Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.01. 05:41 Fabius

Orbán: mindenki hülye!

Címkék: gazdaság fidesz 2012 költségvetés

Ha bulvár blog lennénk most azt írnám: Matolcsy György villantott! Aztán gyorsan hozzátenném, hogy na nem szőrös mellkast, göcsörtös férfivádlit vagy erőlködéstől méretes heresérvet, de nem is értelemnek szikráját vagy elfogadható gazdaságpolitikát. De, mivel nem bulvárblog vagyunk megelégszem a tényközléssel: Matolcsy bemutatta a 2012-es költségvetést. Ennek kiszivárgott elemeit ismerjük, ki is veséztük, (összefoglalóért és táblázatért azért katt ide) így most foglalkozzunk inkább a bejelentést övező körítéssel.

Ugyanis gyors válaszokat kaphatunk régóta kínzó kérdésekre:

- Vajon Giró-Szász András fejébe kinevezésekor beépítették a szijjártópéter szimulátort?
- Az ő szájából is éppen olyan baromságnak fognak hangzani a kormányzati lózungok?
- A magát független politikai elemzőnek képzelő ember arca elváltozik mikor belehazudik a kamerába, vagy a rezzenetlen arcvonások is a szóvivő csomag szerves részei?

A költségvetés nyilvánosságra kerülésével azonos időben Kedves Vezetőnk üzent nekünk Girosz szájával, amit nyugodtan tekinthetünk tesztüzemnek:

"akik támadják az országvédelmi költségvetést, nem értik a válság alatt újraformálódó világ legfontosabb kihívásait, így megfelelő válaszaik sincsenek a kialakulóban lévő helyzetre. Számukra az egyedül elfogadható terápia az államadósság és a lakossági hitelállomány növelése, valamint a megszorítások politikája. Ez a politika az elmúlt 20 évben megdőlt, csődközeli állapotba sodorta az országot. "

Ezek után a kérdésekre adható válaszok egyértelműek: Girosz fejében ott az álmomból felköltenek is szijjártó vagyok program, létrejött a kívánt és elvárt Kormányszóvivői Szimbiózis.

Igen, tőle és éppen olyan marhaságnak hangzik ez, mint Trubadúr Péter szájából, és igen, rezzenéstelen maradt annak ellenére, hogy a költségvetéssel és a kormány gazdaságpolitikájával szemben éppen egykori Századvéges kollégája, Mellár Tamás fogalmazta meg ezúttal is a legélesebb kritikát. Legyintsünk együtt kedves nertársak, - lárifári - hisz mit várjunk egy hazai potentáttól, ha a rohadt okos ámerikaiak sem értik az" újraformálódó világ legfontosabb kihívásait"? De őket legalább elintézhetjük egy csuklóból odavetett kijafaszozással, - csak a miheztartás végett. Mit dumálnak ezek kiszámíthatatlan jogi környezettől, meg kiváró és meghátráló, más országok irányába forduló befektetőkről, mikor itt aztán kiszámítható minden lényeges momentum:

- Matolcsy csőlátása állandó.
- Orbán kiszámíthatóan elhisz neki bármi baromságot,
- SkiccPali pedig kiszámíthatóan aláírja a jogellenes és garantált bukást hozó agymenéseket is, és kiszámíthatóan igyekszik azt meg is magyarázni az elszenvedőknek.
- A fentiek hatására már a kincstárjegyünk se kell senkinek, kiszámíthatóan nem akarják finanszírozni a marhaságainkat.

Hol itt a bizonytalanság? Miről beszélnek ezek?

Annyit érnek a fikagyurmák, mint lapos fing a frakciószaunában: a szemet kurvára csípi, de a hősök kitartanak amíg a Vezér ezt élvezi. Különben is, hallja meg végre az egész világ amit Viktor Girosz szájával kiállt feléjük: mindenki hülye, csak Matolcsy helikopter, mi elrugaszkodtunk és seggest ugrottunk a semmibe. Ugyan az ország seggén reped a nadrág, de mi nem megvarrjuk, hanem divatot teremtünk. Reméljük ez a világ számára is elég világos, és csóringer idióták helyett divatikonként tekintenek majd ránk. 

384 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr713269108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért ökörség nálunk a népszámlálás? 2011.10.01. 21:13:14

Papírforma szerint ma megkezdődött a 2011-es népszámlálás. A cenzus miatti füstölgés azonban már jóval előbb megkezdődött. A hazai sajtó és a blogszféra egyik fele folyamatos felháborodásban leledz az intimszféra brutális megsértése miatt, a másik fele...

Trackback: Észak-Koreai TV magyar adása? 2011.10.01. 14:39:42

Néztem a televíziót és majdnem a fotel mellé ültem! Azt gondoltam, hogy megbolondult egy műhold és véletlenül az Észak-Koreai TV adása jött be, de aztán rájöttem, hogy nem tudok semmilyen idegen nyelven, a műsorvezető is ismerős volt, tehát csak magyar...

Trackback: Hírzárlat - A Wall Street Ostroma 2011.10.01. 12:49:37

A média megpróbál fátylat borítani az eseményekre, ennek ellenére a Wall Street megszállására indítot megmozdulás a második hetébe lépett. Tegnap Michael Moore is kilátogatott a tüntetésre. A rendőrség nem engedélyezi a hangosítás használatát, ezért a ...

Trackback: Rendőrségi trükkel akadályozná a kormány a tüntetést 2011.10.01. 10:29:30

Országszerte számos rendőrkapitányság kapott olyan utasítást, hogy a tüntetőket holnap Budapestre szállító buszokat szigorú közúti ellenőrzésnek vessék alá, és lehetőleg minél többet fordítsanak vissza – tudta meg a Gépnarancs megbízható forrásból....

Trackback: Eljutni naponta 323 ezer emberhez 2011.10.01. 09:14:18

 A mindenre elszánt számlálóbiztosok izgatott nyugtalansággal töltik a péntek éjszakát, valami vibráló feszültséggel, mint Overdose és a szopósállat nyergébe pattant Talmácsi "Ánuszszaggató" Gábor, ha zabbal kevert benzinszagot érezne...

Trackback: Matolcsy recskázta ezermilliárdos csomagját 2011.10.01. 09:13:52

 A fitymaarcú kormány nem tervezi a pöcsarcú kedvezményes áfakulcsok hatókörének kiterjesztését, viszont 2012-től visszajön a fasszopó szocpol és támogatott forinthiteleket is kaphatnak a szopóskurva családosok. A kibaszott jövő évi költségveté...

Trackback: Politológusi szerepek 2011.10.01. 06:36:16

Giró-Szász András kormányszóvivő lett nemrég, épp olyan időszakban egyébként, amikor sok jó hírrel nem szolgálhat. Igaz, az előző kormányszóvivőtől sem emlékszem látványos mondatokra, ők inkább az újságírókon keresztül érnek el hozzánk, harmadik típusú...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és matolcsy legalább vizilóbör táskában hozta a költségevetést?
@spinat: No, de Kedves Nertárs! Azt a bőrt manapság az orcán viselik nálunk a fijjúk! Mármint Viktor és csürhéje. Sok táska kijönne ennyi bőrből.
Lásd még: ormányszóvivő és hasonló gerinctelen állatok. Pl. "magyar politikai elit".

Ezek beszélnek válságról, miközben ők azok, akik előidézik az itt, helyben, ma. Mindenki előtt világos volt, hogy 2006-2008 volt a legkeményebb nemzetközi válságidőszak kezdete. Ami mára már, ha nem is szűnt meg teljesen, de a különösen elmebeteg és gazdaságilag impotens, politikailag instabil zónákra szállt vissza. Arra még talán a gyengébb képességekkel megáldott narancskomcsik is emlékeznek (ha akarnak, mert hát a korlátok és a szelektív emlékezet), hogy ezek osztogatni akartak ezerrel, miközben vonyítottak, mint a töketlen kutya minden szaros 300 forintért. Most bezzeg nem ugat a sok rühes dög, amikor megemelt járulékok és adók formájában nem 300 forintot, hanem annak többszörösét vonják el havonta mindenkitől (maradva a 300 forintnál) pl. az eü. hozzájárulások megemelésével. Ha beteg vagy, ha nem. Ha beteg leszel, majd megtudod a gyógyszerárakat, meg a kórházi hálapénz mértékét.
Szóval nagyon betege embere lettünk Európának...
A legbetegebb az a korlátolt fidesznyik csürhe, akiknek még az sem tűnik fel, ha ilyen Girosz és Szájtátó féle cinikus kis köcsög a képébe hazudik, vigyorogva, eget verő marhaságot. Még élvezi is, hisz NERista!
Varánusz, Te egy jó nagy, sötét paraszt vagy. A sok mocskos okoskodónak nem volt semmi véleménye arról, amikor a komcsik eladósították az országot és mindent tönktetettek, amikor a pszichopata Gyurcsány a külföldi meghívottakkal zártkörűen megünnepelte az 56-os forradalom 50. évfordulóját, amikor szemeket lövetett ki, mert más volt a véleményük, amikor loptak-csaltak, hazudtak, amikor egy sor külföldi jegybank és kormány figyelmeztetése ellenére nem törődtek a svájci frank alapú hitelek elszaporodásával, sőt, a forinthitelek kamat-támogatásának megszüntetésével gyakorlatilag ezt ösztönözték. Az összes, a komcsik által előidézett problémát a FIDESZ-nek kell mostm megoldania, amikor láthatjuk, hogy minden országban megszorításokkal igyekeznek elkerülni a csődöt, azt, hogy a görögök sorsára jussanak. Es most a sok hozzá nem értő tahó komcsi elkezd okoskodni, hogy hogyan kell a költségvetést csinálni. Egyébként pedig az ilyen mocskokat, akik ilyen szemét képeket raknak fel az internetre, mind lecsukatnám. Ha kell előzőleg hoznék rá külön jogszabályt. Aztán mehetnétek újra panaszkodni az EU-hoz, mint a kócos asszony, aki lérve-kérte az uniót, hogy legyenek szivesek hozzanak szankciókat Magyarország ellen. Gyurcsány szavaival élve "el lehet menni".
Tehát eljött az elrugaszkodás kora.

Ha Orbán a Holdon rugaszkodna el, én nagyon sokáig néznék utána.
@amor2000:
Kifelejtetted, hogy még a szája is büdös.

Csak úgy érdeklődöm, hogy a leírtakat vitaindító viccnek szántad?
Mert ha komolyan vésted fel, akkor nem rossz vicc!
Nézzenek oda! A bértrolloknál divatba jött a kommunista szombat?
Szegeny Giroszt azert sajnalom,meg ha merev jobboskent is,de tudott ertelmes dolgokat (is)mondani,ebben a pozocioban ez mar lehetetlen.
@amor2000: Ez az! Igen! Így beszél egy igazi bolsevik, egy narancskomcsi NERtárs!
Különben is: Rákosi, illetve Orbán Elvtárs ne engedje, hogy ilyeneket írjanak! Gulágra vele! (Ejj, azok a régi szép komancs időtök mi, amikor az elvtársakkal ilyeneket írogattatok a Vezényló Csillagnak)
Szóval kedves korlátolt elv(NER)társ. Tanulj valamit, meg ha nem esik nehezedre olvad el, gondol... hagy a francba, csak olvad el:
"A bolsevik típusú kommunista pártok megkülönböztető jegye s minden — nem elit jellegű — párttól elkülönítő jellemzője, hogy nem egyszerűen az azonos ideológiát elfogadó emberek összessége, hanem élcsapat. Azzal, hogy a párt élcsapatnak és az egyedül tudományos világnézet hordozójának tételezi önmagát, ezzel az átlagemberek, a munkásosztály, a társadalom fölé helyezi magát.
A bolsevik típusú kommunista pártok élcsapat és ideológiai elitpárt önképe lényegileg háromirányú kizárólagossági igényen alapszik:
a) kizárólag a bolsevik típusú kommunista pártoknak van tudományosan megalapozott és adekvát ideológiájuk,
b) tudományosan megalapozott és egyedül helyes társadalom-, ember- és természetfilozófiája, tudományos rendszere. Ennek birtokában elvileg és gyakorlatilag is minden tudományos igazság mércéje a pártideológiába és pártfilozófiába ültetett magyarázórendszer és kritérium,
c) s mindezek ismeretében a bolsevik típusú kommunista párt az egyedül igazán hivatott politikai szervezet a hatalom birtoklására és gyakorlására.
A bolsevik típusú kommunista pártok a hatalomra kerülés és a hatalom kizárólagos birtoklása előtt egy jól szervezett kisebbség pártjai voltak. A szigorúan hierarchizált, szorosan szervezett és magabiztos öntudatú pártok a többséggel (még a túlnyomó többséggel) szemben is vállalták történelmi messianisztikus küldetésüket."

Amúgy jól fizet? Vagy magadtól, önként vagy ilyen ecceri? :)
@amor2000:
Semmi meglepő nincs a varánuszi látásmódban ,várakozásaik ellenére a működésükhöz szükséges apanázs megszűnt,mivel szponzoraik összeomlásszerű vereséget szenvedtek ,a választók kijelentették hogy TAKARODJATOK !
Azóta már csak nagy ritkán juttat valamelyik érdekelt az efféle írással foglalkozó fröcsögőknek, némi baksist, mint ahogy legutóbb vezérük a Táncsics alapítványból kisajtolt pár milliót a szégyenteleneknek.
Egyébként azért írogatnak egyre visszataszítóbban az általuk ördögivé varázsolni próbált Orbán-kormányról,mert egyre tisztábban látják ,hogy ezek a "fiuk" képesek kivezetni az országot abból a mély veremből ,ahová a rossz emlékű szociálisan is érzéketlen szoclib vircsaft taszította.
Reméljük előbb utóbb szégyenükben elténferegnek az efféle Magyarország pusztulásáért tevékenykedő,
blogosok. politikusok és egyéb félresikerültek ,mert az emberek már nem fogékonyak ezekre a rosszindulatú ,gyomorforgató pocskondiázásokra !!!
amor2000 2011.10.01. 08:01:59
Ugye a marhaságaidat Te sem gondolod komolyan ?
sulcus 2011.10.01. 00:27:37
Részlet Andy bácsi legújabb filmjének forgatókönyvéből:

MOL volt MOL nem volt, még a tokaji szőlőbirtokon innen, de már a
családi kőbányán túl, ott ahol a turcsi-orrú, simicska-malac
APEH-szervereket túr, volt egyszer egy felcsúti legényke. Igen
erőszakos és pökhendi, de nem túl magas volt szegényke.

Hát egy szép napon elindult,világot látni, a szerencséjét
megcsinálni... Ment, mendegélt, oszt' egyszer csak találkozott egy
borzalmas, torzonborz, furcsa anyagból gyúrt szörnnyel, akinek egy
nagy tekercs kenderkötél volt a hóna alatt. -" Hát te meg ki vagy?"
Kérdezte a felcsúti legényke.

-" Én vagyok a rettenetes, paranoiás Köteles Lackó!" Válaszolta a szörny.

-" No akkor gyere velem ízibe!" Így a felcsúti legényke. -" Aztán
hova?" Kérdezte a szörny.

-" Hát a hatalomba, lopni, meg komcsi-vért inni." Válaszolta az
erőszakos legényke.

-" Na oda szívesen!" Vágta rá a szörny, aztán most már kettesben
mendegéltek tovább.

(Mivel addigra valahogy kiment a fejükből, hogy egykor bizony ők is
KISZ titkárok voltak, az ebadták.)

Egyszer csak találkoztak két búslakodó útlevéllel.

-"Hát ti meg kik vagy, kesergő útlevélkék?" Kérdezték.

-"Hát mi vagyunk a Josip Tot és a Kaya Ibrahim." Válaszolták azok
csüggedten.

-"Oszt' nektek meg mi bajotok?" Kérdezték amazok.

-"Hát a héten még nem vettünk fantomcéget, nagy köztartozással."
Dünnyögték az útlevelek lemondóan. -"Na gyertek csak velünk ízibe!"
Kiáltott a két fiú. Oszt' mentek szépen, együtt tovább, kötelestül és
útlevelestül.

Egyszer csak találkoztak két elfásult, kopott-foltos talárkájukban
kuporgó kis jogászkával.

-"Hát ti meg kik vagytok és mi bajotok?" Kérdezték.

-"Hát mi vagyunk a dajcstomi meg a stumpfpisti, oszt' nem tudjuk
lerakni azt a kurva jogi szakvizsgát."

-"No nem baj, gyertek csak velünk. Alkotmánybírónak vagy EP
képviselőnek még jók lesztek."

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül és talárostól, bár
innentől már a környékbeli, lányos szülő, no meg a tisztességes,
képzett jogászok is feszengtek a láttukra. Nem kicsit...nagyon.

Hát egyszer csak megláttak két, iszonytatóan rút nőszemélyt. (Még a
dajcstomi is lelombozódott tőlük, pedig az egyiknél szaxofon és kifli
is volt, a másiknál meg egy újság, telis-tele pajzán képekkel.)

-"Hát ti meg kik vagytok, randa fehérszemélyek?" Kérdezték fanyalogva.

-"Hát mi vagyunk a Szaxis Gabi meg a Pornós Marcsi!" Vágták rá a
banyák kényeskedve, selypegve.

-"Na gyertek csak velünk, valamire még ti is jók lesztek!" Legyintett
a felcsúti legényke.

Oszt' mentek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül és pajzán újságostól.

Hát egyszer csak megláttak egy melegítős betyárt, aki egy általános
iskolai nyelvtankönyvvel tusakodott és egy nagy vívótőrrel éppen
halálra akarta már szurkálni. (Mellettük meg egy tárogató hevert a
porban.)

-"Hát te meg mit csinálsz itt?" Kérdezték döbbenten.

-"Hát én agyonszurkálom már ezt a rohadt nyelvtankönyvet, mert mindig
hülyét csinál belőlem. Oszt' ha végeztem megyek inkább tárogatózni egy
kicsit." Válaszolta amaz.

-"Na gyere csak inkább velünk Palikám, de ízibe. Te leszel majd a
nemzet "gojóstolla"!" Így a pökhendi legényke.

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól és tárogatóstul. Csak a
szegény nyelvtankönyvet hagyták ott végleg...

Hát egyszer csak találkoztak egy sunyi paraszttal, akinek egy irdatlan
nagy lista volt a hóna alatt.

-"Hát te meg ki vagy?' Kérdezte a felcsúti legényke.

-"Hát én a Kubatov Gabi vagyok, oszt' a listámon rajta van az összes
komcsi a környékről!"

-"Na gyere csak velem, drága Gabikám!' Vágta rá a felcsúti legényke.

Oszt' mentek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul és
kubatov-listástól.

Hát egyszer csak találkoztak három, reményvesztett, szomorú, csuhás,
öreg emberrel, nagy kereszttel a nyakukban.

-"Térdre csuhások! Hát ti meg kik vagytok és miért szomorkodtok?"
Kérdezte az erőszakos legényke.

-"Hát mi vagyunk a KDNP, oszt' már senkinek sem kellünk, semmire nem
vagyunk már jók."

-"Na gyertek csak velem, ti lesztek a szellemi horgony, a kétszínű
úristeneteket!" Vágta rá a felcsúti legényke.

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól és szellemi horgonyostul.

Hát egyszer csak találkoztak egy kis, bohókás, tarajos hajú,
csibész-arcú kölyökkel, akinek a szeme sem állt jól. A csibészke az
árokparton sírdogált és a száját tátotta közben.

-"Hát te meg ki vagy és miért bőgsz itt?" Kiáltott rá harsányan a
pökhendi legényke.

-"Jajj ne bántsál édes gazdám, én csak a Szájtátó Peti vagyok, oszt'
azért sírok, mert elkergettek a falumból...hüpp...hüpp." -"Aztán meg
miér', he?" Kérdezte az erőszakos legényke.

-"Jajj, hát mert soha nem mondtam igazat...hüpp...hüpp."

-"No az nem baj, sőt... gyere csak velem. Te leszel majd a szóvivőm!"

Oszt mentek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól, szellemi horgonyostul és hazudós szóvivőstül.

Ahogy így mentek-mendegéltek, hát egyszer csak a sukorói nádas
környékén találkoztak egy magas, hórihorgas, szemüveges figurával, aki
így szólt hozzájuk: -"Lári-fári kedves barátaim, hát ti meg hova
mentek ilyen sebesen? Nem kúrtatok ti el valamit, de nem
kicsit...nagyon?" Na, ettől aztán majd beszartak, (főleg a felcsúti
legényke) oszt' lóhalálában rohantak az ellenkező irányba...Onnantól
fogva aztán egy pszichiáter is mendegélt már velük, mindenhová. (Pedig
a 2006-os TV vita még meg sem volt.)

Oszt' mendegéltek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól, szellemi horgonyostul, hazudós szóvivőstül és
pszichiáterestül.

Egyszer csak találkoztak pár árpádsávos legénykével, akiknél
molotov-koktélok, záptojások és baseball ütők voltak. Na ezektől már
nem is kérdeztek semmit, mert jól ismerték már őket a saját,
együttmozdulós polgári-köreikből...oszt' mentek szépen tovább. Együtt,
egy irányban...

