Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.01.08. 22:00 Fabius

Ez a való világ

Címkék: fidesz kdnp orbán viktor berlusconi médiatörvény való világ stágel bence

Úgy alakult, hogy a friss, új, szebb jövő első napjait sikerült határon kívül tölteni. Ennek a néhány napnak az egyetlen tanulsága, hogy a kint élő rokonaink és barátaink már nem velünk nevetnek, hanem rajtunk.

Ahogy a hét történéseit nézem világos, hogy Orbán Viktor számára nem egyértelmű, mennyire figyel ránk a világ. Itt most nem kizárólag és elsősorban a nemzetközi kritikusokra gondolok, hanem azokra, akik bár a határon kívül élnek évtizedek óta, mégis fontos nekik mi zajlik itthon. Számukra pedig világos az Orbáni üzenet: a vakondnak igyekszünk napozóágyat eladni. A médiatörvénnyel kapcsolatos égés nem merül ki a lapok kritikáiban. A nemzetközi közösség polgárainak hangja nem jut el hazáig, szerencsére. Mert igazán égő az volna, ha a magánbeszélgetések tartalma látna napvilágot. Ahol például az olaszok azon röhögnek, hogy amíg az ő Don Viagrájuk megdugja, addig a miénk a feljelentgeti és cenzúrázni akarja a kétes erkölcsű valósághősöket. Ráadásul azt sem önmaga teszi, hanem a stelázsi alsó polcán porosodó műbroki.

Sajna az igazukat elvitatni nem lehet. Pláne akkor nem, ha felidézzük, hogy az olaszoknál Mara Carfagna hivatott az esélyegyenlőségi ügyeket képviselni, nekünk meg ez a ájtatos mineknevezzem, Stágel Bence jutott.
Az ember, aki az országgyűlésbe is csak a cserepadról jutott be, akarja megreformálni az ízlésünket, visszahozná a feljelentgető hálózatot. Azt értem, hogy a ministránsokat megzavarja néhány fedetlen csöcs, és egy idióta játék, de azt nem, hol voltak ők akkor, mikor Hoffer Misi küzdött a bizonytalan nemi identitással, főműsoridőben, anyátok közt? Azt sem értem kinek a nevében igyekeznek végrehajtatni ezt?  A pártéban, aminek több tagja, mint szavazója van? Javaslom egyszerűsíteni a dolgot: legyen online lehetőség, ahol egy kattintással lehet a fertőt bejelenteni. Ez közvetlenül azután legyen, mikor a jómunkásember szervezete visszaköltözött a .hu végű oldalra a .net alól. Mert ez így a beszlopált misebor látszatát kelti kedves cukorborsók: ugye ti nem akartátok még véletlenül sem kihúzni magatokat a Tekintetes Médiahatóság és Szalai Annamária figyelő tekintete alól? Ahogy apám bölcs mondását idézzem: nehéz úgy erkölcsről papolni, ha kurvának látszol.

Ilyen alapon még nehezebben megválaszolható az olaszok által föltett kérdés: mi rosszabb? Ha a Helyi Dúcse fölvásárolja a médiát és szabja a feltételeket, vagy, ha befektetés nélkül igyekszik uralmat gyakorolni fölötte? Berlusconit az olaszok - általam ismert - többsége és a világ is csak egy két lábon járó pénisznek tartja, azonban nem segítek kitalálni, minek tartják a csöcselvonó rendszert kiépíteni igyekvő magyar kormányt.

161 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr312570608

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Azért nem ugyanaz... 2011.01.09. 14:01:46

Szíjjártó Péter miniszterelnöki szóvivő szerint a médiatörvény "ízig-vérig európai jogszabály", legfontosabb pontjai mind megtalálhatók más európai uniós tagállamok médiatörvényeiben. Ennek az építménynek minden egyes kövét a C...

Trackback: A KDNP aktiválja a besúgóhálózatot - feljelentő kerestetik! 2011.01.09. 12:38:34

Gratulálunk Stágel Bencének, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) nemrég megválasztott elnökének! A tegnapi Való Világos akció nem lehetett más, csupán egy sikeres médiablöff. Legalábbis így gondoltuk, amíg meg nem hallgattuk a Klubrádió dé...

Trackback: Európai Orbán-riadó 2011.01.09. 12:01:35

Néhány nap telt el azóta, hogy Magyarország átvette az EU elnöki posztját. Még nem történt semmi azon kívül, hogy a német külügyi államminiszter meg kívánja kurtítani Viktor király jogait. Ilyen még olyannyira nem volt, hogy ha összejön – és amil...

Trackback: Az érem másik oldala 1. 2011.01.09. 10:22:54

Új sorozatot kezdek, legalábbis szándékaim szerint, mert mostanában divatos lett egy dolgot/eseményt csak egy oldalról megnézni, azaz általában csak a fikkantos ellenvéleményeket sorjázni. Ha én a kevésbé népszerű "ügy

Trackback: Schmitt reload: az újévi ámokfutás számokban 2011.01.09. 09:25:22

Sokan sokféleképpen elemezték már köztársasági elnökünk újévi beszédét – be kell látni, ez a verbális ámokfutás a statisztikai megközelítések kimeríthetetlen tárháza. Ezúttal azonban nem ássuk magunkat túlságosan mélyre az elemzési metódusok fene...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@hunocska: "A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) szerint a házi pálinkafőzés segít a takarékos és gazdaságos paraszti gazdálkodás fenntartásában, így "nem veszik kárba az elhullott gyümölcs, tiszta marad a porta"."

Ja, meg idősebb korukra munkát adnak az egészségügynek. Nyugdíjkorhatár előtt meg szépen elhunynak. Ennyivel kevesebb nyugdíjat kell fizetni. Tiszta haszon, pártunk és népünk így hamarosan virágozni fog. Barmok...
@Hari R. Seldon: Hát a csányi kerek képét nem is látni annyit a TV-ben.
Amúgy meg a legparasztabb bank az otp. Amilyen a tulajdonos olyan a bankja... XD
Berlusconi - könyörtelen geci

Orbán - ostoba pojáca
@kovi1970: Az alábbit elnézte Orbán.

Bort, búzát, békességet!

Pálinkát, korpát, békétlenséget!
@Hari R. Seldon: A nép egyszerű véleménye az, hogy ép ésszel annyi kölyköt fabrikál, amennyit még valahogy fel is tud nevelni. Miatyánkkal meg nem lesz tele a gyerek hasa.
Nem arról híres az országunk, hogy annyit keresne egy gyalog kakukk munkás, hogy 4-5 srácot is tisztességgel fel tudna nevelni és taníttatni. Ez mondjuk az USA-ban nem jelent akkora gondot, de Németországban is már probléma, hogy egy házaspárnak max. 2 gyereke van, mivel egy már megszokott életszínvonalról ott sem mond le szívesen senki.
@kovi1970: Hét ezér', akar saját TÉVÉCSATORNÁT olcsón vazze...
A Szélesnek is van szélesvásznú ECHO-Ja..
@kovi1970: Más módon is tesznek. Ez pld. egy asztmagyógyszer: "van olyan gyógyszer, amelynek ártámogatása nem jár bizonyos kor felettieknek, így ugyanazért a készítményért a fiatalabbaknak mindössze 300 forintot, míg a 45 évnél idősebbeknek több mint 100 ezer forintot kell fizetniük." www.weborvos.hu/egeszsegpolitika/ombudsman_visszas_asztmagyogyszer_tamogatasa/168147/
@Hari R. Seldon:
@bebe tv: Szerintem ennyi az IKSZ. 10-12 hülyegyerek mellénybe'
Csak akkora kibaszott mellényük van, minta 2/3-uk lenne...
Na ezt az aránytalanságot kellene csoportosan helyretenni!...

Tegye helyre őket a genetika. Szenvedjenek kromoszóma hiányban és korai magömlésben.Sexben meg akkor legyen részük, ha a pedigrés pincsijüket dugja egy kóbor korcs.
@Lófasz Hadnagy:
"..a haverjaikkal együtt elhajtjuk őket.."

Na, az ilyenek miatt hozták létre a terrorelhárító központot. :)

De az is lehet, hogy adsz nekik két pofont és hazazavarod?

Egyébként érdekelne, hogy az elhajtást hogyan képzeled!
Ágh Péter lehet Orbán Viktor utódja, Stégel Bence pedig Semjén Zsolté?

Átadják-e a hatalmat a Fiatal demokratáknak vajon?
@AnnaKarenina: ezt a nyilatkozatot az Örülünk, Vincent? blog is lehozta.

Asszem életemben először csupa nagybetűvel fogok írni, előre is elnézést kérek...

FIGYELEM - FIGYELEM!

Manyup-tagok, akik csak a zsarolás miatt mentek vissza az állami rendszerbe, itt egy letölthető JOGFENNTARTÓ NYILATKOZAT.

Ha az AB egyszer eltörli az államosító törvényt, akkor ezzel a nyilatkozattal lehet majd igazolni, hogy te maradni akartál volna, és továbbra is a manyup tagja akarsz maradni.

Innen letölthető, csak egy oldal:
stabilitas.hu/wp-content/uploads/JOGFENNTARTO_NYILATKOZAT.pdf

A nyilatkozatról bővebben: stabilitas.hu/?p=15151

Éljetek a jogaitokkal, emberek...
@bebe tv: Ha nem tesszük helyre őket, akkor ők teszik helyre a szólásszabadságot...
Egymillióan a magyar sajtószabadságért Tüntetés: január 14., 18:00, Budapest, Kossuth tér.
Többen lájkolják a sajtószabadságot, mint Orbán Viktort - A Facebookon többen szeretik a sajtószabadságot, mint a miniszterelnököt.

