Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.01.02. 14:40 Fabius

Lali-T

Címkék: kossuth lajos médiatörvény ice t nmhh

Legyen bármilyen elcsépelt a frázis, aki szelet vet, vihart arat. Fokozottan igaz ez az NMHH-ra, ami személyi összetétele, vezetője, aktuális jogi környezete miatt a legkisebb szélvetésre is minimum tornádóra számíthat. A Tilos rádióval szembeni fellépés utáni "szabadságharc" mutatja, mennyire nem hisz az egyszeri átlagblogger/átlagpolgár abban a bizalomban, amit hangsúlyozni igyekeznek pontos törvényi szabályozás helyett.

Miközben mi talán okkal ízlésrendőrséget emlegetünk, és magyar módi szerint azt firtatjuk mennyiért fordították le a számot magyarra, addig Ice-T az egyetlen épkézláb dolgot teszi, amit megtehet: röhög rajtunk. Teljes joggal. Röhög a mi paránkon, a hivatal okoskodásán, most utóbb pedig azon, hogy ha nem vigyáz, Kossuth Lajost csinálunk belőle a Tekintetes Hivatallal szembenállás jelképeként.

Ő talán tudja, hogy a gyerekek védelme nem a számai előtt elhangzó figyelmeztetés, és a sugárzásának időpontjáról való határozással kezdődik. Legalábbis addig nem, amíg a trend szerint az alig huszonéves tinibálványok napi kétszázszor lejátszva azért könyörögnek, hogy kúrja már meg őket valaki.

Viszont, ha ezt szóvá tesszük ne menjünk el szó nélkül a hivatal válasza mellett sem. Az indoklás a fentiek miatt sántít, az előcitált Kossuth miatt pont azt a hatást nem éri el, amire egyébként szemmel láthatóan szánták: cinikusnak hat elnéző helyett. Pedig, ha lehámozzuk róla a sallangokat akkor észrevehetnénk amit üzentek: nyugalom Cukorborsók, további izmozás helyett megelégszünk egy riposzttal, és a szabályos műsoridőben játszott, figyelmeztető jelzéssel ellátott közlési móddal. Vagyis mennénk egy tipegésnyit az általunk hangoztatott bizalom irányába, csak még kurvára nem tudjuk milyen mamuszt vegyünk fel hozzá.

****

Rendhagyó módon teljesítek most egy kommentelői kérést, mert az ötlet amit felvetett megvalósításért kiállt:

"Kedves Fabius újságíró! (Várúr csak tudja!)
Legközelebb, ha felmerül benned Ice-T szerepeltetése blogodon, akkor Kossuthnak maszkírozva tedd!

Kérlek, azért az a bögyös nagymellű szabadságharcos néni maradjon ott a fotón!
Ha esetleg Sz. Annamária arcát pakolod rá, akkor többet nem jövök feléd sem!"

Nos, kedves Kijelölt Felelős remélem a vizuális megjelenítés elnyeri tetszésedet :-) Kossuth volt annyira szabadszájú és bőbeszédű, hogy korának rappersztárja is lehetett volna Lali-T néven.

62 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr772554258

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ICE-T mégsem kapja meg a magyar állampolgárságot? 2011.01.03. 08:52:45

A népszerű afro-amerikai rapper ICE-T döbbenettel fogadta a Tilos Rádió és személye, pontosabban egyik dalszövege ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által indított vizsgálatot. Mint köztudott a zenész az egyik leglelkesebb támogatója volt a k...

Trackback: A korrupció melegágya (II-III. egybevont lecke) 2011.01.03. 02:37:37

II. A médiaalkotmány révén a sajtó alaposan szabályozott lett. Azt nem állíthatjuk, hogy cenzúra alakult volna ki. A cenzúra esetén ugyanis jól lefektetett, egyértelmű szabályok szerint működik a rendszer.De itt nem erről van szó. Olyan közálla...

Trackback: Lali-T 2011.01.02. 19:17:51

Legyen bármilyen elcsépelt a frázis, aki szelet vet, vihart arat. Fokozottan igaz ez az NMHH-ra, ami személyi összetétele, vezetője, aktuális jogi környezete miatt a legkisebb szélvetésre is minimum tornádóra számíthat.

Trackback: Egy üt: működik? 2010 - ahogy mi láttuk 2011.01.02. 18:53:43

Előre leszögezem, teljesen józan voltam, mikor elvállaltam, hogy összefoglalom a miniszterelnök által fülkeforradalomnak nevezett Nemzeti Öngyilkosság következményeit, amit aztán nemzeti együttműködés követett, amit egyébként a történelemkönyvek a dikt...

