Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.20. 06:10 Fabius

A Fidesz alól kiszántják a NER-t

Címkék: gazdaság fidesz föld gazdák

Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként hatottak mikor otthon bejelentette: anyám, ki kell vessem a stelázsi adót is.

Mégsem mondhatja, hogy meglepetések érték. A földbérlet pályázatok körüli cirkusz hónapok óta megy, a gazdák hangoztatják elégedetlenségüket, Ángyán írja egymás után a jelentéseket, Fazekas Sándor vidékrontási miniszter időutazásba is bonyolódik a hazugságspirálban, csak a földoligarcha családok vigyorognak elégedetten. Aki ezek után miniszterelnökként nem számított rá, hogy egyszer minden türelem véget ér, és ha a gazdák kirántják alóla a földet annak borzalmas taknyolás a vége, az mondjon le azonnal, mert annál is alkalmatlanabb a feladatára, mint amilyennek egyébként kinéz. 

Kajászón tegnap betelt a pohár. A helyi gazdák, - akiknek nem egy hektár, egy négyzetméter föld sem jutott a saját falujukban - követve a viktori módit kivonultak a földre az őket támogató Szabó Rebeka LMP-s képviselővel és bejelentették: einstand. Köszihelló-stipistopi, a kápolnásnyéki illetőségű bérlő - szerintük jogszerűtlenül elnyert - 280 hektárját elkezdték belakni és megművelni. Képeket erre találtok

lmp-földfoglalás.gif

Szabó Rebeka hozza ki az ellenőrzőjét, ezért jár egy ötös. A többi ellenzéki párttól és mindenféle szerveződéstől kérdezném, hogy ti nem érzitek végtelenül kínosnak, mikor a 40 kilós, belvárosi romkocsma-értelmiséginek elkönyvelt képviselőnő - és ugye a párt amit képvisel - az egyetlen - Ángyánon kívül -  aki  hajlandó megemelni a seggét, oppardon, Rebeka, esetedben fenekét, és érdemben is kíván tenni valamit? Értem én, hogy a jobbikos zászlóvivőknek az avasi flaszteron korzózni könnyebb és egyszerűbb, mint holmi szántóföldön, a bakancs se lesz poros, sáros, a cigányokkal is rizikómentesebb huzakodni,mint Orbán oligarcháival, de ha már a szátokkal ennyire a szíveteken viselitek a föld meg a vidék sorsát, akkor esetleg tenni is lehetne érte a szájaláson kívül. Bár, ha nektek nem égő, hogy egy negyvenkilós csajszi egyedül többre megy, mint ti úgy, ahogy vagytok, akkor mi szívesen elröhögünk ezen tovább. 

Kedves Vezetőnk fénye jócskán megkopott a szántásban landolás után, és mire éppen leporolhatta volna magát, borogathatta volna a hűtlenné vált szülőmegyétől, a földijeitől szerzett kék foltokat, belecsúsztak neki nyugatról is, és megint fejjel állt bele a szentséges anyaföldbe. Brüsszelből szóltak, hogy na helló, aranyapák, büntetlenül nem lehet hazavágni a gazdaságot, a csomag összegben már stimmelne, viszont az irány továbbra is rossz, a csomagocska hatására a növekedés - mert nálunk a negatív előjelű növekedés sem csökkenés, bár máshol ezt zuhanásnak hívják- még akkora sem lesz amennyire a hurrá optimista kezdetiből a pesszimistára javítottátok, úgyhogy reszeljetek még rajta. Viktor itt ott helyben sakktábla mintát karmolt a fejébe, az agya túlpörgött és ledadogott.

orbán brüsszel.bmp

"Azt kérjük az Európai Uniótól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik. És akármennyit mond, azt mi elő fogjuk teremteni" - kapitulált megtörten, és csalódottan meredt jobbkezére. Kíváncsi vagyok, hogy fogja ezt Kusza Szemmel elrendezni. Arról kétségünk ne legyen, hogy a valódi megoldást jelentő gazdaságpolitikai irányváltás ezúttal sem következik be. Két napja azt mondtam, a harmadik Bokros csomagnyi megszorítást is összehozzák a ciklus végére, ami felé az első lépést máris megteszik. 

 De, ha ez sem volt elég akkor az Unió bejelentette azt is amit régen várni lehetett: a figyelmeztetések ideje lejárt, megindítják a kötelezettségszegési eljárást a telekomadó miatt. Kusza Szem nem habozott kijelenteni, hogy védhető a telekomadó, mert ők trükkösek voltak és adtak neki másik nevet. Úgy tesz ez a félkegyelmű, mintha az Unióban is ők írnák kétharmaddal a törvényeket, és az ilyen piti trükközés a határainkon kívül is bevett szokás lenne. Ha minden így marad 200 milliárdért fogjuk megtanulni, mennyire nem így van. Még szerencse, hogy törvénybe foglaltatott jókor időben, ha megvágják az országot Strasbourgban valamiért, akkor a büntetési tétel erejéig különadót lehet kivetni ránk. Mert úgy hiányzik még ez is. 

 Nem baj srácok, a gazdaságot hazavágni már sikerült, azt ostobaság és arcoskodás számlája még most jön. Ha tényleg elmeszelnek erre a 200 milliárdra minket, és ezért bármilyen formában - közvetlenül vagy áthárítva valamelyik szektor által -  nekünk kell fizetni, akkor a ciklus végét sem éritek meg. Emlékezzetek csak: a magyar kizárólag a zsebével gondolkodik, a hülyenépszavazáson eladta az egészségügy reformját háromszáz forintért. Tippeljétek meg mi lesz, ha bekopogtok hozzájuk azzal, hogy akkor ez itt a nettó hülyeségetek számlája, tessék már a kaszához fáradni. Megvan?

 

Akkor már van mitől betojni legalább a hosszú hétvégén. 

