Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/18/lounge-group-aremeles-balasy-gyula-rogan-antal-inflacio/ "Balásy Gyu... (2024.04.18. 08:06) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.13. 08:00 Fabius

Tahó Világ

Címkék: média rtl klub valóvilág párbaj

Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a szokásosnál jobban, mégis volt az adásban valami, ami eddig nem: megmutatta a valóságot.

Bizony, nem az alternatív mit hitessünk el a nézőkkel valóságot, hanem az élet szülte igazi vérvalót, az anyánkat kimérnénk kilóra harminc fillérért és a nézettség emelkedésének tizedszázalékban mérhető statisztikájáért. Ez az igazi trash reality, nem a villalét mutogatása kiszámíthatóra generált álproblémákkal. Ezúttal tényleg a lét volt a tét, ez egyszer nem hazudott a szlogen sem.

Már a felvezetés ütősre sikerült, mondhatni Bucink autóstohl rohant a dráma (akarom mondani DRÁMA) felé mikor megosztotta velünk az ő titkát: az összefoglalót látva ő bizony sírt. Kéccer. Annyira feldúlták a látottak, hogy a megnyugváshoz el kellett számolnia a végtelenig, azt is kéccer. És még úgy sem sikerült teljesen. Nohát így készüljenek a kedves nézők az állótökű villacsődör és műsor végére bukott angyallá váló Anikó utolsó együtt töltött bemutatott perceire, és természetesen a vízválasztó párbajra.

A láthatatlan villafürkész nem végzett félmunkát, a három nap bizonytalanság ideglelést okozott Prolivérnek. A felépített imázs berogyott, mint jégszobor a szoláriumban, nem akart már szárazdugni egyik önkéntessel sem, nem akart lubickolni az Alkeszoszból szivárgó nyáltenger tetején, már csak túlélni akart valahogy. Mondjuk méltósága utolsó morzsáit dédelgetve párbajban elvérezni, és kint megmagyarázni a magyarázhatatlant. Ám ezúttal az RTL úgy döntött, aki álló farokkal legény a gáton, az párbajban szar a lapáton, Prolivérrel pedig megzabáltatják amit főzött. Lehetőleg kétpofára élő egyenesben.

Bécinek ezúttal a vigyorgó statiszta szerepe jutott. Nem volt szüksége erőfeszítésre, a csatorna felszögelte a keresztre Prolivért helyette. Minden összefoglalóban volt legalább egy rinyáló Anikó, aki képtelen volt egyrészt a visszautasítást, másrészt a villacsődör kinéző elvesztését feldolgozni. Ezzel nem is lett volna baj, ha nem hegyezik ki az egészet a nézők között helyet foglaló Prolivér béjbi minél tökéletesebb helyzetbe hozására. Az összes kisfilmbe vágtak olyat, amit nem feltétlenül akar látni egy kintlétbe beleszikkadt hozzátartozó, és lesték a reakciókat vadul. Majd mikor ennek sikere elmaradni látszott, mert Mrs. Prolivér nem omlott össze látványosan és közvetíthetően, akkor az improvizációhoz nyúltak a kreatívok: felszólították Alkeszoszt, hogy a megbeszéltektől eltérően adja át a korteskedés lehetőségét Anikónak.

Ennek meg több se kellett, ugye, sírás ahogy kell, az én nem mondom el hangoztatása ahogy a sértett féltől kiszámítható, majd a barátja elvesztésétől önkívületben lévő egyébként is félhülye Alkeszosz kéretlen segítsége a : gyere mondd el! - Nem mondom! - De mondd! - Nem mondom! -De! -Nem! - Denemdenemdenem! - szajkózásával is a dráma (DRÁMA) kiteljesedése felé hajtotta a műsort.

Csodálatos volt. Tényleg. Olyan igazi életszagú. Ilyet soha senki nem csinált még a hazai médiatörténelemben: élő ember torkába nyomtak le egy Anikó barbit hajastól, ruhástól, műanyagcipőstől, - ezt most megeszed bazmeg a nézettségért, hisz úgyis az életed elbaszására szerződtél!
Kivégzés lett a párbajból, érzelmi vérfürdő a vetélkedésből. Az pedig apróság, hogy ennek legfőbb szenvedő alanya nem szerződött a csatornával a világon semmire. Az RTL bebizonyította: nincs az a tahóság, az a manipuláció, hangulatkeltés, nincs az a szennycsatorna vagy pottyantós kerti klotyó amibe bele ne másznának fejjel előre, és ne zabálnák fel a teljes tartalmát örömmel három perc szenzációért.

Félreértés ne essék: médiafogyasztó vagyok, a szemeimet sem forgatom feleslegesen, ha önkéntesek gázsiért feladják az emberi méltóságukat, és belőlük csinálnak hülyét minden létező módon a célközönség szórakoztatására. De azt nem bírom, ha egy magát szórakoztatónak mondó műsor ébreszt rá a szombat esti punnyadás közepén: ez itt kérem egy ilyen tahó világ!

 

137 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr942657111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem hiszem, hogy Alekosz nyeri. Alekosz az, aki nagyon messze el fog jutni, de a döntő felé közeledve a rá szavazók nagy részében felébred a gondolat, hogy győznie azért mégsem kéne, és egy átlag emberhez jobban hasonlító alakot választanak.

