Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.24. 14:24 Fabius

A Nagy Gumivaránusz Díj - eredményhirdetés

Címkék: tippjáték gumivaránusz díj

Elérkezett az igazság pillanata Feleim, lehull a lepel, fény derül a titokra, kihirdetem kié lett a gumiszagú fétistárgy.

Mert van pontos találat. Egy darab.

De előbb vonjunk valami tanulságot a tippjátékból: nektek pont annyira elmentek otthonról időnként, mint nekünk. Amiért nem sajnálok megválni a Nagy Gumivaránusztól azok a ti elmés megállapításaitok a politikusi dresszkódokat illetően:

Boli:

Viktorunk "Magyarosch Kaczagányban" jelenik meg, kib.szott sok sújtással és pallossal az oldalán, elöl a Mária-Terézia Nagyvalagrend I. Osztályú Főcsicskája rangjelzéssel.
Angelánk Baden-Würtenbergi pásztorlánykának öltözve, krinolinban, a fején hatalmas kalappal és pávatollakkal díszítve fogadja a vörös szőnyeg szélén...

freya10:

Lengőszárú paraszt gatya,matyó hímzéses ing, zergetollas kalap.Merkel 12 szoknyás rokolya buggyos ujjú blúz,hímzett mellény.

Gyilkos fűegér barátunkat pedig egyenesen az Európai Közösség Politikusöltöztető Különítményének figyelmébe ajánlom. Az ötletei frissek, fiatalosak és rendhagyóak, szerintem követésre méltóak egy begyepesedni nem akaró kontinens vezetői számára:

ötlet 1:

Viktor: Farmering, kockás téeszelnök zakó, fröccsöntött-műanyag talpú kínai "Pumidas" cipő.

Angéla: Köldökvillantós top, lila, suhogós cigány-jogginggal.

ötlet 2:

Viktor: gatya, belőle kilógó seggel, hajdan fehér, mára koromfekete, szakadt, 100% műszál "Fékon" ing, 8 gombbal, fele leszakadva.

Angela: Fekete testpáncél, fekete maszk, fekete köpeny, mellrészen négy gomb, "bekussolsz", saller", "koki", "tarkónlegyintés" felíratokkal.

A szemelvények után pedig jöjjön a lényeg:

A vasárnapi találkozás pillanatának az érkezést tekintjük hitelesnek, videó róla itt. Viktor a szokásos lila kravátliban pompázott kiszámíthatóan és meglehetősen unalmasan:Igaz, parolájukról se kép, se videó anyag nincs, azért éljünk a feltételezéssel, hogy Viktor illően köszöntötte a kék, háromgombos slafrokban megjelenő kancellár asszonyt:Telitalálat egy darab van, a nyertes Rodeo36:

fekete öltöny egysoros 3 gombos, mellény nélkül, lila azaz sötétbíbor egyszínű nyakkendő, barna cipő, drapp zokni...Merkel: korallpiros kiskosztüm könnyű tweedből 3 gombbal valószínűleg kis selyemsállal és trottőr cipő

Ugyan a tipp nem stimmel minden részletében, de a kérdésként meghatározott Viktor kravátli szín + Merkel gombszám helyes.

Kedves Rodeó! Nyereményed kézbesítését beszéljük meg privátban, dobj rám egy üzit.

Gratulálunk!

 

132 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr183326302

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha észreveszed, hogy döglött hajón lovagolsz,- szállj le róla 2011.10.24. 20:05:40

Elnézést a képzavarért, de mióta a Kedves Vezető leszokott a dakota közmondásokról teljesen megzavarodtam. Az indiánok lovas népek voltak, ezért megértettem a közmondásaikat, de mióta a Nagy Vezér áttért a viking (hajós) mondásokra teljesen tanácstalan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@namitirok: mert mellőzted El Señor Collins-t, MINDENNEK AZ A NAGY NYÜZSI A ZOKA
@Boli: ÉN A ZÓ'DALÁRA SZÁNOM dézsavú betűtípussal
@gyilkos fűegér: Az ellenség keze betette a lábát! :) Ez is az Ormány miatt van! :)
@Rodeo36: Fedel hazájában csak Cuba Librét mertem inni, nehogy gondjaim legyenek a rendszerrel!
"Hasta la victoria siempre!"
@Boli: Nagy Gamma közeli hosszúságú
@namitirok: egyébként kű'gyétek a francba a smuccpaját: nem FEDEL hanem Fidel, tudod e, hogy a "Habana Libre" az egy üzenet, korábban Habana Hilton volt és a névváltozással üzentek 90 mérföldre, hogy: "Habana (es) Libre voltál e Polinésio-ban a Habana Libre alatt? a világ legfinomabb füstölt sűlt csirkéjét csinálják indián receptek alapján és a Cabeza de Lobo negro mindíg jéghideg valamint indiánfejnek formázott agyagkancsókban szolgálják fel a koktélokat várakozás közben vagy csak a megszokott "hagyományőrző" lecsapottfejű zöld kókuszdióban a már bennelévő kókusztejjel keverik meg jéggel a megfelelő vadítót te választod???
@namitirok:

Nem én vagyok a Túró Torta!

