Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.14. 05:25 Fabius

Orbán, Rétvári, mint két kicsi legó

Címkék: fidesz parlament orbán viktor rétvári bence éhségmenet

"Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészeket" - mondta a mi Viktorunk tegnap, mert még mindig a MAHART nyugdíjas spindoktor írja a beszédeit. Nekem a Nagy Indiánkönyvön felnőtt elődje jobban tetszett, most is azt mondta volna: bélhurutos dakota ló nem fingik a Mississippibe Minneapolisnál, mert a buborék szagát még New Orleansban is érzik. Ez kicsit életszerűbben szemléltette volna a helyzetet, mikor Orbán legújabb győzelmi jelentése közben köpi be az EB, hogy a négyes szégyenfogat egyik tagja mi vagyunk. Rá se rántsunk, nálunk minél nagyobb a lék, annál hangosabban ünnepeljük. Egyrészt kuss-nepofázz, a magyar büszke nép és így hajózik, másrészt meg az ünnepség hangja talán elnyomja a bezúduló víz robaját. Isteni szerencse, hogy csak Duna partunk van, tengerpartunk meg nincs. A Lupa szigetről mégis kényelmesebb hazaúszni, mint Unijéről.

Már éppen elkönyveltem, hogy szereplését egy unott ásítással át is ugorhatjuk, mert Viktorunk annyira volt eredeti, mint egy spam Viagra, - kb akkora hatással is bírt - mikor egyszer csak a hajóskapitányt háttérbe tolta benne az úttörővasutas, és hallgatói közé vágott egy emeltyűt. No, gondoltam, a középosztályozáson és a nyugdíjasokkal szövetkezésen már túl vagyunk, most nekilát máris felemeltyűzni a leszakadtakat. Igen, egy pillanatig tényleg elhittem, hogy ha már az elmúlt héten nem volt annyi esze, hogy a menetelőkhöz kiküldjön egy befűtött buszt, rajta valamelyik "bohócállamtitkárral", hogy meginvitálja a fagyban gyaloglókat magához, - naná: észrevettelek, respektáltalak, innentől felülsz és eljössz, vagy beégsz - akkor legalább most megtalálja az emeltyűzendőket az Alkotmány utca sarkán, és kimegy közéjük halált megvető bátorsággal ahogy a hajléktalanszállón is járt. Elvegyül, hagyja, hogy a gutaütést kapó Semjén Zsolt orra előtt megcsókolgassa az emeltyűre várók tömege, és a blikkújság ismét beszámolhat a hőstettről.

De tévedtem. Viktor gyorsabban vett télakot a nagy büdösből, mint Pillangó az Ördög szigetről. Nem várt ő se szabad szemaforra se dagályra, elhúzott szélsebesen ahogy bírt.

Érdekes. Egy félórája még egyenlő mércéről harsogott odabent, az évértékelőben kiemelten megköszönte a menetelőknek, hogy érte sétáltak a Hősök terétől a Kossuth térig, de akik 200 kilométert kutyagoltak érte a tél leghidegebb hetében, azoknak egy szevasztok bazmeg sem jutott. Kedves Vezetőnk nem miniszterelnöke minden magyarnak? Vagy az volt a baj, hogy nem eléggé középosztálybeliek? Nem öt perce akarta emeltyűzni őket? Se szevasz, se munka, se kenyér?

A kínzó kérdésekre a választ a parlament Fluor Tomija, az alkotmányt dedikált cédére bizniszelő Filigrán fan Rétvári Bence adta meg. Jávor Benedek négyszegényes példájára reagálva kibökte a tutit: nem kell betojni, lesz itt munka is meg kenyér is, a közmunkások majd a hajléktalanoknak építenek szálláshelyeket. Ne kérdezz vissza, hogy hol, majd a 99 kilenc lakosú Alsógagyon, ahonnan a menetelők egy része jött, majd valahol. Inkább vedd észre, hogy a két ember tényleg úgy illik össze, mint két kicsi legó. A prímás elhúzza a nótánkat, a kontrás meg adja a ritmust hozzá. Igaz, a produkció hitelessége döccent egyet, mert hatásosabb lett volna, ha Rétvári zakót, inget ledobva egy szál atlétás jómunkásembernek öltözve nyomja el a monológot, de sebaj. Legközelebb majd jobban figyelsz. A tegnapi csak a nyitány volt, és különben se várja senki, hogy egy nap alatt építsetek legóból légvárat. Cserébe röhögve nézzük ahogy görcsösen próbáljátok.



 

329 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr854103399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bal-jobb, bal-jobb, bal-jobb 2012.02.14. 08:46:02

Meghívott a Gépnarancs írni. Azt mondja az lenne a célja, hogy véleményeket ütköztessen jobboldalról, baloldalról, bárhonnan szívesen közzétesz cikkeket — igaz jobboldali szerzőket nagyon nehéz találni....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marha jó, a képek is,majd jövök.
háááát, to'dd Minden Magyarok Nemzeti Törpéje mennyire kedvencem de a Rétvári Elvtársnál azért nem jobban ez a gádzsó veri a mezőnyt, az egész MESEHÁZAT, úgy ahogy van...aki ennél jobban jobban ki tuggya váltani az undorítiszemet...hát assz'em még nem született meg...egyébként Bence Elvtársnő arról is gagyogott, hogy egymillió na nem pici krisztus -aztat meghaggya a NAGYIDEOLÓGUSZ-nak- hanem akik megváltattak a devízafertőzéstől a köz pénzén és főleg az MUNKÁT KENYERET menet tagjainak ki nem fizetett bérek és juttatások helyett ez az új magyar egészségügy megmentjük úgy, hogy a "belsőség" donor-ból akkor is kivágjuk ha még életképes de üres a zsebe hadd mentsük meg vele a TELEZSEBEKET még ha egyébként normális életre alkalmatlan pártdroidok vagy dróton rángatott gombnyomóautomaták is...

ÉLJEN RÉTVÁRI BENCE KISASSZONY csakpuhafasszal kakasherepörkölttel amit a nagyvezírből kotyvasztanak úgysincs rá szüksége van neki kappanhangja amin zenél azaz bazsevál...
most plagizáltam hírcsárdátúl:

"Országértékelésen megkapta rá a választ, hogy miért.
Egyértelműen, érthetően.
"Aki másnak knoscsücsü, az magának cseresnyá"
Rétvári a gerinctelenségükõn túl a hajmeresztõ dilettantizmusukat is világgá ordítja: hajléktalanszállás , és utána mi van, utána ott lehet éhendõgleni? Fenntarthatóság, hozzáadott érték, megtérülés? Már a kérdõíves vonalkód ügyben is égett ez a p*cs: "a vonalkód nem sért adatvédelmi jogot. Mér, mi van benne? Azt nemtom" Baze, egy vonalkód tartalma diszkrét, mármint tudható, mert specifikált. Ennek annyi esze nem volt, h vmi konkrétat hazudjon. Vagy a "jó állam" koncepció; "maj' nemlesz bunkó az ügyintézõ", mondták. Ó, kõszi, európa 4. legmagasabb szja-ját õntõm a jóállamba 20 éve, ezek meg felismerték 20 év alatt, h ki szolgáltat kinek. Vegyetek már 1 szolgáltatásmenedzsment tankõnyvet baze, egy kõzepes mûvezetô leiskolázza a miniszyériumokat! Szakmai toprongyok.. Etikailag: nem embertársam az, aki 8 évig készûl, h felelôsséget vállaljon 10M emberért, és az egészbôl csak a lopás bebetonozása érdekli. No jó munkát, minden jót, viszlát.
A cim helyesen ez lenne:

Orbá, Rétvári a két kicsi LÓGÓ!

böktmb
Ez egy rendszer, és működ.

A közmunkások megépítik a hajléktalanszálókat, és addigra pont be is költözhetnek oda.

Nem értitek ti a nagy rendszereket.

Orbán zseeni.
Így terem 1 000 000 új munkahely.

1 000 000 közmunkás építhet magának új otthont.

Mi leszünk az 1 000 000 - hajléktalanszálló országa.
Állítólag tanult emberek... nem látszik rajtuk. Csak a cinizmus és a pofátlanság.
FENTEBRŐL KIRAGADVA:. Etikailag: nem embertársam az, aki 8 évig készûl, h felelôsséget vállaljon 10M emberért, és az egészbôl csak a lopás bebetonozása érdekli. No jó munkát, minden jót, viszlát. ---------------------
Uj Magyarország???????????????????????????????????????????????????????????????
Hát gerinctelen egy mocskos állatok. Levesbe velük egy szálig a droidjaikkal együtt.
eme mandiner egy tök jó apportírozás :D
Minden unortodox erőlködés ellenére sem alakul ez az áhított nemzeti középosztály. Az ilyen fagyos, szőrös, rosszul öltözött tömeg, rontja a víziót.
Ki a franc akar szembesülni a valósággal, amikor gyönyörű álmai vannak?
@whatsoever:

Hahóóóó, jó reggeeeeelt! Felébredtél?
Rájöttél? Remélem, már régen és nem szavaztál rájuk azzal, hogy majd kevesebbet lopnak!

Ehehe, emlékszel még előző regnálásukra? Sokan elfelejtették, hogy ilyen viccek járták már akkor (és röhögtünk kínunkban):

- Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?
- ???
- Isten nem akar Orbán Viktor lenni!

Már akkor, az 50-51%-ukkal is csináltak szép dolgokat, például úgy törvénykeztek, hogy a havernak jó legyen (ismerős?).

@Fabius: szuper poszt, hozod a színvonalat a lököttségben, de ha az első képen lévő pacák helyében lennék, írnék neked egy cifrát, hogy odamontírozod nekem Viktort, fúj! :D

Már egy ideje meg akartam kérdezni: te nem alszol éjszakánként? Ilyen 5 körül posztolgatsz, de van, hogy éjfélkor még kommentelsz. No és a posztot még meg is kell írni, a díjnyertes illusztrációkat még meg kell csinálni. Nem vagy semmi, az biztos! :D
Nem vártam, hogy a th-ból bárki is megszólítja az éhségmenet résztvevőit.
Azt viszont végképp nem tudom megérteni, hogy 4-500 főnél többen nem csatlakoztak hozzájuk.
Ekkora a KÖZÖNY??
Ameddig ennyi a fogalmuk a gazdaságról is:

"Volt egy jó történetünk

„A piacok sztorikból élnek, és most egy új sztorit kell kitalálnia a kormánynak, hogy megnyugtassa őket” – mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára. „Tavaly már volt egy nagyon jó történetünk, a Széll Kálmán-terv, azonban jött az euróválság, és felülírta. Ezért most egyrészt vissza kell térni az eredeti sztorinkhoz, másrészt újakat kell kitalálnunk, ennek lehet része az IMF-megállapodás is."

Cséfalvay szerint mindenki, a nemzetközi szervezetek és Magyarország is abban érdekelt, hogy ez már az első negyedévben megszülessen, azonban a megállapodás pontos részleteiről csak akkor lehet beszélni, amikor elkezdődnek a tárgyalások. Az államtitkár szerint a kormány a saját részéről már tisztázta, hogy az ország továbbra is a piacokról szeretné magát finanszírozni, és csak biztonsági tartalékként van szüksége a hitelre."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/13/a_siraso_nem_noveli_a_gyerekszamot/
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: kevés a fizu, melózni kell, plusz hideg...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

nem a közöny ekkora, hanem a hideg.
március idusán kimegyek én is a szolidaritás meg a milla tüntijeire - jó idő esetén. anya bármit is mondjon...
@Crip Lee: Inkább ne menjünk bele, hogy az államtitkár szerint nem tenni kell a piacok bizalmáért, hanem lódítani, ha nem jön be, újabbat hazudni. Most ezt látjuk, az új sztori: mi most itten elfogadjuk az imf és eu tanácsait. Gondolom majd jön az a pénz bezsebelése után, hogy mi akartuk, de jött egy válság...
Asszem politikai menedékjogot kérek a festői Mordorban.
Még annyit hozzáfűznék a poszthoz, hogy Fluor mintha némileg kevesebb kárt okozna, mint a fideszes rablóbanda.
Én csak azt kérdezném Bencustól (nem, nem azt hogy miként tud valaki ennyire tenyérbemászóan arrogáns eminens kisköcsög lenni, bár érdekelne) hogy miként kell azt érteni hogy a "...vállalkozókon adócsökkentéssel segítettek" mert valahogy nekem nem ez volt a személyes tapasztalatom. Melyik adó is csökkent amivel a vállalkozó segítve lett? Áfa? Eva?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És Tomi elmondhassa hogy Pali bá még plagizálta is fő művét (pár más emberét is) híres "mizu" ofőorával ugyebár...:)
@Rodeo36:

Aki másnak kerbe keréz, annak fitye letyme tyütyü, mint tudjuk.
@orica: nézd meg ha mást nem az utolsó 10 percet

Scruton belemondja a szömükbe, hogy a politika vonuljon ki a magánéletből és ha jót nem tud tenni akkor szűnjön meg

mandiner.hu/cikk/20120213_roger_scruton_az_erkolcsi_relativizmusrol
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Nem tünt fel?!:P No és a bérterhek?! Az smaffu?! Az már nem is számít?! Ahogy az sem, hogy ők úgy csökkentenek, hogy emelik. Mert ha emelik, akkor csökken a bevétel, akkor meg csökkentik az adókat. Ez az adócsökkentés, amivel segítenek a vállalkozókon.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

A HVG legalább azt elérte, hogy innentől ez a pöcs laposkúszásban fog közlekedni a csatornákban.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Ja, naná.

Nekem - jelenleg zéró forint bevétel mellett - nőtt 17 darab ezressel a járulékterhem.

