Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.11. 14:32 Fabius

Naridroidok, 9 évre

Címkék: fidesz médiatanács

Péntek óta szétfeszít az izgalom. Akkor az illetékes parlamenti bizottságnak nem sikerült konszenzusra jutnia a médiatanács 4, nem Orbán Viktor által jelölt tagjának személyéről.  Majd hétfőn! -mondták, minket meg uralma alá hajtott a körömágyig rágós izgalom: lesz olyan bátor a kétharmados kormány, hogy a nagyvonalúság luxusával legalább egy, azaz 1 tag jelölésének lehetőségét  meghagyja az ellenzéknek, esélyt adva ezzel a nemzeti együttműködésnek?  Vagy a kisstílűség fog dominálni és bizonyítják újra: a nemzeti együttműködés egy hangzatos lófasz, egy kormányzati üres kitinpáncél.

Nos, a pitiánerség nyert.

A merjünk kicsik lenni elvét simán letolták a hűbéresek torkán is, nem először. Azon nem lepődtem meg, hogy az ellenzék minden jelöltjét leszavazták, de azon igen, hogy a legalsó gardróbfiókban lakó csatlósoknak sem jutott egy gesztusmorzsa sem. A KDNP visszavonta egyetlen jelöltjét, hogy szabad utat biztosítson a Fidesz kádereinek. Kíváncsi lennék most Pálffy István véleményére: milyen érzés, ha a nagytestvér ilyen mértékben tesz még a látszatra is? Bár, ha a nagy Pálffy monológokat felülíró Lázár János szavait képesek később " a képviselő úr humorizált" kommenttel bagatellizálni, akkor lehet ez a döntés is csak egy a számtalan, testvéri szeretettel átadott humorbonbon közül.

Ha a parlament megszavazza a médiatanács ilyen összeállítását ( megszavazza, kétségünk ne legyen ) akkor felesleges visszaállamosítani a Futrinka utcát. Kesztyűbáb lesz kéznél nélkülük is elég.

22 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr72362916

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobboldali többség IV. - Őszintén és kulturáltan az erotikáról 2010.10.14. 19:01:44

Ezeken a képeken kivételesen nem egy meztelen politikus látható, csak egy régvolt szexlap néhány oldala. Hogy akkor miért kapta meg ezt a címkét? Mert ennek a lapnak a főszerkesztője nem volt más, mint nemzeti nagyonmagyar kormányunk médiatanácsának er...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csinálják csak. Minél inkább kaparnak, annál egységesebb lesz a Zellenállás korunk Leninjei ellen (bocs, megengedhetetlenül patetikus voltam).
sokáig reméltem, hátha... de attól tartok, már nem remélek, csak legyintek. újabb 4 év megy szarba...
Engem ez valahogy nem tud érdekelni. Naridroid ország lettünk, hisz a birkák tömegestül szavaztak mellettük, aki meg nem ment el szavazni az ne sipákoljon, hogy ő nem szavazott rájuk, simán csak lusta volt a p*csáját felemelni.

Az okok egyébként amiért nem érdekel:
- hála a blogszférának elég iróniát és más nézőpontot kapok.
- a droidokkal és birkákkal egyetemben van elég agyam ahhoz, hogy saját értékrendem, neveltetésem, meg úgy egyébként is több szemszögből vizslassam Orbánék ténykedését.
- nem olvasok pártsajtót, senkiét sem, a kertévés hírek meg nem befolyásol, hisz ott a 25 percből 21 arról szól, hogy lelőtte, megerőszakolta, lemészárolta, megverte, kirabolta, összeverte, stb.

Amennyiben az irányított média képes lesz befolyásolni az embereket és 4 év múlva is tömött sorokban szavaz bizalmat a magyar a Fidesznek, akkor megérdemeljük a sosrunkat, bármit is hozzon a jövő.

Én a 2010-es adótörvényekre vagyok kíváncsi, a nagy coming out-ra; hogy hol mennyit lop vagy mikor mit hazudozik az Orbán vagy valamelyik seggnyalója, totál hidegen hagy.
Mindegyikőtökkel egyet lehet érteni.

Fájó, hogy mindezt tudhatta előre mindenki, aki felnőtt fejjel érte meg az első királyságát.

Tudható volt mindez előre, mégis benyalták. És marhára nem vagyok boldog, hogy igazam (igazunk) lett. Ez már annyira felfoghatatlan, hogy röhögnivalót sem találok rajta.

Nemzetire mázolt döngölt posvány, kidobott évek, fel-és ledolgozhatatlan évtizedek megint.

És nem látni még esélyt sem a változásra, arra alkalmas erőt még kevésbé. Hát úgy néz ki, nekünk ennyi jutott. Eltékozolt 21. század (is).
Kis zuglói mellékzönge: azt ugye tudjátok, hogy a Médiatanács egyik tagja az a Kollarik Tamás lett, aki 2002 és 2010 között itt volt önkormányzati képviselő és a második ciklusban a Fidesz-frakció vezetője volt? ;-)

Amúgy gondolom a megfelelő pártszínen kívül dokumentumfilmes múltja miatt jött szóba.