Gombi megnyerhetné. Nem túl vicces, de még nem is teljesen szánalmas, nem nagyon veszekszik, mindenkivel jóban van, és kinézetre is konszolidált. Csak állandóan depressziós, így megszívhatja.

Bécit viszont nem értem. Olivér megosztja az embereket, de tény, hogy a személyéhez köthető események nagy része szórakoztató, mozgatja a villát.
Béci csak egy flegma, butuska fiatal srác, akinek jó nagy a szája, de általában nincs túl sok mondanivalója. Ha hirtelen kirakták volna a villából, max. a testvérének tűnt volna fel a hiánya, másnak nem... Komolyan nem értem, hogy ki szavaz rá, és miért...
Képzeljétek magatokat Anikó helyébe.
@Villantó: keblemre barátom! itt nálam a villany sincs bekötve, esténként pennával írom a blogomat (a többieknek meg magyarázd el az irónia fogalmát)
@SierraX: Miért? Ő beleképzelte magát Enikő helyébe?
@szellemnyulszellem: pont oda képzelte magát :D

amúgy rendes csajnak tűnik enikő... a valahol belinkelt videóban, egyből, ahogy a folyosón beszélhetett olivérrel, mondta neki, hogy minden ok.

az összes többi rákényszerített szerep lehetett..
@Gildor Inglorion: Ha beleképzelte volna magát a helyébe, nem mászott volna rá. Még "barátként" se.
@Picur63:

Jól megtámogatta a hátrányos helyzetűeket, és ezzel az ERTÉEL hónapokra letudta a kötelező közszolgálati perceket.
@szellemnyulszellem: najó, úgy értem, hogy a helyéRE képzelte magát :)
mindenesetre, az utolsó egy héttől már én éreztem kínosan magam...
@szellemnyulszellem: nekem amúgy az volt a furcsa anikóban, hogy mindenkibe úgy szerelmes lett, mint még soha senki másba... ja, persze.
Nekem az tűnt fel, hogy mennyire szánalmasak a magyar élő műsorok, na meg hogy ennyi homokos utalás meg elbaszott szöveget egyszerűen muszáj megszűrni:
'Majd fogunk kint ferde dolgokat csinálni' Olivér Alekoszhoz
'Azzal lehet igazán holokausztot csinálni, akit szeretsz...)' Olivér
'Olivér a barátom, ő tökéletesen kielégíti az agyi extrém igényeimet' Alekosz

És a stólbuciról még semmit sem mondtam.
Azt nem értem, hogy miért jó, ha az ember Prolivérnek és Alkeszosznak nevezi őket, az eredeti Olivér és Alekosz név helyett? Na meg azt sem értem, hogy ki és miért találta ki ezt a Bécit? Mert az önteltségen kívül nem sokmindent villantott eddig. De van egy olyan sejtésem, hogy az sms-ező közönség Olivér ELLEN szavazott, és nem Béla mellett. Most elkezdheti törni a fejét az rtlklub szerkesztősége, hogy mit kezdjen a bentmaradtakkal, mert eddig kb Olivér szerkesztette helyettük is a műsort.
@Karachar Nevian: ne tedd, mert attól még a blogmotor is összeomlana :D
'Azzal lehet igazán holokausztot csinálni, akit szeretsz". Bocs, de a Mazsihisz még nem szólat meg ?
Vagy ebben a műsorban elmegy...
Ha pedig a benti világ pont olyan, mint a kinti való világ, akkor felesleges a tv-ben nézni, elég kimenni az utcára :)
@Mensikov: A mazsihisz éppen elsikálja a dolgokat hogy lehessen még tovább hogyishívjákolni.
Nagyjából abból lehet hülyét csinálni, aki hagyja, és az nézi a műsort, aki odakapcsol.

Ettől persze nem lesz erkölcsös az egész, de csak egy gombnyomás választja el az embert attól, hogy kimaradjon az egészből.:)
@CoolBrady:

Pont ezt nem értettem én sem. Most, hogy Olivér nincs, ki fog műsort csinálni?? Mert a szerkesztőknek eddig sem sikerült, Béci meg...

...szal' el nem hiszem, hogy van nézője ennek a posványnak, akit Béci karaktere hoz lázba. :))
@Lotyó Bridzsida: egy hozzászóló már az iróniaszmájlit bekapcsolva közölte is, hogy ő akkora értelmiségi, hogy nemhogy a valóvilágot nem nézi, tévéje sincs, sőt internetje sem. egy jópár embernek meg hiába mondod, ők azok, akik, ha látnak egy kék villogót az út szélén, lelassítanak harmincra, hadd szörnyülködhessenek.
@Gildor Inglorion:

Miért, én is kidobtam már '85-ben a tévém (akkor voltam 8 éves!:))) azóta se vettem újat, és szabadidőmben a hóbaglyok párzási szokásait kutatom otthon a titkos laboratóriumomban, eszemben sincs ilyesmi műsorokat követni.:D
kolosi, a jó kurva anyád te buzi!!!!ezt a szart nézetitek a buta magyar néppel!!!!
akinek nem teccik mé nézi?
nekem tetszik nézzem!lehet csamcsogni kedves entelektuel barátaim akik csak müvesz filmeket hajlandok nezni!
viszont nem ertem selejtes elboszniasodo orszagomat miert kellett a féldzsipo tesot bent tartani?volt egy félhulye oliver aki legalabb vicces volt nezheto volt felevelenitette milyenek voltunk mi is fiatalon! nem nekünk lanyainknak aszonyainknak a dzsekszondzsipo-ra kell szavazni!bár ha orbán-lazar-deutch triora gondolok,lehet hogy a kisebbseg már a tobbseg!
átmegy vagy rasszista?
Azért vicc, hogy egy egész ország erről beszél, hogy most melyik tahó köcsögöt rakták ki a villából...

komolyan mondom, agyhalottak gyülekezete. Aztán jönnek a "szociálpszichológiai tanulmányként" felfogó pszeudo-értelmiségiek... huhh, gratulálok gyerekek, a VV tényleg megmutatja a szomorú magyar valóságot, csak épp nem a műsoron, hanem a nézőkön keresztül.
Fabius, Y E A H H !!
Én ugyan nem nézem, csak az írásokat olvasom, hogy merre terelgetik az izlésficamot.
Az írásod olvasva pontosan megjelent elöttem a tegnapi műsor, stohlostol-vvsemberestől-közönségestől.
Szellemi narkó! és ingyen!
Köszi a posztért ugyanezt gondolom kiegészítve azzal, hogy:

Valami hirtelen csodálatos véletlen folytán Szandika és Anikó egyszerre lettek szerelmesek Olivérbe. Nahát!
Milyen kicsi ez a (való)világ és milyen geci-jó-pasi ez az Olivér, amit persze csak 8 hét után vettek észre a jányok.

Ugyanmár! Szerkesztők szerencsétlen Olivért jól beszopatták.
Itt mindenki ertelmisegi,senkinek nincs TV-je,regi diafilmeket neznek,tekercses magnot hallgatnak,a VV-t senki nem latta,megis mindenki tudja ki-kicsoda.Commodor 64-rol neteznek,es tekeros telefont hasznalnak.LOL.Olyan jo,h nem vagyok ertelmisegi:-)))
@Mikrobi: Nem akarok hosszan mesélni, de nézd meg a www.rtl.hu és ott a Valóvilágra kattints. Minden ott van!!! :)
@chipshop: és az szdsz/mszp-re szavaz :DD
@sanyix: Azaz:-)))))es ha te nem rajuk szavazol akkor nyilas,naci es jobbos vagy,tovabba ha nem utalod a fideszt akkor antifasiszta is vagy:-))De a legjobb:ha nem mesz tuntetni a nagy semmi ellen,es nem iszod holmi folkel robik szavait(kedvenc!!!:-)))),akkor demokrata sem vagy.
En pedig pont ezert imadom oket,es ha nem ezeket a lozungokat hangaoztatnak,velhetoleg mar nem olvasnam az indexet:-))))
@sanyix: Kifelejtettem: illdomos aggodni az ertelmisegert,mert vedtelenek,komplett hadjarat indult ellenuk.Ilyenkor mindig eltoprengek,h ki az ertelmisegi?Akinek szakalla,borostaja van,korosodo, filozfia-bolcsesz-eszetika szakon vegzett,minimalis iroi venaval(sem)megaldott vegleny.Testalkatra nezve hosszu,nyulank,olykor jovialis(nyilvan a szegenysegtol)ember,aki mindig mindenben a rosszat latja.Meg a filmekben is,ezert kritizalja oket.:-))))
Interjú Dirk Gerkensszel, az RTL Klub vezérigazgatójával.

index.hu/kultur/media/2011/02/09/nincs_vege_mig_meg_nem_vesszuk_a_tv2-t/

Részlet:
"Azokkal a kritikákkal pedig nem tudunk mit kezdeni, amelyek nem a szabályozás felől közelítenek, hanem egy értékrendet, világszemléletet kérnek számon egy szórakoztató műsortól. Nekik csak annyit üzennék, hogy nézzék úgy a Való világot, mint egy vígjátéksorozatot."

Szerintem is...
Csak egy észrevétel: nem állótökű, akkor már inkább pöcsű.
@Gildor Inglorion: Anikó talán abban reménykedik, hogy a "nagyokba" szerelmesnek lenni, esetleg mutatni is valamit, segít a bentmaradásban.. Karácsonykor még Bécinek vallott szerelmet.. Neki nem kellett, bepróbálkozott a másiknál.. Szerintem most Alekosz következik Anikó szerelmi listájában..
Ha összehoznak valamit, fix helyük lesz a végéig..
@chipshop:Tévedsz.. nekünk tv-nk is van, netünk is, és nézzük a VV-t.. Ezért van, hogy néha elgondolkozunk azon, hogy mennyire is valós és mennyire megrendezett? És azon is, hogy a szavazatok vajon valóban annyian vannak-e százalékilag, mint amit mutatnak? Sőt azon is, hogy egyáltalán foglalkoznak-e a szavazatokkal, vagy időnként beadnak egy százalékos képet és közlik, hogy az ő emberkéjük a menő csávó..

