Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.11. 05:25 Fabius

Ángyán szétfúrja a NER-t

Címkék: fidesz mezőgazdaság tállai andrás ángyán józsef földbérlet

Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy haver, nevét is, címét is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
de leszarom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, hazai fájdalom.
Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, 

de nem tudja, hol bérel földet Massimilianó a király,
annak mit rejt e térkép?

(via)

Ángyán tanár úr tegnap valamiféle összefogás jelképe lett. Amíg az árpádsáv - raszta - gazda egységfont mellette demonstrált a Kossuth téren addig ő ismét nem volt tétlen. Hogy mit csinált? Fúrt. Fájóan, szédítően mélyre, le egészen a NER talapzatáig. Az eredményt pedig döbbenetesnek nevezte.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy borsod megyei földosztás. Illetve egyszer majdnem volt, olyan, ami a helyi gazdáknak kedvezett volna, de ez aztán valahogy mégse lett. Aztán valahogy mégis lett, egy okvetetlenkedő nemzeti park igazgató kirúgása árán. Ne nézzetek bután, Abszurdisztán földjét ilyen körülményesen osztják. Nem is értem mit képzelt az okvetetlen pernahajder igazgató, írásba kérni Mengyi Rolnad borsodi főfideszestől a pályázat elszabotálására a parancsot? Naná, hogy az állásába kerül az ilyen, amíg van egy helyettese aki a szóból is ért. A pályázat kiírása végre nerkompatibilis lett, és Tállai András államtitkár pereputtya zavartalanul juthatott az őket megillető anyaföldhöz. Ennek az ügynek fúrt a mélyére Ángyán tegnap Egerben, a Bükki Nemzeti Park igazgatóságán:

"– Mélyfúrást végeztem, s döbbenetes eredményre jutottam – mondta Ángyán. Szavai szerint a csaknem háromszáz pontos bírálati rendszerben száz körüli pontot „ért” a gazdálkodási terv kidolgozása, ami definiálhatatlan. A pályázatok elolvasásakor a volt államtitkár sokszor úgy érezte: olyanok írták a mondatokat, akiknek semmi közük nincs a földhöz. Talált két, gyakorlatilag szóról szóra megegyező gazdálkodási tervezetet, s igencsak meglepődött, amikor kiderült: a két konkurens pályázó közül ugyanarra a szövegre az egyik pályázó tíz, a másik viszont hatvan pontot kapott."

 - Nem ezt ígértük az embereknek, ez elfogadhatatlan! - mondja Ángyán, mi meg várhatjuk a következő seggreforgó blog megjelenését az MTI hírekben. Jó lenne, ha legalább arra figyelnétek kedves töketlenek, hogy előbb a blog legyen regisztrálva, a poszt megírva, és nem a hír megkreálva a Központi Hírgyár oldalán, mert legutóbbi ilyen akciótokra a legfinomabb jelző a gecikínos. Javaslom adjatok szájkosarat Budai Gyulára is, mert nem kevésbé kínos, ahogy az osztrák zsebszerződőkkel ordítozik nyugaton, közben meg a helyiek szerint az államtitkárotok segíti földbérlethez az olasz Alberti Massimiliano haverját keleten

Érdekelne, hogy Budai Gyula nem talál-e ilyenkor valami kérdést elrejtve valahol mélyen magában? 

Nem ezt, marha, ezen már túl vagyunk, valami relevánsabb nem jut eszedbe? Vagy ha az államtitkár haverok bizniszelnek akkor letilt fejedben a rendszer, és automatikusan elindul az üresjárati: bassza meg, karcos az a rohadt ingyen Audi - alapüzemmód? 

Kíváncsi vagyok szerintetek meddig mehet ez ezen a pofátlan, képen röhöglek módon? Mert ahogy elnézem a földügy lesz az a valami, ami mentén az ellenzék képes egymás anyázása helyett összefogni, amit ért és értékel a vidéki egyszerű ember is, és nem számít a belpesti értelmiség unalmas nyavalygásának. Ha így haladtok a ciklus végére eléritek, hogy ezer hektárszámra lesz földetek, amiken ha elég mélyre ástok, fasza kis temetőt alakíthattok ki a politikai hulláitok számára. 

Csak arra figyeljetek, ásó, lapát és kivezényelt közmunkás legyen elég, nehogy sekélyek legyenek azok a sírhantok.

 

 

1410 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr374501575

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.11. 12:36:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Majd ha oligarchia ugrik ki a nokiásdobozból 2012.05.11. 11:27:28

Ángyán József nemrég terjedelmes interjút adott, amiben sok konkrétumot nem mondott, de szerintem eleget ahhoz, hogy kidurranjon egy lufi. A magyar sajtó ugyanis rámozdult a távozó államtitkár oligarchiázására, mert ezek létezése Orbánék új rendszeréve...

