Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.25. 04:32 Fabius

Szalai Anomália világa

Címkék: fidesz közmédia szalai annamária nmhh

Nemzeti Főmédiaasszony tegnap nem rövid, ám képzavarokkal teli előadásban foglalta össze hatóságának elmúlt időszakát az Asszonyok a Nemzeti Egységért mozgalom Félidőben című teadélutánján. A kettős mércével támadók az olvasatlanság kalapácsával igyekeznek léket verni a hatóság viharban hánykolódó piciny hajójának méretes seggére abszolút szakmaiatlanul - rész elemzését ezúttal kihagyom - mazochisták itt meg itt olvashatnak róla - mert mondott más, honfiúi, honleányi keblet melengető csudaságot.

"a hatóság felállásával létrejött egy új médiaintézményi struktúra, átalakult a közmédia tartalma és szerkezete is."

Értse meg végre a szellemet üldöző világ, hogy Anomáliának ebben a félmondatban abszolút igaza van, főleg ami a közmédia tartalmi és szerkezeti átalakulását illeti.
- Az MTVA elnökének kinevezték Böröcz "Nádasdy ügynök" István ex ügynököt.
- Érkezésével kirugdosták az összes valamire való műsorvezetőt, riportert aki érdemi kérdést mert föltenni közéleti műsorban.
- Papp Dániel csúcsrajáratásával megkezdődött a hírhamisítások kora.
- Előbb csak egy EP képviselő szerepléséről szóló anyagot vágtak össze szájíznek megfelelően, majd Lomnici Zoltán volt nemkívánatos egy vágóképen, de a hallatlan rutinnal bíróknak sikerült nem találni a 40 ezer fős operaházi tüntető tömeget.
- A hiteles híradásért éhségsztrájkolókat minden létező eszközzel baszogatták.
- Sikerül milliárdokat költeni a Marslakókra, aminek nézettsége a Rákay Kálmán állandóval felszorozva sem éri el a béka seggét.
- Országos örömünnep, hogy Habony Árpi barátnőjét végre sikerült egy sorozatba - Szájhősök - benyomni.
- A Nagy Októberi Átalakulás Forradalommal akkorát bukott Rákay Kálmán, hogy a Nemzeti Grafikonfigyelő Intézetben az ügyeletes lerúgta a monitort ijedtében.
- Külön öröm, hogy ez az összelapátolt szarhalom 100 milliárd forintért minősíthetetlen ebben az évben.

Űbercuki, hogy Szalai Anomália világában ez a siker, remélem a Nemzeti Egység Asszonyai narancssárgára tapsolták tenyerüket lelkesedésükben.

417 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr744337927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a rakoncátlan médiát meg kell rakoncátlanítani, mert ha csak nem adnak mindeniknek egy előre megírt részletes forgatókönyvet, az események mindig váratlanul fogják érni a médiahatóságot, amit lehetne másképpen is nevezni, mint például: Világformáló Főrendek Rendetlen Ügynöksége akiknek egyetlen feladata lenne, minden eseményt -lett légyen az bármi- a narancsos NER-es paprikáskrumpli ízére vagy izéjére alakítani...mindezt sok pénzért kókler módon
Na ja, én nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez, mert a "királyi" (már maga a jelző is nevetséges) TV-t már évek óta nem nézem, magyar kertévét is csak a Forma 1 miatt néztem. Most inkább nem nézek Forma 1-et. Számomra évek óta maradtak az olyan csatornák, mint a NatGeo, a Discovery, és a többi ismeretterjesztő csatorna. Nem is kell több.
Az embernek túl kevés agysejtje van, hogy fölöslegese elvesztegesse.
Mivel én köztévét évek óta nem nézek, közrádiót nem hallgatok így a véleményem csak hallomásokra alapszik. Igaz nekem is elég a Sprectum, a Discovery, és az ismeretterjesztő csatornák a tévében. Ja és a sport csatornán a spanyol, angol, olasz bajnoki és kupa meccseket.
A magyar "meccsekre" nem vagyok kíváncsi. Már ha ezt focinak lehet nevezni. A köztévét, echot, rémhír tv-t hagyom a fideszeseknek és a jobbikosoknak. Hadd legyenek elég tájékozottak szeretett vezérükről és kormányáról.
"a hatóság felállásával létrejött egy új médiaintézményi struktúra, átalakult a közmédia tartalma és szerkezete is."

Szóval ez a hatóság dolga volt, hogy új médiaintézményi struktúrát alakítson ?

Tuti, hogy a közmédia hatósági kérdés ?

Jóhogy végre megtudom, hogy a kétharmad mire vágyott 60 évig sínyődve.

Hogy végre hatósági médiát nézhessen.
@kirsten: Attól, hogy én dettó, még arckaparós ez az ügy. Szerintem valahol Észak-Korea és a montevídeói városszéli média szintján állnak. A különbség az, hogy azok el is hiszik, amit csinálnak, ezek meg egy tudatos, népbutító stratégia mentén nyomják lefelé a színvonalat.
de legalább HD-ben adják a Forma 1-et.
ez az egy pozitívum szól melette :)
@Dr. simonmondja.: miért van az, hogy az emberek megundorodnak bizonyos programoktól a tevékben? magamon tapasztalaom, hogy szinte kizárólag a hozzáférhető 45 sportcsatornát nézem és még a Volvo Ocean Race is sokkal izgisebb, mint, 25 évvel ezelőtt készített jótékonysági filmek haqldokló njéger gyerekekről akiknek taknya-nyála egybefut és könnyezve néznek a kamerába...majd megjelenik a jótét lélek aki gyüjti a zsét ezeknek...én, aki hosszú évekig éltem négerek között tudom, hogy ilyen néger gyerek nem létezik, vagy gyorsan meghal és akkor csinálnak helyette másikat, vagy jól táplált a saját módján és sohasem ül le így a porba belefingani és tehetetlenül bámulva, ezek is rohangálnak és eltöltik napjukat...igaz a 7 feleséges néger az abban a családjában megcsinált 24 gyerekét esténként nem számolja meg, el van foglalva mással, ha mással nem akkor trécsel...de az nem ájrópa és sohasem gondolták hogy csinálnak demokráciát csak minden nap legyen annyi, hogy megtömjék a bendőt...de azért vidámak és a 60C fokos melegben nektek sem lenne túl sok kedvetek kiállni az árnyékból és a szocializmust építeni...szóval más világ de nincs tv-jük...
@dr.dr. Secnir doktor: a forma 1 is uncsi mindig ugyanazok nyernek és semmi repülő hollandi meg más kedves mozgalom, csak a kanyarok gyűrése és figyelni a tizedmásodperceket, hogy ki van éppen akárhol majd locsolnak sok olcsó pezsgőt és 2 hét múlva máshol ugyanaz a NASCAR is egy baromság azok is mennek 189 mérfölddel óránként mint a bürgék és az egyetlen esemény ha végre valamelyik kisodródik vagy felrepül helyből egyébként az ovális pályán minden mexokott és kurva unalmas 300 kör... valami trapézugrás meg hogyan találják meg a túlélők azt a repteret amelyik nem is létezik..meg esznek skorpiót nyersen bár ezt sem tudom 3 percnél tovább meg jönnek a reklámok amikor felrepűl valamelyik auttó, végre akkor beaggyák, hogy vegyél gumibugyit mert ha beszarsz az uccán akkor az ciki vagy igyál fos kávét és a legjobb kenyér az amelyikből csakis galacsint érdemes gyúrni mert megakad a torkodon még akkor is földimogyoró vajjal kenegeted attól meg azután még jobban tudok hányni...szóval jó műsor
@/manens: A montevídeót majd DVD-ről adja az MTV.
bolond ez a nő,és bolond az is aki hatalmat adott a kezébe.
Na elég ebből a sok pofázásból! Elinditjuk ismét a vezetékes rádiót na majd akkor tépjétek a szátokat. Nesze nektek nagypofájuak ezt akartátok? akkor most szagoljátok ill. hallgassátok.
Én az Mtv híradó/hírek/politikai műsorairól már az "I. Koronaúsztatós-HappyEnd Orbán Kormány" alatt leszoktam, viszont az online felületükön beledugom az orrom az agyonreklámozott, a neten meg agyoncikizett új műsoraikba.
A Gasztroanyal annyira nem gáz és hiteltelen, a CBA-s hölgyike ügyesen főzött kocsonyát, a Marslakók bemutatta hogy van műsor amihez képest a Jóban-Rosszban Golden Globe színvonallá nemesedik, a Szájhősök még Habonyné pattanásig fújt műanyag cickói ellenére is olyan izzadtságszagú mint a 7es busz júliusban a Blaha-Keleti környékén. A Hactigon meg jó anyám '92ben színvonal lett volna, '12ben maximum kínos vigyor.
Külön öröm hogy ez papíron egy halom pénzünkbe kerül, az meg pláne hogy fogadok hogy ennek a fele az életben nem látja a helyet ahová címezve van.
Viszont legalább úgy vannak vele, ha már szart is csinálunk azt ne csak az mtv1, hanem az mtv2, illetve a duna1 és dunaworld is adja le szépen, pár órás/napos késéssel. 4 csatorna állami pénzen ugyanazt nyomva, ugyanúgy...
Idevágó hír a mno.hu-ról

mno.hu/ahirtvhirei/oriasi-elismeres-a-celpontnak-1063100

Erről a riportfilmről készült egy index-es cikk pár hete, amely bemutatta, hogy hogyan hazudtak, csaltak, manipuláltak a riport készítői, amúgy a megszokott lakájmédiás, szennycsatornás, hírtv-s nívón. A történet teljesen paralel a Cohn-Bendit hamísító és ezért előléptetett tévéssel. Bizonyítsd be, hogy elég aljas vagy és akkor köztünk a helyed.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
Az erölködés látszik. Gasztroangyal az egész jó müsor. Elfőznek, isznak benne.
A sorozataik viszont rémesek, erőltettek, életszerütlenek, sőt még fantáziaszerütlenek is.
Ez a tipikus nagyot akarunk markolni, de aztán a nagy semmit fogjuk meg. A közszolgálati tévében én nem idétlen sorozatokat akarok látni, hanem értékadó műsort. Zenei műsort, olyat ami túl mutat az Akácos úton, és a magyar nótán. Olyan műsort, amely bemutat fiatal magyar tudósokat, hogy példát adjanak a jövő számára. És adjanak filmeket. És a legfontosabb, hogy ezt ne éjjel 11.-kor csinálják, hanem fő müsor időben.
A szórakoztatást meg hagyják a kereskedelmi csatornáknak.
@dr.dr. Secnir doktor: meg az, hogy megtartották a Wéber-Szujó-Szabó triót.
Ha ennek a "törpe zseninek" nem pártitkár az apja, még traktort se vezethetne faluja tsz.-ében, nemhogy országot.Vénül, mindjárt 50 éves csak nem látja be hogy hülyül is közbe.
Azért lehetett ez a féleszü panninéni a főzseni mellett,mert tőle is hülyébb.Akkora az öregasszony segge mint egy dopla péklapán!!
Szép páros!!!Vén hülyék.
Ahol ez a "nő" lehet a fősámán és a köztévét meg a Kálmán vezetheti ott nincs miről beszélni.
Tegnap paralel néztem a Nemzety TV híradóinak csúfolt műsorait. Legközelebb tollat,papírt ragadok,s strigulázok: ezt megölték,azt lecsukták,kirabolták,összetörte magát stb... semmi napi aktualitás,semmi semmi,de semmi. Kész tragédia az egész. Jó filmet, ha véletlenül adnak, az mégcsak nem is 11-kor kezdődik /bagoly vagyok/, hanem éjfél körül, vagy utána. Tehát, ha jót akarsz nézni, akkor átalszod azt a két-három órát, amíg hüleségekkel nyomnák tele a fejed, vagy rémesekkel,s akkor kelsz fel TV-zni, mikor más épp ledől aludni.
Alapvetően nem a műsorstruktúrákról, nem a médiajogról még csak nem is a médiahatóságról írnék: Annál inkább arról az érthetetlen jelenségről, hogy miért támadják egyes liberálisok Szalai Anomáliát...

Valóban érthetetlen, mert ő igazán liberális, sőt úgy látom, hogy szinte semmit nem valósít meg abból amit a médiában meg kellene tenni, ellenben mindent megtesz, hogy a liberális kilincsorrú érdekszféra érintetlenül átvészelje az jelenlegi kurzust...

Akkor meg mi a bajotok vele?

Annamária származása is megfelelő, (nem lehetett volna média hatósági elnök ha nem zsidó) továbbá kellően "alul művelt" így szépen lehet irányítani. Egyszerű tanári diplomával nem túl erős curriculummal igazán lehet szépséges hatósági elnök valaki feltéve ha "megfelelő" kapcsolati tőkéje van és a nagy Média Istenek is rábólintanak kinevezésére.

Mit ordítoztok? Ha tisztességes médiahatóság lenne az országban akkor az index naponta 5 és 10 milliós bírságot fizetne a hazug, torz ellenőrizhetetlen headline cikkeiért. Azokért a rengeteg - sokszor már fel sem tűnő szélhámosságokért amikor pl.: a cikkben kérdőjelként olyan állításokat fogalmaznak meg egyesek, hogy az önmagában kimeríti a jóhírnév megsértését, vagy a személyhez fűződő jogokat. nem is beszélve rejtetten buzeráns nyíltan vallás és keresztényellenes propagandáról amit évek óta kifejt ez a portál.

Egyszóval nektek hajlongani kellene Szalai Anomália előtt, mert ő a ti emberetek ahogy Szőcs Géza az is és L. Simon Lacika is ide tartozik. Kultúra megint maradt a köcsög kilincsorrúak kezében. Nos mivel Ti is azok vagytok azaz az érdekkör azonos, minek basztatjátok Szalait?
Persze nem Annamária itt kulcskérdés, inkább Orbán Elnök Úr bátor éleslátása, hogy már megint nem mert szembeszállni - csak szavak szintjén - a belső kórral.

***
@anyósnyelv: jó, te bagoly vagy, de vannak akik nem azok, és nekik jobb lenne ha a jó filmek nem éjfél után lennének.
Valami igazságod van, de kiszámoltad már, hogy a 100 milliárd 20%-a mennyi?
@Rodeo36: a krumplileves...legyen krumplileves!!!
a közvéleménykutatások azt mondták, túl sokat tévézünk. Most leszoktatnak róla.

A tinédzserek meg azt sem tudják, van köztévé, nekik a Comedy Central megy folyamatosan, meg az okosító csatornák
@morgás joga mindenkit megillet: lehet számitógépen is tévézni...tehát nem hiszem, hogy visszaszorul, viszont jobban szűrhetsz.
@Penivaldes: a tévén is lehet szűrni ... egyszerűen nem állítod be az első 20 csatorna közé azt, ami irritál.

én még azon nőttem fel, hogy szüleim, nagyszüleim minden este megnézték a híradót. Ennek a szertartásnak az "élvezete" már a mi gyerekeinknek nem adatik meg. Kivéve, ha a szülő kékfény-rajongó, mert akkor sorba veheti az összes híradó összes hírét, a gyerek pedig joggal hiheti, természetes halállal nem is hal meg senki
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)) Kedves Cincin én már voltam Fábry esten. De nem volt jó, mert ugyanazt mondta mint amit már elmondott a tévében. úgyhogy cslódás volt.
@morgás joga mindenkit megillet: azért a neten jobben lehet szűrni.
a hiradónézés az egy szertartás, amikor a család odaül a tévé elé, és nézi a dobozt..)
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: "a Szájhősök még Habonyné pattanásig fújt műanyag cickói ellenére is olyan izzadtságszagú mint a 7es busz júliusban a Blaha-Keleti környékén." Nem is tudtam, hogy a Kapócs Zsóka nevű pszeudoceleb férjhez ment a Habony Árpádhoz. A képeiket elnézve, bouztosan szerelemből. :))
Más magyarázatot nem is tudok elképzelni.
Kedves Fábiánom!

Hiányolom a vicces karikatúrákat, de ugye annyi minden történik manapság, nemhogy ugyanabban a folyóban nem tudunk megfürdeni, de még a saját bőrünket is levedeljük közben. :-)))

Hogy szavamat ne felejtsem, dr sipi, a Magyar Köztársaság állampógára eltűtnt mostanában, pedig hiányolom eredeti, veretes polgári humorját.

Remélem ne jelentette fel valamék telefonozó emitt:
index.hu/tech/2012/03/25/mar_telefonon_is_be_lehet_jelenteni_a_jogserto_oldalakat/ !

