Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.26. 05:04 Fabius

Társkereső keresztény konzervatívoknak

Címkék: fidesz kdnp milla iksz böszörmény nagy gergely

Napok óta civakodnak a gyerek Böszörmény Nagy Gergely - alias Robin Masters - posztján, amiben szekszuális' együttlétet javasolt köztéri vonulgatás helyett a hétvégi tüntetés kampányarcának, Vaccpáör Dorottyának. Kétségtelenül érdekes attitűd egy konzervatív kereszténytől nemi aktusra buzdítani egy vele egyet nem értő nőt, de ennél is érdekesebb az az adok kapok perpatvar ami kialakult belőle.

Engem pedig innentől kezdett érdekelni a dolog.

Egészen pontosan arra lettem kíváncsi, miként szórakozhatnak-ismerkedhetnek a keresztény konzervatív fiatalok, ha Böszörményinek egy nem túl szimpatikus, szájmenéses lányról is csak a dugatlanság jut eszébe? Járnak ők közösségbe? Vajon ismerkednek? Ha igen hogyan? Fontos kérdések ezek olyan időkben, mikor a kormány kereszténydemokrata kinövése oktatná párkapcsolatra a gyerekeinket, leginkább helyettünk. A tájékozódásra legautentikusabb forrásnak gondoltam a keresztény konzervatív fiatalok gyűjtőhelyét, az IKSZet, ahol azonos értékrendű fiatalok élvezhetik egymás társaságát. Gondoltam mióta a pápa is lájkolja a kondomot, itt is fesztelenebb a bulihangulat, és nem tévedtem. Sőt, alkalmasabb időpontban nem is toppanhattam volna az oldalukra.

Éppen most indul egy kezdeményezésük Tranzit néven, ami "a jobboldali, konzervatív, kereszténydemokrata értékeket valló, illetve a kormányzatban dolgozó fiataloknak teremt lehetőséget arra, hogy megismerjék egymást."

Hoppá, mi? Keresztény konzervatív társkereső egyenesen a Böszörményi Nagy Gergelyekre szabva. Nem röhög a nyájas olvasó, és nem gondol nyomban a szakállas bácsik elnyomása alól kiszabaduló fiatalok swinger klubjaként erre a dologra. Ők az ismerkedést módjával, politikai közösségben teszik, mert csak akkor buli a buli, ha előtte " tematikus beszélgetéseken egy-egy kormányzati döntés okairól és a mögöttük húzódó szándékokról is első kézből lehet információt szerezni a meghívott kormányzati vezetőktől."

Hogy nézhet ez ki a gyakorlatban? Ehhez elég bekukkantani a legutóbbi rendezvényük mosolyalbumába.

Először is ugye a legfontosabb, hogy olyan ember adjon tanácsot kapcsolatokról, aki leginkább otthon van a kapcsolatépítés terén. A feladatra legalkalmasabb ember egyértelműen Kubatov Gabi bácsi, a Leghosszabb Kapcsolati Lista összeállítója és tulajdonosa.Párkeresés terén is praktikus hozzá fordulni, mert meg lennék lepve, ha nem lenne olyan programja, amivel a kapcsolatkereső környezetéből hatékonyan ki lehet szűrni a komcsikat, liberálisokat és egyéb nem kívánt millás tüntetőket.

Kormányunk kiterjeszti diplomáciai kapcsolatait kelet felé, ezért nem árt gyakorlati foglalkozásokon elsajátítani, hogy járhat kedvében esetleges külföldi diplomata kedvesének a párkereső.
Eddig rendben is lennénk, azt hihetitek ők teljesen normálisak a maguk fura módján, de tévedtek. Mert fertő és szemforgatós borzalom is van, nem is kicsi. Annyira nem, hogy egyenesen farbarúgása ez a NERnek! Tudjátok mit csinálnak?

