Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.08. 05:14 Fabius

Mit súghatnék Obánnak havi 30 millióért?

Címkék: fidesz tüntetés mráz ágoston

Általában csak röhögök a nyaloncokon. A rendszerjanicsároknak is élni kell valamiből, ezért nyilván meg is kell dolgozzanak. Ilyen szempontból mindegy, hogy a magukat írásban is bértollnoknak nevező Magyar Hírlapos megélhetési billentyűkoptatók vagy a Mindent Megteszünk Viktor Vidámításáért Intézet nyelvcsapás virtuózai írnak valami valóságtól elrugaszkodottat, én csak röhögök. A jobboldali konzervatív kormány nem képes levetkőzni a kádárizmusban divatos megrendelt hangulatjelentéseket, de ahol egy Pozsgay Imre alkotmányíró tényező, ott a kommunizmus csökevényeinek ápolásán meglepődni hülyeség.

Nincs ez másképp most sem, mikor a kormány torkán nem fér le a hétfői utcabál, és kétfrontos magyarázatinvázió indult a hátsó kapus kikúszást szemlátomást feldolgozni képtelen Kedves Vezető megnyugtatására. Huth Gergely a Hírlapban csak a szokásos befosást hozza a szociktól - az említéssel is több szót vesztegettem rá a kelleténél - Mráz Ágoston viszont igazán a lovak közé csapott ezzel a Hetek című lapban megjelent mondattal:

"A hagyományos tüntetésturistákon kívül a Gyurcsány kormány szellemi holdudvara jelent meg a tiltakozáson. "

Olyan érzése van az embernek ettől, mintha Mrázba az Opera páholyból menekülés közben beszorult volna az elfogyasztott pezsgőtől egy diszkrétnek nem mondható büfi, és a megkönnyebbülés felé tartó erőlködés közben lehányta volna magát, de bokáig. Nem tudom mióta számít - esetemben - turizmusnak Zuglóból átközlekedni az Andrássy útig, mert eddig én úgy tudtam a kerülethatárt is alig léptem át. Meg aztán itt van ez a holdudvar dolog is: mondd kedves Mráz, aki nyilvánosan elküldi Gyurcsányt a picsába az vajon holdudvarnak számít? Mert, ha nem, akkor nyugodtan tudomásul veheted te is és a vezéred is, hogy ilyen magamforma volt ott kint néhány tízezer, de pl a kapcsolat.hu kérésére pirosba öltözött embert nem sokat láttam a tömegben. (szám szerint kettőt)

Meg úgy egyébként is: akinek a neve a szavazat turizmus szinonimája lett ebben az országban annak nem kéne sokkal óvatosabban kiejteni a száján a "turizmus" szót bármivel kapcsolatban? Tudom én, hogy az a havi 30 millió amit a médiafigyelésért kaptok kötelez, de ha te ezt látod a magyar médiában akkor vagy írassál erősebb szemüveget, vagy a szövegértéssel komoly gondok vannak, és ismét a semmire dobtunk ki 360 milliót évente. Ha ennyire nem megy akkor maradj ügyesen a hurráoptimista, Kubatov Gabi bácsi listája alapján készített hangulatjelentéseknél, amiben szabadon jósolhatod fociokos miniszterelnöködnek, hogy holnap is háromharmad választaná újra hálával telt szívvel. Egyrészt ezt úgyis leszarja mindenki,  - és a Fenséges Ánusztól sem kell elszakadnod egy pillanatra sem - másrészt meg ő biztosan elhiszi neked, ha senki más nem is.
Esetleg még azt tudnám javasolni, hogy te írd személyesen a Viktor elé kerülő híreket. Mit tudom én, írhatnád, hogy az amerikai kormány őrjöngve ünnepelte az új alaptörvényt, a nagykövetasszony meg egyenesen annyira meghatódott, hogy audienciát kért SkiccPalitól, hogy megbeszélje vele a magyar állampolgárság felvételének részleteit, és tanácsot kérjen miként válhat sikeres, minden rendszerrel kompatibilis diplomáciai tényezővé.

Írhatnád, hogy a német lapok Harcolj, te Géniusz! - címmel közölnek cikkeket a magyar demokráciáról, és Berlinből már útnak indult a német gazdasági élet szereplőinek befektetni szánt pénzével kitömött pénzvonat.

Írhatnád, hogy csökkent az államadósság és nőtt a gazdaság, 271 forint az euró és 200 pont alá esett a CDS felár, tolakodnak az állampapírjainkért, és már csak napokat kell várni, hogy lehetőség legyen egy nagyarányú és azonnali adócsökkentésre.

Ezeknek a híreknek is nagyjából annyi valóságalapja lenne, mint annak amit most csinálsz. De a Vezér vidámsága közcél, ezért mindenképpen megérné.



Írjátok le kommentben milyen hírekkel szórakoztatnátok megtépázott becsületű és nimbuszú Kedves Vezetőnket havi harminc millióért?




 

333 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr573527865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cezúra 2012.01.09. 00:53:04

p { margin-bottom: 0.21cm; }Gyurbán Flektorok és Orcsány Virencek siralmas és szánalmas regnálásainak újratermelődését kell elkerülnünk. A tiszta lap is évek fáradtságos munkáját követeli majd. Ahhoz pedig, hogy ne termelje újra önmagát a rendszer, enn...

Trackback: Alternatíva vagy halál 2012.01.08. 09:14:33

Nincs kétségem, jelen kormányzati ciklusnak a legfontosabb kifejezése ez: alternatíva.Az ellenzéki oldalon erre a minősítésre vágynak már nagyon, kormányzati oldalon pedig jót tenne a léte, legyen alternatívája a nemortodoxnak, Matolcsynak, Orbánnak. M...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marha jó volt! Még a hivatkozásokat utánolvasom.
magam részéről a villásregelijéhez felsorakoztatnám a hajléktalanokat kis bögrécskékkel, ebédhez minden fogás elé beolvasnám neki a MNB előző napi akcióit a forint mentésért, közben nemzeti zászlóba öltözött magyar focisták segítenének a pincéreknek és a savanyúság előtt Édes Anyanyelvünk és a Hazaszeretet címen skiccpaja felolvasna majd a desszerthez semjén kartárs balettozna tüll tütüben és a skicc elvtárs tárogatózna, vacsorához a Martonyi olvasna fel neki Magyar Aspiryn a Világ Megcsendesítésére Mozgalom aznapi tetteiről...egyébként a kurva anyját
Tisztelt Fabius!

Nem hiszem, hogy érdemes billentyűzetet koptatni egy olyan jelentéktelen idiótáért, mint Mráz.
Nem is olyan régen a Tét című műsorban két alkalommal is face to face lehülyézte őt vitapartnere. Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy ezt eddig, még senki nem kockáztatta meg, ámbár régen kiérdemelte.
Gondolod van értelme egy született idióta szavaira figyelmet fordítani?
Szerintem fölösleges.
Egy dolog a figyelemre méltó: nincs értelmesebb alak a táborban, akit csatasorba lehetne állítani?

Tisztelettel:
anonymand
@Rodeo36: legutolsó két szavaddal egyetértek!
@anonymand: ezek szerint nincs - már kikoptak, leléceltek, nem állnak ki mellette.....Már zsenánt....
@anyósnyelv:

Tisztelt anyósnyelv!

Én még hozzátenném: akinek van gerince, önbecsülése, szakmai önérzete, értelmiségi felelősségtudata, józan esze, a Fidesz átlagot meghaladó IQ-ja az vagy nem vállalta, vagy vállalja.

Tisztelettel:
anonymand
A VV 15000-szériáját nézetném vele,nagyjából az felel meg a szintjének.
parlament tv, született p+, vezényló cnn-je, ez nálam viszi a prímet, x-edik seggnyaló bagázs tv
@anonymand: ha még tisztánlátása is van áttekintve előző regnálásukat az tudatosan nem vállalta.
@anyósnyelv: lemaradt: ha pedig tudatilag tisztán, az meg még betyárbecsületből is kiáll mellette, mert ez a magyar virtus. Nem ám átgondolni, revidiálni,nem nem, ha beledögölnek a honfitársai akkor is! Csakazért is.
nekem vannak még ötleteim, Ariel-ként -a Shakespeare Vihar- sugdosnám a fülibe az akármit amíg le nem ugrik a szikláról a viharos tengerbe, vagy tetűvé változtatnám és beszorítanám egy fatörzs résébe...
minden tv-jén, rádióján, és a falból is ezerrel a velszi bárdokat, a megfelelő helyen névcserével / technikát, már alkalmazták a tv elött a tüntetőken, tehát egy szavuk nem lehetne :-)
Mivel vidítanánk Vezérünket ilyen stexért ?

Én a Stuxot játszatnám egész nap Viktorisszimusznak.

www.youtube.com/watch?v=UrX7AzATH1k&feature=related

Biztos örülne...
Akkor nézzük, hogyan is néz ki egy sima reggeli beszámoló a Mini.Elnöki Hiv.ba: (piszkozat, javítandó)
"Reggel:
Te, Te KÁRPÁTOK GÉNIUSZA - na ez törlendő, mert mintha az is csúnyán járt volna -, szóval valami szerényebb megszólítás kéne pl. TE NÉP ANYJA, illetve ATYJA, csak így, szerényen, nem kell túlzásokba esni, szóval újabb (csúcs)ponthoz érkezett (fényességes) gazdasági szabadságharcunk! Fényességes orczád és farpofáid előtt leborulva (no azért ide audienciát kell kérni, evégre van néhány nyelv odaragadva, győzünk tolakodni, de a gazdasági élet szereplői is lafatyolnak egyfolytában) jelentjük be, hogy hihetetlen, soha nem látott mértékben bővülünk (mármint a Kisganajtúró Bt, mely végsősörön a SEGGLUKNÉZŐ PONT mögötti háttérintézmény, adóoptimalizálási célból, mint azt tudjuk...ezt ne írjátok bele). A zország gazdasága és a nemzetközi megítéslése soha nem látott mélypont...(melyik hülye diktálta volna majdnem ezt a szót, tudjátok,hogy ilyen nem lehet benne, nem bírja a GAZDA!), szóval soha nem látott támadások kereszttüzébe került, mert a TE FÉNYESSÉGES hatalmadat és tehetségedet, soha nem is látott eredményeidet megirigyelte az a rohadék, karvalytöke &Co.! Összehangolt támadás indult a ... na ide valami éktelen nagy sóder kell, tudjátok, mint az a termőföldes és ivóvizes duma, hogy mi vagyunk a világ közepe, seholsem olyan jó és szép, mint itt, na ezen még agyaljatok, délben folytatjuk, ezt gyorsan tisztázzátok le..."
Havi 30 misiért? Hülyék vagytok, olyant írok azért, hogy besírtok!
Ettől a ganajtúrótól meg mondhatnám úgy is, hogy kitör a mráz! :)
Észak-koreai TV - Magyarországi hírek 01. Beindul a növekedés
www.youtube.com/watch?v=03DfxKeKczE

Észak-koreai TV - Magyarországi hírek 02. Pápák
www.youtube.com/watch?v=5EV7jSPUkt4

Észak-koreai TV - Magyarországi hírek 03. A médiaegyensúly megteremtése
www.youtube.com/watch?v=RH0o0lkF6bk
Szerintem igen nagy örömöt okozna Mráz elvtárs a Kedves Vezetőnek, ha a Felcsút Fc. jó esélyeit elemezné a klubvilágbajnokság döntőjére.
mek.oszk.hu/00600/00614/html/vers03.htm

Berzsenyi Dániel: A magyarokhoz

Ébreszd fel alvó nemzeti lelkedet!
Ordítson orkán, jöjjön ezer veszély,
Nem félek. A kürt harsogását,
A nyihogó paripák szökését

Bátran vigyázom. Nem sokaság, hanem
Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.
Ez tette Rómát föld urává,
Ez Marathont s Budavárt hiressé.

Én ezt, mert szerintem ezzel beletalálnék, így látja magát a kis fülkeforradalmár szabadságharcos. Csodálom, hogy hívei még nem tették ezt mottójukká.
De jó is lehet Orbán Viktornak! Évek óta nem kellett klotyópapírra költenie.
Szerencsétlen Mráz, valóban porig alázta kétszer is a TÉT-ben Gerő. Láthatóan nagyon megsértődött,bele is vörösödött, de nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy feláll, és azt mondja: ennyi volt uraim,a továbbiakban nyasgem.
Rendesen meg kell dolgozni a 30 milláért:)
Szerintem már 2010 nyarán megetették Viktorral, hogy az országban már csak a fidesz.hu-t lehet neten nézni, az összes többit átirányitották az orbanviktor.hu-ra.
A blogolók és a kommentelők disszidánsok, akiket a komcsik fizetnek azért, hogy kintről lejárassák az országot.

