Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.05. 08:00 Fabius

Antibuzi kommandó

Címkék: jobbik felvonulás novák előd dúró dóra heteró büszkeség

Tegnaptól büszkék magukra a heterók. Sej! Ez ám a haladás, mit haladás, egyenesen szökellés a felvilágosodás útján! El veletek gyülevész buzik és egyéb deviánsok, ne foglaljátok a helyet Árpád keménytökű faszagyerekei elől, kiknek gyűlölködéstől kemény a cerka, mint a fagyott kutya lába.Állítsátok meg a szabad buzulást! Ezek a mások ne korlátozzák az emberek gyülekezési és szólásszabadságának alkotmányos jogát!

Ez a vezérmotívum vitte ki a sacc/kb nyolcvan fős "tömeget" tegnap felvonulni és büszkélkedni. Igen, még mindig itt tartunk, hogy azt az alkotmányos jogot követelik kizárólagosnak, amit éppen elvitatnak a másoktól. Majd Koletár Csaba meghatározza ki itt az alkotmány, mindenki másnak kuss. Javaslom, jövőhéten vonuljanak ki az orálisan fixáltak, rá egy hétre az análbolondok, utána a lábfetisiszták, a BDSM szerelmesei, a MILF rajongók, a fojtogatós szex oxigénhiányos kábulatát élvezők, a pornófüggők, a gumibábú fanok, és így tovább, amíg körbe nem érünk a szexuális palettán. Legyenek ők büszkék, csoszogjanak végig méltósággal az Andrássy úton, és rohadtul utáljanak mindenkit, aki nem osztozik a szexuális érdeklődésükben.

Egy, csak egy dolog ne legyen: hogy normálisnak tekintjük a tényt, hogy mindannyiunknak van valamilyen szexuális irányultsága.

A helyszíni beszámolókat olvasva itt és itt kiderül, hogy egyrészt dögunalom és érdektelenség jellemezte a felvonulást, másrészt pedig csak a Jobbikot érdekelte annyira, hogy képviseltesse magát. Kiküldték a mintapárt, akik igazán kitettek magukért. Dúró Dorci csinoskás volt ahogy mindig, ígért ahogy mindig, hites és heteró ura pedig már-már a kispolgáriasodás jeleit mutatta. Nem tudom, hogy a heterofób tojásdobálók ellen készült-e Demszky stílusban esernyővel, vagy szimplán félt az egykori hídfoglaló, hogy megázik, mindenesetre levonhatjuk a konzekvenciát: a parlamenti kényelem felpuhítja az embert. Nem is értem, miért nem valamelyik keményvonalas különítményét delegálta a jobbik az eseményre? Egy Faszpumpa Pisti - Gárda Niki performansz talán szétcsapta volna a melankóliát a Hősök terén:

80 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr62272327

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felvonulók kérték: buzikat a Dunába! 2010.09.05. 13:07:59

Az utóbbi idők legfontosabb megmozdulása zajlott tegnap, hivatalosan "Hetero Büszkeség Napjának" nevezték. Nem hivatalosan "Ne Buzulj Felvonulásnak" tűnik a híradásokat böngészve."Hetero Büszkeség Napját" tartottak szombat...

Trackback: Ugye te is hallottál SZOTJOLA és GOMOLJA városáról? 2010.09.05. 11:16:10

Mit hághattunk meg a Tízparancsolat előtti időkben? Angyalszex! Bűn! Halál! Sóbálvány! Hághatunk-e Lót és Pónit? Landdie paródiája. „ Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gondolom, kampányeseménynek szánták, pozíciójavítási célzattal a melegek által elnyomott és agyonzaklatott pesti nép körében.

Mit ígért különben a bölcs honanya? Lágert a melegeknek is, vagy csak valami megkülönböztető jelzés kötelező viseletét? Esetleg elterelni valahova a meleg felvonulást?

