Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.10. 14:26 Fabius

A hazudós miniszter időutazása

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterről a napokban kiderült, hogy szeret utazni és csipázza a biznisz klassz kényelmét. Az is érdekes fejlemény, hogy az ENSZ Rióban rendezett fenntartható fejlődés konferenciájára a 26 fős delegációba éppen pont a parlament fenntartható fejlődés bizottságának elnöke, Jávor Benedek nem fért be - a jobbikos Kepli Lajos meg igen - de még ettől is érdekesebb, hogy Fazekas Sándor nem csak térben képes utazni, hanem időben is. Az Orbán kormány valamelyik garázsában ott izzik valahol egy fluxuskondenzátor amivel hipp-hopp, lehet ugrálni mindenfelé. Ez biztos, ugyanis erre vajon mi más magyarázat lehet még? (olvasható méretért katt ide )

fazekas2.png

A kiragadott interjúrészlet a Heti válaszban jelent meg, és Sárvári Attila, a Mezőségi Gazdakör titkára lőtte.

fazekas-sándor---budai-gyul.gif

Én ezek után már csak két dologra vagyok kíváncsi:


1: Sárvári Attila kap-e választ valaha a személyesen Orbán Viktornak és Fazekas Sándornak is föltett kérdéseire?

2: A cikk szerzője, Stumpf András és a Heti válasz szerkesztősége helyt ad-e Sárvári megjegyzésének, vagy megelégszenek a kormány szekértolóinak szerepével.

182 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr904705496

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit keres TGM a HVG-ben? 2012.08.10. 18:06:26

Szezonja van a balközép basztatásának, bárkik is legyenek azok, Tamás Gáspár Miklós például ki nem maradna belőle. Csak ő tudja, miféle morzsákat vet jutalmul az egykor jónevű filozófusnak a hatalom, ha csatlakozik a pampogókórushoz, amelyben olyan hit...

Trackback: Mit keres TGM a HVG-ben? 2012.08.10. 18:05:58

Szezonja van a balközép basztatásának, bárkik is legyenek azok, Tamás Gáspár Miklós például ki nem maradna belőle. Csak ő tudja, miféle morzsákat vet jutalmul az egykor jónevű filozófusnak a hatalom, ha csatlakozik a pampogókórushoz, amelyben olyan hit...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: hát szégyenkezve bevallom, hogy felénk meztelen fürdenek az emberek. felétek nem?
Egérre? ő sem gondol rám:(((
@a szív fészkei: a mi "királyunk" is ott volt:) Nagyon nem érdekel, hogy ők mit szeretnének látni - ÉÉÉÉN nem szeretnék ennyi bírói tévedést a mieink ellen (öreg vagyok - ilyen egészségügy mellett kinek hiányzik egy agyvérzés?)
egyébként meg mit bántjátok Fzaekasrt? mindenkire ráfér egy is utazás...
van ki Rioba megy, van ki Inotára..
na!
@allegretto23: Akkor már túlvoltam a gyomorvérzésen amiatt, hogy a 2. félidő közepéig a srácok egymás után kapták az olyan gólokat, amelyeket nullkilométeres kéziseknek tanítanak: hogy amíg az addigi támadó a támadásának jó vagy rossz kimenetelén rágódik, sprintelj, és varrd be magányosan.

Hatalmas küzdők, tiszteletet és szeretetet érdemelnek, de sajnos a bravúrok kivitelezése mellett is muszáj csinálni az rutint, amit olykor elfelejtenek.

Remélem, azért a bronz meglesz, nekik. Kijárna a vigasz.
NA a fenti hír már egy adu ász a kvóta ellen: ilyen agyhalottak legyenek képviselők?????????
@Penivaldes: Mehetne a halál véreres hímtagjára is. Bocs, de még az is túl jó hely nekik.
A másik fijjuk, a narancsmezesek produkciója meg maga mögé utasít mindent.
Nem lennék meglepve, ha az angol úrról, Father Time-ról kiderülne, hogy komonista.
@allegretto23: Nem tudom, mi van a bírók agyában ilyenkor.
@Penivaldes: Istenem, ilyenkor örülök a normális gyerekeimnek, rájőve, hogy ez nem is annyira természetes...
@a szív fészkei: "ilyen agyhalottak legyenek képviselők????????? "

