Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.14. 05:34 Fabius

MSZP tisztújítás: öregek lapáton

Címkék: mszp tisztújítás mesterházy attila

"Mielőtt végleg elmegyek,
kapsz egy képet rólam,
nem hiányozom, de mindig nézheted,
szét is tépheted..."
Kedves Barátaim, Harcostársaim az Összefogás az új köztársaságért testvériségben, szóval gyerekek!

Szeretett pártunk megújul! Gyurcsányék kiszakadtak a párttestből, mi pedig szakítunk a szekértábor politikával és a kibeszéléssel! Aki mától kibeszél azt ordas kibeszélőnek nyilvánítjuk, büntetésül az Országos Etikai és Fegyelmi Tanács nevében Gyurcsány monológokat énekel neki Török Zsolt. Mellékbüntetésül egy hét alatt kiültetjük a frakcióból és kuporoghat egy sámlin Feri mellett. Kérem a régi kitérdelt arcok a kirakatból fáradjanak hátra a kelléktárba, a többiek, ha 334 igen, 6 tartózkodás mellett megszavazták az alapszabály módosítást mehetnek ebédelni: amit kifőztünk mára az tálalva van.Nagyjából ez jutott eszembe elsőre a szocialisták hétvégi kongresszusán történteket olvasva. Úgy is tűnhet, végre sikerült megérteniük a társadalmi üzenetet amit a választók küldtek nekik tavaly áprilisban. Az eddig tapasztalt megújulási kísérletek kudarca után a most kialakult helyzet akár vízválasztó is lehet a párt életében. Már, ha eltekintünk attól a furcsaságtól, hogy éppen az öregek által kinevezett arcpótléknak kéne levezényelni a vének tanácsának kivonulását. Mesterházytól kétségtelenül merész, és számomra váratlan dolog volt ez, - egyet is tudok vele érteni - de nem hiszem, hogy a Puch László vonal most éppen úszik a boldogságban. Úgy különösen nem, hogy a titkos favoritnak kikiáltott Botka László is rögtön csatasorba állt Mesterházy mellett.

Úgyhogy szerintem ez a meccs nincs még lefutva. A szocialisták nem baj, ha tudják: a folyamat a végigvitele nagyjából az egyetlen esélyük a túlélésre. Itt nem csak az országos, hanem a helyi arcok szükségszerű cseréjére is gondolok. Mert számomra érthetetlen módon éppen azt az alapszabály módosítást vetették el, ami a pártelnök és a megyei elnökök tagság általi közvetlen megválasztását mondta volna ki. Ez pedig annyit jelent, hogy a veresjánosok továbbra is megyei elnökök lehetnek, ha a többségében még mindig az öregek támogatóiból álló kongresszus úgy dönt, és Mesterházy elnöki posztja is rajtuk múlik. Így könnyen előállhat az a helyzet, hogy a rendezett kirakat mellett a háttérben továbbra is megmaradnak a törésvonalak, amiken botladozva egymással marakodnak a polcrendezők. Ez nem csak az Orbán kormány leváltásához lesz kevés, hanem bármilyen választási szövetség megkötéséhez is.

Nem értem, hogy mi ez az elharapózó "új köztársaság" mánia az ellenzékiek körében? A 4K! ugye a nevében hordozza a negyedik köztársaságot, mellettük a gyurcsánydemokraták is új köztársaságot álmodnak, és most a szocik is előjöttek legújabb találmányukkal, az Összefogás az új köztársaságért kiáltvánnyal, amit társadalmi vitára akarnak bocsátani és országos hakniturnét is szerveznének belőle.

Baszki, nektek ez tényleg ennyire nem világos?

Nekünk nem kell új köztársaság, faszán megfelel a régi. Igen, Orbán marhaságostól, kifeszegetett határostól mindenestől. Mert ez is része annak, amit választói akaratnak nevezünk, amit végig élünk akkor is, ha nem tetszik. Orbánt megdönteni mi fogjuk, lehetőleg országégés és kocsigrillezés nélkül, demokraták módjára a választói akaratunk érvényesítésével. Úgyhogy nem "új köztársaság" -ra van szükség, hanem életképes és választható alternatívákra, amik ti egyelőre nem vagytok. Elég, ha ránéztek a tegnapi választási eredményekre: a szarunkrátok koalíció nyert, jelentős fölénnyel. Ezt - ha nem elég érthető lefordítom- minden saját szájízű magyarázat ellenére annyit jelent, hogy többsége itt a kiábrándultaknak van. Azoknak, akiknek elege van a sok párt pántlikába kötött marhaságból, a hangzatos de tartalom nélküli ígéretekből, a változatlan arcokból, kormányoldalon és ellenzékben egyaránt. Igen, azoknak, akiket nem tudtok megszólítani, akik felé annyi az üzenet, hogy Orbán pfújrossz, amit szemmel láthatóan maguktól is tudnak.

