Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.12. 12:02 Fabius

Éljen a vendetta törvény!

Címkék: fidesz alkotmány házon kívül egykulcsos adó különadó nagy anna

Vannak az életben olyan pillanatok, amikor az ember felülírja addigi véleményét. Én hevesen elleneztem a 98%-os különadóról szó törvényt, és a miatta kialakult alkotmányos válságot is.

De meggondoltam magam.

Most szépen kérem a Tisztelt Házat, hogy legyen kedves a szóban forgó indítványokat izomból átnyomni, és mindjárt a folyosón ViccPál elnök úrral alá is íratni. Cserébe kész vagyok elismerni blogunk nyilvánossága előtt, hogy tévedtem, mea culpa, mea maxima culpa. Erre a törvényre, és az életképességéhez szükséges megváltoztatott alkotmányos környezetre igenis szükség van.

Az ertéel legutóbbi Házon kívül című műsora nagyban segített megérteni az addig átláthatatlan helyzetet. A legfrissebb adótörvény hatásait boncolgató és kiszámolt példákkal illusztráló műsor után végre úgy látom, nagyon is szükség van a visszamenőleges hatályú, állami jövedelmek mindenkori rekvirálásának lehetőségére. Képviselő urak és úrhölgyek, kormányszóvivők kerülhetnek ezáltal létbizonytalanságba a mindenkori állami alkalmazottak mellett, ez pedig ösztönzőleg hathat általános munkavégzésükre.

Képzeljük el, hogy a hatályos törvény alapján Nagy Anna kormányszóvivő milyen vehemenciával foga terelni a szót, ha tudja, a "mindenki jobban jár" passzus indoklása önmaga kimeríti az ízléstelenség fogalmát? Ebben az esetben nem lesz majd érv, hogy az alacsony jövedelműek azzal járnak majd jól, hogy az adóbevallásuk kitöltését rekord idő alatt intézhetik a "lófaszt se kerestem, bazmeg" rávezetésével.

Ilyen apropóból kiindulva tényleg szükséges és kívánatos a vendetta törvény a magyar közvélemény számára. Lesznek elegen a következő kormányváltás alkalmával is, akik ízléstelennek gondolják Orbán Viktor miniszterelnök úr havi közel félmilliós többletjövedelmét, a képviselők arányosan kevesebb, de százezrekre rúgó nyereségével együtt. A kormányváltó erők között bizonyára lesz egy lázárjános, aki megfelelő indokot találva beindíthatja majd a rekvirálási folyamatot az elmúlt ciklus nagy annai ízléstelenségeit alapul véve. Bizonyára ők is leteszik majd a nagyesküt, hogy istibizi, csakis az általunk nem kedveltek pénzét vesszük vissza a zemberek akarata szerint, de tényleg.

Kérem tisztelt képviselőinket, hétfőn ennek az akaratnak megfelelő döntést hozzanak felelősségük tudatában!

118 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr52444199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Beléhátráltak 2010.11.15. 03:32:02

Az alkotmányozó többség alkotmányoz.Abba egy kissé beleléptek, hogy az Alkotmánybíróság jogkörét korlátozni kívánják. Aztán elkezdtek kihátrálni, de benneragadtak abban, ami bűzlik ebben. A közigazgatás dolgozói után – a jól megadóztato...

Trackback: Past in the future 2010.11.13. 08:45:29

Tapasztalt autósként, a KITT kormánya mögött szerzett tapasztalatokkal, némi fészbúkos ötletelés nyomán szeretnék egy szerény, ám minimálisan 500 milliárd forintos bevételi többletet hozó ötlettel hozzájárulni a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Siker...

Trackback: Mindenki jobban jár 2010.11.12. 14:11:19

Szerintem azok után, hogy módosító indítványokkal asszisztált a Fidesz abszurd, visszamenőleges hatályú adójavaslataihoz, az az MSZP inkább ne indítson próbapereket. Mindenki jobban jár, ha Mesterházy Attiláék csöndben maradnak vagy egészen egyszeűen b...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius:
"a magyar választó ennyire nem hagyja elkanászodni vezetőit."

Illő tisztelettel kérdezem, nem vagy kicsit eltévedve?
Bár fordítva lenne, és én lennék megalázóan cinikus embertársaimat illetően!
@Bunkológus:

Szerintem nem vagyok. A magyar választó inkább hajlamos túldobni a leváltási szándékát. Lásd 94 Antall kormány utáni, és idei kétharmad.
@Fabius: "Én abból indulok ki, hogy eddig még minden nekik nem tetsző rendszert megdöntöttek a sokat emlegetett zemberek."

Csak szólok, hogy a Zách utcai laktanyából kidobták az MH vezérkart, és a helyükön egy 13 milliárdból gründolt magánhadsereg gyakorlatozik jelenleg meglehetős intenzitással.

4 év múlva úgy fognak fogalmazni, hogy a "Terrorelhárító Központ megvédi a választás tisztaságát és az alkotmányos rendet".
@stefan75: Nem kell meglepődni. Vitya király előbb saját médiát gründölt adófizetői milliárdokból, most majd lesz az adófizetők milliárdjaiból saját kis testőrsége, aki persze majd odacsap ahova kell. Nem lennék meglepve, ha a TerrorKözpont elvinne bilincsben pár maszop közeli embert, kis izommutogatás céljából. Ez mindig is erőssége volt a narancsos komcsiknak, csak most a kétharmadtól mindezt pofátlanul tolják le a magyar torkokon.
Gyurcsány megint hazudott..
nem el lehet, hanem el KELL innen menni!! :(
Menj csak. Ilyen hozzá állással nem hiszem hogy nagy szüksége lenne rád az országnak.

Sírd csak vissza az elmúlt 8 év Kánaánját.
@stefan75: @Valahol Máshol:

Orbán nyugodtan gyakorlatoztathatja a droidjait akár terrorelhárítás néven, akár mint privát gárda. Ez egy dologra jó: riogatni titeket.