Tippelek: a tanulság alapján felemelik az illetményüket, hogy digitális naptárat vehessenek minden azt elbíró bútordarab tetejére és minden falra, és kiküldik őket Új-Guineába a kezelését oktató tanfolyamra.
@Penivaldes: Nem tudom, Fico odavan-e a kubai szivarért, de itt a nagy lehetősége, hogy lenyomja Clintont. A ruha lehet rózsaszín is, a kék nem kötelező.
@Penivaldes: Hát van itten egy alkatilag, agyilag Monika Luinskovának való egyed.
@a szív fészkei: Imádlak Muter, de ezt most nem csekkolom...
Micsinyánnak a cigányok a gyöngyösi strandon??
@Penivaldes:
Várj csak, várj!
Itt volt, be fog cincogni még-:D
@Knósszosz: Keresik a választ arra az, egy egész generációt foglalkoztató kérdésre, hogy mi folyik Gyöngyösön.
@Cirbolya_sentinel: "Lengyelország ugyanis várhatóan pénzeket fog elvonni a magánnyugdíjalapoktól, hogy betömje a gazdasági növekedés lassulása miatt az államháztartásban keletkezett hiányt"

Ez már felvetődött akkor, amikor nálunk meg is történt a lovasítás. Akkor se tudtam többet hozzátenni: polak venger dwa kretenki.
@Penivaldes:
Csak Veled!!
Mit gondolsz te rólam?
Hát dobnám Penit egy szar kalandért??
Értékeljed újra a dolgot, jó?
@Penivaldes:

Szóval így állunk? Egy kicsit nem figyelek oda, és már mással cicázol! :(
@dr. mesterseges szinezek:
Ez messzire visz...
Rohadt nehéz ebben állást foglalni. Tudjuk mindannyian, hogy miről van szó. Aki ezt higítja, az barom. Tonhauser státuszára gondolok. Nem kell szemérmesem pislogni, igen is létezik a probléma. Az persze más kérdés, hogyan van tálalva. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy minden cigány tetű! Vannak a huszonöt éves tapasztalataim alapján olyanok, akikhez szívesen megyek ki javítani. Alkudnak ezerrel, de nem játsszák el a nemfizetős szarháziságot. Igaz, létezik a másik oldal is, akiket meg a kazánba kívánok. Százezer forintom bánja, de ezek többnyire gazdag tetvek által elkövetett szemétségek.
Én ezeket küldeném hasznosításra az erőművekbe, nem a csóró szarosokat.
A dagadt 140 kilós rohadék, aki vasárnap a kirántott kárájt zabálja, az pont ugyanolyan szemétdomb, mint mondjuk simicska, aki a Te bőrödön gazdagodik. Nem cigány, viszont rohadék.
Na, ennyi estére...
@Knósszosz: most nincs itt Egerem..tudod mire gondolok:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Van reményem a testvéri megbocsájtás bibliai izéjére?
brühühühühü
Rodeónak jogdíjat vagyok hajlandó fizetni...
Nem tom mi bajotok van!Elvégre mehettek volna bérelt repülővel is.
@Knósszosz: van , megbocsájt, megint haverok lesztek, de előtte egy kis bangi-bangi
@Penivaldes:
Egér pedig itt volt!
Talán elfáradt.
Ne aggódj, tuti jönni fog!
Ha még sem, akkor holnap.
Addig itt vagyok ÉN!!!
Aztán letémázzuk Egérrel a zudvarlási dememkllöttvolna dolgot.
Harcolunk érted!!
@Knósszosz: ha bántani akar akkor közétek vetem magam...szenvedjen én testem!!!4:)
@Penivaldes: Figyelek! :D

@Knósszosz: Na jó, visszahívom az embereimet...
@glaci ph 5.5 álompolgár:
háát... rá leszek kényszerülve?? -:)))
@Knósszosz: Huuuu... ha tom, hogy ide vezet egy hülye asszociáció a mém és a strand vize között, inkább lemondok még a szent hülyeségről is.
A Világkonferencián több mint hatvan-ezren, a hivatalos tárgyalási és ENSZ közgyűlési delegáltak mellett a Nagy Társadalmi Érdekcsoportok képviselői, civil szervezetek, nagy gazdasági vállaltok képviselői, szakértők, újságírók, helyi kiállítók, szolgáltatók vettek részt.