 Ezzel pedig a minden mindegy, mert lenni kell valahogy fordulóban Láng Zsolt learatja a babért, és ez így lesz Orbánnal is 2014-ben, ha új köztársaságról ábrándozás helyett nem kezdetek magatokkal valamit. Az arccserék, és egy realitások talaján álló, komolyan vehető gazdasági program kiindulásnak megtenné. Mert a tény, hogy Kovács Laci nem az összelehelt kirakatüvegre rajzolja kedvenc szimbólumát, a pinajelet, hanem a raktár hátsó falát firkálja össze, a lényegen nem változtat.


 

178 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr143375757

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csendes Invázió 2011.11.14. 14:58:00

Olaszországban, és Görögországban is új, kijelölt államfők beiktatására kerül sor. Azon kívül, hogy egyikük sem választások útján szerezte új tisztségét, van még néhány közös jellemzőjük az új miniszterelnököknek. Mario Monti, és Lucas Papademos egyará...

Trackback: Mélyéről párolog a gödre 2011.11.14. 12:58:14

A fideszes Láng Zsolt toronymagasan vezet a II. kerületben – írja az index. Amikor ezt írom, a szavazatok felének feldolgozása után előnye behozhatatlannak tűnik: a voksok több, mint 53%-a őt illeti.A végére persze lehet, minden megfordul –...

Trackback: Hoffmann Rózsa: a magyar adófizetők pénzét ne költsük külföldi varázslóiskolákra 2011.11.14. 11:04:55

A kormányzati roadshow vasárnap megérkezett Dobogókőre, ahol az Ákos koncert után (a kicsiknek luficsomózás és sorversenyek) lakossági fórumon vehettek részt az érdeklődők. Kérdéseikre ezúttal Dr. Hoffmann Rózsa válaszolt. Egy helyi lakos a leendő...

Trackback: A II. kerület a bőség szigete 2011.11.14. 09:49:00

Másra nem is tudok gondolni, csakis arra, hogy Budapest II. kerülete nem az ország része. Bár a sztereotípiák szerint a főváros (és az ország) leggazdagabb része, de nem hiszem, hogy csak unatkozó milliomosok lakják. Igaz a mostani időközi választás mé...

Trackback: Botka lekurvázott Mesterházy startjelére 2011.11.14. 07:39:39

 Mesterházy "Gazsi" Attila, a szocialisták elnöke kongresszusi beszédében baromkodta a jelet a párt régi arcainak leváltására, Botka "Tedd A Seggembe" László szegedi polgármester pedig azonnal be is jelentkezett a tisztújítá...

Trackback: Botka lekurvázott Mesterházy startjelére 2011.11.14. 07:11:28

 Mesterházy "Gazsi" Attila, a szocialisták elnöke kongresszusi beszédében baromkodta a jelet a párt régi arcainak leváltására, Botka "Tedd A Seggembe" László szegedi polgármester pedig azonnal be is jelentkezett a tisztújítá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Link Elеk: remenykedtem benne...:-DDDDDD

de ha gondolod, ismerek olyan sracokat, akik benne vannak ilyesmiben, persze csak kello minosegu es mennyisegu udvarlas utan.

en hetero vagyok, az en szamra a punci valo:-)
@Vödör:
Akkor Bokros lenne a te embered.
Volt is egy programja ebben a témában.

Sajna nem jött be a népnek, mert nem Orbán Viktor.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ne kis v-zd a nevem, mert ráülök az arcodra és csak akkor kapsz levegőt ha elfingom magam!
@rеgrеss: nem

azt irtam, hogy "megbaszhatjatok mindannyian a barcabitorlo, budos kurva anyatokat", csak nem akartam ide kiirni teljes szepsegeben:-)

ja es ott voltak ekezetek. a billem angol, a tollam nem:-)
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Szar lehet neked....nem is nyert, nem is volt érvényes, nem is szabályos, nemis beeebee. Hülye óvodás. Fáj a valóság?

A Rózsadombi idézeted nem értem. Mi köze a választáshoz?
@blah: Miért lepődtél meg? Egy igazi liberális, mint Sipi, nem rekeszt ki senkit, s különben is követi a trendeket.
@simonmondja.:

Én nem féltétlenül gondolom, hogy antikomcsi ellenfront van. Sokkal inkább dilettáns ellenfrontnak mondanám.

Induljunk ki abból, hogy Matolcsy egy díszpénisz, az eredmény látszik.

Mi erre a szocik válasza? Hogy Szekeres Imre a párt "gazdasági szakembere", a gazdasági kabinet vezetője, a matolcsyzmus bukása utáni felemelkedés alternatívájának megálmodója.

Ha ezen nem kell se sírnod, se röhögnöd, akkor nem értelek.

Ha most Mesterházy változtatni akar, akkor tegye, csak jobb lehet. Az egypártrendszer szerintem sem jó, ezért szól a poszt arról, hogy az ellenzéki pártok végre kapják össze magukat, és igyekezzenek valós alternatívákat felállítani Orbánékkal szemben.