Koltay András az egyetlen, akinek valamennyire örülök, hogy bekerült. Ő még viszonylag szakmai figura, bár négyből egy...
@Ordnassac: Honleányi kebelem csak úgy dagad, hogy kerületünk ily magasságos posztokba termeli ki sorba a delikvenseket. Hát, ezt jól kikaptuk.

A baj csak az, hogy az ország is... Kijózanodás meg sohanapján. Meg kivel is ... Ha egyáltalán lesz még lehetőség bármiféle változtatásra, ahogy ezeket elnézem...
@Ordnassac:

Ordikám, a négyből négy mind felesleges. Ellenzékiség nélkül a médiatanács egy tehénlepényt ér. Minek ez a színjáték? Legyen mindenért Szalai a felelős egyszemélyben, és ne kelljen még négy bábut is stafírungozni 9 évig.
@Valahol Máshol:

A 2010-es adótörvények engem is izgatnak. A bevételkiesésre alapozott országfejlesztés elvét nehezen emésztem, bevallom.
Ebben a formában valóban teljesen felesleges a tanács. Elég lenne egyetlen embert (najó, legyen egy helyettese is) fizetni, vigye egyedül és kész.
@Fabius: A drága édi-bédi Ordink a Várúrral hadakozik a TG kaszinóban, címlaposak, ott a fél világ, megy a harc a demokrácia-felfogásról. Ordink köpi-vágja a jogszabályokat, gondolhatod, mennyit ér az a Várúrnál, meg egy néhány hozzá hasonlónál.

De valahogy a mai nap túl sok volt a nagy lelkemnek ezzel a média-tanács üggyel, meg az államosítással, amit nem úgy kell venni persze, meg a MAL vezér miniszterelnök által felkonferált letartóztatásával.

Úgyhogy megyek emészteni ezt az új kádárista-horthysta katyvaszt valami könnyeddel, a mellettem lakó nénike Ott fogsz majd sírni, ahol senki se látot hallgat, (ismered azért, remélem) gondoltam, betársulok. Jó éjt.
A MAL Zrt. hazánk második legnagyobb alumíniumipari vállalkozása. Ma
Bár nem ide tartozik, dehát a nap híre a reprivatizálás, vagyis az Orbán-féle privatizáció.

Magyarországon csak Ajkán folyik timföldgyártás. A MAL Zrt. 100%-ban hazai magántulajdonban van, jegyzett tőkéje 3 milliárd Ft. A MAL több mint 1100 főnek ad munkát Ajkán és környékén, ami közel 5000 ember életére van hatással. Timföldtermékeinek 80%-át exportálja, aminek 97%-a az EU országaiba jut el, európai piaci részesedése 12%, világpiaci részesedése 4%.

Állítólag a fénykorban 50 milliárdos volt az éves forgalma a cégnek, de így a válságban is hozza a 25 milliárdot.

Orbán most rátette a kezét Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonára! És a nép tapsikol meg éljenzik hozzá.

Megtörtént a katasztrófa és OV máris lecsapott. Persze rosszindulató vagyok és ellenség, dehát hogyan is mondta egyik hadtörténeti tanárom: cui bono? vagy cui prodest? Kinek állt érdekében...
Ha eddig ilyen-olyan uralom volt, akkor az egészséges, hogy mostantól olyan-ilyen uralom legyen? Beteg emberek, akiknek ez tetszik! Meg elmebeteg az a politikus réteg aki szerint ez így jó! Soha nem leszünk normális ország, ha ilyen demagóg, sz.r dumával el lehet mindent adni és még a sok kétbites tapsikol is neki!. Dögöljön meg az összes demagóg komcsi (szerintem is), meg azok is akik ilyen gyönyörűen utánozzák a kommunisták legszebb hagyományait! Hajrá elvtársak, előre a biztos bukás útján! Mennyi komcsi is került most hatalomba??? Nálunk a helyiben az egyik fidesznyik önkormányzati képv. elvtársnő nyugdíjas. Oszt 40 évig akkora komcsi elvtársnő volt, hogy namég! Aczél elvtárs (gyengébb képességű olvasók nézzenek utána munkásságának) büszke lenne az összes szép utódjára - Annamariskával az élen, evégre (szexlapfőszerkesztő???) ő sem volt akármi! 9 év? Csak hiszik néhányan... Komcsi elődjeik is azt hitték, hogy örökké uralkodni fognak! Aztán jött a BUKTA! Hajrá!!!
@Fabius: tudom, rossz szokás, hogy igyekszem mindenhol legalább valami szemernyi dolgot találni, ami nem keserít el teljesen.