Így mentek-mendegéltek tovább,döglött, dakota lovon vágtáztak,
Ezüsthajón hajóztak, koronát is úsztattak, tojásokat dobáltak,
TV-székházat is gyújtogattak, Parlamentet körbehugyoztak, de még
kordont is bontottak, aztán egyszer csak tényleg elérkeztek a
hatalomba, kötelestül, útlevelestül, talárostól, szaxofonostól,
kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul, kubatov-listástól,
szellemi horgonyostul, hazudós szóvivőstül, pszichiáterestül és
árpádsávostól.

De lett közben azért nekik sok minden más is... Családi kőbánya,
tokaji szőlőbirtok, luxusingatlanok és autók, zsíros bankszámlák és
diszkrét kartell ügyek, cég-bedöntések és minden más, amit csak
szem-száj kívánhat. A szegénységet és a köztartozásokat mind maguk
mögött hagyták és úgy meggazdagodtak, mint a sicc. (Csak az a kurva
nyelvtankönyv hiányzott egyre jobban szegény Pali bácsinak, a "nemzet
gojóstollának"...)

Oszt' azóta is ott isszák a komcsi-vért, lopnak, csalnak, hazudnak,
nyugdíjakat sikkasztanak, nyilatkoznak, cenzúráznak, listáznak és
koncepciós perelnek olyan gátlástalanul, erőszakosan és
szemérmetlenül, hogy olyat még nem látott senki, sem Felcsúton, sem
Középcsúton, sem pedig Alcsúton. No de madarat tolláról, embert
barátjáról, nemzetet pedig "gojóstolláról"...ugye. Aki meg nem hiszi,
az járjon utána. Ha nem fél a rettenetes, TEK-es legényektől meg
Pornós Marcsitól, a főcenzor asszonytól.

Ha el nem fáradtam volna, az én mesém is tovább tartott volna, de így
éppen elég volt!

Itt a vége, fuss el véle. Fel is csút, le is csút, oszt' jónapot!

Mentek, mendegéltek, sőt még Ezüsthajóztak is...
Másoltam!!!!!!!!! De nagyon jó!
@Boli:
Legalább így már érthető mitől ömlik belőletek ez a sok idétlenség, hiszen aki még a mai nap is ezeket az eszméket vallja, sőt féltve őrzi ,az valószínűleg nem egészen beszámítható és tehát nemérdemes semmi figyelmet szentelni rátok,
.....menjetek egy kicsit ki a tiszta levegőre az seggít a megtisztulásban .Ettől azért még pokolra juttok!!!
@megfontolt: Ahogy élsz, úgy ítélsz!
Te már aztán csak tudod... Szerencsétlen narancskomcsik, kik hithű komancsként nemrég még másik segget voltatok kénytelen nyalni, mára nagyon szar lehet látni, hogy ez a segg is ugyan olyan barna és nektek kell letakarítani! Nem baj, lehet nyalni a hatalomnak NERelvtársak, hátha csak csoki van odakenve! Klasszikust idézve: "mindenki hülye, csak Matolcsy helikopter".
Éljen a Párt és az Ormány! Előre a Matolcsy úton! Ne a zemberek fizessék meg... :)
@IGAZ MAGYAR:

Tényleg Pornós volt a Lendvai ?
A FŐCENZOR?

Maga a szösszenet fos !
@amor2000:

Tisztelt amor2000!

"Varánusz, Te egy jó nagy, sötét paraszt vagy." - és a fasorban sincs hozzád képest.
"A sok mocskos okoskodónak nem volt semmi véleménye arról, amikor a komcsik eladósították az országot"... - és felemelték a közalkalmazottak fizetését, az egészségügyiek bérét, 13. havi nyugdíjat fizettek....
..."amikor szemeket lövetett ki, mert más volt a véleményük"... - felebarátom, Te a magyar szürke állomány része, hát miről beszélsz? Volt 1, azaz egy szerencsétlen eset, sajnálatos. Szemeket? Vagy annyit ittál, hogy már többet látsz? Egerek?
Egyébként nem a véleményük volt mád, csak a felfogóképességük. Nem értették, hogy felszólításra el kőne menni....

..."nem törődtek a svájci frank alapú hitelek elszaporodásával, sőt, a forinthitelek kamat-támogatásának megszüntetésével gyakorlatilag ezt ösztönözték." - Járai elvtárs pedig mennyire igyekezett leszorítani a forintkamatot....

"Az összes, a komcsik által előidézett problémát a FIDESZ-nek kell mostm megoldania"... - szívesen felsorolom neked az összes Fidesz-KDNP "komcsit", oszt válogathatsz, hogy melyikük milyen problémát okozott és okoz....

..."amikor láthatjuk, hogy minden országban megszorításokkal igyekeznek elkerülni a csődöt"... - hála Istennek, itt nincs mexorítás. Legyen áldott a vezetés. És 9 hónap után szüljön mind hatosikreket.

"Egyébként pedig az ilyen mocskokat, akik ilyen szemét képeket raknak fel az internetre, mind lecsukatnám." - természetesen a sajtószabadság és a szabad vélemény nyilvánítás jegyében.
"Ha kell előzőleg hoznék rá külön jogszabályt." - természetesen visszamenőleges hatállyal.

"Aztán mehetnétek újra panaszkodni az EU-hoz, mint a kócos asszony, aki lérve-kérte az uniót, hogy legyenek szivesek hozzanak szankciókat Magyarország ellen." - neked a Bonsai Duce kócos asszony? Nem szeretett vezéred kérte évekkel ezelőtt, hogy vonják meg a támogatásokat? Vagy az hazafias cselekedet volt?

Öröm volt hozzászólásodat olvasni.

Tisztelettel:
anonymand
@megfontolt: Ha nem ismersz rá Pártodra és Ormányodra a leírásból, akkor úgy is mindegy... Hagyd a francba tényleg, Éljen a Párt! Viktor a király, Matolcsy a helikopter!
@Boli:

Jót röhögtem!

Szerencséd hogy bezáratta Gyurcsány a "Sárga Házat"!

Ettől függetlenül érdemes lenne kezeltetni Magad !
@megfontolt: Nem tudom de a szösszenet NAGYON JÓ!!! Eftárs te is vándoroltál "ezekkel" ???
@megfontolt: A "féltve őrzi" az nagyon tetszett! :)) Az a sok hülye könyv, lexikon, az mind ilyen marhaságokat őriz... Ja, meg a Neten is találsz ilyen, a bolsevik pártod leírást tartalmazó anyagokat.
Amúgy tényleg kell a levegő, mert nagyon pállott a szagotok. Kicsit lehet, hogy rothadt a narancs? Délután megyek evezni, jöhetsz, aztán megbeszéljük... :)
@IGAZ MAGYAR:

Hát ha velük nem is, de némelyik pártársad feleségét pátyolgattam ,amíg férje tömte agyába a barom társaival a foxi-maxi agymosó fertelmeit!
El is kell indulnom mert sok félrevezetett megy most tüntetni és asszonykáik otthon unatkoznak !
@megfontolt: Bakker, kevered... :)
Az a Viktor! Neki van dilidokija, meg mindenféle színes házikója, ceruzák, szobácska. De szóljon a NER ettársak, hajrá. Elvakult hívőnek kell lenni valakinek, hogy ennyire szemellenzős legyen. Példakép a Cinikus Petya és Girosz pajti? Akkor még nem az igaz... :)
@megfontolt: ...no menjél nyugodtan! Egy biztos nem fognak unatkozni, jót röhögnek rajtad!!! Te és mit csinálsz majd? Hulahopp karikázol vagy netán énekelsz??? ...vagy fejen állsz??? No pici pufi aranymacija egyetlen butuskája a doktornéninek?
@amor2000: @megfontolt:
Ma de korán keltek a narancshordák... biztosan a szakszervezeti tüntetésre mentek... ja, most nem, mert most fújj de rosszak, szidják a kormányt... pár éve meg még az első sorban vigyorogtatok...
Az tetszik a legjobban a narancskomcsikban, hogy aki nem ért velük egyet és nem isteníti Viktorkát, az mind komcsi! Vagy coci, vagy tengeralattjáró...
Még jó, hogy nem azt mondják KISZ titkárok! :)
A Kommunista Ifjúsági Szövetség vezetői szerencsére nem voltak komcsik.
Ez a tudat megnyugtat azért engem, mint mezei állampolgárt. Aki nem volt KISZ titkár, párttag, munkásőr, spicli és hasonló talpnyaló sem.
Szerencsénkre a kormány is mind hasonló, feddhetetlen jellemből áll! Tiszta szerencse! Mert ha nem így lenne... :)
Gondolkodtam, de mégis csak megosztom az itt vitatkozókkal:
hirszerzo.hu/profit/20110930_heim_peter_nyugdijak_gazdasagpolitika

"A Századvég Gazdaságkutató Zrt. alapítója szerint improvizatív a magyar kormány gazdaságpolitikáját, és jövőre további 3-400 milliárd forintos kiigazításra lesz szükség, ha tartanai akarják a 2,5 százalékos hiánycélt. Heim Péter az Origónak adott interjúban azt mondta: nem kerülhető el, hogy nagyon drasztikus változásokat vigyenek véghez a nyugdíjrendszerben"

Új hír, hogy a Fidesz részére is gazdasági elemzéseket készítő Heim Péter lemond a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatói posztjáról. Helyére Fürjes Balázs a Nemzeti Eszközkezelő Társaság felügyelőbizottsági elnöke kerül.

No komment.
@CSENDES: Ha már a vezetők egy része, azok, akiknek eszük és valamennyi gerincük is van menekülnek, az a vég!
Amikor vállalhatatlanná válik ilyen szinten a hazugság, akkor a kommunikációs tréningek és szóvivők is k.rva kevesek a képmutatás fenntartásához. A cinikusság és pofátlanság elönt mindent, a seggfejek pedig élvezik. :)
@Boli: Mint láthatód a "hívők" még megvannak...
Itt is egyből nyomják a mantrát, de nem a Heim Péterit, hanem a szijjártóit.... Hiába na, mégiscsak más kategória : )
@anonymand:

Tisztelt anonymand!

bocs az off-ért, de vártam, hogy itt megjelensz, szerintem lenne mit hozzátenned listánkhoz:
subba.blog.hu/2011/09/29/amirol_az_elkovetkezo_generacionak_fogalma_sem_lesz_3

Üdv
NYJTD
"Ezek után a kérdésekre adható válaszok egyértelműek: Girosz fejében ott az álmomból felköltenek is szijjártó vagyok program, létrejött a kívánt és elvárt Kormányszóvivői Szimbiózis."

Nekem úgy tűnik, ez már a kettes verzió, kevésbé cinikus és pökhendi, mint a papagáj.
A péntek legjobb vicce gyurinktól " A költségvetést 268 forint/euró árfolyamon tervezték"
: ))))))))))))) nagyszínpad, nagyszínpad!!!
@Boli:
"Most bezzeg nem ugat a sok rühes dög, amikor megemelt járulékok és adók formájában nem 300 forintot, hanem annak többszörösét vonják el havonta mindenkitől"
-Konteós megközelítésből: Ők eleve ilyen sokat akartak elvonni, nem 300 Ft-ot, de ha a 300 Ft-ba akkor belemennek, akkor most nem szedhetik el a javainkat.

" Ha beteg leszel, majd megtudod a kórházi hálapénz mértékét."
- Ha egy kicsit később leszel beteg, akkor a borítékot már csak a portásnak fogod tudni odaadni.

"A legbetegebb az a korlátolt fidesznyik csürhe,"
- Egyre többen ébrednek közülük fel. A héten beszéltem olyannal, akinek havi szinten az adó változások 200 ezret tettek a zsebébe, de elege van belőlük. Inkább lemond a havi 200-ról, ha cserébe kiszámítható környezetben élhet.
@amor2000:

"a komcsik eladósították az országot és mindent tönktetettek,"
- A mostaniak is megtanulták a leckét. Mellesleg elődöm bűnei mióta legitimálják az utódom bűneit?

" amikor a pszichopata Gyurcsány a külföldi meghívottakkal zártkörűen megünnepelte az 56-os forradalom 50. évfordulóját,"
- Azzal a csürhével ünnepeljen, akik mindenhova odamentek fújolni és köpködni? Mellesleg: pénzért hőbörögtek.

" amikor szemeket lövetett ki, mert más volt a véleményük,"
- Én láttam őt a Ferenciek terén, a szakaszvezető válla felett kinyújtott karral mutogatta kiknek kell a szemét kilőni.
Ez a ti szerencsétek, hogy ő csak szemeket lövetett ki. Ha rajtam áll, akkor már a 2002-es hídfoglalókat a harmadik felszólítás után a Dunába lövettem volna, és nem etnikai alapon.

"a forinthitelek kamat-támogatásának megszüntetésével"
- Miért kell az adómból más hitelét finanszírozni?

"Az összes, a komcsik által előidézett problémát a FIDESZ-nek kell mostm megoldania,"
- Telekomadó, hogy csak egy problémát említsek, mit a fidesz okozott. Azt ki fogja megoldani?

"minden országban megszorításokkal igyekeznek elkerülni a csődöt, azt, hogy a görögök sorsára jussanak. Es most a sok hozzá nem értő tahó komcsi elkezd okoskodni, hogy hogyan kell a költségvetést csinálni."
- Ha megszortásokra van szükség, akkor logkus, hogy az egykulcsos adórendszerrel ütünk egy nagy lyukat a költségvetésbe, valamint a költségvetési főösszeg 3,8%-át elköltjük egy olyan részvényvásárlásra, amiből effektív hasznunk nem származik.

" Egyébként pedig az ilyen mocskokat, akik ilyen szemét képeket raknak fel az internetre, mind lecsukatnám."
Én azokat is, akik ilyen szemét stílusban kommentelnek.

" Ha kell előzőleg hoznék rá külön jogszabályt."
- Szánalmas amatőr vagy. Tudhatnád, hogy nálunk utólag is lehet ilyesmire jogszabályt hozni. Még törvénynek sem kell lennie, elég egy Annamáriai Rendelet (AMR).

---

---

Te vagy az OPNI óta lettél hajléktalan, vagy fizetést kapsz ezért.
en ismerem matolcsy tervet, az antigravitacios hajtomu fog minket kihuzni a godorbol
@amor2000:
nocsak orban seggnyaloi idaig mereszkednek.
mi tortent? Téged már nem engednek kozel a Szent Segghez?
@anonymand:

" hála Istennek, itt nincs mexorítás. Legyen áldott a vezetés. És 9 hónap után szüljön mind hatosikreket."

DE SÜNBŐL!
@megfontolt: "Legalább így már érthető mitől ömlik belőletek ez a sok idétlenség,..."

Ezt is érted? Ha igen légyszíves magyarázd el!

Matolcsy tegnap saját két szájszélével azt mondta, hogy 2012-ben, a rendszerváltás óta először lesznek biztonságba a nyugdíjak, mert lesz annyi járulékbevétel, mint amennyit ki kell fizetni.

Bevallom, nem tudtam aludni, mert állandóan azt számoltam, hogy miből lesz annyi a járulékbevétel. Nekem nem jött ki.
megfontolt:
"Őszintén remélem, sőt, hiszem, hogy ... pénzintézetek sem a veszélybe sodródott társadalmi rétegek végérvényes leszakadásában, hanem az egyensúly mielőbbi helyreállításában, az embereknek esélyt és biztonságot, a bankoknak pedig tartós működési környezetet jelentő szociális jogállam megteremtésében érdekeltek."- mondta az államelnök.

Azóta is azon töröm a fejem, hogy milyen is az a szociális jogállam.
Ezt is megmagyarázhatnád!
megfontolt: "Legalább így már érthető mitől ömlik belőletek ez a sok idétlenség,..."

"Mától 534 gyógyszerért kevesebbet, 1686 készítményért viszont többet kell fizetni a patikákban, de minden hatóanyag esetében van olyan gyógyszer, ami az eddigivel megegyező, vagy annál kedvezőbb áron lesz elérhető." ( csak a mellékhatása miatt nem mindenkinek jó, ezt elfelejtették hozzá tenni)
Ez nem belőlünk, hanem belőlük omlött.

Tettszik? Érted?
@NYJetsTD:

Tisztelt NYJetsTD!

A lista végtelenül folytatható. De nem kívánom.
Inkább arról, hogy hol tartunk most, és merre vezet az út, amin Bonsai Duce az országot egyre sodróbb lendülettel terelgeti.

Az országban még létezik analfabétizmus, és csökkentik az oktatásra szánt pénzt.

Ami valamikor a felemelkedés, a szegénységből kitörés lehetősége volt, a tanulás, az mostantól a kevés keresetűek számára marad álom. A fizetős felsőoktatásra gondolok.

Az sem kis dolog, hogy az országban mindenkit hülyének tartanak (olvasd el Lószerszámkészítő magyarázatát, "A magyar kormány több szektor számára megteremtette a lehetőséget arra, hogy arányosan kivegyék részüket a közteherviselésből, ez történt a távközléssel is."), de hogy az egész világot?
Minek folytassam?
Az ész megáll, és ácsorog.

És a hívek hisznek.
Arra pedig nem is gondolnak, hogy amíg a többieket "erőből" tartja sakkban a kommunikációjával a Fidesz(-KDNP), addig a sajátot a szövegértés hiánya, a szövegértelmezésre képtelen tudásszint tartja egyben, tesz oly népes táborrá.
És persze ott van még a lustaság. Hogy nem kell gondolkodni. Majd a vezér, majd a szóhordója, majd a Giro-Szász, stb. Néhány éve "nem" a tandíjra, most nem a "nem"-re. Feltétel nélkül.

És ez a szint a kívánatos, ez a sötétség fenntartandó, ez a tudatlanság a mérce.

Igaza van a címnek:"Orbán: mindenki hülye!" - nagyon igaza.
Gondold csak el: 2 patkányt kellett csak megvegyen és nincsenek szakszervezetek. Külön-külön ugyanis nincsenek. Gaskó és Palkovics meg összesen nem kap egy tál lencsét, hogy eladták magukat. És nincs senki, aki szólna ezért, mert a zemberek nem is értik miről van szó.

"Orbán: mindenki hülye!" - és a sok hülye közt király az, aki féleszű....

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: azt hiszem sok mindent már nem hozzátennem. Egyetértek veled.
Gaskó pedig egészen undorító volt, amikor felcipelték a kormányzati pódiumra. Ő azt hitte főszereplő, orbán pedig pontosan tudta, egy újabb megvett bohóc...
@Link Elek: "en ismerem matolcsy tervet, az antigravitacios hajtomu fog minket kihuzni a godorbol "

"Magunkat óvjuk meg a bajtól, a digitális zene kihúz majd a szarból!" :)))

A két hülyéhez annyit fűznék hozzá: ha tényleg ezek teszik ki a népesség 30%-át, akkor nagyobb szarban vagyunk, mint gondoltam.
@anonymand: "Az országban még létezik analfabétizmus, és csökkentik az oktatásra szánt pénzt."

Nem "még létezik analfabétizmus", hanem a tényleges, vagy funkcionális analfabéták aránya évtizedek óta rendületlenül növekszik, mára a felnőtt népesség harmada minimum súlyos szövegértési gondokkal küzd:
www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=9&ved=0CFIQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.polgarinfo.hu%2Fmodules.php%3Fname%3DNews%26file%3Dprint%26sid%3D29473&rct=j&q=sz%C3%B6veg%C3%A9rt%C3%A9si%20probl%C3%A9ma%20analfab%C3%A9tizmus%20feln%C5%91tt%20n%C3%A9pess%C3%A9g&ei=o-yGTurFOdS18QPD9phf&usg=AFQjCNGv5MO1XJsI-BbgGDrl5baX8HHEYA&cad=rja
de linkelhettem volna mást is, ugyanezt írják. A fiatalabb generációknál a Facebook kicsit javított a helyzeten, de egy szépirodalmi mű feldolgozásától ők is nagyon távol vannak.
amor és véleménytársai:
A dolgok nagyon ritkán fekete-fehérek, egy sokszereplős helyzetben nagyon ritkán hibás az egyik fél és szent a másik. Konkrétabban: A szoci (vagy bármelyik) kormányzás sikeresebb lehetett volna, ha a Fidesz ellenzék a példátlan obstrukció helyett felelős ellenzékként alternatívát kínál és együttműködik (ahogy azt tették más, nyugateurópai ellenzékek).
Egyébként Járait is többször figyelmeztette többek közt az IMF a CHF hitelezés és a forintkamat magasan tartásának veszélyeire.
Csak valahogy a tények egyik fele kimarad a kormány kommunikációjából. Pedig "A tények makacs dolgok", ahogy Orbán is mondotta volt anno domini, nagyon régen Horn Gyulának.
@amor2000:
El lehet menni?

Több ezer fiatal hagyta el az országot csak idén, és a most tanulók között is többen már külföldön képzelik el az életüket.
A barátaim 90%-a külföldön él már, a maradék pedig most készül.

