Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.26. 06:37 Fabius

Sínen van a legkisebb fiú is

Címkék: fidesz kovács koko istván köztévé

Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy lehetnék kompatibilis" korrepetálásra. Ő maga így beszélt erről:

"Több helyen egyeztettem már erről, elnök úrral is részt vettem oktató jellegű beszélgetéseken, s bírom az ígéretét arról, hogy megválasztásom esetén mindenben számíthatok a segítségére."

De hiába ülte végig Pál no pain-no gain témakörben előadott fejtegetéseit, a Borkai-Gyulai-Czene trió kiütéssel győzött, elvitték az összes valamire való sportposztot. Úgy nézett ki Koko nekifutásból melléült a széknek, vagy talán Orbán gondolta úgy, hogy az elbizakodott önjárás nem hasznos a Nemzeti Együttszürkülésben.

De van szerencsém bejelenteni, a Koko sorsáért aggódók abbahagyhatják a fotelkarfa rojtosra karmolását, mert a legkisebb királyfi is révbe ért. Közszolgálati lesz ez a mi fiúnk, egyrészt beülhet a Közszolgálati Testületbe ízlésformálónak, másrészt kéthetente járhat Londonba olimpiai előkészületekről tudósítani. Beugorhat néha Bözsi néniékhez egyet integetni......akik legfeljebb nem a magabiztos magyart, hanem a maga biztos magyart fogják látni a kormányhoz szegődött példaképben. Én remélem, hogy azért lesz az olimpiai magazinműsorban némi tabudöntés is......mellette pedig összekötik kellemeset a hasznossal: Koko személyesen viheti ki magával a londoni elemzőknek szánt Széll Kálmán terv újabb evolúcióit.

Sajnálom, hogy Kovács István példaképből kormánybohóccá degradálta magát. De azt egy pillanatig sem gondoltam, hogy a havereknek szétosztott első Széchenyi tervből étteremre jutó 25,6 millió kamataiért nem fog bejelentkezni senki. Kár érte. Mert túl sok olyan boxolója nincs a világnak, aki amatőr Európa, világ és olimpiai, profi Európa és világbajnoknak mondhatná magát.

Arra a Kovács Istvánra én is büszke voltam. Ezen már csak röhögni tudok. Jobb híján kínomban.

100 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr922772342

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szijjártó Péter iszik vagy drogozik? 2011.03.26. 15:08:18

  Mert, az világosan látszik, hogy nincs a tudatánál. Miből gondolom? Nos, az MTV „Az este” című műsorában március 22-én arra a kérdésre, hogy mit szól az április 9-re tervezett szakszervezeti tüntetéshez Szijjártó Egybites Péter ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nézd, lehet, hogy nem lesz olyan rossz (bár azért ha szakmaibb alapon kerestek volna, talán, nagy duzzogva lett volna más is), hisz volt sportolóról van szó. Az egy másik történet, hogy a kinevezése bizonyos szempontból nagyon is illeszkedik a pl. a Vitézy féle, "húú, de tehetséges vagyok minden szinten, minden poszton, még az újságírás után a fesztiválbusiness-ben is..." féle sorozatba. No persze Kokó, nem először felejti el, hogy aki k.rvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb...zák! Arról a kis apróságról is elfelejtkezik, hogy itt és ezekkel a "fijjúkkal" párszor majd el kell mennie a gerinctelenség és pofátlanság olyan ordenáré szintjéig, amikor is nem lesz egyszerű eldöntenie, hogy vazelinnel, vagy anélkül akarja! Ki fogják használni és olyan arcpirító dolgokat kell felvállalnia, ami alapján nagy szarban lehet, ha ezt ezeknek a narancskomcsiknak bevállalja. Persze, lehet, hogy én tévedek, lehet, hogy tényleg csak az előző számla kiegyenlítése van még terítéken. Mindenesetre abba a sorozatba illeszkedik, amit komcsijaink előszeretettel alkalmaznak, hogy tudniillik az erősen lepusztulófélben lévő arcberendezésüket próbálják a politikán kívüli arcokkal fedni, ezáltal is terelni a népet és valamikori hiteles, a politikától messzebb álló emberek tekintélye és tettei mögé rejtőzni. Kokó végül is soha nem rejtette el nézeteit és viszonylag konzekvens volt - ellentétben más, az aktuális hatalom seggét nyaló különböző sportvezetőkkel, akik közül viszont volt aki olyan sikeres lett, hogy még a köztársasági elnökségig is vitte. Na mondjuk, hogy ahhoz mennyi vazelin kellett... :)
A poszt olvasása közben azon gondolkodtam, hogy oké, oké, ez is uram-bátyám fidesz-mutyi, de legalább ez Kokó ténylegesen elért valamit önerejéből. Valami világszínvonalút. Még ha el is szállt a végére nagyon, "lázáros" ego-problémái voltak, és még ha csak az ügyes menedzselés miatt is lett formálisan világbajnok egy meccs erejéig, azért az tény, hogy ha nem is valóban a legjobb volt, de a legjobbak között ott volt.

