Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.01.20. 08:00 Fabius

Haknisztárok

Címkék: orbán viktor médiatörvény schmitt pál eu elnökség

Közjogi méltóságaink haknijának szele járja be Európát. Orbán tegnapi szereplésénél csak az lett volna kínosabb, ha egy citerából próbált volna dárenbéz ritmusokat előcsalni, a zsenijét bizonygatva mondjuk a fogával. SkiccPali ezzel szemben kivirult, és igazán elemében volt. Az egyetlen probléma az, hogy elfelejtették a track listát egyeztetni egymással. Hogy ki botlott nagyobbat, azt döntse el a nyájas olvasó maga.

A tegnapra jósolt forgatókönyvem bejött, az EU elnökségi programunk nagyjából senkit nem érdekelt. Kedves Vezetőnk a pofonfán találta magát, ahol a kérdések 95% kizárólag a médiatörvénnyel foglalkozott. Hiába nyilatkoztatta ki előre (egyébként helyesen), hogy mi most aztán tényleg, istenbizony, és maga a Jóisten minket úgy éltessen sokáig, hogy ha szükséges változtatunk a törvényen de azonnal, ez nem szűrődött be az ülésterembe. Viktor eleinte betyárosra vette, és igyekezett állni a sarat. Legfeljebb magában dudorogta, hogy:

Loptam lovat harminchármot
Mégsem zörgettem a láncot
Most loptam egy vak szamarat
Azért zörgetem a vasatDe ami sok, az még annál is több, nem lehet, hogy holmi arcátlan politikusok inzultálják az EU soros elnökét mindenféle kifogásokkal. Mert megsértődik és durciba fordulva lejárat mindannyiunkat egy másodperc alatt. Aki arra számított, hogy Kedves Vezetőnk mosolyogva fogja állni amit kiprovokált az tévedett. Ősi prosztó szokás szerint nem méltatta kézfogásra legkritikusabb ellenfelét az ülés után. Gondolom Cohn-Bendit azóta is pityereg valamelyik ablakmélyedésben, vezérünk pedig nem gondolkodott el azon, hogy a taplóság nem kifejezetten európai alapérték. Én valamiért úgy érzem, az engem képviselő miniszterelnök legyen képes elegánsan viselkedni, és bizony erőltesse az úriemberség látszatát. Akkor is, ha a gumicsizma feltörte a lábát.

Amíg Orbánt a homokzsák hálátlan szerepére kárhoztatták, addig

Schmitt Pál toborzó úton járt Pozsonyban

. Igen, potenciális szavazókat toborzott magát köztársasági elnöknek álcázva. Arra kérte a felvidéki magyarokat, hogy erősítsék meg magyarságukat. (gyk: legyenek kettős állampolgárok) Megértőnek mutatkozott a felvidékiek félelme iránt, és igyekezett nagyon okosakat mondani a Pravdának:

"Senki sem szeretné elveszíteni állampolgárságát, esetleg szociális biztonságát, nyugdíjjogosultságát. Ezek az emberek ott (Szlovákiában) születtek, ott élnek."

Esetleg aggódhatnál a mi szociális biztonságunk miatt is egy kicsit jobban. Mi itt születtünk, itt élünk, oszt' néhány tízezer ember nyugdíjjogosultságát úgy elvettétek, mint a pinty! Emlékszel? Te magad írtad alá a közösségből kiszerződős törvényt. Esetleg tedd föl itthon is a kérdést, hogyan élünk, mint magyar állampolgárok, és hogy képzeljük magyarságunk megtartását a nyugdíjas éveinkre. Röhejes, hogy itthon bármit aláírsz amit eléd tesznek, a határon kívül meg eljátszod az aggódva csöndesen lázító díszpunkot.Ne higgyük, hogy Pál elfeledkezett a közte és Kedves Vezetőnk képes fele között fennálló kapocsról. Az elmaradhatatlan támogatásözönbe mégis becsúszott egy apró baki. SkiccPali kijelentette: a médiatörvény fasza, ezért is írta alá. Itt máris késett egy ütemet a médiatörvény változtatásaira éppen felhatalmazást adó Viktorhoz képest, és hamis lett a hakniszám. Zavar keletkezett az erőben, mert nem figyeltél Pál. A figyelmetlenség pedig megbosszulja önmagát.

Azt már tudjuk, hogy Vezetőnk jobb és balkezét kik személyesítik meg, de azt még nem tudtam megfejteni te vajon melyik testrésze lehetsz....?