Én "csak" kiszervezem a cégünket külföldre, mert a magyar cégnek a renoméja a béka segge alatt, ráadásul a rohadt sok elvont adóból SEMMIT sem látok viszont, pedig a becsületes vállalkozók közé tartozom.
Majd akkor hajlandó vagyok itthon adózni, amikor kiszámitható gazdaságpolitika lesz, és látom, hogy a pénzem a feneketlen kút melyik részébe folyik.
Valamint amikor ki mer állni a vezető politikus a nép elé, és ki meri mondani, hogy nyakig ülünk a szarban, EZÉRT megszoritás kell. Nem pedig a pofámba hazudnak folyamatosan, amit lassan már a 80-as IQ-jú ember is levág, hogy mekkora kamu.

Jah, és a leglényegesebb: nem akarok visszamenőleges törvényeket!
Ki a kurva anyátok érzi magát biztonságban ebben a rohadt országban így?
Rohadjon rátok az egész, csak azokat sajnálom, akiket magatokkal rántotok, és nincs lehetőségük elmenni...
www.port.hu/ilyenek_voltunk_the_way_we_were/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=14122 Ebben a filmben volt azt hiszem, az a hátul semmi farmernaci, amit Barbra Streisand viselt és tett azonnal divattá segge kilóg-fazonban. A véletlen ruhabalesetet rögtön divatikonná pörgető nőnek tényleg látszott a popója totál plánban - persze az egységekkel mutatósabb volt, mint ez a szottyos orbáni, a kinyalásra felkínált. De legalább valamiben követi az USÁ-t a Kedves Vezér.
@9mmPara: :-DD a nemzetközi és mindenféle helyzet fokozódik, így ez a szombatosság nem divat, hanem muszáj!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: utóbbi. Csak nem tudom, 06 óta növekedett ez, vagy maradt a nap/4000? Bár lehet, hogy szellemi munkáért több jár - leütésre, hangnemre, mire fizetnek? - , az a rongyos 4000 csak forradalmári gyújtogatásért és rendőrsípcsonttörésért járt.
Varányusz megint hozza az orbán-fóbiáját...
@megfontolt: Te most népszaporítasz? Pont ezt a fajtát, amelyik tüntet???? Nem vagy kicsit skizo????
@IGAZ MAGYAR: Zseniális!
És minden benne van, amit erről a "meséről" tudni kell.

@amor2000: "Egyébként pedig az ilyen mocskokat, akik ilyen szemét képeket raknak fel az internetre, mind lecsukatnám. Ha kell előzőleg hoznék rá külön jogszabályt. "

Neked meg csak ennyit: ne akarj a magad korlátolt agyával élet és halál ura lenni. Megfeküdné a gyomrodat.

Hadd ajánljak egy idézetet, talán -ismétlem talán-megérted:
Martin Niemöller atya híres mondása szerint: „Először a kommunistákért jöttek, de nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Aztán a zsidókért jöttek, de nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Végül, amikor értem jöttek, már nem volt, ki szóljon.”

Szóval ne akard itt megmondani, hogy ki hogyan éljen, ki mit gondoljon.
Ha nem lenne szólásszabadság, te sem "büdöskomcsizhatnál", meg "sötétparasztozhatnál"!

Amúgy az etikett-illem-helyes viselkedés témakörben itt egy könyv, amit elolvashatnál: Dr, Görög Ibolya: Protokoll az életem.
Ha megvan, utána gyere vissza.

@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Szánalmas egy ember vagy. Szörnyű lehet a te bőrödben élni, önmagaddal lenni minden pillanatban.

Neked is egy bölcs mondás /bár ezt csak a gondolkodni tudók értik/:
Értelmes ember nem lehet antiszemita. A többieknek meg tilos!
Szóval: neked tilos!
@látjátok feleim szümtükkel: A másikon is írtam, hogy orthodox módon számolsz, szokj le róla sürgősen!
@Kőmíves Kelemen: Én meg akarok visszamenőleges törvényeket, amiben a liberl/bolsi tolvajok megkapják méltó büntetésüket (teljes vagyon elkobzás + életfogytiglan!) és, ha ez nem tetszik, akkor menj a kurva anyádba!
@billy reed: És az értelmes ember lehet magyargyűlölő rasszista?
@como:
Te hülye nyomorék ember...

Ha hülyeséget csináltak, meg lehet őket büntetni most is (legyenek is).
Azzal, hogy lecsukatsz 3 politikust, kb 5 évre baszod el a visszamenőleges törvénykezéssel a befektetői és üzleti bizalmat.
Megéri? Mert olyan kibaszottul kurucos, az igaz. Csak éppen fejjel a falnak.

Azon már elgondolkodtál, hogy miért nem voltak korábban ilyen törvények? Talán mert a mostani garnitúra 98-02 között ugyanúgy lopott, és nem akartak saját nyakukra hurkot?
Tudod mit: egyezzünk ki döntetlenben. Mindegyik politikus menjen a börtönbe, és le van tudva az egész.

Máskülönben én elhúzok a kurva anyámba, de kisöcsém, akkor neked nem lesz munkahelyed :]
@amor2000:
MINDENKI szemét kilövette a Gyurcsány!
@como:

A teljes vagyon elkobzás legyen érvényben akkor is, mikor az EU bíróság benyújtja a számlát a végtörlesztésért, ugye?

Tudod, azért a végtörlesztésért, amire az Orbán igazságügy is azt mondta, ne csináljátok mert rákúrunk. Ezt a számlát remélem Kedves Vezető és a hozzád hasonlók tervezik majd finanszírozni a magánvagyonukból, és nem az országot adósítjátok el vele ti is, mint a rohattkomenisták.
@como: Kisbogár, a magyarokat általában senki nem gyűlöli Magyarországon. Titeket, agyhalott fasisztákat utálnak sokan. Ti meg beképzelitek, hogy ti vagytok csak a magyarok, pedig csak a társadalom legagresszívebb, leghaszontalanabb söpredéke vagytok. Ezért utálnak benneteket.
Eddig követtük az ortodox gazdaságpolitikát.
Kaptuk az euró milliárdokat és azt csináltuk amit mondott nekünk Brüsszel, IMF, stb.
Nektek tényleg tetszett?? 8 ezer milliárdról, 20ezer milliárdra nőtt az adósság, miközben leállt a gazdaság és leengedték a vért is a rendszerből.
A görögök még most is vakon követik őket. 40% nyugdíjcsökkentés, villanyszámlához kötött ingatlanadó, privatizáció stbstb. Jó terv. A hitelezők már tervezgetik, hogy melyik kikötő, sziget vagy 2000 éves történelmi emlékhely legyen a következő falat.
Nekünk is bejött. Felszámolták a termelési kapacitásainkat, a maradék tőkét is kivonták a mezőgazdaságból, leépítették a fundamentumokat és teljesen eladósították az embereket, önkormányzatokat. Így gyengén, eladósodva azt várják, hogy kussoljunk és örök rabszolgaságban hálálkodva dolgozzuk magunkat halálra értük. A legaljasabb, hogy ehhez asszisztált a szoci kormány.
Örülök, hogy végre valaki a körmükre vert. Érdekes, hogy páran mennyire vágynak a régi poros adósrabszolgaságba. Egyszerűen élvezik, hogy valaki seggbeveri őket? Szomorú.
como. Te mi a franc vagy nem egy vicsorgó gyűlölködő zsidó bunkó?
@gyilkos fűegér:
Tisztelt gyilkos fűegér!

Magam is utaltam rá, kissé más szavakkal: ..."addig a sajátot a szövegértés hiánya, a szövegértelmezésre képtelen tudásszint tartja egyben, tesz oly népes táborrá."
Olvastam már hasonlókat, és olvasok hozzászólásokat blogokhoz, mások bejegyzéseihez.
Mintha az egyetemre csak moslékér jártak volna a malacoknak....

Tisztelettel:
anonymand
@como:
Te idióta: akkor kiürülnek a fidesz padsorai a parlementben!
@amor2000: öregem TE mostmár elmehetsz kormányszóvivőnek annyi hülyeséget össze tudsz hordani mint bármelyikük. A saját marhaságaikat sem tudják már kompenzálni ne hivatkozz már évekkel ezelőtti hibákkal. Volt másfél év , csak a koklerség kisérte a fidesznyik közreműkődést. Ellopott Manyup , mindenhova teleszórt pártpancserok, Alkotmánybirósági jogok....stb. Egy dolgot sem tudsz mondani amit jól oldottak volna meg és teljes gőzel rohanunk a szakadékba. Ehhez kellene gratulálni ??!!
@como: Értelmes ember nem lehet magyargyűlölő rasszista. Pont.
"Kulturális rasszizmus
A hagyományos rasszizmus mint tudománytalan elmélet elutasítása után a modern rasszizmus magába foglalhatja a más „kultúrákkal” szembeni megkülönböztetést is. Példa: „A cigányok sokat lopnak.”, „Az arabok nőgyűlölők.”, „Az afrikaiak különösen agresszívek.”, „A zsidók mindig hazudnak." Étienne Balibar francia filozófus a rasszizmusnak ezt a formáját „rasszok nélküli rasszizmus”-nak nevezi. Az ilyen feltevéseknek lehet statisztikai alapja, azonban az általánosítás megbélyegzi a közösség negatív tulajdonsággal nem rendelkező tagjait is."
A többet tekintsd meg eggyel feljebb, "Kisbogár" címszó mellett!:-)
Gecijók a képek tesó faszacsávó vbagy szétröhögtem magam geci!
"Ha reped a csőnaci semmi gáz,
Majd felruház az IMF áruház!"
Mindenesetre jól mutatják a pár fős tüntetések és a népszerűségi mutatók, hogy senkinek nincs jobb ötlete. Az szánalmasan vicces volt, hogy némely hírportál GIGA tüntetésként jellemezte a rendőrök tüntetését...:))
Senki nem fog kienni, hogy a könyöktámasztól felhorzsolt bőrű 38 éves fakabátok nyugdíjba üdülhessenek, a fizutól több pénzért. Senki nem megy ki tüntetni a bűnöző fletó mellett demonstrálni. Ciki megjelenni vele. Bűzlik, mint egy pár éves politikai hulla. A bikicsunáj Mesterházi már régen Pákó szinvonalán ripacskodik, szintén nincs mozgosító ereje.
Szóval lehet, vitázni az új iránnyal, az biztos, hogy a régi csődbe mutat, és senki nincs aki hiteles más utat tudna.
Az a kevés szoci rajongó aki max egy orvosi várót tudna megtölteni, nem számít.
A jobbikot pedig megbénítja a Zagyva féle elmeháborodottak szereplési vágya.
@Kalmár:
Jól hangzik, csak az igazság hiányzik belőle.
Remélem akkor is lázongtál, amikor Járai - hogy a hitelfelvevőket a svájci jegybank figyelmeztetése ellenére a svájci frank alapú hitelek felé terelje - az infláció több, mint háromszorosán tartotta az alapkamatot!
Varangyusz. Mindenki.Ebbe bele tartozol te is fasszopókám.Meg a redvás bolsevikok,akiknek a valagát nyalod.
@wagem: Nem írtad alá, igazmagyar mensevik kém!
Aki még véletlenül sem nyalja senkijét, mivel annyira rugalmas, hogy a sajátjával teszi!
Haverok! mit ttek volna a Zemberek szakszevezetik, ha Gyurcsány teszi ezt velünk.
Megmondom: fölkoncolták volna, fölgyujtották volna Gyurcsány házát. Nem szégyenli magát néhány ember?
Akit átvernek az általában bosszút forral, gátlástalan büntetést követel a gazember ellen. Most mit kíván? Nyalni annak a Zorbánnak a seggét aki alaposan átverte.
Gyurcsány merte először szóba hozni, hogy a magyar gazdasági teljesítmény a kapitalista társadalomban nem elég az Állam fizetési kötelezettségeinek teljesítésére. A zenberek nem fizetnek be annyit, hogy ezt a kiadást fedezze. Ismerve a genyó politikusok várható reagálását nagyon óvatosan kezdett hozzá az államháztartás megreformálásához, vagyis a kiadások csökkentéséhez. Ezt használta föl a genyó zorbán, hogy megszerezze a hatalmat. A szoci politikusok azzal járultak hozzá, hogy csak félszívvel támogatták Gyurcsány munkáját és ezzel sok támadási felületet engettek a zorbán-szíjj-ártó kommandó lepocskondiázó, lekommunistázó, leoligarcházó stb mantráinak.
Valószínű, hogy a szoci politikusok sem szeretnék, ha a demokratikus elvek és követelmények nagyobb teret nyernének hazánkban, mert akkor nekik is jobb teljesítményt kéne fölmutatni. De dolgozni senki sem szeret.
Végül, nem Gyurcsánynak van szüksége az országra, hanem az országnak van szüksége Gyurcsányra.
@como:

como!

Más anyját a szádra akkor vedd, ha megy a hasa.

Egyébként pedig mutass egy olyan népet (a zsidón kívül), ahol 2000, azaz kétezer éve ismeretlen az analfabétizmus!

anonymand
@Link Elek:

Nem én tehetek róla, hogy ti judeobolsevikok mind ilyen bűzlő és ocsmányul kinéző patkányok vagytok. Így születtetek.
Az analfabétizmus már a sándor Pallotában van.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

Te!
Az előző bejegyzésemből kimaradtál, sajnos, mert igen gyors akartam lenni.
Tehát:

"Egyébként pedig mutass egy olyan népet (a zsidón kívül), ahol 2000, azaz kétezer éve ismeretlen az analfabétizmus!" -írtam, és a kérdés neked (is) szól.

anonymand
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Elgurult a gyógyszer? Szombaton nem praktizál a judeo-psichiáter?
@kvasztics47: Meg ne haragudj, de hogy jön ide Gyurcsány? Eszem-faszom megáll!

Nem kell mindíg Hírtv-t nézni, mert mossa az agyat!
"Ugyan az ország seggén reped a nadrág, de mi nem megvarrjuk, hanem divatot teremtünk."

Csak halkan jegyezném meg, hogy ez azért nem lehetetlen. Az élre vasalt gatya is a csóróké volt, mert csak a kész nadrágokba vasaltak élet. Egy magára valamit is adó férfi ilyet nem hordott. VII. Edward, ángélus király (még herceg korában, azaz valamikor 1841 és 1901 között) egy szép napon futni ment. De a naci foltos volt. Betért hát egy üzletbe, és gatyát váltott. Mivel kész termék volt, ezért persze éle volt nekije. Nu pár napon belül minden procc élt vasaltatott a gatyába. Így megy ez...

Erről persze a kisegér és az elefánt története jut az eszembe. Hallod, hogy dübörgünk?
@IgazMagyar:

Nem tudom mit csináltok szombaton. Gondolom himbáljátok a hugyosmadzagot, metélgetitek egymás farkát vagy csak előreugró alsó állkapoccsal csorgatjátok bambán a nyálatokat, ahogy ez sok esetben megfigyelhető a kilincsorrúaknál.
pofa alapállásba, fidesznyikek, 1 év 8 honap nem sok idő, kijön vágó lászlo úr a börtönből, és megint be lesz verve a mocskos pofátok!!free vágó!!!!
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Jajj, meg se ismertelek! Ugye milyen jó volt neked is? :-D
Milyen furcsa, hogy a szakszervezetek szó nélkül tűrték a 13.havi fizu elvételét, a szocpol megszüntetését, most meg egymás nyakára taposva, hörögve tolonganak a kamerák előtt.
Büdös mocskos görények.
@Kalmár: Pintér mikor ment nyugdíjba, mint fakabát? Hány évesen is?
@Kalmár: Ja, amikor Orbán hívó szavára tülekedett Gasko és Cser Ágnes a téren, akkor vhullott is a szakszervezetek számára pár kisajtolt részvétkönnycsepp részetekről, és ütemesen zenghetett az igazság, miszerint, munkásnyúzó Gyurcsány takarodj, ugye? Szelektívek vagytok, mint a kukák.
@Kalmár:

Tisztelt Kalmár!

Milyen igazad van!
Gaskó nyakra-főre sztrájkolt, most meg hogy lehetetlenné tették a vasutasoknak, hát inkább kvaterkázik Bonsai Duceval.
"Büdös mocskos görények." - igazad van.
Mind a ketten.

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: T. anonymand, kár ilyenre pazarolni időt! Ha így érzi jól magát, akkor az elég szomorú kórkép rá nézve, de legalább megmutatja bárkinek, hol tart ő színvonalban.

Egyébként Orbán igazságának az "erejét" jól jelzi, hogy a mindig azonnal mozgósított most (épp szombati melóra kényszerített) védővonala - beásva, mint Maginot - csak az obligát zsidózásig és nem tovább bír eljutni. Régi recept persze, sokaknál be is válik, de egyben mutatja, hogy mi minden hiányzik náluk.
@a szív fészkei: Kit érdekel, és hogy jön ide?
A lényeg, hogy helyes lépés megszüntetni azt a baromságot.
Na megjöttem evezésből, erre mit látok? Megtalált benneteket az narancskomcsik bolsi tagozata! Vagy a náczi tagozat? Vagy csak a gyökerek?
Egy kis zsidózás kreténéktől elfér, alkalmat ad arra, hogy a sok kis pöcsköszörű svábok, tótok magyarkodhassanak is egy kicsit.
Aranyos és együgyü. De leginkább szánalmas!

Akkor így látatlanban is, tiszteletlenül megjegyezném, hogy
1. - utálom a bolsikat, komcsikat, nácikat, agyatlanokat
2. - utálom a narancskomcsikat
3. - utálom a bolsiból lett libsiket
4. - utálom a bolsiból lett libsiből lett narancskomcsikat
5. - utálom ... az olyan ecceri karosszéknácikat, akik ezek között nem is tudnak különbséget sem tenni és nem értik, hogyan működik a világ.
Mert értem én, hogy nekik kellemes sötétnek lenni, hülyének és korlátoltnak maradni, meg már minden hülye számítógép elé ülhet, továbbá amikor a képességeit meghaladja valakinek egy felvetés, akkor sokkal egyszerűbb zsidózni egyet.
Nagymuttert azért előtte kérdezze meg legalább az ilyen hülyegyerek, hátha... :)
Nem, nálunk nincs a családban, még mielőtt valamelyik 1 bites elektromos faék megkérdezi.
Magyar vagyok, nagyon is. Nem úgy, mint a példaképeik!
Maradok tiszteletlen!
@a szív fészkei: Na ezzel a nyomorúságos böffenéssel, pont jól jellemezted magad te gyökér. Szerencsére ilyen primitív birkák a fajtársaid is. Azt hiszik a Zsidózás mantrázásával le lehet járatni a Fideszt. Nem fog felülni senki a provokációnak és nem hiszi senki el a hülyeségedet.
Olcsó szar próbálkozás, de ne hagyd abba, mert jól vágod vele magad alatt a fát.
Jó utat.
@amor2000: @gyilkos fűegér: @Kalmár: @Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: @wagem:
Eur= 293
chf= 242
Ezek a fiúk tudnak valamit, csak rá kellene jönni, hogy mit.
@Link Elek:
az antigravitácós hajtómű, az univerzális szubatomi anyagátalakító és az energiapozitívummal működő fúziós reaktor.
Egyébként Örkénynek igaza lesz: nem is oly sokára - akárki meglássa - a 'magyar' főnév - angolul és minden civilizált nyelven - azt fogja jelenteni, hogy 'remek, kitűnő, nagyszerű, utolérhetetlen"; igeként pedig (I'm going magyarni) a következőt: "azt a jó nőt ott most megszólítom, hazaviszem és jól megb...om".
Ez nemsokára így lesz. Addig meg kihúzzuk valahogy.
@Kalmár: Te még jobban jellemzed magad ezzel, folytasd ne hagyd abba! Nem hinni kell a hülyeségeimet, csak titeket itt olvasgatni.

Neked amúgy olvasmánynak: nol.hu/belfold/d-day__tobb_tizezer_ember_tuntet_orbanek_ellen.
@Táskás Tóni: SHORT-ban állítólag verhetetlenek!
Bár ezért a későbbiekben legalább 5 évet adni kéne nekik, fegyházban... Ha már forradalom, vagy mi a f..z van! :)
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Kiengedték a terrorista haverod, a Budaházi mocskot. Szaladj bombát "sodorni" hozzá nagy magyar gárdaruhában.
@Kalmár: Ja ő nem rendőr? Ő mehet 48 évesen nyugdíjba? Csak más - ellene tüntető - rendőröket kell utálnotok? De szomorú a fidesz-csicska sorsa, sajnállak, te szegény.
@Lucius Flavius Arrianus: Csillagkapu? Netán Star Trek? Matolcsy & Co. is onnan lesik el az ötleteket. :)
most kellene fegyvert osztani a népnek a kossuth téren!!!eltakarodsz, csuti génhulladék
@a szív fészkei:
Nem! Ő MSZMP titkár is volt! De komcsi az NEM!
Biztosan azért kapott kedvezményt... :(
Legalább ennyit tudni kéne! :)
@a szív fészkei: Basszus, unalmasan ostoba vagy. Nem értettél egy szót sem. Nem leptél meg.:(
Dik háboru lesz?Huljon csak a csicska magyar.
@a szív fészkei: Egyébként hol van ez az ötvenezer tüntető ahhoz a kétmillióhoz képest akik Viktorunk bül-bül szavára tüntettek ott!!! :))
@tovabb a jezsovi uton: Az fasza lenne. Dopeman és Fletó csúzlival kerülgetni Szanyit és a Jobbikosokat. Hamar vérfürdő lenne....
A kormány nem is kellene hozzá:)
@Boli: Egymásra állva, mert hogyan fértek volna el másk[..]"- A Kossuth téri „kétmilliós” nagygyűlés óta eltelt kilenc év, de azóta sem revideálta a sokat vitatott kijelentését. Nem gondolkodott azon, hogy ezt meg kellene tennie, hogy a közvélemény hitelesnek vegye a nyilatkozatait?

