Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.04. 06:02 Fabius

Orbán és a lehorgonyzott mozdony

Címkék: fidesz kongresszus orbán viktor

Szeretem, ha sok fideszes van egy időben azonos helyen. Ilyenkor garantált a kacagás, a jókedv és a vidámság. Már nekünk, ők vérkomolyan veszik magukat akkor is, ha tétje nincs matinét rendez nekik Kedves Vezetőnk. Ők ezt kongresszusnak és tisztújításnak hívják, bár ellenlábas se a pártelnöki, se a pótviktori helyekre nincs. De legalább nem nyomasztja őket a tét, mindenki lehet felszabadult, és licitálhatnak egymásra jobbnál jobb beszédekkel a nap végén kiosztható Aranyszavú Kretén díjért. A felszólalók beszédeik alapján egy hete a Legteljesebb Képzavar című kézikönyvvel keltek és feküdtek, míg úgy nem feszítette őket a mondanivaló, mint bélhurutos szürke marhát az alfarhang.

Kövér László adta meg az alaphangot a hülyeség cunaminak, mikor azt mondta:

"Az eltökéltségen, a határozottságon semmit se változtassunk, egy jottányit se engedjünk, de ezzel párhuzamosan fokozott óvatosságra, alázatra, és bizalmatlanságra inteném magunkat."

Semmire nagyobb szükség nincs egy családias polkaszinóban, mint a bizalmatlanságra. Mi nem bízunk bennetek, úgy van rendjén, ha ti se egymásban. Mit lehet tudni? Az ártatlanul bégető külső alatt bárkiben ott lapulhat egy Kövér László.
Lázár János szerint ők "derekasan helytálltak a politikai öttusában. " Vagyis magas lóról beszéltek velünk és a világgal, volt asszójuk az IMF-től kezdve Unión keresztül Velencei Bizottságig mindenkivel, kilőtték az olyan népellenségeket, mint a Költségvetési Tanács és helyrajzi nevesek, a matolcsyzmusban elszámolt költségvetés miatt úsznak az árral, és igyekeznek elfutni a bukás elől. Közölte azt is, bár tanácsolták neki, ő bizony nem kér elnézést ezért a sodrásért. Hogyisne, kért már a luxus Audiért, a lézerblokkolóért, az annyit is ér-ért, úgyhogy picsábamár'.Kedvenc képzavarom kiagyalója, és egyben a nap díjának nyertese egyértelműen Harrach Péter. Ő egy másik idősíkon, saját dimenzióban él, ahol a KDNP a Fidesz nélkül is 6-7%-ot tudna szerezni bármikor egy választáson. Egy olyan világban ahol: "a KDNP világnézeti párt, a horgony, a csapkodó hullámokban, a Fidesz szerepe a mozdonyé." Megvan a kép, amint valaki megpróbálja lehorgonyozni a mozdonyt a csapkodó hullámokban? Nincs? Segítek:Lássuk be, vállalásnak ez elég merész, a Spongya Bobik kapnak lumbágót eleget, míg úszásra bírják azt a rohadt mozdonyt. Hacsak nem egy felfújható gumimozdonyról beszélünk, de annyira vakmerő még Harrach sincs, hogy kipukkadás után gumicsomóvá aszalódó valaminek láttassa a Fideszt.

Navracsics Tibor szerint a hit és a bizalom az, amit nem szabad elveszíteni akkor sem, "ha sokszor nehéz átlátni a döntéseket, és sokszor a fideszesek egzisztenciája bánja." Bízzanak tehát a kormányzásban rendületlenül, más választásuk nekik sincs, ha itt az idő.Pokorni Zoltán is alkalomhoz méltó beszéddel készült, nehogy csalódást okozzon: "Az ország megújítása olyan, mint a temetőáthelyezés - mondta, és bár a balneológia kitárgyalása után nehéz komolyan venni amit mond, reméljük nem arra célzott, hogy kormányunk az ország új sírját ássa éppen.És ugye a végén jött Kedves Vezetőnk, lehengerlően, lényegre törően, a tőle megszokott színvonalon. Kiállás és nagyszerűség, meg némi ökölharc jellemezte őket az elmúlt időben:

"Az Európai Parlament izgága kötekedőinek adtunk néhány kokit, leesett néhány saller, kiosztottunk néhány baráti tarkón legyintést".

Cserébe ők letépték Orbán fél arcát, hetekig úgy nézett ki, mint egy leszakított Trapper farzseb.
Szijjártónak a német diplomácia lépett a szájába a Merkel afférért, Kovács kommunikációtitkárt meg Kroes asszony sétáltatta pórázon, míg át nem írtuk a médiatörvényt. De mindez nem számít, mert mi megmutattuk Európának, hogy merünk magunk lenni, és így szállunk le a bicikliről, világos? Orbán szerint "2011-re Európában erősebb a pozíciónk, mint valaha, sikerült az Egyesült Államokkal is új alapokra helyezni a kapcsolatokat...

és Kínával megtaláltuk a kapcsolatépítés alapjait.