NÖVEKSZIK AZ ELÉGEDETLENEK RÉTEGE. MAJD AMIKOR MEGKAPJÁK FEBR. ELEJÉN A FIZUKAT A " DOLGOZÓK"........KITÖR A BOTRÁNY az " új rétegnél":)
"Lázítani, Próbálj meg Lázítani, nem győzöm kimondani, hogyan csináld.
Kell egy nagy Egyesület, ami párt független lehet,
és aztán el is mehet, ez a Szar Kormány:)"
@bebe tv:

Sajnos tényleg a sok gyermek vállalása az örömön túl veszélyekkel is járhat. Számos példa mutatja, hogy azért lop valaki, mert a családjának bizony enni kell adni. 3-4-5 gyermek nevelése nem kis pénz.
@hunocska:
Esetleg akkor adnak át bármit is, ha az EU fogékony lenne az Európai Együttműködési Nyilatkozatukra, és szükség lenne egy tökös eus focikedvelő, síelő diktátor elnökre is!
Bár, ismerve az álláshalmozóikat, ez sem tuti megoldás!
@Kijelölt Felelős:
Válaszolhatok én?

Hogy képzelem? Teljesen demokratikusan. Januárban látlelet nélkül. Megkérjük őket, hogy NE ÍRJANAK FELJELENTÉSEKET!!!!!
Ez így demokratikus ugye?
@kovi1970: Ja, meg idősebb korukra munkát adnak az egészségügynek. Nyugdíjkorhatár előtt meg szépen elhunynak. Ennyivel kevesebb nyugdíjat kell fizetni. Tiszta haszon, pártunk és népünk így hamarosan virágozni fog. Barmok...

Az alkoholtól agysejt pusztult pógár hamarabb
húzza be az "X"-t melléjük.
Mi másért osztottak régen a dzsentri világban ingyen piát választáskor?
@sárkányfő:
Nagyon jól teszed, hogy bekopiztad!
Terjeszteni kell.
Pár órája én is feltettem, a Vincentre hivatkozva!
@Hari R. Seldon:
Bocsi!
Én inkább a nagyobb kör elzavarásának mikéntjét akartam firtatni!
O.V. és társai...
@Kijelölt Felelős:

Tehát az eredeti mondatom így nézett ki:

"ha a haverjaikkal együtt elhajtjuk őket a berregő maci faszára 2014-ben."

Ebből minden épeszűnek egyértelműen kiderül, hogy a választásokra gondoltam. Ha neked nem, akkor nagyon ostoba vagy.
@sárkányfő:

Egyetértek:

Manyup-tagok, akik csak a zsarolás miatt mentek vissza az állami rendszerbe, itt egy letölthető JOGFENNTARTÓ NYILATKOZAT.

Ha az AB egyszer eltörli az államosító törvényt, akkor ezzel a nyilatkozattal lehet majd igazolni, hogy te maradni akartál volna, és továbbra is a manyup tagja akarsz maradni.

Innen letölthető, csak egy oldal:
stabilitas.hu/wp-content/uploads/JOGFENNTARTO_NYILATKOZAT.pdf

A nyilatkozatról bővebben: stabilitas.hu/?p=15151

Éljetek a jogaitokkal, emberek...
"Mi rosszabb? Ha a Helyi Dúcse fölvásárolja a médiát és szabja a feltételeket, vagy, ha befektetés nélkül igyekszik uralmat gyakorolni fölötte?"

Mi már sajnos megtapasztalhattuk azt, hogy milyen az amikor egy helyi érdekcsoport kezében van a média, most sajnos azt is meg kell tapasztalnunk, amikor valaki befektetés nélkül igyekszik uralmat gyakorolni rajta.

Hogy melyik veszélyesebb? A második világháború környékén még kérdéses lett volna a válasz, viszont most egyértelmű, egy csoport, amelynek "újratermelődnek" a tagjai egy bizonyos körből, az rendkívül veszélyes. Levágod az egyik fejét, és nő helyette kettő másik. Az egyszemélyes diktatúrának úgyis vége lesz 3 év múlva, de ezt a fejeket növesztő valamit képtelenség elpusztítani...
@Lófasz Hadnagy:
Lehet. Azért köszi, hogy még egyszer időt szántál rám..
@Kijelölt Felelős: Szerinte kezdjük a legkisebb gecikkel.. Ezeken le lehet vezetni az indulatokat... Gyakorolni lehet a "nagyobb" kör előtt a kisebbekkel.

Legalább a Nyugat látja, hogy nem hiába UGAT!

index.hu/belfold/2011/01/08/az_economist_szerint_jo_ha_merik_kritizalni_a_kormanyt/
Érdekes, hogy már jó pár napja életbe lépett a médiatörvény, de annyi látszik belőle, hogy még több a fidesz kritikus, holott épp fordítva jelezték előre ugyanezek.

Vagy itt is csak a műrettegés?
@Hari R. Seldon: Ha nincs látható belső ellenállás a Nyugatra nem számíthatunk... Ha látja az EU, hogy belföldön is van ELLENÁLLÁS, sokkal határozottabban léphet fel...
@Hari R. Seldon:
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a fiúkák örülnek, hogy ezért támadják őket.
Népszerűség minimálisan csökken, és addig sem téma a többi pofátlanságuk.

Jól mondod, csak annyival kiegészítve: CSAK ugat a nyugat.
Nem fognak ezek semmit sem tenni. Bár el kell ismerni, ez is több, mint amit tőlük elvártam.
@Hari R. Seldon: "Ha nincs látható belső ellenállás a Nyugatra nem számíthatunk... Ha látja az EU, hogy belföldön is van ELLENÁLLÁS, sokkal határozottabban léphet fel... "

Megelőztél, igen, erre gondoltam.
@Anti Anyag:

Várjá' öcsi... Elmagyarázom neked a duplagondolt-tat...

Ha senki se ugatna a médiatörvény ellen, akkor azt írnád ugyanitt, hogy mindenki egyetért vele...

Azt gondoltad, hogy nyíltan jön majd a fekete autó?

Áhhhh...
Itt megtudod, hogy megy ez mostanában:

Várjá' kapcsolom a tábornokurat:

www.youtube.com/user/Tempandrew#p/u/18/OC0UHikM-ZQ
Visszatérve a témához egy kis kopizás:

"Függőben a blogok szabályozása

Épp a fenti meghatározás alapján a blogok szerzői úgy tűnt fellélegezhetnek, hiszen abból, hogy a sajtótermék fogalmába bekerült a szerkesztettség, az úgynevezett felhasználói tartalmak - így hívják hivatalosan a blogokat - szabályozása így például a kötelező regisztráció, kikerült a jogszabályból. Az Index értesülései szerint azonban a Hatóság nyáron arra készül, hogy meghatározza azon blogok körét, amelyek regisztrációra köteleznek.

Egyelőre elég ködös az elképzelés, a "gazdasági célú" blogokat kellene regisztrálni, vagyis amelyeken hirdetés jelenik meg és a blog szerzője részesül a bevételekből. Ugyanakkor "pár banner még nem jelent gazdasági célt" nyilatkozta a hírportálnak Koltay András, az NMHH médiatanácsának tagja. Ezért egyelőre nem világos, hogyan is tesz majd különbséget a blogok között a Hatóság.

A blogok regisztrációs kötelezettsége, és az eljárások megindítása ugyanakkor oda vezethet, hogy a hazai blogoszféra hátat fordít a magyar tulajdonú blogszolgáltatóknak, és valamelyik külföldi blogmotoron folytatja, ahol már nem éri el a Hatóság, nem kell tartani az eljárásoktól és nem kell regisztrálni. Ebben az esetben a hazai blogszolgáltatók tönkremennek, és a közösségek és a levélforgalom után a blogok által generált hirdetési bevétel is nemzetközi szolgáltatókhoz kerül.

Határon túli tartalomszolgáltatás

Ha a blogger egy európai uniós tagállamban működő blogszolgáltatót használ, máris mentesül a törvény hatálya alól, mert a jogszabály akkor alkalmazandó, ha a más tagállamban letelepedett médiaszolgáltató sajtótermékét teljes egészében vagy túlnyomórészt a Magyar Köztársaság területére irányítja, és a médiatartalom-szolgáltató annak érdekében telepedett le a Magyar Köztársaságon kívül, hogy elkerülje a szigorúbb szabályok vele szemben való érvényesítését.

Ebből következően, ha tengerentúli blogmotort használ, akkor végképp szabadon fogalmazhat. Ez utóbbi szabály sokkal inkább a nem Magyarországon működő, de a hazai olvasóknak szóló radikális politikai portálok ellehetetlenítését célozza, amelyek a hatóság álláspontja szerint nem tesznek eleget a kiegyensúlyozott tájékoztatás kötelezettségének, vagy többek között megsértik a közösség elleni gyűlöletkeltés tilalmát, így a Hatóság kísérletet tehet a portál kiadójának megbírságolására."

www.digibiz.hu/vege-az-internetes-onszabalyozasnak/20110107
@Hari R. Seldon:
Betettél egy UD-s linket.

Nem feltűnő, hogy szinte senki nem mer róla értekezni?

A hatóság azt kívánja vizsgálni, hogyan kerültek ki a felvételek.
Nem azt, hogy rajta lévő anyag szerint a beszélgetők terveztek-e bűncselekményt, avagy csak úgy tűnik...?

