Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.12. 08:00 Fabius

Reszkess Feri!

Címkék: gyurcsány toroczkai vizsgálóbizottság

Kíváncsi vagyok Gyurcsány Ferenc hogy érezheti magát mostanában? Ő a numero uno közellenség, Lucifer és a magyar apokalipszis mind a négy lovasa egyben. Meg a vad a népszerűséghajsza célkeresztjében.

Eszem ágában sincs megvédeni. A regnálása alatt elkövetett dolgait vizsgálják ki, ha felelőssége bizonyítható bármiben, büntessék meg. De jó magyar szokás szerint nincs ez túldobva egy kicsit?
A Hogyan Büntessük Meg Gyurcsány Ferencet mozgalomnak van fő és albizottsága Balsai Istvánnal kiegészítve, ők csak a 2006-os eseményeket vizsgálják. Budai Gyula sem egyedül fog nekilátni a Sukoró ügynek és egyéb tisztázni kívánt gazdasági eseménynek. Ráadásnak itt van az új elszámoltatási kormánybiztos Papcsák Ferenc, akinek illetékességét és alkalmasságát inkább ne firtassuk. Így lassan több ember fog dolgozni a Gyurcsány vadászaton, mint a közigazgatásban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyilván túlzás ez. De ha megnézünk ilyen-olyan nyilatkozatokat akkor egészen furcsa dolgok is szembe tűnnek. Itt van mindjárt a 2006-os eseményeket vizsgáló albizottság elnökének, Gulyás Gergelynek megnyilatkozása, miszerint Gyurcsány Ferencet és az akkor utasítási joggal rendelkező politikai és rendőri vezetőket mind meg kívánják újra hallgatni. Bár megjegyezte, Gyurcsánynak törvényi kötelezettsége nincs megjelenni a bizottság előtt. Ezt így hozta le pl az index, de katt a HírTV linkjére, ahol már azzal van kiegészítve ugyanez a nyilatkozat, hogy ha Gyurcsány nem jelenik meg, akkor a Fidesz törvényt módosít a meg nem jelentek elmeszelésére.

No, akkor ezt most mondta vagy nem mondta albizottsági vezér? Valóban tervezi a Fidesz törvénykezési szintre emelni a Gyurcsány vadászatot? Vagy megmaradnak a hasonló nyilatkozatok kiszínezésénél, és ezek a bizottságosdik is a szemfényvesztést szolgálják, ahogy az összes eddigi hasonló próbálkozások? Mert ahhoz elég sokba kerülnek. Vegyük kiindulásnak a hasonló módon népvidámítást szolgáló Keller bizottságot. Akkor is a népharag célpontjai voltak porondon, az Ezüsthajón távozó Joszip Tot és Kaya Ibrahim, az Orbán szőlőbányák, de - valahogy - még egy Varga Tamást sem sikerült a keresztre kiszögelniük. Pedig azok az ügyek is léteztek, és milliárdok váltak köddé bennük. Pont úgy, ahogy a Sukoró ügy is létezik.

Ezért nem tudom, van-e valós félnivalója a nemzet Fletójának? Vagy otthon röhög magában, mint Toroczkai hőzöngésén, amit a legmagyarabb szórakozóhely megnyitóján rögtönzött, idézem:

"Ha szembe találkozom Gyurcsánnyal, leütöm."

Videó a szentkoronarádió honlapján, idézett szöveg 2:00 percnél.

 

 

 

 

 

 

 

Nyilván ettől össze-vissza fosta magát ijedtében.
Toroczkai hatásosabb lett volna, ha toppant mérgesen a lábacskáival, és kiegészíti a mondatot hogy - legalább hatvannégyszer!

Csak a stílus és a nyomaték, no, meg a miheztartás kedvéért.

161 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr112075483

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz: Hamisan tanúskodott Bajnai és Gyurcsány 2010.07.28. 13:59:01

Dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt kormányfők hamisan tanúskodtak az ügyészség előtt - mondta Budai Gyula miniszterelnöki megbízott budapesti sajtótájékoztatóján.

Trackback: Gyurcsányt vizsgálja Balsai 2006 ősze miatt 2010.06.18. 14:36:02

Annak ellenére kapott már három folyóméternyi iratanyagot a rendőrségtől Balsai István, hogy hivatala egyelőre csak alakul. A 2006-os erőszakos rendőri fellépés körülményeit vizsgáló miniszterelnöki biztos néhány hónapon belül készül el jelentésével - Gyu…

Trackback: Völgyhidat, alagutakat és autópályákat vizsgál Papcsák 2010.06.14. 14:28:01

Az M6-os autópálya alagútjait, az M43-as autópályát, az M7-es kőröshegyi völgyhídját és a Megyeri híd építésének körülményeit is vizsgálni fogja Papcsák Ferenc elszámoltatásért felelős kormánybiztos. A politikus fideszes ügyeket is fel fog tárni, ígérte a…

Trackback: Rablóból pandúr? 2010.06.12. 13:51:49

Az új elszámoltatási kormánybiztos barátait már kétszer elítélte a bíróság.                              &n...