Igen, személycserékkel, igen, új programokkal, mert a II. kerületi ábra szerint sem kíváncsi senki a régi programokra.
@Lófasz Hadnaqy: Mi bajotok a szexualisan alternativ eletmodot folytatokkal mar megint? A paraden is csak nevetni tudtam rajtatok, szivesen le is koptem volna ratok a kamionrol.
@Kalmár: Nekunk, felsobbrendu fajnak, ezt is azabad: mi dontjuk el, hogy mi volt szabalyos es azt is, hogy ertelmetlen dolgokat irunk vagy nem. Teljes szabadsagot!!!! Nekunk. Neked kuss.
@rеgrеss: Igen, azt irtam es kozben meg vicsorogtam is. Este jobban is ment a maszti.
OPNI hulladékok ismér a spájzban vannak, de legalább a kopipész még tudják, erre meg van a kapacitásuk, meg némi karakter cserére :D
@Qeatzkoatl:
"Az LMP tudna nagyot alakítani, ha sikerülne..."

Az LMP Schifferrel csak megbukni tud. Sajnálom őket. Van egy-két józan, szakmailag színvonalas embere. Ezek hitelét is rontja ez a hatalommániás kis senki. Döbbenetesen hasonló tüneteket kezd produkálni, mint OV.
@Cirbi: Már minden hajdani törvényalkotó forog a sírjában. Remélem,a Cséfalvy magánszerződéseibe is bele fog majd valaki nyúlni, a nulláira ráküldve a Radírpókot.
@Qeatzkoatl: Hát akkor meg ki nem szarja le, hogy mit küszködnek maguk között, már ne haragudj... :-)
@orica: Ezért nem írtam Schiffert, hanem LMP-t. Schiffer már bebizonyította, hogy kooperációra alkalmatlan, öntörvényű és néha csak ködfoszlányos elvei vannak.
@William Kidd: Nem haragszom, én egy sort se kanyarítottam ide ebben a témakörben.
@orica: Schiffer is? Ennyire nem figyeltem rá, mert elég idegesítő egy jelensége a magyar közéletnek a többivel együtt.

Mi a franc olyan jó a hatalomban? Oké, nem vagyok teljesen hülye, sejtem: lophat sokat, mindig, közben csomóan rettegnek és függnek tőle, aztán? Bukta a vége mindig. Kadhafi, stb.

Ennyi szerencsétlen kielégületlen nyomi hemzseg itthon, aki csak erre megy el? Akkor ezeknél akkor még a görbe pinabubus Kovács is jobb. Legalább valami mással is elfoglalta magát, amiben még egy embernek öröme tellett...
MSZ? DKP? 4K!? Na ne röhögtessük már magunkat. Ki az a kivert kutya aki ezekre szavazna? 14-ben már a parlamentbe sem fognak bejutni. Csak azt sajnálom, hogy senki sem fogja őket megközvezni, hanem az ellopott pénzükbe belefulladva fognak elpatkolni.
@Arbet: de bejutunk vagy behívjuk a brüsszeli hadsereget.
@Fabius:
Igazából én nem tudom, milyen madár az a Szekeres.

De nekem simán belefér, hogy legyenek maszoposok, meg Tercsi-Fercsi-Kata-Klára, valahány név a naptárba...

Ha azt nézem, hogy Fidesz-Jobbik koalával még most is együtt tartható ugyanez a széllelbélelt fülkekétharmad,
akkor tökmindegy.

Amíg Viktort zabálják kétpofára, addig lehetne a néhai Steve Jobs is a jelölt,

bárkit kifütyülnének,
vagy legágognának.

Meg egy ilyen polip mellett, amelyiknek mindenhova beszívódtak már a csápjai, nem lehet
egy értelmes alternatívát beindítani.

Csak beáldozni.
@a szív fészkei: Fáj, hogy védik a kisembert a bankjaitokkal szemben, mi, kampós?
@Táskás Tóní: Miért? Azok majd szavazni fognak a felsorolt korcsokra? :D

Kutyának nem kellenek ezek a pártok. Jöttek láttak hazudtak loptak. Tisztességtelenek voltak. Ha egy picit is törődtek volna az ország népével és becsületesek lettek volna, akkor most nem ez lenne a helyzet.
@simonmondja.: Értelmes alternatíva egy olyan párt aki igazat beszél, becsületes és teszi a dolgát. Van ilyen párt? Nincs.. akkor meg kurvamindegy, hogy fidesz mszp jobbik lmp vagy dkp vagy 4k!.... vagy tök mindegy hogy hányféleképpen hívjuk a jelenlegi politikai elitet.
@Táskás Tóní: Ez milyen aljas sunyi fidesznyik húzás, hogy még a nickeket is ellopjátok! Tolvajok vagytok, hát a legnagyobb tolvaj védjen meg téged kisember! Úgy meg fog, hogy a másikat a fal adja majd neked, te fantáziátlan bérenc. A finom jelződet köszönöm, annyira hozza a színvonalatokat! Ere vagytok képesek cica.
Grat! Üdv a fedéleteen Zűrhajós, a te módszered nevek elcsóró töketlenítése és azzal villogás. Jaj tee szegényke.
Mikor 1996-ban a cégem megszűnt, én is privatizáltam egy vaslábú széket, egy fél doboz színes ceruzát és egy radírt. Aztán elmentem munkanélküli segélyre. Mit fog most tenni velem az LMP?
@a szív fészkei: na még egy r-t ide bigyesztek a kedvedért: erre s csak erre vagytok ti képesek, negatív Robin Hoodok.
@simonmondja.:

Ha elfogadnám az elméleted azzal azt is mondanám, hogy isten neki fakereszt, Viktor lesz a császárunk élete végéig.