Trackback: Telefonadó: hihetetlenül nagyvonalú gesztusra készül a kormány 2012.05.11. 11:25:16

Ma reggel Matolcsy György az M1 Ma reggel című hitéleti műsorában igyekezett eloszlatni azokat a kételyeket, melyek a sátáni suttogó propaganda nyomán az új adókkal, köztük is leginkább a telefonadó lakosságbarát jellegével kapcsolatosan a napokban töb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: Nem baj az.

Nekem gyerekkori álmom az volt, hogy lássam a nagy Meteora kolostort.

Második helyen pedig Delphoi állt.

Élőben megfordult a sorrend, mert napnyugtakor jutottunk el a jósdába, egy árva turista nem volt már akkor, káprázatos volt. Máig úgy érzem a Föld legvarázslatosabb helye.
Persze ehhez kellett néhány könyv is valószínűleg, hogy így gondoljam.:)

Ázsia érdekel, érdekes módon Amerika és Afrika nem. Európa igen.

Új Zéland igen, Ausztrália nem különösebben.
És nem megyek csoportos kirándulásra.

De most leginkább a Tisza tó mellett szeretnék biciklizni.:)
@Habakuk999: Álmom, hogy eljussak eljussak Új Zélandra, Norvégiába, Izlandra is szeretnék, Azori szigetekre, mediterrán meg magreb országok nem, arab rész sem, Dubai főleg nem, de egy nyugodt japán, koreai helyre igen, pl Hokkaidóra, aztán Kanada, meg Amerikai Egyesült Államok..arról álmodtam egykor, hogy Philadelphiától San Franciscoig végigmenni az országon, de külön külön is jó lenne, New England, Kalifornia, főleg az északi része, Oregon, Afrika nem.
@Penivaldes: A négy napos hétvégén itt voltunk, ha mormotát nem is láttunkm búvópatakot és vízesést igen.:)
cthulhu.illusion.hu/galleries/bbgallery2006_Slovensky_Raj/html/IMG_0103.html
ja és biciklizni én is szeretnék csak nincs első fékem:)
@Habakuk999:
menj el a Grossglocknerhez ha még nem voltál. Nagyon jó autóút, szerpentinek, hó nyáron is, fent már csak csupasz kövek.. és a mormoták..sok mormota:)))
@Penivaldes: Voltam. Szép, az egész Alpok szép.

Ragaszkodom a Tátrához, az ismerős, tudom, hová hány óra alatt érek fel, Magistralén szeretnék végigmenni ismét.:)
@Habakuk999: szegény megboldogult apám volt nagy Ausztria rajongó..
@Penivaldes: Nem csodálom, nagyon szép ország.
Tiszta, szép, zöld, jókat ehetsz.
És csendes, nem brummognak hangosan az autók a kisvárosokban, szinte nem is hallod őket.

Whörti tónál aludtunk olyan klassz házban, hogy a teraszról fejest lehetett ugorni a vízbe.
Jó volt.

És átadta neked is a rajongását, úgy látom.:)
Korán ment el, Te nagyon fiatal vagy.:(
@a szív fészkei:
Hús van, hagyma van, bor van, mit lehet elszúrni?
Ha odaégeted, esetleg:)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Nem értem a szarkazmusodat.
Te is beálltál a tollforgató Bin Ladenek táborába tán? A linkekhez fűzőtt epés bevezető szavaidból világosan kiderül, hogy egyoldalúan vagy tájékozódva. Mondd, olvasol Te Magyar Nemzetet, az előfizetési csomagodban volt valaha Echo TV? Ugye nem? Akkor nem is tud(hat)od, mecsoda kínoktól mentett meg az isteni gondviselés. Keserű tapasztalataim alpján, ezt bízvást állíthatom Neked. De azért az Obersovszky-Szalai szellemi műhely tényszerű, a tájékoztatás objektivitása iránt elkötelezett hitvallásának szem előtt tartása okán, le kell szögeznünk; ugyan ezek az eredmények még nem a teljes sikert tükrözik, de kétség kívül, az azokhoz vezető út fontos állomásai. Megérdemel még két év bizalmat, a nemzetgazdaságunkat irányító, rendkívül széles látókörű miniszterünk, hátha egyszer a tekintete a végtelenben metszi egymást, melynek következtében eljövék az tejjel-mézzel folyó Chinoin és az öregem meg tudja fizetni az inzulinját a patikában. Én adok neki esélyt ezért, meg azért is, mert perverzitásom a katasztrófaturizmus. Talán ha változik a gazdasági helyzet, meg tudok majd fizetni egy vonaljegyet a Ferenciek tere meg a Fidesz végállomása között, és végig retteghetem az utat, sikerül-e tűzoltók segedelme nélkül befutnom Sóbánya-Kispest végállomásra. Eddig az álom, az előbb ébredtem…
Gyuri nem fogja ezt megtenni nekem, sajnos. Kusza Szem bámulhat még hosszú hónapokon át a varázsgömbbe, akkor sem fogja meglátni a gazdasági bajaink gyógyírét benne. Én nagyon jó helyzetben vagyok, csak beszélek róla, holott fingom sincs az egészről. Akár ismerősöm is lehetne a fajanszbukkon, mert ketten vagyunk hülyék a témában. Biztosan törölném… Olyan közgadász képét festi csórikám, mint egy teherautó rakfelületén henyélő ókori filozófus:
www.google.hu/imgres?hl=hu&client=firefox-a&hs=WMx&sa=X&rls=org.mozilla:hu:official&biw=1152&bih=646&tbm=isch&prmd=imvnsb&tbnid=jFcoa4tIc9RdoM:&imgrefurl=http://blog.starweb.hu/vicc/platon.php&docid=0XiRefrBkP0rPM&imgurl=http://blog.starweb.hu/wp-content/uploads/2009/05/platon.jpeg&w=1024&h=484&ei=L9-vT7ezLMHltQbKoOXaBg&zoom=1&iact=hc&vpx=351&vpy=351&dur=1042&hovh=154&hovw=327&tx=163&ty=91&sig=101369518111445546948&page=1&tbnh=86&tbnw=182&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:10,s:0,i:105