Esznek. Csipszet baszki!Én szégyellem magam, mert meggyalázzák a népegészségügyet ezek a pernahajderek! Sós csipszet burkolnak ránézésre valami édes-savanyú mártásnak tűnő izével, ami meg cukros, ugye. Pedig, ha valakik akkor ők tudják milyen válságban van a népegészségügy, biztos volt egy kormányzati ember aki elmagyarázta, hogy a só és cukor pfújrossz, ilyet igaz magyar nem eszik! Hát hun van a pörkölt nokedlivel, amit a gyeremánhaza programban nyomtok? Szalonka Zsolt ormányára mondom, ami akkora, mint egy balkezes kozák pisztoly, hogy ezt nem gondoltam volna rólatok! Mi lesz a következő ti szégyentelenek? Harrach Peti bácsi háta mögött mutattok szamárfület?!

A látottak után Böszörményinek csak azt tanácsolhatom, hogy legközelebb, ha keresztényi érték elhagyó hangulatba kerül, a faszhiányosvagyozás helyett igyon egy csésze porlevest, és dobjon rá egy energiaitalt.

Ezekkel is elég rendhagyó, értékfricskázó fityiszmutató klapec lehet.

266 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr463330376

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Segítek a kormánynak 2011.10.27. 10:15:06

Olvasom, hogy: Közösségi közlekedési adó bevezetését javasolják fideszes és kereszténydemokrata parlamenti képviselők az Országgyűlésnek, ezért szerdán módosító javaslatot nyújtottak be az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosítá...

Trackback: A Fidesz egyenként döntene a nyugdíjas kommunistákról 2011.10.26. 07:48:48

 Bő másfél órán át beszélgettek a fitymaarcú kommunistanyugdíjak megnyeséséről a faszomgeci parlamentben a Fidesz által összehívott négypárti egyeztetésen, de igazi egyetértés csak olyan evidenciákban volt, mint hogy kell valamilyen törvényt ba...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem kellettek a magyar állampapírok
Lefújta az ÁKK a keddi aukciót megfelelő árszintű ajánlatok hiányában....
iksze, fibe..izé szocietas...semmiben nem különböznek...

két tábor egy életszemlélet...

hagyjuk már ezt a jobb meg baloldalt, nemzeti vagy nem nemzeti...képviseli e azt amire a nemzetnek szüksége van-e vagy nem, mert az oldalak már olyan szinten össze vannak mosva, hogy maguk se tudják hova tartoznak...

ezek a szervezetek nem csak a politikáról szólnak, fiatalok együtt-tartása, bulik, szórakozás, sportolás, és egyéb kulturális dolgok dogmák és minden más nélkül, legyen az szocietas vagy iksz , vagy fidelitas
@Boli: Ja, hát csak tényleg papírszalvétából csipkedtek ki terítőt hivatali idejük alatt, másról nem is döntöttek soha....
@Secnir: DE biztosít, csak épp ezeknek, akik ájultan tapsolnak ütemesen Vik-tor, Vik-tort! Másnak nem nagyon, sőt elveszik, amije még van.

Te most a feudális nagyúr boldog és elégedett alattvalóit olvasod, akiknek a látomásában mindenki más - mi - pusztán léhűtő, acsargó irigy kutya, aki per hecc hőzöng, miközben a seggét vakarja nagy unalmában. Nem is a magáncégnél kommentel súlyosan szép fizuért.
@Rodeo36: Nagyon kösz a bizalmat, :-DDD de, nem lennék alkalmas elnöknek - mert rendet ugyan vágnék, ám nem véletlen, hogy a férjem Zsába Királynőjének becéz... :-DD Nyugisabb fazon kéne, bár helytelenül írni már nagyon is tudok, van is arany Mont Blanc tollam. Sose használtam, örököltem.
@Cartman (ex Cartman): Errrrrrrős országot kreálnak, mindenki irigyel is érte. Ők így szállnak le a bicajról, kuss, ne szólj bele!
Hol van a poszt arrol, hogy a (r)Rogan Toni lopn'a 27%-os munkaltatoi TB-t?
@netlovetta: Kösz, hogy leírtad. De ilyenkor kuss van, hisz ha saját térfélről is tényekkel mennek nekik, az már több, mint kínos. Én igyekeztem toleránsan hozzáállni - még a lecsós krumpliban is :-DD - de sima agyament propagandába ment át, amit már lánykoromban utáltam az APO-tól.