Trackback: Nem azt mondták, feri 2010.06.12. 12:54:26

Gyurcsány ismét megszólalt, és ismét kiszivárgott mondandója lényege. Hát nem mondom, ahogy hallgattam, arra gondoltam, nem csodálkoznék, ha egyszer valaki jól megrakná ezt a gazembert, amúgy emberesen, amúgy falusi kocsmához

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@sanyix: Majdnem teljesen adekvát a kórkép. De minimum borderline személyiség a kedves beteg.
@gudmen: az SZDSZ saját magát semmisítette meg. Anno 4 éve is MSZP-szavazókat kellett megkérni, hogy szavazzanak az SZDSZ-re, s csak így kerültek be a parlamentbe. Persze ez mindkettőjüknek jó volt, hiszen az MSZP így biztosította be, hogy ismét legyen egy koalíciós partnere és kormányon maradjon, az SZDSZ meg maradhatott még 4 évre a húsosfazék mellett.
@Rowar Atkinson: szerencsétlen a te anyád volt, hogy világra szült te észlény.
Orvosi körökben ez qrva nagy nyílt titok volt.
@Sir Kommentor: és fityisz által javasolt adórendszer átalakítás kiknek jó? A gazdagoknak. A szegények kevesebbet fognak tudni hazavinni, hála a kedves VEZÉR-nek. Szolidaritást meg dobhatjuk ki a kukába. Arról nem beszélve, hogy adóemelés is miért kellett régen? Mert a büdös vállalkozók szarnak adót fizetni.
@pandacsökiboborján: a Fidesz konkrétan most 1 hónap alatt annyi kárt okozott mint az MSZP 8 év alatt. Ezeket a hülyeségeket magadtól veszed, vagy a Hírtv nyomatja beléd?
@Krumplicukor1987: Próbálom lassan mondani, talán így megérted. Ne hivatkozzál szomszédra, ismerősre, orvosi körökre, nyílt titkokra, hanem tényeket mondjál.

Amíg nem tudod ezt megtenni, addig szerencsétlen maradsz.
Ha valaki olvasta a Zendules A Caine Hadihajon cimu konyvet annak Gyurecsany Ferenc nagyon ismeros kell legyen.. Queeg kapitany mintha Gyurcsanyrol lett volna mintazva :)
Tudod hogy orult de meg sem az..es itt van a kutya elasva.. Latszolag normalis a ficko de nyomas alatt vege van..hibat hibara halmoz es keptelen beismerni9 hogy nem tudja ellatni a feladatat..es ezert olyan veszelyes.Normalisnak latszik..mert tudja hogy ez az egy dolog mentheti meg a teljes es totalis megsemmisulestol Gyurcsany Queeg Ferenc "baratunkat"
@Krumplicukor1987: Fleto-Koka páros nélkül az agonia átnyulhatott volna erre a ciklusra is. A 2006-ban 40%-os MSZP "megengedhette" magának, hogy a szavazoi felét elveszitse, de az 5.7%-os SZDSZ-nek a szavazat felezés már végezetesnek bizonyult.Ebben Kokának a legnagyobb a felelössége, aki Gyurcsány nélkül nem vállalhatott volna szerepet az szadesz legfelsöbb vezetésében.
@Krumplicukor1987: most külföldön vagyok itt nincs hirtv. milyen kárt okozott a Fidesz? Hogy megzökkent az árfolyam 1-2 hétre? És? Elindított egy óvatos változtatást,amit az MSZP soha nem volt képes, mert egy kormányzásra alkalmatlan, gyenge képességű korrupt emberek lobbipártjává vált,elárulva eredeti bázisát, a bérből és fizuból élőket.
Az MSZP- MSZMP durván 100 mrd. usd vagyont elkótyavetyélt felvett és visszatörlesztett kb. ugyanennyit,a magyar családokat elszegényítette, a gazdaságot legyengítette, és vagy 1 millió cigányt szaporított a nyakunkra. Szép teljesítmény grt.
GYF-nek börtönben a helye. Vagy a zártosztályon. Reméljük, tovább működik, és teljesen szétbassza az MSZP-t.
Viccesek ezek a városi legendák arról, hogy melyik pszichiátriai eset. Fletó, Orbán vagy mindkettő. Ebben igaza volt fsp-nek annakidején:

"A fent jelzett problémákat persze én egyáltalán nem állítom. Csupán jelzem, hogy széles körben terjednek bizonyos vélekedések, amelyek éppen ezért olyannyira kézenfekvők..."