Orbánt nem minősítem, megteszem naponta eleget. De szerintem ez túlzás. Sokkal jobban félek a Matolcsy féle "gazdaságpolitikától", mint a Főnök magánseregétől. Orbán ha nehezen is, de megtanult veszíteni. A többi meg csak a választókon múlik. Amit ők/mi döntenek/döntünk az van, ahogy az elmúlt 8 évben és most is.
@Fabius:
En is inkabb ugy latom, itt nem a szabad valasztas az ami jellemzo, hanem a szabadon befolyasolhatosag.
Igerjen valaki ingyenkajat es ingyensort, egy heti tengerpartot evente, szabadon es orommel fogjuk megszavazni, akarki is az. Szabadon megvalasztjuk kiralynak is talan.
@Fabius: Félreértesz, a legkevésbé sem félek a magánkopaszaitól, csak visszásnak tartom, hogy a faszinak aki évek óta a magántestőre, ajándékoz egy tízmilliárdos kis brancsot. Gondolom a koma nem kevés olyan dolgot hallott a főnökre vigyázva, amitől OV évtizedekre eláshatná magát, mint politikus. Most Vitya megvette a csóka hallgatását. Ősrégi módszer, aki beinthetne neked, azt vond be a piszkos dolgokba, onnantól kezdve hülye lenne kiteregetni a szennyest, hisz önmagát is lejáratja.

Reagálva a válaszodra: Félni nincs mitől félnem. Hacsak nem teszik büntethetővé a neten való elégedetlenkedést akkor no fear.
@Jofiu:

A szabadon választjukon van a hangsúly. A terülj asztalka mindenkinél játszik, csak a körítés más: van aki napi narancsot adna mellé, más szegfűt a vázába, a harmadik kizárólag a teraszon terítene, a negyedik meg garantálja, csakis a szent turulnak az ő tojásából lesz a bunda a kenyéren.

Te,én meg a többiek pedig eldöntjük melyik étlap vonzóbb. Van aki ésszel, mások a teríték színe alapján.
@Fabius: Minket fölösleges riogatni, idáig nem ér el Orbán keze.

Magyarországon viszont már bármilyen mozgolódást el tud intézni fizikailag, jogilag és pénzügyileg is. Egyedül a médiában vannak még renitensek, de a fenti eszközökkel azok is kezelhetők.
@Valahol Máshol:

Ezzel így egyet tudok érteni. :-)
@stefan75:

Szerintem meg nem tartunk itt. A napokban két tüntetés is volt, az egyiken személyesen is voltam. Az emberek nem gyújtottak fel semmit, a rendőrök nem vegzáltak senkit.

A nyomtatott és online sajtóban megy az adok-kapok, de ennyi. Sőt, a kormány húzott egy kéziféket, és legalább valamennyire módosította az eredeti törvénytervezeteket. Nem védem én Orbánt, de túldobni sem kell a dolgot.
@Fabius:
Ertem en, csak arra utaltam, kello hosszusagu mezesmadzaggal szarunk a szabadon valasztasra.
Nem ez itt a lenyeg a zembereknek.... latszolag.... talan meg jobb is lenne ha nem kellene valasztanunk. Az olyan maceras.
Lenyeg hogy jo legyen. Mindegy hogy. Ha nem kell valasztani, meg merlegelni, meg vallalni a donteseink kovetkezmenyet, annal jobb.
Szoval a szabad valasztas mint fontos tenyezo, hajtoero, talan nem jellemzo.
Akkor fontos, ha szar is, es meg valasztani sem lehet. Akkor hirtelen felertekelodik. Akkor hirtelen valasztani akarunk. Mast!
ez meg nem a vegleges alkotmany.
csak nem kepzeled, hogy a figyiszesek hagynak eselyt, hogy megfosszak oket az allamtol lejmolt penzuktol.
a kovetkezo valasztasok elott (ha lesz realis esely a narancsos buktara) a mostani alkotmany teljesen at lesz irva, es az ellenzek szerepe jelentosen emelkedni fog. gyakorlatilag szarni sem lehet majd 2.3-os tobbseg nelkul.
@Boli:
Az iskolai végzettséghez nem jár ÉSZ ! is. Ez sajnos jellemző a mostani politikusainkra. Ez a lelki toprongy NAGY ANNA meg menjen a jó ..... anyukájába ilyen flegma szöveggel!!!!
@lolperec: Még jó, hogy sose mondott ilyet. :)
@Prof. William: "Sírd csak vissza az elmúlt 8 év Kánaánját. "

te meg örülj a leendő Szomáliának, a szabadon rabló haduraknak, barom
Rágjátok csak a gittet, hogy jaj-jaj az alkotmány, meg jaj-jaj visszamenőleges hatályú törvény, húha!
Több marad nálam 100k-val jövőre? Igen.
Köszönöm.
@Link Elek: kovetkezo valasztasok elott (ha lesz realis esely a narancsos buktara) a mostani alkotmany teljesen at lesz irva, es az ellenzek szerepe jelentosen emelkedni fog. gyakorlatilag szarni sem lehet majd 2.3-os tobbseg nelkul.

Megeloztel. Magam is ezt akartam irni.
@Link Elek: a kovetkezo valasztasok elott (ha lesz realis esely a narancsos buktara) a mostani alkotmany teljesen at lesz irva, es az ellenzek szerepe jelentosen emelkedni fog. gyakorlatilag szarni sem lehet majd 2.3-os tobbseg nelkul.

Egy pontositas: nem a valsztasok elott, hanem
az uj parlament megalakulasa elott, a valasztasi eredmenyek ismereteben irjak at az alkotmanyt.
a következő kormány bosszú elszámoltatási és pofátlan pénzfelvevési válasza keményebb lesz. A gonosz törpe és bandáját még fel is akasztják.. remélem...heheh
Köszi hogy belinkeltétek a Házon kívült! Döbbenetes ez az érzéketlenség. Képes a kormányszóvivő megmagyarázni hogy milyen jól jár aki kevesebbet keres. Már látom a boldog családanyuka arcokat, ahol a fizetések bőven elmaradnak az átlagtól, milyen mosolyogva mondják a gyerekeknek hóvége felé: Nem baj drágáim hogy nincs mit ennünk, de sokkal könnyebb kitölteni az adóbevallást... ANYÁTOKAT!
kiegészítő:
Már látom a boldog családanyuka arcokat, ahol a fizetések bőven elmaradnak az átlagtól, milyen mosolyogva mondják a gyerekeknek hóvége felé: Nem baj drágáim hogy nincs mit ennünk, DE BOLDOGAN ÉLTESSÉTEK A ROHADT ORBÁN ÉS BANDÁJÁT..ÉS TAPSOLJATOK NEKI..ÉS ÉNEKELJÉTEK A SZÉKELY HIMNUSZT-majd azzal lakik jól a NÉP!

