Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.19. 13:10 Fabius

Viktor és a Kónbendit fóbia

Címkék: fidesz balog zoltán berlini fimfesztivál

Kedves Vezetőnk bár titkolni igyekszik azért csak összeszedett egy egészségtelen Kónbendit fóbiát regnálása alatt. Vörös Deni összetiporta a kis lelkét neki, és mikor valamilyen ügy kapcsán eszébe juthat leveri a víz, remegni kezd, és vad csilingelésbe fognak benne a szilánkok.

A hétvége baklövésére más magyarázat nincs.

Legutóbbi győzelmi vesszőfutása alkalmával is minden igyekezete ellenére grimaszba torzult a magabiztosnak szánt mosoly, mikor Kónbendit osztotta 5 perceben, és olyanokat rikoltozott, hogy a kisebbségek be vannak tojva az ön országában Orbán úr. Ez, és a szépen fejlett fóbia mondathatta Orbánnal, hogy eriggyé' Zolikám Berlinbe, monnyad meg nekik apukám, hogy a Fliegauf film csak fikció, ilyen ungarisches kino vagy hogy a picsába mondják németül, szóval gerillázzad oda magad és bizonygasd, ez nem a rögvalóság.
Balog pedig ment és hozta a formánkat: három oldalas magyarázat természetesen szarul fordítva, és a végtelenül kínos, nálunk ilyen nincs, nem is lesz, és mi éppen ezért mondjuk, meg nehogy valaki összefüggést lásson Kónbandita kirohanása és a film történetének apropója kapcsán, és félremagyarázza ezt az egészet. Nálunk van Bazinagy Roma Stratégiai Terv, és aki ebből csak annyit lát, hogy Pintér Sándor személyesen galoppírozik Gyöngyöspatán minden érdemi eredmény nélkül, azt a devla verje mán'meg, meg a fekete rák essen a mellyibe!

Fliegauf Csak a szél című filmje ennek ellenére elhozta a zsűri nagydíját Berlinből. Az egészhez annyit bírt szegény hozzáfűzni: ez jellemző a mai Magyarországra. Már csak azt kéne tisztázni, ezt a fóbiás Orbánra, az ordítva országot védők dilettáns hadára, vagy a film apropójára értette-e.

415 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr264134531

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Varánusz és a plágium 2012.03.13. 12:20:56

Lopott karikatúrákkal a plágium ellen? A Varánusz blog (amellyel korábban már többször foglalkoztunk karikaturisták szerzői jogainak tömeges megsértése miatt), januárban harcias hangú bejegyzésben állt ki Schmitt Pál disszertációja kapcsán a plágium el...

Trackback: Államadósság növelő koncert 2012.02.20. 11:06:07

Félreértés ne essék, én is szeretném, ha csökkenne az államadósságunk. Sőt! Tovább megyek, igazából azt szeretném, ha egyáltalán nem lenne. De ahhoz, hogy csökkenjen az adósságunk, nem ilyen baromságokat kellene kitalálni és finanszírozni, mint ez a ko...

Trackback: Kacsaleaks: Az idegenek már manipulálják az adósságcsökkentését is 2012.02.20. 10:58:55

Vasárnap szörnyű felismerésre kellett jutnunk: az adósságcsökkentést elősegítő Összefogás koncert kudarcba fulladt, mi több az előzetes számítások szerint még növelte is az állam adósságot!Kiszivárogtatott információk szerint a földönkívüli megszálló a...

Trackback: Kulturális őrület: a kormány majd minden művet megmagyaráz? 2012.02.20. 09:04:52

Ami a Berlinálén történt, mármint, hogy A csak a szél c. Fliegauf Bence film bemutatója előtt az újságírók székére a Közigazgatási és Igaz­ságügyi Minisztérium fejlécével ellátott nyomtatványt helyeztek el, az egészen ritka kormányzati teljesítmény. A ...

Trackback: Kellene egy magyar Cohn-Bendit 2012.02.20. 09:03:13

Fröccsen a nyál A január egyetlen napja sem múlhatott anélkül a jobboldali csatornákon, hogy estelente ne fröccsent volna nyál a képernyő belső felén, vagyis ne hivatkoztak volna a "banditára", Daniel Cohn-Benditre. A főgonosz megtalálása és ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@aritus: Keressünk egy vodkagyárost. Amennyit én értek a piákhoz...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Magyarul se. Ezek feltalálták a legjobb és legtömörebb Fidesz-jellemzést.
@nu pagagyí:

"Azért szánalmas, hogy a magyar kormány saját polgárai lejáratásán ügyködik."

"Mellesleg": egy művészi alkotásról folyik a csevej.

Az megvan, hogy művészi szabadság...?
Aki evvel él, az máris politikai tettet hajt végre?

Nem inkább a rossz lelkiismeretből fakadó Móricka-effektus dominál itten?

Hozzáteszem: a romakérdésre a korábbi kormányok is tosztak.
@Kalmár:

Pedig csak neked akartam jót, mert szomorú voltál, hogy senkivel nem tudsz vitázni!
Ilyen amikor valakinek semmi sem jó.... :(((((

"A személyeskedéseidért befejeztem veled minden vitát."

