Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.12. 05:24 Fabius

A farok csóválja bécsi nagykövetünket

Címkék: fidesz diplomácia médiatörvény

Új nyelvtörőt - akarom mondani családnevet - vagyunk kénytelenek megtanulni mostanában, mivel a Szalay-Bobrovniczky klán hőstetteitől hangos a sajtó. Szalay-Bobrovniczky Kristóf alig melegedett meg a Girosztalanított Századvégnél, máris Rogán Antal és Habony Árpád társaságában igyekezett homokot eladni az araboknak Abu-Dzabiban. A Vince keresztnevű eminens ettől is bátrabb és haladóbb volt, ő Ausztriába delegált nagykövetként igyekezett megszolgálni a belé fektetett bizalmat, és igazolni a világnak, mi a bánatos paripapéniszért kell még mindig a magyarok médiatörvényével foglalkozni.

Mert számunkra, illetve a kormányunk és a diplomáciánk számára továbbra nem világos, hogy vannak újságíró szervezetek a világon, akik őrzik civil mivoltukat, és pont azt tüntetnek ki az általuk alapított díjakkal, akiket nekik éppen jól esik. Tudom, hogy a bayerzsoltok és bencsikandrások békemenetes belterjességében a "független újságíró" oximoron, de néha azt hiszem van aki legalább a Lajtán túl elfoglalt állomáshelyéről túl lát a rendszerjanicsárok tömegén. De tévedtem, belátom.

A Riporterek Határok Nélkül szervezet tavaly Vásárhelyi Máriának és Rényi Pál Dánielnek ítélte a nemzetközi sajtószabadság díjat. Ezzel Szalay-Bobrovniczky Vincének agyába kergették a vért, mert mi az, hogy csak így, ukmukkfukk díjaznak itt összevissza? Ráadásul kiket, ugye? A buzgó jómunkásember feltűrte ingujját és azonnal munkához látott: írt egy meleghangú levelet a szervezet elnökének, Albert Rohannak, hogy aszongya miezmiez kispofám, díjazgatunk, díjazgatunk? Arra meg nem figyelünk, hogy kicsoda-micsoda ez a Vásárhelyi meg a Rényi? Vásárhelyi egy indexesekkel perben haragban álló gyurcsányista, Rényi meg cikket írt a Magyarok Nagyasszonyáról - nem Szűz Máriáról, frászt - Szalai Annamáriáról.
Eddig se volt cizellált, de innentől aztán túlhabzott, mint Ideál86' mosópor a szovjet félautomata Evrikából, fékezhetetlenül. Annyira belelovalta magát, hogy a végkövetkeztetésben eljutott egészen a megtévesztés puccsig. Igen, csak ez lehet az oka hogy az Albert Rohan elnökölte szervezet erre az aljasságra, erre a globális médiatámadásra képes lehetett. Azt nem volt pofája odaírni, hogy jobban jártok, ha visszacsináljátok az egészet, és párthű ember kapja a díjat, de azért azt megemlítette, hogy jó lenne kicsit nagyobb körültekintés, mert még ki találnak szőrösödni a magyar-osztrák kapcsolatok, mint a hűtő sarkában három hete didergő parizer. Ami nem azért zöld, mert mentolos.

Ekkora lojalitás láttán szerintem SkiccPali felzokogott az irigységtől. Szalay-Bobrovniczky jobban jár, ha eldugja a levelet, mert Paja képes és elpalizálja emlékbe, későbbi hasznosítás céljából.