NEMZETI GONOSZ TÖRPE TAKARODJ!!!!
Látom az elmúlt 8 év kiszolgálói sírnak rendesen. A Fidesz helyreállítja a demokráciát, ennek legjobb bizonyítéka, hogy akik az elmúlt 8 év terrorista, elnyomó diktatúráját preferálták, kiszolgálták azok most itt rettegnek. Szétloptátok az országot 8 év alatt, mindent tönkretettetek amihez hozzányúltatok. Ehhez képest a Fidesz kirugdalta a sok korrupt maszop közeli vezetőt és igazi szakembereket nevezett ki a helyükre, akik az orrtúráson kívül máshoz is értenek. Az agymosó ballibsi média fölényt megszüntette és helyette nemzeti konzervatív műsorok mennek a köztévében igazi polgári értékekkel. Hol van már az elfogult agymosó napkelte..
Radikális adócsökkentés, amit csak az agymosott balos liberálbolsevikok nem akarnak észrevenni. Én pl 80e ft-al fogok többet hazavinni. Csak azok nem járnak jól, akik az elmúlt 8 évben sumákoltak és nem fizettek rendesen adót, akik a gyurcsányista terrorállam kiszolgálói voltak. Különben most jobban keresnének.
Egy valamihez értetek kedves maszopos elvtársak, a szemkilövetéshez. Soha nem felejtem el a 2006 őszi véres leszámolást amikor ártatlan embereket vertetek félholtra és kilövettétek a szemüket.
Parlamenti ülés a közel jövőben:
1. Reggel Székely himnusz
2 Ebéd: Székely káposzta,
3. Délutáni ülés: Székely Népmesék
4. Vacsora Székely gulyás,.
5. Parlamenti ülés befejezése ellenzék nélkül:
Fidesz tagok a szavazatokért: mindenki 1-1 székely ember seggét nyalja ki...
értitek ugye: "aki tízszer annyit keres, az tízszer annyit dolgozik", tehát tök igazságos az egész.:))
@Örülünk, Vincent?:

anyad a maszopos

a magadfajta droidok valoban csak egyvalamihez ertenek: eldonteni hogy velunk vagy ellenunk

es termeszetesen aki ellenetek az egybol maszopos / kommunista / buzi / fillintheblank

hozzatok kepest egy giliszta gerinces allat
@Örülünk, Vincent?: mit állít helyre a fidesz??:)
vedd már ki a laposelemet a seggedböl, ostoba robot.
@gramercy:

Csatlakozom.

@Örülünk, Vincent?:

Fidesz helyreallitotta a demokraciat? Te teljesen magadnal vagy?! A demokraciat bontjak le az

1. AB jogkoreinek kurtitasaval,
2. nepszavazas kezdemenyezesenek szukitesevel, 3. kopogtato cedulak szamanak novelesevel es gyujtesi idejenek csokkentesevel.
4. Minden posztra (meg a koztarsasagi elnoknek is egy Bologato Janost valasztanak meg. ASZ elnoke, media bizottsagok elnoksege, kuratoriumok, meg a muveszi dijak kiosztasaba is beleszolnak.
5. A legfontosabb kersdesekben nem egyeztetnek szakszervezetekkel, erdekkepviseletekkel.
6. A parlamentben vitat kerulve egyeni kepviselo altal beterjesztett inditvanyokkal szavazzak meg az alkotmany modositasat. Modositjak az alkotmany modositasat.
7. Kivettek a tulajdonhoz valo jogot, csak azert hogy Mnyp es 98%-os adot es minden kesobbi alkotmany ellenes intezkedesuket az AB ne biralhassa felul.
8. Az uj alkotmany keszitesebe nem vonjak be minden oldalt, csak a sajat elkepzelesuket.

Ehhez mit szolsz baratom. Ki is a demokrata. En nem komazom Gyurcsanyt, de OV-nal szazszor demokratabb ember meg o is, annak elenere hogy megkerte a rendoroket hogy vedjek meg MTV szekhazat a huliganoktol. Habar ha rajtad mulott volna, akkor akar porig is rombolhattak volna Budapestet. Te mit tettel volna ha te lettel volna a helyeben? Szerinted OV mit tett volna?

Te egy kepmutato idiota, demagog, gerinctelen ember vagy, aki csak a sajat erdeket nezi.
@Örülünk, Vincent?: olyan "igazy" szakemberre gondolsz, mint robotpali? :)
@Örülünk, Vincent?:
Az a nyolcvanezer forint pont elég lesz minden hónapban a pszichiátriai kezelésedre...
@Örülünk, Vincent?:

Én ugyan nem lövettem ki a szemedet, de így utólag sajnálom.
@NYJetsTD: Az különösen szép, mikor Nagy Anna mondja, hogy ha havi 2000-rel (értsd: évi 24000-rel) kevesebbet kap valaki, az is jól jár, mert megspórol évi egy napot az adóbevallás kitöltésével (értsd: a munkaadójának, aki alapesetben a bevallást kitölti).
@gramercy: egyetértek..a begyöpösödöt Fityisz seggnyalóknak mindenki kommunista aki nem velük van, de az ő kommunistájuk a talpig becsületes. Barom Fidesz szavazó , akik alamizsnáért nyalnak, de a nagy lopást az Orbánék csinálják, s Polt Péter majd elsumákolja, oszt jó napot---hacsak a Nép addíg nem elégeli meg és nem ragad Fegyvert a Diktatúra ellen!
Nagyon úgy érzem, hogy nem ússzuk meg vér nélkül ezt az Orbáni ámok futást...lőporszagot érzünk:))))
@Örülünk, Vincent?:

Amúgy ne aggódj, majd a kormányváltáskor az új LOLkotmány (bárki találta ki, innen gratulálok!!!) alapján 5 évre visszamenőleg visszavesszük a kis 80 000 HUF-odat, te szerencsétlen droid fasz.
Rohadék mocsok népnyomorító fidesz csürhe.
Igaza van a blogírónak, 2014-ben úgyis visszaveszi az új kormány ezektől a férgektől amit ellopnak, hacsak nem hamarabb egy valódi forradalom kergeti el ezt a hazug emberellenes új-földesúri féregseregletet.
@Örülünk, Vincent?: ön ír lázár jános néven is, vagy csak utánozza a mestert (a kapott válaszok mindenesetre hasonlóan eltévelyedettek)? Jól gondolja meg. Nem mindegy.
@gramercy: @gyilkos fűegér:

Etetitek a trollt? :-) Vincent elvtársnak négy napja még a Gyurcsány ellen tüntetők voltak a "a mindenhol zsidót látó tetves jobbikos/fideszes buzik"

blog.hu/user/369191/tab/activity

Csak ez a fránya aktivitásmutató ne lenne, picsába...
@Ordnassac: nem akarok Tamás Kodó lenni de Tócsa már semmiképp...

