Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.21. 05:15 Fabius

A kompenzáció forradalma

Címkék: gazdaság fidesz kompenzáció

Néha elgondolkodom azon, hogy a Fidesz képviselői vajon tényleg ennyire egyszerűek, vagy kötelező elvégezniük az Alapfokú Elbutulás Képzőt pozícióba kerülés előtt? Ahol megtanulják, hogy ha beszorítanak a sarokba, akkor induljon el az alapértelmezett bullshit generátor a búreszban, és azonnal köpjék ki amit a gép dobott, legyen az bármilyen baromság. No, meg persze hazudjanak rá egy picit, de ez alapvetés.

A bécsi IWM társadalomtudományi intézet estjén Schöpflin György fideszes európai parlamenti képviselő vitatkozott össze Charles Gatival. Gati bírálta a kormányt az elszigetelődésért, a bírálatok iránti süketségért, mire Schöpflin védett és visszaszúrt:

"Magyarországon működik a demokratikus intézményrendszer, még ha tökéletlen is, ami pedig most zajlik, az "kompenzáló forradalom" Hozzátette még, hogy "az Európai Parlamentben csak baloldali pártoktól érte kritika a kormányt, a jobbközép pártok részéről nem".

Apró pici, de annál kínosabb füllentés ez az utóbbi. Nem volt az olyan régen, mikor Elmar Brok, az Európai Néppárt - a Fidesz pártcsaládja, Schöpflinnek mondom: jobbközép párt - frakciójának külpolitikai irányítója üzente Orbánéknak, hogy a Gyurcsány cirkuszt be kéne végre fejezni. Most akkor szelektív az emlékezet, és a kínos dolgokra továbbra sem emlékszünk, vagy Schöpflin azzal sincs tisztában ők melyik frakcióba tartoznak, és azt kik vezetik?

Legyen bármilyen röhejes, a "kompenzáló forradalom"-ban viszont igaza van. Kormányuk az égvilágon semmit nem csinál másfél éve a kompenzáláson kívül. Kezdődött ugye a 8 év elnyomás és frusztráció kompenzálásával, amivel egyből összetéptek mindent, ami nem tőlük származott.
Nyilván a Bajnai csomag azon elemeit is, amiket egyébként Európa vezetői előtt VV Kiszopfel módra, na mi van öcsémet csujogatva kurucosan világbajnokozott Kedves Vezetőnk a saját szájával. Kompenzáltak a gesztuspolitikával, a saját eltéved nagyképűségüket - elengedjük a hiányt, mi? - az év közben kivetett válságadókkal és a manyupok felszámolásával. A kritika iránti félelmüket kompenzálták a médiatörvénnyel, a hataloméhségüket a pártkáderek kulcspozíciókba emelésével és bebetonozásával.

Orbán "történelmi lehetőség" nevű személyes frusztrációját kompenzálták a pártalkotmánnyal, az egyeztetés mellőzését és a jogállami normák hazavágását az Alkotmánybíróság jogköreinek csorbításával. Az évek alatt felhalmozott nemmegszorítás, ne a zemberek fizessék meg dogmákat kompenzálták a megbukott matolcsyzmussal, ma pedig ezt a bukást igyekeznek kompenzálni az egykétkulcsos adóval, a sose látott számú adónemmel, az adójóváírás és a szuperbruttó eltörlés veszteseinek bérkompenzációjával.
Szép teljesítmény ennyi frusztrációt és kompenzációt felhalmozni másfél év alatt, nulla eredménnyel. Igen, tudjuk jól arra játszotok még mindig gőzerővel, hogy Orbán Viktor ártatlan bociszemeket meresztve nézhessen ki a fejéből, hogy de az ő keze tiszta, ő itt nem szorított meg senkit és semmit, mindez csupán az érzékeinket megcsaló káprázat, és nem a valóság.
A rossz hír az, kedves Viktor, hogy hiába az erőlködés. Igen, vagyunk néhány millióan akik nem szeretünk se téged, se a politikádat. Legjobban viszont azt utáljuk, ha hülyének néztek minket, nem tekintetek gondolkodni képes, a tényeket és a helyzetet átlátó, döntésképes választópolgárnak. Nem tudom miért hiszitek, hogy nem látjuk amint a végtörlesztéssel is maximum a devizahitelesek 10%-át kompenzáljátok, ráadásul azokat, akik igazán rászorulva sincsenek. A kompenzációjukért cserébe eldobjátok a renoménkat jó messzire, a saját igazságügyetek szerint is biztosra vehető az elmeszelés, a fizetendő kártérítés, amivel bizony eladósítjátok ti is az országot, és az adófizetők nyakába varrjátok az egészet.Tudom nem kérted, mégis adok egy kéretlen tanácsot. Vedd úgy, az ostobaságotoktól felgyűlt mérgemet kompenzálom vele: a hozzám hasonlók mindig utálni fognak. Én is utálom amit és ahogy képviselsz, - legalábbis a saját véleményem szerint - nem fogok rád/rátok szavazni soha az életben. Viszont, ha azt látnám, hogy a gazdaságpolitikátok nem merül ki matolcsysta szeánszokon hasra ütés alapján kitalált, másnap megszavazott szarhalomban, és az ország a döglődésből elindulna valami felé, akkor azt hajlandó lennék respektálni. Nem sok amit nyernétek vele, ( az ország és a gazdaság egyértelmű fejlődése mellett) legfeljebb a kisebb ellenállás és halkabb kiabálás kerülhet a mérleg másik serpenyőjébe. De, ha belegondolsz, hogy mennyire mérhetetlenül elegünk van belőled és Matolcsyból, akkor talán ez is érhet(ne) valamit. Mert ha a népben felgyűlt elkeseredett tehetetlenség kerül kompenzálásra, akkor a türelmetlenek egyáltalán nem biztos, hogy képesek elcipelni ezt a legközelebbi szavazófülkéig.

Ezt pedig veled együtt mi is elkerülnénk, ha egy mód van rá.

159 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr953319060

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rekordot döntött az államadósság 2011.10.21. 11:48:23

Már megint csatát vesztett a Vezénylő Tábornok, ezúttal az államadósság ellen meghirdetett háborúban. A nyugdíjpénztári megtakarítások lenyúlása ellenére szeptember végén a nettó államadósság elérte a 20 625 milliárd forintot....