fsp.nolblog.hu/archives/2007/06/27/76449/
Még vannak olyan őrültek, akik a GY-éket a sikkasztó Molnár egészségügyminiszterrel (emlékszünk még) és a börtöntablóba illő egyéb miniszterekkel a jelenlegi kormányhoz hasonlítják? Őrület. Csak egy színes részlet. Molnár nem szerette az orvosi kamarát miniszerként, mert onnan őt kirúgták. Cserébe ki akarta nyírni a kamarát. Vagy a volt pénzügyminiszter, akinek a fiai egy börtöntöltelék kompolikáltságával vernek ki pénzt másból. Azért ez egy más társaság volt...
@Rowar Atkinson: ne szeressük, de ne is utáljunk senkit. vegyük észre, hogy amíg a tömegek bedőlnek a populizmusnak, addig semmi nem fog változni, csak másképp fogják hívni a gyereket. nézzétek meg, mennyien ráröffentek a témára és ha épp Orbán-ról van szó, akkor szintén megy ugyanez.
érdekes dolog a hit, csak az a furcsa, hogy értelmes emberek is képesek e szerint cselekedni
Gy-en azért meglehetősen erős izgalmi állapot lesz úrrá, furcsa, ripacskodó mimika, "csillogó" szemek, amikor SZEREPEL. És mindegy, hogy hülyének nézik, csak szerepeljen. Ha tudja, hogy az emberek 90%-a nem hisz neki, az sem zavarja. Beszél és színészkedik. Orbánon ezt még nem láttam. Ő normális: Ha nem mennek a dolgok, akkor nem érzi túl jól magát. A 2002-es vereség megviselte. GYF hasonló helyzetben új erőre kapott volna és feltűnik egy valóságshowban. (Lehet, hogy most ez lesz.)
"Videó a szentkoronarádió honlapján"

Húúúúú, ezt hogy sikerült így leírni? Megégette a billenytűzet a kezedet?
:D
Gondolom, közben napszemüvegben nézted a monitort, nehogy baj legyen.
@smartdrive: No de azért maga éhen döglene nem tömné meg a sok ostoba az ilyen léhűtők pocakját..:::))
Fel mossa még a padlót Orbánnal ezért félnek tőle. Hamarabb mint gondolnátok.
Nincs túldobva jó magyar szokás szerint. Bűnösnek tartom. Bűnhődjék.
Szerintem nem a Gyurcsány tett rendkívül nagy kárt az országnak és nem is az Orbán. Az igazi károkozás az a szkanderezés, amit ez a két ember itt évek óta művel. Meg az a sok drukker, akik tele pofával bíztatják őket ahhelyett, hogy ráébresztették volna ezt a két embert: az összefogás nem azt jeleni, hogy negfogjuk egymás kezét és megpróbáljuk lenyomni, hanem az, hogy megpróbáljuk felemelni. Én úgy vélem, ha valakit (valakiket) számon kellene kérni az az egész garnitúra, akik eddig megpróbáltak (és sikerült) az orrunknál fogva vezetni minket. Na, erre leszek kíváncsi, hogy lesz-e ilyen.
@lacko61: Hehehe. Hahaha. Hihihi. Álmodik a nyomor.
Büntetésnek azt adnám neki, hogy Messi nekifutásból rúgja tökön, hogy ne szaporodjon, aztán pofán, hogy ne tudjon beszélni.
@Karipapa01: a sok troll amíg kizárólag jelszavakra lelkesedik, addig cseszhetjük az egészet :(
Szükséges a parlamenti váltógazdálkodás, nincs azzal semmi gond. A lehetséges politikai ellenfelek démonizálása és a választók erre való fogékonysága az viszont jelzi, a polgári Mo. egy ábránd.
Gy.F és O.V is tehetséges politikus, a választókat meg nem lehet leváltani, mint tudjuk.
Mindenestre nincs ok Gyurcsány sajnálatára. Engem az aggaszt inkább, hogy hagyják neki megúszni. Ha nem hagyják az annak lehetne a nagyon jó jele, hogy a Fidesz – megközelítésemben – mégis fölmondja az eddigi együttműködést. Ha igen, van remény.
Hogy túlzás-e???
Gyurcsanynak kötél jár!

Ha népszavazás indulhatna arról,
akasszuk-e fel, akkor lógna, mert ezzel
az emberek többsége egyetért.

A sok szar bizottság meg minden semmire nem
lesz jó, még csak letöltendőt sem kap majd!