91 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr342599365

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy sértetlen disznó nyílt levele 2011.01.20. 12:05:39

Miniszterelnök úr!Feltételezem, hogy Ön ma az Európai Parlamentben egész Magyarországot óhajtotta képviselni, ahogy hazánk választott kormányfőjeként ez illendő volna. Ennek ellenére meg kell kérnem, hogy ne nyilatkozzon a nevemben!Gondolok itt arra, h...

Trackback: Agglomerációs képviselőket a fővárosi önkormányzatba! 2011.01.20. 10:52:00

Egy kitalált hír, és egy igazi: Tarlós István kezdeményezi az önkormányzati törvény módosítását. Tervei szerint mindenki, aki a fővárosi agglomeráció hat szektorához tartozó nyolcvanegy település valamelyikén él, szavazati jogot kapna a budapesti önkor...

Trackback: Szavazatok külföldről: Kövér megerősítette Semjén lázálmát 2011.01.20. 10:29:24

Miközben Strassbourgban a miniszterelnök magyarázta a bizonyítványát a médiatörvénnyel kapcsolatban, Kövér László házelnök egyértelművé tette a Fidesz szándékát: a kormányzó pártkonglomerátum a következő választások számára kedvező eredményét a határon...

Trackback: Orbán az EP-ben: az erő vele volt 2011.01.20. 09:58:56

A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap...

Trackback: Attól függ honnan nézzük! Demokrácia 1. 2011.01.20. 09:20:56

 A kétharmad diszkrét és demokratikus bája.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

" Viktor eleinte betyárosra vette "
Neked miniszterelnök Úr !
--------------------------------------
Ez hozzászólásra sem érdemes, gyengére sikerült fércmű.
Szóval S. Pál már toboroz.
Bevillan egy kép:
mikor kiderül, hogy az Eu sérti hazánk érdekeit, és sürgősen vissza kellene szerezni már elszakított nemzettestünket, akkor vajon a környező országokban is körbehordozza a véres kardot?
Na, azt megnézném, mit szólnak hozzá!
ez egy nagyon igénytelen posztra sikeredett, ráadásul még az érzelmeid is magukkal ragadtak, pont mint Viktort, akit magad is parodizálsz. ez a poszt a te szellemi karikatúrád, nem a Viktoré. én kérek elnézést érte. amúgy szokott tetszeni, amiket írsz. most a hátamon a toll állt fel tőle.

utánanéztél te kit védsz Viktor ellenében? nézd meg a honlapját:

www.cohn-bendit.eu/

ez az ember elmebeteg, nárcisztikus! egy fasiszta, aki fasisztázik. és igen, egy zsidó gyökerekkel rendelkező ember is lehet fasiszta, hajaj, a legrosszabb fajtából. rengeteg zsidó barátom van, aki nem roppant bele, h zsidó és nagyszerű emberek. azt, h vki a kiválasztott népbe született, és nehéz a sorsa, nem mentség arra, ha megőrül.

ez a ffi művésznek, táncosnak kiváló, de politikusnak szar. minden egyes EU-s performanszon felszólal, mert imádja hallani a saját hangját. és mekkora szar színésznek is! egy csepűrágó!

továbbá, ha vki 18 évesen anarchista, az természetes, ha 68 évesen, akkor az beteges!

szerintem egy kicsit fejleszd az EQ-dat is ne csak az IQ-dat, az nagyon a helyén van. nem elég nézni, de látni is meg kell tanulni és főleg olvasni a sorok között és ne veszítsd el a humorérzékedet, a politika a hatalomról és a pénzről szól. megnyugodhatsz! itt azokat, akiknek beleszólásuk van a dolgokba, valóban, istenigazából, mert övék a pénz, a hatalom, nem érdekli a magyar sajtószabadság. akiket érdekel, azok vagy elmebetegek és csak mutogatni akarják magukat a forgószínpadon vagy igazán jó emberek, akiket eltaposnak a kritikán aluliak.

peace&love!
Az sem volt senki, hogy kik kisérték el Orbán Chavez Viktort a strassbourgi fellépésére. 2 ex mszmp-s 3/2-es minisztere és a félidióta papagály Szijrágó. Palikutyáját is kivihette volna, törölgette volna gazdura gyöngyöző homlokát a parlamentben.
nyilvánvaló, hogy a vezér pöcse a megfejtés :)
@Málnalevél: "ráadásul még az érzelmeid is magukkal ragadtak"

Bagoly mondja....
Én lehet, hogy gondban vagyok az értő olvasással, de ezt a valakit mintha nem védte volna, csak példaként merült fel hazánk miniszterelnökének kulturáltságára!
@layo: szerintem nem, mert azt dicséretnek venné! :)
@pandras11:
Ha a "Miniszterelnök Úr " engem úgy szólít meg a hozzám írt levelében , ahogy hívnak ( vezetéknév,. keresztnév ) és nem pedig "mérnök úr" akkor bizony lehet Őt is Viktornak hívni, már csak abból az apropóból is mert ez a neve
"oszt jónapot"
Én tegnap óta azon röhögök, hogy a Fidesz a Facebook-on nyerte meg a választást.
Úgy kukorékolt az EU-ban, mint egy hisztis kakas.