Én nem vagyok keresztény, semmilyen tételesben nem hiszek, de hogy valaki ennyire ne érezzen semmit a nála elesettebbek iránt, az dermesztő és jellemző: ilyen az egész bagázs. (Öcsédnak riszpekt!)

Pedig a kurvanyjukat, ők a legelitebb egyetemekre, koleszokba ingyen úgy kerülhettek, hogy pozitívan kiemelték őket a származásuk hátrányait kiküszöbölendő, sőt, ha volt Szoc. Hazaért érdemrendjük - Kövér vöröskatona nagypapinak lehetett - azzal felvételi nélkül landolhattak bárhová.

Az, aki elfelejti, honnan és hogyan jött és lett gazdag, az egy semmi. Hogy megemlítettem Soros milyenségét - amit antiszemicicának bélyegzett a petiksz prédikátor, az volt az oka, hogy ennek ellenére, hogy ilyesmi, akkoriban erős és befolyásos hátszéllel - hisz Soros mellé Vásárhelyi, Litván is felzárkózott mint karrierkovácsok Orvbán életében - simán hagyta eszkalálódni jobbos korától a nyilas dumát, magatartást, jelképek használatát.
Sőt, arcátlanul uszított is kódolt szöveggel: bankárkormány, idegenszívűek, "mostantól (Tarlós Puci) megint az ország fővárosa Budapest", a haza nem lehet ellenzékben! stb. ordenáré dumával.

Ezt nem látni és érteni és nyomatni, az Orvbánék erős, sikeres országot építenek-rizsahalmot, na erős mentális kihívásra mutat rá.
Az itteni törzsgárda intelligensebb ennél, de erről nem baj, ha tudtok:

hvg.hu/itthon/20111027_orban_elleni_merenylet_nyomozas
@Fabius: Óh istenem. De amikor fékezetlenül habzott mondjuk, a nagyon istenes Hegedűs család talpig reverendában a szószéken és írásban arról, hogya betolakodott galíciakat szorítsuk ki, rekesszük el és hasonló édibédiségekkel, akkor azt mondták hivatalosék, hogy mivamivan???? Tényleg hogy meghalt valaki, lett baja zsidónak? Na ugye, ha nem, akkor ez nem uszítás.

Ezerféle vicc kering a gyűjtésről, hogy ki mire ajánlja fel orvbánnal kapcsolatban kis pénzét... Na, az álSemjén már megvan, hogy újabb melódiába fog az ügyészség? Dániel sajnos valóban vérhülye és egyre nyomasztóbb. Majd ezért ő is beperel, mert nem szereti, ha nem értenek vele egyet mindenben á-tól zig. Ahol ő van, onnan én mondjuk menekülnék, mert ciki úgy, ahogy van, Az első Nyenyikaszinózása még jó ötlet volt, de mára ő csak egy elszabadult hajóágyú. (hacsak nem provokatőr.)

Tehát így burkoltan finom, légies fogalmazást kívánsz tőlünk? ;-)))
@a szív fészkei: Amúgy neki - ügyészség zu zammen - nem Gyurcsányt kéne talpig vasban-szíjban-lábgolyóbisokkal Kufstein várbörtönébe kísértetni kenyérre s vízre ítélve az idők végezetéig?

Miért pótcselekszenek a fiúk a jogról? Nincs eredmény és le vannak baszarintva?
@a szív fészkei:
"A királynőt..", de, a kiegyenlítés szellem(ntés)ében:
egyenlito.blog.hu/2011/10/26/megtalaltuk_a_fidesz_gazdasagolitikajat
Whaccis (no páör)olitika?
"Megtaláltuk a Fidesz gazdaságolitikáját!"