Ezért vannak a hülye, egymásnak már másnap (aznap) ellentmondó nyilatkozatok, mert azt hiszik már csak a pártmédia működik.
És ezek a bértollnokok mit fognak csinálni, ha véget ér a dicsőséges forradalom? Keresnek egy másik (színű) ánuszt?
Fabius!
Szerintem senki nem tudja felül múlni Kusza Szemet a jó hírek szállításában. Reménytelen vállalkozás. Ma már rajta kívül senki nem látja a sikert, csak azt nem tudom melyik szemével látja, vagy milyen különleges optikát eredményez a két szem együttes használata, aminek eredményeként ezt látja. Itt a titok:)
Mráz Ágostonnak nagyobb szégyene nem is lehetett, hogy Bánó Andrásnak kellett megvédenie a hülyesége miatt felháborodóktól.:)
Én meg semmi pénzért nem tennék olyat, ami derűssé tenné egy pillanatát sem. Csak főjön a saját levében. Hátha gőz lesz belőle. Azt meg kiengedném az ablakon.És boldog lennék, hogy megszabadultunk tőle.
Tudom, egy picit önző vagyok, de én is szeretek elégedett lenni.
@Kőmíves Kelemen:
Ha OV egy kicsit beleolvasna az újévi kívánságára adott válaszokra a fácsén, már zokogna.
Amikor ránéztem 2700 körül volt a megszólalás, kicsit beleolvastam, és azon gondolkodtam, vajon tudja-e, hogy ez itt van,így néz ki, így működik, ilyen üzenetek vannak? Hááát, nem biztos.
húúúbaz, fellegi mint pénzügminiszter, anyám, hova jutottunk :D
/valakinek megvan a vágatlan cnn interjúúú, fszm a beszopatós agitpopos szamariskába, hogy még a csatornakiosztás is ilyen lett: m1, m2, duna, duna mifszm, hőrtv, ekó, p+ .../

"Christine Lagarde hozzátette: jövő héten találkozik az IMF-fel Fellegi Tamás (akit egyébként az interjúban pénzügyminiszternek titulált). Várom a látogatást és a tárgyalásokat - fogalmazott a CNN-nek adott interjúban."

2012. január 7., szombat 20:54 Inforádió
Lagarde: Mi nem engedünk, nem kötünk kompromisszumot
Magyarországgal, amely egyértelműen az Európai Unió tagja, kiegyensúlyozott és hosszan tartó kapcsolatunk van, és továbbra is fenn kívánjuk tartani ezt a kapcsolatot - mondta a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/lagarde_mi_nem_engedunk_nem_kotunk_kompromisszumot.507005.html
Érdekes, hogy nem tudtok egy cikket megírni Gyurcsány gyalázása nélkül, holott ő demokrata volt, csak egyetlen baj volt vele, az egyén felelősségére apellált.
Nos ez ebben a Kádár emlőkön nevelkedett népnek nem jött be.

Ezért kaptuk a diktátort:

'Amiben ma élünk előre látható volt. Mint veszély és kockázat mindenképpen. Sokan megírták: Ady, Márai, Bibó, Kertész Ákos, Spiró. A névsor Andrassew, Bächer, Debreczeni, Mester Ákos, a később idézett szerzők és mások nevével folytatható. El kellett volna olvasni, érteni kellene, amit írtak.

Érdekes lenne filozófusok nyugalmával, némi kárörömmel figyelni az új urak okozta zűrzavart. A balfogásaikat. A működésüket kísérő, növekvő bel- és külföldi elutasítást. Ha mindez csak rövidlátásuk jele lenne, kit érdekel? Ám mindebből palástolt diktatúra, a római egyház nyomulása, gyűlölet és növekvő nyomor lett. A tisztesség névtelen koldusai eltávolítják József Attilát és Károlyi Mihályt, elveszik Kertész Ákos díszpolgári címét. Jó ha tudják: mindezt otromba rendszerük szégyeneként őrzi az emlékezet.

Nézzük mit lehetett "tegnapelőtt" tudni e pártról, amely teljhatalmát ma arra használja, hogy feldúlja az országot. '
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=507485
A világgazdaság összeomlása már csak napok kérdése, és Matolcsy sikeresen függetlenítette honunkat a globális gazdaságtól. Meglehet, hogy a választópolgárok pillanatnyilag elégedetlenkednek, de ahogy kitör a pánik, majd hálásak lesznek zsenialitásod határtalanságának jól látható következményeitől. Azzal nam kell foglalkozni, hogy a nemzetközi média mit fröcsög, hiszen jól tudják ők, hogy az egész világon például szolgál a NER keretében pórázra kötött sajtó példásan kiegyensúlyozott működése. Való igaz, hogy az MTV-nél nem olyan gyakorlottak a szelektív hírszolgáltatásban, mint a régi bástyáinknál, de hát tele van munkásőrökkel még most is a cég, a portástól a karbantartókig még a régi gárda uralkodik mindenütt.

Ha a gazdasági mutatók miatt aggódnál, elmondom, hogy amennyiben egyszerre éri el a 330Ft-ot az euró, a 800 pontot a CDS felár és a 90%-ot az államadósság, ajándék őrölt kávét kapunk 20milliárd euró hitelfelvétel esetén Chaveztől. Már csak erre várunk.
Na,zárjuk rövidre!

A felcsúti Böszme Tolvaj,nézegesse a koporsója fedelét belülről,a fülébe meg a kukacok súgjanak altatót!

Oszt,jóccakát!
@miva?:
Basszus az első mondatnál majdnem infarktust kaptam. Tessék jelezni, hogy ez JÓ HÍR:)))
30 millárért?
Bazzeg, még annyiért se menne, de ingyér' egy linket azért ajánlhatok neki:

hirszerzo.hu/velemeny/2012/1/8/Otven_ok_2VITNH
Varga: Omlik a forént
Fellegi: Baszod, Viktor, így nem lehet.
OV: Mit csináljunk?

Kósa: Hát akkor szervezzünk tüntetést!

Így is van. A Kárpátok Géniusza is az uccsó szimpátiatünti után szállt helikópáterre. Játszd újra a történelmet, te, Kárpát-medence Géniusza, te.
Ha én a miniszterelnök sajtófigyelője lennék, a következőket súgnám neki:

A Nemzeti Együttműködés Rendszere kiválóan működik. Gyakorlatilag mindenki velünk van, aki él és mozog e kis hazában. Külön örvendetes, hogy meggyőződésből követik Önt, nem félelemből vagy érdekből. Követik a rendőrök, tűzoltók (Árok kirúgva), az orvosok (Égner még pofázik), a volt Manyup-tagok (ez később még sokba kerül) az újságírók (Szalai intézkedik, Klubrádió likvidálva), a bírák (Tünde már ott van), az ellenzék (rendkívüli jogalkotás lehetséges, úgyhogy elnémítva). Hosszan sorolhatnám még, ki-mindenki van még velünk, de kiemelném a KT-ot (Járai a mi emberünk) az MNB meg épp most szólt, hogy együtt akar működni. (ezen még dolgozunk). Szóval Kedves Vezető, láthatod, jó irányba mennek a dolgok. Dőlj hátra és élvezd az uralkodást. (még két évig legfeljebb) Ha majd ellenzékben leszel, akkor is írok neked hangulatjelentéseket, akkor majd olcsóbban megszámítom. Bennem nem fogsz csalódni és magadban sem, azt garantálom. (És ez akkor is igaz, ha írásaimnak nem csupán a végkövetkeztetése, hanem a kiinduló-pontja, és a logikája egyaránt hamis. Mert ugye mindketten tudjuk, hogy amit csinálsz, arra nincs mentség, bárhogy magyarázom. Sajnos sok dolgom lesz érzem, de te csak fizess, a többivel ne törődj.) Hidd el Kedves Vezetőm, a király nem meztelen!
@öszöd_tanulsága: Majdnem kifelejtettem: a nép teljes mértékben velünk van. Ha nem hiszed, nézd meg az MTV Híradóját. Csomó rendőr csak azért jött el az Andrássy útra, hogy minket megnézzem az operába-menet. Volt még néhány ember, aki a közeli éjjel-nappaliba ment vásárolni, mert akciós volt a 3 napos bejgli. Egész hosszú sor alakult ki. De azok primitívek voltak. Meg lehet, hogy azok is velünk vannak, csak nem mondják.
@orica: jelzem, ez jó hír :D

Más okokat képtelen vagyok feltételezni. Nyilván annak, aki erre építi a kormányzati stratégiát, ez jó hír. Ha meg elfogyna a gáz, meg az olaj, a kakaó, a banán, a vas és acéláru, az áram meg a többi, akkor majd elővesstük a régi rutint, hiszen nem oly rég még ezek hiányában is boldog ország voltunk. Vagy addigra képesek leszünk kanyarban odafúrni Irán alá, oszt probléma megoldva. Asszem ezt intézték az araboknál, hogy ne legyen konfliktus abból, ha 1000m-el a felszín alatt tangenciálisan átrobog náluk egy fúrófej.
@miva?:

LOL
Ez a tangenciális átrobogás nagyon jó:))))
@orica: Sztem ez a tündöklő tehetségű jobbkéz ötlete lehetett.
Mráz, már kezdtél normális lenni, vagy hasonlítani a jobboldalon egy normálishoz. De kurvára elfelejted, amikor a fidesznek hordták félárú vonatjegyekkel és buszkaravánokkal a pesti naggyülésekre a zembereket. Nem sül ki a szemed most tüntetéstúrizmusról beszélni? Van számodra egy rossz hírem: nincs rá szükség, ennyi ember Pesten is összeugrik pillanatok alatt és rövidesen meglesz vidéken is a helyi orbántakaroggy tömeg. Vagy szerinted Pestlőrincről már túristának számítok?
Amúgy pedig akárhogy pattogsz, Gyurcsány seggéig sem érsz fel, hozzál kislétrát, ha bele akarsz harapni. Uncsi és már nem olyan ütős, mint gondojátok, folyton Gyurcsányozni. Már csak azért sem, mert sokan rájöttek, orbánnál klasszisokkal jobb volt, így minél többet fletóztok, annál többen állnak mellé. Köszöni szépen.
"O fenennség.!! orcád,s termeted gnomdelin oly szép.!!

S,ni-ni.!! Két lábad kőzt,ott fityeg nyáldzó kkrmányod.
S,érzedvén mily puhák a fidesznyik nyelvek.
Segged óly fényes ahogyan szereted.!!
Ezt a cikket háromszor is elolvastam, többször ellenőriztem, hogy valóban az mno-n vagyok-e, vagy ezt is meghekkelte a Kétfarkú Kutya (a Hírcsárdával szövetkezve)

Basszus! Ez valódi! Tényleg a francia kommentelők (!?) véleménye alapján volt vezető hír. Ez is jelzi, hogy már az mno-nál is érzik mekkora a baj.

mno.hu/belfold/tetszik-nekik-hogy-van-aki-szembeszall-1041820
@Spániel:

Februárra nagy kormány melletti szimpátia megmozdulást szerveznek.
@Jaguar: fabius biztosan emlékszik, hogy szerdán valami kommenteket olvastam. volt vagy 30-40, amiből volt kb 1/3-nyi olyan, aki le tudta írni a pontos helyzetet, és hogy miért menjen Orbán a csába, meg volt a maradék, aki Löpent éltette. Ezt miért nem szerdán tették föl a MNO-ra vajon? Eddig tertott megtalálni? Segítsek nekik? Vannak olyan oldalak, ahol egyenesen hős vitya, csak nem tuti, hogy vállalná velük az elvközösséget :D
Az már a vég, ha az összes kormányról megjelent pozitív dolog egy elítélő cikk szélsőjobbos kommentekkel való támadásában manifesztálódik, nem?
@Jaguar: Ezt nyomják éppen az Echo TV-n is.
Meg hozzátették, hogy az Európai Néppárt überfaszájosnak gondolja a magyar alkotmányt, és már éppen ideje volt szerintük lecserélni a sztálinista verziót.
Néha már egészen szórakoztatóak! :D
Összehordhattok itt bármit, mit sem ér!

Én már tudom, hogy mindenért a tranzit Plútó a felelős!

www.blikk.hu/blikk_aktualis/ezt-josoljak-orbannak-a-csillagok-2076717
@vörös meteor: olvastam. Már biztosan borítékozzák a kétezreseket, amit a "spontán szimpátiatüntetők" kapnak meg az ingyenbuszokon, amit hazafelé kapnak meg, ha jól tapsoltak.
@Spániel: Szerintem jó vót úgy is, megkapják 1x, majd, ha jól tapsikálnak, még 1x, az annyi mint, 1*1=3! vagyis bruttó 3ezehacá', nettó ugyanannyi?
Én meg azt hiszem, hogy ezek a hírek kúúrvára nem érdekli a Kedves Vezetőt. Ő leginkább inkább erre kíváncsi:
"Kedves Vezetőm!
A peronoszpóra és lisztharmat elleni védekezés jól sikerült, kedvező lesz az időjárás, rekordszintű termés várható Tokajban!
Tisztelt Vezető!
A szomszéd 15 hektárját egy kis rábeszéléssel /hivatkozás NER-re/sikerült megvennie a piaci ár 2/3-áért. Ezért ennyiért, mert ez Kedves Vezető Önnek a legszebb szám a világon.Örömmel jelenthetem Önnek, hogy vagyona várhatóan március 15-ére átugorja a 20 milliárd forintot, ezért azt javaslom Önnek, hogy hagyja a picsába ezt az őrjöngő csőcseléket ott Pesten, vegyen ki két hét szabadságot, mert ennyi idő kell most már, hogy meglátogassa és körbejárja a birtokát, találkozzon a cselédekkel, meg az udvartartással.
Tisztelettel: birtokai Intézője"

Szerintem ez érdekli a született parasztot, és elnézést a földművesektől.
Tisztelt Választópolgár!
Ha önnek fontos(ak):
-magyarország megújításában elért eredményeink
-a sajtószabadság, világon másutt nem tapasztalható vertikális és horizontális távlatokban történt kiterjesztése (Klubrádió)
-a magánnyugdíj pénztárak vagyonának, tőzsdecápáktól való megmentése, a nyílt einstand eljárásának alkalmazásával
-a korrupció, az uram-bátyám, sógor-koma elv alapú elosztás szemléletének újragondolása
-a gazdaság stabil, siklópályára állítása
-a köznevelési törvény virtuális nádpálcája
-a független ügyészi-bírói testület megóvása a hebehurgya döntésektől, kézi vezérlés beiktatásával
-az új alaptörvény szellemiségének kísértése, akkor:
várjuk önt és minden nemzeti érzelmű magyar honfitársunkat, Jégbontó havának mittuggyuk hanyadikáján, egy jelentős erődemonstrációra, a majd meglátjuk hol! A pontos időpontról és helyszínről ad hoc döntünk. Mutassuk meg a brüsszeli ficsúroknak a magyar virtust! Tegyük világossá, hogy a Barroso-féle diktátumokat nem fogadjuk el! Mutassuk meg nekik, hogy a kormányzópárt mögött, igen is hatalmas támogatottság és szimpátia összpontosul! Lássa meg Clintonné őnagysága is, hogy az USA sem szórakozhat kénye-kedve szerint velünk. Várunk benneteket, hajrá Magyarok!
Ja, mindenki hozzon magával még négy embert, mert már kurvára kezdünk fogyni!
Fidesz Magyar Alpári Párt
@Kijelölt Felelős: Vajh a BKV horoszkópja mi lehet? Továbbmegyek, mit keresnek Jupiteren túli bolygók a horoszkópban? Kávézaccból nem jósol senki Viktornak?