- Valóban, ez már egyfajta állandó eposzi jelzőmmé vált. Ma már ennek nincs semmi tétje, úgyhogy mondhatnám, hogy direkt lódítottam, de nem ez történt. Rendezői utasításra mondtam, amit mondtam, de egyáltalán nem bánom. Ez a mondat ugyanis kifejez valamit egy visszahozhatatlan, ma már felfoghatatlan hangulatból, amit úgyis csak az ért meg, aki testben, vagy lélekben akkor ott volt a Kossuth téren. A mai napig kívánom mindenkinek, hogy egyszer életében álljon ekkora tömeg előtt, ilyen szeretetteljes légkörben...

Nem ettől leszek tehát hiteles, vagy hiteltelen. Persze a húszéves tévés pályafutásomból is ki lehet emelni olyan pillanatokat, amelyekkel nem szívesen dicsekszem, de azért én hadd legyek büszke mindarra, ami valódi teljesítmény volt." innen: nol.hu/belfold/rakay_philip__en_dontom_el__kik_legyenek_kepernyon
@Táskás Tóni: Te meg mint valami hibbant vízállás jelentő, írogatod az árfolyamokat..hülye vagy? Tényleg azt hiszed, hogy az árfolyam a kormányok kizárólagos és egyedüli mércéje?
@Kalmár: Te sem. Hozzátok képest még fejlődnöm kéne. Ostobaságban. Nyerésre álltok.
A tudósítás egyik legszebb része (az a tipikus komcsi mentalitás rendesen ott van benne):
"Eközben - egy órával a kezdés után - a Magyar Távirati Iroda is kiadta első tudósítását az eseményről. Eszerint az MTI úgy látja: csaknem megtelt a Kossuth tér demonstrálókkal. Híranyagukhoz hozzátették: kormányszóvivői iroda pénteken kiadott közleményében azt írta: Magyarország demokratikus jogállam, a kormány elismeri minden munkavállaló és szervezet alkotmányos jogát a sztrájkhoz, a tiltakozáshoz."
Mintha csak a nagy demokratikus coci rendszer talpnyalóit hallanám! Tényleg.
"Magyarország demokratikus jogállam, a kormány elismeri minden munkavállaló és szervezet alkotmányos jogát a sztrájkhoz, a tiltakozáshoz" - igaz, kellett hozzá egy bírósági ítélet, mert egyébként NEM LEHETETT VOLNA MEGTARTANI.
Szánalmas narancskomcsi csürhe...
ne báncsd a viktort mer átjövünk szabolcsbol és lesz nemulas!mink nem szarozunk tesó tudod.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: Hová? :) Hejjesírni?
Pali bátyátokat keressétek akkor!
majd szaladol nemsokára örömlesz nézni!
@a szív fészkei: Te sem, te is, a tied, beee.
Hülye ovis.
@Kalmár: még mindig csak a fideszmatekszakkör propagandaanyagát sikerült befogadni? A GDP arányos államadósság fogalma nem ment át a hörrtévés kognitív szűrőn?
Kettőnél több, egymással összefüggő adatot fogok leírni, lehet kapaszkodni, mert gondolkozni is kell: van ugye az államadósság, ami mind összetételében, mind mértékében romló tendenciát mutat a kormányváltás óta.
A fidesz kormány elérte, hogy 50% közelébe katapultálta az államadósság deviza kitettségét, cserébe a bevont MNYP kötvények 1340 Mrd-os összegét nem fordította adósságcsökkentésre, hanem további forintos adósságot IS generált.
Számszerűsítve: kormányváltáskor a nettó államadósság 18104 Mrd Ft volt (mert még ott volt a kasszában 1214 Mrd Ft IMF pénz), a 2011. szeptember 22-én kiadott ÁKK monitoring jelentés szerint jelenleg 19700 Mrd Ft az államadósság. Ez önmagában 8,9% növekedés, amit a siralmas GDP adat (1,5% növekedés) alig csökkent.
19700-18104+1340 Mrd az államadósság tényleges növekedése a bevont MNYP kötvények figyelembevételével. Oszt-szoroz: 2936 Mrd Ft államadósság többletet sikerült összehozni szűk másfél év alatt.
De van egy rosszabb hírem is: az államadósság összege szinte mellékes, ezt is megvitattuk már. A lényeg az adósságszolgálat GDP arányosan. A könyvelési trükkök ellenére (azt hazudják, hogy 82%-ról 73%-ra csökken a bruttó adósság, holott csak a MNYP megtakarításokat herdálják el nyomott árfolyamon), az adósságszolgálat mértéke NEM változik 2012-ben, sőt utána sem. Lényegesen magasabb kamat és hozamszinteken adósítják el az országot, dollárban 30 évre 7,62% hozamszinten, azaz a 3,3 szorzóval kell visszafizetni DOLLÁRBAN.
Csak tessék, csak tessék, maga a Szent Jobb ismerte be:
"Magyarország 2012-ben már kisebb kamatot fizet az államadósság után,
de ez még mindig 1100 milliárd forint lesz, a GDP 3,6 százaléka
lesz, míg most 3,8 százalék."
A tervezett 1,5-2,5% GDP növekedés mellett ez a becslés nevetséges az adósságcsökkentő propagandamaszlag számaihoz képest.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: Ezzel a nívóval ecsém még a fővárosig sem találsz el! Gumicsizmában pláne ciki a nagyváros!
De ha feltalálsz ide, keresd Palit, Bp. Vár 1. Istenien el lesztek egymással, megvitathatjátok a metafizika aktuális kérdéseit... Hajrá!
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Értem, hogy sok kis zsebnáczi reklámozza magát, de nem veszed észre, hogy mindenhol lenézik a fajtádat? Te sem agysebész lehetsz...
@Boli: Benfentes kereskedésre kondolsz? Dél amerika banán köztársaságokban volt ilyen.
@IgazMagyar: Ááá... dehogy! Azok apránként kultúrállamoknak néznek ki hozzánk képest!
Pont a narancsos buktát "elemzik" a téren...
@hackbard.celine: Te vagy a marha, hogy számokkal és tényekkel jössz! Ezeknek? Disznók elé gyöngyöt? Ez valami kommunista ármány lehet csak. Tudod, hogy a számokkal a narancskomcsik amúgy sincsenek jóban... :) Csak bezavarnak! :)
Az a felirat marha nagy...
Azt mondja: "VIKTOR, HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ, NE BABRÁLD!" :))
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

1. Kifosztják a lakosságot: magánnyugdíjpénzek "megvédése"
2. a törvénykezésben mindent megtesznek, hogy a jogérvényesítő képességet lenullázzák
3. sorozatos lopásaikat, csalásaikat, hozzá nem értésüket "gazdasági válságnak tüntetik fel" - Bonsai Duce és csapata...

Szóról szóra igaz a Fidesz-KDNP-re.
Mondd, miért szar te a saját fészkedbe?
Én állítom, hogy nem vagy ennyire hülye.

anonymand

Ps.: tévedés joga fenntartva....
@Boli: :-DDD Gumicsizmát ne bántsd, az a női divatban nagyon is trendi!tiffany.blogter.hu/393100/uj_orulet_gumicsizma_chaneltol

Ennek a most felbukkant szabolcsi rajongódnak talán nem ilyesmije van - többhavi fizu az ára - és rajta van echte magyar gané, mint közös jelük a klubban. Erről meg a páratlanul finommá kikristályosodott magyari nyelvhasználatukról bizton felismerik egymást. HMár ha felér ide üstöllést rendet tenni. Ez lenne Orbán faluvégi kurtakocsmás TEK-je? :-DDD
@anonymand:

Bocsánat!
A mondat helyesen:Mondd, miért szarsz te a saját fészkedbe?

anonymand
Visszasírom Torgyánt, komolyan. Azon legalább lehetett röhögni.
@anonymand:
Tisztelt anonymand!

Sejtheted a választ... :) Nagyon mélyen szántó gondolatokra és érvekre ne számíts! :)

Tisztelettel
Boli
A sok agymosott fideszes aki állandóan bolsevistázik,jobb,ha tudja,most bolsevik kormány van hatalmon a 2/3-val.Mert, a bolsevik azt jelenti,hogy többség.Úgy,hogy a fideszes csőcselék a bolsevista.
@Boli: Pénteken voltak ilyenek: LÁZÁR+BALSAI=ÉRV AZ ABORTUSZ MELLETT!
Aztán:
"Orbán Viktornak ma csak az okoz gondot
Hogy igazat csupán hazugságból mondott
Kormányunk hazudik és ez ellen nincs érv,
Jellemén tátong nagy erkölcs9ö gerinc-sérv.
Hogyha nép megindul, mint áradó patak,
Mit tesz a sok öntelt fidesz-maffiatag?"

Horogkereszt fidesz-betűkből, stb.
@Boli: hijába ugatol gané gádzsó rák a gyomrodba.szaladol a gecibe nemsokára!!
Csak szeretném jelezni a fideszes agymosottaknak,hogy most van igazán bolsevik kormánya az országnak.Ugyanis a bolsevik szó jelentése:többség.Viktorkának pedig 2/3 bolsevikja van.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: Értem én, hogy a család védi Viktor... De a fajtád azért felénk meghúzza magát, mert ha nem akkor kap füstös pofájára! Ha kell az evezőt nyomom le a torkodon nagyszájú!
Egyedül is bátor vagy, vágy csák ha nyócan vagytok? Cigó csávó ne verd magad, azért mert egy ott ül fenn, a többi a putriban szaglik!
dik.nekem mindegy mit cirkuszoltok küggyétek a lovét kell a sok pujára oszt tőllem föl is fordulhattok.

@a szív fészkei: ez nem aféle ne szarj be geci.
@anonymand:

Nem tudom feltűnt-e, hogy a Fidesz is tele van cionista patkányokkal.
@csak egy néző: Kár beléjük, annyit tudnak a történelemből, hogy I. Viktor elkergette farmerban az oroszokat. A bolsi pártjukkal inkább nem akarnak szembesülni. Pedig a bolsik istenien felszalámizzák magukat is majd...
Egyébként szarul is néz ki Viktor mostanában, iszik az a csóka rendesen?
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: ne pazarold rám a míves szavaidat, nem marad későbbre mocskolódni - hamar elfogy az a tíz, amit itt variálsz.
@Boli: nagyon erös vagy te az evezödel de majd kapol és szalatsz meglátod rohagyámeg!
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

Nekem azt tűnt fel:
1. ezeknek nyalod a seggét
2. nem gondolkozol
3. igaz keresztényhez híven gyűlölködsz
4. rasszista vagy
5. semmit nem értesz a világból

anonymand
@Kalmár: Akkor
1. Nőtt az államadósság- aq lenyúlt és felhasznált mnyp-i vagyon ellenére
2.Nőtt a munkanélküliség
3. A GDP stagnál
4. A fogyasztás stagnál..... Mi kell még narancskomcsi?
Most alakult meg lengyel mintára - kicsit elkésve - a Magyar Szolidaritás a Kossuth téren. Onnan mennek át mindjárt a hídon ülősztrájkolni a Clark Ádám térre.
@a szív fészkei: Viszont a nyugdíját felveszi a milliárdjai ellenére.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!:
Oké... Majd igyekszem! Szórakoztató vagy, de akkor is én Rejtő Jenő örök klasszikusait és abból Fülig Jimmy-t jobban szeretem. Na az ő levelezése valamivel magasabb szinten is volt...

mek.oszk.hu/01000/01038/

De van ott olyan is, hogy "FELOLVAS". Na, akkor annyit vesződnöd sem kell vele! :)
Tanulni, tanulni, tanulni...
@a szív fészkei: azért ez a segges a képen veri a biztosítékomat kifelé...elzavarjuk őket végre a picsába vagy ha a picsa túl jó akkor a 7. Bugyorba...
@Táskás Tóni: Forradalomban? Ne'má! Minden fillérre szüksége lehet.
Jól jön az majd, ha netán az előző rendszer potentátjait el akarnák ítélni...:)
@Rodeo36: ...de legalább leesne már! Itt kering valahol! :)
Ez a banda aljasabb, szemetebb, sunyibb mint a szocik voltak.
De semmi sem tart örökké!
@a szív fészkei: 8:)
A térdig szaros modellt nem találom benne...

www.google.hu/search?q=gumicsizma&hl=hu&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iTCHTt2tA4Si0QWe7vDYDw&ved=0CGEQsAQ&biw=1029&bih=685

Nekem is van egy zöld, ha olyan helyre kell mennem, vagy túrázáshoz, de az csak olyan szolid oliva.
@Boli: Már az államkötvényeket sem veszik. Ilyen húsz éve nem volt Mo-on.
Visszanyalt a homokozólapát - Na, mi újság, Páva úr?

Avagy Piszkos Csaba közbelép, Fülig Zsolt őszinte sajnálatára. Vagy megint az oktondi csinovnyikok tehetnek mindenről, akik egy könyvelési baki miatt három jutalmat is utaltak az alpolgármesternek, romba döntve a jó pénzen vett hirdetésben megjelentetett áskálódást.

Közbotrány, hogy ezek a minden hájjal megkent pécsi polgármesteri hivatali dolgozók már cselt szőni és nyilatkozatháborúzni sem hagyják békében szerencsétlen fideszes politikusokat. Vagy a morális érzékenységük nem fejlődött ki tisztességesen, vagy nemes egyszerűséggel kommunistabérenc az összes, kivétel nélkül.

Azt ugye még nem felejtettük el ezeknek az arcátlan pénzkitalicskázó népségnek, hogy kis híján több milliárdos hitelt vettek fel a saját szakállukra. Mindannyiunk szerencséjére Páva Zsolt, a hogyapécsieknyerjenek szubpolitikai mozgalom fenegyereke időben hazaért, akkor éppen Kínából, és csírájában elfojtotta a magát hivatali apparátusnak álcázó anarchoszindikalista összeesküvő gyülekezetet. Ki ne emlékezne rá, amikor a hős polgármester éppen hogy levetkezve az időzónák tucatján való átkelés keltette pilledtséget, ha ugyan ilyen még kialakul nála, azonnal szétnyilatkozta, hogy itt bizony semmiféle hitelfelvétel nem lesz, bármit is állítottak a hivatal munkatársai. Aztán persze lett, nem is akármilyen, a város lágyan az uzsorásokat megszégyenítő követelésekkel fellépő bankja ölébe hajtotta a fejét. Új hitelt persze nem vett fel, de a régieket sikerült úgy megbuherálni, hogy milliárdokkal nőtt a visszafizetendő összeg.

Egy rövid ideig úgy tűnt, mintha mégiscsak értelmes baloldalbosszantó munkára lehet fogni ezt a mihaszna bandát. Azt nem tudjuk, hogy hány ember dolgozott azon, hogy pontosan kigyűjtsék: melyik volt városvezető politikus melyik nap mennyi jutalmat kapott, de egészen biztosan sokáig tartott kikukázni a temérdek információt. Ha már adatgyűjtés, a derék fideszes vezetés nem kímélte az egykori jegyzőt sem. Hamar elfelejtették, hogy mennyit köszönhetnek neki, és kipellengérezték a kétharmad esküdt ellenségei közé. Azaz, nem volt elég egy elegánsnak nem nevezhető mozdulattal megszabadulni tőle, még utánarúgtak egyet.

Amint a sok-sok adat összegyűlt, és elég magasan állt már a fekália ahhoz, a városvezetés elérkezettnek látta az időt, hogy előrukkoljon vele. Mert legyünk őszinték, a Suez-ügyön meg a többi fájdalmas baromságon kívül nem sok apropója volt egy ilyen kommunikációs húzásnak. Fogták is hamar az adófizetők pénzét, amíg lehetett, mert ezek a forintok hamarosan a város számlavezető bankjához gurulnak a fent említett hitelnyomor miatt, és elszaladtak vele az egyik napilaphoz. Mindjárt egész oldalas hirdetést vettek, hogy az erre érdemes pécsi polgárok, hogy a Teremtő tartsa meg őket nyerésükben az Ő nagy jóságában, pontosan átböngészhessék, melyik várostönkretevő pénzkitalicskázó kétharmadellensége nemzetnyomorító enyves bankszámlájához melyik nap mennyi jutalom tapadt. Meg a volt jegyzőéhez, de róla már szóltunk. Mondjuk kikérdezném szúrópróbaszerűen a napilap néhány olvasóját, hogy a polgármesteri szentbeszéd alatt közzétett adatokból mire emlékszik a megjelenés másnapján, és megbuktatnám a gyengén válaszolókat. A városvezetés javára legyen mondva, legalább nem színes oldalt vettek az érdekfeszítő adatok közzétételére, hogy a jól táplált Buddha mosolyogjon a pécsiek mindennapi nyerésére.

A hivatali dolgozókból azonban nem veszett ki a baloldal gyámolításának kisördöge, és az egész, inkább rosszul mint jól felépített fizetett, felesleges és érthetetlenül időzített média-minihadjárat ment a levesbe. Mert hiába nyilatkozta azt a város megbecsült polgármestere, hogy leállította a politikusok jutalmazását, csak-csak becsúszott egy kis baki. Nagy Csaba ugyanis mégis csak kapott jutalmat, a városházi replika szerint könyvelési hiba történt. Az összesen közel egymilliós tételt ráadásul három alkalommal sikerült összebakiznia a kétbalkezes - vagy nemzetvesztő - hivatali apparátnokoknak.

A mindig van lejjebb szlogen jegyében ráadásul már a polgármesteri kabinet is elkezdte lerángatni a rolót - hiszen csak a hivatal dolgozói ők is, nem mennek a szomszédba egy kis kétharmad-szabotálásért. Nem átallották azt írni közleményükben, hogy könyvelési hiba miatt kapott az alpolgármester jutalmat. Bezzeg maga az érintett már azt mondta az egyik - a fizetett jutalmas-hirdetésnek helyet adó napilaphoz igen közel álló - portálnak, hogy szándékosan próbálták őket belerángatni a szocialisták, és a felelős már nem dolgozik a városházán. Ennél életszerűbb történet már csak az lett volna, ha a nyomorult hivatalnok menekülve fegyvertisztítás közben véletlenül tarkón lövi magát. Annak ellenére vadászták le a gáncsos jutalomátutalót, hogy a derék alpolgármester azonnal átutalta a pénzt, jótékony célra. A derék pécsi polgárok szeme előtt, hogy Allah fénye vonja be arany kerettel őket, amint éppen nyernek, bizonyára felsejlik a politikus verejtékező homloka, amint kétségbeesetten alapítványok számlaszámára vadászik az interneten, hogy minél hamarabb megszabaduljon a neki orvul átutalt százezrektől.

Hát így megy ez Wágneréknál. Aki szelet vet, homokozólapátot kap.
@csak egy néző:
"Mert, a bolsevik azt jelenti,hogy többség."

Ha csak emiatt lennének rohadt kommunisták! De minden megnyilvánulásuk, habitusuk, a tetteik azt mutatják, hogy a zorbán a leggecibb kommunista. Ezek a faszszopók mindent átneveznek nemzetire (ahogy a komcsik népire), kirakatják a faszom zorbán hozsannájukat a közhivatalokba (nenyi), seggnyalókat raknak minden pozícióba (palkóbá a KE). Ott kúrják át a zembereket ahol csak lehet, a pofánkba hazudnak a nap 24 órájában, megszállták a közmédiumokat. Mi kell még, hogy a zemberek elhiggyék, ezek bizony nem demokraták, hanem rohadt szemét kommunisták!?

Azért a mai tüntetésről hazazavarnám az összes idiótát, aki tavaly ezekre szavazott, hogy: ecsém-barátom takaroggyá haza, zabáld négy évig amit főztél, oszt ha még lesznek választások 2014-ben, akkor takarícsd el eszt a csürhét de örökre!!!
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: "oli: nagyon erös vagy te az evezödel de majd kapol és szalatsz meglátod rohagyámeg!"

