Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.16. 08:00 Fabius

Központi Hírgyár, fühűűűű

Címkék: mti parlament sajtószabadság médiatörvény indexvideó fühü

Szépen lassan átalakul a hazai média. A parlamenti tudósítást már Kövér László házelnök ötletei alapján vezénylik, most pedig szemünk előtt születik meg a hírmonopólium, ami az előrágott, nyelésre kész hírterméket szeretné a szánkba lapátolni. Mert fő a kiegyensúlyozott tájékoztatás, ugye?

A legújabb lex miakarjuk szerint nem fog piaci erőfölénynek minősülni a médiatörvény értelmében, hogy az MTI ingyen szolgáltatja majd a híreket. Mondhatnánk, hogy áh, csak a szokásos, hoztak egy törvényt amin egész Európa háborog, amit erőltetnének itthon, csak éppen azt a passzust írnánk át ami őket kellemetlenül érintené. Minek szarozni? Ugyan már, kétharmaddal tesókám ránk is az vonatkozzon ami a parasztokra odakint?

A lex miakarjuk törvényjavaslat szerint nem minősülne versenykorlátozásnak, se erőfölénnyel való visszaélésnek az MTI kivételezett szerepe. Ez a cucc még csak javaslat, de a parlamentben már megfigyelhető a gyakorlati alkalmazása. Mekkora a különbség? Megmutatom:Az indexvideó tegnapi kiadásából ollózott képen akár méterekben is lemérhető mekkora távolság nem minősül erőfölénynek. Azok ott bent a királyiak, itt kint az ajtóban meg mindenki más. Ez a versenyhelyzet, amire a kiegyensúlyozott tájékoztatásnak épülnie kellene. Fasza, nemde? Én mindenképpen javasolnám, hogy Kövér László függesztessen ki a béna áthúzgált kamerás tacepaók helyére egy direkt ide kialakított NENYI-t, írjon elő dress code-t, állítson mércét, szabványt minden médiamunkatársnak.Így legalább mindenkinek világos lenne, hogy pucsítasz vagy repülsz. Érdekes évek elé nézünk. Nem értem az elgondolást, magát az alapkoncepciót sem: szerintetek lehet a mai világban bármilyen kormánynak úgy fellépni, hogy a hír az, amit mi annak mondunk? Addig világos, hogy a pl az index száguldó és bekérdező riporterei okoztak számtalan nagy égést a felkészületlen, értelmes választ adni képtelen mifijainknak, de ti nem éppen azért vagytok ott, ahol, mert mi beszavaztunk benneteket a Nagy Büdösbe, a cupákos kondér mellé fak-análnak? Ha mi, a nép elismerjük legitimitásotokat, akkor kutya kötelességetek válaszolni azoknak, akik éppen a mi nevünkben kérdeznek titeket. Legyenek akár jobb, vagy baloldaliak.

Nem hittem, hogy a Környezetvédelem Bonapartéját bárkinek bárhol példaként fogom állítani, de számotokra legyen csak Illés Zozó az etalon: "mint közéleti személyiség, illetve mint országgyűlési képviselő én állok rendelkezésre állandó jelleggel." - mondta, és innen küldök neki egy vállveregetést: ez most szép volt, Zozó! Így kell a mindenre kíváncsi, állandóan kritikus médiához, és rajtuk keresztül az emberekhez állni. Pont. Nincs ezen mit magyarázni.

Már csak az érdekel igazán, a Nemzet Kiegyensúlyozott Központi Hírgyárában milyen rendszerben lesznek rostálva a hírek? Lesz a főnöknek egy saját szobája kényelmes fotelkével, ahonnan majd védőernyő alól tudja dirigálni mit kell megtudnia a választópolgárnak aznap este a híradóból, és mire nincs szüksége?Vagy rátestálja a méltán népszerű kutyakomikus, Kovács Zoltán semmitmondásügyi államtitkárra a feladatot? Utóbbi nem biztos, hogy jó gondolat. Ahogy a dolgok állnak Kovács még egy jó ideig Neelie Kroes foglya lesz a médiatörvény miatti magyarázkodással, fordítóhoz rohangálással és rémült lihegéssel. Meg egyébként is, a választók igénylik a törődést, az odafigyelő gondoskodást és kedvességet. Szerintem a nagy összevonásban azzal is spórolhatnának, ha Kedves Vezetőnk személyesen lenne a közszolgálati Szellő István, aki bizsergős fészkelődésre, és a fotelkarfa karmolására késztetné a napi robotban megfáradt háziasszonyokat mind a négy köztévében.