"Háborúban állunk az adóssággal, az adóssággal nincs békés egymás mellett élés, vagy mi győzzük le őt, vagy ő minket, amíg van adósság, addig mások keresnek rajtunk." Ez bizony egy nagy igazság. Most éppen azok keresnek és röhögnek rajtunk, akiktől magasabb kamatra vettünk föl ezer milliárdot az elmúlt egy évben, mint az IMF-től tehettük volna. Úgyhogy vesztésre állunk az adóssággal szemben, 21 ezer milliárd fölött még nem volt soha, Gyurcsányék alatt sem. De no para, hisz a nyugdíjlóvé majd kozmetikázza az adatokat világbajnok módon, tessenek szépen megnyugodni, halkabban zörögni, mert a fogakhoz vert garas lármája megzavarja a nemzeti együttfüllentés áhítatos pátoszát.

Kedves Vezetőnk szerint az eredmények már látszanak, bár egyelőre apró mozaikkockák formájában, rendszertelenül uralják a teret. Ha összerakom a lehorgonyzott mozdonyt az átköltöztetett temetővel, a politikai öttusát az elvárt bizalmatlansággal, akkor bizony előttem nem egy működőképes ország képe rajzolódik ki belőle, hanem egy centralizált párt sajátos látomásainak mellbevágó elegye.

160 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr163036468

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: IV. Béla király beszéde Trau szigetén az Úr 1241. esztendejéből 2011.07.05. 18:29:02

- Trau várának lakói! Hallgassátok Béla királyt!- Magyarok! Nehéz órában kell most számvetést tartanunk! András király uralkodása végén egy romokban álló országot hagyott ránk. Nem pusztán a király váltottátok le 1235-ben, hanem a régi világot is, bárm...

Trackback: Tessék mondani ez már a demokrácia? 2011.07.04. 19:23:33

 Ez a konzultáció az előzőnél is nagyobb siker volt, 1.140 millió kérdőív érkezett vissza az állampolgároktól. Ebből is látszik, hogy sikeres az újfajta kormányzás, nem az emberek feje felett, hanem a véleményüket meghallgatva hoznak döntéseket - ...

Trackback: Orbán és a lehorgonyzott mozdony 2011.07.04. 13:58:08

Szeretem, ha sok fideszes van egy időben azonos helyen. Ilyenkor garantált a kacagás, a jókedv és a vidámság.

Trackback: A Pokorni-jelenség 2011.07.04. 13:12:02

Pokorni Zoltánnal igazából sok vitám van, több mint Hoffmann Rózsával, de mégis azt mondhatjuk, jelenleg ő a Fidesz alelnökei közül a legnyitottabb fülű, önkritikára leginkább hajlamos alelnöke. Legalábbis kifelé így

Trackback: Ennyit a gazdasági szabadságharcról 2011.07.04. 11:47:44

Interjú az IMF Magyarországi vezetőjével a Hírszerzőn: ...a Széll Kálmán-terv meghirdetése és néhány ehhez kapcsolódó intézkedés 180 fokos fordulatot hozott a kormány gazdaságpolitikájában. Mihez képest hozott 180 fokos fordulatot? Tavaly októberben é...

Trackback: Bírókat is hívtak a Párt kongresszusára? 2011.07.04. 11:43:46

A hatályos törvények tiltják, hogy az igazságszolgáltatásban dolgozók párteseményen vegyenek részt. Ennek ellenére a Legfelsőbb Bíróság több vezetője kapott meghívót a Fidesz vasárnapi kongresszusára. (Az esetet közlő nol.hu három meghívót kapó kollégi...

Trackback: Egy mondat 2011.07.04. 10:07:43

index.hu/belfold/2011/07/03/egy-egy_mondat_a_fidesz-kongresszusrol/ "Az eredményekből ma még csak különálló mozaikkockákat lehet látni, és sokak számára úgy tűnhet, nincs is köztük összefüggés. Ha nem hátrálunk meg, ha végigcsináljuk, akkor...

Trackback: Egy lap 2011.07.04. 09:58:37

Vannak országok és vannak pártok, ahol a centrális erőtér és annak megtestesítője 99,9%-os többséges győzelmet arat. Az az egy ezrelék „ellenzéki erő” mindig jól mutat a demokráciának és a különböző érdekek és értékek artikulációjának a man...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a baj, hogy orbán "beszari" viktor most fog úgy igazán elszállni magától.
Mert eddig csak a "zemberek akarták ezt", most meg az állampárt 99,7%-a szavazott rá, ez a balfasz meg tényleg azt fogja hinnni, hogy ő a kiválasztott, a felkent ember, az egyetlen igazhitű ebben az országban.
Kíváncsi vagyok, hogy ezt a napot mikor nyílvánítják ünnepnapnak, vagy lesz-e újabb "nenyi", ami az ő nagyságáról fog szólni.
Szánalmas ez az egész. Tiszta 70-es évek.
orbán "beszari" viktor csak 1 újabb nyakunkon ragadt bolsevik patkány, akinek egyetlen célja a saját hatalmának bebetonozása.
Majd pont ezek a semmihez nem értő idióták fogják kirángatni az országot a szarból mi? Ugyan már...gondolkozzatok már kicsit racionálisan kedves elvakult fideszesek...
Amíg ezek a takonygerincű férgek fent tudják tartani a káoszt, az anarchikus állapotokat, a naponta meghozott új szabályokat, az ország kilátástalan helyzetét, a létbizonytalanságot, addig ők tudnak mulatni, lopni, csalni, hazudni, ahogy tették ezt eddig is és teszik majd ezután is.
Gusztustalan és gyomorforgató amit ezek a mocskos bolsevikok művelnek az országgal és a magyar állampolgárokkal.
@barli: És mi lett a vége annak a tisztújításnak is:))))))))))

