Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • s: Sous Le Ciel De Paris www.youtube.com/watch?v=kEFDcCky2sg (2024.05.13. 18:18) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/13/kivagtak-egy-orbanra-minden-bizonnyal-sulyosan-terhelo-reszt-a-miniszterelnok-pe... (2024.05.13. 15:32) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.01. 08:31 Fabius

SkiccPalit kizárták az alaptörvényből?

Címkék: fidesz alkotmány alaptörvény asztala

 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új alaptörvényhez. Aláírva, naná, Kövér László által.

 
Ez most az a pillanat, mikor a nyájas olvasó szemét az égre emelve elrikkanthatja magát amúgy paliklacisan: de hová tűnt SkiccPali? Mi az, hogy a Nemzet Tolla, a törvényhozás motorja, az alkotmányosság őre (muhaha) , az egyetlen ember akit a puszta aláírásáért foglalkoztat a magyar állam nem veheti ki részét a csudálatosságból, és egy ilyen strómannal, mint Kövér kell becses személyét - és aláírását - helyettesíteni?
 
Ínhüvelygyulladást kapott talán? Vagy kormányunk esetleg abban sem bízik, hogy a nevét sokszor egymásután le tudja írni hiba nélkül? Miért nem lehet ő az eladó a Nemzet Giccspiacán?
 
A gépnarancson megtaláljátok a pontos végrehajtási utasítást, nézegessük kicsit. Ugye először is tűnjön föl, hogy nem mindegy hová kerül az ALAPTÖRVÉNY ASZTALA, mint kirakodó hely. Olyan helyiség kell neki, ami elbírja a generált ügyfélforgalmat, ami a kormányzati hurráoptimizmus szellemében az önkormányzati irodától a falutábláig fog érni. Vagyis célszerű külön helyiségbe rakni, gondolom a kifüggesztett NENYI alá. Nyomtatott nagybetűvel legyen tacepaózva mindenhol, legyen nemzeti színekben pompázó dekoráció, legyen mellé szék - a nemzeti színűre átkárpitoztatott ülőlapért és háttámláért egy bónusz Orbán mosoly nyerhető - legyen mellérendelve egy írni olvasni tudó munkatárs, aki legfőbb feladatának érezze az igénylő adatlap olvasható kitöltését.  Én javasolnám még a kalocsai vagy matyó népviselet előírását is, mert nemá', hogy semmitmondó ruházat rontsa az összképet. Javasolnám, hogy legyen a helyiség zárható, hogy maradéktalanul megfeleljen a többcélú közösségi alkalmazás alapelveinek:
 
1: aki úgy érzi, hogy beleőrül a kormányzati  marhaságokba lassan, de biztosan, az használhatja gumiszobának.
 
2: aki erre izgul, az a recskajegyzék kitöltése után eltölthet egy magányos félórát a kihelyezett alaptörvénnyel kettesben. A papírtörlő hozzájárulást Magyarország kormánya állja. 
 
Ezzel a kialakítással hazánk kétségtelenül lezárja a múltat, és a haladás útjára lép.  Ilyen hálózata nincs, és nem is lesz soha egyik haladó államnak sem. Remélem a kormány levédette az ötletet, és az Orbán Gondolatait Elrablók Közössége jól pofára esik, ha ezt is ingyen akarná majd lemásolni. 
 
 

191 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr663194843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az alkotmány asztala: boldogok a lelki szegények, mert övék a NENYIknek országa 2011.09.02. 11:51:00

A Nemzeti Összefogás Kormányának Tévedhetetlen Vezére a zOrszág Alaptörvényének hús vét hétfőjén való dicsőséges elfoglalása elfogadása utána, még annak új évi embörfényesítő életbe lépése előtt kívánja a birodalm... zOrszágával megismertetni a Tákol....

Trackback: Alaptörvény, mint munkahely-teremtő 2011.09.01. 19:43:19

Nem értem a fanyalgókat. Ez az Alaptörvényezésdi szerintem nagyon jó dolog. Gondoljunk csak bele, amíg világ a világ (és még + 4 évig) minden önkormányzatnál foglalkoztatnak plusz egy főt, aki vigyáz az asztalra, hogy el ne lopják az Alaptörvény mintap...

Trackback: Elválni agytól, asztaltól 2011.09.01. 11:43:44

Kálmán levelét megírá Dr. Szabó Erika asszonynak, ama bizonyos asztal kapcsán....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"javasolnám még a kalocsai vagy matyó népviselet előírását is..."
ha már választani lehet, akkor legyen a kalocsai.
annak a giccses borzalma pontosan illik amijókormányunk legújabb hasmenéséhez...
(csak kapkodom a fejem, és nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire hülyék, vagy bennünket néznek ennyire hülyének...)
"legyen mellérendelve egy írni olvasni tudó munkatárs, aki legfőbb feladatának érezze az igénylő adatlap olvasható kitöltését."

Ez legalább 3200 új munkahely! Hajrá! Csak így tovább! Meglesz az egymillió!!!
Vagyis célszerű külön helyiségbe rakni, gondolom a kifüggesztett NENYI alá."

Na . Igen. Igy két legyet lehetne ütni egycsapásra).
A nagybetűs nép olvasná az alaptörvényt és a NENYI-t is.
Igaz egyik-másik polgár) azt sem tudja, eszik-e vagy isszák.
A lényeg, hogy olvassa, ha felfogni nem tudja akkor is.
(távol áll tőlem, hogy bárkit is meg akartam sérteni, egy csak egy kósza gondolat volt).
"javasolnám még a kalocsai vagy matyó népviselet előírását is..."

