Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.31. 05:16 Fabius

3,60 a kenyér, sej, utódot választ Lázárhely!

Címkék: hódmezővásárhely lázár jános időközi választás

Lézer János utódlását nem veszik félvállról a felek. Már úgy értem az LMP-t leszámítva, akik nem kívántak választható alternatíva lenni Hódmezővásárhelyen, és akik ezért a partvonalon túlról kamillázzák a többiek felsorakoztatott nehéztüzérségét. Látványosság éppen akad, hisz Lázárváros lakónak kegyeiért semmi nem drága. Ingyen bor, ingyen pálinka, kenyér 3,60 forintért mint a "boldog békeidőkben", kulturális városnegyed átadó, koncertek, élő rádiós lakossági fórum, és akkora ígéretdömping, mintha nem egy szarrá eladósodott város vezetéséről, hanem egy saját olajmezővel rendelkező metropolisz irányításáról lenne szó.

A Fidesz és Almási István nem szarral gurigázik, ők kampányajándékként egy 3 milliárdos uniós támogatásból felújított és kialakított komplett kulturális városnegyedet dobtak a kalapba, aminek átadója mit tesz Isten egész véletlenül a vasárnapi szavazás előtti szombatra esik. Lesz itt minden, törökméz meg kakasos nyalóka, egész napos program, alpolgármester-polgármester jelölti beszéd, utána a Fidesz univerzális, bárhol bevethető kampánylányának, Keresztes Ildikónak koncertjén hallhatják a lázárhelyiek mintegy két órában, hogy nem az övék az ég, nem az övék a végtelen, de már csak egy szavazatnyira vannak tőle. 

Lázárhely-fidesz.gif

A rossznyelvű lázárhelyi madarak szerint a szórakozni vágyókat ingyen féldeci pálinka és két deci bor is várja, mert egy ekkora buli és a Bergendy utcabál milyen már szárazon? 

A második legnagyobb dobás meglepő módon nem másik párté, hanem Nagy László független jelölté. Postaládákba juttatott szórólapja szerint az élő, rádiós kampányzárója alatt a Keresztes Ildikóba belefáradó lakosok elugorhatnak a Magyarok Boltjába, és 3,60 forintért vehetik a kilós kenyeret. (nagyobb méretért katt) 

Nagy László programjára nyugodtan mondhatom: aztakurvabazmeg, sokat megéltem már, de ilyet még nem láttam. Neki elfelejtettek szólni, hogy Lázárhelyen nem egy új Spártahelyet - vagyis önálló városállamot - kell építeni, hanem a városvezetéssel kéne valahogy megbirkózni. Ő pedig az esélytelenek lelki békéjével leígérte a csillagot az égről, mindösszes politikai pártot megszégyenítő mértékben. A képzeletében élő Spártahelyen mérséklik a helyi adókat, csökkentik a fizetőparkolókat és nemzeti konzultációt - nem vihog! - tartanak a tömegközlekedésről. Újratárgyalják a város adósságát, kezdeményezik annak megszüntetését - még mindig nem röhög!! - civilekkel önszerveződnek, akik tanácskozási joggal az önkormányzat mellé lesznek rendelve. A kormány keresztény oktatási programjával szemben népi hagyományokra épülő oktatási programot vezetnek be. Államosítják - köztulajdonba veszik a közműveket (víz, gáz, áram), megújuló energiára épülő szolgáltatásokat vezetnek be, - hogy az ökoszocialistáknak is jusson ígéret - pluszbónusz kialakítják a kisközösségi egészségügyi és nyugdíjrendszert. Ők. Ott. Maguknak.

Na, most már lehet röhögni egyet jelölt úr naivitásán. 

Ezzel azt hiszem feladta a leckét az ellenzéki pártoknak is. A szocialisták nem is feszültek bele a hámba túlságosan. A helyi alapszervezet honlapján inkább a körzetbe tartozó Botka László tündököl, a jelölt a főoldal alján szerénykedik, mintha különösebben nem volna tényező ez a buli. A postaládákba juttatott szórólap is szegényes, ötletben és jelszavakban is. Kis Andrea egy áthúzott fotel mellől üzeni: meresztett seggel nem lehet rendszert váltani Lázárhelyen. Kis adócsökkentés, kis együttműködés és kis elszámoltatás az adóssággal és ennyi. 