Nem is vitáztunk soha! :)))
Sőt, ahogy elnézem ez neked még senkivel sem sikerült ilyen blogokon! Na jó, hogy ettől frusztrált vagy, de jeleztem, hogy a belépőd provokatív volt és nem a témához szólt, ezért nincs min csodálkoznod.
De azért mégis. Hisz ezt nekem írtad és erre kérdeztem: kik azok a "Ti" és "Mi"?
Lécci, lécci!
@MikeBoy: Ezek szerint valamiről lemaradtam. Ebben a pillanatban a Wiki még ezt írja:

"Olyan merénylet áldozata lett, amelyet mind a mai napig titkok és kétségek öveznek. Már az ellene irányuló golyók száma sem tisztázott, három lövés alkalmasint elkülöníthető a hangfelvételekről. Megnevezett gyilkosát, Lee Harvey Oswaldot egyesek magányos merénylőnek, mások csak utasítást végrehajtó bűnbaknak tartják. Vele november 24-én Jack Ruby végzett.

Több elmélet is létezik a történésekkel kapcsolatban. Van aki elfogadja a Warren-jelentés eredményeit, mások elutasítják azokat a felületes vizsgálatra és a nyilvánvaló tények figyelmen kívül hagyására hivatkozva. Amerika lakosságának nagy része még ma is hisz egy lehetséges összeesküvésben. A gyanú Castro-t, a kubai emigránsokat, a maffiát, a KGB-t, a CIA-t, valamint Lyndon B. Johnsont is érinti. Más vélemények szerint a háttérhatalmak útjában állt, illetve le is kívánta leplezni azokat."

Igazad van, biztos vonatnak születtem. Már az oviban is az volt a jelem.

Még jó, hogy druszák vagyunk...
@Rodeo36: Te tudok vodkákról, csak nem iszom, tehát így nem ismerem.. Gorbacsov? www.italfutar.info/termek/gorbacsov-0-7-liter/

Testvériségünk záloga a Finlandia, stb. De Mr. Smirnoff fog itt pártot alakítani? :-DD Olyat keresünk lengyel mintára.
@Dr. csaknézek...:

Fehér zászló.
Egy mukkot sem értettem az egészből! :)
@sárkányfő:

"Az EP meghalgatás KORÁBBAN volt, mint a film ősbemutatója, szóval igen valószínű, hogy itt egy jól szervezett nemzetközi konspirációs lejáratókampány volt direkt erre a filmre felépítve..."

Még annyit hozzáteszek, hogy mindenki tudja: a filmeket két nap alatt szokták összehozni...

Nincs forgatókönyvírás, nincs producer(ek) bevonása, nincs színészválogatás, rendező felkérése, költségvetés készítése, a forgatás pedig pikkpakk lezajlik pár óra alatt...

Ja.

Ebből is látszik, hogy a napi politikai folyamatok inspirálták a filmet.
@Moka_Miki:

Valóban lemaradtál! :)
Lehet azért van olyan, aki kicsit többet foglalkozott a témával, mint a wiki.

www.jfkfiles.com/

Csak hát szeretjük az összeesküvés elméleteket.
@a szív fészkei: sajnos a lengyel vodkát szagolni sem bírom, a Gorbacsovot még nem kóstoltam, a Smirnoff-ot ismerem az jó de legújabb oroszok amik most jöttek ki azok is nagyon jók...de én maradok a cubai Matusalén-nél az veri az összest nem is lehet kapni csak ott, mert nem gyártanak tömegben csak mértékkel minőséget, hiába rendelnek és az ára már a Red Breast-et veri
Ja, dupla megint: úgy tűnt , hogy eltűnt. Na mindegy.

De legalább németül miért nem tud ott valaki profin? Ha már akcióznak. Hanyadik öngólt varrták be?
@Rodeo36: Akkor alapíts gyárat és pártot. Eccerre.
@a szív fészkei:

miért nem Alsó Szhylvafássy Pálink Buci alapít pártot Szathmárhban?
@Moka_Miki:

"Igazad van, biztos vonatnak születtem. Már az oviban is az volt a jelem. "

Bocs, hogy nem terjesztettelek fel a Nobel-díjra a "ha ez így lenne, biztos úgy lenne" gondolatmenetért druszám. :)
@a szív fészkei: persze, illetve nem, mert sao pauloban nagyon hideg van nekem, főleg így a brazil kora őszben, olyan párezer kilométerrel feljebb:)
@a szív fészkei: a fideszdiplomatánál nyelvtudás nem követelmény, hűség és a hit!!! a többi a gúglin megvan ha akargya, doktor?
@tucano: Fő, hogy jól érezd magad! :-) Ha már nekünk itt kevéssé sikerál. (bár fesztivál, na az van, láthatod....)
@tucano: dinnye ott forró karneváli nyár van +35 C fok és szamba rummal
@Rodeo36: Én is elég unortodoxul beszélek külföldiül, de nem is ezért kapom a pénzt és csak magam égetem, ha egyáltalán. De sokat mosolygok hozzá, ha úgy hozza a sors. Sajna ebben (se) nem vagyok ász.
@Rodeo36: Csak hülyéskedik, mert ő elég északi lett, ahogy Boli írta. :-))
@a szív fészkei: galambot még ma nem tálaltam...:-)))
@aritus:

"nézd meg amit belinkeltem, ott van a kampányfilm is. Baromi jó fej a pasi! Nagyon irigylem érte a lengyeleket."

