Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.08. 05:14 Fabius

Mit súghatnék Obánnak havi 30 millióért?

Címkék: fidesz tüntetés mráz ágoston

Általában csak röhögök a nyaloncokon. A rendszerjanicsároknak is élni kell valamiből, ezért nyilván meg is kell dolgozzanak. Ilyen szempontból mindegy, hogy a magukat írásban is bértollnoknak nevező Magyar Hírlapos megélhetési billentyűkoptatók vagy a Mindent Megteszünk Viktor Vidámításáért Intézet nyelvcsapás virtuózai írnak valami valóságtól elrugaszkodottat, én csak röhögök. A jobboldali konzervatív kormány nem képes levetkőzni a kádárizmusban divatos megrendelt hangulatjelentéseket, de ahol egy Pozsgay Imre alkotmányíró tényező, ott a kommunizmus csökevényeinek ápolásán meglepődni hülyeség.

Nincs ez másképp most sem, mikor a kormány torkán nem fér le a hétfői utcabál, és kétfrontos magyarázatinvázió indult a hátsó kapus kikúszást szemlátomást feldolgozni képtelen Kedves Vezető megnyugtatására. Huth Gergely a Hírlapban csak a szokásos befosást hozza a szociktól - az említéssel is több szót vesztegettem rá a kelleténél - Mráz Ágoston viszont igazán a lovak közé csapott ezzel a Hetek című lapban megjelent mondattal:

"A hagyományos tüntetésturistákon kívül a Gyurcsány kormány szellemi holdudvara jelent meg a tiltakozáson. "

Olyan érzése van az embernek ettől, mintha Mrázba az Opera páholyból menekülés közben beszorult volna az elfogyasztott pezsgőtől egy diszkrétnek nem mondható büfi, és a megkönnyebbülés felé tartó erőlködés közben lehányta volna magát, de bokáig. Nem tudom mióta számít - esetemben - turizmusnak Zuglóból átközlekedni az Andrássy útig, mert eddig én úgy tudtam a kerülethatárt is alig léptem át. Meg aztán itt van ez a holdudvar dolog is: mondd kedves Mráz, aki nyilvánosan elküldi Gyurcsányt a picsába az vajon holdudvarnak számít? Mert, ha nem, akkor nyugodtan tudomásul veheted te is és a vezéred is, hogy ilyen magamforma volt ott kint néhány tízezer, de pl a kapcsolat.hu kérésére pirosba öltözött embert nem sokat láttam a tömegben. (szám szerint kettőt)

Meg úgy egyébként is: akinek a neve a szavazat turizmus szinonimája lett ebben az országban annak nem kéne sokkal óvatosabban kiejteni a száján a "turizmus" szót bármivel kapcsolatban? Tudom én, hogy az a havi 30 millió amit a médiafigyelésért kaptok kötelez, de ha te ezt látod a magyar médiában akkor vagy írassál erősebb szemüveget, vagy a szövegértéssel komoly gondok vannak, és ismét a semmire dobtunk ki 360 milliót évente. Ha ennyire nem megy akkor maradj ügyesen a hurráoptimista, Kubatov Gabi bácsi listája alapján készített hangulatjelentéseknél, amiben szabadon jósolhatod fociokos miniszterelnöködnek, hogy holnap is háromharmad választaná újra hálával telt szívvel. Egyrészt ezt úgyis leszarja mindenki,  - és a Fenséges Ánusztól sem kell elszakadnod egy pillanatra sem - másrészt meg ő biztosan elhiszi neked, ha senki más nem is.
Esetleg még azt tudnám javasolni, hogy te írd személyesen a Viktor elé kerülő híreket. Mit tudom én, írhatnád, hogy az amerikai kormány őrjöngve ünnepelte az új alaptörvényt, a nagykövetasszony meg egyenesen annyira meghatódott, hogy audienciát kért SkiccPalitól, hogy megbeszélje vele a magyar állampolgárság felvételének részleteit, és tanácsot kérjen miként válhat sikeres, minden rendszerrel kompatibilis diplomáciai tényezővé.

Írhatnád, hogy a német lapok Harcolj, te Géniusz! - címmel közölnek cikkeket a magyar demokráciáról, és Berlinből már útnak indult a német gazdasági élet szereplőinek befektetni szánt pénzével kitömött pénzvonat.