Lázárilag talán úgy lehetne jellemezni a képlékeny mivoltát:
„annyit is ér”
@a szív fészkei: "Szent Heverdel"
Ez nagyon jó:)
Nálunk reggel 10 és du. 3 között nem lehet strandon heverészni,sőt sétálgatni sem. Kivéve, ha valaki szeretne árnyékká válni, mint Pompeiben (vagy Hiroshimában?).
Viszont mindig van elérhető közelségben vmi szomjoltó, ami zseniális, ellentétben taljánékkal. Déli kisvárosokban 12-kor egy nagy csattanással összes redőny le és 16:30-ig egy pohár vizet nem találsz. Brinidisben 2 hely, egy bolt és egy kocsma van nyitva szieszta alatt csak és kizárólag és mindkettő kint a fenében. Szegény turisták keményeket kaptak, ha víz nélkül indultak el kószálni.
@keresztanya fabi(en):
Naná!
Kimit lehetett volna ünnepelni másodikként is, ha van lett volna még pár kör. De nincs "ha", viszont van még sok futam. Ez az idei játék most élvezetes. Minden futamon más a favorit. Baromi jó! Ájszmen lesz még futamgyőztes szerintem. Az autó nagyjából egyben van, Ő meg nyomja, ahogy a csövön kifér. Szóval fog még pezsgőt inni a fröcskölés előtt. Ma is ivott-:)))
@Knósszosz: én már nagyon szeretném a dobogó legfelső fokán látni!
@keresztanya fabi(en):
Fogjuk, benne megvan az, ami predesztinálja rá!
Azért egy világbajnoki címet adnak kóklereknek, Ő sem paligázta... hmm
@Knósszosz: ha folyamatosan locsolod borral.
@Pantagruel: ha még oktatnák a violinkulcs értékesítési tematikáját is, biztosan sorban állnának a jelentkezők
@Knósszosz: Lesz még, lesz még, ő az én F1 szőke hencegem
@Pantagruel:
Természetesen, ez elmaradhatatlan része a tökéletes végeredménynek. Vadételek tekintetében, a legfrenetikusabb gasztronómiai élményem, Tác-Gorsiumban fogant. Olyan isteni kajákat ettem ott, hogy idestova harminc év távlatából is csorog a nyálam. Azt persze nem tudom milyen lehet most, de akkor maga volt a tökéletesség. Vadhúsból készült fasírt, előtte fácánleves, Aztán szarvasbélszín mittudoménmilyenmódra, barnamártással és zsemlegombóccal... Elég!! Ide közétek nem szabad éhesen jönni!
@Knósszosz: "Természetesen, ez elmaradhatatlan része a tökéletes végeredménynek."

Mármint az a e* része, hogy folyamatosan locsolod, vagy ezzel szúrod el? :) Mert én csak a végén szoktam meglocsolni. Ellenkező esetben, tapasztalatom szerint kesernyéssé varázsolja az amúgy fincsi husit. Azért pl. bográcshoz így kell egy palack bor, de az a szakácsba, nem a kondérba. :D
@a szív fészkei:

milyen gazdag lenne a világ, ha ezeket együtt sikerülne lebombázni amikor kongresszusuk van
@Pantagruel:

A száraz bor élvezetét hagyjuk meg a borsznoboknak :-)