jo lenne ha a Papcsák sem, de ez csak vágy...
@stefan75:
Igen, nálam is ez verte ki a biztosítékot...
Rengeteg család él Magyarországon havi nettó 140-200 ezer forint körüli összegből. Nekik gyerekek számától függően kb. 8-26 ezer forint esik ki a zsebükből. Ezt bármilyen cinikusan is próbálja Péterke és Annácska előadni, akkor is fájni fog. Nem kicsit, nagyon!
@Fabius:

A sracnak is lehetnek jo pillanatai. Lehet hogy pont gyogyszer hatasa alatt volt es egy kis ideig tisztan latta a dolgokat.:)
De hogy a Fideszeseket is lebuzizta, ahhoz kulon gratulalnom kell neki.:)

"Mennyi takonygerincű jobbikos gyűlt itt össze. Szegény zsebnácik ahhoz is hülyék, hogy egyedül húzzák fel a bakancsukat, de itt osztják az észt.
Örülünk, Vincent? 2010.11.09 17:37:00
@ombucman: Most vona az aki seggbe szokta farkalni pörzse sanyit vagy fordítva? Nem tudom, mert annyi buzi van abban a pártban, volt az a zagyva gyerek is, akinek olyan arca van mint egy szellemi sérült agyalágyultnak (biztos így néznek ki az igazi magyarok) az is nagy seggbefarkaló hírében áll. Persze nem lehet titeket hibáztatni, a suliban folyton megaláztak, otthon vertek, a csajok nem álltak veletek szóba, maradt a náculás meg a buzulás, ezek meg egyszerű dolgok, bőven van idő mellettük olyan elméleteket gyártani mindenféle népről amitől egy normális ember agyfaszt kap."

"Éljenek a szellemi nyomorékok, Budaörsön azért ekkora parasztok nem élnek szerencsére, biztos mucsaröcsögéről hozták őket busszal, mind a 25 üvöltöző senkiházit. Kedvencem a zsindexező, jó képet ad arról, milyen értelmi szinten állnak ezek a mindenhol zsidót látó tetves jobbikos/fideszes buzik"
@NYJetsTD: Az embereket, legalábbis a magyar választókat két ponton lehet megfogni. Hazudni, álomország képével hitegetni őket, beígérni fűt-fát, gyöngyöt szórni a disznók elé, a másik a hasuk, illetve a pénztárcájuk. Kíváncsi vagyok, a 2011-es költségvetés hatására egy év múlva miként áll majd a Fidesz népszerűsége. A gazdagok biztos imádni fogják őket, viszont a dunaparti kuplerájból nem látszik, de az ország nagyobb része bizony nem a középjómódú és gazdag réteg gyermeke. Na ők majd elégedetlenkedni fognak, lehet nem is kicsit. Hozzáteszem, hogy első blikkre én nem fogok olyan nagyon rosszul járni (mondom úgy, hogy akár már holnap homlokegyenest más irányt megy a Fityisz gazdaságpolitikája, mert OV épp más nyaloncra hallgat). De attól még, hogy én nem járok rosszul, tudom, hogy az ország nagy része igen. Ráadásul szerkezeti reformok nélkül ez a négymillió adózó nem fogja tudni eltartani az országot, s mire eljönnek a 2014-es választások, ismét csak annyit érünk el, hogy mégjobban mélyítettük a saját gödrünket.
@Örülünk, Vincent?: Te ennyire jól keresel? Akkor lehet, hogy te is rendesen kiszolgáltál valakiket az elmúlt 8 év alatt...
@Valahol Máshol:

A Fidesz egy gazdasagilag inkompetens banda. A gazdasag politikajukat a mindenkori rovid tavu aktual politkai folyamatok hatarozzak meg. Ha kell akkor ultrabaloldaliak (Tesco, bank sarc, Mnyp kisajatitasa, gondoskodo, eros allam). Ha kell akkor ultrajobb (szja egykulcsossa tetele, gazdagok aranytalan elonyben reszesitese).

Ezek hosszu tavon nem fognak mukodni, es komoly politikai vesztesege lesz. Mar a Gyurcsannyal valo ijesztgetesen (amivel felszivtak magukat) is mindenki rohog. Dilettans banda, lopasban viszont elso osztalyuak.
@Valahol Máshol:
Pontosan ez fog történni, ahogy leírtad. 2014-ben megint jön majd egy újabb " aranycsaptelep lesz a lakótelepeken, belőle meg gyűn majd az ingyé sőr" párt kampány, a választások után pár hónappal a "már csak egy kicsit kell összehúznunk a nadrágszíjat" és ennyi. Megint elbaxunk 12-16 évet.
Na mindegy, a kommentelő ugat, a karaván meg nem halad, menjünk ebédöni meg forma-1 edzést nézni " me kő a kútúra az embör gyerökének"...
A Fidesz banda a Járaival (MNB felügyelő bizottság),..MEGINT SEGGET CSINÁL A SZÁJÁBÓL... na Fidesz seggnyalók...szájba is lehet csókolni már..ott is segg van a Fidesznek és Orbánnak....
@Lacdelo:

Matolcsy gazdasági modellje remekül példázza az inkompetenciát. Kivesszük a gazdaságból a pénzt (válságadók) és azoknak adjuk,( az adócsökkentés minden formájával a magas jövedelműek járnak jól) akiknek eddig is volt anyagi lehetőségük fogyasztani. Akinek mindene megvan az már csak felhalmozni fog, fogyasztásra költeni, visszaforgatni nem. Mert mi a francnak egy harmadik lapostévé a nappaliba a meglévő kettő mellé?

Én olyan üzleti modellt nem ismerek, ahol a tőkekivonás okozta a sikert.
Most mit gonoszkodtok Vincenttel? Hiszen ő csak egy abból a társadalom gerincét kitevő 3,5%-nak, akik jól járnak a radikális adócsökkentéssel. Mit is beszélek, hiszen a maradék 96,5% is jól jár, mint ahogy Anna nénitől megtudtuk -- nem minden a pénz, az a plusz egy szabadnap, amit a gyerekekkel együtt tölthetsz (pl. kukázással), az minden pénzt megér!!
@Fabius:

Asszem, a Hírszerzőn nevezték a mostani elkúrást "forradalmi matolcsyzmus"-nak. :-D

Azért egy előnye van a Fidesz-kormánynak, a legtöbb bloggerből (akik sok mindenre számítottak, de arra nem, hogy ennyire és ilyen gyorsan) élete legjobb formáját hozza elő a bohócrezsim.

