Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.30. 04:57 Fabius

Félázsiai Jópásztor a giccspiacon

Címkék: fidesz orbán viktor turulavatás

Semmi nincs mi mérhető volna röhejességben ahhoz, mikor Fénylő Csillagunk nagyon akar megmondani valamit. Mert kicsit megmondani a gyávák menedéke, a pátosz nélküli értelmes beszéd meg ballib ármánykodás. Ilyenkor akkora sebességgel pörög fejében a giccspaneleket sorakoztató bullshit generátor, hogy keletkező belső vákuumtól az alsó túlnyomásszelep rászívja a Multivan hátsóülésére és percekig nem tud kiszállni.

 Na, de mikor végre enged a szorítás, akkor aztán kitesz magáért, mint Félázsiai Számadójuhász a Kézai Simon regegyárban:

 "Aki aki tud olvasni a jelekből, az láthatja, új törvények világa közeledik az európai kontinens felé. Ennek a formálódó új világnak az első parancsolata úgy hangzik: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak, vagyis az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak. Azt kívánom minden magyarnak, legyen füle a hallásra és olvassanak a jelekből"

 1: Aha, szóval a közelgő új törvények világában az erősek egyesülnek, a gyengék széthullanak.  Nemtom feltűnt-e, de nálunk már két éve ki van hirdetve a NER, - te hirdetted ki - ott a nyilatkozat róla minden közhivatalban - te akasztattad oda - szóval valamiért az az érzésem egy Cavinton kúra esedékes lenne megint. 

2: A gyenge nemzet - erős nemzet párhozamot egyszer el fogod szúrni, annyit hajtogattad már soha nem látott közutálatnak örvendve, hogy a nagy számok törvénye alapján a beépített bullshit generátor össze fogja keverni a szintén örökérvényű: a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk-kal. Végül is ez sem lesz kevésbé releváns, és egyszer az életben nem a hátad mögött fognak röhögni rajtad.

"A politikus és a gazdaember is pásztor, el kell számolnia a rábízottakkal; a jó pásztor az, aki megkeresi az elveszett juhot."

 Ez is bullshit, de legalább igaz, bár nem úgy igaz, ahogy ő érteni véli: a politikus gazdaembernek előbb vagy utóbb el kell számolni a rábízottakkal. Ezt egyre inkább így érezzük mi is minden Ángyán jelentés, földpályázat és földtörvény elolvastával. 

Ráadásnak itt van ez a turul is, mint a magyarok nemzeti azonosságának jelképe. Ez eddig rendben is lenne, a turulszobrokkal magukban semmi bajom nincs. A körülöttük lévő eszement hájppal viszont annál több van. Kattints ide, ez itt egy nekem is tetsző turulszobor. Aztán nézd meg a tegnap átadott ópusztaszerit és mondd el habozás nélkül neked mi jut elsőre eszedbe róla:

turul.jpg

Mert nekem egy kalocsai mintás pénisz tetején kivirágzott turulgomba, innentől pedig hiába magyarázza bárki, hogy a fallikus szimbólum nem fasz, hanem pásztorbot, rajta a mintázat egyenesen a nemzeti egység jelképe. Azt is hamarabb elhinném, hogy az oszlop maga az égig érő paszuly, hegyén a megpattant hüvelyből előkandikáló terméssel, ami annak jelképe, hogy Orbán Viktorka tízévesen elcserélte a család egyetlen Riskáját Mészáros Lőrinckével egy sóletkonzervre, mert már akkor is remek üzleteket kötött. 

Mit lehet ebből kiolvasni, kedves jelolvasásra buzdított nemzet? Azt bizonyosan, hogy a kétoldali akut turulhájp kitart még egy darabig, pedig már az Orbán szülők is erősen unhatják arccal a falnak fordítva őrizgetni a csemetét kompromittáló képet: 

orbán turul.jpg

712 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr294810815

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.01. 10:36:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Politikai mítoszok és eposzok 2012.09.30. 18:25:36

“Nyomot hagyni” - írta Török Gábor Orbán és köre egyik fő politikai és személyes céljáról, hogy megérthessük, miért nem elégszik meg a regnáló miniszterelnök csak egy “sima” kormányzással. Kétségtelen, a név megörökítésének szándékát számos momentum bi...

Trackback: Politikai mítoszok és eposzok 2012.09.30. 18:25:32

“Nyomot hagyni” - írta Török Gábor Orbán és köre egyik fő politikai és személyes céljáról, hogy megérthessük, miért nem elégszik meg a regnáló miniszterelnök csak egy “sima” kormányzással. Kétségtelen, a név megörökítésének szándékát számos momentum bi...

Trackback: Orbán Viktor juhokat számol 2012.09.30. 15:26:36

Miniszterelnökünk turul szobrot avatva juhokról és a jó pásztorról elmélkedett. Igazi választási kampányos tanmese, amiben mi, a zemberek vagyunk a birkák. Szent Mihály nap - minden  választópolgárnak eszébe jut róla valami: búcsú, nosztalgikus fegyve...