Főzéshez meg bátran használjunk félédes borokat vörösből és fehérből is, úgy nem lesz kesernyés. Én vörös húsokhoz a Varga Pincészetnek ezt a borát használom:

vargabor.hu/boraink/balatoni-zweigelt/73

Szinte mindenhol kapható, olcsó, és a húsétel istenkirály lesz tőle.
@Pantagruel:
Őööö... igen!
Bár én nem vagyok nagy borkedvelő, viszont a sörgyárak tolonganának, hogy melyiknek lehetnék a reklámarca. Igazat szólsz, a bort a vége felé kell hozzáadni, a már amúgy is magas kulináris élményeket rejtő perkelthez. Ezek a dögök ottan a Sárkányprojekt keretében, meg is fogják tenni. Én meg itt fogok pirítós kenyéren dőzsölni.
A világ nem igazságos.
@rodeo36:
Figyelj csak; egy Stinger rakétának is van önbecsülése.
Nem csapódik be csak úgy ukkmukkfukk akárhova.
Ezt vedd figyelembe.
@Knósszosz: A sört is lehet főzéshez, inkább sütéshez használni. én a csülköt szoktam mézes sörrel kenegetni!!!! Echte német Kapucziner Weissbier-rel. Meg a torkomat is. Én ennek lennék a reklámarca, meg a RedBull Colá-nak. Sajna egyik sem kapható itthon.
Értelmezési zavarom van, segítsetek, nem értem azt a feiratot az épület tetején
http://index.hu/belfold/2012/05/12/kifutyultette_a_melegeket_a_vak_jobbikos/#gallery_2888548|2888534
http://index.hu/belfold/2012/05/12/kifutyultette_a_melegeket_a_vak_jobbikos/#gallery_2888548|2888534
@keresztanya fabi(en):
Sör és csülök, isteni páros-:)))
Készítettem már ilyen módozatban. Megy hozzá egy kapitális korsó bajor komlószűrlet!
Mézzel még nem bolondítottam, de jól hangzik.
Miért utálsz? Én nem követtem el semmit ellned. Éhes vagyok a kurva életbe!!
@Knósszosz: Ez most övönaluli volt! Vadasnyuszi - mint a nagykönyvben - zsemlegombóccal, rohadt pepecs,de isteni, vaddisznót áfonyaszósszal.... Már ki nem megyek, max kétszersültért. Lesz ennek még böjtje,csak figyeld meg... hihihi
@anyósnyelv:
...és még Te is...
Nem élem túl!
Dobjatok ki innen, mert a kardomba dűlök vala.
Török egy rőf kolbászt anyámék spájzából, a hiányt majd rátok kenem, vállaljátok a felelősséget, ha már ...
@Knósszosz: Kiprovokálod állandóan a kajázást és még én útállak? Leírjam, hogy csinálom a csülköt??? Hogy ropogjon a fogad alatt a bőre, mint a kristálycukor??
Most már mindjárt ennem kell valamit, pedig ilyenkor már tilos, mert lassan gurulni fogok és hülyéket álmodok
@keresztanya fabi(en):

Lendvai utca, Fidesz székház, fideszes üzenet a kedélyek borzolására. A jobbik szerint aki nem velük van, az IMF és EU zsidó, a fidesz szerint meg ők vannak a bankokkal.

Szerintem meg pacsizzanak le egymással, amíg kiröhögjük magunkat a felcímkézési háborún :-D
@Knósszosz: Ha megkezdték a kolbászt (szalonnát), akkor nem látszik, ha vágnak belőle.....
Ez ugyan nem a kajára vonatkozik ...
@keresztanya fabi(en):

Mai menü volt itthon sörben sült sertéstarja, hagymás-baconos raguval, a végén parmezánnal ropogósra pirítva. :-))
@Fabius: Baconos, shi take gombás, gorgonzolás- besameles palacsinta szintén parmezánnal ropogósra pirítva
meg gyümileves, azt a férjem csinálta, mert jobban tudja
Knósszosz, csurog már a nyálad?
@keresztanya fabi(en):

A gombát utálom, de a gorgonzolás besamel magában is istenkirály :-)
@Knósszosz: légvédelmi támadástól nem tartanak. Úgyhogy Bofors ágyúkkal lehet zúzni: páncéltörőnek éppenséggel kiváló, ha vízszintbe állítod. Ballisztikázni nem érdemes, szóval meg kell közelíteni a hazafias népfrontot, de mivel nem számítanak rá... :)

keptar.oszk.hu/html/kepoldal/index.phtml?id=017288
@keresztanya fabi(en):
ÉN???
Csak kapcsolódtam a témához, és fortyogok mint az Etna, aztán csak a kaldera marad mint a kelet-magyar-hellén szantonyíegyházán.
Azonnal hagyd ezt abba!!
@Knósszosz: Nem hagyom, mert még dolgom van, különben sem drukkoltál eléggé a Kiminek.
Most iszom egy muskátli izű RedBull kólát, jéghidegen. Még jó, hogy nem szereti senki, mert így több marad
@Knósszosz: Imádlak! Jelentem, zseniális lett, omlós, vajpuha, szaftos (nem ártott a pác sem neki) - nem tudom, mi történt, de roskadozott a Lehel a szarvasoktól, árban a marhával volt egy szinten, szorgos rapsic dolgozhatott, mert nincs vadászszezon. Szegény szarvas, mélyen elnézést tőle.)

