Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.12.04. 08:00 Fabius

Én, Szíj Melinda

Címkék: média megasztár szíj melinda

Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek

Amíg nem voltam ismert minden könnyű volt. Énekelgettem a fürdőszobában a zuhanyfüggönnyel takarózva, húsz évig készültem dalokkal magamnak, a gyerekeimnek, édesanyámnak, a targoncás Ferinek és a belkereskedelmi ügyintéző Gyuris Bélának is. De ezt már tudjátok, gondosan a szátokba rágja minden héten a tévékettő. Most viszont nem könnyű. Néha én magam sem találom magam az életemben. Nem tudom, megvan-e még a nincsis-demégis lelki társam, aki vigyáz is a gyerekeimre amíg itten gigasztárkodok, meg nem is, ellenezte is meg nem is, együtt írtuk alá a szerződést, meg nem is. De azt mondják én lettem a szimbólum, aki valóra válccsa a zemberek álmit, és nekem itten váltanom kell. A személyiségemet apró darabokra.

Mert, ha nem világos, eccerű vagyok, akár a fakocka. Egyszer még külkereskedelmi ügyintéző korom előtt, - vagyis jánykoromba - viccból bezártak egy üres szobába két vasgolyóval. Na, egy délután alatt az egyiket elhagytam, a másikat elrontottam. De elnézést kértem és nem értettem pont úgy, ahogy a fórumozók vadöfakozását sem értem: mivaaan? Ti el tudtok képzelni engem világsztárként? Szerintetek lehetnék mondjuk Szíj Madonna?
Ugye, hogy nem éppen két tojás? Úgy illünk egymáshoz, mint herpeszhez a hüvelygombakrém. Talán, ha merészebb lennék és kidobnám ami van? Nem, marhák(!) nem a kék kardigánt végre a kukába, hanem a testi adottságaimat, mint kedvenc vadócom, Pink:
De akkor mehetnék egészen Szalai Annamáriához elnézést kérni, mert nem viselkedek elég Szúzn Bojlosan. Ha azt képzelitek csak visz a hév, és direkt pukkasztalak itt benneteket, tévedtek. Egy mákszemnyivel sem lennék jobb Liza Minellinek sem:
Bár, ha jobban belegondolok, félpucéran vonaglanom egy széken maga lenne a hasfalrepesztő kabaré. Szóval beláthatnátok végre: én nem vagyok énekesnő. Csak majdnem. Bocsánat, bocsánat minden szavazógéptől, akik vadul szórják rám az emeltdíjasokat, és nem hagynak leesni minden összesítések dobogójáról, de el kell mondanom: a brand már fel van építve, a Zálom valóra van váltva, az utolsó hang ki van énekelve. Előttem a karrier lehetősége, járhatok álmot váltani klubkoncertre és céges buliba szőke kóla meg tepertős pogi mellé ajándéknak.

Én, Szíj Melinda kérlek benneteket, engedjetek végre hazamenni. Lécci. Léccilécci.

248 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr352492040

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szíj Melinda-effektus 2010.12.05. 11:07:58

Pénteken fura jelenet játszódott le a Megasztár 5. négyes döntőjében, ahol a közönség már csak egy továbbjutót választhatott ki szavazataival, amiben - sokakkal szemben - higgyük el félig naivan, nincs csalás, legfeljebb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cinizmusprofesszor: Nem tudom pontosan hogy működik, de nyilván együtt hat az énektudása és a története. Szerintem ez nem hiszti, hanem a körülötte keletkezett megosztottság és az önbizalomhiány találkozása. Szerintem annyira nem szabad annyira véresen komolyra venni egy énekversenyt, hogy abba ez a fajta viselkedés beleférjen.
Kangörény írta "Az előbb valaki lelkendezett a tabáni nevű senki eredményei miatt, nos ő szerencsére eltűnt a süllyesztőben. Platinalemez, fellépés itt-ott?
Szerencsére képernyőn nyoma sincs."
A "SENKI"-nek tituláltnak kb 250 nyilvános fellépése, teltházas Syma koncertje volt, és egyéb helyeken is fellépett saját zenekarával,a Harmincas zenész generáció legjobbjaival dolgozik. Karácsonykor sztárja az Arénában a Queen shownak, naptára az X, és Mega ellenére már most tele van 2011-re. Új (nov közepe) számait játsszák a rádiók, és a MAHASZ listán harmadik. Demjén Presser, Bikini stb elismeri, a Rajongói bárhova megy szétszedik "Mr.Senki" mint rocker is hódított a héten fiatal fiúk is őrjöngtek csápoltak neki.
www.youtube.com/watch?v=narxHXPQLhc
Teli van a feje Tervvel, a Szíve szerelemmel, a zsebe Pénzzel, a torka HANGGAL, az arca Mosollyal.Mindez 11 hónap alatt, hát még, ha Valaki lenne, Kedves Kangörény. Ebben az évben csak egy senkinek volt Platina lemeze! Mellesleg a Duna Tv-én is rendszeresen kérik a dalait.
Ne károgjunk előre, bízzuk Melinda sorsát, piacképességét a jövőre
@Cinizmusprofesszor: Tuskó egy népek ezek! nem arra van igényük, amit rájuk akarnak tukmálni. Az olcsó tucatárut...
miafaszom ez a blog
srsly
@MacChicken: Speciel Melinda tanult énekes..
Hehe! A nyertest a Heavy Tools 1 évig öltöteti...megnézném én abban a stílusban.
A Sárkány center csődbe fog jutni...
Special Melinda tanult énekes, de Szíj Melinda lelkes amatőr.:)
@s-zsuzsa55: Friderikusznak se ártana egy pszichológus. Egyébként meg az a verseny eléggé megterhelő pszichésen, anélkül is, amit el kell még viseljen. Az érzékenyebb emberek, lásd művész, nem törtető tuskó, ezt még jobban meg is sínylik. Aki nem tudja, mi az a színpad és közönség és zsűri, csak okádja ide a fekáliát.... Megnézném őket olyan stressz helyzetben.Mit bírnának ki.
Az X faktorban vannak tanult énekesek (kivétel Király L. ).
Értelmetlen vitákba nem fogok bonyolódni. Főleg nem olyanokba, hogy Edith Piaf és Szíj Melinda párhuzama....brrr. De biztos én vagyok a hülye, az istenadta népnek mindig igaza van! "Bocs, hogy élek"! :D
@Pizsi16: ezt a versenyt éppen nem profiknak rendezik.
"Mindig becsaphatsz néhányat. Néhányszor becsaphatsz mindenkit. Nem csaphatsz be mindig mindenkit" Orbán Viktor!