Írhatnád, hogy csökkent az államadósság és nőtt a gazdaság, 271 forint az euró és 200 pont alá esett a CDS felár, tolakodnak az állampapírjainkért, és már csak napokat kell várni, hogy lehetőség legyen egy nagyarányú és azonnali adócsökkentésre.

Ezeknek a híreknek is nagyjából annyi valóságalapja lenne, mint annak amit most csinálsz. De a Vezér vidámsága közcél, ezért mindenképpen megérné.



Írjátok le kommentben milyen hírekkel szórakoztatnátok megtépázott becsületű és nimbuszú Kedves Vezetőnket havi harminc millióért?




 

333 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr643527865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cezúra 2012.01.09. 00:53:04

p { margin-bottom: 0.21cm; }Gyurbán Flektorok és Orcsány Virencek siralmas és szánalmas regnálásainak újratermelődését kell elkerülnünk. A tiszta lap is évek fáradtságos munkáját követeli majd. Ahhoz pedig, hogy ne termelje újra önmagát a rendszer, enn...

Trackback: Alternatíva vagy halál 2012.01.08. 09:14:33

Nincs kétségem, jelen kormányzati ciklusnak a legfontosabb kifejezése ez: alternatíva.Az ellenzéki oldalon erre a minősítésre vágynak már nagyon, kormányzati oldalon pedig jót tenne a léte, legyen alternatívája a nemortodoxnak, Matolcsynak, Orbánnak. M...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Farkasokkal táncoló: A szerző beszélt a pénteki vagy csütörtöki klub rádióban, akkor olvasta be a don pintér nyomozati levelét a kiszivárogtatásról, na az is szépre sikeredett, még mondja valaki, hogy nincs megfélemlítés, és üldözés honunkban
@Boli: A jobb oroszlán nem volt fontos? Mostanra már csak az a lényeg. Már, hogy jobbos legyen. Szar ügy, Árok Kornél ment a levesbe, nem tudom Neked mi lesz a kormányzati direktíva alapján meghatározott státuszod, remélem nem munkanélküli. Össze kellene fogni Nektek a tűzoltókkal, a mentősökkel, a rendvédelmisekkel, és velünk civilekkel. Akkor lehetne durrantani egy hatalmas fingot a szarjankók orra alá. De kellene egy hiteles szervezet-ember, aki ezt összefogja. Van...?
@felebarát: Na ez a férfiakra vonatkozik. A nők meg azt hitték, hogy Armani, D@G meg a LV ingyér` dobálja ki nekik a tatyókat, farmerokat, csizmákat, nem is negyyedmillióért, mint megszokott. Álltunk, álltunk békésen erre várva, végül is ilyesmiért megéri télen este hidegben az utcára kóvályogni.
@Knósszosz: Boli már magánba nyomja, akkor még soros volt, szabad-kötelezőbe, úgy hogy már nem belterjes :D
@felebarát: Jajj - konyhai baleset, én meg letettem a maradék káposztát az egyik tányérba, kutya bezabálta, én elfelejtettem, csúsztam egy hatalmasat rajta, egészen a felmosófáig, az jól hókon csapott, utána ugrottam egyet, egyenesen bele a kuty. itató edényébe, ami természetesen tele is volt, utána mandínerből bezuhantam a lekisebb helyiségbe, néhány újságot magammal vive - rá a kefére, szerencsére nem a kefébe, magammal rántva a papírtartót, ami persze ahol eltörhetett el is tört...... hihihi. Én néhány kék folttal megúsztam, tányér megúszta, minden úszott... papírtartó gajjra ment..... Lehet röhögni, most nekem is potyognak könnyeim a rötyögéstől, de akkor nem igazán erőltetett.
@anyósnyelv:
"az őrtállók közül, bizony többen leestek a lábukról, mert nem bírták" Akkor azok nem mi voltunk! :))
Annál sokkal jobban bírtuk, nálunk nem volt kiesés. Hozzászoktunk, nem volt kibírhatatlan, mi 24 órás fegyveres őrségeket adtunk!
A Kossuth téren 2 óra az oroszlánnál, 2 óra járőr, 2 óra pihenő a garázsban.
Mi a '88-as tisztavatás előtt 3 napig fegyverrel, és gumibottal biztosítottuk a teret. Őrszázad voltunk (a Zalkáról), ezért szereltünk aug.15 helyett 20-án!
Emlékszem, japán csajokkal fotózkodtam, a hónom alatt elfértek! :) Kicsit fostam, hogy mit kapok érte... De nem szóltak semmit, a tér szabadon bejárható volt, mi őrséget adtunk (bal oroszlán volt az enyém, kedvencem azóta is), meg a kordonnal lezárt emelvényeket őriztük, amit előtte a tűzszerészektől vettünk át. Tőlünk vette át 20-án reggel a dísz század! Nekik már csak pár óra volt... Ha nem bírták, hát... :))
@anyósnyelv: hu ezt forgatókönyv szerű, há mág lui de funes se csinálná szebben, vagy a balfácán
@a szív fészkei: Ne keress megoldást a gondra.
Két évre gyártják ezeket a szarokat.
Sem festék, sem semmi nincs bennük, amitől hosszú életűek lennének. Mindegy, hogy nyolcvanezer, vagy uram bocsá' kétszáz. Egyforma szarok.
@anyósnyelv: Te ez egy reklámban volt, csak pasival! Arra futott ki, hogy laza hitellel lehet azonnal venni nagyobb kéglit, nem kell kicsiben szenvedni ennyit.

