Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.18. 04:55 Fabius

Szájmenők

Címkék: kommunikáció fidesz selmeczi gabriella szóvivők

Kommunikációt erősít a kormány. Ez speciel rájuk is férne, ha nem megszorítások idején vernének el erre másfél milliárdot. A jelenlegi retorika alekoszi mélységekből - mindig, minden körülmények között háború - és a nemzeti giccspiac szakadtas sztanioljából kifolydogáló ragacsosan pátoszos közegből igyekszik majd kikecmeregni valahogy a frissen szerződtetett jómunkásemberek segítségével.

Giró-Szász András bevetése még érthető: a Nemzeti Trubadúr Péter szájából elhangzó mondatok szavatossága a hűtő sarkában didergő megszőrösödött parizerével vetekszik, ami nem azért zöld, mert mentolos. Kellett tehát valaki, aki ki tudja segíteni a szijjártói deficittel küzdő kormányt, aki meg tud szólalni, és a mondanivalót képes szakmaias formába önteni. Lojalitás ide, szakmaiság oda, Girosz azért nem maradt felügyelet nélkül: két helyettes államtitkárt kapott gondolatmankónak, ha magától nem sikerülne kitalálni mit helyes elmondani, és mit nem az. Hasonló alapja lehet a Mr. Szemceruzaként számontartott Garamvölgyi László helyzetbe hozásának is.

De vajon mi indokolja Selmeczi Gabriella Fidesz szóvivővé előléptetését? Róla minden halandónak a kifli ügy, a szenátorasszonyos Gripen mutyi és a nyugdíjak veszettül megvédése jut eszébe. A hivatalos indoklás szerint:

"az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat" akarja ezzel a döntéssel megelőzni a kormányfő."

Ja, így már értem. Az egyébként is lázadozó KDNP-s kettős tagok megregulázása lesz Gabóca egyik feladata. Ő lesz a doktor néni, a figyelmen kívül hagyott zsebszövetségesek lelkén esett bibiket fogja gyógypuszizni, esetleg megjelenésével a figyelmet elterelni.Ez akár be is jöhet a legmagasabb átlagéletkorral bíró KDNP frakcióban. Mert egyébként a szikkadtra szoláriumozott Selmeczi időnként hajlamos tokától bokáig magentába öltözni, mint egy kéretlen T-Csoport reklám, és a szőkítőporral szoros barátságot ápoló hajszínével a fiatalabb korosztálynál visszafogottan ízléstelennek számít. Ezért, ha a koncepció része az is, hogy Kedves Vezetőnk lassan megszokottá váló kitárulkozásai alkalmával - mikor elmeséli éppen melyik megmentést hiúsította meg az erőlködéstől kiújult heresérv - számunkra térdepeljen neglizsében, figyelemelterelő biodíszletként a képernyő sarkában, hát...akkor inkább keressetek oko...csi...izé...valaki mást.

68 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr893235243

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hadüzenet támogatása 2011.09.18. 18:12:24

  A kormány hadat üzen az uzsorásoknak.A kormány kijavítja az előző kabinetek hibáit, és hadat üzen az uzsorázásnak és a kiszolgáltatott helyzetbe került családokon élősködő bűnözőknek.Végre!Már nagyon vártam, hogy valaki tegyen az élősködők ...

Trackback: Országvédelem: mennyivel lesz kevesebb? 2011.09.18. 15:01:04

Közzéteszünk egy gyorskalkulációt, ami a Matolcsy-féle bejelentés jövedelmünkre gyakorolt hatásait mutatja be. A táblázatban a 2010-től kezdődően adott nettó jövedelem mellett az egyes jövedelemsávokban látható, milyen adóterhelés változás következett ...

Trackback: Hazugságország: mix 2011.09.18. 11:43:41

2010: Orbán Viktor szerint jelentős adócsökkentésre van szükség. A gazdaságot pénzhez kell juttatni, hogy a pénzügyi válság ne csapjon át reálgazdasági válságba, ne szűnjenek meg a munkahelyek. Magyarország adócsökkentés nélkül nem tud elindulni a növe...