Trackback: Összeesküvés-elméletekkel mossa a Fidesz az egyszeri szimpatizánsok agyát 2012.09.30. 14:16:00

A titkos űrfegyverekkel turbózott vörösiszap-konteó után a fanatizált narancsdroidok a gyilkolásra, vagy a kollektív öngyilkosságra felszólító üzenetet is megkapják majd? Számos értekezés olvasható a neten a történelem nagy diktátorainak elmeállapotáró...

Trackback: A náci “Mihály Arkangyal Légiója” szellemét idézte meg ópusztaszeri beszédében Orbán Viktor 2012.09.30. 14:12:51

Ösztönökre és érzelmekre ható, félelmeket ébresztő, vallásos és mitologikus elemekből kutyult szektás halandzsájában a román Vasgárda emlékét idéző harcra hívott a messiásként szónokoló miniszterelnök. Nem véletlenül szervezték az ópusztaszeri turulava...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

a bácsinak amúgy meg van minden alkatrésze? mert úgy látom a fejéből mintha hiányozna ez-az... :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Analizáljuk az elmédet, aztán ilyen következtetésekre jutunk.
Hozott anyagból dolgozunk, haragudj arra, aki megcsinált!
@Knósszosz: A kommented elején kivert a víz. Azt hittem, hogy komoly a szemrehányás a "téves elméletek gyártása"-val kapcsolatban.Csupán remélni tudom, hogy vaskos íróniával fűszerezett a mondandód. Ugyanis amit írtam, az jelentős média felületet kapott nálunk.
Micsoda lózung, hogy hazai társaságok kapják meg az állami megbízásokat.Ebben az esetben nem beszélhetünk hazai résztvevőkről, csupán egy kedvezményezett vállalkozásról. Ez a hézag.!!!
Jó sört vegyél a sarki boltban, pl. Radebergert. Garantáltan kitágul előtted a horizont, ha megiszod.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fabius kilövi, oszt a tahótlanításod a hajadra kenheted, ha gyün majd vissza :D
@Mariann19:
Azt gondolom, világos a politikai hovatartozásom.
Lájk:))
@Knósszosz:
Analizálja a wmiki. Az úgyis a fiúkákra bukik! :))
Nagyjából a 19. század végére köztudomásúvá vált (legalábbis azok számára akik hajlandóak utánna olvasni), hogy a turul (togrul) solymot jelent. Erre a mai napig mindenféle dögkeselyű-szerű valamiket faragnak szoborba turul-madár címen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Annyira nem unja... A sorszámain látod hányszor tiltották már ki. :D
@Knósszosz: Tényleg? Számomra nem világos.

Ez nem degradáló, sőt...
A magamé sem világos nekem.:(
@nedudki74:
Ha egy igénytelen közönségnek, közösségnek megfelel, akkor miért ne??? Azok be vannak szarva ettől a dögkeselyűtől is! :)

@King of Shadows:
Lesz az még 21414-os is! :)
@Habakuk999:
Akkor:
Jobb, kuka… így röviden.
Világos?
@nedudki74: a SÓJOM mostanság nem menő név...
egyébként se tudott heje se nírni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jódetélleg, bezár a bolt.
Egy sert csak kell innom még-:)
A téglástól kiszáradt a gigám...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ausztria, Belgium, Dánia, Franciaország, Olaszország, Németország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália és Spanyolország. Gyakorlatilag az egész kontinentális Európa.

Mi egy jó ideje ugye már a Balkánon vagyunk, felteszem meghívást sem kaptunk. :-(

Nagy-Britannia szokása szerint csak akadályoz. Pedig;

"... sorolta a lengyel külügyminiszter, aki szerint éppen ezért a britek, ha akarnák, dominálhatnák az európai közösség védelmi politikáját is".

Hát, az angolok meglehet közelednének az Eu felé, de a volt gyarmata, ez az "USA nevű fagyi" visszanyalt, és nem engedi.
@rdos:
Aki kimarad, az pedig lemarad... Mi pedig... :(
@Spániel:

"Én azon álmélkodom még egy picit,hogy kevés kivételtől eltekintve, minden, eddig orbánban reménykedő és hittel hívő réteg is megkapta már a maga kokiját és sallerját, hatalmas seggberúgását,mégis kitart. Még milyen mellbevágó intézkedés vagy ultradöbbenetes lépés ingatná, gondolkodtatná el ezeket az embereret?"

Éppen most olvastam Navracsics Úr - ajvé, máris hatalmas hibát követtem el dramaturgiailag, mert az ÚR az Tuggyukki! :o) - mai napi böffenetét, amiben a vallási toleranciára hívja fel a figyelmet és nyomatékosan hozzáfűzi: a net az nem jó!

Nagyon nem jó!

Mer'hogy ottan álnevesen, noname üzemmódban lehet kritizálni!

(Közbevetett kérdés: rosszul emléxem, hogy általános gyakorlat némely, netán több újságnál is, miszerint egy-egy rázósabb cikk után NINCS megjelenítve a szerző...? Nem is beszélve a "nevét nem vállaló informátorokról"...)

