Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.21. 05:27 Fabius

Velencei Bizottság: neszójábe!

Címkék: fidesz igazságügyi reform országgyűlési törvény

Tisztelt Velencei Bizottság, rajongott Felebarátaink!

Kormányom meghajolt véleményetek előtt, ezért munkatársaim ínhüvelygyulladást kockáztató sebességgel írják át a kritizált törvényeinket. De bennem csak megpödörte bajszát az eldugott fotelkuruc, úgyhogy megkérdem: mivamivamiva? Szerintem ti el sem olvastátok az egészet, ha mégis akkor nem láttátok meg benne a praktikumot, a kellemet és magyarosch bájt. Jól figyeljetek, lassan írom, mert tudom lassan olvastok, és bemutatom a mi igazságszolgáltatásunk rendszerét a maga pőre valójában.

Szerintem vegyünk egy példát a múltból, idézzük ide a médiatörvényben megbúvó apokalipszis lehetőségére fittyet hányó indexes parlamenti tudósítók ügyét, és nézzük ezen keresztül a vívmányainkat. Először is szögezzük le, hogy a vidámság és nótázás, a demokráciának dalocskával boldog karácsonyt kívángatás nem csak MocosBajusz házelnök szerint mérhetetlen pofátlanság a sajtószabadság jegyében, hanem szerintetek is, ugye? Ne keverjük már szándékosan fatorlaszt a latorfasszal. Legyen csend, rend és munkásőrség, akarom mondani Országgyűlési Őrség, felszerelve viperától bilincsig minden földi jóval. Aztán, ha legközelebb ezek az elemek megvalósítják a "danolászós vircsaft" tényállását, - ha nem jogi tényállás még, két perc alatt megoldjuk okosba' - akkor ne úszhassák meg egy kitiltással, és ne kerülhessenek vissza a nemzet szívébe két óra koplalás után.

Egy ilyen ügy szankcionálása vádemeléstől a példás büntetésig néhány óra alatt lebonyolítható a nerkompatibilis igazságszolgáltatásunkban. A Kövér Fiúk sikeres elfogás után átadják a pernahajdereket a rendőrségnek. A Gyorskocsi utcában már készen várja őket a vádirattal SherlockPolt, és a Déli pályaudvarig tartó néhány perces autóút alatt eldönti, melyik bíróságon kívánja tárgyalni az ügyet. Amennyiben a jövőben bevezetni, és a kiemelt ügyekben használni is kívánt Nemzeti Mobilbíróságra esik a választása, a Baracskáig tartó vonatúton maga a tárgyalás és az ítélethozatal is megvalósítható, fitt és fiatalos, az utazást jól toleráló, Szájerné Tündi által gondosan megválogatott bírókkal. Nem is értem mi kifogásolni való van ebben? Hisz a rendszer egyszerre gyors, példás és költséghatékony. Ráadásul világosan megindokoltam azt is, hogy miért van szükség a bírói kar korai nyugdíjazására. Akkor? Gondoljatok szépen arra, hogy a Hősök terén alakzatban ücsörgő gárdistákat is ezzel a módszerrel fogjuk elintézni, ha valamelyik megszólal, hogy hideg a flaszter, vagy magáról megfeledkezve eldúdolja a Himnuszt. Szabad szemmel is jól látható, hogy nincs itt semmi kettős mérce. Aki ezt nem ismeri el, az a Magyarországot érő globális ballib médiatámadást, - kuss, mondom, minden kritika csak ballib lehet!! , amúgy is rajta van Gyurcsány fizetési listáján, esetleg keresztapja személyesen a Kónbendit - és a Rettegett Fotelnácik erősödését egyszerre támogatja! Ezen kívül cáfolni szeretném az elterjedt badarságot, hogy MorcosBajusz házelnök úrnak akasztófahurok volt a jele az óvodában, mert villamosszék villásdugó volt.

Ne nézzetek már ilyen bárgyún, mint egyszeri Marco Polo a mongol papírpénzre, hanem vegyétek végre észre: ti is egy történelmi lehetőség kapujában álltok, a szemetek előtt cseperedik fel Kelet-Európa Kubiláj kánja, aki maga a haladás, a vívmány és újszerűség. Ma ismét csatába indul megvédeni magát a ballib hordák támadásaitól, ahogy ismerem sikerrel bekunyizza magát az EP mai ülésére, úgyhogy ha nem akartok szembenézni habzószájú valójával, akkor megkímélitek attól a vesszőfutástól amiben ilyenkor általában része van.

Kelt: az Úr második uralkodásának második évében, a szopóroller havának huszonegyedik napján.

Csókpuszi,

Nebáncsics Tibor, Magyarország elsőszámú Pótviktora.



 

644 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr854329793

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:43

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Ilyenek vagyunk? Tényleg? 2012.03.21. 09:33:05

Milyenek vagyunk, mi magyarok? Ha kívülről látnak minket, vajon szimpatikus országnak a szimpatikus népe vagyunk, csikós, gulyás, gyógyfürdő, vagy csak egy - enyhén szólva - érdekes kis nép valahol Európa perifériáján, ahol szabad a pálinka- és sörfő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudja már valaki ki lesz a vérbíró?
A pestieknek nem lehetne csinálni esetleg mobilmetro törvényszéket, halmazati büntetésként kocsifüstöléssel és kényszer èves bérlet vásárlással? ;)
Fabius, még a tegnapi poszthoz egy kommentben írtad, hogy Kövér magáncsendőrsége csak a házon belül működhet, csak ott vegzálhatja a képviselőket. Ez nem igaz:
"Az országgyűlési őr jogai között szerepel egyebek mellett, hogy „magánlakásban és közterületnek nem minősülő egyéb helyen intézkedhet, képfelvételt, illetve hangfelvételt, továbbá kép- és hangfelvételt készíthet”."
index.hu/belfold/2012/03/14/nem_lesz_frakcioja_a_gyurcsany-partnak
Mivel nincs meghatározva, hogy kiknek a magánlakásában intézkedhetnek, lehet, hogy bárkiében, nemcsak a képviselőékbe.
Az egész már tényleg teljesen abszurd, mi épül itt??????
@Dinkainka: A jelszó - Kecskemét -.
Ott hínak bármit bűnszövetkezetben elkövetésnek.

Ketten táncoltak bazmeg ?
Akkor előre kitervelt, bűnszövetkezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó, aljas indokból...közösségellenes izgatás.

Orgoványi buckát az ilyeneknek.
@aritus: Ez a lehallgatós Kövér hadtest egy erőszakszervezet

ügynökökkel.

Majd bevetik őket az értelmiségi belügy ellen.

Mert ügynökügy nincs.
Azért megnéztem volna, hogy képileg mi rejlik a Kövér Laca munkásőrparancsnok - témában.
@aritus:
Egy nagyon csúnya vicc, amit a Kövér féle gárda felállítása elôre vetít. Pártmagáhadseregek
@Dinkainka: Az még kérdéses, de Torgyán Józsefet akarják visszahívni mellém fogalmazónak. Neki már van rutinja ebben.
@aritus: Arra a kérdésedre, hogy mi épül itt, csak annyit tudok mondani, hogy egy klinikai eset zsebdiktátor totális diktatúrája. Morcos Bajusz magánhadserege is pontosan beleillik ebbe a képbe.
Én csak a Nézőpont Intézet kutatásait nem értem, ha ennyien szeretik a Bonsai Ducét, és ennyien értenek egyet az általa vitt irányvonallal, akkor mitől félnek?
Ha nem szabályozták volna pontosan mi történjen akkor, ha Polt az egyik bíróságot jelöli meg tárgyalásra, Handó meg egy másikat, akkor lenne egy ötletem.
Írjanak ki tendert a két bíróság között és az nyerjen, aki több évet ígér a gyanusítottnak.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Már tegnap belinkeltem, de megteszem ismét:
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/20/Nepszeruek_Orban_Viktor_uzenetei_es_szexual_ZB0NLA
"Hímzett falvédők népi jókívánságait "megkutatni", általános igazságokról tendenciózus attitűd-kérdéseket feltenni, majd az eredmény kalapáccsal ráverni az előre elkészített mintára, jó nagy blőd számokat Orbán mögé vetíteni, 89 százalékos (!) támogatást vizionálni, az már majdnem a fenti kategóriákba tartozik. Most megint ez történt."
Egy manipulatív szar az egész, olyan kérdéseket tettek fel, amire épeszű ember csak igent mondhat, majd ebből hozták ki, hogy a megkérdezettek 89%-a Orbánt támogatja.
Pl:""A Nemzeti Bank csak akkor független, ha meg tudja védeni a magyar gazdaságot az idegen érdekektől" - 89 százalék "inkább egyetért". Csoda, hogy nem lett száz százalék az egyetértők aránya, hiszen ki az a hülye, aki egy idegen érdekek által túszul ejtett országban független jegybanki működést feltételez? De ez nem "Orbán Viktor üzenete", hanem a józan észé. Vagy ismerünk olyan pártot, amelyik szerint az MNB akkor független, ha nem tudja megvédeni a magyar gazdaságot?"
Bolsevikjaink új síkra helyezik a Harc-ot. Ha a gazdaság rendbetételére fele ennyi energiát szánnának, elôrébb lennénk. Egyre inkább Weimar sejlik fel. Sok agyamputált baromnak ha ez rendjén van, akkor lehet, hogy nem értik a világot?
A legdurvább, hogy németeknél már nem szörnyûlködnek rajtunk. Nem. Már szánakoznak!
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Azonkívül ez egy öngerjesztő, pozitiv visszacsatolással működő rendszer. Ha teljhatalomat akarok, akkor MINDEN veszélyeztetheti, még a májusi orgonavirágzás is. Minden önkényúr előbb-utóbb paranoiás lesz, és a rendszerműködtetők kiszolgálják ezt a paranoiát, mert tudják, hogy a forradalom a saját gyermekeit is felfalja. Hát nem szeretnék, ha pont őket falná fel. Tehát kiszolgálnak, szopnak, nyalnak. Persze ezzel nem kerülhetik el sorsukat, csak azt hiszik.
Aggodalomra semmi ok. Igaz, már nincs pártatlan igazságszolgáltatás, nincs már plurális média, a közmédiát a hatalom kézivezérli. Igaz, hogy mindent elleptek a titkosügynökök, minden állami poszton páttagkönyves megbízható emberek ülnek, minden automóm szervezetet felszámoltak és az is igaz, hogy mindenkiről listát vezetnek és annak alapján kiméletlenül kicsinálnak. Igaz, hogy már a magánélet sem szent, gyerekeinket túl közel engedik a papokhoz, beleszólnak abba, hogy otthon mit csináljunk. Cégeinket ellehetetlenítik, minden önálló tevékenység szabálysértésnek minősül.

Ez mind igaz, de még demokrácia van!
@aritus: A kérdés az, hogy a Nemzeti Bank aranytartaléka maradjon-e ott, vagy vigye Viktor az Orbán ?
@Dr. Boli Ch.T: de a gazdaság kurvára nem érdekli őket és nem is értenek hozzá. Egy dolog érdekli őket, hogy kontroll nélkül csinalhassanak bármit. A gazdasághoz annyi közük van, hogy Magyarország költségvetését a saját konyhapénzüknek tekintik, oszt jónapot.
@Dr. simonmondja.: a válasz természetesen az, hogy vigye Orbán, nála sokkal jobb helyen van. Meg a családnál, haveroknál, üzletfeleknél. Vagy te nem így gondolod?!
@aritus: Elég lett volna egy kérdés is:
Szeretné-e, hogy Magyarország egy feketelyuk legyen a térképen?
@aritus: A jobbos kurzus vége úgyis az szokott lenni, amikor elindul az Aranyvonat.

Talán ezért folytatják '44-től a történelmet.
Hogy legyen pár hónap a pakolásra.
@aritus:
Hogy mi épül itt?
Az új magyar fasizmus.

@nu pagagyí:
Az egész világ aztat mondja:IGEN!
Az én ismerettségi körömben is vannak ilyee agyhalottak. Szerintük a Bonsai Duce egy szentember. Bármit is tesz, vagy mond, az úgy van. Még a saját zsebe sem győzi meg, hogy a 16%-os adóval ő személy szerint szarabbul járt. Ha a Bonsai Duce és Kusza Szem azt mondta, hogy senki sem járhat rosszabbul az új adórendszerrel, akkor az úgy van.
Sajnos ez az ország menthetetlen. Itt az emberek egy részén már végrehajtották az önkéntes lobotómiát. A maradékon, beleértve minket is majd erőszakkal fogják elvégezni. Ezért van szükség a különböző magánhadseregekre, mint a TEK vagy Morcos Bajusz parlamenti szabadcsapatára. Rákosi büszke lehet a fijjúgra. A legsötétebb korszaka jön vissza.
@Dr. simonmondja.: az mnb malacperselyén kívül már nincs sok pakolni valójuk a vonatra. a mükincsekkel nem törődnek, az nem az ö világuk.
más: ha kisbetűvel írom a viktort, akkor el fognak vinni, mert zárt térben izgatok?
jóreggelitdoktorok
@aritus: Most még csak 89% ért egyet, jövőre már a zemberek 95%-a. És 2014-ben a zemberek 99,8%-a Bonsai Ducéra fog szavazni. Meglátod, legyőzzük még Észak Koreát is a demokráciában.
Kövélt megkultítottad egy "r"-rel.
Főbenjáró bűn, hogy meled ezt cselekedni a NEL-lel?
@dr glaci ph 5.5 D: A TEK már a spájzban van, úgyhogy ha jót akarsz magadnak, nem szentségteleníted meg a Bonsai Duce nevét azzal, hogy kisbetűvel írod. Különben veled fogják újranyitni a recski tábort.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Mikor először olvastam a hírt, hogy 89% támogatja Orbánt, nekem is az jutott eszembe, hogy ha a nézőpont hív fel, lehet én se mondok mást (de, mert nekem nem kell félnem, van egy jól kereső férjem, aki egy amcsi cégnél dolgozik, tehát tőlük független), mert tel.szám alapján könnyű beazonosítani a válaszadót. És már fortélyos félelem igazgat.
Aztán elolvastam a hírszerzős cikket, benne a kérdéseket, és akkor láttam, hogy ezek mennyire hülyék, kisstílüek. Olyan kérdéseket tettek fel, amire épeszű ember igennel felel, majd ezt a nézőpont hozzákapcsolta Orbánhoz, és lám, máris megvan az eredmény:89% támogatja őt.
Egy kis életkép ahhoz, hogy a saját konyhapénzüknek tekintik az ország pénzét.
Emlékeztek még a Kerényi féle gyönyörű festményekre, amik az Orbán rendszer ideológiai és isteni megalapozását voltak hivatva szolgálni?
Na, Kerényi jókedvűen mesélte, már nem emlékszem hol olvastam, hogy Anikó asszony tréfásan megfenyegette, hogy a festményeken nem szerepelhet az ő drága férjecskéje.
Végül is bagatell 20 milla körüli közpénzről volt szó, de mégis, tökéletesen illusztrálta, hogy hogyan tekintenek az országra, magukra, a szerepükre.
@aritus: Nekik nem kell más. Majd 2014-ig meghoznak olyan sarkalatos törvényt miszerint a szavazást előzetes regisztrációhoz kötik, és csak az élhet szavazati jogával, aki rájuk szavaz. És voilá, már meg is lesz a 99,8%-os szavazati arány.
És Észak Koreát is legyőzték.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: már nem é-korea az irány, hanem albánia, le vagy maradva egy brossúrával:))
@aritus:
A Lenin-fiúk után lesznek Kövér-fiúk? :))
Igaz, kicsit hülyén hangzik, de aki röhögni mer, azt elviszik!
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: A titkosszolgálat már vizsgálja, kik lehetnek a 11%-ot kitevő hazaárulók. Jobb, ha önként feladod magad!
Egyébként vissza a poszthoz:
Én már azt is tendenciózusnak gondolom, hogy az index ezt a hírt (Kövér magáncsendőrsége) azzal a címmel hozta le, hogy lex Gyurcsány. Mivel engem már kurvára nem érdekel Gyurcsány, és felteszem sokan vagyunk így, el se olvastam a hírt. Ha simonmondja nem hívja fel a figyelmet arra, hogy a lex Gyurcsányon kívül még mi is van ebben a tv tervezetben, lehet, sose értesülök róla.
@Dr. Boli Ch.T: nem hangzik hülyén. Állítólag Kövér nagypapája lenin fiú volt. Én utálom az ilyen apák és fiúk dolgot, de ebben az esetben, mint családi minta, nagyon jó követőre talált a kisunokában:((
@dr glaci ph 5.5 D: Sok kő van arra, bányászhatod és törheted kedvedre. Ellátást is fogsz kapni, igaz nem sokat, nehogy elhízz. Ők így fognak vigyázni az egészségedre. De érted fogják tenni elvtárs, nem ellened.
@nu pagagyí: "Ez mind igaz,de még demokrácia van!"
Szeretném elhomályosítani a túlzott optimizmusát.Forradalom idején,a demokrácia is szünetel!
@aritus:
A vér... A vér nem válik vízzé!
Komcsi kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
Csúnya vége lesz ennek az egésznek. Ha békésen, akkor pedig ki lesz fosztva az elvtársak által az ország.
Jövőképről és az ország majdani helyzetéről írtam nemrég, hogy 8. osztályosoknál csináltak felmérést, hogy ki, hol, mit akar majd csinál, élni. 28 fős osztályból 1, azaz egy gyerek sem volt, aki itt akar majdan élni és dolgozni! Ez azért mindent elárul, pedig mi a nyugati határszél vagyunk...
@aritus: Mert a fidesznek nem csak salátatörvénye van már,
hanem salátahírei is vannak.

Fognak egy tehenészeti szakcikket, és beleírják az ötödik oldalon, hogy Kövér Laca pallosjogot kap.

Ennyire szabad a sajtó.
Minden meg van írva, csak keresni kell.
@Dr. Boli Ch.T: Gondolom főleg azért döntenek úgy, mert onnan már könnyű lelécelni. Egyébként bennünk is megfordult, már, hogy egyszer lelépünk.
-no komment-

2012. március 21., szerda 6:09 (NAPI)
Ezoterikus álmokkal és reálgazdasági elemzéssel is foglalkozik Matolcsy tervhivatala

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezoterikus_almokkal_es_realgazdasagi_elemzessel_is_foglalkozik_matolcsy_tervhivatala.513853.html
@Penivaldes: és ki nem, sajnos a 8 éves fiam is ezt mondja, na ez itt a gáz, és nem kicsit....
@aritus: egyébként, ha van a fidesz képviselőkben elemi életösztön, nem szavazzák meg a Kövér magáncsendőrségét, mert azt először biztos, hogy az elégedetlenkedő fideszes képviselők ellen fogják bevetni.
na és még ez is alkot majd:

hirdetésIsmét trükközött egyet a kormány
2012. március 20. | 16:45

Tíz év után újabb központi béremelést hajt végre a kormány az egészségügyben, ami összesen 30 milliárd forintos többletkiadást jelent az állami költségvetésnek az idei évben. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szerint "a rendelkezésre álló források terhére valósul meg" a mostani bérfejlesztés, a részletek azonban nem éppen ezt mutatják. A plusz kiadás fedezetének fele ugyanis a népegészségügyi termékadóból érkezik a kormány kommunikációja szerint, ez viszont nem plusz bevétel, hiszen már eleve szerepel a költségvetésben. Vagyis a kormány a többletkiadás egy részét fiktív bevételből "fedezi".

www.portfolio.hu/gazdasag/egeszsegugy/ismet_trukkozott_egyet_a_kormany.164504.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: volt már ilyen: kormányzati jósda, csak asszem az nem közpénzen futott, a Szilvásy bolond testvére csinálta.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: ez jó a kormánynak, mert így elmegy mindenki aki nem hisz vakon a NER és Kusza Szem tekintetében.
@aritus: Dehát saját maguk szavazták meg a saját otthonaikban a házkutatást és a lehallgatást,
meg akár a hálószobai kis képfelvételeket is.