Én inkább egy másik, sokkal zártabb körben, viszont országoszerte használt ruhadarab viselését javasolnám.
oppá" Munkahely-teremtésnek is totálisan jó.
Kettő személyt kellene alkalmazni (legalább) az egyik segít kitölteni a "lapot", a másik felolvas, - mert az is lehet, hogy olyan polgár is kíváncsi lesz a tartalomra, aki írni- olvasni nem tud.
És hát egy embernek a két feladat esetleg sok lehet, ha nagy lesz a "forgalom."
:)))
Lanyhul a zérdeklődés, a tanévkezdés és a csípszadó felülírja a cirkuszt az Al Kotmánnyal!
@namitirok: Elárulod, mi az a "Fürdőkötény", mert lehet, hogy én is arra gondoltam?
@sirsteve: Najó, felőlem lehet szaunatürcsi is, bár az olyan snassz nemzeti színekkel (kiverve:-)!
A veresegyházi asszonykórust minden alaptörvény mellé!
"Ne az emberekkel fizettessék meg..."
"1 millió új munkahely..."

Oszt ez még csak a kezdet. Ezek úgy hülyék ahogy vannak! (De lehet, hogy a Gyurcsány a hibás - ezért is!) Droidok, lehet csókolgatni az okostojások kezét és nyalni, a nyalni valót!
Gazdasági szabadságharcunk töretlen, forradalmunk nyerésre áll, a gaz külföldi tőke menekül is rendesen! GRATULÁLUNK ETTÁRSAK! "Bajszos népünk győzni fog"?

index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/01/dragan_megfizetunk_a_chipsadoert/

Pártunk és kormányunk eléggé kártékony. No meg balf... , illetve jobbf..z!
Herr Fabius!
Kimondottan hiányolom a színes leírásban említett "képek" vizuális megjelenítését!
Milyen dolog kihagyni ezt, mely annyi röhögést váltott ki a nagybecsűben? FELHÁBORÍTÓ! :))
Egyébként az lesz a következő, hogy felhívják a Tisztelt Hivatalvezetők figyelmét, hogy nagyon ajánlatos lenne kitenni Pártunk és Ormányunk Rettenetesen Tehetséges Forradalmi Vezetőjének a 160 cm x 100 cm-es, életnagyságú fényképét.
Üveglap és rács mögé! :)
Ott lesz bemutatva Pártunk és Ormányunk Rettenetesen Tehetséges Forradalmi Vezetőjének gyerekkora és sikerekben gazdag élete. Életművét egyébként a legkisebb helyiségben lehet megtekinteni... (mi a katonaságnál ezt csak úgy emlegettük, hogy megyek és megformázom az elöljárót!)
No igen, a lényeget pedig lehagytam! Tényleg megnyugtatólag hat rám is, hogy ebben az országban már csak ilyen teendők vannak hátra, semmi fontosabb és bokrosabb teendő nem akad! NAGY NÉPI HURRÁ!!!!
@Boli: külföldiából, mobiltelefonos roaming netről szöveges poszt is alig, nem még képes :-)
Holnap öltönyben jövök dolgozni, és beugrok a Polgármesteri Hivatalba. Mégse lehet Alkotmányt igényelni ingben-gatyában.

Amúgy megnéztem az Önkormányzatunk honlapját, még nem reklámozzák. Vétkes felelőtlenség, és hanyagság. Hol lehet feljelenteni őket?
Mit gunyolottok itten csekéjértlmüek?
@Fabius: NEM KIFOGÁSOKAT KÉRTEM, HANEM KÉPANYAGOT! 8o)
@Boli:

"160 cm x 100 cm-es, életnagyságú fényképét.
Üveglap és rács mögé! "

Látványnak nem lenne utolsó:))))

Főleg üveglap és fénykép nélkül...
Csak kérdem:
- Itélet végrehajtó, és statáriális eljárás lesz-e, mert azzal ugyan mi lesz, aki nem átalkodik ennek a díszes, lobotómiás, idióta bagázsnak a neki illő nagy lfszt beírja a tákolmányos könyvbe, vagy esetleg hogy klasszikusra utalja, megtiszteli némi bélsárral....
@Boli: Ne piszkáld a Fabiust, mert még a végén haza sem jön többé. És akkor hová tünnének ezet a napi poszt gyöngyszemek? Mondjuk tiszta szívemből meglrteném, ha nyugalmas életet választaná ehelyett az őrület helyett ami itt folyik.
@Boli: "...a 160 cm x 100 cm-es, életnagyságú fényképét."
Nono vigyázzunk, a Vezér 168 cm alacsony. :)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Egyben rögtön a diplomás munkanélküliek száma is csökkenne, hisz írni-olvasni kell tudniuk... :-)
"Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. "

Görcsprogramnak olvastam elsőre.

Valljuk be, kellett ez a marhaság, hogy a népek kibírják azt a pártízévet, ami még a narancsbirodalomból vissza van.
@Sz.Olga: Ennyire rossz lenne Nemzetünk olvasási képessége, hogy többtíz évig tarccson (kis,- nem nagy) a Kotmány olvasgatása vagy ehhez a Szent Konzultációkat is beszámítottad, havi rencerességgel?:-D
@the_lonewolf: :)) Csak hazajön - legalább KALANDVÁGYBÓL!
@egyfejű: No igen, de azért kicsit összébb húzhatná magát, mert ekkora orcával még egy focipálya is kicsi neki...
Jut eszembe, a nyenyit mikor cserélik már le? Úgy volt, ha kész a tákolmány akkor lecserélik a preambulumra. Minden közintézményben azt az elavult sz..t kell még mindig olvasni!...;)

Bár így azért menőbb, nem egy szimpla keretet, hanem egy egész szobát kapott. Lesz néki rezsója, rötyije és miegyebe is? Ha esetleg megszomjazna egy kávéra vagy rájönne a szükség...

Bakker, alacsony a kerítés...
Én igenis megrendelem magam és a kiccsaládom részire, de még az utcabélieket is rábeszélem! Ajánlom nektek is.