Ha ezek a telefonon tárgyalható ügyek, akkor miről lehetett szó akkor, amikor a személyes megbeszéléseiket folytatták?

Na ez fehér oroszország és a keleti demokrácia igazi fokmérői!
Nem tom mit gorcsoltok, itt ez a bomba csaj, sunazni kell azt kesz. faszt se erdekli a mediatorveny meg a maffia:)
@Kijelölt Felelős: Nem kell róla pofázni... Meg kell hallgatni... ÉS A LINKET TOVÁBBKÜLDENI... Azt szabad... Otthon meg lehet róla beszélni is... Van aki tényleg nem mer nyíltan (anonim módon se) beszélni róla... Itt tartunk...
@Kijelölt Felelős: Hát hogyhogyhogyhogy? Ilyet kérdezni.

pl.: A jólnevelt és úriember nép egyszercsak azt mondja, hogy

"Kedves uraim, sajnos ezért a fizetésért nem nyújtják az elvárt teljesítményt. Most nem akarom azt mondani, hogy kritikán alul teljesítenek. Emellett botrányosan intézik a dolgaikat amivel sajnos nem magukat, hanem engem égetnek le ország világ előtt. Szóval nem akarom tovább szaporítani a szót de sajnos úgy néz ki a határozott munkaszerződés lejárta előtt fel kell mondanom a munkaviszonyukat és ilyen esetekben sajnálattal közlöm, hogy végkielégítésre ne is számítsanak."

Na például így. XD
@kovi1970: És ha még gecik vagyunk, akkor visszamenőleg kérjük a 8 hónap próbaidő alatt megkapott összes állami juttatásuk 98%-t... ;9
@Fabius:
Érdekes, amit írnak.
Azt leszámítva, hogy a pár napos blogomat kihagyták a felsorolásból. :)))

10.000 forintos illeték.
Ezért kell közhasznú szervezetként regisztrálni, hiszen már az ötöt számú tagkönyv tulajdonosa is megtette, hogy a számára elfogadhatatlan "rezsimnek" egy vasat sem, ha nem muszáj.
Mielőtt valaki ki akar okosítani, hogy közhasznú nem politizálhat, a bejegyzést elvégezheti. Kiadó meg lesz egy olyan személy, vagy szervezet, aki megteheti!

Ha már benéztél a blogodra, örülök, hogy aktivizáltad magad!
@Theodoro: NE IZÉLJ MÁR.
A FELESÉGEM BELEOLVASOTT, INNEN NEM LÁJKOLHATLAK!
@Hari R. Seldon: De mi nem vagyunk gcik, mert mi vagyunk a nép és "gentlemanus"-ok vagyunk. XD
@Hari R. Seldon:
nehéz erről úgy írni, hogy ne álljanak rád!

vajon ez a banda mit vállal(t) még be?
@Lófasz Hadnagy:
Show me a young Conservative and I'll show you someone with no heart. Show me an old Liberal and I'll show you someone with no brains
@Kijelölt Felelős: Mindenkire nem állhatnak rá. Erre még a 600 fős magánhadsereg se képes...
www.youtube.com/user/Tempandrew#p/u/15/XH7o8UZMIbM

Az internetes közösségben már szerintem alig van valaki, aki ne hallotta volna. Lassan eljut mindenkihez... Én abba bízok, hogy az embereknek van józan ítélőképessége és IGAZSÁGÉRZETE (az ügyészségséggel ellentétben)
@Hari R. Seldon: No-No!
600 fős magánhadsereg + terrorelhárítók + teljes államapparátus?
Mennyi hülye gyűlik össze mindig az Index Nagy Blogos Pöcegödrében ! Bámulatos ennyi orbánfób marhát egy helyen látni. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ez a sok félkegyelmű hol volt akkor amikor a fél világ Medgyessyn röhögött ("IT IZ IN DISZ SZPIRIT..."), hol volt akkor amikor az MSZ(M)P és a leberálzsarnokok rezsime alatt 8 év alatt meg két és félszerezték az államadósságot, hol volt akkor amikor szemeket lődöztek és 30 kilós, jól ismert honatyát vertek majdnem agyon, hol volt amikor Bajnai májusig 87%-ban felélt, teljesíthetetlen "nagyszerű" büdzsét hagyott hátra (véleményem szerint szándékosan) lista folytatható végestelen végig. Az orbáni rendszer megpróbálja helyreállítani mindazt amit a balliberális szarháziak összeromboltak. Összességében jól csinálja a dolgát ha nem is hibátlanul. A médiamizériával együtt is örülök, hogy Orbán a miniszterelnök, nem egy volt pufajkás, egy hazugságairól méltán elhíresült volt KISZ vezér vagy egy D209-es szellemileg leépült, semmihez sem értő káderlétben felkapaszkodott dilettáns senki.
Hajrá Viktor !
Mennyi hülye gyűlik össze mindig az Index Nagy Blogos Pöcegödrében ! Bámulatos ennyi orbánfób marhát egy helyen látni. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ez a sok félkegyelmű hol volt akkor amikor a fél világ Medgyessyn röhögött ("IT IZ IN DISZ SZPIRIT..."), hol volt akkor amikor az MSZ(M)P és a leberálzsarnokok rezsime alatt 8 év alatt meg két és félszerezték az államadósságot, hol volt akkor amikor szemeket lődöztek és 30 kilós, jól ismert honatyát vertek majdnem agyon, hol volt amikor Bajnai májusig 87%-ban felélt, teljesíthetetlen "nagyszerű" büdzsét hagyott hátra (véleményem szerint szándékosan) lista folytatható végestelen végig. Az orbáni rendszer megpróbálja helyreállítani mindazt amit a balliberális szarháziak összeromboltak. Összességében jól csinálja a dolgát ha nem is hibátlanul. A médiamizériával együtt is örülök, hogy Orbán a miniszterelnök, nem egy volt pufajkás, egy hazugságairól méltán elhíresült volt KISZ vezér vagy egy D209-es szellemileg leépült, semmihez sem értő káderlétben felkapaszkodott dilettáns senki.
Hajrá Viktor !
@Lucernaböde:

Kedves Népművészeti Festett Cserépedény!

Már hiányoltuk megjelenését.

Köszönjük, hogy megtisztelte véleményével ezt a blogot.

Amennyiben érvei is lennének, szívesen vitatkozunk önnel.

Ha nincsenek, akkor további jó szórakozást kívánunk önnek!
(Ne aggódjon, először is értettük hozzászólását!)

Kijelölt Felelős
A Magyar Hírlap online-on találtam.