Ahogy volt szerencsém megtudni a szombati szemerkélő esőben bánatosan maguk elé meredő jobbikosoktól, nálunk a kerületben azért nem tudták összeszedni a polgármesteri cetliket, mert itt a nép a "buzikat, a cigányokat, meg a zsidókat szereti, teccik tudni"

Ilyesmit ígért tán a csinoska külsővel nem igazán arányos agytérfogattal megáldott Dorci? Hogy a cigány és - melegtábor majd együttesen a Csömöri útra megy?
Nem értem, ezt a kivonulokazutcára, mert így és így szexelek. Nem teljesen mindegy, ki kivel és hogy és hol csinálja?
Eszem faszom megáll!:)
@kiraaaaa: Hát, valahogy bennem sincs túlzottan nagy igény annak megismerésére, hogy ez utóbbi mikor, kinek, hol és mire áll le, vagy éppen fel.
Fabius!
Honnan tudsz te ennyi szakkifejezést? :)))
Gyerekek,

Ebben az országban élünk...?!

Arról miért NEM beszél SEMELYIK párt sem,
hogy alig kilépek az utcára, a nyakamba szakad 2 csöves,
majd a körúton végig haladva ugyanez az "élmény" jut osztályrészül....?!
Talán inkább ilyen, és ehhez hasonló PROBLÉMÁKKAL kellene foglalkozni,
adófizetők pénzéből....
Max. a nácik büszkék magukra, bár még mindig tiltakoznak a náci jelző ellen. :D
@csacskamacs: Pont azért nincs erről szó, mert ahogy mondod, ez egy probléma. Sokkal jobb, ha az emberek kapnak egy ilyen gumicsontot, mint ez a buziügy (mert nem mindegy, hogy ki mit csinál az Andrássyn egy évben 2 óráig?). Erről nagyon jól lehet vitatkozni, állást foglalni, a jónép meg addig sem foglalkozik pl. a csövesekkel, a szegénységgel stb. Puszta demagógia ez, az általad felvetett problémára megoldást kéne javasolni, annak viszont az összes párt híján van.
@insert random: hát igen, cirkusz és kenyér kell ide, s ennyi.
"Javaslom, jövőhéten vonuljanak ki az orálisan fixáltak, rá egy hétre az análbolondok, utána a lábfetisiszták, a BDSM szerelmesei, a MILF rajongók, a fojtogatós szex oxigénhiányos kábulatát élvezők, a pornófüggők, a gumibábú fanok, és így tovább, amíg körbe nem érünk a szexuális palettán."

Pontosan. Csak ugyanezt a szöveget a buzifelvonuláskor is el illett volna mondani és nem a hetero felvonuláskor. Egyik sem az utcára való.
@Poll: Ki vagy te, hogy eldöntsd, mi az utcára való?
@Poll: BDSM szerelmesei, azok ki?
Majd ha nem lesz ratyi parádé, gondolom akkor nem lesz szükség hetero felvonulásra.

Vajon a szexuális ügyekben (esetenként elferdülésekben igen jártas) előzőekben itt hozzászólók ennyire aktívak, és jópofák voltak-e a provokatív, a társadalmat szándékosanszembeköpő buziparádéval kapcsolatban.
Mert ha a buzik normális utcai öltözetben, normálisan viselkedve (nem főutcán kamionról rózsaszív tangában a farkukat rázva)vonultak volna fel, akkor nem sok panasz lett volna rájuk.
Igaz, akkor meg semmi értelme nem lett volna
:-(
@nyekk: mi a normális?
A 'buziparédé' inkább az elfogadásról szól,nem?, és minden kirekesztés elleni tiltakozás, ugyanígy lehet küzdeni minden más kirekesztés ellen.
Engem tényleg nem zavarnak a buzik. Magánügyüknek tekintem. Folyamodványként ha már vonulósdit cselekednek, akkor ha lehetne szerényebben. ( Azon kívül, mert a nácik büszkesége is felmerült itt mindjárt tanult polgártárstól az elején: az osztrák FPÖ. plakátjain a "bécsi vér"-re való hivatkozás olvasható. Ellenvéleményként pedig az, hogy Ausztria egy demokratikus ország, ahol szabad a vallásgyakorlás.Namost ez évtizedek óta így van, eddig mégsem volt nagy igény mecsetek építésére. Az igény ezek szerint mostanában merült föl, amikor némely kerületben több a muszlim, mint a "hazai". Most kapkodják a fejüket, hogy a tejen törökül is írva van az összetétel. Hígul az állomány és érthetően ettől benácultak. És nekem is tapasztalati úton sikerült felismernem, hogy vannak az emberek és a cigányok. A kivételek a kivételezettség okán nem érdekel, az átlag a fontos. A kivételek nem is higítják az itthoni állományt úgy, hogy a többség, a nem cigányok nyakába varrják a kölykeik eltartását, mert a nevelésről beszélni egyszerűen reménytelen. Büszke "náci" vagyok, amolyan sváb-székely magyar. Engem nem zavar, hogy náciztok.
@nyekk: mert most szükség van rá? hogy a hetero felvonulásra mekkora szükség van, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a megjelent kb. 80 felvonuló. bármelyik lakótelepi punkzenekar összehoz ennyi embert.

