tartalékot képezni- bár mi talán nem a piaristáknak adjuk oda - de ennek országon belüli lehetőségét elvették.

Nem megyünk el, túl fogjuk élni. Azt nem tudjuk, mekkora veszteségekkel, nem tudom még elképzelni sem a károkozás miatt elmaradt hasznunkat, azt tudom, hogy a tervekkel ellentétben nem lesz nálunk 10 új munkahely.
Két másik országban igen.
@épészmérnök: A nógrádi faluban, ahol laktunk, a szembeszomszéd egy magyar volt, cigány feleséggel. A férfi itt-ott segédmunkákat végzett, árokpartot nyírt az önkormányzatnak, és többnyire a kocsmában ült.

Az asszony, meg a lánya három műszakban fonodába jártak a városba.

Így sikerült elérniük a nőknek, hogy a fiúgyerek elvégezze a szakközépiskolát.
@épészmérnök:

Boli – a magukat liberálisnak nevező emberek többségéhez hasonlóan – egy mocskos rasszista állat, aki nem a cigányellenesség tényét, csupán annak a szélsőjobboldalhoz köthető, intézményesült módját kifogásolja. A Bolihoz hasonló álszent kártevők nem úgy tekintenek a rasszizmusra, mint egy félelemre, rettegésre okot adó, társadalmat bomlasztó jelenségre, hanem csupán mint a nemzeti kormány és balliberális ellenzék közötti politikai csatározás középpontjává vált témakörre, melyet a jól kihasználható agitatív, propagandisztikus hatása miatt folyamatosan a társadalmi-politikai diskurzus gyújtópontjában tartanak.
@épészmérnök:

Boli – a magukat liberálisnak nevező emberek többségéhez hasonlóan – egy mocskos rasszista állat, aki nem a cigányellenesség tényét, csupán annak a szélsőjobboldalhoz köthető, intézményesült módját kifogásolja. A Bolihoz hasonló álszent kártevők nem úgy tekintenek a rasszizmusra, mint egy félelemre, rettegésre okot adó, társadalmat bomlasztó jelenségre, hanem csupán mint a nemzeti kormány és balliberális ellenzék közötti politikai csatározás középpontjává vált témakörre, melyet a jól kihasználható agitatív, propagandisztikus hatása miatt folyamatosan a társadalmi-politikai diskurzus gyújtópontjában tartanak.
Szemlélve a folyamatokat a kormány kontra Eu és IMF környékén, melyek e két szervezet ellen irányulnak, nem nehéz felismerni azt, hogy a kormány sorozatos gazdasági ballépései elfedése érdekében e két szervezet elleni hangulatkeltésre kívánja felhasználni az október 23-i eseményeket.
Mint tudjuk, az ünnepség fő szervezője Bayer Zsolt, akinek ismert hangvétele alapján nem nehéz elképzelni az általa megálmodott szcenárió kialakítandó atmoszféráját. Az egyik jelmondatot ő maga mutatta egy TV adásban:"Nem tűrjük az IMF rabigáját!"
Jó érzésű ember meghökken, ha a politikai palettán ilyen földhözragadt stílusú üzenet jelenik meg, mely a politikai viselkedéskultúra totális hiányára utal.
Amennyiben az állampolgár figyeli az IMF és a kormány költségvetésünk körüli "együttműködését", csak elismeréssel nyugtázhatja az IMF türelmét és eleganciáját.
Veheti-e komolyan az IMF azt a második költségvetést például, amely úgy teremt adóbevétel többletet, hogy megszigorítja az adó behajtásokat?A NAV-nak ez a fő profilja, leégeti a szervezetet, miután ez a szándék a NAV elégtelen behajtási tevéknységére utal.Ráadásul a korábbi költségvetésben ez a tétel 160 milliárd volt, a jelenlegiben 60 milliárd.Most már elég lesz 60 milliárd is, vagy a végösszegből ennyi hiányzott?
Vagy:Amikor az IMF kritikája arról szól, hogy a tervezett megtakarítások kontraproduktívak, a gazdasági növekedés ellen hatnak, akkor példának érdemes megnézni a földalatti vezetékek adójánál a kábelszolgáltatókra gyakorolt hatását.Falvakban egy utca nem ritkán 3 km hosszú, az adó mértéke 100.-Ft/m. Több utcáról is szó lehet, tehát a vállalkozó vagy beledöglik, és megszűnik, vagy továbbhárítja az árban.Ez viszont jelentős áremeléssel járhat, mely miatt kirekesztődhetnek az előfizetők. Ez történhet nálunk 2012-ben.
Mindössze két - aránylag kisszerű - a példa,azonban nem a kormány széles látóköréről szól.
Ket dolgot:

A kedvenc sorom, kisse elgondolkodtat, hogy tudatos, veletlen elgepeles, vagy fruedi hiba:

"Tippeljétek meg mi lesz, ha bekopogtok hozzájuk azzal, hogy akkor ez itt a nettó hülyeségetek számlája, tessék már a KASZÁhoz (kiemeles tolem) fáradni."

Ertitek?! Igy egy S-sel. Oriasi!
Holgyeim, es uraim sziveskedjenek a kaszahoz faradni, majd annak kiegyenesitese utan ki-ki fegyverbe! Remek, meg ha nem is volt tudatos...

A masik a partok megintese Szabo Rebeka (Ejnye ejnye Rebeka...hogy a klasszikust is megidezzuk) akcioja utan.
Ugyanis azert annyira legyunk mar korrektek, hogy vegiggondoljuk, hogy egy hasonlo eset az MSZP, vagy eppen Gyurcsany vezetesevel tokeletesen kontraproduktiv lenne/lett volna. Maris ugrott volna a Fidesz, hogy latjatok emberek, ugyanolyanok ezek, mint a haboru utani foldoszto kommunistak! Most foldet adnak nektek, de aztan majd jol bepofoznak titeket a TSZCS-kbe. Ami a pofozast leszamitva valamennyire igaz is volna, hiszen a szocik sem tamogattak a kis csaladi gazdasagokat, hanem a TESZ-eket (Termelo es Ertekesito SZOVETKEZETEKET) preferaltak...

Meg hat amugy is elmultnyolcev, meg gyurcsanyahibas.

Vagyis ilyen akciot a masik ket part (Jobbikkal nem foglalkozom, bar nyilvan ok is kaptak volna egy jo kis kampanyt a fejukre egy ilyen esetre) nem is kezdemenyezhetett.
@Mariann19:

Egyetértésem. Az EU növekedési kifogásaira mi a válasza a miniszterelnöknek, na mi? Még energiaszektor, még vezetékadó. Közvetlen azután, hogy kötelezettségszegési eljárást kaptunk a szektorális különadó miatt. Erre nincs mit mondani. Nem érdemes benne értelmet keresni.

A vezetékadót a cégekre fogják hárítani, a lakosságra a hatósági árszabályozás miatt nem nagyon tudják.
Respekt Rebeka! MOST TUDTAM CSAK BELÉPNI, nagyon zavarod Fabius a TEK-et vag ymi van???

Tonyóka jobb, mint három aneszteziológus: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550901_358555337533045_1728755795_n.jpg

Panamában is durvul a földtörvény elleni tüntetés: hir6.hu/cikk/71029/egy_gyerek_is_meghalt_a_foldtorveny_elleni_tuntetesben
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): 47 busz hozza csak az erdélyi kölykökeket és tanáraikat napi 4300-ért. Az saccperkábé 9,6 millió forint kiadás, a miénkből. Máriablogja számolta ki.
@a szív fészkei: Gondolom, azért nem a gyerekekre haragszol.
@Mariann19: Giro-Száz egyenesen "ezzel zsarol az Eu" szöveget ereget a seggszáján kifelé. most persze nem találom, mikor kéne. :-(

Hangolnak a bértapsoncok bevadítására. Stefibe is bedugta valamelyik kuncsaftja a Duracellt, annyit pörög itt Orvbűnt védve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Getronics Mintavárosban Kósával huzakodik közbeszerzésen,

portal.debrecen.hu/upload/File/varoshaza/Kozzetetel/hirdetmenyek/kozbeszerzesi_osztaly/2012/02/Getronicsvitarendezes_tiop0720120224.pdf

a Synergon góré meg a BOM elnökségi tagja, és a szépen csengő Jeszenszky nevet viseli.

Na, tippelj mi lesz :-)
@CSENDES: Végtelenül sajnálom őket, hogy ennyire aljas és mocskos műsorhoz használják őket. Ui. voltak nálunk húsz éve erdélyi kölykök párszor, iskolai cserelátogatás alapon, hát nem ilyesmibe dobtuk bele, hanem mentünk velük Margitszigetre limbóhintózni, ide-oda a városba játszóterezni, vásárolni, stb.
Na most már sajnálom ezt a szerencsétlen Natasát is: borsonline.hu/20121020_csobe_huzta_nejet_bulgariaban_nem_ismerik_dusevet

A szerelem sötét verem. Szügyig benne van,jobbat érdemelt volna.
@Squid: Most magát hájpolja? Azért akkor mégsincs annyira nincs messze - oké: mintha - idoljától, mit mondjak. Szarkazmusa meg mintha kopódna.
@simple observer 1.0: Freudi elszólás :-)

@rdos: linkelt amatőr videón Rebeka beszélt a legkevesebbet, de talán az ő beszéde jött be a legjobban. Az meg akár szimbóleumnak is jó, hogy a sajtótájékoztatót a traktorista rekesztette be, azzal hogy a trakit beindította :-)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: És ez a nagyszerű ember a kényes ízlésével nem képes téged - pláne, ha te magad vagy az - megtanítani arra, hogy ne duplázz már állandóan????
minden politikus bűnöző !

a fides mafia a fő bűnszervezet...

a fides doktorok hitványak (gerinctelen gátlástalan alkalmatlan)
"nettó hülyeségetek számlája, tessék már a kaszához fáradni"

ez elírás lesz...
a kaszához nem a fides fordul/fárad, hanem a szavazók...
főleg az ikszeskezű 2 706 292 1/2ázsiai birka...

én is ugy látom eljött a kasza ideje...
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Höjj, önfényezésből jeles.

Kár, hogy abban a karakterben ilyen csúnyán kifulladtál.
@a szív fészkei:
Nem szép dolog bántani István nénit. Könnyen rád süthetik, hogy fajgyűlölő vagy (nem rassz).
Emlékezz! Töredelmesen bevallotta régebben a származási vonalát és a tudomány jelenlegi állása szerint erre csak egy magyarázat van. Légy elnéző (nem le) vele szemben.
1,2 milliárd forintot ad idén a piarista szerzeteseknek Orbán
A Piarista Rend Magyar Tartományának további eredményes működését segíti a kormány idei 1,2 milliárd forintos támogatása - közölte a szerzetesrend magyar tartománya szombaton az MTI-vel. A szerzetesek a miniszterelnök jegyezte határozat alapján jövőre, majd 2014-ben is ugyanennyit kapnak."
Vannak itt még fontos dolgok amire köll a lé!
Tényleg haragszom a cápákra, hogy az összes FideSS-s anyjának hasába nem költöztek be mialatt kihordták ezeket a fattyakat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sajna, amit ott látaszülői házban, az a példa. Én meg a város legfrekventáltabb helyén a - nekem örökké - Moszkva téren láttan nyári szombat délután fél négykor turisták ámuló szeme előtt a hatosnál nyílt színen hugyozó fehér kövér állatot. Szóval, akkor minden kövér fehér harminc-negyvenes pasi ilyen? Na ugye...

Semmi előrelépés nem lesz, ha csak a gyűlöletsétáik maradnak hecckampánynak és egyszer sem mennek oda demonstrálni,ami címeket hetek óta beadogatok itt: fehér mészárosok borzasztó tetteinek színhelyére...Mert a bűnt elkövetik biza ezek is. Sőt az utóbbi időben eléggé felül reprezentált módon. Jó módúak - a romáknál mindenképp jobban élő családok fiai - , akiknek nem kenyérre, hanem parti drogra kell a pénz, ha nincs, lemachetézik anyut, nagyanyust...

A lógást is, a csalást is, a lopást is előszeretettel űzi fehérek.. Orvbűnék nagyüzemi módon.
De a Jobbik nem megy ellenük a Kossuthra. Ahogy soha eddig nem ment.
Viktor! ha nem bírtok a gazdasággal akkor fel is lehet állni és olyanokra bízni akik értenek hozzá és tenni is akarnak érte, hogy ez az ország kimásszon a gödörből...
@Husz_János_Puszita: "Az eu növekedési kifogásaira mi a válasza a miniszterelnök úrnak, na mi?"
Előkerestem, az alábbiakat nyilatkozta két napos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján:
"Azt kérjük az Eu-tól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik.És akármennyit mond, mi azt elő fogjuk teremteni."
Nem tudni, hogy ezt szarkazmusból mondta, vagy engedékenységből. A megoldás az lesz, mint szokott lenni, ami hibádzik a végszámhoz viszonyítva, egy soron a végén szerepeltetünk valami hihetetlent a számszaki egyezőség maximális figyelembevételével.
A telekommunális adó kötelezettség szegési eljárás alá vonás 200 milliárdja nem fakaszt mosolyra, mert ha ezt vissza kell fizetni, azt az Alkotmány vonatkozó passzusa szerint mint rendkívüli terhelést, a lakosságra át lehet hárítani.Máris kezdek átállni kukoricakása menüpont beiktatására. Számítok még a légvezetékek adójára is, olyan még nincs. Mit szólsz az ötlethez?
@kovi1970: Ja, bocs, elbaxtam. Helyesen:

"viktor! Ha nem bírtok..."
@simple observer 1.0:

Hehehe :-)

Remekül szórakozom azon, hogy belőlem nem nézitek ki a szándékos szimpla mássalhangzót, ám remekül bele tudjátok magyarázni amiért nem véletlen elütés.
A túlzottdeficit-eljárás nyolc éve
- az az 2004-óta, és ami nem meglepő,
a folyamatos szocialista trükközések miatt- tart hazánk ellen...
Bár sose láttam volna meg ezeket az időket. De ennek az idiótának hiába mondott bárki, bármit, inkább hitte, hogy neki minden lehetséges. Hogy bír gyémántot köpni, pedig nem bír. Nem tudta, hogy ember ilyet nem tudhat. Hol volt ez biológia órán vajon?
Most Brüsszel velünk együtt éhezteti ki a forradalmi sereget. Mert nem tud eszközeivel különbséget tenni embercsoportok között, csak egész országokat tud kezelni. De elhatároztam, hogy ki fogok bírni mindent, ha ez az ára annak, hogy a hazugságvárról lehulljon a lepel és a magyar nép ismét egységben legyen, mármint a kijózanodott egységben. Mert, sajnos, a magyar népnek az a része, amelyik hajlamos a hazugságokban, légvárakban hinni a racionalitás ellenében, oly mértékig, hogy a saját anyját is kardélre hányja a kedves vezetőbe vetett hitéért, nos, ők csak abból tanulnak, amikor a saját faszukat kapják be kínjukban. Hát meglesz az, ne tessék aggódni, meglesz.
Remélem, azért menedékjogot adnak az arra igényt tartóknak, ha úgy hozza a sors.
Egy éve megírtam, hogy itt bizony Románia lesz, a Ceausescu-féle, de istenbizony nem gondoltam komolyan. Legalábbis reméltem, hogy nem válik valóra, vagy nem ilyen hamar. A valóság azonban gyakran túltesz az elképzeléseken.
@Mariann19: Talán a jogtalanul beszedett telekomadó kamatait az orbán és bandája összedobhatná...
A szított etnikai ellentétek hátterére (és még sok minden másra is) egy érdekes magyarázat:

"Egy olyan újnak nevezett régi rendszert építünk, amelyben azok az emberek akik már akkor Rákosi Mátyás párttársai voltak amikor Gyurcsány Ferenc még meg sem született (Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás), kérdések és ellenvetések nélkül hozhattak meg olyan az emberek és a nemzet életét egyaránt meghatározó nagyon fontos döntéseket, mint amilyen az új alkotmány. Ez az alkotmány egészen véletlenül 2006-tól ott feküdt az mszp fiókjában és Lendvai Ildikó el is ismerte azt. Természetesen lehetőségük sem lett volna egy ilyen alkotmány elfogadtatni, hacsak nem:

Tudatosan hozták nyilvánosságra az öszödi beszédet, és tudatosan verték össze az embereket az utcán.

Sajnos minden jel arra mutat, hogy azért lett nyilvánosságra hozva az öszödi beszéd és azért lettek összeverve az emberek az utcán, hogy Orbánék kétharmadot tudjanak írni. Dokumentált tény az is, ahogy egyre rosszabb lett Magyarország helyzete, úgy emelték fel 5-10 majd pedig 20 ezer forintra a lopás szabálysértésének összegét. Akárcsak az etnikai bűnözés feltételeinek tudatos megteremtésének, úgy a romák ellen elkövetett gyilkosságoknak is ugyanazt a szerepet szánták. Az mszp és a fidesz tudatosan tette és teszi tönkre Magyarországot, majd a lázadás közeledtével, ahogy régen, tudatosan kergették fasizmusba az embereket és kezdtek felfuttatni egy zsidózó pártot. Tudatosan aljas politikai szándékoktól vezérelve keltenek etnikai ellentétet, hogy ezáltal tudják feléleszteni az ideológiát. "

Forrásom:
narancshirado.blog.hu/2012/10/17/a_visszautasithatatlan_ajanlat_247
"hogy egyszer minden türelem véget ér, és ha a gazdák kirántják alóla a földet annak borzalmas taknyolás a vége"

végre
@Le veau d'or: Jó, de ennyit nem bír megtenni?Hogy csak egyszer nyom? Én elnéző vagyok,hisz a svábok nagyon elnyomott és elutasított szegmense hazánk népességének, tudom. Nem kapnak melót emiatt szinte, durván beszélnek velük-róluk, a glaciáliskék szemük és szalmasárga hajuk miatt fájó előítéletnek vannak kitéve, stb. stb.
Stefi csak bátran harcol az érdekeikért.
@a szív fészkei: Most olvastam éppen a tavalyi írásos megállapodást, amelyet a kormány és a bankok írtak alá.Abban az van, hogy 2013-ban a rendkívülit megszüntetik, és 2014-től csak az eu által is gyakorolt adó mértéke fog élni.
Giró Szász erre azt nyilatkozta, hogy a bankok felrúgták a tavalyi megállapodást.A két szememmel láttam most, az ész megáll.Seggszáj!
Stefike elemében van, nem kedvelem a kioktató stílusát, viszont itt a blogon ő a kis szines.
Látom megint próbálnak segíteni Brüsszelből a hazai BALfaszonak . Ne reménykedjetek gyerekek. Most se fog sikerülni a buktatás. Ez se ment meg titeket újabb 4 év Fidesztől;)!
A hazugságpolitika sokba került
... Önnek is.
A devizaadósság 2004 szeptemberében 2 ezer 748 milliárd batkának megfelelő összeg volt. 2009. áprilisában 7 ezer 406 milliárd batkának megfelelő – azaz négy és fél év alatt nőtt csaknem háromszorosára. --- a külföldi katonai segédlettel 6 évtizeden keresztül, a magyar népen élősködő NEMZETIDEGEN, magyarellenes szocialisták, a 6 évtizedük alatt, mindent tönkretettek, szinte teljesen eltüntették a magyar nép vagyonát, milliókat tettek munkanélkülivé,... hisz alóluk már 1980-1997 között elprivatizálták, eladták, az üzemeket, gyárakat, szénbányákat, vegyiműveket, bankokat, biztosítókat, boltokat, az áram és gázszolgáltatás, vízműveket, malomipar, cukor és édesipart…
... a mindig idegen katonai segédlettel hatalomban lévő gazember szocialista horda, a magyar embereket kirabolták,... bérmunkássá tették saját hazájukban!!
E gazemberek 2008-ra még aztán AJÁNDÉKKÉNT az őket hatalomban tartó "munkásosztályuknak" csődbe is vitték az országot!!!
Gyenge Béla, Ön is
de .. még
az unokái is évtizedekig fizethetik a kádár-német-horn-medgyesi-gyurcsányi-bajnai magyarellenes kormány által a felvett hitel milliárdokat, és kamatait a külföldieknek!!
Napi 3 milliárd megy a külföldi multiknak Magyarországról, az magyar családok segítése helyett! TapsolhatnaK Gyenge BÉLÁK
"Nem békemenet lesz ebből, hanem inkább a kétharmad ballagása"
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3178_orban_a_padlon
Mindig a magyar népet kirabló-oldal A BALSORSOT
OKOZÓ
akarja megmondani, hogy ki a
rendes jobboldali, és hogy
milyennek kéne lennie a jobboldalnak!
Vajon ezeknek miért mindig a külföldi tankok, a külföldi bankok, a külföldi multik
vagy a masírozó magamutogatók jelentenék a megoldást,
a demokratikus választói döntése helyett,
a mindig élősködésre berendezkedett csőcseléknek, pénzért szavazóknak??!!
@KókaDtszegfű: Gyurcsányék szarul csinálták. Ez mennyiben indok arra, hogy Orbán még szarabbul csinálja? Úgy emlékszem, nem azt ígérte 2010-ben, amit azóta megvalósítani bírt.
@aritus:

Nem az az érdekes mennyi olyat kaptak ami jár, hanem az, mennyit kaptak úgy, hogy nem jár.

Ez pedig 5 milliárd forint, Semjén pajti jóvoltából.
Azért újból erősödött a Fidesz. Még mindig vezet. Ki érti ezt?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na csodálom, ogy mégnem jött angyal az ütős kártáyval, de ezrét ajánlgatom neki köt. olvasmányul Ecot: mert biza a múlt-múlt század végén a Dreyfus-ügyet kreáló-kirobbantó franciák meggyőződéssel hirdették, hogy zsidó Jézus megint csak a zsidók aljasságának a bizonyítéka. Jézus kelta volt, leginkább franciára hajazó kelta, naná, majd nem.
@Fabius: bakker, az agyam eldobom rajtad, neked mindenkiről vannak infóid, istenemre kezdek félni tőled, így már nem tippelek, túl izés lenne :)
@Mariann19: Olvashattad, ő a kiemelten intelligens, különleges képességű, ahogy szerényen magát dicséri. :-D De nagy dózisban fárasztó már.
mekkora volt az államadósság 2002-ben, illetve előtte 1998-ban. (azaz mit végzett az akkori FIDESZ kormány)
A 2002-es választások utáni nyilatkozatában D 209 is elismerte, hogy normális kiegyensúlyozott kincstárat vettek át, mintegy 350 milliárd tartalékkal. 2002, és 2010 között miért nőtt vajon ekkorára az államadósság? (…a hatalmas privatizációs kótya-vetye mellett!!)
Hol van ez a pénz, nevezetesen a felvett adósság, és a fillérekért odalökött állami vagyon?
A jelenlegi kormány ismét csökkenti az államadósságot, és próbál lavírozni, hihetetlen erős ellenszélben. (Mindezt az előző kormány két ciklusban sem tette meg)
A jelenlegi kellemetlen helyzet fő oka a 2002-2010 közti kormányok súlyos adósságnövelő intézkedései, átgondolatlan privatizációi.
Szándékosan NEM utalok hazaárulásra, és egyéb bűncselekményekre, nem ez a célom!!!
Csupán menjünk végig a tényeken.
A választópolgárok többsége sajnos már nemigen lát tovább a napi gondjainál, így könnyen lehet Őket hordószónoki fogásokkal befolyásolni, mint ezt a jelenlegi ellenzék teszi.
@a szív fészkei: "És az Egyetemi Színpadot is!!!"

Igen. A magyar művelődéstörténet fontos fejezetét.

Berek Kati és a Sebő Együttes Nagy László, García Lorca estjei, magyar költői estjük, benne Csoóri Sándor, Buda Ferenc, és az ötvenes években elhallgattatott költők estje, Nagy Attila, Latinovits, Mensáros László estjei, Köllő Miklós zseniális pantomim előadásai... meg a filmek.
@épészmérnök: Jaj ne is mondd. Nekem még magánéletileg is nagyon fontos helyszín volt... ;-DDD

És a KEX-koncertek!!
@a szív fészkei: khm, khm ugyi kérném szépen ;)

Mellékesen, csak nem főciiiiny?
Kit nevezhető Te baloldalinak???
aki eladja a nemzete alól, az országot
megélhetési hitelekbe kergeti
a családok százezreit
... ez történt Magyarországon.
Vajon miért került külföldi tulajdonba az ország szinte minden vagyona???
De főcím, az él lén. Szombaton is berántják ekképp a kumingárdát. nincs egy nyugis hétvégéjük sem, sűrösödik ünnep előtt a tennivaló és a védenivaló.
@a szív fészkei: Gyenge Béla, Ön is
de .. még
az unokái is évtizedekig fizetheti
a kádár-német-horn-medgyesi-gyurcsányi-bajnai magyarellenes kormány által a felvett hitel milliárdokat, és
kamatait a külföldieknek!!
Napi 3 milliárd megy a külföldi multiknak Magyarországról,
az magyar családok pénztárcájából! Tapsolhat Gyenge BÉLA
@Fabius:
"Hehehe :-)

Remekül szórakozom azon, hogy belőlem nem nézitek ki a szándékos szimpla mássalhangzót, ám remekül bele tudjátok magyarázni amiért nem véletlen elütés."

Elnezesemet kerem, de en eppen, hogy kineztem! Azert is irtam, az elejen rogton mindharom lehetseges verziot. Bar nyilvan nem annyira egyertelmu a dolog a TE esetedben, mint nemelyeknel, akik ugyebar mar a lampavassal jonnek, vagy eppen fooldalas gyaszhirt varnak.

Amugy meg nem kritikakent, csak puszta tenymegallapitaskent, de bizony szoktak becsuszni elgepelesek, ha visszaolvasod akar csak az egy heti termest. Csak olyankor nem szol(t)unk, mert egyreszt mindenki erti, masreszt nem volt ilyen erdekessege, mint most. Valamint en altalaban sem szoktam ilyeneken lovagolni, mert csaladbol tudom, hogy milyen az, amikor valaki kihivasokkal kuszkodik nyelvtani vonalon.

Az ominozus mondat, ami pedig felreertheto volt:
"Remek, meg ha nem is volt tudatos..."
Azert nem zarja ki azt, amit en belertettem, vagyis hogy; HA ESETLEG MEGSEM tudatos.
Ugyanis az egyertelmu allasfoglalas eseten a mondat ugy szolt volna, hogy:
Remek, meg (ugy is) HOGY nem is volt tudatos...

Ha mar tegnap nyelveszkedtunk kicsit...

Es latod, jo hogy tisztaztuk, mert utannam 2-3(?) HSZ kategorikusan freudinak vette, a tobbi olvaso meg feltehetoen alapbol "korrigalt" es KASSZAnak ertette.
@KókaDtszegfű: egy nagy baj van. Azok a külföldi multik ide nem kevés pénzt és szaktudást hoztak akkor, amikor itt semmi nem volt, s amelyekből sikeres vállalkozások lettek, munkát és megélhetést adtak sok-sok magyarnak az elmúlt 15 évben. S ezek profitjára fáj a fogad? Nem te vállalkoztál, nem te fektetted be a pénzedet, kockáztattad, de a haszonra rátennéd a kezed populista érzelmi alapon? Csak mert te így érzed igazságosnak?
Eddig úgy tudtam, hogy a magyar nem tolvaj, rabló nemzet, nem vesz el olyasmit, amiért nem dolgozott meg. Rosszul tudtam?
Mert ezek nem az ásványi kincseinket viszik haza, csak a beruházásaik által termelt profit egy részét. MIvel ásványi kincseink nincsenek, ugye. Se olaj, se arany, se gyémánt vagy más hasonló. Szóval ez nem Afrika.
Infrastruktúrát hoztak létre, eladták, amit itt te megtermeltél, munkát adnak, normális pénzért, amit a kormány nem képes biztosítani. Többségük a havi 47 ezernél több bért fizet a dolgozóinak.
Szeretnél megfeledkezni erről az apróságról, könnyebb a populista hazudozás? Miben hiszel? Hogy Orbán ezért majd csak neked, külön járadékot fog fizetni az államkasszából? Mert nyalod a seggét? A becsületes dolgozók által befizetett adókból várod az apanázst? Hát szerintem te vagy hazaáruló, nem a multik.
Hát, ebben ne bízz, nem valószínű.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Legalábbis Stefi szemszögéből ez van. Amúgy, amikor elkezdett mélymagyarozni múltkor, akkor utánanéztem, és Némethék biza a svábok ellen is szerveződtek, a törzsökös magyarság védelmében hörögve akkoriban.

Szóval az ilyesfajta faji elmebaj tud szétterjedni rohanvást. Erre játszik rá Orvbűn és csipetcsapata, a Jobbik - a megszokott zsidócigányozáson túl - most ejuzva is. Nehéz kenyér az ő hívüknek lenni egyre inkább.
@Mr. Waszabi: De ha a MOL dózerol piacot Horvátországban, az fasza, nem?
@Mr. Waszabi: Vajon miért került külföldi államok és multik tulajdonába az
ország
szinte minden vagyona???
@Kalmár: "Azért újból erősödött a Fidesz. Még mindig vezet. Ki érti ezt?"

A közvéleménykutatás, amelyre gondolom, hivatkozol, még a megszorítások bejelentése előtt készült. Majd a jövő havit nézd meg, de előtte vegyél be nyugtatót.
őrjöngenek a magyar nép ellenségei,
a bérencek vonítanak
mert Magyarországból, a külföldi multik 2010-óta NEM tudnak, Görögországot, Portugáliát, Romániát, Ciprust, vagy Spanyolországot csinálni!
A magyar nép legnagyobb ellensége, a nemzetidegen,
magyar gyűlölő, a
magyar családokat mesterlövészekkel lövető szocialista csőcselék,
évtizedeken át - 1956-1990 közt az orosz hadsereggel, külföldi tankokkal,
trükkös csalásokkal maradhatott hatalomban!!
@KókaDtszegfű:
Ezért nem fognak megdicsérni:
„a választópolgárok többsége sajnos már nemigen lát tovább a napi gondjainál”
Fentebbről:
„a mindig élősködésre berendezkedett csőcseléknek, pénzért szavazóknak”
El kellene döntened, melyik oldalon trollkodsz.
Tudathasadásos állapot.
@Knósszosz:
A magyarság BELSŐ ÉS KÜLSŐ ellenségei
… bele őrülnek, és azért őrjöngenek,
mert 2010-ben az éhező milliók, MÁR a megélhetési hitelek felvételére kényszerült tömegek,
a nemzetidegen gyurcsányi-bajnai féle szocialistákat kidobták az ablakon, a trükkös hazug
emberiség ellenes eszméjükkel együtt
@KókaDtszegfű: Te meg fárasztó vagy és egy nevet sem alázok azzal, hogy rád vonatkoztatom. Harcolj a multik ellen,feküdj lábtörlőnek a CBA elé is, hisz annak a tulajai is valami Svájcban seggelő faszik, nem? Ne4m csak Goj motorosok. index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/02/cba_svajci_ceghalo_a_magyar_uzletlancnal/ Sőt, a CBA is gyarmatosítna máshol, szegény egyéb országokba menne multinak!

