Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.04.17. 06:07 Fabius

Zsebszöveg

Címkék: fidesz tüntetés szijjártó péter

A tegnapi tüntetések után kíváncsian vártam, mit fog reagálni derék kormányunk a történtekre. Két helyszínen 20 ezer ember az utcán, a rendvédelmisek 15 napos ultimátumára Gyurcsány ráemelt egy pünkösdi királyságot, ezért beszélni éppen lett volna miről. Kormányunk viszont a fotelforradalmárok útját választotta, vagyis hallgatott. Esetleg el voltak foglalva azzal, hogy a Bakondi kommandót koordinálják a tűzoltó állomány szekrényeinek feltörése közben, majd a kommüniké megfogalmazásával, miszerint ilyen nem volt. Tény az, hogy a híradóknak be kellett érniük a kormány friss, még csak egy hete kiadott nyilatkozatával, a firkászoknak meg az izgalmában fecskébe féknyomot faroló Szijjártó Péterrel.

Nemzeti Trubadúrunk már írásban is hebeg. Képzeljük el, ahogy Nagy Anna támasztja hátulról az erőtlenedő Petikét, egyik kezével a kupakot nyomja vissza a fejére, míg a másikkal sakkban tartja az írnokot, hogyaszongya várd meg amíg előszedi a kék cetlit a zsebéből, fókuszál, és szó szerint írjad az MTI-nek amit mond, kispajtás!Az meg írja szegény amit diktálnak, ha értelmetlen, akkor is. Csak ez lehet a magyarázata annak, hogy a fenti történésekre azt tudta diktálni Petya, hogy csökkentjük az államadósságot gecó, Széll Kálmán. Aztán mikor rájött, hogy ez a múltheti papír, akkor húzott egy másikat: az alkotmányra büszkék lesztek mind. Ezek szerint azt még nem tudták a cetli írók feldolgozni, hogy a négynapos tüntetéssorozat arról (is) szól, hogy a kint menetelő és takaroggyozó tömegek éppen nem büszkék arra ami történik. Sebaj, Péter ismét kotort egyet a gatyakorcban, és harmadikra szerencséje lett: meragyurcsányegybűnöző - olvasta a fecniről, és érezte, ez jó lesz ide is, mint egy éve bárhova. Amúgy is legalább félig aktuális, mert Orbán Viktor személyes démona kijelentette, ő maga szervezi meg a demokratikus ellenzéket. Úgyhogy érdemi reakció, a rendvédelmisekkel kezdett párbeszéd helyett ideje befosni.

211 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr792832641

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elcsattant egy pofon 2011.04.18. 19:59:51

  2008-ban Orbán azt mondta a Magyar Gárdára, ha kormányra kerül, úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket. Ez, ahogy mostanában kiderült nem jött össze I. Orbán őfelségének, de még hű vazallusána...

Trackback: Csapongások 2011.04.17. 19:41:50

Nem biztos, hogy lesz összefüggés a most következő posztban. de lehet, hogy jobb is. Nem véletlen csapongások a címe, mert csak összevissza írogatok.Kezdjük talán a konvergenciaprogrammal. Csak olyanoknak szól egyelőre, akik beszélnek angolul, mert a m...

Trackback: Szolgálgatunk és védekezünk? 2011.04.17. 16:16:48

A rendvédelmi dolgozók a belügyminiszter tiltása ellenére egyenruhában vonultak a Parlament elé, hogy jogaikat követeljék. Becslések szerint több mint tizenötezren vettek részt a megmozduláson. A tűzoltók egy transzparensre ezt írták: Mi a macskát is m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@fakopács: Nem annyi volt. Ezt sem tudod jól, de azért okoskodsz.
Szerintem inkább egy buzifelvonuláshoz szólj hozzá, mert itt idegen pályán fociznál, pedig jégkorong meccs van.
Az árakat pedig nem önmagában kell nézni, mert azt befolyásolja sok más tényező, benzin, áram stb.
A velük párhuzamosan működő kiskerekkel kell összehasonlítani. Azokkal akik nem kaptak adót. Ha ott lenne elmozdulás, akkor lenne igaz. De nincs. Hülye vagy.
Írj még valamit, minden hibás okoskodással, a baloldalt járatod le. Az ilyenek tapsoltak Vágó szavainak. Persze rosszkor:))
@fakopács: nem hiszem, csak látom hogy az szépen a maszop irányába terelget a szövegeivel.
@bájgúnár: hülye gyerek láttál a mostani tüntetőknél molotovkoktélt ?? Felgyújtották a tv szákházat?
Ez a tüntetők morális győzelme, most nem az orbanista söpredék őrjöng az utcákon!
@orbánmentesítő: Kik az elvtársaim te fegyencimádó? Mesélj :)
Az agyhalott ballibsik legújabb remekmüve:

Eddig úton útfélen kádáristát kiabáltak a Fideszre. Most hogy a Fidesz a nyugdíjvonalon kitakarítja a kádárista elemeket (korai nyugdíjazás és egyéb ingyenebédek az állam terhére), most meg ezzel van a bajuk a ballibsiknek.