a mai napig nem értem meg, hogy miért zavar az bárkit, hogy a buzik évente egyszer felvonulnak. egy évben egyszer. nem kell ott lenned, nem kell idegeskedned miatta, akkor ezt mégis miért teszik egyesek? mert kell valaki, vagy valami amibe jól bele lehet rúgni, ha már az év többi napján te játszod a labdát?
Csak azt nem tudom minek kell foglalkozni egy ilyen "eseménnyel" a médiában. Vannak ennél ezerszer fontosabb kérdések is, de persze arról kuss van. Valamelyik kolléga említette a csöveseket, én hozzácsapnám az erőszakos utcai árusokat és a nem kevésbé irritáló kéregetőket.
@átlátó: Szivemből szoltál,pont igy gondolom én is!
please, please

ezek a negyzetgyok-agyuak keptelenek egy binomialis rendszer keretein tul gondolkodni
Szerintem ennek nem sok értelme volt, de ha sétálgatni akarnak a friss levegőn, ám tegyék.

Viszont lehetne olyan vonulást tartani, aminek valóban lenne értelme, amivel be lehetne bizonyítani egy fontos társadalmi rétegről, hogy még nem tűnt el végleg.

Tehát a kérdésem: Mikor lesz heteró papok felvonulása?

Vannak még egyáltalán ilyenek?
@Morta Dellla: :) Meghajoltam a tapsért cserébe. :)
A jobbiknak már van egy pederasztája is. Ő nem volt kint?
@insert random: "Poll, Ki vagy te, hogy eldöntsd, mi az utcára való?"

Szerintem mérlegelni kell, hogy mennyire hasznos és mennyire káros egy ilyen rendezvény. Sok balfasz attól fél, hogyha a gyereke meglát egy ilyen felvonulást, akkor belőle is egyből buzi lesz (az a szülő inkább elgondolkodhatna azon, hogy a saját gyereke neveléséért ő a felelős, tehát ha egy felvonulás ilyen irányba viszi a gyerekét, akkor arról ő tehet).
Az ilyen felvonulások igazi vesztesei azok a homoszexuálisok, akik élnék a hétköznapi életüket, csak mindenki furcsán néz rájuk, mert egyből a kamionon piros tangában vonagló idiótákkal azonosítják őket. Mivel a buziparádét elnevezik homoszexuális büszkeségnek vagy hasonlónak, ezért a köztudatba is azt próbálják meg beleültetni, hogy tangában vonagló idióta balfasz = minden homoszexuális ilyen.

Az ellenük tüntető szélsőjobboldali elleni felháborodás is álszent dolog, úgy néz ki hogy mindkét oldal élvezi ezt a dolgot. A szélsőjobbnak ez külön jól jön, mert lehet menni az utcára sörözni, buzizni, dobálózni, kiabálni, kiélni a hétköznapi feszültségeket. A magamutogató buziknak (nem egyenlőek a homoszexuálisokkal) hasonló élményeik lehetnek, levezetik a felgyülemlett feszültséget, meg mondhatják, hogy "na ugye megmondtuk, itt üldöznek minket".