ÉJJEN! Ja persze 47 ezerből kenyéren és vízen Viktorka.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

nem akarok spanyol etimológiát előadni de a Bencus az egy "maricón" az nem feltétlenül hál azonos nemüekkel de a lehető legrohadtabb geci karakter és abban aformában amikor a fiúkák festik a körmüket lilára és lila bőrtaNGÁBAN JÁRNAK TŰSARKAKON ÉS ÁLLANDÓAN ELTARTJÁK AZ EGYIK KISUJJUKAT MEG A A KEZÜK MEGÁLLÁS NÉLKÜL KAQVAR ami feminin mintha a nagyvezír is eztet tenné vala?

de a bence hát az olyan kedves drága leányzó, hogy csak a csipkék hiányoznak róla, meg a tampon
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Attól félek ez is csak színjáték részükről. Semmi mögöttes tartalom és belátás, csak a lé dőljön, oszt lesz vhogy
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Jaaaa, értem...akkor nálam teljes volt a siker, mert minden családban található céget kizsuppoltunk a tótokhoz. Gebedjenek ők meg az oda befizetett adónk miatt, itthon meg ünnepeljenek hogy tényleg hogy használ az adócsökkentés a gazdaságnak.
@Rodeo36:

Rétvárit tapossa szét egy Birodalmi Lépegető.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egen, a HVG-nek nagy respekt, újra elő is fizettem rájuk, pedig vagy 5 éve papír alapú újságot nem nagyon veszek.
@Crip Lee: Persze hogy az. Ahogy a viccben a tyúk, viktor is úgy csinálja. Fut néhány kört, meg kiszól pár gyenge eu és imf ellenest, hogy azért lássa mán a nép, hogy van itt gerinc. De csak addig, amíg megvan a zsé, utána megint visszatérünk az unortodox, szabadságharcos, imf takarodj gyakorlathoz, addig, amíg a piaci kamatok nem zúznak majd 25%-on utána meg a seggünket verjük a földhöz, hogy a hálátlan, gyarmatosító, kokival-sallerral eltángált eu és imf nem hajlandó pínzt adni a tesvíreknek...
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Én is határozottan szemezek vele, de megvárom az állásbörzéket, akkor mindig leócsítják:D
Nálunk nem nagyon van cég, de nem fakadnék sírva ha nem ide kellene adóznom. Pláne ha a nyugdíjamra gondolok, pláne.
@Crip Lee: mit mondott az EU-s vezér a törpének? mi sem vagyunk azért hülyék!!!

azaz nem kapnak egy buznyák vasat sem, mert még a törvényeiknek sem hisznek az egyetlen garancia az lesz amit elfogadnak, ha ez a gittegylet elmegy a picsába
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: " a "...vállalkozókon adócsökkentéssel segítettek" mert valahogy nekem nem ez volt a személyes tapasztalatom. Melyik adó is csökkent amivel a vállalkozó segítve lett? Áfa? Eva?"

Nos, aki alig tudja fenntartani a vállalkozását és minden fillér számít, annak nem is a minimálbér után kell fizetnie járulékokat, hanem az "elvárt" után, ami 15 ezerrel több, de ez sem elég, mert annak 150%-a után és egy másik részét a 125%-a után.
Ilyenkor szokták kérdezni finoman, hogy a kisf...om nem kéne?
@Rodeo36:
Úgy legyen! Csak már látnám, hogy szorítják ki belőlük a szuszt.Hogy döngölik Orbánt a földbe. Mit is beszélek? Őt nem lehet, mert olyankor csak egy ölebe megy ki a kokikat, meg a sallerokat kapdosni. A Fenséget nem érintheti az uniós nímandok pofázása. Rögtön ki kérné magának a magyar nép gyalázását, aminek ő a felkent vezetője örökkön örökké.
Évike manager néninek mit vegyek Valentin Napra? ♥

Adok neki csokikát...
@pirimogyoró: Na ez az, szóval mivel is lett segítve a vállalkozó?
Adóteher csökkentés? Hát az nőtt, áfa, eva, veszteségleírás szigorítása...
Bürokrácia csökkentés? Hát az is nőtt, több a bevallás mint 2010 áprilisában volt, jópár gyakorítva is lett.
Járulékok csökkentése? Az pláne nőtt, nem is kicsit.
És ehhez még hozzá hogy az ország gazdasága döglött, nincs kinek eladni, szolgáltatni, de békemenet az van, és klónoztassuk a miniszterelnök urat mert olyan tökéletes szegény, hogy egy nem is elég belőle :/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egy seggberugásra tovább emlékezne.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Engem Viktorék emlékeztetnek a rákosistákra, én meg őket arra, az "ellenség nem alszik" :-D
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

Ezeknek az embereknek - és itt most nem a szocialista politikusokra, hanem tényleg az egyszeriekre gondolok - az is eseményszámba ment, hogy 100 ember várta őket a Sugár és az Árkád közötti gyaloghídon.
@Crip Lee:

Cséfalvaynak mostanában a matolcsyzmus fejfaszövegét kell találgatnia leginkább.

Mondjuk jó sztori lesz is, az biztos.
@pumukli 12: hát én felkenném de onnan nem tu'nna legyünni

:)))
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: tudod mikor valaki vett a falusi búcsúban 1000 db Lenin szobrot és mikor megkérdezik tőle mire kell neki?

hát céllövöldébe!!!!

na a klónozott magyar nemzeti kappan is erre lesz jó: CÉLLÖVÖLDÉBE és mindenki kap egy pöttyös bögrét aki eltalálja
@orica: De fel sem tud öltözni hozzá. (másra még annyira se képes)Anyátok írta Tótára, hogy amikor a pápánál dzsiggeltek, úgy néztek zu zammen Orvbánék, mint egy nagyon rosszízlésű maffiacsalád.

R@B-zik a nagy hőscincér? Jobbra-balra hajlítgatja, de hamisan jön ki a szájukon. Blöááááá.
@Fabius:

Az meg van, hogy évek óta tartó baszogatás után végre leesett a Tesco-nak, hogy mi szitu (Na mizu, mizu, mizu?) és el kezdett hirdetni a Hírtv-ben.
De bizony azóta nincs is egér a Tesco-ban! :DDD
@Fabius: halasztódik az a fejfa szöveg:

Hiába temették, Matolcsy megint a legerősebb miniszter
Spirk József,Szabó András
2012. február 14., kedd 11:41
|
Email
Januárban már párttársai sem jósoltak Matolcsy Györgynek hosszú jövőt a gazdasági miniszteri székben, különösen, miután több neves jobboldali közgazdász is bukottnak nyilvánította politikáját. Néhány hét azonban elég volt ahhoz, hogy alapjaiban változzon a megítélése: az egri frakcióülésen már megtapsolták.

index.hu/belfold/2012/02/14/hiaba_temettek_matolcsy_megint_a_legerosebb_miniszter/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Mit tapsoltak? Hát mi a kurva anyjukat tapsoltak? Ezt a csődtömeget, ezt tapsolták?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Service Unavailable

--------------------------------------------------------------------------------

HTTP Error 503. The service is unavailable.
@Rodeo36: Tod miért nem lesz a céllövöldékben a klónozott kappan? Mert nem gazdaságos, ha mindig mindenki telibe találja. Gyorsan tönkremennének.:D:D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

"Minden jel arra mutat, hogy a békülékeny miniszterelnök az fogja mondani a héten az Európai Bizottságnak, amit az hallani akar - fejtegeti a blog szerzője, Kester Eddy. Más kérdés, hogyan fog viselkedni ha és amikor Magyarország megkapja a védőhálót, az IMF készenléti hitelét."

Szőröstalpú balkáni cigányok.
@Fabius: A maszoposok szereztek nekik legtöbb helyen szállást. Mentek velük két napig a tévé előtt sztrájkolók is - addig mások ugrottak be a helyükre egész napra.

Ez a variáció még van - hisz a bebetonozott hazug nyaligátor tévés potentátok élnek és virulnak, tehát nem okafogyott a sztrájk. Tehát azt lehet támogatni forró teával, ottléttel, bármivel. Az sem lehet két fillér a lakókocsikat és a stárat kifűteni ezekben a vadhideg hetekben.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

A győztes arca ünneplés közben:

kep.index.hu/1/0/266/2662/26629/2662982_436931a4c7800d6d0055817cf9e11729_wm.jpg

A Fideszben mindig azt fogják tapsolni amire Viktor azt mondja: tapsolni kell. De attól még a matolcsyzmus oszló hulla, hogy körben állva tapsolással temetik.
Lehet, hogy tényleg át kellene nyergelnem a pszichiátriára. Kész aranybánya tényleg tanulmányozni a fideszesek lelkivilágát. Komolyan.
kepviselofunky.blog.hu/2012/02/14/nemsokara_konnyu_lesz_megismerni_az_utcan_az_orbanistakat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_02_14&utm_campaign=index
Ezt most tényleg komolyan gondolják, vagy a kétfarkúak vannak mögötte?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Vannak a pfújrossz multik és vannak a nemzetbarát multik, mint tudjuk. Erre Viktorbán is emlékeztetett tegnapi agymenésében is :-))
A gréczy blogon vannak akik a mandineren szoktak lenni:D:D Kész kabaré, úgy tűnik nem vagyunk itt már elég komenyisták. Szégyeld magad Fábius, hát már a fidesz bértrollnokok krémjét sem tudod idevonzani?!:P:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Asszem politikai menedékjogot kérek a festői Mordorban."

Attól tartok, már ott vagy...

Apropó, Ti sem tudjátok megnyitni a hvg-t?
@Rodeo36: Itt van egy másik r&b klón, ezeket legörgetik a futószalagról - szerintem nem is anya szüli őket. (én ilyentől, mint magzat nagyon kétségbeesnék)

egyenlito.blog.hu/2012/02/13/1_6_millio_kozpenzt_keres_a_fideszes_aki_szerint_biztosan_meg_lehet_elni_47_ezerbol

Matolcsy majd tíz éve 47 ezer forintért egy db AMC edényt vett san gens, nemhogy a beelvalót, rezsit, egyebet próbálta volna kifizetni. Ennyi a valósághoz a közük és az empátiájuk. Főzné meg őket a Sáti a pokolban! De annak sincs hozzájuk azbesztgyomra.
@Fabius: De a gyarmatosítás nem idegen a magyartól?! Vagy csak akkor, ha nem esik egybe a fidesz politikai érdekeivel?
@a szív fészkei:

Olvasom például ezt a posztot:

proszektura.blog.hu/2012/02/13/nyako_kepviselo_ur_arcszesze?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201202

...meg a kommenteket, és a tanulság adott: a maszopos politikusokkal együtt mutatkozni még mindig ennyire ciki.

A másik oldala a dolognak, hogy sokan képtelenek túlnézni bármin, és meglátni a lényeget: az eredeti gondolat, a menet célja nagyon is valós. Én ugye borsodi gyerek vagyok, ráadásul nagyszüleim egyike abból a kistérségből ( Encs környéke )származik ahonnan a menetelők egy része is. A faluban 146 ember él, két utcája van, és már 20 éve is természetes dolognak számított, hogy a 40 km-re lévő Miskolcra jártak be dolgozni. De már oda sem tudnak, mert munka ott sincs.

Éppen ezért pont leszarom, hogy Gúr vagy Nyakó csinál cirkuszt a dologból, de végre felhívja a figyelmet erre valaki.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Ez különösen szép alliteráció tobzódásra:[..]" a polgári patrióta politikai pártoknak, és e nagy közös akarattal megteremtette a feltételeit annak, hogy parlamentáris módon, polgári értékrenden alapuló forradalmi változások következhessenek hazánkba" A P betű iránt nagy az affinitás köreikben. Most már a virágokat is lealjasítják magukhoz. Kokárda kevés, vagy a virágárusokat is képvizelik egyszersmind? Bálint-nap kevés kaszálni?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Csodálkozol?

Az ideológia helyett itt érvekkel kell vitatkozni. Az lényegesen nehezebb. Gréczyn elverni a port mennyivel egyszerűbb...:-))
@Deathstick:

Most írtam, hogy már vagy egy órája elérhetetlen. :(

Üdvözöljük Mordorban!
images.wikia.com/lotr/images/5/57/Black_gate.png

Ön piszkosul szar úticélt választott. Ha mégis be akar jönni, csengessen nyugodtan, senkit nem érdekel.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

A gyarmatosítás pfújrossz. De a védőszárnyaink alá kéredzkedőket hogy utasíthatnánk el?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
sem a zájemef sem a zejú nem hülye, meg is aszon'ták nekije bele a pofájába...nem fog kapni egy buznyák vasat sem hacsak nem viszi a Fleto a vezír fejét aranytálcán Brüxelba (mint salome a keresztelőszentjancsit) az lesz csak a kereszt...vízkereszt? łŁ][Đđä
@Deathstick: 20 perccel ezelőtt kimurdelt és nem gyün vissza
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi:)))))
És még Széchenyi volt Döblingben...
@Rodeo36: úgy legyen, ómen :D
igaz ettől nekünk még nem lesz jobb, de rosszabb annál inkább...
@a szív fészkei: Nekem az oximoron jutott eszembe:
patrióta európai polgár

De az is lehet, hogy betegesen vonzódnak a p betűhöz, és azért. Az is lehet, hogy úgy gondolják, ha nem kokárdáznak, hanem virágoznak akkor máris nem megosztóak.
fabius nem kuldtel nekik rozsat Valentinus nap alkalmabol ;)?
@Fabius: Az várható volt, hogy ha valamire, erre rámozdulnak - valószínűleg nem a maguk emberségéből- de PR-ból. Viszont - a férjem ment velük egy darabon itt Pesten és dumált a miskolciakkal - az is tény, hogy a szocik intézték el mindenhol nekik a szállást, stb. Van infrastruktúrájuk még mindig és kapcsolatrendszerük hozzá.
Most hogy Nyakó, Lamperth, stb. ebből mit hoz ki, hát az már egy más tészta, de - nekünk is van millió képünk erről a megmozdulásról, és nem a kapcsolat.hu-ról hanem a férjem gépéből - ez volt, létezett, megcsinálták ebben a farkasordító hidegben. Külföldi újságok megírták, a FB-on olasz barátaink majd egy hétig napirenden tartották és az olaszok kommentálták is.
@prof...de nem dr felebarát: csak a tüsk éket hadd érezzék a szeretetet ahogy szétárad
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Tóta felrakta a cikkét még a FB-ra www.facebook.com/Wblog, akkor még tudták olvasni és kommentelni, majd orica írta három órája, hogy nyista hozzáférés. De most van!
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Ez ezért durva. Most gyanakodjunk mindenféle ármányra, vagy van valami egyszerű magyarázat is?!
@Fabius: Könnyű célpont, mivel nyiltan és büszkén felvállalja az elveit.
Na,ha megint eltűnne (amire akad példa, hailyen kerül ki oda: "Tóta W.: Vidd az összes haverod!
2012. február 14., kedd, 07:52 • Utolsó frissítés: 4 órája
Szerző: Tóta W. Árpád

Címkék: Schmitt Pál; konszolidáció; Straub F. Brunó; Losonczi Pál;

Kinyomtatom • Elküldöm •Hozzászólások (#38)
Jön a konszolidáció, érezni már a fuvallatát, többek között Lázár János szájából, vagyis igazán illatos konszolidáció lesz ez. Elmúlnak a zűrös idők, szükségtelenné válnak a rendkívüli intézkedések, és Schmitt Pál kikiáltja a köztársaságot.