Trackback: Rekordot döntött az államadósság 2011.10.21. 11:48:23

Már megint csatát vesztett a Vezénylő Tábornok, ezúttal az államadósság ellen meghirdetett háborúban. A nyugdíjpénztári megtakarítások lenyúlása ellenére szeptember végén a nettó államadósság elérte a 20 625 milliárd forintot....

Trackback: Rekordot döntött az államadósság 2011.10.21. 11:48:23

Már megint csatát vesztett a Vezénylő Tábornok, ezúttal az államadósság ellen meghirdetett háborúban. A nyugdíjpénztári megtakarítások lenyúlása ellenére szeptember végén a nettó államadósság elérte a 20 625 milliárd forintot....

Trackback: Sólyom: Szemmel látható a hatalomkoncentráció 2011.10.21. 05:58:40

 Nem az alkotmány az új, hanem az õsparaszt alkotmányos hozzáállás, amellyel csökkentették az alkotmány tekintélyét - felbaszta Sólyom "Gézengúz Recskabajnok" László volt köztársasági elnök a Történelemtanárok Egyletének országos k...

Trackback: Adó 2012: szinte mindenkinek fájni fog 2011.10.21. 05:58:00

 A görény pénteken benyújtott adócsomagból lekurvázik, hogy a hiánycél tartása érdekében a kormányzat a kibaszott forgalom erősebb adóztatása mellett immár a legváltozatosabb formában vezet be adózási szigorításokat – írja a BDO Magyarors...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@anonymand: Sugallunk, sugallunk?
"- van egy gyanúm. Fabiust nem az állam fizeti."
Vagy nem az állam, vagy nem a magyar!.-P
@Rodeo36:

Tisztelt Rodeo36!

Cizellált soraidat különös örömmel vettem. Mindig is híve voltam a szép magyar beszédnek, írásnak. Szókincsed gazdagsága megejtő, mondatszerkesztésed és lényegre törő fogalmazásod magával ragadó.
A politikai hovatartozás senkit nem mentesít, semmiféle bűn alól.
Hogy honnan jöttél, nem számít. Hogy hova tartasz, az már inkább. Hogy mit és milyen módon közölsz a nagyvilág szeme láttára, az csak és kizárólag Téged minősít.

Tisztelettel:
anonymand, aki
..."olyan hülye"....
@namitirok: Mert hol kéne látnod ezen? Orvbánnak régebben egy - valóban ezüst színű VW de - kisbusza volt nagymogyorósra dizájnolva (nem tudom a pontos nevét, soha nem volt német autónk).

Ez milyen kocsi és kié, azontúl, hogy VW?

Most neki egy fekete kis busza van LOW 4valahányas rendszámmal. A nejének meg Citorenje, azon nem láttunk még soktengermosta cetlit.
@anonymand: Tisztelt anonym and..!
Karinthyval szólva:
"Nem én vagyok bonyolult, hanem a dolog, amiről beszélek."

Mármint beszél. Vagyis ír.Ő. Vagy író. Lehet, inkább túró, vagy tűr Ő?
Vagymi..ki!?
@namitirok: eltévedtél vazzze, nekije a népautóból busz jutott :D
van pííz dögivel, úgy hogy szórjuk:

Állami pénzből újítják fel a Fradi stadionját
A kiemelt fővárosi beruházásokért felelős új kormánybiztos a jövő héten egyeztetne Tarlós István főpolgármesterrel....

www.portfolio.hu/ingatlan/varoskep/allami_penzbol_ujitjak_fel_a_fradi_stadionjat.157260.html
@Cirbi: Innen vettem:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/senkinek-sem-kellett-orban-autoja-1994492?nocache

Blikk, a mértékadó napilap (a hozzászólásban termékmegjelenítés található- a szerk.:-)
@namitirok:

Tisztelt namitirok!

"Viszont, ha azt látnám, hogy a gazdaságpolitikátok nem merül ki matolcsysta szeánszokon hasra ütés alapján kitalált, másnap megszavazott szarhalomban, és az ország a döglődésből elindulna valami felé, akkor azt hajlandó lennék respektálni." - az ország elindult. Lehet respektálni. Elindult és gyorsnaszádként hasít a Bermuda-háromszög felé.
("A magyar gazdaság egy gyorsnaszád" - Bonsai Duce összesből).

"Itt respektálásról van szó, és előremutató véletlenben reménykedik a szerző:
"ország a döglődésből elindulna valami felé"." - nem csak elindult, de hétmérföldes léptekkel halad Termopülai felé. Anno 300 spártai veszett oda, a Bonsai Duce vezette háborúknak minden bizonnyal több halottja (akár fagyhalott) lesz... A kép persze kissé zavaros, hisz minket nem támadott meg senki, stb., de oly költői, hogy képtelen voltam kihagyni.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: "Tisztelt anonym and (ki a másik?)!" - önkéntes, sok évvel ezelőtt kitalált névösszevonás, az anomymus és niemand szavakból....
@namitirok: :O, jó kép, de ez az asszony verdája volt, a csalárdfő már régen mást vezettet :D
@Fabius:

Tisztelt Fabius!

Vagy a korai időpontnak, vagy alkoholszintem elégtelen voltának köszönhetően, nem sikeredett bejegyzésem elég ironikusra.
Te teszed a dolgod.
Jól.
Én meg ironizáltam volna (nem annyira jól):
"Akkor lenne igazán értékes a poszt, ha útmutatást adna, hogyan is lehet a hozzá nemértést kompenzálni?
Vagy a dilettantizmust. Kompenzálni.
Vagy az idiotizmust. Kompenzálni.
Mert kőne, de nagyon."