Trackback: Az NMHH visszavág 2011.01.02. 18:52:59

Az új médiatörvény szájkosártörvény hatálybalépésének napján, cinikus sajtóközleményben vág vissza az "internet gyakran bátor, névtelen szabadságharcosainak" az NMHH. Lehet, hogy most jobb lett volna kussolni egy kicsit, mert az újkori Magyar...

Trackback: NYIHAHANYANYÓ 2011.01.02. 18:12:30

Igen mélyen tisztelt NMHH! Nem értem miért tetszettek aztatat írni, miszerint a sajtószabadság igazi hőse Kossuth Lajos lenne. Nem értem hogyan jön ide Kossuth Lajos. Szerintem a sajtószabadság igazi hőse minimum Arisztophanész volt, akiről Kossuth biz...

Trackback: Indítvány mindenkinek 2011.01.02. 18:09:38

 Az Alkotmánybírósághoz bárki fordulhat, aki szerint egy jogszabály sérti az Alkotmányt. A következő indítvány benyújtását ajánljuk annak az olvasónknak, aki szerint a mától hatályos médiatörvény sérti az Alkotmánynak a vélemény-nyilvánítási és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bár a téma komoly, mégsem bírom megállni, hogy meg ne kérdezzem: milyen arcot vágott volna Kossuth, ( vagy egy korabeli ember) ha belemarkolt volna két ekkora szilikon csöcsbe? :-D
Köszönöm, köszönöm!
Így képzeltem, kár, hogy a fantáziámhoz nem adott a tehetségem is! :)
@néma bárány:
ugyanilyen boldog, elrévedezőt.
Csak nem nézett volna ennyire távol, ha már ott lengedez...
fabius, remélem a 13 éves lányodat is kurni fogja egy kábszer-díler!
@ursus artos:
Ez a veszély mostantól nem reális, hisz' a korhatárra való figyelmeztetés minden illyes gondot megold.
Ugye?
Szólni kéne Ice T-nek, hogy fikázzák a magyar szervek.

Hátha átugrana néhány kigyúrt niggerrel és seggberakná az NMHH-t!!!

Ha megteszik akor aláírom, hogy megalapozott volt a félelem, ha meg nem, akkor felesleges az egész hajcihő....
@Törpe minoritás: Igazábólez csak részmegoldás. Azlenne a tuti, ha betíltanák a CD-ket, amiket pedig eladtak össze kell szedni és nyilvánosan elégetni. A tulajdonosokat pedig megbotoztatni...

Nem is értem 2/3-dal meg 3 tucat KDNP-ssel hol késik eza passzus!!!
@ursus artos: Kitalálom......Nem vagy MSZP - szavazó....
@csoko20: Óóó .... a könyvégetések még ezután jönnek...... ne siess .
kíváncsi leszek, hogy a többséget mennyire fogja érdekelni, hogy mi megy a tilosban, amikor a szupi adócsökkentés ellenére is alig tud majd megálni.
azért remélem annyi energiájuk még lesz, hogy vasvillát ragajanak és felkoncolják Pártunk és Kormányunk at..
*megélni :D
kezdek Schmittülni :D
@kíváncsivagyok: A minap Semjén Zsoltot és csapatát láttam az erdőben; épp rőzsét szedtek. A Vegyépszer pedig csak szurok előállítással fog foglalkozni!

Nem kell ide Való Világ:)
@ursus artos: "fabius, remélem a 13 éves lányodat is kurni fogja egy kábszer-díler! "

A kérdés, hogy azért ki lesz a felelős, Ice-T vagy Gyurcsány?

bio
Ice-T örül, hogy még emlékszik rá vki. Lassan olyan irritáló lesz ez az ájsztízés mint a kétharmadozás
@ursus artos: Anyád és a vezértroll románcára te vagy a bizonyíték pedofil gyökér.
@ursus artos: Anyád és a vezértroll románcára te vagy a bizonyíték pedofil gyökér.
@supertroll2000: Hadd mán Lalit! Mst rugózott a szilveszteri beszéd, meg s Kölcsey-idézet hejesírássy hubáin az RTL Klub híradója, aztán jött a következő hír, meg hozzá az inzert, így: "Örző-védők.." Végül is, örző-körző, egyremegy. Hülyék vagyunk mind, Pali bá' pont nekünk való.
@ursus artos: Te vagy a kivétel, neked még Pali bácsi sem való.
@néma bárány:
Jól van, na!
Értjük elsőre is! :)

Ne feledd, szükséges tisztán látni a ma még hányódóknak is!
Az ilyen (hú, itt elgondolkodtam, mit is írjak?) "pedofil gyökér" ebben segít!

