Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.31. 05:16 Fabius

3,60 a kenyér, sej, utódot választ Lázárhely!

Címkék: hódmezővásárhely lázár jános időközi választás

Lézer János utódlását nem veszik félvállról a felek. Már úgy értem az LMP-t leszámítva, akik nem kívántak választható alternatíva lenni Hódmezővásárhelyen, és akik ezért a partvonalon túlról kamillázzák a többiek felsorakoztatott nehéztüzérségét. Látványosság éppen akad, hisz Lázárváros lakónak kegyeiért semmi nem drága. Ingyen bor, ingyen pálinka, kenyér 3,60 forintért mint a "boldog békeidőkben", kulturális városnegyed átadó, koncertek, élő rádiós lakossági fórum, és akkora ígéretdömping, mintha nem egy szarrá eladósodott város vezetéséről, hanem egy saját olajmezővel rendelkező metropolisz irányításáról lenne szó.

A Fidesz és Almási István nem szarral gurigázik, ők kampányajándékként egy 3 milliárdos uniós támogatásból felújított és kialakított komplett kulturális városnegyedet dobtak a kalapba, aminek átadója mit tesz Isten egész véletlenül a vasárnapi szavazás előtti szombatra esik. Lesz itt minden, törökméz meg kakasos nyalóka, egész napos program, alpolgármester-polgármester jelölti beszéd, utána a Fidesz univerzális, bárhol bevethető kampánylányának, Keresztes Ildikónak koncertjén hallhatják a lázárhelyiek mintegy két órában, hogy nem az övék az ég, nem az övék a végtelen, de már csak egy szavazatnyira vannak tőle. 

Lázárhely-fidesz.gif

A rossznyelvű lázárhelyi madarak szerint a szórakozni vágyókat ingyen féldeci pálinka és két deci bor is várja, mert egy ekkora buli és a Bergendy utcabál milyen már szárazon? 

A második legnagyobb dobás meglepő módon nem másik párté, hanem Nagy László független jelölté. Postaládákba juttatott szórólapja szerint az élő, rádiós kampányzárója alatt a Keresztes Ildikóba belefáradó lakosok elugorhatnak a Magyarok Boltjába, és 3,60 forintért vehetik a kilós kenyeret. (nagyobb méretért katt) 

Nagy László programjára nyugodtan mondhatom: aztakurvabazmeg, sokat megéltem már, de ilyet még nem láttam. Neki elfelejtettek szólni, hogy Lázárhelyen nem egy új Spártahelyet - vagyis önálló városállamot - kell építeni, hanem a városvezetéssel kéne valahogy megbirkózni. Ő pedig az esélytelenek lelki békéjével leígérte a csillagot az égről, mindösszes politikai pártot megszégyenítő mértékben. A képzeletében élő Spártahelyen mérséklik a helyi adókat, csökkentik a fizetőparkolókat és nemzeti konzultációt - nem vihog! - tartanak a tömegközlekedésről. Újratárgyalják a város adósságát, kezdeményezik annak megszüntetését - még mindig nem röhög!! - civilekkel önszerveződnek, akik tanácskozási joggal az önkormányzat mellé lesznek rendelve. A kormány keresztény oktatási programjával szemben népi hagyományokra épülő oktatási programot vezetnek be. Államosítják - köztulajdonba veszik a közműveket (víz, gáz, áram), megújuló energiára épülő szolgáltatásokat vezetnek be, - hogy az ökoszocialistáknak is jusson ígéret - pluszbónusz kialakítják a kisközösségi egészségügyi és nyugdíjrendszert. Ők. Ott. Maguknak.

Na, most már lehet röhögni egyet jelölt úr naivitásán. 

Ezzel azt hiszem feladta a leckét az ellenzéki pártoknak is. A szocialisták nem is feszültek bele a hámba túlságosan. A helyi alapszervezet honlapján inkább a körzetbe tartozó Botka László tündököl, a jelölt a főoldal alján szerénykedik, mintha különösebben nem volna tényező ez a buli. A postaládákba juttatott szórólap is szegényes, ötletben és jelszavakban is. Kis Andrea egy áthúzott fotel mellől üzeni: meresztett seggel nem lehet rendszert váltani Lázárhelyen. Kis adócsökkentés, kis együttműködés és kis elszámoltatás az adóssággal és ennyi. 

 

A Jobbik helyi szervezete szórólapra nem költött, ők az internetes oldalukon nyomulnak ezerrel. Kovács Sándor jelölt vitatkozik olvasói levéllel, offshore lovagoznak, második Esztergomoznak bőszen. Program helyett inkább innen onnan összeszedhető vágyhalmaz van, ám Kovács Sándor mond olyat is amitől egy jobbikos szemöldöke átszalad kopasz fején és lecsúszik a kőművesdekoltázsig, a miénkkel együtt azonos pillanatban:

 – A Jobbik kiemelten foglalkozik a cigány–magyar együttéléssel. Hódmezővásárhely oktatási deszegregációs programja országosan is elismert. Hogyan látja a romák helyzetét a városban, min változtatna?

– Szerintem a város erőszakos integrációs programja nem olyan elismert országosan, ahogy azt feltüntetik. Az integráció mindenféle szempontból – erkölcsileg, szellemileg, anyagilag is – hátrányos a magyar nemzet számára. Ha a vásárhelyi cigányok taníttatása kisebb cigány közösségekben történne, talán sokkal többet elérnénk a fejlődésük érdekében.

 Egyrészt ugye a cigányok, taníttatás, fejlődés azonos mondatban egy jobbikos szájából furcsán hatnak, amire akár bólinthatnánk is, hogy cigánybűnözőzés helyett végre valami, másrészt viszont Kovács szerint az integráció káros. Az erőszakos integráció szerintem is az, ahogy a szegrágáció is, de annak felismerése, hogy a cigányok taníttatása és fejlesztése jó hatással lenne az együttélésre a szokásos trappolós lefenyítés helyett, alapot adhatna a Jobbiknak Kovács véleményének kikérésére akár országos szinten. 

A fentiek tükrében tényleg úgy látszik, mintha Lázárhely nem küzdene napi anyagi gondokkal, nem a legeladósodottabb megyei jogú város lenne, hanem valami alföldi Las Vegas, ahol legnagyobb problémát az jelenti, hogy a Rapcsák András utca közvetlen szomszédját nevezzék el a mesterét túlnövő tanítványról, vagy magát a város nevezzék át. Vidám vasárnap elé néznek a helyeik, de én igazán jót akkor röhögnék, ha a - városnegyedet nem számítva - Fideszre is rálicitáló független jelölt és a saját városállam víziója lenne megnyerő a helyeiknek. 

 Azt hiszem az ébresztő lenne mindenkinek, a háromhatvanas kenyérről, a pótolhatatlan Fideszről és csatolt részeiről, és a nem túl combos ellenzékről álmodóknak is.

821 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr804743096

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bayer elvtárs titkos receptje: hogyan gyalázzunk kultikus filmsorozatokat közpénzből 2012.08.31. 21:34:01

Nehéz mit mondani, ha van valami, amit szerettél, ami hozzátartozott az életedhez, a gyerekkorodhoz, a felnőtté válásodhoz, mindenféle ideológiától függetlenül, aztán jön valaki, aki harsányan, fellengzős, lekezelő stílusban, pláne közpénzből, egyszerű...

Trackback: Nagyon átvernek minket Orbán manipulált fotóival 2012.08.31. 20:42:24

Sokkal öregebb, sokkal kövérebb és sokkal bunkóbb az életben, mint amilyennek a kormánypromókhoz használt, retusált fotókon láttatják. Ha nem röhögted magad halálra Orbán fizimiskáján a kérdőívéhez csatolt levélben, és a munkahelyvédelmi levelét kinyit...

Trackback: Törölték a kommentek nagy részét Don Orbán képe alól a miniszterelnök Facebook-oldalán 2012.08.31. 20:40:26

Hogy a ballibek vagy a széljobberek kommenteztek többet a miniszterelnök hét végén feltöltött fényképe alá, soha nem fogjuk megtudni. Az mno.hu szerkesztősége viszont akár az anyja életére is megesküdne, hogy nem a gárdistaszökevények, hanem a libsibol...

Trackback: Ha hétvége, akkor csülökre család! 2012.08.31. 11:55:08

Na, jól melléfogtál, ha azt hitted bográcsozás lesz a téma. Ámbár nem is rossz ötlet, amíg rontjuk az ingatlan jelenlegi arculatát, elrotyogna egy kis ebédnek való. Gyújtós úgyis mindig van, már megint emelkedik a kazal, Isten bizony ezek a növényi nye...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Siralmas a felhozatal, pedig itt ki lehetne osztani egy qrvanagy sallert a fidesznek...szívesen meghallgatnám a vesztes választás utáni megmagyarázást' az idegenszívű, külföldi aknamunkás összeesküvökről.

Kíváncsi leszek a részvételre, mennyi lesz 10-15%, vagy elmegy boldog boldogtalan. Az arányok is beszédesek lesznek.

Az a basszameg, az egészben hogy akinek van esze és nem akar a saját városából mégegy esztergomot csinálni kénytelen lesz ezekre' a buzikra szavazni. Az ezek' meg verhetik tovább a mellüket, hogy még mindig meg van a támogatás, lám a nép öket szereti és minden igy van jól.

amúgy meg jó reggelt...
húhúhúhúhúhú

most akkÓ'? mijafaszvan? kihazudik nagyobbat? de hát ezt is leelőzte Paul Ryan a zusáskában már csak kopírozni bírtok? vagy a hazugság az politikusi alapállás és a hóülyeség nyeldeklése meg a választópolgár dó'ga

brühühühühühü

válasszatok szar és fos között?
@rodeo36: Tényleg te el szoktál járni választani ott ahol élsz?? :) Ja és ezt remélem már olvastad??? :)

Az amerikai nagykövetség cáfolja Lázár Jánost

index.hu/belfold/2012/08/30/az_amerikai_nagykovetseg_cafolja_lazar_janost/

Lázár csütörtökön a kérdésre, hogy az Egyesült Államok nyomást gyakorolt-e, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ellen ne induljon eljárásm azt válaszolta: "igen, természetesen volt ilyen kérdés, nyomás, tájékozódás és olyan befolyásolási kísérlet, amely arról szólt, hogy a szocialista párt kapjon védelmet, immunitást". A követség nyilatkozatban cáfolt: "Mint azt sok alkalommal közöltük: nem avatkozunk bele a (magyar) belügyekbe".

Ja és Romney?? Na arról még szót sem nagyon érdemes vesztegetni. Brihihihi
@Posthoz:

Hódmezővásárhely a második Esztergom

A hódmezővásárhelyi polgármester-választás kampányát a fideszes suttogó propaganda újabb mélységbe taszította. A lázári gépezet szócsövei szerint amennyiben a jövőben a város nem lesz fideszes vezetésű, csak csőd és káosz várhat rá, azaz Esztergom sorsára fog jutni.

Ironikus és szánalmas ez a próbálkozás, hiszen az Állami Számvevőszék legutóbbi vizsgálatának megállapítása szerint Hódmezővásárhelynek – tehát Lázár János polgármesternek – már régen csődöt kellett volna jelentenie. Vagyis a fenyegetés tulajdonképpen maga a valóság: Hódmezővásárhely az orbáni kétharmad kegyelméből működik.

Az ÁSZ-vizsgálat eredménye összegezve: szakmaiatlanság, katasztrofális pénzügyi helyzet és törvénytelenségek sora. 2010. december 31-én a 60 napon túl lejárt szállítói tartozásállomány 702 millió forint volt, amelyből 575 millió forint 90 napon túl lejárt szállítói tartozás volt. Ennek alapján „a polgármesternek a 60 napon túl lejárt szállítói tartozások esetében az esedékességet követő 90. nap után az adósságrendezési eljárást kezdeményeznie kellett volna”.

Továbbá az önkormányzat devizaműveleteket is végzett (azaz tőzsdézett), amelynek okán jelentős árfolyamveszteséget is elszámoltak. Tizenkét darab korlátozottan forgalomképes ingatlanon járultak hozzá jelzálogjog alapításához és bejegyzéséhez kötvény, illetve hitel biztosítékaként.

A közgyűlés törvénytelenül adott felhatalmazást 2 milliárd forint éven túli hitel felvételére.

Kijelenthető tehát: Lázár János éppen a süllyedő hajót igyekszik elhagyni, hogy aztán a veszély várva várt elmúltával mint lehetséges megmentő bukkanhasson fel ismét a fedélzeten.

www.jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/h%C3%B3dmez%C5%91v%C3%A1s%C3%A1rhely_a_m%C3%A1sodik_esztergom
Hermann Imre Az ember ősi ösztönei című könyvében (első megjelenés 1941) „az egyes ember skizofrenizálódását (tudathasadásos elmezavar, lelki betegség, szellemi tevékenység fokozatos leépülése, lelki folyamatok megbomlása) illetően egyéni tapasztalatok alapján azt a hipotézist állították fel, hogy a kora gyerekkori éhezések következménye. Ez különben a koplalásnak lelki hatásaival is egybevágna. Plusz a lélek elveszti melegét, színességét, hallucinációszerű fantáziaképek és hangok jelentkeznek. Az éhező ember gyakran magába roskad, az alvási idő növekszik. Hosszabb böjtölésnél időnként ingerült hangulatot, mások bosszantásának örömét, visszahúzódást, fokozott érzelmi hidegséget, tompaságot, a kitörésekig fokozódó ingerlékenységet tapasztaltak. (Szögi Lajos tanár agyonverése a közelmúltban). A páciens alkatában egyébként csak kevésbé meggyökerezett agresszív tendenciát felfokozza. Roboz Vera pszichoanalitikus eredményei szintén arról tanúskodtak, hogy agresszió az éhezés hatására fokozódtak. A munkanélküliség, és a kisösszegű segélyek bűnéért, a jövő nemzedék agresszívvá válása lesz a büntetés, már ma is ismerős a megélhetési bűnözés fogalma.
Kedves Fabius. Ismét jókat röhögtem a posztod olvasása közben. Hatványozottan Nagy László kampányának taglalása közben. :) Viszont ennél is nagyobbat röhögtem Lázár tegnapi sajttáján, amikor előadta, hogy "eredményes volt az elszámoltatás". :D:D Téged idézve:

"Na, most már lehet röhögni"

youtu.be/YTdUnbbfbHQ
Ezen viszont tényleg beszarnék ha igaz lenne. :))

Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány?

www.hir24.hu/belfold/2012/08/31/ehsegsztrajkba-kezd-gyurcsany/

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke éhségsztrájkba kíván kezdeni a Kossuth téren, így tiltakozva a kormánypártok előzetes választói feliratkozásra vonatkozó elképzelése ellen - értesült a Magyar Nemzet szocialista körökből.
A szavazás eredménye le van játszva, ezen kár görcsölni.
Az a kérdés mennyivel nő a város lakossága a szavazás idejére? Érdekes eredmény jönne ki ha megnéznék 2 éve mennyi lakosa volt, és mondjuk a szavazás napján mennyi lett.
Gondoljunk a szegény honfitársainkra akik nem régen lettek újra magyarok,csak az adót nem akarják itt fizetni, szavazni is busszal is járnak.
Ugye nem vagyok rossz indulatú ?
Amikor 3.60 volt a kenyér 2 forint volt a lángos.
Az árak változnak az utónév marad: 300 a forró lángos éljen soká Lázár János !

Na most lehet röhögni :)
Ez az egész egy nagy röhej! Sajnos a fideSS fog nyerni mert a többi párt alulmúlta önmagát! Remélem ez nem vetíti előre a jövőt!Hasonlít a szájjártó tegnapi nyilatkozatára miszerint a republikánus konvención amelyik képviselővel találkozott mindenki a nemzet nagy vezéréről a szabadságharcosról a demokrácia csillagáról érdeklődött hogy jól van minden rendben van vele stb. Majdnem leestem az ágyról a röhögéstől!
@zsaruvér: Jaja tényleg. Szerintem Rodeot is viktor hogylétéről faggatják egyből ha kimegy odakint az utcára. :)
nagyon jó írás:)
Ennek a vásárhelyi választásnak nincsen akkora tétje, viszont a kormány szempontjából mégis fonts, hisz az ott elért siker kihatással lehet pár dologra. 1990 óta mindig magyar jobboldali párt adta a polgármestert, vagyis a Fidesznek hozni kéne a papírformát. Főleg, hogy nagyon ügyes kampányhúzásokat alkalmaznak. Ígéretek tömkelege, és a bizonyos szalagátvágás a város kulturális negyedénél, ami gondolom elég jól néz ki ahhoz, hogy a helyiek bizaémát megtartsa. Az ígéretek meg arról szólnak, hogy vasútkorszerűsítés, és Vásárhelyi Főiskola.
A többiek ha így nézzük, inkább a részvételért tudnak indulni, és nem a győzelemért. Sem az mszp.-s Kis Andrea aki főleg a félelem hangulatát hangsúlyozta, és 2010.-ben negyedik volt csak. Ő a gyenge vereséggel is kiegyezne valószínűleg. Az mszp viszont nem engedhette meg magának, hogy alternatíva nélkül jelenjen meg. LMP, és DK kitért, hisz az ő esélyük sem túl nagy. Valahol megérthető, bár hogy jó döntés e az már kérdéses. A Jobbik már vehet el szavazatokat a Fidesztől. Táborukat azonban megoszthatja Nagy László, akit a jobbik trójai falóként kezel. Tehát vannak ők, és nagy eséllyel kormánypárti győzeem születik. És ez nekik fontos lehet. főleg, hogy Vásárhelyen kívűl más településeken már nem biztos az ennyire tuti győzelem. Felezési időben meg ezek jól jönnek a mindenkori kormánypártnak.
A csalódottak, kiábrándultak meg távol maradnak-nem hisznek a változás lehetőségében, hogy a HVG.-ben is írják.
Úgyhogy ez erősen biztos győzelem.
népi hagyományokra épülő oktatás. minden tiszteletem és szeretetem mellett amit a magyar népi (palóc, alföldi és miegyéb) kultúra iránt táplálok megkérdezném, hogy itt Nagy László mire is gondol?
Hasznos videó a témában. :)

Lázár Jánosék elhallgatták a csődöt

youtu.be/HcyR41Vj-BA
Nekem az ingyenpálinka, valamint az "adósság megszüntetése" programpontok jöttek be. :D Már nem emlékszem, melyiket melyik ígérte, de talán mindegy is.

Az új kulturális központban biztos van szökőkút is. Lassan bármelyik vidéki mezővárosban több szökőkút lesz, mint Rómában.
@mrex: Nagyon igazad van. A létszámra én is kíváncsi lennék!
@Penivaldes:

Szerintem Nagy László semmire sem gondolt. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: persze mert egy alföldi városban akkora por van..ezért tesznek minden sarokra egy szökőkutat.
@zsaruvér: "Hasonlít a szájjártó tegnapi nyilatkozatára miszerint a republikánus konvención amelyik képviselővel találkozott mindenki a nemzet nagy vezéréről a szabadságharcosról a demokrácia csillagáról érdeklődött hogy jól van minden rendben van vele stb."

Azt nem kérdezték, szedi-e rendesen a gyógyszereit? :D
Hát, úgy látom, hogy a kampánytechnikákat és az helyet meg az időt posztolta Fabius.

Akkor ezek szerint az, hogy - ki - lesz a polgármester, abszolút lényegtelen.

Szerintem is.

Ezért van most fidesz-kétharmadunk.

Mert a kolomp után megy a választó.

Ezek értelmes programra várnának ?

A Rapcsák szobrukkal ?
@Dr. simonmondja.: Igen, ugyanis a fideszes lesz a polgármájster.)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na, pont így fog kinézni a Hősök tere még pár év fityisz-kormány után.

@Penivaldes:

Alul elnyeli az EU-s pénzeket, felül víz formájában a levegőbe spricceli.
Amúgy jellemző, hogy egy technikai csődben lévő város polgármester-jelöltjei egy kampányban ezeket a baromságokat képesek magukból kiizzadni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem hiszem hogy ehhez megkellet magukat erőltetni....
Én a Hősök terén tennék egy kis változást. Egy szobrot ott lehet hogy nem kéne megtartani...
Vitatkoznék a cikk azon részével, hogy a cigányok taníttatása és fejlesztése ne lenne a Jobbik programjának része. A maguk módján benne van, csak éppen az a gyönyörű, hogy azt a dolgot támadják ezzel, amely Lázárváros egyetlen pozitívuma.

Én bizony még az erőszakos integrációt (Vásárhelyen az volt) is jobbnak tartom, mint a szegregációt. Az integráció semmilyen szempontból nem hátrányos a magyar népre, sőt éppen hogy ez a leghasznosabb hosszútávon. A szegregált oktatás csak a mostani, nagyon súlyos helyzetet agonizálná, pláne, ha nem raknának mellé pluszforrásokat, amiről szó sincs a Jobbik szövegében.
Bocsi az OFF-ért de azért ezt jó megnézni. :)

Sors Tamás ma este megszerezte az első magyar aranyérmet a londoni paralimpián. A húsz éves pécsi úszó 100 méteres pillangóúszásban végig vezette a mezőnyt. Nézzétek meg videón, hogyan nyert Tamás!

youtu.be/F90TwuJIt-Y

ON
@Penivaldes: hiányzik egy lovasvezényló szobor, egy unortodox deli tauton vonásos legénnyel :-)
@Cirbolya_sentinel: :)))
Egyébként Thökölyre gondoltam, hogy nála meg kéne gondolni, hogy mit keres ott...
@Penivaldes: Úgyisvan.

Hódmezővásárhely 22 év fidesz után már lekörözte TAjvant, akkora gazdasági csoda.

Egy ázsiai kistigris - felhőkarcolókkal.

A kultúráról nem is beszélve. Ott a Rapcsák-simogató mellszobor,
amit nyalhatnak is akár.

Nekünk nem igéret kell, hanem bizonyíték...
Lám idejutottunk. Populizmus, romantikus évődés a szocializmus legszebb évei után, tündérmese, látomás és vízió.
Ennyire tartják a választópolgárokat a politikusok. Gondolom ezt érdemeljük, ez jár nekünk.
Nagyon meglepődnék, ha nem a fideszes jelölt nyerne. Ha így lesz, akkor bármilyen kritikát fogunk bármilyen témában megfogalmazni, rögtön megkapjuk, hogy nézzük meg a Vásárhelyi eredményeket.
@Le_Penseur:
Lám idejutottunk. => Lám ide jutottunk.
Vásárhelyi => vásárhelyi
@Le_Penseur: országos főpróba, pont így és pont ez lesz 14-ben is, és ezt nem értette meg a viszakozó elempé
pedig most még csak töredék gőzzel fűtött a fidesz búldózer
@Dr. simonmondja.: 22 éve jobbos polgármestert választanak, Lázárt is többször megválasztották. Én kevés esélyét látom annak, hogy most máshogy tennének, ugyanis a fidesz tábor az ami leginkább elmegy szavazni, nehogy már egyszer más színű legyen a polgármester.
@Cirbolya_sentinel:
Nem kétséges, hogy ez lesz! A nyilvánvaló gazdasági bukta ellenére is naponta szajkózza valamelyik szóvivő, hogy ezt a gazdasági csodát már a világ több államában is próbálják lemásolni! Az elszámoltatás teljesen eredménytelen volt, mégis azt nyilatkozzák, hogy könyvet kell írni belőle, olyan fantasztikus sikereket értek el!
A 14-es választási harc minden eddiginél gyomorforgatóbb lesz. A fidesz minden buktát fantasztikus eredményként fog feltüntetni, a pártok egymást túllicitálva fognak kánaánt ígérni!
Kedves Nertársak!
a tévedések eloszlatása miatt kapargassuk kicsit a méjét...
Esztergom az ország LEGPORGÁLOSULTABB városa...

1§ Hódmezővásárhely a LEGFÉLÁZSIAIBB város az országban...
2§ parasztok (mezőgazdaság), református/civis babonás öregasszonyok, véres KOMCSI ELLENES hangulattal (téeszesítés, padlássöprés)
3§ Hódmezőn 1990-óta CSAK jobboldal van...
4§ ha egy majmot indít a jobboldal az is nyer...
5§ 1012 év feudalizmus csúcsa... kirájválasztás megy... a parasztok szájába is sz@rhacc ha te vagy a kiráj... tekintéjtisztelet... ha meg csökken, akkor jön a korbács (nincs verseny gazdaság szinte csak közfoglalkoztatás, vagy BARÁTI cégek...)
@Le_Penseur: Én nézném a vásárhelyi eredményeket.

A 22 év fidesz-program végülis mit tett le az asztalra ?

Hódmezővásárhely egy 10 milliós nyüzsgő metropolisz lett ?

...vagy egy turisztikai központ, ahova milliók látogatnak el, hogy élményeket szerezzenek ?

...esetleg egy zöld város, ahol az egészség olyan fontos, hogy a lakosság várható élettartama 120 év ?

...vagy a magyarság húzóvárosa a befizetett legnagyobb dzsídípível és adóval ?

Valamiért biztos jó fideszes városnak lenni, ha ilyen nagy a sikerük.
@dr. Bubó: Így van. Vásárhely a legerősebb váruk. És mostanában nem lehet ledönteni. ez a választás inkább csak azért kell, hogy mégis legyen..
@Dr. simonmondja.: "Rapcsák-simogató mellszobor,
amit nyalhatnak is akár"

álítólag lézerjani nemcsak a táskályát hordozta, hanem a seggét is törölte... (rapcsák ojjan kövér volt hogy nem tudott hátranyulni)

amikor rapcsák meggebedt akkor (álítólag) egy rakás pénzt találtak az irodájában több százmillákat kézpénzben...
Ja és akkor gyorsan vissza a való világba. :(((

Így változik az életünk szeptember 1-től - itt a lista!

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_valtozik_az_eletunk_szeptember_1-tol_itt_a_lista.529739.html
@Dr. simonmondja.: "hüle" vagy... ne viccely...

a fides hívő nem a siekrek miatt fides hívő, hanm vki ELLEN az...
@Dr. simonmondja.:

...vagy talán a legtöbb pénzt ők nyúlták le a közös magyar kasszából ?

Szóljon már egy vásárhelyi, hogy mi a fidesz sikerének a titka ...
@Dr. simonmondja.: semmit sem. Vásárhely rossz hely, ennek ellenére mégis Lázárt többször megválasztották, és úgy látszik most is a fideszes fog nyerni. nekik úgy látszik elég ha megígérik a csúszdát a városházán..
@shinichi: Matolcsynak háborús pszichozisa van szerintem...
Viszont az oktatás kasztositása a családok zsarolása csökkenti az ellenállást. Nem az utcait,hanem a lelkit is. Politikai cinizmusból Lázár tanszéket nyithatna. Matolcsy szimplán egy balfék.
@Dr. simonmondja.: nem húzóágazata van hanem NYÚZÓágazat... meg úzóágazat... alkoholista tehetetlen félázsiai származékok...

ott ojjan erős a civil élet hogy a jáccóterekért mindent megtesznek a félázsiai "polgárok"
tudod ott volt hogy bedisznózsírozták a jáccótéri játékokat
csicskáztatást + megkötözve fogvatartást is arra találták fel
@dr. Bubó:

És hogy állnak 22 év harc után a világösszeesküvés legyőzésével ?

Mesélhetnek.
@GeoCracker: Lázár a legrémesebb az egész pártban...
Azt hiszem ez nagyon igaz és erről megy a diskurzus itt is elég régóta. :)

kepfeltoltes.hu/120831/emberek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Dr. simonmondja.: ott a boldizsár nagyon jo party...

a lézer familinek sok millió holgya van... ott ga(rá)zdálkodnak...
Azért azt sajnálom, hogy Pataky (ufót láttam, békemeneteltem, meg is kaptam Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét)Attis nem lép fel a népünnepéjen!
@Dr. simonmondja.: jól haladnak.... a harcot megnyerték

egycsilliárdból épült egy TERROR pontok háza...

a múzeum igazgatásra a nyugdíjas lézerdzsoni tűnne legalkalmasabb jelöltnek... sajnos ez még odébb van... addig még sok más lopni uppsz tenni valója van az ország másrészeiben is...
@Penivaldes: "Vásárhely rossz hely, ennek ellenére mégis Lázárt többször megválasztották"

mondtam... lásd 4§
@Penivaldes: szóval... nem érdemelnek jobbat mint lézerdzsonni...
@Le_Penseur: Őt nem kell bevetniük. Tudjátok Ufólátó Pataki nagyon veszélyes biológiai fegyver...őt csak a legnehezebb terepen használják.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te, Gábris, milyen egy állat ez?
index.hu/belfold/2012/08/30/fegyhazbuntetest_kapott_a_lanyat_megeroszakolo_gardista/#
Nem hallottam hogy különösebb hírértéke lett volna, Kuruc sem taglalta, a Gárdát sem hallottam, hogy felvonult volna ilyen állatiasság ellenére...?
Hogy a búbánatos, retkes malacfüttyben van ez felétek? Egy ilyen állatot, most meg lapítotok??
@Dr. simonmondja.: nézzük a pénzt kasszát...

"hódmezővásárhelyi önkormányzat adósságállománya 16,3 milliárdról 20,7 milliárd forintra nőtt 2007 és 2010 között"

mencségükre... hogy hejben nem kellett a kampányra egy fillér sem...

ellenben az ország most aggya vissza a csilliárdokat, mert most kell sokat ígérn
i...

-Szegedig (egy fejlődő szomszédos város ahol mszp van... oda kell menni dolgozni) közlekedést utat vasutat..
-csilliárdokért főtér burkolás
@Dr. simonmondja.: "zöld város"

igen az... 50 ezer félázsiai... 50 ezer KERÉKPÁR...
@Penivaldes: Rossz hely...

Akkor nyilván a fidesz az oktatási reformjait gyakorolta ott 22 évig - nagy sikerrel.

Biztos Hódmezővásárhely nyeri rendszeresen a diákolimpiákat.

Vagy családbarát város - a legalacsonyabb átlagéletkorral....

... esetleg a fiatalok városa - oda áramlik az ország tehetséges fiainak szine-java.

Vagy befektetési központ. Évente csilliónyi zöldmezős beruházással.

Itt gyakorolta a fidesz a munkaalapú gazdaság felpörgetését....

Minden vásárhelyi versenyképes szakmájában dolgozik és kockáról kockára építkezi...

Szóljon már valaki,
hogy a fidesz 22 év alatt mit bizonyított a maga városában !

Mitől lett a fidesz az egyetlen reményünk ?
@Dr. simonmondja.: Ez mind igaz, de a fideszeseket nem érdekli. Ismerek néhányat, személyesen. Egyszerűen nem érzékelik, a problémákat, vagy érzik is, hogy nem minden úgy megy ahogy elgondolták, inkább eltolják maguktól a valóságot. Csak egy példa. A Fidesz nem szegett meg semmilyen választási ígéretet, mert nem is ígértek semmi konkrét dolgot. Kész. Tényleg így gondolják.
Van bő másfél millió ember az országban akikkel teljesen és totálisan felesleges kommunikálni. Nem a realitás, nem racionális politikai program, de nem is rózsaszín ködös tündérmese kell nekik, hanem Viiiiktor-Viiiiktor-Viiiiktor.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hidd el megmagyarázzák. hogy ők már rég kizárták, és beépített ember volt, és a többi..
ebben kifejezetten tehetségesek a gárdás barátaink..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Abszolút támogatom, hogy vonuljanak fel, ahogy az is igaz, hogy az extrém súlyos bűnelkövetők között sok nem cigány van. Ettől függetlenül a cigánybűnözés a gyakorisága miatt sok helyen továbbra is megkeseríti az átlagemberek életét, de ezt szerintem te is így látod, hiszen korábban te magad is leírtad, hogy igenis létezik cigánybűnözés is. :)
@Dr. simonmondja.: bizonyára az alföldi mezővárosi kultúrkörben a fidesz az ami a leginkább megfelel az ideáljuknak. tudod hagyomány juhászok és társai.
@Penivaldes:

Ezzel nincs gond, de ezek lerohanták az én városomat is,
hogy alföldi mezővárosi juhászok kultúrkört rámerőltessék.

Akkor már mutassanak valamit föl 22 év alatt.

Főleghogy ez a csökött ország ezt látja a legjobb csapatnak.

...miiiiééééért ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát amit most ideírtál a Boli által linkeltre az valami olyat mutat, amivel ritkán találkozik az ember....valami elég mély és szégyen az amit idevettetél, hogy tudod te hogy nem csak a cigányok, na de akkor is a cigányok...
@Dr. simonmondja.: a lófvszt ... nincs ott semmi... csak hitel...

az egyetlen pozitívum hogy KÖZEL VAN SZEGED... odajárnak dolgozni
@Dr. simonmondja.: hááát mert ugye a többi is elég kacagtató...
- ... az egész világ minket utánoz...-

akkora ászok.

...de mit tudnak ?

Ott lehet pedig a titok a hódmezővásárhelyi homokban a Rapcsák-nyalóka mögött.