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Thermopülai-ról jutott eszembe és a Puskás Ferenc (áldassék a neve) stadionról (valamint a gigamegmentő stadionyépítésekről):
"A santiagói Nemzeti Stadionban helyet foglaló 18 ezer néző előtt a rendőrzenekar lejátszotta a himnuszt, felvonták a zászlót, s a játékvezető jelet adott a kezdésre. Mivel ellenfél nem volt, a pályán lévő chilei játékosok kényelmesen elpasszolgatták a labdát a „szovjet” kapuig, ahol Francisco Valdés megvárta, míg a fotósok beállítják masináikat, majd jobbal a hálóba belsőzött. Az azóta „Chile legszomorúbb góljaként” emlegetett találat után nem volt, aki elvégezze a középkezdést, ezért a bíró lefújta a találkozót. A FIFA végül 2–0-val a hazaiaknak igazolta a mérkőzést, így Chile kijutott az 1974-es világbajnokságra."
www.nemzetisport.hu/migralt_cikkek/20081108/ne_legyen_ver_a_fuvon/

Csak nehogy így jussunk ki bármelyik EB-re!:-(
@anonymand:

Bocsi!
Elütés, anomymus helyett: anonymus

anonymand
@Cirbi: Hát ki ott az úr? Kubatov, nem? Ő is örökbefogadta már az állatkerti sast, Fradikát, mint Torgyán talpig fehér öltöny-ződ ingben?
@namitirok: A Blikk mértékadó, nekik szokott egyedül megnyalvánulni itthon. Kint meg a hasonlóan színvonalas Bildnek. :-DD

Ez 08-ig volt autójuk, én a későbbiről beszélek, az ezüst kisbusz volt, ja. Láttam sokszor itt a vendéglő környékén, a hol etetik őméltóságát. (mi van a Lehelen kiírva a csirkésnél? Aki szeret, etet.)
@a szív fészkei: de, és a sportDONok sora végtelen, és ott a sorban a csodálatos ejrópér tomika is, már várom azon csapat romos "stadionjának" újászületését a köz által....
Ajjaj, még a vég elött azért szúrogat az ómbucman:

Nem törvénysértő a miniszterelnöki beszéd lefotózása
Az ombudsman szerint döntés megalapozását szolgálja a papír, nem tartalmaz személyes adatot.
Az a szép embert kéne a vasparipa elébe vetni, mint hogy tőle fényévekre lévő költőnek a szobrát abajgatni, főleg betársítva egy ugyan ilyen agyament korszak szellemi nivóját a XXI. sz.-nak

Öcsöd lehetne az új Kossuth tér

Ferencváros és Szeged is lelkesen befogadná József Attila szobrát, amit a Horthy-korszak Kossuth terét visszaállító kormány ki akar telepíteni.

kep.index.hu/t/7/a/1953f8ff330f36b5.jpg?r=1591745754

index.hu/belfold/2011/10/21/ocsod_lehetne_az_uj_kossuth_ter/?rnd=7861
@namitirok:

Tisztelt namitirok!

Még megérhetjük.

Tisztelettel:
anonymand
@Cirbi: Javítva az első sor: Azt a szép embert a kép jobb oldalán, ki megfáradt testét pihenteti egy EMBER szobrának talapzatán...
@Cirbi: Na nem, zsidó stadiont felújítani a nemzet véreres pénzéből??? Nem, nem, soha, annyira nem ász Dajcstwitterfür Tompika - ezzel, hogy ő ott az überfék (másr a másodosztályban hasítanak vele), csak azt illusztrálják, hogy ők=Fidesz nem antiszemicicák. (csak picit és és máshogy)

A Fradi nemzeti intézmény (már akinek), a köménymagjuk bármikor bárhová, bármikor bevethető: kell az új, székszaggatásra is jó stadion, na. Beláthatod, Kubatov tett ennyit a Vezérért és kész.
@Cirbi: Vasparipa sírva nyihogna. Még a fémló is értelmes állat.
@Cirbi: Ja, de van Ferencvárosnak rakpartja. Szegednek is van vize. Csak a Parlament előtt zavarja az összhatást a fiú, talán szégyenlik előtte magukat, pedig háttal ül nekik???

44 volt ezek szerint számukra a legdicsőbb korszak. Egészségükre, fel is robbanthatnák az új, koronákkal agyongiccsesített - Margit hidat a nagy örömre, hogy hollárihóó, de jó, de szép volt akkor élni!
Ez a véglény húzogatja az ügyészség bajszát, nemde:

"Kosa Lajos

Csarlifirpo, nem tudsz egy ertelmes ervet felhozni a meglåtåsom ellen csak primitiven szitkozodsz! Littlebaby 1971 bravo a peldakeped Simor bankelnok!Szerinted az orszågnak vezetoinek off-shorozni kellene, te agyament!
Csepi te csepurågo, ez a te demokråciåd, fenyegetodzolsz! Oruljetek hogy Magyarorszågon eltek, mert az USA-ban vagy feltorekvo Afrikai orszågban titeket es az eszmei peldakepeiteket a nep lapåttal agyonverne!Kosa Lajos Oslo"

Visszaél egy ízig-vérig elkötelezett demokrata, széleslátókörű, fehérek közt egy EURÓPAI, közgazdasághoz, szociológiához mélyen értő, csoda sikeres ember imázsával!!! Ui. ilyen hülyeségeket írkál a nevében, felháborító! Jelense már fel valaki!
@a szív fészkei: Lehet igazad vagyon, de én azért még élek a gyanúperrer, hogy ő is meg lesz támogatva, egy csöppet, már csak a nosztalgiakapuk miatt is :D
@Cirbi: Jelzem azért az MTK hu.wikipedia.org/wiki/MTK_Budapest_FC adott pár nagyságot a hazának ugyebár, a focicsapat se volt mindig szar, végül is ha Debrecen, Fradika megérdemli, mint az egyik legrégibb sportklub (1888) - akkor ők is. Elkezdték az utánpótlást nevelni szisztematikusan, tettek a futballért - de ilyet meg nem lép az Orvbán-korány ebben a híresssen toleráns közegben!