Trackback: Hazugságország: mix 2011.09.18. 11:43:41

2010: Orbán Viktor szerint jelentős adócsökkentésre van szükség. A gazdaságot pénzhez kell juttatni, hogy a pénzügyi válság ne csapjon át reálgazdasági válságba, ne szűnjenek meg a munkahelyek. Magyarország adócsökkentés nélkül nem tud elindulni a növe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jó reggelt!
remélem jól átgondoltad, amit leírtál! :P
Már vártam, hogy ráhajtasz a hölgyre.

Szokás szerint jó képek, érintett célszemélyt sírva fakasztós szöveg.

Annyi aprósággal a "tényeket" kiegészíteném, hogy nagytekintélyű Kósa úrra bízták a kiválasztást, ami ebben az esetben selyemzsinórszerű megbízásnak tűnik!

Még ezért sem mert felelősséget vállalni egyeske!
A képek is frenetikusak, de erre a nőre nagyon is hízelgőek... Fabius jelentősen feljavította a nőnek a fejét - a valósághoz képest!
Akkor még meg sem szólalt (itt szerencsére) ez a humanoid, mert ha valami kibukik belőle, az vagy hazugság, vagy olyan bődületes hülyeség, hogy a plafon is majdnem rászakad! Védje csak Pártunkat és Ormányunkat! :))
(máshol már elsütöttem, de nem árt ismételni:)
összeült a fidesz vezérkar, oszt' meghozták a határozatot:

"lássuk uramisten, mire megyünk ketten..."

más magyarázatot nem tudok elképzelni... esetleg még indokolhatja a döntést az, ha a "b" verzió pelczné volt
sem nézni, sem hallgatni, nem kellemes.
@nandras01: De azért egy kicsit akkor is maga felé hajlik a keze... :)
Szíjjas patkány, giroszkópos faszfej, meg a szőkített geciputtony, a csúti tahó kommunikációs hadosztálya.
Ebből is látszik hogy a csúti tahó pontosan ismeri a szavazóit, akik max kiscsoportos szinten állnak, nekik bőven elég ez a három szarkupac.
Szép napot mindenkinek.
Garamvölgyit kár volt előlkaparni. Elképesztően silányan probálkozott megmagyarázni, miért nem engedélyezték a szakszervezetek demonstációját egyik helyen sem.
Csak ismételgette önmagát a lehetetlen indokokkal. Giró Szász meg, ha meg tudja magyarázni ezeket a megszorírásikat, akkor leveszem előtte a nem létező kalapom. Eddig se voltam odáig érte, most meg egyenesen leveszem a hangot a TV-n, ha el kezd beszélni. Hülyeségeket én is tudok mondani, ahhoz nem kell őt hallgatnom.
az az igazság, hogy bárki is lenne a szóvivő, csak mellébeszélni tudna ennyi hülyeség után. engem mindig az érdekel, hogy mi visz rá embereket, hogy ezt bevállalják? tudom, a pénz. de miért éri meg valakinek, hogy az emberek hülyének nézik, azt fel nem foghatom. ráadásul hogy bírnak így reggelente a tükörbe nézni?
Garamvölgyi egyszerűen annyira szánalmas volt Kálmán Olgánál, hogy egyfolytában azt visítoztam, hogy ez hülyeee? bement égetni magát? még egy ovis is észrevette volna, hogy a bácsi nem mond igazat.
Gabikával meg szerintem öngólt rúgnak, mert tőle szerintem még az ő híveik közül is vannak, akik kiakadnak. ennél még a Nagy Anna is vállalhatóbb volt. lehet, hogy hülyeségeket beszélt, de legalább konszolidált külsővel.

"ami nem azért zöld, mert mentolos" :)))
@egyedi: Nézd, Nagy Anna is szánalmas volt, egyszerűen egy idő után már szétesett a szerencsétlen és a testbeszéde nagyon elárulta. Egy darabig meg lehet tanulni a testbeszéden uralkodni, de egyszer csak borul a mutatvány. Elhasználódott az is, kellett valaki, aki gátlástalan és szó szerint bármit lenyel! :))
Azoknál a választóknál, akik dojcstomit lájkolták,
simán bejön majd selmecica is.
Sunázni fogják.