A meghurcolást minimum megérdemli, de
annyira pofátlan egy genny, hogy a szeme
sem rebben, szóval nem kell félteni, hogy
összeomlik szegeny. A kurva anyját!
Van itt jó néhány hozzászóló aki csak úgy megszokásból mindenféle szir-szart irogat Gyurcsányról, meg -szerintük-a szocik által elbaltázott gazdaságról.Miközben az szocialista-szabaddemokrata kormányzatok által ösztönzött internet elterjesztés segítségével tudnak egyáltalán ide irogatni.Na de a lényeg,egyetlen egy sem veszi a fáradságot,hogy a dolgoknak utána nézzen és mindenféle ideológiai (ugyan kétlem,hogy van nekik) megfontolásokat félretéve vizsgálja a helyzetet.Egyszerüen élvezik, hogy noném lehet fikázni mindent és mindenkit,megjátszva az észlényt, miközben otthon lábbal eszik.
@Petyat: És mit érdemel az a bünös aki apád kezébe lyukas óvszert adott te balfék.
@lacko61:
mé'? felmosta már... ? :)

beszélgettél már olyan gátlástalan hazudozóval, aki tudta,h hazudik neked, Te is tudtad,h hazudik mégsem rebben szeme sem...!?
na, majd , ha ilyenen túl vagy , akkor beszélj "felmosásról". :)
@Petyat:

Nagyon utálom a pasast, de ne legyünk vérszomjasak! Elég bezárni. Az viszont fontos.
A hozzászólásaitokat olvasva nektek tök mindegy, hogy ki a miniszterelnökötök!
És ez itt a fő baj!
Egyébként:
ha a Pintér betartotta volna a szavát, mármint, hogy: két héten belül rend lesz!, a kommentelők fel már előzetesben csücsülne!
(jó magyar szokás szerint most, mindegyiktek a másikra gondol).
"Másodszorra is elutasította az ügyészség a Gyurcsány Ferenc és Veres János ellen tett fideszes feljelentést. A Fidesz azzal vádolta a korábbi miniszterelnököt és pénzügyminisztert, hogy közérdekű adatokat hallgattak el 2006-ban az ország állapotáról."

Ez 4 honapos hir, en ugy erzem a Fidesz megint megy a pofonert majd, ha ezt erolteti.
@villamos alóli kacaj: nem, en tisztan csak arra gondolok, hogy te egy barom vagy
@Krumplicukor1987: nem unalmas szajkózni már ezt a marhaságot? a ballerek 2 hete ezért sírnak :D Kár hogy semmi sem igaz ebből a károkozás meséből, csak egyeseknek érdekében áll ez a hiszti.
@mendson: "Miközben az szocialista-szabaddemokrata kormányzatok által ösztönzött internet elterjesztés segítségével tudnak egyáltalán ide irogatni." Ez ugye csak valami vicc? Nehogy már nekik kelljen megköszönni a internetelérésemet, amit magam fizetek az agyonadózott béremből, és semmiféle jogi vagy anyagi támogatásban nem részesülő internet szolgáltatótól veszek. (És még egy sorolhatnám, hogy miért nincs nekik ehhez semmi közük).

Azért pedig ne kelljen már senkinek sem visszaadni a diplomáját, hogy a teljesen nyilvánvalóan "elkúrt" gyurcsányi korszakot fikázhassa. Mondom ezt úgy, hogy kezdetben maximális megértéssel és jó várakozásokkal tekintettem egykor Gyurcsányra, amikor színre lépett. Úgyhogy (bár fan soha nem voltam), de egy kezdeti szimpátiából le tudta küzdeni magát a hülyeségeivel nálam (és még millió más embernél) az abszolút nulla szint környékére. Úgyhogy nem látom be, hogy miért kellene most bárkinek is kesztyűs kézzel bánni iránta.

Amúgy már csak azért is támogatom a kemény számonkérést, mert egy ilyen után a most hatalmon lévők is tudnák, hogy ők sem csinálhatnának már túlságosan nyilvánvaló és mohó lenyúlásokat, mert ők is így fognak járni. Ergo egy bizonyos mértékű erkölcsi megújulás garanciájának tekinteném az alapos elszámoltatást, amit emiatt maximálisan támogatandónak és kívánatosnak tartok.
Ez a Kövér Köteles Laci bohócnak is rossz.
Nem ártana, ha megismerkedne egy fodrásszal, aki megújítaná az ősmagyar divatnak vélt bozontját, amivel úgy néz ki, mint azon őseink, akik útilaput használtak sheggtörlésre...
@unommáazegészet: lehetséges. A magyar ember nem az eszéről híres, ha 2x már megválasztották, az azt jelenti hogy még egyszer képesek lennének. Ekkor fogja az értelmesebb emberek tömege elhagyni az országot. Mert ha egy ilyen beteg ember, és párt még egyszer hatalomra kerül, az azt jelenti nincs remény a jobb magyarországra, marad egy korrupt szánalmas fos ország, mint amilyen a 2. vh óta...
@Petyat: "Gyurcsanynak kötél jár!"

Ugyan miért, te gyökér?
Szerintem neked is jár minimum egy lapát dakota széklet a turbómagyar poffádba.
:-)
Nem örülök neki, hogy Kövér László "beerősített" verbálisan.
Minél nagyobb, teljesebb, kontroll nélkülibb a "fiúk" hatalma, annál komolyabban veszem a fenyegetéseket. Nem annál inkább félek, hanem annál inkább viszolygok.
Nem volna szabad ezt erőltetni.
@Rá Dios: Miért Rá Dios, te mit követtél el? Mitől félsz? Neked is börtön néz ki?