És az milyen dolog má', hogy bárki csak úgy belepofázik a világ dolgaiba névtelenül, hát nem? (nyilván az elharapódzó paranoiámnak eredménye az, hogy megfordítom a fenti szitut: valóban, mennyivel jobb is az, amikor azonosítható a bosszantó kritika megfogalmazója. Sokkal könnyebb markáns érvekkel meggyőzni, hogy mi merre hány méter, és hol lakik az Atyaúristen, hát nem...?) :o)

Télleg bosszantó ez a fuckin' net!

Mert qrva sok lébe kerülnek a "hagyományos" tájékoztatási módszerek is - újság, tévé -, és ezeket már többnyire sikerült megregulázni itthonság.

De a neten mégiscsak terjednek a cenzúrázatlan infók, hírek, csak úgy átabotába', mint májusban a feromon, meg az ösztrogén!

Na nehogymá'! :o)

Mert tessék kiállni névvel, ha már kritika!
Rögvest foganatja is lesz: első körben körberöhögjük, milyen lúzer vagy csávókám/csajszikám, aztán megtuggya azt is, hogy mi a véleménynyilvánításának a jutalma!

Spániel: bocs, messziről indítottam a hsz.-emet, a végén azonban találkozik a kiinduló kérdéseddel: akik egyoldalúan "tájékozódnak", ugyan honnan is tudnák, mi a pálya?

A "hivatalos" tájékoztatás megmondja, mi a tutifrankó.
És ennek sokan még mindig bedőlnek.
Vagy nincs más információjuk.
Vagy kényelmesebb úgy, hogy elhiszik.
Vagy félnek.
Vagy ki vannak szolgáltatva.

Adalék:

kard.blog.hu/2012/09/29/lathatatlan_emberek_kover?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_30&utm_campaign=index

Bónusz: Navracsics úr említett tájékoztatójában akad még néhány ínyencség, a nekem leginkább tetsző ez volt::

"valójában a rövid távú érdekeikkel az egyik legfontosabb hosszú távú érdeket semmisítik meg, a társadalom létalapját jelentő kölcsönös bizalmat."

Lehet röhögni - vagy sírni.
Mindkettő indokolt.

(A poszthoz: kihagyom a "Térdre, csuhások!" nevű magas labdát, mert nem olvastam végig a kommenteket, és tippem szerint leütötte már valaki.) :o)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Ez a műalkotás erősen emlékeztet engem is az indijános-dakotás filmek totemoszlopaira.

Amit a férfi nemiszervről írsz, hogy nem láttál még élőben az kissé elgondolkodtat.
Idézlek:Fabius, drágám! Ha így néz ki a hímvessződ, javaslom, sürgősen keress fel egy nemibeteggondozót vagy egy andrológust, mert valószínűleg ivarszervi elváltozásaid vannak. Jóllehet én még nem láttam péniszt élőben, de azt azért tudom, hogy nem hasonlít egy díszesen faragott márványobeliszkre.
A barom. Ez az OV ottfelejtette magát agyilag egy ötéveseknek való hittanórán. Biztos vannak olyanok, akik ezt a hihetetlenül primitív világképről árulkodó dumát beveszik.
Gondolom, hozzájuk akart szólani.
Csak ott a gond, hogy az ilyen emberek bármit bevesznek, ha azt a megfelelő körítéssel az arcukba tolják. És nagy a konkurrencia a hülyeséget beszélő politikusok között. Telített a piac, mondhatni. Pillanatok alatt pályán kívül találhatja magát, aki ebben a szegmensben akar érvényesülni.
A normális, józan, emberi politikát képviselők esetében viszont határozottan hiánygazdálkodásról beszélhetünk. Nem akarják már valakik ezt a piaci rést betömni? Lenne rá igény...
@Knósszosz: Megnéztem a kommentjeidet, teljesen világos a preferenciád, örülök!
@batka manó:

"a bácsinak amúgy meg van minden alkatrésze? mert úgy látom a fejéből mintha hiányozna ez-az... :)"

Mire gondolsz?

Merészen rákérdezek:
Füle? :o)
@kalandfereg: "Gondolom, hozzájuk akart szólani."

Nem, ő tényleg ilyen primitív. Ez van neki a fejében benne.
@kalandfereg:
Szerencsére vannak akik ezt beveszik:
" az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak."

A tetves Gyurcsanyista MSZP-sek pedig addig is saját országuk ellenében dolgoznak minden blogon és minden fórumon ahogy szoktak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"beveszik" - ez azt jelenti, hogy elhiszik, pedig nem igaz.

Csak szólok, mint afféle Gyurcsányhívő, nemzetáruló, idegenszívű, cigánybűnöző, zsidrák, iq-hiányos bértollnok.