Aztán klikk a linkre.... és mit látok? ezt:
"75,8 millió forint támogatásban részesült a Tokaj-Hill Borászati Kft., és mintegy 25,6 milliót a Kovács István ex profi ökölvívó világbajnok által birtokolt Ko-Ko és Zsolt Vendéglátóipari Kft."

broáf...
Bazdmeg, ez a Kokó önerejéből lett milliomos, mindenki elismerte, senki sem sajnálta tőle, elismerték. Annak idején még én is nagyon drukkoltam neki, meg a fél ország is. Tisztességesnek maradva is nagyon jól élhetne, közbecsülésnek örvendve, de nem, neki nem elég, mindig több kell. 8 éve is, most is. hábazmeg...
@Boli:

Én tényleg azt gondolom, hogy a Kokóhoz hasonló arcoknak meg kellene maradni annak, amik eredetileg voltak: egy ország bálványainak.

A szimpátia egy dolog, de mondjuk szécsényivel tankoltatni fel a box utcát meg egy másik.
@Fabius: :) No igen, de mint említettem a politika által kínált "juttatások" olyan csáberőt képviselnek, melyet ugyebár azért kínálnak, hogy sütkérezzenek egy politikán kívüli sikerember, jelen esetben egy sportoló fényében és eltakarják vele magukat. Nem minimálbért fog Kokó ezért kapni, a költségtérítésekről nem is beszélve. Sajnos Kokó úgy gondolja, hogy neki megéri forintosítania a régi nevét, nem érdekli, hogy kisajátítják a politikusok. Ez van, ha nem tudott megélni a vendéglátásból, egyszerűbb a politikából, ráadásul sokkal kevesebb munkával jár. Én is sajnálom, nemcsak, hogy ide adja a nevét, hanem mint tudjuk a fityiszék úgy fogják mutogatni és hordozni, mint a véres kardot. Minden politikai formációnál gusztustalan ez, de ezek az élen járnak ebben is.
Mielőtt bárki moralizálni kezd, egy alapvetést ne feledjünk.A pénznek NINCS szaga!
Kokó! Úgy szerettem: olyan pimasz magabiztossággal játszott az ellenfelekkel... és győzött a sportban! Most nem fog tudni a csúcson elbúcsúzni :( - a helyében megálltam volna a vendéglőknél, de nem mentem volna a média közelébe sem!
Madár? :) - ő maradt, ami volt - nem is használható fel!(de ha elqrvulna ketté töröm a derekát!)
Vaj'h ha az MSZ(M)P-sek seggét nyalná,akor biz1a minden rendjén való lenne!!!
Már csak az a kérdés maradt, hogy Ákos mikor és milyen poszton tűnik fel. Azt még nem döntöttem el, hogy csalódnék-e vagy csal legyintenék.
Így kell elérni, hogy az embert ne tiszteljék. Felőlem lobogtathatná innentől az aranyérmeit, én csak köpnék egyet.
Én 1992- ben Bonnból vezettem Gyulára,majd meg döglöttem út közben,de igazán,ám!Úgy az utolsó 120-150 km-en Koko olimpiai győzelmének híre tartott életbe.....Úgy 11-12 éve,mikor seggnyaló lett,nos azóta összetört az emlékem!
@zoldx: AKKOR SEM !

A szomorú,hogy eljött nála is "az",hogy semmi pénz nem elég!Most megkapta "jutalmát".....hozzá teheti a TÖBBIHEZ!
Lehet fikázni mindent. Mert lehet! Egy valamit utálok ilyenkor .Amikor a másik oldal csinálta, hol volta a kedves fikázók.Abban az időben érdekes módon nem olvastam arról hogy azok akik állásokat kaptak, történetesen a kirúgott FIDESZ emberek helyére.Nekem ez teljesen tiszta ügy.Én akkor sem háborogtam ,mert azt mondtam ez teljesen logikus hogy mindenki a saját embereiben bízik meg. Most újra ez jön! Nem értem a problémát a Kokó ügyében sem.Mindenkinek a magán ügye mit vállal.Mindig arról megy a vita hogy ki a kirekesztő, meg az árok ásó!Én azt mondom, akinek semmi sem tetszik és a kákán is csomót keres.Egyébként mit bizonyított a baloldal? Most már tudjuk.Hogy mit tud bizonyítani a jobboldal az még vissza van.Lehet vizionálni csak annak semmi értelme.
@zoldx: Megint egy virslifejű elmúltnyolcévező.... Háháhá...
Ő médiatudós, pontosan olyan média tud. végzettsége van, mint a Szalacsi Magyarok Nagyasszonya Annamáriának. Gondolom a Nemzet Kokója olyan értelemmel nézni majd a törvényeket, mint a Chacon-ütés után.

