Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.02. 16:51 Fabius

A toplákmentesítésről

Címkék: toplákmentesítő szűrő használati útmutató

Kedves egybegyűltek!

Imapavidus Mortalium jóvoltából végre tényleg működik a szűrés. Webfejlesztésért, tanácsért és egyéb segítségért a honlapján üldözhetitek. A szűrő működéséről röviden:

a tahótlanítok linkre kattintva - itt a kommentek alatt bal oldalon - eltüntetheted a jóember hozzászólásait, azaz csak Te nem látod, mások igen, de van akinek a vérnyomásához ennyi is elég, hogy rendben legyen.

Ha később mégis esz a fene, hogy a rohadék miket pofázik, az oldal tetején találsz egy toplákmentesítő linket, amire kattintva láthatod az összes tahót akit szűrtél. a megjelenő szám a tahó azonosítója, arra kattintva meg tudod lesni melyik szám melyik tahót rejti. mellette az ezt a tahót látni akarom linkre kattintva visszavarázsolhatod a látható tartományú univerzumba a tahót.

hogy aztán megint eltüntesd :)

Köszönjük!

52 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr613120586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vivát!
Vivát!
Vivát!
Hip-Hip-Hurrá!
Hip-Hip-Hurrá!
Hip-Hip-Hurrá!

A tahó, akit eltüntetek, onnantól egy posztban sem lesz látható?
Vagy posztonként kell tahótlanítanom?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Én kipróbáltam oda-vissza a nickeddel, nekem minden poszt alatt megszűntél létezni amíg vissza nem állítottam.
Ezténylegdejó! Beszélgetések önmagunkkal. Az állatkert elszabadult. Nézed az utcát és néznek téged. Nagy Testvéred figyel téged, nem vagy még egészen jól.
Ha nem tetszel, nem létezel vagynemis, ha akarom igen. Ez Csúcs! Ez tényleg csúcs, az ostobaság, az intolerancia, a vacak semmirekellőség csúcsa.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez így tényleg jó!?
Basszus én egy toplák tahó vagyok ettől kezdve!
Ti alapvető dolgokkal nem vagytok tisztában, szerintem.
Ti akartok itt Hülyeország helyett egy élhető, normális világot? Ti akartok itt bármilyen eszmei, politikai fordulatot véghezvinni?
Bár, mivel toplákként nem olvastok, annak amit írtam nincs is semmi jelentősége, ne is gondolkozzatok, minek.
@orbánmentesítő: MIT?
Azt, hogy csak a neked tetsző véleményeket olvasgathatod? Ez persze felettébb kellemes.
Azt, hogy a gyűlölteket kiszórhatod, nem kell velük szóbaállni?
Nem veszed észre, hogy a narancsbolsi szekta játékszabályait kezditek felvenni? Tényleg nem?
H
@vitézlajszló: van igazság abban amit mondasz, de ezt a szűrésesdit is lehet jól csinálni pl. ha szólsz a delikvensnek annak is van üzenet értéke ;)
@vitézlajszló:

Én speciel a "gyűlölteket" akkor is ignorálom, ha látom. Ha mindenkivel vitára kelnék aki szerint én vagyok fasz, vagy a blog szar, egész nap semmi mást nem csinálnék.