Én vagyok Vadai Ágnes.
@namitirok: és a Bloody Mary-t? de a leghíresebb a Dayquirí kicsit feminin különösen ha 5 percenként beborítod 3 órán át akkor a Malecón-on szoktak a fiúk ébredni hajnalban mindenféle felejteni való izében...a Polinésio-tól a Rampá-n át közel a Malecón jajajajaja
@Rodeo36: Bocs, télleg. Fidel. Itthun is ez a gond:
egyenlito.blog.hu/2011/10/24/szijjarto_ur_minden_forumozo_gyava

Tenéked a "polgári" neved lehetne mondjuk Juan Pujol García, csak, hogy style-szerű maradjak

Tisztelettel:

Nagy(Vagány)György
@namitirok: a nadie le importó la victória hasta que tenían un charúto y una botella de roncito con las congas y a bailar, deberías hablar con uno al saber que la alegria es mucho más importante que la revolución y desde que los cámbios entraron a su país también la famosa democracía ya la felicidad se acabó jajajajajaja mesmo como en orbánlandia las brujas naranjadas lo traeron
@Rodeo36: És akkor csodálkozol, hogy Fegér nem ért?
Blogolnod kellene,ambia!:-P
@namitirok: nem bántani akarlak, de olyan, mint Pujol nem létezik van viszont Puyol az elsőt "puhol"-nak kéne ejteni de semmit sem jelent a másikat "pujol"-nak de az is csak egy név meg egy katalá' szó (nem írja ki az "n"-et a végén attól nem castellano hanem katalá' jajajajaja
@Rodeo36: Merre, mely "melegebb éghajlaton" élsz, hogy ily spanyolos a tempó? Csak nem Kuba? (Lehet, hogy csak én vagyok lemaradva...)
@namitirok: ez a népi sör, mint a K. Világos, a jó sörök: Hatüey (5 féle) Cabeza de Lobo, Bucanero
@Boli:

Mondjuk, amikor a Mandinerre beírom, mindig leköpködnek, (meg lekomcsiznak, de azt amúgy is), de egyszer szívesen nyaralnék Vadai dekoltázsában pár hetet.
@Boli: ott régen éltem 2x3 évet, manapság at the shoreline of the Pacific Ocean
@namitirok: Válassz meg, lehet alternatív köztársasági elnöknek jelölni bárkit márciusig! Olyan rend lenen itt alattam, hogy ihajj-csuhajj, fahaj! (Referencia a férjem és b. családom. Ha meg mernek mukkanni :-DD)

Gyorsan írok sajna és néha nincs türelmem néha végig bogarászni a piroskákat, de a Collinsot így is, úgy is aláhuzigálja a magyaros hibajelző..

Pedig Rodeo-kedvence, Tom Collins, eme nagy ember neve méltó a hejje sírásomra, valóban. Még folyékony formájában is. :-DDD

Amúgy országos gyűjtést indítanék: NYEKKENDŐT ORVBÁNNAK!(nem elírás) Ne égessen mán folyton ezzel a lila dalra fakadttal mindenhol! (gondolom, fingja sincs Tóth Árpádról és a szinesztéziáról amúgy, nem ezért viseli folyton, csak nem telik neki másra.)

Nálunk otthon van egy valódi dalra fakadó, Mikulásos csoda, világít is!!!! Amivel fény vinne az Eu lomha éjsötétjébe. stop.hu/articles/article.php?id=952014
@gyilkos fűegér: De hát férje is van, meg majdnem komcsi is... Nem vagy te egy kicsit perverz??? :)
@a szív fészkei: van egy feltételem a szavazatomhoz: beoltatod magad "smicciázis" ellen, nagyon sürgősen és tényleg magadba döntesz némi Tom Collins-t OK???
@Rodeo36:

Lóbányai Villámgyors. Egy "zöld üveges-barna üveges" csörte durvább volt, mint egy újpest- fradi.
@Rodeo36: Na én úgy tudom, hogy ez a Tom nem is létezett, hanem egy vicc:[..]"History

