Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.21. 05:15 Fabius

Eltűnt a tömeg a Jobbik mögül

Címkék: augusztus 20 jobbik

Ég a napmelegtől a kopár szik sarja,

tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta. 

Nincs egy árva ember a torzs közt kelőben,

nem vigad tömeg a nagy határ mezőben.

Sátrak hűvösében tíz-tizenkét szolga
hortyog, mintha legjobb rendin menne dolga.

Hej, pedig üresen, vagy félig rakottan,

Színpad és sörpadok álldogálnak ottan.

(via)

A képgaléria tanúsága szerint túl sokakat nem érdekelt, hogy Szegedi Csanád költségkeretének testvéries szétosztása után Novák Előd ismét elmondja: ki kell lépni az Unióból. Z. Kárpát földügyi referens szavait sem itták tömegek, talán ha lózung dobálás helyett a Fidesz földmutyija és hazudozó vidékfejlesztési miniszterének ekézése lenne terítéken a Jobbikban, akkor még érdekelne valakit, de erről ugye nem hogy hangos, de halk szó sincs. Mit csinál mindeközben Szegedi Csanád? Zsidó nyári egyetemre jár, mi mást csinálna?

"a Maimonidészről vagy a Nagytemplomról szóló előadásokat szorgalmasan látogatja Szegedi Csanád is, aki - úgy tűnik - teljes mértékben bezsidult, nagyon megörült a hírnek, hogy az ortodox zsidók rühellik a melegeket és mivel eddig is egészségmániás volt ezért alaposan rápörgött a kóser étkezésre. Azt szeretem a busafejű nácijában, hogy semmit sem tud félszívvel, beleszarva csinálni, legyen szó rovástábláról vagy zsidulásról"

Egyszer remélem Vona Gábor emlékirataiban olvashatjuk, milyen érzés volt a mező közepén egyedül ráeszmélni a vérvalóra: Cegléden ugyan áll a bál, de mondanivalóval, napsütésben, munkaszüneti napon ennyi embert tudunk megmozgatni. De lehet SoDI feldolgozhatatlan, élményszámba menő online közvetítése volt a baj. Mert ugyan "sorfal, mező, megtaláltuk a konfliktust" típusú aranyköpésekkel, kamera elé beugráló, "azért kell mindenhová elmenni, hogy ott legyünk" bölcseletet szavaló félnótással ellátta az internet magyar nyelvű részét röhögni valóval, de a jelek szerint a visszafogottabb tömeg nem feltétlenül akart a Jobbik rendezvényén megjelenéssel közös kalapba tartozni ezzel a néhány száz emberrel.

 Gondolom majd jönnek a nem is úgy, nem is akkor készültek a képek szöveggel, de az árnyékot becsapni nagyon nem lehet. Azok pedig elég rövidek, gyakorlatilag nincsenek, úgyhogy a nap delelő körül járhatott. Akkor pedig a hivatalos program szerint déltől sajtóklub, egytől a négy képviselő beszéde zajlott.  Az a mondás járta eddig, hogy a radikálisokat a Fidesz fogja fölszeletelni, ahogy az összes eddigi jobboldali párttal tette. Ahogy a dolgok most állnak, a Jobbik megoldja ezt magának segítség nélkül is.

842 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr814722479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.21. 10:24:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Ne takaríts, takarodj! – üzenet Vona Gábornak 2012.08.21. 09:13:15

A Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, hogy eltakarítsa az MSZP-t, jelentette ki Vona Gábor pártelnök Borzonton, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) táborában. Gratulálok, kedves Vona Gábor! Sorolnám, hogy kiket sértett egészen biztosan vérig ezzel a kije...

Trackback: Bullshit-generátorral írták Áder tisztavatási beszédét 2012.08.21. 09:11:37

Száztíz mondatból állt a szónoklat, ebből öt mondat megszólítás, kilenc mondat idézet, öt mondat töltelék és kilencvenegy mondat bullshit volt. A kilencvenegy bullshit mondat összesen százhuszonhárom darab közhelyet tartalmazott. * Íme a beszéd szövege...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A gyűlölet, még ha néha indokolt is, nem vezet sehova, nem old meg semmit! Erre alapozott politika, csak alacsony IQ-val bíró emberek közül talál híveket, ideig-óráig! Annak kell kész "eszme" akinek nincs saját esze" Aszerint választ eszmét, melyikbe lehet a politika "preferált" kivételezett állatja!
Huszadikán dögmelegben mijafasznak politizálni??? ;) Én is csak IA koncerten voltam. Ott már azért voltak szép számmal, bár sokan akkor is árnyékba húzódtak.
@Gábriel angyal:

Egy alkalmas pillanatban ezt Nováktól, Murányitól, Z. Kárpáttól és Faszpumpa Pistitől is megkérdezhetnéd :-D
A zsidó pártvezetés után nemsoká, tán' még az is kiderül,hogy igaziból farkas flóri a mégújabb magyar gárda hadosztályvarangynoka.
Amúgy meg a zellendrukkereknek mondanám,azért voltak "kevesen",mert a szimpatizánsok a kukoricát legyezgették a meleg miatt.

@Szúrófény:
Lehet,hogy sokmindent nem old meg,de marha jól fizet!
@Fabius: símán el tudom képzelni, hogy ők is inkább egész máshol lettek volna. ;)
Azért egyszer itt is eljön a terítés ideje.
Az a sok, magasan képzett, ragyogó arcú fiatal... na azokat nem szoktuk látni :)))))
Azok nem ezeket a pöcsöket preferálják, hanem a sok fa.zság helyett, amit össze-vissza beszélnek a jobbik IQ bajnokai, úgy látszik valami egészségesebb elfoglaltságot keresnek maguknak!
A politika mérgező! Egyrészt látjuk a fidesz tetteiből, hogy a legaljasabb, legsunyibb kútmérgező, mely a lelkeket, az emberi kapcsolatokat aljasan átjárja és egymás ellen uszít, megoszt. Különben nem uralkodhatna.
Másrészt látjuk a jobbik és szárnycsapatainak szégyenletes és nevetséges performanszait.
Harmadrészt a többi balfasz párt, mint a majom cocik, elempé... is csak nézegetik, hogy van itt egy probléma, mekkora politikai hasznot tudnak belőle nyerni. Ötlet a megoldásra persze nulla... Szégyen!
Tény, a jobbik olyan valós társadalmi problémákat feszeget, amit egy egészséges társadalomnak gyorsan normálisan és hatékonyan kezelnie kellene, megoldásokkal kellene rá rendelkeznie. Ez persze nem a magyar társadalom. Itt csak indulati és felszíni kezelés zajlik, élősködés és kihasználása a gyengébb és elesettebb, bizony néha állati sorban tengődőknek.
Nem hallom Gábriel bizonygatását, hogy de akkor is itt, a jobbiknál vannak nagyon sokan akik felsőfokú végzettséggel preferálják ezeket. Lehet, csak kezd egyre cikibb lenni nekik is ez a csürhe. Legalábbis azokon a felvételeken, mint ahogy a többi "IQ csata" képen sem jött ez még le ez a réteg. A mélybunkóság és sötétség, na az már igen...
Én azt látom, hogy a jobbik ugyan azt próbálja eljátszani a szélsőjobb radikálisaival, mint a fidesz ővelük.
Előretolni a tahókat, radikálisokat a problémákba, a durva konfliktusokat ezekkel kiprovokáltatni, majd egy mértékadóbb megoldást kínálva eljátszani a megértő és törődő felet, aki tudja a megoldást.
Azoktól az alja cigóktól, akiket provokálnak, megfélemlítenek csak 1 dolog különbözteti meg ezeket. A bőrszín. De van fehér cigány is, ahogy jobbikos zsidó is... :))
mint a műkus fenn a fán, a zuttörő ojj vidám, kisefogya dal...

szóval a kurva anyjukat meg a háziszárnyasnak is

ez lesz 2014-ben is...elfelejtenek elmenni és

hát ahogy emőke ott ordítozik a, senkinek az minden pénzt meg egy rézkrajcárt is megér

és ez most valóban

brühühühühühühühü
@Gábriel angyal:
Annyira ne bízd el magad. A többi, tudom nem tetszett! :))
@Fabius: Egyébként ha megnézed az árnyékot ez a kép még elég korán kb. 8-9 óra felé készülhetett, az általad említett beszélgetés meg 13 órakor kezdődött a színpadon. Azon már jóval többen voltak, persze korántsem annyian mint mondjuk a koncerteken és főleg nem a tűző napon.

Az átlag jobbikos nem olyasmi tengerészgyalogos, akiket Washingtonban láttam a függetlenség napján 40 fokban vastag díszegyenruhában vigyázban állni az arlingtoni katonai temetőben. :)
@Gábriel angyal: Az lmp-nél is ilyeneket sutyorogtak, mikor a március 15-ei ünnepségükön nem bukkant fel senki.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látod, ez a baj. Hogy azokat a kérdéseket feszítővassal feszegetik, és duggatják befelé a c4-et. Mert kb ennyire futja tőlük. Nagyon konstruktív...
@Fabius: Ha objektíven nézed,akkor a 4 ellenzéki pártból a pálmát a legrosszabb ellenzékinél ők viszik el, nem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csodálkozni fogsz de több más is tetszett amit írtál.:) Pld., hogy a jobbik valós társadalmi problémákat feszeget.

Ezt a gárda dolgot is sokszor kitárgyaltuk már. Cegléden megint csak azt történt, hogy az illetékesek szartak erre a valós társadalmi problémára. Akik odamentek nyilván nem mind IQ bajnok volt, viszont szerettek volna segíteni azoknak akiket érintett bizonyos cigányok bűnöző életmódja. Az online videó röhögésén túl az a legszomorúbb, hogy a "magyar rendőrség" csak ilyesmik után mozdul meg és történik valamiféle "beavatkozás". Az már csak hab a tortán, hogy az elején a cigók még a rendőrökre is rátámadtak, ja és persze ilyenkor sem a probléma okozóit kezdik el vegzálni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ha objektíven nézed,akkor a 4 ellenzéki pártból a pálmát a legrosszabb ellenzékinél ők viszik el, nem?"

Hát ha mondjuk a százalékokat nézzük akkor a negatív pálmát bizony az elempé viszi el. :)
@Gábriel angyal:

Ha megnézed a főzőcskézőknek szinte egyáltalán nincs árnyéka. Most direkt kimentem megnézni, az árnyékom majd kétszer akkora, mint én. Úgyhogy nem kell a duma, az bizony dél körül van.
@Gábriel angyal: Paraszthajszálnyi különbségekről beszélünk a 4 pártnál.:D Ez már erősen szubjektív, nem?
@Gábriel angyal:

Az átlag jobbikos nem volt a pártra kíváncsi tegnap. Eddig holmi időjárás nem volt tényező, se hideg se meleg.

Magyarázkodás helyett gondoljátok át mitől lehet ez. Vagy ne, és legközelebb se lesznek. Ráadásul az árnyék dolgában kasu ez a magyarázat, különösen tőled is csak utólag.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha objektíven nézem ők nekem nem adnak válaszokat arra, amire egy kormányváltótól válaszokat várnék, és nem elégszem meg a harsogás politikával sem. Nekem hiába kiabálja, hogy a fődamagyaroké!!!! ha a földmuryihoz
@Fabius: anyádat blogmotor!

Szóval, ha a földmutyihoz egy szavuk nincs.
@Gábriel angyal: Ne haragudj meg rám, de az árnyékok alapján ezek a képek nem reggel készültek hanem dél körül esetleg késő délelőtt vagy kora délután. Szóval ne vetíts. ismerd be, ha nincs igazad és a szeretett Jobbikod csúnyán lebőgött az ünnepen.
Legközelebb próbáljatok meg valami kisebb helyet találni, ahol már három ember is tömegnek látszik. Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert ennél még a nem túl szép emlékű MIÉP és Csurka István is jobb volt.
Miért van olyan érzésem ezzel a poszttal kapcsolatban, hogy ez az elmúlt két nap LMP ekézésének az "eredménye"? :)
Hogy azért készült, hogy Fabius bizonyíthassa, hogy van rosszabb, kevésbé támogatott, érdeklődésre számottevő, mint a lömpömpölősök. :D
@Fabius: Ómájgád. Nem azt írtam, hogy 13 órakor tömegek voltak, de az általad feltett kép tuti, hogy nem akkor készült, lévén, hogy a színpadon ott sincsenek a meghívottak, akik ugye egy asztalnál foglaltak helyet.:)

Aki a fényképet készítette az pont észak felé nézett. Ilyesformán ha a fény jobbról jön (az árnyék ugye erősen balra vetődik a képen) az pont a keleten felkelő napot jelzi.(Tuti hogy még délelőtt volt)

Ergo a kép nem 13 órakor készült amikor az említett beszélgetés zajlott.
@Marcellusca:

Nem tudom mitől van ilyen érzésed. Két napja ekézem őket mert a tököm tele velük is.

Ez a poszt azért született mert érdekes, a Jobbik évek óta először nem érdekel ennyire látványosan senkit.
A Jobbik tegyen bele pinát és autósüldözést, akkor, talán...

Viktorunk "könyveit" is már párszáz forintért árulják az antikváriumok. Egy politikus általában unalmas, na.
@Fabius: Egy része biztos nem a másik fele meg épp a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány támogatásán morfondírozott az árnyékban. :)

Jut eszembe ezek az emberek (pld. a sárga pólós) hol vannak a rosszabbik.com-ról átvett korai képeden?? ;)

www.barikad.hu/sites/barikad.hu/files/2012/07/szavay.JPG
@Fabius:

Ha Észak-északnyugat felé, lehajolva, a két lábad közt, félszemmel nézed, és jó irányból süt a Nap, és a végén odafotosoppolod a Sting-koncertet is, akkor tömeg volt.
@Gábriel angyal:

Ne rongáljál már. Ezek a képen a faszinak árnyéka sincs, úgyhogy ez pont délben van.

rosszabbik.com/2012/08/20/ronda-leboges-szazfos-tomeg-a-jobbik-kozponti-unnepsegen/attachment/20120820016/
Dekurvajó, hogy most egész nap itt fog habzani ez a majom.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Ha megnézed a főzőcskézőknek szinte egyáltalán nincs árnyéka. "

Basszameg, vámpírok.
@Fabius: Hát igen, ha nem szeretsz masírozni és nem hiszed el, hogy csöbörből vederbe hordják a vízet a zsidók, akkor nem a te választásod.:D
De az enyém sem.
De hurrá, csak így tovább. Jó hír, ha eltünnek a porondról.
@Gábriel angyal:

Hehe, most mondjam, hogy ezek is elmentek inkább hugyozni, mert unták magukat?

Vedd észre, hogy olyat próbálsz hülyeségekkel védegetni, ami védhetetlen. Te magad se voltál a négyes fogatra kíváncsi.
@Fabius: OK akkor kössünk kompromisszumot. Én elismerem, hogy dél körül készült a kép te pedig azt, hogy nem 13 órakor, amikor az említett beszélgetés zajlott. :)

Egyébként szerintem bármelyik párt esetében kb. ugyanez lett volna a helyzet hasonló rendezvényen, hasonló időben. Szerinted?? :)
@ Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ja, déli verőfényben. Bizta valami génmanipulált árja vámpírok.
A jobbik rendezvényekre kijáró átlag tegnap előtt Fradi-Ujpest meccsen volt, majd a szokásos meccs utáni balhét letudva, egymás kezét megfogva, lementek Ceglédre társadalmi problémákat feszegetni baseball ütőkkel. Ez el is húzódott rendesen, igy tegnap délben még a helyi talponállóban borogatták a problémafeszegetésben megfáradt agyukat néhány korsó sörrel.
Valljuk be! 35 fokban nekik volt igazuk.
@Gábriel angyal: Az nem baj ha szereted (sőt imádod a Jobbikot, még akkor is ha számomra ez kicsit érthetetlen) de legalább nézz szembe az igazsággal. Ezek a képek 11-14 között készültek. Legalább mond azt, hogy délután 5-től olyan tömeg volt, hogy egy tűt sem lehetett leejteni, vagy azt, hogy az összes támogatója a pártnak a Fradi és Újpest ultrákat kísérte le Ceglédre.
Az igazság az, hogy a borotvált-fejű, izomagyú, IQ bajnok első soros hívei a pártnak az értelmes embereket elriasztják. Erőszakkal nem lehet harcolni mert csak erőszakot szül.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "a főzőcskézőknek szinte egyáltalán nincs árnyéka. Most direkt kimentem megnézni, az árnyékom majd kétszer akkora, mint én"

az igazi zsidó-dzsobbikosoknak NINCS ÁRNYÉKA...
ők maguk az árnyék... vagy az árnyéknak van jobbikosa...
@sasaca57: Nézetem szerint imádni max. a jó Isten lehet. Fabius-al kiegyeztünk, hogy a kép 12 körül készült. A 13 órás beszélgetésen már többen voltak szerintem, bár nyilván marha kevesen.

15 órától már ott voltam én is az IA koncert miatt. Akkor már elég sokan voltak, de tűt teljes biztonsággal továbbra is el lehetett volna ejteni. :)
@Gábriel angyal:

Szerintem? Szerintem mostanában a szokottnál is jobban el vannak baszva az ügyeitek és ez visszaüt.

Ezzel két dolgot lehet tenni, észrevenni vagy leszarni. Én szóltam már neked is, hogy csökken a népszerűség és elfogadottság, erre dobtok egy ilyen üres rendezvény a nyár közepén. Most kell eldönteni akartok változtatni magatokon, vagy hagyjátok tendenciává válni.

Egy épeszűbb Jobbik vagy a szalámigyár, érted ugye?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Dehogy, baranyai teutonok voltak. Stefke álruhában ott legelt - bikának öltözött.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Áááááá. Ahogy egyre többen leszünk, úgy marad majd el.:D
@Fabius:
Hát ezért a sikerért megdolgoztak. :))
Bezzeg Csancijuk a zsinagóga hûvösében elmélkedett a múlt dicsôségén.
Szerintem így is túl sokan voltak.
@Fabius: Áruld el nekem, pontosan mi a francnak is kellene népszerűvé buzdítani egy szélsőjobbos pártot? Aki teleszájjal zsidózik, cigányozik, fehérezik? Nem inkább hátratett kézzel kellene nézni ahogy az emberek végre elfordulnak egy ilyen párttól? Mi a baj veled?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mintha lenne egy randa, büdös, agresszív, viszont ritka, egzotikus állatunk.

Az állatot etetni, ingerelni, sugárzó hő hatásának kitenni még üres állapotban is tilos!
Erre csak azt tudom mondani, hogy szerencsékre. Bár ez koránt sem feledteti az előző posztban tárgyalt problémát: az ellenzék selejtes.

Viszont van rosszabb a másodosztályú focistától: a nácik.
@Fabius: Lehet hogy oda kellett volna inkább hívni Endrésiket, hogy eregessen néhány sorozatot AK-val?? ;))

Egyébként szerintem érzékelik a tendenciát, kérdés tudnak -e fordítani a dolgokon. Érzésem szerint akarnak váltani, de az eredményességet illetően vannak kétségeim.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Velem? Szerintem dobj egy kávét mert korán van és nem tudsz követni. Ugyanis éppen azt magyarázom a szárnyasnak, hogy a zsidócigányozást és a szegedizést beszopják, és változzanak.
@Gábriel angyal:
Váltani? Ennél liberálisabbak és befogadóbbak lesznek? Buzi, pornós macska, zsidó jobbikos fajvédô... mi lesz még? Ne... kis ország vagyunk, ekkora teherrel nem fogtok elbírni! Végén majd kiálltok, hogy a megbékélés nevében cigány legyen a párt-, vagy min.elnök... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egy ideig szórakoztató, azután már vérciki...
Azért csinálják a feszültséget vidéken, mert kell nekik a tíz perc médianyilvánosság, hiszen egyébként a kutya is szarik rájuk.

A Jobbik tömegbázis nélkül maradásánál egyébként sokkal érdekesebb kérdés, hogy nem kellene-e távoznia Pintér Sándornak, hiszen látható, hogy sem a vidéki bűnözés növekedésével, sem a félkatonai magánhadseregek vidéket terrorban tartó, sorozatos és demonstratív törvényszegésével nem tud, vagy inkább nem AKAR mit kezdeni.
Amúgy támogatom, hogy a magunk szerény eszközeivel csináljunk reklámot a náciknak!

@Fabius: Ne változzanak, hanem minden normális országban már rég be lennének tiltva.
Hát éppen ez az, nem érdekelnek senkit, ha nem cigányoznak. Az EU-ból való kilépést a Jobbik szavazók java sem támogatja.
jó reggelt! Eddig érdekes :-)
@Fabius: Kurvára nem érdekel a jobbik.

És az indexen nem találok híreket, se szakértőket.

Ez már csak minuszos hír legalul...

index.hu/gazdasag/2012/08/20/horvatorszag_elviszi_a_deli_aramlatot/

Az európai vasútvonalak elkerülnek minket, a politikusok is, meg a befektetők is.
Mostmár a gázvezetékek is.

Ukrajna csatolt része leszünk ?
Hát ez gyenge, izzadságszagú erölködés.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne bizz benne, nem fognak eltünni. De a koaliciokényszer még fennállhat a Fidesszel.
@GeoCracker: Őszintén. Nem mindegy ?

Orbán viktor keleti széllel hajózza a félázsiai származékait a nemleszünkgyarmat menettel.
Ehhez képest a jobbik ?

Ugyanaz.

Pusztai farkasok lesznek a magyarok, ha így folytatják.

És hát így folytatják. Földet rá.
@Fabius: Megittam a 3-at is, de ez:
"Én szóltam már neked is, hogy csökken a népszerűség és elfogadottság, erre dobtok egy ilyen üres rendezvény a nyár közepén. Most kell eldönteni akartok változtatni magatokon, vagy hagyjátok tendenciává válni. "
nem igazán arra mutat, mintha igazi demokrataként figyelnéd, amint felfalják saját magukat.
@GeoCracker: Ha összezsugorodik, és csak a reggeli műsorok bohócaivá válnak mint a miép, akkor már boldog vagyok.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mikor a hülye szomszéd büdös egzotikus állatkája vigyorog rád a budiban, nem?:D
Szerintem elég sok - túl sok - szimpatizánsa van a jobbiknak. Nem járkálnak ugyan a söpredékkel, de azért az x-et behúzzák majd. A fideszt rühellik, pedig egy részük rájuk szavazott, buksi fejükben fix pont, hogy ők biza jobboldali és nemzeti oldalra szavaznak, valamint a jobbik "az egyetlen valós társadalmi problémákat feszegető, az igazságot kimondó párt", legalábbis ezeket az egyszerű üzeneteket tudják felfogni és még hízeleg is az egójuknak.
A módszert már ismerjük, csak Vonáéknak még nem volt lehetőségük tönkrevágni az országot kormányon.
@Gábriel angyal: Csak nem arra a rettegésre gondolsz, ami két év elzárással csúcsosodott ki egy putyin ellenes dallal egy templomban?!
Mi lenne ha még okunk is lenne rá?!
Persze, hiszen mindenki az SZDSZ-LMP rendezvényén volt.

Én is gondolkodom ezen a Jobbikon, de aztán amikor állandóan hallom a másik oldalon, hogy tiltsák be, úgy vagyok vele, hogy inkább ezerszer a Jobbik, mint ezeknek a versenyzőknek a kedvenc pártjai, mert demokratának tartom magam és a demokrata nem szereti, ha magukat demokratázók pártokat tiltanának be.

Helyhatósági választásokon én pld. a jobbikra, országoson a fideszre fogok szavazni, pedig én nem kis településen élek, itt ha letépnek egy nyakláncot, az biztos, hogy nem helyi, hanem Kabátfalváról idetévedt cigány és az is biztos, hogy hetek alatt elkapják.
már megint eltűnt a tömeg a jobbik mögül?
:D
@Gábriel angyal: Végülis a hírverés így is megvolt. Index, hvg címlap pipa. Mi kellene még?!
@Anti Anyag: Remélem nem kell majd szabit kivenned, amíg regisztrálsz. Csak a GDP miatt.
Én a Beatrice koncertre mentem ki és meglepően kevesen voltak.Tehát a jelenléti versenyt nem a Jobbik nyerte ( minden bizonnyal, mert a kommentek szerint százezrek tolongtak az lmp-mszp tömegrendezvényein.) De legalább lehet egy darabig megint 3%-os választási eredményt vizionálni a Joibbiknak.Ettől a tudattól pedig felpumpálódik a liberális oldal és kétharmados szdsz-dk-lmp kormányt álmodnak.
kedves Nertársak! én mint átlag polgár, lassan aggódom a választások tényleges-lehetséges nyertesi miatt! Nem látom reményét sem a kilábalásnak. a válság kirobbanását követő időszak józan ésszel várható gazdasági intézkedések; és a valóság már távol van ettől. Tehát egy gazdasághoz nemzetközileg elfogadott ember akarok látni, aki nekem is elfogadható. Olyat meg nem látok. uff
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én is pot erre gondoltam. Minek felhívni a figyelmet az ilyesmire? Dicsérni kell őket, hogy a jó úton járnak.
Gábriel, igazad van! A judeoliberális sajtóban megjelent képek manipulációk. Nem szabad a tzionista provokációnak bedőlni. Soha nem látott tömeg volt jelen a tömegrendezvényen,aki ezt tagadja, az hazudik. Mindent így kell továbbcsinálni, ahogy eddig. EU-s fizetésből EU-s zászlót égetni, stb.
Valahogy így.
@glaci ph 5.5 álompolgár: ha nem is láthatod őket, olvasni olvashatod őket rogyásig. Irány a zindexes blogketrec :)
Ez 13 óra körül volt. 15 órára már volt tömeg rendesen és tele volt a rét gyerekekkel, felnőttekkel, kutyákkal. Kár, hogy nem jöttetek, nagyon jó volt!
@K.Tomoceusz: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A Jobbik ebben a formájában túljátszotta a szerepét. A Gárda sajnos nem. Azt hiszem a kevésbé szélsőségesek visszatagozódnak a Fidesz-be majd. A maradék tényleg le fogja írni azt a pályát, amit már Király B. Iza néni és a MIÉP kellen bejáratott. S majd jön a Turul-klub következő tagja szájat tépni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Te megkérdőjelezed a demokrataságom? Jól gondold meg mit felelsz.
@Anti Anyag: Szerencse, hogy a Jobbik nem akar semmilyen pártot betiltani. Demokrataként igazi demokratikus pártot találtál, mindjárt kettőt is. Gratulálok. Szeretnék én olyan szegény lenni, mint amilyen demokrata te vagy. :)
@saravad: Nekem speciel nem, de ha kellene is, inkább ezerszer egy szabi, mint még egyszer 2006. október 23-a.

Addig kurvára nem érdekelt, hogy volt komcsik és spionjaik (a libsik) demokratázzák magukat, de akkor komolyan megijedtem a demokráciát illetően.

Ezer szerencse, hogy Gyurcsány mögül sokan erre szálltak ki, sőt ebbe még az SZDSZ is szabályosan beledöglött.
kinek van itt, kamaszkölke? de nagyonpimasz!
@shinichi: Naná, majd tőled kérek tanácsot:)
@shinichi: Ugye? Ha leszámítjuk a legutóbbi szegedi-novák balhét, akkor se lesznek elfogadhatóak.
Amit pedig mindig is mondtam, mikor beállítottak az igazhitűek, hogy a fidesz balos párt, pont ezt mondta vissza valamelyik főkretén. Merthogy nincs szélsőjobbos párt kishazánkban, mert a jobbik a jobboldali.... Szép propaganda volt a buta népnek, nem?
@saravad: @Anti Anyag: Úgy, úgy.
Van némi - hallgatag - szimpatizánsa.
Hogy ez jó vagy sem, senki nem tudja.

A nagy-nagy demokratáknak: Amennyiben létezik a Jobbik, mint parlamenti párt, akkor a demokrácia szellemében ezt el kell fogadni!
Az, hogy nem tetszik? Oszt'?
Nekem meg nem tetszik a Fityisz, a maszop, a déká sem.
Akko', tíccsuk be aztat is?

A Jobbik parlamenti párttá válása egy okozat.
Talán az okot kellene megkeresni és azt megszüntetni, nem az okozatot betiltani!
@Fabius: Ha a jobbikról van szó, akkor gyakran elgondolkodom, hogy nem vagy-e látens jobbikos. Ez pedig felveti a kérdést.
A jobbiknak népszerűségi tanácsot adni több mint gáz. Véleményem szerint a jobbikot nem bátorítani kellene a képmutatásra és a választói átbaszásra, hanem mindinkább felhívni a figyelmet, milyen gáz a jobbik. Egyértelműen, következetesen.
Mert ha csak csendben tanácsokat osztogatunk egy szélsőjobbos pártnak, hogy legyen népszerű, hát az nem konstruktív dolog, és hitelteleníti a kritikádat.
@Anti Anyag: A volt komcsik közül nekem, persze szubjektív vélemény, Hoffmann Rózsa a legirritállóbb és az oktatásügy jelenlegi formájában tragédia. Nemzeti tragédia, ha úgy tetszik. Persze a többi se jobb a 2/3+jobbik koalából.
@GeoCracker: De nem ez a normális pályafutás egy szélsőséges pártnál?! Eljutnak egy pontig, majd szétszabdalják magukat, mert ilyen a természetük. Ez normális dolog. Mint a váltógazdaság.
@Gábriel angyal: Hinnye, bazze, ez nem semmi!
Regisztrációt előtti előregisztrációt megelőző regisztráció is lesz?
Nem fityiszfanok is jelentkezhetnek?
Nekik mi lesz a "jutalmuk"?
@Szúrófény: Igaz, de ebből a fajtából Magyarországon hatalmas készlet van! Sajnos!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A süket duma helyett inkább elemezned kellene, hogy minek köszönheti a Jobbik a sikerét. Nem lényeges, mert a dolog nélküled is működik, nekem pld. tökmindegy, hogy melyik párt alakít ki problémás településeken sikeres közbiztonsági politikát, ahogy másnak is.

Kulcsszó: a melldöngető demokratázást, az antiszemitizmus elleni küzdelmet az emberek 99%-a magasról szarja le.
a jobbik, még jobbosnak lenni is buta. mit akarnak?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Látens náci is vagyok. Höhh. Király.

Na elmész te a büdös picsába. Nem, nem akartam ezt finomabban közölni. Asszem nekünk kettőnknek több tárgyalni valónk nem maradt.
@saravad: Tévedésben vagy. Nekem nem a volt komcsikkal van bajom. Sok haverom is van, akik akkora komcsik voltak mint egy ház.

Nekem azokkal a volt komcsikkal van bajom, akik demokratázzák magukat, miközben valójában nem képesek elfogadni, hogy demokrácia van és nem félemlítjük meg az ellenzék szimpatizánsait.
@Marcellusca: Pontosan miért kellene elfogadni? Csakmert parlamenti párt? Ez legitimálná őket? Nem hiszem. Attól még, hogy végbélrákos vagy, attól még ki kell vágni a daganatot, hiába van a szervezeten belül.
Nem minden parlamenti pártot kell ostoba módon támogatni, csakmert beszavazták. Most bent vannak. Hurrá, piknikeznek és kirándulnak eleget, nem? De ha nem muszáj, mi lenne ha nem kerülnének be neonácik a parlamentbe legközelebb? Mi lenne, ha demokratikus pártok lennének bent, akik többre képesek mint zsidóznak, és a cigánysoron masíroznak. Ennél a választóik is többet érdemelnek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Véleményem szerint a jobbikot nem bátorítani kellene a képmutatásra és a választói átbaszásra, hanem mindinkább felhívni a figyelmet, milyen gáz a jobbik."

Én úgy tapasztalom, hogy Fabius pont arra hívja fel a jobbik figyelmét is, hogy ne legyen képmutató és ezzel ne bassza át a választóit. Ja és ezt megteszi a többi párttal is ha jól látom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és mi lenne ha végre nem kerülnének be az ilyen-olyan levitézlett posztkomcsi pártok sem. :)
@Anti Anyag: A jobbik eszméi mindig népszerűek lesznek. Ezt egy kétéves is tudja. Ahogy azt is, hogy soha semmilyen problémát amire te ráfogod, hogy megalapozza a jobbik létét nem fog megoldani.
De ez ne zavarjon.
@Fabius: Igyál még egy kávét, mert korán van. Én nem ezt írtam. Csak annyit, hogy gyakran nem tudom eldönteni, hogy az lmp-vel szimpatizálsz, vagy a jobbikkal. Ez még nem jelent náculást, csak zavart az erőben.
Ha látens nácinak tartanálak, nem lennék itt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nekem egyértelmű, hogy nem szimpatizál a jobbikkal, viszont jócskán túllát a "jobbik kizárólag csúnyanáci" egybites optikáján. :)
A jövőnkért.info olvasóközönsége lesz a köv. jobbik. Röhögésre fel! :D
SZEBB JÖVŐT..!Mocskos hazaáruló libolsi cigány patkányok.
Beindult a hét,nyomulnak ezerrel a fasszopók itt ezen a retek zsidó oldalon.
Nyomjátok ezerrel seggbaszók..!
Mert így nem lesz 2014-ben győzelem.
Bár amúgy sem.
@Gábriel angyal: A jobbik most adja az igazi arcát. Minden más hazugság.
A posztkomcsi pártok legalább nem antiszemiták, rasszisták, és azonkívül, hogy lopnak, igencsak demokrácia tisztelők.
-Eltűnt a tömeg a Jobbik mögül?

-L. L. Junior.
Nehéz a közéleti blogger élete a politikai uborkaszezonban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Talán megfelelő "életmóddal" megelőzhető lett volna a "végbélrák".
Kivághatod, de attól már a szervezetedben megjelentek a rákos sejtek.

Egyébként - szvsz - a politika nem ilyen egyszerű, hogy a nem kívánt részt vágjuk ki.
Azért kellene (kellett volna) tenni, hogy ne legyen élettere a Jobbiknak!
Na, ez nem akar menni, sikerülni.
Mert a qrva nagy demokraták csak mismásolnak, terelnek, pöcsölnek és nem találják a megoldásokat.
Egy szóval sem mondom, hogy azok a drasztikus megoldások jó megoldások, amit a Jobbik felvázol, de annak oka van, hogy nemkevesen abban/azokban látják a megoldást.
@Gábriel angyal: Hű, na jó. Fabius úgy van a jobbikkal, mint az lmp. Hajlamos átsiklani afelett ami a jobbik, és csak azt látja, hogy bent van, kevés korrupcióval és szövetségest lát benne kormányalakításra. Amikor az lmp érdekei úgy hozzák közös indítványt nyújtanak be a jobbikkal, majd ellenük beszélnek gyöngyöspatán. Utána meg csodálkoznak a reakciókon.
Ez nem náci beállítottságot jelent az lmp-nél sem, de hogy mit, hát azt ítélje meg mindenki.
Mielőtt még az mszp-t is felhoznád, nem nem szavaznék rájuk, ha a jobbikkal állnának össze kormányalakításra.
@wagem: Köszönjük, Emese!
Leülhet, egyes!
@Marcellusca: Nem igazán hatásos a jó életmód. Lsd referenciaként Paul McCartney exét. Szegény olyan egészségesen élt, vega volt, meg minden, mégis elvitte. Más meg aki iszik-dohányzik-kábszerezik szép békés élete van rák nélkül.
Rákos sejtek képződnek, csak azt a szervezet elpusztítja.
Valóban tünet, de a ha a tünet enyhül, akkor most minek erősíteni mesterségesen?!
A jobbik nem kell a választóknak, helyesen, egyébkén. Lesz bázisuk, mert lesz mindig olyan aki nem szereti a zsidókat, és bárki mást akire ráfogja hogy idegen, más.
De az, hogy bent vannak, nem jelenti, hogy minden rendben és ott a helyük.
@Anti Anyag: "Ezer szerencse, hogy Gyurcsány mögül sokan erre szálltak ki, sőt ebbe még az SZDSZ is szabályosan beledöglött."

Igen, tényleg ezer szerencse! A mai napig is ennek a következményeit szívjuk. Azt, hogy minden Gyurcsányra lett kihegyezve azért történt, mert ő Orbán ősellensége. A hozzád hasonlók, meg simán benyalják. Az, hogy az MSZP-n belül (demokratikus módon :-DD) több csoportosulás létezett és mindegyikük a saját kis mutyijára hajtott akár Gyurcsányt letámadva is, valahogy mindig feledésbe merül. Az öszödi beszédnek éppen ez volt a lényege, nem az, hogy Gyurcsány hazudott, hanem az, hogy ezek az érdekcsoportok szépen megvezették a népet, a választókat. És hogy ez mennyire így van, nézd meg a mostani "legnagyobb ellenzéki párt" működését! Egy-két parlamenti nyafogástól eltekintve nulla! Nagy valószínüséggel ez így is marad, hiszen azon kívül, hogy Gyurcsány kilépett, nem változott semmi. Az SZDSZ pedig az egyik legnagyobb rendszerváltó párt szintjéről sikeresen lekűzdötte magát a béka segge alá a nagy "liberalizmusukkal", aminek az igazi liberális szemlélethez vajmi kevés köze van. Azt hitték, hogy mivel a koalícióban ők a mérleg nyelve, majd a farok fogja csóválni a kutyát. Annyi előrelátásuk már nem volt, hogy ha a kutya megdöglik, a farka sem él tovább. Itt az eredmény. Eltüntek a süllyesztőben, a FIDESZ-nek meg itt a korlátlan hatalom. Lehet tapsolni !!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne légy butus és ne szopd be azoknak a vetítését akik szerinted is "csupán csak" lopnak. Miért is mondom ezt? Tudod "aki lop az hazudik is." :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én is láttam jópár esetet, amikor a parlamentben a jobbik és az lmp azonos állásponton volt, gyakorlati kérdésekben (nem Tiszaeszlár meg tilcsuk be Faludyt). Én úgy látom, hogy olyankor tették a dolgukat. Nem akarom, hogy az állítólagos képviselőink ráció helyett indulat, szimpátial vagy protest-hozzáállás alapján véleményezzenek fontos kérdéseket. Ettől még senki nem gondol lmp-jobbik szövetségre.
@Karipapa01: te gyakran pityeregsz azon, hogy az mszp így a megérdemelt helyére, a történelem pöcegödrébe került?
@Karipapa01: Te nagyon tévedésben vagy.

Én nem Orbánnak hiszem el, hogy Gyurcsányék és a libsik gagyik és ugatják a demokráciát és a gazdaságot, hanem láttam.

Hiszen épp ezért szavaztam Orbánékra.

Szerinted itt megtévesztettek Orbánék több millió embert? :)))))))))))))))))

Nagyon naív vagy te és hülyének nézel másokat, kb. mint egy lelkes, de nagyon buta SZDSZ tag.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem te vagy a legnagyobb demokrata.Fel kéne téged hatalmazni, hogy eldöntsed, hogy kik vehetnek részt a parlamenti választásokon,azok közül kiket szavazhatnak be a parlamentbe, ott milyen törvényeket hozhatnak, stb. Szerintem ez lenne a liberális demokrácia legfejlettebb állapota.
@Gábriel angyal: Nálam egy kis lopás és hazugság belefér. De más polgárok fenyegetése, zsidózás, rasszista kiszólások nem.
Gusztus dolga, kinek mi jön be, nem?
@saravad: Az lmp-vel a karakter és a karakánság hiánya a legnagyobb problémám. Sosem tudom kivel mikor állnak össze egy kis szavazatért, kis népszerűségért. A jobbik is jobban tudja mit akar és mit képvisel mint ők. Sőt még a dk is, pedig azok se egy karakteres párt.
Inkább álmodozzatok a bűvös 5%-ról
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én sem hiszem, hogy lenne épeszűbb Jobbik, a cigányozás és zsidózás és vonulászás a lényegük, a cigánygyűlölők és az antiszemiták tartják életben ezt a pártot, semmi más. Képmutatók, amikor az EU ellen beszélnek EU-s fizetéseket felvéve, ostobák, amikor az EU-ból való kilépést erőltetnék egy olyan gazdasági helyzetben, amikor csak az EU-ban maradás tart minket a felszínen.
@kennyking: Ó, én még ennél is demokratább és liberálisabb vagyok. Én azt mondom, minden nagykorú és cselekvőképes szavazzon. Még te is, ha beleesel.
Miért, talán ez probléma?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Nálam egy kis lopás és hazugság belefér." Nem OK mert ettől élednek a nácik nem?? :) Ja és mielőtt elindulsz szánj erre esetleg 5 percet. :)

youtu.be/CgyTBfAjl0Y
@Anti Anyag: :) Igen, azóta azt is látjuk, hogy Orbánék megtévesztettek több millió embert (bár olyan sok nem is kellett hozzá:).
@Failer: Ez mi akar lenni? Új általános áfa kulcs? Fizu emelés? Ennyivel emelkedjen a csoki kakaótartalma? A népesség száma ennyivel növekedjen? A búzatermésé? Légy egy kicsit konkrétabb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha a regisztráció adatait összeveti a rendelkezésére álló adatokkal, máris tudja hány határon túlról majd szervezetten spontán szavazót importál és helló
,,varánusz''

ne szégyenítsd már ezt a szerencsétlen hosszúnyakú izmos aranyos gyíkot azzal, hogy az ő nevében ilyen liberális patkányságokat írsz az internetre :(
@Gábriel angyal: "Huszadikán dögmelegben mijafasznak politizálni??? ;)"

Még a szemét időjárás is a mocskos buzikkal van!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" Pontosan miért kellene elfogadni? Csakmert parlamenti párt? Ez legitimálná őket? Nem hiszem. Attól még, hogy végbélrákos vagy, attól még ki kell vágni a daganatot, hiába van a szervezeten belül.
Nem minden parlamenti pártot kell ostoba módon támogatni, csakmert beszavazták. "
" Én azt mondom, minden nagykorú és cselekvőképes szavazzon. Még te is, ha beleesel.
Miért, talán ez probléma?"
Nem az a probléma, hogy én szavazhatok.Hanem, hogy szerinted nem legitim, akire én szavazok, az ne kapjon támogatást, stb.tehát semmi olyasmit, ami más pártoknak jár. Erre írod:-" Ó, én még ennél is demokratább és liberálisabb vagyok."
Szóval ez az.Ez a probléma.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na most azért te is tudod, hogy a Jobbik nem annak köszönheti a sikereit, hogy egykét tagja karlendít.