Lökd ki a két dolgos magyari kezeddel, az Audit, Mercedest, Suzukit azonnal!! Mit avatgat hülyeorvbűn TEVA gyárat (izraeli!!!) meg Nestlé kutyatápost?? Nem írtál még neki, hogy mizumizu?!
@Knósszosz: Gyenge Béla, Ön is
de .. még
az unokái is évtizedekig fizetheti
a kádár-német-horn-medgyesi-gyurcsányi-bajnai magyarellenes kormány által a felvett hitel milliárdokat, és
kamatait a külföldieknek!!
Napi 3 milliárd megy a külföldi multiknak Magyarországról,
az magyar családok pénztárcájából! Tapsolhat tudathasadásos Gyenge BÉLA
@KókaDtszegfű: És most Orvbűnöd rohanna boldogan Putyin bácsi seggét kicsokizni,ha ő hagyná. Milyen karakán hozzáállás. Keleti szél fúj abból alvégből is. Neki kedves.
@a szív fészkei: Elgondolkodtál már azon
hogy
Vajon miért került külföldi államok és
multik tulajdonába az
ország
szinte minden vagyona???
@a szív fészkei: a cocacólát mely dobozának szent begyűjtője is valék, el ne feledjük ;)
@a szív fészkei: A magyarság BELSŐ ÉS KÜLSŐ ellenségei
… bele őrülnek, és azért őrjöngenek,
mert 2010-ben az éhező milliók, MÁR a megélhetési hitelek felvételére kényszerült tömegek,
a nemzetidegen gyurcsányi-bajnai féle szocialista balliberális
kidobták az ablakon, a trükkös hazug

emberiség ellenes eszméjükkel együtt
@KókaDtszegfű: Azt hiszem, öreg, valóban jól teszed, ha eltereled a szót a hazaárulásról.

észrevehetnéd, hogy a védhetetlent, az ostobaságot, a stupid, arrogáns cigánykodást véded.

Ezek a szövegeid nem érnek már célt, nyugodtan jelentheted a főnökeidnek.
Itt már nincs szó vitáról, lassan már dühről sem.

Csak a végtelen nagy undorról és megvetésről.

Szánalmasak vagytok. Gerinctelen csúszómászók.
Európa és lassan a világ szégyenei.
@Habakuk999: miért bukott meg a szocialista horda minden országban, miért játszották át a nemzetek vagyonát minden országban, a külföldi multiknak???
Ez volt a fejlődés??
És miközben eltűnik az országok vagyona, még el is adósították a lakosságot is olcsónak hazudott devizaalapú hitelekkel, hogy még a lakosság tulajdonában lévő ingatlanokra is rátehessék a külföldiek a kezüket!!!
Ezt Te még dicsősségnek is tartod, Te sunyi... magyar gyűlölő bérenc!
oops:

Solymosi: A jobboldali holdudvar felelőssége

Nagyon elkötelezettnek vagy szűklátókörűnek kell lennie annak a konzervatív értelmiséginek, aki helyeselné a kormány fél-világ elleni szabadságharcát, aki ne tudná, hogy ezt valutánk is megszenvedte, ami az adósságcsökkenés ütemét is befolyásolta.
Solymosi Frigyes akadémikus, a Nemzeti Kör tagjának írása.

hvg.hu/velemeny/20121019_Solymosi_A_jobboldali_holdudvarok_felelos
@KókaDtszegfű: egyszeri kuminista, kukk a fenti linkre, osztán utána öntsd a narancsos agitpropodat
@a szív fészkei:
"Jézus kelta volt, leginkább franciára hajazó kelta"

Bevallom, ezt a sztorit meg nem ismertem. De erdekes belegondolni, hogy Asterix, Obelix es plane Vercingetorix is mond azok ellen a romaiak ellen harcoltak, akik kozvetve Jezust is kicsinaltak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A 2002-es választások utáni nyilatkozatában D 209 is elismerte, hogy normális kiegyensúlyozott kincstárat vettek át, mintegy 350 milliárd tartalékkal. 2002, és 2010 között miért nőtt vajon ekkorára az államadósság?
…a hatalmas privatizációs kótya-vetye mellett!!

Hol van ez a pénz, nevezetesen a felvett adósság, és a fillérekért odalökött állami vagyon?

A jelenlegi kormány ismét csökkenti az államadósságot, és próbál lavírozni,
hihetetlen erős ellenszélben.
Mindezt az előző kormány két ciklusb nem tette meg
A jelenlegi kellemetlen helyzet fő oka a 2002-2010 közti kormányok súlyos adósságnövelő intézkedései, átgondolatlan privatizációi.
Szándékosan NEM utalok hazaárulásra, és egyéb bűncselekményekre, nem ez a célom!!!
Csupán menjünk végig a tényeken.
Az iskolákat is kommunista bűnözők irányítják. Ilyen 2012-ben egy 56-os megemlékezés a Wallenberg szakközépiskolában:

kuruc.info/r/2/102955/

Ezeknek a sitten kellene megrohadniuk.
@a szív fészkei:
Nem találok szavakat. Még -100 év.
"A hároméves szakiskolai képzésben pedig egyáltalán nem lesz informatika tantárgy."
Kapáláshoz minek is??
Halkan megsúgom
A túlzottdeficit-eljárás nyolc éve
- az az 2004-óta, és ami nem meglepő,
a folyamatos szocialista trükközések miatt-
folyik hazánk ellen...
Kusza szemet zavarjuk vidékre szántani.
@épészmérnök:
"A közvéleménykutatás, amelyre gondolom, hivatkozol, még a megszorítások bejelentése előtt készült."

Te tobbet tudsz? En ugyanis az MTI szovegeben a szokastol elteroen nem leltem adatot a mintavetel idejevel kapcsolatban.
Pedig minden kutatasi hirnel szokott egy kis blokk lenni a vegen az ilyen tudnivalokrol..
Mint látjuk minden Orbán fórum alatt
őrjöngenek a magyar nép ellenségei,
vonítanak a bérencek
mert Magyarországból, a külföldi multik 2010-óta NEM tudnak, Görögországot, Portugáliát, Romániát, Ciprust, Olaszországot vagy Spanyolországot csinálni!
A magyar nép legnagyobb ellensége, a nemzetidegen,
magyar gyűlölő, a
magyar családokat mesterlövészekkel lövető szocialista csőcselék,
évtizedeken át - 1956-1990 közt az orosz hadsereggel, külföldi tankokkal, trükkös csalásokkal maradhatott hatalomban!!
ez után a 2 év után tényleg teljesítmény hogy maradt 1 fideszes is.
Míg az Európai Bizottságon belüli baloldali érdekkörök
és a magyarokat tatárjárás szerüen leraboló
szocialisták
kizárólag a, nyugdíjasok
bérből és fizetésből élő orvosok, pedagógusok, közalkalmazottak, rendőrök, bírók, ügyvédek terheit növelnék, addig az Orbán-kormány a bankoktól és külföldi multiktól kíván további hozzájárulást.
mno.hu/belfold/pedagogus-beremeles-a-bankadobol-1111956
@KókaDtszegfű: és mi akadályozta meg őket hogy már 2010-ben megszüntessék a fantasztikus orbán kormány fantasztikus intézkedéseinek hatására?
@wowerman: Mindig a magyar népet kirabló-oldal BALSORSOT OKOZÓ akarja megmondani,
hogy ki a
rendes jobboldali, és hogy milyennek kéne lennie és most mit kellene tennie
a jobboldalnak!
Vajon ezeknek a mindig élősködésre berendezkedett csőcseléknek, a lefizetett szavazókiknak
miért mindig a külföldi tankok, a külföldi bankok, a külföldi multik
vagy a masírozó magamutogatók jelentenék a megoldást, a demokratikus választói döntése helyett??!!
@KókaDtszegfű: Ja bocs, ezt az agymenést eddig nem olvastam. Látom semmi értelme nálad az érvelésnek
@Kalmár: "Azért újból erősödött a Fidesz. Még mindíg vezet. Ki érti ezt?"
Te biztosan nem, mint minden mást sem.
Azért a rend és a szónoki nyomaték kedvéért hozzá kellett volna tenned, hogy az MSZP is erősödik az azonos hírforrásunk alapján.
Megjegyzem, hogy egy ilyen jellegű folyamatot tendenciájában érdemes vizsgálni a helyes következtetések érdekében.
A Fidesz 1.5 millió választót veszített eddig minimum. Erre mit lépsz?
@wowerman: ennyi ésszel és hozzáállással miért nem oldod meg magad a problémád... majom!!
@KókaDtszegfű:
Valami érdemi? – ezen kívül?
(csak Neked: Tamás..)
@KókaDtszegfű: folytasd, fantasztikus vagy :D
@KókaDtszegfű: folytasd még, fantasztikus vagy :D
@Knósszosz:
Halkan megsúgom, hogy fel ios fogd
A túlzottdeficit-eljárás nyolc éve
- az az 2004-óta, és ami nem meglepő,
a folyamatos szocialista trükközések miatt-
folyik hazánk ellen...
@KókaDtszegfű: édeske, hát nem jókor kérdezel, kissé el vagy késve ezzel, nem dereng?
Ha úgy szavaztál Orbánra, m,eg téped a szád mellette, hogy nem tudtad, nem tudod, hogy mik voltak az okai a rendszerváltásnak 89-ben, meg a privatizációnak, akkor honnan tudnád, hogy becsapott? Most már késő egy picit. Rosszul döntöttél, mert hazugságoknak hittél. De ettől még a te döntésed volt. Nem baj, majd most megtanulod, hogy mi volt hazugság mindabban,amiről Orbán itt hazudozik 12 éve. Sajnos mások is veled együtt szívnak itt, akiket a nemzet ellenségeinek hiszel, csak mert a vezető ezt mondta. Hát, rosszul godnoltad.
Nem fogok kiselőadást tartani az okokról, nézz utána, ah valóban érdekel. De annyit elárulok, hogy az ország legatyásodott egy a mostan épülő félben levő államközpontú gazdálkodás következtében és nem volt dellája. Mert az állam nem tud Magyarországon jól gazdálkodni, sose tudott. Ezért kellett eladni mindent, amit lehetett a 90-es években. Államadósságunk a 90-es évek elején annyi volt, hogy senki, még az IMF sem adott hitelt. Ezért az állam már 80-tól elkezdte kiszipolyozni a gyárakat, amelyek így elveszítették versenyképeségüket és tönkrementek. Pont uyganaz történt, amit most Orbán csinál. Adóba mindent, nem számít mi lezs a gazdasággal. Pedig lehet tudni, hogy az eredmény ugyanaz lesz. És pont ugyaezeket hazudták, csak akkor még a rothadó imperialista volt szlogen, nem az EU.
Gondolhatod, ha a kommunista rezsim eljutott arra a pontra, hogy inkább rendszerváltás, akkor mennyire szarban volt az ország. Hát most közelítjük azt az állapotot, az unortodoxnak hazudott, ám valójában kommunista Orbáni gazdaságpolitikának köszönhetően. Csak neki ezt sikerült 2 év alatt összehozni, míg Kádáréknak kellett hozzá 8.
Ha Orbán nem tér észre, hamar meglátjuk a 20 évvel ezelőtti gazdasági és életszínvonalat. Az egy nemzetnek se dicsőséges, ha 20 év kemény munkáját, fejlődését a szakadékba tolja néhány idióta ember elképzelése oltárán.
Mert Orbán ígéreteiből semmi nem valósult meg. Semmi. Lehet KSH statisztikákat citálni, ám a való élet más tükröz. Bajnai óta rosszabb lett, pedig az se aranybányát örökölt elődeitől. Legyen gyanús, hogy a Bokros csomagot meghaladó megszorításoknál tartunk, miközben csak az IMF ellenes kampányra százmilliókat költenek. Hogy a kormánynak vannak tartalékai, telik hitelből MOL pakettre, stadionra, új hivatalok felállítására, KÖZGÉPRE, miközben orba-szájba terhelik adókkal a lakosságot, inflálják a béreket.
Átvertek? Nem kicsit. Sőt, nagyon.
@Knósszosz:
Halkan megsúgom, hogy fel ios fogd
A túlzottdeficit-eljárás nyolc éve
- az az 2004-óta, és ami nem meglepő,
a folyamatos szocialista trükközések miatt-
folyik hazánk ellen...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az általánosítás nem szerencsés:Te szednél csipkét?Az illető(cigány családapa) 2-3 óra alatt szed 1 kilót, mert a bokrok szétszórtan vannak a környékükön..A felvásárló a szomszéd településen van 4,5 km-re.Az illetőnek nincs autója,lemegy biciklivel.A felvásárló 1 kg csipkebogyóért ad neki 80Ft-ot!!! ismétlem NYOLCVAN FORINTOT!A piacon átlag 750Ft a csipke.Újra megkérdezem, te a közmunka után,nekiindulnál a mezőnek csipkét böngészni 30Ft-os órabérért?
@Mr. Waszabi:
A posztkommunista diktatúra alatt úgy DÜBÖRGÖTT A PANNON-PUMA, és olyan nagy lett a JÓLÉT, HOGY minden magyar állampolgárnak a csecsemőtől a nyugdíjasig körülbelül 2,1 millió forint lett az adóssága!
"Magyarország teljes bruttó adóssága nagyjából 21 ezer milliárd forint.
Ez alapján minden magyar állampolgárnak a csecsemőtől a nyugdíjasig körülbelül 2,1 millió forint adóssága van.
Ez a 21 ezer milliárdos adósság a Magyarországon egy év alatt megtermelt nemzeti jövedelemnek (GDP-nek), tehát az itt előállított az összes áru és szolgáltatás értékének 76,1 százaléka."
@wowerman: Annyira jó? Akkor visszatahótanítom.:-))
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Aranyapám, te segg vagy, ezen a nyáladzós körmondataid sem segítenek. :)

Én, mint "mocskos rasszista állat" a hozzád hasonló hasonló álszent és ecceri faékeket le sem köpném, hisz a cigányoknál előfordulnak igen is tisztességes és becsületes emberek, ellentétben a te fajtáddal, amelyik egyöntetűen csak egy élősdi és szervilis csürhe.
@Mr. Waszabi: Halkan megsúgom, hogy fel ios fogd
A túlzottdeficit-eljárás nyolc éve
- az az 2004-óta, és ami nem meglepő,
a folyamatos szocialista trükközések miatt-
folyik hazánk ellen...
@a szív fészkei: "De nagy dózisban fárasztó már." Giró Szásznak a látványa is beindítja a távirányítót.
Ráadásul nem a külcsín és a belbecs harmóniájának megtestesítője.
@CSENDES: Olyan Szalacsi bácsi érzet, olyan rossz hogy az már jó, sírva kell rajta röhögni
@a szív fészkei: ki tudja, lehet hogy a szárnyas barátunkat láttad éppen...
De biztos vagyok benne, hogy az nem épp kultúrlény a moszkván is tudná mondani, hogy milyen állatok a cigányok, és mennyire tesznek a környezetükre...:D
@Husz_János_Puszita: no igen, azért ez már nagyon hiányzott az Mt-ből.
@simple observer 1.0: A felvétel után néhány nap, míg feldolgozzák és publikálják az adatokat. Úgy emlékszem, hogy a megszorítások bejelentésének napján, vagy közvetlenül másnap jött ez a kutatási jelentés.
Guglizom, de eddig csak ezt találtam:

www.median.hu/object.c15476c0-27e7-4b14-afbf-6f962170aceb.ivy

Folyt. köv.
Mit is mondott Antal József? "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"

Hát, ez még meglehet.
@KókaDtszegfű:
A trükkös coccialisták ravasz fickók ám. Tudat alatt rendesen belekarmoltak a kutacsodba, nem csak úgy a felszínt kapargatták.
A hozzászólásaiddból arra kell következtetnem, hogy betegesen vonzódsz a militarizmus eszméjéhez.
Tankok, mesterlövészek, orosz hadsereg etc…
Tán’ 2006-os forradalmárt tisztelhetek benned, aki tucatjával hárította el jobb szemmel a rohattkomenista gumilövedékeket? Mert aggyal ugye nem ment volna, objektív okok miatt.
(ja: a zsidózás időpontját mikorra időzíted? – nem szeretnék lemaradni róla)
@KókaDtszegfű: Kedves gesztus Tőled, hogy nyomatékként megmagyaráztad az itteni nagyérdeműnek, hogy mi a GDP. Mint egy spanyol grand, oly nemes voltál.
Azonban a hitelek felhasználásánál elmondanám Neked, hogy van különbség abban, hogy a felvett hitel infrastruktúrában és életszínvonal növekedésben manifesztálódott, vagy hibás gazdasági stratégia miatt árfolyamveszteségként vándorolt a hitelezők zsebébe.A Manyup pénz is megjegyzem, mert a hitelállomány ennek felhasználása ellenére sem csökkent különösebben.
@KókaDtszegfű: Ocsmány vagy.
Mert aki szimplán nem ért a gazdasághoz, az papolhat mindenfélét, ilyenekkel lehet hányinger nélkül vitatkozni.

Veled, aki címlapra érkezik, fizetett kommunista komisszárként, és pénzért védi az országnak jóvátehetetlen kárt okozókat, veled nem.

Nem tudom hány éves vagy, próbálj tudakozódni ismerőseid körében, mi volt a véleményük a politikai tisztekről.

Senkiházi.

Mellesleg megbüntettük a szocikat a 8 éves elkúrásaikért.
Nem ti, ti elvtelen seggnyaló koszos bagázs, hanem mi, áruló balliberálisok. - Bár itt a legtöbbnek jobbos eredmény jött ki a tesztjein.

Bunkókám, ti mikor fogjátok megbüntetni a vezéreiteket??????????????

Ismétlem, mi megtettük a szocikkal és szdsz-szel.

Rajtad a sor pajtás, a Mókus őrssel úgyis a talpát fogod csókolgatni, itt az alkalom megmondani, hogy főnök, itten gondok vannak.

Vagy nem szabad neked ránézni??
tetves komisszár.
@épészmérnök: apró betűkkel az általad linkelt jelentésben 09.hó 14-18 között vették fel
@Neolibsi:
Lehet engem általánosítással vádolni, de tessék felébredni. Mormolgathatjátok, hogy nem, akkor sem lehet itt lemaradás és szeparáltság. Miről van szó? Soha nem látott mértékű a szegregáció, amit nem kis mértékben a kisebbség saját magának köszönhet. Lehet cigányok közé menni, Te a fehér a gádzsó mire való vagy? Kérdezted már cigánytól? Ő elmondja, azért vagy, hogy dolgozz, de ő a szabad ember és a "király", neki nem kell, ő ellophatja a gádzsótól ami kell neki, ami egyáltalán nem szégyen, sőt dicsőség!
Szóval lehet engem vádolni általánosítással, de először a cigányoknak kéne egy icipicikét, csak egy hangyafas.nyit talán megváltozni és akkor lehet utána számonkérni RAJTAM, bármit.

No meg lehet a politikusoknál is reklamálni, hogy hová tűnt az a több tíz milliárd forint, amit roma felzárkóztatásra költöttek.
Van egy olyan érzésem, azt sem én, sőt nem is énrám bas.ták el! :)
Persze egyszerűbb engem okolni a cigányok helyzetéért, mint azt mondani, hogy MINDENKI A SAJÁT SORSA KOVÁCSA!
Néha olyan kis viccesek vagytok, ennél már csak Stefi tehén humorosabb, amikor rasszistázik... A kis árja bocikám! :)
@KókaDtszegfű:
Ezért aztán meg is vágta a műszakpótlékokat, növelte a melós terhelhetőségét, emelte a járulékokat. Csak azért persze, hogy így több extraprofitja legyen a rohattmultinak és azt jól meg lehessen adóztatni, hogy aztán abból ne jusson a pedagógusoknak meg az orvosoknak. Értem.
@Mariann19: "nem a külcsín és a belbecs harmóniájának megtestesítője"

Nem értek egyet. Gé pont Szász zilált és leromlott külseje híven tükrözi belső állapotát.
@KókaDtszegfű:
Ráadásul a devizahitelek is Járai pajtás okosságának következnényei a 12,5% alapkamatra miért is volt szükség?

Ilyen nincs, rendes hányingerem lett tőled.
Pedig a svábbogaraktól se undorom, tőled nagyon.
@épészmérnök: Meglehet igazad van. Leellenőrizni a narancshiradó felvetését viszont nem tudod, nem tudom.

Pártállami titkosszolgálati archívumok további 78 évig zárva vannak. Ezt 2010-ben Gordonka szagértői kormánya, alatt az őt támogató maszop+szadesz, a fityisszel együtt, egyhangúlag szavazta meg a magyar parlamentben!
@KókaDtszegfű:

Na, kisfiam, rendben van, kitomboltad magad kedvedre, de a játéknak vége, itt az idő, hogy elkotródj innen, ez a blog ugyanis az én vadászterületem, az ide írogató balliberális emberkék pedig az én zsákmányállataim. Az Öreglány pedig menedéket kért tőlem, és én megadom neki, tehát a védelmem alatt áll.
@Habakuk999: Ha csak 4% lenne!
Havi mínusz 20 ezer nekem.
És még amit elvesznek az adójóváírással.
Olyan 30 és 60 ezer között kaptam.
Olyan évi 250-300 ezer mínusz.
És a sok idióta ennek tapsikol.
És még az áremelkedések is.
@rdos: Erősödött a Fidesz és az MSZP is

index.hu/belfold/2012/10/18/ipsos_erosodott_a_fidesz_es_az_mszp_is/?token=d0c69fc4fff85c9479891a33e333ac51

Kerestem a kutatást az Ipsos honlapján, de nem találtam, csak egy két évvel ezelőttit, érdekes, érdemes megnézni:

www.ipsos.hu/site/fidesz-er-s-d-s-mszp-gyeng-l-s/
@épészmérnök: G pont Szász eléggé lelakott állapotban van, az igaz, nyilatkozatai alapján az elméje is kopottas.
Szabó Rebeka, remek!

Ez az igazi krassói hagyomány. Ő biztosan így csinálta volna.

Erről – nem csak erről – egy, s más itt:

www.kibulizottorszag.net
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

A tehénnek mióta van zsákmányállata?
Stefi, Stefi...érik egy nagy szopás megint neked.
Mikor is térdeltél utoljára?

Szóval viselkedj baszod, ha már itt sokan az én nyakamba varrtak, sőt Fabius is veled cikiz engem! :|
Az Index szövege szerint a felmérés október első felében készült, tehát 15 előtt:

"Az Ipsos az ország felnőtt lakossága körében október első felében végzett felmérése alapján készült elemzése"

A megszorítást 17-én jelentették be.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/17/367_milliardos_csomag/

Summa summárum, a fidesz erősödését mutató közvéleménykutatás a csomag bejelentése előtti állapotot tükrözi. Pont.
@épészmérnök:
Epp errol beszelek, hogy ennek a vegen is ott az par mondat, ami eligazitast ad magarol a kutatasrol.

Ezt a kutatast mar jomagam is valahova az elso csomag utan, vagy eppen az alatt gondoltam minapi egyik hozzaszolasomban. A 2. csomag bejelentese, es a tudositas megjelenese kozott talan 1 nap telt el. A kutatasban viszont voltak teruleti bontasi adatok, ami esetleg 1-2 nappal meghosszabbithatta a felvetelt/feldolgozast, vagyis ezert gondoltam, hogy lehet, hogy a felvetel EPPEN TARTOTT, az 1. csomag bejelentesekor.

Vagyis, ahogy te is irod, a pofonok hatasat majd a jovo havi meresben lehet latni. Illetve kerdes, hogy egyeb cegek hamarosan megjeleno kutatasai mikor lettek felveve, es abban mennyire jelenhet mar meg ez a hatas...
@Mariann19: úgy néz ki, mint egy sarokba szorított sündisznó.
@KókaDtszegfű:

Én elgondolkodtam és utána is néztem. Javaslom tegyél te is így. Három példát mondok csak az ezerből.
A teljes növényolaj ipar és négyezer hektár. Ingyen került olasz cég tulajdonába.
A teljes arab térséget kiszolgáló MKM és Röck. A kiírtása ugyanekkor kezdődött el. Gyakorlatilag ingyen került idegen tulajdonba. A kifizetett összeg visszacsorgott munkahely megtartás és fejlesztés céllal.
A teljes magyar finommechanika. (Bp. Dunakeszi) Ugyanaz az ember indította mint és néhányat sk. le is vezérelt. (A végrehajtók közül akik belebuktak, azonnal /másnap/ kapotak zsíros állást a magyar pénzintézeteknél.)
Mesélhetném a VT-t, az Oriont az Ikarust és a működő mezőgazdasági nagyüzemeket.

A hitelek pedig így alakultak: (A ciklus indulásakor meglévő hitel és az átadáskori hitel ráta.)
Antal 2,8 szorosára emelte.
Horn 1,8 szorosára emelte.
Orbán 1,51 szeresére emelte.
M-Gy 1,24 szeresére emelte.
Gyurcsány (2009-es lemondásáig) 1,27 szeresére emelte.
Bajnai 1,4 szeresére emelte. (MNB-nél elhelyezett deviza tartalék is benne van, valamint a hátrahagyott, nem lehívott hitelek.)
Orbán, eddig az kibocsájtott állampapírok és az előző kormány által felvett hitel-maradék elköltésével, a vonatkozó kamatok viszonylatában 2 szeres szorzónál tart. (két év alatt és a MANYUP-ot nem is számoltam)

Azt gondolom, hogy csak így érdemes vizsgálni, hiszen nem hagyható figyelmen kívül az, hogy 1990-hez viszonyítva a forint több száz százalékos inflációt szenvedett el.

Ezek nem nagyon erősítik meg a határozott véleményedet.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A 4% csak azt jelenti, hogy ha tavaly 100 ft-ból 100 forintnyi árut tudtál vásárolni, ma 100 ft-ért csak 96 ft-nyi árut kapsz.
Kezdetleges hasonlat, de nagyjából így van.
@Le veau d'or: A cementipar egy zürichi trafik áráért.
Ki is sertepeltélt a privatizálásánál?

A kis ügyeske Gyuri pajtás.
@Habakuk999: Tudom hogy azt jelenti de azért elsírtam a bánatomat!:))
@aritus: Részemről a szerencse :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Látod... :) Olyan érzékenyek vagytok...
Amúgy is az a hülye index címlap csak úgy vonzza a degenerált trollokat, miért nem azokat idomítjátok?
Még a végén Stefi boci belakja magát itt teljesen! :D
Oszt akkor megint én csábítgassam vissza, ha Fabius kibass.a??
@simple observer 1.0: Az egész fantasztikus, mit őrjöngtek össze azokban az időkben bizonyos Drumont vezetésével. És ahogy Dreyfust kicsinálták - Esterházy közreműködésével.
Hogyne, csakis kelta volt Jézus, naná, meg szíriuszi párthus meg gondolom viking és a többi. Csak épp zsidó nem.

A Drumont-hívek szerint csak a mocsok Szent Pál meg Szent Péter zsidósította.
@Habakuk999: na, és ki volt a privatizációs kormánybiztos? Csak nem a jeles ügyvéd, Martonyi János?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Viccelsz? Ott ajánlgatta magát a többieknek, én akkor pont nem röfögtem oda... :D

@ByA:
Mire akarod? Fejni??? :)
Olvasom a kommenteket és csodálkozok mennyi itt az elmebeteg... Még jó hogy jövőre kimegyünk Walesbe, ott nincs se fideszes se jobbikos.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Azta, telisírom a klavimat!! Kösz,de mikor kértem volna a védelmedet???

Bár, hogy engem egy Kókadtizé tudjon bántani,azért ahhoz korán kéne kelnie! ;-DD
@a szív fészkei:
A németek szerint a római seregben harcoló germán katona volt az őse... :)
Magyar agymenés szerint párthus hercig.
Elmebetegből lenne pont hiány? :D
@a szív fészkei:

Ő nem Schwäbisch. Azok tenyeres-talpas, korpulens, jókedélyű asszonyságok és közös a mitokondriális ősanyánk.
Neki más az ősanyja, mint ahogyan ezt penész szagú bordűrökkel terhelve kifejtette nekünk. Én hiszek neki, hiszen van tudományos magyarázat erre, ám ez csak egyetlen esetben lehetséges. Ő bizony egy kihaltnak tekintett oldalág (párhuzamos evolúciós zsákutca) terméke lehet. Ez az egyetlen magyarázat. Bizony. Te most egy zaklatott egójút, beilleszkedési zavarokkal küszködőt, az evolúciós verseny vesztesét, fajának talán utolsó példányát, egy neanderthalit froclizol. Ez a rejtély nyitja. A tudomány nevében kérlek, óvd őt.
@a szív fészkei:
Nem akarod?
Pedig a fél karját is odaadná érted!
Látod??? Még a végén hálátlan leszel így... :))
@Le veau d'or: teljesen plauzibilis a hipotézised! Hogy erre nem jöttem rá előbb... :-(
@a szív fészkei: most jött mélben az info, hogy a jobbik megint a Jégbüfé elé szervezi 23.-án az ellenzéki tüntetés elleni ellentüntetést!
Gábriel aztán hiába nyomatja ezekután, hogy a jobbik nem pajti a fidesszel. A lófaszt nem. Eddig minden ellenzéki tüntetésre rászervezett egy ellentüntetést.
mi van, köcsög balliberráltak, most ezen miért nem veritek a mocskos nyálatokat?!

www.hetivalasz.hu/itthon/kdnp-s-kepviselo-lanyaval-kampanyol-a-milla-55665

pedig ez iszonyú gáz, hogy még egy jó arcot sem tud találni a párezres anarchista hőbörgő banda és amit a jobboldalról elcsennek azt is jogellenesen használják
"Nem baj srácok, a gazdaságot hazavágni már sikerült"

Azt már az előző garnitúra hazavágta.