Viccnek azért jó, meg kall hagyni!
@Knósszosz: Azért az vicces lesz, mikorhelikopterről fényképezi a két tömeget, és a kisebbet hatszor akkorának mondják majd, mint amekkora a nagyobb. Az ok az lesz, hogy ők jó emberek, és mint tudjuk, sok jó ember kis helyen is elfér
@Knósszosz:

Nem tudom eldönteni, hogy szórakoztatóan szomorú, vagy szomorúan szórakoztató, amit írtál.
@miva?: Nem tartom lehetetlennek ezt a verziót sem, de tekintettel a rendkívüli kreativitásukra hírsuszterolás tárgyában, biztosan előhúznak valami hasonlót a kalapból.
Ahoj! Turista a turistának!! Mi is csak a Nyugatitól araszoltunk gyalog oda-vissza, kell öreg csontjainknak ennyi mozgalom. Én is leszedettem az uram nyakából az amúgy mindig hordott piros sálját - eleinte nem értette, mert nem olvasta Szanyi kapitány felhívását - de aztán szó nélkül felvette az anyámtól zabrált keki-sötétkék kis tyúklábmintásat.

Havi 30 milla, beszarás!! APO-ék óccóbak voltak. És többen hittek nekik, nem lévén net. Ja, hisz privatbankar.hu/makro/lagarde-nagyon-varja-a-magyar-penzugyminisztert-243563 - ami nincs - tehát, tényleg epedve óhajtják, hogy Orvbán bankja lehessen az IMF. Megmondta a Főnök, nem??? Minden úgy van,a hogy abból a 160 cm-jéből látszik. :-DDD Havi 30 millióért én azt is szemlézem neki, hogy fordítva forog a Föld miatta és a víz se úgy, olyan irányba folyik le a ahogy eddig, hanem máshogy. (Woody Allen megfigylése volt)

Az a deutsche vonat is biztos pöfög, csak titkosítják, azért nem látszik a síneken. Mondhatni Demjén Rózsival a Szerelemvonatból nincs kiszállás. And so on, and so on.
@BolondIstók: "És ezek a bértollnokok mit fognak csinálni, ha véget ér a dicsőséges forradalom? Keresnek egy másik (színű) ánuszt?"
igen, és meg is fogják találni... és az a másik ánusz majd boldogan fogadja az új hódolókat...
@orica: Hogy szórakoztató-e, azt nem tudom megítélni, szerintem inkább a szomorú kategóriába tartozik. Senki sem fogja majd a hasát a röhögéstől, legfeljebb az EU boldogabb országaiban sercintenek még nagyobbat, a Cár Atyuska erőlködésének láttán.
@nandras01: Nem lesz nagy difi, a szar mindig barna.

Volt egy holland képzőművészeti projekt az Iparművészetiben: Egy gondosan konstruált masinát mindennap megetetttek nagyon jó kajával - valami francia étteremből hozatták - és látni lehetett - ez volt benne a művészet ;-)) - hogyan válik a sokszínű étek barna fossá nem sok idő alatt.
@csizsikpizsik: " Ön az elmúlt másfél évben szavahihetetlen emberré vált." Na kikérem magamnak! A többi évével mi van?

Mi mesélnék neki? "„Talán dünnyögj egy új mesét, fasiszta kommunizmusét”… Hajazna rá, ha tehetné.
Mráz-Kumin. Ketten váltogatják egymást a Tétben.
Kumin nem szemrebbenés nélkül. Örökké pislog.
@mindig igazamva: Eladták már a sárazsadányi szőlőbirtokot. Az tehát nem izgatja de amúgy sem izgatta sose, mert miért is? Hisz amikor szar bort készítettek, külön neki létrehoztak egy kategóriát, hogy mégis bevehessék a lőréjüket. Szóval jöhetne rá peronoszpóra, akkor is megvennék a löttyét.
@Kijelölt Felelős:

"Utoljára hagytam nagy hatóereje miatt azt a konstellációt, aminek jobb megértése érdekében vissza kellene menni néhány évet. 2006 őszén asztrológiai körökben közismert volt, hogy a tranzit Plútó rajta áll Budapest szolár aszcendensén. Jött is a felfordulás, meg a zavargás, a tévé székházának elfoglalása. Most is hasonló konstelláció van, ugyanis a tranzit Plútó közeleg a köztársaság aszcendenséhez. A karácsony előtti időszakban lépett be a Plútó a köztársaság aszcendensének egy fokos hatókörébe! Ez olyan, mint egy élesített gránát. Bármikor robbanhat."

Höhö :)
@Fabius ezt a jobb sorsra érdemes fószert is beszervezted?

"Hack védi Orbánt
A kritikák elsősorban a múlt év végén meghozott két törvénnyel kapcsolatosak, az új jegybanktörvény ugyanis alkalmas lehet a Magyar Nemzeti Bank függetlenségének csorbítására."

-----------------------
Csendes diplomáciai lépésekre szólítja fel a lengyel kormányt Jacek Pawlicki a Gazeta Wyborcza című baloldali liberális napilap hétvégi számában. A cikk szerzője úgy véli, Magyarországgal szembeni szankciók bevezetése után a magyar kormány még konokabban viselkedne.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/08/lapvelemeny/
@DarthVader: Na figyi, ez azért überpontos: [..]"Jelzi a bajok halmozódását Orbán Viktor szolárja is. A karrierjében megjelenő problémahalmazért nagyrészt ő a felelős, és mintha képtelen lenne arra, hogy alapvetően változtassa álláspontját.

Ez okozza a folyamatos népszerűségvesztést, amit jelez a szolár horoszkópja (a szolár horoszkóp születésnaptól születésnapig tart). Orbán Viktor radixának és szolár horoszkópjának összevetése mutatja a külvilág elleni reménytelen harcot, az elkeseredett küzdelmet a realitások ellen, és azt, hogy ezt a végletekig hajlandó fokozni. Az ingoványos talajra épülő légvárak forszírozása a katasztrófa lehetőségét teremti meg." Ez van, kétségtelen: mindegy miből vezetik le.
@Cirbi: a lényeg lemaradt:

Hack a lapnak úgy nyilatkozott, nem ért egyet azokkal a véleményekkel, hogy a magyar kormány diktatúrát akar kiépíteni.
nem akar, már kiépítette, csak nem működik teljes gőzzek :D
@DarthVader: ezt így korán reggekll fel se fogtam, megyek iszom egy radixal gyorsított plutós kávét..
Meséljenek neki - mindig csak a Gőgös Gúnár Gedeon meghllagatása után :-DDD - erről: penzcentrum.hu/kkv/legendas_ceg_a_sullyesztoben_senki_nem_mond_semmit.1031108.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator mg hogy 81 év után eltűnt nyomtalanul a - helyesebben kurvanagy adósággal a háta megett - a német Quelle is.

Szóval nyugtassák meg kicsi pihegő szívét, hogy igen patinás, nemzetközileg respektált nagymúltúakat is bele lehet lavírozni a tejes nihilbe. De azért egy komplett országgal nem kéne ezt tenni, baba!!!
@Cirbi: Mi van, Németh Sanya így meghálája a vasárnapi borulós egyháza elismerését és dotálását?
@felebarát: Mitterand-nak is volt jósnője. Momentán, ha legalább erre hallgatna Orvbán, hogy lám, minden szinten rohan a katasztrófába, már előrébb lennénk. De nem.

Csak rohan vakon.
@a szív fészkei: az asztrológus meg a jósnő, azt hiszem nem egy kalap
www.origo.hu/itthon/20120106-haromszor-gyakorolt-kozkegylem-az-orszaggyules-a-rendzservaltas-ota.html

Gyurcsány is ott vol, már le is ültethették volna...áh bénák ezek :D jah hogy nem is akarták..hmm
@vörös meteor:

Remélem nem csak tervezik. A Fidesz holdudvara tavasszal egy 500 személyes élőképet sem adott ki a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, most is vidám dolog lesz a megjelent egybiteseket faggatni és a neten mutogatni, mennyiért jöttek el.

Lássunk tömeget, nosza. Ha esetleg meg nem sikerülne, akkor lehet lemondani a francba mindegyiknek.
@Fabius: annyira bizol benne, hoyg le fog mondani, vagy lemondatják...csak ne lepődj meg, ha kihúzza a négy évet...
@felebarát: Valamit jelez mindkettő, mindegy minek hívjuk a foglalkozását. Felelősséget nem vállal semmiért egyik sem persze, hisz csak tendenciákat jeleznek. Ki kártyából, ki gömbből, ki csillagokból, ki ingából, stb. olvas ki dolgokat. Mindegy is, csak közvetítő anyag bármelyik.

Ha valaki rezonál erre a fajta infóra, az megérti és a helyén kezeli. (lásd fentebbi cikket, amit linkeltem.)

Van, amikor annyira kaotikus az élet - meg most itt pláne azzá is tették - hogy kell kapaszkodó. Még a legnagyobbaknak is. Erről szól a cikk. Amit itt valaki beidézett a Blikkből, az a leírás pontos Orvbánra és a helyzetére.
@vörös meteor: Ez ugye valami elírás? Kormány MELLETTI szimpátiatüntetés? Ne már, szívatsz...
Ja, és szimpátiatüntetés FEBRUÁRBAN? Amikor a jónép megkapta az első adójóváírás nélküli fizut? Ne, komolyan...mi lesz a táblákon vajon? Éljen Viktor is minimálbérből?
@csizsikpizsik: köszi, hogy hat és négy órára lettünk visszajelentve, mert nem bírja a cég a 8 órát kifizetni
@miva?:

Eddig tartott végigjárni a stációkat. Politikus nem volt egy sem aki kedvezőt mondott volna, újságíró sem aki ezt megírja, így maradt az a pár kint dolgozó követségi alkalmazott akik legalább kommentelni hajlandók voltak. Most meg ezt mutogatják.

Röhej amúgy, hogy itthon a kommentelő az apokalipszis lovasa, a komment az internet pöcegödre, de amit kint ír le bárki bármilyen néven az hivatkozási alap a pártmédia legnagyobb lapjában :-D

Ha nagyon unatkozni találok a jövőben, akkor majd én is kommentelgetek ezek alatt a cikkek alatt mittom Donatien Alphonse François de Sade néven.
@felebarát:

Ha marad még jobb. Akkor akkora kutyát csinál magából a sajátjai előtt is, hogy nulla esélye lesz még egyszer visszatérni. Nekem az is megfelel.
@Farkasokkal táncoló: Szerinted ez rendben van, azért lineklted ide?
Illető bloggazda búsong egy sort, fényezi közben magát, majd közli, hogy csókacsalád, vittem a zsét és magamat külföldre, dögöljön meg minden hülye itthon, nem érdemeltek meg kistaknyosok; levettem a kezemet rólatok. Persze most erősen túlzok, ja: tudod, hajlamos vagyok rá :-), nem véletlen, hogy kiszerettek belőlem a bezzeganyákok meg mások a hamvas lelkükkel. :-DD

Szerintem pedig állandóan szólni kell, akár mindennap, ahogy Fabius vagy Árpád teszi; leírni ötvenszer is, mi hazugság, mi überhülyeség, mert eljut azért az emberekhez.

Unom ezt a mindenki hülye, csak én vagyok a 74-es troli álláspontot, ezt a nagyképűséget, ezt az általános lenézősdit.

Te azt írtad egy hete, hogy nem jössz ki tüntetni, mert tömegiszonyod van. Hát lehet, hogy kurvasokan még így vannak, mint te. De lélekben ott voltak velünk hétfőn. (ami kibírható volt egyébként, Stingen volt halálfélelmen 04-ben a Ligetben, meg a 06-os tüzjáték-viharafférnál.)

De mivel menni kell, menni is fogunk egyre többen - és nem hiszem, hogy ne vigyáznának a kivonult emberek egymásra, eddig ezt tapasztaltam, hogy igenis odafigyelünk egymásra.
Kisasszézni pénzeszsákkal ilyen lemondóan legyintve és onnan fitymálni - szerintem ciki.

Igen, ez a demokrácia, akárhogy is nehéz elviselni: túlélni, hogy erre szavaztak sokan - a legeslegtöbb szavazni képes az otthon maradt, minden iránt közömbös volt, így jött ki a 2/3 - és viszonylag normálisan kéne elérni a távozását is. Én arra büszke vagyok, hogy eddig egy tüntink se fordult balhéba, vérbe.
Van a Fidesznek egy masszívan kongitív disszonáns köménymagja, oké, de ilyen minden ország minden pártjának van. (Amerika redneckjei se a világ eszei, de hát vannak, léteznek, jogaik is vannak.)

Léteznek viszont már elég szép számban a most ébredezők, akiknek a bukszájuk a legnagyobb fájdalomjelző szervük és az lett megpiszkálva, de nagyon. Húsz év alatt nem épül ki teljesen korrekt csodásan működő, patentos demokrácia seholse, pláne, ha eddig se volt nyoma a történelmünkben! De szerintem elindult valami, hisz megtapasztaltuk a legszarabbat:ebből kifelé vezet az út. Hajnalhasadás előtt van a legsötétebb,stb. Sorolhatnám a mondásokat.