Te élőben nyomtad?? :-DDD Remélem, jól vagy.
@Knósszosz: Nem került ennyibe, abszolút áron alul volt, mint külső kishibás. De mosni szépen mos és nem is hamisan szolmizál.
@Knósszosz: Azért láttad te hány méterre, s hány méteresek is azok az orosz nem lányok, oroszlánok /ha jól emlékszem kifelejtették a nyelvüket, vagy az a Lánchídnál van? - majd írd meg/ Legalább két katona kell, de szerintem középre sem ártana egy.
A francba... köszönöm mindenkinek, aki válaszra méltatott. Van egy fél órám és (fusiban), mennem kell melózni. Pár órás hozzászólóként köszi, hogy válaszoltatok. Holnap szeretnék itt lenni, jó kis brancs! Orbán mentes jó éjszakát!
@Knósszosz: Savónkat és éltetőnket ne gívándd, hogy ne kívánjuk!
Jó8!
@a szív fészkei:
Figyu a tömeges narancsokból már cseppet elegem van!
Marad a darap! :)
@Crip Lee: magam részéről a stílusát figyelem: megingathatatlan, eltökélt abban amit mond, mint a Római Pápa encyclica-ja vagy egy Isteni kinyilatkoztatás, a vita szaga sem fér hozzá, miközben az amit állít sorozatban hazugság és semelyik intézkedése sem lett eredményes sőt, ez a baromállat csak löki a süketet mint azok a betegek akik békésre le vannak szedálva a sárga házban és a napóleónikus eszméiket meg a hannibalisztikusakat (hogy a kannibalisztikusokról ne szóljak) csak úgy zsebből és nem ér föl a dobhártyájukig hogy ez egy képzelt világ de annak is perverz
@Rodeo36: ez a baj velünk, nem csak azt nézzük amit mond, hanem ahogy mondja, stílus maga az ember, és az apró gesztusok, pillantások, mozdulatok nem hazudnak, és ezek miatt kockásodunk legtöbben, már a vezényló színrelépése óta, ha meglátjuk-haljuk a szentséges vezetőt
@Cirbi: A vezényló stimmt, a hal-juk elmegy, ha egy füled van, vagy a kopoltyús nemi szevére céloztál!!:-)
@anyósnyelv: és kutyai mi'csinált? gyászban volt vagy sunyított az ágy alatt és magában röhögött, neked is kell póráz a következő sétára azt majd a Pompomka rángattya...vidám kalangyaid vannak...ez a káposztásíthatatlanságoskodáitoknak a bűne...több tököt és kevesebb kápot
@Rodeo36: Tökötök van, nem lovatok!
Nekünk meg Petyánk, angol hülyééék!:-D
@anyósnyelv: te nem olvastad a "gólyahír" blogot? a mandiner adta korábban a linket, majd eltűnt...szerintem az Universum legjobb blogja, bizonyos gólyacsalád templomtornyi tartózkodása ürügyén nyitották majd az egész falu és azok rokonai szerte a világban el kezdtek olyan dolgokat megdumcsizni ami kenterbe veri a FB-ot majdhogynem telefon helyett használták -nem kell interurbán- és mindent lehetett tudni a töltöttkáposzta rejtelmeitől a tyúktartás bűvöletéig meg a házikenyér illata és az unoka az ölében mikor írja és a palenkázás meg amit el sem tucc képzelni...világbajnok
@Rodeo36: ja, és amíg el nem felejtem a "gólyahírben" nincs nick ott mindenki saját nevén becézi a másikat: "Bözsike siess ott várlak a templom sarkán"
-Jó Reggelt felség!
-A kávém?
-pont ahogy szereti, a szóvivők két napig hordozták a babszemeket, hogy igazán zamatos legyen.
-hmm finom. hírek?
-csak jó hírem van. egyre vonzóbb a magyar munkaerő piac, lassan de biztosan elérjük, hogy versenytárai legyünk a vietnámiaknak, és kínaiknak.bár a hitelesek kicsit...
közbevág-hiteleseket már megmentettük, mit akarnak még? más?
-az emberek nagyon szeretik, hogy tüntethettek.
-megdolgoztam érte, hogy tüntethessenek, de hogy ellenem, hálátlan önző népség.
-a szalai annméri elintézte, hogy senki se látszódjon a tévében.
-külföld?
-a megtévesztett balliberális sajtó ügyetlenül próbálkozik.
-minél jobban csörgetik a láncaik, annál szabadabb irányba megyünk. Furgonom?
-majomfogó háló (by Fabius) már benne van, a tömegtörő gallytörőt már szerelik.
-vmi gazdasági ötlet?
-matolszki szerint kalaptörvénybe kellene venni a lila nyakkendőt. hangulatjavító.
-más ötlet?
-be kellene vezetni a 120%-os adót mindenre, kifehérítenénk a gazdaságot.
-csak ha egykulcsos, és a kulcsnak nálam kell lennie.
-Rózsika szerint csak fidesz felmenőkkel rendelkezők mehetnének egyetemre, a többinek hitelt adnánk.
-minél hamarabb fizetnek annál jobb.
-a közmunkások köszönik a lehetőséget,, bár kicsit több pénzt szeretnének.
-sárga mellényt kaptak? mik kell még? fellegi már a fellegekben jár?
-még nem kapott időpontot, de sátrat vert a székház előtt, egyszer csak megsajnálják, és beengedik.
-még szép, hogy beengedik a bankunkba.hilarynak elküldtétek a választ?
-természetesen felség, az amerikaiak is szeretik felségedet.
-azon járt a fejem(agya tán nincs), mi lenne ha kiküldenénk palit LA-be? hátha változott már a véleménye 84 óta. lézer james hogy áll a bankjával?
-még nem kapott választ.
-akkor szólj a rongáljnak, hogy gyorsan írjon egy törvényt. délutánra megszavazzuk.flekó ügye?
-colt már betárazott rá, és a kúria is velünk van, nem lehet gond.
-ki mással lenne?
-mindenki szereti felség.
-sell geci gabika?
-tőzsdézik, ahogy parancsolta. bár a pontagyával nehezen érti a sell és buy gombokat, de majd belejön.
-ha nem jön bele, majd megmentünk még valamit.
-petikének szólj, hogy ma menjen rá a simor offshore múltjára. függetlenkedik itt amikor, még mindig nem 410 az euro. mit szól ehhez matolszki?
-olyan sokáig nem tud elszámolni, de szerencsére látja a negyedik dimenziót.
@lafatyolokft: :-D