Erről: [..]"Jelen [szerkesztés]

A Hidegkuti stadion jelenlegi állapotára jellemző, hogy a 2005/06-os bajnoki szezonban az ORFK jogerős döntése értelmében a 18. fordulóban zárt kapuk mögött kellett megrendezni a vasárnapi, Debreceni VSC elleni kiemelt kockázatúnak minősített bajnoki mérkőzést. A kifogások között szerepelt a szurkolók elkülöníthetőségének nem megoldott volta, a palánkok elhelyezése, és a zártláncú kamerarendszer hiánya is.[30] Az MTK esetében érdekesen alakult az Orbán kormány által meghirdetett stadionrekonstrukció. Annak ellenére, hogy az MTK az egyik legnagyobb múltú labdarúgócsapat és a stadion jócskán megérett a rekonstrukcióra, a Hungária körúti létesítmény csak a C kategóriába került. Mivel a klub 1997-ben saját költségén - részben - felújította a Hungária körúti pályát, az egyesület vezetői tárgyalásokat kezdeményeztek Deutsch Tamás sportminiszterrel, hogy a stadionra szánt 340 millió forintot inkább az utánpótlás-játékosok által használt létesítményekre fordítsák. Ezt az ISM ezt nem engedélyezte, így a tárgyalások 2002 áprilisában megszakadtak. Az MTK vezetése 2002 novemberében tudta meg, hogy az akkori kormány sportminisztere egy májusi rendelettel visszavonta a klubnak megítélt támogatást. Az MTK tehát egy forintot sem látott a rekonstrukciós programból.[29]" wiki

Ja és azért Hidegkúti volt akkora futballista mint a többi ajnározott, csak ugye ő "rossz" helyen focizott a maiak szemében.
Dajcs nem véletlenül van twittezésre szorítva BX-ben. Hogy onnan is tud bajt kavarni, az egyéni tehetsége nekije.
@Cirbi: Ezek tények.. Szóval ne félj, magyar forint nem megy MTK-hoz! Dajcs csak szépségtapasz rajtuk, attól ótvarosodnak láthatólag. :-( Szegény Sándor Csikar www.futballista.hu/magyar_valogatott/sandor_karoly_82_eves_20101129 ő pl. nem lett a Nemzet Sportolója. Pedig él még.

Na mindegy, bocs az offért, de ez már történelem is meg szemléletmód is kicsit és kurvára jellemző Orvbán focistaságára is. Hogy még abban sem bír elfogulatlan lenni.
Így szavaztak a világ népei
okt. 21. 17:51 Magyari Péter

Azerbajdzsán: 74

Szlovénia: 67

Magyarország: 52

/az igazat megaszondva, lesült volna a képemről a bőr, ha Szlovéneket legyőztük volna, az az igazság, hogy pont ezt érdemeljük, azok alapján amit a vezényéó tábornok és zrt-je művel(t)/
@Cirbi: Hol volt Tonga, Tuvalu és a többi általunk a térképre rajzolt izé??? Hálátlan banda, nemcsoda, ha elönti őket a tengerár.

Na azér` Azerbajdzsán se piskóta.... kitekinto.hu/cafebabel/2008/05/21/azerbajdzsan_orokletes_demokracia

[..]"Az ellenzéket, támogatóikat illetve a társadalom nagy részét rendőrségi brutalitással, illetve önkényes letartóztatásokkal fenyegették meg. Nemzetközi megfigyelők erősítettek meg beszámolókat ellenzékiekről, akiket pártjuk elhagyására kényszerítettek, vagy a több mint száz politika-vezérelt elbocsátásokról, családtagok üldöztetéséről és a széles körben elterjedt kínzásokról.

Felkelés helyett lemondás

Mióta Ilham Alijev elfoglalta helyét a kormányban, mind az állami, mind pedig a társadalmi demokratizálódás folyamatában állandósult a stagnálás. Tettei mindeddig csak hatalmának védelmére és egy - az apjától örökölt - szovjet típusú karhatalmi rendszer kiépítésének folytatására irányultak. Ezek eredményeképpen, míg a túlzott rendőri erők, valamint a biztonsági apparátus fizetése emelkedett, addig Azerbajdzsán lakosainak többsége mindennapi küzdelmet folytat azért, hogy családjáról gondoskodjon. A szegénység következményei az emigráció és a munkamigráció – a legtöbb munkaképes korú férfi utolsó lehetőségei. Becslések szerint a 8,2 millió lakosból közel 2 millió azerbajdzsáni dolgozik jelenleg Oroszországban. Az utóbbi néhány évben az anyagilag motivált elvándorolt munkaerő mellett politikai ellenfelek hagyták el az országot. Gyakorlatilag a jogi és a gazdasági reformokat nehezen lehet megvalósítani, a haladás, amire Európa számított, nem realizálódik."

Miért nem Szlovénia lett a befutó? Vagy még van reményük?
Ha az összes jelöltet nézzük, akkor így alakult a voksolás:

BT-tagok az első forduló után:

Guatemala: 191 szavazat

Marokkó: 151 szavazat

Pakisztán: 129 szavazat

----------------------------

És a többiek:

Togo: 119 szavazat

Mauritánia: 98 szavazat

Azerbajdzsán: 74 szavazat

Szlovénia: 67 szavazat

Kirgizisztán: 55 szavazat

Magyarország: 52 szavazat

Szóval tökutolsók lettünk. :(
Matolcsay helyett találtam most egy kis pénzt: www.deluxe.hu/kadhafi-magyar-szarmazasu-ozvegyenek-vagyona/20111021 Fogadják örökbe, magyar igazolvány meg minden - magyar nagypapája van, Zsófinak híjják, Mostarban született - és kicsit csapolják meg cserébe a pénzes bukszáját. Van neki, van neki, na mije van neki? - énekil Orvbánék kedvenc korszakából a sláger, hát ez van neki:[..]"
Vagyonát 6544 milliárd forintra becsülik, ebbe beleszámolták azt a húsz tonna aranyat is, amivel rendelkezik. Szafija Kadhafi egyik lányával együtt jelenleg Algériában tartózkodik, ahol menekült státuszban van."
@Cirbi: A felhozatalt elnézve még borzasztóbb ez az egész.
@Cirbi: A magyar diplomácia még nem nyilatkozik
okt. 21. 18:10 Magyari Péter

Felhívtam a New Yorkban tartózkodó Tóth Józsefet, a Külügyminisztérium szóvivőjét, hogy megismerhessük kormányunk álláspontját. Tóth azt mondta, hogy a második forduló eredményének ismeretében tud majd nyialtkozni.
@a szív fészkei: hehe, mert utána pontosabban tud fogalmazni az ucsó helyről, vagy addig egyeztete a szent vezérrel?
@Cirbi: Fordítva Elsők vagyunk! Most ezt cizellálják.
:)
copy :)
Fidszi-szigetek: 1 voks
okt. 21. 18:39 Magyari Péter A Fidszi-szigetek visszalépett jóval a szavazás előtt, de egy szavazatot valamiért ők is kaptak. Ilyen értelemben nem Magyarország lett a tökutolsó.
www.borsonline.hu/news.php?hiaba-konyorgott-az-eleteert-nem-kegyelmeztek-neki&op&hid=48347

Nem egy gusztusos opusz, de a mindenkori - itthon egyelőre még wannebe - diktátorcsókák kötelező olvasmányává tenném. Mementonak arra, hogy minden - a legtöbb vérrel, pénzzel megtámogatott - hatalom is véget ér egyszer és lehetőleg ennyire randán és méltatlanul: földbe vájt bunkerban féregként kushadni, rettegve életért könyörögni, hullaként gyalázva lenni. Ja ennyire bír szeretni a nép, ha megteheti.