Te szerencsétlen ember! Még a saját anyanyelvedet sem ismered. Ilyen helyesírással van képed ide írogatni???

szalatsz=szaladsz
erös=erős
evezödel=eveződdel
rohagyámeg= rohadjál meg
kapol=kapsz

Hány osztályt járták ki az általánosból?
Ilyen emberek kellenek a Ducenak? Meg is látszik az országon.... :(
@Táskás Tóni: az államadósság nem nőtt hanem csökkent, a gdp pedig nem stagnál. a "fogyasztásról" pedig még nincs adat.
4ből 3 hazugság...
Fabius szép öcsém, esküszöm a legjobb körkép az ország viszonyairól, gondolatairól a mai blog bejegyzéseit olvasni. A pszichológusok véresre dörzsölhetik a tenyerüket.
Mi lesz itt tavaszra...
@kicsijuti: Akkor nézd meg fideszribanc a drága pénzen kreált adósságmérő faszságot.Hazug vagy te és a pártod és nem kicsit, hanem nagyon. 3000 milliárd ft-ot kúrtak el másfél év alatt, ez aztán a világbajnok kormány.
@anonymand:

Megértelek. Ti judeokomcsik mindig őrjöngtök, amikor lerántják rólatok a leplet.
@waszabi: Ne sírd vissza , kurva nagy károkat csinált az is Orbán jóvoltából. Röhöghetsz az álamfőn, vagy Matolcsin, amikor a kis micsodáját veri, vagy Szíjgyártón, ahogy dől ki a picsaszáján a hazugság.
@gyilkos fűegér: ezek annyira unortodoxok, hogy némi fúziós reakcióért közvetlen drótot kapcsolnak a konnektorukba a Napból meg az Anti Gravi Táció -ra épülő hajtómű kirepíti őket már csak egy pár gramm Anti Matter kellene ugye félre van téve vödörben a matolcsyné spájzában csak a kiskanalat nem találják a kismacska ellopta...addig is fingerőműre vannak állítva
@hackbard.celine: ebben az a legszörnyűbb hogy te el is hiszed, hogy lehet államadósságot "hazudni", ezek után el tudom képzelni milyen tévképzeteid lehetnek a közgazdaságtanról. ezt a nettó államadósságos dolgot hol olvastad mert ez az egyik legszörnyűbb. Kivonod a fiktív (mert nem annyi volt) az IMF pénzt a bruttóból és megkapod a nettót? neeeeeee. nem tudom mi az eredeti szakmád de inkább maradj annál...
@Táskás Tóni: az amit leírtál konkrétan nem igaz. ezek tények. te hazudozol "komcsiribanc"...
@Rodeo36: Az Avatar ehhez képest... ááá, semmi! Ez élőben megy, szagos is! :)
@Merlot: Hagyjad már! Rejtő szerintem anno fizetett is ilyenért, csak megírhassa Fülig Jimmy karakterét!
Ez meg önként védi a másik cigót! :)
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: te aztan nagyon lerantottad a leplet, zsidoztal, elkuldtek az anyadba. milyen leptet rantottal le? elmondod?
@hackbard.celine: Sorold légyszi a számokat ennek a fideszribancnak , mert hazudozik mint a kiskondás főnöke .@kicsijuti: Már a komcsiribanc is nektek dukál. Valahogy így fideszkomcsiribanc.
@kicsijuti: ezt azért érdemes lenne megvitatni az államadósságkezelővel is:
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
javaslom tanulmányozni a NETTÓ államadósság sort 2010. április és 2011. augusztus között.
18104-ről nehezen tud valami 19700-ra csökkenni, hacsak nem Unortodoxiában.
A 2.1.1.1 sor tartalmazza a lehívott IMF hitelt, a "Nemzetközi hitelcsomagból devizabetétként elhelyezett és a bankszektornak továbbhitelezett állomány" pedig azt az összeget, amit az elnevezése is jelent.
@Táskás Tóni: ennyi? hazudsz, lebuksz, ribancozol majd pedig azzal jössz hogy "az mind te vagy nem én". komolyan egy óvodás szintjén állsz. nevetséges
@hackbard.celine: "18104-ről nehezen tud valami 19700-ra csökkenni,"

Na annál rosszabb a tényeknek! Majd kapnak a fejükre azok is, ah meg merik hazudtolni a félszemű jobb kezet és az ő gazdáját. Egyébként is!!! Te jobban hiszel a szemednek, meg a számoknak, mint a kedves vezetőnek?
Az erkölcsi hulla!
Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
2. A jelentős parlamenti erőt amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a leg alpáribb módon a leg mocskosabb hazugságokkal ócsárolta a zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány akkor népszavazást kezdeményezett.
3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobboldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.

A zorbán kormány pedig, ha nem akarja saját méretes baklövéseit (hazugságait) elismerni, kénytelen lesz még nagyobbat mondani,(hazudni) még kiszámíthatatlanabbá válni, még több dolgot saját hatáskörbe vonni (ellopni). Az új szakzsargonnal (hazugsággal) élve: „tovább gyorsítani az ország újjáépítését.”
@kicsijuti:
Én is félek tőle, hogy már csak nem is stagnál a GDP, és recesszióba fordultunk...

Ha viszont Te még a 2. negyedéves adatokra utalsz, akkor felhívnám a szíves figyelmedet erre:
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-451219
És ebben még nincs benne a júliusi frankárfolyam-megindulás, tehát joggal feltételezzük néhányan, hogy már a stagnáláson is túl vagyunk...
A 2012-es év pedig újabb megszorításokat, adó- és járulékemeléseket hoz. De azért biztos szárnyalni fog a GDP, ugye?
Ha arra számítasz, hogy majd mások jóllétet biztosítanak neked vagy mindenkinek, akkor tényleg jó ez a hatalom. Ha szeretnél jobban élni és szeretnéd, hogy több lehetőséged, választásod legyen az életed jobbítására és hajlandó vagy tenni magadért, akkor más a helyzet.
A demokrácia csak lehetőséget ad, a jobb élet elérésére, és védelmet az éhenhalás ellen.
Ez a lényeg, ilyen lehetősége, még soha nem volt a Magyar népnek, hogy a saját hazájában a munkája, a tehetsége, alapján boldoguljon. Ne mások határozzák meg a sorsunkat.
Ezt a lehetőséget veszi el tőlünk a zorbán!
@hackbard.celine: "az államadósság összege szinte mellékes" a nettóé meg még annyira, az már a rendszerváltás óta nő. a te enyhén szólva "érdekes" logikádat használva akkor még sosem csökkent az államadósság, ami nonszensz.
@Krizsó Szilvit kirúgni szarháziság aljasok!: "Azt nem tudjuk, hogy hány ember dolgozott azon, hogy pontosan kigyűjtsék: melyik volt városvezető politikus melyik nap mennyi jutalmat kapott, de egészen biztosan sokáig tartott kikukázni a temérdek információt."

De azt tudjuk, hogy a munkajogi elévülés régebben 3 év volt ( most nem tudom mennyi, így a 3 évnél régebbi adatokkal bőven személyiségi jogokat sértenek. És nem is kezelhetnék a három évnél régebbi személyes adatokat! Főleg ahogy közzé tették, úgy nem. Bár lehet , hogy ez már a köztársasági elnök által emlegetett szociális jogállami tevékensége volt a pécsi polgármesternek?

"Annak ellenére vadászták le a gáncsos jutalomátutalót, hogy a derék alpolgármester azonnal átutalta a pénzt, jótékony célra."

Ha jogtalanul, csalárd módon kapta, akkor miért utalta jótékony célra, hiszen vissza kellett volna adni az önkormányzatnak. Vagy mégsem volt az annyira jogtalan utalás? Feljelentettek már valakit?
@kicsijuti:

"akkor még sosem csökkent az államadósság, ami nonszensz."

Mikor volt szerinted Magyarországnak utoljára nem deficites költségvetése?
@kicsijuti: a kedvedért összegyűjtöttem még Pártod és Kormányod működésének idei eredményét (2010. dec. 31-től) az AKK augusztusi monitoring jelentése alapján Mrd Ft-ban:
Ft adósság növekedése:4705.0
Ft adósság törlesztése: -3956.0
MNYP Ft kötvények bevonása: -1352.7
Egyenleg: -603.7
Ez eddig szép is lehetne, de nézzük a devizás oldalt:
devizás adósság növekedése: 1220.9
Devizás törlesztés: -285.5
Árfolyam/egyéb: -251.9
Változás: 683.6

Teljes változás 2010. dec 31 óta: 79,9 Mrd növekedés. Ez csak az IDEI, a tavalyi részt nem is számoltam hozzá.

Nincs nyoma tehát a lenyúlt MNYP államkötvényeknek az államadósságban, a fidesz kormány Ft és ami még rosszabb devizás hitelfelvétellel/kötvénykibocsátással eltüntette.
@Boli:

Tüntetés, fehér pólón fekete felirat:

Magyar vagyok,
beleszarok,
legyen Orbánnak
bármekkora szája.

Fotó a holnapi posztban.
@kicsijuti: tegyük fel, hogy van rendes fizetésed, havonta kapod a bankszámládra.
Kéne 100000 Ft, a számlavezető bankod bekéri a munkáltatói igazolást és két befizetett közüzemi számlát, majd 12% éves kamatra kapsz 100000 Ft-ot. A teljes visszafizetendő összeg egy év MÚLVA 112000 Ft.
Neked ez nem kell, mert a köcsög bank ne diktáljon! A p kezdőbetűs szolgáltató ugyanerre a felvett összegre havi 10000 Ft visszafizetésével kecsegtet, igaz 18 hónapra. Tetszetős, hiszen nincs papírmunka, csak épp összességében 180000-et kell visszafizetned.
Ugyanakkora a felvett hitelösszeg, csak az adósságszolgálat más: ütemezésben és végül visszafizetendő összegben is.
@Boli: Én egy lovaglócsizmást lőttem a vaterán, de hálisten eddig még nem volt olyan özönvíz, hogy felvegyem. Praktikus és jópofa. Nem a gumicsizma tehet róla, hogy vannak benne a fenti egyedekből is páran.
@Táskás Tóni: Ami jár, az jár. Kleine nyugdíj, gute nyugdíj.
@Táskás Tóni: Tévedés!
A FIDESZ nemzeti, meg komenista. Tehát a+b= nemzetikomenista.
Cuclista nem lehet, azt Hitlerék kisajátították, meg náluk nem voltak komenisták, mint ebben a maffiában!
@kicsijuti: a pártpropagandaközpont (MTI) is lehozta, hogy az államadósság messze nem akkora kérdés, mint a többi mutató.
index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/30/mellar_tamas_nem_az_allamadossag_a_legfobb_ellenseg/
Mellár Tamás fidesz önkormányzati képviselő volt korábban, amúgy a PTE közgazdász professzora.
Megkeresném az MTI-n is, csak az "MTI közszolgálat - szabadon felhasználható tartalmak" regisztrációhoz kötötte a szabad tartalmak olvasását.
@Boli: Jé, nem járnak rosszabbul, mint négy éve???????????? Édes istenem, mennyi szenvedést kell kibírniuk.
@hackbard.celine: A szakmaiság bolsevik trükk. - megmondták már mikor.

Most komolyan próbálsz itt észérvekkel hatni? Széles spektrumon vannak bevetve - talán a tüntik miatt most hosszúznak a Lendvay utcában - a kommentelőik: a szabolcsi kapa a szájból kilógtól e számmisztikus hölgyig. Ja meg a zsidózó mint bónusz, ami mindenre megoldás.

Máskor hétvégén nincs ilyen erős pártjelenlét itt.
Narancskomcsik!

Most nagyobb az adósság ezer milliárddal mint ahogy Bajnai átadta.
CHF 235. EUR 290, benya 400, élelmiszer árak 20 százalékkal magasabbak.

A többi duma. Orbán és Matolcsy tehetségtelen faszok.
@Táskás Tóni: talán fején találtad a szöget. Akkor ő volt az egyetlen bohóc, most meg kapásból mondtál 3-at is:)
De ezeken most nem tudok nevetni valahogy.
@Boli: Amikor a szocik akarták rendezni a képviselői fizetéseket a bunkó focista megtiltotta populista hazug módon a képviselőinek, hogy "több" alapjuttatást vegyenek fel. Aztán persze Lázár 1.8 millió ft-al vezette a ktgtérítéses csalást.Most a 16/-os szja-val százezrekkel többet visznek haza, de a ktgtérítésekre még mindig igényt tartanak.Na, ezt hogyan fogja kommunikálni Giró. Jó pénzért mire képesek az "emberek"
@kicsijuti: Van már elég olvasmányod? Bocs, tudsz olvasni?
www.napi.hu/magyar_gazdasag/allamadossagcsokkentest_biralja_mellar.497273.html Itt Chikánt is idézik, nem csak, mint az Indexben Mellárt. De nem lehet helikopter ezeknél az, aki nem az Orvbán zeni vagy-dallamot fújja: [..]"Az Orbán-kormány gazdaságpolitikájában sok paternalista elem ötvöződik a kínálatösztönző, neokonzervatív lépéssel. A kormányzati döntések előtt rendszeresen hiányoznak a hatástanulmányok rövid és hosszú távra egyaránt, sok az improvizáció. A közgazdász erőteljes kritikát fogalmazott meg a jelenlegi irányokkal kapcsolatban. Két területen is azt hangsúlyozta, hogy fel kellene hagyni az eddigi gazdaságpolitika folytatásával. Mellár szerint egyrészt be kellene fejezni a felsőosztályt feleslegesen segítő perverz újraelosztást (ez elsősorban az egykulcsos szja-t jelenti). Másrészt pedig javasolja, hogy a kormányzat hagyjon fel az államadósság elleni harccal, mivel az könnyen oda vezet, hogy a produktív forrásokat csökkenti, a gyors adósságcsökkentés pedig vagy a vagyon elherdálásához, vagy a magyar gazdaság növekedési potenciáljának további romlásához vezet. Harmadrészt hibás döntésnek tartja a jóléti állam leépítését is, mivel nem a jóléti szisztéma magas költségigénye az oka a problémáknak, a humán tőke fejlesztése nélkül pedig nem lesz újra tartós és komoly gazdasági növekedés Magyarországon."

Az itteni zümmögők pedig csak azt tudják.
@a szív fészkei: skiccedesi rátám javítása: Orbán zseni vagy-dallamot, stb.

De tulképp freudi elírásként jó az Orvbán is, nem? Elég orvul tör a nemzetére jó ideje.
@kicsijuti: "az államadósság nem nőtt hanem csökkent" - Baromarcú! Nézd már meg az államadósság kezelő oldalát!
www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy

Mind az összes, mind a nettó államadósság nőtt a kormányváltás óta.
@Táskás Tóni: nem kell itten szerénykedni Lázár nem 1,8 milliót, hanem 18 milliót vitt haza négy év alatt költségtérítésként. Kockáról kockára építkezett. A kis Lázárnak is félretett, hogy legyen kicsinke svájci betétkéje és kelendő legyen majdan a hódmezei lyányok körében.
Ezt ő mondta így, szóval nem demagógia.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: 2011.10.01. 17:38:58

"Ti judeokomcsik mindig őrjöngtök, amikor lerántják rólatok a leplet." - tévedésben méltóztatol leledzeni.
1. egyéni, személyes hozzászólás volt, tehát indokolatlan a többesszám
2. Sváb, tót, szláv, meg a franc tudja milyen felmenőkkel rendelkezem, a judeo nem talált, te süllyedhetsz (tudom, a te őseid már a fán is magyarok voltak)
3. soha nem voltam komcsi, nem vagyok és nem leszek
4. Ha részleteznéd, hogy mit is tartasz őrjöngésnek....

anonymand
@hackbard.celine: Igaz, már helyette szégyelltem leírni is.
@Kalmár: ez rád is vonatkozik: "ha nem értesz hozzá ne babráld" bár a Galaxis Esze már kisajátította

a költségvetésük mesés mint Hans Christian Andersen

ugye a MOL kapcsán van egy

-1300 milliárd HUF

felvettek 3500 milliárd EUR/USD 7.87% 15 évre ez évente

-3000 milliárd HUF

a MANYUP 3500 milliárdjából elveszítettek

-1800 milliárd HUF

külkerhiány 2010/2011

-500 milliárd HUF

befagyasztottak

-750 milliárd HUF

összesen 7500 HUF milliárd hiány megy át 2012-re

ragyogó és mesés mint a Galaxis Esze
@anonymand: Bocs, de érdemes szóba állni vele ilyen mélységig?
Viktor megmenti az országot és a népet.Téged is megment mégha beledöglesz is!Átvisz a túlpartra a cigokkal együtt.Dolgozni fog mindenki,49000ft-os fizetéssel középosztályba fog tartozni a nép!
2014ben 100%-os győzelem a Fidesz javára.Addigra csak ők maradnak életben a többi beledöglik!
Hajrá Viktor!
Hajrá Magyarország.Én így szeretlek!
@hackbard.celine:
Te a kicsijutival bajlódsz? :) Szerintem add fel, én már próbáltam neki magyarázni, de nem, nem, nem, az istennek se értette meg :) Igen ellenálló anyagból gyúrták a hölgyet, ha egyszer elszánta magát, hogy nem ért meg valamit, akkor nem is érti meg :)

Pedig annyira egyszerű lenne...
Itt volt a 3000 milliárd manyup... ami nem csontváz, hanem felhalmozott tartalék, kvázi pénzeszsák, kincses ládikó volt. Ez a GDP 11%-a... És ez bizony lejön a 80%-os adósságból, így már csak 69% marad... és lejön a fel nem használt IMF-hitel is, ami ott csücsült a jegybankban... újabb 3%... tehát csdak ez a két tétel a GDP 14%-át tette ki, azaz a nettó adósság nem lehetett több 66%-nál...

De aki így nem érti, annak mondom még egyszerűbben: Magyarország deficites. Veszteséget termel. Minden évben. Tavaly is, most is, jövőre is. Tehát nettó adósságot csökkenteni NEM LEHET, mert a rendszer nem termel többletet. Csak meglévő tartalékok felélésével (ami majd később hiányzik) lehet nominálisan csökkenteni, de akkor ezzel pontosan megegyező arányban csökken a tartalék is. Bűvészkedés a számokkal, egy adott iq alatt beveszik.

Na jó, ebből elég is volt, aki nem akarja érteni úgyse érti :)
@hackbard.celine: Már éppen ezt szándékoztam leírni... Erre megelőznek! :)) OKÉ! ;)
@igazi Lencsés István: 7500 milliárd HUF adósság növekmény 2012-re
@Merlot: Mééé?Mi bajod?Minksem vagyunk alábvalóbbak mint a Smici Palkó!Tugggyuk mink hogy irgyák hejjesűl meg magyaribul.Ahogy a palibácsink tanicccsa!
@Merlot: Minek engem csesztetel te fasz mi vagy te nyelvtanár?te se tuc lováriul a lovad vakuljon meg mire vered magad geci.
@a szív fészkei:
Tisztelt a szív fészkei!

A legjobb alkalom, hogy kiismerd ellenfeledet, hogy szóba állsz vele. Fel lehet mérni, hogy mit tud, mire képes, milyen "ember".
Az eddigiekből levontam a konzekvenciát:
semmit
mindenre
szánalomra méltó

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: bocsi az őrjöngésért....
csak szemét náci raszisták vagytok azé gunyorogtok.
de más idök jönnek nemsokára.szalatok az ural mögé.
Valamiért csendben elsikkad, hogy 2012-ben nem csupán ÁFA-ban leszünk világbajnokok, szintén minket ér az a megtiszteltetés is, hogy:
"nálunk a legmagasabb a munkára nehezedő adóteher az unióban."

Mondta: Oszkó Péter, forrás:
hvg.hu/gazdasag/20111001_oszko_peter_koltsegvetes

De egy másik cikk is erről szól, ezt el se kell olvasni, elég ránézni a két grafikonra:
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2011/09/27/europa_legversenykepesebb_adorendszere/

Mint látható, nálunk lesz az átlag alatt keresőknél a világ legnagyobb össz-adóelvonása, azaz az adóék.

A csúcson vagyunk, a szabadságharc győzött, az egész világ minket irigyel :)
@sárkányfő: Ne légy naiv!!! Ha nem akarja megérteni, akkor garantáltan nem is fogja.
Majd ha a Viktor mondja! Na azt meg fogja érteni, bármekkora baromság is legyen! :))
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: No, pajtás, akkor neked meg megy a röpülő szőnyeg Indiába! :))
@kvasztics47:
Olyanok vagytok Viktor számára mint a szellentés.Nagyot szóltok,csípitek a szemét oszt lassan szétoszlotok./Dakota közmondás/
erdekes, hogy a tuntetok nem tornek zuznak. talan azert mert ok nem szabadsagharcosok, hanem emberek
@anonymand: Te aztán az általam eddig megismert legudvariasabb és türelmesebb kommentelő vagy! Nem kell elnézést kérned, azt is értem, hogy elő próbálod hozni ezeknek az igazi énjét, de hát ha ez van csak a lelkük mélyén???