Ez pedig szerintem marhára nem így van.

Az nekem is belefér, hogy legyen színes a politikai paletta, sőt az is, hogy a következő alkalommal lehetőleg ne egy párt kormányozzon.

Cserébe azt várom a szavazatainkra ácsingózóktól, hogy a hihetőre faragott programjaikat olyan arcokkal adassák elő, akikből kinézem, hogy képesek azt meg is valósítani. Az csak a magánvéleményem, hogy Szekeres és a többiek nem ilyenek. Szerintem az őszödi beszédek és a felcsúti egykétkulcsos kora most múlik pontosan, és 2014-re mindenki megtapasztalhatja saját bőrén milyen az, ha bónusz csekket ír alá az ígéret földjére szóló örök bérlet reményében.
@Arbet:

A hazudik, meg a lop,
az már volt egyszer-kétszer kampánytéma.

Akkor arról volt szó, hogy mindegy mi jön utána, de büntetni - KELL.

Olyan cuki, hogy mosthogy Orbán ilyen szépen berendezkedett hazugsággal meg lopással,
most valahogy - nem kell büntetni.
Mer nincs alternatíva...

Nincs a lófaszt.
Olyan nincs, akit a tesók hagynának élni.

És nem jutottunk még az aljára.
Még a közelébe se vagyunk.
@Fabius:
Ja, úgy képzeled, hogy minden párt indít egy kockafejűt, aki képes nagyrendszereket átlátni,
és azok jól elmondják,
és a nemszavazók jól behúzzák nekik az ixet.

Na, én behúztam a Bokrosra, és annyit is ért.

Keleti szél ellen hugyozóknak slag kell, vagy tűzoltófecskendő.
Minimum vízágyú.
@Kalmár: a valosag az, hogy a valasztas ervenytelen.

hogy lehet egy ervenytelen valasztats megnyerni?:-)
@simonmondja.: Büntetni kéne.. de nem az mszp meg a fidesz fog büntetni. Láthatod most is hogy mossák egymás kezeit. Itt a nagy fidesz 2/3-ad mégsem vonulnak börtönbe az MSZP-sek sorban. Pedig lenne miért.

A büntetés sosem a politika fogja elkezdeni hanem a nép. Persze maradjunk demokratikus keretek közt, így hát annyit tudunk tenni, hogy 4 évente nem szavazunk rájuk.

Meg tudod állni, hogy ne szavazz 2014-ben az MSZP-re vagy akárhányadik kivált pártjára?

Nem? Naugye.. Én nem szavazok se az egyikre se a másikra.
@Arbet:
A büntetés megtörtént.
A maszop eltűnt a süllyesztőben.

A fidesz mikor fog eltűnni ?

A demokratikus keretek meg már nincsenek.
Úgyhogy nehéz lenne köztük maradni.

Orbán egymaga dönti el, hogy ki szavazhat és ki nem.
Most épp 316-nál jár az euro.

Nevezzük akkor Qrbánnak.
Ezt elkúrta.
@simonmondja.: mert a simonok támadják a forintot
@a szív fészkei: cicázd a buzerátor barátaidat, te kampómóric!
@Fabius: Jó az írás, csak az alapvetéssel van gond! Mesterházy a régiek kreálmánya!
Már az is egy vicc, hogy több, mint máfél évébe tellett belátni, hogy változtatni kellene!
Szóval a változtatást önmagán kellene kezdenie és kéz, a kézben elhúzni akárhová, csak ne legyenek láb alatt!
Persze a maszop tagság ezt nem látja be!
Ha volna egy csöpp eszük, az egész mostani - elmúlt évekbeli - vezetőséget elzavarná és totál új emberekkel megpróbálnának tényleg újraépítkezni!!
Hogy úgy nem lenne esélyük 2014-ben?? Így sem!! Így végképp nem!!
Ez így csak toldozgatás-foltozgatás!!
@a szív fészkei:
Tényleg fidesznyik húzás? Én egy elvtársadtól láttam elsőként itt az indexen. Tudom-tudom, ő biztos demokrácia-védő eszközként használta, nektek szabad. Na csók, kis rózsaszín pólós, magyarokon élősködő cukikám!
@igazi Lencsés lstván: Na Orvbán-brigád zászlót bontott elhappolt neveken, ez delikát és röhejes! Tényleg szeretem a rózsaszínt, eltaláltad.