Az egész műsor egy kamu, csak a lóvét húzzák ki a szavazókból.
A legtöbb szavazatot kapottat ideiglenesen hátra teszik, -a hülye szavazó beijed és küldi ezerrel - gyűlik a lóvé, és ezt játsszák folyamatosan.
@MacChicken: Szerinted. Ilyet még a hozzáértők se mondtak. Ja és pszichológus megtaníthatja koncentrálni, hogy ne essen szét.
@Orbán tüntet ellened az ifjúság, "itt az idő" húzz: Fogd a piros bögréd és húzzz... senki nem a bevételről dumál itt.
@Cinizmusprofesszor: A nem trendy és a közönség nem emészthető neked. Van ilyen. Az ő lemezéből nem lesz új kocsid. Nem is lehet jó akkor.
Senki nem fogott pisztolyt a fejéhez, hogy jelentkezzen ide. Vagy megszoksz vagy megszöksz. A média sohasem a havi fixről szólt. Pia, gyógyszer, szex, siker, bukás egyszer fennt, máskor lent. Érzelmileg éretlen 40 éves ne akarjon más lenni, ha nem tud. Ez már nem a szocializmus. Az emberek is áruk. Eladható vagy sem. A neve: előadóművész.
Nem azért hallgatok meg egy Schubert-et( vagy bárkit) ,mert olyan szar élete van (volt).
A hangja egysíkú unalmas. Bizonyos hangtartomány jónak tűnik néha, de a beszédhibája irritáló. Szerintem manipulatív nő.
@aszekelyek: a megasztár kifejezés mit jelent? Akkor tehetség kutató lenne, vagy mi...
Minden versenyző, aki bent maradt, megkapta már a lehetőséget, hogy karriert csináljon.A 20-as korosztály, vagy kisebbek, tegnap, Loláért, Márkért, ma Barbiért, SP. ért vannak oda, holnap talán a Tolvajért Kállay A-ért
Az idősebbek, Hűségesebbek, ha bármiért, rákattantak Szíj Melindára, akkor évekig levakarhatatlanok.
Én sem értem, de a 75 éves Aradszkyt, a play backelő Kadlott Karcsit is eltartja a nép.
Melinda, ha ezt a sok mocskolódást összeomlás nélkül kibírta,akkor, azt is ki fogja bírni, hogy énekeljen, megtapsolják, és ezért, még fizessenek is. Nyilván azok fogják meghívni,akik kiváncsiak rá.
A többiek, Kökényre, Norbira, SP-re, Tabánira, Rúzsára, Vecára stb. fognak járni
@AnnaKarenina:

"Rúzsa Magdi volt eddig a legkülönlegesebb megasztár."

Ezen lehetne vitázni.
Sztem Molnár Ferenc "Caramel" jobb, mert ő zenész és zeneszerző is, vagy Gáspár Laci, aki bár populáris, de nagyon muzikális.
Oláh Ibolya nem futott be, pedig nagyobb sztár lehetne mindegyiknél tehetsége alapján. Ott van, el van, de nincs topon.
@aszekelyek:
Magasról teszek a trendire és nem belőlük élek. De te biztos jól ismersz, tuti igazad lehet. Ha pedig új kocsim is lesz valamiből, az biztosan nem az állandó nyafogásból és pocsék magyar irigykedésből lesz! A személyes piszkálódás felett pedig jótékonyan szemet húnyok. Hagyjuk is egymást békén!
@Cinizmusprofesszor:

"Király L. Norbert nevű ordítozó figurára "éhes" ez az ország"

Ezsment jó karakter, nagy szívvel és humorral, a mozgásában őstehetség (bár csiszolatlan), és remek előadó. Na ja, hangja az nem olyan sok, mint inkább jellegzetes, de Földes László is rettenet szuggesztív bír lenni, pedig hangja még annyi sem. Mindig jobban szerettem azokat a Hobo számokat, amiket ő nyomott, mint amiket a sokkal jobb hangú Deák-Bill
@aszekelyek:

"Sztárolta a kommersz csepregit"

Nos, amit énekelt, az valóban kommersz volt, de hogy nincs hangja, azt nem lehet róla mondani. Talán egy régi szilveszteri műsor volt az, amiben operát énekelt, és hát van ott torok nagyonis, amúgy meg jó csaj volt, az biztos.
@aszekelyek: Akkor hallgasd, és vedd majd meg a CD-jét is. Lehet, hogy egy pszichológus a hozzáállásán, egy keverőpult a hangján tud javítani, de unplugged ne lépjen fel sehol.
@MacChicken:

"Szíj Melinda csak faarccal kivontattatja magát a színpadra"

Amikor énekel, akkor éppenséggel tökre megszépül időnként, és nagyon is átéli arcból is.
@malacz69 rettegéselemző: OK. Mondjuk azt, hogy nekem volt a legkülönlegesebb Rúzsa Magdi, és főleg azért, mert bár az ő mezőnyében is voltak jó és érdekes személyiségek Póka Angéla, Boogie, stb.), valahogy az elejétől fogva világos volt, hogy ő a legjobb.
Akiket te is felsorolsz, valóban mind nagyon jók.
@AnnaKarenina:

"Póka Angéla, Boogie"

Sztem ők eggyel előző szériában voltak, amikor Caramel-Palcsó döntő volt.

Mellesleg, Póka elég egzaltált személyiség, de ő - Szíjjal ellentétben - inkább unszimpi karakter. A pszichés része analóg.
@aszekelyek:

"Friderikusznak se ártana egy pszichológus."

Sztem tegnap Mester tökéleteset szólt - amúgy is ő mondja a legjobbakat, szemben az apjával - és így hangzott:

Sándor, maga egy nagy gyerek, aki ráadásul intelligens, ezért veszélyes. (Kb.)
@Cinizmusprofesszor:

"az istenadta népnek mindig igaza van"

Az "istenadta nép" fordulat általában a nép lenézéséből fakad. Ezt használta minap ferenc is azonnali kérdésében, miközben a demokráciát (néphatalom) védte. LOL
@malacz69 rettegéselemző: Én nem a szépségéről/csúnyaságáról beszéltem, hanem arról, hogy nincsen benne öröm. Nem látszik, hogy szereti amit csinál. Mivel nem szereti és saját magát is utálja, utálatos az egész, amit csinál. Amikor négyen énekeltek, akkor is látszott rajta, hogy utálja az egészet. Ha így van, fel kell adni, haza kell menni.
@Pizsi16:

Nemcsak ő pösze, de Tolvai és Lakatos Ivett is az. Úgy látszik, idén ez a trendi. :-)
@MacChicken:

"Amikor négyen énekeltek, akkor is látszott rajta, hogy utálja az egészet"

Nem. Azt utálja olyankor, h pontosan tudja, nem tud együttműködni másokkal, mint ahogy a zenei háttérrel sem. Ilyenkor magát utálja leginkább, h miért olyan béna, h miért nem megy neki az összhang.

Amúgy, ellentmond annak, amit írsz, h határozottan megszépül éneklés közben, ami azt jelenti, h élvezi amit csinál.
Tényleg határozottan megszépül éneklés közben.
Felszabadultnak látszik és élvezi az éneklést!

Ne bántsátok már,elég a sok lehúzó mondatokból....
@malacz69 rettegéselemző:
Megasztár 3

Baktai Anikó
Bocskor Bíborka
Hoffman Mónika
Kontor Tamás
Oláh Szabolcs
Póka Angéla
Puskás Peti
Rúzsa Magdi
Szabó Eszter
Széles Izabella
Varga Feri
Varga István
megasztar-kepek-videok.com/megasztar-3.php?

Boogie tényleg a 2-ben volt.
@nagyimami:

Te vmi rokon vagy? Anyukája?
Amúgy tényleg elég szívtelenség bántani, hisz van baja így is...
@malacz69 rettegéselemző: Na, akkor kűdjétek' az SMSt, azt csináljatok belőle nyertest. Attól, hogy megteszitek, még nem lesz belőle énekes, nem lesz belőle tehetség. Hiányzik a hozzáállásból a minimális önbizalom is. Attól, hogy ti szeretitek, ő még utálni fogja magát. Nekem semmi bajom vele, mint emberrel, de nem ott a helye. Lehet, hogy egy alapos pszichológiai elemzés és kezelés után elment volna, javított önbizalommal, de így nem.
@MacChicken:

Ne butáskodjál! Ha olvastad a kommentjeimet fentebb, világosan leírtam, h tegnap ki kellett volna esnie. Igazságtalan volt a tegnapi végeredmény.
(Itt vagyok a poszt kezdete óta)
sztem a Mell inda csak megjátsza ezt a jajj nekem ez nem meg, én ezt nem is akarom dumát, közben már számolja mennyi is jön be ezen neki, mert kell a zsozsó !
egybként meg ezzel a hang és énekléstudással ugyanúgy kijuthat ÁÁmerikába, mint az a kis pöcs a "lehet zöld az és és lehet kék a fűűűű-lem!" , aki nagyon erős "hátszéllel" pénzzel kijuthatott 6már többször is ??? :)/, occt hazajőve elmesélhette mit látott odakinn !!! :O)
@MacChicken:

Fentebb világosan leírtam, h tegnap neki kellett volna kiesnie, és nem sztárnak való, azonkívül nem tud együttműködni, gyakran kiesik a tempóból.
@kvadrillio:

"sztem a Mell inda csak megjátsza ezt a jajj nekem ez nem meg, én ezt nem is akarom dumát,"

Akkor vmi irdatlan tehetséges színész, azonnal vegyék föl a Színművészetire mondjuk mosical tanszakra.

