Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.08. 08:00 Fabius

Orbán és a mesebeszéd

Címkék: fidesz orbán viktor 2010 évértékelő

Orbán Viktor tegnap elmondta 13. évértékelő beszédét. Szinte csudálatos hangulatban lehet most az ország, pedig egy fia konkrétumot nem hallhatott Szeretett Vezetőnk szájából. Három dologról nem beszélt:

- Mit fogunk csinálni
- Mikor fogunk hozzá
- Mi lesz belőle

Ennek ellenére ne higgye a nyájas olvasó, hogy Orbán Viktor semmitmondott, vagy a semmit mondta. A pátosszal nyakon öntött közhelygyűjtemény felolvasása nem volt hasztalan, csodálatos költői képekkel lettünk gazdagabbak. Elsőre kiderült, Orbán egy politikai veterán Fülig Jimmy, aki nem babonás. Mert, aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kőre, azt nem érheti rontás. Ezúton üdvözlöm a tényt, hogy a beszédíró olvasott Rejtőt, egyúttal hálát rebegek magának a mesternek is a fogalmazásért. Gondoljatok bele mi lenne, ha barna kő helyett mondjuk a Sárga folyót írja a szövegbe a köpdösés célpontjának? A baráti Kínával éppen most romlana meg az áhított viszony.

"Aki akasztófára született az nem fulladhat vízbe - mondaná erre Orbán Viktor bölcsen - ahogy tette tegnap - bennünk meg azért legyen meg a jóindulat, hogy figyelmeztessük: nono! Biztos vagy te ebben?
A szebbnél szebb előcitált idézetek és példák közül nekem a Fidesz kormány alapvetésének is nevezhető határidős kiszólás tetszett a legjobban:

"A határidő fontos, a terv is fontos, de a legfontosabb, hogy ez a kettő soha ne szerepeljen egy mondatban."

Orbán ehhez tartja magát a választások óta, és ehhez tartotta most is. Az évértékelés kimerült a megszokott kormányzati panelek random dobálásából, aggódtam is, hogy Mádl elnök urat el ne találja valamelyik a szálkásra kopott sarkával. Ott ült volna szegény betört fejjel, miközben agyon nyomja egy szólavina. Kiderült még, hogy a jövőkép egy terv, illetve TERV, hangsúlyozta harmadszor: T E R V , ami ha nem jön be, akkor ugye nyilván a körülmények lesznek a hibásak, esetleg még a mindenért felelős Gyurcsány Ferenc. Ettől függetlenül Budai Gyula húzzon bele, mert a gombás tenyér viszket, nem érünk rá szarakodni. Úgy vannak ezzel Viktorék, mint felcsúti paraszt a dugással: húzni még tudja, tolni már nem.

Örömmel láttam-hallottam, hogy Kedves Vezetőnk igyekszik követni a kor szellemét. Miközben ő a faszbúkos kommentekből szemezgetett, ámulva csodálkoztam: ez ám a webkettes kormányzás jövőbe mutató sugárútja, aminek végén a digitális mennyország kapuja várja. Csak aztán meg ne torpanjon a lendület a kapu előtt.
A kommentelőknek meg kellett elégedniük a ténnyel, hogy elhangzott a vélemény, ám választ csak annyit kaptak amennyit megszokhattak. A devizahitelesekkel majd lesz valami, ahogy a tartósan munkanélküliekkel is. Itt azért megjegyezte, hogy mindenkit vissza kell terelni a munkába. Mert vannak akik akarnak dolgozni, de nem tudnak, vannak akik nem is akarnak, és vannak a tyúktolvajok, akik úgy tesznek mintha, közben meg mégsem. Utóbbinál lenézett a jobbkezére akaratlanul:Pedig a munka fontos, finanszírozni kell az országot, mert drága a külföldi hitel. Azt nem tette hozz, hogy lassan kérni sincs kitől, mert a potenciális finanszírozók arcáról éppen most csurog lefelé a Matolcsy turha. Kiemelte, hogy talált pénz nincs, mire a hallgatóság morajlani kezdett: nabazz, már a manyup lóvét is elvertétek? Ezzel a beszéd elérkezett a csúcsára, és Viktor bedobta a slusszpoénnak szánt tanmesét:

Edison műhelye leégett, de ő 67 évesen sem adta fel, sőt. Kijelentette: "a katasztrófa legnagyobb haszna, hogy minden tévedésünk is elégett".

Kitaláljátok mi következik ebből? Az, drága Feleim, hogy mi úgy győzhetjük le a válságot, hogy megértjük és szembenézünk vele: elsöpörte a tévedéseinket is. Vagyis huss, vótnincs tévedések tömkelege, tiszta lapra írunk a válság után maradt összedőlt romok tetején, de legalább színes ceruzával.
Csomagoljuk ki egy kicsit ezt a tézist, és fordítsuk le: picsábamár a baszogatással, terítsünk spongyát az einstandra, nem baj, ha kilátszik a sarka. Forduljunk arccal a kánaán felé és fürdessük arcunkat a felkelő nap éltető fényében. Jövőre úgyis fényevők leszünk elég sokan.

Orbán Viktor szerint ennyi volt 2010: összefogtunk, megmentettünk éjjáó. Az, hogy év végén nyakunkba szakadt a világ összes kritikája a médiatörvényért, és 102 ezren adták írásba, hogy köszi, minket ÍGY nem kell megmenteni, nem fért bele a pátosztengerbe. Hiába, ha csak a tagságnak kell szellemi mannát prezentálni, akkor elég az alternatív valóságot elemezni saját szájíz szerint.

159 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr822645876

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Igazság, beszéd 2011.02.08. 14:47:23

p { margin-bottom: 0.21cm;No nem, a Miniszterelnök Úr mai országértékelője még nem az. De megindult az ahhoz vezető úton. Egyfajta hangulat-előkészítés volt. A megszorításokra. A reform szó helyett az „átalakítás”, a „változ...

Trackback: Magyarország, szegényország 2011.02.08. 13:17:24

El kell döntenünk, hogy szegénységi bizonyítványt, esetleg bárcát, netán diliflepnit igényeljünk az EU-tól. Mindháromból bőven lehetne osztogatni mind az elmúlt húsz év döntéshozói, mind pedig a szavazópolgárok között az arra érdemesek számára. "...

