Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.02. 06:03 Fabius

A trónfosztott

Címkék: fidesz orbán viktor eu elnökség

Tegnap szimbolikusan is véget ért a korszak, ami európai államok esetében 14 évente, - vagyis Orbán politikai karrierje esetében most, és soha többé - jön el. Átadtuk a stafétát a lengyeleknek, úgy tettünk, mintha örülnénk, még egy hordó szamorodnit is vittünk, mer'az olyan jelképes. Végülis akár szürke marhát is vihettünk volna - ezek vagyunk mi, emlékezzél ránk - de a borral jobban kifejezhető volt, hogy Kedves Vezetőnk hazatérve be fog szomorodni, mert át kell engednie Európa trónját.
Elnökségünk nagyjából olyan vegyes volt, mint a koldusszar. A szürke eminenciások, akik valóban komolyan vették az elnökséget és a rájuk bízott feladatokat, jól teljesítettek. Taposták a bringát serényen, intéztek, szerveztek, lebonyolítottak, kaptunk is az elvégzett munkájuk után némi elismerést. A diplomáciánk is kitett magáért, bár talán jobban jártunk volna, ha ezeket a részfeladatokat is az Európát közelről is látott bürokraták végzik, úgy talán nem lett volna ekkora a saller.

Valamiért nem értékelték Kedves Vezetőnk fotelforradalmár stílusát. Gyakorlatilag le sem szállt a repülőről, máris megtámadták ezt a mesehőst a médiatörvény miatt. Amit ott és akkor kaptunk, az elrendezte az elnökségünk megítélését kapásból. Az utána következő fordítási és ferdítési bohózat Kovács államtitkártól, és Szijjártó kabátlopási históriája a német diplomáciával világossá tette, mihez tartsa magát mindenki, aki értelmes szóra számít a magyaroktól. Kroes asszony ráhatására aztán, ha duzzogva is, de módosult a médiatörvény, és kezdődhetett az érdemi munka. Az mondjuk nem lett volna baj, ha a fő vállalások nem lettek volna tele ellentmondásokkal.

Orbán itthon március 15.-i beszédében kijelentette, Brüsszel nem diktál nekünk, mert attól válik duzzogóssá a magyar jobboldal, ha megmondják neki mit mire költhet. Erre mit tesz Isten, az EU közös gazdasági kormányzásáról Viktor segítségével elfogadott hatos csomag kimondja, de, bizony pont a belebeszélés, és a túlköltekezés esetén aktuális picsánrúgás alapjait tették le a vezényletével.

A roma stratégia hazai pályának és biztos győzelemnek számított, a gyöngyöspatai eseményekkel viszont remekül bemutattuk: abszolút nem értünk ehhez mi sem, ekkora mellénnyel nem kell csinálni. Sebaj, a közlöny legfrissebb számában már megjelent, hogy Gyöngyösi kistérség egyes települései - többek között Gyöngyöspata - kiemelt településnek számítanak a közfoglalkoztatási és szociális földprogramban. Hurrá, megteremtődött a látszat, tényleges megoldást keresni meg marhaság.

De legalább a horvátok csatlakozásának előmozdítása egyértelmű siker, még ha nem is számított rá senki. De ebben a helyzetben örülni kell annak is, ha Fortuna néha gúnyos vigyorgás helyett mosolyra húzza a száját, ha Magyarországra néz.

Viktor most szusszanhat egyet, hátradőlhet és megpihenhet. Na nem sokáig, mert kedden újra vesszőfutás következik. Magyarország Homér Simpsonja  céltáblának öltözik, és megpróbálja elmagyarázni, hogy a Velencei Bizottság mit nem értett meg, mit fordítottak megint rosszul, és különben is, a pártalkotmány európai és haladó szellemű, mert Brüsszel és Strasbourg között íródott vonatozás közben egy iPadon.