 

A Jobbik helyi szervezete szórólapra nem költött, ők az internetes oldalukon nyomulnak ezerrel. Kovács Sándor jelölt vitatkozik olvasói levéllel, offshore lovagoznak, második Esztergomoznak bőszen. Program helyett inkább innen onnan összeszedhető vágyhalmaz van, ám Kovács Sándor mond olyat is amitől egy jobbikos szemöldöke átszalad kopasz fején és lecsúszik a kőművesdekoltázsig, a miénkkel együtt azonos pillanatban:

 – A Jobbik kiemelten foglalkozik a cigány–magyar együttéléssel. Hódmezővásárhely oktatási deszegregációs programja országosan is elismert. Hogyan látja a romák helyzetét a városban, min változtatna?

– Szerintem a város erőszakos integrációs programja nem olyan elismert országosan, ahogy azt feltüntetik. Az integráció mindenféle szempontból – erkölcsileg, szellemileg, anyagilag is – hátrányos a magyar nemzet számára. Ha a vásárhelyi cigányok taníttatása kisebb cigány közösségekben történne, talán sokkal többet elérnénk a fejlődésük érdekében.

 Egyrészt ugye a cigányok, taníttatás, fejlődés azonos mondatban egy jobbikos szájából furcsán hatnak, amire akár bólinthatnánk is, hogy cigánybűnözőzés helyett végre valami, másrészt viszont Kovács szerint az integráció káros. Az erőszakos integráció szerintem is az, ahogy a szegrágáció is, de annak felismerése, hogy a cigányok taníttatása és fejlesztése jó hatással lenne az együttélésre a szokásos trappolós lefenyítés helyett, alapot adhatna a Jobbiknak Kovács véleményének kikérésére akár országos szinten. 

A fentiek tükrében tényleg úgy látszik, mintha Lázárhely nem küzdene napi anyagi gondokkal, nem a legeladósodottabb megyei jogú város lenne, hanem valami alföldi Las Vegas, ahol legnagyobb problémát az jelenti, hogy a Rapcsák András utca közvetlen szomszédját nevezzék el a mesterét túlnövő tanítványról, vagy magát a város nevezzék át. Vidám vasárnap elé néznek a helyeik, de én igazán jót akkor röhögnék, ha a - városnegyedet nem számítva - Fideszre is rálicitáló független jelölt és a saját városállam víziója lenne megnyerő a helyeiknek. 

 Azt hiszem az ébresztő lenne mindenkinek, a háromhatvanas kenyérről, a pótolhatatlan Fideszről és csatolt részeiről, és a nem túl combos ellenzékről álmodóknak is.

821 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr134743096

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bayer elvtárs titkos receptje: hogyan gyalázzunk kultikus filmsorozatokat közpénzből 2012.08.31. 21:34:01

Nehéz mit mondani, ha van valami, amit szerettél, ami hozzátartozott az életedhez, a gyerekkorodhoz, a felnőtté válásodhoz, mindenféle ideológiától függetlenül, aztán jön valaki, aki harsányan, fellengzős, lekezelő stílusban, pláne közpénzből, egyszerű...

Trackback: Nagyon átvernek minket Orbán manipulált fotóival 2012.08.31. 20:42:24

Sokkal öregebb, sokkal kövérebb és sokkal bunkóbb az életben, mint amilyennek a kormánypromókhoz használt, retusált fotókon láttatják. Ha nem röhögted magad halálra Orbán fizimiskáján a kérdőívéhez csatolt levélben, és a munkahelyvédelmi levelét kinyit...

Trackback: Törölték a kommentek nagy részét Don Orbán képe alól a miniszterelnök Facebook-oldalán 2012.08.31. 20:40:26

Hogy a ballibek vagy a széljobberek kommenteztek többet a miniszterelnök hét végén feltöltött fényképe alá, soha nem fogjuk megtudni. Az mno.hu szerkesztősége viszont akár az anyja életére is megesküdne, hogy nem a gárdistaszökevények, hanem a libsibol...