Az, hogy Vásárhelyi Máriáról és a Szily-Bede kettős elleni peréről mit gondolok, teljesen mindegy. (röhejesnek tartottam, leírtam) De vajon mi köze van a magyar diplomáciának ahhoz, hogy milyen véleményt alkot egy független civil szervezet Vásárhelyiről? Mi közük van az általuk odaítélt díjhoz a semmin kívül? Miért működnek azonnal a kádárista reflexek, ha az agyonszabályozhatatlan - ráadásul külföldi - sajtó láthatóan tesz a kormány ízlésére? Miért ülnek ilyen futóbolondok nagyköveti székben, és miért járatnak le minket a hülyeségükkel? Miért kell nekünk erővel is igazolni, egyáltalán nem alaptalanok a médiatörvényünk körül uralkodó viszonyokkal kapcsolatos félelmek? Hiszen abba is belepofáznánk amihez végképp semmi közünk nincs.

Nehéz kérdések ezek annak fényében, hogy a valószínű forgatókönyv alapján Szalay-Bobrovniczky Vincéből nem hazahívott és a közéletből elzavart ex nagykövet lesz, hanem szépreményű álamfő aspiráns, amúgy SkiccPali módra. CNN puccs, mi? Szimplán csak ennyi eszetek van aranyapáim.
Link
 

342 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr644095715

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szőcs Géza államtitkár euró tízezreket remél civilként például a költségvetésből 2012.02.13. 09:26:23

Szőcs Géza a NEFMI kultúráért felelős államtitkára. Szőcs Géza december óta a Magyar PEN Club új elnöke. Szőcs Géza a napokban az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben beszél a Janus Pannonius-díjról, aminek megalapítására a PEN Club javaslatot te...

Trackback: Kezdődik a kiigazítás ülésszaka 2012.02.13. 00:12:19

 Kiigazítással kezdi munkáját hétfőn a faszfej parlament tavaszi ülésszaka, már hétfőn tárgyalják az utolsó téli ülésnapon fikázott egyházügyi törvény módosítását. Államosítják a dohánykereskedelmet és tárgyalni pisálik a lex Brad Pittet is. ...

Trackback: A Kedves Vezető megpuccsolta saját magát 2012.02.12. 18:50:50

A Kedves Vezetőből nyilván kettő van és folyamatosan megpuccsolgatják magukat. Más magyarázatot nem találok arra, hogy 24 órán, vagy akár pár percen belül is teljes meggyőződéssel ellentmondjon önmagának....

Trackback: Kik jártak jól az egykulcsos adóval? 2012.02.12. 18:49:59

Ebben az országban nem csak az alacsony jövedelműek, de a bruttó 220.000 Ft alatt keresők és gyerekeik is annyit érnek az államnak. Hogyan változtak az egykulcsos adó bevezetése és az adójóváírás eltörlése után a GYED és a nettó jövedelmek? Pontosan úg...

Trackback: A közmunkásokat meglopja az állam 2012.02.12. 18:47:56

Miért nem fizet az ináncsi tésztagyár legalább minimálbért az alkalmazottjának? Miért nem fizet az encsi önkormányzat legalább minimálbért a postázóban dolgozó közmunkásának?  Mennyivel lopja meg a közmunkásokat az alkalmazójuk és a magyar állam?...

Trackback: Nokia-ügy: Milliárdokat veszíthet Magyarország, “kihalhat” Komárom 2012.02.12. 18:47:36

A Nokia komáromi gyárából 2300 embert küldenek el idén, és a költségvetés valamint a város is jelentős bevételkiesést könyvelhet majd el....

Trackback: Fidesz: I. felvonás, a párviadalok kora 2012.02.12. 12:42:20

Nagyon-nagy ez a Fidesz-KDNP frakció. Sejthető is volt ezzel kapcsolatban, hogy előbb-utóbb felszínre kerülnek bizonyos ellentétek....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Betelgeuse-2: gépelési hiba, a franc egye meg: Clemenceau.
@anyósnyelv: meglestem, több, mint 8 millióan laknak abban az egyik USA legnagyobb városában, úgy hogy elmész a jó piklibe ehhez a 35 ezer rendőr, majdnem kevés.... Bár ki tudja... nekem soknak is tűnhet, mert nem rontok öregekre,lopok pénztárcákat... meg egyátalán herótom van az erőszakosságtól!
@Dr. simonmondja.: @a szív fészkei:

Bede önmegvalósít Dél- Amerikában. Nulla% közélélet, 100% gyakorlati tapasztalat a bejárt helyekről, helyiekről, viszonyokról, kalandokról Bolíviától Antarktiszig. Fasza képekkel, szerintem jó szöveggel. Olvassátok, érdemes. Igazi életszagú Bede-kker.

panamericana.blog.hu/
@aritus:
Ha a komment miatt rúgták ki a Pázmányról, akkor az azt jelenti, hogy van fejlődés a jobboldalon.....
A helyzet az, hogy igaza van a vezérnek. Mint minden nagy elődjének is. Még rengeteg munka vár rá, mire mindenki megérti a rendszerét és meg is szereti. Addig sajnos az ilyen általatok leszólt úttörőkre ( ez mondjuk magáért beszél) van szüksége.
@Fabius: Képanyagnak :-) Hátha sírásra bírod az Orvicsek és egyéb családokat is (mint a merkelesen a Guardian - Az még a nemzeti nagylétükben is alázta a szereplőket). www.femina.hu/hirhatter/kepes_cikkek/osszefoglalo_hatodik_het_2012
@is:
de azért sikerült telibe találnod :)
@Fabius: Kösz, aranyos, majd belenézek. Szerintem is békén kéne hagyni minden állatot és nem kell szemetelni. És ezt így ingyen bérmentve, itt a fotelomból kikövetkeztettem. Nagyvalag pénzt megspórolva!

Szúnyogokért meg pláne nem irigylem,de az az hosszúorrú jószág az egyik képen nagyon édi. Kicsit olyan garasdezsős a nézése.
@Dr. simonmondja.: Ezt hogy érted? Kit árult el, kinek a vesztét okozta?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nagy sikere lehet - íme bizonyság isten és az Eu előtt, hogy a felesége megérdemelt főnénisége mennyire nem veszélyezteti az ő karrierjét se. Hát még ha egy férfival élhetne együtt!
@a szív fészkei: Honnan tudjam ?
Lehet, nogy pont azért a domináért fizették meg ilyen jól, hogy két éve lazul.
Csak fikázom, mert fikázni menő.
mely részben nem szerepel joda a hatbol?
@is: De ha nem csinálhattak karriert - ami hozza a pénzt - honnan volt Buda legdrágább lakásaira vételáruk? És még mindig ott élniük lehetőségük? Azt valamiből finanszírozni kell - Budán, pl. Pokornia - már mióta van pl. ingatlanadó. Meg minden drágább.

Szóval, hogy sértettek a be nem futásuk okán, azt értem, hogy orrolnak emiatt a komenistákra és Orvbán lett a védszentjük ebben (úristen!), azt igyekszem felfogni - de honnan a masszív jólétük még mindig?
@Dr. simonmondja.: Bocs, azt hittem,konkrét infóid vannak. A dominaság felvetése ekkora pénzt ért?

De fikázz bármit, ha megnyugtat. Felőlem aztán...
@a szív fészkei:

Dolmányos hangyász, tényleg cuki. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hubazz. Ütősebb, mint néhai nagyanyám házi eperpálinkája, pedig az se volt matyóhimzés.

"Üdvözölte-e Ön uniós biztosként, hogy a Magyar Parlament bűncselekménnyé nyilvánította a roma közösségben a szocialista kormány idején rettegést és félelmet kiváltó rasszista indíttatású egyenruhás felvonulásokat?"