 

63 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr503031873

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elkezdődött Tata esztergomizálása 2011.07.03. 18:16:14

 Történt, hogy 2008-ban a város kötvénykibocsájtásra adta a fejét. Lett is belőle pénz dögivel, úgy 3 570 000 000 Ft. Ez rengeteg pénz, igaz vissza is kell fizetni. Azonban a városban szemmel láthatóan semmi nem történt azóta sem. H...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor egyébként állítólag annyira besértődött, mikor hazajött, h egy csomó közhivatalról leszedette az EU-s zászlót...
Megfigyeltem az elejétől kezdve. Gyurcsányék és Bajnaiák alatt a magyar zászló mellett mindig ott volt az EU zászlaja is. Mióta ez a tetű FIDESZ ormány van hatalmon azóta az EU zászló el lett felejtve.
@the_lonewolf: Nem figyeltetek! Mosásban van a cuccos! :)
Olyan kis gonoszak vagytok, Fabiussal együtt! A Kedves Vezetőt és sleppjét szidni, amikor manapság ilyen (bél)szelek fújdogálnak a médiákok környékén - hol éltek Ti?
Hol akartok HOLNAP dolgozni, ebben a tempóban?
Egy kis aranyos adalék Pártunk és Kormányunk áldásos tevékenységéhez (laspalmas jóvoltából):
vastagbor.blog.hu/2011/07/01/elstartolt_a_mkfn_kozmunkaprogram
Érdekes lesz, Recsk II!?
Blogos társaságunk még összejöhet ott!
No meg a másik!
Tegnap volt jókívánság Annamáriának a névnapja alkalmából? Én még virágot is vittem! :)
Manapság, ki tudja... :)
Off (?)

Szerintem nem kell hozzátennem semmit sem:

"Kína számára Szijjártó Péter szerint Magyarország azért jó partner, mert európai viszonylatban itt a legstabilabb a politikai rendszer."

index.hu/gazdasag/magyar/2011/07/02/szijjarto_idealis_partnerei_vagyunk_kinanak/
@Boli: Elég alapos lehet az a mosóprogram. Különben is én nem szídtam a kedves vezetőt (nyal, nyal) csak az EU zászló hiányát jegyeztem meg. Egyébként is nyugdíjas vagyok, velem nem tehetnek semmit (?).
@Kijelölt Felelős: A nyilatkozat előtt azért egy statikussal megvizsgáltatták a mennyezetet, mert hát ki tudja.
Szegény Szájtátó Petyát azért nem lehet eléggé megfizetni. Stimm, hogy mennyit keres, de ilyen szar szöveget, ennyiért bevállalni - a fene tudja. Nem fizetik meg eléggé!
Nem akar külföldre menni dolgozni? A Líbiai Kormányszóvivő állása szabad állítólag... :)
@the_lonewolf: "nyugdíjas vagyok" - még! :)
Ezen könnyű változtatni manapság! Jobban tessék nyalni, mert hát az elvtársi világ csak a lelkes seggnyalókat díjazza. A többinek marad a (köz)munka világa!
"Végülis akár szürke marhát is vihettünk volna"
Vittünk. Sajnos nem maradt ott.
@Boli:
"Blogos társaságunk még összejöhet ott!"

Nem kell vesződni egy blogtali megszervezésével, viktor megszervezi helyettünk.
@Kijelölt Felelős:

szijjártó péter még a Péter-Pál napi mulatságok utóhatása alatt állt?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: :)) Még felügyelőket is adnak, nyugdíjas rendőrök személyében...
A közmunkás semmittevők mehetnek lapáttal gátat, vasutat építeni, miközben a nyugdíjból visszazavart rendőrök majd felügyelik őket, egy Papp Károly rendőr vezérőrnagy felügyelete alatt álló szervezet égisze alatt. Tök vidám lesz, esténként tábortűz. Aki napközben menekülni próbál, hát annak annyi. A legvidámabb barakk ehhez képest...
Elvtársak, kurvára el vagytok tévedve! Bár Viktorka a nagy komcsi szarban és a párt által biztosított jólétben nőtt fel, mint párttitkárgyerek, a továbbtanulásánál, hogy-hogynem volt néhány pluszpont a "pártvonal" miatt, no meg hát Hofi is adott nekik:
"Gyereked lábán mikor lesz új cipő:
Majd ha a tanácselnök fia rálép.
Nyugodj meg, annak lesz!
Az már tud lopni - csalni - hazudni
De ilyen, ami most van! Te, mi ez a pánik?
Minden TV híradó, minden újság, kinyitom, meghallgatom: Na, ma ki lopott?
Hát ilyet!
Nem kell ennyire sietni gyerekek! Hát azért marad abban, marad még!
Tudod ezek miért lopnak?: Hagyománytiszteletből."
hu.wikiquote.org/wiki/Hofi_G%C3%A9za
Ráadásul szemérmetlenül hazudozós ifjú kommunista fidesznyikeink ezt simán felül is múlják.
A fidesz zrt. abból él, hogy folyamatos mellébeszélésekkel, lúzungokkal és hamis információk tömkelegével árasztja el a fanatikus szavazóit (mert akinek van egy csepp józan paraszti esze, az ugyebár soha a büdös életben nem fog rájuk még egyszer szavazni).
Namost.
Az EU-nak nem tnagyon fekszik, hogy folyamatosan hülyének próbálják nézni őket, így aztán beleszól az itteni dolgokba, megjegyzem jogosan, hiszen amikor beléptünk az EU-ba, akkor mi is elfogadtuk a játékszabályokat.
Namost.
Azt mindenki tudja, hogy orbán "beszari" viktor is csak 1 "politikus", ergo szeret hazudni, mitöbb az egész élete egy hazugság, ezért logikusan odakint nem mondhatja ugyanazt, amivel itthon hülyíti az erre fogékony közönséget, így aztán kényelmetlen helyzetbe került. Gyakorlatilag úgy kell beszélnie, hogy amit itthon mond annak ne legyen köze ahhoz, amit odakint mond és mégis ugyanúgy kell hogy hangozzon.
Nehéz feladat belátom. Pedig gyakorlatilag csak gerinc kellene hozzá.
@the_lonewolf: "Egyébként is nyugdíjas vagyok, velem nem tehetnek semmit (?)"
de azért óvatos duhaj vagy, a kérdőjel ott lapul a végén...
@the_lonewolf: A "nyugdíjas lét" csupán egy állapot OV a nagy varázsló azon fáradozik, hogy az ilyen és egyéb nyuggerek se érezzék magukat biztonságban (valójában rajtuk kívül senki)
Van dolgunk nem kevés, eltakarítani ezt a pimasz társaságot.
Ha belegondoltok elkerülhető lett volna az ilyen mértékű égés. Csak a médiatörvényt és az alkotmányozást kellett volna eltolni 6 hónappal.

Valamiért azonban sürgősebb volt megváltani a világot azonnal, mint az elnökséget abszolválni köpetfürdő nélkül.
Kis gondolkodni való kedves blogtársak (agyatlan orbáncosaknak nem szól)

Újabb csúcsot döntött adósságunk - idén már 1000 milliárddal nőtt

Sosem látott magasságba, 21 000 milliárd forint fölé emelkedett májusban a központi költségvetés adóssága - közölte a múlt héten az Államadósság Kezelő Központ. A növekedés felerészben a május elején kibocsátott eurókötvénynek, másrészt pedig a megnövekedett forintkibocsátásnak volt köszönhető. Tavaly év vége óta már több mint ezer milliárddal nőtt az adósság, júniusban azonban a nyugdíjpénztári vagyonnak és egy devizalejáratnak köszönhetően számottevően csökkenhet az adósság. Mfor.hu-háttér.

Az utóbbi hetekben minden a világrekord adósságcsökkentésről szólt, az első negyedéves 81,6 százalékról a nyugdíjpénztáraknál lévő kötvények bevonásával 77 százalékra csökkenti a kormány a GDP-arányos adósságrátát. Előtte azonban májusban még történelmi csúcsra emelkedett a központi költségvetés eladósodottsága, hogy aztán júniusban nagyot csökkenjen majd.

Sosem volt 21 000 milliárd felett

21 116,5 milliárd forint volt május végén a központi költségvetés bruttó adóssága, ami új csúcsot jelentett. A korábbi rekord a márciusi 20 812 milliárd forint volt, míg tavaly év végén még csak 20 041 milliárddal tartoztunk a hitelezőinknek - derül ki az ÁKK legfrissebb adataiból. Az újabb csúcs elsősorban a májusi eurókötvény-kibocsátásnak volt köszönhető, másrészt a forintkibocsátás is jelentős volt.