Így gyakorlatilag semmi nem változott. A véleményedet továbbra is leírhatod, akit érdekel az vitázik vele, akit meg nem, az eddig se tette.
Jobboldali vagyok, régebben úgy mondtam "nemzeti liberális" akkor még hittem, hogy Magyarországon létezik Kossuth Lajos szellemi örökségéből valamicske. Ma már tudom, hogy nem. Ettől függetlenül soha nem leszek balos, de az Isten vegye el mindenemet, ha egyszeris a narancsbolsevik bandával egy követ fújnék.
Szóval, csak egy toplák vagyok. Nem kell figyelni rám, együtt döglünk bele ebbe a fidibolsevizmusba, de nem kell engem meghallgatni, merminek.
@vitézlajszló:
A kedvedért most először szólok ehhez a bloghoz, pedig már régóta olvasom, csakúgy ahogy más netes fórumon is jelen vagyok.
Én rohadtul meguntam az agyatlanokat, akikkel nem lehet, nem érdemes vitázni, akik "írásaival" meddő dolog bármily kis időt is eltölteni. Azt ugye elfogadod, h vannak ilyenek? Nos, én ezeket szoktam ignorálni, és ez erre való.
@vitézlajszló: alapvetően nem az oldal számít, hanem hogy mennyire értelmes és gondolkodtató a vélemény. Na és persze a stílus, ami maga az ember ;)
Hála az égnek különböző a világlátása az embereknek, csak kevesen veszik észre, hogy a másik is ugyan olyan EMBER...../függetlenül világnézettől, bőrszíntől/
@Fabius: Szeretem az írásaidat. Gondolatilag, szellemileg közel állnak az én gondolkodásomhoz, ezért olvasom rendszeresen és ha olyanom van, kommentelek is.
Van amiben nem értünk egyet. Ennyi az egész. Nem vagyok hajlandó magyarázkodni.
@vitézlajszló:

a gyűlölteket kiszórhatod, nem kell velük szóbaállni?

A gyűlölködőket kell kiszórni.

persze tudok olyan blogot, ahonnan a józanul érvelőket tiltják ki. Ízlés dolga mint fingás a kocsmai retyóban.
@tinca: Igazán köszönöm, hogy a "kedvemért".
Világos, amit írsz, de fenntartom azt, hogy az öncenzúra veszélyét el kell hárítani.
Figyelj! Szerintem ne olvasd el a bunkóságokat és kész! (Tudod, mint a TV. Elkapcsolsz...)
@vitézlajszló:

A szűrő a távkapcsoló!

Van több ember, aki csak a faszságot szajkózza. Rájuk egy idő után nem vagyok kiváncsi, viszont több időm marad az értelmesebbekkel vitázni. Ezért a selejtet kiszűröm.
@vitézlajszló: :))) Ne aggódj, pl. kávé helyett is érdemes néhány kretén seggdugaszt olvasgatni! Ott volt Popóka, aki a maga faék típusú mentalitásával még Fabiusnál is kivágta a biztit - na azt hiszem ő adta az utolsó löketet ehhez a "tahó" gombhoz.
Azért mondom, ne aggódj, nem maradsz balfaszok nélkül, fognak még a neandervölgyiek eleget bizdergálni tédeg is, csak nézzél csúnyán a törpére!
@Boli: Kösziszépen!
Megnyugtattál, detényleg.
A Toplákmentesítő Bizottság Alapszabályából:
- A bizottság nem létezik.
- Ha létezne, sem lenne.
- Tagjai nemszemélyek.
- Hadat visel Óceániával.
- Nem is, hanem Indoeurópával.
- Vagy a faszomtuggya.

Miután a fentieket egy tahó írta, nemlétezőnek tekintendők (fentiek).
@vitézlajszló:

Egy példa:

Részlet a Michael Knight blog-ból:

"Polónium Hidrid 2011.08.01 15:10:09
Nem fideszes vagyok, hanem jobbikos. Ha a jobbik nem lenne, akkor miépes lennék, jobb híján, de akkor sem fideszes.

Nyilas vagyok. Szeretem, tisztelem a nyilasok igazságát és önfeláldozását."
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Mit kezdjek egy tini véleményével?
Most ezt gondolja, szerintem gondolhatja. Szerinted nem?
Amennyiben elzárjuk a kommunikáció csatornáit -vagy szűkítjük azokat - jobb lesz?
Ökölbeszorult aggyal építették ezt az országot. Erről már le kellene szokni! A józan gondolkodás kellene, hogy a jövőnket meghatározza, abba egy kis tolerancia is belefér.
@vitézlajszló:

fura egy szemléletmódod van, el kéen gondolkodnod rajta, hogy miért az jutott eszedbe, hogy arra van a szűrés, hogy akinek a véleménye nem tetszik, azt szűröd.