Szerintem a két csapatnak nem a belvárosban kellene kiélnie perverzióit, hanem valami kevésbé forgalmas helyen. Amúgy is kevés ember kíváncsi rájuk. Ha meg valami zárt helyen csinálnák, belépőjeggyel, még bevételük is lehetne belőle :)
Szegény heterók! Le vagytok maradva a fejlődésről. Egy fasszal baszni nem nagy kunszt. Próbáljatok meg kettővel! Vagy eggyel sem! hihi!
@insert random: Kicsibogár, elárulok neked egy nagy titkot: ez egy blog, amit kommentelni lehet, amiket itt feljebb olvasol azok az emberek véleménye. Nyugodtan megkérdezheted mindegyiktől, hogy ki ő, hogy véleménye van, hülyébbnek azután se fogsz látszani. :))))
pont ugyanakkora hülyeség mint a melegfelvonulás. mindenkinek van szexuális beállítottsága: tessék otthon a hálószobában foglalkozni és nem az utcára vinni.
jah és nem kell koming áutolni sem, kedves meleg polgártársak. senkit sem érdekel, hogy buzik vagytok. magánügy. ezt kéne végre megérteni.
Az emberek nagy része pont leszarja mind a meleg mind a nem-meleg felvonulást,viszont az már kezd szánalmasba átcsapni,hogy az index és ballib közeli blogok többet foglalkoznak ezzel mint a kurucinfó a másikkal...
@Blás Sailor von Wolfhausery:
igen, ez tényleg szánalmas, hogy amikor a buzik vonulnak, akkor azoknak megy a taps és az tök normális. most, hogy pár szerencsétlen heteró felvonult, most mindjárt fikázzák őket.
látszik, hogy egy kifordult országban élünk, köszönhető az ilyen szenny, liberális blogoknak mint ez is.
nekem már a faszom tele minden ilyen hülye eseménnyel(homo, hetero parádé). és az a legszarabb hogy ilyenkor az autósokat szívatják meg a legjobban, csak hogy ezen mindenki átsiklik. ma meg megint egy agyament futóverseny, úgyhogy fasza, kerülgethetek egész nap a lezárások miatt. menjenek a hortobágyra futkorászni a felvonulókkal együtt.
@TILTAKOZZ az orbáni ELLENforradalom ellen!!!: egyetértek, mért nem a vidéki jó levegőn futnak?
@Blás Sailor von Wolfhausery: bazmeg haver, a nagy felismerés közben biztosan elkerülte a figyelmedet, tegnap volt a felvonulás. egy közéleti blog pedig számot ad közéleti eseményekről, amit az index, mint közélettel foglalkozó vezető internetes média "eléggé el nem ítélhető" módon közzétesz.na most akkor mégis mi a baj?
@thinker_: hülye vagy.
a heterofelvonulással (és veled) az a baj, hogy az a célotok, hogy másoktól, pl. melegektől (és gondolom, zsidóktól stb.) _el akarjátok venni_ az identitásválasztás jogát, csak mert nektek nem tetszik az az adott identitás.
Holott a melegek nem akarnak téged is meleggé tenni, a zsidók meg örülnek, hogyha az ilyenek távol tartják magukat tőlük.
Te akarod őket megváltoztatni, de minek.
elbaszták a szervezést. bömbölő zenét nyomatni, miközben kamionokon 3 négyzetcentis ruhában pornósztárok szoftpornót küldenek, vagy szimplán csak integetnek a harmadik emeleti nagyinak. lehetne még 'művészfilm' dedikálás is, közös fotó Michelle Wilddal, satöbbi.:D nyolcvanezren lettek volna nem nyolcvanan az biztos.:)
@Blás Sailor von Wolfhausery: @thinker_:

A mandiner és az archiregnum ballib közeli blogok lennének? Szerintem szóljatok nekik, mert ez ők nem tudják magukról.
@melchi zadok: Baj?Az nincs.Te viszont szedjél hangyát,boxkesztyűben.
:)))
#1 - landdie - 2009.01.06 - 19:38:27
Kérdés Bibliahívőkhöz:
Milyen borral itatták le Lótot leányai, hogy atyjukkal hálhassanak?
A tudatromboló bor és az erekció kapcsolata miként működött e korai időszakban?
Kik Isten unokái, akik kezdettől fogva híres-neves emberek voltak?
...
...ööö mit is jelent az " Istennek fiai" kifejezés a Bibliában?