Trackback: Ha hétvége, akkor csülökre család! 2012.08.31. 11:55:08

Na, jól melléfogtál, ha azt hitted bográcsozás lesz a téma. Ámbár nem is rossz ötlet, amíg rontjuk az ingatlan jelenlegi arculatát, elrotyogna egy kis ebédnek való. Gyújtós úgyis mindig van, már megint emelkedik a kazal, Isten bizony ezek a növényi nye...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ínyenc volnál.-:)))
Kezdjük a közértnél, de nem CBA...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Milyen terror te drága hölgy???? :) Most komolyan, mielőtt kivándorolsz azért menj el előtte orvoshoz. Odakint sokkal drágább a pszichiátria is. :)
mikor lesz kész az uj poszt???

nagy a csend... bizonyára készüll...

forró ősz lesz...
ennek lesz hatása a Hódmezőlázárheji választűsra is...

a fides a debilek pártya... hüje aki fidesre szavaz !
illetve itt belvárosban puffogás hallaccik...
vajon öröm petárdák, vagy fegyverropogás ?
@Cirbolya_sentinel: Ennyire futja, viszont örülök, hogy fényességetekből néha nekem is jut. :)
@Gatinho:

Fideszesbuzi?
Nem, nem vagyok. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: reménytelen, de te egész jól bírod :-)
terelés, melléduma, visszatámadás, részigazságok
@a szív fészkei:

Szia! :)
Volt egy rövidebb lélegzetű melóm, így csak olvasni tudtam a blogot, kevéssé kommentelni. De már visszatértem. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Drága, Vidi-színekbe kellett öltözni, ezt adta parancsba és teljesítette is!!!
@Cirbolya_sentinel: Hogy is írtad ez előbb?? :)

"bagoly és veréb ;-)"
@a szív fészkei: Még az a szerencse, hogy nem neked kell "megmenteni" minket. :)
@Knósszosz: Jó választás, a cba-t nem bírja a gyomrom. Zsigeri elutasítás.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondja ezt egy neonáci.
Ugye nem baj, ha nem a te véleményed alapján kezdek aggódni az elmeállapotom iránt?
@a szív fészkei: Buta én, még a videoton színeit sem ismerem. :D
@Cirbolya_sentinel: Rossz dumával. Ez a helyreigazításos link nagyon gyenge volt. :)
Szegény gábriel, neki tényleg stefike való. Össze kellene kötni őket és átdobni a háztetőn.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát a diplomák dacára a tiéd sem volt valami lehengerlő. :)
Ja és te sem haragszol ugye ha én szintén nem a te véleményed alapján kezdek aggódni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az elnöki beszéd után, én inkább sírnék rajta, szégyellem magam az idióta vezetőink miatt, pedig igazából nem sok közöm van hozzájuk szerencsére. Szánalmasak, ha direkt, félelmetes ha ennyire dilettánsok.
vajon a drogos gyilkos 200zalmenő rezesováért mennyit kérünk?
négy megpörkölődött félázsiai élete értelmet nyer...
vajon menynire tuggya lehúzni a szlovák álamot a fődakota ?
remélem ezen is huzunk egy nagyot ... pár millió eurót...
de legjobb lenne visszakérni Rozsnyót (Kassát má mégse, mert akkor hirtelen szomszédok lennének a lengyelek...)
@a szív fészkei:

Öreglány! Ilyen gyönyörű gyerekeket csak a legkiválóbb fajtából származó magyar férfiak tudnak nemzeni!

A Gáspár lélegzetelállítóan helyes fiú!

i.imgur.com/kY1FQ.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: nagyon hejes...

sajnálom is... hogy a böriben s*gbeqrják a többi dakoták...
@dr. Bubó: és a ki nem adott kamionos, és a többi hasonló eset, azokkal mi is van?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ó dehogy is. Csak egyre kérlek. És ezzel sokat javíthatsz a kettőnk viszonyán.
Ne sminkeld magad. Ne add el nekem, hogy te jóravaló magyar vagy, hogy nem vagy antiszemita és rasszista.
Mert én nem veszem be.
Hidd el, ha ezt megteszed, akkor jobb lesz a kettőnk viszonya.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: De rávágtad. Tán láttad a gázóraleolvasót? Jóképű? Mint a gáspárka?
@Cirbolya_sentinel: Vérfagyasztó amit művelnek. És ezt is elengedik az emberek a fülük mellett, mert ugyan mit tudnak ők örményországról, mit érdekli őket?! Majd elmagyarázzák, hogy a gonosz gyurcsány ideje alatt, miközben kint az utcán romboltak a hívek, akkor csukták és ítélték el. Így mindenkinek meglesz a szent hite, hogy ártatlan volt és a gonosz komenisták ítélték el.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

lélegzete válogattya...meg szittyasága...egyszerű béna parasztszármazék a dolgozni nem tudó fajtából...eddig ingyenélt és még sokáig hacsak a dakoták meg nem dugják a cellában ő lesz a dakoták csicskása és valakinek a dédelgetett menyasszonya...teljesen annak való mint ahogy apuja is...csak ügyesen titkolja

brühühühühühühü
bejött a dakota tak tik teka tak teke... tek taktik a...