Ha nem sikerült értelmezned, mi is a problémám, jelezd bátran! :o)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Gecihülye vagy, Elmúltnyolcév, mondták már? Röhejes kis nyivákoló fasz. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Lehet számodra röhejes hogy kedvenced alatt a Szlovákia elötti pozicióból Európában utolsóak lettünk 2010-re minden gazdasági mutatóba, hogy megduplázódott az államadósság és munkanélküliség Gyurcsány és az MSZP rémuralma alatt de szerencsére ezt sokak szerint kicsit se vicces és emlékeznek rá azok, akiknek ma sincs emiatt munkahelyük.
www.hir24.hu/belfold/2012/09/30/elbukta-a-fidesz-dunafoldvart/~~fokusz

Szocialista forrásokból az ATV úgy értesült, hogy a függetlenként indult Horváth Zsolt Tolna megyei pártelnökhelyettes Dunaföldvárott legyőzte fideszes ellenfelét. Az időközi választást a korábbi fideszes polgármester, Keresztes Lajos halála miatt kelett tartani. A voksoláson két jelölt közül lehet választani.

A vég kezdete? Vagy a kezdet vége?
:-)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
" az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak."

Mi ezen álításban, ami nem igaz, és miért ?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Én folyton azon tűnődöm, hogy ezt a sok baromságot ott mélyen belül ők elhiszik?"

Attol tartok.

Talan meg emlekszel a tavalyi ev egyik nagy dobasara:

www.dailymail.co.uk/news/article-2056215/Doomsday-prophet-Harold-Camping-resigns-apologises-failed-predictions-months.html

Szoval vannak itt mindenfele idiotak, a kulonbseg, hogy kinek mi ferkozik az agyaba...

"És mire véljük a csillagászok adatait? Azokat a Tudjukkik hamisítják?"

Bizonyara. Ugyan ki mas?!

De nemileg zavarban vagyok, mert a terulet elso "szakertoje" egy Sitchin nevu uriember volt:

http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=1308

Es csak poennak meg egy link onnan:

www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=1424
@rdos:
", az MSZP Tolna megyei elnökhelyettese független jelöltként indul."

Még jó hogy az MSZP-sek ilyen bátrak, és felvállalják pártjukat, múltjukat.
Egy gennyes hazug szemétláda az összes MSZP-s.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Sajnos nem figyeltél, ezért tök másról írtál.

Csak a te kedvedért megismételem:

"beveszik" - ez azt jelenti, hogy elhiszik, pedig nem igaz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"A tetves Gyurcsanyista MSZP-sek pedig addig is saját országuk ellenében dolgoznak minden blogon és minden fórumon ahogy szoktak."

Nem kellene összekeverni az országot a kormánnyal.
Kormányok jönnek-mennek, az ország marad.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Lehet számodra röhejes hogy kedvenced alatt a Szlovákia elötti pozicióból Európában utolsóak lettünk 2010-re minden gazdasági mutatóba, "

Nem azt mondtam, hogy ez röhejes, Elmúltnyolcév. Azt mondtam, te vagy röhejes. Feküdj rá az "értő olvasás kezdőknek" gyakorlatokra, Elmúltnyolcév.

Egyébként pedig: mutatóbaN.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Tiszta szerencse, hogy te ilyen nemesen fennkölt vagy.

És okosan lényegre látó.

Majom.
Sziasztok. Erről az új törvénytervezetről volt már szó?? :)

A nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházások megvalósításának gyorsításáról és egyszerűsítéséről szóló 2006. évi LIII. törvény módosításáról.

www.parlament.hu/irom39/08315/08315.pdf

A törvényjavaslat célja a kiemelt jelentőségű beruházásokkal összefüggő hatósági eljárások gyorsítása érdekében, a fővárosi és megyei kormányhivatalokat vezető kormánymegbízottak kijelölésére, és a kijelölt kormánymegbízott feladat- és ha-táskörére vonatkozó rendelkezések pontosítása.

Az 1. §-hoz. A tervezett rendelkezés célja a már jelenleg is hatályos 2/A. §-ban foglaltak pon-tosítása, annak érdekében, hogy a jogalkalmazók számára egyértelmű legyen a jogalkotó azon szándéka, hogy a kormánymegbízott a kiemelt jelentőségű ügyben eljáró valamennyi hatóság, illetve szakhatóság tekintetében gyako-rolhatja a kiemelt jelentőségű ügyekkel összefüggő feladatat- és hatásköre-it, függetlenül az általa vezetett kormányhivatalnak a fővárosi és megyei kormányhivatalokról szóló kormányrendeletben meghatározott illetékes-ségi területétől. Továbbá szükséges kivételként megjelölni azokat a szerveket, melyekre a kormánymegbízott hatásköre nem terjed ki.

A tervezett 2/B. §-ban foglaltrendelkezés célja, hogy a kormánymegbízott a ki-emelt jelentőségű üggyel összefüggésben eljáró valamennyi szervet jogosult legyen soron kívüli feladat elvégzésére, vagy mulasztás pótlására utasítani, az önálló szabályozó szervek, az autonóm államigazgatási szervek, a Nemze-ti Adó- és Vámhivatal és a rendvédelmi szervek kivételével.