Semmi nem ég úgy a gyújtós alatt, mint a közlöny kiadó kiadványai. Nálunk a nyárbúcsúztató grillezésnél is az lesz. Úgyhogy hoci azt az asztalt meg az alaptörvényt, hamar hamar!
@néma bárány: Namúgyaza!
Egyrészrül üveglap alája kell tenyni, hogy ne porosodjon, ha meguntátok a lapozgatásit, másrészrül a za züveglap elpattanik a melegtűl!
Légkondit is kell még tenyni az szöbába, az állandó páratartalmat is biztosítanyi köll állagmegóvásilag!
Nem eccerű a jövőnek élnyi, az már bizonyos!
Micsoda népség vagytok! Ejnye!
Itt viccelgettek egy ilyen UNOKÁINKISLÁTNIFOGJÁK dologgal.
Én honleányi lázban égek, mióta tudom, hogy láthatom.
@jill.w.: Párdony, elírásom vagyon vala volt: Nem páratartalmilag, hanem párnatartalmilag, miként az meg takarítás vagyon!
Ígyen mán NERképes az belevau, reménylem..
Nem gondolhatja senki komolyan, hogy a nagybetűs nép" az új alaptörvény fogja olvasgatni, sorban állnak majd, hogy minél előbb bejussanak a kijelölt helyiségbe.
:))
Csak remélni tudom, a NER- tábla ott lesz az asztal fölött. Kivilágitva.
Két legyet lehet ütni egycsapásra) mindkettőt lehet olvasgatni.
oszt.kész.
:)
Hallatlan! Hogy mik vannak??
Mindenre figyel a kormány. Nincs elegendő számú munkahely, van fokozódó szegénység.
Hogy elfelejtse nyomorúságát) a polgár, olvasgathatja az alaptörvényt.
:)
Meg kell állapitanom, hogy ez most nagyon rövidre fogott) kicsit összecsapott" poszt.
Bocsánat! De azért jó. vagyis tűrhető.

:)))))
@namitirok: Nemaddig'a!

Lapjával védenyi csak a zasztalánál köll! Az meg nincs leírva sehol, hogy csak asztalra lehet rakni, grillsütőre meg nem lehet. A klíma állandó 180 fok, a páratartalom nemkülönben állandó, mert a malacka sült is igényli a fokhagymás sörrel locsolást a kiszáradás ellen.

Minden körülmény ideális lesz, biza.
@néma bárány: Csak pontosan, szépen..
"2.Kérem, biztosítson egy asztalt és egy mellé egy széket. (eszerint az székelésnek nem helye a zasztal:-)
Az asztalon kerül elhelyezésre majd az Alaptörvény."- majd, ha megigényelted és Kövér László Úr dedikálta, személyesen Neked, báránykám!
"6. Kérem, szerezzenek be nemzetiszínű zsinórt és tollat.
-Előbbit szintén Kövér Úr (köteles), utóbbit a Nemzet golyóstolla biztosíccsa!
@namitirok: háde pont esztet monttam itten feljebb, hogy ahogy én úgy a kiccsaládom de még az uccaszomszédok is megigényelik esztet faszaságot.

Megmá különben is késő, bejegyesztettem a Húngárikúm Ügyi Hivatalba a receptet Pirított Disznó Alkotmány Orbán Úr Emlékire néven.
@néma bárány: Pedigde!
"Az meg nincs leírva sehol, hogy csak asztalra lehet rakni, grillsütőre meg nem lehet."

Ottan vana, tessen megtanúni olvasnyi, nem csak igé nyelni!:-P
Tehát, asztalra, üveglapra (ezt vajh minek), nem kályháBA, grillsütő ALÁ!
@namitirok: hápedig dehogyis.

Tessék csak kedves értelmezni, hogy ez a citálmány csak a hivatali példányokra vónatkozik, az enyim szeméjjesre meg lufaszt senem, höhö.
TEKigyelmedek minő ártányosságokat terveznek, eme szentsÉGESS alKOTTánNYAL?
fehbátorító :D
néma bárány: Ebben a NERtárs ne legyen ollan kis maga biztos!
Maj'a zigénylésnél tessen megnéznyi, mitis váll al a zállampógár a zingyenes, a parliament zelnöke által lefröccsöntett példányér' cseribe!
Maj' asztán beszéljük meg ezetetet!:-P

a dörrög zolt ám!
@namitirok:

Nertársam!

Há legföjjebb a Kövéren ótogramos részit bekúrom egy arkopál tányér alá, oszt lesz aztal is meg üveglap is.
Településünkön évfolyamonként kb 25 gyerek van. Ha ezek nagykorukban elmennek a zalkotmány termébe, és nem egyszerre, hanem külön-külön, akkor is a zalkotmányt gondozó néninek vagy bácsiak csak minden 10. nap van dolga.

Wazz' ez a világ legjobb állása!!

Tíznaponként bejön valaki, akinek olvasol 20 percet, a maradék időben meg mehet fusiban a toll összeszerelés, boritékragasztás, kesztyűvarrás, sálhorgolás.
@namitirok: kend is láthassa én mindent megteszek :-D
@namitirok: kend is láthassa én mindent megteszek :-D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ha neked lennék jelentkeznék.

Ilyen potya állásból kúl bomlasztani a renccert :-))
@néma bárány:
No-no!
Erre rákapálsz. Kérsz, majd visszamenőleges törvénykezéssel kötelezővé teszik az igénylőknek is a méltó elhelyezést.
Éjszakai díszkivilágítással, törhetetlen üveg alatt, riasztó, rács + élőerős védelem.
"Elsőként a Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő vezette belváros-lipótvárosi önkormányzat közölte, hogy teljesítette a feladatot, a honlapon ezt fényképpel illusztrálták is.

Több sem kellett erre az ismert baloldali botrányhős ügyvédnek. Dániel Péter még aznap fölkereste az önkormányzatot, hogy egy tubus ketchuppal fejezze ki a véleményét a szövegről és a kormány eljárásáról.
A végrehajtást megkönnyítette, hogy az alaptörvényt nem fedte üveglap, csak egy rákötött madzaggal jelezték, hogy a példányt helyben kellene használni.