Frankón minderre lehetősége van Kövér ügynökségének.
@Penivaldes: jó kis anyag fog akkor itt maradni, herék és a királynő, milyen gyorsan fognak éhenhalni?
nem lesz ennek jó vége... heppienddel kezdődött, de nem azzal végződik...
@aritus: Ez még viccnek is rossz....
@Dr. Boli Ch.T: Akkor te is bármikor átruccanhatsz a túloldalra és nem jössz vissza?!
recsken fogják megteremteni az 1.000.000 munkahelyet
@dr lecsekkoltam:
Csóóóók! :))
Randa kitartó vagyok! Ha bevágom a durcit, akkor meg 10 perc Nickelsdorf... De ha nem kényszerítik rá az embert, akkor maradnék. A lányom 14 évesen már jelezte, hogy ő nem. Látja, olvassa a külföldi oldalakat, nem kér ebből a tipródásból, ebből a pofátlan és szemérmetlen országból. Látja, hogy hogyan élnek azok, akik csak takarítani járnak ki Ausztriába, 8 általánossal. Látja, hogyan élnek azok, akik itt güriznek 10-12 órákat, felsőfokú végzettséggel, diplomával. Nem hülye ő sem!
Nem akar a mindennapi mókuskerékben kavarni. Most megy közép iskolába, németet 8, angolt 4 éve tanul, esze tengernyi, kicsit a seggét kell rugdosni, hogy meg legyen a motivációja. A felsőfokú tanulmányait már most mondja, hogy nem biztos, hogy itt akarja megkezdeni...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Reggel hallgattam a hírekben. Jót nevettem. Ígérettel már tele a padlás. Időre játszanak, mondván, aki időt nyer, életet nyer. Aztán, mikor már sor kerülne az ígéret beváltására, kiderül, hogy inkább pénzt vonnak ki az egészségügyből. Akkor aztán lehet előrlről kezdeni az ígérgetést.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: életösztön?! Nem tisztességet írtam:))
@Dr. simonmondja.: ezt már megszavazták? asszittem még "csak" tervezet.
@Dr. simonmondja.:
"Nem kerülhető meg annak az „Ovi” és „Bajusz” nevet viselő titkos mappáknak a sorsa sem, melyeket a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi vezetői elkülönítetten, sajátjukként őriztek - ahogy erre 2011-ben fény derült - Orbánról és Kövérről. 1990 óta köztudott volt az is a katonai elhárítás és hírszerzés legbelső körében, hogy a vezetőik páncélszekrényében őrzött Orbán-dokumentumok ciklusokon átívelő védettséget biztosítottak azoknak, akiknél a páncélszekrény kulcsa volt.
[Orbán Viktor először 1981-82-ben teljesített sorkatonai szolgálatot Zalaegerszegen aknavetősként, majd 1988-ban ismét behívták félévre, előbb tévedésből Tatára, ahol a politikai osztályvezető írnoka lett, majd az elhárítás követelésére áthelyezték Zalaegerszegre.]"
"1988-ban Orbán Viktor maga elé tesz egy fehér papírt, és saját kezű írásával felvázolja hálózati jellegű állambiztonsági kapcsolatrendszerét. (Aki kételkedik abban, hogy saját kezűleg írt eredeti dokumentumról van szó, kérje ki szakértő véleményét. Mi megtettük. A dokumentum hiteles.) Ezt írja Viktor:
„Csáki István
Temesvári fn. tmb. - Fidesz belső tag
Győri Gábor fn. hálózati személy
Kövér”
Az első név: Csáki István azonos Csáki István őrnaggyal, aki a BM. III. Állambiztonsági Főcsoportfőnökség II. Csoportfőnökségén, tehát a kémelhárításnál dolgozott, annak 7-a alosztályán. (Szerepét ld. Dr. Ilkei Csaba hivatkozott tanulmányában.)
A második név: „Temesvári” fedőnevű titkos megbízott azonos Szeszák Zsolttal (1968. december 9., Miskolc, Tolnai Edit), az ELTE BTK. hallgatójával, akit 1988. október 3-án szervezett be Kaizinger Zoltán r. hadnagy a politikai rendőrség, tehát BM. III/III-2-a alosztályáról hazafias alapon az ifjúságvédelem területére. Állambiztonsági nyilvántartó kartonja lezáratlan, tehát feltehetően 1990-ig foglalkoztatták; kódja: 01 titkosított, DHBX-XX_PZ.)"
Azért sok illúziója senkinek ne legyen, hogy mi lesz az egész ügynökösdi sorsa. Szépen elkussoltatják. :)) Hisz csak láncaikat veszthetik az elvtársak...?
@Dr. Boli Ch.T: Nem semmi. Öntudatok kislány lehet. Ráadásul nem is mondhatja neki az ember, hogy nincs igaza...
@dr lecsekkoltam:
Ja, hülye Nyilas jegy, mint én, csak Ő a közepiből... :))
Most elolvastam, hogy mi lesz a feladata a Tervhivatalnak, az ezoterikus álmok mellett. Akkor mi szükség a Nemzetgazdasági Minisztériumra? Az nem ezért lenne?
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezoterikus_almokkal_es_realgazdasagi_elemzessel_is_foglalkozik_matolcsy_tervhivatala.513853.html
@aritus: Március 14-én este benyújtották.
Most van 21. és még nem gombnyomiztak ?
Lehetséges lenne ez ?
@Dr. simonmondja.: hát közben volt 4 napos ünnep békemenettel, forradalommal és Albániával. Talán még nem értek rá.
@Dr. simonmondja.: Emlékszel még a Forradalmi Ifjúsági Napokra? Kezdődött márc.15-én, benne volt márc.21-e és április 4.-ig tartott. Ha én ma látok embereket márc. 15.-e után kokárdát viselni, mindig ez jut eszembe:))
Egy kápolna közelében lakom, és a kora reggeli misére járó öreg nénikéken virított a kokárda még tegnap is:)) A forradalmi ifjúság.
ha kinai gyarlamti lét, az akkor nem számít??? vagy hogy is van ez????

Új befektetők, illetve már itt lévő, kínai tulajdonban lévő, egyelőre más ágazatban működő cégek léphetnek a hazai autóalkatrész-gyártók közé - értesült a Napi Gazdaság Online.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/celkeresztben_magyarorszag_jonnek_a_kinai_autoipari_befektetok.513863.html
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: remélem, hozzák a sajátos munkakultúrájukat. Na, akkor lehet majd igazán szidni a multikat ... párdon, kínaiakat
@Dr. Boli Ch.T: Nem lesznek kövér fiúk, mert ha így folytatják a gazdaságpolitikát, akkor kaja sem lesz. Akkor Kövér Lacinak nevet kell majd változtatnia és jönnek a Sovány fúk!
@morgás joga mindenkit megillet: hát, akkor ezek szerint, te is tapasztalódtál már kinai mentalitással, én inkább 1000* német, osztrák, angol, francia cég gyarmati dolgozója szeretnék lenni, pedig ott is vannak érdekes dolgok....
@Dr. Boli Ch.T: Akkor meg fogod vele enni a kefét, pláne hogy már kamaszodik. Attól kevésbé lesz nyakas:PPP
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
1. hogyan lehet alacsonyan tartani egységnyi termék előállításához szükséges munkeerő ellenértékét? No munkavédelem, no egészségbiztosítás, no nyugdíj, szálláson 30 munkás egy szobában, stb.
2. munkaaerő van bőven, ha egy kihullik, majd jön helyette másik. Ebből a szempontból nem egy hiánygazdaság, tehát erre fordítani plusz pénzt teljesen felesleges.
3. nincs sztrájk, szakszervezetet, viszont van gazdasági bűncselekményekért halálbüntetés.

kérdés: ha ők átjönnek Európába, mennyiben tudják levetkőzni neveltetésüket? mennyi idő alatt fogják megtalálni a Munka törvénykönyvünk kiskapuit? Pedig az már most is Tesco-komform ...
És még nem is beszéltünk a már itt lévő versenytársakról, azok milyen lépésre kényszerülnek majd, hogy játszmában maradjanak ...
@dr lecsekkoltam: a pimaszkamasz fiam mutatott egy videót, amin a haverja a gördeszkapályán kerékpárral szaltót ugrik.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: szokták mondani, ha gödörben vagy, ne áss tovább.
mi tudni akarjuk, van-e még élet a bányászbéka segge alatt
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Ja, úgy járunk mint a kínaiak. A kövérség a gazdagság jegye lesz...
@morgás joga mindenkit megillet: és ez is itt van a kertek alatt:

Elkezdtek bedőlni a legnagyobb bankok hitelei
2012. március 21. | 09:01

Hamarosan közzéteszik éves jelentéseiket a legnagyobb kínai bankok, egyúttal a világ legnagyobb nyereséggel működő bankjai. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét rekord profitról számolhatnak be 2011-re vonatkozóan, nem teljesítő hiteleik aránya azonban 2008 harmadik negyedéve óta először nőhet - írja a Bloomberg.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/elkezdtek_bedolni_a_legnagyobb_bankok_hitelei.164535.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
lassan ők finanszírozzák az USA-t, és az IMF-ben is főrészvényesek ...

de a lufi ott is jó nagy már
www.port.hu/krizispont_margin_call/pls/fi/films.film_page?i_film_id=121334
Teljesen off:

"A kormány előtt lévő tervek szerint nem bontjuk le a Puskás Ferenc Stadiont, amely a jövőben atlétikai stadionként funkcionálna tovább, az új nemzeti futballstadion, melyet hatvanötezer néző befogadására terveznek, a jelenlegi Puskás Stadion és a Papp László Sportaréna közötti területen épülne fel" - mondta a kormányfő a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótorna keddi sajtótájékoztatóján.

Mindehhez hozzátette, a végső döntés ugyan még hátravan, de ismeri a kormány tagjait, ezért ha totózna, fix egyesre venné, hogy elfogadják a javaslatot."

Nagyon demagóg vagyok, ha megkérdezem, hogy minek nekünk 65000 fős focipálya?
@aritus:
"Emlékszel még a Forradalmi Ifjúsági Napokra? "

helyesen

Forradalmi Ifjúsági Napok Galgamácsán?
@Le_Penseur:
"Nagyon demagóg vagyok, ha megkérdezem, hogy minek nekünk 65000 fős focipálya?"
tippjeim volnának:
1. nem vagy demagóg
2. felépíteni a pályát kell 40.000 közmunkás + 25.000 talicska + 15.000 betonkeverő, ez növeli 4 évig a GDP-t
3. hogy legyen egy pályázat nélkül nyert állami cég, aki kiadja alvállalkozásban simicska/nyerges egyik cégének
4. hogy egy meccsen ne kopjon mind a 65.000 szék, csak 4.000, és meccsenként máshová ültetik őket, így tovább marad épen a stadion
5. 40.000 fős stadion már van, ezért a kisebbrendűségi komplexusban szenvedő viktoré nagyobb lesz
6. hogy az éves karbantartási díja nagyobb lehessen a pályázat nélkül nyert állami cégnek, aki kiadja alvállalkozásban simicska/nyerges egyik cégének
7. hogy a fidesz össze tudja gyűjteni a legközelebbi békemenetre az ÖSSZES fidesz-szavazóját egy helyre, ahol viktor beszédet tart - mert jó lesz az akusztikája, és kétmilliónak tűnjön
"cseperedik fel Kelet-Európa Kubiláj kánja, aki maga a haladás, a vívmány és újszerűség. Ma ismét csatába indul megvédeni magát a ballib hordák támadásaitól, "

kis módosítás, kiegészítés annak, aki nem érti a poént:
Kubiláj nem védett meg senkit a hordák támadásától. Ő volt a horda vezére :)
@Dr. Boli Ch.T:

Gondolom, egyértelmű, hogy ezek után Egyházunknak is hadsereget kell kiállítania...
@Le_Penseur: @dr.dr. Secnir doktor: Csak azt nem értem, hogy minek ebbe a stadionba ülőhely, ha a Bonsai Duce beszél majd, akkor úgyis állva kell hallgatnia mindenkinek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, Theronista lázadók leszünk. Élen EGÉR, a RETTENTŐ! :)
@Dr. simonmondja.:

Nyugi, elbasszák még idén a valutatartalékot, meg az aranyat is, ne szarjál be.
@Dr. Boli Ch.T:

Istenem, de végignézném, ahogy Ravenna Királynő kitekeri a nyakát a focistának! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na jó, egy évet még féllábon is kibirok.
Csak nehogy megint amerikából kelljen visszakönyörögni a koronát, mert már gáz lenne még egyszer.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez lesz a meglepi a film végén... :) Pennikével elmerengtek rajta!
Ja, gondolom megvan KZ Korm. Komm. Fel. Áltitkár a Rémhírtévében:

"Próbapereket fogunk kezdeményezni!" (...) "Nekünk(sic!) nincs szükségünk olyan Unióra, ahol folyton leckéztetnek minket!

Értitek, az EU köszönje meg, hogy még bent vagyunk, és hajlandóak vagyunk felvenni évente azt a párszáz milliárdot. És kussoljanak, ha nekünk kedvünk támad a szoba közepére szarni, hát odaszarunk. NEM LESZÜNK SZOBATISZTÁK!
@Dr. Boli Ch.T:

Nyáron lesz a bemutató, baszod! Addig még bármi történhet... váratlan baleset... "Bazíliai vándorpók (Phoneutria nigriventer) végzett az informatikussal"... "Saját pecsenyevillájába zuhant bele háttal az informatikus"... "Tálibok rabolták el az informatikus balatonmordori otthonából!"...

Érted.

:D
@Le_Penseur: "minek nekünk 65000 fős focipálya?"

nagyon fontos... a kormány sikereit foglya gazdagítani tani... nem középiskolás fokon...

amellett áll meg majd a 4es metró a Thököly út felőli oldalon ugye?
@Dr. simonmondja.: csak 65 ezer fidesznyikk lenne ??? kishitűség... és a 4es metróval fognak érkezni?

jó lenne már a harmadik békemenet... nagyon sok a maffiakormány elleni támadás...
megragadnám az alkalmat és küldeném a nótát kedvenc mókáromnak, Jancsibá'-nak, aki szerint akinek nincs pénze, az annyit is ér.

Megmutatnám nekije, hogy neki mije nem lesz sosem.

Szóljon a nóta Jancsibá'-nak:

www.youtube.com/watch?v=vSC_qCuoSF0

jó étvágyat!
bazz.. átjött a szomszéd szobából a kolléga, hogy lovat tartok, mi ez a nyerítés? :-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem...
Nem akarom...
Jönnek a Kövér-fiúk értem?
Rájuk uszítom a KIRÁLYNŐT! :)
@Le_Penseur: "Nagyon demagóg vagyok, ha megkérdezem, hogy minek nekünk 65000 fős focipálya?" - Hogy elférjen a kivezényelt rendőrség.
@belekotty:
Ilyenkor külön veszélyes ez, hisz ha kaja közben beteríted a képernyőt, akkor...
Fábius te nyomorék.

Ennyire uborkaszezon van, hogy képzeletbeli vagonokat pakolsz tele, képzeletbeli elítéltekkel, hogy anyézhasd a Fideszt egy csöppet ?!

Szerencsétlen Orbánfóbiás hülye.. :DDD
@belekotty:
A VEZÉR szíve vágya! Most miért irigyled tőle eme csekélységet? Hidd el, meg lehet azt is tölteni. Deportáltakkal, a rendszer ellenségeivel, ... még kevés is lesz! :(
@Dr. simonmondja.: "A kérdés az, hogy a Nemzeti Bank aranytartaléka maradjon-e ott, vagy vigye Viktor az Orbán ?"

Ez nem is lehet kérdés, doktor kollégám! Mani iz dö rút ov ól ívöl, ahogy a görög bölcs tartja, a mi Nagyboldogasszonyunk országában viszont nincs helye a gonoszságnak (bőven elég az a sok komonista, ami mind a fideszkádéenpén kívül van itten), ezért azt a pénzt mielőbb el kell költeni, de legalábbis a határokon kívül tudni. Lázár frakcióvezető úr ismer is svájci intézményeket, amelyek hajlandók segédkezet nyújtani nekünk, és kész személyesen lebonyolítani az ügyet.
@dr glaci ph 5.5 D: "az mnb malacperselyén kívül már nincs sok pakolni valójuk a vonatra. a mükincsekkel nem törődnek, az nem az ö világuk."

Doktor kollégám, engedje meg, hogy kijavítsam! A műkincsek köztudomásúlag alkalmasak teremlabdarúgáshoz a pályavonal kijelölésére, illetve sportlövészethez lőlapnak.
@Dr. Boli Ch.T: Azért ez kész..
Hülye Fábius vizionál sekélyes képzeletében egy vagont, a bérrettegők meg egyből ellepik a fórumot, és álmaikat papírra vetve koncentrációs táborokról álmodnak.. :DD

Közben meg ezidáig a sajtószabadság annyira nem létezik, hogy az index címlapon csak Orbánfóbiás cikkek vannak.

Persze nem ért azt se elfelejteni hogy ezidáig csak Gyurcsány verette össze a politikai ellenfeleit, rendszerváltás óta 2006-ban.

Nektek jut a képzeletbeli rettegés, a jobboldalnak meg a Gyurcsányi könnygázgránát, gumibot kardlap a valóságban.
Egy kicsit off, de érdekes:
mno.hu/vezercikk/deklasszalt-ontudat-1061787
"Miközben Gyurcsány ...azt blogolja, hogy Orbán egy felkapaszkodott proli. Ez a proli kifejezés amúgy is érzékeny pontja az utóbbi tíz esztendő kampánytörténetének. 2002-ben, majd 2006-ban is a jobboldal munkásellenes szociális érzéketlenségének legfőbb bizonyítéka volt, hogy a Fidesz hívei „panelprolinak” nevezték a lakótelepek népét. Egyetlen apró baj van. A jelzett időben egyetlen jobboldali (fideszes) publicista, politikus sem használta a „panelproli” kifejezést. A Népszabadság egyik jeles szerzője találta ki és tette közkinccsé, a jobboldalnak semmi köze nem volt hozzá, csak védekezni kényszerült ellene. "
Bocsi, de segítene valaki az EMLÉKEZETBEN ?
Kié is volt ez a híres mondás ?
@Dr. simonmondja.: itt vannak a TEKes legények...

adózzatok rendesen, mert kell a pénz a maffiakormánynak

"A kiemelt kockázatokra is tekintettel a legmagasabb havi bruttó bér 966 250, a legalacsonyabb 200 ezer, az átlagos bruttó bér így 450 900 forint a Terrorelhárítási Központ (TEK) állományában... A TEK-esek jövedelmét 200 ezer forint cafeteria-juttatás egészíti ki"

www.origo.hu/itthon/20120321-negyszazotvenezer-forint-az-atlagber-a-teknel.html
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: "Most még csak 89% ért egyet, "

Ideje volna, hogy az AB heti/havi rendszerességgel átírhassa a zalaptörvényt. Stumpf vezethetné a zegyetértési kolumnát, meggyőző számokkal és ábrákkal.
@Silverhaar:
NOL • F. Hegyi István • 2001. szeptember 27
"E helyet szemlélve tanúi lehetünk, hogy a bevásárlóközpont formájában importált fejlett Nyugat hogyan magyarosodik el, miként válik külvárosiassá, magára öltve valami originálisan honi panelproli jelleget. "
@Trompf:
Szép jó napot neked is!
Behányogatunk ide?
Látom te inkább ezzel utazol...
www.marvanymiklos.hu/picsa.jpg
@aritus: A kormányzati jósda lehetett a trükk, amivel az übergagyi Fletó-kormánynak 2-3-napos időhorizontú elképzelései és kommunikációja is volt, szemben a mai tizenöt perces stratégiai távval.
Tán megérné bevezetni a jósdát - Rákay és Pataky mellett Gyurcsók felkarolása már igazán nem okozhatna arcvesztést, sőt Soma mamagésa alkalmazása még egy kis józanságot is vihetne a gépezetbe.
@Trompf: Mi a helyzet a franciákkal?
@Trompf:
Egyesek szerint "BAYER ZSOLT MONDTA A "PANELPROLI" KIFEJEZÉST, nem pedig Fideszes politikus."
Mások szerint a 2002-es választások után pedig Lacus mondá: „Az MSZP a győzelmét a panelproliknak köszönheti.” :))
@dr glaci ph 5.5 D: "recsken fogják megteremteni az 1.000.000 munkahelyet "

A szépsége az lesz, hogy a Fidesz törzsszavazóinak hozzák létre, akik örömmel törik a követ ingyen a pártért, megértik, hogy a szögesdrót a komonisták és a manyuptagok távoltartása érdekében van kihúzva, és figyelmességnek veszik, hogy a barakkjukban keresi fel őket a mozgóurna, és a szenátorasszony személyesen fogja a kezüket az ikszelésklor.
@Dr. Boli Ch.T: "A felsőfokú tanulmányait már most mondja, hogy nem biztos, hogy itt akarja megkezdeni... "

Patrióta létemre kb. 6-8 éve keserűen mondogatom, hogy magyarként a legtöbb, amit az ember adhat a gyerekének az az, hogy elköltözik vele. 2 éve nem mondogatom: hirdetem és tanácsolom.
@Silverhaar:

Igazad van Orbán nem felkapaszkodott proli, mert egyrészt nem kapaszkodott fel, másrészt nem proli, hanem buta paraszt. :DDD
@dr. mesterseges szinezek:
Sajnos... Itt szeretném én is, hogy éljen és boldoguljon. De ha el akarják venni a lehetőséget a PÁRTGECIK, a gyerekeiknek, akkor nincs veszteni való. Ismerőseim egy része már kiment...
@dr. mesterseges szinezek:

Röhögni fogsz, de a Mandineren egy Soma nevű faszfej már felvetette a kommunista narancsszombatot.
@aritus: Na Orvbán rövidre zárt: már eleve paranoiásan kezdett önkényuralmat építeni.
@Dr. Boli Ch.T:
A 2002-es választások idején Lacus az elégedetlenségét így adta elő :" ... nehogymá a panelproli döntse el, hogy ..."
@Dr. Boli Ch.T:

Ismerőseim egy része kalandvágyból itthon maradt... :D
@morgás joga mindenkit megillet: "kérdés: ha ők átjönnek Európába, mennyiben tudják levetkőzni neveltetésüket?"