113. zsozso2011-01-08 16:45:281998-2002

1. Szabad ma Magyarországon 500 ezer darab karórát venni 70 millió forintért, majd egy vanuatui off-shore céget is közbeiktatva eladni 350 millió forintért.
2. Szabad ugyanezekre az órákra közbeszerzési pályázatot kiírni, a pályázatra alvállalkozóként Globe Trotters Kft. néven céget alapítani, az órákat pedig 402 millió forintért eladni a Millenáris Kht.-nek. Szabad végül ezeket az órákat ingyen szétosztani.
3. Szabad az órákra kiírt pályázatból származó pénzt továbbadni más vállalkozásoknak, majd e vállalkozásokat színlelt szerződésekkel fantomizálni.
4. Szabad a Millenáris Kht. vezetőjeként a két évre szóló 3,4 milliárd forintos költségvetést egy év alatt elkölteni, majd kormánygaranciával 1,5 milliárd forint hitelt felvenni.
5. Szabad fél év alatt a Millenáris Park őrzés-védelmére egy vidéki rendőrkapitányság éves költségvetésének megfelelő összeget, mintegy 100 millió forintot elkölteni.
6. Szabad a Millenáris Park medencéiben úszkáló halak etetésével megbízott dolgozónak havonta 120 ezer forintot fizetni.
7. Szabad a park vendégkönyvét, a Millenniumi Kódexet 7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.
Magyar Televízió
8. Szabad ma Magyarországon a közszolgálati televízió elnökként bármekkora summát bármire elkölteni.
9. Szabad 1998 és 2002 között elképesztően pazarlóan, 190 milliárd forintból működtetni az Magyar Televíziót (MTV).
10. Szabad az MTV-nek négy év alatt 35 milliárd forintos veszteséget produkálni.
11. Szabad az MTV-nek felélnie 18,5 milliárd forintos alaptőkéjét.
12. Szabad az MTV vezetőinek arra játszani, hogy a parlament nem hagyja tönkremenni a köztévét.
13. Szabad eladni ingatlanjainak 95 százalékát, majd szabad az ebből származó bevételt - szemben az eredeti tervekkel - nem az új MTV székház felépítésére, hanem az intézmény működésének finanszírozására fordítani
14 Szabad a kiadások folyamatos növekedéséhez hozzájárulni, hogy a kormánypártok szívének kedves cégek (például Ezüsthajó Kft.) több száz millió forintos megrendelésekhez jussanak.
15. Szabad a Szabó László Zsolt által irányított MTV-nek, a költségvetési intézmények közül egyedüliként a már levont adókat, és járulékokat nem befizetni az államkasszába, hanem - többek között - a külső gyártók kielégítésére fordítani.
16. Szabad a fideszes többségű parlamentnek 2001-ben az MTV 10 milliárd forintnyi adó- és járulékfizetését elengedni.
17. Szabad az amúgy is meglehetősen nagyvonalúan összeállított terven felül 3 milliárd forintot fizetni külsős műsorkészítőknek.
18. Szabad az MTV költségvetését a veszteséges gyártói szerződésekkel évente 6,5 milliárd forinttal megterhelni.
19. Szabad az - Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített műsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belső gyártásában készülő anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került.
20. Szabad a Vitézy-féle vállalkozásoknak és az Ezüsthajó Kft.-nek összesen mintegy 2,5 milliárd forintnyi értékű megbízást juttatni, becslések szerint mintegy 1,5-2 milliárd forinttal túlfizetve e társaságokat.
21. Szabad azt a gyakorlatot folytatni, hogy az MTV gyártási szerződései ne legyenek egységesek, hanem egyes kontraktusokat a társaság jogi osztálya helyett a szerződő külsős partner készíti.
22. Szabad eltekinteni attól, hogy egy több évig futó műsor előzetes jóváhagyásánál megvizsgálják a szerződéskötés indokait, illetve az MTV-re vonatkozó előnyös vagy hátrányos gazdasági hatásokat.
23. Szabad az MTV Közalapítvány 1998 és 2002 között csonka, csak kormánypárti delegáltakból álló kuratórium elnökségének az előzetes szakértői vélemény ellenére szerződést jóváhagyatni olyan céggel, amely még a hatályos cégnyilvántartásban sem szerepel.
24. Szabad az egykori tévéelnököknek azt a pénzt, mely 111 munkatárs elbocsátásának több mint 100 millió forintos költségeit fedezte, visszatartani, annak ellenére, hogy később ezek az emberek ismét visszakerültek a köztévéhez.
25. Szabad az MTV-t olyan pénzügyi helyzetbe hozni, hogy az intézmény mára havi egy milliárd forint veszteséget termeljen.
26. Szabad a csődközeli helyzetben lévő MTV-nek 120 órányi anyagot szinte ingyen átengedni a Millenáris Kht.-nek (alkotásonként száz (!) forintért).
27. Szabad a Millenáris Kht. saját archívumából darabonként 2 millió forintért átengedni az Ezüsthajó Kft. által készített anyagokat az MTV-nek.
27. Szabad 42 tanácsadónak összesen 801 millió forintot keresnie az MTV-nél.
28. Szabad Lovas Istvánt 13,6 millió forinttal honorálnia az MTV-nek.
29. Szabad 6,5 milliót fizetnie a köztévének Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója, Wermer András számára.
30. Szabad a kormányváltás után busás végkielégítéseket fizetnie az MTV-ből távozóknak. 31. Szabad Mendreczky Károlynak 30,5 milliót megszavazni.
32. Szabad Csermely Péter hírigazgatónak és Gulyás Istvánnak, a Híradó volt főszerkesztőjének 17,5 milliót fizetni.
33. Szabad Jen Sándor funkcionális főigazgatónak 17 milliót, Papp Endre műsorvezetőnek 16,7 milliót fizetni.
34. Szabad az MTV-nek frissen bejegyezett, gyakran referenciákkal sem rendelkező cégektől, a piaci ár három-négyszereséért filmeket beszerezni, s ezáltal 13 cégtől majdnem 900 millió forintért "mozikat" vásárolnia.
Magyar Fejlesztési Bank
35. Szabad a Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) egy informális kormánydöntés alapján 450 milliós euró-kötvényt kibocsátani a Mol Rt. gázüzletágának megvásárlására.
36. Szabad ezt a pénzt nem erre költeni, hanem az eredetileg fix, 5,25 százalékos kamatozású hitelt a bankközi piacon 4,5 százalékos kamatszinten elhelyezni.
37. Szabad ezáltal - a rendőrség becslése szerint - több mint egymilliárd forint kárt okozni.
38. Szabad az MFB-nek 1999-ben keretszerződést kötni a Defend Security Kft.-vel a bank ügyfeleiről való információgyűjtés céljából.
39. Szabad a Defendnek 55 nem banki alkalmazott magánszemélyt és 13 céget megfigyelni, amiért az MFB 2001-ben összesen 16 millió forintot fizetett.
40. Szabad az MFB-nek fedezet nélkül 428 millió forintos hitelt adni az alcsútdobozi székhelyű Szekér Csárda-Fogadó Kft.-nek.
41. Szabad mindezért az MFB elnök-vezérigazgatójának, Baranyay Lászlónak több mint száz millió forint végkielégítést ajánlani, majd "megelégedni" a szerződés lejártáig szóló 46 millió forinttal.
Országimázs Központ
42. Szabad az Országimázs Központnak (OK) több milliárdos szerződéseket kötni a Happy End és az Ezüsthajó Kft.-vel.
43. Szabad az Ezüsthajónak 469,5 millió forintot kifizetni Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok politikai tevékenységének dokumentálására.
44. Szabad ezért 296 filmet, valamint fotókat készíteni. (A szerződésekről a KEHI megállapította: a felvételekre kötött eseti szerződések, valamint az ezek költségvetését tartalmazó mellékletek elnagyoltak, a vállalkozó számára egyoldalúan kedvezőek.)
45. Szabad az OK-nak még 30 millió készenléti díjat is fizetni az Ezüsthajónak, azt követően is, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést.
46. Szabad a Happy Endnek Mádl Ferenc államfői beiktatási ceremóniájára 120 millió forintot kifizetni közbeszerzési pályázaton.
47. Szabad az OK-nak 2000 augusztus 20-án a millenniumi ünnepségekre országszerte összesen 975 milliót elkölteni, majd a költségeket üzleti titokra hivatkozva elhallgatni.
48. Szabad a sidney-i olimpiai győztesekről óriásposztereket készítenie a Happy Endnek, a költségvetést pedig ugyancsak eltitkolni.
49. Szabad Sidney-ben az olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek 143 millió forintért.
50. Szabad az OK-nak reklámozni a filmszemlét, arculattervezőként pedig a Happy Endet megbízni 20 millió forintért.
51. Szabad az OK-nak 51 millió forintot elkölteni az Orbán Viktor washingtoni kitüntetésére utazó magyar művészekre.
52. Szabad az OK-nak 38 millióért Országgyűlési Beszámoló címen a kormány hároméves tevékenységét dicsőítő hirdetéseket megjelentetni az országos napilapokban.
53. Szabad mindezt Wermer András D. K. Waltson Kft.-jével elvégeztetni.
54. Szabad az OK-nak 2000-ben 4,3 milliárd forintos összköltségvetést adni 2001-ben.
55. Szabad az OK-nak 2001-ben 4,625 milliárd forintos összköltségvetés adni.
56. Szabad emellett a Miniszterelnöki Hivatal által elkülönített pénzekből kulturális ismeretterjesztésre, programajánlókra 740 milliót, költségvetési kiadványokra 390 milliót, gazdaságfejlesztési eszközcsomagra 1,47 milliárdot szintén az OK-nak adni.
57. Szabad a Happy End Kft.-nek a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft.-től 260 ezer forintos listaáron a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez illemhelyeket bérelni, majd 6 és fél millió forintért - 25-szörös áron - az Országimázs Központnak leszámlázni.
58. Szabad az OK-nak országkép-építő kampányokra belföldön és külföldön 730 millió forintot elköltenie.
59. Szabad az OK-nak gazdaságfejlesztő eszközprogram alá sorolt kommunikációra 460 miliió forintot elköltenie.
60. Szabad az OK-nak saját kiadványokra és kormányzati kommunikációra több mint 1,7 milliárd forintot elköltenie.
61. Szabad egy amerikai gyorsétterem-hálózat visszamaradt készletéből hamburgert és egy ismert sörmárkát formázó rakétákat is fellőni a 2000-es millenniumi tűzijátékon.
62. Szabad mindezért a Happy Enden és az Ezüsthajón keresztül két cégnek több mint 230 millió forintot kifizetni.
63. Szabad Wermer András anyósának amerikai cégén keresztül lebonyolítani az egész üzletet.
64. Szabad a tűzijátékért felelős Tóth István Zoltánnak, az Országimázs Központ akkori vezetőjnek azzal hárítani el az árat firtató érdeklődését, hogy az ünnepi bejgli árát sem kérdezzük meg a nagymamától a karácsonyi vacsorán, így a polgároknak szóló ajándék ára sem publikus.
65. Szabad később úgy érvelni, hogy az Országimázs Központ az Állami Számvevőszéknek tartozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak.
66. Szabad "A Hídember" című film készítőinek - egy feljelentés szerint - 187 millió forinttal nem elszámolni.
67. Szabad a költségvetésnek a filmet csaknem kizárólagosan finanszírozni - közbeszerzési pályázat nélkül.
Martinsalakos házak
68. Szabad a Pénzügyminisztérium által meghatározott árhoz képest indokolatlanul 600 millió forinttal többet költeni az északi térségben megrongálódott martinsalakos házak felújítására.
69. Szabad a martinsalakos házak felújításának felügyeletével megbízott kormánymegbizottnak (Horváth László, Fidesz) jótékonysági akciót gyakorolnia az állam pénzéből.
70. Szabad Horváth Lászlónak az esetek többségében "méltányosságot" gyakorolni, hiszen a felújításról szóló kormányhatározat szerint a károknak csupán 80 százalékát téríti meg az állam, a fennmaradó 20 százalék esetében a kormánymegbízott dönthetett.
71. Szabad 54 millió forintot fordítani egyetlen martinsalakos ház újjáépítésére Istenmezején, amikor elvben egy helyreállított épület költsége nem haladhatta meg a 24 millió forintot.
72. Szabad pályáztatás nélkül kiválasztani a Baumag Holding Rt. nevű céget a martinsalakos házak felújítására.
73. Szabad a martinsalakos házak újjáépítéséből fővállalkozóként meggazdagodni.
74. Szabad bekapcsolni a helyreállítás folyamatában olyan közhasznú társaságot - Gyors Újrakezdés Kht. -, amelynek közreműködése nem szolgálta a helyreállítás optimális költségen történő megvalósítását, s szerepe a Kehi vizsgálata szerint értelmetlen volt.
75. Szabad olyan házak lebontására is jelentős összeget kifizetni, amelyeket a tulajdonosuk korábban már lebontott.
76. Szabad olyan számlát produkálni a martinsalakos házakkal kapcsolatban, amelyen konkrét munkavégzés feltüntetése helyett "kivitelezési díj" áll.
77. Szabad a martisalakos házak felújítása kapcsán olyan jogi nonszenszet előidézni, mely szerint az önkormányzatoknak kell végrehajtani azt a kormányhatározatot, amibe nem volt beleszólásuk.
78. Szabad a BM-nek a felújítás költségeit az önkormányzatokhoz "leosztani", azon számlák alapján, amelyeket előzőleg aláírt a Gyors Újrakezdés Kht. képviselője és a kormánymegbizott ellenjegyzett.
12 volt állami gazdaság
79. Szabad ma Magyarországon 12 állami gazdaság 12 milliárd 690 millió forint értékű részvényeit az Orbán-kormány "felkérésére"az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.) által a szintén 100 százalékos állami tulajdonban lévő Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) térítésmentesen átadni.

