Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.21. 05:27 Fabius

Velencei Bizottság: neszójábe!

Címkék: fidesz igazságügyi reform országgyűlési törvény

Tisztelt Velencei Bizottság, rajongott Felebarátaink!

Kormányom meghajolt véleményetek előtt, ezért munkatársaim ínhüvelygyulladást kockáztató sebességgel írják át a kritizált törvényeinket. De bennem csak megpödörte bajszát az eldugott fotelkuruc, úgyhogy megkérdem: mivamivamiva? Szerintem ti el sem olvastátok az egészet, ha mégis akkor nem láttátok meg benne a praktikumot, a kellemet és magyarosch bájt. Jól figyeljetek, lassan írom, mert tudom lassan olvastok, és bemutatom a mi igazságszolgáltatásunk rendszerét a maga pőre valójában.

Szerintem vegyünk egy példát a múltból, idézzük ide a médiatörvényben megbúvó apokalipszis lehetőségére fittyet hányó indexes parlamenti tudósítók ügyét, és nézzük ezen keresztül a vívmányainkat. Először is szögezzük le, hogy a vidámság és nótázás, a demokráciának dalocskával boldog karácsonyt kívángatás nem csak MocosBajusz házelnök szerint mérhetetlen pofátlanság a sajtószabadság jegyében, hanem szerintetek is, ugye? Ne keverjük már szándékosan fatorlaszt a latorfasszal. Legyen csend, rend és munkásőrség, akarom mondani Országgyűlési Őrség, felszerelve viperától bilincsig minden földi jóval. Aztán, ha legközelebb ezek az elemek megvalósítják a "danolászós vircsaft" tényállását, - ha nem jogi tényállás még, két perc alatt megoldjuk okosba' - akkor ne úszhassák meg egy kitiltással, és ne kerülhessenek vissza a nemzet szívébe két óra koplalás után.

Egy ilyen ügy szankcionálása vádemeléstől a példás büntetésig néhány óra alatt lebonyolítható a nerkompatibilis igazságszolgáltatásunkban. A Kövér Fiúk sikeres elfogás után átadják a pernahajdereket a rendőrségnek. A Gyorskocsi utcában már készen várja őket a vádirattal SherlockPolt, és a Déli pályaudvarig tartó néhány perces autóút alatt eldönti, melyik bíróságon kívánja tárgyalni az ügyet. Amennyiben a jövőben bevezetni, és a kiemelt ügyekben használni is kívánt Nemzeti Mobilbíróságra esik a választása, a Baracskáig tartó vonatúton maga a tárgyalás és az ítélethozatal is megvalósítható, fitt és fiatalos, az utazást jól toleráló, Szájerné Tündi által gondosan megválogatott bírókkal. Nem is értem mi kifogásolni való van ebben? Hisz a rendszer egyszerre gyors, példás és költséghatékony. Ráadásul világosan megindokoltam azt is, hogy miért van szükség a bírói kar korai nyugdíjazására. Akkor? Gondoljatok szépen arra, hogy a Hősök terén alakzatban ücsörgő gárdistákat is ezzel a módszerrel fogjuk elintézni, ha valamelyik megszólal, hogy hideg a flaszter, vagy magáról megfeledkezve eldúdolja a Himnuszt. Szabad szemmel is jól látható, hogy nincs itt semmi kettős mérce. Aki ezt nem ismeri el, az a Magyarországot érő globális ballib médiatámadást, - kuss, mondom, minden kritika csak ballib lehet!! , amúgy is rajta van Gyurcsány fizetési listáján, esetleg keresztapja személyesen a Kónbendit - és a Rettegett Fotelnácik erősödését egyszerre támogatja! Ezen kívül cáfolni szeretném az elterjedt badarságot, hogy MorcosBajusz házelnök úrnak akasztófahurok volt a jele az óvodában, mert villamosszék villásdugó volt.