Trackback: Sértődés ne essék! 2011.02.08. 13:16:25

Ötvenszer szólt be 12 perc alatt az Európai Parlament képviselőinek Orbán Viktor. Hogyan fordította volna le üzeneteit egy igazmondó tolmács? Hogyan szól ugyanaz az üzenet az Európai Parlament épületében és hogyan szólna egy falusi kocsmában? Párhuzam...

Trackback: Orbán Viktor generátor 2011.02.08. 13:15:29

Hogyan írjunk bele 100 + 1 bullshitet egyetlen húszperces felszólalásba? "Az elmúlt 20 év legnehezebb éve előtt áll az Európai Unió" - mondja Orbán Viktor a lentebbi videón 03:31-nél. Na itt volt az, hogy kiköptem a reggeli kávét :) Aki ed...

Trackback: Mit kezdjünk Orbán beszédével? 2011.02.08. 12:03:50

Orbán 2011 legfontosabb feladatának az alkotmányozást tartja. Ez kifejezetten rossz döntés: egy új alkotmány szükségessége biztosan nem fér rá Magyarország 50 legégetőbb problémájának listájára. (Fotó: Index) Orbán Viktor tegnapi évértékelője megl...

Trackback: Orbán-évértékelő – a bullshit-példatár 2011.02.08. 10:27:01

"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjte...

Trackback: Orbánértékelő 2011.02.08. 09:40:09

Nehéz volt konkrétumot találni Orbán beszédében. Pedig most, kilenc hónap után talán el lehetne kezdeni érdemben kormányozni. Könnyű a most befizetők jövőbeli nyugdíját "nyugdíjvédelem" címszóval eltapsolni. Könnyű egy Schmitt Pált kinevezni,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@sárkányfő: hogy mondhatsz ilyet! Példátlan összefogás volt, ahogy a MANYUP tagok 97%-a virágot, lobogót és nagy feliratokat lengetve bedalolta, betáncolta magát ÖNKÉNT az állami nyugdíjrendszerbe!

Nem is értelek! :D

Orbán a manipuláció nagymestere.
Csak... ANNYIRA megalázó, nem? Megzsarol, kényszerít, aztán, amikor engedsz a zsarolásnak (ki ezért, ki azért), a szemedbe mondja, hogy milyen klassz is, hogy ÖNKÉNT így döntöttél... ez hihetetlen megalázó és hihetetlen nagyképűség. EZZEL együtt mi 102 ezren leszünk a közellenség...

Ahogy Ace Ventura reagált az első részben arra, amikor rájött, hogy a csaj pasi és azt mondja: "a pisztolyod nyomja a csípőmet" és elböffenti magát (ha előttetek a kép), így tudok reagálni: példátlan összefogás (és utána AZ a fajta böffentés) vagy Hugh Laurie-t idézve: BULLOCKS, MORE LIKE.
@abaka: oké. És meddig tart megszervezni egy ilyen tájékoztatót? Mert részemről már a választási kampány idején reméltem, hogy hallhatok 1-2 konkrét célt, ez elmaradt, utóbb a hivatalba lépésük óta várom, hogy elmondják: ezt + ezt akarunk tenni, így + így gondoltuk kivitelezni. De semmi. Immár 9 hónapja. Ennyi idő alatt egy gyerek is kifejlődik-megszületik....
Nem tudják, mit akarnak?
Vagy nem akarják elárulni?
Melyik a rosszabb?
Netán más oka van annak, hogy hallgatnak?

......
@lecsekkoltam: hülyéknek minek magyarázzak? ez még mindig ott jár hogy nincs demokrácia meg lenyúlták a nyudíját.
@Kismac: Az előrehaladás legnagyobb akadálya a jelenlegi kormány. Nem hinném, hogy nélkülük az a plussz pár millió ember ne boldogulna, mint az általad említett 1-2 milka.
Az ország, amit közmondásokkal irányítanak.
@Dillinger: Nem a te hibád,hogy nem értenek meg ne csüggedj.
Sajnos az olyan értelmetlen létformát mint te szinte senki nem érti meg.
Kapaszkodj a hitedbe,másba úgy sem tudsz üvölts..meg bizonygasd az igazadat.
Jah nyomasd a ballibsizést.
Erre születtél.
Rövid életű diktatúrák tökéletes befogadó közege vagy.
Remélem,ha hatalomra jutok akkor nekem is lesznek ilyen agy nélküli híveim..meseszép lenne.
@macamuca: He-he-he! Nem kell leharapni a fejem. Teljesen egyetertek veled, az utolso szoig. Irtam is, hogy a leheto leghamarabb meg kell ejteni a dolgot, ha mar eddig nem tettek (ami termeszetesen nagy hiba volt).

Tavol alljon tolem, hogy orbant vedjem. Csak annyit mondtam, hogy nem az evertekelo az, ahol feltetlenul tobzodnia kell a konkretumoknak..
@macamuca: néha nem ártana bekapcsolni a tévét és megnézni a híradót, esetleg elolvasni az újságot.
@Dillinger: és most magunkfajta vagy magukfajta vagyok akkor?
@bájgúnár: Ugyan miért kéne csak gazdasági szempontból nézni a dolgokat, Mert te azt mondod? Ki a franc vagy te hogy megmond? Vegyél már vissza de sürgősen.
Az ország nemzetközi hírnevét meg olvasd el bármelyik nyugat-európia lapban, a béka segge alatt van, szőrös barbárnak ábrázolják az országot a karikatúrákon.

De ha már így rákérdeztél, kurvára nem csináltak eddig semmiféle reformot, egy dilettáns idióta barom a gazdasági miniszter, se korábban 8 év alatt ellenzékben, se 8 hónap alatt kormányon nem bírtak előállni semmiféle gazdasági koncepcióval, pedig ott a többségük szárnyalhatnának, de csak süket dumára képesek, meg betömni a hozzád hasonló hülye híveik pofáját üres lózungokkal.
@Iustizmord: nemtudom, nemnagyon írtál semmit amiből le lehet vonni hogy mi vagy. miaz a magunkfaja magukfajta? nem morvaikrisztina kategóriái szerint ítélkezem hanem a sajátom szerint. szerintem vannak akik értenek a politikához, meg vannak akik folyton nyavajognak, bármit is csinál az Orbán. még nemtudom te melyik vagy. meg persze vannak a nyomi lmp-sek, a náci jobbikosok, meg a fullgyökér szocik.
Tegnap óta nem sajnálom Viktortól a fizetését!!!