@batgirl: Áááá, úriember magára ilyenkor nem szavaz. És ezek talpig úriemberek;)
Ellenvéleményt ki se mernék nézni ebből a csapatból...
@kovi1970: Lehet, hogy igazad van. Bár akkor inkább csak 1 ellenszavazat lett volna. Ugyanakkor belőlük azt is kinézem, hogy simán szavaznak saját magukra is.
@jenőke: A Szvatoplukos megjegyzésen borultam! :DD
Koki, saller, tarkós...
És ezt nagy nyilvánosság előtt, olyanokkal kapcsolatban előadva, akiket még a káannyukba elküldeni is ennél finomabb szavakkal szoktak.
Szegény orbángyerekek!
Ha ez megy a világ szeme előtt, képzeljétek, otthon milyen terror lehet!
@Vuvuzela: "Természetesen nem olvastam el"

Kedves BérTrollnok!

Mivel nyilvánosan is beismerte alkalmatlanságát, mától felmentjük mindenféle online megbizatása alól és elbocsátjuk kötelékünkből. Kérjük, a továbbiakban ne folytassa erősen kontraproduktív tevékenységét, mert józanabb híveink közül is elbizonytalaníthat néhányat. Erre pedig ebben a fokozódó nemzeti és közi helyzetben Országunknak és Pártunknak és Vezetőnknek semmi szüksége.

Elvtársi üdvözlettel:
FiMaPoP Egy az Igazság Hivatal Nemzeti Kommentirányítási és Véleményvisszaható Szabályozási Főhatóság Titkársága HR asszisztense
@crashdummy: É-Kórea, és az összes arab diktatúra. :) Huszi bácsit is 98+%-kal "választották" újra...
@crashdummy:

A kokiról, és a sallerről jut eszembe.
"Le style, c'est l'homme.", azaz "A stílus, maga az ember."
Az nem lep meg, hogy Orbán milyen modorban osztja az észt, hiszen állandóan ezt teszi. Nyilván, kisebbrendűségét kompenzálja folyamatosan. De az még mindig meglepetést okoz, hogy kiváló elméknek mondott, nagy tekintélyű professzorok, és akadémikusok tapsolnak csillogó szemekkel ezeket a címeres ökörségeket hallva. Egyik sem áll fel, és kéri ki magának mindannyiunk nevében ezt a minősíthetetlen stílust. Orbán mondanivalójának tartalmi részét pedig jobb ha nem is említem. Megjegyzem, ilyen színvonalú fogalmazványokért, amiket a vezér produkál, engem már az általános iskolából simán kibuktattak volna a tanáraim.
@Vuvuzela: Lol, mondod ezt ugy, hogy az elmult 21 ev, leginkabb kommunizmusba hajlo retorkiajat, es tetteit az masodik orbankormany tudhatja magaenak:D?

Imadom az elvakul fanatikus embereket, akikkel egy tanyer szart is meg lehet ettetni, ha az narancsszinu teriton talaljak, szep pirosfeherzold szalvetaval
@batgirl: naiv gyermek. És a szavazólapok vonalkódja?
Ti nem értitek, a Fidesz a jó kommunizmust hozza el, ahogy Kínában is a jó kommunizmus van.
Menjetek vissza, sikertelen volt az agymosásotok....