Ha ez a blog ennyi volt, hogy a megíróját fényezze csak, hát akkor annyi, nem kár érte. Lesznek, vannak jobbak. Érezze jól magát a tulaja bárhol.
@csizsikpizsik:

Pont azért merült fel a február, mert ötödikéig nem kapja meg az első adójóváírás nélküli fizut senki. Negyedike szombat, az még belefér. Utána meg minden esélytelen.
@csizsikpizsik: A lányom is kapott illatos levélkét év végén tőle, mint köztisztviselő, hogy éljen a hiteltörlesztési lehetőségekkel,Orvbán bácsi megadja neki. (nincs hitele, de legalább elvesz tőle 12 ezret idéntől.) Ergo megvenné kilóra a népet.
És ha kirendelik őket önkéntkötelezően? Volt már ilyen a világtörténelemben.

Ám, aki meg a mi tüntinkre menne, azt kirúgással fenyegetik sok helyen, ha közszolga és neadjisten felismerik... Mesélik a népek.
@csizsikpizsik: Kormánymellett tüntethettek volna X.23.-án, csak beszartak, hogy a milások picit többen lesznek.
@a szív fészkei: Mesélik azt is, hogy a Facebook miatt utánanyúlnak ennek-annak. Ilyent konkrétan ismerek, és láttam. Van ám véleménynyilvánítás szabadsága!
@miva?: utányanyulnak? miért megosztotta velük az oldalát?...vagy mi van...ha bekorlátozod, senki nem lát belőle semmit
Az a Fidesz, illetve Orbán legnagyobb problémája (a saját hülyeségükön túl), hogy 10 éves kemény munkával gyakorlatilag minden értelmes embert elmartak maguk mellől. Maradtak a giroszok, Mrázok, és úgy általában is, akinek háromnál több agysejtje volt, az lelécelt, legkésőbb tavaly, amikor klinikai esetté váltak.

Hiteles, értelmes ember a környékükön sincs, hát elég csak az ún. szóvivőket megnézni (minek belőlük három - ha csak azért nem, hogy többet röhögjünk), ebből két dolog következik:
1. a hülyeség hülyén kommunikálva, hitletelen emberekkel exponenciálisan növekszik
2. semmilyen feedback nincs, semmilyen belső kontroll, hisz a kedves vezető tökhülye, és senki nem mer neki ellentmondani

Egyenes út a falnak.
"A Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az EU-val folytatandó tárgyalásokról szólva Orbán Viktor úgy fogalmazott, az egyetlen szempont a kormány számára Magyarország érdeke. Ugyanakkor minden javaslatot mérlegelnek, és ha úgy látják, hogy megfontolandóak a nemzetközi szervezetek érvei, készek azokat "magukévá tenni", "mert számunkra nem presztízskérdés a korábbi álláspontunk fenntartása vagy megváltoztatása".
@felebarát: elég, ha egy gimis osztálytársad polgármester lesz, te meg megosztottál hirtelen valami tréfásat.
@miva?: és ő szemétkedik velem? vagy mi?...vagy én raktam ki valamit az ő oldalára :D ne aggódj van ilyen most kormány közeli emberkék :D
@felebarát: be is vannak szarva...ne osztogassak meg minden féle elítélő kritikákat Viktorról, mert az nála látszódik és akkor a főnöke is látja...há mondom én nem látom a főnököd adatlapját, akkor ő sem látja az enyimet, ha neked úgy van beállitva...kettő minek is vetted fel őt :D?
@felebarát: na ja, de téged nem egy kormánybiztossal vezérelt műintézmény foglalkoztat
@miva?: Én azt hallottam - és szinte első kézből - hogy FB-os megnyilvánulás után reggel hatkor csilingelt a Navi az ajtón valakinél. Nem engedte be őket, de a kiromboló szomszédságnak lelkére kötötték az eetársak, hogy nem láttak-hallottak semmit hajnalban, érccsük????
@a szív fészkei: lemaradtam...miylen megnyilvánulás?
@a szív fészkei: ez is vidám, hiába no, demokrácia vagyon
@szerénységem: Miért kéne Orvbánnak kritikaszerű halvány figyelmeztetés? Megőrül a lehetőségtől, hogy nem tökéletes.

Pláne, ha tudja, olyan okos ember van mellette, aki ha nem is mondja, gondolja, hogy ő nem mindenben 100-as.
Ez a fószer a világ önmagában legbizonytalanabb nyomorultja, hozzá csak Németh Sándor hasonlít, ahogy írják. Őt is félóráig nyalják fel mise előtt - Hack és bennfent társai - hogy isteni vagy Sanyi, a legokosabb vagy Sanyi, csodásan megcsinálod Sanyi, etc.

@Dr.Zomboss: :-D Voltunk picit többet.
@felebarát: Írt Orvbánékról nem túl hízelgőt. Vagy valahová oda bekommentelt hasonlót saját néven. Van ilyen, én is szoktam.
Pl. Fabius mai remeke is fent van a FB-on, a Politikai Árvaház osztotta. Oda is lehet írni kevésbé szalonképest a témával kapcsolatban. Ezt meg olvasgatják rendszeresen kormányközeliék is úgy látszik.

Index főoldalon viszont most nincs kint, egyetlen egy hős várvédő se jött még idáig ledorongolni minket.
Mráz Ágoston Sámuel egy hülye. Ezt a múlt héten a szemébe is mondta egy-két vitapartnere egy tv-műsorban. Egyébként lenne esze a gyereknek, de rosszul használja.
Általában nem értettem egyet Giró-Szász Andrással, de meghallgattam véleményét, érveit. Mráz Ágoston Sámuel már első mondatától kiráz a hideg és tudom, érzem a hazugságot. Valaki levehetné őt a képernyőről.
@a szív fészkei: Annak idején azt hiszem Szelényi Zsuzsa vagy Ungár Klára mondta a csaka anarancs volt c. kötetben (mindenkinek ajánlom), hogy Orbán alapvetően "egy elég gyáva fiú volt" már a nyolcvanas években is. Most túl azon, hogy ciki, ha nők állapítják ezt meg valakiről, meglehetősen jellemző is.
" Nekem az tetszett a legjobban, hogy az energiaitalok különadóztatásánál azt a molekulát vették alapul, ami az anyatej egyik fő alkotórésze :)))))"

ez igaz :D?
Csak most láttam ezt a Róna Péter beszélgetést.
Nagy fej a pasas. 16.13-tól külön érdekesség... :))
www.youtube.com/watch?v=7-vZ32WJQnA
"Róna Péter: Amikor a rendszerváltás megtörtént, - annak ellenére hogy voltunk néhányan, akik más tanácsot adtunk Antall Józsefnek, akinek egyébként a mostani Matolcsy György volt a fiatal jobbkeze - hogy nem kell az azonnali liberalizáció, nem kell azonnal lebontani a vámokat, nem kell azonnal szabadpiacot teremteni a tőkének, nem kell azonnal mindent eladni, és nem igaz, hogy mindent magántulajdonba kell juttatni. Én ezt mondtam. Megjegyzem, hogy annak idején a pénzügyminiszter, Rabár Ferenc volt, aki ezt a nézőpontot képviselte. Ezzel szemben állt Matolcsy György, aki az azonnali liberalizáció elkötelezett híve volt akkor.
Riporter: Ellentéte a marxizmusnak, ami abszolút annak az ellentéte.
Róna Péter: Pontosan. Ugye az történt, hogy jött az azonnali liberalizáció, mindent azonnal feladtunk és azonnal elvesztettük a belföldi piacainkat, és elvesztettük a legfontosabb gazdasági ágazatok feletti bármiféle ellenőrzés lehetőségét..."
@felebarát: minek esélyt adni, nem kell facse meg ivives lószarság, fő a nyugalom :D
/meg had dolgozzon meg a titkosságos egy kicsit a pízért :D/
életsorsok...bízunk a kormányban oldalon...

Ételízesítőt gyártó 2011 szeptemberéig jól prosperáló vállalkozásom volt. Akkor szeretett kormányunk úgy döntött, hogy az ételízesítő a benne lévő só miatt méreg, ezért dec. 31.-ig 200, jan 01.-től 250 Ft/kg temékdíjat vetett ki! En nekem 100 %-os áremelést jelent. A cégem csődbe ment, 9 alkalmazottam az utcára került. Én és a családom tönkre ment. Az ételízesítő nem önállő élelmiszer mint a chips, mindeni ízlés szerint ízesíti a levesét vagy a pörköltjét. Érdekes módon a folyékony ételízesítő ( Piros Arany, Erős Pista, Gulyáskrém ) legalább olyan sótartalommal bír, mégsem minősült mérgezőnek és nem vonatkozik rá a termékdíj. Gondolom, semmiféle összefüggés sincs abban, hogy ezen termékek gyártója az Univer Kft Demján Úr érdekeltségébe tartozik. Bízzak még bennetek? Vissza adjátok a vállalkozásom és rehabilitáltok?
Kezdődik APA, kezdődik... :)
Kedvenc városomban a maffiát emlékeztetik!
hirszerzo.hu/hirek/2012/1/8/20120108_kecskefej_fidesz
@orica:
Nekem megfejtenéd mert tendenciózust stb. ismerek,de ezzel még nem találkoztam,s valahol a létra felső fokához közel van az idegen szavak szótára....
Ökológiai vállsághelyzet Magyarországon!A kormány-
pártiak és az őket dicsőitő ujságírók,közvélemény kutatók,TV.lakájok stb.fejébe beköltözött agyevő bogarak éhen haltak.
@Boli: lehet nagyon gyorsan magam alá ronditottam volna...vagy csak lehet kecske fejet akart kifőzni és a cimbi hozta, de anya éppen nem volt otthon
@Boli: haluk nem volt D: miért kecske fejet?
LOL!!! :))
Vége a kormánynak!!!
"Az Apostoli Királyság betiltja a pártokat, és folyamatosan veszi át az irányítást"
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/1/8/Az_Apostoli_Kiralysag_betiltja_a_partokat_e_6SQ3NZ
@felebarát:
Bolond vagy Te! Apostoli Királyságban vagyunk már, csak nem vettük észre, bennünk lesz a hiba! :(
@szerénységem: Az olyannak kell folyton a falu bikáját alakítani. Egy alapból kiegyensúlyzott, ezért magát erősnek tudó férfi ilyenre nem hajt.

Illetve tudja a határait, stb. De ez egy nyúlbéla, aki a másokéval veri a csalánt.
@felebarát: Kirájsanyi kicsoda? Aki annak hisi magát. A filmbeli édes-aranyos tünemény fazon, de vannak nagyon rosszvérű királjsanyik is, fentebb említettem kettőt.

Na azoknak nem csak mesélni kell a gyémántvalagú, csak őt imádó királykisasszonyról, de le kell kilóra szállítani.
@lecsekkoltam:
Való! 75 fős! Ne viccölj... Válság van! :)
@Boli: Szegény kecske. Az intelligens nézésű és aranyos állat. Kár volt ezért feláldozni.

Jaj erről eszembe jutott a zseniális Jim Jarmusch filmje a Night on Earth - ahol taxisok rohangálnak a éjjel a világ nagyvárosaiban és az ő sztorijaik a film szüzséje. Rómában Roberto Beningi: www.youtube.com/watch?v=5qrM93bQ5OY&feature=related

3.21-nél vall a pap utasának az egyik fiatalkori szerelméről. :-D
@Boli: Ez nem azé majd 100 éves pasié, aki árpádházi leszármazottként kar folyton "kirájozni"?? by Sanyi :-DD
@lecsekkoltam: 75 tagú testőrsége lett. Tegnap linkeltem. Asszony legalább kicsit válogathat a jóból. 75 mégis több, mint egy Skicc.
@Boli: Te ne szólj egy árva szót se: van már ChT Nagypáholytok, az jobban fest 1 db Apostoli Királyságban mégiscsak!
@a szív fészkei:
No de kérem! Hogy jön ide ChT? Egyáltalán, egy napon említeni ezekkel? Elás... :)
Emberek a grazi pszichomókust váltsa le már valaki! Súlybosbodik a kezeltje állapota: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=508346 Kép beszédes.

Szerdán váltottunk egy kis zsozsót. Amíg az uram várt a sorára a jól váltó helynél, ide-odaugrált az árfolyam. Kiszámíthatóság vazze!!! Védelem, vazze!! OMG #:-((
@Boli: Nem egy lapon/napon említem, csak mondom, hogy egy Nagypáholy az már több, mint egy ugribugri őrsecske.

De oké, ti ketten ChT-nal már külön univerzumot alkottok. Az egérrel együtt vagy se, majd eldöntitek.

