Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.25. 22:04 Fabius

Elempéahibás!

Címkék: mszp lmp zugló időközi választás

A zuglói időközi választás kezd átmenni valami sajátos kismagyar abszurd komédiába. Azt, hogy a papcsákisták nem válogatnak az eszközökben, már egy fáradt ásítással sem kommentálja az ember, olyan megszokottá válik lassan. De ami most kibontakozni látszik a "demokratikus erők" között, az azért tényleg kabaré.

Ma Magyarországon általános gyakorlat, hogy nem valamiért vagy mellett, hanem valami/valaki ellen kampányolnak. Úgy kell az ellenségkép a pártoknak, mint kisnyugdíjasnak az akciós csirkefarhát. De az mégis furcsa, ha a magát demokratikus, változásra kész ellenzéknek beállítani igyekvő MSZP vált hirtelen profilt, és a kampány utolsó napjaiban lecseréli választói előtt az utálni muszáj ellenség képét.

Az előző időközin még rommá ekézték a papcsákistákat - joggal - majd az eredményeket látva - LMP-MSZP összefogással verhető lett volna a Fidesz - lázas egyezkedésbe fogtak. Felajánlották, hogy indítson a két párt közös jelöltet, akár Várnai mögé is betagozódtak volna. A helyi LMP megköszönte a lehetőséget, de nem kért belőle. Erre a mostani szórólapon mit tesz Isten, megváltozott az utálatos, a népellenség.
Úgy van, az LMP a győzelem kerékkötője, ők állnak útjába a Fidesz lehengerlésének, belőlük lesz a bűnbak, akik hagyják ismét nyerni a kormánypártot. Pedig Gyurcsány Ferenc is kiszámolta, lehetne esély a győzelemre, Mesterházy is idelátogatott, és mégsem járt eredménnyel. A szocik meg ezek szerint még mindig nem értik, miért nem hajlandó velük szövetkezni senki. Így segítek megfejteni a rejtvényt, ha egyedül nem megy:

- Dobjátok be a zuglói MSZP elnökének nevét a gugliba így : Tóth Csaba MSZP, és mazsolázzatok.

Van miből. Ha a találatok alapján sem érzitek úgy, hogy bármelyik erőnek is csak kínos és kényelmetlen lehet összefogásról beszélni, akkor mutatok még valamit a jelöltetekről:
Szerintetek mennyire hibátlan pedigré egy Parizer Mikis ajánlólevél?

Kedves értetlen Felebarátaim! Szerintem most egy dolog derül ki világosan: amíg személyi változások és megújulás csak szóban létezik az MSZP-n belül, addig nektek csak ez marad, hogy bűnbakot keressetek a saját balfaszságotok megmagyarázására.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr222932892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát gratulálok kedves Imre Gergő... Mondjuk azért van hozzá érzékük, hogy hogyan kell egyetlen plakáttal minden esélyüket elszúrni.
Király!!

Fúj... fúj MSZP... leprások azok nehogy már megállapodjon velük a patyolat LMP...

Oszt a mandátum kié lesz??? NO kié?? A cikkben is fikázott papcsákistáké... (mert ugye ez a kifejezés önmagában nem valaki ellen szól)

Grat varanus! Mélypont 2.0
Ezek szerint az LMP, vállalva a biztos bukást, hozott egy elvközpontú döntést, ami már a választás előtt is megmutatta, hogy helyes és jogos volt.

Ez az egész engem a Fidesz 2002-es vereségére emlékeztet, amikor az akkor még létező MDF-re mutogatott, hogy miattuk nem lett meg a többség.

Ami meg a várható eredményt illeti, előbb-utóbb majd csak rájönnek a Zuglóiak, miért mondanak le sorba a Papcsák emberei (mert csak szavazógépnek tartják őket).
@balközép:

Ha az MSZP egy év után még mindig nem látja, hogy a vállalhatatlan arcokkal senki a világon nem kíván egyezkedni és szövetkezni semmiben, na az a mélypont.

Szerintem.

De ettől még lehet továbbra is csinálni a semmit, ragaszkodni foggal körömmel a régi kitérdelt arcokhoz megújulás helyett, csak csodálkozni meg hőzöngeni nem kell feleslegesen.

Sokszor leírtam már, hogy a Fidesz legnagyobb állatsága sem okoz kollektív amnéziát.
@balközép: senki sem mondta, hogy leprások, de amíg ilyen görény módon állnak az együttműködéshez, és képtelenek eltüntetni a vállalhatatlan arcokat a pártból, addig kösz, nem!
süti beállítások módosítása