@Cirbi: te nemcsak a torokgyulát kaptad el itt virtuálisan tőlem, de a skicccesedést is.
@lafatyolokft: Pirospontot írjad csak befele.
@a szív fészkei: Mér, Mert minden mondatában elírás van?
Ugyan már, a sleppje vagy a titkárnénije vót!
Akik kirúrták azokat, akiket kirúgtunk, azokat kirúgtuk!
75 fős a testőrség, ezen még fejleszteni köll!:-D
@namitirok: a kirúrták kétségbe ejt. Asszem innom kell valamit!
@namitirok: 75-ből egy csak tud írni, valamelyik csak olvasni. Összejön ez még idővel.
@miva?: Én már megtettem, meg is láccik!:-D
Kirurgusokat rúgtak ki, én meg be!:-P
Ja? Mivan liberálbolsevik (milyen már ez is?) banda? Menekül a karvalytőke, oszt éhkoppon maradtok? Bezzeg mi reggel megisszuk a kumiszt, megfejjük a rackajuhot, azután tokajit termelünk napestig, nekünk nem köll a deviza. Ugyan az asszony nyafog, hogy most is tekernie köll a biciklit, hogy megkereshessem a petróliomravalót, de hát kommentenkét tíz forint manapság nem sok, mert az imprlisták fölvitték a petróliom árát. Szóval mentül jobban voníttok, antul inkább igaza van Orbánnak. Na elmegy az áram ...
Hát ha tízezres bérletért odafagyok a megállóhoz, akkor sok-sok négybetűst suttognék Orvbánnak meg a Vitézy-debilnek. hvg.hu/itthon/20120108_bkv_sporolas_forgatokonyv#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_8
Egyébként simán lehet az is, hogy azt tervezi Viktor, hogy éhen dögleszti Fletót. Persze ez azt is jelenti, hogy akinek kevesebbje van - kevesebbet ér - mint Fletónak, az hamarabb látja meg az Úr orcáját. De hát áldozat nélkül nincs győzelem.
@miva?: A jau magyar őshonos fakopács veri a billentyűidet, ha elmegy a biciklis áram?