Árulja már el valaki...
@Dr. simonmondja.: nincs máááás.... mindenkit kinyírnak...

nincs ellenfél... így van BÉKE:.. ez is valami...
ha más nyerne lángokba borulna a város... neked ez nem "elég"
@Penivaldes:

Már bocsánat, de Budapest klasszisokkal jobb hely ennél a tanyaközpontnál.

És mégis ezek jönnek tanítani a városvezetést és a gazdasági kiugrást !

A juhászok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "értesült a Magyar Nemzet szocialista körökből"
Ez legalább olyan súlyú, mint amikor a Népszabadság fideszes körökből értesül. :D Kell az agyhalottaiknak a gumicsont.
@Dr. simonmondja.: jobb hely, Szeged is jobb hely...
aztán mégis a tanyaközpont az amit mutogat a kormánytévé..
@dr. Bubó:

A Dózsa parasztlázadást meg a Zsil-völgyi bányászokat leverték.

Nálunk meg ezt a - fideszt - ajánlotta minden nyavalyára - az egész " elitünk ".

De miért ?
@Penivaldes: Arról nem szólva, hogy szerintem "éhségbűnözés" van, "kilátástalanság-bűnözés", "elmaradottság-bűnözés", "társadalomból való kitaszítottság"-bűnözés, és az, amit mindez generál = "cigánybűnözés". Ennek a sok gárdistának-jobbikosnak el kellene töltenie úgy vagy egy évet egy falusi cigánysoron úgy, hogy cigánynak is nézzen ki.
@Penivaldes: Nem ez nem "akkor is a cigányok..." mentalitás, hanem sajnos a valóság. Egyébként korábban volt már javaslat rá, hogy nevezzék el inkább mindennapi bűnözésnek, amely talán még jobban kifejezné a probléma lényegét.
@empatikus pszichopata: ugyan a menetelők nem mennek oda ahová kéne...ők csak menetelnek.
@empatikus pszichopata: Nem rossz ötlet, bár szerintem inkább azoknak kellene ott hosszabb időt eltölteni, akinek felelőssége és hatalma van a kialakult "helyzetet" és annak kezelését illetően.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem érted amit leírtam, sajnos ez erősen jellemző rád.
kérdem én tőled, hogy amit az a gárdista állat tett a lányával az nem mocskos e annyira, hogy miatta te és a társaid felhőrdüljenek? vagy ha nem cigány teszi akkor nem számít?
arról van szó Gábriel, hogy te erre először lenyomsz egy illedelmes sablont, aztán sietve hozzáteszed, hogy így a cigánybűnőzés meg úgy..
amikor itt nem erről van szó elsősorban.
2010 polgármester választás
Lázár János, Fidesz-KDNP, 10 521, 66,69%
Molnár Lászlóné, Jobbik, 2008, 12,73%
Havránek Ferenc, Zöld Baloldal, 1942, 12,31%
Kis Andrea, MSZP, 1304, 8,27%

"1910-ben még 62 445 lakos ... Jelenleg a város lakossága már az 50 000 főt sem éri el."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Oszt mégsem halljuk, hogy lenne médiavisszhang... Magyarbűnözés pláne, ha erdélyi származású a hazánkfia, akkor már nem is érdekes... Értem én!
Csak a cigó fóbiátok az igaz! :))
Én arra szavaznék, aki követelné a halálbüntetést a gárdistabűnözésre. Főleg, ha az igaz székely lányerőszakoló.
Választói névjegyzékben szereplő félázsiaiak száma (2010.aug.3.): 38 367

Szavazóként megjelent választópolgárok száma: 16 053, 41,97 %
drlézerdzsonni 10 521, 66,69%

a választópolgárok 27%-a, lakaosság 21%-a ...
és ez a legfides zesebb porfészek...
@Penivaldes:
Eddig is csak a szánalmas kategória volt, most bebizonyítják, hogy van még lejjebb!
@Penivaldes: Azért igencsak kíváncsi lennék rá, ha ezek a jobbikosok és társaik ugyanazzal a "hendikeppel" indulnának, mint egy mély szegénységben élő cigány család gyereke(i), avagy csupán annak áldásos hatását élveznék egy ideig, változna-e a témához való hozzáállásuk úgy, ahogyan szegedicsalamádé is "jó zsidó" igyekszik lenni úgy nagy hirtelen. Számomra abból, hogy ezt a két fajtát gyűlölik annyira fenekedve, az a kétpólusú érzelemvilág csapódik le, hogy az egyiket lenézzük, mert hozzánk képest még csimpánz se: felsőbbrendűségi tudat, a másikat meg rettentően irigyeljük, mert minden szinten szerte a világban többre viszi: kóros kisebbrendűségi érzés. Én ennyivel le is írnám őket, nem keresek bonyolultabb megfejtést;)
@empatikus pszichopata: és erre felépítettek egy egész pártot, és ideológiát.
@Penivaldes: Te nem érted és nincs itt semmi sablon szöveg nyomatás. Egyértelmű, hogy számomra ez ugyanolyan állatság és elítélendő cselekedet bárki is az elkövető.
Viszont abba a hibába sem szabad bele esnünk, hogy egy nem cigányok által elkövetett bűneset felmutatásával, megoldódnának a cigánybűnözéssel kapcsolatos súlyos problémák.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én teljesen egyetértek a kritikáddal mindenféle bűnözés elítélendő és nem elfogadható. Ezért is mondom azt kezdettől fogva, hogy csak a tettek és a viselkedés számít. Nem lehet kettős mérce semelyik elkövetőnél sem.

Kétféle ember van egy közösségben, aki épít és aki rombol. Az utóbbit pont a közösség érdekében rá kell venni a jogkövetésre vagy ha ez nem megy akkor büntetni kell, nincs pardon.

www.erpatak.hu/index.php?l=8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Áldjon meg téged a pocok, ki volt az aki azt mondta, hogy ha ezt felmutatják akkor megoldódik bármi is? Egyáltalán felmutatták mert nekem valahogy nem úgy tünt??
és mindig hová jutsz el? na hová..hát persze, hogy a cigánybűnőzéshez. lehet itt szó hajsütővasról, akkor is odajutsz ki...
mert máshová nem vagy képes.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Olaszliszkán is demonstrált a Jobbik.

A tipikusan cigánynak mondott - lincselés - ellen.

Most lincseltek a fehér fiúk vidéken.

Többen agyonrugdostak egy védtelen embert.
Egy hajléktalant.

Akkor azt mondom, hogy a vidéki fehérek mind barbár cigánybűnözők...

Nézzük meg, hogy megkapják-e ők is a fejenként 22 évet, mint a cigány lincselők...

Várom a jobbikos tanulságot.
@Penivaldes: Melyik pocokra gondoltál??? :) Egyébként a témát nem én dobtam be hanem Boli ugyebár. Én egyébként nem jutok el állandóan oda csak leírtam, hogy mindenféle bűnözés káros.
Bár szerintem ezt te is így látod. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Csak itt nem cigányról volt szó, hanem "VÉRMAGYAR" székelyről(?), nem mellesleg
GÁRDISTÁRÓL.
De tudjuk, ez nem ér meg egy vonulást.
Ez nem "egy nem cigányok által elkövetett bűneset felmutatása", hanem egy állat tette, aki ehhez hasonló tettekért tört, zúzott, átszellemülten vérmagyarkodott és lángszóróval készül a buzitüntetésre.
Erre mondják Gábris, inkább legyek akkor buzi, mint ilyen állat MAGYAR GÁRDISTA!
De ti tudjátok... Tudtok élni, na...
Ehhez képest a buzifelvonulás tényleg ártatlan diákcsíny csak, akárhogy maszatoljátok! :))
Mégis ott veritek magatokat. Csak én nem értelek benneteket???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igen Boli adott egy linket arról hogy egy nem cigány, sőt erdélyi magyar mekkora egy vadállat. erre te jössz a cigányokkal.
jellemző. aztán persze leírod, hogy mindenféle bűnőzés káros. hurrá! most tapsoljunk meg, hogy idáig eljutottál?!
@Penivaldes: Én csak annyiban szólnék hozzá a cigánykérdésben... és úgy, hogy semennyire nem vagyok rasszista, de viszonylag kevés nép, vagy embercsoport települ ki más államokba és épít bódévárosokat és tartja fenn magát bűnözésből... szerte Európában...

és én azt is hallottam sokszor velük kapcsolatban, hogy a megkapott lakásban felszedték a padlót, beköltöztek sokan és gyakorlatilag szétszedték a lakást, nem fizettek semmit és teljesen megkeserítették a környéken lakók életét...

Véleményem szerint olyan megoldás jöhet szóba, mely nem tesz faji megkülönböztetést...

Csak az is baj, ha eltüntetik a putrikat, mert akkor a cigányok ellen indítanak támadást... igaz, más nem csinál ilyet...

Amíg ilyen állapotok uralkodnak igen könnyű eladni a cigánybűnözést, kampányolni vele, hiszen az emberek épp elég frusztráltak emiatt... tehát megoldás az kéne, de hogy?
@Dr. simonmondja.: "Akkor azt mondom, hogy a vidéki fehérek mind barbár cigánybűnözők..."

Arról ugye tudsz, hogy a jobbik sohasem állította azt, hogy minden cigány bűnöző lenne?? :)

Kérdésedre válaszolva pedig remélem súlyos ítéletet kapnak az elkövetők.
@leonito77: igen ez egy létező történet fent északon. dédszüleim házát is cigány vette meg, fel is szedte egyhamar a parkettát, és nyarás idején láttam olyat, hogy egy falon át vájt lyukon át mászkálnak.
@leonito77: "ehát megoldás az kéne, de hogy?"

Nem kellenek hozzá milliárdok sem, elég sokszor az akarat, a jó szándék és a meglévő törvények betartatása minden állampolgárral.

www.erpatak.hu/index.php?l=8

A Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (SZEME) az országban elsőként vezetné be azt a mintaprogramot, melynek következtében egy éven belül megszüntetnék az utcára kifolyó szennyvizet a Bábonyibércen. Az egyesület rekordgyorsasággal szüntetné meg a problémát, melyhez az „Érpataki modellt” alkalmazná.

Az „Érpataki modell” néven híresség vált módszert Orosz Mihály Zoltán, a szabolcsi település polgármestere ismertette a SZEME szerdai sajtótájékoztatóján. Érpatak első embere elmondta, náluk szisztematikus munkával hamar sikerült felszámolni a problémákat.

Orosz Mihály Zoltán szerint, ha Miskolcon átveszik az elveket, akkor hasonló eredmények érhetők el a Bábonyibércen is. A községben megszűnt a víz- és áramlopás, a higiéniai körülmények javultak, a bírságokat behajtják.

A polgármester szerint fontos „szövetségesek” keresése, többek között a hatóságokkal (rendőrség, ügyészség, jegyző, gyámhatóság), a gyermekvédő, háziorvosi és védőnői szolgálattal felvenni a kapcsolatot. Orosz Mihály Zoltán javaslatai közt szerepel a rendszeres ellenőrzés, jelzőrendszer működtetése, kapcsolatfelvétel a Cigány Kisebbségi Önkormányzattal, valamint az, hogy a „takarítást” közmunkaprogram keretein belül végeztessék el.

Szemes István, a SZEME képviseletében elmondta, élhető minta-városrészt szeretnének kialakítani azzal, hogy felszámolják a törvényen kívüliséget. Hircsu Ákos, a SZEME polgármester-jelöltje hozzátette: remélik, hogy 2-4 év múlva már „Érpataki-Miskolci modellről” beszélhetnek az emberek. „Noha sokan szkeptikusan fogadták elképzeléseinket, mi megmutatnánk, hogy Miskolcon is működik a rendszer – a közszolgáltatók részéről pozitívak a visszajelzések” – zárta szavait a politikus. (MINAP)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jobbikos tüntetés lesz a lincselő fehér gyilkosok házainál ?

Mert az nagyon fontos, hogy demonstráljunk a barbárok ellen.
@Penivaldes: egyre inkább egy LázárVonaSimicska tengely látszik. Míg a "mérsékeltek" lassan eltűnnek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Erre mondják Gábris, inkább legyek akkor buzi, mint ilyen állat MAGYAR GÁRDISTA!
De ti tudjátok... Tudtok élni, na..."

Ezen az alapon viszont ugye megengeded, hogy erre én azt mondjam; nem akarok se buzi se állati módon viselkedő cigány vagy magyar lenni. :)
@leonito77: Van megoldás, kitalálták már a nagyvilágban. Persze rengeteg pénz kellene hozzá, de hát fontosabb a Kövér költségtérítésének megduplázása, hogy más tengernyi egyéb dolgot ne soroljunk...
@GeoCracker: ők már rég eltűntek..kiszálltak az egészből.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha már elő bírt kerülni a buzitéma, elmondanám, én (nő vagyok, teszem hozzá) alkalmanként együtt sétáltatom a kutyámat egy homoszexuális ügyvéddel. Nála értelmesebb, szimpatikusabb, szociálisan érzékenyebb stb. emberrel viszonylag kevéssel találkoztam életemben. Egyébként sokan közülük szintén homoszexuálisok voltak;)
@empatikus pszichopata: Szerintem a politikának nagyon jó, hogy van cigánykérdés, mert valamilyen szinten mindig lehet belőle tőkét kovácsolni... így senkinek sem érdeke a problémával érdemben foglalkozni.

Mi lenne nálunk a szélsőjobbosokkal, ha holnaptól megjavulnának?

Mint minden más ez is ugyanúgy megy itt sok éven keresztül, nem vagy csak alig fejlődünk, egy helyben toporgunk Európa közepén majdnem balkáni szinten...
@empatikus pszichopata: Igen nekem is volt buzi ismerősöm és nagyon normális volt. Ettől függetlenül én nem szeretnék az lenni. :) Viszont pld. pont ez az ismerősöm sohasem ment el a felvonulásra, mert már akkor is látta, hogy mindez csak a ballib politika által felfújt rátelepedés az ő személyes életére.
@leonito77: ez már sajna balkán. persze a cigányok mindig jók, ők szegények olyan kampánytéma akiket lehet dobálni, lehet nekik babot adni, csak az nem érdekli a pártokat hogy a problémák megoldásra várnak. úgyhogy rájuj ne várjunk
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez nem szeretnék vagy nem szeretnék kérdése! vagy meleg vagy nem vagy az.
@iii:
Kisváros, ahol a cigány lakosság számaránya kb. 30%, de az óvodában már 70%, az ált. isiben 80% (Kb. minden, mert nincs! statisztika. Olyan, hogy cigány, nincs. Legfeljebb látni lehet őket.)
Erőszakos integráció Mohácsi-per következményeként.
Mi történt?
Az óvodákban nagyjából u.az a helyzet, van menedéksziget, ahol kevesebb a romák aránya.
Iskolákban: szinte teljes romatöbbség, néhány magyar gyerek a legszegényebb rétegből.
A többiek pedig kimenekítették gyerekeiket: egyházi iskola helyben, szomszédos, vagy távolabbi települések(szülők munkahelye) iskoláiba járnak, nem kis többletköltséget, logisztikai problémákat is felvállalva.
Mi is történt? A romák "szegregálták" a magyarokat.
Hogy ennek mi a lélektani következménye? Sejthető.
Csak kérdéses, hogy az integráció áldásos hatását mennyire érezhetik így a romák?
Hosszú lenne ismertetni, milyen volt azelőtt a helyzet. Elég annyi, hogy nem voltak kirekesztve a romák a zömmel magyar osztályokból sem, ám tény, hogy voltak cigány osztályok is.
Tanítóik, tanáraik tapasztalt, a problémák kezelésében jártasságot szerzett, külön pótlékban részesülő, önkéntesek voltak. Az ilyen osztályok kisebb létszámmal működtek, kifejezetten hiánypótlás, korrekció, felzárkóztatás volt a fő cél. Maguk a cigány szülők is elfogadták ezt, míg a fülükbe nem duruzsolták, hogy minden bajuk megoldódna, ha magyar osztályba járna gyermekük. Ezt simán benyelték. Szegregációs per, jelenlegi helyzet feljebb.

Akik most azzal jönnek, hogy a romák milyen nagyszerűek, gonosz magyarok milyen alávalók, azok járassák ilyen osztályokba a gyerekeiket, éljenek ilyen településen, s majd akkor is nyilatkozzanak!
(de nem kéthetes vendégség!)

A mi kis városunk halálra van ítélve.
dátum/ összes választó/ megjelent/ jobboldali majomra leadott szavazat
ÖK/ 2010.10.01. / 38 249/ 16 053 (41,97 %)/ 10 521 (66,69%)
OGY/ 2010.04.15. / 46 813/ 31 498 (67,28 %)/ 17 203 (55,22%)
EP/ 2009.06.07./ 38 005/ 15 139 (39,83 %)/ 9 281 (62,08%)
ÖK/ 2006.10.01./ 38 261/ 19 426 (50,77 %)/ 13 744 (72,17%)
OGY/ 2006.05.25./ 46 985/ 30 121 (64,11 %)/ 16 366 (54,62%)*
ÖK/ 2002/ 38 655/ 21 330 (55,18%)/ 9 854 (46,58%)
OGY/ 2002.05.07./ 47 623/ 33 305 (69,93 %)/ 18 421 (55,87%)
ÖK/ 1998/ 38 874/ 17 874 (45,98 %)/ 11 038 (62,71%)**
OGY/ 1998.05.10./ 47 756/ 27 272 (57,11%)/ 13 802 (51,44)
*egy független ellenjelölt Balogh Jánosné 13 598 (45,38%)
**egy független ellenjelölt KŐHEGYI ANDRÁS 6 564 (37,29%)
@Penivaldes: azért az idézöjel. A Pokorni vonalra gondoltam inkább.
@AKIsTUDATLAN: erőszakkal semmit sem lehet megoldani. ha meg integrációt akarunk akkor ahhoz munka kell, és nem elég az, hogy besuvasztok 30 vegyes gyereket egy terembe aztán megy a móka. először is már az óvódában kell elkezdeni. az iskolában már csak folytatni kell.
@GeoCracker: Pokorni...nem is tudom, nekem úgy látszik, hogy ő elvan a fazék mellett..
@a szív fészkei: és ez így fog menni az idők végéig, mert OV makacs dió..
@Penivaldes: Faragjanak belőle Sztálin szobrot, szoktak ilyet dióhéjból...
@a szív fészkei: nem szerintem Lázárnál sunyibb mosolyú nincs.
@Le_Penseur: Nem elég a leharcolt halálfej, az a melltömött liba? Aki megint itt fog csühögni műkönnyekkel az X-faktorban nemsoká?
@a szív fészkei: jaj sírjunk, jaj a fiaim, jaj hühüphüp sírsír...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Így van ez náluk. Fehér négyen gyilkoló csemete, lányát főbelövő apuka nem jáccik, csak Bándy Kata állítólagos gyilkosa miatt kell utazgálniuk Pécsre.

Annyit bírt Vonakitartás bajtárs kinyökögni erről, hogy Levente (lányába)betartásbajtárs akkor már nem volt a gárda tagja, amikor baszta a szegény csajt szakmányban otthon csíkos zászlók alatt. De bizony, hogy volt, a lány maga mesélte el, sőt, hogy Vona kitartásbajtárs látogatta is e finom, magyarosch polgári erotikával fűszerezett családi hajlékot többször.
@Penivaldes: Annyit fog a nő leharcolt fejéből gombnyomásra premier plánban kicsurogni, hogy térdig jár majd Ördög gacsosláb Nórika a sós lében. Ha van elég vazelin és Isten velünk, ki ellenünk??? -mondhatja Keresztes (muszklijú) Ildikó.
@dr. Bubó: Van díszburkolatos Fideszhaver, az tutkó: ezt láttam a PokorniTuruliában is. Ahol minden utcát felszednek és burkolnak így rogyásig. Ami két szezon után feljön, kezdhetik előről, and so on. Haver nem hal éhen.
@a szív fészkei: Ördög Nórit kedvelem.
óóó Ildikó érzelmei megint előtörnek majd...
@Dr. simonmondja.: Gondolták, ha Rapcsák ennyire szépen meg bírt terebélyesedni, akkor jó biznic fidesznyiknek lenni. Bőre alatt is pénz van, majd ilyen lesz a vásárhelyiek java is.

Lázár sovi, de ő Svájcba jár a bütyköslábú asszonyával gyakran cipőt venni, ami pont a bank mellett van... Neki nem a bőre alatt van a lopott zsé.
@a szív fészkei: sió fokoson is évente felszedik és újra raklyák....

legutóbbi években már fűtéssel... így nem kell havat lapá tolni
@a szív fészkei: Te csak tippelgetsz.

Annyira várom a címlapot és az igazi vásárhelyi megelégedett fideszeseket, hogy miért is
ez a fideszvilág minden világok legjobbika....

Meghát én csak két vásárhelyit ismerek.
A Lázár Janót meg a Győzikét.

Így aztán téves következtetésekbe eshetek...

Lehet, hogy itt növesztik a legmagasabb cigányokat az országban ?

Talán a jólevegő...
@a szív fészkei: Azért te sem panaszkodhatsz a kettős mércére nyugi. :) Csatári bácsi miatt serényen aggódsz, de ha a zsidó háborús bűnösök elítéléséről van szó az már annyira nem üti meg a habtiszta lelked ingerküszöbét.:)
@Penivaldes: Ez az ember ennyire romlott. Ti miért csodálkoztok erre mindig és mindig rá? Mosolyjel ennyit számít?
@Dr. simonmondja.: huh....

győzike az selgútorjányi !!!!

vagy orbán győzikére gondosz? az meg felcsuti...

akkor csak egyet ösmörsz...
@Penivaldes: Nekem Ördög-túladagolásom van. Annyira nem egy etwas, amit kihoznak belőle: a turbékoffenziájától meg hányok. Örömködjék a pasijával, de kicsit visszafogottabban.
@a szív fészkei: ugyan, ha szeretik egymást akkor miért ne?
ne legyéé" már ilyen savanyú. fiatalok vagyunk szeressük egymást emberek!
@dr. Bubó:

Natessék. Így dől össze a legszebb statisztikám.

Téves adatok kerültek a merítésbe.
@Dr. simonmondja.: Gyűlölik is Budapestet! Soha nem fogják érteni pláne szeretni,csak dózerolni lábszagúvá, amilyenek ők. De ez a város lerázza majd magáról a sok vidéki tetvet. Az agyban vészesen beszűkültet értem vidéki alatt, mert hisz rengeteg helyről jöttek ide és váltak igazi pestivé, budaivá, ha volt bennük nyitottság és hajlam a jóra, a fejlődésre.

Holnap indul Gábriel kedvenc programja: pozsonyipiknik.hu/ Lehet, hogy beszarik az idő, de jó lesz még úgy is.
@Penivaldes: Kedvesem, én szeretem a szerelmet és szerelmeseket is pártolom. De Ördög Nórika ezt a nyálműsort adta el nehéz bulvárpénzekért - lezáratva libegős esküvője miatt a kerületet - az első urával is, aztán akkor is, amikor már félreduggerolt a Nánásival, szóval hamis a baba nála nekem.
@a szív fészkei: Annak azért örülök, hogy a "romlottságomat" nem te fogod megítélni. :)
Egyébként ha már romlottság a téma, érdemes rápillantanod olyannyira hájpolt női polgárjogi harcosaidra is. Igazán jó irányba "fejlődik" az általuk indított "mozgalom".

Templomgyalázással kezdődött, gyilkossággal folytatódik a "puncilázadás"

index.hu/kulfold/2012/08/30/verrel_irt_uzenet_a_pussy_riot_kiszabaditasaert/
@a szív fészkei: hát nem azért mondom, de én zat látom hogy a budapestiek sem becsülik a városukat, és hagyják piszokban, szennyben. pedif mennyire szép lehetne...
@Penivaldes: Szerintem lazák és jófejek, nem olyan szűkszeműen gyűlölködő irigy tahók, mint Orvbán és bandája.

Mernek örülni és élvezni az igazi pestbudaiak, olvass Krúdyt, valahogy úgy kell, jóízűen élni az életet... Apám Mosonmagyaróvárról jött ide, nagyapám Debrecenből és építette teli a várost, férjem anyja is onnan, apja Tatáról. Szóval nagy embermix a város, de aki idejön, az nem gyűlölni jön ide, hanem élni benne, hozzátenni a magáét. Attól lesz igazi pesti és budai.
@Penivaldes: Én is ezt mondom. De visszatérve az előzőekhez, amíg a társadalom nem vállalja fel ezt saját problémájaként és nem akar rajta változtatni, addig minden így fog maradni és igaza lesz azoknak, akik cigánybűnözésről beszélnek és azoknak is akik ezt máshogyan látják, érvek vannak pro és kontra (érem két oldala ugye).

De valódi megoldás hol van? Mikor lesz? Mikor lesz a gyermektámogatás, a segélyezési rendszer úgy megreformálva, hogy ne érje meg a gyermekeket megélhetésből potyogtatni...

Aki putriban nő fel egy mindennapi bűnözést folytató cigány család 10 gyerekének egyikeként, attól vajon milyen viselkedést várjon a társadalom felnőttként?

És ez csak egy a sok problémánk közül...
@Dr. simonmondja.: emlekeztek, amikor valami harom taho szerbiaban megvert egy fickot, aztan egy faaggal megeroszakoltak ugy, hogy az majdnem belehalt a serulesekbe?

ok konkretan vajdasagi magyarok voltak. aztan az ilyen hatvannegyvarmegyesek elkezdtek ott ciganykodni, hogy persze, azert buntetik oket, mert magyarok...

az, hogy majdnem kiverzett a seggen az ember, mert felsertettek a vastagbelet, az ugye smafu...

nem kell ciganynak lenni ahhoz, hogy valaki szociopata, szadista allat legyen.
@Dr. simonmondja.: mellesleg a cigók se anynira jellemzőek...

legalábbis nem látni őket... ninscen pénzük utazni.. eldugott tanyákon tengődnek... legfejjebb néha hívnak roma taxit (mentő)

de a természeti népeknek nem kedvez a "táj" ninscenek kivágható fák a ház mellett (télen)... ezért fejjebb huzodtak az északi ország részbe...

apropó drlézerdzsonni nem igért TÉLI OLIMPIA rendezést ?
nagyon jó hej lenne erre hódmezővásárhej...
@a szív fészkei: Jujj de jó, hogy szóltál. Szerintem találkozzunk személyesen és dumcsizzunk majd. Benne vagy??? :)
@Penivaldes: Drága ezt már annyiszor: te pontosan meg tudod ítélni, hogy az igazi pesti szemetel, vagy az a tahófaszfej, aki idejön pénzt keresni, ezért naponta telipüfögi a városomat, aztán szétcsikkeli, majd hazahúz a kis virágzó akáclombosába???

Vagy itt él esetleg mondjuk két egész éve és azt hiszi, az a nagyvárosi lazazazaság, ha kiköpi a cigijét a flaszterra és jaszkarizik a villamoson? Szaratja a kutyáját mindenhol? Már az is kevesebb, pedig anyám környéke volt a legkakásabb a városban.

Sajnos egy nagyváros a leprások, bunkós gyűjtőhelye is, lásd az ókori Rómát vagy Hugo Párizsát.
@a szív fészkei: akkor építsek fel újra azt a várost, tegyék azzá aminek lennie kell!
Ja és kéne egy valódi Budpest vőlegénye,nem a Fidesz verőlegénye-szerű polgimester is. Meg normális kormányfő. Soroljam???
@a szív fészkei: Mást vártál? Emlékszel még Hofira? Az egész jobbik egy vicc kezd lenni lassan... meleg gyűlölő melegvédőtől kezdve zsidó gyűlölő zsidóig bezárólag.

Egy gyermekét erőszakoló nagádatagdemégisaz már smafu... szépnem, gyorsan asszimilálódtak a magyar politikai posványához a nyílt színen is... a színfalak mögött meg lehet már régen is ilyenek voltak... (persze, hogy azok voltak)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Aquinói írt olyasmit, hogy valamennyi jövedelemre azért szüksége van az embernek, hogy erényes maradhasson. Sajnos igaz.
A tyúklopásos ügyekben kétségkívül felülreprezentáltak a cigányok, de ez ugye nem faji okokra vezethető vissza.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Csak nem merre a kábszeres baromra gondoltál??? :)

hu.wikipedia.org/wiki/A_temerini_fi%C3%BAk

Zoran Petrović, a 38 éves újvidéki drogdíler már ittas és drog által befolyásolt állapotban érkezett Temerinbe 2004. június 25-én este. Itt különböző szórakozóhelyeken fordult meg, de mindenhonnan kitessékelték őt, mert belekötött a vendégekbe. A helyiek először itt kérték a rendőrség segítségét, akik illetékesség hiányára való hivatkozással nem mentek ki a helyszínre. A temerini piactéren éjfél körül találkozott a magyar fiatalokkal, akikkel szóváltásba keveredett. Petrović szidalmazni kezdte a magyarokat, majd szexuálisan molesztálta a közelben tartózkodó fiatal lányokat is. M. István, követelte Petrovićtól, hogy vonja vissza a magyarokra tett sértő kijelentéseit. Erre nem volt hajlandó, ezért verekedés tört ki. Petrović összerogyott, a verések és a kábítószer, illetve alkohol együttes hatására.
@a szív fészkei: igen és őket látod leginkább. akikről te beszélsz azok a polgárok nem látszanak elsőre..sőt másodikra is nehezen.
@Penivaldes: kicsilany..
pesten minden harmadik itt elo, tanulo, dolgozo videki...

aki raadasul utalja is pestet. de a penz, meg az infrastruktura es kozlekedes az jo...

14en vagyunk ITsok ebben az irtodaban. abbol harman vagyunk hivatalosan budapesti lakosok. a tobbiek videkre vannak bejelentve - mondjuk igy lopjak meg a ceget, mert bar pesten laknak, felveszik az utazasi tamogatast...

hiaba no..

a paraszti lelemeny..;-))))))))
Holnap a Kossuth téren 11:00 - 14:00 között a Sóshalmi borászat (www.dbborut.hu/e107_plugins/sgallery/gallery.php?view.34.1.1) ad korlátozott számban kóstolót boraiból 1 személy 2 decilitert. Illetve a Csáky pálinkafőzde a tavalyi vegyes gyümölcspálinkából 0.4 decilitert/fő.

Ezt a helyi rádió mondja be óránként :)
@Dr. simonmondja.: Én is kértem gárdasétafikát oda! szögiről azt hitték, hogy gázolt. Ordas szörnyű tett volt, de félreértés volt az alapja. Ezek meg egy általuk néha istápoltat - aki hihette, hogy megint csak barátain jönnek feléje - nyírtak ki per hecc, uncsiűzésből. Tehát ez még aljább annál is.
@saravad: Egyetértek veled. Nem annyira faji okokra vezethető vissza. Úgy vélem ,sokkal inkább szociókultúrális hiányosságok vezethetnek viselkedésük ilyetén alakulására.
@a szív fészkei: attól mert valamit félreértenek még nem kéne lincselni...hol tartanánk ha minden félreértés miatt agyonvernénk a msáikaT?
BESÍRTAM :) :) :) :)

Nagy László: Az energiaszektorban meg kell szüntetni a nyugati függőséget, és a megújuló energiákra kiemelt figyelmet kell fordítani.
ÚGYVAN !!!
Szélerőművet, vízi lépcsőt, napkollektor telepeket !!! NULLPONTI ENERGIÁT !!!
De sajnos itt a klasszikus kérdés:
MIBÜL ???
@Penivaldes: A lakás megbecsülése és ápolása is tanulandó! Aki nem ezt látta, azt nem érinti meg ez az elvárás.

Mesélik, azon röhögött Erdély magyarlakta városaiban a nép, hogy az oda erővel betelepített mélyrománok - valahonnan nagyon egy más kultúrából hozatta őket Csau - mindig ráguggoltak a vécédeklire úgy szartak a csészébe, mert ugye ott feléjük, Bulgáriában, de Franciaországban is a pottyantós-guggolós klotyó van divatban. És azt szokták meg,nem értették meg a árülés szépségét sőt rettegtek tőle.

Szóval szociális melósok hadára lenne szüksége, ők irányította rengeteg tanítás, foglalkozás a cigányokkal, és akkor majd egyszer használják az ajtót is ki-bejárásra. Mert ez is egy tudás, hogy ingatlant takarítani, felújítani kell, nem szétbaszni a pillanatnyi haszonért - tűzrakásért parketta - mindent. Tervezni, beosztani, készíteni, ápolni, stb... Gárdamasírból tanulnák meg??
Lázárvásárhely non coronat! Viktor császár nem királyunk!
@Dr. simonmondja.: Na mikor lesz??? Lányát kinyíró előtt? Baunokék rablógyilkosai miatt? www.blikk.hu/blikk_aktualis/focipalyara-kellett-baunokek-penze-2099961 FOCIPÁLYÁRA KELLETT A PÉNZÜK, AMIÉRT KÍNHALÁL KYNHALÁLÁVAL HALTAK...
@a szív fészkei: és ez nem egyik napról a másikra fog menni...
@a szív fészkei: Igen és a Marian Cozmát meg Bándy Katát is félreértésből ölték meg. Ülj le 1-es. :)
@empatikus pszichopata: Hagyd ezt a Gábrielt, ő nem empatikus, de hoz némi pszichopata vonást azzal, hogy mindig mindenről csak három Jobbik által kijelölt ellenségkép ugrik be neki, azzal van teli a feje, az egész napja, hogy lehet őket gyűlöl/tet/ni, kiiktatni de mindenekelőtt mindenkivel megutáltatni. Miközben ki tudja, nem buzi-e, hogy ennyire fontos ez a szegmens számára?
Boldog vagyok!