" De, ha ez sem volt elég akkor az Unió bejelentette azt is amit régen várni lehetett: a figyelmeztetések ideje lejárt, megindítják a kötelezettségszegési eljárást a telekomadó miatt. "

A Zunió inkább a saját problémáival foglalkozzon, ne velünk. Azt elismerem, hogy amit orbán csinál, az sok nyugati tulajdonú cégnek fáj, s most azok lobbiznak mo ellen.
@épészmérnök:
Nem lehet könnyű a hosszú hétvégén orbánviktornak lenni.
Nekem mint NER félhülyének, valami szöget ütött a fejembe.
Ha én Barózó lennék, akkor pont egy békemenetes nemzeti ünnep előtt rúgnám elegánsan seggbe azt a faszt, aki egyfolytában borsot tört az orrom alá. Józsiék nem tévesztik el az ütemet, már ha helyt álló a megérzésem.
Nem lehet könnyű a hosszú hétvégén orbánviktornak lenni.
Először Rikkancs Tóni csúszott be neki szabálytalanul, aztán meg Szabó Rebeka is keserítette a hülye fontoskodásával, ráadásul a pedagógusok is küldtek neki, egy lefelé mutató hüvelykujjat.
A Habony-műveknél nagy lehet a sürgés-forgás, úgy vélem.
@aritus:
Mikor megmondtam már? Igazam lett, vagy igazam?
Gábrisnak üzenem ha látjátok, hogy kinyalhatják a ... fánkostálat - ugyan az a hazaáruló csürhe csak, mint a narancsbolsik, nagyon ott vannak a zsebükben!
Aki az ellenzék ellen tüntet, az narancsbérenc kódis csak!
@épészmérnök: G Szász akkor a legröhejesebb, amikor a riport kezdetén törzsből hátradől, félárbócra ereszti a pilláit, és - mint minden titkok tudója - dölyfösen néz a perspektívába.
Micsoda nevetséges pozőr!
@3dom'f'speech:
Te egyfolytában részeg vagy?
Ha van munkahelyed, feltetted a kérdést miután blokkoltál, hogy:
"eljöttem én ma hazulról?"
Két napja ezt csócsálod törpike...
@aritus: Eza mániájuk, szétbarmolni. Csak zalatnayasan "jaj a matek miért oly nehéz nekik?" - megint sokkal többen lesznek a nem jobbikos fanok. És akkor be szoktak fosni látványosan. Legalább Fabiuséknak nem kell messzire menni rácsok mögött veszetteket bambulni.
@Fabius: akkor add hozzá ezt az 1,2 milliárdot, és már 6,2 milliárdnál tartunk.
Azért bennem az is kérdéseket vet fel, hogy mennyi jár a katolikus, vagy bármely egyháznak? Ez kőbe van vésve, mint az alaptörvény? Miért is kell bármely egyháznak pénzt adni azonfelül, amit azért kap, ha közfeladatot lát el?
@3dom'f'speech:
Hűűűű bazz, te nagyon gáz vagy, tök hülye és értetlen is.
Irigylem azokat, akik komoly gyógypedagógiai szakértelemről tudomást téve elmagyarázták neked (tök feleslegesen), hogy mi si volt. Persze egysejtű lotyogóknak ez felfoghatatlan.
Netán ezért fizetnek elvtárs?
Akkor oké, nyomjad még, keressél rajta!
Mit vállalsz még?
Próbálkozz a Kék Osztriga Bárban cucuka...
@3dom'f'speech: Te annyira hülye vagy, hogy veled meg mi kampányolunk ezentúl: "a FideSS heveny élvezése ide juttat embereket, ahol ez a nyomi 3domizéke van, ne fogyasszátok!!!!" Pártdrog, azonnali mérgezést okoz!!
@ByA:
Kis perverz...
Stefi boci a tiéd, ünnepélyesen átengedem neked!
Fabiusnál is jelentsd át a birtokviszonyi változást lécci! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért a homokosok nem hülyék, miért oda küldözgeted? Ezt Orvbűn mellé való az orvosi kanapéra összekötözve egy futkosós ruhában.
@Knósszosz:
2 hete!
Figyelmetlen vagy.
Szerte szét a neten ezt hinti. Szerintem beszorult a vágólapra neki ez! Írni meg úgysem tud...
@greatwideopen: Na, újabb észlény szállt alánk. Ja, Azerbajdzsán nem is lobbizik ellenünk.
@3dom'f'speech: Legalább lenne szebb az a kerjányka. DE olyan savanyajóskaképe van, ami először furi volt - de a családi vonatkozása kiderültén meg is értettem egyből. Ilyen apától foganni nem egy élmény, tényleg. Bűn a zélet.
@a szív fészkei:
A Lendvay utca buzijai mind ide rajzanak, Fabiuson akarják véresre keresni magukat?
a "kaszához" fáradás nyilván frajdi
@épészmérnök: A SÜNIKRE ÉRZÉKENY VAGYOK, KETTŐT NEVELTEM!! NEHOGY MÁR ILYENNEL HASONLÍTSD ÖSSZE: AZOK IGENIS AUTONÓM ÉS ARANYOS LÉNYEK, BÁTRAK, KARAKÁNOK!!!!! ( és nem Kara kánok)
@Mariann19:

Füstadó helyett megteszi a légvezetékadó. Műholdadó? GPS adó? Az se rossz.
@ByA:
Egészségedre!
Fajtiszta sváb vagy?
Különben semmi esélyed! :))
(Gyanúnk szerint pasi, úgyhogy reméljük te meg nőci vagy! :DD)
@ByA: Tiéd. Glaciálisan kékszemű-e és nodikus-e vagy-e?
@épészmérnök: Giro Szászon látszik a szenvedés.

Ő nem fog megtanulni soha jól hazudni, ok, ok kell az a sok pénz, de mindig kiül az arcára az önmegvetés.
Mondjuk ki is ülhet, bár az a sok pénz komoly motiváció.
A kormány korszakalkotó ötlete:

ASZÁLY ELLEN: TÖBB VÍZ KEL !!!!!

(FELTALÁLTÁK A SPANYOLVIASZT !)

"Az elkészült konzultációs dokumentum a vízgazdálkodás valamennyi területére kiterjedően foglalja össze a főbb feladatokat. Többek között kitér a korszerű vízkészlet-gazdálkodásra, a vizek mennyiségi és minőségi védelmére, a vízvisszatartás lehetőségeire, az aszály elleni hatékony küzdelem és az öntözéses gazdálkodás elősegítéséhez szükséges lépésekre, a korszerű ár- és belvíz elleni védekezésre."

...NU, EZT A MEGSZÜNTETETT TSZ-EK MIND TUDTÁK ANNO.........
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli! Ne csináld már, nem mondtam rád, se más se mondta, hogy rasszista lennél! Mocskosnak csak a fantáziádat nevezhetem, mert túl gyakran jár az eszed a nőkön, és azon, hogy mit csinálnál velük:)))
@a szív fészkei:
"A nagy tehetségnek tartott, K-1 500 méteren Európa-bajnok Szalai és a K-1 1000-en Eb-kilencedik Dombvári hivatalosan pályaavatóra utazott, de az azeriek nem titkoltan honosítási szándékkal várták őket, és nagyon jó ajánlattal álltak elő. A háromezer dolláros havi fizetés mellett teljes ellátásról, illetve hat-hét havi edzőtáborozási lehetőségről esett szó úgy, hogy ez a felkészülés a világon bárhol lehet."

Nem semmi feltételek...
Ahogy kicsinálják a sportot, ezek menni fognak...
Gratula a földfoglaláshoz.

A dologban azonban mégsem a mostani esemény az igazán érdekes, hanem majd az, amikor a gazdák ellen felvonul a 'jogos tulajdonos' vagy mi, TEK támogatással használatba venni a földet.

Na, az lesz az igazi komoly buli.
@Knósszosz: "A Habony-műveknél nagy lehet a sürgés-forgás, úgy vélem."

Sok hallgatag, legörbülő szájú ember, magába fordult tekintettel...
Nem lenne meglepő, ha ugrásszerűen megnőne a betegállományok, és az elhalálozott rokonok száma arrafelé...
@KókaDtszegfű: és? Orbán Viktor első regnálása alatt indította el a hitelprogramok nagy részét. Úgy, hogy a mostanihoz hasonlóan nem vállalt felelősséget a következményeiért. Mert erről van szó. Hornék alatt megszorítás volt, nem hitel program, vazze. És ennek eredményeként Orbán egy rendezett államháztartást örökölt. Aztán hazudozott összevissza, meg meghirdette a nagy állami kötelezettség vállalásokat, aztán a következő kormányok szopták a következményeit. Nme is akart nyerni 2002-ben, hisz tudta jól, hogy döntéseinek következménye mi lesz.
2010-re fordítva lett, örökölt egy nem annyira jó állapotban levő államháztartást és gazdaságot, részben a saját maga által elindított programok következményeként, és lám, semmihez nem tud vele kezdeni. Magyarul, nem ért ahhoz, amire vállalkozott. Van ez így másutt is, csak éppen lemond, aki felsül. Itt meg a hazudozás folyik, meg a szarkenés másokra. Nem Gyurcsányi méretekben, hanem azt jóval meghaladóan. Mikor fogod belátni? A felcsúti beszéd már egy évet késik.
Nem baj az, ha valaki valamihez hülye, ha benézte, ha felsül, csak ismerje be. Kicsit gagyi, hogy 2 év óta az elmúttnyócévet hallgatjuk. Aki nem képes a nehézségekkel megküzdeni, az mire is büszke? Mitől olyan nagy? Mit tett hozzá állítólagos mindentudásából, amelyet 12 éven át kellett hallgatni, kormányzati és ellenzéki poziciójában? Jó örökségből könnyű költekezni, de aki rossz örökségben is csak erre képes, az alkalmatlan.
Többségünk tudja ezt, csak az ok az emberek nem tudják, akik mindig az adóforintokból éltek. Az egy másik világ, nem a való.
És ezeknek hittél? Hát rosszul tetted.
Majd a való élet szembesít ezzel.
Afelől ne legyenek kétségeid, hogy Orbán lesz az utolsó ember, aki a költségvetésből fizetést kap, meg a képviselői. Véletlenül se fordulhat elő, hogy ők nem kapják meg mindazt, amit örvény szerint jár. Ám a számlákat már most sem fizeti ki az állam, nem tudom figyelted-e.
Ha csak az emebri oldalát nézzük, Gyurcsány és miniszterei közól többen 1 ftért dolgoztak. Ez itt, most fel sem merül. Mert ők megdolgoznak a pénzért. Pedig ez erkölcsi kérdés, ha egy kormány szar helyzetbe hozza a plebset. Magyarul, Orbán leszar minket, pedig a mi zsebünkből húzza az apanázst.
Jelzem, hogy az egészségögy pirvatizációját véresszájjal torpedózta, most meg nem tud normális egészégügyi ellátást biztosítani állami alapon. Tévedett? Ja, nem kicsit, sok ember rovására. Ez nem lenne baj, ha beismerné és változtatna. Az se gerinces magatartás, ha amit korábban meggátolt, azt most megvalósítja, de legalább értelmes lenne. De a gőg, mások kárára, nos az nem bocsánatos kategória. Ébredj fel.
@debreceni.blog:
Jokat szoktal irni, de ez az elorehozott dolog, szerintem meglehetosen eselytelen...
Ahhoz mar tul keson van.
@aritus:
"Csinálnál"...
Nono, ez rágalom! :)
Válogatós is vagyok!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Bocs:)
Nem akarlak különösebben elkeseríteni, de lesz sokkal rosszabb nemsokára.
@épészmérnök: De számomra akkor is érthetetlen, hogy mitől erősödött? Talán a turulban születtünk delirálásától? Vagy az erdélyi egyetemeknek adott 4 milliárdtól? Mit csinált a fidesz, ami miatt erősödhetett? Tényleg nem értem.
-no komment-

276 milliós megbízást kapott a Simicska-érdekeltség

A Magyar Turizmus Zrt. újabb, nettó 276 millió forintos megbízást adott a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft.-nek - írja a Napi.hu.

hvg.hu/gazdasag/20121020_276_millios_megbizast_kapott_a_Simicskaer
@a szív fészkei: "A SÜNIKRE ÉRZÉKENY VAGYOK"

Jó, akkor legyen csernobili mutáns gigasün.
...A KÖTELEZETTSÉG SZEGÉSI ELJÁRÁSOK MIATT MAGYASRORSZÁG 400 LEGGAZDAGABB CSALÁDJÁT KITELEPÍTIK A MARSRA ! (NEM MEGIJEDNI ! VAN OTT VÍZ, A SOK ÖSSZEKAPART MILLIÁRDBÓL KI EHET NYERNI A VÍZET IS ! :)

A TÖBBI KIZSIGERELT EMBER ITT MARAD BÜNTETÉSÜL A FÖLDÖN ÉS TOVÁBB VEGETÁLHAT.........

A ALÍÍÍG VÁROM !
Orbán 2010-ben elzárta a pénzcsapot, ezért utálják az EU-ban
Ha nyitva hagyta volna, olyan fasza gyerek lenne mint Gurcsány, Bajnai és Horn.

Én majd akkor kezdek félni Orbántól, ha az EU elkezdi szeretni.
@wowerman: Viszont ott van a leghosszabb nevű település.:)
És az érthetetlen walesi nyelv.
Szép helyre mentek.
@a szív fészkei: Jól látom, hogy TGM nem fog beszélni? Hálisten!
@Habakuk999: vörös csajos oldal, lazulós himnenű egyedeknek, Boli alkalmasint feltünedezik ott, mint Stefika is :D
@Husz_János_Puszita: "GPS adó?Műhold adó?"
Mit szólsz például a chipsz adóhoz hasonló adóhoz?Kutya és macska eledel fogyasztási adó kirovásához, mint luxus felhasználás tipusú adó bevezetéséhez?
Ezzel az adóval tudnák fedezni az egészségügyi dolgozóknak igért, de visszavont műszakpótlékot.
Ennek az adónak növekedési tendenciát lehet jósolni, miután várható az emberi fogyasztása is.
Lehet, hogy még az este folyamán eszembe jut néhány lehetőség, azonnal közlöm Veled.
@Kombi: Gyenge próbálkozás, öcsi.
@a szív fészkei: Ez megegyezik Dreyfus tabornokkal, akit el is iteltek?

Ha igen, akkor megkivancsibb lettem....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi mást keresett volna ott, ha nem téged?! Most már hivatalosan is féltékeny vagyok.
@Fabius: kérlek azt a szégyentelen cédát tiltsd ki, mert felháborító, ahogy zaklatja a pasimat!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"A németek szerint a római seregben harcoló germán katona volt az őse... :)"

Megnyugtato tudni, hogy akkor szinte mindenki bejelentkezett a hovatartozasat illetoen.

Akkor ezert akartak Hitlerek olyan nagyon a Gralt?
@Kombi: "Orbán 2010-ben elzárta a pénzcsapot, ezért utálják az EU-ban"
Nocsak. Kifejtenéd?
@épészmérnök: Már csak a jegybankban működik a pénzszivattyújuk, a mostani IMF, EU tárgyalás elmaradás mögött is az áll, hogy a saját emberüket akarják majd megint a jegybank élére állíttatni a hitelért, támogatásért.
@Knósszosz:
"Ha én Barózó lennék, akkor pont egy békemenetes nemzeti ünnep előtt rúgnám elegánsan seggbe azt a faszt, aki egyfolytában borsot tört az orrom alá."

Es meg mi lesz itt, ha a ket megszelloztetett lehetseges utoda kozul a valoszinubb lesz az:
hirek.ma/hirek/robert-fico-vagy-martin-schulz-lehet-barroso-utodja-az-eb-elen
Akkor aztan Martin alaposan egyelni fogja Viktort, mar csak akorabbi kokik, es sallerek emlekere...
@Habakuk999:
Hûû... akkor csak én vagyok olyan perverz? :)
Ez a földfoglalás meg tetszik. Ideje volt már.

Mondjuk az EU egyrészt ne dumáljon bele, hogy mi a jó, meg mi nem... Eddig csak a hiánycélt határozták meg, azt meg tartjuk.
Vizsgálgassák inkább a spanyol, a görög, meg az olasz helyzetet. Ja, és a portugált.
Biztos ott jó irányba fejlődik a gazdaság.
Vagy ja... ott nem adóztatták meg a haveri bankjaikat?
hmmm:

Nadrágszíj lassan nincs, csak a lyukak vannak

Megoldhatatlan problémával szembesült a kormány, nem is sikerült megoldania. Az újabb óriáscsomag sem elég, és már a marha is csak festett disznó.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F10%2F20%2Fhig%2F
@simple observer 1.0:
Majd amikor Piktor is ilyen relikviákra hajt!
Ja, Puskás hagyaték.... :(
Kissé piti, de ez van...
@KókaDtszegfű: Az lehet, hogy azóta folyik,de .... Ez a brigád 2008 óta ordítja, hogy tudja a tutit és ha rájuk szavazunk, megoldja az összes kommunista kormány bűnét.... hát nem sikerült neki, mert ők sem akarnak mást, mint a múlt zavarosában halászni... szerintem...
Unalmas az is, ha valami véletlenül nem vágja ki a biztosítékot a határon innen vagy túl, akkor ügyesek, ha pedig valami trükk nem jön össze, akkor a rohadt balliberálishazaárulókommunista tehet róla. Sohasem ők!

Ja, meg a CNN...
@épészmérnök:
Ugyesen "elbeszeltunk" egymas mellet 20 masodperc kulonbseggel. ;)
@Fabius:
Közösültem anyáddal.
@a szív fészkei: "Na, újabb észlény szállt alánk. Ja, Azerbajdzsán nem is lobbizik ellenünk."

Szóval mi a problémád? Lobbiznak? Lobbiznak. Meg is lett az eredménye, mint látható. Akkor?
@a szív fészkei: ja! A rejtélyes mosolyát kihagytam az ábrázolásból, mint egy hím Mona Lisa!
@greatwideopen: Kicsikém, amit viktor csinál, az a te fajtádnak és a magyar cégeknek fáj jobban. Hacsak azt nem feltételezed, hogy a magyar cégeknek azért nem fáj, mert alapból kerülik az adófizetést, mint a pestisest.
@simple observer 1.0: :-), időnként többször is frissíteni kell, hogy betöltse az újabbakat.
@greatwideopen: Talán ha tartanál oda. Ztt kitisztulna a levegő,ott meg elférsz a mentalitásoddal.
@exlex:
Orvos látott?
Van egy szinted paraszt! Szerintem valami komolyabb indokkal is elôjöhetnél, hogy mi a kisebbrendûségi érzésed oka.
Szombat estére csak a reszli maradt a századvégnél, semmi érdekes, ezek tahók. Ennek szellemében tahótlanítok.

greatwideopen, exlex, kókadtszekfű. Pá.
@Mariann19:

:D:D Egyre jobb vagy, de Matolcsyt úgysem tudod túlszárnyalni. Kizárt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ühüm.
De ez látszott már a Stefikés liezonodból is.:)
Nem újdonság.:)
@épészmérnök:
Nagy lehet a baj, ha ezeket az IQ huszárokat vetik be. Túlóra van Navracsicskáéknál?
@Habakuk999:
Na jó, megkönyörülök rajtad!

gingergirls.blog.hu/

Időnként itt szemlézünk a "perverz állat" kollégákkal!
Le vagyol maradva... :D
@Husz_János_Puszita: Valami eszközhasználati tipusú adók járnak a fejemben, de már alig van olyan használati tárgy, amin nincs. Kérlek, indulj el ezen a vonalon Te is gondolatilag.
Pl:köztéri ülőhelyek átmeneti igénybevétele, pénzbeszedés perselyes technikával.
Vagy:Állami intézmények hivatalos felkeresésekor fizetendő kapudíj, ilyesmi...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mit tudnak mondani?
Őszintén... semmit.

Majd holnap kezdődik az előkészítés baltazár argentin tangóelőadásához.

Az értelmesebbjét rápihentetik.
@simple observer 1.0: Drefust azért pécézték ki és hamisított -poroszokhoz juttatott műszaki leírást varrtak a nyakába - bizonyítékkal, mert Drumont-ék szerint túl sok zsidó lett a francia hadseregben. Elzásziként Dreyfus is ott szolgált,nem volt nagyon népszerű, de gazdag volt. Így egy Esterházy nevű magyarnak született bécsi kém és fura egzisztencia megkeresett egy ismert hamisítót - de kiderült, hogy az ő kézírását másolta a faszi Dreyfusé helyett, valahogy összekeverték a katonai előljáróságon, aholmegrendelték ezt a boszorkányüldözést - és elindult a nagy leleplezés...

Látványosan lefokozták, noha végig mondta, hogy ő ártatlan. Aztán irány az Ördögszige bűnhődni, így az antiszemiták - akiknek akkor már 1894-ben pártjuk,lapjuk, mindenük volt, diadalmaskodva hápoghatták mindenfelé, hogy na ugye, a zsidók ennyire szörnyűek, kifelé a hadseregből velük! Persze voltak védelmezői is.

Aztán jött Zola és a J`accuse,a Vádolom című munkája. hu.wikipedia.org/wiki/Alfred_Dreyfus
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tegnap vagy tegnapelőtt beírtam, kijött egy fehér üres oldal, aktivitások címmel.
erre föladtam.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne már, inkább várjuk meg, hogy milyen szép ívben repül exleg körünkből:D
@Mariann19: Szegény Mona Lisa! Gironál szerintem ugyanaz van,mint Torgyinál és Orvbűnél is. tudja, hogy hazudik feszt és nem képes a mimikáját uralni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Nagy lehet a baj, ha ezeket az IQ huszárokat vetik be"

A jelek szerint az értelmesebbje látja, hogy ideje lekoccolni.
@Mariann19: "pénzbeszedés perselyes technikával."

Ezt a templomokban csinálják, de nem fizetnek utána adót.
@Habakuk999:
Ugye??? Akkor most hiánypótló is voltam! :D
Néha nagyon durván jó, de néha menekül az ember az oldalról! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: én rendes, háromgyerekes apa vagyok.
Rögtön elpirulok.

Stefi mit tudott itt kommentelni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Elkerülte a figyelmemet, az lehet.
Amióta olvastam a:
„statikus szemléletben már jók a magyar számok, de dinamikus szemléletben még nem” szösszenetet, azóta megértem azokat a kutatókat, akik a demencia mikéntjének megfejtésére tették fel az életüket. Ha sikerrel járnak, talán Kövér is választ kaphat a kérdésre:
„Basszátok meg, mi volt az a KISZ-izé, amit ezek állandóan emlegetnek velem kapcsoltba’?”
Ha Laci nem akar szopni ( a saját híveitől eltekintve), akkor ezt a kutatást leállítja, most.
Én meg főzök tovább, egy sört.
@épészmérnök:
Túlbecsülöd őket! :D
Egy Mensa teszt elkelne nekik.
Számítani lehetett a kokira…

Nem lehet könnyű az EU vezetőinek, hogy Orbán megállás nélkül basztatja őket – majd szemrebbenés nélkül nyújtja a tenyerét a suskáért, mert hogy „az jár”.

Persze, ők nem csinálnak nagy palávert a sértettségből, pl. nem rohannak az Echo Tv-hez, a Magyar Nemzethez és Heti Válaszhoz panaszkodni: egyszerűen és elegánsan csak emelik a tétet. Orbán pedig nem bírja erővel: a kezében már nincs kijátszható zseton. Mindent visznek, amit eddig feltett – mert hogy a blöffnek itt a vége.

Még látni/hallani fogunk egy-két belföldre készült kirohanást Orbántól, azután őkelme megy a lecsóba az egész Fidesszel. Nem fogja megérni a 2014-es választásokat, talán még 2013-at sem.

Nagy rendrakás következik most. A „zemberek” kezükbe veszik a végrehajtást, mint a minap Kajászón. Először is örömmel tapasztalják majd, hogy a TEK nem ér oda mindenhová és az Ügyészség sem tud egyszerre mindenkit feljelenteni. Látni fogják, hogy mennek a dolgok Orbán nélkül is. Orbán rendszere nélkül is.

Más szavakkal: nem szükséges Orbán kottájából játszani, van más opció is. Orbán és gané bagázsa meg hirtelen ráébred, hogy nem a Nemzeti Hangversenyteremben, hanem egy lepusztult kocsmában vannak – ahonnan éppen ők most tiltották ki a reménybeli jövőt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nyitott szem, nyitott fül meg némi memória, ennyi az egész :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Azerbajdzsán a sportolóinkat csábítja el."
Miután balta nagyhatalommá tettek minket, ez a legkevesebb, hogy általunk sport nagyhatalommá avanzsáljanak.
@épészmérnök: Szóval mi a problémád velem, nem egészen vágom a dolgot.
@a szív fészkei: "Nem képes a mimikáját uralni." Eljön az az idő, amikor úgy néz ki a fejéből, mint akit seggbe lőtt az ármány!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nézd, Orbán rálépett néhány nyugati tulajdonú bank és cég farkára, s most visítanak. Ez áll az EU viselkedése mögött. Ez van.
@simple observer 1.0:
Akkor a szemes borsot fogja egy postairon segítségével az orrába tuszkolni, és nem lesz trüszi/hapci, csak egy kúúrva nagy durranás. Annak eredménye lesz az őrült bors, amit nagyon várok.
@Mariann19: "mint akit seggbe lőtt az ármány"

Na de Mariann! Te egy úrinő vagy! :-DDDDDD
@Csacsicska: Képzeld el, mi járhatott Merkel fejébe, amikor megjelent baltazár barátságos vaddisznómosollyal az arcán.

A kohéziós alapok osztásánál lesznek még meglepetések nagy valószínűséggel.
@Fabius:
Hát majdnem...
Én csak ezt tudtam rá reagálni:
"A tehénnek mióta van zsákmányállata?"
@a szív fészkei:
"Bocsika, de hogy dolgozik a NAV? www.mfor.hu/cikkek/NAV__Horvath_Monika_Zsuzsanna_3_51_milliarddal_tartozik.html Enit hogy gűlhet fel??"

Úgy,..baszki,..hogy aki tartozik 2800 ft -tal , annak elárvereztetik a házát ,...aki meg 3 milliárddal,...azt keresgélik, hogy hol is van,ki is Ő és kinek a rokona ???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
:)
Látod, mindenütt próbálja felhívni magára a figyelmedet!
Szeptember 15-én, alig 35 nappal ezelőtt Giró Szász András a következőt nyilatkozta a Népszabadságnak:

"Túl jók a számaink - Giró-Szász András az IMF-tárgyalások elhúzódásáról"

nol.hu/belfold/tul_jok_a_szamaink_-_giro-szasz_andras_az_imf_targyalasok_elhuzodasarol

Vajon ő lesz Brutus?
@a szív fészkei: Azért az eszelős tekintetű Selmeczi sem semmi.Ilyen kormányszóvivők jutnak nekünk.
Bár a nemezis Gpont Szászt is elérte a kontra Somogyi Zoltán peres eljárás során.
@Mariann19: Selmeczi a FIDESZ szóvivője.
Selmeczi: "Vissza akar jönni a bankárkormány"
@épészmérnök: A perselyes technikát tényleg a templomokban csinálják, de gondolod, hogy kormányunk ilyen szem lesütősen szemérmes?
Adók tekintetében nem szégyenlős, kérlek, kezeld a helyén a tendenciákat.
@Mariann19:

köztéri ülőhelyek átmeneti igénybevétele = a hajléktalanok már fizetik

Állami intézmények hivatalos felkeresésekor fizetendő kapudíj = illetékbélyeg, cserébe méla undor az ügyintéző arcán

Add fel!:D
@épészmérnök: "Giró Szász András a következőt nyilatkozta"

Ez a jó pénzért szánalmas figura már a kinevezése után közvetlenül felvette az OJ Simpson pléhpofát, vagyis az ártatlanság megtestesült arcát. Mindegy, nekem egyből ez jutott eszembe, amikor megláttam a képét, rögvest ahogy kivette a Viktor seggéből.
@Fabius:

"ByA 2012.10.20. 19:15:22
@Fabius:

Csönd! (Enyém.)"

Látod? Na, nagyduzzogva lemondtam róla...
A szívem, az a nagy szívem! :D

Ezek a mai fiatalok olyan erőszakosak, de legyen, innentől hivatalosan is az ÖVÉ!
(Megszívta...)
@CSENDES:
Azok a rohadtak, meg egy kurva csoki cső cserére se adnak hitelt.
Hová fog ez vezetni?
Ez még valami! Éljen a PÁRT! :))
Ebből tessék tanulni ám!!!

"Szép osztalékot fizetett a veszteséges Simicska-cég"

"A Magyar Turizmus Zrt. újabb, nettó 276 millió forintos megbízást adott a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft.-nek. A kiállításszervező cég tavaly 2,5-szeresére növelte árbevételét, s 80 millió forint osztalékot fizetett tulajdonosainak."

www.napi.hu/magyar_vallalatok/szep_osztalekot_fizetett_a_veszteseges_simicska-ceg.534315.html

De veszteséges... :O
Ne aggódj majd bevezetik a 2 kulcsos adót 6 millió felett 0% az alatt 40% meg bevezetik a 35%-os áfát meg kirúgnak mindenkit a közszférából aki még effektive dolgozik. DE!
Nem nyúlunk a nyugdijasokhoz (szavazz rám) nem csökkentjük az állami megrendeléseket, meg nem nyúlunk a klientúrához. Igaz hogy már érettségije sincsen már a nyugdijas BM-esek is elfogynak, már a rokon unokáját is felvettük, de NEM, NEM és NEM!!!
És ez mind-mind az EU miatt van!!!
Egyszerűen az nem lehet, hogy ez ne egy feudális társadalom legyen.
@épészmérnök: "Na, de Mariann!Te egy úrinő vagy!"
Haboztam, hogy elengedjem-e magam, és romboljam-e a kialakult képet rólam, de egy kis humor belefér az imázsba.
Majd holnap írok egy kis gazdasági szöveget, és az lehet, hogy helyre biccenti a képet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mondott nagyobbat is.
"A magyar családok már ismerik az MSZP válságkezelési módszereit, ennek érezték hatását a devizahitelesek is - írta Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy a szocialisták most bemutatták: "még több pénzt akarnak kihúzni a bérből és fizetésből élő emberek zsebéből a többkulcsos adórendszer visszaállításával".
@CSENDES:

A dilettáns oligarchák kormányát az emberek zöme már egy bankárkormányra is elcserélné szó nélkül. A nadrágszíjat már felélték, már csak a lyukak vannak.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/20/hig/
@épészmérnök: "Mesélj!" Tematizáld, és állok rendelkezésedre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

wehhehee, ezért a pillanatért imádkoztál mióta visszaidézted :-D :-D
@exlex: Látom te is úgy fogantál, hogy apád lerejszolta a gumicsizmáját, aztán picsán rúgta anyádat a disznóólban.
@Fabius:
Bakker, Kurt úrfi helyett én adtam el ezt az izét! :)
Irigykedsz??? ;)
Ez az animgif valami istencsászár (pedig általában erőltetettnek találom őket)!! A Birkamenet, Rebeka entry scene, és persze Fletó viszi a pálmát!! :-))))
@CSENDES: "Vissza akar jönni a bankárkormány." A bankárok nem kormányozni akarnak, hanem aktíválni a banktőkéjüket olyan bankadókkal terhelten, amelyeket tavaly a kormánnyal történt megállapodásban rögzítettek.
Selmeczi Gabriellának erről kellett volna szakszerűen beszámolni, nem ezt a kapitális baromságot megfogalmazni.
@KókaDtszegfű:

"D 209 is elismerte, hogy normális kiegyensúlyozott kincstárat vettek át, mintegy 350 milliárd tartalékkal."