In 1874, people in New York, Pennsylvania, and elsewhere in the United States would start a conversation with "Have you seen Tom Collins?"[1][2] After the listener predictably reacts by explaining that they did not know a Tom Collins, the speaker would assert that Tom Collins was talking about the listener to others and that Tom Collins was "just around the corner", "in a [local] bar," or somewhere else near.[1] The conversation about the nonexistent Tom Collins was a proven hoax of exposure.[1] In The Great Tom Collins hoax of 1874, as it became known, the speaker would encourage the listener to act foolishly by reacting to patent nonsense that the hoaxer deliberately presents as reality.[1] In particular, the speaker desired the listener to become agitated at the idea of someone talking about them to others such that the listener would rush off to find the purportedly nearby Tom Collins.[1] Similar to The New York Zoo hoax of 1874, several newspapers propagated the very successful practical joke by printing stories containing false sightings of Tom Collins.[1] The 1874 hoax quickly gained such notoriety that several 1874 music hall songs memorialized the event (copies of which now are in the U.S. Library of Congress).[1][3] wiki

Ha nem így, akkor hogy volt? Ő egy amerikai Leiter Jakab?
@Boli:

Perverz akkor lennék, ha hagynám, hogy Selmeczi-Alien Gabika bevegye.
@Rodeo36: Honnan döntsek magamba, drága? Keversz nekem és átküldöd fénypostán?

" Jerry Thomas' Tom Collins Gin (1876)
(Use large bar-glass.)
Take 5 or 6 dashes of gum syrup.
Juice of a small lemon.
1 large wine-glass of gin.
2 or 3 lumps of ice;
Shake up well and strain into a large bar-glass. Fill up the glass with plain soda water and drink while it is lively.[1]"

Mi az a szirup? Gint szerintem soha nem ittam még. (jó, meg is látszik rajtam, de nem szeretem az efféléket, sajna)

Te így csinálod?
@gyilkos fűegér: Hofi Őszentsége után szabadon: "sehol sem vagy nekem ebből van két kiló" kibasztak a vincentéktől a drága bloggantyú...mert nem adtam fel a vitát a papagájkommandóval 24 órán át és magamra maradtam, mert mindenki éppen útálta a renccert hahahahaha most fasséban vagyunk, valami juhtúrónak vagy hasonlónak hívja magát és rohadtul büszke magára
@a szív fészkei: a gum syrup az a melasz vagy használhatsz a cukornádból kicsapott cukorlét, mert a kész cukornak olyan furcsa csípős íze lesz ha kevered míg ezek megőrzik az édességüket és nem túlzottan émelygősek, egyébként a jégdarabokat meg kell törni konyharuhába csavarva és húsklopfolóval rommá verni, mint mikor a férjedre haragszol és kergeted a fakanállal hogy már pedig most én győzök hahahahahaha
@Rodeo36: Na elszállt piátlan szellemességem: "Jerry Thomas' Tom Collins Gin (1876)
(Use large bar-glass.)
Take 5 or 6 dashes of gum syrup.
Juice of a small lemon.
1 large wine-glass of gin.
2 or 3 lumps of ice;
Shake up well and strain into a large bar-glass. Fill up the glass with plain soda water and drink while it is lively.[1]" wiki

Szóval ezt hogyan keverjem ki? Mijaza a gumi izé? Kapni itt? Citromom és jegem van. Gint szerintem életemben nem ittam, minden ilyet utálok, oké, nem vagyok veletek egyenrangú. Bedöntöm esetleg tegyük fel, és azonnal elalszom. Viszont akkor már nem tudok itt belülről bomlasztani, ez nagy nyereség.

De a Gumivaránusz díjadhoz az én ötletem segített!!!
Bocs a dupláért, nem láttam hogy lejött. Kösz, már olvasom is gumi szirupot - milyen finom átkötés a Gumivaránuszhoz, grat!!
@a szív fészkei: Vigyázz, sárga (lapos) fegyelmeztetés jár a Gummy ízéjért!
Másrészt bomlassz csak, az' vagyunk itt, a NER rencerében!
@Rodeo36: Mesélhetne, hogy mivel kergetem. Nem fakanállal. (pláne nem rozsdamentessel!! - ilyet is hirdetnek itthon, mivel ez a lehetőségek Csodaországa)
@Rodeo36: Vincenten van kizárás? Pedig elég mocskos szájúak azok is és nem annyira renccerbarátok. Mi történt? Nem örültek neked?
@a szív fészkei: ez nekem is új, valószínű ő a Leiter Jakab én a Bodegita del Medio-ban hallottam róla miközben a bárfiú rázta a Tom Collins-t, nekem és nem az első volt már ropogósra sűlt malacpecsenye és yucca sok fokhagymával utána a Tom Collins és a zene ha legenda akkor is jó Hemingway élt az biztos nagyon szép háza volt Habana-ban
@gyilkos fűegér: Az nagyon dulva lenne... Mál-mál nagyon pelvelz.