Boldog vagyok, mert végre közzétették a Várbazár rekonstrukciójának látványterveit.

Örül a szívem, hogy a rekonstrukciót Potzner Ferenc építészmérnök irányítja, aki az első Orbán-kormány alatt a Sándor-palota felújítását is sikeresen levezényelte. Potzner és Orbán még az ezredforduló környékén közösen megálmodtak egy gigászi tervet a Budai Várnegyed hosszú távú fejlesztéséről, amely tartalmazta a Sándor-palota és a Várbazár történelmi rekonstrukcióját, valamint a Budavári Palota Hauszmann-féle helyreállítását. Csakhogy az ilyen nagyszabású terv kigondolásához és eredményes, következetes végrehajtásához igazi hadvezéri rutin és megfelelő erély szükséges, és sajnos 2002-ben a meghülyített nép visszaszavazta a balliberális kutyákat a hatalomba, ezért csak a Sándor-palota rekonstrukciójára maradt idő.

Gyönyörű lesz.

Köszönjük, Viktor, hogy a balliberális hordák dúlása miatt romokban heverő gazdaság helyreállítása és a megtépázott nemzeti büszkeségünk összefoltozása mellet a páratlanul gazdag, de sajnos az utóbbi időkben nagyon elhanyagolt építészeti örökségünk megmentésére is fordítasz időt!

Emberfeletti és tiszteletet parancsoló teljesítmény ez, amelyre kizárólag Istentől gazdag talentumokkal megáldott, aszketikus lelkületű ember lehet képes.
@Penivaldes: ugy 800ezer...

a helyi lakosok csak 1.6 millio...
amibol jo egy millio nyugdijas

tehat amikor lepartasztozod a pestieket akkor tudd, hogy az aktivak tobb mint fele valoban videki.
tehat akik szemetelnek, ejszaka hangoskodnak, az utcara hanynak, a kutyat odaszaratjak, bliccelnek a bkvn nagyobb esellyel betelepult videkiek, mint itt "echte" pestiek...
@a szív fészkei: Focipályáért ?

Akkor ez a barbár emberalatti aljas vikéki

- fideszbűnözés.

Sajna a focipálya leleplezi őket.

Miért nem írják ki a bűnözők etnikai hovatartozását ?

- fidesznyik rablógyilkos -
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Seggarc ,mi a faszomnak vagy itt ?
Eltudtad olvasni a blog címét? Vagy csak annyi időre jöttél hogy az okádék agit-prop. szemetedet ideokádd ?
Boldog vagyok!

Boldog vagyok, mert végre közzétették a Várbazár rekonstrukciójának látványterveit.

Örül a szívem, hogy a rekonstrukciót Potzner Ferenc építészmérnök irányítja, aki az első Orbán-kormány alatt a Sándor-palota felújítását is sikeresen levezényelte. Potzner és Orbán még az ezredforduló környékén közösen megálmodtak egy gigászi tervet a Budai Várnegyed hosszú távú fejlesztéséről, amely tartalmazta a Sándor-palota és a Várbazár történelmi rekonstrukcióját, valamint a Budavári Palota Hauszmann-féle helyreállítását. Csakhogy az ilyen nagyszabású terv kigondolásához és eredményes, következetes végrehajtásához igazi hadvezéri rutin és megfelelő erély szükséges, és sajnos 2002-ben a meghülyített nép visszaszavazta a balliberális kutyákat a hatalomba, ezért csak a Sándor-palota rekonstrukciójára maradt idő.

Gyönyörű lesz.

Köszönjük, Viktor, hogy a balliberális hordák dúlása miatt romokban heverő gazdaság helyreállítása és a megtépázott nemzeti büszkeségünk összefoltozása mellet a páratlanul gazdag, de sajnos az utóbbi időkben nagyon elhanyagolt építészeti örökségünk megmentésére is fordítasz időt!

Emberfeletti és tiszteletet parancsoló teljesítmény ez, amelyre kizárólag Istentől gazdag talentumokkal megáldott, aszketikus lelkületű ember lehet képes.
Egy vélemény :

22. nanemaaa 2012.08.27. 11:57

Azért egy ilyen melldöngető, kivagyi szemléletet hordozó cikkben is lehet ám a sorok között olvasni:
1. "Lázár szerint Vásárhely a jövőben érdekelt város" - mert jelenje nincs, hiszen termelő üzemeit bezárták, a város vagyonát egy pökhendi polgármester eltőzsdézte.
2. "elszármazottak találkozója" - mert a Lázári elveket követve, mindenki annyit ér amije van. Az elszármazottaknak eszem-iszom, a sok szerencsétlen, aki meg maradt majd kifizeti helyi adók formájában. Hiszen itt a legmagasabbak az adók.
3. "Az országgyűlési képviselő Vásárhely jövőjéről szólva arról is beszélt: sokat remél azoktól, akik elmentek a településről. Időről időre visszatérve példát mutathatnak." - Megmutathatják, hogy érdemes volt elmenni innen, melynek eredményeképpen egyrészt jobban élnek, másrészt még ingyen buli is lesz, ha időnként haza látogatnak.

LÁZÁRISZTÁN ÉN ÍGY SZERETLEK!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: és szerinted ezt nem tudom? tudom. és ezek szépen lezüllesztették azt a várost...
ideje lenne ennek véget vetni..
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nyihahaha. Bizony ez tragikus. A magyarság nagy része a lelke mélyén kommunista. Úgy látszik erre van igény, ezek a hívó szavak.
@Penivaldes: Nem de el kellett volna kezdeni. De csak mélyebbre lökik őket. Van személyes saruk, a kikupálódottak feléjük se néznek, nem segítik őket, amint ez kötelesség a zsidóknál. Aki onnan stettlből /zsidók lakta kis koszos mezővárosok/, gettóból kivackolódott a tehtsége folytán, visszautalt a közösségnémi pénzt, hog ymások is kiugorhassanak majd

A romáknál a két véglet él: a fertelmesen ízléstelenül pénzszóró réteg /gyakran bűnözésből szerezve a vagyont/, ami már önmagában irritáló és egyszerűen néha vérlázító meg az elképzelhetetnül csóró állati sorban élő. Aki köztük munkával középen megkapaszkodna, na azt sújtja e kettő miatti megvetés és csúszik lefelé ha nem kap melót.

Mert 15 éves romalánykának y karátos gyémántkoronával y milliós forintos esküvő a legdrágább hotelben azért kurva túlzás...

Győzike olyan káros volt e szempontból, mint kevés jelenség a magyar televíziósban.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aszketikusan éhen is veszhetne már egy oszlop tetejére kirakva aszalódni. Na az aszkézis! És hasznos is lenne a többi 10 milliónak. Téged és a haverokat kivéve, akik valószínűleg ötszörösen túlszámlázva fogják ezt a gigaprojektet megcsinálni közgépestül.
@a szív fészkei: Győzike....ártott a cigányságnak, többet mint gondolná.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak szolok te anyabaszo felmajom, hogy a bandy-ugyben a pecsieknek mas a velemenyuk...

a kiscsaj allitolag nem adtak meg a pszichologiai alkalmassagit egy ottani forendornek. es nem ertik, hogyha az ugy elejen ket elkoveto volt es autohangot hallottak a tanuk, akkor hogy lehet egy felkegyelmu, auto nelkuli ciganygyerek az elkoveto es egyszercsak hova lett az auto es az elkoveto tarsa a jelentesekbol...

amikor az elejen bizony a hirekben is ez szerepelt, majd egyszercsak homlkegyenest megvaltozott minden addig ismert teny...

de persze a hozaad hasonlo onkentes untermenschnek boven be lehet tomni a mocskos pofajat egy cigannyal....
fel sem tunnek az ellentmondasok az ugyben, ha ciganyozhatsz, igaz, kecsege?
@Penivaldes: Mondom, hogy páratlanul barbár tett volt, megérdemlik a súlyos büntit! DE A NÉGY PILISI FITYFASZ RÉSZEGEN ÖLNI INDULT, TUDVÁN TUDVA, HOGY AZ AZ EMBER VÉDTELEN ÉS MEG FOG DÖGLENI A BAKANCSUK ALATT. 40 rúgás négy jól táplált tetűtől!! Összevetve melyik a szörnyűbb, az alapiszonyon túl?
@a szív fészkei: győzike kb. 300-400x több kárt mint azok akik agyonverték a tanárt
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Még egy nagymogyoró oldal is a cigányt ártatlan, a balhét elvivő vétlennek állítja be
: ők lenyomoztak mindent és nagyon nem stimmt az egész, meg ehhez jött a nyilatkozó rendőrfőnök idegessége is...
@a szív fészkei: mindkettő szörnyű. egyformán-.
mert hogy mindkét társaság emberölésre játszott.
@Penivaldes: nem kell semminek veget vetni..

igazbaol en ezt nem tartom zullesnek:-)

ilyen egy kozmopolita, liberalis varos. nekem spec ezzel nem sok bajom van, legfeljebb annyi, hogy ugyan, ne dobd mar el a szemetet es ugyan, szedd fel a szart a kutyad utan, ha mar..

az mar mas kerdes, hogy mivel a nyilvanos wc gyakorlatilag nem letezo fogalom a varosban, igy persze, hogy oda hugyoznak, szarnak, hanynak ahova tudnak...

de tudod, ahol ket es fel millio ember el egyutt ott elkerulhetetlen a "rumli":-)

aki nem bir ezzel egyutt elni az koltozzon videkre. en megtalaltam a kompromisszumot, a varosban dolgozom es budapest hataraban, zoldovezetben, erdo mellett van hazam. videk-varos combo es 40 perc alatt vagyok a melohelyemen tomegkozlekedessel:-)
@a szív fészkei: Volt már ilyen eset, film is készült róla, Pusoma ügy.
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:9rG70wI5ts0J:www.hevesbir.hu/pusomad.htm+&cd=8&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

Az cikket természetesen törölték, már csak a gugli cache őrzi, akit érdekel mentese le.

Persze hogy nem a cigó ölte meg a csajt, eltették az útból, a cigó meg rosszkor volt rossz helyen.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igen én is úgy gondolom, hogy nem egy, hanem több cigány ölte meg szegény Katát.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
ó akkor te a bátyám módszerét követed lakásban és munkában:))
bocs de szerintem az nem jó ha szemetelnek az utcán, vagy ha kutyájukat a homokozóba szaratják. kéne lenni egy erős társadalmi nyomásnak, ami megnevelné ezeket akik legtöbbdzör felköltözöttek, és azt hiszik övék a világ, hogy ezt nem lehet, hogy egy igazi vérbeli budapesti nem szemetel, nem hagyja a parkban a kutyaszart. És azzal már előbbre lehet menni ezen a téren.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod egy dolog matt nem kaplak el sajatkezuleg, hogy eleted vegeig minden esos napon emlekeztessen a fajdalom arra, mikozben kinezel a kerekeszszekedbol az ablakon, hogy egy emebertelen gecilada vagy.

mert annyit kapnek a mocskos fajtadert, mintha emberrel tettem volna ugyanezt, holott allatkinzasnal tobb nem jarna...
@Penivaldes: nem mondtam, hogy jo...

de nem tudsz sokat tenni ellene. sajnos ez ezzel jar. a nagy szamok torvenye szerint ha 100 emberre jut 10 bunko, 2 pszichopata, stb, akkor ez ket es fel millio esetben mar kisvarosnyi mennyiseget tesz ki.

ezzel sajnos meg kell tudni alkudni:-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te tényleg beteg vagy! :))
Ennyire seggnyaló, szolgalelkű, szervilis majom kevés rohangál az országban - igaz Kumin elvtárs???
"Az idei második negyedévben a nemzetgazdasági beruházások volumene 5,9 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához hasonlítva - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az előző negyedévhez viszonyítva 2,2 százalékkal csökkent a beruházások volumene a szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok szerint.

Tovább csökkent korábbi nagyon alacsony szintjéről a beruházások volumene a második negyedévben, derül ki a KSH tájékoztatójából. Szezonálisan kiigazítva a beruházások volumene 2,2 százalékkal maradt el az első negyedévihez képest. Éves viszonylatban 5,9 százalékos a visszaesés. Bár utóbbi adat kisebb, mint az első negyedévi 8,6 százalék, az összkép mégsem mondható javulónak, ugyanis most már a gépberuházások, és vele párhuzamosan a feldolgozóipar beruházásai is esnek, vagyis szélesebb körben figyelhető meg a fejlesztő, kapacitásbővítő tevékenység visszaesése Magyarországon."
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/31/meg_melyebbre_tartunk_a_recesszioba/
Te szerencsétlen!
Térkövezés, szökőkút, Várbazár...
Erre kell a pénz, a hitelek? Ti tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak tettetitek?
Nem inkább termelő beruházásokba, munkahelyteremtő ipari beruházásokba kéne önteni?
Lázárhelyen és más városokban is térkövezésekre mennek a milliárdok... Értem... Tényleg hülyének néztek bennünket!
Barom vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
No comment! A ti emberetek! Lelkes jobbikos... :)))
Amikor a zsidófagyi visszanyal... :D
Bocs, de muszáj, a magyar sajtó állapota 2012:
index.hu/x.php?id=inxbkc&url=http%3A%2F%2Fbalavanyposzt.blog.hu%2F2012%2F08%2F30%2Fa_magyar_nemzet_nem_szar_ujsag

"Egyébként sehol nem hangzik annyi Fidesz-ekézés, mint a MN büféjében. "

Tehát a Magyar Nemzetnél keményen ekézik a Fideszt.

A büfében.

Meg gondolom, a klotyóban.

A liftben nem, ott van kamera.

:DDDDDDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: megalkudni. nem van amivel nem kell megalkudni. azzal persze nem lehet mit kezdeni, hogy egyeseknek otthon nem tanították meg azt hogy nem szemetelünk. és nem csak a fiatalság szemetel, még mielőtt...á dehogy vénasszonyok is eldobják a papírt az utcán, aztán elúsznak a végtelenben..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bocs, de megvédem Stefit, a Várbazárt meg a külső falat csinálják meg. Leszarom mennyibe kerül. Leszarom mennyi lélegeztetőgépet.
@AKIsTUDATLAN: Nem a cigányok szegregálták a nemcigányokat, hanem a nemcigányok mentek el. Vagyis ők választották a szegregációt. Nagy különbség.

Csodálattal hallom, hogy idáig minden nagyon jól ment, a cigányok szépen külön tanultak, nem zavartak a tehetősebb magyar gyerekeket, kiváló, jól fizetett pedagógusok foglalkoztak velük. Csak ez az ostoba integráció tette tönkre ezt az idilli helyzetet.

Én egyébként nem tudok róla, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket tanító pedagógusok oly nagyon meg lennének becsülve. Ha a pénzt nem az egyházi iskoláknak öntenék, hanem tényleg azoknak, akik a nehéz helyzetű gyerekekkel foglalkoznak, akkor lehet, hogy ezek az elvándorló szülők is meggondolnák a dolgot.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem mondod, hogy olyan betoji vagy, hogy pár év börtöntől is be vagy szarva?

Igazán példát vehetnél mondjuk Tyirityánról aki a Sátoraljaújhelyi szigorított fegyház és börtön falai között töltött el 1 év nyolc hónapot, a legkeményebb sittes cigányok között mégis megállta a helyét és kivívta az elismerésüket is. :)

Látod a cigók becsülik a nácikat is ha erősek. Igazán nem lenne szabad kihagynod ezt a lehetőséget. ;) Arról nem is beszélve, hogy nem egy nácit hanem egy békés magyar családapát kellene "csak" hidegre tenned. Mi az neked nem??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No de Egér... Stefikét még nem is hallottad! Ő a legkeményebb, mint a kádszéle.
Naponta ekézik, őt szokták befogni hat ökör helyett...
Fél éve vettem egy MN-et, de még ablakmosásra sem volt jó, nemhogy másra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mag az uszodában 2 hossz között...
ja ez olyan, hogy lábom rúgtam amikor nem figyelt oda...
Azért akadnak még szívderítő hírek is. :)

Hit Gyülekezete: Megfúrta a kormányhivatal az ajkai iskolaátadást

atv.hu/cikk/20120830_hit_gyulekezete_megfurta_a_kormanyhivatal_az_ajkai_iskolaatadast?source=hirkereso
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudtam, hogy bejön majd a cucc. Nekem főleg a fotó tetszett. :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Leszarom a Várbazárt, amíg sokkal fontosabb dolgokra sincs ebben az országban AKARAT! :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Lázárhelyen 5.1 MILLIÁRD EU pénz ment el "városszépítésre" Ebből 3 milliárd az "új belváros+sétálóutca" ahol jelenleg egy Match élelmiszerbolt, és a Raiffeisen bank üzemel, illetve van egy angol dúrkáló.
300 millió ment el a ref. ótemplom felújítására, oda hetente kb 100-an járnak, 750 millió!!!! az ortodox templom felújítására a 2001-es népszámlálás adatai szerint akkor 164 ember vallotta magát ortodox-nak a városban ...
1 milliárd forint pedig 3 körforgalom megépítése, a városi térfigyelő kamerarendszer kiépítése, illetve parkosítás címszó alatt költődött el.
A leendő polgármester szerint aki 68 éves és köztudottan nem veti meg a szeszt
(Munkahely: Általános Iskola Elek (1963/64) képesítés nélküli nevelő. Klauzál utcai Általános Iskola Hódmezővásárhely (1968/75) tanár, Petőfi Művelődési Központ Hódmezővásárhely (1975/76) népművelő, uo. (1976/83) igazgató, Németh László Városi Könyvtár Hódmezővásárhely (1983-) igazgató, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat (1994-) képviselő, a Kulturális Vallási Kisebbségi Bizottság elnöke, a Pénzügyi, Gazdasági Bizottság, és a Közoktatási Bizottság tagja. (2001-) alpolgármester.)
elmondása szerint 2006-2011 között 690 MILLIÓ!!!! forintot költöttek munkahely teremtésre.

Boli szerinted mondhatom azt hogy a mocskos büdös rohadt kurva anyjukat ?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kedves Boli. Az esztétikát támogatni kell! ami szép, amit azzá akarnak tenni azt támogatni kell. elsősorban mecénásoknak, akik nem hagyják veszni az értékeket.
@dr. Bubó:
"vagy orbán győzikére gondosz? az meg felcsuti..."

Az Orbán Dzsugasviki, alias zsugás viki talán jobban kifejezi a személyiségét.:)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Egyébként meg nem értelek. Ha annyira nácikat akarsz verni miért nem nevezel be egy ilyen tornára? Itt biztos le tudnád vezetni a fölös nácigyűlölő energiáidat nem??? :)

kitartas.mozgalom.org/aktualis/beszamolo-az-elso-magyar-nemzetiszocialista-kuzdosport-tornarol

De ehelyett mi van?? Írod inkább a hülyeségeidet egy online felületen kommentekhez kapcsolódva. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te most viccelsz, ugye? Mert ennyire hülye nem lehet valaki.
@iii: Ugye azért mindenki észrevette már, hogy Stefike ez ügyeletes libsipukkasztó.?? :)

Ettől függetlenül a Várbazár felújítása szerintem hasznos dolog, már csak a turizmus miatt is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Úgy látom, rettenetesen irritál benneteket, hogy Hódmezővásárhely, a konzervatív értékrend csaknem bevehetetlen erődje továbbra is rendületlenül tartja magát, a balliberális ostromcsapatok pedig véres fejjel kénytelenek nap-nap után
eltakarodni vastag falai alól.

Vásárhely a jobboldali értékrend Minas Tirithje.

1990-óta totális jobboldali dominancia érvényesül a városban, a baloldal egyszer sem tudott komoly sikert felmutatni, és az előrejelzések alapján most sem fog. A vásárhelyi polgárok büszkeségtől dagadó kebellel állnak ki Lázár János és a Fidesz mellett. Vásárhely büszkén hirdeti a magyar társadalom jobboldali részének megcsonkíthatatlan szellemi egységét és a nemzeti eszme diadalát, még az egyre erőszakosabbá és türelmetlenebbé váló balliberális hadjáratok fenyegető árnyájában is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Úgy látom, rettenetesen irritál benneteket, hogy Hódmezővásárhely, a konzervatív értékrend csaknem bevehetetlen erődje továbbra is rendületlenül tartja magát, a balliberális ostromcsapatok pedig véres fejjel kénytelenek nap-nap után
eltakarodni vastag falai alól.

Vásárhely a jobboldali értékrend Minas Tirithje.

1990-óta totális jobboldali dominancia érvényesül a városban, a baloldal egyszer sem tudott komoly sikert felmutatni, és az előrejelzések alapján most sem fog. A vásárhelyi polgárok büszkeségtől dagadó kebellel állnak ki Lázár János és a Fidesz mellett. Vásárhely büszkén hirdeti a magyar társadalom jobboldali részének megcsonkíthatatlan szellemi egységét és a nemzeti eszme diadalát, még az egyre erőszakosabbá és türelmetlenebbé váló balliberális hadjáratok fenyegető árnyájában is.
"Vásárhely a jobboldali értékrend Minas Tirithje. "

jól van Stefi...
Bocsi, de ez nagyon durva...

Na ki a nap pocakkirálya? :)

kepfeltoltes.hu/view/120831/orbi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Stefánia abszurd humora szerintem jobban lejáratja az Orbán-rendszert, mint bármi más. Szerintem ezt sportból csinálja és majd kiadja könyvben.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azt is írták - most nem találom most a linket - hogy az eset u táni napokban szisztematikusan végigmentek a helyszínen, azt úgy, ahogy és ahol ledobva volt a hulla, nem ismerhette az ott két hónapja élő pasi. Még a környékbeliek s tudták, hol van az a szakdékos rész, ahová a z éjsötétbenle kell dobni a teste, hogy ne találják meg azonnal.

Senki nem hallott a hőségben nyitva lévő ablakokban semmit, holott a csaj legjobb barinője a ház kapuja melletti lakásban aludt nyitott ablaknál. Ahol vitáztak volna a Péntekkel... Az nem meghallani? Segélysikolyt így nem meghallani?

És állítólag ott mindenhol kutyák voltak, akik a legkisebb zajra csaholtak amúgy.
"Emberfeletti és tiszteletet parancsoló teljesítmény ez"

Te kis orbán seggnyaló!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Vásárhely a jobboldali értékrend Minas Tirithje."

Tökéletes hasonlat. Fogytán az élelem, az ember meg a muníció, mindenki rettegve várja a holnapot, a helytartói székben pedig egy gyakorló elmebeteg ül.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: mit szól ehhez a derék emberhez... milyen szépen kigömbölyödött. Igazi fess, magyar parasztgyerek, látszik rajta az a sokk munka :)

kepfeltoltes.hu/view/120831/orbi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Igen, RAgályi Elemér csinált filmet erről. Pusoma Dénes öngyilkos lett, miután kiengedték az ártatlanul letöltött büntijéből. Gábriel - látom az emailemből -, megint jön a Pussy Riotosokkal. Fárasztó szegény.

Cozma is szörnyű aljas tett áldozata, azokra is rohadhat bármilyen lakat. DE a fehér mészárosokra is, és arról soha nem hisztizik Gábriel! Ez a fura és a mindent eláruló!
@leonito77:

Mint Sándor vállalkozó az "Egészséges erotikából". :D
@iii: Én azon mosolygok már régóta, hogy mennyire rá tudnak ugrani az itteni tapasztalt öregebb rókák is. :)

Mindig jókat szórakozok a beírásain, amelyekben sokszor tetten érhető annak a szellemiségnek a szándékos túlerőltetése, amelyektől általában automatikusan kapnak kiütést a ballibek.:)
@a szív fészkei: Kitty Genovesenek sem segítettek, pedig ő egy lakópark közepén kiáltott segítségért...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nagyon kilóg neki a lólába...és kissé erőltette a francia királylány figurája.
@Penivaldes: elnézést: erőltetett a francia királylány figurája.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De ne közgépesen tízszeres áron csinálják meg!
@antiforradalmár: szerintem direkt mutatja, hogy neki mekkora van...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hircsu a lokális szijjártópéter archetípusa. Kamarakórustól HÖK alelnökségig megpróbált már fontosnak látszani elég sok helyen. Azt nem sikerült még felérnie ésszel, hogy Miskolc nem Érpatak, a probléma és a "tömeg" sem összehasonlítható.

Kardoznak a Bábonyibérccel, én meg azt mondom, kiviszem ezeket az okosokat a hét utca sarkára az óvodához, vagy Lyukóbányára az Annabánya környékére, és ott rögtönözzenek szónoklatot az érpataki modellről.
@a szív fészkei: "és arról soha nem hisztizik Gábriel! Ez a fura és a mindent eláruló!"

Az előbb írtam le, hogy a kettős mérce téged sem szokott mindig elkerülni. Szóval az vesse rám az első követ aki..." . :)
Ja és egyszerűbb lenne kikapcsolnod az emil értesítést akkor kevésbé leszel ideges, főleg így hétvége felé

Jut eszembe, összefussunk akkor a Pozsonyi pikniken??? ;)
@iii: Tökéletesen egyetértek. Most adtak át egy 200 millás katolikus óvodát valahol Pesten Erdő áldásával. Az kurvára kell.

Ritók Nórára nincs ennyi, mint olvashattátok múltkor. Ő küzd a romákért terepen.
@antiforradalmár: Most már értem, hogy mi és honnan dagadt ki... hát nem a tüdő a fazékból...

:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "amelyektől általában automatikusan kapnak kiütést a ballibek.:)"

Speciel az ilyen mondatoktól tényleg automatikusan kiütést kapok.
@a szív fészkei: mindkettőre kell a pénz. óvódára is meg Ritók Nórára is.
@Fabius: Szerintem nem szónokolni kell róla. Most mondd meg őszintén ha átfutod ezt a pár bekezdést, találsz benne olyat ami nem építő jellegű és a megoldás felé vivő??

www.erpatakimodell.hu/

A biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Kulcsmondatunk, kiindulópontunk és legfontosabb alapelvünk: "Rend a lelke mindennek".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az nem jó ha kiütést kapsz. azok pici piros foltok ugye?
@Penivaldes: szerintem direkt mutatja, hogy neki mekkora van...

Ettől vajda a vajda!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DRága szíveim, én is együtt dolgoztam Fehérrel - aranyos pasi volt akkor, semmi különös, de az sokat elmond róla, hogy amikor euinstandolták a Magyar Nemzetet anno a kilencvenesekben, a legtöbb jó újságíró elment onnan. És megalakították a Régi Magyar Nemzetesek Társaságát és bírói úton vették el tőlük ezt a nevet... Aki ott maradt, az valamiért maradt. MErt egetértett az irányváltással, de nagyon.
Kristófot is ismertem régről - kurvára nem üldözte őt senki komcsi, nagyon is elit helyzete volt - amivé ő lett ( teliszájjal élvezte, ahogy szétbaszták a Clodo-ügyet firtató cikk miatt az első Orvbán-kormány napjaiban két perc a Kurírt), arra nincs szó. A legjobb haverja Szász István volt, aki ma a Népszavánál éhezik... És aki azóta egy hangot nem váltott vele, de nincs is nagyon miről.
Magyar Nemzet vezet a helyreigazítási kérelmek terén. Annyira kiba jók és igazak!

Meg amikor lehozták a soha senki által nem ismert egyetemista cikkét a Schmidt Marcsika és egyebek Orvbán-ellenes vakondokmunkájáról, meg ekézték ugye Pokornit is, amikor ki lett adva. Á nem a pártközponttól, dehogyis! Balavány, szegényke...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Speciel az ilyen mondatoktól tényleg automatikusan kiütést kapok."

Edzettebbnek kell lened a blogtérben tudod. :)
@iii: DE, ez a fő jellegzetessége és a világháborús híradók fennakadt szemű retorikája.
Fidesz-KDNP Almási István
MSZP Kis Andreát
Jobbik Kovács Sándor vállalkozó
Nagy László, a Magyarok Szövetsége Egyesület elnöke pedig független jelöltként
vesz részt a választáson.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ezen a Nagy László programon én is zokogva röhögtem :-D

Kisközösségi egészségügy és nyugdíjrendszer, mi? Azért az érdekelne hogy oldaná ezt meg OEP és Nyugdíjkassza mellett.
@Penivaldes: Peni imádlak, de ne legyél már ekkora naiva! Megy Ritókhoz a pénz???? Azért írkál kétségbeesve segítségért? Megy oda Hegeda nagysád Audiból csibét osztani?

Ami 200 misi odaadódik ennek, az elvevődik máshonnan Fairy Tale-éknél.
@Fabius: szerintem bájos ahogy a vágyait leírja. szinte már meghatott ez a népi tisztaság amit képvisel...
akkor tippejjünk...

szerintem 38000 30%a azaz 11400 félázsiai megy el...
és ebből 60% szavaz dr almásira... azaz kb 6840

vagyis a porfészek lakosságának 13%-a nagy többséggel megválasztya győzikét
@Penivaldes: Na ezeket mosdatni????? Miért??? Hitelesebb lesz a megjelent benyalókájuk, ha tudod, hogy a vécében, egyesegyedül fekete muffban (Bolinak: ez egy mancsmelegítésre szolgáló szőrkarmantyú!! ;-))) sötétben lófaszt mutogatnak Orvbánra??? Hújde bátrak a legények! Ájuljunk???
@dr. Bubó: De legalább alkoholmámorban. Ergo nem felelős a tetteiért.
@a szív fészkei: Szív! Én is téged, de te meg gondold át mégegyszer mit írsz. nem azt mondtam, hogy megy Ritókhoz pénz, hanem hogy menni kéne oda is pénznek.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Körbe-körbe rohantatják a juhászok a gulyát egész nap, az termel áramot. A metángázt - azt is marhákból eregetve - felhasználják valahogy világítani. A leggyorsabb nyelvcsapásokkal seggnyalókat néha rákapcsolják a szélerőművekre, pörgetni a kerekeket.
@Penivaldes: Amúgy meg:

"Semmiféle politikának, amelynek nincsenek meg a mély, még az ellenség tiszteletét is kiváltó erkölcsi alapjai amely nem a nemzet ezeréves jogaira és igazságaira támaszkodik, ezeket pedig nem emelt fővel és meggyőződéssel képviseli, nincsen létjogosultsága, se becsülete, se megnyugtató eredménye."
@Penivaldes: DE nem mehet, ha nincs, mert nem ÉS, hanem VAGY-VAGY szitu van. Legyen cukkemukker fehér ovi, de nem az a legfontosabb. És csak az egyházi intézmények virulnak szinte. Tehát nem jut ebből Ritókéknak és másoknak. Csak a baszomnagy bünti - lásd Sajókaza. hvg.hu/itthon/20120418_sajokaza_roma_iskola_birsag
@Penivaldes: Fülcsiforrcsi. Élje és virágozzék a Toi-Toi! Még többet, százat, ezeret!!!! (Akkor tisztulna Pest is.)
@a szív fészkei: "De legalább alkoholmámorban. Ergo nem felelős a tetteiért. "

a magyar jog szerint az alkoholos befolyasoltsag allapota sulyosbito korulmeny..;-)
Tót Csurkáról:[..]"Igénytelen, lélektelen bóvligyáros lett belőle, egyszerűen csak fejbe szúrta magát a kanüllel, és hagyta kifolyni a gennyet. Megérdemelné, hogy mégis színpadra állítsák A hatodik koporsót. Az lenne Csurka István, a drámaíró második temetése. Arccal lefelé."

Ezt simán előadta volna az Új Színház társulata; az is beszédes - mint anno a Nemzetnél - kik szerződtek oda, kik maradtak és kik menekültek azonnal. Horror ez az egész, na.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szerencsére túljátssza a karaktert, így már nem olyan hatásos!
@dr. Bubó: A józan észtől teljesen független. Nem hazudott.
@Penivaldes: Mintha pénzügyérünk lennél, vagy nem?? ;-))

Amúgy, dehogy. Csak lásd be a tendenciát, nem nehéz: ami jó és már-már lukcus, az megy a vallásos intézményeknek, a többi tengődik, vagy meg is szűnhet, rúgnak még egyt rajta ez irányba. Orvbánéknak nem kár értük, sőt.... De akkor csak az marad a romáknak, falba vájt lyukon járkálni, padló tüzelni.
@a szív fészkei: látom, hogy ez van, és nem is mondtam hogy nem ez van.
Bassza meg a ló! Ezek tényleg benyalnak a csontig az azerieknek!! Kiadták, hiába kérték az örmények, hgoy ne. www.blikk.hu/blikk_aktualis/kegyelmet-kapott-az-azeri-baltas-gyilkos-2106515 Atyaég! Nemzeti hős otthon ez a pszichopata tetű!
@a szív fészkei: és mi jogon kapott kegyelmet???? egy gyilkos...
@AKIsTUDATLAN: Nem tudom így se.