Ugye nem sátángyerkőcöket...:)))
Vagy...???:)))
@melchi zadok:
Az, hogy nem tudod megérteni, miért zavar bárkit is a ratyi parádé, az téged minősít.

Ha az előző pédámat említve bármilyen csoport, szervezet, etnikum nagy csinnadrattával a farkát lengetve, a bibliára maszturbálva vonulna fel, mindegyikről az lenne a véleményem, mint a buziparádéról. Legyenek azok a bélyeggyűjtők, a kutyabarátok, vagy a bunyevácok.
@Fabius: Figyelj már,legalább védekezésként ne csúsztass ilyen szarul,index közeli is volt ottan' ,ami persze nem azt jelenti ,hogy egyéb módokon nagyon közel állnak egymáshoz , csak annyit ,hogy könnyeben kerülnek címlapra mint más mezei bloggerek termékei,pláne ha a nagy testvérnek is tetsző ekézések vannak az adott posztban.Valahogy más problémákat feszegető posztok "véletlenül", nem kerülnek ki olyan könnyen :))) .Amúgy mindég van valami főtéma amivel könnyen ki lehet kerülni,most ez...na bumm...:)))
Addig rendben van, hogy meleg, de miért kell ezt az utcára vinni? Divat a buziság? Következőre mely beteg emberek vonulnak majd fel, jogokat követelve maguknak? Hogy nyugodtan házasodhassanak, ölhessenek? Jövőre lesz pedofil felvonulás? Ugyan az, mint a melegek, csak őket még nem fogadták el. Vagy a gyilkosok? Nem tehetnek róla, hogy nincs lelkiismeretük.
Lehetne ezt sokáig taglalni, a lényeg, hogy legyen meleg, de ezért ne akarjon már kitüntetést kapni, sem kiváltságokat.
@eMJe: azért a buziságot és a pedofiliát egy szinten emlegetni, durva. Oké,hogy szexuális alapú mindkettő, na de mégis óriási a különbség a kettő között.
@nyekk: Most mit csodálkozol. Teljesen logikus, hogy agy 2/3-os katolikusnak hazudott országban a b.zi keresztényből van a legtöbb. Ezt az is bizonyítja, hogy fél tucatnyi keresztény homoszexuális egyház, felekezet, rend, stb is működik legalább hazánkban.

