Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.24. 04:21 Fabius

Közgép: a szopóroller hajtányon érkezik

Címkék: fidesz közbeszerzés közgép

Zakatol a vonat, utazik az állomás,

belebuktok Lajos, bele, mint még senki más! 

(via)

 Visszajött az OLAF, mert kíváncsi lett Irén. Ja, az Oli Rén. A Népszabadság információi szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal nem haverkodni jött, hanem százmilliós uniós pénzköltésnek a körmére nézni. Két beruházás iratait kérték be, mindkettőhöz kapcsolódik a Közgép.

 Csak feltűnik lassan ezeknek a vizsla tekintetű embereknek, hogy nálunk minden infrastrukturális beruházás olyan furcsán sokba kerül. Az M6 autópályához olcsóbb lett volna egy hegyet venni az osztrák Alpokból és abba alagutat fúrni, mint a löszös talajjal szarakodni a síkság közepén, és amennyiért itt vasútvonalat újít a Swietelsky a Közgéppel haverságban, annyiból a horvátoknál megcsinálná a magyar határtól Dalmáciáig.

 Tündérmese! - mondjuk mi itt erre - mert épül szépül Nerország, - az meg kizárólag a véletlenek különös együttállása, hogy nálunk a közbeszerzési pályázat harmadik helyezettje nyeri a pályázatot, némi kormányzati forródrótot sejtető áremelés után. Lárifári - mondta erre Viktor - labanc az ki gáncsot vet a Nemzeti Közbeszerzéseknek! Most meg fejben készülhetnek ellenforradalomra az OLAF ellen, mert a végén kiderül: 

 Oligarchák mégiscsak vannak.

434 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr574607382

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűnözők és rendőrök – tényleg vége? 2012.06.24. 17:47:27

Orbán Viktor: "Vége a bűnözők és a rendőrség összefonódásának". Hmm... Tényleg vége?  

Trackback: KÖZGÉPTÁRSASÁG 2012.06.24. 16:44:27

Államformája:                          nemzeti oligarchia Államfője:                                Lali király Politikai berendezkedése:         alkotmányos fővállalkozás Területe:                                  65 ezer hektár haszonbérlet Közig...

Trackback: Orrbavág a begombázott gyorsnaszád 2012.06.24. 16:03:03

A birodalom odabasz: ütőképes államot vizionál Balog Zoltán, bármi legyen is az, vagy ha nem a birodalom, akkor a 93 ezer négyzetkilométeren vívott, fülkeforradalommal legitimizált kétharmados szabadságharc lesz az, ami oda fog baszni, de nagyon. Egyre...

Trackback: Betiltanád? Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.06.24. 16:01:54

Az Alcsúti krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei:
Még szarabb lesz a környék. Az a kapitális giccshalmaz, amit odahánytak a Lehel térre, azt nem lehet minősíteni. Hozzá egy náci szobor, az már nonpluszultra! Melyik sarkába tervezik a tetűt, nem tudod? Ha északra fossák oda, akkor délen lehetne szójay, nem?
Miféle ország ez?
Vicc... megyek a Taljánok meccsét nézni, nekem ők valók.
@a szív fészkei: Egyszer én is eltéveszthetem, nem? Amúgy Angyalföld nekem a hangérijen körúttól kezdődik, mint autentikus Vámosi-föld. De ha nem, hát nem. Nehogymá veled különbözzek össze, he-:DDD
@Knósszosz: Bárcsak mindenki olyan "tetű" lehetne mint Prohászka. Egyébként ha jól tudom a Lehel-téri templom kertbe akarják, amely emlékezetes helyszín. Állítólag a munkatábortól rettegő, gyorsan kikeresztelkedett zsidók a szovjetek bevonulása után oda szórták egy kupacba a hirtelen feleslegessé vált, de WC-papírnak még felhasznált keresztleveleiket.

Prohászka Ottokárról tárgyilagosan

www.youtube.com/watch?v=Ts7w49C1Fu0
www.youtube.com/watch?v=9uBofrbaIus

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=26450
@Knósszosz: Viszont ma este én is a digóknak fogok szurkolni. :)
@épészmérnök: Ibrahimovics, a focista most vett szigetet, hogy vadászhasson. Akkor már nekünk is lehessen - nem öldösni az állatokat - csak úgy pihizni... Pardon,kormányülni!
@Knósszosz: Csak, mert Tóth Józsi-landet nem kell Rogániával keverni. :-))
Vitézy nem áll ki a dugódíjról beszélni.

