Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/26/kovacs-sandor-fidesz-parlamenti-kepviselo-tanu-vallomas-nyirkarasz-polgar... (2024.04.26. 07:34) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.21. 15:31 Fabius

Akik semmivel nem különbek

Címkék: kampány válasz önkormányzati választás art mooney

A tegnapi poszt alatt kialakult vita folyománya, hogy következetes legyek önmagamhoz.  Ritkán ülök fel a kommentelők provokálásának, de ez az eset most kivétel. Art Mooney-nak igaza van, hangot kell adni minden olyan történésnek, ahol gyerekeket használ politikai szervezet kampánycélra. Akár képen, akár rajtuk keresztül megszólítva a választóképes szüleiket.  Ha ő képes volt hozzám hasonlóan Orbán Viktor is elküldeni a picsába ezért, akkor a minimum, hogy én is megteszem az ellenoldallal ugyanezt.

Ahogy a kommentekben érkezett linkekből kiderül, a ballib is élt ezekkel a fogásokkal. Emlékszünk még Kovács Pistikére, ugye? Meg Karsai Józsefre, akinek arcára ráfért az is, hogy az S.O.S Gyermekfalu lakóit használta fel kampányolásra, mert neki ehhez joga van. Vagy legutóbb Nyakó István égésére, mikor nyilatkozatával nekifutásból rúgta herén magát. De emlékezhetünk iskolában hatéveseknek előadást tartó miniszterelnökre, vagy lakossági fórumon táblákat tartó iskolásokra is.

Közben pedig ment a szemforgatás ezerrel meg az egymásra mutogatás. Mindenkinek vagy joga volt, vagy éppen senki nem volt felelős azért, mert felhasznált gyerekeket olyan ügy érdekében, amihez nekik van a legkevesebb közük.  Ismerem a tézis, miszerint gyerekkel/kutyával kampányolni tiszta hállivúd, velük mellényúlni nem lehet. De el kellene gondolkodni azon, hogy mennyire gusztustalan visszaélni magukról önállóan döntésképtelen fiatalkorúak esetleges jószándékával. Aki ilyet megenged magának, az semmivel nem különb a gyerekekkel szórólapoztató Pajor atyánál. Ezért az üzenet sem lehet más:

Menjetek ti is a picsába, seggfejek!

Remélem eljön még az az idő Magyarországon, ahol nem kell a kommentekben ideológiai vitát folytatni arról, hogy melyik oldal volt gusztustalanabb eddigi kampánypályafutása során. Amikor nem lesz citátumra citátum a válasz, amikor végre felfogjátok mindannyian, hogy a gyerek szent és sérthetetlen. Amikor Pajor atyákat és Karsai Józsefeket a sajátjaik rúgják fel a Holdig, mégis mifaszt képzelsz magadról alapon.

Ha ezt elérjük egyszer, akkor majd beszélhetünk a politikai és kampánykultúra felé megtett első lépésről. Addig viszont mi választók szégyelljük magunkat azért, mert ti akartok képviselni minket.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr722312689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nocsak. images.intomobile.com/wp-content/uploads/2008/03/ali-g-respect.gif

(arra azért kíváncsi leszek h az index-címlap szerkesztőjének az ingerküszöbét eléri-e, de ez már nem a varánuszon múlik :))
@Art Mooney:

A következetesség erény. Szerintem :-)

A zárójeles meg tényleg nem rajtam múlik.
Wazze ez k.rva jó! Bár szerinted Fabius hol érdekli ezeket a f.szfejeket - minden oldal, minden gerinctelen mocskos politikusát beleértve??? Sokkal vastagabb a bőr a képükön, mint a rinocérosz seggén! Sőt az még tisztább is! A mancsukról nem is beszélve. Nincs az a dolog, amitől ezek egyáltalán elpirulnának. Én is voltam már ott, hogy azt mondtam, bemegyek a suliba, mert azért a 8 éves gyerekemet az idióta Fideszdroid tanárnő ne basztassa azzal, hogy OV az igazán jó magyar ember, a GyF meg egy hazaáruló szemét. Szerencsére valaki rászólt, hogy ha politizálni akar, akkor ne az általános iskola alsó tagozatosai között tegye - ezen állítólag vérig sértődött, de befogta a pofáját legalább. Ha fordított, Cocidroid futtatta volna magát, azon is ugyan így kiakadtam volna és ugyanúgy édeská anyukájába küldtem volna! Elmebetegek, akik nem igazán tudják, minek hol a helye! Szarkeverő népség, akik mérgezik a kölköket, már kis korukban...
süti beállítások módosítása