Szerintem is maradjanak a templomaikban és ne vonulgassanak:-)
@eMJe: Vannak olyan területek (média, divatszakma, stb...) ahol ha nem vagy homokos (vagy bizonyos népcsoport tagja) kár is próbálkoznod.
@nyekk: kivéve ha zsidó (is) vagy :-)
Ne ba'ki, hogy Nagy Büdös Budapesten csak ennyi hetero van! Most már tudom, miért nem kedvelem azt a város... Ezért jobb itt a kies nyugati végeken. Nálunk csini csajok vannak és azokat tekerjük, nem csinálunk sem buzi, sem antibuzi fesztivált. Nálunk, vidéken már csak ilyen maradiak vagyunk, nekünk bevált a p.nci, maradunk annál és nem kell az anál... Azért tetszett, amikor az egyik ilyen langyi felvonulás volt, a pszihológus kifejtette, hogy igen, persze vannak ilyenek, de olyanok is (szerinte kb. az 50%-a) akik bár bőszen ott csápolnak és fújjolnak, de ezzel max. a saját langyi vonzódásuk ellen próbálnak tiltakozni és hangosan elterelni magukról a figyelmet. Mert ugye normál heteró max. röhögni megy oda ezeken... :) Tényleg, mennyi langyi ment röhögni ezeken????
@Blás Sailor von Wolfhausery: ja, hogy hülyének tetszik lenni! miért nem ezzel kezdted, simán átugrottam volna a hozzászólásodat.
@nyekk: igen nem tudom megérteni. négy óra egy teljes évben. nem bírod ki? viszkető érzést okoz? fáj, hasogat? mi bajod lesz tőle?
@peetmaster:
húha, a szövegértés az nálad nem nagyon megy.
öregem, senkit sem akarok én megváltoztatni!
úgy gondolom, hogy a szexualitás nem a nyilvánosságra tartozik. ez ennyire gáz lenne manapság?
@kiraaaaa: Amikor olyan sonkaszerűen összekötözik egymást az idióták és ettől élveznek el... :( Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítése...
@melchi zadok: Természetesen így van.Te pedig a nem balliberális,nem frusztrált vagy. :)))
No, hagylak száradni... pára.
@melchi zadok: gondolom te is kibírod zokszó nélkül, ha négy óra hosszára egy bekapcsolt merülőforralót dugunk a kufferedbe.
...mindössze csak négy óra hosszat...
Amíg az Orbán seggéből kilógó Semjén Zsolesz szakállasbácsizik, addig szükség lesz melegfelvonulásra. Éppen az ilyen seggfejek miatt van rá szükség. Ja, hogy ne menjenek utcára? Nekik kijárási tilalom van? És aztán, ha a kommunikált verzió szerint ez a gáz, miért dobnak a hihetetlenül mélymagyarok Molotov-koktélt melegbárokba. Az nem az utcán van.
A sok buzi a béke menete meg a hanukázás meg a faszom tudja hányadik holokauszt emléknap után, az izraelből importált buzikkal itt parádéznak a fővárosban amivel millió ember agyát felbasszák, akik már nagyon unják a mocskos pedofil állatok meg buzik pofázását és magamutogatását.

Ennyire zavar posztíró buzipajtás, hogy néhány ember felvonul és azt hangsúlyozza hogy ő nem fasszopó seggbekúrt mocsodék buzi állat?

Remélem nemsokára, az lesz hogy eltakarodtok vissza a nyilvános vécékbe egymás faszát szopni köcsögök és megint itt is egészen összevernek titeket, mint ahogy izraelben is teszik veletek a mai napig!

Egyébként meg minden buzi, pederaszta és leszbikus selejt aljaember.
Ezeket most megdobálta valaki? Vagy kereplős, sípoló közeépkorú leszbikusok megzavarták a menetet? Tojásdobálás? Érte valamilyen atrocitás a felvonulókat az ellentüntető buzik részéről?

Nem?

Jé?!

Akkor tüntetésügyileg 1:0 a buzik javára.
@xenuka: Vedd be a nyugatódat, állítólag nemsokára újra megnyitják a Lipótot! Addig bírd ki, hidd el, se a buzik, se az ufók nem akarnak seggbe dugni, ha te sem akarod őket seggbe dugni.
@Kangörény_:
láttam anyád vonaglani a buzifelvonuláson egy lóval
@xenuka:

gondolom, ezt nevezik felétek színvonalnak.
@kukatr: bezony, bezony! az lett volna az igazi felvonulósdi! :)
@nyekk: mi? a buzik ezt tették veled? akkor már értem a felháborodásodat...
A színvonalról:

A buzikról azért nem könnyű nívósan írni, mert visszataszító férgekről nehéz emelkedett stílusban magasztos gondolatokat papírra vetni.

