Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.14. 05:25 Fabius

Orbán, Rétvári, mint két kicsi legó

Címkék: fidesz parlament orbán viktor rétvári bence éhségmenet

"Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészeket" - mondta a mi Viktorunk tegnap, mert még mindig a MAHART nyugdíjas spindoktor írja a beszédeit. Nekem a Nagy Indiánkönyvön felnőtt elődje jobban tetszett, most is azt mondta volna: bélhurutos dakota ló nem fingik a Mississippibe Minneapolisnál, mert a buborék szagát még New Orleansban is érzik. Ez kicsit életszerűbben szemléltette volna a helyzetet, mikor Orbán legújabb győzelmi jelentése közben köpi be az EB, hogy a négyes szégyenfogat egyik tagja mi vagyunk. Rá se rántsunk, nálunk minél nagyobb a lék, annál hangosabban ünnepeljük. Egyrészt kuss-nepofázz, a magyar büszke nép és így hajózik, másrészt meg az ünnepség hangja talán elnyomja a bezúduló víz robaját. Isteni szerencse, hogy csak Duna partunk van, tengerpartunk meg nincs. A Lupa szigetről mégis kényelmesebb hazaúszni, mint Unijéről.

Már éppen elkönyveltem, hogy szereplését egy unott ásítással át is ugorhatjuk, mert Viktorunk annyira volt eredeti, mint egy spam Viagra, - kb akkora hatással is bírt - mikor egyszer csak a hajóskapitányt háttérbe tolta benne az úttörővasutas, és hallgatói közé vágott egy emeltyűt. No, gondoltam, a középosztályozáson és a nyugdíjasokkal szövetkezésen már túl vagyunk, most nekilát máris felemeltyűzni a leszakadtakat. Igen, egy pillanatig tényleg elhittem, hogy ha már az elmúlt héten nem volt annyi esze, hogy a menetelőkhöz kiküldjön egy befűtött buszt, rajta valamelyik "bohócállamtitkárral", hogy meginvitálja a fagyban gyaloglókat magához, - naná: észrevettelek, respektáltalak, innentől felülsz és eljössz, vagy beégsz - akkor legalább most megtalálja az emeltyűzendőket az Alkotmány utca sarkán, és kimegy közéjük halált megvető bátorsággal ahogy a hajléktalanszállón is járt. Elvegyül, hagyja, hogy a gutaütést kapó Semjén Zsolt orra előtt megcsókolgassa az emeltyűre várók tömege, és a blikkújság ismét beszámolhat a hőstettről.

De tévedtem. Viktor gyorsabban vett télakot a nagy büdösből, mint Pillangó az Ördög szigetről. Nem várt ő se szabad szemaforra se dagályra, elhúzott szélsebesen ahogy bírt.

Érdekes. Egy félórája még egyenlő mércéről harsogott odabent, az évértékelőben kiemelten megköszönte a menetelőknek, hogy érte sétáltak a Hősök terétől a Kossuth térig, de akik 200 kilométert kutyagoltak érte a tél leghidegebb hetében, azoknak egy szevasztok bazmeg sem jutott. Kedves Vezetőnk nem miniszterelnöke minden magyarnak? Vagy az volt a baj, hogy nem eléggé középosztálybeliek? Nem öt perce akarta emeltyűzni őket? Se szevasz, se munka, se kenyér?

A kínzó kérdésekre a választ a parlament Fluor Tomija, az alkotmányt dedikált cédére bizniszelő Filigrán fan Rétvári Bence adta meg. Jávor Benedek négyszegényes példájára reagálva kibökte a tutit: nem kell betojni, lesz itt munka is meg kenyér is, a közmunkások majd a hajléktalanoknak építenek szálláshelyeket. Ne kérdezz vissza, hogy hol, majd a 99 kilenc lakosú Alsógagyon, ahonnan a menetelők egy része jött, majd valahol. Inkább vedd észre, hogy a két ember tényleg úgy illik össze, mint két kicsi legó. A prímás elhúzza a nótánkat, a kontrás meg adja a ritmust hozzá. Igaz, a produkció hitelessége döccent egyet, mert hatásosabb lett volna, ha Rétvári zakót, inget ledobva egy szál atlétás jómunkásembernek öltözve nyomja el a monológot, de sebaj. Legközelebb majd jobban figyelsz. A tegnapi csak a nyitány volt, és különben se várja senki, hogy egy nap alatt építsetek legóból légvárat. Cserébe röhögve nézzük ahogy görcsösen próbáljátok.



 

329 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr384103399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bal-jobb, bal-jobb, bal-jobb 2012.02.14. 08:46:02

Meghívott a Gépnarancs írni. Azt mondja az lenne a célja, hogy véleményeket ütköztessen jobboldalról, baloldalról, bárhonnan szívesen közzétesz cikkeket — igaz jobboldali szerzőket nagyon nehéz találni....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán kirúgja Schmitt Pált?
Úgy tűnik, Orbán Viktor számára is vállalhatatlanná vált Schmitt Pál helyzete - legalábbis ezt jelzi, hogy a miniszterelnök frakciótársai előtt arról beszélt, "elengedi" Schmitt Pált. A plágiumbotrányba keveredett köztársasági elnök utóda Martonyi János, a jelenlegi külügyminiszter lehet.