81. Szabad a 12 érintett állami gazdaságot kivonni a privatizációs, valamint a termőföldről, illetve a nemzeti földalapról szóló törvény hatálya alól.
82. Szabad továbbá a dolgozói tulajdonszerzésre hivatkozva úgy privatizálni atársaságokat, hogy a tucatnyi állami gazdaság dolgozói egyetlen esetben sem szerezhetnek 10 százaléknál nagyobb részesedést.
83. Szabad ellenben a Fideszhez közelinek mondott érdekcsoportokat többségi tulajdonhoz juttatni.
84. Szabad a 12 állami gazdaság kivásárlására az állami tulajdonú MFB-től rendkívül kedvező, a családi gazdaságok számára kialakított kamatokkal, 20 éves futamidejű hiteleket fölvenni.
85. Szabad ma Magyarországon a hatályos törvényeket kijátszva, a 12 egykori állami gazdasággal a jogszabályban szereplő 10 év helyett 50 éves földhaszonbérleti, gyakorlatilag örökbérleti szerződést kötni.
86. Szabad a Nemzeti Földalap (NFA) kezelő szervezet hivatalos felszólítását figyelmen kívül hagynia, arra még csak nem is válaszolnia, a legalább féltucatnyi privatizált agrárcégnek.
87. Szabad az ügyészségnek a 12 furcsa körülmények közepette privatizált egykori állami gazdaság ügyében megszüntetni a nyomozást.
Autópályák
88. Szabad 1998-tól 2000-ig igérgetni az autópályaépítés elindítását, miközben a sztrádák nyomvonalán egyetlen kapvágás sem történik, de időközben milliárdokkal növekedenek az építési költségek.
89. Szabad 2000-től 2002-ig közbeszerzési pályázat nélkül több mint 300 milliárd forint értékű út, híd és autópályaépítési megrendelést adni annak a Vegyépszernek Rt.-nek, amely korábban egyetlen centiméter autópályát sem épített.
90. Szabad a Vegyépszernek a sztrádaépítések közben olyan alvállakozói láncolatot kialakítani, amely követhetelenné teszi a közpénzek útját.
91. Szabad egyúttal a Vegyépszernek az alvállalkozói láncolat legalján álló, valódi munkát végző alvállakozókat kéthónapos késéssel kifizetni.
92. Szabad a korábbi egymilliárdos körüli építési költség helyett kilomérenként átlagosan több mint 1,4 milliárdért építettni a Vegyépszerrel.
93. Szabad a választások előtt kilométerenként több mint két milliárd forint munkadíjjal szerződést kötni az M30-as út megépítésre ugyancsak a Vegyépszerrel.
94. Szabad csaknem két milliárdért lebontatni a korábban az M1-esen és az M3-ason több mint öt milliárdért felépített autópályakapukat.
96. Szabad az EU döntése alapján az egykori kapuk helyén új ellenőrző pontokat telepíteni, amelyek kialakítása szakértők szerint 6-10 milliárd forintba kerülhet.
97. Szabad a Nemzeti Autópálya (NA) Rt. előző vezetőinek 1,2 milliárdot átutalnia a Defend Kft.-nek egyes a nyomvonalak lőszermentesítéséért.
98. Szabad eközben a Defend alvállakozójának ugyanezt a munkát 180 millióért elvégezni.
99. Szabad az NA Rt. korábbi vezetőinek 288 millió forintért szerződést kötni egy ügyvédi irodával, miközben az gyakorlatilag nem végzett munkát.
100. Szabad ugyancsak az NA Rt. előző vezetőinek területszerzési feladatok elvégzéséért 1,5 milliárd forintot átutalni egy ZIB Consulting nevű vállalkozásnak, miközben a gyanú szerint ez a társaság sem végzett érdemi munkát.
Más lehetőségek
101. Szabad 2000-től 2002-ig mesterségesen alacsonyan tartani a gázárakat, s ezzel több mint 200 milliárd forint veszteséget okozni a Mol Rt.-nek, amely így nem tudta fejleszteni a gáztároló és szállító kapcitásokat, ami az ország biztonságos gázellátását sodorta veszélybe.
102. Szabad két éven át leszorítani az áram árát, s ezzel több mint százmilliárdos veszteséget okozni a Magyar Villamos Műveknek, amelyet most kell megfizetniük az áramfelhasználóknak.
103. Szabad 2000 és 2002 között több milliárd forint értékben követ szállítani az Orbán-bányákból az állami tulajdonban lévő Dunafferrhez.
104. Szabad az előző kormánynak az úgynevezett atomtörvény módosítása révén 2000-től 2002-ig úgy használnia a Nukleáris Pénzügyi Alapban lévő több mint tízmilliárd forintot, hogy nem fizetett kamatot a felhasznált pénz után, s ezáltal több mint öt milliárd forintot vesztett értékéből a Paksi Atomerőmű leszerelésére feltöltendő alap.
105. Szabad Széchenyi-tervet alkotni, mely a kormánypropaganda szerint elsősorban a hazai vállalkozókat segíti.
106. Szabad eközben valójában a Széchenyi-terv igazi haszonélvezőivé a multinacionális vállalatokat megtenni.
107. Szabad autóipari cégnek a terv keretén belül több százmillió forintot juttatni.
108. Szabad a magyar kis-, és középvállalkozókat kevésszer a Széchenyi-terv közelébe engedni.
109. Szabad a Széchenyi-terv kedvezményezetteit nem ösztönözni arra, hogy a megjelölt célokra költsék a pénzt.
110. Szabad azt sem szankcionálni, ha valaki esetleg csődbe vitte az adófizetők pénzét.
111. Szabad a korábbi döntésnek ellentmondani azzal, hogy nem három, hanem egy Ítélőtábla alakuljon, valamint munkájuk megkezdését évekre elhalasztani.
112. Szabad a pécsi, valamint szegedi Ítélőtábla megalakulását nem támogatni.
113. Szabad ezáltal a rendszerváltozás előtt indult bírósági reformot megakasztani.
114. Szabad a négyes metró építését - ahogy az akkori szakminiszter később fogalmazott - "dafke" megakadályozni és helyette azt mondani, inkább a felszíni közlekedést támogatjuk.
115. Szabad inkább vállalni a pert, s annak esélyét, hogy az állam azt elveszti, ezáltal esetleg milliárdokat kényszerülhet a fővárosnak fizetni.
116. Szabad a Medgyessy kormány idején - mikor az új kabinet eldöntötte, megépíti a metrót - azt mondani, hogy a főpolgármester valójában nem akar metrót építeni.
117. Szabad a Nemzeti Színház Erzsébet téri - Horn-kormány idején megkezdett - munkálatait leállítani.
118. Szabad az építkezés gödrét elhagyva új helyet keresni. Városligetben nézelődni, majd a tiltakozás miatt a központtól távol eső expótelket kijelölni.
119. Szabad az építkezés magas költségeivel indokolva felbontani a szerződést.
120. Szabad az Orbán Viktor által bejelentett, 10,7 milliárdos új Nemzeti Színház beruházást a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint több mint 18,5 milliárdért, Schwajda György, a Nemzeti Színház egykori kormánybiztosa szerint 15,4 milliárdért, a Fidesz szerint 12,1 milliárdért felépíteni.
121. Szabad a színház felépítésére és az előadások elindítására együtt, mindösszesen több mint 20 milliárdot fordítani.
122. Szabad a szakma tiltakozása ellenére a színház tervezését a kormánymegbízott házának tervezőjére bízni.
123. Szabad nem igénybe venni azt a 7,8 milliárd forintnyi japán segélyt, amellyel a japán kormány audiovizuális felszereléssel látta volna el a teátrumot.
Még másabbak
124. Szabad felsőbb utasítást adni a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának arra, hogy két külön kirendelt vámtiszt felügyelje a Fidesz választási kampányleveleinek "zökkenőmentes vámkezelését" a soproni határátkelőn az országgyűlési választások kampányhajrájában.
125. Szabad egy jobboldali pártnak magyar választópolgárok személyes adatait külföldre vinnie és Németországban azokat felhasználva - az adatvédelmi aggályoktól mentesen - választási leveleket nyomtatnia.
126. Szabad továbbá ezen levelek mintegy 120 millió forintos postaköltségét végül nem kifizetni, úgy, hogy arra a Fideszt első fokú ítéletében a Fővárosi Bíróság is kötelezte.
127. Szabad, sőt kifejezetten ajánlatos kirekesztésre és uszításra felszólítani polgári köröknek nevezett civil szerveződéseket, mondván bojkottálják azokat az üzleteket, amelyek tulajdonosai baloldali érzelműek.
128. Szabad továbbá Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőnek mint az Országos Cigány Önkormányzat korábbi elnökének a kisebbségi intézmény kasszájából átlagban évi hárommillió forintnyi túlórapénzt úgy felvennie, hogy arra szerződése nem jogosítja fel.
129. Szabad ezáltal, TB-járulékokkal együtt az elmúlt négy évben mintegy 16 millió forintot elszámolni az előírásoknak nem megfelelően.
130. Szabad továbbá 11.000 forint + ÁFA évi díjért úgy bérbeadni egy értékes önkormányzati ingatlant a fideszes városvezetésű Tatán, hogy a szerződésen a bérlő aláírás hamis.
131. Szabad ezt az ingatlant később a helyi Fidesz egyik választási központjaként is használni.
132. Szabad legálisan olyan EU-ellenes jelvényeket árusítani a politikai jobboldalhoz szorosan kapcsolódó üzletekben, amelyeken az Unió jelképeinek számító csillagok nem ötágúak, hanem hatágú Dávid-csillagok.
133. Szabad Vál-völgyi települések önkormányzati kasszájából, majd félmillió forintért ajándék festményt vásárolni Orbán Viktor volt miniszterelnöknek, majd annak árát működési költségként elszámolni.
Sportügyek
134. Szabad ifjúsági és sportminiszterként a hódmezővásárhelyi uszodaberuházáshoz 400 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatást adni.
135. Szabad később ugyanerre a létesítményre további 400 milliós kezességet vállalni.
136. Szabad 1,7 milliárd forintot szánni stadion-beléptető-rendszerre.
137. Szabad ezt a sportminisztérium vezetése által előbb 3,2 milliárdra emelni.
138. Szabad végül a Sportfolió Kht.-nek a rendszert 5 milliárdért megvásárolni, aminek következtében mintegy 4 milliárdos hiány keletkezett az egész program költségvetésében.
139. Szabad a közbeszerzési eljáráson elnyert 4,8 milliárdos megbízást a T-Systems Dataware Kft-vel végül 5 milliárdról megkötni.
140. Szabad a közbeszerzési pályázaton a második helyezett Siemens 1,8 milliárd forinttal alacsonyabb ajánlatát nem elfogadni.
141. Szabad a tervezett 38 stadion közül csak kettőben felszerelni a beléptető-rendszert.
142. Szabad a mintegy 400 jegynyomtatót, 500 számítógépet és monitort, 100 kamerát, 500 beléptetőkaput, sok-sok kábelt egy 600 négyzetméteres raktárhelyiségben tartani.
143. Szabad a raktározási költségért havi 1 millió forintot fizetni.
144. Szabad a kaposvári stadion beruházására 60 milliós állami kezességet vállalni.
145. Szabad Deutsch Tamás sportminiszternek a Sportlétesítményeket Ellátó Intézmény (SEI) vagyonkezelésében levő négy ingatlan értékesítését kérni.
146. Szabad a nyilvános pályázattal történő lebonyolítással a SEI nevében és képviseletében a Sportfolió Kht.-t megbízni.
147. Szabad az ingatlanok értékelésével az Urbanráció Kft. nevű céget megbízni, amely minden ingatlan esetében más és más módon számította ki az ingatlan értékét.
148. Szabad ezek alapján minden ingatlant a legalacsonyabb értéken eladni, s ezáltal a jogi vélemény szerint körülbelül 200 milliós vagyoni hátrányt okozni a kincstári vagyonban.
149. Szabad a Budapest Aréna parkolóját a Sportfolió Kht.-nek bérbe adnia a Rendezvénycsarnok Rt.-nek a választások két fordulója között évi egymillió forintért.
150. Szabad gyakorlatilag felbonthatatlan szerződést kötni úgy, hogy a bérbe adó Sportfolió Kht. nem jogosult a parkolót saját céljaira használni a bérlő Rendezvénycsarnok Rt. kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül.
151. Szabad az Aréna építkezését felügyelő kormánybiztosnak, Fürjes Balázsnak igazgatósági tagságot vállalni a bérlő Rendezvénycsarnok Rt.-ben.
152. Szabad a Sportfolió kht.-nek bérbe adnia a Császár-Komjádi sportuszodát, miközben a vagyonkezelési jogokat a KVI-nek kellett volna gyakorolnia.
ÁPV-KVI
153. Szabad az ÁPV Rt.-nek a tulajdonában álló ingatlanokat és üzletrészeket - köztük a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. üzletrészét és a Herceghalmi Kísérleti Gazdaság Rt. földterületeit - a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak (KVI) átadni.
154. Szabad ezért cserében a KVI-nek átadni a magyar állam nevében vásárolt bécsi, korábban a CW Bank (a Magyar Nemzeti Bank egykori leánybankja) székházaként működő épületet az ÁPV Rt.-nek, úgy, hogy az Állami Számvevőszék törvénytelennek minősítette az ügyletet.
155. Szabad az ÁPV Rt.-nek CD Hungary Rt. (CDH) osztalékból kifizetnie a KVI-vel szembeni maradék tartozását, amely ügylet következtében a magánkézbe került CDH és a KVI között nagyszabású ingatlan cseresorozat indult be.
156. Szabad a cserékből a KVI-nek rosszul "kijönnie"; mintegy 1,232 milliárd forinttal adósa maradni a diplomáciai ingatlanokat kezelő és forgalmazó cégnek.
157. Szabad az ÁPV Rt.-nek a a CDH-t 18,2 milliárd forintért eladni az OTP-csoport egyik érdekeltségének, a Magyar Ingatlan Befektető Kft.-nek, miközben a kiválasztott tanácsadó cég, az AT Kearney 20 és 30 milliárd forint közötti összegre értékelte a CDH-t.
158. Szabad a KVI-nek a CDH-tól vásárolt/cserélt ingatlanokat bérbe adni, illetve vagyonkezelői szerződést kötni többek között a Schmidt Mária jegyezte Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvánnyal.
159. Szabad a közalapítványnak ugyanazt az ingatlant határozatlan időre bérbe adni, amelyet már a CD Hungary tulajdonlása idején is bérelt.