Mit szóltok hozzá? Elég komoly nem? :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ez így van. De ez nem a tavalyi program volt? Úgy értem, az elmúltnyóócév az az 1. boríték volt.

chikang.pizolit.hu/cikk.php?tag=&id=19
@Csacsicska: Ezt mondom én is: megy a pap regisztrálni Mariskáék helyett,mellett. Ja. RIP anyósodnak, de egy világlátott asszony miért gyökerezik le egy posványban? (képzavar, de érted ugye?)
www.teol.hu/tolna/kozelet/horvath-zsoltot-valasztottak-polgarmesternek-dunafoldvaron-464029

A választáson a szavazásra jogosultak 42,75 százaléka vett részt. Horváth Zsolt 1757 szavazattal nyert, a Fidesz jelöltje, Jákli Mihály 1300 voksot kapott.

Kezdetnek megteszi :-)
@King of Shadows:

Aha. Amugy konyv irason meg nem gondolkodtal?

Igazan erdekes dolog is kisulhetne belole, amikor meg egymast sem tudjatok kovetni a cselekmenyszalak bogozasa kozben... ;)
@aritus: Nem volt ott a Borókai, biztos azt a szopott bimbaszó, turul csipkedte farkat avatta ő is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Teljesen nerkompatibilis. Kitalálták a fityiszben a hivatalokat csicskáztató hivatalt.

Nagyon is praktikus. Sokkal hamarabb megvalósíthatják a blődlijeiket. És az miért jó? Hát mert így hamarabb is fog összedőlni.
@rdos: Kiiratkoztak a NER-ből. Leshetik a pénzt... A Közgép felbontja az utakat, amelyek a városba vezetnek, és lekapcsolják a világítást... :-))
@nedudki74: Hát talán azért ilyet, mert öntudatlan is kibukik, mire kell nekik a turulmese.Arra, amit fentebb írtam, hogy mik történhettek Magyarországon e jelkép alatt és nevében.

Az pedig nem sólyom hanem a hullák eltakarítója a keselyű. működik Freud bennük, remekül!
@simple observer 1.0: Nem. :) Most egy posztot tervezek írni a beszélt nyelvekről, csak arra sem volt időm. Az is olyan, hogy mindenki magától értetődőnek tartja, hogy használ bizonyos nyelveket, pedig a dolog sokkal bonyolultabb annál. :)
Juhokat akkor ott levágják: nem lesz fűtés, világítás, közlekedés stb.??? Esztergom style-ba megy át a város?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Navracsicska fizetett bértollnoka, Robin nickkel - valamelyik ifjútörök osztályvezetője a minisztériumi gépről - tehát névtelenül basztathatta Karsay Dorottyát a Milla miatt. Akkor postagalambot használt?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Még jó hogy az MSZP-sek ilyen bátrak, és felvállalják pártjukat, múltjukat."

Az eszrevetel jogos, de azert megiscsak a Fidesz feladata lett volna, hogy tudatositsa a valasztokban, hogy kifiaborja ez a "fuggetlen" jelolt...
@rdos: Ez lesz majd a trendi? Minden régi párt csicska felveszi majd a "független jelölt" álcát és befutó lesz??? :)
@a szív fészkei:
"Ezt kifizettetik a fradikásokkal?"

Ugyan hova gondolsz?!

Ez resze az allam altal a nepnek nyujott szorakoztatasnak. Ha mar kenyeret nem igen tud adni a nepnek, akkor legalabb cirkusz legyen!
Az uriskolajat neki!
@rdos:
"Hát mert így hamarabb is fog összedőlni."

Azt hiszem a fo szempont inkabb megis csak az lehet, hogy mar csak 1.5 evuk van (amit mar szamukra is vilagos) es meg oly sok elintezni valojuk van a cimborak reszere. Vagyis fel kell gyorsitani az ugymenetet.
Meg hogy egy iroda, vagy miniszterium akadekoskodjon, es huzza az idot?!
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/556291_433278660042925_512205440_n.jpg

Lennon: ""Mindenki fél az ismeretlentől. Az ismeretlen nem több, mint ami... És a tőle való félelem kényszerít mindenkit arra, hogy állandóan körbe-körbe rohanjon, álmokat, ábrándokat, háborúkat, békét, szeretetet, gyűlöletet hajszolva - pedig ez nem csak illúzió. Az ismeretlen nem több, mint ami. Fogadd el, hogy ismeretlen, és zavartalanul fogsz hajózni. Mindent tarts ismeretlennek, és megnyered a játékot. Csupán erről van szó. Nem igaz?"

"Nincs szükséged kardra, hogy a virágokon átvágd magad. "

"Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért!"
@szerénységem: Már késő. A bioetanol gyár ha jól tudom felépült, más térségbeli folyamatban lévő fejlesztésről nem tudok :-).

1998-ban, ahol is szintén volt maszopos polg.mester győzött Székesfehérváron (tudjátok itteni gimiben iperedett kamasszá legfőbb közszolgánk) az elsőorbántorgyán kormány idejében egy felüljáró maradt félbe kereken négy évre. De hogy miért?