Amúgy rosszindulatú vagyol.
Király L. Norbiban, a Hangja helyett is X faktor van. Én nagyon bírom.
Remélem, hogy a szíve, és a tüdeje, a torkáról nem is beszélek, bírni fogja, ha egy fellépésen egymás után 8-10, vagy több számot kell előadnia.Ez még akkor sem lesz egyszerű számára, ha közbe egy-két lassú számot is beiktat.
Legyünk, optimisták, Ő is az volt, amikor a manöken tanfolyamra beiratkozott.
Biztos ugyanúgy kiröhögték, lesajnálták, mint itt Melindát. Norbival most, gatyát, telefont, pulóvert, fürdőkádat..., MINDENT lehetne reklámozni.
Friderikusz-botfül JankÓóóó meg már lassan akkorára dagad az önelégültségtől, hogy nem fér a képernyőre !
Kb annyit ért a zene és énekléshez, mint egy siket csatornatisztító.
Meg van győződve róla, ha sok pénze van, akkor ő már zenekritikusnak is jó.
a hanghordozása kurvára bántó......
beképzelt faszkalap...
@malacz69 rettegéselemző: Rendben. Olvastam a kommenteket, de nem mindent. Tény, neki kellett volna kiesnie.
Szíj Melinda tényleg fura alkat, de nem szabad elfelejteni, hogy a siker a közönségen áll vagy bukik, nem pedig a zsűrin. Ahol pl. egy Friderikusz is ott van, pedig nem hinném, hogy bármilyen szinten konyítana a zenéhez. Egyébként jót nevettem, amikor Friderikusz feldühödvén Szíj Melinda bocsánatkérésén - valóban álszerény attitüd volt, valódi jelentése: na, erre varrjatok gombot, t. zsüritagok - elezdte fikázni Szíj Melindát többször elismételve, hogy "maga volt a leggyengébb". Ez a dühöngés valódi bemutatkozás volt Friderikusz részéről, aki - ha úgy vesszük - nagyobb lúzer manapság akár az általa lenézett szíj Melindánál is , hiszen a kutyának se kell. (Kivéve a zsüritagságot a TV2-nél.)
@kvadrillio:

Valakiről mondanál két jó szót?

@Csillary:

Nem kell tudni tojást tojni ahhoz, h megmond, jó-e a tojás, vagy szar.
Ezért kár volt beröffenteni a Paintot. Nem baj Bius, ha fa is vagy, majd írsz még valami normálisat is. Egyszer...
@Gereblyés Paraszt:

OFF
Miért gereblyés, miért nem mondjuk kapanyeles vagy villás, mint a reggeli
Most bunkó leszek. Valamelyik versenyző még húzza elő a kalapból, hogy verték gyerekkorában (lehetőleg sírja is el magát), és akkor majd ő lesz a Megasztár. Ennél csak az idegesít jobban, hogy a "szavazók" ezt be is kajálják; hogy mennyire jó énekes, az lényegtelen.

Apropó, minek jelentkezett a Megasztárba, ha rühelli az egészet? (A bulvársajtót nem követem.) Nem kellene még rájátszani a "tökéletlenségére"... Ha tisztán a tehetséget nézzük (márpedig azt kellene), akkor Giorgio, Yvette és Kállay is sokkal jobb volt.

Az X-Factort nézni sem bírom, ott még kevesebbet számít a tehetség.
@combo:

Viszont az a műsor sokkal tv-barátabb, képernyőre termettebb show, élvezhetőbben jön át.
Egyébként azok se rosszabbak, sőt...
Nem olvastam el a kommenteket, mert kivételesen leszarom, Szíj Melindát is leszarom.

Elegem van a középszer tombolásából, a senkik terrorjából. Elég a megasztárból, az x-faktorból, orbánból, mesterházyból, szíjjártóból, palibából, győzikéből, hajdú péterből, a bkv-ból, a máv-ból, a cba penészes sajtjaiból, való villából, alkotmányból, szentkoronából, azonnali és nagyarányúból, húsvétból és karácsonyból.

Mi a fasz folyik itt? Mi ez? Kik ezek? Miféle elbaszott, kamu operettország ez???
Tudjátok ugye, hogy ki volt Edith piaf és ugye az értelmesebbje azt is tudja, hogy ez nem az igazi neve. Vajon miért lett ez a neve? Na ezen kérdés megválaszolása után fikázzon az idióta posztíró.
@gyilkos fűegér:

"Miféle elbaszott, kamu operettország ez???"