:-)
@Penivaldes: tévedsz, a doboznézés az adásszünet:)
a híradó a mi történt a világban igény kielégítése, ami - ha nem bulvár-szinten mozog - mára áttevődött a netre. Itt legalább nem késsük le a főcímet ...
@salamander:

Kurva undorító lehet ilyen ostoba narancsdroidnak lenni.
@Penivaldes:

Köszönöm a Cincin becenevet, büszkén fogom viselni! ♥

Szegény Fábry már évekkel ezelőtt ellőtte a puskaporát...
@Kara kán:

Még mindig a nagy dózisú C-vitaminnál tartasz, adáshiba? :DDD
@morgás joga mindenkit megillet: vagy a Dallast:)) és nem ég oda a babgulyás. mint a dicsőséges időkben. egy nyaraláson esett meg, úgy 95 környékén. Orfűn nyaraltunk egy kisházban. Egyik felén mi voltunk, a másikon meg egy másik banda. Volt egy öregebb férfi, egy szemüveges szöke, egy 40.-es nő, és egy kislány.
Békésen éltünk, mindaddig amig el nem jött a nap. kellemes nyári este volt. ezért úgy döntöttek, hogy aznap bográcsoznak. Hárman ültek a tüz körül, és kevergették a babot. A szöke szemüvegest beküldték, hogy figyelje mikor kezdődik a tévében a sorozat..
És akkor hirtelen előrohant a srác, mint Zrínyi Szigetvárról. (Ez nem költői túlzás, még ma is előttem van) Majd akkora hangerővel, amellyel tüzet szoktak kiáltani, elkiáltotta magát: "Dallas, kezdődik a Dallas"
Erre a három szakács felugrott és hanyatt homlok rohantak be, hogy nehogy lemaradjanak..
a kajájuk meg oda lett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó, jó, csak én pénzt fizettem érte. nem sokat, de akkor is. és ilyenkor elvárom, hogy az előadó megtisztelje azzal a közönséget, hogy nem elmondott vicceket ad elő.

Igen, te Cincin Lovag vagy:)) Légy rá büszke ♥♥
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azért annyira nem vagyok maradi. A tegnapi napozásommal léptem egyet előre... az ábécében is. :-)
jó reggelt kollégák!
a hagymalekvár isteni lett!
@Penivaldes: nálunk az utolsó családi tévézés a megasztár 1-2, akkor még kisebbek voltak a gyerekek, különösen a lányom, és imádta. Még be is jutott, hogy élőben is nézze!
Azóta a gyerekek már SOHA nem néznek tv-t, csak az internet. Én meg csak a tv paprika, meg tv deko. A híreket a neten szedem össze.
@aritus: mi néha nézzük a Szaniszló műsorát az Echon és remekül elszórakozunk rajta. összegörnyedve nevetünk.
@aritus: szóval erőlködhet a fidesz, meg a Szalai, a fiatalokhoz nem jutnak el a tv-n keresztül.
@Penivaldes: ma diétázom! bajor csülök, hagymalekvár, somlói. bilagit:)
"A médiahatóság kicsiny sajkája

Következett Szalai Annamária, akire talán a legjobban vártam, és aki mégis a legnagyobb csalódást okozta. Pedig Szalai pont azt tette, amiben reménykedtem: lényegében kizárólag panaszkodott a teljesen alaptalan támadásokra, amik az általa vezetett médiahatóságot érték, illetve a kritikusok felkészületlenségére, akik nem az eredeti jogszabályokból, hanem mindenféle másodlagos forrásból tájékozódnak." (Index)

Azt azért megkérdezném, hogy a média-tanács elnöke úgy mégis mi a fahkinczámat keres egy kormány-konferencián? Egyáltalán, a nevezetes blőrözős eset óta hogy-hogy nem mondott le? Hogy van az, hogy ELTE-re nincs pénz, de Fábryra meg a Marslakókra van? Költői kérdések...
@salamander: Szóval aki liberális, az zsidó? Szép definíció, de egy beszűkült, az életben megalázott, tehetetlen ember értékrendjét tükrözi. Csak így tovább, mutassátok meg, miért is nem jó a szabadelvűség!
@salamander:

A megértésben szeretnék segíteni. Orbán Viktor egy opportunista, aki jókor, jó helyen volt. A bal sáv foglalt volt, ezért a jobb sávban előzött. Ez Angliában, a modern demokrácia hazájában szabályos, sőt, az aranyidőket élő Magyarországon is az volt. Kifogás nem lehet ellene, mert megtért, a liberalizmusból kigyógyult, kikeresztelkedett, és a miénk, még akkor is, ha kicsit savanyú. Nem zseni, nem megváltó, de amennyire mi telhetetlenek vagyunk, és főleg amennyire nagy bajban vagyunk, még az is kevés lenne. Vagy, ha lenne, akkor tán bolondok házába juttatnák, mint Széchenyit, keresztre feszítenénk, mint Jézus Krisztust, vagy egyszerűen - és ez a leges legvalószínűbb - bedugnánk őt egy valóságshowba. Kialakult, tehát, egy optimum, egy egyensúlyállapot, és elvagyunk, mint a befőtt. Hogy mikor jön el tényleg az új kor, mely után epekedik a magyar kebel, azt én sem tudom.
@Kara kán:

Bocs, de az ilyenekre nagyon kényes vagyok: legeslegvalószínűbb.
Egybe kell írni!
@Penivaldes: ja, egyszer véletlenül a neten én is megnéztem valamelyik műsörát, valaki belinkelte, én meg gyanútlanul megnyitottam:)) Először nem akartam hinni a szememnek, fülemnek, aztán arra gondoltam, hogy előbb-utóbb csak elröhögi magát, hogy ez csak poén, aztán láttam, hogy ez annyira súlyos, ez komolyan gondolja. Egyébként Szaniszló is azok közé a hős ellanállók közé tartozik, akik már a Kádár rendszerben is belülről bomlasztottak, már akkor a tv-ben dolgoztak, annyira kibasztak velük a komcsik.
Én azért nem tudok igazán kacagni ezen, mert tudom, hogy a szó veszélyes fegyver, és az ilyen uszulásnak szörnyű lehet a következménye, pl Jugo háború, hutu csótányozás stb ( a shoát juszt se írom, mert nekem nem csak az jut eszembe mindenről).
@dr glaci ph 5.5 D: miben különbözik az a bajor csülök a becsületes magyar csülöktől?! Te idegenszívű.
De tényleg érdekel:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: abszolút, és egérke tudod is a választ rájuk, nem?
@Penivaldes:

Csak két sorozat van, amit elejétől a végéig láttam, a Belphegor, meg a félelmetesen zseniális Twin Peaks.
@aritus: Igen vannak sajnos olyanok, akik vakon hisznek neki.
hutu háború.. igen két szomszéd egy hutu és egy tuszi minden vasárnap együtt ment misére. aztán egy nap a hutu bozótvágóval támadt a szomszédjára..
az emberi ostobaság.
@Kara kán:

Nem kell, hogy megváltó legyen, én már azzal is beérném, ha nem lenne paranoid pszichopata, ismerné legalább a négy alapműveletet, és tudna késsel-villával enni.

Nem hiszem, hogy ezek olyan magas elvárások.
@salamander: Orbán Elnök Úr ? Talán elmebeteg felcsúti őfőtörpesége. Egyébként az anyja révén ő is zsidó. Akkor meg miről hablatyolsz.
Istenített vezíred cigány-zsidó keverék.
Egy korcs torzszülött lelkileg. Ráadásul gyáva féreg.
@salamander: nem is beszélve rejtetten buzeráns nyíltan vallás és keresztényellenes propagandáról

Mert az egyház nem rejtetten buzeráns?
Csak mostanában derül fény a dolgaikra.
Ez a két dolog valahogy nem fér össze.
@dr.maybach: Ez így van. Ennél csak az undorítóbb nekem, hogy Jáksó ugyanakkor úgy vezeti HH-t, mintha köze sem lenne az évszázad tévépénzkibaszásához.

És az ott ülők közül senki de senki nem szembesíti azzal, hogy mennyiért és mennyire korpás a haja. Gányás. Szalonnamária jelenség, Orvbán-lenyomat, sőt nőis focista, ha azt kapja parancsba, hogy hámozza meg a mamáját, megteszi. Mit van mit csodálkozni? Rákay dettó.

Akik a máshol már valamilyen szintet elért nevüket adják ezeknek cserébe legitimizálásra - Gundel, Takács, D. Tóth, akárkik - azok a szánalmasok. A csicskabrigád csak azt hozza, amiért tartva van, nem kell őket basztatni. Másra se jók. De állítólag vannak a köztévében szakemberek. Hol???????? A férjemnek mennei ott aludni, őrködni, mert a csodás médiás népek ere nemérnek rá. Lihegnek a felnyalható zsééért.
jó hogy van 6 közszolgálati tv... plusz a kereskedelmik...

az ágyútalpas temetést majd egyszerre 10adón lehet élőben nézni...
@aritus: elkészítés módja talán, de abban sincs nagy trükk, sörrel kell kenyegetni, hogy ropogós legyen a bőrkéje:) ha szép lesz küldök egy dedikált képet, ha csak finom, akkor estig haldoklom, adásszünettel egybekötve
@Penivaldes: ja, de ezt a cselekvést, aminek majd 1 millió! tuszi esett áldozatul, megelőzte, hogy hónapokig csótányoztak, meg féregírtásra buzdítottak ujságokban, rádióban. Meg persze egy nagyon régóta fennálló etnikai konfliktus. A tuszik pásztorok, vadászok voltak, a hutuk földművelők, még régen. És amennyire tudom, a tuszik maguk alágyűrték a hutukat, és az országot ők irányították, ők lettek az arisztokrácia. És erre jött még a gyarmatosítás, amikor is a gyarmatosítók (asszem nagyrészt az angolok voltak) értelemszerűen az országot irányító tuszikkal álltak szóba, velük kötöttek egyezséget és ők lettek a gyarmatosítók meghosszabbított kezei, a végrehajtói.
De az alap konfliktus a két nép között régebbi, mint a gyarmatosítás.
Tehát volt mire alapoznia a csótányozóknak, de azért fel kellett kelteni az igényt a gyilkolásra.
És az egész mögött, nem meglepő módon a hutuk azon törekvése állt, hogy a tusziktól átvegyék az ország irányítását.
@kirsten: engem az nem zavarna a cigány-zsidó keverék lenne. Egyébként se kell eszetlenséget beszélni.
@Penivaldes: Küldhetnél picit:)))
Imádom a smar(g)nit (is)
jav: Hányás, ill. férjemnek kell mennie a Kunigundába, erre nem érnek rá, stb.
@aritus: belgák voltak nem angolok. egyébként az egészben az a tragikus, hogy a végén a hutuk már egymást is ölték. barbarizmus a 20. század végén.
@kirsten: jaj, hagyjuk már ezt, hogy Orbán milyen származású, ettől rosszul vagyok. Nem a származása a baj, hanem hogy milyen miniszterelnök, és párt vezér. Hogy mit csinál az országgal és mit csinált a fideszből.
Kiket utálunk még nagyon? Tótokat? Szőrös talpú oláhokat? Akkor legyen zsidó-cigány-tót, oláh? Ezzel mindent meg is magyaráztunk?!
A zsidót amúgy is nevetségesnek tartom, mert nem hiszem, hogy Felcsúton élnének zsidók, mivel a Jobbik eszmei elődje gondoskodott arról, hogy vidéken ne maradjanak zsidók.
@Penivaldes: Igazad van. ez a barom habzás, miszerint Orvbán csak ettől elviselehtetlen, mástól sem. Snétberger Ferenc is zsidó-cigány keverék, és világhírű művész. Basszus, de unom ezt a rasszista őjöngést, mintha ez megoldana mindent, hogy tapasztunk rá egy cimkét, oszt jól van, kész a magyarázat. Járai sváb, Simicska a jóisten tudja honnan szalajtott, Matolcsy echte katolikus hófehér és milyen mocskos világot gründoltak össze.

De megy minden oldalról ez, csodás eredménye a szólásszabadságnak.
Püspökladány-Szajol Közgép... a vasút felújítás 20-szoros áron... kavicsszórás...

67km, 162 milliárd... azaz 2,42 milliárd/km = 2,42 millió Ft/folyóméter...

ha 10m szélességgel számoljuk a kétvágányt akkor 242 ezer Ft/nm...

TÖMÖREN be lehetne építeni a vasúti pályát passzív minőségű hightech épületekkel...

az évezred lopása... (na jó ne becsüljük le a mafiakormányzást... lesz még ennél nagyobb is... dömperrel horgyák a közpénzt)

apropó nem volt címlapos halálhír ma sem? ami késik nem múlik. a guta üsse+
@a szív fészkei: ja, a HH már régen szar, én évek óta nem nézem, de ha még mindig Jáksó vezetésével "rendszerkritikusak", akkor menjenek a fenébe, szar alakok.
@a szív fészkei: igen, nem szeretem amikor cimkéket ragasztunk a másikra.
@aritus: a HH szerintem már kifutott, kiégett műsor
@Kara kán: Sipi járt erre tegnapelőtt cigány ügyben, amúgy a Vincenten és a Vastagbőrön pusztított. egy ideje ő is úgy fest, mint egy labilis, deficites, önértékelési zavarokkal küszködő, indulatos Don Quixote, mintha egy 20 év alatti, vagy 30 feletti szélsőjobbos troll torz tükörképe lenne
Na, a TASZ-ban ismét nem csalódtam, így kell ezt csinálni, ha nem akarunk korpa közé keveredni:
tasz.hu/romaprogram-nem-csak-romaknak/dijat-nyertunk-visszautasitjuk
"Ezúton értesítem, hogy a március 24-i díjátadón nem kívánunk részt venni, és a felajánlott díjat a TASZ visszautasítja."

Én támogatom is őket havonta, nem nagy öszeggel, de nagyon fontosnak tartom, amit csinálnak. És ők tényleg függetlenek, nem kapnak közpénzt. Nem is kértek.
@Kara kán: ja, de nem is ezt akartam írni, hanem azt, hogy "és ez a leges legvalószínűbb - bedugnánk őt egy valóságshowba" - ez jó szöveg! :)
@aritus: tasz.hu/magunkrol
"A TASZ 30 munkatárssal dolgozik, és évi 200 millió forintos bevételből gazdálkodik, ami kizárólag magánszemélyektől, cégektől és magánalapítványoktól érkezik, állami támogatást függetlenségünk megőrzése érdekében nem fogadunk el."
És meg lehet nézni, a honlapjukon kik a kiemelt támogatóik, kint vannak az éves elszámolásaik stb.
Indítsuk el, az add el a tv-det és olvass mozgalmat :D
@aritus: Igen, gyávaság hősiesség álruhában adásonként félmilláért per kopf. Sajnos ezzel totál legyúrta magát megélhetésivé Hajós, Hernádi meg a többi, akinek még régebben volt valami hitele.

É akkor legyen vállalható arc a médiában, ugyan már...
@aritus: Gondolom a szokásos Kállay-kettős ment itt is: egyet ide, egyet oda, ne sértődjék meg senki. Ma díjat elfogadni már kimondottan ciki.
Nekem az tetszik a Fidesz kommunikációban, hogy a 2/3-ad az a nép felhatalmazása és akit felhatalmazott, az azt hatalmaz föl akit akar, példa Hoffman Rózsa és Szalai Annamária és szerintük ez a nép akarata pedig ez nem így van, lehetne bármelyik Fideszes politikus kislánya is a kúria elnöke vagy a legfőbb ügyész. És mivel szabadságharcot vívunk csak ép nem tudjuk kivel szemben, nyerésre állunk. Az Únió meg menjen a francba, mit szól bele a mi szabadságharcunkba. Holnapután majd megy egy küldöttség nyalni.
@salamander: Kizsidóztad magad? Akkor menj ki a szabadba, mert szép az idő. Te is azok közé s tehetségtelen keresztények közé tartozol, akinek sem sikerült semmit elérnie az életben, de ezért biztos ami biztos a zsidók a hibásak. Bravó!
@salamander: Honnan jönnek az ilyen zsidózó trógerek?

Nagy kár, hogy nincs igaza, és nincsen a középkorból visszamaradt keresztény vallással szemben komoly propaganda, mert a csalás, megtévesztés, pénzlehúzás nemcsak azt, de büntetést is érdemelne.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: És mi van, ha ott zsidókkal találkozik?? Hitler is úgy kezdte, hogy gyönyörű parkjainkat is csak a zsidók szemetelik össze, meddig tűrjük még ezt? Hát nem tűrték ugyebár.