Politikában létező fogalom a leigazolás? :o)
@Rodeo36: Hú annak a nagyon sárga tollasnak borzasztó a hasa, az nem egy átoperált pasi?

Ezek egész évben erre gyűjtenek és varrnak nem? hogy egyszer egy évben így ragyoghassanak. És mit csinálnak a régi jelmezükkel?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Gyakran és szívesen próbál angolul kommunikálni, bár sokszor semmi értelme annak, amit mond.) belső nagykövetségi jelentés"

Ez alapvetően nem feltétlenül a nyelvtudás hiányosságáról szól, hanem inkább az újmagyar szótár csekély elterjedtségének következménye... :o)
@a szív fészkei: a pikkelyes ezüstöt nézd, a sárgatollas lehet egy travi aki nem átoperált, hanem fiú aki fel akar tűnni, öltözik és festi magát, meg ügyes hahahaha mert a sok macho és machismo miatt a fiúk nem érvényesűlnek...múzeumba teszik meg szétszedik a régieket...ma már sponsorálják őket mert a költségek csillagászatiak...szerintem jobb ennek élni mint a viktor vartyogását, rikácsolását és herélt kappan selypítését hallgatni éjjel nappal és fizetni a hisztériáját...ott nem élne meg két percig mert focizni nem tud a Felipao kibaszná mint macskát szarni persze a Neymárral összehasonlítva még majomnak sem fogadnák el ott ügyesebb majmok vannak, mint a Kedves vezető

hahahahaha
@sárkányfő:

"Főleg hogy nem nagyon van olyan szeglete a magyar nyilvánosságnak, ahol folyik érdemi kommunikáció, a politika mindehol sikerrel blokkolja az érdemi bezsélgetést. Szóval a net hiánypótló lehetne. De a trollok miatt itt sem alakulhat ki érdemi kommunikáció."

Amikor nem címlapos a blog, rűrűn szok itten lennije kommunikatív érdemiségnek is, olvass csak vissza néhány más posztot!

Ha címlap van, akkor a felvilágosítás és az eccerű kommunikáció dominál...
@Dr. csaknézek...: varga elvtárs gúgliból inglishel? a zanortodoxia még nincs kinyomtatva senki sem ismeri...rauzsika majd akadémiásíttya és kötelező lesz

"fakkja"
Fliegauf Benedek hazatért, és a romagyilkosságokról forgat filmet. "Majdnem harminc éves koromig Budapesten éltem, néha voltam a Balatonnál, de alig ismertem az országot."

Na, egy ilyen díszfasz készített minden bizonnyal roppant hiteles filmet. Nagyon képben lehet, hasonlóan a többi belvárosi cigányvédőhöz.

Persze ez nem számít, ugyanis automatikusan nyerő témák a holokauszt, üldözött cigányok, rettegő zsidók, rasszizmus. Bármelyik ezek közül elég ahhoz, hogy a cigányoktól biztonságos távolságban élő libbant hitsorosok könnyes szemmel díjazzák.
@Dr. csaknézek...: volt nekem ilyen magyar hőscincérem, aszitte, hogy és miután megnéztük az idegen nyelvű filmet el kezdte mesélni mi teccett neki és: persze ott nem azt mondta, hogy menjen jobbra és két sarkot és fordúljon balra, hanem, hogy menjen hátra visszafordúlva és menjen be a kiskapun

ezután hetekig nem állt velem szóba...nem tut'ta, hogy én tényleg...:-)))
@MikeBoy:

"Pedig csak neked akartam jót, mert szomorú voltál, hogy senkivel nem tudsz vitázni!
Ilyen amikor valakinek semmi sem jó.... :((((("

Áhh, Te ezt nem érted!

Mer' ha megkérdezném Tőled abszolúte barátice, hogy mér'is gyújtottad fel a házat, miután kiraboltad a benne lakókat, akkor fogadok, képes lennél zokon venni a kérdést.

Pedig csak kérdeztem!
Tök kulturáltan...
@MikeBoy:

"Egy mukkot sem értettem az egészből! :)"

A "belekötni" szón lovagoltam egy jóízűt verbalice, erőteljesen ironikus felhanggal, kapcsolódva a témafolyamhoz.
@trolololol: Én meg a nagymellű keményseggű nőket szeretem!!!
@imperial:

Ne is mondd!

Könnyes szemeimet törölgetem egyfolytában eme nagyszerű film nemláttán, mert pont akként tudom a film nagyszerűségét, miként te a nagyszerűtlenségét.

Eközben hálatelt szívvel gondolok a nemközelemben lévő cigányokra, és számolom egyfolytában a pízemet, amit kizárólag a zsidó-cigány hitsorsomainak köszönhetek!