A fidesz nyikhaj - szijjárt
A fidesz paraszt - girosz
A fidesz szexi - selmecica

Ez lenne az üzenet.
@Boli:
Nagy Annát dobták. Az ő üzenete az volt, hogy

A fidesz öregecskedő vénlányanya...
@Whistler anyja: Azért, akinek ez a nő szexi, egyszer nézze meg már közelebbről. Csak úgy 2 méter! Rettenet! Ha megszólal, akkor pedig botrányos! :) Böööö...
Mint tegnap valakivel azt megvitattam, még 1 liter Unikum és sok sör után, sírva sem vállalnám be! :)
Perverzeknek ajánlom, álmodjanak vele... Vagy a fityisz vezérkarnak - bár azoknak már megvolt!
Nem is tudom,hogy melyik szóvivőt fogom utálni jobban. A mostani felhozatalt elnézve Nagy Anna volt a legnormálisabb. (pedig hát neki is voltak érdekes megnyilvánulásai)
@Boli:
Miért, a dajcstomi kultuszt mivel magyaráznád ?

Vagy Szalai Annamáriát ?

Fideszes szemmel ilyen a szexi.
Nézd meg a feleségeiket, utána meg fogod érteni.
@Boli: Itt adok még egy illusztrációt.

Fideszék szerint Schmidt Mária is jó nő.
index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/schmidtlab/

Nem beszélve Morvai Krisztináról, akitől hátast dobnak.
@Boli: :))) de ő nem nyelt le ezek szerint mindent
gyorsan kopnak szógyártók...

ez a zsíró100 kicsit többre volt hivatott. értelmes gyerek. sajnálom hogy lehajolt a szappanért... (van az a pénz...)

hosszútávon nagyon fog fájni neki. nem tud emberek közé menni...
@mezga-aladar: én is így gondolnám, de pont a múltkor beszélgetett a Rónai a Batíz Andrással, és bejátszották, hogy megkérdezték az utca emberét, hogy tudják-e ki ő. van aki nem is emlékezett rá. pedig ő nem olyan rég volt szóvivő.
@egyedi: érdekes...

igen ottvan a fehérvári polgármester... cserepali
meg a rogán ezek is voltak szajkománok...

igaz. érdekes felvetés... a zemberek lexarják az egészet...

győzike és vv alekosz... na az fontos és híres
@mezga-aladar: akik foglalkoznak kicsit ezzel az egésszel, azok emlékezni fognak, de alekosz meg a női tényleg sokkal izgibbek :(
de az is felmerült bennem, hogy mondjuk 56-ban az átlagember nem ugyanilyen volt? meg végig a történelem folyamán. és mégis megpróbáltak az emberek változtatni.
A megmondóemberek kiválasztását tekintve azért az örvendetes, hogy szenátor Selmeczi nem a szőke nős viccek sztereotípiáit fogja erősíteni.
@mezga-aladar: Na, a Rogán.
Belvárosi parasztmester lett, annyira jól mondta a - gázáremelést -.
Meg a Borókai is szóvivő volt. Egy egész tévét kapott, nem csak egy játéktévét.
Ha girónál is elakad a lemez, és ismételget valamit,
szerintem még alkotmánybíróság feje is lehet belőle. Végülis elég, ha néha nem fog kezet és elnök is lehet akár.
Havas is volt szóvivő arra sem emléxik senki
@Kijelölt Felelős:

Ennek semmi köze a felelősséghez, egyszerű munkamegosztás:

- Lalikám! Én kijelentem a szombati blikkben, hogy titeket kizárni a végtörlesztésből szimpla genyózás, te meg keresel addig egy szóvivőt, akit inkább bámulnak, mint hallgatnak.

-Igenis, Főnök!

A felhozatal szűkösségében meg ennyire futotta.
@glaci 0808:

A nyolc napos tündöklés? Ó dehogynem emlékszünk :-))
Háttér:

hvg.hu/velemeny/20070328_laszlo_havas_kormanyszovivo
Azannya krausz, ezek a képek és a szöveg! Ez nyolc nappon túl se gyógyul :-DDDDDDDDD!