Hátha nem törlik...
@Kijelölt Felelős: Érveket itt sem látni, nem azért mondom. Persze a poszt maga is merő hangulatkeltés. Majd akkor sírjatok, ha nem lehet ilyeneket írni, akkor tényleg oda lesz a sajtószabadság. Ja, hogy feljelentették a VV-t amiért leszbiző villalakókat mutogattak 12-es karikával, vagy mi? Ennek semmi köze a sajtószabadsághoz, bocs. Az USA-ban megbírságoltak egy TV-t Janet Jackson csöcsének előrántásáért, akkor az USA-ban sincs sajtószabadság?
Elszundítottam és rémálmom volt!

Álom 1.:
Ambrus Attilát kiengedték a börtönből, kegyelmi kérvényét a Toll aláírta.
Álom 2.:
Olvasom az újságban, hogy a legnagyobb maagyar bank biztonsági főigazgatójának nevezték ki.

Az álom alapja lehetett:

105. xyz2011-01-08 16:29:14
Magánokirathamisítás ügyében hallgatták ki Budai Gyulát, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjét 2005-ben – ezt az információt hozta nyilvánosságra Helmeczy László Nyíregyházán. Az ügyvéd-politikus szerint a Magosz szövetségi igazgatója ellen a nyomozást csak azért szüntette meg az illetékes ügyészség, mert a Fideszes politikusok ügyeit rendre eltussolják. Budai Gyula elmondta, az ügyben megszűnt ellen a nyomozás, a szerződést a kollégája írta, ráadásul akkoriban még nem töltött be politikai funkciót.

Egy anonimizált ügyészségi határozatot hozta nyilvánosságra, Helmeczy László nyíregyházán. A dokumentumban az áll, Budai Gyula ellen 2005-ben magánokirat-hamisítás vétsége miatt nyomozás indult. A Magosz szövetségi igazgatója, és a Fidesz országgyűlési képviselője ugyanis egy olyan szerződést hitelesített, amelyről később kiderült, az eladó aláírása hamis rajta. Egy tököli másfél hektáros telek, egy 57 ezer forintot érő Herendi étkészletért való cseréje a kirívó értékkülönbség miatt már önmagáéban is feltűnő – mondja Helmeczy László, de jogi szempontból az a kirívó, hogyan írhatta alá a telek tulajdonosa 2005-ben a szerződést, ha két évvel korábban elhunyt. Ráadásul a hamisítás szerinte többször is megvalósult, mert a szerződést az illetékes földhivatal formai hiba miatt nem fogadta el és újat kellett írni helyette. Az ügyben nyomozás indult, amely során a rendőrség vádemelési javaslatot tett Budai és kollégája ellen, de az ügyészség megszüntette a vizsgálatot. Helmeczy László állítja rendre ez történik, ha Fideszes képviselők követnek el törvénytelenséget, szerinte ettől függetlenül, a felelősség kérdése nem vitatható.