Ne nézzetek már ilyen bárgyún, mint egyszeri Marco Polo a mongol papírpénzre, hanem vegyétek végre észre: ti is egy történelmi lehetőség kapujában álltok, a szemetek előtt cseperedik fel Kelet-Európa Kubiláj kánja, aki maga a haladás, a vívmány és újszerűség. Ma ismét csatába indul megvédeni magát a ballib hordák támadásaitól, ahogy ismerem sikerrel bekunyizza magát az EP mai ülésére, úgyhogy ha nem akartok szembenézni habzószájú valójával, akkor megkímélitek attól a vesszőfutástól amiben ilyenkor általában része van.

Kelt: az Úr második uralkodásának második évében, a szopóroller havának huszonegyedik napján.

Csókpuszi,

Nebáncsics Tibor, Magyarország elsőszámú Pótviktora.



 

644 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr744329793

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:43

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Ilyenek vagyunk? Tényleg? 2012.03.21. 09:33:05

Milyenek vagyunk, mi magyarok? Ha kívülről látnak minket, vajon szimpatikus országnak a szimpatikus népe vagyunk, csikós, gulyás, gyógyfürdő, vagy csak egy - enyhén szólva - érdekes kis nép valahol Európa perifériáján, ahol szabad a pálinka- és sörfő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: az édeset paradicsommal leöntve eszik a barátnőmék, , fúúúj
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Aha, a rohatt Eu miatt, mi? És akik nem bélyegzőznek, azok miért is emelték az árát?
Mert lehet, nem?
Árdrágítók, le velük!
@a szív fészkei:

Mikor még Erzsébeten laktam, a szomszéd cigányasszony hozott át mindig szerinte autentikus cigány töltöttkáposztát: az is édeskáposztával volt, kisebbek voltak a gombócok és sok pirospaprikával.
Hát édeskáposztával nekem se jött be.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Teljesen kifordultam magamból tőle, csak nem akartam megsérteni az amúgy zseniálisan főző háziasszonyt.

Én, aki mindent felhabzsolok vendégségben általában, egy pici adagot ettem és kopogott egész este a szemem...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha meg akarod vadítani, akkor pirított hagymát, meg 1/3 rész májat bele kell darálni. Felénk ezt disznóvágáskor csinálják és májpástétomnak hívják. Fóót tokaszalonna is van benne, olyan lágyra szoktuk csinálni, hogy kenyérre is kenhető.
Lassan már majd csak beszélni tudunk ennyi kajáról, miközben nyálunkat eregetjük, karikába, meglátjátok, feleim!:-(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne viccelj már! A ponty szeméthal. Ahhoz külön mangalicaalapú magyar konyha kellett, hogy az a zsíros, szálkás halutánzat bekerülhessen az emberi fogyasztásra alkalmas kategóriába.
@Penivaldes: A csuka inkább csontos, mint szálkás, és végülis kell valami, hogy összetartsa azt a sportos halat. Pörköltnek felejthetetlen.
@dr. mesterseges szinezek: Ne hekkeljed, az álmoskönyv szerint nem tanácsos!
Vagyis az álmoskönyv szerint tanácsos, hogy álmom elaltasson, meg is teszem, hamarost!:-)
@mamitirtok dr.: Már a bélyegzőzést is hamisítják. A maszekok azért emelik az árat, mert hiány van belőle, kereslet-kínálat.Szervezzünk tojásblokádot egy hétre, utána biztosan olcsóbb lesz!
@a szív fészkei: India ezüstnagyhatalom, és ki is használja: aki megteheti, olykor eszik ezüstöt. Az elkészítése egy picit se hall, se lát dömötöröd, mivel a bőrökbe bugyolált ezüstöt egy kovácsféle aszalja: addig veri, amíg a vastagsága egy papírlapénak 1800-ada nem lesz, és gyakorlatilag átlátszó.
Az arany még inkább formázható - ha van értelme itt még fokozatokról beszélni - szóval nem lehet nagy kunsz ehetőre klopfolni.
@dr glaci ph 5.5 D: És legalább nagyok? Mert a Lehelen 54-ért legalább gyönyörű nagyok, sárgák és szinte papírhéjuk van. A Matchban meg galambtojásnyiak.