@Rodeo36: Vincentéktől? Na az sem lehetett semmi... Lemaradtam róla. Ááá... Az a marha munka. Pedig abból még senki nem gazdagodott meg. Én vagyok a hülye, tudom...
Visszatérve a kályhához:
"Mert van pontos találat. Egy darab."
Meg díj is. Az is pont egy.
Ki nyeri? Egy külfődi.
Ennek két előnye van.
1. Nem kéri elküldeni.
2. Csipkebokor-vessző!

Legközelebb közönségszavazat is legyen, emelt díjas SMS küldési lehetőséggel, ha kérhetem!:-P
(ehhez mondjuk Varánusznak jóban kellene lennie Viktorunk vagy estleg a másik delikvens)sztájlisztjával..jével...
Lisztjével, ha már 200!
Ha nem gyűjt neki senki nyekkendőt - én felajánlottam egy becses multifunkci darabot daloló Télapóstul, szerintem rénszarvas is van rajta, hommage á Hacsaturján a régi Tótáról- , lehetne a hályogműtétjére. Az nagyon aktuális. magyarcitrom.postr.hu/nagyon-meg-vagyunk-elgedve
@namitirok: Most a kettővel(csipkebokor, stb.) te itt fű alatt zsidózol is? :-DDD
@a szív fészkei: tudod én nem adom fel, "átmentem tudományosba és teleöntöttem a trollokat adatokkal meg érvekkel attól kiborúltak, jöttek általános keverttel én meg csakazértis erre a juhtúro vagy micsoda, a blogtündér kibaszott, hogy márpedig én ott, akkor kiléptem, hát vegyék be ...ha megmossák a nyelvüket...
@Boli: aki sokat dolgozik nem marad ideje pénzt csinálni hahahahaha
@a szív fészkei: Nemrégiben valaki ajánlotta ezt a darabot:
m.blog.hu/au/autozz/image/kotel-nyakkendo.jpg

Decens és visszafogott, természetes viselet,a 2011-es arab tavasz során hódította meg a divatvilágot, retro-érzést közvetít.
Jómagam elhárítom a felelősséget, nedvszívó hatása miatt nem igazán praktikus, bár légkondícionált limuzin és tárgyalóterem- (nem bírósági)tűrő típus.
@namitirok: ez meg nem rózsaszínű? olyan snassz hahahaha
@namitirok: Pazar. De annyira nem kell gyakran hordani, ahogy látom. Egyszeri, mondhatni alkalmi - mélyen meghatározó hatású - viselet, gyakorlatilag független hőmérséklettől és relatív páratartalomtól.

Dizájner neve: Dr. Kotász. Dr. Kotáááááász??? Dr. Kotáááász? www.youtube.com/watch?v=gf6glDenddA
@a szív fészkei:
Mojses (Musza, Mózes) nevét szádra hiába ne vedd!
A táncoló Síva, valamint Visna és Brahma fedezzen Téged ezentúl!:-P
@namitirok: Mármint milyen értelemben fedezzen? Nagyon nem mindegy. Pláne ha nyolc kézzel.
@namitirok: a következő alkalommal mindegyikőtöknek fogok küldeni 10 megatonna "n"-et az már nem fér a bendőmbe, hogy a delinquens-t delik...-nek írkáljátok, még akkor is ha a smucckartárs bennehagyta a helyesírási hibát a Magyar Helye Sírási Szótárba'...ilyen só nincs aki használja az kap egy fekete pontot szurokból az orrára, OK?
@a szív fészkei: elég erős? elbírja a súját legalább 1 órácskára?
@Rodeo36: hol? mikor? merre? megkeresem, mert én is lemaradtam :(
@a szív fészkei: nem tudom törölték e amit beírtam, de ennek a végén van néhány troll, ha érdekel:

orulunkvincent.blog.hu/2011/10/21/jobboldali_koltok_borzalmasan_gyonge_versei_liv
@Rodeo36: Spanyol n-t, vagy magyaroscht?
Maradjunk az elkövetőnél ezután, jó?
@Cirbi: orulunkvincent.blog.hu/2011/10/21/jobboldali_koltok_borzalmasan_gyonge_versei_liv lehet kitörölték azt is amit írtam de a végén lévő trollokat olvasd az utolsó 4-et!
@namitirok: magyarosch-t de nem elkövető hanem "bűnöző" az aki már elkövette és legalább rajtakapták...a "spanyol" "n" is n, a "ñ" azt meg simán "ny"-nek kell ejteni
@Cirbi: nem törölték ki a korábbiaimat ugyanonnan...a szokásos: üsd ki a beszélőt ha érveid nincsenek és sértődj meg vérig olyanok mint a "jaffások"
@Rodeo36: hehe, ez elmond mindent :D