54 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr582664463

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Állati fricska 2011.02.24. 10:32:09

Kövér László döntése értelmében a fotósok sem fotózhatják szemből például Orbánt, ahogyan másokat sem, ugyanis arra kizárólag a Magyar Távirati Irodának van felhatalmazása. Ha a sajtó Orbán kopaszodó fejtetőjén kívül az arcára is kíváncsi, az MTI-hez ...

Trackback: Végleges: így módosítják a médiatörvényt 2011.02.16. 16:54:02

Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a törvény módosításában - jelentette be Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. A kormány a kiegyensúlyozottság, a külföldi tartalmak bírságolása, a regisztrációs kötelezettség és a sértő tartalmak tekintetében…

Trackback: Vajnágh Domokos: Ikrek 2011.02.16. 11:35:55

A. mindig megnyerő volt. Frissen borotvált arca, a legfrissebb trendek szerint fazonírozott hajkoronája, hibátlan ruhaválasztása éppúgy hozzájárultak sikeréhez, mint lehengerlő mosolya, mely a nap minden percében elkísérte, s nem hagyta magát lerázni, ...

Trackback: Déja vu: ellenzéki durci a Parlamentben 2011.02.16. 10:36:00

Vágó Gábor, az LMP képviselője és az MSZP-frakció tagjai is kivonultak kedden az ülésteremből, amikor a parlamentben kedd délelőtt megkezdődött az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat tárgyalása. (Index.hu) Fotó: Híradó.huMi ez ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha valakinek a foglya, akkor az nem pontos j. Bocs de nagyon bántja a szememet :-)
A hírek úgy lesznek rostálva,ahogy a szoc-lib
kormány idején voltak.Gondolom jó volt ez neked,akkor ez is tetszeni fog.
@öcsi55:
jé, egy hülye pártzombi !
Hát amit ezek művelnek a zemberek nevében az már kabaréba illő. Ezt a az egész társaságot, mert ez nem kormány, csak el kéne zavarni melegebb éghajlatra.
@öcsi55: Orbán és társai a hatalmi pozíciók birtokában, személyéhez kapcsolva kialakították a bölcs vezető, a legjobb apa, népünk bölcs vezére, az ország tanítója, minden magyar dolgozó édesapja kultuszát. Képét Rogán és Lézer arcképe közé függesztették, igaz, azoknál néhány centiméterrel feljebb. A fényképeken és filmeken főként kolbásztöltő hentesek és parasztemberek körében jelenítették meg, esetleg búzaföldön vagy húrkát szelve. Nyilvános szerepléseit gondosan megtervezte, beszédeinek nyelvezete egyszerű, közérthető volt, és mondandója élénkítésére szívesen használt népi szólásokat, közmondásokat. A pártpropagandában később ezerszer idézett képes kifejezéseket ő maga is alkotott, például Tiéd az ország, magadnak építed!, A mi országunk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján.

Eredeti szöveg alul.

Rákosi és társai a hatalmi pozíciók birtokában, személyéhez kapcsolva kialakították a bölcs vezető, a legjobb apa, népünk bölcs vezére, az ország tanítója, minden magyar dolgozó édesapja kultuszát. Képét Lenin és Sztálin arcképe közé függesztették, igaz, azoknál néhány centiméterrel lejjebb. A fényképeken és filmeken főként munkás és parasztemberek körében jelenítették meg, esetleg búzaföldön vagy kenyeret szelve. Nyilvános szerepléseit gondosan megtervezte, beszédeinek nyelvezete egyszerű, közérthető volt, és mondandója élénkítésére szívesen használt népi szólásokat, közmondásokat. A pártpropagandában később ezerszer idézett képes kifejezéseket ő maga is alkotott, például Tiéd az ország, magadnak építed!, A mi országunk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján.

www.natarch.hu/archivnet/old/rovat/cikk.phtml?cikk_kod=191
Jól elvagytok itt a libsi homokozóban :D
index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/16/ujabb_csapast_merhetnek_a_hipermarketekre/

index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/16/a_versenyszfera_elkepedt_az_szja-akciocsoportok_terven/

a miniszterelnök sem a gazdasághoz, sem a pénzügyekhez, sem a külpolitikához vagy a diplomáciához nem ért, egyedüli dolog, amihez ért, az az, hogy hogyan kell konfliktusokat generálni, embereket összeugrasztani. egy provokátor. egy patkány.