 

859 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr764859081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Coki Brüsszelből Viktornak 2012.10.20. 16:20:01

A tegnapi brüsszeli - még nagyobb csomag kell - ukáz ismeretében valószínűleg lényegesen haragosabban vonulnak majd Pataki Attiláék, mint korábban tették volna és lényegesen erősebb hittel arra vonatkozóan, hogy Viktor értük vívja hősies küzdelmét a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@zsg?:

Nem jársz rossz nyomon, de csak jellegében nem. Az EGÉSZ ilyen. Az összes bajnaizás, iyenn menet, olyan menet. Szabályos fölülről gerjesztett hisztéria kampány, olyankor, amikor semmi jelentős esemény nem várható. Mindkét ún. oldalról. Beletartozik a Varánusz egy-kettővel ezelőtti száma is, Stefivel szemben nem mondom azt, hogy valakinek a megbízásából. Csak mert a posztoló is áldozat abban az értelemben, hogy belement, itt valami izgalmas történik. Történik egy frászt. Azaz más értelemben történik, a msotani poszt olyasmiről szól, ami ígéretes, csíra, fontos önmagában is. Úgy viselkednek sokan, mintha két választás közöti félidőben amikor a kormánynak kétharmadnál nagyobb többsége van esély volna a leváltására, és ez olyasmi amiről érdemes lehetőségként beszélni., hogy ki, meg, hogy meg miért. Kollektív lépremenés. Igaz, nem most kezdődött. Hülyét csinálnak az országból. Olyankor szokott beszámítható helyeken ilyen hangulat lenni, ahol a kormány többség egy fő vagy kettő, az elgedetlenség nagy és az egyik náthája előreveti az árnyékát a kormány bukásának és érdemes izgulni, mi lesz utána. Még ha önmagában lenne is esetleg a legkisebb értelme az ezekről szóló össze-vissza irogatásanak, akkor is úgyis bőven megváltoznak dolgok két év alatt. Azt akarják, hogy ezzel foglalkozzunk, ne mással, mint amivel pl. a földfoglaló gazdák foglalkoznak.
@rodeo36: Miért, egyesek nem ezen élnek a jobboldaltól jócskán jobbra? Műlepkefingon és hamisságon?
@vakapad:

rdos-tól idézek fentebb: "Én azt gondolom, hogy ez egy szimbolikus lépés volt."

Valóban.
Éppen ezért nem gondolom, hogy kizárólag a történet kimenetele dönti majd el, hogy mennyire volt igazuk a földfoglalóknak.
@zsg?:
baltazár hazudik, élete egy hazugság, persze tenyerébe temette a pofáját, mert kérdeztek tőle néhány dolgot amit tett és hogy miért tette ha senki sem kérte tőle, és azt is megkérdezték miért nem teszi azokat amiket javasoltak neki? az eredmény katasztrófális és most békamenet lesz ahol valakinek nyilatkoznia kell

tudtommal a brüsszeli jegyzőkönyvek publikusak és az iarttárból lekérhetők, miért nem hívod le ezt? (magyarúl, mert minden nyelven hozzáférhető)

az aprónak tűnő események egy láncreakció kezdő láncszemei, a zemberek kinyitották a szemüket és látni kezdtek...ebből futótűz lehet, a szalma meg a száraz trágya = magyar kormány rendelkezésre áll csak meg kell gyújtani a zsarátnok már létezik...kis szellő is elég a tűzvészhez

és a hazug embert könnyebb....mint a sánta kutyát...már elkapták de ki lesz aki ezt publikálja?

meg kell szerezni a jegyzőkönyvet egy 15 perces kutakodás a brüsszeli oldalon...és utána

brühühühühühü
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Nagyon jó, egészen ritkán kitünő észrevétel! Nem követtem a tegnapit, mert túlságosan lekötött Stefi bűje meg bája. Most meg muszáj dolgoznom. De igen, remek!
@ByA: Budai Gyuluson kívül a gazdák ugyan mit tudtak kiszenvedni magukból?! Egy női budai gyulust kösz, de kösz nem. Az lmp jól kitanulta a fidesztől, hogyan kell ilyen olcsó manipulációval szavazatot nyerni. Mert ugyan mi maradt nekik?! A városokban a kutyának sem kellenek, a white trasht elvitte a fidesz és a jobbik. Maradnak a gazdák, na náluk még tudnak talán nyomulni. Nem véletlen Fabius forró érdeklődése és gyakori posztjai a különböző ángyán jelentésekről.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jogilag hitelesen hivatkoztak?
van ilyeen jogszabály?
Még mindíg van, lesz sokezer igaz magyar, akik a békemeneten követelik majd coki az eunak el a kézzel a magyartól mi saját sz@runkba akarunk belefulladni! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
@ByA: "Az EGÉSZ ilyen. Az összes bajnaizás, iyenn menet, olyan menet. "

Ott a pont.

Tudom hogy Fabius hisz Bajnaiban, ezért is, meg elismerve, az eddigi felhozatalból, értsd, kínálatból, a legkevésbé ellenszenves arca neki, azaz Bajnainak van. De.

Azt azért látni kell, a kices Bajnai eftárs a Stumpf eftárssal, a Gyurcsány eftárssal meg a Schiffer eftárssal a 80-as évek végén a kic megújításán dolgoztak.

hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hülyegyerek, eszedbe sem jut, hogy a vidéki parasztnak elege van a fidesznyik és egyéb budapesti ügyvédurak földtulajdonlásából? Hogy van olyan falu, ahol az egyetlen asztfaltúton mehet a falu határán kívül, mert körben a szekurity őrzi a földet? Hát egy kicsit menjél el mondjuk borsodba a falu kocsmába üljél le, az ott ülőknek fizess egy sört és megtudod az igazság másik felét. Gondolom budapesti villamosbliccelő lehetsz, ha ekkora okosságokat tucc összehozni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
@pjm:

Jól írtad: "saját(!) sz@runkba".
Pontosabban nem is fogalmazhattál volna.
@vakapad: Teljesen mindegy. Ha sokan megteszik, akkor csak nem fogják az összes gazdát a Dunába lövetni. Ha nagyon ugrálnak az oligarchák, akkor a végén még ők lesznek bezárva. Most őszintén, egy normális demokráciában, Ángyánt ennyire leszarták volna amikor még csendben mondta, hogy valami nincs rendjén?
@rdos: Akkor legyen Vitézy Dávid!!!
@rodeo36:Túl igaz.:S
Szánalmas, ha valakinek csak ennyi maradt.
@rdos:

„Legkevésbé ellenszenves”. Aközül amit fölülről nyomnak. Na itt a probléma.