Igen Gabikát ott felejthették Valentio. Versace mama és Armani mellett a szoliban - gondolom, ilyen milliárdos dzsemboriban ég le, ha már muszáj neki... Szeret égni, na - van ilyen hobbi is. Most fog majd jó darabig egyben kozmássá pácolja magával együtt a kormányát is. Ormányát is.
Skicceseésemd nem szűnik: napon

A másik pö-t felajánlom Gabika jellemzésének kezdőbetűjéhez.
Hogy merészeled leszólni a Nemzet Szexgombáját??

:-D

Valamiért az a tévhit tartja magát a Fideszben, hogy Gabus szekszi, dájcstomi meg menő. Annyi eszük meg honnan legyen, hogy normális kormányzás mellett akár Wittner Mária is felolvashatna a telefonkönyvből, tökmindegy lenne az is.
Amúgy Schmidt Máriát ismerem lánykorából. Szebb nem volt akkor sem, csak hatalmas mellei voltak, mint férfivonzerő, aztán ennyi.
A férje után - aki kamaszkorától a szerelme volt, ezt el kell ismernem, még a pasi halála előtt láttam őket x sok évtized után kézen fogva andalogni - hatalmas vagyont örökölt; ilyen mellett még persze, hogy Orbán is farkasvigyorra gerjed. (lásd a belinkelt képen.)
@egyedi: ebéd közben ezsembejutott hogy nem az a lényeg hogy a parasztok (nép) emléxik e, hanem... a mértékadó értelmiség... azaz emberek közé nem tud menni többet... aki számít az tudja a múltját...
@néma bárány: Elég gyakran kontexusba hozzák Gabicicát - fantasztikus fideszkarrierjét ecsetelve - a kilincsekkel meg még valami arra emlékeztető emberi testrésszel. Olyat is képesek egyesek állítani róla, a feddhetetlen családanyáról, hogy nem a kilincsek vannak a leltárában többségben!

De mint tudjuk, a szex szépít.
@mezga-aladar: (egészségedre! :) )
hát nem tudom, hogy hiteles politológus lesz-e még belőle. bár eddig sem volt az nekem. végül is eddig is őket védte, most meg pénzért teszi. eddig sem zavarta, hogy nem pártatlan. mivel jól fel van osztva az ország, gondolom utána is lesznek olyan munkahelyek, ahol jól fogja érezni magát az övéi közt.
@a szív fészkei:

Szemlélődőként annyi biztosnak látszik, hogy Gabikát nem az eszéért szerették. Azt viszont tényleg nem értem miért jó, ha a szóhordóról a córesz meg a mutyi ugrik be mindenkinek.
@egyedi: börtönmunka? politológusnak? vagy börtönszó-vivő?

hm... vagy esetleg Szentilona szigetén ő kéri a kávét?
Na ennek is meszeltek, a vezényló tábornok ezt is elintézte nekünk, áldassék a neve.....

Hogy a jó qrva nnyt, remélem azért néhány nemzetközi bíróság, lassan már nem is érdekel hogy miben de megszivatja ezt a qrv bagázst..........

A taláros testület nyugdíjügyben legutóbb augusztus végén ült össze, azonban a bírák nem tudtak egymással dűlőre jutni a határozattervezet kapcsán. Pedig több forrás is arról írt, hogy a pénztártagokat támogató döntés születhet meg.

Szeptember elsejétől viszont az Ab testülete kibővült a kormány által megválasztott 5 új taggal. Szeptember 19-én és 20-án újra összeül a már kibővült testület, és a honlapon elérhető információk alapján már nem határozattervezetet tárgyalnak, hanem végzéstervezetet.!!!!!!!!!!!!!!!!

