Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.16. 08:00 Fabius

Kósa és a hitelbiznisz

Címkék: fidesz kósa lajos vagyonnyilatkozat

Nekividámodott tegnap a köznép, lehet megint csemegézni a frissen kikerült képviselői vagyonnyilatkozatokból. Juhhéé! - megtudhatjuk régi és új képviselőink bevallott anyagi helyzetét, számba vehetjük vagyontárgyaikat, nyammoghatunk költségtérítésen, választókerületi pótlékon, meg észre is vehetjük azt, ami kiszúrja a szemünket.

Az új fiúk bevallásai is érdekesek, de nekem leginkább Kósa Lajosé tetszik. Alvezér úr pénzügyi zsenialitását megtapasztalhattuk már a napokban, de mikor egy ilyen fényességes géniusz önkezével önszántából bizonyítja gazdasági zsenialitását, na az a valami. (képek innen)

Kósa Lajos vagyonnyilatkozata, 2009:

 

 

 

 

 

Kósa Lajos vagyonnyilatkozata, 2010 január:
 

 

 

 

Kósa Lajos vagyonnyilatkozata, 2010 június:
 

 

 

 

A mellékelt ábra szerint az OTP Bank nem igényli, hogy Kósa Lajos másfél év alatt akár egy fillért is törlesszen. Sőt, akad magánszemély, akinek a tíz miller sem hiányzik. Így mulat egy magyar gazdasági szakember! Lalikám! - slafaty- nem lehetne nekünk póroknak is valami hasonló, törlesztő nélkülit bizniszelni? Valahogy? Vajon milyen hitel konstrukcó lehet ez? Csak nem a szlovákiában meghonosított kívül alma, belül narancs egyedileg kalibrált, Kósára nemesített változata?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegyük számba mi történhetett Kósa Lajossal az elmúlt másfél évben:

- Bebukta a hitelét, nem fizet mert nem tud, sőt, éppen mélyen hálás a kilakoltatási moratórium életben tartásáért pártjának, és izomból szorgalmazza a hitelesek megmentését.

- Magasról szarik a jogszabályi kötelezettségekre, fasznak piszkálják ilyen állatságokkal, mint aktuális vagyonnyilatkozat? Minnyá eltörlik azt is a picsába a kétharmaddal oszt'jónapot! Ezért kopipésztelte az egészet immár másodszor, a látszat miatt.

- Valami módon mégis tudatos Görögországozás, shortolás ment itt végbe.

Az utolsó pontot erősítendő, kormánypártjainknak eszük ágában sincs vizsgálni Kósa és Szijjártó felelősségét. A Nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki képviselői kezdeményeztek kivizsgálást, amit a kormánypárti többség nyilván elutasított. Pedig az Információs Hivatal és az Alkotmányvédelmi Hivatal törvény általi kötelessége volna elhárítani Magyarország gazdasági, pénzügyi biztonságát veszélyeztető akciókat. Vagy legalább megvizsgálni adott esetben történt-e ilyen. De a kormány szerint itt a világon semmi nem történt, nem dőlt be a forint, nem röhögött rajtunk a világ, nem emelkedtek a devizahitelesek törlesztői, nem esett be a béka segge alá a részvényárfolyam.

Csányi Attila nem adott el 39 ezer darab OTP részvényt 5330.-/db áron, június negyedikén.

Az OTP Bank tisztségviselői nem vásároltak összesen 11 ezer részvényt aznap 4700.-/db áron, és nem értékesítettek újabb 17 ezret 5302.-/db áron, szintén ezen a napon.

Vagyis semmi érdemleges nem történt azon a napon. Kósa nem csökkenő hitele és az OTP ilyen sűrű felbukkanása az eseményeket élénkre színező képzeletem és a véletlencunami műve. Kósa Lajos hiteles politikus, hisz hitele az van neki bőven.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr152085107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért azt az utolsó képet kihagyhattad volna! :)))

Én beszoroztam a darabszámokat a vételi/eladási árral.
Gyanús. De sosem fog kiderülni, legalábbis nem a mi életünkben.
Remélem még ezen ciklus alatt minimum 60 évre titkosítják amit csak lehet. Isten ments, hogy Kim Ir Szent Viktoron (és hű nyaloncain)bármi folt essen. TITKOSÍTÁST KÖVETELEK!

Egyébként Kósa valószinűleg letojta az egészet, bemásolta az adatokat csak úgy, oszt jónapot. Mégis ki fogja rajta számonkérni? Domokos, Papcsák, vagy valmelyik pártkatona?

Azt hazudik erre a papírra amit csak akar. Felejtsük is el gyorsan.
Ezeket a furcsaságokat már Domokos László ÁSZ katona vizsgálja, aki maga is 15 millát vett fel jogtalanul az utóbbi 12 évben :-)

Éljen a folytatólagos szabadrablás és a fülkeforradalom!

Hol lehetnek ilyenkor az egyéb posztok alatt tündöklő bérbillentyűzők? Tölgyes, Várúr, rockee és társai nem akarják bizonygatni, hogy Kósa mennyire jog és szabály szerint járt el? :-D

Tessék megvédeni a mundért, esetleg leanyázni a posztolót az utolsó képért (muhahahahaha) , hadd mulassunk!
A zemberek hatalmazták fel erre is a FIDESZ legjavát, 8 évnyi terror után ennyi jár, oszt jó napot.
vajon mennyi idő alatt szándékszik visszafizetni 90 milliót? vajon nekem is adtak volna ennyit? vajon fizetése hány %-át fizeti törlesztésre és kamatokra? stb. s ha most nem választották volna meg képviselőnek, netán ősszel polgármesternek??
Kommentből vendégposttá avanzsált elemezgetésem a vastagbőrön:
vastagbor.blog.hu/2009/02/13/kotelezo_kamu_felesleges

Utolsó kommentem a témában:
Avatar 2010.04.07. 17:44:33
"Jut eszembe, kijöttek az új vagyonnyilatkozatok már egy ideje. Kósáé is:
www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir?P_FNEV=/vagyon/2009/k325_j0091231k.pdf&p_cont=application/pdf

Tavalyhoz képest nem sok változás történt, most már nem szórakozott a hónapok megadásával és felélte (vagy elfelejtette?) 4 MFt-os bankbetétjét.
Ami számomra érdekes, hogy az OTP-s hitelállománya sem változott, csak lefelé kerekített százezerig. Neki nem kell visszafizetnie a kölcsön tőketartozását, csak a kamatokat??? :)"

Örülök, hogy másnak is fura.
süti beállítások módosítása