Ja, a Nők Lapjában van most Ch-ról egy kis színes: valami hajdani iskolatársára rámászó energikus és undok nőt alakít és örül ennek a szerepnek, mert mint mondja, ő alapból nem tud undi lenni, most kipróbálja legalább. (nem kevésért).
@Boli: Az lesz a legeccerűbb, ha derékig beásom magam valahová - hülye szomszédunk úgyis felszánotta a hajdan szép kertünket építkezés címszóval - és onnan netelek. Ha nem jót írok a Fenségről, szólsz, mint most, és akkor hányom is magamra a földet. :-D
@a szív fészkei:
MEGAGIGALOL!
Orbán Viktor: "Eljön még az az idő, amikor mi adunk hitelt!"
Wazze... nem szakadt rá... Pedig igény az lenne rá! Ez tök hülye! :D
@a szív fészkei:
Na, ezt már szeretem! Végre egy kis kezdeményező kézség! :))
@Boli:

Az elmebeteg bácsi nagyon cuki :-D :-D :-D
"Eljön még az az idő, amikor mi adunk hitelt!" Itt a szomszédunkban van egy református templom. Az előbbi hír hatására, jelentős számú egér özönlött ki a parókiáról és most petíciót kívánnak átadni valakinek a kormány részéről, hogy ha lehet, nekik ne! Őket ne mentsék meg, mert hallották a Szabad Ementáli rádióban, mit is jelent ez.
@a szív fészkei: Ha nem skicc lenne, és nem fidesz és ilyesmi, én is szeretnék állami pénzen deli palotaőröket elnöknéként a szolgálatomra a csini sofőr mellé:D:D
@Boli: Szóval a köztársasági őrezred nem elég jó, a tek nem elég jó, vagy vitya be van tojva, és kell neki az összes tekes legény, vagy az anikó nem osztozik. Kövér mit kap?! Egérúton kívül.
@Fabius:
Melyikre gondolsz? :))
Mert tulajdonképp mindegyik az!
@lecsekkoltam: Nagy Katalin is elvolt a testőrökkel darab ideig. Közben meg uralkodott kicsit két testőr-felpróbálás közt. Egész jól ment neki parallel. :-DD
@lecsekkoltam:
Kötél? Ja, a Kövér? :)) Válságban csak 75 főre és felszerelésre telik, na!
@Boli: wazzee, 4 ember ölég körbevenni őket, vityának 3 is :D
Itt a harmincmillás ruha Orvbánéknak a kedvenc - be is tiltott - rapperjük nejétől: www.borsonline.hu/news.php?az-egykori-nyuszilany-feneken-is-dekoltazs-virit-8222-erdekes-8221-foto&op&hid=51568

Kilóg a seggünk-kreáció, narancsban. Tökély.
@a szív fészkei: Új fejlemény: most távozott az illetékes minisztérium részéről az ügyben kompetens potentát. Mielőtt beszállt az S 8-as hátsó ülésére, leszögezte: "nyugi, a ti státuszotok nem változik!" Nagy kő esett le a szívemről. Ez világos üzenet, a hasonló helyzetben lévő emberszabású magyar rágcsálóknak, hogy nekünk sem kell ilyen piszlicsáré dolgokkal foglalkoznunk, mint megélhetés, életszínvonal, stb. Megnyugtató, most már jól fogok aludni!
Gréczy Zsolt az ATV-ben az imént: "Az Alaptörvényben nincs is benne a köztársaság". - B) cikk (2) Magyarország államformája köztársaság.

öööö
@Knósszosz: Az ő színvonaluk, megélhetésük a lényeg. Mindig is az volt. A te dolgod, hogy akárhogyan is, de előteremtsd az alapjait.
off :D

Do you speak English ?
- Yes!
- Name?
- Abdul al Fayed.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no... I mean male or female?
- Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast
@Knósszosz:
Marha jóóóóóóó:))))) Ementáli Rádió:))))))))
@a szív fészkei: Hát, én nem fogom előteremteni! Ez nem csak ellenforradalmári lózung, nincs miből. 47 évesen, munka nélkül, ugyan mivel támogathatnám meg, a szeretett vezetőnket? Felmerült a lapátnyél mint alternatíva, de mára azt is eltüzeltem, mert fázott a gyerekem. Francba... most mit csináljak?
@orica: Kurva jó dolog, a félkegyelmű hatalmat kritikusan szemlélő emberekkel beszélgetni! Köszi szépen!
konyhai baleset :D

zacskós rizs...

villával emeld ki csöpögtesd le...na itt történt a probléma, lecsúszott a villáról...vissza a forró vízes fazékba, víz ki gázt eloltja, én hátrahőkölök, tányér repül a földre...vazze

lehet hamarabb kellett volna a kávét meginnom
@a szív fészkei:
Azért linkeltem be, hogy nyoma maradjon. Hogy a blogíró mit csinált a pénzével és hová ment az nem érdekel, viszont az érvei, a "mit mondhatnék" kezdetűek, meg a csőd érzékletes leírása a hülyék számára is érthető.
@felebarát: ezt nem ide akartam...tényleg kell az a kávé...lehet törölni kommentet...
@a szív fészkei: Vagyunk vagy ketten? Dehogy, ahogy el nézem, sokkal-sokkal többen. Én a szakmámból adódóan, sok emberrel beszélgetek és biztosíthatlak, a Cár Atyuskáék támogatottsága, csak a hozzájuk hű közvélemény kutató intézetek tanulmányaiban jelennek meg, többségként. Pont.
@Farkasokkal táncoló: Hát bocs, akkor sem értem. Ezt enélkül is megírt/ják számosan, de úgy, hogy nem lépnek olajra nagy kamillázás közben.

Csődről is sokan beszéltek eddig is, aki akarja érti, aki nem, az meg okkal nem.

Biztos jó érzés, hogy ő drámaian megmondta, utána az Özönvíz et.
@Knósszosz: Bocs, egy vesszővel több a kelleténél. Nem hím... Mi lesz Székhelyivel?
@Knósszosz: Én remélem, hogy napról napra fogy. Nekem húsz éve nem kell Viki cár. Azóta egy percet sem bíztam benne és a sleppjében.

Nem kell ahhoz fájó fizetési kimutatás - nincs is fizetésem - külföldi sajtóhadjárat, stb., hogy tudjam jó ideje, ez egy varázsló, aki elhülyíti és megalázza a Mariokat. De a végét is ismerem a sztorinak.
@Knósszosz: Hogy hogy mi lesz? Apa lesz 65 évesen. Őérte is te aggódsz?
@a szív fészkei: Én csak magunkért aggódom. Értem, érted, értünk... Érted? Persze, hogy érted. Csak arra kívántam Székhelyi kapcsán rávilágítani, hogy nem fogja elfelejteni a miniszterelnök 'úr', hohy kapitális fasznak aposztrofálta őt egy csepűrágó. Bocs...
Na még egy leírás:

"Magyar forgatókönyv

Az államcsőd akkor kezdődik, amikor a hitelt felvevő ország már nem tudja fizetni az adósságát. Ilyen szempontból tehát Magyarország még nincs ebben a helyzetben, de a veszély evidens – véli Török Zoltán. A Raiffeisen Bank vezető elemzője a Borsnak azt is vázolta, milyen is lehet egy esetleges magyar államcsőd „forgatókönyve”. A kiváltó okot, az állam fizetésképtelenné válását természetesen nemérzik az emberek a bőrükön, de a kísérő jelenségek nagyon fájdalmasak.

* Kezdődik minden a gyenge forinttal és az állampapírok árfolyamának drasztikus megugrásával. Ezzel szinte párhuzamosan elszabadulnak az üzemanyag- és az energiaárak, de a többi import árucikk komolyabb drágulásával az ezt követő kéthárom hónap után kell számolni – véli a szakember.

* Újabb két-három hónap elteltével elapadnak az állami tartalékok, külföldi hitel nincs, az adókat sem lehet már felsrófolni, ezért megkezdődnek a drasztikus takarékossági intézkedések.

* Előbb a szociális juttatásokat faragják le, például a nyugdíjak vagy az állami szférában dolgozók bérei apadnak el, komoly spórolásba kezdenek az állami intézmények fűtésében, áramellátásában.

*Újabb hetek múlva intézményeket – iskolák, kórházak – zárnak be.

* Egy-két hónap és drasztikusan leromlik az állami szolgáltatások minősége: akadozik, vagy leáll a tömegközlekedés, éjjel sötétbe borulnak az utcák. Ezzel egyidejűleg a hangulat is romlik.

* Az életminőség ellehetetlenülése után már csak egy hónap kell ahhoz, hogy teljes legyen a káosz: a tömegek ellepik az utcákat, dúlni kezd az erőszak, megkezdődnek a fosztogatások!

Török Zoltán úgy véli, bármilyen nehéz helyzetbe is jutott az ország, ilyen durva fejleményekre nem kell számítani, mert mint mondja, felelős kormány ezt megakadályozhatja.+
@Knósszosz: Szerintem ezzel számolt Székhelyi. Meg mondjuk, Kulka, Csákányi, akik vezették a Milla-műsort kétszer is. (sokan féltek elfogadni a felkérést erre, mondták tavaly a szervezők.)

Van, amikor szólni kell. És tisztelem, akik vállalva a kockázatot, szólnak és arcukat adják a tiltakozáshoz. Itt ugye név nélkül lehetek nagyon bátor + nem vagyok senki és semmi. De ők abból élnek, hogy szerepelni hívják őket.

Lassan azt kell hálásan megjegyezni nagyhatalmú misztertelnökúracsnak, hogy ki az, aki nem nevezi kapitális fasznak. Abból van a kevesebb itt és a világban, nemlesz nehéz dolga.
@orica: Lehet parmezán, vagy akár gorgonzola is. A lényeg, hogy a büdös életben nem fogunk zabálni ilyeneket, ha marad a nyakunkon a regnáló hatalom. Csirkeszárny fun vagyok, már most is. Tudom marinírozva, no meg számtalan más, francia konyhatechnikai eljárással elkészíteni. Igaz, a kutyám úgy néz rám ha adok belőle neki, mint Szócska Miklós a dokira, aki zsebre vágja a paraszolvenciát a prosztata vizsgálat előtt. Hát ez jutott... de én bízom a jövőben. Az Orbán-mentesben.
@Boli: Ha akarja a drága - eddig nekünk már túlzottan nagyon is drága - kormány.

De csak parasztvakít, azt hiszi, ez a felcsút-alsói ideodacselezek-stílus ehető a világ jobb szalonjaiban is.

Ahová jóformán be se engedik már, féltik a jó levegőt.

Na ugye, itt is beszélnek egy bulvárban!! a csődről. Nemcsak egy blog mondta meg a tutit.
@Boli:
Felelős kormány igen, megakadályozhatja.
Sőt elébe is mehet a problémának.
Csak éppen nekünk nincsen ilyen , mert a trónon és őrült ül. Aki még ma is ugyanazokat a lózungokat nyilatkozta mint eddig.
@a szív fészkei: Bocsi a személyes hangvételért: Te nem érzed úgy, hogy nem sokáig leszel névtelen? Van nekünk egy homokozónk, amit oda adott a Cáér Atyuska a legjobb haverjának. A keresztségben a TEK-nevet kapta. Nem hiszem, hogy naív vagy!
@Farkasokkal táncoló: Nem téged egyellek, csak a bloggazda megjátszós szerintem. Ha te egyetértesz 100 %-ban, az a te véleményed, ez meg az enyém.

Neked segített ez az írás, oké, elfogadom - szerintem meg nagyképű, mert nem egyedül ő figyelmeztetett a következményekre. És zu zammen közölni, hogy na löpá (klasszikus idéztem ugye ;-)), nem érdemlitek meg a tudásom, kicsit nevetséges számomra...

Te ott és akkor és azt írsz oda pláne annyiszor, ahogy csak akarod. Meg én is. Itt tán még elférünk, amúgyse nem zavarok én a te helyeiden régóta.
@Farkasokkal táncoló:
Azért a zabszem ott van hülyegyereknek is...
Érzi, hogy tekintélye és hitelessége a nullához konvergál! Külföldre nem is mer menni...
Tulajdonképp POLITIKAI HULLA, csak a beismerés ideje a kérdés!
Neki vége, de a hívőknek még nem esett le! Ez jelzi persze azoknak az értelmi képességét is! :)
@Knósszosz: Tudom, hogy tudhatnak rólam mindent. Leszarom.

Pl. soha, de soha nem kaptam - pedig ősi, masszív fideszövezetben élek sajnos - semmilyen narancslevelet, soha nem hoztak semmilyen viktori százmillás irományt házhoz, nem kértek kopogtatócetlit tőlünk. Szerintem mi be vagyunk árazva kubatovosan.

Amúgy egy régi- mondhatni gyerekkori és az nem tegnap volt - barátunk lett odatartozó, sőt már egyenesen jobbikos; tehát mesélhetett rólunk (látott is a hétfői tüntin minket, míg ő a "hazavédők" között volt), amennyi belefér. A férjem látta is múltkor a fideszes tanácsházi bennfentes parkolóban tartja a roncs autóját.

A FB-on névvel-képpel is szoktam előfordulni egy kis répaegyelésre. :-D Hát kutassanak rám, ha nincs jobb dolguk.
@Knósszosz: DE zabálhatsz: ha pesti vagy, akkor a Lehel piacon van a cicabenzines két bolt (földszint+emelet) ott a majdnem lejárt - de teljesen jó - olasz, francia, dán, német sajtok sokkal olcsóbban vannak, mint a magyarok. Isteniek! Most ettük a gorgonzolát, van egy csomó brie és camembert még.

Csirkeszárnyat ne szégyelld: olvastam, hogy amikor a nagy amerikai focidöntő volt, Obama meghívta Jennifer Lopezéket (akkor még férjesül) együtt szurkolni a Fehér Házba. Mi ettek??? Mexikóias csirkeszárnyakat. :-DD

Te csak a világ vezető hatalmának első emberét követed. Amúgy szerintem fincsi a szárnyacska mézes,mustáros, erőspistás-citromos vagy sima ropogós módon is.
@a szív fészkei: bakker, megéheztem miattatok :D
/pénteken pont az említett szárnyacskákat toltam az orcámba/
@Cirbi: Örülök, hogy jól vagy! :-)

A rolexes fotó a femina képeskönyvben van,nem tudom, miért nem jön be.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/magancsodot-hozhat-az-imf-2076811
@Knósszosz: Na, nem hazudtam (talán nem mexikói módra csinálták) [..]"Obama így nassol

Az USA elnöke megfogadta, hogy csak akkor megy ki a Super Bowl-ra, ha a Bears bejut a döntőbe. Nem jött össze a dolog, így otthon nézi a meccset a neje, valamint Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony társaságában. Az esti menü: sült kolbász, pizza, sajtburger, sült csirkeszárny, sültkrumpli, német burgonyasaláta, fagyi és sör." innen: sportgeza.hu/sport/2011/02/07/super_bowl/?p=1
A Lemonde blogjában is vannak Viktort méltató hozzászólások, szám szerint 2. egyből helyre is teszik aztán őket, de esetleg a MN-nek megfelel, mint kormány mellett kiálló publikáció egy nagy külföldi ország jelentős médiumában.