Az ügyben ez akár komoly fordulatot is jelenthet, hiszen az Ab érdemi döntést egy ügyben határozattal hoz, míg bármilyen más esetben, például, ha hatáskör hiánya miatt az eljárást megszünteti, akkor végzést.!!!!!!!!!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/ongondoskodas/megint_osszeul_az_ab_nyugdijugyben.155515.html
Vajon mindegyiküknek 2 millás lesz a fizetése?
Új, jövedelmező szakma alakul........
Szép jelen, mert a jövő már elkezdődött:
/a nagy mű elkészült, az alkotó pihen, egyes arcokon döbbenet, másokon áhítat/

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_lesz_aki_a_munkaugyi_szabalyok_betartasat_felugyelje.495896.html

"Az új Munka törvénykönyve (Mt.) tervezete tovább nyirbálta volna a hatóság jogköreit, többek között a független munkaügyi szakértő intézményének bevezetésével. Ezt a független szakértőt ugyanis a jogalkotó elképzelése szerint a munkaadók bíznák meg azzal, hogy a cég munkahelyi működésének átvilágításával kiderítse, mindenben a hatályos jogszabályok szerint működik-e a megbízója, és ha eltérést, esetleg jogsértést talál, akkor annak elhárítására javaslatot tegyen a megbízójának.

Amennyiben a munkaadó figyelmen kívül hagyja a javaslatait, akkor a hatóságokhoz fordulhat - azt azonban a javaslat nem részletezte, hogy milyen alapon, mivel a szakértő megbízottként minden üzleti dokumentumba betekinthet, így a legtöbb tudomására jutott információ üzleti titoknak minősülhet.

Több szakszervezet szerint egyébként az új Mt. lényeges változtatásai a munkaidő-pihenőidő, vagy a túlórakeret, illetve a bérjegyzék kiadása esetében éppen azt a célt szolgálja, hogy azokat a már-már hétköznapinak számító jogsértéseket legalizálná, amelyek miatt az utóbbi években rendszeresen bírságolt az OMMF.
"
@Cirbi:

Ha az AB hatáskör hiányában visszalép azzal többet árt magának, mint nekünk. Az elpincsisedés után a hitelességük szoros versenyben lesz a SkiccPaliéval, nekünk meg semmi nem változik. Hacsak az nem, hogy a kormányváltás után az AB-t is elzavarjuk a faszba.
@néma bárány: Ok, de ott egy apró pont: kormányváltás, na az egyre kérdésesebb, érzésem szerint, ha rövid idő alatt, nem áll a talpára a társadalom, akkor nekünk reszeltek, lehet setéten látom a jövőnket....
Girosz:

"- Arra azért felhívnám a figyelmét, hogy kormányszóvivőként nem áll módomban a politikai elemzőként tett megállapítások kommentálása."

Mondhatta volna, hogy elhatárolódom a politikai elemző önmagamtól, és amíg a kormány szájaként működöm kikérem magamnak, hogy múltbéli tevékenységem közben lejegyzett szavaimat bárki felemlegesse.

www.origo.hu/itthon/20110916-interju-giroszasz-andras-kormanyszovivovel.html
@néma bárány: Régen mondom, ez Orbán őszinte kommunikációja édes népe felé: ennyire szarba se veszlek titeket, hogy legalább hitelesnek tűnő arcokkal operáljak. Ezek a legelhasználtabb, már-már karikatúrák még nálunk a Fideszben is: csak röhögünk rajtuk, de nektek ez is jó lesz, mert tökmindegy, mit hisztek el és mit nem. Úgyis az lesz, amit én akarok, dixi.
@a szív fészkei: VAgy tényleg a protkót kiejtő öreg csámcsogiknak akar kedvezni e szőke besült ciklonnal. Legalább az ó fodrász a is megkeres majd annyit mint a szolídra vett Nagy Annáé: hvg.hu/itthon/20110104_ezer_forint_kormanyszovivo_haj

Hidrogénperoxid még többe is fáj majd, szolijáról nem is beszélve. És ez olyan egy tiszta nett kis asszonka, mennyit költött OEP-főnök, korában fürdőszobára is! www.ballapeter.hu/media/kezdodik2.html Idézek: [..]"Az a Selmeczi Gabriella, aki még az első Orbán-Torgyán kormány alatt 9 milliós fürdőszobát építtetett magának..."
Öreg hibám az asszociációk kergetése, de ezt nem lehet kihagyni ilyen Sexy Sadie (ho Sexy Sadie what have you done
You made a fool of everyone) említésekor.