Ennek az országnak az igazi halálát a teljes apátia jelenti és ebbe én nem akarok beszállni (pedig ok lenne rá).
@sületlenke: @Valahol Máshol:

Én ma délután komolyan elgondolkodtam rajta, hogy holnap szépen fogom a cégem motyóit, és meg sem állok Pozsonyig. Ugyan, ha akarok sem tudok minimális természeti katasztrófát sem okozni a cégemmel, de felettem ne álljon meg Orbán Viktor egy rendelettel (bazmeg!!) a kezében magát Pásztor fiúnak álcázva einstandot harsogva.

A Mal felelősség alóli kibújásának megakadályozására ezer mód lett volna. Kezdve a számlák zárolásától és végrehajtási kötelezettség érvényesítéséig. De ez a tulaj a sittre, a cég az állam hóna alá módszer minden határon túlmegy.
@Ordnassac:

5/5 arányú médiatanács esetében mi az, ami nem elkeserítő? :-)
Koltay Andrást és társait szerinted hányszor kell majd figyelmeztetni a jövőben idézett szerző, A szólásszabadság alapvonalai c. művére?
@Fabius: nézd, ahogy Pozsár-Szentmiklósy tudja az OVB tagjait bizonyos szintig befolyásolni, így talán Koltay is tudni fogja. Persze sok bizodalmam nincs, de ahogy a régi mondás tartja: dum spiro, spero. ;-)
@Fabius: az amúgy már csak a kíváncsiságom miatt is érdekel, hogy Pálffy melyik fideszes jelöltnél tartózkodott?
@Ordnassac:

Nem fog itt senki megosztani, és pláne nem uralkodni az Orbán kormány alatt. Aki megpróbálja, annak azonnali szívlapát.

Nincs jegyzőkönyv a jelölésről, nem tudtam megnézni kinél tartózkodott Pálffy.
@Valahol Máshol: a jo kurva anyad

az ne pofazzon, aki legitimalja a szavazasaval a PARTokat ES a RENDSZERt

minek menjek szavazni? hogy legyen plusz egy ervenytelen? vagy alasszak ket (vagy harom vagy negy vagy nyolc) szarosbodon kozul amiket csak a szaguk kulonboztet meg?

fel kene fogni, hogy egyreszt mindenki pofazhat masreszt ha valakinek is meg kell hunyaszkodni az az aki elment es beszavazta a gyoztest vagy legalabb legitimalta az eredmenyuket (pl. ervenyesse tette azzal hogy valaki masra szavazott es igy meglett az 50%+)
@gramercy: Én is üdvözlöm édesanyád, remélem az egézsége megtartja még jó sokáig.

Nem legitimizálom. Nem hiszek egyik politikai erőnek sem, hisz 20 év alatt egy sem tudott bizonyítani. Ugyanakkor amikor azt látom, hogy honfitársaim kígyózó sorokban, szinte önkívületben ikszelnek az egyik oldalnak, akkor bizony feltettem a kérdést, jó ez? Túlhatalmat adni bármelyik pártnak? Nem. Ezért elmentem és tettem az egyik ellenzéki pártra. (nem, nem az mszp-re, amíg a jelenlegi garnitúra nem a föld alatt pihen hat láb mélyen addig sem a fidesz, sem az mszp szóba sem jöhet, már azt sem hiszem el, ha csak némán pislognak.)

Amiről te beszélsz azt nem egy választás fogja elhozni. Akárkit pajzsra emelhetsz a jelenlegi rendszerben (értsd, az állam beszed amennyit tud és újraoszt a saját zsebekbe) sosem lesz tiszta politika. Majd amikor a politika nem a zsírosbödön szinonímája lesz, hanem a pénzek kint maradnak a vállalkozásokban, a magántulajdonokban, nos akkor talán változik valami. Mert akkor a jót jó áron kínáló vállalkozó megmarad, a harácsoló megbukik. Most az állami pénzszivattyúk eltartják a havercégeket, a nem politikai csecsen lógók meg csak güriznek és öntik az adóforintokat a bödönbe, illetve a havercégekbe.

Az állam tartsa fenn a jogrendet és a létbiztonságot (rendőrség, tűzoltóság, eü, honvédelem), a többit pedig döntse el az igény és a piac. A titkosított pályázatokra, közbeszerzésekre stb semmi szükség. De ez csak utópia. Még1x tiszteletem édesanyádnak, aki vélhetőleg egy dolgozó ember, aki megküzd napi szinten a talponmaradással és a tisztességes élet kihívásaival. Az enyém is ezt teszi. Lehet tiszteletet érdemel. Bár, hogy tőled mit kap, hálistennek kurvára nem érdekel.

Szép napot.
@Valahol Máshol: persze egészsége és a többi, sajnos a helyesírásom az előző kommentben nem csapkodja az egeket de a gyors gépelésnek ez az ára. Van még mit fejlődnöm a "tízujjasban".
süti beállítások módosítása