Rodeo mindjárt jön és elmondja, hogy ez csupán a CIA műve, de talán kellett ehhez az a pár évtized full boldogság is, amibe országát részeltette.
ez is alakul:

Plakátháború: eltűnnek a hirdetőtáblák a villanyoszlopokról[origo]|2011. 10. 21., 15:56|Utolsó módosítás: 2011. 10. 21., 17:48|1 kommentCímkék:Magyarország, köztéri reklám, reklámpiac, Orbán-kormány, ESMA
Az összes olyan típusú közút melletti reklámot el kell tüntetni egy pénteken megjelent kormányrendelet értelmében, amelynek elhelyezését a kormány már az év elejétől megtiltotta egy törvénymódosítással. Ez várhatóan lenullázza a piac legnagyobb szereplőjét, melyet a Figyelő hetilap korábbi információja szerint sikertelenül próbált meg felvásárolni Simicska Lajos cége.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20111021-kulteri-hirdetesi-piac-reklamtablak-elhelyezesenekm-szigoritasa.html
@a szív fészkei: és ha nem jövök? nekem csak az a része érdekes, hogy Szíriáról nagyhírtelen halálos csend lett mert valakik azt modták, hogy kuss, Egyiptomban semmiféle változás nincs csak a népet kirablók neve cserélődött valamint Tunézia és legfőképpen Lybia...3 diktátornak fuccs -ezzel egyetértek, messzemenőleg ILYEN VÉGE LEGYEN MINDNEK, ÉRTED MINDNEK!!!- DE EZEKET A DIKTÁTOROKAT A TENYERÜKÖN HORDTÁK ÉS CSILLIÁRDOKAT FIZETTEK NEKIK AZOK AKIK 8 HÓNAPJA SZÓSZÓLÓI LETTEK A VÁLTOZÁSOKNAK ÉS 4 POLGÁRHÁBORÚT ROBBANTOTTAK KI kúrva sok ártatlan meg hülye elpatkolt...ha figyeled ma Spanyolországban a magyar fülkeforradalom ismétlődik ugyanúgy: SEMMIT SEM íGÉRNEK MERT A KIRÁLY MEZíTELEN ÉS A MEGLEVŐT BASZTATJÁK AMIÉRT SOKAT TETTEK az ETA közben okafogyott lett...dögöljön meg minden diktátor, de mind!!! egyébként mondjál nekem valami más változást mint a diktátor randa halála amit megérdemelt...majd ha a magyarok felébrednek és rájönnek, hogy egy 25000000 HUF értékű házat a mai állapotban 4-szer fogtok megvenni de ha elég hosszan éltek akkor 5-ször és ez a demokrácia
@Cirbi: ... pedig ezért aggódtak ezek a balf.szok! :)
index.hu/kulfold/2011/10/21/ejszakai_ugyeletest_akarunk_new_yorkba/

SIKER! De tényleg! Ennyi szavazat, az rengeteg! Ja, hogy mások többet kaptak? Elvesztek a részletekben!

Ez is GYÚÚÚRCSÁNYI miatt van! Tutti! Nyóóc év! :)
A Navracsics államtitkárságán főfasz beosztásban dekkoló mandineresnek
tetszik a rendszer.

hvg.hu/itthon/20111021_boszormenyi_robinmasters_mandiner

Neki a klipp nem tetszik Dorottyával...
@Rodeo36: Azért gonosz vagy! Jeles anonymandunk bejegyzését olvasd el még egyszer, mielőtt szétszeded! Próbáld meg kiérezni belőle az iróniát, és fedezd fel, hogy egy oldalon álltok! :))
ehhh, ezeknek az összes esze elmené:

Lázár: Megtörjük a bankrendszer ellenállását
A frakcióvezető szerint a végtörlesztés szabályozásának pontosításán dolgozik a frakció.

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111021-lazar-janos-es-rogan-antal-a-vegtorlesztesrol-es-a-2012es.html
@a szív fészkei: és akkor Bölcs Salamon -állítólag megtörtént- ürge húst lopott és a hentes azt kérte a királytól, hogy hadd vágja ki a megfelelő súlyt a delinkvens (nem delikvens mert olyan latin szó nem létezik csak a hülye magyarok háziszótárában!!!) seggepartjából, a király: úgy legyen, de egyetlen vágással vághatod és amennyivel eltérsz a súlytól én a tiedből vágatom ki itt és most...hahahahaha mit kéne a zarrogányi csipáschmacska és a lézeres CHF jani -val csinálni, hogy ne tudjanak sem beszélni sem írni? vagy egyszerűen csak szobrot kellene belőlük csinálni bronzba önteni őket ahogy most vannak????
Übergáz: hvg.hu/itthon/20111021_boszormenyi_robinmasters_mandiner Navracsics embere minisztériumból pocskondiázz a nemtetszikarednszeres csajt.. Tényleg a varánusznak büdös a szája?
@Cirbi: Csodálkozol a graciőz módszeren? Nem ért a szép szóból, gyün a furkósbot!
ez sem pikóta:

Fizetésemelést szavazott meg az esztergomi Fidesz-frakció - 15:11
Fizetést szavazott meg magának a fideszes többségű képviselőtestület.