Flóriánost nem tudom, milyen.
vagy a szex vagy a has! Más nem is érdekel titeket?! A haza meg végveszélyben? Szegény Orbán egyedül hadakozik a megmentésért? Ti meg csak zabáltok?
@dr. mesterseges szinezek: Állítólag ugye az ezüst baktériumölő, lehet is kapni ezüstkolloidot gyógyászati céllal inni, csak lehet belőle mérgezés is.

A Bűvös szakács blogján olvastam ezt az aranypanírt, amikor a rántott husiról értekezett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: figyellek egérke, mikor már lanyhulna a főzőklub, akkor beveted a töltött káposztát!
@dr. mesterseges szinezek:

Na, erre írtam hogy nekem eddig a tengeriek még ehhez képest is szarok voltak.
@aritus: Nem zabálunk, csak beszélünk róla, mint a demokráciáról, feleslegesen. Megyek főzök virstlit, ki tudja, honnan, miből-kitől valót!:-(
@a szív fészkei: Én megvárom, amíg a csirke olcsóbb lesz, mint a tojás, akkor aztán ráparancsolok, hogy tojjon, és röhögök majd a markomba, hogy egy csirke árán kertettem egy fél rántottáravalót. A csirke, mint csomagolóanyag, mehet a kukába.
@dr. mesterseges szinezek: Egy csaj blogolt Utahból és ugyanezt írja. Hogy ott megveszne halászléért, ilyesmiért, és nem engedik megenni a pontyot, nem tartják emberi ételnek.
@dr. mesterseges szinezek: Na!! A töltött, paprikás, grill, tejszínes, gombás, stb. - én szeretem. Újházy leves egyenesen gyógyszer!
@dr. mesterseges szinezek: Most akarják emelni a csirkehús árát, vagy 30 %-kal, megbolondultál?
Levágnád az aranytojást tojó törvénykezőinket?
@a szív fészkei: pár éve volt egy nagyon jó amcsi film, kedvencünkkel, Meryl Streep főszereplésével, egy analitikust játszott, akinek az éppen elvált 30-as páciense az ő fiával jött össze. Na, ott mondta a srác a csajnak, aki nem zsidó volt, hogy jellemezze milyenek is a zsidók, hogy az összes hal közül a pontyot eszik, amit rajtuk kívül más nem is enne meg. A film címére nem emlékszem.
@aritus: A magyarokat zsidózta le? Mi lesz itt, kérem? Oh, tempora, oh, morékok!
@mamitirtok dr.: ugye, ugye:)) Gábriel meg sehol ilyenkor.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vagy úgy! Sajnos abban van valami, hogy olykor a kombinált gyárhajókon on dö fláj bepáncélozott olajos halat nagyobb élvezet megenni, mint ugyanabból az itthon kapható "frisset". De ez nem szegény halak hibája, ők mindent megtesznek azért, hogy ez ne így legyen.

Mást ne mondjak - pedig nagy pecás, így halzabáló familiából származom - a legfinomabb "halétel", amivel összefutottam, egy friszkói étteremben étvágygerjesztőként felszolgált panírozott felkarikázott polipkar volt.
"Amikor nem alapvető fontosságú kérdéseket, hanem nagyon is konkrét és részletes szabályokat és ügyeket utalnak kétharmados körbe, maga a demokrácia elve kerül veszélybe".