A csattogóslepke lovagja bekaphatná....

Plusz hídpénz is legyen - de hitelből lenne csak 15 milliárdért - mondja Tarlós
Putyi... Kurvajó.
most gyün a bloggerrész az ATV-n! ;-))
Jajj, hol vannak a maszopos infók, vagy a 4-es metró, ami drágább, mint az LHA...
Ja akkor még nem létezett ez az agitprop bog...
@Gábriel angyal:

A Jobbiknàl gusztustalanabb pàrt mèg nem volt a Parlamentben a nyilasok óta. :(

Ha a Fidesz-Jobbik koalíció megalakul 2014-ben, akkor Magyarorszàg tönkre megy. :(
@Gábriel angyal: "Állítólag a munkatábortól rettegő, gyorsan kikeresztelkedett zsidók a szovjetek bevonulása után oda szórták egy kupacba a hirtelen feleslegessé vált, de WC-papírnak még felhasznált keresztleveleiket." - Hogy te egy mekkora mocsok vagy! Mit kellett volna tenniük? Egy görény vagy. Anyád miért nem nyelt le?
@röhögő: Mivel mit kellett volna tenniük??
@Lacdelo: Nyugi majd az ejú megment minket és kolbászból lesz ismét a kordon kerítés. :)
A Jobbik kormànyprogramja a magyar emberek anyagi tönkretètele és függôvè tètele. A nincstelen embereket könnyebb irànyítani egy fasiszta rendszerben.

Melyik orszàgba fogunk mi exportàlni? Irànba?

Egy Obama, Merkel, Hollande, Cameron nem fog üzletelni Vonàval és Gaudival. A nemzetközi és magyar tôke kimenekül. Vona is megmondta, hogy se a pènz, se a tôke, se a demokràcia nem èrdekli. Egyik se lesz egy Jobbik kormànyzàs alatt. :(
@Lacdelo: Ízirájder. Rettegni és hülyeségeket beszélni, bőven ráérsz 2014-ben is. :)
@Fabius:
Elég langyos kis műsor volt. A gépnarancsos dologgal mi a helyzet?
Komolyan mondom, hogy lehetne úgy tahótlanítani, hogy a náciknak adott válaszokat se lássam?
@Gábriel angyal:

Csak sajàt magunk menthetjük meg az orszàgot, senki màs. Kell egy normàlis, ortodox bal-jobboldali (én baloldalit preferàlok) kormànyzàs, együttmûködve az EU-s szövetsègeseinkkel, kihasznàlva a közös piac elônyeit. Invesztàlnunk kellene a minôsègi oktatàsba és kutatàsba, egy normàlis èlhetô orszàgot kellene lètrehozni, ahol a politikai pàrtok nem mint ellensègek tekintenek egymàsra, hanem mint ellenfelekre és kèpesek nemzeti konszenzust kialakítani legalàbb a legalapvetôbb kèrdèsekben.

Amíg erre a jobboldal nem kèpes addig Magyarorszàg mindig a perifèriàn fog vergôdni, gazdasàgi kàoszban. Habàr ez a Jobbiknak és Fidesznek a politikai stratègiàja.
@tucano:
Magadat is le kell akkor nyomnod... :))
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: :)
:) Ja, ezen én is gondolkodom, de ugye ha az interneten adatainak fele pornó a világon, akkor a magyar net jó negyede nácizmus.
@tucano:
Az elsô verzióra történô igény még oké, de a második már zavaró, mint minden élôsdi.
Elpilledt itt is mindenki a melegtôl.... felétek bezzeg stabilan jó idô van! :)
@Lacdelo: Én "baloldalit" annyira nem preferálnék, bár gondolom nem okozok vele nagy meglepetést. A fidesz, ahogy korábban úgy most sem jobboldali kormány csak szavakban és retorikában. Ők a maszoppal közösen felelősek azért, ahová az ország jutott az elmúlt 22 évben. Anyagi, erkölcsi és szellemi pusztításuk elképesztő mélységbe vitte hazánkat.