2002 áprilisában az első orbánrezsim bukásakor a költségvetés hiánya az egész évi előirányzat 99%-án állt. Kérdéseim:
- Mitől lenne ez kiegyensúlyozott?
- Hol volt az a 350 mrd tartalék?
- Miért hazudsz folyamatosan?
@CSENDES:
Ott vannak a forgalmi adatai. Hogyan lehetett egy olyan céget megbízni? Nincsenek is politikai összefonódások mögötte! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mivanmivanmivan? Egy picit leveszem a szemem a blogról, mert a huginak kell intéznem a bárcát és már fojik valami a hátam mög5t?
@Fabius: Olvastam. Valaki, tán ezen a blogon jött is egy példával, az ülepén lyukas gatyával amit ez a kormány úgy próbál befoltozni, hogy az övet szorosabbra húzza, így azonban a lyuk még jobban megfeszül és nagyobb lesz, azaz tovább szakad.
Mindezt párhuzamként a növekedést megfojtó megszorító csomagra hozta fel.
@a szív fészkei: Nem tudtad, hogy Ő Kaya Ibrahim unokanővére? :)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Maraggyá!
Mert ennyire hanyagolod, kiközvetítettem (baszki el sem hiszemm ,neked dolgoztam...), a számlát nyújtsd be ByA kollégának, ő "lízingeli" a Stefi nevű izét! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mondjuk van ott egy két érdekes adat még. Pl. a saját tőke annak ellenére nem csökken, hogy két év alatt sikerült összehoznia 146,9 millió forint veszteséget. Sőt most látom, hogy csekély mértékben, de növekedett is.
Ezek tudnak valamit.
@Mariann19:
Perselyileg lehetetlen túlszárnyalni a római kaotikus fegyházat.
A történelmük ezt kétség kívül alátámasztya.
Mióta léteznek, csak lopnak. Van fogalmad, mekkora kincseket őriz a vatikáni könyvtár?
Na, arról nem is lesz soha, mert az ájtatos szentfazekak ezt nem fogják a büdös életben nyilvánosságra hozni. Ez olyan hozzáférést igényel a tényekhez, ami csak a rendszergazda tulajdonában van.
user: XIII. szarladatolvaj
password: mimindiglopunkhavammit
A hit az rendben, de a lopás, amit felhasználnak az egyházak ebből a pátoszból kifolyólag, az undorító. A piaristák kaptak egymilliárdot.
Ez köll nekünk, nekik.
Azt a rettenetet amit ide írnék, azt gondold át saját kútfőből.
Nem kurvaanyázok.
Pénzügyi vagy rendkívüli eredményei viszont jók lehettek, bár ez meg a válság alatt???
@CSENDES:
Kicsit tessék máskor figyelmesebben olvasni! Ugye mennyi mindent lehet tanulni a Silicska Stikli Zrt leányvállalataitól? :D
@Knósszosz:
Nem-e? Pedig igény az lenne rá!
Szégyen az egyházak mértéktelen pénzéhsége!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi van? ByA lenyomta Stefit? Hol a lové? Megmalmoztátok a ribit? :-(( Mondtam neki, a pénzt mindig előre. :-((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te egy kis genyó vagy, szerintem már kamuzol is! :D

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Reklamálni a ribinél tessék! :)
ByA kolléga még szeplőtlen szűznek hiszi, ne vedd el a kedvét lécci!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én megalapítom a ChT egyházat.
Namost, ha tízen fizetünk tagdíjat, mert van akinek pamelaenderszon a zsánere és szarik Charlize-ra, akkor baszhatom.
Tiszta sor, ezeket a szarláda egyházakat is így kellene működtetni.
Ha van támogatójuk, hájpolják csak a „tiszteletes uraikat”, zsebből!
De a szarházi katolikus és egyéb mocskos gittegyleteket ne! - az enyémből főként ne!
Adják inkább a Bókai gyermekklinikának, ahol nincs pénz a leukémiás kicsik gyógyítására.
Hogy rohadjanak meg a stadionjaikkal, meg a puskás-féle mocskok istenítésével!
Berántom a bablevest, addig lehiggadok..
Kurva anyjukat
@greatwideopen:
Csak a zsarolhatóakra ment rá, a nehezebben költözőkre, a sokat beruházókra. Ám még őket is kompenzálta a bércsökkentéssel valamelyest.

Nagyobb baja Orbánnak, hogy senki nem akarja Magyarországot és a világ is elvan, ha leír minket. Áltassad csak magad, hogy a piacunkat akarják meg a hasznot, meg a Pilist stb.
@CSENDES:

Találó hasonlat. Kár, hogy kormányunk nem érti úgyse. Lehet egy fojtogatás közben beleit egyre jobban folyató csegevarás célravezetőbb lenne :-)
@Habakuk999: Igen tudom.Úgyhogy jöhet a régi szakma és/vagy külföldi meló.
@Knósszosz:
Éhen döglene a sok semmittevő és pedo pap!
Szégyen,, hogy semmire nincs... de kapott a kaotikus egyház szaros 5 milliárdot, most a jezsuiták 1,2 milliárdot,... van itt pénz kérem!
Dögöljenek meg vele, költhetik bogyókra! Szánalmas képmutatók!
erőltetett menet:

Az azonnali határidejű feladatok között említi a dokumentum a pénzügyi tranzakciós illeték általános mértékének 2 ezrelékre, a készpénzfelvételt terhelő tranzakciós illetéknek pedig 3 ezrelékre emeléséről - az államkincstártól egyébként legalább 80 milliárd forint bevételt vár a kabinet 2013-ban a pénzügyi tranzakciós illetékből -, a nyugdíjjárulék-plafon eltörléséről, a föld alatti vezetékekre kivetendő közműadóról, a helyi iparűzési adó számításának változásáról, valamint a cafetéria adókulcsának növeléséről szóló javaslat elkészítését. Emellett szerepel a feladatok között az is, hogy fel kell készülni a pénztárgépek összekötésére az állami adóhatósággal, a nemzetgazdasági miniszternek pedig azonnali hatállyal elő kell készítenie az Európai Bizottsághoz benyújtandó kérelmet a fordított áfa sertéskereskedelemre való kiterjesztése érdekében.

A kormány ugyancsak rögzíti: egyetért azzal, hogy a pénzügyi intézmények különadó-terhei 2013. január 1-jétől ne változzanak.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/20/hamarosan_kiderul_milyen_lesz_a_segelyplafon/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: khmmm, az egyik narizombinak linkeltem, kiemelje, hogy jobboldali értelmiségi véleménye ;)
Kíváncsi lennék, korrelál-e, hogy ki hányadik oldal után adta fel Joyce Ulyssesét azzal, hogy hány sor után tahótlanította a kókadt szegfűt - uakkor hogy miért jutnak ilyen kérdések eszembe, az még számomra is rejtély.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Végtelenül szégyellem, hogy ennyire megkésve válaszolok neked, de a hagyományos paraszti életforma nem teszi lehetővé, hogy egész nap a számítógép előtt ücsörögjek.

Már megint csúsztatsz.

Az Index blogketrecében gyakran megforduló és folyamatosan címlapra kerülő hisztériablogok 98 százaléka Gyurcsány idejében még nem létezett. Ez a jelenség alapvetően elmúlt években gyorsult fel, amikor a gomba-módra szaporodó hisztériablogok lassú észjárású bérbloggerei felismerték, hogy az ismeretlenség homályából az Index-címlapra a legrövidebb út a gátlástalan és brutális "orbánozáson" keresztül vezet. Jó példa erre Balavány György, aki szintén az ismeretlenség homályából robbant ki (leszámítva a rövid, de annál ellentmondásosabb magyar nemzetes karrierjét, amiért éppen most magyarázkodik), minden előzetes reklám nélkül, az egyik nap még a nevét is kevesen tudták, másnap már tele volt vele az internet, és egy csapásra "véleményvezérré" vált.

Azok az Indexes szerkesztők (Szily László, Varga Attila Sixx, Mészáros Zsófi, Rádi Gábor) akik felelőtlenül ránk szabadították a pokol minden ördögét, nem gondolták végig, hogy könnyű kiengedni a szellemet a palackból, de nagyon nehéz , már-már lehetetlen oda visszagyömöszölni, továbbá nem vették figyelembe azt sem, hogy ez a módszer szükségszerűen a blogok általános kulturális színvonalának csökkenését eredményezi, és mindenképpen visszahat - hátrányosan - a tisztességes, mértékadó blogok becsületes tulajdonosaira is. Kiváló példa erre a Vastagbőr, az egykor szebb napokat megélt közéleti blog, amely az elmúlt években teljesen elkurvult, de említhetném akár egykori hősömet, Tomanovics Gergelyt (blog.hu-s nickje: Gery Greyhound), aki egy Gyurcsány kijelentéseiből összeollózott videoklippel szerzett ismertséget az interneten 2006-ban, és aki pofátlanul felmarkolta a Fidesz pénzét (Tomanovics cége, a Greyhound Multimédia Kft. nettó 1,13 milliót keresett egy KIM-es megbízással), majd utána ő is elkurvult és most már egy "project eleven" névre keresztelt Fidesz-gyalázó filmen dolgozik a Vastagbőrös fiúk megbízásából. Az Index később felismerte, hogy sajtótörténelmi hibát követett el a gyorsreagálású balliberális bloghadsereg kiengedésével, és helyenként kétségbeesett kapkodással igyekeztek menteni a menthetőt, vagy inkább saját magukat megnyugtatni. Kidobták a picsába például a két legundorítóbb, pártpénzből finanszírozott blogot az Egyenlítőt (főszerkesztője Németh Gábor, a Societas tagja) és Piroslapok.blog.hu-t (főszerkesztője Brendel Mátyás, MSZP tag), de ez már csak kétségbeesett és teljesen hatástalan pótcselekvés volt. A balliberális bloghadsereg hatalmasra növekedett, és most már nagyobb olvasottsággal és befolyással rendelkezik, mint az Index hivatalos politikai rovata.

Fabius mögött vajon milyen politikai-gazdasági érdekcsoportok állnak?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Solymosi egy a néhány normális konzervatív megszólaló között.
@Csacsicska:
Ez még álomnak is túl szép, én nem álmodoznék ilyesmiről.
Sajnos Orbánt nem lehet békés úton eltávolítani, és egyre inkább úgy néz ki, hogy szavazással sem.
Forradalom meg nem lesz.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Végtelenül szégyellem, hogy ennyire megkésve válaszolok neked, de a hagyományos paraszti életforma nem teszi lehetővé, hogy egész nap a számítógép előtt ücsörögjek.

Már megint csúsztatsz.

Az Index blogketrecében gyakran megforduló és folyamatosan címlapra kerülő hisztériablogok 98 százaléka Gyurcsány idejében még nem létezett. Ez a jelenség alapvetően elmúlt években gyorsult fel, amikor a gomba-módra szaporodó hisztériablogok lassú észjárású bérbloggerei felismerték, hogy az ismeretlenség homályából az Index-címlapra a legrövidebb út a gátlástalan és brutális "orbánozáson" keresztül vezet. Jó példa erre Balavány György, aki szintén az ismeretlenség homályából robbant ki (leszámítva a rövid, de annál ellentmondásosabb magyar nemzetes karrierjét, amiért éppen most magyarázkodik), minden előzetes reklám nélkül, az egyik nap még a nevét is kevesen tudták, másnap már tele volt vele az internet, és egy csapásra "véleményvezérré" vált.

Azok az Indexes szerkesztők (Szily László, Varga Attila Sixx, Mészáros Zsófi, Rádi Gábor) akik felelőtlenül ránk szabadították a pokol minden ördögét, nem gondolták végig, hogy könnyű kiengedni a szellemet a palackból, de nagyon nehéz , már-már lehetetlen oda visszagyömöszölni, továbbá nem vették figyelembe azt sem, hogy ez a módszer szükségszerűen a blogok általános kulturális színvonalának csökkenését eredményezi, és mindenképpen visszahat - hátrányosan - a tisztességes, mértékadó blogok becsületes tulajdonosaira is. Kiváló példa erre a Vastagbőr, az egykor szebb napokat megélt közéleti blog, amely az elmúlt években teljesen elkurvult, de említhetném akár egykori hősömet, Tomanovics Gergelyt (blog.hu-s nickje: Gery Greyhound), aki egy Gyurcsány kijelentéseiből összeollózott videoklippel szerzett ismertséget az interneten 2006-ban, és aki pofátlanul felmarkolta a Fidesz pénzét (Tomanovics cége, a Greyhound Multimédia Kft. nettó 1,13 milliót keresett egy KIM-es megbízással), majd utána ő is elkurvult és most már egy "project eleven" névre keresztelt Fidesz-gyalázó filmen dolgozik a Vastagbőrös fiúk megbízásából. Az Index később felismerte, hogy sajtótörténelmi hibát követett el a gyorsreagálású balliberális bloghadsereg kiengedésével, és helyenként kétségbeesett kapkodással igyekeztek menteni a menthetőt, vagy inkább saját magukat megnyugtatni. Kidobták a picsába például a két legundorítóbb, pártpénzből finanszírozott blogot az Egyenlítőt (főszerkesztője Németh Gábor, a Societas tagja) és Piroslapok.blog.hu-t (főszerkesztője Brendel Mátyás, MSZP tag), de ez már csak kétségbeesett és teljesen hatástalan pótcselekvés volt. A balliberális bloghadsereg hatalmasra növekedett, és most már nagyobb olvasottsággal és befolyással rendelkezik, mint az Index hivatalos politikai rovata.

Fabius mögött vajon milyen politikai-gazdasági érdekcsoportok állnak?
@Spániel: ez is találó:

Kard Tarlós-égetés
Budapest szegény királya elfáradt – s rajta már az sem segít, ha IQ-ja 90 felett repeszt át a fővárosi égbolton

index.hu/x.php?id=inxbkc&url=http%3A%2F%2Fkard.blog.hu%2F2012%2F10%2F20%2Ftarlos-egetes_kalman_olga_elleni_kirohanas
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: dobd ki a szar géped, vagy magadat, nem hiszem hogy a sok idiótaságodat, csak duplán tudod behányni, te szerencsétlen karakterező
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Nem tudom, de Fabius konkrétan Gyurcsányékat is elküldte melegebb éghajlatra. Olvass vissza!
@Mariann19: "a nemezis Gpont Szászt is elérte a kontra Somogyi Zoltán peres eljárás során" - ezt írtad, és nem tom, miről van szó :-/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szegény-szegény tarlós, kurvára baszhatja a csőrét hogy csak a kudarc kudarc hátán, eredményt azt nem tud felmutatni. És még döbrögi sem áll vele szóba....
Szerintem csak véletlen, de kiemelve a környezetéből, nekem tetszik: "akkor ez itt a nettó hülyeségetek számlája, tessék már a kaszához fáradni". :)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Tyű! Mi lenne itt, ha nem foglalna le napközben a szántás-vetés? Nem mondom, hogy minden észrevételeddel azonosulok (veled, ha ki nem derül, hogy mégis hapsi vagy, változatlanul tövig), de lehet abban valami amit mondsz. Intuitíve viszont kétlem, hogy Fabiust mindenféle érdekcsoportok támogatják. Az más kérdés, és lehet, hogy a tevékenységével szándékolatlanul is kedvez ilyeneknek.
@ByA: nem azt mondta, hogy szánt-vet, hanem a hagyományos paraszti létről beszélt, ami az Ormánságban kábé az, hogy reggel, ha fel tud tápászkodni, kiköti a kocsma elé a biciklit, ott ücsörög egész nap, hogy "hej-haj, Trianon, a sok ciágny, a kommunisták, meg a zsidók, na de a Fradi!" - a többi munkásőr között, akik várják, hogy visszatérjen az ő idejük; ha túl korán kelne, még beugrik egy-egy rakétára az útba eső kisboltokba, ócsóbb is, mint a kocsma, oda nem árt feltankolva érkezni
@ByA: nem szántás-vetésről beszélt, hanem hagyományos paraszti létről, vagyis kb. kiköti a kocsma elé a biciklit, aztán iszogat naphosszat a többi volt munkásőrrel
@Mariann19:
"Pl:köztéri ülőhelyek átmeneti igénybevétele, pénzbeszedés perselyes technikával.
Vagy:Állami intézmények hivatalos felkeresésekor fizetendő kapudíj, ilyesmi..."

Nekem eszembe jutott egy új : Vizitdíj... aki orvoshoz megy , fizessen 300 ft - ot !
( Ha ezek a mocskok nem kaszálják el a demagóg néppel együtt,...már kijjebb lenne az egészségügy a mocsárból egy kicsit...)
Hány éve is vétózták meg ?? Szorozni tudsz ????
@Pantagruel: munkásőrök egy ormánsági kis faluban? Érdekes szociológiai jelenség lenne...
@Knósszosz: "Perselyileg lehetetlen t úlszárnyalni a római katolikus fegyházat."
Már Horn Gyula országlásakor sem értettem, hogy a Vatikánban jártában miért állapodott meg az egyház túlméretezett támogatásában.Kezdetben volt az 1 %-os jöv.adó, utána állami kiegészítés, ha a felajánlásokból nem folyik be a teljes %-nak megfelelő összeg. Úgy tudom, jelenleg az SZJA 2%-os mértékében részesülnek. Nem szólva a nagyobb beruházások és felújítások állami átvállalásáról és az oktatási normatívák emelt szintű alkalmazásáról.
Az oktatás és egészségügy működtetésében is nyomulnak a kormány teljes támogatása mellett.
Nem tudom megfejteni, hogy milyen eszközökkel képes elnyerni a mindenkori kormányok támogatását függetlenül attól, hogy milyen pártállásúak.
Úgy látom, Te jobban képben vagy makro szinten a vagyonukat illetően és egyébként is. A megitélés tekintetében teljes az egyetértésünk, mint jelenség és tendencia elborzasztó.
Apropó : ha most lenne ilyen népnyúzó rendelet ( mert nincs , úgy-e ?) akkor lehetne népszavazást tartani ?? Neeeeeem ?? Miért nem ??
@CSENDES:
"
CSENDES 2012.10.20. 20:28:32
hvg.hu/itthon/20121019_Tarlos_Kalman_Olgarol_nem_engedtem_hogy_e

A szegény ember"

Ha igaza van Taplósnak,(...márpedig minden kormánypárti politikusnak igaza van...)akkor mi a picsának kér elnézést ?!
@épészmérnök: Giro Szász kontra Somogyi Zoltán ügy az UD ZRT és Dávid Ibolya lehallgatási perében csúcsosodott ki a két fél szembesítése kapcsán.Somogyi akkor, ha jól emlékszem, az MDF tanácsadója volt, Giró Szász pedig a Dávid Ibolyát eltávolítani szándékozó Almássy Kornél támogatója.Hosszú leírni a folyamatot, de a szembesítés eredménytelensége ellenére Dávid Ibolyáék a végén pert nyertek. A sajtó érzékeltette, hogy Giró nem a valóságnak megfelelően tárta fel a mondandóját.
@Mariann19: kösz, már rémlik. Micsoda egy gennyes história - ezek szerint Giró Almássyval fideszes beépített emberek voltak az MDF-ben, hogy kinyírják - mint korábban az a májbajos öregasszonyképű ájtatos gengszter, hogyishívják, akinek a kertjében volt az első ellenzéki találkozó.
@Pantagruel:

Ja, én a hagyományosra gondoltam.

(Stefi nem lehet az Ormánságban. Északabbi termés, csak baranyai távlatokban is gondolkozva.)
@Mariann19:
Olyan kis szemérmes tudsz lenni. Girosz pajti akkor is hazudott, mint a vízfolyás és ez ki is derült. Azóta meg ezt a szép hagyományt folytatja, sokkal több pénzért, a Párt dicsőségére, mint igaz bolsevik!
Szóval ordas... lehet válogatni, mi is.
@dr kíváncsivagyok: Engem igazából csak az döbbentett meg, hogy nem akarta, hogy őt is megalázzák. Mint kit még?
@dr kíváncsivagyok:
A vizitdíjról szó se lehet! Esetleg egy teljesen új, unortodox megoldást javasolnék: orvoslátogatási illeték.
Taktikai atomfegyver. Talpra áll tőle az eü. és nem is az emberek fizetik meg, hanem akik orvoshoz mennek.

Először 4,2 milliárdot el kell különíteni a Nemzeti Egészségügyi Hivatal felállítására, aztán mehet.
@dr kíváncsivagyok. A vizitdíj bevezetésének idején nemcsak az egészségügy reformját hiúsította meg a Fidesz, hanem több, haladó szellemű törekvést is. Az ország nem így állna, ha nem tanusítottak volna szisztematikusan ellenállást a megújulási törekvések ellen.
A vizitdíj emlitésénél vissza gondolok arra, hogy a köreimben senki nem tartotta elfogadhatatlannak ezt a térítést, mégis a Fidesz népnyúzásnak állította be, és népszavazással meghiúsította a törekvést.
@saravad: "Esetleg egy teljesen új, unortodox megoldást javasolnék: orvoslátogatási illeték. "

Csúcs...
@épészmérnök: Almássy pedig véletlenül közvetlenül kormányváltás után (na jó, vártak novemberig)került az FKF Zrt-hez ágazati igazgatónak.
@saravad:
Te kis óccsójános!
Szaros 4,2 milliárd? Tessék nagyobb távlatokban és több nullával gondolkodni, majd a Közgép Zrt remek marketinghadjáratot nyom mögéje, fillérekért! :)
@épészmérnök: Szerintem az a jó, hogy nem az emberek fizetik, hanem akik orvoshoz mennek.
@Mariann19: a vidéki családorvosok kifejezetten örültek a megoldásnak, mert így egyrészt csökkent ügyeletben az indokolatlan hívások száma. Vidéken házhoz menni nem ugyanolyan terhelés ám, mint nagyvárosban. Másrészt így megoldották az asszisztens és a takarító bérét. Ugyanis a privatizáció a háziorvosi és ügyeleti ellátás területén már régesrég megvalósult, és működik. Addig, amíg a doktor bácsik el nem költöznek külföldre.
@CSENDES: Most látom, hogy sürgősen elő kellett léptetni BKK Közút vezérigazgató úrrá.
@Mariann19: Én aztán nem vagyok képben abban a tekintetben, mennyit lopnak.Én a gyerekem történetéből indultam ki, amitől a mai napig hányok. Már bedobtam a történetet, nem akarok fárasztani újfent senkit evvel.
Ha valaki nem ért egyet velem abban a kérdésben, hogy az egyház takarodjon a picsába a politikából, azt nem bántom, csak szánom a szervilizmusa okán. Bencuska... a körösztyén szartartály majd megmodja, hogy az én lányom tulajdonképpen egy szar, mert nem a házasság szentségében fogant.
Ő viszont igen, meg a tömjén testvére is és sosem loptak. Mert keresztények.
Kurva anyjukat, mocskos szarháziak!
Most fullsztáp
Különben mocskosakat mondanék...
@épészmérnök: Az az ájtatos manó Lezsák Sándor volt, rá gondoltál?
Akkor beugrott Neked az MDF körüli eseményekben részt vevő Giro Szász szerepe?
@CSENDES: sötét gazember, és sajnos, fiatal, még sokáig fogja mérgezni a levegőt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Giro pajti akkor is hazudott.."
Látod, akkor nekiiramodott a hazugságnak, és nem tud azóta sem lefékezni, inkább folyamatosan gyorsul.
Nem is vagyok szemérmes, elfelejtetted egy pár héttel ezelőtti "sátoros" jelzővel ellátott igérvényemet? Ha-ha
@Mariann19: igen, igen. Lezsákéknak nem sikerült szétverni az MDF-et, aztán jött ez a banda.

Nem voltam soha MDF-szavazó, de komolyan, kinyílt a bicska a zsebemben, amilyen cinikusan és aljasul szétmarták azt a pártot. Sajnálom, mert lenne helye. És akárki akármit mond Dávid Ibolyáról, vagányul próbálta menteni a pártját. Ő sem szent, voltak csúnya húzásai, de ezekhez a senkiháziakhoz képest tényleg egy úrinő.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bocs, ez csak a dologi kiadásokra lenne. A kisdologiakra. Így jó?
@épészmérnök: És mind emellet, doktorit is tudott védeni 2010. decemberében.
Mocskos fidesznyikek! Erre mit reagáltok?
@épészmérnök: Most kapaszkodj!Az általam látogatott rendelőben nem egy háziorvosnál az asztalon van egy üveg, melybe önkéntes alapon vizitdíjat tehetsz be az általad gondolt összegben. Az üvegben mindíg van minimum félig, pénz.Tehát az emberekben nincs ellenérzés eszerint.
És még egy történet Dávid Ibolyáról. 2006-ban a választások előtt volt egy televíziós vita, amelyen Orbán, Gyurcsány, Kuncze és Dávid Ibolya vettek részt.

Miközben a férfiak összevissza vagdalkoztak, beszéltek mindenfélét, ő csendben figyelt, le lehetett olvasni az arcáról, hogy mit gondol a kakasviadalról. És amikor megkapta a szót, ő volt az egyetlen, aki adatokkal, száraz tényekkel bizonyította, hogy mindkét oldal gazdasági tervei és ígéretei megalapozatlanok.

Senki nem hallgatott rá.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Az enyém.
Szeretnék ójropésün polgárként élni,és akkorát rúgni a hozzád hasonló balfaszok ülepébe, hogy a radar ne tudja fogni a röppályádat Záhonynál egy perc elteltével, miután lábbal illettem a fartövedet.
Te, miért nem azt az oldalt erősíted, amelyik a francba fogja küldeni azt a mocskot, amelyik még fizet neked? Tehetséges vagy, csak elpazarolod a szarra.
@Mariann19: tisztább ügy leperkálni 300 forintot, és utána nem szorongani amiatt, hogy adtam-nem adtam-keveset adtam.
Súlyosabb a helyzet, mint azt a többség gondolná.

Ugyanis nem arról van szó, hogy ne lenne egyetlen képzett szaki se a fidesz berkeiben, aki szólhatott volna Matolcsyné férjének, vagy magának Viktornak, hogy amit csinálnak, az tökéletesen zsákutcába visz, hanem arról, hogy ELEVE ez volt a cél.
Kiszervezni mindent, kiszolgálni a 8 évig hitelezőket, létrehozni legeslegújabbkori, feltétel nékül bokacsattogatóan hű, a "rendszer" fenntartásában érdekelt és "alattunk a vízözön" magyar burzsoáziát.
Látnunk kell, hogy ebben az értelemben a história jelenlegi állapota nem bukás, hanem sokkal inkább a gyorsnaszád célra fordulása e ragettán.
Egészében kell nézni a képet és nem 2010-től. Minden intézkedés (kapkodádsaival együtt) abba az irányba mutat, hogy az ország saját lábra álljon, hogy senki szólhasson bele, mit csinál Viktor, az arra figyeljenek, amit teszek jeligéjű képzelt-államférfi-entitás.
"a fides" (ejtsd: fidesz) latin szó, jelentése: hit, bizalom, hűség, őszinteség, becsületesség, megbízhatóság[b]
@De hol van Columbo felesége?: Ez nagyon így néz ki, valóban.
Kérdés, hogy a voluntarizmus, amellyel mindezt végigviszik, képes-e minden tényezőt számbavenni, és kontrollálni?
@épészmérnök: Örülhetett, hogy nem volt "családon belüli erőszak"......
@Habakuk999:

"e mindig kiül az arcára az önmegvetés."

Ez érdekes észrevétel. Nekem csak a pökhendiség jön le róla.
@Knósszosz: "Különben mocskosokat mondanék." Teljesen megértem az indulatodat, hiszen ha az ember gyerekét bármilyen hátrány vagy bántás éri, ott az érzelmi kitörés nem korlátozható.
Amire nagyon érzékeny vagyok, az a személyes autonómiámba való beleszólás, mely alatt az értékrendi, világnézeti, lelkiismereti szabadság kérdését értem. Ez zajlik nálunk folyamatosan, egyes elemei az Alkotmányban rögzítve.
Ma éppen a családdal, mint intézménnyel állították szembe a nem ilyen kötelékben élőket elég izléstelen hangnemben Soltész úr által.
Az ilyen fellépés nem képes felismerni a társadalom mozgásait és változásait, bele akarja az embereket olyan formákba kényszeríteni, amelyeket ő favorizál. Ebben a tárgyban látnia kéne, hogy pl. nem a klasszikus felállású családok aránya több, mint 40%.
@vénszivar: családon belül erőszak nem volt, de a fiát, aki Ausztráliában tanult valami nyelviskolában, kikezdték, botrányt kavartak a gyerek körül.
@Mariann19: "a nem klasszikus felállású családok aránya több, mint 40%."

Ráadásul ez világjelenség. Chile valóban katolikus ország, nagyságrendekkel nagyobb a hívők és templomba járók aránya mint Magyarországon. Mégis, a gyerekek negyven százaléka házasságon kívül születik.

A spiritualitást, a lelki támaszt elfogadják az egyháztól, de a magánügyeiket úgy intézik, ahogy nekik jó.
@épészmérnök:

"És amikor megkapta a szót, ő volt az egyetlen, aki adatokkal, száraz tényekkel bizonyította, hogy mindkét oldal gazdasági tervei és ígéretei megalapozatlanok.