Egy olyan, amiből menekülnöd kell, ha még itt vagy egyáltalán...
@malacz69 rettegéselemző: Tökéletesen egyetértek veled.

És azt sem értem hogy miért nem lehet elismerni azt ami jó, attól még lehet valami jobb is. Vagy nekem tetsző és neked tetsző. És ha nem tetszik valami, azt miért kell földbe döngölni? Ez a műsor is nem neked szól és nem nekem szól, mindenkinek szól. És ha a többségnek más tetszik mint neked, akkor más az ízlésünk. És ez nem jelenti azt, hogy a többiek fogatlan primitívek. Nem kellene lenézni, leszólni, lealázni másokat. Ez vonatkozik nézőtársainkra és a versenyzőkre is. Miért nem lehet elfogadni, hogy Melinda egyénisége ilyen. Szerepléshez nem szokott, zárkózott, magába forduló nő. Tegnap néhányszor tényleg hamis volt (de ez mindenkivel előfordult már), de a saját műfajában jó. Ugyanúgy mint az X-faktorban Király L. Norbert. Fantasztikus figura, nagy tehetség a maga nemében. Azt gondolom, hogy Ő nagy táncos komikus lesz még akkor is amikor a többi átlagosan jó hangú versenyzőre már senki nem fog emlékezni.
Egyébként pedig szavazz a saját jelöltedre és fordíts a sorrenden.
Jó az írás. Ennek a nőneműnek pont annyi köze van a megasztársághoz, mint Fekete Lacinak a balettcipőhöz.
Ő fog nyerni, elvégre a szavazók döntő többsége saját hasonló szánalmas szerencsétlen lelki totálkáros sorsát és lényét látja benne. Ez itten kérem a bizonyítvány.
Vajon jó megoldás szánalomból nyeréshez segíteni, hogy később az árnyoldalakat megismervén még nagyobb mélységekne kerüljön?
@Parajpuding:

Az írás azért rossz, mert nem azokat az sms-ezőket gúnyolja ki, akik továbbjuttatták tegnap Sz.M-át oktalanul, hanem egy szerencsétlen nőt, akit köt a szerződése, és ő talán már rég menne ebből az égésből.

Igen, égés, mert a tegnapi nap után a bentmaradása égés a műsornak.

Mellesleg, ott is lehet a h péntektől péntekig lehet szavazni, és ha vki hét közben durván sokat begyűjtött, mert a bulvár annyira felhozta, akkor nehéz befogni, ha azért műsor alatt is kap.

De hangsúlyozom, ezért nem Melinda a hibás.
Az őt gúnyoló magáról állít ki bizonyítványt
Két kérdés:

Hogy lehet az, hogy emberek nyilvános műsor eredményének befolyásolása érdekében pénzért szavaznak, és nem kényszerítik ki a szavazatok számának és megoszlásának közlését. Az ítéletet azért nem a zsűri hozza, hogy a leendő fogyasztók választhassank. De mi van akkor, ha mondjuk a bili csak párezer szavazatot rejt?

Ha esetleg valóban kevés szavazat van, akkor nem lehet-e, hogy Szíj Melinda egyik oldalról szerénykedik, másik oldalról viszont ügyesen megszervezi a szavazókört?

Egy kommentár: Nem lehet egyszerre koitálni és szűznek maradni.

Üdv mindenkinek!
A kedves Melinda a valóságban teljesen más ember,
mint amit a Tv-ben látunk:
-iszik mint a gödény
-drogozik
-ocsmányul káromkodik (minden 2.szava: kurva anyád, bazmeg, nyald ki a picsám,stb.)
-baszik fűvel-fával,szakmányba szopja a faszt
-a wc-t le nem húzná szarás után
-irigy, mocskosszájú pletykafészek
-adócsaló
-büdös a lába,mert sosem mosdik
-azért nincs több pulcsija, mert a játékgépbe szórja a pénzét
-komenista szimpatizáns,Gyurcsány imádó
-ex munkásőr
-maoista vonalas (Mao pulcsi)
-persze jude is
-coyote ugly
Ez a szennyes igazság a szánalomért pitiző rinyagépről.
Szíj Melinda for president!

ugyanezt ha eljátszaná a nemzetközi politikában, lehet még hasznot húznánk belőle.
"a divat szőtte őket,
futószalag amin készülnek.
éjjel és nappal nyomatva ,
beledöngölik az agyamba...

ezt hallom mindennap,
az undór úgy folytogat...

készen vagyok régesrég,
betelt a pohár.
meddíg nyomúl , meddíg még?
a sok szaros, műanyag sztáááááááááár!!!!
FUCK YOU"

ossian
Mindig becsaphatsz néhányat. Néhányszor becsaphatsz mindenkit. Nem csaphatsz be mindig mindenkit sumák Orbán Viktor!

