Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.01. 05:41 Fabius

Orbán: mindenki hülye!

Címkék: gazdaság fidesz 2012 költségvetés

Ha bulvár blog lennénk most azt írnám: Matolcsy György villantott! Aztán gyorsan hozzátenném, hogy na nem szőrös mellkast, göcsörtös férfivádlit vagy erőlködéstől méretes heresérvet, de nem is értelemnek szikráját vagy elfogadható gazdaságpolitikát. De, mivel nem bulvárblog vagyunk megelégszem a tényközléssel: Matolcsy bemutatta a 2012-es költségvetést. Ennek kiszivárgott elemeit ismerjük, ki is veséztük, (összefoglalóért és táblázatért azért katt ide) így most foglalkozzunk inkább a bejelentést övező körítéssel.

Ugyanis gyors válaszokat kaphatunk régóta kínzó kérdésekre:

- Vajon Giró-Szász András fejébe kinevezésekor beépítették a szijjártópéter szimulátort?
- Az ő szájából is éppen olyan baromságnak fognak hangzani a kormányzati lózungok?
- A magát független politikai elemzőnek képzelő ember arca elváltozik mikor belehazudik a kamerába, vagy a rezzenetlen arcvonások is a szóvivő csomag szerves részei?

A költségvetés nyilvánosságra kerülésével azonos időben Kedves Vezetőnk üzent nekünk Girosz szájával, amit nyugodtan tekinthetünk tesztüzemnek:

"akik támadják az országvédelmi költségvetést, nem értik a válság alatt újraformálódó világ legfontosabb kihívásait, így megfelelő válaszaik sincsenek a kialakulóban lévő helyzetre. Számukra az egyedül elfogadható terápia az államadósság és a lakossági hitelállomány növelése, valamint a megszorítások politikája. Ez a politika az elmúlt 20 évben megdőlt, csődközeli állapotba sodorta az országot. "

Ezek után a kérdésekre adható válaszok egyértelműek: Girosz fejében ott az álmomból felköltenek is szijjártó vagyok program, létrejött a kívánt és elvárt Kormányszóvivői Szimbiózis.

Igen, tőle és éppen olyan marhaságnak hangzik ez, mint Trubadúr Péter szájából, és igen, rezzenéstelen maradt annak ellenére, hogy a költségvetéssel és a kormány gazdaságpolitikájával szemben éppen egykori Századvéges kollégája, Mellár Tamás fogalmazta meg ezúttal is a legélesebb kritikát. Legyintsünk együtt kedves nertársak, - lárifári - hisz mit várjunk egy hazai potentáttól, ha a rohadt okos ámerikaiak sem értik az" újraformálódó világ legfontosabb kihívásait"? De őket legalább elintézhetjük egy csuklóból odavetett kijafaszozással, - csak a miheztartás végett. Mit dumálnak ezek kiszámíthatatlan jogi környezettől, meg kiváró és meghátráló, más országok irányába forduló befektetőkről, mikor itt aztán kiszámítható minden lényeges momentum:

- Matolcsy csőlátása állandó.
- Orbán kiszámíthatóan elhisz neki bármi baromságot,
- SkiccPali pedig kiszámíthatóan aláírja a jogellenes és garantált bukást hozó agymenéseket is, és kiszámíthatóan igyekszik azt meg is magyarázni az elszenvedőknek.
- A fentiek hatására már a kincstárjegyünk se kell senkinek, kiszámíthatóan nem akarják finanszírozni a marhaságainkat.

Hol itt a bizonytalanság? Miről beszélnek ezek?

Annyit érnek a fikagyurmák, mint lapos fing a frakciószaunában: a szemet kurvára csípi, de a hősök kitartanak amíg a Vezér ezt élvezi. Különben is, hallja meg végre az egész világ amit Viktor Girosz szájával kiállt feléjük: mindenki hülye, csak Matolcsy helikopter, mi elrugaszkodtunk és seggest ugrottunk a semmibe. Ugyan az ország seggén reped a nadrág, de mi nem megvarrjuk, hanem divatot teremtünk. Reméljük ez a világ számára is elég világos, és csóringer idióták helyett divatikonként tekintenek majd ránk. 

384 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr593269108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért ökörség nálunk a népszámlálás? 2011.10.01. 21:13:14

Papírforma szerint ma megkezdődött a 2011-es népszámlálás. A cenzus miatti füstölgés azonban már jóval előbb megkezdődött. A hazai sajtó és a blogszféra egyik fele folyamatos felháborodásban leledz az intimszféra brutális megsértése miatt, a másik fele...

Trackback: Észak-Koreai TV magyar adása? 2011.10.01. 14:39:42

Néztem a televíziót és majdnem a fotel mellé ültem! Azt gondoltam, hogy megbolondult egy műhold és véletlenül az Észak-Koreai TV adása jött be, de aztán rájöttem, hogy nem tudok semmilyen idegen nyelven, a műsorvezető is ismerős volt, tehát csak magyar...

Trackback: Hírzárlat - A Wall Street Ostroma 2011.10.01. 12:49:37

A média megpróbál fátylat borítani az eseményekre, ennek ellenére a Wall Street megszállására indítot megmozdulás a második hetébe lépett. Tegnap Michael Moore is kilátogatott a tüntetésre. A rendőrség nem engedélyezi a hangosítás használatát, ezért a ...

Trackback: Rendőrségi trükkel akadályozná a kormány a tüntetést 2011.10.01. 10:29:30

Országszerte számos rendőrkapitányság kapott olyan utasítást, hogy a tüntetőket holnap Budapestre szállító buszokat szigorú közúti ellenőrzésnek vessék alá, és lehetőleg minél többet fordítsanak vissza – tudta meg a Gépnarancs megbízható forrásból....