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát én annak örülnék kedves Gábriel, ha az lenne a trendi, hogy végre megtudjuk minden induló és jelenlegi, valamint volt közszereplő pártállami múltját.
@a szív fészkei:

Igazad van, pontatlanul fogalmaztam.

Van tehát a rossz net!
Azér' rossz, mert nemzetietlenek használják a saját ocsmánylatos, önzőséges és áruló céljaikból!

És van a jó net!
Amikor hazaffyas célzatból használtatik a modern világ eme áldásos terméke, legyen áldott az Ő - Tuggyukki! - neve! :o)

(No, így már jó?) :o)
FB: "szóljatok légyszi

a fővárosnak meg a vidéknek
szóljatok légyszi a budiknak is meg a bidéknek zöldeknek liláknak kicsiknek nagyoknak közepeseknek
szóljatok légyszi az átlagnak is meg a legeslegeknek
szóljatok légyszi a moháknak zuzmóknak harasztoknak nagyokat álmodó szegény kis átbaszott parasztoknak
szóljatok légyszi a csúnyáknak is meg a szépeknek kirúgott mankóknak lesajnált kerekesszékeknek dunának tiszának zagyvarékasnál a zagyvának
szóljatok légyszi az uzsira csomagolt hagymának szilinek szabinak reninek roninak rolinak
szóljatok légyszi a kőbányán kigyulladt trolinak buta kis tyúkoknak régmúlton kérődző marháknak tegnapról félretett maradék akciós farhátnak
szóljatok légyszi a bennetek lakozó szörnyeknek elfojtott vágyaknak eladogatott könyveknek kizökkent időnek szédítő tempóban illanó mának
szóljatok légyszi a feltöltő-kártyás villanyórának kigazolt árkoknak szomorú leltári kaszáknak
szóljatok légyszi a birkáknak is meg a faszáknak lötyögő küllőnek rendetlen fityegő prizmának
szóljatok légyszi a helyszínen eljáró gizdának cicázó tollaknak száz éve kuncogó krajcárnak
szóljatok légyszi a tájegység igazi arcának jövőnek menőnek boldogtalannak és boldognak
szóljatok légyszi a kirendelt eseti gondnoknak kettétört ropinak négyfelé kockázott sportszeletnek
szóljatok légyszi a szertárban rohadó sportszereknek
szóljatok légyszi a kezdettől büntiben levőknek félretolt asztalnál műanyagtányérból evőknek naponta százszor a közkútra kijáró korsónak
szóljatok légyszi az orrotok alá tolt borsónak adynak mikszáthnak móricznak is meg a rokonoknak
szóljatok légyszi az összekuporgatott kuponoknak szépelgő szenteknek örökké ájtatos hiúknak
szóljatok légyszi a máséból tékozló fiúknak lekapcsolt lakóknak kiket már hiába fikáznak
szóljatok légyszi az elműnek is meg a tigáznak bedöglött hűtőknek lomtárként működő fagyasztóknak
szóljatok légyszi a kevéssé tudatos fogyasztóknak ésszerű érveknek álcázott morális buktatóknak
szóljatok légyszi a kurváknak is meg a futtatóknak lecsekkolt kukának sín mellől felszedett dekknek
szóljatok légyszi a ravaszul rászedetteknek szorgos kis rímekkel magukat szedáló költőknek
szóljatok légyszi a mobiloknak meg a töltőknek hívásra váróknak dühükben dühödten fröcsögőknek
szóljatok légyszi a saját kis bajukkal pöcsölőknek apámnak anyádnak bánom is én hogy még kinek csak menjetek gyorsan és szóljatok légyszi hogy
zumek

Erdős Virág versénél találóbban mi sem fogalmazhattunk volna.

A zumekről bővebbet a MAGYAR POLIP KONFERENCIÁN tudhattok meg (október 4., 13:30-22:00), ahol bemutatjuk hazánk politikai elitjének igazi arcát.
www.facebook.com/events/532878780062486/
@simple observer 1.0: Elég logikus és egyszerű magyarázatnak tűnik :-). Mint a faéék.
@a szív fészkei: Ez mondjuk egy polgármesterválasztás volt, ami nem ugynaaz, mint egy képviselőválasztás. És egyébként lehet, hogy ez lesz a jó módszer megfingatni a fideszt: indul egy jelölt, függetlent írnak alá, aztán a többiek beállnak mögé. És gennyesre verik. :-)
@King of Shadows: Bizonyara az is lehet erdekes. De en arra gondoltam, hogy esetleg ugy meglehetosen(?) egyedi voltodnak lathatnad valamikeppen hasznat.

Persze lehet, hogy olvashatatlan zagyvasag jonne ki belole.