De vajon új korszaknak nevezhető-e az, amiben Schmitt Pál nem takarodik el a Sándor-palotából?
A világért se szeretnék túlmutatni Schmitt Pál jelentőségén, ő kiérdemelte a doktori cím helyett a zárójelet. Annak a hibának, amit az ő kinevezése jelentett, a totál elborult drukkerek világán kívül egyetlen épeszű magyarázata van: hogy a gazdasági szükségállapotban határozott kormányzásra volt szükség, nem fékre meg ellensúlyra, hanem effajta ölebre. Hogy ezért lett Schmitt Pál elnök, és ezért élhette túl a lebukását eddig. Divatos góbésággal: Schmitt nem fog bekerülni a politika szépészeti tankönyveibe, de muszáj volt.

Most viszont eljön a megfontolt, megbeszélős, békülékeny kormányzás ideje. Nem lesz több zabrálás és diktátum, sem egészpályás letámadás körkörös irányba. Pihen a buldózer, kikötötték. Benne hallgat a …Schmitt Pál hallgat benne. Nem megy a ki a fejemből. Valahányszor elábrándozok a konszolidáción, előugrik, vaníliáskarikákkal a fején, és röhög, mint a sakál. Neki aztán óriási buli lenne, ha ezek után még bele is konszolidálnák a székébe.

Az eddigi forradalmi kormányzásnak ő az egyik fő eredménye. Mert mondjuk gazdasági növekedést például nem sikerült összehozni, vagy építeni valamit esetleg, de tányérnyalókkal telerakni minden pozíciót, nos, azzal megvolnánk. Egyben azzal is, hogy bebizonyítsuk, mivel jár, ha az a fő szempont, hogy ne legyen gerincük.

Milyen jól jött volna egy csipetnyi fék meg ellensúly, ugye, amikor a most kényszerűen visszavont médiatörvényt meg a többi otromba hülyeséget Schmitt elolvasás nélkül aláírta és még meg is puszilta! Valaki, aki szólhatott volna, hogy ezt meg kellene fontolni, aki azt merte volna mondani Orbán Viktornak, hogy ennek rosszul mérte fel a következényeit. Milyen hasznos lett volna egy tőle független elme segítsége és kontrollja!

Schmitt a plágiumügye kiderülése előtt is kellemetlen látvány volt, rosszul megmunkált bábu, az egyik tényező, ami visszahozta a kádári párhuzamokat – ráadásul neki magának is bujkált még egy kis pártállamszag a hónaljában. Kádár Jánost sokan felidézik ma a konszolidáció említésekor is, meg a békemenet miatt, de ez túlzás. Lehet, hogy a kotta megvan, de abból Orbán Viktor nem tud játszani.

Kádár idején ez nem történhetett volna meg.

Prof. dr. Straub F. Brunó, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának elnöke Akkor bezzeg nem írta volna meg az újság, hogy Schmitt Pál egy kókler. Eleve nem foglalkozott a sajtó tényfeltárással, de ha mégis tudomásukra jutott valami kínos, akkor tudták, hol a helyük, és hallgattak. A renitenseket az üzemi párttitkár meggyőzte. Ha történt valami hiba, akkor is bezúzhatták a lapot, és megnézhette magát, aki megemlíti máshol. A privát kiblogolást pedig hatékonyan hátráltatta, hogy minden írógépet nyilvántartottak. Ehhez idézzük fel vidáman: volt nemrégiben olyan terv, hogy minden blogger regisztrálja magát a hatóságnál. LOL. Schmitt aláírta volna szemrebbenés nélkül azt is.
Straub F. Brunóról nem derülhetett ki, hogy kártyán nyerte a tudományos fokozatát, de nemcsak azért, mert nem engedték volna, hanem mert ő igazi tudósember volt, méltó az Elnöki Tanács Elnökének posztjára. Ledoktorált tényleg, aztán felfedezte az aktinfehérjét, alelnökölte az akadémiát és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget, és megszerkesztette a Biológiai Lexikont. És ezután lett a Magyar Népköztársaság államfője. Akkor se volt annak sok súlya, nem volt egy ellenzéki arc Straub F. Brúnó, de senkire se jött rá a röhögés, ha meglátta. Mellesleg doktori címét politikusként nem használta.

Losonczi Pálnak meg nem is volt, később sem lopott magának, és ezért ő sem volt közröhej tárgya, ellentétben például Elena Ceausescuval.

Mindez csak annyiban érdekes, hogy óvatosabban kellene bánni a kádározással és komcsizással, mert ezt a rezsimet, amely magát most konszolidálni szeretné, sokkal szerényebb képességű emberek működtetik. Örülnének ezek, ha annyi eszük lenne, mint a komcsiknak.

Személyi változások nélkül sem a külföld, sem a magyarok nem fogják elhinni, hogy stílusváltás történt. Az eddigi stílusnak vannak felelősei és emblematikus alakjai. Akik belehazudnak a kamerába rezzenéstelenül bármit. Akik elkúrják, és mégis, még mindig a helyükön maradnak, sőt, ötéves terveket rajzolnak nekünk, interkontinentális fordítókoronggal. Mitől lesz más a kormányzás, ha az arcok ugyanazok?

Ahhoz, hogy a fordulat hihető legyen, el kellene takarítani az eddigi őrjöngés emlékeit. Fel kéne sétálnia a miniszterelnöknek a Sándor-palotába, és benyújtani Schmitt Pál lemondását. Alá fogja írni, nem kérdés. Aztán kell a helyére valaki. Az se baj, ha nem doktor, csak tisztességes ember. A tisztességes emberek persze nem olyanok, mint Schmitt Pál, időnként különvéleményük lesz, visszaküldenek törvényeket megfontolásra, oda kell rájuk figyelni, és lenyelni, ha nem értenek egyet mindenben. De hát ez volna a konszolidáció, ha jól értem. Lássunk hozzá."
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Azt se tudják, mijafaszaza zoximoron. Ők maguk azok.
nem kapok valaszt mandineren...kinek mit kelent a nemzet vagy mit jelent
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

háát nem bírtam végigolvasni de kommentek...hát: (plagizálom)
aztán, ha majd találkozom egy ilyen kivirágzott emberrel az utcán, akkor majd lehajolok az unokámhoz, és így szólok hozzá:
"látod, kisunokám? az ott egy hülyebácsi/néni, add oda neki ezt a banánt, de ne simogasd meg, mert lehet, hogy harap...

másik (egyetértésemmel:)

HOLY SHIT

a virágok gyermekei a hippy-k? amint a rétvári elvtársnő hatalmas rózsa corsage-zsal vonúl és lila bugyiban...hát az lesz majd a móka és kacagás VIDÁMPARK A MAJMOKKAL
@Fabius:

Aki azt a fasz Nyakót látta, az egész pártot látta. Gyakorlatilag Budai Bernikén,
www.kormanyozz.hu/wp-content/uploads/2010/03/budai_bernadett_11.jpg

meg Tóth Józsefen kívül az egész bagázst úgy ahogy van bele kéne hajítani egy vulkánba.
@Rodeo36: Igen, a kommentek, kb. a tizediknél a vinnyogó röhögésem miatt a szomszéd szobából is átnéztek mi a bajom :)))
@prof...de nem dr felebarát: "nem kapok valaszt mandineren.."

Mindjárt átnézek, azt szétkapom őket, mint majom a zsebórát.
@a szív fészkei: "Örülnének ezek, ha annyi eszük lenne, mint a komcsiknak."
Hát igen, ott a pont mint általában.
@prof...de nem dr felebarát: Mondjuk, nem pont azért kapta, amit kapott,mert nem megszületett, hanem meghalt a pici a keze között vagy miatta a kórházban?

Gerébet már nagyon megvédte a Magyar Nemzet is. Érdekes mindenesetre; szerintem pedig az ámokját valahogy le kellett zárni, ha nem értett az addigi tiltásból és állandóan akciózott. Az nem az élet védelme, ha halott és nyomorék kölykök jelenti a nagy lázadását a rendszer ellen. Hanem az lenne, hogy kooperálni próbál az által utált kórházakkal és tiszteltbe tartja a törvényt, ami még rá is vonatkozik.

Én sosem értettem egyet a mártírrá emelésével meg azzal, amit képvisel. Sőt elborzaszt. Azzal együtt, hogy a magyar egészségügyről is van véleményem meg a kéz kezet mos elvéről a dokik közt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: gyere a nemzeti kérdése és az mszp...dologhoz :D
@a szív fészkei:

Önmagával a menetbe állással meg a szolidaritással semmi baj nincs. A csinnadrattává silányítással van. Gúr még hagyján, de Nyakó beszél lopásról a maga költségtérítős múltjával? Azt kéne észrevenni végre, hogy ezek az emberek hiteltelenné tesznek mindent amihez odaállnak.

Mintha Szijjártó kutyagolt volna a demokráciáért kb. Így nem lehet hitelesen kiállni semmiért.
@a szív fészkei:

Engem nem érdekel se Geréb se az otthon szülés hiszti. De az ne legyen már, hogy jogerős bíróságí ítéletet írjon felül valaki, csakmerazé. Aki ezt vállalta, volt hozzá mersze, annak a sitthez is legyem mersze. A halott és sérült gyerekekkel meg számoljon el a lelkiismeretével. Ha van még olyan.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

A feltétlen Gyurcsány hit nem elv. Az az orbánizmus túloldala. Szerintem.
@Dr. néma bárány: Ha emlékszel, én Tóth Józsin túl ugyanúgy szemétbe valónak tartom a szocibagázst, mint ti. Csak megemlítettem, hogy tényszerűen szocik segítettek az elhelyezésben, stb.

Sajna a politika mindig beköpi, mint a légy a legnemesebb dolgokat is - ez a természete - és aki ezt lelkiismeretfurdalás nélkül megcsinálja, az ilyen, mint Nyakó és a többiek. Nincs már hitelük, de van infrastruktúrájuk egyelőre. Fel kellett dobni a forintot, hogy ezt használják-e a menetelők akkor is, ha csomagban kapnak ilyeneket is rájuk lőcsölve vagy nem. Gondolom, Fabius gondolatmenete alapján bevállalták ezt, mint kisebb rosszat.
@a szív fészkei: Arra mérget vennék, hogy nem mások mint egy nagy oximoron:D
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: "Mészáros László azt javasolja az igazi, Európa-fitymáló orbánistáknak, hogy tűzzenek a mellükre egy szál virágot vagy egy virágot ábrázoló gyerekrajzot. "

Csókolom, itt lesz a csoportterápia?
img140.imageshack.us/img140/8840/joker3rg8cn3.jpg
@Dr. néma bárány: Teljesen igazad van. De Geréb mindig az nyilatkozta, hogy nincs elszámolnivalója, hisz akkor és ott mindent megtett, és hát ez van, sajnálja, de folytatja.

Ne álljon már törvényen felül!!!
@Dr. néma bárány: Ez bizony szánalmas és teljesen hiteltelenné tettek egy alapjában jó kezdeményezést.
Orbán pedig nyugodtan mosolyoghat, tényleg nincs ellenzéke.
Nem fogják tudni kezelni a pártfinanszírozás ügyét se a tavalyi semmittevés miatt. Öt lépéssel az "ellenzék" előtt jár.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Már ha az embert úgy értelmezzük, mint Szophoklész:"Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb. Ő az: ki a szürke Tengeren átkel, A téli viharban. Örvénylő habokon" - hogy Tengercki Vikiknek kedvezzek. :-DD
@Fabius: Ő ebben hisz. Hisz abban, hogy gyurcsány jobban csinálná. Lehet nem egyetérteni, de joga van hozzá. Ezért írsz blogot, ez ellen küzdenek a demokraták. Hogy mindenki hihessen abban, amiben szeretne.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Mna, mármint az ellen küzdünk, hogy csak egy vélemény lehessen, amit a kormány mond meg.
@a szív fészkei: Legalább a sikeres átkelést meghitelezed neki.:D
@a szív fészkei: @Dr. néma bárány:

Na, most gondoljatok bele, hogy Nyakó helyett Káli Sanya menetel, aki regnálása alatt tényleg vitt munkahelyet - multikat - és infrastruktúrát - autópálya, M30, M30-26-os főút összekötő - a környékre. Mennyivel hitelesebb és kevésbé cirkuszos lett volna, mint a - papíron - egy lakásban a feleségével együtt lakni képtelen Nyakó, aki a költségtérítése szerint az év 365 napján megtette a Miskolc-Budapest távot oda-vissza. Igen, karácsonykor, húsvétkor is.

Szóval amíg ez a tóthcsabázás folytatódik, és nem tanulnak semmiből, addig az abszolút jogos és indokolt dolgokhoz is így fog hozzáállni a közvélemény.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

A blogírással és a szánk jártatásával Gréczy esetében sincs bajom. Felőlem nyugodtan hihet Gyurcsányban ahogy neki tetszik. De ettől még gondolhatom, hogy a vakhit vakhit marad függetlenül az oldaltól. Márpedig amit Gréczy nyom évek óta az pont ugyanaz, mint amit az ortodox Orbán hívők nyomnak.

Se egy kritika, se egy belátás, de még egy véletlen fejcsóválás se.
@a szív fészkei:

De éppen ezért kell hangot adni annak, hogy miért nem lehet ebben az esetben sem egyértelműen eldönteni, hogy mosolyogni próbálsz, csak nehezen megy, vagy fintorogsz.
@a szív fészkei:

Senki és semmilyen indokkal ne álljon törvény felett.
@Habakuk999:

Orbánnak van ellenzéke, itt vagyunk mi is ezt mindig elfelejti. Csak az ember hiányzik (még) aki mögé többé kevésbé oda tudunk állni. Ha így folytatja a töketlen bagázs aki ma az ellenzéket alkotja, ki fogja termelni a tömeg magából ezt a valakit. Ideig-óráig megy a kivárás, de az idők végezetéig nem.
@Fabius: Fura az ilyen vakhit. Egy kicsit olyan, mikor elragadja a nagy keresztényi érzület a hívőket, és noha szóban olyan snájdigul szeretik felebarátaikat, a gyakorlatban a lehető legaljasabb dolgoktól sem riadnak vissza. Fura az ilyen, mert a kritika benne is megvan, csak elfojtja vagy mi, pont ettől lesz nem hihető az egész. Itt-ott egy kritika, őszinte szó sokat számít mikor megítéled az írásait.
@Fabius:

De ha egyszer tökéletes a mi Ferink! Hát már ez nehogy Gréczy hibája legyen! :D
@Fabius:

Káli perszóna személy a maszopban a Pásztor ügy óta. Nehezen emésztik, ha egy vidéki suttyó nem bólogat, majd elragadtatva magát odaver a kedves Drazsénak is. Pedig az ilyen arcok tudnának a hitelesség deficiten csökkenteni valamit. De ez szemmel láthatóan nem cél még mindig.
le figaro sejtetné véli, hogy izrael neki megy iránnak...azt hiszem más se hiányzott a natonak az eunak és nekünk...
@Fabius: Biztos van Nyakónak is kis kockás füzete a megfelelő rubrikákkal és így bármit is csinál, helyzetbe tudja hozni magát.