Salamander időörvénybe került, remélem jó ott neki és a vége is az lesz, mint kedvenc idoljaié.
@a szív fészkei: nem, hanem a díjazottak között van a hörr tv-nek az a célpont c. műsora, amiben a Gyöngyöspatai iskolai szegregációról hazugságokat állítottak, manipuláltak. Ahogy Nagy Navarró mondja, hírhamisítók, és hazugsággyártók. Emiatt nem fogadják el a díjat.
Az még külön édes a történetben, hogy a leadási határidő márc.1 volt, a hörrtv meg márc. 9.-én adta le, tehát még a határidő se érvényes rájuk.
@dr. Bubó: Sajnos ma sem volt címlapos halálhír az Indexen. Pedig már jó lenne.
@aritus: Erre céloztam, ui. elolvastam, a linkedet. Gondolom egyet a TASZ-nak, egyet a Hörrnek és akkor helyreáll a médiaegyensúly bizonyos fejekben. Ha romákról van szó, pláne... Hisz a hatalomnak is add meg, ami az övé stb. Ez színtiszta gyávaság, érthető, ha ebbe a TASZ nem mehet bele.

Én így látom, mondom ez van Jáksónál is: részt veszek - nem kis zséért - ún. ellenzéki műsorban, de azért hagyom hegyesre nyalatni magam a királyitól is rengetegért. És ez nagyon kevés embernek szúr szemet.
@Penivaldes: azok a régi szép idők! Lehetett gyűjteni Isaura kiszabadításáért és drukkolni a gaz Leoncio ellen ...

és a Dallas! láttam bőgni 24 éves nőt, mert a bátyja nem engedte megnézni a következő részt ...
@morgás joga mindenkit megillet: egyszer meg apám munkatársai (40-60 közti fizikai munkások) kaptak depit, mert a túlóra miatt nem tudták megnézni az Esmeraldát..
@Penivaldes: ma a nap 24 órájában lehet nézni ilyeneket ... el is veszett a varázs, az izgulás:)
és már a Szomszédok sem a régi, Vágási Ferivel meg Etussal ...

nézzünk Gyalogkakukkot, az letisztult, politikamentes,bevallottan egyéni érdekektől hajtott túlélőshow. Csak nehogy etalon legyen a Farkas tervezési készsége a Matolcsy-tervhívatalnak ...
@a szív fészkei: arra sem kapcsoltam még soha ... lehet, hogy ideje lenne. Részemről, ha már sorozat, Kisvárosi gyilkosságok meg Agatha Cristie. Nem izgulom magam halálra és a megoldás is megvan másfél órán belül
@morgás joga mindenkit megillet: Amúgy, igen, drukkolni a gaz Leonció ellen - ez a sorozatok funkciója: felnőtt mese. Lehet ezt lenézni és kiröhögni, de elég sok feszültséget csatornáz le szerintem, nem véletlen, hogy hol van nagyüzem ezekből: Dél-Amerika, India és igen Amerika. Ad egy álomvilágot, ahol hihetetlenül szép a szép, nagyon csúnya csúnya és de a szegény, a jó, a kisember azért sok-sok hányattatás után mindig győz.

Esmeralda, Isaura, Bobby Ewing - ugyanaz a népmesei kaptafa - aztán vannak azok a sorik, amiket nem röhögésből nézek, hanem egyszerűen vérprofi társadalmi szkeccsek, mint a Maffiózók, most a Férjem védelmében vagy a Különleges ügyosztályból nekem az Ártatlan áldozatok. Persze oda kell nagyon jól megírt forgatókönyv, zseniáisabbnál zseniálisabb színészek a legkisebb szerepben is, kiváló operatőr és rendező. Ilyen itthon soha nem is volt, minden magyar sorozat izzadságszagú és köszönőviszonyban sincs a valósággal, mert nem meri felvállalni a balhét.

Szórakoztató és szomorú is nézni, mennyire nem. Pedig itt micsoda lehetőségek lennének embereket mozgósítani. kvázi kitanítani politikából, ha csak a politikai-gazdasági mutyiknak a felszínét kapargatnák főműsoridőben, mint pl. a fentebb felsorolt amerikaiaknál...
Ha már a műsorokról van szó, aszem az egyik nagy bukta a Fábry Show m1-es reinkarnációja lesz. Én csippantottam a Fábryt régen, de ez a műsor kicsit olcsó és kicsit gagyi lett, egy kissé kifulladt főszereplővel. Talán az ellenzéki attitűd jobban állt a mesternek (konkrétan a Gyurcsány baszogatására gondolok), mint ez a fizess seggnyalós stílus. Na ez lészen a nagy bukta forrása! (szvsz)
ahol a miniszterelnök egy fődakota lehet?
cigánykodás minden szinten... szinte minden
ez a mérvű cigánykodás már HUNGARIKUM...
ci-GÁNYország, a Meggebedeusok földje...
@morgás joga mindenkit megillet: Ja megunhatatlanul bírok örhögni ezredszer látva is a Csengetett Mylord-on, eszméletlenül tanulságos és humoros volt az Igenis miniszterelnök úr! Meg előtt az akkori Közös Piacról forgatott kurva kritikus és maró gúnnyal - nem emlékszem a címére - tálalva, aztán a legendás WAczak Szálló, amit az angol királynő is rohant megnézni, szart a protokollra, ha az ment a tévében.

Azért látszik, minden ország jellegzetessége a sorozatainál: az olaszok inkább a dél-amerikai mintát követik, ahogy a franciák is, meg szerintem a németek - pl. Guldenburgok - , mindig high luxus, ahol a full gazdagok bizony sokszor aljas tetűk, nyomorultak, sok vaj van a fülük mögött, stb. Míg az angolok iszony durván, bátran és szellemesen neki mennek a legszentebb hagyományaiknak, mindennek, ha ki lehet röhögni, az amik pedig szinte dokumentarista módon csinálják, hacsak nem a színtiszta baromkodás - Jóbarátok, Két pasi meg a kicsi, Dadus, stb. - a céljuk...
@Myrath: a nagy baj vele, hogy úgy akar komoly lenni, hogy nem az
A leginkább örömteli, hogy egyes fafejű ostobáknak nem az a legnagyobb bajuk, hogy fejenként több mint tízezret fizetünk ki adóban a közmédiára, hanem hogy még mindig ott vannak a zsidók (akik persze nem zsidók, de jó azt hinni).
Valamint a másik faszparaszt, aki azt gondolja, hogy Orbánnal az a legnagyobb baj, hogy cigány. (Az, hogy nem az, megint lényegtelen)
Ha jól tudom mai nap sem divatos még az USA-ban sem, hogy mielőtt elindulhatna egy jelölt teljes kivizsgáláson menjen át! Vissza lehet gondolni akár magyar viszonylatra is!
@felebarát: "dallasra ivás :D"

Baszki, az nekem is megvan! :DDD
Ja tudom ajánlani az Országos Orvosszakértői Intézet /most nem tudom hogy híjják/ teljes gárdáját, név nélkül, cím nélkül, csak egy vizsgálatra!
@morgás joga mindenkit megillet:

A.C.M.E. Csináld magad vállról indítható rakéta! :D
@a szív fészkei: "Amúgy, igen, drukkolni a gaz Leonció ellen..."

Kimaradtam valamiből? Ó...! Az élet kegyetlen.

"Salamander időörvénybe került..."

...de legalább van közös témátok.
@Pantagruel: Salamanderral közös témám? Nem hinném. Sajnálom és leszögeztem egy tényt, ami rá és a kedvenc eszméjére jellemző. És itt egyre többekére sajnos. Hogy Orvbán baja a származása nem a lénye.

. Leonció Isaura - azt nem is nagyon néztem anno - gaz valakije, gy ország utálhatta, legalább addig mással nem voltak elfoglalva. Nem hiszem, hogy ne értenéd, amit ezzel mondani akarok: kell a mákony kitörni a hétköznapokból,legalább ilyen mesei szinten. Ez ősi ösztön, csak volt, amikor nem szar no name médiaiparosok adták, hanem Homérosz, Sakespeare, Moliére.
@a szív fészkei: persze, vágom, ki az a Leoncio, mert a lányok az általános isi nagyszünetében elmondták. azóta tudom.
@a szív fészkei: A férjem védelmében fantasztikus sorozat - sajna a T-csoport már nem terjeszti az Univeresal-t. És azért ne felejtsük el az Elnök embereit sem, a 24 meg véresen mászott bele a politikai ármányokba és félresikerült tervekkel ("ki kit használ ki"). Ha pedig bírjuk idegekkel, a Városfejlesztési Ügyosztály ad egy-egy jó pillanatot. Egy-két rész és tudjuk, nincs is olyan nagy különbség önkormányzat és önkormányzat, valamint hivatalnok és hivatalnok között, lehet az a világ bármelyik pontján.

ezek azonban rétegsorozatok, bárhogy is nézzük, a szavazópolgárok többsége bulvárral táplálkozik és népmesei bonyolultságú, a valóság szürke zónájától baromira távoli sztorikat vár.
@morgás joga mindenkit megillet:

Én most vagyok túl az American Horror Story
www.youtube.com/watch?v=FDb4SqqiQag

első hat részén, a harmadik résznél már a szereplők fele kísértet. :D
@dr. Bubó: ebben az árban -- 9000 eur/m -- az az igazán megdöbbentő, hogy a franciák 10 ezerből összebarkácsolták a TGV nevű vicinális pályáját...
@elmeherceg: a horvát hasonló vasútfelújítás kilométere 220 milla... ha feltételezzük hogy ott "csak" ennek a felét lopják el... akkor 20-szoros a különbség a normál ár és a mafiakormányás ára között...

lexarom... mindenki tudta hogy lopni akarnak... és megválasztották...

2 706 292 keze száraggyon le !
@elmeherceg: de ugye nem akarod, hogy TGV járjon Tornanádaskára? ez azér má túlzás lenne...
@Penivaldes: légy kis türelemmel... egyenlőre a führerünknek alig van idelye... épphogy csak meccsek re el tudjárni... nemhogy Mecsekre...

majd ahogy örexik és a halálos ágyához közeledik... (30-40év múlva) majd összeköti egy vonalzós egyenes vonallal a stadionokat, hogy kijelölje a TGV vonalakat...
@dr. Bubó: és nem állna meg a határnál, hanem haladna tovább.
@dr. Bubó: ugyan, ez csacskaság. Minden csapatnak alcsúton kell majd megépíteni a stadionját rendeletileg.
Jönne pl Ljublanából-Zágráb-Pécs -Szeged-Arad-Brassó.
Prága-Bécs-Győr-Budapest-Miskolc-Krakkó-Lodz-Gdansk
@anyósnyelv: R..gen már beteg volt, s nem egyedül, Ant..l beteg volt, s nem egyedül - miről van szó,de kikerülték... No comment.
Általában Gazdasági- ès Inforádiót hallgatok hétvégente, meg klubot. Beteg lévén viszont hallottam mindent hét közben, így Kossuthra mentem ma: ijesztõ! Szonda, tudományos magazin, kötelezõen Gulággal zárva (korábban a szonda természettudományos volt, a gondolat jelben és egyéb célmûsorokban elég hely volt a XX. Sz-i törinek. Vagy nem? Járai Judit nem bír a kecskék kommunikációjáról írni kis színest úgy, h ne komcsizna benne. (Napi fasiszta aktualitásokról egy hang se.) Ja, múltkor Usztics kabaré-dala a devizahitelerôl: benne "Kónbendit menjen a p*ba" - tényleg kontextus nélkül.. Hírek ma délben: Orbánt méltatta a bajor elnök - Orbán melletti állásfoglalást fogadott el a lengyel ... párt. Mszp szerint Borsodban szociális robbanás fenyeget. Holnap hideg lesz. Tényleg honnan tájékozódik, akimondjuk nem netez, nem olvas, nem hall klubrádiót, de szvazni meg fog???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jaja.. pedig Fábry egy nyelvzseni, sztem akármi maradndó is tellett volna tôle, ha nem adja el magát kilóra..
Már a látszatot sem tartják be. Szalai Annamáriának, a plurális média felelősének, posztjából következően, semmi keresnivalója nem lehetne egy alig leplezett pártrendezvényen. Polt és Handó valószínűleg elfelejtett elmenni. Ha az erkölcsöt keresgélik, talán magukon kezdjék.
Kedves Blogger!

azt gondolom fontos mérföldkőhöz érkeztünk az elempés népszavazással...

kb a negyedik mérföldkő a fides mafiakormány diktatúrájához...

az ovb döntése, mely szerint
"pénzt/ajándékot/előnyt adni kopogtatócédulagyüjtőnek tilos, kivéve ha fides..."

nagyon fontos téma... a mexállt ovb... az elveszthetetlen választás, azaz a demokrácia szívében a negyedik tőr... hajrá fides!
@dr. Bubó:

Sőt, a fidess-es cédulagyűjtővel, ha úgy alakul, le is kell feküdni! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de minimum sündőrségi védelmet kapnak...
[..]""A
Dörner-színház egy kultúrpolitikai fikció éles tesztje, ami azt
állítja, hogy a színháznak igenis politikai feladata és célja van,
vagyis nem öncélú, mint az összes többi. A kísérlet, amit Csurka
István és Dörner György megírt pamfletjellegű pályázatában, azt
állítja, hogy létezett egy olyan kulturális közösség Magyarországon,
ami el volt zárva a kultúra alakításának lehetőségétől, de most
megkapták a jussukat. Tarlós és Dörner közös produkciója legitimálta,
hogy két Magyarország létezik, és most végre lehetőséget kap az eddig
kirekesztett fél is kultúrát teremteni magának. Itt jelezzük, hogy a
Földindulást látva bebizonyosodott, politikai alapon nem lehet
kultúrát teremteni. Kultúra hiányában politikát sem." Ezt éljük most.

index.hu/kultur/2012/03/24/foldindulas/
@a szív fészkei: A Döner kebab az jó. Azt bírom, olyan mint a jírosz...majnem. Csurka a Színművészeti Főiskolán (akkori neve), Osztálytársa volt a dramaturgia szakon Moldovának. Gyuri írt róla ezt-azt, nem mostanában. Huszon akárhány évvel ezelőtt. Na, abban ott a lényeg Csurka mentalitásáról. Nem rugdosom halott oroszlánt, ráadásul a Házmestersirató darabja tetszett. Kétszer is megnéztem.
Dörnermenjena ...
@Knósszosz: Házmestersiratót én is láttam, jó volt valóban, persze olyan gigásszal, mint Tábori Nóra, aki a telefonkönyvet is átlényegítette.

Nem tudom, mit írt róla Moldova, én találkoztam munkáséletem során vele a szerkesztőségben, ahol halálra nyalta a főszerkesztőhelyettes talpát elvtársozva megalázkodva állandóan a megjelenésért. Az elég volt kiismerni.

Amúgy nem tudom, attól, hogy meghalt, miért ne lehetne leírni, hogy milyen is volt. Gyártjuk itt az álglóriákat, burjánzik a hazugság, mert halottról vagy jót vagy semmit. Akkor ne is írjunk történelmet. Aki íróként, politikusként részt vesz a dolgok alakításában az vállalja már el,h goy megítélik élve, halva mindenhogy, hisz ott vannak a betűi, a tettei.

Gondolt volna rá akkor, amikor évtizedekig firkált, uszított, stb. Így ő nem egy kis sima civil, aki most jaj de nem tudja megvédeni már magát. Hazug ez az egész kíméletesdi, bocs.
@Knósszosz: kolléga már vártam magát, mint a háztartási gépek tógás félistenét :)) baj van!!zaklathatnám kicsit?
@a szív fészkei: Ebben igazad van, na de a kegyelet... Siklgruber úrról sem szabadna negatív kommentet írni. Felnyitottad a szemem! Szóval, Csurka kapja be! De én olyan szeti...szeniti... szemti metálos vagyok. Halottról jót, vagy szart. Azért a sirató jó volt, na!
@dr glaci ph 5.5 D: Nincsen ralytam muszuly nép visellet, nem baj? Persze, távkalgonizálásra kész vagyok, csak nyisad kifele az ablakot, mer úgy lyársz min a mézgagéza.
@dr. Bubó: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ahogy azt tegnap is mondtam, a módszer nem mérföldkő, etc...

Példa:

- Tavaly márciusi időközi választás előtt a zuglói önkormányzat lapjában - gondozza a Széles Birodalom, szerkesztője Pindroch Tamás - megjelent a fideszes jelölt kampányanyaga, de "valahogy" a képviselői testületben ülő többi párt jelöltjeinek éppen ilyen anyagai kimaradtak a lapból.

- OVB-hez fordultak, elutasítást kaptak.

- Tovább vitték az ügyet az FVB elé, ahol megszületett az ítélet: skandallum, sérült az esélyegyenlőség, közpénz, etc, jogorvoslat szülessen, a lap adjon helyt az anyagoknak. Ezt meg is tették.

- A következő lapszámban, ami egy héttel a választás időpontja után jelent meg.

Minden jogszerű, mindenkinek orvosolták a baját, éppen csak a seggüket törölhették ki vele. Mindenki tudta mi fog történni, az ítélet is borítékban volt, de ennyit megért. Volt sajttáj, performasz, aztán mindenki mehetett a dolgára.