Remélem, segítettem.
@a szív fészkei: Jelszavunk: nem kell mindig kaviár! (német sorozat volt az átkosban)
basszusvessző becsúszott nálamnál is. Ez van, ha sietek.
@a szív fészkei:köszönöm szavaid, egy hét volt a küzdés, még ma estére is csöppet fátyolosan hangolódom, de alakulok :D
------
húúbaz, hogy mennyire bíznak a vezénylós gazdasági naszádozásban:

Már 350 forintos eurót vízionálnak
Londoni elemzők egy sikeres EU/IMF-megállapodással számolnak, azonban a Goldman Sachs még így is 320-as euró/forinttal számol.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/350_forintos_eurot_vizionalnak_londonban.507039.html
@a szív fészkei: Na jó, nem szeretnélek fárasztani, elvégre vasárnap este van és holnap dolgozni kell menni. Már akinek van hová. Fontos infót tudtam meg, nevezetesen: egy hölgy van a másik oldalon. Igyekszem szalonképes lenni. Szóval a ropogtató cetlit tőlem sem kérték itt a környéken (Kispest), és én is leszarom. A szomszédokhoz bementek, akikről én is tudom, hogy masszív fidesz szavazók. Érdekes... A másik oldal meg mehet a szemétdombra? Ide kívánkozik még, hogy nem voltam még KISZ-tag sem. Ellenben Kövérlaca... na hagyjuk. Rám is kutathatnak, legfeljebb leszarom a mosógépüket, hiába azok javításából tengetem az életem. Jó, hogy lehet itt értelmes emberekkel kommunikálni. Varánusz blogját rég óta olvasom, de most vett rá a sors, hogy be is szóljak. Jók az írásai, reggelekként néha kiköpöm a kávét, a hülyeség értékeléseitől. Ja, menjenek a jó büdös francba, akik bennünket el akarnak hallgattatni! Azt mondod nincs ilyen? Azt mondom, nézd meg Kínát! Ott tudják, hogy lehet a netet passzra tenni. Jó éjt mindenkinek!
@Cirbi: Na megelőztél megint, tényleg gyógyulsz! :-D
@a szív fészkei: A francba! Én szeretem! Legfeljebb nem írhatom be magam, az operabál úri közönségébe. Szarul is érezném magam, ha oda tartonzék. Akurvaéletbe!
@a szív fészkei: várd ki a végét! Erőt gyűjtenek, mert egy 8 órás menet már a KR-en lement, most jön a váltás, majd jönnek látogatóba.
@Boli: Lehet, hogy ott van a zabszem, de rögtön kiereszt, ha megint éljenző tömeget fog maga körül látni, mert ez az ő közege.
És én igenis tartok tőle, hogy össze fognak hozni neki százezres éljenző tömeget februárban - hiszen megvannak már erre a módszerek, ingyen máv járatok, ingyen külön buszok az ország minden tájáról, no meg még itt BP-en is van jópár elvakult, aki egyfolytában a szabaccság, függetlenség, nenyomjonelminket az IMf jelszavaknál leragadtak. Meg azt hiszik, megint visszajön a Gyurcsány!

Ez az egyik szcenárió. A másik meg az, hogy jócskán kimennek oda ellentüntetők is, mondjuk pl a Jobbik kemény magja, meg egy csomó olyan, aki más jelszavas táblákkal jön, és tömegverekedésbe fullad az egész....

Van egy olyan érzésem, hogy O. bizalmasai látják, hogy megint kezd teljesen megzakkanni, és most Ausztria helyett inkább szerveznek neki egy kis ünneplő tömeget...
@Knósszosz: Mosógépszerelő,az fontos! Te csak maradjál is itt! :-D(tavaly vettem újat, remélem, nem hagy ez a Haier cserben jó darabig. szóval önzetlenül örülök neked.)
@Knósszosz:
Ez az anonim dolog... Őszintén felvállalom a környezetemben is a véleményemet.
A TEK-es fijjuknak, ha nem menne a NET-es beazonosítás, még egy támpontként megadom, hogy '88 augusztusában, 17-18-19 és 20. hajnalig, amikor is az a kurva nagy kommunista elnyomás volt és a Kossuth tér még nem volt így lezárva, én a katonatársaimmal ott fegyveres őrséget adtam. Több mint 3 napig vigyáztam a bal oldalt álló oroszlánra, ott aludtunk 2 órákat, szemben a Mezőgazdasági Minisztérium föld alatti garázsában.
Akkoriban nem fostak ennyire az elvtársak, mint manapság! Remek! Gratulálok! :D
@Knósszosz: felénk is egyszer próbálkoztak, még régen, azóta csak papirral etetgethetem a darálómat, mert nekünk is csak ennyi jár, a szomszédok közt tetemes narancsos volt, hosszanti ideig, na mára jobban szapulják őkigyelméket, mint én, pedig az nem semmi teljesítmény ;)
----------------
@a szív fészkei: kénytelen vagyok dógozni most is, a családi kupaktanács döntött, és függetleníteni kellet a rendszerünket a kábeles tv-től, így hát tányéros ügyintézést követtem el :D
@Farkasokkal táncoló:
Lesz, fizetett statisztákkal... Annál nagyobb blama... :DD
@felebarát: erre szerintem ne is számíts, de az általuk ihatónak ítélt,s sajnos általam pár pohárnyival elfogyasztott narancslé... tönkrevágta az egész karácsonyomat,szilveszteremet,s újév első két napját is. Magyarul több, mint egy hetemet. Megnéztem az összetevőit az interneten, s kiderült egy édesítő anyagra vagyok érzékeny....... rohangáltam a dupla nullásra félóránként, sehova sem tudtam elmenni.... Jó drágán vettem egy PEPSI-t s egy üveg vörös borocskát, szalonnát, kolbászt, olaj helyett zsírt.... jobban vagyok.
@anyósnyelv: Csak ha Index oldalon van ez, akkor nehézbombáznak. Most nincs ott, ergo egy se jött ide mostanig. Este fél nyolc lesz.
@a szív fészkei:
Es muss nicht immer Kaviar sein! :DD Imádtam!
@Boli: Ott laktam nem messze, s emlékszem az őrtállók közül, bizony többen leestek a lábukról, mert nem bírták.... azért kitartottak... Ma meg már minek? Olyanért kiállni, ami nincs is?
@Farkasokkal táncoló: Akkor lesz neki MÁV-kedvezményes, tüntetős majd utána plázázós ünneplő tömege. Legyen. Na und? féljünk emiatt?

Te is, én is, mi is tudjuk, hogy ez az, ami, berendelt és megvett tömeg. Fizetett tapsoncok márciusban, most meg majd ez simizi a lelkét. Aki a millán volt, aki hétfőn volt kint ellene, azt senki nem dotálta, sőt az vette meg magának - millán én mindig ezresért - a jogot, hogy támogassa őket, az Orvbán ellen szólókat. Kis difi.

Demokrácia van: legyen nekik szolidarnoscs-feeling, miért ne? Én nem mennék rájuk, az brúgó dolog, azzal csak nácik éltek hétfőn. Szerintem ez nem számháború, ez már az ő végjátéka. Ha honthyhannásan akar elbúcsúzni az édes kis közönségétől, tegye.

@Knósszosz: A csirkeszárnyat én is nagyon! Velünk van Amerika!!!
@a szív fészkei: én ennek szívből örülök, mert szeretek beszélgetni, de nem hülyékkel állandóan csatát vívni.
@anyósnyelv: na akkor én menjek is, te zsidóbérenc liberálbolsevik bérrettegő?
nosztalgiázom, tisztára a 80-as évek dicshimnuszokkal zengett kormány-párt kommüniké, stílus maga az ember, engedelmetekkel ezt a stílust, most nem elemezném :D, nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan visszajön a gyermekkorom filingje:D

Orbán ismét megszólalt

A kormány összetétele nem változik, a büdzsé tartható, a jegybanktörvénnyel nincs jogi probléma - mondta a kormányfő. Az IMF-tárgyalásoknak nincs előfeltétele, a BKV finanszírozásához hozzá kell majd nyúlni - tette hozzá.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_ismet_megszolalt.507018.html
Nehogymá eluralkodjon a hiányérzet.
Mondjatok itt a blogon akkor egy gazdasági programot 500 karakterben!

Szabad a média, hisz leírhatjátok ezeket. Tüntetni is szabad.

Emútnyócév!!!
@a szív fészkei: Hát, maradok. Tetszik nekem ez a társaság!! De tényleg! Ha van valami gondod, szólj! Nem ezért vagyok itt persze. Kurva jó beszélgetni értelmes emberekkel, amit sajnos nem tudok megtenni, amarra... Merre-merre, hát az arktiszi jegesmedvék hazájának felé. Én szeretem a fideszt és lájkolom is. Remélem megbocsájtja nekem az utókor... Nem mondtam komolyan.
@Boli: De meg is védted őket bazijól, látod, máig állnak a talpukon az elvtársak! Neked köszönhetően, grat!!! Most már tudom, te vagy az oka ennek a nagy átívelésnek a... :-D

Jutalmul: www.youtube.com/watch?v=79ATKFn22GA
@anyósnyelv: Pont ezért küldik őket, kicsit szétzilálni a hangulatot. De most más címlaposoknál vívnak és rongálnak.
@Knósszosz: Nem dolgoztatlak itt :-), jól viselkedik a Haier, még szolmizál is a végén, amikor befejezte a melót.

Csak elkezdte lebontani a fedlapját, amit senki nem ért meg, se mosógépes, se vegyiparos, senki (felolvadt valamitól az anyag, de még csak nem is magas hőfokon mosott közben. És csak egy bizonyos helyen).
Hoztak egy újabb fedlapot rá garanciában, az is egyszer elindult buborékosodni. Aztán azóta nem, de most már elegük van a boltban belőlünk. Lehet, hogy írunk a gyártónak, hogy - dajcstomisan, klasszikust csak pontosan szó szerint idézve - mijafasz ez???

De ez a működését nem befolyásolja. Lehet, hogy szegény néha Orvbánról álmodik a nagy koszok mosása közben és felrobbanás helyett inkább buborékosodik kicsit. Szerintem a gépeknek lelkük van. Sunyi autónk pünkt most nem fűt :-DD.
@a szív fészkei: Már nem tudsz utána nézni, én megtettem, sajna nem mentettem el - az egész országgyűlési vizsgálat anyagának: bérbe - azaz haszonbérbe adták, ha jól emlékszem, jó hosszú időre, de markukból ki nem!
(Szig. titk! Top szekret!)

Fijúg!

Baj van.
Már fabius is felfedezte, hogy a Főnök egy depersziós!
Valamit tenni kell!

Tegyük fel a kérdést, kedves elvt... ö... tehát: mi hijányzik a Fönögneg?
Hát a nép szeretete!
Attól oly borongós mostanábanság az Ő homlokája, mert elvonítási tünetei vannak!
Mikor rájuk kacsindhat, és mondhattya: „Szerbusz Nép!”
És a nép válaszol: „Szerbusz Kir... ö... Viktor”!
Na, az nagyon király, akarom mondani sirály lenne, ha újra éltetnék!

Fijúg!

A szükséges hozzávalók:

Vegyünk (Mi? Ja, persze, hogy szó szerint!) egy nagy darap tömeget, 2000 Ft/fő.
Lelkes, ujjongó, szemükben az imádat tüze lobokjon (ez ma már sajnos plusz 1000 Ft felárat jelent fejengént, de oda se neki).
Kell továbbá egy ucca.
De nem akármilyen ucca ám, ahová csak úgy bárki beténfereghet, hanem DÍSZLETUCCA! (Vajna kormánybiztos bisztos el tudja ezt intézni, Hollywoodban nyilván lehet ilyet szerezni, akár lejértékelve is).
Titoktartás! Az nagyon fontos!
Meghirdettyük az igehirdetést zárt körben.
Aztán feltűnés nélkül, szép csentben odalopakodunk a tömeggel együtt, és szejánszolunk egy jó nagyot.
És akkor újra mosolygós lesz a Főnök!