Ha ezt a pártja nem látja, bukta, de nem tudom belátják-e. Belterjesek, mint a többi.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Különösen akkor furcsa ez, mikor a vakhit alanya több kritikát fogalmaz meg magáról és ténykedéséről, mint a hívő. Gréczy számomra pont azért nehezen emészthető, mert hitében maga Gyurcsyány sem képes megingatni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha egyszer lesz Gyurcsánynak mellszobra, Zsotya lesz alatta a talapzat :-D
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
Mindent visz ez a blogposzt:) Kár, hogy valóság.
Fabius elbújhat. Ekkora ökörséget ő sem képes kitalálni.
Régebben én is így gondoltam, ahogy telik az idő, egyre kevésbé látom így.
Aktivizálódnak a régiek -pl:nol.hu/archivum/kuncze_gabor_visszater_a_politikaba - , s el fogják szívni az összes friss levegőt a civilek, s az esetlegesen megjelenő újak elől.
Úgy vélem ez a választás lótúró lesz, nem rendszerváltás.
A következő négy év is katasztrofális lesz, mert nem nagyon kell tartani az új beruházásoktól, folyamatosan fogunk leszakadni a szomszédoktól is.
Pesszimista vagyok. Választási esetleg népszavazási kudarc nélkül a régen leírtak egyre erősebben fognak nyüzsögni, s fognak minden normális akciót is tönkre vágni.
@a szív fészkei: @Dr. néma bárány:

Alapjában ezt nem vágom én sem. Kinek jó az, ha az erodált arcok frakció erőlködik tovább, mikor kimutathatóan egy szavazónyi hasznot nem hoznak, sőt, hazavágnak minden próbálkozást.
@Habakuk999:

Ezt a levegő elszívást nem hiszem. Lenne hová pozicionálni magukat az újaknak is. A régi brigád egyelőre a régi brigád marad jól behatárolható közönséggel. Gyurcsányék kiválása is a szocikból tépett ki egy darabot, új szimpatizáns nem sok akad.
@Dr. néma bárány:
A Heti Válasz információi szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció vezetői is többször tárgyaltak Kunczéék „hasznosításáról", de végül az a megoldás született, hogy a liberálisok szervezetileg nem csatlakoznak a DK-hoz. A különállás ugyanis lehetőséget teremt arra, hogy a Szabadelvű Polgári Egyesület saját jogon jelenjen meg az ellenzéki kerekasztal-kezdeményezéseken.

Ez újsághír, nem tudom, igaz-e.
Azt viszont el tudom képzelni, milyen pozícióharc folyhat egy kerekasztalon belül.

Azt pedig nem, hogy az ország érdekében háttérbe vonulnának.

Ráadásul kormányozni ugyanúgy nem tudtak, mint a mostaniak.
@Dr. néma bárány: Pozicionálás?
Az LMP elszúrta a megújulás pozícióját.
Névlegesen mindenhol van valamilyen pártocska.

Szerintem konzervatív pártra lenne szükség, s a bohócok helyett új szoci és liberálisra.
Kommunistának ott a Fidesz, szélsőjobbunk is van.
Jaj bocs a töltelékdumákért, de épp kigyomláltam volna a felesleges hülyeségeket a felhívásból, miközben elment az egész.:-(
szivják ám az agyvelőt odaát...ennyi energia vápirt...már lassan azt is elhsizik, hoyg Oszkó alapitotta a wizzairt...és most is ő áll a háttérbe, mrt a ryanair beperelte őket...
Ehhez még infók a FB-ról: "Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Diákok, tanulók, hallgatók, oktatók, tanárok és mindenki, akiket csak érint: holnap a Hallgatói Hálózat megmozdul, hogy tiltakozzon az oktatási rendszer lefejezése ellen.

Találkozó február 15én 15h-kor az ELTE Lágymányosi kampusz északi bejáratánál. A felvonulás 15.30-kor indul a Műegyetem rakparton és a Szabadság hídon keresztül a Fővám térre.

Csatlakozzatok, és támogassátok a szervezést legalább egy Valentin-napi csokor árával. Támogatáshoz infók, Paypal és számlaszám itt: hallgatoihalozat.blog.hu/2011/11/20/kapcsolat_2114
A csajod/pasid meg fogja érteni!

Tetszik · · Megosztás · 46 perce ·
Ez 70 embernek tetszik.
52 megosztás

Attila Boncok Hm, kicsit ACTA elleni is? A vissza a jövőnket felirat copyright-os :)
6 perce · Tetszik

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Éjfélkor lezártuk az Alternatív Elnökválasztás első fordulójának szavazását. Heten jutottak tovább.
Ha netán még nem tettétek, ismerkedjetek meg velük! Klikk az eredményhirdetésre!

Az első forduló eredménye
alternativelnok.blog.hu
A Milla által 2011. október 23-án bejelentett Alternatív Köztársasági Elnökválasztás első fordulója tegnap éjfélkor lezárult. A Facebook-on zajló szavazás során a 7 legtöbb szavazatót kapó jelölt jutott tovább a második fordulóba.
Tetszik · · Megosztás · 4 órája ·
Ez 32 embernek tetszik.
15 megosztás

Boldizsar Fejervari Jónak tűnő cél, harmatos kivitelezés.
kb. egy órája · Tetszik

Morvay István Matisz papa nélkül csonka volt a mezőny.
9 perce · Tetszik

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Mert akkor vagyunk demokraták, ha ahelyett, hogy a saját lángelménkben bíznánk, a politikai közösség morálisan egyenjogú tagjainak döntését el tudjuk fogadni.

A bizalom újjáépítéséről
hazaeshaladas.blog.hu
A fő probléma immár sokkal inkább a politikai elit zárkózottsága, korruptsága, a választóktól való távolságtartása. A politikai intézményrendszer iránti bizalom alacsony foka egyenesen következik abból, hogy a választók nem gondolják, hogy az ő érdekükben történne a hatalom gyakorlása. Ennek megvált...
Tetszik · · Megosztás · 22 órája ·
Ez 60 embernek tetszik.
11 megosztás

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Szavazzatok ma éjfélig, hogy megkaphassuk a választ arra, hogy vajon lesz-e nő a továbbjutó hét jelölt között!

alternativelnok.blog.hu/2012/02/13/eddig_nincs_no_az_elso_het_kozott

Előre, lányok, előre!
www.youtube.com
Nőket a hatalomba! www.facebook.com/events/227389624020237/ alternativelnok.blog.hu/ - Milla - Alternatív Köztársasági Elnökválasztás
Tetszik · · Megosztás · Tegnap, 13:16 ·
Ez 74 embernek tetszik.
14 megosztás

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Hoffmann Rózsa nem érti az EU-t. Ha te nem érted Hoffmann Rózsát feltétlenül ott a helyed a Hallgatói Hálózat szerdai tüntetésén:

www.facebook.com/events/239367222807130/

Hoffmann nem érti az EU-t, de nem is fél tőle
gepnarancs.hu
Az oktatási államtitkárt nem lepte meg a brüsszeli meghívás, sőt állítása szerint ő jelentkezett a meghallgatásra.
Tetszik · · Megosztás · vasárnap, 20:12 ·
Ez 143 embernek tetszik.
42 megosztás

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
A szavazást 12 órával meghosszabbítottuk, így egészen hétfő éjfélig van módotok leadni voksaitokat itt:
www.facebook.com/sajtoszabadsagert?v=app_126231547426086

Az első hétben Mangel Koppány váratlan visszalépését követően változások történtek, azonban ha ti mást látnátok szívesen a következő fordulóban használjátok ki a még rendelkezésetekre álló időt, kampányoljatok kedvenc jelöltjeitek mellett!

Tetszik · · Megosztás · vasárnap, 15:21 ·
Ez 53 embernek tetszik.
28 megosztás

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
‎"Lehet, hogy kőkemény idealizmus részemről, de ennek az egész párbeszédnek/vitasorozatnak az lenne az egyik legfőbb (ámde nagyonis szándékolt) "mellékterméke", hogy végre elkezdjen már feloldódni ez az értelmetlen, becsontosodott, emberi kapcsolatokat durván mérgező bal-jobb szembenállás. Ez a különböző (jobb-bal-stb.) táborokba történő "besorolás" ugyanis pontosan a gondolkodást és az önreflexiót spórolja meg nekünk és ehelyett inkább megoszt, értelmetlen törésvonalakat generálva a társadalomban."

Nemzeti minimum ÉS pragmatizmus
nemtetszikarendszer.blog.hu
Lehet, hogy kőkemény idealizmus részemről, de ennek az egész párbeszédnek/vitasorozatnak az lenne az egyik legfőbb (ámde nagyonis szándékolt)
Tetszik · · Megosztás · vasárnap, 11:06 ·
Ez 154 embernek tetszik.
32 megosztás

Erzsébet Fortuna A nemzeti minimum megfogalmazója Munkát,kenyeret MENET.13.-án kOSSUTH TÉREN
vasárnap, 20:45 · Tetszik

Sándor Mogyorósi Legalább 4 felé kellett volna ezt a szöveget választani. Követhetetlen lett!!!!!Szerencsére nem akar rosszat, de így nem igazán érthető!%!!!
vasárnap, 21:18 · Tetszik

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Tüntetni hív a Hallgatói Hálózat a felsőoktatásért szerdán az ELTE Lágymányosi kampuszához.

"Ne hagyjuk, hogy elvegyék a következő generációk jövőjét!"

Vissza a jövőnket! Tüntetés a felsőoktatásért február 15-én
www.youtube.com
Február 15-én Utolsó Nyílt Nap névvel a Hallgatói Hálózat tüntetni hív a felsőoktatás, a következő generációk jövőjének szétrombolása ellen. infók: w...
Tetszik · · Megosztás · szombat, 20:23 ·
Ez 355 embernek tetszik.
93 megosztás

Egymillióan a magyar sajtószabadságért

Tetszik · · Megosztás · szombat, 15:41 ·
Ez 66 embernek tetszik.
11 megosztás

MOSTANÁBAN TÖRTÉNT
Egymillióan a magyar sajtószabadságért
tényleg miújság a kolontári pénzzel ?:
@Habakuk999:

Dehogy van mindenhol párt. Például olyan sincs, amelyik a baloldali liberális és konzervatív liberális szavazókat nyugodt középpártként meg tudná szólítani egy átgondolt és megvalósítható gazdaságpolitikával. A haza és a család mint hívószó megfelel nekem is, Istenkével elvagyok, ha nem kötelező, de kapjam meg azt a szabadelvűséget is amihez ragaszkodom.
@a szív fészkei:

Ne tegyetek ötnél több linket egy kommentbe, mert azt automatikusan moderálásra küldi a bloghu renccer. Amíg be nem engedem kézzel külön addig nem jelenik meg.
@Fabius: Már elnézést kértem, nem tudom, mi történt, gyomlálás közben... Csak atünettés pontosítását szolgáló szöveget akartam, semmi mást.
@Fabius: Örülök.
Szimpatikus volt nekem, így az is maradt.
tényleg hogy is van ez, hoyg nem lehet több hitelt felvenni, az alaptörvénnyel kapcsolatban, azt mivel tolták ki?
@Fabius: nem tisztem sztárolni Kunczét, de ő azért szokta tartani magát a döntéseihez, a hetiseknek megint kellett egy mozgósítási "ballib" beszólás, üzemben kell tartani a kömény magot :)
@a szív fészkei:

Nem dorgálás volt, tanács :-)

Azért tudjatok róla, mert ha estig nem vagyok akkor estig nem jelenik meg a komment. Ez elkerülhető.
@prof...de nem dr felebarát:

Azzal, hogy az alkotmányban lévő adósságplafon végrehajtását sarkalatos törvényben csak 2015-től tették kötelezővé.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

A Cirókai Gábor brigádnak hétről hétre el kell kurjantania magát: E L L E N S É G ! !

Ez benne van a hűségesküjük szövegében.
@Fabius: én ezt gondoltam, de felül lehet irni vele,? nem az alaptörvény a legmagasabb tv
@Dr. néma bárány:
Bal oldali van egy nagy csomó, liberális is.:)
Csak épp egy kicsit finnyás vagy.

Vagyunk így még páran.

Egytől egyig a centrumban tolonganak a nyilatkozataik alapján. Egerben vezérünk is ott terpeszkedett szerinte.
Szerintem pedig semmi ideológiai elkötelezettség nincs egyikben sem, olyanok, mint a szélkakas.

Érdekes ez. Elvileg én is liberális beállítottságú vagyok. De a mai helyzetben támogatnék bármilyen valóban konzervatív vagy baloldali pártot is, aki hiteles politikát folytatna.

Ki kell ennek forrnia magát, csak pechünkre pont a mi éveinkkel játszanak.
@Fabius: Kösz, nem is annak vettem. Csak a sok szószaporítást sajnálom benne meg a plusz melódat!

Kunczétől beszarnak? Végülis jogosan: van humora, nem lehet lezsidózni, látott már karón varjút, elég nehéz kibillenteni a béketűréséből, nem tudtak még rákenni semmit - nehéz ügy. Cirókai Gábor - ez jóóóóóó! ezek kellenek felcirókamarókálni a lankadót???
Csodát tesz az ajkaival??? :-DDD
@prof...de nem dr felebarát:

A sarkalatos törvényeket veheted úgy, azok az alaptörvény részletes végrehajtási utasításai. Vagyis nem felülír, hanem mellérendel.

Alaptörvény: tartsd magad az adósságplafonhoz - sarkalatos: ezt így és ekkor hajtsd végre.
@a szív fészkei:

Ez Magyarországon nem hangozna sehogy. A mester csöndben és hang nélkül eladta volna Bécsben az egészet.
@Fabius: jah ebben van realitás..köszi
@Fabius: Biztos.

Bár, ami itt volt lakáselzabrálásban, tán nem is lehetne nyomon követni az eredeti tulajt.

Bár mondjuk, ha én találok egy milliókkal teli erszényt ohne papírok, és leadom a magyari rendőrségre, akkor mi van? Eszüket vesztve nyomoznak az igazi tulaj után, de mi alapján? Vagy kis idő múltán lenyeli a kincstár? (mert akkor nálam jobb helyen lenne. :-DD)
@a szív fészkei:

Kuncze riposztozását én is bírtam, lopást se tudott a nyakába varrni senki, a szadi legsötétebb korszakából már kimaradt, de azért a Csillag István miatti vendettában vastagon benne volt ő is. Az se egy szép történet.