Trackback: Eljutni naponta 323 ezer emberhez 2011.10.01. 09:14:18

 A mindenre elszánt számlálóbiztosok izgatott nyugtalansággal töltik a péntek éjszakát, valami vibráló feszültséggel, mint Overdose és a szopósállat nyergébe pattant Talmácsi "Ánuszszaggató" Gábor, ha zabbal kevert benzinszagot érezne...

Trackback: Matolcsy recskázta ezermilliárdos csomagját 2011.10.01. 09:13:52

 A fitymaarcú kormány nem tervezi a pöcsarcú kedvezményes áfakulcsok hatókörének kiterjesztését, viszont 2012-től visszajön a fasszopó szocpol és támogatott forinthiteleket is kaphatnak a szopóskurva családosok. A kibaszott jövő évi költségveté...

Trackback: Politológusi szerepek 2011.10.01. 06:36:16

Giró-Szász András kormányszóvivő lett nemrég, épp olyan időszakban egyébként, amikor sok jó hírrel nem szolgálhat. Igaz, az előző kormányszóvivőtől sem emlékszem látványos mondatokra, ők inkább az újságírókon keresztül érnek el hozzánk, harmadik típusú...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@namitirok: "@Táskás Tóni: Tévedés!
A FIDESZ nemzeti, meg komenista. Tehát a+b= nemzetikomenista.
Cuclista nem lehet, azt Hitlerék kisajátították, meg náluk nem voltak komenisták, mint ebben a maffiában! "

Es ezt a fide$$ szavazok egyszeruen keptelenek meglatni :(
@JohnHenry: Nem voltunk elegen, én is ezt állapítottam meg.
@a szív fészkei: nagyon szépen köszönöm, kiemelem:

Nehogy a végén kivirágozzon belőle valami paranoia féle. Egyszer már majdnem elkezdődött. Felcsúti Szent Viktor, akire Szűz Mária titokban rábízta Magyarországot. Miket ki nem talál ez a fiú!

hogyan aludhat és főleg hol? kiben bízik? bezárja e a magányos hálószobája ajtaját és az párnázva van e? mert ordítozhat álmában meg sikoltozhat?

nekem Caligula története jut eszembe únos untalan "eljutott" addig, hogy a lovát szenátorrá nevezte ki és oda is, hogy a testőrei megvárták a palota kapujában és minden szó nélkül a pajzsaikkal péppé morzsolták...és a Csaú meg a neje amint a kiskatona mint a veszett kutyát a falhoz állította és lepuffantotta...kétségbe vonom azt, hogy a megnyert pozíciójában sikerélménye lenne...vagy tényleg egy galandféreg és tutujgatást élvezi meg a fociedzők hajbókolását? én nem tudom emberként kezelni már nagyon hosszú ideje, számomra egy féreg olyan bélféreg minőségű nem giliszta mert az hasznos és néhányan megpirítva meg is eszik...a természet ilyen lényeket is létrehoz

még egyszer kösz...majd kicsit később újra nekifutok
@anonymand:

Kihagytad a cigány és nigger felmenőket. így bár hazudsz, de mégsem elég polkorrekt a kommented.
@Táskás Tóni: kösz az megvan és elolvastam...most újra felsikolt bennem a kérdés -nem magamról, mert még tévedésből sem szavaznék ilyen pártra- hanem a azokról akik rászavaztak számukra mi? ez az izé itt aki (ami?) ajnározza ennek mi?
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

Nektek, gyapjas fejű metélt patkányoknak az egyik perverziója, hogy magyarnak próbáljátok kiadni magatokat.

Csak szólok, hogy hiába.
@Zébácsi: "mentsvrként húzzák elő a "judeo-/libsibolsi/gyurcsányahibás/elmúltnyócév" kártyát."

A tények kellemetlenek számotokra. Az ugyanis tény, hogy ha nem szennyezné ennyi judeobolsi az országot, akkor sokkal előrébb tartanánk.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Bizony a magyar az ott kezdődik, hogy Budaházi széfrobbantó, meg a vármegyés idióta Toroczkai. Remélem egyszer mindannyian betekerődtök egy jó nagy árpádsávos zászlóba és ottmaradtok örökre.
@Táskás Tóni: Kéri-t is olvastam, de mint említettem a szavazóbázisának látószögéből szeretném vizsgálni, ismertem sok templomba járó öreg nénikét akiknek a kivasalt friss kikeményített vasárnapi ruha volt a fontos és a rózsafűzés mert az gyöngynek tünt azaz ékszernek és morzsolgatta ízlelgette mi is lenne ha igaz gyöngy lenne és az ostyáig semmi katarzis nem volt és az is elmúlt mire hazaért mert dolga volt meg pletyizni is kellett, a bácsik ugyanúgy a vasárnapi kocsma a mise után -a reformátusok jól meghúzták az úrvacsorai kelyhet és le is tolták istentisztelet után a tiszteletest ha nem jó bort vett vagy kapott- a jófajta borok és csevej meg a fiú pletyka és már meg is volt a templom ürügy erre és jó volt tudni, hogy esetleg -kit érdekelnek a részletek?- van valaki aki odafigyel bár eredményét nem látta mert a tehen sem meg a gyesznó sem azért döglött meg mert védte...de azért befizette a perselybe és nyugodtan ment a kocsmába...de ezek mit kapnak? sem oltáriszentség körülhordása sem ostya sem bor nekik azt is a pap issza meg...a templomi zászlók és a körmenet meg a tömjénfüst az legalább kábít? mi is az oka ezeknél? ezért számolják fel a felsőfokú oktatást meg a középfokot meg lesz hittan ???? félelmetes és ha lelövi valaki tényleg sohasem lehet tudni akkor utána???
@Táskás Tóni:

Ne erőlködj komcsi, hétvégén nem osztanak bögrét.
@Táskás Tóni: igen, Kertész egyszerű szavakkal irodalmian...minden benne van és mégis hiányos számomra...még nem jöttem rá mi az ami hiányzik...gének? mikor én találkoztam a jelenségekkel amit Kertész olyan precízen fest le megrémültem: ezek még emberek vagy már csak emberszabásúak...kivetkőznek emberi mivoltukból...budaházi meg torockai meg a többi tudod, a gyermek nagyon kegyetlen tud lenni sőt kegyetlenebb mint a felnőtt ezek infantilisak is? a gyermek -az ártatlan?- ölni képes a kislapátért...
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: neked nem osztottunk lapot, ha nem vetted volna észre?
@Rodeo36:

Nektek meg a magyarok nem osztottak lapot a választásokon,. Javaslom, hogy vergődjetek tovább mondjuk tel-avivban. Ott még hátha kíváncsi valaki rátok.
istenem, annyira jó! bearanyozzátok a napom. előszőr a vastagbőr, most meg itt. emberek így egymásnak tudnak menni... épp most basztam meg a csajomat, fél órán keresztül, aztán leszopattam. jó volt.
@Rodeo36: Nem kell lelőni, már látszanak rajta az elborulás jelei.Egyszer csak bent tartják végleg.@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Kuss, náci!
@karacsi_maci: a ribanc... azt ígérte nem megy utánam haza...
@a szív fészkei: közel járhatsz a valósághoz...egy emlék, megosztom: apró gyermek voltam és mivel enyéim munka okán napokig távol voltak egyik szomszéd nénire bíztak aki napközben átvitt őhozzá, a kápolna mellett lakott egy közel 900 négyszögöles hatalmas kertben egy kis házikóban a kertben egy mély kút amelyből ő húzta vizet és locsolta a kertet és amire kellett, csodálatos virágai voltak amiket ő keresztezett és aki a kerületben szépet akart az hozzá ment és vitte, nálunk is ő takarított, majd mikor a beteg nagymamám is hozzánk került 63 évesen és lehízva mozgásra nehezen készen annak is a néni adott enni, tette tisztába és egyáltalán, sohasem járt templomba otthon a szobasarkában volt egy oltárszerű valami csodálatos virágokból készített valamije az elé le szokott ülni és morzsolgatta a rózsafűzért de nekem az volt az érzésem hogy önmagával társalog azaz elemzi az életét...régóta egyedűl élt a lánya messze néha meglátogatta...szerintem nem hitt semmi másban mint abban amit ő maga létrehozott és nagyon szép volt mindent megtermelt magának az6t hiszem kenyeret vett semmi mást..nem tudtuk hány éves, kis törékeny asszonyka volt és a nagyanyámat -akit én is imádtam meg ő is szeretett, a néni is- mozgatta pedig kétszer akkora volt mint ő...azután egy pár évre már csak megszokásból látogattam csodáltam a kertjét meg őt és mikor meghalt akkor tudtam meg (nagyi akkor már rég halott volt 65 évesen távozott) hogy a néni 98 éves volt mikor meghalt...azaz közel 28 évvel idősebb mint a nagyi...erőt és bölcsességet árasztott magából hát ilyenek nem igen lehetnek manapság vagy csak elvétve? de az újak már másképpen élnek
@karacsi_maci: Neked már jó volt, na és a csajodnak? Lehet , hogy szívesebben kommentelt volna. DDD Most pedig benézek a Vastagbőrre.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: mivel én magyar vagyok a nácik és seggfejek -mint te- nem kapnak lapot továbbra sem...egyébként nem vagyunk egyívásúak jobb ha tudod
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Ja, te már ott vagy. A szakadékban. Harsogd csak onnan a hülyeségeidet, nagyon be lehetsz szarva, hogy ennyire kell bátorítanod magad, te szegény szánalomgombóc.
index.hu/tudomany/urkutatas/2011/10/02/kis_lepesekkel_halad_a_magyar_hold-misszio/ Mondtam műr, hogy 15 ezerért lehet telket venni a holdon. dobjunk össze nekik, lám, megvan a Puli nevű járgány is odavinni őket és kész.

Galaxisok majd valahogy megoldják tőlük az öntisztulást. Mehet velük ez a szegény fékezetlenül habzó pithecus is,ne unják már a hosszú úton magukat.
@a szív fészkei: nem rossz, de a Hold nincs túl közel? ki kellene s"szöktetni" őket a Naprendszerből de legalábbis a Pluto-ra misszionálni őket ez a Phythecus meg gajdolhatna nekik
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: apádat, a majmot láttam az állatkertben. anyádhoz, a patkányhoz mostanában nem volt szerencsém.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

Szóltam, de látom, intelmem falra hányt borsó.
Elég egyszerű kis fickó lehetsz, ha még a szép szóra sem hallgatsz.

Zsidók meg bolsik, mi? No, hát ennyire nem érted?

Ha kicsit többet tanultál volna (mondjuk a buta, demagóg populizmus mantrázása helyett), akkor tudnád, hogy az ország nem idegen népek miatt tart ott, ahol, bolsevizmusról pedig inkább ne beszélj, mert lefogadom, azt se tudod mi az (szerencsére).