Én nem akarom megérteni őket sem.
@xenuka:

Nocsak. Miért is férgek? Kifejtenéd?
@P.mester: Lehet, hogy mert szlovák rendszámú kocsival járnak és így csalnak adót! Vagy azok nem ezek? :) Ja, tényleg, azok a nagyon magyarakodó, magyarosított nevű setítek!
"Javaslom, jövőhéten vonuljanak ki az orálisan fixáltak, rá egy hétre az análbolondok, utána a lábfetisiszták, a BDSM szerelmesei, a MILF rajongók, a fojtogatós szex oxigénhiányos kábulatát élvezők, a pornófüggők, a gumibábú fanok"

Kérem fontoljuk meg alaposabban az ilyen tartalmú javaslattétel, nem érek én rá egész héten az Andrássyn korzózni.
Sőt hát én nem is utálok senkit, mert kiválóan tudok arrébb kattintani, ha arra van szükség, én nem is értem miért nem megy ez másnak.
Maradok is inkább otthon a képernyő előtt..
az a 80-van csöves milyen napidijat kapott? 5-l.elmebor,vagy1-l.rézeleje?aza piroscipős lány ,meg a sötétruhás rezsó,gondolm azt hitték megint pornóforgatás lesz ,és tévedtek
Szegény elnyomott fartúrók hihetetlen médiatámogatottságát azért vessük össze a tüntetést bejelentő magánszemélyével...

Amúgy bármennyire is erőlködtök, kár a gőzért, egy egészséges értékrenddel bíró ember nem fogja elfogadni, hogy pávatollas retkek vonuljanak az Andrássy-n.
Sokan azzal nincsenek tisztába, hogy a világ legrasszistább országa maga a csodás Izrael...

Pl a múlt évben megrendezett melegfelvonulást meglehet nézni mennyi meleget öltek meg vagy vertek meg az Izraeli melegfelvonuláson...
Innentől meg elég érdekesek azok a hazugságok, hogy Magyarországon "náci" uralom van...
Off a zuglói csapatnak:

1. Láttátok a Fidesz és az LMP kompenzációs listáit?

2. Újra vagyok. :-)

on
@melchi zadok: Csatlakozom. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy mi az a dolog a melegekben, ami valakinek annyira felbassza az agyát, hogy képes a fél napját rászánva kivonulni, és ország-világ előtt magából komplett hülyét csinálni.

Nem tudok nemzetközi buzi összeesküvésről.
Nem tudok róla, hogy kötelezővé akarnák tenni.
Nem nyúlja le a csajodat.
Nem fognak melegek összeverni, mert hetero vagy.
Elszaporodni és a világuralmat átvenni biztos nem fogják.
Megszabadulni meg úgysem tudsz tőlük.
Nem értem.
xenuka,miért véres a szád?otthagyott a barátod?amugy ha valami nem tetszik nem kell nézni,nekem bevált
Volt szerencsém ehhez a nagy menethez, mert tökvéletlenül éppen akkor ballagtam a Hősök tere mellett, útban a 11. ARC kiállításra.
Hát... igazából csak utólag az indexről értesültem, hogy ez egy hiperfasza "legyünk büszke heterók" gyűlés akart lenni. Én csak kb. 50-60 (tuti nem voltak többen még akkor) nagykabátos arcot láttam, akik fázósan összehúzták magukat a Hősök szélén és hallgattak valami manust, aki egy mikrofonba mondott ilyen hatásos szövegeket, mint: "...mert keresztény vagyok, antibolseviszta(?), és ...*nagy hatásszünet* nem buzi."
Akárhogy nézzük, szerintem a "buzi" szó még mindig egy nagyon lekezelő jelző, kvázi káromkodás, tehát engem nagyon idegesített, hogy Magyarország egyik legbecsesebb turistalátványosságán kb. 160 decibellel vízhangzik. Amíg ezen gondolkoztam, azt hittem, hogy a férfi már abbahagyta a beszédet, de aztán kiderült, hogy csak egy gigahosszú hatásszünetet tartott.
"Igen. KI MERTEM MONDANI!" (Hű. Valaki most nagyon színpadias volt.)
Egyébként így 100 m távolságból egy eléggé szerencsétlen és szánnivaló kis gyülekezet voltak. Komolyan, mérges-dacos arccal ott gubbasztottak egy többezres férőhelyű teren, a több száz turista meg őket nagy ívben leszarva őket sétafikált a milleniumi emlékműveknél. Látszott, hogy a szervezők több emberre számítottak. Kínos.
Egész megsajnáltam volna ezeket a gyülekezőket, ha nem éppen a párommal mentem volna kiállításra. Igen, mert én is büszke heteró vagyok, de annyira azért nem, hogy egy szombat délutánomat elfecsérelve gyalogoljak az esőben homofób jelszavakat skandálva.
Dúró Dórát a Playboyba!!!!
@Ordnassac: Édi-bédi Ordi! Hiányzott az okos buksid, nem volt kitől megkérdeznem pl., hogy igaz-e hogy Boross P. állítólag gyerekkorában valami cserkésztáborban személyesen törölte le egy volt kommunista pártfunkci gyerekének térdhorzsolását ..
Látom, a TG-hez azért jóval előbb beültél...
(perc, óra)
Ígéretemhez híven ebben a pár napban be-benéztem az ún. elemző blogba, hát szóval --enyhén szólva érezhető volt a hiányod. Nem tudom, merre van az a lista, amit említettél, én egy TG által eszkábált valamit láttam a polg. m. jelöltekről, picikét csáléra sikeredett, hehehe, volt, aki ott is gyanakodott, hogy ki csinálta.