Éljen a szakértelem.

Különben is kedven c filozófusom Budai Gyu-gyula, a traktormetafizika megalapítója.
@zoldx: Te felfogtad amit olvastál, vagy csak simán faszságokat beszélsz?
Online pénzkeresés, rengeteg hasznos információ csak neked csak most! Nézd meg az oldalt sok pénzt tudsz keresni az interneten, csak meg kell találni a módját én ebben tudok neked segíteni! www.penzkereses1.fw.hu
jópofa gyerek, amig meg nem szólal... ha ezt a londoni marhaságot is olyan "szagértelemmel" csinálja, mint a "boxutcát", ahol minden szép volt, csak a konyha volt szar...
@sárkányfő: "de legalább ez Kokó ténylegesen elért valamit önerejéből."

Furcsa meccsei voltak,én a harmadik után már nem tudtam ugyanúgy lelkesedni.Gyanúsak lettek ezek nagy fölényű győzelmek.
Elég rövidre sikeredett a bokszpályafutása.
@venszivar: Ilyen alapon ha valaki egy pártot favorizál, akkor seggnyaló? Te nem vagy normális haver. Szerinted aki híres lesz, annak el kell nyomnia minden identitását? Semleges senkinek kell lennie?
Te nem vagy híres, elárulhatod kiket kedvelsz.
A Box utca megszűnt, valami más van a helyén.
@Motorhead: A SVÁJCIAKAT!Szüleimet,nejemet,gyerekeimet az aktuális "ribit".
Az biztos,hogy a fideszt,mszpt,jobbikot,lmpt, NEM!
MÁS?
"Sajnálom, hogy Kovács István példaképből kormánybohóccá degradálta magát. De azt egy pillanatig sem gondoltam, hogy a havereknek szétosztott első Széchenyi tervből étteremre jutó 25,6 millió kamataiért nem fog bejelentkezni senki. Kár érte. Mert túl sok olyan boxolója nincs a világnak, aki amatőr Európa, világ és olimpiai, profi Európa és világbajnoknak mondhatná magát.

Arra a Kovács Istvánra én is büszke voltam. Ezen már csak röhögni tudok. Jobb híján kínomban." Ez a leglényegesebb,de sajnos lesz még ilyen,kicsit olyan ez mint a foci (merjünk nagyot álmodni)abba is tömi a lóvét Orbán aztán meg is volt tegnap este is az "eredmény" Amúgy meg kurva fontos a magyarokat két hetente tájékoztatni a londoni olimpiai előkészületekről,szegény magyarok nem bírnak aludni vajon minden rendben lesz -e (elkészül e a "4 metró" a spotolok szállásán ki van e függesztve a nyilatkozat) Londonban.Biztosíthatom a honfitársaimat ott általában minden időben elkészül valószínű a megfelelő emberek ülnek a megfelelő helyen.
akinek az egész ország szurkolt,nem köpheti szembe a rajongók felét.ez nem csak rá vonatkozik
@Motorhead: Tudod aranyom aki híres ember,egy ország bálványa, és pártokhoz dörgölőzik, az
1. Ostoba, hagyja hogy a politikusok az arca mögé bújva kihasználják,
2. Nagyon is okos: tudja hogy az arcáért valamit kap...
Mindkét esetben oda jut,hogy a másik oldalnak már nem lesz bálványa többé.
Soroljak neveket? Pataki, Ákos, Kokó, Ghymes, Grosics, Kormorán...Scmitt...
Hát,ha nekik megéri...
A baj tudod az,hogy ők példaképek maradhattak volna minden időben,minden rendszerben.
Szóval itt nem pártokról van szó,egyáltalán.
Na pá.
@torró: Itt nincs másik oldal! Ez a tipikus Fidesz ideológia, hogy aki valamivel nem ért egyet az a másik oldal.Tőlem azt csinál és annak adja el magát "Koko" akinek akarja, de azért nem alszom nyugtalanul,mert nem tudósítanak két hetente a londoni készülődésről.
@kukac122:
Akkor neked az Egerszegi Kriszta is egy senki, mert igenis kiállt a nézetei mellett, ott volt (láthattad a TV közvetítéseken) amikor a jelenléte felért 100 000 ember jelenlétével. Nem az akkori , hatalmon lévő elithez dörgölődzött. Szánalmas elveket vallasz. Akiket felsoroltál Magyarország modernkori történelmében az aranybetűs oldalakon lesznek felsorolva. A halvérűeket - elfelejtik szerencsére.
@kukac122:
Ja meg mintha elfelejtetted volna a másik csoporthoz tartozó művészeket,sportolókat, stb felsorolni. Érdekes ez nem szúrta az oldalad ? Na csá.
@Motorhead: gondolom az is teljesen normális, ha a nagyszerűeket kitömjük pénzzel, és/vagy egyénre szabott törvényt hozunk miattuk, lásd Borkai.
@Motorhead: JA! Ha EGÉR jelenléte fel ér 100 000-el!Akkor Kokóé is stb.Így már érthető,hogy hogy voltatok sokszor több milliónyian az Erzsébet híd s az Erzsébet tér között.......:DDD
És mi lesz Ákossal? Azért egy zeneügyi államtitkárság kinézne neki is!
Nem járt rosszul! Kapott pénzt, állást, elismerést, ha néha rá is koppintottak az orrára, de mégsem akkorát mint a ringben...
Azok közül, akik eladják magukat egy-egy pártnak, a sportolók is elég nagy gennyek, de a csúcs a művészek, és a zenészek! Kvázi biztosítják maguknak a teljesítmény nélkül is elérhető tapsot! Váljék egészségükre!
@Dendrobatidae: "És mi lesz Ákossal? Azért egy zeneügyi államtitkárság kinézne neki is!"