Sajnos az a helyzet, hogy mi, csóringer kis magyarok minden khakit saját magunknak köszönhetünk. Nem a tatár, nem a török, nem a Habsburg, nem a szovjet, nem a náci és nem a zsdó, vagy a cigány tette/teszi tönkre ezt az országot, hanem mi magunk.
Világbajnokok lennénk, ha lenne "hogyan csesszük el az életünket, országunkat" verseny. De addig, amíg nem nézünk szembe saját történelmünkkel, amíg pökhendi módon tetemre hívjuk a fél világot, addig nem lesz előrelépés, s addig a te és hozzád hasonlók továbbra is termékeny táptalaja lesztek a társadalomba 21 éve éket verő megosztó politikának.

Vess egy pillantást a napi politikára! Nézd csak meg, ki mit mond most és mit mondott 2-3 éve! Meg fogsz lepődni, ha tovább kutakodsz és mondjuk a rendszerváltás körüli évek zavarosában kezdesz el tények után kutatni.
A pártok, az ideológiák, az oldalak?
Szemfényvesztés, semmi egyéb, tánc a tűz körül!
Szocialistából neoliberális gondolkodású lett, a jobbos rendszerváltóból pedig kőkemény balos, aki mindent államosít, még magát az államot is!

Az általad vélt igazság és a valóság galaktikus távolságra van egymástól. Olvass többet, és a lényegre figyelj - ez sokszor a sorok között van.
Kezdd mondjuk Mikszáth-tal: egyből megérted, mi a magyar való világ.
@Zébácsi: brilliáns, kiegészítés mefontolásodra javallom: idézlek: "a társadalomba 21 éve éket verő megosztó politikának" az én személyes tapasztalatom ezt 1985-tel kezdi, azaz 26 év!!! a Soros Alapítvány európai központot keresett és Soros kijelölte Budapestet -nem a magyarsága miatt- tárgyaltam vele -jelöltként- a vezérigazgatói állásra, majd gondolt egyet, kettőt és nem lett belőle semmi... de a magyar vezetésnek már ebben az időben volt széleskörű kapcsolata a nyugattal és folyamatos "technology transfer and interchange" ment a gyakorlatban a Horváth Ede és Rába amerikai vonala meg a magyar -akkor elismerten nagyon fejlett - mezőgazdaság mérnök és manager képzés kurzusokat bonyolított az USA-val és a magyar egyetemeken -nyitott ajtó politikával- szintén új anyagokat oktattak ami a szovjetunióban végzetteket féltékennyé tette -teljes joggal- és a KISZ meg az MSZMP ifjúságpolitikája a peresztrojkára alapozva hagyta!!!! támogatta a változást (nem rendszer átmentésről volt akkor szó hanem igaz de fokozatos átmenetről és ezek az alakok -mivel belülről alkalmatlanok- az átmentést és saját maguk pozícióba hozását "lökték" ez egy 200-300 egyedből álló csoport és holdudvara alakította ki az amit precízen leírtál: tényleges szakmai tudás teljes hiányában a csörtetés ment és a demagógia a párt és a kisz vonalon illetve nevében!!!! és lett az ami van mert nem fogadták el 1989 ban a Soros és a másik ajánlatát, hogy kiváltják őket az adósságból -lévén számukra filléres 20 milliárd dolláros- de Antal és a nemzeti zászló nevében meg a sírrablók...
@Rodeo36:

Köszönöm, :-).

Teljesen igazad van: nem a rendszerváltáskor lett elszúrva a dolog, hanem évekkel korábban. Persze akkor lett volna komoly sansz arra, hogy valódi rendszerváltás legyen, de szinte a teljes magyar értelmiség becsődölt: vagy bátortalanságból, vagy nem-tudásból, vagy érdekből, de a lényeg az, hogy szépen át lett mentve itt sok minden.
A legnagyobb bajt nem emberek, vagyonok, érdekkörök és holdudvaraik átmentése jelentette, hanem a gondolkodás átmentése.
Vajon Németh Miklós miért fordított hátat?

Magyarországon gondolati válság van azóta is. Ehhez társul a gyenge és szinte teljesen érdektelen civil szféra, a civil kurázsi hiánya.

Fordítva ülünk a lovon.
Meg kellene végre értenie mindenkinek, hogy a dolgok rajtunk, magyarokon múlnak. Nem a zsidókon, nem Kínán, nem ez EU-n, hanem rajtunk, magyarokon.
@Zébácsi: 1989 szeptemberében valami hülye javaslatára feloszlattuk az MSZMP alapszervezetet, még le sem ért néhány kéz alapállásba, amikor mint veszett kutyák el kezdték szidni, pocskondiázni " önmagukat" minél véresebb szájú párttag volt 5 perccel korábban annál jobban ordítozott -hányinger kerülgetett- megéltek belőle, sokkal jobban mint megérdemelték és azonnal beleszartak a tányérba amiből 5 perccel előtte ettek...mert ugye amit Kertész ír genetikai és ez ráadásul egy nagyon távoli Nagykövetségünkön zajlott, tehát ha kivárunk és semmit sem teszünk akkor sem lett volna semmi de nem, ezeknek azonnal habzott a szájuk, mert féltették azt amit addig hazugsággal és képmutatással szereztek és még nem tudták kinek kell benyalni de "ezeknek" már biztos nem...én elmentem sörözni mert ezt nem lehetett kibírni ép ésszel...ezek képesek kihantolni Nagy Imrét és a többieket és a csontjaik kiárusításával karriert csinálni, és a tömeg meg mint az állatok (az oroszok hatalmas dollármilliárdos üzleteket akartak kötni, mert azt hitték már van nexus csak fizetővé kell tenni és egyébként is szükségünk van egymásra, de nem menjetek a picsába mondta az alcsútbasznáditapló az orosz nagykövet meg nézett a fejiből kifele) ...
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

Ahogyan a költő mondá:
"Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román, vagy tán egészen az."

anonymand

Ps: megnéztelek a neten, a te pedigréd sem rossz:
Bos primigenius taurus hungaricus.....
@Zébácsi: Nagy intelmek.