Ez nem tetsző nézet a nemzetvezetőnknek!
Most nem értem, miért ciki a Vuvuzela blogtárs gondolkodásmódja? Ő csak felismerte, hogy amit nem tud megakadályozni, annak az élére kell állni.
A gyáva szar emberek legalább túlélők.
@kovi1970: mi ez a "mi vagyunk többen"? Már vége a választásoknak, nincs olyan hogy mi vagy ti. Ez az ország van, a benne élő emberekkel. Ami most történik velünk, nem azon múlik kire szavaztál, az a választások idején van. Ez mindenkivel történik. Nekem speciel kevesebb lett a fizetésem a saját cégemnél, de eljöhetnek ellenőrizni, és ha nem adok magamnak több fizetést, akkor kizárnak a pályázatokból, amit a német adófizetők finanszíroznak, de EU-nak hívnak, akiknek éppen kokit adtunk? De cserébe a családban az 55 éves munkanélküli 35 év munkaviszony után retteg hogy visszavonják a 67e HUF-os korengedményes nyugdíját... vagy átminősítik. Vagy nem? Egy szerződést visszamenőleg felülírnak.. Vagy mi?
Nem baj, mert nekem majd lesz nyugdíjam.. vagy mégsem, mert mintha a megtakarításaim éppen aktuálpolitikára költenék..illetve khm.. tapsolnák el? Nem baj ha belebetegszem majd az ingyenes egészségügyben meggyógyítanak. Vagy várjál már.. ha nem akarok várni egy évet egy műtétre, akkor mégiscsak fizetnem kell majd? Mert ez a terv. De emiatt sem búsulok, mert legalább az igazságszolgáltatás független maradt... ja hogy mintha éppen valami egészen más történne a kinevezések kapcsán? Mindegy, a magyar kultúrában bízhat az ember... de jaj az alkotmány mondja meg hogy mi a magyar kultúra meg egy építész... itt is van rögtön, magas színvonaláról már a weboldala is árulkodik... www.mmakademia.hu/welcomeHU.php

Érdeklődnék még a kisvállalkozások támogatásáról, meg a söralátét méretű adóbevallásról is. A támogatást köszi külön - kevesebb támogatást vehetek igénybe ha normálisan foglalkoztatnék valakit mint eddig. Így aztán lesznek új munkahelyek....
Nem baj, legalább az alapok rendben vannak - az alkotmány eszméjét és betartását őrködi az alkotmánybíróság... de jaj... csak nem beült oda Orbán saját ügyvédje, valamint egy közönséges parlamenti képviselő a Fidesztől?? Magas szakmai elvárások , az bizonyos...
De legalább minderről beszélhet nyugodtan a média.. - illetve 9 évig, amíg fideszes az elnök, csak akkor, ha olyasmit mondanak, ami még pont belefér. A pontot majd ők megmondják, utólag. Ha nem fért bele, akkor az egész világon mérhető legnagyobb büntetéseket lehet kiszabni.
De az a szerencse hogy az EU-nak, a velencei bizottságnak van véleménye.. csakhogy ez senkit nem érdekel úgy tűnik. Mindegy, Hilary beszól nekünk, de minket az sem érdekel, ahogy a német külügy sem. Mi csak osztjuk a kokikat, a sallereket. És közben építjük a diktatúrát..
@Kandabula: Jaaaaajaaa..majd figyeljük az elkövetkező időben, hogy kimond le majd betegségre hivatkozva:)))))))))))
@Vuvuzela: A Fidesz és csatolmányai már 2010 óta hatalmon vannak sajnos, ideje felébredned.
@Legelő Őse: "Vagy várjál már.. ha nem akarok várni egy évet egy műtétre, akkor mégiscsak fizetnem kell majd?"
Tudod, buta vagyok, igaz hogy Nagy Anna elmagyarázta, hogy mindenki jól jár azzal. hogy a fizetőket előre veszik. Mert hogy csökkenni fog a várólista. Ha én huszadik vagyok valahol, akkor elém vesznek három embert, akkor hanyadik leszek?
De hát én csak buta, buta szőke nő (melírozott) vagyok.
@batgirl: nem vagy buta.. tényleg. A visszamenőlegesség elvét nem érted. Itt az van. Visszamenőleg kell ezt értelmezni. Felkerülsz a listára, és bár hátrébb kerülsz ha valaki előtted fizet, de mivel visszamenőleg nem kell fizetni az egészségügyért, így valójában nem kerülsz hátrányba, mert az alapellátást megkapod. Ezt mondták, és én elhiszem nekik.... mert ilyen vagyok..
még mindig jobb, mint az országrabló komcsik osztályharca egymás ellen. A mi vérünkre. Sajnállak.
@Vuvuzela: "kritikátlan, primitív, erőszakos, belterjes"

Igen, mindez a te kommentjeidet jellemzi.
Kommunistázol, miközben egy olyan pártra szavaznál/szavaztál, amelyik kísértetiesen emlékeztet az MSZMP-re.
Röhejes vagy.
@Legelő Őse: jaa..már kezdem érteni. Mármint hogy bár merről nézem, akkor sem értem:))))
kinek osztott sallert a csuti geci ??????a rohadt életbe, legalább omlott volna rájuk a csarnok, és egy se élte volna túl....
Ezt a "kiosztottunk néhány kokit,......",tényleg nem akarom elhinni. Ennyire nem lehet hülye senki. Az EU. parlamentjében még nem láttak ekkora majmot és ez látszott is az arcokon. Ha ez az ember tényleg el hiszi,hogy amit előad,az jó és bárki is tiszteli ezért,akkor ez az ember tényleg elmebeteg.Kiröhögteti magát és az országot mindenhol,mindenki magáraharagít,aztán csodálkozik,hogy semmibe se veszik sehol sem őt,sem az általa épített diktatúrát. Ezt aztán most lehet magyarázni az ilyen "vuvuzela" szintű agymosottaknak,de mi "kintről" bizony így látjuk,a helyi médiában ezt olvashatjuk,láthatjuk.(mielőtt lekomcsiznál,elmondom,hogy erősen jobbos vagyok,bár nem náci)
@rostast:

"országrabló komcsik"-Azért ezek a srácok is találtak valakit, akinek el lehet zálogosítani a maradék országot. Ráadásul egy ízig-vérig komcsit:)

"osztályharca egymás ellen" - Erről az osztályharcról kérdezd meg a volt kisgazdákat, mdf-eseket, kdnp-seket. Ők is meglepődtek, amikor a saját oldalukról szúrták hátba őket! Szalámi taktika a javából! ;)
@Grigorij Pantyelejevics: Igen ezt nem értik sokn még ma sem. Vezető beosztásu nem is lehetett senki addig amig nem volt káder.Abból a mocskos komcsi ingyen oktatásból járhatott egyetemre.Megtanulták hogyan lehet seggnyalásból
munka nélkül jól megélni.Milliókat keresni.Szakmai hozzáértés nélkül /mert egy napot sem dolgoztak igazi termelői munkában/lásd Vitézi Dávidkánkat.Ilyen tapasztalt hatalom éhes , harácsoló banda monda meg a tutit ma azoknak az embereknek akik megteremtik ehez a nemzeti vagyont.
A 4 ellenszavazatról... Van aki elhiszi, hogy a szavazatokat egyáltalán MEGSZÁMOLTÁK? Ugyan már!
@oscar dirlewanger: ovatosan kivand orban viktor halalat, mert a nepszavat is ezert tamadtak be allitolag..:-)

en is kivanom, elhiheted, dehat..;-)
@HK417: "mielőtt lekomcsiznál,elmondom,hogy erősen jobbos vagyok"

a fidesztol nem nehez jobbra elhelyezkedni..:-)

balra nehezebb.. aki balrebb van, az le fog esni...
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Arról az állampolgári észrevételről beszélsz, amelyben sérelmezték Schmitt Pál lepojácázását?!

Nem is tudom, hogy lehet ilyet mondani egy magyar közméltóságról!

m.blog.hu/ve/velemenyvezer/image/2010augusztus/schmittkarika.jpg
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Mondjuk ebben igazad van. Csak azért írtam,mert a "lekomcsizás" az egyetlen érve minden droidagyú fidesz imádónak.
Most egy tragikus ellentmondást írok le: ki az, aki még komolyan veszi ezeket a fideszpistákat-és ki az, aki nem veszi komolyan ezeket a fideszpistákat. Bármelyiket teszed, tragédia lesz belőle, mindannyiunknak és az országnak. Megérdemeltük!!!!
@genyamagyar: Az a négy ellenszavazattal élő már remeg! Vagy deportálják őket simán, vagy holnap a MN oldalain leleplező írások fognak megjelenni róluk, hogy pl. ürgebőrbe varrt utasításokat vettek át jugoszláv búvárkémektől, a Köztársaság (II. János Pál) téren, balról a harmadik csatornafedélnél!
De az is lehet, hogy csak simán lelövik őket, menekülés közben, közelről, tarkón...
Bakker, előszedtem az ötvenes évek részletes történetét, hogy lássam, hol tartunk. 1951. A fekete autók még csak most indulnak. Orvosperek is lesznek? Mert a filozófusokat (dúúúrva nagy réteg lehet) már kikezdték. A régi fotókon, a retusálások, mikor lesznek aktuálisak? No meg ki kerül le róluk...?
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ugyan annyi csarnok van a világon, én pld. lehet a los angeles lakers csarnokára gondoltam, oda nemigen megy redves vezérünk..)))
@csoko20: en azt hallottam, hogy allitolag valaki orban viktor halalat kivanta..
hat milyen emberek vannak!!

en is kivanom, de ezt leirni..

micsoda szemetseg!

szep csendesen kell kivanni, hiszen a kivansagok pont akkor teljesulnek, ha nem kiabaljuk ki..;-)
@pupak30: A diktatúra előzménye, hogy előbb a külső ellenséggel számolnak le, majd utánna a belsővel. Lásd 1948-1956 közötti időszakot.
Először kigolyózni a többi parlamenti pártot=egypártrendszer. Utánna a belső ellenségtől megszabadulni, mindazoktól akik nem értenek egyet a vezérrel.
"Az Európai Parlament izgága kötekedőinek adtunk néhány kokit, leesett néhány saller, kiosztottunk néhány baráti tarkón legyintést"

És nem röhögte el magát!!
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Egy ilyen kiváló egészségnek örvendő sportembernek a halálát kívánni a legnagyobb rosszindulatra vall :(

Egy ilyen kiváló államférfinak nem kívánhatunk mást mint békés nyugdíjas éveket! Pont úgy mint példaképének és nagy elődjének, aki Krasznodarban és Arzamaszban is úgy gondolt hazájára, mint az őt szerető és hazaváró emberek közösségére!!!