Ebben a pillanatban meg is szólalt az MR2 adón, el is kapcsoltam! Broáf!
Kérem, ezt ma már tanítják!
Hogyan legyél celeb, óbocsánat sztár?
Hogyan növeld az arcod?
Mikor, kinek nyalj be a meleg szarig?
A 4-8 év alatt annyi lóvéd lesz, hogy attól függetlenül gazdag leszel, hogy akiknek lefeküdtél a büdös életbe nem kerülnek többé hatalomra.
Akik erre születtek (bírják gyomorral...stb.), azoknak teljesen igazuk van, ha ebből élnek meg!
A töbi szájtépő moralizálás, aki meg pártoskodik, annak lehetne jobb dolga is ennél.
Nem kell ám tisztelegni valakinek, csak mert ismerjük a nevét!
@sztrugackij:
felhozó meccsek voltak, sokkal gyengébb ellenfelekkel, tuti győzelemmel. gyakorlatilag kamu volt az egész, a profi boxban csak az övekért menő box a komoly (ha egyáltalán...), a többi parasztvakítás, valóvilág, ilyenek. gyenge ellenfelekkel "felépítik" a komolyabb boxolókat, hogy aztán a neve többet hozzon. rutineljárás, sóbiznisz, semmi más.

persze akkor ezt még én se tudtam, és nagy lelkesen szurkoltam neki. nyilván nem az eszéért szerettem, ahogy boxolókat általában nem ezért szeretjük, de jó volt látni egy sikeres magyart. aztán lassan én is rájöttem, hogy gyakorlatilag kamu meccsekkel vakítanak... komoly meccse valszeg az utolsó lett volna, amin szépen ki is ütötték.
ezzel együtt eddig is nagy meló volt eljutni, szóval azt a részét elismerem. azt hogy kiállt Orbán mögé tapsolni a színpadra, és cserébe meg lemutyizott vele 25 milkát... hát, ahogy mondják: így múlik el a dicsőség...
Nem igazán értem miért probléma, hogy egy sikeres sportoló sportdiplomatává válik. Hacsak az nem, hogy "ezeknek" fog dolgozni.

Gratulálok a szép szakadékásó poszthoz.

Hajrá Kokó! Hajrá Magyarország!
@azAttis: Nem értesz te semmit!
Hajrá hülyeország!
@Nekünk Mohács kell: Ákos gyereknek akkora egoja van, hogy hini-humi dolgot nem fog elvállalni, ráadásul még eléggé megy neki a szekér...rommá keresi magát, de kell is az önimidzshez...ha belevág majd viktorral közös munkába az minimum valami miniszteri poszt lesz, de eltudom képzelni a miniszterelnöki vagy köztárasasági elnöki címet is...rengeteg majmolója, istenként rátekintő fanatikussal bír...olyan diktátor jellegű forma...
@azAttis: "álomország tengerpartján játékok közt élsz"
Ezen mind fel is tudnék háborodni, ha nem egy olyan országban élnék, ahol az elmúlt 40+20 évben nem ugyanezt (ugyanezt ??? ennek a százszorosát!) csinálták volna a komcsik/szocik/libsik (nevezd ahogy akarod, ugyanazokról van szó).