Baszki, honnan jöttél rá minderre?
@a szív fészkei:
egyszerű a dolog, a travi elfogadott, vidám tréfa, a megoldás, ha nem mutatja a kebleit akkor gyanús, soxor "szebbek" mint a csajok...de ez egy festa és nem szexológia...részegen, szambázva ki gondol a Copa Cabana-n ilyesmire? felmenni az egyik lakásba és ott folytatni zárt ajtók megett...egyszer egy életben...és az illatok, a levegő tele buja virágok illatával a szamba meg megőrjít és beleszédűlsz ha mozogsz rá, transzba lehet esni tőle és a különféle alkoholos italok a színek amikor az este lehullóban és a Nap 12x akkorán hulla tengerbe mint ahogy megismerted és izzó vörös mint a vas amit a kovács üt arra van,hogy elfeledd tegnapot és csak erre emlékezz...ezt még meg kellene tanulni...??? akarod? nem...tudom te nem...visszamenni a favellába és ott arra készűlni, hogy újra eljön az a pillanat a katharzys? ott a halottat 24 órán belül eltemetik és 3 napig ünneplik, hogy neki már jó (kis huncutok) és jól berúgnak meg bezabálnak nagyobb ünnep mint a születés ott a fájdalmas világra jövetelen nincs mit ünnepelni...de valaminek vége aki már tett valamit és velünk volt részünk és most mi következünk és nem félnek tőle...ez van megyünk de addig is...ha érted?
@Dr. Boli Ch.T: @a szív fészkei: @Rodeo36:
Félreértések elkerülése végett:) SP és RJ államokban mindig hideg van mindig észak-kelethez képest (messzebb van ugye az Egyenlítőtől) és a karnevál is szutyok, turistacsapda. Azt mutogatják a tévében, de a brazilok idejönnek bulizni, nem véletlenül. Ha valóban jó karneválra vagytok kíváncsiak, akkor a Bahia-Recife-Olinda 3-as van, a többi meg olyan vurstlis. Pl. Rioban persze vannak jó csajok, viszont egy kerítés, meg puskás őrök választanak el tőlük, itt meg bárkit megpörgethetsz, semmilyen formalitás nincs csak buli. Ja és január végén kezdődött és március közepéig tart, míg Rioban péntek este kezdődött és kedd estig tart, ami azért jelzi a különbséget:)Ha valaki, akkor tudom, mert Norvégiában ugyan nem lakom, de itt igen és főleg afro-brazil kultúrkört kutatok, ehhez hozzátartozik a karnevál, úgyhogy belevetem magam amennyire csak lehet, illetve a család engedi:)
@Rodeo36: Láttad a féllábú lányt? Idén majdnem ő lett a múzsa SP-ben, hát a könnyem majd kicsordult, hogy mennyire jó fejek a brazilok.
@a szív fészkei: "És mit csinálnak a régi jelmezükkel?"
Eladják turistáknak, meg Európában dolgozó táncosoknak 1000 eur+ csak egy jobb fejdísz
@tucano: ha az Amazon torkolatvidékével Macapá hasonlítod akkor persze, a konzum ünnep és a valós...igaz, én mindíg a valósban vettem részt és a pénzért szépben soha az elüldöz...persze annak aki a nem ismeri mindezt és csak 1 hete van annak ez is felejthetetlen marad és talán sohasem fogja megtudni mit nem kapott...ez ugyanaz mint a "magyarhortobágyi" romantika a mű izékkel vagy amikor elmész oda ahol tényleg van magyaros vendéglátás, van még?
@tucano: mondtam, élni tudni kell...mikor a szaúdi királyt temették ott a világ kinyithatta a szemit, megfosztják minden rangjeltől a holttestet és egy finom gyolcsba csavarják és a szemétdomb közelében jeltelen sírban lazán elhantolják, nem is nagyon mélyen és otthagyják...úgy távozik ahogy a világra jött...ez egy másik filozófia és valahogy az örökélet hamis képzetei, rohadt hazugságai kiderűlnek...az itt és most van a többi hazugság a viktor és társainak kurvasága ezeknél ócskább útszélibb kurvákat még nem láttam pedig ismerek 40 országot!!!
@tucano: Na, akkor csak ott vagy és jó helyen vagy, Boli megkavart! Hát élvezd, carpe diem - nekem ilyen csak a meséitekből jut, amit köszönök. :-)).

Belegondolok, hogy soha az életben ez nem lesz a részem, nem is tudom, bőgjek-e vagy fogadjam el? Utóbbi, mert mit idegesítsem magam lehetetlenségekkel? De tudod, szerintem nem nagy kunszt boldognak lenni ott, ahol szinte mindig süt a nap, és van tenger!!

Igen meg szegénység meg favela is - de a tenger az nagy mákonyom lenne. És igen, ahogy Rodeo mindig lenézi valahol, hogy én örökké turista voltam, és ennyivel kell beérnem. Másnak meg még ennyi sem jut, akkor egy szót se szóljak, mert ha csak Európán belül is de szerintem a világ legszebb helyein voltam.