Magyarokon élősködő, stb. : ti ugyanazt a goebbelsi szótárat kapjátok ilyen hosszú műszak alatt forgatni? Vagy jut eszetekbe valami eredetibb is? Kérd meg a lopott táskás kollégádat, vegye már elő bodobácsait, az is szórakoztatóbb, mint a mostani rizsátok. Ötig vagytok sichtában?
Volt már a forint a világ legszarabb devizája ?

Újabb csúcsot döntöttünk.
index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/14/a_forint_ma_a_vilag_legrosszabbja/

Világcsúcs áfa után világcsúcs pénzromlás.

Orbán - a választható egyetlen hiteles alternatíva.
ó te névbitorló iq huszár, te, megint milyen értelmi tanúbizonyságot teszel a valódi énedről, pont mint a vezényló tábornokod, akit híven szolgálsz mindhalálig :)
Vityátorunk, jó úton halad a sikeres megváltás felé, kíváncsi vagyok emme örökérvényű okosságokat, mikor vezetteti beeeeeeee:

Fehéroroszországban újra divat a kényszermunka
Napi Gazdaság
2011. november 14., hétfő 15:08
|
Email
Kommunista szombatokon gyakorlatilag kényszermunkára vezénylik a fehéroroszok millióit, gyakran kiskorúakat is, miközben a hivatalos propaganda büszkén beszél az öntudatos emberekről, akik önként és dalolva dolgoznak ingyen a közjó érdekében.
Még néhány gyöngyszem, nem is értem, miért ismerősek ezek a dolgok annyira, a vezényló tábornok és zrt-je, mint ha tanulmány úton lett volna azokon a tájakon...

------------

A kommunista szombatokon az alkalmazottak normális heti munkájukat folytatják, amire bért is kalkulálnak, amit ki is utalnak – csak nem a dolgozóknak, hanem a helyi önkormányzatnak, amely a pénzt nemes célokra fordítja.

Hasonlóan működik egy másik, a Szovjetuniótól átvett hagyomány is, az egyetemisták és iskolások nyári mezőgazdasági munkája. Évente legalább egyszer kötelezik őket szimbolikus összegért vagy ingyen dolgozni a mezőkön, ha nem mennek, például elveszíthetik kollégiumi helyüket. A Nasa Niva című hetilap jelentése szerint például a múlt hónapban 11 éves gyerekeket is kivezényeltek krumplit szedni tanítási időben.

index.hu/gazdasag/vilag/2011/11/14/feheroroszorszagban_ujra_divat_a_kenyszermunka/
@simonmondja.: nem qrt el semmit... mindenki annak fényében tette a dolgát (iksz stb) hogy TUDTA... mi várható, de mindenképp TUDHATTA... vannak akik 1,5-2 éve folyamatosan hívják fel a figyelmet a VILÁGSZÁMRA:

1011 év feudalizmus + fides = államcsőd + polgárháború

ez nem egy bonyolult dolog. ehhez nem kell lángésznek lenni...
"a fiatalok a 16-26 évesek és a 18-38 évesek nincsenek megszólítva"

De megvannak. Jobbikra szavaznak. Ha kérdem miért? Csak.
@Spániel:

Ha az Mszp valóban a hátsó sorba akarná állítani az öregeket, ha lett volna rá remény, Gyurcsány biztosan nem lépett volna ki. Színjátéknak vagyunk tanúi. Biztos vagyok benne, nem cserélték le a kurvákat a kupiban, csak egy hátsó szobába helyezték az operatív irányítást, ne legyenek szem előtt, a trezorral együtt.
Nem értek egyet. Nekünk igenis kell(ene) végre egy új köztársaság! Egy nem elcsalt, nem elhazudott, nem ellopott, egyszóval egy _igazi_ köztársaság.

Ja, és azt is remélem, hogy orbáncék nem húzzák ki 2014-ig.
@messi-asz: Tényleg ?

Én úgy vettem észre, hogy még a kies II. kerület
sem
vette észre, hogy gebasz van.
Pedig ott az egy főre eső laptopok száma kettő.
Akkor honnan tudná az a temetőben sípoló fülketöltelék,
akiből 3 milla van csak a fidesznél, a többi meg a Jobbiknál ?
@Fabius:

Az LMP is az adóemelésben látja a haza felvirágoztatását. Ennyit a hozzáértésről. Most komolyan, az adófizetők nem elég szavazórétegnek? Nagyon bírnám már, ha valamelyik párt őket célozná meg egy értelmes programmal. Mind balról akar előzni, a Szolidaritás is, 4K is, mind. Csoda ha a csőd szélén táncolunk? Essünk már bele, az is jobb, mint a lassú éhhalál.
@simonmondja.: az én környezetemben már mindenki tanácsot kér tőlem... azt hiszik vátesz vagyok...

egyik: aranyat vegyek? másik? földet? önellátás?

mondom a másiknak ja ja végy kenyeret akkor 1kg kenyér = 1 kg arany cserét tucc majd...