Azért bevallom, néha kihagyom, hogy egy jó krimit megnézzek, mert sajnos főműsoridőben ez a választék a nálunk fogható csatornákon..
Mrs. Prolivér, kéccer... : )))
Úgy látom Fabius nagyon feltöltődtél ettől a párbajtól... : )
Vajon Oliver teljesitette azt amiert oda ment, gazdagon ment haza? A hitelezoinek megadja a della-t amivel tartozik? :)
@csirkeGL:
Nézd arra mindenképp jó hogy egy közel egyéves Mars utazást lehessen tesztelni. Mert az atomfizikusból, mérnökből, biológusból stb. is előbb utóbb kitör az előember...
@Picur63: Te egy kivetel vagy,a zomukre sajnos az altalam leirtak jellemzoek,de nyilvan vannak meg hozzad hasonloak akik a"lenyeget"nezik es gondolkodnak.Sajnos nem tul sokan
Alekosz a király, az indekszes nem ért hozzá.
Hát én nem így láttam a dolgokat.

Valamelyik bejátszóban Oli elszólta magát vagy inkább tudatosult benne, hogy ezt nem nyerheti meg. Onnantól neki inkább egy damage control volt az egész dolog. Jól látszott ez rajta amikor megkapta Enikő üzijét.

Megpróbált a lehető legmesszebb elkerülni Anikót. Minden áron. Még a szerkesztői döntéssel is szembe szállt, hogy Alek mondja el inkább a beszédét. Én is így tettem volna. A tét az volt, hogy üres házba tér majd haza és nézhet új csaj után.

Az RTL megpróbálta drámaian beállítani a helyzetet, Anikó becsületét sem kímélve. Oli meg Dávidként próbált ellenállni és simítani ezt az érzelmi szálat. A kinti kapcsolata volt a tét. Egész párbaj alatt látszott, hogy Enikővel akar beszélni mintsem a Bucival.

Ez a Belevalóban ki is derült. Párbaj után Belevalóig végig beszélgettek és úgy néz ki megmarad a kapcsolata.

Mindazonáltal én sajnálom, hogy Oli maradt kint. Az elmúlt 10 évben sem változott a VV-t nézők ízlése. Inkább ezt az egyperces se íze se bűze jóképű Young-G gyereket szavazták vissza.
Azt lehet tudni, Lilut mit alkotott megint? :D
Hű de gáz ez!

Attól még nem demokrata valaki, hogy bőszen hangoztatja, hogy mekkora demokrata. A demokrata elkötelezettség ugyanis sosem a szavak szintjén, hanem a mindennapi gesztusokban jelenik meg. Vagy nem. És az utóbbi hónapokban leginkább nem. A cinizmus, a populizmus, a mellébeszélés, a választók szembeköpése, a hazudozás - mifelénk ez megy mostanság. A NENYI-kifüggesztősdi, a demokratikus szabályokat semmibe vevő jogalkotási gyakorlat, a magán-nyugdíjpénztári tagok megzsarolása, a Himnusz kötelező elénekeltetése a parlamenti ülések előtt, legutóbb pedig a kormánytisztviselőknek "viselésre ajánlott" kitűző ügye (merthogy a kormány ugye senkit nem akar megakadályozni hazafias érzései kifejezésében - milyen ordas cinizmus ez is!)
Annak idején volt egy hasonló párbaj, Majka-Lorenzó. Ott is egy szórakoztató/megosztó srác küzdött a nyugodtabb/jólnevelt ellen, csak akkor fordítva sült el a dolog, mert Majka kb 600ezer szavazatot kapott Lorenzó 250ezerjével szemben. Változik a világ.
márpedig ez szemforgatás, aki VV-ot néz, az ki lesz szolgálva, és mivel az utóbbi hetekben a szex helyett a dráma vitte a műsort, nyilván erre erősítenek. Orbán sem erőltette a határon túli magyarok topikot a népszavazás kudarca után, inkább ráállt a kádárizmusra
Olivérre tuti vár valami "színvonalas" retekklubbos műsor (pl. Kész Átverés...), látszott rajta, h. leszarja a párbajt..Bélánk meg nagyon magabiztos volt, tudták már ők a végeredményt.. Olivér szerintem nem tartotta be az retekklubbos iránymutatást azzal, h. bécit hívta ki, így nagytudású szerkesztők így büntették..
Amúgy mindegyik szánalmas, Alek is, de rajta legalább néha lehet vinnyogni.
Kisebbségi lopós Bélánk nem tudom kinek szimpi, xanaxos mosolyával, meg a takarításával. Oli legalább kavarta a xart, őszintén ki kiváncsi "az nagy családi békére". Azt is bírom, h. bent béci tesója lejátsza a színről Szűz Máriát is, itt kint meg kiderült róla a perverz, fojtogatós-kötözős szexvideó:-)
én eddig erre a pletykáskurva olivérre fogtam a gyűlöletet, most meg keresnem kell valaki mást... az ország 90%-a itt tart a maunika só után szabadon, meg elolvassuk a blikket meg a borsot ugye...
@AkarkiJ: hát igen szépen nézünk ki! a drogos ad büntetést a lakóknak mert be törték az egyik ajtót mert még inni akartak! mától nem nézem a müsort! olit sajnálom, a cigány gyerektöl rosszul vagyok, ha a hugára nézek meg hánynom kell!!! a gyözike szeretöje volt! ezzel nálam kifújt pedig birtam!
Ráadásul még az is ganéj dolog, hogy az nem elég, hogy ezt a szart adják szombat este, hanem még a Balázska gyereknek meg a haverjainak is a vergődését is lehet a Klassz FM-en szinte minden nap hallgatni, hogy továbbra is legyen bevételük, dicsőítik ezeket a szarokat, ebből lehet is 100 milliós házat meg Q7-et venni, inkább be kéne rakni a haverjával együtt 3 műszakba valahová dolgozni.......
Hülye az aki vv-t néz, miközben a barszát szopatta a Gijon. :D
KI az az állat aki megnézi / végignézi : A hülye médiatörvény szerint már régen be kellett volna tiltani és akkora büntetést kiszabni hogy belerokkanjanak. latunis primitivus műsor.
@CoolBrady:

Túl sokat gondolsz a sárga fogúról.
Neki mondták meg a kreatívok napról napra, hogy aznap mi legyen a műsor. Szerinted egyébként mi a fenének hívogatják be a szereplőket a titokszobának nevezett sufniba, talán a közös lottószámokat egyeztetni?
Tényleg, kb. 1 percet láttam véletlenül ebből a fosból, de az is már sok volt. Hihetetlen, hogy ilyen szart ma televízióban le (el) lehet adni és vannak rá nézők, hirdetők is - ezek szerint vannak... Nem igazán tudom, ki kicsoda, meg miért és mivel, melyik lóval, hogyan, de nem is érdekel. Bakker, hogy erre a szarra egyesek pénzt, időt, energiát pazaroljanak, egyáltalán, nézzék ezt. Komolyan... Sem a TEVE2, sem a RETEKKLUB nem igazán nézhető. A TEVE1 egy vicc. Egyeseknek csak ezek a csatornák vannak? Nézem akkor a History Channelt, a Discovery-t, vagy lekapcsolom azt a szart!!

szerencsétlen tv néző (törölt) 2011.02.13. 18:54:03

Annyira buták vagytok ti buta tévé nézők, ültök otthon bután a buta tévé előtt a buta műsort nézve!!! Kövessétek az én példámat mert az a TUTTI és ettől leszel csak igazán okos!!!! 8 óra meló után a számítógép előtt töltve napi ezerszer bejelentkezek a facebookra, otthon én nem nézek tévét mert KIDOBTAM, csak úgy a hatodikról ZSUPPSZ viszont otthon is baszom a rezet a monitor előtt mert az egy sokkal értelmesebb tevékenység, facebookozok egy kicsit, végignyálazom az intellektuális hírfolyamot, youtobozok, aztán meg keresek egy fasza kis cikket, ahova leírhatom, hogy ÉN mennyire utálom a tévé nézőket és meg akarom őket is győzni arról, hogy HAGYJÁK abba mert az nem tesz jót az emberei agynak és amint leírhatom ezt máris sokkal okosabbnak és jobbnak érzem magam!!! Yesssss qrva anyátokat komolyan mondom, hagyjátok már abba! NEM A TÉVÉT KELL KIDOBNI GYEREKEK HANEM A NETET MERT ONNAN IS UGYANÚGY BESZIVÁROG A SOK SZAR AZ AGYATOKBA!!!!
"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát...
A legjobb szöveg!!
Szóval? Megosztja valaki Lilucicuka újabb húzását?
mellesleg EZ AZ EGÉSZ ANNNNNYIRA SZAR , HOGY MÁR JÓ!!!!

vv olivér, szandika, alekosz, faszekosz, baszekosz és gombinnyó....ITT A LÉ(T) A TÉÉÉÉT..

"ezt hallom mindennap,
az undór úgy folytogat..
meddig nyomúl meddig még a sok szaros műanyag sztárr?????""

FUCK YOU....

OSSIAN
@Boli:

Veled ellentétben ebben az országban sajnos azok vannak többségben, akik ilyen-olyan okokból (leginkább anyagi) csupán ezt a "néhány retek adó"-t nézik. Pl. Mivel ezeknek van földi sugárzású adása ami ingyenes.

Elhiszem, hogy a mérhetetlen nagyságú felsőbbrendűségednek és felső 10.000-be tartozó fizetésednek hála neked nincsenek ilyen jellegű problémáid, de hidd el sokaknak van.
Amennyiben anyu-apu fizetéséből élsz, vagy az én adóforintjaimból, akkor meg ne is ragozzuk tovább a témát...
@Kerek_moderatort_masikat: ez kifogas, lehet konyvet ragadni, setalni vagy akar fozni egy jo vacsorat

az emberek tulnyomo tobbsege LUSTA meg ahhoz is hogy olvasson
Sajnálom ezt az egészet, Olivérnek szurkoltam az eleje óta.
Csak nehogy egy bugris, öntelt, kis majom kis köcsög nyerje meg, az agyhalott húgával.
@gramercy:

Te még sose jártál tanyán mi panelproli? :-))
A TV2-ön a 4 órás közmunkáról van szó. És akkor Balogh Oszkárné asszongya ,hogy neki nem éri meg dolgozni, BASSZÁTOK MEG!!!
Nesztek valóvilág...FFFFFFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
LUSTA GÖRÉNY AZ ÖSSZES!!!!!!!!!
@gramercy:

Nem tetted még ki a lábad a városból (Bp?) mi? Ha hiszed ha nem panelproli, ebben az országban nagyon-nagyon sok családnak már csak az esti fos nézése marad szórakozásnak.