Ti nagyon szerencsések vagytok ketten. :-)) Őszintén engem annyira tangás csajok nem érdekelnek, csak a travi hasa megrázó volt, ha travi. ha nem akkor Schobertné álruhában.
Amíg volt értelme hordtam magam is eleget tangát, szerintem itthon nekem volt először valamikor a nyolcvanasokban. :-)) Brazil pasiktól meg annyira nem aléltam, ami képe-videót láttam róluk, nekem nem az eseteim - bár Brazília is nagy mel pot, azt tudom.

@Rodeo36: Én már írtam többször, nekem a hangulathoz egy korty pia nem kell. Ha meg kell őrülni, én meg tudok tök szárazon is, átéltem sokszor, mi az kiszakadni az időből valakivel. Bárhol. Ahhoz nekem nem kell se Brazília, se szamba, se tömegőrület.

Ennyiből mákom van, olcsón megúszom. :-D
Virágok illatát éreztem már sok csodás helyen, tengerbe zuhanó napot is láttam, ha nem is Bahián, (mert ott nem) akkor az Adriába bukót. Vagy amikor végignéztük nyáron - a férjem végig is fotózta - a Velencei tónál az égi vihart - az avatarképem is ennek az egyik darabja. Én európai vagyok agyban és szívben is, biztos csodaszép felétek minden, de beérem azzal, ami itt adatott. Még egy Rómát, Firenzét, Párizst azért elviselnék.
Benedeknek gratulálunk, és kivételesen Cohn-Bendit sem beszélt sületlenségeket, de amikor a szovjet dumával jött, azon eldobtam az agyamat.

Mintha az EU nem pontosan az úton járna, amibe anno a Szovjetunió belebukott anno.

euroszkeptikus.blog.hu/2012/02/08/az_orosz_aki_tul_sokat_tudott
@Rodeo36: Volt egy választás Recifében, amikor 2 jelölt volt. Az egyik a kemény konzervatív, akivel az az apróbb gikszer történt, hogy rajtakapták a testőrét, amikor tarkón lőtt egy öregasszonyt, mert a viskója olyan helyen állt, ahol a pmester úr spekulánskodott. A másik jelölt nagyszerű liberális jelölt volt (pre-Lula korszak) és cikinek érezte, hogy nem nézik férfinek, inkább lisbsizik, meg ratyizzák. Ezért egy dizsiben műösszeveszés keretében odarángattak elé vmi szerencsétlent, akit annak rendje és módja szerint lelőtt (lelövetett). Ezek után minden plakáton úgy szerepelt, hogy hónaljban jól látszódjon a fegyver nyoma, tudja mindenki hogy férfiról (macho)van szó. Sohasem hittem volna, hogy ezeket utolérjük és lám, nem csak utolértük őket, hanem fénysebességgel száguldottak el mellettünk. Például kineveztek egy új, a vb szervezésért felelős minisztert, megnézték a firkászok az adóbevallását, újság megírja és a kinevezés után 5 órával lemondatták. Hát hol van nálunk ilyen? Egymás után dőlnek meg a korrupt politikusok, helyi potentátok, stb. Nincs itt az a candomblero, aki annyi zombi ribancot elő tudna állítani, mint ami otthon bólogat.
@a szív fészkei: drágám, itt és most és már 1000x megkövetlek...de az a Nap lemenőben amit te láttál az nem az amit én Nyugat Afrika partjainál, ténylegesen -egyoptikai csalódás okán- a napkorong 10x-sére nő amikor megközelíti a tenger szintjét és addig amíg el nem süllyed benne ilyen hatalmas aranyló izzó vas, leírhatatlan, csak ha ott állsz megkövülve és látod...meg a Dél Keresztje a maga egyszerűségével uralja az éjszakai eget és a fekete is más és a sötétkék is más...szeretnélek elvinni egyszer oda és csak leülni és osztrigát zabálni sok citrommal meg egy kis szeszt magunkba tölteni és röhögni sokat a világ hívságán...mivel most ragyogó zenéket ad a filodiffusione5 nem igen tudom beleélni magam beleélni a fideszesek geciségébe tucano is egyetért...ez a Pokol legalsó bugyra ahová az Ördög maga sem megy Dante szavai sikoltanak itt van előttem a könyv eredetiben...

még a büntetést kell...:

és ott hever egy üres szemű rothadó hulla a tengerparton a tarisznyarákok járkálnak ki s be belőle és @tucano ha tudod: Obbatalá mondta nekem én a fia vagyok...
@a szív fészkei: Ha mégis erre járnál, így ismeretlenül is szívesen látunk. Mondjuk a napocs itt ébred az óceánból, de az se rossz látvány. Ha mákod van, azzal vigyázz, mert 8 évet adnak érte otthon, ha jól értelmezem az új törvényt:)Itt meg nincs, pedig mit nem adnék egy mákos gubáért!
@Rodeo36:
Iéé Királyok Királya, Szellemek Bírája, Iémanjá férje!
(aki megteremtette az embert, de berúgott előtte, erre így jártunk)
@tucano: szívem olvasd!!!!