Egyrészt ezen jó humorú ember ugyebár röhög-másrészt meg nagyon elkeserítő, hogy égeti kint a magyarokat a Viktorbrigád.

Viktor!Csalódtunk benned-nem kéne menned???
@pandras11: "Neked miniszterelnök Úr !"
Neked meg Miniszterelnök Úr! A helyedben félnék kisbetűvel írni! Nézd meg az Elnöki Hivatal honlapját, hátha keresnek még nyelvőröket!
:)))

valamit nagyon jol csinalhat a zorban,ha az osszes ballibsi blog nyalat habozva frocsog,orjong...
LE A NÉPELNYOMÓ ALJAS HAZUG ORBÁNDIKTATÚRÁVAL!
VISSZA A SZABADSÁGJOGOKAT ÉS DEMOKRÁCIÁT!
HÁGÁBA A ZSEBHITLERREL!
Biztos az lesz a duma, hogy az mszp csibészelte be az eu parlamenti képviselőket.

Az már más kérdés, hogy azok miért is hinnének a saját magukat is lejárató, hazug mszp-nek? Ettől azért dörzsöltebbek...
Nem tudom mi a bajotok ??? Amíg kint van Matolcsival addig se okoz idehaza annyi kárt.
Vajon mikor lesz kötelező az Eu-s tagállamoknak kifüggeszteni a NeNyi-t ??
Szép lassan rá fog jönni, hogy kint nem szeretik ha hüklyének nézik Őket.Itthon lehet, hogy egy Szijjártó szintű köcsög elg az agymosáshoz, de kint ez édes kevés.
kitűnő írás!

annyit tennék még hozzá, hogy kikérem magamnak, hogy egy ilyen dilettáns seggfej és semmirekellői járassák le az országot. nem mindenhol vevők a kocsmai hőzöngésre! itthon igen, tessék itthon csinálni, itt van 3 millió sültbolond agyhalott, aki fogékony erre.

@Málnalevél: tudom, hogy rengetegen nőnek fel apa nélkül az országban, de elhatalmasodó apakomplexusodat mindenféleképpen kezeltetni kell.

és ha orbánról írsz ("ez az ember elmebeteg, nárcisztikus!"), akkor ne linkeld már szegény kónbandita oldalát..
@pandras11:

Mondd Pandras11, jól fizetnek téged a Polgárok Házában? ...Oszt számlát adsz-e, vagy zsebbe fizet Kubatov?
"Azt már tudjuk, hogy Vezetőnk jobb és balkezét kik személyesítik meg, de azt még nem tudtam megfejteni te vajon melyik testrésze lehetsz....?" - egyértelmű: a seggfeje!
Kedves Sisso! ha ott van az fb, akkor minek ide írsz kommentet Beléndek álnéven. tessék bátorkodni megszólítani a nagyközönség előtt is.;) különben meg, attól, h te meg én, nem egy családból vagyunk még nagyon szórakoztatónak tartom a személyiséged és azért tettem ki az fb-re a linket, h végre megszólíts személyesen is és ne csak parallel linkelj hülyeségeket. nem kell ezt olyan komolyan venni! az élet játék. akinek meg fontos a pénz, a hatalom, az meg szívjon a forgószínpadon. kb. ennyi, amit gondolok a politikáról!:)
@Málnalevél: Szerintem senki se akarta fényezni ezt a képviselőt. De egy nyilt vita után az ellenféllel nem fogni kezet... Ez olyan, mintha a vesztes fél a teniszmeccs után nem fogna kezet a győztessel, mert vesztett. Gyerekes, nem korrekt, bunkóság. Országunk miniszterelnöke úgy viselkedett mint egy 5 éves. De legalább egy 5 évestől nem várunk többet, míg az idősebb miniszterelnökünktől többet.
ez jó játék!:) én Viktor hímvesszeje szeretnék lenni! mert keményen állja a sarat és tartása van!:) na, fiúk! ezt csináljátok utána Viagra nélkül!;)
most válaszoltam is! én is egy ötéves szintjén vagyok! nem érdekel a politika csak a szex! tudsz követni?:) a két dolog, ami a világ kerekét forgatja! és akkor én már inkább választom, h 'make love, not war!' virágot minden EU képviselő lyukába!:)
@Málnalevél: Belegondoltál, hogy a Szijjártó Peti minden nap végig fog akkor nyalogatni?! :)))
várjál, nem emlékszem az arcára, nézem és rögtön válaszolok!:) kár, h nem szerepelt a 'nőket a Parlamentbe' pőre produkcióba. mer' úgy objektívebben tudnék dönteni, mint ingben, nyakkendőben.:)
jaj, hát ez egy cukipofa! esetleg még szabad? mer' akkor vki megadhatná nekem a privát számát!;)
Kis érdekesség, a sorozatos napi botrányok ma délelőtti első példánya:

"Bayer Zsoltról időközben az is kiderült: magánvádas pereinek ügyvédi költségeit Esztergom fideszes vezetésű önkormányzata fizette"

hirszerzo.hu/belfold/20110120_bayer_zsolt_nograd

És előre közlöm, nem érdekel, hogy ez nem Fidesz maga. Már rég ki kellett volna rúgniuk a picsába az összes esztergomi fideszest, de mivel nem tették, így már közösséget vállaltak vele.
Orbán és Matolcsy egyforma ruhában voltak. vagyis egyenruhában. Tehát nácik.
az uccsó mondat üt :D:D
Aki megnézi ezeket a fotókat, meggyőződhet róla mekkora tömeg fogadta Tollat!

www.keh.hu/index.php?submenu=foto&cat=24&mcat=4
@sárkányfő: ez jellemző az egész fideszre!
korrupt hazug aljas hatalommániás bagázs.
MAGYARORSZÁG VESZTE A FIDESZ!
@ursus artos: Az egyenruhát a szponzortól kapták, a szponzor kiakadt azon, hogy Putyinnál és a Pápánál Viktor ugyanazt a nyakkendőt viselte. A nyakkendőt vissza kellett volna adni az első viselés után, de Orbán azt mondta nem ette le, tehát viselheti.
az egeszben az a legviccesebb, hogy Zorban azt gondolta, hogy az EU parlamentben is ugy fogjak isteniteni, mint Mo.
csakhogy ott az agyhalottak aranya sokkal kisebb.
dupla vereseggel jott haza. eloszor meg kellett igernie, hogy az EU bizottsag ugy valtoztathatja meg a magyar mediatorvenyt ahogy akarja. ha ezt nem igerte volna meg akkor a konzeervativok is ratamadtak volna. majd ezt kovetoen vegig kellett ulnie a nem konzervativ parlamenti kepviselok ossztuzet.

eleteben nem volt meg hasonlo elmenye. viszont a kovetkezo fel evben lesz benne resze boven.
remelem kepes felnoni a feladathoz, de egyelore nem ugy tunik, hogy kepes ra.
Na ez most egy teljesen jó poszt volt!
A népies rigmus, alatta a fotó szeretett vezérünkről, utána pali bácsi irokéz frizurája és a legutolsó mondat.

Telitalálat! Nyihogva köszönöm.:))))))))))))))))))))))))))))))
"... hogy Zorban azt gondolta..."
Ne beszélj! Tényleg azt gondolta?
@Málnalevél:

"ez jó játék!:) én Viktor hímvesszeje szeretnék lenni! mert keményen állja a sarat és tartása van!:) na, fiúk! ezt csináljátok utána Viagra nélkül!;)"

Beteg vagy jóember? Menjél a HUSZ-ra. Ott vevők a szexuális eltévelyedéses sztorikra.
Mivel a másik két, témába vágó cikket nem lehet kommentelni 9.36-9.39 óta, itt szeretném közölni:
Bravó Viktor!
Jól állta a sarat a pofátlan anarchista "Vörös Danny" ellen aki már 1968 óta járatja le magát folyamatosan.
Fröcsögjetek csak pöcsmadarak.
Egy jó ideig csak ez marad nektek.

Miniszterelnök Úr, kitartás!
Egyszer majdcsak elkussol ez a csűrhe...
Ha meg mégse... hát az se baj!
Kétharmad az kétharmad.
@Link Elek: Én néztem és 3 nyelven követtem élőben a tegnapi EP közvetítést. A legtöbb felszólalás színvonala harmatgyenge volt, a non plus ultra a kötögető/!/ képviselőnő volt.
@pandras11: @dtomika: Leszokhatnátok már erről az idióta "oszt jó napot" mondásról( ez majdnem azt jelenti mondhattok akármit kinyal...tok.Ez egy bizonyos ember a szavajárása volt, saját magát minősítette vele.
"ez az ember elmebeteg, nárcisztikus! egy fasiszta, aki fasisztázik. és igen, egy zsidó gyökerekkel rendelkező ember is lehet fasiszta, hajaj"

Node Málnuska!! Kérem ne illesse Nemzeti Viktorunkat ilyen titulusokkal mert még elhiszik ezek a ballibsik.