Itt, soha! Neszójjámábe, Gárdiány!
Forr ás: index.hu/belfold/2012/03/21/a_guardian_bemutatja_hando_tundet/
@a szív fészkei: Az ezüst annyira baktériumölő, hogy égési sebeket ezüsttartalmú kenőccsel kezelnek.
@a szív fészkei: Kurva jó ez a gasztroblog! Szóval Andalúzia... na azt szeretném látni. Sevilla, Granada, Cordoba hmm. Én Katalóniában jártam és az sem gyenge. Gazpacho ott is van, és sült galamb csokimártásban. Tényleg! Na, azt nem kóstolnám, de van ehető kajájuk is. A Jamon Serrano pl. ami tökömtuggya meddig érlelt, levegőn szárított sonka. Olyan, mint az olasz Prosciutto Crodo. Aztán a speccek, mint a levesféle Gazpacho, mint az olaszoknál a Minestrone. Minden tájegység máshogy készíti, ettől nem egységes a dolog, ahogyan az olasz konyha sem létezik egységet alkotó akármiként. Francia és egyéb hatások nyomták a bélyegeiket, az itáliai kulinária borítékjára. Ctrl+c magamnak, ilyet nem tudok még egyszer(..) Ott van például a Bruschetta, ami faékesen egyszerű; pirítósra kent ez meg az. Padlizsánkrém-paprikakrém-sajtkrém... ezerféle változat van, Milánótól Palermóig. És a görög konyha a pasztícíóval, a brizzola moszhárival, és lehetne sorolni a mindenki által ismert Jíroszt, Szuflákit, meg a krétai eredetű eszméletlen Sztifádhót, ami marhahúsból készül apró gyöngyhagymákkal, rengeteg olivaolajjal, vele párolt krumplival (ez esetben jogos), paradicsommal, citrommal, oregánóval, bazsalikommal. A helyzet az, hogy ezt nem érti az EU. Nem úgy működnek a görögök, ahogyan ők. Ebből a receptből is látszik, hogy nekik az a fontos, hogy éljenek. Leszarnak mindent, Ők mások. Ezt Brüsszelben nem fogják megérteni. Egy barátom gyerekkori barátja Athénban él. Ő mesélte, hogy az volt a trend, ha valaki nem részegen ment be dolgozni a munkahelyére, prémiumot kapott. Jó, ez durva hülyeség, de jellemző a görög mentalitásra. Mér vagyok Knósszosz? Csak feltűnt... Na, befejeztem, megyek dögleni. Nem szeretnék lekésni a holnapi címről, ahol Mari néni osztja az észt, hogy mi a baja a szaros wörpujjának és azt mennyiért kell megcsinálnom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mit? A farkincádat?:D Oszt mit bizonyítanál azzal?
Mi ez az Abel-díj, meg Szemerédi ahhoz képest, hogy Viktor ÚJ ALAPTÖRVÉNYT adott az országnak!
@a szív fészkei: Nem kell megvesznie, hiszen a legjobb halászlé többféle halból készül, bátran ki lehet hagyni a pontyot, ami csak zsírostaná.
@a szív fészkei: Ja, egyébként a polfórum nemzetközi pecása, Derek szerint pont a szeméthal jellege miatt semmiféle korlátozás nincs a fogására - csak furcsán néznek arra, aki ha kifogja, képes haza is vinni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na végre érted a lényeget! Itt és most nagy időket élünk, egy mestermű van születőben. Csak most még a vajúdás van, azért hiszik a kishitűek, hogy baj van.
@Knósszosz: Stiffadó, ne is említsd, megéheztem, menek, kenek kenyeret, eleget, ennem ezen esettben elengedhetetlen! mangalicazsírosat, sóval, pirospaprikával, vereshagymával?
@mamitirtok dr.: Jól is eshet az a 37 fokos brunya a frissen égett bőrön - persze még mindig jobb, mint a szintén népgyógyászatolag gondosan odakent tejföl vagy disznózsír, elvégre a vizelet legalább jó eséllyel tényleg steril.
@aritus:

A röhej az, hogy a focistának szent meggyőződése, hogy száz év múlva az ő ötvenméteres aranyszobra fog a Hősök terén állni, amint a magasba emeli a kotmányt! :DDD
@dr. mesterseges szinezek: Meg a pókháló, mint multifunkciós eszköz!
Piócát nekiek, megmondhassa a Bakter is, nem?
@mamitirtok dr.: Ez sajnos jellemhiba. Ugyan nem vagyok vega, szívesen megeszem havonta 1-2x azt a csirkét vagy egyéb döghúst, nem izgalomba nem jövök érte. Egy mákos tészta, cukor nélkül, de repcemézzel lecsorgatva közelebb áll a [del]szívemhez[/del] gyomromhoz.
na jóccakát, további jó zabálást.
@Knósszosz: Nem akarlak elkeseríteni, de dolgoztam a Picknél és a serranói nagy része magyar illetve itthon feldolgozott dán sertésből készült anno, exportáltuk az alapanyagot fagyasztva kamionszámra
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha megen' elmegy a magyarok esze, tán lehet is ebben valami!
Mr. Reagen is milyen becsben van minálunk, nem?
comment.blog.hu/2012/03/21/a_bors_lerantja_a_leplet_a_magyar_atokrol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_03_21&utm_campaign=index
"A lap óva inti a külföldi politikusokat, és emlékeztet rá, hogy Schmitt Pál ma Angelino Garzón kolumbiai alelnököt fogadja, Orbán pedig hétfőn Sali Berisha albán miniszterelnökkel találkozott.