Tettét a saját és nyilvános Facebook-oldalán több fényképpel illusztrálta, láthatóan büszke volt rá, noha magyarázatot nem fűzött hozzá.
Bejegyzése szerint Dániel Péter, mielőtt ketchupot ragadott volna, az "alaptörvény asztalánál" rövid levelet írt Orbánnak címezve, ezzel a szöveggel: "Tiltakozom ez ellen a gyalázatos és jogsértő pártalkotmány ellen."

www.stop.hu/articles/article.php?id=928797

Hűha!!
:)
@néma bárány: Én csak annyit mondanék az igénylőlapról, hogy nem tudhatod, milyen adatod kell megadnod, például rákérdezhetnek, tagja vagy-e a titkos kommentelők társaságának.
@hegyilány: Most elszomorodtam, már azt hittem, hogy Cirbi lett hirtelen jog- és hülekövető önkormi...
@hegyilány: megelőztél, amúgy emberünknél vacsoravendégel lehetnek a TEKiktől, vagy AVH-tól, kérdés szeretik-e a kecsapot :D
@Cirbi: Hú vazz, azt hittem, hogy rosszul van írva ez a 6. pont: Kérem, szerezzenek be nemzeti színű zsinórt és tollat. De a képen ott van a nemzeti színű toll! Eszem megáll!!!
@hegyilány: @Cirbi:

Nagyobb tétben fogadtam volna, hogy Dániel az első adandó alkalommal megteszi ezt.
Mellé egy külön széken alkalmazottat kell biztosítani,"

Nahát! Még ilyet! Hol volt az alkalmazott, nem vette észre? Mit csinált, netán segített?

"Tönkretette Orbán szent szövegét a "ketchupos terrorista"

Részemről kommentár nélkül.

oszt.kész.jónapot!
@namitirok: kizárt, a mostani közalk-hangulatot nehezen venné be a gyomrom, meg hát ezeknek dógozni???? :D
@Kicsi Kacsa: választásoknál adott a cucc, fater vélasztási biz.tag volt, még a szoba sarkában adott időben szallagos dobozzal is tudtam volna játszódni :D
@Fabius:

Nem sokat késlekedett. Azt hiszem első volt, aki meglátogatta az "olvasószobát".
Bárhogy is van, én nem tudnám megtenni.
Komolyan.
:)
@Fabius: Ó édes kedves Svejk, te derék katona, hol vagy a szentségtörő legyek beszabályozására? :D
Valahogy sejtettem, hogy valaki beindul, túl magas labda volt, ezektől az idiótáktól :D
@namitirok:
Sajnálom. Nem tehetek róla.
Esetleg vigasztaljátok meg egymást.

:))))))
@hegyilány: nem, a pannon géniusz kell megvígasztalni, nem engem, az ő szentsége lett lábbal tiporva, ez pedig szent inkvizicióért kiált
@Cirbi: Inkább Téged vigasztallak, ha már muszáj valakit, a minielnököt vigasztalja a....
Petyka, esetleg a Tomcsi!:-D
Azért ami a hivatalos előírásban szerepel, vastagbor.blog.hu/ az dermesztőbb mindennél. Mert komolyan gondolják és végrehajtatják. Dr. Szabó Erika fokozhatatlan!
Mivel Skicc Palin már csak sírva lehet vigadni - ez egyúttal ölég magyarosch és hagyományőrző dolog ugye - mégis Kövér kellett ide, akitől be lehet szarni. Egy Asztalnál, ami Az Alkotmányt viselheti törhetetlen - és légytelenített - üvegű felszínén, mégse rázkódjék a nagyérdemű a kuncogástól, ha meglátja, hogy Dr. Schmitt Páll.
@menőmano: csak ne tessék a legyeket emlegetni!
palivec is hogy járt... noazér'
@nandras01: Hogyisvótez?
A Tsázár Őfelsége képét lepottyantották a szemét legyek?
Még jó, hogy nem a falon lesz elhelyezve, hanem üvegasztalon!
Továbbra sem értem, miért üvegből van, talán alulról kell szemlélni?
@namitirok: az mindegy, hogy lóg, vagy fekszik.
ha leszarják a legyek, akkor az bizony le van szarva és akkor valakit le kell tartóztatni és punktum!
@nandras01: persze azért van megoldás:
az asztal őrének elő kell írni - természetesen államtitkárilag*- munkaköri iegészítésként, hogy köteles egy légycsapóval állandóan készenlétben állni, és amint egy lágy gyanús szándékkal közelit az oltár felé, akkor azonnal és határozottan távozásra kell bírnia aztat a legyet.
* hej, amikor ez a szabó erika még szdsz- es ogy képviselő volt... egészen normális leányzónak tűnt azidőtájt... persze, azóta az önéletrajzából valahogy kifelejtődött eme fiatalkori botlása, a 90- 94 közötti időszak, csak mint ogy képviselő van megjelölve nekije... bezzeg utána már büszkén feszít a fidesz-kdnp nem felejtődött el... hogy mik vannak
@nandras01:
"– Kérem, én papírkereskedő vagyok.
Amire éppoly egyhangúan a következő választ kapta:
– Az nem mentőkörülmény."

Vigyázzunk a szavak, mert azok e reje agákr porblémába is kergethet!
"– Ne sírj, ne bőgj, mit csinálhatnak velem egy szaros Ferenc Jóska-kép miatt?2

Mondd, max. fölpofoznak hajnalban a vár fokán, nem?
@namitirok:

Látod, látod. Milyen jó ötletet adtam. Legalább nem fogsz unatkozni.
:)
Orbán: A bankoknak még fizetniük kell

Bezony, ők meg megígérik, hogy nem hárítják át a fogyasztóra...így megy ez Magyarisztánban.

"– Volt öt sörön és egy kiflim virslivel. Most adjon még egy stampedli sligovicát, aztán el kell menjek, mert le vagyok tartóztatva."
@Cirbi:

Naja, és azon is meg leszek lepődve, ha nem lesz ebből is nyilvános, tömegesnek szánt performansz...

varanus.blog.hu/2010/08/13/nenyi_a_bulla_ujrairva
@namitirok:

Nahát, nahát!
Globus kecsáp!" Az pedig drága és finom.