Ha már arról eszmézünk többek közt, az ő komoly karrierje miken-kiken vezetett keresztül, akkor íme, még egy erkölcsi fárosz: hogyan érvényesült a Jobbik solymári arca olyan filmekben anno, ahol nem a Bibliával éltek és nem azt a szentséget itták áhítatosan. nol.hu/belfold/jobbikos_a_mazochista_almokban_
@a szív fészkei:
Tisztelt a szív fészkei!

Mindenki másra asszociál.
Sexy, saxo,...
Bill Clinton népszerűségéhez hozzájárult, hogy szaxofonozott.
Hogy a Fehér Házban nem ő volt az egyetlen, az már nem annyira.
Itt sejthetünk-é, hasonló zenei kultúrát a háttérben?
Lehet, hogy csak a (nyugdíj)védelmi pénz beszedésében szerzett elévülhetetlen érdemeit honorálják....
Lehet, hogy is, is.
Minden lehet.
Ahogy mondom, minden.
Csak mexorítás nem.
Mert aszt már monta a Totya is, hogy nagy bahé lesz, de mexorítás az nem.
Bocsánat, a Gíró.

Tisztelettel:
anonymand
"A negyedik Orbán-elv: Minél rosszabb, annál jobb. „Kormányozni a válságban lehet, akkor nem kell, nem szabad tekintettel lenni senkire” – állította később Orbán Viktor. Egyszerű, a mai Orbán a holnapi könyörtelen mészárlást készíti elő. Olyan költségvetést csináltat, ahol nincs kegyelem. Nem a szavai, a tettei fognak beszélni."

A csúti féreg golyóérett.
Kertész Ákosnak sajna igaza van: „A magyar genetikusan alattvaló. (...) a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni." Gondoljátok csak végig: majd 3 millió embertől vett el orbán átlag 1 millát, hazudott drasztikusan csökkenő adót, amit aztán csak a gazdagoknak adott meg, taposott szét minden független hatalmi ágat, hogy a korlátlan uralkodását senki-semmi ne zavarhassa, hazudott megmentett egészségügyet, fejlődő gazdaságot, 10 év alatt 1 millió munkahelyet és hogy mindenki jobban fog élni. Mára már mindről kétségkívül el lehet mondani, hogy hazugság. És? Mi történt? Az MNYP-tagok kussolva átlépnek, a munkások lenyelik, hogy nem tüntethetnek, a nem sztrájkolhatnak, az ellenzék, hogy nem tarthat népszavazást, a választók, hogy a hazai bajok iránt érdektelen külföldi választók százezrei fogják eldönteni, amit mi magunk sem tudunk, az egészségügy, hogy pár renegát kivételével marad mindenki bére a béka segge alatt, hogy az építőipar - nyilván a fellendülés következményeként - évtizedes mélyponton van, lehet cigányt ölni, magyart felkoncolni, jó szakemberek tömegét hazai megélhetés híján külföldre engedni és mindeközben lehet öltöny-nyakkendősen a TV-ben mosolyogva szemébe hazudni mindenkinek és a nemzeti megújulásról maszlagolni.
Mélységes szomorúsággal /de örömmel/ olvaslak benneteket, és depis lettem amiatt, hogy milyen bűzös mocsárba jutottunk . Persze enélkül is tudtam és azt is, hogy jövőre már csak egy szívószálon vehetjük a levegőt, úgy lesüllyedünk. Én meg holnap vizsgázom és szart sem tudok.Na megyek tanulni.
@orbánmentesítő: Ettől vagyok én is reménytelenűl elkeseredve, bírka nép vagyunk, tisztelet a kivételnek...
@Cirbi: hüjeség... nagyrészt ok birkák

de van párezer FARKAS is... most épp a fides ben vannak...
@a szív fészkei:

Lassan megérjük, hogy a Jobbikról szóló legobjektívebb dokufilmnek arról kell szólni, hogy Gárda Nikit análba vágja a Solymári Keménytökű, míg Faszpunmpa Pisti kukkolja őket :-D
Ez a kis antik Barby most kapja meg a fideszfiuktól a végkielégítést.

És megint épittet magának márványból fürdőszobát. Mert csak olyanban szeret.
Hagyjátok már ezt a bírkanépezést. Mitől bírkaság az, ha a demokratikus választásban hiszünk ahelyett, hogy félevente a Dunába ölnénk aki nem tetszik?