A Népszava úgy tudja, Orbán Viktor frakciótársai előtt már nyíltan beszélt arról, hogy le kell váltani Schmitt Pál köztársasági elnököt. Forrásaink szerint már a lehetséges utódokról is tárgyalnak, jelenleg a legesélyesebb jelölt Martonyi János külügyminiszter.

Lapunk kereste a Köztársasági Elnöki Hivatalt is, de egyelőre nem reagáltak.

A plágiumbotrányt a hvg.hu robbantotta ki, miután januárban megjelent cikkük szerint Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-es doktori disszertációjának nagy része megegyezik egy bolgár sportkutató tanulmányával: a 215 oldal legnagyobb része, mintegy 180 oldal Nikolaj Georgiev francia nyelvű munkájának többnyire szó szerinti fordítása és átvétele, ami felveti a plágium gyanúját.

Később a disszertáció más részeivel kapcsolatban is felmerült a plágiumgyanú.

Martonyi Jánost is sok támadás érte

Lapunk úgy tudja, az utódjelöltek közül Martonyi János, jelenlegi külügyminiszter a legesélyesebb. A Wikipédia írása szerint 1962-ben érettségizett, majd felvették a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára, ahol 1967-ben szerzett jogi diplomát ("summa cum laude" minősítéssel). Emellett aranygyűrűs doktorrá avatták, mivel tanulmányai során végig kitűnő eredményeket ért el.

Ezt követően Budapesten, majd Szegeden volt ügyvédjelölt. 1968-ban a City of London College-ban nemzetközi kereskedelmi jogot tanult. 1969-ben pedig ügyvédi-jogtanácsosi vizsgát tett kitűnő minősítéssel. 1970-ben a hágai Nemzetközi Jogi Akadémián tanult nemzetközi kereskedelmi jogot. 1968-ban a Masped-Mafracht jogtanácsosa lett, majd 1979 és 1984 között kereskedelmi titkár volt Magyarország brüsszeli kereskedelmi kirendeltségen.

1985-ben a Kereskedelmi Minisztérium osztályvezetőjévé nevezték ki. Itt 1989-ig dolgozott. 1989-ben privatizációs kormánybiztossá nevezték ki (ekkor lépett be a Magyar Szocialista Munkáspártba). A rendszerváltás után a Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Minisztériuma, majd 1991 és 1994 között a Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára volt. Emellett 1990-1991-ben az Állami Vagyonügynökség igazgatótanácsának alelnöke volt. 1994-ben ügyvédi irodát nyitott.

1998-ban Orbán Viktor kinevezte külügyminiszterévé. Minisztersége alatt előrehaladtak az európai uniós tárgyalások és az ország belépett a NATO-ba. 1996-ban alapítója a Magyar Polgári Együttműködés Egyesületnek, 2002-ben elnökévé választották. Tisztségét 2008-ig töltötte be. 2003-ban a Fidesz átalakulása során belépett a pártba, a Szabad Európa szakcsoport vezetője lett. 2004-től a Fidesz Szabad Európa Központjának elnöke volt. 2009-ben megszüntette ügyvédi tevékenységét. 2010-ben újra külügyminiszterré nevezték ki.

Többen támadták amiatt, hogy a rendszerváltást előtt "Marosvásárhelyi" néven jelentéseket írt. A távirati irodának 2007. április 26-án nyilatkozó Kende Péter újságíró azt mondta: "az én bizonyítékaim szerint a Marosvásárhelyi fedőnevű informátor nem lehet más, mint Martonyi János". Közölte azt is: a fellelt jelentések alapján négy bizonyítéka van arra, hogy Martonyi János - fedőnéven - jelentéseket írt külföldi útjairól.

Martonyi János akkor, ugyancsak az MTI-nek nyilatkozva határozottan cáfolta Kende Péter állításait. "Nem voltam hálózati személy, nem végeztem hálózati tevékenységet, nem működtem együtt az állambiztonsági szervekkel, nem voltam informátor. Ezzel szemben 25 éven keresztül ellenséges személyként tartottak nyilván (...) Amiről ez a támadás szól, feltehetően azok a beszámolók, amelyeket a hatvanas évek második felében a tanulmányutamról írtam, az akkor hatályos rendelkezések szerint" - hangsúlyozta.

Kiemelte: soha nem írt olyat ezekben a beszámolókban, ami bárkire nézve hátrányos lehetett volna.

"Mélyen tisztelt elnök úr"

Orbán Viktor tegnap a parlamentben elmondott napirend előtti beszédében még ""mélyen tisztelt köztársasági elnök úr" megszólítással kezdte beszédét. A juttatásokat tekintve nem is lesz szűkmarkú az állam Schmitt Pállal, miután egy törvénymódosítás miatt a mindenkori elnöknek nem kell kitöltenie a mandátumát ahhoz, hogy jogosult legyen az államfőknek járó juttatásokra.