Én szegény korlátolt budai vagyok, akinek egyik vidék olyan, mint a másik.
@dr. Bubó:
Túl pesti vagy, és irigylésre méltóan szerencsés.A vidéket meg egyáltalán nem ismered. Nem szoktál keresztülmenni az országon? Persze nem autópályán, mer' ott tényleg nem laknak.
@a szív fészkei: meg nem is értem. a magyar bíróság jogerősen elítélte, erre a azeri elnök miért tudja azt elérni, hogy elengedjék?
NA Gábrielke, szervezd a masírozást! www.blikk.hu/blikk_aktualis/ketszer-is-belelott-alvo-kislanyaba-2106397

Kétszer, tehát a felindulás kicsit átfordult egyébbe. A rohadt kurva életbe. És nincs elítélő szó jobberoknál, konzerveknél erről se, csakis a Pussy Riotról, ami tagjai anyaként nem a gyereküket gyilkolásszák, csak a diktátorszerű diktátor Putyint akarnák eltávolítani - imával is kérve erre az istent.
@AKIsTUDATLAN: mire gondolsz? mert van a fent említet hejeken

északon 20 év
délen 3 év

hejben lakás... kérdezzhecc...
@Penivaldes: Azerbajdzsán a legnagyobb barátunk. Uramisten, ez annyira gáz, hogy a Martonyi fel sem fogja!
@AKIsTUDATLAN: én se... szabadagazda !

egyébként van 100% os cigófalu...
ott aztán nincs cigány-, sem politikus- sem rendőrbűnözés ...

nincs mit ellopni...
@a szív fészkei: a kövérségét próbájja leplezni... mert még a focista fidesben is a kövérség az szégyen...
@a szív fészkei: Ebben lehet valami :) Szegeden 450 "regisztrált" italmérés működik, lakosság 170.000 lézervárosban 670 lakosság 46.000

Ezek a számok miről árulkodnak vajon ?
UI:
A város híres "kocsma utcája" a Rárósi utca, 3 km hosszú ás 18 kocsmának ad otthont :)
Van olyan hogy egy kereszteződés mint a négy sarkán van kocsma, és mind tele van .... :(
Híresebb kocsmanevek: "Jobb mint otthon", "Szivacs", "Fenékig", "Tele kérem", "Na még egyet" :D :D :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez így ahogy van baromság. Az érpataki modell maximum akkora helyen működik, mint Érpatak. De próbáld ki ugyanezt olyan helyen, ahogy csak Lyukóvölgyben több cigány él, mint ahányan Érpatakon élnek összesen.
Berkenye söröző
Bier-lak
Bivaly söröző
Black söröző
Burgundi borozó
bükkfa söröző
City kávézó
Csengődi
Csera kocsma
Délibáb söröző
Démon söröző
Drink Bar
Eldorádó
Fehér akác söröző
Fortuna söröző
Fórum söröző
Galamb söröző
Gondűző
Görbe bögre
Hódtó presszó
Holdfény presszó
Huszár söröző
Jókai söröző
Kedves söröző
kinizsi söröző
Koccintós
Kristály Presszó
Kurta söröző
Laguna söröző
Malom söröző
Mámor söröző
Mega
népkerti söröző
Piaci hörpintő
Pikk-Dáma söröző
Piros presszó
Pörnye gödör
Rocky söröző
Saloon söröző
sasfészek söröző
Sport söröző
Széchenyi söröző
Szivacs söröző
Szűcs kocsma
Szürkebarát borozó
Torontó söröző
Új kaktusz söröző
víg magyar borozó
Víg matróz söröző
Zátony söröző
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nyiháááááá, nullponti energia - azt már állítólag feltalálták úgy vagy 6-8 ezer éve ott Egyiptom környékén, építettek is pár piramist az ügy érdekében, amelyek közül a szakkarai lépcsős piramis volt az első, a gízai meg az uccsó, de aztán rögvest elfelejtették, hogy vót:D

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most nem keresem vissza a homoszexes bejegyzésedet, de teszek egy kísérletet, hogy értsd: nem valamiféle ballib "úri huncutságról van szó mondjuk a melegfelvonulás kapcsán, arról itt olvashatsz, már ha hajlandó vagy vincentet olvasni: orulunkvincent.blog.hu/2012/04/12/egy_kis_seta_3 Ehhez csak annyit szólnék szintén, mint nő, hogy hidd el: valamilyen megfejthetetlenül misztikus okból egy ösztrogénnal kicsit bővebben megáldott nő - szándékosan nem ezt a kifejezést használtam, hogy egy "igazi nő" - lelkiekben mindig közelebb fog érezni magához egy homoszexuálist, mint egy kigyúrt, agyonvarrott, két habzó szájú steffordshire terrierjét épp csak visszafogó bakancsos "úriembert". Tény, hogy nem a nemzetiszín szalaggal hajkoszorúba fonott keresztény "szűzleánykákra" gondolok, akiknek még a cipősarka is matyóhímzéssel van kivarrva.
Az érpataki példát meg ne hozd nekem ide, pont én írtam itt neked hónapokkal ezelőtt, hogy ez illusztrálja a számomra az egyik legvisszataszítóbb példáját annak, hogyan is akarja a Jobbik megoldani a cigánykérdést... De nem kell, hogy egyezzen a véleményünk.

@a szív fészkei: +1
"ELADÓ HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI HÁZ 5 200 000 FT .... üzemel, de a kialakítása miatt alkalmas lehet akár kocsma üzemeltetésére is."
A poszthoz is valamit.
Nekem Lázár(is) nagyon undorító, igazi sötét alvilági maffiózó. Miután városát sikerült neki tökig eladósítani, feljebb bukott, s lett belőle országos "főproblémamegoldó".

Mit is oldott már meg? A város eladósításán és saját meggazdagodásán kívül?

Igen, mindig "hozta" a frakciót, lett légyen szó bármekkora orbitális ocsmány ügyről, törvényről, bármiről.
Igen, akárhányszor gátlástalanul a képünkbe hazudott, sőt köpött.
Igen, mindannyiszor, megingathatatlanul hű volt viktátorhoz és agyalágyult rendszeréhez.
Igen, arcán és jellemén kiáltóan, koncentráltan viseli az összes fityeszjegyet.

Bár mindenkori főnökét gátlás nélkül hátbaszúrja majd, ha úgy hozza a helyzet, azért ez még nem érkezett el.

A vásárhelyiek sarokba vannak szorítva, mindenképpen fityeszest KELL nekik választani.
A legutóbbi önkormányzati választáskor egy ország számára tették világossá, hogy nincs más út, csak a fityesz útja.
Birkamagyarok pedig engedelmesen bégettek: beee, beee, beee. (mert a magyar olyan élelmes ld.forgóajtó esete.)
tehát a kocsmákból él Hódmezőlázárhely...
670 kocsma??? Lehet, hogy mégis leköltözök. Maximum időnként felvonatozok Budára a Belga Sörözőbe.
Még egy utolsó kis lézerhelyi kocsma infó :)
A város legolcsóbb kocsmája a "Vidám rizsőr" ez az utolsó agyagpadlós kocsma a városban, talán a megyében is. :)
A Zrinyi utca vége felé található, nem sokkal a város határát jelző tábla előtt.
1949-ben nyitott akkor még mint 1204-es számú Áfész italbolt.
Jelenlegi árszabás :D :D
-kisfröccs : 18 HUF
-nagyfröccs: 40 HUF
-fröcss piros borból 2deci/2deci 45 forint
-minden kommersz féldeci 85 HUF
-vásárhelyi sör 1 üveg(0.5 l) 69 HUF
-kőbányai 125 HUF
-aranyászok 165 HUF

Ez az összes italválaszték, ebbe a kocsmába sokszor be sem lehet menni akkora a tömeg.
Nyitvatartás: 04:00 - 00:30
@Cirbolya_sentinel:

Nagyjából ekkora a presztízsünk. Minket még Zimbabwe is arconfosna. Simán átbasztak, most meg röhögnek a pofánkba.
@empatikus pszichopata: :-) Annyira ezen zsizseg, hogy valami lehet bokrának megette - hogy jópityófisan írjam körül a helyzetet. Engem miért nem izgat a menet - kivéve, ha verik széjjel???

Ááááá, reménytelen, tényleg ez az egész bagázs.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "minden 274 főre jut egy vendéglátó egység"

vagyis az ujszülöttekre is... hm... a kocsmákoparadicsoma...
nem kell ennyi vessző, na ;-DDDD@Cirbolya_sentinel: Elsőztem bebebeeee.

Borzasztó amúgy, az örmények kérve kérték őket, hogy ne engedjék ki, mert otthon azonnal kegyelmet kap és országos hősként ünneplik majd. DE, mégis megtették. Örményországgal mínusz zéró lesz ezután a kapcsolat de a világ értelmesebb felével is.
@dr. Bubó:
Hát, ha mán így sarokba szorítottatok...hát Hajdúhadház(a)!
Azt hittem, ezt mindenki tudja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: NA és belülről kezdesz ott bomlasztani?? Szép nemes feladat. Újlipóti belga kocsma nem is érdekel???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @a szív fészkei:
/idióta....IMF nem kell, de erre a szarra kellenek a milliárdok.../

Orbán Viktor: A Bajnokok Ligája a cél

A miniszterelnök szerint a Videoton focicsapata sokat fejlődött, előbb-utóbb BL-es klub lesz.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Ffutball%2F2012%2F08%2F31%2Forban_viktor_a_bajnokok_ligaja_a_cel%2F
Nagyjából így nézne ki egy ork-talponálló Mordorban, ha nem Sauron vinné az adminisztrációt, hanem Kádár János.
"A vásárhelyiek kérték az önkormányzatot, hogy ha már kénytelenek elviselni főként a hétvégi bulikkal járó zajt egy-egy kocsma környékén, akkor a vendéglátóhelyek vállaljanak nagyobb részt a közterhekből " mongya a PM hiv ...

vagyis az ellenzéki program kulcsa kellene legyen:

"töröjjük el a kocsmákat sújtó különadót !!! "
Gábriel agitpropjának gyors cáfolata:

Pussy Riot: elfogták a kazanyi gyilkost, aki félrevezető üzenetet hagyott hátra
Az orosz hatóságok elfogtak egy férfit, aki beismerte, hogy ő ölt meg két nőt Kazany városában, s a nyomozást akarta félrevezetni azzal, hogy a Pussy Riot punkegyüttes bebörtönzött tagjainak szabadon bocsátását követelő üzenetet hagyott a gyilkosság helyszínén.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne bánts kérlek eme nemes műintézményt :)
Tavaly haverral 1500 forintból úgy berúgtunk itt hogy még harmadnap is fostunk a hulladék sörtől/bortól :) :)
A nép arra fog húzni vasárnap aki múlatatja, és akitől azt hiszi, hogy a városnak több szakad le. Ez pedig a fidesz. Az, hogy egy no name fideszes nem fog tudni lobbizni a városért, az más kérdés. Hogy lázár jani se fog visszanézni, boldog hogy kiszabadult a trágyából végleg, az megint egy más kérdés. Ez a lecke pedig jól fog jönni 2014-ben akár az mszp-nek vagy az lmp-nek (ha eljut odáig). Ebből a szempontból egy alapkampánynak több értelme van, annak, hogy azért jól szerepeljen a jelölt, és megtanulják a nevét.
De azért egy valamiben erősíts meg kérlek @Fabius. Ugye nem ez a független jelölt volt az akit az lmp közös jelöltként ajánlgatott az mszp-nek?
@a szív fészkei: De mikor annyi közös van bennük.

Az azeri katonatiszt angolul tanulni jött Budapestre. Ügyvédje azzal érvelt, hogy Safarov elmebeteg, aki a Hegyi Karabah autonóm területért folytatott azeri-örmény háború okozta poszttraumatikus stresszbetegségben szenved. Védője már akor kijelentette, hogy Safarovot a hazájában hősnek tekintik, az örmény megölése nem számít bűnnek, ez "egész más szubkultúra, amit nem fogunk megfejteni". A sértett jogi képviselője viszont a tárgyaláson azt emelte ki, hogy a brutális cselekmény elkövetőjét a hőssé válás motiválta.

Orbán Viktor is tanulni jött Budapestre, ..............................................................a hőssé válás motiválta.

Minden stimmel.
@Penivaldes:

De legalább következetes, és minden oldalnak meg akar felelni:

- nemzeti konzultáció és kiemelt családvédelem a fideszesnek,
- felülvizsgált adósságígéret és népi-nemzeti oktatáscsomag a jobbikosnak,
- megújuló energiaígéret az ökoszocialista zöldeknek,
- adócsökkentés és szociálisan egyenlőbb feltételek a szocialistáknak.

A csóka nem végzett félmunkát.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem ezt a srácot itt "makita" Laciként ismerik mivel Makita szerszámboltja van.
Tagja a "magyarok szövetségének (paturbány)" és ő viszi a hely "magyarok boltját".
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem. Az LMP az annyit is ér lázárbeszédet nyilvánosságra hozó - eredetileg zöld baloldalos - Havránek Ferencben gondolkodott.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te firefoxot használsz?:O
@Cirbolya_sentinel: Kinek mi a fontos. Csodálkozol azon, hogy mindenki agyatlanul vett fel jelzáloghitelt minden szarra, még kis túlzással túró rudira is, mikor ennek a kreténnek egyetlen dilije, hogy milliárdokat költsön arra, hogy a videoton bl-be kerüljön?!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Jahogy akkor a saját boltjában lesz 3,60 a kenyér amíg kampánybeszél a rádióban :-))
Mit jelent az a megcsillagozott *részletek az üzletben kitétel a szórólapján?
@Fabius: Megnyugtató hallani.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Szóval ha valamely isteni csoda révén nyerne, akkor a jobbik win-win szituban lenne. Igazából amíg a programját olvastam az járt a fejemben, hogy vajon a jobbik nyomja-e hátulról a jelöltet.
@Fabius: többfelé meghajolt, majd lelépett a színpadról egyenesen a zenekari árokba...
röviden összefoglalva
@Dr. simonmondja.:

Az nem lehet, a forint ott van a 3,60 mögött.

Valami egyéb kitétel lesz. Mittom cigánykereket kell hányni az üzlet előtt, vagy hangosan el kell rikkantani háromszor, hogy szavazzatok Makita Lacira.
@Penivaldes:

Ezért lenne érdekes kísérlet, ha vasárnap este kiderülne, a nép úgy döntött: itt van haver és csináld.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nekem a sok rács teccik! Át ne essenek a kapatosak véletlenül al- vagy felcsútra, gondolom.
@Fabius: Vaaagy, megadnak egy szűk ődintervallumot, mindjuk fél órát-max órát:D
Amúgy az lmp szavazókra jobban gerjedt, még civilszervezeteket vonna be, meg szavazati jogot is adna.:D
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): éép patrubány mondta a napokban, hogy

(jordániai) Petrát is magyarok csinálták...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mi a baj a firefox-szal? Netsznob-e vagy-e? :D

@Fabius:

Részletek: Elfogyott.
összeségében azzal hogy drlézerdzsonnit drorvbánny "kikérte", az országnak...

vásárhely jól járt...

mert így országopsan, nem hejileg fut ámokot ez a csodafijú...

index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/31/szazmilliardot_bukunk_a_jatekgep_halalan/
Szemkápráztatóan gyönyörű volt a Várkert-rakpart a háború előtt!

i.imgur.com/HVlHZ.jpg

Ez az impozáns, egyedülálló szépségű palotasor (Heinrich-palota, Lyka-palota, Kégl-palota, Hauszmann-palota, Deutsch-palota) a csodával határos véletlen útján túlélte az ostromot. A vérszomjas kommunisták pusztították el, akik mindent gyűlöltek, amely a régi világ dicsfényét sugározta.

A püspöki palotát Rákosi Mátyás személyes kérésére robbantották fel.

Ilyen értelmetlen, barbár pusztításra csak a kommunisták képesek.

Ne engedjük, hogy visszatérjenek!
@Fabius: Á, te csak megint hitelteleníted a fidesz ellenfeleit...

Hadd lássam akkor, hogy mit igér egy olyan párt, amelyik 22 éve kormányozza a várost...

- minden ilyen marad ?
- minden más lesz ?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "barbár pusztításra csak a kommunisták képesek. Ne engedjük, hogy visszatérjenek! "

de hát itt vannak !!! köztünk élnek... vagy ugy érted többet ne szavazzunk a fidesre ? ok...
@Penivaldes: ez speciel egy Nyírő idézet volt de ne zavarjon. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Remélem nem rendezkedtél be valami partizánharcra a várban ...?

Ha nem engeded föl az Áder pereputtyot, meg leszel dádázva.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Uuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiii. El akarsz minket altatni?! Mégcsak negyed négy van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ó azonkívül hogy nem létező az adatvédelme, semmi az egadta világon.:D De pont emiatt nem használok chrome-ot sem, és nincs gugli mélem:D
@empatikus pszichopata:"De nem kell, hogy egyezzen a véleményünk."

Hála Isten.:) Akartam még írni néhány dolgot, de ezek után úgyis csak falra hányt borsó lenne.
@Fabius: vicces lenne...kiderülne a komolyság...
@Fabius: "Az érpataki modell maximum akkora helyen működik, mint Érpatak."

Azért az jó hír, hogy szerinted is működik. Nyugtass meg, hogy szíveden viseled a kisebb településeken élők sorsát is.:) Sok öreg néni imáiba foglalná a neved ha pld. neked köszönhetné, hogy az élete nyugodtabb lett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én amit olvasok az alapján azt mondom, hogy nem most kell levonni a következtetéseket.:))
Zseniális a 3,60-as kenyér. Nyerni fog vele, meglássátok.
@empatikus pszichopata: Na jó most az egyszer kivételt teszek. Írd le gyorsan hol találsz az alábbi szövegben olyan részt, amely, ahogy írtad "visszataszító" neked. :)

Kulcsmondatunk, kiindulópontunk és legfontosabb alapelvünk: "Rend a lelke mindennek".

"Álláspontunk szerint a település vezetőinek és a település közügyeivel kapcsolatban lévő hivatásos köztisztviselőknek és felelős civileknek a legnagyobb erőfeszítéseket mindenek előtt a rend kialakítása, fenntartása és megszilárdítása érdekében és irányába kell kifejteni, ezután jöhet minden egyéb (vagyis csak ezután jöhetnek a fejlesztések és beruházások is), mert a rend az a szilárd és nélkülözhetetlen alap, melyen múlik minden egyéb fejlesztés hatékonysága és sikere a közösség és az egyén boldogulása szempontjából egyaránt. A települési vezetőknek a meglévő jogszabályokat merni kell alkalmazni, valamint meg kell követelni és ki kell kényszeriíteni a jogalkalmazóktól egy olyan jogalkalmazást, mely kivételezések nélkül, következetesen és hatékonyan, szükség esetén a romboló személyekkel a konfliktusokat is bátran fel meri vállalni. A település vezetőinek élen járva kell felvállalni a szükséges konfrontációkat, szövetséges segítségnyújtás mellett, a könnyelmű konflliktuskerülés helyett, a támogató segítségnyújtás aktív biztosítása által (a gyermekjóléti szolgálat képviselőjétől , a védőnőtől kezdve a szabálysértési előadón, a gyámügyi előadón, a jegyzői gyámhatóságon, a gyámhivatalon keresztül, a rendőrjárőrig, az ügyészig és a bíróságig bezárólag) minden jogalkalmazóval fel kell vállaltatni a konfliktusokat a "problémás személyekkel" : vagyis a törvényen kívüliekkel, a bűnözőkkel, a seftesekkel, az ügyeskedőkkel, az adóelkerülőkkel, a fehérgalléros jogkerülőkkel-ügyeskedőkkel és minden típúsú közösségrombolóval, úgy, hogy a törvényeket korrekten, következetesen és kivételezések nélkül, kellően visszatartó erejű szankciókkal a rendeltetésszerű jofggyakorlás szabályai, vagyis a bizotnságos és élhetővé váló települések szent érdekei szerint betartatjuk. Az Érpataki Modell egyik legfontosabb tétele, hogy elsőnek mindig a legrenitensebb, legbomlasztóbb személyeket kell szembesítenünk a törvényekkel, jogkövetésre kényszerítve őket. Behódolás és gyáva konfliktuskerülés helyett példát statuálunk rajtuk, ami olyan eredménnyel jár, mintha egy kígyó fejét vágnánk le.

A legfontosabb szempont, ami alapján megkülönböztetjük a közösség egyes tagjait, az nem a faji vagy társadalmi rangbeli vagy politikai hovatartozásbeli különbség, hanem a következő: a konkrét tevékenysége során a közösség szempontjából építő, vagy romboló tevékenységet folytat-e az adott személy! Az építő szándékú embereket minden rendelkezésre álló eszközzel támogatjuk és szövetségesnek tekintjük, a romboló tevékenységet folytatókat ellenségnek tekintjük és ellenük harcot kezdünk, igyekszünk minél előbb megszüntetni a romboló tevékenységeket, mégpedig azért, mert a hajót lékelgetők lékütögető hobbija veszélyt jelent az egész közösségre és a közös hajóra. Ha eltűrjük a lékelgetést, akkor egy idő után a romboló személy előbb utóbb egyre nagyobb lékeket fognak ütni a hajón és egyre több személyt kezdenek erre buzdítani, amit a hajó süllyedésekor már sokkal nehezebb és több energiát áldozva lehet orvosolni, ezért javasoljuk a településvezetőknek, hogy a romboló tevékenységeket mindíg csírájában, gyorsreagálással és példastatuálással igyekezzenek megszűntetni.

Ha nincs rend egy településen, akkor a közösség haldoklik, akkor a beruházásoknak és a különböző fejlesztéseknek nem lesz igazi közösség-fejlesztő hatása. Csak a rendre, mint szilárd alapra lehet építeni a munkahelyteremtő beruházásokat és a településfejlesztéseket. Ha a településen belül van rend, ha az együttélés során definiálódtak a megfelelő játékszabályok, a helyi szokásjog megerősítése által körvonalazódtak a határok, ha mindenki előtt világos, hogy eddig lehet elmenni és tovább egy jottányit sem, ha már tudják a lakosok, hogy hol van a zero tolerancia határa, akkor mindenki fellélegzik és a közösség tagjai elkezdhetik végre saját tehetségüknek, ötleteiknek megfelelő tevékenységet folytatni, elkezd a közösség a saját értékei és a magában hordozott talentumok szerint működni és elkezdi a saját hagyományait megteremteni. Csak a gyökereihez visszatalált közösség tud szárnyra kapni és csak így lehet a vérszerződő őseinkhez méltóvá válva az egeket meghódítani.

Maximálisan támogatjuk a helyi közélet megerősödését, az emberek egymás közti kommunikációját és egymás iránti segítségnyújtását, a közösségépítő projektek megvalósítását, a helyi hagyományok ápolását, a helyi identitás megerősítését, a hagyományteremtő kezdeményezéseket, hogy felmerülhessen a település lakóiban egy újfajta személetmód, az egymásért való felelősség, valamint a közösségért történő tenni akarás.

Mi Érpatakon egy egyenes, és világos úton járunk. Harcban edzett, gyakorlatban bevált, jó gyümölcsöket termő módszereinket és elveinket közkincsnek tekintjük, eredményeinket büszkén hirdetjük, tapasztalatainkat szívesen átadjuk. Jó szándékú és helyi közösségükért felelősséget érző embereknek tanácsot, segítséget nyújtunk, mintát és példát mutatunk, a tapasztalatok továbbadása által mi is gazdagodunk és igaz barátságok megkötése által további testvéri közösségeket építünk"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Működik?
Nézzük csak, jól értem-e.
A programban a cigány szót lecserélték bűnöző, hajó lékelő, nem jogkövető, renitens szavakra.
A jó öreg náci rendteremtés (azaz a cigányok elnyomása, megfélemlítése) hejehujázása.
Pénz sehol, munka sehol, kitörési pont sehol, hiszen ha egy roma tanul, az már kocajogász, és renitens, és rend a lelke mind esznek.
Majd kijelentették, hogy ők is ismernek rendes cigányokat akik nem renitensek, bűnözőek.
@Fabius: ugye nem gondolod, hogy ez eredmény?! Mégis milyen? Hogy a romákat 3 csoportba osztjuk, és bármely oknál fogva lehet őket terrorizálni, segélyt megvonni, zaklatni, mert a nagy romafelosztásba tuti bele tudjuk tenni?! Ugye csak viccelsz?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az Érpataki Modell egyik legfontosabb tétele, hogy elsőnek mindig a legrenitensebb, legbomlasztóbb személyeket kell szembesítenünk a törvényekkel, jogkövetésre kényszerítve őket.
Maximálisan támogatjuk a helyi közélet megerősödését, az emberek egymás közti kommunikációját és egymás iránti segítségnyújtását, a közösségépítő projektek megvalósítását, a helyi hagyományok ápolását, a helyi identitás megerősítését, a hagyományteremtő kezdeményezéseket, hogy felmerülhessen a település lakóiban egy újfajta személetmód, az egymásért való felelősség, valamint a közösségért történő tenni akarás.
Ez utóbbihoz ajánlom neked az érpatakiak romafelosztásának második pontját: kocajogász, aki ki meri nyitni a száját és békétlenséget szül.
De.
Hol vannak a beruházások?
Hol vannak az új munkahelyek?
Hol vannak a gazdasági befektetők?
Hiszen azért kell terrorizálni a romákat akik vagy bűnözők, vagy kocajogászok, vagy megélhetési gyerekgyártók, hogy legyen beruházás, legyen új munkahely, legyen gazdasági befektető.
A modell állítólag évek óta működik, 9. nyílt napja volt.
Hány forint befektetést eszközöltek ott vállalkozások cukorpofa?
török uj videoblog posztot tett
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Érpatakon bejött, de olyan, hogy érpataki modell nem létezik. Még hasonló lélekszámú települések esetében sem. Pl Krasznokvajda, Meszes, Rakaca térségben hónod alatt a modell dokumentációjával a falutáblán belülre se érsz el.

Én inkább fogalmaznék úgy, vannak emberek akik a saját településükön tudnak eredményt elérni. Ilyen Orosz Mihály, de éppen ilyen Vadászi Béla Szendrőlád polgármestere is, ahol az etnikai összetétel miatt Orosz modellje kivitelezhetetlen.

Csak a példa kedvéért: lakosság aránya, magyarok-romák, Érpatak: 95%-5%, Szendrőlád 37%-63%.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lásd be Gábriel, ez egy nagy szemfényvesztés, amely nácikoknak ad villongási lehetőséget azzal, hogy elmondhatják egymás között, mi megrendszabályoztuk a cigányokat.
Mert ebből él a te "mintatelepülésed". Semmit sem tud felmutatni a világnak, csak ünnepelgeti a nadzsmadzsar ünnepeket, trianonozik, árpádsávba-nemzetiszínbe burkolózik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Hol vannak a beruházások?
Hol vannak az új munkahelyek?
Hol vannak a gazdasági befektetők?"

Az 1700 lelkes Érpatakon? Sehol. De ennek speciel semmi köze se Oroszhoz, se ahhoz amit csinál.
@dr. Bubó:

Hivatalosan Tornanádaska is 37%-63%.
@Fabius: Mármint elmondanád, hogy mi jött be? Mert spec azonkívül, hogy a so called "érpataki modellel" hakniznak, mi történik ott?
Téged is kérdezlek:
Hol vannak a munkahelyek?
Hol vannak a befektetők?
MErt ezeket tartotta távol a "bünöző" és "hajólékelő", "megélhetési gyerekszülő" réteg, akit nem nevezeznek nevén.
Szóval, arra nem találunk adatot, hogy mennyi is most ott a munkanélküliség?
Ha ez ilyen jó, miért nincs fent erről adat, csak 2004-ről?
Akkor mi az ami jó? Mi működik?
Hogy trianon emléknap van?
Hogy becsület napja van?
Mi működik ott?
Nem bonyolult a kérdés Fabius, mi működik ott? Mit oldottak meg?
@Fabius: Igen köze van hozzá.
"Ha nincs rend egy településen, akkor a közösség haldoklik, akkor a beruházásoknak és a különböző fejlesztéseknek nem lesz igazi közösség-fejlesztő hatása. Csak a rendre, mint szilárd alapra lehet építeni a munkahelyteremtő beruházásokat és a településfejlesztéseket. "
Az érpataki modell bemutatásakor ezt írják.
Szóval, nem bonyolult, hol vannak a munkahelyek? A vállalkozók? A beruházók? Miért lepkehálóval barátilag kell fogni egy mintatelepülésre a lakókat?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Most írtam le Gábrielnek, de elmondom neked is: érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. Az viszont tény, hogy Orosz a maga szigorával elérte törvényes eszközökkel, hogy Érpatakon javultak az együttélés körülményei. Vitathatod, de felesleges.

Ez a hol vannak a munkahelyek meg a befektetők meg...Hol vannak egész Szabolcs megyéből? Ki fasz akarna az 1700 lelkes Érpatakon befektetni mikor speciel olyan sincs, aki a megyeszékhely Nyíregyházán akarna. De ezt most tényleg egy szabolcsi gyökerű lánynak magyarázzam?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figy küldöm a feladatokat.

Alábbi link kinyit, "Az Érpataki Modell eredményei" című videó megnéz, cukorpofázás befejez, van rajta sapka mentalitás helyett a részedről is elindul a párbeszéd ok?? :)

youtu.be/L7LVjtCDUno
www.erpatak.hu/index.php?l=8

Ja és ezek után gyorsan írd le milyen eredményeket hoztak mondjuk eddig az általad preferált és eddig hatalmon lévő erők az elmúlt 22 évben a témát illetően. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha ez ennyire nem világos szívesen kopipésztelem ahányszor csak szükséges:

érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés. érpataki modell nem létezik. Ez szemfényvesztés.

Elég, sikerült felfogni, vagy csináljam még?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, rend a lelke mindennek.
Díjazom az energiát, amit a kopipasztéba fektettél a kedvemért. Ami duma-duma-duma, és ha élőben beszélgetnénk, számtalan olyan dolgot mondanék rá, aminek a 2%-ára meglehet, még te is kénytelen-kelletlen bólintanál.
De aztán tudjuk azt is, hogy egy éremnek, amint mára kiderült, még kettőnél is több oldala van, íme min. 3: www.noltv.hu/video/4171.html - hogy csak szerényen megjegyezzem, és ne beszéljek arról, hogy épp hány rakás per folyik ez ellen az Orosz Mihály ellen a legkülönfélébb ügyekben, aki ott derékig feketében mondja a tutit a "harcról". Én, mint többek közt 1 db fiúgyermek anyja, és bevallom, hithű pacifista, mindennél jobban utálom a háborús retorikát, szolgáljon az bármiféle vélt "győzelmet" bárki felett. Meglehet, kissé spirituálisan fog ez hangzani (de legalább nem kopipasztézom valahonnan): az ember előbb harcoljon meg a saját démonaival, győzze le azokat önmagában, majd aztán nézegessen kifelé, keresve az "ellenséget" - meggyőződésem (tapasztalatom), rögtön sokkal kevesebb legyőzendő ellenséget talál majd, mint azelőtt.

Néhány bekezdés azért a riportból:
Karácsonyra "jó sok kiló száraztésztát osztottak szét, meg lisztet is", "csirkét is osztottak, de csak a >>fehérembereknek, a valódi rászorulók sose kaptak szinte semmit<<"
"Nem az Orosz tett rendet, azt Fekésházi Szabolcsnak köszönhetjük, aki tényleg lecsukatott 4-5 cigányt, attól lett rend..."
"Gyöngyöspatán azért nem működik az érpataki modell, mert ott nem lehet úgy megvezetni az embereket..."
@Fabius: "Én inkább fogalmaznék úgy, vannak emberek akik a saját településükön tudnak eredményt elérni. Ilyen Orosz Mihály, de éppen ilyen Vadászi Béla Szendrőlád polgármestere is.."