Évek óta úgy pofázni, hogy közben véletlenül se mondjon semmit néhány slágergyanús közhelyen kívül....
@Kismac:

Jó hogy említed a Fidesz rombolja a magyar nyelvet is.

Fideszmagyar szerint a kinyírás = nyugdíjreform, a zsarolás = szabad választás, az idióta önsorsrontás és nemzetközi ámokfutás = szabadságharc.

Ha a Párt érdeke azt kívánja, a magyar nyelvnek is NER szolgálatába kell állnia...
@abaka: nem akarom én leharapni senki fejét, függetlenül attól, hogy kicsit vagy nagyon eltérő a véleményünk (ha hasonló-egyező, akkor sem), bocs, ha ez jött le.
És bár nem nekem címezted a szabis megjegyzésedet, azért annyit hadd fűzzek hozzá, hogy vannak, akik nem 8-4-ig melóznak. Pld én sem. Megyek éjszakára, aludnék ezerrel (terveim szerint..., merthogy soká lesz még holnap reggel kb 9, amikor ismét szunyálni kezdhetek), de az egyik fölső lakó fúr-farag, remeg az egész panel. Nuku szunya. Hogy holnap tudok-e majd aludni vagy zombifejjel-aggyal itt leszek, az még titok. Mint ahogy az is, hogy ha nem tudok aludni, akkor holnap este-éjjel meglelem-e egyáltalán a melóhelyemet...
Már megszokhatuk hogy ebben az országban semmi sem jó, amit mások csinálnak.Hogy van egy miniszterelnökünk, aki kiáll a nemzetért és aki nem azzal tölti idejét [semmit sem csináltunk,csak loptunk reggel,délben és este] még az sem jó. MI KELLENE NEKÜNK ?
@Dillinger: Rossz hír: ebben a vitában nem ő a hülye. Mielőtt felháborodnál, gondold végig, szerinted az a hülye akinek érvei vannak, vagy az akitől annyi telik, hö te gyökér vagy?! Tényleg nagyon szellemes, kb mint orbán és a fülig jimmy.
@gombasteto17: nem lop? te melyik orszag miniszterelnokerol beszelsz? Utopia? Eldorado?
@gombasteto17: csak a feri segíthet szerintem. amikor ő volt akkor nem voltak ilyen blogok sem, az értelmiségi internetező bloggerek is boldogok voltak.
@gombasteto17: Pl hogy legyen őszinte, és vallja be, hogy ő is lop, az ővéi is lopnak, és hazudik reggel, délben, este, ha álmában beszél, ha levegőt vesz. Sok mindenért kiáll orbán, de a nemzet szót akkor se értené meg, ha az élete múlna rajta. Ő nem a nemzetért áll ki, hanem a pártja rövidtávú előnyeiért. Az nem ugyanaz.
@sárkányfő:
Hasonló hülyék pofáját az MSZP-s barátaid tömték be.Ezért vagyunk ott ahol a béka segge!!
Savanyó a szőlő!Elkurtátok nem kicsit nagyon!Remélem többet lehetőséget sem ad nektek ez a nemzet!Kártékonyak vagytok mint gyümölcsfán a tetvek!
@lecsekkoltam: kire szavaztál? csak hogy tudjam hányadán állunk. tippem tenném az lmp-re.
@Dillinger: Ez egy általános beszéd volt Jó hangulatu nemtom mér várták azt hogy egyrészt megint elmondja a mult év történéseit amikor még a csapból is az ő hibáikat felsoroló kritikák hangzottak állandoan éjjel és nappal és minden hullámhosszon a jövőre pedig egy évértékelőben csak utalni kell ez mg megtörténtA többit meglátjuk
@Dillinger: Én Thürmerre szavaztam, közétek kellett volna lövetni 88/89-ben, a főnököd még mindig teleszart nadrágban ülne a szolnoki fogalmazóságon.
@Dillinger: melyik tv-t, melyik híradót? Nem kekeckedésből kérdem, érdekelne, te melyiket ajánlanád, mint megbízható hírforrást.
Eddig tényleg mellőztem a híradózást, inkább a neten olvastam el mindenfélét: jobbost, balost, közepest. Melyik hogyan véleményez egy-egy történést? És ebből próbáltam leszűrni valamit magamnak. Természetesen nem kicsit befolyásolta véleményem kialakulását az sem, hogy adott történés milyen hatással van-lesz-lehet rám, illetve a környezetemben élőkre.
Úgyhogy én inkább kérdezni szeretek, sokféle embertől sokféle véleményt hallani-olvasni.
@macamuca: Hat remelem azert tudsz majd aludni. Egyebkent a szabis az nem volt olyan veresen komoly megjegyzes, csak egy kicsit be akartam szolni annak a hulye trollnak. Sot, mivel ugyis anonim, halkan bevallom, hogy en neha melobol is kommentelek...
@macamuca: ezé' lettem én tagja a 102 ezresek klubjának, amit leírsz. Sajnálom az ÖNKÉNTES 97%-ot, mert nekik VÉGKÉPP nem lesz nyugdíjuk.

Nekem se lenne, ha nem lenne MANYUP számlám... (még). Aztán ki tudja?
@fitball: egyetértek. februárban jönnek az új bejelentések, az majd elég konkrét lesz. dehát ezeknek az idiótáknak mindig kell írni blogot amiben szidják az orbánt hogy kintlegyen mindig valami az index-címlapon. gyakorlatilag bármit csinálhat, vajaskenyérkenéstől kezdve évértékelőig, az mindig rossz, és mindig legalább 3 blog kell hogy legyen erről kint a címlapon.
@Dillinger: Te szerelmes vagy belé? Anikó tudja?
@macamuca: milyen történés? az előbb azt írtad nem történt az égvilágon semmi. asse tudod miről beszélsz.
@Dillinger: NE hízelegj!