Már a 2011-es büdzsét költi a pécsi városvezetés, mégpedig újabb átvilágításokra. A közétkeztetésére nettó 2 milliót, a korábbi nagy "operacionális auditálás" folytatására 22 milliót különítenek el. A meghívott 6 cégből 5 budapesti, 1 érdi. A PécsiStop korábban több alkalommal cikkezett már a tavasszal 60 millió forintért elkészült pécsi városházát és önkormányzati cégeket, intézményeket érintő átvilágítással. Egyebek között az derült ki róla, hogy először 3500, majd 1500 oldalas dokumentumként reklámozták, ám alig több, mint 1100-at számlál. Az így oldalanként 52 ezer forintba fájó munkát elnyerő cég újra nyeregbe kerülhet. A városvezetés ugyanis újabb átvilágításokat rendelt meg, immár a 2011-es költségvetés rovására, amelynek felhasználása egyébként tabunak számít például az önkormányzati intézményeknél.
Na, végig olvastam a kommenteket, és sajnálattal állapítom meg, hogy van még mit tanulni toleranciából. Ez egy kis ügy, lényegtelen, és ha itt ez van, akkor egy cseppet sem szabad csodálkozni, hogy a komoly ügyekhez is milyen primitív a hozzá állás. Tényleg itt kéne hagy ni ezt az országot, csak már öreg vagyok hozzá.
@McK: mennyé má vissza anyádba te majom
@malacz69 rettegéselemző: egyetértek.
Varánusz nem a lényegről ír.
Csupán próbál felkapaszkodni úgy, hogy közben máson tapos.
Úgyhogy tökéletesen alkalmatlan a véleményformálásra. Engedjük haza szerintem.
Nem is kell bocsánatot kérned.
Ritka cinikus , sértő és pofátlan a blog , ugyanúgy mint a sok helyeslő buckalakó.
Valamit nem vesztek észre : Szíj Melinda "csak" énekelni ment oda , azt szeretné tenni is, de a sok genya állandóan provokálja és cikizi olyan dolgok miatt , ami nem tartozik a verenykiíráshoz , mármint....hogy legyen szép hangja ! Neki van , és talán "csak" az van !
Ócska, szellemtelen poszt, panelproli hozzászólások, szánalmas szakértés, nyomorult Agyarország.

Ez a nő pedig Asperger-szindrómás. (Műveletlen prolik kedvéért: wikipédia. Azért sem írom le.)
@kíváncsivagyok: Te se kíváncsi vagy, hanem mérhetetlenül ostoba. Szíj Melindának papírja van róla, hogy megfelelő ellentételezés fejében önként csinál magából hülyét. Ez alapján van róla napi Szíj hírek a bulvárban, ez alapján nyomják a magánélete minden faszságát a nézők-olvasók arcába. Hozzájárult, hogy felépítsék a Szíj Melinda márkát, hozzájárult, hogy céltábla lesz, legyen a szerep bármilyen kínos. Ez a "csak" énekelni ment rinyálással fölmentés önmagatok átverése. Ahogy a Piafra hivatkozás is. Ha Szíjnak lenne Piaf hangja, nem lenne szüksége semmiféle Megasztárokra.
Ez a csúfos iromány már megint valamilyen bérenc műve lehet, mert csak szégyenszemre lehet ilyet írni.

No és azok a lejárató képek, azok nem semmik. Mindenesetre Fábius szégyellheti magát!
Azt hittem többre képes, de nem!
Mindenki tükörbe nézhetne, és bizony a legtöbbje Önmagától meg is ijedne!

Nem kell e fajta módon kritizálni! Akinek nem tetszik, az szavazzon másra!

Ja, hogy a szavazás pénzbe kerül, ez a piszkozatnak sem mondható iromány meg nem? -Jellemző!!

Varánusz Fabius-t valószínűleg kiselejtezte a zsűri (még az elején) azért ír ilyen mocskos formában.
HAJRÁ SZÍJ MELINDA!!! Korlátolték meg menjenek a p*csába!
@vernarancs:

A troll célja a vita rombolása oda nem illő személyeskedések, indokolatlan sértegetések beírásával.

Hülye.
Ilyen gőgös és ostoba fikázó témát nem gondoltam volna fabius-tól.
Egy ideig ne csinálj semmit, hátha elémúlik :)
Én egyet nem értek. Miért baj az, hogy egy énekes, történetesen Szíj Melinda, visszahozza az embereknek a hitet. Azt a hitet, hogy mindenki képes csodát tenni, mindenki fontos ember, akármennyire is kicsinek érzi magát.
Ha megfigyelitek, minden hangban, intonációs hibáiban, az érzelmei buknak felszínre...semmi nem hozza felszínre ezeket, csak az éneklés...és ez csodálatos.
A véleményem az, hogy ha valaki bármelyik énekest is kritiázálja, az egyszerűen csak irigy...és nem érdemes elolvasni még az írásait sem!
én nem emgedném, tolnám haza ha tehetném...
JANI 74:"Na, végig olvastam a kommenteket, és sajnálattal állapítom meg, hogy van még mit tanulni toleranciából. Ez egy kis ügy, lényegtelen, és ha itt ez van, akkor egy cseppet sem szabad csodálkozni, hogy a komoly ügyekhez is milyen primitív a hozzá állás."
Teljesen.EGYETÉRTEK. "végre, fehérek között egy európai (József A.)
Használhatnánk az internet lehetőségeit ÉRVELŐ vitákra,egymás megismerésére stb, Bármi a téma, oktatás, vörös iszap, Szíj Melinda, vagy Szerelem, vagy fűnyírás, BÁRMI, a hozzászólások egy része alpárian sértő, a másik véleményének, még sokszor az elolvasására sem képes! Felfokozott emóció minden mennyiségben, ráció, jóformán semmi. Nincs igény, a körülmények ismeretére,egyáltalán ismeretekre, összefüggések keresésére, hiszen sok hozzászólónak így is birtokában van az örök, és megingathatatlan igazság!
Szíj Melinda ilyen, vagy olyan, de ez a hozzászólás:"Csak egy baj van vele, hogy kis korában, csörgő helyett, nem kézigránátot adtak a kezébe"
Ráadásul,az egyik válasz rá,"Szellemes volt a megjegyzésed"
Még ebben a környezetben is kitűnik,mekkora gyűlöletek bujkálnak bennünk, milyen sikertelenségek, sértettségek, frusztrációk vannak a mélyben,, hogy ennyire lealjasodunk.
"Ez itt az én Hazám" énekelte Máté Péter.
Ez itt az én Hazám???
@gyilkos fűegér: Mondanivalód lényegével egyetértek, de hozzáteszem, hogy ízlésről vitázni éppen annyira reménytelen és éppen ezért értelmetlen, mint a hitről. Számomra - többek között - például nem középszer Oláh Ibolya.
Hátha rászán valaki néhány percet, hogy legalább meghallgassa ezt a néhány számot, csak úgy, érdeklődésképpen.