Ahogy annak idején az MSZP-SZDSZ sem annak, hogy van ott pár magyargyűlölő és ennek jól hangot is adott.
@Borvendég Deszkás József:

A poszt pont arról szól, hogy délben és egykor a politikusokra nem voltatok kíváncsiak. Az ingyen koncert más tészta, a háziszárnyast is csak az érdekelte, a lelkesítő beszédek meg nem.
@kennyking: Hidd el, egyszerűen nem is érti az ellentmondást.
@No_Fidesz_No_Problem: addig hazudsz csak szarzsák, míg be nem költözik melléd az első norvég família...
Fel nem fogom, hogy egy olyan alapvetően értelmes ember, mint Gábriel mi a bánatot keres ostoba kriptonácik pártjában...
@kennyking: Látom, rád is rádfér a kávé. Olvasd vissza amit írtam, és látni fogod, hogy az van ott cukorborsó, eszem azt a jobbik szimpatizáns szívedet (ha már eszed nincs, mert miért lenne), hogy attól még hogy most bent vannak, nem kell 2014-ben is bent lenniük, ha már ilyen népszerűtlenek. Nem kell a jobbikos bűnözést pártolni, nem igaz?
A kettő közötti különbséget már szimfónikusokkal lehetne eljátszatni, de te akkor se értenéd.
@Anti Anyag: Magyargyűlölő, ezt imádjátok, ezt a nem létező kategóriát. Ezzel etess mást. A jobbiknál nagyobb magyarokat lejárató formáció nem létezik. Rájuk inkább igaz az, hogy utálják az országot, mint akár Ficora is.
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
^^
Ölég érdekes, hogy nálad az ilyenek az értelmesebbek közé tartoznak....
Nem tűntek el a szavazók, csupán volt eszük és a kánikulában más proggramot kerestek maguknak.
Azt azért megjegyezném, hogy már az index blogjain is igencsak működik a cenzúra. És nem azokat tiltják ki akik mondjuk valóban megérdemelnék, hanem azokat, akik nem fújják az ellenzéki szelet. Egyre több poszt előre moderált.
Persze, így hiheti a jónép, hogy feltörtek az ellenzéki szavazók:)
@Anti Anyag: "Én nem Orbánnak hiszem el, hogy Gyurcsányék és a libsik gagyik és ugatják a demokráciát és a gazdaságot, hanem láttam.
"

Ezzel szemben "Orbánék" természetesen nem "ugatják" a demokráciát és a gazdaságot :-DDD
Viccet félretéve: ilyen, hogy "Gyurcsányék" soha nem volt eddig, éppen az MSZP-n belüli igencsak heterogén csoportosulások miatt, mint előzőleg erre már utaltam.
Hozzáteszem, soha nem voltam SZDSZ-tag, mivel az SZDSZ demokrata párt volt, de nem liberális szemléletű. Ők a nevük alapján (SZABAD demokrata) lettek ebbe a kategóriába sorolva és próbáltak ennek megfelelni. Kurva nagy hiba volt! Aki demokrata, legyen az, aki meg liberális, az is legyen az. És itt lehet oktatni, hogy a nyárfa levél és a tölgyfa levél is falevél! Meg lehet dumálni a polgári demokráciáról is. És a nem polgári demokrácia? Egyáltalán ki a polgár?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "A Jobbik tegyen bele pinát és autósüldözést, akkor, talán..."

Esetleg lehetne szerződtetni Torgyánt - kompenzálandó az eltelt időt, krumpliorral, letolt gatyával. Előtte persze felmérni, hogy a repülős dinasztiát nem csúfítja-e egy zsidó felmenő.
Nem tűnt az a tömeg sehova, csak nem erőltették a 40 fokon való ácsorgást :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Azért megnyugtató, hogy a jobboldal a következő jobboldali kormány jövőjét a teljesítményére, és nem választási """reformmal"""" képzeli el, nem?
@Anti Anyag: "Na most azért te is tudod, hogy a Jobbik nem annak köszönheti a sikereit, hogy egykét tagja karlendít."

Pedig Csekk elvileg sokkal okosabb annál, hogy azt higgye, akik rájuk szavaztak az mind karlendítő volt. :)

Jut eszembe ha már karlendítés. Az is cuki, hogy megy a "demokratikusan érzékeny" nyavalygás amiatt, hogy bevágtak 2 évre néhány luvnyát mert megszentségtelenítettek egy orosz templomot, de azon már nem annyira nem sikítoznak ugyanezek, ha mondjuk egy részeg német vagy osztrák 10 évet kap karlendítésért.
@ErrOr: Ezek lennének azok a bátor hazaffyak, akik bármilyen áldozatra képesek lennének? Ha csak úgy, a maguk örömére féltik magukat a naptól, mi lenne ha az országért kellene kiállni? A végén még feketére égeti a nap a fehéreket, így meg honnan tudná novák hogy kit kell kikergetni a fehér európából?!
@Gábriel angyal: Az alkoholos, kábítószeres befolyás alatt elkövetett bcs mindig súlyosbító és nem enyhítő körülmény.
Ha nem ivott volna, talán nem lengeti a karját.
Azt pedig ne feledd el, hogy a náci karlengetés (amit a jobbikos haverjaid előszeretettel előadnak nagygyűli után a metrón a maguk örömére...) kicsit más, mint egy templomban arról énekelni, hogy putyin nem jó ember és nem demokrata...
Az egyik egy világháborúra és kegyetlen népirtásokra emlékeztet, míg a másikról max putyin jut eszedbe...
Zongorázzam talán a különbséget?
@Anti Anyag: Hát, nekem is ez jött le.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De. Tulajdonképpen normális. Mert a forradalom felfalja gyermekeit. A közös ellenségkép körüli viták meg az erre alapuló pártokat.

@Anti Anyag: Szerintem Orbánék megtévesztetek nagyon sok embert. annyiban mindenképpen, hogy tévedésben tartották. Valahogy úgy, ahogy a Te mondád szöveg szól. Azt semmondták, hogy hülyeséget tetszik gondolni, ha azt hiszik, demokrácia lesz.

Gyurcsány sem volt szent. Ó nem. De Orbánhoz képest született demokrata.

"A jobbik eszméi mindig népszerűek lesznek. Ezt egy kétéves is tudja." Egy kétéves lehet, hogy csak ennyit tud :-) A valósághoz közelibb állapot, hogy tetszőleges tömegben van 3% körüli csöcselék, akik a "buli van" szemlélet mentén keverednek oda. Bármikor, bármilyen szöveggel buliba hívhatóak. A felelősség ott van, hogy ezeket felbíztatja-e valaki, és ezzel elrántja a szintén törvényszerűen meglevő 4-5 százaléknyi radikalizálható réteget, vag sem. Ha igen, akkor ezek és az általuk közvetlenül befolyásolhatóak (kb. 15-20% összlétszám) már alkalmas lehet arra, hogy akár tömegeket megmozgasson.
A TV-székház felgyujtása pl. mutatja, hogy a FIDESZ és csatlósai esetében ez a felelősségérzet hiányzik (A Kossuth téren Fidesz-képviselő is felszólalt).
A csendőrnosztalgikus gárdabulik rendőri védelme azt mutatja, hogy a kormányzati szándék is a szélsőségesek fel/kihasználása.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lezongorázhatod csak ez nekem "enyhén" iráni fílinget okoz, ami miatt ti annyira szoktatok sírni errefelé. :)
@Jaffar:

A többi dzsobbikoshoz képest kifejezetten értelmes. Oké, nem az ő arcképével fogják kitapétázni az MTA falait, de azért az övéihez képest egészen emberszabású.
@tarackos: "Viszont van rosszabb a másodosztályú focistától: a nácik. "

Nem biztos, hogy itt kisebb-nagyobb relációsjelet kell használni.
Goebbels doktor szakmai iránymutatásainak kiaknázásához nem kell NSDAP.
@xanax:

"addig hazudsz csak szarzsák, míg be nem költözik melléd az első norvég família..."

*

Hát így beszél egy igazi szélsőjobbos?

Ja, hogy igen? Akkor én kérek bocsánatot a rácsodálkozásom miatt :D
@Gábriel angyal: Kormorán, vas albert emlékezete? Hm, legközelebb a mein kampfot fogják énekelni a következő linkeden?
No offense, de a jobbikos-fideszes szubkultúrától meg tudnál kímélni? Nem jön be, ahogy a techno sem. Bár más okból.;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Basszus, hogy te mikkel tudod magad vigasztalni, nem semmi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Te meg leszel lepődve ha ezért

"Fabius úgy van
a jobbikkal, mint az lmp. Hajlamos átsiklani
afelett ami a jobbik, és csak azt látja, hogy
bent van, kevés korrupcióval és szövetségest
lát benne kormányalakításra. "

ki fog vágni a francba? Én nem. Igazából azt hittem megteszi ezt az előbb, mikor a demokrataságát kérdőjelezted meg. A Jobbik gyűlölete elvakulttá tesz és nem gondolodsz mennyire sértesz meg közbem másokat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" attól még hogy most bent vannak, nem kell 2014-ben is bent lenniük, ha már ilyen népszerűtlenek. "
Ha annyira népszerütlenek lesznek, akkor nem is lesznek bent.( Lásd szdsz.)Netán, te, mint demokrata közvéleménykutató úgy döntesz, hogy 20% a Jobbiknak, az népszerütlenség, tehát nem lehet parlamenti párt, sz szdsz pedig 0,2%, az népszerű ( plusz demokrata)akkor nemcsak parlamenti párt, hanem egyenesen kormánykoalícióba léphet a szintén népszerű DK-val( 3%) és LMP-vel(5%).
Nincs is felemelőbb érzés annál, ha az ember demokrata, liberális.Kár, hogy a borsónyi agyammal sosem lehetek azzá.Nekem csak a nácibűnözés támogatása marad.
Egyébként így 20-a körül, mikor már kiküldték a magasabb számlákat, itt a beiskolázás, a nyaralás elvitte a megtakarítást, nos, még a kocsmák is üresebbek, nemhogy a tömeggyűlések.
A jobbik pont a középosztályba még kapaszkodó, de egzisztenciáját féltő rétegben népszerű szerintem. Bár ez széles réteg, munkanélküli huszonévestől nyugdíjas tanárig, tengődő szakmunkástól aggódó egyetemistáig.
@Disintegrator Rising: " te gyakran pityeregsz azon, hogy az mszp így a megérdemelt helyére, a történelem pöcegödrébe került?
"

Igen, pityergek ! De nem azért, mert "az mszp így a megérdemelt helyére, a történelem pöcegödrébe került? ", leszarom, hova került, a saját bajuk, oldják meg, ha tudják, vagy adják fel. Azért pityergek, mert nem kis létszámú helyet foglalnak el a parlamentben, de minek? Mondj egy értelmes indokot, hogy ott legyenek! Ha már a saját hülyeségük miatt elszabadították az ámokfutást, legalább (ha eredménytelenül is de) küzdenének a megfékezéséért. Persze, ők még csak a felkészülés stádiumában vannak, nekem meg már a türelmem fogyott el így 24 év után. Van okom pityeregni !!!
@No_Fidesz_No_Problem: Rá se ránts. Én nem norvégok, hanem romák mellett éltem a népszínházon albérletben három évig egyetem után, mégse lettem jobbikos.:D
Ez biztos azért van, mert szabolcsi lány vagyok, és csernobil nyíregyhez közelebb van, mint pesthez.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ne az legyen a bátorság mércéje, hogy kiállnak-e 40 fokban egy politikai rendezvényt meghallgatni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Buzi, pornós macska, zsidó jobbikos fajvédô... mi lesz még?"

Kifordítják a rovásírásos pólójukat, és héberre transzliterálják a szöveget.
lexarom a dzsobbikot... a lempet is és a maszopot is

drzorvbány a hibás... a fides mafia mindent ellep és ellop
(nemcsak pénz... a multat s jövendőt és még a társadalmat is)

minden politikus lámpavason végzi...
@Borvendég Deszkás József: "Ez 13 óra körül volt."

Szegény Gábrie! Hát már te is, nemzettesvére, Brutus!?
@kennyking: Hallgasd végig újra a szimfónikus zenekart.
De haladsz, annyira buta mégsem vagy, hogy leesett, itt nem a legitimitásról van szó. És igen, remélem szépen menetelnek a miép kitaposta úton, a feledés jótékony homálya felé. Ne várd, hogy sok ember ontson könnyet, hogy egy neonáci párt elveszti a szavazóit. Ez a normális, inkább örülj neki, ahogy az mszp bukásának örültél. Ez jó dolog, ha a neonácik visszaszorulnak, kevés ennél jobb hír akad manapság.
Örülj neki, és még liberálisnak se fog senki nézni.
@saravad: És a Jobbik tudja az egzisztenciális biztonság reményét nyújtani? Szerintem az értelmesebbjének nem.
no komment

Sorok között: Szemben a nyugattal?

Az iráni propagandatelevízió a magyar kormány és az Európai Unió, illetve az IMF szembenállásával foglalkozik.
@saravad: Én sem hiszem, hogy csökkent volna a Jobbik támogatottsága. Én nem is örülnék annak, hogy gyengüljön ez a párt, mert minél gyengébbek lesznek, annál valószínűbb, hogy 2014-ben összebútoroznak a FIDESZ-el.
@Anti Anyag: "akkor komolyan megijedtem a demokráciát illetően."

Nyilván a zemútkétév alaposan megnyugtatott.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Pa-dö-dö, esterházy emlékezete? Hm, legközelebb Bakunyin anarchista alaptételeit fogják énekelni a következő linkeden?
@AnnaKarenina: Szerintem sem. Ez nem a politikai hitvallásom volt, csak megfigyelés...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Arról nem is beszélve, hogy pld. az USÁ-ban ez a vélemény nyilvánítás része. Franc se érti hogy akkor, most hol van igazi demokrácia??? :)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

A Jobbik egy, a demokráciával, és az emberi és állampolgári alapvető jogokkal szemben álló alakulat. Nem látom be, miért kéne őket megérteni, vagy szóba állni velük. Vona kerek perec kimondta, hogy tagadják a demokráciát, ilyenekkel sehol sem állnak szóba.
@Anti Anyag: Hogyne értenénk az ellentmondást. A probléma az, hogy, a hibásan értelmezett demokrácia miatt olyan pártok is elindulhatnak a demokratikus választásokon, amelyek alapvető felfogása nem igazán demokráciakompatibilis. Aztán amikor amikor hatalomra jutottak, akkor hajlamosak felrúgni a játékszabályokat, és akkor már sokkal nehezebb kiebrudalni őket a hatalomból. De ez nem csak a szélsőjobbos pártokra vonatkozik. Például engem a hányinger kerülget a Thürmer féle komcsi/munkás vagy hogy hívják őket párt puszta létezésétől is. Szóval mi a teendő? A demokrácia nem azonos az anarchiával. Nem arról szól a demokrácia, hogy megtaláljuk az egyetlen helyes, igaz utat, és akkor tűzzel-vassal mindenki arra, vagy lesz nemulass, hanem arról, hogy senki ne kerülhessen olyan hatalom birtokába, hogy korlátozhassa a te útkeresésedet.
@Neolibsi: én kezdettől arra számítok, hogy össze fognak jönni, csak nem örülök ennek.
Reggel hallgattam Cegléd polgármesterével az interjún az ezerszer elátkozott Klubrádióban persze, hol máshol? Nem tudom, ki a faszi, milyen színű, de azt mondta, hogy ótvar hazugság volt a roma támadás híre , mert semmi ilyen nem történt. (az érthető, hogy idegesíti az embreket, ha házuknál üvöltöznek vadidegen állatok)

Vannak ilyenféle gondjaik -mondta az interjúban, mert vannak roma bűnöző családok náluk is, de aznap épp egy roma-magyar összefogással kiganézott, felépített virágos parkot adtak át napközben együtt örömködve.
Aztán jött a jobbikos szennyáradat este: a Fradi-Ute-köménymag, mint a magyarok eleje kéz a kézben balhészagra, miután szétcseszték fél Budapestet nagy hazafiságukban.

Arra a jobbikos hadovára, aminek semmi alapja sincs, hogy kiosztanak Cegléden x szociális lakást a romáknak, sőt a polgimester is már eltett ebből a pénzből 16 milliót.

A városvezető szerint nem volt véletlen aug. 20-ra időzíteni a dolgot, ahogy az sem, hogy egyszerre három jobbikos honatya (jaj de mostohák!!) száguldott le műsorozni oda. Kampány Csanci kompenzálására a legmocskosabb érvekkel, hazugságokkal, szemétségekkel. És überhülyékkel.
@Marcellusca: "Nem fityiszfanok is jelentkezhetnek?"

Természetesen. Az előregisztrációt megelőző regisztrációs részvételre felkészítő átnevelőtáborban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most is "csupán" a lényegen siklottál át. Az pedig ugye Reményik Sándor verse. :)

youtu.be/NJxEzF8zf1g
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
kedves zeneértő barátom, én örülök , hogy a neonácik visszaszorultak.Bár ez elég régen volt, úgy 45 tájékán.
Az mszp visszaszorulása pedig azért nem felhőtlen öröm, mert a visszaszorulásuk oka, hogy tönkretették az ország gazdaságát.Én nekem az is jó lett volna, ha marad az mszp még valahány ciklust, és száguld az ország gazdasága.
És reméld erősen, hogy a Jobbik menetel a feledés homályába.Én is remélem, mert akkor az azt jelenti, hogy megoldódtak azok a problémák, amik kiváltották a Jobbik létét és népszerüségét.Nekem tökmindegy, hogy hogyan hívják a kormányzó pártot és az ellenzékét, ha békében, nyugalomban és szolíd jólétben élek, pontosabban él az ország lakossága.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Vona kerek perec kimondta, hogy tagadják a demokráciát, ilyenekkel sehol sem állnak szóba."

Ugye tudod, hogy ez sem igaz. Akkoriban ezt is kitárgyaltuk de lehet nem ártana ismét megnézned, hogy is szólt ez szó szerint. :)
@GeoCracker: Az a gond benned is, hogy itt politizálsz, nyilván okosnak is tartod magad, de valójában te nem veszed figyelembe az emberek gondolkodását.

A többség nem pártszimpátia alapján demokrata, hanem mert neki is érdeke. Én megértem, hogy pld. 2006.október 23-án az azelőtti ZV székház béli események hatására az MSZP-ben és az SZDSZ-ben Gyurcsányék radikális szárnya került helyzetbe (nyilván nem véletlenül), de a többség azt látta, hogy a rendőrök brutálisan rámásznak a fideszes szimpatizánsokra és azóta az is kiderült, hogy az ürügy sem áll, azaz a "Kossuth tériek" sem támadták meg a rendőröket.

Ezt sem te, sem a többiek nem magyarázzák meg maguknak, pedig nagyon lényeges, mellékesen ez egyben Gyurcsány és az SZDSZ végét jelentette. (Az MSZP-SZDSZ mögött állók azonnal látták, hogy ez nagyon nagy hiba volt, persze már későn, a FIdesz igen rendesen le is vette ezt a labdát).

Na most ennek fényében demokratázni a ballib oldalt és antidemokratázni Orbánékat egyszerűen röhejes. Neked és a hasonlóknak nem, mert fejed elfordítod és kész, mintha meg sem történt volna.
@Anti Anyag: "az antiszemitizmus elleni küzdelmet az emberek 99%-a magasról szarja le. "

... amíg annak nincs kézzelfogható és érdemi jele - és ezzel így voltam én is.
Mára már aláírt és aláhúzott bizonyítéka is van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, kérdeztem Fabius-szal csevegvén valamelyik éjjel, Pécsre miért nem rohannak és keresik ők is Fekete László habfehér gyilkost? Erőszakos vadbarom, most is ült nyolc évet késelésért, rablásért, minden szarságért, és már egy 21 fiú élete is a lelkén szárad. Na lehetne felvonulni ellene üvöltözve.
@kennyking: Na látod erre szoktam azt mondani, hogy én lennék a legboldogabb ha jobbik se lenne, csak soha senki nem hiszi el nekem. :)
@Gábriel angyal:

Te tényleg olyan végtelenül ostoba vagy, hogy azt hiszed, a három lányt (és nem luvnyát, büdös mordori paraszt) azért küldik lágerbe, mert "megszentségtelenítették a templomot"???

És állítólag te még az okosabbik fajta jobbikos vagy. Képzelem a többi milyen lehet, gondolom mint egy rakat autista buckalakó.
@ErrOr: Nem bírják a 40 fokot, nem tudnak kiállni pár rendőri pofont, cegléden egy kerítés mögül kiabálnak a rendőrökre....
Hát, reméles hogy sose leszünk az ő nagy bátorságukra rászorulva, ahogy ők rászorultak az EU-s pénzekre.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én lennék elvakult?
Ha kivág, kivág, ezt bármikor megtehette és megteheti. Kedvelem annyira, hogy megmondom neki őszintén a véleményem. Nem fogok azért alakoskodni, hogy ne vágjanak ki. Ha megteszi, az azt jelenti, hogy betaláltam, és mindenki tudni fogja, hogy igazam van. Ezért nem tette meg. Nekem ez jön le, az lmp-nél még igazam is van, ez pedig gáz.
Engem a bértrollokkal ellentétben nem befolyásol a fenyegetése a véleményemben.
Amúgy pedig ha az, hogy nem siklom át a zsidózáson, a gárda masírozásán, a cigánybűnözés meg fehérember európában, trianonozás, heil hitlerezés felett gyűlölet, akkor gyűlölöm őket.
De talán túl messze vagyunk, és túl keveset beszélünk, és túl kevés magyar túlélő mesél arról kishazánkban, ami miatt a jobbikot nem szabad sehol megtűrni. Pedig echte református családból jövök, mégis borzalmas látni, hogy milyen tapontatosan néznek sokan félre mikor kicsúszik egy cigányozás, zsidózás, vagy bármilyen rasszista megjegyzés.
De ez már az én problémám.
Gondolom csattogtatta, amíg van mit. Mivel jelentkezett a főrabbinál, gondolom rövidítésről tárgyalt. De az a minimum, hogy a maradékokat közszemlére teszi. Vagy felajánlja állatvédőknek (alapos fertőtlenítés/hőkezelés után) jótékony célra. Kb. egy csivava vacsija?
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "Fel nem fogom, hogy egy olyan alapvetően értelmes ember, mint Gábriel mi a bánatot keres ostoba kriptonácik pártjában..."

Orbán is síkhülyékkel veszi körül magát, hogy relatíve félszemű lehessen a vakok között...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
" Vona kerek perec kimondta, hogy tagadják a demokráciát, ilyenekkel sehol sem állnak szóba."
Kerek perec, hazudsz.( Vagy csak tudatlan vagy, egész pontosan , félreinformált.)Vona azt mondta, hogy nem demokrata abban az értelemben, ahogyan azt ma a magukat demokratának vallók magukat tartják. Én sem szeretnék olyan demokrata lenni, mint gyurcsány, kóka, vagy demszky.Ha te igen, lelked rajta.Engem nem zavar.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na tessék én meg azt hittem amiatt kezdesz el rettegni, hogy ami mondjuk ausztriában 10 év az az USÁ-ban 0. :)
@Gábriel angyal:

Valaki vagy terhes, vagy nem terhes. Vagy demokrata, vagy nem demokrata. Én ilyen faék egyszerűen gondolkodom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kinek mi a bűn? Gabe-nek a templomban zenélés (amiért valószínű szép pénzt fizettek, mert egy egyházban sem kettyintenek ingyen). Putyinnak a dalocskájuk nem tetszett.:D
@Gábriel angyal: De csak azért mert nem húzol érte szép pénzt.
@kennyking: Látom micsoda okos ember vagy barátom, hogy a neonácikat 1945 elé teszed. Gratulálok, látom háttal álltál a táblának mikor a történelmet tanították. No comment. Ez sok mindent megmagyaráz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ha kivág, kivág, ezt bármikor megtehette és megteheti.... Ha megteszi, az azt jelenti, hogy betaláltam,"

Nem mondod, hogy Stefikének ilyen sokszor igaza volt. :))
Szerintem a Jobbikot - sajnos - nem lehet leírni. Tény, hogy a hagyományos közéleti témákról nincs sok mondandójuk, nem is mozgatnak meg velük tömegeket, van viszont egy adu ász a kezükben: a romaprobléma. Amiről a többi párt vagy nem beszél, vagy ha igen, semmi olyasmit nem mond, ami az átlag magyar szavazó véleményével találkozna. Meggyőződésem, hogy a Jobbik azon lesz, hogy a választások idejére a végletekig kiélezze a cigány-magyar konfliktust. Ez az egyetlen esélyük. A feszültség szításában sajnos van egy partnerük is, az "ellenségem ellensége a barátom"-elv alapján: a megmaradt balliberális tábor, amelyik viszont a Fideszt szeretné ugyanezzel a módszerrel gyengíteni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Intézd el, hogy ne legyenek részei a politikai életnek. Mert amíg parlamenti párt szavazótáborral addig ha tetszik ha nem az ignorálás nem megoldás. Ezt eddig is kiröhögték és leszarták. Nincs más megoldás csak a beszéd. Rámutatni hogy a szimpatizánsaik többsége sem vevő már a ceglégezésre.

De aki ezt megpróbálja az leugatjátok és megbélyegzitek.
@wagem: SZEBB JÖVŐT TESTVÉREM! és egy hatalmas szegedi-metéltet az ánuszrózsád közepébe.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hagyd, ez vallás- és jobbikkárosult. A nagybaszom keresztényi megbocsátásban azért játszhatna, hogy nem tördelték az ikonokat a falról - amiket amúgy mázsaszámra hurcoltak ki az országból és még mai is - nem szartak az oltárra, énekeltek egy diktátor ellen, akinek a KGB-s seggét ez a Kirill ezerrel nyaldossa.

Imádja az "erőt" ez a Gábriel, pláne, ha három védtelen, vasággyal 20 kg-ós csaj ellen mutatja fel Putyin. De akik mégis tökösebbek ezer gárdistánál.
@shinichi: Az a gond, hogy a ballib pártok morálisan elvesztették azt a jogot, hogy ők mondják meg, ki és mi a demokrata.

Ergo, fórumokon ez a jog a szimpatizánsaikat sem illeti meg.

Persze nyilván gyakorolhatod, csak éppen senki nem veszi figyelembe.

Jobboldalon eleve nem merül fel ilyesmi, lévén itt nem divat, hogy ballib pártokat osztályozzanak. Ha Thürmer eléri az 5%-ot, nyilván a parlentben legitím, hiszen demokrácia van. Most az, hogy Thürmer egyes emberei visszasírják az orosz tankokat, nem fogja Thürmerék legitímítását megkérdőjelezni, hiszen demokrácia van és Thürmerék korlátozása antidemokratikus lenne.

Olyan ez mint pld. a halálbüntetés. Nincs, mert benne van a tévedés, sőt szándékosság lehetősége.
@ErrOr: "nem erőltették a 40 fokon való ácsorgást"

No, ennyit a Don-kanyart megmagyarázó harcos nemzettestről.
@Anti Anyag: Bocs:-) De talán, ha még egysszer elolvasnád.
A csöcselékre nézve nem irtam pártszimpátiáról. Wittner és Schmitt fellépése a turulklub gyülijén tény.
A demokrataságról Orbánhoz képest irtam. :-)
Nem szentenciákat, mint Te, hanem véleményt:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ebben kennyking-nek teljesen igaza van. Teljesen mindegy, hogy valamiben faékesen gondolkodsz vagy sem, ha közben ferdítesz és nem pontosan idézel valamit.
@Sir Galahad: Ember, ahol a Jobbik egy településen megjelenik, ott nem kell kiélezni a cigánykonfliktust, mert a Jobbik épp azt használja ki, hogy ott már alaposan ki van élezve.

Ha pedig úgy oldja meg, mint pld. Gyöngyöspatán, az akkor igen nagy pozitívum.
@a szív fészkei: Szia Szív! Legalább lesz aki tovább viszi a fáklyát, ha Fabius berág és kivág.
@kennyking: @Gábriel angyal:

SZÓ SZERINT ezt mondta, úgyhogy be lehet kussolni:
"„Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzeti szocialisták, de demokraták sem vagyunk” – mondta pártja eszmeiségéről Vona Gábor pártelnök szombaton a Jobbik évindító rendezvényén Budapesten. "

nol.hu/belfold/vona__elkerulhetetlen_a_fegyveres_konfliktus?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201208

A mellébeszélésetek meg nem érdekel.
@AnnaKarenina: " És a Jobbik tudja az egzisztenciális biztonság reményét nyújtani?"

Nem tudja ! De egyet megpróbál: rákényszeríteni a kormányzatot, hogy foglalkozzon azokkal az emberekkel, akiknek az "egzisztenciális biztonság" a saját életük, testi épségük, házuk, kiskertjük, pár ezer forintos minden eshetőségre összekuporgatott vagyonkájuk, összegezve: mindenük. Mert ameddig nincs balhé, a kormányzat könnyen feltételezheti, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve". Itt nagyon kevésnek tünnek a választások előtti határidős ígérgetések. Ha maga a belügyminiszter képtelen rendet tartani az országban, illetve a "rendcsinálás" arra korlátozódik, hogy védelem alá helyeznek bűnözőket, előbb-utóbb minden ember kifejleszt magának valamilyen egyéni megoldást. Az egyik lőni fog, a másik segítséget kér. És kitől kérjen? a belügyminisztertől, aki eddig sem tudott rendet tartani, vagy valakitől, aki meg is tudja védeni. Azoktól, akik esetleg "reményét nyújtani". Csak úgy mondom...
@GeoCracker: Ez nem szentencia, hanem leszűrt véleményem. Azt aláírom, hogy a HírTV nagyon is tudatosan alakította ezt ki, de ha nincs Gyurcsány, nincs anyag.

Más a demokráciafelfogásunk, elmegyünk egymás mellett.
@Sir Galahad: én tudok egy sokkal egyszerűbbet. Ha pld. Cegléden a rendőrök mér az első bejelentést hónapokkal ezelőtt komolyan veszik, nem lett volna semmi gáz.

Milyen ciki a magyar államra és a tendőrségre nézve, hogy pincéreket kell állandóan hívogatni, hogy bárki is megemelje a redves seggét ha baj van.:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ahová ők kellenek, oda egyikre sincs szükség.
@Fabius: De erre jöttek létre! Vagy hívta életre őket Orvbán a polgári körös hónaljmelegéből, kimondatni velük olyat - egy a zászló alapon - amit neki még kicsit zsenáns, bár mindig céloz rá, kacsintva!!

Bankárkormány, idegenszívű, Budapest nem votl az ország fővárosa, stb. - ezt mekegi ő, de aki ebből sem ért (mertz sz túl szofisztikált ), az menjen zászlóégető szeánszra Vonával. Ott kimondják a tutit, akárcsak a meccsen,a miért máig senki nem kért elnézést.
Munkamegosztás, nem igaz, hogy nem látszik!
@a szív fészkei: El vagy varázsolva szerintem. Akkor lenne igazad, ha mondjuk a tatárok, törökök vagy a labancok ugyanazok lennének mint most. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Elnézést, ha ma vagy tegnap valamelyikőtöket megsértettem volna, de tartom: az ignorálás az egyetlen megoldás. A párbeszéd legitimálja őket.

De mindegy lelépek, amúgy is egyre érthetetlenebb számomra, ami ezen a blogon folyik.
@Gábriel angyal: Hát igen, de azóta nem tudunk róla, mi a vona demokrata definiciója. Valószínűleg azért mert a demokrata, demokrácia hiányzik a szótárából, ahogy a tolerancia és a békés egymás mellett élés is.
@Anti Anyag: Szóval a jobbik úgy nyomul, hogy állítólagos elkövetésekre hivatkozva aktivistákkal behivatják magukat lőgyakorlatra, meg bográcsolásra, meg lövöldözős sétafikálásra, kis rendőrökkel való konfrontálódásra. Addig szítják az indulatot, amíg sikerül elzavarni a polgármestert (ami cegléden nem fog menni, mert nem független, hanem fideszes és ezt ugyan ki nem szeditek a fidesz szájából), előrehozott választásokig még tovább szítani az ellentéteket, míg meg nem választják a következő polgármestert? Good plan.
@moszkvicssluszkulcs: Épp arról szól, hogy a Jobbik rendezvényén még izzadságszag se volt ember híján. ;-DDD Mi erőlködés van abban, ha ezt valaki leírja?
@Gábriel angyal: Nem olyan bonyolult ez: ahol nem vertek le vesét vörös csillagos házban, ott a vörös csillag is legális viselet.
Oszt hogy hová engednek be karlengetve vagy csillagos usankával az szalon kérdése.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kiragadott részlet, van az tovább is.Ja, Nol.hu? hahaha...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sajna nem szimpla elzárás, bár az i s őrület, de két év Gulag!!!
@Gábriel angyal: Engem nem azért vágna ki, mert zsidózom, meg baltával kergetnék virtuálisan bárkit is.
Hanem azért, mert nem értek vele egyet és megmondom a véleményem anyázás nélkül.
A kettő nem ugyanaz.:P
@Anti Anyag: Szerintem meg Te vagy nagyon buta és naív, ha nem látod hogy orbán mit tesz ezzel az országgal. A demokráciának amióta hatalmon van csak a foszlányai vannak. Ellenben a droidjait még el tudja kábítani a hülye elmebeteg szövegeivel. Normális ember már aki egyáltalán hitt neki, és nem látott át rajta kezdettől fogva, már réges rég csak pojácának tartja. És nem vagyok se komcsi, se libsi.
@Gábriel angyal: Egyetértek. Egyes helyeken a cigány bűnözők lényegében uralják a települést, miközben a TV-ben a rendőrvezető a vöröskeresztes dobozok elleni hadjárat fontosságáról beszél, majd a felháborodás hatására arról, hogy na jó, elnézik, ha pár hónappal idősebb a doboz.

Aztán 2 hónappal később kiderül, hogy az ország legfontosabb problémájának okai ők, a kiterjedt rendőrségi korrupció.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
" Én ilyen faék egyszerűen gondolkodom."
Nem is tudsz bonyolultabban.
@a szív fészkei: "vannak roma bűnöző családok náluk is, de "

Monnyuk, valszeg egyszerűbb volna kigolyózni a jobbikot, ha a vessző után nem DE, hanem ÉS állna.
@saravad: :-DDD Őket direkte vállon viszik majd szavazni, olyan értékesek.
@a szív fészkei: Ő provokál.:D Ha nem értek vele egyet, azt tán csak szabad elmondani?!
Mi az hogy, még a maradék tagokat is keresik. Reméljük, hogy már külföldön vannak. Ha az ugyan segít rajtuk.
@Anti Anyag: Hogy is mondtátok történelem tudós haveroddal? Hogy na aztán most csakis ti mondhatjátok meg neonáci párt szavazóként, hogy mi a demokrata? Ilyen nem b@szott még európa.
@kirsten: Milyen foszlányai?

Betiltották a ballib médiát? Nem mehetsz el szavazni? Korlátoznak valamiben?

Antidemokrata akkor lenne Orbán, ha elkezdene betiltani pártokat, vagy nem engedne 4 évenként szavazni. Megfélemlíti az ellenzéket azzal, hogy gyűléseiket mondvacsinált okokkal szétveri?
@Gábriel angyal: Van némi igazság abban, amit írsz, de azt a megállapításomat nem cáfolja, hogy a Jobbik ütőkártyája a cigánykérdés.
@Anti Anyag: Cegléden a bátor, kerítés mögül kiabáló gárdisták. Engem ez jobban boszant mint pár ellopott tyúk és uborka.
@kirsten: Az a komcsi és az a libsi, akire ezek mondják. Mert szerintük ez sértés. Szerintem meg az a borzasztó sértés, hogy fideszes, ez minden szart egyben jelent, pl.jóadag rákosista kommerséget + kis meinkapmfos ihletettséget is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 'Te tényleg olyan végtelenül ostoba vagy, hogy azt hiszed, a három lányt (és nem luvnyát, büdös mordori paraszt) azért küldik lágerbe, mert "megszentségtelenítették a templomot"???'

Egy zsidó jobbikos kiveri a biztosítékot, de egy exkágébés oligarchatipró szinténoligarcha ér annyit, hogy az ember higgyen, mint állat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te nem tudsz értelmezni?

Pedig azt írtam, hogy minden pártnak joga vanm elindulni, Thürmeréknek is.

Te szabnád meg, hogy azoknak ne lehessen joguk, akik szerinted nem demokraták. Erre engem fikázol.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" De mindegy lelépek, amúgy is egyre érthetetlenebb számomra, ami ezen a blogon folyik."
Faék egyszerüségű gondolkodással valóban érthetetlen.Viszont jó jel, hogy erre magadtól is rájöttél.Nem vagy menthetetlen.
Üdvözlet mindenkinek. Eddig diplomatikusan tartózkodtam a véleménynyilvánítástól, most is csak azért teszem, hogy mindenkinek világos legyen.

Varánusz a mindenkiben csalódottak, mindenből kiábrándultak gyűjtőhelye. Az összmondanivalója: "mindenki szar".

Mivel az _érzelmi_mondanivaló_ uralkodik minden bejegyzésben, ezért érdemes erős _fenntartással_ olvasni őket.

De hogy a konkrét vádra is válaszoljak: 2009 őszén is volt olyan fidesz-tüntetés, én emlékszem rá (és ti?) ahol pár százan voltak. A Kossuth téren, Budapest szívében. aztán bő fél éven belül kétharmadot kaptak.

Az hogy 2012-ben mennyien voltak a Jobbik-napon, semmit sem jelent 2014-re nézve. persze aki szerint minden szar, az mindenben alkalmat tud találni a kárörömre. Aztán majd akkor esik pofára, ha 2014-ben mégis szavazni kell. Akkor majd jó nagyot kell nyelnie, ha nem akarja lendületből pofánköpni magát, amikor tükörbe néz. Vagy nem szavaz senkire/érvénytelenül szavaz, stb. Mindhárom esetben teljesen hiteltelenné válik az, amiért a száját tépte olyan sok évig.

Ha még legalább például anarchisták lennétek, az még legitim is lenne. De arra már nem veszitek a bátorságot/fáradtságot, hogy politikai/ideológiai mondanivalóval ruházzátok fel. ennek hiányában pedig csak a hőzöngés marad.

Gyerekek: _hőbörögni_ mindenki tud.

ennyire kell a varánuszt komolyan venni.

Üdv
G
@Gábriel angyal: Akkor se hallgatnám meg, ha gömbös gyula szavalná. Inkább lődd a költő nevét, a vers címét és elolvasom magam. Nincs probléma, és nincs sértődés.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mert nem a te tyúkodat és uborkádat lopták el.Tipikus liberális hozzáállás.Ezért hatalmas akadály az 5% a választásokon.
@K.Tomoceusz:
Nem biztos, hogy akkora nagy gond az. Legalabbis a Fidesz oldalarol:

Kiutaljak az oroszokat (ebbol a dologbol legalabis), es a Gyurcsany-fele Deli-Aramlat kritikat ujratolthetik, hogy ok mindig is mondtak, hogy az oroszokkal nem lehet - es nem is szabad - mit csinalni.

Masreszt, ez egy jo indok lesz a Paks II mutyi forszirozasahoz, mert latva a Nabucco projekt allapotat, hatalmas mennyisegu energiaforrastol fogunk elesni mar 5-10 eves tavlatban. Vagyis az igy kieso (mert joval dragabban vehetnenk az oroszoktol) energiat MUSZAJ lesz az orszag egy atomreaktorral megtermelni.

Az mar mas kerdes, hogy a reaktort feltehetoen oroszok epitenek Viktoreknal is, de az meg annyira odebb van, hogy annak kommunikacios terhe majd csak evek mulva jelenik meg...
@Schwerer Gustav: Kedves Gustav!
Tény, hogy van összefüggés. Szegény lmp hogy megjárta március 15-én, voltak kb 10-en?! Most nem az lmp a legfényesebb kés a fiókban, csúszik lefelé. Ha egy párt hivatalos rendezvénye nem éri meg, hogy kizarándokolj oda, akkor az jelzésértékű.
De lehet hogy csak felfújuk, és álltak szegények a bajcsy-n és lestek, hol a vona meg a morvai!? Aztán elmentek a kfc-be vigaszkajálásra, és megnézték a tűzijátékot.
Üdv:
Q
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a nem bírják, meg a nem akarják között van egy kis különbség. Akik magyaráznak a melegről, meg bátorságról, mennyi ideig voltak katonák? Nekem nem egyszer kellett díszelegni 30 fok feletti ünnepségeken, kopjafa avatásokon 1-2 órás időtartamokban, mégsem éreztem szükségességét, hogy tegnap a napon ácsorogjak. A te elképzelésed szerint én nem vagyok bátor, szerintem meg nem vagyok hülye, hogy ha nem muszáj, akkor nem kapok napszúrást... bátorság =! napon álldogálás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" Engem nem azért vágna ki, mert zsidózom, meg baltával kergetnék virtuálisan bárkit is.
Hanem azért, mert nem értek vele egyet és megmondom a véleményem anyázás nélkül.
A kettő nem ugyanaz.:P "
Engem a Vincentről vágtak ki, ugyanezért, ugyanígy.Imádom a liberalis mezőt, ahol virágozzék ezer virág.
@kennyking: Loptak többet is. Van sebhely a lábamon is ahol megdobtak.
Erre varrjál gombot.
@Fabius: Ezek után senki ne szólja meg az én stílusom, mert fejbebaszom! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Addig legyen mindenki demokrata és liberális, amíg ezt a szart kell zabálni, hisz mondhatják, üvölthetik, barátságos focimeccsen is más ország himnusz közben. Ez vérdemokrata magatartás, ja.-. Sőt szerintük örülve kell zabálni a hitvány vackukat, amit elmélet meg politika címen idehánynak.

Ha ettől a nagy demokráciától hatalomra jutnak, a demokrácia lesz az első ami másoknak meg lesz szüntetve. Alig várják, de addig ide nekik minden jogot a szennyterítésre! Addig meg hájpoják a jó Putyint, aki ilyenkor - csajok bebörtönzésekor - nem egy leigázó ázsiai horda elő embere, hanem tökös vallást védő legény. Ázsiai mocsok kommer bagázs az oroszok csak február 13-án lesznek, amikor siratják Jobbikék nagy garral a nácikat és Szálasit a turulnál, hogy jaj az oroszok kiverték őket.