A városatyák tavaly november óta nem kaptak tiszteletdíjat, mert akkor indult az adósságrendezési eljárás. Ez lezárult, ezért visszamenőleges fizetésről döntött a testület, 2012-től pedig jócskán megemelik az illetményszorzót. A kormánypárti többség leszavazta azt a szocialista indítványt, miszerint idén is ingyen dolgozzanak a képviselők, tekintettel a város több mint 20 milliárd forintos adósságára. A Fidesz-frakció megszavazta azt is, hogy ne lehessen szankcionálni az ülésről távolmaradókat és azokat, akik nem vesznek részt a bizottsági munkában.
MTI
@Boli: nem szoktam oldalazni...hahahahaha ha ilyen az iróniája akkor ki kellene -kötelezően- írnia hogy móka, mint az a tweeter-en törvény és a szalonkavadász valódi semjén (a valódi Knapp vagy akárki Rejtőnél) sikoltozza, nímandokkal egyébként sem szívesen foglalkozom legalább vallja be, hogy ő a zigazi Troppauer Hümér Köszörűs Költő és zsibárús... te hogyan fejtetted meg a ziróniájának létezését? csak nem abból, hogy komoly ember ilyen baromságokat még mókából sem fosik? hahahahaha
@Cirbi: Szerintem tőlünk kapta a szavazatot.
Amilyen bal/jobbf@szok ezek, simán kitelik tőlük!
@Cirbi:
Giró-Szász András szerint vannak olyan pénzintézetek, amelyek „kevésbé kitettek a devizahitelezésnek és lehetőséget látnak abban, hogy most piacot szerezzenek”, ezért úgy fogalmazott: „várjuk ki a végét – december 30-át –, hogy egyrészt hányan tudnak élni a végtörlesztéssel, másrészt pedig, hogy a pénzintézetek közül ki milyen konstrukcióval áll elő”.
Dec. 30-án kötelezik a bankokat arra, hogy mindenkinek adjanak hitelt, jegybanki alapkamattal.
Forrás: Rémhírcsárda
@a szív fészkei: 65-ös smirglivel? ha arrajársz mondd meg a matolcsynéférjének: (Einstein: as far as the laws of mathematics refer to reality, they are not certain, as far as they arecertain, they do not refer to reality...ezen felűl ajánld be neki, ha még emléxik rá: Fobonacci törvényei...alkalmazni)
@Rodeo36: Nem feltétlenül az minden, aminek kinéz... Manapság ezt még magyarázni kell? Akkor én kérek elnézést! :))
@Rodeo36: na a smucctörvények megtréfáltak: Fobonacci helyett Fibonacci hahahaha neki (MGY) asszem mindegy
@Rodeo36:
"Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen." Albert Einstein
Nade kijaf@szom az a Fobonacci?
@Boli: és én még ráadásúl daltonista vagyok hahahahaha szegény narancsosok...ha gyűnnek a kanyarban...én még a krumplilevesen nevelkedtem ha volt benne krumpli krumplileves ha nem akkor meg más de anyám hiába próbálta magyarázni, hogy apróhalleves (bableves) ha nem volt szálkája...egyébként is a tetteit nem látom hahahaha csak a mondványait
@Cirbi: Amit eddig a Dieg..ja nem, a Hírcsárdás fijjúg megírtak, az mind megvalósult!
Lehet, hogy LázárJános írogat oda meg stikába?
@namitirok: má' javítottam 100000000000000 bocs meg egy anyamedve FIBONACCI
@namitirok: olyan nem lehet, ő is diszgráfiás mint mindenki a környékén a vezérnek :D
@Rodeo36: Az valami digó divatdiktátor lehet, így került a képbe?:-D
@namitirok: na akkor most te is lebuktál... a számítási módszereit a leghíresebb közgazdák alkalmazzák és a mai bankrendszer és pénzforgalom nélküle nem is létezhetne...gúglizd meg legalább vagy wikipédiázd meg hahahahahaha
@namitirok:

íme: Na matemática, os números de Fibonacci são uma sequência ou sucessão definida como recursiva pela fórmula abaixo:

O algoritmo recursivo que define a série aplica-se, na prática, conforme a regra sugere: começa-se a série com 0 e 1; a seguir, obtém-se o próximo número de Fibonacci somando-se os dois anteriores e, assim, sucessiva e infinitamente. Os primeiros números de Fibonacci (sequência A000045 na OEIS) para n = 0, 1,… são

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597, 2584, 4181, 6765, 10946…
Esta sequência foi descrita primeiramente por Leonardo de Pisa, também conhecido como Fibonacci, para descrever o crescimento de uma população de coelhos. Os números descrevem o número de casais em uma população de coelhos depois de n meses se for suposto que:

no primeiro mês nasce apenas um casal,
casais amadurecem sexualmente (e reproduzem-se) apenas após o segundo mês de vida,
não há problemas genéticos no cruzamento consanguíneo,
todos os meses, cada casal fértil dá a luz a um novo casal, e
os coelhos nunca morrem.
Em seu livro Liber Abaci (1202), Fibonacci introduziu a sequência na matemática ocidental, embora ela já tivesse sido descrita por matemáticos indianos.

A sequência de Fibonacci tem inúmeras aplicações. É usada na análise de mercados financeiros, na ciência da computação e na teoria dos jogos. Também aparece em configurações biológicas, como, por exemplo, na disposição dos galhos das árvores ou das folhas em uma haste, [2] no arranjo do cone da alcachofra, do abacaxi,[3] ou no desenrolar da samambaia. .[4]

Mas genericamente, chama-se sequência de Fibonacci qualquer função g onde g(n + 2) = g(n) + g(n + 1). Essas funções são precisamente as de formato g(n) = aF(n) + bF(n + 1) para alguns números a e b, então as sequências de Fibonacci formam um espaço vetorial com as funções F(n) e F(n + 1) como base.

Em particular, a sequência de Fibonacci com F(1) = 1 e Ver artigo principal: Sequência de Fibonacci F(2) = 3 é conhecida como os números de Lucas. A importância dos números de Lucas L(n) reside no fato deles gerarem a Proporção áurea para as enésimas potências:

Os números de Lucas se relacionam com os de Fibonacci pela fórmula:

L(n) = F(n − 1) + F(n + 1)
Com esta fórmula podemos montar a Sequência de Fibonacci e descobrir, por exemplo, quantos coelhos foram gerados no sexto mês, basta aplicar a fórmula descrita acima até chegar ao ponto inicial de 1 e 1.