Ja. A Vér és becsület megemlékezést is hogy szétzavarták mán a minap. Mer'hogy teli volt rasszista indíttatású egyenruhákkal. (De lehet, hogy tévedek)

"Hol, mikor mondta el Ön a tegnapihoz hasonló bírálatait, amikor Magyarországon a szocialisták és az Ön politikai családjához tartozó SZDSZ volt hatalmon, és öt cigány családot irtottak ki bűnözők különös kegyetlenséggel egy rasszista indíttatású sorozatgyilkosság során? "

Azt hittem egy darabig, hogy a faszi normális. Aztán a zipadon irt kotmányon meginogtam, most meg látom, hogy pont ugyanolyan idióta faszfej, mint a többi pártbéli főcimborája.
Odavoltam, megjöttem. Történt valami? Esetleg valaki megint felkérte az USA kormányt arra, hogy kit küldjenek ide nagykövetnek? Kemény ez a magyar nyomás a világtörténelemre...
@DarthVader: Lehet, hogy nem véletlenül nem lehet kommentelni :)
@a szív fészkei:

Mondjuk ez is le tudna a karmaival bontani egy bunkert, úgyhogy csak óvatosan!
@DarthVader:

És ne feledjük, amikor tolókocsis terhes kismamáknak lőtték ki a szemét.
@DarthVader: ""Hol, mikor mondta el Ön a tegnapihoz hasonló bírálatait, amikor Magyarországon a szocialisták és az Ön politikai családjához tartozó SZDSZ volt hatalmon, és öt cigány családot irtottak ki bűnözők különös kegyetlenséggel egy rasszista indíttatású sorozatgyilkosság során? "

Na erre mondják, hogy odaszarsz a küszöbre, aztán becsöngetsz papírért...
@a szív fészkei: Szerinted Orbánék mennyit kaszálnak a teljhatalommal ?
Gondolom, annyira fizetik meg azokat, akik kilövik az űrbe az akadályokat.
Ilyenkor egy jó genyó sajtó aranyat ér.
Miazhogy nem Ildikó kapta a "sajtószabadságért a világon legjobban küzdő hőse" díjat? ;)
@Dr. simonmondja.: itt nem egyszerű kaszálásról, hanem az ország anyagi javainak birtokba vételéről van szó. Egy sajátos Fidesz- osztály létrehozásáról, amiből bárki pillanatok alatt kieshet, ha nem fogad szót. A diktatúra a csapaton belül jóval keményebb, mint amit az átlagpolgár érez. Mi csak megszívjuk és dühöngünk. De a buliba nagyon nehéz bekerülni. Nem értik a rajongók, hogy ez az egész nem értük van.
@Kandabula: "Mi csak megszívjuk és dühöngünk. De a buliba nagyon nehéz bekerülni."

"A Korrupció az, amiből kihagynak"
Amíg így írsz, hogy: "bayerzsoltok és bencsikandrások"

és ezzel szemben "Vásárhelyi Máriáról és a Szily-Bede"

addig te is csak egy fizetett csaholó kutya vagy! Egy egyszerű bérfirkász! Objektivitás nélküli, mint az összes díjaitok, rendezvényeitek!

Adjátok a haveroknak, mint a Kossuth Díjat akartátok a köztörvényes, elítélt adócsaló sasjózsiknak!

Ezek vagytok, ezért szavaztunk úgy, ahogy szavaztunk! És még százszor is így szavaznánk, és így is fogunk! Mert ti méltatlanok vagytok rá!
@DarthVader: "Azt hittem egy darabig, hogy a faszi normális."
Attól lehetett, h nem szólalt meg.
@Behajtó70: "...ezért szavaztunk úgy, ahogy szavaztunk! És még százszor is így szavaznánk, és így is fogunk! Mert ti méltatlanok vagytok rá! "

Ennyi ? Mi van akkor ,...ha Ők is méltatlanok rá....?
@MolnarErik:

Megszólalásig európai politikus.
@Behajtó70: Két éve azért szívunk,...mert Ti megharagudtatok két- három tolvaj politikusra ??? Mert a Tieitek nem lopnak ??? (Eleget....)
@Dr. simonmondja.: Hát Mariska nem lett kilőve ezzel, hanem sőt. De tény, hogy semmi sem drága nekik a teljhatalomért..