Ahogy Fábry Sanyi mondotta volt, az nem lehet hogy mindig ők jönnek, az nem lehet hogy mindig mi legyünk a szerszám rosszabbik oldalán, néha szeretne már egy kicsit más is jönni.

Hát most mások jönnek, a kiváltságaikba beletokosodott banda meg hadd vinnyogjon, mindig örömmel tölt el az ilyesmi. Az utolsó szálig ki kell őket pucolni minden fontos pozícióból, az állami csecsről a leghatározottabban le kell őket választani (éljenek meg a piacból, ha már úgyis annyira szeretik :D). Úgy látom jó úton halad a tisztogatás, a megüresedett helyekre meg még szép hogy nem a komcsi/libsi melegedőkből válogatják az embereket.
@zöld erdőbe jártam...: Ákost azért utálja minden "liberális" művész (talán ide is tehettem volna egy idézőjelet :D) mert durvára fáj nekik az a fricska, hogy Ákos 100 %-ig piaci alapon működő produkciója minden szempontból sikert sikerre halmoz, ők meg agyontámogatva is nagyrészt sikertelenek voltak.
@naijtitu: Naggyon helyes, finanszírozd is!
Ezt a hülyeországi kurválkodást mindig mi fizettük, eztán is mi fogjuk.
Kibújt a szög a zsákból, vegyük észre!
Kedves fidesznyikünk szerint, miképpen pártja szerint is, csak a prédáról szól a hatalom.
Na, és a NEMZET szent szolgálata, azemberek?
Ugye, hogy kurvára nem érdekel benneteket!?
Ákos valóban valami magasztos nemzeti kersztényi dologhoz fog nyúlni. Mondjuk megzenésíti az új kotmányt, vagy ilyesmi.
@vitézlajszló: Azokon a posztokon, ahol Borkai, Gyulai, vagy Czene van, eddigi volt valaki, többe nem kerül, sőt, az előző évek pénzlenyúlásait alapul véve valószínúleg jelentősen olcsóbb is így. Az meg, mint mondtam, természete, hogy fideszesek kerülnek oda. Ha majd Vidnyánszky váltja Alföldit a Nemzeti élén, figyeld meg mekkora vinnyogás lesz hallható. Ja igen, persze, ha Alföldit kinevezik oda, az szakmailag megalapozott döntés, ha meg jön helyette Vidnyánszky, az meg kulturkampf. Hát persze.
@sagia77: Maradjunk annyiban, hogy Ákos nagyonszar popzene!
@naijtitu: Illent meg ki mondott? Nekem egyébként tökmindegy, nincsenek politikai kedvenceim.
Tudod, van a szar, meg a nem szar...:)
"Arra a Kovács Istvánra én is büszke voltam." > En sose voltam ra buszke. Mindig is egy tulertekelt, ontelt, ripacs, mediabohoc volt. A profik kozott egyetlen komoly ellenfele sem volt. Az elso felkomoly pedig vegetvetett a palyafutasanak.
@parnalarva: A múltidőben való jellemzést kissé túlzásnak és igazságtalannak tartom.
Ami a jelent illeti, valóban:"túlértékelt, öntelt, ripacs, médiabohóc".
@sagia77: Ő lesz az új Tinódi Lantos Sebestyén?
térfél "Most nem fog tudni a csúcson elbúcsúzni :("