egyszerűen a trollok szűrésére van a dolog kitalálva. persze mindent lehet máshogyan is használni, de furán veszi ki magát amikor a kenyérvágókés miatt elkezdesz jajveszékelni, hogy micsoda eszköz, ezzel ki lehet vágni valakinek a nyelvét.
@vitézlajszló: sokkal egyszerűbb egy post kommentjeit úgy végigolvasni, főleg ha százszámra van komment, ha az első anyázós, nyilvánvaló kekec, témától független hülyénél nyomsz egy szűrést a tagra.
próbáld ki, lehet, hogy fele marad meg majd a kommenteknek, viszont azok a témával kapcsolatosak, nem kell ugrálnod a tahónak a beszólásait amivel csak provokál.
@Conv: Baj van! Tényleg fura lehetek (szerinted) mert érdekel az emberek véleménye, mindenkié, aki hajlandó kifejteni.
Aki bunkó, az bunkó. Néha én is viselkedhetek másoknak nem tetszően, ergo bunkómódon.
A szűrés gyakorlatilag struccpolitika vagy még annál is rosszabb.
A tahót kezelni kell, nem kirekeszteni szerintem.
@Conv: Annyiban szeretnék még pontosítani, hogy én igenis többnyire válaszolni akarok a tahónak, mégpedig közel az ő stílusában, és nem bánom, sőt igénylem, hogy ezt a többiek is láthassák. Ha ez exhibicionizmus, akkor az egyik kis bűnöm a sok közül.
@vitézlajszló: ugye tudod, hogy a troll etetése nem kezeli a troll problémakört? :)

de, ugye megérted, hogy nem mindenki ilyen mazochista exhibicionista, mint te, és jobban szeret olyanokkal beszélni akikkel érdemes és lehet?

ugye nem ítéled el őket csupán amiatt, hogy másként gondolják a közösségi hangulat és kommunikáció értékeinek mibenlétét mint te?

ugye nem bánt, téged, hogy más nem kívánja a tahó által zavartatni magát a kommunikációban?

ugye nem zavar, ha más nem struccpolitikának érzi, ha nem áll szóba ökrökkel, csak, hogy az jól érezze magát azáltal, hogy félreviszi a témát, esetleg szarva a neki írtakra, azok akár érvek, akár kérések, akár vélemények, hajtja a hülyeségét, és zavarja az értelmes kommunikációt?

ugye nem véled megfutamodásnak, társadalom ellenességnek, kirekesztésnek, ha ellapozod az újságban a téged nem érdeklő cikkeket?

tudod, ez a szűrés ezt a célt szolgálja, kiszűri a téged nem érdeklő elemeket. nem korlátozza a szűrt személyt semmiben, csupán megkönnyíti azt, hogy ellapozd a nem érdeklős kommenteket.
@vitézlajszló:
nem gátol meg semmiben a dolog, válaszolhatsz neki, attól, hogy más szűri, nálad még látható.
@vitézlajszló:

Vannak bizonyos ordas eszmék, melyek következtében ma itthon ebben az országban 60 ezerrel kevesebben vagyunk.
Vannak bizonyos ordas eszmék, melyek következtében rommá lőtték illetve bombázták fél Európát.
Vannak bizonyos ordas eszmék, melyek következtében szomszédok hirtelen egymást kezdték el gyilkolni, akik addig békében éltek egymás mellett, egy közösségben.
Vannak bizonyos ordas eszmék, melyek következtében ezek illetve hasonló dolgok Hazánkban is megismétlődhetnek, főleg ha vitázunk az eszmével, ahelyett, hogy csírájában elhallgattassuk.

Ha ezen eszmék képviselőivel leállok vitatkozni, akkor azáltal legitimálom az eszmét. Azt az eszmét, amit nem vagyok hajlandó legitimálni.