Como mostra a figura abaixo;

Ou seja, no sexto mês foram gerados 8 coelhos

F(6) = (F(6) - 1) + (F(6) - 2) = 5 e 4 → 8 ( Soma do Resultado de F(5) e F(4) )
F(5) = (F(5) - 1) + (F(5) - 2) = 4 e 3 → 5 ( Soma do Resultado de F(4) e F(3) )
F(4) = (F(4) - 1) + (F(4) - 2) = 3 e 2 → 3 ( Soma do Resultado de F(3) e F(2) )
F(3) = (F(3) - 1) + (F(3) - 2) = 2 e 1 → 2
F(2) = (F(2) - 1) + (F(2) - 2) = 1 e 0 → 1

e a primeira posição 1.

pt.wikipedia.org/wiki/N%C3%BAmero_de_Fibonacci
@Rodeo36: Híres közgarázdák? Matolcsyné férje is tuggya őtet?
Megnéztem: Pisában született, van kapcsolat elmélete és a Lukas-számok közt, valamint számainak zárt alakja a Bidet-formula, vagymi.
Na, itt felyeztem abba!
@Rodeo36: Esta bien, caballero!:-D
Az újlatin bevezetését ajánlod magad is az újmagyar mellett?
Rováírásul is megvan ez?
hu.wikipedia.org/wiki/Fibonacci-sz%C3%A1mok
@namitirok: muchas gracias caballero pero yo que escribí era portugués y no castellano jajajajaja no quiero latino nuevo sólamente quiero que a gente sepa que cosa es qué? bién? andate aprendelo
@Rodeo36: Lo siento, no hablo español!
Nálunk még az orosz volt a kötelező. ¿Entiendes?
@namitirok: que pena? lo entiéndo o ruso é mejor que a "grabamadera" o que carajo es jajajaja na hagylak csüngve oroszúl ne írj, már elfelejtettem a java részét és ugyanúgy iszonyúltam hozzá, mint a kötelező fülkeforradalmi 2/3-hoz: belekakilok egy rakással ennyivel hozzá kell járúlnom a gittegylet javaihoz...összekeverted a portugált a spanyollal ami castellano és különbözik a katalá'-tól meg a basco-tól de ha a gallegadas-t akarod megérteni akkor mindegyiket kell értened a'sszem jobb elfoglaltság mint a jaffások fájdalmait és alibabásait elemezni: lelövöm pont hahahahahaha
@Rodeo36: Szégyen ide, szégyen oda, én még az újmagyarral állok hadban!
Ha elsajátítottam, jöhetnek a hottentotta nyelvek!:-D
@namitirok: megnéztem ezeket a???? na kiket?

http://www.nepszava.hu/gallery/gallery.php?&database_name=articles&database_id=483665&median_code=10769312851213&category=rovat&subcategory=foto&relations=0&images=15&videos=0&title=Nem%20t%E1rgyalt%E1k%20a%20vagyonveszt%E9st%20megakad%E1lyoz%F3%20javaslatot%20a%20F%F5v%E1rosi%20K%F6zgy%FBl%E9sben%20-%20K%E9pgal%E9ria!&id=374965&ext=jpg
@namitirok: ez nagyon tetszik, úgy ahogy le van írva és a hsz-ek ragyogóak:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=483333
@Rodeo36: No es un hombre anciano de edad!
Tökéletesen nyilvánult meg!
Tóta W. most igazán nagyot álm..izé, alkotott.
Vagy tojt, ki hogyan látja:
hvg.hu/w/20111020_naszad
@namitirok: no se aclaró nada, depende que es anciano pa' ti? jajajajaja no seas ridículo ademas que importancia lo tiene si es?
@Rodeo36: Most ez mit igazol, ez a cikk? Azt, hogy a korlátlan hatalom megőrjít, mégha tehetséges is vagy. Tehát ne legyen senkinek korlátlan hatalma sehol sem, mert senki, mondom: senki nem bírja jóra használni a maga érdekén túl. Ezt látjuk szittya kivitelben évtizedek óta mi magunk is. És jó, hogy van az Eu, mert ha korlátlanul hőzönghetne a mucikánk, hát akkor még randább világunk lenne. Én már a Milka teheneknek is megadnám magam, csak legyen valami normalitás végre!

Igen, tudjuk Rodeo, hogy a politika nem liliomos szüzek - és ilyen tiszta szent hány csinálja hátulról, hogy szűz maradjon! - gyülekezete, tehát leállnak mindenféle genyával, mert valahol ők is hasonlóak és biznisz az biznisz. (csak a nyugati genyákat mégis visszafogja a kialakult - sajna véres rohadt népírtásokon keresztül alakult végre ilyesmivé - történelmi etikett, hogy nem illik ennyire elszállni...)

Ha ezt akartad kihozni, oké, ki vet ellene?

De aztán betelik a pohár mindenhol, még a sivatagiaknál is. Igen a nyugat is mocsok: Sztálinnal kötöttek egyezséget Hitler ellen, majd Csauval a Kárpáti Cipésszel is haverkodtak - ja, ez mindig így volt, a kisebb gonosszal álltak össze a fő gonosz ellen.
Akkor ő, a Cipész, kisebb szarnak tűnt, mint a SZU a nyugat szemében. De Líbiának magának lett elege mára Kadhafiból szerintem. Nem vagyok ott a CIA-központban, nem tudok a sumákságokról, amiket kavarnak, ja. De csak ők egymagukban nem tudták volna ezt elérni, így gondolom.

Na mindegy, egy tetűvel kevesebb. És a többi most kicsit meghúzza magát legalább.

Ez az ember mér elég régen karikatúra, ahogy a többi is kicsiben-nagyban. Jó, ha elgondolkodnak a még élő drága kollégák erről a mesés keleten és a gazdag nyugaton egyaránt. Ennyi.
@a szív fészkei: pontosan erről van szó, kiegészíteném azzal, amit te is megjegyzel -a tények alapján- mindez része a világ újrafelosztásának azaz 1953 (Vietnam) óta a III. VH. és még nincs vége, valaki nagyon bölcsen leírta, hogy nem véletlen az, hogy 1989-ben szinte tapsra klakkra az összes szocialista ország rendszert váltott és a Szu meg felszámolta önmagát lekapcsolva a terhes köztársaságokat de azonnal ment a talibán meg egyebek és Pakisztán ....soroljam? ez hozzá tartozik a teljességhez és a magyar bolha hiába fingik nagyot ha már letejelte amit "elvártak tőle" Antall/Orvbán megvalósította bár nem voltak egyedűl buták akik nem látták át saját hosszú távú érdekeiket és mi hiába dumáltunk ők voltak a fiatal demokraták mi meg a kövületek hahahahaha ez lett belőle
@anonymand: tudod e az ellenkezőjét bizonyítani? tedd azt! megvárom...nem vonom vissza,... dögöljön meg a bonsaiduce
@Boli:

Tisztelt Boli!