Szegények teljesen skizofrének lettek az elmúlt 8 évben. Annyira leépült az amúgy is köztudottan kis térfogatú szockó agy a sok orbánozástól, hogy a mostani Orbán ellenes tüntetésen a tömeg megtapsolta Orbánt. Vágó meg kínjában majd a színpad alá menekült ezektöl.
@Kalmár: Persze faszfej orbán alatt "sok tényező" Gyurcsány alatt meg nem..
Szánalmas kis fasz...
@fakopács: Képzeld. Úgy tudod kideríteni, hogy mire írtam neked választ, hogy rákattintasz a nevedre a kommentemnél.
Így lenne esélye, hogy értsd, mi három.
De így csak az a válasz amit Hofi mondott: Ami mennyi.
Ne is fárasszuk a szockovitákat azzal, hogy a statisztikák szerint a multik termelési növekedése és munkahely bövítése robog Mo-on. 10-15%-os kiviteli többleteket produkálnak átlagban, munkahely bövítésekkel.
@orbánmentesítő: Na látod, hogy nem érted. Nem szégyen az. Kukásnak is kell lennie valakinek.
@high up: Mekkora hülyeségeket írkálsz, ejnye ! Hol van már a "komcsizás", okoska !?!
Ez már lejárt lemez,tálálj ki valami mást !!!
@orbánmentesítő: Legalább olvasnál mennyire "imádom" az orbánt :) bár tény hogy kevésbé gyűlölöm mint a fegyencet és a követőit, hiszen 1 év alatt még nem sikerült akkora kárt okozni mint fegyenc és elvtársainak 40+12 év alatt...
@high up: "Szeptemberben épp Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő jelentette ki, hogy az ország jelenlegi helyzetében a költségvetési szférában nem fordulhat elő, hogy havi kétmillió forint feletti fizetést tegyen zsebre valaki. Tévedett: a szabály nem vonatkozik az állami cégek vezetőire és a politikusokra, köztük őrá sem.
A február 1-jén nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatokból derült ki, hogy a miniszterelnöki szóvivő fizetése jelentősen meghaladja a kétmilliót. Szijjártó képviselői és szóvivői fizetése együttesen 2 226 000 ezer forint."

Abból a "felesleges" 226 000-ből hány család, nyugdíjas mindennapi gondja oldódna meg?

Agy nélkül jól el vagy mi orbánimádó szarhalom :)
@orbánmentesítő: "a Fülkék Urának kormánya által felvett kölcsönök a gazdaság élénkítését és a zemberek javát szolgálják"

Te nem kellene egy témáról többet olvasnod, mielőtt belevágsz?

A kötvények az első IMF hitel részletéhez kellenek.
Kb 1000 milliárd forint. Most kezdi az Orbán kormány visszafizetni a fletó által elszórt pénzt. Folyamatosan csökken a felár amivel finanszírozni tudjuk a gazdáid kádkő gyárának a költségeit.
Így megy ez egy olyan országban ahol 80% hitelt volt képes valaki összehozni.
@karloszky: Számtanból hányas vagy ?!?
Nem az összes választópolgár, hanem CSAK 2.7 míllió ember szavazott O.V.-ra a 8 míllió helyett !
....na de Ők is szívnak erősen !
@orbánmentesítő:

Olvassál MNB (ha egyáltalán tudod mi az) kiadványt, amelyik leírta: A bankok nem hárították át a különadót.
Az államadósság finanszírozásához sem értesz. Nem az a lényeg, hogy az új kormány mennyi értékben bocsát ki kötvényeket, hanem az, hogy ebböl a hitelfelvételböl mennyi az elözö kormány része.
Ezt persze te meg nem fogod érteni, hogy mi az a hitel refinanszírozás, meg nettó új adósság, de ez legyen a te bajod. Közgaudaságot kellett volna végezni, nem Bajnaiék ideoógia fröcsögés szakját.
@sanyix: Látod orbámimádó baromarcú, mindig lebuksz :)
Ez a gennyes rablóbanda 1 év alatt 10x több kárt okozott az országnak mint a szocik 100 év alatt tudnának.
@orbánmentesítő:
Fidesz nagygyűlés résztvevői is békések voltak csak a Fletó ugrasztotta nekik a sünjeit!
@Kalmár: Igen a lakosság jelentős része a retardált óvodás szintjén van, és igen, az emberekkel így kell beszélni.
Ha nem így lenne, akkor már a fülkeforradalom is elbukott volna.
Ha nem így lenne, akkor a Fidesz népszerűsége ma már 10% alatt lenne.
Ha nem így lenne, akkor már régen naponta tízezrek lennének az utcán és követelnék Orbán lemondását.