azeriek és örmények secperc alatt elpusztíccsák egymást
mi meg bevonulunk pár lovas-szuronyossal és az olaj-gáz mezőket birtokba vesszük...
@dr. Bubó: És visszafoglaljuk az őshazát? Aztán ha már se olaj, csak kurva nagy gáz van, megyünk tovább keletnek?:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Töki a kép melyik romániai lelencházban készült? Ezek a csak kevéssé terhelt gyerekek ugye ?
Ezt olvastam a bőrön:

Kara kán · karakan.blog.hu 2012.08.31. 23:03:05
Szégyenletes tette volt ez a magyar külügynek és igazságszolgáltatásnak

Elhűltem.
index.hu/belfold/2012/08/31/gazpalackokat_hatastalanitott_a_tek/
Mi lesz a következő?
A szülést a TEK vezette le. A kismama reggel 7-kor érkezett, készenlétben állt a szülészet 4 orvosa, 3 szülésznője, 6 ápolónője.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Mondom én, hogy ideszoktál. Kár volt megetetni... "

A ringyó anyád mondta ezt neked amikor a kocsma mögötti emésztőből hazavitt ugye ?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez szokásos biztonsági protokol a tűzoltóknál, csak eddig ennyire nem volt hírértéke ;-)
A prímás látva a politikában végbemenő folyamatokat, elhatározza, hogy kéri felvételét a fideszbe. El is megy a párttitkárhoz s bejelenti szándékát.
- Aztán miért döntöttél így, prímás? - kérdezi a párttitkár.
- hát rájöttem, hogy a nemzeti idióták akarják a legjobbat, s a matolcsizmus a legkiválóbb eszme.
- Jól van, épp most ülésezik a vezetőség, majd megtárgyaljuk a kérelmedet, addig várj itt kinn. jó félórányi várakozás után kijön a párttitkár és közli a prímással:
- Sajnos, nem vehetünk fel a pártba.
- Aztán miért nem?
- Tudod, amikor 2006 tavaszán a gyúrcsányisták kerültek hatalomra, gyúrcsány ünnepséget rendeztek a Várban, és ott te húztad nekik a talpalávalót.
- Hát bizony ez így volt - ismeri be a prímás, és lógó orral távozik. Otthon a felesége megkérdezi tőle:
- Na Zsiga, fölvettek a pártba?
- Nem a csuda vigye el! - feleli búskomoran a prímás.
- És miért nem?
- A vezetőség azért utasított el, mert 2006-ban, amikor a gyurcsányisták ünnepséget rendeztek a Várban hatalomra kerülésük örömére, én húztam nekik a talpalávalót.
- Te szerencsétlen, hát miért nem tudtad ezt letagadni a vezetőség előtt?
- Nem lehetett, mert mind ott volt!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Mi baj? Neked is az a problémád, hogy zsidónak születtél? Ezért haragszol a világra?

Fiala János mesélte egy interjúban, hogy amikor kamaszkorában váratlanul szembesült zsidó származásával, csak pszichológus segítségével volt képes megemészteni a dolgot.

Azt javaslom, hogy te is fordulj szakemberhez, vagy olvasd el Heller Ágnes "Miért születtem hébernek, miért nem inkább négernek" című önéletrajzi könyvét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nézd te sokszor Fabiust is jobbikkal szimpatizálónak vagy nácinak tartottad. Erre ő max. annyit tudott, mondani, hogy..... Emlékszel még ugye, hogy miket? :)

Én is kérek valamit és hidd el jobb lesz a viszonyunk. Fogadd el, hogy sokszor nem ismered jobban az embereket mint, ahogy a jó Isten látja őket. De az is elég ha csak ennyit elérsz magadban.