Mi mindig európaiak leszünk de ez csak úgy lehet hosszútávon fenntartható, ha kölcsönös megbecsülésen és az országok önrendelkezésének tiszteletben tartásán alapul. Ha nem ez lesz az európai államok egymáshoz való viszonya akkor jön az ahol most is tartunk.:(

A minőségi oktatást és a kutatásfejlesztés támogatását én is kiemelten támogatom. Ezt egyébként a jobbik is így látja és pont a humán területbe tennének ők is forrásokat.
@sanyoka: Te nem vagy valami túl okos, igaz?
@tucano: Nem olyan vészes, ha néha beszűrődik másfajta fény is a falaid résein. :)
@tucano: ragyogó villanyszerelőitek lehetnek, a képen teljes a kikapcs...addig romantikus gyertyafény, ez kellene a kádéenpének is, akkor kevesebb rétváribencéjük lenne és nem lenne paralmenti viviszekció minden nap csak, száraz napokon, meg amikor Józsi a kábelfiú megcsinájja...

brühühühühühühü

ilyen helyzetben próbálna meg a levédiai törpike 368 törvényt meg 3 alaptörvényt és egy kotlást létrehozni...ugye az elemek is kimerülnek 24 óra alatt...

postagalamb?
érdekes, szerintem ez még nem a szopó ág...
sorra nyeli be a köz(gép)pénzt... KÖZ(pénznyelő)GÉP, ezért lett közgép a neve...

www.napi.hu/magyar_vallalatok/a_kozgep_megint_milliardos_tendereket_nyert.523216.html

amugy érdekes hogy külföldi tendereken nem enynire sikeres...
lesz heppiend?
és mindezt pont Franciaországban?? :))

Teljesen eltüntetné a prostitúciót a női jogokért felelős miniszter Franciaországban, ahol jelenleg csak a kerítőket és a bájaikat az utcán árulókat bünteti a törvény.

atv.hu/cikk/20120624_mernek_nagyot_almodni_kormanyzati_szandek_a_prostitucio_megszuntetese?source=hirkereso

Nekem ez valóban merész baloldali álomnak tűnik. :)
@dr. Bubó: annyira sírni tudnék miatta, de sebaj
majd Áder ismét megy kanosszára mint a múltkor. :)
Most ez miért a mi problémánk legyen már hogy hogy szopik a közgép?
Oldják meg,az ő bajuk konkrétan és nem az enyém.
Majd ha közgépes főmufti leszek,akkor majd érdekel,de addig...
@épészmérnök: Na, ilyen bókot még a büdös életemben nem kaptam! Tervezek neked külön pénzt cserébe! :-))) Chilei cseresznye lesz az illető fülében rajta, csak mondd meg, ki legyen az!
@Gábriel angyal: Jelzem,amikor 07-ben ott voltunk - és a Rue St. Denis-in láttuk is hazánk lányát, Michelle Wildot beetető képen valami pornovics moziba hivogatni - csak nagyon lepattant asszonykákat láttunk hatvan és halál között strabancolni, em túl lelkesen és pláne nem hatékonyan.
Utcán tehát már öt éve friss hús egy se volt, szóval csak ezeket a öreg csatahajókat - ha már tengeri hatalom leszünk - kell majd eltüntetni, ezt meg elvégzi a természet, mint olyan.

A pipik nettel vadásznak és nem utcán ténferegnek.
@a szív fészkei: "csak mondd meg, ki legyen az! "

Megmondom, ha elárulod, hogy kik húzzák majd a hintódat.

Emlékszel arra, mikor Tolnay Klári x-ik születésnapján a rajongók hintót szereztek, és előadás után befogták magukat a hintóba, úgy húzták haza a művésznőt? Vajon a CH.T-különítmény képes lenne egy ilyenre?

Előveszem a csipkés zsebkendőmet, és brühühühü...
@Gábriel angyal: Ne sírj miatta, de azért onnan jött is pénz, nem csak oda ment a kilopott petpalackos vizünk meg a zsebkendőben elhordott termőföld földalatti bázisokról reptetve.

Na megnyugodhattok, kevesebb izraeli zászlót kell venni égetésre.
@épészmérnök: Kik legyenek a rabok? Elég szélessáv van erre, gyakorlatilag majdnem az egész parlament adja magát. De én szeretem a szépet, ezek a fő maffiózók viszont olyan kis görcsök: pohosok, randák - sajna, nem mutatnának jól az utcán. Az én dívaságomat meg ne rontsák el ugye és meg sem érdemlik a szabd levegőt még így se...