Egyébként hasonló szépeket kívánok neki is!
Egyébként meg csak a pontosság kedvéért említem, hogy Kossuth kormánytagként azért nem volt olyan fenenagyon sajtószabadság-hívő. Aki nem hiszi, nézzen utána, mi is történt a nagy csinnadrattával kiszabadított Táncsicscsal meg a lapjával '49 tavaszán, amikor az elmaradt zsellértörvények miatt látott nyomtatásbeli feszengésnek. Ha má' párhuzamot keres a főhivatal, ott van a Petőfi. Azt biztos ismerik, az is egy rádióadó.
@Kijelölt Felelős: Monnyonle a blogmotor! :-) Egyébként meg a fejembe kergeti a vért az ilyen fasz. Csak azt látja, hogy már megint imádottjait báncsák, de a gyerekvédelemről fingja nincs. Karikázunk ezerrel, a tényleges gyermekvédelem meg egy rakás bürokratikus szerencsétlenség. A bántalmazott gyerekek sorsára kurvára nincs hatással, hogy Ice vagy más angolul kimondja a rádióban, hogy fasz.
@zsebatya: Milyen rádióadó? Petőfi a mallér volt. Összesen 1 liter kannatej, 1 kiló barna kenyér és egy doboz ötéves terv cigaretta ára.
Kíváncsi lennék, hogy ez a médiabanya milyen szempontok alapján szerkesztette a szexlapokat?
img835.imageshack.us/img835/8273/icetz.jpg
@El Visco Stello: Bakter, mindig rá kell döbbennem, mennyire nem tudom a dolgokat... Petőfi, mallér... :))))
a NMHH "tárolt változata":
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PAqigAfgGtYJ:www.szalaiannamaria.net/

Aki szeretné megőrizni a szabadság ikonját, még megteheti.
@A KDNP most miért nem böfög, Semjén jó ez így?: @rst: Skacok! Ne toljátok már ezt az ízléstelen szart. Eszemben sincs megvédeni Szalait meg a hivatalát, de ez a fos csak árt. Nem Szalainak, nekünk. Lehet mutogatni, hogy lám lám, nagyon is indokolt szabályozni a mindenséget.
a varánusz most akkor lepacsizott szalaiannamáriával? ne ily félszívvel tegyétek! amúgy a szilikonos szőke arca lehetne szalai, akkor mindjárt még jobb kedvre derülne a haza
Azt nem értem, a kétharmad birtokában IceT-t hogy nem tudták még lecsukni...
@néma bárány: nekem sincs személyes bajom sza.máriával, csak azzal amit a Hatalom képviseletében művelnek. szerinted sza.mária vette meg saját zsbpénzéből a .net, .org, .eu domaineket az NHMM dicsőségére?

itt már rég nem MiamiPress mariról van szó, vagy a homokarcú lányról. itt elvi kérdésekről van szó. az internet (még) nem orbánia. vagy kezd az lenni?
lásd whois.domaintools.com/szalaiannamaria.net
@rst: kiegészítés: a sza.mária com, net, org, biz, info a NMHH-nál van. az us még szabad, meg az országos domainek. a magán nyugdíjpénzekből felvásárolhatnának minden hírhedt személyiség minden domainját.

az internet szabad. megtehetik ezt is. mások meg megtehetnek más dolgokat. oszt' jónapot. legfeljebb holnap értem jön egy fekete autó :)
@néma bárány:

nem baszogatásból, de ezek nálam a kukában landolnának.
@Vendelin:
Nagyon igaz, azonnal kérvényeznünk kell Ice kiadatását az USA-nál.
@Stalinist: Nem tudom, lassan már tényleg érik a soron következő MTV székház-ostrom. Nem biztos, hogy jó lenne, ha egy rakás néger,gengszter-rapper is itt téblábolna bedrogozva, felfegyverkezve!