de én meg pisztolyt veszek és akkor 2 golyó = 1 kg kenyér+1 kg arany és még lehet a golyó is megmarad

szóval MINDENKI HORDJA KI A PÉNZÉT SZOMSZÉD ORSZÁGOKBA...

aki nem teheti az is dollárra váltja... (vagy minimum euró)

a pengő söprés után jön a forint seprés...
Viktor bekerül a történelem könyvekbe... óhaja teljesül...
@Fabius: És akkor egy 20 éves ügyletet megsemmisítünk visszamenőleg?
317,61
Mi is volt az a gyurcsányi rekord ?
317,45 ?
KI akarna ebből mézesbödönből - amit egyre jobban feltöltenek és édesítenek - kipottyanni? www.origo.hu/itthon/20111114-tobb-ponton-is-puhitana-a-javadalmazassal-foglalkozo-albizottsag-lazar-janos.html

Csillagocskák eddig is éheztek és fáztak a közért.Legnagyobb gondjuk itt a bóvli küszöbén is a saját sorsuk. Szóval, nincs sok remény.
A piros gittegyleten is csak röhögni lehet, ahogy a gittet a bal pofazacskóból átnyomják a jobb-ba.
Vagy én maradtam le és ennél érdemibb dolog is történt?
Mert nem látszik.
Csak duma, csak duma, csak duma...
Akkor inkább tovább csócsálom Charlize Theron édes kis se..ét. Komolyan! Ez meg még mindig...
cbullitt.files.wordpress.com/2011/08/charlizetheron287629-copy.jpg
@simonmondja.: tehát te is ismered a társasjátékot -kedvenc unaloműzőm- chercher la femme!!! és mindig találunk egyet, ugyan a qualitásai nagyon speciálisak és sohasem teljesíti az összes elvártat -ugye mikor a gombot oda varrja ahová a nyelvét várjuk- és ha egy randa útszéli anyagiakért olcsó szexuális örömöket az uccasarkon árulót találunk és parlamenti képviselőt csináltatunk belőle mint a annak a múltnak az emléke ahol mindenki kurva volt- na az vidám perceket okoz és olyankor kezdenek mindenféle festmények, színházak, asztalok, tace paok, kotmányok a kotkodácsról, hogyan dolgozzunk ingyen, dögöljünk meg időben pontosan a nyugdíj első jogosultsági naptya előtt és ...a többit tedd hozzá...azaz ha kicsi konyhád ne engedj bele egynél több háziasszonyt mert minél többen lesznek annál több étel kozmál oda és annál éhesebb maradsz és még ki is kaparják a szömödet de az az egy csak főzni és mosogatni tud és szeret, az ágyban meg a bálon már másik kellene tehát mit is kellene csinálni hogy a hamupipőke ne váljon Hammurabbi-vá és tuggyon kavarni?
@messi-asz: :)
Nekem mondod!
Ennek még értelme is van. Ráadásul sokkal szebb egyedül, mint az egész maszop bagázs együttvéve! :D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: én javaslom a HONFOGLALÁST mexüntetni és ferde szemmel Csaba Királyfit üldözni a Csillagszemű Juhásszal a Nemzeti Griffmadár hátán...gond egy szálse nádi hedegűűű és tárogató lajbiban
@Boli: szép, csak kár, hogy nunája van
Hogy elkapták a címlapról ezt a cikket. Ugyanmár gyerekek, nem olyan nagy gáz az ha birálják a mieinket.
Hogy elkapták a címlapról ezt a cikket. Ugyanmár gyerekek, nem olyan nagy gáz az ha birálják a mieinket.
@a szív fészkei: tudod amíg Ali Baba határozza meg mire cserékjük a "szezámtárúlj"-t azaz a "kecskérebízzukakáposztát" addig remény sincs, majd ha lesz egy törvény amit 3/3-dal sem lehet megváltoztatni és amely szerint a politikus javadalmazását a választója határozza meg eredményessége alapján, és a próbaidő fizetés nélkül!!!! 18 hónap...akkor majd itt lesz a Kánaán...hol is?
@vörös meteor: hát ez Váncsa a javából...meg is akvirálták a festményeket? meg a fütyülő a kalauz markában (El Pito) satöbbi...a legerősebb röhögésgátlómat szedtem be de rezeg a fejem...hát ilyen örömteli ez a mi kis országunk?
@Boli: De jó kis hasonlataid vannak! Hogy jut ilyen eszedbe?!

Ez se semmi: nol.hu/belfold/hulyet_csinalt_magabol_az_antsz Na most ez a nyilatkozó szakállamtitkár egy jó és lelkiismeretes körzeti orvos volt. És sikerült az ő agyát is eltávolítani valahogy, ahogy sarzsit kapott...