Az ügyvéd- politikus hozzáfűzte, Budai Gyula az elmúlt időszakban az igazság bajnokaként tüntette fel magát, feljelentéseket tett és leleplezett. Most Helmeczy László szerint kiderült, a fideszes politikus esetében is van miről beszélni.
@Kijelölt Felelős:

Kedves Önjelölt Felelős !
Érveim olvashatók a posztomban, kár, hogy figyelme erősen szelektív mechanizmusok alapján működik, ezért észre sem vette őket.
@Lucernaböde: Nem én írtam, hanem a kommentelő. Persze én is írhattam volna őszintén szólva.
@Lucernaböde: Dehát a miniszterelnök egy a hazugságairól mééltán elhíresült volt KISZ-vezér, Orbán Viktor, ez most akkor baj?
@hunocska: Szart sem érdekel a listád, az ilyet egyenként kell adagolni, annak idején mindegyikkel foglalkozott is a médiátok. Ennek ellenére bukott az MSZP ekkorát. Vajon miért?
Biztos azért, mert ők szent életűek voltak, és róluk nem lehetne négyszer hosszabb listát összeállítani, főleg ha a legpiszlicsárébb dolgokat is belevesszük. Ha így van, akkor pedig nincs más hátra, mint leváltani a hülyenépet. Vagy el lehet innen menni.
@csi szi: Miért haragszol rám, ezt a listát nem én csináltam, hanem a Viktorék. Gondolod én ott voltam? Van nekem becsületes munkám.
@hunocska:

"Hozzátette ugyanakkor, "semmi okunk nincs arra, hogy ne legyünk optimisták", az EU ugyanis ennél sokkal nagyobb dolgokat is megvalósított: egymást halomra gyilkoló népek polgáraiból a háború után barátokat csinált, térdre kényszerítette a Szovjetuniót, újraegyesítette Európát, és megteremtett például egy új világpénzt.

A magyarok mindent meg fognak tenni azért, hogy az EU az új kihívásoknak eleget tegyen - hangsúlyozta."

Mi lenne ha OV nem lenne EU szkeptikus, meg ennel jobban is benyalna az EU-nak? Ha jol emlekszem o mondta, hogy van az EU-n kivul is elet( azt persze nem tette hozza hogy milyen), meg Keleti szel fuj es azt kell kovetnunk. Az EU-s media torveny biralok is komcsik vagy nem ertenek hozza. Most meg ezek szerint az EU iranya a mervado es most Magyarorszagnak kell azt az iranyt meghatarozni.

Annyi ellentetes dolgot mondott mar a Fidesz az EU-val kapcsolatban, hogy mar a Fidesz szimpatizansok se tudjak hogy most szeretni vagy utalni kell-e az EU-t.
@hunocska: "Van nekem becsületes munkám"

Számlát adsz a bloghozzászólásokról? Akkor jó :)
Ja nem haragszom, miért haragudnék?
@Lucernaböde:

A mi exkomcsink jó komcsi ugye?

Névsorolvasás!

www.youtube.com/watch?v=-9qEuSKxpKE
@csi szi: Úgy vettem ki az írásaidból, hogy haragszól, mert ezt a 159 pontot átmásoltam egy Fidesz közeli médium oldaláról. Jóindulatúan nem tettem hozzá a Zuschlagot, Hagyót, meg a Hunvaldot, mert oda illenek ők is.
@D4D: Pozsgai kimaradt. Bocs.
Hát most már uncsi ezeken rágódni. Találjatok ki mást, talán újabbakat, amit esetleg jobban megfizetnek a megbízóitok. Jól forgassátok ki, ferdítsétek el és fújjátok fel, ez egy biztos recept! Aztán még lehet a nyugati haveroknak is küldeni belőle másolatot, had kürtöljék vele tele a sajtót!!!! Hajrá ellenmagyarok!!!
@Lacdelo: A Viktor nem tudja, hogy bárhol mondja a bármit azt bárki meghallhatja.

Nem tartják komolynak, mert külföldön a vezetők elolvassák a rendszeresen készülő orszgokról szóló információkat.

Abban szerepel:

Kormányfő felkészültsége, szavahihetősége, jellemvonásai, törekvései, stb.
@Kijelölt Felelős: Bocs, felelossegteljes 25 eveskent a pina jobban izgat, mint a politika :D
"csöcselvonó rendszer" na ez a csúcs... Ez már tényleg a legsötétebb diktatúra :)
A következő törvény meg az lesz, hogy a 90%-ban homokos és pedofil katolikus papi közösség érdekében, nemzetmentés ürügyén, minden "hazafi" tartsa oda a seggét, illetve vigye gyermekeiket a pedopapokhoz "spirituális" beavatásra.
A 60 milliárdos jövő évi egyházi támogatás mellé -melyet elsősorban a pedokatolikus klérus kap- kell még valami, hogy a pedopapok agitprop kórusa tovább hülyítse a jó népet a felcsúti cigány vajda, ahogy ma nevezteti magát a Bölcs Vezér érdekében!
Majd a Bölcs Vezér bejelenteni a külföldi tiltakozások után:
- ez Magyarország belügye,
- csak a szocialisták és a liberálisok gerjesztik az indulatokat,
- a tiltakozás a bűnös világ keresztényellenességének a bizonyítéka!:)
Ennél betegebb kormánya nem volt még ennek az ócska országnak!:)
@hunocska:
Szerintem, ha ennyire ért az okiratokhoz, akkor mindenre lesz aláírt bizonyíték.

A legjobb embert találták a munkára.
@csi szi: Érvek? Tessék:

1. Az új törvény szerint csak fél év múlva lehet büntetni. A retekklubb a RÉGI médiatörvény szerint lett felnyomva. Szóval ennek köze nincs az új törvényhez, ellenben azzal, amit te állítasz.

2. Az új törvény szerint kötelező befizetni a 25 milliós büntetést, ha nem tetszik, lehet érte perelni. Aminek eredménye lesz 5 év múlva. Közben buktad a 25 milla kamatait (gyenge 10%-al számolva 12,5 MHUF), az ügyvédi és perköltségeket, valamit a 25 milliót közben nem tudtad befektetni, azaz vagy veszel fel hitelt, vagy elmarad a befektetés -> bevételkiesés.

3. "Majd akkor sírjatok, ha nem lehet ilyeneket írni" = "Majd akkor sírjatok, ha nem lehet sírni". Öööö...
@Lrdx:
1. Azt nem állítottam, hogy van köze hozzá, de erre hivatkozva hisztiznek az új törvény miatt.
2. Úgy tudom végül nem fogadták el az a módosítást, hogy kötelező befizetni. Amúgy eddig is osztogatták a büntiket lásd: barikad.hu/25_milli%C3%B3s_b%C3%ADrs%C3%A1g_neo_fm-nek-20101221 (a barikad.hu-s cikket találtam hirtelen a gugliban, nem onnan tájékozódom rendszerint:))
3. Tény, hogy ahol diktatúra van, ott egy twitterért visznek a közegek, ha lenyomoznak... Az a diktatúra, nem Berlusconi és nem is Orbán.
@ökörpöröly: Az ócska országgal nem értek egyet!
@csi szi: Az elöző kormány legalább lekapta a Hagyót, Hunvaldot, Zuschlagot. Ki tudja nem küldték-e őket az MSZP közvetlen közelébe, ki tudja nem szivárogtatta valamelyikük az öszödi beszédet, ha ott voltak elvileg megbízásból megtehették, de ki is bizhatta meg őket?
@Lucernaböde:

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
"Az orbáni rendszer megpróbálja helyreállítani mindazt amit a balliberális szarháziak összeromboltak. Összességében jól csinálja a dolgát ha nem is hibátlanul. A médiamizériával együtt is örülök, hogy Orbán a miniszterelnök"

Eddig meg semmi konkret gazdasagi reformot nem
csinalt. Ha tenyleg ilyen nagy szarban lett volna az orszag, mivel "balliberális szarháziak összeromboltak" akkor nem artott volna egybol hozzakezdeni az atfogo reformokhoz. Ahhoz kepest az inkompetens kormanyzas miatt MO mar majdnem bovli kategoriaban van minden hitelminositonel. A mutlik adoztatasa, a Mnyp-i penzek allamositasa azok nem reformok, sot Magyarorszagot csak megjobban hitelet vesztette es ennek kovetkezmenye az allamadossag finanszirozasanak koltsegenek megnovekedese. Hadd ne soroljam tovabb.

"A hazai államcsőd ellen köthető biztosítás felára meghaladja Irak kockázatát.
Magyarország 5 éves CDS-felára első alkalommal haladta meg az irakit tegnap - írta a Bloomberg,december 10.-én."

www.profitcsapat.hu/tartalom/bloomberg-nagyobb-magyar-csodkockazat-mint-az-iraki

Az teny hogy az inkompetens Mszp kormanyzas, jelentosen megnovelte az adossagallomanyt (leszamitva Bajnait, meg a vezer is elismerte a munkassagukat, igaz csak kulfoldon sunyi modon), de a Fidesz is aktiv reszese volt ennek. Ha nem emlekeznel ok is igertek 13.havi nyugdijat es megszavaztak a Medgyessy fele 100 napos joleti akciocsomagot 2002-ben ami az adossag elszallasat alapozta meg.

"Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor.

Erre a Fideszes teljesitmenyre, aztan igazan nem lehetsz buszke. Nem artana ha keresnel magadnak egy masik partot, ha jobboldali vagy.
@Lacdelo:

Büszkélkedhetünk mással is!

Puskás Ferenc a világ egyik legjobb labdarúgója volt kedves eu vezetők!