:)))))))
ha kover alair percenkent 10 alaptorvenyt, az orankent 600, 8 ora alatt 4800. (szamoljunk ehelyett napi 5000 alairassal.) szoval ez heti 25000 peldany, azaz havi 100ezer. 10 honap alatt tudna laci alairni egymillio peldanyt, 3 millioval 3 ev alatt vegezne.

en azt mondanam rendeljen mindenki egy peldanyt, oszt laci felturni az ingujjat es mindent bele!
@altimus: Ha ezen múlik, én egy tucattal rendelnék tűle s ha lehet, akkor Rogántónis kitűzőt is kérek mellé Barátok közt -vagy Jóban-Rosszban- matericával.
Ugye, nem túl nagy kérés, így, Mikulásra?
@márta)): Rossz hírem van?
csigazabálóké
"A 2006-os év májusától a Globus tevékenységét a francia CECAB csoporthoz tartozó UFM többségi tulajdona alatt folytatja, s az igazgatóság kezdeményezésére, a közgyűlés jóváhagyásával 2006. augusztus 22-től a Budapesti Értéktőzsdéről a társaság részvényei kivezetésre kerültek."

Na, meg nemistőzsdézik el, mondjuk ez pozití va NER szerént is, remélem!:-)
"A 155 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Demján Sándor után újabb magyar milliárdos csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, hogy a kormány adóztassa meg a magasabb jövedelmű gazdagokat, s vessen ki rájuk szolidaritási adót.

Hazánk meghatározó élelmiszer-ipari cégének, a Hungerit Zrt.-nek többségi tulajdonosa, Magyar József szerint elhibázott az egykulcsos személyi jövedelemadó, munkáltatóként egyáltalán nem tartja igazságosnak, mivel - mint ahogy a Heti Válasz legújabb számában olvasható interjúban fogalmazott - „elsősorban a nagykeresetűeknek, az igazgatóknak jó, köztük nekem is, de a dolgozóiknak nem".

Ezért ő visszaállítaná a kétkulcsos személyi jövedelemadót, mondván: a gazdagabbak fizessenek többet, a szegényebbek kevesebbet. Szerinte így sokkal több pénz folyna be az államkasszába.

„Munkavállalóink most 4-5 ezer forinttal kapnak kevesebbet kézhez.

Hiába hajtottuk végre a bérkommandó által elvárt emeléseket, az adórendszer miatt szinte egy fillérrel sem kerül több a zsebükbe. S higgyék el, ezeknek az embereknek még ötezer forint is számít.

Szerintem ez az adómegoldás nem támogatja a fogyasztást" - nyilatkozta a 6,4 milliárd forintra becsült vagyonával a 100 leggazdagabb magyar listáján 88. helyen szereplő üzletember, akit 2008-ban az év példakép vállalkozójának választottak. "

hetivalasz.hu/uzlet/fizessenek-a-gazdagok-ujabb-milliardos-tamogatja-a-kezdemenyezest-4

A Matolcsy-féle gazdaságpolitika) azt a társadalmi csoportot sújtja legjobban, kik eddig is a legnagyobb vesztesei voltak a többségi kormány intézkedéseinek.
Viktor haverja meg:
"Pár hónapon belül elmegyek... távozom ebből a szar országból, amely hányingert kelt... ennyi" - mondta Berlusconi."

hová az Istenbe mehetne ez a jóember, mint Tokaj lankáira, nem?
@namitirok:
Jaj! Ne viccelj már!!
A rossz hírekkel már tele van a padlás!!!
Nagyon kérlek) Nekem jót irjál már vagy inkább semmit. :))
Annyira belefáradtam már ebbe a politikai zűrzavarba, hogy el sem tudom Neked mondani?!?

:))
@márta)): Nesze Neked, fél perccel megelőztelek a biztató hírrel, hogy nem maradnak itthon sem honleányaink be(l)e(f)ektető nélkül, hamár a zarabokban sem lehet bízni (anyagilag.-)!
@namitirok:

be(l)e(f)ektető nélkül"

Jaj! Miért van ennyire rendetlen. Miket irsz már megint???

:)))))))
@namitirok:
Azt szeretném kérdezni, hogy tudsz még sok kicsi csillagból felhőcskét rajzolni, (gyártani????

:)))))))
@márta)): Kilépünk az EU-ból, az idő pont még kérdéses. Jójszakát, buena notte!
@Boli: a képeket keresem én is... a TEK lefoglalta őket? ugyan mik voltak? azért emailben terjeszthető?
Ritka undorító egy írás. Gratulálok Fábius! Előbb v. utóbb de hányni is fogunk tudni írásai után!
@Spéter46: Schmitt úr! Maga ilyen későn fekszik vagy ilyen korán kel?
@márta)):Mártika!A lénzeg,hogy a köcsög csendőrőkőn jól álljon a köcsög-kalap!
Már megint az asztalosok járnak jól!
Egy kicsit több lelkesedést emberek! A következő indítvány az lesz, hogy minden háztartásban oltáron kell elhelyezni a még hatályba sem lépett alkotmányt + legmagasabban kvalifikált Vezetőnk képét a Jobbkezével együtt. Népi kezdeményezésül pedig javasolom, hogy az üvegasztalokra az alkotmány mellé /Panaszkönyvet/ Vendégkönyvet is kötelező legyen kihelyezni.
A legjobb helye a női, férfi wc-k mellett lenne. Közel az olvasni való...meg persze, ha elfogy a papír...
A wc-s néni is többfunkciós lehetne. Intézné a kikölcsönzést, wc-t takarítana, nyomtatványt töltene ki, felolvasna. Csak azt sajnálom, hogy szegénynek így is, úgyis szarral kellene foglalkoznia.
@namitirok: Berlusconi nálunk átlagos gazdag emberként élhetné az életét. Tévéje, lapjai nem lógnának ki a HírTv, Magyar Nemzet kánonból, ő jelenthetné a választékos mérsékelt hangot. Itt senki nem vonná felelősségre mások megalázása, korrupció, törvénytelenségek miatt, ellenkezőleg az őt perlő vonulna börtönbe. Imádná ezt az országot!
Nem értem, hol van a fizetett narancs kommandó hogy hurrázzanak ezen 5let mellett?
Ez már ennyire védhetetlen?
@Spéter46: Te meg egy ritka idióta vagy, ha ennek az ötvenes éveket idéző dolognak tapsolsz.
Csak azt szeretném tudni - NÉV SZERINT - melyik állat találta ezt ki a kormányban?
Talán maga Szeretett Vezérünk?
Hány naposcsibét lehetne juttatni a szegényeknek ebből pízbűl?
@namitirok: Ezt úgy kell érteni, hogy Berlusconi végleg leszokik a borotválkozásról? Vagy lehunyt szemmel fog ülni a borbélynál?
@Olbrin Joachim: NEM! Ideköltözik a focista haverjához, ahol Tokaj vesszein elméláznak hétvégente, egy-egy sikertelen Vidi, vagy Felcsúti Ba.delőre meccs után. Viktor gazdasági tanácsokkal látja el, ő meg anekdotázik az unga-bunga partikról... :)
@Spéter46:

Palikám, ez az írás nem jöhetett volna létre, ha nincs a fidex korlátlan hülyesége.
Az egész egy nagy átverés.
Ki a fasz az a Kövér?
A nemzet golyóstolla nélkül érvénytelen.
@Spéter46: ne báncsátok Palli bát csak benézett hogy örömet szerezzen szeretett Népének...

pl a tahótlanító gombot meg tudom nyomni... köcce
@márta)):" A Matolcsy-féle gazdaságpolitika) azt a társadalmi csoportot sújtja legjobban, kik eddig is a legnagyobb vesztesei voltak a többségi kormány intézkedéseinek. "

Na és mi ebben a baj? A Fidesz nem ígérte a választások előtt a többségnek, hogy majd nekik jobb lesz, csak azt ígérte, hogy valakinek jobb lesz! Valaki tényleg jobban is járt, tehát nem hazudtak.
@Boli: Rosszabbul élünk mint négy éve.
A jóléti társadalom felszámolva, itt a rosszléti társadalom.
A bankárkormányt leváltotta a brókerkormány.

:)
@nandras01: "...hej, amikor ez a szabó erika még szdsz- es ogy képviselő volt..."

Élni kell, élni tudni kell, jól élni még jobban tudni kell!

Ugye milyen szép nyelv a magyar!
@namitirok: "Továbbra sem értem, miért üvegből van, talán alulról kell szemlélni? "

Deértetlen vagy! Hát alulról lehet látni, hogy ki van a seggünk a gatyánkból!
@a szív fészkei: "- mégis Kövér kellett ide, akitől be lehet szarni."

Nem teccik tudni a kötelet mikor teszik ki?
Egy valami nem hagy nyugodni engemet: az igénylőlapokon levő adatokat vajon mire használják? Tudni fogják, ki az a hű ember, akinek kellett alkotmány... névvel, címmel. ez a nem mindegy. Kubatovot üdvözlöm. Erre mondják: OKOS!
@-gyaloggalopp-: Aki nem ad le igénylő lapot, az kapja a "kötelet", kirúghatják, mint nem hithű hivatalnokot stb.
Nemzeti T(r)oll
Az üveglap a légyszar ellen kell (lásd Svejk vs. Ferenc József).
@(Fülke)Forradalmi Nagyon-Paraszt Kormány:
...vagy Dániel Péter ellen véd, ki tudja?:-)
Miként a közszolga is. Javaslom hajdú(k) bevetését is, ha már az Őrezredet feloszlatták..
És mi van, ha éjjel jön rám a szükség, mármint az alaptörvény-olvasás szüksége? Vajon lesz-e ingyenesen hívható segélyvonal és kinyitják-e akkor a termet? Vagy hívjam a 112-t? Vagy 0-24 nyitva lesz?
Ha napokig akarom olvasni, biztosítanak kosztot-kvártélyt?
Azért vannak itt még tisztázatlan kérdések.
@menőmano: "Vagyis célszerű külön helyiségbe rakni, gondolom a kifüggesztett NENYI alá."

Elképzeltem!
Mint régen a pottyantós budiban a Kincses Kalendáriumot, egyik sarkán átfúrva és madzagra fűzve, 100-as szögre akasztva...
@Mehet_a_Menet: Nem B+, akkor írsz egy kérvényt 103/J-s bizonylaton 3 példányban benyújtva és a <s>vogon</s> kötél laci küld neked 1-et ingyen, aláírva. Azt aztán ott olvasod ahol akarod.

Tényleg! Mindkét vagy csak 1 oldalra nyomják a szöveget? A gyerekeknek elfogyott az A4-es papírjuk amire rajzolni szoktak...
Én befűztem az alkotmányba néhány fake pornóképet Skicc Paliról Turós Dórával, IQ1 Gabielláról stb. A strandon egy (camping) asztalon 20 Ft-ért meg lehet nézni. Napi 4-5 sörrevaló összejön.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért van az, hogy az új munkahelyemen 117ezret fogok keresni bruttóba és az összes bérkalkulátor az szja mértékét 24ezer forintnak írja, pedig a 117ezer 16% csak 14ezer forint?
@Nem Moby: :)))) a 16% az pontosan 21%, + supermennek szuperbruttó

javaslom gazdasági ügyekben konzultálj smicpalival vagy matolcsynéval...
Ha így haladunk, nem lesz olyan ember sem, aki el tudja olvasni! Megérteni meg pláne!!!
@namitirok: Szuperbruttó + számolgató gép, esetleg soroban (esetleg счёты) a +oldás!:-)
@mezga-aladar: 117*0,16= 18,72.
Mindez Matolcsy előtti számítgatási mód szerént (megjegyzés: A szuperbruttó nem-nemzetikomenista tanálmány:-)!
Rohadnának meg az hogy lehet hogy nagy hanggal adót csökkentenek és akkor a 16 az 21%! Valóban elszámoltam, mert a 16% az 18 ezer lenne, ha valóban annyi lenne az szja! Szuper
Az Orbán-alkotmányos szobát 0-24 óráig nyitva kell tartani és mellette felolvasó embert is foglalkoztatni. A szoba falán Orbán képet kötelező tartani, amint Orbán morzsolgatja a búzát a búzaföldön.
@Nem Moby: azért még egy szóra... remélem fides re szavaztál tavaly... ugyanilyen számítási alapon.... azaz benézted azt is?
@Nem Moby: egyébként szomorkodjon a szíjjártó, havi 3millás fizetésénél ez az 5százalék különbség már jelentős... 150 ezer forint KÜLÖNBSÉG a 16 és 21% között