Ma ott nem kell demokrácia szerintük Pussyéknak mondhatni a mondókájukat, ott mehetnek a Gulágra ezért nagy gábrieles tapsitapsi közepette..

Hasadt agyamentek ezek, jól demonstrálják mindig.
@Schwerer Gustav: kiegészítés:

"mindenki szar" (csak mi vagyunk helikopterek)

jellegzetes, főleg liberálisokra jellemző, nihilista hozzáállás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Hogy na aztán most csakis ti mondhatjátok meg neonáci párt szavazóként, hogy mi a demokrata?"
Hiába vagy szimfónikus szakértő, ha szövegértelmezés nem megy.Hol írt ilyet bárki is?
@Anti Anyag: Nézd már a Klubrádió ellen hadjáratát! Ja, a sávos csövön nem tudsz kinézni, bocs.
@kennyking: Nem fogok zokogni, és nem fogom mélekkel bombázni. Ha megteszi, megteszi. Az ő döntése. De a véleményemet azért megváltoztani nem fogom, és tisztelem annyira, hogy elmondjam ha valami nem tetszik. Neked is elmondom, és veled még bántóbb vagyok, mint vele bármikor is.
@ErrOr: gondolom nem állsz előttünk melledet verve, hogy te mekkora hős madzsar vagy, aki meghalna a hazáért és a szent jobbikos ügyért.
@kennyking: Anti izéke egyértelműen, hogy kik (mszp, dk, stb) nem teheti.
Szövegértés.
@dr. mesterseges szinezek: már csak azért is megérdemelnék,semmi keresnivalójuk egy templomban azzal a bádogvödör-klopfoló szarral,amit szeretnének zenének hívatni. tudod,egy ótvar kis fogadásra be sem engednek nem odaillő öltözetben,ha meg böszmeséget csinálsz,ki is basznak. és ha még arra hivatkozol, hogy "feminista vagyok,meg rebellis,meg másként gondolkozó, azé'", hát körbe is röhögnek,teljes joggal. ők most akkor mártírok lesznek némelyek szemében,de legalább annyiéban tökéletes idióták és hidd el,rengetegen vannak,akiket sért az ilyen megnyilvánulás. részemről-bár nem vagyok elkötelezett templomba járó-annyi, hogy egyszerű tahóság bemenni egy templomba zörögni meg tahóskodni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Apád füle lát az LMP a Jobbikban partnert. Soha nem nyújtott be velük közös javaslatot. Amiben jobbikos részt vett, az mind egytől egyig közös ellenzéki indítvány volt, legfeljebb a szocik kiugrottak belőle. A szocik is számos közös indítványban szerepelnek a Jobbikkal, ugyanis a parlamenti matematika és a Fidesz erre kényszeríti őket.

Kabátlopási ügyek generálásában kiváló vagy, azt meg kell hagyni.
@a szív fészkei: No igen, és vérig vannak sértődve, és jön a persze mert a liberálisok azt hiszik ők találták fel a jogokat dumával, mint a múlt héten gábriel nekem.
Semmi más nem tudnak, csak visszaélni azokkal a jogokkal amiket biztosítunk nekik.
@iii: Jaj ne már, pls. Erről volt már vitán, és a közös indítvány amit benyújtottak, arról is vitáztam már eleget az lmp-s kiscserkészekkel. De hadd frissítsem fel az emlékezetedet, hogy mennyire nem volt: női kvóta. Az bizony jobbik-lmp közös indítvány volt.
@a szív fészkei: Azok elkenyeztetett kis picsak, amelyek minden orszagban vannak es megjelennek (magamutogato picsa Egyiptomban, Karsai Zita stb. politikailag veszelytelenek, de kijar nekik par pofon, mint a kolykoknek, akik nem tudjak, hogy hol a helyuk. 30 evvel ezelott nem felfuggesztett bori jart volna nekik, hanem elmegyogyi vagy f..z a p..ba, oszt jonapot!!!!
Egyebkent pont a Gero Andras irt arrol, hogy a verbalis eroszakot koceti a fizikai eroszak, tehat idoben helyre kell tenni az ilyen egyeneket.
@kennyking: Ja, már engem is egy csomó liberális helyről kivágtak, pedig épp az az elvem, hogy hatékonyan írni anyázás nélkül lehet.

Nem bírják ez ellenvéleményt, ehhez kell nekik ellenzékben legalább 40 év.
@Cirbolya_sentinel:
"Sorok között: Szemben a nyugattal?"

Ahogy a Bayer Zsoci eloadta (angliusul), hogy O(k) majd felmillioan (Bekemenet) vedtek meg a magyar kormanyt, hat az megerte, hogy felhivtad ra a figyelmet...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nme azt írtam, hogy nem teheti, hanem azt, hogy nincs rá erkölcsi jogalapja. Csak nálad gond a szövegértelmezés.

Közérthetőbben: Teheti, csak mivel elvesztették a hitelüket, mindenki magasról leszarja.

Most már érted?
"Eltűnt a tömeg a Jobbik mögül"

Én nem ezt látom! Viszont ork bán kavarásai miatt arányaiban még nőhet is a pártra adott szavazatok száma! Az én rémálmaimban 2014-re egy fityisz-csíkos-szoci koalíció körvonalazódik! :(
@Anti Anyag: Kitől mit vonnék meg?! Ha nem ugrálok, hogy júj vona gabika azt ne csináld, nem jó, nem fog szeretni anti anyag és kennyiking, hanem karba tett kézzel mosolyogva nézem ahogy eltűnnek a semmiben az jogfosztás?!
Az a baj veletek, hogy azt hiszitek, ha valaki nincs kibékülve a jobbikkal és megfogalmazza a véleményét, miszerint a magyar közéletben nincs helyük, akkor ha azt visítjátok, hogy az jogfosztás, akkor mindenki viszakozik.
Rossz hírem van, nem fogok. Ahogy a többi szokásos maszlaggal, fogással se tud a jobbik megvezetni, ezzel sem.
Vallom, hogy a jobbik ki fog hullani a parlamentből, és vallom hogy jogosan, mert egy neonácinak nincs keresnivalója ott. A legszebb, hogy nem kell hozzá semmi extra, csak maga a jobbik. Bele van kódolva a bukás.
Szóval, keress olyan bizonytalant, akit megijeszthetsz azzal, ha kritizálja a jobbikot akkor jogtipró. Mert nálam nem működik. Jó lenne, ha ezt észben tartanád, mert utálom magam ismételni, és ezt fogod válasznak kapni akárhányszor próbálkozol. Kíméljük meg egymást. Rosszul néz ki az idetévedőknek, ha hülyét csinálsz magadból, csak mégtöbb szimpatizánst vesztesz a pártnak.
Ezek a posztok azért születnek, hogy egyes liberális körök megnyugodjanak, hogy a jobbik mégsem a 2. legerősebb párt?
@Lajosforras: "annyi, hogy egyszerű tahóság bemenni egy templomba zörögni meg tahóskodni. "

Ezt ki vitatta?

Ulláccik, oroszországban az egyszerű tahóság nem alkotmányos jog, ott már mindenki késsel és villával eszik.
(Ha kiderül, hogy a hülyeség sem az, Viktor ki fog szeretni Putyinból.)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Bár csak semmilyen Good plan nem kéne.:(

"A hatalom felelőssége, hogy Cegléden a lakosságnak kell rendet tenni

Cegléden már betelt a pohár. Vasárnap este több száz elkeseredett magyar ember (még az sem biztos, hogy mind radikális) döntött úgy, hogy megregulázza a bűnöző cigányokat.

Történt valami váratlan? Higgyék el, semmi. Csupán bekövetkezett az, aminek a veszélyére évek óta figyelmeztetünk: ha az állam nem gondoskodik a polgárainak védelméről, megteszik azt majd ők maguk.

És hol van a rendőrség? Ott, ahová a kormány, s az általa irányított parancsnokai vezénylik. A közutakon (30-as tábláknál), drogrendezvények biztosításánál (nem röhej? Pedig így volt Ozorán!), illetve a cigányokkal való konfrontálódások helyszínein – a cigányok védelmében.

Bravó!
Szolgálunk és védünk? De kit és kiket?

A jelenlegi helyzetről legkevésbé a közrendőrök tehetnek. Tőlük tudjuk: többségük ütné a bűnöző, hordában támadó cigányokat, de nem teheti. Meg van kötve a kezük, őket is köpködik, dobálják, sokszor botokkal, vasvillákkal rontanak rájuk, de tűrniük kell.

Biztos ez?

Normális államban – alkalmatlanság miatt – repülne a posztjáról az a főrendőr, aki olyan parancsot ad, ami ellentétes a jogkövető lakosság érdekeivel. És nálunk? Tudomásunk van olyan esetről is (a nem túl távoli múltból), amikor a 100-120 fős tömegverekedés megfékezésére érkező rendőrök (parancsnoki ukázra) visszavonulót fújtak, pedig a 300 kilométert futott, vadi új rendőrségi Skodába a cigányok még a fejszét is belevágták. Tehették…

Ceglédre visszatérve. A rendőrök az eseményeket kirobbantó cigányokat védik, a média pedig úgy tálalja a történéseket, mintha szélsőségesek rasszista akcióiról lenne szó, amelynek során a cigányok az áldozatok (mint mindig, természetesen).

Ha valaki ezt elhiszi, az nem ezen a Földön él, de legalább is nem ebben az országban."
@Anti Anyag: Mármint az az ellenzéki párt akinek a legtöbb szavazója van a 4 közül? Milyen kár, hogy azok az emberek nem értenek veled egyet, kinek mihez van erkölcsi alapjuk. Szar dolog az önálló gondolkodás, értem én, ezért harcoltok ellene.
Na, asszem itt is aktuális, hamár elmentünk a komplett ellenzék elemzésébe. :D

atv.hu/cikk/video-20120820_keri_laszlo
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" Neked is elmondom, és veled még bántóbb vagyok, mint vele bármikor is."
El is várom!
@a szív fészkei: "Hasadt agyamentek ezek, jól demonstrálják mindig."

Azt te is jól demonstrálod általában. :) A pussy témához meg kb. ennyit. :)

"Úgy vagyok én Seres László legutóbbi nyekergésével, mint Móricka a tanárnő kérdésével, mikor megkérdezte, mikor volt a Mohácsi csata, mire a Móricka csak annyit felel: tanárnő, irigylem a problémáit.

Hetek óta akarok már írni erről a három nőstényről (leginkább az íráskényszer okán), akik miatt most Seres is nyíg, de bármikor nekiálltam, rögtön elodázta dolgomat a roppant egyszerű kérdés: kit érdekel három idült feltűnési viszketegségtől terhelt picsa moszkvai ugrabugrálása itt, Ázsia félvad pusztaságainak túloldalán?

Most már annyival talán könnyebb, hogy mindenki ismeri a történetet, főleg miután az öregedés tényét felfogni sem képes, kapuzárási pánikjától évek óta gyötört Madonna is kiállt e három feminista hősnő mellett, akik voltak olyan bátrak, hogy súlyos elmebetegeknek öltözve nekiálltak hisztériázni a Megváltó Krisztus-székesegyház oltára előtt annak okán, hogy Putyin távozzon a hatalomból, mert szexista és patriarchális, és autoriter, és fuj, és különben is.

Nem állok buzgó keresztény hírében. Sőt, templomba sem járok. Ellenben anyám roppant jól nevelt és megtanított egy csomó dologra. Például arra, hogy templomban ne rendezek frusztrációimból eredő punk koncertet. Főleg olyat ne, ami tocsog és szaglik az izzadságtól. S ha valami furcsa eltökéltségből fakadóan papnak álltam volna, praktikusan egy Exploited koncerten sem celebráltam volna soha szentmisét.

Oroszországban pedig nem csak a tél kemény, de szemlátomást a hatóságok és az erkölcsök is. Nem állítom, hogy ott minden cuki volna, de némileg nagyobb a rend, mint Fél-Ázsia ezen részén. Merthogy a Seres azt írja, hogy "A vádlottak padján ült maga a feminizmus is, a bíróság szerint ugyanis ez a politikai filozófia »ellentmond több vallás hagyományának is«, ami igen nyílt beismerése a) a hivatalos szexizmusnak, b) állam és az ortodox egyház totális szövetségbe forrásának."

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy ezt a három szerencsétlent már csak azért is szükségszerű lett volna lesittelni, amit zene címén művelnek. Aztán tekintsünk el attól, hogy egy férfi miért kesereg meglehetős pátosszal azon, hogy "A vádlottak padján ült maga a feminizmus is". Legyen ez utóbbi magánügy, inkább szögezzük le a nyilvánvaló tényt, hogy minden feminista hülye. Ráadásul mezei garázdaság történt, amiért bármelyik országban sittre vágnak bárkit, függetlenül az egyház és az állam viszonyától.

Ám, ha mégis eljátszanánk a gondolattal, hogy a feminizmus mellett kardoskodunk, akkor ne legyünk álszentek és ne tiltakozzunk úgy, ahogy Seres teszi, mondván, hogy "kettejüknek kis gyermekük is van, akiket hónapok óta nem láthattak". Úgy kell nekik, minek konfrontálódtak a férfi elnyomással, eltűrve azt, hogy keffentés közben hörögve domináljon rajtuk egy-egy elnyomó hím, hova tovább megsemmisítse nőiességükben őket azzal, hogy gazdatesté változtatja őket?

Hogy egy régi, s örök érvényű feminista bölcsességgel éljek: "Aki kurvának áll, ne csodálkozzék, ha megbasszák!" Magyarán nem kellene székesegyházakban színes símaszkokban hisztériázni, nem kellene a legitim államrend ellen bujtogatni, nem kellene másokat az emberi szabadságjogok nemes eszméjének jegyében megsérteni. Helyette otthon kellene maradni, varrni, főzni, dolgozni, gyereket nevelni és férjet szeretni. Pont. Akkor nem kellene munkatáborba vonulni. Meg egyébként is: hol voltak a gyerekek, mikor ezek épp felhőtlenül koncerteztek?!

Persze, ha jogos lett volna a tiltakozásuk, bizisten, belátnám. Sőt, még cikket is írnék. (Jómagam is szoktam cikket írni egyébként.) De nem volt jogos. Mert Putyin jó arc, jogos hatalommal. Oké, autoriter, meg keménykezű, ami persze hátrányokkal is jár - de alighanem a normalitás felé viszi az irányt. Nem pedig a műemlékek falai között elmebeteg módjára nyivákoló deviáns nőszemélyek felé...

Egyébként pedig a kérdés továbbra is adott: kit érdekel három idült feltűnési viszketegségtől terhelt picsa moszkvai ugrabugrálása itt, Ázsia félvad pusztaságainak túloldalán?"
@Gábriel angyal: Ne etess Gábriel, pls. Nem egy nyeretlen kétéves vagyok. Ismerem a jobbikos módszereket, tudom hogy az anyukat is megbasznák, ha azt a cigányokra kenhetnék és profitálhatnának belőle.
Érdekesnek találtam, hogy 2 napig sehol semmi, hiába masíroztak az igazhitűek, mire a 3. napon, mint a mesében elunták, hogy a büdös cigány annyit se mond hogy álljon odébb, inkább nekiálltak lövöldözni, ostort pattogtatni?!
Hiába, nehéz a provokálatlan gárdista élete...
A masírozásra semmi sem mentség cukorfalat, semmi másra nem jó, mint elhitetni az ostoba paraszttal (ezt nem a foglalkozására értem), hogy van cigánybűnözés.
De jól kérdezte Szív. Pécsett az echte magyar késelős múltú úriember kapcsán nem érte meg a jobbiknak egy kis fáklyás felvonulás, halálbünti követelés? Vagy ez csak a roma gyanusítottaknak jár ki?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: állok-nem állok, akkor sem értem, hogy mi köze a bátorságnak a napon való álldogáláshoz :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" Semmi más nem tudnak, csak visszaélni azokkal a jogokkal amiket biztosítunk nekik"
Hihihi...hahaha...
A liberális hatalom soha nem élt vissza az általuk, saját maguknak biztosított jogokkal !

Hihihi....hahaha....
Egyébként oldaltól függetlenül, a hatalom semmit sem ér, ha nem élnek vele vissza!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: egyébként meg attól, hogy homokba dugod a fejed kurvára nem fog megoldódni a probléma és ha a jobbik megy jön majd helyett másik társulat. :)
@Gábriel angyal: Azt hiszem ezentúl mindennap hálát fogok adni Istennek, hogy se rokonom, se férjem nem vagy. És hálát adok, amiért egy ilyen terhelt soviniszta még mutatóban sem akad a környezetemben. Ámen.
@Marcellusca: Az elemzés, ha azt boncolgatjuk melyik a bénább, idiótább, meg úgy általában?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" tudom hogy az anyukat is megbasznák,"
Az anyjukat, vagy az anyukát?
Jó, tudom olcsó dolog elütésre reagálni...
Enélkül is vicceseket írsz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én nem gondolok semmit, hiszen demokrata vagyok és azt gondolom, hogy az emberek mindig jól szavaznak, legfeljebb később megbánják.

Ha igazad van, akkor a jobbik eltűnik a süllyesztőbe. Egyenlőre nekem volt igazam, mert a libsik tűntek el.
@Gábriel angyal: Nem hiába, jöttmentek ezek.:)
Igazából nem a jobbik és a gárda fog itt megoldani semmit. Sem a csirke és magosztó fidesz, vagy a zavaros láthatatlan mszp kezelés.
Egy fórumon olvastam, egy angliában dolgozó tanárnő kapcsán, hogy úgy jönnek ki a tanárok, hogy még szegény gyereket se látnak közelről, nemhogy tanítani tudnák őket.
Ez hiányzik, a megfelelő hozzáállás és szakszerű kezelés. Mert megfelelő oktatás, tolerancia, egyenlő esélyek nélkül csak jöttmentek lesznek, megoldás nem.
@kennyking: majd nem lesz az vicces 2 ev mulva, amikor elkezdik kivizsgalni a fidesz-jobbik elleni buntetofeljelenteseket:-)
@Pussy Riot: Neked miért ez a neved? Mert olyan uncsi uborkaszezont jelöl?
@ErrOr: Nem a bátorsághoz, a TŰRÉShez van köze. Ahhoz a tűréshez, ami egy (fél)katonának mindig osztályrésze, amennyiben nem operetthadsereg (fél)katonája.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Esetleg tudnád ezt valamivel bizonyítani is?

Vagy csak az érveid fogytak el és rám kened:)
@kennyking: Ha csak ennyibe tudsz belekötni, megéri. Mindenesetre amit írtál valóban elmés, találó riposzt volt, ami valóban cáfolja az általam leírtakat.
Gratula.
@Anti Anyag: Remélem tudod, hogy nem tünt el. Liberális is mindig lesz, mint konzervatív, vagy olyan aki szélsőjobbos pártra szavaz. Kegyetlen az élet, nem?
@AnnaKarenina: :-) és erre ez az antianyag - isteni mindig a névválasztásuk - még büszke is!
@Gábriel angyal:
" ha a jobbik megy jön majd helyett másik társulat. :)"
Ezt igazán csak a liberáltak tudják átérezni igazán.Kezdetben volt az MDF, amely fasiszta volt, horthy-restaurációt akart, meg úri Magyarországot.Aztán lettek Kisgazdák, akik rejtették fasiszta mivoltukat, de az éber libsi átlát a szitán.Majd miután majdnem fasiszták nélkül maradtunk, odalett a demokrácia, hiszen nyert a fidesz,a mi mi más lett volna, mint fasiszta, de szerencsére megjelent Orbán ( ki más?) pátyolgatásával a MIÉP, az ordas náci párt.( És ugye , összenő, ami összetartozik) mert a MIÉP időnként együttszavazott a fidesszel.De szerencsére nyertek a demokratikus erők, de milyen áron? Megjelent a valaha létezett legnácibb, legsötétebb, legsátánistább gyülekezet a Jobbik, akiknek még Hitler is gazsulálna.
Ez a kismagyar náci történelem, bocs neonáci, hogy a zenei szakértők is kielégülhessenek.( ugye, nem vagy műélvező?)
Most az a kérdés, mi lesz, megjelennek az igazi nácik? lehet ezt még űberelni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, de én helyedben már vizsgálódnék, hogy miért mindig csak 5-7%.

Orbánt nem hibáztathatod, 2008 óta ennyi.
a fides mafia BŰNSZERVEZETBEN előremegfontoltan elkövetve
az országot kifosztya és tönkreteszi... elpusztítya...

hitvány (alkalmatlan+gerinctelen) bűnöző mind
egy dologban császárok: a CIGÁNYKODÁSBAN
@Anti Anyag: index.hu/belfold/2012/06/08/szonda_a_fideszbol_kiabrandultak_miatt_hizott_az_mszp/
No lássuk, hogy áll az mszp és a jobbik. Van 15 vs 9, 31 vs 18.....
Vagy felcseréltem netán?
Ennyi elég, vagy keresgéljek még? Biztos találok visszamenőleg is adatokat, ha jól emlékszem eddig 1-2 hónapban volt az elmúlt 2 évben, hogy 1%-al feléjük kerültek? Netán tévednék?
@Gábriel angyal: "Oroszországban pedig nem csak a tél kemény, de szemlátomást a hatóságok és az erkölcsök is."

Az erkölcsök Sziciliában is oly kemények, hogy még...
Tán még keményebbek, mint Oroszországban, pedig ott nem feltétlenül fogja a rend őre addig fixírozni a kocsit, amíg végre összeáll a 20 eurós "büntetés".
@Marcellusca:
Kerinek szinte minden mondataval egyetertek.
Sokaknak el kene gondolkodni, azon, hogy mit mond.

Persze ez foleg tolem fura, mert altalaban oltani szoktam Kerit....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ember, az MSZP-nek ez gáz, óriási bukás.

A Jobbiknak viszont siker.

2014-ben pedig elszállnak maradék reményeid, ez jól látszik az általad hozott számokból.
@kennyking: Mi az, hogy nagyon is.:) Pld a hungaristák de ők meg nem akarnak pártot alapítani és parlamentbe kerülni. Bár ki tudja lehet változnak majd az idők náluk is??? :)

www.jovonk.info/2011/09/22/jo-hir-kreteniabol-mar-csak-40-szazaleknyi-birka-szavazna
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szerintem ugyanolyan vicces lesz, mint az eddigi kivizsgálások.Mitől lenne más?Szerinted Keller Laci vicces volt, vagy vérkomoly?( ha már a vérliberális vagy bal? kivizsgálásokat vizsgáljuk ki.Igaz, ezen szempont alapján Budainak is itt a helye.)
@kennyking: "Most az a kérdés, mi lesz, megjelennek az igazi nácik? "

Azé a "kirúgjuk, mert a nagyanyja zsidó"-affér után nagyon nem kell keresgetni.
@dr. mesterseges szinezek: A rovásírást és a hébert is jobbról balra kell olvasni.
@kennyking: keller vicces volt, mert a puch-simicska tengelybe belebotolva a kurva szocik hagytak elniu azt az anyabaszo orbant, nehogy ok bukjanak..

meg is erdemeltek amit kaptak miatt. de mivel most gyakorlatilag a fidesz az osszes buncselekmenybol kiszoritott mindenkit es ok a szervezett bunozes feje es fo felelose az orszagban nem lesznek kozos pontok, kicsirigo:-)

ami meg lesz, az 2 ev mulva annyira jelentektelen lesz, hogy a szocik orulni fognak, ha becsukathatjak puchot, kovacsot, suchmannt esa tobbi tolvajt orbanek melle:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig tuti jókat tudnánk beszélgetni élőben is. :) Van egy haverom akivel szinte semmiben sem értünk egyet mégis jóban vagyunk és sokat dumálunk a maradék témákban. :)
@Anti Anyag: Majd akkor sírva csomagolok 2014 tavaszán. De addig még nem állok neki feketét ölteni, és hamuval szórni be a fejem. Utálok fölöslegesen dolgozni.
A jobbik sok sikert nem ért el. De látom, a 31 vs 18 nagyon fellelkesített.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Érdekesnek találtam, hogy 2 napig sehol semmi, hiába masíroztak az igazhitűek, mire a 3. napon, mint a mesében elunták..."

Én is érdekesnek találom, ezért két verzió rémlett fel előttem:
1. A Magyar Gárda kapitánya unatkozva, pipázgatva űcsörgött a térkép előtt és dühöngött, hogy ebben az országban minden a legnagyobb rendben megy, mindenhol szorgos, törvénytisztelő polgárok élnek és szorgalmasan dolgoznak, őt meg megöli az unalom. Ezért aztán csukott szemmel rábökött a térképre, pont Ceglédre... Valami ilyesmi lehetett.
2. Az ott élő becsületes, törvénytisztelő állampolgárokkal szemben valamilyen sorozatos attrocitások történhettek a helyi polgármester által is elismert "problémás családok" részéről, akiket a Törvény sem tudott kordában tartani. Ennek következtében az áldozatok jobb híján polgári segítséget kértek, amire reagált egy szervezet.

Az pedig, hogy " 2 napig sehol semmi, hiába masíroztak az igazhitűek" azt jelenti, hogy a "problémás" családoknak problémát jelentett az egész országból összegyűjtött várható túlerő, ezért aztán "menekülésre" kényszerültek. Mondhatnám: hála Istennek, mielőtt még tragédiába fordultak volna az események. Lehet, hogy most undok leszek, de érdekelne, hogy kik az elítélendők: azok, akik segítséget nyújtanak a rászorulóknak, vagy azok akik csak pofáznak és valamilyen SZABADSÁG emlegetésével szegregálnak egyenlő jogú állampolgárokat? Választ rá !!!
@Gábriel angyal: Lehet, hogy annyira változnak az idők, hogy az számít hungaristának, aki az izraeli-magyar meccsen izraeli zászlót lenget?Mert számít ám a föld tulajdonjoga.
@a szív fészkei: Ez lehet az a momentum, ahol Csanád eltévelyedett. Most aztat nem tudom, hogy az eltévelyedés mikor volt, AKKOR-e, vagy most.
@dr. mesterseges szinezek: a tűréshez nem kell katonának lenni, perpill az ország 90%-a tűrést gyakorol, ki kisebbet, ki nagyobbat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én adott esetben nem csomagolok sírva, közöm nincs a fideszhez.

Demokrata vagyok, mint írtam, simán elfogadok bármilyen eredményt.
@Karipapa01: Az első verzió szerintem a valós.Állítólag a második világháború is így tört ki.Egy nap felébredt Hitler, nyújtozott egyet, majd arra gondolt, meg kéne támadni valakit.Lengyelország esett a legközelebb Berlinhez.Ilyen kis dolgokkal kezdődnek az igazán nagy katasztrófák.
@Gábriel angyal: Mi alap kérdésekben nem értünk egyet. Lehet hogy az időjárásról és justin bieberről jót dumálnánk, de mi másról?
@Anti Anyag: Az lmp-n nem csodálkozom, olyan lelkesen rúgatják ki magukat a parlamentből és a politikai életből, hogy az döbbenet. Egy tanulmányt megérne.
@a szív fészkei: Tán mert pussy.....:D
@Karipapa01: "Lehet, hogy most undok leszek, de érdekelne, hogy kik az elítélendők: azok, akik segítséget nyújtanak a rászorulóknak, vagy azok akik csak pofáznak és valamilyen SZABADSÁG emlegetésével szegregálnak egyenlő jogú állampolgárokat? Választ rá !!! "

akik segitseget mimelve progromot szerveznek.

na azoknak a ferdehatu telibebaszott retkes kurva anyjat. meg annak is, aki ezt helyesnek erzi.
@dr. mesterseges szinezek:
Hát még a " kirúgjuk, mert korrupt" volt után?
Ez azért náci hozzáállás, mert demokratáéknál nem volt rá példa.Igaz, nincs is korrupt a demokrata oldalon.
@kennyking: De itt mondod már mióta, hogy a liberálisok mennyire nem liberálisok. Ez kis ellentmondás, nem? A vincentesek kibágása miatt reklamálj ott, azok Rodeot is kivágták már párszor. Kisebb a toleranciaküszöbük, van ez így - mindenki eldönti, mi az, amit eltűr a saját fertályán és mit nem.
@Anti Anyag: Nem ettől leszel demokrata. Ahhoz nem elég annyi, hogy mindent elfogadsz és elviselsz, de közben elnézed mikor lebontják az egész demokratikus intézményrendszert.
Ha még 4 évet a fidesz kormánnyal kell lehúzni, hát az már sírni való, ha meg a jobbikot választanák meg, hát szerintem éjfélre már a határon lennék, majd sírnék egy bécsi szállodában. Végül is sose volt ellenemre, hogy megszerezzem az angol állampolgárságot.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szerintem most is vicceset írtál.Vagy csak naív vagy.De, mivel ismerem a kommentjeidet és te egy véresszájú turbóliberátor vagy, inkább a viccesnél maradok.( ha sértőnek találtad jelzőmet, akkor elnézést, nem áll szándékomban senkit sem sértegetni.Ez, most komoly és nem cinikus.)
@Schwerer Gustav: Amit remekül átvettél te magad is. Grat a fejlődőképes, ilyen hamar minden liberális szart benyelő agyadért. Mert mit is akartál mondani? Idejöve, bele pontosan ebbe, ami annyira nem érdekel? Hogy ez szar. Kösz, most már tudjuk, nem halunk meg - hála neked!! - hülyén.
@kennyking: Nem azért rúgták ki mert korrupt volt, hanem azért mert lebukott. Mindig ezért rúgják ki őket. Sose hallottam még olyat, hogy előbb jött a kirúgás, majd a hír, hogy korrupt politikusról....
@dr. mesterseges szinezek: Nü, hát valami rokonszál már van a két élete közt. Briannek csak egy volt,Csancinak már rögtön kettő. Lepipáltuk az angolokat!!
@a szív fészkei:
" De itt mondod már mióta, hogy a liberálisok mennyire nem liberálisok."
Mert így gondolom és elég régóta.90-ben és 94-ben is az szdsz-re szavaztam,( nem vagyok rá büszke)de azt hittem liberális vagyok.De, valószínüleg tévedtem.( vagy az szdsz nem volt liberális.Vagy a magyarliberális és a liberális között fényévek vannak.)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Múltkor azt mondtad alapvetően te is keresztény vagy.:) Ezen a vonalon is lehetnének még témák. :)
www.stop.hu/belfold/fidesz-tuntetes-kosa-lepatkanyozta-a-kormanyt/553443/

Itt van. Pár ezer ember jelent meg, aztán fél év múlva kétharmadot kaptak.
A látszat csal.

a 2014-es választások eredménye nem a 2012-es Jobbik családi napon fog eldőlni....

Persze akinek érzelmileg mindenen fogást kell keresnie, az bele tud kötni. De hát ez is volt a cél....

Ez tényleg egy hüllő (varánusz) színvonala. Hüllőagy (limbikus rendszer). Ez a régió fekszik legmélyebben az agyban. az érzelmi reakciókért, kitörésekért felel.

Stimmel.
@Lajosforras: Tahóskodásért két év Gulág? Na innen, Levédiából eléggé megtelne hamar.

Nem a vallásról szót ez,te is tudod. Putyint védi Kirill és engedi, hogy ezt az érvet felhasználja.
@Schwerer Gustav: Még meddig cseszed itt el halálosan értékes, másra sokkal kellő idődet? Felfogtuk, hogy ez pocsolya az ilyen fároszoknak, mint te vagy. Menj világolni máshová, mi beléd vakulunk. :-DDD
Hát persze, Mari néni nem megy fel Bp-re, de ettől függetlenül amióta a bűnözéssel 22 éve nem történik semmi, tudja, hogy kire kell leadni a szavazatot. Minden éjjel eszébe jut, ha valami neszt hall.
@kennyking: nincs ebben semmi serto imho.
de vicces sincs:-)

bar teny, hogy ket ev mulva en mindenkpenne nevetni fogok.
ha kormanyvaltas lesz, akkro azert, ha nem lesz, akkor azert:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
" bar teny, hogy ket ev mulva en mindenkpenne nevetni fogok.
ha kormanyvaltas lesz, akkro azert, ha nem lesz, akkor azert:-)"
Hááát ja...csak kínunkban röhögünk és az messze lesz a felhőtlen gyermeki örömtől.:)
@Gábriel angyal: Az időjárással többre mennénk.:D Gyerekkoromban megkereszteltek, mert ez fontos volt a nagyanyámnak. Később meg elolvastam a bibliát, mert azt mindenkinek el kell olvasnia, alapmű. Templomban meg akkor járok, ha esküvőre megyek.:D
Szóval szerintem max a keresztvíz a közös, ha ugyanaz a reformátusnál, mint a katolikusnál.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja, éhes makk disznóakt álmodik? Legyen neki.

Na ez az igazmondóról kis tényvalóság: tenytar.blog.hu/2012/08/21/orban_viktor_levele_3_mondat_4_hazugsag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_21&utm_campaign=index

Ő sem tud megoldást, csak hazudni közpénzt pocsékolva még ki is nyomtatja, legyen meg a dokument erről. Akkor a Jobbik mit tudna ebben a témában?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "akik segitseget mimelve progromot szerveznek."

Na Sipikém, te drága kis cica! Nem tudom, milyen pofát vágnál ahhoz, hogy ha a Lánchídon átkelve némi hídpénzt követelne tőled (Gyöngyöspata) néhány "magyar" állampolgárságú bűntethetetlen fiatalkorú? És, ha ki is fizetnéd, természetesen szükségük lenne a bankkártyádra (lehetőleg kóddal együtt), órádra, mobilodra, lakás- és garázskulcsodra, esetleg a ruhádra, már csak a balhé kedvéért. És, ha egy ilyen esetben valaki segítséget nyújtana, így köszönnéd meg neki:
"... a ferdehatu telibebaszott retkes kurva anyjat. meg annak is, aki ezt helyesnek erzi. " ???
Érdekes ember lehetsz... :-DDD
@Anti Anyag:
"vagy nem engedne 4 évenként szavazni. Megfélemlíti az ellenzéket azzal, hogy gyűléseiket mondvacsinált okokkal szétveri?"

Volt már általános választás Magyarországon ? Még nem biztos, hogy zsugás viki (orbán dzsugasviki) engedi. Majd, ha 2014-ben meg voltak a választások, akkor mondd el ezt.
Nem is csoportosított minden közpénzt a közgéphez, nem is lehetetlenített el semmit, nem is szüntette meg az alkotmánybíróságot, stb. Csupa demokráciát kiteljesítő húzása volt.
Az emberiség legnagyobb ellenségei a fanatikusok. Oda tartozol te is. Ne vallási hittételeket mantrázz!!
"a visszafogottabb tömeg nem feltétlenül akart a Jobbik rendezvényén megjelenéssel közös kalapba tartozni ezzel a néhány száz emberrel."

Még jó hogy! A zsidózás, a cigányozás, meg az egyéb kisebbségek szidalmazása még jó, hogy nem program a társadalom normálisabb tagjainál. Új nyilasok,rasszisták a Jobbik tagjai.

Semmi szükség Magyarországnak hungarizmusra, kisebbségüldözésre meg Szálasi nézeteit szajkózó elmeháborodott csőcselékre. (Ja, Szálasinak sem jött be a számítása, akasztófán végezte, ennyit az ilyen agyrémekhez csatlakozó emberek életének végkimeneteléről...)
a zországban marad a feudalizmus míg a fides mafia fosztya a kasszát...
itt akkor lesz felemelkedésre (és nem álandó harcra) eséj...
ha már minden politikus lámpavason (békésen) himbálózsik-zsuk

a minimum amit az elvégzett "tevékenységükér" megérdemelnek...
1fillér adót nem fizetek a börtönhejük, vagy a nyugdíjuk fentartására...
@Karipapa01:

Engem 2 éve meg akart támadni a VII. kerültben 3 suhanc. (Szerencsére nem sikerült nekik.) Kapaszkodj meg, mindhárom a legtrendibb módon, divatos dzsekikbe felöltözött MAGYAR fiatal volt. (Senki nem volt köztük cigány.) Úgyhogy ne általánosíts!
@kennyking: 'Hát még a " kirúgjuk, mert korrupt" volt után?'

A már emített Goebbels doki a nyálát csorgatná utánatok.
@kennyking: ..." Hitler, nyújtozott egyet, majd arra gondolt, meg kéne támadni valakit..."

Egy kis probléma azért itt is van: ugyanis nem Hitler támadta meg Lengyelországot, hanem a német hadsereg. Azok a katonák, akiket és akiknek családját, rokonait senki nem taszította élhetetlen, kilátástalan helyzetbe csupán mások győzelmi mámora miatt. De hát ez nem számít, igazad van: Hitler rábökött a térképre és elfoglalta lényegében egész Európát. De azért kösz, hogy hozzászóltál...
@a szív fészkei: Hú, ha még az is kiderülne, hogy római légionárius volt az apja...
Az persze helyből legitimálná a karlendítést, és repesztené tovább a tudatot.
@SzaszaG1: "Hát persze, Mari néni nem megy fel Bp-re, de ettől függetlenül amióta a bűnözéssel 22 éve nem történik semmi, tudja, hogy kire kell leadni a szavazatot. Minden éjjel eszébe jut, ha valami neszt hall. "

hat igen

mindig is tudtuk, hogy a videk megallt szellemileg a XIX. szazadban...
@dr. mesterseges szinezek:
" A már emített Goebbels doki a nyálát csorgatná utánatok."
Változnak az idők.:)Fejlődik a propaganda ipar is.:) Megtudod, ha olvasol Varánuszt, Vincentet, stb. Nagyon jók !Az Index meg maga a csúcs.De ezt gondolom tudod te is, ha itt vagy.( És nem véletlen vagy itt.)
Tegnap a szerelmemmel (egy félig sváb származású pécsváradi fiúval) kilátogattunk az augusztus 20-i központi állami ünnepségsorozatra. Ez volt az első közös programunk. A fülledt nyári hőség, a déli órák perzselő fehér ragyogása sem tántorított el bennünket. Felemelő érzés volt látni a Parlament előtt az Orbán-kormány által újjáalapított Ludovika Zászlóalj felsorakozott ifjú tisztjeit. Örömömben szinte beleremegtem, amikor az eskütétel végén kardot rántottak és minden ajakról egyszerre felhangzott a régi ludovikás jelmondat, "a hazáért, mindhalálig!" Ezután kéz a kézben átsétáltunk a budai rakpartra, végigjártuk a Magyar Ízek Utcáját, és megkóstoltuk Magyarország Tortáját! Micsoda mámorító, földöntúli íz! Finom és lédús textúrájú torta, amelyben a legfinomabb rész egyértelműen a szaftos, édes-savas, zamatos almaréteg volt. Befejezésképpen végignéztük a tűzijátékot. Gyönyörű volt! A pirotechnikai motívumokat és színeiket átjárta valami nemes, megbékélt, előkelő derű. A tűzijáték által generált fényben jól lehetett látni az emberek arcát és belenézni gondolataik, érzéseik szövetébe, és ebből számomra egyértelműen és vitathatatlanul kiderült, hogy az emberek többsége boldog és elégedett.

Csak egy agresszív törpe kisebbség akar kormányváltást.
Tegnap a szerelmemmel (egy félig sváb származású pécsváradi fiúval) kilátogattunk az augusztus 20-i központi állami ünnepségsorozatra. Ez volt az első közös programunk. A fülledt nyári hőség, a déli órák perzselő fehér ragyogása sem tántorított el bennünket. Felemelő érzés volt látni a Parlament előtt az Orbán-kormány által újjáalapított Ludovika Zászlóalj felsorakozott ifjú tisztjeit. Örömömben szinte beleremegtem, amikor az eskütétel végén kardot rántottak és minden ajakról egyszerre felhangzott a régi ludovikás jelmondat, "a hazáért, mindhalálig!" Ezután kéz a kézben átsétáltunk a budai rakpartra, végigjártuk a Magyar Ízek Utcáját, és megkóstoltuk Magyarország Tortáját! Micsoda mámorító, földöntúli íz! Finom és lédús textúrájú torta, amelyben a legfinomabb rész egyértelműen a szaftos, édes-savas, zamatos almaréteg volt. Befejezésképpen végignéztük a tűzijátékot. Gyönyörű volt! A pirotechnikai motívumokat és színeiket átjárta valami nemes, megbékélt, előkelő derű. A tűzijáték által generált fényben jól lehetett látni az emberek arcát és belenézni gondolataik, érzéseik szövetébe, és ebből számomra egyértelműen és vitathatatlanul kiderült, hogy az emberek többsége boldog és elégedett.

Csak egy agresszív törpe kisebbség akar kormányváltást.
@a szív fészkei: Rég volt,... tán igaz se volt.
De,... bassza meg, igaz volt.
@kennyking: "Vagy a magyarliberális és a liberális között fényévek vannak.)"

Mondjuk, ennek felismeréséhez nem kell belépni a jobbikba. Elefánttal dugástól még senki nem lett újra szűz.
@a szív fészkei: Gondolod, hogy a tanítvány nem tudna mestere nyomába szegődni? Kétlem, jól megtanulták amit lehetett.
@Karipapa01: olyan ember vagyok, aki tudja, hogy tre sem vagy kevesbe goreny, miunt barmelyik verekedo cigany:-)

pontosan ugyanaz a mocsksos emberi hulladek vagy, csak anyad magyarnak szart ki. tehat nem a ciganyokat, hanem a hozzad hasonlo fergeket kell helyretenni. akar cigany, akar magyar.

nem latok kulonbseget a magyaroktat terrorizalo ciganyok es a ciganyokat terrorizalo magyarok kozott. ugyanaz a selejtes anyabaszo gane mindketto.
@kennyking: "De ezt gondolom tudod te is, ha itt vagy.( És nem véletlen vagy itt.) "

Megtudod a választ, ha rákeresel az ex_lx nick 2010 előtti történetére a polfórumon.