Még a végén elbízom magam!
@imperial: ma 9.31 beírásodra:
Mond te tényleg rokona vagy a nagyon híres lónak? Ugyanis annak a szegény de világhírű párának sokkal több esze volt, mint neked van.
Vedd már észre te szerencsétlen, hogy át vagytok baszva!
Neked nem lett drágább az áram? a gáz? a Kenyér? a benzin? nem kapsz kevesebbet a borítékba hó végén? és a többi és a többi.....
Ugye nem ezt ígérte a nagy (szó)mágus, a messiás. Nem baj jól áll nektek, megvezetett agymosott hülyék. Most jön a kiábrándulás, mint tegnap lehetett látni egynehány elvakult arcon, nem ezt várták a Millenárison. Konkrétumokat vártak, de mivel olyan nincs, maradtak az eddig is ismert lózungok. Abban a szerencsés(?) helyzetben vagyok, ismerek egy pár elvakult köszereplőt. Ők tegnap este magánbeszélgetések alkalmával kifejezték csalódásukat. Ez nem az a Viktor aki harcolt Strasbourgban, mondták.
Valóban az harcolt, harcolt, addig harcolt, míg sikerült kiharcolnia magát az Európai politikusok sorából. Nem kívánatos személy lett belőle.
Igen ez így szokott lenni, a porbafingó kis egér, ne akarjon parancsolni az elefántnak.
Pedig én még valami olyasmire emlékszem, hogy "a fidesz felkészült a kormányzásra."
Ezzel szemben sem konkrétumokat, sem gazdasági terveket, sem konkrét elképzeléseket nem kaptunk, az elkövetkező 15-20 évre kifolyólag.
Mennyivel jobban járt volna mindenki, ha orbán nem politikusnak megy, hanem költőnek. Ott még biztos lennének olyanok, akik vevők lennének, az ízesen megfogalmazott kommunista eszméire.
Egyebek közt azt sem értem, hogy mit keresett ott a legfőbb ügyész?
@lecsekkoltam: a fejlődés legnagyobb akadálya a MINDENKORI kormány, amelyik nem mer hozzányúlni az inaktívak hatalmas szavazótáborához.

EGYÉBKÉNT meg igazad van, a jelenlegi kormány kártékonyabb az eddigi ÖSSZESNÉL, értve ezalatt a jelenleg regnáló készlet előző regnálását IS.
@Bergeroth: Hát azt sehol se állították, hogy értelmes dolgokat fognak csinálni, hogy jobb legyen az országnak. De én is készen állok a kormányzásra. Olyan színvonalon, mint a mostani én is el tudom kormányozni az országot.:D
Jól ismert jelenség, hogy a leghülyébb fideszbirkák csont nélkül benyelik amit istenük, szijjártó mond nekik, pl. hogy aki nem fideszes az csak szoci lehet... agyhalott baromság, de egy birkának mindegy, a lényeg hogy ugyanazt bégesse bármire.

köszönöm hogy te is igazoltad ez a közismert jelenséget...
@Dillinger:

lmp: nyomi
jobbik: náci
szoci: fullgyökér.

aha.

még a fideszesekre kéne akkor találnod egy jelzőt.

továbbá én nem nyavajgok a viktor csinál valamit. hanem őrjöngve tépem a hajam
Nagyon szép a szerelem, jön a tavasz lassan, ilyenkor meg aztán duplán dagadnak a faszok, mikor meglássák vágyaik tárgyát, aztán aki azt merné állítani, hogy az ő kedvesüknek 10 centi szőr nő a lábán, azt azonnal lekomcsizzák a rákba.

Látom sokan védik Viktort, hogy ez évértékelő volt, minek mondott volna konkrétumot. Meg minek beszélt volna tervekről.

Bár szerintem aki csak azért beszél, mert szereti a hangját, az még társaságban is idegesítő, m. elnökként meg szomorú. De úgy, hogy Viktor azzal nyitott, hogy ő most a jövőről kíván beszélni, így kicsit cinkesebb ezzel mosdatni a múzsát.

Én a Viktort nem zsigerből gyűlölöm, bár egy centivel nem gondolom kisebb fasznak, mint a gyéefet. Imádóit sem gyűlölöm, számos barátom veri ki otthon rá titokban, pedig mindegyik nagyon rendes ember.

Egyszerűen csak döbbenetes látni, hogy bármit csinál ez a majom, néhányan KÖTELESSÉGÜKNEK érzik, hogy megvédjék. De ami már igazán döbbenetes, hogy elhiszik, hogy ez a pojáca fogja megmenteni a hazánkat, és Szent Istvánhoz mérhető államférfi.

Pedig azt még a legutolsó kocsmában sem szokták tisztelni, aki mindösszesen beszélni tud arról, hogy fogja ő kiverni mindenkinek a fogát, meg hogy 40 centis a fasza. Majd ha leüti a kapucnis jozsót, meg kicsapja az asztalra, na akkor igen.

Más kérdés, hogy Viktor pontosan tudja, hogy neki mi fonnyad a nadrágjában, így nem lesz olyan hülye hogy még mutogassa is.

Inkább elmeséli, hogy ő milyen keményen fog kúrni. Vicc. És még mindig van rá közönsége.
Viktor ránézett az órájára és bejelentette - évértékelő. Ettől kezdve azt mondta ami az eszébejutott. :)
A hallgatóság nagyobb része alanyi jogon is többet érdemelt volna ennél, de Viktor megmutatta - az én rajogótáborom van annyira hűséges, hogy még a nyilvánvaló baromságokat is elfogadja tőlem :)
@Kismac: Nem kártékony, mert a kártékony az egy aktív dolog, ami csinál valamit amivel kárt okoz. Ez a kormány semmit sem csinál, semmit sem mond, és még azt is rosszul.
@Dillinger: mi lenne ha csak egy pillanatra elgondolkoznál azon, hogy lehet, hogy tényleg azért baszogatják a Viktort, mert okuk van rá?

Vagy az elképzelhetetlen?