és írd le Yemanyá-t én már párszor megpróbáltam, de Ő...ahogy vágtat a Csendes óceán legvadabb hullámain és csak ostorozza a habokat vagy karjába ragad és ringat mint a Mindenek Anyja és szeret...nincs ki óvjon haragjától

közben Caballé Corelli Andrea Chenier finalé
@tucano: Jó, hogy mondod, van egy csomó száraz kiflim! Neked ajánlom, ha csinálok! :-)))

,@Rodeo36: Aranyos vagy és persze tudom, hogy összevethetetlenek a naplementék, a napfelkelték, az illatok, midenhol mások és megismételhetetlenek. Én azt, amikor életemben először 19 évesen leszálltam egy szaros farmotoros Ikaruszról Opatijában este 10-kor a bársonyos és nekem kurva előkelőnek tűnő dalmát éjszakába és megcsapott a tenger, a leanderek, a rózsák, a hóttelegáns és gyönyörű nők parfümjének és jugó mosóporoknak meg a csevapcsicsának az illategyvelege, soha az életemben nem felejtem el. (hacsak nem jön Herr Alzheimer minden elpakolni, de remélem nem). Ez az enyém, tiéd meg a Nyugat-Afrika. :-DD

De nem őrülhetek bele abba, ami soha nem lesz az enyém, mert akkor keserű randa öregasszony leszek, aki gyűlöllek téged, tucanot, meg mindenkit,akinek ez a csoda jutott.
Ha Obbatalá fia vagy én meg ugye - ahogy kiszaszeroltuk - Osun lánya, hát akkor megérted: nem tehetek semmit, ezt dobta nekem a őakárkisága, hogy itt ezekkel a tetvekkel a vállunkon, ebben a randa februárban levelezzek erről veletek. :-)

Nem az osztrigát - bennem ne haljon meg - nem a Dél Keresztjét, nem a tízhullámos hullákat termő óceánodat azoknál a partoknált. És itt kell röhögni ezen az egész bolhacirkuszon - Kukuxumusu, a bolha csókja, az is röhög mindenen, olyan cég, szeretem a pólóit - azért ezt itt megtenni inkább kihívás, mint ahol ti vagytok.
Majd ha kandomblézel, kérdezd meg lécci Osunt, miért ezt kaptam. Oka van biztos.
@a szív fészkei: Te is megkérdezheted, csak az a baj, hogy válaszolni fog és annál parásabb nincsen:) Nem véletlenül pakoltunk mindenféle közvetítőket közénk és közéjük, nagyon félelmetes, ha vki rájön mennyire közel van hozzá az igazi hatalom.
Jó éjszakát, elaludtak a kölkök, itt az ideje, hogy lemenjek csörögni, meg egy kapétáért, megérdemelne egy kémiai Nobel-díjat a kakaós-vodka koktél feltalálója!
Miért lopják a cigányok az áramot, pl. Tiszavasváriban? Miért fűtenek a cigányok villannyal, méghozzá lopott villannyal? Ki dolgozik azért, hogy legyen villanyáram, amit el lehet lopni? Miért engedik azok, akik dolgoznak, hogy meglopják őket?
Az hogy egy kohnbandi szintű fazon politikus lehet az EU-ban az egész EU szégyene. Az hogy az EU ott tart ahol, és főleg arra amerre leginkább ennek köszönhető.
"...és olyanokat rikoltozott, hogy a kisebbségek be vannak tojva az ön országában Orbán úr..", "... Fliegauf Csak a szél című filmje ennek ellenére elhozta a zsűri nagydíját Berlinből. Az egészhez annyit bírt szegény hozzáfűzni: ez jellemző a mai Magyarországra..."

Mai M.o.-n??? A bűntettek a szocialisták uralta M.o.-n történtek? Vagy már ezt is hamisítják?
@Vahakomb: "A bűntettek a szocialisták uralta M.o.-n történtek?". Ide nem kérdőjelet akartam tenni, hanem pontot.
mi lenne ha mán egyszer azt mondaná valaki hogy magyarországon MINDEN bűnözőt el kell kapni és meg kell büntetni legyen az cigány vagy magyar, tökmindegy ki kit szúr sziven, vagy ki kit lő hátba.
@kertészrobi: De buzerán Orbán fürer imádó vagy- a genya egye ki a szemed.
@Kara kán: "Miért lopják a cigányok az áramot, pl. Tiszavasváriban?" - Ennek mi köze kisgyerekek sörétes puskával történő agyonlövéséhez? Te hülye vagy?
@Vahakomb: Ennyire elvakult ORBÁNOVICS imádó nem lehetsz! Vagy csak a n.hülyét játszod?
Ha Fligeuf igazi "fikciós" filmet akart volna csinálni, akkor belevette volna a nemzetbiztonsági hivatalos szálat, sőt, még fikcióként azt is berakhatta volna a filmbe, ahogy a kormányzati körökből indul el az ötlet és a megrendelés a sorozatgyilkosságokra.

De ehhez nem volt vér a pucájában.
@senior01: "Ennyire elvakult ORBÁNOVICS imádó nem lehetsz! Vagy csak a n.hülyét játszod?"