Igazad van, s mi adunk mingyá kölcsön a világnak. Koki-sallernagyhatalom volnánk. Bármennyit kiosztunk. Kamatostul kapjuk vissza, csudabiznic!
@miva?: Fletót? Érte összefognának a bolgárkertészek!
@a szív fészkei: exportáljunk liberálbolsevikeket, mostanában jó termés ígérkezik. alig másfél év alatt legalább hatszor annyian lettek. ráadásul csak a veséjük fél misi, alkatrésznek eladva is darabja kétmilla. 4000milliárd simán bejönne, ha csak 2milliót adunk el, annyival meg kihúzzuk a választásokig.
@lafatyolka: Nobel kémiai, Fizikai és Irodalmi összevont :))))))
emberek, ugye az mindenkinek világos, hogy 1600milliárd ft - köccségvetésnyi pénz - az csecsemőtől aggastyánig fejenként másfél misi, nekünk ennyibe van az, ami így működik, és ippeg becsődöl. huha, adózó dolgozónként olyan 4misi lehet.
@namitirok: te csak úgy berúgsz ahelyett, hogy jól belerúgnál :)))))))))
annyiból kijönne egész jól egy udvartartás komornyikkal, szakácsnővel, kertésszel meg lovászfiúval egy ezer hektáros birtokon vityának, ha békibe hagyna. Én megszavaznám neki, csak soha ne jöjjön ki,
elkurtam, nem kicsit, nagyon, 16000milliárd a fejenkénti másfél mila, meg a köccségvetés, szóval stimmel minden, csak egy nulla hiányzik. Mondjuk a középső
@a szív fészkei: szerintem át kell állni gőzüzemre és lábhajtásos meg lendkerekes NABI buszokra, világítás és egyéb lukcucc ott a gyertya meg a petroljom, tiszta 1953 délután 5 -től télen mikor a SZER kezdte a nagy híreket akkor beindult a zavaró a Budapesti úton de az ORION márka nem véletlenűl világhírű mekhalkkattuk és ettük a fincsi kocsonyát és rumos teát a gyerekeknek is mert ugye citrony sem narancs sem volt ismert ...alma, fincsi Jonatán
@Rodeo36: na hamarabb el is alhattak, mint ezek idehaza. persze meg van annak is a romantikája, mikor minden határátlépésnél szétszedték a határőrök a kocsit, és inkább egy napig pakoltunk, csak jó nehéz legyen kiszedni, oszt röhöghessünk. azért igaziból nem hiányzik az a móka manapság
megvan, csak hülyülök, na le is állítom magam, és imádkozom a XII. kiadásért :D
Egyenlítő TV
‎- Anya kérek enni, mert nagyon éhes vagyok!
- Nincs étel.
- Mi az, hogy nincs étel? Akkor főzzük meg a papagájt!
- Nem lehet, nincs víz!
- Akkor süssük meg!
- Nem lehet, nincs gáz!
A papagáj megszólal: - Éljen Orbán
@miva?: picinyem, te akkor nem élted át a határsáv intézményt, rokonaink Sopronban meg Vazsmegyében éltek és volt ott családi birtok is, 2 héttel utazás előtt nekem a kiskölöknek is személyre szólóan kiállították a kerületi Rendőrfőkapitányságon...igaz olyan házi kenyeret sem előtte sem utána nem ettem meg füstölt sonkát frissen fejt tejjel amit reggel 4 kor -érkezésünkkor- fejtek és kancsóban -nem köcsög- szolgáltak föl...én nem visszasírom én azt mondom, hogy ez lesz most ha nem vigyáztok...tudod a bicikli neve: körtekerészetikörgugolászatitovalöködöm és lesz kínai hentes is: csakmócsingcsüng
namosmá tényleg! Milyen munkamorál ez, kéremszépen? 300 komment megvan lassan, és tényleg senki nem akar foglalkozni velünk? Árvának érzem magam ;)
nem kellene jeleznünk valahol, hogy az a rengeteg őszintén érdeklődő pajtásunk mind kihagyja a vasárnapi műszakot?
@miva?: tudod egy 0 ide vagy oda de már a 00 amifülkésítveforradalmi a' má' menő?