Gondoljunk abba is bele:
Ha a baloldal van kormányon és követ el ennyi hibát... nem ennyit talán nem még a sokat hibázó szocik sem lennének képesek elkövetni, de mondjuk ennek egy töredékét, akkor az ellenzéki pozícióban lévő Orbán Viktor már mit csinált volna? Lenne-e még kő kövön?
Na ugye!
@orbánmentesítő:
Baloldal álltal felbérelt emberek provokáltak.Hátha bele lőhettek a tömegbe mint1956 ban!
@orbánmentesítő: Aztán a komcsik libsik nokiás dobozaiból, whiskkys kartonjaikból, a haverok, kurvák bagóért lakáshoz juttatásából, a színlelt foglalkoztatási szerzödésekböl, Szagó g. Zoltán 6 millós telefonszámlájából, Nyakó, Vadai 30 milliós költségszámláiból (és tovább már nem is sorolom) hány család helyzetén lehetne javítani nagyokos leninfiúcska?
@high up: Pöcsfej a CIB-nél a számlavezetési díj tavaly ilyenkor havi 458 forint volt, most 1020 forint.
Szerinted nem hárították át ugye barom állat ??
@bájgúnár: A rühes kúrva anyádék provokáltak azzal hogy létrehoztak te emberi korcs.
@bájgúnár: aha a békés tüntetőnél mindig akad néhány molotov ugye seggfej ?
@orbánmentesítő: Drága gyermek, korodnál fogva nem emlékezhetsz rá, de tudod, a kedves kommunista bácsik 2002 után nem építették meg a beígért gátakat a Tisza mentén, ezért megint akkora ár- és belvízzel kellett szembenézni, mint 2000-ben. Szó se róla, az időjárás is embert próbáló volt, meg a világszerte fokozódó kereslet + üzemanyagárak kétségtelenül megemelte az élelmiszerárakat.

De biztos hallottad nagyiéktól Kádár elvtárs régi mondását: "nem a zsömle a kicsi, hanem a pofátok nagy".
@high up: Hát persze :)

"A midibuszos bírálóbizottság két tagja szerint a BKV-nak 50 millió forinttal többe kerül a midibuszok üzemeltetésének kiszervezése, mintha lízing konstrukcióban új buszokat vett volna, és saját maga üzemeltetné. ... Három szakszervezeti szövetség, a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége, a BKV Liga Munkástanács Szövetség és a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeteinek Szövetsége a döntés után azt közölte az MTI-vel, hogy az eredmény visszavonását kérik, és tiltakoznak a döntés ellen."
@sanyix: Hacsak nem ő személyesen. :)
@Balt: Miért hazudozol te szar? 2002-óta 450 km árvízvédelmi gát épült!!
A FAJTÁD MIÉRT HAZUDIK ÁLLANDÓAN ???
Most mit vársz?
Nem a fidesz szervezte akkor nincs is.
Majd ha már nagyon sokan tüntetnek, akkor csinálnak egy fideszes kormány mellett való szimpátiatüntetést. Lehet jól lefújják magukat felgyújtanak ezt-azt aztán ráfogják gyurcsányra meg a híveire. Aztán gyorsan átneveznek 1-2 utcát, várost, államosítanak ezt-azt, kiegészítik az alkotmányt egy postambulummal amelyben eljön a menyek országa és minden rendben lesz.
Nem értesz te a politikához. ;-)
@high up: Ez sem rossz:

Nem érdekelte az ügyészséget, hogy vajon Járai biztosítájának bankadó alóli felmentését önzetlenül próbálták meg a fideszesek. A törvény indoklása szerint minderre azért van szükség, mert a versenyt élénkítő új biztosítók általában 7-8 évig veszteségesek. Ehhez képest csak a 2007 óta alakult biztosítók mentesültek volna. Hogy akkor miért nem a 2003 után alakult biztosítók mentesültek volna? Az ügyészség ebben a 400 milliós ajándékban sem látott semmi gyanús logikátlanságot.
@orbánmentesítő: ...a lakosság jelentős része van a retardált óvodás szintjén van, és igen, az emberekkel így kell beszélni...