Ha sokkolna, hogy az anyag nem egy ún. ballib karakter képét alkotja a fideszes és azontúli sztereotípiával felruházott elmédben, előre mosom a kezeimet szélütésed ill. halálod esetére.
@TGabi: "Engem 2 éve meg akart támadni ..."
Már ne haragudj, Kedves Gabi !!! Ki a fene általánosít? Én csak azt próbáltam valahogy kommunikálni, hogy Cegléden, a polgármester által is elismert "problémás" családok miatt az ott élők másodszorra az állampolgár társaikhoz fordultak segítségért, mivel előszörre a belügyminisztériumnak az ilyen esetekre létrehozott szervezete gyakorlatilag nem tett semmit! Ha ez általánosítás, akkor sajnos ez az általános. Te pedig ne próbáld rákényszeríteni az ott élő emberekre, hogy tűrjék el azt, hogy (finoman szólva) vegzálják őket, semmilyen faji, vagy egyéb alapon. Menj oda, állítsd meg a példád szerint az ottani támadókat, akkor nem lesz szükség arra, hogy mindenféle jobboldali érzelmű ember keressen ott igazságot. Vagy van valami jobb ötlet?
@dr. mesterseges szinezek: Ha már kamingaut, elárulom, hogy a polfórumot azért hagytam végleg ott az év elején, mert smittpálkritizálás miatt megtörtént az, ami 13 évnyi (igen, már az internettón is) MSZP-SZDSZ fikázás során soha: a modera szó és nyom nélkül zárt ki végleg.
Lakájhad mindenütt.
@Karipapa01: milyen vedelem, bakker?

ugyanazt csinaltatok mint azok, akikkel problematok van, tehat nem megoldast szolgaltattatok, hanem megduplaztatok a problemat..

egyszeruen felszaporodott a bunozok szama cegleden. mert ne legyen kerdes, hogy a ciganyokat terrorizalo magyarok pont ugyanaz az anyakuro gane nepseg, mint a magyarokat terrorizalo ciganyok. masnak szarta ki oket a keteserkolcsu ribanc anyjuk. de fereg mindketto.
A sokadik jobbikfikázó cikk az elmúlt hónapban.
Egyből címlap.
Lehet örömködni barmok!
Hagyjuk a viktort vagy hívjuk vissza a szocikat,seggfejek!
@Gábriel angyal:
"Normális államban – alkalmatlanság miatt – repülne a posztjáról az a főrendőr, aki olyan parancsot ad, ami ellentétes a jogkövető lakosság érdekeivel. És nálunk? Tudomásunk van olyan esetről is (a nem túl távoli múltból), amikor a 100-120 fős tömegverekedés megfékezésére érkező rendőrök (parancsnoki ukázra) visszavonulót fújtak"

Hát igen, a Fradi-Újpest meccsen a dühöngő, 3 villamoskocsit is megrongáló díszmagyarkodó csürhét minden tisztességes országban beledöglesztették volna könnygázva, aztán videofelvételekről beazonosítják őket és évekre bebasszák őket hűvösre!

Nálunk a politika védi őket, mert a különféle kétes hátterű narkós-alkoholista-bűnöző "szurkoló" maffiák a politika potenciálisan bevethető segédcsapatai a nép ellen!
"Eltűnt a tömeg a Jobbik mögül"

A jobbik mögött nincs tömeg.
Vannak persze szimpatizánsok szép számmal, akik (legalábbis részben) egyetértenek velük, de a többség ezt csak négy fal között meri vállalni, tehát nem a Jobbik "mögött" áll.
Majd a választásokon lesz tömeg a Jobbik mögött - a mindenki másból kiábrándultak tömege - hacsak nem történik időközben valami politikai csoda.
...és utána négy évig a Jobbik vezetőségének lesz lehetősége szétlopni az országot és ideológiai okokra hivatkozva hülye törvényekkel és intézkedésekkel eljátszani a tömegek bizalmát...
@dr. mesterseges szinezek:
Soha nem szavaztam a fideszre és ahogy elnézem, nem is fogok.Ez mellé ment.
Nem azért írtam, hogy nem véletlenül van itt, mert hogy bértollnok, meg ügynök, meg egyéb összeesküvés elméletek miatt.Hanem úgy értettem, hogy index remek propagandaanyag a liberáltaknak, így idevonzza a propaganda az erre fogékonyakat.Ezért nem véletlen, hogy itt van és nem mondjuk a..akármin, kurucon, magyar nemzeten vagy ilyesmin.( Amik szintén propaganda oldalak.)
Érdekes egyébként, hogy aki nem liberált az automatikusan egybites fideszagyú.De hát a faék szerüen egyszerű liberális gondolkodás nem teszi lehetővé a bonyolultabb gondolkodást.Gyógyegérnek sem sikerül és büszke is rá.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "....pontosan ugyanaz a mocsksos emberi hulladek vagy, csak anyad magyarnak szart ki. tehat nem a ciganyokat, hanem a hozzad hasonlo fergeket kell helyretenni..."

Drága Sipi! Ez a blog itt nem egy 49. utcai mekdonáldsz mosogatóhelysége, nem is egy harlemi kínai mosoda. Ez csak egy blog és amit oda írtam, csak egy komment. Egy vélemény a sok közül. Persze régóta tisztában vagyok azzal, hogy a hozzád hasonló magas IQ-ju tudós véleménye szinte szentírás, de kissé nehezményezem, hogy a válaszodban anyám is (nyilván tévedésből) valahogy belekerült. Igen nagy tisztelettel megkérlek, hogy revideáld a kommentedet, és küldd el újra valamilyen intelligens emberhez méltó megfogalmazásban, mert hirtelen értelmezési problémáim adódtak! Már, ha nekem szerettél volna válaszolni. Tisztelettel: Karipapa01
Én akkor lennék igazán boldog ha emöghül a jobbik mögül valóban eltűnne a tömeg..
csak hát a tömeg csalódott, és ezért a legkisebb jót is jónak látja..
Valószínüsítem, hogy ezzel a buta primitív kiazunióból, zsidózzunk, záclótégessünk, mivagyunkcsakamagyarok stb. mondanivalóval a józanabb eszű szimpatizánsokat rohamosan veszítik el. Épülnek le, mint a szellemi színvonaluk. De ez korántsem baj. Nagy szüksége lesz orbánnak és vonának egymásra 2014-ben. De remélem kézenfogva együtt mennek a levesbe.
LESZ nagy TÖMEG, a jobbik megett is és a fides mögött is...

csak bírjanak elég gyorsan elszaladni előle...
mert különben LÁMPAVAS...
Ebédidőben, hőségriadóban, árnyék nélküli mezőre csak az áll ki, aki napszúrást szeretne. Estére sokkal többen lettek, de erre az időre a százezres látogatottságú Mesterségek Ünnepe is eléggé kiürült...
Nem jelent semmit, mint hogy rossz idősíkra tervezték a beszédeket.
Aki ettől boldog, legyen az. Egy párt támogatottsága nem ezen mérhető le.
Hosszú ideje a fideszen is töredéke a tömeg a régi időknek, amikor viszont százezren meneteltek Csurkának, hogy kiessen aztán egy héttel később a parlamentből, a fideszesek is vesztettek, dacára az utcai tömegeknek, most meg kevés utcai ökölrázóval 2/3-ot nyertek. Az mszp-n sosem volt tömeg, mégis többször tudtak nyerni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ne traktál a disznóólszagú magánéletettel. Azért az fogós kérdés, hogy miféle férfiimitátor lehet az, akinek rád lehet szüksége. Vagy csak összeakadt a szátokból kilógó eke, amikor elmentetek egymás mellett az utcán?
@Karipapa01: neked csak ez a nyelv jar.

egyszeruen fasisztakkal, rasszistakkal szemben nincs mas tonus.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Megtöri ő saját maga.
A svábságával meri a mellét egy MAGYAR nemzeti ünnepen :O)))
Visít belőle az identitászavar és a gyökértelenség.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Oh, az a kifinomult cizellált belvárosi liberális stílus.Imádom !
@Putyilov gyári melós: Sváb faluban lakom.Az átlag svábban nagyon erős a magyar hazafias érzés.Jó, oké, elfogadom, hogy te nem tudod mi az.Csak leírtam, hogy tudd.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

művészi színvonalon megírt hozzászólás, elismerésem.

Komolyan is gondolod? Csak kíváncsi vagyok, mert az írás mindenképpen jó.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Neked meg a kurva anyád zsidaj.Megint itt lógatod a metszett faszodat?
@az igazi sipi-Citizen of israel:
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Tegnap a szerelmemmel (egy félig sváb származású pécsváradi fiúval) kilátogattunk az augusztus 20-i központi állami ünnepségsorozatra."

Látom, van bennetek valamilyen atavisztikus vonzalom, a klisé, a giccs, a hagymáz meg a gagyi iránt.
Ha már ennyit utaztatok, ellátogathattatok volna inkább Újlipótvárosba, Budapest (és az ország) egyetlen európai milliőt árasztó részébe. Beleszippanthattatok volna abba a levegőbe, ahol a szabad, öntudatos, öntevékeny és kultúraszerető polgárság a mindennapjait éli, pihengethettek volna a gyönyörű Szent-István parkban hangulatos klezmer zenét hallgatva, megebédelhettetek volna a Pozsonyi út valamelyik kellemes teraszvendéglőjében a jobbnál-jobb kóser fogások között válogatva, és este megnézhettétek volna a Vígszinház előadását.

Fáradtan, de az élményektől feltöltődve és megújulva térhettetk volna vissza Bivalybasznádra.
@kennyking: igen, főleg a régiekben erős. akik magyar ruhába öltöztették kislányaikat a nemzeti ünnepekkor.
@wagem: nem zsidonak szegyen lenni, hanem fideszesnek:-)

mert te tehetsz rola, mive valtal. es meglesz a felelossegrevonas is erte:-)
@Putyilov gyári melós: Pedig már bontottuk a pezsgőt.:( Hát már senki se tartja be a szavát?:D
@kennyking:

Hehe, hazája csak egy lehet egy embernek.
Ha hazafias érzés van benne Magyarország irányába, akkor az nem sváb, hanem magyar.

Sváb ősöket, sváb barátot kihangsúlyozni egy MAGYAR nemzeti ünnepen olyan snassz.

Persze az is lehet, hogy ő a Magyarországra rontó, magyarságot gyilkolászó bajor lovaghordát ünnepelte.

Ez a teuton-nordikus izé se nem sváb, se nem magyar, ő Orbán törzsének valami kimicsurinozott tagja.
@kennyking: ne keverd a libaralisokat a keresztenyekkel, apa.

ha nekem megutik az egyik orcamat leszakitom a masiket...

egy liberalisnak nem kell kepmutatnia. en mondjatom amit gondolok. benneteket kot a hazudozas es kepmutatas. engem nem:-)

en nyugodtan leirhatom, hogy el a kezekkel a szabadsagomtol, vagy leszakitom es agyonverlek vele:-)
@Penivaldes: "Én akkor lennék igazán boldog ha emöghül a jobbik mögül valóban eltűnne a tömeg..
csak hát a tömeg csalódott, és ezért a legkisebb jót is jónak látja..
"

Hogy neked milyen IGAZAD VAN !!!
Oda kellett eljutnunk, hogy a tömeg " a legkisebb jót is jónak látja..
". Oda kellett eljutnunk, hogy az emberek egy kiszolgáltatott része nem az államtól, hanem a civilektől (esztergályosok, mozigépészek, kamionsofőrök, kórházi ápolók, stb.) kell segítséget kérniük azért, hogy a normál, bűnmentes, szorgalmas életvitelüket biztosítani lehessen, hiszen az állam ebben minden ígérete ellenére nem partner !!! Esetenként SŐT !! nem partner. Aztán lehet ám itt pl. a TASZ-hoz, vagy Sipikéhezhez, bárkihez méltóan nagy dumákat elengedni, a tény tény marad: emberek szorulnak segítségre a bűnözőkkel szemben. Nem ragozom tovább.
@Putyilov gyári melós: Erre nem válaszolok, mert...minek.A svábok német nemzetiségű magyarok...áhhh...
Akik alapból rasszistázzátok nácizzátok a jobbikosokat,mennyivel vagytok jobbak?
Mondom,akkor ne hőzöngjetek viktor ellen,vagy hívjátok vissza a szocikat!
Ők már bizonyítottak.
Na viszlát!
@Anti Anyag: tényleg más a demokráciafelfogásunk. A kisajátított karhatalmat, a szélsőjobbnak tett gesztusokkal, a leuralt igazságszolgáltatást, az erőböl értős viziók számomra nem demokratikusak.
@Karipapa01: igen, de ezt nem a politika adja mreg a segíytséhet, hanem az emberek egymásnak.
a jobbik ettől még egy felszínes társaság.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Más is leírja.Csak te cizellált liberális stílusban.Ha én írnám neked ugyanezt, akkor az náci stílus lenne.A stílus maga az ember.
A liberálisnak nem kell képmutatnia? Hihihi-hahaha..bírom a humorod.De, tényleg.
@Karipapa01: "emberek szorulnak segítségre a bűnözőkkel szemben. "

es ezert masik bunozket kell felkerni?

elmentek ti a picsaba, gerinctelen, hazug mocskos banda:-DDDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen, drága rövid emlékezetű Alfonsine, velem vitáztál abban is és akkor is elmondtam, hogy hazugság amit mondasz. Az az indítvány az, amit az imént említettem: az bizony egy összpárti, még csak nem is ellenzéki indítvány volt, amiből a szocik és a Fidesz is kiugrott, csak egy szem jobbikos maradt benne, akit utána a saját pártjuk is támadott, mert nem értettek egyet a kvótával. Akkor milyen közös indítványról beszélsz, te nagyon okos?

Nem is vagy te nagyon okos, ez valószínűleg a szoci lejáratókampány része, a jól bevált rasszistakártya egyik ütőlapja. Gondolom, gyakran jársz Ron Werber óráira, mert tényleg hatásos.

Akkor ismétlem, read my lips: bármely párttal elképzelhető közös kormányzás elvi szinten, ismétlem, elvi szinten a parlamenttel, egyedül és kizárólag a Jobbikkal nem lehetséges. A Jobbik ugyanis, saját bevallásuk szerint is, nem demokratikus párt. Ez akkor is így van, ha adott ügyekben, adott személyekkel elképzelhető közös fellépés. Mert köztük is van amúgy normális ember, a szavazóik között meg pláne.
@kennyking: "a fideszes és azontúli sztereotípiával" - vitázni csak lassan, szépen
@iii: parlamenttel == parlamentben
@Penivaldes: Mint írtam, sváb faluban lakom.Én úgy veszem észre, hogy a fiatalok is lojálisak Magyarországhoz, bennük is megvan a hazafiság érzése, mint minden normális emberben.Sváb falvakban sosem volt erős az Szdsz..)Az is igaz, hogy erősebben kötődnek Németországhoz ( ugye a sok -liberális módon- kitelepített rokon) .
@Putyilov gyári melós:
"
Hehe, hazája csak egy lehet egy embernek.
Ha hazafias érzés van benne Magyarország irányába, akkor az nem sváb, hanem magyar."
Mi a helyzet a zsidókkal?
@Gábriel angyal: "Putyin jó arc"... édes jó istenem. Éljél alatta sokáig.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: " neked csak ez a nyelv jar.
egyszeruen fasisztakkal, rasszistakkal szemben nincs mas tonus.
"

Ez a válasz? Most így hirtelen ennyi jött ki belőled? Ezzel bizonyítod a trágárságodat, mások szidalmazását csak azért, mert más a véleményük? Drága
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem is merem feltételezni, hogy te a kommentjeidet azért írod, mert nem tudod levezetni a feszültséget! Nem is feltételezem, hogy csupán azért szólsz bele mások vitájába, hogy kiengedd magadból a gőzt, nem pedig azért, hogy megbeszéljünk problémákat? Keress egy ideggyógyászt, jobban jársz. Aggódom az egészségedért :-DDD. Kár lenne érted, ha megbetegszel, ki fogja kimosni az ENSZ rasszizmus elleni különmegbízottjának ( Githu Muigai) bugyiját? Nagyon figyelj oda!
@kennyking: na igen, de az még nem hazafiasság, hogy kiteszed a zászlót, és műkönnyeket sírva sóhajtozol a régmúlt iránt. az valami más. a hazaszeretet ugyanis nem a külsőségeken múlik, azon, hogy népviseltben ülöd végig a beszédet, hanem abban, hogy segíteni akarsz ennek az országnak az előrejutéásban. a többi csak máz. és nekem a bajom az, hogy a magukat oly hazafiasnak nevezők legtöbbször csupán a külsőségekben azok..az meg..
@iii: nem lehet, mert agyonnyom..
ó hogy ez milyen szép költő kép:))
@kennyking: "A svábok német nemzetiségű magyarok...áhhh.."

Azé - ha már sváb faluban élsz - nézz utána ennek a botorságnak, mielőtt leégetet magad a milimári előtt.

hu.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A1bok_%28egy%C3%A9rtelm%C5%B1s%C3%ADt%C5%91_lap%29
"Azt szeretem a busafejű nácijában, hogy semmit sem tud félszívvel, beleszarva csinálni, legyen szó rovástábláról vagy zsidulásról"

Ezen a mondaton percekig rohogtem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez hülyére vesz mindenkit, szerintem direkt csinálja, majd később könyvet ír róla, hogy verte át mindenkinek a búráját. :)
@iii: Veled ellentétben nem járok semmilyen politikai tanfolyamra.
Amúgy ki az a ron weber? Én csak ron weaslyet és andrew lloyd webbert ismerek. Silly me.
Szóval, milyen pártok képviselői nyújtották be?
Vagy az lmp-nek mindegy volt ki írja alá, csak más is aláírja?
És még csodálkozol, hogy a választók egy pohár tejet se bíznának rájuk?!
Amúgy az a tény (mert az előzmények nem szépek, de a végeredmény sem az), hogy ők együtt adták be, nincs összefüggésben sem az mszp-vel, sem pedig azzal, hogy te hogy szeretnéd látni, sem pedig azzal, ha ne adj isten kritizáljuk a szentéletű lmp-t, rögtön pártgyorstalpalón veszünk részt.
Hát az lmp-nél nem szokás önállóan kritikát megfogalmazni? Ahhoz külön tanfolyam kell?
Ciki, mi, hogy egyedül nem merték beadni, se pedig elnapolni. Inkább beadták a neonáci jobbikkal. Hát, szép kis resume az lmp-nek, mondhatom.
Oh és még egy icipici apróság van itt. Ha én tévedek, akkor más is, mert nem a hétvégén volt pont itt poszt, hogy az lmp kivel fogna össze és kivel nem. Mert érdekes, januárban, pont nem a jobbikot zárták ki... Gondolkodom, gondolkodom, de mintha Fabius is az mszp-t hozta volna fel meg a dk-t hogy velük kizárták januárban összpártszinten az együttműködést. Átnevezték volna az mszp-t jobbikká, és fordítva? Úgy meg vagyok kavarodva...
Nem mintha bárki bármit is akarna tőlük, de érdekes, hogy januárban még összeálltak volna velük. Minek véget vetni egy szép kapcsolatnak, nem igaz?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "emberek szorulnak segítségre a bűnözőkkel szemben.
es ezert masik bunozket kell felkerni?
elmentek ti a picsaba, gerinctelen, hazug mocskos banda:-DDDD "

Sipike! itt fogyott el a türelmem!!!
Ha egy ember segítségre szorul és valaki oda megy neki segíteni, szerinted azt fogja kérdezni a segítőtől, hogy " te bűnöző vagy, esetleg rasszista?"
Na jól van Sipi! azt hiszem, innen befejezhetjük a vitát. Bármit válaszolsz, innen tovább nem válaszolok, mert minek. Elszidhatsz engem, az anyámat, bármit, mert akinek nem terjed ki az intelligenciája arra, hogy megfelelően értelmezzen problémákat, az bármit írhat bármilyen blogon. Ismételgesd csak a hülyeségeidet és legyél nagyon büszke magadra, hiszen MEGMONDTAD !!! Szép napot...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ó, hát Orbán elvtárs is papírrefromátus, oszt azé beáll a bálványimádók körmenetébe, mert jót tesz a PRjának, a vallás meg le van szarva :O)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ott nem imádkozni kell, teeee. Hanem bámészkodni, mint a tűzijátéknál. Ott se te lövöd fel a petárdát (hál istennek).
@kifordított nagyanyó: Mi hívnánk őket, de hol van még 2014?!:((((
@iii: Erőst gyanítom, hogy Állományjavító áll a háttérben.
@dr. mesterseges szinezek: Elolvastam.No és?Magyarország legnagyobb nemzetiségének írja őket, az etalonnak számító Wiki.Egyébként tökmindegy , hogy minek tartod őket ( meg, hogy én minek tartom őket), gondolom , leszarják.Én közöttük lakom és nagyon szeretek itt élni.Óriási szerencse, hogy nem te és a többi betegtársad a szomszédom.
@kennyking:

Aha, tehát ez olyan, mint az USAban a multikulti :O)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A Ron Werber tanfolyam egyik pontja, hogy letagadjuk, hogy járunk rá, sőt azt állítjuk, hogy nem is ismerjük.

Szart kavarni nagyon tudsz, próbáld újra elolvasni, amit írtam és értelmezd.
@Penivaldes: Jó, ne használjuk a hazafiság szót, mert eléggé megfoghatatlan dolog ez.Olyan, mint a hazaszeretet.Vagy van, vagy nincs, de nem lehet pontosan definiálni.Akkor inkább úgy mondom, a svábok nem olyanok , mint a belpesti értelmiség.Természetesen, vannak liberális svábok is...Nem vagyok svábszakértő, csak köztük élek már több mint húsz éve.És jó itt élni.
Pesten sosem volt és lesz "tömeg" a jobbik mögött, de ez a tényeken nem változtat kedves barátom, vidéken minimum 30%on áll. Aki lát, és aki tisztában van a valósággal az már csak ezt az egyetlen egy alternatívát választja! jah és hűen tükrözi a Varánusz név ezt a fos blogot, igen egy hatalmas gyíkarc vagy! de majd idővel lelépi az arcod az igaz magyarok tömege!
@Penivaldes: Összemegy a mosásban?:D
Nekem a kedvencem akkor is az, mikor bocskaiban, nagymagyaros jelvényekkel teletűzdelve, régi renault csomagtartójában színültig tele ukrán áruval, áll záhonynál über magyar, jön haza, mert a kereskedőket ő úgy segíti és a gazdaságot, hogy hetente 1-2x kijár sopcsizni, tankolni.:D
@kennyking: szorgalmas emberek, csak nehezen fogadják be az idegent.
@Karipapa01: 'Ha egy ember segítségre szorul és valaki oda megy neki segíteni, szerinted azt fogja kérdezni a segítőtől, hogy " te bűnöző vagy, esetleg rasszista?"'

Valószínűtlen. Már csak azért is, mert borítékolhatóan 10 rendőr között több van mindkettőből, mint 10 civil között, de ez van, ezt kell... legalábbis igénybe venni.
Aztán vagy van értelme, vagy nincs. De ahogy akkor se fekszik le az ember halógödörbe felfordulni - hanem pl. természetgyógyászhoz megy, váltakozó eredménnyel -, ha az orvos nem nyúl hozzá, akkor is alternatív megoldást keres, ha a rendőr legfeljebb csak sajnálja és egyetért vele.
@iii: Ez lemaradt: én nem összefogásról beszéltem, hanem kormányzásról, merthogy te is arról beszéltél eredetileg.

Logika 1x1: attól, hogy kizárom az együttműködést az mszp-vel és a dk-val, még nem következik, hogy a Jobbikkal meg igen.
@Putyilov gyári melós: Így van. És az a magyar.Neked?
Gondolom, ha ma lennének a kitelepítések, ott sürgölődnél a vagonoknál és nyáladat csorgatva lesnéd, milyen vagyontárgyakat kell itt hagyniuk, hogy legyen mit elzabrálnod.Velejéig romlottak vagytok ti, liberálisok.
@kennyking: "Egyébként tökmindegy , hogy minek tartod őket ( meg, hogy én minek tartom őket), gondolom , leszarják"

Ha majd egyszer megnézed akár a polfórumos, akár az itteni hozzászólástörténetemet, majd azt is láthatod, hogy anyai ági jogcímen felerészben (Pilisvörösvárról elszármazott) sváb vagyok magam is.
Pusszantalak!
@Putyilov gyári melós: Nem olyan.De ha neked úgy tatszik, akkor igen , olyan.Remélem sikerült egy kis boldogságot szereznem neked.Én nem vagyok irigy, te meg kicsivel is beéred.Akkor miért ne?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ki hogy tud úgy lendíti előre a magyar gazdaságot..:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Na most röhejesnek hangzik, de nekem van egy széljobber Orbánimádó ismerősöm, az szét sefteli az agyát kínai gagyival, mindent tőlük vesz és háromszoros áron ad tovább, de ennek ellenére úgy szídja őket, mint a bokrot :O)))

Ja, át is cimkéz és úgy bassza át a magyar parasztokat, mint ide Lacháza!
@iii: Hát, biztos tudhatod mi megy ott, mert én nem járok ilyen tanfolyamokra.
Veled ellentétben azt sem tudom kicsoda, és milyen tanfolyást tart és kiknek.
De ez ne zavarjon, még véletlenül sem. Te csak mondogasd magadnak, hogy az lmp-t érő kritikák mind-mind szoci ármány eredményei. Egyszer talán elhiszed.
@Penivaldes: " igen, de ezt nem a politika adja mreg a segíytséhet, hanem az emberek egymásnak.
a jobbik ettől még egy felszínes társaság."

Ugyan már mi felszínes ezen? Itt csak arról van szó, hogy bizonyos csoportok lazán tombolnak erejük tudatában. Ebbe néha megpróbál beleavatkozni a rendfenntartás, nem túl sok eredménnyel. Viszont amikor megjön a kért segítség és átmenetileg patthelyzet alakul ki, a rendfenntartás rögtön megpróbálja kezelni a problémát, többnyire a védekezők elmarasztalásával (kis nemzetközi benyalással), mivel sokkal egyszerűbb költségmentesebb egy pár emberrel békés körülmények között utólag helyszinelni, mint két népes csoporttal bírkózni. Igazuk is van, nem vitatom. A felszines meg az, amit a kommunikációkban, meg a híradóban hitetnek el velünk.
@kennyking:

Tehát élvezed a multikultit :O)))

Tudod, az USAban is mindenki amerikai és aztán sváb vagy zsidó, esetleg magyar(ha nem szégyelli).
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez nem kritika, galambom, hanem rosszindulatú rágalom. És miután elmagyaráztam, hogy és mint történt, újra és újra előveszed.
@Penivaldes: Így van.Nagyon szép , rendezett a falu, csak sajnos Bp. közelsége miatt felduzzadt a lakosság.Lassan olyan, mintha Bp. egyik kerülete lenne, annak minden hátrányával.(Nagy forgalom, elvárosiasodás, stb.)
@Penivaldes: Az ember tegyen meg mindent, amit tud.:D
@Putyilov gyári melós: Kis magyar valóság. Én is ezen röhögök. Kínai cuccokban járnak, könyökig túrkálnak a tescoban, cora-ban (amíg volt), auchanban az import krumpliban, hagymában, mert olcsó, és rajta az árpádsáv meg a turul. Nincs ezeknek ici-pici szégyenérzetük?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "látni az emberek arcát és belenézni gondolataik, érzéseik szövetébe, és ebből számomra egyértelműen és vitathatatlanul kiderült, hogy az emberek többsége boldog és elégedett".
A felső tízezerre gondolsz, te kis parasztlányka!
@Karipapa01: azért mert nem akar nmegoldást nyújtani. a jobbiknak addig szép az élet, míg vannak ezek a kellemetlen problémák..hisz arra ülve lehet kiáltozni, hogy majd mi jobbikosok, meg gárdisták, meg akárkik..a jobbik az egy sima kortünet, olyan mint egy pattanás utáni nyom..
@Karipapa01: kit erdekel a TE turelmed, csicska?:-)

vedd mar eszre, te fereg, hogy nincs kulonbseg koztetek es az altalatok gyulolt "ciganybunozoknek" titulaltak kozott. tehat ha itt rend lesz, akkor kozos cellaban orulhettek egymasnak:-DD
@Putyilov gyári melós: "Ja, át is cimkéz és úgy bassza át a magyar parasztokat, mint ide Lacháza! "

Na most ezen pont nem sikerült meglepődnöm. Jó régóta lehet orbánimádó és népnemzeti, ha ilyen rutinnal megy neki.
Lázár nem az ismerőse véletlenül?
@dr. mesterseges szinezek: Nem tudom megnézni ezt a polfórumos izét, mert nem tudom, hogyan kell:)Ugyan dolgozom számítógéppel, de csak azokat a programokat tudom használni, amikre szükségem van.A gyerekeim is kiröhögnek sokszor, mert halálegyszerű dolgokat sem tudok megcsinálni.:)
@iii: Mert megtörtént galambom.
Mindenki kihátrált? Csak a jobbik nem? És? Az talán mentség bármire?
Ott van feketén-fehéren, együtt adták be. Az összes többi csak üres fecsegés.
@kennyking: ó már megint ez a falu és város közti utálkozás. mikor értik meg már végre, hogy a kettő egymás nélkül behal. a falu arra kell, hogy pihenést adjon, meg élelmiszert. a város meg a kultúra fellegvára. színház, múzeum, hangverseny ott van, és a városban legalább nem szigetelődsz el, a faluban igen sajnos.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hogyne. Sőt, ebből az is következik, hogy az LMP náci párt. Mondom, hogy Ron Werber...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "tehat ha itt rend lesz"

Mitől lesz? Pénz nincs az elvárt jólétre, a ráolvasás hatékonyságában meg kételkedem, még ha TGM hologrammal van is kiegészítve.
@Penivaldes: "azért mert nem akar nmegoldást nyújtani. a jobbiknak addig szép az élet, míg vannak ezek a kellemetlen problémák.."

Így igaz!! Kinek lenne a feladata, hogy ne legyenek " kellemetlen problémák.." ??? Neked? Nekem? A Gárdának? Esetleg a kormányzatnak? Na most válassz, vagy írj valamilyen más szervezetet...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A múltkor a Váci úti Tescoban láttam a Kossuth téri hugyosok egyik fővezérét.
A terepjáróján külön árbóc és árpádsávos zászlóhegyek.
SATU 1.

Azóta olvastam, hogy bebukott egy párszázmilliós ÁFAcsalással :O))))
@Penivaldes: Valamiért nem ment el a válaszom, kis idő múlva megismétlem
@kennyking: Nem vagyok én egy kötelező olvasmány, nem azért mondom, viszont ami nem titok, azzal nincs okom nem teljesebbé tenni a képet.
@Karipapa01: nagyrészt a vezetésnek. csak az nem hajlandó rá, és így adja a pacit a jobbik alá, ami meg boldog ettől.
Annyira szórakoztató a sok megélhetési "liberális" uszító fröcsögését olvasni... még, még, még! Isszuk a bölcsességeiteket... :-)))
@Putyilov gyári melós: na igen valamiért nem nép autóval járnak, hanem terepjáróval..hogy rühellem én ezeket a nagyképű pofákat!
Fabius, van még majdnem 2 év a választásokig. Akkor (ott, a szavazófülkékben) fog majd eldőlni (persze, ha még lesz Jobbik), hogy mekkora is a tömeg mögöttük.

Baromira örülök, ha ez a szám a nulla felé konvergál, de majd csak akkor nyugtázom a dolgot egyetlen pendítáéssel, ha a Jobbik teljesen megszűnik.
De amíg van rájuk igény (van, mert erős a cigány-, idegengyűlölet), addig sajnos nem fog.

Egyébként is: ez a cigánykérdés elég megosztó egy dolog, elég szélsőséges rekaciókat vált ki a társadalom tagjaiból - erre választ kell adni, kezelni kell, mert ha nem a Jobbik, akkor majd valami más szélsőség fog jönni, miszerint ő tudja a tutit.
Addig, amíg az életszínvonal csökken (sajnos fog, ebben teljesen biztosak lehetünk) ez a problémakör nem oldódik meg magától- ergo lesznek szélsőséges hangok.
@Penivaldes: Mivel Bp. tényleg nagyon közel van, szinte egybeépült már a faluval, ez az ittenieknek előny is , hátrány is.De azért fura, hogy aBp.-ről betelepülők olyan helyi szabályozást akartak, hogy ne lehessen állatot tartani a faluban, mert zavarja őket.Ezt a helyi képviselő testület elutasította (helyesen).Az indok:- ez egy falu, a faluban pedig állatot tartanak.Aki ideköltözött, az tisztában volt vele, hogy ez egy falu.( Ezért költözött ide.)Egyébként nincs már olyan nagy elkülönülés a " gyüttmentek" meg a régiek között.Húsz éve még volt.
@egyatlagosfelhasznalo: Ha egy libsi posztíró libsiknek ír a cúna jobbikról, nem értem, hol itt az uszítás?
@Gábriel angyal: "Itt vannak sipike ártatlan védencei. :)"

:-DDD
@dr. mesterseges szinezek: Jó, értem, nincs is semmi gond.Csak ha akarnám sem tudom elolvasni, mert ügyetlen vagyok.
@Putyilov gyári melós: No wonder. Miért mindig az sumákol legjobban akinek a legjobban habzik a szája a nagy magyarkodásban? És ez miért nem lep meg minket?
@kifordított nagyanyó: miért, a jobbikkal a fikázáson kívül mit lehet még csinálni? egy értelmes betűt nem bírnak összehozni.
Fabius, tahótlanítottalak...
A tömeg az eltűnt, neked meg az eszed tűnt el, de lehet meg sem volt soha.
@kennyking: igen, de ne hasonlíts egy BP meleltti falut ahhoz ami azonkívűl van.
mert ott bizony kinéznek maguk közül a őslakosok. mi is űrlények vagyunk, mert nem éltük az életünket abban az utcában ahol világhra jöttünk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát abban, hogy egy libsi, sőt sok libsi összejön. teee az akkora uszítás, hogy csak na!!!!!!!!
@Penivaldes:

Az hagyján, de a SATU legjobb haverja 89 előtt a Rómer Flóris utcai rendőrkapitányság III/IIIas osztályán volt parancsnok főhadnagyi rangban.

A SATU is rendőr volt.
@Putyilov gyári melós: arcot lehet váltani, lelket azt nem. na ennyit róluk
@Penivaldes: Egyes libsik még az ellen is szót emelnek, hogy szét kívánjuk verni a pofájukat.
Erre veszélyességi pótlék járna.
@Penivaldes:
Ezek mind feladatot teljesítenek.

Csurka is felesküdött a szocializmusra, besúgó is volt, mégis lelkesedett érte pár tízezer díszmagyarkodó idióta.

A Jobbik körül is hemzsegnek a volt titkosszolgálati mukik, volt katonatisztek.

A híres Gárdájukat is a komcsik hozták létre.
Az utolsó Munkásőr főparancsnok fia szervezte, volt párttag, deszantos katonatiszt.

Még egy videó is van valahol a youtubon az utolsó állománygyűlésről, amelyben azt mondja, hogy a Munkásőrség soha nem fog megszűnni, csak nevet vált, átalakul.
Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak
Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Önök azt mondták, kíváncsiak az emberek véleményére. Önök Nemzeti konzultációt tartottak, hogy elmondhassuk, mit gondolunk az adott kérdésekről. Önök azt mondták, úgy kormányoznak, olyan döntéseket hoznak, ami az ország kétharmadának megfelel, amihez tőlünk kaptak felhatalmazást.

Most itt van egy kérdés, ami mindenkit személyesen érint. Amiről mindenki saját maga elmondhatná, hogyan legyen, ő hogyan szeretné. Itt egy kérdés, amelyre a válasz tényleg az egyes választók személyes akaratát tükrözhetné:

"Tisztelt állampolgár! Akarja-e Ön, hogy legyen választási regisztráció (feliratkozás)? Akarja-e Ön előre, saját nevével kinyilatkoztatni, részt vesz-e majd a választásokon, le akarja-e adni szavazatát? (El tudja-e dönteni most, hogy részt akar-e venni 2 év múlva a választásokon, akarja-e, hogy személyre szólóan kapja a propaganda-anyagokat?)"

Tisztelt Miniszterelnök úr! Ezt kérdezzék meg az emberektől, és ez alapján döntsenek a választási regisztráció megszavazásáról! Ez a kérdés az, amiről nem Önöknek kellene döntést hozni ott a Parlamentben, ez az, amit egy népszavazásnak kellene eldöntenie. Ha Önök népszavazást tartanának, mindenki végiggondolhatná azokat a kérdéseket, amelyek felmerülnek benne a választási regisztrációval kapcsolatban, és az alapján dönthetne. Akkor ebben az ügyben valóban a többség akarata érvényesülne.

Bennem, aki magyar állampolgár vagyok, és esetleg döntenem kell, sok kérdés merül fel:

- Vajon nem sérti-e a személyiségi jogaimat, hogy személyes adataimmal regisztrálnom kell a választáshoz?

- Ha nem regisztrálok, de mégis szeretnék részt venni a választáson, miért nem tehetem, amikor az állampolgári jog?

- Ha regisztrálok, de mégsem szeretnék részt venni, lehet, hogy különböző retorziókra számíthatok?

- Ha regisztrálok, nem próbálnak-e meg bárkik a kampány keretében nyomásgyakorlással rávenni az ő érdeküknek megfelelő döntésre?

- Ha regisztrálok, milyen egyéb, - kampány, statisztika – célokra fogják felhasználni az adataimat?

- Ha regisztrálok, nem lesz-e okom politikailag félelmet érezni a következményektől?

- Ha nem regisztrálok, nem válok-e másodlagos állampolgárrá azzal, hogy nem érdekel Magyarország sorsa?

- Garantálható-e vajon kötelező regisztráció után a választási elv, mely szerint a választás titkos, névtelen, és állampolgári jog?

Kérem Miniszterelnök Úr, hogy ne döntsenek szeptemberben erről a kérdésről, legalábbis a magyar nép megkérdezése nélkül semmiképpen ne.
@shinichi: Hát ők abszolút nem szorulnak a védelmemre. Bőven megvédik magukat bárkitől. :)
@Penivaldes:

Az Újpestet szétverő fradi-dózsás bűnözőket is berakhattad volna :O)))

Mondjuk épp akkor, amikor egymást zsidózzák-cigányozzák, verik agyon a szétivott-szétnarkózott agyú díszmagyarkodó faszok :O)))
Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak
Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Önök azt mondták, kíváncsiak az emberek véleményére. Önök Nemzeti konzultációt tartottak, hogy elmondhassuk, mit gondolunk az adott kérdésekről. Önök azt mondták, úgy kormányoznak, olyan döntéseket hoznak, ami az ország kétharmadának megfelel, amihez tőlünk kaptak felhatalmazást.

Most itt van egy kérdés, ami mindenkit személyesen érint. Amiről mindenki saját maga elmondhatná, hogyan legyen, ő hogyan szeretné. Itt egy kérdés, amelyre a válasz tényleg az egyes választók személyes akaratát tükrözhetné:

"Tisztelt állampolgár! Akarja-e Ön, hogy legyen választási regisztráció (feliratkozás)? Akarja-e Ön előre, saját nevével kinyilatkoztatni, részt vesz-e majd a választásokon, le akarja-e adni szavazatát? (El tudja-e dönteni most, hogy részt akar-e venni 2 év múlva a választásokon, akarja-e, hogy személyre szólóan kapja a propaganda-anyagokat?)"

Tisztelt Miniszterelnök úr! Ezt kérdezzék meg az emberektől, és ez alapján döntsenek a választási regisztráció megszavazásáról! Ez a kérdés az, amiről nem Önöknek kellene döntést hozni ott a Parlamentben, ez az, amit egy népszavazásnak kellene eldöntenie. Ha Önök népszavazást tartanának, mindenki végiggondolhatná azokat a kérdéseket, amelyek felmerülnek benne a választási regisztrációval kapcsolatban, és az alapján dönthetne. Akkor ebben az ügyben valóban a többség akarata érvényesülne.

Bennem, aki magyar állampolgár vagyok, és esetleg döntenem kell, sok kérdés merül fel:

- Vajon nem sérti-e a személyiségi jogaimat, hogy személyes adataimmal regisztrálnom kell a választáshoz?

- Ha nem regisztrálok, de mégis szeretnék részt venni a választáson, miért nem tehetem, amikor az állampolgári jog?

- Ha regisztrálok, de mégsem szeretnék részt venni, lehet, hogy különböző retorziókra számíthatok?

- Ha regisztrálok, nem próbálnak-e meg bárkik a kampány keretében nyomásgyakorlással rávenni az ő érdeküknek megfelelő döntésre?

- Ha regisztrálok, milyen egyéb, - kampány, statisztika – célokra fogják felhasználni az adataimat?

- Ha regisztrálok, nem lesz-e okom politikailag félelmet érezni a következményektől?

- Ha nem regisztrálok, nem válok-e másodlagos állampolgárrá azzal, hogy nem érdekel Magyarország sorsa?

- Garantálható-e vajon kötelező regisztráció után a választási elv, mely szerint a választás titkos, névtelen, és állampolgári jog?