Ráadásul fajtalan parázna gondolatait is megszellőzteti itt zsenge ifjú-konzervatítvok szeme láttára!

Fúj, szégyellje magát!
Nem okos dolog az kurogatni, aki a osztja a gombócot. Érdemes lenne kicsit visszahiggadni, elgondolkodni, észne kapni tán.
@erik ssonfan: jajj de szép vers!
Ha jól látom ez a József Attila által tökélyre művelt szabad-vers egy új értelmezése?
Gratulálok művész úr!
Most attól hogy kinek mi a véleménye TGM-ről, még sajnos színigaz amit itt mond:

TGM: az Orbán-rezsim békésen nem váltható le
Megjelent: 2011.01.20. 09:26
Frissítve: 2011.01.20. 09:25
A filozófus szerint a médiatörvénynél sokkal súlyosabb dolgok történnek.
© mti

Tamás Gáspár Miklós szerint az "új rezsim" olyan helyzetet alakít ki, amelyben nem lehet demokratikusan, békésen és törvényesen módosítani azt, amit most létrehoznak. A filozófus a Klubrádió reggeli műsorában rendkívüli következetesnek nevezte az Orbán-kormányt.

Szerinte "azok a jogszabályok, amelyeket megfogalmaznak, ugyanis nem átgondolatlanok, ügyetlenek, vagy újak". Az egyes politikai húzások, lépések, kinevezések, az intézmények kiépítése, a jogi háttér - ezek mind összefüggnek és szisztematikus jelleget öltenek - mondta.

Nemcsak fékeket és ellensúlyokat iktatnak ki, hanem átépítik a jogrendszert, ami eddig úgy ahogy, de azért mégiscsak használhatott a társadalom arra, hogy beavatkozzon az állam életébe - tette hozzá.

Tamás Gáspár Miklós szerint az a kérdés az, hogy ha elfogadják ennek megkoronázásaként az új alkotmányt, és valaki megakarja ezt változtatni, hogyan akarja ezt majd legálisan megtenni erőszak nélkül. Az Orbán-kormány olyan konfliktus alapjait teremti meg, amelybe belegondolni is rettenetes - fogalmazott a filozófus.

AJÁNLOTT LINK:

TGM: új rezsim épül (Klubrádió)
@tálca nélküli miniszter: 6.8 pont a hozzászólásra.
Ezt még überelni kell, nem elég szaftos és kevés is! Legalább 64 karakterről volt szó!
Sisso! képes voltál csak azért több néven regelni, h úgy tűnjön, h több ember vagy. szomorú és beteges! ne haragudj, h ezt kell mondanom, de az. és Varánusz is az.:( megnéztem Orbán Viktor beszédét. nagyszerű volt. most átgondolom, h olvassalak-e még. hiszek benne, h Magyarországnak fel kell ébrednie a kollektív neurózisból, mert hiszem, h létezik gyógyulás, még egy nemzet kollektív lelke számára is. ezt a blogot olvasva, viszont csak elveszítem a hitemet. megyek és keresek magamnak egy ennél tárgyilagosabb balliberális blogot, mert szükségem van mind a két oldalra, h ne szakadjak szét. fontos, h az ember meg tudja őrizni önmagát. ez sose feledjétek! csók Varánusz! fél évig szerettelek!
szánalmas volt a grazi ápolt
jaj, jaj bánccsák a hazámat!!
ostoba romagyerek
@gorcsev54:
Akiknek problémát jelent az , hogy ezt az elhíresült szóösszetételt használ(juk)om azok
tényleg kiny....hatják
En nem gondolnam, hogy Orban szereplese annyira nagy leboges lett volna. Az erdemi kerdesben (helyesen) engedett, aztan meg nyomtak a szinjatekot.

En inkabb azt mondanam, hogy a tulzo vadakra tulzoan reagalt.

Szoval nekem ebben az osszehasonlitasban SP a taplobb. Habar nekem alapbol elegge gyenge pontom az a gerinctelen pocs.
Breaking news, Cohn-Bendit mióta tényező nközi politikában? Az illető egy Le Pen-Csurka-Slota kategóriájú paprikajancsi, akire akkor mosolyog a nap, ha valami cirkuszt tud csapni. De látom, te csíped - embert barátjáról.
Pali hülyesége nem ismeri a határokat sem. Vagy a kettős állampolgárság szavazati jogával is megvívjuk amit most a médiatörvénnyel? Az még nehezebb lesz, mert az Európai Néppárt frakció szólt be először érte.
Vigyorogva figyelem, hogy a sok ballib blogíró miként igyekszik Orbán totális vereségének betudni azt, ami tegnap történt.