Hogy a mi emberünk Grazból vagy Jangce partjáról gondol így rám az már mellékes;)
@rostast: Ha az neked jobb, hogy narancssárga tolvajrablók hordják szét az országot akkor szurkolj a fijjúgnak. Nekem tele van az összes faszom ezekkel. Az előző csapat - és ők sem voltak kispályások - időarányosan nem loptak ennyit és ilyen arcátlanul, mint ez a csürhe.
Hát ez egész jó mulatság volt ,végigolvasni a
hozzászólásokat, szétröhögtem magam. (miközben persze sirni lehetne a nagyvezéren és a bandáján) Nincs nagy gáz,amig tudunk nevetni...
Nocsak, ugyanaz a kép másképp?
szenzor.freeblog.hu/archives/2011/06/30/Hiteltelenedes_Carpe_diem_a_neved/

Pokornit kár baszogatni, ő volt a legnormálisabb a visszafogott, "érted haragszom" stílusú önkritikájával ebben a dicsőségben és magabiztosságban úszó kongresszuson.
"Nem gondoltam, hogy ilyen vicces lesz, mikor a Fidesz hatalomra kerül, és a komancsok hisztérikus őrjöngésbe kezdenek."

hát igen. éppen a komenisták őrjöngéséről beszélgetünk itt. elég hisztérikusnak tűnnek valóban, főleg a vezérük, viktor
Még mindig szánalmas ez a blog a gagyi képregényekkel együtt.

A kommentelők sem különbek az átlagosan 10 szóból álló szókincsükkel:)
inkább slota, mint a csuti!!!!!
@malacz69 eurofanyalgó:

Meg kell adni, vakok közt valóban futós Poki volt a félszemű.

De ez még mindig 0, malaczom.
@brlv24: te vagy esetleg a mozdony horgonya a viharos tengeren?
De ez citrom!
Narancs!
Citrom!
Nem nyitok vitát!
@rolleros: ujra fel fog fejlodni a pesti humor..

mindig a fiktaturak eveiben volt a legjobb, horthy alatt, kadar alatt..:-)
@fvipera: Nem, csak szeretem objektiven ertekelni a dolgokat.;)
Mindent a maga helyen kell kezelni.
Jelen esetben ezt a kongresszus is, ami nem az ellenzeknek es nem is az allapolgaroknak szolt.

Ez szimplan csak a sajat segguk nyalasarol szolt. :) Nem is akartak tobbet.
@Amatőr: volt az a 213 pár hete 226 is. Akkor mi volt?
@brlv24: nem tunt fel, milyen sokan vagyunk..?
es a fidesz bebizonyitotta, hogy a 10 szavas szokincs sem szuksegelktetik lazadas szitasahoz, a kormany ellehetetlenitesehez, majd a totalis hatalomatvetelhez.

sot.

kifejezetten az ilyen emberek kellenek hozza.

a csurhe kormanya megmutatta:-)
Megsimogatták egymást a narancsok. Megnyugtatták egymást a narancsok, nincs miért félni, királyok vagyunk. Viki újra császár lett, sztem csak kihalás okán foszthatják meg a tróntól. A legjobb választás lett a pártelnök, Ő, aki sohasem hazudott...
@brlv24: de abban a 10 szóban érvek vannak, Kritikus hangnemben, de érvek. A te érveid milyenek?
"Fröcsögés, sírás, szánalmas, szoci, libsi, ballib,"-sorolhatnám a komoly érveiket azoknak akik úgy gondolják minden helyes ami történik.(szándékosan nem írtam se "narancs ködös" se hasonló jelzőket)Azért talán mégse ártana egyszer pontról pontra megcáfolni azokat akik nem értenek egyet (legalább is nem mindenben) a Fidesz politikájával, gazdaság politikájával,kommunikációjával egyszemélyi vezetésével(ország tulajdonlásával) stb.
ha nem büfésként voltál jelen, akkor valóban nem a horgony, hanem a mozdony vagy a háborgó tengeren. rémísztő lehet. továbbmegyek: ha a 10 elemet meghaladja a szókincsed, akkor vélhetőan te lehetsz az egyik a 4-ből, aki elszabotálta a szavazást. azért voltál esetleg ilyen bátor, mert áder doktor nem vezette be a szavazatok telefonnan történő rögzítését?
-azért van egy kis rossz érzésem, miért kell ekkora felhajtást csinálni, mégiscsak becsaptuk az embereket...
-ugyan kit csaptunk be? magnunkat? mi tudjuk miről van szó. a kutatókat? azok örülnek ha plecsni van a mellükön. a széles tömegeket? azok úgyse esznek se narancsot se citromot de örülnek hogy velünk ünnepelhetnek. az imperialistákat! azoknak alaposan túljárunk az eszén! nem szeretnék most a helyükben lenni. kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs, és lett magyar narancs! mi nm ígérgetünk a levegőbe, Pelikán!
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

NE vedd magadra, a "fideszes" kommentelok sem kulonbek:)

Velemenyem szerint ez a 10 szavas kommunkiacio meg sajnos azert alakult ki, mert a tarsadalom erre "vevo". Ha valamit objektiven, reszletekbe menoen, valasztekosan akarsz elmagyarazni, annal tobben talalnak benne valamilyen negativ dolgot.
Kiragadnek egy lenyegtelen reszletet es azon csamcsognak a lenyeg helyett.