Érdekes, engem egyáltalán nem zavar, ugyanolyan nyugodtan alszom, mint eddig. Ha te sem csináltál semmit, akkor miért kezdesz rettegni?
Én még ezen a blogon nem jártam. Már az MSZMP-s 60 éves munkásőr-párttag elvtársak is interneteznek? Mert ha nem ebből a körből kerül ki a GYF-et támogató ember, akkor nagy kitartással olyan embert támogat aki tönkretette a gyerekei jövőjét. Emlékezzünk már emberek! Menjetek el egy metrólyukhoz és meditáljatok. Készítsetek listát a börtönben ülő MSZP-SZDSZ parlamenti és önkományzati képviselőkről (legalább 20) és kérdezzézek magatokat : miért akadnak FIDESZ képviselők?
GYF kb. 15-20 évre kényszerpályára tette az országot (8év kormányzás + legalább 8 év korrekció). Ha nincsenek ezek az állatok, még mindig mi vagyunk a legfejletteb a régióban. Most csak irigykedhetünk Lengyelországra.
miért nem akadnak FIDESZ képviselők?
@terszim:
Mert nem szeretem, ha BÁRKINEK rettegnie kell. De ezt aligha érted.
@hazug fidesznyik: for info - már rövid a haja, a kormányalakítási ünnepségre levágatta.
@Rá Dios: Bárkinek? Egy bűnösnek miért ne kéne rettegnie? Kb. ez tartja vissza a normális embert a bűncselekményektől.
Na egy pár gyurcsányista beszólt nekem,
kb mindkettő azt kívánta nekem amit és
az ő istenüknek. Nem fogok visszavágni,
mert semmi értelmét nem látom agymosottakkal
vitázni. Egyszerűen csak sajnálom őket.
még mindig az a fránya kettős mérce... gyerekek vagytok.. érzelmekből vagdalkoztok.. semmi realitás, objektivitás, csak a nagy pofátok jár.. jajj!
Megy ám a "kényszeredett" elszámoltatás! Nagy hezene előhúzták eddig Wiesztet, de azon felül semmi nem néz ki egyelőre.
eleddig a Bajnai-, meg a Gyurcsány-kormány alatt történtek komolyabb letartóztatások. (Zuschlag, Hunvald, BKV stb.)
@egysegelem:
na erre gondoltam, ha érted.
Érted?
@terszim: Hát, ha nem bánod, mivele eleve félremagyaráztál, (nem félek, viszolygok, ugye?) nem kezdek teológiai vitába vacsoraidőben.
Talán annyit: legitim hatalom csak korlátozott lehet. Az pedig csak egy helyről származhat. Az én bajom az, hogy nem a VALÓDI bűnöket, hanem bármit, bárkit lehet okkal ok nélkül üldözni, ha nincs korlát.
Kövér László - megleplek? - hozzá nálam közelebb állók szerint a legjobbak, legtávlatosabbak közül való. EZÉRT nem örülök, ha a pillanatnak beszél. Azzal ugyanis a tényleges bűnösöket rejti, ha többnek mutatják őket, mint ahányan vannak.
Egyébként azt olvasom ki a sorok közül, hogy a FIDESZ hátrál ki a nagy elszámoltatás dumából.. Kövér nem azt mondja, hogy Gyurcsány bűnöző.. hanem azt, hogy politikai bűnöző.

Mindenki üsse fel otthon a törvénykönyvet és nézze meg milyen büntetés jár a politikai bűnözésért... (elárulom: semmilyen, mert nincs ilyen fogalom.)