Bameg, főcímben!
Igaz Varánusz ilyen nem teend!
@a szív fészkei:

Egy frászt :-)

Csak megmutattam, hogy a terroristagyanú mostanában új fészket keres magának a zinternetes kommentek között :-)
@Cirbi:
jöjjenek.
IP címem: 204.104.55.244
keressék ki a nagykönyvből, és indulhatnak útnak.
@Secnir: Elnézést, nincs kiírva a neve a kapucsengőre! Lenne szíves beengedni a narancsos autót, ami odalenn parkol?(nem óhajtanánk feltűnést kelteni, ha lehet:-)
IRA. ja nem, TEK. vagy valamilyen hárombetűs. na!
"Futó Sándor, a megyei főügyészség sajtószóvivője a BEOL-nak azt mondta: a bírósági eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján azt lehetett megállapítani, hogy amit a vádlott elkövetett, az nem bűncselekmény. A megyei hírportál közlése szerint így a csaknem félmilliós bűnügyi költséget az állam fizeti."
index.hu/bulvar/2011/10/27/ejtettek_a_lezerblokkolos_vadat/
Rémhírcsárda:
"Az ügyészség közlése szerint erőik átcsoportosításával teljes erőből dolgoznak azonban a svejci jegybank valamint egy meg nem nevezett független képviselő adatvédelmi rendszerének (indok: nemteccik) meghekkelésén.
Amennyiben bármelyik sikerrel jár, úgy az államadósság elleni védelmi harc (röviden ÁEVH)további sikereiről Matolcsyné férje még a héten újabb jelentést tesz az Országgyűlésnek, majd az október 30-át vagy november hetedikét sürgősséggel munkaszüneti nappá nyilvánítja a Nagy Október-novemberi Szabályokat Ellenőrző Nemzeti Szervezet (NONSzENSz)megszületésének örömire"
Munkatársunktól
@Fabius: ugye az mehet, hogy

"dögöljön meg minden politikus" .. ?

ez nem kirekesztő, nem felszólítás, nem felbujtás, nem izgatás...
csak egy ártatlan kívánság... sőt így egy kérdés volt csak
mindenkire vonatkozik aki politikus, így Bástya et. sem sértődhet meg...

óhajtom tovább: de gyorsan, hogy a zország megúszhassa a végső pusztulást
@Secnir: Kedves Semjén (Secnir) Zsolt!
Ebben az esetben taxi- és hotelszolgáltatásunk igénybevételéhez kérjük, mondjon le mentelmi jogáról, hogy később kiszámlázhassuk annak költségeit Önnek! Képviselőként ennek hiányában Önt megilleti a (Nemzet) Képviselői Törvénye szerint a költségmentes elszállásolás valamint a négycsillagos hotelszolgáltatás, saját jacuzzi (dzsakuddzi) és szobaservice (szervíz)igénybevételével.

Visszajelzését megköszönve (sz)állunk rendelkezésére
@namitirok:
kérnék még fügönyhöz kötözött szalonkákat, ha egy mód van ár, köszönöm
IP Address 204.104.55.244
Host 204.104.55.244
Location DE DE, Germany
City Rüsselsheim, 05 -
Organization EDS Germany - EDS Operations Services GmbH
ISP Hewlett-Packard Company
AS Number AS6900 HP Enterprise Services Germany
Latitude 49°99'25" North
Longitude 8°43'50" East
Distance 1397.90 km (868.62 miles)
@felebarát: Secnir (Semjén) Úr, most lebukott!
Ugyanazon IP címről ír, tehát ld. mint fenn!
@namitirok:
jah nem...én csak rákerestem honnan ír
@felebarát: Jelenleg külhoni (leszámítva a Nemzet koronagyarmatait) szolgáltatásunk fejlesztés alatt!
de azt látom, arra kevesen reagáltak, amit irtam...sebaj, a szapulás még megy
hál isten már mindenki látja... hova vezet minket a zorbán apánk...

a szakadékba. államcsőd, polgárháború

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/27/varga_mihaly_optimista_a_1_5_szazalekos_novekedesi_cel/
de már megg is vannak a megoldások. a kormánytervei kiszivárogtak....

adómentesen lehet teát főzni (50 literig)

hircsarda.blog.hu/2011/10/27/matolcsy_miatt_lesz_egyszerubb_az_adorendszer_jon_a_szupernetto/fullcommentlist/1#c14802595
@felebarát:

Azért szerintem a pártok ifjúsági szervezetei nagyon is a politikáról és leginkább arról szólnak.