Kérem Miniszterelnök Úr, hogy ne döntsenek szeptemberben erről a kérdésről, legalábbis a magyar nép megkérdezése nélkül semmiképpen ne.
@Penivaldes: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
@Putyilov gyári melós:
FABIUS RITKA MOCSOK TUD LENNI! :)
Bevágja az ingerszavakat csak, amire buknak a droidok és az IQ bajnok trollok. Utána hátradől és vigyorog...
Én meg nem érek rá, rohangálok, melózok - pedig ahogy átfutottam gyönyörű állatokat lőttetek! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nem is kéne neki ennyit írni.. bár ingerszó, aztán jönnek is a kicsikék:)))
rohangálsz? miért?
@Penivaldes: Jaj de jó, még sosem voltam uszító. Mindig csak az uncsi libsi.:D
@iii: Hát kettőnk közül te ismered jobban az lmp-t és azt a werbert-webbert. De én azért én nem mondanám rájuk, hogy náci. Személyiségzavaros, komplexusos, tetszeni vágyó, jellegtelen. Ezeket mondanám rá.
De ha szerinted az lmp náci, akkor miért szimpatizálsz velük?
@Intelli: "Fabius, tahótlanítottalak..."

azt hogy kell? a posztot hogy lehet tahótlanítani?

nem jösz többet ?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ajjaj, de még milyen szépeket, pedig még nincs is vadászszezon:D
Slusszpoénként, még Stefike is megjött. Úgy feltöltödött, mint viktor a konnektoron, és már kicsi lelkecskéje nem rozoga.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ugye! mi itt csak uszítjuk a népet! főzünk, mosakszunk és aközben is uszítunk. :))
@dr. Bubó: húúúúúúúúú, gondolom nem ő a legélesebb kés a fiókban jobbikéknál.
Mindjárt össze fogja magát pisilni szegény Fabius.:D
@Penivaldes: Sőőőőőőőőt, miközben a szokásos libsi rituáléinkat végezzük, aközben is. Meg alvás közben is.:D 24/7 uszítunk.
@dr. Bubó:
Majd ha végig tudja írni a nevét... Addig csak próbálkozik kiböööö...kni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem mondod! Megkeresem mindjárt és szétszopatom... :))
Áááá, sajna nem érek rá. Mentem... :(
@Karipapa01: Az elítélendő, aki a segítségnyújtás-kérés álarca alatt odacsődíti a gárdát.
Elítélendő, hogyha nincs ürügy balhéra, akkor lövöldöznek békés polgárok házai felé.
Elítélendő, ha valaki más nyomorát, etnikumás saját gerinctelen és gusztustalan céljára használja fel.
Elítélendő, ha egy politikai szervezet egy társadalmi problémát aggresszív uszításra és békétlenségre használ fel.
Elítélendő, ha egy olyansz szervezet, amely nem tudja megkülönböztetni az imf-et a klf-től hős megmentő, majd én megoldom szerepben parádézik, hogy az amúgy se fényes reputációját helyreállítsa.
A tömeg nyilván az LMP rendezvényeire tódult át
@Penivaldes:

Én azért olvasok széljobb portálokat, mert azokról lehet a legtöbbet megtudni a széljobbos hangadók besúgó vagy párttagmúltjáról :O)))

Ezek ha összekapnak a koncon, akkor kivárják dramaturgiai pillanatot és terítenek, hogy ki kicsoda volt, ki kinek súgott be, melyikük hogy árult hazát vagy hogy nyalta az oroszok, amerikaiak, egyébb hatalmak seggét :O)))

A Csanádka is így bukott be, belesétált egy alvó katonatiszt kiképzőügynökbe, aki megjárta a szocializmus néhány országát, ahova exportáltuk az orosz imperialista ideológiát.

Érdekes, azóta is nagy a kuss, hogy ehhez a faszihoz járt katonai kiképzésre a Jobbik vezérkar.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fenébe. Sebaj, majd este.:D
@kennyking: Nem tudom, talán Madonna? Vagy prince? Bármely dala, vagy legyünk merészek, justin bieber kivételével bármely más angol rágógumi énekes? Vagy mondjuk egy opera ária, bármelyik? Vagy a vers mindenkinek, vagy mindegykinek? Ez olyan nagy kérés?!
@Penivaldes: Én láttam hogy bőg. Isten bizony, teljesen kiborult, hogy ez a remek fickó tahótlanította.
Azért én sem vagyok jókedvű emiatt.......:))))))
@Penivaldes: Ebben nincs tapasztalatom.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Destruction a kedvenc.De én már öreg vagyok.:)
@shinichi: Ne már, ez vicces.:D
Senki nem mondta nekik, hogy bankrablás előtt-után nem fényképezkedünk?! Még sapiban sem?:D
Ezek olyan viccesek, most aztán megmutatták, kemények, mint a puding.:D:D:D
@kennyking: De most komolyan, Gábriel mindig ezt csinálja. A múltkor egy karlengetéses szőke pucér picsával lepett meg link formájában.
Én a fekete pasikra bukom ha már fénykép!!!!:D:D:D
@Penivaldes: " nagyrészt a vezetésnek. csak az nem hajlandó rá, és így adja a pacit a jobbik alá, ami meg boldog ettől. "

Hát azt nem tudnám megmondani, hogy mennyire boldog, de baz biztos, hogy támasz. Mindenesetre úgy gondolom, hogy nem lenne Jobbik, Magyar Gárda, vagy hasonló párt, szerveződés ma Magyarországon, ha a rendszerváltás óta minden kormányzat nem a saját érdekeivel foglalkozott volna. Ha nem az emberek különböző nézeteit, tételesen: szocialista, demokrata, liberális, polgári és vallási (jelen esetben keresztény) nem testre szabta volna. Ez nem windows! Itt nem lehet format: c és kezdjük előröl. Talán akkor is, (hiszen miért ne) lennének szélsőséges nézetű emberek (kommunisták, nacionalisták), de inkább csak a paletta színét gyarapították volna, ami talán még nem is árthat. Csakhogy ez a 24 év valami másról szólt, az eredményt pedig tudjuk. Úgyhogy kedves állatvédők, fajvédők, környezetvédők, tűzvédők és vízvédők! Hazavédők és haladásvédők! Talán nem a prosztó kis embereket kellene agymosni, mivel már egyébként is ki van mosva. Innen már csak foszlani fog. Egy fotelből pofázás, egy fához láncolás, tömött liba sajnáltatás, meghurcoltak kitüntetése itt már nem sokat segít. Koncz Zsuzsa után:" ..hiszen én is tudok áldást osztani és szépeket mondani" Úgy gondolom, a 24 év alatt ezt már megkaptuk, most már hajrá!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hé Faszfej!
(ha már így írtad alá nemrég is a röfögésed...)
Totál bebuzultál? Nem elég a női nick, már kézenfogva sétálgatsz fiúkáddal? Mi vagy te, a fidesz meleg tagozatának vezetője?
Vagy a Vezényló szövegírója. Ideje lenne lerakni a tüll rucit, baszod, légy már férfi!
(Egész jó stílusban írsz, bár a lavórt alá kell tolni, mert csöpög, tetves nyálas, de látszik, hogy nem mezőgazdasági lószartenyésztőként végeztél.
Vagy magyartanár, vagy jogász lehetsz, no meg faszfej, vagy fapina, mint azt eddig Fabius feltételezte!)
Németül gyakorolsz már, vagy csak a franciázás megy?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Fekete pasi vagyok!
Vagyis voltam.Megszürkült a sörényem.
@Karipapa01:

Szép volt a válaszod, örülök, hogy nem szálltál be abba a mocskolódó stílusba, amivel rád rontott Sipi. (Az a baj, hogy ez a fajta ezt nem érti: nem látja a különbséget saját maga és a homo sapiens között.) Sipi egyedfejlődése egyébként rendkívül figyelemreméltó. Mármint önmagához képest: régebben még nácizott, fasisztázott minden második mondatában. Ha ilyen ütemben tör felfelé, 2098-ra elérheti akár a sarki zuzmók szellemi képességeinek átlagát is.
Az, hogy az agyát kimosták a szélsőséges liberális idióta maszlaggal, minden szaván érződik. Nem tudja mit cselekszik, tehát nem érdemes bevenni a vitapartnerek körébe, mert azzal már-már legitimálod ámokfutását.
@Karipapa01: bakker, legalább annyi betyár becsület lenne bennetek, hogy elismernétek. Bármi is lenne, akkor is lenne jobbik, gárda, mert mindig lesz olyan ember magyarországon aki cigány és zsidógyűlölő.
Attól még, hogy óriási problémái vannak a társadalomnak, nem jelenti azt, hogy arra válaszul jött létre a gárda vagy a jobbik. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért törnek zúznak az ultrák, mert van focipálya a világon.
Lófaszt tűnt el!Vidéken sokszorózódik a támogatottság.A romkocsmák előbőr nélküli nyaksálas bölcsészei,jogvédői ez ellen mindent megtesznek,de a belváros ehhez már kevés!Kitartás!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A szélsőség az én elveim szerint elfogadhatatlan.
@Putyilov gyári melós: Egy ismerősöm meg azért olvassa a kurucinfót, mert ott előbb kint van, hol milyen zsidó kultúrális program van, mint máshol. Könnyebb időben jegyet szereznie.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Neked komoly értelmezési komplexusaid vannak. Az irónia vételi készséged meg zérus.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Szerintem is. De ahogy egyre inkább eltosz mindent a fidesz, olyan ütemben találják ki a vadabbnál vadabb ötleteket a választási rendszer eltorzítására.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Az elítélendő, aki a segítségnyújtás-kérés álarca alatt odacsődíti a gárdát. "

Igen !! Elítélendő, ha bárki "megélhetési bűnöző vagyok" kijelentéssel olyan emberek megélhetését kockáztatják, veszik el, akik nem bűnözők, hanem tisztességes rendes állampolgárok.

"Elítélendő, hogyha nincs ürügy balhéra, akkor lövöldöznek békés polgárok házai felé."

Ja, meg betörnek, rabolnak, esetleg gyilkolnak, ami nem ürügy, hiszen a MEGELŐZÉS (na jó, helyszínelés) az állam feladata. Különben pedig az is elítélendő, ha tegnap volt, mert ugyan az már régen volt, de az áldozat még holnapután is szenved tőle...

"Elítélendő, ha egy politikai szervezet egy társadalmi problémát aggresszív uszításra és békétlenségre használ fel."

Igaz! Fúj kormányzat! Fúj belügyminisztérium! Fúj TASZ !! Folytassuk?

"Elítélendő, ha egy olyansz szervezet, amely nem tudja megkülönböztetni az imf-et a klf-től hős megmentő, majd én megoldom szerepben parádézik, hogy az amúgy se fényes reputációját helyreállítsa. "

Ebben egyetértünk! Az a szervezet, amelyik (mondjuk most) oda ment segíteni, nem azért ment oda, hogy megkülönböztesse az imf-et a klf-től, hanem azért, mert voltak tisztességes, becsületes emberek, akiknek segítségre volt szükségük. Ezek az emberek viszont meg tudják különböztetni a szamurájkardot a hóvirágtól. A többi nem az ő dolguk :-))
@iii: A benáculással ne vicceljünk. Nem a szívem csücske az lmp, de ilyet még iróniából se mondjunk.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Attól, hogy szereted a cigányokat, az nem jelenti azt, hogy a többség is így van vele.Ettől szép a demokrácia ( és ezért utáljátok ti), mert ott kiderül, hogy a deviáns attitüd egy nagyon kicsi kisebbség sajátja.Két választás között hangosak vagytok, egymást hergelitek, ettől azt hiszitek, hogy sokan vagytok, erősek vagytok.de nem.A liberális vágyálom ritkán válik valósággá.De én elismerem a fáradozásaitokat.Sőt, általában szórakoztat.Ezért olvasom az index blogjait is.
@dr. Bubó: a hozzászólásait talán?
Fabiusnak is sok szeretettel Cegléd kapcsán

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=56750
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " bakker, legalább annyi betyár becsület lenne bennetek, hogy elismernétek. Bármi is lenne, akkor is lenne jobbik, gárda, mert mindig lesz olyan ember magyarországon aki cigány és zsidógyűlölő.
Attól még, hogy óriási problémái vannak a társadalomnak, nem jelenti azt, hogy arra válaszul jött létre a gárda vagy a jobbik. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért törnek zúznak az ultrák, mert van focipálya a világon. "

Bakker!! :-)) Tényleg azért jött létre a gárda! Bakker ! Tényleg azért
törnek az ultrák, mert focipálya van a világon!

Kedves Alfonsine! Te itt élsz közöttünk?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na kérlekszépen, pedig pont ennyi az igazság abban is, amit állítottál róluk.

Az LMP soha nem tett közös indítványt a Jobbikal. Pont.

Soha nem is került szóba közös kormányzás a Jobbikal és ez nem is lehetséges. Pont.

Hülye összeesküvés-elméletet én is tudok bármikor mondani a szocik és a Jobbik között.
@kennyking: cigánynak magyarázod, hogy ne szeresse a cigányt? Na jó, van aki tényleg utálja a saját fajtáját de ez nem olyan. Írni nem tud...
MOST NEM AZÉRT,DE

a mellékelt képgalériából két képen egy félmeztelen színpadtechnikus látható,a többin pedig nem a színpadot mutatja.

Gratulálok Fabius, ez a szárnyaló SZÍNVONAL igen magas!

Ennyi erővel azt is írhatta volna, hogy közben egy Boing 747-es szállt le a mezőről, ami persze épp kimaradt a fotógalériából.
Hát persze.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szopkodtad már cigány kukiját? Csak kérdezem, mert eléggé rájuk vagy indulva;)
@Karipapa01: Látom ebben nem értünk egyet.
Láttuk már a sémát. Egy állítólagos áldozat, egy állítólagos büncselekmény miatt odahívja segíteni a gárdát, és azok amilyen kedves helyes és békés hapsik, már rohannak is.
Aztán csak flangálnak felsalá, felsalá két hosszú napon keresztül. Mikor elunják, felfedezik csövön a lyukat és a ravaszt, és mivel csajuk nincs, hát az húzzák meg. De érdekes, hogy már lőtérig sem fáradnak el, csak úgy, az utca közepén, mintha egy kibebaszott westernfilmben lennének. Mert ilyen rendes, békés seggfejek azok.
Már hogy lenne egy militáns neonáci szervezet uszító?! ÉDESISTENEM, MIÉRT NEM KAPTAK BÉKE NOBELDÍJAT A MASÍROZÁS MIATT?!
Komolyan, ennél szelídebb eu-s pénlenyúló bandát hitler óta nem láttunk a szélsőjobbon. Komolyan, hogy is juthatott eszembe egy csordaként vonuló, lövöldöző, rendőrökkel kakaskodó faszokra ilyeneket írni?
De álljunk meg egy pillanatra.
De hát amit leírtam az úgy volt.
Akkor meg?!
@Intelli: Nem vagyunk olyan jó viszonyban?
Áruld el, milyen érzés ilyen sötétnek lenni? Biztos borzalmas lehet neked, hogy ők, ahogy a statisztika is mutatja dugnak, de meg még egy odvas fát se találsz. Kíméld kérlek a lovakat és a birkákat, nekik is van joguk a normál nemi érintkezéshez, és az állatkínzást a törvény amúgy is bünteti.
@Intelli: Én megértem őket ( a libsiket), hiszen szinte majdnem ugyanaz a probléma.Ők egy mérhetetlen kisebbséget képviselnek, akik megszeretnék nyernia választásokat, miközben tudják, hogy a parlamenti küszöb elérése is emberfeletti munkát igényel.Én, bár nem vagyok ortodox Jobbik hívő, azért, ha nem változik a felhozatal ( és mitől változna?)csak a Jobbikra dobom a szavazatomat.Miközben úgy néz ki, hogy a fidesz megint toronymagasan nyerni fog.
Szóval, melózni.Biztosan van az országban 200 001 cigányimádó.Csak meg kell szólítani őket.
Sajnos mennem kell, Uraim, Hölgyeim, egy élmény volt Önökkel eszmét cserélni!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jól van igyál meg egy pohár meleg tejet és menjél aludni, ki kíváncsi a hülyeségeidre?

Komolyan menj le a cigánysorra a családodhoz és kurkásszátok egymást...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jól van jól van, tényleg húzzál már a faszba.

Majd ha a Gárda megy legközelebb valahova fotalrambózás helyett menj a cigány védenceidhez, ott aztán elmondhatod az érveidet de remélem a cigók előbb fognak pofán vágni.
@iii: Az a tény, hogy jó célért rossz eszközt választanak nem az én kitalációm. Egyedül kellett volna végigvinni, és most nem lehetne vitázni ilyesmiről. Ráadásul egy ilyen ügyben pont a jobbik képviselőjével bentragadni, és nem kiszállni. Ez milyen szinten gáz?
@Karipapa01: Lófütyülőt.
A gárda azért van, mert vannak neonácik akiket össze lehet terelni. A focipálya nem tudom mi bajod van vele, de a lakosság 99,9%-ából nem hozza elő az állatot. Én csak tudom, itt Kalászon kettő is van, kb 50 m-nyire egymástól. Mégsem tör - zúz itt senki. A hévet se harcolták le, pedig meccseket is játszanak elég sokat itt.
Ne tessék a saját primitív ösztönödet másra kivetíteni, legyen az focipálya, cigány, zsidó, ufó.
@Intelli: Hé elmebajnok!
Kicsit összekeveredtél. Ha cigány vagyok, akkor miért bántanának?
Arról nem beszélve, ha nem vagyok gárdista, miért bántanának?
Talán lobotómián estél át? Nem vagy versenyképes apukám. Keress más játszótársat, ha már a kiskopaszt még nagyítóval se találod.
@kennyking: én már írtam ilyen libsinek, hogy legyen kedves leköltözni egy cigánysorra, de csak visszamellébeszélt valami marhaságot.

Az már nem megy nekik csak a fotelrambózás.
bazi likában ??? zsidó temetés ????
mi van má???
csak nem a jobbikos zsidó szegedicsalád búcsúztatta a maszop nevében?

index.hu/video/2012/08/21/elbucsuztattak_zwack_petert/
Nahát, van saját kreténem! Még sosem volt, de vicces, kár hogy hamar el fog szaladni.:D
@Intelli: Ha tiszta munkát akarsz végezni, ne csak tahótlanítsd a bloggazdát, hanem tiltsd is ki végleg. Aztán hajrá, format internet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Láttuk már a sémát. Egy állítólagos áldozat, egy állítólagos büncselekmény...."

Kedves Quennpin! Ezt itt nagyon szépen leírtad és ennek alapján nem westernt, hanem egy könnyfacsargató filmdrámát lehetne összehozni. Főként, ha a főhős (mondjuk legyen Bud Spencer) le is tartóztatná az egész eu-s pénzlenyúló bandát. Utána kikapcsoljuk a tv-t és dugunk egyet...

Sajnos ez a valóságban nem egészen így van, talán meg lehetne kérdezni azokat az áldozatokat, akiket nem sztárol a média, akik nap-mint nap fenyegetésben élnek, pedig tisztességtudó, törvénytisztelő állampolgárok, akiknek a rendőrség pár hónap múlva annyit közöl, hogy a nyomozást lezártuk, a tettes ismeretlen, itt írja alá...
Miközben mindenki pontosan tudja, hogy miről volt szó! Persze ez téged nem érint. hagyjuk...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igazad lehet egymást tényleg nem bántják, amikor jönnek a hírek, hogy két banda összeverekedett meg kommandósoknak kellett kiszállniuk, akkor azok biztos csak pirézek lehettek:)

Szart sem tudsz, én nem vagyok versenyképes?:))))

Hol élsz te baszod valami barlangban?
@Intelli: Neeem, próbáltam barlangba költözni, de már te és a családod megelőztetek. Így kénytelen vagyok budával megelégedni. Szar ügy.
Te tényleg nem vagy versenyképes. De mulattatsz. Remélem Fabius soká vág ki.
Oh, és remélem a cigányozáson, és a szopkodáson kívül van jobb riposztod is cukorfalat. A végén még rád unok.
@Karipapa01: "talán meg lehetne kérdezni azokat az áldozatokat, akiket nem sztárol a média, akik nap-mint nap fenyegetésben élnek"

talan meglkehetne, de az sem veletlen, hogy te sem megkerdezed, csak beszelsz keretlenul a nevukben.

mert moindossze az aljas, embertelen politikai celjaitok eszkozei az aldozatok. mocskos, szemet banda. csak arra jo, hogy rasszistak lehessetek es progromokat szervezhessetek. leszarjatok ti az aldozatokat, majomemberek. nektek urugy kell, hogy ciganyzohassatok.

na itt csuszik el az egesz tortenet, tudod? hogy lofaszt akartok ti barkinek segiteni. ciganyt akartok olni. es erre generaltok indokot. gratulalok.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Látod, látod, ebben maximálisan egyetértünk.:D Lehet, hogy az oltásban nem, de ebben igen.
minden politikus bűnöző ! sztem lámpavas lesz a vége !
@Karipapa01: Ez szar ügy. De a 80 éves nagynénémnek is ennyit mondtak, mikor dolgos magyar emberek lopták meg, akiknek elméletileg csak meszelniük kellett volna. Ja, meg azokra a dolgos magyarokra, akik bemászva a kerítésen kiürítették a fagyasztóját. Mert a nadzs madzsar simám meglop egy védtelen öregasszonyt. Mindezt egy szabolcsi faluban... Ahol van azért cigány bőven.
Úgyhogy elmentek ti a fenébe az állítólagos cigánybűnözésetekkel. Mikor a magyarok még gátlástalanabbul, és nagyobb értékre üzik a lopást, mint a cigányok.
Szóval ne tőlem várj együttérzést, mert rossz helyen keresgélsz, nem vagyok vevő a hazugságokra.
A modus operandi a gárdánál-jobbiknál ismerős. Vagy egy szenvedő madzsar hívja be a gárdát, vagy a helyi pártkomiszár. Ha az utóbbi, akkor vona is odavonaglik és okád pár szót a híveknek.
Keress olyat, aki olyan naiv, hogy beveszi az ostoba dumátokat a cigánybűnözésről, a rettegésben élő, cigányoktól rettegő falusiaktól. Te városon, nulla cigány között összehugyozod magad, a sok rémmesétől, míg ők ott élnek, és ha nem látnak gárdát, köszönik jól megvannak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem lehet mindenben egyeterteni...;-)

attol kerek a vilag, hogy minden kicsi reszebe beillik valaki:-D
@Karipapa01: Mi a bajotok a dugással?! Ha már ti nem csináljátok, a libsik se csinálják?!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát igen. De a fontos kérdésekben egyetértünk, és ez jó! Az gáz lenne, ha az oltásban egyetértenénk, ebben meg nem. Az rosszabb lenne.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen.. mondjuk ugy, hogy az reszletkerdes ennek a fenyeben...

de jo lenne, ha az lenne a legnagyobb bajunk, hogy kotelezo legyen-e az oltas, vagy erosen ajanlott..:-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igazabol emlekeim szerint az egyetlen amin vitatkoztunk az ez volt.. kulonben altalaban nagy az egyetertes:-)
@Zébácsi: """Egyébként is: ez a cigánykérdés elég megosztó egy dolog, elég szélsőséges rekaciókat vált ki a társadalom tagjaiból - erre választ kell adni, kezelni kell, mert ha nem a Jobbik, akkor majd valami más szélsőség fog jönni, miszerint ő tudja a tutit."""

Nem fogja tudni. Európa egyetlen szegletében sem sikerült semmilyen módszerrel megoldani ezidáig. Sem pénzzel, sem jó szándékkal, sem erőszakkal. De úgy tűnik, hogy ők az örök Dzsóker a politikai pakliban. Bármikor előhúzhatók. Sőt, húzni sem kell...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Lófütyülőt.
A gárda azért van, mert vannak neonácik akiket össze lehet terelni. A focipálya nem tudom mi bajod van vele..."

Most ezt nem értem! Miért probléma az, hogy egy ember, vagy egy embercsoport érdekében bárkit "össze lehet terelni" aki hajlandó megvédeni az elesetteket, vagy a támadói túlerejével rendelkező becsületes embereket. Mondd már el, hogy a "neonácik"-at esetleg a törvény elől menekülő gyilkosok, gazemberek, rablók vagy egyéb károkozók védelmében "terelték"-e össze, vagy esetleg többgyermekes anyákat, magatehetetlen öregeket, becsületesen élő-, és dolgozó embereket kellett megvédeni mindenféle gazembertől? Olyanoktól, akiket a mi törvényünk mi őrei nem tudtak megvédeni talán a hozzád hasonlók miatt??? Elgondolkodtál már ezeken a dolgokon, vagy csak még mindig csodálod a karácsonyfán a ragyogó csillagszórót? Hidd el nekem, mihelyst a nemzetközi "szervezetek", a magyar fajvédők, a kormányzat és a belügyminisztérium nem támogatja az úgynevezett "megélhetési?? bűnözők" bűneinek elmismásolását, és komolyan odahat az igazi liberális gondolkodás érdekében, a szélsőjobb szervezetek automatikusan megszűnnek, mert elfogyott a feladat. Addig pedig, amig ez nem történik meg, lehet itt siránkozni...
@Intelli: "én már írtam ilyen libsinek, hogy legyen kedves leköltözni egy cigánysorra, de csak visszamellébeszélt valami marhaságot."

kis baratom, en ciganyok kozott nottem fel...
meloztam mellettuk, kozottuk, veluk.

nekem nem kell bemutatni oket. pont olyan aljasak, mint a magyarok. de amelyik normalis az meg pont ugyanolyan normalis, mint a magyarok. es ennyi. es tudod honnan lehet tudni, melyik a normalis es melyik az aljas? ugy mukodik, mint a magyaroknal. veszed a faradtsagot es megismered. na onnan fogod tudni, hogy normalis, vagy aljas.

nekem ugy tunik, hogy inkabb ti vagytok azok, akik neonaci portalokbol es rasszista szobeszedekbol ismerik a ciganyokat es urban legendekre es suttyofolklorra epulnek az informacioitok.
@Karipapa01: "hogy egy ember, vagy egy embercsoport érdekében bárkit "össze lehet terelni""

nem valakinek az erdekeben, hanem egy etnikum ellen tortenik ez.

ha valakinek az erdekeben tennetek, akkor felvernetek egy kurva satrat az udvaran annak, akit vedeni akartok es ott ultok orsegben reggelig.

az vedelem.

ez siman terrorizalas.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: """nekem nem kell bemutatni oket. pont olyan aljasak, mint a magyarok. de amelyik normalis az meg pont ugyanolyan normalis, mint a magyarok. es ennyi. es tudod honnan lehet tudni, melyik a normalis es melyik az aljas? ugy mukodik, mint a magyaroknal. veszed a faradtsagot es megismered. na onnan fogod tudni, hogy normalis, vagy aljas."""

Pontos és tömör elemzés és betű szerint igaz.
@allegretto23: éjjel faszbúk, nappal alvás, állandóan eszik, ha nincs tele a szája eszet oszt?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Mi a bajotok a dugással?! Ha már ti nem csináljátok, a libsik se csinálják?! "

Te hülye vagy, én "libsi" vagyok, egész életemben az is voltam, nézd csak át az eddigi - más blogokban is - kommentjeimet! Gyere csak közelebb !! Veszélyben lehet minden szóba jöhető testnyílásod :-))) Csak hülyeségből mondtam, nem ám megsértődsz. Te kezdted....:-DDD Várjál! Kommenteltél mást is, mindjárt jövök. De azért jöhetsz te is...♥♥♥
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ez szar ügy. De a 80 éves nagynénémnek is ennyit mondtak, mikor dolgos magyar emberek lopták meg, akiknek elméletileg csak meszelniük kellett volna. "

Na, ha elkapta volna a gárda... Ne tudd meg,a látvány neked nem való!!! Azt hiszem, a bandita önkielégített volna, saját magát dugta volna seggbe! Ha mégsics neki akkora? Deeehogynem! A Gárda tudja, hogy van...:-DDD
még a Jobbik is százszor gerincesebb mint akármelyek baloldali párt, vagy szervezet.
@Karipapa01: Te liberális? És a gárda pártját fogod?! Inkább te vigyázz a nem képes feledre!:D
Amúgy miért pont náculni terelik össze? Miért nem mondjuk játszóteret építeni? Miért nem valami értelmes célért?! Miért azért, hogy utcákon vonuljanak, és olyan embereket félemlítsenek meg, akik nem tehetnek semmiről? Miért azokat vegzálják, akik gyengébbek? Mert hatalmas seggfejek, és gyávák mint a nyúl?
A kirekesztés, megfélemlítés, rasszista és antiszemita jelszavak alá gyűjteni az arra fogékony kreténeket nem társadalmilag üdvözendő tény. Ellenkezőleg, ez ellen küzdeni kell. Nem támogatni, de még tűrni se lenne szabad, hogy a lakosság bizonyos része etnikuma miatt félelemben éljen neonáci randalírozás miatt. Minél előbb elfogadja a társadalom azt a tényt, hogy kishazánkban vannak rasszisták és antiszemiták, akik ráadásul így élik ki magukat, annál hamarabb talajukat vesztik.
A jogvédőkre meg ne tessen semmit fogni. Van fogalmad arról, hogy milyen lehet úgy élni, ahogy ők élnek? Távol bármely tisztességes, féltisztességes oktatástól, bármely olyan tudástárról, amely segíthetné őket? Ha a többségi társadalom, sőt mindenki elfordul tőlük, és megtagadja a segítséget, akkor mi lesz velük? Ki védi meg őket? Talán a gárda? Te? Gábriel? Vagy akár én? Bármilyen jó szándékkal menjünk is, nem tudjuk hogyan kell. A jogvédők, és a hozzá hasonlóan futóbolondnak tartott szocmunkások, és szervezetek segítenek. Inkább mellettük emelj szót, ne ellenük.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Imádom! Nem egy stefike, mint a Bolié vagy Fabiusé, de úgy tűnik rám ragadt.:D De lehet, hogy már elvesztettem, elkullogott. Nincs ezekben kitartás, még a trollkodásban sem.:D
OFF

A változatosság kedvéért néhány üdítő hír a világpolitika színpadáról. :)

www.jovonk.info/2012/08/21/mi-ujsag-aleppoban

ON
@Karipapa01: Mégis mit csinált volna? Szerinted vannak olyan tökösek, hogy fellépjenek egy magyarral szemben?! Bah, a környékre se mentek volna, vagy ha igen, végigmasíroznak a cigánysoron és zsidóznak egyet.
Mert ilyen fijúk ők.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igen, egyet szoktunk érteni.
@Gábriel angyal: Engem momentán jobban izgat a szudáni helyzet, főként amiatt, hogy már hónapok óta éheznek szerencsétlenek...
@Zébácsi: A cigányokkal kapcsolatban csak azok beszélnek tolarenciáról, akik egy percet sem éltek a közelükben! ....És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy "van egy cigány haverom és tök normális"! Nekem is van ilyen, de ez fehér holló szintű..... Tételezzük fel, hogy egy utcasor közepén laksz. Nem vagy otthon és a lányod megy haza felé. Az utca egyik végén cigányok csoportja áll a másik végén Gárdisták csoportja áll! Felhív a lányod, hogy melyik oldalról menjen be az utcába? Mit mondanál neki Zébácsi? ..... :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: fogadd őszinte együttérzésem, saját trollod sajnálatos elvesztése miatt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Keress olyat, aki olyan naiv, hogy beveszi az ostoba dumátokat a cigánybűnözésről, a rettegésben élő, cigányoktól rettegő falusiaktól....köszönik jól megvannak."

Csak ritkán szoktam ide írogatni, de ez kiverte a biztosítékot. Nem igaz, hogy te ezt komolyan írtad. Szerintem csak provokálsz. Ha meg valóban komolyan írtad, akkor viszont jó lehet neked, mert nem látod a valóságot, hanem egy rózsaszín ködben élsz. Könyörgöm csak egy napra gyere le hozzánk ide Borsodba, csak egy napra. Légyszi-légyszi...
@Karipapa01:
Kétség kívül kiváló eszmefuttatásod kunklúzióját dekódolva, azt olvasom ki belőle, hogy amikor a nemzeti érzelmű kopasz fiatalemberek nyájas kérésére a cigányok önként magukra zárják a kazánajtót, a szélső jobboldali paramilitáris tömörüléseknél beindul az önmegsemmisítő mechanizmus, mert ha cigányok nincsenek, ugye akkor ők mi végtére is szennyeznék tovább ezt a sárgolyót a puszta létükkel? Belegondoltam és elérzékenyültem, mert ha valami engem rendre meghat, az a küldetéstudat. De ha eltűnnek ily hirtelen, mi lesz a zsidókkal? Tőlük ki fogja megvédeni e-vértől áztatta anyaföld, évszázadok alatt rengeteget szenvedett magyarjait? Ha eltűnnek, csak Nagybádogasszonyunkhoz imádkozhatunk, de állítólag Ő nagyon elfoglalt mostanság. Kitölti napjait, a mi félázsiai vezérünk mentális egészségének helyrebillentésére tett erőfeszítéseinek java része.
Ááá… a jobbik is csak dumál öregem! Amúgy Sipivel értek egyet (ha megengeded), a szar az szar.
Akár fekete erőlködés okozta, akár fehér.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Höööö... :))) Új hódoló és már vadul pettingeltek? Ez igen! :DD
Hajrá!!!
Amúgy drága, leszarom a szudáni helyzetet (csomó gyerek és család itt is éhezik már), Gábrielnek is leszarom (:))az aleppói helyzetet.
Most komolyan, mennyi esély van arra, hogy ebből az elbaszarintott országból egy értelmes és működőképes ország legyen? Hogy legyen értelme itt élni és a jövőnkben gondolkodni, mindenkivel, legyen az a politikai paletta bármely részén, bármilyen színben.
Csak kérdem, mert ha nekem a gyerekem jövőjét úgy kell majd megterveznem, hogy az ő érdekében jobb ha külföldön kezdi az életét, akkor az sok minden, csak nem jövőkép nekem.
Ha a gyereket elküldöm, mert nem szeretném, hogy egy ilyen viszálykodó és marakodó országban éljen, akkor az remek lesz...
Nem fogom nagyon látni, mert az sem hülye, hogy ilyen elszabott országba visszajöjjön, amikor látja majd, hogy lehet normálisan, kiegyensúlyozottan és nyugodtan is élni - máshol...
@Knósszosz: ha lenne gazdaság, lenne oktatás, akkor a cigányságnak is lenne esélye. a felülről záródó társadalmi osztályok miatt a leszakadó nem cigány réteg is nehezen fog felemelkedni egy normál szintre, a halmozottan hátrányosok szinte esélytelenek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez most valami vicc, karikatúra akar lenni???
Apám, Te biztos valami zsíros TASZ-os pozira, vagy jól fizetett ösztöndíjra pályázol ezzel... Mert az még valahol magyarázható lenne, ha legalább anyagi hasznod van ebből. De ha nem, akkor viszont segítségre van szükséged, sűrgősen fordulj orvoshoz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Figyu Boli. Te legalább egy fokkal reálisabban látod a helyzetet. Most komolyan, mondjuk egy szegény vidéki öreg nénike, akinek szétlopják a tulajdonát a tudjukkik, kihez tudna fordulni? Persze hogy a rendőrség feladata lenne blablabla, de tényleg kijafaszt hívjon ha ÉRDEMBEN SENKI SEM FOGLALKOZIK VELE. Se a rendőrség, se az önkori, stb. :(

Esetleg Fabius meg Sipi igazán felájánlhatná a segítségét, ők úgyis mind a ketten tapasztalt harcosok. Nem is értem miért nem szerveznek a liberálisok valamiféle segítségnyújtó csapatot az elesett magyar embereknek. Szerintem tökre örülnének ha nem a pincéreket kellene hívogatniuk. :)
@Karipapa01: Bocs, de bűnözőkkel összefogni bűnözők ellen? Lemegy a fradista, újpesti hordalék, amelyik bűnözve szétbassza a városomat a meccsük után csak úgy per hecc -arra ne hari, de eddig egy kurva szavad sincs, pedig nem bántotta őket a baromságukon kívül semmi - csak a cirkusz kedvéért. Mint említettem volt, a polgármester szerint semmilyen támadás nem volt, kivéve, hogy cigányembereket a lakhelyükön vegzáltak odatódult kétes elemek. Az álhírre kezdtek odagyülevészkedni, aztán kreáltak hozzá egy mesét, és hívták a huligánokat. Aki elég ritikán alkalmasak rendet tenni, csak a ganyét hagyják maguk után.

Fogják meg a bűnöző magyarokat is ugyanolyan elszántsággal - ötödször írom, de elegánsan elsiklasz felette - miért nem mennek gárdistásan alakzatban üldözni azt a tetves fehér gyilkost Pécsett? Az írthat emebreket bis gromoboy? Bezzeg Bándy esetében méár odarohantak az anya kérése ellenére is.

A Jobbik nem rendet, a Jobbik cigányvért akar. Kár ezt rendrakási-emberbaráti segítési üggyé degradálni, mert akkor rohanna a családját hidegvérrel lemászárló habfehér Csanád falujába, mondjuk kemény bajtársi munkával helyrehozni a két véletlenül életben maradt nő lakhelyét, amihez senki nem mer nyúlni a vérengzés óta. A húg és az anya két kiszolgáltatott gyenge nő, de ott kell élniük és esik szét a ház.

Őket mi faszért nem védik annyira???
@kennyking: Előtte meg a sok-sok volksbundos. Arról valahogy nem meséltek. Kivéve Stefit, aki olyan büszke erre a vonalra, hogy nyaralni is a Sasfészekbe jár. (ha ő létező személy from Mecseknádasd.)
Remélem a nászútját is odatervezi, de fájó a kérdés: mi az, hogy egy ilyen büszke teuton nord szőkeség beéri félsváb származékkal????? Hanyatlik már minden.
@iii: Ebben a kívánságban mélyen egyetértünk. Megérdemelné, de szóljatok neki/k majd februárban, hogy akkor se mondjanak csúnyákat a Vörös Hadseregre testületileg... Szoktak a csibécskék talpig gyászban a turulnál szenvelegeni olyankor az ázsiai hordák betörésén, pedig de szép lett volna csicsaknemzetté lenni a Harmadik Birodalomban, ha győz Hitler.
@kennyking: Most lopjuk kis petpalackokban a vízkincset. A földdel már majnemmegvagyunk, viszik a föld alatti hangárból felszálló repcsik. Ennyit se tudsz? ;-DDD
Nem teljesen idevágó a vicc de mutatja a mostani országállapotokaat.
Orbán és Gyurcsány együtt utaznak egy repülőn. Lenéz az országra Gyurcsány és ezt mondja: Ha ledobnák 1 milliót akkor kezetcsókolnának nekem. Megszólal Orbán: Ha ledobnék 2 milliót akkor a fél ország csókolná meg a kezem. Megszólal a pilóta: Ha kidobnám mindkettőjüket a repülőböl egy egész ország csókolgatná a kezem.
@a szív fészkei: Sajnos ismét nem mondasz igazat és csúsztatsz is rendesen. :(

"Hiába fordultak a Belügyminisztériumhoz, nem kaptak segítséget

Ahogy Gyöngyöspata esetében, úgy itt is elbagatelizálják a gárdisták megjelenésének okát. Korondi Miklós, a Jobbik országgyűlési képviselője mai sajtótájékoztatóján világosan kifejtette: a probléma abból fakad, hogy a város külső területein (Ugyer, Csengeri, Akasztószél stb.) más településekről Ceglédre költözött és költöztetett munkanélküli cigányság bűnöző életmódot folytatott, mely főleg a helyi lakosok vagyon- és értéktárgyainak eltulajdonításából, betörésekből és lopásokból áll. A lakosok állandó rettegésben és félelemben élnek- közölte a politikus.

A képviselő felhívta a figyelmet: az elmúlt két esztendő során nagyon sok esetben keresték meg a ceglédi emberek ezekkel a problémákkal, ezért Korondi 2010 őszén írásban kérte Cegléd polgármesterét és a helyi képviselőtestületet a probléma megoldására. „Mivel érdemi intézkedést nem tapasztaltam és a helyi lakosok további panaszaikkal kerestek meg, Pintér Sándor belügyminisztertől kértem levélben segítséget, de azt a választ kaptam, hogy Cegléden nincsenek ilyen problémák, a helyi rendőrség és polgárőrség megfelelő módon kezeli azokat” – jegyezte meg a honatya. Hozzátette: tudomása van róla, hogy a bűncselekményekről a bejelentéseket, a rendőrség egyes munkatársai elbagatelizálják, nem veszik komolyan, és ha cigány az elkövető, akkor megpróbálják az embereket a bejelentésről is lebeszélni."

www.jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/cegl%C3%A9di_cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s_-_ami_a_m%C3%A9di%C3%A1b%C3%B3l_kimaradt
@Penivaldes: Stefi olyan, ahogy whatsover megfogalmazta, mint a 44-es háború filmhíradók. Pátosz, hamisság, kulisszahasogató giccselés hatja át. Ha valódi, akkor szegény frissen fogott sráca elé kemény napok néznek. ;-DDD

Nekik ez a hazafiság, ludovikás cirkuszt celebrálni ma 2012-ben. Ezért felvonatozik/autózik nem kevés pénzért az ország másik végéből. Roppant hihető.
Annyira röhögök a Jobbikon:D :D
@Hohó60: Szóval segíteni másokon az echte nadzs madzsar szerint csak pénzért lehet? Pláne ha szegény, és más etnikumú?
Kettőnk közül nem nekem kell a segítség...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha szerencséd van, akkor csak bécsig megy. Akkor meg közel van és gyakran látod. Ha nincs, amerikáig vagy ausztráliáig, mint az egyik tesóm, meg sem fog állni.:S
Amúgy kire gondoltál? A fabiust tahótlanító trollra? Hát nem cuki? Mintha lenne egy debil játékbabám:D
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Na, akkor most nem akarom avval a közhellyel kezdeni, amitől egy babafürdető kádat tele tudok hányni úgy, hogy túl is csordul.
Az egész fajtájukat kiirtani akarók általában így kezdik:
-de nekem vannak cigány haverjaim és tök normálisak-
Képzeld, nekem is van két ilyen, de a fent említettek miatt ezt nem szoktam emlegetni. Viszont tény. De az is tény, hogy minimum százezer forintom bánja az elvégzett, ki nem fizetett munkákat a pénztárcám. Nem én vagyok az egyetlen a szakmában, akit kiraktak a körfolyosóra fizetés nélkül. Cigányok voltak, nem érdekel kinek teszik, vagy sem. Tény. Ugyanakkor ez előfordult fehérekkel is. Igaz, ők lájtosabban adták elő (általában), perrel fenyegtve, hogy miért az a „kiszállási díj?” A végeredmény ugyan az. Az előbb írtam, a szar az szar, kész. Feldobtad az oktatási rendszert, meg annak a színvonalát. Van benne igazság. Amikor én voltam kölyök (35 évvel ezelőtt, brühühühühü…), az általánosban két osztálytársam cigány volt. Az egyik haverom volt, a másik nem annyira. Rendben volt mindkettő, nem voltak balhéik és nem is voltak rossz tanulók. Én már nem annyira…
Tudod igaz az, hogy ha nekidőlsz a stelázsinak, nem mindegy hogy egy fedő esik a fejedre, vagy egy Dante-kötet. Ez az esetükben is igaz volt, zenész családból származott mindkettő.
Persze nem vagyok hülye, a másik végletet tapasztalom a szűkebb környezetemben. Nap mint nap hadakozom, hogy ne vigyék el azt a kurva ereszcsatornát a házamról. Stimm?
Ez nem csak az oktatási rendszer posványának következménye (ami egyébként vitathatatlan), de ha az lenne, akkor nem lenne egyetlen normális cigány sem. Pedig vannak.
Az előbb írtam, Sipinek igaza van. Azt az agyon emlegetett kettős mércét ezen a fronton is száműzni kéne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azárt arra vigyázz, máshol is vannak etnikai villongások. Ausztriában, Németországban is gyújtottak rá törökökre házat, vertek meg valakit csakis ezért, mert az volt, aki. Pedig oda behívták ezeket az embereket, mert akkor jól jöttek elvégzeni a szaros melót. Szóval ne idealizáljuk annyira a nyugatot, mert franciáknál égnek az utcák rendszeresen a be nem tagozódott bevándorló kölkek bandái miatt,pedig hihetetlen 40 éve, mit költenek rájuk, de nagyon kevés sikerrel.