A ChT-sek leginkább ChT-t huzivonnák, na meg talán Penit vagy Csekket. :-DD

Hallottam a Tolnay-hintóról, de annyira már nem emlékszem rá. De szép gesztus volt, biztos örült neki.
@dr. Bubó: Nézd, azért tényleg elég ízléstelen, hogy elmenne épp ő, épp oda, épp Wallenberget ünnepelni,mint a magyar állam képviselője, mikor pár hete a Wallenberg felkarolta üldözötteket elítélő és fikázó, azokat kiirtó nácik előtt hajbókoló hamujával handlézott Románia-szerte.

Volt szegény Wallenbergnek elég baja ugye, nem kell, hogy a centenáriumát és a köszöntését ilyen ember szennyezze be. Az hiszem, a svédek se Kövérrel álmodnak holdvilágos Szent Iván-éjen, ha szépre akarnak gondolni...
@a szív fészkei:
Lisszabonban melóztam egy olyan negyedben, ahol csak kifejezetten öreg ribékek voltak 60 és halál között, nem volt ritka a 80-as sem. Nagyon nem értettem a dolgot, de aztán rájöttem (nem mertem megkérdezni), hogy az egy olyan pár utca volt, ahová azok járnak, akik öregasszonyt akarnak és nem kevés kocsi állt meg alkudozni.

@rodeo36: Kéne a parlamentbe olyan zen pap, aki a bambusz karddal odab, ráver az elalvó képviselők hátára, mit a rendes zazen meditációk során, így nemcsak éberek lennének, de az is lehet, hogy megvilágosodnak.
Ebben az a legviccesebb, hogy amikor az volt a menő, hogy "izraeli vállalkozók" vásárolják fel az országot, azok ugyanazok a kgb-s formák voltak, mint most, csak akkor a nemzetközi problemek miatt jobb volt nekik rejtőzködni és hirtelen bevándorolni Izraelbe, mint Mogiljevics. Most pedig ismét lehet orosz néven vásárolgatni Magyarországon (is). És milyen igazuk van, mert van egy jelenős réteg, akik csak zászlót látnak maguk előtt, mint bika a posztót, mindegy hogy milyen a színe, csak lobogjon a szeme előtt és akkor rámegy.
@Gábriel angyal:

Erkölcsi és szellemi pusztítàst hazànkban csak a jobboldal vègez.A Jobbik soha sem lesz szalonkèpes pàrt. Humàn és a Jobbik oximoron szavak :(

Ha nem akarod, hogy màs orszàgok beleszóljanak az ügyeinkbe, akkor ki kell lèpni az EU-bòl és le kell zàrni a hatàrainkat és elkergetni a nagyköveteket.

Jobbik egyenlô az idiotizmussal.
@a szív fészkei: hálistennek épp nem is érrá.... így ha könyörögnének se menne...
@tucano: Hát mamahiányuk volt, persze.

De amit én láttam - ill. épp, hogy nem láttam - Párizsban az a technika diadala volt,mert anno, húsz valahány éve, ott bizony a Rue St. Denis-in gyönyörű babákat láttunk télvíz idején is egyszál kombinéban. Szóval az nem spéci igényű utca,hanem A híres kurvautca. És onnan mára kikoptak a fiatalok,mert már nem így halásznak.
@dr. Bubó: Juj,ahhoz nagyon sok kóser szilvát kéne inniuk, hogy épp Kövéért könyörögjenek!!! :-D
@tucano: :-)))

Szeva bácsi? Nem csak nekünk lehet Donunk ugyebár...