A 26 fős magyar delegációt, a köztársasági elnök megbízásából és képviseletében dr. Szili Katalin, az országgyűlés elnöke vezette; titkára dr. Faragó Tibor, a Fenntartható Fejlődés Bizottság titkára. A bizottság további tagjai: dr. Kóródi Mária környezetvédelmi és vízügyi miniszter, a Fenntartható Fejlődés Bizottság elnöke; dr. Schmuck Erzsébet, helyettes államtitkár (KvVM); Pordány László, pretoriai magyar nagykövet; minisztériumi tisztviselők; országgyűlési képviselők; Prof. Láng István akadémikus, az Országos Környezetvédelmi Tanács (OKT) főtitkára; az OKT több tagja; valamint, a Környezeti Nevelési és Kommunikációs Programiroda vezetője Szili Katalin szeptember 3-án 16 órakor tartotta Magyarország képviseletében beszédét és utána - a magyar tárgyalófelek munkájának elismeréseként felkérték, hogy két óra hosszat elnökölje a találkozót.
@Penivaldes:
Ahhh... megnyugodtam bazz-:DD
@házelnök: Ezt nem értem én sem! Meg még az első éjszaka jogát sem vezették be (pedig ennyit igazán megérdemelnének), szóval kezüket-lábukat meg kéne csókolnunk ezeknek a szent embereknek...:D
@Penivaldes:
Te direkt húzod a kanok fantáziáját - azt a mocskosat-:D
Szenvedjen a tested, mi?
És a miénk??
Gonosz vagy!!
@házelnök: "Elvégre mehettek volna bérelt repülővel is."

Biztosan megpróbálták, de az egyetlen megfelelő gép éppen foglalt volt, amire nincs magyarázat, csupán egy belépő a Bangkok Alsó vs. Bangkok Felső barátságos futballmérkőzésre, amely a kérdéses időpontban került megrendezésre.
@dr. mesterseges szinezek: És legyen GAP márkájú. Abban jól megy a fuvolázás.
@házelnök: Két apró kapaszkodó: Johannesburg =/= Rio

Szili Katalin MA nem házelnök.

Érdemes 2-3 évente belegallgatni a hírekbe, ÉS figyelmesen olvasni azt, amit a google kidob, mert megeshet, hogy a zembert kiröhögik (én persze nem, én dehogy).
@Knósszosz: Nagy botrány volt, állítólag a roma asszonyok talpig utcai ruhában masíroztak be a medencében szemérmes szömörce módjára, mert náluk ez a módi, nem a magamutogatás. A többi strandoló meg ezen - érthetően - kiakadt. Rendőr jött rendet tenni.
www.unesco.hu/termeszettudomany/fenntarthato-fejlodesre/fenntarthato-fejlodes

Tíz évvel Rió után Johannesburgban gyűltek össze a világ vezetői a Fenntartható Fejlődés Világ csúcsértekezletre, hogy értékeljék az elmúlt tíz év eredményeit és meghatározzák a további teendőket. Itt már egyértelműen a környezeti, gazdasági és szociális problémák kölcsönhatását, együttes megoldásuk lehetőségét tárgyalták.