A legnagyobb problémát, a rövidlátó rablásban látom. Az állam, és az azt alkotó, formáló hétköznapi elmék, a törvények szövegírói, mind azokból a körökből kerülnek ki, amelyek a folyamatos éhségtől vezérelve, önmagukból kiindulva tették, és teszik folyamatosan irracionálissá, és szükségszerűen bonyolulttá az életet.

Nem akarok összemosni semmit semmivel, sajnos az alkalmatlanság gyűrűzött be ide, illetve inkább ki sem ment. Ez hatja át az egészet.

A hozzáértés folyamatos hiánya, pedig üvölt a mindennapokban. Ha a szándék jó is néha, az eszközök, és a kialakítás alacsony színvonala, még rosszabbá teszi a helyzetet.

Csak itt fordulhat elő, hogy úgy csökkentik éveken keresztül az adót, hogy az végül is növekszik, úgy egyszerűsíti, hogy az bonyolult lesz. Úgy akar kiszámítható pályát, hogy kétnaponta változtatja meg a rendszert.

Ha ezt egy könyvben olvasnám, akkor valami Örkény nevű pacák lenne a szerző, de sajnos nincs kedvem sírva röhögni.
Varangyos te ennyire buta vagy, vagy csak megjátszod magad?
Azért sem fogok ide neked értelmeset beírni, mert úgy visszapattanna rólad, mint vakolt falról a száraz borsó.
Borsódzik a hátam a hozzád hasonló habzó szájú kriptokomcsi-libsiktől.
Fegyverbe..Fegyverbe....de gyorsan, mert még több kárt okot ez a Nemzeti szarjankó és bandája...az életünk megkesrítője!!!
EL KEL ZAVARNI ezt a Bandát!!!!!!!!!!SÜRGŐSEN!!!
LŐPORSZAGOT ÉRZEK!!!!
A LÁMPAVASOKAT FÉNYESÍTIK!!!
@Kara kán: Mi van te faszfej? Mióta az MNO-ról kirúgtak téged - még oda is hülye voltál - itt éled ki magad?
@Kara kán:
"Azért sem fogok ide neked értelmeset beírni..."
Állandó humorforrás vagy, ezt el kell ismernem! :)))
Megjött Humor Harold! Ez a kán gyerek azért nem semmi:
"Azért sem fogok ide neked értelmeset beírni" :) A hónap poénja... :)
Miért, eddig hány értelmes hozzászólást sikerült összehoznia?
@Cartman (ex Cartman): @Boli: Karakán az MNO fórumának díszpintye volt. Sokszor kicsukták ideiglenesen a mocskos pofája miatt, még ott sem bírták a stílusát. Rendszeresen mocskolt mindenkit, egy értelmes hozzászólása nem volt. Aztán megunták a moderátorok és végleg kicsukták. Még a jobbosok is hánytak tőle.
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Mi van kisköcsög? Anya elemet cserélt a lézer pisztolyodban?? :))
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Irány a lőtér! :)) Próbáld ki a légpuskát. Értem én az iróniát... Te, ezeknek a papírzacskó durranása is halálfélelmet okoz, annál meg csak attól félnek jobban, ha a képviselői járulékukat nyesik meg.
Nézd meg ezt. Az öreg Maf meg a fia.

hvg.hu/itthon/20111001_Lazar_koltsegterites_koncepcio
@Rodeo36: Nekem két nénim volt, két telke volt a szüleimnek, és mind a két helyen volt egy-egy szomszéd néni, illetve három, Franci néni, Terus néni, és Luca néni. Ők a családjukkal éltek, de a szomszéd gyerekekre is felügyeltek. Nagyon szerettük őket, és a gyerekek közt nagy tekintélyük volt. Sajnos a rendszerváltással kiment a divatból, hogy felnézzünk az idősekre, igénybe vegyük a tapasztalatukat.
A munkahelyemen is az volt az elv, hogy nem szabad a fiatalokat kioktatni, azok mindent tudnak.Amikor azonban a fiatalok pofátlanná váltak, és visszaéltek ezzel a nagy demokráciával, akkor az már nem tetszett a főnöknek. Sajnos a szemükbe nem merte mondani, csak a hátuk mögött motyogott. Hasonló mentalitás uralkodott el a családokban is.

A kommentjeidet olvasgatva rólad is hasonlókat tapasztaltam, esetenként belegázolsz másokba, de nem veszed észre e szép írásod ellenére, hogy mint az "... újak már másképpen élnek..." te is azt teszed.

Azért aki ilyen szépen tud írni egy régi idős ismerőséről, abban benne van a megbölcsülés lehetősége. Feltételezem, hogy tőled hasonlókat tanulnak a gyerekeid is. Mivel van több ilyen mentalitású fiatalember ismerősőm, az elmúlt húsz évben a jövőt illetően ez mindig reménnyel töltött el, és igazolta, nem csak rossz irányban megy a világ, vannak jó irányba menő emberek is.