Még a végén tényleg seggberakják itt Annamarit...
@csoko20: Nem lesz ostrom.
Ekkora országnak ekkora söpredék jár.
Én nagyon, nagyon bízom a Hivatalban. Tele van okos, nagybecsületű emberekkel, akik csupa jót és szépet akarnak. Ismerik a történelmet, az irodalmat, talán engem is. Meg tudnak angolul. Ezt mutassák is. Jo volteza példaodacsapásos. Montamis a havernak: figyuzz! Ezek nem cicozz! Ezeknek az angol egy nudli, lefordiccsák bármikoris. Akormeg nekked vég. Ed. De a Kosút példa az csapós volt! No, ezértet bízom az HivatalBa. Merthogy okos. Meghogy szép. És figyel, mint a sas! Johogy kezeink közé kerültünk.
Ice-T, te vagy a mi hősünk. Viva la revolution!
@rst: ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki automatikusan átirányítódik az NMHH oldalára, ha bepötyögi a szalaiannamaria.net(-.org, -.eu) címet.
cenzúra, b+?...
@ursus artos: A te fiadat meg egy pedofil pap fogja megmogyorózni. Az biztosan jobb lesz, te meg csak elfordulsz mégiscsak a földi helytartó volt, az nem lehet rossz.
anyukám mindig is figyelmeztetett, hogy ne keveredjek liberális csőcselék közé. milyen igaza volt.
@LEG X:
Kossuth, az Orbán Viktor reinkarnációja..
Vagy fordítva...
A zord szigor hatása már látható.Eddig, jó részt senki által nem értett,söt senkit sem érdeklö, szöveg magyar fordításban megjelent a hivatal oldalán, és az igen kicsi érdeklői kört birtokló adó hallgatottsága meg négyszerezödött.Na és az egész világon a legnagyobb letöltési számmal hazánk vezet az ominózus Ice-T szám kapcsán.magyarán kurva kontraproduktiv volt a hivatal jogi jógijainak ténykedése.
@ursus artos: nagyon fogytok, magadfajta idióták.. elfogyóban a forradalmi lendület?
valaki aki ért hozzá pornolizálja és tegye fel valahova az NMHH oldalát :-)
@Hoppázó Beléndek: Jaja! A wmiki - közepesen súlyos idióta - már csak mutatóban van, az egyik legértelmesebb fideszfan stratez pedig abszolút eltűnt már hetek óta.
@rst: "szerinted sza.mária vette meg saját zsbpénzéből a .net, .org, .eu domaineket az NHMM dicsőségére?"

- No igen! Érdekes hogy a www.szalaiannamaria.net oldalon nem oly rég még nem ez volt.
Ez jól mutatja hogy működik a hatalom.
@röhögő: vagy csa a jóízlés?

Aki szerint normális volt, hogy valakinek a saját neve alatti domainon ilyesmi van,
szerintem azt kéne cenzúrázni.

Ja és nem, amúgy nem értek egyet a
médiatörvénnyel a jelenlegi formájában, de azért mindennek van határa.
thinker!anyád tudhat valamit.csak nem értem miért ilyen önző?
@néma bárány: "a tényleges gyermekvédelem meg egy rakás bürokratikus szerencsétlenség. A bántalmazott gyerekek sorsára kurvára nincs hatással, hogy Ice vagy más angolul kimondja a rádióban, hogy fasz."
Mélyen egyetértek veled, a gyermekvédelem ebben a formájában képtelen betölteni a feladatát, és a kölköknek sem attól rossz a sorsuk, mert bárki káromkodik egy dalszövegben.
Azonban tévedés azt gondolni, hogy nincs rájuk hatással. Koleszos nevelőként (ahol a 85%-uk halmozottan hátrányos helyzetű) volt alkalmam megtapasztalni, kikért is rajonganak, és mi okból. Akkoriban az egyik nagy kedvenc épp 50 Cent Candy Shop c. csudálatos műve volt, a fiúk pedig arról beszélgettek, egyszer elkapnak egy luvnyát, és "végigmennek" vele a szövegen. Angolul persze alig tudtak, de az obszcén szavak felkeltették az érdeklődésüket, megkeresték a szöveget a neten, és lefordíttatták a jó angolosokkal.
Egész nap folyt az elkeseredett küzdelem a Budaházy György által vezetett Magyarország Népe Felszabadítási Front, valamint az Ice-T, és Schiff András zongorista vezette Magyarországi Népi Felszabadítási Front között.

A felek lángoló telefonfülkékkel, valamint élesre köszörült cd-lemezekkel támadtak egymásra. A küzdelem egész nap hullámzott a városban, a Fővárosi Nagycirkusz homlokzatára hol Budaházyék Turulos-Egyszarvús árpádsávos lobogója, hol Ice-T és csapata piros alapon fekete "It's on!" feliratot viselő zászlója került fel.

A küzdelem estére mit sem csitult, a város zeng a karikás-ostoroktól és a mélynyomóktól, Budaházyék "Árpád vére, hej" csatakiálltására feleletként minduntalan felzúg az "Ebony and Ivory".
@gyilkos fűegér: Természetesen csatakiáltás. Még elschmittpálosodok.
@hRaVeN: Ebben igazad van, de ez ugye ellenreakció a média hatóságra.
süti beállítások módosítása