Szóval azt nem értem, miről szól ez a blog.
@házelnök: ÁÁÁÁÁ, tudom, tudom, tudom: Fazekas időgépét csutkára tekerték, az tréfált meg.
@Knósszosz: sanszos, állítólag az első 10 szar@Penivaldes: te csak ne vigyorogj, Te is fox kapni az biztos. kő nem marad egymáson
@házelnök: Mikor volt Kórodi Mária szadeszos képviselő??? Nem tegnap. Nagy időviharban kerültök ti fideszesek tényleg.
@Knósszosz: Mostan ha valaki ironizál, az bevallja, mint Ludas Matyi a ravasz kérdésre, hogy "kend-é a keresett személy, a Ludas Matyi?"
Stockholmtól Johannesburgig - A fenntartható fejlődés honlapja
www.ff3.hu/stock.html - Tárolt változat
A fenntartható fejlődés fogalmának, szükségességének megértésében, elfogadásában ... 2002 Johannesburg - Fenntartható Fejlődés Világkonferencia ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát ahogy a 168 órában elnézem ezt a Fazekast a dinnyével, ahhoz talán érhetne elsőéjszakásan. Talán az nem undorodna nagyon és dobná le magáról... Alapmű ehhez Jim Jarmusch Éjszaka a Földön c. filmjének olasz szkeccse Roberto Beningivel: indavideo.hu/video/Ejszaka_a_Foldon_a_teljes_romai_szin_feliratos
@házelnök: Mostan mit kínlódsz ezen, kartácsam a nerben? '92: Rio, 2002: Jb, 2012 meg megint Rio.

További titokról is fátylat lebbentek: Londonban volt már Olimpia.
@AKIsTUDATLAN: "Iszonyatos mészárlás folyik a rendőrségi átszervezés kapcsán.
Félelem és rettegés. A rendőrséget lefejezik. "

Ez a venéz vonal. Gazdaságban az argentyok a példakép, csibészkedésben Csávesz. Aki egy nap alatt leszerelte a rendőrséget, és azon melegiben átadta a fegyvereiket az utcai bandáknak.
11 percnél kezdődik a Fazekasra értett rész. De ez a Beningi imádnivaló !
@Expatblog: Mondjuk, az sajnos faktum, hogy behintsék sóval, és sorsolással töltsék fel újra. Úgy akasztófára kevésbé valónak több esélye volna ott.
@dr. mesterseges szinezek: mármint: megérett arra a jard

Talán akad a "megérett arra a jard"-billentyűm.
Tévedtem.
atv.hu/cikk/20120620_26_tagu_magyar_delegacio_kepviseli_az_orszagot_rioban?source=hirkereso
2012.06.21. 08:20
26 tagú magyar delegáció képviseli az országot Rióban
Kétszáz ország képviselteti magát miniszteri, illetve államfői szinten a Riói Fenntartható Fejlődés konferencián, amelyre 26 tagú magyar delegáció utazott.
A küldöttségben külügyi, vidékfejlesztési szakembereken túl diplomaták és újságírók vannak, nem küldhetett viszont képviselőt az országgyűlés. Rejtélyes okokból aztán a delegáció tagja lett a jobbikos Kepli Lajos, bár az biztos, hogy nem az országgyűlés pénzén utazott, mert Kövér László korábban arról értesítette a Fenntartható fejlődés Bizottságának LMP-s elnökét, hogy nincs pénz a riói kalandra. Felipe Taborda brazil dizájner - ahogy 20 éve - a mostani csúcs előtt is 30 ország művészét kérte fel, hogy legyen a fenntartható fejlődés promótere.
@dr. mesterseges szinezek: :-D DE jó vagy hozzá: mint részeg anya hülye gyerekéhez.
@dr. mesterseges szinezek: kinek ez az érdeke, és mi és kik lesznek helyettük, mit akarnak eltitkolni, miért most, miért ilyen hirtelen????????

közben nézem a hatalom idealizált A sziget filmet, és csak gyűlnek a kérdések...
@a szív fészkei: Apa, és a sör is alkoholmentes - a gyerek meg csak speciális nevelési igényű. :)
@Cirbolya_sentinel: Mármint a mostani gyalulás? Ez egyértelműen Viktor játéka, de a jard akkor is kis- és nagygengszterek statisztagárdája és színháza, ha most éppen Viktornak jön jól saját gazembereivel lecserélni a társulatot.

Pintérnek sok és mindig is sok volt a mundéros ellenlábasa - kisebb részben korrekt zsaruk utálják, mint a kukoricagölödint, nagyobb részben másfélegéppen gazember zsaruk.
@dr. mesterseges szinezek: azért abba gondoljatok bele, hogy egy kormányváltás után mindenhol az ő emberei ülnek és azt csinálják, amit ő sugall
@Cirbolya_sentinel: Összeállt egy rakás bizonyíték, összeállt a kezes ügyészség, a kezes bíróság - Don Pintérnek meg egyébként is mindig jól jön, ha kis erőt demonstrálhat a mundérosok között - és még az üzleti profilt is szélesítheti. Kell ennél több?