www.youtube.com/watch?v=Zf-JUDP1uig

www.youtube.com/watch?v=p_Vyg1zIysA

www.youtube.com/watch?v=8bUbDQt7hjg&p=72DE88EEC0F08F20

www.youtube.com/watch?v=8gdP4sn3j-Q
Szóval:
Emberek, mi ez az Edith Piafhoz hasonlítgatás? Van fületek? Melinda csak áll és óbégat...ez nem éneklés. Amikor pedig kimondják a nevét, le lehet olvasni az arcáról, h: Basszus, már megint szavaztak rám...nem hiszem el, megint maradnom kell...

Ez a nő nem idevaló. És nem tetszik, amit köré építettek. De ami a legszomorúbb hogy ez az ország.a nyomikat szeretik, és rá szavaznak...SEMMI hangja nincs...
@vatfor?: Odaállhatnál helyette a dobogóra. Ennek több haszna is lenne:
- Te lennél az utolsó előadó, és mire bebejezed az "éneket" kiürül az előadóterem. (Nem lesz tolongás a műsor végén)
- Te lehetnél az ország első macskaűző énekese.
- Járhatnál macskaűző turnéra.
@loislane21: 2010.12.05 10:12:05
Nálad nagyobb BUNKÓ nem létezik!!
@AnnaKarenina: Igazad van, rosszul fogalmaztam: semmitmondó, jellemtelen ember inkább a posztiró(és a többi mocskolódó) lehet, a poszt maga és hozzászólásai zöme nagyon is sokatmondó: de ezt inkább jobban nem is jellemezném ...t.i. én utálok mocskolódni, szépet meg a legnagyobb jóindulattal sem tudnék róluk(posztiró és kommentelők jórészéről irni..
@empatia 13:
Hát ez van!
Mivel nincs tv-m, ezért - kifejezetten az itt olvasottak miatt - a youtube-on meghallgattam SzM-t, meg két másik versenyzőt. Nem értem ezeket az ordas indulatokat! Ha úgy általában az emberekben ilyen gyilkos féktelen, önkontroll nélküli düh tombol, akkor itt nem lesz változás, megyünk a süllyesztőbe!
Meg kéne próbálni egy tv műsort tv műsorként nézni! És persze lehiggadni. Nem hiszem, hogy ebben az országban Sz M lenne a létező legrosszabb dolog! Mert innen úgy tűnik!
@malacz69 rettegéselemző: Ne velem foglalkozz, hanem a Szíj M-el.
@Bozontos Bozont:
Mintha az anyádat látnám...
az a baj, hogy ha valamilyen rendezvény van, akkor ezeket a sztar énekeseket csomagban adják el, tehát ha te csak Szíjas Melindát akarod nézni - fene az ízlésedet - még kapsz mellé 4-5 levedlett,noname megasztarost is. Mert,hogy egy koncertet nem tud egyik sem leadni,az tutko,
Hol van Póka Angéla? A legnagyobb énekes volt. Miért nem hallom? Tóth Vera 1-2 számig elmegy, viszont a testvére Gabi, igazi celeb lett, frankó nagydumás kis csaj, pörög mellette minden. S nem énekel. Kellenek az új emberek a vacsoracsatához, meg mindenféle eszement műsorhoz , hogy megismerhessük őket, de ezt már mindenki tudja, évek óta ezt hallgatjuk. De Szíjas Melinda kitalált szerepe egyszerűen undorító. Miért nyilatkozta, hogy háttal fog énekelni, mikor Mester beszólt neki? Nem merte megtenni, mert a szerződés az komoly dolog, ugrott volna egy csomó pénze! de Mesternek miért kellett bocsánatot kérnie, ezt a mai napig sem értem. Tamás olyan megértő lett hirtelen, hol van az a régi ember?
@néma bárány: Megint egyetértünk, a Melinda egy sajnálni való áldozat szerintem, aki az előre kifundált, undorító tévé piár miatt ment bele a nemzeti áldozati bárány szerepkörbe, a hülyének találtatás ismeretében, a sokakban élő szánalom-faktorra építve.