Tévedsz Orbán betege, nem a lakosság van ezen a szinten, hanem az agyhalott maszoposok meg libsik. Velük tényleg így kell beszélni, ezért is igénylik maguknak az elmebeteg gyúrtcsótány haknijait.
De ez maradjon meg a ti cucilaista vívmányotoknak és tartsátok meg magatoknak örökre. Apátok és anyátok is ezért küzdöttek, te is vidd tovább te is az ö világukat (a Szovjetunió irányába)
A lakosság maradék 85%-a meg inkább Európa fele megy. Ha kell, majd egy másik párttal, de veletek sosem!
@orbánmentesítő: A cigányok, a rendőrök és fletó hívei hőzöngenek, szóval az általad említett retardált ovodások ott vannak mind.
Akik értik, hogy mi folyik itt, az nem tüntet.
@karloszky: ...de nincs termelőszektor !!!
Minden hiába,a kapott támogatás vagy a nem
kirótt különadó még munkát nem ad, mert nincs piac !
@orbánmentesítő: "Ez a tüntetők morális győzelme, most nem az orbanista söpredék őrjöng az utcákon!"

Pedig egy kis kardlapozás rátok férne. De ami késik, nem múlik. Lehet még részetek benne a következő évtizedekben. :)))
@orbánmentesítő: pöcsfej a te tartótiszted kitartottja. Ha olyan lúzer vagy, akkor maradj a CIB-nél, a normális ember ugyanazt a szolgáltatást feléböl megkapja más banknál. Az én bankjaim csak inflával emelték a díjat, téged tehát hülyére vett a CIB.
Gondolom tutira mentek.
@high up: azt nem értem, hogy miért válaszolgattok orbánmentesítőnek? Muszáj minden félkegyelműre reagálni? Tök egyértelmű, hogy élvezi, hogy provokál, csak a malmára hajtjátok a vizet. Vagy nem ismeritek a szabályt??!! Vitaképtelennel nem vitázunk. De nem, ti leálltok vele, figyelemre méltatjátok, stb., magatokra vessetek.:)
@Kalmár:
"Hányszor ment tűzből életet egy tűzoltó?
Nem sokszor."

finoman, úgyszólván nőiesen fogalmazok:

a köcsög kurva édesanyádat baszd teherbe te köcsög.
na.
tűzvészről még nem hallottál, amit 1, azaz egy darab tűzfészek tud gyújtani?
majom.
paraszt.
(bocsánat a kétkezi földművesektől)
@Born to be wild: Jogos. De már látszik, hogy dagadnak az erei. Hátha bejön egy agyvérzés, már megérte... :)
@Secnir: Valószínűleg a tűzoltóktól sajnálja a legkevésbé a társadalom többsége a nyugdíj korkedvezményt, de ezt a szimpátiát könnyen meg lehet fordítani. Pl. ilyen hangvétellel...
@Secnir: Ismét köszöntjük a baloldalt sokadszor lejárató primitív ősembert! Köszönöm míves szavaidat, egyből vágtam, mint bálna töke az iszapot, hogy te egy szocialista értelmiségi vagy. Jó sok kellene a fajtádból, mert igazán sok szavazatot hoztok a Fidesznek.
Kérdezem én miköze a tűzfészeknek ahhoz, hogy a legöbb tűzoltó, nem égő házakból menti a szüzeket nap mint nap. Az olyasmi ritka.
Többnyire más feladatuk van.
Fontos, elismerésre méltó, de 35 éves nyugdíjra, ebben a helyzetben nem.
Te nem is érted, miről írtam igaz? Semmi baj trágárkodni tudsz, jó leszel disznópásztornak...
vagy disznónak.
Kő kukorica?
@Secnir: Ja! Külön gratulálok bátor szavaidhoz. Egy blogtalálkozón majd megköszönöm, ha el mersz jönni, te hőscincér.
@Kalmár: neked elgurult a gyógyszered? Mért vagy ennyire mérges?
@kiraaaaa: Ha a fentiekből nem világos, akkor nem megyarázom.
@Balt: Faszfej és kik kardlapoznak majd azok a rendőrök akik most tüntettek a geci kis törpe ellen ? :)
A pojáca amnéziás? Mit csináltak 8 évig, hogy most osztogatja a tanácsait?
Ezeket a lépéseket, sajnos, meg kell tenni, hogy az általa a nyakunkba varrt horribilis adósságot törleszteni tudjuk.
@orbánmentesítő: Mi van kisköcsög, megtankoltad az áramfejlesztőt a tanyán?
Látom van áram újra.
bámulatos a fidesz-hívők világlátása, komolyan irigylem őket, hogy még a szart is rózsaszínben látják.
@orbánmentesítő:
Neked is feleslegesvolt az iskola mert a jómodorra sem anyád sem a pártod sem az iskola nemtudott megtanítani.Te a „Körmös-Bauer”féle iskolát jártad ki miközben agyadat teljesen vörös ideológiával tömték teli!Jó kis komcsiliberális Janicsár lettél!Azért próbálj változni mert mamár nemnyerő a fel vörösök proletárok.Már csak magatokat tudjátok hülyiteni!Hozzád képest még a Maónika shov is magasszintű kultúr műsornak tűnik!
@orbánmentesítő:
Továbbiakban fekete Pákó fog neked válaszolni mivel azzal értelmileg egyszinten mozogsz.
@Kalmár: orbainsta bélféreg szépen mássz vissza anyádra, ahogy vasárnap esténként szoktad.
@bájgúnár: figylej te szar, amíg bájjer zsótik meg vitter ribancok prezentálják a fajtád "jómodorát" addig szépen zabáld orbán szarát és vigyorogj :)
@Kalmár: értem.bár, ha nem értesz is egyet egy témával, attól még nem kell fröcsögni.
@bájgúnár: az a gond te pöcedödörlakó hogy a kis nigger akiről ugatsz, 10x intelligensebb a fajtádnál :)
monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle monnyonle
@bájgúnár: írj a hír tv blogjára, amúgy a körmös negyon udvarias volt
@orbánmentesítő:
a gondom az, hogy ez a gyökér (egyelőre nem találok jobb szót rá) sajnos sem tapasztalatból, sem elméletből nem tudja, hogy egy tűzoltónak mi a szerepe (csúnya szóval haszna) a társadalomban. Nem fogja fel, hogy az a tűzoltó, aki bemegy a Xi. kerületi alagsorban a füstbe 2 majmot kimenteni, ottmaradhat. nem fogja fel, hogy az a tűzoltó, aki elolt egy házat, az kétezer másikat ment meg. Nem fogja fel, hogy az a tűzoltó, aki kivonul az M1-re, egy balesethez, ahol faszomtudjamilyen folyadék folyt ki az úttestre, a halálát okozhatja.