Én, amikor gimiben francia órán tanultunk Provence dallal telt mezőiről és a váraikról elhatároztam, hogy oda egyszer eljutok. Gyönyörű is mindegyik.
@Pantagruel: :-D Nekem ez sem menne.

@keresztanya fabi(en): Kedves vagy, kösz szépen! Megint giccsbe hajlok, de te biztos érted: ez a harminc év tényleg elröpült egy perc alatt. Nem is értem, komolyan.
@Fabius:
Már Te is??
Téged is aláztalak tudat alatt, ezért ez az egész?
Holnap relaxációs terápiát fogok folytatni, mert rendbe kell tennem a lelkemet.
Első lépésként nem nyitok meg egyetlen hírportált sem, ha felébredek. Aztán átgondolom a sörhöz való viszonyomat, lehet nem nagy sikerrel. Van élet a sörön túl is, meg a perkelten túl is, meg a mittoméntúlis, de nem érdemes. Élni köllene, azt meg nem nagyon tudjuk hogyan. Elvették tőlünk ezek a szarháziak, de a legnagyobb baj, hogy a gyerekeinktől is. Na, ez az amiért nem tudok toleráns lenni velük, bármit is csinálnak. Volt már itt ilyen párt, amolyan szerveződés, a vége mindig ugyanaz lett: kereshettük mi a jelentése a zéró fogalmának. Vannak, akik most sem találják. Persze majd megyünk, oszt jól leváltjuk őket. A téglabudikat addigra lebontják, akkor hol? Kire ikszeljen a csalódott fasz? Pártok jöttek, aztán mentek. Hú de népszerű volt bizonyos körökben az MDF, aztán kiderült róluk, hogy radioaktívak lettek a szavazók körében, melynek következtében akaratlanul is átírták a fizika törvényeit, és kiderült, hogy lófaszt van Ibolyán túli sugárzás. Ment a pártjával együtt, ahová való. SZDSZ...sajna ők is. Fodor és Kuncze nekem 'bejönnek', kár értük.
Van még két év, de addig sok szennyvíz lefolyik a dumán. De senki sem maradhat otthon, ez biztos. Ma tele vagyunk közönnyel, csak verjük a nyálunkat, de valamit tevőlegesen kell odabaszni ezeknek a szemeteknek az asztalára, ha élni akarunk. Na, ébresztő emberek:

"Magyarország mi a fasz van veled?"
(értő füleknek)
youtu.be/vr8gvqZjVuE
@Fabius: Jesssz! Félédes vörösbor ment bele, kurvafinom lett az a szegény állat. Amitől kinő egy második szűzhártya, az nekem annyira nem bor, inkább csersav.

De nem is vagyok kaja-piasznob, mint kiderült. :-)) A rántott gombafejeimtől paradigmát váltanál.
@a szív fészkei: Igazán nincs mit. Ez egyáltalán nem giccsbe hajlás, normális szülőnél ez természetes. Észre sem vesszük így utólag az idő száguldását, a rosszat elfelejtjük, csak a szép marad és az aggódás a jövőjükért. Na ugye milyen giccses tudok én is lenni?
@a szív fészkei: ha már a férjed olyan nagy sajtos, akkor frissen, forrón egy féldiónyi kékpenészes sajt, vagy gorgonzola, amikor ráolvad .....
@Pantagruel:
Ha egy lövedék eltalálja a(...)az ebből kilőtt izével, nagyon-nagyon elégedett lennék!
@Knósszosz: Figyelj, éljünk! Férjem a napját azzal kezdte, hogy belefutott Orvbánba, testőr nélkül!? Na und, kicsit felhúzta magát de aztán elfelejtette ezt az incidenst.

Vett finom tortát, barátnőnk meghozta az idénynyitó mutymákját - ami a világ egyik zseniális epermámora: tojáshabba felvert idei magyar eper házi vaníliakrémes ágyon - én főzikéltem, evés közben örültünk egymásnak, ki szólhat ebbe bele? Ki az az Orvbán, hogy ezt elronthassa?
@keresztanya fabi(en):
Azért nem nyert?
Monacora felszívom magam, és vodkával erősítem a szurkolásot. Azt talán értékelni fogja:)))
@keresztanya fabi(en): Mármint a rántott gombusra olvad? Én azt láttam valamelyik bulváradón, amikor ugyanezt meglocsolták balzsamecettel.

De leginkább mamámnak sütöm, ő imádja, viszont eléggé konzervatív ebben. ;-))

Komolyan félelmetes, mennyire relatív az idő. Nem hittem volna, mert amúgy csak magammal kapcsolatban nem érzem ezt, csak a gyerekekkel.
@a szív fészkei: főleg,hogy a gombafejbe egy pici kocka márványsajtot teszel panírozás előtt - mennyei.
@a szív fészkei:

A rántott gombafejeidtől szakácsot váltanék nagyon udvariasan :-D Konyhai képességeidet nem vitatom, de utálom, tényleg.