Én Orbán Viktor szintén nagy focista voltam, azért vagyok nagyobb mint Puskás mert én egyetemet végeztem, a világot rengető magyar fülké forradalmat megcsináltam és nem diszidáltam. Megjegyzem már másodszor vagyok miniszterelnök, én vagyok a fidesz elnöke, meg a németeknél is van valami néppárti beosztásom. Egyszóval a világ legfelkészültebb embere szól hozzátok, aki minden pápát meglátogatott, akár családostól.
@Lucernaböde:

Ha nemzeti populista politikat szereted es nem jobboldali konzervativ vagy, arra meg ott van a Jobbik, habar mar az is lassan demokratikusabb a Fidesznel. Ezt se gondoltam volna hogy valaha is leirom :(.

A Fidesz az nem jobb oldali konzervativ, ha meg nem jottel volna ra. Ahhoz tulsagosan hatalomparti, tekintelyelvu es nacionalis es demagog.

Sajnos magyarul nincs meg:

Parties of the centre-right generally support 1. democratic capitalism - multik, bankok, telekomcegek megadoztatasa
2. the market economy, a kulfoldi multik megkulonboztett adoztatasa a magyar cegekkel szemben
3. limited forms of government regulation, - amiota kormanyra kerultek minden hatalmi kontrolt meg fuggetlen intezmenyeket is allami kontroll ala vontak
4. private property rights - Mnyp-i penzek allamositasa
5. and opposition to socialism and communism.
Ebben aztan tenyleg jok, habar az MSZP-nel sok kerdesben balrabb vannak, a Fideszben a kommunista diktatorikus hajlamok inkabb megvannak.

en.wikipedia.org/wiki/Centre-right
@Theodoro: Remélem, még sokáig nem fogunk ebben a kérdésben vitába bonyolódni...
@Lacdelo: Pont erre gondoltam én is. A jobbikra lehet sok rosszat mondani, hogy agresszívak szélsőjobboldaliak, nacionalisták meg még egy csomó rossz dolgot, de legalább ŐSZINTÉK. Ez a kurva fidesz számomra is már a jobbiknál is elfogadhatatlan.

Kezdem érteni mitől radikalizálódtak. Egy olyan jobboldali párt mellet mint a fidesz, csak egy szélsőségesen radikális másik jobboldali párt tud megmaradni. Ahogy az MDF-et megpróbálta kicsinálni az UD-n keresztül, szerintem minden egészséges (nem radikális) jobboldali formációt vagy bekebelezett, vagy eltaposott orbán...
@Hari R. Seldon: A radikalizálódás immunválasz... Lehet, hogy aki ilyen rezsimben nem radikális az halott...
@Hari R. Seldon: www.youtube.com/watch?v=3-WbVxsZGFU

Újranéztem ezt... Persze mindenki a beszólásra fókuszál a végén, de azér' ez a fasz legalább őszintén hisz a "trianonba'" meg a egészbe... Ez egy fanatikus hívő állat... Persze, hogy felháborodik amikor saját szemével látja a "röhögcsélő" álszent, gőgös és geci fideszeseket...
@Hari R. Seldon: Szerintem ennek a fasznak még pár éve kövér Zsirdisznó volt a példaképe. Az is hasonló pszichopata állat.
@Hari R. Seldon: atv.hu/video/video-20110105_stagel_bence - Megnéztem ezt a beszélgetést, ami két intelligens emberrel készült, még sem voltak képesek dűlőre jutni... vajon miért? Mert a média önmagában katasztrófa forrássá vált napjainkra - ez tény, azzal együtt, hogy Stagel is és Olga is értelmes dolgokat mondott. Csakhogy! Maga a médiaszabályozási törvény készült olyan sunyira (nyilván a készítői agya után), hogy véletlenül sem érheti el a tisztesség határait senkinél, mert eleve az aljasság technikáira épít.
Ezért vissza kell vonni, úgy ahogy van, és helyette egy teljesen más jellegűt kell kidolgozni SZAKEMBEREK igénybe vételével. Olyanokra gondolok, akik képesek belátni, hogy ma - a média az első számú nevelési és ismeretadó forrás. (akármennyien is vagyunk, akiknél nem, és akik képesek még a válogatásra) Addig, amíg tök mindegy melyik csatornán is fő műsoridőben trágyát szolgáltatnak, a nívót pedig az éjjeli vagy hajnali órákra teszik... addig hülyítik az egész országot (pedig elég volna ehhez a külföld silányságát fognia annak, aki arra bukik). Hazugság a nézői igényekre való hivatkozás is, mert nem releváns felméréseket alkalmaznak. A szerkesztők intellektusán, emberi habitusán múlik minden (no meg a kormánypárti befolyáson) - és nem a néző igényén, hiszen éppen azt formálja az előző és nem fordítva!
Ez a való világ egy rakás szar, a retekklubéval egyetemben, de ahogy a tévét sem tudom már bekapcsolni, hogy kedvemre valót nézzek, úgy az országot meg nem tudom kikapcsolni, hogy megállítsam ezt az undorító folyamatot, amiben sokan részt vesznek...
Talán előbb saját magával kellene tisztába kerülnie sokaknak, hogy képes-e valódi értékítéleteket hozni, vagy csak visszaböfögi azt, amit hagyott magára okádni a média és a politika által. ÖNTUDAT barátaim, öntudat! Ami önismereten és saját tetteinken nyugszik... nem pedig mindenki és minden fikázásán. No meg a lényeglátó képességen a látszatböngészések helyett.
Tehát a törvény nem maradhat, és a kormányból sem kérünk, mert igenis nemzetrontó szándékkal kormányoz Orbán, anélkül, hogy bárkinek is beleszólást engedne - így pedig önkényről van szó. Az pedig SENKINEK sem jó - a lassan kilenc hónap alatt pedig semmit nem tett a KÖZJÓ érdekében, kizárólag saját magáért, saját bandájáért, saját eszméitől vezérelve... ez nem demokratikus! És mélyen sérti a magyar emberek méltóságát. No, ez a valóság: Orbán a média és egyéb törvénykezési szokásaival a magyar köztársaság lakosságának érdekeit sérti, és alapvető emberi jogait.
@térfél: Bevallom öszintén ma reggelig azt se tudtam hogy létezik ez a faszi... Ez a bence gyerek... De a videó alapján egyértelműen egy barom állat!!!
Amit meg magamtól is a józan paraszti eszemmel gondolok az amit a nő mond!
Ott a konektor! Húzza ki a tévéjét, vagy programozza el az RTL klubot SAJÁT MAGA!

Cenzurázza ez a majom a SAJÁT tévékészülékét! (lehet csatornát törölni minden tévékészüléken) LEHET lehangolódni a hullámhoszról... Bármit megtehet a saját tévékészülékével.

De igazából a feljelentősdi miatt rágtam be erre a kis médiagecibencére!
Meg fogja érdemelni amit majd kapni fog ezért!!!!!
Jelented ám a kurvanyádat fel!!!!
mi ez a vernyogás?
Hiába osztják itt az észt, megválasztják berlusconit?
meg
orbánt?
meg.
ennyi.
amúgy meg siratjátok a sajtószabadságot, egy blogon...XXXXX hozzászóláson át mondjátok, hogy diktatúra meg ez meg az...

nincs itt némi ellentmondás?

nem tudjátok ti csibéim, mi az a diktatúra.
@FILTOL: Nem is akarjuk megtudni... Ezé' kell ezt a rezsimet minél hamarabb eltúrni oda ahová való. A TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJÁRA!! Ott bűzölögjön tovább....
@FILTOL: Ebbe' meg igazad van... Mi szavaztuk meg ezt a faszt...
De mi is fogjuk elzavarni a picsába BASSZÁTOKMEG!!!!
Már nem Berlusconihoz, hanem Ficóhoz hasonlitják a mi nagy vezérünket.
A fidesznek komolyan el kell gondolkodni a miniszterelnök cserén, de gyorsan.
El kell kezdeni a reformokat , szakértői kormányzás kell,/ mint a Bajnai/ mert már az ország léte forog kockán .
A kommunikáció összeomlott, mert mindig össze-vissza hazudoztak, amit most nem nagyon lehet, mert a fél világ minket figyel.
Első lépés a médiatörvény visszavonása.
Védhetettlen.
Bizony most a fidesz tagjain van a sor, hogy szóljanak a nagyfőnöknek, ha ö ezt még nem vette észre.A bátorság ideje mot jött el.
@avanivi: Minden népnek megvan a saját 0rbánviktora... DD: DemokratikusDémona
@Hari R. Seldon:
Haider
Fico
Berluci
...
...
...

A demokráciákban benne van az is, ha a nép éppen olyan kedvében beszavazza Hitlert is... DEMOKRATI(KUSS)AN...Nekik Demokrati... Aztán a népnek már kuss
Ma tévét, holnap engem jelent fel...
Hogy honnan ember és meddig állat???
Bence, azt a jó ég tudja nálad..
poszt tolónak rossz az emésztése, szedjen bilagitot.
@Hari R. Seldon: egy helyen bukuk az elméleted.
mind leváltható, és bukik is ha kell.
berlusconi azért elég sokszor befutott már, ez önmagában cáfolja a ballib picsogást.
@avanivi: Elvileg igazad van. Gyakorlatilag esélyt nem látok a váltásra. Kissé hosszú indokom alább:

aristotle.5mp.eu/web.php?a=aristotle&o=Zklf6SNpIF
@FILTOL: Igazad van. Még Hitlert is sikerült leváltani... Mondjuk belehalt 20-25 millió ember, de a végén sikerült "leváltani"... És tényleg nem picsogni kell...

Neked törvény, nekem töltény kell...
süti beállítások módosítása