És amikor a Feriéket baszogatták, akkor felemelted-e a szavad, hogy na ne már gyerekek, mi ez a sok Feri fikázó cikk, hát nektek már az sem jó, ha elmegy futni?
ott volt vágási feri is
@Dillinger: oké, akkor részletesen:
Történések (a teljesség igénye nélkül):
Alkotmánybíróság
Médiatörvény
Adóváltozások
Manyup-események
Árváltozások (áram, gáz, benzin, valuta-árfolyam)
Fentiekkel (és még sok egyébbel) kapcsolatban az érdekel(t), hogy idézte elő, mi indokolta, milyen következményei lesznek-lehetnek általánosságban és konkrétan velem kapcsolatban (mire számíthatok nyugdíj téren, mennyi lesz a villanyszámlám, a kocsi törlesztőrészlete, leírhatok-e itt vagy máshol bármit, stbstb).
Azt hol írtam, hogy " milyen történés? az előbb azt írtad nem történt az égvilágon semmi. asse tudod miről beszélsz." ?
Azt hiszem, érthetően kérdetem, de ha ennyit tudsz felelni, akkor tekintsd semmisnek a kérdést.
@lecsekkoltam:
Hát kb.
orbánt soha nem tartottam politikusnak. Egy igazi, vérbeli politikusnak vannak céljai és még talán elvei is. Neki sosem voltak.
Még egy kicsit az arcokról -
Tudható volt, hogy vannak hívők az ismertebb emberek között, és a rendszeresen visszatérő arcok eddig csupán a "hűséget" szimbolizálták, mostantól az ostobaságot :((
@Dillinger: Dillinger, velük mi lesz?! :)
@Dillinger: Mif� k��ez?! Ez amihez neked nincs semmi k�. Az egadta vil�n semmi. � sem k�ezem meg, h� centi lifeg a gaty�an.
@lecsekkoltam: Előre a Kossuth-i úton? Anno a Kossuth kormánynak a fél ország, az újságírók (volt ott valami noname Petőfi is), meg az értelmiség könyörgött, hogy szervezzenek katonaságot ... ők meg még 1848 augusztusában még azon filóztak meghívják e a Kaisert, amíg a bécsi zavargások elmúlnak.
@Dillinger:

Feri alatt is voltak ilyen blogok, akkor őt szántották minden szarért.

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri

Ja, és az értelmiséginek álcázott trollok is boldogok voltak, és szét ajánlózott minket is a fidesz.hu. Nézd csak meg bátran, a blogajánlóban még mindig ott van az én írásom is a többi között.

Népellenség csak azóta vagyunk, mióta a Vezér dolgairól is van véleményünk.
Tulajdonképpen mi a ló.aszt "értékel" ez tolvaj idióta?Már minden fórumon leértékelték az országot,ennél lejjebb már csak a bálnaszar van.Az ő mennyei hablatyolása, a bolhás kutyát sem érdekli.Mindenki csak azt várja,mikor tör ki rajta a téboly.
Aki nem lép egyszerre az megnézheti magát.
Már védettnek érzem magam csupán a gyermekeim és unokáim miatt szorongok, a nemzet eszelősének ámokfutására való tekintettel.
dillingert hagyjátok! ha vityka azt mondta volna, hogy 2011ben lemészárolják az összes dillingert, ez az idióta annak is tapsolna..

kezeljünk mindenkit a helyén.
Én azon röhögtem, hogy a nagy semmit milyen lelkesen tapsolták és bólogatták végig.
Remélem az EP-ben nem fogja felolvasni
@Bergeroth: Mennyivel jobban járt volna mindenki, ha orbán nem politikusnak megy, hanem költőnek. Ott még biztos lennének olyanok, akik vevők lennének, az ízesen megfogalmazott kommunista eszméire.

Politikus költő. Hát nem pont a manyup pénzeket költi? Sajnálni tudom csak a forradalmi csapatját, mert megelégszenek a semmit mondó szövegével. Ennyi erőből mondhatta volna azt is, hogy a felhők fölött mindig kék az ég, vagy aki beteg az nem egészséges.Ezek az axiómák ráadásul igazak is. A felemelkedéssel meg a gyarapodással nem tudok mit kezdeni, mert pl. a szarás és seggtörlés után is felemelkedik az ember.
@global001:
Ez inkább már szomorú. Szomorú, hogy teljesen lényegtelen miről beszél, csak az számít, hogy ő mondja. Ha arról beszélne, hogy személyesen az Atyaúristennel tárgyal a Világ megváltásáról, a fidesz droidok ezt is elhinnék neki, és ütemesen bólogatnának.
Sem orbán, sem a talpnyalói, sem az agymosott fideszdroidok, soha a büdös életben nem fogják megérteni azt, hogy a demokrácia nem abból áll, hogy a többség diktatúrát gyakorol a kisebbség felett.
Az Orbán 2002-től nem dolgozott semmit, vagy a munkája szart sem ért, mert ugye nem győzött. 2006-tól a munkáját nem végezte el, mert még a mai napig sincs semmi, mikőzben azt hazudta kormányzásra készek. Szociális segélyen élt focista létére, de még egy megyei bajnokságot sem nyer. Van képe az országot irányítani? Magyarázza már meg valaki, hogy az öngólokkal nyerni nem lehet!
Ez az a beszéd, amelyet helyén kell kezelni.

Lényege: az általánosság szintjén felkészíteni a konkrét keménykedésre. Ennyi.

Aki pedig a pátoszt és az emelkedett stílust keveri, az hülye. Ez a beszéd nem volt patetikus, és nem volt köznyelven elmondott sem, irodalmi sem. Tisztán politikai beszéd. Aki akart értett belőle, aki nem akart, az most a hiányzó konkrétumokról fecseg.

Sajnos, én értettem belőle, és rossz kedvű is lettem.
Újabb 3 év minimum, h kicsit jobb élet legyen. És ez csak a terv...
Kedves Dillinger!
Tudod, az a baj, hogy érvek nélkül véded a vélt vagy valós igazadat.
Véded azt az OVI-t, aki konkrétan lesz..-ja a kritikákat, és nyílván a kritikákkal szembeni hozzászólásokat is. És itt bezárul a kör. Téged is! De nagy ívben. Tényleg azt hiszed, hogy érted dolgozik?
Érvek nélkül, csak érzelmeid által hajtva vagdalkózol. Ez bizony szánalmas. Világít a negro a szádban.
Aki csak egy Istenben hisz, az nem hisz saját magában. Te se.
Neked meg kell mondani, mi a véleményed!
Hát ez most nem történt meg. A Vezír nem szóla hozzád! Többre meg nem futja, mint másokat pocskondiázni.
Az országnak előre kéne haladni. Ezt nem látjuk évtizedek óta! Nem csak a szocik, de egyik korábbi se állt elő gazdaságfejlesztő ötlettel.
Az országértékelő, ha értékel, a múltat kéne számbavegye. Hát mi szájbavettük. Te is, csak Te még örülsz is, hogy sz...-nak.
Ha jövőképet vetít, akkor tervekkel kéne előállni.
Bocs, de az nem terv, hogy 2011.-ben minden magyar nyerni fog a német, angol, stb. lottón, és megoldódik összes gazdasági problémánk.
Hát igen. Jövőképet vetít. Ebből a vetít-et szeretném kiemelni.
Te még fiatal vagy (agyilag legalábbis) és elhiszed, hogy az a sok színes kép a kaleidoszkópban valóság.
Ébredj!
Nem értem, most miért balhéznak az Orbánnal. Nyilván a kommunista barmok. Ugyanis amikor a gyurcsány hazudott az jobb volt, nekik nyilván, de jobb nem ígérni mint nem betartani amit ígért. persze ők hozzászoktak a hazudtunk reggel meg este stílushoz.
Most olvasom itt az Indexen, hogy emelik a kenyér árát. Persze erről is az Orbán tehet, nyilván. Csakhogy én inkább általános emberi kapzsiságnak nevezem. Mert pl a XVIII kerületben ma is lehet nagyon sok helyen kenyeret kapni 140 ért. Nem is rosszat! Nyilván pedig nekik is van hasznuk a gyártásból, de megéri. Szóval azért mert sok pék, de itt mondhatnék mást is, kapzsi arról nem a miniszter tehet.
orbán úgy beszélt, ahogy kell! Diktátor módjára.
Én végig azt hittem X faktor.
Még a mentor leány sírását is vártam a végén.