Ezt miért kérdezed tőlem? Azért, mert azt írtam, hogy a bűntettek a szocialisták uralta M.o.-n történtek? Hol itt az Orbán imádat? Egyébként szerinted mikor történtek?
@Kara kán:
Meg fogsz lepődni, ugyanúgy lopja (nem fizeti ki) lézer jános városa is az áramot, sőt ezt a jogát szeretné törvénybe is foglalni.
Mondjuk, az áramlopásnak nem sok köze van 5 éves kisfiú apjával együtt történő sunyi lemészárlásához. Szerintem.
@dr. Ringlósztár:
"Meg fogsz lepődni, ugyanúgy lopja (nem fizeti ki) lézer jános városa is az áramot"

És? Aki nem fizet, azt le kell kapcsolni és kész, a pénzt meg be kell hajtani.

Nem kell ezen többet rugózni.
Mint Aba Botond a Kontroll elején.
mér nem arról csinált filmet ez a kimondhatatlan nevű zsidógyerek hogy a cigányok hogyan terrorizálják a vidéket?
@Somló November: ez a téma most belpolitikailag nem aktuális...

sztem szándékosan hajtják a dzsobbik mal mára a vízet (vért)
egyre nehezebb előteremteni a napi lopni valót...
fenntartható költségvetések... ingatlaneladással...

www.napi.hu/ingatlan/odacsapnak_az_ingatlanpiacnak_az_onkormanyzatok.511102.html
a bkv agonizál... a vízi sikló... hirtelen jött a tavasz...

hircsarda.blog.hu/2012/02/20/libegonek_utkozott_a_siklo
Ugy tunik most ez lesz a kiadott fidesz PR!

nézzétek meg a HVG videóját a becsődölt koncertről. Ketten is előhozzák, hogy ők romák, (senki sem kérdezte, semmiképp nem kapcsolódik a történetbe)es az államdósság ellen küzdenek.

hvg.hu/itthon/20120220_adossagkoncert_bukas_video#rss

Meg különben is nincs itt semmi baj. Aztán egyik se tudta, hogy valójában miért is lepnek fel.
@Vahakomb: Igen.

Magyarországra is jellemző az a tendencia, amit Olaszországban tapasztalni. Nagyon erős cigányellenesség van kialakulóban. Romákat űznek éjszaka az utcára, kergetik őket, Molotov-koktélokat dobálnak rájuk, tízezres tömegek állnak az utcákon és romaellenes jelszavakat ordítanak; ez olyan cigányellenességre utal, ami Európában eddig nem volt jellemző.

Magyarországon is látni, hogy egyrészt a médiában, másrészt nyilvánosan, közhelyeken zajlik a romák megfélemlítése.

www.euractiv.hu/belugyek/interju/jaroka-livia-kevesbe-a-politikusokon-mint-a-median-mulik-a-romak-elfogadottsaganak-javitasa
Hogy mekkora tahó, bunkó vagy te Varánusz! Veled karót lehetne verni!:))
@Somló November: "mér nem arról csinált filmet ez a kimondhatatlan nevű zsidógyerek hogy a cigányok hogyan terrorizálják a vidéket?"

Mert ő arról nem tud. Az ő baráti és mecénás köre arról nem beszélget. Pedig arról akár horror filmet is lehetne forgatni! Csak sajnos a felmentő sereg és a happy end hiányozna belőle! :(
Szégyen, hogy egy film csak azért kap díjat, mert politikai érdekeket szolgál, és nem azért mert jelentősen hozzájárul a filmnyelv továbbfejlesztéséhez.
A cigányokat, (mint szereplőket is), megint csak felhasználták bizonyos politikai körök, aztán leszarják őket.
Lófaszt a zsűri valagába (lehet, hogy még élveznék is...?) és azoknak is, akik ilyen hamisításokkal dezinformálják a világot.
Ez a filmes zsidó gyerek, ugyan már költözzön le Borsodba, éljen ott 10 évet a cigányok uralta faluba, aztán csináljon filmet.
@Kék az ég: "Magyarországon is látni, hogy egyrészt a médiában, másrészt nyilvánosan, közhelyeken zajlik a romák megfélemlítése."
Nagyon igaz! Ma a romák, holnap a ... (?)
@Mucsai doktor: "A cigányokat, (mint szereplőket is), megint csak felhasználták bizonyos politikai körök, aztán leszarják őket"

azokra a Lungo dromosokra gondolsz akik Orbán mellett tüntettek a Bekementen es mondták, legyen megszorítás? ;-)))
@tucano: Rodeo volt szíves elmondani az egyik aktust, hát azt most nagyon bonyi ilyen havas-jeges februári télben kivitelezni.