Nagyon helyes. Deo Gratias és örüljünk együtt, hogy nekik sikerült nem?? Legyen sok Orosz Mihály meg Vadászi Béla és együtt próbáljuk megoldani a problémákat. Persze úgy elég nehéz lesz ha csekk rendkívül "építő" módon és stílusban mindenkit lenáciz aki él és mozog a témában.
@Fabius: Hogy is volt ez hogy érpatakon működik amit írtál?
Hogy ott működik, mert ott csak 5% a romák aránya, míg máshol magasabb, ott azért nem?
Ez akkor hogy is volt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egész pontosan mi sikerült?
Munka nuku. Se magyarnak, se romának.
Akkor mi a francról beszélsz?!
Mi itt a siker?! Mit oldottak meg?
Ez annyira bonyolult kérdés, emberek.
Ha csak annyit sikerült elérni, hogy kedvükre terrorizálják a romákat, az már siker?! Mások megfélemlítése, megalázása siker?!
Ezt @Fabius-tól is kérdem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

De miért is menne a beruházás, a befektető egy 1700 lelkes faluba? A munkahely nem fog helybe menni.
@Fabius: Ó igen, mert ezt a rendcsinálást a munkahelyekre fogják, a beruházásokra.
Ha olyan szuper ez a modell és rend van, és te is azt állítod, hogy ott működik, akkor miért 20%-os a munkanélküliség? Miért lepkehálóval-hirdetéssel kell fogni oda a lakókat?
Ha nincs munkahely, nincs beruházás, akkor mire olyan kurva büszkék?! Arra, hogy másokat, a lakoság 5% (!!!!!!!!!!!)-át megalázzák, megfélemlítik, terrorizálják? Hogy becsületnapot ünnepelnek?
Ez nem bonyolult kérdés. Ha állítólag "rend" van, és a felvirágzásnak ez volt az akadálya. Akkor hol a nagy jólét-jól lét?
@Husz_János_Puszita: Igen, ilyen van Beszterecen is. Amire büszke vagyok, mert a anyai ágon oda kötődöm.
@empatikus pszichopata: Igen valóban. A NOL az tényleg olyan jóindulatú és elfogulatlanul pártatlan, hogy csak na.:) Lehet, hogy a Klubrádiós beszélgetés már jobban fog a te nagyondemokrataballib lelkednek is tetszeni??

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=124990

Amúgy meg kurva egyszerű. Szépen lemész valami fasza kis borsodi faluba és bevezeted az "empatikus pszichopata" modellt ok?? Utána várjuk az eredményeket és dumcsizunk tovább. :)

A végén pedig hallgasd meg miket mondanak a romák:

ÜZENET

Az egyetemi katedrákon és a rózsadombi villákban kreált, a valóságban semmilyen pozitív eredményt produkálni nem tudó elméletek gyártóinak, a képzeletvilágban élő bértollnokoknak, a társadalmi feszültségek folyamatos fenntartásáért „felelős” megmondó-emberek és társadalmi „szakértők” hadának, valamint a médiamanipuláció által velük betegesen és folyamatosan szinkronban lévő „politikailag korrekt” közéleti személyeknek:

www.erpatak.hu/index.php?l=8

3 videó legalul

Példa értékű életet él egy érpataki cigányember.

Jó meghallgatást és odafigyelést kívánok szeretettel.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tündérbögyöröm, ez nem eredmény. Az nem eredmény, hogy másokat zaklatunk, félelemben tartunk. De a problémát nem orvosoljuk.
De térjünk vissza az érpataki modell alapgondolatára, amit te is bemásoltál.
Szóval, még egyszer tündérkém, hol van itt a felvirágzás? Rend állítólag van, hol a fejlesztés, és a munkahely, ami eddig nem volt rend híján?
Miért lepkehálóval fogdossák a lakókat, te miért nem ott élsz. Van becsületnapi ünnepség is, bejön a rend ami ott van. Végre élhetnél nyíró józsefi értelemben madzsaroschan. Mi tart vissza? Hisz rend van. Nincs cigányterror, nincs cigánybűnözés. Minden nagyon happy és sunshine.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ráadásul azért vannak más példák, mint pl. Öttömös, Nagypályi, de akár koppintani is lehetne ilyen példákból, mint Wildpoldsried.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ő abba az 1%-ba tartozik akinek van munkája?
És mi van a 99%-al akinek nincs?
Mit kapott, vagy mit nem kapott, hogy kiállt a kamera elé?
Önszántából tette?
Nézzük csak, egy település, ahol megünneplik a becsület napját, vajon mennyire önkéntes egy roma ilyen esetben? mennyire meri az igazat mondani?
Még én se merném, ha két kani gárdista közrefogna. Nemhogy ő, aki ott él, és ott kell élnie.
@empatikus pszichopata: Ja és a "hiteles" médiákkal valamint a pereskedésekkel kapcsolatban fusd át még gyorsan az index elég tartalmas helyreigazítását is. :)

Helyreigazítás

Index

2012. január 14., szombat 19:01

2011. augusztus hó 11. napján megjelent Rend van, más nincs című, Érpatakról szóló cikkünkben az olvasóközönséget félrevezetve és megtévesztve állítottuk a következőket:

Valótlanul állítottuk, hogy Orosz Mihály Zoltán első ciklusa alatt állítólag elhanyagolta az iskolát, amely bezárt.

Valótlanul állítottuk, hogy Szőllősi Gábor pert nyert az önkormányzat ellen az iskolanyitás ügyében.

Valótlanul állítottuk, hogy a falut az iskola újraindítására kötelezték.

Valótlanul állítottuk, hogy Orosz Mihály Zoltán polgármestert 2009-ben egy évre jogerősen megfosztották hivatalától.

A valóság ezzel szemben az, hogy

Orosz Mihály Zoltán polgármester soha nem hanyagolta el az iskolát és a polgármester miatt az nem zárt be, hanem tagintézmény formájában közoktatási megállapodás révén tovább működött úgy, hogy az új fenntartó 2010-2011-es tanévben a közoktatási megállapodástól eltérően, önkényesen, az önkormányzat beleegyezése nélkül Biri székhelyen folyamatosan működtette az iskolát. A közoktatási megállapodást többek között ezért 2011. 04. 11-én, 2011. 06. 30-ai hatállyal a képviselő-testület megszüntette és az általános iskolai oktatást szeptembertől helyben Érpatakon újraindította.

Szőllősi Gábor nem nyert pert az önkormányzat ellen az iskolanyitás ügyében.

Az érpataki önkormányzatot semmilyen hatóság (se kormányhivatal, sem közigazgatási hivatal, sem ügyészség, sem bíróság) nem kötelezte az iskola újranyitására.

Orosz Mihály Zoltán polgármester ellen a Nyíregyházi Városi Ügyészség magánlaksértés miatt vádat emelt, az eljárásban – felülvizsgálati eljárás következtében – a Legfőbb Ügyészség indítványára a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága Orosz Mihály Zoltán polgármestert az ellene emelt vád alól 2010. november 23. napján meghozott ítéletével bűncselekmény hiányában felmentette. Ezen eljárás ideje alatt sem született olyan bírósági határozat, amely Orosz Mihály Zoltán polgármestert egy évre jogerősen megfosztotta volna polgármesteri tisztségétől.

Valótlanul híreszteltük, hogy a polgármester nyíltan ki is mondja, hogy aki ellene van, azt elüldözi.

Van még kérdés??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Itt a linkje is, nehogy azt higgyétek csekkel, hogy én írtam saját kútfőből. :)

index.hu/belfold/2012/01/14/helyreigazitas/#
@empatikus pszichopata: Amennyiben a problémákat orvosolják, nem pedig etnikai alapon teremtenek rendet, akkor ja, igen.
De ebben az a vicc, hogy voltaképp semmit nem csináltak, és most verik a mellüket, hogy most aztán de jó nekik.
Pedig nem, csak van egy szabad terepe a militáns neonáciknak ahol bármikor vonulgathatnak nyílt nap, vagy okulás szempontjából.
@Husz_János_Puszita: Pl mert rend van? Hisz az egészet erre alapozzák. Hogy a rohadék "hajólékelők" miatt nincs beruházás és nincs munkahely. De ha rendet teremtenek, akkor rögtön változik a helyzet.
@Penivaldes: Mit mondtam erről? hvg.hu/itthon/20120831_Csunyan_atverhettek_a_magyar_kormanyt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_8_31 Megyek külpol szakértőnek, csá!!

Ezek elmeroggyantak komolyan - ez egy ország igazságügye és külügye. Jó jézus!! Ezek kiadnák Lennon gyilkosát is két szem lencséért.
@Le_Penseur:

"Az elszámoltatás teljesen eredménytelen volt, mégis azt nyilatkozzák, hogy könyvet kell írni belőle, olyan fantasztikus sikereket értek el!"

Néhány ügy bíróságra került, a többiben benne volt a fityisz is.:D
@dr. Bubó: Mit nem csináltak magyarok? Csak eget mondj!! Normális országot - de ez köztudott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Érdekes, hogy egy hívő katolikus véd meg egy olyan teológust, aki állítólag gyorstalpalón 2 év alatt elvégzett a sophia perennis egyházában. Igen, egy áldoktor. Eltaláltad. Persze egy jobbikosnak mindegy kivel áll össze, a lényeg, hogy ő is neonáci legyen, igaz barátom?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A többi barbár pusztításra meg nácijaid. Lásd hidak, amikről múltkor ömlengtél.
@Fabius: Megjöttem elmentem a magyarok boltjába.
Addig 3.60 a kiló kenyér (pontosabban 5 forint) amíg Lacika beszél a rádióban (radio-x.hu/?p=982 -> A Magyarok Szövetsége Egyesület közleményt ad ki, hogy teljes körűen támogatja és segíti a 2012. szeptember 2-án Hódmezővásárhelyen tartandó időközi polgármester választáson induló Nagy László független jelöltet.

Nagy László a Magyarok Szövetségéhez 2008-ban csatlakozott, 2009-től a szervezet Csongrád megyei elöljárója, két éve pedig az országos vezetője.

A Szövetség a nemzet hagyományaira és hagyományos értékeire építő szervezet, s azon munkálkodik, hogy e módon a nemzet sorsát jobbá tegye,a rádióban is tulajdonrésze van amúgy) amíg tart a vásárhelyi malom által felajánlott 500kg cucc, ami félbarna magyar kenyér, 1 ember 2db 0.5kg-ósat vihet haza max.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

3,60 Ft nak az áfája az 77 fillér...

meny ki majd és figyeld adnak e NYUGTÁT, ha nem az választási csalás...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Ja a kenyér leírása:
- magyar búzából és erdélyi sóból készült az évezredes magyar hagyományoknak megfelelően, hagyományos magyar eljárással.

Mikor elolvastam majdnem felröhögtem, van "Valódi vásárhelyi mangalica kóbász" tényleg ez a neve, kilója akciósan 2399HUF/kg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Az hülyeség. Beruházáshoz, munkahelyteremtéshez pár dolog együttállása szükséges, amire semmi befolyása nincs egy településnek.
@a szív fészkei: Ha most asztalnál ülnék, akkor a fejemet ütögetném az asztallapba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod mit? Éltem... mindegy.
Egy dolgot magam is támogatok, és ez az iskolaköpeny. Ennyire vagyok ballib meg demokrata, ami a Te szádból - és egyébként is - amúgy dicséret, tehát köszi.
Mindig elfelejtek valamit :( Most még pénzes a cefre a Kossuth téren, a 2 deci száraz fehér bor Sóshalmi fehér cuve :D :D 80 HUF a 4 cent vegyi gyümi egy százas.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Fogyatékos korcs lassan megjön apád a pártbizottságról, el kellene kezdeni magad bekenni síkosítóval ;) :)
@Husz_János_Puszita: Persze, hogy sokminden kell hozzá. De egy valami biztos nem lesz vonzó egy befektetőnek. Egy hungarista település. Az kifejezetten taszító.
Beszterec határán valamiféle gabonaszárító v(nem tom mi a rendes neve) települt. Vasmegyerre hűtőház. Meg egy csomagolóanyagot készítő vállalkozás.
Pedig ott nincs becsület napja, ott nincs rend, ott van hajólékelés és a többi.
Vagy nézd meg Nyírbátort, sokkal dinamikusabban fejlődik Nyíregynél. Több multi telepszik ott meg, mint a megyeszékhelyen.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Drága, tehát a nem cigányokat is kilóra megveszi ez a Makita - de miért nem ősmagyari szakóca??? -Laci. Ergo - a gidákkal turbózott ájtatos manó nem megy koncerteznek a bőgőmasina rémpofi mellé? - vásárhelyi büszke paraszt eladó öt forintos kenyérért. A nehezebben megveendő parasztnak már ezen felül Keresztespók és kultúrális intézményavató kell. Grat az önérzethez!

Nem neked szól, mert te eléggé önjáró vagy hálisten! :-))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): De mikor lesz ingyér, nem holnap 11-től? Mer megyek akkor, csak fognom kell a kutyimat és átúsznom vele a Dunát, mivel pont szemben lakunk a túloldalon:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Lesz ott ember aki képes lesz elmenni szavazni, ha azt nyakalja?:D
@empatikus pszichopata: Milyen szempontból támogatod az iskolaköpenyt?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figyel a Navracsicskának , Martonyi csicskának meg a Kedvesen elmebájos Vezetőnknek a fejét ütögesd inkább. A tiédre szükség van, az övéket cefretárolásra se tartom alkalmasnak. Az örmények és mások se.

És való igaz, az örmény diaszpóra - like zsidó ugye, hisz őket is kicsit genocidálták - nagyon kitartó, nagyon elterjedt (Franciaország) és potens + memóriában verhetetlen. Ezer évig megszívjuk ezt még mindenhol.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Már egyszer részletesen leírtam, hogy mit csinálnák veled, ha véletlenül vagy szándékosan betévednél a falumba, te szaros tetű. Olvasd vissza.
@empatikus pszichopata: Gondolod - én azonnal besvájfoltam, kicsicsáztam, kigomboltam 40 sok éve ;-)) - a suliköpeny nem fog tükrözni semmit a vagyoni difiből? Hogy aki arra kényes, az nem Versace medúzás sulicuccot venni a kölykének csillióért? Hogy a cipők, alóla kivillanó farmerek nem lepleznek le különbségeket? Telók, órák, stb.

Vakítás a köbön.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Iskolaköpeny. Némiképp, valamelyest (tudok még pár ilyen hülye töltelékszót:D) eltakarhatja az öltözködésben megnyilvánuló mély társadalmi szakadékot diák-diák közt legalább az általános iskolában...
@Penivaldes: arra, hogy ezzel a semmitmondó szófordulattal maga mellé állít6 olyanokat is, akik egyébként vacillálnak - gondolom én.
@a szív fészkei: Jó, persze, van igazságod, és amit írtál, előbb olvastam, mint amit a Queenpinnek leírtam.. ez csak egy réges-régi tapasztalat, ami mára nyilván nem lehet olyasformán érvényes, egyszerűen, csak jó lenne, ha az lenne. Attól a tehetségük, egyéniségük még abszolút kifejeződhetne más módokon...
@empatikus pszichopata: Előbb részleteztem, most egyszerűen: nem takarja el. Újabb fityegő a pucér valóságon pénzért. Lesz kínai csupaszar felmosórongy és kiba drága álomminőség. Még egy törésvonal, ami látványos a két réteg között.
@empatikus pszichopata: korrigálok: később olvastam, nem előbb... de már nézem a Korona hercegét közben, mert függő vagyok:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Nagyon rossz hír: már visszatértek. Mégpedig a legeslegrosszabb, igazi rákosista bolsevikok, a fidesznyikek képében.
Immár örülhetsz nekik, és istenítheted Kedves Vezetőt, aki (szerinted) még vagy harminc évig uralkodik, és biztosan elvezeti végre-valahára a magyarokat Kánaánba.
Petőfi is hogy istenítené!
"...Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, mert itt van már a Kánaán!", és Viktátor pedig (végre!)felméne a mennyekbe.
@empatikus pszichopata: Ha egyenruha lenne, akkor talán -bár azt is írták londoniak, hogy az igazán menők nem ott és azt a minőséget veszik, mint ő a lányának ugyanabból a rakott szoknyából, pulkából, zokniból. És a kölykek azonnal tudják, hogy ez a helyi kisóccóból van az meg a Oxford Streetről.
@empatikus pszichopata: Jó nézést! Az mi? Soriban én is függök amúgy, csak azok most nem vannak, amikre repülnék.
Nem akarok belepofázni, de holnap megbeszélhetnénk, hogy Szeretett Vezérünk, az Igazság Bajnoka, a Csúti Csodacsatár, némi pénzért (amit ráadásul még meg sem kaptunk, és ha megkapjuk is, csak kölcsön kapjuk) kiengedett a sittről egy ránézésre is pszichopata baltás gyilkost.
@Le_Penseur: Nyugodt lehetsz, írnak is ilyen könyvet és lesz rá elegendő birka vevő. És tényleg hasznos is lesz. Írónak, kiadónak mindenképpen.

1/2 OFF
Olvastam (félig) olyan bűn rossz verseskötetet, ami x városka polgármesterének alkotása.
A kötet copyright oldalán: A kiadást támogatta - y alapítvány. Nocsak, ki ennek az alapítványnak a vezetője? Ejha, épp x városka polgármestere!
ON
Tanmesém alapján hihető, hogy lesznek még Tündérországról ,,remekbe szabott'' tanulmányok. Sajnos. Inkább a történelemkönyvek írnának Tündérország egykori csodáiról! :)
@a szív fészkei: Igen, egyszerűen hihetetlenül édesek az én 6 éves, Ausztráliában élő ikerleánykáim abban a rakottszoknyás egyenruhában satöbbi - semmi különbség nincs a multimilliomos gyereke és köztük, ami a kinézetüket illeti...
@empatikus pszichopata: Holnap 11:00 - 14:00 azt mondta egy kissé már oldottabb idősebb mélymagyar hogy jutni fog mindenkinek mert 5 hordó bor és 350 liter pálesz van "felajánlva" :D
@a szív fészkei: Korea környékein játszódó kábé középkori kalandregény; az első tán joggal óriási sikert aratott "mű" ebben a műfajban: ez a Palota ékköve. Ha mást nem is, azt tényleg érdemes végignézni:)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Te sem jöhettél volna focizni velünk.

A válogatás mikéntje az alábbi volt, ha idegenek is kellettek csapatba:

Fociznál? Fociznák. Na, akkor nem kellesz.

Fociznék. Jöhetsz.

Stefi, Stefi ajajj.
@Habakuk999: hmm... ezt nem javította a _heje sírás_(sic) ellenőrző csodaprogramja.

Stefike, mondhassuk így is, csak hasogassa a fülünket! :DDDD
A posztban leírtak felérnek egy lidércnyomásos éjszakával.

Az én éjszakám azonban ezt is felülmúlja, magával dicső vezérünkkel, a Vidi meccsen köpködővel álmodtam.:((((((
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Génhulladék tegnap tisztáztuk mi lesz a fajtáddal, jó hír is van, nem kell drága pénzen családi sírhelyet váltanod, az ég madarai majd eltakarítják az utánatok maradó szerves hulladékot ;) :)
Tényleg te korcs mennyit kaptok most egy óra pofátlan hazudozásért, csak hogy tudjuk mennyit kell majd rekvirálni :D
@empatikus pszichopata:
A köpeny vagy egyenruha mellett vannak érvek, meg ellene is, de ami miatt én haragszom:
1. Ha lenne még szemernyi tanszabadság és iskolai autonómia, akkor erről a sulinak kellene határozni a szülőkkel és diákokkal közösen. Erre van most is példa. A kormányzat kormányozzon (bár ez inkább ne).
2. Egyre nagyobb a szakadék a társadalmi csoportok között. Mi lehet a megoldás?
a: Példamutatással és etikai neveléssel (kezdve a szülőkön) növeljük a szolidaritást és nem a státusz-szimbólumokból vezetünk le emberi értéket.
b: Takarjuk el.

Bravó. A csóró kisnyugdíjast is frusztrálhatja az elegáns gazdag nyugdíjas. Hordjanak egyforma kezeslábast.
@Habakuk999: és milyen ing volt rajta, mert ha az is talált, álmodhatnál mást is ;-)
/lásd fent ama régies tsikostot :-) /
@Habakuk999:

Máskor ne igyál halálfejes cseresznyét a nutellás pacalra, akkor nem lesznek ilyen lidércnyomásaid. :D
@Habakuk999:

Igen, ez egy figyelmetlenségből fakadó, buta hiba volt, és te kiéhezett keselyűként csaptál le rá. De nem az én hibám. Mondtam már, hogy a helyesírás-ellenőrző program azonnal javaslatot tesz az elgépelt szavak kijavítására, én pedig csak rákattintok, és engedem, hogy a gép kicserélje az általa helyesnek ítélt változatra. Ez történt most is. Soha nem követtem el még ilyen jelelgű hibát( nyugodtan visszaolvashatod), tehát nem állíthatod, hogy ez jellemző lenne rám. Az én hozzászólásaim nyelvtanilag és logikailag kifogástalanok. Ez az én védjegyem, intellektuális értelemben ez emel a többiek fölé.
@Cirbolya_sentinel: Nem figyeltem. Mérges voltam álmomban, mert nem hagyott meccset nézni, folyton valami hülye boltot magyarázott.:)

Érdekesek ezek az álmok. A meccs végén őt mutogatták.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Már beszéljük, mikor is írtam meg, azóta. Az van, amit tömören leírtál, most ezen mit lehet rugózni? Bicska Maxi: ha a cápa szája tátva... Miembereket álmukban baltával lefejező gennyláda gyilkosokat hősként ünneplő szarokkal vagyunk szövetségben.

Örmények ezt soha nem fogják elfelejteni, és a világ "emberből" álló része sem. Mostantól mehetünk Azerbajdzsánba bármi hasfájásunk van, ott még fogadnak. Máshol nem annyira.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Akkor van egy probléma, ha mindkét szó helyes.
Ilyenkor csak az intellektus marad, na ez volt most a baj.

Én tényleg azt gondoltam, valamilyen gyakornoki munkát végzel, azért kaptam fel a fejem erre a nákozásra.

Azt nem tudtam, hogy helyesírás-ellenőrző programod is van.
@Habakuk999:

Igen, ez egy figyelmetlenségből fakadó, buta hiba volt, és te kiéhezett keselyűként csaptál le rá. De nem az én hibám. Mondtam már, hogy a helyesírás-ellenőrző program azonnal javaslatot tesz az elgépelt szavak kijavítására, én pedig csak rákattintok, és engedem, hogy a gép kicserélje az általa helyesnek ítélt változatra. Ez történt most is. Soha nem követtem el még ilyen jellegű hibát( nyugodtan visszaolvashatod), tehát nem állíthatod, hogy ez jellemző lenne rám. Az én hozzászólásaim nyelvtanilag és logikailag kifogástalanok. Ez az én védjegyem, intellektuális értelemben ez emel a többiek fölé.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): De te azért még józanul szavazz orvbán ellen, jó???? Utána ihatsz. :-DDDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tanulság: Videoton meccs végén nem szabad rögtön elaludni, ki kell űzni az agyamból a "szent család" képét.
@saravad: És mindenkinek Gucci-banyatrolit!!!!! :-D Minimum.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Itt is van hibád: jellegű a keresett szó. Én is vak vagyok a saját szövegemre, ezért a rengeteg elgépelés, mert sietek. Szóval lehetnél lazább és kevésbé intellektuálisan fokosjellegű.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Tegnap falu helyett falú. Azt is ráfogtad a helyesírás ellenőrző programra.
@Habakuk999:

A Firefox magyar változata automatikusan aláhúzza az elgépelt, helytelenül írt szavakat. Ha az aláhúzott szóra rákattintasz az egér jobb gombjával, legfelül vastag fekete betűvel megjelenik a program által helyesnek gondolt változat.

Én szükség esetén meglehetősen gyorsan szoktam gépelni, következésképpen sok hibát ejtek, és lustaságom miatt gyakran támaszkodom erre a hasznos kis segítségre.

Lustaságom ezidáig büntetlen maradt...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Igen, de azt észre is vettem, és azonnal korrigáltam.

Leülhetsz, egyes.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Zsidóírta helyesírási program biztos. Ezért kéne pogrom.
@empatikus pszichopata: Amíg a gyerek ki nem nyitja a száját.:D Nem látja a táskát, füzetet, ceruzát, vonalzót, vízfestéket, temperát. Cipőt, csizmát.:D
Igazából arra lenne jó, hogy védje a gyerek ruháját. Más, társadalom-különbség eltüntető hatása nincs.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Szóval, akkor nem ez volt az első, ahogy te állítod. Hanem minimum a második.
A nák-ozásra legyél büszke, ez is azt mutatja, hogy parasztlány vagy. Falun beszélnek így.
Ne akarj értelmiséginek látszani, mikor messze nem vagy az.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Én ugyan nem büntetlek.

Csak csodálkoztam.

És nosztalgiáztam a régi focimeccseken.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ugye? Istenem, fillérre tudják, mi, hol, mennyi. Pláne a mai kölykek.

Tuvalu a végállomás: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/masodik-naszutjara-keszul-a-hercegi-par-2106519 Gondolom, jobban örülnek nekik, mint múltkor Skiccéknek.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Röviden: olyan hülye vagy az édes anyanyelv helyesírás szabályaiból, hogy még a nem túl jó ellenőrző program is átver.
Én ezt nem reklámoznám a tehén segge mellől.
Igaz, az nem is irodalmi szalon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vazze, ott Obama támogatja, nálunk Ritókot támogatják kormányszinten? NEM. Már ötödször nem írom le, mit műveltek a sajókazai gimivel büntetésül, hogy ott romákat képeznek értelmiséggé.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A keselyű dögevő, úgyhogy nem "csap le" semmire. A táplálékul szolgáló dögöt hosszú, lejtős siklással közelíti meg, és attól néhány méterre ér földet, majd apró, komikus ugrásokkal jut el a tetemhez.
A nemzetközi helyzet fokozódik: index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/31/ujabb_unios_eljaras_magyarorszag_ellen/

[..]" EB komoly kifogásokat fogalmazott meg, elsősorban azt sérelmezve, hogy 2013-tól a hulladékgazdálkodás állami kézbe kerül, és azokat a nem állami többségi tulajdonú vállalkozásokat, amelyek jelenleg ezt a szektort üzemeltetik, kártalanítás nélkül kiszorítják a piacról. A bizottság álláspontja szerint a tervezett intézkedések korlátozzák a szolgáltatásnyújtás, a letelepedés és a tőkemozgás szabadságát, valamint az uniós közbeszerzési szabályokat, emiatt egy uniós tagállamban nem megvalósíthatók.

Erre reagálva a Vidékfejlesztési Minisztérium pénteken kora délután azt közölte: a hulladékgazdálkodásról szóló új törvényi szabályozás mindenben megfelel az uniós követelményeknek." Ja, megmagyarázzák a BX-i hülyegyerekeknek, mi a stájsz.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Ez az én védjegyem, intellektuális értelemben ez emel a többiek fölé."

Hát anyabaszó patkány már 10 perce röhögök rajtad :D :D
Intellektuálisan nem éred el egy rablógyilkos szintjét sem.
@a szív fészkei: Szerintem nem nagyon kell sajnálni azt a százmilliárdot.

Inkább a sok gépbe dobáló családját.

Rengeteg fizetést vitt el a gép.
@a szív fészkei: Szavazat számláló biztos vagyok :D :D :D
Tippeld meg melyik párt "akkreditált" :D :D
Trükkös ez a Szarabbik! Nagy László úgy független, mint a gyömrői nácik. Megint inkognitóban utaztok fijugg?
*Részletek az üzeltben. Jó :)
@Habakuk999:

Meglepettséged tökéletesen érthető.

Teljesen elhűltél a döbbenettől, nem voltál hajlandó elfogadni a tényt, hogy egy hozzám hasonló kimagasló intellektus elkövethet egy ilyen buta, főleg primitív prolikra jellemző helyesírási hibát. Elképzelhetetlennek tartottad, hogy egy Ady-szókinccsel és Babits-műveltséggel rendelkező ember ilyet hibázzon.

Megértem a műveltségemmel és tanultságommal teljesen elellentmondó hiba láttán előálló zavarodottságot, amely hirtelen hatalmába kerített, drága barátom.

Szeretném, ha tudnád, hogy ez egy tökéletesen természetes immunreakciók egy ilyen szituációban.
@Habakuk999:

Meglepettséged tökéletesen érthető.

Teljesen elhűltél a döbbenettől, nem voltál hajlandó elfogadni a tényt, hogy egy hozzám hasonló kimagasló intellektus elkövethet egy ilyen buta, főleg primitív prolikra jellemző helyesírási hibát. Elképzelhetetlennek tartottad, hogy egy Ady-szókinccsel és Babits-műveltséggel rendelkező ember ilyet hibázzon.

Megértem a műveltségemmel és tanultságommal teljesen ellentmondó hiba láttán előálló zavarodottságot, amely hirtelen hatalmába kerített, drága barátom.

Szeretném, ha tudnád, hogy ez egy tökéletesen természetes immunreakciók egy ilyen szituációban.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te szellemi toprongy .... dehogy használsz te Tűzrókát (ha már ilyen kibaszott nagy magyar vagy akkor kerüld az idegen szavakat szararc).
Win7 Ent. IE9 erről nyomod :D Mint a fajtársaid :)
Rossz hír a róka a hibás szavakra opciókat ajánl fel és rád nézve szomorú hogy ahhoz hogy kiválaszd a helyes változatot rendelkezned kellene min. 80-as IQ-val...
De hát a fajtád akkor is hazudik amikor levegőt vesz.
@Habakuk999: Tudom. Erre mondták, hogy az asszonyok ünnepnapot tartottak minden faluban első nap, hogy eltakarodtak a gépek. Második nap is örültek. Harmadik nap meg már sírtak, mert ment vadul, ugyanannyit eltékozolva az itt a piros, hol piros, a kártya és minden más, amivel el lehet veszíteni a csp-t, fizut. Nem a játékgépet kel kidobni, hanem a szenvedélyt kell kezelni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Figyelj már te fogyatékos génhulladék!
"nem voltál hajlandó elfogadni a tényt, hogy egy hozzám hasonló kimagasló intellektus elkövethet egy ilyen buta..."
Ha a vizihullákat vesszük alapul akkor valóban kimagaslik az intellektusod.
Tudod mi árul el te szardarab, nagyon sokszor duplán okádod ide a béltartalmad, tipikus IE9 hiba.
A "Do Not Track" alapbeállítás lett, emiatt a blogmotor kicsit meghülyül, kapcsod ki faszarc.
@a szív fészkei:
ÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D
Déká XD XD
A helyi emeszpés bagázs nagy részét sajnos ismerem, nem is értem a csajszit mi a f@szt keres ott.
@a szív fészkei: Hát igen, a gyerekek is tudják mi mennyi, főként ha tudják, hogy arra pont nem futja.:)
Érdekes csúsztatás, mert nem második nászút, hanem valószínű hivatalos látogatás, mint amerikában. Reklám a jó öreg Angliának.:D
@a szív fészkei:
2006-ban egy Bicsérdy Gyula nevű főiskolai tanár volt az emeszpé polgármester jelöltje, ő :
( Rapcsák András lett Az év embere Vásárhelyen.
Első helyen végzett dr. Rapcsák András, 154 érvényes szavazattal. Második lett dr. Bicsérdy Gyula, az SZTE Hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Főiskolai Karának főigazgatója, aki 137 érvényes szavazatot gyűjtött össze.) Érted egy 46.000 városban 154 szavazattal lett valaki az év embere
MUHAHAHA áááááááááááááááá

archiv.promenad.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=1592
@a szív fészkei: Igen. De gábriel, aki nem költözne oda a világ minden kincséért sem a hungarista mintafaluba, szerinte az maga a paradicsom. A cigányok kussban, lopás nincs. De odamenni élni egy jobbikos sem megy. Mert jó pofázni erről, de nem élne ott. Inkább él hajólékelők között, mint a fajtatársai között.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ez a válasz, miért nem pörög ott jobban senki.:D De most nem egy országos nagypályás kerül oda, hanem egy kis senki. Akkor meg? Hadd okuljon a város, milyen rapcsák és lázár nélkül boldogulni. Mikor már senkit sem fog érdekelni, hogy a lázár által eladósított város csődvédelmet kér.
Szomorú, de ez van.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aranyom, a paraszt a proli alatt van. Míg nem hagyod ott a tehén seggét, addig bármely proli is feletted lesz társadalmilag.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Mi van faszfej, szófosásod van? Olyan vagy, mint azok rühes dögök, akiket ha egyszer elővigyázatlanul megsimogat az ember, nem lehet többé levakarni. Ideszoktál, te szarszagú nyomorék? Takarodj innen, de kurva gyorsan, vagy visszaduglak az anyád leprás picsájába.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Rossz hírem van.
A helyesírás-ellenőrző programok _egyike sem_ készíthető fel a magyar nyelv összes szófordulatára, mert a hibátlan működéshez a programnak az összes lehetséges szókapcsolatot is ismernie kellene.

Több milliárdnyi kombinációra pedig reménytelen emberi válaszidőt kapni (értsd: kibír6atlan hosszú lenne az elemzés.). Így marad az egyes szavak környezet nélküli elemzése, ami olyan-amilyen.
Elválasztásnál még súlyosabb gondok jönnek elő: meg-int (figyelmeztet), de me-gint (ismét), etc.

Kimagasló nordikus intellektusodból fakadóan miért van szükséged bármilyen csacska szókészletű javítóprogram használatára? :)

Ha elgépelek valamit, annyit írok: - Bocs, elpépeltem(sic)!

Kisebbségi komplexusod kiteljesedne, ha cak fenti két szót kéne leírnod és nem másokat hibáztatnál?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez aztán a finom nőies, sőt kisasszonyos modor!