Nem az volt?
@szürke_tag: jó, akor majd a vidékiek (kisnyögdíjas, munkanélküli, gyeses, minimálbéres, stb) majd mennek a XVIII. ker.-e kenyérért. Elvégre okos ember ott vásárol, ahol olcsóbb! Príma.
Ja, hogy önköltségi áron alul adják netán, remélve, hogy az olcsó kenyér miatt betérő vásárló vesz mást is, aminek a haszna bőven fedezi a kenyér árán bukott összeget? Áh, ilyen nincs is! A teszkót is bizti tévedésből büntizték emiatt...
140 ft.-ért kenyeret árulni lehet. De hogy haszna nincs rajta, az biztos. Mondjuk, ehhez számolni és gondolkodni kellene. Igaz, hinni könnyebb is meg kényelmesebb is.
@Dillinger: én azért kíváncsi lennék hányan vagyunk akik a fideszre szavaztak és most már bánják. meg hogy ezt mivel magyarázod azon kívül hogy gyökerek vagyunk.
@maybach: hááát, valami bujkált benne (a szövegben is, meg az előadóban is). Ha nem az X-faktor nevű csodatévő képesség-akármi, akkor valami más....
Láthatod, keresik páran, hogy mi is.....
:)
@bájgúnár:
Ez a nemzet nem csak a te nemzeted. Visszajársz ide kísérteni minden nap, de nálad nevetségesebb, egyszerűbb szellem azért kevés van, az tuti.
Ki kúrt el mit? Önálló gondolat, mondat, akármi jön még tőled, stupidka?
Mik ezek a kiskerti hasonlataid amúgy?
Krumplibogár vagy? Nem, inkább egy ganajtúró.
@atila68:
Jo, jo, de akkor melyik evet?
Te kovetted? 2014-ig bezarolag mindenfelerol volt szo. Talan fluxuskondenzatoros DeLorean-nal erkezett, vagy mi?
Az jo, mert akkor hiteles az egesz.
(plusz fel is hasznalhatja a jovobeni lottonyeremenyek begyujtesere. Na nem Szijjarto es bandaja reszere, persze, akkor ok mar nagyon tisztessegtelenekke valnanak. Az egesz orszagnak. Felemelni a minimum jovedelmet a maximum tisztesseges szintjere. De bocs. Ez mar konkretum volt, vissza a semmihez inkabb)
@szürke_tag:
A kenyér ára NNNagyon rossz példa. Nézd meg, mennyiért ad ugyanaz a bolt egy kiló lisztet, és számolj!
Jé, nem jön ki?
A kenyér ára csali a horgon. Hogy oda menjél vásárolni, mert még elég buta vagy, hogy ne tudd kiszámolni, hogy az olcsó a legdrágább!
Az egész engem arra emlékeztet, mikor a barátomat elküldte az anyósa, hogy vegyen 20 kiló cukrot, mert most 2,60-nal olcsóbb, de menjen kocsival, mert nehéz.
Ugyan!
OVI és Gyurcsány még együtt ültek a KISZ gyűlésen anno.
A különbség, hogy Gyurcsi volt olyan hülye, hogy kimondta, amit egy politikusnak sohase szabad: hazudtunk.
OVI tanult a példából. Ö sose mondaná ki!
De attól még ugyanott tanulták a szakmát!
MÉRT Matolcsi hol tanulta a közgazdaságtant?
Hát persze, hogy a módszerek ismerősek!
@Dillinger:
Vedd már észre: mindegy, merre nézel, volt komcsi mind!
Ha nem hiszed, kérd ki Csintalan elvtárs véleményét, betelefonálhatsz kedvenc TV-éd be.
Nem fikázni kéne hanem megpróbálni bízni benne és hinni neki Talán jobb lenne a hangulat és nem előre kárörvendve fröcsögni!!!!!4
@Dillinger: Figyelj ide, bolsi gyerek! Mindjárt feljön anyukád a sarokról, és ha meglátja, hogy a gépéről buzerálod az indexet, úgy vág majd pofán, hogy kiköpöd az összes szart, amit eddig bezabáltál a nagy Dakota Főnöktől.
@fitball: Az a gond, hogy már bíztak benne és csalódtak. A zemberek. A ziciri-piciri kisemberek. Akik nagyon kevés pénzből próbálnak nem éhenhalni, hanem megélni. És ez egyre kevésbé megy. Naná, hogy csalódottak, hisz OV másféle jövőképet festett: ha ők irányíthatnak, akkor minden jó lesz, de minimum a klassz irányba indul el. Ehhez képest a hétköznapi emberek mindennapi körülményei egyre rosszabbak, irány nincs, semmilyen, továbbra is csak frázispufogtatás van.
Hát nem tudnak tovább bízni benne. És itt azokról beszélek, akik alapból hittek neki, bíztak benne. Aki eleve bizalmatlanul szemlélte, az meg vérmérséklettől függően vagy na-ugye-megmondtam!-ozik (=kárörvend), vagy sajnálkozik, elvégre csalódhatott is volna (=OV valóban kiutat mutat).