Az alaptörvénnyel egyidőben hatályba lépett sarkalatos elnöki jogszabály ugyanis eltüntette a korábbi feltételeket. Így a plágiumbotrányba keveredett Schmitt Pálnak nem "kell" a nyarat megvárnia lemondásával, ha korábban megy, akkor sem "üres marokkal" távozik. Ennek megfelelően akár már ma is lemondhat Schmitt Pál, a hatályos törvények szerint ugyanis élete végéig pénzbeli juttatás, lakás, autó, sofőr és titkárság illeti meg.

Kivéve, ha köztársasági elnöki posztjáról eltávolítják, de miután ez csak a Fidesz-KDNP szavazatival lenne lehetséges, nincs rá sok esély.

nepszava.hu
@orica:

„ rossz pillanatra képzeld el,
hogy te vagy Nyakó.”

Én elképzeltem. De csak az jutott eszembe, hogy fölmegyek a 20 emeletes tetejére és a mélybe vetem magam.

Velem van a baj?
@prof...de nem dr felebarát:
Úgy látszik, a fidesznyik féle narancskomcsiknak egy közt.elnökkel kapcsolatban alapkövetelménynek kell lennie a zsarolható múlt és a masszív komcsi háttér!
Fene a gusztusukat. Végül is, az ő múltjukkal ez azonban teljesen érthető! :))
Hasonszőrűek...
@prof...de nem dr felebarát: néhány óra, és mennyire más infó ;)

Plágiumügy: Orbán nem szívesen engedi el Schmitt kezét
2012. február 14., kedd, 10:00 • Utolsó frissítés: 10 órája
Szerző: M. László Ferenc
@prof...de nem dr felebarát:

Ha ez igaz, akkor ne bassza már meg az a rongybatekert faszú büdös kurvaisten!

Ennek az országnak csak kommunista besúgó geci államfője lehet???
@prof...de nem dr felebarát: "akár már ma is lemondhat Schmitt Pál, a hatályos törvények szerint ugyanis élete végéig pénzbeli juttatás, lakás, autó, sofőr és titkárság illeti meg"

És szarja le a ló az olyan embert, aki megszégyenülten feláll egy közt. elnöki székből, majd élete végéig úgy viselkedik, mintha dicső valaki lett volna. Szarja le a tehén is, kurvaistenit.
Hé, Pali bácsi, figyelsz? Ha csak egy pici, egy icipici gerinc van még benned, ha van még ott egy hajszálnyi tisztesség, akkor leköszönsz, és NYILVÁNOSAN, VISSZAVONHATATLANUL LEMONDASZ MINDEN JUTTATÁSRÓL, érted? Legalább az utolsó pillanatban mutass valamit abból a méltóságból, amit egy köztársasági elnöktől az ország népe elvárna...
@Interlock:

Gerinc...?

Erről Hrabal egykori mondása jut eszembe:
Szarból nem lehet ostort fonni.
@Dr. csaknézek...:

Az ötlet is csodás! Megnyomom és nem kell szégyellnem magam semmiért, mert amit nem látok az nincs :-))))
@Dr. néma bárány:
Szerinted?
Majd valami gerinces és nem ezerszeresen lejáratott és elkötelezett pártgecit fognak kinevezni???
MEGŐRÜLTÉL!???
Annyira nem hülyék!
@prof...de nem dr felebarát: ez még csak az ígérgetésekről szól, már pedig soha nem voltak olyan szegények, hogy ígérni ne tudtak volna - végrehajtást is csekkolni fogják
@a szív fészkei:

"Nem jobb, ha minőségibb nyelv sertepertél körülöttem-bennem? az ilyen színvonal alattiság engem is lehúz "

Egyet ne felejts el. Ezeknek a sertepertéknek két típusa van. Az egyik a székemre pályázik teljes energiájával (ártalmas), a másik csak retteg, nehogy kiderüljön tőmondatos volta, de lehetőleg nélkülözhetetlennek tűnjék és szeressék (ártalmatlannak látszik, de csak látszik:)).

Az első féken tartása,legyőzése hihetetlen energiát von el a vezetőtől, tök fölöslegesen. Így aztán a második alázatos csodálatából nyer energiát.
Ez egy ördögi kör:)) Közben, nem vagy alig marad ideje szakmára, színvonalra. A színvonalas szakmáról nem is szólok.

Nem tudom, hogy Straub F. miért vállalta el, de biztos hogy nem voltak első titkári álmai, ahogy Kádár sem pályázott tudományos babérokra.
( Még nem tudta,hogy ez milyen egyszerű:)))
Ellenben kiválóan ismerte és kezelte a szövevényes érdekhálót.

És igen. Az ilyen környezet lehúz. Azt gondolom ,ebbe bukott bele mindegyik párt.Az ilyen működés magában hordozza a bukást. Csak idő kérdése.