ez az ember szimplán hülye. gyökér.
keresem a jelzőket egyelőre...
@orbánmentesítő:
Azt elhiszem hogy a nevezett emberek gondolatai neked sztratoszférai magaslatoknak tünnek.Igen,Igen,Igen hát ehez nemkell ész.Olyan vagy mint Sopánka rikács Ildikó öreganyátok!Azis csak azt tudta mondani nemlesz gázáremelés,nemlesz gázáremelés.Olyanok vagytok mint a birkák mindíg szamarat tesznek vezetőiteknek.2014 ig habozhat eleget a szád.Utána meg ugyis a fidesz vagy a jobbik nyer.Sőt Orbán lesz a Közt.elnök.Fletónak meg adhatsz be a rácson keresztűl egykis lángost.Élivel!
@kiraaaaa: ???
Bocsáss meg, de te hülye vagy?
Vagy nem nekem címezted. Ha anyázik egy féreg, nem fogom simogatni. Nem olvasod mire válaszoltam???
Megáll az eszem, hogy szerinted én fröcsögtem.
Kicsit olvasgass már légyszives mielőtt nekem állsz.
@bájgúnár: "Azis csak azt tudta mondani nemlesz gázáremelés,nemlesz gázáremelés."
- Te hülyegyerek! Ki is riogatott azzal hogy gázáremelés lesz? Vagy akkor még a kőbölcsőben ringattak, azért nem emléxel?
@Secnir:
Ellehet menni akinek nemtetszik.Mehet árufeltöltőnek a TESCO-ba
Az ővé is egy szakma nem kényszerítik rá.45 évesen nemenjen senki nyugeszba.Amúgy nem a tűz az ami legjobban megviseli őket kicsihuszár hanem a baleseteknél tapasztalható látványok!
Csodás kis adok-kapok megy itt, mondhatom!

A jobbosok (itt: fidesznyikek) nem tudják megmagyarázni, hogy mitől is jó a különadó, és alapvetően, meg különben is: Csak az Orbán, csak az Orbán!!!

A NEM jobbosok (itt: nem Fidesznyikek) meg nem tudják megértetni, hogy miért is rossz a különadó, és alapvetően, meg különben is: aki Orbánt kritizálja, az nem feltétlenül GYF-fan (sőt, ideális esetben pont, hogy OV-fan, de ezt most nem fejtem ki).

Sajnos a szokásosnál is alacsonyabb a színvonal, túl sok a fröcsögés.
Elképedek, ha belegondolok, hogy ilyen lelkületű, érv- és vitaképességű honfitársaim még szavazhatnak is.

Akinek nem inge, persze ne vegye magára!

SZP meg gáz. Szót sem érdemel.
@Kalmár: Mi van köcsög? Ideges vagy? :-))
Nem nyalja be mindenki ám a szar dumádat!
Nyílik a sok zombi szeme aki a fideszre húzta az ikszet!
@Secnir: És a mentős aki a cigánytelepen újraéleszti a beteget miközben megverik?
És az orvos aki minden vírusos beteget kezel?
Nekik nem jár?