Elmehetnél biztonsági őrnek, csak nehogy megharapd az őrkutyát, mert veszettség miatt szegény ebet el kell altatni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Oppárézimizi, ez nagyon ki van adagolva az intelligencia és horthysta harmincas évekbeli finom úrimodor patikamérlegén!
@a szív fészkei: Nem is tudtam, hogy a tehénfejés, trágyahordás és kapálás intelligencia fejlesztő tevékenység. :D
Szegény, biztos azt hiszi, ha a rántott csirke után kuglófot eszik vasárnap, akkor már nagypolgár.:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ady szókincs..különös de én még nem láttam tőled eddig az őskaján, meg a disznófejű nagyúr kifejezéseket. igaz disznókat szoksz emlegetni.
Kissé humoros vagy ilyenkor...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Azért ne veszítsd el a nőiességedet húgom.
A végén megriad a tehén, és felrúgja a vödröd.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de még mennyire hogy az! Én is szoktam kapálni, és közben gondolkodom.
@Penivaldes: Gondolom fejben fejleszted a relativitás elméletet.:P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha már a cikk a putrimról szól :) 9800 cigány él itt, 98% munkanélküli,3600 közmunkás van a városban 75% cigány az állatuk elvégzett "munka" minősége hogy finom legyek majdnem eléri a hígfos szintet.
Elve ittasan mennek a "munkába", a közdoridoknak hetente fizetnek, 12500-at, pénteken, a város péntek este hangos a hulla részeg réti niggerek üvöltözésétől.
Ezeknek a szerencsétleneknek az esélye sincs megváltoztatni az életüket.
Fabius az éjjeli posztod témája...

nagyon szomorú vagyok... ennyire primitív GERINCTELEN, ALJAS, ALKALMATLAN (szumma: hitvány!) kormánya hazánknak még sosem volt...

pillanatnyi azeri előnyök miatt a hosszútávú jogelveket feladva, két ország komfliktusába BEAVATKOZVA...

futni hagynak és nemzeti hőst csinálnak egy BALTÁS GYILKOSBÓL...

ezeknek már semmi sem szent...

és tessék még ráadásnak az örmények is... sajnos JOGGAL...

kérem a kormányt hogy a NEVEMBEN és a magyar nép nevében
PORBACSÚSZVA kérjen bocsánatot és azonnal mongyon le...
jelezve hogy ez csak a HITVÁNY KORMÁNY, vagyis egyes emberek
megbocsáthatatlan hibája volt és nem a magyar nemzeté

index.hu/kulfold/2012/08/31/ormenyorszag_szakit_magyarorszaggal/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem Csekk, nem azt. :)) attól, hogy néha megkapálom a kertet nem leszek műveletlen, attól még szeretem Kosztolányi verseit, attól még érdekelhet a középkorban még élő fürdőkultúra. attól még lehet fogalmam gótikáról, kubizmusról. Tudom ez meglepő egyeseknek, de a kerti munka nem azt jelenti, hogy tahó paraszt vagy
:DD
ez valami döbbenet... ez példátlan... azonnal mongyon le a fides

és legyenek előrehozott választások !

nyilvánvalóan "alkalmatlanok" a kormányzásra
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Anyabaszó korcs, egyre szánalmasabb vagy, elfogyott a brossúra ? :)
Mivel az én adómból fizetett mocskos féreg vagy ez súlyosbító körülmény lesz,könyörögni fogsz hogy legyen vége :D
Meg kellene húznod magad szardarab, mert a végén megunlak és szólok a pécsi unokatesómnak hogy zavar az áporodott hányás szag ;)
A Tettyén majd elnevezünk rólad majd egy kutyaszarkupacot :)
@fletwwod_mac: mondom jó a fejfedő..:)))
lehet benne vizet hozni.)))
@dr. Bubó:
Jogos felháborodásodban helyesen írtál. Nagyon ki lehetsz.
azeriekkel PONT most "lesznek" nagy gazdasági kapcsolatok...
az is nyilvánvaló hogy az azeriek még nagyobb dakoták mint orvbány...
nyilván lexarják mit igértek... még jobban CIGÁNYKODNAK...

de akkor is... ez a külpolitika már káros az országnak...
-mubarak
-szírek
-azer-örmény
+a drlézerdzsonnis "beavatkozó" usa...

ez valami elképesztő dilettantizmus

megvárom itt ülve a hajnali posztot...

csinájjak hozzá valami giffet ?
bár dolgozgatok... de ezér szivesen "kizökkenek"
@dr. Bubó:
Tudom unjátok már .... de szerintem a teljes kormányt húskampóra kellene akasztani, hazaárulás és magyar gyűlölet miatt.
@saravad: bocs... igen, nem tudtam figyelni.... nagyon kiakadtam...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez most komoly?? Ja hogy arról akartál írni, hogy ezt a modellt is megcsinálták az utóbbi 22 évben a szoclibek és minden rendben van ezen a téren is az egész országban?? :) Akkor megnyugodtam.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ezzel vitatkoznék ezzel a húskampós dologgal...

az zárt és hűtött teret feltételez

a francot! LÁMPAVAS !!!!
szabadban, főtereken lengedezzenek a lágyszellőben
@saravad: azér a "két ország KOMFLIS-tusa" így is vicces
@dr. Bubó: Tudod milyen büdös lesz Pesten akkor amikor 10.000 mocsadék talpa alatt fütyül a szél ...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): A kocsmák városában a nem réti négerek mivel ütik agyon az időt a krimókban? Heideggert elmezenek suttogva? SCak a torkukat nedvesítik néha, hogy a filozófiai elemzések közben ki ne száradjon? Tehát csak a cigány részegek üvöltöznek? - akarom puritánul kérdezni. A többi lábujjhegen pisszegve hazaoson kígyózó mozgással?
@a szív fészkei: Nerisztánban soha nem lesz szellemi felemelkedés. Tudatosan előidézett hanyatlás van.

Azt már megszoktam, hogy nemzeteznek meg erkölcsöznek, legalább a szellemet hagyják a romkocsmák paklackjában.
@fletwwod_mac: inni. tudod folyadék. és én csak vizet, tejet, kávét,kakaót iszom.
@Penivaldes: bevallom, én nagyon szeretek gyomlálni, metszeni stb. és gondolkodom közben. Általában nem a relativitáselméletről, de az se lenne lehetetlen.
a TEK örülhet... az első komoj ellenség megvan...
bár ha az egyiptomi és a szíriai új kormányok ráérnek majd
akkor lehet hogy a harmadik... háborús álapotot hoznak létre...

már csak azt tudom kívánni hogy az örmény vendetta célt érjen...
én bocsánatot kérek ! semmi közöm... mindenért a fides és azon belül
drsimicska - drorvbány a felelős! címüket lásd telefonkönyv....

pillanatnyi gazdasági előnyökért (nem az országé... hanem a fides é)
nyilván amíg azeri pénzt reméltek, addig sincs imf-eu kontrolll
egy pár hónappal többet tudnak lopni !!!
@saravad: paklack

Nagyon jó szó, kár hogy nem jelent semmit. Legyen a palack.
sőt részemről baltát adok... ha kell... persze "nem" önként...
@dr. Bubó: Na megmondtam délután.Igazd van, direkte konfliktust generálnak és mondjuk itt élnek örmények, nagoybb számban, mint azeriek ugye. Erdélyben is élnek örmények. A legrégibb keresztények, szóval Orvbán mindenképp iszonyatos és antihumánus bakot lőtt, le kéne mondani valóban. De nem fog, ezt kéne kezelni vaskúrával.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hé, te hülye buzi! Szánalmas egy faszkalap vagy!
Egy szimpla, szervilis köcsög vagy csak - amit rendszeresen be is bizonyítasz.
Szánalmas faszfej vagy, legalább ne esnél ilyenkor ki a kis tüllrucis biszex szerepedből...
Kumin elvtárs nem fog örülni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát azt tudom mit nem tesznek-tettek:
-nem zaklattak senkit etnikai hovatartozása miatt.
-nem használták ki más emberek szegénységét és tudatlanságát arra, hogy hurkot tetessenek fel
-indokolatlanul nem vitették el etnikai alapon családokból gyerekeket
-nem üldöztek senkit ki a lakóhelyéről
-nem tettek meg mindent, hogy más magántulajdonát korlátozzák
-nem gondolták úgy, hogy a probléma megoldása az az, hogy börtönig zrikáljuk a másikat
-nem támogatnak, hoznak létre, masíroznak neonáci, militáns csoportokkal
-nem ünnepelnek meg neonáci ünnepeket lsd becsület napja
-ismerik a magénélet és magántulajdon szentségét
Felénk az a mondás járja, ha tudod hogy mit nem akarsz (és ezt te se akarod, mert nem hallom, hogy most költöznél a hungarista paradicsomba), az már siker. Mert abba az irányba nem indulsz el.
Csakhogy szegény, buta neonáci fejednek könnyebb legyen galambom, a liberálisok a fentieket nem tették meg.
Szóval, galambom, miért nem élsz te a megvalósult hungarista álomban? Mi a baj vele? Hiszen ott rend van, neked meg ez számít, élsz-halsz érte, nem igaz? Fő hogy rend legyen, hát rajta cukorka, költözz a rendbe. Barátod, orosz mihály tárt karokkal vár egy jobbikost. Boldog lenne vele, és te is a renddel.
Áruld el, biztos nem az ingatlan, kerítenének neked egyet, biztos lehetsz benne. Fizetni se kellene. Náculóknál ez járja,nem igaz? Beköltözni az elüldözöttek otthonaiba. Ha jobbikos vagy, akkor válogatós nem lehetsz. Lelkiismereted sincs, akkor nem lennél jobbikos.
Hajrá, majd egyszer (mondjuk soha), meglátogatlak. Majd viszek házavató ajándékot (vagy elküldöm postán).
@Penivaldes: Engem nyugodtan őrizhetnél, de az se baj ha nyugtalanul. :)))
látom nemcsak nálam verte ki a biztosítékot ez a sorozat...

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120831_azeri_gyilkos
@dr. Bubó: Nem olvastad? Mattolcsy szerint háborús idők jönnek. Fentebb bekopiztam. Tiszta sor, nekimennek a nyugati értékeknek.
@Penivaldes: ó, én Stefike lángeszére gondoltam.
Mindig van nálam 0.5 literes ásványvíz. Cumisüvegnek csúfolom. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mit kekeckedsz? Egy teuto-nordikus paraszt csak tudja!
Amúgy Gyűrűk Ura rajongó a parasztja, hisz a "Minas Tirith" hasonlattal illette ez a szerencsétlen Hódmezővásárhely narancsbolsi városát.
Vajh tudja, ki fordította magyarra a könyvet?
Olvasni tud egyáltalán, vagy filmbuzi ez a faszfej?
unortodox külpolitika =
1/2 világgal hadban álunk + másik 1/2-től kölcsönt kérünk...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D Szia pasi, képzeld, a parasztlány intelektüelnek csapott fel.:D
@a szív fészkei: Mindent azért, hogy ott bocsássunk ki kötvényt. Ha egy baltás gyilkost kell szabadon engedni, akkor azt. Ezek a fiúk nem olyan kényes gyomrúak mint Gyurcsány és Bajnai.:S
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Miért, talán lázár olyan nagyon próbálkozott? Mert a listázáson, tacepaozáson kívül másban szociális téren nem jeleskedett.
Végül is, olyan nagy probléma nem volt, ha lázár-orbán duó szerint egy milliárdos kultúrális negyed hiányzott csak oda.
@Penivaldes: De ha paraszt vagy, akkor azt. Aki falun lakik és világéletében ott élt, elvégezte a szakmunkásképzőt és most kertecskéjében pepecsel a kubizmusról azt fogja mondani, hogy ecsém, az nem kubizmus itt falun, hanem kubikus.
@Penivaldes:
Nem a hosszú élet titka! :)
Én speciel a "Teachers" nevű malátapárlatot szeretem és fogyasztom! Sokkal egészségesebb, ráadásul sok betegség és ilyen Stefke féle állatok ellen is hasznos. Pl. nem veszem komolyan őket, eszükhöz mérem a röfögésüket.
www.teacherswhisky.com/home.aspx
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Láttam, majd behánytam a szar, ótvar dumájától. Azért persze csak kitör belőle a fostalicska lelke és fröcsög, taplóskodik.
Most megint oda le kell alacsonyodnom... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Végül is, olyan nagy probléma nem volt, ha lázár-orbán duó szerint egy milliárdos kultúrális negyed hiányzott csak oda."

3 milliárdos ...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem elálmodozik arról, hogy ő a tündelány, akit Liv Tyler alakít.:D
@dr. Bubó: HVG:[..]"Az elmúlt hetek nyilatkozatainak fényében arról, hogy Azerbajdzsán esetleg magyar államkötvényeket jegyezne, persze óhatatlanul felvetődik a kérdés: téma lehetett-e a megbeszéléseken Safarov szabadon engedése. A kérdés azért is érdekes, mert Borbély László András, az Államadósság Kezelő Központ vezetője éppen egy hete, augusztus 24-én azt mondta az Indexnek, Magyarországnak nem azeri államkötvény, hanem IMF megállapodás kell, az ÁKK nem tervez külföldi kötvénykibocsátást. Rácz András külpolitikai szakértő szerint, ha Safarov elengedése mégis egy ilyen megegyezés része, a nemzetközi presztízsveszteség, és a további bizalomvesztés elviszi a kötvényjegyzést gazdasági hozadékát. Ennél rosszabb már csak egy lehet – ha Safarov elengedése után még államkötvény jegyzés sem történik. Akkor ugyanis csak a veszteség van."

hvg.hu/itthon/20120831_Ormenyorszag_szakit_Magyarorszaggal
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: látom leakadtál cseppet :D Stefikán, pedig csak kiesett a fényességes intellektüelizéjének karakterizálásából :D

a Bubó linkelten én is, kicsit elszállt az agyam
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
:)) Csak szeretné - ő a troll lányka, akinek az orcájából kilóg a szaros kapanyél!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hogy mondhatsz ilyet egy kertészkedő intelektüelről?! Épp most olvastam Peni baba leoltását, hogy attól még tudhattya-láthassa-nyalhassa mijaza gótika, és kijaza Kosztolányi.:D Mindjárt kapsz te is szemléletkiigazítást.:D
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ugye? Nálatok már olyan klafa a NERlét, hogy már csak a kultúrára van gondotok. Amit meg honorálni kell (tényleg, mire fogjátok használni azt a csoda drága negyedet?). Ez lesz a Lázár János negyed?:D
@a szív fészkei: Majdnem eltaláltad a nem cigányok hullára vedelik magukat és vagy a járdán,csatornában,padon, bárhol egyedül alszanak vagy otthon hányják össze magukat.
A cigányok (legalább is itt) csoportosan isszák le magukat, és full hangerőn üvöltik a szép "népdalokat" amíg ki nem dőlnek.
Ebből is látszik hogy a magyarok általában magányos isszák halálba magukat.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Minden pénzt megér a Viktori seggnyaloncok fényezése... Komolyan van igény viszont felétek erre! :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Galambom miért nem válaszolsz a kérdésemre??? :) Emlékszel még mi volt az?? :)
@a szív fészkei: ennyi

Vastagbőr A pénzért bármit
Remélem Navracsicstól Orbánig mindenki jól fog ma is aludni, hogy kiengedtek egy életfogytos gyilkost.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): De a magyar, miközben magányosan vizel maga alá, vagy/és okádik mégiscsak Heideggerről álmodik, nem? Nem is a ződrevana, ződrevana-ról. :-DDD
Vehehehe...

Jól bekulcsszavazták a szoci szórólapot :D

Csak nehogy kidobja őket miatta a Google az adatbázisából :)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mert én ilyen kis érzékeny lelkű vaddisznócska vagyok! :)
Mi a helyzet Királylány? Te is lealacsonyodtál és próbáltál beszélgetni ezzel a sültbolond, seggnyalonc Stefivel?
Reménytelen.
Akkora, a Vezényló seggére rásült csócsálószervvel nem tud értelmesen röfögni, csak szóvirágokat fingik a vezérürü hasmenésének tempójában...
@Cirbolya_sentinel: Majd egy hasonlóan feltüzelt akárhonnani akárki kezel meg így egy magyart valahol, nem kell csodálkozni lencsibabásan.
@Cirbolya_sentinel:
Ezeket hívják ügyes diplomatának? Balfasz csürhe inkább!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha nem ittál legalább 1 liter minőségi vörösbort akkor ne hallgasd meg mert káros:
www.youtube.com/watch?v=kDZSBk1QRRE

Keresek képet mit akartak helyre állítani 40 év mocskos kommancs dúlás után :)
Szép, szép.
A jobbikos jelölt programjából azt veszem ki, hogy nem kivánnak költeni egy büdös vasat sem a cigányokra - csak szépen van megfogalmazva. szegregálunk kicsit kiscsoportba szervezünk kicsit, aztán elfelejtkezünk róla.

független jelölt - államositunk.

fidesz - hozunk pénzt amit talán megkaptok, de inkább nem, mert nem lesz

És ezek közül válaszzhatsz. Csak hogy tudd, ezek a vágyálmaid. Ha igazi hazafi vagy.
Broááfff! Hát egészségükre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Próbáltam vele beszélni, hogy attól még, hogy orbán-fan nem entelektüel:D De nem jött egy tapodtat se odébb a tehén segge mellől és az meg állandóan bőgött. Szerintem így nem hallotta.:D
Mizu? Hogy viseli egyetlen sarjad az utsó vakációs hétvégét? Izgultok, hogy milyen lesz az első nap?
@a szív fészkei:
Hát nem tudom ... szerintem inkább arról álmodik hogy marad 500 forintja hogy a Rizsőrben másnap is merev részegre vedelhesse magát.

A városban van "Penna Clubb" a helyi alkoholista értelmiség helye, na ott még Kant-ról is igen magas színvonalú beszélgetéseket hallhatsz, miközben lehányják a hátad XD
@Cirbolya_sentinel:
Sehol egy szimpatikus örmény bérgyilkos??? Pedig igény az lenne rá! :D
mielőtt itt is vmi félázsiai mellé lőne...

az örmények keresztények !
továbbá elgondolkodtató, hogy ugyanojjan KÖRTEMPLOM emlékeik vannak, mint nekünk...
bakker, most látom, nem járok messze az igazságtól...HVG

Rendezzen nálunk vérfürdőt!

Európai és amerikai diplomáciai jelentések szerint az alábbi, azonos szövegű hirdetés jelent meg több közép-ázsiai és közel-keleti napilapban.

3 hozzászólás -ha 19:35 - Nyüzsi

Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatot Magyarországgal

Örményország péntektől megszakítja diplomáciai és minden egyéb hivatalos kapcsolatát Magyarországgal - közölte Szerzs Szargszján örmény elnök pénteken Jerevánban. A magyar kormány egyelőre semmilyen információt nem ad.

hvg.hu/MTI 19:23 - Itthon

18h A nap képe: Bakuban koszorúz az azeri baltás gyilkos

Megérkeztek az első képek Ramil Safarovról azóta, hogy megérkezett pénteken Azerbajdzsánba. Az azeri férfit Magyarországon életfogytiglani börtönre ítélték 2007-ben, mert baltával agyonverte örmény társát 2004-ben Budapesten.

Így tépték le a magyar zászlót Örményországban - videó
Demonstrációt tartottak a jereváni magyar tiszteletbeli konzulátusnál az Örményország Köztársasági Pártjának tagjai és aktivisták egy csoportja az örmény katonatársát meggyilkoló azeri tiszt hazaengedése miatt. A résztvevők paradicsommal dobálták meg az épületet és letépték a magyar zászlót is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Felsorolásodból olyan szépen visszacsengett a rózsadombi villákban kreált, a valóságban semmilyen pozitív eredményt produkálni nem tudó elméletek gyártóinak, a képzeletvilágban élő bértollnokoknak, a társadalmi feszültségek folyamatos fenntartásáért „felelős” megmondó-emberek és társadalmi „szakértők” hadának, valamint a médiamanipuláció által velük betegesen és folyamatosan szinkronban lévő „politikailag korrekt” közéleti személyeknek a főokossága. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"a tehén segge mellől"??? :O
Ez a buzeráns paraszt a tehén seggéből röfög kifelé.

"Izgultok, hogy milyen lesz az első nap?" Izgulni? Izguljon Ő, nem én fogok gimibe járni! :)
Amúgy, a kis dög nem is izgul... :DD
Pedig az ország harmadik legkeményebb gimijébe fog járni, matek-angol szakra. Holnap megyünk a könyvekért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Abból 2 deci min ... szerintem.

promenad.hu/cikk/a-hagyomanyt-orzi-es-egyben-21-szazadi-vasarhely-muvelodesi-kozpontja-video-118069

illetve:

"A honfoglalás korabeli Csák és Bor-Kalán nemzetség szállásterületén, a hadi és kereskedelmi utak kereszteződésébe települt két falut, Houd-ot és Visarahelly-t 1231-ben, illetve 1266-ban említik először oklevelek. A XIV. század közepén egyesült Hódvásárhelyt 1450 körül emelte mezővárosi rangra akkori földesura, Hunyadi János. A hódoltsági náhije, járási főhely, a török kiűzése után, a XVIII-XIX. században fél vármegyényi határt megmunkáló parasztközösség települése, miután 1848-ban megszabadult a Károlyi-grófok uralmától, 1873-ban széleskörű autonómiát kapott, az országgyűlés törvényhatósági jogú városi rangra emelte. Az ipar és polgárság nélküli, lassú életű cívisváros a XIX-XX. század fordulóján ért fejlődése csúcsára, egyben fejlődési lehetőségei határához, - a XX. század első felében itt szinte megállt az élet. Paraszt-Páris-ban a magyar Fiesole ideálja ebben az időben egyre esendőbb, egyre törékenyebb illúzió. Ha az álmosabb, lassúbb vérkeringés békét, nyugalmat hazudik is, az akácfák alatt a vastag, szürke porból csak sár lesz, s majd tavaszra újra por. Pedig a tényeket megszínesítő érzelem, az égbe emelő képzelet szerint Vásárhely a való égi mása tuszkulánum, a béke szigete. Széplelkű tollforgatók, művészemberek, lokálpatrióták azt mondták, hogy itt a szikvirágos puszta fölött, a minden órában változó arcú ég alatt más a fény törése, mások, igazabbak, mélyebbek a színek, s tán a szívek is. Vásárhely az a város - mondja a megszépítő nosztalgia -, ahol a Hódtó felől érkező vándor szemei előtt a kűfal magasra emeli a Várost, maroknyi városias palotája, ahol a főtéren Kossuth Lajos, Szántó Kovács János, Károlyi Mihály hirdette az igazságot, ahol promenád volt, nemcsak embörpiac, ahol Juhász Gyula mélázott, Béla cigány hegedült, Móricz Zsigmond beszélgetett a Sas teraszán, Németh László sétált. Vásárhely az a város, amely gyöngykagylóként európai képzőművészet, majolika, népművészet igazgyöngyét izzadta ki, "föltalálta" a Németh László által nevesített csomorkányizmust... "

Csomorkány egy kis település volt a várostól 10km-re, István kori romtemplomot találtak erdővel benőve, 1992-ben én is vágtam a bozótot meg fát körülötte :D
a fides nagyon debil... most sírok... magyarzászlót égetnek

követelem azonnal mongyon le a fides !
és takaroggyon a közéletből örökre !
ez még megoldhattya a hejzetet !
engem ezek a hitvány senkiháziak nem kéviselnek !
totálisan alkalmatlanok !

hvg.hu/vilag/20120831_Igy_teptek_le_a_magyar_zaszlot_Ormenyorsz
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Hangulatos kis hely vagytok! :)

@Cirbolya_sentinel:
Mit? Most éppen egy Rejtő könyvet tartok az asztalon, de ha tudsz jobbat, örömmel veszem! Nehéz lesz!

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Olvastál Rejtőt? Csak... izé, tudod, gondoltam, hátha nem... :DDD
Feldobok 500 €-ót hogy a stefi nevű rakás szar egy 40 körüli impotens pöcs, aki legalább havi 450.000 keres nettóba azzal hogy különféle nem felcsúti faszt imádó blogokat telefossa a gírosz/kumin féle bélsárral.
@é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛:
Sört? Elfogyott...
Marad a Teachers whisky... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rossz helyen kaparsz kismalac.
Nyíregyházi lány vagyok, egy vasúti sínekre a guszevtől (ottani cigánytelep), beszterecen töltöttem minden hétvégét, nyarat ahol a nagyszűleim élnek, szabolcsi falu, laknak ott cigányok rendesen.
3 és fél évet éltem a magdolna negyed szélén, a teleki térnél.
Úgyhogy kaparj a rózsadombi dumáddal máshol.
Most pedig áruld el. Neked van ilyen resuméd a rasszizmusod mentegetésére?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Na most képzeld el, hogy a Vagyonkezelő FB-ből a kis Harrach és Máténé már kiugrott, a Papcsák bizalmi ember az alpolgármesterségről lemondott, most meg a szintén Papcsák import Mazsu is sietve távozik.

Pluszbónusz ugye zsarolásért nyomoznak a fideszes ex képviselő, Eszközkezelő igazgató Pusztai ellen.

Sikersztori ez itt nálunk, papcsákferitél :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudom melyikre gondolsz de Csekk ezen a téren nagyon át szokott esni a ló másik oldalára, bár szerintem ezt te is látod.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Hangulatos kis hely vagytok! :)"

Voltunk ... a tolvaj Rapcsák legalább a hangultra figyelt, szobrot és utcanevet azért nem érdemel, mivel polgármesteri tevékenységét azzal koronázta meg nem sokkal a halála előtt hogy városát közel 120 millió forinttal lopta meg.

magyarnarancs.hu/belpol/fegyelmi_eljaras_rapcsak_andras_polgarmester_ellen_billa-berek-61639
"Az azeri lépést is megdöbbentőnek tartja Balázs Péter. „Életfogytig börtönbüntetés volt az ítélet, amit azonnal elnöki kegyelem követett. "

köztudomású volt hogy
NEMZETI HŐSTETT egy azerinek örményt gyilkolni...
a tárgyaláson is ekörül fojt a szó...

alkalmatlan fides.... azonnal monnyon le!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ejj cica... Kérdezd meg tőle, hogy a Zalkán KISZ tag volt-e?
Mert akkor nem találkozhattunk!
Igaz, a kocsmákba sem járta, de a KISZ gyűlésekre sem! :DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Egészségedre !
Én most ezt fogyasztom :

Bikavér Reserve 2003 Magnum
A Szekszárdi borvidék tradicionális házasítása. A pincészet kínálatában igen fontos helyet foglal el ez a több, válogatott minőségű tételből összeállított bora. 37 % Kékfrankos, 25 % Merlot, 22 % Cabernet sauvignon, 10 % Cabernet franc valamint 6 % Kadarka alkotja. Az alkotók külön-külön érlelődtek 15 hónapig 60 %-ban nagy ászok, 40 %-ban új, kis, magyar tölgyfahordókban. Egy soha nem látott nagy évjárat bora. Mélysötét színnel, tömény, sokrétű illattal köszön be. Megkóstolva vastag, rendkívül zamat gazdag, de legfőképpen harmonikus és elegáns. Egy mediterrán stílusú bor, páratlan bársonyossággal, rengeteg, érett piros húsú gyümölccsel ízében. Egy olyan bor amely nem csak komoly ételek mellett, mint marha, vadak, hanem önmagában is maradandó élményt nyújt. A VI. Pannon Bormustra Bikavér csúcsbora, a 2005-ös Szekszárd Borvidéki borverseny „Legjobb Bikavér” különdíjasa.
OFF: az animgif-ekről szokjatok már le, mert k***ára idegesítőek. Köszi!

És akkor most olvasok tovább...
@a szív fészkei:
Istenem, milyen kis cukifalat volt 1993-ban. Hogy vált ez a szokott pimasszá? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A legnagyobb sajnálatodra nem látom. Elfogult vagyok és le is maradtam. Szóval Csekk cica mellett vagyok... :D
@dr. Bubó: napi.hu

"Az azeri baltás gyilkos kiadatásánál Magyarország nem követett el nemzetközijog-sértést, a vonatkozó európai egyezmény szabályainak megfelelően, jogszerűen járt el - vélekedett Lattmann Tamás nemzetközi jogász az MTI-nek nyilatkozva. Magyarország az 1957-es strasbourgi európai kiadatási egyezmény és az elítéltek átszállításáról szóló 1983-as strasbourgi európai egyezmény alapján mérlegelhette az elítélt férfi kiadatását. Az egyezményben szereplő feltételek pedig teljesültek - tette hozzá a nemzetközi jogász. A kiadatási egyezmény tartalmazza az aláíró tagállamoknak azt a jogát is, hogy az elítélt amnesztiában részesülhet, s az azeri elnök élt a kegyelemgyakorlás jogával. Lattmann Tamás személyes véleménye szerint "lehetett tudni, lehetett számítani rá, hogy ez lesz a dologból". Úgy fogalmazott: "ez várható volt, tekintettel arra, amilyen politikai vihart kavart az ügy Azerbajdzsánban a bűncselekmény elkövetésekor".!!!!!!!!!!!
a dakotánál is vannak dakotábbak...
mégsem vagyunk CIGÁNYKODÁSban császárok...
drorvbány fődakotát átdobták a palánkon...

alkalmatlan fides.... azonnal monnyon le!

követelem hogy külgyék ki a TEK-et
azok hozzák vissza a böribe a baltás gyilkost!
@HPL:
:))) Igen, de ha élvezi a bloggazdi, mit csináljunk??? A mancsára nem verhetek, meg amúgy is nagy darab a csóka!
ennyi, stöbbet szóra sem érdemes:

megalodon, 2012. augusztus 31., péntek 20:22
Vagyis bárki szétverheti a fejét egy másiknak egy baltával, ha az az ország amelynek az állampolgára az megigéri, hogy nagy kegyesen hajlandó lejegyezni 8-9%.-os hozamért némi magyar államkötvényt..szóval a kőkemény dilettantizmus ujabb eredménye... vajon mikor jön egy örmény, hogy szétverje egy azeri fejét a parlament elött, persze célszerü lenne előre letisztázni, hogy mennyi államkötvényt kell lejegyezni egy azeri életéért cserébe ????
@Cirbolya_sentinel:
A felcsúti szar igaz percember... le is szarnám ha nem menne rá az ország ...
@empatikus pszichopata:

Megjegyzem csendesen se az egyenruha se a köpeny nem oldja fel és nem takarja el a társadalmi és anyagi különbségeket. Ez max a felsőruházatra -nadrág,szoknya,póló vagy blúz - igaz.

De ott a cipő, a mobiltelefon, az iskolatáska, vagy a legegyszerűbb példa: az írószer. Egy 6 színű Faber Castell színesceruza többe kerül, mint egy olcsó feltöltött tolltartó komplett. Ezt a gyerekek is tudják.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D Fiatalság, akkor az ember még nem fél semmitől. De jó is lenne, megint 15 -nek lenni.
Örmény bérgyilkos? Szerintem óccsón megszámítja.:D
@Cirbolya_sentinel:
Bogarásszunk:
www.bbc.co.uk/news/world-europe-19440661
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Első mondatodra gyorsan tisztázzuk az aranyszabályt ok??? Szóval úgy beszélj mással, ahogy magadnak is elvárod. :) Remélem ezt vágod. Nagyon hülyén nézne ki ha te is felvennéd sipike trágya stílusát. :) Félre ne érts, rólam ez már lepereg csak neked gáz ha lejáratod saját magad.

Másrészt nem kell leragadnod a rózsadombnál tudsz válogatni másból is. Az meg már elég ciki, hogy a Resuméd alapján annyira sem látod a valóságot, mint én mondjuk Budapesten. Bár az is igaz, hogy 2 évig én is Borsod megyében éltem és elég sokat jártam pld. a Fabius által említett Szendrőládi vidéken is.
@Fabius: hagyd a pics@ba gumicsont...

egyenruhának ott van értelme ahol azonos társdalmi státusúak járnak egy iskolába (angolszász)

vagy az egész ország polgárosult és egyformán JÓMÓDÚ... (skandináv, francia, német)

az egyenruha itthon még egy magamutogatásra alkalmas ruhadarab...
nyilván abból is lesz dolcsegabana meg kínai...
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon most hány honfitársunk van kint teszem azt béranya program miatt?:O
@Fabius: ne b@szd az idődet légyszi írd a félázsiai zorbán bukása az unortodox gazdaság- és külpolitikán...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hé paraszt!
hvg.hu/video/20120831_magyar_zaszlo_jerevan
Ez az, amikor az okos és balfasz ormányod miatt megbecstelenítik a magyar jelképünket!
Gratuláljak, te, hányadék??
@Cirbolya_sentinel:
Ugye ezt szimplán kurválkodásnak nevezve, nem tévedek nagyot? :)
@HPL:
Nekem is fent van! :) De most miért vegyem el a kedvét. Napközben több helyről úgy is ránézek, akkor úgy is látom... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nekem megérne annyit, de csak ukrán vonalon tudnám megoldani! :DD
hál'isten ez egy békés ország, békemenet meg minden
csak a három futó főcím...