Amit Kövér mond nem más magyarra lefordítva: "nesze semmi, fogd meg jól!"
Aki szereti gyurcsányt, jó ember nem lehet.
Figyeljetek ti gonosz, rossz emberek. MAGYARORSZÁG LEG NAGYSZERÜBB EMBERÉT ÚGY HIVÁJÁK-------------GYURCSÁNY FERENC----------
NE BÁNTSÁTOK, MERT NEM ÉRDEMLI MEG. ANNYI ROSSZAT KIABÁLTOK RÓLA, PEDIG Ő CSAK JÓT AKART. ÉN SZERETEM, ÉS REMÉLEM LESZ MÉG Ő MINISZTERELNÖK. SZIDJÁTOK AZ IDEGBETEG ORBÁNT ÉS A SLEPJÉT. MA ÉRTESITETTEK, HOGY 23000.-FT HELYETT, 30000.- FORINTOT VONTAK LE A HITELEMRE. ROHADJON LE A SZÁJUK EZEKNEK AZ IDIÓTA, MAJOMKÉPŰ FIDESZBAGÁZSNAK. ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC SOKÁIK.
@Rá Dios: Értelek. És tényleg nem jó, ha nincs korlát (most 4 évig csak az önkorlátozásban bízhat az ember, mivel mindent megnyertek). Viszont ma konkrétan még semmi olyan veszélyt nem látok, ami "ok nélküli" üldözést jelentene. Ebből a szempontból te is félremagyarázol (ahogy írtad "okkal, ok nélkül"). Gondolom abban megegyezünk, hogy amíg okkal üldözik a VALÓDI bűnöket (ahogy te is írtad), addig minden rendben van. De elég lesz csak akkor aggódni, ha láthatóan kezdenek túlmenni a határokon. De most még nem ez a helyzet.
@Bilbo: ott a pont, de ezt a kiemelt nyugdíjat kapó, megtévesztett emberek nem értik és nem is akarják megérteni,mert így egyszerűbb a világ. Jó és rossz, fekete és fehér. Ja, hogy az MSZP nem is baloldali párt? ÖÖÖ az nem is probléma,csak legyen már egy kis balhé. Ezek a hülyék hamarosan kihalnak és a kutya sem fog az MSZP nevű lobbipártra szavazni, csak sajnos eddig is az ország rengetegett szenvedett miattuk.
Azt írták a GDP-nk 25%-kal elmarad a lehetőségeinkhez képest, tele vagyunk adóssággal és a magyar családok kárára elszaporított cigányokkal. IGEN MEGCSINÁLTUK. Aki hülye, továbbra is támogassa az MSZM-t.
@dolgozni kék: Én is ettől félek. Szerintem is inkább ebbe az irányba megy az "elszámoltatás", mint a valós bűnök feltárásába. Sajnos lassan kezdik elkenni a dolgokat. : (
FERI NE RESZKES! MI MÖGÖTTED VAGYUNK ÉS SEGITÜNK. AMORTIZÁLD LE TE IS EZT AZ ESZEMET ORBÁNT. ÁLLITSATOK RÁ EMBEREKET, AHOGY AZT VELED TETTÉK AZ ALJASOK. ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC.
AKI HÜLYE TÁMOGATJA A FIDESZT, PEDIG EGYÉRTELMÜ, HOGY HAZUDTAK, HAZUDIK ÉS HAZUDNI FOG. HOL A SOK IGÉRET. MÁST SEM HALLOTTUNK, HOGY MIND EZ A MEGSZORITÁS NEM KELL. HA Ő KÖRMÁNYOZ AKKOR NEM LESZ EZ.MOST MAGÁHOZ RAGADTA A HATALMAT ÉS SAJNOS AZT CSINÁL AMIT AKAR. HAZUG ÉS KÉTSZINÜ EMBER ORBÁN.ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC.
@szergej-szergejevics:
Szerjózska, milüj moj, a Caps Lock billentyűvel ha lassabban bánnál, bizony jó volna....
ÉLJEN GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖK
@terszim: nos, én félek. a nagy elszámoltatás megtörtént. tessék megnézni a választási eredményeket.. az az.

most lehet elővenni egy új noteszt, és felírni az új elszámoltatandó dolgokat.. lesz egy elszámoltatás ősszel, meg egy 4 év múlva. ennyi. kész-pasz.
Josip Toth, Kaya Ibrahim, Schlecht Csaba, Ezüst Hajó, Happy End, Székházeladás, Orbán-bányák, Mahír, Allami Gazdaságok, Orbán villa (min, 300 millió-miből?). Ha nincs Polt Péter az egész fidesz ülne már.
Azért úgy látom a fideszes bérkommentelők mellé jópár szoci bérkommentelő is felsorakozott.

@Mendson: te vagy balfék, az általad istenített Sulinet program azoknak segített digitális fényképezőgépet, nyomtatót és új PC-t venni, akiknek már eleve volt. Ne gyere a szegényekkel, azok körében kemény 2-3%-os javulást hozott ez a szerény 37 milliárdos programocska...Persze többek között az én adóforintjaimból
Hogyan érzi magát Gyurcsány? A válasz roppant egyszerű,-mint, ahogy ő maga meg is fogalmazta-, "mint egy szartúró", mivel csak ehhez ért.
Gyurcsány Ferencet felháborító dolog bűnözőként kezelni és beállítani... a fideszes gyökerek csak azért fújnak rá,mert mérhetetlenül intelligensebb,mint ők és vezírük és ez csíp...
@alessandri: jót szoktam röhögni ezen a 300 millás villa témán. Ami a parlamenti vizsgálóbizotság idején még 220 milla volt.