Mostanában a legtöbb poszton besírok a röhögéstől.
ORBÁN FÉL A NÉPTŐL!

ha belegondoltok az összes diktátornak volt ilyen saját testőrsége, rendőrség a rendőrségen belül...
Leibstandarte A.H. hogy a legismertebbet említsem,
vagy a kedvenc ceausescunak is volt a securitate-n belül külön saját testőrsége.

ORBÁN a véreskező tömeggyilkosságra és totális elnyomásra készülő diktátor is követi ezt az utat: nem véletlen van saját terrorelhárító kommandója CSAK NEKI (ÉS CSICSKÁJÁNAK SMITTNEK)..ez a kiváltság senki másnak nem jár...

kezdhetünk félni...
@Netkalóz:

Érdekes, tavaly még úgy volt, hogy Drazsé találta ki a terroristákat.

:-D
@gyilkos fűegér: miről beszélsz.
az őrült paranoiás orbán veszi el a köztársasági őrezredtől a feladatait, és saját csicskakommandója védi.
de az sem fogja megvédeni, nemsokára elzavarják
a tolvaj zsebhitlert.
Vagy az is lehet, hogy ami most folyik, az a "piros orr" bohócdoktorok mintájára valami hülye terápia, csak mi faszok vagyunk és nem értjük!

:-DDDD
@Örülünk, Vincent?:
1. "Ehhez képest a Fidesz kirugdalta a sok korrupt maszop közeli vezetőt és igazi szakembereket nevezett ki a helyükre"
Mégis kire gondolsz? ViccPalira, az aláírógépre, aki már a csúnya kommunizmusban is segget nyalt? VAgy Papcsákferi lányára, aki most osztályvezető lett 25 évesen, 1-2 év könyvelői asszisztensi gyakorlattal egy minisztériumban?
2. "Radikális adócsökkentés, amit csak az agymosott balos liberálbolsevikok nem akarnak észrevenni" Mégis mire gondolsz? Arra, hogy a vezéred eddig 1100000 ft-t vitt haza, az ő törvényei után már 1700000-t fog? És egy átlag alatt kereső, vegyük mondjuk az én 110e-s bruttómat (tudom, nem vagyok sikeres ember, sajnos a diplomámmal sem tudok jobbat találni baz megyében), a nagyszerű adórendszernek köszönhetően 2500Ft-tal keresek kevesebbet havonta, mert még nem vállaltam gyereket? VAgy vegyük a kolléganőmet, aki már felnevelt 3 gyereket, így szintén nem tudja igénybe venni az adókedvezményt és szintén kevesebbet fog keresni? Cserébe az eddigi 20 perc helyett 10 perc alatt töltöm ki az adóbevallásomat.
Te egy agymosott idióta vagy!
@Örülünk, Vincent?: Döntsd el végre, hogy hívnak! Legutóbb Lázár János, a fidesz segglyuka voltál. Nekem az jobban tetszett.
@gyilkos fűegér:

Ha a következő kormány visszakéri Matolcsy öt év alatt felvett fizetését, akkor felesleges lesz az erkölcsöt piszkálni, elég lesz a józan ész ellenességgel indokolni :-)

Egyetértünk, jobbnál jobb írások születnek mostanában a legkülönfélébb blogokon.
@naugye!: Adolftól, VlagyimirIljicstől..stb is először megváltást várt a nép aztán amikor rájöttek milyenek valójában akkor jöttek a gondok.
Ez ugyan kicsit szoftosabb lesz (remélem, bár ebben sem vagyok biztos) de azért ugyanaz a recept.
naív majom fideszdroidok fognak a legnagyobbat pofára esni.a többiek tudják ki az őrült törpe valójában és milyen gonosz tervet szövöget.
Még a leghülyébb trollok is rá fognak jönni a dolgokra, amikor meglátják 2010. februárjában a bérpapírjukat, hogy mi a helyzet, és utána mehetnek Nagy Annához, hogy segítsen kitölteni a söralátétet! Ebben az országban az a gond, hogy egyetlen alternatíva sincs politikai szinten, lehet választani zsidók, lopósak, nácik és idióták közül, vagy ezeknek a kombinációiból!
@Fabius:

Ha a kovetkezo kormany visszakeri az osszes joerkolcsbe utkozo penzt, amit a Fidesz kiment a gazdasagbol 4 ev alatt sajat maganak, abbol be lehet inditani a gazdasagot es nem kell tobbe kulon ado. :)
@naugye!:

Vincent "Lázár János, a Fidesz seggluka"???

Akkor mindent visszavontam!!! Parodista a csávó, qrva jól nyomja!!!

Tessék, most is átvert!

:-D
Aki "ViccPalizik" és hasonlók, az szégyenlje magát. Az ország köztársasági elnökéről beszéltek. Ha nektek nem is tetszik, másoknak példakép lehet és sértheti az érzéseit, amiért így beszéltek róla. Arról nem is beszélve, hogy Orbán Viktor sem "gonosz törpe", vegyétek figyelembe, hogy családok százezrei szavaztak a Fideszre, hogy biztonságban tudják felnevelni a gyerekeiket. Szerencsére most nemtudták elcsalni a választást a vörös terror képviselői és sikerült leváltani ezt a nemzetellenes kommunista rezsimet akik nyomorba döntötték az országot az elmúlt 8 évben. Én sosem tudom már kitörölni az elmúlt 8 évet az életemből, amit gyurcsány és társai elloptak tőlem. Örökre nyomot hagyott bennem.
@Fabius: Hogy a sok off után a poszthoz is hozzászóljak:

Ha a posztban említett törvénymódosítás megvalósul, és ha hozzávesszük, hogy suttyomban kikerül a kotmányból a magántulajdonhoz való jogról szóló passzus, akkor, a pénz feltalálása óta először, Magyarországon megvalósulnak a kvantummechanikus jövedelmek. Többé ugyanis a büdös életben senki nem lehet biztos benne, hogy ő most akkor ténylegesen mennyi pénzt is kapott elsején, azt ugyanis egyfelől a bankszámlájára ténylegesen átutalt összeg, másfelől viszont a múlt és a jövő pontosan meg nem ismerhető eseményeinek finom interakciói fogják kialakítani, így azokra többé nem a PTK munkaszerződésekről szóló része, vagy a matematika törvényei fognak vonatkozni, hanem a kvantum-elektrodinamika Határozatlansági Elve.