jotunder · orulunkvincent.blog.hu 2011.10.24. 20:33:13
@Counter: Nemcsak elmebetegség létezik. Az is lehet, hogy rodeo36 kapcsolata kissé bensőségesebbé vált egy üveg cseresznyepálinkával.
@Rodeo36: Akkor jó, mert nem tudtam, hogy paradicsomlevest vagy gaspachot főzessek egy bizonyos delinques-sel az bötűtésztához!
Oszt csodálkozol, ha kiutáltak a költők maguk közül?:-P
@Cirbi: Ha tudnák, hogy Tim Collins (mennyivel költőibb így, nem?:-) barátunk spanyol-ajkú (estleg katalá':-)?!
@namitirok: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=484798

a kormányfő zavaros napirend előttije csak nem Döbling? nézd a képet
@a szív fészkei: Ahogy kívánod!
Jój'cak, ideje, hogy kissé mással is foglalkozzam, mint egy gumírozott ál-ős-maradvánnyal!:-P
@namitirok: most már tudod? és elárulnád?
@Rodeo36: Egymegfáradt "nemzet- és ország, valamit Jurópaji Júnijó-védőt látok, aki "megvívta" csatáját, megvédte közösségünket az acsarkodó pénzügyi tőke válságától!
Menjek szemészhez, vagy utaltassam be magam Hősünkkel egy welness-fitynesz re-generálódásra?:-D
@Rodeo36: Már csak a delinquens személyére kell kiírnom a közbeszerzést, pályázati feltétel:
2-sel kezdődjön a személyi száma, bizonyos korhatár és bejelentett magyarországi lakóhely szükséges, valamint önállóan fizetett TB- és egyéb hozzájárulások, közüzemi tartozás-mentes előélet!
Ajánlatokat a kiadóba vár-rom!
@namitirok: elköltötték már? gondolom én, ahogy ők költenek nem költ úgy senki...és ha elköltik akkor utána már lopnak? a jelzett blog egy kész tanulmánykötet...azt hiszem jobb is elhagyni őket, vagy magukra hagyni őket egymást jobban érzik... a @simon...beszólt ugyan nekik de hiába...odáig jutott a juhtúró vagy kicsoda, hogy mikor azt mondtam neki, hogy 32 fogam van akkor vitatta és azt állította, hogy az nem lehet meg hasonló dolgok ...semmiről sem lehet őket meggyőzni van néhány fixa ideájuk és azt szajkózzák mint a papagájkommandó pontosan mint a petronella a lakkozott
@namitirok: szakácsnő vagy kevernie kell mást is?
@Rodeo36: Ne törődj vélük, belterjes egy társaság.
Mi szeret(t)ünk, ez a lényeg (bár, mióta elvitted a fődíjat és mindenféle n-bötűt ajánlgatsz, hát..:-)!
"Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát..."

és ki tudja, mennyi a foga és fogaz-é véle?
@namitirok: @Rodeo36:

Ahelyett, hogy fényképezgetett volna, inkább onnan felülről jól fejbebaszarinthatta volna a géppel.
Puhapöcs.
@gyilkos fűegér: hát...nem én voltam a fotós...egy jó Linhof Technika hosszú időre kivonta volna a forgalomból
Bocsánat! Gratulálok a nyertesnek.
Én itt biztosan lemaradtam. Óh.! Gondolom nem is hiányoztam!! :))
Mi volt a dij??
Az a kis csúnya "valami" állatka. ??? Legalább aranyból van???
:)))
Egy örömhír, így a nap végére:

index.hu/belfold/2011/10/24/nem_bunosok_a_tuzcsapnyito_tuzoltok/
Nem is oly meglepő...
Habár manapság, narancskomcsik alatt.
@Rodeo36: Te végignéztem - nem végig, bocs - a Vincentet, téged valami zsazsu rakott ki. Miért? Mert azt írtad, hogy ne hagymázolják 56-ot, vagy mi volt az ok? Látom, elkezdtek költészetet is elemezni meg ilyesmi. Nem volt türelmem mindenhez ott, nem áll össze a kép...
@namitirok: A Fabius varánuszának nagyon ismerős a mosoly ööö, a vicsora. Engem emlékeztet a nyekkendő-tulajra. (ha végre azt mondaná, hogy nyekk, már ő is lilulna.)

Lehet, hogy Rodeo ezért nem akarja nézegetni óceános kis tomos&collinos hajlékában.
@Boli: Ilyesmit csak egy bolsevista szakmázós álügyész mondhat, hogy nem bűnösök, mikor pedig a csoportosan elkövetett terrorista vízcsapnyitogatás borzalmas vétsége nemhogy fennforgott, de spriccelt is szanaszerte!!!
Esti bünti: Szíjjártó Petike honlapja:

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=szijjartopeter.hu&source=web&cd=1&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fszijjartopeter.hu%2F&ei=OtylTtvyHvD74QS7oazoBA&usg=AFQjCNES-GoIIDAcb8B1PEYTVjX_oYPHZA&cad=rja

A posztok alatt hatalmas felirat: Várjuk a hozzászólásokat! Alatta: hozzászólni regisztráció után lehet.