Mert mikor tette azt? Mikor egy harmadvonalbeli no-name bokszolo (Chacoon) ugy kipicsazta a ringbol hogy tobbet visza sem mert menni?
Nekem a csucsrol mas fogalmaim vannak. Lewis pl. valoban a csucson hagyta abba miutan vegigverte az egesz nehezsuly szinejavat, es nem csak tuti verheto ellenfelekre ment.
Hol van ettol meg a csucstol Kovacs Istvan? Nevetseges.
Madar pl. ezerszer tobbet tett le az asztalra megsem szechenyi tervbol epitgeti a sajat vallalkozasat.
@naijtitu: Te minek örülsz ennyire? Te is benne vagy abba szűk körben, akinek most oszt valamit a Fidesz? Mert a Fábryt azt értem, hogy ők meg mi alapon gondolkozik, viszont az ország 99,9%-a ugyanazt a szép nagy lófaszt kapja a Fidesztől is, mint eddig.
@naijtitu:simán a személyisége megosztó és ennyi...túl sokat látsz bele a történetbe...
@torró: Szeretitek deheroizálni szimpatikus embereket akik tettek valamit azért hogy híresek legyenek Ez jó nektek vagy csak írigyelitek???
Szóval, az tény, hogy az első keményebb meccsén megverték, mint a lovat!
Azóta ügyesebb a csávó, a karja helyett az izmosabb testrészével halad előre (a nyelvével). Ebben sokkal tehetségesebb!
@fitball: Nem, a szimpatikus embereket nem!
Könnyen jött pénz könnyen megy. A fidesz kihasználja a pityut, a pityu kihasználja a fideszt. Nekünk meg nem veszi be a gyomrunk. Ennyi...
@fitball: Qrvára nem irigylem, de ugyanígy nem is érdekel. A box sem. Az is egy üzlet. Az meg már elég régen volt amikor olimpiát nyert vele.
Igy lesz egy klassz sportolóból közönséges politikai prostituált.
@naijtitu:
A 40 évben olyan versenyzőink voltak, mint pl. Pozsgay et.
a 20-ból négyben meg Viktorék próbálkoztak. Aztán elhajtották őket a halál faszára.
Itt nem csak Kokóról van szó. Viktor a 2002-es bukása után elkezdett közéleti embereket maga mellé (mögé) gyűjteni, hogy a fényükből, népszerűségükből egy kicsit rá is jusson valami.
Az ő szempontjából ez érthető, sok hasonló kaliberű és pszichéjű vezér ezt tette (legismertebb közülük a kis bajszos), mintegy önigazolást keresve.

Visszatérve a celeb-háremre: mivel nálunk nem volt kényszeres a dolog, ezért azok ültek fel Viktor mögé a pulpitusra, akik vagy kellően sötétek voltak, vagy egyszerűen buták. Egérke, a fantasztikus úszó, az ország kedvence, sajnos nem egy agytröszt, de nem is kell, hogy az legyen, nem ezért szeretjük. Szegénykének gőze nem volt arról, mit is csinál ott fönt, és hogy az ország nagyobbik fele keserűen csóválja a fejét...
Grosics, Pataky és néhány öreg színész nemkülönben...

Kokó azért tudatosan építette a karrierét és jó lóra tett. Mint sportoló, tiszteletre méltó, messze felülteljesített. Valószínűleg tudja és elfogadja, hogy a fél ország csak legyint rá.

Ő most fönt van.
Kokó egy buta proli.
A testvére egy piti bűnöző.
Orbán meg egy büdös paraszt.
@J.W. Booth: Ja, meg persze azért 2002-ben még gyorsan kapott 25 milliót Viktortól - illetve hát persze igazából tőlünk, mert a mi adónkból osztottak neki.
@flamer: Jó lóra tett és Viktor fizetett. Hűségéért és kitartásáért járt ez neki.
@torró:
Egyszer már húzzunk egy vonalat, a bezzegelés és múltbamutogatás a vonal másik, mi meg ezen az oldalán legyünk.
Remélem Juan-Pablo Chacon az Argentin tévénél kap állást és összefutnak egy konferencián.
@Motorhead:
Egy világ és olimpiai stb bajnoknak a nemzet egészét kell képviselni, mert ő a mi bajnokunk. Ne adja el magát egy pártnak, pláne annak ne, amely vezetője a lózungjaival állandóan megosztására törekszik a nemzetnek.
@gorcsev54:
aztán meg is volt tegnap este is az "eredmény"

- Csak 4! Mekkora ''eredmény'' :)))
@Motorhead:
Arról az Egerszegiről beszélünk, aki érettségijén nem tudta a térképen Barcelonát megmutatni?
@azAttis:
Még azon is túl tudnám esetleg tenni magamat, hogy 'ezeknek' dolgozik, ha 'ezek' vezetője nem lenne egy populista demagóg megosztó személyiség.

De mégjobb, ha csak a nemzetnek dolgozik.
@naijtitu:
"Ezen mind fel is tudnék háborodni, ha nem egy olyan országban élnék, ahol az elmúlt 40+20 évben nem ugyanezt (ugyanezt ??? ennek a százszorosát!) csinálták volna a komcsik/szocik/libsik (nevezd ahogy akarod, ugyanazokról van szó)."