Nincs kérdés. Kínai cégek okoztak már megütközést állami informatikai tenderen azzal, hogy a trambulinról brunyáltak a medencébe: ahelyett, hogy eljárták volna a szokásos megkenős táncokat, beállítottak egy zacskó készpénzzel. A belkapcsolataikban fővesztés terhe mellett tilos, de kifelé kötelező a vesztegetés.

Amúgy ha valaki véletlenül hasonlóságot lát a kínai munkavárosokban bérdolgoztató européer, meg usákéer cégek, és a német munkatáborokban bérdolgoztató cégek között, akkor jelzem, hogy már ketten vagyunk.
@Dr. simonmondja.: És hová indul a golden csihuhuhúú? Németek hánynak tőle, franciák hánynak tőle, oroszokhoz, kazakokhoz talán? Azok meg a végállomáson hátha nem adják oda neki játszódni a benne lévő csillámló izébigyókat...
@Silverhaar:

Nehogymá' szavazgasson a sok panelproli, buzi, szingli, gyurcsányfan, millás, stb...

Hova jutunk így!
@Le_Penseur: "minek nekünk 65000 fős focipálya? "

Ócsón bérbe lehet adni kampányrendezvényre, píárbulira, amira akár kétszázan is kíváncsiak lehetnek.
@aritus: " Egy kis életkép ahhoz, hogy a saját konyhapénzüknek tekintik az ország pénzét.
Emlékeztek még a Kerényi féle gyönyörű festményekre, amik az Orbán rendszer ideológiai és isteni megalapozását voltak hivatva szolgálni?"

Erről jutott eszembe, hogy a kisgazdák uralma idején ( I. Viktorátus ) volt egy Zíros Géza nevű politikus, mindenki tudta ki ő, ha elhangzott a neve. Nos ebben az időben épült egy katolikus templom Békéscsabán, és természetesen a "művész" odafestette a hívek közé Zsíros Gézát is. Na de a kutya ugat, a szekér meg halad, így aztán ma már csak az tudja, hogy ott van a képen, akinek ezt külön megmondják.
Elmúlik a világ dicsősége, elmúlik a Fideszé is, ha nem előbb, akkor utóbb.
@dr. mesterseges szinezek: és ne felejtsük el a magyar verziót, a közmunkát ... rabszolgatempó ugyan nincs, de nem is fizet ...
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Szerintem pont azért kell ez a magánhadseregezdi, met egyer hjobban be kell feküdniük Jurópnak. Akkor legalább itthon érezzék magukat tökösmákosnak ettől. Minél több a fegyver a környékükön, annál nagyobb a beszarásuk. Ezt remekül közvetítik külföldre, ahol most már a seggtörlési szokásukat is vizsla szemekkel követik, mert áthatóan ki- és beszámíthatatlanok.

Így annyira használni nem használhatják, hisz akkor megint beszólnak a velencei fijúk, sőt a rettegett Lunachek asszony is!
@aritus: Pedig valaki már régen megénekelte, hogy láss, láss, láss, ne csak nézz!
@Trompf: "Ennyire uborkaszezon van, "

Nem, ennyire kormányzati cinizmus- és brokiságszezon.
@aritus: Ja! Így már érthetőbb az ügynökvita. Úgy tűnik a feltörekvő ifjúság le akarja taposni a ....( nem tudom kit )
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gyakran tapasztalom, hogy ha megfeszülök se tudok akkora marhaságot kitalálni, amit egy politikus, egy droid, vagy valamelyik főnököm már meg ne valósított volna.
@aritus: Hozniuk kell ennyi pénzért ezt az eredményt. De mily szerények, hisz nem 100% van, "mégse mi nyerjük a legtöbbet!

Ilyen átlátszóan manipulálni, hogy ne jeges verítékben úszva ébredjen a Viktorbojt, szá-nal-mas!!! Ezzel elérték, hogy hallják-olvassák a népek, hogy Nézőpont: ja ezek a 100-asok felkiáltással vakít nekik az ember, oszt jónapot.
@Dr. Boli Ch.T: Megmondta nekik Kéri még bikkfakorukban a Gellérthegyen, hogy ti rosszabbak vagytok, mint a Kun Béla-fiúk. Na eben fejlődtek.
@Dr. Boli Ch.T: Olvastad ChT nyilatkozatát a partnere adottságairól? Tegnap este linkeltem. Kössétek fel a gatyát!!!!
@Silverhaar: Nem..
Ezt Gyurcsány mondta 2002-ben.
@a szív fészkei:
Valamit félreérthettél Drága! :))
Csak fényezett...
@dr. mesterseges szinezek: A kormányzati jósda a Szilvásy - hihetetlenül rosszarcú - miniszter és pártősbizalmas testvérének az ötlete volt. És a család náluk elsőrangú volt ugyebár.
@Dr. Boli Ch.T: Ja, csak konspirált, nehogy téged kezdjenek itt szakmányban irigyelni. Oké, hát grat!!! De hogy sikerált nektek az az afroamerikai baba? Melyik ősöd tört elő benne?
@Le_Penseur: Most ment a tv-ben, hogy Hitler is sportarénát akart építtetni, szerencsére semmi nem lett belőle, csak egy tó, az is azért, mert kivájták a területet, oszt kélsőbb tele ment vízzel.
Nem értem én ezt a sok sírás-rívást, vernyákolást. A Kádár rendszer az diktatúra volt! Lehetett szidni interneten a komonistákat ? Na ugye! Csak emlékeztetőül, most akár még a tv-ben is, a legnagyobb nyilvánosság előtt is lehet. Ugyan mán, diktatúra.
A Kövér fiúkról meg csak annyit, mind 185 centinél magasabb, és 75 kg-nál alacsonyabb súlyú lesz. Gyengébbek számolgathatják a testtömeg indexet. Az meg, hogy 20 ezren lesznek, hát istenem. A munkanélküliek 500 ezren vannak, az se zavar senkit. A kormányból.:)
@látjátok feleim szümtükkel: Hát a komonistákat! A komonistában meg az a jó, hogy úgy működik, mint a Murphy-féle erkölcstelen-törvény:
A világ erkölcsösökre és erkölcstelenekre oszlik. A felosztást az erkölcsösök végzik.
@Dr. simonmondja.: Á, utánna az aranyerek jönnek. Majd azt is megvédi a kormány, ezért elkéri megőrzésre.
@a szív fészkei:

Nem olvasom el, van elég bajom anélkül is, hogy még külön forgassam magamban a kést. :)
@a szív fészkei: Természetesen nem volt jósda, csak hülye tesó, de volt annyira tenyérbemászó Szilvásy, hogy megérdemelte, hogy legalább ezzel szopassák.
@a szív fészkei: ;)
Állítólag Afrika déli részérôl származunk mind, ott a genetikai forrás. Bár néhány emberszabásút elnézve kétkedek a "rokonságban". Az ôseim - vérmagyarként - valahonnan é-olaszországból jöttek Károly Róbert királyunkkal...
@Dr. Boli Ch.T:

Már az őseid is ennyit kamuztak? :DDD
Ahogy elnézem, a fülkeforradalom egy maradandó nyomot mindenképpen hagy maga után, akármikor is falja fel a gyermekeit: arányaiban ilyen sok doktor kollégával még soha nem büszkélkedhetett fórum sem idehaza sem külföldön.
@Trompf: panel.blog.hu/2010/02/05/nem_felejtenek_a_panelprolik

"..2010.02.05. 17:21 | Telepi János | Címkék: politika kampány panelprolik fidesz mszp mdf orbán viktor panel panellakás panellakó | 64 hozzászólás

Durvul aminek durvulnia kell, kapjuk az ívet mi, panellakók is, néha a tetőt vinnék el a fejünk fölül, hogy aztán néhány ifjúszoci gúnyolhasson bennünket dobozlakóknak (kép mellékelve, ott, ahova való, a legalul). Orbánról meg az évértékelésen derül ki, hogy lakott ő még panelban is.

A nagy Ákos-imitátornak kell is tepernie, mert kedvenc megmondóembere, Kövér László a 2002-es választás után bírta elpanelprolizni magát, ami úgy tűnik kötelesbeszéd-szintű karriert futott be, csak kevésbé látványosan. A panellakók nem felejtenek, na!

Bizonyítékot is találtam, nem akárhol! Orbán egyik buzgó híve, Széles Gábor valószínűleg nem dícséri meg azt az újságírót, aki az MDF panelbontási ötletét fikázó Fidesz-sajttáj, és a Panelblogról idézett szövegek segítségével rityentett egy helyes kis cikket a Magyar Hírlapba. Az írás eredeti célja a "fidesz simizi a buksitokat, kedves panellakók"-típusú üzenet felerősítése lett volna a Metzker Viki-félék keltette médiazajban, de sajnos aztán az ügy hajója léket kapott. Megjelentek az önérzetes lakótelepiek, és ilyen kommenteket írogattak, hogy aszondja:

2. Anonim
2010-01-19 16:09:36
A "panelprolik" érdekeit védi.Így korrekt!Nem felejtjük,hogy hogy hívott minket kövér laca...."
@Trompf: "Persze nem ért azt se elfelejteni hogy ezidáig csak Gyurcsány verette össze a politikai ellenfeleit, rendszerváltás óta 2006-ban."

Helyesen ez a mondat így hangzik:
Persze nem árt azt se elfelejteni hogy ezidáig csak a fidesz és kinyújtott baljobb keze vittek ki az embereket az utcára, hogy randalírozást kezdve megverettődjenek. Gondolom téged nem vertek meg, nyilván nem voltál ott. Milyen hazafi vagy te, neked is ott lett volna a helyed.
@Dr. Boli Ch.T: Nyilvána az olasz zöld-fehér-pirosat a mi piros-fehér-zöldünkből plagizálták akkortájt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kikérem magamnak, sosem volt paraszt és nem is lesz az.
Nevezhetjük korruptnak a politikust? És a minisztert impotensnek? Hát a celebet ostobának? A magyar jog számos ponton teszi lehetővé a sajtó korlátozását, a legújabb médiaszabályozás pedig hatalmas visszalépés törvényeink jogállami fejlesztése terén.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1904_mit_szolhat_a_sajto
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ugratta csak a figurát - nézd szegény, milyen ergya:-DDDDD www.origo.hu/filmklub/blog/portre/20110603-michael-fassbender-portre-becstelen-brigantyk-akvarium-ehseg-x-men-a.html - őszintén most kezd derengeni a Becstelenekből, ki is volt... De hát ugye nomen est omen...
@a szív fészkei: Valami lovas banda már el is indult arra kelet felé, állítólag ott vannak a rokonyok. Királyi tv mutogatta.
@látjátok feleim szümtükkel: Ez az a pont, ahol mindenkinek igaza van, aki vádol(ja a poltikai sakkozókat), és annak is, aki véd(i a gyalogokat).
Szánalmas kórkép volt machinátorokról, magukat felkentnek tartó politikusokról, bűnszervezetként záró rendőrségről, bólintójánosokról és béközepekről mindkét oldalon - az országról.
@látjátok feleim szümtükkel: Ja linkeltem múltkor: pont Nazarbajev szülinapjára érnek oda a fővárosban,, hisz ő lett az örökös Kunkapitányuk. amerikaihirujsag.com/2012/02/27/lovas-expedicio-indul-kazahsztanba/ Csak ere van szükségünk, semmi másra.
@a szív fészkei: Csakis a festői Svájcba.
Lázár fiacskájának is ott gyűlik a bankszámlája, úgyhogy oda lesz a séta, nem vitás.
Azt nem tudjátok mikor lép ma színpadra odakint a Hősünk? Remélesz lesz aki élőben adja amint megvédeni igyekszik a posztban vázolt rendszerét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja... Azóta is itt ragadtunk.
Azért a Nemzeti Múzeumban ott van címerünk! :))
@a szív fészkei: Nézd, ez csak szükségtúra. Szívesen mennének a Szíriuszhoz, de eddig minden ló megdöglött a startnál.
@dr. mesterseges szinezek:
Figyelj, amennyi ember itt olasz kokárdát hord, hol tűnne már fel? :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Ajándékképp elvihették volna Viktort nekik. Hátha!
@dr. mesterseges szinezek: :-DDD

@Dr. simonmondja.: Nincs már valami kötelezettsége Svájcnak az odasíbolt pénzeket feltárni és ha törvénytelenül került - hogyan máshogy - vagyonokat befagyasztani?
@látjátok feleim szümtükkel:
A politikai ellenfelek egy része csak a
" baseball ütős,- molotov koktélos Megye Szépe versenyre érkezett.
@dr glaci ph 5.5 D: Akkor izgulhatsz nehogy kövesse a pimaszkamasz fiad a példáját... Vagy már késő?
@Dr. Boli Ch.T: Végülis, annyi mindenben hasonlítunk: ők is szeretik a bort, mi is; ők is 85%-ban imádják Berlusconit, mi is Viktort; az ő fiúgyermekeiket is megdugják az egyházfiak, a mieinket is; ők ha megdöbbennek, aszondják, hogy mamma mia!, mi azt, hogy a jókurvaannyát!; ők is magas szinten űzik a focit, és mi sem.
@a szív fészkei:
AHMEDIZSAN pedig megáldja? Keresztet vet rá... és gázt neki? :(
@dr. mesterseges szinezek:
Kihagytad, hogy a magyar lányok előszeretettel portyáznak honfoglaló őseink mintájára arrafelé, digókra vadászva...
@Dr. Boli Ch.T: Ráfekhettél volna a koronára is, ami ott jó helyen volt - akkor talán normálisabb lenne a közhangulat, nem? Mert ezt a csúti csimbókpetit nagyon izgatja, hogy állna rajta megspékelve a korabeli pallosjoggal, mindenféle statútummal, nyami...
@Dr. Boli Ch.T: Nem tudom, de ha ott megmerik tenni, itt is meglehet még. Gárda az van Teheránban is elég régóta és kurva kegyetlenek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mármint én, a dokinéni keblére? OKÉ!!! :DD
@a szív fészkei:
Beérném az első éjszak jogával! :)) Igaz kicsit finnyás vagyok, de a többit kiadnám, bérmunkába, vazallusaimnak! Egér, jöhetsz du.....dolászni! :)
@Dr. Boli Ch.T: Kivételeznél alattvalóid között? Van aki elsőzhetne veled, van aki nem? Na ne máááá. Ez nem igazságos uralkodás kérlek, mondom teljsen obligón kívül, mert az én első iccakám már a mondák homályába vész. :-DD
@aritus:

Igazad van, a magánlakás törvénybe foglalásán én is megütköztem. Érdekes jogkör az, ami a parlament lábtörlőjén véget ér, de az újságíró, frakcióalkalmazott, parlamenti büfés és fodrász küszöbén belül újra él.

Ettől nem is nekünk kell fosni, inkább a parlament és intézményeiben dolgozó, mentelmi joggal nem rendelkezők felé kövéri üzenet: ha rosszalkodsz tudjuk hol laksz köcsög! Felmegyünk hozzád, vasárnap délben, saálálálá...
@Dr. Boli Ch.T:

Olyan szinten lökdösöl el mindenhonnan, hogy kezdem azt hinni, te a lelked mélyén @Dr. Gy. Dr. Fűegér: szeretnél lenni... :DDD
@Dr. Boli Ch.T: Jogos. És persze ott is van Róma, meg itt is bőven.
@dr. mesterseges szinezek: www.hwsw.hu/hirek/48257/keszpenz-bankjegy-erme-svedorszag-elektronikus-penz-bankkartya.html Na Orvbánék csak jobbról akarják előzni a svédeket, ne legyenek már mindenben elsők! Itt e lesz senkinek nemsoká készpénze - jó, kártyája se, de ahol dolgoznak hullik a forgács...
@Trompf: Szerencsétlen Orvbánmániás hülye, te. A tiéd a gyógyíthatatlanabb.
@Dr. Boli Ch.T: Úgy tudom, az első éjszaka joga ma is érvényesíthető, csak fel kell esküdni Rózsi előtt a zalaptörvényre, hogy nem fogod élvezni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Már megijedtem, hogy Gy.F-et mondasz... Marha Egér! :)
@a szív fészkei:
No de kérem! Hát micsoda dolgok folynak itten-e... Nem is akarom érteni! :))
@a szív fészkei: A svédek természetesen csak plagizálnak minket, de azt is ócskán.
Hiszen van-e nekik csak párthaver üzletláncánál beváltható caf. kápéhelyettesítő eszközük, van-e nekik párthaver bankár által vezetett caf. kártyaszámlájuk?
Mfha, pancserok.
Ja és a Kövér-TEK ide nyomulhat be renitens képviselő után: www.blikk.hu/blikk_aktualis/luxuskegli-jar-a-honatyaknak-2083682

Nos egyik kezükkel adnak, a másikkal fenyegetnek... 187 ezer forintos albérlettel be lehet fogni a pofát, nem?
@Dr. Boli Ch.T: Olyan Guy Breton-féle történelemszemléletet jutatok be... :-D Előre a magyar lepedők harcosaiért!
érdekes ok ok magyar... "Szemerédi Endre", matematikai nóbeldíjas... gratulálok is... Erdős Pál stb szintje...

de azért azt tegyük hozzá, bár a cikkből nyilván szándékosan utalás sincs rá, hogy nem a magyar sötét középkori feudalizmus hozta ki belőle a kreatív "állatot"... max a vérvonal, ami Árpád-Orbán vérvonala, az szerencsés... na jó dakota nem...

"Az 1980-as évektől különböző amerikai egyetemeken volt vendégkutató, vendégprofesszor: Columbia Egyetem, Rutgers Egyetem. 1990-ben utóbbi intézmény számítógép-tudományi tanszékén kapott egyetemi tanári megbízást."

ebben a cikkben csak hogy DÍJ és magyar...

index.hu/tudomany/2012/03/21/szemeredi_endre_kapta_a_matematikai_nobel-dijat/
@a szív fészkei: Ez volt az. Olyan kár, hogy ezzel kapcsolatban problémás a komonistákat szidni... hacsak... ha a szemét komonisták elvitték volna a képet, nem eesett volna baja!
@Dr. Boli Ch.T:

Nem ő én vagyok! :DDD Beszarnátok, mi? Amúgy jut eszembe, tragikus, hogy politikusaink mennyire nem tudják használni a netet...
@a szív fészkei:
Dubaj, Svájc, Digóland,... Mindig a punci és a pénz körül forog a világ. :) IGAZ, EGÉR???????????
@dr. mesterseges szinezek: Reménytelenek, tényleg. Nem is hozzájuk lovagolnak szülinapi meglepire innen benyalni.
hogy fair legyek. a cikkben CSÚSZTATVA azért van vmi... de csak melléduma...

"A Rutgers Egyetem számítógép-tudományi tanszékén is tanító Szemerédi..."

maradt volna itthon akkor most (ha még élne...) akkor a rokkant nyugdíjáért és a magyánnyugdíjáért izgulhatna... itthon legyen nagy okos, amikor naponta érnék csapások és életben maradáshoz kell döntéseket hozni... nem a nagy fizuval a seggét meresztgetni a számítógép előtt, nagy nyugiban... csak az eszére nem tudna itthon hagyatkozni... az lenne a kérdés van-e elég nagy nyelve, vagy rokona... ez az igazi kihívás... nem a vegytiszta szobatudósság...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hülye vagy??? Még a tákolmányt is ipadon írta az a bu...tuska brüsszelbe szalajtott!
@Dr. Boli Ch.T: Ez így van, mióta a világ világ. Most esik le nektek???? Trójai háború miért tört ki? :-DDD

Szóval vigyázz az - első - éjszakázással, veszelyes terep. Sértődött asszonyka és kezdhetsz háborúzni...
@Dr. Boli Ch.T: Kár hogy nem várták meg az újat. Akkor frissen, forrón lenne tákolmányunk:D:D
@dr. Bubó: Gratula!