A Fidelitas kitermelt már egy Szijjártót, Ágh Pétert, a Szocietas egy Németh Gábort, az IKSZ egy Stégel Bencét, amivel, ha azt nézzük cél az utánpótlás kinevelése, nincs is baj.

Csak ne tegyünk úgy, minta teljesen más volna a célja ezekkel a szervezetekkel a pártoknak. Ingyen emberi erőforrást jelentenek, aztán az alkalmasabbak esetleg más feladatot is kaphatnak, mint a kopicé gyűjtés.
@gyilkos fűegér: Miután szarrá szedtük KIT-et, múltkor már kromofágot is bevetettünk ellene, mivel? :) Majd ránézek...
@néma bárány: voltál ilyenen, vagy ilyenben részed, bmelyik oldalról is...mennyi a politika, mennyi az egyéb társadalmi kapcsolat...vagy csak néhányan politizálnak aktivan, a többiek "buli kedvéért" vannak ott..
@felebarát: Ha tovább kreténesedik pártunk és ormányunk dicső nyomkövetése, akkor legfeljebb tömegesen proxy-zgatunk itthonról. Nagy dolog... Én így is odaírom a magyar IP címemet (81.143.41.110), a "nyasgem narancskomcsik" mondathoz. Ha kell, holnaptól majd egy Honolului IP-t kaphatnak a lószerszám mellé. Megoldjuk... :)
@Boli: nem mindegy, hogy angollal, vagy honoluluival csinálod :D?
@felebarát:

És buliból gyerehazáznak meg egyenlítő tévéznek, ugye?

Ha kell az utánpótlás azzal nincs bajom. Ha hülyeséggel akarnak hasba akasztani, azzal van.
Nem lesznek megszorítások! Ez a lényeg! Aki mást mond, az HAZUDIK!

www.mfor.hu/cikkek/Szijjarto__nem_lesznek_megszoritasok-.html

HírTV - Belföld :: Lázár: Nem lesznek megszorítások
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=331450
(A HIR TV portálján nem érhetőek az ilyen információk...dolgoznak a kijavításán...)

www.origo.hu/itthon/20110113-szijjarto-peter-szerint-nem-lesznek-megszoritasok.html

mandiner.hu/cikk/20100720_lazar_nem_lesznek_megszoritasok

Érdemes a régi kommenteket is elolvasni.

Éljen a Párt! Éljen az Ormány! Éljen a Vezényló Tábornok!
@felebarát: Tényleg, elírtam! :) 81.183.40.110 Gyanús vagy! ;) De lehet, hogy jobb lesz rövidesen majd tényleg onnan, vagy legalábbis a Hegyeshalom tábla másik oldaláról...
@néma bárány: azok már a kifutó évek...azok már nem tartoznak annyira ama fiatal korosztályhoz értsd 30 közeli és feletti...
@Boli: jah végülis az már nincs messze :D és milyen a matáv net :D?
@Boli:

Kreténiában ezt már az igazhitűek sem nyalják be.

Már a mandin is anyáznak minden gazdasági jellegű cikk alatt.
@néma bárány: Na, na... Van olyan sötét kretén, aki még mindig mantrázza, hogy "Nem lesznek megszorítások!", "Nem lesznek megszorítások!"... Ha ennyien kepesztenek a narancskomcsik ellen, akkor azok csak jót tehetnek! Éljen, hajrá... Ecceriek... Ekkora sötét, kretén, bal.asz, szemellenzős népség, mint ebben az országban, nincs még egy a világon. Ez az ország ebben is UNIKUM!

Éljen a Párt! Éljen az Ormány! Éljen a Vezényló Tábornok!
(ne mondják, hogy ellenük vagyok én...)
@felebarát: SZ:R... K.rva gyengusz. Ráadásul az IP tracking is nudli! :)
@felebarát:

Aha. És az őket követő második vonalnak ilyen esze ágában sincs. Azért járnak ”bulizni” politikai közössegbe csillió más lehetőség helyett, és azért Kubatov a kapcsolati tréner.