Schrödinger Adóbevallása.

(Leadandó körülbelül Május 30.-áig)
"Lesznek elegen a következő kormányváltás alkalmával is, akik ízléstelennek gondolják "

Hát, valahol itt lehet a blöki elhantolva, ilyennek csak az fog neki, aki teljesen biztos abban, hogy itt többet nem lesz semmiféle kormányváltás.

Ez a baj, nem az, most mi van..
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

Te komolyan gondoltal, amit irsz vagy csak viccelsz. Nem tudom eldonteni.

Ha komoly, akkor elegge gaz vagy es valtoztass nevet.

Ha vicceltel, akkor jo volt. Csipem a szarkasztikus humort:)
‎"ha valaki csak kétezer forinttal keres kevesebbet, de nem egy egész napjába kerül kitölteni az adóbevallását, már jobban járt, és könnyebb lett az élete"
nem hiszem el hogy ezt a fidesz szavazók benyelik, hihetetlen ostobának kell lenni ahhoz hoigy valaki ezeket még támogassa ezek után.... undorító ez a nőszemély, egy féreg...
háhá, ez nagyon jó bazz, és tennap este nekem is eszembe jutott, hogy nem fosnak ezek, hogy a ciklus végén visszaveszik tőlük a zsét, hogy kösz fiúk, szar volt a buli,, de még így is jössztök párszázezer millával:D
olyan jó volt az elmúlt 8 év...
de olyan jó
olyan jó és tökéletes demokrácia volt, hogy egy olyan tag lehetett miniszterelnök 6 évig, aki elismerte, hogy hazudtunk minden napszakban.

hát ezért valóban sírni kell, már most hiányzik egy ilyen frankó demokrácia, ahol semminek nem volt semmi következménye...
@norbi2k: kezdjük már ott hogy a keveset kereső nagytöbbségnek amúgy is a munkáltatója csinálja az adóbevallását...kamu ez is tehát.hazudik a ribanca.
Orbán Viktor hadüzenete
Orbán Viktor hadüzenetet hirdetett a magántulajdon ellen. Ezen nincs mit szépíteni. A kormány egész egyszerűen ellopja a magántulajdont. Az adóhatóság ugyanis csak a postás szerepét játssza, csak technikai közreműködő a nyugdíjbefizetések magánnyugdíjpénztárakhoz való továbbításában. Ha a kormány parancsára az APEH ezentúl ezeket máshová irányítja, az olyan, mintha a Magyar Posta vezetőjének utasítására a postás nem a nyugdíjasnak kézbesítené ki a nyugdíjakat, hanem valaki másnak.
@Lacdelo: Ne haragudj, de ha a komcsikról van szó nem ismerek humort. Ha te ennyire könnyen veszed ezt az egészet, az azt jelenti, hogy nem ebben az országban éltél az elmúlt 8 évben. Ezért elmondom mi volt itt 2002-2010 között. 2002-ben átvette a maszop a kormányzást, egy sikeres választási csalássorozat után, amit kolbász és májkrémkonzerv osztogatással lefizetett tanulatlan kisebbségiek segítségével nyertek meg, de még így is nehezen sikerült nekik. Mivel a fidesz akkoriban elég sikeresen kormányzott ezért az államkasszában igen sok tartalék volt amit 2 év alatt szét is loptak a komcsik, utána jött a baj, hitelek hitelek hátán, látszatintézkedések, nem létező autópálya építések, amik csak papíron léteztek, számlagyárak, 100 milliós végkielégítések 2005-től. Szóval ment a mutyi évekig, aztán jött az igazi baj, gyurcsányi ferenc. 2006-ot írunk, újabb választási csalás és megvezetett agymosott emberek százezrei, akik egy kis fizetésemelésért eladták a szavazatukat. Persze miután megnyerték a választást jött a csalódás. Semmit nem teljesítettek a választási ígéretből 2006-2008 között a gyurcsányi kormánya szerény becslések szerint is 7-8000 milliárd közvagyont játszott át a saját érdekkörei számára. Ingatlanok, autók, irodabútorok mindent loptak amit tudtak. Ott az öszödi beszéd, ami azért szivároghatott ki, mert a maszopon belül ment a harc, hogy ki lopjon többet, és mivel gyurcsányit amúgy is sokan utálták már a párton belül, ezért páran összefogtak ellene és felvették ahogy bevallja, hogy reggel délben és este is hazudott ebben a kurvaországban, ahonnan el lehet menni, ha valakinek nem tetszik a hazugsága. Ez után jött amit mindenki ismer, békés tüntetések, elégedetlen magyar emberek mindenhol, de gyurcsányi nem mondott le, közéjük lövetett, fogdába vitetett diákokat, akiket brutálisan megvertek. Az utcán rengeteg maszop bérenc volt, ők verték szét a várost és gyújtottak fel autókat, a ballibsi média szinte csak ezt közvetítette, úgy beállítva mintha azok jobbikosok vagy fideszesek lennének. Nem sikerült a lejáratás és szerencsére nem minden szemtanút tudtak elhallgattatni és kiderült az igazság. Arról nem is beszélve, hogy a megrendezett randalírozás alatt százmilliókat sikkasztottak a háttérben. Közben gyurcsányi lemondott, mert 10 életre elegendő lóvét lopott, átadta a kormányt a libásnak, aki teljesen illegális módon került a hatalomba. Egy offshore lovag aki a nyomokat próbálta eltüntetni gyurcsányi után. Amikor kiderült, hogy a fidesz átveszi a hatalmat és a rezsim megdől, utoljára felvettek még 20 000 milliárd ft hitelt.
Ezt a szarhalmot kell ellapátolni a fidesznek, sokat vállaltak, de ezt az emberekért teszik, ezért jó lenne megérteni, hogy ha kell alkotmányt kell módosítani, törvényeket kell módosítani, meg kell akadályozni, hogy ezek a nemzetellenes komcsik még egyszer visszatérhessenek a hatalomba. Azt már nem bírná ki az ország.
Amíg O. Viktor képben van , nincs béke és egység a hazában.
ORBÁN GYURCSÁNY TAKARODJ!
@gyilkos fűegér:
Míg te "besírsz", én kiröhöglek. Végezd el újra az ált. isk. 2-3-ik osztályát. Hátha menni fog.
@Orbán - Gyurcsány takarodjon, de azonnal!!!:
Nem kell félni, lehet, hogy kitalálják azt is, hogy aki bankszámlára kapja a fizetését, azt 98%-s különadóval sújtják, mert a szemét bankhoz megy a pénzed! Ha az egyéni nyuggerszámlához minden további nélkül hozzányúlnak, megtehetik azt a bankszámlával is. Csak egy 2/3 és smittpali kell hozzá.
@A tagság üzeni, "itt az idő" ,húzz el végre Viktor:
ezt majd február-márciustól üzenik...
remélem már jövő márc 15-én durva tüntetések és utcai harcok lesznek az elnyomó rezsim ellen.
okt 23-n pedig az új 56 a diktatúra ellen.
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: Tudod azért ha csak az első szarba lépsz akkor csak az egyik lábad lesz szaros de ha másodikba is belelépsz akkor a másik is szaros lesz!(Amit ilyen szépen és hosszan leírtál azzal mindenki egyet ért,én is)de én is éltem 98-és 2002 között az sem volt olyan rózsa szín mint ahogy a távolból látszik,és azzal nem értek egyet hogy mindent lehet csak ,hogy a komcsik ne, hogy visszatérjenek.A cél nem szentesíti az eszközt, és nem hiszem hogy mindent az emberekért tesznek ez csak egy jó duma ami jól hangzik.A lövetésről meg csak annyit meg fogtok ti még lepődni, mert lesz itt még újra csak lehet ,hogy akkor nem gumival.Ha olyan sokan akarták volna a 2002 előtti kormányt akkor hiába csaltak volna a szocik,de valahogy mégse akarták olyan sokan (hiba volt).Ja amúgy elég erős volt az ellenzék az elmúlt nyolc évben (ha bejártak volna a parlamentbe )másképp is alakulhatott volna,és szerintem a sok sok ezer milliárdról a Fidesz is tudott csurgott oda is(hiszen rengeteg bizottságban ültek) tehát az is hazugság ha most azt állítják nem tudtak semmit.
@Kobo82: Én nem is értem miért 98% miért nem 198% akkor lenne haszon is!De tulajdon kép az lenne a legjobb ha a meg nem kapott után is lenne 198 % adó és mindjárt nagyon fasza lenne.Mindenki elégedett lenne a gazdag állammal.
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: ez mind igy van ahogyan leirtad, csak ne felejtsd el nyitva tartani a szemed tovabbra is:(
az egyik part nem fekete a masik meg nem csak feher!
@Várúr: Ezért utálom, ha Index címlap a Varánusz...
@Várúr:
Az általánosba nem szívesen mennék vissza, félek kiújulna a pedofíliám...

