Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.24. 17:36 Fabius

Schmuck Andort a Megasztárba!

Címkék: kampány zene megasztár mszdp schmuck andor kampánydal

Schmuck Andor, az MSZDP főpolgármester-jelöltje ismét megmutatta sokoldalú tehetsége egyik oldalát. Emberünk sokoldalúsága mellett Havas Henrik szürke és szegényes ipari tanulónak látszik a maga sokat reklámozott szakmáival. Schmuck ha kell lobbizik a tiszteletkorúak érdekeiért, ha kell kukázik, ha kell celebszakácskodik és óvszerrel bohóckodik, és ha a helyzet úgy kívánja dalra is fakad.

A kampánydal sinatrai magasságokba emelte ugyan Andort, de miért állna meg itt? A fővárosban nem csak szépkorúak, hanem középkorúak és fiatalok is szavazni fognak. Nekik/nekünk nem dob semmit Schmuck a csodálatos tehetsége morzsáiból? Skandallum! Kirekesztés! Diszkrimináció!Követeljük, hogy Schmuck Andor a mi kegyeinket is keresse az esélyenlőség és a szolidaritás nevében!

Haladjunk korban visszafelé a szépkorúaktól. A picit fiatalabb korosztályt meg lehetne szólítani egy vérbeli rákkendrollal, amúgy Elviszesen.A tőlük fiatalabbak reszketve várják a Megasztárt és az X Faktort, csak a kiöregedett fotelrokkerek fanyalognak, mert nincs a kedvükre való fellépő. Andor szigorúan kampánycélból változtasson ezen. Támassza fel a régvolt hagyományokat, és legyen egyszemélyes metál zenekar Bélpokolgép néven.
Tudom, hogy a fiatalok furcsa zenei ízléssel bírnak, és képesek manga filmekre recskázó, sarokban szomorkodó fiúzenekarokért rajongani. De van itt egy csapat, aminek az imázsába Andor csont nélkül beleillik. Ezért javaslom, lépjen föl az Anti Fitness Klub zenekarral, emelje a kabócák hitelét és az együttes fényét fitnesztelen testével.
Remélem bejönnek az ötleteim, Andor. Melyiket látjuk viszont legközelebb?

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr422244353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bélpokolgép... ez se semmi :), de nagyot asszociálok, ha nekem mindig Hagyó jut eszembe erről a hájpacniról? és nem csak ránézésre...
@térfél: Ránézésre stimmel a dolog, habitusra - talán - kevésbé. Hagyó egy gátlástalan rablógazdálkodó, amíg Andor egy okosan helyezkedő joviális bohóc. Szerintem :-)
@térfél: én inkább a Fabius nézetét osztom, a gigerlis Hömpölygő szerintem csak ötleteket lop, meg beterebélyeskedi magát mindig valahova, ahol úgymond ő hozza a fílinget, hol Maszop, hol a Normális Magyarország Úrasszonya, most meg a szép emlékű Kétly egykori pártja.
Hogy a mani a mulattatásra honnan jön...Lehet, hogy Kapolyi apóca szorított ki neki valamicskét az áramlóvéból? Van sejtésetek a móka finanszírozásáról? Az tuti, hogy a gyerek életművész...
@sületlenke:

Smukkszi a BIT-ben kezdett, majd Xénia lázazott. Ott szépen meg is buktak Czégé Zsuzsával az azóta is emlegetett megfigyelési ügyben. Kirúgták a maszopból, de azért visszakúszott, (ezzel a termettel, na képzeld el) és pofozkodott egyet Kovács Lászlóval annak miniszterelnöki jelölésén. Végleg kirúgják, ekkor alapítja a Tisztelet Társaságát akkori infók szerint olajos vállalkozók pénzéből.

Azóta árulja a nyugdíjasok szavazatait, a választói potenciált mikor kinek. Most éppen Kapolyi apunak, nyilván nem pusziért.
@Fabius: a hírek szerint Kapolyi Schmuckot szeretné utódjának a párt élén.
@sületlenke: Szerintem egyszerűen zseni. A Thürmerhez hasonlóan: 20 éve nagyon jól megélnek abból, hogy a politika körül sertepertélnek. A bizsugyerek, mondjuk elég gerinctelenül csinálja, de mindig tudja, merre kell hajlongania. Kire is emlékeztet ez engem, na kire??????
@kisa:

Tényleg nem tudom!
Esetleg a min.elnökünk? Vagy a 30 éve rendületlenül a hatalomban sertepeltélő közt.elnökünk?
De annyian vannak...
Jók ezek a képek. Egyébként Andornak betegsége van, vagy a kor kívánalmainak megfelelően szarik az egészségére?
@tcom: Az egyszervolt fogyókúraversenyből ítélve utóbbi.
@tcom: bingó a 2. tippre... :-)
@Fabius: Ha egyszer a zasszonykája így szereti... :-)
Istenem,mennyi kreatív energia veszik el a bloggerek között. Bélpokolgép!! Áááá! xDDD
Bélpokolgép a csúcs! Percek óta röhögök...
@neccharisnyás útonálló: Schmuck mint az agrármetál jeles képviselője? :-D
Egy szánalmas BOHÓC!
Jó, itt van ez a Hajdú Péter, kétfarkú kutya, jó a hangja, jó a neje - de mért akar épp köztársasági elnök lenni? Az nem az Orbán?
@Môžeš mi pomôct'?: mármint Budapest főpolgármestere
Hajdú Péter Budapest főpolgármestere akarna lenni? Hm. Az nem a Tarlós?
@Môžeš mi pomôct'?: Tarlós majd lesz októbertől. Ja igen, nem Hajdú Péter, hanem Schmuck Andor, bár ezt gondolom te is tudod. ;-)
De az csak stimmel, hogy a köztársasági elnök a... ne mondd, hogy az sem az Orbán.
Mi, tudod, azt hiszem teljesen el vagyunk tájolva itt vidéken a bulvársajtó által.
De legalább a kétfarkú kutya indítja, ugyi? Mert hát a nevekben most már tényleg nem vagyok teljesen biztos, de ez a kétfarkú dolog, ennek rendben kell lennie.
Azt azért vágjátok, hogy a bélpoklos nem kövér, hanem leprás?
@reccs:

Bibliai értelemben igen. De én jobban szeretem a népszótárat a bibliánál. Ugye nem baj?

nepszotar.com/?szo=B%C3%A9lpoklos
Meg hát a feleség! Jó nő? Annak kell lennie, mert ezt speciel a Velveten olvastam, szóval ha valaminek, hát ennek így kell lennie szó szerint, betű szerint, vágytól az ágyig, ab ovo usque ad mala.
Ennek, meg a Hajdú Péter jó hangjának. Vagy lemondom az előfizetést.

És most sírok. Úgy értem sírok nélkül nincs feltámadás.
Na igen. Azt persze nem kell mondanom, hogy a "mala" nem csak "malum", hanem "malus" többes száma is. Mint "mala malus mala mala dat".
Ezt a fazont mindig keverem a Hajdú Péterrel. Onnan lehet megjegyezni, hogy a SA nem az, amelyik a mozgássérült parkolóba áll be.
@agyvihar: Neked is gyanús volt a klip, mi? :) Én is azt néztem, hogy ügyes a lelkem. Ill. hát tudjuk, hogy ilyenek a nők ;).

Amúgy meg ezzel a hanggal (ha nincs studióban elektronikusan helyre rakva) akkor simán bejutna a középdöntőbe.
Fat Elvis adta magát, de a Bélpokolgép meg az Anti Fitness odabasz :-D :-D
A hülyeség elvonja a figyelmet a fejlődő terror viktatúráról!!! Miért nem erről beszéltek?
EZ A FIGYELMEZTETŐ HÍR! -nem a kétfarkú kutya , meg a Schmuck....az csak vicc....

Az NBH és a rendőrség terrorellenes csoportot hoz létre!!!!!!!!! tízmilliárdos beruházás új kocsikat, fegyvereket, technikát és komplett mentőszolgálatot jelent.Csak Pintér alá tartozik! ( nem a rendőrség alá)

Megalakult a FIDESZ ÁVÓ.....mondjuk ki bátran. Fél a gonosz törpe és bandája egy igazi FORRADALOMTÓL!!!!!!
ORBÁN MÁR AZ IMF SEGGÉT KELL HOGY NYALJA.....
( nincsen ellopható lóvé)
@Ordnassac: gyatrán, de lesz ez még rosszabb is. Ha összegyűlik. ;)
@nestrot10: Te valami gép vagy? Mindenhova beírod szóról-szóra ugyanezt. Ezzel nagyon kiröhögteted magad...
@nestrot10: "A hülyeség elvonja a figyelmet a fejlődő terror viktatúráról!!! Miért nem erről beszéltek?"

Az elmúlt 8 évben ha valaki szólni mert valamit Gyurcsányról, a sok Gurcsány-fasszopó rajongó egyből ott volt minden fórumon és fikázták, szidták, gyalázták azokat, akik bármit is mertek mondani a kormánypártról, közben ezek az aktivisták durván szidták az akkori ellenzéket. Úgy látszik sok ember nem pártban hanem kormányban és ellenzékben gondolkodik, így az MSZP-aktivistáknak félresikerült a terve. Bár az átnevelés sikerült, tehát az ő kívánalmaiknak megfelelően most mindenki az ellenzéket szidja, a kormánypártot meg nem bántja, csakhogy azóta kormányváltás volt.

Nagyon veszélyes, hogy 2/3-os többségben van a Fidesz, de erről nem ők tehetnek, mivel nem ők nyerték meg a választást, hanem az MSZP bukta el, az elmúlt 8 év miatt. Na ezen gondolkodj. :)
@kisa: "Te valami gép vagy? Mindenhova beírod szóról-szóra ugyanezt. Ezzel nagyon kiröhögteted magad... "

Tavaly regisztrált, asszem akkor amikor elindult az a verseny, hogy hozzászólások és fórumtémák alapján pontozták őket, bizonyos pontonként MSZP-s pendrive-ot, pólót, stb. lehetett kapni. Úgy látszik hogy még mindig tart a verseny :)
@fourgee: Hogy mik vannak! :-)
Jó pízé' én is bevállalnám, no de pendrájvé', pólóé'???????
@kisa: @fourgee: nestrot10 egy troll, hol MSZP-s, hol jobbikos (ugyanis időnként burkoltan zsidózik Schiffer esetén).
@Ordnassac: És attól miért lenne jobbikos? Már nem azért, de az MSZP-s ismerőseim cigányoznak a legtöbbet. Most akkor az az MSZP-s ismerősöm aki kizárólag az MSZP-re szavaz és velük ért egyet, az jobbikos, mert szidja a cigányokat?
@fourgee: a TG-blogon szokta zsidózni Schiffert. Azért.
süti beállítások módosítása