Jól tudom, hogy Viktor - miután Antall József ráhagyta az országot a halálos ágyán - útban hazafelé találkozott Szemerédivel, akinek a beszélgetés során mondott olyanokat, hogy "azon kombinálok", meg "sorozatosan az történik", minekutána Szemerédi hazasietett és írni kezdett?
Talán már készül is az erről szóló film, amit hamarosan bemutat az M1.
@a szív fészkei: Hát ha már anyuci nem fogadja be őket a saját lakásukba éjszakára... A híd alatt meg kevés a jacuzzi...
@Dr. Boli Ch.T: "Mindig a punci és a pénz körül forog a világ."

Történt valami manyup-fronton?
@Dr. Boli Ch.T: "Mindig a punci és a pénz körül forog a világ. :)"

Viktornak el ne mond, baszod! Még tökönszúrja magát.
@a szív fészkei:
A fenéket! Régi alapigazság, amivel egyesek nagyon csúúúnyán visszaélnek! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha nem is tökön szúrja, de átoperáltatja.
@dr. mesterseges szinezek:
Ja, szopás... Szóval nem csak a punci és a pénz... ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Vagy megadóztatja!
@dr lecsekkoltam:
Mi ez a hátrányos megkülönböztetés??? :(
@Dr. Boli Ch.T: Mert tudom, hogy neked hiányoztam;)) És hogy tegnap tökéletesen unalmas és érdektelen volt, mert nem voltam:D:D:D
@a szív fészkei: "Na eben fejlődtek." - Kutyahúst kaptak gyerekkorukban? :-))
@Dr. simonmondja.: Azt azért remélem tudod, hogy ha téged összeeresztenének Vidékivel, pont kioltanátok egymást. :D
@belekotty: Nem, kevesebb b-t ütöttem le. Így jár, aki siet.
@Dr. Boli Ch.T: Mna fene.:P Tegnap a határon láttam egy naaaaaaaagy magyart. Bocskaiban közlekedik, és tele volt a csomagtartója ukrán cuccal... A tesómmal ott röhögtünk rajta.
@dr lecsekkoltam: :-DD Csak nem vagy rosszindulatú velük, akik értünk nyűglődnek, még Kövér vegzálását is elviselve??? Ennyit jót sajnáljunk tőlük?
@Fabius: Huhh, tipikus viceházmester! Brrrrrrrrrrrrrrrrr.
@a szív fészkei: tényleg helyeske ez a Jordán Karolina, sőt, akkor már - legfrissebb szerepére való tekintettel: VADÁSZ Karola; de nem értem, mit vannak úgy oda érte; sör folyik a dudáiból, vagy mi?
@a szív fészkei: Simán. Milyen dolog már bocskaiban, nagymagyarország matricával kidekorálva nem a magyar államot támogatni áfával, jövedékivel?! Csak úgy átruccanunk ungvárra költekezni és nincs semmi bevétele állambának?! Milyen magyar az ilyen?!:D
@Dr. Boli Ch.T:
"Egy nagyon csúnya vicc, amit a Kövér féle gárda felállítása elôre vetít. Pártmagánhadseregek"

állj
egyelőre csak EGY párt seregéről beszélünk. jobbiknak már van kettő is, xxxxx (valamilyen, most asszem magyar) Gárda és 64 vármegye mozgalom.

más
el tudod képzelni, hogy a fideszen belül mi belharc folyhat egy ilyeténféle magánrendőrség irányításáról? lásd, pintéré elbukott - pont kövér vétózta meg.
@a szív fészkei: Átruccantunk ungvárra. Amilyen balekok vagyunk, városnéztünk, meg várat, meg próbáltunk felhajtani egy félnormális ukrán vendéglőt. De hoztunk karamellát:D:D
@dr.dr. Secnir doktor: Most már az jön, hogy minden minisztérium kap egyet. Három adópénzen fenntartott magánhadsereg. Ezek egymásnak akarnak esni?!
@Silverhaar: Jaj, már értem, hogy miért kell Albániát is felvenni Orvbán szerint az Eu-ba! Kinyírja nyálával vagy hogy az államfőt és hozzánk csapatja azt a kis árva országot.

DE senkinek nem annyira őszinte a mosolya, ha ezekkel kell fotózkodnia. Arab tavasz alkalmával azért rendesen aratott képükben a halál és a bukás...
Ez is ott van. :)

vastagbor.blog.hu/2012/03/21/sajtoszabadsag_ugye_milla

Az a sajtószabadság, amit a Milla enged. Ekkora öngólt rég láttam. Mit kellene még betiltani, Milla? Van esetleg egy listátok, tiltott szavak egyebek? A "tiltás", a "PC", az "erről nem szabad beszélni" annyira jól működött az elmúlt 20 évben, hogy ezen akkor már ne is változtassunk, menjen minden tovább így.

A dokumentumfilmről nem is hallottam idáig, nem láttam a TV-ben, de most kénytelen voltam megnézni, ha már ekkor a balhé van körülötte.

Nézzük milyen "sikert" értek el: nem lesz a műsor megismételve valami kései, eldugott időpontban, ami kb. 50 ezer néző jelentett volna.

Ehelyett ötször-tízszer több ember fogja megnézni az MTV Videótárban, vagy a Youtube-on, mert ugye a "tiltott" műsor sokkal izgatóbb, vajon mi lehet benne, ami így kiverte a biztosítékot? Szerintem semmi. De az ingyenreklám a legjobb reklám ..."

youtu.be/E4AneHL-g3I
@a szív fészkei: Nem. Volt ott western izé, meg pizzazó, hamburgeres a vár környékén. De ukrán vendéglő egy darab sem. De mondani se tudtak a turisztikai irodán, nem mintha bármi lövésük lenne bármiről. Ráadásul morcosak, nem is értem, miért ránk mondják, hogy morcosak meg kelletlenek vagyunk. Aki beszélt magyarul, az nem. :D
www.vital.hu/gyermekvallalas-40-felett Itthon hányan lesznek ilyenek?
Körülményekről gondoskodik drága pormányuk és kártunk. Mármint hogy ne legyenek ideálisak fiatalon szülni.
@Gábriel angyal: Nála már csak
Budaházy a hitelesebb. "Ártatlanság képe s bánaté." Aham.
@Gábriel angyal: Mna fene. Rápirított a főnöke, hogy írjon valami elítélőt?! Tényleg egy egy éves petíció meg minden miatt írnak ilyeneket?
Amúgy uszító műsort ne az én adóforintjaimból forgasson pesty vagy bárki. Akkor már inkább mossák meg novodomszky haját, mert a ma reggeli műsorban a trampli és a slampos a legfinomabb jelző amivel illetni lehet.
@Fabius:

Marha :-D :-D :-D

Bár, ha belegondolok el tudom képzelni, hogy Kövérnek is van otthon egy fáskamrának álcázott betonbunkere tele Kalasnyikovval, és Gyurcsány fejű céltáblára lövöldözve időre gyakorolja a haza védelmét.
@a szív fészkei: Hát Benkőhöz képest mindenképp. :)
@dr lecsekkoltam: Ne légy elégedetlen. Láttad volna Szalai Annamária frizuráját tegnap a parlamentben. :)
@a szív fészkei: Örüljünk neki, ha egyáltalán. Bár az iskolázottság visszavágásával megint nem azok fognak gyereket szülni, akik nem a white trash réteget fogják boldogítani. Nem a romákat, a white trasht.
@Gábriel angyal:

Láttátok volna az oszkópéter frizuráját a vizzerben!
Végeredmény: Oszkó Péter fölényesen nyert:

vastagbor.blog.hu/2012/03/20/mi_lesz_hamarabb

A cikk alatti szavazást nézzétek.
Gondolom ez a posz szépirodalmi jelleggel íródott, mert szóvirágokon kívül egy óvodai farsang szórólapjának tényáradatával operál. Ismétlem, ennek ellenére szórakoztató.
@Rostos: Ha korábban írogatott volna Fabius simán befért volna a Ludas Matyiba. :)
@dr lecsekkoltam:

Ungváron jártatok és a Romani Yagot kihagytátok? A hely Ádám Aladár ukrán-roma EP képviselőé, a belvilág tömény Győzikesó, de az étel minőségén és mennyiségén Bangó Margit elsápadna az irigységtől. :-)

Nem olcsó, de kurvára megéri bemenni enni.

romaniyag.biz/
@Dr. néma bárány: Mert nem tudtunk róla. Most voltunk először kint. De látom, hogy csak előbb kellett volna mondanom.:((((
@dr lecsekkoltam: na milyen volt tegnap? ukránoknál? hoztál karamellt? mennyit hoztál?
@dr lecsekkoltam: Azta, ne legyél az ellenségem! :-DDD Nekem Novodomszky ádámcsutkájával van némi bajom, de mivel nem nézem, nem zavar annyira. A haja eddig - ahányszor mégis láttam - rendben volt. Az olasz gyarmati hatás lehet ez a zsírosság biztos...

Nem akarja Gábriel érteni, hogy a témát ki kell bontani nagyon is komolyan, csak ezt a "leszarom amúgy, mi a stájsz, van egy véleményem, azt nyomom le itt" -stílussal van a baj. Tegnap a másiknál ezen el-elrugóztunk.
Na a finnyás gépem nem adja be. Hülyén halok meg. Hiszek neked, új mozgalom a láthatáron! Mossák meg Novodomszky fejét!!!!!
@Penivaldes: Az a karamell akkora szám? Már másoktól is hallottam, hogy igen, de miért, milyen?

Mert én most omlottam össze, a magyar tejkaramella fronton: kaptam a lányomtól Kis Tehén - imádom!! - tejkaramellát, hát nagy szar. Nem is rugalmas, nem is ragad a foghoz, semmi, törik és snassz. Egy illúzióval kevesebb, nagyon rég ettem finomat már ebből.
@Penivaldes: 1kg-ot. Elkeserítően nem lehet velük kommunikálni:(((( Meg hoztunk valami piát is, finom.:D
@a szív fészkei: Elkeserítő látni, ha egy szép nőből egy lepukkant maunikát csinálnak. Mert igénytelenek, mint állat. Gábriel meg mindig is egy véleményt nyomott. :D Úgysem tudjuk meggyőzni...
@Gábriel angyal:

Én láttam. A feje jobboldalán a kispárnájára dombornyomással felapplikált Pipi és Boci figurák lenyomatai voltak a háréban beazonosíthatóak. :-))

Pedig a Nagyasszonyok Kézikönyvének első aranyszabálya is kimondja: búra keménységűre lakkozott rőzsében undi a szundi!
@dr lecsekkoltam: Akkor te írd mg lécci, mit tud az a karamella?? itt ülök röghöz kötve és semmit nem tudok...

Na de adok egy ki magas kultúrát, tanuljon az MTV: www.youtube.com/watch?v=TXkohYO89Ec De nagy sláger volt, ki emlékszik rá rajtam kívül Kr. e. 500-ból?? Egy aranyos film zenéje volt, Psotéval, Mezey Máriával, Kiss Manyival... Napfény a jégen volt a címe. www.youtube.com/watch?v=TXkohYO89Ec
@a szív fészkei: Az ukrán roshen márkájú istenien finom. Nem olyan sötét mint a miénk, de annyira finom. Néha olyan friss, hogy még nyúlik a közepe:D:D Van többféle kakaós is Csak mi nem beszél kicsi ukrán, ő meg csak ukrán:((( És nem segítőkészek, még magyarázni se magyaráznak, vagy ilyesmi. Kb mint kishazánk '89-ben. Van olyan jó, mint a szerencsi, vagy akár skót karamella:D:D
@Penivaldes: Kb 4-5 embernek,és holnap megyünk vissza pestre, min 2-3 hónapig lehet nem járunk nyiregyen és nem is biztos hogy átmegyünk...
@a szív fészkei:

Akkor fogalmazok úgy, ha legközelebb választanom kell, hogy a Costes micsellin csillagjáért vagy a Romani Yag bőségtáljáért utazzak oda-vissza 400 kilométert, akkor habozás nélkül indulok el keletnek.
@dr lecsekkoltam: Skótot se ismerem, mondom az itteni meg totálkáros lett. A Jóbarátokban Ross mindig sós karamellát zabált, azt is ennék egyszer. Hogy én mi jóból maradok ki!!!

Vissza Kárpát-Ukrajnát a karamella miatt, Horvátországot a tengerért! Na mindjárt keresek egy fehér lovat, banyatrolival mégsem mehetek foglalni. (nincs is.).
@Dr. néma bárány: Nem kell győzködnöd. :-DD A Michelin-style: három kapor kergeti egymást egy lavórban de nagyon szofisztikáltan, nem az én műfajom.
@Penivaldes: greenmark.ru
Igaz mi ukránt akartunk, de kaptunk oroszt.:D Nem panaszkodunk, finom:D
@dr lecsekkoltam:

Élőben néztem az ingyentévén, képet videót meg nem találtam róla.
@Dr. néma bárány:

Costes után dobtál egy hamburgert ha jól emlékszem :-D
@dr lecsekkoltam: volt már 3 nap kórház, becsövezve, bicajozásból kifolyólag. most deszkázik! 3 hét alatt tudományosan kivégzett egy deszkát, 1 hónap alatt a második lapnál tart. komplett horrorfilm.
@a szív fészkei: Az a gond, ugye hogy pestig a karamella már nem jut el. Talán nyíregyen a kgst piacon kapható ukrán áru, de pesten nem találkoztunk vele:((
@a szív fészkei:

Az enyém se. Elhiszem, hogy a szofisztikáltság is a gasztronómia része, divat meg amit akarsz, de ha én itt a keleti végen egy ilyen és ekkora adag bármit a vendég elé tennék engem ennének meg nyárson.

@Fabius:

Rágalom! Nem ettem hamburgert! Giroszt ettem :-)

Nem tartozik ide de elmesélem, hogy én röhögni akkor szoktam igazán, mikor a micsellin csillagra izguló francia turisták fesztivál idején (kocsonya, opera, kaláka, vár napok) a nyársra húzott malacból-ökörből jóllakva, aszútól nem szomjasan, hajnalban a tepertőzsíros bödön aljáról kézzel, paraszt kenyérrel tunkolják az anyagot kifele, és tolják magukba szintén kézzel szedegetve a hagymalekvárt.
@dr glaci ph 5.5 D: Nem semmi. Mennyit öregedtél, amióta megtanult bringázni?:D
@dr. mesterseges szinezek:

Mit akar már megint ez a kedves ukrán hölgy? Kokit? Sallert?
@Fabius: És mennyiért volt a Costes után éhes? 25 ezer per kopf? Mi a tarifa?
@Dr. néma bárány: Na ez van. Ez az igazi, akárhogy ízharmónia meg látványizé van a transzparensen! Én mennyiséget akarok, ha már megyek ilyesmi helyekre, nem csak képzőművészetet.

Ahol igazán jót lehet enni - írják a Provence-ot bemutató könyvek - az a teherautósofőrök által kedvelt útmenti kispiszkosok. Van, hogy nincs is menü, csak amit - főleg asszonyság-tulaj - kiötöl aznapra, egy-kétféle kaja, de attól sírnak a behemótok térdenállva. Meg az odavetődött turista is.
@dr lecsekkoltam: Semmi ukrán érdekeltségünk nincs.Meg csak azért elmenni innen kicsit kőccséges lenne... De vannak orosz boltok, megnézem esetleg a Podmaniczkyben.
@a szív fészkei:

Két "felfedező" menüt ettünk végig bor nélkül, így fizettem 160 eurónak megfelelő forintot.
Linkeljen már be valaki egy JÓ sertéspöri receptet. De olyat, hogy rólam tudni kell, ha kenek egy kenyeret, az nekem már főzés. Szóval szájbarágósat. Előre is kösz.
@dr lecsekkoltam: egy tízest biztosan. de ez a göldeszka is dulva, de nagyon.
@a szív fészkei: @Dr. néma bárány: Ha a Duna-kanyarba vetődöl, Tahi felé a van az úton - mit tesz, isten ez a neve - Tahi Kert Vendéglő. Hofi volt ott erősen pártol tag, hát édes istenem, megértem!

Mi pár éve voltunk legutoljára - remélem, nem szűnt meg és nem romlott el, két csaj csinálja - , de akkora adag és olyan zseniális kaják voltak fillérekért, hogy belehaltunk; dogy-bag volt mindenből, azt ettük két nap múlva is. Soha nem jutottunk el a vödörnyi fagyikig, pedig mindig igyekeztünk, de arra nincs bélrendszer már.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lehet, hogy karamellel akar seftelni, csak gyámoltalan, és ilyen távolról próbál a tárgy felé közelíteni.
@dr lecsekkoltam: Nincs szabolcsi rokon. :-( De kösz, megjegyzem és körülnézek itt a városban a ruszki boltokban.
@dr glaci ph 5.5 D: Úristen, hálát adok az égnek, hogy a fiamnál ez kimaradt! Ahol lakunk, ott a meredek és busszal-kocsikkal rendesen kitömött úton tökfekete cuccokban fekve száguldottak a kis hülyék lefelé, nagyon sokszor csak az isteni mázlinak volt köszönhető, hogy nem gyúrtunk el egy-egyet este.

Mostanra ez mintha megszűnt volna - helyette őrjöngenek a bicajosok szintén láthatatlanul.
@a szív fészkei:

Ez gyakran itthon is így van. Kedvencem például a nagycsécsi autós büfé, ahol az ország legjobb, legegyszerűbb füstölt főtt csülkét készítik. Kértem én már el a receptet, ide is adták, ezzel is foglalkozom, és mégsem tudom pont úgy és pont olyanra megcsinálni. Ezért ha kitörnék a megszokásból és idegen ízekre vágyok, akkor időről időre rászánom azt az ötven perecet oda, és elugrok hozzájuk ebédelni.
@Dr. néma bárány: Bizisten semmi bajom a különböző íztónusok keverésével, és nem is vagyok gyáva, ami a kajapróbákat illeti, de most, hogy megnéztem egy vidiót, hogy lássam, hogyan készül ez a hagymalekvár, az ipari cukormennyiség láttán közel kerültem az okádáshoz.

Amúgy igen, aki még nem tunkolt lábos, vagy kerti grillezőnek kialakított mezőgazdasági tárcsa aljából, az lehet kultúrált, de gasztronómiailag művelt semmiképpen.
@dr lecsekkoltam: Hja, hogy a krówkáról van szó... szólni kéne lengyel barátaink, hogy a legközelebbi vendégdemonstrációjuk (május 1., hm?) alkalmával hozzanak.
@dr. mesterseges szinezek: Ez is így van. Mi voltunk brüsszeli eligazításon - próbáltak leigázni a kilencvenesekben tanácsokkal , fizettek mindent, ki lehetett bírni - ahol összeakadtunk valami varsói sztárséffel.

Megvolt a mérete is a szakmájához,és láttuk ahogy evett (mert a brüsszeli összekötő jóembernek véletlenül volt egy étterme, ahová minden ilyen meghívottat elvittek mindig ;-)) olyan szinten törülte ki a tányért, hogy mi is meglepődtünk, (pedig mi otthon szoktunk ilyet csinálni puszta kezecskénkkel is)... Azt mondta, az az igazi jó falat, vétek otthagyni!
@a szív fészkei: Meredek? a Kiscellin lefelé még tekert. gyakorlatilag 9.81m/sec sebességgel érkezett a rekettyésbe. anutája eg
@Dr. néma bárány: Köményt bele??? Most hallom először. Két napja csináltam, szerintem kurva jó lett, de kömény nélkül. Na jó, mindig tanul az ember, kösz.
@dr glaci ph 5.5 D: Jaj istenem. Nem tudomúd átkonvertálni az energiáit vízipólóra vagy ilyesmire? (igaz, ott is sérülhet.) Ha meg focista lenne, akkor a 65 ezres stadionban játszhatna!!!!!!!! Na?
@dr glaci ph 5.5 D: @Dr. néma bárány: thx!