Az igazság az, ennél sokkal nagyobb pofonokban reménykedtetek, ehhez képest bizony ez nem jött be. Senki nem ágaskodott fel, és vonult ki.

Volt néhány beragasztott szájú képviselő, az egyik szöszi levette a ragasztót és úgy vigyorgott mint akit ....szni visznek, gyanítom, hogy inkább csak jó heccnek tekintette a dolgot... Volt egy-két keményebb hozzászólás, amit szintén egy kicsit keményebb reakció követett, és kész.

Orbán pedig belement abba, hogy ha kell, módosítják a törvényt. Nem ezt akartátok? Akkor mi a faszt fanyalogtok?
@fabot:

Milyen jó, hogy van itt is néhány hiperokos, aki megadja az észt, a tudatlanoknak.
Most akkor ennek a NAGY EU PARLAMENT- nek kell nyalni a s@ggét?
Beragasztott szájú képviselő, fröcsögő nyálú felszólaló,(a vélemény nyilvánítás nem egyenlő a köpködéssel.),fasisztázó, sovinisztázó felszólalók.
Hát az ilyen embereknek csak igazuk lehet....
@layo: "nyilvánvaló, hogy a vezér pöcse a megfejtés :)"

you made my day :D
@zulu: "Orbán pedig belement abba, hogy ha kell, módosítják a törvényt. Nem ezt akartátok? Akkor mi a faszt fanyalogtok?"

hehe, vicces is volt, amikor a néppárti frakcióvezető közölte, hogy mindenben támogatják viktort, mivel biztosak benne, hogy a médiatörvényt megfelelően módosítani fogjuk - gy.k.: "módosítjátok a médiatörvényt vagy kicsinálunk"

mindezt azután, hogy hetekig csak az ment, hogy nincs semmi baj a törvénnyel, egész európa minket irigyel, dübörög a pannon puma...

(egyébként fájlalom, hogy matolcsy ámokfutásával sehol nem foglalkoznak, pedig az érdekesebb)
@panteon:

"Beragasztott szájú képviselő, fröcsögő nyálú felszólaló,(a vélemény nyilvánítás nem egyenlő a köpködéssel.),fasisztázó, sovinisztázó felszólalók.
Hát az ilyen embereknek csak igazuk lehet...."

Segítek neked: Nem ismered őket, ezért akár még igazuk is lehet.
és mikor az osztrák külügyminiszterrel nem fogott kezett senki a nagy ojrópéer arcok közül, mert Haider delegálta, az nem volt überprosztó??? pedig azok nem magyar parasztok voltak, hanem hűdenagy ojrópai politikusok. engem valahogy jobban zavar, hogy berlusconival mindenki kezet fog és jópofizik, holott lényegesen nagyobb szégyen, hogy nem börtönben ül, hanem egy országot irányít.
"Én valamiért úgy érzem, az engem képviselő miniszterelnök legyen képes elegánsan viselkedni, és bizony erőltesse az úriemberség látszatát. Akkor is, ha a gumicsizma feltörte a lábát."

Ott a pont!!!!!
Cohn-Beneditből ideje újra párizsit csinálni

Akkor legalább jut valami csemege szegény börtönben sínylődő Hagyónak
Megnéztem a szereplésről készült sok videót, és khm... Ez a blog hazudik. Legalábbis így érzem. Vagy egyszeren csak azt akarja látni és láttatni, amit látni szeretne.
Érdekes módon az első demokratikus parlamenti választás során, a ferencvároban indulő és a javára átadott szdsz zsetonnal is elbukott, a piacos Zacsek Gyulával szemben. Az akkori panelproliktól megkapta, és azóta is büszkén viseli a "mini hitler" megtiszetlő jelzőt.

Mostani szereplése is igazolja az egykori "névadók", előrelátását.
Ma több ismerősöm telefonált Németországból( Húsz évig ott éltem):) Szinte mindegyik azt mesélte, hogy a Hírek csak Orbán pökhendi, arrogáns és paraszt viselkedésével van tele ) Tv és és írásos is).
Kérdezték, hogy hülye a magyar Nép, hogy Nektek egy ilyen " beteg" Miniszterelnökötök van, aki olyan úgy viselkedik, mint amikor a paraszt gyerek
bemegy a Hiltonba....de azét az EU-sok felmosták Orbánnal a padlót, és eddíg sem volt elismert politikus, de ezután csak "megtűrt " Brüsszeli valaki aki véletlen most a Fél éves EU programot kell hogy teljesÍtse ( mert az sem Ő találta ki..csak végrehajtja