Megőrzött valamennyit az arcából, szerintem maradjon is így.
@Fabius: Az mi volt? Én Csillagot úgy ismerem áttételesen, hogy volt barátnőm barátnőjének a férje és így kvázi mint jóságos, kedves, szerény magánemberről hallottam sztorikat.

De ezt, amit említesz, nem tudom hová tenni. Őszintén annyira nem is figyeltem már akkor oda se. Annyit biztosnak véltem, hogy nem jó miniszter, nem tudott bánni az apparátussal, ezt visszaigazolták sztorik. Bankárnak milyen volt, arróll meg pláne fogalmam se nincs.
Működik az emeltyű!
Januári infláció: 5.5%.
@Dr. simonmondja.: nem vagy ideológiailag elég képzet...

"Így terem 1 000 000 új munkahely.
1 000 000 közmunkás építhet magának új otthont.
Mi leszünk az 1 000 000 - hajléktalanszálló országa."

ez így nem! de így igen:

2002: 3 gyerek + 3 szoba + 4 kerék
2010: 1 millió munkahely + 1 millió gyerek + 1 millió lakás
2014: 15 millió munka (nélküli) + 15 millió cigánygyerek + 15 millió hajléktalan (lakás nélküli)
@Dr. néma bárány: "Lenne hova pozicionálni magulat az újaknak is" - lenni lenne, csak nem jut! Ez a kerekasztal-ötlen minden már meglévő ellenzéki pártnak akkora lehetőség, és jókor, hogy félő, mindegyik óriásit akar majd kiharapni és a tapasztalatlan civileket jól átkúrják és kihúzzák alóluk a kezdeményezés varázsszőnyegét. Ezért tartom gusztustalannak az erőszakos nyomulást. Szerénységgl többre vihetnék és főleg nem mindig az agyonúnt, erodált arcokkal.
magulat=magukat
ötlen=ötlet
@a szív fészkei:

Csillag személye csak annyiban érdekes ebben a sztoriban, hogy megvolt a saját véleménye a gazdaság alakulásáról minisztersége idején is. Sacc/kb az, amit önkritikájában is leírt:

hvg.hu/velemeny/20081114_csillag_valsag_koltsegvetes

A Megyó kormányban osztogatás idején nem volt népszerű költségvetési plafont emlegetni. Össze is vesztek a szerelmesek, a szocik Csillag lemondását követelték, de a kényszerházasok meg csak hajtogatták: Pista lesz a mi Lászlónénk, ha beledöglötök akkor is. Ugye nem volt mindegy akkor sem, ki diszponálta a rábízott vagyont meg beruházásokat a hávereknek. De a szocik csak kötötték az ebet a karóhoz, mire a szadi azt mondta: okébazmeg, ha Pista nem lehet a Lászlónénk, akkor ti beszopjátok Megyót.

És így lett.

Gyurcsány pedig színre lépett.
@Habakuk999:

Szerintem ki fogja ez forrni magát. A választásokig mindenképpen lesznek változások, és szerintem új választható alakulatok is lesznek.
@Spániel:

Egyelőre nincs az a nagy tolongás új pártok ügyben. De én nem hiszek ebben a kerekasztalozásban sem. Gyurcsányék fognak kerekasztalozni Szanyiékkal, békében, közös célért, miután nem fértek meg egy pártban?

Vicc ez, és csak addig tart amíg beszélni lehet róla.
@Dr. néma bárány:
A paraziták megfojtják az újakat. Létük függ tőle. Olyan szemléletváltásra lenne szükség, ami ezektől az emberektől elképzelhetetlen.
Ráadásul Viktor rossz eredményein fellelkesülve azt hiszik, övék a jövő.
Hiába a kommentek.:(

A Fideszt sem lehet leírni.
Széttárják a karjukat, mindenért a gonoszok lesznek a felelősek. Mi megpróbáltuk.
Ráadásul a kurva nagy konszolidációval be is szorítják az ellenzéket a sarokba, innentől aztán az összes nemszeretem intézkedés sokpárti lesz.
Tavaly nem kellett volna asszisztálni az ámokfutásukhoz a langyosban, most már bukó van.
Nagyon nehéz lesz egy új alakulatnak. És akkor nem is beszéltünk a Jobbikról, ő az igazi sötét ló.
@Spániel: De a gulyáságyú annyira vonzóan gőzölög, ők meg pláne tudják, mekkora zsíros cubákokat lehet halászni belőle! Szerintem ez vegetatív a legtöbbnél, nem bír leállni a szerzési bírvággyal.

Meg a parancsolgatási hajlammal, az is nagy farokállító, mondta egy milliárdossá lett osztálytársam. Hogy a pénzszerzésnél csak a nagyon sok pénz szerzése, de még annál a hatalom kiélése orgazmusközelibb. Pláne ilyen korombelieknek...
@Fabius: háttérember akar maradni, a tapasztalata meg van hozzá:

Kuncze Gábor visszatér a politikába
Index
2012. február 14., kedd 14:07 | Email Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök a Szabadelvű Polgári Egyesület új elnökeként visszatér a politikába. Kuncze lapunknak elmondta, hogy nem tervezik a párttá alakulást és minden demokratikusnak tekintett erővel együttműködnek, ami azt gondolja, hogy rossz irányba mennek a dolgok, és ezen változtatni akar.

index.hu/belfold/2012/02/14/kuncze_gabor_visszater_a_politikaba/
Faszkalap fejkendősök csak le fogják akasztani azt a sallert:
nepszava.com/2012/02/amerika/iran-kamikaze-motorcsonakjai-keszen-allnak.html

És akkor vessünk egy pillantást az Amerikai Haditengerészetre:
Haditengerészeti flották

2. Atlanti
4.Karibi- dél atlanti térség
3. Csendes-óceáni
5. Indiai-óceáni és Perzsa-öböli
6. Földközi-tengeri
7. Nyugat-Csendes-óceáni

Hadihajók

72 db tengeralattjáró
11 db repülőgép-hordozó
27 db cirkáló
55 db romboló
35 db fregatt
21 db járőrhajó
27 db aknarakó/szedő hajó
41 db deszant hajó
60 db egyéb feladatú hajó

Haditengerészeti légierő: 70 230 fő

12 vadász század
24 közvetlen támogató század
20 helikopteres század
Tartalék: 12 század

Parti őrség: 34 480 fő

137 db hadihajó

crossedcrocodiles.files.wordpress.com/2010/01/90tonsdiplomacy.jpg
index.hu/belfold/2012/02/14/hiaba_temettek_matolcsy_megint_a_legerosebb_miniszter/

Semmi nem változik.
Azt nagyon szeretném tudni, ki az a barom, aki reneszánsz emberként jellemezte őt.
Michelangelo foroghat a sírjában.
@Dr. néma bárány: Szerintem meg lesz kerekasztal, csak egy nagyon rossz ízű. Szokás szerint mindenki hangosan marakodik a véres koncért, a végén az egész széthullik és hazamennek a legények. Ebből a jelenlegi bandából azt nézem ki, hogy mindegyik hozza a megszokott formáját. Azután jön a réééééémálom, orbán prolongálva még négy évig.
@a szív fészkei: orgazmus, hm..... jól hangzik. Egyébként ugyanezt gondolom, a szocik és a gőzölgő gulyáságyú. Nyálcsorgató. Persze kár előre elsiratni a lehetőséget, de hát ugye mi is, mint Kuncze, láttunk már karón varjút.
@prof...de nem dr felebarát: Tabajdi még védte is Orvbánt az Eu-ban, amikor azon a szerdán házhoz ment a lóalkatrész-szervírozásért.

Matolcsynak szeretettel az AMC-bödönjébe: privatbankar.hu/fogyaszto/uj-arak-regi-trukkok-sosem-volt-meg-ilyen-draga-a-nagybevasarlas-244678
@a szív fészkei:

Most neveztek el egy meglehetősen brutális küllemű hadihajót a fejbelőtt képviselőről:
nepszava.com/2012/02/amerika/hadihajot-neveznek-el-giffordsrol.html

Úgyhogy benne van a pakliban.
Mondjuk a Gerald Fordot átnevezhetnék, róla úgyis annyi minden van elnevezve:
www.jeffhead.com/worldwideaircraftcarriers/UKQE-cat09.jpg
@a szív fészkei: A szivemből beszéltél!Akkor bűszke voltam a magyarságomra,mamár arra vagyok bűszke,hogy mielőtt megőltem volna egy ilyen nemzeti patkányt,mint pl.akármelyik fidesz népellenes"hábórus bűnős"Eljőttem a szűlőfőldemről!Bizony Nekem József Atilla volt a mérce,és nem holmi nyálas vas!Változnak az idők és a percemberek már a sokadik arcukat vesztik el!Nekem aki 3 éves voltam híába hoztak tőrvényt az 56-ról!A szűleim elmondása alapján úgyanaz a véleményem,mint a 2006-os eseményekről!A rendszarváltás kihozta a magyarokból mindazon híbákat,amik miatt soha nem tudott és ma sem tud egységes és Nagy nép lenni!Jó egészséget a további felvilágosító munkájához!Sajns akiknek írja,azok nem lesznek vevők a normális Emberi kapcsolatokra!Csulla
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És ChT brutálisabban is hatna képileg az irániakra, aki egy kivillanó szőke tincsért is korbácsolnak, ha elkapják a tulaját. Rokonunk - szintén szőke - amíg ott dolgozott külügyesként az ura, a legnagyobb hőségben is hermetikusan becsomizta magát, mert járták Teheránt a dzsippes gárdisták, nőket vizslatva. (tényleg hol van Gábriel napok óta, mint a Jobbik ide akkreditált egyszemélyes tagozata?)

Nagyon fellazíthatná őket, az biztos. ez csoda, hogy ez a képviselőnő ilyen állapotban van a fejlövése után. gondolom, erős szimbolikus értéke van ennek meg a kislány nevének is. (bár inkább élhetne!)
@istvankah: Kösz, de én csak bekopiztam, ezt egy újságíró alkotta meg: Tóta W.Árpád. Kb. mindig ilyen hangfekvésben ekézi ezeket.

Azért másoltam be, mert a felület, ahol olvasni lehetett ezt - HVG - nem volt óráig elérhető a neten.
aki=akik a tolerancicus jegyében ugye korbácsolnak, néha akasztanak, megköveznek és egyéb finom úri módszerekkel élnek. Van is Jobbik-kedvelte rend. Másolnák.
@Habakuk999: "Azt nagyon szeretném tudni, ki az a barom, aki reneszánsz emberként jellemezte őt.
Michelangelo foroghat a sírjában."

Meg Thomas Jefferson:
"Thomas Jefferson (1743. április 13. – 1826. július 4.) az Egyesült Államok harmadik elnöke, John Adams elnöksége alatt alelnök. A történelemkönyvekbe nem elnöki nagyságával, hanem a Függetlenségi nyilatkozat megírásával és sokoldalúságával került be. Érdeklődési körébe tartozott a földművelés, építészet, régészet, matematika, kriptográfia, nyelvek, politika és a paleontológia. Ezenkívül ügyvéd, feltaláló és író is volt.

Ő alapította a Demokrata-Republikánus Pártot, amibe ő is tartozott, illetve a Virginiai Egyetemet."

A "feltaláló" alatt nem valami bohócot kell érteni, Jefferson találta fel pl a villámhárítót és a bifokális szemüveget.
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=thomas+jeffferson&source=web&cd=1&ved=0CDMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FThomas_Jefferson&ei=C406T9nNDcfk4QS3z-DeCg&usg=AFQjCNEBJSxzRR6Ct1rxNnL3wYS0tAubpQ&cad=rja

Na, szóval Matolcsy egy nulla, csak ennyit akartam mondani.
@a szív fészkei: pl. a hüle szaudi ehune, még 6 sem elég néki, oszt vallási rendör is :)

Nem érte be négy feleséggel egy szaúdi rendőr, börtönbüntetést kapott
A megengedettnél kettővel többet, összesen hat feleséget tartott egy szaúd-arábiai "vallásrendőr", akit ezért 120 ostorcsapásra és hat hét börtönre ítélt egy helyi bíróság - írta a Der Spiegel című német hetilap internetes oldalán.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Na de akkor nem tiszteltet érdemel? Mert mind a hatnak ugyanazt kell nyújtania testileg, lelkileg, anyagilag!!! Egyik sem szenvedhet a másik miatt hátrányt se szexben, se csiliviliben. Ezt bírni,le a kalappal!!
@a szív fészkei: ok, igaz, tiszteltem, tisztelettel, tiszteletet :D
szerintem a szex még mehetett neki, na de a többi ;)
emelem az abroszom :D
@Fabius:

"Alapjában ezt nem vágom én sem. Kinek jó az, ha az erodált arcok frakció erőlködik tovább,..."

Fabius ezt te azért nem érted, mert kívülről nézed/méred.
Most egy rossz pillanatra képzeld el, hogy te vagy Nyakó. 20 éve élvezed a jól megfizetett semmittevést, a szimpla érettségid és szellemi kapacitásod miatt egy összetett mondatot sem várnak el tőled. Elég, ha tudod ki az aktuális segg. Neki nagyon bejött Lendvai, de biztos ami biztos voltak tartalék és alseggek is. Tisztújítások környékén sűrű/megeröltető volt a program, aztán két év nyugi. A bizniszen és kavaráson kívül semmi, de semmi nem érdekelte. Na most ezt föladni? Esetleg dolgozni? Ne máááá!

A szomorú, hogy szinte csak ilyenek vannak. Mind bent akar maradni. Ebben szoros az együttműködés, új ember aztán nem jöhet. Ők már 20-15-10 évet áldoztak az életükből, energiájukból erre - a pártra? Ez nekik jár.
Majd 14-ben nézd meg azt az öldöklést, amit a ma bent ülő 50 ember csinál a 10-15 helyért. És akkor nagyvonalú vagyok.
Erodált arcok? Ugyan. Életük, vérük Mária Teréziáé, na de egyéb?

Szóval, ezek tisztességes munkában megfáradt arcok.Mind így látják egymást az akolmelegben.
Tükör?
Bocs a rossz pillanatért:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Óhhh, van itt unreneszánsz ember bőven:

magyarcitrom.postr.hu/16-os-miskolci-zsiga-47-ezerert-elado

Bár már ez is lerágott csont.