Muszáj főznöm bazmeg, a múltkor kis híján ott ájultam el a közértben, látva az árakat.
@dr. mesterseges szinezek:

Azt nem tudom mit néztél, de azt igen, hogy még a párolt lilakáposztát is karamellizáljuk. Nem ipari mennyiségű cukorral, de a szükségessel mindenképpen. Szerintem kóstold meg előbb egyszer a véleményhez. Javaslom, így:

maskeppmintmasok.hu/magazin/gasztro/az_edes_nem_edesseg.html
@Dr. néma bárány: a gyorsforgalmi utsó hídja alatt van egy kifőzde, olyan pacalt csinányak, elájulsz.
@a szív fészkei: Ha fogékony volnék a konteókra, most szöget ütne a fejembe, hogy pár perce jelenlegi lakhelyemet, Nyíregyházát emlegetitek, most meg szülőfalum, Tahhitótfalu kerül elő...

Mindenesetre ha a nyíregyi tecsóban járok, benézek az orosz cikkek szatellitboltjába, hátha belefér nekik az ukrán cucc is.
@a szív fészkei:

Köményt bizony :-) Jó pöri éppen úgy nincs nélküle, mint ahogy igazi parasztkolbász sincs.
@dr. mesterseges szinezek: Ha pesti vagy ne menj olyan messze, a kalászi corában van pl orosz bolt, vagy a fény utcai piacnál.:D
@a szív fészkei: jár kajakozni, az a sport, ez meg a szórakozás és a közlekedési eszköz.
@dr. mesterseges szinezek: Tahitótfalu, át a hídon, Pócsmegyer, Surány. Ez a nyári útvonal.

Akkor ezt a helyet is ismered Szigetmonostoron , nem? www.etterem.hu/286

@Dr. néma bárány: Kösz, mester!
@dr glaci ph 5.5 D:

Ha a híd alatti sárga bódéra gondolsz Lisztferihegy 1 előtt azt ismerem, és tényleg.
@Dr. néma bárány: Kedves hangú háztartásbeli készít 42.5 deka hagymát 35 deka cukorral - utánaszámolva ez megfelel a Nagymama lekvárja gyümölcstartalmának, ami bár a jobbak közül való a piacon, azért még mindig inkább dzsem, mint lekvár.

De persze, álljon csak elibém egy ilyen hagymalekvár, és nem lesz kegyelem!
@Dr. néma bárány: Hajdan volt egy rádióriport egy pótnyagymamával (1-2 családhoz kiruccant pótunokázni, szeretetből főzni). Ő árulta el, hogy a főztjeinek titka, hogy mindenbe belelopja a köménymagot.
@dr lecsekkoltam: Momentán a nyíregyi bót közelebb van, de tényleg a kalászi coránál szoktam irányt venni a szülői ház felé.
No, meglátjuk...
@a szív fészkei: Csak a neve ismerős. Monostorral jól ki van cseszve, hogy szinte rádől a híd, de a forgalomból még mindig ki van zárva - oda szigeti nem is nagyon meg, csak ha tényleg ott van dolga.
@dr. mesterseges szinezek: A spanyolok meg mindenbe a babérlevelet, ahogy tudom. Jó, én szeretem a köménymagot, ezen ne múljék!

Volt valami szavazósdi cirkusz a híddal ott nem? Akkor reménykedtünk, hogy eladhatóbbak lesznek a surányi ingatlanok, ha sepercre lesz oda Pest...
@dr. mesterseges szinezek:

Ez így teljes baromság :-)) 1 kiló hagymához szoktam két kanál cukrot és egy kanál mézet rakni, és az több, mint elég. A balzsamecet kellemesen kompenzálja.

A pótnagyinak igaza van, szerintem sincs magyaros húsétel kömény nélkül.
Jó isten, kezdek éhezni, pedig előbb tankoltam zöldborsólevest és palacsintákat frissen főzve-sütve.
@Dr. néma bárány: ezt a hagymalekváros madarat a hétvégén meg fogom próbálni. elolvastam a receptet, folyik a nyálam, hogy nem tudok vele mit kezdeni :)
ehh, ugye gonosz vagyok, ha eszembe jut erről is, hogy optikai tuning csak az egész és óvatosabban kéne darálgatni, bizodalmam ebben a bagázsban konvergál a nullához, de ne legyen igazam ebben sem...

Ledarálják felmondóleveleiket a rezidensek
Nettó 42 ezerrel emelkedik a fizetésük, de az így sem lesz versenyképes a nyugati bérekkel.

index.hu/belfold/2012/03/21/megsemmisitik_a_felmondoleveleket_a_rezidensek/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Fogsz te mindenhol elájulni, látva az árakat! Ezt elérte a Vezénylő.
Azért mielőtt megépíti 65 ezres stadionját,nem akar rendet vágni? www.hatharom.hu/article/8bd4a4-aczel-elmondasa-szerint-kutasitol-kapta-a-penzt Most már a halottakra kenik a szart vagy hogy van ez? Egyre szebb, erkölcsösebb a magyar futball, tényleg érdemes önteni vödörszám bele a pénzt.

Tisztára a Vezényló képmására történnek a dolgok.
Aha, szóval főzőcskével lehet offolni... :D
@a szív fészkei: Tkp. bojkottálni akarta Monostor a híd átadatását, mert nem azzal indult az egész, hogy nem lesz lehajtó, aztán kaptak ígéretet arra, hogy legalább gyalogoslejáró lesz, vagy mellékhíd... Hiába no, nem a selmeczigabi találta fel a mézesmadzagot, ha mégoly rutinosan használja is.
@a szív fészkei:

A Bacchus jó hely, de mikor szombat vasárnap a déli sziesztámat agyonvágják az élőzenével, ami a víz miatt hangosabb nálunk a gödi oldalon, mint magában a vendéglőben, akkor a pokolba tudom kívánni őket :-D

Inkább gyertek át a révvel a Csurgóba, vagy akár hozzánk ebédre, csak csend legyen :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Fogd fel nyálcsorgató előzetesnek a Volutára :-)) Bárány viríthatja a tudományát és a hagymalekvárját. Ami tényleg kurvajó.
@Fabius: Szerintem a Bacchus élőzenéje csak a sziget revansa a VVV esti koncertjeiért.
@dr. mesterseges szinezek:

Jézus úristen, ennyi cukorral nem lekvárt lehet főzni, hanem pálinkát a nyomorult hagymából :-D
@Fabius: Én egyszer voltam ott német barátainkkal koraeste, templomi csöndben :-D. Nem járok rendszeresen vendéglőzni, pláne nem oda, azért elég combos árai vannak. Gödre át szoktunk nézni napozás és úszás közben. De nem zajongunk, bizisten. Ahogy Fábry mondta a kutyájának: ül, fekszik, kultúráltan szórakozik...

Ami legutóbb melengette a bélholyhaimat :-)), az a Trófea volt Óbudán.
@dr lecsekkoltam: Na fussatok össze az orosz bótban! Keleti szél fúj Fidesznek, Vonának. Legalább ti tesztek is érte.
@dr lecsekkoltam: Ha már így összejöttünk, elárulom, hogy holnap reggel közelítem meg Vácot. Ha éppen telekocsi kéne, szívesen, de figyelmeztetlek, hogy hangoskönyeket és ABBÁ-t szoktam hallgatni vezetés közben!
@Dr. néma bárány: Hagymapálinka...
- Hhhhhsssszzzhhh...
- No, jó erős, mi, egykomám!?
- F...t erős, csípős!
@dr glaci ph 5.5 D:

Szerintem ízleni fog, mesélj majd hogy sikerült :-)
@a szív fészkei: Csak le ne moszkovitázzanak! Pekingovita szó persze nincs.
@Fabius:

Mondtam, én akár egy malacot megsütök egyik este, ha leszünk elegen. Viszont, ha abban a hitben ringatod magad, hogy hazajövök onnan az öhönöd és az argentin csirkenyársad nélkül, akkor combosat tévedtél. :-)
@dr. mesterseges szinezek: Abbával nem tudnál elriasztani. Köszönöm a felajánlást, de van sofőröm:D:D:D Mi olyan 11-12 körül érünk pestre.
[..]"És vajon mit akar mindenek előtt – „legfőképp”, ahogy ő maga fogalmazott - innen importálni Berisha? Hát természetesen: az új oktatási rendszerünket – és nyilván azért, hogy azáltal otthon is egy „felülről zárt”, az uralkodó gazdasági-politikai elit számára hosszú távon is biztosan kézben tartható „buta” öntudatlan társadalmat alakíthasson ki, nem törődve ennek általános társadalmi és gazdasági következményeivel.

Mik is e következmények? Nos, az innovációra és a szabad kezdeményezésre való csökkenő képesség, hajlandóság és persze bátorság… Orbán – és Berisha – rendszere kifejezetten előnyös néhány ezer embernek, viszonylag elfogadható talán néhány tíz-százezernek, de katasztrofális a további millióknak. Éspedig azért van-lesz ez így, mert nekik sem a munkaerejük, sem a kreativitásuk nem adódhat hosszá a „nemzeti össz-termelési képességhez”. Egy tízmilliós európai országban mindig lesz elegendő erőforrás az elit jóltartásához, de ahhoz, hogy a többieknek is jó esélyük legyen erre, már nem lefojtani és móresre tanítani kell az országot, hanem éppen hogy perspektívát adni nekik. A híres, sokat emlegetett magyar „középosztály” fogja a legnagyobbat szívni orbán rendszerében: mivel egy ilyen politikai rendszerben a magyar gazdaság általános teljesítőképessége jelentősen el fog maradni a fejlett országokétól, ezért a magyar középosztály remélhető, „kivitelezhető” életszínvonala is messze lesz a fejlett országokban élő „osztálytársaikétól”.

E társadalmi csoport kétféleképpen reagálhat erre: vagy gazdasági menekült lesz, vagy megváltoztatja a honi viszonyokat. Az első úton máris százezrek járnak – de igen kétséges, hogy a további millióknak is megadatik-e erre a reális lehetőség? Kell-e az összes magyar mérnök, szakmunkás, orvos? Talán igen – de a tanárok, a jogászok és a közgazdászok már aligha! Ha ők valódi esélyeket akarnak, akkor azt csak Magyarország átalakításával érhetik el – minden más csak önáltatás és struccpolitika lehet!"
@a szív fészkei: Ha egyszer arra vetődtök, merem ajánlani Berkenye (a 2-esen Rétság felé) éttermét. "Csak" a szokásos éttermi sztenderdek, de úgy elkészítve, és olyan adagokban, olyan árakon, hogy az országimázsnak se volna rossz (csak túl szép volna az igazsághoz).
@dr lecsekkoltam: Össze ne ütközzünk valahol a Debreceni úton, ui. úgy látom, kb. egyszerre rajtolunk!
Kurva anyátokat:

hvg.hu/video/20120321_

Csak két gyöngyszemet emelnék ki:

"Régi csacsiság volt az, hogy ingyenes oktatás." MONDJÁK ŐK.

"A diákhitel nem adósság!" Bazmeg, ezek föltalálták a HITELT, AMI NEM ADÓSSÁG.

Eszem megáll.
@dr. mesterseges szinezek:

Én csak hétvégi nyaraló vagyok arra, így nem tudom eszik vagy isszák a VVV-t. Mi az?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "A diákhitel nem adósság!"

Hogy ez az érv Hillernek és Kovács Lacának nem jutott eszébe, amikor megemelték a kamatát...
Hiába, azért a fiatal bolsevikban mégis nagyobb a tetterő, mint az öreg szociban.
@Fabius: Váci Világi Vigalom - nyári hepaj, kicsit giccses, gicsit érdekes... az esti koncertek természetesen nagyon méjnsztrím giccsek. A Duna partjára szervezik, így Kisoroszitól Gödig lehet élvezni.
@dr. mesterseges szinezek: Kösz; megnéztem hol van, hát csak úgy odavetődni, nem hiszem, hogy menne.

Mikor még nem volt autópálya az Adriára, akkor mi odafelé Nagyrécsén kajáltunk - fogadó, lovastanya is, remélem még megvan - ott is roskadozott az asztal a kajamennyiségtől, ami zseniális és olcsó volt. Meg kedves pincérek hordták, csak hordták. Az se volt rossz országimázs: mindenhol gatya-szoknyakorcot megoldó pihegő emberek próbáltak túlélni... Na úgy látom, még vannak: www.berenyifogado.hu/hu

A Lelle - Andocs felé - környéki Puli még megvan aritus szerint, nem egy kellemetlen élmény azt végig enni se. www.utitarskartya.hu/index.php?p=rolunk&id=109130
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha nekik tartozol, nem is. Kegy, hogy fizethetsz nekik, megtisztulás, miazisten.
@a szív fészkei:

Ritkán nyafogok, de mikor a zajos városból kiszabadulva, ebéd után a matracon lebegve a medence közepén agytörzsön rúg a TÁRÍRÁRIRÁRIRÁRI, akkor felhorgad a mélyen elnyomott Dunaparti Láncfűrészes törékeny kis lelkemben :-))
@dr. mesterseges szinezek:

Sose hallottam róla. Mi Göd és Dunakeszi között vagyunk, de szerencsére élvezni sem sikerült. Ebből gondolom a szigetnek jut a java, akkor ők boldogok.
Komolyabb vizekre evezve: az utóbbi tíz év egyetlen olyan lelkylola poszt a mandineren, amivel egyet tudok érteni:

mandiner.blog.hu/2012/03/21/a_nagy_fidesz_ugynokrejtely?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=index
@Fabius:

Egész jó, már ha eltekintek Lola szánalmas naivitásától. Mert azt nem gondolhatja komolyan, hogy itt valaha valami is fel lesz tárva.
@dr glaci ph 5.5 D: Ja-ja!!! Oszt a zúzájuk is felér egy kulináris orgazmussal
@dr. mesterseges szinezek: eddig nem tettünk ilyet, szerintem most sem fogunk:D:D
@Fabius: Melyik részével? Mert a legérdemlegesebb része az volt, hogy rögtön schiffer felmenője komcsi, de én nem fogom felhánytorgatni. Utána meg ír néhány semmitmondó butaságot, amit még a plázacica is kenterbe ver.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Akár komolyan gondolja akár nem, rugdossa őket az ügynökügyért ahogy minden normális embernek kéne. L. Simon tegnap már Orbánnak szólt be, így talán eljutunk végre oda, hogy a nyilvánosság is kevésbé lesz gecikínos a hallgatásnál.
@dr lecsekkoltam:

Azért a kurzuslovag vagyok kámingáutra tíz évet vártunk, és a felszólítgatást is tőle vártam a legkevésbé. Ehhez képest leszarom, hogy nem bírta ki szőrmenti Schifferezés nélkül.
@Fabius:

Soha nem hozzák nyilvánosságra. SOHA. Mintha eddig zavarta volna őket, hogy másfél éve naponta háromszor csinálnak segget a szájukból.
@Fabius: Azért van benne aprócska naivitás. Lola még hisz abban, hogy a fidesz nyilvánosságra hozza az ügynöklistákat. Szerintem meg, ha eddig nem léptek ez ügyben, akkor nem most fognak, nekik megfelel ez a párolgó bableves helyzet. Még a rendszerváltás hajnalán, rárakták a fedőt az egészre, és eszük ágában nincs felemelni a fedőt. Amivel nálam rosszpontot szereztek. Nekem ugyanis az lmp.-s javaslat leszavazása volt az a pont, amikor végleg kiábrándultam a kormányból.
@felebarát:

Na, egy norvég antiszemitára kíváncsi lennék. Hogy ő pont miért. Hogy hol tarthatna Norvégia, dehátazsidók.
@felebarát: végtelenül buták, ez az az eset, amikor még az újszülöttről is bebizonyítom, hoy antiszemita. egyébként is az antiszemitizmus akkor derül ki, amikor helyzet van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de olvasd el a kérdéseket, a világ 75% ugyanúgy igennel válaszolna...
@felebarát: "A másik három kérdésre toronymagasan a magyarok adtak legnagyobb arányban egyetértő választ. A magyarok 73 százaléka szerint a zsidóknak túl nagy a hatalmuk az üzleti életben, "

A magyarok 73%-a kábé annyit ért az üzleti élethez, mint Papcsák a felelősségteljes vagyonkezeléshez.
@Penivaldes: nem ez a szegény zsidók dolgo, sajnáljuk egy kicsit őket..miért kell ez..direkt ilyen szítom a dolgokat...semmi értelme nincs...csak hoyg újra szájukra vegyék őket az emberek..mert eléggé elcsendesedtek...
@felebarát: Nekem nincs bajom velük. vallom, hogy ők szinesítik az országot, és olyanok, mint mi. Nálunk sosem volt szokás zsidókat szidni. Hülyén is nézett volna ki, és egyébként is..
@Penivaldes: persze...ott vannak híres zeneszerzőink, iróink , költőink...de nem mint zsidó emlékezel rájuk, hanem mint nagy magyarokra...

ez meg olyan, hoyg tudjátok, mi vagyunk a zsidók...nem érdekel...nincs antiszemitizmus, de szükség lenne rá, esete...vagy hoyg is van ez pontosan
@felebarát: igen, nekem ők magyarok, ahogy magyarok volt a zsidó ükapám, aki meghalt az országért, és magyar volt a dédanyám, akinek még férje is magyar volt. Csak ez nem érdekelte a nyilas lényeket, amikor berontottak a lakásába, ellökték tőle a kislányát (későbbi nagyanyámat) és elhajtották a gyüjtőtáborba, csak szerencsére véget ért a háború, így ő megúszta a halált.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez kurva jó! A köv. békemeneten Széles, Bencsik és Bayer fogja a molinót: NEM LESZÜNK SZOBATISZTÁK! Mögöttük a forradalmi ifjúsági nyugdíjasok.
@Penivaldes: ezek annyira ááá

amúgy, mitnha direkt szítanák az ilyet, a nem tudunk együttélnia zsidókkal, a cigányokkal, utálni kell őket és vicaversa, megkülönböztetni őket...stb...