Miért is kellene bízni benne? De tényleg, komolyan?
@macamuca: O.V. A jövőképfestő magyar piktor ...
@fitball: "Nem fikázni kéne hanem megpróbálni bízni benne és hinni neki"

Ez olyan, mintha azt kérnéd, hogy bízzak meg egy tyúktolvajban és higgyem el neki, hogy soha többé nem fog az udvarom környékére jönni.
Tudod, én már akkor sem fogok hinni neki, ha visszahozza tyúkot is...
@Pikk: jajaj! Tágabb családban van egy alkesz piktor, a történelemben is volt egy, az sem egy kimondott sikertörténet...
A festés-mászolást tán mellőzni kéne. Inkább faragjon. Embert. Magából.
@Humperdickk:
Hm, hm. Esetleg lophatnál szalámit is, de én becsületes munkára gondoltam.
@macamuca:
A mit csináltunk (mint kérdés) valóban indokolt elvárás.
Valóban, erről nem sok szó esett.
Pontosabban erről egyáltalán nem esett szó.
Az eredmények... Hát ez relatív, nekem ma jött meg a számlámra a januári fizetésem, azóta vigyorgok.
@szürke_tag: Te, a tizennyócba nem jár a pártlapja? Tudod, az amelyikben Viktor kérte, kussoljatok a komcsizástól, mert Pozsgay államiniszter elvtárs megsértődik, oszt összefirkálja a nektek írt pártalkotmányt. Mondd csak, a tizennyóca az áram is olcsóbb lett? Vagy a Fellegi által be nem jelentett, de meglépett áremelés rátok is érvényes? Meglepődnék, ha igen, mert a miniszter meg az állam sossenemsoha nem kapzsi.
@fitball: Jaja, szerintem is bízzatok benne! A nyugdíjatok után bízzátok rá a folyószámlátok megmentését is. Ojjan becsületes arcú fijjatalember, biztos a javatokat fogja akarni. A kancsija meg főleg. Aztán, ha ez megvan, majd követni fogunk...szemmel, oszt kiröhögünk jól, mikor egyebed se lesz, csak a töretlen bizalom.
Most őszintén, pártállástól függetlenül.
Tényleg vannak még olyan birkák ebben az országban, akik képesek hinni egy volt KISZ tagnak, aki soha a büdös életben még egyetlen konkrétumot sem mondott!?
Vajon miért gondolom azt, hogy orbán és a talpnyalói egy közönséges, semmihez nem értő, pénzéhes tolvajbanda tagjai?
@atila68: én is ma vártam a fizut, terveztem is, hogy munkába menet (éjszakás leszek) előtt elintézem a nagybevásárlást, de nem jött meg. Így én emiatt nem vigyorgok csöppet sem... Egy gyerekem van, így kb 9 ezerrel számítok többre (ki tudom használni maximálisan az adókedvezményt), ez vigyorgásra ad okot nekem is. De pld sógornőmék már nem fognak annyira örülni. Sógornőm elvált 2gyerekkel, apuka semmit nem fizet, munkahelye sincs (arrafelé ez nem is nagy ritkaság). Második házasságából is született 1 közös gyermek. Sógornőmnek nincs munkahelye, perpill gyesen van, ugye, 3 gyereket nevelnek (a második férj sajátjaként szereti a nagyobb gyerkőcöket is és azok is őt: meghatódva mesélte, hogy megkérdezték tőle az esküvő után, hogy akkor most már hívhatják apunak az addig használt keresztneves megszólítás után), mégis, csak egy gyerkőc után veheti igénybe a férj a családi adókedvezményt. Pedig nem csak szereti nevelt gyerekeit, hanem valóban tisztességesen ellátja őket mindennel. Azt hiszem, velük (és a hozzájuk hasonló helyzetben lévőkkel) nagy kitolás a törvény megfogalmazása....
@atila68: ja, és a ma még meg nem érkezett fizum miatt a számlákat, törlesztőrészletet sem tudtam befizetni. Ha holnap-valamikor megjön a fizum és befizetek mindent, utána eldöntöm: vigyorgok vagy vicsorgok..
:) vagy :(
@macamuca:
Mindenkinek van története.
Nekem anno egy bizonyos Bokros tett keresztbe, nem kicsit.
De most legalább senki nem ígérte, hogy nem fog fájni.
@atila68: igen, mindenkinek van egy története. És gyanítom, hogy ezek a történetek (kinek-kinek személyes érintettsége okán) befolyásolják, hogy ki hova teszi ama ikszet, egyáltalán: elmegy-e szavazni.
Fájdalom: ahogy vesszük. Az ígért (és azóta is feszt szajkózott) szép általánosságok sokakban keltették azt a (szerintem hiú) reményt, hogy na-majd-a-viktorék-ők-mindent-rendbetesznek! Aztán amikor vége volt a gyűlésnek-lelkesedésnek, és megint csak a szürke mindennapokban kellett-kell élni, akkor sokan észbekaptak: fenébe, hát ugyanolyan sz.rul élek (vagy még sz.rabbul.. ugye, a megígért szuperbruttó-kivezetés is elmaradt, eltolódott "kissé"...), mint eddig!
Persze, van, aki továbbra is reménykedik és másoktól is további bizalmat követel OV-nak...
Nekem eddig is fájt, eztán is fájni fog. Leginkább az, hogy ha hülyének néz a vezérguru. Mert spórolni már megtanultam (kénytelen voltam), de ha hülyének néznek, azért harapok.
:)
orbánnak csak ennyit üzennék:
www.fn.hu/cikk/00240000/241034/3.jpg

A szám az egyetlen ami változott, negatív irányba.
@Bergeroth: áh, ő nem rongálja magát számokkal-tényekkel. Nagyot álmodik. Mer nagyot álmodni.
Valaki tényleg felébreszthetné....
@Balbágy:
Ganajtúró!Aki olyan szarokban turkál mint amilyen tevagy!
@sárkányfő: tévedsz. NEM Szijjártó mondta ezt. Orbán mondta ezt már 2002-ben, a hírhedt TE beszédjében. Aki nincs velünk, az ellenünk van, aki velünk van, az tegye ki a magyar zászlót, az hordja továbbra is a kokárdát...

Emlékszel még?
@lecsekkoltam: vitáznék veled. Csinálnak dolgokat, emlékeztetnélek néhányra, aktívan nyakunkra hozták Mr Colop Pált, a KT, az AB, az MNB ügyekről ne is beszéljünk. Ugyanígy ne beszéljünk a MANYUP pénzek először utalás-lenyúlásáról majd végleges lenyúlásáról. Ne beszéljünk Kósa meg Szijjártó forint-romboló beszédeiről sem...