4.bp.blogspot.com/-uWF7RDAlJyM/TZx_5hEDzBI/AAAAAAAADyE/gRjtv5p-Xnw/s1600/blogra2.jpg

Erre kell számítani mindenkinek a jövőre nézve.
@a szív fészkei: Ennyi erővel színre vihették volna a Bánk Bánt. A sztori kábé a Jud Süss. Nepotizmus, Tiborc panasza a nyakunkra ültetett pénzéhes izmaelitákról, asszonygyalázás, kell ennél több? Ráadásul március van, adja magát. Nagyobb lett volna a visszhangja. Nem értenek ezek a magyar néplélekhez.
@Knósszosz: küldtem neked egy névtelen levelet :)
index.hu/belfold/2012/03/25/nincs_mire_felirni_a_gyogyszereket/

Tényleg szétesik az ország, már alig működik valami, de örülhetünk, mert az Új színházban meg volt az első permierje Dörnernek. Hurrá, hajrá magyarok!
@dr glaci ph 5.5 D: Fú de setét vagyok, hola ..ba tom e-lovasni?
@Knósszosz: startlap g.mail fiók ne szarjábee, nekem is az Ásósember :) árulta el a titkot
@Pantagruel: DE a színházhoz se. Pozsgai olyan szinten tehetségtelen, hogy az sírnivaló. Most elkezd rendezni, sőt van neki 82 nemzeti érzelmű darabja is. Nehéz napok várnak a Goj Motorosokra, csak szólok.
@aritus: Most hallottam, hogy leváltják a kórházigazgatókat és ami eddig az ő jogkörük volt, pl. műszerbeszerzés, stb., az a minisztériumé lesz. Kis műszergyártó magyar cégek bedőlhetnek, ha nem tudnak nagyon vajazni, márpedig Orvbánék ezek szerint most már fokozatot cseréltek a rablásban-megkenésben...
@dr glaci ph 5.5 D: Tlyesen hüklye vagyok, betűzd le, nem tanálom a megódást.
Lécci!
@aritus: Szerintem kezdjük felosztani, ki milyen szerv operálását tanulja ki és kezeljük egymást, ha ne adj isten, szükség lenne rá! Magunkban kezdek jobban bízni...

A Jóban-rosszban csoda magyar kórházsorinál is az a poén, hogy az Afganisztánt megjárt - amúgy gonosz - katonaorvos leveseskanállal meg ilyesmikkel műt gerincsérültet. Előre vetítik a jövőt, felkészítik a népeket, ez a tévék dolga.

Aki meg el tud gördülni a hycomatján ezek után még bárhová is, nézhet Dörner-Pozsgai ámokot,mint igaz mogyoró művészetet. Múltkor az m1-en vetítettk a filmjét Zsolnaíról. Huhh..
@a szív fészkei: Szóval, a Csengetett Mylord mindent visz. Nem azt mondom, hogy nem készült hasonló, tutira eltalált alkotás ebben a műfajban, de ez a sorozat kétségkívül a toplista elején van.
Egy barátommal sűrűn idézgetünk belőle, mert olyan mint az átkos tejreklám: „Nem lehet megunni, ez az amit nem lehet megunni” A történet író páros látnoki képességgel volt megáldva, mert úgy tűnik, hogy 2012 Magyarországa sejlett fel előttük, mikor papírra vetették a művet:
Stokes: Őméltósága éppen most rendelt új szőnyeget a szalonba…
12trees: Mi baja a réginek?
Stokes: Viseletes, mert maga már kopottra kúszta!
Erről általában a mi retró asszóhuszárunk szokott eszünkbe jutni, akinek szintén villanyos volt a kardja mint a darkfaternak, csak hát az akkori gagyi szinten. Szóval, marha jó a sorozat. Médiaügyben meg nem értem a fanyalgást. A királyi kanális igyekszik a kapitális córesz közepette költséghatékonyan működni. Lapátra tettek egy csomó ’naplopót’, akik csak felnyalták a nagy zsetont, a nagy semmiért. Az más kérdés persze, hogy az ő fürdővizükkel együtt, kiöntötték a szakmai hozzáértést is, a székház legfelső emeletének ablakán. (Nagy-Navarróék plö…) De eltűntek végre a csökevény komenista rencer utolsó maradványai is, így megnyílt a lehetőség egy vadi új alapokra épülő köztévé felépítésére. Kissé elbaszták a dolgot, mert a területbejárás során, egyik szakértőjüknek sem tűnt fel, hogy lápra (ideológiai) építik az alapot. Sebaj, az Öcsán is megcsinálta, nagy dolog. Felfalazták az új média akolt, megindulhatott a munka. Jelszó: takarékoskodás mindenek felett! El is indították a projektet, itt van mindjárt a Forma-1 este. Az RTL F-1 közvetítéseit megoldották itthonról; beültek egy Práter utcai tizenöt emeletes panel liftjébe, májrofon laptop, oszt annyi. Most meg hárman nyomják az élő közvetítést. Múlt héten Ausztráliából és ma Sepangból. Bravó! Mi meg csak lesünk, mint Misi bácsi egy borsodi zsákfaluban az ejús tyúkketrecre. Ja, Esztergomban a népszavazás érdektelenségéről olvastam az imént. Na, ez a tragédia. Evvel az „úccse változik semmi” szemlélettel betonozzuk be Don Vittoriót a székébe.
Hajrá magyarok…
@dr glaci ph 5.5 D:
Mivanmivanmivan??? :))

@a szív fészkei:
Itt egy olyan lerablása és szétlopása zajlik az országnak, ami példátlan. Majd pár év múlva kiderül mindenki részére. Hihetetlen pofátlanság és maffia játék zajlik. Olyant is tudok, hogy a fideszes polgármester, meg a legnagyobb csóringer jobbos képviselő egyik napról a másikra egy városban kábeltévét indít. Miből? A képviselő úr a kávészámláját nem képes kiegyenlíteni, mert olyan adósságai vannak. De egy komplett céget alapítani, ami indulásképp pár 100 milliós beruházást igényel, arra van pénze... Honnan? Egy vicc ez az ország!
@Knósszosz: startlapon g. mail fiókra kellett kapnod blog.hu értesítőt, hogy inzultállak téged, én
Lemaradtam a Csengetett Mylord-ról. :-(((
@Dr. Boli Ch.T: olvass és segíts, mert lemegyek a kislapátért :)
@Dr. Boli Ch.T:
Jól vagy már? Hiphiphurrá!! - ezt még elcsíptem a Mylordból most...
@whatsoever: "Tényleg honnan tájékozódik, akimondjuk nem netez, nem olvas, nem hall klubrádiót, de szvazni meg fog???"

Jó kérdés. Ha volna Internet, annyit tudnék a hazai helyzetről, amennyit két, időben és térben egymástól távoli, fél füllel elcsípett beszélgetésfoszlányból sikerül leszűrnöm, hogy ti. „meg kell szállnunk Ukrajnát”, illetve „majd jön a Gárda, és kiirtják az összeset”. Nem tudom, előbbi napirenden van-e vagy egy nagyobb terv része. Utóbbiról magam is úgy vélem, hogy megnyugtató hír, mert tavaly is sokan szenvedtek a parlagfűtől.
@a szív fészkei:
Inkább olyan máshogy már. :))
Aludtam, feküdtem ma is, holnap irány meló. Azért olvasgattam ma már...
@Dr. Boli Ch.T: Vigyázz magadra, makacs ez a tetves vírus. Nehogy tüdőgyulásodj!
@dr glaci ph 5.5 D: Hát ott semmi...:(( Most akkó?
@a szív fészkei:
Cinemaxon Woody E. Banánköztársaság - állat!
A lázadók táborában csajszi mellét megcsípte egy kígyó, ordítva rohangál, az összes pasi utána, hogy majd ők kiszívják! :)
@a szív fészkei: :DDD majd csökkeni fog szép lassan a hazafyas lelkesedés a dögunalomtól.
@Knósszosz: nekem múltkor Gábriel valamelyik hsz-ról jutott eszembe a Csengetett, Mylord, csak türtőztettem magam, és nem szóltam be neki, hogy ha a világ ez a sorozat lenne, ő volna Mr. Twelvetrees. Olyan szépen előadta, hogy az elit így meg úgy. Láttam, ahogy kopottra kússza a Vona-véle elit előtt a szőnyeget.
@Knósszosz: kűttem ullyat , máshova :) nagyszellemek ha találkoznak:) én qrtam el :(
@Pantagruel: A Bánk bának az archaikus nyelvezetét sajnos nem értették volna az ott megjelent IQ-fighterek. Olyat kellett választani, ami a legkisebb közös nevezőn elfér. :-)
@aritus: Ilyen zsibbasztóan tehetségtelen embert azért ritkán látni és azt hiszi szegény, hogy egy új Leonardo a maga mindenhez értésével. Nagyon veszélyes az ilyen, ha hatalmat és lehetőséget kap. Na most van nekije mindkettő...
@aritus: Amúgy kéhlek alássan egy f-et kihagytál! Bokacsatt.
@Dr. Boli Ch.T: Na most megnyugodtam felőled: tényleg meggyógyultál, ha erre koncentrálsz!
@a szív fészkei:
Még nem láttam ezt, egy állat film! K..va jó! Szét röhögöm magam rajta.
@Dr. Boli Ch.T: ne mulatkázzá! inkább kukkancsá bé a postaládádba :)
@dr glaci ph 5.5 D: Jó, Te elbasztad, én meg síkhülye. Hová küldted? Pislogok mint Győzike a Szabó Ervin könyvtárba.
@dr glaci ph 5.5 D:
Köszi, de csak a szokásos blog.hu és a +18-as cuccok. Miért?
@aritus:

Nincs mire felírni a receptet? De van Új Alaptörvény asztallal, golyóstollal, benne szép képek, mittom "Három hobbit Nemo kapitánnyal a Nautilus térképtermében":
m.blog.hu/ma/mandiner/image/1111/Kerenyi_alkotmany_festmeny/Kerenyi_alkotmany_festmeny_Kiss_Tibor_Trianon_320x460.jpg

Az Smafu???
@dr glaci ph 5.5 D: Te, ez titkos, hogy milyen baja van a gépednek? Kérdezz! Valahogy ez a dolog nem kar összejönni. Keresem-keresem, de mindenhol fityiszt mutat a rendszer. Start-OK! aszogya; lépj be a fideszbe, password...... csodálod, hogy nem megy?
Találjunk ki valamit má!!!
@Knósszosz: nyugodtam, mint nyúl a hurokban :) Ásósemberem már fekteti a kábelt közénk.
@Knósszosz: még az is eltűnt, amit ideírtam :)
@a szív fészkei:

Szerintem a Gój motorosoknak a Menő Manó is magas lenne.
@a szív fészkei: hogy kanállal műt az még hagyján.)) de volt hogy a női orvos a köppenyét egy kis fekete ruhára vette, olyanra amiben egykor Holly Golightly állt a Tiffany előtt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én ettől a képtől mindig eldobom magam, kész vagyok tőle.
@dr glaci ph 5.5 D: Belepofázni hívatlanul felelősségteljes férfiúk magasröptű dolgába aljadék szokás, de a "kábelt fektet" az nem azt jelenti, hogy anyagcsere zajlik? Persze szlengben, ami itt az 1 nm-re eső legmagasabb számú magas doktorok között elő nem fordulhat. :-DDD
@dr glaci ph 5.5 D: Réz? Nemtom, szabad-e ilyet csináni? Szerintem nem, de de nem tom. Haverilag ajállani 1 profilotot. Má ahol elérsz? áj W? Szerinted?
@Penivaldes: Na te is képben vagy! :-D Bár talán a betegpopulációt inkább a leveses oder merőkanál-probléma viselné meg jobban, mint a kisestélyi szabása a köpeny alatt... Abba tán kevesebben halnának bele.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Menő Manó a kedvencem! Annál szellemesebb rajzfilm kevés van. A lányom egy évesen folyékonyan nyomta a nyelvezetét.
@dr glaci ph 5.5 D: A földednek biztos jót tenne ilyenkor. Főleg ha szarvasmarha fektetné.
@Dr. Boli Ch.T: lécci, küldjed át neki az én számom, mert rossz végem lesz!
@a szív fészkei: néha belenézek. feltünő, hogy mütét közben is tökéletes sminkkel vannak. ja és egyszer volt olyan, hogy hosszú körömmel nyúlt bele a beteg hasába.
@Penivaldes: Főleg, hogy anatomice mind gnóm, valahogy a festő is eldobta magát azokon a stúdiomokon, mert egy testrész nincs a helyén és arányaiban jól megfestve. Pláne, hogy fullrealistában nyomatja, főleg a kis huncut Kun Béluska fehér harisnyás lábikói arik....
@a szív fészkei: ma már nagyon nehéz trágyához jutni. még gyermekéveimben volt trágya.. a szomszéd rászórta a kertjére.. sőt!! ezt nem írom le, mert gusztustalan.. a lényeg, hogy tavassazl erős büdös áramlottt onnan..
@a szív fészkei: az a Kun Béla?:)) ez új nekem. én eddig egy alsós tanulónak hittem.
@Knósszosz:
A gmail 15 perces átfutású is lehet.
Elküldtem az én freemail-es címem, meglátjuk, megkapod-e. Egy választ dobsz?
@Penivaldes: Te néha látok olyan asszonyszemélyeket, akiknek nemhogy félméteres műkörmük, de egyenesen tűhegyesre esztergált műkarmuk van. Azzal már mindent lehet csinálni, jó esetben tíz van belőle, hát egy komplett sebészteamet helyettesíthet egy ilyennel felszerelt nő.

Elgondolom, a pasija nem kap a szívéhez és egyebéhez, ha közeledik felé egy ilyen monstrum csápolva???
@@Penivaldes: Az mit keresne hazát árulva Trianonban? Pláne kis gránátot vagy mit lengetve....
@a szív fészkei: gonoszok vagytok jányok . :)

beszart a mosogatógép . (a tömeg könnyek közt részvétéről biztosít)
a inézkedem
b mosogatok
c azt nem is írom le
@a szív fészkei: ezeknél a képeknél nem tudni.. lehet, hogy nem is gránátot akart ábrázolni a festő, lehet, hogy az egy kistáska.:)
@Pantagruel: Ssszszsz... az Ő véleménye lájtos, nem is utal egy radikális balfaszra. Szerintem Vele el lehet vitatkozni. Szegedi Csanáddal ellentétben, aki sokezer ejróér seggfej. Ő nem seggfej, a tizedéért. (szerintem) Mérsékelten nyomja és én azt gondolom, picit megzavarta a mi kéne ha Vona kérdés. Ez nem baj, sokan látnak alternatívát a turulpukiban. Majd lassan felébrednek, de ne bántsuk ezért őket. Nem hiszem, hogy rosszat akarnának, ahogyan mi liberálbolsevisták sem.
Kéne egy kis szórakozás is, A molerúzs megtenné. Hol van kán-kán?
@a szív fészkei: persze felvágja vele a pörkölthöz valót, kenyeret szel, konzervet nyit, fúr-farag. Teszkógazdaságos nők. Minden egy helyen megtalálható..
@dr glaci ph 5.5 D: "beszart a mosogatógép ."

Úristen! Hogy bírod? :((((

Megj: dzsungelbe, sivatagba mostanában ne menjél, ott még térerő sincs!

:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a mosogatástól tönkremegy a lakk a körmömön.
egyébként tavaly nálunk minden egyszerre romlott el. mosogép, mixer, boiler.. és a tévé.. nincsenek rajta szinek, vagyis vannak, de nem jól keveri ki. így a gyep piros, a tűz lila, a víz barna..
@dr glaci ph 5.5 D: hát ezentúl a lakkot majd a kerti padra kened:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Wi-Fi elektonikás tányérpucoló szerkezet ott aztán off.
@Knósszosz:

A "Totál fölösleges, értelmetlen baromság" verseny első helyezettje a hűtőbe szerelt tévé.
@dr glaci ph 5.5 D:

Én elmosogatok helyetted, ha utána kedves leszel hozzám...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az is toplistás, de mit szólsz a LCD kijelzős villanyborotvához? Van, tényleg. Reggel beizzítod és azt látod kiírva; Alarm-alarm, idegen szőrzet az ajaksörték között!! Na, ez hasznos, ha nem emlékeznél merre kalandoztál orálisan előző este. Röhej...
@Knósszosz:
Megvan a mail, válasz, mail címek is mentek.
Gmail lassú tud lenni
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: !
Aha, te vagy a Mosogatóember?! Szuper, én ugyanis nem szeretek mosogatni. Tehát én is igénybe venném szolgáltatásaid. :)
Emberkék! a gépek szempontjából nagyszüleim verhetetlenek.. bár most már visszafogták magukat, de egykor minden kütyüt megvettek..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a sivatagos (jelzem SZAR) vicced után még gyengédséget remélsz? mosogass és visszahívom a macskákat :)
most mit vagytok úgy oda. megeresztitek a vizet, mosogatószert bele, tányérok bele, szivacs megfog, dörzsöl, öblit, szárít. nagy móka az, lehet pancsikázni:)
Kelendő lett Egér, nem is csuda, minden lyukba belefér,nem?
Jó, jó sötétet mindegykinek, nemmelles leg..
@Knósszosz:

Szerintem a villanyborotva már eleve gáz.