A központi költségvetés adósságán belül májusban 9505,7 milliárdot tett ki a devizaadósság, ez a teljes állomány 45 százaléka volt. Az összeg december végéhez képest 662,9 milliárdot emelkedést jelentett, áprilishoz képest pedig 361,9 milliárdos volt a növekedés. "Májusban egy új, 1 milliárd euró értékű, 7 éves futamidejű, fix kamatozású kötvény kibocsátására került sor, 263,9 milliárd forint értékben" - olvasható az ÁKK összefoglalójában. Az egy hónap alatt tapasztalt növekedés tehát jórészt ennek volt köszönhető.

A tavalyi év vége óta a devizaadósság devizahitel felvétel és devizakötvény kibocsátás következtében 1085,6 milliárd forinttal nőtt, ugyanakkor a devizaadósság törlesztése 14,5 milliárd forintot tett ki ebben az időszakban. A devizaadósság az árfolyamváltozás következtében 408,1 milliárd forinttal csökkent.

A költségvetés forintadóssága május végén 11 493,8 milliárd forintot tett ki, ami az év eleje óta 515,6 milliárdos emelkedésnek felelt meg, áprilishoz képest pedig 161,5 milliárdos növekedést jelent. Öt hónap alatt a különbözet a kibocsátások és a törlesztések közti különbségből adódott: miközben 3002,6 milliárd értékben bocsátott ki új kötvényeket hazánk, a lejáratok csak 2485,8 milliárdot tettek ki.

www.mfor.hu/cikkek/Ujabb_csucsot_ dontott_adossagunk_majusban.html

Úgy néz ki tehát hogy a csúti tahó állal vezetett "kormány" még alulról sem éri el a Gyurcsány kormány teljesítményét.20 hónappal ezelőtt nem gondoltam volna hogy valaha leírom: Ennél Gyurcsány SOKKAL JOBB volt.
@the_lonewolf:

Aki kommentelni tud, az dolgozni is tud, bazmeg. Tűnés piramist építeni!

Ezt meg azok kedvéért, akik szerint a külföldi diplomaták nem látnak a szemüktől, és beszopják KZ államtitk. szemöldökrángatását:

www.washingtonpost.com/world/europe/clinton-praises-hungarys-economic-reforms-but-says-us-concerned-about-free-press-judiciary/2011/06/30/AG1ax9rH_story.html
@néma bárány: "Valamiért azonban sürgősebb volt megváltani a világot azonna"

Mi meg lassan nem tudjuk megváltani a menetjegyünket se.
@orbánmentesítő:

Gyurcsány, bár eleinte bíztam benne, alkalmatlan volt, ezt lássuk be, de némi nárcizmust leszámítva legalább nem gyakorló elmebeteg. Mint látható, a különbség akár összegszerűen is kifejezhető.

(Látom Fabius, te is felbasztad a posztra a bloggerek ribancrendszámát...:))))
@gyilkos fűegér:

Egész pontosan mit is csináltam?
@Boli: "A Líbiai Kormányszóvivő állása szabad állítólag... "

Iraki információs miniszter? A csávó még akkor is a fényes győzelemről szónokolt, amikor már Bagdad utcáin kúsztak-másztak az amcsi tankok...
@Fabius:

Bocsi, arra a "A kommentek a vonatkozó jogszabályok szerint..." kezdetű szolgálati közleményre gondoltam. Őrület ez az ország.
@gyilkos fűegér:

Jah, az nem választható opció, de a megújult felhasználási feltételek miatt nem is baj, hogy ott van.
SzMariska, csak idézek:
"Eszem faszom megáll"
ennyi a sommás véleményem :-)
@orbánmentesítő: annyi baj legyen. Most tépik össze a manyupból lopot államkötvényeket, és minnyá jobb lesz a statisztika.

Ilyen piti 1000 milliárdokal meg a narobotot úgysem foglalkoznak, nem tétel.
Van egy sanda gyanúm, - úgy gondolom, hogy hatalomra kerülésük óta csak lopnak, mert semmilyen extra adó nem pótolja vissza a haveroknak kivett pénzt.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

@Boli: Remélem, nem feltételezed rólam, hogy tudom? :)

Boli:
Szurkolok azért, hogy a sors nehogy összehozzon vele valahol.
Tartok a következményektől.
( Akkor én most megfenyegettem? :( )
Az első mondatot elszúrtam, az Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn részére ment...
Off 2.

Úgy látszik érik a narancs. Ha elolvassátok, érdekes kérdéseket lehet megfogalmazni az ígéret halmazból.