Tökömet már Bartusba meg ebbe az agyament bagázsba! Amerikából uszítani utcára az embereket bátor dolog, olyan Orbános más faszával verés.
@néma bárány: Te, te kis perverz!
Mert te vagy az, ők kiváló keresztyén emberek, kitüntetve, nagykereszt, lovag (még talán ló is),tisztességesek és kiválóak! :) PÉLDAMUTATÓAK! (Nem röhög, ezt komolyan is gondolják!!!)
Egyébként a Jobbikban valami előfelvételi szűrő volt a pornós múlt, vagy kötelező is volt? Kovi akkor nagyfőnök is lehet ott? :)
@Fabius:
De hát az nem gond.
Szerintem lesz, aki kommentálja.

És amikor majd innen továbblép, akkor meg ezt nem fogja majd kommentálni.
@Fabius:
Pontosítok:
nem munkamegosztás, hanem üzlet. :)
@néma bárány:
Akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel?
(azért a birka nép kifejezést csak használnám...)
@Boli: A jobbik inkább olyan, mint egy swinger klub: dugni mindannyan akarnak, aztán majdcsak belehúzza a tökét valaki az egészbe :-D
@Kijelölt Felelős: felőlem használd, de akkor árulj el valamit:

Ki a birka?

Aki a szocikra szavazott 8 évig, akik a fidesznyikekre most, vagy mindannyian, mert azt merészeltük gondolni, hogy miénk a választás?
@néma bárány: Na kb. én is ezt mondom már mióta. NY-ban nekem is forradalmi hevületem lenne de nagyon, aztán hazamennék a nyugiba.

Szétverni a fővárost, őrjöngeni agyatlanul gyújtogatva, az más recept és iskola, és nem visz sehová. Pláne - nemzetközi helyzet fokozódik ugyan de nem számunkra és előnyünkre - amikor senki de senki nem állna a tiltakozók mellé a külföldi kormányok közül, hisz EU-ban élünk, volt törvényes választás, ott nyert a Ducik, ki kell bírni. Milyen eredményt lehetne elérni menet közben, lemondana?

Ki fizette az öt évvel ezelőtti műsoros estek cechét? Mi mind.

Lesz október 23-án megint tüntetés a Szabadsajtó útján - Bartus a márciusit is babazsúrnak fikázta, hogy jáááj, annyira undorítóan békés volt, még gyerekek is biztonságban voltak - ott kell lenni nagyon sokunknak. A 4K-sok jó fejek, értelmesek, talán kinőnek 2014-re valamivé, mert most nincs váltás, hisz az LMP viccnél is rosszabb, a többi meg. Na hagyjuk.

Heccölni lehet kintről, 56-ban is nagyon bátrak voltak a Szabad Európa rádiósok, nyomták a sódert és a félrevezetést.
Ducika legjobba európai cimbije: www.borsonline.hu/news.php?egy-ejszaka-alatt-nyolc-n-t-elegitett-ki-a-miniszterelnok&hid=46978 Hozzá képest se nincs sehol. Nem csoda, ha ilyen frusztrált, hogy máson vereti le.

Na Lengyel is megszólalt: nol.hu/belfold/20110917-doglott_lo
azért Giró-Szásznál elgondolkodtam, hogy egyáltalán az ö pozíciójában van-e egyáltalán esélye elgondolkodni azon, hogy szeretne-e "független" maradni, avagy lehet-e egy ilyen felkérésre következmények nélkül nemet mondani.
@spinat:

Tisztelt spinat!

Ezek szerint Te nem szoktad nézni a Tét című műsort.
Amit ott az utóbbi hónapokban előadott, már réges-régen lehetetlenné tette számára akár azt, hogy képes legyen "elgondolkodni", vagy gondolkodni.
A nyeletlen balta balsafa hozzá képest, úgy süllyedt. Most éppen az volt szerencséd látni, hogy feneket ért.
Lassan az "álamfő"-höz lesz hasonlatos, mindenesetre pillanatnyilag dobogós nyelvművelő....

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: nem, nem szoktam nézni. Csak a varánusból tájékozódom :)
süti beállítások módosítása