"Örményország szakít Magyarországgal"

"Újra összeveszett a kormány Brüsszellel"

"Orbán miatt borulhat az IMF-tárgyalás
A miniszterelnök több kérdésben hajthatatlan."

csak enyni mára ? szabin van még? vagy mér ijen eseménytelen?
@Fabius:
Asszonypajtás nagylánya 17 éves(előző házasságából) egy valóban lepukkant N7370-es volt, kapott egy ZTE Balde-et.
Kifakadt, mit kezdjen ezzel a szarral amikor a többieknek szifon 4S meg SGS3 van, ki fogják közösíteni, ... mondjuk tényleg kifogják, itt tartunk vidéken is.
A teszkós cipő és felsőruházat miatt is cikizték már ... szánalmas ország ...
Hátbasszátokmeg... (bocs)
Most olvasom, hogy összekacsint ez a qrmány nemcsak a nácikkal, de az azeriekkel is és kiengedtek egy baltás gyilkost (bazmeg, ELNÖKI KEGYELEMMEL!!) CSAK AZÉRT, hogy ne kelljen az IMF-nek "viselkedni".

Ezennel jelezném kedvesen és udvariasan, hogy ezután, ha olvasom a kommenteket és bárkinél (including az aktuális poszt és Fabius kommentje) azt érzékelem, hogy erkölcsileg és AKÁRHOGYAN az MSZP fölé helyezi a Fideszt, vagy egy szintre vele, csak annyit fogok jelezni: a k.va anyád.

Itt lett elegem, mert SENKI ne merészelje nekem szidni azt az MSZP-t, amelyik csenegetett (a Fidesz léptékhez képest), és ezen kívül a legnagyobb büne az volt, hogy 1-2%-ot nőtt a gazdaság (eltekintve a 2009-es évtől, mikoris VILÁGGAZDASÁGI VÁLSÁG miatt 0,9%-ot csökkent a GDP-nk).

Debasszátokmeg (megint bocs)!!!!!
Nem élt félelemben többezer cigány család, nem tűrték el a náculást, nem tűrték a gárdát, DEMOKRATÁK VOLTAK (most is azok), NEM VETTEK EL PÉNZT A LEGSZEGÉNYEBBEKTŐL, nem rugdosták az elesetteket, hogy saját maguknak kaparjanak!!!!!

NEM LOPTAK MEG HÁROMMILLIÓ EMBERT!!!

Tehát azt mondom: elegem volt a fotelfilozofálgatásból és a kényeskedésből, hogy sokan úgy tesznek, mintha kurvára minden rendben lenne ebben a KURVAORSZÁGBAN (copyright by Gyurcsány Ferenc) és jaj, válogathatok, ki húz ki a szarból. És nem szavazok senkire. Meg biztos lesz itt egy semmiből jövő párt, ami KÉT HÓNAP ALATT megnyeri a választást...

Mindegy, azt gondolom: 2014-ben MINDEN magyar embernek, aki képes felemelni a kezét és behúzni az x-et, SZAVAZNI KELL. Ellenük.

És még így is évekig fog tartani, csak hogy a 2010-es status quo-t elérjük. EHHEZ kétharmad kell a következő formációnak. Nincs más út. És el kell érniük, hogy Káderkával együtt VALAMENNYI fideszesbuzi eltűnjön, mert a büdös életben nem áll talpra különben az ország. Nincs más út és nincs más választás, ez most az ország megmentéséről szól majd, és komolyan: RENDSZERVÁLTOZÁST!!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A stílusom messze van a sipiétől. És már korábban is jeleztem, hogy úgy bánok a jobbikosokkal, ahogy azok a romákkal-zsidókkal. Nem tetszik a jobbik stílus? Nem az én hibám.
A becézés védjegyem. Sajnálom, ha nem tetszik, de nem fogom megjátszani senki kedvéért magam. A becézés marad, mert az is én vagyok. Nem tetszik, nem tetszik. El kell fogadnod.
2 szaros év borsodban?! Ennyit tudsz felmutatni? 2 év vs 3x év? Ennyire futotta? Ennyi elég a rasszizmushoz cukorborsó? Ki nem lát közülünk reálisan? Én aki éltem olyan helyen, ahol sok roma van, vagy te, aki csak két évet, és a többit pedig a fővárosban? Szerinted melyikünk él a magyar valóságban? Te vagy én? Melyikünk látja reálisan? Te vagy én?
El vagy tévelyedve báránykám, mert két év szendrőládi vidék nem egyenlő az én tapasztalataimmal. Ja, és képzeld cukorfalat, nemcsak Borsodban vannak romák, szép számmal vannak Szabolcsban is. Próbáld megemészteni, hogy a rasszizmusod oka a tudatlanságod, antiszemitizmusod pedig a kisebbrendűségi érzésed miatt van. Nem pedig mert valóban tapasztaltál bármit is.
azt hiszem ez jelentős pont megint....
ez az unortodox külpolitikai cunami...

azt hiszem külön jelentése van hogy a félázsiai magyar
nem a keresztény SZEGÉNY "rokonok" mellé áll...
hanem a GAZDAG ázsiai diktátor mellé...
pedig csak az igazság mellett kellett volna végig álni...

mérhetetlenül szánalmas...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Sike féle Ergi Merlot és bulgár Beer Blood vörösbor van még itthon, de ma nem bontok már ebből. A Teachers bőven megfelel... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gabesz képzeld mostan mondották a helyi rádióban (Rádió X ) a nácik helyi patkánya 300 főig mindenkit vár a Munkás sörözőbe egy pohár sörre és egy beszélgetésre.
Gabesz mentek le komcsiba ? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez most bunkó és tapló beszólás volt, még ha más az érték rended akkor is
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Nem hinném hogy étment az üzenet, de én egyetértek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hol vannak egyáltalán örmény maffiózok. MErt nemzetbiztonsági szolgálat kiherélve, tek használhatatlan szar, majd ha audi terepjárót törünk, kérünk tanácsot. Szervezett bünözés elleni osztály már nincs. Hol találunk ilyet?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Kismalacz! De rég láttalak...
Múltkor is csak felpörögtél és el...
Milyen dolog ez???
Felhívjalak? :DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Megértelek.

Ezt: Bock Magnifico
mindenképpen ízeld meg ha pénztárcád engedi, valódi élmény !!

Évjárat: 2008
Leírás:

Villány legszebb dűlőiből válogatott, kizárólag Merlot fajtából készülő különleges minőségű bor, mellyel csak kiemelkedő évjáratokban találkozhatunk. Különlegességét a borász a névvel is hangsúlyozni kívánta, hiszen Il Magnifico Lorenzo Medici-ről nevezte el (a latin magnifico magyar megfelelője nagyszerű, csodálatos). A szőlőnek és a belőle készülő bornak olyan rendkív üli elvárásoknak kell megfelelnie, mint az egyedi íz világ és komplexitás. 24 hónapig új barrique hordóban érlelődik. Megjelenése és mély sötét színe magában foglalja az évjárat és a terroir minden szépségét. Túláradó íze és aromája a tejcsokoládé, a rumos meggy, az aszalt szilva és a dohány felé hajlik.

Mihez ajánljuk:
Ajánljuk csokoládés desszertekhez, szivarokhoz és különleges pillanatokhoz.

Ár: 17990.- Ft

A 37.-re kaptam a páromtól .... valódi élmény ...
@Cirbolya_sentinel: Mit vártál a jobbikostól? Szerintem a felét fel se fogta, a másik felét meg nem értette meg. Tudatlansága szórakoztat.:D
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): A pesti fiú vidékre?! Ahol még balcsi sincs, meki sincs és rokon sincs?! Ugggyan mááár.:D
Szerintem pucsító oroszlán matricás pincér-egyenruha is lesz a kapa technikumban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Júj, erre most majdnem írtam egy sensitive infót tartalmazót.
De ne malacozz egy hölgyet, vagy búcsút mondhatsz annak, aminek ChT is örülne.;) Inkább Macikázd. Azt szereti.:D
az örmények 99%-a keresztény... római katolikus és keleti katolikus !!!

"Rotundák a Kaukázusban

Az érdekes kapcsolat a Közép-európai és a kaukázusi rotundák között a 9-11. századi örményországi építések között figyelhető meg. A legvilágosabban ez a hatkaréjos rotundák esetében ismerhető föl: Karcsa, Gerény, Kiszombor ezek a Kárpát-medencében és ezek és rokonságukba a következő kaukázusvidéki örmény templomok tartoznak: Aragatz, Bagaran, Bagnayr, Botshor, Kiagmis Alti. Bagaran egykor főváros is volt. Megtalálhatók azonban a nyolckaréjos, nyolcosztású centrális épületek is az örmény művészetben: Aniban, Irindben, Varzhahanban, Ninozmindában. Csemegi József építész az elsők között mutatott rá a Közép-európai és a kaukázusi építészeti kapcsolatokra."

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6rtemplom

és még a betelepítettekről...
www.orszagosormenyonk.hu/index6.html
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Bock-ból volt már pár spécibb üvegem is, de szerintem ezt nem ismerem.
A nyári kajak-kenu túránkhoz hagyományosan vitt 18 éves maláta whiskymhez, az idén betársítottam a köménymagnak (1+1+1 fő) fejenként egy szivart. A tábortűz mellet, egy kis malátával... hmmm...
Nem ám a tehenek seggét bújni, mint Stefke (mmúúúúúú- múúúúú, Stefke, múúúúú) tehén! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: alapvetően ezt, hisz a lényeg mindig is ugyan azt marad, függetlenül a mosolygós állarctól, hisz előjön belőle is, az általa olyan sokat emlegetett kettős mérce
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Héé Paraszt!!!
..ez véletlenül sem komoly-:))
Ezt végképp nem értem.
Egy tetű elemzése okán (lábszár), megint kikötöttünk a cigánykérdésnél, leheletnyi buzizással és csöppnyi zsidózással fűszerezve. Gourmand a nagymagyar, ez kétségtelen. Elnézést a nem agyhalottaktól, csak az aljára gondoltam. Szóval a gondolkodókra utaltam volt...
Lázár János, a mi géniuszunk…
Ugyan, mit lehetne elvárni tőle az „annyit is ér” duma, meg a tegnapi agymenése után, amelynek következményeként, még Martonyi is mindenféle porokat szed? Nem is beszélve az ámerikai reakciókról, amit arrafelé úgy kommunikáltak, hogy megint hazudik a mi Jánosunk. Önmagában már ezért is a politika szemétdombjára való, de mifelénk a behányása beilleszthető a konstruktív diplomáciai reakciók keretei közé. Esmég unortodox is, ám!
Várom a vasárnapi eredményt, az sok mindent világossá fog tenni. Két deci bor, meg egy feles elég lesz arra, hogy lehet hülyének lenni? Az LMP ehhez hozzátett egy pici Calvadost is avval, hogy nem indult. Szóval, ha narancs uralom lesz Vásárhelyen, azt valamilyen formában meg kell köszönni a fidesznek, az elempé irányába (is).
„Csak a néző nézzen, mi?” - Hofi
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem még hozzátenné, de most megelőzi, hogy aki szerint a jobbiknak, gárdának és a többi náci csürhének keresnivalója van a közéletben az elmebeteg és tárt karokkal várja a nagykállói árvaház. Aki pedig azt hangoztatja, hogy a neonáci jobbik és militáns csürhéje az ország javát akarja, azt hazaárulásért kellene leültetni. Biztos kellemes segrepacsit játszana zagyva néhány uborkatolvajjal a szegedi csillagbörtönben. Írhatna pedig róla, hogy élte meg. Mint pl. Hogyan seggeltem végig a csillagbörtönt? címmel. Vagy Fenékig kiélvezik a cigányok a börtönéletet. Ilyesmi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csak apró nyeeeeeelllvvvvvvvboootlás volt! :DDD
Pusssssz, csajok...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az az igazság nekem a whisky nem jött be, vörösbor szekszárdi vagy villányi (az egri olyan tucatbor ..), sörből az 1664, töményből meg ez:
palinkamuhely.hu/Bestillo_Kokeny_palinka_-p21

A BESTILLO kökény pálinka intenzív illatát a magból eredő marcipános, mandulás ízek tökéletesítik. Tipikus fanyar jegyek utalnak a vadon termett gyümölcsre.

Kökény (Prunus spinosa L.)
Népies neve boronafa. Hegyoldalak, erdőszélek, cserjések, napfényes erdők növénye Az 1-4 m magasra is megnövő cserje sötétszürke ágai hegyes tövisekben végződnek. Virágzata apró, fehér, ötszirmú és a lombfakadás előtt nyílik. Érdekes népi megfigyelés: A kökény virágzásakor hűvös, szeles, viharos az időjárás.
Termése apró, kékesfekete, hamvas, csonthéjas vadgyümölcs. Éretlen termésének húsa erősen fanyar ízű. Akkor érdemes gyűjteni a gyümölcsöt, amikor a dér már megcsípte, ekkorra megpuhul, fanyarságából veszít, és enyhén édes íze lesz.

Vadon termett alapanyag!
Dér csípte ínyencség!
@dr. Bubó:

Jelenleg nem találom a nekem írt válaszod, de a válaszom: igen, azt mondom.

EHHEZ képest a 2010-es helyzet MINDEN szempontból idilli és szuper.

Ha ezt te nem látod, igen-igen sajnállak...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
A lényeg mindig lemarad:

* TERMÉKKÁRTYA *
Főzde: Bestillo pálinkák
Alapanyag: kökény
Mennyiség: 0,35 liter
Alkoholfok: 40%
Díj: Gyula 2007 Champion
Egységár: 21.400 forint / liter
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja, a macikát én is szeretem, megvan még a gyerekkori fűrészporos maczkóm, nem engedtem kidobni! :O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Milyen kár, hogy nem vagy indexes újságíró. Ha így lenne te is írhatnál kilométer hosszú helyreigazítást a hazugságaid után.:)
A stílussal kapcsolatban meg nagyon el vagy tévedve. Emlékszel még Fabius egyik posztjára amiben engem is megemlített? Szóval velem kapcsolatban a jobbikos stílus marhára nem igaz és ezt itt mindenki tudja.

Egyébként, ahogy elnézem a folyamatokat a jövőben számodra sokkal több olyan dolog fog történni, amit el kell majd fogadnod, és nem éppen lesz az ínyedre.

Persze ez sem akkora gond hiszen épp kivándorolni készülsz, ezáltal még inkább beteljesítve azt a hazátlan sorsot, amit választottál magadnak és amiben már most is élsz elfogadva a szoclibek "értékvilágát."

Levezetésként meg néhány érdemi gondolat neked és szívnek puncika riot ügyben. :)

Putyin jól csinálta

A magam részéről maximálisan egyetértek azzal, hogy a Pussy Riot ostoba ribancai egy munkatárborban rohadjanak meg. Lehet, hogy nem Putyin a világ legjobb arca, de igaza van, amikor így bánik ezekkel.

Miközben világszerte ostoba szabadságmániások pampognak az amúgy valóban aránytalan ítélet ellen - nálunk éppen, de biztos csak véletlenül, a bűnözést propagáló Dopemant és egy elmebeteg mizantróp hajléktalant "alternatív köztársasági elnöknek" megtevő Milla - arról persze mélyen hallgatnak, hogy miféle akciókat szervezett ez a "szabad" társaság. Vagy hogy általában kifélék-mifélék.

Itt van például ez a bátor akciójuk. A felvétel Ukrajnában készült, röviddel azután, hogy Moszkvában börtönbe kerültek templomgyalázó elvtársnőik. Egy félmeztelen szajha (önmeghatározása: "feminista") motorfűrészt ragad, kivág egy dombon felállított fakeresztet, majd büszkén pózol a romokkal: igen, ő megmutatta, mi a szabadság.

youtu.be/u072kJRRzHc

A keresztet egyébként 2005-ben állították a holodomor, azaz a Sztálin által mesterségesen előidézett ukrajnai éhínség sok millió áldozatainak emlékére. Na, akkor most gondoljunk bele, mi lenne, ha én letolt gatyával nekiállnék szétflexelni a dunaparti cipőket, mondván, hogy a szoftvertörvények ellen tiltakozom ezzel. A fűrészes kurva - amúgy a neve Inna Sevcsenkó - pontosan tudta, mi az, amit lerombol, később nyilatkozott is, hogy ő is nagyon sajnálja az áldozatokat, de az egyházat nem támogatja, és ezt muszáj volt kifejeznie. Az akció hatására, illetve a Pussy Riot elítélésének hírére Oroszország-szerte támadások érték a templomokat. Összefirkált falak, bemocskolt templomkapuk jelzik, hogy a hős lázadó ifjúság nem hátrál.

A hős lázadó ifjúságot addig kell verni, amig vonyítva nem takarodik a vackára. Itthon is erre lenne szükség, de sajnos nekünk nem jutott Putyin. Egyelőre be kell érnünk azzal, hogy ezeknek a pofátlan, nagyképű és tolakodó provokátoroknak három vezére egy ruszki munkatáborban zokog, és nem érti, hogy történhetett vele ilyen "igazságtalanság". Pedig nagyon helyes, hogy történt. Vajon mit is érdemelnek azok, akik a társadalom megmaradt romjait is szét akarják zülleszteni "szellemes akcióikkal" és "másként gondolkodásukkal"???
@Knósszosz:
Egyre szánalmasabb a magyar bel- és külpolitika, annak résztvevői. Komolyan vicc kategória, szánalom.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): halványlila gőzöm nincs

miről beszélsz ? mostmár érdekelne...
@Cirbolya_sentinel: Elég kicsit megkaparni, icipicit bátorítani és dől belőle a náci propaganda. Úgy zsidózik mint egy kisgárdista.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A Bock akkor jó bormárka?
Hadd tanuljak én is valamit.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Képzeld ha nekem mint jobbikosnak "nincs lelkiismeretem", akkor neked szoclibként mid van ezen a téren?? :)
lényeg hogy orbánnak lesz hova menekülnie... azerbe...
@dr. Bubó:

Ó, és még valami: te és a többi filozófus emberke, aki álmodozik egy hitelen berobbanó messiás pártról, úgy viselkedtek, mint az a szomjhalál szélén a sivatagban ténfergő, aki bár rohadtul szomjas, alig vonszolja magát, mégis finnyáskodik a talált vízen: jaj, ez nem tiszta, jaj, ez nem hideg...

És nem veszi észre, hogy az élete függ attól, hogy iszik-e vagy nem...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
A Gere gyerek osztálytársam volt a mezgében, mikor mondta 1993-ban hogy a faterral lenyomják az egri borokat, fetrengve röhögtünk... aztán már nem ...

www.gere.hu/
Ha a Vásárhelyiek mindezek után is a narancsra szavaznak, akkor egyszerűen nem normálisak.
@chipanddale74:
"Ha a Vásárhelyiek mindezek után is a narancsra szavaznak, akkor egyszerűen nem normálisak. "

Ez pontosan így van ....nem normálisak én csak tudom 38 éve élek köztük...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: köszi, a befejező mondatokkal sikerült elérned, hogy negligáljam minden véleményed, ezzel az én számomra megszűntél létezni. Nekem nem kell putyin, nekem nem kell elvert és vonyítva takarodó ifjúság, nekem mem kell aránytalan koncepciós per, nekem ilyen hitvallás nem kell, ezek ellen én minden jogos eszközzel küzdöttem, és küzdeni is fogok, és azt ezt valló embereket a legmesszebbmenőkig megvetem és elítélem
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Ugattak Rapcsák alatt hogy szar az egész, ugattak lézer alatt hogy úgy szar ahogy van, mégis megválasztották a legnagyobb férgeket...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): bocs, hogy bele vau, de szerintem mellé lősz, mert Bubó ilyeneket nem írt, vagy én is elvesztettem a fonalat
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem márka szempontból, de jó.
A Gere testvérek nedűit kedvelem igazán, azok még finomabbak. A párom Parragh Laci cégénél dolgozott (ösmerős a név?),nekik szállították Geréék a repi piát. Én meg lenyúltam belőle egy üveggel, na jó, kettővel-:D) Ilyen tannin-olyan szeder illat,kurva haronikus savak, tököm se ért hozzá, de valóban finom. Volt...
@Knósszosz: "Parragh Laci " hát ismerős .. ő az a világhírű szakács ugye? Vagy majd a Budai ? ;)
"akkor tippejjünk...
szerintem 38000 30%a azaz 11400 félázsiai megy el...
és ebből 60% szavaz dr almásira... azaz kb 6840
vagyis a porfészek lakosságának 13%-a nagy többséggel megválasztya győzikét "

varanus.blog.hu/2012/08/31/3_60_a_kenyer_sej_utodot_valaszt_lazarhely/fullcommentlist/1#c17676248

módosítom... 25% megy el és 55% ot kap a félásziai dakota
5225 szvazatot kap az 50ezres városban...

kb 10% félázsiai cigány választya meg ezt az ANTIKERESZTÉYNt
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Az egriből (sajnos) nehéz jót találni, de ha sikerül, akkor remek.
A villányi és szekszárdi borokkal kapcsolatban viszont egyetértünk!
A Gere is jó, de pont a Geréből ittam már olyant, ami nagy csalódás volt nekem, mert olyan vacak volt, hogy max. forralt borba valónak használnám... :((
Viszont a 18 éves Single Malt whisky-ben még soha nem sikerült csalódni, annak a minősége mindig stabil! :D
Erősen off-vagy hogy mondják- de meglepett a kiesés mértéke. Ez ugye a költségvetés hiányaként értelmezendő, ami nem folyik be a játékgépekből:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/31/szazmilliardot_bukunk_a_jatekgep_halalan/
Na, most biztosan tudok egy 1000 fő alatti falut, ahol a játékgéptörvény miatt bezárt egy kocsma. Értitek, egy KOCSMA!!! Ugrott minimum 1 munkahely, de inkább kettő, járulékbevétel, adó, stb. Ha csak 500 ilyen kis falu van, akkor ez szorzandó 500-al. Azt biztos nem gondolta senki az isteni tudású Fideszen kívül, hogy a játékfüggők nem kúrják el a konyhapénzt akárhol, immár adómentesen a félkarú rablók hiányában. A magam részéről kiegészíteném 10-20 milliárddal a 90-et a kocsmák bezárása miatt, hozzáadnám az egykulcsos miatti 600 milliárdos kiesést, a zseniális MOL tőzsdei tranzakcióból származó -200milliárd bevételt, valamint a házi pálinka főzés miatti jövedéki adó kiesést. Ez kitesz úgy 1000-1100 milliárdot. Szóval van itt pénz csak úgy tűnik nem kell Uncle Orbánnak. Ha azt vesszük, hogy ebből a pénzből akár utakat is lehetne építeni, vagy akármi mást ami a GDP növekedését eredményezné, kissé zabos leszek (HA jól tudom 100km autópálya építés 0.5%-al emeli a GDP-t, de javítsatok ki, ha nem). Számoljunk most erősen Közgépes árakkal, akkor is lehetne 400 km új autópálya, vagy bármi más ebből a pénzből,ez ugye 2% GDP emelkedés, ezzel most is növekedés lenne. Ami pedig az azeri gyilokgép esetét illeti, hát ilyen diplomáciai analfabétákat, bázzeg... Mennyire kell a dolgoknak kínosnak lenniük, hogy ezek elhúzzanak a vérbe?
@Cirbolya_sentinel: Én meg már kezdtem azt hinni, hogy a Sztálin által mesterségesen előidézett ukrajnai éhínség sok millió áldozatainak emlékére állított kereszt ledöntése miatt fogsz aggódni. Viszont nem kellett csalódnom, hisz az ilyesmi az igazi demokratákat nem kell, hogy zavarja.:)
a maszop marha büszke lehet magára, ha ekkora hatalmas logót oda mert fosni a plakátja sarkára. nagyítóval kell keresni, hehe, szánalom. :)
@Knósszosz: Tesó keversz valamit "Gede testvérek" olyan van Gere az apja+fia ;)
@Cirbolya_sentinel: Ja és azért válaszolhatnál erre a költői kérdésre is. :)

"Na, akkor most gondoljunk bele, mi lenne, ha én letolt gatyával nekiállnék szétflexelni a dunaparti cipőket, mondván, hogy a szoftvertörvények ellen tiltakozom ezzel??"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ó, miután játszószobát kaptál, hogy ne itt izraelezz, és pár kivágás után megtanultad a regulát. Ügyes fiú. Jó fiú. Gyorsan tanulsz. A párt büszke lehet rád, szép példánya vagy a neonáciknak.
De ha nem is úgy nyomod, mint stefike, nem jelenti aranyom, hogy jobb is vagy nála.
Jobb egy liberális értékrend alapján élni az életet, mint egy neonáci, rasszista, antiszemita, mindenkit gyűlölő, fröccsögő, békétlen pártnak heilezni. Ahogy te teszed. Durva szavak nélkül, de megteszed.
Pont a tefajtád miatt kényszerül az én fajtám elmenni innen.
Mert mit is nyersz az én elmenetelemmel? Egy libsibolsival kevesebb. Heil, fel a következőre.
Amit vesztesz, egy nácikat megtűrő országnak hátatfordító több diplomás, több nyelven beszélő, nem minimálbért kereső polgárt. Gratulálok, fel a következőre. Legalább a sok szerencsétlen analfabéta roma között villanthatsz a szakmunkás bizivel, vagy, verekedhetsz a segélyért velük. Gratulálok, meg is érdemled.
Ha valóban úgy gondolod, hogy a neonácik vírus-szerű terjedése, a fidesz gazdasági ámokfutása neked megfelel, ám legyen. A te választásod volt. Vagy a jobbik, vagy a fidesz. Mindkettő sokat elmond rólad.
Hidd el, nekem nem fog annyira hiányozni az ország (ahová bármikor visszalátogathatok), mint neked az én jelenlétem, munkám, adóm.
A Pussy Riotra annyit:
Egy egyház sem baszik ingyen. A keleti ortodoxok is megkapták a klipforgatásért a habcsókjukat. Ha pedig megengedték, akkor neked ugyan mi közöd hozzá?
Bár egyszer, valamikor, még az időskori dementia előtt megértenéd mit jelent a szabadság, demokrácia, tolerancia. Akkor már nem lenne a szaros kis jobbos életed egy nagy kudarc, és nem állnál egy nagy L mint lúzer bélyeggel a homlokodon bárki előtt, ha ugyan halál után bárhová is odaengednének egy neonácit.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

nyugi, lejött hogy egy ortodox maszopos vagy...:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Na, akkor most gondoljunk bele, mi lenne, ha én letolt gatyával nekiállnék szétflexelni a dunaparti cipőket, mondván, hogy a szoftvertörvények ellen tiltakozom ezzel??"

Ebben a szar országban nem lenne semmi, Németországban kapnál olyan 6-7 év letöltendőt, USA -ban olyan 1.5-2 millió dollár büntit.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nyeeeeeeeelvvvbotlás?:D
Ejnye, micsoda nyelved van neked.:P
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én azt hittem, hogy a timosenkó elleni koncepciós per miatt aggódsz. Annak rossz kommunista szájíze miatt. Persze egy jobbikosnak ilyen miatt nem kell aggódnia.
ha jönnek a zörmányek...
imátkozzunk hogy a TEK jobban ércsen a munkájához...
és drselgeci véggye meg drorbányt úgy mint a manyupot !

más-- törökgabi lebukott a csíkos inges fődakota megett nyal...

de ki a másik? remélem nem Te vagy Fabius !

nol.hu//belfold/orban_viktor_19_eves_csikos_ingje
"Az örmény hadsereget a legmagasabb készültségbe helyezték. "

módosítok megint...
25% megy el és 50% ot kap a félázyiai dakota
4750 szvazatot kap az 50ezres városban, vagyis 8-9% választya meg...
@dávidzoli:

Egészítsd ki a cigicsempészés miatti bevételkieséssel is, mármint jövőre. A közel ezer forintos cigi ár azt jelenti, hogy még nagyobb rizikót is megéri vállalni, hogy a cca. 300 forintos ukrán cigit becsempéssze valaki...

ÉÉÉÉÉS még egészítsd ki a telefonadó miatti kieséssel. Van, ahol ugyan egyben kiterhelik, de azért nem létezik, hogy ne csökkenne a telefonált percek száma, már csak dacból is, hiszen kapcsolási díjként 2,5 forint nem gyenge cucc. És ugye ilyenkor nemcsak a 2,5 forint tervezett bevétel esik ki, hanem még a normál percdíj és annak ÁFÁJA.

NAGGYON kíváncsi leszek, ebből az adóból mennyivel fog kevesebb befolyni, mint tervezték...

@dr. Bubó:

Bocs, most olvastam vissza a reagálásokat, amire írtam, a másik poszthoz kellett volna tennem. A Foglaljuk újra a Kárpát-Medencét poszthoz. Ott írtál ilyesmit nekem. Bocsi. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az csak egy kereszt, egy gyilkossági jelkép, az aránytalan büntetés, a verés az meg élő emberekre hat, ha ezt a két dolgot egyenrangunak tekinted, nincs miről beszélnünk. Mellékesen megkérdem, ha én ezek alapján kérdéses demokrata vagyok, akkor magadat és világképedet minek határoznád meg?
@Knósszosz: Szóval időnként érdemes 1-1-et beszerezni?:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem nekem van lelkiatyám akinek blogját idelinkelem. Nem én villogok kereszténységemmel.
Hogy is van, mi libsik hamar felejtünk:
szeresd felebarátodat mint tenmagadat? Hogy jön ez össze a rasszizmussal és antiszemitizmussal?
Ja persze, hát katolikus vagy. Értem. Rest my case.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

OFF:

Na gyere csak haza, Edward! Kapol a fakanállal, mert rossz voltál és csúfolódtál!

Tényleg! Hová lett az Edward a nevedből, mikor én hűen őrzöm a Bellát?!

ON
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Már akkor, ha még Orbán a valós hatalmi centrum.
Ahogy korábban is felvetettem, ez annyira már nem is biztos. A jelenlegi állapotokat egy lazariánus második centrum is magyarázná.

endresy.blogspot.hu/2012/08/egoterek-sarcter-felett.html
@dr. Bubó: Tényleg marha nagy szarban vagyunk. Mert vagy elromlott a mosógép, vagy lelépett az asszon és azért nincs tisztaing. Ez a jobbik eset, a rosszabbik eset, hogy már ennyire nincs pénz a kincstárban, hogy csak egy szakadt 20 éves inge van a miniszterelnöknek. Mert a többit elgazdasági csodázták.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt már nem írom le neked, hogy nem vagyok náci, mivel a te esetedben falra hányt borsó, viszont azt még talán érdemes leírni, hogy bármi más jobb annál, minthogy liberális "értékrend" alapján éljem az "életet".

Nézd, volt itt már olyan, hogy Fabiust is elkzedted lenácizni. Ezek után a jelzőidet valóban nem kell komolyan vennem, dacára annak, hogy még diplomával is rendelkezel nem minimálbérrel kiegészítve.:)

Egyébként hidd el sokkal jobban járnál ha szíved lenne sokkal gazdagabb az eszednél vagy a papírjaid számával szemben.
igaza lesz töröknek a drzorvbán bekerül a történelembe...
csak győzze megvédeni a drselgeci és a TEK... meg drszígyártó kimagyarázni
mostmár értyük miért kell a TEK nek a leggyorsabbnak lenni...

"Az örmény hadsereget a legmagasabb készültségbe helyezték. "
@Cirbolya_sentinel: "az csak egy kereszt, egy gyilkossági jelkép,"

a cipők is azok a dunaparton ugye??
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Pfff...
Igazad van!
Látszik, hogy nem vagyok otthon a borászatban. Én a sert kultiválom igazán.
De rúgtam már be olyan helyen is tablettástól, amit mondtál.-:DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megoldottad a rejtélyt, vagy ez csak figyelmeztetés, hogy a stefike próbajárat sikere után újabbak jönnek?:D
@Gatinho:

És te? Személyedben kit "tisztelhetek"? Ortodox fideszesbuzit? Mennyit fizetnek érte?

Abszolút vállalom, hogy MSZP és DK szimpatizáns vagyok, nem szégyellem. Azt szégyellném, ha fideszesbuzi lennék. De az még pénzért sem lennék.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "szeresd felebarátodat mint tenmagadat? Hogy jön ez össze a rasszizmussal és antiszemitizmussal?"

Ezt a kérdést nem nekem kell feltenned, mivel én nem vagyok sem rasszista sem antiszemita. Vagy már elfelejtetted? Pedig olyan sokszor megbeszéltük ezt is.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azzal az aprócska különbséggel, hogy rajtatok kívül senki jár le oda csókolgatni. Ja, és senki se alapított egyházat a történtekre, és nem a cipő a legfőbb szimbólum.
Egyébként ja. Tök ugyanaz.
@dr. Bubó:

Basszus, a múltkor megnéztem, hogy nem Fabius kreálta-e azt a TEK emblémát valamelyik posztjában, mert a hideg rázott ki tőle, tisztára a náci németország ugrott be.