Mondta, hogy igen..ezzel a Nemzeti Szarral van megáldva Magyarország és köszönhető a buta Fidesz és a kis gonosz törpe által megvezetett szavazóknak.... Hogy ezt mikor távolítja el a dühös Nép az csak idő kérdése....de " Forr az igaz i forradalom"
Ma több ismerősöm telefonált Németországból:) Szinte mindegyik azt mesélte, hogy a Hírek csak Orbán pökhendi, arrogáns és paraszt viselkedésével van tele ) Tv és és írásos is).
Kérdezték, hogy hülye a magyar Nép, hogy Nektek egy ilyen " beteg" Miniszterelnökötök van, aki olyan úgy viselkedik, mint amikor a paraszt gyerek
bemegy a Hiltonba....de azét az EU-sok felmosták Orbánnal a padlót, és eddíg sem volt elismert politikus, de ezután csak "megtűrt " Brüsszeli valaki aki véletlen most a Fél éves EU programot kell hogy teljesÍtse ( mert az sem Ő találta ki..csak végrehajtja

Mondtam, hogy igen..ezzel a Nemzeti Szarral van megáldva Magyarország és köszönhető a buta Fidesz és a kis gonosz törpe által megvezetett szavazóknak.... Hogy ezt mikor távolítja el a dühös Nép az csak idő kérdése....de " Forr az igaz i forradalom"
a Német, angol és magyar nyelvű videók, írások, méltán bebizonyítják, hogy nekünk se közt. elnökünk, se min. elnökünk nincs----mindkettő a szégyenfoltja Magyarországnak!
Látszat demokráciánkat csupa olyan politikus képviseli, aki az átkosban cucializálódott. A kisdoboson, az úttörőn, a kicen, élcsapatunkon, a népfronton, a fogjunk össze eftársak mert nagy a baj szemléleten, a demokratikus centralizmuson (arról csak a foximaxin lehetett hallani, hogy akkori államformánk proletárdiktatúra volt!). Ennek megfelelő közéletünk, parlamentünk, sajtónk, sajnos azóta is. Látszat.

Most legfőbb közjogi méltóságunk olyan közegbe került, ahol a közéletet, a parlamentarizmust, a sajtó szabadságát, a hatalmi ágak egymást ellenőrző szerepét, a köz szolgálatát végző tetszés szerinti politikus számon-kérhetőségét, az elvek menti éles hangú vitákat természetesnek veszik.

Hogy legkedvesebb miszterelnököm, legfőbb közszolgánk égette magát, annyira nem is zavar. De ezzel a hazámat, népemet, kultúrámat is égette, ami nagyon is zavar. Szégyellem magam.

A stílus maga az ember. Mondható, történelmileg így alakult, jutott nekünk egy kis-nagy autoriterke. Csakhogy én ebben már nem hiszek. Szegfűs és madaras eftársak helyett kaptunk 2/3-os vagy III/III-as (? :-), vagy 4/3-os narancsos eftársakat, az ő nagy és tévedhetetlen vezetőjükkel az élen.

Ajánlott olvasmányok:

port.hu/az_ugynokok_a_paradicsomba_mennek/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=115178&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_topic_id=2

kkbk.blog.hu/2010/05/14/tagra_zart_fulek_avagy_arculcsaptak_a_jovonket

avosok.atw.hu/
A papagályok arról mantráznak, hogy a médiatörvényt még nem is működtetik, kéretik megvárni annak a hatását :)

Európában vannak dolgok amikkel nem szokták tesztelni a népeket. Szerencsétlen a mi népünk,
ilyen vezető által képviselve.
@dtomika: Ezt akkor mondjad , ha ők (mi) is azt mondják,(juk) magad (magatokat)minősítitek, és ez részemről nem fikázás kérdése csak egy megjegyzés.Amúgy nincs "ők meg mi" hanem emberek (nem zemberek) magyar polgárok szavazók és és vélemények, és részemről lezártnak tekintem a "vita" ezen részét
Varánusz mai szereplésénél semmi sem kínosabb. Sebaj, hadd győzködje saját magát, meg a helyi béketábort.
Nem mellesleg "a kérdések 95 százalékát" a helyi fruszrált ballib-ződ minicsapat tette fel, élükön a vörös arcú Kohn Bandival.
@fabot:
Kohn Bandi leginkább arról hires, hogy nevelőtanárként a sliccét gyerekekkel fogdostatta.
..."dárenbéz ritmusok..." a blog és a blogger szintjét jól jellemzi a helyesírása...
Index címlap. Grat.
Ez a poszt valami hihetetlenül szánalmas próbálkozás. Se nem vicces, se nem jópofa, arról nem is beszélek, hogy finoman szólva elfogult. Dehát persze, címlapon van, Index...
@csoko20: te még mindig itt tartasz? Hogy "hazug" MSZP? De komolyan. Esetleg az agyad-gondolkodásod egyedfejlődése nem teszi lehetővé, hogy azt mondd: hazug politikusok?