Ebben a nagy Duna parti házban van egy normális ember? Egyetlen egy?
@orica:

Jellemző, hogy a Puch Laca seggében ücsörgő Népszava egy kérdést kerül mindig gondosan, hogy ugyanis mikor takarodnak el a retekbe.
amúgy olyanok ezek a fideszes kdnp-s arcok, mintha kötelező lenne felhúzni egy ostoba maszkot, amitől hirtelen felére csökken az iq-juk és azzal kiállni és beszélni...
@orica: Azta. Én csak azt nem fogom, hogy még viszonylag jó képességű emberek is beérik ilyen seggnyal/kókkal. Nem jobb, ha minőségibb nyelv sertepertél körülöttem-bennem? az ilyen színvonal alattiság engem is lehúz - ebbe se gondolnak a vezetőik bele? (és ez mindegyikre vonatkozó megállapítás).

Igen, itt jön be az, amit írtál Árpádnál a FB-on: hogy Straub F. Brúnó volt mégis nagykaliberű valaki volt Kádár hatókörén túl is. Az ilyent maga mellett tudni más, mint a csinovnyikok legalját.

(Miért vállalta el? Vagy nem lehetett erre nemet mondani? Ártott az egészségnek és a hosszú, békés öregkornak? Olvasom most, egy évig áldozott ennek. de valahol hithű volt, legalábbis 56-ig.)
@prof...de nem dr felebarát:

A mezei arcok félnek. Rettegnek. Nehogy mást mondjanak, mint a nagyok.
S nehogy többnek látszódjanak, mint Gabika.
@Habakuk999: pedig...sajnálatos dolog ez...

GAbika?
@Habakuk999: Hát az embertpróbáló, Selgabnak látszani - már persze, mit értünk emberen (ezt lecsekkoltammal már megbeszéltük)...

De aki ezek közelében akar boldogulni, az többre nem is vágyik.
@prof...de nem dr felebarát: És érthetetlen.
Bár attól tartok természetes emberi tulajdonság.:(
Elvileg kellene lenni közöttük önálló gondolatokkal rendelkező, intelligens embereknek.
De a csorda legyőzi őket, beállnak a sorba. Innentől pedig a félelem az úr.
Üveggyöngyökért. Mert nem hiszem, hogy a sima gombnyomogatók hatalmas baksist kapnának.
Azt megtartja a belső kör.

Nem Gabriella a szőke liba? Sokat kell tükör előtt állni, hogy ostobábbnak nézzenek ki.
@a szív fészkei:
Tudod, ebben az országban most, ha pl van ötleted, fejleszteni akarsz, ne adj isten kéne egy kis eu-s pályázat, akkor bele kell nézni a tükörbe, és oda kell menni hozzájuk.

Különben elmehetsz külföldre vagy várhatsz hat évig.
@Habakuk999: de ez miért éri meg nekik?
@Habakuk999: Semmi illúzióm nincs. Mi már felszámoltunk mindent két éve. A szoci-szadesz érában sem termett sok babér, szóval... Na mindegy. Nekünk, másoknak nem, persze.
dr zorbán leváltya dr smittet matronyi elvtárs lesz hejete

már csak meg kell várni az smst, Vitya a pánk bulgáriai nyaralását
Na ide,kis hazánk véráztatta ezeregynehány éves rögeire nem is kell több ész, mint ami nem bántja Selmeczicát. comment.blog.hu/2012/02/14/akik_komolyan_vettek_a_hircsardat

Hírcsárdát az MTI helyére! - ezt még mindig tartom. :-))))

Amúgy szeretem a Negro reklámját! Morgan Freeman-nek van humora és ha a Negronak meg lenne kifizetni neki elég manija ez a hír nem is lenne sci fi.

Én pl. ha anyámtól jövök, egyenesen beleütköztem David Beckham hatalmas egyszál alsógatyeszos képébe, amin az eléggé középkat. hogy ne mondjam óccó H&M-nek pózol a gyerekfejnyi dudorait hangsúlyozva. Beteríti a fél Váci utat a hatása. :-))
Negro pici gyűjt még a malacperselybe és voilá!!
@prof...de nem dr felebarát:
Ezt nem értem én sem.
Egy vidékinek, aki el sem tud bújni.
Mert a nagy házban jó, lehet fontoskodni, harcolni, sopánkodni.

De mi van, ha hazamennek?

Egyszerűbb lehet ez, ahogyan mi, pórnép gondoljuk.
Átmossák az agyukat, morális kérdéseket valahová nagyon mélyre betemetik.
Külön állatfajta ez.
@Habakuk999: de pl..miért jó ehhez adni az arcát Rétvárinak...vagy miért jó neki iylet mondani...nem mondhatja, hoyg nem nyilvánulok meg...vagy ezt ne...nem értek vele egyet...nem tudom..nem tudom beleképzelni magam a helyzetbe...

mert lehet egy tök normális emberek alapesetben..és utána meg kikelve magukból jön belőlök a szini darab 3. felvonás negyedik bekezdése...
@dr. Bubó: ő lesz helyette és navra megy me-nek
Más diktátor is fociöltözőben tanulta a politikát - nagy elődök, példaképek egyike: www.hatharom.hu/article/88d59a-argentina-bundaval-nyerhette-meg-az-1978-as-vb-t

Na itt meg a naszád kap léket: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=521046
@prof...de nem dr felebarát:
Neki védeni kell a mundért. ( Becsület már régen nincs.)

Mindenki a mi kutyánk kölyke, amíg hűséges. Hülyének szabad lenni, árulónak nem.

Nézd meg, Járaiék nekimentek az unakárkinek, mi lett az eredménye?

Megy minden a régi módon, mert a vezérnek így kényelmes.
A gazdaság meg nem számít, mert nem tudjuk, hogy nem egy csettintésre fog más pályára állni.
Ti még mindig itt ontjátok a butaságaitokat? Varangyok.
@Kara kán:
Öööö... Mi van, nincs műsor a tévében? :))
Látod, minden hülye ide jöhet böfögni, még ha értelmes mondatot, gondolatot össze sem bír rakni, a blogjáról meg inkább ne is... :DD
@orica: @Tűzfal: "Fabius ezt te azért nem érted, mert kívülről nézed/méred."
@Kara kán:

"Ti még mindig itt ontjátok a butaságaitokat?"

Nem, valójában valamennyien más helyen vagyunk, csak úgy látszik, mintha itt lennénk.
Vágod? :o)
@Habakuk999:

"Mindenki a mi kutyánk kölyke, amíg hűséges. Hülyének szabad lenni, árulónak nem."

Ez a lényege minden diktatúrának.

Sőt, hülyének kötelesség lenni, mert ha túl okos vagy, napjaid meg lesznek számlálva...
@Habakuk999:

"Ebben a nagy Duna parti házban van egy normális ember? Egyetlen egy?"

Ja.
A takarítónő! :o)
@prof...de nem dr felebarát:

"ööö valótlant állított a hiradó"

Nem, az teljesen ki van zárva! :o)
@Spániel:

Én abban reménykedem, addig marakodnak a koncon, míg a Szolidaritás bepipul, pártot alapít és mindent visz. Március 10.-én sok minden kiderül. Ki kell menni!
@a szív fészkei:

"De a gulyáságyú annyira vonzóan gőzölög, ők meg pláne tudják, mekkora zsíros cubákokat lehet halászni belőle! Szerintem ez vegetatív a legtöbbnél, nem bír leállni a szerzési bírvággyal."

Igaz.

Éppen ezért kellene kicsiny népünknek felülemelkednie megszokott szerény színvonalú, rövidlátó és üveggyöngyökért ujjongó attitűdjén, hogy akik látványosan csak a gulyáságyúért közügyködnek, s mást nem tesznek, azokat - amint lehet - zavarja el a francba!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mRkPGFoFs1M#!

áu...fáj..de nem teljesen igaz...ezért jobban fáj
"@Dr. csaknézek...: "Nem, valójában valamennyien más helyen vagyunk, csak úgy látszik, mintha itt lennénk."

Én tényleg itt vagyok. :)

The ghost in the machine.
@prof...de nem dr felebarát:

megint a szemét gaz eu lesz , meg az emútnyócév..és ki nyer, na ki...miért?...

ez már sok...

szerintem bki aki azt mondja, hogy van egy olyan ember idehaza aki ezt akarta...az menjen el...vagy bizonyítsa be...
@Kara kán: "Ti még mindig itt ontjátok a butaságaitokat? Varangyok."

Hozzám beszélsz? Széthugyozlak mint a hóembert!
www.adambouskila.com/wp-content/uploads/african-pyxie-frog.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Széthugyozlak mint a hóembert!"

Kérlek, ne bántsd!
Hiányoztunk neki, és néha biztosan neki is jólesik néhány emberi szó.
Afféle verbálsimi... :o)
mandiner.hu/cikk/20120214_frakcioznak_az_ep_magyarorszag_kritikusai

még a végén átmegy..azaz jól jönnek ki belőle és az eu visszalép
@Dr. csaknézek...:

Erről jut eszembe: azért az elég poénos, hogy a tahótlanító gombot saját magamra is megnyomhatom...

Aki ezt teszi, az már az önkritika igen fejlett fokán áll! :o)
@Habakuk999:

Hiába fognák a fejüket és mutogatnának bárhova. A kétharmad osztatlan hatalom de osztatlan felelősség is egyben. Az emberek most is tudják mitől drága a tej meg a kenyér, miért egy vagyon a benzinnek literje, és miért keresnek kevesebbet még a tavaly ilyenkoritól is.

A propaganda videókban megszólalók nem az utca népe, meg nem a sokat emlegetett középosztály. Velük találkozok eleget mert ebből élek, és nagyon más a vélemény.
Orbán kirúgja Schmitt Pált?
Úgy tűnik, Orbán Viktor számára is vállalhatatlanná vált Schmitt Pál helyzete - legalábbis ezt jelzi, hogy a miniszterelnök frakciótársai előtt arról beszélt, "elengedi" Schmitt Pált. A plágiumbotrányba keveredett köztársasági elnök utóda Martonyi János, a jelenlegi külügyminiszter lehet.

A Népszava úgy tudja, Orbán Viktor frakciótársai előtt már nyíltan beszélt arról, hogy le kell váltani Schmitt Pál köztársasági elnököt. Forrásaink szerint már a lehetséges utódokról is tárgyalnak, jelenleg a legesélyesebb jelölt Martonyi János külügyminiszter.

Lapunk kereste a Köztársasági Elnöki Hivatalt is, de egyelőre nem reagáltak.

A plágiumbotrányt a hvg.hu robbantotta ki, miután januárban megjelent cikkük szerint Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-es doktori disszertációjának nagy része megegyezik egy bolgár sportkutató tanulmányával: a 215 oldal legnagyobb része, mintegy 180 oldal Nikolaj Georgiev francia nyelvű munkájának többnyire szó szerinti fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját.

Később a disszertáció más részeivel kapcsolatban is felmerült a plágiumgyanú.

Martonyi Jánost is sok támadás érte

Lapunk úgy tudja, az utódjelöltek közül Martonyi János, jelenlegi külügyminiszter a legesélyesebb. A Wikipédia írása szerint 1962-ben érettségizett, majd felvették a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára, ahol 1967-ben szerzett jogi diplomát ("summa cum laude" minősítéssel). Emellett aranygyűrűs doktorrá avatták, mivel tanulmányai során végig kitűnő eredményeket ért el.

Ezt követően Budapesten, majd Szegeden volt ügyvédjelölt. 1968-ban a City of London College-ban nemzetközi kereskedelmi jogot tanult. 1969-ben pedig ügyvédi-jogtanácsosi vizsgát tett kitűnő minősítéssel. 1970-ben a hágai Nemzetközi Jogi Akadémián tanult nemzetközi kereskedelmi jogot. 1968-ban a Masped-Mafracht jogtanácsosa lett, majd 1979 és 1984 között kereskedelmi titkár volt Magyarország brüsszeli kereskedelmi kirendeltségen.

1985-ben a Kereskedelmi Minisztérium osztályvezetőjévé nevezték ki. Itt 1989-ig dolgozott. 1989-ben privatizációs kormánybiztossá nevezték ki (ekkor lépett be a Magyar Szocialista Munkáspártba). A rendszerváltás után a Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Minisztériuma, majd 1991 és 1994 között a Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára volt. Emellett 1990-1991-ben az Állami Vagyonügynökség igazgatótanácsának alelnöke volt. 1994-ben ügyvédi irodát nyitott.

1998-ban Orbán Viktor kinevezte külügyminiszterévé. Minisztersége alatt előrehaladtak az európai uniós tárgyalások és az ország belépett a NATO-ba. 1996-ban alapítója a Magyar Polgári Együttműködés Egyesületnek, 2002-ben elnökévé választották. Tisztségét 2008-ig töltötte be. 2003-ban a Fidesz átalakulása során belépett a pártba, a Szabad Európa szakcsoport vezetője lett. 2004-től a Fidesz Szabad Európa Központjának elnöke volt. 2009-ben megszüntette ügyvédi tevékenységét. 2010-ben újra külügyminiszterré nevezték ki.

Többen támadták amiatt, hogy a rendszerváltást előtt "Marosvásárhelyi" néven jelentéseket írt. A távirati irodának 2007. április 26-án nyilatkozó Kende Péter újságíró azt mondta: "az én bizonyítékaim szerint a Marosvásárhelyi fedőnevű informátor nem lehet más, mint Martonyi János". Közölte azt is: a fellelt jelentések alapján négy bizonyítéka van arra, hogy Martonyi János - fedőnéven - jelentéseket írt külföldi útjairól.

Martonyi János akkor, ugyancsak az MTI-nek nyilatkozva határozottan cáfolta Kende Péter állításait. "Nem voltam hálózati személy, nem végeztem hálózati tevékenységet, nem működtem együtt az állambiztonsági szervekkel, nem voltam informátor. Ezzel szemben 25 éven keresztül ellenséges személyként tartottak nyilván (...) Amiről ez a támadás szól, feltehetően azok a beszámolók, amelyeket a hatvanas évek második felében a tanulmányutamról írtam, az akkor hatályos rendelkezések szerint" - hangsúlyozta.

Kiemelte: soha nem írt olyat ezekben a beszámolókban, ami bárkire nézve hátrányos lehetett volna.

"Mélyen tisztelt elnök úr"

Orbán Viktor tegnap a parlamentben elmondott napirend előtti beszédében még ""mélyen tisztelt köztársasági elnök úr" megszólítással kezdte beszédét. A juttatásokat tekintve nem is lesz szűkmarkú az állam Schmitt Pállal, miután egy törvénymódosítás miatt a mindenkori elnöknek nem kell kitöltenie a mandátumát ahhoz, hogy jogosult legyen az államfőknek járó juttatásokra.