En ugyan sosem tanultam ilyesmit, de hallottam irokrol, akik megirvan egy konyvet szandekosan, valamilyen veletlenszeru modon(szel, egyeb modszer) osszekeverik a kezirat lapjait...
Újabb (maffia)családi fotó: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/383472_474744655880465_1912587359_n.jpg

FB-on a szöveg: "Tudna valaki olyan képaláírást írni, amiben nem szerepel a pukizás? — itt: Ópusztaszer Emlékpark."
@ariel12:
elegánsan visszavonult, megőrizve méltóságát és vesztes hadállásait.
Szóval sikerként könyvelte el az eseményen való szereplésüket!
@a szív fészkei:
"Esztergom style-ba megy át a város? "

Talan nem, mert nem annyira rossz a helyzet.

www.teol.hu/tolna/kozelet/felulemelkedni-a-politikan-459683

"Dr. Harangozó Tamás, az MSZP megyei elnöke rámutatott: Dunaföldváron a testületben nem a Fidesz, hanem a függetlenek vannak többségben, akikkel Horváth Zsolt jól együtt tud működni. "

Majd kiderul.
Ez lesz a magyar birodalom jelképe, a birodalmi turul. Holnap elkezdjük Csehszlovákia bombázását. Heil Orbán!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

"És van a jó net!
Amikor hazaffyas célzatból használtatik a modern világ eme áldásos terméke, legyen áldott az Ő - Tuggyukki! - neve! :o)"

Magyar Nemzeti Internetet! (Belga utan szabadon)

Amugy Iran epp most valamelyik nap uzemelte be a sajatjat.
@Tűzfal:

a fotos csak (mint mindig) "hozott anyagból" dolgozott :)
@simple observer 1.0:

"Amugy Iran epp most valamelyik nap uzemelte be a sajatjat."

Hát igen, szép is lesz az, amikor lesz majd minden országnak, városnak, kerületnek háztömbnek, családnak, egyénnek saját, KÜLÖN netje!

Ótómatikusan persze nem kapcsolódnak majd egymáshoz, mer' akkor tökre ellenőrizhetetlenül kóvályoghatnának az infókok, és az milyen lenne már, hát nem?

Majd szépen minden egyes egység megszabja, hogy kivel akar és kivel nem!

Az "inter" szó pedig szépen kihal, mint szemét libsi eszme.
@a szív fészkei: hát, tudomásom szerint görög katholikosz gyereke még nincsen szeretett vezetőnknek, de még lehet, ahogy látom. Az anya személye még bizonytalan, azt hiszem, a bébiszitter már nem dolgozik :)
@batka manó: tiszteletlen, de óriási!
Az arcokat érdemes megfigyelni rajta. Mind külön tanulmány...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Úgy vélem, iráni fejkendős testvéreinknek valahogy nem igazán sikerült megérteniük a Nyugat sikerének titkát. Valahogy van egy ilyen érzésem...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Izgalmas lesz az iráni net. Mindenki azon fog lógni... :-) Túlterhelt szerverek, remélhetőleg brutális sávszélesség, mert nem férnek el a userek tízmilliói... :-)
@a szív fészkei:

"A Kedves Vezető jedi-képességei hirtelen jeleznek: dajcstompika rajzszöget tett a székére!"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kétlem, hogy a többség kérte, igényelte volna az internet iráni változatát Iránban.
Sanszosabb, hogy csak néhány faszfej döntött erről.
Akiknek persze történetesen hatalmukban állt erről dönteni.

Ettől még persze igaz, hogy eléggé eltérő az ottani világfelfogás a nyugati kultúrához képest.
@Schindler Pistája:

Öcsém, te valami végtelenül frusztrált egy faszparaszt vagy. :D Ki a faszt érdekel, amiről itt hadoválsz? Hogy jön ez ide, majom? Nincs elég náci portál a fajtádnak?
@Schindler Pistája:

Juteszembe, nem pont a te fajtád miatt kellett akkora készültség a Melegfelvonulás mellé? :DDD
@Schindler Pistája:

"Ezt kifizettetik a liberális buzikkal?:"

Félretéve a kérdésed egyéb aspektusait: az mindenféleképpen súlyos diszkrimináció lenne, mert kihagynák belőle a többi politikai és ideológiai beállítottságú, valamint e tekintetben semleges melegeket. :o)
@a szív fészkei: "Nem volt ott a Borókai, biztos azt a szopott bimbaszó, turul csipkedte farkat avatta ő is."