De tényleg meg kell valamit csinálnom azonnal, amit napokkal előbb kellett volna. Nem halasztható.

Aki ír, aki nem, megyek.
Nem tudom, milyen alapon akarunk mi bármit is a politikusainktól, ha a legelemibb normákat képtelenek vagyunk betartani ÉS KÉT SZÓT NEM VAGYUNK KÉPESEK LEÍRNI.

Nem tudom. NEM TUDOM. Legfeljebb ha felbosszantott a kérdés, akkor még két karakter, NEM TUDOM B+

Kétszer kérdeztem jó szándékkal, és az az elegáns megoldás, hogy inkább elsunnyogjuk.

Ugyanez megy nagyban, országosan is.

Van mit tanulnunk vitából, gondolkodásból, értelmiségi létből.
@pjm: Cukorka, nem őriztünk együtt libát, ezt ne feledd el.
Ouch, csak nem talált amit írtam? Ennyire fájó pont, hogy a fidesz a nagy hajrá magyarországban csak a securityvel őrzött földeket tudta produkálni?! Pedig budaival az élen milyen szépen vonulgattak a gazdák pestre traktorostól... Csak nem lefoglalták azt is a földekkel együtt?! Vagy ez csak akkor trendi, ha szocik kormányoznak és Demszky a polgármester? Bár igaz ami igaz, a te kocsmádban is kemény legény lenne tarlós, amekkora paraszt. Vagy politikus kell hozzá?! A magyar gazda olyan málé, hogy magától ilyen (földfoglalás, traktorral vonulgatás) nem jut eszébe?
El kell ismernem, nektek hajrá magyaroknak bőven vannak parasztjaitok, akiket később vezetőnek megtéve kiforgatnak titeket földjeitekből, míg csak a hajrá magyarország marad nektek.
Kár, hogy így lekonyultál. Hát hol van az a forradalmi hevület?! Hol van az a lelkes ner-i kiállás a kormány mellett?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Egy női budai gyulust kösz, de kösz nem. Az lmp jól kitanulta a fidesztől, hogyan kell ilyen olcsó manipulációval szavazatot nyerni."

Tudod, engem ebben a történetben Szabó Rebeka és az LMP érdekel a legkevésbé.
Hanem maga a történés a lényeg!

Nem tudom, hová fog "fajulni", egyáltalán lesz-e bármi érdemleges, rövidtávú következménye, de nem lehet kizárni azt sem.
A szilárdnak látszó jég is az első apró repedés után szokott baromi gyorsan beomlani...

Azt pedig nem hiszem, hogy Fabius az LMP szekerét tolná, nekem nem ez jött le eddigi írásaiból.
Gyurcsány mellett is ott volt, amikor éhség sztrájkolt exvezérünk, holott nagy elfogultsággal sem lehetne Fletó-fannak nevezni Őt. :o)
@Habakuk999: Rossz helyre ment. Nem értem, hogy jön a jogszabály ahhoz amit írtam...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

A földfoglalók igazáról semmit sem írtam. Arról viszont nagyon is, hogy ez a megmozdulás demokratikus (a jog tiszteletben tartásával) volt-e, hasznos volt-e, és veszélytelen volt-e minden résztvevőre. Álláspontom változatlanul az, hogy nem volt jogot tiszteletben tartó lépés, nem lesz eredménye (maximum egy, az egész országra kiterjedő forradalom esetén lenne), és a belerángatottakra, mivel jogot sértettek, nem lesz pozitív hatású. Teljesen függetlenül attól, hogy a gazdáknak szerintem is igazuk van. Minden, a jogállam keretein belül maradó, figyelemfelkeltő megmozdulást támogatok, de ezt nem, mivel se nem demokratikus, se nem praktikus.
Összefoglaló és némi kiegészítő információk az Indexen:

"A szerdai földfoglalást szervező Fejér Szövetségnek és Összefogás a magyar földért egyesületnek, valamint a földfoglaló gazdáknak azonban az volt Kiss földjével a problémájuk, hogy az négy hektárral nagyobb, mint amire a vállalkozó pályázhatott volna. Ezért szerintük érvénytelen a pályázat – mondta el kérdésünkre Boór Ferenc, a Fejér Szövetség szóvivője.

A törvényről lecsúsztak

Ezért döntöttek úgy, hogy élnek az önrendelkezéshez való alapjogukkal és a „törvényesség helyreállítása érdekében” az önkormányzati tulajdonú területet saját kezelésbe veszik, amiről tájékoztatják a Nemzeti Földalap kezelő szerveit és értesítik a vidékfejlesztési minisztert is. Ugyan nem jelentették be, de pont emiatt egy nyertes már vissza is adta a pályázatát a megyében – mondta a szóvivő. Hozzátette: egyetlen kajászói lakos sem nyert földet a pályázatokon, Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke kapta a helyi földek maradék egyharmadát.

A foglalásról beszámolt az AP is, a hírügynökségnek nyilatkozó, gazdákat képviselő ügyvéd, Tamási Mária szerint az országban mindenütt hasonló a helyzet. Szerinte ha a helyi földekhez hozzájutni képtelen gazdák azt látják, hogy volt, ahol elég bátrak voltak lépni a gazdák, másutt is számítani lehet hasonló akciókra."

index.hu/belfold/2012/10/21/foldfoglalas/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Na, akkor olvasol is, nem csak írsz?

Nem ment rossz helyre. Nem minősítettem a kérdéssel, hanem érdekel a kérdés tartalma. Mást is, ahogy a hozzászólásokból láttam.

Te jogász vagy.
Kétszer megszólítottalak.

Nem válaszoltál, pedig csupán annyi lett volna, vasárnap van, keresd meg magad.

Ugyanakkor fensőséges magasságokból tudsz leszólni mindenkit, aki nem a te hitednek megfelelőt szól.
Érdekes módon, most mégis csapkodni tudtad a billentyűket.
Nincs véleményem a mondanivalódról.

Az általános vitakultúránkról és értelmiséginek nevezett létünkről igen.
Nem csupán a tiedről.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Szia!