Egyszer hallgattam egy érdekes előadást. A Vatikánban minden előterjesztés névtelen, és harmadoldalnyi. Második rubrika a mellette, a harmadik az ellene szóló ÉRVEKÉ volt. Ezt mindenki nyugodt szívvel meg(szét)csócsálta, ugyancsak névtelenül.Így kezdődött egy döntés-előkészítés. Nem tudom, hogy ma is így van-e:)

Bocs, hogy hosszú voltam.
Már csak ez hiányzott nekünk wazze:)

Angelina Jolie szerint olyanok vagyunk, mint egy jól szervezett cigány család - Ezt mondta Angelina Jolie az egyik német lapnak, amikor magyarországi forgatási napjairól mesélt.
@Dr. néma bárány:

"De csak az jutott eszembe,"

Már rossz. Te azok közé tartozol, akiknél a két fül között van valami amibe beleakadhat egy gondolat és nemcsak áthúz a téren nyom nélkül.
Valld be, el se tudod képzelni:)))
@vörös meteor:

Jolie is összeesküvő, ez nyilvánvaló.
Biztosan valami bedes libsi mondta neki ezt a MAGYAROKRA oly dehonesztáló hasonlatot.
(Tuggyátok, a MAGYAR szót Nagy Betűkkel Kell Írni! Másként nem hiteles...)
mit gondoltok a malévról, meg amit belinkeltem?
fűegér dobsd át magad ejtőernyővel az ellenség mögé...frakcióznak mandineres cikk alatt :D megy az essen szét az eu és a orbán a sirály
@Dr. csaknézek...: ne mondjátok, hogy teljesen kihalhat egy emberből a lelkiismeret... Tököm kivan a sok rohadt képmutató szentfazék faszkalappal.
Tizenakárhány millió magyar ember kollektív pofánbaszása lesz, ha egy bizonyítottan tolvaj bukott elnököt élete végéig finanszírozunk. Hülye, barom, igavonó magyar szolganép.
Én tuti nem vállaltam volna fel, hogy visszavigyem a gépet. Amit ma összhehordtak az egészről, az már undorító. Biztosan meg lehetett volna menteni, ha akarják. De osztották az ingyen jegyeket a WestEndben. Itt marakodnak a keselyű-air részeiről a konc felett. Gondolom, hogy a dolgozók nagy része talál magának munkát.A Nokiánál is kb. ennyi ember maradt munka nélkül, csak az nem nemzeti vállalat volt. Sokkal érzékenyebben érintheti őket a leépítésük. Nokia annyira nem nemzeti, hogy az ő és a kapcsolódó cégei (Komáromi ipari park)voltak olyan becsületesek, hogy képesek voltak kiírni a munkaerő felvételen, hogy csak szlovákokat alkalmazunk. Gondolom, a maradók között is túlnyomóan szlovák állampolgárok lesznek.
Meg amit fentebb írtam
@orica: Kösz, nagyon érdekes volt. Azért Darwin működik - hisz hogy kiválasztódnak a rétvári-szijjártó-selmeczi félék mindig, mindenhol, bármely korban is akár. Akik valóban igen lojálisak, mert nagyon megéri nekik, de korlátaik miatt nem törhetnek a stallumaidra, viszont mindenre felhasználhatók...

Csakhogy ez tényleg egy diktátornak való recept, nem egy minőségi pártnak. Hát én soha nem akartam ilyesféle karriert, tényleg nézek hülyén a partvonalon nagyon túlról.
@vörös meteor: Jóóól szervezett? Hogy érti? És honnan ismeri ilyet IRL?
Állítólag nagyon szeretnek itt lenni. Ez most dicséret volt?
@Dr. csaknézek...: Hát van aki ezért az "aranyszexért" súlyosakat fizet. Mit lehet tudni Orvbánimádó indulatait miben piheni ki?? Esetleg ez a legnagyobb vágya, hogy valaki megtegye vele.
@orica:

Nem, én ezt tényleg nem értem. Már nem az okfejtésedet, mert azt igen, hanem a lényeget: ha egy pártarc 20 év alatti erodálása a párt létezését veszélyezteti, akkor frászért nem lehet az obsitot kiutalni? Meddig érdemes a feltámadásban hinni egy olyan vereség után, mint a 2010-es, és az azóta eltelt lassan két év tapasztalatai után?
@Fabius:

Pedig az MSZP-s Pásztörperc is hasonlóan magyarázott: tudják, hogy velük tuti 2014-ben a bukta, de egyszerűen képtelenek a havi 2 milláról lemondani... Egy olyan pofátlan alak, mint Nyakó, majd baszik elmenni a versenyszférába kidolgozni a belét.
Van valami furcsa abban, hogy az utóbbi években bármikor próbáltam az iskolai síszünetet családi körben félrevonulva eltölteni, azonnal előkerült Budai Gyula a hajmeresztő kijelentéseivel és műbotrányaival. Éppen így történt tavaly, amikor a Magyar Nemzet cikkeivel megtámogatva vérben forgó szemekkel tett bejelentéseket Sukoró ügyben, amelyeket aztán szép sorjában sajtóhelyreigazítás, majd a vádaskodások nevetségessé válása és teljes megsemmisülése követett. Idővel ez a forgatókönyv várható a Malév ügyében tett bejelentésekkel kapcsolatban, már csak azért is, mert bármit, amit Budai Gyula akár ma, akár korábban elmondott, már rég megcáfoltam a oszko.hvg.hu/ alatt található blogomon. Hasonlóan a Magyar Nemzet írásaiban foglalt állításokhoz, melyekre, illetve az újság következetességére és minőségére is jellemző, hogy azok alátámasztására nem talált mást, mint az eddig minden fél által vitatott szerepű Borisz Abramovicsot és Leonov Pétert.
Egyszóval a korábbi kormányok éppen a Malév túlélését biztosították, a csődbemenetelét pedig semmilyen módon nem kódolták be előre, bár Budai Gyula ilyetén állítása talán éppen a Fidesz kormányra lenne a leginkább dehonesztáló, hiszen azt jelentené, hogy két év alatt az aktuális kétharmados többségnek csupán arra tellett volna, hogy sok tízmilliárdot belepumpáljon a társaságba, majd tétlenül és kényszeredetten végignézze a bedőlését. De miközben a Bajnai kormány hagyatéka nem a kódolt csőd, hanem a megtervezett átalakítás és megmentés volt, amelyet a Fidesz elmulasztott végrehajtani, úgy tűnik mégis csak akadhat furcsaság a végül bekövetkezett csőd körül, melyet viszont az atlatszo.hu igyekezett feltárni.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: nem azon kellene elgondolkodni hogy egy nyugati ember miért dönt úgy? azaz valójában miért alkalmasabb egy szlovák mint a magyar munkaerő... mert itt tartunk sajnos...

gyalázhatod a gonosz multit de így sosem fogod megoldani a valódi problémát
@prof...de nem dr felebarát: Tegyél már macsekkörmöt, mert jó darabig azt hittem, hogy a te személyes síelésedet vágja állandóan ketté Budai Gyufa. :-DD
Mondok magamban, ki ez a jótétlélek, olyan kedves, normálisnak tűnik így a blogon át, vajh mi az ok, hogy ennyire nem akarja Gyuszómuszó az ő hüttemennyországát?

Aztán rájöttem - csak nem tartott kevés ideig. :-))
Hoffmann Rózsát tartsa karban valaki hosszasan, hátha attól - Bálint nap van még háromnegyedórán át!! - kicsit észhez térne és nemet mondana a pengeszájával az ő Viktorának.

De ez is hírcsárdásnak illik inkább: ennek a nőnek az alattvalóság s az ebből fakadó másokon kiélt hatalom a sekély kéj.

Remélem, holnap sokan lesznek a fiatalok és nagy hepaj lesz!
@a szív fészkei:

"Aztán rájöttem - csak nem tartott kevés ideig. :-))"

Mit nem értesz?
Prof de nem dr felebarát = Oszkó Péter! :o))
@Dr. csaknézek...: Jajj, akkor nem is merem tegezni többet. :-) Vegyetek magyar havat! Ön is Oszkó úr vegye-vigye és akkor síelhet otthon, Budai meg felköti magát bánatában, hogy nem sikerált megpuncsolni a síelését!

Nem köll labancz hüttékbe hordani a jó magyar pénzt, helyi kocsma is megteszi. Már két magyar vállalkozó meg is van így támogatva!
@a szív fészkei: utólag láttam,és akkor már nem lehet editálni...mea culpa
Hagyjuk Mattolcsay hazátlannak a bécsi Peek&Cloppenbrgban elkövetett folytatólagos hazaárulást!!!
Na lődözhet a Tömjén: index.hu/bulvar/2012/02/14/toportyanfereg-invazio_veszprem_megyeben/

De miért is szaporodott el? (már nem a tömjén, még csak az kéne!!)[..]"Magyarországon az élőhelyi adottságok megfelelőek az aranysakálnak, mivel tápláléka a fácán, fogoly, nyúl, rágcsálók, élőhelye a nádasok, a bokros, elhanyagolt, műveletlen mezőgazdasági területek, mint például a felhagyott szőlők, legelők, szántók.
A nagyüzemi gazdálkodás megszűnésével az 1990-es éveket követően sok terület parlagon maradt, amik megfelelő élőhelyévé váltak a toportyánnak azért is, mert természetes ellensége nincsen,"

Az a szent vérünkkel öntözött, jau magyari, Orvicsek által mindenképp megvédett éde sanyaföld le van szarva,mint Bástya et. és nincs művelve???? Hát az izraeliek 400 repülővel/nap föld alatti hangárból indítva még mindig nem bírták ellopni? De idecsempészték direkte a toportyánt?
@a szív fészkei:

Breaking!

Toportyán a portán!