@Penivaldes:

Megbeszélhetjük... Nagyon hálás tudok lenni egy kis simiért...

@dr glaci ph 5.5 D:

Jó vicc volt az! :DDD
@mamitirtok dr.: Egérről, volt egy mesekönyvem, volt benne mese egércsaládról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem is szar volt, de mivel komállak, egyezzünk ki abban, hogy nem, jó?
@Penivaldes: Feéajánlja szolgáltatásait másnak, aztán meg Te neki, mi lesz ebből, gruppen aláfekvés?
Szalonana, segíts meg, 18-as karikát rájuk, egyet-egyet minden kezükre, ha lehet!
Ma Szentendrén:
"Molnár Ildikó tájékoztatása szerint a választókerület szavazásra jogosult 1 956 polgára közül 456-an járultak az urnákhoz, ami 23, 3 százalékos részvételnek felel meg. A győztes, Kőrösi Tibor 212 voksot kapott, így vele egészül ki a 14 fősre csökkent képviselő-testület (tavaly decemberben lemondott a fideszes Hidegkúti Gergely)."

1956 ból 212 voks, durván 11 %. Ez a fidess kétharmada...

és ez lesz országosan 214-ben is. Ez az ország ezt érdemli.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te most azt hiszed viccölök? Tényleg van ilyen! Ha nem látom, nem hiszem el! Pedig én a Gelkában kezdtem, ott volt elektromos bajuszkefe, meg a franc tuggya még milyen baromság javításra. De az elcédékijelzős borotva... az mindent überelt.
@Penivaldes: A konyhában, ott (is) törleszkedik. Bár láttam már mosógépet konyhában, mosogatót füredőben is, kinek hová fér el..
@Knósszosz: Mit jelez ki, már csak az a kérdvény, nem?
Megszavazták az árfolyamgát-szabályozást, és a bizakodó kormányzati hangulat ellenére egyre későbbre csúszik az IMF tárgyalások várható kezdete. Jó lenne, ha megszűnne az európai hülyegyerek-helyzetünk. Indul az állami mobilcég, az új Malév viszont idén már biztosan nem. Soha nem látott szintekre ugrott a benzin és a tojás ára.

Heti össze-visszafoglaló a Zsindexen..
@Penivaldes: A mosogatógép gyártók hülyék. Nem tudják milyen kihívást jelent a csúcstechnológiai szarjaiknak, amit én oda tudok égetni. Na, azt vakarja le a háromazegybe tablettájuk! (közbe azé megtanultam főzni, csak ha elalszo közbe...na ott a gond)
Na, az Inter megen' magyal coccardában nyomja, ők is elemei a NER-nek?:-P
@mamitirtok dr.: lájk igazad van nagyon szar vicc volt.
@Knósszosz: Szakmai kérdvény: Ugye, hogy a Calgonnal nem él tovább a bajuszkötő, amely elekktronyos?
@Knósszosz: miközben főzöl elalszol. megoldás: Ne főzz!
:))
@mamitirtok dr.: sőt, akár a nappaliba is tehetjük a mosógépet, amely háttérzajt ad.
@Knósszosz: megkaptad már a névtelen levelemet?
netuddgi
@Fabius: Ezért is ugrottunk ki mindkét később vesztes világháborúból időben, ellentétben az olaszokkal meg a románokkal, meg is nézhetik magukat, hozzánk képest, akik a görögökkel versengenek, nem?
"
Azzal kapcsolatban, hogy mit tudnak a magyarok jobban, mint minden más európai nemzet, Orbán Viktor azt mondta: "talpra állni", az utolsó pillanatban megállítani a lovakat és a helyes irányba fordítani a végzet felé rohanó szekeret."
@dr glaci ph 5.5 D:

Már most is mintaország! Olyan mint a...
@Penivaldes: Nem hát!
Penivaldes 2012.03.25. 20:52:00
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hol simizellek meg Cincin? Hol szereted? "

Nem akalnál kolmányszóvivőként funkci lenni?:-P
@dr glaci ph 5.5 D: mintaország minta emberekkel, kik mintáznak. mily szép lesz, ez, de még várni kell erre.
@mamitirtok dr.: nem szeretek beszélni. .DD szűk szavú vagyok
@mamitirtok dr.: A kijelzőn nem tom mi jelenik meg, csak fikció amit fentebb gondoltam erről. Malév?? Ne viccelj! Nem lesz itt szar sem. Egy légitársaság gründolása minimum hat-nyolc hónap, de egy londoni székhelyű repüléstudor társaság véleménye szerint, inkább egy év. Ha létre is jön, ismerve a szakértők kiválasztásának metódusát ma bármihez itthon, rövid ideig fog szárnyalni a Szittyair, az biztos. Mi volt MALÉV szinten? 737 NG 800- 160 férőhelyes madár, elvergődött Kisinyovba mint muslinca a szélben, 30(!!) utassal. Nem vicc, az Aeroplexnél dolgozik harminc éve egy repülőgépszerelő haverom, Ő mesélte. A másik oldal, hogy a 767-300-as vas meg, kéccázhúsz semmirekellővel a fedélzetén úgy ingázott Bangkok-BUD között, hogy a vízszintes vezérsíkon is utasok ültek, úgy ki volt használva a járat. Na, azt megszüntették, mert nem volt gazdaságos. A kisinyovi rendkívül fontos desztináció maradt. Havonta akár hetven ember is igénybe vette. Elmebeteg ország ez. Nem az ország, bocs, a vezetése...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: akkor ujjacskáimmal megsimogatom ott ahol szeretnéd Cincin.)
@dr glaci ph 5.5 D: Há nem kaptad + a válaszot? Írtam he!
@mamitirtok dr.: kevés szóval is lehet forradalmat csinálni.
@Penivaldes: egy Egérnek biztos jó hívó jel a Cincin? el fog pucolni (mosogatás nélkül)
@Knósszosz: Szrintem inkább külső. és belső-hőmérséklet-kijelzésre, valamint kivánt szőrszélméret és ondoláció megjelenítése, estleg a nújorki pontosidő mérése lehetne rajt, attól függvény, hány soros a kijelző!
Na meg a mockbai változatban akár futóhirdetések is elférnének rajt...
@Penivaldes: Akkor Viktorunk (áldassék nemzője) nem igazán jó forradalmár, tettei és szavai mennyisége alapján!
@dr glaci ph 5.5 D: Egér a Cincin Lovag. Hős ő, ki fekete paripán lépdel lehajtott fejjel.
@mamitirtok dr.: Viktor a mi Vikturunk. nemzeti kincsünk, olyan mint a makói hagyma.
@Penivaldes: Elképzeltem Jerryt, ahogy lépdel a fekete ló hátán, majd ráül Tom!
Végre, vége!:-D
@Knósszosz: még nem, bekapok 1 xanaxot, mert ha ez így megy tovább életem végéig mosogathatok. lassan kiborulok.
@szerénységem: helyenként Kodolányi is elég nehézkes. Azt egyébként vágod, hogy eredetileg nem is Ottó (aki be sem tette a lábát a királyságunkba), hanem Berchtold nagyprépostból lett kalocsai érsek lett volna a hunyó Melinda megkörnyékezésben? Szerinted kiverné a biztosítékot egy olyan darab, ahol a kalocsai érsek rontaná meg a királynét? Katona idejében egy ilyen történelmileg hű változat szóba sem jöhetett (a cenzúra, vagy mi miatt, mit tudjuk mi már, mi az). Vajon most, így, kicsivel később? Zajos sikert aratna, úgy hiszem.
...fekete ló hátán. lehajtott fejjel, egyensúlyozgatva, majd ráül Tom!
Na, így! Hajrá Tom, hajrá mogyorók!
@mamitirtok dr.: ezt megjegyeztem! :))) kilövöm rád a rakétákat:)
@dr glaci ph 5.5 D: Én imádok mosogatni, mióta mosogógépem van, próbáld ki Te is ezen tekknikát!:-D
@Knósszosz: nem ezért (nem) "bántottam", az elvein mulattam, mert Mr. 12treest juttatta eszembe :)
@mamitirtok dr.: szegény lónak nem fáj ez? tűsarkúban?
@mamitirtok dr.: akkor agyonnyomja, nem ülhet rá. eszednél légy:))))
@dr glaci ph 5.5 D: A lóhoz képest Jerry szúnyogcsípés, hogy plasztikus legyek!
De egyszer már igazán győzhetne a macsek, nem? Meg Kengyekfutó is kidögölhetne az élők sorából, nem? Szegény plélifalkas..
@mamitirtok dr.: Görgetek itt visszafele, szóval;rendben, hogy viccösködünk itten a fűtőszálról, meg ilyesmiről. Veszem, nem gond. Csak én azé járok ide, hogy a kurva elektronyos mángorlókat elfelejtsem egy darabig! Na persze nem csak ezért. De semmi gond, a humor minden formája rendben!
Szakmailag a bajuszkötő primitív szerkezetnek minősül, ezért a hasonló fejlettségű háztartási akármiket, már nem javítják a szervizek. A Bajuszkefe és Bajuszkötő tröszt, mint egyedi forgalmazója ezen hatalmas népszerűségnek örvendő termékcsoportnak, üzletpolitikai megfontolásból, azonnal cserélik a meghibásodott darabokat. Ha esetleg nem teljes terjedelmében fedi a termék az általa hivatott területet éjszakára pofára szorítani, akkor számla ellenében azonnal cserélik. Ez Kövér Lászlóra nem vonatkozik, neki csak külön felelősségbiztosítás alapján vállalnak kockázatot a kórosan burjánzó partvisára.
Más:cities.blog.hu/2012/03/25/a_kozterek_prostitualasa?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_25&utm_campaign=index
"A névváltoztatás napján az egyik legnépszerűbb téma volt az új név, sorra jöttek a névadási ötletelések, így lett az Ibiza megállóból Seat Ibiza, az Avenida de Americából Avenida de American Express, a Principe Pióból Principe Pioneer....

Megkerestem a témában a magyar Samsungot, kíváncsian várom a véleményüket a témában, vajon lesz-e Déli Galaxy pályaudvar állomásunk ;)"

Borsodi homályos tér következik, végállomás, a metro nem épül tovább..
@mamitirtok dr.: metro épülés:))))))))))))))))))))) az évszázad vicce. itt akkor épül metró, ha felfofadunk néhány vakondokot..
@Knósszosz: zavart érzek az erőben! komplett kisregények tünnek el,leírom, mire a végére érek ,sehol az eleje
@dr glaci ph 5.5 D: Na innen a setét középkorból jelentem, hogy nekem meg nem is volt soha.

Valahogy nem láttam meg benne a kellő fantáziát. Egy gonddal kevesebb. De tengermély részvétem, ha ez ekkora tragédia!
@Penivaldes: Egér ás neked, ha kéred és megsimized a farkhincáját, nem?
Bolira is számíthatsz, érzem, ásásban legendás..
@dr glaci ph 5.5 D: Nem szeret téged valamiért ez a Kubatov bácsi. Vagy a szalonnamariska se. Ekkora tényező vagy, hogy rettegnek a kisregényeidtől???
@a szív fészkei: Nem vagy elég geocentrikus, ez a bajod! Nem újabb kütyü, hanem globális bolygóvédelmi funkció, szárítással egybekötve!
Mosógépre is mi szükség, ha közel a Csele-patak?:-P
@mamitirtok dr.:

Összedobjuk a pénzt egy Charlize Theron térre? :D
@Penivaldes: Homokos volt Kun és vitte magával a piperecuccait neszeszarban Trianonba? Mondasz valamit: hacsak azért nem húzták ilyen szemetül határainkat, mert kiderült, hogy nem francia szemfestéket és rúzst használt????
@mamitirtok dr.: Nálunk a Duna. Mosógépem önlebontó, már a második fedlapját kezdi - minden bekapcsolás, hőhatás és egyébtől mentesen - felolvasztani. Senki nem tudja magyarázatot, de a bolt nem hajlandó cserélni többet.
@mamitirtok dr.: Deákot hagyjátok, Kossuth tér átnevezhető.
@Penivaldes: A spejzig? Barlanglakásnál még megérteném, de ennyi fáradalmat csak megér(sz), nem?
@a szív fészkei: mér? múltkor láttam egy párt, nő és férfi és mindkettőnél kis táska volt.
@mamitirtok dr.: Az első három lemezük igen! Az jöhet! De most fogsz megutálni; ami utána jött, azokban már nem volt annyi spiritusz. Illetve dehogy, hülyeséget mondtam. Volt utána is sok jó dal, de az elmúlt pár évre visszatekintve, hááát.... Nekem az verte ki a biztosítékot, amikor Pataki elmennt cimbalommal a hóna alatt Fásy-mulatózni. Ha szereted a rock zenét (már pedig úgy tűnik igen), akkor minimum kellett egy kérdőjelnek megjelenni a szemedben. (milyen színű? - ez most mindegy, csak úgy bejött) Szóval Edda rendben, a szaros Tesla lemezjátszóm a "minden sarkon álltm már"- kislemeztől ment szarrá. Szerettem. De valami megváltozott, nem kellett volna.
@Knósszosz: látom, van benned Érzés!
www.youtube.com/watch?v=_hf-QeUxoL0

Ez mekkora szerelmetesszám volt, nem?
Nekem az, ifjonti hévem fokmérője..
@dr glaci ph 5.5 D: Na én nem is használok, mert anélkül is lekopik. Akár drága, akár óccó, nem tudom, mások hogy csinálják, hogy rajta marad napokig.

Sebészkezem lett - tövig nyírt, sima körmök. Mondom, valamit kitanulok, hisz ha a végzet szekerét megállítja a Vikibojt és fellendül az egészségügy, lesz rám kereslet.
@Penivaldes: Festhetsz Alkotmány-mázolmányokat, kapsz ihletet színre.
@Fabius:
A "Morokwar"-t már régen sem kedveltem, most már kifejezetten utálom. De egyik nagy dilemmám, hogy ki lehet(ne) a jó varázsló, és ki az aki meg is tudná védeni.
Itt már pátosztelt volt, de még ez is értékelhető, nem?
www.youtube.com/watch?v=mhhyeo3WspU&feature=related
Mennyit "lassúztam" erre is, hej!
@mamitirtok dr.: Beletrafáltál! Ez "ott" van! Na, most majd jönnek a "zudvarójjatok egynásnak" dumák. Mindegy, nem érdes! Te, Takáts Tomival hogy állsz? Nem blézerileg, blúzilag?
@a szív fészkei: És a Gellért-hegybe faragott fiktor-portréval? Láttad? Nem tom iderakni, kaptam én is. De, megtanátam:
subba.blog.hu/2012/02/12/latvanyterv_gellerthegy_1
@Knósszosz: "azé ez má valami, mi" -Hofi.
@mamitirtok dr.: Esmégegyszer; igen! Ez nagyon kurvalyóvót! Kár Patakijéé....
@Knósszosz: hiányzik a balta a hajválasztékából, így meg olyan snassz, van még ami hiányzik?

nagy ágyútalpas állami temetés?
@Knósszosz: És ez lehet, hamarost nem lesz vicc, a hálás Nemzet kővé merevíti pátoszát! (vagy falloszát, ez még kérdéses:-)
@a szív fészkei: temetkezési vállalatnál hullaelőkészítő, maszkírozás, kis szobrászat és kurva jól fizetnek, a kliens nyugodt, sohasem panaszkodik, hogy ne tépd a haját, meg tegyél több pirosat...hahahaha
@Knósszosz: miért nem az eredetit betonozzák oda meg nagy csavarokkal, hogy a szél le ne fújja
@mamitirtok dr.: Én nem is a Karthagóra gondoltam, hanem ami utána volt:
www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY
Nem mossuk le magunkról, hogy randizunk...
Mindegy, igaz. Itt!!!
@Knósszosz: Randizhatunk, de ki ki mással, jó?
Én csekkel szerettem volna, de inkasztrált!:-(
Takáts Tomi nálam továbbra is a Karthagóban volt fájin, azt jobban bírtam, bocs!
@Rodeo36: Bazmeg! Én szana-szét röhögöm magam, a kommentjeidtől! Sajátos a stílus, de ezért van rendben!! Lényegretörő, kendőzetlen. Bazz, sűrűbben!!!
..és, ha már himnuszozunk, akkor a Color, az eredeti! (innen is üdvözlöm Pázmándon Nagy Jenőt és Jenőnét:-)!
www.youtube.com/watch?v=ZzQUvgbSDIc
@mamitirtok dr.: Cö-cö... én nem felhívást nyomtam feléd. Mondtam, hogy ITT! Itt meg mé'ne? Nem szoktam nyomulni, már az is +tisztetetéss, hogy szoba állasz velem. Na! Ennyi elég, vagy még erőlködjek?
@Rodeo36: Egyrészt van nagy arcza, de ekkora tán mégsem, másrészt az igazi Jézus-hívek tán nem vennék szívesen (és itt és most nem a zsidókra gondoltam:-)!
@Knósszosz: Ne erőlködj, mert még megerőlteted magad és leszállnak a micsodáid, Viktor szintjére, vagyis a bányászbékájéra, akarom mondani..nyomd a vakert, ne siránkozz!:-)
@mamitirtok dr.: Nekem mondod? A Kathagóért elmentem Pécsre is. Ahogy most a Csapdáért is akárhová. Most nem köll messze menni; Április 14 (új) ZP. Tavaly a záróbulin is, meg most a nyitón is...ott! Te is rock csöcsön nevelkedtél, akkor ez nem utálatos: www.youtube.com/watch?v=ZV6MoA-N7Fk
Bocs, elfáradtam, tegnap fogfájás míán alig aludtam, így termeimbe vonulék, engedelmetekkel!
Jók ne legyetek, további kellemetes megzenésítését hőseinknek! (Győzőt ne kíméljétek, ha lehet:-)!
@Knósszosz: Ohohó, erre még válaszolék, ezzel:
www.youtube.com/watch?v=N_1Os798MWY&feature=related