Tanulságos és egyben riasztóan szomorú is, hogy csak ez az egy adu ászuk van és készpasz, mindenre ezt húzzák-nyúzzák. Esetleg még hozzátehetik, hogy oszt jónapot, hogy legkedvesebb vezérükhöz nőjenek fel.
@sárkányfő: nem vagy pontos:
a manyup-ból "elveszett" azaz megsemmisítettek 1800 milliárdot ami így nem fial tovább a többi meg könyvelési trükkök révén eltűnt valahol? azaz ezzel nem csökken semmi csak duma nő...

a z IMF tartalékot 500 milliárdot elköltötték a MOL-ra az elveszett a 46 %-os érték és akmataos kamatok meg a KICKBACK 100 milliárddal a megmaradó valuta tartalék elúszik a kamatokra nem a tőkét csökkenti és a bevételek nem számfejthetők csak álmok igy az én 7500 milliárdos hiányom 2012-re nagyon közeli a valósághoz
@sárkányfő: .[..]"A csúcson vagyunk, a szabadságharc győzött, az egész világ minket irigyel :)", főleg azért, hogy így, ezen közben is még életjelenségeket mutatunk. Na ez a szittya szívósság hiányzik a nyugati rút szibarita vázakból.
húúúbaazzzz, mi van itt??? beszabadult néhány narancs"értelmiségi", ezek szerint kizavarták őket a véleményt formálni, az agitprop osztályról, lehet már ott is zavar a zűr, zűr a zavar, a központi koponyákban :D
@Rodeo36: Mi ez, ha nem eltőzsdézés?
Pofátlan, szarrágó, pitiáner népség ez az "elitünk". Pöffeszkednek, zabálnak és röhögnek a népen. Tehetségük max. a lopásban teljesedik ki, eszük meg az "eredeti tőkefelhalmozás" szókapcsolatnál.
Etika, gátlás, tisztesség... ezek ismeretlen szavak ezeknek. Én szégyellem magam, hogy ilyen csürhe képviseli az országot nemzetközi szinten is.
@Cirbi: Miért, mi más volt ott eddig is? :)
@sárkányfő: Majdnem... az egész világ rajtunk röhög. A befektetők pedig csak a rabszolgamunkát fogják itt előnyben részesíteni. Persze egy kis háttérmutyi ott is lesz. Reméljük csak, hogy a vesénket nem adja az "elitünk"...
@hackbard.celine: Lázár annyit is ér, mikor kijelentette. Mondjuk, ezt a nem csekély cechét az országgal fizette ki, de kicsire nem ad. - van neki és kész. Gyerekének is, hátha az szegényke, már nem kerül bele annyira a mézesbödön-pixisbe... Most kell lerabolni, amit lehet.

Azért a micimackós hasonlat jármán végigmenve, remélem kurvára rászorul a busa fejükre a bödön és fájni fog a rajtuk széttörése, ha még szabad levegőt akarnak majd lélegezni...
@IGAZ MAGYAR: Nagyon jó a meséd! Megengeded, hogy más fórumokon is propagáljam? Jó lenne, ha a szélesebb néptömegek is megismernék e gyöngyszemet!
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: Az a baj az egész cirkusszal amit csinálsz, hogy tök átlátszó. Nem konzekvens és elég gyengusz próbálkozás.
Csak azt nem tudom még, hogy narancskomcsi provokatőr vagy, vagy szimplán hülye. Értem a tematikát, a technikát, csak a mozgató rugó nem világos még. De elég gyengén nyomod, úgyhogy rövidesen elköpöd te ezt magadtól is. Szánlak valahol... :)
Az utolsó két mondat nagyon jó. Bár a legalsó fotó eléggé gusztustalan :), de gondolom ez volt a cél. Most eltekintve a pártoskodó hőbörgésektől és Orbánozástól, tud valaki olyan érveket mondani ami amellett szól, hogy ez az ország nem pont azt érdemli ami történik vele? :) Érdekes, hogy 1-2-3 éve még ugyanezekben a blogokban mindenki Gyurcsányozott, ugyanilyen lelkesen, persze érthető a mostani Orbánozás, a leghülyébbeknek is leesett ugyanis (najó, a legeknek még nem), hogy Orbánék hazudtak "éjjel-nappal", hosszú évek óta :), de ezt 1-2-3-4 éve is tudni lehetett, mégis mindenki rájuk szavazott, a Jobbik is hazudik, most mégis nő a népszerűségük, szóval nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem véletlenül hazudik minden sikeres párt marketing gépezete, hiszen ezen kívül nincs más nyerő taktika, Gyurcsány kétszer mondott igazat, egyszer Őszödön, egyszer pedig a népszavazással, meg is kapta érte a magáét, alaposan. Szerintem Magyarországon aki hatalmat akar, annak csakis a hazudozás a sikeres taktika, mert ez a társadalom ezt szereti, édes, kellemes haugságot, ahol minden ingyér van, ahol dől a kalász, érik a dinnye, ahol nincsenek zsidók, ahol mindig kék az ég, ingyen van a kórház, valaki, a nagyfalloszú vezér majd megmondja mit kell tenni ésatöbbi, nem értem, hogy ilyen mentalitással mit kell rinyálni??? Épp az történik amire igény van, a következő választási ciklusban is ez lesz és utána is :) ahogyan 30-50-100 éve is ez volt...
@Boli: ertem mire celzol, de talan ezek nem azok a huliganok
@Pszt!: Sulcus-é ez a gyöngyszem és minden NENYI mellé sőt az alkotmány asztalára is kellene belőle egy-egy darab. A subba -blogban tette közzé sulcus a nobu-ról szóló írásban.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Szinte biztos. Viszont előbb-utóbb (de akár provokáció miatt is) balhé lesz. Efelöl ne legyen kétséged! A hatalom érdeke, különben nagyon kínos lenne nekik egy folyamatosan, balhé nélküli tömeg. Ha mást nem, provokatőröket, ellentüntetőket fognak rájukszervezni. B
ár a jelenlegi szakszervezeti vezetők között is azért van néhány trójai faló még!
@Boli: te rám vagy kattanva csirabuzi gyerek? nem is szólok neked miota nézzél valami gádzsit magad vagy buzi!mit gecizel a szaros eveződel haljál meg!
@Fabius: Sejtettem, hogy nem fogod kihagyni!! :)) Várjuk a képeket!
Dolgoztam egy kicsit még, no meg evezni voltam délután 2 órát. Sosem gondoltam volna, hogy október elsején, egy szál gatyában kajakozok még a Mosoni-Dunán... :))
Isteni idő volt, hihetetlen nyári meleg, kár lett volna kihagyni a vizet! Majd rakok fel a mi blogunkra képeket. Olyan a Duna, akár nyáron.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!:
No... :) Kezd kibújni a szög a zsákból.
Mi van kiskancsó, a Lendvay utcában adták a feladatot, hogy ziláld szét a blogot, vagy önkéntes genya vagy? :)
Azért egy IQ tesztet előtte elvégeztethetnének veletek, mielőtt a narancskomcsi seggbe helyezitek a nyelveteket! Szánalmas SC egyik újabb tagját köszönthetjük benned! Gratulálunk!
Munkaköri leírásod rendben volt?
Ezt nem mutatták meg mi, hogy mi is vagy te szerencsétlen:
"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét."
@kicsijuti: kiscica! Kaptál pár adatot ami nem egyezik a központban megkapottal, erre eltűnsz? Epedve várjuk az új utasítások alapján megírt válaszaidat...
@anonymand:"Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom" ápolója vagyok, ő jelenleg nem tud neked válaszolni, mert a gyógyszerosztás után Hitlernek képzeli magát. További türelmedet kérjük!;)
@NA YA!: Herr Schilgrubert zárjátok Herr Viktor mellé, de Napoleont és Sztalint ne engedjétek oda... A gyógyszeradagot ne emljétek, el vannak szállva így is rendesen. Az Matolcsy nevű szökevény még mindig nincs meg?
@kicsijuti: Több mint két órája eltüntél! Megzavartak az adatok? Vezéred aki Sohasem Hazudott - szerinted - számai nem stimmelnek?
Nem jön az eligazító levél a központból? Megzavarodtál? Akkor nézd meg azt is mennyi most az államkötvények kamata, ugyanazon oldalon. Hét százalék felett van már! Az IMF 5 ért adott volna pénzt. A dilettáns matolcsyra egy WC-s néni kasszáját nem bíznám rá!
@Kvasztics47 , @igazi Lencsés István: YESSS!
@hattyú:
Gyurcsán nyal kapcsolatban melyik népszavazásra gondolsz?

(A szóköz véletlenül maradt benne. Elgépelés. Bocsi!)
@Boli: elnézést, de jelenleg "Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!" kezelése zajlik! A megalomán diktátorok csak utána következnek!:)
@NA YA!: A rektális vizsgálatnál óvatosan, mert ez lehet, hogy kéjenc és még élvezni is fogja, azután majd még repetát akar belőle! A fejét amúgy is nehéz lesz I. Viktor hátsójából kihúzni...
@hackbard.celine: @igazi Lencsés István: Hülyék vagytok, teljesen tönkreteszitek számokkal, adatokkal és tényekkel a bigét. Már ezzel a sok adattal komoly szemantikai problémákat támasztotok a narancskomcsiknak, apránként azonban a hermeneutika felé viszitek...
Mit képzeltek, milyen kommunikáció ez? Ők a szép nagy, kerek számokat és a birkákkal folytatott kommunikációt ismerik, szokták meg. Akkor mi a búbánatos füttyfenét akartok ti ezekkel? Komolyan az őrületbe akarjátok kergetni szegénykét? Dögök vagytok... ;)
@Boli: te egy náci raszista barom vagy csak kötözködöl mindenkivel,rohaggyál meg!
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: Té mög fogaggyű'mán föl eggy logopédusot, vagykit!
Vagy legalább fogadd meg a saját neved végit..
MI SENKIT SE HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!

(előtte belelökjük őket az árokba)
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!: Igyekeznem kell, bár rajtad kívül nincs még egy barom itt, akivel kötözködnék.
Bennem lesz a hiba! De tényleg!
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! ;)

Egyébként nem jól figyelted meg, hogy dikkmánék hogyan is nyomják ezt.
Sokat hibázol, nem stimmelt a beszédmód, te csak egy szerencsétlen trollocska vagy, aki egy mai regisztrációval, egy elég ripacs szerepet játszik. Soha nem voltál még cigók között, csak hallottad valahol ezt, nem vagy autentikus!
CSAK SZÁNALMAS!

"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét."
@kvasztics47:
"még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl."

A vagyon, amit a szocik a seggük alá tettek, milliószorosa annak, amit a "munkájukért" kaptak volna, sikertelenségi díjként.
Az M6-os alagútjai impozáns emlékművei az ő kártékonykodásuknak.
most, hogy említitek, nekem is hiányzik a kicsi, nélküle ellaposodott a társalgás :) a droidműhelyben esti karbantartás van épp ? :) mert az nem lehet, hogy se egy hazugság, se egy csúsztatás, esetleg egy jó kis idiótázásból ne jusson több mára :) csak a száraz tények, az olyan uncsi :)
@nemsiker_s: a teljes M6 költsége 119,6+266 Mrd Ft volt, utóbbi a 30 éves üzemeltetést is tartalmaztat ppp konstrukcióban.
Vágod: 30 év.
Az első orbánkormány a 2002-2007 időszakra közel 1500 Mrd Ft lakáshitel támogatást hagyott költségvetési tételként hátra. Úgy hogy 2003-ban le kellett állítani a fenntarthatatlan rendszert.
Kártékony volt a kamattámogatás rendszere? Összességében 5%-al növelte az államadósságot, az Állami Számvevőszék sem tudta kimutatni a pozitív gazdasági hatását.
Az M6 egy működő beruházás, minden nap profitál belőle a nemzetgazdaság. A fidesz első országlásának köszönhetjük a négyes metró meg nem valósulását, ami önmagában többe került utólag, mint az M6 összesen.
@egymilliopicikrisztus:
pontosabban:
"MI SENKIT SE HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!"
(kicsit JOBBRA rántjuk a kormányt, és belökjük az árokba)

"MI SENKIT SE HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!"
(mert minden este hazafuvarozzuk, hogy meg tudjon mosakodni, de elvesszük a pénzét)

"MI SENKIT SE HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!"
(mert mi a fellegek között járunk...)
@nemsiker_s: Te egy hülye barom, állat vagy.
Neh próbálj válaszoln, mert ki nyírlak.
Azért az államkötvényes linkkel kapcsolatban hadd oszlassak egy tévhitet. Legelőször a rendszerváltás után 2008-ban, a szociális népszavazást megelőző héten fordult elő, hogy magyar államkötvény nem kellett senkinek, ez egy napig tartott. Nem is figyelt fel rá senki. Ez sokkal komolyabb volumenben ismétlődött meg ugyanazon év októberében. Annak az októbernek a következményei elég széles körben ismertek, még most is attól koldulunk. Igaz, hogy az említett esetekben a magyar állampapírok a piaci forgalomban nem kellettek senkinek, tehát abból a szempontból új a mostani helyzet, hogy már a kibocsátáskor nincs hitele a kutyánál sem a magyar állam kötelezettségvállalásának. Az elmúlt másfél év történéseit követően egyébként semmi csodálatos nincs abban, hogy notórius hazudozóknak senki sem hisz.
Ma halottam a híreket és nagyon elkeseredtem.
Nem magam miatt, mert én is azok közé tartozom akik a jelenlegi lehetőséget ki tudják használni, a tovább működésre.
Paradokox helyzet, hogy az a gyerek sem juthat előre aki tehetséges.
@Boli: Milyen meleg most? Mi egy hete bementünk a Duna-kanyarban. Tiszta nyár volt, ahogy ma is.
index.hu/kultur/media/2011/10/01/kirugtak_krizsot_a_ma_reggelbol/ Fikuszhelyzet megoldva. De ennyire kell a zsé e félreállított és látványosan szájkosárba fogottaknak, hogy ezek után ott maradnak lefokozva valami pinf alibiműsort vezetni vagy átkullognak a Dunába, kvázi sarokba állítva?
hvg.hu/karrier/20111001_d_day_tuntetes_egyetemistak_tanarok#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_1

Mesélte a férjem, hogy a hörr tévé párszáz emberről tudósított, na ezt hallva akkor kicsit felbolydult az a nem kétmillás tömeg és ment volna a stáb ellen. De aztán legyintettek, felfogva, hogy ezeknek ugyanaz a dolga, mint az itteni hőscincér hadfiaké: védeni a lehányt mundért.
@a szív fészkei: eveztem nem fürödtem... Már hideg a víz.Nagyon jó volt viszont evezni. Ez itt a Mosoni-Duna nálunk meg a Lajta.
@Boli: Oké, értem :-).

Mondjuk fürdés, az túlzás, az már hosszas pacsálást jelent - én csak bementem lehűlni, de a férjem effektív úszott is. Ez olyan szakasz Surány és Göd között, ahol bazi nagy uszályok, német luxushajók járkáltak tíz percenként, viszont a jachtokból, vizisíelőkből nem sokat láttunk. Máskor ellepik ők is a lét.
Evezést is sokan mívelték múlt hétvégén, meg gondolom most is ott van, aki él és mozog, hisz ez lehet az utolsó ilyen aranynap idén.
Reggel volt itt egy amor nevű. Hova lett? Megtanult olvasni és felmondott a munkahelyén?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: tökön bökte magát a Pali skicctollával és trollá változott. De az is lehet hogy trollá...
@hackbard.celine: fennmarad a kérdés: mégis kik azok az egyedek akik hittek és hisznek nekik és mi okból? minő perverzió és még más hiányosságok szükségesek ehhez? (én régóta elemzem, de nem jutok végkövetkeztetésre mert az anyagi érdek csak egy kis mag a gittegylet részére műxik a többi le van ott is szarva) van e valami tudományos magyarázat, Popper Péter vagy Karl Jung vagy más?
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

"@anonymand:

Megértelek. Ti judeokomcsik mindig őrjöngtök, amikor lerántják rólatok a leplet. "

???.

Mondd csak, nem tudsz szöveget értelmezni, értően olvasni? Vagy egyszerűen nem veszel tudomást arról, amit és ahogyan a másik ír?

Láthatóan azok csoportját gyarapítod, akiknek hamar kifogynak érveik, s más fegyverük nem lévén, mentsvrként húzzák elő a "judeo-/libsibolsi/gyurcsányahibás/elmúltnyócév" kártyát.

Miután user profilodból kiderült, hogy friss kommentelő vagy, jószándékból figyelmeztetlek: ezek használata ciki, arról tanúskodik, hogy nem vagy képben a világgal-magyar valósággal, így semmi másra nem vezet, mint önlejáratásra.
Mondhatni: öngól.

Egyébként nagyon klassz a nickneved, bájosan árulkodó...
És igaza is van Orbánnak, itt tényleg mindenki hülye. Én ott voltam ma a Kossuth téren. Tökmindegy, hogy 10 vagy 20ezren voltunk, 10x ennyi embernek kellett volna ott lennie. Innentől kezdve Orbánéknak még annyi erkölcsi gátjuk se lesz, mint ami talán eddig volt.
@Rodeo36: Poppert idéztek a FB-on, idemásolom:[..]""- Én megbocsátok, de nem felejtek!

- Hogyan? Ön nem tudja, hogy csak egyféle megbocsátás van, a felejtés?

Nem tudta. Soha nem tanulta meg. Ezt sem Alcsúton, sem Felcsúton, sem Középcsúton nem tanítják. Ő mondta ki először nyilvánosan és hangosan Magyarországon, hogy az orosz megszállók takarodjanak haza. Így lett ő a kimondások második hőse. Soha nem felejtjük el neki. Az első hős kimondta, hogy 1956 nem októberi sajnálatos események, hanem népfelkelés volt, szabadságharc. Pozsgay Imrének hívták, majdnem kapott érte egy államfői pozíciót. De azután mégsem kapott. A második hős - Orbán Viktor. a borostás képű ifjú forradalmár - elkergette hazánkból az oroszokat. Kapott érte egy miniszterelnökséget. Valóban megkapta. Akkor már borotvált volt, mellényes, vasalt öltönyös. Lelkileg is.

Hány Lelke van egy embernek? És egy nagy politikusnak? Egy kis politikusnak?

Orbán 'Viktorból is lehetett volna erős kezű apa, kőbányájával, szőlejével ügyesen gazdálkodó vidéki nagyember, harmadosztályú futballedző, ravaszul üzletelő kisvárosi prókátor, de eljött érte az átkozott szocializmus, elit ösztöndíjast formált belőle, és Angliában taníttatta, miközben az agresszív atyai büszkeség meggyőzte arról, hogy „jel a név és átkos mágia”. Persze érdekes a nyelv: Vikt-or, a Győztes. Vikt-im, a Legyőzött, az Áldozat. Várjuk meg a napnyugtát, mielőtt siratni kezdjük a napot.

Félek ettől a portrétól. Egyrészt, mert személyesen egyetlen szót sem váltottam Orbán Viktorral. Másrészt mert nem kedvelem őt. Hát akkor miről fogok írni? Az előítéleteimről? S ha ez a helyzet, akkor egyáltalán: miért írok róla? Halogatom a választ, de a végén úgyis kibököm. Egy amerikai film jut a eszembe, amikor az Európába küldött seregben szolgál egy önkéntes: szemüveges, vézna filosz, aki csetlő-botló kétbalkezes a hatalmas kigyúrt katonák között. Am ahogy haladnak befelé Németországba, lassan megváltozik a helyzet. A szánalmas figura egyre jobb katonává válik. Ő lesz a csapat esze. Szinte ördögi ötletesség hajtja a németek ellen. Egy este a tűznél beszélgetnek, és egy fekete óriás megkérdezi:

- Mondd, mi történt veled? Kezdetben folyton kiröhögtünk. Ma jóformán te irányítasz minket.

És évről évre jobban megharagudtam rájuk. Mert kiárusították fiatalságukat, tisztaságukat, hitelességüket. Kiderült, hogy csak választásoktól választásokig terjed a látóterük, soha nem lesz belőlük a szó churchilli értelmében államférfi, csak politikai sakálok csoportja. Valaki egyszer figyelmeztetett:

- Vigyázz! Ezek bűnözők!

Nem hittem el. Ma már tudom.

S Orbán Viktor neve számomra szimbólummá vált. Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever.

Mindezzel meg kell küzdenem, hogy hozzáférjek az emberhez.

Első blikkre: nagyon csinos, arányos testű, mozgékony csávó, a klimaxos hölgyek öröme. Határozottan erős erotikus sugárzása van, ami még a képernyőn is átjön. Elégedett lehetne a család, ahol férj és apa, ámde mégsem él zárt világban. Érezhető hogy nem reménytelen a csábító harmadikok esélye. Én az életébe kapcsolódott nő helyében nem bíznék hűségében. Feltehetően nagyon hiú, legnagyobb réme a nevetségessé válás, ha például leleplezik valamelyik kalandjában vagy tévedésében, kegyetlenül durvává válhat. Folyton figyeli, hogy viselkedése, szavai milyen hatást keltenek. Ezt jól megjátszott spontán magabiztosság takarja, ami váratlan helyzetekben hajlamos szétrepedni, és kikandikál alóla egy szorongó kisember. Kisembersége kis üzletei által lepleződik le. Egy igazi államférfi is lehet szélhámos, no de nagystílűen. Adja bérbe a Hortobágyot amerikai tehenészeknek, találjon olajat a Lágymányoson, és kiaknázására alapítson nemzetközti konzorciumot, kössön sok ezer tonna szotyola szállítására szerződést Pápua Új-Guineával, és építsen űrrepülőteret a zempléni hegyek között... - ez igen! I)e lakáscsere-üzelmek, apuka kőbányáinak propagálása, manipulációk a feleség szőleje körül, óvatos simicskázás, ahol nem jönnek rá, édes istenem...

Kisemberségét bizonyítja, hogy amikor elfogy az előre betanult kész szöveg, bizony dermesztő butaságok hagyják el ajakát. Közgazdasági és financiális nonszenszek, szobák és kerekek számát latolgató lózungok, fürdőszobában borotválkozás közben kitalált indián bölcsességek - „döglött lovat ne sarkantyúzz” színvonalon - és piros-fehér-zöld jelszavak végtelen áradatban.