A szüleimtől egyébként én azt tanultam, sosem azt kell nézni, hogy mit mondtak, hanem azt, hogy ki mondta. Továbbá a buta ember nem azért buta, mert szándékosan az akar lenni, hanem sajnos olyan képességeket örökölt, hogy neki többre nem futja, ugyan akkor neki is helye van a nap alatt. Az persze más kérdés, hogy a jobb képességűek miért engednek buta embereket az élre állni ( talán lustaságból?).
@JohnHenry: ne legyél türelmetlen, még nem szívtak eléggé, lesznek ott többen is.
@látjátok feleim szümtükkel: Én azt tanultam, nem érdekes, hogy ki mit mond, csak az az érdekes, mit tesz, hogyan cselekszik. A többi kamu...
Az utolsó mondat viszont sajnos igaz lehet. Igaz az is benne lehet még, hogy sok ember megcsömörlött attól a mocsoktól, amit a pitiáner politikusok összehordtak huszon év alatt. Nem volt sokaknak gyomra ehhez. Viszont mindig is voltak, lesznek ilyen gátlástalan Lázár, Orbán, Szanyi félék...
@a szív fészkei:
"...amikor elfogy az előre betanult kész szöveg, bizony dermesztő butaságok hagyják el ajakát...)
A kész szövegeire sem lehet büszke, szerintem sokszor nem is tudja, hogy mit is mondott.

"...valószínűleg már belegabalyodott önmaga sokféleségébe..."
Arra volt régen egy szakkifejezés, valami schizophrémia vagy mi a búbánat.

"Ma már világos, hogy Orbán nem igazán kreatív, nem igazán alkotóképes."
Miért, volt valaha önmagától igazán kreatív? Szemelemzőt hordott, aki így látta! Még a rendszerváltás előtt is az volt a menő ( és az fért be a csapatba), aki órákat tudott beszélni a semmiről!

Sajnálatos, hogy nem látja a világ, van nekie egy jellemző tulajdonsága. Nevezetesen szöveggel és nagy hanggal lerohanjuk azt aki nem ért velünk egyet, vagy tőlünk erősebb. Ezt próbálgatja az únióval is, csak ott már lláttak karón varjút.
@JohnHenry: Egy hozadéka azért volt a tüntetésnek. Rogán az általuk, vagyis az önkormányzat által szervezett gyermek fesztiválra a tüntetés miatt nem mert eljönni.
Inkább bevackolt otthon a 200 millás rózsadombi lakásába.
Jó látni a zsidókomcsik tehetetlen pattogását:)
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: jól mondod, ugye vityára gondoltál, mert akkor a c-gány kimaradt a felsorolásból ;)
Van a zsidókomcsi, meg van a nemzetikomcsi.
Alakul ez, nertársak:-(
na te náci még mindig itt vagyol nincs családod.majd megyek ujhelybe megcsalavázom a fejedet.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!:
Erőlködj csak, te szerencsétlen. Szánalmasan erőlteted ezt a stílust. Vedd már észre ecceri, hogy nem jól csinálod! Hülye vagy, ehhez is...
De ha ilyen béna vagy, esetleg ismerek párat, akit rád lehet állítani, azok majd megmutatják neked a roma csávóst. Elbeszélgetnél 3 igazival? :) Megszervezhetem, csak neked! Nekem annyit megér, téged meg autentikussá tesznek!
Hülye troll vagy, az is maradsz. Küldjem a leírást megint, hogy ki a troll, ecceri? Erőlködj még te szerencsétlen egy kicsit, egyre nyilvánvalóbbá válik mindenki előtt a szánalmas csicska mivoltod! Hajrá!
@Boli: te parasztmagyar mi a gecit ugatol nekem?tényleg beléd vágjam a kést a kurva anyádat?megtalálak magyarováron hamar!
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!:
Tezsvérem... Há'mán hová lett az akcentusod? Dikkmán...
Rossz hírem van gyökér, nálam is van kés mindig. Meg használni is tudom, tanították, nem ilyen szájhős szarrágók... Kinyalhatod kisköcsög, gyere, felhasítalak és a beleidnél fogva lógatlak fel az első fára! Önvédelem lesz, ne aggódj! :)
A "megtalálak" két ll... szerencsétlen.
@Boli: ne sülyedj le a szintjére, ott úgy is ő a nyerő ;)
@Cirbi:
Tudok én, ha akarok... ;) De az ilyen népművészeti agyagedény nem téma, megeszem de előtte felszeletelem. Úgyis a kés a hobbim... Jöhet a hülyéje. Elfér.
@Boli: huhhh egy másik késbzi :D, én nehezen de kinőttem belőle :D
/a lenyúlt AK szuronyomat is a fater koptatja :D/
@Cirbi: Nekem viszont megvan... Sőt nem csak az orosz! :))
@Cirbi: Nem nőttem ki... Sőt elhatalmasodott rajtam, gyűjtöm is, speciális területen. :))
@namitirok: nyertél, nem volt szándékos a hiba, de jól jött ki :D
/gyúrok a zálamfői posztra :P/
@Cirbi: Mikor jár le Palink mandátuma? :) Addigra le tudsz úgy épülni? Ne..... :))
@Boli: ehh, kíváncsivál tettél :D
/szegény szuronyt egy okos tanáccsak sikerült kinyírni, megköszörülte egy ügyes ember, azóta rozsda eszi, és törik :S/
@Boli: vityánkat kitúrom ha kell, hogy más tegye, azt nem tűröm el :D
/elhülyülni azt még megy, a gerincemmel vannak némi problémáim/
@Boli: Jövőre, hejet cseríl a minielnyökkel, ha minden hamis!:-D
@Cirbi: Akkor annak annyi... Sajnos az AK elég spec. anyagszerkezettel készül. Igaz elég kemény a belső pengerésze, de a külső felület lágyabb és ez megtévesztő. Az orosz penge acélja 8CR17Mov ötvözet, de több rétegben van, az élhordó a belseje. Sokan elkezdik köszörülni és teljesen szétégetik a pengét,mert az túlhevül, nem hűtik közben, nem tudják ezt köszörülni. Nem köszörülésre van kitalálva, simán "belezésre" és multifunkciós hadi késnek. Ez nem sebészeti eszköz.
Arra ott van a svájci PE57-es rohamkés, 23.5 cm és rozsdamentes orvosi acélból készül... :)) Szép és jó a fogása.
Bár most, hogy így a kezemben tartom, kissé durván nagy... :)
@namitirok: Áááá... Nem tudja oda leküzdeni magát. Meg a gerincet is ki kéne ahhoz operáltatnia! :)
@Cirbi: Privátban ment egy link is ezekről.
@Rodeo36: Nekem mindegy, ha nem itt rontják az ájert, de magyar segg alá magyar zűrhajót, az meg eddig tud elmenni. Te nem az 450 nevű Zűrhajós pithecusodott itt el? (meg a másik náci nickkel is hasíthat mnost, nem?)
@igazi Lencsés István: Tényleg miért itt van, ha borsódzik a háta? Minden mazochista megtalálja a maga szadistáját , de ő még keresi ezerrel?
@a szív fészkei: ugyanerre gondoltam a zúj náci pythecus és a zűrhajósch ugyanaz a gimbelem gombolom fajta lehet csak nem teknős hanem disznócsont
Mármint én?!
Soha nem voltam az MNO-n, illetve csak 2000. előtt, de arra ti, hátulgombolós pittypottyok nem emlékezhettek.
Nagyon köszönjétek meg, hogy azért be-benézek ide!
@Kara kán: Szerintem sokan rebegnek hálaimákat ezért... :)
Te, ezt a hobbyd, tudod, a saját blogod, na azért az nem olyan látogatott... Összesen hány hozzászólód is volt? Úgy "ámblokk", de komolyan! Na!
A legutóbbi témád amúgy is egy gyöngyszem, vagy ékkő? :))
Komoly! Valld be, csak az irigység hoz erre... :))
@Boli:
Pottyantani jövök ide. A blogom meg nem átjáróház, jobb is ha a fikuszok nem írnak oda, mert kiradírozom úgyis őket. Szentélybe nem való gumicsizma. Na, látod, büszke lehetek arra is.
@Boli: nekem új ez az elvtárs, a karak án ...us, hogy latinos meg cizellált maradjak, elmagyaráznád tudatlanságomnak kit hordanak a fíkuszok a génjeikben..a mono letá -ban való izéje az már egy pont de még nem fix...lécci...megöl a zidegh
@Boli: önéletrajzot nem merek tőle kérni, mert mi van, ha hiányzik az egyik kompónensch: a "zélet", vagy az "őn" a "rajz"-ról nem is beszélve...mi van ha csak skiccelni tud azt is csak a spriccelős módszerrel meg 1 dimenziósch-ra sikeredik?