Egy 1996-ban 400 000 Ft-ért önkormányzattól megvett bérlakás 2003-ban már 10 millát ért.
orbánék is ilyen módon indultak, megspékelve cimbiknek eladva piaci ár felett.
Minden anno önkormányzati bérlakást vásárló szemetet letartoztatni! 25x pénzt kaszáltak!
@gazoló: ha annyira intelligens GyF, menjen tanítani a Közgázra...kellenek a jó szakemberek
A Gyurcsány egyszerű estet: Ugyanis soha nem volt - és nem is lesz normális - egy kicsit mindig a Mussolinira emlékeztet - sokat képzel magáról de nincs semmi konkrét dolog a fejében, csak a pénz lenyúlás. Megérdemelte a sorsát és most hisztizik. Aki nézi és figyelemmel kíséri a dolgokat az tény. A balos érzelműek egyértelműen elpártolnak tőle. Egynéhány posztoló pedig csak "buliból" ír pozítív dolgokat róla. Na jó, egy dolog van hihetetlen karizmája van, de az már csak inkább vicces mint valaki komolyan vegye.
Aki rosszul kormányoz az megbukik. GyF annyira rosszul kormányzott hogy nagyon megbukott. Ez tény, nem kell vitatni, ezen a caps lock sem változtat. Persze tudom én, hogy akkor is panaszkodnánk ha jobb lenne a helyzet, de tény hogy a 8 év alatt csak romlott, válság ide öszödi beszéd meg oda. Ha valaki jól végzi a munkáját nem utálják ennyien. Ha jól végzem a munkám akkor valahogy javul a helyzet mindig nem pedig romlik. Ha a Fidesz is el***ja akkor ők még nagyobbat fognak bukni! Személy szerint már nem érdekel az, hogy ki honnan, milyen ideológiával közelíti meg a problémát, engem kizárólag az EREDMÉNY érdekel! Ma Mo-nak az lenne a jó ha végre valaki nem k**ná el! Remélem ez lesz...
Az a hülye aki azt szeretné,hogy megbukjon a Fidesz... Az ország érdeke, hogy a mindenkori kormány jól végezze a munkáját, legyen az bármelyik párt, koalíció vagy ideológia!
@g.dani:
Nagyjából rendben, de volna pár kiegészítő kérésem:
Szeretném, ha szabadság lenne, de az rend nélkül nem megy, csak rendet meg nem szeretnék szabadság nélkül, mert az nem kell. Nem beszélve a szabadság nélküli rendetlenségről. Az is volt már.
@hazug fidesznyik:
A "köteles" egy bavallott Qrcsány-hamisítás alapján terjedt el róla. Vót annyira hülye az ormányos, hogy el is dicsekedett vele. Te meg beszoptad. Ennyi. Kövér Lackó meg azt mondja, amit sok millióan: vonják felelősségre Qrcsány Fegyenc eeetársat összes lopikáló elvbarátjával együtt.
meggyőző fideszjobbikos netes érv...SZÁNALMASAK VAGYTOK...ezekkel a vádaskodó dumákkal azok is vagytok..onnantól számítunk majd igazán balkáni országnak amikor Gyurcsány Ferencet a volt miniszterelnököt bástya elvtárs megbízására és ármánykodására "elvezetik"...
@gazoló: Már igazán balkáni ország vagyunk, ezen egy ilyen elvezetés nem sokat segít...
Amíg Princz Gábor vidáman sétálgat a füredi mólón, ne reménykedjünk, hogy elmozdulunk a balkánról
@gazoló: Ma nagy meleg volt,sajnálom,hogy
ennyire megzavart téged.
@gazoló: Felháborítóan ostoba vagy.
@szergej-szergejevics: A reszkess két s.
Segítünk
eszement
rá az embereket.

Még helyesen sem tudsz írni vadkommunista.
Azt tudjuk, hogy Gyurcsány kormányzásának mi lett a végeredménye! Azt még nem tudjuk, hogy Orbán kormányzásának mi lesz a vége!
Kéretik ezt figyelembe venni!!
@pepin_nymburk: ebben tényleg igazad van,de sokan mások is sétálgatnak még azon a "mólón"...tocsiktólorbánigkulcsárig...20 év alatt jól kicsesztek sokakkal a polgáriszabadversenyes, meg a szoc.piacgazdaság dumájával...mindkét oldal hazudott csalt...
@alessandri: ilyen kishalakkal és tétekkel próbálkozol? Én nyertem az mszp-vel állami károkban: bkv(tízmilliárdok), máv(tízmilliárdok, 2006 október(rokkantak), államadóság(ezermilliárdok), m0 híd (25 milliárd), metro4 (300 milliárd), demszky villa (néhány milla), bajnai "válságkezelés" (száz/ezer milliárdok), atv támogatás (~30 milla), kóka villa (néhány 10 milla). Ez mind az állam számlájára, becsületes emberek értékalapú közösségétől. Kicsit túlságosan is értékalapúak nem? :)
tényleg még mindig ennyi kommunista munkásőr védi ezt a kisz-titkár, rózsadombi proletár milliárdost?
röhejes komolyan, nézzétek meg h ki nyomja ferkót - klárika meg a kedves mama, aztán h ők kikkel paktálnak aztán pofázzatok.
a hazaárulás a legszerényebb jelző ferikére az utóbbi 8 év alapján.
@gazoló: így van, csak az egyik oldal annyit hogy belerokkant az ország, a másik meg annyit hogy fejlődött :)
Nem az a baj, hogy előveszik Gyurcsányt (sőt: Demszkyt se felejtsék el, bár gyanús, hogy Tarlós István olyat nyilatkozott, hogy szerinte Demszky nem sikkasztott, holott ez köztudott , szóval az érdekes lesz), hanem az a baj, hogy a jobboldalnak meg tényleg nem semmiféle kontrollja. Őket ki veszi majd elő a kis-nagy stiklikért?
@pepin_nymburk:

a Stadler is tartott már ott előadást (igaz, hogy ő kondás volt)
Szerintem Viktor legmaradandóbb alkotása az, hogy sikerült a negatív manipulációs technikákat tökélyre fejlesztenie. Egyelőre nem látszik, hogy a fideszes elitnek az álmondj Magyarország 2002-es szövege után lenne bármi szellemi újítása a kormányzásuk idejére az alkotmányos korlátok teljes kiiktatásán kívül.

Sokan mondják, hogy Viktor valójában nem tudja feldolgozni, hogy a liberális értelmiség lenézi őt, meg gondolom nagyon megviselte, hogy a tokaji szőlők ügyében el kellett mennie egy parlamenti vizsgálóbizottság elé. Gyurcsányon nem találtak 8 éven át fogódzót a fideszes ügyészek, most vajon mit találnak ki?

Ami szomorú, hogy az a beszédmodor és verbális agresszió, amit a fideszes fiúk kialakítottak, sokáig nem fog eltünni.

Ennél már csak az a rosszab, hogy a magyar nyelv jogi lenullázása is a fideszes kultúrához fűződik. Aki nem az ő érdekkörükbe tartozik, azt gumiparagrafusok alapján vád alá helyezhetik. Ha meg egy fideszes követ el nyilvánvaló törvénysértést, akkor a tényállások hirtelen meg sem valósulnak, és az ügyészség nem talál semmilyen jelet bármilyen jogsértésre.

Az ítéletek már me vannak írva, ezt egy MDP nevű párt tökélyre fejlesztette 1948-tól 56-ig.
Nagy szerencsénk, hogy EU tagország vagyunk, kérdés, hogy adott esetben nem rugják-e fel az ezzel járó kötelezettségeket is.
@sanyix: Mivel a fidesz bűnügyek nyomozati szakba sosem jutottak,hála Polt Péternek, fogalmunk nincs arról mekkora is lehet a fidesz szaldója.(A Széchényi tervet kihagytam ami köztudottan pénzszivattyú volt.)
Egyébként filozófiai és morális értékek szerint szinte mindegy, hogy 500 vagy 2000 milliárd forint az ellopot összeg.
@szergej-szergejevics: Majd sok sikert kívánok a magyar nyelvtan pótvizsgához.
Azért Orbán sose szokott ripacskodva fejhangon hisztériázni. Hozzáteszem, korunk legnsgyobb gondolkodója (Fleto) kurva vicces aikor csinálja, meggyőződésem, hogy ő a sikertelen szinészi ambicióit kompenzálja (ez csak feltételezés, de nem lennék meglepve ha a a KISZ szinjátszókörében nyomta volna anno és ha a sikertelen szinművészeti felvételi után ment volna tornatanárnak). A szereplés élteti! Remélem, civilként felfedezi a Barátok közt producere.

A szimpatizánsok amúgy nem tartják röhejesnek a "gazdagok barátja"-kirohanást? Ő maga sajét magát melyik társadalmi rétegbe sorolja? Proletariátus? Mert vagyoni helyzete révén Viktor akkor az ő barátja is, nem?
1990-1994 "56-osok"
1994-1998 "Euroatlanti integráció"
1998-2002 "Polgár"
2002-2004 "Öööö..."
2006-2010 "Struktúrális reform"

2010-2014 "Elszámoltatás"

Minden kormány történetében vannak olyan szavak, szófordulatok, kifejezések, amelyekzől a pórnép előbb-utóbb megcsömörlik, és onnantól nem nézi meg a hatalom általk biztosított hírműsorokat, melyek pedig biztosítanák véleményének megfelelő formálódását. Olyankor szokott egy kormány megbukni.

---
A feltünő nagy nyilvánosság előtt elkövetett gyurcsányüldözés hozza majd el, hogy Gyurcsánynak lovasszobra lesz az Oktogonon. Pedig ha Orbán dolgozna, és teljesítene, neki is lehetett volna.
@Balance Of Power:
Amikor 94-ben drámai hangon bejelentette, hogy átment rajtunk a varsói gyors, és még vissza is tolatott?
@alessandri: de aszerint hogy hogy áll az ország kurvára nem mindegy... és ez érdekli az embereket.
süti beállítások módosítása