Persze ha csak ennyi volna kit érdekelne ez a furcsa szellemű, politikába merült futballista jogászgyerek vagy micsoda. De nem! Orbánban búvópatakként rejtőzik valami zsenialitás is, valami utolérhetetlen szociális intuíció. Néha váratlanul felbukkan, majd még váratlanabbul eltűnik. Amikor nagy szükség lenne rá, biztonságot ígérően megjelenik, de amikor utánakap, gyakran a semmibe markol. Ez már a léleknek az a mélysége, ahova nem lehet bekukucskálni. Orbán magányos harca önmaga kísértéseivel.

Majdnem bizonyos, hogy Orbán már régen nem tudja, kicsoda Orbán. És ezt mentségére mondom. .Mert ha tudja, és hidegvérrel váltogatva emeli ki jelmeztárából a különböző vallásokat, politikai stílusokat, polgári vagy forradalmi, sőt ellenforradalmi értékeket, identitáslátszatokat, akkor valóban sötét közéleti maffiózó. Ám valószínűleg már belegabalyodott önmaga sokféleségébe, s időnként diszkrét külföldi szanatóriumokba kell elvonulnia némi belső nagytakarításra . Szegényke. Mi lesz vele? Az élet néha hosszú. Ilyenkor szeretném megsimogatni buksiját.

Hiszen ez a baj - ahogy nálunk mondják - a megélhetési politikusokkal. Akár annak idején Sztálinnak, nekik sincs hinterlandjuk az egy szál frontvonal mögött. Ha azt áttörik, nincs második, harmadik védelmi rendszer, ahova vissza lehetne vonulni. Mihez fog majd a vezér és a vezérkar, ha elszivárgott már mögüle a sereg ? Ezek a Fidesz-fiúk is kik lehetnének egy normális polgári világban? Tehát most kell gazdagodni, markolni, szenezni évekre, évtizedekre előre, mindenáron biztosítani a család jövőjét. Így lesz a nagyokat álmodó államférfiból kicsiket üzletelő családfő és gondoskodó apa. Ma már világos, hogy Orbán nem igazán kreatív, nem igazán alkotóképes. A nagymű megteremtését most a nagy karrier helyettesíti. S ha egyszer az is elvétetik tőle? Lesz helyette nagy pénz? Nagy foci? Vagy akkor már felejteni kell? Alkohol? Idegösszeomlás? Nehogy a végén kivirágozzon belőle valami paranoia féle. Egyszer már majdnem elkezdődött. Felcsúti Szent Viktor, akire Szűz Mária titokban rábízta Magyarországot. Miket ki nem talál ez a fiú!

S ami igazi együttérzést kelt bennem: ezt az életformát elviselhetetlenül fárasztónak érzem. Mert nem Orbán sokkal egyszerűbb, könnyedebb természetéből fakad, hanem érezhetően csinált. Páncélban él. Olyan villogó szemű politikai ellenfelei között, mint egy sziléziai portyán kalandozó egykori magyar sereg vezére. A csapat erős és hűséges, a fegyverzet kitűnő, még a lovak is bírják. Csak éppen... Csak éppen örökké nyeregben kell maradni, örökké markolni kell a kardot, örökké erősnek kell látszani. Soha nem adatik meg az elfáradás, a gyengeség bevallásának boldog pillanata, nem kapja meg azt a simogató melegséget, amikor fülét-farkát eleresztve eldobja magát egy sátor előtt, és csak sütteti magát a nappal... Vezér, nem irigyellek!"
Be kell ismerni, hogy amíg Herczeg Zoltán főszerkesztette az indexet, addig valahogy minden jobb volt.
Az egész máris valahogy nőmagazin lett, ezért aztán javaslom, hogy az ilyen rideg, nőolvasói lelkülettől idegen tematikájú posztokba eztán kerüljön szerelmi horoszkóp, és néhány bölcs mondás Müller Pétertől.
@csillámpóni: Ilyenekre gondolsz? Müller Péter: "A diktatúrának van egy előnye. Az, hogy megfegyelmezi az embert. Külsőleg, de megfegyelmezi. Mert fél a lehallgató-készülékektől és a besúgóktól, és megtanulja a nyelv és a beszéd fegyelmét. Szegénység és nyomor van, és így kénytelen megfegyelmezni a birtoklási ösztöneit."

"Nem az a kérdés, hogy ki milyen, hanem hogy mit csinál. Az ember jellemzésénél az igei megközelítés a jó és nem a jelzői. Az embert nem lehet minősíteni."

"Minél magasabb szellemi színvonalon él valaki, annál inkább szolgálja azt, aki lent van!"
@Rodeo36: Szerintem ez elég jó magyarázat a kérdésedre:
"Minden emberen van egy jelmez és egy maszk, melyet mohó ambícióval és ravasz önvédelemből visel. És ami a lényeg: fogalma sincs róla, hogy rajta van! Nem tud róla. Ez nem csak kellemetlen, de roppant vicces is. Magára hazudja, de olyan hipnotikus erővel, hogy elfelejti, hogy ő egyáltalán nem az, akinek hiszi magát. Ezért nem is érdemes vele sem hitről, sem eszméről, sem világnézetről vitatkozni, mert úgysem azt éli. Ő valami egészen mást él, és másban hisz, mint amiről azt hiszi, hogy hiszi. És nincs veszedelmesebb dolog, mint figyelmeztetni valakit, hogy hazugságban él." Müller Péter ez is
@látjátok feleim szümtükkel:
Ám én tudom, hogy pávazsoltika visszafoglalta nekünk a vízkút-főforrást és 1 (egy) hónapig 5 HUF-al (5 magyar forint!-al) olcsóbb volt a vízdíj, Pécsett. Most 3-3500 Ft-al többe kerül!
@Rodeo36: Tudományos magyarázat: Kertész.
@namitirok: "@Táskás Tóni: Tévedés!
A FIDESZ nemzeti, meg komenista. Tehát a+b= nemzetikomenista.
Cuclista nem lehet, azt Hitlerék kisajátították, meg náluk nem voltak komenisták, mint ebben a maffiában! "

Es ezt a fide$$ szavazok egyszeruen keptelenek meglatni :(
@JohnHenry: Nem voltunk elegen, én is ezt állapítottam meg.
@a szív fészkei: nagyon szépen köszönöm, kiemelem:

Nehogy a végén kivirágozzon belőle valami paranoia féle. Egyszer már majdnem elkezdődött. Felcsúti Szent Viktor, akire Szűz Mária titokban rábízta Magyarországot. Miket ki nem talál ez a fiú!

hogyan aludhat és főleg hol? kiben bízik? bezárja e a magányos hálószobája ajtaját és az párnázva van e? mert ordítozhat álmában meg sikoltozhat?

nekem Caligula története jut eszembe únos untalan "eljutott" addig, hogy a lovát szenátorrá nevezte ki és oda is, hogy a testőrei megvárták a palota kapujában és minden szó nélkül a pajzsaikkal péppé morzsolták...és a Csaú meg a neje amint a kiskatona mint a veszett kutyát a falhoz állította és lepuffantotta...kétségbe vonom azt, hogy a megnyert pozíciójában sikerélménye lenne...vagy tényleg egy galandféreg és tutujgatást élvezi meg a fociedzők hajbókolását? én nem tudom emberként kezelni már nagyon hosszú ideje, számomra egy féreg olyan bélféreg minőségű nem giliszta mert az hasznos és néhányan megpirítva meg is eszik...a természet ilyen lényeket is létrehoz

még egyszer kösz...majd kicsit később újra nekifutok
@anonymand:

Kihagytad a cigány és nigger felmenőket. így bár hazudsz, de mégsem elég polkorrekt a kommented.
@Táskás Tóni: kösz az megvan és elolvastam...most újra felsikolt bennem a kérdés -nem magamról, mert még tévedésből sem szavaznék ilyen pártra- hanem a azokról akik rászavaztak számukra mi? ez az izé itt aki (ami?) ajnározza ennek mi?
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

Nektek, gyapjas fejű metélt patkányoknak az egyik perverziója, hogy magyarnak próbáljátok kiadni magatokat.

Csak szólok, hogy hiába.
@Zébácsi: "mentsvrként húzzák elő a "judeo-/libsibolsi/gyurcsányahibás/elmúltnyócév" kártyát."

A tények kellemetlenek számotokra. Az ugyanis tény, hogy ha nem szennyezné ennyi judeobolsi az országot, akkor sokkal előrébb tartanánk.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Bizony a magyar az ott kezdődik, hogy Budaházi széfrobbantó, meg a vármegyés idióta Toroczkai. Remélem egyszer mindannyian betekerődtök egy jó nagy árpádsávos zászlóba és ottmaradtok örökre.
@Táskás Tóni: Kéri-t is olvastam, de mint említettem a szavazóbázisának látószögéből szeretném vizsgálni, ismertem sok templomba járó öreg nénikét akiknek a kivasalt friss kikeményített vasárnapi ruha volt a fontos és a rózsafűzés mert az gyöngynek tünt azaz ékszernek és morzsolgatta ízlelgette mi is lenne ha igaz gyöngy lenne és az ostyáig semmi katarzis nem volt és az is elmúlt mire hazaért mert dolga volt meg pletyizni is kellett, a bácsik ugyanúgy a vasárnapi kocsma a mise után -a reformátusok jól meghúzták az úrvacsorai kelyhet és le is tolták istentisztelet után a tiszteletest ha nem jó bort vett vagy kapott- a jófajta borok és csevej meg a fiú pletyka és már meg is volt a templom ürügy erre és jó volt tudni, hogy esetleg -kit érdekelnek a részletek?- van valaki aki odafigyel bár eredményét nem látta mert a tehen sem meg a gyesznó sem azért döglött meg mert védte...de azért befizette a perselybe és nyugodtan ment a kocsmába...de ezek mit kapnak? sem oltáriszentség körülhordása sem ostya sem bor nekik azt is a pap issza meg...a templomi zászlók és a körmenet meg a tömjénfüst az legalább kábít? mi is az oka ezeknél? ezért számolják fel a felsőfokú oktatást meg a középfokot meg lesz hittan ???? félelmetes és ha lelövi valaki tényleg sohasem lehet tudni akkor utána???
@Táskás Tóni:

Ne erőlködj komcsi, hétvégén nem osztanak bögrét.
@Táskás Tóni: igen, Kertész egyszerű szavakkal irodalmian...minden benne van és mégis hiányos számomra...még nem jöttem rá mi az ami hiányzik...gének? mikor én találkoztam a jelenségekkel amit Kertész olyan precízen fest le megrémültem: ezek még emberek vagy már csak emberszabásúak...kivetkőznek emberi mivoltukból...budaházi meg torockai meg a többi tudod, a gyermek nagyon kegyetlen tud lenni sőt kegyetlenebb mint a felnőtt ezek infantilisak is? a gyermek -az ártatlan?- ölni képes a kislapátért...
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: neked nem osztottunk lapot, ha nem vetted volna észre?
@Rodeo36:

Nektek meg a magyarok nem osztottak lapot a választásokon,. Javaslom, hogy vergődjetek tovább mondjuk tel-avivban. Ott még hátha kíváncsi valaki rátok.
istenem, annyira jó! bearanyozzátok a napom. előszőr a vastagbőr, most meg itt. emberek így egymásnak tudnak menni... épp most basztam meg a csajomat, fél órán keresztül, aztán leszopattam. jó volt.
@Rodeo36: Nem kell lelőni, már látszanak rajta az elborulás jelei.Egyszer csak bent tartják végleg.@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Kuss, náci!
@karacsi_maci: a ribanc... azt ígérte nem megy utánam haza...
@a szív fészkei: közel járhatsz a valósághoz...egy emlék, megosztom: apró gyermek voltam és mivel enyéim munka okán napokig távol voltak egyik szomszéd nénire bíztak aki napközben átvitt őhozzá, a kápolna mellett lakott egy közel 900 négyszögöles hatalmas kertben egy kis házikóban a kertben egy mély kút amelyből ő húzta vizet és locsolta a kertet és amire kellett, csodálatos virágai voltak amiket ő keresztezett és aki a kerületben szépet akart az hozzá ment és vitte, nálunk is ő takarított, majd mikor a beteg nagymamám is hozzánk került 63 évesen és lehízva mozgásra nehezen készen annak is a néni adott enni, tette tisztába és egyáltalán, sohasem járt templomba otthon a szobasarkában volt egy oltárszerű valami csodálatos virágokból készített valamije az elé le szokott ülni és morzsolgatta a rózsafűzért de nekem az volt az érzésem hogy önmagával társalog azaz elemzi az életét...régóta egyedűl élt a lánya messze néha meglátogatta...szerintem nem hitt semmi másban mint abban amit ő maga létrehozott és nagyon szép volt mindent megtermelt magának az6t hiszem kenyeret vett semmi mást..nem tudtuk hány éves, kis törékeny asszonyka volt és a nagyanyámat -akit én is imádtam meg ő is szeretett, a néni is- mozgatta pedig kétszer akkora volt mint ő...azután egy pár évre már csak megszokásból látogattam csodáltam a kertjét meg őt és mikor meghalt akkor tudtam meg (nagyi akkor már rég halott volt 65 évesen távozott) hogy a néni 98 éves volt mikor meghalt...azaz közel 28 évvel idősebb mint a nagyi...erőt és bölcsességet árasztott magából hát ilyenek nem igen lehetnek manapság vagy csak elvétve? de az újak már másképpen élnek
@karacsi_maci: Neked már jó volt, na és a csajodnak? Lehet , hogy szívesebben kommentelt volna. DDD Most pedig benézek a Vastagbőrre.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: mivel én magyar vagyok a nácik és seggfejek -mint te- nem kapnak lapot továbbra sem...egyébként nem vagyunk egyívásúak jobb ha tudod
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: Ja, te már ott vagy. A szakadékban. Harsogd csak onnan a hülyeségeidet, nagyon be lehetsz szarva, hogy ennyire kell bátorítanod magad, te szegény szánalomgombóc.
index.hu/tudomany/urkutatas/2011/10/02/kis_lepesekkel_halad_a_magyar_hold-misszio/ Mondtam műr, hogy 15 ezerért lehet telket venni a holdon. dobjunk össze nekik, lám, megvan a Puli nevű járgány is odavinni őket és kész.

Galaxisok majd valahogy megoldják tőlük az öntisztulást. Mehet velük ez a szegény fékezetlenül habzó pithecus is,ne unják már a hosszú úton magukat.
@a szív fészkei: nem rossz, de a Hold nincs túl közel? ki kellene s"szöktetni" őket a Naprendszerből de legalábbis a Pluto-ra misszionálni őket ez a Phythecus meg gajdolhatna nekik
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom: apádat, a majmot láttam az állatkertben. anyádhoz, a patkányhoz mostanában nem volt szerencsém.
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

Szóltam, de látom, intelmem falra hányt borsó.
Elég egyszerű kis fickó lehetsz, ha még a szép szóra sem hallgatsz.

Zsidók meg bolsik, mi? No, hát ennyire nem érted?

Ha kicsit többet tanultál volna (mondjuk a buta, demagóg populizmus mantrázása helyett), akkor tudnád, hogy az ország nem idegen népek miatt tart ott, ahol, bolsevizmusról pedig inkább ne beszélj, mert lefogadom, azt se tudod mi az (szerencsére).

Sajnos az a helyzet, hogy mi, csóringer kis magyarok minden khakit saját magunknak köszönhetünk. Nem a tatár, nem a török, nem a Habsburg, nem a szovjet, nem a náci és nem a zsdó, vagy a cigány tette/teszi tönkre ezt az országot, hanem mi magunk.
Világbajnokok lennénk, ha lenne "hogyan csesszük el az életünket, országunkat" verseny. De addig, amíg nem nézünk szembe saját történelmünkkel, amíg pökhendi módon tetemre hívjuk a fél világot, addig nem lesz előrelépés, s addig a te és hozzád hasonlók továbbra is termékeny táptalaja lesztek a társadalomba 21 éve éket verő megosztó politikának.

Vess egy pillantást a napi politikára! Nézd csak meg, ki mit mond most és mit mondott 2-3 éve! Meg fogsz lepődni, ha tovább kutakodsz és mondjuk a rendszerváltás körüli évek zavarosában kezdesz el tények után kutatni.
A pártok, az ideológiák, az oldalak?
Szemfényvesztés, semmi egyéb, tánc a tűz körül!
Szocialistából neoliberális gondolkodású lett, a jobbos rendszerváltóból pedig kőkemény balos, aki mindent államosít, még magát az államot is!

Az általad vélt igazság és a valóság galaktikus távolságra van egymástól. Olvass többet, és a lényegre figyelj - ez sokszor a sorok között van.
Kezdd mondjuk Mikszáth-tal: egyből megérted, mi a magyar való világ.
@Zébácsi: brilliáns, kiegészítés mefontolásodra javallom: idézlek: "a társadalomba 21 éve éket verő megosztó politikának" az én személyes tapasztalatom ezt 1985-tel kezdi, azaz 26 év!!! a Soros Alapítvány európai központot keresett és Soros kijelölte Budapestet -nem a magyarsága miatt- tárgyaltam vele -jelöltként- a vezérigazgatói állásra, majd gondolt egyet, kettőt és nem lett belőle semmi... de a magyar vezetésnek már ebben az időben volt széleskörű kapcsolata a nyugattal és folyamatos "technology transfer and interchange" ment a gyakorlatban a Horváth Ede és Rába amerikai vonala meg a magyar -akkor elismerten nagyon fejlett - mezőgazdaság mérnök és manager képzés kurzusokat bonyolított az USA-val és a magyar egyetemeken -nyitott ajtó politikával- szintén új anyagokat oktattak ami a szovjetunióban végzetteket féltékennyé tette -teljes joggal- és a KISZ meg az MSZMP ifjúságpolitikája a peresztrojkára alapozva hagyta!!!! támogatta a változást (nem rendszer átmentésről volt akkor szó hanem igaz de fokozatos átmenetről és ezek az alakok -mivel belülről alkalmatlanok- az átmentést és saját maguk pozícióba hozását "lökték" ez egy 200-300 egyedből álló csoport és holdudvara alakította ki az amit precízen leírtál: tényleges szakmai tudás teljes hiányában a csörtetés ment és a demagógia a párt és a kisz vonalon illetve nevében!!!! és lett az ami van mert nem fogadták el 1989 ban a Soros és a másik ajánlatát, hogy kiváltják őket az adósságból -lévén számukra filléres 20 milliárd dolláros- de Antal és a nemzeti zászló nevében meg a sírrablók...
@Rodeo36:

Köszönöm, :-).

Teljesen igazad van: nem a rendszerváltáskor lett elszúrva a dolog, hanem évekkel korábban. Persze akkor lett volna komoly sansz arra, hogy valódi rendszerváltás legyen, de szinte a teljes magyar értelmiség becsődölt: vagy bátortalanságból, vagy nem-tudásból, vagy érdekből, de a lényeg az, hogy szépen át lett mentve itt sok minden.
A legnagyobb bajt nem emberek, vagyonok, érdekkörök és holdudvaraik átmentése jelentette, hanem a gondolkodás átmentése.
Vajon Németh Miklós miért fordított hátat?

Magyarországon gondolati válság van azóta is. Ehhez társul a gyenge és szinte teljesen érdektelen civil szféra, a civil kurázsi hiánya.

Fordítva ülünk a lovon.
Meg kellene végre értenie mindenkinek, hogy a dolgok rajtunk, magyarokon múlnak. Nem a zsidókon, nem Kínán, nem ez EU-n, hanem rajtunk, magyarokon.
@Zébácsi: 1989 szeptemberében valami hülye javaslatára feloszlattuk az MSZMP alapszervezetet, még le sem ért néhány kéz alapállásba, amikor mint veszett kutyák el kezdték szidni, pocskondiázni " önmagukat" minél véresebb szájú párttag volt 5 perccel korábban annál jobban ordítozott -hányinger kerülgetett- megéltek belőle, sokkal jobban mint megérdemelték és azonnal beleszartak a tányérba amiből 5 perccel előtte ettek...mert ugye amit Kertész ír genetikai és ez ráadásul egy nagyon távoli Nagykövetségünkön zajlott, tehát ha kivárunk és semmit sem teszünk akkor sem lett volna semmi de nem, ezeknek azonnal habzott a szájuk, mert féltették azt amit addig hazugsággal és képmutatással szereztek és még nem tudták kinek kell benyalni de "ezeknek" már biztos nem...én elmentem sörözni mert ezt nem lehetett kibírni ép ésszel...ezek képesek kihantolni Nagy Imrét és a többieket és a csontjaik kiárusításával karriert csinálni, és a tömeg meg mint az állatok (az oroszok hatalmas dollármilliárdos üzleteket akartak kötni, mert azt hitték már van nexus csak fizetővé kell tenni és egyébként is szükségünk van egymásra, de nem menjetek a picsába mondta az alcsútbasznáditapló az orosz nagykövet meg nézett a fejiből kifele) ...
@Rattus Judeopithecus - közel-keleti patkánymajom:

Ahogyan a költő mondá:
"Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román, vagy tán egészen az."

anonymand

Ps: megnéztelek a neten, a te pedigréd sem rossz:
Bos primigenius taurus hungaricus.....
@Zébácsi: Nagy intelmek.