A reakciókból amikre eddig is képesek voltak én a következőket figyeltem meg. És nem politikai, hanem pszichológiai szemszögből megfigyelve az eseményeket.

A kiindulási alap az, hogy teljesen tisztában vannak vele, hogy az embereket hugyozzák szemen, tehát, ha valaki itt törvényt sért, akkor azok ők.

Na már most az összes intézkedés (jelzem ez most részemről pszichológiai szemszög) arra megy ki, hogy minél jobban húzzák a húrt. De egyáltalán nem az anyagi haszonszerzés a végcél, hanem az, hogy "végre" pofon lehessenek ütve és elhúzhassanak a sunyiba szűkölve.

Ez egy nagyívű játszma és a célja mindenképpen a pofon, legyen ez forradalom, lázadás, vagy más... kicsiben Viki egy személyben is játsza a beszólok, majd sallerért megyeket.

És ebbe jól beleillenek a kajászói események. Erről majd kussolni fognak, mert a gazdák cselekedete jogos (és a jogost most emberi és nem törvénykezési oldalról kell érteni). Tehát ez egy mini pofon újra és a gazdák most felismerhetnék azt, hogy, ha összefognak visszavonathatják az egész földtörvényt.

A választások is ugyanez a helyzet. Félnek, hogy elveszítik, de érdekes módon még is mindent elkövetnek annak érdekében, hogy azt a hatalmas pofont újra megkapják amit 2002-ben kaptak.

És ez viki egyéni játszmája de belevonta a pártot és az egész országot is. Sokszor ilyenről szólnak a háborúk.

Szerintem, ha valaki képes elrugaszkodni az aktuális tényektől és felülről ebből a szemszögből nézni az eseményeket az elég jó scenáriókat tud felállítan. Ez csak a saját véleményem, de, ha valaki picit is foglalkozott(zik) pszichológiával az pontosan érti mire is gondolok...

Remélem a kis törpe besöpri újabb nyereségét, a választási veszteséget, mint 2002-ben.

Legyen igazam!
@bgp: :-)

Humornak jó.

Keresgéltem Rebekát. Hát?

Megkérdezték az aszályról. Elkeserítő. A 7 perctől van az interjú.

realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2846

"benne kell tartani a vizet a tájban"

Rebeka drága! Hogyan tartsam benne, ha nem raktározhatom, ha nem tárolhatom a vizet? Már pedig 23. éve, ti, megélhetési zöldek tiltjátok.
@vakapad:

Idézek a belinkelt cikkből:

"az volt Kiss földjével a problémájuk, hogy az négy hektárral nagyobb, mint amire a vállalkozó pályázhatott volna. Ezért szerintük érvénytelen a pályázat – mondta el kérdésünkre Boór Ferenc, a Fejér Szövetség szóvivője."

Vagyis még az sem tiszta, hogy vajon fogsértő volt-e a földfoglalás.

Fentebb arról írtam többször is, hogy - feltételezve, de nem megengedve - HA a mai törvények ellenében cselekedtek volna a gazdák, akkor sem feltétlenül gondolom ezt automatikusan elutasítandónak.

Más a véleményünk, előfordul az ilyen. :o)

Viszont hadd tegyek némi észrevételt: nehéz úgy vitatkozni, ha - szerintem - fontos kérdésekre, felvetésekre nem válaszolsz.

Egy példa: álláspontod sarkalatos kiindulópontja az volt, hogy "egy demokráciában vagy rendes kapitalizmusban".
Kétszer is kérdeztelek, hogy szerinted jelenleg van-e bármelyik ezek közül hazánkban.
Válasz nem érkezett.

Kérlek, ne vedd zokon a kritikámat, nem rosszindulatú kekeckedésből írtam erről.
Megkapta a selyemzsinórt szeretett vezetőnk, csak nem tudja mire való. Meg fogják mutatni neki...
@rdos:
hadd legyek renitens:

a KIC alkalmas volt megújításra és még sok minden más is csak akkor a mai rablóitok nem kaptal volna lófaszt sem...igaz nem is érdemeltek mást csakis lófaszt a 23 év felhozatala alapján

brühühühühühü

most majd jönnek a rohamok...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Több esetben igazad van. Nem őriztünk libát, mert neked még az is megoldhatatlan feladat lett volna, éppen úgy, ahogyan az is, hogy megértsd, mit, miért és hogyan mondtam. Miután azt is írtam egy előző hozzászólásomban, hogy a mostani NER a saját szarába fog belefulladni gondolom egyenesen következik, hogy FIDESZ NER tag vagyok. (Neked) Más értelmes ember érti az irómiát és a karikatúrát, neked ez megoldhatatlan feladat volt. Nem baj, legalább van hová fejlődnöd. A mondás pedig ugye az, hogy a magyar paraszt hátán szántani is lehet, csak piros-fehér zöld pántlika legyen az ekeszarvra kötve. Nem várom tőled, hogy az alábbi szavakat megértsd: szántani, eke, ekeszarv.
Na, hogy másnak is írjak: ha a kossuth téri kordonbontás nem volt probléma, a földfoglalás sem lehet. A "jogos" tulajdonos meg szépen odamegy és elmagyarázza, hogy ez nem volt szép, és természetesen a földekért járó eu támogatást a falu szegényházának számlájára utalja...
pf. mi ez itt, foglalkoztató hőbörgőknek és konstans panaszkodóknak? jaj annak a kormánynak, akit a nemtetszik-emberek választanak meg, mert lehetetlen elvárásaik vannak. elég csak az arab tavasz és az ukrán narancsos forradalom utóéletére gondolni..
@rdos: Alkalmasint a dős zöldeknek köszönhetjük a szlovák C-variánst. Meg a Szigetköz mai állapotát, és még jó pár dolgot. Tényleg megélhetésiek.....
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

vakapad 2012.10.21. 10:26:48
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

"Az ilyen megmozdulások annál kevésbé járnak az állam részéről retorziókkal, minél inkább van az országban demokrácia. Hogy ezt a megmozdulást én veszélyesnek tartom, abból a válaszom is kikövetkeztethető."
@pjm: Azért a nagy hajrámagyarozás közben remélem eccer Antall szerepét is a helyére fogják tenni. endresy.blogspot.hu/2012/10/megelhetesi-folderzes.html A szobrát pedig Lenin mellé, jobb kézre.