P.s.:
Ezt persze nem szabad a szabad ég alatt megszervezni, merakkor a libsikek és pomogácsok kiszagolják, és akkor bebasz a gebasz.
Megasztán tréningnek sem lenne az rossz.
Mert ahogy kinéz, úgyis szoknia kell a Főnöknek a zártabb tereket...
@Farkasokkal táncoló: A szerző beszélt a pénteki vagy csütörtöki klub rádióban, akkor olvasta be a don pintér nyomozati levelét a kiszivárogtatásról, na az is szépre sikeredett, még mondja valaki, hogy nincs megfélemlítés, és üldözés honunkban
@Boli: A jobb oroszlán nem volt fontos? Mostanra már csak az a lényeg. Már, hogy jobbos legyen. Szar ügy, Árok Kornél ment a levesbe, nem tudom Neked mi lesz a kormányzati direktíva alapján meghatározott státuszod, remélem nem munkanélküli. Össze kellene fogni Nektek a tűzoltókkal, a mentősökkel, a rendvédelmisekkel, és velünk civilekkel. Akkor lehetne durrantani egy hatalmas fingot a szarjankók orra alá. De kellene egy hiteles szervezet-ember, aki ezt összefogja. Van...?
@felebarát: Na ez a férfiakra vonatkozik. A nők meg azt hitték, hogy Armani, D@G meg a LV ingyér` dobálja ki nekik a tatyókat, farmerokat, csizmákat, nem is negyyedmillióért, mint megszokott. Álltunk, álltunk békésen erre várva, végül is ilyesmiért megéri télen este hidegben az utcára kóvályogni.
@Knósszosz: Boli már magánba nyomja, akkor még soros volt, szabad-kötelezőbe, úgy hogy már nem belterjes :D
@felebarát: Jajj - konyhai baleset, én meg letettem a maradék káposztát az egyik tányérba, kutya bezabálta, én elfelejtettem, csúsztam egy hatalmasat rajta, egészen a felmosófáig, az jól hókon csapott, utána ugrottam egyet, egyenesen bele a kuty. itató edényébe, ami természetesen tele is volt, utána mandínerből bezuhantam a lekisebb helyiségbe, néhány újságot magammal vive - rá a kefére, szerencsére nem a kefébe, magammal rántva a papírtartót, ami persze ahol eltörhetett el is tört...... hihihi. Én néhány kék folttal megúsztam, tányér megúszta, minden úszott... papírtartó gajjra ment..... Lehet röhögni, most nekem is potyognak könnyeim a rötyögéstől, de akkor nem igazán erőltetett.
@anyósnyelv:
"az őrtállók közül, bizony többen leestek a lábukról, mert nem bírták" Akkor azok nem mi voltunk! :))
Annál sokkal jobban bírtuk, nálunk nem volt kiesés. Hozzászoktunk, nem volt kibírhatatlan, mi 24 órás fegyveres őrségeket adtunk!
A Kossuth téren 2 óra az oroszlánnál, 2 óra járőr, 2 óra pihenő a garázsban.
Mi a '88-as tisztavatás előtt 3 napig fegyverrel, és gumibottal biztosítottuk a teret. Őrszázad voltunk (a Zalkáról), ezért szereltünk aug.15 helyett 20-án!
Emlékszem, japán csajokkal fotózkodtam, a hónom alatt elfértek! :) Kicsit fostam, hogy mit kapok érte... De nem szóltak semmit, a tér szabadon bejárható volt, mi őrséget adtunk (bal oroszlán volt az enyém, kedvencem azóta is), meg a kordonnal lezárt emelvényeket őriztük, amit előtte a tűzszerészektől vettünk át. Tőlünk vette át 20-án reggel a dísz század! Nekik már csak pár óra volt... Ha nem bírták, hát... :))
@anyósnyelv: hu ezt forgatókönyv szerű, há mág lui de funes se csinálná szebben, vagy a balfácán
@a szív fészkei: Ne keress megoldást a gondra.
Két évre gyártják ezeket a szarokat.
Sem festék, sem semmi nincs bennük, amitől hosszú életűek lennének. Mindegy, hogy nyolcvanezer, vagy uram bocsá' kétszáz. Egyforma szarok.
@anyósnyelv: Te ez egy reklámban volt, csak pasival! Arra futott ki, hogy laza hitellel lehet azonnal venni nagyobb kéglit, nem kell kicsiben szenvedni ennyit.

Te élőben nyomtad?? :-DDD Remélem, jól vagy.
@Knósszosz: Nem került ennyibe, abszolút áron alul volt, mint külső kishibás. De mosni szépen mos és nem is hamisan szolmizál.
@Knósszosz: Azért láttad te hány méterre, s hány méteresek is azok az orosz nem lányok, oroszlánok /ha jól emlékszem kifelejtették a nyelvüket, vagy az a Lánchídnál van? - majd írd meg/ Legalább két katona kell, de szerintem középre sem ártana egy.
A francba... köszönöm mindenkinek, aki válaszra méltatott. Van egy fél órám és (fusiban), mennem kell melózni. Pár órás hozzászólóként köszi, hogy válaszoltatok. Holnap szeretnék itt lenni, jó kis brancs! Orbán mentes jó éjszakát!
@Knósszosz: Savónkat és éltetőnket ne gívándd, hogy ne kívánjuk!
Jó8!
@a szív fészkei:
Figyu a tömeges narancsokból már cseppet elegem van!
Marad a darap! :)
@Crip Lee: magam részéről a stílusát figyelem: megingathatatlan, eltökélt abban amit mond, mint a Római Pápa encyclica-ja vagy egy Isteni kinyilatkoztatás, a vita szaga sem fér hozzá, miközben az amit állít sorozatban hazugság és semelyik intézkedése sem lett eredményes sőt, ez a baromállat csak löki a süketet mint azok a betegek akik békésre le vannak szedálva a sárga házban és a napóleónikus eszméiket meg a hannibalisztikusakat (hogy a kannibalisztikusokról ne szóljak) csak úgy zsebből és nem ér föl a dobhártyájukig hogy ez egy képzelt világ de annak is perverz
@Rodeo36: ez a baj velünk, nem csak azt nézzük amit mond, hanem ahogy mondja, stílus maga az ember, és az apró gesztusok, pillantások, mozdulatok nem hazudnak, és ezek miatt kockásodunk legtöbben, már a vezényló színrelépése óta, ha meglátjuk-haljuk a szentséges vezetőt
@Cirbi: A vezényló stimmt, a hal-juk elmegy, ha egy füled van, vagy a kopoltyús nemi szevére céloztál!!:-)
@anyósnyelv: és kutyai mi'csinált? gyászban volt vagy sunyított az ágy alatt és magában röhögött, neked is kell póráz a következő sétára azt majd a Pompomka rángattya...vidám kalangyaid vannak...ez a káposztásíthatatlanságoskodáitoknak a bűne...több tököt és kevesebb kápot
@Rodeo36: Tökötök van, nem lovatok!
Nekünk meg Petyánk, angol hülyééék!:-D
@anyósnyelv: te nem olvastad a "gólyahír" blogot? a mandiner adta korábban a linket, majd eltűnt...szerintem az Universum legjobb blogja, bizonyos gólyacsalád templomtornyi tartózkodása ürügyén nyitották majd az egész falu és azok rokonai szerte a világban el kezdtek olyan dolgokat megdumcsizni ami kenterbe veri a FB-ot majdhogynem telefon helyett használták -nem kell interurbán- és mindent lehetett tudni a töltöttkáposzta rejtelmeitől a tyúktartás bűvöletéig meg a házikenyér illata és az unoka az ölében mikor írja és a palenkázás meg amit el sem tucc képzelni...világbajnok
@Rodeo36: ja, és amíg el nem felejtem a "gólyahírben" nincs nick ott mindenki saját nevén becézi a másikat: "Bözsike siess ott várlak a templom sarkán"
-Jó Reggelt felség!
-A kávém?
-pont ahogy szereti, a szóvivők két napig hordozták a babszemeket, hogy igazán zamatos legyen.
-hmm finom. hírek?
-csak jó hírem van. egyre vonzóbb a magyar munkaerő piac, lassan de biztosan elérjük, hogy versenytárai legyünk a vietnámiaknak, és kínaiknak.bár a hitelesek kicsit...
közbevág-hiteleseket már megmentettük, mit akarnak még? más?
-az emberek nagyon szeretik, hogy tüntethettek.
-megdolgoztam érte, hogy tüntethessenek, de hogy ellenem, hálátlan önző népség.
-a szalai annméri elintézte, hogy senki se látszódjon a tévében.
-külföld?
-a megtévesztett balliberális sajtó ügyetlenül próbálkozik.
-minél jobban csörgetik a láncaik, annál szabadabb irányba megyünk. Furgonom?
-majomfogó háló (by Fabius) már benne van, a tömegtörő gallytörőt már szerelik.
-vmi gazdasági ötlet?
-matolszki szerint kalaptörvénybe kellene venni a lila nyakkendőt. hangulatjavító.
-más ötlet?
-be kellene vezetni a 120%-os adót mindenre, kifehérítenénk a gazdaságot.
-csak ha egykulcsos, és a kulcsnak nálam kell lennie.
-Rózsika szerint csak fidesz felmenőkkel rendelkezők mehetnének egyetemre, a többinek hitelt adnánk.
-minél hamarabb fizetnek annál jobb.
-a közmunkások köszönik a lehetőséget,, bár kicsit több pénzt szeretnének.
-sárga mellényt kaptak? mik kell még? fellegi már a fellegekben jár?
-még nem kapott időpontot, de sátrat vert a székház előtt, egyszer csak megsajnálják, és beengedik.
-még szép, hogy beengedik a bankunkba.hilarynak elküldtétek a választ?
-természetesen felség, az amerikaiak is szeretik felségedet.
-azon járt a fejem(agya tán nincs), mi lenne ha kiküldenénk palit LA-be? hátha változott már a véleménye 84 óta. lézer james hogy áll a bankjával?
-még nem kapott választ.
-akkor szólj a rongáljnak, hogy gyorsan írjon egy törvényt. délutánra megszavazzuk.flekó ügye?
-colt már betárazott rá, és a kúria is velünk van, nem lehet gond.
-ki mással lenne?
-mindenki szereti felség.
-sell geci gabika?
-tőzsdézik, ahogy parancsolta. bár a pontagyával nehezen érti a sell és buy gombokat, de majd belejön.
-ha nem jön bele, majd megmentünk még valamit.
-petikének szólj, hogy ma menjen rá a simor offshore múltjára. függetlenkedik itt amikor, még mindig nem 410 az euro. mit szól ehhez matolszki?
-olyan sokáig nem tud elszámolni, de szerencsére látja a negyedik dimenziót.
@lafatyolokft: :-D

@Cirbi: te nemcsak a torokgyulát kaptad el itt virtuálisan tőlem, de a skicccesedést is.
@lafatyolokft: Pirospontot írjad csak befele.
@a szív fészkei: Mér, Mert minden mondatában elírás van?
Ugyan már, a sleppje vagy a titkárnénije vót!
Akik kirúrták azokat, akiket kirúgtunk, azokat kirúgtuk!
75 fős a testőrség, ezen még fejleszteni köll!:-D
@namitirok: a kirúrták kétségbe ejt. Asszem innom kell valamit!
@namitirok: 75-ből egy csak tud írni, valamelyik csak olvasni. Összejön ez még idővel.
@miva?: Én már megtettem, meg is láccik!:-D
Kirurgusokat rúgtak ki, én meg be!:-P
Ja? Mivan liberálbolsevik (milyen már ez is?) banda? Menekül a karvalytőke, oszt éhkoppon maradtok? Bezzeg mi reggel megisszuk a kumiszt, megfejjük a rackajuhot, azután tokajit termelünk napestig, nekünk nem köll a deviza. Ugyan az asszony nyafog, hogy most is tekernie köll a biciklit, hogy megkereshessem a petróliomravalót, de hát kommentenkét tíz forint manapság nem sok, mert az imprlisták fölvitték a petróliom árát. Szóval mentül jobban voníttok, antul inkább igaza van Orbánnak. Na elmegy az áram ...
Hát ha tízezres bérletért odafagyok a megállóhoz, akkor sok-sok négybetűst suttognék Orvbánnak meg a Vitézy-debilnek. hvg.hu/itthon/20120108_bkv_sporolas_forgatokonyv#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_8
Egyébként simán lehet az is, hogy azt tervezi Viktor, hogy éhen dögleszti Fletót. Persze ez azt is jelenti, hogy akinek kevesebbje van - kevesebbet ér - mint Fletónak, az hamarabb látja meg az Úr orcáját. De hát áldozat nélkül nincs győzelem.
@miva?: A jau magyar őshonos fakopács veri a billentyűidet, ha elmegy a biciklis áram?

Igazad van, s mi adunk mingyá kölcsön a világnak. Koki-sallernagyhatalom volnánk. Bármennyit kiosztunk. Kamatostul kapjuk vissza, csudabiznic!
@miva?: Fletót? Érte összefognának a bolgárkertészek!
@a szív fészkei: exportáljunk liberálbolsevikeket, mostanában jó termés ígérkezik. alig másfél év alatt legalább hatszor annyian lettek. ráadásul csak a veséjük fél misi, alkatrésznek eladva is darabja kétmilla. 4000milliárd simán bejönne, ha csak 2milliót adunk el, annyival meg kihúzzuk a választásokig.
@lafatyolka: Nobel kémiai, Fizikai és Irodalmi összevont :))))))
emberek, ugye az mindenkinek világos, hogy 1600milliárd ft - köccségvetésnyi pénz - az csecsemőtől aggastyánig fejenként másfél misi, nekünk ennyibe van az, ami így működik, és ippeg becsődöl. huha, adózó dolgozónként olyan 4misi lehet.
@namitirok: te csak úgy berúgsz ahelyett, hogy jól belerúgnál :)))))))))
annyiból kijönne egész jól egy udvartartás komornyikkal, szakácsnővel, kertésszel meg lovászfiúval egy ezer hektáros birtokon vityának, ha békibe hagyna. Én megszavaznám neki, csak soha ne jöjjön ki,
elkurtam, nem kicsit, nagyon, 16000milliárd a fejenkénti másfél mila, meg a köccségvetés, szóval stimmel minden, csak egy nulla hiányzik. Mondjuk a középső
@a szív fészkei: szerintem át kell állni gőzüzemre és lábhajtásos meg lendkerekes NABI buszokra, világítás és egyéb lukcucc ott a gyertya meg a petroljom, tiszta 1953 délután 5 -től télen mikor a SZER kezdte a nagy híreket akkor beindult a zavaró a Budapesti úton de az ORION márka nem véletlenűl világhírű mekhalkkattuk és ettük a fincsi kocsonyát és rumos teát a gyerekeknek is mert ugye citrony sem narancs sem volt ismert ...alma, fincsi Jonatán
@Rodeo36: na hamarabb el is alhattak, mint ezek idehaza. persze meg van annak is a romantikája, mikor minden határátlépésnél szétszedték a határőrök a kocsit, és inkább egy napig pakoltunk, csak jó nehéz legyen kiszedni, oszt röhöghessünk. azért igaziból nem hiányzik az a móka manapság
megvan, csak hülyülök, na le is állítom magam, és imádkozom a XII. kiadásért :D
Egyenlítő TV
‎- Anya kérek enni, mert nagyon éhes vagyok!
- Nincs étel.
- Mi az, hogy nincs étel? Akkor főzzük meg a papagájt!
- Nem lehet, nincs víz!
- Akkor süssük meg!
- Nem lehet, nincs gáz!
A papagáj megszólal: - Éljen Orbán
@miva?: picinyem, te akkor nem élted át a határsáv intézményt, rokonaink Sopronban meg Vazsmegyében éltek és volt ott családi birtok is, 2 héttel utazás előtt nekem a kiskölöknek is személyre szólóan kiállították a kerületi Rendőrfőkapitányságon...igaz olyan házi kenyeret sem előtte sem utána nem ettem meg füstölt sonkát frissen fejt tejjel amit reggel 4 kor -érkezésünkkor- fejtek és kancsóban -nem köcsög- szolgáltak föl...én nem visszasírom én azt mondom, hogy ez lesz most ha nem vigyáztok...tudod a bicikli neve: körtekerészetikörgugolászatitovalöködöm és lesz kínai hentes is: csakmócsingcsüng
namosmá tényleg! Milyen munkamorál ez, kéremszépen? 300 komment megvan lassan, és tényleg senki nem akar foglalkozni velünk? Árvának érzem magam ;)
nem kellene jeleznünk valahol, hogy az a rengeteg őszintén érdeklődő pajtásunk mind kihagyja a vasárnapi műszakot?
@miva?: tudod egy 0 ide vagy oda de már a 00 amifülkésítveforradalmi a' má' menő?