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Majd, ha az ürgebőrbe kötött titkokat kell a csőszkunyhóból előásni pl. a nemzetközi puccsról, akkor be lehetne vetni a csőszkunyhóval szemben. Lehet, hogy Bedét ezért küldték ki? Na összeállt a kép.
Jól van, címlap=kormányimádó kommentek - visszaállt a világ rendje. Jó megkapaszkodni ilyen biztos dologban.
@dr kíváncsivagyok: Hú de nem akarnék Orvbánra méltó lenni! Az lenne a vég.
"Az EU nem Magyarországgal tárgyal, hanem Magyarország borzalmas kormányával. Azzal a kormánnyal, melynek tagjai kipaterolták innen az IMF-et, és kokikat, valamint sallereket osztogattak Európának. Azzal a kormánnyal, amelynek feje folyamatosan az agglomeráció kocsmáinak színvonalán nyilatkozik az Unióról, és gémeskúttal a farzsebében megy tárgyalni, hátha valaki még nem tudná, mekkora őstermelő."

nepszava.com/2012/02/velemeny/para-kovacs-imre-mikor-jonnek-az-ufok.html
@gmower: Itten már nem korrupcióról van szó. Nehéz ezt megérteni. Sőt. Korrupcióról szó sincs, (pár kezdő persze még belekeveredhet) itten már presszióról van szó. Korrupcióra semmi szükség.
@Behajtó70:

Aztakurva. Orbán seggében beszél a tampon? Haladás ez én mondom.
@Behajtó70: Hülye vagy! Nem veszed észre hogy ezek még többet lopnak és sokkal rosszabbul vezetik az országot?
@geolog: Na kizsidóztad magad? Tudod milyen szánalmas amikor nyomorult életed kudarcait a zsidókra fogod?
@geolog: A Nobel díj átadás? Hát szar ügy, hogy az atombomba magyar tudósai zsidók voltak. Már értem, a kisebbségi érzésed miatt utálod őket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akik nem gratuláltak Göncznek www.nepszava.hu/articles/article.php?id=520473

Olyan szinten nem képesek diplomatikusan viselkedni, hogy Fejes Endre ha ma írná, róluk írhatná a Jó estét nyár, jó estét szerelem címmel a művét. A kis feltörekvő sudribunkó esztergályosról, aki "lenni görög diplomat" és úgy szédít nőket...
@Fabius: Ő azért van ott, hogy felfogja a szart? Issza minden szavát és méltó rá?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Handó Tündéné nyilvános blogot vezet, de véleményezni a mondandóját nem lehet. Ehhez képest a twitteren picsába elküldhető dajcstomi haladó szellemű igazi tökös gyerek.

Egyéb kérdés?
@a szív fészkei: 1945 február 11. Akkor törtek ki a Várból. Azt ünnepelték. Nem írom le ők minek nevezik.
@Fabius:

Csak irigykedsz. Tudom, hogy valójában te is szeretnél egy kicsit Szájer lenni! :D
@aritus: Csak Orvbán kottáját játssza le Tarlós összeállva a nyilas érzelműekkel. Parancsot teljesít. Eichmann is ezt mondta.

De figyelj, ha nem antiszemita és nem náci valaki , de úgy csinál, mintha az lenne, összekacsintva azokkal, helyeztbe hozza azokat, egyetért velük, - akkor mennyivel különb náluk?

Oké, tán finnyásan nem ő nyitná ki gázcsapot, ha úgy hozná ne adj isten a helyzet. Nem ő vágná puskatussal fejbe vagy lőne le a végsőkig elcsigázott Radnótit, akit nem fogadtak már sehová kórházba és minek éljen az ilyen? Talán félrenézne a lelövésekor és nem segítene. Akkor mennyivel jobb a náciknál? "Vétkesek közt cinkos, aki néma."