Ami a sajátunkba fulladást illeti, a magaméval szívesen hozzájárulok, ha a latrinacsászárka pottyan bele. endresy.blogspot.com/2012/05/latrinakiserlet-es-ellensegkep.html

Viheti Tarlóst is magával.
endresy.blogspot.hu/2012/10/tarlos-ember.html
@GeoCracker:

mikor tudomány és politika helyet cserél és hozzá nem értő lilák meg kékek föstik magukat ző'dre sok pénzért vagy dicsőségért

brühühühühü
@leonito77:

Szia!

Annyiban egészíteném ki a gondolatmenetedet, hogy az általad említett önbüntetési mechanizmus - mert erről van szó - TUDATALATTI szinten jelentkezik.

Hasonlít ez arra, akkor a kiscsávó addig baszakodik, amíg meg nem kapja a "visszajelzést", vagyis egy jó nagy pofont.
A példám azonban mégsem igazán jó, mert az előbbi esetben figyelemfelhívást akar kiprovokálni a kölök.

Ismerek nem egy olyan embert, aki akkor érzi jól magát a bőrében, ha van valami konfliktus, a nyugis békét nem kedveli.
Balhéban van elemében, és EZÉRT kényszeríti azt ki.

Viktorunk tipikusan ilyen karakter.
@Habakuk999: A net népének szerintem nem kötelező hitelesnek maradni. A szó de jure értelmében értve. De facto inkább azért,mert különben nagyon gyors a lebukás, a véleményütköztetés. Mert gyors az információ.
Erasmus levelei anno egy életművet jelentettek egy kötetben. Ma egy olyan terjedelmű levelezés, még akkor is, ha tények, információk röpködnek, akkor is max egy hónap termése lehet.
@rodeo36: A tudomány sokszor veszi át kicsit a vallás helyét. S ezzel sokan visszaélnek. Mert aki nem akar hinni a papoknak az gyakran fenntartás nélkül hisz egy "akadémikusnak". Meg a papokban hvők is bedőlnek a tekintélynek.
@vakapad:

"Hogy ezt a megmozdulást én veszélyesnek tartom, abból a válaszom is kikövetkeztethető."

Elnézésedet kérem a figyelmetlenségem miatt, arra a kérdésemre valóban válaszoltál.
@pjm: Mióta vagy kötelező olvasmány?! Nekem támadsz és azt várod, hogy majd végig fogom olvasni mikor miket írtál?! Hát, elvárásaid azok vannak, nem mondom.
Szóval még libapásztornak is hülye vagy? Neked még az is álom karrier lenne? Sajnállak.
Ha már irónia, akkor ha azt mondom, hogy büdös paraszt vagy, akkor remélem érted te is az iróniát. Irónikus, mennyire találóan jellemez az a két szó...
Megbassza a kurva anyját. Hogy ne legyek vulgáris.

/Szarfaszú pojáca, sajnos mind./
@Habakuk999: Kommunikációs problémánk volt, nem értettem, hogy out of blue, hogy jön a jogilag szabályos-e kérdés. Nem támadni akartalak.
Nem vagyok otthon a földdel kapcsolatos szabályokban, utána tudok nézni. Hogy hülyeséget ne írjak.
De ha most szabálytalan is ahogy van az egész, és vastagon törvénysértő, akkor is, ugyan meddig tart viktoréknak akár az egész alkotmányt átírni úgy, hogy az egész földpályázatos-földsumákolós biznisz alkotmányos és törvényes legyen?!
@Husz_János_Puszita: A föd szétosztása helyett egy ésszerű gazdálkodásra kellene áttérni. A tulajdonosváltás sokszor okozott már csődött a mezőgazdaságban. Ahhoz ugyanugy évtizedes nyugi kellene, mint az oktatáshoz, és még sok mindenhez.
Áll a bál!
Csók, puszi mindenkinek! :D

Szintén címlapos...

"Újabb igen hatásos performanszt adott elő elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten jelentette be: mindent megtettünk, robotoltunk éjjel-nappal, a belünket kiköptük a nemzetért, de ezeknek ez se elég."

mentalisdeficit.blog.hu/2012/10/20/viktor_felmostak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_21&utm_campaign=index
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem támadtál.:) Én támadtalak, nem konkrétan téged, hanem a folyamatot.
Én vagyok egy vén majom, akit ingerel, ha valaki nem tudja azt mondani, nem tudom.

Mert mindenki mondja a tutit, ész, gondolat, szakértelem, olvasás nélkül.
Ahogyan GeoCracker jól megjegyezte, eszméletlen sok információ rövid idő alatt áramlik, s mindez sajnos a szakértelem rovására.

Jól látszódik kormányázásunkban.

Ne haragudj, ha sértő lettem volna.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Abban egyet értek, hogy tudat alatti, de sokkal komplexebb a kép.

De megnyilvánulásban ez annyit tesz, hogy látszólag megpróbálja elkerülni a vereséget, de a felszín alatt mindent megtesz azért, hogy ez létrejöjjön és az igazi "jutalom" az, amikor megkapja "jól megérdemelt" büntetését.

Egy hasonló példa a saját környezetemből. Munkatársam mindent megtett annak érdekében, hogy a közvetlen főnöke leszúrja. Mindenkit idegesített, a főnöke néha meg is tette a szívességet neki.

De mindent megtett azért is, hogy kirúgják és 11 évébe tellett, mire végre "lebukott" olyasmin, amiről csak ő tehetett és az ismerősei számtalanszor figyelmeztették a várható következményekre.

Itt is ez van... , de a játszma már nem egyszemélyes, gyakorlatilag egy egész ország van benne.

El lehet és el is kell zavarni őt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát ennyire futotta neked a válaszban, Elfogadom az ész érveidet, hogy büdös paraszt vagyok, de legalább nem az aszfalton szereztem a mezőgazdasági diplomát...neked meg mindegy, az érveid megállják a helyüket, legalábbis hozzád képest a te környezetedben. Sajnállak, szánalmas vagy...
@kirsten:
Lehet, hogy be vagyok lőve, mert amit magam körül tapasztalok, az nem lehet a valóság...