a "jobbkeze", a nemzetgazdasági miniszter pedig egy autista, akit még a saját pártjában is kiröhögtek egy ideig, de már kezdik érzékelni, hogy a hozzá-nem-értésnek ez a szintje egyszerűen veszélyes az országra, és veszélyes a fideszre is..
@öcsi55: az a szerencséd, hogy nincs eszed és nem kell gondolkodnod. Segítek.. Az MTI a szoc-lib kormány alatt nem szűrte a híreket, hiszen pénzt kért érte, többek közt ebből tartotta el magát. Ma más a helyzet, hiszen tudjuk, ami ingyen van, az nem számonkérhető. Ja, és nem élvezett semmiféle megkülönbözetést
Azért nagy paraszt ez a Lázár, mert nagyot hazudik. Ha soförrje van, akkor nem büntetik meg, mert ugye a sofőr eláll a rossz helyről, na meg tisztában van a KRESZ-el. Furcsa, hogy a sofőr soha nincs jelen, hazudsz te pinokkió.

Rokkanthelyen parkolt Lázár János
Független Hírügynökség
2011. február 16., szerda 08:10

Mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyen állt meg kedden délelőtt Lázár János autója, írja az Új Ász. Egy olvasó által beküldött fotó szerint a politikus S8-as Audija a Képviselői Irodaház előtt állt meg a mozgáskorlátozott kártyával igénybe vehető helyen.

A Fidesz-frakció helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint sofőr vezette az autót. Amennyiben szabálysértés történt és a frakcióvezetőt feljelentik miatta, akkor le fog mondani a mentelmi jogáról. "Lázár János elismeri, hogy hiba volt ezen a helyen parkolni" - mondta Csépe Krisztina.
Ha már a nemzetközi újságírás a tetves komcsik kezében van, legalább itthon legyen kiegyensúlyozott rend. A kurva életbe.

Amúgy meg tényleg FOGJA azt a nyamvadt billentyűzetet és javítsa ki!
@öcsi55: Jé egy fülkeforradalmár.
Állítólag egyre több Dunán inneni és budapesti szülő szeretné tudni merre száguldozik a Lázár!
Egy "apróságot" azért megint nem sikerült közölni, az MTI híreit, csak a "közszolgálati" médiának kell átvennie,megszüntetve azt a gyakorlatot, hogy a magyar állam kb 3 híradót gyártott minden nap, duna, mtv, rádiók.
A kereskedelmi médiát így az indexet sem kötelezi senki arra, hogy az MTItől szerezze be a híreit.ahogy egyetlen más médiát sem.

Az index,és a többi orgánum továbbra is onnan szerzi a híreit ahonnan akarja.
@Roy: @adad64: @igényes: @patcsipalcsi: egy szép napot kívánok nektek, fontosabb elfoglaltságom van(teniszezés)mint,hogy a vicceiteket olvassam!
@öcsi55: Hihetetlen ocsmányság! A befektetési egységhez kötött életbiztosítás csak egyénhez szabott lehet. Orvosi vizsgálat, na és ugye mennyi a havi befizetés? Amennyiben a dolgozó eltávozik, vagy netán kirugják mi is történik a pénzével?

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. biztosítja a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. dolgozóit, miután megnyerte a BKV közbeszerzési tenderét - jelentette be a biztosító társaság a BÉT honlapján.

A BKV befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás nyújtására írt ki gyorsított tárgyalásos közbeszerzési eljárást legfeljebb a társaság teljes munkavállalói létszámára, mintegy 12 ezer főre vonatkozóan 2010. november 30-án. A szerződés megkötésére a jogszabály szerinti szerződéskötési tilalmi időszak utolsó napját (2011. február 23.) követően kerülhet sor a tájékoztató szerint.
@Dühöngő bika: Azt az apróságot meg te felejted ki, hogy úgy tűnik csak az MTI kamerája előtt szeretnének haknizni, a többi sajtóst meg jó messze, lehetőleg látótávolságon kívül tartani.
Ezek után honnan máshonnan szerzed be a híreket?
@tryclops:

Ugye nem gondolod, hogy a kormánypárti politikusaink ezentúl nem fognak nyilatkozni a TV2-nek, meg az ATV-nek? Megtehetik, csak éppen nem áll érdekükben.
@tryclops: Nekem elegendő lenne, ha az Orbánék ennyire lennének átláthatóak:

www.natarch.hu/archivnet/old/rovat/forras.phtml?forras_kod=737
Csak az a kínos, hogy az a szarkupac, amit a Fidesz a "forradalma" égisze alatt eddig összehordott, a magyaroknak nem facsarja az orrát. Még mindig halál népszerűek, bár hogy már ők adagolják a híreket, nem sok igazságtartalma van annak, ami a népszerűségükről (és bármiről) elhangzik. Visszajutunk a hatvanas-hetvenes évekbe: onnan lehet tudni, hogy valami rossz, hogy megírja róla az újság, hogy jó. Nehezen tudom elképzelni, hogy majd megjelenik egy olyan hír, hogy "a Fidesz elvesztette népszerűségét".
Lényeg a lényeg, nem fog menni, hogy az Európai Únió majd megvédi a baromarcú magyarokat a saját kormányuktól, amit ők imádnak.
@Dühöngő bika: A TV2 meg az RTL Klub híradója? Muhaha, ne nevettess, azoktól nem kell félni a politikusoknak, nem tudnak kérdezni, mert az nem szempont a felvételnél. :( ATV-t meg nem nézek, szóval passz.
@igényes: touché :D
megmondom én skacok honnan fogjuk beszerezni az információt; oda kell menni a parlamenthez és megkérdezni őket személyesen, és kajakra kint kell maradni a flaszteron, szétütni a párezer szélsőjobbost (mivel a fele homeless, nem lesz nehéz) , aztán, ha áttörtük ezt a védvonalat, jöhet a fideszes keménymag ( mivel gyáva, beteg férgekből áll, akik annyit sem jártak közösségbe, hogy tisztán lássák hányan vannak, mekkora a súlyuk, ez sem jelenthet problémát), szerintem tavasztól nyárig simán el lehet hajtani ezt a neonáci, magyarságot félremagyarázó, az emberek hiszékenységére építő, mocskos, tetves, elbaszott rablóbandát! hajrá magyarország, hajrá magyarok!
Miről NEM szólnak majd a hírek:

1, Saját otthonukban megfagyott kisnyugdíjasok
2, Romabűnözés
3, Bármilyen ellenzékinek vélt mozgalom/rendezvény/esemény a narancsbőr-konferenciától az LMP-s nagygyűlésig.
4, Nemzetközi (kedvezőtlen) hírek Magyarországról

miről szólnak majd a hírek:
1, Fideszes önkormányzatok jótékony munkájáról
2, Békességről, szeretetről, családról
3, Kiscicákról, havas hegycsúcsok mögött lenyugvó napkorongról
4, A hazugsággyár valótlanságairól (pl. a 1%-os SZJA-val midenki jól járt)
5, Végül majd a pártvezér születésnapjáról az adott hónapban reggeltől estig....

Nesze neked Orbáni demokrácia meg kiegyensúlyozott tájékoztatás!
@tryclops:

Arról azért nem a Fidesz tehet, hogy a kereskedelmi híradóból nem tud meg semmit az ember, de a tény ettől még tény marad, a szabad sajtót senki sem gátolja meg abban, hogy szabod gyártson, és mutasson be híreket.
"kutya kötelességetek válaszolni azoknak, akik éppen a mi nevünkben kérdeznek titeket"

Milyen érdekes, hogy emlékezetem szerint a közszerepelőkkel kapcsolatos "nem kívánt válaszolni" fordulat a hírekben nem tavaly májusban született. 2002. és 2010. közt vajon miért nem zavarta a sajtó kitartó bal-munkásait? Korábban nem jutott eszetekbe a fenti mondat? Jé!

Egyébként a "fogja" jellemző, és az én szememet is zavarja...

Tudom, az ilyen hozzászólásokkal nem sokáig leszünk már az Index címlapon, mert persze ott "kiegyensúlyozottan" rostálnak - mint tudjuk.
@Dühöngő bika: Azt aláírom, hogy a kereskedelmi tévék teljes szakmai csődjéről nem a Fidesz tehet, elég régen elindultak már lefele a lejtőn.
@öcsi55: Egy bér comment ilyen jól fizet, hogy ma már nem is kell többet dolgoznod? Hogy lehet bekerülni a buliba, oszt meg velem légyszi-légyszi!
Orbán nem hazudik:
"Riporter: Összevonják a közmédiumokat? Orbán: "Volna ennek bármilyen értelme? (...) Én úgy gondolom, hogy a médiarendszeren belül minden mozdulatot ötször-hatszor meg kell gondolni. Tehát semmilyen kapkodásra, összevonásra, szétválasztásra, átrendezésre itt, legalábbis rövidtávon föltétlenül szükség nincsen."
Hol mondta: Ma Reggel