Most Alberten ugrálnak? Puskás már kihűlt? Csak halottakkal foglalkoznak?
@a szív fészkei: nem fogunk ezen sem összeveszni.
A gond az, hogy másnak szüksége van rá.
@rеgrеss:
:(((((((
Már akinek kár...
Én speciel ilyen maradi, konzervatív vagyok... :)
Inkább ettől állna meg a szívük nekik, akik ezt előidézték innen-onnan: www.vg.hu/penzugy/devizapiac/elszakadt-a-cerna-tortenelmi-melypontra-hanyatlott-a-forint-362273

@rеgrеss: Indexről? Mert a KAPU-n ott van most is.
@a szív fészkei: bármi jól jön, csak ne arról beszéljünk amit kavarnak...gumicsont, kegyelet nincs, csak rablás
@Rodeo36: Hullarabló, szélhámos bagázs ez. Az igazi focihívők meg tök hülyék, hogy ezt a SZART tűrik!
Kedves Blogíró!
Gyurcsány összes pártszavazás alkalmával követelt felvetését - egy kivételével - megszavazták most.
Továbbá Gyurcsány is azt követelte, hogy lépjenek hátrább a korrupt és leszerepelt politikusok.

Mit is mondott újat Mesterházy? Hiteltelen az egész Puch-bagázs.
A II. kerület nem mérvadó, ott csak gazdagok laknak, nekik jó az egykulcsos adó, s a pénzüket euróban tartják, szarnak a forintra.

Viszont Karácsony ígérete ellenére sem lép vissza Lévai javára.

No comment! :(
Botkát a Puch-Szekeres-Kiss-Baja társaság találta ki márciusra.
Egyelőre sunnyog Mesterházy mögött.
@Andráska8:

Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből tavasszal.
@Rodeo36: Újabb lenyúlási alany: hvg.hu/gazdasag/20111114_szakkepzesi_hozzajarulas_nyesze_fefi Kiművelt emberfők, pá, pá! [..]"Legalább ezer képző intézményt hozhat lehetetlen helyzetbe a szakképzési hozzájárulás szabályainak megváltozása azzal, hogy a munkáltatók által befizetett pénzt központilag osztanák el. Az intézkedés főként nyelviskolákat, tréningek és továbbképzésekre szakosodott vállalkozásokat érintene hátrányosan."

Valakijük most ebbe is beszállt és újraosztják a piacot?
@Kijelölt Felelős: Igen. :-( Sőt pont ilyennek klónozták Rogán szemüvegkeretéből és bűbáj stílusából. Tökéletes mű lett az nem kétséges!
@Boli: A második magyar focista minisztrelnöktől. Mert még ebben se első.

És ilyen focista volt? Mondjon már valaki róla e tárgyban valamit!
@Boli:

Naív semmiképp :-)

Egyáltalán nem hiszem, hogy a szoci vének tanácsa csak úgy pusziért eltáncol a mézes köcsög maradékától. Sőt, azt hiszem az Andrásnak lesz igaza és megint valami átbaszás lesz a dologból.

Ezek az emberek annyira beleragadtak a hatalom és befolyás mámorába, hogy csak a totális bukás vagy a halál rángatja ki belőle őket.
off

amúgy valaki végre baszhatna a bloghu mobil rendszerével valamit. úgy androidról mint symbianról vért izzadva lehet kommentelni. fos ez, na.

on
ecoline.hu/nagyitas/2011/11/14/A_kormany_csak_bamban_nezi_a_forint_zuhanas_5TZS1M#rss

Amúgy a Moszkva téren először!! láttam takarítókat, akik a mindig telihugyozott, csikkes hajdani virágládákat szerszámokkal pucoválták (soha ilyet eddig nem éltem, naponta arra járok). Sőt csináltak valami kis virágszigetet + teliültették elég drága díszkáposztákkal a csövitanya-virágyást (amíg rá nem jönnek a népek, hogy ehető a fehér és lila káposzta, addig lesz csak ott). Szóval megy a vakítás, hogy rend lesz a kezünk nyomán, csak szavazz! Amikor Kóka ment rá erre, akkor még tujákat is kirakatott.

Tiszta vicc az erőlködés, a Moszkva tré - mert az - viszont koszos azért általában mindig. És az a pár éve csinált lépcső már másodszor felújítva is balesetveszélyesen törik és rohad.
Azt kéne megcsináltatni végre rendesen!

Rendszeresen kéne tréningeztetniük ott takarítókat, nem csak két hétig... Az a Lángképű valóban ott virít mindenhol falon, lámpán, az is igaz.

Azért a Rózsadombon, Svábhegyhez hasonlóan nemcsak a full gazdagok élnek: a hatvanas-hetvenesekben épült elég randa és nagyszámú kockákban - 1, 1,5 vagy kétszobások a kéglik olcsón felépítve - nem a legmenőbbeknek van tulajdonuk. Ez csak legenda, hogy ott mindenki unalmában rugdossa a húszezreseket, mert nem fér el tőlük a Maseratija mellett.