Kíváncsian várjuk, hogy kér-e a Miniszterelnöki Hivatal és a Köztársasági Elnöki Hivatal helyreigazítást a Borstól."

Én is kíváncsian várom, Ti?
@mamitirtok dr.: Ha nicsen olivapotyót, meg se nincsen kebabbá lényegült jíroszba oltott dzadzikid, kenny 1 sírós kenyeret!
De kurva jó volt! Keleti Károly utca (ottan budán), volt egy jó kis barrózó. Faszt, borozó. Na, ottan kisfröccs, az asztalon meg zsíros deszka, pici paprikával szórva. Hát köllött több? Tuti volt. Leila hagyma bónusz.
Visszasírom a komenista becsületsüllyesztőt.
@Knósszosz: 2 forintért, tedd hozzá! Hol lehet mainapság kétforintért, akár dalt is venni?
A P. Mobilizmó is a múlté, vélhetőleg!
@mamitirtok dr.:

Szerinted kettőnk közül ki lenne a főnök? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ahogy ismerlek, Ő! Peni-punival se bírtál el, még a farkincádat sem merted megtekintésre felkínálni!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ekkora érdeklődésre számítasz?
Szerintem nem érnél el egymillió emberhez, kikérvén a zemberek véleményét beépíteni al Kotmányodba!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Köszi az infót. Tudom (sejtem), hogy működnek itt a dolgok. Én az eredeti spanyol-olasz dolgokra gondoltam. Aldiban is van ehte olasz mortadella. Ja, egy igazi talján kiköpné, az biztos. És a Lidl görög utánzataitól hányok. Bár van egy-két termék, ami egész kellemes. Bocs. Feta sajttal töltött paprika, például. Na jó, mindenkinek a nagyi sütije a legfinomabb, ízlések és pofánvágások. Jó éjt,
@Knósszosz:

A pacalpörkölt azt hittem a legundibb kaja a világon. De tévedtem. Az olaszok pacallevese undiságban simán odaver neki. Szerencsére a sógorom sem szereti, és csak a nagy össznépi haverozások alkalmával kerül elő. De én olyankor diszkréten különc magyart játszom, hogy még a szagával se kelljen közös légtérben tartózkodni :-D
@mamitirtok dr.: Beszoptuk. Az ami akkor volt, az már két ejuró.
Béláshoz képest mennyi a kétejró?
Bazz...
Fasza ez, fasza!
Csak faszább ne legyen.
@Fabius: Ööö, nem is tudom. Az én sógornőm harminc éve él Jesoloban (oda ment férjhez), de fogalma sincs róla, mi az a pacal. Most karácsonykor beszéltünk róla. Inkább favorizálja a melanzane alla parmiggiánát, amit magam is. Tuti paradicsomos-padlizsános- daráthúsos izé, bírnád. A pacalt nem kell bírnod, nem köll Neked plusz-plusz óvodás spenótfannak lenni, ha egyébként utálod. Szóval nem a pacalon nőttem fel, de nem dobom ki, ha kapok belőle egy eltalált kreatúrát. Nem tudom ráizgulsz-e, de most paprikáscsirke illatozik előttem? Az má nem olyan fújdepacalos.
@Knósszosz:
"Férj a feleségnek:
- Visszajöttem. Igaz, hogy Henriett a szerelem százféle módját ismeri, de te viszont a paprikás csirkének ismered négyféle módját."