Benne meg Piaf-ban meg mindösszesen a hátrányos külső a közös, a Veréb fantasztikus énekhanggal is bírt a szuggesztív előadásmód mellé, úgyhogy a párhuzam még a mesterségesen keltett szánalommal együtt is nevetséges.

@withoutus: Veled is egyetértek, Oláh sikeresen hagyta ott a számára akkor kigondolt botrány-celeb képet, és - a linkeken hallható számai tanúsága szerint is - értéket tudott alkotni. Más kérdés, hogy kevesen ismerik, vagy értékelik -ez nem őt minősíti.(Ja, hányan hallgattak bele vajon? -:)
@nagymagyarmagyar: Csak azután,hogy Te visszaúszol apád Farkán.
Mert neked menni fog,ugyanolyan kis geci maradtál.
@vernarancs:

Bizony mondom néked, h valóban jó, csak te azt még nem láthattad, s egyébként addig van neked szerencséd.
na ja. Szerintem Melindának elég jó hangja van ahhoz, hogy Megasztár lehessen, ha csak hallanám, semmi bajom nem lenne. A Megasztárt amúgy nem nézem, csak a dalokat nézem meg néha a neten, úgyhogy a többi ömlengésből kimaradok, meg a dalokból sem sokat néztem meg, amit megnéztem, abban Melinda pont nem volt hamis és pont tényleg tök jó volt. A külsejével sem az a bajom, ahogyan kinéz, hanem a tartása, de ok, ehhez is hozzá lehet szokni. De szerintem is igenis álszent és manipulatív ez a nő. Ez már az 5. (!) megasztár, ráadásul már jelentkezett korábban is, ahogyan írjátok - nem igaz, hogy mondjuk nem tudta, mivel jár ez. Van az országban egy csomó kisebb énekesverseny, ahol tényleg csak énekelni kell, és nem kell celebnek lenni, mert a verseny maga olyan kicsi, hogy senki nem ír róla, így a versenyzőkről/nyertesekről sem. Utóbbiakat viszont néha azért felkérik énekelni itt-ott - ha valaki "csak énekelni" akar, de sztár lenni nem, miért nem ilyeneken indul? Ha meg a megasztáron indul, ne legyen álszerény, mert az engem marhára irritál. Akkor álljon oda, mondja azt, hogy igen, én eddig csak egy háziasszony voltam, de sztár akarok lenni, ezért jöttem ide - és minden esélye meg is lenne rá. De engem így irritál. Ha énekel, az jó. De beszélni ne beszéljen, mert attól hányok.
@Kotyomfitty: Akármennyire nehéz megérteni, de ez a nő tehetséges és szerette volna megmutatni magát.
Ha láttad a youtube-on indúl a mega-3 ban ott többek között Soma érdektelen ostobasága zárta ki a folytatásból,
A mega-4 ben továbbjutott, de visszariadt attól a miliőtől amit a kertv-s gagyi kínált.

Most erőt vett magán (nem volt könnyű) és remélem eléri azt amit a reá szavazók várnak tőle.
Végül lecsengett a dolog, és a bejelentés után a zsűri (néhány tagja) önfeledten ünnepelt. Melinda szegény pedig szerződésének megfelelően, még néhány környi vesszőfutásra ítéltetett. :(
Szíj Melinda még mindíg jobb lett volna első helyezettként, mint Kökény Attila!

Már csak azért is mert a TV2 annyi sok cigány énekest kiemelt, hogy az már szégyen a magyarságra.
Ezek az emberek csak kornyikálnak, vibrálják a hangjukat.
Sajnos a TV2-nek és a zsűri java részének ez tetszik.
(attól tartok, a vezetés utasítására. Legalább is Friderikusz arca és hirtelen véleményváltozása ezt sejteti...)

Szíj Melinda eddigi versenyben tartása csak eszköz volt! Eszköz ahhoz, hogy minél többen szavazzanak és dőljön a pénz!
Lejáratták Melindát már azzal, hogy leopárd ruhát adtak rá, és ugráltatták.
Nem beszélve a -ha jól tudom a címét- Fék, virágok, fény című Zalatnay szám Melindának való kiosztásáról. Ezek mind egy koncepciós buktatás jelei.

Ez a Szíj Melinda bukás időzítve volt, mi több megvolt koreografálva!
Szégyellje magát A TV2, de főleg a beképzelt Mester Tamás, és a producer is!!

Eddig azt hittem, hogy a kormányváltás óta csak a kormány lopja el az emberek pénzét, de tévedtem.

A TV2 is ellopta a szavazatok bevételét, meghamisította a szavazatok arányát!!
@SzaGyu: Nem tudom mikorra heveri ki ezt a TV2, de biztos, hogy sokat veszít a dolgon. Nem véletlenül kullognak a másik gagyi RTLklub mögött.
A szereplők között az etnikumok aktuális megoszlása a kitörési lehetőségek hiányosságának tudható be. (nix főiskola stb.)
süti beállítások módosítása