Azt mondták az ATV-n - Fabiusék előtt - hogy megint lesznek bandaháborúk és robbantások. Hálaistennek, uncsi itt az élet.
@tucano: Vagy kiszórná őket az ablakon, utána rájuk ugrana, üvöltene velük - mert mint mondják, van, amikor már csak ez használ, a hirtelen sokk...
Azt még valahogy megértem és logikusnak tartom, ha valaki az első milliárdját lopja össze? De a sokadikat már minek?
@a szív fészkei: hát...ezért Nobel irodalmi jár: a kövér mint handlé sőt hamuhandlé

brühühühühühü

közben a zinglisekmegazolaszok blasz 3-st jáccanak kibaszott unalmas
@tucano:
a Boli rendezne nektek ott derótok között regattát a krokodilokkal és sucurukkal versenyezve nem hiszem, hogy a regatta nyerne...még jó, hogy piranha nincs arrafelé...
@a szív fészkei:

akkor most a Kövért lehet Hamu Rábbi-nak hívni?

brühühühühühühü
@rodeo36: Jáccunk Nobel-pongot :-DD: szerva ott, a Hamu-Rábbiért...
@tede: Te hanyadiknál bírnál leállni,ha lophatnál orrvérzésig? Direkte rád szabott törvényi háttérrel, és egyebekkel? Meg éhes kis párttal a hátad megett?
Szóval visszajönnek, mi? És, akkó' mivan?

Az a baj, ugyanis, kedves blogtársak, hogy ennek tökéletesen nincs semmi, de semmi jelentősége.

Aki csak egy kicsit is ismeri a magyar viszonyokat - és feltételezem, hogy az EU tagországok diplomatáikon keresztül képben vannak -, azok tudhatják, hogy Magyarországon irtó régi hagyományai vannak a mutyinak - ez nálunk ugyanis nem újkeletű, de még csak nem is a kétévtizednyi demokráciánkkal egyező korú dolog.

Nagyon is jól tudja az OLAF bizottság, hogy mi folyik itt - de miért is ne tudná?
Hiszen ebben az országban az elmúlt 22 évben most van először nem koalíciós kormányzat (tekintsünk el a bohózatnak is gyenge KDNP-től), amelyik gyakorlatilag bármit lenyomhat az ország torkán, s ugye ezé a poltikai erőé az önkormnyzatok döntő hányada is. A Kasszakulcs (és a teljes kassza is) tehát náluk van, s ha csak extrapoláljuk mindazt a mutyihalmazt, ami eddig ebben az országban fejlesztés/állami beruházás/stb. címszó alatt történt (ti: M7, M1, M3, M5, M6-os autópályák építése, Paksi Atomerőmű építése, lakótelepek építése, stb.), akkor nem kell nygító ahhoz, hogy visszaélést találjunk.
Ez ugyanis része a rendszernek egy olyan országban, ahol NINCS átlátható pártfinanszírozás, és ahol kvázi MINDEN politikai erő sunnyog, ha az ügynöklisták nyilvánosságra hozásáról van szó.

Az EU-ban és annak szerveiben pedig egy fabatkát érő se, annyi bizalmam sincs. Egy olyan szervezet, amelyik éveken át hagyta a görögöknek azt, amit (kreatív állami könyvelés) és ebbe senki, ismétlem, senki nem bukott bele, attól én jót nem várok.

Még valami: ezeknek a fhasza kis nyugati országoknak a meghatározó cégei voltak azok, akok komcsi és posztkomcsi segédlettel olyan patent módon privatizálták ezt országot, tehát nagyon is jól tudhatják, hogy mostanra az éhes, magyar szájak betömésének ideje jött el.
Nincs ebben semmi meglepő, így működik a demokrácia - mindig zűrrel indul (lásd: USA vs indiánok).

Nálunk ez az egyedfejlődés 22 éve kezdődött, míg a Nyugat ezt Tordesillas-sal és a napoléoni háborúkkal kezdte - van tehát pár évszázad (és földrészeket átölelő) fórjuk, így talán hagyni fogják nekünk, hogy saját magunkat lopjuk meg - ahogy szoktuk, as usual.

Még akkor is így gondolom ezt, ha most történetesen EU pénzekről van szó - elég sok dolgot feladtunk már az EU miatt (pl. cukorgyártás), most legfeljebb ők is félrenéznek kicsit, oszt' jónapot.
Orbán, Kövér, Simicska és Nyerges urak pedig köszönik, jól vannak.