Senki nem hallgatott rá. "

Igen.

Ebben az országban nem szokás azokra hallgatni, akik látnak is, nemcsak néznek.

Igen, szétverték az mdf-et, szétverték a kisgazdákat, még korábban az mszdp-t és ma délelőtt volt egy cikk Krassó Györgyről is (Magyar Október Párt).

Mindez azért van, mert a simlisek, a tunyák és/vagy félostobák nemigen szeretik, ha van a pályán valaki olyan is, aki tudja és érti, mit is akarnak ők, miről is szól a fáma.
Szerintük semmi keresnivalója sincs a politikában az efféléknek, mert veszélyesek lehetnek, hiszen képesek hihetően elmondani a zembreknek, hogy kik által és miért is lettek/vannak/lesznek átdobva a palánkon.

Lássuk be, ezt nem lehetett hagyni, és ez nemcsak a NER rendszerére értendő.

Messze állt tőlem az mdf politikája, de nagy kár Dávid Ibolyáért.
@De hol van Columbo felesége?:

"Egészében kell nézni a képet és nem 2010-től."

Idézet Mellár Tamás jobboldali közgazdász interjújából (2012. aug. 04)

Mellár Tamás: Orbán ekkor (2002-ről van szó, V.T.Ő.CS.) döbbent rá, hogy semmi értelme a gazdaságot rendbe tenni, egy önálló egzisztenciával rendelkező vállalkozó ugyanis oda szavaz, ahova akar, a tömegeket viszont könnyen lehet befolyásolni. A nagytőkét kell megfogni, az majd „meggyőzi” a tőle függő kisembert. Ezért esze ágában sem volt folytatni az előző ciklusát vagy betartani a 2010-es választási ígéreteit."

hovihar.blogter.hu/504338/mellar_tamas

Ez sok mindent megmagyaráz.
@épészmérnök: Dávid Ibolya karizmatikus politikus volt, korrekt, és volt fellépése.
Egyszer a történelmi értékelés során ki kell derülnie annak, hogy az MDF szisztematikus szétverésének kik voltak a kezdeményezői és végrehajtói.Egyébként a folyamatnak az első üteme a Szabó Iván és társainak kiválása volt.A megmaradók tartották magukat, míg Almássy be nem csúszott a képbe. Szerintem Almássy kreált figura volt, nem hiszem, hogy személyes ambiciói vezették a pártelnöki tisztre, kiválasztották erre az idétlen szerepre.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121019_Gyurcsanynak_majdnem_igaza_van#rss

"Némileg leegyszerűsítve: 2010-ig jogállam volt és loptak, most nincs jogállam és lopnak, ég és föld a különbség, arról nem is beszélve, hogy most a szimbolikus politikát de facto a MIÉP, de legalábbis annak szelleme uralja."

Ennyi.
@épészmérnök: Valasvalami rémlik, de nem az igazi.
Mit csinálhat mostanában Ibolya ?
@De hol van Columbo felesége?:

Alapolvasmány: A féltudású magyar elit - 2007-es tanulmány, de ma aktuálisabb mint valaha.

index.hu/velemeny/jegyzet/feltud070321/?token=165c434f1f74bc18bdcdec309bdce4f2
@épészmérnök: hvg.hu/itthon/20121019_Retvari_PTK_kereszteny_elettars_azonos_ne
Eből kiderül, hogy "csak" buzizott egy jóizűt. Mert ahol gyerek van, az család a kdnp szerint, akkor is, ha nincsenek összeházasodva.
Az élettársi kapcsolat alatt az egyneműeket értette, az meg nem lehet család, mert nincs gyerek (szerintük).
Mondjuk ezen kacagnom kell, ismertem egy leszbi párt, akik együtt nevelték a korábbi kapcsolatukból született gyerekeiket. Akkor pedig ők is egy "szent" család voltak, mert volt benne gyerek:)))
"A magyar elit az elmúlt tizenöt évben eljátszotta az ország egyik ritka esélyét arra, hogy valami igazán nagyot alkosson. Előnyeink java részét elvesztettük, és beolvadtunk a közép-európai masszába. Mindenütt csak a nyolcvanas évek borzalmas középszerűsége.

Nincs egyetlen normális közéleti vita. Nincsenek a tényekhez ragaszkodó, bátor és következetes közszereplők és orgánumok. Nincs, aki rámutatna, hogy annyira azért mégsem egyediek a problémáink. Nincsenek gondolatok, amik a magyar határokon túl is izgalmasnak bizonyulnak. Nincs egy szakma, amelyik folyamatosan világszínvonalat termelne. Nincs minőség, stílus és ízlés."
A bőrdzsekis-suhogónadrágos gumicsizmást oltják Grazban agy és gerincsorvasztóval?
Mert akkor kiváló munkát végeznek a labancdoktorok.
"Aki azt gondolja, hogy ezt a problémánkat megoldhatja a politika, ne adj' Isten, egy kormány, az nem érti a krízis mélységét. Féltudású elittel a háta mögött még a világ legkiválóbb politikai garnitúrája sem tudna maradandót alkotni. Előbbiek ugyanis a szakértők, akik előkészítik a fontos döntéseket; a kommunikátorok, akik megalapozzák vagy megtorpedózzák azok társadalmi elfogadottságát; a vezetők, akiknek végre kell a kapcsolódó intézkedéseket hajtaniuk; és a finanszírozók, akik számon kérik a politikusok döntéseit. Arról nem is beszélve, hogy féltudású elit szükségszerűen csak féltudású politikai garnitúrát tud kitermelni."
"A mostaninál lényegesen komolyabb tudással bíró elitre van szüksége hazánknak. Ennek létrehozása természetesen hosszú időbe telik majd, és egy egész generációnak jelenthet feladatot. Első lépésben tudatosítanunk kell magunkban, hogy nem mi tudjuk a legjobban, hogyan kell demokráciát, piacgazdaságot, jogállamot és általában véve normális országot építeni."

És mégegyszer a link: index.hu/velemeny/jegyzet/feltud070321/?token=165c434f1f74bc18bdcdec309bdce4f2
Nem volt pár napig netem, ez volt már?

www.origo.hu/itthon/20121018-a-helyes-gazdasagpolitika-megvalositasat-nem-lehet-technokratakra-bizni-orban-szerint.html

A munkaalapú társadalom vs. jólét nekem teljesen hülyeségnek tűnik. Nem lehetne dolgozni is meg jól élni is?
@épészmérnök:
"Kérdés, hogy a voluntarizmus, amellyel mindezt végigviszik, képes-e minden tényezőt számbavenni, és kontrollálni? "

Alapvető e kérdés, és szerintem meg is adja a választ arra, mi fog történni.

A voluntarizmusból adódóan de facto nem képesek, hiszen ha képesek lennének belátni, hogy nem tudnak minden tényezőt kontrollálni, máris nem lennének voluntaristák.

Most at gondolhatják, hogy pont az EU betartása szántja be végleg a NER-gondolatiságban elvetett magot. Ők csak azt látják, hogy művük az utolsó felvonáshoz ért, aminek vége az EU-ból való kilépés, vagy valami ehhez hasonló szintű hétmérföldes lépés, ami után már nem lesz senki sem, aki belekotyoghat dolgaikba.

Amivel nem számoltak/számolnak az az, hogy a zemberek megvezethetők, de nem végtelnül, mert nem végtelenül ostobák.
A fidesz bukni fog, de évtizedek kellenek majd, mire ez az ország gazdaságilag magához tér (morálisan talán hamarabb, mert ha nem, akkor gazdaságilag se fog soha).

Bocsánat, ha pesszimista vagyok, de jobb felkészülni a majdnem legrosszabbra. Ettől csak az rosszabb, ha Orbán marad, mert akkor 2018-ig tarthat az unortodoxia.
@Mariann19:

Dávid Ibolya korrektségéről a szinte utolsó pillanatig kitartó Csapody mondta:

"szarvas szarvasnak farkasa."
@saravad:

"Csak a józan ész, a gazdasági racionalitás nem lesz elég." - mondta hősünk.

- és nem akadt senki aki megkérdezte volna: mókus, nálatok ezekből egyik sincs, az vajon mire elég?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Köszönöm, nem ismertem a Mellár interjút, de valami ilyemsiről beszélek.

Drekt taszítja félnyomorba a kisembereket, hogy a gazdasági függés, a félközmunka és állástalanság réme miatt libasorban szavazó gazsulálókká degradálja őket. Aki ellenpont lehet, azt karaktergyilokkal kicsinálja, megvonja a pártok állami pénzeit, átírja a választási trövényt, a szavazókörök határait, nem hirdet ellenzéki máédiában, stb..., elszívja alevegőt a vetélytársak elől
Félfeudális hűbéri rendszerre hajaz. És már pedzegette az elnöki rendszert is, mert abban gyorsabban lehet a reformokkal haladni...

Ezért is nagy dolog a kajászói-sztori. Végre valami civil kurázsi és valóban, Rebeka előtt le a kalappal...
@Mariann19: Ehhez az egyhez tényleg ért baltazár.
Beszivárogni és szétzúzni az ellenséget belülről bomlasztva, ez nagyon működik.

Tudom, lesz felhorkanás, de a beszivárgás és bomlasztás aspektusából nézve az LMP is sötét ló.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Nana Stefi! Es te ezeket a blogos osszefuggeseket mind a fejes, vagy epp a vaj kopules utan a gephez leulve sakkoztad ki?
Mindannyian tudjuk, hogy a Google a baratod (nem, nem kapok toluk penzt ezert a reklamert), de nehezen hiheto, hogy TE ott az Isten hata mogotti hazacskadban ilyenekre raeszmelj...

Pedig hanyszor figyelmeztettelek, hogy ha mar trollkodsz, azt csinald rendesen.

Erre meg lebuktatod magad....
@épészmérnök: Két válaszodra reagálnék.
Az egyik a vizitdíj előnyeit illeti, mely a gyakorlatban azt mutatta, hogy a fizető fél szinte jelképes összegért érezte azt, hogy nem gratis kapott ellátást és nem érezte adósnak magát, a mások fél az orvos, akinek ez soron kívüli bevételt jelentett.
A családnak, mint intézménynek a fennmaradása nem kétséges. Jelenleg is él, azonban az életvitel, életmód és a klasszikus családmodell struktúrája miatt nem a hagyományos szabályokat követi ez az egység. A társadalmi mozgásuknak megvan az az automatizmusa, mely annak megfelelően alakul, ahogyan az emberi igényeknek a legoptimálisabb mértékben megfelel és szabályozza önmagát.
@épészmérnök:

Ah, és a válasz arról, hogy ez miért csak tetszetős de valójában igencsak fölszínes:

mno.hu/migr_1834/nem-bunos-csak-butus-410893
@Fabius: hogy lett nálad egy vadmalacból mókus?
@Fabius: Csapody mire célzott szerinted?
@Fabius:
Vagy ráció, vagy vallás. Vagy munka, vagy jólét. Vagy barát, vagy ellenség. Vagy nemzeti, vagy áruló. Vagy haza vagy haladás. Minden nem lehet!

Hát ilyen eccerű ez a világ...
@orica: Én úgy látom, szenved. Nem hiszem, hogy hülye ember lenne, régebben számomra egyértelmű volt, hogy szégyenkezik.
Mostanában ritkán nézek híreket, lehet a sok magaláztatás megkeményítette.

Bár, én az osztrák pénzügyér mondókájából se azt vettem ki, hogy dicséri magyar kollégáját, hanem nagyon kulturált kiéheztetésre asszociáltam.
"Magyar seggbe magyar kúpot! - az egyik nagy, magyarországi gyógyszercég vezetői csak így foglalják össze maguknak, hogy szeretnék végre elérni: a hazai fogyasztók, amikor csak tehetik, itthon gyártott gyógyszereket vásároljanak - mondta el az [origo]-nak a cég egyik vezetője"
Hát ez? Ez mi? Ez nem féltudományos, hanem egyszerű bunkóság:
@De hol van Columbo felesége?:
A VV-n olvastam és szerintem igazuk van: mindegy, hogy Orbán milyen rendszert vezet be vagy minek nevezi magát, a csapata akkor is csak ennyit tud.
Engem csak az aggaszt, hogy most a KE a hadsereg főparancsnoka, Viktor meg igen szeret harcolni.
@Habakuk999: A torgyán József által vezetett párt igen szilárd lábakon állt, Torgyán pedig ambiciózus vezérként uralta a terepet, Orbánnak mégis sikerült Torgyánt maga alá teperni, és a pártot megsemmisíteni.Ez nagy mutatvány volt akkor, ahhoz képest most egy kevésbé erős pártalakulatot nem lesz nehéz legyengíteni, majd eltávolítani. Aztán a többit szép sorban.
@Spániel: Na de azért ők sem tétlenkedtek.

Közel 60 millió dollárt loptak el az egyik holoszervezet bűnözői - a németek állták a számlát.

18 hónap börtönre ítélték egy Németországot szipolyozó zsidó szervezet munkatársát, mert részt vett egy 57 millió dolláros csalásban. Csepp a tengerben, hiszen ezt csinálja valamennyi "kárpótláskövetelő" bűnbanda - de a működésükre legalább jól rávilágít a mostani eset.

Breyter, a lebukott kishal - évtizedek óta milliárdos üzlet a holobiznisz.
A 69 éves Polina Breyter valószínűleg nem érezte magát elég idősnek ahhoz, hogy egyszerűen csak holotúlélőként tekintse magát jogosultnak a gojok "kártérítésére", így a Mazsihisszal is együttműködő (és talán együtt is bűnöző), szép nevű Conference on Jewish Material Claims against Germany (magyarul kb. A Németország Ellen Irányuló Zsidó Anyagi Követelések Értekezlete "szociális előadójaként" kereste (azaz vette el a mások) kenyerét.

www.chicagotribune.com/news/sns-rt-us-nazireparation-fraudbre89j019-20121019,0,6982445.story
@simple observer 1.0: De nem tőlem, hanem Umberto Ecotól. Ő vezette ezt le.

@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Na mik állnak? Hát Tel Aviv tankjai. ( olyan alliterál, hogy nem bírtam kihagyni.) :-DD
@De hol van Columbo felesége?:

Nem fenntartható a rendszer. Pont ez a baj. Jövőre ugyanúgy fog hiányozni a 600 milliárd, a gazdaság csökken, infláció nő, minden közgazdász rémálma köszönt be.

A csomagok pedig egytől egyig a gazdaság leállásához vezetnek.
Tfh, megkaparintanak mindent. És akkor mi lesz? Be kell indítani, működtetni kell az egészet.
Önerőből?
Ki ad pénzt gazdaságfejlesztésre?

A németek elég egyértelműen elmondták, adtak egy nagy csomó lét fejlesztésekre. Ebből sok minden fel is épült.
Mi kiszórjuk a labancokat, de ne jöjjön semmilyen gyarmatosító, csak a pénzt adja, majd mi megmondjuk, mire is költsük.

Merkel gondolod azzal kampányol, Eva és Fritz fizessetek jó sok adót, ez a drága baltazár fejleszteni akar!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és mi lett azzal a néhány fideszes fószerral, akik az Azori-szigetekre utaztak kéjtúrára? Elsikálták a bótot?
@CSENDES: Ez sem kívánság műsor. Mikor lázas voltam a fiam kúpját akarta az asszony betolni, de nem vette be a magyar seggem. Magyarországi gyógyszergyár, de mennyire magyar ?! 20-30% ?
@orica: JA, még megsajnálom szegény kis bérhazugot. Na ne máááá. Plusz asszonkája benyomva a köztívíhez. Jaj de sanyarú sors!!!

Akiknek tényleg az jutott Giro gazdija révén: www.sonline.hu/somogy/kozelet/sokkoloan-szegeny-az-orszag-de-somogy-szegenyedik-leginkabb-467206/lp
@Spániel: Nem tudom. Utána nézel esetleg?? Ja és ha már bulvár, ezt hallottad??? :)

Öngyilkossággal fenyegetőzik Győzike.
A Blikk hasábjain fakadt ki Gáspár Győző (37), akire hétfőn az ügyész börtönt kért.
Kettőtől 12 évig terjedő szabadságvesztést, a vád szerint a Bea asszonnyal együtt elkövetett 22,2 millió forintos adócsalás miatt.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ongyilkossaggal-fenyegetozik-gyozike-2115451
Orbán 2008.02.25
Én úgy gondolom, hogy a magyar nép minden várakozástól eltérő nyugalommal tűri a kormány ámokfutását. Nincs Európában még egy olyan nép, amely olyan békésen tűrte volna mindazt, amit a kormány művelt az egészségüggyel, az oktatással, a nyugdíjasokkal, a szociális ellátással és a családokkal. Ha Franciaországban, Németországban vagy Olaszországban ennek a felét megengedte volna magának egy kormány, már nem lenne a helyén. A magyar az sokkal béketűrőbb nép, fát lehet vágni a hátán. Most sem gyors, erőszakos megoldást keresett, hanem egy éven keresztül harcolt a népszavazásért, aláírásokat gyűjtött. Hasonló helyzetben Franciaország már sztrájkban állna.

Ha a kormány visszavonná ezeket az intézkedéseket, az már győzelem. Magyarországon húsz éve nem fordult elő, hogy egy kormány felrúgta a választáson kötött megállapodást, amellyel az emberek nem értettek egyet, és utána a nép képes volt arra, hogy megszervezze magát és ezeket a döntéseket visszavonassa. Óriási tett lesz. Március 9-e után már semmi sem lesz olyan, mint előtte, lélektani okokból: az emberek megtapasztalják, hogy a demokrácia nem a négyévenként leadott voksokról, hanem a folyamatos részvétel lehetőségéről és a kormánnyal szembeni népakarat érvényesítéséről is szól.

A kormányzati nyilatkozatok mára már minden hitelüket elvesztették, a szavaknak már senki sem hisz, csak a tetteknek. Ha bejelentik a 16-dik, a 24-ik vagy 48-ik megváltó erejű kormányzati programot, a polgárok már csak mosolyognak vagy egyszerűen legyintenek egyet. A tudást mi komolyan vettük, ezért 1998-ban eltöröltük első lépésként a tandíjat. Mi, amikor tudásról beszéltünk, tettünk is ezért. Ha majd ők is eltörlik a tandíjat, ahogy mi is eltöröltük, akkor mondhatjuk azt, hogy egy csónakban evezünk. Az a probléma, hogy a miniszterelnök és a kormány munkája visszaviszi Magyarországot a múltba, ahelyett hogy lépést tartanánk, lemaradunk. Mi egy másik jövőt várunk, és ehhez keressük a közbizalmat, a leendő kormányt

És ez a legszebb:)
Ha megvan ez a közbizalom, egy ilyen anyagi és lelki állapotban lévő országban is meg tudnák ezt valósítani?

Ez az igazán szép feladat. A készbe mindenki bele tud ülni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én állom a kötelet, de egy dézsát is vennék számára! Válogasson, csak legyen már férfi...:)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

"Fabius mögött vajon milyen politikai-gazdasági érdekcsoportok állnak? "

Én az Illuminátusokra a Szabadkőművesekre és az Initiatívára gondoltam, de hátranéztem és egyiket sem találtam.

Picsába.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, olvastam már, tudom, hogy undorító vagyok, de lexebb öröm a káröröm. Annyit kaptak ettől a primitív, gagyi műsortól, hogyha ötszáz évig élnek, akkor sem kaszálnak ekkorát, nem járták volna körbe a világot és mégis tudtak mocskos harácsgépek lenni.
@a szív fészkei: Parti Nagy Lajos magasságába törsz.:)
@épészmérnök: Na Ibolykát nagyon nem bírom. Nem értett a focihoz, a kurvannyát! Igazságügyminiszterként nem értett. Aham.

Azontúl a fia valószínűleg nemcsak bele lett keverve a drogügybe. Nagyon sok mindent megengedett magának - exbarátnőm fia járt vele évekig pólóedzésre, látta és tapasztalta a srác mentalitását, - a ki ha én nem! pökhendiségét, hihetetlen pénzszórását és másokhoz való bicskanyitogató hozzáállását - nem annyira elrugaszkodott dolog volt feltételezni, hogy ott messze kipróbálta, mert azt hitte, megússza ezt is.

Persze, lehet, hogy csak anyukán akartak ütni. De hogy szarul nevelte a fiát, az tuti.

Meg ahogy előadta az ő polgári énjét, a negyvenes évekbeli nosztalgiáit egyszer egy Friderikusz-showban még a kilencvenesekben... Meg ahogy kiépült a férjecske közjegyzői birodalma... Sógora meg hirtelen akkoriban producer-nagyhatalom lett. Ibolyka sem volt aza a klasszik liliomos szűzérme.
@Fabius: Kifaroltak mögüled??? Már ezekben sem lehet bízni???
@épészmérnök:
ragyogó idézetek, most majd betekintek a cikkbe is...

ez a tipikus butaemberfelfuvalkodottsága

nekem visszaköszön az északamerikai félművelt, felfuvalkodottfelsőközép értelmiségi réteg, a legfelső réteg az jó de nincs elég ráhatásuk mert a mai feladataok olyan komplexek, hogy a legutolsó közlegénynek is a legmagasabb képzettséggel neadjisten képességgel kellene bírnia és ez nincs

az autóipar rá a jó példa, az amerikai ahol megszületett az autó kullog a világ után, mialatt új márkák 20 év alatt asztronomikal eredményeket érnek el Lexus, Yaris, KIA, Hyundai, Fiat, Citroen de az európaiak már közel 100 évesek de kitartanak mialatt az amerikai égig és pokolig leng ki a többi gazdasági ágazatban is

az ok mindkettőnél ugyanaz csak a magyar még nyomorúlt is az ellopott tőkével (nem a hasznot, már a tőkét rabolják el a fejlődés elől)

brühühühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

És akkor most valami szenteset, ha szabadna kérnünk Angyal!

Tudod, lelked csordulásig megtelik boldogsággal, látom csöpögteted szépen kifelé.
@Fabius: Nézz körbe még egyszer. :) Nálunk a spejzban az irániak van tudod. Nálatok?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tessék, ez a legutolsó infó. A rendőrség csak nyomoz, csak nyomoz, az ügyészség meg majd szokás szerint nem találja megalapozottnak a vádat.
hirek.msn.mainap.hu/itthon/tovabb-nyomoz-a-rendorseg-az-azori-szigetek-ugyeben-19533
@Mariann19: Ojjé, itt nagyon elválik a véleményünk. Szerintem ez a nő egy kígyó volt. Egy hatalomvágyó kígyó. A pengeszájával, az egész lényével, vááááááááááá. Okos, de akinek Dr. Boross a mentora, hát kérlek. És Antall az idolja... Na, te mind gazdasági szakember, azért tudhatod, mit köszönhetünk Antallnak. Én, mint múzeumi körökben nagyon ott lévő asszony lánya - és én is dolgoztam e terülten hajdan - azt tudom, hogy milyen megítélése votl Antallnak a múzeumi szakmában. Na olyan miniszterelnök volt és annyira értett a gazdasághoz.
@Mariann19:

Hadd mutassak rá, hogy az, hogy mi van az üvegben, nem jelent semmit. Attól még lehet egyébként igazad, de ez lehet egy értelmes pszichológiai fogás az orvos részéről. Méghozzá nagyon könnyen.
@Spániel: Bejja asszony - hát annál kártékonyabb műsor, mint az övék, kevés volt a tívíben. Ezért az RTL örök tűzön sütögetésre ítélődik majd.

Nyomorultakat felhasználták - oké, pénzéhesek és buták voltak, bár a nőben én láttam valami természetes intelligenciát és a nagylányuk meg lehetett volna jó példa is a tanulásra - de a népszínműves, mocsok előítéletes sikerért elcseszték őket is, a műsort is.
@Mariann19:

Arra célzott, hogy a végére Ibolya lett az MDF Orbán Viktora. Sőt, a 2010 választás előtt Viktorabb volt Viktornál.

Az szadesszel kötött paktuma és az utána következő karmolok-harapok-taposok marakodás a listás helyekért a magyar politikatörtének egyik leggusztustalanabb epizódja volt. Annyira gusztustalan, hogy Debreczeni Jocó erkölcsei is elvesztek benne.
@Fabius: Mi az az Initiatíva?
Róla még nem hallottam.
@a szív fészkei: hát azért ők is kellettek ahhoz, hogy felhasználják őket. A jópézér lementek kutyába, végig csalták, hazudták az egész műsort, most meg bőgnek, hogy csak díszletház, meg tönkrementek és éheznek. Mennynenek a pi..ba.
@Mariann19: te még nem voltál utcazenész. amikor kinyitod a tokot, hogy oda dobjanak, helyből bele kell tenned 8-10 pénzt, papírt is. egyrészt, hogy lássák, hogy milyen jól csinálod, dobnak mások is, másrészt irányt mutatsz, hogy milyen értékben dobjanak. ezalapján én semmilyen üvegben lévő semmilyen pénzből nem vonnék le semmilyen következtetést.
@a szív fészkei:

Ki a kurva anyjukat! Pont minor szükség lett volna rájuk. Mondom itt van a spejzban egy csomó szabad kőműves, összedobhatnának egy páholyt meg egy lábzsámolyt kisméretű klinkertéglából, hogy jobban lássam a tévét.

Erre nincs itt senki. Ehh.
@Fabius: nabocs, 2009 őszén ott volt ám egy UD Zrt. ügy. ami a 2006-os MDF-eltaposási kísérletet követte. a halálra sebzett oroszlán végvergődését összekeverni Orbán teljhatalmú diktátumaival elég gázos.
@De hol van Columbo felesége?: Széátverték. CSak úgy. Hát azrt egy házasság szétbaszásánál is ott vankét ember. A szétverésnél is ott vannak, akik valahogy belülről bomlasztanak.

Már eleve, hogy egy hordószónok közepes újpesti ügyvéd - Tutsek vérbíró hajdani jegyzője - lesz a Kisgazdapárt első embere! www.origo.hu/itthon/20010110boritekugye.html Nem abszurd kicsit???

És bocsok hada, de Antall és a borítékok, a zsarolósdi az ügynök- és egyéb múlttal? Ez egy politikusi morális fárosz? Na nemáááá.

Ezek a pártok milyenek voltak? Mit tettek a hazáért? Megosztottak. Népies, urbánus mentén. Mindenki amnéziás lett, hogy visszasírja a rettenetes tagságú, Csurkát írói munkássággal mentegető antalli MDF-et?

A sürgős újra temetésből kialakuló, erővel hájpolt Horthy-kultuszt? Orvbűn csak beleült a készbe. Nem ő találta ki. Sőt, egy ideig kurvára utálta. Aztán ott lett hely Antall halála után vezérürünek lenni. Ez náűla színtiszta biznic, ha már olyan jól boltoltak Tisztiházzal.
@Fabius: Ilyenek ezek. Tel Avivban se bízz meg, a templomosokban se, meg szabadúszó kőművesekben sem. Lehet, hogy a nemzetközi kőművesversenyen vannak...;-DDD
@Habakuk999:

Még jó, hogy nem hallottál róla. Titkos szervezet nem hirdeti magát a tévében. Ha többet mondanék meg kéne öljelek.

(amúgy az ámerikai filmek visszatérő szereplője, a kurváranagyontitkos és borzalamasankegyetlen szervezet, amitől iszonyúan be kell fosni. Szíáé a köbön, kb.)
@Habakuk999: "Nem fenntartható ez a rendszer."
Azért nem, mert nincs gazdasági stratégia konkrétan, fejezetekre lebontva.
Többféle teória létezik, hogy a választások után mi lenne az az út, amely beindítaná a gazdaságot.
Sokszor kételyként merül fel, hogy abban az esetben, ha a választások után nem a Fidesz kormányozna, a romhalmazból való kiszabadulásnak mi lenne a módja. Bármilyen közhelyesnek is tűnik, a belső és külső gazdasági szereplők bizalmának a visszaszerzése.Ugyanis csakis a külföldi befektetések és a hazai vállalkozások aktivizálása indíthatja be a gazdaságot. A bizalom visszaszerzése óriási feladatot jelent. Az elfuserált jogbiztonságot kell garantálni, egyben az ez ellen ható törvényeket kell módosítani új szabályozás kidolgozása mellett.Mindezt a gazdasági környezetre vonatkoztatva. Óriási feladat ezt megoldani.
Bajnai Gordon ebben a körben tárgyalt gondolatai reményt keltőek, körültekintő szakmaiságon alapulnak.Kérdés, hogy másfél év múlva milyen állapotban vehető át ez az ország.Még a keleti szelek sem indultak be, addig marad a csodavárás?
@Fabius:

Én ezzel nem viccelnék, uram. A szabadkőművesség nagyon is létező veszélyforrás.

Nemrég olvastam Raffay Ernő Szabadkőművesek Trianon előtt című könyvét, és megdöbbentő dolgokat tudtam meg belőle.

Aki nyitott új ismeretek szerzésére és rejtett összefüggések meglátására, annak csak ajánlani tudom ezt a fantasztikus, bátor és hiánypótló munkát.

Ja, és Raffaynak megjelent egy másik, kevésbé ismert könyve Harcoló szabadkőművesség címmel, melynek egy nekem dedikált példányát én már ronggyá olvastam.
@Spániel: Persze, hozták a legrosszabb roma közhelyeket a jobbikosoknak. Ezért borzasztó ez, de a forgatókönyvet nem ők írták. Eljátszották és ezért dögöljön meg az RTL. Mert eljátszhattak volna mást is.

Pénzért sokan eladják az anyjukat is.
Ők a kölykeik jövőjét.
@is:

Szerintem a történteket így magyarázni, és mindenre az UD-t húzni gázos.

De ahogy érzed.
@Fabius: Nebazzz. És a pincepolc mögött van berendezve a rakétakilövő?

Akkor tereljük el a témát ügyesen.

Angyal, az Avas-délről egyenesen a békásokhoz masíroztok?
(tuti jó elterelés, lehet cigányozni, gyurcsányozni is)
@a szív fészkei:

Már a zsidókban és a templomosokban se? Kurvaélet.

Basszameg, a páholy ugrott, de így a spejz zsinagóga és az erkély harangtorony felújítást is kénytelen vagyok elhalasztani.
@a szív fészkei: "A sürgős újra temetésből kialakuló, erővel hájpolt Horthy-kultuszt? Orvbűn csak beleült a készbe. Nem ő találta ki."