Akiknek sikerül regisztrálni, majd hozzászólni Petike honlapján, azok között egy Lázár János alakú anál-intrudert sorsolok ki.

(Ötlet: $pi$ kolléga az Egyenlítőről.)
Sziporkaszörény lettem, Tom Collins nélkül is. Készítsünk szimpatikus!!! tökből Halloweenra ijesztegőst! www.femcafe.hu/cikkek/eletmod/igy-keszits-egyszeruen-halloween-tokot

Lenne ötletem a - nem annyira szimpi - tökre. Sok is. Már csak farigcsálni kéne őket formára. Hujogtatni, rémiszteni persze anélkül - farigcsálás - is van alany (teli a parlament és tőlük a gatya), csak belül ott nem világol bennük a fény, mint a rendes halloweeninél...

Igaz, ez csak ocsmány globálkapitalistapista ármány, ami beszivárog ide Szittyólandbe fellazítani a zértékeket. (amikkel simán lehagyjuk a lomha Eu-t. Mint tudhassuk-láthassuk.)
@a szív fészkei: legelsősorban 56-ot félremagyarázták (wittner), másodjára 56-89 teljes narancsgőzbe újrafestése az általam megélt konkrétumokra tagadóan félremagyarázták azokat, az egyik idézett egy wittner "verset" meg egy másik szart, és azokat mint "művészetet" "elemezték" én meg elküldtem őket a melegebb éghajlatra erre a legszebb érvük az lett, hogy a legnagyobb állatságra küldendőm már nem ment át...a @simon... próbálta őket helyrerakni, hogy legalább azt ne vonják kétségbe amit tényekkel adatokkal leírtam és ő a családja révén visszaigazolta nekik, de neki is meg nekem is és a végén már megengedték -kirúgásom után- hogy én: elmekórtani meg alkoholista és még csámcsognak és főleg kurva elégedettek önmagukkal, hogy na ennyivel is kevesebb és már nem zavarhatom köreiket...hát zavarja őket a gömbvillám....írtam privátot a "juhtúró" vagy micsoda blogfőszarnak de még nem válaszolt...dögöljenek meg, szarházi banda hahahaha ja és kurvára baszta a csőrüket, hogy folyamatosan megmondtam nekik mennyire nevetségesek
@gyilkos fűegér: Most meg az análintrudereket - egyet sem láttam hosszú munkás életem során, az olyan, mint a lila-aranyeres műfasz? - kell megvédenem a fenti dehonesztálástól.

Kicsit fáradttá is tesz ez az állandó készenléti érdekvédés: tetveket, gilisztákat, hiénákat, barmokat, patkányokat, csigákat, békákat, mindet állandóan - fphűűűűűűűűűűű!! Szegények, hogy jönnek ilyenhez? Nem érdemli meg egyik sem a hasonlítgatást , mert súlyosan sértő ez rájuk nézve. Nem mindenki Kiszel Tünde, hogy azonnal pereljen és nyerjen!
@a szív fészkei: azért a legszebb az ügyészség vádjában az elpazarolt víz ára is számfejtve...attól a számlától kinyílt a bökő a zsebemben persze nem voltam egyedül- és az indoklás, hogy a szerencsétlen (nyugdíjas tűzoltó) ott állt a nyitott tűzcsap mellett és puszta terrorista jelenlétével -nem ő nyitotta ki csak később arra vitte a menet és megállt a tűzcsaptól pár méterre szusszanni és ezzel a ráutaló magatartásával terrorizmus ténye fennforgott és meg megforgattam volna a fejem felett a zügyészt és addig forgattam volna amíg egy kemény kőfal nem kerül a közelbe és azon szétloccsantani mint rothadt paradicsomot én még olyan undort nem éreztem csak a wittner szövegein...hogy az a ribanc hogy maradhatott meg?
@Rodeo36: Pedig úgy tűntek, hogy agyon is az agyrém ellen vannak.

Wittnerről olvastam egy kivégzett 56-os özvegyétől valamikor régebben - talán Bali Sándorné - , hogy a férje nagyon utálta, jellemtelennek tartotta Wittnert, valami súlyosat követett el ellene akkoriban a nő. És úgy páváskodik, mintha csak ő ült volna, holott ugye Göncz, Mécs, Vásárhelyi, Litván, stb. Meg pláne, akiket kivégeztek és nem lettek nácik a rokonok ettől. Meg Maléterné harca a mai kormányerőkkel, jelesül Pintér godfatherrel...