Ha kiküldöd a lányodat Berlinbe, ahogy írtam múltkor, figyelj arra, hogy meg tudj neki fizetni egy olyan negyedben lakhatást, ami nem lepukkant török gettó. Kreuzberg a leghíresebb ott? De ott nem jobbikos ideálok - mert azt megpróbálták és belebuktak - mentén harcolnak, hanem liberális bár egyre szigorúbban az asszimilációt is megkvöetelő módon.
@a szív fészkei: a bevándorlók gyerekei 2 szék között a földön fekszenek. ebben sara van Európának is.
@Gábriel angyal: Ilyen sok voldemort van az országban?! Mi vagyunk az ezer voldemort országa. A tudjukkik országa:D
@Penivaldes: Igen, borzasztó helyzet.
Elég sokféle megközelítésből olvastam erről, én sem tudom a jó megoldást, de az biztos nem tutiság-babaság, hogy megöli a vérnősző családapa vagy báty a lányt, mert szabad, "német", "angol" életet akar élni. Mikor épp a szabad német, angol, stb. világba menekültek az otthoni nyomor és kilátástalanság elől, elfogadják azok pénzét, szociális juttatásait, stb. Igaza van Merkelnek, ezért valami betagozódást vállaljanak legalább. A liberális minimumot: a te szabadságod az én orromig tart.
@Intelli: Te meg még ahogy olvaslak le sem jöttél a fáról.
@santaz: Légyszi, légyszi, szabolcsi vagyok, és pesten az első albim a magdolna negyed szélén volt, a népszínházon, ahova a gárdista is csak tekessel jönne be.
Légyszi, légyszi, ne nézzünk mindenkit madárnak, jó?
A cigánybűnözős szöveget meg annak aki beveszi, hogy a vízkészletet a föld alatt csempészik ki... Tán az még beveszi.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Hiányát máris érzem, de lsd fent, van pótlék.
@kennyking: Húsz évvel ezelőtt hol éltél? Te is gyüttment vagy ott?
@a szív fészkei: olvasmányaim szerint a helyzet inkább romlik mint javul. a gyerekek generációja távolabb került a beilleszkedéstől, mint a szülői generáció. és sajnos a büszke, dmeokrata Európa sem az mindig aminek mutatná magát. Franciaországban élő afrikai menekültek munkavállalásáról. férfi elküldi az önéletrajzát. erősen érezhető a nevén, hogy nem született francia. visszadobják, a srác akkor kicseréli a nevet egy jól hangzó franciára, és újra beadja. azonnal behívják. és még sok ilyen sztori. a nyugatot, európát nem érdeklik a bevándorlók. mossa ki a ruhájukat, aztán kussoljon. pedig lassan talán érdemes lenne felébredni, és látni, hogy valami nagyon megváltozott.
@Penivaldes: Akkor most jönnek tudjukkik szolgái, a halálfalók?! Mennyi időnk van amíg ide érnek ceglédről? Fussunk? Harcoljunk? Hol van a kis túlélő?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: El lehet ezt is viccelned, csak akkor ne játszd itt sem a baloldalit, aki igazán szívén viseli az emberek problémáit. :)
jobbik/gárda valóban "válasz" egy nem kis problémára. Nem jó válasz, de erröl nem is csak ök tehetnek. Több mint húsz év telt el a nagy fene váltás óta, de egyetlen kormány se találta meg még az alagút bejáratát se, nemhogy a fényt az alagút végén, mit lehetne kezdeni azzal a szarkupaccal amit általánosságban "cigány kérdésnek" hívunk. Nem csodálkozom rajta, hogy ilyen válaszokat dob ki a társadalom magából amikor azt látja, hogy a mindenkori kormányok impotensek és az elkeseredett emberek minden szalmaszálba bele kapaszkodnak, pláne ha a szalmaszál a "lelkükből" beszél. Nekem sajnos szinte napi szinten kell ezekkel az "együtt élési anomáliákkal foglalkoznom", és azt látom, hogy itt csak a fedő meg az üres vajling potyog a stelázsikról nem Dante...
A dolog másik vetülete, hogy elképesztő szegénységet és tudatlanságot látok náluk, esélyük nincs a mocsárból kikecmeregni, abban a családban ahol a két szülő születésétől fogva munkanélküli és analfabéta nagy csodákra nem lehet számítani. Egy dolgot viszont cefet hamar megtanulnak egymástól: hogyan lehet az utolsó fillér segélyt is kiimátkozni a kasszából. Akad egy egy aki dolgozni, normális módon boldogulni szertne de sok esélye neki sincs, eleve képzetlen, és a "törzsének" köszönhetöen nem is szívesen veszik fel dolgozni. Több tucat oldalt lehetne teleírni pro és kontra, de akkor is úgy gondolom, hogy az rohadjon meg elsősorban aki kiszabaditotta a szellemet a palackból, ahelyett hogy müködő frankó megoldásokat keresett volna...és nem védi meg Mari nénit, Pista bácsit és adott esetben a Lakatos familiát (öket akár saját maguktól is)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Látod, nem válaszol arra, hogy miért nincsenek most Pécsett?? Egy ketrecharcos, jól kigyúrt fiatal srácot gyilkolt meg a habfehér vérmagyarja, aki az egész faluját terrorizálta, amikor épp szabadon volt. Miért nem védik a falut? Bármikor felbukkanhat és ölhet megint.
Miért nem építik át kalákában a Csanci II. gyilkos ámokját túlélú két rokonnő házát, hogy kibírják ott az életet? Mert az nem hír, az nem a párt profiljába vágó cigánybasztatás lenne. Ami szavazatokat hoz.

Tehát tőlük, szenvedjen nyugodtan fehér falő a fehér gyilkolástól,, senyvedjen ott nyugodtan segítség nélkül két fehér nő, akiket fehér rokonuk akart kinyírni ....
@Gábriel angyal: Ééééééén viccelem el?! Mikor még annyira se vagy fasza gyerek, hogy leírd egyértelműen kik azok a tudjukkik? A tudjukkik harry potter óta voldemort jelölik. Ha már cigányozol, tedd nyiltan, bátran, ne olyan gyáván, mint egy gárdista.
Akkor majd komolyan veszem a mondandódat.
@Penivaldes: Lángh Júlia könyvét olvastam arról, ő hét évet hogyan élt kint Párizsban 77-től 84-ig. Nos a bevándoroltakkal akkor is így bánt a hivatal - az mindenkivel így bánik - de ugyanakkor nagyon sok állami segítséget is próbáltak adni a beilleszkedésre.

És ez sem elég. De már nincs is az a gazdasági helyzet, mint akkor.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerinted ez az igazi lényege a mondandómnak??? Valld be hogy pontosan érted, csak direkt csinálod. :)

Egyébként te is igazán megadhatnád az elérhetőségedet, ha valamelyik rászoruló magyar embernek már a rendőrség sem akar segíteni.
@a szív fészkei: Ők csak akkor kemény legények ha -Gábriel szavaival idézve- tudjukkik ellen kell keménykedni. Másképp nem ér semmit. A közvélemény nem szerencsés ha szembesül azzal, hogy az egész cigánybűnözősdi duma volt, és a magyarok még cifrábbat követnek el.
@a szív fészkei: igen, és a szülői generáció még próbált beilleszkedni, de a gyerekeik már nem. ez lehet, hogy fura..a szülőknél még simán előfordult, hogy a bevándorló és a helyi fiatalok együtt voltak. ma már ez sincs.
és a nagy baj, hogy sehová se kötödnek...mert nem kötödnek Pakisztánhoz, és Törökországhoz sem. hisz nem beszélik a nyelvüket. de oda sem ahol élnek. és vannak azok a szép elkülönülő városrészek ahol rá sem kényszerülnek arra, hogy beilleszkedjenek. a beilleszkedés, a nyugati kultúra meg nem a külsőségeken áll, vagy bukik. mert, hogy a londoni robbantok sem csúnya szakállas, turbánosok voltak. hanem krumplit ettek, hamburgert, és krikketezni jártak. angolabbak voltak az angolnál, aztán egy nap mégis robbantottak.
remélem a cigányok-nácik-zsidók mihamarabb 1másnak esnek....

hagy hujjanak... marad a színtiszta magyar...
@Gábriel angyal: A lényege a mondandódnak, hogy.... Valakik, tudjukkik félelemben tartják a lakosságot. De kik azok a tudjukkik? Ez itt a kérdés. Ha tudod kik a tudjukkik, mi miért nem tudhatjuk? Vagy a tudjukkik kilétét csak az igazhitűek ismerhetik?
Szóval, ha már arra apellálsz másnál, hogy ő megérti, legyél kedves egyértelműen fogalmazni, és kibökni egyenesen.
De ha nem akarod, akkor ne is beszélj róla. Mert tényleg tudjuk ki tudjukki, akinek a nevét nem mondjuk el, és akit olyan jól személyesített meg Ralph Fiennes a filmekben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "az egész cigánybűnözősdi duma volt"

Sok tízezer magyar ember boldog lenne ha ez csak duma volna. Kár hogy a cigányok nem nagyon olvasgatják a kommentjeidet, egyből megoldódna az összes problémájuk azok meg pláne amiket ők okoznak a jogkövető állampolgároknak.

Amúgy jó a holdon élni?? :)
@Gábriel angyal: Szebb a kilátás a földre, mint a sziriuszról. Vagy honnan is jönnek az igaz magyarok?
Sok tízezer magyar a jobbik és a gárda nélkül lenne boldog. Kár, hogy nem lehet valóra váltani a vágyukat, mert sajnos mindig lesznek rasszisták-antiszemiták akik mások megfélemlítésében élik ki magukat, hogy saját lúzer életükbe egy icipici-homályos-elmosodó értelmet vigyenek.
Csak bűnözés van, amit az emberek követnek el, fajra, nemre való tekintet nélkül. Úgyhogy húzd ki fejed a vona összesből, mert vakká tesz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sajna rossz a válasz. Szóval akkor berakom ide ismét és a téged nagyon zavaró tudjukkiket kicserélem kívánságod szerint.

"Figyu Boli. Te legalább egy fokkal reálisabban látod a helyzetet. Most komolyan, mondjuk egy szegény vidéki öreg nénike, akinek szétlopják a tulajdonát a cigányok, kihez tudna fordulni? Persze hogy a rendőrség feladata lenne blablabla, de tényleg kijafaszt hívjon ha ÉRDEMBEN SENKI SEM FOGLALKOZIK VELE. Se a rendőrség, se az önkori, stb. :(

Esetleg Fabius meg Sipi igazán felájánlhatná a segítségét, ők úgyis mind a ketten tapasztalt harcosok. Nem is értem miért nem szerveznek a liberálisok valamiféle segítségnyújtó csapatot az elesett magyar embereknek. Szerintem tökre örülnének ha nem a pincéreket kellene hívogatniuk. :)"

Ha már belementél a kérdésbe, amit Bolinak írtam várom a te szíves válaszodat is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja. Az egész médiahekk. És mindgi beszopják. Na mit nézett Stefi a keverék pasijával, hiszen Orvicsek ott se volt?!?! fsp.nolblog.hu/archives/2012/08/21/Hova_tunt_Orban_Viktor/
@Penivaldes: Igen, teljesen igazad van. Ez azért ilyen borzasztó.
@a szív fészkei: hm... miből jöttél rá???

szőke magas... (1/2más cipőben:)
@dr. Bubó: Az legalább jól megélt a hülyeségéből egy darabig. De hol van már???
@Gábriel angyal: A válasz? A gárda és a jobbik semmiképp sem jó megoldás. Lemennek, vergődnek, utána elmennek mint aki csinált is valamit. A romokat, és az utánuk maradó keserűséget, szétrombolt maradék közösségi szálakat meg maguknak kell összekötni.
Sokkal jobb lett volna, ha maguk próbálják megoldani a maguk erejéből. Ennél még az is jobb lett volna, ha mindenüket kirakják az utcára, hogy vigye aki akarja.
A neonácik csak rombolnak, kihasználják őket saját propagandacéljukra és eltünnek mint a kámfor, mielőtt tényleg valamit tenni kéne. Mert höbörgésnél, rendőrökkel szópárbajozni, vétlen családok udvarára lövöldözni ennél többre sose futotta nekik.
@batka manó:
Egyet értek!
Behúztad ide azt amit mondtam, és azt is amit nem.
Rassz alapon nem lehet kiközösíteni senkit, viszont a tényeket nem figyelembe venni sem célravezető megoldás. Mondtam és mondom megint; az, hogy valaki mekkora szemétláda, nem azon múlik, hogy cigány, vagy norvég. Breivik sejlik? Viszont arrafelé a poszotyiban ellopott LCD-tévét sem díjazzák, érthető okokból kifolyólag.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-szoknyajaban-lopott-nagykepernyos-tevet-2102149
Ez jellemző elkövetési mód, még ha tagadja is bárki. Tonhauser Lacit meg lehetne kérdezni, mi a véleménye erről. Tudom, hogy le leszek baszva, de akkor sem vagyok hajlandó a naív barmot játszani, és ez igaz a másik habtiszta oldal mocsokságainak elemzésére is.
Adolf nem cigány volt… elég?
Tele van a tököm ettől az árja dzsessztől, kellene valami konstruktív izébigyót csinálni végre, amitől Te is, meg én is jobban érezném magam.
Regisztrálj, és rúgd picsán ezeket.
Ez a Te felelősséged is!
@Penivaldes: Nincs mit.:) Nekünk muszáj elmondani, mert más nem fogja.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hand in hand járták a várost? Anikó turáni szépség ehhez mit szólt????
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Csak bűnözés van, amit az emberek követnek el, fajra, nemre való tekintet nélkül."

Ez egyértelmű soha nem is mondott senki mást. Azt csak ti (szégyen de még a fideszesek is) terjesztitek, hogy a bűnözés egyik speciális formája pld. a cigánybűnözés azt jelentené, hogy minden cigány bűnöző lenne. Nekem egyébként sosem volt a fejem a vona összesben, viszont neked sem árt néha előbújni és összehaverkodni valóság nagybátyánkkal.:)
@Gábriel angyal: Gábriel! Ne fesd a kéket pirosra, és vissza! a cigánybűnőzés egy jól hangzó szlogen nektek, amire szépen rátudtátok építeni az egész váratokat..
a bünőzés az bűnözés. speciális formája a széknek van.
Ez speciel beletalált: mandiner.blog.hu/2012/08/21/kis_sor_kis_unicum_kisemberizmus

Ennyiért nem kelnek ki az ágyból. Ezt anno egy topmodell, Linda Evangelista mondta, hogy napi 10 ezer dolcsi alatt ez lesz, a nem kikelés, meg is fizették mindig. Na de addigra ő valamit elért.

A magyar nagypofájú meg mit a szájhúzkodáson túl?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ennél még az is jobb lett volna, ha mindenüket kirakják az utcára, hogy vigye aki akarja."

Huuu basszus ez azért már Szent Ferenci magasságokat súrol.:) Lehet szentté avatnak majd téged is? Egyébként sajnos nem kaptam választ. A fikázás meg a nagy arc duma megy, de azt még mindig nem látom tőled sem leírva, hogy ezentúl miben tudnál segíteni azoknak akik kérik azt. Szóval tessenek összeállni és jobban csinálni mint a pincérek. Biztos, hogy 1000L jobbak lennétek náluk, csak meg kéne emelni a seggeteket nem?? :) Főleg ha olyan igaz baloldaliakról van szó mint ti. :)
@Penivaldes: Speciel ezt rosszul tudod. Ha igazad lenne akkor nem lenne pld. fiatalkorú, fehér galléros, stb. és egyéb mindenki által elfogadott és tipizált leírása a bűnözésnek.
Egyébként tőlem akármilyen nevet adhatnának neki a lényeg az lenne, hogy kezdjék végre megoldani azok, akiknek a bűnüldözés a feladatuk. Ha pedig az erre hivatott szervek nem tudják vagy nem akarják ne csodálkozzanak, ha a közösség megpróbálja ezt maga megtenni.
@Gábriel angyal: Hát, azt tudom mit NEM tennék. Nem mennék oda segítséget hazudva.
Nem állnék neki lövöldözni, nőket, gyerekeket megfélemlíteni.
Nem kezdeném szétrombolni a közösséget.
Ha ezeket nem teszem meg, az már jó.
De ha már hozzám fordulnának, mint párthoz. Igyekeznék sajtófelhajtást csinálni, hogy a kormány kényelmetlennek érezze a lopások számát, és tegyen ellene. Megerősíteném a polgári védelmet, ami nem egyenlő a neonácik ilyennek csúfolt izéivel.
Kezdetnek, hasra ütve.
@Gábriel angyal: Ahogy van az emberi létezés egyik legmegvetendőbb és leggusztustalanabb módja, az pedig a szélsőjobb, gárdista, jobbikos?
Az általad vázolt """speciális""" bűnözéssel ellentétben a fenti létezik. A másik csak blablabla, amivel szavazatokat akarnak szerezni, a pont ilyen gusztustalan férgektől, mint akik ott masíroznak.
A bűnözés, bűnözés, akkor is, ha az éhes cigányok tyúkot lopnak, és akkor is ha a gárdisták buszt és metrót rongálnak focimeccs után. Csak a kettő közül az értelmes ember (amibe téged nem sorolnálak) tudja a különbséget.
@a szív fészkei: Kell az urának a feltöltődés, hol máshol kaphatná meg? Félnie úgyse kell, mert stefikénk még az ő farkát se fogná meg még szalvétával sem... esküvő nélkül semmiképp:D
@Gábriel angyal: nevet valahogy könnyebb adni, mint valóban foglalkozni vele..ugye kedves Gábriel?
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Már is jobban érzem magam...
De ha voltál ilyen dög, akkor magadra vess! Köll engem izgatni?
Mariádha Pierídhi:
www.youtube.com/watch?v=4ta5ZkSZLFg
@glaci ph 5.5 álompolgár: OFF Elnézést, de közben volt egy kis gályázás - most evett haza az avas. Persze - mire számítottál? Azzal súlyosbítva, hogy nyári szünet lévén minden napra van valami programja,amennyiben meg itthon érem, akkor épp facsén, skype-on, egyéb chat-en roppant fontos, halaszthatatlan megbeszélése van - aminek a vége általában valami még roppant fontosabb egyéb tevékenység házon kívül, aminek végeztével este 10-kor megkapom, hogy 'vanitthonvalamikaja?csakez?mondtammárhogynemszeretem-valamihúsnincs?' ... majd elmúlik, birkatürelem, már csak 6-8 évet kell kibírni...
@Penivaldes:
Cigánybűnözés van! Ezt aki vitatja, annak ajánlom, költözzön a rétinéger elvtársak mellé, felénk van egy komplett városrész... Még azt is meglopják, aki segíti, partnerként kezeli őket, aki a segítségükre megy - lásd mentők. Aki ezt vitatja, azt sajnálom, tessék megtapasztalni, lehet odamenni segítőnek, szoc.gondozónak, naivának...
@Gábriel angyal:
Alapból rendpárti rohadék libsi :)) vagyok - rend és erő nélkül káosz van csak - na jó, a bal és annak töketlensége (a narancsbolsik még balabbak, mint Ferenc pajtijuk) nagyon nem tetszik, de ez a széljobbos csürhe pláne nem.
Ennél nagyobb káosz viszont akkor van csak, amikor mindenki a jogait tudja, de a kötelességeit és a dolgát nem...
Messze nem vitatom, hogy a rendőrségnek, DE CSAK A RENDŐRSÉGNEK, határozottan és keményen, korrekten KELLENE fellépnie a BŰNÖZÉS ellen!
(Ebből adódik, hogy Don Pintér lehet, hogy MÁSBAN, AKÁR SEGGNYALÁSBAN, AKÁR A VÉDELMI PÉNZEK BESZEDÉSÉBEN tehetséges, de ebben egy nulla, alkalmatlan a Rendőrség vezetésére, emberek és egy ilyen szervezet irányítására - no persze a nyelv és a segg találkozása az egy frenetikus érzés lehet...)
Többek között azok ellen is kell az ERŐ, akik jogokat szeretnének maguknak vindikálni és szeretnék ők megmondani, hogy mi a helyes és mi a nem, ki a magyar és ki nem...
Osztom, hogy a bűnözés nem feltétlenül köthető fajhoz, rasszhoz, bőrszínhez. Ahogy létezik az un. fehérgalléros bűnözés, ami értékben, összegszerűen többszörösét produkálja bármi másnak, pláne az állami pénzek körüli elsikításokban... úgy van cigánybűnözés is.
NE KÉPMUTATÓSKODJUNK!
Nem, nem a gárda, nem a jobbik a megoldás. Egy korrekt, működő állami erőszakszervezet. Tessék belegondolni... ahogy I. Viktor kán egyik napról a másikra x milliárd forintot tudott "átcsoportosítani" a TEK-nek, úgy a vidéki, falusi körzeti rendszer megerősítésére is lehetett volna ezt átcsoportosítani. Szolgálati lakás, vagy bejáró, rendszeresen járőrőző rendőri állomány, ügyeleti rendszer, váltások, szigor... Ezzel mi is lenne a kifogás? Nagyon szépen esne vissza a bűnözés vidéken.
A "nagyobb súlycsoportba" tartozó rendőrök is egy megoldás. De mivel a cigóknál csak az erő, a tekintély müxik, alapvetően egy gárdavonulás is csak pillanatnyi tűzoltás. Persze, ezt sokan sikernek hiszik, miközben messze nem az!
Arra jó csak, hogy ha elmennek, sokkal durvábban lángoljon fel az egész, az is belekeveredjen, aki addig nem. Mintha egyesek erre utaznának... :(
hvg.hu/nagyitas/20120820_Cegled_a_gardistak_elmennek_de_mi_maradun
Utána mi lesz? Hol érdekli ez a pincér ruhásokat és rendőrséget is...
Na itt a bammeg!
Amíg a cigányokat, azok közt azokat, akik az adott területen valamiféle tekintéllyel rendelkeznek, nem lehet rábírni (ha nagyon akarom, ugye majdnem bárkit, majdnem bármire..) addig nincs megoldás.
Be kellene vonni őket az érintett és legfertőzöttebb területeken a rendőri munkába (nem spiclinek, mint eddig), állami alkalmazottá tenni, fizetéssel és egy ígérettel, hogy ha nem működik szép szóval mindez, akkor elhihetik, sokkal rosszabb lehet neki is, meg a többi pudrénak is...
Hisz van itt egy olyan potenciál, a rendőri, állami erőszakszerv potenciálja, ami HA NAGYON AKAROM, holnaptól minden cigány- és problémás, bajkeverő család házához járőrposztot állít! Legfeljebb a főutakon kevesebb rendőr baszogatja a népeket trafival.
Akarat kérdése csak, ami nincs meg.
Persze előjön a régi kérdés: Cui prodest?
@allegretto23: @glaci ph 5.5 álompolgár:
Bides kölkök... :)) Enyém 14.
Kérdeztem tőle, hogy akar-e 15 lenni???
Mert szíjjeltípem, mint foxi a lábtörlőt!
fides köpködő... a napi utálat trágya korvinláncos pataki ufó ati, a hűtlen aki a gabonakör közepén ál...

azamerikaifiu.blog.hu/2012/08/21/justice_for_attila_pataky/fullcommentlist/1#c17594150
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez egyszerűen vicc, hogy az általad folytatott hecckampánnyal Te azt hiszed, segíted a cigányokat.
Azokkal a túlzásokkal, a nyilvánvaló tények letagadásával, a szemmel látható napi valóság megmásításával, amit Ti szélsőségesek csináltok, még azokat is elvadítjátok az "ügytől", aki nem a cigányokat gyűlöli, hanem azt a normálistól eltérő életmódot, amit sokan közülük folytatnak.
A műtét sikerült, a beteg meghalt.
Ez volt veletek Szamuelytől meg Károlyitól kezdve mindig a baj. Fantaszták vagytok, és semmitől sem riadtok vissza lázálmaitok megvalósítása érdekében.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én neveltem- ha nem tetszik, verhetem a saját fejem a falba. Egyébként nincs okom panaszkodni, a kötelező kamasz szemtelenségen kívül semmi gond vele. 18 múlt, még egyben van, ezen kívül az elvárásom mindössze annyi, hogy 1. mindig tudjam hová megy 2. jól tanuljon - ezt betartja, nekem ez elég.
Újabb sikertörténet!

"Nagy áremelés jön a kutakon"

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/nagy_aremeles_jon_a_kutakon.171680.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Állítólag sosem látott erős a forint. Tehát amikor Pártunk és Qrmányunk elkezd dolgozni, ez még semmi lesz ahhoz képest, hogy hová emelik majd akkor...
@allegretto23:
Nálunk is még rendben van a "büdös disznaja"! :))
(Imádom a kis bestiát!)
Csak csúúúúúúúnya nagy popsirugdosást helyeztem kilátásba, ha nem tudunk egy húron pendülni!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Köszi korrekt válaszod. Én nagyon támogatom a javaslataidat. Kár, hogy nem te vagy a belügyminiszter.:) Vidéki rendőrségre is szükség lenne, ami ugye anno híres felmenőd alatt csendőrségként létezett. Persze tudom, hogy ez a ballib hisztérikáknál már náci kategória, de te ezen a téren józanabbul látod ezt is. :)
Szóval használhatna a csendőrség felállítása is akár úgy is, hogy más nevet adnának neki. :)
@Gábriel angyal:
Az lenne még egy szégyen és nagyon rossz hangulatú húzás, ha a csendőrséget újra felállítanák! Van egy rendőrségünk, ahol igen is elhivatott és korrekt emberek vannak. Nem a pártalapú csúcsvezetést értem ez alatt!
vszínű így röhögtek /röhögnek és röhögni fognak rajtunk is a nyugatiak...

index.hu/kultur/2012/08/21/az_ev_vicckiallitasa_nyilt_a_szepmuveszetiben/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tegnap tettem föl ezt a kis matematikai feladványt a jobbik fanoknak - tekintettel a Ceglédre várt drukkerekre- de még nem válaszolt rá senki...

A cigánybűnözés, mint fogalom persze, hogy marhaság - ugyanazokat a bűncselekményeket elkövetik nem cigányok is. Az viszont, hogy a probléma sokkal súlyosabb a cigányok lakta településeken nagyon is igaz. A jobbikosok ott tévednek, hogy ez nem kizárólag a cigányságukból fakad - viszont a liberálisok meg ott, hogy azt mondják ennek semmi köze a származásukhoz és csak a mélyszegénységnek köszönhető. Gondolom, mint mindig valahol a kettő között van az igazság és mindkét tényezőnek van szerepe a jelenlegi tarthatatlan helyzet kialakulásában.
@allegretto23:
Az igazság mindig középen (odaát) van.
A szélsőség, akármilyen oldalról jön is, beteges!
Amikor valaki, valamilyen ...izmus nevében kijelenti, hogy csakis ő az egyetlen igazság letéteményese, akkor beb.szott! :O(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Le foglak vadászni.

A köztük fennálló ellentétek áthidalhatatlanok és a polgárháború immár elkerülhetetlen. Én már hosszú ideje tudom, hogy nem maradt más lehetőség, mint fegyverkezéssel és edzéssel készülni a nagy összecsapásra, amely majd elhozza a régen áhított megtisztulást és nyugalmat ennek a sokat szenvedett népnek. Pontosan tudom, hogy nem elég a lelket megedzeni; meg kell edzeni az izmokat is. Ezért beszereztem egy 35 kg-os kovácsüllőt, amit beleraktam egy erős, ipari sittes zsákba. A zsák száját összekötöttem, a kötelet átdobtam egy vastag gerendán, és ezt használom erőnléti edzéshez. A bátyám lovasíjász, ő megtanít az íjjal bánni.

Le foglak vadászni:

i.imgur.com/TfWPA.jpg
"Peking műholdakkal figyelné az erdősítést
Kína űrtechnológiával küzd a korrupció ellen, mert volt, aki a támogatásért zöldre festett egy hegyet."
index.hu/tudomany/2012/08/21/peking_muholdakkal_figyelne_az_erdositest/

A keleti példa... Na most a magyar még kreatívabb... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Le foglak vadászni.

A köztük fennálló ellentétek áthidalhatatlanok és a polgárháború immár elkerülhetetlen. Én már hosszú ideje tudom, hogy nem maradt más lehetőség, mint fegyverkezéssel és edzéssel készülni a nagy összecsapásra, amely majd elhozza a régen áhított megtisztulást és nyugalmat ennek a sokat szenvedett népnek. Pontosan tudom, hogy nem elég a lelket megedzeni; meg kell edzeni az izmokat is. Ezért beszereztem egy 35 kg-os kovácsüllőt, amit beleraktam egy erős, ipari sittes zsákba. A zsák száját összekötöttem, a kötelet átdobtam egy vastag gerendán, és ezt használom erőnléti edzéshez. A bátyám lovasíjász, ő megtanít az íjjal bánni.

Le foglak vadászni:

i.imgur.com/TfWPA.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bár mennyire is fáj, van.
Ezt maszatoltam itt én is. Mondjuk mindenki leszarja a véleményemet, mert semmi reakció. Értem persze, sikamlós ez a buli. Az, hogy ezt hogyan kell megoldani, az más tészta. Okoskodnak, de fogalmuk sincs, mi a megoldás. Nem basztatom őket, én sem tudom.
Kösz Boli, nem vagy agyhalott.
Én meg nem lennék szintén(?). Tudom és tudom, hogy nem lehet egy kalap alá venni mindet. Jobbikos haverjaim vannak például, és ők sem nácik mindannyian. Szeretik a turul perkeltet, de azért nem mindegyik hülye.
Nehéz kenyér ez..
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Le foglak vadászni.
A köztük fennálló ellentétek áthidalhatatlanok és a polgárháború immár elkerülhetetlen. Én már hosszú ideje tudom, hogy nem maradt más lehetőség, mint fegyverkezéssel és edzéssel készülni a nagy összecsapásra, amely majd elhozza a régen áhított megtisztulást és nyugalmat ennek a sokat szenvedett népnek."
Na, most menj a jó sváb édesanyádba!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
:DDD Ne'ba, Faszfejkém! Most kezdjek félni? Hőőőőőőő...cicafiú! Te kis hamis... ;))
A zsákot, az üllővel szépen rákötöd egy erős kötélre, amire előzőleg kötöttél egy szép, csinos hurkot (lásd comps.canstockphoto.com/can-stock-photo_csp5631065.jpg), majd a pofádat szépen letapasztod, a hurkot a nyakadra teszed egy széken állva, majd... a többit a mocskos fantáziádra bízom! :) Gondolj Piktorodra, amikor kirúgod magad alól a széket!
Cicafiú... még mindig nem vagy az esetem, a lányokat szeretem!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Minden buzeráns Faszfej ilyen hülye, mint te, hogy kétszer mondja... Nem baj, állítólag a grazi klinikák már rajta vannak! :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ja igen, ha lehet, előtte borotválkozz meg, mert lányos zavaromban a bundádból sapkát csinálok!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Híres ősöd biztos nem ezt mondaná és ezt most nem azért mondom mert jobbikos javaslat, hanem mert nagyon hatékonyak voltak és a mai nyugati megfelelőik is azok.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ő azért már jobban bejönne nem?? :)

nationalfuturism.org/Images/heil_avatar.jpg

Mondjuk csekk kiakadt amikor belinkeltem neki. :)
@Gábriel angyal:
Olvass utána és meglátod, megérted a mai nyugati megfelelőik egészen más mivoltát! Nem ezen múlik.
Az akaraton. Ha ez nincs meg állami szinten, akkor mindig az a kérdés, kinek az érdeke, hogy ne legyen megoldva? Én, én vagyok.
@Gábriel angyal:
A mellméretén kívül a többi hidegen hagy! :D
Ha az agya is ilyen, akkor az jelentősen lerontja a vizuális hatást!
@Gábriel angyal:
Nekem, az én libsi lelkemnek, ez inkább megfelelő!
Lehet vízipisztoly, bajonett... csak a lányok legyenek stabilan ilyen szerkóban!

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxpjrNJfW6ifDc12GDUMZ-DFwKrc1KAfTEeKYEGr4oIbps02df
Na ha nekem nem hisznek a ballibek talán egy balos beszámolónak igen. :)

Hiteles tájékoztatás a ceglédi eseményekről

www.jovonk.info/2012/08/21/hiteles-tajekoztatas-cegledi-esemenyekrol
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Már nagyon unalmas ez a buzizás, talán még a fapuncizásnál is jobban untat.

Tudom, hogy az ágaskodó férfibüszkeséged miatt rendkívüli módon nehezedre esik elfogadni, hogy egy fiatal lány az élet szinte minden területén magasan túlszárnyal téged (intelligensebb, műveltebb, tájékozottabb, lelkileg fejlettebb), de próbáld meg elfogadni, egyebet úgy sem tehetsz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát sajnos az akart eddig sosem volt meg. Én örülnék ha bárki de megoldaná végre.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Mos'mé??? Én csak egy ecceri informatikus vagyok, ezt mindig is mondtam!
A szarnyalásoddal kapcsolatban... tényleg! :)
Hurok, gerenda, kötél, szék, ... a többit tudod! Hajrá!
@Gábriel angyal:
Hiteles? Inkább megható... :( Majdnem mint a Grimm testvérek írásai.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Küldhetek egy Magyar Hejjessírás Szabályai könyvet, ha akarod!
SchmPalika is eredményesen forgatta, neked is menni fog, ha fel tudod emelni.
A francia legalább ment a csávóval? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Kibaszott nehéz lehet ezt a mocskot művelned.
A klavid vízhatlan?
Amúgy ne táplálj vérmes reményeket, itt mindenki tudja ki vagy.
Mocsok egy tetű volnál, akkor is, ha van affinitásod az íráshoz.
Ez azonban nem ment fel Téged, hogy egy mosladék vagy.
Ne válaszolj, a francot sem érdekel… brühühühühüü
Tetű..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát látod Peni még neked sem hiszi el, hogy van cigánybűnözés.:)

Egyébként ebben az esetben én sokkal kevésbé hiszek egy HVG-nek vagy indexnek mint akár egy komcsi vagy náci beszámolójának. :)
Bocs OFF

"Bedönthetik a büdzsét a diákhitelesek

E szerint már 2012-ben 15, rá egy évre 62, 2014-re 141 milliárd forinttal terheli meg a büdzsét a rendszer bevezetése, és annak kifutásával az összeg továbbra is meredeken emelkedik. 2020-ra már 798, 2021-re 899 milliárd forint államadósság-növelő tételt jelent az új „csodafegyver”. Jelenleg a magyar GDP mintegy 28 ezermilliárd forint, és a kőbe vésett kormányzati cél szerint az éves hiány ennek 3 százalékát, azaz a 840 milliárdot nem haladhatja meg. Ehhez képest kilenc év múlva (a kormány modellszámításai szerint!), hasonló nagyságrendű GDP esetén a Diákhitel 2. megduplázhatja azt – írtuk."

www.hir24.hu/gazdasag/2012/08/21/bedonthetik-a-budzset-a-diakhitelesek/
Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ki a pitsa ez a stefi...mer' az tuti, hogy nem ilyen hülye mint amilyennek mutatja magát. Ember ennyire beteg nem lehet, ha mégis akkor ideje volna ha a nyírő belehúzna :)

www.nygyk.hu/?link=osztalyok&a=1&sub=III.pszi
@Knósszosz:
Figyelj, lehet hogy Csurka reinkarnálódott benne.
Tök jól írt az öreg komcsi spicli régen, az utóbbi időkben hülyült el, amikor észrevette tót létére magában a vérmagyart! :)
@Knósszosz: Figyu Knóssz. Megnyugtatás képpen ezt elküldtem már??? :)

youtu.be/qyKQWanjjDs
@batka manó:
De, de lehet! Itt a példa a szarnyaló intellektusával!
Engem kimondottan szórakoztat, pedig eleinte megnyúztam volna, de a hülyéket tisztelni és pátyolgatni kell!
Én még virágot is hajlandó leszek vinni... a temetésére. Fair ajánlat, nem???
@Knósszosz:
Nyugi vagyok, kikapcsol, fárasztó volt a napom.
@Husz_János_Puszita:

ez is olyan ragyogó lesz, mint annak idején a támogatott lakás hitelük
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Oké, jó éjt!!!
Majd holnap anyázunk-:)))
Nem-nem, csak viccőtem.
Kaliníhta!!
@Husz_János_Puszita:

a kedves tréfa az lesz, ha ráadásúl -munkanemlesznincsis- a deák elvándorol Levédiából hátrahagyva a hiteltörlesztést annak aki kitalálta...vagy a Náncsi néninek, lepattan és a kutya sem tuggya behajtani rajta ha önként nem akarja az Interpol nem foglalkozik ilyesmivel

ilyen az amikor a miniszterelnöknek fél esze van és csak a másik felével tudná megoldani azt, hogy jól fizető állások hatalmas kínálata vonzza a fiatal titánokat és titanillákat

ez a Mosly Országa

brühühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jajj ne légy ünneprontó. Amúgy meg ennél nagyobb horror ugye nem nagyon volt. :(

youtu.be/7dSX7ge_6w8
@rodeo36:

Nyugi, az állami szektorban elhelyezkedőkét átvállalja az állam. Jó lesz.
@rodeo36:
Émá röhögök is
brühühühühü
@dr. Bubó: Ennek az embernek klozettláncot adni is baromság és pazarlás.
Hiteltelen senki,aki mindenkinek nyalt már, a kör közepén, aki ezért megfizette. Maszop, holap fidesz, olléé! Ezek tényleg lovagkereszti tettek. Zálogházazni és közben azzal a szájjal zsidózni, bankok ellen uszítani kurva kiemelt gázsiért merevrészegen. Ifjúság példaképe, höjj! Ufók és nótafa-oldalűról nem is szóltam.

Ja, meg se lehessen ezt az erodációt említeni. De tényleg, remekül jellemzi az Orvbánbagázs kultúrképét. Őszintén, nekem ez a nagy miskolci lázadó mindig is AVAS volt. És kurva hamis.
@Gábriel angyal:
Ezt kösz!
Van amiben egyet értünk!
Kurva jó-:)))
Arra figyeltek, h a legdurvább orbanizálásra sem ugrik néhány tízezernél több ember, de tüzijáték-cirkuszra félmillióan mozdulnak rá?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Anyukád meg a Kurázsi mama??? Hú, de beteg vagy gyöngyöm-bogaram! Amikor az íjaddal a hónod alatt strabancolsz a városomban, szóljál ám a TEK-esknek, hogy nem a Viktorod ellen mennél, mert látod, Kövérék még a hagyományőrző huszárok rozsdás kardjától is beszarnak. Viktorod bokáig összefosva meg nem lesz szép látvány még neked se.:-DD
@batka manó:

Most nem keresem vissza, mennyit költöttünk cakompakli ingyenes oktatásra, de 800 milliárdnál biztosan kevesebbet.
Ja, és persze van cigánybűnözés, pontosan annyira mint magyarbűnözés (a magyar itt olyan értelemben használt, ahogy a cigányok a nem-cigányokat szokták hívni).
@Amatőr:

Igen, de ugye, a Jobbik sem tudja a tutit. Csak lebegtet.
Erre kellenek, a feszültség fenntartására.

De ismétlem: nálunk perpill válság van, és a válságra adott szélsőséges válasz (Jobbik) teljesen normális (mármint maga a jelenség). Ugyanez történt az osziknál, mikor megrogyott az NDK-s ipar.
Ha a fidesz marad kormányon, akkor még nagyobb válság lesz (már bizonyították hozzá nem értésüket) és még nagyobb szélsőséges megnyilvánulásokra lehet majd számítani.

@moophlander:

"A cigányokkal kapcsolatban csak azok beszélnek tolarenciáról, akik egy percet sem éltek a közelükben! ...."

Nem beszéltem toleranciáról, az idegengyűlöletről írtam. Ez nemcsak a cigányokat érinti.

Éltem a köztük, évekig.

" És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy "van egy cigány haverom és tök normális"! Nekem is van ilyen, de ez fehér holló szintű..... "

Egész falukat tudok, ahol a cigányok normálisan élnek.

"Tételezzük fel, hogy egy utcasor közepén laksz. Nem vagy otthon és a lányod megy haza felé. Az utca egyik végén cigányok csoportja áll a másik végén Gárdisták csoportja áll! Felhív a lányod, hogy melyik oldalról menjen be az utcába? Mit mondanál neki Zébácsi? ..... :)"

Abban a faluban, ahol én éltem, biztos, hogy a cigányok felől küldeném be (pláne, ha még cigány is lennék). Öten kísérnék haza, senki sem bántaná.

A kérdést megfordítva: ha cigány lennél és a te lányod menne haza, te mit tanácsolnál neki, merről közeledjék a házastokhoz?
Hm?

****

De persze, értem, mire akarsz kilyukadni. Hogy mi a válasz, mi a megoldás?
Nem tudom, de a Jobbik sem tudja, s nem is célja, hogy megoldást találjon (nem könnyű tudom, mert irtó más kultúrájuk van).

/Mondjuk, gyorsan tegyük hozzá, a fehér ember sem különb egy jottányival sem. Katolikus írként sem volt mindig életbiztosítás éjjel sétálni Belfast protestáns negyedeiben, pedig ott szemernyi cigány sincs, elhiheted./
@Knósszosz: Na és erre emlékszel még???

youtu.be/jrDJO7pWosU

Amikor még nem volt minden szétbaszva. :(
@a szív fészkei:

Nyugi, öreglány, téged nem foglak bántani, sőt talán védelmezni is foglak a feltüzelt szabadcsapatok esetleges túlkapásaival szemben.