szerencsétlen szíjártó...
anyni vigasza van csak, hogy a te+hasonlók szja ádból teszik össze a zemberek az ő 3milkáját
@mezga-aladar: Nem egy másik olyan pártra, akiket manapság szégyenleni kell!(mszp) Mondjuk nagyon megijedtem volna, ha vmi csoda folytán megnyerik egyszerűen nem akartam 2/3-ot a fityisznek
@Nem Moby: Ők legalább hazavitték és azzal növelték a népgazdaságot, míg a mostaniak ilyen färokságokkal csökkentik a munkanélküliséget és az államháztartási hiányt!!:-D
Lehet, hogy igénylek egy díszpéldányt ha már ingyen van, címként Orbán budai kastélyát tüntetném fel. Nem tudja valaki a címet?
vajon ki fogja az asztalkakat csinalni? valamelyik fidesz droid nem tudja? tolgyes? varur? alamio? hol vagytok?
@nu pagagyí: Magyarország fővárosa,Buda, Orbán-hegy, Harcos-Munkás ősz-köz 1, a testőrök közt egyenesen előre, majd a szolgálati bejárat felé...
@pirosfeherzoldezamagyarfold:
"Erzsike egy malomban őrlünk.
Válasz: Én nem dolgozom"

Asztalos a beírkálók közt? Nooormális, Margit!?:-P
@nu pagagyí: Buckingham Palace, London SW1A 1AA - itt berel egy szobat. a beszedek meg dvd-n jonnek, mint kadafitol
Orbán tényleg ennyire meg akarja szépíteni és fel akarja értékelni Gyurcsány Ferenc országlását? Mert mindent megtesz érte.
Inkább nézzünk mesefilmet!

Csipike, az óriás törpe
(1984)

Csipike, a kedves, de olykor morcos, és kicsit öntelt törpe úgy gondolja, hogy tőle függ az erdő sorsa. A saját kárán kell megtanulnia, hogy bizony nem minden úgy van, ahogy ő gondolja, és nem biztos, hogy nagy szerepe van az erdő működésében. Megtanulja, hogy jobb, ha tisztában van az ember, ez esetben a törpe azzal, hogy milyen szerepe van a közösségben.

www.filmkatalogus.hu/Csipike-az-orias-torpe--f27014

Fodor Sándor művéből készült bábfilm.
hu.wikipedia.org/wiki/Fodor_S%C3%A1ndor
@namitirok: nem hinnem, hogy asztalosok lennenek, azok ertenek valamihez, de hatha tudjak, ki a cimbi aki kapja a melot
Tényleg, hogy eltűntek a pár hónapja még annyira aktív narancsdroidok... hol van Tölgyes, Wmiki, Malacz69, Várúr..?

Elnyelte őket a nenyi, vagy már nekik is ég a pofájuk és kussolnak, mint szar a gazban?
@IgazMagyar: tudtad, hogy ez a konyv romaniaban irodott es ott csipiket caucescuval azonositottak?
@Lófasz Hadnagy: nekem tolgyes volt a kedvencem a magazodassal, mint valami looser foiskolai tanar valami noname fizetos kurzusrol
@Nem Moby: érdekes 1,5 év után beszélni erről...

ha ma lenne lehet elmennék fides re szavazni, hogy legyen 2/3 és minél hamarabb essünk túl rajtuk... sajnos ez az eleve elrendelt út...

türelmetlen vagyok... de nagyon sokat és gyorsan fejlődik a társadalom a fides alatt...
@mezga-aladar: Ez a "minél rosszabb, anál jobb" technika?
Minden hatalmat a fidesnek?
Miért ne egyből Viktatúrát?:-(
@mezga-aladar: Én akkor úgy gondoltam és megmondom őszintén, hogy látva a 1.5 évüket megint az mszp-re szavaznék, csak most már azért, hogy nyerjenek is! Csalódtam a fideszben azt gondoltam, hogy tényleg van elképzelésük arról hogyan kéne kivezetni az országot a bajból!
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

Jaja, megtestesítette azt a modoros fölényességet, amit Pártunktól és Kormányunktól folyamatosan tapasztalunk. Igazi vérnarancsos.
Miért nem Schmitt Pál írta alá? Mert féltek, hogy elbassza a nevét is.
az egész blogra nincs egy "tahótlanító" link? a gazdájával együtt mehetne a levesbe...
@Nem Moby: az mszp nek van? ... lóf@szt

sajnos tisztalap csak összeomlás után esélyes... sajnálom

@namitirok: igen ez van most... CSAK-A-FIDES természetesen nem kellett szavazni mennem hál'isten nélkülem is megvoltak elegen hozzá...

szerintem a felelősség egyértelmű... bár ők próbálkoznak terelni... de ez nehezen fog menni ;)
@thinker_: figy. téged kinyom mindenki és akkor ugyanaz a hatás... az árok másik oldalán leszel... tahó
@mezga-aladar: nagy az Isten állatkertje... de, hogy miért pont ide rakott ennyit közülük :)
@thinker_: szevasz paraszt, vegre egy fideszes. mar olyan keves van beloletek, kihalo allatfajhoz tartozol. szerencsere...
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Igen, ismerem,még gyerekkorból :-) Csak akkor nem gondoltam, mennyire komoly munka ez és mennyire lefedi a történelem összes tahóját.
Igazi REMEKMŰ.
@Halihó: már elbaszta. Azért nem Schmidt.
@thinker_: Na mégegy Királyi Pénisz Tisztító.
Figyu ez megoldja a problémádat: "format c"
@thinker_:
THINK!
Ha mar ez a neved...vagy terdelj az asztal melle es ...es..tapsikolj.
Attol, mert fenyesre nyalatjak, meg szar marad.
Ettől a kecsapterorristától simán elvenném az kamarai tagságot, egy jogász ne köpködje már a jogszerűen az ellenzék teljes távolmaradása mellett elkészült alaptörvényt.
Amúgy meg nem mindeki ilyen liberálkommer netgyökér vannak emberek akiknek igenis ki kell nyomtatni. A törvény nem ismerete nem felmentő körülmény, úgybár?
Attól még elég fura dolgokat csinál mostanság pártunk s kormányunk. Majd lehet beugatni 2014ben sutyikáim.
@B-rocker: "A törvény nem ismerete nem felmentő körülmény, úgybár?" Igaz, jómagam is a Közlönnyel (Nemzeti) fekszek-kelek, párnára sincs gondom..
Másrészt: 2006-ban valami ilyesmit mondtak kormányon a szocik oszt majd' népfelkelés lett belőle.
Inkább pofázzunk, mint gyújtogassunk, nem?
A rendszerváltás utáni legundorítóbb kormány a mostani. Ezzel az alkotmányszobával pedig felrakják az i-re a pontot. Nem kell ehhez nagyon mit hozzátenni, nem kell túlfigurázni: mocskos, galád, szemtelen, pimasz, gőgös, ostoba akarnok hatalom. Sicc!
@B-rocker: hát... aszt kérdem: minek arra a pár hónapra betonba önteni?