és mi értelme van...? tönkre tesz mindt
@felebarát:

Hagyjad már, Amerikában mindenre van valami hülye szervezet, ezeket pont úgy leszarják, mint az összes többit.
@felebarát: Rendkívül buta kérdések. Erre az üzleti/pénzügyi életes sztereotípiára pl. rengeteg amerikai filmgeg épül - nem is azon csodálkozom, hogy itt ilyen arányú ez a válasz (nyilván megvan a napi fülkeforradalmi kommunikációs oka), hanem hogy máshol sokkal kisebb ez az arány.
A linkelt mandiner poszt O.K.
aszongya:
"Igen. Az egyháznak, és mondom a saját egyházamat, a katolikusoknak igazi, őszinte bűnbánatot kellene gyakorolnia. Tudom, hogy volt olyan, évtizedekig börtönben kínzott pap, akit a rendje sem fogadott be, miután kiengedték. Fáj ez a püspököknek, fáj ez azoknak a szerzetesrendeknek, akik csak jót akartak és ezért alkalmazkodtak az aktuális kommunista rezsimhez. Nagyon fáj az ügynök papoknak, akik akár a gyónásokról is jelentettek. Fáj. De kedves atyák, lehet-e szebb példamutatás, mint ha saját vétkeiteket is vállaljátok?"
Másfél bittel arra fussa, hogy ateista vagyok. Illetve nem, csak katolikus nem. Ha sértésnek veszi valaki a nevén nevezett valamit, attól bocs. Nem akarok senkit piszkálni, piszkálja őket az a rengeteg bűn (mocsok), amit elkövettek a kereszt szentségének árnyékában. Egyetlen embert tudok lájkolni közülük; II. János Pált. Az életútja magáért beszél, szerintem... Felismerte azt (dehogy felismerte - tudta), amit a Vatikán igyekszik egyfolytában a latrinai palota szőnyege alá söpörni. Nem tom mekkora, de jó sok szar elférhet alatta, ha csak hellyel-közzel derülnek ki a szemétségeik. Nem a vonzódásom ugat most, de sokkal többre tartom az ortodox egyházat, mert plö baszik elismerni a pápa primátusát. Ez alapvetés náluk. Mindegy, a hit mindenkinek a saját legbelső lelki ügye, bocs, ha valakit bántottam vóna! Az ortodoxnak a pravoszláv a tükörfordítása, az meg ugye arrafelé is népszerű, amerre ennek alapján én nem.
Hun van a karra kun?
Majmegkapom...
@felebarát: Én nem szítom, és elítélem azokat, akik szítják. Ártanak mindenkinek ugyanis.
@aritus:

"Ezen utóbbit nem tudom eléggé hangsúlyozni, mert Orbán hajlamos rá, hogy meghökkent vaddisznóarccal paragrafusokat követeljen, miért is ne ehetné ő vasvillával a homárt Strasbourgban, miközben csak emlékeznie kéne, hogyan reagált édesapja, amikor heló, vénlány!-nyal üdvözölte nagymamáját (nem történt ilyen, nyugi, valahogy akkoriban még érezte a ritmust, vagy félt a rohadt nagy pofontól). Pedig sehol sincs törvénybe foglalva, hogy mit illik és mit nem illik, hogyan érdemes köszönni és étkezni, illetve hogy mit vegyünk fel padlófelmosáshoz és a Dr. Schmitt Pál-díjak kiosztásához."

www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3797&Itemid=30
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A norvég antiszemitának nyilván biztos értesülése van a vikinginfóról, hogy a zsidók már elkezdték a jégvagyon, és a norvég fennhatóságú tenger sótartalmának felvásárlását.
@dr. mesterseges szinezek: Krówka, krówka, te mindenem! Ezt(is) jobban tuggyák ők, ott északon, valahogy más lehet a tűz, amin égetik acukrot, nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kezdjük: előveszel egy lábost, lehetőleg könnyen tisztíthatót, hogy ha leégeted áztatás után nem kell kidobni. 1 fakanál. Kb. 1-1,2 kg sertéshusit - én combot szoktam,de ha zsírosabbat szereted akkor hallgass a hentesre. Megmosod és felkockázod. 2 nagy fej vereshagymát felkockázol,2 gerezd fokhagymát szétnyomsz - héját előbb le - 2-3 evőkanál zsiradék, vagy 1 dl olajat felfórrósítasz, közepes tűznél a vereshagymát addig pirítod, míg áttetsző sárgás nem lesz, beleteszed a husit, 1-2 evőkanál - én 1-et piros őrölt paprikát,fokhagymát. 1 paprikát 1 paradicsomot. Megszórod ételízesítővel, ízlés szerint vagy csupán sózod, addig pirítod, míg meg nem fehéredik, sőt kicsit le is lehet sütni, felöntöd 1,5-2 dl vízzel - én sörrel szoktam, s a folyadékot, ha elfő, mindig pótolod.. Hús mennyiség/h alatt kész, zsírjára pirítod /én a végén staubolni szoktam, azaz kb 1-2 ek. liszttel megszórom, s felöntöm fél- egy dl vízzel/sörrel,egyet rottyantom,s jó sok szaftja lesz.Imádom a tarhonyát /olajon barnára pirítod, felöntöd kb kétszeres vízzel, 1 ek ételízesítőt beke, egy fél vöröshagymát, fedő alatt puhára párolod, s lefedve hagyod egy darabig kb 20 perc/ Jó kis ecetes bogyiszlói. Mosogass el!
@dr. mesterseges szinezek:

Vajon az Antarktiszon van antiszemitizmus? És ha nincs, igény lenne rá? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nálad már az első mondat is értelmezési nehézséget okoz, tezsvérem!
Fak anál? Nemán..:-P
@anyósnyelv: Pardon, kihagytam a törött borsot, főzés kezdetén is és a végén is, ha lehet frissen őröltet. Más fűszert nem használok, mert elveszi a magyaros ízét.
@Dr. néma bárány: látod, múltkor hallottam,jó volt, csak elfelejtettem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Aki odalátogat, nyilván rögtön kiszúrja, hogy durva hideg van... és vajon véletlen-e az a nagy hideg... és ha nem, vajon ki érte a hibás...
index.hu/belfold/2012/03/21/magyarorszag_a_szakacs-vb_dontojeben/
"Széll Tamás közvetlenül az eredményhirdetés után azt mondta, hogy egyrészt nagyon örül, másrészt hétfőn elmegy horgászni."
Tamást támogatja Magyalország Kormánya is, remélem, mert ezzel elejét tudnánk venni a híresztelésnek, hogy éhen fogunk hakni, másrészt a neve miatt is, mint országunk zászlaja!
@anyósnyelv: Bátran helyettesíthető a méltatlanul ritkán használt borsikafűvel, ha valaki hiperérzékeny a csípős aromákra, vagy jellemzően a fülén folyik ki a gyomorsava.
@dr. mesterseges szinezek:

És KINEK AZ ÉRDEKÉT SZOLGÁLJA EZ A KURVA HIDEG? Nem gyanús, hogy Izraelben meg kibaszott meleg van?
Legyünk észen!
hircsarda.blog.hu/2012/03/21/a_nap_kepe_a_dij

A nap bölcsessége: "A sok pénz olyan, mint a kenyér. Ha tejbe dobod, undorítóvá válik!" - Andreas Fittipaldi, cukrász
@Fabius: Megértlek! De ezt a bacchusokkal kéne rendezned. Megjelensz a finoman rezgő lelkeddel és elbeszélgetsz a tulajjal. (az se kicsi ember, ahogy emlékszem, de kedvesnek tűnt.)
@Fabius: Édes a hölgy - az? - csak emiatt szégyenkezik a Fidesz miatt?
www.origo.hu/itthon/20120321-ki-adott-adomentesseget-a-budapest-airport-uzemeltetojenek.html

Ez nem Hírszerző vagy Ludas Matyi.

Annak a három önkormányzatnak nem is olyan vicces, amúgy sírni is lehetne, nevetni is.

Magyar törvénykezés: jeles!
@mamitirtok dr.:

Már a Porsche is hibrid autón dolgozik, itt a vég. Na jó, a hibrid Porsche-t úgy kell elképzelni, hogy két V8-as benzines hátul, meg egy elektromos elől, de akkor is...

index.hu/x.php?id=inxtc&url=http%3A%2F%2Ftotalcar.hu%2Fmagazin%2Fhirek%2F2012%2F03%2F21%2Fbelelathatunk_az_uj_csucs-porschebe%2F
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pedig ugye Norvégia elég vastagon ott volt a náciknál. És kormányszinten ezért bocsánatot is kértek. nol.hu/kulfold/peldatlan_norveg_mea_culpa_a_holokausztert_
@a szív fészkei: Nekem tetszik. Az igazság minden szegletét ne bontsa ki kb. öcá karakterben?
@Habakuk999: hát abban a nagy hajrában csak becsúszott egy kis gixer, csak azon csodálkozom, hogy nyilvánosságra került
@mamitirtok dr.:
"Blogunk a benzinárgátat elsősorban a kisemberek védelmére találta ki, ezért a havonta 250 forintért beszerezhető benzinmennyiséget 1500 literben maximálnánk. Végleges megoldásként pedig javasoljuk a végtankolást, vagyis 250 forintos áron egyszerre 100ezer liter benzin megvásárlását, hogy az illetőnek több gondja már ne legyen a tankolással az életben. Ez a lehetőség azonban csak ezév április 1-éig lenne elérhető, és az olajtársaságok ebből fakadó veszteségük egyharmadát leírhatnák az energiacégekre kivetett különadóból."
Benzinárgátat, azonnal, és Százhalombattán épüljön csapolóberendezés, az autójukat vesztett családoknak!
@felebarát: Igény, az lenne rá. Ez az autentikus mondás.

Azt azért ne mondd, hogy ez csak képzelgés, amúgy idill van, csak most szegény magyarokat megvádolták. Újra idézem Lenint: Az antiszemitizmus a hülyék szocializmusa. És azért Gábriel naponta tízszer jelzi, hogy biza, van egy masszív réteg, aminek ezzel - minden szarnak zsidók az okai!!, - el lehet mindent adni.

Olasz, német és egyéb barátaim írják, hogy amit itt nyílt színen megengednek utcán, bárhol: mocskos zsidók!-szöveg zúg a tüntetéseken, stb., azt európai városokban te nem hallhatod. Hogy itt már ez el sem éri a ti ingerküszöböteket, az tán mégsem a zsidók hibája. Akik ugyanolyan magyar állampolgárok, mint az őket rendszeresen mocskosozók; sőt, ki tudja, lehet, hogy itt vannak őseik uszkve - idéztem ide Komoróczy Géza most elkészült könyvéből- 956 óta...

Idéztem Petőfit is 1848 márciusából e kérdésről. Adyt. Aki haladó, az nem lehet antiszemita, ennyi. Most kurvára nem efelé megy a magyar politika. Hanem sőt. És biztos fog turbósodni az antiszemitázás, mert ezt az ügynökmizériát majd megint valakikre rá kell kenniük.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
A Papcsák magyarázat is aranyos.:)

Nem is értem, miért nem "csempészi" be az ellenzék valamelyik törvényjavaslatba, hogy egyhangúlag lemond a mandátumról a narancs frakció.
Úgysem olvassák el, viszont szépen megszavazzák bemondásra.
Siralmas.
@Knósszosz: Lájkold inkább I. János Pált, akit saját köreiből kinyírtak hatvan nap múltán, hogy pápa lett.
@mamitirtok dr.: Ez olyan megaszaros.
Nagy-Britannia bejutott, a nem létező gasztronómiájával. Fish&Chips, az a valami. Itália meg csak kullog utánuk. Vicc az egész. Nápolyban láttam, amint egy brit pár leesett a székről, amint osso bucco-t láttak egy másik asztalnál. Nálam. Borjú, autentikus talján módra. Nem vagyok burzsuj, ez tizenöt évvel ezelőtt volt..na. Anglilyába fogalmuk sincsen, mi az a gasztronómia, ezért mennek (jönnek)például ide. Ésakkor még nem találta szembe őket a mediterrán konyha. Na, az valami! Azért utálom a Girosz szászos banditát, mert a neve... (is)
A görög alfabétumban ha a gét(ghámma), kapcsolja az ember a I-vel (iota-jóta), akkor az úgy néz ki, hogy; "J"
Ergo: nam gyrosz, hanem Jírosz.
Akadémiai székfoglalómat ezennel bezárom. Aki tud görögül, az adjon hozzá, mert én nem vagyok géniusz ebben.
Ja: egy jó pacal... a kurvaéletbe! Zabálsz-zabálsz, fröcsög a szaft, az asszony reggel meg lebasz, mia faszér nem figyelsz oda a monitorra, mer megin pucolnia kellett.
hvg.hu/itthon/20120321_dombovar_szabo_lorand
ez az a polgármester, aki nem fogadta el kórházigazgatónak a karcagi fideszes jóembert
most pedig a karcagi kórház gyermekosztályát is megszüntetik
bocs, marcali kórház gyerekosztálya
@anyósnyelv: Én pici vörösborral.És kezdetben csinálok egy vékony kis rántást. Meg kis zöldpaprikát vágok bele, nem parit.

De virágozzék ezer pörkölt, nem egy bonyi kaja, de finom!
@a szív fészkei: Na persze... pápát nem boncolgatunk, nota bene; minden rendben volt a halála körülményeit illetően. Utálsz, ha utálom őket?
@Knósszosz: Pacalt csak autentikus vidéken vagyok hajlandó fogyasztani, gírosz (hírosz) helett pediglen beérem a shawarmával, az kb. negyedébe kerül, bár ugyanazt jelenti!
Ebből is kitűnhetnék, hogy az EU-n kívül jobb az élet, pedig nem, igazán!
@mamitirtok dr.: Olvastam néha. Őszintén irigylem, hogy csak most és csak ez veri ki a biztit nála. Ne, én ezekért nem tudnék blogolni védőleg, olyan hányás az egész működésük visszamenve az időkben is. Csak ennyit akartam tekéntetes bíróság!

Basszus, ez Orvbánék legkonzekvensebb tette, ha már...
@Knósszosz: Fúj, nem fogadod el a pápa Őszentsége tévedhetetlenségét? Nem csodálom, én sem.
Mert, ha Isten földi helytartója valóban, akkor a felügyelőtisztje állandóan szabadságon lenne?
@Habakuk999: hát én anno csináltam ehhez hasonló becsempészést

Még a 70-es évek végén párttitkár főnökünknek kellet valami anyagot csinálni, kb-60-70 oldala volt, ugye írógépen csapkodtuk a kolléganőmmel vagy egy hétig. Neki voltak néha eszement ötletei - tudtuk, hogy úgysem olvassák el az egészet - azt mondta, hogy akár beleírhatnánk azt is, hogy aki eddig elolvasta, nyalja ki a seggemet. Úgyis a főnök írja alá. Plagizáltam az ötletét, kiviteleztem. Azóta sem szólt a főnök, hogy bárki jelentkezett volna nála.
@Knósszosz: Mármint kit utálsz, amiért utálnom kéne téged? Katkókról ugyanaz a véleményem, mint Tótának. hvg.hu/w/20120319_catholic_boat De amit olvastam I.János Pálról, az - a rendszerükön belül, amiről megvan a véleményem - rokonszenves volt. Újítani akart, nem hagyták.
@mamitirtok dr.: J - írosz..bocs. Pacaland nagykövecsége, otvan a kőhídnál francisíkság felé. Igaz!
@Knósszosz: Imádom a puha, ízesen megfőzött pacalt. Társam tizenévig kiugrott a gatyájából, mikor látta, hogy három-négy órácskát tökölődök vele,pucol-forráz-főz,leönt, főz, leönt, felrak,s utána még vagy másfél ... Egyetlen egyszer megkóstolta, azóta, ha lát konzervet, még azt is megveszi, pedig abban csak híg lében úszik valami, régen úgy kellett kikanalazni belőle. Krumpedlival együtt főzve az igazi. hmmmmm. Konzervhez egy komoly pörkölt alapot, jó sűrűt kell készíteni,de jobb az igazi, mint mindenből.
@Knósszosz: Felőlem híhatod döner kebabnak is, csak ne rakjanak bele pommes frites-t, könyörgöm, mert nem oda való, hanem máshová, például a szemétbe!
@a szív fészkei: A marhát én is veressel, abba viszont teszek köményt, a 1 babért is, üdv. Annyit ettem, hogy jöhet a vacsi banánom, infl.óta csak könnyű jöhet. Pedig. de megennék pár villával.
@a szív fészkei: KÍVŰLRŐL! Én nem voltam tagja a díszes társaságnak, viszont ha tényleg elolvasta valaki, akkor az volt a belülről való bomlasztás.
Egyébként egy fehérbőrű cigány ember volt, foxi-maxi vörös diplomával, és utálta a fajtáját. Az anyukája tipikus brownface volt, - lázárlandból - az éjszakai postavonattal jött és ment, mert szégyellte a saját anyját is.
@a szív fészkei: A seggnyalás a rendszer velejárója volt, Te nem tudnád? Nosztalgiázhatnál egyet, lassan visszatérnek azok a "szép" idők, meglátod!
@mamitirtok dr.: ..hanem a teljes foglalkoztatottság kiterjesztése és az alkoholizmus míán!
@mamitirtok dr.: mi is úgy gondoltuk, de azért egy-két hétig laposkúszásban jártunk, mert vallató stílusa volt a fazonnak, eléggé szemét módon
@Habakuk999: de mindenesetre most Papcsák bevallotta, amit mindenki tudott, hogy az egyéni indítványok nem is egyéniek, hanem a fideszgyárban készülnek. A fagyi visszanyalt, ezzel a törvénykezéssel nemcsak az ellenzéket, a szakmai és civilszervezeteket akadályozzák abban, hogy megismerjék a tv javaslatot, módosító indítványaik legyenek, hanem saját maguknak is lehetetlenné teszik a normális törvényhozási munkát. Szakmányban hozzák a törvényeket és majd mindegyiket utólag javítani kell, mert tele vannak faszságokkal.
@a szív fészkei: nem ez a kérdés. az a kérdés, hogy aki erre a 4 (+1) kérdésre három esetben igennel felel, antiszemita-e. :) szerinted?

() igen
() nem
() nem tudom megítélni

pipa?
@a szív fészkei: Remélem nem jön össze a kontraktus, utálat tárgyában kettőnk között. Ugyanmáá' De bazmeg:
1:Tele van a katolikásoktól
2:A Szcientől érintve vagyok, családilag.
3:Most hogy a faszba legyek szalonnaképes??

A sógoromat hajszál híján megölték (szci), nem vicc. A katalógusok meg baszogatják a siheder korú husikat, amilyen az én lányom is. Most akkor szarházi vagyok, ha teleszaladt tőlük a...mittomén tököm. Tudom, nem mindegyik templomháromhás ilyen, de a szar az szar. Aki meg kiborítani akarná a szemetelt vizes dézsából a radioaktív cölibmakk hűtővizet, az megy a levesbe.

Közelről ismerem a kérdést ( illetve közveteve), tudnék mesélni, de szeretnék még szabaccságosan szárnyalni lilafingot eregetve, ahogy Fabius szokta vót mondani.
@Habakuk999: Majd elkezdik a mutogatást egymásra, kenegetik a szart amíg teljesen szét nem kenik.
Senkinek nem lesz ebből bántódása, a gyarmatosítók meg jól jártak.
Majd kozmetikáznak egy kicsit megint a mi kárunkra és kész. Úgy mint majd ezzel, mert ezt is nekünk kell majd megfizetni. Jó az irány
hvg.hu/gazdasag/20120321_telekomado_europai_birosag
@anyósnyelv: MMMMMHHHHHH!!!! Tod, mitű dögölődik a léty! Most benyújthatom a számlát az elásztatot parketa újyra rakásárul? Telecsorgatam a nyálamal. Hagyj fel evvel a szisz thémával!!! Amúgy meg; ahhhhhhhhhhhhhh...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: az egészben a legundorítóbb, hogy Orbán "fel van háborodva", és tudni akarja ki tette bele ezt a módosítót? Mer ő nem tud semmiről, nem tehet semmiről, ő maga az ártatlanság, őt csak megvezették.
@aritus: Látod, ha az ő pénzükről van szó, akkor lehet háborogni, Remélem, hogy egyre több hülyeségük fog kiderülni, amit kenegethetnek majd egymásra. De hát, ugye a szabadságharc meg az elmúttnyócév hibáit észnélküli törvénygyárazással kell helyrehozni.
Mit keres oszkópéterawízerben?
@aritus: Szeritem nem fog előkerülni a "tettes", mert miért is kerülne, nem?
Jogosan van felháborodva (örökös) Miniszterelnökünk, nem?:-D
@mamitirtok dr.: Hogyazaleseírom!! Krumplit egy ilyen kajához? Elftársam vagy! Ja, nem...nem úgy, de máshogy! Elftárs a dagattamnézi hadserekkrejátor, a kádárcsirkeólganajozó, emdéfeből ősfideszsesséavangyált bal saival. Krumplit csak rántott csirkéhez, meg ilyesmi.
@Habakuk999: Úgy tűnik, nem csak a dohánylobbi tud úgy jogszabályalkotásba beleszólni, hogy annak részleteiről ne tudjon egyetlen jogszabályalkotó sem.
Tudom, gyurcsányahibás.
@Knósszosz: Kérdésem: Hogy tudjátok megenni a pacalt?
@a szív fészkei: Azért tegyük hozzá, hogy Quislinget szépen agyon is lőtték mindenért a norvégok, önként, nem kellett ehhez szovjet közbenjárás vagy megszállás.
@Penivaldes: Minden téves híresztelés ellenére nem frottírtörölköző, sztem nagyon finom. Gyerekkoromban ez volt a legolcsóbb hús, 10 Ft/kg volt, rá kellett szoknunk. Utána sokáig nem lehetett hozzájutni, mert bedolgozták a virslibe és párizsiba. Amióta megjelentek a csodás adalékanyagok, azóta ismét lehet folyamatosan kapni.
Bocs, tévedtem, az előbb, mert a csirkelábat 3, a kacsalábat pedig 4 Ft-ért adták, és mi gyerekek álltunk érte sorba minden csütörtökön, mert csak akkor lehetett kapni.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
A disznúbendő mióta hús? Belsőség az, miként a máj (nyami), a zúza, és a here is, nem?:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @dr lecsekkoltam: @Penivaldes:

Az, hogy Lola mennyire naiv, és mi mit hiszünk az elkövetkezendőkről teljesen lényegtelen. Ami valójában fontos az az, hogy az ügynökügy az első ami mentén törésvonal keletkezett a kétharmadon belül.

Repedés meg földreköpés volt már a köznevelési törvénynél is, de igazi megosztottság most van először. Úgyhogy az csak az egyik dolog, hogy régi vesszőparipám az ügynökügy, a másik nagy igazság viszont, hogy mindig mindenkinek oda üss, ahol a legjobban fáj. Orbánéknak ez most szemmel láthatóan jobban fáj mindennél.