"...három bánat teszi boldogtalanságom.
Az egyik bánatom: mért nem tudja látni
egymást a sok ember, a sok-sok királyfi,
úgy, ahogy az anyjuk tudja őket látni?

A másik bánatom: hogyha ő majd holtan
fekszik a föld alatt virággá foszoltan,
senki se tudja majd, hogy királyfi voltam."

youtu.be/mKqdQ0ieCUM
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Mi baj? Neked is az a problémád, hogy zsidónak születtél? Ezért haragszol a világra?"

Hát szardarab elértünk a végére... zsidózol te korcs senkiházi ganaj nem hogy inkább a munkásőr apád túros faszát szopnád..

Érvek nincsenek, agyad sincs , gondolkodni nem tudsz. Ismered Márait te korcs?

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a jobboldaliság címkéjével ismert különös valamit. A tudatot, hogy ő mint keresztény magyar ember, előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert keresztény, magyar úriember, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem keresztény magyar vagy úriember, tartani a markát és a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt nálunk a jobboldaliság igazi értelme. És ez a fajta nem tanult. Aki elmúlt harminc éves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. S mert önző és gyáva, bizonnyal hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén örökké visszasírja a jobboldali keresztény nemzeti világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidóvagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. És lehetett előkelő közhivatalnoknak lenni, és sérthetetlen páncélinggel védett katonatisztnek, és mindezért nem adni semmit, csak becses létezését. Ez a fajta sosem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, addig Magyarország nem lesz nemzet."

(Márai Sándor)

Olvasd el te szar, aztán neutralizáld magad.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Figyelj már te humanoid ürülékhalom, a fajtádnál genetikailag meg van határozva hogy hazudnotok kell ?

"Mért születtem hébernek, mért nem inkább négernek. Szerző: Weiner István - Weiner István. Előadó: Baumann Károly, Vincze Zsigmond (zongora). Műfaj: kuplé"

Mennyivel szebb lenne a világ a ringyó anyád szépen elballag küretre ....
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ez a Márai idézet nagyon durván igaz.

Te meg - ha jót akarsz magadnak - tahótlanítod mindkét dísznácit. Én már megtettem. VALAMIVEL nyugodtabb az életem (bár ártunk és qrmányunk gondoskodik a vérnyomásom szintentartásáról). :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Neked az problémád, hogy nem zsidónak születtél. Tudod miért vannak feletted?
Ha utálsz olvasni (hosszan), akkor guglizz!
A semminél több, és ha olvastál, talán nem fogsz ennyi marhaságot beszélni.
Amúgy rendben vagy, de néha túl játszod a szereped. Ha így foljytatod, a kenyéradó gazdád is seggbe fog rúgni.
Gondolkodj!...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Én élvezem hogy porig lehet alázni ezeket a beszélő szardarabokat, intellektusról beszélnek, miközben még a magyar szavakat sem ismerik :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pont úgy a jó, hiszen az olaj mellé gáz is kell. ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ja majd kihagytam te utolsó szarházi patkány :)

A kormányzónak írt búcsúlevél igy szólt:
" Főméltóságú Úr! Szószegők lettünk- gyávaságból- a mohácsi beszéden alapuló örökbéke-szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét. A gazemberek oldalára álltunk, mert a mondvacsinált attrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen , de még a németek ellen sem! Hullarablók lettünk! a legpocsékabb nemzet. Nem tartottalak vissza. Bűnös vagyok.
1941. ápr. 3. Teleki Pál "
A levél hátsó oldalán ez állt: " Főméltóságú Úr! Ha cselekedetem nem is sikerülne teljesen, és még élnék, ezennel lemondok.
1941. ápr. 3. Mély tisztelettel Teleki Pál "

Szóval kúrva húzd meg magad féreg, mert ha kihúzzátok a gyufát, akkor kurvára nincs kegyelem, ezt jól jegyezzétek meg.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Jó ez az idézet csak azt nem értem miért nem váltunk igazi nemzetté abban az 50-60 évben amikor a csúnya jobboldalnak semmi befolyása nem lehetett ?? ;)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

A heves reakciódból ítélve rátapintottam a lényegre. Zsidó vagy. Egy beteg, sebzett személyiség- és identitászavaros ember, akit már csak a gójok iránt érzett vérgőzös gyűlölet, részegítő bosszúvágy tart életben.