Megkedveltelek, öreglány, nem örülnék neki, ha vesztedet kellene látnom.
@Knósszosz: Drága szüttyöm, mi olyan nehéz kenyér? Ezek - nézed, miket irigálok?? - egyszer nem válaszolnak arra a zeccerű kis kérdésemre, miért nem segítik a magyar fehér erőszakos gecigézák áldozatait, miért nem keresik égre-földre Pécs legújabb hóhérát a rendbajnokok? Na, hívd fel anyádat, húszpontos kérdés! :-DDD

Megválaszolom: mert kiderülne, hogy aki genya, az minden színben genya. És erőszakos és gyilkos és tetű és tolvaj. És nem mutat jól a sávos oldalaikon, hogy megyünk bajtársak a fehér mészáros ellen.

Érdekes az is, hgoy minden faluban tundivaló, kis a cigányuzsorások, aki kivéreztetik a sajátjaikat, hogy azok tényleg lopni kényszerülnek. Mit monda Navi, lánynevén APEH? nem tudják megállapítani, ki a zuzsorás. Ja a héttornyú kisoroszlános giccsadóért üvöltő csiricsáré paloták bodzázásból vannak.
Egynek kapnák el a tökét, de valamiért nem kapják.

Győzike is vergődik a barom szövegeivel és álságos vagyonával, az RTL soha nem mossa le, mit követett le ezzel a barom álreality szarral...

Van rájuk jellemző elkövetési mód: besurranás - átéltük - csoportban erőszakosság (dettó bruttó a fehér primcsiknél), de ezeknek van büntetési tétele, csak néha börtön is jobb nekik, mint otthon nyomorogni. És a pécsi fehér tetűt se tudták "megnevelni", sőt...

Nem tudom, mi a megoldás, a Nyomorszéle blogot ezerszer bekopiztam; ott egy megszállott fehér nő még küzd értük a tudás erejével. Talán őt kéne segíteni és nem kurultájra folyatni 70 millát...

Mászka feketében Made in China csak buta és értelmetlen erőfitogtatás - persze az is bagázsban, együtt inzultálva az ott lakókat - gyúanyag, hisz a hecc a lételemük, de nem a megoldás keresése. Stefike vért kíván, most írta, hogy a Gárda is. A Jobbik polgárháborúra gyúr? Abból ő jön ki jól? Nem hiszem.
jav: kik a cigányuzsorások, akik,

A mondat így hangzik: Stefike vért kíván, most írta, lehet, hogy a Gárda is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hát köszönöm, keresek is egy monogramos-csipkés keszkenőt, azt sírom teli ennyi jóság láttán! Szóval, ha látok egy felfegyverkezett szőke hajkoszorús - by Julia Tyimosneko? - nőt, menjek nyugodtan oda, hogy tessék szépen megvédeni? Jó tudni.
@a szív fészkei:
Stefke elküldte a nordikus vonásokkal dúsan ellátott genetikai kivetülését...

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_8oNi1LHPMkBa1WptAtKx4_b2kDPbcjztIc2QgfC4dW84px4T9A

Most komolyan? Kell ez nekem? :))) Váááááááááááá......
@Knósszosz: Neked meg mindenkinek:"Az ember, aki feladja szabadságát a biztonságért, nem érdemes a szabadságra, de a biztonságra sem."
Arisztotelész

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/547107_423338621035006_479976222_n.jpg
@a szív fészkei:
Azok a cigók, ja meg a zsidók, betették a lábukat oda is! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-) Van elég locsolgatni való virágszál a meződben. Amilyen jó kertész vagy, ápolgatod is őket.
@a szív fészkei:

No igen. A fehér ember semmivel sem különb, csak eltér a kultúrája egy négerétől, cigányétól, arabétól, de itt, a földrész közepén ez (a fehér emberé) a megszokott.
A cigány egy nomád nép, s mint ilyen, kvázi hontalan - valahogy nem illenek bele az ejrópai ország/állam/társadalomszerkezetbe, konvenciókba.

A fehér ember történelmét átitatja a vér.
Nincs joga tehát ítélkezni más népek/rasszok, felett, azt hiszem.
Fontos, hogy ez nem tolerancia, hanem alapvetés.

A tolerancia az lenne, ha magát a bűnt tolerálnánk - de ezt ugye ha fehér valaki, ha cigány, elvileg nem tesszük.
Igaz?
Úhha, ez a kínai kiállítás. Baán ennyire mélyre zuhant? Anyám. Ez Orvbán ízlése.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Boli,Te!
Friss, almás-fahéjas szilvalekvár van itt, most lett kész. Még dunsztban van.
Jaj, te! Nagyon csúcs. Úgy adnék neked, Boli.
@Gábriel angyal: Nem ismerem minden gondolatodat, de nálam eddig ez a negatív csúcs.
@Zébácsi: Nem bántanák a cigány lányt a gárdisták! Hidd el! Tudod mikor láttál te cigányt utoljára? Valamikor a 70-es években! Hahóóóóó 2012 van Zé bátyám! :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: jaj persze sipike, már régen, az origo fórumon is jöttél ezzel a szöveggel,hogy te cigányok közt éltél. Persze hogy közöttük éltél mert te is cigány vagy.

Arányokat nézzélmár meg egyszer arányokat, de látom ezt még mindig nem tetted meg még 10 év után sem.Akkor is mondtam neked, arányokat kincsem, arányokat nézzél.

Meg persze, hogy miket követnek el, mert ha én elcsalok 1milkát az állambácsitólattól senki nem kerültolószékbe.
@Intelli: persze a gazdasági bűnözés is azért van többségben a magyaroknál mert legalább dolgozna meg pénzt keresnek a munkával.

Bár azért a MÉH telepes vaskereskedős cigányok könyvelését is megnézném.
@ftk: és azt gondolod, ha eltűnne egy ilyen blog ami valami pártbérenc kreálmánya és szándékosan politikailag belemagyrázós faszságokat ír és mindig itt tekereg a címlapon, bármit is csorbítana a demokrácián?

Komolyan ezt hiszed?

Sőt,az egész Index mehetne a levesbe.
@moophlander:
"Nem bántanák a cigány lányt a gárdisták! Hidd el! "

Mikor írtam, hogy a lányt a gárdisták bántanák?
Én ezt írtam: "Öten kísérnék haza, senki sem bántaná."

Már másodszor próbálsz olyat számba adni, amit nem mondtam, nem írtam.

Ez az egész olyan átlátszó, hiszen nem a cigányokról szól. A gárda részéről volt némi zavar az erőben a zsidókat illetően: hirtelen kiderült, hogy új ellenség kell, most újra a cigányok vannak porondon.

Tudod miről szól ez a Gárdistásdi?

A feszültségkeltésről, és annak fenntartásáról.

Mi a franc szükség van erre. Van egy elvileg tökös belügyminiszter, tegye rendbe a rendőrséget, vitesse be/csukassa le a zűrös és bűnöző romákat.

Az, amit a Jobbik/gárda magának érez, nem az ő dolga. Tudják ezt ők is, csak ugye kell a casus belli...
@Husz_János_Puszita:
ugye akkor az komplikáltabb mint egyszeri fizetésemelés a költségvetés terhére, kádervásrlás?...bár az a műintézet amelyik ezt megkapja szabadon felhasználhattya? vagy annyival fogják csökkenteni az állami támogatását? vagy ez is olyan narancsbuktás neszesemmifogdmegjól?

brühühühühühü
@allegretto23: Pedig a mélyszegénységnek van köze hozzá. A jobbik és a gárda elfogadásának első lépése, ha stigmatizálunk egy népet, és faji alapon sütöd rájuk, hogy ők erre hajlamosabbak.
@Hohó60: Hát ha mi megöltük, akkor a jobbik és a gárda nekrofiliát követnek el? Ez gusztustalan.
@Intelli: "és azt gondolod, ha eltűnne egy ilyen blog ami valami pártbérenc kreálmánya és szándékosan politikailag belemagyrázós faszságokat ír és mindig itt tekereg a címlapon, bármit is csorbítana a demokrácián?"

igen
hatarozottan csorbitana.
@saravad: Idézet volt de ne zavarjon.:) Amúgy meg jó, hogy nem egyezik mindenben a véleményünk.
@Intelli: mint fentebb irtam, nem ciganynak lenni jelenti az emberi ertekek hianyat, hanem rasszistanak es jobikosnak.

en buszke vagyok ra, hogy a hozzad hasonlo szociopataktol megvedem akit csak kell.
:-)

akar a semmirevalo eleted aran is:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mintha pont ezt írtam volna... csak nem kellene azt erőltetni, hogy CSAK annak van hozzá köze- ahhoz meg, hogy cigányok, nincs. Pedig de. Annak IS van hozzá köze.
@Zébácsi: dehogy nincsenek Belfastban- csak ott úgy hívják őket hogy 'tinker', hivatalosan meg úgy, hogy 'traveller' - mert hogy lakókocsikban vándorolnak. Szőkék/vörösek és kék/zöld szemük van - és egy vagyont költ rájuk az UK/Írország. Az írek -ha létezik ilyen egyáltalán- még a magyaroknál is rasszistábbak, ezért ott sem örvendenek nagy népszerűségnek a tinkerek. (Vonatkozó 'szakirodalom' lsd. Guy Ritchi:Snatch, vagy a kevésbé véres, Mike Newell: Into the West)
@allegretto23: De a magyarnak is van hozzá köze, egyenlő arányban. Egy bűncselekmény nem etnikum fűggő, azt mondani, hogy annak IS van hozzá, az már rasszizmus.
@allegretto23: "Pedig de. Annak IS van hozzá köze."

ha ugy nezzuk, hogy az orszagban elterjedt rasszizmus miatt egy cigany

- eleve nehezebben kap meg segedmunkat is
- eleve ugy allnak hozza, hogy bunozo
- eleve felnek tole/agresszivan lepnek fel vele szemben

akkor igen. de ez a tobbsegi tarssadalom felelossege. es pontosan a rasszizmusbol es ostoba sztereotipiakbol ered.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én azért itt nem föltétlenül a bűnözésról beszéltem,hanem inkább a kialakult helyzethez, de egyébként igen, a származásuknak IS van köze a magas bűnözési rátához és lehet, hogy rasszizmus, de ha ezt tagadod, akkor az okokat nem fogod tudni megismerni, mert csak a szegénység faktort erőlteted, pedig itt annál többről van szó. Ha párhuzamot akarsz, az írek travellers-ei, ahol azért elég jól lehet látni - akik etnikailag nem cigányok, külsősként nem is mondod meg, hogy nem egy írrel beszélsz- hogy a származásnak, az ahhoz tartozó csoportkultúrának mekkora szerep van bizonyos fajta bűnözéstipusoknál.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: én a hetvenes évek végén voltam szociológus hallgatókkal nyírségi faluk cigánytelepein "felmérni".Én tanyán, falun nőttem föl, arrafelé rengetegen laktak akkor még földpadlós, egyszobás tanyákban hatan-heten, budi a ház mögött, petróleumlámpa, víz a kútról- reggelre befagyott a lavórban-, így lakott egy jó része a tanyai gyerekeknek. Nekem is sokkoló volt, amit a Nyírségben láttunk. A legdurvább, az valószínűleg a nagymama volt 4-5 unokával, aki egy nádfödeles krumplisveremben lakott, benne rozsdás sparherd, csöve kinn az ajtón, februárban a gyerekeken egyszál ing, alsó sem, mosdásra lukas lavór. Apjuk börtönben, anyjuk nem tudni... Volt ez akkor, amikor teljes foglalkoztatás volt az országban. Hasonló körülmények között laktak ott még elég sokan- talán nem volt ennyire durva, mert erre az egyre emlékszem. Szívfacsaró volt. Lehet azt mondani, hogy ez csak a szegénységüknek volt köszönhető, de azért nekem vannak kétségeim.
@allegretto23: nekem nem kell meselni..

6-7 eves koromban lattam eloszor meleg vizet falbol folyni:-)

addig negyen laktunk egy 20 negyzetmeteres szoba-konyhaban, kertvegi fabudival, egy udvarban harom ilyen "haz". es nem kell ezert elmenni a nyirsegbe. ez itt volt budapesten...

aztan apamat nem lattam ket evig, mert az oroszoknal epitette a tengizi vezeteket es abbol lett egy havanna lakotelepi lakas. ott ert a sokk, hogy a furdoszoba nem am ugyanaz, mint a konyha es nem csak hidegviz folyik egy falikutbol, hanem van melegviz is, amit nem anyamnak kell mosofazekban melegiteni a muanyag gyerekkadban furdeshez...

szoval tudom, mirol van szo. mondjuk az a helyzet, hogy anyamek elott volt perspektiva. tudtak, hogy erdemes. egy cigany elott milyen perspektiva all? mi motivalna arra, hogy megprobaljon asszimilalodni egy olyan kozegbe, aholis majdnem mindenki ferden es gyulolettel, felve nez ra?

egyebkent a szegenysege mindenkinek a maga felelossege. de egyelore a szegenyseg meg csak szabalysertes - legalabbis a fovaros par keruleteben - , de meg nem buncselekmeny.
szoval azert nem kellene elitelni senkit. azt sem, aki nem akar jobban elni. ez egyszeruen valasztas - ha nem is feltetlenul tudatos valasztas - eredmenye.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem ítélem el őket. Nem erről van szó. Arról van szó, hogy amikor az okokat keressük, -aminek felismerése valószínűleg kelleni fog, ha komolyan szeretne valaki nekiállni a felzárkóztatásnak- akkor hiba, ha csak a szegénységre, meg a többségi társadalom elutasítására fogjuk a dolgot. A kulturális hátterüknek IS van szerepe, vagyis nem kerülhető meg és nem érdemes tagadni a származás szerepét. Vannak tradíciók, amiket megszüntetni sokkal nehezebb lesz annál, mint, hogy adunk nekik sok pénzt és beleverjük a többségi társadalomba, hogy fogadják el őket.
@allegretto23: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A jobbik korbács módszere látványosan csődöt mondott már néhány helyen, ahol ilyen, vagy hasonló problémákkal nézett szembe a társadalom. USA a feketékkel, írek, angolok a travellerekkel kellett, hogy belássák, hogy a korbács, sőt a korbács és kalács módszer sem alkalmas erre- sőt a korbács-kalács-PC-sok pénz módszer is csak esetleg majd generációk múlva hozhat változást és speciális, az adott közösségre kifejlesztett programok nélkül túrót sem ér még az sem.
@allegretto23: nem is megszuntetni kell a tradiciot, hanem befogadni. kompatibilissa tenni. nem veheted el masok tradicioit, kulturalis szokasait, mert akkro halalos ellensegedde teszed oket. meg _kell_ talalni a kompromissuzmos megoldast.
A siker láthatatlan! Aha... elmebetegeknél!

"Jóval kevesebbet ér a fizetésünk"
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/22/joval_kevesebbet_er_a_fizetesunk/

"Eltemették a magyar piacot - Vége az erős forintnak?"
www.napi.hu/magyar_gazdasag/eltemettek_a_magyar_piacot_vege_az_eros_forintnak.528838.html

Hiába no, a tehetség, a szorgalmas munka meghozta gyümölcsét... :((
@allegretto23: A bűnelkövetés nemcsak társadalmi helyzet kérdése. Mindenáron ezt erőltetni értelmetlen. Az ugyanúgy falun, nyomorban élő magyar is ugyanazokat fogja elkövetni, ugyanolyan indokkal. Míg egy jól menő üzletember legyen bármilyen etnikumú ugyanúgy csalhat adót, vagy követhet el fehérgalléros bűncselekményt.
A cigányok most fókuszban vannak, mert alkalmasak a szélsőjobb számára propaganda célokra, a szegedi miatti presztizsvesztés orvoslására.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem lehet minden tradíciót elfogadni. Vannak tradíciók, amikkel együtt tud élni a társadalom, vannak, amik veszélyesek a társadalomra és egyébként a tradíciót követő népcsoportra is, csak nem ismeri fel- megszokta, mindig így élt- azokat fel kell adniuk ahhoz, hogy az együttélés többé- kevésbé zökkenőmentes legyen. Vissza a travellersekre: egy népcsoport, amelyik -külsőre- pont olyan, mint a többségi társadalom, miért 1. vádorol még mindig? (esetleg letelepedig a te földed végébe a karavánnal, megfenyeget, ha megkéred, hogy távozzon, és érkezésük után feltűnően eltűnik a fészered "tin" teteje, soha nem lesz meg, pótolni 15.000EUR...)2. miért ragaszkodik még mindig a "tradícionális" foglalkozásokhoz? (lókupec: néha-néha átvágva a gyanútlan vásárlót, esetleg visszalopva a lovat)3. folytat pl. kutyaviadalokat egy egyébként azt szigorúan tiltó országban -a többségi társadalom tiltakozása ellenére? Lehetne folytani, beszélj írekkel, majd folytatják. A fentiek része a tradícióiknak, DE nem elfogadott a többségi társadalom által ÉS káros a társadalom egészére nézve... konklúzió?
@allegretto23: Esetleg érdemes lenne ennek a működő megoldásnak is a tanulmányozása. Van ahol roma "illetékes" is elismerően szól róla.

www.erpatak.hu/index.php?l=8
@allegretto23: ""A jobbik korbács módszere látványosan csődöt mondott már néhány helyen, ahol ilyen, vagy hasonló problémákkal nézett szembe a társadalom.""

Lehetséges. De az is tény, hogy a cigányság fél évezrede képtelen beilleszkedni az európai társadalmakba. A magyarok is jó messziről jöttek, elég nagy hordában, mégis elég volt egy-két évszázad a beilleszkedésre.
Persze járt még erre török, tatár, német, megannyi szláv, stb és mind alkalmazkodott, beilleszkedett.

Hogy ez miért van így, nem tudom, de az biztos, hogy ha a bevándorló kisebbség nem
fogadja el az ott lakó többség szokásait, törvényeit, akkor bizony ki lesz téve a rasszizmusnak. És ez így helyes.

Kimondva, kimondatlanul máshol is így gondolkoznak. Kanada már nem kér belőlük. Az olaszok sem. Hogy hová menekülhetnek a nyomorultak? Sehová. Mert nemkívánatosak.
Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Csak nincs hová.
@allegretto23: Tévedsz. A Származásnak, mint genetika, semmi köze a bűnelkövetéshez. A származás, mint szociokulturális háttér játszhat a családon keresztül. Ezen pedig lehet, és kell változtatni, mert az ellenkezője a társadalmi öngyilkosság. Akár a libeális (mindenki álljon a fejére), akár a rendpárti (mindenki menjen börtönbe) forgatókönyvet néézük. Az ok nem genetikai.
Ezt már másutt geyszer megfutottam, de megpróbálom összefoglalni. Ha valakinek a szerotonin, adrenalin-anyagcseréje genetikailag extrém, az nem okvetlenüllesz betörő, mert más körülmények között lehet, hogy extrém sportoló vagy tűzoltó lesz. Ha valaki aggresszív, az lehet hogy kocsmai verekedőként, de az is lehet, hogy sebészorvoskénnt, vagy mészárosként lesz ismert. Ha valakinek az endorfintoleranciája eltér az átlagtól, az lehet persze narkós az egyik oldalon, míg lehet mazochista prosti a másik oldalon, de lehet, hogy a fokozott fájdalomtűrésnek köszönhetően ökölvívó, vagy karatebajnok, hivatásos katona, stb. lesz.
NEM a genetika fogja megszabni ezeket az utakat.
@GeoCracker: a gazdaság és az általános iskolai tanulmányok.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"" nem is megszuntetni kell a tradiciot, hanem befogadni. kompatibilissa tenni. nem veheted el masok tradicioit, kulturalis szokasait, mert akkro halalos ellensegedde teszed oket. meg _kell_ talalni a kompromissuzmos megoldast. ""

Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy ez az ország Magyarország. A többségi társadalom szokásihoz kell a bevándorlóknak igazodni. Amit a többségi társadalom nem tolerál, azt el kell felejteni, vagy el kell innen menni.
Mert béke csak így lehet.
@Amatőr: A magyarok nem túl nagy hordában jöhettek. Még a több hullámos honfoglalási elméletek szerint sem. Pusztán logisztikai okokból sem lehettek sokan.
A cigányok különben sokáig igencsak betagozódtak a társadalomba. Ennek köszönhető, hogy ma sem egységes réteg. A vályovetők, vándorköszörűsök, lócsiszárok, szb. tradicionálisan a vándorló cigányok közülkerültek ki pl. A kubikusok közt is sokan voltak a Tisza szabályozásánál, vagy később a hazai építőiparban.
Hidd el, hogy a hasonló körülmények közt élők nem is annyira térnek el a környezettől. Csak egy zsákfaluba nem igazán akaródzik senkinek elmenni. Oda, ahol a széplélekség nem használ, és ahol a gyerekvédelem legnagyobb gondja, hogy a patkány ne rágja meg a gyereket. Ott nincs különbség cigány és nem cigány közt. Csak a kreol bőrt jobban észrevenni.
@allegretto23:

Köszönöm a kiegészítést.
Igazad lehet (illetve vélelmezem, az is van), miért pont az íreknél ne lennének cigányok - hiszen Európa szerte élnek kisebb-nagyobb csoportjaik. Bőrük és hajuk színe nálunk is különböző tud lenni (lásd: simontornyai ún. "bőrös" cigányok, akik inkább vöröses jellegűek, ismertem párat).

A belfasti példa azonban elsősorban nem arról szólt, hogy ott nincsenek cigányok, hanem a fehér-fehér, azaz katolikius-protestáns szembenállásról írtam, próbálva érzékeltetni azt, hgy az agresszivitás nemcsak a cigányok sajátja, a fehér ember is képes rá - hajaj, de még mennyire.

Egyébként teljesen egyetértek veled abban, hogy a cigányok felzárkóztatása, integrálása leginkább kulturális megközelítésű kérdés. Ők egy hontalan, a világban szétszórtan élő, vándorló, nomád nép, akik szerény ismereteim szerint általában egyik "befogadó" országban sem asszimilálódnak tömegesen, megtartják hagyományaikat, nyelvüket (egyébként ezt jól teszik) és (fél)prefifériára szorultan próbálnak a maguk módján élni.

Irtó sok pénz ment már el felzárkózatásukra, és vélhetően még fog is. Nagyon nehéz megoldani ezt (erősek a kulturális és társadalmi különbségek), talán nem is lehet teljesen.
A gárda agresszvitása, az ellenségkép-parázs életben tartása/szítása azonban nem visz ehhez közelebb, egész egyszerűen egy rossz válasz, ami ráadásul újabb konfliktusokat szül, immár nemcsak a két népcsoport, hanem a fehérek között (itt: magyarok) is.

Messze nincs elég tudásom ahhoz, hogy átlássam ezt az egészet, de abban szinte biztos vagyok, hogy a cél valójában pont ez: megosztani a társadalmat, bármi áron. Ehhez szolgáltat muníciót, egyfajta casus belli-t a cigányok sokszor törvénytelen, a mi normarendszerünktől igencsak elütő viselkedése, életvitele. Erre ugrik a nép (lásd: szegény Bándy Kata tragédiája).

Olcsó és arcpirító dolog ezt a problémát nagypolitikai célokra felhasználni, finoman szólva sem vall valami felvilágosult gondolkodásra, társadalompolitikai attitűdre - sokkal inkább kicsinyes hataloméhségre.

Ennek tapsolni pedig méginkább retardált dolog, de a szűklátókörűség, butaság már csak ilyen.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Pont ezért tartom nagyon veszélyesnek azt az oktatáspolitikát,ami fele jelenleg megyünk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a jobbik olyan válaszokat ad a kérdésekre, amit az átlagszavazója- sőt az átlag alatti- is megért. Ez többnyire fekete-fehér. Az átlag jobbik szavazó középfokú/szakmunkás végzettségű, vidéki, vagy vidéki származású nem polgárosodott városi, a szegények felső rétege, a saját közösségén túl nem lát, széles ismeretek híján van, még a fiatalabbak is csak korlátozottan használják a netet és azt is csak - saját, család és tradíciók által bekódolt- sztereotípiák mentén. Tudják, hogy VAN egy probléma, erre könnyen emészthető válaszokat várnak. Minden olyan problémamegoldás, ami szélekörű ismereteket, bonyolultabb logikai műveleteket igényelne ugyanígy kezelődik náluk, legyen az hitel, politikai, vagy gazdasági kérdés.
@Gábriel angyal:megnéztem, még a múltkor, amikor ajánlottad... sajnos a honlapon csak a külsőségeket látom, statisztikát nem, hogy mire mentek vele ( és mire mennek vele hosszú távon, majd, ha megváltozik pl. egyszer a falu vezetése).
@Amatőr:
"De az is tény, hogy a cigányság fél évezrede képtelen beilleszkedni az európai társadalmakba. A magyarok is jó messziről jöttek, elég nagy hordában, mégis elég volt egy-két évszázad a beilleszkedésre. "

Talán az a különbség, hogy a magyar törzsek mindig is alkottak valami államszerű képződményt, mindig volt valami olyan egység, amiből kialakulhatott egy szoros értelemben vett államiság a maga hierarchiájával, bürokráciájával együtt.

A rétegződés a cigányoknál is megvan, ott is vannak kasztok, ha szabad így fogalmaznom, de ők ismereteim szerint soha nem alkottak olyan egységet, amiből létrejöhetett volna valamilyen formális jellegű intézményrendszer. Ráadásul törzseik igen elszóródtak, ami szintén nem kedvezett annak, hogy cigány államot alapítsanak.

Tulajdonképpen szinte hihetetlen is, hogy az évezredek során fenn tudtak így is maradni.

Kanadában, au USA-ban a törzslakos indiánok kiszolgálták a fehér embert, sokszor szövetségre mentek velük - mára kisebb-nagyobb rezervátumokban élnek illetve azssimilálódtak, ez közismert. De ott ugye ők voltak az őslakosok, viszont itt a cigányok nem azok.
@allegretto23: Köszi. Csekkold esetleg "Az Érpataki Modell eredményei" című videót, ahol Uri Valéria kistérségi közművelődési referens mondja el, "hogy mire mentek vele".
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát, be fognak próbálni kasszírozni jó sok milkát.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De mi imádjuk az elmebetegeket. Ezért választottuk meg őket.
@allegretto23:

Valahol azt olvstam, hogy a felsőfokú végzettséggel rendelezők aránya pont a Jobbik táborában magasabb más pártokénál. Vagyis, az átlag Jobbik szavazó képzettebb a többi párt átlagánál.
Fura, tényleg.
@allegretto23: Én inkább úgy mondanám, hogy a városi embereknek az antiszemitizmusára játszik, vidéken pedig a segélyért küzdőknek pedig rasszista választ ad.
@GeoCracker: a "cigány" nem 'csak' 'rasszot' (úgy tudom, hogy nem is egy 'rassz', ha már) hanem egy elég jól meghatározható népcsoportot jelöl - tradíciókkal, a csoportra jellemző, azon belül elfogadott erkölcsi normákkal. Ezek némelyike az, amit a többségi társadalom elutasít - nem a 'rassz' maga.
@GeoCracker: """A cigányok különben sokáig igencsak betagozódtak a társadalomba.""

Egy részük most is azt teszi. Igyekszik - lehetőségeihez mérten - ugyanúgy élni, mint a többség. Ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, mint a többi honfitársamat. Véleményem szerint ők a csendes többség.

"Csak a kreol bőrt jobban észrevenni. ""

Ühüm. De a vágott szemet és az arab akcentust is. És még sok egyebet.
@Zébácsi: Igen ezt jól olvastad.

"A Demos vizsgálata arra a korábbi kutatási eredményre is ráerősített, miszerint – a bal- illetve jobbliberális média állításaival szemben – a Jobbik híveinek többsége nem iskolázatlan, deklasszált elem. A valóságban ennek pont az ellenkezője igaz: a parlamenti pártok közül a Jobbik rendelkezik az egyik legképzettebb szimpatizánsi körrel, e téren csak a fővárosi balliberális értelmiségi körökben népszerű rétegpárt, az LMP mutatói jobbak. A nemzeti radikális párt szavazóinak 15 százaléka felsőfokú végzettségű, a Facebook csoport rajongói körében ez az arány 28 százalék.

Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy 20-21 év alatt nem is lehet diplomát szerezni (és mint láttuk, e korcsoportban van a pártnak a legtöbb Facebook-követője), akkor kijelenthető, hogy a parlamenti pártok közül Vona Gáboréknak vannak a legnagyobb tartalékaik a fiatal értelmiségiek körében."

www.politicalcapital.hu/2012/03/demos-uk-political-capital-a-jobbik-facebook-kovetoi-euroszkeptikusabbak-pesszimistabbak-es-kepzettebbek-mint-az-europai-online-radikalisok/

nol.hu/belfold/a_jobbik_korantsem_a_vesztesek_gyujtohelye
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát ez azért elég nagy tévedés. A falusi ember mélyen rasszista. Hidd el nekem, elég kiterjedt rokonsággal rendelkeztem gyerekkoromban Délvidéktől Erdélyen keresztül az Őrségig -azóta szép lassan kihaltunk- nem kellett a lexikonban utánanéznem, hogy ki a zsidó a TV-ben...ahogy a cigányokról is elég szabadszájúan mondták el a véleményüket (meg az összes környező nációról, légyen bár tót, oláh, sváb, kutyaszerb). Egy szép, nagy, színmagyar, antiszemita, soviniszta, nacionalista család volt a miénk- ahogy a falubeliek is szinte mind (a beházasodott sváb rokonság meg ennél is sokkal durvábban nyomta- de őket a család maradéka pont úgy utálta, mint a fenti két nációt - soha nem bocsátották meg, hogy a nagyanyám bátyja sváb lányt vett el).
@Gábriel angyal:

Viszont most pont ebből amortizáltak le Vonáék nem keveset.
A zsidókérdéstől eltérően a cigánykérdés sokkal inkább a társdalom középső vagy alsó rétegeit érinti, így ha a a Jobbik/gárda ezt a kérdést tolja előtérbe (most a SZCS származása körüli purparlé miatt kénytelen), akkor pont a képzetlenebb rétegeket szólítja meg.
Egyszerűbben: a zsidó témakör léke miatt értelmiségi szimpatizánst veszít, a cigány témával pedig iskolázatlanabb szimptauzánst nyer a Jobbik, ergo támogatóinak a képzettségi aránymegoszlása romlik.

S rögvest hozzá is gondolom, hogy ez a folyamat egy darabig így is marad.
@Zébácsi: "" Ráadásul törzseik igen elszóródtak, ami szintén nem kedvezett annak, hogy cigány államot alapítsanak.""

Milyen alapon? Mikor? A XX. században? Vagy korábban?

Szerintem egyébként egy ilyen államalakulat vezetne a gyors és teljes pusztulásukhoz. Mindenhonnan kirekeszthetnék őket vízumkényszerrel (lásd Kanada) és önmagukat kellene eltartani, saját társadalmukat megszervezni. A dolog mikró szinten sem működik.
@Gábriel angyal: Egen... nekem is vannak jobbikos ismerőseim, sok közöttük diplomás is... sajnos magyarnak sem az írásuk, sem a beszédük, sem pedig a műveltségük okán nem tudnám őket besorolni- értelmiséginek meg főként nem. Alapvető dolgok hiányoznak náluk - az agyuk a szakmájukra jár, minden más területen a logikai műveletek elvégzése meghaladja a képességeiket. Nyelvezetük a vidéki szódáskocsiséval vetekszik, agresszivitásuk kezelésére képtelenek, empatikus képességük csökött. Arra volt elég a szufla, hogy szerezzenek egy BA-t, vagy MBA-t.
@allegretto23: ""A falusi ember mélyen rasszista.""

Ez így igaz. Ez a társadalom védekezési ösztöne.
Első a családom.Második a rokonaim, barátaim, a közvetlen környezetem. Akikkel egy nyelvet beszélek. Őket ismerem, a reakcióik természetesek számomra. Azokban bízom, hisz olyanok, mint én. A fajtám. Ők az elsők.

És ez nem magyar sajátosság. Minden nemzet ilyen.
@allegretto23: nem
a fentiek nem reszei a tradicionak. csak a vandorlas. sem a kutyaviadal, sem a fenyegetozes, sem a lolopas nem tradicio. ezek buncselekmenyek. szerintem nem kellene buncsdelekmenyeket tradiciokent talalni, mert ez a rasszizmus taptalaja.

es pont itt jon a kompromisszum kerdese.
egyszeruen vannak tradiciok, amiket el kell fogadni a tobbsegi tarsadalomnak. akkor is, ha furcsa. es vannak tradiciok, szokasok, amikrol a kisebbsegnek kell lemondania. es itt kell tudni mindket felnek engedni. es mivel mi vagyunk a tobbsegi tarsadalom, tehat a kisebbsegek lete, elete, jogai, szabadsaga a mi felelossegunk, igy nekunk _kell_ lepni, kezdemenyezni.

az usaban rose parkstol eljutottak barack obamaig 50 ev alatt. mi totyogunk, mint a szarogalamb es az egysegsugaru sudribunko mentalitas uralkodik az atlag fejeben, hogy megszoknak, vagy megszoknek. nem. ez nem fog menni. ertem en, hogy tobbek szerint a cigany az valami alacsonyabbrendu letforma, mar-mar allat, de akar milyen fura, a cigany pont ugyanugy erez, gondolkodik mint barmelyik ember, hiszen o is egy ember. tehat ha valaki ugy all hozza, hogy alapbol gyuloli, tamadja, oda nem fog akarni betagozodni, mert mi a faxnak akarna egy tarsadalomban alarendelt szereplo lenni?
@Amatőr: allatoknal igen.

ezert irtam fentebb, hogy a magyar videk a XIX. szazadban ragadt.

en elhiszem, hogy a tudas hianyabol fakadoan elkurt vilagkepbe ez belefer, csak azok az idok mar elmultak...
@allegretto23: és nálam az ilyen a jobban képzett szakmunkás kategória
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
""en elhiszem, hogy a tudas hianyabol fakadoan elkurt vilagkepbe ez belefer, csak azok az idok mar elmultak...""

Tévedsz, egyáltalán nem múltak el. Még jó ideig így lesz. Például a balfék eu is ezt konzerválja.
@allegretto23: Mondjuk nekem speciel nincs diplomám. De nem is ettől lesz egy ember jó vagy rossz. Sokkal inkább a szív számít szerintem. :)
@Amatőr: igenigen..
a kidfogas- es bunbakkereses az megy:-)

ne legyetek rasszistak. ennyi a trukk. de ezt a lepest senki nem fogja helyettetek meglepni, viszont elobb-utobb nagyon sulyos hatrany fog erni benneteket, ha nem teszitek meg:-)

senki nem fog helyettetek normalisan, emberi modon viselkedni. es senki mas nem teheto felelosse a rasszimzus kovetkezmenyeiert, csak a rasszistak:-)
nem. kepzeld el, a ciganyok nem hibaztathatoak a rasszimzusert. ez ugyanis egy ELLENUK iranyulo jogserto magatartas. az hibaztathato aki rasszista.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: a fenti bűncselekmények a vándorlás következményei és lehet azt mondani, hogy nem része a tradíciónak, de az tény, hogy ez elmúlt sokszáz évben abból tartották fenn magukat, mert vándorolva csak alkalmi munkákból lehet élni, és ha az nem elég, akkor is kell élni. Ez a tradíció - nem a származásukból következik, hanem az életmódjukból.
@Zébácsi: Szerintem ez összetett. Aki jobbikos szavazó és még értelmiségi is az azért simán átlátja a média hazugságait és pontosan tudja, hogy mondjuk Csanád nem azért lett kibaszva mert zsidó, hanem mert közpénzt akart vesztegetésre felhasználni.

Másrészt nagyon sok értelmiséginek szintén tele van már a hócipője a cigányok kettős mércéjével, úgyhogy nem hinném, hogy emiatt ők eltántorodnának egy jövőbeni szavazástól.
@allegretto23: nem tradicio.
ertem en, hogy jo lenne a buncselekmenyeket tradicionak beallitani, de nem azok. en inkabb a tradicio megtartasahoz valasztott rossz megoldasnak tartom. de mivel senki mas nem kinalt nekik mas megoldast, sot, ezt rossz a megoldast erolteti a tobbsegi tarsadalom igy ez maradt. termeszetesen nem ondom azt, hogy ezek ettol nem buncselekmenyek, vagy az elkovetot nem terheli felelosseg. de csak az elkovetot. es a tetteert.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: az USA-ban Obama ellenére még mindig van probléma a feketékkel, csak közben felzárkózott melléjük a többi bevándorló. Az ún afroamerikaiaknak soha nem volt még annyira egységes kulturális hátterük -tradícióik- mint a cigányoknak. És sokadszorra mondom, hogy nem a rassz a probléma, hanem a tradíció azon része, amit a többségi társadalom nem tolerál és ami káros a többségi társadalom számára.
@Amatőr: ja, az enyém pl. ki is halt szépen a saját hülyeségének, korlátoltságának következtében - olyan tradíciók következtében egyébként, amit lassan ideje lenne a magyar lakosságnak is levedleni...órák hosszat tudnék írni azokról is, de ez most itt nem téma, bár az egyik, az pl. ez a nyomorult antiszemitizmus volt, mert pl. nem mentek ügyvédhöz, amikor pedig kellett volna, mert az egyetlen, akit ismertek zsidó volt. Így vesztettünk el egy elég jelentős birtokrészt.
@allegretto23: nem
nem a feketekkel van a problema. pont ezt nem ertitek meg, hogy nem a feketekkel van problema, hanem egy bizonyos szocialis szinten elo csoporttal van problema, borszin, szarmazas, vallasi avagy etnikai hovatartozas meghatarozasa nelkul.

ezt kellene felfogni, hogy nicns ciganybunozes es nincs feketeproblema..

egyebkent letezik kulturalis rasszizmus is. pl amikor a te tradicioidat ervenyesebbnek, elorebbvalonak tartod, mint masoket:-)

es sokoadszor mondom, hogy abuncselekmenyek nem a tradicio resze. ertem en,hogy jo lenne ennyivel elintezni, de a buncselekmenyek sokkal inkabb kovetkezmenyei a banasmodnak, ahogy a tobbsegi tarsadalom banik a kisebbseggel.
nicns veszitenivalojuk. nem becsulik oket semmire. nincs motivaciojuk arra, hogy mas megoldast talaljanak a tradicioik tovabbvitelere elfogadhato megoldassal, hiszen a tobbsegi tarsadalom kirekeszto, rasszista es a kulturajuk, tradicioik teljes felszamolasat kovetelne.

erdekes egyebkent, hogy amikor szlovakiaban a magyar kulturat probaljak ellehetetleniteni akkro mindenki beszart fejhangon sikitozik, de kulonben a ciganyok beolvasztasa, elmagyarositasa teljesen elfogadott gondolat:-)
Namost, ha valaki kiköp a cigányok, arabok láttán, okádáskényszere van a zsidóktól, akkor milyen jelzővel illetné ezt a csatornatölteléket?
A gerincoszlop:
atv.hu/cikk/20120821_csintalan_sandor?source=hirkereso
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A tinkerek esetében ez annyira azért nem igaz. Erőszakos eszközökkel és békés eszközökkel is megpróbálták már letelepíteni őket - nem nagy sikerrel. A vándorló életmódjukról és a hagyományos szakmáikról - fémgyűjtés, pl- nem sikerüült még tömegesen eltántorítani őket. Az meg ezzel jár - néha van 'gazdátlan' fém, meg fémhulladék, néha meg nincs. A magántulajdon iránt - mivel nekik az csak elég korlátozottan van - nincs 'érzékük'. Egy tradícionálisan takarékosságra szoktatott írnek meg bármilye eltűnik - amit a tinker egyébként csak alkalmi csínynek/bevételi forrásnak lát, nem érzi bűncselekménynek- , mintha a karját lopták volna el. A tinker magatartásának is van jól megalapozott oka/magyarázata, meg az írének is - kompromisszumot elég nehéz találni. És, mint említettem itt nincsenek rasszbeli problémák, meg sem tudod különböztetni őket.
@Gábriel angyal: Azért inkább fizetek másnak, így a barátság is megmarad és jól elvégzik a melót.:D
@allegretto23: Cigányozunk, négerezünk. Mi lesz a következő? HOgy az uzsora az genetikailag van kódolva a zsidókba? Kultúrális hagyaték?!
Az usa rossz példa, mert ott legalább tesznek lépést a gondok megoldására. Nem hívják be a KKK-t csak mert gondjaik vannak és szerintük a feketék a felelősek.
Nagy különbség. Ti neonácikra bíznátok, értelmesebb helyen pedig sose tennék.
@Knósszosz: Ettől a "gerincoszloptól" én is behánytam. :(
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
""senki nem fog helyettetek normalisan, emberi modon viselkedni. es senki mas nem teheto felelosse a rasszimzus kovetkezmenyeiert, csak a rasszistak:-)""

Ha megpróbálod végiggondolni, akkor rájössz; valamilyen szinten mindenki rasszista. Bevallva, bevallatlanul. Mert ez TERMÉSZETES reakció. Mint ahogy az előítélet is az. Mert akiben ez nincs, az már régen halott.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem mondtam, hogy van cigánybűnözés, sőt azt mondtam, hogy ez egy elég korlátolt megközelítése a problémának- ahogy az is, hogy csak a többségi társadalom hozzáállása a kiváltó oka a problémának. Ha nem érted a tinker felvetést, akkor nézd meg Európa boldogabbik felén a különböző mohamedán csoportokat, meg azt, hogy az egyes csoportok kulturális háttere, tradíciói milyen reakciókat váltanak ki a befogadó társadalomból. Kevesebb köze van a szegénységhez, mint inkább ahhoz, hogy vannak olyan muszlim csoportok, akik a többségi társadalom alkalmazkodását várnák el az ő tradícióikhoz. Nem fog menni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ""erdekes egyebkent, hogy amikor szlovakiaban a magyar kulturat probaljak ellehetetleniteni akkro mindenki beszart fejhangon sikitozik, de kulonben a ciganyok beolvasztasa, elmagyarositasa teljesen elfogadott gondolat:-)
""

Ez azért jelentős csúsztatás! És akkor még finoman fogalmaztam!
Szegény szlovákok is az identitásukért küzdenek. Az ország történelme van vagy 30 éves. A nemzet önállósága szintúgy. A nemzetiségek kényszeres beolvasztására való törekvés nem a szokások eltérősége miatt van, hanem az egységes nemzetállamra való törekvés miatt. Így-úgy, de növelni a szlovákság létszámát.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figyelj, mondhatok romát, meg afroamerikait, de a világon semmin nem fog változtatni- a PC ott működik, ahol már csak az hiányzik a társadalmi beágyazódáshoz. Én biztosan nem fogok a jobbikra szavazni, viszont, ha továbbra is ez a teljes elutasítása a dolgok nevén nevezésének lesz jellemző a társadalom ún. liberális szegmensére , akkor azt éritek el vele, hogy nagyon-nagyon sokan fognak a jobbikra szavazni és annak nem a cigányokra van a legnagyobb veszélye, hanem pont a többségi társadalomra, ugyanis visszaveti az országot vagy hatvan évvel, mind gazdaságilag, mind társadalmilag. Attól, hogy a fejeteket a homokba dugjátok, attól még a probléma ugyanúgy ott lesz, csak ez a PC hozzáállás megakadályozza, hogy -nevén nevezve a problémát és felkutatni annak gyökerét- értelmes megoldások születhessenek.
@Amatőr: No lám. Szerintem a szlovák népnek nem pusztán 30 év a történelme, ahogy a lengyeleknek sem akkor kezdődik a történelme, mikor újra függetlenek lettek a világháború után.
A szlovákok ugyanolyan módon és okból csinálják, amilyen okból mi csináltuk/csináljuk.
Nem küzdenek az identitásukért jobban, mint mi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az amerikai 'afro-amerikai' probléma semmiben nem hasonlít a M.o-i cigányság problémáihoz - nincs kulturális gyökere, nulla, niente. Gazdasági és kulturális probléma annyiban, hogy egy nincstelen, tanulatlan réteget kellett felhozni a többségi társadalom szintjére, a rabszolgaként behurcolt feketéknek nem voltak közös tradíciói, nincs olyan, hogy közös kulturális gyökerek - az egyetlen közös az volt, hogy ugyanabból a célból érkeztek az őseik.
@allegretto23: A PC előfeltevése a társadalom toleranciára neveleésének. Olyan országban, mint a miénk, ahol a tolerancia csak valami hagymázos liberális álom, ott igenis kell a PC. PC nélkül egy nem toleráns társadalom nem lesz toleráns.
Amíg valaki elhiszi, hogy a bűnözést etnikai alapon lehet felosztani, amíg nem ismeri fel, hogy csak egymással egymásért és nem magamért más ellen addig cseszhetjük.
A jobbikhoz hasonló szélsőségesek mindig lesznek, de tolerancia és PC nélkül 20%-ra tesznek szert és büntetlenül masírozgatnak megfélemlítve nőket, gyerekeket, és bárki mást.
@allegretto23: Azért ne hangoztasd egy afroamerikai előtt hogy neki nuku kultúrája van. Mert van, csak te max nem ismered, mert nem akartad megismerni. Sőt, még külön konyhájuk is van, nem is rossz. Szóval óvatosan kiről jelented ki, hogy nincs kultúrális gyökere, nincs kultúrája.
@Amatőr: nem

en semmilyen szinten nem vagyok rasszista. egyszeruen nem. ha felmerul bennem az allati oszton akkro rendkivul gyorsan elnyomom. mert tudod ez kulonboztet meg bennunket az allatoktol. az intelligenciank uralkodik az osztoneink felet. es az nem mentseg, hogy valaki nem eleg intelligens az osztonainek az uralasahoz. az az o hibaja, nem mase.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ""No lám. Szerintem a szlovák népnek nem pusztán 30 év a történelme, ahogy a lengyeleknek sem akkor kezdődik a történelme, mikor újra függetlenek lettek a világháború után.""