Na de Szív... most nem kaptam levegőt... egy magyar úriasszony.... ha... ha.... ha.... nyissátok ki az ablakot!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi majd a szívóágon leszünk, aztán majd H-turul...
Az első idézet az is lehetett volna: Kísértet járja be Európát, a NER kísértete..." Aki tuggya honnan idéztem az első részben, az kap egy magyar narancsot!
@Knósszosz: Volt a napokban "mustármag szárba szökkenése" hasonlat is...( Ld.lakitelki ünnepség. )
@Schindler Pistája: A NÖPiF utáni helyreállítási költségekbe mennyivel száltál be? A Fidesz? A Turul-klub tagjai?
A Hősökterén elkövetett gárdanyüzsgés rendőri biztosításába mennyivel szállt be Vona? S Te?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A nicked-hez már sikerült Orbán szakdolijának kérdéseit megválaszolnod?
Az emberiség tömegé lett, a személyes öntudat kialvóban van, részben kialudt, és az egyén tudatos tevékenységének helyét a tömeg tudattalan tevékenysége foglalja el. Amiről a tömeglélektan beszél, nem is a tömeg lélektana, hanem az a folyamat, amit a barbárság merőleges betörése jelent. Az egész emberiségben a józan és világos értelem helyébe az izgékony, homályos és hisztérikus tudattalan lép, amelynek intelligenciája nincs, mérlegelni nem tud, amely úgy viselkedik, mint egy választógyűlés vagy színházi publikum, vagy egy osztályra való iskolás gyerek. Az egész emberiség készül egyetlen lélekké olvadni, amely hiszékeny, maradi, zsarnok, gondolkozni, szeretni nem tud, csak félni, reszketni, őrjöngeni, és főként pusztítani, mert a tömeg feladata a kultúrák lerombolása. Egyéniségalatti állapotba merültünk, és önmagunkról való külön tudatunk elhomályosodik. S ebben a folyamatban a tanultság éppen úgy nem véd meg, mint a tömegben. Műveltség, rang, vagyon, állás, osztály, tudás az embert attól, hogy a nagy homályos árnyék elérje és elborítsa, nem védi meg. Semmiféle eddig megszerzett emberi képesség, tehetség, szellem, magasság nem elég hatékony ahhoz, hogy az embert az elmerüléstől megóvja. A kezdődő primitivizálódás kivétel nélkül mindenkit kikezd és aláás. A szellemet kioltja, az ízlést a legalsó vonalra szállítja le, a vallásból babonát csinál, az istenekből bálványt, a világos és józan gondolat helyét zavaros mítosz és bizonytalan reziduum foglalja el Hamvas Béla
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dehogy estem a fejemre. Na jó, ha majd Ch.T.-ról van szó akkor elkapcsolok innen. Különben is valakinek ellenzéknek is kell lenni. még túlrajonganád magad, és tudod jól, hogy az nem túl egészséges:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, valóban az a valószínűbb opció, hogy OV saját maga ilyen primitív, nem kell sokat gondolkodnia, hogy ezek a gondolatok dőljenek belőle.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Izlés dolga... szerintem Gyurcsány és Orbán kábé ugyanannyit ártott és árt Mo-nak...
@épészmérnök:
Az államra??? az Á L L A M R A ???
Egy nagy lóf@szt! Rád meg rám!
Ránk.

Ők az "Állam". Saját magukra nem terhelnek semmit.
@shinichi: Tanár Úr, javaslom végigolvasni amit írtam.
Merthogy - SZVSZ - tökugyanazt állítjuk.
Én a kioktató tiráda után a hűtőgépet szoktam példának hozni, melyekről köztudott, hogy gyakorlatilag mind működőképesen kerül kidobásra, funkcióromlás, vagy a III. típusú amortizáció miatt.
@épészmérnök: Ez az én mérnöki agyamnak nem áll össze (igaz, az utóbbi harminc évben összesen hármat voltam mérnök, de előtte az egyetemet nem számítva hét évig). De nem hasogatnám a szőrszálakat, maradjunk annyiban, hogy liberálisnak nem jobboldali. Nem ismer el olyan elveket, amelyeket a liberálisok elismernek (szabad vállalkozás stb.). Mesterségesen (közvetlen, egyedi jogi ill. állami beavatkozással) akar érvényre juttatni olyan értékeket, amelyeket a liberálisok szerint semleges szabályozással kellene (pl. az externalitások megfizettetésével). Egy zöld párt valóban hiányzik Magyarországon. Az, hogy bizonyos kisebbségi jogokat Mo-on csak a liberálisok vállaltak fel, a magyar köztudat torzulásából ered. Egyébként többek között ez a "liberálisok vagyunk de van, amit a liberálisok nem ismernek el, mi meg igen" című halmazelméleti abszurdum zavar bennük, merthogy ez a "kint is vagyok, bent is vagyok" másban is jellemző rájuk (a legutóbbi Schiffer-interjú nagyon jól illusztrálja a hozzáállásukat).
Na igen. A politika költséges cirkusszá lett, amely a valóság mellett létezik, de azt hiszi, ő irányítja azt.
@nedudki74:
"Nagyjából a 19. század végére köztudomásúvá vált (legalábbis azok számára akik hajlandóak utánna olvasni), hogy a turul (togrul) solymot jelent. Erre a mai napig mindenféle dögkeselyű-szerű valamiket faragnak szoborba turul-madár címen."

Nem véletlen. Atombombával (még) nem fenyegethetnek a roppant erős és erőszakos agyarkodók, így marad az elriasztóan vérmes karmokat és vérben forgó szemeket meresztő dögkeselyű.
Hogy féljenek a célszemélyek. Kik? A náluk kevésbé agyhibbant, de már eléggé frusztrált honfitársaik. A többiek csak röhögnek rajtuk.
@trabant: Azért még mindig kevésbé röhejesek, mint a valódi hullarabló dögkeselyűk a kék dobócsillagjukkal!

:DD
süti beállítások módosítása