Toportyán portyázás és potyázás sújtja országunkat képviselői álca alatt! :o)
A Mandin Rita Kamélia szerint eredeti figura vagyok! Ugye, hogy megéri pedálozni! :D
odaát még megy az euroszkepticizmus, hogy mennyire rossz nekünk...
www.blikk.hu/blikk_aktualis/szavazz-havi-47-ezerbol-csak-ehenhalni-lehet-2080491

Ez a Zsiga Marcell ha lehet, egy leheletnyit még undorítóbb, mint a Zuschlag. azért ez már nem semmi!
hvg.hu/Tudomany.ujtech/20120214_sotet_anyag_tudos#rss

Na ennek a tizedét sem fogom, de hogy itthon hol a sötét anyag, az tökéletesen látható!

Nincs üres hely, mindent kitölt a setetség, hát ja - nálunknál jobban ezt nem is lehet illusztrálni, jöhet ide az egész Japán Tudományos Akadémia!
Tisztelettel köszöntöm az eddig előttem szólókat!
Kb. 4 perce regisztráltam.
Nagyon szeretnék valami okosat mondani.
Írjatok!
@nagy ilona: estét...mi irjunk, de te szeretnél okosat szólni...nem kell okosat...csak ami jön...
"Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészt"
Jól képzett kapitány elkerüli a háborgó tengert.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Pedig várunk ám a versenyszférában hasonló politikusokat sok sok szeretettel. Levitézlett ogy képviselők, bizottsági tagok és tanácsadók részéra kidolgoztunk egy speciális kasztingot néhányan :-D
@nagy ilona:

Üdv köztünk!

Tényleg nem kell nagy okosságokat mondani. A véleményed pont megteszi, legyen bármilyen :-)
Szia prof...
Azóta már írtam 1x
Ha írnám, ami jön...
Boldog vagyok, hogy a csodálatos Országgyűlésünk elfogadta a csodálatra és elismerésre méltó Alaptörvényünket.
Boldog vagyok attól, hogy az 1990.évtől kialakított alkotmányos kultúránkat semmivé sikerült tenni. (semmivé!!)
Igyekszem a konkrétumokat összegyűjteni.
@nagy ilona: :-) Volt a rádióval szemben a Bródy Sándor utcában egy zöldséges (lehet hogy bolgárkertész is volt. Slicc óta tudjuk, a bolgár szál mily fontos!) De ez még az ő tudományos karrierje előtti sztori). Minden áruját saját versével kínálta - nem egy Arany-színvonalon, de rendületlenül. Talán Latinovits vagy valaki hasonló kvalitás megkérdezte tőle - mindenki szerette és vásároltak sokan nála ki-bemenet a rádióba - hogy keletkeznek ezek a remekei? "Semmi különös: írok vers, ahogy jön!" - felelte.
@nagy ilona: vannak kapitányok akiket a billegés és a sós vízben ázás és az alámerülés jobban izgat, mint bárhová navigálni a naszádot vagy ladikot vagy vasalódeszkát...ugye kapitánya válogatja, kinek mi jutott...a magyar nemzeti horgonyosnak a vasalódeszka a söprűnyéllel amire a bugyiját rakja hadd lengjen és szellőzzön ha már mosni nem szokta és az egésznek kibaszott lábszaga van
@nagy ilona: Sőt olyan kapitány is létezik - talán a mesében vagy boldogabb országokban? - aki nem háborogtatja a tengert direkte a kis fakanalával maga körül állandó szarkavarással.
@Rodeo36: A bugyingójának (by Cicciolina) lábszaga van? :-DDDDDD Talán más. Erről a vonalkód egyetemi nagydoktora Prof. Fábry Sándor tudna órákat regélni.
@a szív fészkei: te még beveszed ezeket a maszlagokat?

"Közismert tény, hogy rengeteg "láthatatlan", úgynevezett sötét anyag van a világegyetemben. Míg a "közönséges" anyag részaránya mindössze 4,5 százalék, a sötét anyagé eléri a 22 százalékot. Mostanáig viszont senki sem tudott választ adni arra, hogy hol is lehet univerzumunkban a sötét anyag - olvasható a PhysOrg tudományos hírportálon.

A Tokiói Egyetem matematikai és fizikai intézetének kutatói, a Nagojai Egyetem tudósaival együttműködve komputeres szimuláció, valamint az úgynevezett gravitációs lencsézés módszerével nyert adatokat alkalmazták arra, hogy kiderítsék, hol is rejtőzik a sötét anyag."

a sötét anyag a fénylő anyag árnyékában van azért sötét meg azért is, mert akik kitalálták ezt a baromságot olyan sötétek, hogy a Tejút összes fényei nem elegendőek a megvilágosodásukra

továbbra is igaz a komputer szimulációkra az amit korai időszakában mondtunk:

GEE IN GEE OUT

azaz újmagyarul Mézga Aladár szerint: szar be szar ki

ha azt táplálja be, hogy a griffmadár jöjjön ki akkor nyugodj bele ki fog repülni a griffmadár

ez ugyanaz mint a CERN ott is bedugják és addig manipulálják amíg olyan szikrákat ad amitől semmise láccik tehát azt lehet róla aszondani amit akarnak és persze mongyák mert különben a hzavi átlag nóvum nélkül nem lenne pénz amiből megélnének csodákat várnak tőlük meg isten faszát hogy elsúljön és ez még nem sikerült de van HIGGSZBASSZAMEG vagy valami hasonló bossom hát ez olyan mint a narancsországban a turulok és griffek a csabakirályfi lován csontvázakkal semmi különbség csak a narancsosnak lábszaga is van
@Rodeo36:
Hát, ez van!
Mi már csak ilyenek vagyunk.
Reménytelenek. Semmirevalók.
De én azért még szeretem Magát.
@Rodeo36: Na életem, ezért nem szabad kritizálni a Viktort!!! www.borsonline.hu/news.php?veszekedes-kasztralja-a-ferfit&op&hid=53271

Lelkedre vennéd?? Mivel ő a zország vőlegénye, hát csak szépen csendben befeküdni ajánlott elé, mert különben kasztrált lesz. Tessék, íme a tudomány a legfelső regiszterekben poszt-Bálint napon: szóval Orvbánt csak szeretni szabad, naaaa... Ettől ez egy szabad ország.
@a szív fészkei: ja 4.5% + 22% = 26,5% és a vi9lágegytemk többi része az mi?ott van a Belfegor meg a fideszesek lelke? vagy esetleg ez is az új matematika 22% = 100% ha ügyeskedünk mint a matolcsynéférje a nemzeti költségvetéssel ami sérthetetlen
@Rodeo36: Drága beveszem, mert a sötét anyag itt hőzöng nekem már x éve. Van és kész, lehet hogy Japánban csak szimulálni kénytelenek a nyomorultak, de nekünk VAN... Te se beszélsz másról, csak róla/uk.
@a szív fészkei: vagy meg lehet baszni nekem van egy jó nagy lovam de szamár is megteszi csak úgy Valentin-nek neki bele telibe és szerelemből izzó buzi szerelemből vazelin nélkül most elolvasom a sötét anyagot sem fejeztem még be hahahahaha olyan sötét gyertya meg elemlámpa kell hozzá
@Rodeo36: Belelendültél...

Na a másik hiszti, hogy Angelina Jolie lecigányozta Magyarországot. Pedig magukra mondta, ahogy egy kommentelő idézi a Blikkből:
"Ha nem lennének újságírók, akkor isten biztosan megteremtette volna őket, mint a hülyeség mintaképét.
Idézet a Blikkből a Magyarországi forgatásról szóló interjúból:
"Végig ott volt az egész családom, számomra ők a legfontosabbak – mondta Jolie, aki tavaly ősszel dolgozott hazánk fővárosában. – Reggel Brad vitte iskolába a gyerekeket, majd átjött a forgatás helyszínére, ahol werkfotósként ténykedett. Aztán dél körül elment értük, utána együtt ebédeltünk, majd amíg én dolgoztam, játszott velük – vázolta az Oscar-díjas filmsztár, és hozzáfűzte. – Egy jól szervezett cigány család vagyunk."
Nos így ugye egy kicsit más a leányzó fekvése."

De legalább lehet tombolázni megint nagy népi horgadásban versenyezve.
@prof...de nem dr felebarát: Nem akarják importálni Harrachot? Merkelnek nincs gyerek, ugye?
@a szív fészkei: elolvastam, a psychológussal egyetértve én ezt sokkal naturálisabban csinálom: úgy pofán baszom a picsát, hogy tuggya miért hisztérikus és miért nincs kielégítve és kibaszom a lakásomból amúgy bugyiban...azután ügyvédeink megtárgyalják (ha közben sikerül eladnom a házat és nem venni semmit a pénzt meg eltenni jobb napokra akkor lesz csak hisztérika a domina egyébként az ilyen seggfejek megérdemlik ha hagyják egyenjogúság van vagy semmi...nekem minimum annyi jogom van mint a őnaccságának még ha két méter magas kékharisnyát hord is az egyébként is röhejes...mert csak azt leplezi vele, hogy másképp nem kapna ...szóval aztatatatatat
@a szív fészkei: tudod a kutya is megy szuka (bitch angolúl a rosszfajta kurva útszéli jelzője és még sok minden) után amíg egy másik szuka fel nem tűnik... a kutyahorda rohangál és a többit elintézi Mother Nature...a férfilélek cizelláltságai
@a szív fészkei: megérdemlik a harrachok és orvbánok hahahahaha meg a bence a kedvenc narancsos buzink a gittegyletből szebb mint a szijjszaggató petya
@a szív fészkei: é naztatat nem mon'tam...hahahaha camember? pisztráng? fábryeltárs...há ta zannya...
@a szív fészkei: drágám, szerintem a törpének már régen nem áll fel és teljesen elcsökevényesedett olyan "csupaideg" pisilni is csak ülve tud mert nem találja...nem tűnt föl az a férfias hősi hangja amint rikácsol mint kappan? ez a típus az amelyik hőzöngéssel helyettesíti azt, hogy nem megy neki...gyereket csinálni...hát ...ki tuggya kiéi? ugye dajcsisbedolgozott
@Rodeo36:

"vagy esetleg ez is az új matematika 22% = 100%"

Az Univerzum legtöbb helyén annyi.
Kivéve Magyarországot, ahol 2/3.
Vili? :o)
@nagy ilona:

""Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészt"
Jól képzett kapitány elkerüli a háborgó tengert. "

ez nagyon okos mondás... teljesen jo. dakota? ;)
@Rodeo36:

"csak a narancsosnak lábszaga is van"

Höhö, ez jó.