Ha nem szállunk vele vitába, hanem ignoráljuk, akkor az valóban nem a legjobb megoldás, de annyit mindenképpen elérünk vele, hogy egy posztban a viszontválaszok hiánya miatt (mivel nem vitázom vele) kevesebb lehetősége lesz az eszme terjesztésére.

hogy ez az eszme a fasizmus nyílt hirdetése, a Szálasi féle nyilaskresztes ozgalom dicsőítése, avagy mezei minenkibe belekötök bunkózás, a lényegi és érdemi vita szempontjából, valamint az ordasok elszigetelése szempontjából tökmindegy.

Mondom ezt úgy, hogy a sajtó- és véleményszabadság feltétlen híve vagyok.
@vitézlajszló:

"A tahót kezelni kell, nem kirekeszteni szerintem."

szerintem is. Egy ideig így is jártam el. belefáradtam.
Én meg csak nézek a fejemből kifele. Mert nem értem ezt a vitát.
Elvben vitézlajszlónak van igaza.
A gyakorlatban meg tahótlanítás nélkül is lapozom az idiótákat.
Mondjuk a tahótlanítással azt a csepp esélyt sem adnám meg, hogy későbbi esetleges érdemi szösszenetet lássam.
@maybach: Elvben ezek szerint egyetértünk.
@vitézlajszló:

akkor csak ilyen magamutogató hőbörgés volt amit levágtál, hisztiként? :)
@Conv: Szerintem nem érted, de sebaj!
A vélemények szabad áramlása akkor is érték, ha nem éppen a Te véleményed áramlik szabadon. Érted már?
Máshogyan is fogalmazhatok: szabad gondolatok szabad áramlása és nem kötheti semmi, de semmi béklyóba a szabad gondolatot......
@vitézlajszló: és miben gátolja a gondolatid szabad áramlását a szűrő? Ha nem akarom olvasni a véleményed, nem olvasom, ha szűrő ha nem szűrő. Ezt én döntöm el és nem egy gomb. Ha úgy döntök nem érdekelsz mit teszel? Kötelezővé teszed hogy olvassalak?

Nem kötekszem, szimplán nem értelek.
@néma bárány: Én értelek Téged, csak a lehetőségét nem szeretném a gondolat-üldözésnek.
@Conv: jó a cucc, szerintem hasznos, úgyhogy kösszépen!

Gondoljatok arra, a popóka féle ezer komment/ nulla tartalom trollokat nem kell nézni többé.
@vitézlajszló:

szerintem te nem érted a működését a dolognak.

nem gátol meg senkit a szabad gondolatközlésben, viszont megkönnyíti, a téged érdeklő gondolatok elolvasását és az arra reagálást, azáltal, hogy a trollt, tahót kiszűröd, meg sem jelenik, nem kell átugrálnod, áttekerned.

nem tünteti el a hozzászólásokat, csak nem láthatóvá teszi, de csak annál aki szűr. nálad nem.
te attól még látod bélát, hogy lajos kiszűri bélát és nála nem látszik béla.

távolról sem véleménnyilvánítás megakadályozása, vagy gondolatüldözés.

ez a reál élet azon funkciójának felel meg, amikor a kocsmában legyintesz a hülyére és nem hallgatod meg amit mond, hanem a többiekkel beszélgetsz.
@Conv: Tökéletesen értem, és már korábban is értettem. Szerintem valamit Te nem értesz, de nemszarakodok többet
@vitézlajszló:

tényleg nem értem.

ezért próbáld megvilágítani nekem, mitől gondolatüldözés, vagy miben akadálya a gondolatközlésnek a dolog? :)

nem igen értem, hogy miben korlátoz téged vagy bárkit akinek közlendője van, hogy elmondja, vagy elolvassa? :)

Az oldalakon ahol kérték és beüzemeltem a dolgot, mindig volt egy-két magadforma "szólásszabadság féltő" figura, volt aki náci módszernek nevezte fél napon keresztül, de az esetek 99%-ában egyszerűen azt hitték, ha valaki kiszűr valakit, onnantól a többi sem látja.