szerintem a debilek MAGUK fogják változtatgatni havonta...
ergó kitörölheted vele a seggedet ténylégesen...

sajnálom debil nép debil kormánya...
@B-rocker: rokker? te vagy a de(ák) bil?
@B-rocker: Jogszerűnek jogszerű, de attól még egy mocskos hatalom mocskos pártalkotmánya marad. Orbánnal együtt menni fog a levesbe.

Ha megkapom postán ezt az alkotmánynak felminősített papírhulladékot, beviszem a helyi Fidesz irodába és megetetem az első ajtót nyitóval.
@mezga-aladar: B-közép rokker. Ide csak igazmagyarok, madzsar névvel irogányolhatnak, nem?:-P
@B-rocker:

Kiskancsó, fáj, hogy báncsák a Vezírt?
@parttalan:
Na, ezzel azért óvatosan! Mi van ha épp én jövök kifelé, miután a sajátomat feltoltam ott valakinek? :)
@Cartman (ex Cartman): Akkor a biztonság kedvéért: hova valósi vagy? :)

Egyébként gyűlik a paletta: megvan még a nemzeti konzultációs kérdőív, kaptam deutchtomi-naptárt, úgyhogy ezt is csatolom, és így együtt tervezem személyes úton visszaszolgáltatni a feladónak.
@Cartman (ex Cartman): @parttalan: meg kellene jelölni az ellen NER eseket, az ellenforradalmárokat...

kontra fides = áthúzott narancs? vagy egy banán lesz a jelünk?
@parttalan:

Én a konzultációs izékkel lepucoltam az ablakomat. Sajnos már kidobtam, nem tudom visszaküldeni.
Engem zavar az, hogy megint irgalmatlan, kapitális baromságnak látok valamit, amitől mások, még nagyobb áhítattal néznek egy őrültre.
@Lófasz Hadnagy: Állítólag csak azok kapják meg az alkotmányt, akik ezt kérvényezik. De szerintem lesznek olyan hülyék, hogy mégis kiküldik majd mindenkinek. Ha a nemzeti konzultációra tudtak annyit költeni, amennyit: ugyanannyi alkotmányfecni legyártása sem okozhat nehézséget.
@mezga-aladar: A banan jo! Szimbolizalja azt az oralis aktust, melyre partunk es kormanyunk nap mint nap kenyszerit...szopunk mint a torkosborz...
@parttalan:

Teljesen nyilvánvaló. Hamár kenyér nincs, hát annyival több a cirkusz.
@parttalan: @Lófasz Hadnagy: talán a cirkusz berlépőt lehetne kenyérre nyomtatni....

vinnék mint a cukrot az ingyen alkotmányt, ha egy friss ropogós CBA-cipóra nyomtatva adnák...

vagy ha egy baráti cég póLóra nyomva is gyártaná...
@Lófasz Hadnagy: Nekem popoca hiányzik. Vajon kimúlt? Vagy kirúgták?
@mezga-aladar: Te bolond vagy, hogy ezt állítód,
@Nem Moby: Miből gondoltad, hogy van elképzelésük- semmi konkrétat NEM mondtak. Mintha a FIDESZ vezetését az állatkerből engedték volna ki.
Egy kormány akkor válik alkalmatlanná és hiteltelenné, amikor folyamatosan nevetségessé válik és minden egyes megmozdulásával hülyét csinál magából.
A fidesz zrt. gyakorlatilag elérte ezt a pontot, de nekik ez nem elég, ők még a békát is le akarják pipálni.
Menni fog.
Schmitt Pál köztársasági elnök arra biztatta a Semmelweis Egyetem elsőéves hallgatóit, hogy a várható nehézségek ellenére is tartsanak ki Magyarországon, és azzal hálálják meg taníttatásukat, hogy boldogságukat nem a "könnyebb élettel kecsegtető külföldön, hanem a szülőföld rögösebb útján" próbálják elérni.

Bezony, kicsit savanyúbb, kicsit xarabb, de itthun az igazi a nélkülözés!
@B-rocker "A törvény nem ismerete nem felmentő körülmény, úgybár?"

Ez így igaz, csak az alaptörvény nem olyan törvény, mint a többi, ezt az államnak kell betartania. Ebben ugyan is a parlament meghatározta azokat az elveket, amelyek mentén kell az államnak a parlamenten keresztül, az állampolgárok életét keseríteni.Magyarul az állampolgár hiába megy a bíróságra, hogy az a törvény az alaptörvénnyel ellentétes, a bíró is kénytelen a ( z esetleg tényleg alaptörvény ellenes ) törvényt alkalmazni.

A kihírdetett törvényt pedig ugyebár, az AB rúghatná valagon, ha már a köztársasági elnök nem teszi meg.
@namitirok: "...a várható nehézségek ellenére is tartsanak ki Magyarországon,..."

Aki ennyire hülye lesz, azzal én nem szívesen gyógyíttatnám magam.
jézus, én ezzel most szembesültem, pedig....
kérdésem: a nemzet ánuszát hol lehet habosra nyalni, mert szerintem arra még lenne igény.
süti beállítások módosítása