Kiemelek pár nevet és évet:
Antall-Boros 1990-1994
Orbán-Torgyán 1998-2002

Gondolkozz el azon amit írtál, mert süt a kommentedből, hogy még nem ébredtél fel.
@naijtitu:
"Úgy látom jó úton halad a tisztogatás, a megüresedett helyekre meg még szép hogy nem a komcsi/libsi melegedőkből válogatják az embereket"
Ááááá,ők aztán nem:
Fónagy János - MSZMP tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag,III/2
Pintér Sándor - MSZMP titkár
@sagia77: most nem lennének "elmúlt 8 évezők" ha minden rendben lett volna 8 év alatt. erre már gondoltál?
@NA YA!: ne is hallgasd, mert amit mond, azt úgysem értenéd meg :)
@zöld erdőbe jártam...: ilyet is csak olyan írhat, aki egyáltalán nem ismeri. de fikázni könnyű. letenni valamit az asztalra, az már sokkal nehezebb.
Kovács Koko érdemeit el kell ismerni.
Nagy boxoló volt.
De saját magán kívül kinek is köszönheti karrierjét? Csak nem az előző rendszer keze is benne lenne?
Koko szegény sorsú Köbányai családból jött, ez nem is felejti el. Azt sem, hogy mindig is vállalta jobboldaliságát.
De az is igaz, soha sem hallottam, hogy pocskondiázta volna a másik oldalt, akinek végül is mindent köszönhet.
Koko számomra azért érdekes figura, mert amit tud a boxon kívül, végül is autodidakta módon sajátított el.
Szerintem kellemes riporter, jó beszélőkével, az étterméről nem tudok semmit, de valószínűleg az is rentábilis lehet, mert nyitva van. Viszonylag jól beszél angolul, nem mehetne el szinkron tolmácsnak, de amit mond mindenki megérti.
Sokan zsigerből és automatikusan nem szeretik, mert vér fideszes. Én meg mint viszonylag liberálisan gondolkodó, elfogadom őt úgy ahogy van, de a MOB elnökség azért nekem is sok lenne.
Kokó remek sportoló volt. A saját erejéből kapaszkodott fel. Az Univerzum most már tudjuk zsákutca, azzal még a Klicskók sem tudtak a pályafutásuk a csúcsára jutni.
Jobboldaliként Orbán hívő, de sosem ócsárolta a másik oldalt. Profi sportoló, korrekt ember, aki nem szídja az ellenfelet és elismeri a vereséget ha kell.
Ugyan kit akartok sportvezetőnek? Orbán seggnyalásval felkapaszkodott politikust? Esetleg a rendszerváltás után meggazdagodott menedzsert?
Vagy olyan sportolót aki mind az amatőr, mind a profi sportot jól ismeri?
Kokó lenézése abból a reflexből ered, hogy az emberek többsége beskatulyázza az ökölvívókat primitív embernek. Kokó nem az, sőt. Hogy polgári életéhez elfogadott az államtól támogatást? És? Ennyi nem jár egy olimpiai és világbajnok sportolónak, akit a magyar box második legnagyobb alakjának lehet tekinteni Papp László után?
Ilyen a létező kommunizmus.
Aki akar valamit az életben, annak a párthoz kell járnia előszobázni.
Nem árt belépni sem, vagy elvenni egy pártvezető lányát.
Negyven évig így csinálták a komcsi pártállamot.
Most is így.
Semmi újdonság.
Államosíthatnának egy szállodaláncot ennek a Kokónak is.
Ha a kultúr-schmittünk kapott egyet, Kokónak is kijár.
@Fabius:

Egyetértek. De akkor ki legyen a sportpolitikus? Mert ha nem (elismert) sportoló, akkor meg az lenne a bajunk.

@belekotty: vállaltan nem-Fideszes vagyok, de kicsit egyetértek veled a kinevezés kérdésben (de az étteremtámogatással nem!) Nem jár! Azért más elismerést kapjon. Már kapott is, azthiszem. Ez a fajta "ennyit is sajnáltok tőle" felfogás vezet egyenses úton a legrosszabb nepotizmus legalizálásához.
Az vicces lesz ha az emberek megútálják a Fideszt :) az MSZP-t ugyanis annyira rühellik az elmúlt 8 év miatt, hogy esélyük sincs. Most úgy tűnik, hogy a Fidesz is ezen az undoroszinten dolgozik, szeretné ha mindenki hányna tőlük. Lehet, hogy a következő választás érdekes lesz, vajon kire fognak szavazni az emberek? Eddig mindig arra voksoltak, aki nagyobb mesevilágot tudott hazudni. Kíváncsian várom, hogy 4 év múlva ki lesz az új, nagy mesemondó, aki álomba ringatja ezt a megboldogult nemzetet.
@simonmondja.:

no, ezéé tartunk ott, ahol most vagyunk....:)))
Sosem értettem, hogy akik voltak valakik miért lesznek senkik? Persze, a pénzért, a ropogós bankókért. Ez egy érthető motiváció, csak éppen a megelőző 20 évet veri keresztbe, meg amit arról gondoltunk.
@torró: "Amikor a másik oldal csinálta, hol volta a kedves fikázók."