Az MDF gáz volt, a múltba révedés ott kezdődött, ez igaz. Orbán nem csak, hogy beleült, de fajinul továbbfejlesztette, Ilf-Petrov-i mélységekbe.
@Mariann19: Ibolyának annyi azért felróható, hogy nem értett a focihoz. Attól egyébként nem lesz valaki jellemes, mert az ellenfele/ellensége jellemtelen.

Az UD Zrt. ügy egyébkéntsokkal keményebb volt, mint azt gondoljuk.
@is: Értem, hogy mire gondolsz. Arra, hogy a pénzzel telt üveg inspiráció a soros adakozónak, hogy az előzőektől kell példát venni.Persze, megvan ennek a lélektana, nem vagyok naív, hogy ezt ne tudnám.
Azonban mégis érzek ebben valami szolidaritás érzést az orvosok és betegek között a vizitdíj megszüntetése után. Amennyiben megveszekedett dac munkálna az emberekben, nem adnának egy buznyákot sem.
@Mariann19: kezd bejönni a jóslatom: Bajnai még egy szót sem szólt, de körvonalazódik egy aktív ellenpropaganda, tegnap a mandisok már megkapták a kilövési engedélyt,elkezdték ekézni, figyuzzátok, lesz ő még apagyilkos is egy év múlva.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

A Trianon előtti kőművesek elbírják még a malteros vödröt? Hiszékeny vagyok, de nem ennyire.

@saravad:

Ezek nem jók. Mondom kéne fasza páholy carrarai márványból, erre aszongya az nincs, de dryvit hálót tudna óccsóé.
Fabius! Van valami ötleted, vagy csak a szokásos balos tahó tempót adod elő, mint Dopeman tesód. Azaz minél szarabb az országnak, annál jobb nektek. Biztos?
@épészmérnök: Azért kérlek, a bőrfejűek felhasználása már Dr. Boross - hogy ezt miért haza bölcsének használják?? undor a pasi - alatt elkezdődött Göncz kifütyöltetésével. Akkor még Orvbűnék ezt a szemére hányták.
Meg a "médiába jöjjenek jóarcú, vidék gyerekek!" szövege se volt utolsó a kilencvenesek elején, amikor kinyírta a rádiót.

Ha jön a nosztaliga ;-)), rajta a de szép idők voltak!-rizsahegyek, ezeket mindig le fogom írni az MDF-ről. Lezsák, Horváth Balázs... És Ibolyka annyira nem határolódott el ezektől soha. Az más, hogy kezdett egy hatalmi harcot később.
@a szív fészkei: és a jelek szerint a saját jövőjüket is.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ő mondja, hogy a középosztályt erővel veri szét ugyanezen okból: még gondolkodna itt a középnép és esetleg ellene! Na még csak az kéne!
@Mariann19: Az adótörvények nem sarkalatosak?

Mi az, ami be van betonozva és fontos?
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Aham. Simogat ORvbűn kislányként, dedikál neked Raffay, még kitől vannak relikviáid? Für Körkörös Lajos pézséje nincs meg véletlenül? Vagy Schmidt Marcsika hajcsatja terrorházas logóval. Csupa szívmelengető emlék!

@Spániel: Ja.De a kölyköké mégiscsak rajtuk állt, az a nagyobb bűn.
@öszödi mém:

Az első ötletem mindjárt itt is van: az őszödit írd hosszú ő-vel.

hu.wikipedia.org/wiki/Balaton%C5%91sz%C3%B6d

Mindjárt nem nézne ki ilyen hülyén. Napi tanács megvolt, örülök, hogy segíthettem.
@Spániel: Lefokozták Csabát? Régen maga, a Szentséges Jobb töltött ott!
@épészmérnök:

Lezsák ,az íróasztalfióknak író szépreményű költő, aki babérkoszorú híján áttért a pénzköltésre.
Jellemzésed remek:))
@a szív fészkei: Az mdf egyetlen pozitívuma az volt, hogy a taxisblokád alatt nem engedték lövetni az ablakban tántorgó szakállas Horváth Balázst.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Ki marad akkor a világ élvonalából, ha sikeresen gyomlálsz? De haladj csak Rosenberg útján, úgyis az a kedvenc agymenésed. Tényleg hol vannak a germán focisták és babáik? nincs több teuton félisten a képgyűjteményedben?
blogger géza nem is volt ennél a posztnál ha jól látom.
Szabadnapos?
@öszödi mém:
" Azaz minél szarabb az országnak..."

Az ország helyzete jelenleg stabil. A foglalkoztatás nő. Több pénz marad a zembereknél. Van némi kiigazítás, de csak az eu miatt, a fele is elég lenne. Te miről beszélsz?
@a szív fészkei: én is meglepődtem. Fúrják a vadmalacot? Igaz belülről kell bomlasztani. De hogy éppen ez az úrifiú mocskolja be a kezét ilyen hatásvadász ötlettel..
@Habakuk999: Ők nem engedték? Hmm...

Írt a Tótához egy srác tavaly. Rodeo talán emlékszik rá, ő nevezte el Zénónak. A papája hivatásos katona volt - meg is halt infarktusban, amikor Orvbűnék elkezdték piszkálni a nyugdíjaikat - ő mesélte, hogy az apja teljes hadfelszerelésben várta otthon a tűzparancsot.
@fvipera: "Az UD ZRT ügy azért sokkal keményebb volt, mint ahogyan azt gondoljuk."
Ez a mondatod arra utal, hogy bővebb információkkal rendelkezel, mint ami a médiában megjelent. Nincs okom mást gondolni, mint az információkra és az eközben szerzett intuicióimra hallgatni más lehetőség híján.
Dávid Ibolya hirdette meg a Tiszta kezek programját, kitartóan ostorozta az infrastruktúrális beruházások körüli anomáliákat /eredménytelen kisérletként/. Okos, kemény politikusi fellépései imponálóan hatottak.Regnálása végén észrevehető volt részéről némi hatalomféltésből eredő enyhe arrogancia, de melyik pártvezérben nem? Tehát az nem mondható ki, hogy ellenfelei jellemtelenségei emelték magasabb szintre a megitélését, a megnyilvánulásai határozták meg a róla kialakult véleményt.
""Azt kérjük az Európai Uniótól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik."
A "nagyformátumú" politikus!
Emlékeztek, amikor Kokó -lebecsülve az ellenfelét - csak bohóckodott és heccelte tétmeccsen az ellenfelét?
Aztán:
-egy
-kettő
-három
-négy
-öt.....beverték a nagy pofáját!
Viktor, Viktor....
@Spániel: Vagy már nem kell helyeskednie ott. Majd választás idején kilöki a töltősorról kiajfaszomtomit. Addig darálja be az az ujját.
@a szív fészkei:

Egy 1940-ben kiadott nemzetiszocialista propagandakiadvány, a Geist und Schönheit szerint így néz ki az ideális germán lány:

(Nekem egy kicsit vékonyabb az arcom, szebbek a fogaim és a melleim is közelebb ülnek egymáshoz)

i.imgur.com/Zmgn9.jpg
@Mariann19: @öszödi mém: Ez a szlogen Orvbűn alapigazsága. És tesz is érte.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Hát akkor mázlista vagy, mert ez itt szerintem épp hogy nem randa. A mellei között elférne a földfoglalók zetorja.
@Habakuk999: "nem engedték lövetni az ablakban tántorgó szakállas Horváth Balázst."

Várj csak! Nem azért tántorgott, mert szakállas volt, hanem mert csont részeg. Különbség!
@saravad: "Az ország helyzete jelenleg stabil. A foglalkoztatás nő. Több pénz marad a zembereknél. Van némi kiigazítás, de csak az eu miatt, a fele is elég lenne. Te miről beszélsz?"

Na így beszél egy igaz magyar! :-D
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Szerintem az unokáját láttam egy nszk szexfilmben annakidején.
Persze véletlenül kapcsoltam oda.:))
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Küldj magadról képet ennek a ByA nevű rajongódnak!
Írtuk neki, hogy szigorú elvárásaid vannak. De csak rájött magától is, pláne e kép után.

Itt a ballibsi fertő, szabaduló kőmívesek kellős közepén talál rád a zigaz szerelem??? Ja be szép volna.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Mondom! Hát van neked szíved? Jó, világos, hogy nincs, de nem is baj, mert ha megnézzük, végülis más izgat benned.
@a szív fészkei: És persze Bokrost szidták évekig a gyökerek.
@épészmérnök: Hárman lökték kifelé,ketten húzták vissza,azért nem esett ki.
@épészmérnök:
Igen, a külföldi állásokat böngészve.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Amúgy sunáznám!:))"

Vazze, gerontofil vagy? Lehet vagy kilencven éves, ha él...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ó de rég olvastam ilyet! Amióta nincs a velveten kommentelési lehetőség, sehol. ;-DDD
@épészmérnök: Igazi államférfiként próbált integetni az ablakból, de ahhoz el kellett volna engedni a stampós poharat.:)
@Fabius: Sőt a rémet is elírtam és mém lett. Megérdemled a heti Gréci-díjat.
@épészmérnök: Van,a ki nekrofil. Ha a csendes szexet szereti, ideális választás.
@a szív fészkei: Nem volt bő a gatyóm,hanem inkább egyre szűkebb.:))
De az volt rajta aztán semmi.:))
@Spániel: Nem kell csodálkozni, hogy Bajnai megjelenése veszélyt jelez az ellenfeleknek. Az egymással összefogásra képtelen ellenzéki pártok és civil mozgalmak nem jelentenek igazi vészt hozható tényezőknek pontosan a széthúzások miatt.
Bajnai egyszemélyes ellenfél, nem arctalan, így nehéz is fogást találni rajta.Persze, libázás lesz, de ez már elcsépelt duma.
A másik, ami finoman szólva aggodalmat kelthet a Fideszben, hogy az emberek egy biztonságot jelentő politikust várnak, mintegy a változások letéteményeseként, aki biztonságot jelenthet számukra.
Ami még izgalmassá teheti a megjelenését, az az, hogy nem ismert, milyen beszéddel és szándékkal érkezik. Tudod, a bizonytalanság a biztos rossznál is kínzóbb.
Ezért már elindult ellene a propaganda, a hadjárat és lesz is bérgágogó a Milla tüntetésen is bőven.Erre lehet számítani.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Kemény hete volt. Itt is. Megérdemli a hosszú pihenőt :-))
@Mariann19:

Ahhoz elég hülyének kell lenni, hogy egy akkora tömeg közepén valaki gágogni kezdjen. A hadjárat nem a Millán zajlik majd. Egyébként is minden vonuló lábra szükség van a gyirmótistáknál aznap.
@épészmérnök: @a szív fészkei: Mostanában volt egy cikk Sophia Lorenről.Oda is ezt írtam.:))
@Fabius: Igen.Ezen a héten rendesen megdolgozott a pénzéért.:))
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Jézus!

Ja, nem, annak volt szakálla. De hasonlít. A leírás alapján te még jobban hajazol rá.
@Habakuk999: A kérdésed arra vonatkozik, hogy a bizalom visszanyerése érdekében a jogbiztonságot garantálni kell alkalmas törvények bevezetésével a használhatatlanok eltörlése mellett?
Mert én arra gondolok, hogy egyes szabályozások ellentétesen hatnak a gazdaág beindítására, melyeket meg kell azonnal szüntetni, igen, például az adójogszabályokat felül kell vizsgálni.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Szófia Loren részegen integetett az ablakból???
@öszödi mém:

A mémet legalább hihettük viccesnek. De most, hogy bevallottad azt is elbasztad, már mindegy.
@a szív fészkei:

Milyen szigorú? Az a sváb téma? Ugyan. Nem elég ha egyikünk? Az ellentétek vonzzák egymást. Édes gyerekeket fog nekem szülni, kezükben már a bölcsőben Raffay lesz. (A könyve, t.i.)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Első soros molinóvivő lehet ezért a Széna tértől lefelé. Jobbján Bayer, balján Bencsik Bandi, előtte Kerényi a tamburmajor, szerintem megérte :-))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Csodálom Bajnai hősiességét, hogy felvállalja a várható nyíltszíni becsületsértésnek is beillő káromlásokat és sértegetéseket.Vajon mi inspirálja a politikusokat, amikor ilyen helyzeteket is képesek eltűrni?
@Fabius: Tegyük fel, megvalósul szíved vágya és győznek a kedves elvtársaid 2014-ben. Mire számítasz tőlük? Kampányol mellettük már egy kicsit légy oly kedves. Azt tudjuk tőled is, hogy a patás szar, de valamit promotálj abból, hogy mi lesz a vonzó a leendő baloldali kormányban?
@Mariann19: Az is érdekes és úgy látszik létfontosságú kérdés lesz, de nem:

A kérdésem arra vonatkozik, hogy a sarkalatosakban rögzített baromságok micsodák és hogyan változtathatók?

Viszont már nem nagyon látok, úgyhogy alszom.
Szép jó éjt mindenkinek!
@Fabius: Figyeld meg, lesz elég hülye és elvakult balfék, aki ezt meg meri tenni. Még arra is fogadnék kisebb összegben, hogy mindkét oldal tüntetésén előfordul.@a szív fészkei:
@öszödi mém: "mi lesz a vonzó a leendő baloldali kormányban?"

Honnan veszed, hogy baloldali lesz? Amennyit Bajnai programjáról tudunk, az nem baloldali.
@Spániel: Azt nyilatkozta az egyikük a kezdeti botránykor, hogy muszáj volt menniük a romák ügye miatt, pedig ő a saját faluját mennyivel szebbnek látja!
@Fabius: Kettővel arrébb meg enrico a vastagbőr fidesztrollja.:))
@Mariann19: Igazából én se vagyok oda érte.
De ha nem azért ültetik oda hogy a haveroknak segítsen akkor jöjjön!
@Fabius: Majd szórakoztatnak a Jégbüfé Tarzanjai.
@a szív fészkei: Szivem!Mit tegyek, hogy továbbra is a szívedben maradjak? Csak nem esek ki a kegyekből Dávid Ibolya miatt?Mégis egyenességem okán a női nem egyik kiváló képviselőjének tartom ma is.
Az, hogy Antall Józsefet favorizálta, az szerintem emberi attitűd volt elsősorban, a politikai azonosság más kérdés. Antall megitélésében továbbra is azonosak a korábbiak.
@ByA: NAnana. Echte 1000 %-is svábnak kell lenned. Volt egy futó románca augusztus 20-án, egy félrác-félsvábbal és az nem végződött jól. A srác félrác keze tapenolta volna!

Szóval nem szereti a mischungot. Szép szőke gyereket akar, már közölt képeket, milyet képzel el.

Raffayval altattok majd,n és ha nem alszik el tőle még nyugtatásul Orvbűn kedvenc dalát, a Fehérvári hágatóst éneklitek a picinek. Orvbűn farkasvicsora virágokkal keretezett szentképről áld meg titeket. Jaj már most sírok ennyi idilltől.
@ByA: Végülis lehet, hogy lenne kereslet kis Raffay-bábukra is. Villoghatna a szeme, ha a picur kiejti a száján a szabadkőműves, Trianon szavakat.
@Mariann19: @Habakuk999: Az a baj,hogy ezek a barmok kétharmadban rögzítik az összes baromságukat,tehát nagyon meg kell őket verni.
@ByA: Amennyiben még egyszer elolvasod vonatkozó kommentemet, magam is utalok a lélektani fogás hipotézisére.
@Habakuk999:

annyit vegyél észre, hogy azok találják ki és terjesztik -egyre jobban felfújva- a sok konteot akik a tényleges háttér az állandóan változó adminisztráció megett

nem vetted észre az amerikai politika nem változik -talán sohasem- mivel nem az elnök meg a két hülyébbnél hülyébb pártocska kavarja a szart persze jó pénzért bohócok, a dolgopk nem ott dőlnek el és ebből a szempontból mindegy minek akarod nevezni mindíg be fognak dobni egy új nevet hogy addig is törjétek a fejecskéteket kik is ők...ott ülnek kis palotácskáikban a névtelen ucca számtalan helyein

nézd meg Visconti (a milánói herceg) filmjét a Ludwig-ot és abban azt a részt aláhúzva ahol a Krupp család egy vacsoráját vitte filmre

brühühühühühühü
Nagyon fontos! Kérlek tejesszétek! A liberalizmus öl, pusztít, és nyomorba dönt!

i.imgur.com/OgHh8.jpg
@a szív fészkei:
Jut eszembe, a huszárok kislányokhoz való viszonya a XXI. században írt, tehát modern alaptv. szellemében minek minősül?

Konkubinátusnak kevés, erkölcsnek meg sok.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Bajnai stábja nem hinném, hogy igényt tartana haveri segítségre. Jó, hogy nem vagy oda érte, de először magyarázd meg magadnak, hogy van-e okod a távolságtartásra.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: ...talán, ha nem "silabizálva" olvasnál, nem rongálódnának a lapok...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: HA van a MILF: mother, akit sunáznál, akkor Sophia Loren Grandmother " ", nem?
Na véget ért mára a showbusinnes,haza kell mennem.
Jóéjt mindenkinek!
@Mariann19: Ez nem változtat a megítéléseden nálam :-),csak leírtam az én véleményem róla. Nőként is idegesített - Náraynál vásárol-e vagy lejjebb kellett neki is adnia már? - a kalapos nagysád imidzse, nem tudom, ugrottam rá. Nem éreztem egyenes embernek.

@saravad: A huszárok csak főzték a kislányokat - flörtöltek - és selyemágyban háltak. Szó sincs arról ez eredet nótában, hogy ott kiskorúakat abúzáltak volna. Ez csak Orvbűn mocskos fantáziájának a terméke.
@Fabius: Az egyik kommentemben magam is utalok arra, hogy regnálásának utolsó szakaszában felerősödött Dávid Ibolyában az uralkodó tipusú emberek enyhe arroganciája, valamint a hatalomhoz való ragaszkodását nem leplezte.
Volt körülötte adok-kapok státuszának mindenáron való megtartásáért ez nem vitás.
Mégis a magam részéről karizmatikus figurának tartom őt.
Fabius elvtárs nem tudott semmi vonzó dolgot leírni egy leendő 2014-ben nyertes baloldali kormány várható intézkedéseiről. Úgyhogy maradjon minden a régiben. Szar helyett fost adni, az nem tárgyalási alap. Valami programfélét kéne felvázolni.
Nagyon fontos! Kérlek terjesszétek! A liberalizmus öl, pusztít és nyomorba dönt!

i.imgur.com/3BfWM.jpg
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A Fidesz által hozott törvények hatályon kívül helyezését - ha sor kerülne rá - részben tömegesen kéne elvégezni, melyre nem sok példa akad a történelemben. Az Alkotmány módosításairól nem is szólva.
@öszödi mém:

Te valamit csúnyán benézel kedves barátom. Kampányoljon nekik akinek két anyja van.

Én nem az aktivista honpolgár vagyok, hanem az önérzetes barom, aki elvárásokat támaszt és feltételeket szab a támogatásáért és szavazatáért. Olyan csacsiságokat, mit:

- koherens gazdaságpolitika, amire én is azt mondom, hogy a béka segge alól vezet valahová.

- hiteles személy, akinek elhiszem, hogy ezt meg is valósítja.

- jogállami normák maradéktalan helyreállítása.

- oktatási rendszer elkúrásának kiigazítása.

- a közbeszerzések átláthatóságának visszaállítása, a korrupció visszaszorítása.

- a lejáratódott hiteltelen arcok közéletből kiszorítása.

Nagy vonalakban. Mi lesz vonzó egy baloldali kormányban? Ha a jelenlegi baloldal alakítana kormányt, abban nem sok. De erre kicsi az esély. Arra nagyobb van, hogy a kormányváltáshoz szükséges választói tábor megszólításához kénytelenek lesznek keresztül menni azokon a változásokon, amit az 52% bizonytalan elvár tőlük. De az meg nem ez a baloldal lesz. Ha lesz.
@Mariann19:

Karizmatikusnak tarthatod, én a korrekt kifejezést vitattam :-)

Az az utolsó időszak lényegesen több volt, mint "enyhe arrogancia". Mire végzett vele gyakorlatilag hárman maradtak: Bokros, Kerényi meg ő. A választók szavazatban kifejezett véleménye nem hagyott kétséget róla, hogy mennyire nem tetszett ez nekik. Sem.
@a szív fészkei:

Aligha. Létszámháborúban nincs külön műsor. A tömegrendezvényeik részvétel hiányosak voltak, ez a csúfság nem eshet meg megint.
Szerintem nem kell ahhoz "kizárólag a zsebemmel gondolkodni", hogy megőrüljek az elmúlt 2 évtized politikusaitól, akik válogatott pofátlanságokat vágnak az arcunkba naponta lehetőleg többször is kormányzati szintről, utána olvassuk, hogy tömik tele a zsebüket - csak a teljesen legális dolgokra gondolok most - óriási maguknak szabott fizetésekkel, költségtérítésekkel, ingyenes szoglálati Audik újabb és újabb tömegeivel, építtetik a nagyobbnál nagyobb villáikat, majd közlik, hogy megszorításra van szükség ismét, ezredik alkalommal is. Most 100 milliárd, most 300 milliárd, most 700 milliárd forint értékben. Évente újabban többször is. Utálom őket mind, Bokrostól Gyurcsányig, Orbántól Matolcsyig, Bajnaitól Antallékig, mindent, aki csak itt közelébe kerület a hatalomnak. Kunczét, Torgyánt, Kókát, Demszkyt, Deutschot, Rogán férget, az összes genny alakot, aki csak itt megfordult.

És ezt a kaszára-kapára "kapást" várom már vagy két éve, úgy tűnik, egyre nagyobb eséllyel. Ez tényleg hihetetlen, hogy mi kell nekünk, hogy észre térjünk végre.

Hogy itt mindenféle IMF, meg EU meg kormánynak hazudott terrorbanda etesse itt velünk békésen a szarunkat, hogy lényegében háború utáni állapotok és nyomor uralkodjon itt már olyan 8-10(-20?) éve, hogy még a minimális szinten se próbáljanak törődni azzal, hogy a 10 millióból a 9 millió is legalább alapszinten boldoguljon, ezekre nincsenek már szavak. Politológusok elemezgethetik ezt a trágyatengert az idők végezetéig, itt már nincs mit mondani.

Ez már, úgy érzem, nem is választások kérdése, itt sokkal nagyobb lavinaszerű változás kéne, hogy léphessünk valamerre. Remélem történik most már valami, mert ebben a megposhadt állóvízben már csak a fulladás maradt jelen esetben hátra!
@Fabius: De kikkel?
Ugyanaz a merítés van.
Adott a korrupt Fidesz, a korrupt MSZP, DK. A náci Jobbik, az szdsz-klón LMP. Egyik szarabb alternatíva mint a másik.

Az összes párt a legnagyobb választói tömböt, a 3 milliós nyugdíjas tábort fogja becélozni. Leszarják majd, hogy a fedezetnélküli évi nyugdíjemeléseknek, az értelmetlen és igazságtalan 65 év felettiek ingyenes tömegközlekedésének és egyéb nyugdíjasnyalonc intézkedéseknek milyen hatása van a költségvetésre.
@Fabius: Azért azt nem vitatod, hogy az MDF végleges vereségéhez nem járultak hozzá külső erők kifejezetten ezzel a céllal? Tudod, ha elindul egy ilyen kivülről behatoló alattomos fúrmány, okozhat olyan reakciót, hogy zavar keletkezik, és elindul a belső bomlás észrevétlenül.
@Mariann19: Bizony, hogy tönkre lehet tenni egy pártot, szétbomlasztani, kiölni a bizalmat kívül-belül. Hány párttal megtörtént a rendszerváltás óta...
@öszödi mém:

Van olyan életképes alternatíva a jelenlegi merítésből is, amelyik képes lenne életképes, élhető országot csinálni. A mi dolgunk - értsd: a közvéleményé - kitaposni belőlük, hogy akarják ezt összehozni a kormányváltáson álmodozó pártok.

A nyugdíjasok ingyenes utazása lótúró ahhoz képest, amekkora államot eltartunk. Mai gyakorlat szerint mindenért kétszer fizetünk. A feladatot megkapja egy minisztérium, majd kiadja szakértőnek aki elvégzi. Most vagy a minisztérium nem kell, vagy a szakértő. Ha egy munkáért egyszer fizetünk akkor sokkal jobban telik akár szociális kiadásokra, akár bármi társadalomnak hasznos és lényeges dologra.
@Mariann19:

Az MDF bukásához hozzájárult Orbán is tevékenyen. De nem lehet mindent rá, meg az UD ügyre fogni. Azt Ibolya egyedül intézte, hogy aki ellentmondott neki az repült azonnal. Legjobb példa erre a Csapody esete. Miklós egyik héten még megvédte a bukástól, mikor meg akarták puccsolni a fővárosi elnökök, majd egy hét múlva már rászólt, Ibikém azt mégse kéne, és repült ő is azonnal.
@Fabius:
Pláne, amilyen szakértő és ahogy elvégzik! Nem hiteles infó persze, de villamoson szoktam fülelni és ott hallottam két srácot. Valami nagymenő ügyvédhaverjukról regéltek, aki azért csak bebukott 40 millát valahogy pár év alatt. A fő csapása az volt, hogy baromi drágán elvállalt mindent - nem tudom, pontosan hová dolgozott - aztán hugyérszarért tartott ügyvédbojtárokkal megcsináltatta, néha-néha ránézve a az ügyekre. És mivel lehet, hogy ezek nem lettek tökéletesre csiszolva, hát megvadultak az ügyfelek végül.

De a Századvég irományai is jelzik, mennyire mindegy manapság a bolsevista trükk, a szakértés, ha haverokról van szó... Azoknak semmi sem drága.
A nyuggerok legalább valaha valamit betettek a közösbe.
@Fabius:[..]"A végleges országos lista keddi nyilvánosságra hozatala előtt Csapody találkozott Dávid Ibolyával. Úgy tudjuk, hogy Csapody a megbeszélés alapján úgy értelmezte, hogy befutó helyet kap a listán.

Csapody kedd délben, amikor kiderült, hogy még sincs rajta az MDF listáján, dühromot kapott, XI. kerületi irodájában a pártalkalmazottak megrökönyödésére tépkedni kezdte a párt választási plakátjait. (Az ATV-nek erről azt mondta, hogy a plakátokat levette)

A Dávid és Csapody közötti bizalmi viszony megrendülésének hosszabb története van. A fővárosi lázadozókkal szemben januárban Csapody mentette meg Dávidot, szavazatával kezdődhettek meg a tárgyalások az SZDSZ-szel.

Pár héttel később átállt az MDF-SZDSZ szerződést ellenzők táborához." index.hu/belfold/2010/valasztas/csapody_miklos_kilep_az_mdf-bol/

Nem voltak daliás idők.

|
@Mariann19:

Dávid Ibolyával két bajom van.

1.Énképe és a képességei köszönő viszonyban sincsenek.
2. Ez a nemzeti konzervatív úrinő imázs baromi messze volt a valóságtól, így mindig izzadságszagú és fals volt.

Nem vitatom, hogy szorgalmas, kitartó, törtető stb. volt, de legalább ennyi negatívumot is fel tudok sorolni. Nincs mit megítélni rajta a történelemnek.
@orica:

törtető helyesen törekvő
Az unióból lépjünk ki most. Az hogy "jaj-ja mi lesz" majd meglátjuk, de ez így nem mehet tovább.
A hitelezőknek meg szóljunk hogy most 25 évig nem fizetünk, majd azt követően igen. Az ország ugyanis nem szűnik meg.
@Farkasokkal táncoló:

Nem hinném, hogy forradalom lenne - valahogy nincs "helyzet": mindenkinek más dolog fáj, ezért nincs összefogás. De elképzelhetőnek tartom, hogy lokálisan - egyszerre, sok-sok helyen, egymástól függetlenül - kibukik a jónép. Az egyik látni fogja, hogy a másikat nem tudják bántani, fel fognak bátorodni az emberek. Orbánék néhány "megmozdulást" tudnak csak kezelni, jobbára inkább csak fenyegetnek, mint tesznek. Amint kiderül, hogy a fenyegetés sima blöff, el fog szabadulni a pokol. Nem lesz itt többé jogkövetés, hanem igazságtétel lesz, rövid úton és radikálisan.

Erősen szavazok arra, hogy Orbánék nem fogják "megérni" a tavaszt - a tél sokat kivesz az emberekből és már nincs miből adni – Orbán pedig sejti, hogy elvenni sem lehet már sokat.
@a szív fészkei: Klasszikussá vált vicc: Hol tartott a szocializmus? A szakadék szélén! A büszke polgári Magyarország? Egy lépéssel előtte!
@saravad: Te teljesen magadnál vagy, vagy be vagy lőve hogy ekkora marhaságokat írsz ?
Habár az is lehet hogy jól megfizetnek érte.
@épészmérnök: Hát ahova orvbánék betették a lábukat azok a pártok mind befuccsoltak.
@Habakuk999: Ez azért nem így volt: Barna Sándor főkapitány jelentette be, hogy nem hajlandó erőszakkal fellépni!
A commandante nem látja be hogy nem ért semmihez csak a földosztáshoz meg a pávatánchoz.
Ezt az embert el kell zavarni, olyan jó nagy furkósbottal, mert amíg ott ül a bársonyszékbe addig gyarapítja a gazdagok vagyonát és elvesz a szegényektől mindent amit csak tud.
Ez a bosszú azért van, mert 8évig ellenzékben kellett lennie és most végrehajtja az akkor kiszabott népbüntetést.
Én arról úgy értesültem, hogy demokráciában meg rendes kapitalizmusban nincsen einstand. Az LMP-ről közismert, hogy ezt másképp tudja, de a többi ellenzéki párt önmagát köpné szembe, ha einstandra biztatna bárkit (notalán a Jobbikot kivéve).