Ha egy Mónika Show ennyi ideig ment és nézték élvezettel, szerinted a VV mért lenne kivétel?

Javaslom egyszer TV nézés helyett ruccanj el te is a Nyírségbe egy éjszakai sétára mondjuk egy általad választott faluba a roma soron, vagy teszem fel Miskolc külső kerületeibe. Vagy ballagj le egy könyves boltba venni egy új könyvet... menj le a könyvtárba (nem az ingyenes egyetemire gondolok) és iratkozz be, stb.-stb.
Vagy ha mindezek ellenére is unatkozol vásárolj be magadnak és a 4 fős családnak a zsebedben lévő 200Ft-ból vacsira valamit és főzd meg...

Ha mindezt végigcsináltad, ehet közelebb leszel az élet nagy igazságaihoz. :-))
@Kerek_moderatort_masikat: kurva anyad a panelproli

konyvet pedig lehet venni akar 1 forintert is, a nyirsegben is baromarcu
@svájcinéger:

A TV2-nek sikerült egy droidot bemutatnia ismét arra vonatkozóan, hogy "nem akar dolgozni".

Te dolgoznál, ha a segélyed több lenne, mint a "közmunka"-ért kapott pénz? Hmm?? nehogy már elhiggyem ezt neked... Fujj le veled. :-))
@gramercy:

Ebből látszik, hogy plázákon nevelkedett elkényeztetett pesti pöcs vagy. Még nem láttál olyan helyet, ahol délben bezár a bolt és nincs Posta sem mi? :-))
Tuti belehalnál 2 napba egy ilyen helyen... ahol nincs TV, nincs Plaza, nincs könyv... nincs... akármi.

Szánalom...
@csirkeGL: pszeudo-értelmiség? Mi bajod van neked a társadalmi jelenségek leírásával foglalkozókkal? Persze, ahány segglyuk, annyi vélemény, nem értékesebb az enyém se másénál, egy ember egy szavazat. De ha nekem jól esik körmondatokban, terjengősen, Uram'bocsá modorosan elmondani, mi a pálya, akkor hadd tegyem már anélkül, hogy tízen beszólnak, hogy aki át képes érezni az összes normális közeli álláspontot egy jelenség (VV) kapcsán, az kussoljon!
Mer bedurvulok! :)
@Kerek_moderatort_masikat: az elv a zavaró surmókám. A vidéki ember képes a segélynél 5-10e ft-tal nagyobb összegért dolgozni akár napi 8 órát is.
Én pesti vagyok, és sajnálom,hogy a 2kezü munkát végző embereket lenézik, sőt egy-egy rendelet miatt a megszokott és elfogadott rossznál, jön a mégrosszabb.
Ha nem a vv-t bújnád vagy a mások baszogatásával foglalkoznál, akkor láthattad volna ,hogy miről van szó a riportban , és nem pattognál itt mint a forró olaj.
Pesti vagyok,továbbra is becsületesen dolgozom,most már kényelmesebb munkát is ráadásul,jó körülmények között,és a tenyeremen sok a börkeményedés, símán széttzúznám vele a kezed ha egyszer kezet foghatnék veled. Úgyhogy haggyjuk ezt demagógiásdit, jó?
@Kerek_moderatort_masikat: Elbökted ecsém! Azt a szar tévét sem neked, sem másnak sem kötelező nézni! Olyanról, hogy könyv hallottál? Olvasás? Vagy nem is tudod, miről beszélek? Egyébként egy valag értelmes elfoglaltság van még a tévénézésen kívül. Újat mondtam, mi? Napközben termelek, munka, tudod, nem állami pöcslógató vagyok, majd otthon kicsit maszekolok, ha van egy kis időm, könyveket olvasok, a hobbymat csinálom, hétvégén még dolgozok egy kicsit, szombat és vasárnap. Örülök, ha van rá időm és olvashatok. Könyvet, netet és nem írogatok ilyen hülyeségetek, mint te. Szóval újat mondok, tudom, de nem kötelező nézni a tévét! Bár nálatok, nyugodtan lehet... Tökmindegy!
@svájcinéger:

csak olvasni nem volt időd megtanulni. Semmi baj, senki sem tökéletes. Nézz TV-t. :-))
@Boli:

Na most már kíváncsivá tettél mi az a termelő munka amivel ilyen remek dolgod van...

Hogy pénzed van csatornákat előfizetni, törlesztő részletet, plusz netet, plusz hobby-t, plusz szombat-vasárnap... és még olvasol is könyvet...

Szóval? Mit is dolgozol te termelő? .-))
@Kerek_moderatort_masikat: Nekem a magyar a 4ik nyelvem, neked valószínű az anyanyelved.Azért kellett olvasnom ahhoz ,hogy kevesebb mint 10 év alatt megtanuljak úgy magyarúl ahogy sokan akik itt születtek nem beszélnek így.Igazad van , még kell olvasnom sokat , de hamarosan legalább olyan helyesen fogok magyarúl írni , beszélni mint te.Mintapolgár.
Te hány nyelvet beszélsz legalább olyan szinten mint én a magyart? ha csak 3at , még akkor is minuszban vagy .
@svájcinéger:

Hogy jössz te ahhoz 8élhetően idegenbe szakadt hazánk leszármazottja) hogy belpolitikai témákban állást foglalj? hogy megmond onnan kintről, hogy itt ki mit olvasson,lásson, halljon, mondjon?