Gondolta volna bárki akár csak egy hete, hogy Orbánon a kádermúltat számon kéri valaki? És itt most nem a publicista Loláról, hanem az államtitkár L. Simonról beszélek.
@Fabius:

Az se sokáig lesz államtitkár... Amúgy legyen igazad.
@Penivaldes: A metódus a következő:
A pacallal teli tányért, kellő alapossággal olyan pozícióba navigálom az asztal és a szájam között, hogy a lehető legkisebb esélye legyen a kezemben megremegő villa okán az éteknek, előre ki nem számítható brutális vertikális süllyedési sebesség okán, a kutyám szájában landolni. Ha ez megvan, akkor csak a kenyér kell (esetleg krumpli), meg a savanyúság.
Egyszerű, mint a navracsics.
Ja, azt egye más...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Összezárnak ezek, érdekeik úgy kívánják!
Ne legyen igazam, de nem ezen fognak varrás mentén oszladozni, úgy vélem!
@Knósszosz: ..és közte a kendő, biztonság, meg az illem kedviért, lehetőleg lila!
@a szív fészkei:

Áh, a cérnaszakadás pillanatában a környezetem és a környékbeliek a bacchuskausztot megelőzendő letették az Istenbizony Nagyesküt, hogy odaát sokkal halkabb a cucc mint amit nálunk hallani belőle. Úgyhogy a vendetta átmenetileg elmaradt :-)
@mamitirtok dr.: Disznóbendőt nem eszünk, a pacal az a kérődző állatok gyomra. A belsőség sztem a lágyrészek. Viszont a baromfinál a zúza, ami gyaxi a gyomor, az valóban belsőség. Ebből a szempontból nézve igazad lehet. De ezek is húsból vannak és nem a belsőségboltban árulják.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Miként a bűrét sem a "külsőségboltban", nem?:-D
Se hús, se hal, bezony éhendöglünk, feleim!
@a szív fészkei:

Ő a saját öndefiníciója szerint is kurzuslovag. De legalább emiatt szégyenkezik.
@Penivaldes: pipimájacska színesborssal, baconba tekerve, grillen imádjuk. e nélkül grillezés nálunk nem múlhat el
Hát senkise szereti a pacalt?
Mé?
Büdös ha fő? Az!
De asztán finom ha kész.
A pacal egyéniség. Hőkezelve fogyasztható állagot ölt. Az rendben van, meg lehet enni. A fideszt hiába forraljátok, marad olyan büdös amilyen, ráadásul az odakozmált szartól, kurva nehéz a fazekat kisúrolni.
@Penivaldes:

A pacal az a dolog, aminek megevése és a mártírhalál közül az utóbbit választanám, és megkönnyebbülten mosolyognék :-D
@mamitirtok dr.: Ha a CBA-ban akarsz vásárolni, akkor biztosan. Állatfajtól függően a bűrét árulják külsőség boltban is, mint cipő, táska, ruházat, és azt nem kell megenni, magadra is veheted, öltöztet
@anyósnyelv: Én még életemben nem ettem, nemhogy főztem volna.

Valahogy az uram se zizzen rá, ez kimaradt nekünk.
@a szív fészkei: Lehet, nem halal, mi?:-)
Vagy kóser, nem tudhatom, mert magam sem fogyasztom (magam:-).
@Knósszosz:

Én imádom a pacalt! Tűréshatár erősen, fehérkenyér, fehér száraz.

@Fabius: L. Simon egy pöcs, de ismerjük el, most tökös gyerek volt.
Halat szeretitek? pisztrángot, csukát, harcsát? na az jó!
Érdekes módon, én viszont a kocsonyától hányok. Imádom az összes gyilkos magyar kaját (TÖLTÖTT KÁPOSZTA VÖDÖR TEJFÖLLEL, IGEN!), de a kocsonya egyszerűen kifordul a számból.
@Penivaldes: Te Fabius vesztére törsz, már látom! Kereszthalál vagy leszúrás?
A keresztre feszítés sima ügy, tudod, mert legalább a levegőn vagy!!
@mamitirtok dr.: Visszatértek és rosszabbak szerintem. Amikor dolgoztam, akkor mindenki, de mindenki tudta az újságnál, hogy mi van, kb. ugyanazt gondoltuk az egész szarról, hát elvtársaztunk meg minden. Bár az akkori Magyar Nemzet volt a "szabadság kicsi cinicini hangja" a többi vérveres izéhez képet.

Leírták, a hülyeségeket, de közé csempésztek igaz és komoly dolgokat is, ha kicsit túl nyilvánvaló lettek, akkor jött a bünti a K-vonalon. De ott hithű vad komenyista nem volt. Csurka benyalt állandóan rossz volt nézni a helyezkedését, de akinek csinálta - a főszerkesztőhelyettes - az se vette komolyan. A Mattolcsy nem is volt pártag, mégis kurvanagy hatalma volt, ő kísérgette a Losonczit meg a többi fejest. Szóval ez, hgy csak a fancsapat rúghat labdába már a hetvenesek idején sem volt. És ez a média volt, ami mindig fontos ugye.

Sőt, elviseltek tehtséges de nem melegszarig benyalókat a margón túlról is, voltak nagyon karakán jófej szerkesztők. Nekem, ami most van sokkal undorítóbb.

Mert akkor azért ott volt valóban a SZU, ott volt PB meg minden a Fehér Házban, azok mindenen rajta tartották a szemüket, el voltunk mindentől, ami nyugati vágva.

Most meg m/kiért kell ezt a mocsok szart elviselnünk? Épp a nyugat próbál mentegetni ettől. Röhej.
@Penivaldes:

Harcsa odabasz. Amúgy szerintem az édesvízi halak finomabbak, mint a tengeriek, vélemények?
@a szív fészkei: Még mindig pacc al? A török és az olasz konyha is preferálja. Én is kedvelem, na persze nem mindegy, hogyan készítik. Kurvára nem. Viszont felejtős abból a szempontból (nekem), hogy én a mediterrán konyha legelvetemültebb kedvelője vagyok. Spanyol-olasz-horvát-GÖRÖG. És nem utolsósorban, a török. Ha elmennék innen, egyetlen dolgot vinnék magammal, amit 168 órán túl nem tudnék nélkülözni; a rántott hús intézményét. Kurva életbe, olyan éhes lettem, hogy iszom egy sört.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nekem egy bajom volt vele, hogy mindig akadályozott a szabad éjjeli közlekedésben.
@mamitirtok dr.:

Jöhet, aranygaluska dettó. DE! Saját találmány: Nutellás palacsinta, csokiöntettel ÉS mézzel ÉS porcukorral megszórva!

Nem vagyok édesszájú, de ezt konkrétan addig zabálom, míg el nem ájulok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lószartot, demagóg vagy!
Ettél már tengeri sügért, octopust, nem gmuiizét, polipot rendesen elkészítve? (mondjuk a polip az majdnem haram, mivel okos lény, nem kicsinyt!:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jaaa... én mint renegát, kovászos uborkával bírom. Nyáron, lehűtve. A mizsei csárdában burkoltam egyszer (kecskemét előtt), másfél literes konyakos pohárban tolták a pofám elé az uborkát, tele jéggel. Látványnak se volt utossó
a legjobb bárki bármit mond, az a sült csirkeszárny csipősen!
@Penivaldes: Éjjel nem kolbászolunk, alszunk, max. hányni jár olyankor a lélek!
@Knósszosz: Árpád a sciseket is gyűlöli én is olvastam egy srác ilyen témájú blogját, hátborzongató. Minden ilyen agymosó vallás borzasztó. Olvastam huszonsok éve Hubbardot, sok dolog nem is marhaság benne, de ahogy azzal nyomulnak, tönkrevágnak, elszigetelnek és kifosztanak - és igen, meg is ölnek, mint pár éve Amerikában egy párt, amit belehajszoltak az öngyilkosságba - az konkrétan bűnözés.

A Nyugatinál halásztak pár éve lelkeket, és ott volt az irodájuk a hajdani melóhelyem, a mai Boscoló mellett.

Apám a piarokhoz járt, élete végig tisztelettel beszélt róluk, vannak tehát ilyenek is. Tóta W. Árpád is elbeszélget jezsuitákkal, ő se ab ovo rohan ki ellenük.. DE ami most előkerül az egyházról, iszony és ez a legkevesebb, csak nem jut más eszembe.

Nekem minden tételes vallással bajom van, egyikben sem hiszem, egyiket sem gyakorlom.
@mamitirtok dr.: én akkor szoktam olvasni a mellékhelységben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem vagy édesszájú.. Ja, ez kimondottan keserű-:)
@Penivaldes: csuka, harcsa, kecsege
tavaly nyáron fogtak a gyerkőcök harcsát, 5,40 volt a nagyobbik, a kisebb is felette volt a 4 -nek
@a szív fészkei: Nekem is valami ilyen viszolygásom van, kb. annyira, mint a pártoktól!
Innen is cseppentek kicsinyt, onnan is, de egyik sem az igazi, ugye?
@Penivaldes: Nézesd meg Magad bélgyógyásszal, vagy a prosztatáddal lehet valami!:-P
Helyiséget akartál írni, remélem, mert erre harapok!
@mamitirtok dr.:

Akkor nem volt szerencsém, nekem eddig mind egyforma ízű volt, és közelébe se jöttek a pontynak se.
@Fabius: Ezzel nem akarnak vele bukni. Talán ez a legnagyobb stigma, nagyobb, mint az unortodox lófüttysége.Mert az, hogy besúgó, azt tudja értelmezni a 12 éves szintjén tartott is, a gazdaságot meg nem...

Orvbán eltaktikázta magát. Vagy már készül a kövér exköltőnek a méretre szabott kaftán színben hozzáillő selyemzsinórral. Ha adnak a török hagyományokra. Egyék egymást. Most jön csak az igazi maszatolás. Egymással törlik fel a padlót, szép lesz. Tán ezért kell a Kövér-hadtest, befenyíteni a renegátokat?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne itthon edd, ez a titka!
Ha Rodeo erre jár (éjtszak tán), majd megerősít engem, úgy vélem!
Nem mintha bajom lenne az édesvízi halakkal, békával, ezt nem állítom!
@Penivaldes:

Néha én is szoktam olvasgatni a klotyón a "Bevállalós tinilányok kábszeres org..." akarom mondani a Film-Színház-Muzsikát.
@a szív fészkei: Mondom; érintett vagyok. Meglepődnél, milyen ganaj a szci egész, de ezt ide objektív okokból nem írhatom le. Vagy a dagadtgárda visz el lefújva-megviperázva, vagy ezek a másik tetvek.
Jobb ha kussolok.
@Knósszosz: Fiamnak főzött barátnőm andalúz pacalt. Állítólag isteni. Rántott húst én sem tudnám odaadni semmiért. Valaha valóban arannyal borították be a fejedelmi kajákat. Hogy ették meg, nem tudom, talán nagyon vékony hártyát vontak rá aranyfüstből. Annak a "lebutított" óccó változata a panír.
@a szív fészkei: Én kibírnám prézli nélkül, párizsiasan, de főleg mediterrán konyhán, bármeddig!
@mamitirtok dr.: Lehelen a tojás ötvennégy körül van. Lányom szerint a Flóriánnál kapni 48-ért. Most még.
@Knósszosz: Amit olvastam - a csajáról írta le a srác, hogyan vitték Dániába, ő hogyan szökött utána, mit meg nem próbált, hogy kihozhassa, stb. - bármit el tudok képzelni.
Senki nem kapta fel a fejét a töltött káposztára??? Magyarok vagytok ti, bazmeg? :DDD
@a szív fészkei: Magyarázza meg nekem valaki, ha 2%-os ÁFA-emelés volt (áldassék az emelő neve), akkor hogy a csudába ment minden a másfélszeresére, fel?:-(
@mamitirtok dr.: a török kaja, az nagyon faja. az angolok nem tudnak főzni ízetlen, sótlan kajáik vannak. guszta, de ehetetlen.francia, olasz, jó. németeknek a virslijük bitang, meg van pár sütijük.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Magyarellenesek, nem tudtad?
Speciel a töltött kápuszka hiányozna, sok tejfellel (Unikum), meg egész borssal!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne már! Isteni a kocsonya, nem múlhat el tél nélküle!

Nutellától meg én megyek a falnak, pláne amivel turbózod is. Nem ragad össze ilyenkor a szád? A Vígszínháznál van egy kínai üzlet, náluk öt kg-os Nutella van. Én egy kanálba belehalnék.
@dr glaci ph 5.5 D: Bajor klobaszkák, barna mártással, isteni!
Hozzá egy kis (legalább 1 lityi) ser. hm!
@a szív fészkei: :))) a benzinár a tojást akarja utolérni...

mégcsak fele sincs...

kb 20 tojás egy liter térfogat... azaz 1000 Ft / liter a tojás ár...
@dr glaci ph 5.5 D: A német kenyerek is tudnak finomak lenni. Törököknél ettünk valami frissensült pizzaféleségüket, vagy mi volt az óh istenem, de finom volt! De ott két hét alatt nem tudtam szart enni, az igaz. Tálalni is csodásan tálaltak.
@a szív fészkei: Ne disszidálj Kanadába, ha ajánlhatom, falnak mennél a juharsziruptól, nem kellene eret vágatnod, megoldanád magán(y)ba!
@dr. Bubó: B-kosaras tojásból az életben nem jönne össze az egy liter, Te is tudod, nem?
És végül emlékezzünk meg a világ legőszintébb, legbecsületesebb ételéről, a tepsis-fasírtról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mi is imádjuk, ezt is többféleképpen készítik el, mi savanyított káposztával szeretjük, tejföllel
@mamitirtok dr.: azt tuti hejről a Madarasi Hargitáról hordom (Havasi méz:) az kulturálisan is más... benne van Tamási Áron Ábeljének zamata... és nem cukrozzák... (remélem) 1300-1400 Ft/kg
@mamitirtok dr.: 10 db-ot, de lehetne 1db is:)
ELSZABADULTAK AZ ÁRAK.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az milyen? Én Stefániaként csinálom. Három, tojással a hasában.
@mamitirtok dr.: Eszembe sincs disszidálni bárhová. Pláne egy hideg országba. Orvbán fog előbb menni innen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azok vogymuk, nagyon is jó, de vannak megindító vonásai.
A tojás ára a ketreces tartás megváltoztatása miatt megy felfelé. Jó pár éve hozták a határozatot, gyaxi nem vették komolyan a magyar termelők. Az utolsó pillanatban kezdtek el kapkodni, meg hisztizni.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Egyszer ettem édesen csináltat - azt mondják Borsodban így szokták - majdnem rosszul lettem tőle. Csakis savanyúan, tejföllel!
@a szív fészkei:

Fasírtmasszával megtöltöd a tepsit, kisütöd, ennyi. Semmi úri huncutság!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Máshol is. De szerintem Orvbán miatt most dafke mindent ötször annyira szigorúan kérnek számon rajtunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na ja, csak bele szoktam rakni három keménytojást, vagy köztük még egy-egy darab kolbászt és úgy sütöm kenyérformára lapogatva. Fincsi hidegen, melegen.
@a szív fészkei: az édeset paradicsommal leöntve eszik a barátnőmék, , fúúúj
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Aha, a rohatt Eu miatt, mi? És akik nem bélyegzőznek, azok miért is emelték az árát?
Mert lehet, nem?
Árdrágítók, le velük!
@a szív fészkei:

Mikor még Erzsébeten laktam, a szomszéd cigányasszony hozott át mindig szerinte autentikus cigány töltöttkáposztát: az is édeskáposztával volt, kisebbek voltak a gombócok és sok pirospaprikával.
Hát édeskáposztával nekem se jött be.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Teljesen kifordultam magamból tőle, csak nem akartam megsérteni az amúgy zseniálisan főző háziasszonyt.

Én, aki mindent felhabzsolok vendégségben általában, egy pici adagot ettem és kopogott egész este a szemem...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha meg akarod vadítani, akkor pirított hagymát, meg 1/3 rész májat bele kell darálni. Felénk ezt disznóvágáskor csinálják és májpástétomnak hívják. Fóót tokaszalonna is van benne, olyan lágyra szoktuk csinálni, hogy kenyérre is kenhető.
Lassan már majd csak beszélni tudunk ennyi kajáról, miközben nyálunkat eregetjük, karikába, meglátjátok, feleim!:-(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne viccelj már! A ponty szeméthal. Ahhoz külön mangalicaalapú magyar konyha kellett, hogy az a zsíros, szálkás halutánzat bekerülhessen az emberi fogyasztásra alkalmas kategóriába.
@Penivaldes: A csuka inkább csontos, mint szálkás, és végülis kell valami, hogy összetartsa azt a sportos halat. Pörköltnek felejthetetlen.
@dr. mesterseges szinezek: Ne hekkeljed, az álmoskönyv szerint nem tanácsos!
Vagyis az álmoskönyv szerint tanácsos, hogy álmom elaltasson, meg is teszem, hamarost!:-)
@mamitirtok dr.: Már a bélyegzőzést is hamisítják. A maszekok azért emelik az árat, mert hiány van belőle, kereslet-kínálat.Szervezzünk tojásblokádot egy hétre, utána biztosan olcsóbb lesz!
@a szív fészkei: India ezüstnagyhatalom, és ki is használja: aki megteheti, olykor eszik ezüstöt. Az elkészítése egy picit se hall, se lát dömötöröd, mivel a bőrökbe bugyolált ezüstöt egy kovácsféle aszalja: addig veri, amíg a vastagsága egy papírlapénak 1800-ada nem lesz, és gyakorlatilag átlátszó.
Az arany még inkább formázható - ha van értelme itt még fokozatokról beszélni - szóval nem lehet nagy kunsz ehetőre klopfolni.
@dr glaci ph 5.5 D: És legalább nagyok? Mert a Lehelen 54-ért legalább gyönyörű nagyok, sárgák és szinte papírhéjuk van. A Matchban meg galambtojásnyiak.

Flóriánost nem tudom, milyen.
vagy a szex vagy a has! Más nem is érdekel titeket?! A haza meg végveszélyben? Szegény Orbán egyedül hadakozik a megmentésért? Ti meg csak zabáltok?
@dr. mesterseges szinezek: Állítólag ugye az ezüst baktériumölő, lehet is kapni ezüstkolloidot gyógyászati céllal inni, csak lehet belőle mérgezés is.

A Bűvös szakács blogján olvastam ezt az aranypanírt, amikor a rántott husiról értekezett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: figyellek egérke, mikor már lanyhulna a főzőklub, akkor beveted a töltött káposztát!
@dr. mesterseges szinezek:

Na, erre írtam hogy nekem eddig a tengeriek még ehhez képest is szarok voltak.
@aritus: Nem zabálunk, csak beszélünk róla, mint a demokráciáról, feleslegesen. Megyek főzök virstlit, ki tudja, honnan, miből-kitől valót!:-(
@a szív fészkei: Én megvárom, amíg a csirke olcsóbb lesz, mint a tojás, akkor aztán ráparancsolok, hogy tojjon, és röhögök majd a markomba, hogy egy csirke árán kertettem egy fél rántottáravalót. A csirke, mint csomagolóanyag, mehet a kukába.
@dr. mesterseges szinezek: Egy csaj blogolt Utahból és ugyanezt írja. Hogy ott megveszne halászléért, ilyesmiért, és nem engedik megenni a pontyot, nem tartják emberi ételnek.
@dr. mesterseges szinezek: Na!! A töltött, paprikás, grill, tejszínes, gombás, stb. - én szeretem. Újházy leves egyenesen gyógyszer!
@dr. mesterseges szinezek: Most akarják emelni a csirkehús árát, vagy 30 %-kal, megbolondultál?
Levágnád az aranytojást tojó törvénykezőinket?
@a szív fészkei: pár éve volt egy nagyon jó amcsi film, kedvencünkkel, Meryl Streep főszereplésével, egy analitikust játszott, akinek az éppen elvált 30-as páciense az ő fiával jött össze. Na, ott mondta a srác a csajnak, aki nem zsidó volt, hogy jellemezze milyenek is a zsidók, hogy az összes hal közül a pontyot eszik, amit rajtuk kívül más nem is enne meg. A film címére nem emlékszem.
@aritus: A magyarokat zsidózta le? Mi lesz itt, kérem? Oh, tempora, oh, morékok!
@mamitirtok dr.: ugye, ugye:)) Gábriel meg sehol ilyenkor.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vagy úgy! Sajnos abban van valami, hogy olykor a kombinált gyárhajókon on dö fláj bepáncélozott olajos halat nagyobb élvezet megenni, mint ugyanabból az itthon kapható "frisset". De ez nem szegény halak hibája, ők mindent megtesznek azért, hogy ez ne így legyen.

Mást ne mondjak - pedig nagy pecás, így halzabáló familiából származom - a legfinomabb "halétel", amivel összefutottam, egy friszkói étteremben étvágygerjesztőként felszolgált panírozott felkarikázott polipkar volt.
"Amikor nem alapvető fontosságú kérdéseket, hanem nagyon is konkrét és részletes szabályokat és ügyeket utalnak kétharmados körbe, maga a demokrácia elve kerül veszélybe".