Ezért járhat jó fizetés, elismerés, juttatások.
35 évesen nyugdíj, NEM.
Nem csodálom, hogy nem érted ilyen primitív fejjel. De csak folytatsd olyan mocskos a szád, hogy minden szavad minket segít.
@fakopács: Dehogy. Sőt. Öröm látni, hogy a baloldal ilyen mélyre zuhant. Majd dobok le banánt kismajom.
@Kalmár: Hülyegyerek! Az áram árában a kormány is benne van! No meg amikor Gyurcsánynál 300 lett a benyó, akkor tudtatok hörögni, mi? A narancs agyadat már kifacsarhatnád hogy ez a sok zagyvaság eltünjön belőle! Hogy a szülész téged miért nem dobott rögtön a veszélyes biológiai hulladék gyűjtőbe, tényleg nem értem!
@Kalmár: értem én, bocs, felejtsd el.

Csak ami most itt folyik, nekem sok, nem csak a terád gondolok .
@Kalmár: Gyermekkori emlékek? Amikor a majomházban csúzlival etettek? Valaki tévedésből a főemlősök közé tett, holott a terráriumban lenne a helyed a férgek között?
Hát ez gyönyörű !!! Most megint kiírták húszezren magukat végképp a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERÉBŐL !!!
Ennyi Gyúrcsánybérenc van a fegyveres testületeknél ???? :))) Felháborító, ez nem megszorítás .... csak átszervezés.
Szeretnék egyszer ezzel a Szarrágó Petikével személyesen találkozni, az agyhalott zabi emberutánzatnak beleverni a kibaszott fejébe, hogy ki a k*rva anyját nézze hülyének. Jobb lett volna az apja f*szába szárad az ilyen kis buzeráns.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ez a Szijjártó gyerek 30 év múlva visszanézve jelenlegi "alakításait" mit gondol majd magáról?
Egy pék, mondjuk megsütött több millió kiflit, és Ő....öö...öö ?
@fakopács: Na jó. Kimulattam veled. Megyek aludni.
Majd legközelebb is játszunk ilyet, hogy írok valamit, te meg nekikezdel örjöngeni.
Szerintem mókás.
Hozok csontot is holnap, majd futhatsz utána.
Jó éjt bal....fék
@global001: Na tessék, most megyek, amikor újabb balos mutatja meg milyen szép is az anyanyelvünk, ha értő kezekbe kerül:)))
Legközelebb hozok zseblámpát is.
@zembertelen: azért az országnak hazudni sem smafu.
@Kalmár: orbanista genetikai hulladék ,ne felejtsd el kiverni imádott törpéd képére lefekvés előtt ahogy szoktad :)
@Publius Decius Mus: Utánanéztem:van olyan, hogy szolgálati nyugdíj.Ez 25 szolgálati év után vehető igénybe.Bizonyos szorzóval számolnak,vagyis ez valamivel kevesebb tényleges évet jelent.Így nyílik lehetőség 40 éves korban a nyugdíjazásra.A szolgálati nyugdíjat a munkáltató fizeti!
A korkedvezményes nyugdíj törvényben meghatározott munkakörben dolgozókat illet meg.Ez 6-8 évvel kevesebb, mint a rendes öregségi nyugdíj korhatára.A munkáltató ezen dolgozók után 2011-től +13% járulékot fizet.
Aki a tűzoltókat elintézi azzal, hogy szolgálati idejük alatt kényelmesen kiszivattyúznak 150 pincét és szétvágnak 15 összegyűrődött autót:enyhén szólva szűk látókörűek.
Az Orbán-kormány 10 éve is nagyon szerette a tűzoltókat;egy 2010.11.09.-i hír az origo-ról:
"...a tűzoltók folytatják a Kossuth téri gyászőrséget, amivel a veszélyességi pótlékukat megvonó kormányhatározat ellen tüntetnek."
Gratulálok.
Kalmár, neked járna veszélyességi pótlék, ugye?Ha nem megy ki a 120 és a nyakadra ejted a súlyzót, erre gondolok.
@Kalmár:

Kérlek fejezd be ezt a "35 évezést".
Fogalmad sincs az egészről.
@Kalmár: Te kis genetikai hulladék! Anyádnak nem kellett volna gyógyszer kisérletekben résztvennie mikor fogantál! Menjél aludni, álmodj Viktorodról amint nyalod a seggét! Gondolom ez a legszebb álmod!
@Kalmár: Te vagy Szíjjártó ???? Szellemileg biztos egy szinten vagytok.
Lehet, hogy te élvezed ha hülyének néznek, sőt igényled is, én nem szeretem! Azt meg végképp ha egy ilyen suttyó köcsög teszi, akinek még az sem tűnik fel, hogy "pofátlanul" 2 millió fölött keres!!! És eme nemes "értelmiségi" a Költségvetési Bizottság alelnöke !!! Mint látszik ért a pénzügyekhez.... szerinted ???
Pont beleillik a Nemzeti kormányunkba Matolcsy is vágja a pénzügyet,ezért az asszony dönti el a magánnyugíja sorsát, érthető, hogy ő a NGM miniszter.
Schmitt analfabéta világos, hogy Ő az "álamfő" és hírdeti a magyar nyelv "hejesirását".
Selmeczi, Wittner, Semjén, Dojcs, Lázár meg az a kategória akire meg kár bármit mondani!