Az alaptörvénnyel egyidőben hatályba lépett sarkalatos elnöki jogszabály ugyanis eltüntette a korábbi feltételeket. Így a plágiumbotrányba keveredett Schmitt Pálnak nem "kell" a nyarat megvárnia lemondásával, ha korábban megy, akkor sem "üres marokkal" távozik. Ennek megfelelően akár már ma is lemondhat Schmitt Pál, a hatályos törvények szerint ugyanis élete végéig pénzbeli juttatás, lakás, autó, sofőr és titkárság illeti meg.

Kivéve, ha köztársasági elnöki posztjáról eltávolítják, de miután ez csak a Fidesz-KDNP szavazatival lenne lehetséges, nincs rá sok esély.

nepszava.hu
@orica:

„ rossz pillanatra képzeld el,
hogy te vagy Nyakó.”

Én elképzeltem. De csak az jutott eszembe, hogy fölmegyek a 20 emeletes tetejére és a mélybe vetem magam.

Velem van a baj?
@prof...de nem dr felebarát:
Úgy látszik, a fidesznyik féle narancskomcsiknak egy közt.elnökkel kapcsolatban alapkövetelménynek kell lennie a zsarolható múlt és a masszív komcsi háttér!
Fene a gusztusukat. Végül is, az ő múltjukkal ez azonban teljesen érthető! :))
Hasonszőrűek...
@prof...de nem dr felebarát: néhány óra, és mennyire más infó ;)

Plágiumügy: Orbán nem szívesen engedi el Schmitt kezét
2012. február 14., kedd, 10:00 • Utolsó frissítés: 10 órája
Szerző: M. László Ferenc
@prof...de nem dr felebarát:

Ha ez igaz, akkor ne bassza már meg az a rongybatekert faszú büdös kurvaisten!

Ennek az országnak csak kommunista besúgó geci államfője lehet???
@prof...de nem dr felebarát: "akár már ma is lemondhat Schmitt Pál, a hatályos törvények szerint ugyanis élete végéig pénzbeli juttatás, lakás, autó, sofőr és titkárság illeti meg"

És szarja le a ló az olyan embert, aki megszégyenülten feláll egy közt. elnöki székből, majd élete végéig úgy viselkedik, mintha dicső valaki lett volna. Szarja le a tehén is, kurvaistenit.
Hé, Pali bácsi, figyelsz? Ha csak egy pici, egy icipici gerinc van még benned, ha van még ott egy hajszálnyi tisztesség, akkor leköszönsz, és NYILVÁNOSAN, VISSZAVONHATATLANUL LEMONDASZ MINDEN JUTTATÁSRÓL, érted? Legalább az utolsó pillanatban mutass valamit abból a méltóságból, amit egy köztársasági elnöktől az ország népe elvárna...
@Interlock:

Gerinc...?

Erről Hrabal egykori mondása jut eszembe:
Szarból nem lehet ostort fonni.
@Dr. csaknézek...:

Az ötlet is csodás! Megnyomom és nem kell szégyellnem magam semmiért, mert amit nem látok az nincs :-))))
@Dr. néma bárány:
Szerinted?
Majd valami gerinces és nem ezerszeresen lejáratott és elkötelezett pártgecit fognak kinevezni???
MEGŐRÜLTÉL!???
Annyira nem hülyék!
@prof...de nem dr felebarát: ez még csak az ígérgetésekről szól, már pedig soha nem voltak olyan szegények, hogy ígérni ne tudtak volna - végrehajtást is csekkolni fogják
@a szív fészkei:

"Nem jobb, ha minőségibb nyelv sertepertél körülöttem-bennem? az ilyen színvonal alattiság engem is lehúz "

Egyet ne felejts el. Ezeknek a sertepertéknek két típusa van. Az egyik a székemre pályázik teljes energiájával (ártalmas), a másik csak retteg, nehogy kiderüljön tőmondatos volta, de lehetőleg nélkülözhetetlennek tűnjék és szeressék (ártalmatlannak látszik, de csak látszik:)).

Az első féken tartása,legyőzése hihetetlen energiát von el a vezetőtől, tök fölöslegesen. Így aztán a második alázatos csodálatából nyer energiát.
Ez egy ördögi kör:)) Közben, nem vagy alig marad ideje szakmára, színvonalra. A színvonalas szakmáról nem is szólok.

Nem tudom, hogy Straub F. miért vállalta el, de biztos hogy nem voltak első titkári álmai, ahogy Kádár sem pályázott tudományos babérokra.
( Még nem tudta,hogy ez milyen egyszerű:)))
Ellenben kiválóan ismerte és kezelte a szövevényes érdekhálót.

És igen. Az ilyen környezet lehúz. Azt gondolom ,ebbe bukott bele mindegyik párt.Az ilyen működés magában hordozza a bukást. Csak idő kérdése.

Egyszer hallgattam egy érdekes előadást. A Vatikánban minden előterjesztés névtelen, és harmadoldalnyi. Második rubrika a mellette, a harmadik az ellene szóló ÉRVEKÉ volt. Ezt mindenki nyugodt szívvel meg(szét)csócsálta, ugyancsak névtelenül.Így kezdődött egy döntés-előkészítés. Nem tudom, hogy ma is így van-e:)

Bocs, hogy hosszú voltam.
Már csak ez hiányzott nekünk wazze:)

Angelina Jolie szerint olyanok vagyunk, mint egy jól szervezett cigány család - Ezt mondta Angelina Jolie az egyik német lapnak, amikor magyarországi forgatási napjairól mesélt.
@Dr. néma bárány:

"De csak az jutott eszembe,"

Már rossz. Te azok közé tartozol, akiknél a két fül között van valami amibe beleakadhat egy gondolat és nemcsak áthúz a téren nyom nélkül.
Valld be, el se tudod képzelni:)))
@vörös meteor:

Jolie is összeesküvő, ez nyilvánvaló.
Biztosan valami bedes libsi mondta neki ezt a MAGYAROKRA oly dehonesztáló hasonlatot.
(Tuggyátok, a MAGYAR szót Nagy Betűkkel Kell Írni! Másként nem hiteles...)
mit gondoltok a malévról, meg amit belinkeltem?
fűegér dobsd át magad ejtőernyővel az ellenség mögé...frakcióznak mandineres cikk alatt :D megy az essen szét az eu és a orbán a sirály
@Dr. csaknézek...: ne mondjátok, hogy teljesen kihalhat egy emberből a lelkiismeret... Tököm kivan a sok rohadt képmutató szentfazék faszkalappal.
Tizenakárhány millió magyar ember kollektív pofánbaszása lesz, ha egy bizonyítottan tolvaj bukott elnököt élete végéig finanszírozunk. Hülye, barom, igavonó magyar szolganép.
Én tuti nem vállaltam volna fel, hogy visszavigyem a gépet. Amit ma összhehordtak az egészről, az már undorító. Biztosan meg lehetett volna menteni, ha akarják. De osztották az ingyen jegyeket a WestEndben. Itt marakodnak a keselyű-air részeiről a konc felett. Gondolom, hogy a dolgozók nagy része talál magának munkát.A Nokiánál is kb. ennyi ember maradt munka nélkül, csak az nem nemzeti vállalat volt. Sokkal érzékenyebben érintheti őket a leépítésük. Nokia annyira nem nemzeti, hogy az ő és a kapcsolódó cégei (Komáromi ipari park)voltak olyan becsületesek, hogy képesek voltak kiírni a munkaerő felvételen, hogy csak szlovákokat alkalmazunk. Gondolom, a maradók között is túlnyomóan szlovák állampolgárok lesznek.
Meg amit fentebb írtam
@orica: Kösz, nagyon érdekes volt. Azért Darwin működik - hisz hogy kiválasztódnak a rétvári-szijjártó-selmeczi félék mindig, mindenhol, bármely korban is akár. Akik valóban igen lojálisak, mert nagyon megéri nekik, de korlátaik miatt nem törhetnek a stallumaidra, viszont mindenre felhasználhatók...

Csakhogy ez tényleg egy diktátornak való recept, nem egy minőségi pártnak. Hát én soha nem akartam ilyesféle karriert, tényleg nézek hülyén a partvonalon nagyon túlról.
@vörös meteor: Jóóól szervezett? Hogy érti? És honnan ismeri ilyet IRL?
Állítólag nagyon szeretnek itt lenni. Ez most dicséret volt?
@Dr. csaknézek...: Hát van aki ezért az "aranyszexért" súlyosakat fizet. Mit lehet tudni Orvbánimádó indulatait miben piheni ki?? Esetleg ez a legnagyobb vágya, hogy valaki megtegye vele.
@orica:

Nem, én ezt tényleg nem értem. Már nem az okfejtésedet, mert azt igen, hanem a lényeget: ha egy pártarc 20 év alatti erodálása a párt létezését veszélyezteti, akkor frászért nem lehet az obsitot kiutalni? Meddig érdemes a feltámadásban hinni egy olyan vereség után, mint a 2010-es, és az azóta eltelt lassan két év tapasztalatai után?
@Fabius:

Pedig az MSZP-s Pásztörperc is hasonlóan magyarázott: tudják, hogy velük tuti 2014-ben a bukta, de egyszerűen képtelenek a havi 2 milláról lemondani... Egy olyan pofátlan alak, mint Nyakó, majd baszik elmenni a versenyszférába kidolgozni a belét.
Van valami furcsa abban, hogy az utóbbi években bármikor próbáltam az iskolai síszünetet családi körben félrevonulva eltölteni, azonnal előkerült Budai Gyula a hajmeresztő kijelentéseivel és műbotrányaival. Éppen így történt tavaly, amikor a Magyar Nemzet cikkeivel megtámogatva vérben forgó szemekkel tett bejelentéseket Sukoró ügyben, amelyeket aztán szép sorjában sajtóhelyreigazítás, majd a vádaskodások nevetségessé válása és teljes megsemmisülése követett. Idővel ez a forgatókönyv várható a Malév ügyében tett bejelentésekkel kapcsolatban, már csak azért is, mert bármit, amit Budai Gyula akár ma, akár korábban elmondott, már rég megcáfoltam a oszko.hvg.hu/ alatt található blogomon. Hasonlóan a Magyar Nemzet írásaiban foglalt állításokhoz, melyekre, illetve az újság következetességére és minőségére is jellemző, hogy azok alátámasztására nem talált mást, mint az eddig minden fél által vitatott szerepű Borisz Abramovicsot és Leonov Pétert.
Egyszóval a korábbi kormányok éppen a Malév túlélését biztosították, a csődbemenetelét pedig semmilyen módon nem kódolták be előre, bár Budai Gyula ilyetén állítása talán éppen a Fidesz kormányra lenne a leginkább dehonesztáló, hiszen azt jelentené, hogy két év alatt az aktuális kétharmados többségnek csupán arra tellett volna, hogy sok tízmilliárdot belepumpáljon a társaságba, majd tétlenül és kényszeredetten végignézze a bedőlését. De miközben a Bajnai kormány hagyatéka nem a kódolt csőd, hanem a megtervezett átalakítás és megmentés volt, amelyet a Fidesz elmulasztott végrehajtani, úgy tűnik mégis csak akadhat furcsaság a végül bekövetkezett csőd körül, melyet viszont az atlatszo.hu igyekezett feltárni.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: nem azon kellene elgondolkodni hogy egy nyugati ember miért dönt úgy? azaz valójában miért alkalmasabb egy szlovák mint a magyar munkaerő... mert itt tartunk sajnos...

gyalázhatod a gonosz multit de így sosem fogod megoldani a valódi problémát
@prof...de nem dr felebarát: Tegyél már macsekkörmöt, mert jó darabig azt hittem, hogy a te személyes síelésedet vágja állandóan ketté Budai Gyufa. :-DD
Mondok magamban, ki ez a jótétlélek, olyan kedves, normálisnak tűnik így a blogon át, vajh mi az ok, hogy ennyire nem akarja Gyuszómuszó az ő hüttemennyországát?

Aztán rájöttem - csak nem tartott kevés ideig. :-))
Hoffmann Rózsát tartsa karban valaki hosszasan, hátha attól - Bálint nap van még háromnegyedórán át!! - kicsit észhez térne és nemet mondana a pengeszájával az ő Viktorának.

De ez is hírcsárdásnak illik inkább: ennek a nőnek az alattvalóság s az ebből fakadó másokon kiélt hatalom a sekély kéj.

Remélem, holnap sokan lesznek a fiatalok és nagy hepaj lesz!
@a szív fészkei:

"Aztán rájöttem - csak nem tartott kevés ideig. :-))"

Mit nem értesz?
Prof de nem dr felebarát = Oszkó Péter! :o))
@Dr. csaknézek...: Jajj, akkor nem is merem tegezni többet. :-) Vegyetek magyar havat! Ön is Oszkó úr vegye-vigye és akkor síelhet otthon, Budai meg felköti magát bánatában, hogy nem sikerált megpuncsolni a síelését!

Nem köll labancz hüttékbe hordani a jó magyar pénzt, helyi kocsma is megteszi. Már két magyar vállalkozó meg is van így támogatva!
@a szív fészkei: utólag láttam,és akkor már nem lehet editálni...mea culpa
Hagyjuk Mattolcsay hazátlannak a bécsi Peek&Cloppenbrgban elkövetett folytatólagos hazaárulást!!!
Na lődözhet a Tömjén: index.hu/bulvar/2012/02/14/toportyanfereg-invazio_veszprem_megyeben/

De miért is szaporodott el? (már nem a tömjén, még csak az kéne!!)[..]"Magyarországon az élőhelyi adottságok megfelelőek az aranysakálnak, mivel tápláléka a fácán, fogoly, nyúl, rágcsálók, élőhelye a nádasok, a bokros, elhanyagolt, műveletlen mezőgazdasági területek, mint például a felhagyott szőlők, legelők, szántók.
A nagyüzemi gazdálkodás megszűnésével az 1990-es éveket követően sok terület parlagon maradt, amik megfelelő élőhelyévé váltak a toportyánnak azért is, mert természetes ellensége nincsen,"

Az a szent vérünkkel öntözött, jau magyari, Orvicsek által mindenképp megvédett éde sanyaföld le van szarva,mint Bástya et. és nincs művelve???? Hát az izraeliek 400 repülővel/nap föld alatti hangárból indítva még mindig nem bírták ellopni? De idecsempészték direkte a toportyánt?
@a szív fészkei:

Breaking!

Toportyán a portán!