mondd te tudod mire kell nekik a hitel a zájemeftől? már elbasztak 14000 milliárdot és semmi láccattya nincs azt a 11000 milliárdot mire akarják elbaSZNI? EGYÉBKÉNT bUDAPEST EGYSZER MEGTAGADHATNÁ az adófizetéswt és visszatarthatná a saját költségeit és a maradékot kamatra odaadná a kormányelvtársnak lenne fogaknak csikorgatása? pedig az a megoldás
@Rodeo36: Ismerek történeteket. Odanősültem, és vannak sztorik, hogy milyen könnyű volt szhelyről kőszegre eljutni meglátogatni a kollégista nővért. Lejelentkezni a rendőrségen induláskor érkezéskor, stb. Minket a szlovák-magyar határon szedtek szét rendszeresen a nyolcvanas években, mikor síelni vittek a szüleink. komolyan mondom, nagy élmény volt. Vagy mikor egy zacskó csokit kézben tartva azt válaszoltad a kéjesen vigyorgó határőrnek, hogy: tudom, hogy nem vihetem át, önnek hoztam, de ott a nyílt színen. :D

Biztos nem volt kínos.

Elolvastam, mit nyilatkozott ma a Vezér. Kínos, roppant kínos, nem? Náluk nem téma, hogy minden, amiért majd tíz éve hőbörögnek, röpül-e a kukába. Észérvek mentén simán hajlandó változtatni. Még a végén megköszönhetjük neki, hogy minden eddig zászlajára tűzött témában 180 fokkal irányt vált, és nem csorbul a hitelessége, hanem rugalmas csak!

Beszarás
@Rodeo36: mi volt az a 14000milliárd?
@miva?: hosszú...:)))) számolj utána de ne csak a hivatalos számokat használd, hanem az értékvesztéseket meg a pazarlást is...számold úgy, hogy csak a CDS és kötvény hitel kamattöbblet több mint 4500 milliárd 20 hónapra, kis kickback-ek itt ott 100 milliárd a MOL-ért 45 % árfolyamveszteség 3000 milliárd manyup, 83% -ra felkószott adósság a kifizetések ellenére cca 1200 milliárd...kalkulálj
Ezt még tavaly követtem el.

Orbán interjút ad, Szijártó jő sietve.
-A Bajnai-kormány kiüritve adta át az államkasszát.!
- Hé, főnök!
- Mi van? Ne zavarj, idióta, látod, hogy interjút adok!
- Bocs, főnök, de ezt látni kell!
- Na mi az? És ne hivj főnöknek!
- Találtunk valamit.
- De mit, te barom?
- Egy gurigát.
- Gurigát? Péter, te akkora ökör vagy, hogy szántani kéne veled! Interjú közben ilyen fasságokkal zavarsz, hogy valami hülye gyerekjátékot találtatok!
- Nem, főnök, nem olyan gurigát, hanem egy rollni eurót.
- Mondtam, hogy ne hívj főnöknek. Euro? És mennyi?
- Úgy 1000 milliárd forintnyi!
- Mennyiii?
- 1000 milliárd forint!
- Te jószagú én! És hol találtátok?
- A szekrényben.
- Szekrényben! 1000 milliárd forintnyi euro. Melyikben, te isten barma!
- Hát tudod, főnök, a csontvázasban. Nem csontváz volt benne, hanem ez.
- Aha. Most mit csináljunk?
- Főnök, majd én elmondom, hogy a Bajnai-kormány elhazudta, hogy titokban pénzt rakott el, nyilván el akarták költeni, de már nem volt rá idejük!
- Anyám, anyám! Ekkora állat, Péter, te ülve legelhetnél az Eiffel-torony tetejéről! És akkor lőttek 1000 milliárd forintnak! Nem, Péter! Ezt a zsozsót majd mi költjük el! Szépen, simán, fájdalommentesen. Mennyi pénzed van otthon?
- Hát vagy 40 misi. Kell, főnök? Adok szivesen!
- Uram irgalmazz! Péter, te nagyon hülye! Ha még egyszer főnöközöl, olyat rúgok a seggedbe, hogy nem tudsz szólni egy hétig. Ráférne már az országra. Na mindegy. Szóval hallgass ide. Fogd a 40 misit, és vegyél belőle MOL részvényt. De gyorsan. Aztán hívd fel a MOL vezért."