Szóval, van pikszised az ottani csajoknál, ahogy elnézem (mondjuk, lehet is). Biztos tudod, hogy valamelyik Janicsák lány állítólag indult egyik nagyröptű tehetségkutatón, nem vitt rá még a lélek, hogy kinyomozzam. Csak nem az, aki nálunk is indul önk.képviselőnek? Várom megtisztelő válaszod. (Amúgy nem finomkodok itt tovább: hol voltál?)
@Ordnassac:

Nem is kerestük. Meghagytuk neked az összefüggések boncolgatását :-) Helyette érmet osztottunk és buziheteróztunk itt bőszen.
@Fabius: láttam, nagyon is jók lettek, nem is akartam mindenféle okoskodó kommenttel elrontani. ;-)

A Mandiner beszámolója tetszett a leginkább.
@sületlenke: elsőről nincs infóm, valahogy ez sosem izgatott Hóbagoly születésnaptárstól. :-D

Amúgy azért ültem csak be TG-nél hamarabb, mert a Schmitt-érmekhez és a heterofelvonulás nem kifejezetten az én témám, még ha a posztot 10 pontot érnek. :-)

Nem írtam? Gólyatáborban voltam, táboroztattam a gólyákat.
Szerintem meg mindkét bandának joga van vonulgatni, ha ez nekik jól esik, hát miért ne. Nem örülök hogy pont a főúton, dehát istenem egy évben egyszer kibírom.
Csak van olyan pl. hogy közszeméremsértés, na AZT nem kéne eltűrni. Erre lenne való a rendőrség ugyebár, hogy az ilyen hangadókat kiemelje.
Namost, ahelyett hogy azt a pár aberráltat kiemelnék, rájukröppen a média, és azokon rugóznak folyamatosan.
Viszont nem értem a szelektív liberalizmust. Mert a szélsőséges aki azt akarja hogy csak ő vonulhasson a többit lehetőleg lőjék a Dunába még ma, az egy vélemény, ha nem is épp üdvös.
A liberális, aki meg akkor boldog ha a vele egyet nem értő is szabadon nyilváníthat véleményt, szintén egy álláspont.
Csak ezt a szelektív liberalizmust nem értem, aki az egyiket védi, de a másik csoportot meg fikázza hogy vonulni mer. Az ilyen szelektív liberálisok nem különbek a szélsőségeseknél, hiszen ők is azt szeretnék ha csak a nekik tetsző csoportok vonulhatnának, DE mindeközben próbálják - sikertelenül - erkölcsi felsőbb polcról oktatni a jónépet...

Nekem pl határozott politikai véleményem van, nem nevezném liberálisnak, különösen nem a mai magyar értelmében. Ennek ellenére egyik csapat se zavar különösebben.
süti beállítások módosítása