A legnagyobb problémát, a rövidlátó rablásban látom. Az állam, és az azt alkotó, formáló hétköznapi elmék, a törvények szövegírói, mind azokból a körökből kerülnek ki, amelyek a folyamatos éhségtől vezérelve, önmagukból kiindulva tették, és teszik folyamatosan irracionálissá, és szükségszerűen bonyolulttá az életet.

Nem akarok összemosni semmit semmivel, sajnos az alkalmatlanság gyűrűzött be ide, illetve inkább ki sem ment. Ez hatja át az egészet.

A hozzáértés folyamatos hiánya, pedig üvölt a mindennapokban. Ha a szándék jó is néha, az eszközök, és a kialakítás alacsony színvonala, még rosszabbá teszi a helyzetet.

Csak itt fordulhat elő, hogy úgy csökkentik éveken keresztül az adót, hogy az végül is növekszik, úgy egyszerűsíti, hogy az bonyolult lesz. Úgy akar kiszámítható pályát, hogy kétnaponta változtatja meg a rendszert.

Ha ezt egy könyvben olvasnám, akkor valami Örkény nevű pacák lenne a szerző, de sajnos nincs kedvem sírva röhögni.
Varangyos te ennyire buta vagy, vagy csak megjátszod magad?
Azért sem fogok ide neked értelmeset beírni, mert úgy visszapattanna rólad, mint vakolt falról a száraz borsó.
Borsódzik a hátam a hozzád hasonló habzó szájú kriptokomcsi-libsiktől.
Fegyverbe..Fegyverbe....de gyorsan, mert még több kárt okot ez a Nemzeti szarjankó és bandája...az életünk megkesrítője!!!
EL KEL ZAVARNI ezt a Bandát!!!!!!!!!!SÜRGŐSEN!!!
LŐPORSZAGOT ÉRZEK!!!!
A LÁMPAVASOKAT FÉNYESÍTIK!!!
@Kara kán: Mi van te faszfej? Mióta az MNO-ról kirúgtak téged - még oda is hülye voltál - itt éled ki magad?
@Kara kán:
"Azért sem fogok ide neked értelmeset beírni..."
Állandó humorforrás vagy, ezt el kell ismernem! :)))
Megjött Humor Harold! Ez a kán gyerek azért nem semmi:
"Azért sem fogok ide neked értelmeset beírni" :) A hónap poénja... :)
Miért, eddig hány értelmes hozzászólást sikerült összehoznia?
@Cartman (ex Cartman): @Boli: Karakán az MNO fórumának díszpintye volt. Sokszor kicsukták ideiglenesen a mocskos pofája miatt, még ott sem bírták a stílusát. Rendszeresen mocskolt mindenkit, egy értelmes hozzászólása nem volt. Aztán megunták a moderátorok és végleg kicsukták. Még a jobbosok is hánytak tőle.
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Mi van kisköcsög? Anya elemet cserélt a lézer pisztolyodban?? :))
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Irány a lőtér! :)) Próbáld ki a légpuskát. Értem én az iróniát... Te, ezeknek a papírzacskó durranása is halálfélelmet okoz, annál meg csak attól félnek jobban, ha a képviselői járulékukat nyesik meg.
Nézd meg ezt. Az öreg Maf meg a fia.

hvg.hu/itthon/20111001_Lazar_koltsegterites_koncepcio
@Rodeo36: Nekem két nénim volt, két telke volt a szüleimnek, és mind a két helyen volt egy-egy szomszéd néni, illetve három, Franci néni, Terus néni, és Luca néni. Ők a családjukkal éltek, de a szomszéd gyerekekre is felügyeltek. Nagyon szerettük őket, és a gyerekek közt nagy tekintélyük volt. Sajnos a rendszerváltással kiment a divatból, hogy felnézzünk az idősekre, igénybe vegyük a tapasztalatukat.
A munkahelyemen is az volt az elv, hogy nem szabad a fiatalokat kioktatni, azok mindent tudnak.Amikor azonban a fiatalok pofátlanná váltak, és visszaéltek ezzel a nagy demokráciával, akkor az már nem tetszett a főnöknek. Sajnos a szemükbe nem merte mondani, csak a hátuk mögött motyogott. Hasonló mentalitás uralkodott el a családokban is.

A kommentjeidet olvasgatva rólad is hasonlókat tapasztaltam, esetenként belegázolsz másokba, de nem veszed észre e szép írásod ellenére, hogy mint az "... újak már másképpen élnek..." te is azt teszed.

Azért aki ilyen szépen tud írni egy régi idős ismerőséről, abban benne van a megbölcsülés lehetősége. Feltételezem, hogy tőled hasonlókat tanulnak a gyerekeid is. Mivel van több ilyen mentalitású fiatalember ismerősőm, az elmúlt húsz évben a jövőt illetően ez mindig reménnyel töltött el, és igazolta, nem csak rossz irányban megy a világ, vannak jó irányba menő emberek is.

A szüleimtől egyébként én azt tanultam, sosem azt kell nézni, hogy mit mondtak, hanem azt, hogy ki mondta. Továbbá a buta ember nem azért buta, mert szándékosan az akar lenni, hanem sajnos olyan képességeket örökölt, hogy neki többre nem futja, ugyan akkor neki is helye van a nap alatt. Az persze más kérdés, hogy a jobb képességűek miért engednek buta embereket az élre állni ( talán lustaságból?).
@JohnHenry: ne legyél türelmetlen, még nem szívtak eléggé, lesznek ott többen is.
@látjátok feleim szümtükkel: Én azt tanultam, nem érdekes, hogy ki mit mond, csak az az érdekes, mit tesz, hogyan cselekszik. A többi kamu...
Az utolsó mondat viszont sajnos igaz lehet. Igaz az is benne lehet még, hogy sok ember megcsömörlött attól a mocsoktól, amit a pitiáner politikusok összehordtak huszon év alatt. Nem volt sokaknak gyomra ehhez. Viszont mindig is voltak, lesznek ilyen gátlástalan Lázár, Orbán, Szanyi félék...
@a szív fészkei:
"...amikor elfogy az előre betanult kész szöveg, bizony dermesztő butaságok hagyják el ajakát...)
A kész szövegeire sem lehet büszke, szerintem sokszor nem is tudja, hogy mit is mondott.

"...valószínűleg már belegabalyodott önmaga sokféleségébe..."
Arra volt régen egy szakkifejezés, valami schizophrémia vagy mi a búbánat.

"Ma már világos, hogy Orbán nem igazán kreatív, nem igazán alkotóképes."
Miért, volt valaha önmagától igazán kreatív? Szemelemzőt hordott, aki így látta! Még a rendszerváltás előtt is az volt a menő ( és az fért be a csapatba), aki órákat tudott beszélni a semmiről!

Sajnálatos, hogy nem látja a világ, van nekie egy jellemző tulajdonsága. Nevezetesen szöveggel és nagy hanggal lerohanjuk azt aki nem ért velünk egyet, vagy tőlünk erősebb. Ezt próbálgatja az únióval is, csak ott már lláttak karón varjút.
@JohnHenry: Egy hozadéka azért volt a tüntetésnek. Rogán az általuk, vagyis az önkormányzat által szervezett gyermek fesztiválra a tüntetés miatt nem mert eljönni.
Inkább bevackolt otthon a 200 millás rózsadombi lakásába.
Jó látni a zsidókomcsik tehetetlen pattogását:)
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: jól mondod, ugye vityára gondoltál, mert akkor a c-gány kimaradt a felsorolásból ;)
Van a zsidókomcsi, meg van a nemzetikomcsi.
Alakul ez, nertársak:-(
na te náci még mindig itt vagyol nincs családod.majd megyek ujhelybe megcsalavázom a fejedet.
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!:
Erőlködj csak, te szerencsétlen. Szánalmasan erőlteted ezt a stílust. Vedd már észre ecceri, hogy nem jól csinálod! Hülye vagy, ehhez is...
De ha ilyen béna vagy, esetleg ismerek párat, akit rád lehet állítani, azok majd megmutatják neked a roma csávóst. Elbeszélgetnél 3 igazival? :) Megszervezhetem, csak neked! Nekem annyit megér, téged meg autentikussá tesznek!
Hülye troll vagy, az is maradsz. Küldjem a leírást megint, hogy ki a troll, ecceri? Erőlködj még te szerencsétlen egy kicsit, egyre nyilvánvalóbbá válik mindenki előtt a szánalmas csicska mivoltod! Hajrá!
@Boli: te parasztmagyar mi a gecit ugatol nekem?tényleg beléd vágjam a kést a kurva anyádat?megtalálak magyarováron hamar!
@Rámfigyeljé - kussojjá,dicsak!:
Tezsvérem... Há'mán hová lett az akcentusod? Dikkmán...
Rossz hírem van gyökér, nálam is van kés mindig. Meg használni is tudom, tanították, nem ilyen szájhős szarrágók... Kinyalhatod kisköcsög, gyere, felhasítalak és a beleidnél fogva lógatlak fel az első fára! Önvédelem lesz, ne aggódj! :)
A "megtalálak" két ll... szerencsétlen.
@Boli: ne sülyedj le a szintjére, ott úgy is ő a nyerő ;)
@Cirbi:
Tudok én, ha akarok... ;) De az ilyen népművészeti agyagedény nem téma, megeszem de előtte felszeletelem. Úgyis a kés a hobbim... Jöhet a hülyéje. Elfér.
@Boli: huhhh egy másik késbzi :D, én nehezen de kinőttem belőle :D
/a lenyúlt AK szuronyomat is a fater koptatja :D/
@Cirbi: Nekem viszont megvan... Sőt nem csak az orosz! :))
@Cirbi: Nem nőttem ki... Sőt elhatalmasodott rajtam, gyűjtöm is, speciális területen. :))
@namitirok: nyertél, nem volt szándékos a hiba, de jól jött ki :D
/gyúrok a zálamfői posztra :P/
@Cirbi: Mikor jár le Palink mandátuma? :) Addigra le tudsz úgy épülni? Ne..... :))
@Boli: ehh, kíváncsivál tettél :D
/szegény szuronyt egy okos tanáccsak sikerült kinyírni, megköszörülte egy ügyes ember, azóta rozsda eszi, és törik :S/
@Boli: vityánkat kitúrom ha kell, hogy más tegye, azt nem tűröm el :D
/elhülyülni azt még megy, a gerincemmel vannak némi problémáim/
@Boli: Jövőre, hejet cseríl a minielnyökkel, ha minden hamis!:-D
@Cirbi: Akkor annak annyi... Sajnos az AK elég spec. anyagszerkezettel készül. Igaz elég kemény a belső pengerésze, de a külső felület lágyabb és ez megtévesztő. Az orosz penge acélja 8CR17Mov ötvözet, de több rétegben van, az élhordó a belseje. Sokan elkezdik köszörülni és teljesen szétégetik a pengét,mert az túlhevül, nem hűtik közben, nem tudják ezt köszörülni. Nem köszörülésre van kitalálva, simán "belezésre" és multifunkciós hadi késnek. Ez nem sebészeti eszköz.
Arra ott van a svájci PE57-es rohamkés, 23.5 cm és rozsdamentes orvosi acélból készül... :)) Szép és jó a fogása.
Bár most, hogy így a kezemben tartom, kissé durván nagy... :)
@namitirok: Áááá... Nem tudja oda leküzdeni magát. Meg a gerincet is ki kéne ahhoz operáltatnia! :)
@Cirbi: Privátban ment egy link is ezekről.
@Rodeo36: Nekem mindegy, ha nem itt rontják az ájert, de magyar segg alá magyar zűrhajót, az meg eddig tud elmenni. Te nem az 450 nevű Zűrhajós pithecusodott itt el? (meg a másik náci nickkel is hasíthat mnost, nem?)
@igazi Lencsés István: Tényleg miért itt van, ha borsódzik a háta? Minden mazochista megtalálja a maga szadistáját , de ő még keresi ezerrel?
@a szív fészkei: ugyanerre gondoltam a zúj náci pythecus és a zűrhajósch ugyanaz a gimbelem gombolom fajta lehet csak nem teknős hanem disznócsont
Mármint én?!
Soha nem voltam az MNO-n, illetve csak 2000. előtt, de arra ti, hátulgombolós pittypottyok nem emlékezhettek.
Nagyon köszönjétek meg, hogy azért be-benézek ide!
@Kara kán: Szerintem sokan rebegnek hálaimákat ezért... :)
Te, ezt a hobbyd, tudod, a saját blogod, na azért az nem olyan látogatott... Összesen hány hozzászólód is volt? Úgy "ámblokk", de komolyan! Na!
A legutóbbi témád amúgy is egy gyöngyszem, vagy ékkő? :))
Komoly! Valld be, csak az irigység hoz erre... :))
@Boli:
Pottyantani jövök ide. A blogom meg nem átjáróház, jobb is ha a fikuszok nem írnak oda, mert kiradírozom úgyis őket. Szentélybe nem való gumicsizma. Na, látod, büszke lehetek arra is.
@Boli: nekem új ez az elvtárs, a karak án ...us, hogy latinos meg cizellált maradjak, elmagyaráznád tudatlanságomnak kit hordanak a fíkuszok a génjeikben..a mono letá -ban való izéje az már egy pont de még nem fix...lécci...megöl a zidegh
@Boli: önéletrajzot nem merek tőle kérni, mert mi van, ha hiányzik az egyik kompónensch: a "zélet", vagy az "őn" a "rajz"-ról nem is beszélve...mi van ha csak skiccelni tud azt is csak a spriccelős módszerrel meg 1 dimenziósch-ra sikeredik?

vannak ilyenek, kedves barátném gyakorlattal a gyp-n dolgozik ő mesélt ilyenekről alig, hogy kinövik fíkuszságukat máris azt hiszik...és attól kezdve sokkal több pelenkát igényel a tisztában tartásuk
@Boli: a romáschka bumáschka cigónak álcázott fíkusz1 a putribú' az meg felszívódott az örvényben ami a szomszéd pocsolyájában keletkezett, mikor a papírhajókat eregette és a Zsiga Gebéh-je átment a színen? vagy megkeschhedte magát? vagy a verebek jól laktak belőle a pocsolyból?
@Rodeo36: Nézd meg a blogját és megérted a szintet... A következő bejegyzése gondolom a Való Világ szereplőinek életrajzát fogja elemezni a vallás tükrében. Külön körömrágó szakkör fog ráépülni és rajongói klubbot is alapítanak rá. :)
@Rodeo36: Szerintem majd megkérem Fabiust, hogy nézze meg az IP-jüket, mert az álcigó és az álzsebnácink egy és ugyan az a primitív személy, a stílusuk alapján. Az IP majd elárulja... :)
@Rodeo36: Bár az is lehet, hogy anyuka meglátta, édes hülye gyermeke miket írogat és elvette gépét. :))
Ki volt aki azt mondta, hogy nincs itt pénz???

"A pártok egységesen 9,5 százalékkal több pénzt kapnak, a Fidesz támogatása így 1 milliárd, az MSZP-é félmilliárd forint fölé emelkedik (a pártalapítványok támogatását viszont lényegében befagyasztják, kivétel ez alól a Jobbik alapítványa, a 2011-es eredeti költségvetésben még 0 forint előirányzattal szereplő Gyarapodó Magyarországért, amely 2012-ben 211,3 millió forinthoz juthat. Az ideinél magasabb lesz magának az Országgyűlésnek a költségvetési támogatása, a valamivel több mint egymilliárdos plusz lényegében 7 százaléknak felel meg."

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/02/kik_lesznek_2012_nyertesei/

Attól függ, mire, akad itt... Pártoknak pl. jut. Az eü-nek nem. Így jártak... További kérdések?
Jó hírünk a nagyvilágban...

index.hu/kulfold/2011/10/02/magyarorszagrol_menekulnek_a_legtobben_kanadaba/

Na, vajon kik? Én vagyok a rasszista egyébként. Úgy tessék olvasni, nem a kanadaiak! Bár ezek után...
@Rodeo36:

Hm..., nem semmi.

Dilettáns idióták gyülekezete. Ma az ilyenkhez hasonló egyének (is) alkotják az Mszp-t és a Fideszt. Bravo.
Min csodálkozunk?
@klacus:

Szép csokorba gyűjtötted a dolgokat, de már ez a mondatod is mindent megmagyaráz:

"A legnagyobb problémát, a rövidlátó rablásban látom."

Csupán egy dolgot fűznék hozzá, illetve egészíteném ki. Rablásnak rablás, de bizonyos aspektusból a "rabló" nagyon is messzelátó.
@Kara kán:

Hozzászólásaid olvasása és blogod rövid áttekintése után az alábbi gondolatok fogalmazódtak meg bennem:

1. Az internetben az a jó, hogy szerver-memóriáiba bárki beégetheti bináris kézjegyét.

2. A rossz pedig az, hogy meg is teszi.

Bocsánat, ha őszinte voltam.
@Zébácsi:
Ezt tetted te is most, te kis aljas rosszindulatú (ti. feleslegesen fogyasztottat a sávszélt).
@Kara kán: Aztatat. A sávszélt. Mármint az Árpádosat. Fagyasztotta, nem?
"Pottyantani jövök ide."
Ez rendben, de ilyen büdöset?
@Kara kán:

Bocsánat, nem volt bennem semmi rosszindulat. Válaszod alapján viszont gondolataim nem csaltak meg, sikerült igazolnod őket.

Míg te pottyantottál, én véleményt osztottam meg, tettem közzé. Olvasd csak vissza eddigi blogteres hozzászólásaimat (ezer feletti a számuk), látni fogod, micsoda egy rosszinulatú otromba fráter vagyok.
@Cirbi:

Mindig csodálkozom, mikor egyébként értelmesnek tűnő emberek félreértenek, belemagyaráznak dolgokat.

A vélemény persze szabad, s így a kritika is. El kell fogadni, hogy a dolgokról, egymásról alkotott nézeteink különböznek, de ettől azt hiszem senki sem válik aljassá vagy rosszindulatúvá.

Aki viszont nem tud különbséget tenni az őszinte vélemény és egy rosszindulatú megnyilvánulás között, az hogyan ír blogot, hogyan képes viszonylagos tárgyilagossággal véleményt alkotni bármiről is?

Én például (az eddig mutatott politikusi működésük alapján) nem kedvelem sem Gyurcsányt, sem pedig Orbánt, s ennek a véleményemnek hangot is adok. Nem hiszem, hogy ettől rosszindulatú lennék, és persze másról sem gondolnám ezt hasonló esetben.

Szép napot!
@Zébácsi:
Persze, persze. Te épp a veled egyet nem értőkkel vagy mindig ilyen mélyen „őszinte” és jóindulatú. Na, told tovább a biciklit!
@Zébácsi: Mert te megpróbálsz infók alapján saját véleményt alkotni, viszont aki érzelmi kérdést csinál mindenből, és azt még meg is fűszerezi elvakult hittel, annak az ellentmondó vélemények a legbelső valóját sértik. Ha meg akarja őrizni a hitét, akkor csak támadni, személyeskedni, ócsárolni tud, érvelni és a vélemények ütköztetésére, valamint a normális párbeszédre alkalmatlan.

Neked is szép napot!
:D micsoda időzítés, hát erről ennyit, akkor ugorgyunk
@Kara kán:

Figyelj, jó lenne tisztáznunk ezt.

Sok vitám van olyanokkal, akikkel nagyjából egyezik a véleményünk, de árnyalatni különbségek azért vannak. S miután az ördög a részletekben rejlik, ezeknek az árnyalatoknak a kivesézése fontos.

Azokkal, akiktől eltérően nagyon mást gondolok dolgokról, alapvetések körül szoktak folyni vitáink. Ez is fontos.

Mindkét esetben azt írom le, amit gondolok, és nem azt, amit a másik hallani akar, vagy valami olyat, ami pacifista, szervilis vélemény lenne. Sokszor rosszul gondolok dolgokat, és gyakran tévedek. Ember vagyok én is.

A neked írt első bejegyzésem egy vélemény volt, reakció arra, amit itt tőled olvastam (ami nem tetszett). Lehet, hogy tévedtem, te viszont nem meggyőzni akartál erről, hanem egyből ezt írtad: aljas rosszindulat. Tehát te lealjasoztál - én ilyet viszont nem tettem (most sem teszem). A hiba nem az én készülékemben van.

Még egyszer kérlek: olvass vissza egy itt picit, nézd meg a stílust és a tartalmat. ha pedig beleolvasol eddigi összes hozzászólásaimba is látni fogod, hogy általában milyen véleményt, gondolatiságot képviselek.

Szép napot!
@Cirbi:

:-).

Tényleg jó lenne ugornyi (nagypolitikai szinten is).
Egyébként az itteni banda parazita mivoltára jellemző az is, ami nekem már rég nyilvánvaló volt, tehát meglepetést nem okozott, hogy például a fikázókra soha senki előttem nem használta azt a szót, hogy fikuszok. Erre mi történik? Akik itt fikáznak engem, azok felkapták, és használják az én szellemi termékem. Mocskos kis tolvajok ezek, rég mondom én.
süti beállítások módosítása