Itt (is) a szöveg is fontos! Legközelebb folytatjuk, Vikidállal vagy néküle, vagy Pici útján, előre!
@mamitirtok dr.: Ha így folytatod, ma este nem alszol! Kurva jó!!!
Na, hagylak tipegni az ágyba. Jó éjt!
Egy youtube kommentelőtől idézet:
" Presser az előrelátó igazmondó juhász. "

És majd Viktor jön - Jó estét nyár, jó estét szerelem:
www.youtube.com/watch?v=FA4Ont4DD9E&feature=related
@Knósszosz: Jaj, ledőlne, nem bírná a nyomást szikla.
@Knósszosz: egy kíváncsi -aki máshonnan gyütt- kérdése: mi a lófaszt szerettek azon a rettenetes zajon amit rock zenének nevez a lexikon? ezek a zenék úgy születtek, hogy zenei analfabéták -mint fába szorúlt férgek- ki akarták fejezni azt amire a kutya segge sem vol5t kíváncsi- és ezért gitárzani kezdtek, tudnod kell a gitár azért maradt fenn, mer hordozható (a hedegő is de azt rögtön cigányosítják és Lavotta meg Szigeti és a többiek munkáit nem is ismerik) és bárhol pengethető, kibaszott szar üres harmóniákat tud vele csinálni, (persze ezt Nicanor Zabaleta-nak ne magyarázd) és ezért kurva unalmas és üres...nekem mint minden ilyen izé szubjektív

most próbálj meggyőzni...elvárom mert ti annyira oda vagytrok olyanért mint EDDA ami egy mezopotám eposz és semmi köze -ha más nem az, hogy valószínű skandálták- de egyébként ugyanolyan más nincs akkor ez is jó szerű izék a semmi kitöltésére, ha a semmit arréb rángattyuk akkor semmi sem marad

beszélj hosszan és részletesen kurva kíváncsi vagyok, őszintén
stop.hu/kulfold/vajon-orban-viktor-hol-el/1016412/

@Rodeo36: Azért ez így nagyon durva. Ha ez így volna, nem lenne ma is ott a rock, meg egyáltalán a populáris zene, ahol van. A csúcson, és nemcsak azért,mert rajtad kívül mindenki bunkó hülye.
Van annak is olyan kifejező ereje, vonzása és mélysége, mint a Bachodnak, csak máshogy, másként - amire te pont annyira nem vagy fogékony, mint én pl. Wagnerre. De nem mondom azt, hogy az milyen szar, csak engem nem rendít meg, mert mástól sírok, borzongok, őrülök meg.

Az, hogy levezeted matematikailag Bachot, Mozartot, bárkit, akit te arra érdemesnek ítélsz, nem jelenti azt, hogy ez mindenkinek nyilvánvaló és csak ez a művészet, semmi más, amiben esetleg te nem találsz fraktálokat, egyenleteket, végtelent.... A művészet - és nemcsak a zene, hanem minden - érzelemgenerálás, ez a fő funkciója, a katarzis: ha mindent elemzel, képletbe gyömöszölsz, szart se ér, még ha tökély is. Megérint-e valamit benned vagy sem, és az lehet egy utcai koldus szánalmas szájharmonikázása is. Ha elreptet a valóságtól kicsit, akkor ajándék.

És biza a rock milliárdokban pöckölt fel máig és szerintem mindörökre mindig valamit, mindegy, hogy mit tudtak szerinted zeneileg nyújtani. Vannak a gitáron olyan harmóniák, futamok, sírások és nevetések, hogy az ember bénultan ül és érzi a végtelent belőle. Akár egy dobból, bármiből. Megmozgat tíz- és százezreket egyszerre. Én voltam ilyen koncerteken és akkor ez nem szar, hidd el.

Az tény, hogy Pataky soha nem volt a szívem csücske, nekem az első kurvanagy ellenálósdijánál is hamisnak tűnt az egész pasi, ahogy a Color nekem túl nyálas volt. És ahogy Vikidálnál is éreztem valami hamisat - nem a hangjában - talán, mert elfogult vagyok, de én ott voltam a tiszta forrásnál, azoknál, akik mindent vállaltak az igaz kimondásáért. Ütést, elhallgattatást, rendőri vegzálást, soha rádióban nem játszást. Megalkuvást sem.

DE akinek ők - Pataky meg a többiek, akik nekem nem - a fiatalság, hát megértem, nem szólom le, csak röhej, hogy az idő mennyire visszaigazolt, kiből mi lett ugye... A nagy lázadó végig aljasul besúgott, a másik lázadónak megjátszott most is a diktátor talpát nyalja, a harmadik, A csótány miután kokettált a nyilasokkal, ma showbizniszben utazik, ami ellen annyira lázadt anno. Akiket én szerettem, azok nem árulták a fiatalkori magukat.

És Te utálhatod a Rollingot, a Beatlest és a többit, Hendrixet, bárkit, de ők igaziak voltak igenis - talán nem azzal a zenei ízléssel, ami neked számít, de azt fejezték ki, amit egy világ érzett artikulálatlanul de vadul és őszintén. Ne fikázd ezt az erőt, mert ez roppant sokat adott és segített. Szerintem szarabb lenne nélküle a világ. Aki ezt űzte és most beáll sokért eladni magát, ezt ezt kétszeresen árulja el.

Knósszosz meg a többi biztos mást írna erről, de én nem értem, te miért pocskondiázol mindent, ami neked nem fontos. Ebben orvbáni vagy: csak az az érték, amit te annak ismersz el. Miért nem lehet sokféle öröm az életben? Egy a lényeg: igaz legyen.

Edda dalok amúgy nem mezopotámiai hanem izlandi eredetűek, ill. norvég belőlük a legrégibb pár darab. Témájában a te kedvenc Wagnered germán pogány mitológiájához van köze.
@Rodeo36:

Az Edda sosem volt mezopotám eposz, cserébe a viking mitológia része, skandináv eposz igen.

Mellesleg számomra 1983.12.17-én, mikor a Miskolc Városi Sportcsarnokban a Búcsúkoncert végén Slamó a színpad szélén eltörte a gitárját, az Edda megszűnt létezni.
@Rodeo36: "EDDA ami egy mezopotám eposz"

ugye csak ittál? óészaki mitologikus és hősi énekek, ember:
vmek.oszk.hu/00300/00377/html/
@Rodeo36:

"zenei analfabéták -mint fába szorúlt férgek- ki akarták fejezni azt amire a kutya segge sem vol5t kíváncsi- és ezért gitárzani kezdtek, tudnod kell a gitár azért maradt fenn, mer hordozható (a hedegő is de azt rögtön cigányosítják és Lavotta meg Szigeti és a többiek munkáit nem is ismerik) és bárhol pengethető, kibaszott szar üres harmóniákat tud vele csinálni,"

Muhahah, ehhez vagy nagyon hülyének, vagy borzalmasan elfogultnak kell lenni.

www.youtube.com/watch?v=6w12AmqQuKY&feature=g-hist&context=G2a4f52cAHT29XYgAfAA

Szánjál a dologra 7 perecet az életedből, de ha ennyi nincs akkor csak a 3:30 - 5:30 közti részt hallgasd meg.
@Rodeo36: én értelek, de azért, ha tényleg érdekel a válasz a kérdésedre, nézd meg a „Kopasz kutya” c. filmet (r. Szomjas György)
@a szív fészkei: te most a mekit dícséred az égig? mert az amit te oda teszel ahová nem való az a mekivel azonos rangú táplálék...lehet ezt nyafogni, mert valaki nem beszél latinul akkor mindenki aki beszél az buzi meg zsidó meg libcsibolcsi és ami még befér a seggeden

ez a "művészet" ráült olyan rétegek üres lelkére amelykre a disznó visítása katarktikusan hat ha elég hangos lásd még vikidál gyula meg a pataky...

bizonyiccs lécci és ne gondold soha, ha engem lebaszol kurvára akkor már győztél a vitában, hozzál esztétikai érveket arról hajlandó vagyok dumcsizni
@Pantagruel: adj egy linket, de én megmaradok Szabolcsy Bencénél és Bárdos Lajosnál esetleg netántán Kodály Zoltánnál?

érvelj !!!!!!!!!!!!!!!!
@Pantagruel: @Fabius: most térdenállva kérek bocsánatot...EDDA ügyben, a lényeg persze, hogy egy eposz és nem más egyébként pusszantlak bennetelet...folytassátok -ugye milyen jó elkapni az ultipartner piros terített betlijét?
@a szív fészkei: túl vagyok egy fél üveg Calvados-on és egy üveg cubai añejo-n...de azért bírom, remélem elismeritek
@a szív fészkei:

"Oly korban éltem én e földön" , mikor a rákkendroll egyszerre volt szabadság, a lázadás, a rendszerrel szembenállás, a sorok közt olvasás, és az elfojtott indulatoktól felszabadítás jelképe.

A Hunyadi László nyitányának dúdolásával nem tudtam azonosulni, de Hobóval együtt ordítottam az Enyém, tiéd, miénket. Vagy, ha azt mondom Lakájdal, asszem neked sem kell ezt jobban körülmagyarázni. :-)
@Rodeo36:

Ugyan, ez inkább volt piros 20-100 ulti terített durtchmarsh elkapás :-D :-D
@Pantagruel: rengeteg dolgok vagynak az UNIVERSUM-ban és íme egy amelyben zokog és üvölt az előadó, ha láttad Mel Gibson vérrel áztatott és késsel hasogatott Jézus történetét (a történetnek semmi köze Jézushoz, EGY EMBER MEGKíNZÁSÁRÓL SZÓL AKI UNDOKSÁGBÓL, ALJASSÁGBÓL MEGALÁZNAK HALÁLOSAN MEGKíNOZNAK ÉS MÉG KI I9S RÖHÖGIK ÉS AMIKOR AZ AKI MINDEZT OKOZTA FELISMERI, NEM NYERT VELE SEMMIT, Ő UGYANAZ A SZAR GECI MARADT ÉS KÉTSÉGBEESIK) ÉS HALLGASD

NEM KELL EHHEZN ROCK RITMUS ÉS AZ AJTÓT KIRÚGNI, MINT TEGNAP MEGÁLLAPODTUNK A CIZELLÁLT DOLGOK SOKKAL JOBBAN FÁJNAK ÉS ERRŐL ÉRDEMES BESZÉLGETNI)

ITT AZ EMBER VÉGSŐ KÉTSÉGBEESÉSE VAN 1 MÁSODPERCCEL AZELŐTT, HOGY ÖNGYILKOS LESZ MERT EGY ROHADT GECI ÉS EZT TUGGYA, ÉS NEM TUD RAJTA VÁLTOZTATNI

www.youtube.com/watch?v=jh_1CKyZVSc&feature=related
@Fabius: olvasd amit @Pantagruelnek írtam és nincs rajtam mosoly
@Rodeo36: ja, láttam, laza popcorn movie, de legalább a náciknak is van mire verni: két órán keresztül élvezhetik, hogy kínoznak halálra egy zs-t
@Fabius: ez a gitár egyetemes mestere

www.youtube.com/watch?v=Fjv3troNnRk

ha valaki szétveri a gitárt és a dobhártyámat az miért ad többet...20/100 terített ulti és durchmarsch
@Rodeo36: Nem baszlak le, viszont te hihetetlenül intoleráns vagy. Ez téged szegényít, nekem nem célom meggyőzzelek arról, hogy mekkora zseniket dobsz ki az ablakon a sznobériáddal. Attól, hogy lemekizel műfajokat, nem lesznek azok kevesebbek. Nem kell mindenkinek latinul beszélni, örülj, ha ez a tudás a tiéd, de lenézni másokat a nem tudása miatt bunkóság, bocs. Tudsz tíz nyelvet és csak a saját hangot hallod belőle? Akkor mire mész velük?

Én nem vagyok a te zenei magas műveltséged birtokában, őszintén nem is érdekel, mert nem érintett meg annyira, hogy foglalkozzak vele. Ha úgy lett volna, ráfekszem. DE számomra érdektelen valahol - sok szép opera van, kiskoromban mindet meg is tanultam unalmamban a sztorija szerint, el is vitt apám, de a legtöbbet unom sajna és kész. Na van ez így és akkor lőjenek főbe? Egy beat- vagy jazzkoncerten viszont elérnek felkavaró érzések, élmények és az ad tízszer akkora mámort, mint esetleg Maria Callas adott volna. Aki géniusz de nekem jéghideg és megközelíthetetlen.

Meg máig az Imagine ad olyat, hogy szállok tőle, ha tízezerszer hallom, akkor annyiszor. Ha ettől lenézel, az a te bajod, nem az enyém. De se én, se Lennon nem leszünk ettől kevesebbek és mint már mondtam, leszarom az esztétikát, nekem a művészet érzelem elsősorban. Bár órákig bírnék neked elemezni mondjuk egy Lennon-verset. De minek, ha te meg ara vagy süket és érzéketlen?

Neked valami pluszt nyújt az, hogy áriázol Wagnerről, Bachról kiselőadást tartasz, hogy ezzel is folyton bizonyítsd, mekkora tudásod van, mennyivel felettünk/felettem állsz. Ezt anélkül is elhinném neked, hogy itt mindig oltogatsz másokat halál türelmetlenül és durván, ha nem a te ízlésedet támogatják. Te kiröhögsz minket az itteni életünkért, az ízlésünkért, de akkor mit vagy itt? Hogy mindig kiderüljön, te vagy az überalles? Miért van erre ennyire szükséged? Én be bírom ismerni, hogy komolyzenében nem vagyok otthon, kész. Neked mindig fölényesen kell nyerni? Nem értlek,csak sajnállak érte.

Tudod, én azokat tisztelem ájultan, akiknek van mire szerénynek lenniük és nem fikáznak folyton mást.

Kodálytól pedig hülyét kapok, bocs. És akkor mi van? Ő is megvolt nélkülem, én is nélküle. Helyette más adott élményt, és hadd döntsem el én azt, hogy azzal mire mentem. Hálistennek, hogy nem voltál soha kulturális döntéshozó helyzetben!
@Rodeo36:

Rajtam van mosoly. Mert mikor a te szádból hallom a "cizellált dolgok" -ra hivatkozást, eszembe jut a kemény és áldozatos közdelem a lámpavas emlegetés leszoktatásáról.