Itt, soha! Neszójjámábe, Gárdiány!
Forr ás: index.hu/belfold/2012/03/21/a_guardian_bemutatja_hando_tundet/
@a szív fészkei: Az ezüst annyira baktériumölő, hogy égési sebeket ezüsttartalmú kenőccsel kezelnek.
@a szív fészkei: Kurva jó ez a gasztroblog! Szóval Andalúzia... na azt szeretném látni. Sevilla, Granada, Cordoba hmm. Én Katalóniában jártam és az sem gyenge. Gazpacho ott is van, és sült galamb csokimártásban. Tényleg! Na, azt nem kóstolnám, de van ehető kajájuk is. A Jamon Serrano pl. ami tökömtuggya meddig érlelt, levegőn szárított sonka. Olyan, mint az olasz Prosciutto Crodo. Aztán a speccek, mint a levesféle Gazpacho, mint az olaszoknál a Minestrone. Minden tájegység máshogy készíti, ettől nem egységes a dolog, ahogyan az olasz konyha sem létezik egységet alkotó akármiként. Francia és egyéb hatások nyomták a bélyegeiket, az itáliai kulinária borítékjára. Ctrl+c magamnak, ilyet nem tudok még egyszer(..) Ott van például a Bruschetta, ami faékesen egyszerű; pirítósra kent ez meg az. Padlizsánkrém-paprikakrém-sajtkrém... ezerféle változat van, Milánótól Palermóig. És a görög konyha a pasztícíóval, a brizzola moszhárival, és lehetne sorolni a mindenki által ismert Jíroszt, Szuflákit, meg a krétai eredetű eszméletlen Sztifádhót, ami marhahúsból készül apró gyöngyhagymákkal, rengeteg olivaolajjal, vele párolt krumplival (ez esetben jogos), paradicsommal, citrommal, oregánóval, bazsalikommal. A helyzet az, hogy ezt nem érti az EU. Nem úgy működnek a görögök, ahogyan ők. Ebből a receptből is látszik, hogy nekik az a fontos, hogy éljenek. Leszarnak mindent, Ők mások. Ezt Brüsszelben nem fogják megérteni. Egy barátom gyerekkori barátja Athénban él. Ő mesélte, hogy az volt a trend, ha valaki nem részegen ment be dolgozni a munkahelyére, prémiumot kapott. Jó, ez durva hülyeség, de jellemző a görög mentalitásra. Mér vagyok Knósszosz? Csak feltűnt... Na, befejeztem, megyek dögleni. Nem szeretnék lekésni a holnapi címről, ahol Mari néni osztja az észt, hogy mi a baja a szaros wörpujjának és azt mennyiért kell megcsinálnom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mit? A farkincádat?:D Oszt mit bizonyítanál azzal?
Mi ez az Abel-díj, meg Szemerédi ahhoz képest, hogy Viktor ÚJ ALAPTÖRVÉNYT adott az országnak!
@a szív fészkei: Nem kell megvesznie, hiszen a legjobb halászlé többféle halból készül, bátran ki lehet hagyni a pontyot, ami csak zsírostaná.
@a szív fészkei: Ja, egyébként a polfórum nemzetközi pecása, Derek szerint pont a szeméthal jellege miatt semmiféle korlátozás nincs a fogására - csak furcsán néznek arra, aki ha kifogja, képes haza is vinni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na végre érted a lényeget! Itt és most nagy időket élünk, egy mestermű van születőben. Csak most még a vajúdás van, azért hiszik a kishitűek, hogy baj van.
@Knósszosz: Stiffadó, ne is említsd, megéheztem, menek, kenek kenyeret, eleget, ennem ezen esettben elengedhetetlen! mangalicazsírosat, sóval, pirospaprikával, vereshagymával?
@mamitirtok dr.: Jól is eshet az a 37 fokos brunya a frissen égett bőrön - persze még mindig jobb, mint a szintén népgyógyászatolag gondosan odakent tejföl vagy disznózsír, elvégre a vizelet legalább jó eséllyel tényleg steril.
@aritus:

A röhej az, hogy a focistának szent meggyőződése, hogy száz év múlva az ő ötvenméteres aranyszobra fog a Hősök terén állni, amint a magasba emeli a kotmányt! :DDD
@dr. mesterseges szinezek: Meg a pókháló, mint multifunkciós eszköz!
Piócát nekiek, megmondhassa a Bakter is, nem?
@mamitirtok dr.: Ez sajnos jellemhiba. Ugyan nem vagyok vega, szívesen megeszem havonta 1-2x azt a csirkét vagy egyéb döghúst, nem izgalomba nem jövök érte. Egy mákos tészta, cukor nélkül, de repcemézzel lecsorgatva közelebb áll a [del]szívemhez[/del] gyomromhoz.
na jóccakát, további jó zabálást.
@Knósszosz: Nem akarlak elkeseríteni, de dolgoztam a Picknél és a serranói nagy része magyar illetve itthon feldolgozott dán sertésből készült anno, exportáltuk az alapanyagot fagyasztva kamionszámra
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha megen' elmegy a magyarok esze, tán lehet is ebben valami!
Mr. Reagen is milyen becsben van minálunk, nem?
comment.blog.hu/2012/03/21/a_bors_lerantja_a_leplet_a_magyar_atokrol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=index
"A lap óva inti a külföldi politikusokat, és emlékeztet rá, hogy Schmitt Pál ma Angelino Garzón kolumbiai alelnököt fogadja, Orbán pedig hétfőn Sali Berisha albán miniszterelnökkel találkozott.

Kíváncsian várjuk, hogy kér-e a Miniszterelnöki Hivatal és a Köztársasági Elnöki Hivatal helyreigazítást a Borstól."

Én is kíváncsian várom, Ti?
@mamitirtok dr.: Ha nicsen olivapotyót, meg se nincsen kebabbá lényegült jíroszba oltott dzadzikid, kenny 1 sírós kenyeret!
De kurva jó volt! Keleti Károly utca (ottan budán), volt egy jó kis barrózó. Faszt, borozó. Na, ottan kisfröccs, az asztalon meg zsíros deszka, pici paprikával szórva. Hát köllött több? Tuti volt. Leila hagyma bónusz.
Visszasírom a komenista becsületsüllyesztőt.
@Knósszosz: 2 forintért, tedd hozzá! Hol lehet mainapság kétforintért, akár dalt is venni?
A P. Mobilizmó is a múlté, vélhetőleg!
@mamitirtok dr.:

Szerinted kettőnk közül ki lenne a főnök? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ahogy ismerlek, Ő! Peni-punival se bírtál el, még a farkincádat sem merted megtekintésre felkínálni!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ekkora érdeklődésre számítasz?
Szerintem nem érnél el egymillió emberhez, kikérvén a zemberek véleményét beépíteni al Kotmányodba!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Köszi az infót. Tudom (sejtem), hogy működnek itt a dolgok. Én az eredeti spanyol-olasz dolgokra gondoltam. Aldiban is van ehte olasz mortadella. Ja, egy igazi talján kiköpné, az biztos. És a Lidl görög utánzataitól hányok. Bár van egy-két termék, ami egész kellemes. Bocs. Feta sajttal töltött paprika, például. Na jó, mindenkinek a nagyi sütije a legfinomabb, ízlések és pofánvágások. Jó éjt,
@Knósszosz:

A pacalpörkölt azt hittem a legundibb kaja a világon. De tévedtem. Az olaszok pacallevese undiságban simán odaver neki. Szerencsére a sógorom sem szereti, és csak a nagy össznépi haverozások alkalmával kerül elő. De én olyankor diszkréten különc magyart játszom, hogy még a szagával se kelljen közös légtérben tartózkodni :-D
@mamitirtok dr.: Beszoptuk. Az ami akkor volt, az már két ejuró.
Béláshoz képest mennyi a kétejró?
Bazz...
Fasza ez, fasza!
Csak faszább ne legyen.
@Fabius: Ööö, nem is tudom. Az én sógornőm harminc éve él Jesoloban (oda ment férjhez), de fogalma sincs róla, mi az a pacal. Most karácsonykor beszéltünk róla. Inkább favorizálja a melanzane alla parmiggiánát, amit magam is. Tuti paradicsomos-padlizsános- daráthúsos izé, bírnád. A pacalt nem kell bírnod, nem köll Neked plusz-plusz óvodás spenótfannak lenni, ha egyébként utálod. Szóval nem a pacalon nőttem fel, de nem dobom ki, ha kapok belőle egy eltalált kreatúrát. Nem tudom ráizgulsz-e, de most paprikáscsirke illatozik előttem? Az má nem olyan fújdepacalos.
@Knósszosz:
"Férj a feleségnek:
- Visszajöttem. Igaz, hogy Henriett a szerelem százféle módját ismeri, de te viszont a paprikás csirkének ismered négyféle módját."

Ló étvágyat!
index.hu/belfold/2012/03/21/a_guardian_bemutatja_hando_tundet/

Öröm tudni, hogy fani perceket sikerül szereznünk a brit olvasóknak. Nagy vagy Viki!

Azzal a halvány árnyalattal együtt is öröm, hogy azért mégis csak a brit precedensjog és egyik-másik következménye az, amiről Európaszerte lehetne vicclapokban anekdotázni.
@mamitirtok dr.: Hm... direkt rákerestem az oldalon, de most látom, hogy nincs belökve az összes megjelenítése.

Jó, hogy szólsz!

Így most jelzem a szabad média felügyelői számára, hogy bakiztam, nem kívántam azt a látszatot kelteni, mintha már 2 Guardian-cikk létezne. Ha lehet, ha meg tudnak bocsátani, most még nem költöznék emiatt Kanadába. Köszönöm!
@mamitirtok dr.: Ja, a precendens... az valszeg valami asztrológiai fogalom, pl. amikor az aszcendensnek megfelelő együttállás látható.
@dr. mesterseges szinezek: Semmi gond, elveszett a gasztronómiai csodák között, mint mesterseggel színezők oly yól észrevételezte!
Várnak a baráti Lengyelországban, lesz ribi, amennyit akarsz!:-D
@aritus: Ezt a filmet spéci épp nem láttam, és ettem már nagyon finom pontyot, meg borzasztó mocsárízűt is. Ez szerintem baromság, ahogy csomó minden, de persze poénos és olyan mélyenszántónak tűnő. :-DD

Attól függ, hol terem a ponty. Tucano múltkor pont azt írta le, hogy a méregdrága luxuskaja osztriga szarmentesítőnek van felhasználva és azt a vizet tisztítja nagyon hatékonyan - ahogy olvasta - amiben kurvasok fekália van. Na, akkor a faszkalap franciák nemhogy csiga- hanem egyenesen kakamániások. A lazac is - tenyésztve és ugye a legtöbb abból van - saját szarjában úszkál, aki meg fizet utána, ezt is veszi-eszi.

A zsidók azért elég hülyék, hogy a malackát kihagyják a repertoárból - én én nem is bírnám. :-DD
@dr. mesterseges szinezek: No, kell nekem emlegetni...

index.hu/kultur/media/2012/03/21/a_mediatanacs_felajanlja_szakmai_segitseget_az_europa_tanacs_szakertoinek/

"A Médiatanács felajánlja szakmai segítségét az Európa Tanács szakértőinek
Az NMHH azt szeretné, ha az ET !!!nem csak a törvény alapján ítélné meg a médiaszabályozást!!!."

Ezeknél teljesen elmentek. Mégis mit, a focizó Orbán-gyerek szabadrúgásait kéne elemezni ilyenkor?
A Milla az új SZDSZ

mandiner.hu/cikk/20120321_balogh_akos_gergely_a_milla_az_uj_szdsz

"Nincs ezeknek semmi baja a cenzúrával, hacsak az nem, hogy nem ők állíthatják össze a tiltólistát." :))

youtu.be/E4AneHL-g3I
@mamitirtok dr.: Ribi... öreg vagyok már ahhoz... hanem a Krówka...
@mamitirtok dr.: TEK jú, és ha már... irányícsá ide valami ruszliszagú luvnyát, mert most éppen jegelnem kell a bihari lompost, mivel a szenátor asszonytól éppen az égre mutat.
Nem izgulásból, nem! Csak hánykolódok az ágyban, oszt néha hanyatt fekszem.
Agyon a jojisten gyócakát!
@a szív fészkei: Azért ha az ember elég sok időt tölt a köves pusztában kecses kecskék vagy bárányok társaságában, nem is kívánja meg többé a disznót...
@Knósszosz: Andalúzia jó hely. Gazpachot - először nem tudtuk 12 éve mi a franc, megkérdeztük a barcelonai pincért, hát eltartott kisujjal (ekkora faékeknek, hogy még ezt sem tudják!) de elmondta. Aztán csak azt vettük - négyen voltunk a gyerekkel, nem volt sok pénzünk, viszont finomakat lehetett dobozolva kapni olcsón. Azóta csinálom otthon, szerintem tökegyszerű, de tény, hogy ölre mennek egymással a saját recept mián. Én meg csinálom, amiből itthon tudom, nekem ízlik és kész.
Pizzám is jó, noha ugye nem faszénparázson 650 fokon sütöm, ahogy el van írva.

Ő ettől meg is hülyülne! Ismered? Lénárd Sándor A római konyha szerzője. Brazíliában élt aztán - néha azt hitték rá, ő a Mengele, mert szép barna férfi volt, aki az őserdőben lakott - a magyar Albert Schweitzer volt. mek.niif.hu/02700/02763/html/index.htm

Írtam, hogy Granada a tapas-fellegvár, imádtuk: bárhol rendeltél italt, bármit, ásványt is, akkor 1 eurórért elég emberes méretű tapas járt hozzá, mindenhol más és más. Három helyen megfordulva komplett vacsi vagy ebéd volt sült ki a dologból, a vizeket meg vitted magaddal. Cordobában zseniális sütiket ettünk, de az arab édességektől összenőtt a szánk, annyira geilek.

Meg a bacalauk meg a paellák! A serrano ugye erdőben makkoltatott szabadlábon röfögő disznók sonkája, vagyonokért. Csak néztük, ahogy viszik haza bazi nagy combokat, mint az ősemberek.
@dr. mesterseges szinezek: Hát én ebből kimaradtam. Az oldalas, amit egy jóságos szervdonor disznó rám hagyományoz vagy a sertéspöri, a csécsi szalonna, stb. sajnos meghat még mindig.
@Knósszosz: Ott, azon a környéken emlékszel még a bableveses meleg pogis helyre? Most is van valami a helyén, de nem emlékszem az akkori nevére (a mostanira se), a Mechwart tér felett volt, arra nyílt.
@a szív fészkei: Szüleim álma az volt, hogy saját kocából saját malacokat nevelnek. Majdnem sikerült is, csak elléskor a koca elpusztult, és nem lévén se ismerős malacos, aknél vendégszoptatás meg lehetett volna próbálni, elaltatták az újszülötteket is, egy kivétellel, mert Édesanyám aszonta, hogy annyi güri után valami eredménynek lennie kell.
A kis dög bekerült a szobájukba a kályha mellé, egy kis deszkából ácsolt malacalomba. Mondhatom, királyi dolga volt, nem is került ki a lakásból, csak akkor, amikor leleplezte, hogy már nem is olyan kicsi, mint ahogyan megjátssza: alvó Édesanyámnak azzal jelezte, hogy ideje kiszolgálni őt, hogy kiugrott a ládából, fel az ágyra, és telibenyalta az arcát, mint valami vizsla.

Na, ez a disznó akkor került kés alá, amikor az állatorvos azt mondta, hogy ha nem vágják le, ő menti meg a szívelhájasodás okozta szeretetteljes kínhaláltól.
@dr. mesterseges szinezek: Én az összes Babe meg Rudi meg ilyesmi malacos filmet végigbőgtem és azóta is ezzel a szervdonorsággal tartom magamban a lelket, mert különben vega lennék. De abba meg simán belehalnék azért.

Anyád a legtrendibb hollywoodi kedvencet választotta :-DD: George Cloony egy nőjéhez nem ragaszkodott úgy, mint a csüngőhasú vietnámi malacához. Azóta se dolgozta fel a hiányát, az is a lakásában lakott a legmenőbb körülmények közt.

Malacot meg kellett volna tanítani egyébként szarvasgombát kitúrni, ha vannak felétek tölgyesek. Már saját Indexed lehetne, ha beindult volna a biznic.
@a szív fészkei: Drágám, meg kóstolnám a pizzát, amit sütögetni szokol. Bár én 640-en nyomnám. Kukacos vagyok.
És utállak. Lófaszt, dehogy is. Te jártál ott, ahová én szeretnék menni, csak ezért.
Nem fogsz lehányni remélem, mert tudod miért mondom.
Szóval dehogy, azt a részét szeretném megismerni Spanyolországnak. Kurva szerencséd van, hogy ott járhattál. Én Barcelona gyönyöreit láttam, de az kevés. A Güell park, a Casa ez meg az (Gaudinak van ott pár műve), elképesztő élmény volt.
Engem mindig azért basznak ki különböző fórumokról, mert túl személyeskedő vagyok. Most akkor Veled ezt megvalósítottam? Megyek, lacahaccseregét át kell gondolnom. Az nem lesz egyszerű....
@Knósszosz: :-)) Nem valósítottad meg. Megértlek, most hogy én se mehetek sehová, hát vannak irigységeim azok felé, akik meg igen. Kétszer lehettem arrafelé - másodszor a gyerekem látogattuk meg, ott erasmusozott, kibírta nehezen :-DDD. Mi meg szépen bekóboroltuk a tájat, őt is érintve a szülinapján hét éve.
Előtte, majd visszafelé átcsorogtunk a Cote d`Azure-ön, na ott is el bírnám képzelni hátralévő éveimet valamelyik barackrózsaszín kis villában.

Szegény Frei Tamás, az is fogcsikorítva élhet Nizzában, azt hiszem...

Barcelona is csodás, ne is mondd!
@a szív fészkei: Kurva jó éjt! Erre nem lehet mást mondani. Annyit esetleg, hogy köszi! Jó éjt!!!
@dr.dr. Secnir doktor: olvasom...és egyre kevésbé értem...ezek felzabálják az egész készeletet és azután egymást fogják megenni, vagy mi lesz?

ez egyre betegebb, a hatalom mindenáron való megtartásán túl van e egyéb céljuk? szerintem nincs és ez a végük, most még kifosztják a devíza vagy aranytartalékot majd...a droidjaik meg mondják, hogy ne vitatkozzak velük ezek mindent tudnak egyébként is a zemúttnyócév és a gyurcsány és ezzel el is van intézve...lesz még élet ezen a kárpátmedencei diliházon vagy csak a dilisek egymást basztatják?
@a szív fészkei: azt tudnotok kell, hogy a disznó az egyik legintelligensebb állat, hibája, hogy nagyon finom és ehető...egyébként teljesen szobatisztává lehet nevelni és hűségesebb, mint egy kutya...anyám 3 malaccal járt így, tüdőgyulladást kaptak és be kellett vinni őket a konyhába majd meggyógyúltak, penicillin és a gondoskodás...abban az évben nem volt disznótor...olyan hűségesek lettek, hogy ...ihaj
@a szív fészkei: Nekem egész arcom megpörkölődött baleset miatt - szerencse a bajban, hogy ikremnek a teljes lába előtte nem sokkal forró olajtól megégett, s bevált 2-3 flakon Irix, falra másztam a fájdalomtól,míg fújtam, mert alkoholos, de 1-2 hét alatt nyomtalanul meggyógyult. Ikrem is kivéve egy lábujját, ami kimaradt, az 1 hónap, s elszineződött.
@Rodeo36: Nagyimnak volt malackája, s jobb volt, mint egy kutyus... ő igazi vidéki hölgy volt, simán vágott,kopasztott... őt megsiratta.
@anyósnyelv: Emlékszem az Irixre - hálisten ilyen súlyos baleset soha eddig nem ért - de ami kis háztartási baki vagy darázscsípés igen - ami nálam féltenyérnyi fájó kemény púppá nő ki - azt rögtön levitte az ecet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szent Orbán szobrot a szőlőhegyen keresd!
Nem a Viktorról formázták, de ezt is megszokták köpködni, ha elfagy a szőlő!
A szőlőből meglepő módon, olykor pezsgő is készül. Van olyan pezsgő, amiben 24 karátos aranyfüst lemezecskék úsznak.
Ezüsttel nem jó, az a kéntől megfeketedik.
Amúgy, ha valaki sok ezüstöt eszik, annak a bőre kékes-feketére színeződik el. Nehézfém, így a fehérjéket kicsapja.
Napi glossza a Vincenten Kuminról
süti beállítások módosítása