Inkább a pulykakolbász :-))))
@a szív fészkei:
Pff... Szegény, magához tért már?
Az Úr napját ilyen katatón élménnyel elrontani...
Remélem, túl van a sokkon és élvezi a süteményetet!
Ebbe az a poloska nem szólhat bele, legfeljebb keresztény meggyőződésből (meg feszültség levezetésből), pofán vágja Anikót.
Azt mondják szokta.
Te csak élvezd a családi köröt, ne foglalkozz barmokkal, jó?!
Én se, megyek asszem dögleni.
@Gábriel angyal: Nem vártam tőlük mást. Sokat mondják, elhiszik. :-D Szeretetteli családban felnőni a legjobb. Ebben egyet értünk. De ne már ők mondják meg, mi lehet csak szeretet.
pupublogjáról: 13 év után megszűnik a Heti Hetes, jövő heti, 500. adásán elbúcsúznak a nézőktől a humor nagyágyúi - értesült a Blikk.
Hát akkor ennek is vége, megint egy pici kis hadállás, melyet elvesztett a baloldal, de inkább nevezném ellenzéknek.
Nem, nem a kormány ellenzékének, még ha ez esetben a fogalmak egybe is esnek, hanem a hülyeség és gátlástalanság, a harácsolás és a gusztustalanság ellenzékének.
Nehéz lesz elfelejteni, mert remekül lehetett szórakozni az adásokon, nyerítve lehetett röhögni az emberi ostobaságok pellengérre állításán, egyben el is lehetett gondolkodni azon, hogy milyenek is vagyunk mi, itt tízmilliónyian.
Nem véletlenül gyűlölte a jobboldal az adást, a szereplőket, azt állítva mindahányukról, hogy aljas komcsik, akik szanaszéjjel bomlasztják a nemzet határtalan egységét, akik a nemzet ellen emelik fel a szavukat.....

Utóbbi időben már nem néztem -szünetük után-,de szerintem fel fognak ők bukkanni, ha máshol nem talán a Tüköry-ben.
@Knósszosz:

Most az a korszak van, mikor tényleg olyan is lehet egy számodra elfogadható párt, amilyet szeretnél. Csak venni kell a bátorságot és fáradtságot arra, hogy odamenj hozzájuk és az arcukba mond: ez így fos. De ha változtatsz az A-n, a B-n meg a C-n, akkor beszélhetünk róla, hogy szavazok rád. Ha nem, akkor mentek a levesbe.

Az általad vázolt dolog akkor következik, ha a következő két évben rájuk hagyunk mindent, elfogadjuk a változatlan impotenciát csak azért, mert Orbán mindenkinél jobban elkúrja. Én biztos nem fogom. Lesznek ellenzéket baszogató posztok eztán is, mert nem vagyok hajlandó beletörődni ebbe.
@Fabius: Látom, feszegetem a határaidat. :-DDD

Oké, én nem vagyok IKSZ-ek, hogy rád erőltessem a (konyhai) hitelveimet.

Én mondjuk a spárgától esnék a falnak, már a szaga kiborít. És ez a legvadabb rákosi korszakban az óvodában alakult ki bennem - pedig bélpoklosan zabálós gyerek voltam, még a szomszédba is jártam kaját kunyorálni - ott tömtek belén spárgát. Hogyan és miként, mikor az luxuskaja, nem is értem? De egy életre tönkrevágtak vele.
@Knósszosz: kolbászra kitérve, nagyon nagyot hibáztam, volt szarvaskolbász és csak 4 szálat vettem,két hét alatt csak úgy elkopott... Többet kellett volna,isteni finom volt,s verekedni lehetett volna vele. Azóta is sajnálom.
@anyósnyelv: Erről délután már volt 1 csörtém épészmérnökkel erről. Ő megírta, hogy mindig is utálta ízléstelen szarnak tartva. Én bírtam, sokat röhögtem rajtuk - noha voltak szarabb periódusaik is - de amit most a Jáksó mocskával míveltek (ill. épp, hogy nem), az kiverte a biztimet.

Ennek neki kellett volna menniük, nem elsunnyogni. Mert ez nagyon példázza az egész genyakorszakot. És pont ezt hagyták ki haverságból. Tehát urambátyám csinálhatja, mert ha mi kutyink kölyke, akkor nem ciki a kétmilliárd közpénz kibaszása Habony négereként. Móricz`012 Változott a Rokonok óta valami? Többet káromkodunk és slussz.