Ez sajnos tobbnyire a media, illetve az ilyen blogok szerzoinek felelossege is.

Mert ugye ez a poszt is a "szidjuk, mert utaljuk oket" kategoria. Szorakoztato, de attol meg igy van:)
@Jenyei: javaslom: "backheadhit" és "redfaceslap" vagy egyszerűen, a közért hetőség miatt

congressual kindergarten hitparade
@Legelő Őse: " 10 szóban érvek "

Eppen ezt mondom, 10 szoban nem lehet ervelni, csak vagdalozni:)

Igazabol nem is tudom minek valaszolok neked, szoktam olvasni a hozzaszolasaidat...szoval tudom, hogy falnak beszelek;)
azt hogyan fordítanátok külföldire hogy "megtanítottuk az EU-t kesztyűbe dudálni"?

we have teached the EU how to blow the pipe in gloves? vagy inkbb how to blow a pipe right into a pair of gloves? esetleg az hogy we have teached the west where the God of Magyars live?

:o)
@fvipera: Latod, ez a problema. Ha kerdest teszek fel, egybol az a gondolatod, hogy "bufes voltam a kongresszuson".

Pedig epp azt irtam, hogy mindket oldalnak 10 szavas a szokincs (erts kommunikacioja) es hogy mekkora seggnyalas ment a "tisztujitason".

Ez a beszukult gondolkodas (mindket oldalon) vezet ahhoz, hogy nem tudunk elore haladni.
Szukseg lenne mas erenyeinek az elismeresere, sajat hibaink felismeresere es kijavitasara.
Es itt most nem kizarolag a partokra gondoltam:)
@genyamagyar: Minek megszámolni! Azt a négy ellenszavazatot csak úgy beírták.(vagy valakit megbíztak )
@brlv24: ezt a kritikát elfogadom
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"a fidesztol nem nehez jobbra elhelyezkedni..:-)
balra nehezebb.. aki balrebb van, az le fog esni... "

Gondolod, h az egykulcsos adórendszer és a segélyezettek megfingatása balos gazd. politika?

Na neeeeee, legalább ezt az egy hülyeséget felejtsük el, h a Fidesz balos politikát folytat.
@brlv24:
Én 11 szót tudok, ez máris 5-tel több, mint amennyit a Szijrágó tud.
@Bakter: Az lehet, hogy Szijjarton van egy "repeat" gomb, de az hogy te csak 11 szot tudsz az szomoru!:)
@brlv24: De az biztos ,hogy beragadt a gomb,de nem csak nála!
@brlv24:
Wazze, már így is életveszélyben vagyok, hogy nagyobb a szókincsem, mint a kormány szóbűvészének. És azt is helyesebben írom, mint a Nagy Nyelvvédő. Mit akarsz még?
@Bakter: Párév múlva filmet csinálnak a Nagy Nyelvvédő Nagy Nyelvcsapásairól. Oszt kötelező lesz megnézni, minden hétvégén 2x.
@Roy:

Ugyanez az NSDAP-nál '33-'34: kommunisták/szocdemek/keresztények/konzervatívok bedarálása, majd a Hosszú Kések Éjszakáján a Röhm vezette belső ellenzékkel történő leszámolás.
Víz alatt a két blőd Spongya
Ehej uhnyemeit mondja.
Semjén Zsolti s Harrach Peti,
Két önfeledt vízi jeti,
Horgonyt vet a mozdony alatt.
Mért nem fognak inkább halat?
:)
@Fabius: Ha még több lírára fáj a fogad és víg irodalmi lépegetés nélkül tudnál ugyan élni, de minek, akkor:
fradyendre.blogspot.com/
Jó szórakozást! :)
@Frady Endre:

Köszi, nem ismertem csak az itteni blogodat :-)

Mindenkinek:

fradyendre.blog.hu/

Neked - és persze mindenkinek - Humpi kolléga írásait ajánlom:

ultimaratio.blog.hu/
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:
...és nem volt 280, 290, vagy netán 300. Ezért bátorkodtam azt mondani, hogy a többi csak "rizsa".
(Tanmese: "Váratlanul hazaérkezik a férj és félreérthetetlen helyzetben találja a nejét, aki azonnal nekiszegezi a kérdést: Béla, most nekem hiszel, vagy a szemednek?" Nos uraim, kinek hisznek?)
@Grigorij Pantyelejevics: Azt a 4 embert családostúl kiebrudalják a mézeskosárból. Efelől ne legyen semmi kétséged :))
Fabius: Köszönöm az írást! Ez az egyik legjobb :)))
@Vuvuzela:

Lesz ez még így se!

mellesleg minden egyes kommenteddel lehetne érvelni az abortusz mellett.
Visszakrestem a pártállami kongresszusok jegyzőkönyveit. gyedül indulóként 1949 óta orbán érte el a legjobb eredményt. Előtte egyedüli indulóként még Rákosi Mátyás is csak 99,4%-ot ért el.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Visszakrestem a pártállami kongresszusok jegyzőkönyveit."