De eme remek szösszenetet is elteszem a "aki kivár, az bölcs" mindent vivő kártya mellé. :-)

Mellesleg láttam a Passiót, de a Jézus Krisztus Szupersztárt is. Nekem utóbbi jobban tetszett. De ízlésbeli különbségekről kinyilatkoztatást tenni szerintem hülyeség. Pláne, ha mindkettő remekmű a maga nemében.
@Fabius: 3:30-tól egy Bach zenekari suite van átírva fogpiszkálóra és söprűnyélre

sajnálom, ezek hanghatások amiket küldesz, de nekem nem mondanak semmit hacsak azt nem hogy le kell venni a hangerőt és keresni valami zenét...a 6-os villamos kanyarban vagy a 28-as az éles kanyarban csinált ilyen zenét ha minden körülmény összejött

és közben persze szól ez az izé...tényleg Bach suite átirat hahahahahaha és milyen szar átirat
@Rodeo36:

Most szarozzam le ahogy te szoktad, vagy ismerjem el, hogy tényleg jó, és ha neked ez tetszik, akkor hallgasd?
@Fabius: pontosan egyetértünk ízlések és pofonok...

ez most zaj és ordítás és bosszú meg ami belefér...más nyelven, ha beszéled a nyelvet

a zene egy emberi kommunikáció

www.youtube.com/watch?v=kRdzhpXfOJ4
@Rodeo36:

Gondoltam, hogy véletlenül sem az fog lejönni az egészből, hogy egy rákkendroll csibész is ismerheti Bachot, és a maga hangszerével egy rock koncerten el is játssza :-)))

Hangszeres virtuozitásról meg majd akkor vitázzunk, ha linkelsz nekem egy elcsellózott Van Halen szólót.
Igazából nem szeretnék érvelni a rockzene mellett, mert pontosan tudom, miről beszélsz. Számomra is elég fülsértő tud lenni. Shakuhachi - itt kezdődik és ér véget gyakran egy zenei napom. Azért megjegyezném, hogy a rock (és a pop) nem csak a zenéről szól, hanem a show-ról, a körítésről színpadon és azon kívül. A művészet lényegéből fakad, hogy bármi, amit megfelelően magas szinten művelünk művészetté nemesülhet. A rockzenészek között kimagasló lírikusokat találni. S persze nagyszerű hangokat. Montserrat Caballé is nyilván látott valamit Freddie Mercury művészetében, amikor duettalbumra adta a fejét, vagy Pavarotti, amikor énekelt a Queennel.
@Rodeo36:

Egyetértünk, a zene egy emberi kommunikáció. De akkor egyet kell értenünk abban is, hogy ilyen szempontból hótmindegy, rákkendrollról vagy operáról beszélünk. Mindkettőnek lehet üzenete, az már csak ízlés kérdése melyiket hallod meg szívesebben.
@Rodeo36: Egyetértek! :) Akkor most beszéljük meg, hogy ki vezényelte minden idők legjobb Aranhuezi concertóját! Természetesen Kazuhiro Koizumi. Vitának helye nincs. (Norbert Kraft gitározott.)

www.youtube.com/watch?v=kEfJDM-yhUI
@a szív fészkei: @ Fabiusz:
@Pantagruel
művészeteket megérteni az ugyanolyan megtanulható tudás mint a káposztástészta elkészítése, van aki nem tud soha életében káposztástésztát csinálni de attól még boldog ember lehet hacsak egy adott pillanatban meg nem világosodik neki a valódim káposztástészta igaz valósága és az tudás megtanulható

te nem kaptad meg mert nem adták akiknek ez dolguk lett volna és nem kerested mert nem tudtad mit keress

én nme minősítek semmit, befogadom vagy nem olyan mint a rossz pálesz vagy a jó pálesz nekem rossz neked jó és ezzel elválnak útjaink...ne4kem ez sokban van időben és pénzben de most megvan még egy nyelv a 8 mellé (10?)

beszélgess egyszer zenészekkel erről, akik tanultak zenét mint tudományt... te vagy zárt én meghallgattam és nem teccett pont sajnálom ti is ugyanúgy és nem mondok semmi mást, mint kimaradt életedből egy katharzys, örökre, kár
@Fabius: Elszállt amit írtam. Valami oka csak van annak, hogy mióta már ez a fiatalok zenéje és a legnagyobbak vénen is az élen vannak. Aki ezt nem érti, az nem érti - én hálás vagyok a sorsnak, hogy ezekkel élek egy időben. (nem Patakyra és a fentebbiekre gondoltam.) Abban igaza van, ez kommunikáció és ennél jobban embereket nem forrasztott egybe semmi, mint a rock, a beat. Ilyen hatással zene nem volt még ekkora tömegekre.

Hobo sajna nekem mindig egy másolat marad. Nem tudott annyira érdekelni, ahogy Cseh Tamás sem. Ott voltam a kezdeteiknél és nem nyűgöztek le, mert számomra elhomályosultak Baksa mellett. Se olyan elemntáris, pimasz humoruk, se olyan bátorságuk nem volt. Szerintem. És Baksa az maradt, aki volt - nem jattolt Orvbánnal, nem állt be mögé,nem adta el magát. Amit ma csinál - ill. 07-ben láttam - a vállalható és önmaga megőrzése.

Mindegy, erről nem vitázok, mindenkinek a maga ifjú őrülete a fontos és szép. De ezt a rodeoi felosztás nem értem. Igaz nekem nem kell piáznom ahhoz, hogy egy Zöld-sárgába beleérezzek mindent...
@Pantagruel: kár lenne kihagynod, már csak Knappertsbusch miatt sem dehát Ludwig az istennő

közben hallgatom amit mellékeltél

www.youtube.com/watch?v=4uxXp-A0YD8&feature=related
@Rodeo36:

Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk, és nem mindenkinek ugyanaz az élmény jelenti a katarzist. Olyan ez most, mintha én nyaggatnálak, hogy miért nem érzed te mittom a Hells bells riffjeit hallgatva.
@Fabius: egyszer hallottam a Bartók Rádión Apocalypticát (leadták a teljes Apocalyptica Plays Metallica by Four Cellos c. albumot), nagyon vicces volt, ahogy a műsorvezető felkonferálta: „A kompozíciók címei az elhangzás sorrendjében a következők: Enter Sandman / Lépj be, álomhozó; Welcome Home - Sanitarium ...” - el tudod képzelni. :)
@Rodeo36: Nem tudod, mi nekem a katarzis. Mi Fabiusnak a katarzis. Mi Pantagruelnek a katarzis. Miért neked kell ezt megmondani?Miért csak Wagner lehet a katarzis?

Én ott voltam olyan koncerten, ahol jazzzenészt kísértek komolyzenészek, egy amerikai szaxist. Figyeltem az arcukat, teljes elragadtatottságot láttam rajtuk, utána szétverték ők szinte a termet a lelkesedéstől. mindannyian nagyhírű magyar zenekar muzsikusai voltak. Vérprofik.

Beatles is játszott szimfónilusokkal már karrierje kezdetén, Freddy Mercury énekelt Monserrat Caballét-val.

Nem, Rodeo, rosszul tudod: nem egy, ezerféle katarzis van. Én a tiédet nem ismerem, te az enyémet, de ne mond meg, mi nekem a legtöbb. Petőfivel: "tán csodállak, ámde nem szeretlek, képzetem hegyvölgyedet nem járja." Na ez nekem Wagner pl. Elmagyarázhatják, nem kattan be az érzés. Más, populárisabb zenei nyelvet kaptam lánykoromtól, az is egy sokak által beszélt nyelv.
@a szív fészkei:

Egyetértünk. Legfeljebb Hobo dolgában nem. Szerintem nézz utána hogy és honnan indult a Kex, és ki írta például a Csillagok ne ragyogjatok-ot.
@a szív fészkei: ebben maradtunk, csak egy "féle" katharzys létezik, de hogy azt mi hozza valakiben létre az változik egyébként ez normális...engem csilliárd éve próbálnak meggyőzni arról, hogy...én azt elhagytam saját akaratomból és nem tudok visszatérni oda...sajnos vagy akármi...de ki fognak maradni dolgok az életemből ugyanúgy ahogy a tiétekből is...mindenkiéből

ez a végtelenség lényege is
@Pantagruel:

Közrádión mindig vicces az ilyen :-)) Ezektől jobban csak Juhász Előd felkonfjait bírtam a Zenebutikban :-)
@Rodeo36: Te mindig leírod, mikor mit hallgatsz és mit iszol hozzá. Minek ahhoz plusz mámor és lazítás? A zene simán nem részegít meg? Én bőgni, őrjöngeni tudnék sok-sok számon tökjózanon, eszembe se jut hozzávedelni és mégis olyan részegségbe tudnak hajszolni számok néha, hogy azt sem tudom, fiú avagy lány vagyok.

Rollingon 45 ezer ember - és nem volt piás senki csak egy merev részeget láttam, de az már az elejétől, nem is tudom, mit keresett ott totál kiütve - teljes elszálltságban leledzett csak pusztán a showtól. A hangoktól, az előadástól, a mindentől. (mert az opera is show, egy komolyzenei hangverseny is, nem?) Révületbe kerültünk - pedig 40 fok volt, míg az előző koncerten 95-ben meg hatalmas zuhé - mindenféle kábszer, pia nélkül. A zene volt a tudatmódosító, két órára olyat adott, hogy abból elélek. Miért nem érték ez?

Akinek meg az ilyesmit Bayreuth adja meg, az élvezze azt.
@Rodeo36:

Nem érdekes, ugrattalak. Viszont, hogy demonstráljam mennyire megfér egymással a komolyzene és a rákkendroll:

www.youtube.com/watch?v=JLgWizzXREY
@Rodeo36: ja, az csak véletlenül maradt benn, kerestem a megfelelőt, de nem találtam, bár az is NK.
@Pantagruel: röviden: minden megtanulható és csakis attól függ, hogy ki tanítja és hogyan a befogadó befogadja és amikor befogadta akkor benne teljesedik ki

a tudomány és a művészet közötti alapvető különbség az -amellett hogy teljesen azonosak- hogy az egyik intenzíven teljes a másik analítikusan teljes

és mind a kettőnek alapvető szerepe van a valóság megismerésében és elsajátításában valamint új valóság létr5ehozásában

(ezt Lukács-tól plagiztam de nem pontosan hahahahaha)
@Fabius: A Kexnek egész jó a Tiszta szívvelje.
@Fabius: egészségesebb Szabolcsy Bence de az Előd sem rossz...
@Fabius: Tudom. De akkor is ezt éreztem, nem tudtam Hoboval soha azonosulni, sajnálom. Valami eleve zavart benne és kész. Nem a külseje, nem a papája,nem.

@Rodeo36: Szerintem a katarzis: egy percre találkozni az istenivel, nem? Azért írták a görögök a drámáikat, játszották pánsípjaikon a dallamokat, táncolták az őrületbe hajló táncaikat, hogy ezt megízeljék. Az örökkévalósággal találkozást, amikor valamibe belepillanthatsz. Apollon a Napisten is volt. Belelépsz a fénybe egy regény, egy vers,egy előadás, egy dallam által - annyira elemezned se kell, mert az olyan, mint a lepke dörgölése, azzal megölöd.

De a recept erre mindenkinek más és más.És az érzés is kire hogy hat. De ha elvarázsolódsz, ez a művészet, és ha ezt valami eléri, akkor jogosultsága van. Mindent meg lehet tanulni, szerkeszteni, de a szikrát nem tudod bele lopni, ha az nincs meg. Az pedig ösztönös dolog.
Ebbe őrült bele Salieri. Hogy mindent tudott és mégse jutott semmire vele.
@Pantagruel: Egész jó????? :-) Rajnák elvtárs az Ifi Parkban majdnem megverte ezért Baksát, hogy képzeli, hogy ezt ott elénekli?
@Rodeo36: engem mindig érdekelt, hogy mit tartanak jónak mások. a rockzenét ahhoz képest, amit a magyar komolyzenének hív fülsértően primitívnek, harsánynak és tolakodónak találom, ugyanakkor, amikor angolul tanultam, a tanárom javasolta, hogy hallgassunk zenét, mert a fülbemászó dallamok és a szövegpanelek miatt könnyebben fogunk tanulni. Ebben láttam rációt, és elkezdtem dalszövegeket tanulni olyan előadóktól, akiket ajánlottak. Most lehet, hogy feleslegesen sorolom fel őket, de ezeket, akiket úgy ajánlottak, hogy a maguk nemében a legjobbak, stílusteremtőek, megkedveltem annyira, hogy átérezzem, miért lelkesülnek értük, illetve ezért a zenéért a rajongók: The Cure, Depeche Mode, Guns N' Roses, Metallica, és Cure- meg DM-koncertre még el is mentem, és jól éreztem magam. A Bikini Fagylalt című száma pedig feldob. :)
@a szív fészkei: most minden szurkapiszka mellett azt olvasom ki a SORAIDBÓL, HOGY KURVÁRA IDEGESíT hogy -az amit én Calvados-szal vagy anélkül- katarktikusnak tartok az nálad a hiányzó tantusz ami ilyeténképpen nem is tud leesni...és igazolod... én már csilliárdszor írtam neked, én nem akarlak meggyőzni semmiről és senki mást sem, én felmutatok: EIS és ha meglátod jó ha nem akkor annyi ez visszafelé is igaz, és én is bevallottam számtalanszor, hogy hiába próbálkozom olyan izék befogadásával amik nem férnek belém olyan, mintha megerőszakolnám magam és kurvára megbánom, hogy már megint elvesztegettem másodperceket az életemből

de ez mindenki másnál is így van

persze vannak akik a zajra mennek mint a légy a büdös lábra, és mert nem kell viselkedni

szúnyogok is körüllengik az éji lámpát nagy felhőben ez nekik a katharzys
@a szív fészkei: ez olyan, mint amikor a zsenit megdicsérik, hogy milyen okos, ő meg kikéri magának, hogy OKOS??!, 60 IQ-pontot kéne veszítenie ahhoz, hogy "okos"-nak nevezzék?
@Fabius: zenész szakemberrel beszélgetve jutottam arra a következményre, hogy új zenéhez új hangszerekre is szükség lenne és ma történelmi és több száz éves hangszereket nyűjük, és mai napiga CSÁSZÁRNŐ AZ ORGONA, az mindent tud amit valaha valaki le tudna írni a skálák végtelen variációkat adnak

ez a Deep purple is valami népi zene táncok a szabadban, körtánc nagyzenekarra és olyan harmóniák amelyek az európai fülnek furcsák, amíg nem kezdesz indiai vagy távolkeleti zenét hallgatni vagy arab zenét de ez messze vezetne mert valami más bennük...mi?
@Fabius: tényleg, az AC/DC is meggyőzött. azt hiszem, ha minden áron hangos zenét kéne hallgatnom, akkor ezt a bandát választanám.
@Pantagruel: ez az idegen nyelv tanulás egyik effektív módszere...ezért nem tudtam anno mert én nem bírtam Beatles-t hahahahaha és úntam a szövegüket...minő dolgok vagynak
@Rodeo36: ja, és rájöttem, hogy nagyon jól lehet az ilyesmivel csajozni. ha fejből lenyomsz egy Guns-számot, ott helyben bepisilnek. mintha egy tarisznyás bölcsész bigének fejből nyomnál Swinburne-t meg Juhász Gyulát. dark csajoknál ugyanez a Cure, a DM meg valami külön világ
@Pantagruel: a NASA-nak van egy programja, szabad!!! amiben a különböző bolygók, égitestek feltételezett hangzását komponálták meg a fizikai méréseik alapján, és meghallgathatóak...namost egyetlen Van halen, vagy Metálica vagy hasonló izé sincs benne, de fellelhetőek azösszes klasszikusok és a Deep puprple, meg hasonlók akik harmóniát teremtenek bármi legyen is az...a zene egy hatalmas mértani sorozat fraktálja a hangnemtől és az alkalmazott skáláktól függően (lásd ezt Phytagoras-nál) és az összhangzattan sohasem ad kakofóniát bármilyen furcsa is amit komponál a VILÁGEGYTEM HANGZIK ÉS A DIATÓNIKUS HANGRENDSZERBEN ez tudományos tény már több ezer éve és bizonyított

és az ember nem teremt zenét hanem felismeri, mert az van már akkor is volt amikor ember még nem
@Pantagruel: milyen jó műveltnek lenni, akinek van memóriája...te kis trubadúr
@Fabius: ami miatt nekem feláll a szőr a hátamon, hogy a Van Halen egy Bach Suite-et transformál azért, mert nincs saját invenciója, ha zenész lenne, akkor ha feladnak neki egy "témát" akkor arra abban a hangnemben és annak komplementereiben képesnek kell lennie alkotni ott és azonnal a Beethoven hegedűverseny kadenciája egy kézjel a partiturában, ott a karmester megáll és a hegedűs attól kezdve bemutatja hogy tud komponálni és hegedűlni, Bach egyetlen műve a Máthé Passió volt teljes partiturában leírva a többi a basszusokat és néhány bejegyzést tartalmazott a zenekar ott és akkor alkotta újra vagy meg amikor előadták és a klasszikusokig Haydn Mozart stb nem is volt szokás teljes partiturát adni a hzangnem és a ritmus meg néhány basszus...
valahogy így

www.youtube.com/watch?v=RWEfXEhwIok
@Rodeo36: erre csak idézhetnék, de inkább linkelek:

Okakura Kakudzó: TEÁSKÖNYV - A műélvezet:
terebess.hu/keletkultinfo/tea.html#5
@Pantagruel:

A DM-es csajoknak elég, ha ennyit idézel:

There was a time
When all on my mind was love
Now I find
That most of the time
Love's not enough
In itself

:-D
@Rodeo36:

Most tényleg emlékeztesselek a feldolgozás és művészi szabadság kifejezésekre?