Mi változott?

Biztosan olvasták az utóbbi napok kommentjeit.

inforadio.hu/hir/belfold/hir-443558
"Orbán Viktor beszédében úgy fogalmazott, az egész ország számára megnyugtató érzés azt látni, hogy szép számmal vannak Magyarországon olyan fiatalok, akik készen állnak arra, hogy akár életük kockáztatásával is megfékezzék .....és azokat az embereket, akik szembefordulva a becsületes emberek többségével "a bűn útjára sodródtak, és munka helyett mások tulajdonának elvételéből akarnak megélni".

"csak azzal tudunk együtt dolgozni", aki képes haladni a változásokkal, képes kiváló teljesítményt nyújtani, és megérteni, mit vár tőle az ország és annak vezetői
@Kijelölt Felelős: ""csak azzal tudunk együtt dolgozni", aki képes haladni a változásokkal, képes kiváló teljesítményt nyújtani, és megérteni, mit vár tőle az ország és annak vezetői "

Kész, ettől lehidaltam. Bazmeg, ez elmebeteg. Mint egy Kim Ir Szen szónoklat. Innen menekülni kell.
nem akarok kekeckedni, de borsodi gyerek lévén nagyon szurja a szemem a "szomorodni" szó, javítsd pls szAmorodni-ra, mert az létezik is!
egyebkent gratu a blogodhoz, honapok ota ez tartja bennem a lelket! :)
@gyilkos fűegér: Egy biztos itt Békéscsabán már nem az orbáncos jelölt nyerne :)
A helyi rádió honlapjára (www.csabaradio.hu)ma reggel kikerült egy szavazás, elégedett a kormány eddigi teljesítményével címmel. 13:40-kor mikor levették olyan 1200 szavazatból 94% mondta hogy egyáltalán nem.
14:00-től már ez van kint:

BEJELENTKEZÉS

Belépés Regisztráció
SZAVAZÁS

Idén el tud menni legalább 1 hétre nyaralni?

Igen, külföldre. 8 - 12%
Igen, belföldre. 14 - 22%
Sajnos nem. 40 - 64%
Össz.: 62 szavazat
Már szavaztál

Be telefonáltam hogy miért vették le az előző szavazást, azt mondta a nőci hogy reggeltől ez van :))))))
Nem tudom mekkora lehet a csúti tahó valódi népszerűsége, szerintem olyan 20% körüli a valós szám.
@orbánmentesítő: "Be telefonáltam hogy miért vették le az előző szavazást, azt mondta a nőci hogy reggeltől ez van :))))))"

Ennél rosszabb, hogy a nőci MÁR TÉNYLEG ÚGY EMLÉKSZIK, hogy reggel óta ez van.

1984
@gyilkos fűegér:
akkor még egy cincogni való:
stop.hu/articles/article.php?id=899242

Olvasd úgy, hogy akár ez is lehet a jövőnk.

Ja, még egy dolog.
Már nem is olyan idegen az ott leírt eljárás mód!
@Kijelölt Felelős:

Kösz a linket. Hát, barátom, ez nem semmi. Amúgy eddig a Fidesz összes húzásánál azt hittük, hogy "Á, ezt már nem merik meghúzni", aztán bumm, bele a pofánkba. Az a furcsa, hogy úgy egy hónapja a legnagyobb őrület közepette nyugodtam meg teljesen, mintha mázsás súlyok szakadtak volna le rólam. Évek óta kacérkodom az emigráció gondolatával, de ez az ámokfutás segített dönteni. Jövő hónaptól egyéves szakmai tanfolyam, aztán tipli valahova, ahol beszélnek angolul, a munkámért pénzt kapok, és az én pénzemen eltartott politikusok nem néznek se szarnak, se kisgyereknek.
@orbánmentesítő: @gyilkos fűegér:

Holnap estére már az újság is azt fogja írni, hogy reggeltől az van.

Sajnos Winston ma szabadságon volt.
@gyilkos fűegér: tudom, a te dolgod!