A levelük beszédes, nem is nagyon hivatkoznak mostanában rá:"Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének a megcsúfolása a szélsőjobboldal és a futballhuligánok közös budapesti garázdálkodása. Hazug az 56-os jelképek felhasználása a demokráciaellenes erőszak álcázására; az 56-os zászlók lobogtatása, a szovjet emlékmű rombolása, a rendőrség ÁVO-nak nevezése, az 50. évforduló időpontjának felhasználása a legitim, demokratikus kormány elleni kampányra. A Magyar Televízió ostroma az erőszak öncélú fitogtatása volt, mely a forradalom emlékével összeegyeztethetetlen. Felelősnek tartjuk az erőszak kirobbanása és végkifejlete miatt azt a politikai erőt, mely a budapesti hídfoglalás, a főváros traktoros megszállása, a televízió ostroma kapcsán a legitim kormánnyal szembeni ellenállásra buzdít.

András Sándor 56-os emigráns (USA); Bali Sándorné, 56-os elítélt özvegye; Bácskai Vera snagovi deportált; Bíró András, alternatív Nobel-díjas, 56-os emigráns; Bitó László 56-os emigráns; Boross Géza 56-os internált; Bujdosó Alpár 56-os emigráns (Bécs); Cseszkó Ferenc 56-os elítélt; Darvas Iván 56-os elítélt; Donáth Ferenc snagovi deportált; Donáth Mátyás snagovi deportált; Dornbach Alajos 56-os internált; Ember Judit filmrendező; Eörsi László, 56-os elítélt fia; Ebinger Endre 56-os elítélt; Fejtő Ferenc, a párizsi emigráció doayenje; Földvári Rudolf 56-os deportált, majd elítélt; Gyalog Rozi, Nagy Imre titkárnője; Gyenes Judit (Maléter Pálné), 56-os halálraítélt özvegye; Gáli Józsefné, 56-os elítélt özvegye; Gémesi Sándorné, 56-os elítélt özvegye; Halda Alíz, 56-os halálraítélt élettársa; Hoffmann György 56-os emigráns (USA); Jánosi Katalin snagovi deportált; Jánosi Ferenc snagovi deportált; Józsa Péterné, 56-os elítélt özvegye; Kardos Lászlóné, 56-os elítélt özvegye; Kabelács Károly 56-os elítélt; Katona János 56-os internált; Kende Péter, a Magyar Füzetek szerkesztője; Király Béla prof., az 56-os Nemzetőrség parancsnoka; Kozák Gyula, az 56-os Intézet egyik alapítója; Laurenszky Ernő 56-os internált; Litván György 56-os elítélt; Litván Györgyné, 56-os elítélt házastársa; Losonczy Anna snagovi deportált; Lőcsei Pál 56-os elítélt; Magyar László 56-os internált; Marian Istvánné, 56-os elítélt özvegye; Márton László 56-os emigráns; Mérei Ferencné, 56-os elítélt özvegye; Nagy Mihály 56-os elítélt; Nagy Balázs 56-os emigráns; Nagy Pál 56-os emigráns; Ormay Antal 56-os emigráns (London); Pomogáts Béla 56-os internált; Puchert János 56-os elítélt; Rajk László építész; Rainer M. János, az 56-os Intézet igazgatója; Réthelyi Prikkel Lajos 56-os elítélt; Sándor Iván író; Sessler Béla 56-os deportált; Szalai Veronika restaurátor; Szekeres Varsa Vera, koncepciós per áldozat özvegye; Dr. Szilágyi Júlia snagovi deportált; Szász Domokos; Tóth Imre 56-os elítélt; Ungváry Rudolf 56-os internált; Vásárhelyi Miklósné snagovi deportált; Vásárhelyi Mária snagovi deportált; Vekerdy Tamás"

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=483258&referer_id=toplist#null

Ha ennyire hülyék a Vincenten, akkor nagy a baj. Sajna, Orvbánt Litván és Vásárhelyi engedte rá a magyar politikára.
@gyilkos fűegér: fel vagy ám...??? segítsek? de az "análintrúder" az ragyogó, az az amely ott szokott alkotni a csipásmacska mellett amely még arrogányként is ismert...azért feldugnám a lónak hogy mit szól hozzá? nyer íííííííííít?
@a szív fészkei: a száguldó lehorgonyzott gőzmozdony és a gyors'naszád...ihajj a Galaxis Esze már meg van gárgyúlva valaki oda is biggyesztette a népszaga egyik hsz-ben hogy már vinni kéne mert a Galaxis Esze olyanokat mondott, hogy a mondat eleje kék volt a közepe rózsaszín majd zöldbe váltott és ezt 16 "gondolatsor" vagy agymenés során végigvitte...teljes a diganózis: irány Döbling mentőhelikotyterral
agyon=nagyon de talán agyon is képezhetnék magukat e tárgyban. Soha itt normális közbeszéd nem lesz, okok feltárása, kibontása, megmagyarázása. Csak a hazug álmitológia, alják hőssé maszkírozása, ami most folyik.