Ló étvágyat!
index.hu/belfold/2012/03/21/a_guardian_bemutatja_hando_tundet/

Öröm tudni, hogy fani perceket sikerül szereznünk a brit olvasóknak. Nagy vagy Viki!

Azzal a halvány árnyalattal együtt is öröm, hogy azért mégis csak a brit precedensjog és egyik-másik következménye az, amiről Európaszerte lehetne vicclapokban anekdotázni.
@mamitirtok dr.: Hm... direkt rákerestem az oldalon, de most látom, hogy nincs belökve az összes megjelenítése.

Jó, hogy szólsz!

Így most jelzem a szabad média felügyelői számára, hogy bakiztam, nem kívántam azt a látszatot kelteni, mintha már 2 Guardian-cikk létezne. Ha lehet, ha meg tudnak bocsátani, most még nem költöznék emiatt Kanadába. Köszönöm!
@mamitirtok dr.: Ja, a precendens... az valszeg valami asztrológiai fogalom, pl. amikor az aszcendensnek megfelelő együttállás látható.
@dr. mesterseges szinezek: Semmi gond, elveszett a gasztronómiai csodák között, mint mesterseggel színezők oly yól észrevételezte!
Várnak a baráti Lengyelországban, lesz ribi, amennyit akarsz!:-D
@aritus: Ezt a filmet spéci épp nem láttam, és ettem már nagyon finom pontyot, meg borzasztó mocsárízűt is. Ez szerintem baromság, ahogy csomó minden, de persze poénos és olyan mélyenszántónak tűnő. :-DD

Attól függ, hol terem a ponty. Tucano múltkor pont azt írta le, hogy a méregdrága luxuskaja osztriga szarmentesítőnek van felhasználva és azt a vizet tisztítja nagyon hatékonyan - ahogy olvasta - amiben kurvasok fekália van. Na, akkor a faszkalap franciák nemhogy csiga- hanem egyenesen kakamániások. A lazac is - tenyésztve és ugye a legtöbb abból van - saját szarjában úszkál, aki meg fizet utána, ezt is veszi-eszi.

A zsidók azért elég hülyék, hogy a malackát kihagyják a repertoárból - én én nem is bírnám. :-DD
@dr. mesterseges szinezek: No, kell nekem emlegetni...

index.hu/kultur/media/2012/03/21/a_mediatanacs_felajanlja_szakmai_segitseget_az_europa_tanacs_szakertoinek/

"A Médiatanács felajánlja szakmai segítségét az Európa Tanács szakértőinek
Az NMHH azt szeretné, ha az ET !!!nem csak a törvény alapján ítélné meg a médiaszabályozást!!!."

Ezeknél teljesen elmentek. Mégis mit, a focizó Orbán-gyerek szabadrúgásait kéne elemezni ilyenkor?
A Milla az új SZDSZ

mandiner.hu/cikk/20120321_balogh_akos_gergely_a_milla_az_uj_szdsz

"Nincs ezeknek semmi baja a cenzúrával, hacsak az nem, hogy nem ők állíthatják össze a tiltólistát." :))

youtu.be/E4AneHL-g3I
@mamitirtok dr.: Ribi... öreg vagyok már ahhoz... hanem a Krówka...
@mamitirtok dr.: TEK jú, és ha már... irányícsá ide valami ruszliszagú luvnyát, mert most éppen jegelnem kell a bihari lompost, mivel a szenátor asszonytól éppen az égre mutat.
Nem izgulásból, nem! Csak hánykolódok az ágyban, oszt néha hanyatt fekszem.
Agyon a jojisten gyócakát!
@a szív fészkei: Azért ha az ember elég sok időt tölt a köves pusztában kecses kecskék vagy bárányok társaságában, nem is kívánja meg többé a disznót...
@Knósszosz: Andalúzia jó hely. Gazpachot - először nem tudtuk 12 éve mi a franc, megkérdeztük a barcelonai pincért, hát eltartott kisujjal (ekkora faékeknek, hogy még ezt sem tudják!) de elmondta. Aztán csak azt vettük - négyen voltunk a gyerekkel, nem volt sok pénzünk, viszont finomakat lehetett dobozolva kapni olcsón. Azóta csinálom otthon, szerintem tökegyszerű, de tény, hogy ölre mennek egymással a saját recept mián. Én meg csinálom, amiből itthon tudom, nekem ízlik és kész.
Pizzám is jó, noha ugye nem faszénparázson 650 fokon sütöm, ahogy el van írva.