Csalódtam bennük nagyon, nincs joguk kritizálni, magukat nyírták ki.
@a szív fészkei:

A spárgát se nagyon bírom :-) Az eszmefuttatásról meg az jut eszembe, én már gyerekként se ettem meg amit utáltam. Ember nem bírta belém diktálni akkor sem, ha egész nap nem ettem semmit. Ez valami velem született rendellenesség lehet, mert sose féltem nemet mondani senkinek .-)
Nem tudom mi a fene van, már másodszor száll
el az éterbe az üzim,csak úgy... Lusta vagyok még egyszer összehozni, majd holnap frissebb fejjel,s nem éhesen.... Megállj csak Knósszosz.
@Fabius:
Nem megoldás rájuk hagyni semmit. Azt gondolom, hogy az ellenzéket folyamatosan ostorozni kell a mérhetetlen töketlenségük miatt. Ők is felelősek ezért a mocsokért, amiben kapálódzunk. Igazad van, basztasd csak őket! Ráadásul ezt a blogot annál sokkal többen kísérik figyelemmel, mint azt gondolná bárki. Erről és arról az oldalról is. Tudom, ajánlottam sokaknak és a vélemény egyöntetű volt. Az emberek nagy többsége nem hülye, ráadásul olyanok is kezdenek megvilágosodni, akikről nem is gondolta volna az ember.
Valami csak lesz ebből, de addig ne dögöljünk éhen, ha szabad kérnem azok nevében, akik valóban azon a határon kínlódnak.
Jó éjt a kitűnő társaságnak, meló is van holnap.
Kaliszpera!
@Fabius: Én eleve azt főztem mindig, amit szerettek. Franc fog küzdeni a konyhakövön! Viszont sok mindent szerettek hálisten.

És igen, ha a kaja muszanyag, akkor oda egy nagy élvforrás! Ja és a spenótlobbi is feldughatja, annyit kéne belőle megenni a nehezen hasznosuló vasért, amennyibe Popeye is belehalna. Amúgy finom, csak nem kéne vakítani a hasznáról.
@a szív fészkei: Jáksót sokszor figyeltem egy-két húzósabb poénnál,s amit láttam nagyon nem tetszett..... nem is csalódtam benne...
@anyósnyelv: anno, mikor a nutria tenyésztés divat volt, csináltak a húsából kolbászt. A piacon vettük, gyanúsan olcsó volt és isteni finom. Később tudtuk csak meg véletlenül, hogy miből volt. Szarvas kolbászt TILOS ÁRULNI, ÉS FŐLEG ENNI. Tele van parazitával, ami nyers hús lévén nem pusztul el, (nincs hőkezelve) nagyon súlyos betegségeket lehet tőle kapni. Az állategészségügy is üldözi kvára
@Knósszosz: okés, sajna most nem volt vele az erő, én Yoda mesterhez fogok fohászkodni
@anyósnyelv: És simföli az újságírókat, akik érdeklődnének kétmilliárd feletti közpénz sorsáról tőle. A médiás kollégáit hibáztatja a szar eredményéért. Nagyon genyagéza dolog ez. A többi meg a HH-ban nem marja le a tíz körméről ezért gyilkos iróniával... Fúj. Adásonként 350 uszkve 400 ezer forintért fejenként. Basszus!!!

Ennyiért lehettek volna tökösek is.
@Fabius: Az biztos, hogy a hideg konyhában, fiókos hokedlin tálalva,kissámlin én döntöm a világcsúcsot spenót-nemevésben! Szegény anyám! Csak jót akart,de egyszerűen nem ment... Ma már kikisérleteztem egy remek elkészítési módot, azóta kedvelem.
@a szív fészkei: Lehet,hogy kinéz egy-két szerepecske.
@a szív fészkei: balzsamecet csak pácba jöhet szóba, kész kajára nem tudom elképzelni
citromosat használok grillezésnél a tarjához
Jó éjt mindenkinek, holnap be kell tántorognom melózni.
fn.hir24.hu/itthon/2012/05/13/fulbevalos-alpolgarmester-avatott-horthy-faszobrot/

Azért ez jóóóó:[..]"A Szántódról Kaposvár felé vezető úton, a település bejáratánál, egy szemétlerakó felszámolásával alakították ki az elmúlt években azt az autós pihenőhelyet, amelynek tavaly ősszel a Horthy Miklós tér nevet adta a közgrémium. Oda került most a csaknem két méter magas, fából faragott Horthy-szobor, Kücsön Norbertnek az akadémikus képzőművészeti normákkal dacoló alkotása.

Az avatáson láthattuk a település rovásírásos helységnévtábláját, megtekinthettük az alpolgármesternek a keresztény nemzeti kurzussal unkompatiblis fülbevalóját, s tapasztalhattuk, hogy a néhai altengernagy fa másán bal hátul alul kirepedt a zubbony.