Aki úr volt és erkölcse volt, az ilyen volt akkor, amikor élet-halál kérdés volt, hová állsz: www.magyarszemle.hu/cikk/az_ur_szarnyas_angyala
Görgey Guidó, Thassy Jenő - csupa y, dupla s - meg akarták menteni Szerbet. Radnótiért is sikerrel petícióztak jobboldaliak. Éles helyzetben, sokat kockáztatva de megtették.

Lehet így is.

Mert nekem mindegy, hogy Orvbán, az a Tölgy nicknevű vagy épp Tarlós mit gondol kis rózsaszín lányszobája mélyén. Ahogy láthatóan viselkednek, sajnos a nácikkal látszanak egyetérteni vagy nekik segíteni.
A fenébe! Értitek, hogy itt miről van szó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Gondolom kezdetnek megtenné, ha letiltanám a kommentelést :-D
@Fabius:

Ebben az esetben a USS Charlize Theron imperial osztályú Csillagromboló tűz alá venné Zuglót! :D
@a szív fészkei:

Egy olyan országnak, ahol egy Radnótinak, ahelyett, hogy a seggét kinyalnák, pusztulnia kell, nincs mentsége.
@Fabius:

Vicces gyerek ez a Fabius, első tiszt... tüzeljen tetszés szerint.
images.wikia.com/starwars/images/5/51/Executor-CHRON.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tulajdonképpen te sem vagy százas :D

A rendszer kiléptetett, mert az IP címed nem egyezik a belépés során eltárolttal. Jelentkezz be újra úgy, hogy kiveszed a pipát az "IP cím ellenőrzésből"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hallod-e, most miért is akarod, hoyg belépjek eme citromail-es fiókba?...vagy ez eltévedt?...
@prof...de nem dr felebarát:

Miva? Ti nem tudjátok megnyitni? Vagy én basztam el valamit? Lehet, hogy nem lehet mail-fiókból linkelni? Akkor bocs!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te nem lenni informatikai okostojás :D nekem is kéne előbb a bejelentkező felhasználó neved és a jelszavad :D te zseni :D

ments le azt pakold fel valahova
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mélfiókból nem tudsz linkelni. Tedd az indára, képfeltöltésre és onnan linkeld.
El ne mondjátok Charlize-nak mekkora fasz vagyok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Zúzunk a jégtáblákon .. én meg pár Hummer.
Na mond csak mi a pálya, ha jég van menni kell ..
Innen már nincs kiút, csak ha Chuck kihúz ..
Nekem bejön ez a Hummer, nekem bejön ez a Hummer.
Csak akkor driftelek a jégen, ha fagyott elég mélyen vagy megtalálsz egy lékben."
@Dr. csaknézek...:

Akkor viszont Kalifornia legnagyobb mamutfenyőjét a Vezúv lávájába mártom, és azzal írom fel az égre!
@G.I.J.: A kérdésről az 1994-es szilveszteri rádiókabaré konferansziéjának egy mondata jutott eszembe, az akkori kormányról mondta, akkor nem igazán értettem, miért, azóta megértettem.
Valahogy így hangzott ez a mondat: "az embernek, elnézve ezeket, az az érzése, hogy a hatalom a b.szásnál is édesebb".
A konferanszié egy bizonyos Fábry Sándor volt, aki valahogy szelektíven állította fel eme diagnózisát, de kérdésedre jól passzol ez a történet, tehát a szakállas fiatalember megízlelte a hatalom ízét, és köszöni szépen, de másnak nem akar adni belőle.
@prof...de nem dr felebarát:

Épp most nézem az Enciclopedia Galactica online verzióját, a Földről írt szószedetet: "Barmok!" a Hummer ügy után bővítették: "Kibaszott nagy barmok,hát ezt tényleg nem hiszem el!".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ezek szerint én pesti budai vagyok. Ez most vajon szitok vagy bók? :-))
@Kandabula: Ez sajnos így van. De ez nem most kezdődött, már sokkal régebben. Akinek szeme van a látásra...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