Nyilván ezért szól a IKSZ Tranzit programja is kormányzatban dolgozó fiataloknak.
@Boli:

Sötét kretének mindig lesznek, de mervadóak azért ne legyenek :-))
@néma bárány: Mert nincsenek... Nézd már meg őket. Egyik sötétebb, mint a másik. A politika adja a mintákat. Tarlós féle vadparasztok, Tóni féle kreténke - ezek a MÉRVADÓ politikusok, a példaképek. Már akinek. IQ gyenge idióták, agresszív vadparasztok. Ilyenkor max. az vigasztalhat, hogy jön majd valaki más, aki ezt is orrba ba..za, feltörli vele hasonló stílusban a padlót. Sokan szurkolni is fognak neki!
Azért az is elég decens (mondom én magyarként), amikor a nagy fideszkomcsik bőszen zsidóznak, miközben VIKTORUNK felesége és lánya is ezen vallás gyakorlója, no meg mind tudjuk jó kapcsolatokat ápolnak a zsidó szervezetekkel. Érdekes, vagy csak tök hülyék? :)
@Boli: fogalmad sincs egyik fiatal szervezetről sem, és ez most már nyilván való...
@felebarát:

Mit szólnál az igazsághoz?

Amúgy nem értem, ha odajárni nem kínos, bevallani az igazat vajon miért az?
@néma bárány: melyik igazsághoz, kinek az igazságához?...

hova járni? miylen igazat? kiét? jobb bal közép?...nemzeti
@felebarát:
Mármint a nullát osztókról?
Igazad van.
Én dolgozok, ők nem.
Én értéket és pénzt termelek, adózok dögivel, ők pedig az én befizetett adómból osztogatva és azon élősködve osztják az észt, jófajta állami pénzért, olyan fizetésért, amire mint vállalkozó esélyem sincs!
Tényleg ők a tehetségesek. Tényleg ők az ügyesebbek. Még...
Azután sok ilyen ember mint én megunja, áthelyezi az életét mondjuk 15 km-rel nyugatabbra és ha sokan tesszük ezt, akkor éhen döglenek az igen okos és ügyes Lézer Jankó és Rogány Tonyó féle szarrágók, kreténdömi elvtársaik, meg a hasonló ifjúsági REMEK FIATALOK.
Ennyi.
Ha előtte nem kötik fel ezeket az itthon maradottak! :)
@felebarát:

Úgy látom a mellébeszéd fakultáció sikeres volt :-D

Megjegyzem, nagyjaitok éppen ebbe a mentalitásba buknak bele oldaltól függetlenül. Ez a hát én nem is tudom mirűl van itt nagybaszó szöveg az, amivel a választó töke tele van.

Ha az ifjúsági szervezetekben azt tanítják, ezt így kell, akkor át vagytok baszva.
@néma bárány: nem drága barátom, azt kérdeztem, kinek az igazságára vagy kiváncsi, a multikéra, orbánéra, gyurcsányéra, vagy marinéniére faluról...

sajnos nem egyeznek,,,addig meg teljesen mindegy :D
@Boli: ácsi...most a politikai elitről beszélsz, vagy azon fiatalok akik suli mellett csinálják azt amit csinálnak, vagy munka mellett?...

megint összemostok mindent...
@felebarát:

Ja, ha teljesen mindegy akkor nem kell itt erőltetni a rétváribencék összemosását a bulifiatalokkal. :-))
@néma bárány: mi van? kiragadtál megint egy részt, ügyes...nem vagy te fideszes...rühellem őket :D
@felebarát:

Nem ragadtam én ki semmit sehonnan kisbarátom. Kezdetektől azt állítom, a pártok ifjúsági szervezetei a káderképzők. Te igyekszel ezt cáfolni kevés sikerrel.
@néma bárány: jah, hoyg ezt, ez normális persze, kell valahonnan az utánpotlás, de az csak a jéghegy csúcsa...
aki templomba jár, nem lesz mindből pap
@Boli: kopirájtot kérek, a vezényló tábornokra ;)

és éljen a TORma és minden proxxxyyy :D
@Fabius: Mert mindjárt előkapok egy Görög Ibolya-féle etikett-illemtankönyvet (na meg Aranyt, Adyt, A tanút, Hofit, és egyéb rohadék mocsoládi felforgató elemet)! :-DDD

És folyton folyvást idézek meg pukedlizek majd, gyakorolván kézcsókra. Az mehet, nem?