Neked még mindig Orbán az igazmondó juhász?

Egyszerű egy lélek lehetsz, nem sok gondod lehet...
@Málnalevél: "h Magyarországnak fel kell ébrednie a kollektív neurózisból"

pontosan! te pl miért nem akarsz felébredni?
Sisso! nem én alszom! de erről ne nyissunk vitát, majd a legeslegvégén kiderül és nem a politikai véleményünk alapján fognak be- vagy kiszavazni minket, hanem az alapján, h van-e a szívünkben szeretet vagy nincs. erről nekem nincs jogom dönteni. ha vki magába néz, és elég mélyen, akkor úgyis tudja a válaszokat.

ui1.: hiba volt kilépnem innen. most látom csak, h igenis van remény, ezen a felületen is, és vannak normális emberek, jobb oldalon, bal oldalon, fent és lent. az embert nem az határozza meg, h miben, hanem az, h kiben hisz. én speciel JK-ban, nem Viktorban és nem Viktor ellen.

ui.2: szeretek élni, itt szeretek élni, a 2000 éves magyar ugaron szeretek élni, mert a véremben van, az egész történelem, minden bűne, minden szépsége, minden, de minden bája, és anti-bája. magyar vagyok, egy büszke kun!:)
nem is Sisso, Sheila!;)
Sisso vagy Sheila, ti arctalan barátok! butaság, h nem vállaljátok fel velem nyíltan a konfliktust. még sosem haraptam le senki fejét, max. nem tágítok a saját véleményem mellől, mert nem is az enyém, hanem kaptam, belülről, a szívem ritmusára született meg bennem a gondolat. nyugodtan lehet nyíltan is kritizálni, ha méltó a gondolat, elgondolkodom rajta, ha méltatlan és provokatív, akkor harapok, és bocsánat érte, így születtem. már az oviban is nőstényfarkas volt a jelem.;)
@erik ssonfan: "Kétharmad az kétharmad. "

Ja, magasról fogtok nagyon pofára esni.
Nem csak a médiatörvényt fogják felülvizsgálni, és a szavazati jog kiterjesztését, hanem az új alkotmányra is kíváncsiak. Európát nem lehet úgy vezetni, hogy nem tartjuk be a közösen elfogadott törvényeket. Ott nincs 2/3, hogy sebtiben átírjuk, ami nem tetszik nekünk.
@Hoppázó Beléndek:
üzenem, hogy: kognitív disszonancia! hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia
(ezért "nem akar felébredni" meg a többi egybites narancs-droid itt fönn sem)

Ezt az embert rajta kapták, rápirítottak. Idegesen magyarázkodott és még volt pofája azt mondani, hogy az országot bántották.
Nem, a narancsos ogrét bántották, ő viselkedett szőrös talpú antisocial tini-cigóként.

Nem a Kón fiúval van itt a gond, az csak magát adta, senki nem várt tőle mást.

Be lehet kapni a túrós kétharmadomat!
@sannya: "valamit nagyon jol csinalhat a zorban,ha az osszes ballibsi blog nyalat habozva frocsog,orjong... "

A választások óta nagyjából 12 524 db nick írta le ezt betűről-betűre ugyanígy, az persze nem kizárt, hogy mindegyik te voltál.
van egy eszméletlenül jó könyv a kognitív disszonanciáról, de nem jut eszembe a neve. sokat segítenél, ha megkeresnéd nekem, kék a borítója, és kb. egy évvel ezelőtt jelent meg és ha a magyar felvilágosodást megtámogatnád azzal is, h megfinanszírozod nekem, akkor nagyon boldoggá tennél, ugyanis kanyi vasam, nem sok. cserébe elküldheted a saját címemre, hm?!?;)
ez az (i)gaz magyar ez nekem teccik!:)
én csak provokállak, hülyét te csinálsz magadból! (ez lesz az utolsó mondatom, mert mára kiszórakoztam magam rajtatok. te meg Drága gaz magyar barátom egy unalmas puha kis pénisz vagy. játszadozzál ezentúl magaddal.;)
csókollak benneteket ti ffiak! játszatok csak Istent. én meg megyek és őrzöm a kislányom álmát. szerintem inkább ti is bújjatok oda a Zasszonyhoz, és szaporodjatok, mint itt tépjétek a szátok feleslegesen! fogy a magyar! és mindegy is, h gaz vagy igaz, mer' nyelvében él a nemzet, gaz és igaz, együtt, egymás mellett, szépen, csúnyán, de EGYÜTT!:)
süti beállítások módosítása