Nem kell, hogy neked tetszen. Csak nézd el nekünk póroknak, ha értékeljük, és esetleg nézd el Eddie Van Halennek, hogy egy feldogozással fejezte ki tiszteletét.
@Pantagruel: akkor megértettél, ez a lényeg és az én tanítóim megalkuvás nélküliek mintahogy én magam is, a módszertan...hát igen...

majd neééz bele amit @Fabiusz-nak válaszolok
@Fabius: mindent és bármit...nekem -és elismerem kőfejűnek fogtok nevezni valamilyen jogon- ez a fajta izé üres marad, javaslom azt olvasd el amit Pantagruel belinkelt Okakura Kakuzo-tól...

nekem megmarad az a meggyőződésem, hogy ti valamiért lemaradtok arról az élményről, hogy a viharmadárral szálljatok 12000 méter magasban azért, hogy a fasori verebeket csodáljátok, erről a bibliában is van történet, a tékozló fiú aki egy tál lencséért a családi vagyont, minden kincsét odaadta, mert nem ismerte az értékeket

már írtam ma ugyanitt -nem voltál szíves rá reflektálni, miért?- meg lehet tanulni mindent és ti nem teszitek

a tojásból kibújó csirke -vagy bármely más madár- azt a lényt tartja anyjának, és fogja rajongva szeretni amelyiket először megpillant, ha a macskát látja meg akkor azt és ez az élménye nem fog sokáig tartani...

nehogy félreérts, én nem nézlek le sem el nem ítéllek benneteket azért mert ez jutott nektek és még szeretitek is, ez jogotok, de emlékeztetlek arra, hogy ez ugyanaz mint a narancsos hithűek vak hite, megtalálták az igaz utat és az igazságot magát már csak örökre hinni kell benne, tudniillik azt állítom, hogy az amit ti hisztek az az egésznek csak egy olyan kis töredéke ami az egésszel összevetve jelentéktelen

azaz egy egy elektront az UNIVERSUM-hoz magához hasonlítva mit ér az elektron? rengeteget, nélküle UNIVERSUM sincs de nem látni az UNIVERSUMOT az elektrontól???

kérdem én, nem érné meg nyíltabbnak lennetek és megtapasztalni az erdőt a cserje helyett

MOST AZT FOGOD MONDANI, HOGY EZT TE IS EL TUDOD MONDANI RÓLAM és akkor jobbikos vitákba bonyolódunk

légy maximalista és sohase állj meg a tanulás örök útján...remélem szívem csücske is elolvassa ugyanezt és megint jól lebasz...

pedig:

én azt állítom az egész ismeretében én már választottam és ti még nem ismeritek az egészet és anélkül választottatok, a krumplileves is lehet nagyon finom de csak azon élni?

remélem érted ....
@Fabius: megígérem, hogy én le fogom írni, bármilyen hosszú is lesz, de te le tudod írni mit és miért tartasz annyira nagynak ebben a Van Halen darabban (az átirattal nincs gondom, az jogos és mexokott több ezer éve) mesélj, nagyon kiváncsivá tettél, mi az élményed mikor ez a zene szól amit nekem belinkeltél Van Halen-től?
Jó kis poszt. Rövid, de velős. :)
höhö, epizód a múltból.
ülök a kokasülőn az erkelben, beülés tárgya az aida, főszerepben szirmay mártával, akit családi előítélet miatt nem is lett vóna szabad hallgatnom, mivel alaphelyzetben csak bőgni tud, tehén móggyára, ellenben se a scalára, se callasra nem futotta akkortájt (most se), ráadásul maratt a már említett kokasülő az erkelben. nu, mán ippeg kezdem megállapítani, hogy ez a márta nem is bőg annyira, mert például a múltkor is csakúgy búgta a szammertájmot (hush little baby!), amikor "deus ex machina" irtózatos lábszagot kezdek érzékelni, hát kérem szépen az előttem ülő műélvező rúgta le a cipellőjét a teljes elmélyültség jegyiben, osztán a piskótáit fölhejeszte az őelőtte lévő széksor hátujjára, szétterítette öliben a partitúrát és heves hadonászásba meg danolászásba kezdett. megvallom őszintén mégiscsak rámtört az ambivalencia szirmay márta produkcióját illetően, így asztán szeliden mekkopogtattam a hozzáértői vállat és közöltem vele, hogy készűjjön, mert radamesz románcánál le fogom rúgni a fejét. nos, azóta arra hagyatkozok, hogy katarzis akkor keletkezik bennem, amikor elbőgöm magam, ugyanis akkor bizonyára a taknyom-nyálam egybefolyik jegyében nem érzem a lábszagot. naprimér ippeg tennap este bőgtem el magam titokban, mer nésztem a forman féle amadeust (cca sokaccor) és csak most zuhant rám a requiem a maga valójában. persze nyugottan kijelenthetem aszt is, hogy vezér rénem csengettyű szavára is képes vagyok elájulni egy bali táncosnő kecsétől.
@hacsaturján: egy füstös blues-kocsmában ilyesmi fel sem tűnne.

most, hogy aludtam rá egyet, megállapítottam, hogy rock = dalszöveg (Forer-hatás, Forer effect) + előadásmód (pultos-lány szindróma, bartender syndrome) + erősítő a fizikai stimulációhoz (frekvencia, hertz, ilyesmik)
@Pantagruel:

mán hogy a pokolba ne lenne így! :))) hasonló alapokra helyezve eccer sikerült a komplett walpurgis éjt szanaszét röhögnöm.
@Rodeo36: Hiányzik, de adott mást a sors helyette. Te lábszagnak, légyzümögésnek, verébszarnak tartod, amit egy generáció, sőt már a harmadik generáció magáénak vall, nemcsak nyelvtanulásból, mintPantagruel, hanem életérzésből. Nem érted, nem is akarom magyarázni, de hogy sérted a többieket, akik nem Wagner csöcsén lógnak, az biztos. Most mondjam azt, hogy lehet, hogy Wagner nekem kimaradt - és sznobságból sem kellemkedek itt azzal, hogy értem és sokat ad - de nem rezonálok arra, ami egy Hitlerre volt jellemző, hiszen ő kattant erre a nagy germán mítikus izére rá egészen a világot tűzbe borító gyilkos őrületéig. Hogy Wagner káros is lehet fokozva egy olyan érzést, ami kezelhetetlenné tesz érzelmeket.

Nem biztos, hogy Fabius vagy én nem szállunk a sassal. Te gőgödben csak a te sasodat látod, pedig lehet sokféle. Azt is el bírom képzelni, hogy egy Mozart, Bach, Wagner, Liszt ma igenis egy csomó mai zenészt elismerne egyenrangúnak magával. Te hiszed a hitedet egyeduralkodóan magasabbrendűnek, nem mi. Mi épp elismerjük a sok virág szépségét, különbözőségének erejét.

Egyébként látszik, hogy te véres verejtékkel valóban megtanultad a zenét meg mindent, hog yigen művelt legyél. Grat. Fabiust is basztatod, hogy írja le Van Halent, ahogy te Bachot universumustul, matekostul.... De mi a picsáért kéne leírni? Épp azért zenél Van Halen, Hendrix, Clapton meg mindenki, hogy ne pont ne szavakkal hasson, hanem a tépett szólóival, a hihetetlen hangjaival, amikre egyszerűen nincs szó. Én dolgoztam szavakkal, kritikákat írtam, de van, amikor nagy büdös kuss van, nem kell méteres leírás, kisnagylopottdoktori, hanem a zsiger megrezdülése egy-egy hangnál, ami maga az orgazmus. Pia nélkül, tudományos fejetegés nélkül.

Ha ilyet nem érzel, te állandóan elemzel tételt, futamot, harmóniát, akkor te az eszeddel hallgatsz mindent, és mivel tudod, hogy Bachot ájultan kell imádni, mert ő a szférák tökélye, hát ájultan imádod. De érzed is belül, a gyomrod remegésén, hogy az? Mi - akik a rockot, beatet szeretjük - ezt tesszük, nem szavak, csak valami állati jó érzés önt el, hogy hoppácska: megérkeztünk valahová, ahol nagyon jó! Koncerten pláne együtt nagyon jó, tíz- és százezrek - bármilyen iskolai végzettséggel, korral, nemmel, nyelvvel - egyszerre UGYANAZT a dobbanást, remegést vagy bármit érzik. Egyszerre sírnak és nevetnek - ez tömegpszichózis, de simán kiváltja a rock. Ezért lett a világ leghatásosabb vallása valahol és aki ezt megcsalja, az a legnagyobb áruló. Persze simán lehet érezni, ki csinálja bizniszból és ki szívből. pl. Rollingék már ezer éve számolhatnák a vagyonukat, de ott őrülnek meg a színpadon majd hetven évesen.

Levonulok a terepről, nem akarok se összeveszni veled, se sértegetni senkit, nem érdemes. Én tudom, mit kaptam ettől a kultúrától - és mit kapok Mozarttól, mert engem ő szólít meg átmosva a lelkem, nem annyira Bach és pláne nem Wagner. Az édes Puccinit is szeretem, míg van, aki meg profi, mint mondjuk Rossini és nem okoz semmi de semmi különösebb érzést.

Hogy milyen hatása van a zsigeri élménynek azt mutatja Kálmán Imre Csárdáskirálynője. Leningrád úgy bírta kis az ostromot, hogy se enni, innivalójuk nem volt, de játszották az operettet és az elragadta az elcsigázott lakókat valahová meseországba, kibírhatóvá téve a poklot.

@hacsaturján: Szirmay nagy jazzénekesnő volt, én annak ismertem. Amadeus hihetetlen film, ezt csak Forman tudta így megcsinálni, mintha ismerte volna Szentkuthy regényét, aki pont ilyennek írta le Mozartot. Amúgy Erkelbe menés előtt lehet lábat mosni, sőt ajánlott. :-DDDDDDD
@Pantagruel: Hú de lenézőek vagytok! Nem, a csajok nem attól pisilnek be, hogy te miket nyomsz le fejből drága, hanem mert olyan hülyék, hogy ettől elhiszik, hogy érző lény vagy, aki nem csak dugni akarod őket! Mert mi, nőstényállatok szeretnénk a coitustól mást is kapni, mint gimnasztikát. És ha ilyeneket idéztek, akkor át tudtok sokakat verni a kölcsönbevett "nagy lelketekkel". Ha ezt ezért idézgetitek, gecik vagytok és kész. ami egyszer visszaüt, ha tíz oldalt is nyomtok le párás szemmel bugyilevarázslóan.

Ui. azért van olyan is, amikor falat kaparja egy fasz, mert kezd érezni valamit, ami több, mint a barlangos testeinek vérrel megtöltődése és nem tudja, nem meri megfogalmazni ilyen kis giccsekben, mert az olyan lányos, jujfúj, pasi így nem érezhet. És beledöglik a nagy mucsómacsóságába. Vagy jön a Carmen-effektus, hogy ki is lehet röhögni a hősszerelmest, ugye.
@a szív fészkei:

vegyes hasznosítású vót a márti, ellenben ismertem olyan fazont, aki minél többet mosta a lábát, annál büdösebb vót nekije, ígyhát a cipő viseletrül is lehetne sagát költeni edda alapon.:)))
@hacsaturján: Mondhatni vegyes tüzelésű... Na, az ecet elég jó szaggátló, de ha valaki ennyire büdösödik, akkor valami belső baja van, ami már nem vicc. Cipőt meg olyat kell venni - nix kínai kurvaszar műanyag - ami szellőzik pamutzoknival.

Edda dalokat mek.niif.hu/00300/00377/html/01.htm#cim1 egészítsd ki a Lábszag törpével, - felsorol benne csomót, egy ide vagy oda nem számít - most az uralkodik úgyis rajtunk basszus! Még aktuális is leszel.
@a szív fészkei: ebből ez a kedvencem, tudom fejből, de nem azért mondom :)

A dőre dúl-fúl,
magában, éjten-éjt,
mindenen elmélkedik;
és mire reggel lesz,
maga még roskatagabb,
minden marad a régiben.
@a szív fészkei:

a márti tüzelési szokásairul nem rendelkezek informácijóval, viszont az ecetes lábszagot se bírnám kultiválni, horribile dictu, a rohatt alma se képes inspirálni, ellenben a szárított rénszarvas trágya égetése űzi a szúnyogokat.
@Pantagruel: Ezzel hátha magáról Orvbánról varázslod le a bugyingót. :-DDD
@hacsaturján: :-DDD Pedig már schilleres magasságokban szárnyalsz.
@Rodeo36:

"nekem megmarad az a meggyőződésem, hogy ti valamiért lemaradtok arról az élményről"

De ez csak a te meggyőződésed, és nem a valóság. A valóságban egy perc alatt tudtam neked linkelni olyan gitárszólót, ahol a művész klasszikus darabot dolgozott fel, játszott el. Felismertem, mert hiteddel ellentétben nem maradtam le arról sem, és ahogy te is az egész ismeretében választottam magamnak kedvencet.

Ez nem fér a fejedbe.
@Rodeo36:

Nem magyarázok, rád bízom mit sikerül önállóan megérteni. Annyit segítek, a szövegre kell figyelni. Nagyon.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vtu8OyWalj0#!

Amúgy is klippremier van ma.
@a szív fészkei:
" De érzed is belül, a gyomrod remegésén, hogy az? Mi - akik a rockot, beatet szeretjük - ezt tesszük, nem szavak, csak valami állati jó érzés önt el, hogy hoppácska: megérkeztünk valahová, ahol nagyon jó!"
Nagyon tetszik az érvelésed, sok kedvencem közül az egyik a gitár:
www.youtube.com/watch?v=D3-TgDjcBL0

Sohasem leszek olyan művelt , okos , 10 nyelven beszélő, mint Rodeo36, -de azt nagyképűség kijelenteni bárkinek, hogy "ismerem az egészt".
Olyan ember még nem született.
Legfeljebb törekszem az "egész megismerésére", - csak a rendelkezésre álló időnk a véges egész.
@a szív fészkei: Ahá, köszönöm a helyreigazítást! Jó tudni. Ezt feltétlenül megjegyzem. Én ugyan csak egy sört akartam... de hát van, hogy félreértjük egymást. „What we've got here is failure to communicate - ahogy Axl Rose mondaná Paul Newman után (Blincs és mosoly, Cool Hand Luke) szabadon :)
@a szív fészkei: ez szuper volt, de még így is sikerült kiakasztanod. azt akarod mondani, hogy Rossini A sevillai borbélyének nyitánya nem okoz semmi de semmi különösebb érzést? a hajamat tépem! :)
@Silverhaar: Kösz!

Rodeo szereti a voodoot , Hendrix is: www.youtube.com/watch?v=u2Gwp9qkoAQ&feature=related

Én m ettől fekszem ki, imádom ezt a számot: www.youtube.com/watch?v=uagOWNwDfLI&feature=related

Most vagy rezonál erre valaki, vagy nem. De hogy légyzümmögés és értéktelen szar lenne????
@Pantagruel: Mit csináljak? Attól, hogy tudom, valami jó, mesteri, nagyszerű, utolérhetetlen, stb. még ösztönösen lehet, hogy nem mozgat meg semmit bennem. Ha így vagyok összerakva, mit hazudjak mást?

Tudom, illene azt mondani, hogy de alélok tőle, hogyne, csakis ettől. De itt hazudozzak, csak, hogy többnek látszódjam?
@a szív fészkei: háháháátt. nem találok szavakat. megyek és leiszom magam Tankcsapdára.
@a szív fészkei:

Nem mondjátok komolyan, hogy a zenei ízlésétől látszik valaki többnek vagy kevesebbnek...

Pedig:

Hova tart mondd csak a Világ, mi?
A fele semmi de a fele valami és
Az a fele olyan dolgokkal van tele
Amire itt mindenki kíváncsi...
@a szív fészkei: hát, fennmaradt egy anekdota a Brit Gyarmatbirodalom idejéből egy indiai uralkodóról, aki műkedvelő zenész és muzsikusok pártfogójának hírében állt, ezért amikor Angliába látogatott, meghívták az operába. A maharadzsa eleinte még jókedvű volt, a darabot azonban már kő-merev arccal hallgatta végig. Mikor az előadás után kérdezték, no, mi a véleménye, fellelkesült: „Fantasztikus!” - nyilatkozta - „Az a sok-sok csodálatos hangszer...! Hú, micsoda összhangzat...! Csak aztán bejött az a frakkos fickó, elkezdett hadonászni a pálcájával, és tönkretette az egészet. :(”

(A poén - ha vki nem értené: a maharadzsának addig tetszett az előadás, amíg a zenészek hangoltak.)

Szóval: ízlések és pofonok. Hortobágyi László (el-horto) tud erről rengeteget beszélni, csak ő meg gi-gá-szi mennyiségű bullshittel dolgozik, amikor beszél - a zenéje sokkal meggyőzőbb.

www.daath.hu/incoming/el-horto-alien-radio.htm
süti beállítások módosítása