:-D
SEGGBE LESZ LŐVE A FIDESZ BANDA
@rókafogta: "Amit ilyen szépen és hosszan leírtál azzal mindenki egyet ért,én is"

XDDDDDDD öcsém,
pszichologia.lap.hu/

Itt találsz orvost magadnak, nehezen szedtem össze ennyi baromságot, de örülök, hogy van aki ezzel is egyetért XDDDD
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

Ennyi baromsagot mar regen olvastam. Ugy latom a Fidesz propaganda teljesen atmosta az agyadat. Veled mar mindent el lehet hitetni, amit a Fidesz, esetleg a Jobbik mond.

"Semmit nem teljesítettek a választási ígéretből 2006-2008 között a gyurcsányi kormánya szerény becslések szerint is 7-8000 milliárd közvagyont játszott át a saját érdekkörei számára. Ingatlanok, autók, irodabútorok mindent loptak amit tudtak."

Az teny hogy nem volt jo az Mszp kormanyzasa, de amit leirtal koszono viszonyban sem all az igazsaggal. Ezt a 7-8000 milliard Ft-ot meg a Kisgazda, Fidesz, Jobbik se tudna ellopni bar ok sokkal tehetsegesebbek mint az Mszp, Szdsz a lopasban.

Baratom szerintem, te menthetetlen vagy. Lasd be, Fidesz droid lettel. Csak sajnalni tudlak, amikor a Fidesz bukni fog a korruptsagai miatt. De remelem te fogod a legjobban razni az oklodet, ha azok mind kiderulnek.

Szebb Jovot!
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

Viszavontam mindent. Jo a humorod, ezert nem ertettem hogy viccelsz-e vagy sem. Ha igazi Fidesz droid lennel, nem lehetne ez a nevedet. :-D.

Ennyi faszsagot ertelmes, gondolkodo ember ugy sem tud osszehozni.
@barnus38: Most mi a gond? A fidesz jelenleg meg azt sem tudja eldonteni, hogy mit kene hazudniuk, hogy ne tunjenek zsigerbol hulyenek orszag-vilag elott... persze nem nagyon sikerul, a vilag mar rohog rajtunk, az orszag meg meg csak most kezd el pislogni hogy most ez tragedia vagy komedia.

Nem is ertem miert vagy kiakadva... te tenyleg elhitted a politikusoknak (ugy altalaban veve) hogy jol el(t)unk? Hogy nekunk minden jo? Hogy ok ertunk vannak? Hogy majd ok megoldjak az eletunket? Es kikovezik nekunk az utat a gazdasagi, moralis, mentalis stb mennyorszagba?

FIDE SS Obersturmbannführer Pál 2010.11.13. 14:31:49 : TE VAGY A KEDVENCEM :* Nagyon jol nyomod!

Oszinten bevallom, kulfoldrol figyeltem a valasztasokat es nem szavaztam ugyan, mert egyik part sem volt eleg szimpatikus ahhoz, hogy barmelyik melle voksot tegyek, de orult, naiv modon remenykedtem, felreteve minden ellenerzesemet Mr Bean irant, hogy ennyi szar utan csak jon valami mas... es talan vegre valtoznak a feltetelek otthon, es hazakoltozhetek. Nos az elmult par honap esemenyeit figyelve, azon spekulalok, hogy jobb lesz nekem meg messzebb. Eselyt nem latok jelenleg arra, hogy olyan korulmenyek legyenek otthon, amiert megerne hazacuccolni. Itt igaz, hogy tavol vagyok a baratoktol, szuloktol, de senki nem akarja lefaragni a fizetesemet,es ez nekem jo lesz, esetleg visszamenoleg adoztatni, ami megintcsak jo lesz, vagy bemagyarazni, hogy az en erdekemet szolgalja az alkotmany ollokezuedvard modjan torteno ostoba megvaltoztatasa.