Azt is tudjuk, mi lesz a vége, fenti okból nem célszerű belekeverni olyanokat egy einstandba, akikre a dolgok pontos fölmérése nem annyira jellemző, és csak a felpiszkált felháborodás mozgatja őket.
@greatwideopen: szerintem mosd ki a füled. Ők többet "visítanak" holmi demokratikus alapértékek eltiprása miatt, mint pár öltöny miatt.
Persze egy fidesz szavazótól senki sem várja el, hogy belegondoljon olyasmibe, hogy a magántulajdon akkor is magántulajdon,ha az történetesen osztrák, angol, francia, német. Ez már túl bonyolult, pláne úgy, hogy a fidesz a magántulajdon értelmezése 1:1 rákosié.
@orica: Az a gonosz tudatalatti....:D
@a szív fészkei: Milyen elmaradott falu ám Bukarest, ahonnan biztos nincs repcsi egy másik porfészekbe, brüsszelbe...
Apúúúúúúúúúúúú kezdődik. Magánrepülő.
De tegyünk rá még pár száz lapáttal:
az amúgy is dupla normatívával oktató priaristákat dobják meg 3 éven keresztül 3,6 milliárddal, mert szegényeknek likviditási problémáik vannak.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Ezzel betelt a pohár, ilyen undorító link után Fabius helyében úgy vágnálak ki, mint Jobbikos a lányát az ágyból, miután megdugta. Magam részéről elég, ha tahótlanítalak.
@Csacsicska:
hol a bánatba' voltál amíg az ég zengett...itt röhögök a nyomorbánon akit manapság Balta Zár-nak nevez a nép

igazad lehet...és kívánom is...az utóbbi napok tényei téged igazolnak egy - egy falu, vagy város fellázad szétbassza ezt a szart mint tyúk a töreket a legjobb a földosztós lett, ahogy kiírták és már szántották is meg vetettek bele búzát ami az ÉLET

brühühühühühü

remélem jól vagy és egészségben vidáman
@öszödi mém:
neked sincs csak a pofád jár ahelyett hogy tovább szopnád a faszt

brühühühühü
Szép napot!

Figyelemre méltó, hogy a kajászói földfoglalásra még sem kormányzati, sem rendőrségi reakció nem érkezett.

Vajon miért?

Lehet(ne) persze a hétvégére fogni, de ezt nem hiszem (az már más kérdés, hogy ha lépni fognak, bizonyosan benne lesz az "érvek" között ez a momentum). Nem hiszem, mert az úgymond törvénysértés hétvégén sem engedélyezett.

Netán annak a jele a hallgatás, hogy félnek a joggal felbőszült gazdáktól?
Vagy tartanak attól, ha lépnek, mi lesz/lenne a következménye?
Vagy megvárják, míg elcsendesedik a szitu, és fű alatt szeretnék rendezni az ügyet? (mondjuk erre semmi esélyük sincs)

Ti mit gondoltok?
@vakapad: Mi a baj azzal, ha az lmp kihasználja a kínálkozó lehetőségeket?! Hiszen rebekát védi a mentelmi jog, ő csak nyerhet az ügyön. Az, hogy a fidesz lecsap ezekre a szerencsétlenekre navval, egyebekkel, az már igazán semmiség.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Csak kicsit várnak. Időbe telik összeszedni egy jó kis vegzáláshoz az adatokat. Biztos nem állt még jól össze a kubatov lista ahhoz, hogy egy jó kis megfélemlítéshez-zaklatáshoz lehessen használni.
@rodeo36: Az én koromban: kevesen járnak emelt fővel, egyenes gerinccel. Ezer bajunk közt a legnagyobb: a társadalom megalázása és megfélemlítése. Sikerült visszaszoktatni e népet a kussolásba. Addig itt a többség meg nem moccan, amíg biztosra nem veheti, hogy ’14-ben a győztesre szavaz. Vesztes mellé állni, kisebbségben maradni egyenlő a teljes kisemmizéssel, munkátlansággal, megbélyegzéssel. Itt születni, felnőni, munkához, jövedelemhez jutni, tulajdont szerezni és megtartani csak a győztesnek és rokonainak lehet. Aki vesztes, magára marad, senki be nem fogadja. Kirúgtak. Nem hív föl senki. Nyugdíjaztak. Utánad se néznek. Megfenyegettek. Senki nem áll melléd. Így emeld föl a fejed, így mondj ellent, így menj az utcára, így csinálj mozgalmat, így fogj össze, így remélj győzelmet. Csoda-e, hogy a kormányzati politikusok a hatalomtól, a pénztől tébolyultak, az ellenzéki és független szereplők pedig a gyomorszorító félelemtől és kockázattól? Az egyik váratlanul, csodába illően mindent megszerezhet, mindenről és mindenkiről dönthet, korlátja nincs.

De mégis, barátaim, miért ne teljesülhetne be a császár rémálma, ahogy Zbigniew Herbert leírta: „– Rés! – kiált fel álmában a császár, hogy megrezdül feje fölött a strucctollas baldachin. A katonák, akik kivont karddal járkálnak a hálóterem körül, azt hiszik, hogy a császár ostromról álmodik. Épp most talált rést a falon, és azt akarja, hogy azon keresztül nyomuljanak be az erődbe. De a császár valójában százlábú, amely a padlón futkos, ételmaradék után kutatva. Egyszer csak egy hatalmas szandált lát a feje fölött, amely eltaposni készül őt. A császár egy rést keres, ahová befurakodhatna. A padló sima és síkos. Igen. Nincs közönségesebb a császárok álmánál.”

nol.hu/belfold/20121020-a_mi_korunkban_
@vakapad:

"Én arról úgy értesültem, hogy demokráciában meg rendes kapitalizmusban nincsen einstand."

Ebben igazad van.

Ami most Magyarországon van, az melyik szerinted ebből a kettőből?

És egy régi szöveg jutott minderről eszembe:
"Sárkány ellen sárkányfű!"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

mit kap a nyomorbán a Vatican-tól azért amit sarcol a saját népétől semmiért?

alkotmányba való, nincs állami támogatás az egyházaknak csakis a jótékonysági tevénységüket adómentesítik az összes többiért viszont adót fizetnek mint termelő kapitalista egység, minden bevételük után, az ingatlanjaikat meg vegyék meg és fizessenek illetéket

brühühühühühühü

elég volt ebből a semmiért mindent

a lakosság 12%-a vagy kevesebb veszi igénybe a szolgáltatásaikat, az oktatást pedig ki kell venni a kezükből...elég volt
"Azt kérjük az Európai Uniótól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik. És akármennyit mond, azt mi elő fogjuk teremteni" - Vagyis ezt magyarúl mondva Más fa......val verjük a csalánt Orbán Viktor.
>Tippeljétek meg mi lesz, ha bekopogtok hozzájuk azzal, hogy akkor ez itt a nettó hülyeségetek számlája, tessék már a kaszához fáradni.

Pesten kapni kaszát, vagy ez a vidékieknek ment :D
Mert, gondolom nem elírás volt. Ha már a földtolvajlásról volt szó, előkerülhetnek kaszák is nem csak a traktorok.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Szerintem nem érnek rá.
És jobb ezt a témát agyonhallgatni, mert véletlenül ragályos lehetne.
Mindenki keresget még három békát, baltazár pedig várja az eju számait.

Kb november elején megindul a henger, nav traktor, éhező zsellérek, akiket nem engednek dolgozni.
A tiszavasvári választásokat egyszerűen nem veszthetik el, mert az már trendforduló lenne.
Addig talán kuss van.
@rodeo36: Ó, gondolom kap mindig 4-5 percet per róma látogatás őszentségtelenségétől. Ha már 2010-ben beiratkozott a hogyan hozzunk 21. században 12. századi törvényeket, amiket majd keresztény törvénykezésnek hívunk....
Amúgy mit gonoszkodunk mi itt?
Hát Szt István tán nem a pápától kért és kapott koronát?! Hát már ennyit is sajnálunk tőle?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te jogász vagy: tényleg vannak olyan szabályok, amire a földfoglalók hivatkoztak?
@Habakuk999:

"És jobb ezt a témát agyonhallgatni, mert véletlenül ragályos lehetne."

Viszont éppen ezért vannak benne a 22-es csapdájában, mert ha szájzárasdit játszanak, attól is felbátorodhatnak a kisemmizett gazdák.
Teljesen úgysem tudják elhallgatni az ügyet, sok hírportál és blog beszámolt róla.

A minap olvastam valahol egy hsz-ben: a Fidesz az internet "miatt" fog elbukni.
Igaznak vélem a gondolatot, bár persze nem "miatta", hanem azért, mert a neten nem lehet sokáig kamuzni és szelektíven "informálni".
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nacsak. Érdemi hozzászólás az írás témájában. Megnyugtató érzés.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
érettebb fejjel a pityuról is meg van a különbejáratú véleményem...nem hírdetem mert nem vagyok simicskalajos és hírdetőművei...

ha gonosz akarok lenni -és miért ne- akkor a XII. századtól a magyarországi magyarság léte kérdéses...nem volt magyar csak nyomokban...és a nyelvet is csak évszázadokkal később tették rendbe...ha Kodály, Bartók, és a többiek nem állnak neki megmenteni akkor ma nem maradt volna semmi csak műlepkefing meg az összes hamisság

brühühühühühü
@rodeo36: De ezek inkább informális közösségek, nem titkos társaságok.
Én így gondolnám.
Kollégiumszobákban nem csupán a mi nagyfejűeink laktak.
Elitiskolába bekerülni együtt jár az érvényesüléssel.

A Viscontit megkeresem, jó ízléssel szoktál javasolni nézni, hallgatni valót.:)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Nem hiszek benne, hogy ha az állam valakit pofánver, akkor a legcélszerűbb pofánverni az államot. Az állam ugyanis erőszakszervezet (mint tudjuk). A tiltakozó performance esetében ne használjunk általunk is elítélt módszereket, nopláne ne mások belerángatásával.

Ilyenkor az egyetlen megoldás az állam szavazatokkal való más irányba terelése, kivéve, ha a más irányt képviselőkkel szemben teljesíthetetlen követelményeket szabunk. Akkor ugyanis marad a régi irány.
@Habakuk999:

ez az eredménye annak, hogy hagytátok fennmaradni a baltazárt, már 1989-1990-ben semmissé kellett volna tenni, már akkor haqmis és buta úton haladt csakis a saját ingyenélése járt a fejében amit mindenféle maszlaggal létre is hozott...egy lufi

lol

brühühühühü
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

A net sem mindenható:

egy példa futballból: beszélgettem édesapámmal, válogatott meccsről, szóba került Csányi. Nem okvetlenül pozitív felhanggal.
Valahogy megemlítettem Bajnait, Csányi megítélése jelentősen változott két másodpercen belül.:)

A net a potenciális földfoglalókhoz nem nagyon ér el.
@vakapad:

majd megleslek amikor téged pofoznak és fosztanak ki, hogy mennyire leszel diplomatikus és keresel szavazatokat a jogaidat védendő

pofonra (fenyegetésre) pofon a válasz de jóval nagyobb, hogy tudja

ezt én 10 éves koromban kipróbáltam, fenyegetésre hatalmas pofánbaszás....meggyőző volt...pedig én jámbor vagyok mint bürge
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

A fideszt az internet akkor fogja megbuktatni, ha a net népe otthon, a kocsmában, a villamoson fölemeli a szavát, és továbbadja a nem netezőknek. Ajánlom a mai Lengyel László írást a nolban, linkeltem Rodeonak.

És hadd utaljak vissza a tegnapelőtti nyelvészkedésre - nem a vitát akarom újra kiprovokálni, viszont fontosnak tartom - , a net népének KÖTELEZŐ hitelesnek maradni.

Mindenki más mára gyakorlatilag hiteltelen maradt, itt muszáj ellenőrizni és nem kapásból bekajálni a híreket és álhíreket.
Kedves NERtársak, valami itt nem passzol nekem. Kezdem azt hinni, hogy benyeltünk egy kommunikációs hasbaakasztást.

Ugyanis. A sajtót ellepték a hírek, mely szerint az EU azt modja, az e héten éppen aktuális matolcsy csomag nem elég. Közben látjuk orbánt kezébe temetett arccal sajtónak nyilatkozni és könyörgő hangon kérni: akkor mondja meg a kedves EU mit akar és majd mi teljesítjük.

Olvasott bárki olyat, ahol az EU állítólagos véleménye alá van támasztva bármilyen forrással? Legalább egy infomális tárgyalás megszellőztetése? Nem, én legalábbis ilyet nem láttam. Minden sajtóhír orbán kinyilatkoztatására alapul. Az orbáni színjáték ellepte a sajtót. Nem lehet, hogy ez az egész csupán hangolás a keddi békemenetre? A hívek hergelése, szent orbán küzdelmének bemutatása? Aki az idegösszeomlás széléig jutottt a gonosz EU elleni harcban, aki meg akarja őt, a nemzet jötevőjét buktatni? Hívek, gyertek, meg kell védeni a szent embert!!!

Láttál te már az elmúlt 2,5 éven olyan fotót orbánról, ahol ennyire gyenge ember képét mutatta? Most meg ők adnak ki egy olyan képet, ahol orbán a kezébe temeti az arcát és összeomlást mutat? Emberek, be vagyunk palizva.
@Habakuk999: Ez engem is érdekelne. Különben jó poszt, tartalmas, és vidám.

"mint busmanok a szánkóra",
@Mariann19:

Nem látom. Lélektan az van, de egészen más értelemben. De tudod mit? Hagyjuk.
@zsg?: És a múlt heti " a békamenet" mentett meg nektek kedvesnépem a gonosz nemzetközi összeesküvéstől.....

Akkor mi lesz márciusban?
Térden csúszva, haját levágva fogja fényképeztetni magát a brüsszeli várostáblánál?

Meglehet.
@vakapad:

"A tiltakozó performance esetében ne használjunk általunk is elítélt módszereket, nopláne ne mások belerángatásával.

Ilyenkor az egyetlen megoldás az állam szavazatokkal való más irányba terelése, kivéve, ha a más irányt képviselőkkel szemben teljesíthetetlen követelményeket szabunk. Akkor ugyanis marad a régi irány."

"Mások belerángatása": ebben biztos vagy?
Az igazat én sem tudom, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy NEM Szabó Rebeka indította el ezt a történetet, hanem a gazdák.

A mondandóddal egyébként általában és elméletben egyetértek.
Ámde!

Képzeljük el azt a szitut, hogy zsellérek vagyunk.
Ehhez értünk, ezt csináljuk már ősidők óta.
Jön a határozat: a faluban senkinek sem jut semmi, mert a földeket egy tökismeretlen valaki fogja (vagy nem fogja, mert lesz támogatás az EU-tól, azt fel lehet markolni, aztán minden oké...) művelni.
Valamiből meg kell élni.
Ugyanvajon nem merülne fel Benned is, hogy a jó kedves mamájukat?
Nem merülne fel Benned, hogy túl a pimasz einstandon (ami jogilag meg van alapozva...) mivel nem tud a családod megélni, valamit tenni kellene?
Biztos vagy abban, hogy ilyenkor is a törvény maximális betartására biztatnál mindenkit?
És arra, hogy majd szavazunk 2014-ben?
Addig mi lesz?
Szerinted mit szólna a többi gazda erre?

Természetesen az elébb feltételezésekből indultam ki, amelyeknek az ismert információk alapján azért bőven van életszerűsége.

És megismétlem fenti kérdésemet is: szerinted a demokrácia és a rendes kapitalizmusból melyik van ma Magyarországon?
@vakapad:

"A tiltakozó performance esetében ne használjunk általunk is elítélt módszereket, nopláne ne mások belerángatásával.

Ilyenkor az egyetlen megoldás az állam szavazatokkal való más irányba terelése, kivéve, ha a más irányt képviselőkkel szemben teljesíthetetlen követelményeket szabunk. Akkor ugyanis marad a régi irány."

"Mások belerángatása": ebben biztos vagy?
Az igazat én sem tudom, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy NEM Szabó Rebeka indította el ezt a történetet, hanem a gazdák.

A mondandóddal egyébként általában és elméletben egyetértek.
Ámde!

Képzeljük el azt a szitut, hogy zsellérek vagyunk.
Ehhez értünk, ezt csináljuk már ősidők óta.
Jön a határozat: a faluban senkinek sem jut semmi, mert a földeket egy tökismeretlen valaki fogja (vagy nem fogja, mert lesz támogatás az EU-tól, azt fel lehet markolni, aztán minden oké...) művelni.
Valamiből meg kell élni.
Ugyanvajon nem merülne fel Benned is, hogy a jó kedves mamájukat?
Nem merülne fel Benned, hogy túl a pimasz einstandon (ami jogilag meg van alapozva...) mivel nem tud a családod megélni, valamit tenni kellene?
Biztos vagy abban, hogy ilyenkor is a törvény maximális betartására biztatnál mindenkit?
És arra, hogy majd szavazunk 2014-ben?
Addig mi lesz?
Szerinted mit szólna a többi gazda erre?

Természetesen az elébb feltételezésekből indultam ki, amelyeknek az ismert információk alapján azért bőven van életszerűsége.

És megismétlem fenti kérdésemet is: szerinted a demokrácia és a rendes kapitalizmusból melyik van ma Magyarországon?
@rodeo36:

Ahogy ezt már említettem volt, az állam erőszakszervezet (mint tudjuk).
@Habakuk999:

"És hadd utaljak vissza a tegnapelőtti nyelvészkedésre - nem a vitát akarom újra kiprovokálni, viszont fontosnak tartom - , a net népének KÖTELEZŐ hitelesnek maradni.

Mindenki más mára gyakorlatilag hiteltelen maradt, itt muszáj ellenőrizni és nem kapásból bekajálni a híreket és álhíreket."

Én sem univerzális csodamódszerként említettem a netet, hanem éppen azért, amit említesz: "minden más gyakorlatilag hiteltelen".

Egyébként egyetértek a mondandóddal.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Én azt gondolom, hogy ez egy szimbolikus lépés volt. Korábban általam linkelt Fejér Szövevetség-es videóból az derül ki, hogy a nertárs gazdának a földjét egy sorban felszántották és búzát vetettek bele.

Nertárs kapott ingyen földmunkát és egy kevéske vetőmagot.

" Kiss Árpádot, a "kajászói földfoglalásban" érintett, mezőgazdasági gépekkel sem rendelkező "nádarató-tetőfedő" vállalkozót eddig nem neveztük nevén, hátha a jó megoldást választja és önmaga állapítja meg, hogy visszalép. Reméltük, belátja, szabálytalanul nyert szerződést!

Kiss Árpád panaszt tett Kajászón és kéri a jegyzőtől az általa bérelt állami földterület védelmét."

Ismétlek:
fejerszovetseg.blogspot.hu/2012/10/visszhangok-ertik-e-az-erintettek.html

Az esemény eddigi sajtóvisszhangja is látható fenti linken, valamint a már említett amatőr videó.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Ha ennek a megmozdulásnak az lesz az eredménye, hogy az állam visszavonul, és sűrű bocsánatkérések közepette visszavonja előző határozatát, majd új pályázatot ír ki, melyen minden demokrata megelégedésére a helyiek nyernek, akkor megemelem a kalapom,és elnézést kérek elhamarkodott szövegelésemért.

Amennyiben nem, akkor nekem van igazam.

Az ilyen megmozdulások annál kevésbé járnak az állam részéről retorziókkal, minél kevésbé van az országban demokrácia. Hogy ezt a megmozdulást én veszélyesnek tartom, abból a válaszom is kikövetkeztethető.
@vakapad:

Elnézést, az utolsó előtti mondat helyesen:
"Az ilyen megmozdulások annál kevésbé járnak az állam részéről retorziókkal, minél több az országban demokrácia.
@zsg?:

Nem jársz rossz nyomon, de csak jellegében nem. Az EGÉSZ ilyen. Az összes bajnaizás, iyenn menet, olyan menet. Szabályos fölülről gerjesztett hisztéria kampány, olyankor, amikor semmi jelentős esemény nem várható. Mindkét ún. oldalról. Beletartozik a Varánusz egy-kettővel ezelőtti száma is, Stefivel szemben nem mondom azt, hogy valakinek a megbízásából. Csak mert a posztoló is áldozat abban az értelemben, hogy belement, itt valami izgalmas történik. Történik egy frászt. Azaz más értelemben történik, a msotani poszt olyasmiről szól, ami ígéretes, csíra, fontos önmagában is. Úgy viselkednek sokan, mintha két választás közöti félidőben amikor a kormánynak kétharmadnál nagyobb többsége van esély volna a leváltására, és ez olyasmi amiről érdemes lehetőségként beszélni., hogy ki, meg, hogy meg miért. Kollektív lépremenés. Igaz, nem most kezdődött. Hülyét csinálnak az országból. Olyankor szokott beszámítható helyeken ilyen hangulat lenni, ahol a kormány többség egy fő vagy kettő, az elgedetlenség nagy és az egyik náthája előreveti az árnyékát a kormány bukásának és érdemes izgulni, mi lesz utána. Még ha önmagában lenne is esetleg a legkisebb értelme az ezekről szóló össze-vissza irogatásanak, akkor is úgyis bőven megváltoznak dolgok két év alatt. Azt akarják, hogy ezzel foglalkozzunk, ne mással, mint amivel pl. a földfoglaló gazdák foglalkoznak.
@rodeo36: Miért, egyesek nem ezen élnek a jobboldaltól jócskán jobbra? Műlepkefingon és hamisságon?
@vakapad:

rdos-tól idézek fentebb: "Én azt gondolom, hogy ez egy szimbolikus lépés volt."

Valóban.
Éppen ezért nem gondolom, hogy kizárólag a történet kimenetele dönti majd el, hogy mennyire volt igazuk a földfoglalóknak.
@zsg?:
baltazár hazudik, élete egy hazugság, persze tenyerébe temette a pofáját, mert kérdeztek tőle néhány dolgot amit tett és hogy miért tette ha senki sem kérte tőle, és azt is megkérdezték miért nem teszi azokat amiket javasoltak neki? az eredmény katasztrófális és most békamenet lesz ahol valakinek nyilatkoznia kell

tudtommal a brüsszeli jegyzőkönyvek publikusak és az iarttárból lekérhetők, miért nem hívod le ezt? (magyarúl, mert minden nyelven hozzáférhető)

az aprónak tűnő események egy láncreakció kezdő láncszemei, a zemberek kinyitották a szemüket és látni kezdtek...ebből futótűz lehet, a szalma meg a száraz trágya = magyar kormány rendelkezésre áll csak meg kell gyújtani a zsarátnok már létezik...kis szellő is elég a tűzvészhez

és a hazug embert könnyebb....mint a sánta kutyát...már elkapták de ki lesz aki ezt publikálja?

meg kell szerezni a jegyzőkönyvet egy 15 perces kutakodás a brüsszeli oldalon...és utána

brühühühühühü
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Nagyon jó, egészen ritkán kitünő észrevétel! Nem követtem a tegnapit, mert túlságosan lekötött Stefi bűje meg bája. Most meg muszáj dolgoznom. De igen, remek!
@ByA: Budai Gyuluson kívül a gazdák ugyan mit tudtak kiszenvedni magukból?! Egy női budai gyulust kösz, de kösz nem. Az lmp jól kitanulta a fidesztől, hogyan kell ilyen olcsó manipulációval szavazatot nyerni. Mert ugyan mi maradt nekik?! A városokban a kutyának sem kellenek, a white trasht elvitte a fidesz és a jobbik. Maradnak a gazdák, na náluk még tudnak talán nyomulni. Nem véletlen Fabius forró érdeklődése és gyakori posztjai a különböző ángyán jelentésekről.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jogilag hitelesen hivatkoztak?
van ilyeen jogszabály?
Még mindíg van, lesz sokezer igaz magyar, akik a békemeneten követelik majd coki az eunak el a kézzel a magyartól mi saját sz@runkba akarunk belefulladni! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
@ByA: "Az EGÉSZ ilyen. Az összes bajnaizás, iyenn menet, olyan menet. "

Ott a pont.

Tudom hogy Fabius hisz Bajnaiban, ezért is, meg elismerve, az eddigi felhozatalból, értsd, kínálatból, a legkevésbé ellenszenves arca neki, azaz Bajnainak van. De.

Azt azért látni kell, a kices Bajnai eftárs a Stumpf eftárssal, a Gyurcsány eftárssal meg a Schiffer eftárssal a 80-as évek végén a kic megújításán dolgoztak.

hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hülyegyerek, eszedbe sem jut, hogy a vidéki parasztnak elege van a fidesznyik és egyéb budapesti ügyvédurak földtulajdonlásából? Hogy van olyan falu, ahol az egyetlen asztfaltúton mehet a falu határán kívül, mert körben a szekurity őrzi a földet? Hát egy kicsit menjél el mondjuk borsodba a falu kocsmába üljél le, az ott ülőknek fizess egy sört és megtudod az igazság másik felét. Gondolom budapesti villamosbliccelő lehetsz, ha ekkora okosságokat tucc összehozni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
@pjm:

Jól írtad: "saját(!) sz@runkba".
Pontosabban nem is fogalmazhattál volna.
@vakapad: Teljesen mindegy. Ha sokan megteszik, akkor csak nem fogják az összes gazdát a Dunába lövetni. Ha nagyon ugrálnak az oligarchák, akkor a végén még ők lesznek bezárva. Most őszintén, egy normális demokráciában, Ángyánt ennyire leszarták volna amikor még csendben mondta, hogy valami nincs rendjén?
@rdos: Akkor legyen Vitézy Dávid!!!
@rodeo36:Túl igaz.:S
Szánalmas, ha valakinek csak ennyi maradt.
@rdos:

„Legkevésbé ellenszenves”. Aközül amit fölülről nyomnak. Na itt a probléma.

De tényleg meg kell valamit csinálnom azonnal, amit napokkal előbb kellett volna. Nem halasztható.

Aki ír, aki nem, megyek.
Nem tudom, milyen alapon akarunk mi bármit is a politikusainktól, ha a legelemibb normákat képtelenek vagyunk betartani ÉS KÉT SZÓT NEM VAGYUNK KÉPESEK LEÍRNI.

Nem tudom. NEM TUDOM. Legfeljebb ha felbosszantott a kérdés, akkor még két karakter, NEM TUDOM B+

Kétszer kérdeztem jó szándékkal, és az az elegáns megoldás, hogy inkább elsunnyogjuk.

Ugyanez megy nagyban, országosan is.

Van mit tanulnunk vitából, gondolkodásból, értelmiségi létből.
@pjm: Cukorka, nem őriztünk együtt libát, ezt ne feledd el.
Ouch, csak nem talált amit írtam? Ennyire fájó pont, hogy a fidesz a nagy hajrá magyarországban csak a securityvel őrzött földeket tudta produkálni?! Pedig budaival az élen milyen szépen vonulgattak a gazdák pestre traktorostól... Csak nem lefoglalták azt is a földekkel együtt?! Vagy ez csak akkor trendi, ha szocik kormányoznak és Demszky a polgármester? Bár igaz ami igaz, a te kocsmádban is kemény legény lenne tarlós, amekkora paraszt. Vagy politikus kell hozzá?! A magyar gazda olyan málé, hogy magától ilyen (földfoglalás, traktorral vonulgatás) nem jut eszébe?
El kell ismernem, nektek hajrá magyaroknak bőven vannak parasztjaitok, akiket később vezetőnek megtéve kiforgatnak titeket földjeitekből, míg csak a hajrá magyarország marad nektek.
Kár, hogy így lekonyultál. Hát hol van az a forradalmi hevület?! Hol van az a lelkes ner-i kiállás a kormány mellett?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Egy női budai gyulust kösz, de kösz nem. Az lmp jól kitanulta a fidesztől, hogyan kell ilyen olcsó manipulációval szavazatot nyerni."

Tudod, engem ebben a történetben Szabó Rebeka és az LMP érdekel a legkevésbé.
Hanem maga a történés a lényeg!

Nem tudom, hová fog "fajulni", egyáltalán lesz-e bármi érdemleges, rövidtávú következménye, de nem lehet kizárni azt sem.
A szilárdnak látszó jég is az első apró repedés után szokott baromi gyorsan beomlani...

Azt pedig nem hiszem, hogy Fabius az LMP szekerét tolná, nekem nem ez jött le eddigi írásaiból.
Gyurcsány mellett is ott volt, amikor éhség sztrájkolt exvezérünk, holott nagy elfogultsággal sem lehetne Fletó-fannak nevezni Őt. :o)
@Habakuk999: Rossz helyre ment. Nem értem, hogy jön a jogszabály ahhoz amit írtam...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

A földfoglalók igazáról semmit sem írtam. Arról viszont nagyon is, hogy ez a megmozdulás demokratikus (a jog tiszteletben tartásával) volt-e, hasznos volt-e, és veszélytelen volt-e minden résztvevőre. Álláspontom változatlanul az, hogy nem volt jogot tiszteletben tartó lépés, nem lesz eredménye (maximum egy, az egész országra kiterjedő forradalom esetén lenne), és a belerángatottakra, mivel jogot sértettek, nem lesz pozitív hatású. Teljesen függetlenül attól, hogy a gazdáknak szerintem is igazuk van. Minden, a jogállam keretein belül maradó, figyelemfelkeltő megmozdulást támogatok, de ezt nem, mivel se nem demokratikus, se nem praktikus.
Összefoglaló és némi kiegészítő információk az Indexen:

"A szerdai földfoglalást szervező Fejér Szövetségnek és Összefogás a magyar földért egyesületnek, valamint a földfoglaló gazdáknak azonban az volt Kiss földjével a problémájuk, hogy az négy hektárral nagyobb, mint amire a vállalkozó pályázhatott volna. Ezért szerintük érvénytelen a pályázat – mondta el kérdésünkre Boór Ferenc, a Fejér Szövetség szóvivője.

A törvényről lecsúsztak

Ezért döntöttek úgy, hogy élnek az önrendelkezéshez való alapjogukkal és a „törvényesség helyreállítása érdekében” az önkormányzati tulajdonú területet saját kezelésbe veszik, amiről tájékoztatják a Nemzeti Földalap kezelő szerveit és értesítik a vidékfejlesztési minisztert is. Ugyan nem jelentették be, de pont emiatt egy nyertes már vissza is adta a pályázatát a megyében – mondta a szóvivő. Hozzátette: egyetlen kajászói lakos sem nyert földet a pályázatokon, Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke kapta a helyi földek maradék egyharmadát.

A foglalásról beszámolt az AP is, a hírügynökségnek nyilatkozó, gazdákat képviselő ügyvéd, Tamási Mária szerint az országban mindenütt hasonló a helyzet. Szerinte ha a helyi földekhez hozzájutni képtelen gazdák azt látják, hogy volt, ahol elég bátrak voltak lépni a gazdák, másutt is számítani lehet hasonló akciókra."

index.hu/belfold/2012/10/21/foldfoglalas/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Na, akkor olvasol is, nem csak írsz?

Nem ment rossz helyre. Nem minősítettem a kérdéssel, hanem érdekel a kérdés tartalma. Mást is, ahogy a hozzászólásokból láttam.

Te jogász vagy.
Kétszer megszólítottalak.