És akkor a médiatörvényt nem is mondtam! Meg a visszamenőleges hatályt. :)

Ezek mind AKTÍV cselekedetek.
Igaz, hogy Európa kispados országa lettünk élharcosból sacc másfél év alatt, de Viktornak ez is sikerült!

Igen!
Megcsinálta!!
@global001: az EP-ben majd rosszabb lesz, ugyanúgy ontja a hülyeségeit, amit hazugságokkal, manipulációval vegyít, mint tette azt legutóbb, mikor a médiatörvény miatt osztották.
@macamuca: azt gondolom a kenyér áráról meg hogy a Tesco-t meg a többieket büntetik emiatt ÉS hogy be akarják záratni a pékségeiket, nos erről azt gondolom, hogy MEGINT a szegényekbe rúg bele Viktor egy nagyot!

ÉRTEM, hogy nem ennyibe kerül igazából. ÉRTEM, hogy azért adják ennyiért, hogy becsalogassák a vevőt. UGYANAKKOR a szegényebb emberek nem fognak tudni megfizetni egy 250-400 forintos kenyeret, legfeljebb havonta egyszer vehetnek.

A kenyér pedig alap élelmiszer. Szóval számoljunk, hányszor rúg beléjük Viktor (értem ez alatt a minimálbért kereső alkalmazottakat - vannak bőven!)
- adójóváírás részleges eltörlése, x ezer forint mínusz.
- bankszámlavezetés, villanyszámla, egyéb költség emelkedése - többel, mint kellene és feltétlen szükséges, ugye bankadó stb.
- és akkor még ez is.

Szóval... és nekem ne mondja senki, hogy ugyan már, ez semmi. De egy családban, ahol 500 forint mínuszt is megéreznek, ez jelentős tétel.
@macamuca: Valaki TÉNYLEG elhitte, hogy JOBBAN fog élni, ha Viktor jön?

Jézusisten, igazi naivák élnek az országban!

Viszont az inaktívak, akik csesztek elmenni szavazni, na azok mostanában nagyon kiakasztanak. Remélem, egy se kommentel, egy se ír véleményt, hanem kussol, jó mélyen.

Mert ők is megszavazták Viktort.
Nem szó szerint, de hozzájárultak a kétharmadhoz.

Köszönjük meg nekik is és tapsoljuk meg őket. Mindenki, akitől ellopták a nyugdíját és mi is, 102 ezren, akiktől MÉG nem sikerült!!!

(Értem a kiábrándulást és mindent, de hogy VIKTORT még egyszer odaengedni a kormányrúdhoz 98-02 után, hát... tényleg semmi emlékezete nincs az embereknek...)
A legújabb hír pedig ez.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/08/lazar_csodalkozom_hogy_nagy_a_riadalom/

lázár csodálkozik, amiért az emberek hőbörögnek az elektromos áram árának emelése miatt és próbálja bebizonyítani, hogy ez nekünk miért jó.
Hogymivan?!??
Mintha azt mondanám, hogy pofán rúgok valakit, aztán csodálkozok ha elesik, vérezni kezd vagy panaszkodni mer, amiért pofán rúgtam.
Mi az isten történik az országházban!? Mit szednek ezek az idióta balfaszok!?? Mitől bolondult meg mindenki a fideszben!!!???????
@Bergeroth: Bármit is tolnak elfelejtik, hogy minden ciklusra jut pár pofátlan cinikus geci, akit a közvélemény bármi áron haza akar vágni puszta utálatból. Ilyen volt Drazsé és Hiller Haver, most ilyen Lázár és Rogán. Elfutják a kilométerüket, hitelük sose volt, az általuk kiváltott közutálat meg visszahat a Fideszre.
További jó fröcsögést Szasztok
@fitball: Szerintem is, ez a sok fröcsögő kispöcs nevetséges és primitív. Nem értik a humort és azt a hihetetlen zsenialitást ami Kedves Vezető szavaiból árad! Nem látják át azt a hatalmas tenni akarást és tökéletességet, ami itt kialakult az utóbbi majd egy évben. Szűkölnek a kommunista kutyák. Európa pedig retteg, hogy itt beköszönt a kánnaán és az új jóléti és gazdasági klíma lekörözi őket. Mennyi primitív bérkommentelő, akik csak nyivákolni és gyalázkodni tudnak! - Igazad van Fabius, ezek ezt a stílust kajálják! :) Evégre igazodni kell a szintjükhöz!
Ez az utolsó előtti lehetőség, hogy lopjatok, tisztelt fehér galléros bűnözök!
Mi van a MNYP-14 hónapig visszatartott pénzekkel?
Ha te ezt, összeget a banktól veszed fel akkor kamatokat is kérnek tőled tisztelt állam bácsi kérjük azonnal megtéríteni az okozott károkat a 102 ezer tagnak.
Az nem a ti megkeresett pénzetek, tisztelt OV! Miniszterelnök Úr,
Ja a 16% ADÓ = BURKOLT POLITIKUSI FIZETÉS EMELÉS
Néha a kicsi több 102 ezer tag, hajrá magyarok!
2013 A NYUGDÍJAK ADÓZTATÁSA!
Ráadásul 2013-tól hazánkban a nyugdijak is adókötelesek lesznek! Előzetesen mit gondol, a mostani fizetésének mekkora része lesz a nyugdij? Az adó mértéke még nem ismert, de előreláthatólag 20-25% körül lesz! Gondoljon bele! Ha Önnek 100 ezer ft lenne a nyugdija, akkor 2013 után már csak 75-80 ezer ft-ot hozna a postás. El tudja ezt képzelni?
Jelenleg a nyugdijkorhatár is bizonyzonytalan.
2014 BUKÁS ÉVE MERT A RATKÓ GYEREKEK INDULNAK NYUGDÍJBA!
Ha már nyugdíjas lesz, ne azt kelljen bánnia, hogy 15 évvel ez előtt miért nem talált megoldást? Akkor már késő lesz!
Az állam szemmel láthatólag kivonul a nyugdij ellátás területéről! Maga helyett pedig az öngondoskodást illetve a nyugdij előtakarékosság, magánnyugdij formát ajánlja.
süti beállítások módosítása