(félreértetted a hsz-mat)
@Habakuk999: Csak hogy mindketten értsük, mi is itt az én problémám:
Te ezt kérdezted: 'Jogilag hitelesen hivatkoztak?
van ilyeen jogszabály?'
A kérdésed pedig erre érkezett:
" Budai Gyuluson kívül a gazdák ugyan mit tudtak kiszenvedni magukból?! Egy női budai gyulust kösz, de kösz nem. Az lmp jól kitanulta a fidesztől, hogyan kell ilyen olcsó manipulációval szavazatot nyerni. Mert ugyan mi maradt nekik?! A városokban a kutyának sem kellenek, a white trasht elvitte a fidesz és a jobbik. Maradnak a gazdák, na náluk még tudnak talán nyomulni. Nem véletlen Fabius forró érdeklődése és gyakori posztjai a különböző ángyán jelentésekről."

Áruld el, ebből, honnan a francból kellene nekem rájönnöm, hogy te a földfoglalás jogi hátterére kérdezel?!
Bocsi, de eltört a kristálygömböm, így nehezen megy nekem a gondolatolvasás. De máris rendelek újat az ebayen.
A személyeskedésedet pedig gondold át újra, és iratkozz be egy kommunikációs tanfolyamra.
Mielőtt csak úgy csapkodod a billentyűket...
@pjm: jaaaa, hogy agrármérnök vagy. Ez sok mindent megmagyaráz.
Te vagy az első igaz? És ez volt a legkönnyebb. Hadd találjam ki, 2000 és 2004 között végeztél. Amikor ez volt a slágerszak, még a szocmunkás szak előtt.
Első generációs diplomás. Érthető a viselkedésed.
@pjm: Csekk lány hittel.
Így is vitázik.
Ha az első lila köde fölszáll, jól lehet vele beszélgetni.

Bocs, hogy belepofáztam.
@Habakuk999: Kicsit, a személyeskedés.
De megnéztem a pályázatot. Nem tudom elolvastad -e?
A feltételek között a lakóhely nem szerepel, csak nyilatkozni kell róla....
Na már most, ha nyilatkozik róla, akkor ugyan ki ellenőrzi annak valódiságát, pláne, ha haver...
MErt a nyilatkozat hiánya teszi érvénytelenné a pályázatot ha jól értem.
Amúgy 20 km-es körzetben nem olyan nehéz találni egy olyan ügyvédi irodát, aki elintézi a lakóhelyet vagy a székhelyet....:D Pár milka per év megéri.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :)

na basszus. Örültem, hogy itt vagy, Te a jogász, s mivel érdekelt, tényleg van-e ilyen jogszabály, megkérdeztem.

Egyszerűbb lélek vagyok én tőled, az agytekervényeim is sokkal simábbak lehetnek.

A személyeskedésért bocsánatot kértem az előbb. ( Amúgy igazam van, de ezt már csak a kisördög mondatja velem.:)))

Még egyszer, bocs a személyeskedésért.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :)

na basszus. Örültem, hogy itt vagy, Te a jogász, s mivel érdekelt, tényleg van-e ilyen jogszabály, megkérdeztem.

Egyszerűbb lélek vagyok én tőled, az agytekervényeim is sokkal simábbak lehetnek.

A személyeskedésért bocsánatot kértem az előbb. ( Amúgy igazam van, de ezt már csak a kisördög mondatja velem.:)))

Még egyszer, bocs a személyeskedésért.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Azért az első reakciója nem úgy jött le, hogy támogatja, hogy pont ő éhségsztrájkol:D
Nem is értem, miért gondolták Kajászón, hogy oda már nem ér el a fidesz keze. Hiszen mily köze van alcsút-felcsút orbáni mocsárhoz... Esélyük sem volt, szerencsétleneknek.
@rodeo36: "a KIC alkalmas volt megújításra"

Elméletileg ami elromolhat, az meg is javítható, így teoretice igazad van.

Csakhogy azt kell tudni, mi 1990-ig szovjet-orosz megszállás alatt voltunk. A szolgálatok, a besúgók, a párt, a hivatalok, a sajtó, az egész élhetetlen struktúra ellenünk volt. 1956-ig egyértelműen, utána egyre kevésbé láthatóan, de tudhatóan. Ment a porhintés a legvidámabb barakk, sajátos magyar út, ... (szinte mindenki be is vette a mai napig). Janibá mozgástere egyenlő volt a nullával. Az orosz agitPRopos eftársak találták ki az imidzsét. Aki ismeri a szovjet-orosz (valójában inkább mongol-tatár) birodalmi mentalitást, annak kétsége sem lehet arról, hogy mi, és az összes többi szatellita mennyire voltunk önállóak. Kísérleteztek az orosz eftársak a különféle "árnyalatú" szocializmusokkal. Még egy "el nem kötelezett" Jugoszlávia is belefért a spektrumba. Két okból. Keresték a leghatékonyabb gazdasági mechanizmust, és külpolitikai okból. Nem szovjet birodalom van, hanem baráti cucialista államok szövetsége.

Aki az átkosbeli rendszert szolgálta, ezt be kéne végre látni, az kollaboráns volt.

Azért nem lehetett megjavítani a komenyista ifjúsági szövetséget, mert pontosan az volt a cél, hogy rossz legyen. Hogy az alja népek tovább lehessenek képezve aljasságból. Ellenünk.

Meglehet tévedek, de legkevesebb 78 év múlva, a pártállami titkosszolgálati archívumok megnyílása után kiderül.
@Habakuk999: Gonosz vagy, ne hagyd, hogy a kisördög butaságokat mondasson veled.;)
Amúgy nem nálam van lila köd, hanem nála. Úgy nekem támadt, mintha ő lenne budaiék országos haverja. Szval neki kellene lehiggadnia picit.:D
@rdos:
Ezt az okfejtést már sokszor, sokaktól hallottam, olvastam. Kérdésem: A rendszer szolgáló titulus kiket illet szerinted? Mert a tanár, orvos is a rendszert "szolgálta", hisz a rendszertől kapta a fizetését. A gyári munkás is stb. stb. Vagy csak a besúgók, ügynökök? Akiket minden '90 utáni kormány megvédett, legutóbb Orbán és tsai....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerinted melyik az egyszerűbb nekem?