Klasszikusokat csak pontosan szabad idézni!
Én ezt írtam:""Szegény szlovákok is az identitásukért küzdenek. Az ország történelme van vagy 30 éves. A nemzet önállósága szintúgy""
Tehát nem azt, hogy a szlovák nemzet lenne 30 éves!

""Nem küzdenek az identitásukért jobban, mint mi.""

Te úgy látod, hogy hazánkban bármely itt élő nemzetnek nyelvét, kultúráját üldözik? Bárhol, bármikor tilos lenne bárkinek megszólalnia az anyanyelvén? Esetleg a német, román, szlovák, görög, stb nyelvű táblákat tilos kihelyezni? Mert ha igen, akkor az aljasság és szégyellhetjük magunkat! Mi magyarok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nyugodtan hangoztasd az afro-amerikai barátaid előtt, hogy nincsenek tradícióik, pontosan olyan jól tudják ők is. A legkorábbi közös tradíciójuk az, hogy az ük-ük-ükapjuk megérkezett egy hajófenéken. Az ő kiveszőfélben lévő tradíciójuk az pl a többségi, fehér társadalom- teljesen jogos, érthető- hibáztatása a helyzetük miatt, ugyanis nem jószántukból hagyták el Szenegál, vagy Kongó területét, hanem mert erőszakosan elrabolták őket. Ez, pl egy közös pont és voltak is Fekete Párducok, de mára, amikor többgenerációs értelmiségi családok vannak ennek már nincs akkora jelentősége. A PC-t már ezek az értelmiségiek vívták ki maguknak- nem a többségi társadalom 'adományozta' nekik - kellett ahhoz MLK...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: """Amíg valaki elhiszi, hogy a bűnözést etnikai alapon lehet felosztani, amíg nem ismeri fel, hogy csak egymással egymásért és nem magamért más ellen addig cseszhetjük."""

Én nem elhiszem, hanem ez a kialakult véleményem. Vannak bűncselekmények, melyek kizárólagosan rasszhoz köthetőek. Pl a kínából becsempészett áru, a hamisítás a kínaiak üzlete. A vietnámiaké úgyszintén. A magyar zugpénzváltó ipart az arabok uralják.
És még lehetne tovább sorolni, de ezt a rendőrök jobban tudják. Ha meg nem, akkor vagy vakok, vagy alkalmatlanok. Vagy mindkettő.
@allegretto23: Éltem arrafelé egy ideig- vannak, voltak afro-amerikai barátaim, kollégáim, évfolyamtársaim. Volt, aki elvárta, hogy afro-american-t mondjak, volt, aki elnézte, hogy 'black guy'-ozzak. Volt, aki, amikor itt járt, azt is zokon vette, hogy a cukorkára az volt ráírva, hogy 'Negro' - elég sokáig magyaráztam neki, hogy az csak a fekete másik neve és, hogy nem véletlenül van kéményseprő a zacskón...
@Amatőr: kit erdekel a szlovakok tortenelme, ember?

ez abszolute ignoratio elenchi. senkit nem erdekel, hogy miert, vagy milyen motivacioval teszik amit tesznek. vonyitotok amikor basztatjak a magyarokat? vonyitotok.

tessek a ciganyokert is vonyitani.

en vonyitok mindkettoert. nem tetszik amikor a magyar lkulturat akarjak a te ervrendszered menten megnyirbalni es nem tetszik, amikor a cigany kulturat akarjak megnyirbalni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ühüm. Megkérdezhetem, hogy a környezetedben milyen nemzetiséghez tartozók élnek?

(Nagy az Isten állatkertje!
Még az átkosban egy tv sportközvetítés során két különböző nemzet sportolója küzdött a ringben, egy kubai és egy német. Mondja is a riporter; nagyon egyforma a szerelésük, talán csak a fehér zoknijáról lehet megismerni a kubai versenyzőt!""

Barom!! Meg arról, hogy néger. De ezt csak egy rasszista veszi észre.
@Amatőr: "Mert ha igen, akkor az aljasság és szégyellhetjük magunkat! Mi magyarok. "

jol latod.

amit a ciganysaggal muvelunk az europa szegyene.

ami a magyar-izraeli meccsen tortent az is europa szegyene.

nem nagyon lehet elmenni a szamok mellett. magyarorszag statisztikailag egy erosen rasszista orszag. es nem az a megoldas, hogy "na ja, ilyenek vagyunk ez igy jo". nem jo. nincs mentseg. ezen valtoztatni kell. ha ugy tetszik, uriember nem rasszista. a tobbinek meg tilos.
@Amatőr: Ezért vagyok boldog, hogy ilyen mint te, nincs az ismerőseim között. Borzalmas szűk kis életed lehet, amiért te és nem más felelős.
Cuki vagy, nem ti jobbikosok és fideszesek visítottok mint a szúrt malac, hogy magyarirtás, meg gyarmatosítás és kihal a nemzet, és nem lesz magyar?! You're a wizard, Harry!
@allegretto23: Sose jutna eszembe akkora bunkóság, hogy bárkivel is versenyezzek, melyikünk kultúrája egységesebb, régebbi, a kultúránkat nekünk sem az határozza meg, hogy milyenek voltunk a sziriuszon, vagy a suméreknél. Sokkal inkább az, amit itt alakítottunk ki. De ez nem jelenti, hogy nem építkezünk a honfoglalásból...
Ez a kis eszmefuttatás mellékes, mert MLK sikeréhez is kellett a többségi társadalom, kellett a politikai akarat is hozzá. Ugyanakkor mondjuk angliában nem volt MLK, mégis tudatosan törekednek a PC-re, toleranciára, az egyenlő esélyekre.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Szóval, ha azt mondom, hogy a magyar kultúra része az adókerülés, vagy pl. a rasszizmus - akkor azt szintén nem szabad 'megnyirbálni'? Ne haragudj, de ez marhaság. Bizonyos afrikai törzsek kultúrájának része az emberáldozat - rasszista vagyok, ha azt modnom bocs, de itten ezt nem? A cigány kultúrának egyébként nem hiszem, hogy szerves része volna a lopás, csak a valamikori életmódjukból és történelmükből - vándorlás, később rabszolgaság, magántulajdon hiánya, - adódóan más a hozzáállásuk ezekhez a dolgokhoz.
@Amatőr: mindenfele.

a baloldali szomszedom egy svab cslad, a jobboldali egy magyar, ket hazzal odebb egy ciganycsalad lakik..
a multkor volt a lanyuk eskuvoje/eljegyzese, mittomen, valami fura nepszokas. jott a bango csalad es enekeltek az utcan teherautoplatorol. jofejek voltak:-)
@Amatőr: Te így barátkozol? Nemzetiség-vallás alapján?! Hát csoda ha nem állnak egy ilyen tündéri lénnyel szóba?! Szegény. Triplán, mert rasszista vagy, ostoba és korlátolt. Németországban ugyanúgy vannak feketék, mint kubában, angliában, magyarországon, oroszországban, etiópiában. De ez téged cukorfalatom ne zavarjon.
@allegretto23: nem
te totalisan mellebeszelsz. olyan mondatokat probalsz nekem tulajdonitani, amit en nem allitottam. a magyar kulturanak egyebkent nem resze a rasszizmus es adocsalas. az az aljanep jellemzoje. nem kulturalis ertek.

erted mirol beszelek?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: """tessek a ciganyokert is vonyitani.

en vonyitok mindkettoert. nem tetszik amikor a magyar lkulturat akarjak a te ervrendszered menten megnyirbalni es nem tetszik, amikor a cigany kulturat akarjak megnyirbal"""

Ha az általam nem tolerálható viselkedési formák a cigány kultúra részét képviselik, akkor az nem kívánatos, kiirtandó. Nem a cigány ember, hanem az egyesekre jellemző viselkedésforma. Az itt kialakult viselkedési formát ezer év során alakították az ittélők olyanná, amilyen. Magyarok, szlávok, németek, zsidók, románok, örmények, és még sorolhatnám. Ez a sztenderd. Ezt tanulod a szüleidtől, ezt az iskolában, ez az elfogadott. Ha nem eszerint élsz,nem ehhez alkalmazkodsz, akkor idegen vagy és az is maradsz.
@allegretto23: Idézet tőled:
"e egyébként igen, a származásuknak IS van köze a magas bűnözési rátához és lehet".
Erre írtam, hogy nem igaz a szó genetikai értelmében. Amúgy az angol gypsy egyformán jelenti a cigányokat, és a skót meg ír travellereket is.
@Amatőr: "Ha az általam nem tolerálható viselkedési formák a cigány kultúra részét képviselik, akkor az nem kívánatos, kiirtandó. "

ez nem igy mukodik, kicsirigo.
nem te dontod el, hogy mit toleralsz es mit nem. a te szabadsagod ott veget er, ahol masoke elkezdodik.
nincs sztenderd. lehet, hogy droidoknak van sztenderd. embereknek nincs. az embereknek szemelyiseguk van es nincs ket egyforma. tehat az eggyetlen felallithato sztenderd az, hogy ne tedd amit nem szeretnel, hogy veled tegyenek. szoval mielott ledobjha az agyad az ekszijat es a civilizacio leheletveklony maza elkezd lepattogni atadva a helyet az allatnak gondokozz el azon, mit szolnal forditott helyzetben...

ezt hivjak empatianak. nagyon fontos a tarsadalmi egyutteleshez.
@Amatőr: Idézek Tőled "De az is tény, hogy a cigányság fél évezrede képtelen beilleszkedni az európai társadalmakba. "
Ebben hol látod Te a most legutóbb emlegetett disztingválást?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Látom, megborult a megítélésed irányomban, mióta leírtam, hogy rasszista a -már kihalt- családom :)... mert egyéb nem magyarázza, hogy honnan veszed, hogy én versenyezni biztatnék bárkit bárkivel is a 'kinek a kultúrája értékesebb' tárgykörben - ugyanis én ilyet nem írtam. Azt írtam, hogy az afro-amerikaiaknak nincsenek közös, sokévszázados tradícióik. A travellers-eknek, a romáknak meg vannak. Ezért a probléma megoldására nem biztos, hogy egy az egyben átvehetők,- mert nem uyganazok az okok- az afro-amerikaiakat sikeresen integráló programok, amit az USA csinál.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"amit a ciganysaggal muvelunk az europa szegyene."

Nem. Az a cigányságé. Fél évezrede képtelen bárhová beilleszkedni. Sem Magyarországon, sem a világ bármely szegletében. Vagy Te tudsz más példát?

"ami a magyar-izraeli meccsen tortent az is europa szegyene."

NEM! Ez kizárólag a magyarok szégyene. Ilyen alja emberek járnak focimeccsre és ezeknek kell közpénzből stadionokat építeni.@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
@Amatőr: marmint szeretned ledobni a felelosseget es masra mutogatni..

sajnos ezt csak a magad zart vilagaban teheted meg. nemzetkozi szinten a tobbsegi tarsadalom felel akisebbsegert. ha elvadul, az a tobbseg hibaja, mert nem jol kezelte a problemat. igen. kezelni KELL. ez nem opcionalis. mivel egy cigany bore is pont annyirt er, mint a te borod, egy vcigany elete is annyit er, mint ate eleted, egy cigany munkaja sem rosszabb, mint a te munkad, igy neked, jobb helyzetben levonek kell megoldanod azt a problemat, hogy a veled egyenjogu es egyenerteku ciganyok is pontosan ugyanolyan ellatasban es jogokban, lehetosegekben reszesuljenek, mint te. ha ezt nem teszed meg, te vagy a felelos erte. lehet mondani, hogy nem, dehogy, ok a felelosek, csak ez rajtad kivul senki mast nem erdekel, mert ez csak egy hit:-)

tehat ne is vitazzunk arrol, hogy kinek a felelossege, hiszen a felelosseg vitathatatlan. arrol beszelj, hogy akarod megoldani a felmerult problemat. mint a tobbsegi tarsadalom tagjanak, milyen elkepzeleseid vannak arrol, hogyan teszel eleget a kisebbsegekkel kapcsolatos kotelezettsegeidnek;-)
@GeoCracker: Pontosan azt mondtam- ezek szerint nem túl értehtően- hogy nem genetikai a probléma (travellers?). Kulturális, életmódbeli hagyományokból gyökerező probléma IS. A gazdasági válság következtében eszkalálódott, mert 1. a többségi társadalom érzékenyebb, 2. a cigányság gazdasági értelemben soha nem volt ilyen hátrányos helyzetben a háború óta 3. a többségi társadalom minden kiélezett helyzetben hajlamos bűnbakot keresni -erre meg ideális csoport a cigányság, eltérő kultúrája, mássága okán. (Nem Lakatos Józsi, a betörő az ok, hanem 'a ' cigányság.) Ezért erősödik az antiszemitizmus is. Én csak annyit állítok, hogy az a liberális szemlélet, hogy egyedüli bűnösnek az ügyben kikiáltja a többségi társadalmat - mert kirekesztő, mert rasszista, mert nem biztosít egyenlő feltételeket- ameddig a cigányoktól nem 'vár el' semmit, kontraproduktív és veszélyes. Az is, ha azt mondjuk, hogy CSAK az az oka a cigányság magas részarányának a bűnözésben, hogy a t.társadalom nem ad lehetőséget nekik, a t.társadalom rasszista és ez 'készteti' a cigányokat a bűnözésre - pedig ennek azért sokkal több rétűek az okai. Nem érdemes leegyszerűsíteni, mert nem segít értelmes megoldásokhoz.
@allegretto23: "Én csak annyit állítok, hogy az a liberális szemlélet, hogy egyedüli bűnösnek az ügyben kikiáltja a többségi társadalmat - mert kirekesztő, mert rasszista, mert nem biztosít egyenlő feltételeket- ameddig a cigányoktól nem 'vár el' semmit, kontraproduktív és veszélyes"

lehet, hogy az, de az usaban ez mukodott. ugyanis elvarni attol lehet, akinek van. jelenleg nincs veszitenivalojuk, egy meglehetosen gyoker tarsadalom masod-, harmad-, ezredrendu allampolgarai. nincs motivacio. nem lehet mar sokkal rosszabb nekik, cska ha irtasba kezd a tobbsegi tarsadalom. sot, lehet az is jobb lennen nekik, mert akkor legalabb nyiltan, fegyverrel kiallhatnanak magukert ellenunk.

jelenleg ez a legrosszabb, a csendes gyulolkodes es ellehetetlenites. aminek termeszetesen a vege az, hogy nem akarnak az oket kirekeszto es gyulolo tarsadalom tagjai lenni, sot, ahol lehet, keresztbe fognak tenni. mert te is ezt csinalnad es en is ezt csinalnam, ha szemelyemet es nepemet gyakorlatilag nap mint nap alaznak meg.

jelenleg nics mas mukodo megoldas, mint a pozitiv diszkriminacio. peldakepeket, kiemelt peldakepeket kell a ciganysag ele allitani, hogy van mas ut is, mint a magyarok elleni hideghaboru. hogy mi, befogadok tudjuk maskent, egyenrangu partnerkent kezelni oket. es akkor ha ezt elhiszik parszaz ev gecizes, uldozes, vagonirozas es tobbe-kevesbe nyilt rasszizmus utan, akkor lehet beszelgetni majd arrol, hogy mikent is kotunk kompromisszumokat.

egyelore nincs targyalasi alapunk. nincs a reszunkrol az "ajanlat" dobozban semmi, csak a "koveteles" dobozban. ebbe senki nem sozkott belemenni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ott sem CSAK ez működött, ez így egyáltalán nem igaz - ez egy része volt a megoldásnak. És, amint már írtam a két jelenség okai sem teljesen azonosak. És még egy csomó más sem. De tényleg kár róla beszélni, mert pár hozzászólással ezelőtt elég részletesen leírtam, csak láthatóan nem olvastad el - akkor meg minek. Olvasd el mit ír erről King - és az sem véletlen, hogy egy lelkészről van szó- és végezetül tőle egy mondat: 'Not environment, not heredity, but personal response is the final determining factor in our lives. And herein lies our area of responsibility '
@allegretto23: Azért közeledünk? :-)
A származásnak nincs köze a jelen helyzethez. Ezt próbáltam már korábban is ecsetelni. Genetikai értelemben biztosan nem. A szociokulturális állapot meg nem genetikai kérdés.
A cigányság helyzete egyébként tetszik-nem tetszik a liberális megközelítésből változtatható csak.
A családi nevelés idő és pénzigényes, tetszik-nem tetszik ez van. Azzal, hogy ebből az Emmi kivette a pénzt (endresy.blogspot.hu/2012/08/felazsiai-bunkokepzes.html ) , konzerválta a bűnbak-szerepet. S igen, évszázados gond. Mert évszázados állapot, hogy nagyon is jól jöttek a bünbakok. Aminek triviális nyoma a kulturában az a legenda, ami szerint a cigányok lop(t)ják a gyerekeket. Nagyon sokszor, éppen a szemre egyszerű megkülönböztetés miatt (vö. négerek) és a fokozott kitettség miatt (nem lévén muszlimok, már a törökök is periférián kezelték az alja munkákra használva őket), rájuk osztották a bűnbak szerepét.
Ezen csak a tanítvanyujtva-követelés liberálishoz közeli szemléletével lehet változtatni. S szintén nem tetszéskérdése, hogy el kell dönteni. Bűnbakra vagy integráns társadalomalkotókra van-e szükség. Az USA az utóbbi, Orbán az előbbi mellettteszi le a voksot ugy tűnik.
@allegretto23: ertem en, hogy konnyebb kifogasokat keresni es arra mutogatni, hogy a masik nem all keszen...

mi lenne, ha az "ajanlat" dobozba pakolnal inkabb valamit ahelyett, hogy a masik dobozaval foglalkozol?
erted amit mondok?

ne azt figyeld, hogy mit tesznek, vagy nem tesznek a ciganyok, ha megegyezesre torekszel. azt figyeld, te mit teszel hozza es arra mi a reakcio. jelenleg mindenki arra var, hogy a masik mozduljon. ha annyira kibaszottul okosnak es civilizaltnak hisszuk magunkat, akkor nekunk kellene mozdulni, nem?
@GeoCracker: A cigányság számomra nem genetikai fogalom- ahogy a magyarság sem. Az én szakmám olyan messze esik a szociológiától, mint Makó Jeruzsálemtől, ezért, lehet, nem használom megfelelően a kifejezéseket. Amikor azt írtam kultúra, meg tradíció, pontosan erre gondoltam, a cigányság 'szociokulturális' hátterére és ami abból következik. Mára részemről ennyi volt- mennem kell dolgozni. Üdv mindenkinek!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na még egy utolsót... szóval én úgy gondolom, hogy a többségi társadalom már tett abba a dobozba, valószínűleg keveset, de tett. Te mit szeretnél még ott látni? Mit kellene még abba a dobozba tenni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "" Ezért vagyok boldog, hogy ilyen mint te, nincs az ismerőseim között. Borzalmas szűk kis életed lehet, amiért te és nem más felelős.
Cuki vagy, nem ti jobbikosok és fideszesek visítottok mint a szúrt malac, hogy magyarirtás, meg gyarmatosítás és kihal a nemzet, és nem lesz magyar?! You're a wizard, Harry!""

A vélemény szabad. Lehet, hogy mindenben Neked van igazad, de egyvalamiben tévedsz. Nem vagy ok sem jobbikos, sem fideszes. Sőt, más sem. Egyleten kívüli vagyok. Csak a magam nevében beszélek. A politikai elitünket párthovatartozásra való tekintet nélkül megvetem.

Az ellenben szomorú, hogy nem érvelsz, hanem csak fröcsögsz. Pedig hidd el, az okos érvek fájóbbak lehetnek. Már ha vannak.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: El van ásva, igaz, nem Boli ásta, de szerintem még jó is, hogy vitáztunk valamin, ami nem marginális kérdés.
@allegretto23: Legalább odáig eljutnánk, hogy megpróbálunk átvenni dolgokat. Az a baj, hogy pl. az oktatásban a romagyerekek problémái (hogy nem bír figyelni, végigülni egy tanórát, stb) ugyanaz mint pl. aki a baltimore-i gettóban él, csak a roma gyerek még drogdílernek se mehet el.
Nálunk csak annyi van, hogy mindenki játsza a nagy megmentő fehér embert (lsd hülye picsa szociológus magosztása), vagy azt hiszi, hogy elég kántálni, hogy csak rajtuk múlik. De a konstruktív hozzáállás az nincs, meg ötletelés sincs. Így a probléma belehullik a jobbik ölébe, hogy szavazót vásároljon rajta.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Isten látja lelkemet, igaz amit mondok; vasárnap adott a cigány kollégám a csirkepörköltjéből. Krumplival és sok zöldpaprikával csinálta a neje. Hát én ilyen finom pörköltet még nem ettem.
Rendes népek, jóban vagyunk és megbízunk egymásban.
@Amatőr: Mondja ezt az, aki eddig érvet nem hozott, de veri a mellét, hogy rasszista. Erre mondtam, hogy hálás vagyok, amiért ilyen ismerősöm nincs. A rasszizmus-antiszemitizmus az amit nem tűrök meg senkitől. Ez elég érv arra, hogy nem te leszel a legjobb barátnőm?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szegény Barátom; ez a tv-ben volt! A bőrszín adott!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ""ez nem igy mukodik, kicsirigo.
nem te dontod el, hogy mit toleralsz es mit nem. a te szabadsagod ott veget er, ahol masoke elkezdodik.""

Ez csak egy jól hangzó baromság, de nem igaz.

Bár az araboknál bevett szokás, hogy a félredugó nőrokont megölik, a vallási bíróság felmenti a gyilkost. De azért az ide betelepülteknek talán mégse kellene megengedni.

Egyes népeknél dívik a fiatal lányok nemi csonkolása, mert ez ott ősi, bevett szokás.
Ha lehet, akkor ezt itt ne gyakorolják.

A spanyolok imádják a bikaviadalt, a kultúrájuk része. A mienké nem és ne is legyen! Se a kakasviadal, se a kutyaviadal.
Bár másutt a kultúra része.

Tudom, ezek csak kiragadott példák, de igen jellemzőek. Ezek nem a mi kultúránk részei és azt hiszem, hogy a józan többségünk nem is akarja, hogy meghonosodjon mifelénk.

""ezt hivjak empatianak. nagyon fontos a tarsadalmi egyutteleshez.""

Igen, és épp ezért nagyon fontos a másik ember tisztelete is, amit azonban sajnálatos módon hiányolok az írásodból.
@GeoCracker: ""Ebben hol látod Te a most legutóbb emlegetett disztingválást?
""

Bocs, de nem értem. Kifejtenéd?
@allegretto23: "Mit kellene még abba a dobozba tenni? "

azt a hozzaallast, ami mindenkinek kijar alapbol. hogy veszed a faradtsagot es megismered az adott szemelyt es nem sztereotipiak alapjan iteled meg. ez hianyzik most leginkabb ugyanis a tarsadalombol. hogy egy adot szemelyt ne a szarmazasa, hanem a sajat tettei, ertekei, gondolatai alapjan iteljen meg. egy "renegat ciganyt" pont ugyanolyan megvetes kiser, mint egy travellert, vagy egy uzsorast, vagy egy szeszkazan balhes verekedot. aki megprobal kitorni az nem tud, mert a tobbseg szemeben cigany marad es mint olyan, alsobbrendunek tekintik.

ez kellene abba a dobozba.
@Amatőr: "Igen, és épp ezért nagyon fontos a másik ember tisztelete is, amit azonban sajnálatos módon hiányolok az írásodból. "

mert nem erdemled meg:-)

aki megerdemli, megkapja. de a tisztelet nem jar alapbol. tudod a tiszteletre melto kifejezes pont azt jeloli, hogy valalkio meltova valik a tiszteletre. te egy emberiesseg ellenes ideologiat probalsz megmagyarazni, probalod az allati osztonoket legitimalni, legalizalni.

elmondanad mi ebben a tiszteletre melto?:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ""ehat ne is vitazzunk arrol, hogy kinek a felelossege, hiszen a felelosseg vitathatatlan. ""

Csak a Te számodra! Én nem vagyok érte felelős és nincs is lelkiismeret furdalásom.

""arrol beszelj, hogy akarod megoldani a felmerult problemat. mint a tobbsegi tarsadalom tagjanak, milyen elkepzeleseid vannak arrol, hogyan teszel eleget a kisebbsegekkel kapcsolatos kotelezettsegeidnek;-) ""

Sokakkal szemben én bevallom, hogy nem tudom a megoldást! Kívánom, hogy legyen, de nincs a birtokomban a bölcsek köve. Fél évezrede képtelenek beilleszkedni az európai népek közé, milliónyi, nálam sokkal bölcsebb ember keresi a megoldást eredménytelenül. Ostoba lózungok születnek csőstül, milliárdszor milliárdokat öntenek ki az ablakon mindenféle eredmény nélkül. Honnan tudhatnám pont én?
@Amatőr:
I. Kiemelés tőled:
"De az is tény, hogy a cigányság fél évezrede képtelen beilleszkedni az európai társadalmakba. "
II. Kiemelés tőled: "Igyekszik - lehetőségeihez mérten - ugyanúgy élni, mint a többség. Ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, mint a többi honfitársamat."

Ha a kettő közt feltörték a nicket, akkro persze értem. Ha nem, akkor a két kijelentésed ellentmond egymásnak.
@Amatőr:
' ""ez nem igy mukodik, kicsirigo.
nem te dontod el, hogy mit toleralsz es mit nem. a te szabadsagod ott veget er, ahol masoke elkezdodik.""

Ez csak egy jól hangzó baromság, de nem igaz.
'

Pedig de. Ha én a szomszédodba lakom, és úgy döntök, az én szabadságigényembe az tartozik bele, hogy Te ki ne tedd a lábad a lakásodból, akkor Te nem háborognál, hogy korlátozom a szabadságod? Esküdj :-)
Fordítva én morognék.
Következésképpen a lépcsőházhasználati szabadságunk egy olyan kompromisszum, amiben egyikünk szabadsága sem korlátlan. A másik szabadságigénye korlátozza.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ""...elmondanad mi ebben a tiszteletre melto?:-)
"""

Tudod, a tiszteletet megadni neveltetés kérdése,azé, ami vagy sikeres volt, vagy sem.
Mert a stílus maga az ember.
@Amatőr: Hát ha a tv-ben volt, mindjárt igaz is lesz, nem igaz? És melyik műsorban? Napló? Fokusz? Mónika?
@Amatőr: "Honnan tudhatnám pont én? "

akkor miert akadalyozod?
azzal, hogy a rasszizmust legitimalod es az emberi butasagot, ostobasagot es altalanositast elfogadhato indoknak tartod a rasszizmusra az kifejezetten nem segit, sot.

ezenkivul abeilleszkedes nem azt jelenti, amit te gondolsz. a beilleszkedes nem azt jelenti, hogy feladja a kulturajat, tradicioit es koveti a tobbseget. ez nem elvarhato. az elvarhato, hogy kompromisszumot kotunk. azaz mi is engedunk es ok is. de a jelenlegi elmergesedett helyzetben egyszeruen a mi feladatunk az elso lepest megtenni. mutatni, hogy nem kezeljuk ab ovo bunozokent a ciganysagot, hogy erdekunk az, hogy iskolaba jarjanak, szakmat tanuljanak, orvosok, kutatok legyenek ok is. mint barki mas. meg kell mutatnunk, hogy tudunk jovokepet adni annak az utnak a vegen, amin nekik kell vegigmenni.
@Amatőr: es en ilyen ember vagyok

es buszke vagyok ra, hogy nem osztogatom a tiszteletet erdemtelenul.

te tekintelyelvu nevelest kaptal, azaz barmekkora fasszopo goreny valaki, ha aztt mondjak, tisztelned kell.

en nem turom, hogy maosk mondjak meg kit tiszteljek es kit nem. en dontom el. mert erek annyit, ha nem tobbet mint az, aki meg akarja mondani:-)
@GeoCracker: ""Ha nem, akkor a két kijelentésed ellentmond egymásnak.""

Tudod csúnya dolog hamisítani! Te pedig ezt tetted az írásommal! Kihagytad a neked nem megfelelőt és csonkoltad a mondandómat!
Tehát a gondolat helyesen így hangzik:

"Egy részük most is azt teszi. Igyekszik - lehetőségeihez mérten - ugyanúgy élni, mint a többség. Ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, mint a többi honfitársamat. Véleményem szerint ők a csendes többség."

Egy részük, amely lehet hogy a többségük!
@GeoCracker: ""Pedig de. Ha én a szomszédodba lakom, és úgy döntök, az én szabadságigényembe az tartozik bele, hogy Te ki ne tedd a lábad a lakásodból, akkor Te nem háborognál, hogy korlátozom a szabadságod? Esküdj :-)""

Így igaz, háborognék.

""Következésképpen a lépcsőházhasználati szabadságunk egy olyan kompromisszum, amiben egyikünk szabadsága sem korlátlan. A másik szabadságigénye korlátozza.""

Feltéve, de nem megengedve én minden alkalommal ellopnám a lábtörlődet. Morognál, vagy lenyelnéd?
@Amatőr: Tudod, csúnya dolog hülyének nézni másokat! Te viszont ezt teszed. A disztingválást hiányoltam ennek a beírásdonak a kapcsán:
"De az is tény, hogy a cigányság fél évezrede képtelen beilleszkedni az európai társadalmakba. "

A második hozzászólásodban már egy részükről értekeztél, valóban. Az ellentmondás ettől még fennáll. Talán, ha esetleg saját magaddal megbeszélnéd, hogy a cigányságról beszélsz, csak egy részükről beszélsz, vagy csak beszélsz, az sokat segíthetne. Tudom, csúnya dolog visszamásolni a saját írásodat, amit pedig már úgy szeretnél elfelejtetni, átértelmezni.
@Amatőr: "Feltéve, de nem megengedve én minden alkalommal ellopnám a lábtörlődet. Morognál, vagy lenyelnéd? "

feljelentenelek es/vagy lerugnalak a lepcson.
de nem az egesz csaladod mozgasat korlatoznam, mert te labtorlo tolvaj vagy.

pedig a csaladod eseteben mar elofordulhat genetikai hajlam..

es megsem.
@GeoCracker: ""Tudom, csúnya dolog visszamásolni a saját írásodat, amit pedig már úgy szeretnél elfelejtetni, átértelmezni.""

Nem, nem akarom letagadni azt, amit írtam.

Az az érzésem, hogy szándékosan értesz félre.
Fölösleges kötözködés szemantikus vitát folytatni az inkriminált mondatról, de ha azt mondom, hogy a cigányságnak fél évezrede nem sikerült beilleszkedni, az még nem zárja ki azt, hogy valahányaduknak sikerült.

Ha azt mondom, hogy a németek elpusztították a cigányokat és a zsidókat Németországban a háború idején, akkor ahhoz nem kell ugye hozzátenni, hogy de néhány szerencsés megmenekült.

Mert, sajnos, a lényegen nem változtat.
@a szív fészkei:
Na, most sikerült, mer eddig azé nem sikerült mer nem tuttam. hogy az internetbe is be köll írni a meg harminchatot a számod elé.
Azt mondod „hogy aki genya, az minden színben genya”? Azt mondom én is! Le is karcoltam, már nem tudom kinek. Ebben a dologban is valahol középen kellene keresni az igazságot. Ahogy mondtam, nekem vannak tizenéves ügyfélkapcsolataim cigányokkal, szívesen elmegyek hozzájuk, ha kínjuk van. Volt itt sokféle vélemény, például Sipi gondolataival egyet tudok érteni, de csak részben. Az tök rendben van, hogy véleménye szerint már a származás alapján diszkriminálva vannak például a munkaerőpiacon. Illetve nincs rendben, de ez van. Negyven évesen a magyarok nagy többsége is, és nem a rassza alapján. Pusztán azt hiányolom a témában való megszólalásaiból, hogy hiányzik belőlük a cigány kisebbség saját felelősségére vonatkozó megjegyzések. Egy órával ezelőtt vettem ki a levélszekrényből a rothadó narancs periodikáját. Nem, nem olvasom a Helyi Thémát, ahogyan a Völkischer Beobachter Online-t sem. Nem vagyok én nertárs, se kuruc. Általában csak átlapozom, de a mai példányban találtam egy érdekes írást. Choli Daróczi József szerint: „Nem elég, hogy tisztességes vagyok, az egész világ előtt be is kell ezt bizonyítanom” Persze kiragadott mondat, ezért illik beszúrni, hogy a kontextusból. Még majd leszakmunkásoznak. Őszintén szólva olyan érzésem van, hogy a Lévay utca sajtósai tudják a dolgukat. Nekem is van egy ilyen érzésem:
magyarinfo.blog.hu/2012/08/22/_a_ciganyokkal_van_a_baj_a_helyi_tema_nem_szorakozik
Majd ha bedobják Neked is a lapot, kíváncsi volnék a véleményedre. Agyon kerestem, de nem találom online a cikket, másolni meg lusta vagyok.
Ebben a történetben az a szép ha igaz (már pedig igaz), hogy a Jobbik az a disznó, aki kitúrja a szarvasgombát a fidesznek, ezért cserébe minőségi moslékot kell Vonáéknak a vályúba önteni. Na, ez a cikk is ilyen, amelynek olvasásától elégedetten röfögnek, a főkondás meg feszít mint köpőlégy a szaros talicskán. Hofi szerint: „csak a néző nézzen, mi?”
Szóval a Te véleményed közelít az enyémhez és ha jól emlékszem Fabius is hasonlóan értékelte a dolgot nem olyan régen. Valahol írta, de lusta vagyok megkeresni. Én maradok, aki a centrumból értékeli a problémát, a szaros oldalát és a nem szarosat is említve. Egyik szélső oldal felé sem akarok elmenni, pedig a negatív tapasztalataim túlsúlyban vannak, de az az én problémám.
Szerencsém lesz, ha öreganyámnak szólítalak-:)))
@Amatőr: "Ha azt mondom, hogy a németek elpusztították a cigányokat és a zsidókat Németországban a háború idején, akkor ahhoz nem kell ugye hozzátenni, hogy de néhány szerencsés megmenekült."

atyaeg...:-DDDDDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szegény Barátom, szánalmas a fröcsögésed.
Sajnállak.
@Amatőr: Akkor mégis csak elfogadod, hogy a lábtörlőbegyüjtési szabadságodat az enyim behatárolja :-))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A tisztelet nem automatikusan járó dolog ráadásul. A tiszteletet mindenkinek ki kell vívnia.
@Amatőr: te egy nagyon buta ember vagy:-)

nem csodalom, hogy Geoval igy elpicsaztunk nagy nyilvanossag elott:-)

es hidd el, ezt a visszavonulast lattuk mar a kasztodtol sokszor. tudjuk mit jelent:-)

ha nem tudod tovabb mar smemifele hazugsaggal es legbol kapott hulyesegekkel alatamastzani a dumad, akkor jon a "frocsogsz es sajnallak" formula.

meg ebben sem tudsz ujat mutatni...:-DDDD

de en tudok neked!

egy kozepsot:-D

,,|,
@Amatőr: A halottak szemszögéből nem változtat. De a kollektív bünösség artikulálása, populizmusa szempontjából bizpny nagy jelentősége lehet az ilyen szemantikai apróságoknak. Ha nem hiszed, kérdezd meg az ennek áldozatul esett magyarokat az egykori csehszlovákiai területen. Holott biztos voltak rendes magyarok is akár szerintük is.
@Gábriel angyal:
Láttam, tehát valószínű, hogy Te küldted. Mostanában nem töltöttem le repcsis videókat, így is van belőlük 23 giga. Na jó, a képekkel együtt. De köszi, kurva jó!
Hadd dübörögjön a patkóbél is, nem igaz-:D:D:D
@GeoCracker: Bocs, de arra akartam célozni, hogy a tényen mit sem változtat!

Vonatkoztassunk el egy percre a cigányságtól.

Tehát, ha azt mondom, hogy a jég elverte a termést,akkor az nem azt jelenti, hogy egy szál növény sem úszta meg! A döntő többség odaveszett. De mindig vannak kivételek!

Zárójelben jegyezném meg, hogy az előző példám
nem túl szerencsés. De sajnos megtörtént. A népirtás.
@Amatőr: Ezért hoztam fel példának a kollektív bűnösséget. Amikor anno azt mondták, hogy a magyarság bűnös, és ezért (joggal) felháborodtak azok, akik esetleg éppen embert mentettek, de magyarok voltak, akkor az rendebn van.
Amikor azt mondom, hogy nem a cigányság nem illeszkedett be, mert a jórészüknek még harminc éve is saját társadalmi státuszuk volt az építőiparban, akkor rögtön szemantikai aprósággá válik ugyanaz.
Fenntartom, hogy igenis számit ez az "apróság" nem a kocsmában, hanem a politika szintjén. A kocsmában legfeljebb odaszólnak, hogy "hülye vagy komám, hiszen a szomszédodbana traktoros Pityu is jó ember". A politika szintjén azonban előítéletességhez, kollektív lenézéssel, populizmussal társul.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Köszi :-)) azért igyekszem óvatosan kezelni, mert a végén úgy járok, mint Orbán, és csak lapjával fogok beférni az ajtón :-)
@GeoCracker: ""Amikor azt mondom, hogy nem a cigányság nem illeszkedett be, mert..."

Szegény kádár mondta hogy - bár nem tudom pontosan idézni -" a krumplilevest nevezzük krumplilevesnek". Szóval az volt a lényege, hogy nevén kell nevezni a dolgokat. Többek között a cigánykérdés is olyan, amit egyszer végig kellene beszélni, meghallgatni minden (nemcsak mindkét) fél érveit és elgondolkodni rajtuk. Mert ha ultima ratio-val nyitunk (te fasiszta, te komcsi), akkor abból sohasem lesz értékteremtő vita.

Ugye azt talán elfogadod, hogy nem biztos, hogy mindenben igazad van. Esetleg a tiédtől eltérő érvelés is lehet helyes.

Mivel magam csak egy gyarló ember vagyok - nem tévedhetetlen - ezért a saját tapasztalataimat felhasználva próbálom a legjobb tudásom szerint kialakítani a véleményemet. Lehet velem nem egyetérteni, vitatkozni. Mert minden relatív. És semmi sem biztos, hogy maradéktalanul igaz. Még a fenti elmélet kidolgozója is bizonytalan volt ez ügyben.

Én híve vagyok a pozitív diszkriminációnak, valószínűsítem, hogy e nélkül sehová sem jutunk. Meg kell nevezni a krumplilevest és arra kell költeni. Különben elfolyik a pénz is, a jószándék is, mint ahogy eleddig történt.
De az az érzésem, hogy ez is csak egy örök gumicsont. Oda lehet lökni a birka népnek: rágódj rajta! És mi rágódunk. Pró és kontra.
süti beállítások módosítása