Netán szavazni is akarsz majd? :-))

Nem a nyelvet kéne megtanulnod barátom, hanem eljönni ide, eltölteni 3 hetet a borsodi romák szerető gondoskodásában, aztán véleményt alkotni a VV-ről, vagy bármi másról.

Az égvilágon semmi nem tud jobban felbosszantani, mikor egy külföldi akarja megmondani a frankót nekünk. :-))
Béci megmutatta milyen is valójában:egy kis genya...
@Kerek_moderatort_masikat: Úgy látszik te nem tudsz olvasni surmókám. Én itt vagyok,ragyogok.Itt adózok,sőt már szavaztam is,tehát aggódalomra semmi ok.Az ,hogy nem itt születtem, nem jelenti azt ,hogy nem vagyok magyar.Sőt.El sem hinnéd,hogy mennyire az vagyok.Csak kicsit későn értem haza.Ez így igaz, még ha a te szürkeállományodban ez elképzelhetetlen, akkor is.Biztos valami amöbától örökölted.
Vitatkozni veled most már úgy érzem unalmas, de ha így folytatod, rád teszem a jelemet-( pl mint a kutyusok), és kihívlak párbajozni, aztán nézhetsz.
Szegénykém...
@Kerek_moderatort_masikat: Mint ahogy a kopasz katona Halász Zoli mondta anno az Őrszázadnál, folyosómosás közben: "Csak azért ba..meg, hogy örülj!" (Ha valaki arról a bizonyos miskolci Halász Zoliról tud valamit, aki '88-'89-ben Pesten a Zalkán volt, örömmel venném :) ). Szóval informatika, webszerkesztés, ami azért elég tág teret ad a melóra. Nem állami, magáncéget viszek, melózok és abból élek. Szombat vasárnap maszekolok, plusz "társadalmi munkában" ingyen csinálom egy nyári fesztivál oldalait és mellette maszekban még párat. A másik 2 hobbim neked meg nem publikus, hisz őriztük együtt a disznókat!
Egyébként milyen törlesztő részlet? :) Abból már kinőttem, nem vagyok hajlandó hülye kamatokra és fidesznyik shortra pénzt felvenni! Nincs semmi tartozásom a bankok felé, kinyalhatják. Azt veszem meg, amire van pénzem.
Az szavaz ra, akinek szorakoztatobb egy jol kinezo repperet nezni mint egy allandoan konspiralo infantilis felnottet, aki valoban nem az inteligenciajarol hires csak az idegesito golya taborban meg elmegy poenjairol.
..én még hozzátenném, hogy azé' rácbéla is ott volt méltatlan, és gennyes, ahol csak tudott. Pitiáner görényként szintén csak Mrs Prolivér vérét szítta.. Ez a szint ami köll a csatornának..
@faudel:
Miert lett volna genya. Semmi kitalaciot nem mondott es nem is manipulalt. A musorvezetok sem nem megtortent dologra kerdeztek ra.
Egyszeru oliver alapot adott temazni, arrol nem a Beci nem a musorvezetok es nem is a szerkzto stab tehet.
Egyebkent nem irigylem agresziv oliver baratnojet. Ebben a musorban 6 honapig senki nem tudja magat megjatszani. Egesz bizonyosan az eletben is igy probalja manipulalni a korulotte levo embereket. Ez az ami undorito es semmilyen korulmenyek kozott sem szorakoztato.
@Bagamoyo:
Szerintem, nem da ha megis igy fogod fel akkor is a lenyeg ha Mrs. poliver uracskaja nem adott volna ra okot, akkor nem tudta volna a te velemenyed szerint a veret szivni.
Csak tudnám mit eszik a nézők többsége Alekoszon.
Csak a testbeszédét kell figyelni, egy ritka passzív-agresszív, manipulatív, gyáva ember aki mint egy előkelő idegen járkál a többi közt és leereszkedve hozzájuk osztja az észt...
@Starlark: egyetertek veled szegeny olyan egyszeru mint az elsos matek lecke.
@kimdzsongil: Ha már tahó világ. Szerintem nem a romák szavazták ki Olivért, hanem a 16-19-es tinilányok mobiltelefonnal a kezükben.

Azoknak még bejön a bunkó, nagyképű és nem utolsósorban egyszerű villatribunus.