De határozottan az a véleményem, NEM NEKED KELLENE EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL TÁVOZNOD!
Uraim! Az évezred üzlete. Továbbá mocskos politikusaink egyik legnagyobb szemfényvesztése. Azért érdekelne, hogy mennyit fizetnek ezek után a bankok a pártkasszába? Mert valakinek ez nagyon megéri!
konszolidalo.blog.hu/2011/07/02/kiket_mentett_meg_a_kormany_a_devizahiteleseket_vagy_a_bankokat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_07_03&utm_campaign=index
@Kijelölt Felelős: Miért érzem úgy, hogy Kádár elvtársék szólnak hozzám a sírból? Ez már tiszta szocializmus. Viktoréknak sikerült újra elérniük azt amit a zemberek meg akartak dönteni 1989 táján. Nagyon kezd mindenem tele lenni velük. Egyre inkább gondolkozom azon, hogy egy fillér nélkül, betegen, de máshol kellene újra kezdenem mindent.
@the_lonewolf:
gyilkos fűegérnek írtam, de neked is nagyon helytálló:

határozottan az a véleményem, NEM NEKED KELLENE EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL TÁVOZNOD!
@the_lonewolf: A '80-as évek alapján tudom csak megítélni, én több emberséget vélek felfedezni abban.
Itt minden napra van valami b.gatás.
Csoda a Csodák Palotájában.

Már a kongresszus helyválasztása is tükrözi, ők már a csodára várnak.
Remélem, a házigazda a II. kerületi polgármester tisztességes bérleti díjért adta oda a Palotát egy pártrendezvényre. Gondolom én, ez a kérdés természetes.

Csodálatos kocsik jönnek,
Legendás férfiak érkeznek,
Ezt nézd meg, érdemes!
Soruk nyílegyenes!
Elsõ a rend,
Aztán a csend!
Fegyelem!
Figyelem!
....
Hercegek, tisztek, tisztviselõk,
Miniszterek és kegyencnõk,
Testõrök, bankárok, a kormányzó,
Írók és színészek - nincs hiányzó.

Kisfia kérdi a madarászt:
-Lehetek vadász? -Nem, csak halász.
- válaszol az apja a fiának -
Nem mehet akárki vadásznak.

Felment a függöny, itt van a perc,
Homlokod nedves, nagyokat nyelsz.
Na, fel a fejjel, fegyvert viselsz!
Kockázat nincs, mert úgyis Te nyersz.
Hallani, Halihó!
Vadászni de jó!
Hallani, Halihó!
Vadászni volna jó!

Tiszteletre méltó önbizalomról tanúskodik, hogy a rendezvény sajtó nyilvános.
Vagy csak arról van szó, hogy úgysem történhet semmi meglepő.

A fantáziámat azért megmozgatja, hogy miért kíséri az újságírókat biztonsági őr, ha wc-re mennek?

Az aggaszt egyedül, hogy nehogy valaki sokat igyon és mást jelöljön pártelnöknek!
Azért Pozsgai úr Hazafias Népfront emlékeiben bízhatunk, úgy gondolom.
@Kijelölt Felelős: Ja, igen.

Hobó nem most adta elő a fenti idézett dalát. Nem ér őt bántani ezért.
@Kijelölt Felelős:
"Miután akkor még nem látta mindenki, székre állt és úgy köszöntötte az egybegyűlteket."
nepszava.hu

még egy hordó szamorodnit is vittünk-
kár volt, szék helyett inkább arra állt volna. (a hordóra)
Délelőtt a MILLENÁRIS PARKBAN:
A JÖVŐ HÁZA (ez még jobb választás, mint a Csodák Palotája lett volna) épülettömbje felől belengi a parkot a pártkongresszus szónokának hangja.
Kellemetlen az idő,kevesen vannak a tavak körül, de legalább a szárnyaló dumát élvezhetik. A kevés ember egyike Simicskó, aki egy számomra idegen úrral beszélget. Hirtelen felfedezi a járdát szegélyező nagyméretű fotokat - "De jó képek, nézd már!"- mondja társának, odalép ahhoz a képhez, amely a parlamenti ülésteremben őt és társait mutatja. Álldogálnak, nézegetik, jókedvvel, önfeledten nevetgélnek.
A JÖVŐ HÁZÁ-ban pedig a Fidesz elégedetten ünnepli magát. A milyen is? jövőt.
@gyilkos fűegér: óceánia a szövetségesünk, mindig is a szövetségesünk volt...
@Minor.Dragon: Való igaz, akkor az ember tudhatta, hogy mi merre hány méter. Most az sem biztos amit kérdeznek.
4 nem szavazat volt.