Addig is olvasmányélmény: www.168ora.hu/buxa/magyarorszag-veszelyt-jelent-egesz-europa-szamara-84516.html Ezeket mikor fogja globálistapista rémhírterjesztésért lekapni tíz körmükről a független (józan észtől mindenképp) ügyészség???
@Fabius:
Többféle következtetésre lehetne jutni a terrorgyanúból, de nekem más jut eszembe az ügyész szorgalmáról.

Nincs erőm utánabóklászni, de biztosan emlékeztek arra a telefonbeszélgetésre, ami még csak bűncselekmény gyanúját sem alapozta meg a szügyész szerint, mert a jövőben megvalósított tettről való dumálgatás nem bűncselekmény- vagy valami hasonló fals dumával lőtték ki a feljelentést.
@a szív fészkei: az már régen rosszul hangzik, ha egy ekkora gazdaság veszélyt jelent, vagy a csóka mondjon le...:D
@Secnir: Meleg pogácsával - Orvbánné azt sütött első regnálásuk alatt a Parlamentet meglátogató kisdiákoknak vagy egy tonnát hajnalban - házi saját pálesszel várod őket? :-))

Amúgy hallottam, hogy valami kis futárcég vezetőjéhez - eleve nem tud nagyon csalni a semmi forgalomból - hajnali hatkor kiszállt a NAVI, mit tesz isten. Biztos ők is egy kortyra vártak abban a cudar hidegben...
@felebarát: A gazdasági vízfejek jelentenek veszélyt. Heti Válasz friss címlapján Matolcsy esik szét látványosan. Klinikai eset.
@Secnir: Miért nem egy bikán pózolóst tettél be? Vagy na pláne egy szalonkán????
@a szív fészkei: jojó Matolcsy agy jelenség a pm-ben sem értik mit keres ott :D
@felebarát: Kurva sokat keres szerintem. Azért már egybe is korpásodik, nemcsak a haja.
@néma bárány: KISZ. Mind ott kezdték a zöregebbek. Undormány karrierista-keltető volt, minden aljasságot megtanultak seperc alatt és alkalmazták egymás gyilkolászása közben.
@Boli: És az írni hány év szigorított, hogy, hogy szorítsák meg egy kicsit Szijjártót, Lázárt, Orvbán meg maradjon huzamos ideig a fülkéjében, folyamatos forradalmat generálva magából?
@felebarát: Onnan megadni az elérhetőséget.:-)) Menjenek utána, ja.
szócska szerint a rezidensek ZSAROLJÁK...

áááá dehogy két választása van... vagy enged nekik, vagy elmegy a zországból minden orvos... miért lenne ez zsarolás... ez a fides rencerű választás...

az írásocska itt olvasható:

index.hu/belfold/2011/10/27/mar_1903_rezidens_adta_le_felmondolevelet/
szócska helyébe nagyon egészséges életet élnék és nagyon meggondolnám mielőtt megbetexek... és az orvosok kése alá fexek önként...
@yoda-jedi: az is hüle :D mivel nincs ásványi kincsünk, mi kb orvosokat adhatunk külföldre, meg tanithatunk ki magas szinten...csak most inkább azt se tudják mit csináljanak :D
@yoda-jedi: nekik lenni saját ORVos, mint lenni megán testőrségespolitikaiüldözőrendőrhadsereg, ők TEKerhettetik magukat fennen felfelé :D
@felebarát: Most azt tanácsoltad, hogy adjuk el az orvosokat 5 tehénért? Na jó kicsit többért. Érdekes ötlet, érdemes lenne tovább is gondolni. Gésa utánpótlás nem kell? Kalózokat nem tudunk képezni, pedig lehet, hogy behoznák a képzésükre fordított pénzt. A misszionáriust hogyért veszik?
@legeslegujabbkor: igen...és?...olajunk nincs, ásványi anyagunk nincs...jól képzett orvosaink vannak, de nem konkrétan erre, hanem hoyg külföldieket mi tanítsunk ki....érted?...