Egyébnként a Fidesz már régóta nem egy párt, hanem egy szekta. Németh Sándor szerepében Orbán Viktor, a hallelújázó zombik szerepében meg az olyan szerencsétlenek mint Te is.
@Kard: leszarom a hatalom bebiztosítását, ha sikerül nekik az országot szopóágról felszálló ágra irányítani.
engem, meg szerintem egyikünket sem igazán érdekel, hogy ki van hatalmon, ha jól csinálja a dolgát. meggyőződéses jobboldaliként dalolva szavaztam volna az mszp-re bármikor, ha látom, hogy a kormányzásuk alatt fejlődik az ország és nekem - átlagembernek - jobban megy a szekér.
@thinker_: Én is leszarnám én is :). Ezt vártam tőlük de mint írtam SEMMI sem történt 1 év alatt kivéve a hatalom bebiztosítását. 8 év alatt kidolgozhattak volna több lehetséges forgatókönyvet erre amint átvették a kormányt egyből össze-vissza beszéltek(egyszer 7%-os a hiány, egyszer görögország vagyunk, 1 hónap múlva már 3% lesz a hiány blabla). Sűt a dilletantizmus az egész gazdaságpolitájukról. Ha már adót csökkentettek miért nem a munkáltatói adókat csökkentették? Azzal lehetne plusz munkahelyeket teremteni nem az szja csökkentéssel főleg, hogy azok akik nem dolgoznak azok általában az alacsony képzettségüek azoknak meg még emelkedett is az adóterhelésük.
@orbánmentesítő: Hallottad te valaha azt a mondást, hogy: " A stílus maga az ember" ?
Szerintem nem.
@hüséges: Olvasásból hányas vagy ?!? Senki nem írt ÖSSZES választópolgárrol, rajtad kívül :))

De ha már felhoztad:bizony az ÖSSZES választópolgár szavazott tavaly,többségében a Fideszre, mert aki nem ment el szavazni, az nem választópolgár, csak választásra JOGOSULT.
@Kard: hogy tudsz 8 év alatt forgatókönyvet kidolgozni, amikor fogalmad sincs, hogy milyen állapotban fogod átvenni az országot?
én sem minden hu'zásukkal értek egyet, de valami elkezdődött és tartsál nyugodtan naivnak, de én gy gondolom, hogy el fogunk indulni a gödörből és ennek lesznek látható jelei már jövőre. ha nem így lesz, akkor marad a szopóág, vagy hallgatunk kedvenc fletónkra és elhu'zunk innen jó messzire.
@thinker_:

"meggyőződéses jobboldaliként dalolva szavaztam volna az mszp-re bármikor, ha látom, hogy a kormányzásuk alatt fejlődik az ország és nekem - átlagembernek - jobban megy a szekér."

Ehhez még tegyük hozzá, hogy az átlagember azért nem érezte egyenesen arányosan az Ikarosz röppályájára hajazó gazdasági hanyatlást, mert a viszonylagos életszínvonalat hitelekből úgy-ahogy fent tudták tartani.

Abban meg azt hiszem az MSZP-sek is egyetértenek (bár ebben nem vagyok biztos :D), hogy életszinvonalat hitelekből fenntartani hosszú távon igencsak ráfizetéses - lásd a mellékelt ábrát.
@thinker_: A nyugati gazdasági elemzők szerint kimondottan pozitívak Magyarország gazdasági kilátásai.