És engedjetek meg még egy idézetet:
"Az Európai Parlament izgága kötekedőinek adtunk néhány kokit, leesett néhány saller, kiosztottunk néhány baráti tarkón legyintést".
@Kijelölt Felelős: No igen, elmebeteg nagy arc Orbán okos mondata...
Jövő héten majd a küszöb alatt becsúszik valamelyik európai politikushoz és simán letagadja, amikor rákérdeznek. "Fordítási hiba" lesz. Sunyi kis pöcsök, szánalmas narancskomcsik! Előre a régi bevált komcsi úton!
Elvtársak a négy hazaárulót, aki nem szavazott rá, ugye lelövik? Már csak a hagyományok miatt is!
Egy mondat az ejrópai junió vezetéséről.
Ha megkérdeznénk 1000 embert az utcán, megtudná-e mondani, ki volt mondjuk tavaly az a két ország aki képviselte az uniót, biztosan nem lenne egy sem aki tudná. Kábé ennyi a hozadéka jövőre.
Arról pedig, hogy kedves Vezetőnk elmondása szerint kiosztott pár pofont Európában, csak az jut eszembe, hogy ideje lesz beszereznie egy százas zsepi csomagot, meg kötszert, mert ezért akkorát rúgnak a hátsó felébe amekkorát csak tudnak. Csak ők majd elegánsan, pezsgővel a kezükben...
@Kijelölt Felelős: Atyaúr! Hitetlenkedve olvastam, de a Heti Válasz is ezt írja :)

Koki és saller, valamint tarkón legyintés. Mind erőszakos, a fizikai terrorra utaló szavak. Mi lehet a mélyben, ha a felszínre ez bukik ki?!
Nagy nyilvánosság előtt.
Ez az orbán nevű felcsúti tahó paraszt Magyarország szégyene, a mi szégyenünk pedig az hogy ennek a született büdös bunkónak és gerinctelen seggnyaló bandájának kétharmada van.
Ez az orbán egy végtelenül kicsi kis senki, sajnos az országot, a hazámat is lehúzza magához a pöcegödör szintjére.
Őszintén gyűlölöm, a seggnyalóhadával együtt.
@Minor.Dragon: Mi is? Atyai pofonok. Kisebbrendűségi komplexus. Görcsölés. Szarrágás. Pitiánerség. Ecceriség. Bosszúállás. Betegség.
Ezért még nagyon csúnyán megszívatják ezt a szerencsétlent. Nem kár érte... De az ország presztízse is megsínyli.
Azért a ma esti diplomáciai összefoglalók érdekesek lesznek, mert ekkora kretén ritkán látható "ejrópában".
Ajánlok 1 blogot, ahol 3 témához írtam le a véleményemet.

uborkakonzerv.blog.hu/2011/06/16/bohocok

uborkakonzerv.blog.hu/2011/04/16/miert_757

uborkakonzerv.blog.hu/2011/04/06/szerintem_bolgar_gyorgy_hazaarulo

Mindhárom kommentemben szembehelyezkedtem a poszt állításával, van ahol érvekkel cáfoltam, van ahol érvek beutatására szólítottam fel, mellyel alátámasztja állítását.

Mindhárom komment eltűnt.

Következő körben megírtam, mily szánalmas dolog, ha valaki a vita helyett csak cenzúrázni tud.

Azok a kommentek is eltűntek.

Ezek után hogy tudjak a tudjukkikkel vitázni? a dolog előzménye, hogy a tag az Egyenlítő Hofis posztjában elkezdett szemkilövőzni.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Megnéztem a blogot. Azt mondjuk nem értem, hogy az önkínzásnak miért azt a módját sikerült kiválasztani, hogy egy fakockával vitatkoznál :-D

Viszont szórakoztat, mikor egy komment tigris papírkutyává változik abban a pillanatban, ahogy a posztjait kommentelni akarja valaki.
@Fabius:
első bekezdéseden visítva kacagok.Második bekezdésed a válasz maga.

No de majd éjjel telerakom neki a posztjait, gondold el szerencsélen egész éjjel nem hunyja le a szemét, várja a kommenteket, aztán lehet, hogy mégse, de lehet, hogy mégis.
süti beállítások módosítása