Ő ettől meg is hülyülne! Ismered? Lénárd Sándor A római konyha szerzője. Brazíliában élt aztán - néha azt hitték rá, ő a Mengele, mert szép barna férfi volt, aki az őserdőben lakott - a magyar Albert Schweitzer volt. mek.niif.hu/02700/02763/html/index.htm

Írtam, hogy Granada a tapas-fellegvár, imádtuk: bárhol rendeltél italt, bármit, ásványt is, akkor 1 eurórért elég emberes méretű tapas járt hozzá, mindenhol más és más. Három helyen megfordulva komplett vacsi vagy ebéd volt sült ki a dologból, a vizeket meg vitted magaddal. Cordobában zseniális sütiket ettünk, de az arab édességektől összenőtt a szánk, annyira geilek.

Meg a bacalauk meg a paellák! A serrano ugye erdőben makkoltatott szabadlábon röfögő disznók sonkája, vagyonokért. Csak néztük, ahogy viszik haza bazi nagy combokat, mint az ősemberek.
@dr. mesterseges szinezek: Hát én ebből kimaradtam. Az oldalas, amit egy jóságos szervdonor disznó rám hagyományoz vagy a sertéspöri, a csécsi szalonna, stb. sajnos meghat még mindig.
@Knósszosz: Ott, azon a környéken emlékszel még a bableveses meleg pogis helyre? Most is van valami a helyén, de nem emlékszem az akkori nevére (a mostanira se), a Mechwart tér felett volt, arra nyílt.
@a szív fészkei: Szüleim álma az volt, hogy saját kocából saját malacokat nevelnek. Majdnem sikerült is, csak elléskor a koca elpusztult, és nem lévén se ismerős malacos, aknél vendégszoptatás meg lehetett volna próbálni, elaltatták az újszülötteket is, egy kivétellel, mert Édesanyám aszonta, hogy annyi güri után valami eredménynek lennie kell.
A kis dög bekerült a szobájukba a kályha mellé, egy kis deszkából ácsolt malacalomba. Mondhatom, királyi dolga volt, nem is került ki a lakásból, csak akkor, amikor leleplezte, hogy már nem is olyan kicsi, mint ahogyan megjátssza: alvó Édesanyámnak azzal jelezte, hogy ideje kiszolgálni őt, hogy kiugrott a ládából, fel az ágyra, és telibenyalta az arcát, mint valami vizsla.

Na, ez a disznó akkor került kés alá, amikor az állatorvos azt mondta, hogy ha nem vágják le, ő menti meg a szívelhájasodás okozta szeretetteljes kínhaláltól.
@dr. mesterseges szinezek: Én az összes Babe meg Rudi meg ilyesmi malacos filmet végigbőgtem és azóta is ezzel a szervdonorsággal tartom magamban a lelket, mert különben vega lennék. De abba meg simán belehalnék azért.

Anyád a legtrendibb hollywoodi kedvencet választotta :-DD: George Cloony egy nőjéhez nem ragaszkodott úgy, mint a csüngőhasú vietnámi malacához. Azóta se dolgozta fel a hiányát, az is a lakásában lakott a legmenőbb körülmények közt.