Akiknek természetesen mindig igazuk van és minden szavuk maga a Szentírás - azt az egy esetet leszámítva, ha Orbán Viktor kormányáról mondanak jót :))
@karloszky: valóban, lehet, hogy annyira nem éreztük meg, minta amekkora szarban valójában voltunk.
egy biztos. most kurva nagy megszorítások kellenek. minden fronton. ezt minden oldalnak be kell látnia. nem hiszem el, hogy szlovákia, csehország, litvánia, románia mind-mind lehagy minket. 20 évvel ezelőtt meg mi voltunk a janik. ezekhez képest.
@thinker_: Ó ne szívd már be ezt a fideszes dumát, hogy nem tudták? Basszus gondokodjatok már. Minden fideszestől egy az egyben visszahallom azokat a frázisokat amiket a hírtv-n hallani. Ők nem ott ültek a parlamentben. Nézd már meg ki volt a költségvetési bizottság elnöke (megsúgom Varga Mihálynak hívják).
Érdekes hogy az általam ismert neves gazdasági elemzők mind tisztában voltak a helyzettel és azzal is, hogy mit kéne csinálni csak pont a fideszesek nem voltak. Ők nem tudták mi van. Itthon elmondják, hogy a köcsög Bajnai szart hagyott rájuk a londoni állampapír roadshown meg elmondják, hogy milyen ügyesek voltunk az elmúlt évben(2009) mennyivel csökkentettük a hiányt.
Óóó ez mese habbal.
@thinker_: Ó ne szívd már be ezt a fideszes dumát, hogy nem tudták? Basszus gondokodjatok már. Minden fideszestől egy az egyben visszahallom azokat a frázisokat amiket a hírtv-n hallani. Ők nem ott ültek a parlamentben. Nézd már meg ki volt a költségvetési bizottság elnöke (megsúgom Varga Mihálynak hívják).
Érdekes hogy az általam ismert neves gazdasági elemzők mind tisztában voltak a helyzettel és azzal is, hogy mit kéne csinálni csak pont a fideszesek nem voltak. Ők nem tudták mi van. Itthon elmondják, hogy a köcsög Bajnai szart hagyott rájuk a londoni állampapír roadshown meg elmondják, hogy milyen ügyesek voltunk az elmúlt évben(2009) mennyivel csökkentettük a hiányt.
Óóó ez mese habbal.
@Kard: félreértesz. én csak azt mondom, hogy pl. 2008-ban még nem tudhatták, mint ahogy senki sem tudta, hogy hogyan fog állni az ország a 2010-es választásokkor. tehát pl 2008-ban te nem tudsz kidolgozni egy forgatókönyvet, amikor fingod sincs, hogy mi lesz 2010-re.
@thinker_: Igen lehagytak minket mind a rengeteg sorozatosan elkövetett stratégiai hibák miatt de pont ezeken nem javítunk.
Néhány ezek közül.
Mindenkit elküldtünk nyugdíjba akinek nem tudtunk munkát adni. Mi van most? Nőknek adnak plusz éveket.
A környező országokban sokkal kisebb az állam. Mi van nálunk? Költségvetési hiány van. Nem csökkentjük az állam méretét de nem ám hanem szépen kivetjük a különadókat majd miután ez se elég lenyúljuk a manyup pénzeket.
Kiszámítható gazdaságpolitika. Mi történik nálunk? Egyes ágazatokra különadót vetünk ki amire azt mondjuk, hogy csak időleges (majd félév múlva kiderül mégse). Kitaláljuk, hogy mindenkinek 10%-os társasági adója lesz 2013-tól majd fél év múlva (még be se vezettük !!!) máris lefújjuk.
Kevesen dolgoznak(nem egyenlő a munkanélküliek számával). Mi van nálunk? Megint nyugdíjazás és az alacsony jövedelműeknél (pont azok akik között sokan nem dolgoznak) adóemelés.
Magas adóterhelés (ez a nagy államból következik). Mit teszünk? Emejük a nyugdíjjárulékot.
Ha majd ezeken változtatnak akkor elhiszem, hogy jó irányba megyünk addig nem igazán.
@thinker_: Te vadbarom ! Szerinted most jobban megy a szekér az átlagnak ???
Szerinted miért tüntettek a rendőrök/tűzoltók/katonák ???
@thinker_: Hidd el ki tudnék. Még akár magam is :). Viszont nem tudnék akkor ha 8 évig azt pofázom, hogy minden szar és csak egy ember a hibás az egészért a Gyurcsány. Na így már igen nehéz. Itt fájdalmas lépéseket kell hozni csak akkor meg gyakorlatilag beismernék, hogy ugyanúgy hazudtak a választóiknak mint amit a Ferkó tett 2006-ban és ezeknek a fájdalmas lépéseknek csak 3-5 év múlva jön meg a haszna. Ehhez pedig gyávák. Ezért is érződik folyamatosan disszonancia a politikájukban. Tudják ők nagyon is, hogy mit kéne tenni vagy legalább érzik az irányt csak az meg szembe megy a megelőző 8 év politikájával és az egyenlő lenne egy öszödi beszéddel.
Na és ki szívja ezt meg újra? Mi magyarok, dolgozó állapolgárok. Nekem van egy opcióm US-ben történő hosszabb munkára. Lehet nemsokára be kell váltanom pedig nagyon nem szeretném.
@orbánmentesítő: Figyu. Egy vita addig értelmes vita amíg nem személyeskedünk hanem érvelünk. Utána már semmi értelme sincs.
@Kard: Ezek nem értenek az érvekből sajnos :(
Amúgy teljesen igazad van.
süti beállítások módosítása