A gyümölcsnemesítés(?) új csodája: a lábszagú narancs! :o))
@nagy ilona:

""Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészt"
Jól képzett kapitány elkerüli a háborgó tengert."

:o)
mekkora vicc... gazdag ország vagyunk... csak felmértük... nem érdekes az eredmény...
kicsit hasonlít a soha el nem induló 4es metróra...
ezt még Románia sem tette meg... ijjen ország nincs még egy...
pedig rohatt nagy bürokráciánk van... semmirekellő lusta dologtalan zombik...

index.hu/belfold/2012/02/15/negy_honapja_porosodik_40_millio_kerdoiv/
@dr. Bubó:

Nem kell sietniük.
Van már egy annál sokkal pontosabb nyilvántartásuk egy bizonyos Kubatov nevű úrnál... :o)
és hogy állunk a tisztességes gerinces alkalmas dr. Mar tóni val?

kinevezték má? jött sms bulgáriából?

a bizottság? a rektorok bizottsága? kiderítette már hogy a dr. sittpálesz palizált e azzal hogy beadott egy idegen dolgozatot?

a vizsgáló bizottság rekotorainak mottója:
"csak úgy rektor úr ő, ahogyan én doktor..."
@vörös meteor: igen igen...

van benne valami, de a szervezettet kikérem magamnak...

ok most sok a cigány és azok vannak hatalmon... de szervezettnek nevezni őket... hm

nem tudom... szerintem egy nem működő állam az nem lehet szervezett...

most kellene elgondolkodni a magyaroknak hogy elzavarják a dakotákat

...legjobb dakota a halott dakota...

...fődakota akkor nem hazudik ha már ló legel a sírján
@Dr. csaknézek...: pedig soros pénzből még vezető"vak"is lehetett volna!Így a magyroknak jutott a "sorvezető"!
@dr. Bubó:

El kell hajtani őket 2014-ben mint mackó a bocsát:)
@vörös meteor: Itt van az a komment a cikk alatt, ami ezt cáfolja. És emlékszem is, kedvenc forrásom ;-) a Blikk tényleg közölt vele egy riportot és abban mondta MAGUKRÓL!!!

De hát kell érzékenykedni,akár hamisítás árán is, mert anélkül ez a"magyart mindig mindenki üldözi!!"-feeling nem tartható sokáig.Most meg milyen jól jön a kis nyugatszkeptikus harcunkhoz!
@dr. Bubó: Na azért ez így korrekt: [..]"Meg nem erősített információink szerint csereüzletről van szó: a Budapesten felépítendő román templom fejében Bukarest szintén ingyen és szintén templomépítés céljából bocsát a rendelkezésünkre egy földterületet a román fővárosban." Teljesen rendben van.

Ezen huzakodnál vagy mi?
@dr. Bubó: Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. Tudom, hogy nélkülük nem megy. A szlovák munkaerőt azért alkalmazzák, mert olcsóbb. Szivük joga, hogy a lehető leggazdaságosabban dolgoztassanak. A magyar melós lehet, hogy egy kicsit drágább, de ebben az esetben több hasznunk lett volna belőle.
Másfél évvel ezelőtt egy nagy nemzetközi cég vitte ki Pozsonyba szinte a teljes ügyfélszolgálatát, idehaza csak egy kb 20 fős csoportot hagyott, aki viszi a legszükségesebb ügyeket. Ingyen telefonálhatsz, akcentussal, de magyarul kommunikálnak, NEM ügyfeles "szinten". Nagyon hiányzik a megszokott magyar csoport, mert tudtad, hogy milyen problémával név szerint kit keress, és tudtad, hogy segíteni fog. Ezzel szemben kapsz egy bemutatkozás nélküli menyecskét, aki össze-vissza kapcsolgat, nem hív vissza, stb. Ráadásul nézd a naptárat, mert ha ünnep van náluk, akkor nem is érhetők el. Spórolás átka, mennek az ügyfeleik más szolgáltatóhoz.
Másik példa, a munkahelyem foglalkoztat ukránokat vállalkozón keresztül. Olcsók, 20-an laknak egy 3 szobás lakásban, nem vonatkozik rájuk a Munka Törvénykönyve, ezek a jó emberek, mert lehet őket 12 óráztatni, magyarokat meg nem vesznek fel, pedig mifelénk is nagy a munkanélküliség.
süti beállítások módosítása