Ami viszont eleg szomoru... lehet hogy Gyurcsany azt mondta, el lehet menni, de amit a Viktor probal elmondani szavak nelkul az meg az, hogy nem muszaj visszajonni.... Nem tudom melyik a rosszabb…

Tovabbi szep napot
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

Szerintem te egy hétszeres anyagyilkos vagy, aki szabadidejében kukkol a szécsényi fürdőben, továbbá naponta öt bankot rabol ki. Ezt csak azért írtam, hogy érzékeltessem: hülyeségeket írni nem nehéz. Ugynaolyan vagy mint a többi kollégád (pl szijjártó, nagyanna), kipattan az agyadból valami baromság és rögtön fröcsögöd is a világba.
De hogy konkrétebbak legyünk:
"az államkasszában igen sok tartalék volt amit 2 év alatt szét is loptak" Mennyi volt ez a tartalék, mikor, ki lopta szét ?
"újabb választási csalás" mármint 2006-ban. Miből állt ez ? Hol, mikor, ki ? 2002-ben ki flelet a választások lebonyolításáért, miért nem akadályota meg ? (segítek: a választást a regnáló kormány bonyolítja, 2002-ban az orbán kormány pintér nevű minisztere, aki valószínűleg a komcsik bérence volt, ezért lett most ujra belügyminiszter. 2010-ben viszont a komcsik rendezték a választást, akkor most miért nem csaltak ?)
"a gyurcsányi kormánya szerény becslések szerint is 7-8000 milliárd közvagyont játszott át a saját érdekkörei számára. "
Becslések szerint az orbán kormány meg 1998-2002 között 12 000- 15000 milliárd közvagyont játszott át a saját érdekkörei számra. Én nyertem, he-he.
"az után jött amit mindenki ismer, békés tüntetések, elégedetlen magyar emberek mindenhol, de gyurcsányi nem mondott le, közéjük lövetett, fogdába vitetett diákokat, akiket brutálisan megvertek." Szegény békés tüntetők, akik gyújtogattak, kukákat borogattak, megbénították a fál város életét, aztán megehéztek, és megvacsoráztak az MTV büféjében. Szegény, ártatlan tüntetők.
Jaj most látom, hogy itt a magyarázat is:
"Az utcán rengeteg maszop bérenc volt, ők verték szét a várost és gyújtottak fel autókat, a ballibsi média szinte csak ezt közvetítette, úgy beállítva mintha azok jobbikosok vagy fideszesek lennének"
Ezt honnan tudod ? Névszerint ismered őket ?
Vagy kis kitűzőt viseltek, amelyen az volt, hogy "maszop bérenc" ? A wittner mari meg tudatlanul közéjük tévedt ? De akkor kik is voltak ők: maszop bérencek, vagy ártatlan diákok, vagy egyszerre mindkettő ?
"átadta a kormányt a libásnak, aki teljesen illegális módon került a hatalomba"
Szerintem valaki vagy alkotmányos módon kerül a hatalomba, vagy nem. Ha alkotmányos módon kerül oda, akkor legális, ha nem akkor azt puccsnak hívják. Szóval szerinted Bajnai puccsal került hatalomra. Ezt eddig még a fidesz sem vette észre, szólj nekik gyorsan.

Szóval ezt a sok hülyeséget kapásból találtad ki, vagy már régóta készültél ?
Baxki, vegyétek már észre hogy ez a:

FIDE SS Obersturmbannführer Pál,
Örülünk, Vincent?
Lázár János, a Fidesz seggluka

mind ugyanaz!

cinikus, túlzó és poénos mocskok az írásai, pont azt a célt szolgálják, hogy mindenki értelmezze ezeket a faxágokat...
Az elején még én is benyaltam, annyira jól nyomja a baromarc. Szerintem humorista vagy vasutas a pasas... : )
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

te elmondtad/leirtad valaha is az alabbiak barmelyiket:
libajnai, lopcsany, kurcsany, cenzor ildiko, pinologus
?

ha igen, akkor kuss
ha nem, akkor hazudsz
@gyilkos fűegér: "Schrödinger Adóbevallása."

ME-GA-LOL
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

te meg a bekezdest nem ismered

vagy az enter/return gombot

vagy maniakus vagy (stimmt)
@NYJetsTD: beszoptam, bar mentsegemre legyen szolva a Varur nick mintha nem az ove lenne, az alapjan meg akar komolyan is vehetnenk :D
@gramercy:

Ja, Várurat nem a humoráért szeretjük.
@FIDE SS Obersturmbannführer Pál: kapaszkodjatok meg kedves fidess nyallerek...tisztességgel nevelt három gyerekem egyetemista...120 nettóval egy multinál dolgozom...ellopják ezek a mocskok a magánnyugdíjpénztári,pénzeimet,megkérdezésem nélkül/a demokráciájuk nevében/...a válság és egyéb miatt a munkahelyen is agyon vagyunk szivatva...most még ez a kis fizetés is kissebb lesz 4-5 ezerrel,hogy támogathassam én is a haveri köröket...ők majd kiosztják maguk közt a többszázezer plusszokat...így igazságos...a gyerekeknek majd elmondom,hogy milyen jól járok,hogy hamar letudom az adóbevallásomat,igaz hogy ti majd nem tudtok leutazni az egyetemre vagy kaját venni...kiskurva szóvivővel együtt elmehetnek e p...csába...ORBÁN A NEMZET LEGFŐBB MEGRONTÓJA...PEREKET A NYAKÁBA A NYUGDÍJLENYÚLÁSOK MIATT...OTT LESZÜNK AZ UTCÁN HAMAROSAN..és ezt a gyerekek is értik...TORT ÜL A DILETTANTIZMUS... "BALKÖRMŰ GAZOK SZÁLLNAK A MENNYBE"--RADNÓTI
@balansz: szerintem mi smitt pállal levelezgetünk. @FIDE SS Obersturmbannführer Pál:

A fenti nevet megnézed és írásait értelmezed.

1944 márciusában, a német megszállást követően a szálló a Gestapo főhadiszállása lett. A visszavonuláskor a németek teljesen kifosztották. Az ostrom idején az épület két bombatalálatot is kapott és több belövést, de 1945 tavaszán, alighogy véget értek a harcok, a szálloda már újra üzemelt.

A nevét kapta John Jacob Astor után. Ide szervezi a Fidesz a gyüléseket a kötödés miatt.
@gazoló: Lehet, hogy Orbánt nem is kellene bántani, lehet nem is tudja, mennyi pénzt kap. Gondolom nincs ideje számolgatni, dől a pénz hozzá. Egy perc alatt keresett + 6 milliót. Erről tudunk, de azért vannak ám ötletgazdái, jaj nagyon sokan.
süti beállítások módosítása