vannak ilyenek, kedves barátném gyakorlattal a gyp-n dolgozik ő mesélt ilyenekről alig, hogy kinövik fíkuszságukat máris azt hiszik...és attól kezdve sokkal több pelenkát igényel a tisztában tartásuk
@Boli: a romáschka bumáschka cigónak álcázott fíkusz1 a putribú' az meg felszívódott az örvényben ami a szomszéd pocsolyájában keletkezett, mikor a papírhajókat eregette és a Zsiga Gebéh-je átment a színen? vagy megkeschhedte magát? vagy a verebek jól laktak belőle a pocsolyból?
@Rodeo36: Nézd meg a blogját és megérted a szintet... A következő bejegyzése gondolom a Való Világ szereplőinek életrajzát fogja elemezni a vallás tükrében. Külön körömrágó szakkör fog ráépülni és rajongói klubbot is alapítanak rá. :)
@Rodeo36: Szerintem majd megkérem Fabiust, hogy nézze meg az IP-jüket, mert az álcigó és az álzsebnácink egy és ugyan az a primitív személy, a stílusuk alapján. Az IP majd elárulja... :)
@Rodeo36: Bár az is lehet, hogy anyuka meglátta, édes hülye gyermeke miket írogat és elvette gépét. :))
Ki volt aki azt mondta, hogy nincs itt pénz???

"A pártok egységesen 9,5 százalékkal több pénzt kapnak, a Fidesz támogatása így 1 milliárd, az MSZP-é félmilliárd forint fölé emelkedik (a pártalapítványok támogatását viszont lényegében befagyasztják, kivétel ez alól a Jobbik alapítványa, a 2011-es eredeti költségvetésben még 0 forint előirányzattal szereplő Gyarapodó Magyarországért, amely 2012-ben 211,3 millió forinthoz juthat. Az ideinél magasabb lesz magának az Országgyűlésnek a költségvetési támogatása, a valamivel több mint egymilliárdos plusz lényegében 7 százaléknak felel meg."