Mikor mondta: 2010. február 8"
Orbán, a magánnyugdíj pénztárakról:
"A szabad élet legfőbb garanciája pedig a törvényes rend, éppen ezért a mindenkori kormány alapvető feladata, hogy a kiváltságok helyett polgárainak tulajdonát, a jogbiztonságot és a törvényességet védelmezze.
Hol mondta: "Nemzeti Ügyek Politikája", Fidesz Program, 2010."
"Nem engedjük, hogy az állami nyugdíjak mellett szolgáltatást biztosító magán-nyugdíjpénztári rendszer megtakarításai veszélybe kerüljenek.
Hol mondta: Nemzeti Együttműködés Programja, 68. oldal"
""Hát azt, ha jól értem, amit a kormányálláspontként ismerhetünk, az arról szól, hogy maga a nyugdíjrendszer ebben a szerkezetben, tehát anélkül, hogy jelentős változásokat hajtanánk végre benne, körülbelül harminc évig még működőképes."
Hol mondta: Magyar Televízió Ma reggel

Mikor mondta: 2010. február 8. "
@Dühöngő bika: "Arról azért nem a Fidesz tehet, hogy a kereskedelmi híradóból nem tud meg semmit"

Szerintem pedig tehet, hiszen eddig is mindent megtett azért, hogy csak az és úgy számítson hírnek amit ő szolgáltat az MTI-vel az élen.
@Pikk:

ja,5 éve sem tudtál meg semmit, meg 3 éve sem, de persze azért is Orbán a felelős.
És a TV2, meg az RTL csak azért nem csinál híradót, mert nincsenek hírei ugye?:)
@Dühöngő bika: A szabad választása minden médiumnak megvan, hogy honnan szerzi be a híreit. Ugyanakkor, hogy ha egy médium úgy gondolja, hogy neki az MTI híre nem elég kiegyensúlyozott - adott esetben nem igaz(!) - akkor meg kell vásárolnia a hírt a FüHü-től, vagy a Reuters-től, vagy akárhonnan, míg az MTI híre ingyen van, mert mi adófizetők kicsengetjük azt a pár milliárdot, amibe a hírgyártás kerül. Kérdem én, hogy mit mondanál akkor, ha hírügynökséged lenne, majd egyik napról a másikra a konkurenciád elkezdene mindent ingyen adni. Ki vásárolna tőled? Amikor a versenyjogra akarsz hivatkozni, akkor meg azt mondják a bíróságon, hogy bocsi, de a törvény ezt a konkurenciádnak megengedi, de csak neki.
Én igazából azokat az "újságírókat" nem értem, akik a köztévénél dolgoznak és elfogadják ezt a helyzetet. Ennyire nem lehet fontos a megélhetés, hogy szembeköpje a hivatását.

Egyébként meg ha ez a zorbán egy szimulált patyomkinvilágban akar élni, nehogy szembesüljön a saját szarával, tegye. Előbb-utóbb úgy is ki kell jönnie onnan, és én ott leszek, röhögni.
Megnyugodtam ettől a hírtől (link alul), mert végig abban a tudatban voltam, hogy igaz az AB, KT, MNYP, SZJA, Alkotmány, MNB, Médiatörvény, szja kommandó stb.
Az volt a véleményem ez egy ámokfutás és még 172 hétig el fog tartani.
De ezek mind átverések voltak!

Új őrület – hackerek manipulálják a híreket
techline.hu/hirek/20110215_newsweek_hacker_hir_hamis.aspx

Sajnos asztali gépem van, UTP-vel.
@Humperdickk: Ha a szakmai becsületük lenne a fontos, akkor eleve nem ott dolgoznának.

Azt hiszem ideje feltámasztani a SZER-t, és onnan tájékozódni. Szeretett Vezetőnk meg érezze jól magát a saját Mátrixában.
@336:

Semmi gond, akkor szóljon erről a poszt, ne pedig arról, hogy vége a független hírszolgáltatásnak.
@Humperdickk:
végül is jó látni, hogy van aki még tud nevetni ezen az istenverte fajankón! de ha megnézzük mit csinált 2002 után a vezér az önjelölt sámánjaival karöltve, már nem is annyira vicces, szerintem. nyilván nekem vannak túl nagy igényeim, amikor azt szeretném látni, hogy egy ilyen megélhetési politikus, ha nem megy neki a szekér (mondjuk minielnöki pozicióból választást veszteni már eléggé ennek számít) , neki áll átképezni magát, vagy valami hasznos tenni való után néz, és nem azt az utat választja, hogy romba dönti a nemzetét a saját politikai karrireje érdekében.
@Dühöngő bika: Hol olvastál olyat a posztban, hogy vége a független hírszolgáltatásnak?