Azt eddig is tudtuk, hogy neked megvan otthon az osszes:)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Ekézik benne a fiút rendesen. németül van."

Annyira azert nem ekezik. Van benne eleg sok pozitiv dolog is. Na ez a fajta hozzaallas hianyzik a magyar mediabol. Bemutatni valakinek a gyengesegeit es erossegeit. :)
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: szerencsére 1011 éve jókedv kacagás van...

volt valaha szomorúság?
Jó, jó, de mondja meg már valaki, mi az a koki, sőt, saller?

(sallerezni a kipukkadt bicilikereket szoktuk anno)

Pardon. Nem szóltam egy szót sem, nem értek a magas politkához.
@brlv24:
A hazai médiatömjénhez képest (Nemzeti Hírgyár) leszedik róla a keresztvizet.
@anyátok:

A koki az ököl bütykeivel fejtetőre koppintás, a saller olyan pofon, ami nyomot hagy az arcon.
@malacz69 eurofanyalgó: te orbán faszát szopó szarrakás miért takarodsz a fajtársaiddal együtt észak-kóreába? Igazán otthon éreznétek magatok.
@orbánmentesítő:

Ember....ööööö.... javítok: hülyegyerek, ha beteg vagy, ne kommentelj, hanem keress egy jó orvost. És ne a traumatológiára menj, hanem Győzike szobatársának. Szia.
A kongresszus után a győztes pártelnök és a tek első embere beszélgetnek a fkete a mikrobuszban, miközben a Cinege utca felé suhannak.
- Irigylem önt elnök úr. ön egy nagyon sikeres ember. A fülkeforradalomban 2/3-os győzelemre viszi a pártot, kiebrudalja az IMF-t, sikeres harcot indít az államadósság ellen, majd most még ez a sikeres tisztújítás is. Gondoljon bele! 99,7%-a a leadott szavazatoknak önre lett leadva, ez még Kádár, Rákosi, és Acél elvtársak mindenkori legjobb eredményét is túlszárnyalja. egy ilyen eredményt még a kínai elvtársak is csak irigykedve néznek, nem beszélve a brüsszeli népnyúzókról, akik még csak most tanulják a demokráciát. Végül is csak 4 ember van a pártban, aki nem szeretné, ha Ön lenne az elnök. Mit szeretne még?
- 4 nevet!
@lobster thermidor: "Egyik sem áll fel, és kéri ki magának mindannyiunk nevében ezt a minősíthetetlen stílust."
Van egy régi magyar mondás: mindenki a saját maga szegénységi bizonyítványát állítja ki.
Nekem ez az egész nagyon tetszik. Imádom a tömény hülyeséget. Elmélázok azon, hogy a felszólalók már napokkal a kongresszus előtt tököltek, hogy miféle frappáns dolgokat mondjanak, ha rájuk kerül a sor. Formálgatták, ízlelgették, kérdezték a feleségeket: figyelj, jó lesz ez így? Mond csak, van a mozdonynak horgonya? Sztálin óta a bizalmatlanság mindig bejön. Mondjam? Hogyan lehet azt finomabban kifejezni, hogy leszarunk mindenkit?
@malacz69 eurofanyalgó: Betegagyú orbánimádaó kis fasz, ha eu fanyalgó vagy akkor már mondtam TAKARODJ ÉSZAK KÓREÁBA !!!
@orbánmentesítő:

Minden troll azt hiszi, h ő aztán tudja, ki és merre, hová és mit, közben csak elbaszott életét kompenzálja azzal, h mindig keres magának vmit, amit telitüdőből és tiszta szívvel gyűlölni tud.
Az ilyenek végül vagy öngyilkosok lesznek, vagy ha gyávák az önkritikához, hát megbolondulnak saját őrültségeik súlya alatt.

Jobbulást! .... és nőt (de legalábbis egy 8. kerületi kurvát)
@anyátok: "Jó, jó, de mondja meg már valaki, mi az a koki, sőt, saller?

(sallerezni a kipukkadt bicilikereket szoktuk anno)"

A sallerezés az, amikor mi beintünk az EU-nak, aztán a mi pofánkon éktelenkedik egy nagy piros "saller" A mi biciklikerekünk is kipukkad előbb-utóbb.
@Kandabula: "Elmélázok azon, hogy a felszólalók már napokkal a kongresszus előtt tököltek, hogy miféle frappáns dolgokat mondjanak, ha rájuk kerül a sor."
Ők is elméláztak azon, hogy az öndícséret büdös, ezért gyakroltak egy kis önkritikát, ami még büdösebb.
Okos ember megdícséri a kritikusát, és ezzel megnyeri magának.
süti beállítások módosítása