Toportyán portyázás és potyázás sújtja országunkat képviselői álca alatt! :o)
A Mandin Rita Kamélia szerint eredeti figura vagyok! Ugye, hogy megéri pedálozni! :D
odaát még megy az euroszkepticizmus, hogy mennyire rossz nekünk...
www.blikk.hu/blikk_aktualis/szavazz-havi-47-ezerbol-csak-ehenhalni-lehet-2080491

Ez a Zsiga Marcell ha lehet, egy leheletnyit még undorítóbb, mint a Zuschlag. azért ez már nem semmi!
hvg.hu/Tudomany.ujtech/20120214_sotet_anyag_tudos#rss

Na ennek a tizedét sem fogom, de hogy itthon hol a sötét anyag, az tökéletesen látható!

Nincs üres hely, mindent kitölt a setetség, hát ja - nálunknál jobban ezt nem is lehet illusztrálni, jöhet ide az egész Japán Tudományos Akadémia!
Tisztelettel köszöntöm az eddig előttem szólókat!
Kb. 4 perce regisztráltam.
Nagyon szeretnék valami okosat mondani.
Írjatok!
@nagy ilona: estét...mi irjunk, de te szeretnél okosat szólni...nem kell okosat...csak ami jön...
"Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészt"
Jól képzett kapitány elkerüli a háborgó tengert.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Pedig várunk ám a versenyszférában hasonló politikusokat sok sok szeretettel. Levitézlett ogy képviselők, bizottsági tagok és tanácsadók részéra kidolgoztunk egy speciális kasztingot néhányan :-D
@nagy ilona:

Üdv köztünk!

Tényleg nem kell nagy okosságokat mondani. A véleményed pont megteszi, legyen bármilyen :-)
Szia prof...
Azóta már írtam 1x
Ha írnám, ami jön...
Boldog vagyok, hogy a csodálatos Országgyűlésünk elfogadta a csodálatra és elismerésre méltó Alaptörvényünket.
Boldog vagyok attól, hogy az 1990.évtől kialakított alkotmányos kultúránkat semmivé sikerült tenni. (semmivé!!)
Igyekszem a konkrétumokat összegyűjteni.
@nagy ilona: :-) Volt a rádióval szemben a Bródy Sándor utcában egy zöldséges (lehet hogy bolgárkertész is volt. Slicc óta tudjuk, a bolgár szál mily fontos!) De ez még az ő tudományos karrierje előtti sztori). Minden áruját saját versével kínálta - nem egy Arany-színvonalon, de rendületlenül. Talán Latinovits vagy valaki hasonló kvalitás megkérdezte tőle - mindenki szerette és vásároltak sokan nála ki-bemenet a rádióba - hogy keletkeznek ezek a remekei? "Semmi különös: írok vers, ahogy jön!" - felelte.
@nagy ilona: vannak kapitányok akiket a billegés és a sós vízben ázás és az alámerülés jobban izgat, mint bárhová navigálni a naszádot vagy ladikot vagy vasalódeszkát...ugye kapitánya válogatja, kinek mi jutott...a magyar nemzeti horgonyosnak a vasalódeszka a söprűnyéllel amire a bugyiját rakja hadd lengjen és szellőzzön ha már mosni nem szokta és az egésznek kibaszott lábszaga van
@nagy ilona: Sőt olyan kapitány is létezik - talán a mesében vagy boldogabb országokban? - aki nem háborogtatja a tengert direkte a kis fakanalával maga körül állandó szarkavarással.
@Rodeo36: A bugyingójának (by Cicciolina) lábszaga van? :-DDDDDD Talán más. Erről a vonalkód egyetemi nagydoktora Prof. Fábry Sándor tudna órákat regélni.
@a szív fészkei: te még beveszed ezeket a maszlagokat?

"Közismert tény, hogy rengeteg "láthatatlan", úgynevezett sötét anyag van a világegyetemben. Míg a "közönséges" anyag részaránya mindössze 4,5 százalék, a sötét anyagé eléri a 22 százalékot. Mostanáig viszont senki sem tudott választ adni arra, hogy hol is lehet univerzumunkban a sötét anyag - olvasható a PhysOrg tudományos hírportálon.

A Tokiói Egyetem matematikai és fizikai intézetének kutatói, a Nagojai Egyetem tudósaival együttműködve komputeres szimuláció, valamint az úgynevezett gravitációs lencsézés módszerével nyert adatokat alkalmazták arra, hogy kiderítsék, hol is rejtőzik a sötét anyag."

a sötét anyag a fénylő anyag árnyékában van azért sötét meg azért is, mert akik kitalálták ezt a baromságot olyan sötétek, hogy a Tejút összes fényei nem elegendőek a megvilágosodásukra

továbbra is igaz a komputer szimulációkra az amit korai időszakában mondtunk:

GEE IN GEE OUT

azaz újmagyarul Mézga Aladár szerint: szar be szar ki

ha azt táplálja be, hogy a griffmadár jöjjön ki akkor nyugodj bele ki fog repülni a griffmadár

ez ugyanaz mint a CERN ott is bedugják és addig manipulálják amíg olyan szikrákat ad amitől semmise láccik tehát azt lehet róla aszondani amit akarnak és persze mongyák mert különben a hzavi átlag nóvum nélkül nem lenne pénz amiből megélnének csodákat várnak tőlük meg isten faszát hogy elsúljön és ez még nem sikerült de van HIGGSZBASSZAMEG vagy valami hasonló bossom hát ez olyan mint a narancsországban a turulok és griffek a csabakirályfi lován csontvázakkal semmi különbség csak a narancsosnak lábszaga is van
@Rodeo36:
Hát, ez van!
Mi már csak ilyenek vagyunk.
Reménytelenek. Semmirevalók.
De én azért még szeretem Magát.
@Rodeo36: Na életem, ezért nem szabad kritizálni a Viktort!!! www.borsonline.hu/news.php?veszekedes-kasztralja-a-ferfit&op&hid=53271

Lelkedre vennéd?? Mivel ő a zország vőlegénye, hát csak szépen csendben befeküdni ajánlott elé, mert különben kasztrált lesz. Tessék, íme a tudomány a legfelső regiszterekben poszt-Bálint napon: szóval Orvbánt csak szeretni szabad, naaaa... Ettől ez egy szabad ország.
@a szív fészkei: ja 4.5% + 22% = 26,5% és a vi9lágegytemk többi része az mi?ott van a Belfegor meg a fideszesek lelke? vagy esetleg ez is az új matematika 22% = 100% ha ügyeskedünk mint a matolcsynéférje a nemzeti költségvetéssel ami sérthetetlen
@Rodeo36: Drága beveszem, mert a sötét anyag itt hőzöng nekem már x éve. Van és kész, lehet hogy Japánban csak szimulálni kénytelenek a nyomorultak, de nekünk VAN... Te se beszélsz másról, csak róla/uk.
@a szív fészkei: vagy meg lehet baszni nekem van egy jó nagy lovam de szamár is megteszi csak úgy Valentin-nek neki bele telibe és szerelemből izzó buzi szerelemből vazelin nélkül most elolvasom a sötét anyagot sem fejeztem még be hahahahaha olyan sötét gyertya meg elemlámpa kell hozzá
@Rodeo36: Belelendültél...

Na a másik hiszti, hogy Angelina Jolie lecigányozta Magyarországot. Pedig magukra mondta, ahogy egy kommentelő idézi a Blikkből:
"Ha nem lennének újságírók, akkor isten biztosan megteremtette volna őket, mint a hülyeség mintaképét.
Idézet a Blikkből a Magyarországi forgatásról szóló interjúból:
"Végig ott volt az egész családom, számomra ők a legfontosabbak – mondta Jolie, aki tavaly ősszel dolgozott hazánk fővárosában. – Reggel Brad vitte iskolába a gyerekeket, majd átjött a forgatás helyszínére, ahol werkfotósként ténykedett. Aztán dél körül elment értük, utána együtt ebédeltünk, majd amíg én dolgoztam, játszott velük – vázolta az Oscar-díjas filmsztár, és hozzáfűzte. – Egy jól szervezett cigány család vagyunk."
Nos így ugye egy kicsit más a leányzó fekvése."

De legalább lehet tombolázni megint nagy népi horgadásban versenyezve.
@prof...de nem dr felebarát: Nem akarják importálni Harrachot? Merkelnek nincs gyerek, ugye?
@a szív fészkei: elolvastam, a psychológussal egyetértve én ezt sokkal naturálisabban csinálom: úgy pofán baszom a picsát, hogy tuggya miért hisztérikus és miért nincs kielégítve és kibaszom a lakásomból amúgy bugyiban...azután ügyvédeink megtárgyalják (ha közben sikerül eladnom a házat és nem venni semmit a pénzt meg eltenni jobb napokra akkor lesz csak hisztérika a domina egyébként az ilyen seggfejek megérdemlik ha hagyják egyenjogúság van vagy semmi...nekem minimum annyi jogom van mint a őnaccságának még ha két méter magas kékharisnyát hord is az egyébként is röhejes...mert csak azt leplezi vele, hogy másképp nem kapna ...szóval aztatatatatat
@a szív fészkei: tudod a kutya is megy szuka (bitch angolúl a rosszfajta kurva útszéli jelzője és még sok minden) után amíg egy másik szuka fel nem tűnik... a kutyahorda rohangál és a többit elintézi Mother Nature...a férfilélek cizelláltságai
@a szív fészkei: megérdemlik a harrachok és orvbánok hahahahaha meg a bence a kedvenc narancsos buzink a gittegyletből szebb mint a szijjszaggató petya
@a szív fészkei: é naztatat nem mon'tam...hahahaha camember? pisztráng? fábryeltárs...há ta zannya...
@a szív fészkei: drágám, szerintem a törpének már régen nem áll fel és teljesen elcsökevényesedett olyan "csupaideg" pisilni is csak ülve tud mert nem találja...nem tűnt föl az a férfias hősi hangja amint rikácsol mint kappan? ez a típus az amelyik hőzöngéssel helyettesíti azt, hogy nem megy neki...gyereket csinálni...hát ...ki tuggya kiéi? ugye dajcsisbedolgozott
@Rodeo36:

"vagy esetleg ez is az új matematika 22% = 100%"

Az Univerzum legtöbb helyén annyi.
Kivéve Magyarországot, ahol 2/3.
Vili? :o)
@nagy ilona:

""Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészt"
Jól képzett kapitány elkerüli a háborgó tengert. "

ez nagyon okos mondás... teljesen jo. dakota? ;)
@Rodeo36:

"csak a narancsosnak lábszaga is van"

Höhö, ez jó.

A gyümölcsnemesítés(?) új csodája: a lábszagú narancs! :o))
@nagy ilona:

""Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészt"
Jól képzett kapitány elkerüli a háborgó tengert."

:o)
mekkora vicc... gazdag ország vagyunk... csak felmértük... nem érdekes az eredmény...
kicsit hasonlít a soha el nem induló 4es metróra...
ezt még Románia sem tette meg... ijjen ország nincs még egy...
pedig rohatt nagy bürokráciánk van... semmirekellő lusta dologtalan zombik...

index.hu/belfold/2012/02/15/negy_honapja_porosodik_40_millio_kerdoiv/
@dr. Bubó:

Nem kell sietniük.
Van már egy annál sokkal pontosabb nyilvántartásuk egy bizonyos Kubatov nevű úrnál... :o)
és hogy állunk a tisztességes gerinces alkalmas dr. Mar tóni val?

kinevezték má? jött sms bulgáriából?

a bizottság? a rektorok bizottsága? kiderítette már hogy a dr. sittpálesz palizált e azzal hogy beadott egy idegen dolgozatot?

a vizsgáló bizottság rekotorainak mottója:
"csak úgy rektor úr ő, ahogyan én doktor..."
@vörös meteor: igen igen...

van benne valami, de a szervezettet kikérem magamnak...

ok most sok a cigány és azok vannak hatalmon... de szervezettnek nevezni őket... hm

nem tudom... szerintem egy nem működő állam az nem lehet szervezett...

most kellene elgondolkodni a magyaroknak hogy elzavarják a dakotákat

...legjobb dakota a halott dakota...

...fődakota akkor nem hazudik ha már ló legel a sírján
@Dr. csaknézek...: pedig soros pénzből még vezető"vak"is lehetett volna!Így a magyroknak jutott a "sorvezető"!
@dr. Bubó:

El kell hajtani őket 2014-ben mint mackó a bocsát:)
@vörös meteor: Itt van az a komment a cikk alatt, ami ezt cáfolja. És emlékszem is, kedvenc forrásom ;-) a Blikk tényleg közölt vele egy riportot és abban mondta MAGUKRÓL!!!

De hát kell érzékenykedni,akár hamisítás árán is, mert anélkül ez a"magyart mindig mindenki üldözi!!"-feeling nem tartható sokáig.Most meg milyen jól jön a kis nyugatszkeptikus harcunkhoz!
@dr. Bubó: Na azért ez így korrekt: [..]"Meg nem erősített információink szerint csereüzletről van szó: a Budapesten felépítendő román templom fejében Bukarest szintén ingyen és szintén templomépítés céljából bocsát a rendelkezésünkre egy földterületet a román fővárosban." Teljesen rendben van.

Ezen huzakodnál vagy mi?
@dr. Bubó: Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. Tudom, hogy nélkülük nem megy. A szlovák munkaerőt azért alkalmazzák, mert olcsóbb. Szivük joga, hogy a lehető leggazdaságosabban dolgoztassanak. A magyar melós lehet, hogy egy kicsit drágább, de ebben az esetben több hasznunk lett volna belőle.
Másfél évvel ezelőtt egy nagy nemzetközi cég vitte ki Pozsonyba szinte a teljes ügyfélszolgálatát, idehaza csak egy kb 20 fős csoportot hagyott, aki viszi a legszükségesebb ügyeket. Ingyen telefonálhatsz, akcentussal, de magyarul kommunikálnak, NEM ügyfeles "szinten". Nagyon hiányzik a megszokott magyar csoport, mert tudtad, hogy milyen problémával név szerint kit keress, és tudtad, hogy segíteni fog. Ezzel szemben kapsz egy bemutatkozás nélküli menyecskét, aki össze-vissza kapcsolgat, nem hív vissza, stb. Ráadásul nézd a naptárat, mert ha ünnep van náluk, akkor nem is érhetők el. Spórolás átka, mennek az ügyfeleik más szolgáltatóhoz.
Másik példa, a munkahelyem foglalkoztat ukránokat vállalkozón keresztül. Olcsók, 20-an laknak egy 3 szobás lakásban, nem vonatkozik rájuk a Munka Törvénykönyve, ezek a jó emberek, mert lehet őket 12 óráztatni, magyarokat meg nem vesznek fel, pedig mifelénk is nagy a munkanélküliség.
süti beállítások módosítása