igazad lenne, ha ez az oldal a kormány megragadása előtt nem "mást" ígért volna. A baj - és a fikázás azért van - mert minden ígéret ellenére ugyanott - sőtt ugyanottabbul folytatják.
@thinker_: ne haragudj, hogy nem kerültem szoros ismeretségbe vele. Én kérek elnézést...Esetleg Te a spanja vagy?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nem láttam (bár elhatároztam az első 10 percet megnézem) mégse tettem , mert eleve érdemtelennek tartottam ,hogy az időmet pocsékoljam rá.Mint az eredmény mutatja igazam volt,de majd valaki "országértékelésben "győzelemnek fogja beállítani.
@thinker_: Igen, gondoltam rá, mint ahogy nem is volt rendben szinte semmi az "elmultnyolc", illetve elmúlt kilenc minuszegy (majd át kell szoknotok) évben sem.
De a fidesz hülyedolgaira ez nem lehet válasz, mert pont azért kaptak ilyen többséget, mert azt ígérték, hogy jobban mennek majd a dolgok. Az nem lehet válasz, ha kiderül, hogy egy fideszes lop, hogy az mszp-s is lopott. Ezt kéne megérteni, engem csak ez a buta fejhomokbadugós hozzáálállás bosszant.
@hattyú:" Kíváncsian várom, hogy 4 év múlva ki lesz az új, nagy mesemondó, aki álomba ringatja ezt a megboldogult nemzetet." Szavazó cédula : Fidesz Fidesz Fidesz X X X= 8/3. Mint ahogy 8 millióból 920 ezer a többség.(Azt már meg sem említem ,hogy Viktor szerint mind a 920 ezren egyetértettek!)
@potyus: hát sokat köszönhet az előző rendszernek,a fidesz pont a hátrányos helyzetűeket nyírja.ha most lenne fiatal,rárohadna a műa.lakat.most meg fizetett seggnyaló /25-mill./
@thinker_: köszönettel vettem tanácsod, de amúgyse hallgatom ezt a pojácát! Broáf!
Koko a nagy hős. Egy vereség és vissza is vonult.

Az IBS-en meg minden vizsgán puskázott a fairplay bajnoka.
@Motorhead: A jobboldal tudatosan gyüjti be a hírességeket a zászlója alá. A baloldalra ez nem jellemző. Természetesen én nem a szimpla, és politikai hovatartozásukat 1-2 alkalommal vállaló szimpatizánsokra gondolok,hganem a "hülyékre" és a "számítókra". AZért Egér nem Kokó vagy Pataki, ésetleg Kerényi. Arra,hogy Scmitt aranybetűs lapokra fog kerülni,ezek után nem mernék fogadni. Most pedig sorold kérlek az mszp-hez köthető olimpikonokat, művészeket plíz. A hetihetes kivételével nem hinném hogy tudsz olyan neveket felsorolni,akik az ország zöme előtt ismertek. Na csá,okoska.
@Nyílik még a sárga rózsa?:
Orbán mint KISZ-titkár?
Kövér László: ?

@hattyú: Szerinted mekkora esélye lenne ma Magyarországon egy olyan politikusnak, aki azt mondaná, hogy 1989-90 - ben naiv hülyék voltunk, elkúrtuk. Nem kicsit nagyon. Ezzel szembe kell nézni, hogy minden oldal a saját érdekében hazudott. Én nem hazudok, bevallom, alkoholista vagyok, szexmániás, kurváztam és fogok is, szexuális perverzióim is vannak, még oly apró szintű korrupcióra ami a haverokkal elfogyasztott esti négy sör - négy pálesz mennyiséget fedezi hajlandó is vagyok, viszont rendet teszek.
@Sanya1965:
Ja,tényleg:
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
@Boli: gondoltam írok hozzá,de köszönöm Te mindent leírtál amit én gondoltam
igen ! azt hiszem hogy a kocsmája már nem OK! de szerintem így is már eléggé kicserélődött a vendégkör és ez ezek után újra
süti beállítások módosítása