Említetted, hogy Hódmezővarahelyről írsz. Vásárhelyen a háború előtt egy szép nagy zsidó közösség élt, amely tevékenyen hozzájárult a város fejlődéséhez (például egy gyönyörű szecessziós zsinagógát épített). Sajnos a vidéki zsidóság deportálása során a Vásárhelyi zsidókat megsemmisítették. Azok akik túléltek és hazajöttek, lelki-szellemi ronccsá váltak a megpróbáltatások miatt. Valószínűleg te is egy ilyen roncs vagy.

Nem haragszom rád. Sajnállak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gabesz, emlékszel a törire?
Megtámadtunk a nácikkal együtt valami szovjetúnió szerű izét, aztán azok úgy szarrá vertek hogy arrúl kódúltunk?
Don kanyar megvan ?
Elbaszott kiugrási kísérlet megvan ?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szardarab én sem haragszom rád, egyszerűen rühellek téged és fajtád.
Rábasztál, a családom (amikor a fajtád épp a labancok faszát szopta) Rákóczi mellé állt, a fajtád elvette a földünket és a nemesi címünket, 1848-ban amik a fajtád épp a bécsi udvar seggét nyalta 4 ősöm halt hősi halált a szabadságharcban.
1919-ben amikor Stromfeld kiverte a francia/cseh/szlovák csapatokat a felvidékről, a fajtád épp elárulta a támadási terveke az oláhoknak.
Stromfeld seregében 4 rokonom hal hősi halált az országért, miközben ti férgek az árulók kenyerét zabáltátok.
Szépen szopd le apádat ahogy nálatok esténként szokás és savazd el magad.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

A közhiedelemmel -manipulációval -ellentétben, Stromfeld Aurél nem zsidó volt, hanem német. Az, hogy nemesi címet kapott a nyavalyás családod, még nem bizonyít semmit, ugyanis az 1867-es emancipációs törvény után sok izraelita vallású ember szerzett nemesi címet, bárói rangot. 1918-ig 346 zsidó család kapott nemességet.

Te valószínűleg egy bárói címet nyert zsidó bankár leszármazottja vagy.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te rühes korcs figyelj már, szólj be a pártközpontba hogy a 10 évvel ezelőtti brosúráitok még annyit sem érnek mint a te kihűlt hullád :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Patkány ki mondta hogy Stromfeld zsidó volt ???

Te valószínűleg egy döglött tehén és a egybocskoros oláh utódja vagy...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ugye te született faszfej vagy köcsög ?

"Az, hogy nemesi címet kapott a nyavalyás családod, még nem bizonyít semmit, ugyanis az 1867-es emancipációs törvény után sok izraelita vallású ember szerzett nemesi címet,"

Rákóczi nevét ismered te anyabaszó korcs? "eve szorosan összefügg az általa 1703-ban indított Rákóczi-szabadságharccal"
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te valószínűleg orbánia legjobb seggnyalója címet, és orbánia legszervilisebb mocskos férge rangot elért hullajelöltje vagy.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Én az 1700-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat. Az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be Magyarországra.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Darab szar ha én heves lennék, te már csak egy szerves szénnel dúsított fingfelhő lennél egy helyi szarvasmarha telepen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Büdös szarházi magyar gyilkoló állatok !
Az én őseim még Dózsa seregében hullatták vérüket hogy a fajtádtól megtisztítsák szent hazánk földjét.
Kapisztrán Jánostól kaptunk kutyabőrt te jöttment geci !
TAKARODJ A HAZÁMBÓL TE RÜHES GERMÁN!

Ide jöttetek MAGYAR földet rabolni ???
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Veletek fogom trágyázni hős őseim földjét!
Nincs kegyelem földfoglaló mocskos férgek !
Én meg a Szíriuszról jöttem, családfámat az Alfa Centaurira tudom visszavezetni de magyarnak vallom magam.