Vannak lepuccant régi villák is - nemcsak a lakóparkokat kell nézni. De jobbra szavaznak a budaiak leginkább, az tény.
Lévai meg legalább gazdag és annyira érzéketlen, mint bármelyik fideszes potentát. Múltkor besértődött, hogy nem ő volt az első pár befutóban az EU-listán, most úgy látszik ezzel engesztelték ki.
Megjelent legújabb regénye is, Karácsonyi égbolt címmel. (Egy titkos szerelem története alcímmel) Na szóval ő se lenne a legeslegcsodásabb választás azért. Az LMP-s meg nem is lenne képviselőjük, ha beférne. Szép katyvasz.
@a szív fészkei:

Karácsony azért jó alaposan beszopta a szájalást. De azok legalább megmondták ki menne a nagy büdösbe helyette. De ki fog menni Láng helyett?
@néma bárány: Nem egészen értem, ezt a csereszabatos megoldást, de volt ilyen régebben is.

Gondolom, bárkit felmutatnak ott, aki igaz Fideszes, az megszavazza. Amúgy ezek olyan egyformák - hízásnak induló, egyencsillagszeműek.
hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/11/14/Ki_tudom_fizetni_a_futesszamlat__Kerenyi_fe_YOR7B1#rss

Gondoltam, hogy ezért ragadtak pemzlit a legtöbben. Kerényi emelt fővel mondta bele az RTL kamerákban, hogy igen ez az ő személyes ízlését tükrözi. Na, legalább ennyivel előrébb vagyunk, nincs vakítás - ennyit tudnak.
Na megaszonta megint: ecoline.hu/makro/2011/11/14/Orban_kitalalt_az_Economistnak_9I2YK5#rss

[..]"A kormányfő szerint a Fidesz kormányátvétele után megkezdett számonkérések nem említhetők egy lapon a 2002-ben hatalomra került szocialisták tisztogatásaival. Ráadásul a Fidesz által fontos tisztségekbe kinevezettek mind kompetens szakemberek, és nem is feltétlenül pártemberek. Erre példának elsőként Járai Zsigmondot említette a kormányfő, majd hozzávette az ÁSZ alelnökét, Warvasovszky Tihamért, valamint Bihari Mihály alkotmánybírát és Kovács Árpádot, az MNV igazgatósági tagját.

A Fidesz nemzetközi politikai fordulatáról szólva Orbán elmondta, hogy nagy esélyt lát eg Oroszország és az EU közti stratégiai együttműködésre, mintegy alátámasztva ezzel a kormányzat külpolitikai orintentációját. Orbán szerint a szelek most keletről fújnak, és Oroszország amúgy is jóval nagyobb nálunk, így hát nem árt jóba lenni a medvével, még akkor is, ha esély sincs arra, hogy ez a viszony kiegyenlített és mindkét fél számára megfelelő garanciákkal alátámasztott legyen."

És akkor minek kellett a Moszkva teret basztatni? Éhgyomorra rögvest.

Nemzetközi szaktekintélyek,ja - csak nem azokra hallgat. Lásd Járai-videó...

Bihari meg eléggé szociközeli volt nem is olyan régen, előtte meg a normálisabbak közül való MSZMP-tag. Ahogy a Warvasovszky is Fehérvárott, ha jól emlékszem. Aztán jobbra átolt, na persze, hogy egyből szakember lett.

Agyrém a Kedves Vezető, nem más.
Ez a csurhe semmire valo. A Gyurcsany egy paprikajancsi, gyorsan vittek is kezelni 2009.-ben. 2010.-ben nem a Viktor gyozott, hanem az Mszp, Szdsz, Mdf veszitett. Ha ok nyertek volna ugyanazt csinalnak, mint a Viktor (mondjuk mas szereplokkel pl. Dorner-Csurka helyett Verebes-Kertesz-Spiro pl. ). Ugyanugy semmi program csak.EU penzek lenyulasa, koldulas, megalazkodas, cb. stb stb. Zemberek a Viktorral buntettek. Mint mikor kiegeted a sebedet. A politikusok mindenhol seggfejek, csak valahol gyorsan kirugjak oket. Ha a nep is tul sznob, koltekezo, meggondolatlan stb. Na az a baj. Jo helyeken zemberek nem zallambol elnek, nem tole fuggenek meg vonyitanak, mint itthon.
Amugy meg csak a Jobbiknak van programja. Nem a legjobb haver, az egyetlen haver. Mondjuk egy Jobbikos, LMP s meg nemi szocdemekkel teli parlament elonyos volna az orszagnak.
Uj alkotmany is kell, csak nem a Viktornak kene egyedul dontenie. pl. legyen tortenelmi resze Aranybullatol kiegyezesig jogelod meg szabadsagjogok pl. fegyverviseles, sajto, gyulekezes mint az USA ban.
@Boli: kár, a féri-nő szex már lejárt
@rеgrеss:
Hál'Isten erről lemaradtam, én még a hagyományos konzervatív férfi-nő verziót ismerem és gyakorlom!
Ha a Te verziód lesz kötelező, akkor viszont költözöm konzervatívabb vidékre! :)
süti beállítások módosítása