A lépéshátrányt szemléltettem, amit a független médiumok elszenvednek a kormányzati hírgyárral szemben. Ez pedig az első képen látható módon nyilvánul meg. A kormány ajtón kívülre rekeszti a médiumokat, cserébe elvárja a médiatörvény szerinti "kiegyensúlyozott tájékoztatást".

Miről tájékoztassanak? Azokról az eseményekről, amin nem vehetnek részt, és amit így kénytelenek átvenni az MTI-től?
@Dühöngő bika: Pl. a parlament kék terméből, ahova a b..ös életbe' be nem téved képviselő... Vagy fizet érte, vagy meg(v)eszi, amit az MTI (Mi Tudjuk Ingyen) a pofájába tol. (V.ö.: MI úgy gondoljuk, hogy ti úgy gondoljátok...)

@Fabius: A hírszolgálatok nem, kizárólag a mikutyánkkölke, az MTI... Jó... Angliában van olyan, ahova csak a BBC mehet be, más hírszolgálat nem? Kétlem...
@Oknyomozó: És? Az adatok valahonnan érkeznek, átmennek n+1 eszközön... Bárhol ki lehet cserélni a tartalom egy részét, ahol a két végpont között hozzáférsz a forgalomhoz - csak erőforrás kérdése az egész (és nem is kell hozzá olyan hűdenagyonsok!)
Döbbenetes milyen sok buta fideszista zombi él a földön :)
Szemellenző felrak, kevesebb fizetés felvesz, magasabb rezsi befizet, és irány teniszezni! A hírekben mondták hogy minden rendben van, még a führer is ezt mondta beszédében!
@Fabius:

Nekem sem tetszik az ilyen szintű kivételezés az MTI-vel, de melyik információhoz nem jut hozzá a független hírügynökség?nem csinálhat riporot Lázár Jánossal? Milyen információktól vannak elzárva?A semmitmondó loholástól egy képviselő után? Az Országgyűlés minden üléséről készült jegyzőkönyv nyilvános.
@TIN modell: Ha nem tetszik, vidd innen a barna nyelved :)
@Dühöngő bika: Az ülésteremben elhangzottakról készül jegyzőkönyv, folyosói interjúról nem. Márpedig engem érdekel mit mond Lázár János a legnagyobb frakció nevében. És az elmúlt hetek szijjártói félrefordítások és random szövegmagyarázatok után nem biztosan azt fogom megtudni, amit és ahogy Lázár mondott.
@néma bárány:

de miért gondolod, hogy egy politikusnak az az érdeke, hogy csak egy médiumnak nyilatkozzon?
A folyosón elkapott emberek egyetlen egy alkalommal sem kotyogtak ki érdemi információt.

Félreértés ne essék, nekem sem tetszik ez az központosítás( bár sok gazdasági indokot tudnék felhozni mellette), de én nem érzem, hogy ez olyan súlyú lenne, hogy nem jutnának az emberek normális információhoz.
@Dühöngő bika: Ja, készül. Ma, február 16-án az utolsó ülésnap, aminek a jegyzőkönyve elolvasható a Parlament honlapján, az 2010. december 23. Ez ám a friss hír! Ugye?
@crashdummy:

Szóval milyen információktól vágnak el minket?
@Dühöngő bika: A friss információktól. A tegnapi hír nem hír, hanem történelem.
@crashdummy:

Friss információt csak egy képviselő után rohanva lehet megszerezni? A sajtótájékoztatón nem?
@Dühöngő bika: Nézz már rá a képre, az egy sajtótájékoztató. Látsz ott mást a királyi tévén kívül? Éppen erről beszélünk.
Szíjjártó elvtárs most adott interjút. Neki minden jár.
És szerintem is, aki ennyiszer , ilyen magától értetődően mindig lemegy kutyába, azt meg kell fizetni.
De miért én. Miért nem az aki aki kúrogatja, zsebből?
Nagyon gyorsan, és a legnagyobb titokban még át kell írni azt a törvényt is, ami a kormánynak tiltja közalapítvány létrehozását. Ilyen körülmények között ez a közös híradó, és a nembaráti média froclizása csak egy játék sértődött politikusoknak.
süti beállítások módosítása