Bocs, ha nyers voltam.
@tucano:
los azzuri ganharon 4 a 2 pelos penaltis rsrsrsrsrsrsrsrsrsrs
@Gábriel angyal: Megnyugtatlak, rengeteg olyan tetű van, porhászka. Sajnos. Amúgy meghellgettatott az imám, a Taljánok nyertek! Akor te is örömködj-:)))
@Zébácsi: Szerintem nem nyers voltál, hanem lényeglátó. ;)
@a szív fészkei: Bocs, néztem a meccset. Most jól vagyok, a mediterrán csöcsöm élvezkedik-:D
Azt a nevet le se írd, hogy roggyant, jó? Amúgy elnéztem ezt a szerencsétlent az ő nagy boldogságában, hát, nem fog megöregedni Cilike mellett. Az a csaj szopó utcába fogja terelni, szerintem. A nyálas szar persze megérdemli, de annyira politikus, hogy nem láttya brühühühühü
@Zébácsi:

Egy apróságot nem vettél figyelembe: az EU egy ideig leszarja a kiosztott pénzek sorsát. Tagállam befizet-tagállamnak visszaosztanak amit felhasználhat ahogy tetszik.

De amikor az egyik országban 200 millió egy vasútfelújítás kilométer, a másikban meg 2,3 milliárd, azért a mellékelt ábra szerint már ők is csak megkérdezik: mi az apátok fasza?!

Ez pedig így van jól.
@Zébácsi: megvagy bo csátva...nem mondtál semmit...sok bötű vó't

brühühühühühühü
@rodeo36: BRAVO, Forza azzurrrri!!!
@Gábriel angyal: t emeg kangyal...brühühühüh még jó hogy e gye tértetek

brühühühühühühü
@Fabius:

Így legyen!
Kíváncsi vagyok a végeredményre, remélem, neked lesz igazad és dugába dől a MÁV-mutyi.
@Zébácsi:

Meglátjuk mit hoznak ki. Ha semmit, az egyben azt is jelenti, hogy az OLAF-nál is komoly bajok vannak a számok-szabályok ismeretével.
@Fabius:

Nagyon fontos lenne, hogy ténylegesen legyen egy határ (mondhatnám: zéró tolerancia), ami kizárja a közpénzek (és persze magánpénzek) elmutyizásának lehetőségét is.
Minden szervezet, emi e célból, ennek vizsgálatára jött/jön létre, nálam teljesen zöld utat kap - csak az a baj, hogy irtó szkeptikus vagyok mindennel, ami nem civil és nem független. Ha az OLAF bizottság független, akkor máris van egy kis esély arra, hogy helyre tegye a MÁV-buli ügyét.
De mint írtam, szerintem egy ejnye-bejnye lesz maximum, mert összefüggéseiben lehetnek olyan tényezők, amik felülírják a józan észt. Nagypolitika.
Remélem, nagyot tévedek.
Hát ez a szokásosnál is gyengébb.

Lehet nem kéne minden napra 2 poszt, csak heti 1.
Én azt mondom: ne a zemberekkel fizettessék meg!

A többi nem számít.

Lajos (meg Zsolt, Don-Sándor, meg a többi maffizó) előbb-utóbb úgyis ott végzi, ahova való. Az ilyen töménytelen mohósággal megáldott emberek bizony nagyon boldogtalanok. Ráadásul ugyanúgy fognak kinyúlni, mint a többi ember, csak kurvára magányosan, mert egy igaz barátjuk sem marad. Ha volt nekik egyáltalán.

Olyan messze vannak ezek az élettől, hogy hihetetlen. Szánjuk őket együtt..
@Zébácsi: elkaptad a lényeget: szarva közt a tőgyit

brühühühühühü
@Fabius:
kurvára útálom, amikor a szomszédnénitől, aki egyébként 92 éves és van elég gondja magának is, várjuk el, hogy takarÍccsa ki a mi lakásunkat, mossa ki a szennyest, a csetzrest, almozza ki a gyesznókat és fejje meg a kecskéket...

mi magunk mikor a kurva anyánkba fogunk csinálni valamit

csak nem az Ohli Rehn a hibás, hogy rablókat választotattatok kormánynak? meg a az OLAVF abban, hogy semmilyen magyar jog nem képviseli a magyar ember jogait csak a rablókét?