Nem válaszoltál, pedig csupán annyi lett volna, vasárnap van, keresd meg magad.

Ugyanakkor fensőséges magasságokból tudsz leszólni mindenkit, aki nem a te hitednek megfelelőt szól.
Érdekes módon, most mégis csapkodni tudtad a billentyűket.
Nincs véleményem a mondanivalódról.

Az általános vitakultúránkról és értelmiséginek nevezett létünkről igen.
Nem csupán a tiedről.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Szia!

A reakciókból amikre eddig is képesek voltak én a következőket figyeltem meg. És nem politikai, hanem pszichológiai szemszögből megfigyelve az eseményeket.

A kiindulási alap az, hogy teljesen tisztában vannak vele, hogy az embereket hugyozzák szemen, tehát, ha valaki itt törvényt sért, akkor azok ők.

Na már most az összes intézkedés (jelzem ez most részemről pszichológiai szemszög) arra megy ki, hogy minél jobban húzzák a húrt. De egyáltalán nem az anyagi haszonszerzés a végcél, hanem az, hogy "végre" pofon lehessenek ütve és elhúzhassanak a sunyiba szűkölve.

Ez egy nagyívű játszma és a célja mindenképpen a pofon, legyen ez forradalom, lázadás, vagy más... kicsiben Viki egy személyben is játsza a beszólok, majd sallerért megyeket.

És ebbe jól beleillenek a kajászói események. Erről majd kussolni fognak, mert a gazdák cselekedete jogos (és a jogost most emberi és nem törvénykezési oldalról kell érteni). Tehát ez egy mini pofon újra és a gazdák most felismerhetnék azt, hogy, ha összefognak visszavonathatják az egész földtörvényt.

A választások is ugyanez a helyzet. Félnek, hogy elveszítik, de érdekes módon még is mindent elkövetnek annak érdekében, hogy azt a hatalmas pofont újra megkapják amit 2002-ben kaptak.

És ez viki egyéni játszmája de belevonta a pártot és az egész országot is. Sokszor ilyenről szólnak a háborúk.

Szerintem, ha valaki képes elrugaszkodni az aktuális tényektől és felülről ebből a szemszögből nézni az eseményeket az elég jó scenáriókat tud felállítan. Ez csak a saját véleményem, de, ha valaki picit is foglalkozott(zik) pszichológiával az pontosan érti mire is gondolok...

Remélem a kis törpe besöpri újabb nyereségét, a választási veszteséget, mint 2002-ben.

Legyen igazam!
@bgp: :-)

Humornak jó.

Keresgéltem Rebekát. Hát?

Megkérdezték az aszályról. Elkeserítő. A 7 perctől van az interjú.

realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2846

"benne kell tartani a vizet a tájban"

Rebeka drága! Hogyan tartsam benne, ha nem raktározhatom, ha nem tárolhatom a vizet? Már pedig 23. éve, ti, megélhetési zöldek tiltjátok.
@vakapad:

Idézek a belinkelt cikkből:

"az volt Kiss földjével a problémájuk, hogy az négy hektárral nagyobb, mint amire a vállalkozó pályázhatott volna. Ezért szerintük érvénytelen a pályázat – mondta el kérdésünkre Boór Ferenc, a Fejér Szövetség szóvivője."

Vagyis még az sem tiszta, hogy vajon fogsértő volt-e a földfoglalás.

Fentebb arról írtam többször is, hogy - feltételezve, de nem megengedve - HA a mai törvények ellenében cselekedtek volna a gazdák, akkor sem feltétlenül gondolom ezt automatikusan elutasítandónak.

Más a véleményünk, előfordul az ilyen. :o)

Viszont hadd tegyek némi észrevételt: nehéz úgy vitatkozni, ha - szerintem - fontos kérdésekre, felvetésekre nem válaszolsz.

Egy példa: álláspontod sarkalatos kiindulópontja az volt, hogy "egy demokráciában vagy rendes kapitalizmusban".
Kétszer is kérdeztelek, hogy szerinted jelenleg van-e bármelyik ezek közül hazánkban.
Válasz nem érkezett.

Kérlek, ne vedd zokon a kritikámat, nem rosszindulatú kekeckedésből írtam erről.
Megkapta a selyemzsinórt szeretett vezetőnk, csak nem tudja mire való. Meg fogják mutatni neki...
@rdos:
hadd legyek renitens:

a KIC alkalmas volt megújításra és még sok minden más is csak akkor a mai rablóitok nem kaptal volna lófaszt sem...igaz nem is érdemeltek mást csakis lófaszt a 23 év felhozatala alapján

brühühühühühü

most majd jönnek a rohamok...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Több esetben igazad van. Nem őriztünk libát, mert neked még az is megoldhatatlan feladat lett volna, éppen úgy, ahogyan az is, hogy megértsd, mit, miért és hogyan mondtam. Miután azt is írtam egy előző hozzászólásomban, hogy a mostani NER a saját szarába fog belefulladni gondolom egyenesen következik, hogy FIDESZ NER tag vagyok. (Neked) Más értelmes ember érti az irómiát és a karikatúrát, neked ez megoldhatatlan feladat volt. Nem baj, legalább van hová fejlődnöd. A mondás pedig ugye az, hogy a magyar paraszt hátán szántani is lehet, csak piros-fehér zöld pántlika legyen az ekeszarvra kötve. Nem várom tőled, hogy az alábbi szavakat megértsd: szántani, eke, ekeszarv.
Na, hogy másnak is írjak: ha a kossuth téri kordonbontás nem volt probléma, a földfoglalás sem lehet. A "jogos" tulajdonos meg szépen odamegy és elmagyarázza, hogy ez nem volt szép, és természetesen a földekért járó eu támogatást a falu szegényházának számlájára utalja...
pf. mi ez itt, foglalkoztató hőbörgőknek és konstans panaszkodóknak? jaj annak a kormánynak, akit a nemtetszik-emberek választanak meg, mert lehetetlen elvárásaik vannak. elég csak az arab tavasz és az ukrán narancsos forradalom utóéletére gondolni..
@rdos: Alkalmasint a dős zöldeknek köszönhetjük a szlovák C-variánst. Meg a Szigetköz mai állapotát, és még jó pár dolgot. Tényleg megélhetésiek.....
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

vakapad 2012.10.21. 10:26:48
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

"Az ilyen megmozdulások annál kevésbé járnak az állam részéről retorziókkal, minél inkább van az országban demokrácia. Hogy ezt a megmozdulást én veszélyesnek tartom, abból a válaszom is kikövetkeztethető."
@pjm: Azért a nagy hajrámagyarozás közben remélem eccer Antall szerepét is a helyére fogják tenni. endresy.blogspot.hu/2012/10/megelhetesi-folderzes.html A szobrát pedig Lenin mellé, jobb kézre.

Ami a sajátunkba fulladást illeti, a magaméval szívesen hozzájárulok, ha a latrinacsászárka pottyan bele. endresy.blogspot.com/2012/05/latrinakiserlet-es-ellensegkep.html

Viheti Tarlóst is magával.
endresy.blogspot.hu/2012/10/tarlos-ember.html
@GeoCracker:

mikor tudomány és politika helyet cserél és hozzá nem értő lilák meg kékek föstik magukat ző'dre sok pénzért vagy dicsőségért

brühühühühü
@leonito77:

Szia!

Annyiban egészíteném ki a gondolatmenetedet, hogy az általad említett önbüntetési mechanizmus - mert erről van szó - TUDATALATTI szinten jelentkezik.

Hasonlít ez arra, akkor a kiscsávó addig baszakodik, amíg meg nem kapja a "visszajelzést", vagyis egy jó nagy pofont.
A példám azonban mégsem igazán jó, mert az előbbi esetben figyelemfelhívást akar kiprovokálni a kölök.

Ismerek nem egy olyan embert, aki akkor érzi jól magát a bőrében, ha van valami konfliktus, a nyugis békét nem kedveli.
Balhéban van elemében, és EZÉRT kényszeríti azt ki.

Viktorunk tipikusan ilyen karakter.
@Habakuk999: A net népének szerintem nem kötelező hitelesnek maradni. A szó de jure értelmében értve. De facto inkább azért,mert különben nagyon gyors a lebukás, a véleményütköztetés. Mert gyors az információ.
Erasmus levelei anno egy életművet jelentettek egy kötetben. Ma egy olyan terjedelmű levelezés, még akkor is, ha tények, információk röpködnek, akkor is max egy hónap termése lehet.
@rodeo36: A tudomány sokszor veszi át kicsit a vallás helyét. S ezzel sokan visszaélnek. Mert aki nem akar hinni a papoknak az gyakran fenntartás nélkül hisz egy "akadémikusnak". Meg a papokban hvők is bedőlnek a tekintélynek.
@vakapad:

"Hogy ezt a megmozdulást én veszélyesnek tartom, abból a válaszom is kikövetkeztethető."

Elnézésedet kérem a figyelmetlenségem miatt, arra a kérdésemre valóban válaszoltál.
@pjm: Mióta vagy kötelező olvasmány?! Nekem támadsz és azt várod, hogy majd végig fogom olvasni mikor miket írtál?! Hát, elvárásaid azok vannak, nem mondom.
Szóval még libapásztornak is hülye vagy? Neked még az is álom karrier lenne? Sajnállak.
Ha már irónia, akkor ha azt mondom, hogy büdös paraszt vagy, akkor remélem érted te is az iróniát. Irónikus, mennyire találóan jellemez az a két szó...
Megbassza a kurva anyját. Hogy ne legyek vulgáris.

/Szarfaszú pojáca, sajnos mind./
@Habakuk999: Kommunikációs problémánk volt, nem értettem, hogy out of blue, hogy jön a jogilag szabályos-e kérdés. Nem támadni akartalak.
Nem vagyok otthon a földdel kapcsolatos szabályokban, utána tudok nézni. Hogy hülyeséget ne írjak.
De ha most szabálytalan is ahogy van az egész, és vastagon törvénysértő, akkor is, ugyan meddig tart viktoréknak akár az egész alkotmányt átírni úgy, hogy az egész földpályázatos-földsumákolós biznisz alkotmányos és törvényes legyen?!
@Husz_János_Puszita: A föd szétosztása helyett egy ésszerű gazdálkodásra kellene áttérni. A tulajdonosváltás sokszor okozott már csődött a mezőgazdaságban. Ahhoz ugyanugy évtizedes nyugi kellene, mint az oktatáshoz, és még sok mindenhez.
Áll a bál!
Csók, puszi mindenkinek! :D

Szintén címlapos...

"Újabb igen hatásos performanszt adott elő elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten jelentette be: mindent megtettünk, robotoltunk éjjel-nappal, a belünket kiköptük a nemzetért, de ezeknek ez se elég."

mentalisdeficit.blog.hu/2012/10/20/viktor_felmostak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_21&utm_campaign=index
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem támadtál.:) Én támadtalak, nem konkrétan téged, hanem a folyamatot.
Én vagyok egy vén majom, akit ingerel, ha valaki nem tudja azt mondani, nem tudom.

Mert mindenki mondja a tutit, ész, gondolat, szakértelem, olvasás nélkül.
Ahogyan GeoCracker jól megjegyezte, eszméletlen sok információ rövid idő alatt áramlik, s mindez sajnos a szakértelem rovására.

Jól látszódik kormányázásunkban.

Ne haragudj, ha sértő lettem volna.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Abban egyet értek, hogy tudat alatti, de sokkal komplexebb a kép.

De megnyilvánulásban ez annyit tesz, hogy látszólag megpróbálja elkerülni a vereséget, de a felszín alatt mindent megtesz azért, hogy ez létrejöjjön és az igazi "jutalom" az, amikor megkapja "jól megérdemelt" büntetését.

Egy hasonló példa a saját környezetemből. Munkatársam mindent megtett annak érdekében, hogy a közvetlen főnöke leszúrja. Mindenkit idegesített, a főnöke néha meg is tette a szívességet neki.

De mindent megtett azért is, hogy kirúgják és 11 évébe tellett, mire végre "lebukott" olyasmin, amiről csak ő tehetett és az ismerősei számtalanszor figyelmeztették a várható következményekre.

Itt is ez van... , de a játszma már nem egyszemélyes, gyakorlatilag egy egész ország van benne.

El lehet és el is kell zavarni őt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát ennyire futotta neked a válaszban, Elfogadom az ész érveidet, hogy büdös paraszt vagyok, de legalább nem az aszfalton szereztem a mezőgazdasági diplomát...neked meg mindegy, az érveid megállják a helyüket, legalábbis hozzád képest a te környezetedben. Sajnállak, szánalmas vagy...
@kirsten:
Lehet, hogy be vagyok lőve, mert amit magam körül tapasztalok, az nem lehet a valóság...

(félreértetted a hsz-mat)
@Habakuk999: Csak hogy mindketten értsük, mi is itt az én problémám:
Te ezt kérdezted: 'Jogilag hitelesen hivatkoztak?
van ilyeen jogszabály?'
A kérdésed pedig erre érkezett:
" Budai Gyuluson kívül a gazdák ugyan mit tudtak kiszenvedni magukból?! Egy női budai gyulust kösz, de kösz nem. Az lmp jól kitanulta a fidesztől, hogyan kell ilyen olcsó manipulációval szavazatot nyerni. Mert ugyan mi maradt nekik?! A városokban a kutyának sem kellenek, a white trasht elvitte a fidesz és a jobbik. Maradnak a gazdák, na náluk még tudnak talán nyomulni. Nem véletlen Fabius forró érdeklődése és gyakori posztjai a különböző ángyán jelentésekről."

Áruld el, ebből, honnan a francból kellene nekem rájönnöm, hogy te a földfoglalás jogi hátterére kérdezel?!
Bocsi, de eltört a kristálygömböm, így nehezen megy nekem a gondolatolvasás. De máris rendelek újat az ebayen.
A személyeskedésedet pedig gondold át újra, és iratkozz be egy kommunikációs tanfolyamra.
Mielőtt csak úgy csapkodod a billentyűket...
@pjm: jaaaa, hogy agrármérnök vagy. Ez sok mindent megmagyaráz.
Te vagy az első igaz? És ez volt a legkönnyebb. Hadd találjam ki, 2000 és 2004 között végeztél. Amikor ez volt a slágerszak, még a szocmunkás szak előtt.
Első generációs diplomás. Érthető a viselkedésed.
@pjm: Csekk lány hittel.
Így is vitázik.
Ha az első lila köde fölszáll, jól lehet vele beszélgetni.

Bocs, hogy belepofáztam.
@Habakuk999: Kicsit, a személyeskedés.
De megnéztem a pályázatot. Nem tudom elolvastad -e?
A feltételek között a lakóhely nem szerepel, csak nyilatkozni kell róla....
Na már most, ha nyilatkozik róla, akkor ugyan ki ellenőrzi annak valódiságát, pláne, ha haver...
MErt a nyilatkozat hiánya teszi érvénytelenné a pályázatot ha jól értem.
Amúgy 20 km-es körzetben nem olyan nehéz találni egy olyan ügyvédi irodát, aki elintézi a lakóhelyet vagy a székhelyet....:D Pár milka per év megéri.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :)

na basszus. Örültem, hogy itt vagy, Te a jogász, s mivel érdekelt, tényleg van-e ilyen jogszabály, megkérdeztem.

Egyszerűbb lélek vagyok én tőled, az agytekervényeim is sokkal simábbak lehetnek.

A személyeskedésért bocsánatot kértem az előbb. ( Amúgy igazam van, de ezt már csak a kisördög mondatja velem.:)))

Még egyszer, bocs a személyeskedésért.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :)

na basszus. Örültem, hogy itt vagy, Te a jogász, s mivel érdekelt, tényleg van-e ilyen jogszabály, megkérdeztem.

Egyszerűbb lélek vagyok én tőled, az agytekervényeim is sokkal simábbak lehetnek.

A személyeskedésért bocsánatot kértem az előbb. ( Amúgy igazam van, de ezt már csak a kisördög mondatja velem.:)))

Még egyszer, bocs a személyeskedésért.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Azért az első reakciója nem úgy jött le, hogy támogatja, hogy pont ő éhségsztrájkol:D
Nem is értem, miért gondolták Kajászón, hogy oda már nem ér el a fidesz keze. Hiszen mily köze van alcsút-felcsút orbáni mocsárhoz... Esélyük sem volt, szerencsétleneknek.
@rodeo36: "a KIC alkalmas volt megújításra"

Elméletileg ami elromolhat, az meg is javítható, így teoretice igazad van.

Csakhogy azt kell tudni, mi 1990-ig szovjet-orosz megszállás alatt voltunk. A szolgálatok, a besúgók, a párt, a hivatalok, a sajtó, az egész élhetetlen struktúra ellenünk volt. 1956-ig egyértelműen, utána egyre kevésbé láthatóan, de tudhatóan. Ment a porhintés a legvidámabb barakk, sajátos magyar út, ... (szinte mindenki be is vette a mai napig). Janibá mozgástere egyenlő volt a nullával. Az orosz agitPRopos eftársak találták ki az imidzsét. Aki ismeri a szovjet-orosz (valójában inkább mongol-tatár) birodalmi mentalitást, annak kétsége sem lehet arról, hogy mi, és az összes többi szatellita mennyire voltunk önállóak. Kísérleteztek az orosz eftársak a különféle "árnyalatú" szocializmusokkal. Még egy "el nem kötelezett" Jugoszlávia is belefért a spektrumba. Két okból. Keresték a leghatékonyabb gazdasági mechanizmust, és külpolitikai okból. Nem szovjet birodalom van, hanem baráti cucialista államok szövetsége.

Aki az átkosbeli rendszert szolgálta, ezt be kéne végre látni, az kollaboráns volt.

Azért nem lehetett megjavítani a komenyista ifjúsági szövetséget, mert pontosan az volt a cél, hogy rossz legyen. Hogy az alja népek tovább lehessenek képezve aljasságból. Ellenünk.

Meglehet tévedek, de legkevesebb 78 év múlva, a pártállami titkosszolgálati archívumok megnyílása után kiderül.
@Habakuk999: Gonosz vagy, ne hagyd, hogy a kisördög butaságokat mondasson veled.;)
Amúgy nem nálam van lila köd, hanem nála. Úgy nekem támadt, mintha ő lenne budaiék országos haverja. Szval neki kellene lehiggadnia picit.:D
@rdos:
Ezt az okfejtést már sokszor, sokaktól hallottam, olvastam. Kérdésem: A rendszer szolgáló titulus kiket illet szerinted? Mert a tanár, orvos is a rendszert "szolgálta", hisz a rendszertől kapta a fizetését. A gyári munkás is stb. stb. Vagy csak a besúgók, ügynökök? Akiket minden '90 utáni kormány megvédett, legutóbb Orbán és tsai....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerinted melyik az egyszerűbb nekem?

Böngészni órákig vagy rád kérdezni?:))

Indulok, nem leszek egy darabig. Szia
@rdos:

egy valamit figyelmedbe ajánlok, 1945 után kétpólusú volt a világ 1990-ig és jól lehetett tájékozódni benne, és ki hol leledzett azt 1945 után a győztesek lepaktálták 50 évre...vitáról szó sem lehetett lásd 1956 okt 23!!!

én sokat utaztam anno és tudom, hogy mi a különbség a táboron belül és kívűl

ma mi van?

egy másfél pólusú világ amely egyre inkább egypólusúváválik és akkor olyan lesz mint a narancsbukta magyarországon a nyomorbánnal az élén azt tehet amit akar mert nincs ellenpólusa az lesz a borzalom amikor egyetlen és vitathatatlan hatalom ural mindent és meg is modja

most tartanak a délkinai tengeren hatalmas demonstrációt csak emlékeztetni a világot, hogy oda lőnek ahová akarnak és akkor amikor akarnak

és ez nem jó

kicsiben Levédiában és nagyban a Földön

brühühühühühü
@Parafrázis: Szolgálatok, rendőrség-"igazság"-szolgáltatás, pártfunkcik, és valahol még a párttagok is.

Már most a civil szférában "csak" az ügynökök. És jól látod, igen, abból, hogy ki kit véd meg, sok minden következik. Sajnos.
@Mariann19: Nem vagy elég fantáziadús. Ha végiggondolod, hogy kitalálták a pénztárgépek bekötését a NAV-hoz jó nagy költséggel, bár szerintem nem a pénztárgépbe beütött összegek utáni ÁFA hiányzik igazán a gazdaságból, akkor be kell látnod, hogy a köztéri padok persellyel piti megoldás lenne. Mimimum át kéne alakítani az összes köztéri padot úgy, hogy alapból függőlegesen álljon az ülőfelület, és egy automatika állítaná vízszintesre a bedobott összeg függvényében. Na, mit szólsz?
@Habakuk999: Mna szép. Szaladj csak, úgyis találkozunk mi még itt.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: No lám, tegnap én is ezt mondtam Fabiusnak...
@rodeo36: "egy valamit figyelmedbe ajánlok, 1945 után kétpólusú volt a világ 1990-ig"

Igen, a vízcsapból is ez folyt szerte e sártekén. Nem vagyok benne biztos, hogy ismerjük a teljes igazságot. Meg is kérdezem, melyik nagyhatalom nem interveniált a vörösök ellen? Megmondom. Az USA. Valami távol-keleti parancsnok magától értetődőnek vette, hogy ő is beszáll az intervencióba, aztán szóltak neki otthonról, gyere vissza Oroszországból a hadseregeddel együtt, ez nem a mi harcunk.

Viktorunk hadakozik a fújejuval. Pedig az igazi ellenségünk az orosz és amerikai érdekeket kiszolgáló politikumunk. Unortodox módon gyengítjük magunkat, de az Eu-t is. Kész vízlépcsőt nem adtunk át! Az Északi-tengert a Fekete-tengerrel összekötő nemzetközi viziút Európa szívében 23. éve miattunk kihasználhatatlan. Rebeka szárazságtűrő növényekkel akarja az aszály problémáját megoldani. Orosz piacainkat teccettek volna forradalamt csinálni Józsibá eldobta, orosz olaj gáz azóta is jön, az első ára titok.

Jól látod a pólusfogyást, de meglehet régebben is egy csapat voltak ezek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vasárnap, az Úr napján?! Micsoda pogány dolog ez? Remélem hamar végzel.
Hétfőn és kedden is dolgozol? Ugye nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hétfőn biztosan, tegnap is melóztam.
Ma este hatig végeznem kell egy melóval, mert csak ekkor tudják nélkülözni ezt a jószágot.
Nem lehet mindenki Stefi bocihoz hasonlatos, aki szombaton eleve nem dolgozhat... :)
@élhetetlen: Azt azért ismerd el, hogy az alapötlet tőlem származott, a technológia kidolgozása viszont a Te zsenialitásodat dicséri, mely már-már a találmányok szintjét üti meg.Egyébként a rendszer pneumatikára épülne?
Tegnap éjjel már eléggé elcsigázott voltam az itteni nagy élet követése okán, és nem tudtam megosztani veletek azt, hogy a köztéri padok igénybevételi adóját tovább fejlesztettem.
Ilyen adót még nem láttál! Bevétel növelő és egyben foglalkoztatási gondokat csökkentő megoldásról van szó.
Tehát megvan a persely, a tartalmának megőrzése érdekében perselyőrző személyzetet kell kijelölni. Erre a feladatra kizárólag közmunkásokat kell alkalmazni. A munkahelyek felügyeletét kizárólag felsőfokú végzettségű közmunkás láthatja el, mely a munkahelyi vezető feladatkörén kívül köteles a perselyek ürítését végrehajtani és felügyelni, tartalmát rendeltetési helyére elszállítani.
Egyéb kérdésekben az ide vonatkozó törvény végrehajtási utasítása rendelkezik.
Jó lesz így?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát én akkor végeztem, amikor valszeg te még a kakaósdobozt tologattad a homokozóban, hogy brrrr. De tudod nem az a paraszt, aki traktorral megy a discoba, hanem aki rajta hagyja a hármas ekét. Szóval szerintem szellőztesd ki a fejedet, de ne hátul és azután írj ide bármit. Azért, mert neked bajod van otthon nem kell mindenkinek az okosságaidat olvasgatni. Köszönöm a megtisztelő figyelmedet és azt gondolom, itt be is fejezhetjük a vitát.
@Mariann19:

Nem akarom útját állni zsenialitásotok maradéktalan kibontakozásának, de nagyon hasonló szisztémát ismerek már.
Ama hasonló helyeken az a felirat van kifüggesztve, hogy WC. :o)
@Mariann19: Természetesen elismerem, hogy az alapötlet Tőled származik, én csak tupíroztam. Egyébként nyertél, a Tiéd a költségesebb. Azért vegyük bele, hogy minden persely mellé kell egy NAV-hoz bekötött terminál, amibe beütik a bevételt, különben nem lehet kiírni egy rendes meghívásos tendert, és akkor mi lesz!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ne gátold gondolataim szárnyalását! Nem veszed észre, hogy Matolcsynak segítek? Hol van benned a haza felvirágoztatásának nemes érzete?Ezt a leértékelést!
Hálátlan vagy!A minap az egekig magasztaltalak a fogalmazási stílusod okán és ez a hála?
Azért megbocsátok attól tartva, hogy esetleg nem olvashatom remekbe foglalt mondandódat.OK?
@élhetetlen: Tényleg! A terminálok, melyeket állami megrendelés keretében kell biztosítani, szabad árformában. Beállítandó nyereség %-ban: 62 %
"Tiéd a költségesebb." Miért?A közmunkásokat így is - úgyis fizetni kell, költségvonzat O.A terminálokat kötelező felhasználni, ha már vár valaki a jól megérdemelt nyereségből képzett baksisra.
És dől a lé!
@Mariann19:

Dátum: ma

Végtelen sajnálattal vagyok kénytelen közölni, hogy a "dicséretért genyóságmentességet" prodzsektet egyoldalúan, azonnali hatállyal felrúgom!

Kelt: mint fent
Helyszín: gép előtt V.T.Ő.Cs. sk.

Ui.: szárnyaljatok, hajrá! :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Nem szép Tőled!Most lesírom a méregdrága szemfestékemet.A mai időkben ez luxus felhasználásnak minősül, oda lesz a tűpénzem.
@Mariann19:

Hogy lásd jóindulatomat, nem kérdezem meg hogy tűpénz alatt akupunktúrás kezelésre félretett összeget értesz-e.
Mert az már tényleg szemétség lenne tőlem. :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: A tűpénzem a megbízásos jogviszonyból származó, titkos jövedelmemből származik.
Tisztelet Rebekának és a gazdáknak.
@pjm: Biztos az én gondom, de vitázni nem vitáztunk. Hacsak nem azt az ütős kezdetet nem érted vitaindítónak, hogy hülyegyerek...
Hadd adjak egy tanácsot. Ha nem vagy bunkó, nem kezelnek annak. Mert hiába a (z agrár)diploma, nem leszel ilyen stílussal vitaképes. Max egy borsodi kocsmában. De az meg nem az én stílusom.
Ha vitázni szeretnél, állok elébe. De jó lenne ha előbb megnéznéd az értelmező szótárban mi is az a vita. Biztos nem tanították a főiskolán két traktorvezetői foglalkozás között.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt a szombaton nem dolgozhat dolgot nem értem.:D Ahogy nem értem Stefike és a dolgozik szót így együtt sem.:D
Ez a pados-perselyes cucc nagyon jó, tényleg jelentős bevételt hozna. Neve legyen padó. Némi díszruhás padőrség azért jobban mutatna, mint a közmunkások a sima láthatóságiban. Ja, és nem muszály függőlegesre állítani a padokat! Megteszi néhány süllyeszthető százas szög is, valami olcsó mechanikus tekerős megoldással. Ezt a segéd padőrök végezhetik. Nekik nem lesz díszegyenruhájuk. Fizetésük se, ők csak a statisztika javítására lesznek foglalkoztatva. A padőrök egyenruhájának gyártását (25.000 készlet) a Simicska ModeHouse Kft. nyeri majd el pályázaton.
@franczferencz: Hát az orbán ráhelre nem is gondolsz?! Az mindig holmi elfajzott fesztiválokat szervezzen? Férjes jó keresztény asszonyként?! Hát nem inkább egyenruhát sztájlingolna inkább?:D
@franczferencz:

Remek ötlet! :o)
De maradt még benne!

A padőrök nemzeti illatát Padőr-ödőr néven dobhatná piacra a Közgép egyik vállalata.

Fontos lenne Bidörmeier stílben kialakítani a padot, ami ősi stílus az Alföldről (Szöged).

A felavatási ünnepségen koncertezhetne a Pa-Dö-Dö(r) - ja, bocs, mégsem, az nem illik a profilba.

Marad tehát Ádör János, aki ünnepi beszédben méltathatná a padó jelentőségét - hacsak a "vedör" másképp nem dönt, és eső formájában ellenszavazatot nem jelent be... :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

:-D
Na akkor össze is állt a prozsekt. Matolcsynovnyik Hivatal figyelem! Lehet koppintani. De félre ne nézzétek! csak semmi kuszaság!
@franczferencz:

Ne maradjanak ki az alapötletet felvetők sem, mariann19 és élhetetlen.
@franczferencz: Hát igen, mert ha benézi, akkor transzvetíta ruhában fogunk padőrsködni.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Meggyőztél, visszavonom!
Egy ilyen tündérsámánnal nem merek ujjat húzni! :o)
@simple observer 1.0:
Hálistennek nem úgy lesz, de én azt írtam, hogy ez lenne az egyetlen logikus lépés. Ha most gyorsan lezavarna egy választást, ahol többsége lenne, azzal ki tudná védeni a 2014-es nagy zakót, sőt még meg is erősödhetne a pártján belül. Mert a nagy bajok sztem ott lesznek...
@ByA: pedig VALAMINEK történni kell, az nem lehet, hogy SEMMI sem történik. Magyarországon ha felülről nem történik semmi, akkor alulról meg pláne nem. Tudod két féreg beszélget a főnök gyomrában: Téged is a főnök nyelt le? Nem én alulról küzdöttem fel magamat...
@debreceni.blog: A nagy bajok először a kdnp körül lesznek...azokat ugye ki kell rúgni a parlamentből. Azt nehezem magyarázza meg a katolikus papságnak, de azok azért a pénzért még lenyelik. Aztán meg vagy 80 mostani képviselőt is ki kell rúgni, főleg a polgármestereket, viszont azokat meg helyben nem biztos, hogy újraválasztják, ha így megí. Szóval nem irígylem mostanában a kedves vezetőt, sokasodnak a magának rakott trágyadombjai...
süti beállítások módosítása