Csicsai alpolgármester ünnepélyes beszédében elmondta, hogy "tulajdonképpen 2010-ben kezdődött a gondolat", a Goj motorosok jelenlévő képviselője pedig megígérte, ha bántódása esne a tányérsapkás objektnek, az adódott vészhelyzetet ők "gyorsabban megoldják, mint a bíróság".
@keresztanya fabi(en): Csak pár csöpp ment, ahogy láttam. Szép álmokat!
@anyósnyelv: Igazad van, a piacról élnek, vagy mi a szösz. Bár most zárogatja be a kormány, Jáksó kedvenc Habony-pártfogoltja a színházakat. Kamara, Játékszín... Fogynak a játszóhelyek.
@keresztanya fabi(en): nem piacon vettem,s ellenőrzött minőség volt,csomagolva,hivatalos számmal.Pillanatok alatt elfogyott.
@a szív fészkei: Miért nem játszanak otthon azzal, ami kézközelben van... Egyszóval ments meg a félművelt, magukat okosnak tartó emberektől.
@a szív fészkei: Mikor hallottam a hírt, pont ez jutott eszembe...Ha még meg is süllyed?
@keresztanya fabi(en): Én meg a Renault-hoz és a Finnlandiához. Go KIMI-:)))
Jójélytet!
@a szív fészkei:
Mentem már, de ez még ütött. Onnan nőtt ki az a szarhalmaz, az a szülőhelye. Csak visszatért a gyökereihez.
Alszanak a trollok, álmukban csengetnek picit, esemest csak holnap kapnak.
Jó éjt!!
Én még nézek valami kis ütőset,mondjuk egy régi horrort, az most - miután 3ó alatt kialudtam - mondjuk - magam egyhamar nem megy az alvás.
Addig is jó éjt mindenkinek...
@Knósszosz: "az ellenzéket folyamatosan ostorozni kell a mérhetetlen töketlenségük miatt. Ők is felelősek ezért a mocsokért, amiben kapálódzunk. Igazad van, basztasd csak őket!"

Húsz év alatt elfogyasztottunk három garnitúra politikust, és a hozzájuk tartozó értelmiségi holdudvart. Hány párt ment a levesbe, mert hiába kapálóztak, a konkurencia, meg a saját hülyeségük szétnyírta őket...

Nincs új garnitúra! Nincs új értelmiség! Akik a mostanság alakult szervezetekben küszködnek, olyan emberek, akiknek éppen úgy tele a puttonyuk, mint Knósszosz, Neked, de még jobban, mert ők megemelték a feneküket.

Botcsinálta szervezetek ezek. Akik bennük vannak, nincs egyebük, csak a végtelen elkeseredettség. Értelmiségi holdudvaruk is alig-alig. Se pénzük, se politikai tapasztalatuk, se szakértelmük.

Ha ti felhúzott orral fikázzátok őket, attól nem lesznek többek-jobbak, mitől is lennének. Oda kell menni, velük együtt kell húzni az igát. Ha te is megteszed, ami tőled telik, akármilyen kevés is az, akkor nyugodtan alhatsz. Egyébként pedig ne panaszkodjál.
Stefike a comment.comon sziklaszilárdan buzizik a Heti Hetesről szóló poszton. "Don Quijote de la Magyar 2012.05.13. 11:25:31
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Gondolom a gonosz balliberális média tiltotta le az előző nickedet, pedig te csak kiálltál jó keresztény módján a sziklaszilárd érveid mellett, azaz leb*ziztál mindenkit.
Gratula!"

:-DDDDDDDDDD
@épészmérnök:

"Ha ti felhúzott orral fikázzátok őket, attól nem lesznek többek-jobbak, mitől is lennének."

Esetleg attól, hogy eldöntik: a szavazók igényeinek és elvárásainak akarnak megfelelni, vagy süllyesztő párt akarnak-e lenni. Nem olyan bonyolult ez.

Ja, és nem, nem megyek oda. Velük ellentétben és speciel nem jelentkeztem politikai alternatívaként, és nem is fogok. Ők meg ha igen, akkor igyekezzenek meggyőzni az alkalmasságukról. Nép és felhatalmazás nélkül nincs pártpolitika ugyanis. Legalábbis parlamenti nincs.
@Habakuk999: Korán, igen élhetett volna még, de a betegség nem válogatott, és elvitte. Igen örököltem tőle ezt, életem legnagyobb élménye az fent volt az Alpokban, 2005 júliusában. Apám rajongott azért ami a Lajtán túl van, és ez már akkor kezdődött amikor még Vasfüggöny volt. Járt kint Ausztriában autóversenyeken (Forma1) Ez volt a másik amit szeretett. Hiányzik:(((
@Penivaldes: Sajnálom!
Nagy igazságtalanság ez.:(

Kívánom, hogy csavarogj rengeteget a hegyeitek között!:)
@Fabius: Ez a német politikai mentalitás. Képviseljenek, majd én választok.
Csakhogy ez nem vált be. Nem politikai programok, hanem spindoktorok termékei közül kell választanunk, mert a magyar értelmiségből, aki aktivizálta magát, már leszerepelt.
Tessék, a választék nagy, éppen ma mutatták be az Indexen.
index.hu/belfold/2012/05/14/amerikaiak_es_izraeliek_a_magyar_politika_hattereben/
Ha ez a választék neked megfelel, Fabius, lelked rajta! Csak azt áruld el, honnan lenne másmilyen, ha mindenki a másikra vár, de közben gáncsolja azt, aki feltápászkodik, hogy tegyen valamit.
Ez a magyar végzet, és ti is felelősek vagytok érte.
süti beállítások módosítása