Meg emlékszem azért Amadora, nem piszkálnám nagyon, igazad van. És valahol, ha akar közölni velem valamit, majd megtalál és talán megértem. Vagy nem. Vagy kibaszásiként csak a legvégén, az lesz szívás. ;-)

De te jó kis munkát találtál, hallod! :-)9 Jó mulatozást helyettünk is! Minekünk karneváli ijesztegetős rémpofának itt van Kövér Laci bá. Vágnám le a nyakkendőjét, ahogy a németeknél dúló vigasságokon dívik.
Röhej! Ha készült volna egy film, arról, hogy hogyan tartják rettegésben a cigány hordák a falusi embereket, akkor már a libsik verték volna Brüsszelben az asztalt! Hány napot töltött névtelenül a kedves rendező a vidéki dzsippók között? Beültetném a kocsiba a csávót, aztán kitenném éjszaka egy ilyen környéken! A következő filmjét a pelenkázás viszontagságairól írná azt hiszem!
"Kedves Vezetőnk bár titkolni igyekszik azért csak összeszedett egy egészségtelen Kónbendit fóbiát regnálása alatt. Vörös Deni összetiporta a kis lelkét neki, és mikor valamilyen ügy kapcsán eszébe juthat leveri a víz, remegni kezd, és vad csilingelésbe fognak benne a szilánkok."

- patkány szöveg, még a végére oda kellett volna böffenteni: "rettegeeeeeek! Tiporják a sajtószabadságoooot!".
@milyen szép a Vértes, ó: azt ti mondjátok meg, ki a troll? És milyen érdekes, mindig pont a vitapartnereitek, akik letaglóztak benneteket? ;)
@midnight coder: honi támogatói valójában nem a rézvörös fejét, hanem a nemi irányultságát tisztelik.
@Kara kán: te is engednéd, ha az alternatíva az, hogy legenetikaidisznóznak.
Háá nem tom srácok...Én tuti nem nézem meg ezt a filmet.Azt meg aki bármilyen(!)hangsúlyozom: BÁRMILYEN nemzetiséget arra használ hogy a saját karrierjét előremozdítsa,na azt emberszámba sem kellene venni nemhogy cikket irogatni róla.Igaza van a borsodiaknak éljen ott a köcsög pár hónapot azt utána megkérdezzük majd a véleményét..már ha tud még beszélni...A kedves elvtárskolléga kónbendit fan meg,ha végighalgatta az illető felszólalásait,vagy neadjisten látta is,akkor látnia kellett, hogy a fasziból csak úgy fröcsög a gyűlölet,akkor tudnia kellene,hogy ettől az "embertől" még az SS katonák is tanulhatnának némi extra rasszizmust.... Csak tudod senki nem mondja meg neki....mert hogy zsidó.....és az rasszizmus lenne.... De hogy ez az ember akkora "király", mert "beszólt" a magyaroknak....????? lokomatutit.blog.hu/
Nem kell semmit bizonygatni.
A kedves ajrópai főmuftik költözzenek egy pár hétre a cigányok mellé. De egyedül ám, mint Mari néni!
Rögtön behívnák az ENSZ/IFOR-csapatokat lövöldözni...
:/
Kon Bandita egy vén kéjenc, idegbeteg pedofil...nem értem mit kereshet az EP-ben?
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

Arra várhatsz.A kedvesnek egyáltalán nem mondható főmuftik(akiknek még a nyál is kifröccsen vehemens kirohanásaik közben és ránézésre megállapítható,hogy degeneráltak),soha nem fognak "fertőzött" városokban élni.Másokat rákényszerítenének erre és elvárják,hogy juróperként viselkedj az ősemberekkel szemben és ha nem így teszel,akkor jön a lerágott csont,a pofon egyszerű bélyeg.Rasszista,fasiszta,náci.A legundorítóbb viselkedés,mióta világ a világ.Belelöksz valakit arccal a trágyába,majd jól kineveted és ha pofáncsapdos,akkor rámutatsz és kijelented bőszen,hogy egy erőszakos náci az illető.Ilyen egy gerinces európai vezető.Egy dologban tévednek ám ezek az embernek nevezett lények.... Azt gondolják,hogy húsz-harminc év múlva nem fog elérni a saját kapualjukig a .zar.Pedig ha nem vigyáznak,akkor nem a szerintük rasszisták fogják pofáncsapkodni őket,hanem a rasszisták állítólagos áldozatai,akik már most a különböző közösségi fórumokon ezt bőszen hangoztatják is,egy-két "szhámurájos" kardal a kezükben.Nyilván a "kisember" megy először a levesbe,de a trágyalének van egy olyan tulajdonsága,hogy terjed,folyik amerre hagyják.
@milyen szép a Vértes, ó: szerintem az a féreg, aki a fától az erdőt nem bírja látni.
Mint te és a magadfajták, mint alföldi, meg fligauf és a méltatói.

Itthon nem a még ma sem tudjuk ki által és hogyan néhány meggyilkolt roma a gondunk, hanem a cigányok által meggyilkolt magyarok tucatjai és cigányok által kiraboltak, meglopottak tízezrei.

Év/év gondoltam.
@sárkányfő: ez arányos az áldozatok számát, a problémánk súlyosságát tekintve?

Nyilvánvalóan nem.
Nem is szólva az agyonhallgatásáról, és a magadfajták általi kitüntető kirekesztettségéről.
Szerintem sem szabad agyonhallgatni a dolgokat!
"Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben?" :))
süti beállítások módosítása