Malacot meg kellett volna tanítani egyébként szarvasgombát kitúrni, ha vannak felétek tölgyesek. Már saját Indexed lehetne, ha beindult volna a biznic.
@a szív fészkei: Drágám, meg kóstolnám a pizzát, amit sütögetni szokol. Bár én 640-en nyomnám. Kukacos vagyok.
És utállak. Lófaszt, dehogy is. Te jártál ott, ahová én szeretnék menni, csak ezért.
Nem fogsz lehányni remélem, mert tudod miért mondom.
Szóval dehogy, azt a részét szeretném megismerni Spanyolországnak. Kurva szerencséd van, hogy ott járhattál. Én Barcelona gyönyöreit láttam, de az kevés. A Güell park, a Casa ez meg az (Gaudinak van ott pár műve), elképesztő élmény volt.
Engem mindig azért basznak ki különböző fórumokról, mert túl személyeskedő vagyok. Most akkor Veled ezt megvalósítottam? Megyek, lacahaccseregét át kell gondolnom. Az nem lesz egyszerű....
@Knósszosz: :-)) Nem valósítottad meg. Megértlek, most hogy én se mehetek sehová, hát vannak irigységeim azok felé, akik meg igen. Kétszer lehettem arrafelé - másodszor a gyerekem látogattuk meg, ott erasmusozott, kibírta nehezen :-DDD. Mi meg szépen bekóboroltuk a tájat, őt is érintve a szülinapján hét éve.
Előtte, majd visszafelé átcsorogtunk a Cote d`Azure-ön, na ott is el bírnám képzelni hátralévő éveimet valamelyik barackrózsaszín kis villában.

Szegény Frei Tamás, az is fogcsikorítva élhet Nizzában, azt hiszem...

Barcelona is csodás, ne is mondd!
@a szív fészkei: Kurva jó éjt! Erre nem lehet mást mondani. Annyit esetleg, hogy köszi! Jó éjt!!!
@dr.dr. Secnir doktor: olvasom...és egyre kevésbé értem...ezek felzabálják az egész készeletet és azután egymást fogják megenni, vagy mi lesz?

ez egyre betegebb, a hatalom mindenáron való megtartásán túl van e egyéb céljuk? szerintem nincs és ez a végük, most még kifosztják a devíza vagy aranytartalékot majd...a droidjaik meg mondják, hogy ne vitatkozzak velük ezek mindent tudnak egyébként is a zemúttnyócév és a gyurcsány és ezzel el is van intézve...lesz még élet ezen a kárpátmedencei diliházon vagy csak a dilisek egymást basztatják?
@a szív fészkei: azt tudnotok kell, hogy a disznó az egyik legintelligensebb állat, hibája, hogy nagyon finom és ehető...egyébként teljesen szobatisztává lehet nevelni és hűségesebb, mint egy kutya...anyám 3 malaccal járt így, tüdőgyulladást kaptak és be kellett vinni őket a konyhába majd meggyógyúltak, penicillin és a gondoskodás...abban az évben nem volt disznótor...olyan hűségesek lettek, hogy ...ihaj
@a szív fészkei: Nekem egész arcom megpörkölődött baleset miatt - szerencse a bajban, hogy ikremnek a teljes lába előtte nem sokkal forró olajtól megégett, s bevált 2-3 flakon Irix, falra másztam a fájdalomtól,míg fújtam, mert alkoholos, de 1-2 hét alatt nyomtalanul meggyógyult. Ikrem is kivéve egy lábujját, ami kimaradt, az 1 hónap, s elszineződött.
@Rodeo36: Nagyimnak volt malackája, s jobb volt, mint egy kutyus... ő igazi vidéki hölgy volt, simán vágott,kopasztott... őt megsiratta.
@anyósnyelv: Emlékszem az Irixre - hálisten ilyen súlyos baleset soha eddig nem ért - de ami kis háztartási baki vagy darázscsípés igen - ami nálam féltenyérnyi fájó kemény púppá nő ki - azt rögtön levitte az ecet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szent Orbán szobrot a szőlőhegyen keresd!
Nem a Viktorról formázták, de ezt is megszokták köpködni, ha elfagy a szőlő!
A szőlőből meglepő módon, olykor pezsgő is készül. Van olyan pezsgő, amiben 24 karátos aranyfüst lemezecskék úsznak.
Ezüsttel nem jó, az a kéntől megfeketedik.
Amúgy, ha valaki sok ezüstöt eszik, annak a bőre kékes-feketére színeződik el. Nehézfém, így a fehérjéket kicsapja.
Napi glossza a Vincenten Kuminról
süti beállítások módosítása