Hagyjátok már abba.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Én az 1700-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat. Az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be"
Te patkány hazug szar legalább a guglit használd mielőtt hazudsz :D :D
@a szív fészkei:
örmény F-16-osok délkeleti irányból Szabadka magasságában Budapestre tartanak, a flottila azért nem gyün mert Nóé óta fenn fürdenek az Ararát tetjén és az nagyon lejtős meg havas, Jerevánból jól láccik és vitattyák aztat is törkök meg örmények egymás között

brühühühühühü

kis hábrús infláció
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ja, mint minden ős 13300-tól evangélikusch?

brühühühühü
@saravad: Olyan jó a fogyatékos "nemzeti tugyafaszom mirejó" egyik droidjával ökörködni, úgy mi fizetjük legalább szopassuk :D
@rodeo36: Gyorsan kiadhatnánk Orbánt Jerevánnak.
2/3-ad támogatná.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Na, most már kezd elegem lenni belőled, te beteg fasz. Megyek aludni, holnap reggel korán kelek, már ötkor, megcsodálom a fönséges napfelkeltét, sétálgatok a fokosommal, majd segédkezem a háztartásban. Ilyen egy baranyai sváb parasztlány élete.

Dögölj meg, patkány.
@saravad: +1 Bár én nem a Szíriuszról jöttem. ;-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez az azeri meg a baltácskájával sétálgatott, igaz ő éjjel. Miért jó vonzódni ölőszerszámokhoz a fenséges napfelkeltekor? Nekem eszembe se jutna.
www.borsonline.hu/20120831_horror_az_m3ason_torzult_szemelyisegu_a_szlovak_milliomosno Az újabb aranytojást tojó tyúk?

[..]"– Egy hatalmas vagyon megszerzéséhez olyan személyiség kell, akit nem tartanak vissza gátlások, ha másokon kell áttaposni. A Magyarországon balesetet okozó milliárdosnő nem maga szerezte vagyonát, de a szülői minta komoly hatással van egy gyermek személyiségfejlődésére. Az ilyen emberek gyakran úgy vélik, bármiféle szabályt áthághatnak, vagyonuk miatt a törvények felett állnak – adott személyiségprofilt Eva V.-R.-ről Végh József kriminálpszichológus." Ezt mondhatná Orvbánról is. És a gyerekei emiatt nincsenek biztonságban. Ilyen légkörben csak torzulni lehet.
@rodeo36:
1330 AD brühühühühü
@a szív fészkei:

Szia Öreglány!

Már azt hittem, hogy megharagudtál rám. Magamtól nemigen írok neked, de szívesen válaszolok, ha kérdezel, vagyis, ha írsz. Miért sétálok a fokosommal?

Ennek több oka is van. Mi, Mecsek lábánál élő emberek gyakran találkozunk az erdőből idetévedt vadállatokkal. Róka, nyest, görény, vadmacska, vaddisznó, szarvas...

Ezek nagyon veszélyesek tudnak lenni, ezért nem árt, ha az embernél van valami eszköz, amivel a fejükre koppinthat.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja miért nem alszol már? Négy órai alvással elvagy? Le a kalappal!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Olvasd magad végig. Szerinted szégyellni kell a zsidó létet, egyáltalán a nem-német származást, stb. Na,beteg ez nagyon. eltévedtél az időben hetven, nyolcvan évet.

Tóta: hvg.hu/itthon/20120831_Ormenyorszag_szakit_Magyarorszaggal
@a szív fészkei:

Én nem mondtam, hogy szégyellnie kell a származását. Fiala Jánost idéztem, akinek – saját elmondása szerint – komoly törést okozott az életében, amikor kamaszkorában szembesült zsidó származásával.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Te egy igazi kretén troll vagy. Megúsztad, hogy Fabius kibasszon, ma meg csak próbáltad orbánmentesítőnél elszakítani a cérnát.

Ne hidd hogy nem látszik mire játszottál. Mondjuk beégtél vele de meglepne, ha most megúsznád a kibaszást.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: na és ki a lófasz az a Fiala János :D vmi mentális origó, szellemi Fárosz, spirituális Greenwich?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Faszarc :
Ma: Napkelte 05:58 | Napnyugta 19:18

Szóval ha ötkor kelsz akkor ugyan azt sötétet látod kint ami fejedbe van bent.
Remélem a volt munkásőr apád nem volt túl durva veled, és nem kellett megint a kórházba menned hogy összevarrják a segged. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: szánalmas idióta karakterkátékos ez a stefika, és a legrosszabb fajta
Ami azt illeti, egyrészt napkelte előtt egy órával általában már tök világos van, másrészt nem árt napkelte előtt felkelni, ha az ember látni akarja.
süti beállítások módosítása