Hagyd őket.
@Rodeo36: Szerintem ott tartanak, hogy mindegy mit mond, direkte nem is fárad értelmes dologgal - ezzel mintegy gyorsteszteli a népeket: aki picit fennakad az őrültségén, az szimpla ellenség, aki mindent azonnal beszop tőle visszakérdezés nélkül, az rendes tapsonc és hű lábtörlője.
Ez egyszerűbb szelektálás, mint érvelni meg ilyesmi.
@Rodeo36: Lehet, hogy beszáguldanak a tengermélybe a naszáddal, orral előre fúrván magát át Kínáig. Ott kijönne és száríthatná haját a keleti szél. De akkor piros nyekkendő kéne már.
@a szív fészkei: én azt írtam még szombaton egy sorozat nagyon értelmes @secnir hsz sorozatba, hogy: a Galaxis Esze az az ellenség keze betette a lábát, ugyanolyan áruló, mint a gorbi és belűlről bomlaszt, mert a megerősödött és újraélesre töltött Szovjetunió nekik nem volt érdekük, sem az egysűlt Németország és a KGST országok együtt csak szétbaszva, 1989-ban szinte percre pontosan ugyanakkor az egész építmény percek alatt összedőlt és azóta sem tudtunk lábra állni és a Galaxis Esze kétszer miniszterelnök mert szétbassza az egészet ez az oka az ő nem kritizálásának (nem tuggya senki kik is a lybiai "forradalom" csak az olaj legyen szabad és olcsóbb, és népet majd picsánrúgják, kuss vonalba állni, most a sziriai események és a többi vétójogú ellenállása azaz felébredése megakadályozta) nagyon gennyes dolgok ezek a GALAXIS ESZE BELSŐ ELLENSÉG AZ ORSZÁG VÉGLEGES TÖNKRETÉTELÉRE ÉS TÉRDREKÉNYSZERíTÉSÉRE AZ ADÓSSÁGILYETÉNTÖRLESZTÉSE ÖNGYILKOSSÁG ÉS SENKI NEM MONDJA NEKI....VIGYÁZZATOK
@a szív fészkei: TUDOD MI? NEKEM VISSZAKÖSZÖN -1987 ÓTA- A HAMIS NÉRÓ a gorbi maga a Hamis Néró megalkotója aki utána élve marad a bossú elől és eltűnik érintetlenűl a Galaxis Esze is már meg van a vagyon külföldön viszi a gittegyletet is 16 ember és családok egy vagy két jet...gondolj bele
Fabius??!!
Én totálisan azt hittem, hogy Te leszel a fődij.:))))
De aztán rájöttem, hogy nem.?!!
De mindegy, mert semmilyen formában nem akartam szavazni.
Csak úgy idejöttem olvasgatni.Mert tudod, amikor nem irok, akkor olvasok.
:)))))))
@namitirok: kösz, utána kell néznem eredeti forrásból, spanyolul, hogy a "Pujol"-t kiderítsem, csakis önmagamnak...mindenesetre érdekes egy figura volt
@namitirok: CSAK a tréfa kedvéért, katalánul (nekem az a gyanúm, hogy a "j" a "Pujol" ban időközi kiejtés és betűzés változás miatt maradt "j" és katalánúl a magyar "j" -nek kell ejteni azaz a "y" í griéga szerint manapság: ime, katalánúl az életrajza:

Joan Pujol García De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Joan Pujol García

Joan Pujol quan ja treballava com a "Garbo" per al MI5
Naixement 14 de febrer de 1912
Barcelona
Defunció 10 d'octubre de 1988 (als 76 anys)
Caracas
Ocupació espia
Conegut per Garbo i Arabel
Joan Pujol Garcia MBE (Barcelona, 14 de febrer de 1912[1] - Caracas, Veneçuela, 10 d'octubre de 1988), de nom en clau britànic Garbo i de nom en clau alemany Arabel, fou un agent doble català que desenvolupà un paper clau en l'èxit del Desembarcament de Normandia al final de la Segona Guerra Mundial.
@Rodeo36: Hát más is lehetne defuncio-ban már. Milyen találó szó! Bár az efféle még holtában is szart kavar...
@a szív fészkei: ez befejezett múlt idejű ige...hahahaha= elhúnyt (vagy akire te meg én akarjuk alkalmazni: elpatkolta magát)los difuntos = elhúnytak
@Rodeo36: nekem frissmúltban is jó lenen már :-))
@a szív fészkei: há sido difunto, kívánságod parancs -:)
@Rodeo36: Megvalósulhatna, az lenne parancs/kívánság
süti beállítások módosítása