ezt a verziójú idegenkedést amit előadsz, miszerint érted te a dolgot, csak elmondani nem tudod miben is korlátoz téged, vagy bárkit ez a plusz funkció, nemigen tapasztaltam még.

egy esetet tudok elképzelni.
félsz attól, hogy téged fognak szűrni és feleslegesen osztod az észt, nem látják az exhibicionizmusod gyümölcsét, tojnak rád :)
@vitézlajszló:

Ezen a linken az egyik. Van másik is, sőt hetente kettő, de nem keresem most vissza, keresd meg magad.@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
@vitézlajszló:

Nincs gondolatüldözés, mert a tahó elmondja a gondolatát. Én meg nem olvasom el.
Aki tahó, az mindig az marad.
Azokat nem lehet kezelni. Az mindig tahó,- vadparaszt marad. Van rá példa.
:)
@Conv: Én nem félek semmitől. Az sem nagyon érdekel, hogy ki olvassa a véleményemet.
Engem az zavar, hogy egyrészt a tahóságot ki-ki önkényesen definiálhatja magának. Van akinek már az is tahóság, ha valaki erőteljesebben ad hangot eltérő véleményének.
Másrészt nem tartom túl elegánsnak a dolgot, szerintem ez egyfajta struccpolitika.
Talán most már érthetőbb voltam, ha mégse, részemről akkir is ennyi volt.
@vitézlajszló:

no ezért nem vágom miről van szó.

nem érdekel ki olvassa a véleményed, vagy elolvassák-e egyáltalán, de ha valaki nem átugorva le sem szarva nem olvassa, hanem meg sem jeleníti a hozzászólásaid, hogy a többiek véleményét zavartalanul tudja elolvasni, az zavar.

nem érzed ezt egy kicsit kaotikus gondolatmenetnek?

azt meg végképp nem értem miért zavar, hogy másoknak más a tolerancia szintje mint neked, vagy mást tart elfogadható kommunikációs stílusnak, esetleg nem kíváncsi a hülyeségekre, a témával nem releváns kötözködésekre?

Még mindig nem értem mitől struccpolitika, ha valaki nem kívánja magát bosszantani, az idejét rabolni olvasés közben a kötözködőkkel, a trollokkal, akik érdemi hozzászólással nem, csak irreleváns kötözködéssel szórják tele a kommentsort.

képzeld én még mirre szoktam használni a szűrést:
amikor olvasok egy blogbejegyzésnél hozzászólásokat, és felfigyelek egy vitára, eszmefuttatásra két user közt, mindenkit szűrésre teszek rajtuk kívül.
így csak azt a kettőt látom akik az adott témáról beszélnek, könnyedén ugrálás nélkül végig tudom olvasni és átlátni kettejük közt a vitát, az érvek egymásutániságát.

aztán szépen visszakapcsolom a szűrteket és hopp, újra ott van mindenki, nem veszett el, nem törlődött az univerzumból, nem holokausztálódott el, sőt még csak málenykij robotra sem hajtották a véleménye, bejegyzése miatt.

mindezt sunyin, alattomban, a blog közönségének tudta nélkül teszem, miközben ők ezt észre sem veszik, és azt hiszik én egy átlagos blogolvasó vagyok, pedig nem.
én egy gondolatüldöző struccerönkény vagyok.
@Conv: Jólvanna! Fő a kényelem. Nincsen nekem komoly gondom az egésszel, csak nem tetszik. Ehhez meg jogomvan!
Ennél komolyabb érveim már nincsenek. Ha akarom, akkor pofa be a zöldeknek, aztán a narancsoknak. Aztán, ha úri kedvem úgy tartja pofa be a vörösöknek, kékeknek megakovácspistinekis. Aztánmeg bedilizek, és pofabe mindenkinek. Csak ülök a gép előtt és beszélgetek magammal.
köcce...

de most egy kommentet sem látok...

megvakultam? vagy ennyire hüje itt mindenki?

;)
süti beállítások módosítása