Köszönöm, de ha úgy érzem, hogy meg kell védenem magam, majd próbálkozom.

@Rodeo36:

Tisztelt Rodeo36!

Ha úgy érzed, hogy számodra érthetetlen és elfogadhatatlan az iróniám, nem kötelező elolvasni bejegyzéseimet, pláne nem válaszolni rájuk.
Továbbra is kifogásolhatónak tartom nekem szánt bejegyzésed. Nem azért mert személyeskedsz, hanem azért, mert a soraidat olvasók általánosítanak. Azt hiszik, hogy ilyen tahók vagyunk.
Pedig ez csak egyesekre igaz.

Lásd a jó szándékot részemről, néhány kiragadott példa soraidból:

..."hogy hadd vágja ki a megfelelő súlyt a delinkvens (nem delikvens mert olyan latin szó nem létezik csak a hülye magyarok háziszótárában!!!)"... - delikvens az olyan hülye (mint én) magyarok házi szótárában létezik. A Magyar Nyelv Értelmező Szótára (Akadémiai Kiadó)I. kötet, 985. oldalán.
De "delinkvens" a magyarban nem létezik, latinul pedig helyesen úgy írják: delinquens.

..."seggepartjából"...- külön írandó

Képtelen vagy megkülönböztetni a kurvát, mint jelzőt, a kúrva igétől.

Aki úgy rombolja az édesanyja nyelvét, mint Te, az inkább olvasson és ne írjon.
Legfőképpen ne olyan szavakkal, amelyeket az irodalmi nyelvben is csak igen erős indokkal használnak.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: én így próbálok tahótlanítani....
@anonymand:
Tisztelt anonymand!
:) Védjen meg téged a Lázár Jankó... :)
Nem megvédésnek szántam, mindössze csitításnak, valakinek a lenyugtatására, hogy próbálja meg újra értelmezni a leírtakat.
@anonymand: cizellálunk? fodrosítunk? hát legyen...mint látom megértettél, hogy a zakadémiai izé szótár -minden valószínűség szerint tévedésből, lásd smuccpaja- a delinquens-t egy "n" híján és "k"-val átferdítette, hát én nem tehetek róla, fenntartom azt, hogy ha valaki bűnöző azt delinkvens-nek kell nevezni magyarranyakatekert idegen eredetű szóval, vagy csak simán bűnözőnek, az, hogy a "szépséges" "delikvens" mi a bánatot jelent, hát fejtse meg az akinek rovásírással van kitöltve a születési anyakönyvi kivonata...mióta @Boli felhívta rá a figyelmemet, hogy irónia, azóta meg akarom menteni legalább azt, hogy ugyanazon oldalán állunk -fekszünk?- a barrikádnak...ez jó, eggyel több harcos...ha meg már kurva akkor legyen kúrva különben hazugság...cizelláljunk bele: megkövetlek...de légy szíves legközelebb légy határozottabban irónikus -a rendszer nyelvmestere alápirosít, pedig a magyarban -tudtommal- úgy írok egybe meg külön ahogy nekem tetszik, bizonyos szótagszámig: "elkáposztásítástalanságoskodásaitoknak" ezt latinul sem lehet megtenni...fel harcra, peace!
@Rodeo36: "elkáposztásíthatatlanságoskodásaitoknak" ez még hosszabb
Higgyünk Skiccnek, ő tudhassa-láthassa igazán palotájából széles horizontra kitekintve, hogy mily hatalmasan nagy a demokrácia és az öröm,bódottá nálunk: fsp.nolblog.hu/archives/2011/10/21/Schmitt_Pal_szerint_a_zsidok/

Ha ő mondja, az tutifix.
@a szív fészkei: A tömjénről:
"Elsősorban gyantát, mézgát és 4,5-7%-ban illóolajat tartalmaz. Színe halványsárga, néha vöröses, felszíne lisztes, illata enyhén balzsamos, íze zamatos, kissé kesernyés, hevítve fűszeres illatot fejleszt.["

Innentül tessen fojatni a néninek!:-P
@Rodeo36: Se füle, se farka..bár utóbbit nem taglalnám, de:
barrikád az vagy barricade (a hordó alapszóból), vagy barikád(amiben fürdetik a szopósrackát), feltéve, hogy a saját tulajdonod.
Na, ezt yól "megértelmeztem", mi?
@namitirok: lehet ezt még tupírozni a hordósítást én arra alkalmaznám, hogy a gittegyletet beletenném egy egy hordóba mint Szent Gellértet és ugyanúgy legurítanám őket a hegyről mindezt karácsonyi ajándékként és a nép jöhetne nézni és tapsolni...kóbor kutyák meg jóllaknának a mócsinggal? lehetne tűzijáték is?
@a szív fészkei: azért a cápának is van gusztusa? elegendő lenne ha a "tenger kivirágzik" akkor ez belegabalyodik ...a többi már automatikus
@Rodeo36: Kár ezt elemezgetni, TömjénZsóti és a tenger...mint tűz és a víz!
Antagonisztikus ellentétben állnak, miként a HÖOK és az Oktatási államtitkárság.
Viktorunk pedig békítene!
"Orbán Viktor miniszterelnök felkérte a közigazgatási minisztert, hogy segítsen az egyeztetések "konstruktív mederbe terelésében".
www.origo.hu/itthon/20111021-egyeztetes-a-kormany-es-a-hallgatoi-erdekkepviseletek-kozott-a-felsooktatasi.html
@namitirok: nézd a narancsos izére is igaz ami a computerre annak hőskorában kezdtük mondogatni: "gee in gee out" ami újmagyarul: szar be szar ki LOL vagy zokogjunk?
süti beállítások módosítása