Hát valahogy így történt.
@Rodeo36: Fúj, nem szeretem a Jonathán nagyon nem! Amit szeretek, az a mocskos globálpista chilei zöldalma. Essen a fene a gyomromba!
@a szív fészkei: elvásíttya a fogamat :))) Chile vörösbor és pisco (törkölypálinka)
elolvastam a mai tananyagot! okosabb nem lettem, viszont többször megéheztem a kajás írások miatt. kíváncsi vagyok meddig hitegeti magát a vezényló táborrrnok azzal, hogy ő még mindig népszerű. meg öreglányra is, aki a kampánykörúton kezetcsókolt neki... ma is oda van érte?
@miva?: Mi ez a gusztustalan hányadék, amit kiadtál magadból?
@a szív fészkei: én meg a Goldent, s a Starking-ot. Essen a fene a belembe.
@a szív fészkei: Jól ki is dühöngtem magam.... Azért kedves dolgokat, sőt ölelést is küldtek, s viszont....
@Rodeo36: imádlak, nyakatekerészetimellfrekvenc. Legalább valaki emlékszik ezekre a reformelképzelésekre.
@anyósnyelv: melyikre gondolsz?

hiánypótlás volt, bocs hogy éppen téged ért :D

akkora a válság, hogy többen hiányolták a hangnemet, és én meg igyekszem kilesni a fortélyát.

tudom jól, hogy fejlődnöm kell még, de el kell ismerned, tizenéves jobbikosnak már lassan elmennék
Kinek jó reggelt, kinek jó éjt!
Az a helyzet, hogy miután 4 napig tartott a"mentül jobban visít a világ meg az ellenzék, antul jobb" kiötlése, elgondolkozom azon, hogy nem lehetne-e ezt jobban csinálni. Visszaolvasok, és azt látom, hogy úgyis csak ennyit írnak, hát ezt lehet központi irányítás nélkül is csinálni.

Azért te kaptad, mert téged szeretlek a legjobban ;)
@miva?: Mit nem értesz? Ha nem vagy a szerintük fontos helyen, nem érdekled a Lendvay utcát. Na, ez a legjobb jel arra, hgoy kiküldött bérkommentelőik vannak. Semmi egyéni érdeklődés és hév, ez csupán fizetett melódia részükről.

Mikor kit küldenek: szimpla zsigeri gyűlölködő zsidózó, avagy szofisztikált zsidózó,komenistázó, stb. stb.
Látod, még azok se jöttek ma (2 perc múlva múlt idő), akik az előzőn vigéckedtek... Na ez tény: az egész nap elmúlt nélkülük.
@miva?: Központi pénz nélkül már bajosabb. Azt is fizetsz majd? :-DD
@DarthVader: Bennfent vagy? :-DD Pedig nem lehetsz, van humorod.
@anyósnyelv: Ja meg a könnyű nyári almát. A kásásokat nem.
mocskos komenisták :D egész nap itt meresztitek a segget :D azt okosodtok :D szájkaratésok :D

túl nagy a csend, gondoltam feldobom :D
@a szív fészkei: ez azt jelenti, hoyg bki kimehet tanulni ingyébe?...jól olvastam?
ezoterikustanokegyhaza.hu/page.php?95

egy kis esti olvasmány...én a címig jutottam :(
@felebarát: én már próbálkoztam ezzel de nem örültek neki :D
@felebarát: Jaj istenem.

De azt legalább megtanulhatná, hogy a jelzőt nem nagy betűvel írjuk. Kezdetnek az is büszkévé tehetné, hogy helyesen írni. De az már nem fontos a párthuszkítaszittya nemzetnek.