még majd lebasszátok őket? ott Brüxel -ban

hinnye a bidesch lófasz
Nagyon jó.... Telik az idő, Orbánék egyre méylebbre ássák magukat. Nagyon jó....
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
figyu, kb 2008 közepén jött el az idő, amikor a legelvakultabb szoci/gyurcsány hívők is belátták, hogy bizonyos kérdésekben nem lehet védeni a mundért. Pontosan az ugyanilyen undorító korrupciós ügyek miatt, mert mindent ki lehet magyarázni de az enyves kezet nem. Tantusz esik? Kávé lefő?
Na, ez hátha érdekes lehet, ingyenesen letölthető e-könyvek a Cato Intézettől (bárcsak a zsoldjukban állnék:), ők a legkomolyabb szellemi kombinát szerintem az USA-ban
www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.cato.org%2Fstore%2Ffree-ebooks&h=rAQEdOBTW
@rodeo36:

"mi magunk mikor a kurva anyánkba fogunk csinálni valamit"

Egy apró kérdés: te személyesen mikor is fogsz?

Ja, várjál, tudom már, most épp nem érsz rá, mert a szomszéd néni erkélyén lefőtt az almapálinka. (gy.i.k. = calvados)
@Fabius:
ragyogó -bármit csak ezt nem vártam- probléma megoldva...nincs miről beszélni
@rodeo36:

Ja, pont annyi van megoldva, mint a büdöslófaszos kurvaanyázással.
a következő kormány pedig Simicskáékat fogja börtönbe csukni. jó kis körforgás lesz :)
@tucano: "Na, ez hátha érdekes lehet, ingyenesen letölthető e-könyvek a Cato Intézettől" Köszönöm!
Lajosom mondtam mar teneked, nemi nyerjuk a legtobbet , mert nemkell mindig beluga kaviar!
@www.Bisex.hu: Nem fogja. Az oligarchák nem mennek börtönbe.
Ugyan már!Nem kell őket félteni!Itt ők csak akkor lesznek szarban ha lesz itt egy igazi forradalom.A pénzük mit sem érne ha a lámpavason himbálódznának!:))
@www.Bisex.hu: @Apeiron:

Szomorúan írom le,

hogy ebben az országban a valódi bűnösök (azok, akik az igazán nagy pénzket mozgatják, s akik jelentős szerepet játszottak/játszanak abban, hogy kiakalt/kialakuljék a felső magyar tízezer, ha úgy tetszik a felső magyar gazdasági elit /még véletlenül sem intellektüell, sem pedig kulturális, s ez fontos/), nos ezek a fazonok általában nem úgy végzik, mint ahogyan egy mezei bűnöző végezné.

Nem kell hirtelen új börtönt/fegyházat építeni.

Észre kellene már végre venni (sajnos), hogy az eredeti tőkefelhalmozás korát éljük -esetleg csak az fordulhat elő, hogy oppardon, az egyik holló egy másik varjúnak vájja ki szemét (mert bizniszére fáj a foga, pont folyik egy ilyen ügy)- de az véletlenül sem, hogy tömegesen vonulnának az adócsaló, olajszőkítő, zsebbe privatizáló, grippent-Combino-t occsóér' beszerző hölgyek/urak a hűvösre.

Nincsenek ügyek, minden szép és jó. Jujj, de jó!

Szabadi Béla, Zuschlag, Hagyó, Kulcsár, Hunwald esete csak statisztikai hiba, mondhatni egy igen aszimetrikus eloszlás, és jelentős háttéralkuk eredménye: kis cirkusz a kevés kenyeret kapó plebsnek.

This_is_not_Sparta.
Az emeszpé ezekhez képest kispályás bűnözők gyülekezete. Ha egyszer itt jogállam lesz, zorbánék - minimum - életfogytiglant kapnak.
@Parajpuding: nem kapnak... Nem kapnak, mert egy jogállamban stabil bizonyítékok alapján, az elkövetéskor érvényben lévő törvények szerint ítélnek. Egy, csak egy olyan vádpontot mondj, de őszintén, ami stabilan megállna ellenük egy normális, független bíróságon. Nem tudsz ilyet mondani, és, ahogy elnézem, senki nem tud annál többet mondani, hogy hazaárulás, meg közpénzlopás, ésatöbbi. Bíró előtt is bizonyítható tények? Azok sehol, vagy csak ilyen Hagyó-szintű nyallerekre terhelően.
Az "elitünk" elítélésében reménykedni kábé ugyanaz a szitu, mint este a gyereknek felolvasni egy mesét, amiben letűnt korok (sosemvolt) igazságosztó parasztgyerekei jól helyretesznek mindent, kinyiffantják a sárkányt, és a végén megdughatják a királylányt is: valamennyire segít feldolgozni azt az érzést, hogy a helyzet szar, de túl sok mindent nem tehetünk ellene. Ennyi.
Nem akarlak lelombozni titeket, de az EU nem fogja helyettünk eltakarítani őket. Ha úgy is lenne, jönnek helyettük mások. A szisztéma marad.
@Zébácsi:

Nagy pénz vagy kicsi, a gondolkodásmóddal van gond. A legkisebb falusi önkormányzatnál is bevett módszer a közpénz kisíbolása. Mitől lenne jobb az elit? Annyi a különbség, nagyobb pénzekhez férnek hozzá, más módszerekkel.
@Husz_János_Puszita:

Aha, igen.

Jó napot kívánok, meg is érkeztünk, kérem.

Pár éve egy este a Szt. István körúton sétálva mondtam is kedves legjobb barátomnak (aki séf, és tisztességes, jobboldali gondolkodású gyerek, egyébként), hogy ne nagyon szidja már oly csúnyán a szocis meg a fideszes lopókat.
Kérdezi, hogy, "de Zé, már miért ne? Hiszen mennyit lopnak! Téged nem bosszant?"
De igen, Szabcsikám - mondom erre - bosszant, de áruld már el nekem, hogy te mennyit viszel haza? Úgy saccper-cirka?
Megmondta. Cirka.
- És mennyire is vagy bejelentve?
Megmondta. Konkrétan.
Volt közöttük 2 kilo. Persze netto 2 kilo.
- Látod Szabcsi, amit te csinálsz (illetve veled csinálnak) itt lent kicsiben, azt csinálják ők ott fent nagyban. Ha itt lent senki nem csinálná, akkor lehet, hogy ott fent is más lenne a hozott attitűd. De mivel már lent és ifjúkorban beindul a kondicionálás, mire fent a nagy húsosfazékhoz érsz (mit fazék, kondér az, jókora), már csak az a vágy fűt, hogy meríts belőle, de jó nagyot.
Ilyen a rendszer. Lent is, és fent is.
Magyar Ugar.
A kivételeknek tisztelet, maximális riszpekt.

Értette.
Ebben maradtunk és ittunk pár sört. Világosat, az ő szürke pénzéből...
@Zébácsi:

Mégis csak felülről lehetne elkezdeni rendbe tenni a dolgokat, ott példát mutatni. Mit tehet egyedül a séf barátod? Mit tehet egyedül a munkáltatója? Nagy versenyhátrány a becsület egy hazug és velejéig korrupt rendszerben.
@Husz_János_Puszita:

Igen, de a fent lévőket a lent lévők választják, e kettő hatása viszonylagosan együtt mozog, s kölcsönös.
Mondandómban (csak) ez az összefüggés.
@Zébácsi:

Gőzöm nincs, hogyan lehetne ebből kikeveredni. Tényleg.
@Husz_János_Puszita:

Nagy dilemma, annyi szent.

Szerintem, egy lehetséges verzió:
Amint véget ér a nagy tőkefelhalmozás kis magyar korszaka, rögvest fontos lesz, hogy a második milliárdot (és a többit, amiket persze rendre az első, nem vegytiszta milliárd alapoz meg) már tisztának lássa a plebs.
Szerintem ettől a perctől lesz üldözött minden szinten és mindenki, aki nem tiszta eszközökkel próbál érvényesülni.

Talán közismret mondjuk a Kennedy-klán vagyonának eredete: rossz nyelvek szerint a nagy alkoholtilalom idején alapozták meg, Kanadából szállították a jóféle bourbont, hogy kicsit megzsírozzák a családi bevételt. Lehet, ez csak legenda, de nem zörög a haraszt... Európában a Fuggerekről, Rotschlidokról, Habs- és ilyen-olyan burgokról már ne is szóljunk (bár mondjuk köztük már vannak "ősi" nemesi családok is).

Egy szó mint száz, ki kell alakulnia a felső tízezernek, hogy aztán az ő utódaik (kiknek kezéhez már nem tapadnak piszkos ügyletek) már vigyázhassanak a morálra.
Nem tudok jobbat.
@Zébácsi:

Jó akkor 300 év múlva ugyanitt. :D
süti beállítások módosítása