mondd te tudod mire kell nekik a hitel a zájemeftől? már elbasztak 14000 milliárdot és semmi láccattya nincs azt a 11000 milliárdot mire akarják elbaSZNI? EGYÉBKÉNT bUDAPEST EGYSZER MEGTAGADHATNÁ az adófizetéswt és visszatarthatná a saját költségeit és a maradékot kamatra odaadná a kormányelvtársnak lenne fogaknak csikorgatása? pedig az a megoldás
@Rodeo36: Ismerek történeteket. Odanősültem, és vannak sztorik, hogy milyen könnyű volt szhelyről kőszegre eljutni meglátogatni a kollégista nővért. Lejelentkezni a rendőrségen induláskor érkezéskor, stb. Minket a szlovák-magyar határon szedtek szét rendszeresen a nyolcvanas években, mikor síelni vittek a szüleink. komolyan mondom, nagy élmény volt. Vagy mikor egy zacskó csokit kézben tartva azt válaszoltad a kéjesen vigyorgó határőrnek, hogy: tudom, hogy nem vihetem át, önnek hoztam, de ott a nyílt színen. :D

Biztos nem volt kínos.

Elolvastam, mit nyilatkozott ma a Vezér. Kínos, roppant kínos, nem? Náluk nem téma, hogy minden, amiért majd tíz éve hőbörögnek, röpül-e a kukába. Észérvek mentén simán hajlandó változtatni. Még a végén megköszönhetjük neki, hogy minden eddig zászlajára tűzött témában 180 fokkal irányt vált, és nem csorbul a hitelessége, hanem rugalmas csak!

Beszarás
@Rodeo36: mi volt az a 14000milliárd?
@miva?: hosszú...:)))) számolj utána de ne csak a hivatalos számokat használd, hanem az értékvesztéseket meg a pazarlást is...számold úgy, hogy csak a CDS és kötvény hitel kamattöbblet több mint 4500 milliárd 20 hónapra, kis kickback-ek itt ott 100 milliárd a MOL-ért 45 % árfolyamveszteség 3000 milliárd manyup, 83% -ra felkószott adósság a kifizetések ellenére cca 1200 milliárd...kalkulálj
Ezt még tavaly követtem el.

Orbán interjút ad, Szijártó jő sietve.
-A Bajnai-kormány kiüritve adta át az államkasszát.!
- Hé, főnök!
- Mi van? Ne zavarj, idióta, látod, hogy interjút adok!
- Bocs, főnök, de ezt látni kell!
- Na mi az? És ne hivj főnöknek!
- Találtunk valamit.
- De mit, te barom?
- Egy gurigát.
- Gurigát? Péter, te akkora ökör vagy, hogy szántani kéne veled! Interjú közben ilyen fasságokkal zavarsz, hogy valami hülye gyerekjátékot találtatok!
- Nem, főnök, nem olyan gurigát, hanem egy rollni eurót.
- Mondtam, hogy ne hívj főnöknek. Euro? És mennyi?
- Úgy 1000 milliárd forintnyi!
- Mennyiii?
- 1000 milliárd forint!
- Te jószagú én! És hol találtátok?
- A szekrényben.
- Szekrényben! 1000 milliárd forintnyi euro. Melyikben, te isten barma!
- Hát tudod, főnök, a csontvázasban. Nem csontváz volt benne, hanem ez.
- Aha. Most mit csináljunk?
- Főnök, majd én elmondom, hogy a Bajnai-kormány elhazudta, hogy titokban pénzt rakott el, nyilván el akarták költeni, de már nem volt rá idejük!
- Anyám, anyám! Ekkora állat, Péter, te ülve legelhetnél az Eiffel-torony tetejéről! És akkor lőttek 1000 milliárd forintnak! Nem, Péter! Ezt a zsozsót majd mi költjük el! Szépen, simán, fájdalommentesen. Mennyi pénzed van otthon?
- Hát vagy 40 misi. Kell, főnök? Adok szivesen!
- Uram irgalmazz! Péter, te nagyon hülye! Ha még egyszer főnöközöl, olyat rúgok a seggedbe, hogy nem tudsz szólni egy hétig. Ráférne már az országra. Na mindegy. Szóval hallgass ide. Fogd a 40 misit, és vegyél belőle MOL részvényt. De gyorsan. Aztán hívd fel a MOL vezért."

Hát valahogy így történt.
@Rodeo36: Fúj, nem szeretem a Jonathán nagyon nem! Amit szeretek, az a mocskos globálpista chilei zöldalma. Essen a fene a gyomromba!
@a szív fészkei: elvásíttya a fogamat :))) Chile vörösbor és pisco (törkölypálinka)
elolvastam a mai tananyagot! okosabb nem lettem, viszont többször megéheztem a kajás írások miatt. kíváncsi vagyok meddig hitegeti magát a vezényló táborrrnok azzal, hogy ő még mindig népszerű. meg öreglányra is, aki a kampánykörúton kezetcsókolt neki... ma is oda van érte?
@miva?: Mi ez a gusztustalan hányadék, amit kiadtál magadból?
@a szív fészkei: én meg a Goldent, s a Starking-ot. Essen a fene a belembe.
@a szív fészkei: Jól ki is dühöngtem magam.... Azért kedves dolgokat, sőt ölelést is küldtek, s viszont....
@Rodeo36: imádlak, nyakatekerészetimellfrekvenc. Legalább valaki emlékszik ezekre a reformelképzelésekre.
@anyósnyelv: melyikre gondolsz?

hiánypótlás volt, bocs hogy éppen téged ért :D

akkora a válság, hogy többen hiányolták a hangnemet, és én meg igyekszem kilesni a fortélyát.

tudom jól, hogy fejlődnöm kell még, de el kell ismerned, tizenéves jobbikosnak már lassan elmennék
Kinek jó reggelt, kinek jó éjt!
Az a helyzet, hogy miután 4 napig tartott a"mentül jobban visít a világ meg az ellenzék, antul jobb" kiötlése, elgondolkozom azon, hogy nem lehetne-e ezt jobban csinálni. Visszaolvasok, és azt látom, hogy úgyis csak ennyit írnak, hát ezt lehet központi irányítás nélkül is csinálni.

Azért te kaptad, mert téged szeretlek a legjobban ;)
@miva?: Mit nem értesz? Ha nem vagy a szerintük fontos helyen, nem érdekled a Lendvay utcát. Na, ez a legjobb jel arra, hgoy kiküldött bérkommentelőik vannak. Semmi egyéni érdeklődés és hév, ez csupán fizetett melódia részükről.

Mikor kit küldenek: szimpla zsigeri gyűlölködő zsidózó, avagy szofisztikált zsidózó,komenistázó, stb. stb.
Látod, még azok se jöttek ma (2 perc múlva múlt idő), akik az előzőn vigéckedtek... Na ez tény: az egész nap elmúlt nélkülük.
@miva?: Központi pénz nélkül már bajosabb. Azt is fizetsz majd? :-DD
@DarthVader: Bennfent vagy? :-DD Pedig nem lehetsz, van humorod.
@anyósnyelv: Ja meg a könnyű nyári almát. A kásásokat nem.
mocskos komenisták :D egész nap itt meresztitek a segget :D azt okosodtok :D szájkaratésok :D

túl nagy a csend, gondoltam feldobom :D
@a szív fészkei: ez azt jelenti, hoyg bki kimehet tanulni ingyébe?...jól olvastam?
ezoterikustanokegyhaza.hu/page.php?95

egy kis esti olvasmány...én a címig jutottam :(
@felebarát: én már próbálkoztam ezzel de nem örültek neki :D
@felebarát: Jaj istenem.

De azt legalább megtanulhatná, hogy a jelzőt nem nagy betűvel írjuk. Kezdetnek az is büszkévé tehetné, hogy helyesen írni. De az már nem fontos a párthuszkítaszittya nemzetnek.

Nézd bemásoltam ezt a linket, ami tegnap kaptam emailen. Ott van kihez, mihez lehet érdeklődéssel fordulni. [..]"A magyar diáknak ez azt jelenti, hogy - amennyiben EU érettségivel és aktív német nyelvtudással rendelkezik, ingyen tanulhat bármelyik osztrák egyetemen. Tehát ha valakit nem vesznek fel a kívánt magyar felsőoktatási intézménybe és csak fizetős helyre mehetne, olcsóbban tanulhat Ausztriában. Akár több szakon egyszerre – ez esetben is marad a tandíjmentesség.

AMagyar Diákok Egyesülete - az Ausztriában tanuló magyarok szervezete – rendelkezésre áll tanácsokkal, sőt gyakorlati segítséggel, ha valaki lakást, mellékjövedelmet keres, vagy egyszerűen csak igyekszik beilleszkedni az új életbe. Az Egyesület minden hónap második szerdáján fogadóórát tart a Collegium Hungaricum bécsi székházában (1020 Hollandstrasse 4.). Minden további információ megtalálható az MDE honlapján: cms.mde.hu/ "
Mivanmivanmivan? Nem megegyezni akarunk minél előbb? Akkor ez a savanyaszarba harapott fejű most mit ír ukázra? hetivalasz.hu/jegyzet/gyuloletkampany-indult-44656

[..]"IMF = Nemzetközi Tőkésvédelmi Szervezet

Michnai Attila
- nezopont_online@hetivalasz.hu
Utolsó módosítás:
2012.01.08. - 22:51
Létrehozás:
2012.01.08. - 09:46

Amelynek ugyan az egyes, szuverénnek mondott tagországok népe állja fenntartását, az mégis, csak és kizárólag a nemzetközi pénzvilág érdekeit védi akár szponzorai ellenében is. Már ha ez eddig még valakinek nem lett volna világos.[..]És akkor itt most nem kívánván hosszabban szólni azokról a régen és mélységesen lejáratódott, a közvélemény előtt a tárgyban manapság a naiv bazárit játszó politikai figurákról, akik elvesztett hatalmuk visszaszerzéséért akár az ország népének közvetlen érdekei ellenében is készek nemhogy az ördöggel, de még a nemzetközi pénzvilág legkíméletlenebb martalócaival is bármikor, bármire leszerződni.

Lásd az - egyértelműen ez utóbbiak okán - rendkívüli nemzetközi visszhangot kiváltott, magukon kívül semmire és senkire tekintettel nem lévő, a demokratikus úton megválasztott törvényes magyar kormány ellen indított politikai gyűlöletkampány olyan szánalmas alakjainak működését, mint példának okáért a honi, magát szocialistának nevező párt és csatolmányainak arcaiét is."

Most akkor ez hogy? IMf újra gyűlöletünk tárgya és rabigánk jelképe? Tehát inkább legyen 600 az euró és a többi az államcsődig? Mégis ez az utolsó szó?
@a szív fészkei:

Dehogy utolsó szó. Új irány: az IMF szerződését és az egész kialakult helyzetért "a demokratikus úton megválasztott törvényes magyar kormány ellen indított politikai gyűlöletkampány olyan szánalmas alakjainak működése, mint példának okáért a honi, magát szocialistának nevező párt és csatolmányainak arcai" a HIBÁSak.

Azt hittem Michnai szándéka mindenkinek világos :-)
@a szív fészkei: a kommentet olvasd el hozzá, az nagyon jó...
@Fabius: JA, oké: akkor te okosabb vagy, mint egy ötödikes, én meg nem. :-D meglátom ennek a fejét és maradék életkedvem is elment. De kösz!

Tényleg, logikus: nem is Fellegi írja alá - ha hagyják neki ott kint - , hanem a karvalyok által mozgatott gyurcsányi bábkezek. Teli magyargyűlöletből adnak pénzt megint. A nemzetközi pénzvilág sátáni röheje közepette erőszakolnak meg minket, feldugva az ájrómilliárdokat. Hacsak úgy nem. Ezt fogja celebrálni februárban a szimpidzsemboriján?

Uramisten, nekem soha nem fog az agyam erre állni, hogy igazából felfogjam ezt.
@a szív fészkei:

Izééé...nem minket erőszakolnak meg, hanem Fellegit. Szegénykém most szembesül azzal, hogy az Infocenter tulajdonlása sokkal kevésbé fájó fartájékon, mint mikor kurvának dobnak :-))
süti beállítások módosítása