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/02/kik_lesznek_2012_nyertesei/

Attól függ, mire, akad itt... Pártoknak pl. jut. Az eü-nek nem. Így jártak... További kérdések?
Jó hírünk a nagyvilágban...

index.hu/kulfold/2011/10/02/magyarorszagrol_menekulnek_a_legtobben_kanadaba/

Na, vajon kik? Én vagyok a rasszista egyébként. Úgy tessék olvasni, nem a kanadaiak! Bár ezek után...
@Rodeo36:

Hm..., nem semmi.

Dilettáns idióták gyülekezete. Ma az ilyenkhez hasonló egyének (is) alkotják az Mszp-t és a Fideszt. Bravo.
Min csodálkozunk?
@klacus:

Szép csokorba gyűjtötted a dolgokat, de már ez a mondatod is mindent megmagyaráz:

"A legnagyobb problémát, a rövidlátó rablásban látom."

Csupán egy dolgot fűznék hozzá, illetve egészíteném ki. Rablásnak rablás, de bizonyos aspektusból a "rabló" nagyon is messzelátó.
@Kara kán:

Hozzászólásaid olvasása és blogod rövid áttekintése után az alábbi gondolatok fogalmazódtak meg bennem:

1. Az internetben az a jó, hogy szerver-memóriáiba bárki beégetheti bináris kézjegyét.

2. A rossz pedig az, hogy meg is teszi.

Bocsánat, ha őszinte voltam.
@Zébácsi:
Ezt tetted te is most, te kis aljas rosszindulatú (ti. feleslegesen fogyasztottat a sávszélt).
@Kara kán: Aztatat. A sávszélt. Mármint az Árpádosat. Fagyasztotta, nem?
"Pottyantani jövök ide."
Ez rendben, de ilyen büdöset?
@Kara kán:

Bocsánat, nem volt bennem semmi rosszindulat. Válaszod alapján viszont gondolataim nem csaltak meg, sikerült igazolnod őket.

Míg te pottyantottál, én véleményt osztottam meg, tettem közzé. Olvasd csak vissza eddigi blogteres hozzászólásaimat (ezer feletti a számuk), látni fogod, micsoda egy rosszinulatú otromba fráter vagyok.
@Cirbi:

Mindig csodálkozom, mikor egyébként értelmesnek tűnő emberek félreértenek, belemagyaráznak dolgokat.

A vélemény persze szabad, s így a kritika is. El kell fogadni, hogy a dolgokról, egymásról alkotott nézeteink különböznek, de ettől azt hiszem senki sem válik aljassá vagy rosszindulatúvá.

Aki viszont nem tud különbséget tenni az őszinte vélemény és egy rosszindulatú megnyilvánulás között, az hogyan ír blogot, hogyan képes viszonylagos tárgyilagossággal véleményt alkotni bármiről is?

Én például (az eddig mutatott politikusi működésük alapján) nem kedvelem sem Gyurcsányt, sem pedig Orbánt, s ennek a véleményemnek hangot is adok. Nem hiszem, hogy ettől rosszindulatú lennék, és persze másról sem gondolnám ezt hasonló esetben.

Szép napot!
@Zébácsi:
Persze, persze. Te épp a veled egyet nem értőkkel vagy mindig ilyen mélyen „őszinte” és jóindulatú. Na, told tovább a biciklit!
@Zébácsi: Mert te megpróbálsz infók alapján saját véleményt alkotni, viszont aki érzelmi kérdést csinál mindenből, és azt még meg is fűszerezi elvakult hittel, annak az ellentmondó vélemények a legbelső valóját sértik. Ha meg akarja őrizni a hitét, akkor csak támadni, személyeskedni, ócsárolni tud, érvelni és a vélemények ütköztetésére, valamint a normális párbeszédre alkalmatlan.

Neked is szép napot!
:D micsoda időzítés, hát erről ennyit, akkor ugorgyunk
@Kara kán:

Figyelj, jó lenne tisztáznunk ezt.

Sok vitám van olyanokkal, akikkel nagyjából egyezik a véleményünk, de árnyalatni különbségek azért vannak. S miután az ördög a részletekben rejlik, ezeknek az árnyalatoknak a kivesézése fontos.

Azokkal, akiktől eltérően nagyon mást gondolok dolgokról, alapvetések körül szoktak folyni vitáink. Ez is fontos.

Mindkét esetben azt írom le, amit gondolok, és nem azt, amit a másik hallani akar, vagy valami olyat, ami pacifista, szervilis vélemény lenne. Sokszor rosszul gondolok dolgokat, és gyakran tévedek. Ember vagyok én is.

A neked írt első bejegyzésem egy vélemény volt, reakció arra, amit itt tőled olvastam (ami nem tetszett). Lehet, hogy tévedtem, te viszont nem meggyőzni akartál erről, hanem egyből ezt írtad: aljas rosszindulat. Tehát te lealjasoztál - én ilyet viszont nem tettem (most sem teszem). A hiba nem az én készülékemben van.

Még egyszer kérlek: olvass vissza egy itt picit, nézd meg a stílust és a tartalmat. ha pedig beleolvasol eddigi összes hozzászólásaimba is látni fogod, hogy általában milyen véleményt, gondolatiságot képviselek.

Szép napot!
@Cirbi:

:-).

Tényleg jó lenne ugornyi (nagypolitikai szinten is).
Egyébként az itteni banda parazita mivoltára jellemző az is, ami nekem már rég nyilvánvaló volt, tehát meglepetést nem okozott, hogy például a fikázókra soha senki előttem nem használta azt a szót, hogy fikuszok. Erre mi történik? Akik itt fikáznak engem, azok felkapták, és használják az én szellemi termékem. Mocskos kis tolvajok ezek, rég mondom én.
süti beállítások módosítása