De hová tűnt Sauron? Leugrott a kocsmába?
Na jó éjt gyerekek, érezzétek magatokat otthon, csak ne viselkedjetek úgy!
Hu, nem kellemetlen ez a zambiai edző... :-)
Már jönnek a háromnevűek!
Kérlek tisztelettel!
Hozzátok a lovamat! nem azt, a fehéret!
@Behajtó70: tőletek én sohasem akarok méltó lenni soha semmire, bazdmeg!!!

amilyen seggfej vagy képes vagy ide rettyinteni publikusan,

menj a kurva anyádba!!!
@a szív fészkei: volt rengeteg dili, meg tiltás, tudod akkor amikor János volt a király...akkor egyik könyvesboltban, véletlenül, mert érdekes borítója volt és a kerületi Szabó Ervint már kiolvastam!!!! SIC. megvettem: Ajni: Buhara onnan belülről ők írták azaz egy író onnan ...és akkor még bennem nem volt ilyen "betegség" hogyismonnyák: politika meg jobboldal baloldal hanem voltak a Pál utcai fiúk a magyarázom a bizonyítványom (ezt fejből színpadon félévzáróra a szülők és nebulók valamint a tanarak előtt mon'tam el nem úttörőnyakkendőben hanem apám egyik selyemnyakkendőjében hahahaha) szóval tanultam azt, hogyan élnek ott ahol még a madár sem jár meg a nyóckerben...és jó volt...a két évi vakációt többször is elolvastam..de mint mondtam már volt műhelyünk krampácsoltunk is nagyokat és nyári szünetben meglátogattuk a sulit mert csak és látván, hogy bizonyos építő szülők ott nekünk építenek új tornatermet meg megyebeket hát beálltunk mert megkérdezték akarunk e és velük együtt mentünk haza fáradtan és koszosan de kurva büszkén...a tanács adta az anyagot és a szállítást a többi a mienk volt, szabadtéri kézilabda pálya és sok minden és akkor otthon sem dumcsiztunk ilyen izékről és azért nem jártunk templomba mert úntuk...és nem mondtuk senkinek hogy olyan rádiónk van amin van rövidhullám és a SZER-t hallgattuk lehúzott rolók megett de azt is meguntuk mert a szöveg se kaját se több pénzt nem adott...
ja, és a szülők tudták, hogy az ő gyerekük csak egy évig vagy egy évig sem fogja használni amit építenek, de épÍtettek, mert a gyerekeknek kellett és nem volt más megoldás...egymástól vettük át a tankönyveket mert nem volt elég új és pénz sem annyi...

kis 1.3 millió dolláros Bugatti Veyron bevezetve a tóba na ez a szemlélet sem volt, megtanultam vigyázni a dolgaimra...mert tudtam -mentem vele- mennyit és hogyan dolgozik ősöm, és hogy anyám aki reggel 7-kor friss meleg reggelivel ébresztett azt is tudtam, hogy ezért reggel 5 előtt felkelt ellátta a szükségeset és még erre is maradt ideje és a ruhám frissen vasalva várt az ágyfején és a Pajtival kikísért a kapuig...
Unalmas már nagyon a "kádárista" trükk emlegetése.
Ez NEM kádárista, hanem orbánista, csak a t. cikkíró nem meri leírni!
gyűlölködő fröcsögés- enélkül már nem megy, kedves posztoló?
A nagykövetek, mióta világ a világ, mindig ezt művelték. Beleszóltak zsürik munkájába, háttérből dolgoztak meg döntéshozókat. Ha Karamell győz valahol, lehet, hogy az indiai nagykövet keze van benne.
@wip: ne fröcsögj, MINDEN ország így trükköz minden rendszerben, imádott kádárkád alatt is.
@Farkantoán Chatpartner:

Apuci, ha már annyira kedveled a fröcsögés szót, utána nézhetnél, mit is jelent.
@Farkantoán Chatpartner: történetesen nem így dolgoznak a nagykövetek. Egy példa: nagyon ügyelnek arra, hogy nyelvtanilag helyesen fogalmazzanak, mert sérti a címzettet a pongyolaság. Mivel az is egy tanulható és tanulandó szakma, az amatőrök mellé szakapparátust szokás kinevezni. Bár ebben a seggnyalós időszakban már lehet ott is az a fontos, hogy megbízható legyen, komcsi trükk a szakértelem? Mert akkor még mélyebbre áshatjuk el magunkat, mint ahol vagyunk.
Könyörgöm!

Írja már meg valaki, hogy mi a lófaszt írt ez Szalay-Bobrovniczky Szalai Annamáriáról, amit állítólag mindenki tud, csak én nem...
@Rodeo36:

Már megvolt. Mikor az a *&#+§đĐ* Nobel-díj bizottság annak a magyargyűlölő, kies hazánkat rágalmazó liberbolsi ázalék "imrekertesz" tudjukkinek adta a díjat (nem is ér az semmit, elvégre az a nobel izé is tudjukki volt) akkor már ezrivel mentek az e- és nem e- mélek a belga királytól az ENSZ főtitkáráig minden számbajöhető nacsalnyiknak, hogy tessék visszacsinálni, amíg még nem késő!
Szeretnék innen kilépni ,mert ahogy nézem és olvasom itt nagyon kevés a gój a bennfentes zsidók határozzák meg ,hogyan lehet MAGYARORSZÁGOT ócsárolni szidni mindent ami nem liberális de hát vegyék már észre a liberalizmus régen megbukott Kiszállok
@geolog:

Irigyellek az egyszerű világlátásod miatt, mert neked sokkal könnyebb döntéseket hoznod.
@Farkantoán Chatpartner: NA de hogy ennyire primcsin, szánakozó röhejt fakasztva tud csak belepofázni a ti nagykövetetek? Szánalmas papírmasénak is silány figurákkal sakkozik a sakkozni se tudó Nagymestered, az a baj! Mind paraszt, akit a tábláján, összevissza toszigál - bástya, futó, ló az nem lehet a környékén se ugye - , az ilyen elvakultaton kívül, mint te meg a címlapra ideküldött had, mindenki sírva vihog már rajta. Még ehhez is hülye, még eben is nagy rá Kádár bakancsa.

Caramelért - mert így írják - ha az indiai nagykövet lobbizott - ah de finom cigányozás, erre képesek vagytok mindig - akkor az viszont kurvajól csinálta! Nem ilyen büdös lábszagúan, mint ez a háromnevű nímand.
@sentinel-x: Valami betegségéről értekezett, ami szig. biz. de szalonna - utólag - felhatalmazta, hogy beszélhet róla, bár nem kellemes téma.
@geolog: Minek jöttél ide? Küldtek?
ÓÓ, te szegény jobbágy, már azt sem te határozod meg, hogy hová hányhatsz?
@geolog: Minek jöttél ide? Küldtek?
ÓÓ, te szegény jobbágy, már azt sem te határozod meg, hogy hová hányhatsz?

jav. ebben
@Rodeo36: Gondolom, ez most is iskolától, szülőktől függ. Ki mit akar és tud a mikrokörnyezetében megtenni. És pótolni a hatalom nem megcsinálta dolgokat.

Most itt olvasgathatsz, hallgathatsz, amit akarsz, ezért nem vihetnek be. Akor elég volt a szomszéd besúgása és igen.

De a beteges rettegés, gyanúsítgatások, körbeszimat az megvan, ahogy anno Kádárnál is.
@a szív fészkei: meg vannak kis kockás füzetek. Hatékonyabbak a dossziéknál. Azok legalább megismerhetőek lehetnek.
süti beállítások módosítása