emeljük vissza arra a szintre a tanítást, hogy hozzánk akarjanak jönni tanulni...jó pénzért...
@legeslegujabbkor:

Adjuk inkább a dubaji gésáinkat 5 tehénért. Lenne akkora csordánk, hogy csudájára járna a világ.
@felebarát: Nem értelek, a kormány szerint túl sok egyetemi tanár van túl sok fizetésért túl sok egyetemen. Vagy rúgjuk ki a magyar hallgatókat, és a helyükre vegyük fel az arab sejkek leszármazottait?
@legeslegujabbkor: nem tudom a kormány mit gondol, de nagyon sok a töltelék szakma, amiért már diplomát adnak...és konkrétan mondjuk az orvos, mérnők, ügyvéd közgazdászra gondoltam...nem a meneger, meg hr, meg pr...
@néma bárány: Már csak az emberi erőforrás maradt:) A magyar férfiakat is mutogathatnánk, mint látványosságot, hatalmas belépődíjért (hamár) mert ők is híresek valamiről :)
@felebarát: Most éppen az a helyzet, hogy az általános ismereteink szerint a mérnökök, orvosok stb az egyetem után rögtön külföldre mennek dolgozni. Sajnos már rosszabb a helyzet, mert már a mesterszakot is kint végzik el, mert nincs pénz a megfelelő eszközökre itthon.
Ha nem vennéd észre elvonják az egyetemektől a pénzt, így hogy akarsz másokat idecsábítani?
@legeslegujabbkor: ugyan az megy végbe mint a letteknél, csak nálunk bújtatva...hogy hogy...amire nincs szükség azt leépítem, mint szakot...na melyik...logisztikai manager és a többi...
@legeslegujabbkor: ez csak a koncepció lenne, az hogy barmok ülnek a vezetésben, és hozzá nem értők, irnák az új tantervet, és a Mol is már horvátokkal dolgoztat...hát...
@felebarát: Remélem felmérték előre, milyen oktatásért fizetnének a gazdag külföldiek, nehogy pont azt építsék le. No meg nem látom az egyetem többi szakánál a húdenagy támogatásokat. Eddigi munkásságuk alapján egy kicsit szkeptikus vagyok.
@felebarát: Nem tudom, ez hogy jön ide, gondolom a MOL azokkal dolgoztat, akik éppen közelebb vannak.
@legeslegujabbkor: eddig nem volt nagyon külföldi emberke benne...
@felebarát: Ha jól értelek a MOL-ról vitatkozunk, hogy kinek ad munkát? Vagy arról, hogyan támogatják ezek a nagy cégek az egyetemeket? Vegyék át az állami támogatás szerepét? Annyi jól működő vállalat van?
@legeslegujabbkor: nem is hülyeség :D mol akadémia :D képez geológust meg mérnököket... :D
...we don't need your education...
Példás rab szabadul: www.borsonline.hu/news.php?szabadon-engedik-a-viszkist&op&hid=48607

Hát bizisten jobban becsülöm, mint.... (öncenzúra)

A NAVI-s reggel hat órai baráti látogatásnak, mint megtudtam (fentebb írtam), volt egy kis Facebookon elkövetett beírásos előzménye. Srác megnyilvánult ott, s két héten belül már dörömböltek is a lakása ajtaján. Nem nyitotta ki, de a szomszédok kijöttek a mizumizu-ra. Nekik azt mondták hivatalosék: véssék eszükbe, hogy semmit nem láttak, senkit nem hallottak, itt a házban hajnalban nem járt aznap senki, megértették????

Ahol van NAVI - mint polgárököl, vasököl - , minek Szalonnamária?
süti beállítások módosítása