Böngészni órákig vagy rád kérdezni?:))

Indulok, nem leszek egy darabig. Szia
@rdos:

egy valamit figyelmedbe ajánlok, 1945 után kétpólusú volt a világ 1990-ig és jól lehetett tájékozódni benne, és ki hol leledzett azt 1945 után a győztesek lepaktálták 50 évre...vitáról szó sem lehetett lásd 1956 okt 23!!!

én sokat utaztam anno és tudom, hogy mi a különbség a táboron belül és kívűl

ma mi van?

egy másfél pólusú világ amely egyre inkább egypólusúváválik és akkor olyan lesz mint a narancsbukta magyarországon a nyomorbánnal az élén azt tehet amit akar mert nincs ellenpólusa az lesz a borzalom amikor egyetlen és vitathatatlan hatalom ural mindent és meg is modja

most tartanak a délkinai tengeren hatalmas demonstrációt csak emlékeztetni a világot, hogy oda lőnek ahová akarnak és akkor amikor akarnak

és ez nem jó

kicsiben Levédiában és nagyban a Földön

brühühühühühü
@Parafrázis: Szolgálatok, rendőrség-"igazság"-szolgáltatás, pártfunkcik, és valahol még a párttagok is.

Már most a civil szférában "csak" az ügynökök. És jól látod, igen, abból, hogy ki kit véd meg, sok minden következik. Sajnos.
@Mariann19: Nem vagy elég fantáziadús. Ha végiggondolod, hogy kitalálták a pénztárgépek bekötését a NAV-hoz jó nagy költséggel, bár szerintem nem a pénztárgépbe beütött összegek utáni ÁFA hiányzik igazán a gazdaságból, akkor be kell látnod, hogy a köztéri padok persellyel piti megoldás lenne. Mimimum át kéne alakítani az összes köztéri padot úgy, hogy alapból függőlegesen álljon az ülőfelület, és egy automatika állítaná vízszintesre a bedobott összeg függvényében. Na, mit szólsz?
@Habakuk999: Mna szép. Szaladj csak, úgyis találkozunk mi még itt.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: No lám, tegnap én is ezt mondtam Fabiusnak...
@rodeo36: "egy valamit figyelmedbe ajánlok, 1945 után kétpólusú volt a világ 1990-ig"

Igen, a vízcsapból is ez folyt szerte e sártekén. Nem vagyok benne biztos, hogy ismerjük a teljes igazságot. Meg is kérdezem, melyik nagyhatalom nem interveniált a vörösök ellen? Megmondom. Az USA. Valami távol-keleti parancsnok magától értetődőnek vette, hogy ő is beszáll az intervencióba, aztán szóltak neki otthonról, gyere vissza Oroszországból a hadseregeddel együtt, ez nem a mi harcunk.

Viktorunk hadakozik a fújejuval. Pedig az igazi ellenségünk az orosz és amerikai érdekeket kiszolgáló politikumunk. Unortodox módon gyengítjük magunkat, de az Eu-t is. Kész vízlépcsőt nem adtunk át! Az Északi-tengert a Fekete-tengerrel összekötő nemzetközi viziút Európa szívében 23. éve miattunk kihasználhatatlan. Rebeka szárazságtűrő növényekkel akarja az aszály problémáját megoldani. Orosz piacainkat teccettek volna forradalamt csinálni Józsibá eldobta, orosz olaj gáz azóta is jön, az első ára titok.

Jól látod a pólusfogyást, de meglehet régebben is egy csapat voltak ezek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vasárnap, az Úr napján?! Micsoda pogány dolog ez? Remélem hamar végzel.
Hétfőn és kedden is dolgozol? Ugye nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hétfőn biztosan, tegnap is melóztam.
Ma este hatig végeznem kell egy melóval, mert csak ekkor tudják nélkülözni ezt a jószágot.
Nem lehet mindenki Stefi bocihoz hasonlatos, aki szombaton eleve nem dolgozhat... :)
@élhetetlen: Azt azért ismerd el, hogy az alapötlet tőlem származott, a technológia kidolgozása viszont a Te zsenialitásodat dicséri, mely már-már a találmányok szintjét üti meg.Egyébként a rendszer pneumatikára épülne?
Tegnap éjjel már eléggé elcsigázott voltam az itteni nagy élet követése okán, és nem tudtam megosztani veletek azt, hogy a köztéri padok igénybevételi adóját tovább fejlesztettem.
Ilyen adót még nem láttál! Bevétel növelő és egyben foglalkoztatási gondokat csökkentő megoldásról van szó.
Tehát megvan a persely, a tartalmának megőrzése érdekében perselyőrző személyzetet kell kijelölni. Erre a feladatra kizárólag közmunkásokat kell alkalmazni. A munkahelyek felügyeletét kizárólag felsőfokú végzettségű közmunkás láthatja el, mely a munkahelyi vezető feladatkörén kívül köteles a perselyek ürítését végrehajtani és felügyelni, tartalmát rendeltetési helyére elszállítani.
Egyéb kérdésekben az ide vonatkozó törvény végrehajtási utasítása rendelkezik.
Jó lesz így?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát én akkor végeztem, amikor valszeg te még a kakaósdobozt tologattad a homokozóban, hogy brrrr. De tudod nem az a paraszt, aki traktorral megy a discoba, hanem aki rajta hagyja a hármas ekét. Szóval szerintem szellőztesd ki a fejedet, de ne hátul és azután írj ide bármit. Azért, mert neked bajod van otthon nem kell mindenkinek az okosságaidat olvasgatni. Köszönöm a megtisztelő figyelmedet és azt gondolom, itt be is fejezhetjük a vitát.
@Mariann19:

Nem akarom útját állni zsenialitásotok maradéktalan kibontakozásának, de nagyon hasonló szisztémát ismerek már.
Ama hasonló helyeken az a felirat van kifüggesztve, hogy WC. :o)
@Mariann19: Természetesen elismerem, hogy az alapötlet Tőled származik, én csak tupíroztam. Egyébként nyertél, a Tiéd a költségesebb. Azért vegyük bele, hogy minden persely mellé kell egy NAV-hoz bekötött terminál, amibe beütik a bevételt, különben nem lehet kiírni egy rendes meghívásos tendert, és akkor mi lesz!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ne gátold gondolataim szárnyalását! Nem veszed észre, hogy Matolcsynak segítek? Hol van benned a haza felvirágoztatásának nemes érzete?Ezt a leértékelést!
Hálátlan vagy!A minap az egekig magasztaltalak a fogalmazási stílusod okán és ez a hála?
Azért megbocsátok attól tartva, hogy esetleg nem olvashatom remekbe foglalt mondandódat.OK?
@élhetetlen: Tényleg! A terminálok, melyeket állami megrendelés keretében kell biztosítani, szabad árformában. Beállítandó nyereség %-ban: 62 %
"Tiéd a költségesebb." Miért?A közmunkásokat így is - úgyis fizetni kell, költségvonzat O.A terminálokat kötelező felhasználni, ha már vár valaki a jól megérdemelt nyereségből képzett baksisra.
És dől a lé!
@Mariann19:

Dátum: ma

Végtelen sajnálattal vagyok kénytelen közölni, hogy a "dicséretért genyóságmentességet" prodzsektet egyoldalúan, azonnali hatállyal felrúgom!

Kelt: mint fent
Helyszín: gép előtt V.T.Ő.Cs. sk.

Ui.: szárnyaljatok, hajrá! :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Nem szép Tőled!Most lesírom a méregdrága szemfestékemet.A mai időkben ez luxus felhasználásnak minősül, oda lesz a tűpénzem.
@Mariann19:

Hogy lásd jóindulatomat, nem kérdezem meg hogy tűpénz alatt akupunktúrás kezelésre félretett összeget értesz-e.
Mert az már tényleg szemétség lenne tőlem. :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: A tűpénzem a megbízásos jogviszonyból származó, titkos jövedelmemből származik.
Tisztelet Rebekának és a gazdáknak.
@pjm: Biztos az én gondom, de vitázni nem vitáztunk. Hacsak nem azt az ütős kezdetet nem érted vitaindítónak, hogy hülyegyerek...
Hadd adjak egy tanácsot. Ha nem vagy bunkó, nem kezelnek annak. Mert hiába a (z agrár)diploma, nem leszel ilyen stílussal vitaképes. Max egy borsodi kocsmában. De az meg nem az én stílusom.
Ha vitázni szeretnél, állok elébe. De jó lenne ha előbb megnéznéd az értelmező szótárban mi is az a vita. Biztos nem tanították a főiskolán két traktorvezetői foglalkozás között.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt a szombaton nem dolgozhat dolgot nem értem.:D Ahogy nem értem Stefike és a dolgozik szót így együtt sem.:D
Ez a pados-perselyes cucc nagyon jó, tényleg jelentős bevételt hozna. Neve legyen padó. Némi díszruhás padőrség azért jobban mutatna, mint a közmunkások a sima láthatóságiban. Ja, és nem muszály függőlegesre állítani a padokat! Megteszi néhány süllyeszthető százas szög is, valami olcsó mechanikus tekerős megoldással. Ezt a segéd padőrök végezhetik. Nekik nem lesz díszegyenruhájuk. Fizetésük se, ők csak a statisztika javítására lesznek foglalkoztatva. A padőrök egyenruhájának gyártását (25.000 készlet) a Simicska ModeHouse Kft. nyeri majd el pályázaton.
@franczferencz: Hát az orbán ráhelre nem is gondolsz?! Az mindig holmi elfajzott fesztiválokat szervezzen? Férjes jó keresztény asszonyként?! Hát nem inkább egyenruhát sztájlingolna inkább?:D
@franczferencz:

Remek ötlet! :o)
De maradt még benne!

A padőrök nemzeti illatát Padőr-ödőr néven dobhatná piacra a Közgép egyik vállalata.

Fontos lenne Bidörmeier stílben kialakítani a padot, ami ősi stílus az Alföldről (Szöged).

A felavatási ünnepségen koncertezhetne a Pa-Dö-Dö(r) - ja, bocs, mégsem, az nem illik a profilba.

Marad tehát Ádör János, aki ünnepi beszédben méltathatná a padó jelentőségét - hacsak a "vedör" másképp nem dönt, és eső formájában ellenszavazatot nem jelent be... :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

:-D
Na akkor össze is állt a prozsekt. Matolcsynovnyik Hivatal figyelem! Lehet koppintani. De félre ne nézzétek! csak semmi kuszaság!
@franczferencz:

Ne maradjanak ki az alapötletet felvetők sem, mariann19 és élhetetlen.
@franczferencz: Hát igen, mert ha benézi, akkor transzvetíta ruhában fogunk padőrsködni.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Meggyőztél, visszavonom!
Egy ilyen tündérsámánnal nem merek ujjat húzni! :o)
@simple observer 1.0:
Hálistennek nem úgy lesz, de én azt írtam, hogy ez lenne az egyetlen logikus lépés. Ha most gyorsan lezavarna egy választást, ahol többsége lenne, azzal ki tudná védeni a 2014-es nagy zakót, sőt még meg is erősödhetne a pártján belül. Mert a nagy bajok sztem ott lesznek...
@ByA: pedig VALAMINEK történni kell, az nem lehet, hogy SEMMI sem történik. Magyarországon ha felülről nem történik semmi, akkor alulról meg pláne nem. Tudod két féreg beszélget a főnök gyomrában: Téged is a főnök nyelt le? Nem én alulról küzdöttem fel magamat...
@debreceni.blog: A nagy bajok először a kdnp körül lesznek...azokat ugye ki kell rúgni a parlamentből. Azt nehezem magyarázza meg a katolikus papságnak, de azok azért a pénzért még lenyelik. Aztán meg vagy 80 mostani képviselőt is ki kell rúgni, főleg a polgármestereket, viszont azokat meg helyben nem biztos, hogy újraválasztják, ha így megí. Szóval nem irígylem mostanában a kedves vezetőt, sokasodnak a magának rakott trágyadombjai...
süti beállítások módosítása