Nézd bemásoltam ezt a linket, ami tegnap kaptam emailen. Ott van kihez, mihez lehet érdeklődéssel fordulni. [..]"A magyar diáknak ez azt jelenti, hogy - amennyiben EU érettségivel és aktív német nyelvtudással rendelkezik, ingyen tanulhat bármelyik osztrák egyetemen. Tehát ha valakit nem vesznek fel a kívánt magyar felsőoktatási intézménybe és csak fizetős helyre mehetne, olcsóbban tanulhat Ausztriában. Akár több szakon egyszerre – ez esetben is marad a tandíjmentesség.

AMagyar Diákok Egyesülete - az Ausztriában tanuló magyarok szervezete – rendelkezésre áll tanácsokkal, sőt gyakorlati segítséggel, ha valaki lakást, mellékjövedelmet keres, vagy egyszerűen csak igyekszik beilleszkedni az új életbe. Az Egyesület minden hónap második szerdáján fogadóórát tart a Collegium Hungaricum bécsi székházában (1020 Hollandstrasse 4.). Minden további információ megtalálható az MDE honlapján: cms.mde.hu/ "
Mivanmivanmivan? Nem megegyezni akarunk minél előbb? Akkor ez a savanyaszarba harapott fejű most mit ír ukázra? hetivalasz.hu/jegyzet/gyuloletkampany-indult-44656

[..]"IMF = Nemzetközi Tőkésvédelmi Szervezet

Michnai Attila
- nezopont_online@hetivalasz.hu
Utolsó módosítás:
2012.01.08. - 22:51
Létrehozás:
2012.01.08. - 09:46

Amelynek ugyan az egyes, szuverénnek mondott tagországok népe állja fenntartását, az mégis, csak és kizárólag a nemzetközi pénzvilág érdekeit védi akár szponzorai ellenében is. Már ha ez eddig még valakinek nem lett volna világos.[..]És akkor itt most nem kívánván hosszabban szólni azokról a régen és mélységesen lejáratódott, a közvélemény előtt a tárgyban manapság a naiv bazárit játszó politikai figurákról, akik elvesztett hatalmuk visszaszerzéséért akár az ország népének közvetlen érdekei ellenében is készek nemhogy az ördöggel, de még a nemzetközi pénzvilág legkíméletlenebb martalócaival is bármikor, bármire leszerződni.

Lásd az - egyértelműen ez utóbbiak okán - rendkívüli nemzetközi visszhangot kiváltott, magukon kívül semmire és senkire tekintettel nem lévő, a demokratikus úton megválasztott törvényes magyar kormány ellen indított politikai gyűlöletkampány olyan szánalmas alakjainak működését, mint példának okáért a honi, magát szocialistának nevező párt és csatolmányainak arcaiét is."

Most akkor ez hogy? IMf újra gyűlöletünk tárgya és rabigánk jelképe? Tehát inkább legyen 600 az euró és a többi az államcsődig? Mégis ez az utolsó szó?
@a szív fészkei:

Dehogy utolsó szó. Új irány: az IMF szerződését és az egész kialakult helyzetért "a demokratikus úton megválasztott törvényes magyar kormány ellen indított politikai gyűlöletkampány olyan szánalmas alakjainak működése, mint példának okáért a honi, magát szocialistának nevező párt és csatolmányainak arcai" a HIBÁSak.

Azt hittem Michnai szándéka mindenkinek világos :-)
@a szív fészkei: a kommentet olvasd el hozzá, az nagyon jó...
@Fabius: JA, oké: akkor te okosabb vagy, mint egy ötödikes, én meg nem. :-D meglátom ennek a fejét és maradék életkedvem is elment. De kösz!

Tényleg, logikus: nem is Fellegi írja alá - ha hagyják neki ott kint - , hanem a karvalyok által mozgatott gyurcsányi bábkezek. Teli magyargyűlöletből adnak pénzt megint. A nemzetközi pénzvilág sátáni röheje közepette erőszakolnak meg minket, feldugva az ájrómilliárdokat. Hacsak úgy nem. Ezt fogja celebrálni februárban a szimpidzsemboriján?

Uramisten, nekem soha nem fog az agyam erre állni, hogy igazából felfogjam ezt.
@a szív fészkei:

Izééé...nem minket erőszakolnak meg, hanem Fellegit. Szegénykém most szembesül azzal, hogy az Infocenter tulajdonlása sokkal kevésbé fájó fartájékon, mint mikor kurvának dobnak :-))
süti beállítások módosítása