Én inkább azon gondolkoztam tegnap, hogy mennyi ember kedveli az ilyen műsorokat, viszont értelmes ember nem veszi a kezébe a telefont. Szomorú, hogy ez a műsor fajta azok zsebéből vesz ki pénzt, akiknek egyébként sincs sok semmiből. (se pénz, se értelem)

Ennél talán csak az ezotv borzasztóbb a "tisztán- látó, érző, halló" és egyéb baromságaikkal. Nem értem, hogy miért nem lehet betiltani az emeltdíjas sms műsorokat, főleg, ha egyértelmű "tiszta" átverés az egész.
a tv2-n meg éppen most csináltak huszonkilencezredjére is komplett idiótát a nigger pákóból. jajjdejó, ez köll a magyarnak.
Csak én nem értem, hogy ez a grafomániás analfabéta (tessék, én is tudok értelmetlen képzavarokat írni) most végülis miről mit írt? Azt odáig vágom, hogy az egyik majmot beégették. De most mivan? Melyik az a prolivér? Vagy ez is olyan név, mint a majka? Az egész egy barátokközt epizód-leírásnak hangzik...
Nem a Béci nyerte meg a párbajt, hanem az Olivér verte ki sok embernél a biztosítékot.
Béci egy kapualjban szotyizós műrapper zsebtolvaj. Az uralkodós játékban eléggé kijött az igazi énje. A testvére adja a tündibündi erkölcsös leánykát, miközben egy pornóskurva.

Alekoszról pedig annyit, hogy az nem alkoholista, aki egy pohár bort fogyaszt szivarozás közben. Utántölteni nem nagyon látni.
@Doktor Kotász: egyetértek, és hozzá teszem hogy Olivér akkor veszítette el a játékot, amikor kimondta a kihívás előtt Béci nevét. Mert ez ugye kizárást von maga után. A pénz kedvéért azért eljátszotta a retek klub, hogy valódi a párbaj.
ezért ütötte a falat 3 napig. ennyi.
Lilut mar ideje lenne jol seggbebasztani, hogy egy kicsit visszabb vegyen az arcabol!
Még ezt a szart néztétek a Dzzudzsi két olyan golt hintett a Holland bajnokságban, hogy csak na.
Minek néztek ilyen dögkút műsorokat?! Ennél még Mengele videonaplója is egészségesebb lenne. Mellesleg arra is, ahogy akár rendszeres nyilvános kivégzésekre is lehetne igényt generálni. Sunday Night Execution Show! Live! "A következő részben: a nő rendes prostituált volt, mígnem úgy döntött pénzért bármit, és pár száz dollárért és néhány gramm kokainért megölte tisztes ügyfelét. Most saját három gyermeke fogja meggyújtani alatta a gázlángot. Itt lesz velünk az áldozat családja is, akik örömükben, amiért bekerülhettek a műsorba, különleges produkcióval kedveskednek Önnek. Tartson velünk a jövő héten is!"
sziasztok,
sztem egyertelmu, hogy az egesz meg van rendezve, mikor mi tortenjen, es hogy...

A ´parbaj´...
Hat az meg erdekes...

1. Ha valodi...
Nem ertem, nem tudom elhinni, hogy van olyan ember, aki Becire szavazna, o egy csendes, unalmas figura, es raadasul buta is...

2. Ha megrendezett...
Akkor meg nem ertem miert jo az RTL Klubnak, hogy Olivert kitette, es Beci maradt bent...
Ahogy tobben mar irtak is, Oliver vitte a hatan a musort...
Beci meg nem sok vizet zavar...
Prolivér balfasz volt, nem lett volna szabad kihívnia azt az egyetlen embert, aki tartja magát, hogy ő lehet az RTL dohányzásellenes arca. Ekkor hibát nem követhetett volna el. Ha mindenképp Béci kellett volna neki, akkor pedig neki is le kellett volna mondania a dohányzásról. A nagy stratéga az első komolyabb lépésnél hibázott. Ennyi, leírható veszteség.
...ja, Béci visszament, nem biztos, hogy a végső győzelem az övé lesz, de én örülök, hogy Olivér otthon van. Az ilyen tipusú embertől a gyomrom tartalma kikéredzkedik,

Béci a származása ellenére nevelve volt, az látszik,
Olivér egy dühöngő őrült, önző pasi,
az ilyen férfitől félti egy mama a lányát.
Menekült Enikő, mert a szerelem hamar elmúlik,
idővel Oli talán folytogatni is fog!
Sziasztok.Én személy szerint Olivér párti vagyok.Nem hiszem,hogy követett el olyasmit amivel a szerelmét megalázta volna.A párbajon egyértelmű volt már amikor belépett a stúdióba,hogy ő fog távozni.Nem véletlen,pusztán a nézetség miatt hozták fel az Anikóval történt dolgokat.Megérteném,ha konkrétan történt volna bármi is kettőjük között,de egyértelmű volt az összefoglalókban,hogy semmi nem történt,pusztán az érzéseit fejtette ki Olivér iránt,és Olivér pedig meghallgatta ami nem hinném,hogy bűn lenne.A megcsalás nem itt kezdődik.
Tegnap az hiszem a Viasat3-on,esetleg a Cool-on láttam a reklámját,az új,magyar pártaláló shownak,valami egzotikus szigeten lesz,csak izmos srácokkal,és szép,tökéletes alakú csajokkal-a főszerkesztő szerint pontosan,mint a valódi világban,úgy fog játszódni minden...
Ilyenkor kissé megértem a Vonát,hogy le akarta dózeroltatni a ker.tévéket....De ezekkel a műsorokkal is csak az a helyzet,mint a kurvákkal.Nem lenne kínálat,ha nem lenne kereslet...
süti beállítások módosítása