A film jó, igazi krimi-sci-fi, ahogy kell.
@dr. mesterseges szinezek: igen, ezek alap válaszok, de csak a jéghegy csúcsát látjuk a rejtéjek tengerén, amin vezényló irányítja a gyorsnaszádot a blue box háttér elött
@glaci ph 5.5 álompolgár: Mint mindenhol. Már csak a tűzoltóságot kéne politikailag polarizálni, és oly sok apró probléma megoldódhatna, mintegy robbanásszerűen.
@Cirbolya_sentinel: Abban azért megoszlanak a vélemények, hogy Viktor irányítja-e Dont Pintért, vagy inkább fordítva.

Valszeg utóbbinak vastagabb az aktája az előbbiről.
@dr. mesterseges szinezek: ennek nem lesz jó a vége , a népek nagyot fognak szívni, méghozzá hosszan
@dr. mesterseges szinezek: titkos akták egymásról, boros, kövér, skicc, szájer, csányi, széles stb stb.
@Cirbolya_sentinel: DE a mindent tudó és elmentő ex paksi, ex BKV-s Kocsist levadászták. Pedig ő is a kockás füzeteiben bízott.
@a szív fészkei: hitte, mert hinni akarta, hitte mert elhitették vele, hitte mint sokan mások, hogy védettek, hogy sérthetetlenek, lásd jegyíró dékán, csaló skicc, és a naiv de levadászandó listán már biztosan szereplő kiszivárogtatók, kik pl. a földügyekben is ott vannak
@Cirbolya_sentinel: "kiszivárogtatók, kik pl. a földügyekben is ott vannak"

nyilvánosak a haszonbérleti pályázatok kiírásai, nyilvánosak a nyertesek,
nyilvánosak a földalapú támogatások kifizetései
@Cirbolya_sentinel: Egyébként a tiltott városokhoz hasonlókiemelt képzések, ovik, és egyebek sugallják is ezt.
@keresztanya fabi(en): nyilvános, na és, de kimondják ami tabu, kimondják, hogy a király meztelen, tehát bűnösök és csak az alkalomra várnak, hogy újra csend legyen a zrt. körül
@glaci ph 5.5 álompolgár: Vagy, ha van egy kis esze a nyomozónak, éppen nem tűnik el, csak kicsit pihenteti az infót, megfelelő időre. :)

@a szív fészkei: Mittet nem értetek?
Gazdasági bűncselekmény nincsenis, mer úgyis a Nyergesék visznek mindent.
Szervezett bűnözés elleni meg azé nem köll, mer:
1.) maguk ellen úgysem nyomoztatnak;
2.) a legfőbb Don a belügyér, úgyhogy nem is leszen más alvilági szervezkedés iten.
:P
@házelnök: Lehet, hogy már én vagyok álmos, de az általad közölt linken van egy ilyen szövegrész:
"A megállapodás célja egy etikai és morális szemlélet meghonosítása a felsőoktatásban, melynek megfelelően nyújtanak az egyetemek a fenntarthatósághoz szükséges elméleti és gyakorlati képzést. Az együttműködésben résztvevő felsőoktatási szervezetek vállalták, hogy képzési rendszereiket átalakítják a fenntarthatóság figyelembe vételével."

A megállapodás szó egy link, ami mögött egy pdf-ben ilyen dátumok vannak:
Name of the Partnership/Initiative
Global Higher Education for Sustainability Partnership (GHESP)
Expected date of initiation: September 2002
Expected date of completion: December 31, 2007

Nem, nem akarlak kioktatni, meg lehet, hogy valami viccnek gondoltad, és már fáradt vagyok hozzá.

Vagy csak szimplán helikopter.
@GeoCracker:
dr. mesterseges szinezek 2012.08.10. 21:19:15
már lelőtte az előzőt. tényleg helikopter.
@Marcellusca: Értem, csak azt nem, mi van, hogy ezt ennyire deklaráltan felvállalva merik csinálni.

Ilyen biztosak a dolgukban?
süti beállítások módosítása