Megnézem a TEK honlapján, hát ilyet! Ilyet még Fabius se tud kitalálni, TÉNYLEG az! :OOO
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a válaszom: szimplán hülyének néznélek, és közmunkával kijavíttatnám veled, némi pénzbüntetéssel, de börtönbe nem zárnálak, mert azért nem élő ember elleni erőszak volt. A bálványimádás /kereszt, csillag, korona stb/ minden formályát megvetem, az ember az érték, még ha idealistának is tűnök neked.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Nem, ő egy tetű, aki a vállakozásában csinált ezt-azt...
Hallottam innen-onnan, majd baszok felületet szolgálni egy perhez. Viszont nem hazudósoktól. Amúgy hosszú a nyelve (mondják), a patkóbélig beér Don Vittorio-nak, nek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Neeeeeeeeem, dehogy, isten ments.
Mi is vagy te?
Jobbikos?
Egy zsidózó, cigányozó emberke, akit már többször utasítottak emiatt rendre.
De zsidózni és cigányozni az nem antiszemita és rasszista dolog.... szerinted, meg a jobbik szerint.
De a világ fennmaradó népesség 99%-a szerint meg az.
Próbáld ezt az ócska dumát eladni másnak. Mondjuk Fabiusnak, mert ő lehet hogy el is hiszi. Mert jóhiszemű és mindenkiről a jót feltételezi.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Közelítünk az 1500 milliárdhoz, fasza. NNNA most igyel ide: Ez az ezeröcsi, ha beszedik, feleslegessé tette volna a manyup einstandot, meg a kamikáze adókat, olyan hedon lenne itt a válságban, hogy berottyolnék, nekik meg újra meglenne a 2/3 és még csinálni se kellett volna semmit. Okosak a fiúk, nagyon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jaj, de nehogy már egy pillanatig is komolyan vedd, h Angyal keresztény! :) múltkor láttam, vki kérdezgette, faggatta volna, h miként egyeztet ezt meg azt, csak nem volt érkezésem figyelmeztetni, h ez kamut, vetítés, úton-útfélen kiderül, h Gábrielnek gőze nincs az egészről, még vasárnapi kereszténynek is rossz, nem h gyakorlónak, és még politikai kirakatkereszténynek is csak azért mehet el, mert mások, pl ti sem ismeritek, miből áll az ilyesmi. én viszont igen. szóval most szólok
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Miért is kéne neked bármit is be vagy eladnom?? ;)
@Pantagruel: Hála Isten. Végre most megnyugodtam.
Mercedeszfalva!
Gutten morgen!
a következő nemzeti konzultáció miről lesz?

hogy kiknek üzennyünk hadat? jelszó: "1 szurony = 1 rakéta" (sőt)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt a jaaaaaaaj hát én nem is vagyok antiszemita meg rasszista.
Pont te, aki itt méltattad az érpataki ámokfutást?!
Te nem vagy rasszista?! Mikor hol bogaram? Álmodban? Előző életedben?
Vajon nem a zsidózásod és izraelezésed miatt vágott ki már Fabius, figyelmeztetett, hogy ott a szögesdrót petting szoba?!
Te nem vagy antiszemita?!
Hát persze édesem, mondogasd csak magadnak, ha attól azt képzeled, hogy jobb ember leszel.
@Pantagruel: Ő csak mázkeresztény. Tetszeleg a szerepben, belebújik, játszik benne.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Gere nedű, az jó. Állítom.
Sertésszűzből szarvasgombával kreált, spárgával bolondított, étek mellé, amit bevonnak barna mártással és fokhagymás pirítóson tálalnak (felszívva a szaftot), röszti burgonyával... és akkor most menjek a p... ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: remek, épp kértelek volna, h "nyugi bele, antiszemita vagy", persze azért, mert a közösség számára az vagy, amit teszel, és itt a tetteid (megnyilvánulásaid) alapján annak tűnsz. szóval, h a úgy tetszik, ez nem is miattad, mások miatt van. :) pl. előszeretettel hivatkozol arra, h "bezzeg a zsidók" általában vmi negatív kontextusban. na, látod, ez pl. egy ok arra, h mások antiszemitának lássanak. a kedvenced, ahogy megfigyeltem, a rabbi, aki elmondja, h gyereket ölni nem bűn, plusz a szerencsétlen flótás, aki elejtett vmi hasonló megjegyzést. látod, ez is az. ha használnád az eszed, magadtól rájönnél miért. ez persze csak egy példa, az összképen van a hangsúly.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az egyetlen pozitív hozadéka lenne a dolognak, ha egy ilyen rá vadászna. Eléggé nem nordikus népség, kicsit hevesek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "az érpataki ámokfutást?!"

Ne beszélj hülyeségeket inkább fusd át még egyszer az index helyreigazítását. :)

index.hu/belfold/2012/01/14/helyreigazitas/#

Hidd el nem kell annyit hazudoznod ebben sem, akármennyire is trendi ez felétek. :)

Az pedig mindig bájos, amikor önjelölt kommentelők belebújnak az Úristen szerepébe és megítélnek mindenkit ex cathedra. Cuki magabiztosság végtelen szerénységgel párosulva. :)
Bocs, zuhanyozni voltam, Martonyi lemondott már?

Apropó, ha a Csúti még sokáig járja a pávatáncot, a végén tényleg leakasztunk egy szőnyegbombázást. Egyszerűen ekkora barom még nem volt botkormánynál az elmúlthuszonkétévben.
Petike meg közben a republikánusokat fárasztja...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az én szívem gazdagabb. Mert látod, én befogadom a másságot. Legyen az vallási, etnikai, bőrszínből eredő, vagy szexuális irányultság. Nemcsak eszem van, szívem is van hozzá. Ezt pedig nehéz megemészteni, igaz? Szar ügy, ez van.
Én csak a kirekesztőket, gyűlölködőket, békétlenkedőket, mások megalázásában, megfélemlítésében élvezkedőket nem fogadom be. Mert az ilyet, mint amilyen te is vagy, nem szabad.
Fabius viszonyulása sokmindenhez eléggé két lábon álló. Sok mindenben vallunk ellenkező nézeteket, és szerintem vannak dolgok, amik inkább a jobbik felé, mintsem az lmp felé sodorják. Ezt én így látom, ez az én véleményem. Lehet, hogy a borsodi neveltetése teszi. De ezt mi elrendezzük egymás között. Ha valamiről úgy érzem, hogy elhajlik a jobbik felé, akkor el fogom mondani, akkor is, ha nem ért egyet, vagy ha megharagszik, és kitiltással fenyeget. Úgyhogy ezen ne törd a buksidat. Lesz még nekünk Fabiusszal jó pár vitánk, lehet, hogy lesz ennél hevesebb is. De jobb az őszinte vélemény, mint alakoskodni és hazudozni.
@Pantagruel: Huuu de frankó. Most kezdjem el én is leírni, hogy rólatok milyen az összkép??? :) Lehet nem ártana a kendőzetlen igazság, de akkor egyből mindenki futkározna a tahótlanító gomb felé. Libsikék nem csípik, ha ugyanúgy kimondják róluk az igazságot, mint ahogy azt ők megteszik bárkivel. :)
párhuzamos valóságok a médiában...

img821.imageshack.us/img821/2141/ormeny.jpg

más/ vajjon nem lehet volna ugy intézni hogy mexökik a böriből?
az életszerű hogy a magyar hatóságok b@lf@szok... mindennapos
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen bizonyára a tejjes alkalmatlan fides feudális náci komcsi félázsia csürhe önként elvonult a kasszáról lemondanak és örök aszketizmust fogattak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Helyreigazítás?
MÉGSINCS ÉRPATAKON SZÉLSŐJOBBOS RENDTEREMTÉS?!
SPAM AZ EGÉSZ?!
Ó hála istennek. Már azt hittem.
Várjunk csak, neonáci barátom.
Itt nem szerepel az, hogy valótlanul állították, hogy ő azt mondta felvételeken, hogy direkt rászáll romákra. Addig üdlözi - zaklatja őket gyermekvédelemtől egészen a piti szabálysértésekig, amíg el nem üldözi vagy csukatja őket.
De az sem szerepel, hogy nem hungarista paradicsom.
De az sem, hogy az nem lenne igaz, amiket fentebb leírtam.
Tényleg ennyire telt, vagy ennyire öntelt vagy?
Idelinkelsz egy hungarista- terrort megvalósító honlapot, és még amiatt nyekeregsz, hogy egy korábbi újságcikk miatt helyreigazítást tettek közzé?!
Amiket én egyszer sem említettem meg?!
Csak az ott élő romák zaklatását, terrorizálását?
És hogy ezt rasszista alapon a nagy semmiért csinálják?! Mert nincs se beruházás, se munkahely? De még lakó se?!
Hogy is van ez?
Te tényleg ennyire ostoba lennél? Létezhet ilyen? Úgy tűnik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "kendőzetlen igazság" ??! hú, ne kendőzzük! kérlek, rántsd le a leplet! vajon, milyen lehet?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem, de a bbc címlapon hozza, hogy elengedtünk egy rasszista baltás gyilkost.
Az számít?:D
@Knósszosz: Ne a p...ba. Előbb a közértbe, aztán mindjárt írom a címet:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nyomjad, kíváncsivá tettél, beszélj rólam, azt tudom kritika miatt soha nem tahótlanítottam senkit, szitokszóként én libsi vagyok, ugyan már én akkor minek is nevezzelek?
A tönkretett, 100 évre eladósított Vásárhelyről sunyi módon lelépett Lázár "szarjankó" János. Az aljas fideszes politika követői már lihegnek a nyomában.
VÁSÁRHELY DÖNTSÉL OKOSAN, van más út is.
A román celeb énekesnő ?? szánalom elég rusnya, de a seggnyalásra jó lesz!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Neked nem fáj néha, hogy a rosszindulatod és az elvakultságod még a hülyeségednél is nagyobb?? :) Térj inkább nyugovóra egy szép verssel.

Reményik Sándor: Eredj, ha tudsz!

Eredj, ha tudsz… Eredj, ha gondolod,
hogy valahol, bárhol a nagy világon
könnyebb lesz majd a sorsot hordanod,
eredj…

Szállj mint a fecske, délnek,
vagy északnak, mint a viharmadár,
magasából a mérhetetlen égnek
kémleld a pontot,
hol fészekrakó vágyaid kibontod.
Eredj, ha tudsz.

Eredj, ha hittelen
hiszed: a hontalanság odakünn
nem keserűbb, mint idebenn.
Eredj, ha azt hiszed,
hogy odakünn a világban nem ácsol
a lelkedből, ez érző, élő fából
az emlékezés új kereszteket.
A lelked csillapuló viharának
észrevétlen ezer új hangja támad,
süvít, sikolt,
s az emlékezés keresztfáira
téged feszít a honvágy és a bánat.

Eredj, ha nem hiszed.
Hajdanában Mikes se hitte ezt,
ki rab hazában élni nem tudott
de vállán égett az örök kereszt
s egy csillag Zágon felé mutatott.

Ha esténként a csillagok
fürödni a Márvány-tengerbe jártak,
meglátogatták az itthoni árnyak,
szelíd emlékek: eszeveszett hordák,
a szívét kitépték.
S hegyeken, tengereken túlra hordták…
Eredj, ha tudsz.

Ha majd úgy látod, minden elveszett:
inkább, semmint hordani itt a jármot,
szórd a szelekbe minden régi álmod;
ha úgy látod, hogy minden elveszett,
menj őserdőkön, tengereken túlra
ajánlani fel két munkás kezed.
Menj hát, ha teheted.

Itthon maradok én!
Károgva és sötéten,
mint téli varjú száraz jegenyén.
Még nem tudom:
jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
de itthon maradok.

Leszek őrlő szú az idegen fában,
leszek az alj a felhajtott kupában,
az idegen vérben leszek a méreg,
miazma, láz, lappangó rút féreg,
de itthon maradok!
Akarok lenni a halálharang,
mely temet bár: halló fülekbe eseng
és lázít: visszavenni a mienk!
Akarok lenni a gyujtózsinór,
a kanóc része, lángralobbant vér,
mely titkon kúszik tíz-száz évekig
hamuban, éjben,
míg a keservek lőporához ér.
És akkor…!!

Még nem tudom:
jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
de addig, varjú a száraz jegenyén:
én itthon maradok.

youtu.be/pjFn6YSTOi0
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rosszindulatú? Elvakult?
Az érpataki terrort élteted és még rám mondod?!
Noooooormális vagy?!
Vagy ennyire benácultál, hogy totál elvesztetted a kapcsolatodat a külvilággal?
@a szív fészkei: Diplomáciai kapcsolatokat kellett szaggatni ahhoz, hogy itt legyen.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ínyenc volnál.-:)))
Kezdjük a közértnél, de nem CBA...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Milyen terror te drága hölgy???? :) Most komolyan, mielőtt kivándorolsz azért menj el előtte orvoshoz. Odakint sokkal drágább a pszichiátria is. :)
mikor lesz kész az uj poszt???

nagy a csend... bizonyára készüll...

forró ősz lesz...
ennek lesz hatása a Hódmezőlázárheji választűsra is...

a fides a debilek pártya... hüje aki fidesre szavaz !
illetve itt belvárosban puffogás hallaccik...
vajon öröm petárdák, vagy fegyverropogás ?
@Cirbolya_sentinel: Ennyire futja, viszont örülök, hogy fényességetekből néha nekem is jut. :)
@Gatinho:

Fideszesbuzi?
Nem, nem vagyok. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: reménytelen, de te egész jól bírod :-)
terelés, melléduma, visszatámadás, részigazságok
@a szív fészkei:

Szia! :)
Volt egy rövidebb lélegzetű melóm, így csak olvasni tudtam a blogot, kevéssé kommentelni. De már visszatértem. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Drága, Vidi-színekbe kellett öltözni, ezt adta parancsba és teljesítette is!!!
@Cirbolya_sentinel: Hogy is írtad ez előbb?? :)

"bagoly és veréb ;-)"
@a szív fészkei: Még az a szerencse, hogy nem neked kell "megmenteni" minket. :)
@Knósszosz: Jó választás, a cba-t nem bírja a gyomrom. Zsigeri elutasítás.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondja ezt egy neonáci.
Ugye nem baj, ha nem a te véleményed alapján kezdek aggódni az elmeállapotom iránt?
@a szív fészkei: Buta én, még a videoton színeit sem ismerem. :D
@Cirbolya_sentinel: Rossz dumával. Ez a helyreigazításos link nagyon gyenge volt. :)
Szegény gábriel, neki tényleg stefike való. Össze kellene kötni őket és átdobni a háztetőn.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát a diplomák dacára a tiéd sem volt valami lehengerlő. :)
Ja és te sem haragszol ugye ha én szintén nem a te véleményed alapján kezdek aggódni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az elnöki beszéd után, én inkább sírnék rajta, szégyellem magam az idióta vezetőink miatt, pedig igazából nem sok közöm van hozzájuk szerencsére. Szánalmasak, ha direkt, félelmetes ha ennyire dilettánsok.
vajon a drogos gyilkos 200zalmenő rezesováért mennyit kérünk?
négy megpörkölődött félázsiai élete értelmet nyer...
vajon menynire tuggya lehúzni a szlovák álamot a fődakota ?
remélem ezen is huzunk egy nagyot ... pár millió eurót...
de legjobb lenne visszakérni Rozsnyót (Kassát má mégse, mert akkor hirtelen szomszédok lennének a lengyelek...)
@a szív fészkei:

Öreglány! Ilyen gyönyörű gyerekeket csak a legkiválóbb fajtából származó magyar férfiak tudnak nemzeni!

A Gáspár lélegzetelállítóan helyes fiú!

i.imgur.com/kY1FQ.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: nagyon hejes...

sajnálom is... hogy a böriben s*gbeqrják a többi dakoták...
@dr. Bubó: és a ki nem adott kamionos, és a többi hasonló eset, azokkal mi is van?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ó dehogy is. Csak egyre kérlek. És ezzel sokat javíthatsz a kettőnk viszonyán.
Ne sminkeld magad. Ne add el nekem, hogy te jóravaló magyar vagy, hogy nem vagy antiszemita és rasszista.
Mert én nem veszem be.
Hidd el, ha ezt megteszed, akkor jobb lesz a kettőnk viszonya.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: De rávágtad. Tán láttad a gázóraleolvasót? Jóképű? Mint a gáspárka?
@Cirbolya_sentinel: Vérfagyasztó amit művelnek. És ezt is elengedik az emberek a fülük mellett, mert ugyan mit tudnak ők örményországról, mit érdekli őket?! Majd elmagyarázzák, hogy a gonosz gyurcsány ideje alatt, miközben kint az utcán romboltak a hívek, akkor csukták és ítélték el. Így mindenkinek meglesz a szent hite, hogy ártatlan volt és a gonosz komenisták ítélték el.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

lélegzete válogattya...meg szittyasága...egyszerű béna parasztszármazék a dolgozni nem tudó fajtából...eddig ingyenélt és még sokáig hacsak a dakoták meg nem dugják a cellában ő lesz a dakoták csicskása és valakinek a dédelgetett menyasszonya...teljesen annak való mint ahogy apuja is...csak ügyesen titkolja

brühühühühühühü
bejött a dakota tak tik teka tak teke... tek taktik a...

azeriek és örmények secperc alatt elpusztíccsák egymást
mi meg bevonulunk pár lovas-szuronyossal és az olaj-gáz mezőket birtokba vesszük...
@dr. Bubó: És visszafoglaljuk az őshazát? Aztán ha már se olaj, csak kurva nagy gáz van, megyünk tovább keletnek?:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Töki a kép melyik romániai lelencházban készült? Ezek a csak kevéssé terhelt gyerekek ugye ?
Ezt olvastam a bőrön:

Kara kán · karakan.blog.hu 2012.08.31. 23:03:05
Szégyenletes tette volt ez a magyar külügynek és igazságszolgáltatásnak

Elhűltem.
index.hu/belfold/2012/08/31/gazpalackokat_hatastalanitott_a_tek/
Mi lesz a következő?
A szülést a TEK vezette le. A kismama reggel 7-kor érkezett, készenlétben állt a szülészet 4 orvosa, 3 szülésznője, 6 ápolónője.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Mondom én, hogy ideszoktál. Kár volt megetetni... "

A ringyó anyád mondta ezt neked amikor a kocsma mögötti emésztőből hazavitt ugye ?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez szokásos biztonsági protokol a tűzoltóknál, csak eddig ennyire nem volt hírértéke ;-)
A prímás látva a politikában végbemenő folyamatokat, elhatározza, hogy kéri felvételét a fideszbe. El is megy a párttitkárhoz s bejelenti szándékát.
- Aztán miért döntöttél így, prímás? - kérdezi a párttitkár.
- hát rájöttem, hogy a nemzeti idióták akarják a legjobbat, s a matolcsizmus a legkiválóbb eszme.
- Jól van, épp most ülésezik a vezetőség, majd megtárgyaljuk a kérelmedet, addig várj itt kinn. jó félórányi várakozás után kijön a párttitkár és közli a prímással:
- Sajnos, nem vehetünk fel a pártba.
- Aztán miért nem?
- Tudod, amikor 2006 tavaszán a gyúrcsányisták kerültek hatalomra, gyúrcsány ünnepséget rendeztek a Várban, és ott te húztad nekik a talpalávalót.
- Hát bizony ez így volt - ismeri be a prímás, és lógó orral távozik. Otthon a felesége megkérdezi tőle:
- Na Zsiga, fölvettek a pártba?
- Nem a csuda vigye el! - feleli búskomoran a prímás.
- És miért nem?
- A vezetőség azért utasított el, mert 2006-ban, amikor a gyurcsányisták ünnepséget rendeztek a Várban hatalomra kerülésük örömére, én húztam nekik a talpalávalót.
- Te szerencsétlen, hát miért nem tudtad ezt letagadni a vezetőség előtt?
- Nem lehetett, mert mind ott volt!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Mi baj? Neked is az a problémád, hogy zsidónak születtél? Ezért haragszol a világra?

Fiala János mesélte egy interjúban, hogy amikor kamaszkorában váratlanul szembesült zsidó származásával, csak pszichológus segítségével volt képes megemészteni a dolgot.

Azt javaslom, hogy te is fordulj szakemberhez, vagy olvasd el Heller Ágnes "Miért születtem hébernek, miért nem inkább négernek" című önéletrajzi könyvét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nézd te sokszor Fabiust is jobbikkal szimpatizálónak vagy nácinak tartottad. Erre ő max. annyit tudott, mondani, hogy..... Emlékszel még ugye, hogy miket? :)

Én is kérek valamit és hidd el jobb lesz a viszonyunk. Fogadd el, hogy sokszor nem ismered jobban az embereket mint, ahogy a jó Isten látja őket. De az is elég ha csak ennyit elérsz magadban.

"...három bánat teszi boldogtalanságom.
Az egyik bánatom: mért nem tudja látni
egymást a sok ember, a sok-sok királyfi,
úgy, ahogy az anyjuk tudja őket látni?

A másik bánatom: hogyha ő majd holtan
fekszik a föld alatt virággá foszoltan,
senki se tudja majd, hogy királyfi voltam."

youtu.be/mKqdQ0ieCUM
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Mi baj? Neked is az a problémád, hogy zsidónak születtél? Ezért haragszol a világra?"

Hát szardarab elértünk a végére... zsidózol te korcs senkiházi ganaj nem hogy inkább a munkásőr apád túros faszát szopnád..

Érvek nincsenek, agyad sincs , gondolkodni nem tudsz. Ismered Márait te korcs?

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a jobboldaliság címkéjével ismert különös valamit. A tudatot, hogy ő mint keresztény magyar ember, előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert keresztény, magyar úriember, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem keresztény magyar vagy úriember, tartani a markát és a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt nálunk a jobboldaliság igazi értelme. És ez a fajta nem tanult. Aki elmúlt harminc éves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. S mert önző és gyáva, bizonnyal hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén örökké visszasírja a jobboldali keresztény nemzeti világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidóvagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. És lehetett előkelő közhivatalnoknak lenni, és sérthetetlen páncélinggel védett katonatisztnek, és mindezért nem adni semmit, csak becses létezését. Ez a fajta sosem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, addig Magyarország nem lesz nemzet."

(Márai Sándor)

Olvasd el te szar, aztán neutralizáld magad.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Figyelj már te humanoid ürülékhalom, a fajtádnál genetikailag meg van határozva hogy hazudnotok kell ?

"Mért születtem hébernek, mért nem inkább négernek. Szerző: Weiner István - Weiner István. Előadó: Baumann Károly, Vincze Zsigmond (zongora). Műfaj: kuplé"

Mennyivel szebb lenne a világ a ringyó anyád szépen elballag küretre ....
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ez a Márai idézet nagyon durván igaz.

Te meg - ha jót akarsz magadnak - tahótlanítod mindkét dísznácit. Én már megtettem. VALAMIVEL nyugodtabb az életem (bár ártunk és qrmányunk gondoskodik a vérnyomásom szintentartásáról). :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Neked az problémád, hogy nem zsidónak születtél. Tudod miért vannak feletted?
Ha utálsz olvasni (hosszan), akkor guglizz!
A semminél több, és ha olvastál, talán nem fogsz ennyi marhaságot beszélni.
Amúgy rendben vagy, de néha túl játszod a szereped. Ha így foljytatod, a kenyéradó gazdád is seggbe fog rúgni.
Gondolkodj!...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Én élvezem hogy porig lehet alázni ezeket a beszélő szardarabokat, intellektusról beszélnek, miközben még a magyar szavakat sem ismerik :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pont úgy a jó, hiszen az olaj mellé gáz is kell. ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ja majd kihagytam te utolsó szarházi patkány :)

A kormányzónak írt búcsúlevél igy szólt:
" Főméltóságú Úr! Szószegők lettünk- gyávaságból- a mohácsi beszéden alapuló örökbéke-szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét. A gazemberek oldalára álltunk, mert a mondvacsinált attrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen , de még a németek ellen sem! Hullarablók lettünk! a legpocsékabb nemzet. Nem tartottalak vissza. Bűnös vagyok.
1941. ápr. 3. Teleki Pál "
A levél hátsó oldalán ez állt: " Főméltóságú Úr! Ha cselekedetem nem is sikerülne teljesen, és még élnék, ezennel lemondok.
1941. ápr. 3. Mély tisztelettel Teleki Pál "

Szóval kúrva húzd meg magad féreg, mert ha kihúzzátok a gyufát, akkor kurvára nincs kegyelem, ezt jól jegyezzétek meg.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Jó ez az idézet csak azt nem értem miért nem váltunk igazi nemzetté abban az 50-60 évben amikor a csúnya jobboldalnak semmi befolyása nem lehetett ?? ;)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

A heves reakciódból ítélve rátapintottam a lényegre. Zsidó vagy. Egy beteg, sebzett személyiség- és identitászavaros ember, akit már csak a gójok iránt érzett vérgőzös gyűlölet, részegítő bosszúvágy tart életben.

Említetted, hogy Hódmezővarahelyről írsz. Vásárhelyen a háború előtt egy szép nagy zsidó közösség élt, amely tevékenyen hozzájárult a város fejlődéséhez (például egy gyönyörű szecessziós zsinagógát épített). Sajnos a vidéki zsidóság deportálása során a Vásárhelyi zsidókat megsemmisítették. Azok akik túléltek és hazajöttek, lelki-szellemi ronccsá váltak a megpróbáltatások miatt. Valószínűleg te is egy ilyen roncs vagy.

Nem haragszom rád. Sajnállak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gabesz, emlékszel a törire?
Megtámadtunk a nácikkal együtt valami szovjetúnió szerű izét, aztán azok úgy szarrá vertek hogy arrúl kódúltunk?
Don kanyar megvan ?
Elbaszott kiugrási kísérlet megvan ?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szardarab én sem haragszom rád, egyszerűen rühellek téged és fajtád.
Rábasztál, a családom (amikor a fajtád épp a labancok faszát szopta) Rákóczi mellé állt, a fajtád elvette a földünket és a nemesi címünket, 1848-ban amik a fajtád épp a bécsi udvar seggét nyalta 4 ősöm halt hősi halált a szabadságharcban.
1919-ben amikor Stromfeld kiverte a francia/cseh/szlovák csapatokat a felvidékről, a fajtád épp elárulta a támadási terveke az oláhoknak.
Stromfeld seregében 4 rokonom hal hősi halált az országért, miközben ti férgek az árulók kenyerét zabáltátok.
Szépen szopd le apádat ahogy nálatok esténként szokás és savazd el magad.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

A közhiedelemmel -manipulációval -ellentétben, Stromfeld Aurél nem zsidó volt, hanem német. Az, hogy nemesi címet kapott a nyavalyás családod, még nem bizonyít semmit, ugyanis az 1867-es emancipációs törvény után sok izraelita vallású ember szerzett nemesi címet, bárói rangot. 1918-ig 346 zsidó család kapott nemességet.

Te valószínűleg egy bárói címet nyert zsidó bankár leszármazottja vagy.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te rühes korcs figyelj már, szólj be a pártközpontba hogy a 10 évvel ezelőtti brosúráitok még annyit sem érnek mint a te kihűlt hullád :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Patkány ki mondta hogy Stromfeld zsidó volt ???

Te valószínűleg egy döglött tehén és a egybocskoros oláh utódja vagy...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ugye te született faszfej vagy köcsög ?

"Az, hogy nemesi címet kapott a nyavalyás családod, még nem bizonyít semmit, ugyanis az 1867-es emancipációs törvény után sok izraelita vallású ember szerzett nemesi címet,"

Rákóczi nevét ismered te anyabaszó korcs? "eve szorosan összefügg az általa 1703-ban indított Rákóczi-szabadságharccal"
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te valószínűleg orbánia legjobb seggnyalója címet, és orbánia legszervilisebb mocskos férge rangot elért hullajelöltje vagy.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Én az 1700-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat. Az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be Magyarországra.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Darab szar ha én heves lennék, te már csak egy szerves szénnel dúsított fingfelhő lennél egy helyi szarvasmarha telepen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Büdös szarházi magyar gyilkoló állatok !
Az én őseim még Dózsa seregében hullatták vérüket hogy a fajtádtól megtisztítsák szent hazánk földjét.
Kapisztrán Jánostól kaptunk kutyabőrt te jöttment geci !
TAKARODJ A HAZÁMBÓL TE RÜHES GERMÁN!

Ide jöttetek MAGYAR földet rabolni ???
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Veletek fogom trágyázni hős őseim földjét!
Nincs kegyelem földfoglaló mocskos férgek !
Én meg a Szíriuszról jöttem, családfámat az Alfa Centaurira tudom visszavezetni de magyarnak vallom magam.

Hagyjátok már abba.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Én az 1700-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat. Az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be"
Te patkány hazug szar legalább a guglit használd mielőtt hazudsz :D :D
@a szív fészkei:
örmény F-16-osok délkeleti irányból Szabadka magasságában Budapestre tartanak, a flottila azért nem gyün mert Nóé óta fenn fürdenek az Ararát tetjén és az nagyon lejtős meg havas, Jerevánból jól láccik és vitattyák aztat is törkök meg örmények egymás között

brühühühühühü

kis hábrús infláció
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ja, mint minden ős 13300-tól evangélikusch?

brühühühühü
@saravad: Olyan jó a fogyatékos "nemzeti tugyafaszom mirejó" egyik droidjával ökörködni, úgy mi fizetjük legalább szopassuk :D
@rodeo36: Gyorsan kiadhatnánk Orbánt Jerevánnak.
2/3-ad támogatná.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Na, most már kezd elegem lenni belőled, te beteg fasz. Megyek aludni, holnap reggel korán kelek, már ötkor, megcsodálom a fönséges napfelkeltét, sétálgatok a fokosommal, majd segédkezem a háztartásban. Ilyen egy baranyai sváb parasztlány élete.

Dögölj meg, patkány.
@saravad: +1 Bár én nem a Szíriuszról jöttem. ;-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez az azeri meg a baltácskájával sétálgatott, igaz ő éjjel. Miért jó vonzódni ölőszerszámokhoz a fenséges napfelkeltekor? Nekem eszembe se jutna.
www.borsonline.hu/20120831_horror_az_m3ason_torzult_szemelyisegu_a_szlovak_milliomosno Az újabb aranytojást tojó tyúk?

[..]"– Egy hatalmas vagyon megszerzéséhez olyan személyiség kell, akit nem tartanak vissza gátlások, ha másokon kell áttaposni. A Magyarországon balesetet okozó milliárdosnő nem maga szerezte vagyonát, de a szülői minta komoly hatással van egy gyermek személyiségfejlődésére. Az ilyen emberek gyakran úgy vélik, bármiféle szabályt áthághatnak, vagyonuk miatt a törvények felett állnak – adott személyiségprofilt Eva V.-R.-ről Végh József kriminálpszichológus." Ezt mondhatná Orvbánról is. És a gyerekei emiatt nincsenek biztonságban. Ilyen légkörben csak torzulni lehet.
@rodeo36:
1330 AD brühühühühü
@a szív fészkei:

Szia Öreglány!

Már azt hittem, hogy megharagudtál rám. Magamtól nemigen írok neked, de szívesen válaszolok, ha kérdezel, vagyis, ha írsz. Miért sétálok a fokosommal?

Ennek több oka is van. Mi, Mecsek lábánál élő emberek gyakran találkozunk az erdőből idetévedt vadállatokkal. Róka, nyest, görény, vadmacska, vaddisznó, szarvas...

Ezek nagyon veszélyesek tudnak lenni, ezért nem árt, ha az embernél van valami eszköz, amivel a fejükre koppinthat.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja miért nem alszol már? Négy órai alvással elvagy? Le a kalappal!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Olvasd magad végig. Szerinted szégyellni kell a zsidó létet, egyáltalán a nem-német származást, stb. Na,beteg ez nagyon. eltévedtél az időben hetven, nyolcvan évet.

Tóta: hvg.hu/itthon/20120831_Ormenyorszag_szakit_Magyarorszaggal
@a szív fészkei:

Én nem mondtam, hogy szégyellnie kell a származását. Fiala Jánost idéztem, akinek – saját elmondása szerint – komoly törést okozott az életében, amikor kamaszkorában szembesült zsidó származásával.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Te egy igazi kretén troll vagy. Megúsztad, hogy Fabius kibasszon, ma meg csak próbáltad orbánmentesítőnél elszakítani a cérnát.

Ne hidd hogy nem látszik mire játszottál. Mondjuk beégtél vele de meglepne, ha most megúsznád a kibaszást.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: na és ki a lófasz az a Fiala János :D vmi mentális origó, szellemi Fárosz, spirituális Greenwich?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Faszarc :
Ma: Napkelte 05:58 | Napnyugta 19:18

Szóval ha ötkor kelsz akkor ugyan azt sötétet látod kint ami fejedbe van bent.
Remélem a volt munkásőr apád nem volt túl durva veled, és nem kellett megint a kórházba menned hogy összevarrják a segged. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: szánalmas idióta karakterkátékos ez a stefika, és a legrosszabb fajta
Ami azt illeti, egyrészt napkelte előtt egy órával általában már tök világos van, másrészt nem árt napkelte előtt felkelni, ha az ember látni akarja.
süti beállítások módosítása